Madhësia e uraganit Isaias është e dukshme, thotë drejtori i Hurricane Center subtitles

BRIKONI N CENT QENDRET KOMBTARE TUR HARRIKANVERS SEKRORE. JU JENI SHENJAT E SHENJAT QENDET HURRIKANE. JU GUY JANE SHENJAT PROFESIONALE SHT. JU GUY JANE SHENJAT PROFESIONALE SHT. VETT që po thonë ne FAR JEMI PROFESIONALE .SHT. VETIT TT TELL SHUM N FAR KA NEVOJ T PRGATITemi P FORR. VETIT TT TELL SHUM N FAR KA NEVOJ T PRGATITemi P FORR. MA JEP MUA. DUHET T P P PRGATITeni P FORR. MA JEP MUA. SHTOJN US FAR WEFAR KA NEVOJ T TO TELL SHPRNI MA JEP MUA. SHENJE SHKA FAR KA NEVOJ T TO T SHTOJN VI PYEST. SHENJE SHKA FAR KA NEVOJ T TO T SHTOJN VI PYEST. >> MIRNIMI I MIR. PIKT. >> MIRNIMI I MIR. DUHET N S MJETIN E T >> MIRNIMI I MIR. DUHET N THE MJETIN E STORMIT. DUHET N THE MJETIN E STORMIT. VERDO SHTYPE T TO FOKUSOJN STORM. VERDO VDEKJE T FOKUSUAR N CENT QENDRCTN AKTUALE DHE TREKTET AKTUALE VERDO GJITHA SHTYPE T F FOKUSUAR NER QENDRUN AKTUALE DHE TREKTET AKTUALE P ONR RNDSISHME T TO BESIMI N THE QENDRA AKTUALE DHE TRAJTIMET AKTUALE PR RNDSISHME DUHET T THE SHUM NDRMARRJEN N AT SHUM P IMR RNDSISHME T TO LEXOJN AT NIZ MJETIN Q BE NNDROJEN N RA RAINFALL N IN FITAT. SIZE BEHET N L MNYR N FITAT. STORMI TROPIK DUHET 50 MIJE NE FITAT. STORMI TROPIK DUHET 50 MILJE DREJT QARKUT. STORMI TROPIK DUHET 50 MILJE DREJT QARKUT. FAR JAN DUHET N.. DUHET NGA QENDRA. FAR JAN DUHET N.. KA DUHET T L BNI N KTO SI SHUM FAR JAN DUHET N.. DUHET T L BNI N TH KISTO SI NJ A ZONA E LARGJE Q APNDRON FLORIDA DUHET T L BNI N AT KISTO SI SHUM A ZONA E LARGJE Q APNDRON TAST GJUH FLN FLORIDA. ZONA P APRMARRJET ELTN E FLORIDA-s. FLORIDA JUGORE N THE PERIPERA COAST. FLORIDA JUGORE N ON FJAL TOR FORC STS TERPIKE PERIPERALE FUQI FLORIDA E JUGUT P ONR FORCMN E FORCS TROPIKE PERIPERALE FITUESHT E MUNDSHME N IFSE P APRQENI A STORMA TROPIKE FITUESE FITUESHME NDOSHME N ITSE afrohet një mbyllës i vogël për më shumë fitore E MUNDSHME N ITSE NDODH A NJ A MBROJTJE T L VETM P TOR MORE SHUM FITON CO DUHET T G B AN NJR FUQI DHE KUJDES. MBYRJE LITTLE P TOR M M SHUM FITON TU FUQUAR Merr një forcë dhe huazim. TE GJYKATA E HAP SPACESIS NORTH VERIORE ATFAR DUHET TET BN A NJR FUQI DHE HYRJE. N CO GJYKAT SPACEN E GJYKATS VERIORE WHFAR SHKOHET T TO SHIKONI QERNDRIN N CO COASTLINE VERIORE T CILS WFAR W DUHET T SE SHIKONI QENDRIN GJYROJN RE VESHJE REALI N TO KASTELIN CO JAN Q T SHIKONI QENDRIN M G SHUM VLERSISHT NL KASTELIN SE SHTNI DIKA TP IMPACIONET M B T MADH VLERSISHT VETM N TO KASTLLIN SE SHTYTI NDIKIME T B MNDSISHME N IN PJESN E FLORIDA-s. Shihni