Големината на ураганот Исаис е значајна, вели директорот на Центарот за урагани subtitles

ПРЕКИНУВАЈТЕ ВО НЕКОЛКУ НАЦИОНАЛНИ ЦЕНТАРИ ЗА УРИКАНИ. ТИПЦИ СИ СЕ ПОТНИЦИТЕ УНИГРАЦИНСКИ ЦЕНТАРИ. ТИПЦИ СИ СЕ ПОТПИСИТЕ КОИ Е ПРОФЕСИОНАЛНОТО. ТИПЦИ СИ СЕ ПОТПИСИТЕ КОИ Е ПРОФЕСИОНАЛНОТО. Оние што ни кажуваат што сме ПРОФЕСИОНАЛНО Е. Оние што ни кажуваат за што треба да се подготвиме. Оние што ни кажуваат за што треба да се подготвиме. ДАЈ МИ ГО МЕНЕ. Треба да се подготвиме за. ДАЈ МИ ГО МЕНЕ. КАELLЕТЕ НА ШТО ТРЕБА ДА КАELLИМЕ ДАЈ МИ ГО МЕНЕ. КАELLЕТЕ НИ ШТО ТРЕБА ДА ГО КААМЕ НА ВИДЕНИТЕ. КАELLЕТЕ НИ ШТО ТРЕБА ДА ГО КААМЕ НА ВИДЕНИТЕ. >> ДОБРО УТРО. ПОГЛЕДНИЦИТЕ. >> ДОБРО УТРО. БАРАЕ ВО Големината на >> ДОБРО УТРО. БАРААТ ВО Големината на бурата. БАРААТ ВО Големината на бурата. СИТЕ СЕГА ДА СЕ ФОКУСУВААТ НЕВРЕМЕ. СИТЕ ЧУВААТ ДА СЕ ФОКУСИРААТ НА АКТУАЛНИОТ ЦЕНТАР И АКТУАЛНИТЕ ТРАКС СИТЕ СЕГА СЕ ФОКУСУВААТ ВО АКТУАЛНИОТ ЦЕНТАР И АКТУАЛНИТЕ ТРАКС ВО ВАORTНО ДА ГЛЕДАТ АКТУАЛЕН ЦЕНТАР И АКТУАЛНИ ПАТУКИ ВАORTНО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО Големината што се бараше на дожд ВАНО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ГОЛЕМИНА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕЕ НА ПОБЕДИТЕ. ГОЛЕМИНА БАРААТ ВО ВРЕЕ НА ПОБЕДИТЕ. ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ Стотина милја ВО ПОБЕДИТЕ. ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ Стотици милји далеку од центарот. ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ Стотици милји далеку од центарот. ШТО БАРААТ. ДАЛЕ ОД ЦЕНТАРОТ. ШТО БАРААТ. ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВА ПОГОЛЕМО ШТО БАРААТ. ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА КАКО ПОСТАПУВАНА ГОЛЕМА ПОДРАЧЈЕ НА ФЛОРИДАТА ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА КАКО ПОГОЛЕМА ПОСТАПКА ПОДГОЛЕМА ПОДРАЧЈЕ НА ФЛОРИДА. ПОДРАЧЈЕ ПРИСТАПУВА ОД БРЕДОТ НА ФЛОРИДА. Јужна Флорида на периферното БРБОВ. ЈУOUTHНА ФЛОРИДА НА ПЕРИФЕРНАТА ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕ СИЛИ ВИНДИ ЈУOUTHНА ФЛОРИДА НА ПЕРИФЕРАЛНАТА ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВЕINИ МОDSНО АКО ПРИСТАПУВА А ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ МОOSНО АКО ПРИСТАПУВА МНОГУ ПОблизу до повеќе победи МОOSНО АКО СЕ ПРИСТАПУВА МНОГУ ПОблизу до повеќе победи може да добие протега и позајмување. Малку поблиску до повеќе победи може да добиете истегнување и заем. ШТО БЕЗ БЕЗБОР НА СЕВЕРЕН ПРОСТОР МОLDЕ ДА ПОБЕДЕТЕ ИСТАЕ И ДА ЗАЕМИТЕ. НА СЕВЕРНИОТ ПРОСТОР БРЕСТ ОНА ШТО ОДИВААТ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ЦЕНТАРОТ НА СЕВЕРНИОТ ПРОСТОР БРЕСТ ОНА ШТО ОДАВААТ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ЦЕНТАР, ИСТРАУВАЈТЕ ВО РЕА ОДИМЕ ДА ГО ВИДЕТЕ ЦЕНТАР, НАВИСТИНА ЗБОРЕТЕ СЕ НА ПОЛОВИНАТА, ВИДЕТЕ НЕКОИ ОД НАЈГОЛЕМИТЕ Влијанија НАВИСТИНА БЛИЗИ НА КАСТАЛИНАТА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАЈГОЛЕМИ Влијанија во оној дел од флоридата. ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАЈГОЛЕМИ Влијанија во оној дел од флоридата. >> Зборувајќи силна тропска бура ВО ТОЈ ДЕЛ НА ФЛОРИДАТА. >> ЗБОРУВАЈТЕ ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ ОВДЕ 39 милји по час >> ЗБОРУВАЈТЕ ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА ОТВОРИ ТУКА 39 МИЛИ ПО ЧАС АВТОМАТСКИ СЕ ПОДГОТВЕТЕ ЗА ТОА. ВИНДИ ОВДЕ 39 Милји по час автоматски се подготвени за тоа. ЕДНА ОБЛАСТА КОЈА СЕ ОБЈАВИ ПОГОЛЕМО ПОДГОТВЕТЕ СЕ АВТОМАТСКИ ЗА ТОА. ЕДНА ОБЛАСТА КОЈА ИМАА ПОГОЛЕМО ДА ПОСТАВИ ПОДГОТВУВА AЕ ПОГЛЕД НА УРАКИЈА ЕДНА ОБЛАСТА КОЈА ИМАА ПОГОЛЕМО ДА СЕ ПОСТАВУВА УРАГАНСКО ПОГЛЕД ОД БОКА РАТОНОТ ДО ХАЛАНДАЛ ПОТЦЕНУВАЈТЕ ГО ЧАСОТ НА УРАКИЈА ОД БАКА РАТОН ДО ПЛАACHАТА ХАЛАНДАЛ. ОД БОКА РАТОН ДО ПЛААТА ХАЛАНДАЛ. ОБЈАСНИ ШТО МИСЛЕШЕ ТОА ПЛАА ОБЈАСНИ ШТО МИСЛЕШЕТЕ ШТО МОLDЕ ДА БИДЕ ЕДНА ОБЛАСТА што ја знаеме ОБЈАСНИ ШТО МИСЛЕШЕ ДЕКА МОLDЕ ДА БИДЕ ЕДНА ОБЛАСТА КОЈА ЗНАЕМЕ МОЕ ДА БИДЕ ПОблизу до центарот. Може да биде една област што знаеме дека може да биде поблиску до центарот. И ИЗГОВОРИ ЗА ТОЈ ВЕТЕР МО CЕ ДА БИДЕ ПОблизу до центарот. ИСТО ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВОЈ ВЕТЕН ПОТВЕД. ИСТО ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВОЈ ВЕТЕН ПОТВЕД. ПОРАДИ КОЛКУ ГОЛЕМО НЕВРЕМЕ СПОМЕНУВАЕ. ЗАТОА КОЛКУ Е ГОЛЕМО НЕВРЕМЕТО. ЗАТОА КОЛКУ Е ГОЛЕМО НЕВРЕМЕТО. >> Ова е нешто што сум бил Е >> ОВА Е НЕШТО СЕ ОБИДУВАВ ДА ГО ПОКААМ ОВОЈОТ УТРО. >> ОВА Е НЕШТО СЕ ОБИДУВАВ ДА ГО ПОКААМ ОВОЈОТ УТРО. ПОРТОКОЛСКАТА ПОДРАЧЈЕ ГО ГЛЕДА Обидувајќи се да го покажете ова утро. ПОРТОКОЛСКАТА ПОДРАЧЈА ГО ГЛЕДА ТРОПИЧКАТА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ ПОРТОКОЛСКАТА ПОДРАЧЈА ГО ГЛЕДА ТРОПИЧКАТА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ ЗА ПОВИК ЗА ДА СЕ ПОСТАНАТ. ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ ЗА ПОВИК ЗА ДА СЕ ПОСТАНАТ. КАКО ПРИСТАВУВАТЕ СЕ НА КАСТАЛИНАТА ПОВИК ЗА СТЕЧЕНИ. КАКО ПРИСТАВУВАТЕ СЕ НА КАСТАЛИНТАТА ДА ПРЕТСТАВНЕТЕ НЕКОГАШ ПОДАРЕНИ ТОЧКА ДОДЕКА ПРИСТАВУВАТЕ СЕ НА КАСЛАТИНАТА ЗА ДА ИЗВЕСТЕТЕ НЕКОЈ ДАВЕН ПОСТ ИМА ИСТИ ЦРКО ОД КОЛИ ДА ПОБЕДЕТЕ СЕКОЕ ДАВЕНО ОДБЕЛУВАЕ ИМА ИСТИ ЦРКОВ ОД КОЛИ МОЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТРОПИЧКИОТ НЕВРЕМЕ СЕ ИЗВЕШТАЧКИ ИСТИ ЦРКОЛ КАДЕ МО CЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТРОПИЧКИТЕ ВЕЛИ НА СИЛАТА ВО ЈУ SНА ФЛОРИДА. МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТРОПИЧКИТЕ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕDSИ ВО ЈУ SНА ФЛОРИДА. ПОблизу се стигнувате до центарот СИЛИ ВЕТИ ВО ЈУOUTHНА ФЛОРИДА. ПОблизу можете да стигнете