Cocog Pakaryan karo Wong subtitles

- Aku pancene, ora ana guyon sing nganggep aku ngremuk. Aku wong homo, aku bisa maca wong. - [Produser] Sapa sing Curtis wis bener? - Duh, Gusti, Aku gemeter, bisa ndeleng? - [Produser] Mm-hmm. (tamu ngguyu) - Ora. (musik misteri) - [Produser] Apa sing digunakake kanggo urip? - Aku bartend sapunika. - [Produser] Sampeyan seneng karo pimpinan sampeyan? - Aku duwe bos (ngguyu) (produsen ngguyu) - [Produser] Dina iki sampeyan bakal cocog pakaryan menyang wong. - Nggih. Aku rumangsa ora apikan banget. Pasien Simulasi, aku ora ngerti ide kasebut. Longshoreman, apa aku isih ngomong? Apa aku kudu ngerti kepiye? (gas) Duh gusti, wah, apa kuwi? Utawa kaya exterminator, iku ora becik kaya neraka. Rambut Rambut, aku rumangsa bisa dadi wong lanang utawa wadon, nanging aku rumangsa bisa ngomong. Dekan Siswa bakal dadi wanita karo kelet munggah bokonge. Aku mung mateni, ya? Kula leres. Sutradara panguburan, pancen depresi banget. Sampeyan kaya "Oke, kabeh wong, "kita bakal diwiwiti." Kaya, sing kikuk banget. Dadi wong iki isa mlebu barku saben-saben. Aku ngerti sampeyan, aku ora ngerti apa sing sampeyan lakoni. Halo. - Hai. - Apa jeneng sampeyan? - Abby. - Abby, becik ketemu sampeyan. - Sampeyan uga. - Dadi sawetara iki, aku ora ngerti. Bisa takon? - [Produser] Ya. - Apa sampeyan ujar sampeyan, kaya, wong sing nyenengake? Apa sampeyan duwe akeh wektu gratis, kaya nindakake barang sing nyenengake? - Yo, ya. - Krungu swarane ora, kaya guru, kayane dheweke rumangsa seneng nanging ora nyenengake. - Maksudku, aku seneng maca (ngguyu). - Eww. Kuwi guru. Dadi ora nyenengake. - Yaiku ide sing nyenengake. - Iki kanggo sampeyan, bayek. - Matur suwun. - Halo. - Halo. - Apa jeneng sampeyan? - Corky. - Corky? - Ya. - Aku seneng karo sing cocog, kanthi cara ijo, sampeyan mikir sawetara. - Bener ora ana pikiran. (wong ngguyu) Aku ora ngerti apa iku minangka longshoreman utawa wong lanang sundel, nanging Aku rumangsa bisa entuk getar saka sampeyan yen sampeyan nindakake iki, kaya kerja aneh. Apa sampeyan ngerti apa sing ditindakake? - Dheweke nganggo prau, wadhah. - Ya, sing katon kaya sampeyan mesthi. - Matur suwun. - Sampeyan welcome. Sampeyan katon banget dilebokake, profesional. Apa sampeyan seneng karo bocah? - Aku duwe anak. Aku seneng areke. - Sampeyan kaya wong. Apa sampeyan seneng karo bocah liyane? - Sawetara kanca sing dakkarepake. - Apa sampeyan cukup ketat karo dheweke apa sing bisa lan ora bisa ditindakake? - Kita ngatur pangarepan. - Yaiku dekan. (wong wadon ngguyu) Sing dekne temenan. Aku telu telung telu saiki. - Matur suwun. - Halo. - Halo. - Piye kabare? - Apik kowe apa? - Apik. - Oh, handshake becik. Iki sandhangan saben dinane? - Khas. - Apa sing tuwuh? - Aku cerdas, aku mung ora aplikasi aku. - Ora nglamar dhewe. Prawan, padha. Aku mikir yen dheweke mbuwang. - Napa, babagan aku mbesmi? - Sampeyan katon grengy sethitik lan nalika mikirake exterminator Aku mikir, kaya kewan omo lan reged. - Apa aku wangkal? - Ora, sampeyan ora bau. Kaya, saiki yen aku ndeleng bug, Aku bakal kaya, "Uh-uh, bangsat entuk." Lan aku rumangsa kaya- - Aku sengit kewan omo. Aku mateni sacara ora duwe aturan nanging aku ora seneng. - Dheweke mateni kanthi ora eksplorasi, exterminator. Opo maneh, cewek lek, dheweke pancen ayu. Aku kaya sampeyan, sampeyan katon bebarengan. Aku mikir yen aku ndeleng resepsi salon rambut. Aku rumangsa saiki wis katon bulat. Sampeyan katon kaya sing diajak ngobrol karo wong. Rambut katon sehat, sampeyan ngerti apa tegese? (wong wadon ngguyu) Aku, dak kira sampeyan minangka resepsi salon rambut. - Nggih. - Hai. - Hai. - Aku sampeyan kerja ing garis. - Aku kerja ing bar lan sampeyan teka ing kana. Oke, aku bakal melu ilmuwan langsung tekan bat. Aku ndeleng sampeyan kabeh, lan aku ngerti akeh laboratorium ing sekitar restoran. Lan aku rumangsa mikir sains bisa uga kelangan. Aku arep ndhisiki lan ujar sampeyan ilmuwan. - Apa ilmu sing sampeyan pikirake? - Sinau, kayane, kanggo mbantu wong. (tamu ngguyu) Eww, aku ora ngerti, ora nggawe aku wis ora sinau. Rong, aku wis loro kiwa. Aku duwe simulasi pasien lan sutradara panguburan. Sampeyan katon rada sedhih (ngguyu). Sampeyan tenan kalem, lan aku rumangsa dadi cara sing apik ngarahake panguburan. Duh gusti, ewuh, aku ora ateges nelpon, kaya, sampeyan ora katon sedhih. Kaya emosi, eww. (tamu ngguyu) Sampeyan apik banget. - Dadi - Sampeyan, kaya, nyuwil sikil utawa ana sing. - Aku nyelehake piano ing papan kasebut. - Sampeyan nyelehake piano? - Wah, kakangku nyelehake piano ing babagan kasebut. - Muni kaya wong gedhe. Apa sampeyan ngerti apa pasien simulasi? - Iki kaya pasien sing ora nyata. - Kaya wong sing ndandani wong sing wis mati. - Ora, kuwi tukang bedah. - Oh, oh. - Aku menyang dhokter sing lara entuk, kaya, narkoba. Nanging aku ora nandhang lara. - Duh gusti, sampeyan wis mabok a sikil sing rusak kanggo golek obat. - Kanggo Vicodin. (Curtis gasps) - Jahitane, aku mung ngrubuhke. (kabeh ngguyu) Duh gusti, babar pisan ora dirusak. Sadulurmu ora ngeculake piano ing sampeyan. - Iya ora. (kabeh ngguyu) (Curtis