Одговара на работа со личност subtitles

- Навистина, како, без шега мислам дека ја смачкав. Јас сум геј човек, можам да читам луѓе. - [Производител] Кој Куртис се исправи? - О Боже, Нервозен сум, можам ли да изгледам? - [Производител] Мм-хм. (гости се смеат) - Не. (мистерија музика) - [Производител] Што правите за живеење? - Јас се бармени сега. - [Производител] Дали ви се допаѓа вашиот шеф? - Имам шеф (се смее) (продуцентот се смее) - [Продуцент] Денес ќе се поклопувате работа до личност. - Добро. Се чувствувам како да сум навистина лош во ова. Симулиран пациент, немам претстава што е тоа. Longshoreman, дали дури и го велам тоа нели? Дали треба да знам што е тоа? (гас) О, Боже мој, што е тоа? Или како истребувач, тоа е гаден како пекол. Салон за коса, се чувствувам како момче или девојче, но се чувствувам како да можеш да кажеш. Дека на студенти ќе биде жена со стап до задник. Само што го убив, а? Јас сум во право. Погреб директор, тоа е толку депресивно. Вие сте како „Океј, сите, „ние ќе започнеме“. Како, тоа е толку непријатно. Така, овој човек цело време доаѓа во мојот бар. Те познавам, немам претстава што правиш. Здраво. - здраво - Како се викаш? - Аби. - Аби, убаво што те запознав. - И ти исто. - Значи, неколку од овие, не знам какви се. Може ли да поставам прашања? - [Производител] Да. - Дали би рекле дека си како забавна личност? Дали имате многу слободно време, сакате забавни работи? - Да, да. - Тоа звучи како не, како можеби наставник, како што мислат дека се забавуваат но не е толку забавно. - Мислам, навистина сакам да читам (се смее). - Еве Тоа е учител. Тоа не е толку забавно. - Тоа е мојата идеја за забава. - Ова е за вас, бебе. - Ви благодарам. - Здраво. - Здраво. - како се викаше? - Корки. - Корки? - Да - Ми се допаѓа совпаѓањето, патем, зеленото, размисливте во тоа. - Всушност, немаше размислување. (човек се смее) Не знам дали е долгогодишен човек или курва човекот, но Се чувствувам како можеби ја добивам таа треска од вас дека го правите ова, како, необична работа. Дали знаете што прават? - Тие прават со чамци, контејнери. - Да, така изгледа како тебе. - Ви благодарам. - Нема на што. Изгледате многу ставени заедно, професионални. Дали ви се допаѓа деца? - Имам дете. Ми се допаѓа тој. - Ти се допаѓа. Дали ви се допаѓаат други деца? - Некои од неговите пријатели ми се допаѓаат. - Дали сте прилично строги со него за тоа што може и не може? - Ние управуваме со очекувањата. - Тоа е декан. (жена се смее) Дека е сигурно деканот. Јас сум три за три сега. - Ви благодарам. - Здраво. - Здраво. - Како си? - Добро како си? - Добро. - О, убаво ракување. Дали е ова вашата секојдневна облека? - Типичен. - Што сакаше да растеш? - Бев паметен, само не се применував јас. - Не се пријавивте. Девојче, исто. Мислам дека тој е истребувач. - Зошто, што е со мене истребување? - Изгледаш малку незгодно и кога мислам на истребувач Мислам на, како, грешки и валкани. - Дали смрдам? - Не, не смрди. Како, сега, ако видов бубачка, Би бил како, "Ух-ух, кучка земи го." И јас се чувствувам како да ти - Мразам грешки. Јас ги убивам неапологично но не сакам. - Тој ги убива несвесно, истребувач. Добро, ти си симпатична, таа е симпатична. Ми се допаѓаш, изгледаш заедно. Мислам дека гледам во рецепционер за салон за коса. Мислам дека изгледате бабе сега. Изгледате дека знаете како да разговарате со луѓето. Косата изгледа здраво, знаете што мислам? (жена се смее) Јас, мислам дека си рецепционер за салон за коса. - Добро. - здраво - здраво - Мислам дека работиш во бар. - Јас работам во еден бар и ти доаѓаш таму. Океј, ќе одам со научник веднаш од палката. Те гледам цело време, и знам дека има многу лаборатории околу мојот ресторан. И се чувствувам како да мислите дека науката може да биде кул. Goе одам напред и ќе кажам дека си научник. - Каква наука мислите дека правам? - Студирајте, како, работи за да им помогнете на луѓето. (гости се смеат) Ев, не знам, не ме прави звук необучен. Двајца, останав двајца. Имам симулиран пациент и директор за погреб. Изгледате малку тажно (се смее). Вие сте навистина мирни, и се чувствувам како тоа ќе биде добар начин да се дојде до тоа директен погреб. О Боже мој, не сакав да се јавам, како, не изгледаш тажно. Како, емоцијата, ева. (гости се смеат) Вие сте прекрасни. - Така. - Па, ти, како, ти скрши нога или нешто. - На него испуштив пијано. - Паднавте пијано? - Па, брат ми испушти пијано на неа. - Звучи како одличен човек. Дали знаете што е симулиран пациент? - Тоа е како пациент кој не е вистински. - Како и луѓето што ставаат шминка на мртви луѓе. - Не, тоа е смртник. - О, ох. - Одам на лекар со заболување да се добие, како, дрога. Но, јас навистина немам болест. - О Боже мој, ти фалиш скршено стапало да одам да земам лекови. - За Викодин. (Крстис гас) - Кучка, јас само го смачкав. (сите се смеат) О Боже мој, тоа не е ни скршено. Вашиот брат не падна пијано на тебе. - Тој не. (сите се смеат) (Крстис гас) - О, Боже, добив осум победи осум? (сите се смеат) Вие