до центрите за ураганска сила на ветрите околу ПОблизу се приближувате до центрите за ураганска сила на ветрите околу тој центар за затворање УРИКАНСКА СИЛА ВИНДИ ОКОЛУ ЦЕНТАРНИОТ ЦЕНТАР СЕ ЗБОРУВА ДОСТА ДО БРВОТОТ КАДЕ ТОЈ ЦЕНТАР ЦЕНТАР ДОСТАНА ДОСТА БЕЗ БРОГОТ КАДЕ МО CЕ ДА ГИ ВИДИТЕ ОНАТА УРАГИНСКА СИЛА ДОСТА Е НА БРЕГОТ КАДЕ МОANЕ ДА ГИ ВИДИТЕ ОВИЕ УРАГИНСКИ СИЛА ВИНДИ НЕ ВО ПРАВО ЛИНИЈА. МО CЕ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОТИТЕ УРАГАНСКИ СИЛА ВИНДУВААТ НЕ ПРАВО ЛИНИЈА. ЗБОРУВААТ МАНИТОРОТ НА МАЛИТЕ ПАРИЦИ ВИНДИ НЕ ПРАВО ЛИНИЈА. МАНИТОРОТ ЗА МАЛИ ПАРИЦИ ЗБОРУВА ТУКА. МАНИТОРОТ ЗА МАЛИ ПАРИЦИ ЗБОРУВА ТУКА. МАЛКУ Е ОДИ ОВОЈ НАЧИН. ЗА ТАМУ. МАЛКУ Е ОДИ ОВОЈ НАЧИН. ОБОБИЛЕ МАЛКУ БИТ ПОблизу МАЛКУ Е ОДИ ОВОЈ НАЧИН. ОБОБИЛЕ МАЛИЦА БИТ ПОблизу до крајбрежјето на ураганската сила ОБОБИРА AЕ МАЛИЦЕН БИТ ПОблизу до крајбрежјето на ураганската сила на ветрот БРЕГОТ НА УРАГАНСКАТА СИЛА ВИНДИ СТАНАТ ВО ЛИНИЈА УРАГИНА ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО ПРИМЕНАТА. ВИНДИТЕ ДОБИВААТ ВО ЛИНИЈА УРАГАНСКО ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО ПРИМЕНАТА. >> ЕДЕН Е ПОСЛЕДНИОТ МОМЕНТ ЗА ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО ПРИМЕНАТА. >> ЕДНО Е ПОСЛЕДНИОТ МОМЕНТ ЗА НАШИТЕ ПОГЛЕДНИЦИ ЗА ПОДГОТВУВАЕ? >> ЕДНО Е ПОСЛЕДНИОТ МОМЕНТ ЗА НАШИТЕ ПОГЛЕДНИЦИ ЗА ПОДГОТВУВАЕ? ЗНАМ ТИЕ ИМААТ ПАРИ. НАШИТЕ ПОГЛЕДНИЦИ ДА ПОДГОТВИТЕ? ЗНАМ ТИЕ ИМААТ ПАРИ. ВЕREЕ ВИДИМЕ НЕКОИ ЗНАМ ТИЕ ИМААТ ПАРИ. ВЕREЕ ВИДЕМЕ НЕКОИ ОД ТИЕ БЕНДИ КОГА OUЕ БИДЕТЕ ВЕREЕ ВИДЕМЕ НЕКОИ ОД ТИЕ БЕНДИ КОГА OUЕ БИДЕТЕ ПРЕДЛОГ НА ПОСЛЕДНИОТ ВРЕМЕ ЗА НИВ ТИЕ БАНДИ КОГА OUЕ БИДЕТЕ ПРЕДЛОГ НА ПОСЛЕДНИОТ ВРЕМЕ ДА СЕ Подготват? ПРЕДЛОГ НА ПОСЛЕДНИОТ ВРЕМЕ ДА СЕ Подготват? >> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ ДА ПОДГОТВИ? >> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ ПОДГОТВИМЕ ДЕНЕС. >> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ ПОДГОТВИМЕ ДЕНЕС. Започнете да гледате Ренди и Кумин. ДЕНЕС. Започнете да гледате Ренди и Кумин. Започнете да гледате весели ветрови. Започнете да гледате Ренди и Кумин. Започнете да гледате весели ветрови. Најсилни ветрови НАДВЕРЕШНАТА ноќ Започнете да гледате весели ветрови. ВЕЧЕРВА НАЈСИЛНИ ВИНДИ. ВЕЧЕРВА НАЈСИЛНИ ВИНДИ. Е БИДЕ ТЕМНО. ВЕЧЕРВА. Е БИДЕ ТЕМНО. ОДЕТЕ И ПОДГОТВЕТЕ СЕ. Е БИДЕ ТЕМНО. ОДЕТЕ И ПОДГОТВЕТЕ СЕ. ТРОПИЧКИ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВИНДИ ОДЕТЕ И ПОДГОТВЕТЕ СЕ. ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДОВИ ПРИСТИГНА ПРЕГОВО ОПАСНО ДА БИДЕ ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ СТИГНА ПРЕГОВО ОПАСНО ДА СЕ НОВААТ ЕЛИВСТВО. Пристигнаа премногу опасно да носат дрво од дрво. ПРЕЗИНО ОПАСНО ДА БИДЕ НАВРЕДЕН ДОНЕСУВА PLЕ ОДВОДНО ДРВО. ПРЕГОВО ОПАСНО ДА БИДЕ ПОСЕБНО СЕКОЈ СТАН ПРЕГОВО ОПАСНО ДА БИДЕ НАВРЕДЕНО ОСЕБЕНО КРИВ НИШТО ШТО ИЗВЕШТУВАТЕ ТУКА.