gasps) - Duh gusti apa aku wis entuk wolung wolu? (kabeh ngguyu) Sampeyan kabeh. Dheweke pengin sawetara obat, nanging dheweke ora pengin lara, mula, dheweke crita babagan iki. - [Produser] Ora apa-apa. Matur suwun. - Aku ora lara kanggo sikilmu. (kabeh ngguyu) Aku emg kaya, ora guyon, rumangsa aku kobel. Aku wong homo, aku bisa maca wong. - [Produser] Sapa sing Curtis wis bener? - Duh gusti, aku gemeter, bisa ndeleng? - [Produser] Mm-hmm. (kabeh ngguyu) - Ora, apa kita serius? Duh, Gusti. - [Produser] Bakal kabeh wong ngalih munggah? - Aku ora ateges babagan sikilmu. (kabeh ngguyu) (Saringan curtis) Ngenteni, supaya sampeyan cilaka palsu kanggo njaluk obat? - [Produser] Ngenteni, sampeyan bakal (kabeh ngguyu) - Aku ndalang, nanging mbantu siswa medis kanthi cara bedo. - Oh. - Dadi ora kanggo narkoba. - Oh, sampeyan kaya guru. - Ya, jenis. - Dadi ngenteni, aku, kaya, nerangake, kaya, saben dinane. - Sampeyan ndalang dadi mahasiswa medis, ora apa-apa? Sampeyan arep mlebu lan aku arep ngomong apa sing salah karo aku, lan sampeyan kudu ndiagnosa kula. - Gotchu. - Siap? - Sampeyan kudu nguyuh. - Ya, nanging aku, kaya- - Sampeyan entuk UTI. - Yup, ding ding ding. - Ding ding ding. - Sampeyan kudu dadi dokter. - Aku kudune. Kepiye awakmu dadi wanita sundel? Maksudku, aku pancen ora ngerti apa iki. Boats lan jugs utawa apa-apa? - Ya, sampeyan, kapal wadhah mlebu, kita bakal nggawa keren, nyelehake nang endi wae ing pekarangan, njupuk liyane, sijine maneh. Bosen banget. - Pinten sampeyan nggawe, bisa takon? (Corky ambegan) Ooh, dheweke nggawe dhuwit. Kaya, apa sampeyan bisa dadi bapak gula? - Aku. - We kaya iku. Sutradara penguburan, oke, woof. Apa sampeyan bisa nerangake marang aku, kaya, sawijining dina ing proyek sampeyan, 'nyebabake swara kasebut ala. Apa sampeyan ngatasi awak sing mati? - Nalika pisanan miwiti, Aku kerep nangani mayat. Sawetara taun kepungkur, ora akeh banget nanging aku wis nangani atusan mayat. - Atusan. - Paling asring saiki aku ing kantor nganakake pengaturan. Kulawarga teka kanggo ketemu karo kita kanggo ngomong babagan jinis atur apa dheweke pengin. - Eww, dhuh gusti. Oalah. Dadi ora eksterminator. - Ora. - Nanging sampeyan minangka resepsi salon rambut. - Mm-hmm. Aku duwe kanca sing kerjo ing kono kaya, "Apa sampeyan pengin nggawe sing beda?" Lan aku kaya, "Dhuwit kasebut apik?" Lan iku sejatine ora ala. - Nggih. Dadi kowe pancen apikan tenan ora kanggo kerja sing lucu. (wong wadon ngguyu) - Sampeyan kudu ndeleng panutupanku. - Eww. Sampeyan mateni kewan omo utawa tikus utawa apa? - Loro. (Curtis rintihan) - Aku ora njaluk. - Umume bunuh kita yaiku mateni seger, dadi ora kasar. Sampeyan mung gaya tas tas asu. - Ya, ora, kuwi kasar. - Yen pancen rego yaiku nalika dheweke lagi lungguh lan lagi maggoty lan wangi lan sampeyan kudu njupuk metu saka mburi. - Ora, ora, becik ketemu sampeyan. (kabeh ngguyu) - Sugeng, sampeyan guyon bener. - Aku. Dadi dakwenehi ilmu apa jinis. - Terapi gen yaiku sing diarani. Virus kasebut ngirim gen sing dibutuhake kanggo ngobati wong. - Gotchu. Sing muni angel. - Hai. - Hei. Sampeyan katon kaya sampeyan tresna karo bocah-bocah lan tenan seneng, ora sedih. - (ngguyu) Luwih gedhe 180. - Ya. (kabeh ngguyu) - Apa sampeyan mulang? - Sekolah tinggi, freshman lan sophomores biasane. - Nggih. Apa sampeyan seneng karo dheweke? - Ya, dheweke wis kelangan. - Sampeyan, kaya, aja. - Ora, iku hiburan tanpa wates, Aku pancen, Aku pancen seneng banget nggarap dheweke. - Apa siswa sampeyan seneng karo sampeyan? - Aku mikir, sejatine aku ngerti sejatine sawetara wong mikir aku ngobrol banget. - Sampeyan secara harfiah minangka guru, dudu kaya ta, kerja? - Kaping pisanan, jancok sampeyan. (kabeh ngguyu) - Dadi ngenteni, kayane, nyata sikil? Kaya, nanging kaya piano? - Ora, aku ambruk - Oh nggih. Kabeh apik, dekan siswa. Sing, kanggo aku, njerit, kaya, (bisik) jago. - Aku ora mikir karo muridku bakal njlèntrèhaké aku dadi sundel. Aku njlèntrèhaké dhewe minangka sundel nanging aku ora mikir apa-apa siswa. - Apa sampeyan ngetrapake kode busana? - Ora. - Apa-apa? - Ora. - Ora ana kode busana ing sekolah sampeyan? - Maksudku, sampeyan ora bisa nganggo kaya para lingerie. - Apa sampeyan nganggo grill? - Ya. - Aku seneng kuwi. - Aku ora rumangsa bakal bisa kerja ning endi katonku dadi masalah, lan kayane minangka bagean saka kenapa aku seneng dadi refleksi para siswa lan dadi kaya, "Sampeyan uga bisa nindakake iki, "ora preduli apa sing katon utawa wis dilalekake." Aku dadi murid sing canggih (ngguyu). Aku ngalamun total. - Apa sampeyan seneng kerja? - Aku ngene tresna, bisa ngomong? Ya, aku tresna. - Dadi aku pancen ala banget. Aku rumangsa gampang banget, pangintenku krasa salah. Aku mikir tenan yen aku njaluk kowe kabeh. - [Produser] Proyek apa sing paling disenengi kanggo magang? - Kamungkinan dekan siswa. - [Produser] Dekan siswa? - Ya. Apa sampeyan ora mikir yen aku bakal dadi apik? - Ora, aku ora (ngguyu). Oke, sampeyan bakal mungkasi mburi pemutus tambah dhuwur karo bocah-bocah, aku seneng banget. - Duh gusti, aku ora bakal nate. Sing uwuh. - Lan bener. - Bener.

