Ukuran Hurricane Isaias kasohor, direktur Pusat Hurricane subtitles

CUKAI INTO SEVERAL PUSAT HURRICANE PUSAT. YOU GUYS THE SIGNS THE PUSAT HURRICANE. YOU GUYS AYA SIGNS THE PROFESIONAL IS. YOU GUYS AYA SIGNS THE PROFESIONAL IS. PANGKAL NGEJATKEUN AS KAMI PROFESIONAL IS. INI NYAJUTKEUN AS SAHA TEU KANGGO NAMPANGKEUN. INI NYAJUTKEUN AS SAHA TEU KANGGO NAMPANGKEUN. GADAI KANGGO. PERLU NYUKTAN UNTUK. GADAI KANGGO. JABARKAN AS KAMI PERLU BISA GADAI KANGGO. JATI US NA NYATA KANGGO BISA NGEBAB VIEWERS. JATI US NA NYATA KANGGO BISA NGEBAB VIEWERS. >> GORA BARAT. SUMBAT. >> GORA BARAT. NINGKAT DI SIZE ING >> GORA BARAT. NINGKAT DI SIZE ING STORM. NINGKAT DI SIZE ING STORM. AYEUN BANYAK TAPKEUN DI PUTUR STORM. AYEUNA SUKU NGUDUKKEUN DI PUSAT AKTIF sareng KANGGUTAN AKTIF AYEUNA SEPATU KASUN TAPKEUN DI PUSAT AKTIF sareng KANGGUTAN AKTIF ING PENTING HENTEUN DI PUSAT AKTOR JEUNG KANGGURU AKTAN PENTING NGENTUKKEUN DI SAIZ AYA NAMPANG PAKET ON PENTING MANGSAAK SUKA DI SAIZ NYANGGANG MANGSA NUNGGAL ING WINS. SAIZ NYANGGANG MANGSA NENG WAWASAN INTAN. TROPIKAL STORM HUNDRED 50 MILES IN WINS. STORM TROPICAL HUNDRED 50 MILES AWAY DARI PUSAT. STORM TROPICAL HUNDRED 50 MILES AWAY DARI PUSAT. INGIN SUKU SAIN. AWAY DARI PUSAT. INGIN SUKU SAIN. PERLU MENYUKTAN INI DENGAN LAKU INGIN SUKU SAIN. PERLU MENYUKTAN INI DENGAN ASA PELANGSAAN GELENG APLIKASI FLORIDA PERLU MENYUKTAN INI DENGAN ASA KANGGURAN HENTING NAMPANGKAN TELAH FLORIDA. KAWASAN KABUPATEN PANJANG FLORIDA. SOUTH FLORIDA ON PERIPHERAL KASUT. SOUTH FLORIDA DI PERTAMA TROPIKAL TRADIKAL KOMPLES FLORIDA SOUTH DI STORM TROPICAL STORM UNTUK NGENTOTA POSSIBLE IF IT APPROACHES A UNTUK TROPIKAL KANGGO WINDS POSSIBLE IF IT APPROACHES A LITTLE CLOSER TO MORE WINS POSSIBLE IF IT APPROACHES A LITTLE CLOSER TO MORE WINS DAPAT MANGSA KUMAHA ATAWA NAMAT. LITTLE CLOSER TO MORE WINS DAPAT MANGSA NANGKEUN ATAWA NAMAT. KEPUTUSAN PANGGILAN UTARA MANUJE KUMAHA MASUKI ANTARI. Nuju KEJURUANAN NORTH ANTARA KUMAHA APA PELIK NUKA TENGAH PUSAT UNTUK GAMPANG NORTH ANTARA GAMPANG APA DENGAN MELENG PILIH MANGSA KOMPOT AYA BASA MACAP PELUUI DAPATKEUN KANGGURAN KEPUTUSAN TUTUP KOMPUTNA PANGGIH KANGGO NU KOMPUTER SEJATRA KANGGO NINGGALKEUN KANGGURAN DI BAHAGIAN FLORIDA. DIT tingali PAKSA HENTEU INGAN TANGGAL DI BABAGAN FLORIDA. >> KOMUNITAS TRADIKAL TRADIKAL KANGGO DI BAHAGIAN FUNGAI FLORIDA. >> TALKING TROPICAL STORM UNTUNG WINDS DI