Ukuran Hurricane Isaias kacathet, direktur Pusat Hurricane subtitles

CUKAI INTO SEHARI PUSAT HURRIKANE NEGARA. Sampeyan Menehi Tandha Sampeyan PUSAT HURRICANE. Sampeyan Menehi Tandha ING PROFESIONAL IS. Sampeyan Menehi Tandha ING PROFESIONAL IS. ING NGANGGO WANG KENE KAMI PROFESIONAL IS. ING NGANGGURU US KANGGO KANGGO PREPARE. ING NGANGGURU US KANGGO KANGGO PREPARE. GAMPANG ING AKU. PERLU PREPARE UNTUK. GAMPANG ING AKU. KENYATA AS APA KANGGO UNGGUL GAMPANG ING AKU. KENYATA AS APA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. KENYATA AS APA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. >> MORNING GOOD. INGKANG WARGA. >> MORNING GOOD. NAMPAK ING SIZE ING >> MORNING GOOD. NAMPAK ING SAIZ ING SENTANGAN. NAMPAK ING SAIZ ING SENTANGAN. Saben Wengi Kanggo FOCUS ON STORM. TANPA SAIKI Kanggo FOCUS ING PUSAT AKTIF lan AKTIF AKTIF TANPA SUKU TANPA FOKUS ING PUSAT AKTIF lan Dalan AKTIF ING PENTING MENGIKUT CENTER AKTIF lan TINDAKAN AKSARI PENTING DIDANG MENGIKUT ING SAIZ DITANGGANG MANAJAWA ING PENTING MENGIKUT ING SAIZ AKU NGENTANG ING NGETEKA ING KANGGO. SAIJAH NGADANGKE ING ING NGANGGUT ING KANGGO. TROPIKAL STORM HUNDRED 50 MILES ING INGKANG. TROPIKAL STORM HUNDRED 50 MILES AWAY Saka PUSAT. TROPIKAL STORM HUNDRED 50 MILES AWAY Saka PUSAT. KANGGO NENGGALUT AT. SAIKI DARI PUSAT. KANGGO NENGGALUT AT. PERLU DENGAN MENGIKUT ING AS PARA BASA KANGGO NENGGALUT AT. PERLU DENGAN MENGIKUT ING ASI ING ASAL LARGE NANGGALKE FLORIDA PERLU MENCAPAK ING INI ASA KAWASAN TANPA LAMPIRAN PANJENENG FLORIDA. KAWASAN KABUPATEN PANJENENG FLORIDA. FLORIDA SOUTH ING PERIPHERAL KAWASAN. FLORIDA SOUTH ING KABEH KENYATA TROPIKAL TRIPIKAL FLORIDA SOUTH ING STORM TROPIKAL KANGGO WANGI KANGGO ING AKU KANGGO PUNGSAAN KENYATA WANG TROPIKAL NGANGGO ING WIS KENE PAKSA ING APLIKASI KELUAR LITTLE UNTUK WINS KANGGO NUNG NINI APLIKASI LITTLE CLOSER UNTUK NGANGGOTA NGANGGO INGKE MANAJAWA KANGGO MANAJAWA. LITTLE CLOSER NGANGGO WINS NGGAJABAT MANAJAWA KAMPUNG STRETCH lan HANYANG. ING NORTH SPACE COAST APA APA KANGGO NAWANGKE SUKITAN LAN TEMBANG. ING TANPA GAMPANG TANPA APA APA NGANGGO NANGGAL ING PUSANG ING TANPA GAMPANG TANPA APA APA DENGAN MENGJAWA PUSAT DAPAT DITUTU ING TENGAH ING NGEJALIKEN PUSAT DAPAT DITUT ING PIKIRAN ING PANJITAN PANJENENGAN ING PENTING KANGGO NENG TANPA TUTUP ING PANJENENGAN ING IMPAK GAMPUNG ING BAHASA ING FLORIDA. Deleng PENTING IMPLIK sing paling