Cocog Pakaryan karo Wong

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.125" dur="2.785"> - Aku pancene, ora ana guyon sing nganggep aku ngremuk. </text>
<text sub="clublinks" start="2.91" dur="1.87"> Aku wong homo, aku bisa maca wong. </text>
<text sub="clublinks" start="4.78" dur="2.37"> - [Produser] Sapa sing Curtis wis bener? </text>
<text sub="clublinks" start="7.15" dur="1.37"> - Duh, Gusti, </text>
<text sub="clublinks" start="8.52" dur="1.6"> Aku gemeter, bisa ndeleng? </text>
<text sub="clublinks" start="10.12" dur="2.254"> - [Produser] Mm-hmm. </text>
<text sub="clublinks" start="12.374" dur="0.833"> (tamu ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="13.207" dur="1.631"> - Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="14.838" dur="1.818"> (musik misteri) </text>
<text sub="clublinks" start="16.656" dur="1.407"> - [Produser] Apa sing digunakake kanggo urip? </text>
<text sub="clublinks" start="18.063" dur="1.337"> - Aku bartend sapunika. </text>
<text sub="clublinks" start="19.4" dur="1.383"> - [Produser] Sampeyan seneng karo pimpinan sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="22.16" dur="2.343"> - Aku duwe bos (ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="24.503" dur="0.997"> (produsen ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="25.5" dur="1.95"> - [Produser] Dina iki sampeyan bakal cocog </text>
<text sub="clublinks" start="27.45" dur="2"> pakaryan menyang wong. </text>
<text sub="clublinks" start="29.45" dur="0.91"> - Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="30.36" dur="1.45"> Aku rumangsa ora apikan banget. </text>
<text sub="clublinks" start="31.81" dur="3.28"> Pasien Simulasi, aku ora ngerti ide kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="35.09" dur="2.15"> Longshoreman, apa aku isih ngomong? </text>
<text sub="clublinks" start="37.24" dur="1.628"> Apa aku kudu ngerti kepiye? </text>
<text sub="clublinks" start="38.868" dur="0.833"> (gas) </text>
<text sub="clublinks" start="39.701" dur="1.589"> Duh gusti, wah, apa kuwi? </text>
<text sub="clublinks" start="41.29" dur="2.693"> Utawa kaya exterminator, iku ora becik kaya neraka. </text>
<text sub="clublinks" start="45.21" dur="2.07"> Rambut Rambut, aku rumangsa bisa dadi wong lanang utawa wadon, </text>
<text sub="clublinks" start="47.28" dur="1.32"> nanging aku rumangsa bisa ngomong. </text>
<text sub="clublinks" start="48.6" dur="2.46"> Dekan Siswa bakal dadi wanita </text>
<text sub="clublinks" start="51.06" dur="1.44"> karo kelet munggah bokonge. </text>
<text sub="clublinks" start="52.5" dur="1.1"> Aku mung mateni, ya? </text>
<text sub="clublinks" start="53.6" dur="1.17"> Kula leres. </text>
<text sub="clublinks" start="54.77" dur="3.49"> Sutradara panguburan, pancen depresi banget. </text>
<text sub="clublinks" start="58.26" dur="1.617"> Sampeyan kaya "Oke, kabeh wong, </text>
<text sub="clublinks" start="59.877" dur="1.473"> "kita bakal diwiwiti." </text>
<text sub="clublinks" start="61.35" dur="1.523"> Kaya, sing kikuk banget. </text>
<text sub="clublinks" start="68.49" dur="3.64"> Dadi wong iki isa mlebu barku saben-saben. </text>
<text sub="clublinks" start="72.13" dur="3.327"> Aku ngerti sampeyan, aku ora ngerti apa sing sampeyan lakoni. </text>
<text sub="clublinks" start="75.457" dur="0.93"> Halo. - Hai. </text>
<text sub="clublinks" start="76.387" dur="1.543"> - Apa jeneng sampeyan? - Abby. </text>
<text sub="clublinks" start="77.93" dur="1.25"> - Abby, becik ketemu sampeyan. - Sampeyan uga. </text>
<text sub="clublinks" start="79.18" dur="2.32"> - Dadi sawetara iki, aku ora ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="81.5" dur="1.43"> Bisa takon? </text>
<text sub="clublinks" start="82.93" dur="0.833"> - [Produser] Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="83.763" dur="2.527"> - Apa sampeyan ujar sampeyan, kaya, wong sing nyenengake? </text>
<text sub="clublinks" start="86.29" dur="1.31"> Apa sampeyan duwe akeh wektu gratis, </text>
<text sub="clublinks" start="87.6" dur="0.85"> kaya nindakake barang sing nyenengake? </text>
<text sub="clublinks" start="88.45" dur="1.38"> - Yo, ya. </text>
<text sub="clublinks" start="89.83" dur="2.01"> - Krungu swarane ora, kaya guru, </text>
<text sub="clublinks" start="91.84" dur="1.16"> kayane dheweke rumangsa seneng </text>
<text sub="clublinks" start="93" dur="1.383"> nanging ora nyenengake. </text>
<text sub="clublinks" start="94.383" dur="2.389"> - Maksudku, aku seneng maca (ngguyu). </text>
<text sub="clublinks" start="96.772" dur="1.074"> - Eww. </text>
<text sub="clublinks" start="97.846" dur="2.554"> Kuwi guru. </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.772"> Dadi ora nyenengake. </text>
<text sub="clublinks" start="102.172" dur="1.518"> - Yaiku ide sing nyenengake. </text>
<text sub="clublinks" start="103.69" dur="1.36"> - Iki kanggo sampeyan, bayek. </text>
<text sub="clublinks" start="105.05" dur="1.5"> - Matur suwun. </text>
<text sub="clublinks" start="106.55" dur="1.15"> - Halo. - Halo. </text>
<text sub="clublinks" start="107.7" dur="1.43"> - Apa jeneng sampeyan? - Corky. </text>