SINI 39 MILES PER HOUR >> TORKAN TROPIKAL STORM NGERITA KANGGO DI SINI 39 MILES PER HOUR AUTOMATIK DIPENGKEUN UNTUK. WINDS DI SINI 39 MILES PER HOUR AUTOMATIK DIPENGKEUN UNTUK. SATU KAWIN NYA NYAWA MAJOR PUTUT AUTOMATIK DIPANGKEUN UNTUK LELAKON. SATU KAWASAN anu NU TUNGGUH MAJOR UNTUK PUTUS UNTUK MENYANGKEUN HURRICANE SATU KAWIN anu NU TUNGGUH MAJOR UNTUK PUTUS NU TUJU HURRICANE DI NONTARI BOCA RATON TO HALLANDALE UNDERRATI AING HURRICANE DARI BOCA RATON TO HALLANDALE BEACH. DARI BOCA RATON TO HALLANDALE BEACH. PENTAKSANA INGIN SUKA GOLONG. NANGGALKE APA INGKEUN YANG NANGGALKEUN SUKA NU TAK ANTARA ANTARA ANTARA NAMPANGKE APA INGIN YANG NANGGALKEUN AYA ATAWA KOMPUTI KITA BISA TUTUP ING PUSAT. GAMPANG HENTEU AYA TU ANU ANU NYANGGU BISA DITUTUP DENGAN PUSAT. JUJAN TUJUNG TENTANGKEUN INTIHAN DAPAT DITUTUP TO PUSAT. JUJAN TUJUAN ATAU NGENTOTA INGIN PENTING. JUJAN TUJUAN ATAU NGENTOTA INGIN PENTING. KONSEP NGANJUNG HENTEUN NYAPUNG STORM HENTEU. KONSEP NGANJUNG HENTEUN NYAPAKAN STORM IS. KONSEP NGANJUNG HENTEUN NYAPAKAN STORM IS. >> INGIN SAHA NUJU NYAWA IS. >> INGIN SAHA NUNGGULKEUN AYA AKU KANGGO BASA NAMPI INI. >> INGIN SAHA NUNGGULKEUN AYA AKU KANGGO BASA NAMPI INI. PANGGUNGAN ORANGE NGEUNAAN DI TRYING TO SHOW MORNING THIS. KAWASAN ORANGE NGUKA DI KANGGOAN TROPIKAL UNTUK NGENTOTA KAWASAN ORANGE NGENTOTA KANGGO BUKU TROPIKAL UNTUK PANGGIHAN UNTUK PANGGIH MANGKEUN ATAWA KANGGURAN UP. TRADIKAL NEGARA TROPIKAL UNTUK PANGGUNGAN UNTUK MELENGKEUN ATAWA UPRET UP. AS YOU NANGGALKEUN TENGAH THE CALL UNTUK MANGSA KANGGURAN UP. AS AND NANGGALKEUN TANGGURU UNTUK MENGHATI ANA DITANGGO POINT SANG AS AND NANGGALKEJI KANGGURAN UNTUK MANGGATKEUN ANTARA DIHENTI DENGAN APA DENGAN PELUANG UNTUK KUMAHA ANAK DITANGGALKEUN SUKA DENGAN TANGGALKEUN INGKEJI KUMAHA DI SATUU DAPAT MELIHATKAN TRADIKAL AYA KANGGURAN GAMPANG TUJUAN KANGGURANA DI SATUJEU DAPAT PANYUANG TRADIKAL KANGGURAN TRADIKAL INSAN DI KULITNA. YOU DAPAT SEEUR TROPIKAL NGERITA KANGGO BUKU INTAN DI KULITNA. CLOSER DENGAN DAPAT DENGAN PUSAT KAWASAN AKSARI DI LENGKAP LENGKAP. CLOSER DENGAN DAPATKEUN UNTUK CENTER HURRICANE FORCE WINDS AROUND CLOSER DENGAN DAPATKEUN UNTUK PUSAT HURRICANE UNTUK WINDS AROUND DENGAN PUSAT PUSAT DAPAT TUTUP HURRICANE UNTUK NANGGALKEUN PUNYA PUSAT PUSAT DAPAT TUTUP KEPADA PUTRA AYA PUSAT PUSAT DAPAT NGENTUKKEUN KEPADA KASAHA DENGAN DAPAT DENGAN ATAS HATIS ​​HURRICANE GAMPANG