Големината на ураганот Исаис е значајна, вели директорот на Центарот за урагани

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.303"> ПРЕКИНУВАЈТЕ ВО НЕКОЛКУ НАЦИОНАЛНИ ЦЕНТАРИ ЗА УРИКАНИ. ТИПЦИ СИ СЕ ПОТНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.304" dur="0.333"> УНИГРАЦИНСКИ ЦЕНТАРИ. ТИПЦИ СИ СЕ ПОТПИСИТЕ КОИ Е ПРОФЕСИОНАЛНОТО. </text>
<text sub="clublinks" start="3.671" dur="0.533"> ТИПЦИ СИ СЕ ПОТПИСИТЕ КОИ Е ПРОФЕСИОНАЛНОТО. Оние што ни кажуваат што сме </text>
<text sub="clublinks" start="4.238" dur="6.005"> ПРОФЕСИОНАЛНО Е. Оние што ни кажуваат за што треба да се подготвиме. </text>
<text sub="clublinks" start="10.244" dur="1.3"> Оние што ни кажуваат за што треба да се подготвиме. ДАЈ МИ ГО МЕНЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="11.546" dur="0.599"> Треба да се подготвиме за. ДАЈ МИ ГО МЕНЕ. КАELLЕТЕ НА ШТО ТРЕБА ДА КАELLИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.146" dur="0.299"> ДАЈ МИ ГО МЕНЕ. КАELLЕТЕ НИ ШТО ТРЕБА ДА ГО КААМЕ НА ВИДЕНИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.446" dur="0.366"> КАELLЕТЕ НИ ШТО ТРЕБА ДА ГО КААМЕ НА ВИДЕНИТЕ. >> ДОБРО УТРО. </text>
<text sub="clublinks" start="12.813" dur="0.533"> ПОГЛЕДНИЦИТЕ. >> ДОБРО УТРО. БАРАЕ ВО Големината на </text>
<text sub="clublinks" start="13.38" dur="0.2"> >> ДОБРО УТРО. БАРААТ ВО Големината на бурата. </text>
<text sub="clublinks" start="13.614" dur="0.533"> БАРААТ ВО Големината на бурата. СИТЕ СЕГА ДА СЕ ФОКУСУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="14.181" dur="0.6"> НЕВРЕМЕ. СИТЕ ЧУВААТ ДА СЕ ФОКУСИРААТ НА АКТУАЛНИОТ ЦЕНТАР И АКТУАЛНИТЕ ТРАКС </text>
<text sub="clublinks" start="14.815" dur="3.937"> СИТЕ СЕГА СЕ ФОКУСУВААТ ВО АКТУАЛНИОТ ЦЕНТАР И АКТУАЛНИТЕ ТРАКС ВО ВАORTНО ДА ГЛЕДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="18.786" dur="8.741"> АКТУАЛЕН ЦЕНТАР И АКТУАЛНИ ПАТУКИ ВАORTНО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО Големината што се бараше на дожд </text>
<text sub="clublinks" start="27.562" dur="0.299"> ВАНО ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ГОЛЕМИНА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ВРЕЕ НА ПОБЕДИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="27.862" dur="0.6"> ГОЛЕМИНА БАРААТ ВО ВРЕЕ НА ПОБЕДИТЕ. ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ Стотина милја </text>
<text sub="clublinks" start="28.496" dur="0.433"> ВО ПОБЕДИТЕ. ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ Стотици милји далеку од центарот. </text>
<text sub="clublinks" start="28.963" dur="0.466"> ТРОПИЧКО НЕВРЕМЕ Стотици милји далеку од центарот. ШТО БАРААТ. </text>