<text sub="clublinks" start="109.13" dur="0.91"> - Corky? - Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="110.04" dur="1.4"> - Aku seneng karo sing cocog, kanthi cara ijo, </text>
<text sub="clublinks" start="111.44" dur="1.47"> sampeyan mikir sawetara. </text>
<text sub="clublinks" start="112.91" dur="2.065"> - Bener ora ana pikiran. </text>
<text sub="clublinks" start="114.975" dur="1.545"> (wong ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="116.52" dur="1.75"> Aku ora ngerti apa iku minangka longshoreman </text>
<text sub="clublinks" start="118.27" dur="1.333"> utawa wong lanang sundel, </text>
<text sub="clublinks" start="120.8" dur="1.38"> nanging </text>
<text sub="clublinks" start="122.18" dur="1.87"> Aku rumangsa bisa entuk getar saka sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="124.05" dur="1.911"> yen sampeyan nindakake iki, kaya kerja aneh. </text>
<text sub="clublinks" start="125.961" dur="1.569"> Apa sampeyan ngerti apa sing ditindakake? </text>
<text sub="clublinks" start="127.53" dur="2.16"> - Dheweke nganggo prau, wadhah. </text>
<text sub="clublinks" start="129.69" dur="2.203"> - Ya, sing katon kaya sampeyan mesthi. </text>
<text sub="clublinks" start="132.75" dur="0.833"> - Matur suwun. </text>
<text sub="clublinks" start="133.583" dur="0.833"> - Sampeyan welcome. </text>
<text sub="clublinks" start="134.416" dur="1.924"> Sampeyan katon banget dilebokake, profesional. </text>
<text sub="clublinks" start="136.34" dur="1.95"> Apa sampeyan seneng karo bocah? </text>
<text sub="clublinks" start="138.29" dur="1.52"> - Aku duwe anak. </text>
<text sub="clublinks" start="139.81" dur="1.84"> Aku seneng areke. - Sampeyan kaya wong. </text>
<text sub="clublinks" start="141.65" dur="1.59"> Apa sampeyan seneng karo bocah liyane? </text>
<text sub="clublinks" start="143.24" dur="2.06"> - Sawetara kanca sing dakkarepake. </text>
<text sub="clublinks" start="145.3" dur="0.86"> - Apa sampeyan cukup ketat karo dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="146.16" dur="1.73"> apa sing bisa lan ora bisa ditindakake? </text>
<text sub="clublinks" start="147.89" dur="1.96"> - Kita ngatur pangarepan. </text>
<text sub="clublinks" start="149.85" dur="0.994"> - Yaiku dekan. </text>
<text sub="clublinks" start="150.844" dur="0.996"> (wong wadon ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="151.84" dur="2.1"> Sing dekne temenan. </text>
<text sub="clublinks" start="153.94" dur="1.681"> Aku telu telung telu saiki. </text>
<text sub="clublinks" start="155.621" dur="0.833"> - Matur suwun. </text>
<text sub="clublinks" start="156.454" dur="0.833"> - Halo. - Halo. </text>
<text sub="clublinks" start="157.287" dur="0.833"> - Piye kabare? </text>
<text sub="clublinks" start="158.12" dur="0.833"> - Apik kowe apa? </text>
<text sub="clublinks" start="158.953" dur="1.067"> - Apik. - Oh, handshake becik. </text>
<text sub="clublinks" start="160.02" dur="2.31"> Iki sandhangan saben dinane? </text>
<text sub="clublinks" start="162.33" dur="0.833"> - Khas. </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="1.827"> - Apa sing tuwuh? </text>
<text sub="clublinks" start="164.99" dur="1.4"> - Aku cerdas, aku mung </text>
<text sub="clublinks" start="166.39" dur="1.43"> ora aplikasi aku. - Ora nglamar dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="167.82" dur="1.8"> Prawan, padha. </text>
<text sub="clublinks" start="169.62" dur="1.89"> Aku mikir yen dheweke mbuwang. </text>
<text sub="clublinks" start="171.51" dur="2.32"> - Napa, babagan aku mbesmi? </text>
<text sub="clublinks" start="173.83" dur="1.5"> - Sampeyan katon grengy sethitik </text>
<text sub="clublinks" start="175.33" dur="1.61"> lan nalika mikirake exterminator </text>
<text sub="clublinks" start="176.94" dur="2.54"> Aku mikir, kaya kewan omo lan reged. </text>
<text sub="clublinks" start="179.48" dur="0.833"> - Apa aku wangkal? </text>
<text sub="clublinks" start="180.313" dur="1.097"> - Ora, sampeyan ora bau. </text>
<text sub="clublinks" start="181.41" dur="1.43"> Kaya, saiki yen aku ndeleng bug, </text>
<text sub="clublinks" start="182.84" dur="2.06"> Aku bakal kaya, "Uh-uh, bangsat entuk." </text>
<text sub="clublinks" start="184.9" dur="1.148"> Lan aku rumangsa kaya- </text>
<text sub="clublinks" start="186.048" dur="1.082"> - Aku sengit kewan omo. </text>
<text sub="clublinks" start="187.13" dur="1.46"> Aku mateni sacara ora duwe aturan </text>
<text sub="clublinks" start="188.59" dur="1.07"> nanging aku ora seneng. </text>
<text sub="clublinks" start="189.66" dur="3.02"> - Dheweke mateni kanthi ora eksplorasi, exterminator. </text>
<text sub="clublinks" start="192.68" dur="2.36"> Opo maneh, cewek lek, dheweke pancen ayu. </text>
<text sub="clublinks" start="195.04" dur="1.73"> Aku kaya sampeyan, sampeyan katon bebarengan. </text>
<text sub="clublinks" start="196.77" dur="3.3"> Aku mikir yen aku ndeleng resepsi salon rambut. </text>
<text sub="clublinks" start="200.07" dur="2.18"> Aku rumangsa saiki wis katon bulat. </text>