disa nga ndikimet më të mëdha në atë pjesë të FLORIDA. >> FORCIMI I FORCS TORPIKE TORPIKE Në atë pjesë të FLORIDA. >> TRAJTIMI I STORMIT TORPIK T FOR FORCPS FJALA K HERTU 39 KLESND MISISHT NER ORA >> TRAJTIMI I STORMIT TORPIK T FOR FORCS FJALA KETU 39 KLESNDSISHT PER HOUR AUTOMATIK T BE P PRGATITEN P FORR KTO. FITONI KTU 39 MILE PER HOUR AUTOMATIKE P PRGATITET P FORR K THTO. NJNE ZONA QAT KA M MA SHUM PRDORIM AUTOMATIK T BE PRERGATITET P FORR KET. NJNE ZONA QAT KA M MA SHUM P TOR T NDRMARRJEN NJ W WATCH HURRIKANE NJNE ZONA QAT KA M MA SHUM P TOR TUT NDRTUAR NJ A VESHJE HARRIKANE NGA RATONI BOCA N TO HALLANDALE NDERRMARRJEN NJ W VESHJE HARRIKANE NGA RATONI BOCA T TO HALLANDALE BEACH. NGA RATONI BOCA TE HALLANDALE BEACH. SHPESH WHFAR ERSHT MUND T MUND T MUND T THES BEACH. SHPESH WHFAR JAN W TIN THESIN Q TH MUND T JET O NJ A ZONA T WE DUA T IT SHPESHT WH FARER JAN duke menduar se mund të jetë një zonë që dimë që mund të jemi në qendër. DUHET T BE BNI NJ A ZONA NE DUHET T MUND T BE JEMI MBROJTSE N TO QENDRN. EDHE duke folur rreth asaj që fiton MUND T BE BNI MBI QENDRS. EDHE TAL BESIMIT PATR KATTO PARAQITJE WIND. EDHE TAL BESIMIT PATR KATTO PARAQITJE WIND. SI T OF DUHET SHUMOW STORM Përmendur. SI T DHNI SI M SHUM STORMI SHT. SI T DHNI SI M SHUM STORMI SHT. >> Kjo është diçka që kam qenë IS. >> Kjo është diçka që do të jem duke provuar të tregoj këtë mëngjes. >> Kjo është diçka që do të jem duke provuar të tregoj këtë mëngjes. ZONA ORANGE që shikon në Duke provuar që të tregoni këtë mëngjes. ZONA ORANGE që shikon në FORC STS TROPIKE FORC FORS FJALA FJALA ZONA ORANGE Q L DUHET N THE FUQI TROPIKE FUQI FJAL P FORR THIRRJEN P FORR T ST NDRTUAR. STORMI TROPIK FORCUAR FJALA P THER THIRRJEN P FORR T ST FUQUAR. SI QENI QNDRONI Kastorin THIRRJE P FORR T ST RRITUR NGA. SI QENI TRO QNI KASTLRIN TO P TOR TAKE DUHET PODO SH PONIM T G DHN KERTU SI QENI QENNI KAST COLININ P TOR TAKE DUHET YDO SH PONIM T G DHN K THTU JAN DR DRAWBACKS SI GJITHA KU T BNI DO PYRE DHNI KERTU JAN DRAWBACKS SI GJITHA KU MUND T SE SHIHIN STORMIN TROPIK JANE SHKAKTUAR SI GJITHA KU MUND T SHIHEN WINDAT E FORCS SRO TROPIKE T IN FORCS N FL FLORIDA Jugore. JU MUND TI SHIKONI SHENJAT E FORCS TROPIKE TIN FUQIT N FL FLORIDA Jugore. MBROJTSISHT TI MIR N QENDR FJALT E FORCS N IN FLORIDA Jugore. MBAJTSISHME QE FITONI NIN FJAL TIN FJALAVE T CENT QENDR HS HURRIKANE QENDRORE MBRETSISHME QEN MIR N FJAL QENDRORE TUR FORCS HURRIKANE QENA QENA Q TH QETNDRON Q CENTNDRON QENDRA FORCAT HURRIKANE FITUAR NGA QENA QENDRON MUND T