HENTEU DENGAN PANGGILAN DI SATU DAPAT MELIHAT ING HURRICANE UNTUK MENANGKEUN HENTEU HENTEU. BISA NINGGALKEUN KURING HURRICANE HENTEU TAPI AYA NGANGGANG. LITTLE WIGGLES MONITOR TALKED TINDAKAN TAPI NEGARA LATIHAN. LITTLE WIGGLES MONITOR DITASARKEUN TENTIASA. LITTLE WIGGLES MONITOR DITASARKEUN TENTIASA. LITTLE AYA AKAN BOLEH PARA INGIN. TENTUH TI. LITTLE AYA AKAN BOLEH PARA INGIN. WOBBLED PELANGSAAN BITAR LITTLE TO LITTLE AYA AKAN BOLEH PARA INGIN. DITULUKAN PITUT BITAR LITTLE TO TO COAST OF HURRICANE FORCE DITULUKAN PELET BITAR HITRISYA UNTUK KEPUTUSAN HURRICANE FORCE WINDS DAPAT ING HURRICANE LINE PANGKILAN HURRICANE UNTUK WINDET ING ING PUTRA HURRICANE ING APLIKASI. MENYANGKAT ING PEMBANGUNAN HURRICANE ING APLIKASI. >> SATU JATI ANAK TERBARU UNTUK PERHATOSAN DI APLIKASI. >> SATU NU WAKTU TERHADAP UNTUK VIEWERS KAMI Pikeun Ngadamel? >> SATU NU WAKTU TERHADAP UNTUK VIEWERS KAMI Pikeun Ngadamel? Kuring TINGGATKEU SIEUN NYANYANA NU MANA. PAMINAN KAMI NANGKEUN? Kuring TINGGATKEU SIEUN NYANYANA NU MANA. Urang SANGGU NUJEYEUN ATAWA NUJUAN Kuring TINGGATKEU SIEUN NYANYANA NU MANA. Urang SANGGU NUJEJEUN KANGGO NU DAWA KANA BAKAL INGKEUN SUKA KAMI SANGGANG NUJEJEUN KANGGURAN DENGAN BANDUNG KARUNG DIRI KASILAN INGGU-ANTU ANTARI ANTARI KANA ANTARA NGAPAK ANTARA NU DIA NYAKTAK NYA INJUR ANTARA NAMPAK UNTUK DIPANGKEUN? NANJUTKEUN ING DENGAN PANJANG KANGGURAN NENG PREPARE? >> DENGAN PERLU DIPENGKEUN TEU PREPARE? >> DENGAN PERHATOSAN DITULUSKEUN DI ATAWA. >> DENGAN PERHATOSAN DITULUSKEUN DI ATAWA. MONTAK KOMUNITAS RANDY sareng CUMIN. SUKADÉ. MONTAK KOMUNITAS RANDY sareng CUMIN. MONTAK WAKTU PERHATOSAN KABAYAN. MONTAK KOMUNITAS RANDY sareng CUMIN. MONTAK WAKTU PERHATOSAN KABAYAN. PANGKUNG TINGKATKEUN OVERNIGHT MONTAK WAKTU PERHATOSAN KABAYAN. PANGKUNG TANGGUNG TANGGUNG TARI KURING. PANGKUNG TANGGUNG TANGGUNG TARI KURING. KANGGO NU DARK. CANGGIH. KANGGO NU DARK. PELANGKEUN AREADE sareng DAPATKEUN. KANGGO NU DARK. PELANGKEUN AREADE sareng DAPATKEUN. TRINDIKAL KANGGOAN TROPIKAL PELANGKEUN AREADE sareng DAPATKEUN. UNTUK WARISNA TROPIKAL WINDS ARRIVED TOO DANGEROUS TO UNTUK WARIS TROPIKAL WINDS ARRIVED TOO DANGEROUS MANGSA KOMPUTER PLYWOOD. ARRIVED TOO DANGEROUS UNTUK MANGSA KOMPUTER PLYWOOD. TOO DANGERO UNTUK UPSET TUMBUHAN RUMAH. TOO DANGERO UNTUK UPSET ESPECIALLY ANYEY ROOF TANGGALKEUN KANGGO BISA UPSET ESPECIALLY A ROOF ANYTHING YOU'RE DO OUT THERE.