<text sub="clublinks" start="202.25" dur="2.05"> Sampeyan katon kaya sing diajak ngobrol karo wong. </text>
<text sub="clublinks" start="204.3" dur="2.13"> Rambut katon sehat, sampeyan ngerti apa tegese? </text>
<text sub="clublinks" start="206.43" dur="0.833"> (wong wadon ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="207.263" dur="1.607"> Aku, dak kira sampeyan minangka resepsi salon rambut. </text>
<text sub="clublinks" start="208.87" dur="1.25"> - Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="210.12" dur="1.12"> - Hai. - Hai. </text>
<text sub="clublinks" start="211.24" dur="1.56"> - Aku sampeyan kerja ing garis. </text>
<text sub="clublinks" start="212.8" dur="1.85"> - Aku kerja ing bar lan sampeyan teka ing kana. </text>
<text sub="clublinks" start="214.65" dur="2.69"> Oke, aku bakal melu ilmuwan langsung tekan bat. </text>
<text sub="clublinks" start="217.34" dur="1.1"> Aku ndeleng sampeyan kabeh, </text>
<text sub="clublinks" start="218.44" dur="3.53"> lan aku ngerti akeh laboratorium ing sekitar restoran. </text>
<text sub="clublinks" start="221.97" dur="2.9"> Lan aku rumangsa mikir sains bisa uga kelangan. </text>
<text sub="clublinks" start="224.87" dur="1.56"> Aku arep ndhisiki lan ujar sampeyan ilmuwan. </text>
<text sub="clublinks" start="226.43" dur="2.13"> - Apa ilmu sing sampeyan pikirake? </text>
<text sub="clublinks" start="228.56" dur="2.947"> - Sinau, kayane, kanggo mbantu wong. </text>
<text sub="clublinks" start="233.279" dur="1.583"> (tamu ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="234.862" dur="3.378"> Eww, aku ora ngerti, ora nggawe aku wis ora sinau. </text>
<text sub="clublinks" start="238.24" dur="0.88"> Rong, aku wis loro kiwa. </text>
<text sub="clublinks" start="239.12" dur="3.683"> Aku duwe simulasi pasien lan sutradara panguburan. </text>
<text sub="clublinks" start="243.95" dur="1.55"> Sampeyan katon rada sedhih (ngguyu). </text>
<text sub="clublinks" start="246.35" dur="1.27"> Sampeyan tenan kalem, </text>
<text sub="clublinks" start="247.62" dur="2.78"> lan aku rumangsa dadi cara sing apik </text>
<text sub="clublinks" start="250.4" dur="1.603"> ngarahake panguburan. </text>
<text sub="clublinks" start="253.25" dur="1.12"> Duh gusti, ewuh, aku ora ateges nelpon, </text>
<text sub="clublinks" start="254.37" dur="1.75"> kaya, sampeyan ora katon sedhih. </text>
<text sub="clublinks" start="256.12" dur="2.367"> Kaya emosi, eww. </text>
<text sub="clublinks" start="258.487" dur="1.217"> (tamu ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="259.704" dur="2.04"> Sampeyan apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="261.744" dur="1.456"> - Dadi </text>
<text sub="clublinks" start="263.2" dur="2.277"> - Sampeyan, kaya, nyuwil sikil utawa ana sing. </text>
<text sub="clublinks" start="265.477" dur="2.123"> - Aku nyelehake piano ing papan kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="267.6" dur="1.57"> - Sampeyan nyelehake piano? </text>
<text sub="clublinks" start="269.17" dur="2.08"> - Wah, kakangku nyelehake piano ing babagan kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="271.25" dur="1.22"> - Muni kaya wong gedhe. </text>
<text sub="clublinks" start="272.47" dur="2.45"> Apa sampeyan ngerti apa pasien simulasi? </text>
<text sub="clublinks" start="274.92" dur="3.3"> - Iki kaya pasien sing ora nyata. </text>
<text sub="clublinks" start="278.22" dur="2.91"> - Kaya wong sing ndandani wong sing wis mati. </text>
<text sub="clublinks" start="281.13" dur="1.14"> - Ora, kuwi tukang bedah. </text>
<text sub="clublinks" start="282.27" dur="1.04"> - Oh, oh. </text>
<text sub="clublinks" start="283.31" dur="2.21"> - Aku menyang dhokter sing lara </text>
<text sub="clublinks" start="285.52" dur="1.41"> entuk, kaya, narkoba. </text>
<text sub="clublinks" start="286.93" dur="1.65"> Nanging aku ora nandhang lara. </text>
<text sub="clublinks" start="288.58" dur="2.14"> - Duh gusti, sampeyan wis mabok a </text>
<text sub="clublinks" start="292.06" dur="0.833"> sikil sing rusak </text>
<text sub="clublinks" start="292.893" dur="1.431"> kanggo golek obat. - Kanggo Vicodin. </text>
<text sub="clublinks" start="294.324" dur="1.063"> (Curtis gasps) </text>
<text sub="clublinks" start="295.387" dur="1.715"> - Jahitane, aku mung ngrubuhke. </text>
<text sub="clublinks" start="297.102" dur="1.368"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="298.47" dur="2.09"> Duh gusti, babar pisan ora dirusak. </text>
<text sub="clublinks" start="300.56" dur="0.92"> Sadulurmu ora ngeculake </text>
<text sub="clublinks" start="301.48" dur="1.741"> piano ing sampeyan. - Iya ora. </text>
<text sub="clublinks" start="303.221" dur="0.833"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="304.054" dur="1.796"> (Curtis gasps) </text>
<text sub="clublinks" start="305.85" dur="2.46"> - Duh gusti apa aku wis entuk wolung wolu? </text>
<text sub="clublinks" start="308.31" dur="1.27"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="309.58" dur="0.833"> Sampeyan kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="311.55" dur="1.05"> Dheweke pengin sawetara obat, </text>