apik ing bagean kasebut ing FLORIDA. >> KENYATA TANGGAP TROPIKAL Ing bagean saka FLORIDA. >> TALKING TROPICAL STORM FORCE WINDS SINI 39 MILES PER HOUR >> TUKKING TROPIKAL KANGGO NGANGGO WANGSULANA 39 ING TANPA KANGGURU AUTOMATIK DIDENGKE DENGAN WULAN. NGANGGO WULANG 39 MILES PER HOUR AUTOMATIK DIDENGKE DENGAN WULAN. SATU KAWASAN YANG NGANGGO MACAM PUTUT AUTOMATIK DIPENGKE INI. SATU KAWASAN YANG NUNGGUH MAJOR UNTUK PUT ING UNTUK PONTIKAN HURRICANE SATU KAWASAN YANG NUNGGUH MAJOR UNTUK PUTUN ING UNTUK KOMUNITAN HURRICANE ING BOSA RATON TO HALLANDALE WAWASAN AIR HURRICANE SARI ROLO BOCA KANGGO GOLONGAN HALLANDALE. SARI BOKA RATON TO HALLANDALE BEACH. NGEBAB APA ING NGANG PIKUT NGEDAK. LAMPIRAN APA PADANG INGKU YANG TAPI SAIKI KANG KENE TANGGAL LALANA LAMPIRAN APA PADANG INGKU YANG KITA NGAKAK INGKU SUKU KAWENAN AKU KANGGO DENGAN TUTUP ING PUSAT. TANGGAL KANG SUKU WISNA TAHU ING NGET ING PUTRA ING PUSAT. JUGA TALKING TENTANG ING WINDUNG BISAN PUTIH ING PENTING. JUGA TALKING TENTANGKE ING WANG MENTING. JUGA TALKING TENTANGKE ING WANG MENTING. KANGSA ING NGANGGANG LAKSANA MENTING. KANGSA NUNGGUH NGLUKKAN STORM. KANGSA NUNGGUH NGLUKKAN STORM. >> ING ING NGANGGANG NUNGGAL NUNGGAL IS. >> ING ING NGANGGANG NUNGGAL NUNGGALKE SAIKI KANGGO MUKA ING SUKAN. >> ING ING NGANGGANG NUNGGAL NUNGGALKE SAIKI KANGGO MUKA ING SUKAN. KANGGO PADANG ING NGANGGO ING TRYING KANGGO MORNING ING. KAWASAN ORANG ING NGGAL ING WANGSA KANGGO TROPIKAL KAWASAN ASI INGKANG ING KANGGO ING TROPIKAL NGANGGO ING UNTUK KANGGO UNTUK KANGGO STRETCH UP. KANGGO BUKU TROPIKAL NGANGGO ING TARI ING KANGGO STRETCH UP. AS Sampeyan NATE APLIKASI TAWASAN UNTUK KANGGO STRETCH UP. AS Sampeyan NATE APLIKASI KANGGURU UNTUK KANGGO APA DENGAN POIP INI AS Sampeyan NATE APLIKASI KANGGURU UNTUK KANGGO SUKU DADI DUMASAKKE POIS KANG KENE DENGAN KANGGO MACAM NGANGGO APA APIK DADI KANGGO ING NGANGGO KANGGO KANGGO ING NGEBAB KENE ADALAH KANGGO KANGGO MACAPEN ING NGEYA NGEBAB DENGAN KANGGO PENTAKSANA STORM KENYATA TROPIKAL ing FLORIDA SOUTH. Sampeyan bisa Deleng TROPICAL STORM FORCE WINDS IN SOUTH FLORIDA. KLOSER DENGAN ING PUSAT WANGSARI PANGGIL ING BISA FLORIDA. KLOSER DENGAN ING UNTUK CENTER HURRICANE FORCE WINDS AROUND KLOSER DENGAN ING UNTUK PUSAT HURRICANE UNTUK WINDS ING ING PUSAT PUSAT DAPAT DITUTUP HURRICANE NGANGGO WINDO ING ING PUSAT PUSAT DAPAT DITUTUPKE ING KABEH ING PUSAT PUSAT NGANGGO ING PANJENGA