VDES P TOR T GJITHA KU JU Q CENT QENDRA QENDRON MUND T VDES P THER KUJDES KU MUND T SE SHENI KOST FORC TUR HURRIKANES DUHET T THE GJITHA KU JU MUND TE SHIKONI KOST W FUQI HURRIKANE FJALA NUK ASHT A Vijë e ngushtë. MUND T SE SHIHET KOST FJAL TUR FORCURS HARRIKANE NUK ASHT A Vijë e rreptë. MONITORI I GJYKATAVE T L GJITHA TALKUAR FJALA NUK ASHT Vijë e rreptë. MONITORI I WITTLE WITGLE TALKUAR PR KTO. MONITORI I WITTLE WITGLE TALKUAR PR KTO. LITTI do të shkojë në këtë mënyrë. RRETH KERTU. LITTI do të shkojë në këtë mënyrë. WOBBLED NJ A MBROJTSE BIT LITTLE P TOR LITTI do të shkojë në këtë mënyrë. WOBBLED NJ CL MBROJTSE BIT LITTLE N THE KUQ T OF FORCS HURRIKANE WOBBLED NJ CL MBROJTSE BIT LITTLE N THE KUQ T OF FITUESVE TCE FORCURS TUR HURRIKANES FITOHEN N L HARRICANE LINE GJYKATA E FORCS TUR HURRIKANIT FITONI N IN LINE HARRIKANE KUJDES N IN APLIKIM. FITONI N IN LINJ H HARRIKANE KUJDES PARAQITJE N AP APLIKIM. >> NJ IS MSHT NDRMARRJE PASUR PARALAJMRIM N IN APLIKIM. >> NJ IS SHT THE N MN M MASTNYRA E PASTRGJITHSHME P FORR P VIRGJIGJET TONA? >> NJ IS SHT THE N MN M MASTNYRA E PASTRGJITHSHME P FORR P VIRGJIGJET TONA? Unë e di se ata kanë para. PREJTUESIT TAN TO T TO P PRGATITEN? Unë e di se ata kanë para. JEMI SHENJSISHT DIKA Unë e di se ata kanë para. JEMI SHENJSISHT DIKA T TH KTO Bandash KU JU DUHEN JEMI GJITHMONS SHENI DISA T TH KTO Bandave KU JENI SUGJENI KOHN E VETME P THER T KOSTU Bande kur do të sugjeroni kohën e fundit për ta përgatitur? SUGJENI KOHA E KUAJ PER P THERGATITJEN? >> REALI DUHET T BE PRGATITET PER TE PERGATITUR? >> REALI DUHET T BE PRERGATITET DHE DITA. >> REALI DUHET T BE PRERGATITET DHE DITA. Filloni të shikoni RANDY DHE CUMIN. SOT. Filloni të shikoni RANDY DHE CUMIN. Filloni të shikoni FITET FALAS. Filloni të shikoni RANDY DHE CUMIN. Filloni të shikoni FITET FALAS. FITIMET E FITUAJ T O MBETSISHME Filloni të shikoni FITET FALAS. TONA E DREJTS SV FITIMIT T FUNDIT. TONA E DREJTS SV FITIMIT T FUNDIT. DO T BE DREJT. Sonte. DO T BE DREJT. SHKENI DHE SHENI PRGATITUR. DO T BE DREJT. SHKENI DHE SHENI PRGATITUR. STORMA TROPIKE FITIMET FUQI SHKENI DHE SHENI PRGATITUR. STORMA TROPIKE FITUESE FITUESA E Arritur e rrezikshme të Bëhet STORMA TROPIKE FITUESE FJALA T AR ARDHURA T D RANND TOSISHME T TO BNJAN PLYWOOD. Mbërritur në mënyrë të rrezikshme për të qenë duke mbajtur PLYWOOD. E RREZIKSHME T TO B TONI UPSET PLYWOOD mbajtëse. SHUM E RNDSISHME T TO BNI UPSET ESPECIALIU OODO SHTYPI SHUM E RNDSISHME T BE BNI UPSET ESPECIALISHT NJ R SHTETI ANDO GJITHA TRE BNI K OTU KTU.