<text sub="clublinks" start="312.6" dur="1.44"> nanging dheweke ora pengin lara, </text>
<text sub="clublinks" start="314.04" dur="2.28"> mula, dheweke crita babagan iki. </text>
<text sub="clublinks" start="316.32" dur="0.93"> - [Produser] Ora apa-apa. </text>
<text sub="clublinks" start="317.25" dur="0.95"> Matur suwun. - Aku ora lara </text>
<text sub="clublinks" start="318.2" dur="0.897"> kanggo sikilmu. </text>
<text sub="clublinks" start="319.097" dur="2.917"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="323.03" dur="3.04"> Aku emg kaya, ora guyon, rumangsa aku kobel. </text>
<text sub="clublinks" start="326.07" dur="2.44"> Aku wong homo, aku bisa maca wong. </text>
<text sub="clublinks" start="328.51" dur="2.38"> - [Produser] Sapa sing Curtis wis bener? </text>
<text sub="clublinks" start="330.89" dur="2.616"> - Duh gusti, aku gemeter, bisa ndeleng? </text>
<text sub="clublinks" start="333.506" dur="1.667"> - [Produser] Mm-hmm. </text>
<text sub="clublinks" start="336.325" dur="0.833"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="337.158" dur="2.452"> - Ora, apa kita serius? </text>
<text sub="clublinks" start="339.61" dur="0.833"> Duh, Gusti. </text>
<text sub="clublinks" start="341.28" dur="1.58"> - [Produser] Bakal kabeh wong </text>
<text sub="clublinks" start="342.86" dur="0.833"> ngalih munggah? </text>
<text sub="clublinks" start="345.62" dur="1.413"> - Aku ora ateges babagan sikilmu. </text>
<text sub="clublinks" start="347.033" dur="1.668"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="348.701" dur="1.362"> (Saringan curtis) </text>
<text sub="clublinks" start="350.063" dur="2.517"> Ngenteni, supaya sampeyan cilaka palsu kanggo njaluk obat? </text>
<text sub="clublinks" start="352.58" dur="1.672"> - [Produser] Ngenteni, sampeyan bakal </text>
<text sub="clublinks" start="354.252" dur="0.918"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="355.17" dur="1.75"> - Aku ndalang, </text>
<text sub="clublinks" start="356.92" dur="1.48"> nanging mbantu siswa medis </text>
<text sub="clublinks" start="358.4" dur="2.1"> kanthi cara bedo. </text>
<text sub="clublinks" start="360.5" dur="0.833"> - Oh. </text>
<text sub="clublinks" start="361.333" dur="1.077"> - Dadi ora kanggo narkoba. </text>
<text sub="clublinks" start="362.41" dur="1.44"> - Oh, sampeyan kaya guru. </text>
<text sub="clublinks" start="363.85" dur="0.95"> - Ya, jenis. </text>
<text sub="clublinks" start="364.8" dur="0.93"> - Dadi ngenteni, aku, kaya, </text>
<text sub="clublinks" start="365.73" dur="1.58"> nerangake, kaya, saben dinane. </text>
<text sub="clublinks" start="367.31" dur="2.16"> - Sampeyan ndalang dadi mahasiswa medis, ora apa-apa? </text>
<text sub="clublinks" start="369.47" dur="0.833"> Sampeyan arep mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="370.303" dur="1.517"> lan aku arep ngomong apa sing salah karo aku, </text>
<text sub="clublinks" start="371.82" dur="1.5"> lan sampeyan kudu ndiagnosa kula. </text>
<text sub="clublinks" start="373.32" dur="0.95"> - Gotchu. - Siap? </text>
<text sub="clublinks" start="375.58" dur="1.04"> - Sampeyan kudu nguyuh. </text>
<text sub="clublinks" start="376.62" dur="1.15"> - Ya, nanging aku, kaya- </text>
<text sub="clublinks" start="378.64" dur="1.261"> - Sampeyan entuk UTI. </text>
<text sub="clublinks" start="379.901" dur="1.45"> - Yup, ding ding ding. </text>
<text sub="clublinks" start="381.351" dur="1.96"> - Ding ding ding. - Sampeyan kudu dadi dokter. </text>
<text sub="clublinks" start="383.311" dur="2.169"> - Aku kudune. </text>
<text sub="clublinks" start="385.48" dur="1.973"> Kepiye awakmu dadi wanita sundel? </text>
<text sub="clublinks" start="389.1" dur="2.61"> Maksudku, aku pancen ora ngerti apa iki. </text>
<text sub="clublinks" start="391.71" dur="0.833"> Boats lan jugs utawa apa-apa? </text>
<text sub="clublinks" start="392.543" dur="3.077"> - Ya, sampeyan, kapal wadhah mlebu, </text>
<text sub="clublinks" start="395.62" dur="1.38"> kita bakal nggawa keren, </text>
<text sub="clublinks" start="397" dur="1.17"> nyelehake nang endi wae ing pekarangan, </text>
<text sub="clublinks" start="398.17" dur="1.37"> njupuk liyane, sijine maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="399.54" dur="1.41"> Bosen banget. </text>
<text sub="clublinks" start="400.95" dur="1.58"> - Pinten sampeyan nggawe, bisa takon? </text>
<text sub="clublinks" start="402.53" dur="2.15"> (Corky ambegan) </text>
<text sub="clublinks" start="404.68" dur="2.07"> Ooh, dheweke nggawe dhuwit. </text>
<text sub="clublinks" start="406.75" dur="2.001"> Kaya, apa sampeyan bisa dadi bapak gula? </text>
<text sub="clublinks" start="408.751" dur="0.833"> - Aku. </text>
<text sub="clublinks" start="411.209" dur="1.591"> - We kaya iku. </text>
<text sub="clublinks" start="412.8" dur="2.99"> Sutradara penguburan, oke, woof. </text>
<text sub="clublinks" start="415.79" dur="2.17"> Apa sampeyan bisa nerangake marang aku, kaya, </text>
<text sub="clublinks" start="417.96" dur="1.17"> sawijining dina ing proyek sampeyan, </text>