ING KABEH ING NGETEK GAMPANG ING TANPA APA NGE TARI ING NGEWARI ING ING HURRICANE UNTUK NGANGGO ING NGANGGO LAKON. BISA TARI INGKANG HURRICANE NGANGGO WINDENG TINDAK LUKU KANGGO. TANPA KANGGO WULANG MONITOR TALKED NGANGGO BUKU LAKON NGENTOTA. TANPA LAMPIRAN MONITOR DITENTUKKE ING INI. TANPA LAMPIRAN MONITOR DITENTUKKE ING INI. LITTLE ING NGANGGO PIRANG PIRIK. TENTANG INI. LITTLE ING NGANGGO PIRANG PIRIK. WULANGAN LITTIT BIT KELULUSAN TO LITTLE ING NGANGGO PIRANG PIRIK. KANGGO PAKET LITTIT BIT ING UNTUK KECAM UNTUK HURRICANE GAMPANG TUTUP SITUS BITAR ING UNTUK TUTUP PADAN HURRICANE WINDS ING ING HURRICANE LINE PANJENENGAN HURRIKANE NGANGGO ING WIS ING ING APLIKASI LINE HURRICANE. NGANGGO ING ING APLIKASI LINE HURRICANE ING APLIKASI. >> SAIKI IS ING PALING Pungkasan PARNNGET ING APLIKASI. >> SAIKI IS ING PANJEN ANTARI ING SAIKI NGANGKA KANGGO? >> SAIKI IS ING PANJEN ANTARI ING SAIKI NGANGKA KANGGO? Aku ngerti dheweke nduwe dhuwit. PAMINAN KAMI NGENTANGKE? Aku ngerti dheweke nduwe dhuwit. KANGGO SAIKI NGEWARI ING SAP Aku ngerti dheweke nduwe dhuwit. KITA KANGGO NAK UU INGGO NGGALKE TANPA KANGGO ING NGGO KITA SAIKI KITA NENGGALKE APA-APA BAND-BISA KANG TANPA KANGGO ING NGANGGAL ING PANJEN ANAK PADHIRING ING. KOTA-KENANGAN KENE NARING KANGGO ING ING NGORAKAK ING NGANGGO ING NGANGGO? GAMPANG TAK ING PANJEN ING UNTUK ING NGANGGO? >> GUNYANG PERLU DITANGGANG KANGGO PREPARE? >> DENGAN TANPA DITANGGANG DENGAN PUTRA. >> DENGAN TANPA DITANGGANG DENGAN PUTRA. Miwiti Nampilake RANDY lan CUMIN. Pungkasan. Miwiti Nampilake RANDY lan CUMIN. Miwiti Tampilake PELAKON TINDAK. Miwiti Nampilake RANDY lan CUMIN. Miwiti Tampilake PELAKON TINDAK. TAMPILAN NGANGGANG TENGAH Miwiti Tampilake PELAKON TINDAK. TAMPILAN NGANGGANG TENGGANG TENGAH. TAMPILAN NGANGGANG TENGGANG TENGAH. IT IS bakal DARK. CAMPUR. IT IS bakal DARK. KANGGO PAKAI lan MANGSA DITULUS. IT IS bakal DARK. KANGGO PAKAI lan MANGSA DITULUS. TANGGAL WANGGO KANGGO TROPIKAL KANGGO PAKAI lan MANGSA DITULUS. KENYATA WANG TROPIKAL NGANGGALKE TANGGAL-UNTUK TOO DANGEROUS KANGGO KENYATA WANG TROPIKAL NGANGGALKE UNTUK KANGGO TANGGOLANG UNTUK KANGGO MANGSA KANGGO. ARRIVED TOO DANGEROUS UNTUK KANGGO MACAPEN PAKAI. TANGGO KANGGO BISA UPSET KULIT GOLONGAN. GAMPANG TANGGAP WANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UPSET EKA KANGGO MANGGUNYA KANGGO UNTUK UPSET ESPECIALLY ROOF ANYTHING INGO INGO INGKANG.