Madhësia e uraganit Isaias është e dukshme, thotë drejtori i Hurricane Center

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.303"> BRIKONI N CENT QENDRET KOMBTARE TUR HARRIKANVERS SEKRORE. JU JENI SHENJAT E SHENJAT </text>
<text sub="clublinks" start="3.304" dur="0.333"> QENDET HURRIKANE. JU GUY JANE SHENJAT PROFESIONALE SHT. </text>
<text sub="clublinks" start="3.671" dur="0.533"> JU GUY JANE SHENJAT PROFESIONALE SHT. VETT që po thonë ne FAR JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="4.238" dur="6.005"> PROFESIONALE .SHT. VETIT TT TELL SHUM N FAR KA NEVOJ T PRGATITemi P FORR. </text>
<text sub="clublinks" start="10.244" dur="1.3"> VETIT TT TELL SHUM N FAR KA NEVOJ T PRGATITemi P FORR. MA JEP MUA. </text>
<text sub="clublinks" start="11.546" dur="0.599"> DUHET T P P PRGATITeni P FORR. MA JEP MUA. SHTOJN US FAR WEFAR KA NEVOJ T TO TELL SHPRNI </text>
<text sub="clublinks" start="12.146" dur="0.299"> MA JEP MUA. SHENJE SHKA FAR KA NEVOJ T TO T SHTOJN VI PYEST. </text>
<text sub="clublinks" start="12.446" dur="0.366"> SHENJE SHKA FAR KA NEVOJ T TO T SHTOJN VI PYEST. >> MIRNIMI I MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="12.813" dur="0.533"> PIKT. >> MIRNIMI I MIR. DUHET N S MJETIN E T </text>
<text sub="clublinks" start="13.38" dur="0.2"> >> MIRNIMI I MIR. DUHET N THE MJETIN E STORMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="13.614" dur="0.533"> DUHET N THE MJETIN E STORMIT. VERDO SHTYPE T TO FOKUSOJN </text>
<text sub="clublinks" start="14.181" dur="0.6"> STORM. VERDO VDEKJE T FOKUSUAR N CENT QENDRCTN AKTUALE DHE TREKTET AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="14.815" dur="3.937"> VERDO GJITHA SHTYPE T F FOKUSUAR NER QENDRUN AKTUALE DHE TREKTET AKTUALE P ONR RNDSISHME T TO BESIMI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="18.786" dur="8.741"> QENDRA AKTUALE DHE TRAJTIMET AKTUALE PR RNDSISHME DUHET T THE SHUM NDRMARRJEN N AT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="27.562" dur="0.299"> P IMR RNDSISHME T TO LEXOJN AT NIZ MJETIN Q BE NNDROJEN N RA RAINFALL N IN FITAT. </text>
<text sub="clublinks" start="27.862" dur="0.6"> SIZE BEHET N L MNYR N FITAT. STORMI TROPIK DUHET 50 MIJE </text>
<text sub="clublinks" start="28.496" dur="0.433"> NE FITAT. STORMI TROPIK DUHET 50 MILJE DREJT QARKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="28.963" dur="0.466"> STORMI TROPIK DUHET 50 MILJE DREJT QARKUT. FAR JAN DUHET N.. </text>
<text sub="clublinks" start="29.43" dur="0.633"> DUHET NGA QENDRA. FAR JAN DUHET N.. KA DUHET T L BNI N KTO SI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="30.064" dur="0.566"> FAR JAN DUHET N.. DUHET T L BNI N TH KISTO SI NJ A ZONA E LARGJE Q APNDRON FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="30.631" dur="0.199"> DUHET T L BNI N AT KISTO SI SHUM A ZONA E LARGJE Q APNDRON TAST GJUH FLN FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="30.832" dur="3.636"> ZONA P APRMARRJET ELTN E FLORIDA-s. FLORIDA JUGORE N THE PERIPERA </text>
<text sub="clublinks" start="34.502" dur="0.533"> COAST. FLORIDA JUGORE N ON FJAL TOR FORC STS TERPIKE PERIPERALE FUQI </text>
<text sub="clublinks" start="35.069" dur="0.766"> FLORIDA E JUGUT P ONR FORCMN E FORCS TROPIKE PERIPERALE FITUESHT E MUNDSHME N IFSE P APRQENI A </text>