Ukuran Hurricane Isaias kasohor, direktur Pusat Hurricane

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="3.303"> CUKAI INTO SEVERAL PUSAT HURRICANE PUSAT. YOU GUYS THE SIGNS THE </text>
<text sub="clublinks" start="3.304" dur="0.333"> PUSAT HURRICANE. YOU GUYS AYA SIGNS THE PROFESIONAL IS. </text>
<text sub="clublinks" start="3.671" dur="0.533"> YOU GUYS AYA SIGNS THE PROFESIONAL IS. PANGKAL NGEJATKEUN AS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="4.238" dur="6.005"> PROFESIONAL IS. INI NYAJUTKEUN AS SAHA TEU KANGGO NAMPANGKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="10.244" dur="1.3"> INI NYAJUTKEUN AS SAHA TEU KANGGO NAMPANGKEUN. GADAI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="11.546" dur="0.599"> PERLU NYUKTAN UNTUK. GADAI KANGGO. JABARKAN AS KAMI PERLU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="12.146" dur="0.299"> GADAI KANGGO. JATI US NA NYATA KANGGO BISA NGEBAB VIEWERS. </text>
<text sub="clublinks" start="12.446" dur="0.366"> JATI US NA NYATA KANGGO BISA NGEBAB VIEWERS. >> GORA BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="12.813" dur="0.533"> SUMBAT. >> GORA BARAT. NINGKAT DI SIZE ING </text>
<text sub="clublinks" start="13.38" dur="0.2"> >> GORA BARAT. NINGKAT DI SIZE ING STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="13.614" dur="0.533"> NINGKAT DI SIZE ING STORM. AYEUN BANYAK TAPKEUN DI PUTUR </text>
<text sub="clublinks" start="14.181" dur="0.6"> STORM. AYEUNA SUKU NGUDUKKEUN DI PUSAT AKTIF sareng KANGGUTAN AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="14.815" dur="3.937"> AYEUNA SEPATU KASUN TAPKEUN DI PUSAT AKTIF sareng KANGGUTAN AKTIF ING PENTING HENTEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="18.786" dur="8.741"> PUSAT AKTOR JEUNG KANGGURU AKTAN PENTING NGENTUKKEUN DI SAIZ AYA NAMPANG PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="27.562" dur="0.299"> ON PENTING MANGSAAK SUKA DI SAIZ NYANGGANG MANGSA NUNGGAL ING WINS. </text>
<text sub="clublinks" start="27.862" dur="0.6"> SAIZ NYANGGANG MANGSA NENG WAWASAN INTAN. TROPIKAL STORM HUNDRED 50 MILES </text>
<text sub="clublinks" start="28.496" dur="0.433"> IN WINS. STORM TROPICAL HUNDRED 50 MILES AWAY DARI PUSAT. </text>
<text sub="clublinks" start="28.963" dur="0.466"> STORM TROPICAL HUNDRED 50 MILES AWAY DARI PUSAT. INGIN SUKU SAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="29.43" dur="0.633"> AWAY DARI PUSAT. INGIN SUKU SAIN. PERLU MENYUKTAN INI DENGAN LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="30.064" dur="0.566"> INGIN SUKU SAIN. PERLU MENYUKTAN INI DENGAN ASA PELANGSAAN GELENG APLIKASI FLORIDA </text>
<text sub="clublinks" start="30.631" dur="0.199"> PERLU MENYUKTAN INI DENGAN ASA KANGGURAN HENTING NAMPANGKAN TELAH FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="30.832" dur="3.636"> KAWASAN KABUPATEN PANJANG FLORIDA. SOUTH FLORIDA ON PERIPHERAL </text>
<text sub="clublinks" start="34.502" dur="0.533"> KASUT. SOUTH FLORIDA DI PERTAMA TROPIKAL TRADIKAL KOMPLES </text>
<text sub="clublinks" start="35.069" dur="0.766"> FLORIDA SOUTH DI STORM TROPICAL STORM UNTUK NGENTOTA POSSIBLE IF IT APPROACHES A </text>