Ukuran Hurricane Isaias kacathet, direktur Pusat Hurricane

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.303"> CUKAI INTO SEHARI PUSAT HURRIKANE NEGARA. Sampeyan Menehi Tandha Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="3.304" dur="0.333"> PUSAT HURRICANE. Sampeyan Menehi Tandha ING PROFESIONAL IS. </text>
<text sub="clublinks" start="3.671" dur="0.533"> Sampeyan Menehi Tandha ING PROFESIONAL IS. ING NGANGGO WANG KENE KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="4.238" dur="6.005"> PROFESIONAL IS. ING NGANGGURU US KANGGO KANGGO PREPARE. </text>
<text sub="clublinks" start="10.244" dur="1.3"> ING NGANGGURU US KANGGO KANGGO PREPARE. GAMPANG ING AKU. </text>
<text sub="clublinks" start="11.546" dur="0.599"> PERLU PREPARE UNTUK. GAMPANG ING AKU. KENYATA AS APA KANGGO UNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="12.146" dur="0.299"> GAMPANG ING AKU. KENYATA AS APA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="12.446" dur="0.366"> KENYATA AS APA KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG. >> MORNING GOOD. </text>
<text sub="clublinks" start="12.813" dur="0.533"> INGKANG WARGA. >> MORNING GOOD. NAMPAK ING SIZE ING </text>
<text sub="clublinks" start="13.38" dur="0.2"> >> MORNING GOOD. NAMPAK ING SAIZ ING SENTANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="13.614" dur="0.533"> NAMPAK ING SAIZ ING SENTANGAN. Saben Wengi Kanggo FOCUS ON </text>
<text sub="clublinks" start="14.181" dur="0.6"> STORM. TANPA SAIKI Kanggo FOCUS ING PUSAT AKTIF lan AKTIF AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="14.815" dur="3.937"> TANPA SUKU TANPA FOKUS ING PUSAT AKTIF lan Dalan AKTIF ING PENTING MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="18.786" dur="8.741"> CENTER AKTIF lan TINDAKAN AKSARI PENTING DIDANG MENGIKUT ING SAIZ DITANGGANG MANAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="27.562" dur="0.299"> ING PENTING MENGIKUT ING SAIZ AKU NGENTANG ING NGETEKA ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="27.862" dur="0.6"> SAIJAH NGADANGKE ING ING NGANGGUT ING KANGGO. TROPIKAL STORM HUNDRED 50 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="28.496" dur="0.433"> ING INGKANG. TROPIKAL STORM HUNDRED 50 MILES AWAY Saka PUSAT. </text>
<text sub="clublinks" start="28.963" dur="0.466"> TROPIKAL STORM HUNDRED 50 MILES AWAY Saka PUSAT. KANGGO NENGGALUT AT. </text>
<text sub="clublinks" start="29.43" dur="0.633"> SAIKI DARI PUSAT. KANGGO NENGGALUT AT. PERLU DENGAN MENGIKUT ING AS PARA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="30.064" dur="0.566"> KANGGO NENGGALUT AT. PERLU DENGAN MENGIKUT ING ASI ING ASAL LARGE NANGGALKE FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="30.631" dur="0.199"> PERLU MENCAPAK ING INI ASA KAWASAN TANPA LAMPIRAN PANJENENG FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="30.832" dur="3.636"> KAWASAN KABUPATEN PANJENENG FLORIDA. FLORIDA SOUTH ING PERIPHERAL </text>
<text sub="clublinks" start="34.502" dur="0.533"> KAWASAN. FLORIDA SOUTH ING KABEH KENYATA TROPIKAL TRIPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="35.069" dur="0.766"> FLORIDA SOUTH ING STORM TROPIKAL KANGGO WANGI KANGGO ING AKU KANGGO PUNGSAAN </text>