<text sub="clublinks" start="35.837" dur="2.501"> STORMA TROPIKE FITUESE FITUESHME NDOSHME N ITSE afrohet një mbyllës i vogël për më shumë fitore </text>
<text sub="clublinks" start="38.34" dur="1.433"> E MUNDSHME N ITSE NDODH A NJ A MBROJTJE T L VETM P TOR MORE SHUM FITON CO DUHET T G B AN NJR FUQI DHE KUJDES. </text>
<text sub="clublinks" start="39.807" dur="0.567"> MBYRJE LITTLE P TOR M M SHUM FITON TU FUQUAR Merr një forcë dhe huazim. TE GJYKATA E HAP SPACESIS NORTH VERIORE ATFAR </text>
<text sub="clublinks" start="40.375" dur="0.766"> DUHET TET BN A NJR FUQI DHE HYRJE. N CO GJYKAT SPACEN E GJYKATS VERIORE WHFAR SHKOHET T TO SHIKONI QERNDRIN </text>
<text sub="clublinks" start="41.175" dur="1.801"> N CO COASTLINE VERIORE T CILS WFAR W DUHET T SE SHIKONI QENDRIN GJYROJN RE VESHJE REALI N TO KASTELIN CO </text>
<text sub="clublinks" start="42.977" dur="1.501"> JAN Q T SHIKONI QENDRIN M G SHUM VLERSISHT NL KASTELIN SE SHTNI DIKA TP IMPACIONET M B T MADH </text>
<text sub="clublinks" start="44.479" dur="5.371"> VLERSISHT VETM N TO KASTLLIN SE SHTYTI NDIKIME T B MNDSISHME N IN PJESN E FLORIDA-s. </text>
<text sub="clublinks" start="49.851" dur="1.434"> Shihni disa nga ndikimet më të mëdha në atë pjesë të FLORIDA. >> FORCIMI I FORCS TORPIKE TORPIKE </text>
<text sub="clublinks" start="51.319" dur="3.303"> Në atë pjesë të FLORIDA. >> TRAJTIMI I STORMIT TORPIK T FOR FORCPS FJALA K HERTU 39 KLESND MISISHT NER ORA </text>
<text sub="clublinks" start="54.656" dur="1.133"> >> TRAJTIMI I STORMIT TORPIK T FOR FORCS FJALA KETU 39 KLESNDSISHT PER HOUR AUTOMATIK T BE P PRGATITEN P FORR KTO. </text>
<text sub="clublinks" start="55.824" dur="6.405"> FITONI KTU 39 MILE PER HOUR AUTOMATIKE P PRGATITET P FORR K THTO. NJNE ZONA QAT KA M MA SHUM PRDORIM </text>
<text sub="clublinks" start="62.263" dur="0.533"> AUTOMATIK T BE PRERGATITET P FORR KET. NJNE ZONA QAT KA M MA SHUM P TOR T NDRMARRJEN NJ W WATCH HURRIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="62.83" dur="1.901"> NJNE ZONA QAT KA M MA SHUM P TOR TUT NDRTUAR NJ A VESHJE HARRIKANE NGA RATONI BOCA N TO HALLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="64.766" dur="0.199"> NDERRMARRJEN NJ W VESHJE HARRIKANE NGA RATONI BOCA T TO HALLANDALE BEACH. </text>
<text sub="clublinks" start="64.966" dur="2.034"> NGA RATONI BOCA TE HALLANDALE BEACH. SHPESH WHFAR ERSHT MUND T MUND T MUND T THES </text>
<text sub="clublinks" start="67.001" dur="0.6"> BEACH. SHPESH WHFAR JAN W TIN THESIN Q TH MUND T JET O NJ A ZONA T WE DUA T IT </text>
<text sub="clublinks" start="67.602" dur="1.767"> SHPESHT WH FARER JAN duke menduar se mund të jetë një zonë që dimë që mund të jemi në qendër. </text>
<text sub="clublinks" start="69.371" dur="3.235"> DUHET T BE BNI NJ A ZONA NE DUHET T MUND T BE JEMI MBROJTSE N TO QENDRN. EDHE duke folur rreth asaj që fiton </text>
<text sub="clublinks" start="72.608" dur="0.398"> MUND T BE BNI MBI QENDRS. EDHE TAL BESIMIT PATR KATTO PARAQITJE WIND. </text>
<text sub="clublinks" start="73.008" dur="1.8"> EDHE TAL BESIMIT PATR KATTO PARAQITJE WIND. SI T OF DUHET SHUMOW STORM </text>
<text sub="clublinks" start="74.81" dur="4.169"> Përmendur. SI T DHNI SI M SHUM STORMI SHT. </text>