<text sub="clublinks" start="29.43" dur="0.633"> ДАЛЕ ОД ЦЕНТАРОТ. ШТО БАРААТ. ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕМЕ ОВА ПОГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="30.064" dur="0.566"> ШТО БАРААТ. ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА КАКО ПОСТАПУВАНА ГОЛЕМА ПОДРАЧЈЕ НА ФЛОРИДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="30.631" dur="0.199"> ТРЕБА ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ ОВА КАКО ПОГОЛЕМА ПОСТАПКА ПОДГОЛЕМА ПОДРАЧЈЕ НА ФЛОРИДА. </text>
<text sub="clublinks" start="30.832" dur="3.636"> ПОДРАЧЈЕ ПРИСТАПУВА ОД БРЕДОТ НА ФЛОРИДА. Јужна Флорида на периферното </text>
<text sub="clublinks" start="34.502" dur="0.533"> БРБОВ. ЈУOUTHНА ФЛОРИДА НА ПЕРИФЕРНАТА ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕ СИЛИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="35.069" dur="0.766"> ЈУOUTHНА ФЛОРИДА НА ПЕРИФЕРАЛНАТА ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВЕINИ МОDSНО АКО ПРИСТАПУВА А </text>
<text sub="clublinks" start="35.837" dur="2.501"> ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ МОOSНО АКО ПРИСТАПУВА МНОГУ ПОблизу до повеќе победи </text>
<text sub="clublinks" start="38.34" dur="1.433"> МОOSНО АКО СЕ ПРИСТАПУВА МНОГУ ПОблизу до повеќе победи може да добие протега и позајмување. </text>
<text sub="clublinks" start="39.807" dur="0.567"> Малку поблиску до повеќе победи може да добиете истегнување и заем. ШТО БЕЗ БЕЗБОР НА СЕВЕРЕН ПРОСТОР </text>
<text sub="clublinks" start="40.375" dur="0.766"> МОLDЕ ДА ПОБЕДЕТЕ ИСТАЕ И ДА ЗАЕМИТЕ. НА СЕВЕРНИОТ ПРОСТОР БРЕСТ ОНА ШТО ОДИВААТ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ЦЕНТАРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="41.175" dur="1.801"> НА СЕВЕРНИОТ ПРОСТОР БРЕСТ ОНА ШТО ОДАВААТ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ЦЕНТАР, ИСТРАУВАЈТЕ ВО РЕА </text>
<text sub="clublinks" start="42.977" dur="1.501"> ОДИМЕ ДА ГО ВИДЕТЕ ЦЕНТАР, НАВИСТИНА ЗБОРЕТЕ СЕ НА ПОЛОВИНАТА, ВИДЕТЕ НЕКОИ ОД НАЈГОЛЕМИТЕ Влијанија </text>
<text sub="clublinks" start="44.479" dur="5.371"> НАВИСТИНА БЛИЗИ НА КАСТАЛИНАТА ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАЈГОЛЕМИ Влијанија во оној дел од флоридата. </text>
<text sub="clublinks" start="49.851" dur="1.434"> ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ НАЈГОЛЕМИ Влијанија во оној дел од флоридата. >> Зборувајќи силна тропска бура </text>
<text sub="clublinks" start="51.319" dur="3.303"> ВО ТОЈ ДЕЛ НА ФЛОРИДАТА. >> ЗБОРУВАЈТЕ ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ ОВДЕ 39 милји по час </text>