момци. Таа сака некои лекови, но таа всушност не сака да се повреди, па таа ги лажи овие приказни. - [Производител] Во ред, добро. Ви благодарам. - Не се чувствувам лошо за твојата нога. (сите се смеат) Навистина, како, без шега, мислам дека ја смачкав. Јас сум геј човек, можам да читам луѓе. - [Производител] Кој Куртис се исправи? - О Боже, нервозна сум, можам ли да изгледам? - [Производител] Мм-хм. (сите се смеат) - Не, дали сме сериозни? О Боже. - [Производител] Дали сите се префрлате? - Не го мислев тоа за твојата нога. (сите се смеат) (Извици на Куртис) Чекај, па лажни повреди да одиш да земам лекови? - [Производител] Чекај, ќе ти се (сите се смеат) - Се преправам дека сум болен, но тоа е да им помогнеме на студентите по медицина со нивниот начин на кревет. - Ох - Значи, не е да се добива дрога. - Ох, ти си како учител. - Да, вид. - Па чекај, јас сум, како, објасни, како, ден за ден. - Вие се преправате дека сте студент по медицина, добро? Comeе влезеш и ќе ти кажам што ми е лошо, и мора да ме дијагностицираш. - Готчу. - Подготвени? - Мора да peиркате. - Да, но јас, како- - Имаш УТИ. - Да, динг динг динг. - Динг динг динг. - Треба да си лекар. - Треба, еј. Како влеговте во копнеж курва човек? Мислам, јас едноставно не разбирам што е тоа. Бродови и џгаки или нешто? - Да, да, влегува брод со контејнер, ќе се соблечеме со кран, стави некаде во дворот, земи други, ставете го повторно. Многу е досадно. - Колку заработувате, можам да прашам? (Корки издишува) Ох, тој заработува пари. Како, би можел да бидеш тато шеќер? - Би можел. - Ние тоа го сакаме. Погреб директор, добро, волна. Можете ли да ми објасните, како, ден во животот на вашата работа, затоа што звучи страшно. Дали се справувате со мртви тела? - Кога за прв пат започнав, Почесто се ракував со мртви тела. Последните неколку години, не толку многу, но јас ракував стотици мртви тела. - Стотици. - Најчесто сега сум само во канцеларија правење аранжмани. Семејства кои доаѓаат да се сретнат со нас да зборуваме за какви аранжмани тие сакаат да имаат. - Еве, о Боже мој. Еј Значи, не истребувач. - Не. - Но, вие сте рецепционер за салон за коса. - мм-хм. Имав пријател што работеше таму токму тоа беше како, "Дали сакате да направите нешто поразлично?" И јас бев како: „Дали парите се добри?“ И тоа всушност не е лошо. - Добро. Значи, навистина си симпатична за не симпатична работа. (жена се смее) - Треба да ги видите моите прекривки. - Еве Убивате грешки или стаорци или што? - И двајцата. (Куртис се стекнува) - Не го добивам. - Повеќето од нашите убиства се свежи убиства, така што не е толку бруто. Вие само куче лошо стил торба. - Да, не, тоа е бруто. - Кога е навистина бруто е кога малку седат и тие се раскошни и миризливи и ти мора да го рибаш од позади. - Не, не, убаво да те запознаам. (сите се смеат) - Честитки, си претпоставам нели. - Јас направив. Па кажи ми каква наука. - Генетската терапија е она што се нарекува. Вирусите ги доставуваат гените што се потребни да ги излекува луѓето. - Готчу. Тоа звучи тешко. - здраво - Еј Изгледаш дека сакаш деца и навистина среќен, не тажен. - (се смее) Тоа е голема 180. - Да (сите се смеат) - Колку години предавате? - Средно школо, бруцоши и софори најмногу. - Добро. Дали ви се допаѓаат? - Да, тие се кул. - Вие, како, не. - Не, бесконечно е забава, Јас всушност правам, Јас всушност навистина сакам да работам со нив. - Дали твоите студенти те сакаат? - Јас мислам, добро, всушност знам за факт некои мислат дека многу зборувам. - Вие сте буквално учител, нели, тоа е работата? - Најпрво, ебате. (сите се смеат) - Па чекај, како, дали ногата е вистинска? Како, но како пијано? - Не, паднав. - О, океј. Добро, декан на студенти. Тоа, за мене, вреска, како, (шепоти) кучка. - Мислам дека ниту еден од моите студенти ќе ме опише како кучка. Јас би се опишал како кучка, но не мислам дека некој од моите студенти би посакал. - Дали спроведувате кодекс на облекување? - Не. - Ништо? - Не. - Нема код за облекување во вашето училиште? - Мислам, не можете да облечете како долна облека. - Дали ја носите скарата? - Да - Го сакам тоа. - Мислам дека не би работела некогаш на работа каде мојот проблем е проблем, и мислам дека тоа е дел од причината зошто јас уживајте во одразот на моите студенти и да биде како, "Можете да го направите ова, исто така, "без разлика како изгледате или поминавте." Јас бев студен студент (се смее). Бев тотален кошмар. - Дали уживате во вашата работа? - Јас ебам тоа го сакам, можам ли да кажам? Да, тоа го сакам. - Па, јас направив навистина лошо. Мислев дека е толку лесно, мислев дека го смачив. Јас навистина мислев дека ги добив сите вас. - [Производител] За која работа најмногу би сакале да правите ученици? - Веројатно декан на студенти. - [Производител] декан на студенти? - Да Не мислите ли дека би бил добар? - Не, не (смеам). Океј, ќе завршиш зад бејлејнерите станувајќи високо со децата, се чувствувам како. - О Боже мој, никогаш не би. Тоа е ѓубре. - И точно. - Вистина.

Одговара на работа со личност

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.125" dur="2.785"> - Навистина, како, без шега мислам дека ја смачкав. </text>
<text sub="clublinks" start="2.91" dur="1.87"> Јас сум геј човек, можам да читам луѓе. </text>
<text sub="clublinks" start="4.78" dur="2.37"> - [Производител] Кој Куртис се исправи? </text>
<text sub="clublinks" start="7.15" dur="1.37"> - О Боже, </text>
<text sub="clublinks" start="8.52" dur="1.6"> Нервозен сум, можам ли да изгледам? </text>
<text sub="clublinks" start="10.12" dur="2.254"> - [Производител] Мм-хм. </text>
<text sub="clublinks" start="12.374" dur="0.833"> (гости се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="13.207" dur="1.631"> - Не. </text>
<text sub="clublinks" start="14.838" dur="1.818"> (мистерија музика) </text>
<text sub="clublinks" start="16.656" dur="1.407"> - [Производител] Што правите за живеење? </text>
<text sub="clublinks" start="18.063" dur="1.337"> - Јас се бармени сега. </text>
<text sub="clublinks" start="19.4" dur="1.383"> - [Производител] Дали ви се допаѓа вашиот шеф? </text>
<text sub="clublinks" start="22.16" dur="2.343"> - Имам шеф (се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="24.503" dur="0.997"> (продуцентот се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="25.5" dur="1.95"> - [Продуцент] Денес ќе се поклопувате </text>
<text sub="clublinks" start="27.45" dur="2"> работа до личност. </text>
<text sub="clublinks" start="29.45" dur="0.91"> - Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="30.36" dur="1.45"> Се чувствувам како да сум навистина лош во ова. </text>
<text sub="clublinks" start="31.81" dur="3.28"> Симулиран пациент, немам претстава што е тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="35.09" dur="2.15"> Longshoreman, дали дури и го велам тоа нели? </text>
<text sub="clublinks" start="37.24" dur="1.628"> Дали треба да знам што е тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="38.868" dur="0.833"> (гас) </text>
<text sub="clublinks" start="39.701" dur="1.589"> О, Боже мој, што е тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="41.29" dur="2.693"> Или како истребувач, тоа е гаден како пекол. </text>
<text sub="clublinks" start="45.21" dur="2.07"> Салон за коса, се чувствувам како момче или девојче, </text>
<text sub="clublinks" start="47.28" dur="1.32"> но се чувствувам како да можеш да кажеш. </text>
<text sub="clublinks" start="48.6" dur="2.46"> Дека на студенти ќе биде жена </text>
<text sub="clublinks" start="51.06" dur="1.44"> со стап до задник. </text>
<text sub="clublinks" start="52.5" dur="1.1"> Само што го убив, а? </text>
<text sub="clublinks" start="53.6" dur="1.17"> Јас сум во право. </text>
<text sub="clublinks" start="54.77" dur="3.49"> Погреб директор, тоа е толку депресивно. </text>
<text sub="clublinks" start="58.26" dur="1.617"> Вие сте како „Океј, сите, </text>
<text sub="clublinks" start="59.877" dur="1.473"> „ние ќе започнеме“. </text>
<text sub="clublinks" start="61.35" dur="1.523"> Како, тоа е толку непријатно. </text>
<text sub="clublinks" start="68.49" dur="3.64"> Така, овој човек цело време доаѓа во мојот бар. </text>
<text sub="clublinks" start="72.13" dur="3.327"> Те познавам, немам претстава што правиш. </text>
<text sub="clublinks" start="75.457" dur="0.93"> Здраво. - здраво </text>
<text sub="clublinks" start="76.387" dur="1.543"> - Како се викаш? - Аби. </text>
<text sub="clublinks" start="77.93" dur="1.25"> - Аби, убаво што те запознав. - И ти исто. </text>
<text sub="clublinks" start="79.18" dur="2.32"> - Значи, неколку од овие, не знам какви се. </text>
<text sub="clublinks" start="81.5" dur="1.43"> Може ли да поставам прашања? </text>
<text sub="clublinks" start="82.93" dur="0.833"> - [Производител] Да. </text>
<text sub="clublinks" start="83.763" dur="2.527"> - Дали би рекле дека си како забавна личност? </text>
<text sub="clublinks" start="86.29" dur="1.31"> Дали имате многу слободно време, </text>
<text sub="clublinks" start="87.6" dur="0.85"> сакате забавни работи? </text>
<text sub="clublinks" start="88.45" dur="1.38"> - Да, да. </text>
<text sub="clublinks" start="89.83" dur="2.01"> - Тоа звучи како не, како можеби наставник, </text>
<text sub="clublinks" start="91.84" dur="1.16"> како што мислат дека се забавуваат </text>
<text sub="clublinks" start="93" dur="1.383"> но не е толку забавно. </text>
<text sub="clublinks" start="94.383" dur="2.389"> - Мислам, навистина сакам да читам (се смее). </text>
<text sub="clublinks" start="96.772" dur="1.074"> - Еве </text>
<text sub="clublinks" start="97.846" dur="2.554"> Тоа е учител. </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.772"> Тоа не е толку забавно. </text>
<text sub="clublinks" start="102.172" dur="1.518"> - Тоа е мојата идеја за забава. </text>
<text sub="clublinks" start="103.69" dur="1.36"> - Ова е за вас, бебе. </text>
<text sub="clublinks" start="105.05" dur="1.5"> - Ви благодарам. </text>
<text sub="clublinks" start="106.55" dur="1.15"> - Здраво. - Здраво. </text>
