Cocogkeun ka Padamel kanggo Jalma subtitles

- Nyaan kuring, siga, henteu aya guyon panginten kuring ditumbuk. Abdi jalma homo, abdi tiasa maca jalma. - [produser] Saha anu leres kanu leres? - Ya Allah, Kuring gugup, tiasa katingali? - [produser] Mm-hmm. (tamu seuri) - Henteu. (musik misteri) - [produser] Naon anu anjeun pigawé pikeun hirup? - Kuring bartend ayeuna. - [Produser] Anjeun resep ka bos anjeun? - Abdi gaduh bos (seuri) (produsén seuri) - [Produser] Dinten anjeun badé cocog padamelan ka jalma. - Oké. Kuring ngarasa kawas kuring bakal saé macet kieu. Simulasi Sabar, kuring henteu terang naon éta. Longshoreman, naha kuring ogé nyarios anu leres? Naha kuring terang naon éta? (gasps) Duh gusti, euh, naon kitu? Atanapi sapertos anu ngaleungitkeun, éta jahat sapertos naraka. Rambut Rambut, kuring resep tiasa janten lalaki atanapi awéwé, tapi kuring resep anjeun tiasa ngabéjaan. Dekan Siswa tiasa janten awéwé jeung tongkat tonggokna. Kuring dibunuh waé, huh? Abdi leres. Sutradara pamakaman, éta janten neken. Anjeun sapertos "Oke, sadayana urang, "urang nuju ngamimitian." Siga, éta kagok. Janten lalaki ieu asup kana bar kuring sadaya waktos. Kuring terang anjeun, kuring henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Halo. - Haturan. - Saha nami anjeun? - Abby. - Abby, saé pendak sareng anjeun. - Anjeun ogé. - Janten sababaraha ieu, kuring henteu terang naon aranjeunna. Dupi abdi tiasa naroskeun patarosan? - [produser] Leres. - Naha anjeun badé nyarios, sapertos, jalmi lucu? Naha anjeun gaduh waktos bébas pisan, kawas ngalakukeun hal-hal pikaresepeun? - Heuh heuh. - Éta disada euweuh, siga guru, kawas aranjeunna mikir aranjeunna gaduh fun tapi sanés kasenangan. - Maksud kuring, kuring resep pisan maca (seuri). - Eww. Maksudna guru. Éta janten henteu pikaresepeun. - Éta ideu kuring anu senang. - Ieu kanggo anjeun, babe. - Hatur nuhun. - Halo. - Halo. - Naon nami anjeun? - Babi. - Corky? - Yeah. - Abdi resep sareng anu cocog, ku jalan héjo, anjeun tiasa pikirkeun kana sababaraha hal. - Leres teu aya panginten. (jalma seuri) Abdi henteu terang upami éta tukang lami atawa lalaki janggol panjang? tapi Kuring ngaraoskeun sigana kuring kéngingkeun vibe anjeun anu anjeun lakukeun ieu, sapertos, padamelan anéh. Naha anjeun terang naon anu maranéhna ngalakukeun? - Éta lakukeun ku parahu, wadah. - Leres, éta sapertos anjeun pasti. - Hatur nuhun. - Sawangsulna. Anjeun katingali pisan ngahiji, profesional. Naha anjeun resep murangkalih? - Kuring boga budak. Abdi resep manéhna. - Anjeun sapertos anjeunna. Naha anjeun resep murangkalih sanés? - Sababaraha babaturan na kuring resep. - Naha anjeun geulis ketat sareng anjeunna dina naon anjeunna tiasa sareng teu tiasa ngalakukeun? - Urang ngatur ekspektasi. - Éta déwa a. (awewe seuri) Éta dekan pasti. Abdi siga tilu tilu ayeuna. - Hatur nuhun. - Halo. - Halo. - Kumaha damang? - Saé kumaha damang? - Saé. - Duh sasalaman. Dupi ieu baju sapopoé? - Khas. - Naon anu anjeun resep ngembang? - Abdi pinter, kuring hungkul henteu nerapkeun sorangan. - Entong nerapkeun diri anjeun. Ngalamun, sami. Kuring mikir anjeunna ngaleungitkeun. - Naha, kumaha upami kuring ngaleungitkeun? - Anjeun katingali rada grungy sareng nalika kuring mikir tina exterminator Kuring mikiran, sapertos, bug sareng kotor. - Naha kuring bau? - Henteu, anjeun moal bau. Siga, ayeuna upami kuring ningal kutu. Kuring bakal sapertos, "Eh-eh, bangsat ceunah." Sareng