<text sub="clublinks" start="419.13" dur="1.55"> 'nyebabake swara kasebut ala. </text>
<text sub="clublinks" start="420.68" dur="1.49"> Apa sampeyan ngatasi awak sing mati? </text>
<text sub="clublinks" start="422.17" dur="0.96"> - Nalika pisanan miwiti, </text>
<text sub="clublinks" start="423.13" dur="2.29"> Aku kerep nangani mayat. </text>
<text sub="clublinks" start="425.42" dur="1.67"> Sawetara taun kepungkur, ora akeh banget </text>
<text sub="clublinks" start="427.09" dur="2.53"> nanging aku wis nangani atusan mayat. </text>
<text sub="clublinks" start="429.62" dur="0.833"> - Atusan. </text>
<text sub="clublinks" start="430.453" dur="1.787"> - Paling asring saiki aku ing kantor </text>
<text sub="clublinks" start="432.24" dur="1.75"> nganakake pengaturan. </text>
<text sub="clublinks" start="433.99" dur="1.51"> Kulawarga teka kanggo ketemu karo kita </text>
<text sub="clublinks" start="435.5" dur="1.62"> kanggo ngomong babagan jinis atur apa </text>
<text sub="clublinks" start="437.12" dur="0.833"> dheweke pengin. </text>
<text sub="clublinks" start="437.953" dur="1.174"> - Eww, dhuh gusti. </text>
<text sub="clublinks" start="439.127" dur="0.853"> Oalah. </text>
<text sub="clublinks" start="439.98" dur="1.62"> Dadi ora eksterminator. </text>
<text sub="clublinks" start="441.6" dur="0.833"> - Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="442.433" dur="1.287"> - Nanging sampeyan minangka resepsi salon rambut. </text>
<text sub="clublinks" start="443.72" dur="1.029"> - Mm-hmm. </text>
<text sub="clublinks" start="444.749" dur="1.321"> Aku duwe kanca sing kerjo ing kono </text>
<text sub="clublinks" start="446.07" dur="1.46"> kaya, "Apa sampeyan pengin nggawe sing beda?" </text>
<text sub="clublinks" start="447.53" dur="1.577"> Lan aku kaya, "Dhuwit kasebut apik?" </text>
<text sub="clublinks" start="449.107" dur="1.223"> Lan iku sejatine </text>
<text sub="clublinks" start="450.33" dur="1.21"> ora ala. </text>
<text sub="clublinks" start="451.54" dur="1.328"> - Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="452.868" dur="2.122"> Dadi kowe pancen apikan tenan ora kanggo kerja sing lucu. </text>
<text sub="clublinks" start="454.99" dur="1.21"> (wong wadon ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="456.2" dur="1.27"> - Sampeyan kudu ndeleng panutupanku. </text>
<text sub="clublinks" start="457.47" dur="1.333"> - Eww. </text>
<text sub="clublinks" start="458.803" dur="2.747"> Sampeyan mateni kewan omo utawa tikus utawa apa? </text>
<text sub="clublinks" start="461.55" dur="0.833"> - Loro. </text>
<text sub="clublinks" start="462.383" dur="1.197"> (Curtis rintihan) </text>
<text sub="clublinks" start="463.58" dur="0.833"> - Aku ora njaluk. </text>
<text sub="clublinks" start="464.413" dur="1.737"> - Umume bunuh kita yaiku mateni seger, </text>
<text sub="clublinks" start="466.15" dur="1.45"> dadi ora kasar. </text>
<text sub="clublinks" start="467.6" dur="1.92"> Sampeyan mung gaya tas tas asu. </text>
<text sub="clublinks" start="469.52" dur="1.25"> - Ya, ora, kuwi kasar. </text>
<text sub="clublinks" start="470.77" dur="1.13"> - Yen pancen rego </text>
<text sub="clublinks" start="471.9" dur="1.56"> yaiku nalika dheweke lagi lungguh </text>
<text sub="clublinks" start="473.46" dur="3"> lan lagi maggoty lan wangi </text>
<text sub="clublinks" start="476.46" dur="2.4"> lan sampeyan kudu njupuk metu saka mburi. </text>
<text sub="clublinks" start="478.86" dur="1.489"> - Ora, ora, becik ketemu sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="480.349" dur="1.681"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="482.03" dur="1.35"> - Sugeng, </text>
<text sub="clublinks" start="483.38" dur="1.35"> sampeyan guyon bener. - Aku. </text>
<text sub="clublinks" start="484.73" dur="1.73"> Dadi dakwenehi ilmu apa jinis. </text>
<text sub="clublinks" start="486.46" dur="2.02"> - Terapi gen yaiku sing diarani. </text>
<text sub="clublinks" start="488.48" dur="2.38"> Virus kasebut ngirim gen sing dibutuhake </text>
<text sub="clublinks" start="490.86" dur="1.242"> kanggo ngobati wong. </text>
<text sub="clublinks" start="492.102" dur="0.84"> - Gotchu. </text>
<text sub="clublinks" start="492.942" dur="2.274"> Sing muni angel. </text>
<text sub="clublinks" start="495.216" dur="0.984"> - Hai. - Hei. </text>
<text sub="clublinks" start="496.2" dur="1.2"> Sampeyan katon kaya sampeyan tresna karo bocah-bocah </text>
<text sub="clublinks" start="497.4" dur="2.468"> lan tenan seneng, ora sedih. </text>
<text sub="clublinks" start="499.868" dur="1.912"> - (ngguyu) Luwih gedhe 180. </text>
<text sub="clublinks" start="501.78" dur="2.29"> - Ya. (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="504.07" dur="1.35"> - Apa sampeyan mulang? </text>
<text sub="clublinks" start="505.42" dur="1.23"> - Sekolah tinggi, </text>
<text sub="clublinks" start="506.65" dur="1.47"> freshman lan sophomores biasane. </text>
<text sub="clublinks" start="508.12" dur="0.833"> - Nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="508.953" dur="0.957"> Apa sampeyan seneng karo dheweke? </text>
<text sub="clublinks" start="509.91" dur="1.16"> - Ya, dheweke wis kelangan. </text>