<text sub="clublinks" start="107.7" dur="1.43"> - како се викаше? - Корки. </text>
<text sub="clublinks" start="109.13" dur="0.91"> - Корки? - Да </text>
<text sub="clublinks" start="110.04" dur="1.4"> - Ми се допаѓа совпаѓањето, патем, зеленото, </text>
<text sub="clublinks" start="111.44" dur="1.47"> размисливте во тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="112.91" dur="2.065"> - Всушност, немаше размислување. </text>
<text sub="clublinks" start="114.975" dur="1.545"> (човек се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="116.52" dur="1.75"> Не знам дали е долгогодишен човек </text>
<text sub="clublinks" start="118.27" dur="1.333"> или курва човекот, </text>
<text sub="clublinks" start="120.8" dur="1.38"> но </text>
<text sub="clublinks" start="122.18" dur="1.87"> Се чувствувам како можеби ја добивам таа треска од вас </text>
<text sub="clublinks" start="124.05" dur="1.911"> дека го правите ова, како, необична работа. </text>
<text sub="clublinks" start="125.961" dur="1.569"> Дали знаете што прават? </text>
<text sub="clublinks" start="127.53" dur="2.16"> - Тие прават со чамци, контејнери. </text>
<text sub="clublinks" start="129.69" dur="2.203"> - Да, така изгледа како тебе. </text>
<text sub="clublinks" start="132.75" dur="0.833"> - Ви благодарам. </text>
<text sub="clublinks" start="133.583" dur="0.833"> - Нема на што. </text>
<text sub="clublinks" start="134.416" dur="1.924"> Изгледате многу ставени заедно, професионални. </text>
<text sub="clublinks" start="136.34" dur="1.95"> Дали ви се допаѓа деца? </text>
<text sub="clublinks" start="138.29" dur="1.52"> - Имам дете. </text>
<text sub="clublinks" start="139.81" dur="1.84"> Ми се допаѓа тој. - Ти се допаѓа. </text>
<text sub="clublinks" start="141.65" dur="1.59"> Дали ви се допаѓаат други деца? </text>
<text sub="clublinks" start="143.24" dur="2.06"> - Некои од неговите пријатели ми се допаѓаат. </text>
<text sub="clublinks" start="145.3" dur="0.86"> - Дали сте прилично строги со него </text>
<text sub="clublinks" start="146.16" dur="1.73"> за тоа што може и не може? </text>
<text sub="clublinks" start="147.89" dur="1.96"> - Ние управуваме со очекувањата. </text>
<text sub="clublinks" start="149.85" dur="0.994"> - Тоа е декан. </text>
<text sub="clublinks" start="150.844" dur="0.996"> (жена се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="151.84" dur="2.1"> Дека е сигурно деканот. </text>
<text sub="clublinks" start="153.94" dur="1.681"> Јас сум три за три сега. </text>
<text sub="clublinks" start="155.621" dur="0.833"> - Ви благодарам. </text>
<text sub="clublinks" start="156.454" dur="0.833"> - Здраво. - Здраво. </text>
<text sub="clublinks" start="157.287" dur="0.833"> - Како си? </text>
<text sub="clublinks" start="158.12" dur="0.833"> - Добро како си? </text>
<text sub="clublinks" start="158.953" dur="1.067"> - Добро. - О, убаво ракување. </text>
<text sub="clublinks" start="160.02" dur="2.31"> Дали е ова вашата секојдневна облека? </text>
<text sub="clublinks" start="162.33" dur="0.833"> - Типичен. </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="1.827"> - Што сакаше да растеш? </text>
<text sub="clublinks" start="164.99" dur="1.4"> - Бев паметен, само </text>
<text sub="clublinks" start="166.39" dur="1.43"> не се применував јас. - Не се пријавивте. </text>
<text sub="clublinks" start="167.82" dur="1.8"> Девојче, исто. </text>
<text sub="clublinks" start="169.62" dur="1.89"> Мислам дека тој е истребувач. </text>
<text sub="clublinks" start="171.51" dur="2.32"> - Зошто, што е со мене истребување? </text>
<text sub="clublinks" start="173.83" dur="1.5"> - Изгледаш малку незгодно </text>
<text sub="clublinks" start="175.33" dur="1.61"> и кога мислам на истребувач </text>
<text sub="clublinks" start="176.94" dur="2.54"> Мислам на, како, грешки и валкани. </text>
<text sub="clublinks" start="179.48" dur="0.833"> - Дали смрдам? </text>
<text sub="clublinks" start="180.313" dur="1.097"> - Не, не смрди. </text>
<text sub="clublinks" start="181.41" dur="1.43"> Како, сега, ако видов бубачка, </text>
<text sub="clublinks" start="182.84" dur="2.06"> Би бил како, "Ух-ух, кучка земи го." </text>
<text sub="clublinks" start="184.9" dur="1.148"> И јас се чувствувам како да ти </text>
<text sub="clublinks" start="186.048" dur="1.082"> - Мразам грешки. </text>
<text sub="clublinks" start="187.13" dur="1.46"> Јас ги убивам неапологично </text>
<text sub="clublinks" start="188.59" dur="1.07"> но не сакам. </text>
<text sub="clublinks" start="189.66" dur="3.02"> - Тој ги убива несвесно, истребувач. </text>
<text sub="clublinks" start="192.68" dur="2.36"> Добро, ти си симпатична, таа е симпатична. </text>
<text sub="clublinks" start="195.04" dur="1.73"> Ми се допаѓаш, изгледаш заедно. </text>
<text sub="clublinks" start="196.77" dur="3.3"> Мислам дека гледам во рецепционер за салон за коса. </text>
<text sub="clublinks" start="200.07" dur="2.18"> Мислам дека изгледате бабе сега. </text>
<text sub="clublinks" start="202.25" dur="2.05"> Изгледате дека знаете како да разговарате со луѓето. </text>