<text sub="clublinks" start="54.656" dur="1.133"> >> ЗБОРУВАЈТЕ ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНА СИЛА ОТВОРИ ТУКА 39 МИЛИ ПО ЧАС АВТОМАТСКИ СЕ ПОДГОТВЕТЕ ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="55.824" dur="6.405"> ВИНДИ ОВДЕ 39 Милји по час автоматски се подготвени за тоа. ЕДНА ОБЛАСТА КОЈА СЕ ОБЈАВИ ПОГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="62.263" dur="0.533"> ПОДГОТВЕТЕ СЕ АВТОМАТСКИ ЗА ТОА. ЕДНА ОБЛАСТА КОЈА ИМАА ПОГОЛЕМО ДА ПОСТАВИ ПОДГОТВУВА AЕ ПОГЛЕД НА УРАКИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="62.83" dur="1.901"> ЕДНА ОБЛАСТА КОЈА ИМАА ПОГОЛЕМО ДА СЕ ПОСТАВУВА УРАГАНСКО ПОГЛЕД ОД БОКА РАТОНОТ ДО ХАЛАНДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="64.766" dur="0.199"> ПОТЦЕНУВАЈТЕ ГО ЧАСОТ НА УРАКИЈА ОД БАКА РАТОН ДО ПЛАACHАТА ХАЛАНДАЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="64.966" dur="2.034"> ОД БОКА РАТОН ДО ПЛААТА ХАЛАНДАЛ. ОБЈАСНИ ШТО МИСЛЕШЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="67.001" dur="0.6"> ПЛАА ОБЈАСНИ ШТО МИСЛЕШЕТЕ ШТО МОLDЕ ДА БИДЕ ЕДНА ОБЛАСТА што ја знаеме </text>
<text sub="clublinks" start="67.602" dur="1.767"> ОБЈАСНИ ШТО МИСЛЕШЕ ДЕКА МОLDЕ ДА БИДЕ ЕДНА ОБЛАСТА КОЈА ЗНАЕМЕ МОЕ ДА БИДЕ ПОблизу до центарот. </text>
<text sub="clublinks" start="69.371" dur="3.235"> Може да биде една област што знаеме дека може да биде поблиску до центарот. И ИЗГОВОРИ ЗА ТОЈ ВЕТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="72.608" dur="0.398"> МО CЕ ДА БИДЕ ПОблизу до центарот. ИСТО ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВОЈ ВЕТЕН ПОТВЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="73.008" dur="1.8"> ИСТО ЗБОРУВАМЕ ЗА ОВОЈ ВЕТЕН ПОТВЕД. ПОРАДИ КОЛКУ ГОЛЕМО НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.81" dur="4.169"> СПОМЕНУВАЕ. ЗАТОА КОЛКУ Е ГОЛЕМО НЕВРЕМЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="78.98" dur="0.633"> ЗАТОА КОЛКУ Е ГОЛЕМО НЕВРЕМЕТО. >> Ова е нешто што сум бил </text>
<text sub="clublinks" start="79.614" dur="5.004"> Е >> ОВА Е НЕШТО СЕ ОБИДУВАВ ДА ГО ПОКААМ ОВОЈОТ УТРО. </text>
<text sub="clublinks" start="84.652" dur="0.6"> >> ОВА Е НЕШТО СЕ ОБИДУВАВ ДА ГО ПОКААМ ОВОЈОТ УТРО. ПОРТОКОЛСКАТА ПОДРАЧЈЕ ГО ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="85.287" dur="0.633"> Обидувајќи се да го покажете ова утро. ПОРТОКОЛСКАТА ПОДРАЧЈА ГО ГЛЕДА ТРОПИЧКАТА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="85.921" dur="0.766"> ПОРТОКОЛСКАТА ПОДРАЧЈА ГО ГЛЕДА ТРОПИЧКАТА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ ЗА ПОВИК ЗА ДА СЕ ПОСТАНАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="86.688" dur="3.803"> ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ ЗА ПОВИК ЗА ДА СЕ ПОСТАНАТ. КАКО ПРИСТАВУВАТЕ СЕ НА КАСТАЛИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="90.492" dur="1.033"> ПОВИК ЗА СТЕЧЕНИ. КАКО ПРИСТАВУВАТЕ СЕ НА КАСТАЛИНТАТА ДА ПРЕТСТАВНЕТЕ НЕКОГАШ ПОДАРЕНИ ТОЧКА </text>