<text sub="clublinks" start="511.07" dur="1.18"> - Sampeyan, kaya, aja. </text>
<text sub="clublinks" start="512.25" dur="1.31"> - Ora, iku hiburan tanpa wates, </text>
<text sub="clublinks" start="513.56" dur="0.833"> Aku pancen, </text>
<text sub="clublinks" start="514.393" dur="1.777"> Aku pancen seneng banget nggarap dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="516.17" dur="2.031"> - Apa siswa sampeyan seneng karo sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="518.201" dur="0.833"> - Aku mikir, </text>
<text sub="clublinks" start="519.034" dur="1.056"> sejatine aku ngerti sejatine </text>
<text sub="clublinks" start="520.09" dur="2"> sawetara wong mikir aku ngobrol banget. </text>
<text sub="clublinks" start="522.09" dur="0.833"> - Sampeyan secara harfiah minangka guru, </text>
<text sub="clublinks" start="522.923" dur="2.327"> dudu kaya ta, kerja? </text>
<text sub="clublinks" start="525.25" dur="1.013"> - Kaping pisanan, jancok sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="526.263" dur="2.307"> (kabeh ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="528.57" dur="1.793"> - Dadi ngenteni, kayane, nyata sikil? </text>
<text sub="clublinks" start="531.27" dur="1.66"> Kaya, nanging kaya piano? </text>
<text sub="clublinks" start="532.93" dur="2.44"> - Ora, aku ambruk - Oh nggih. </text>
<text sub="clublinks" start="535.37" dur="1.61"> Kabeh apik, dekan siswa. </text>
<text sub="clublinks" start="536.98" dur="2.301"> Sing, kanggo aku, njerit, kaya, </text>
<text sub="clublinks" start="539.281" dur="2.491"> (bisik) jago. </text>
<text sub="clublinks" start="541.772" dur="1.048"> - Aku ora mikir karo muridku </text>
<text sub="clublinks" start="542.82" dur="1.341"> bakal njlèntrèhaké aku dadi sundel. </text>
<text sub="clublinks" start="544.161" dur="1.8"> Aku njlèntrèhaké dhewe minangka sundel </text>
<text sub="clublinks" start="545.961" dur="1.709"> nanging aku ora mikir apa-apa siswa. </text>
<text sub="clublinks" start="547.67" dur="2.501"> - Apa sampeyan ngetrapake kode busana? </text>
<text sub="clublinks" start="550.171" dur="0.833"> - Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="551.004" dur="0.833"> - Apa-apa? - Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="551.837" dur="1.043"> - Ora ana kode busana ing sekolah sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="552.88" dur="1.526"> - Maksudku, sampeyan ora bisa nganggo </text>
<text sub="clublinks" start="554.406" dur="1.494"> kaya para lingerie. </text>
<text sub="clublinks" start="555.9" dur="1.11"> - Apa sampeyan nganggo grill? </text>
<text sub="clublinks" start="557.01" dur="0.833"> - Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="557.843" dur="1.05"> - Aku seneng kuwi. </text>
<text sub="clublinks" start="558.893" dur="1.667"> - Aku ora rumangsa bakal bisa kerja </text>
<text sub="clublinks" start="560.56" dur="1.273"> ning endi katonku dadi masalah, </text>
<text sub="clublinks" start="561.833" dur="3.597"> lan kayane minangka bagean saka kenapa aku </text>
<text sub="clublinks" start="565.43" dur="2.45"> seneng dadi refleksi para siswa </text>
<text sub="clublinks" start="567.88" dur="1.917"> lan dadi kaya, "Sampeyan uga bisa nindakake iki, </text>
<text sub="clublinks" start="569.797" dur="1.743"> "ora preduli apa sing katon utawa wis dilalekake." </text>
<text sub="clublinks" start="571.54" dur="2.17"> Aku dadi murid sing canggih (ngguyu). </text>
<text sub="clublinks" start="573.71" dur="2.23"> Aku ngalamun total. </text>
<text sub="clublinks" start="575.94" dur="1.043"> - Apa sampeyan seneng kerja? </text>
<text sub="clublinks" start="576.983" dur="1.977"> - Aku ngene tresna, bisa ngomong? </text>
<text sub="clublinks" start="578.96" dur="0.863"> Ya, aku tresna. </text>
<text sub="clublinks" start="581.65" dur="1.323"> - Dadi aku pancen ala banget. </text>
<text sub="clublinks" start="584.03" dur="2.82"> Aku rumangsa gampang banget, pangintenku krasa salah. </text>
<text sub="clublinks" start="586.85" dur="1.55"> Aku mikir tenan yen aku njaluk kowe kabeh. </text>
<text sub="clublinks" start="588.4" dur="3.214"> - [Produser] Proyek apa sing paling disenengi kanggo magang? </text>
<text sub="clublinks" start="591.614" dur="1.888"> - Kamungkinan dekan siswa. </text>
<text sub="clublinks" start="593.502" dur="1.008"> - [Produser] Dekan siswa? </text>
<text sub="clublinks" start="594.51" dur="0.833"> - Ya. </text>
<text sub="clublinks" start="595.343" dur="2.217"> Apa sampeyan ora mikir yen aku bakal dadi apik? </text>
<text sub="clublinks" start="597.56" dur="1.89"> - Ora, aku ora (ngguyu). </text>
<text sub="clublinks" start="599.45" dur="1.84"> Oke, sampeyan bakal mungkasi mburi pemutus </text>
<text sub="clublinks" start="601.29" dur="2.38"> tambah dhuwur karo bocah-bocah, aku seneng banget. </text>
<text sub="clublinks" start="603.67" dur="1.463"> - Duh gusti, aku ora bakal nate. </text>
<text sub="clublinks" start="606.1" dur="2.08"> Sing uwuh. </text>
<text sub="clublinks" start="608.18" dur="1.133"> - Lan bener. - Bener. </text>