<text sub="clublinks" start="204.3" dur="2.13"> Косата изгледа здраво, знаете што мислам? </text>
<text sub="clublinks" start="206.43" dur="0.833"> (жена се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="207.263" dur="1.607"> Јас, мислам дека си рецепционер за салон за коса. </text>
<text sub="clublinks" start="208.87" dur="1.25"> - Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="210.12" dur="1.12"> - здраво - здраво </text>
<text sub="clublinks" start="211.24" dur="1.56"> - Мислам дека работиш во бар. </text>
<text sub="clublinks" start="212.8" dur="1.85"> - Јас работам во еден бар и ти доаѓаш таму. </text>
<text sub="clublinks" start="214.65" dur="2.69"> Океј, ќе одам со научник веднаш од палката. </text>
<text sub="clublinks" start="217.34" dur="1.1"> Те гледам цело време, </text>
<text sub="clublinks" start="218.44" dur="3.53"> и знам дека има многу лаборатории околу мојот ресторан. </text>
<text sub="clublinks" start="221.97" dur="2.9"> И се чувствувам како да мислите дека науката може да биде кул. </text>
<text sub="clublinks" start="224.87" dur="1.56"> Goе одам напред и ќе кажам дека си научник. </text>
<text sub="clublinks" start="226.43" dur="2.13"> - Каква наука мислите дека правам? </text>
<text sub="clublinks" start="228.56" dur="2.947"> - Студирајте, како, работи за да им помогнете на луѓето. </text>
<text sub="clublinks" start="233.279" dur="1.583"> (гости се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="234.862" dur="3.378"> Ев, не знам, не ме прави звук необучен. </text>
<text sub="clublinks" start="238.24" dur="0.88"> Двајца, останав двајца. </text>
<text sub="clublinks" start="239.12" dur="3.683"> Имам симулиран пациент и директор за погреб. </text>
<text sub="clublinks" start="243.95" dur="1.55"> Изгледате малку тажно (се смее). </text>
<text sub="clublinks" start="246.35" dur="1.27"> Вие сте навистина мирни, </text>
<text sub="clublinks" start="247.62" dur="2.78"> и се чувствувам како тоа ќе биде добар начин да се дојде до тоа </text>
<text sub="clublinks" start="250.4" dur="1.603"> директен погреб. </text>
<text sub="clublinks" start="253.25" dur="1.12"> О Боже мој, не сакав да се јавам, </text>
<text sub="clublinks" start="254.37" dur="1.75"> како, не изгледаш тажно. </text>
<text sub="clublinks" start="256.12" dur="2.367"> Како, емоцијата, ева. </text>
<text sub="clublinks" start="258.487" dur="1.217"> (гости се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="259.704" dur="2.04"> Вие сте прекрасни. </text>
<text sub="clublinks" start="261.744" dur="1.456"> - Така. </text>
<text sub="clublinks" start="263.2" dur="2.277"> - Па, ти, како, ти скрши нога или нешто. </text>
<text sub="clublinks" start="265.477" dur="2.123"> - На него испуштив пијано. </text>
<text sub="clublinks" start="267.6" dur="1.57"> - Паднавте пијано? </text>
<text sub="clublinks" start="269.17" dur="2.08"> - Па, брат ми испушти пијано на неа. </text>
<text sub="clublinks" start="271.25" dur="1.22"> - Звучи како одличен човек. </text>
<text sub="clublinks" start="272.47" dur="2.45"> Дали знаете што е симулиран пациент? </text>
<text sub="clublinks" start="274.92" dur="3.3"> - Тоа е како пациент кој не е вистински. </text>
<text sub="clublinks" start="278.22" dur="2.91"> - Како и луѓето што ставаат шминка на мртви луѓе. </text>
<text sub="clublinks" start="281.13" dur="1.14"> - Не, тоа е смртник. </text>
<text sub="clublinks" start="282.27" dur="1.04"> - О, ох. </text>
<text sub="clublinks" start="283.31" dur="2.21"> - Одам на лекар со заболување </text>
<text sub="clublinks" start="285.52" dur="1.41"> да се добие, како, дрога. </text>
<text sub="clublinks" start="286.93" dur="1.65"> Но, јас навистина немам болест. </text>
<text sub="clublinks" start="288.58" dur="2.14"> - О Боже мој, ти фалиш </text>
<text sub="clublinks" start="292.06" dur="0.833"> скршено стапало </text>
<text sub="clublinks" start="292.893" dur="1.431"> да одам да земам лекови. - За Викодин. </text>
<text sub="clublinks" start="294.324" dur="1.063"> (Крстис гас) </text>
<text sub="clublinks" start="295.387" dur="1.715"> - Кучка, јас само го смачкав. </text>
<text sub="clublinks" start="297.102" dur="1.368"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="298.47" dur="2.09"> О Боже мој, тоа не е ни скршено. </text>
<text sub="clublinks" start="300.56" dur="0.92"> Вашиот брат не падна </text>
<text sub="clublinks" start="301.48" dur="1.741"> пијано на тебе. - Тој не. </text>
<text sub="clublinks" start="303.221" dur="0.833"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="304.054" dur="1.796"> (Крстис гас) </text>
<text sub="clublinks" start="305.85" dur="2.46"> - О, Боже, добив осум победи осум? </text>
<text sub="clublinks" start="308.31" dur="1.27"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="309.58" dur="0.833"> Вие момци. </text>
<text sub="clublinks" start="311.55" dur="1.05"> Таа сака некои лекови, </text>
<text sub="clublinks" start="312.6" dur="1.44"> но таа всушност не сака да се повреди, </text>