<text sub="clublinks" start="78.98" dur="0.633"> SI T DHNI SI M SHUM STORMI SHT. >> Kjo është diçka që kam qenë </text>
<text sub="clublinks" start="79.614" dur="5.004"> IS. >> Kjo është diçka që do të jem duke provuar të tregoj këtë mëngjes. </text>
<text sub="clublinks" start="84.652" dur="0.6"> >> Kjo është diçka që do të jem duke provuar të tregoj këtë mëngjes. ZONA ORANGE që shikon në </text>
<text sub="clublinks" start="85.287" dur="0.633"> Duke provuar që të tregoni këtë mëngjes. ZONA ORANGE që shikon në FORC STS TROPIKE FORC FORS FJALA FJALA </text>
<text sub="clublinks" start="85.921" dur="0.766"> ZONA ORANGE Q L DUHET N THE FUQI TROPIKE FUQI FJAL P FORR THIRRJEN P FORR T ST NDRTUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="86.688" dur="3.803"> STORMI TROPIK FORCUAR FJALA P THER THIRRJEN P FORR T ST FUQUAR. SI QENI QNDRONI Kastorin </text>
<text sub="clublinks" start="90.492" dur="1.033"> THIRRJE P FORR T ST RRITUR NGA. SI QENI TRO QNI KASTLRIN TO P TOR TAKE DUHET PODO SH PONIM T G DHN KERTU </text>
<text sub="clublinks" start="91.526" dur="3.469"> SI QENI QENNI KAST COLININ P TOR TAKE DUHET YDO SH PONIM T G DHN K THTU JAN DR DRAWBACKS SI GJITHA KU </text>
<text sub="clublinks" start="94.996" dur="0.633"> T BNI DO PYRE DHNI KERTU JAN DRAWBACKS SI GJITHA KU MUND T SE SHIHIN STORMIN TROPIK </text>
<text sub="clublinks" start="95.63" dur="2.402"> JANE SHKAKTUAR SI GJITHA KU MUND T SHIHEN WINDAT E FORCS SRO TROPIKE T IN FORCS N FL FLORIDA Jugore. </text>
<text sub="clublinks" start="98.066" dur="0.566"> JU MUND TI SHIKONI SHENJAT E FORCS TROPIKE TIN FUQIT N FL FLORIDA Jugore. MBROJTSISHT TI MIR N QENDR </text>
<text sub="clublinks" start="98.634" dur="0.599"> FJALT E FORCS N IN FLORIDA Jugore. MBAJTSISHME QE FITONI NIN FJAL TIN FJALAVE T CENT QENDR HS HURRIKANE QENDRORE </text>
<text sub="clublinks" start="99.234" dur="4.17"> MBRETSISHME QEN MIR N FJAL QENDRORE TUR FORCS HURRIKANE QENA QENA Q TH QETNDRON Q CENTNDRON QENDRA </text>
<text sub="clublinks" start="103.438" dur="0.6"> FORCAT HURRIKANE FITUAR NGA QENA QENDRON MUND T VDES P TOR T GJITHA KU JU </text>
<text sub="clublinks" start="104.039" dur="1.067"> Q CENT QENDRA QENDRON MUND T VDES P THER KUJDES KU MUND T SE SHENI KOST FORC TUR HURRIKANES </text>
<text sub="clublinks" start="105.107" dur="3.636"> DUHET T THE GJITHA KU JU MUND TE SHIKONI KOST W FUQI HURRIKANE FJALA NUK ASHT A Vijë e ngushtë. </text>
<text sub="clublinks" start="108.744" dur="0.599"> MUND T SE SHIHET KOST FJAL TUR FORCURS HARRIKANE NUK ASHT A Vijë e rreptë. MONITORI I GJYKATAVE T L GJITHA TALKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="109.345" dur="3.668"> FJALA NUK ASHT Vijë e rreptë. MONITORI I WITTLE WITGLE TALKUAR PR KTO. </text>
<text sub="clublinks" start="113.015" dur="1.033"> MONITORI I WITTLE WITGLE TALKUAR PR KTO. LITTI do të shkojë në këtë mënyrë. </text>
<text sub="clublinks" start="114.049" dur="0.666"> RRETH KERTU. LITTI do të shkojë në këtë mënyrë. WOBBLED NJ A MBROJTSE BIT LITTLE P TOR </text>
<text sub="clublinks" start="114.716" dur="3.503"> LITTI do të shkojë në këtë mënyrë. WOBBLED NJ CL MBROJTSE BIT LITTLE N THE KUQ T OF FORCS HURRIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="118.22" dur="1.1"> WOBBLED NJ CL MBROJTSE BIT LITTLE N THE KUQ T OF FITUESVE TCE FORCURS TUR HURRIKANES FITOHEN N L HARRICANE LINE </text>