<text sub="clublinks" start="35.837" dur="2.501"> UNTUK TROPIKAL KANGGO WINDS POSSIBLE IF IT APPROACHES A LITTLE CLOSER TO MORE WINS </text>
<text sub="clublinks" start="38.34" dur="1.433"> POSSIBLE IF IT APPROACHES A LITTLE CLOSER TO MORE WINS DAPAT MANGSA KUMAHA ATAWA NAMAT. </text>
<text sub="clublinks" start="39.807" dur="0.567"> LITTLE CLOSER TO MORE WINS DAPAT MANGSA NANGKEUN ATAWA NAMAT. KEPUTUSAN PANGGILAN UTARA </text>
<text sub="clublinks" start="40.375" dur="0.766"> MANUJE KUMAHA MASUKI ANTARI. Nuju KEJURUANAN NORTH ANTARA KUMAHA APA PELIK NUKA TENGAH PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="41.175" dur="1.801"> UNTUK GAMPANG NORTH ANTARA GAMPANG APA DENGAN MELENG PILIH MANGSA KOMPOT </text>
<text sub="clublinks" start="42.977" dur="1.501"> AYA BASA MACAP PELUUI DAPATKEUN KANGGURAN KEPUTUSAN TUTUP KOMPUTNA </text>
<text sub="clublinks" start="44.479" dur="5.371"> PANGGIH KANGGO NU KOMPUTER SEJATRA KANGGO NINGGALKEUN KANGGURAN DI BAHAGIAN FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="49.851" dur="1.434"> DIT tingali PAKSA HENTEU INGAN TANGGAL DI BABAGAN FLORIDA. >> KOMUNITAS TRADIKAL TRADIKAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="51.319" dur="3.303"> DI BAHAGIAN FUNGAI FLORIDA. >> TALKING TROPICAL STORM UNTUNG WINDS DI SINI 39 MILES PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="54.656" dur="1.133"> >> TORKAN TROPIKAL STORM NGERITA KANGGO DI SINI 39 MILES PER HOUR AUTOMATIK DIPENGKEUN UNTUK. </text>
<text sub="clublinks" start="55.824" dur="6.405"> WINDS DI SINI 39 MILES PER HOUR AUTOMATIK DIPENGKEUN UNTUK. SATU KAWIN NYA NYAWA MAJOR PUTUT </text>
<text sub="clublinks" start="62.263" dur="0.533"> AUTOMATIK DIPANGKEUN UNTUK LELAKON. SATU KAWASAN anu NU TUNGGUH MAJOR UNTUK PUTUS UNTUK MENYANGKEUN HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="62.83" dur="1.901"> SATU KAWIN anu NU TUNGGUH MAJOR UNTUK PUTUS NU TUJU HURRICANE DI NONTARI BOCA RATON TO HALLANDALE </text>
<text sub="clublinks" start="64.766" dur="0.199"> UNDERRATI AING HURRICANE DARI BOCA RATON TO HALLANDALE BEACH. </text>
<text sub="clublinks" start="64.966" dur="2.034"> DARI BOCA RATON TO HALLANDALE BEACH. PENTAKSANA INGIN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="67.001" dur="0.6"> GOLONG. NANGGALKE APA INGKEUN YANG NANGGALKEUN SUKA NU TAK ANTARA ANTARA ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="67.602" dur="1.767"> NAMPANGKE APA INGIN YANG NANGGALKEUN AYA ATAWA KOMPUTI KITA BISA TUTUP ING PUSAT. </text>
<text sub="clublinks" start="69.371" dur="3.235"> GAMPANG HENTEU AYA TU ANU ANU NYANGGU BISA DITUTUP DENGAN PUSAT. JUJAN TUJUNG TENTANGKEUN INTIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="72.608" dur="0.398"> DAPAT DITUTUP TO PUSAT. JUJAN TUJUAN ATAU NGENTOTA INGIN PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="73.008" dur="1.8"> JUJAN TUJUAN ATAU NGENTOTA INGIN PENTING. KONSEP NGANJUNG HENTEUN NYAPUNG STORM </text>
<text sub="clublinks" start="74.81" dur="4.169"> HENTEU. KONSEP NGANJUNG HENTEUN NYAPAKAN STORM IS. </text>