<text sub="clublinks" start="314.04" dur="2.28"> па таа ги лажи овие приказни. </text>
<text sub="clublinks" start="316.32" dur="0.93"> - [Производител] Во ред, добро. </text>
<text sub="clublinks" start="317.25" dur="0.95"> Ви благодарам. - Не се чувствувам лошо </text>
<text sub="clublinks" start="318.2" dur="0.897"> за твојата нога. </text>
<text sub="clublinks" start="319.097" dur="2.917"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="323.03" dur="3.04"> Навистина, како, без шега, мислам дека ја смачкав. </text>
<text sub="clublinks" start="326.07" dur="2.44"> Јас сум геј човек, можам да читам луѓе. </text>
<text sub="clublinks" start="328.51" dur="2.38"> - [Производител] Кој Куртис се исправи? </text>
<text sub="clublinks" start="330.89" dur="2.616"> - О Боже, нервозна сум, можам ли да изгледам? </text>
<text sub="clublinks" start="333.506" dur="1.667"> - [Производител] Мм-хм. </text>
<text sub="clublinks" start="336.325" dur="0.833"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="337.158" dur="2.452"> - Не, дали сме сериозни? </text>
<text sub="clublinks" start="339.61" dur="0.833"> О Боже. </text>
<text sub="clublinks" start="341.28" dur="1.58"> - [Производител] Дали сите </text>
<text sub="clublinks" start="342.86" dur="0.833"> се префрлате? </text>
<text sub="clublinks" start="345.62" dur="1.413"> - Не го мислев тоа за твојата нога. </text>
<text sub="clublinks" start="347.033" dur="1.668"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="348.701" dur="1.362"> (Извици на Куртис) </text>
<text sub="clublinks" start="350.063" dur="2.517"> Чекај, па лажни повреди да одиш да земам лекови? </text>
<text sub="clublinks" start="352.58" dur="1.672"> - [Производител] Чекај, ќе ти се </text>
<text sub="clublinks" start="354.252" dur="0.918"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="355.17" dur="1.75"> - Се преправам дека сум болен, </text>
<text sub="clublinks" start="356.92" dur="1.48"> но тоа е да им помогнеме на студентите по медицина </text>
<text sub="clublinks" start="358.4" dur="2.1"> со нивниот начин на кревет. </text>
<text sub="clublinks" start="360.5" dur="0.833"> - Ох </text>
<text sub="clublinks" start="361.333" dur="1.077"> - Значи, не е да се добива дрога. </text>
<text sub="clublinks" start="362.41" dur="1.44"> - Ох, ти си како учител. </text>
<text sub="clublinks" start="363.85" dur="0.95"> - Да, вид. </text>
<text sub="clublinks" start="364.8" dur="0.93"> - Па чекај, јас сум, како, </text>
<text sub="clublinks" start="365.73" dur="1.58"> објасни, како, ден за ден. </text>
<text sub="clublinks" start="367.31" dur="2.16"> - Вие се преправате дека сте студент по медицина, добро? </text>
<text sub="clublinks" start="369.47" dur="0.833"> Comeе влезеш </text>
<text sub="clublinks" start="370.303" dur="1.517"> и ќе ти кажам што ми е лошо, </text>
<text sub="clublinks" start="371.82" dur="1.5"> и мора да ме дијагностицираш. </text>
<text sub="clublinks" start="373.32" dur="0.95"> - Готчу. - Подготвени? </text>
<text sub="clublinks" start="375.58" dur="1.04"> - Мора да peиркате. </text>
<text sub="clublinks" start="376.62" dur="1.15"> - Да, но јас, како- </text>
<text sub="clublinks" start="378.64" dur="1.261"> - Имаш УТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="379.901" dur="1.45"> - Да, динг динг динг. </text>
<text sub="clublinks" start="381.351" dur="1.96"> - Динг динг динг. - Треба да си лекар. </text>
<text sub="clublinks" start="383.311" dur="2.169"> - Треба, еј. </text>
<text sub="clublinks" start="385.48" dur="1.973"> Како влеговте во копнеж курва човек? </text>
<text sub="clublinks" start="389.1" dur="2.61"> Мислам, јас едноставно не разбирам што е тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="391.71" dur="0.833"> Бродови и џгаки или нешто? </text>
<text sub="clublinks" start="392.543" dur="3.077"> - Да, да, влегува брод со контејнер, </text>
<text sub="clublinks" start="395.62" dur="1.38"> ќе се соблечеме со кран, </text>
<text sub="clublinks" start="397" dur="1.17"> стави некаде во дворот, </text>
<text sub="clublinks" start="398.17" dur="1.37"> земи други, ставете го повторно. </text>
<text sub="clublinks" start="399.54" dur="1.41"> Многу е досадно. </text>
<text sub="clublinks" start="400.95" dur="1.58"> - Колку заработувате, можам да прашам? </text>
<text sub="clublinks" start="402.53" dur="2.15"> (Корки издишува) </text>
<text sub="clublinks" start="404.68" dur="2.07"> Ох, тој заработува пари. </text>
<text sub="clublinks" start="406.75" dur="2.001"> Како, би можел да бидеш тато шеќер? </text>
<text sub="clublinks" start="408.751" dur="0.833"> - Би можел. </text>
<text sub="clublinks" start="411.209" dur="1.591"> - Ние тоа го сакаме. </text>
<text sub="clublinks" start="412.8" dur="2.99"> Погреб директор, добро, волна. </text>
<text sub="clublinks" start="415.79" dur="2.17"> Можете ли да ми објасните, како, </text>
<text sub="clublinks" start="417.96" dur="1.17"> ден во животот на вашата работа, </text>