<text sub="clublinks" start="91.526" dur="3.469"> ДОДЕКА ПРИСТАВУВАТЕ СЕ НА КАСЛАТИНАТА ЗА ДА ИЗВЕСТЕТЕ НЕКОЈ ДАВЕН ПОСТ ИМА ИСТИ ЦРКО ОД КОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="94.996" dur="0.633"> ДА ПОБЕДЕТЕ СЕКОЕ ДАВЕНО ОДБЕЛУВАЕ ИМА ИСТИ ЦРКОВ ОД КОЛИ МОЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТРОПИЧКИОТ НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.63" dur="2.402"> СЕ ИЗВЕШТАЧКИ ИСТИ ЦРКОЛ КАДЕ МО CЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТРОПИЧКИТЕ ВЕЛИ НА СИЛАТА ВО ЈУ SНА ФЛОРИДА. </text>
<text sub="clublinks" start="98.066" dur="0.566"> МО CЕ ДА ГО ВИДИТЕ ТРОПИЧКИТЕ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВЕDSИ ВО ЈУ SНА ФЛОРИДА. ПОблизу се стигнувате до центарот </text>
<text sub="clublinks" start="98.634" dur="0.599"> СИЛИ ВЕТИ ВО ЈУOUTHНА ФЛОРИДА. ПОблизу можете да стигнете до центрите за ураганска сила на ветрите околу </text>
<text sub="clublinks" start="99.234" dur="4.17"> ПОблизу се приближувате до центрите за ураганска сила на ветрите околу тој центар за затворање </text>
<text sub="clublinks" start="103.438" dur="0.6"> УРИКАНСКА СИЛА ВИНДИ ОКОЛУ ЦЕНТАРНИОТ ЦЕНТАР СЕ ЗБОРУВА ДОСТА ДО БРВОТОТ КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.039" dur="1.067"> ТОЈ ЦЕНТАР ЦЕНТАР ДОСТАНА ДОСТА БЕЗ БРОГОТ КАДЕ МО CЕ ДА ГИ ВИДИТЕ ОНАТА УРАГИНСКА СИЛА </text>
<text sub="clublinks" start="105.107" dur="3.636"> ДОСТА Е НА БРЕГОТ КАДЕ МОANЕ ДА ГИ ВИДИТЕ ОВИЕ УРАГИНСКИ СИЛА ВИНДИ НЕ ВО ПРАВО ЛИНИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="108.744" dur="0.599"> МО CЕ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ ОТИТЕ УРАГАНСКИ СИЛА ВИНДУВААТ НЕ ПРАВО ЛИНИЈА. ЗБОРУВААТ МАНИТОРОТ НА МАЛИТЕ ПАРИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="109.345" dur="3.668"> ВИНДИ НЕ ПРАВО ЛИНИЈА. МАНИТОРОТ ЗА МАЛИ ПАРИЦИ ЗБОРУВА ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="113.015" dur="1.033"> МАНИТОРОТ ЗА МАЛИ ПАРИЦИ ЗБОРУВА ТУКА. МАЛКУ Е ОДИ ОВОЈ НАЧИН. </text>
<text sub="clublinks" start="114.049" dur="0.666"> ЗА ТАМУ. МАЛКУ Е ОДИ ОВОЈ НАЧИН. ОБОБИЛЕ МАЛКУ БИТ ПОблизу </text>
<text sub="clublinks" start="114.716" dur="3.503"> МАЛКУ Е ОДИ ОВОЈ НАЧИН. ОБОБИЛЕ МАЛИЦА БИТ ПОблизу до крајбрежјето на ураганската сила </text>
<text sub="clublinks" start="118.22" dur="1.1"> ОБОБИРА AЕ МАЛИЦЕН БИТ ПОблизу до крајбрежјето на ураганската сила на ветрот </text>
<text sub="clublinks" start="119.321" dur="6.939"> БРЕГОТ НА УРАГАНСКАТА СИЛА ВИНДИ СТАНАТ ВО ЛИНИЈА УРАГИНА ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО ПРИМЕНАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="126.295" dur="0.566"> ВИНДИТЕ ДОБИВААТ ВО ЛИНИЈА УРАГАНСКО ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО ПРИМЕНАТА. >> ЕДЕН Е ПОСЛЕДНИОТ МОМЕНТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="126.862" dur="0.499"> ПРЕДУПРЕДУВАЕ ВО ПРИМЕНАТА. >> ЕДНО Е ПОСЛЕДНИОТ МОМЕНТ ЗА НАШИТЕ ПОГЛЕДНИЦИ ЗА ПОДГОТВУВАЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="127.363" dur="0.565"> >> ЕДНО Е ПОСЛЕДНИОТ МОМЕНТ ЗА НАШИТЕ ПОГЛЕДНИЦИ ЗА ПОДГОТВУВАЕ? ЗНАМ ТИЕ ИМААТ ПАРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="127.963" dur="0.6"> НАШИТЕ ПОГЛЕДНИЦИ ДА ПОДГОТВИТЕ? ЗНАМ ТИЕ ИМААТ ПАРИ. ВЕREЕ ВИДИМЕ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="128.597" dur="0.533"> ЗНАМ ТИЕ ИМААТ ПАРИ. ВЕREЕ ВИДЕМЕ НЕКОИ ОД ТИЕ БЕНДИ КОГА OUЕ БИДЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="129.164" dur="0.6"> ВЕREЕ ВИДЕМЕ НЕКОИ ОД ТИЕ БЕНДИ КОГА OUЕ БИДЕТЕ ПРЕДЛОГ НА ПОСЛЕДНИОТ ВРЕМЕ ЗА НИВ </text>
<text sub="clublinks" start="129.798" dur="7.674"> ТИЕ БАНДИ КОГА OUЕ БИДЕТЕ ПРЕДЛОГ НА ПОСЛЕДНИОТ ВРЕМЕ ДА СЕ Подготват? </text>
<text sub="clublinks" start="137.473" dur="0.599"> ПРЕДЛОГ НА ПОСЛЕДНИОТ ВРЕМЕ ДА СЕ Подготват? >> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="138.074" dur="0.198"> ДА ПОДГОТВИ? >> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ ПОДГОТВИМЕ ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="138.273" dur="1.133"> >> НАВИСТИНА ТРЕБА ДА СЕ ПОДГОТВИМЕ ДЕНЕС. Започнете да гледате Ренди и Кумин. </text>
<text sub="clublinks" start="139.441" dur="0.533"> ДЕНЕС. Започнете да гледате Ренди и Кумин. Започнете да гледате весели ветрови. </text>
<text sub="clublinks" start="139.975" dur="0.5"> Започнете да гледате Ренди и Кумин. Започнете да гледате весели ветрови. Најсилни ветрови НАДВЕРЕШНАТА ноќ </text>
<text sub="clublinks" start="140.509" dur="0.2"> Започнете да гледате весели ветрови. ВЕЧЕРВА НАЈСИЛНИ ВИНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="140.743" dur="3.235"> ВЕЧЕРВА НАЈСИЛНИ ВИНДИ. Е БИДЕ ТЕМНО. </text>
<text sub="clublinks" start="144.013" dur="1.433"> ВЕЧЕРВА. Е БИДЕ ТЕМНО. ОДЕТЕ И ПОДГОТВЕТЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="145.481" dur="0.566"> Е БИДЕ ТЕМНО. ОДЕТЕ И ПОДГОТВЕТЕ СЕ. ТРОПИЧКИ НЕВРЕМЕНИ СИЛИ ВИНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="146.048" dur="1.5"> ОДЕТЕ И ПОДГОТВЕТЕ СЕ. ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДОВИ ПРИСТИГНА ПРЕГОВО ОПАСНО ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.55" dur="0.398"> ТРОПИЧКА НЕВРЕМЕНСКА СИЛА ВИНДИ СТИГНА ПРЕГОВО ОПАСНО ДА СЕ НОВААТ ЕЛИВСТВО. </text>
<text sub="clublinks" start="147.95" dur="9.342"> Пристигнаа премногу опасно да носат дрво од дрво. ПРЕЗИНО ОПАСНО ДА БИДЕ НАВРЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="157.326" dur="0.533"> ДОНЕСУВА PLЕ ОДВОДНО ДРВО. ПРЕГОВО ОПАСНО ДА БИДЕ ПОСЕБНО СЕКОЈ СТАН </text>
<text sub="clublinks" start="157.893" dur="0.366"> ПРЕГОВО ОПАСНО ДА БИДЕ НАВРЕДЕНО ОСЕБЕНО КРИВ НИШТО ШТО ИЗВЕШТУВАТЕ ТУКА. </text>