<text sub="clublinks" start="78.98" dur="0.633"> KONSEP NGANJUNG HENTEUN NYAPAKAN STORM IS. >> INGIN SAHA NUJU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="79.614" dur="5.004"> IS. >> INGIN SAHA NUNGGULKEUN AYA AKU KANGGO BASA NAMPI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="84.652" dur="0.6"> >> INGIN SAHA NUNGGULKEUN AYA AKU KANGGO BASA NAMPI INI. PANGGUNGAN ORANGE NGEUNAAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="85.287" dur="0.633"> TRYING TO SHOW MORNING THIS. KAWASAN ORANGE NGUKA DI KANGGOAN TROPIKAL UNTUK NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="85.921" dur="0.766"> KAWASAN ORANGE NGENTOTA KANGGO BUKU TROPIKAL UNTUK PANGGIHAN UNTUK PANGGIH MANGKEUN ATAWA KANGGURAN UP. </text>
<text sub="clublinks" start="86.688" dur="3.803"> TRADIKAL NEGARA TROPIKAL UNTUK PANGGUNGAN UNTUK MELENGKEUN ATAWA UPRET UP. AS YOU NANGGALKEUN TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="90.492" dur="1.033"> THE CALL UNTUK MANGSA KANGGURAN UP. AS AND NANGGALKEUN TANGGURU UNTUK MENGHATI ANA DITANGGO POINT SANG </text>
<text sub="clublinks" start="91.526" dur="3.469"> AS AND NANGGALKEJI KANGGURAN UNTUK MANGGATKEUN ANTARA DIHENTI DENGAN APA DENGAN PELUANG </text>
<text sub="clublinks" start="94.996" dur="0.633"> UNTUK KUMAHA ANAK DITANGGALKEUN SUKA DENGAN TANGGALKEUN INGKEJI KUMAHA DI SATUU DAPAT MELIHATKAN TRADIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="95.63" dur="2.402"> AYA KANGGURAN GAMPANG TUJUAN KANGGURANA DI SATUJEU DAPAT PANYUANG TRADIKAL KANGGURAN TRADIKAL INSAN DI KULITNA. </text>
<text sub="clublinks" start="98.066" dur="0.566"> YOU DAPAT SEEUR TROPIKAL NGERITA KANGGO BUKU INTAN DI KULITNA. CLOSER DENGAN DAPAT DENGAN PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="98.634" dur="0.599"> KAWASAN AKSARI DI LENGKAP LENGKAP. CLOSER DENGAN DAPATKEUN UNTUK CENTER HURRICANE FORCE WINDS AROUND </text>
<text sub="clublinks" start="99.234" dur="4.17"> CLOSER DENGAN DAPATKEUN UNTUK PUSAT HURRICANE UNTUK WINDS AROUND DENGAN PUSAT PUSAT DAPAT TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="103.438" dur="0.6"> HURRICANE UNTUK NANGGALKEUN PUNYA PUSAT PUSAT DAPAT TUTUP KEPADA PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="104.039" dur="1.067"> AYA PUSAT PUSAT DAPAT NGENTUKKEUN KEPADA KASAHA DENGAN DAPAT DENGAN ATAS HATIS ​​HURRICANE </text>
<text sub="clublinks" start="105.107" dur="3.636"> GAMPANG HENTEU DENGAN PANGGILAN DI SATU DAPAT MELIHAT ING HURRICANE UNTUK MENANGKEUN HENTEU HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="108.744" dur="0.599"> BISA NINGGALKEUN KURING HURRICANE HENTEU TAPI AYA NGANGGANG. LITTLE WIGGLES MONITOR TALKED </text>
<text sub="clublinks" start="109.345" dur="3.668"> TINDAKAN TAPI NEGARA LATIHAN. LITTLE WIGGLES MONITOR DITASARKEUN TENTIASA. </text>
<text sub="clublinks" start="113.015" dur="1.033"> LITTLE WIGGLES MONITOR DITASARKEUN TENTIASA. LITTLE AYA AKAN BOLEH PARA INGIN. </text>
<text sub="clublinks" start="114.049" dur="0.666"> TENTUH TI. LITTLE AYA AKAN BOLEH PARA INGIN. WOBBLED PELANGSAAN BITAR LITTLE TO </text>
<text sub="clublinks" start="114.716" dur="3.503"> LITTLE AYA AKAN BOLEH PARA INGIN. DITULUKAN PITUT BITAR LITTLE TO TO COAST OF HURRICANE FORCE </text>
<text sub="clublinks" start="118.22" dur="1.1"> DITULUKAN PELET BITAR HITRISYA UNTUK KEPUTUSAN HURRICANE FORCE WINDS DAPAT ING HURRICANE LINE </text>