<text sub="clublinks" start="419.13" dur="1.55"> затоа што звучи страшно. </text>
<text sub="clublinks" start="420.68" dur="1.49"> Дали се справувате со мртви тела? </text>
<text sub="clublinks" start="422.17" dur="0.96"> - Кога за прв пат започнав, </text>
<text sub="clublinks" start="423.13" dur="2.29"> Почесто се ракував со мртви тела. </text>
<text sub="clublinks" start="425.42" dur="1.67"> Последните неколку години, не толку многу, </text>
<text sub="clublinks" start="427.09" dur="2.53"> но јас ракував стотици мртви тела. </text>
<text sub="clublinks" start="429.62" dur="0.833"> - Стотици. </text>
<text sub="clublinks" start="430.453" dur="1.787"> - Најчесто сега сум само во канцеларија </text>
<text sub="clublinks" start="432.24" dur="1.75"> правење аранжмани. </text>
<text sub="clublinks" start="433.99" dur="1.51"> Семејства кои доаѓаат да се сретнат со нас </text>
<text sub="clublinks" start="435.5" dur="1.62"> да зборуваме за какви аранжмани </text>
<text sub="clublinks" start="437.12" dur="0.833"> тие сакаат да имаат. </text>
<text sub="clublinks" start="437.953" dur="1.174"> - Еве, о Боже мој. </text>
<text sub="clublinks" start="439.127" dur="0.853"> Еј </text>
<text sub="clublinks" start="439.98" dur="1.62"> Значи, не истребувач. </text>
<text sub="clublinks" start="441.6" dur="0.833"> - Не. </text>
<text sub="clublinks" start="442.433" dur="1.287"> - Но, вие сте рецепционер за салон за коса. </text>
<text sub="clublinks" start="443.72" dur="1.029"> - мм-хм. </text>
<text sub="clublinks" start="444.749" dur="1.321"> Имав пријател што работеше таму токму тоа </text>
<text sub="clublinks" start="446.07" dur="1.46"> беше како, "Дали сакате да направите нешто поразлично?" </text>
<text sub="clublinks" start="447.53" dur="1.577"> И јас бев како: „Дали парите се добри?“ </text>
<text sub="clublinks" start="449.107" dur="1.223"> И тоа всушност </text>
<text sub="clublinks" start="450.33" dur="1.21"> не е лошо. </text>
<text sub="clublinks" start="451.54" dur="1.328"> - Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="452.868" dur="2.122"> Значи, навистина си симпатична за не симпатична работа. </text>
<text sub="clublinks" start="454.99" dur="1.21"> (жена се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="456.2" dur="1.27"> - Треба да ги видите моите прекривки. </text>
<text sub="clublinks" start="457.47" dur="1.333"> - Еве </text>
<text sub="clublinks" start="458.803" dur="2.747"> Убивате грешки или стаорци или што? </text>
<text sub="clublinks" start="461.55" dur="0.833"> - И двајцата. </text>
<text sub="clublinks" start="462.383" dur="1.197"> (Куртис се стекнува) </text>
<text sub="clublinks" start="463.58" dur="0.833"> - Не го добивам. </text>
<text sub="clublinks" start="464.413" dur="1.737"> - Повеќето од нашите убиства се свежи убиства, </text>
<text sub="clublinks" start="466.15" dur="1.45"> така што не е толку бруто. </text>
<text sub="clublinks" start="467.6" dur="1.92"> Вие само куче лошо стил торба. </text>
<text sub="clublinks" start="469.52" dur="1.25"> - Да, не, тоа е бруто. </text>
<text sub="clublinks" start="470.77" dur="1.13"> - Кога е навистина бруто </text>
<text sub="clublinks" start="471.9" dur="1.56"> е кога малку седат </text>
<text sub="clublinks" start="473.46" dur="3"> и тие се раскошни и миризливи </text>
<text sub="clublinks" start="476.46" dur="2.4"> и ти мора да го рибаш од позади. </text>
<text sub="clublinks" start="478.86" dur="1.489"> - Не, не, убаво да те запознаам. </text>
<text sub="clublinks" start="480.349" dur="1.681"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="482.03" dur="1.35"> - Честитки, </text>
<text sub="clublinks" start="483.38" dur="1.35"> си претпоставам нели. - Јас направив. </text>
<text sub="clublinks" start="484.73" dur="1.73"> Па кажи ми каква наука. </text>
<text sub="clublinks" start="486.46" dur="2.02"> - Генетската терапија е она што се нарекува. </text>
<text sub="clublinks" start="488.48" dur="2.38"> Вирусите ги доставуваат гените што се потребни </text>
<text sub="clublinks" start="490.86" dur="1.242"> да ги излекува луѓето. </text>
<text sub="clublinks" start="492.102" dur="0.84"> - Готчу. </text>
<text sub="clublinks" start="492.942" dur="2.274"> Тоа звучи тешко. </text>
<text sub="clublinks" start="495.216" dur="0.984"> - здраво - Еј </text>
<text sub="clublinks" start="496.2" dur="1.2"> Изгледаш дека сакаш деца </text>
<text sub="clublinks" start="497.4" dur="2.468"> и навистина среќен, не тажен. </text>
<text sub="clublinks" start="499.868" dur="1.912"> - (се смее) Тоа е голема 180. </text>
<text sub="clublinks" start="501.78" dur="2.29"> - Да (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="504.07" dur="1.35"> - Колку години предавате? </text>
<text sub="clublinks" start="505.42" dur="1.23"> - Средно школо, </text>
<text sub="clublinks" start="506.65" dur="1.47"> бруцоши и софори најмногу. </text>
<text sub="clublinks" start="508.12" dur="0.833"> - Добро. </text>
<text sub="clublinks" start="508.953" dur="0.957"> Дали ви се допаѓаат? </text>