ngarasa sapertos anjeun- - Hate kuring bug. Kuring maéhan sacara teu sacara téologis tapi kuring henteu resep. - Anjeunna maéhan aranjeunna unapologetically, exterminator. Sadaya henteu, anjeun imut, anjeunna lucu. Kuring resep anjeun, anjeun katingali ngahiji. Kuring nganggap yén kuring ningali salons rambut resepsi. Saur abdi anu siga ayeuna dibubarkeun ayeuna. Anjeun katingalina siga anu terang kumaha cara ngobrolkeun jalma. Rambut katingalina sehat, anjeun terang naon hartosna? (awewe seuri) Kuring, naha anjeun resep resepsi salon rambut. - Oké. - Haturan. - Haturan. - Jigana anjeun damel di tempat bar. - Kuring damel di bar sareng anjeun sumping di dinya. Oke, abdi bakal angkat sareng ilmuwan langsung kalong. Kuring ningali anjeun unggal waktos, sareng abdi terang aya seueur laboratorium di restoran abdi. Sareng kuring siga élmu panginten tiasa saén. Abdi angkat sareng anjeun nyarios ilmuwan. - Naon jenis ilmu anu anjeun pikirkeun? - Studi, sapertos, hal ngabantosan jalma-jalma. (tamu seuri) Eww, kuring henteu terang, entong ngadamel kuring teu berpendidikan. Dua, kuring parantos dua. Kuring ngagaduhan pasien anu ditimukeun sareng diréktur pamakaman. Anjeun neuteup sakedik sedih (seuri). Anjeun kalem pisan sareng kuring ngarasa yén éta bakal janten jalan anu saé langsung di pamakaman. Duh gusti, euh, kuring henteu hartos nyauran, sapertos, anjeun moal katingali sedih. Siga, émosi, euh. (tamu seuri) Anjeun geulis. - Kitu - Nya, anjeun, sapertos, nyicingan suku anjeun atanapi hiji hal. - Kuring ngarobih piano di dinya. - Anjeun murag piano? - Leres, lanceukna kuring nyungkeun piano di dinya. - Sora siga jalma hébat. Naha anjeun terang naon anu janten simulasi pasien? - Éta sapertos anu sabar anu henteu nyata. - Siga jalma anu masangkeunkeun jalma anu maot. - Henteu, éta ahli hipotek. - Duh, Ooh. - Abdi angkat ka dokter sareng panyawat kéngingkeun, sapertos, ubar. Tapi kuring teu leres-leres ngagaduhan panyakit. - Duh gusti, anjeun, anjeun resep-leres pegat nuju kéngingkeun narkoba. - Kanggo Vicodin. (Gas gas) - Dukuran, kuring waé ngejat. (sadayana seuri) Duh gusti, éta moal ngejat. Lanceukna anjeun henteu lungsur piano dina anjeun. - Anjeunna henteu. (sadayana seuri) (Gas gas) - Duh gusti anu kuring kéngingkeun dalapan outta dalapan? (sadayana seuri) Maranéh. Anjeunna hoyong sababaraha ubar, tapi anjeunna henteu kantos hoyong cilaka, jadi anjeunna fakes carita ieu. - [Produser] Oke, henteu lami. Hatur nuhun. - Abdi henteu ngaraos goréng pikeun suku anjeun. (sadayana seuri) Kuring nyaan, sapertos, teu aya guyonan, pikir kuring ditumbuk. Abdi jalma homo, abdi tiasa maca jalma. - [produser] Saha anu leres kanu leres? - Duh gusti, kuring rada gugup, tiasa katingali? - [produser] Mm-hmm. (sadayana seuri) - Henteu, urang serius? Ya Allah. - [produser] Bakal sadayana saklar? - Kuring henteu hartosna éta ngeunaan suku anjeun. (sadayana seuri) (Parut curtis) Antosan, janten anjeun luka palsu kanggo milari ubar? - [produser] Antosan, anjeun badé (sadayana seuri) - Kuring mah rada gering. tapi éta ngabantosan mahasiswa médis kalayan cara bedside maranéhanana. - Oh. - Janten sanés kanggo narkoba. - Oh, anjeun sapertos guru. - Leres, jenis. - Janten antosan, kuring, sapertos, ngajelaskeun, sapertos, dinten ka poé. - Anjeun pura-pura janten mahasiswa médis, oke? Anjeun badé lebet jeung Abdi nyarios naon anu salah kuring, sareng anjeun kedah mendiagnosis kuring. - Gotchu. - Siap? - Anjeun