<text sub="clublinks" start="35.837" dur="2.501"> KENYATA WANG TROPIKAL NGANGGO ING WIS KENE PAKSA ING APLIKASI KELUAR LITTLE UNTUK WINS </text>
<text sub="clublinks" start="38.34" dur="1.433"> KANGGO NUNG NINI APLIKASI LITTLE CLOSER UNTUK NGANGGOTA NGANGGO INGKE MANAJAWA KANGGO MANAJAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="39.807" dur="0.567"> LITTLE CLOSER NGANGGO WINS NGGAJABAT MANAJAWA KAMPUNG STRETCH lan HANYANG. ING NORTH SPACE COAST APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="40.375" dur="0.766"> KANGGO NAWANGKE SUKITAN LAN TEMBANG. ING TANPA GAMPANG TANPA APA APA NGANGGO NANGGAL ING PUSANG </text>
<text sub="clublinks" start="41.175" dur="1.801"> ING TANPA GAMPANG TANPA APA APA DENGAN MENGJAWA PUSAT DAPAT DITUTU ING TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="42.977" dur="1.501"> ING NGEJALIKEN PUSAT DAPAT DITUT ING PIKIRAN ING PANJITAN PANJENENGAN ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="44.479" dur="5.371"> KANGGO NENG TANPA TUTUP ING PANJENENGAN ING IMPAK GAMPUNG ING BAHASA ING FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="49.851" dur="1.434"> Deleng PENTING IMPLIK sing paling apik ing bagean kasebut ing FLORIDA. >> KENYATA TANGGAP TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="51.319" dur="3.303"> Ing bagean saka FLORIDA. >> TALKING TROPICAL STORM FORCE WINDS SINI 39 MILES PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="54.656" dur="1.133"> >> TUKKING TROPIKAL KANGGO NGANGGO WANGSULANA 39 ING TANPA KANGGURU AUTOMATIK DIDENGKE DENGAN WULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="55.824" dur="6.405"> NGANGGO WULANG 39 MILES PER HOUR AUTOMATIK DIDENGKE DENGAN WULAN. SATU KAWASAN YANG NGANGGO MACAM PUTUT </text>
<text sub="clublinks" start="62.263" dur="0.533"> AUTOMATIK DIPENGKE INI. SATU KAWASAN YANG NUNGGUH MAJOR UNTUK PUT ING UNTUK PONTIKAN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="62.83" dur="1.901"> SATU KAWASAN YANG NUNGGUH MAJOR UNTUK PUTUN ING UNTUK KOMUNITAN HURRICANE ING BOSA RATON TO HALLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="64.766" dur="0.199"> WAWASAN AIR HURRICANE SARI ROLO BOCA KANGGO GOLONGAN HALLANDALE. </text>
<text sub="clublinks" start="64.966" dur="2.034"> SARI BOKA RATON TO HALLANDALE BEACH. NGEBAB APA ING NGANG PIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="67.001" dur="0.6"> NGEDAK. LAMPIRAN APA PADANG INGKU YANG TAPI SAIKI KANG KENE TANGGAL LALANA </text>
<text sub="clublinks" start="67.602" dur="1.767"> LAMPIRAN APA PADANG INGKU YANG KITA NGAKAK INGKU SUKU KAWENAN AKU KANGGO DENGAN TUTUP ING PUSAT. </text>
<text sub="clublinks" start="69.371" dur="3.235"> TANGGAL KANG SUKU WISNA TAHU ING NGET ING PUTRA ING PUSAT. JUGA TALKING TENTANG ING WINDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="72.608" dur="0.398"> BISAN PUTIH ING PENTING. JUGA TALKING TENTANGKE ING WANG MENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="73.008" dur="1.8"> JUGA TALKING TENTANGKE ING WANG MENTING. KANGSA ING NGANGGANG LAKSANA </text>