<text sub="clublinks" start="509.91" dur="1.16"> - Да, тие се кул. </text>
<text sub="clublinks" start="511.07" dur="1.18"> - Вие, како, не. </text>
<text sub="clublinks" start="512.25" dur="1.31"> - Не, бесконечно е забава, </text>
<text sub="clublinks" start="513.56" dur="0.833"> Јас всушност правам, </text>
<text sub="clublinks" start="514.393" dur="1.777"> Јас всушност навистина сакам да работам со нив. </text>
<text sub="clublinks" start="516.17" dur="2.031"> - Дали твоите студенти те сакаат? </text>
<text sub="clublinks" start="518.201" dur="0.833"> - Јас мислам, </text>
<text sub="clublinks" start="519.034" dur="1.056"> добро, всушност знам за факт </text>
<text sub="clublinks" start="520.09" dur="2"> некои мислат дека многу зборувам. </text>
<text sub="clublinks" start="522.09" dur="0.833"> - Вие сте буквално учител, </text>
<text sub="clublinks" start="522.923" dur="2.327"> нели, тоа е работата? </text>
<text sub="clublinks" start="525.25" dur="1.013"> - Најпрво, ебате. </text>
<text sub="clublinks" start="526.263" dur="2.307"> (сите се смеат) </text>
<text sub="clublinks" start="528.57" dur="1.793"> - Па чекај, како, дали ногата е вистинска? </text>
<text sub="clublinks" start="531.27" dur="1.66"> Како, но како пијано? </text>
<text sub="clublinks" start="532.93" dur="2.44"> - Не, паднав. - О, океј. </text>
<text sub="clublinks" start="535.37" dur="1.61"> Добро, декан на студенти. </text>
<text sub="clublinks" start="536.98" dur="2.301"> Тоа, за мене, вреска, како, </text>
<text sub="clublinks" start="539.281" dur="2.491"> (шепоти) кучка. </text>
<text sub="clublinks" start="541.772" dur="1.048"> - Мислам дека ниту еден од моите студенти </text>
<text sub="clublinks" start="542.82" dur="1.341"> ќе ме опише како кучка. </text>
<text sub="clublinks" start="544.161" dur="1.8"> Јас би се опишал како кучка, </text>
<text sub="clublinks" start="545.961" dur="1.709"> но не мислам дека некој од моите студенти би посакал. </text>
<text sub="clublinks" start="547.67" dur="2.501"> - Дали спроведувате кодекс на облекување? </text>
<text sub="clublinks" start="550.171" dur="0.833"> - Не. </text>
<text sub="clublinks" start="551.004" dur="0.833"> - Ништо? - Не. </text>
<text sub="clublinks" start="551.837" dur="1.043"> - Нема код за облекување во вашето училиште? </text>
<text sub="clublinks" start="552.88" dur="1.526"> - Мислам, не можете да облечете </text>
<text sub="clublinks" start="554.406" dur="1.494"> како долна облека. </text>
<text sub="clublinks" start="555.9" dur="1.11"> - Дали ја носите скарата? </text>
<text sub="clublinks" start="557.01" dur="0.833"> - Да </text>
<text sub="clublinks" start="557.843" dur="1.05"> - Го сакам тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="558.893" dur="1.667"> - Мислам дека не би работела некогаш на работа </text>
<text sub="clublinks" start="560.56" dur="1.273"> каде мојот проблем е проблем, </text>
<text sub="clublinks" start="561.833" dur="3.597"> и мислам дека тоа е дел од причината зошто јас </text>
<text sub="clublinks" start="565.43" dur="2.45"> уживајте во одразот на моите студенти </text>
<text sub="clublinks" start="567.88" dur="1.917"> и да биде како, "Можете да го направите ова, исто така, </text>
<text sub="clublinks" start="569.797" dur="1.743"> "без разлика како изгледате или поминавте." </text>
<text sub="clublinks" start="571.54" dur="2.17"> Јас бев студен студент (се смее). </text>
<text sub="clublinks" start="573.71" dur="2.23"> Бев тотален кошмар. </text>
<text sub="clublinks" start="575.94" dur="1.043"> - Дали уживате во вашата работа? </text>
<text sub="clublinks" start="576.983" dur="1.977"> - Јас ебам тоа го сакам, можам ли да кажам? </text>
<text sub="clublinks" start="578.96" dur="0.863"> Да, тоа го сакам. </text>
<text sub="clublinks" start="581.65" dur="1.323"> - Па, јас направив навистина лошо. </text>
<text sub="clublinks" start="584.03" dur="2.82"> Мислев дека е толку лесно, мислев дека го смачив. </text>
<text sub="clublinks" start="586.85" dur="1.55"> Јас навистина мислев дека ги добив сите вас. </text>
<text sub="clublinks" start="588.4" dur="3.214"> - [Производител] За која работа најмногу би сакале да правите ученици? </text>
<text sub="clublinks" start="591.614" dur="1.888"> - Веројатно декан на студенти. </text>
<text sub="clublinks" start="593.502" dur="1.008"> - [Производител] декан на студенти? </text>
<text sub="clublinks" start="594.51" dur="0.833"> - Да </text>
<text sub="clublinks" start="595.343" dur="2.217"> Не мислите ли дека би бил добар? </text>
<text sub="clublinks" start="597.56" dur="1.89"> - Не, не (смеам). </text>
<text sub="clublinks" start="599.45" dur="1.84"> Океј, ќе завршиш зад бејлејнерите </text>
<text sub="clublinks" start="601.29" dur="2.38"> станувајќи високо со децата, се чувствувам како. </text>
<text sub="clublinks" start="603.67" dur="1.463"> - О Боже мој, никогаш не би. </text>
<text sub="clublinks" start="606.1" dur="2.08"> Тоа е ѓубре. </text>
<text sub="clublinks" start="608.18" dur="1.133"> - И точно. - Вистина. </text>