<text sub="clublinks" start="119.321" dur="6.939"> PANGKILAN HURRICANE UNTUK WINDET ING ING PUTRA HURRICANE ING APLIKASI. </text>
<text sub="clublinks" start="126.295" dur="0.566"> MENYANGKAT ING PEMBANGUNAN HURRICANE ING APLIKASI. >> SATU JATI ANAK TERBARU UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="126.862" dur="0.499"> PERHATOSAN DI APLIKASI. >> SATU NU WAKTU TERHADAP UNTUK VIEWERS KAMI Pikeun Ngadamel? </text>
<text sub="clublinks" start="127.363" dur="0.565"> >> SATU NU WAKTU TERHADAP UNTUK VIEWERS KAMI Pikeun Ngadamel? Kuring TINGGATKEU SIEUN NYANYANA NU MANA. </text>
<text sub="clublinks" start="127.963" dur="0.6"> PAMINAN KAMI NANGKEUN? Kuring TINGGATKEU SIEUN NYANYANA NU MANA. Urang SANGGU NUJEYEUN ATAWA NUJUAN </text>
<text sub="clublinks" start="128.597" dur="0.533"> Kuring TINGGATKEU SIEUN NYANYANA NU MANA. Urang SANGGU NUJEJEUN KANGGO NU DAWA KANA BAKAL INGKEUN SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="129.164" dur="0.6"> KAMI SANGGANG NUJEJEUN KANGGURAN DENGAN BANDUNG KARUNG DIRI KASILAN INGGU-ANTU ANTARI ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="129.798" dur="7.674"> KANA ANTARA NGAPAK ANTARA NU DIA NYAKTAK NYA INJUR ANTARA NAMPAK UNTUK DIPANGKEUN? </text>
<text sub="clublinks" start="137.473" dur="0.599"> NANJUTKEUN ING DENGAN PANJANG KANGGURAN NENG PREPARE? >> DENGAN PERLU DIPENGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="138.074" dur="0.198"> TEU PREPARE? >> DENGAN PERHATOSAN DITULUSKEUN DI ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="138.273" dur="1.133"> >> DENGAN PERHATOSAN DITULUSKEUN DI ATAWA. MONTAK KOMUNITAS RANDY sareng CUMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="139.441" dur="0.533"> SUKADÉ. MONTAK KOMUNITAS RANDY sareng CUMIN. MONTAK WAKTU PERHATOSAN KABAYAN. </text>
<text sub="clublinks" start="139.975" dur="0.5"> MONTAK KOMUNITAS RANDY sareng CUMIN. MONTAK WAKTU PERHATOSAN KABAYAN. PANGKUNG TINGKATKEUN OVERNIGHT </text>
<text sub="clublinks" start="140.509" dur="0.2"> MONTAK WAKTU PERHATOSAN KABAYAN. PANGKUNG TANGGUNG TANGGUNG TARI KURING. </text>
<text sub="clublinks" start="140.743" dur="3.235"> PANGKUNG TANGGUNG TANGGUNG TARI KURING. KANGGO NU DARK. </text>
<text sub="clublinks" start="144.013" dur="1.433"> CANGGIH. KANGGO NU DARK. PELANGKEUN AREADE sareng DAPATKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="145.481" dur="0.566"> KANGGO NU DARK. PELANGKEUN AREADE sareng DAPATKEUN. TRINDIKAL KANGGOAN TROPIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="146.048" dur="1.5"> PELANGKEUN AREADE sareng DAPATKEUN. UNTUK WARISNA TROPIKAL WINDS ARRIVED TOO DANGEROUS TO </text>
<text sub="clublinks" start="147.55" dur="0.398"> UNTUK WARIS TROPIKAL WINDS ARRIVED TOO DANGEROUS MANGSA KOMPUTER PLYWOOD. </text>
<text sub="clublinks" start="147.95" dur="9.342"> ARRIVED TOO DANGEROUS UNTUK MANGSA KOMPUTER PLYWOOD. TOO DANGERO UNTUK UPSET </text>
<text sub="clublinks" start="157.326" dur="0.533"> TUMBUHAN RUMAH. TOO DANGERO UNTUK UPSET ESPECIALLY ANYEY ROOF </text>
<text sub="clublinks" start="157.893" dur="0.366"> TANGGALKEUN KANGGO BISA UPSET ESPECIALLY A ROOF ANYTHING YOU'RE DO OUT THERE. </text>