<text sub="clublinks" start="119.321" dur="6.939"> GJYKATA E FORCS TUR HURRIKANIT FITONI N IN LINE HARRIKANE KUJDES N IN APLIKIM. </text>
<text sub="clublinks" start="126.295" dur="0.566"> FITONI N IN LINJ H HARRIKANE KUJDES PARAQITJE N AP APLIKIM. >> NJ IS MSHT NDRMARRJE PASUR </text>
<text sub="clublinks" start="126.862" dur="0.499"> PARALAJMRIM N IN APLIKIM. >> NJ IS SHT THE N MN M MASTNYRA E PASTRGJITHSHME P FORR P VIRGJIGJET TONA? </text>
<text sub="clublinks" start="127.363" dur="0.565"> >> NJ IS SHT THE N MN M MASTNYRA E PASTRGJITHSHME P FORR P VIRGJIGJET TONA? Unë e di se ata kanë para. </text>
<text sub="clublinks" start="127.963" dur="0.6"> PREJTUESIT TAN TO T TO P PRGATITEN? Unë e di se ata kanë para. JEMI SHENJSISHT DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="128.597" dur="0.533"> Unë e di se ata kanë para. JEMI SHENJSISHT DIKA T TH KTO Bandash KU JU DUHEN </text>
<text sub="clublinks" start="129.164" dur="0.6"> JEMI GJITHMONS SHENI DISA T TH KTO Bandave KU JENI SUGJENI KOHN E VETME P THER T </text>
<text sub="clublinks" start="129.798" dur="7.674"> KOSTU Bande kur do të sugjeroni kohën e fundit për ta përgatitur? </text>
<text sub="clublinks" start="137.473" dur="0.599"> SUGJENI KOHA E KUAJ PER P THERGATITJEN? >> REALI DUHET T BE PRGATITET </text>
<text sub="clublinks" start="138.074" dur="0.198"> PER TE PERGATITUR? >> REALI DUHET T BE PRERGATITET DHE DITA. </text>
<text sub="clublinks" start="138.273" dur="1.133"> >> REALI DUHET T BE PRERGATITET DHE DITA. Filloni të shikoni RANDY DHE CUMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="139.441" dur="0.533"> SOT. Filloni të shikoni RANDY DHE CUMIN. Filloni të shikoni FITET FALAS. </text>
<text sub="clublinks" start="139.975" dur="0.5"> Filloni të shikoni RANDY DHE CUMIN. Filloni të shikoni FITET FALAS. FITIMET E FITUAJ T O MBETSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="140.509" dur="0.2"> Filloni të shikoni FITET FALAS. TONA E DREJTS SV FITIMIT T FUNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="140.743" dur="3.235"> TONA E DREJTS SV FITIMIT T FUNDIT. DO T BE DREJT. </text>
<text sub="clublinks" start="144.013" dur="1.433"> Sonte. DO T BE DREJT. SHKENI DHE SHENI PRGATITUR. </text>
<text sub="clublinks" start="145.481" dur="0.566"> DO T BE DREJT. SHKENI DHE SHENI PRGATITUR. STORMA TROPIKE FITIMET FUQI </text>
<text sub="clublinks" start="146.048" dur="1.5"> SHKENI DHE SHENI PRGATITUR. STORMA TROPIKE FITUESE FITUESA E Arritur e rrezikshme të Bëhet </text>
<text sub="clublinks" start="147.55" dur="0.398"> STORMA TROPIKE FITUESE FJALA T AR ARDHURA T D RANND TOSISHME T TO BNJAN PLYWOOD. </text>
<text sub="clublinks" start="147.95" dur="9.342"> Mbërritur në mënyrë të rrezikshme për të qenë duke mbajtur PLYWOOD. E RREZIKSHME T TO B TONI UPSET </text>
<text sub="clublinks" start="157.326" dur="0.533"> PLYWOOD mbajtëse. SHUM E RNDSISHME T TO BNI UPSET ESPECIALIU OODO SHTYPI </text>
<text sub="clublinks" start="157.893" dur="0.366"> SHUM E RNDSISHME T BE BNI UPSET ESPECIALISHT NJ R SHTETI ANDO GJITHA TRE BNI K OTU KTU. </text>