<text sub="clublinks" start="74.81" dur="4.169"> MENTING. KANGSA NUNGGUH NGLUKKAN STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="78.98" dur="0.633"> KANGSA NUNGGUH NGLUKKAN STORM. >> ING ING NGANGGANG NUNGGAL NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="79.614" dur="5.004"> IS. >> ING ING NGANGGANG NUNGGAL NUNGGALKE SAIKI KANGGO MUKA ING SUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="84.652" dur="0.6"> >> ING ING NGANGGANG NUNGGAL NUNGGALKE SAIKI KANGGO MUKA ING SUKAN. KANGGO PADANG ING NGANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="85.287" dur="0.633"> TRYING KANGGO MORNING ING. KAWASAN ORANG ING NGGAL ING WANGSA KANGGO TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="85.921" dur="0.766"> KAWASAN ASI INGKANG ING KANGGO ING TROPIKAL NGANGGO ING UNTUK KANGGO UNTUK KANGGO STRETCH UP. </text>
<text sub="clublinks" start="86.688" dur="3.803"> KANGGO BUKU TROPIKAL NGANGGO ING TARI ING KANGGO STRETCH UP. AS Sampeyan NATE APLIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="90.492" dur="1.033"> TAWASAN UNTUK KANGGO STRETCH UP. AS Sampeyan NATE APLIKASI KANGGURU UNTUK KANGGO APA DENGAN POIP INI </text>
<text sub="clublinks" start="91.526" dur="3.469"> AS Sampeyan NATE APLIKASI KANGGURU UNTUK KANGGO SUKU DADI DUMASAKKE POIS KANG KENE DENGAN KANGGO MACAM </text>
<text sub="clublinks" start="94.996" dur="0.633"> NGANGGO APA APIK DADI KANGGO ING NGANGGO KANGGO KANGGO ING NGEBAB KENE </text>
<text sub="clublinks" start="95.63" dur="2.402"> ADALAH KANGGO KANGGO MACAPEN ING NGEYA NGEBAB DENGAN KANGGO PENTAKSANA STORM KENYATA TROPIKAL ing FLORIDA SOUTH. </text>
<text sub="clublinks" start="98.066" dur="0.566"> Sampeyan bisa Deleng TROPICAL STORM FORCE WINDS IN SOUTH FLORIDA. KLOSER DENGAN ING PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="98.634" dur="0.599"> WANGSARI PANGGIL ING BISA FLORIDA. KLOSER DENGAN ING UNTUK CENTER HURRICANE FORCE WINDS AROUND </text>
<text sub="clublinks" start="99.234" dur="4.17"> KLOSER DENGAN ING UNTUK PUSAT HURRICANE UNTUK WINDS ING ING PUSAT PUSAT DAPAT DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="103.438" dur="0.6"> HURRICANE NGANGGO WINDO ING ING PUSAT PUSAT DAPAT DITUTUPKE ING KABEH ING </text>
<text sub="clublinks" start="104.039" dur="1.067"> PUSAT PUSAT NGANGGO ING PANJENGA ING KABEH ING NGETEK </text>
<text sub="clublinks" start="105.107" dur="3.636"> GAMPANG ING TANPA APA NGE TARI ING NGEWARI ING ING HURRICANE UNTUK NGANGGO ING NGANGGO LAKON. </text>
<text sub="clublinks" start="108.744" dur="0.599"> BISA TARI INGKANG HURRICANE NGANGGO WINDENG TINDAK LUKU KANGGO. TANPA KANGGO WULANG MONITOR TALKED </text>
<text sub="clublinks" start="109.345" dur="3.668"> NGANGGO BUKU LAKON NGENTOTA. TANPA LAMPIRAN MONITOR DITENTUKKE ING INI. </text>
<text sub="clublinks" start="113.015" dur="1.033"> TANPA LAMPIRAN MONITOR DITENTUKKE ING INI. LITTLE ING NGANGGO PIRANG PIRIK. </text>
<text sub="clublinks" start="114.049" dur="0.666"> TENTANG INI. LITTLE ING NGANGGO PIRANG PIRIK. WULANGAN LITTIT BIT KELULUSAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="114.716" dur="3.503"> LITTLE ING NGANGGO PIRANG PIRIK. KANGGO PAKET LITTIT BIT ING UNTUK KECAM UNTUK HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="118.22" dur="1.1"> GAMPANG TUTUP SITUS BITAR ING UNTUK TUTUP PADAN HURRICANE WINDS ING ING HURRICANE LINE </text>
<text sub="clublinks" start="119.321" dur="6.939"> PANJENENGAN HURRIKANE NGANGGO ING WIS ING ING APLIKASI LINE HURRICANE. </text>
<text sub="clublinks" start="126.295" dur="0.566"> NGANGGO ING ING APLIKASI LINE HURRICANE ING APLIKASI. >> SAIKI IS ING PALING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="126.862" dur="0.499"> PARNNGET ING APLIKASI. >> SAIKI IS ING PANJEN ANTARI ING SAIKI NGANGKA KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="127.363" dur="0.565"> >> SAIKI IS ING PANJEN ANTARI ING SAIKI NGANGKA KANGGO? Aku ngerti dheweke nduwe dhuwit. </text>
<text sub="clublinks" start="127.963" dur="0.6"> PAMINAN KAMI NGENTANGKE? Aku ngerti dheweke nduwe dhuwit. KANGGO SAIKI NGEWARI ING SAP </text>
<text sub="clublinks" start="128.597" dur="0.533"> Aku ngerti dheweke nduwe dhuwit. KITA KANGGO NAK UU INGGO NGGALKE TANPA KANGGO ING NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="129.164" dur="0.6"> KITA SAIKI KITA NENGGALKE APA-APA BAND-BISA KANG TANPA KANGGO ING NGANGGAL ING PANJEN ANAK PADHIRING ING. </text>
<text sub="clublinks" start="129.798" dur="7.674"> KOTA-KENANGAN KENE NARING KANGGO ING ING NGORAKAK ING NGANGGO ING NGANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="137.473" dur="0.599"> GAMPANG TAK ING PANJEN ING UNTUK ING NGANGGO? >> GUNYANG PERLU DITANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="138.074" dur="0.198"> KANGGO PREPARE? >> DENGAN TANPA DITANGGANG DENGAN PUTRA. </text>
<text sub="clublinks" start="138.273" dur="1.133"> >> DENGAN TANPA DITANGGANG DENGAN PUTRA. Miwiti Nampilake RANDY lan CUMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="139.441" dur="0.533"> Pungkasan. Miwiti Nampilake RANDY lan CUMIN. Miwiti Tampilake PELAKON TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="139.975" dur="0.5"> Miwiti Nampilake RANDY lan CUMIN. Miwiti Tampilake PELAKON TINDAK. TAMPILAN NGANGGANG TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="140.509" dur="0.2"> Miwiti Tampilake PELAKON TINDAK. TAMPILAN NGANGGANG TENGGANG TENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="140.743" dur="3.235"> TAMPILAN NGANGGANG TENGGANG TENGAH. IT IS bakal DARK. </text>
<text sub="clublinks" start="144.013" dur="1.433"> CAMPUR. IT IS bakal DARK. KANGGO PAKAI lan MANGSA DITULUS. </text>
<text sub="clublinks" start="145.481" dur="0.566"> IT IS bakal DARK. KANGGO PAKAI lan MANGSA DITULUS. TANGGAL WANGGO KANGGO TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="146.048" dur="1.5"> KANGGO PAKAI lan MANGSA DITULUS. KENYATA WANG TROPIKAL NGANGGALKE TANGGAL-UNTUK TOO DANGEROUS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="147.55" dur="0.398"> KENYATA WANG TROPIKAL NGANGGALKE UNTUK KANGGO TANGGOLANG UNTUK KANGGO MANGSA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="147.95" dur="9.342"> ARRIVED TOO DANGEROUS UNTUK KANGGO MACAPEN PAKAI. TANGGO KANGGO BISA UPSET </text>
<text sub="clublinks" start="157.326" dur="0.533"> KULIT GOLONGAN. GAMPANG TANGGAP WANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UPSET EKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="157.893" dur="0.366"> MANGGUNYA KANGGO UNTUK UPSET ESPECIALLY ROOF ANYTHING INGO INGO INGKANG. </text>