kedah kencing. - Hehehehe, tapi kuring resep, siga- - Anjeun ngagaduhan UTI. - Leres, ding ding ding. - ding ding ding. - Anjeun kedah janten dokter. - Kuring kedah, hei. Kumaha anjeun ka lalaki janggol panjang? Maksad kuring, kuring ngan saukur teu ngartos naon ieu. Parahu sareng koper atanapi naon? - Yeah, nuhun, kapal wadahna sumping, kami bakal angkat sareng bango, nempatkeun tempatna di buruan, nyokot anu sanésna, paskeun deui. Éta pisan pikaboseneun. - Sabaraha anjeun damel, tiasa abdi naros? (Gelas Corky) Ooh, manehna nyieun artos. Siga, naha anjeun tiasa janten bapak gula? - Abdi tiasa. - Kami resep anu. Sutradara pamakaman, henteu kunanaon. Naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring, siga, sapoé dina kahirupan padamelan anjeun, 'ngabalukarkeun éta hurung pikasieuneun. Naha anjeun ngurus awak mayit? - Nalika mimiti ngamimitian kaluar, Kuring nanganan mayit paéh langkung sering. Sababaraha taun kamari, henteu langkung, tapi kuring kudu mengurus ratusan mayit. - Ratusan. - Seringna ayeuna kuring kakara di kantor nyieun perkiraan. Kulawarga datang pendak sareng urang ngobrolkeun naon jinis pangaturan aranjeunna hoyong. - Eww, duh gusti. Héy. Janten sanés janten éterterminator. - Henteu. - Tapi anjeun resepsi salon rambut. - Mm-hmm. Kuring ngagaduhan réréncangan anu damel didinya ngan saukur kieu sapertos, "Naha anjeun hoyong ngalakukeun anu béda?" Sareng kuring sapertos, "Nya artos artos?" Sareng saleresna éta henteu goréng. - Oké. Janten anjeun estu imut kanggo sanés padamel anu lucu. (awewe seuri) - Anjeun kedah tingali panutupan kuring. - Eww. Anjeun maéhan bugus atanapi beurit atanapi naon? - Kadua. (Cekal kanu) - Abdi henteu nyandakana. - Kaseueuran maéhan urang anu maéhan seger. tah ieu sanes kasar. Anjeun ngan anjing kantong poop. - Leres, henteu, éta anu kasar. - Kapan éta lumayan nyaéta nalika aranjeunna nuju calik sareng aranjeunna macul sareng bau sareng anjeun kedah lauk kaluar ti tukangeun. - Henteu, henteu, saé pendak sareng anjeun. (sadayana seuri) - Gening, anjeun nebak leres. - Kuring nu migawe. Janten bejakeun naon atuh elmu. - Terapi Gene naon éta disebut. Virus ngirimkeun gen anu diperyogikeun pikeun ngubaran jalma. - Gotchu. Éta hurung hésé. - Haturan. - Héy. Anjeun katingalina sapertos cinta budak sareng senang, henteu sedih. - (seuri) Éta gedé 180. - Yeah. (sadayana seuri) - Sabaraha lami anjeun ngajar? - SMA, freshman sareng sophomores lolobana. - Oké. Naha anjeun resep aranjeunna? - Heuh, aranjeunna asik. - Anjeun, sapertos, henteu. - Henteu, hiburan éta sajajalan Abdi saleresna Kuring saleresna mah resep damel sareng aranjeunna. - Naha murid anjeun resep anjeun? - Émutan abdi, saé sabenerna kuring terang pikeun kanyataan sababaraha sabab kuring pikir teuing ngobrol. - Anjeun sacara harfiah guru sanés, sapertos, padamelan na? - Mimiti, bangsat anjeun. (sadayana seuri) - Janten antosan, sapertos, nyaéta kaki nyata? Siga, tapi sapertos piano? - Henteu, kuring murag. - Oh, henteu. Sadaya henteu, dekan santri. Anu, kanggo kuring, ngajerit, sapertos, (bisik) bangsat. - Abdi henteu nyangka murid sanésna bakal ngajelaskeun kuring salaku bangsat. Abdi bakal ngajelaskeun diri salaku bangsat, tapi kuring henteu kéngingkeun salah sahiji murid kuring. - Naha anjeun ngalaksanakeun kode pakéan? - Henteu. - Henteu aya? - Henteu. - Henteu aya kode pakéan di sakola anjeun? - Maksudna, anjeun moal tiasa ngagem sapertos pésta. - Naha anjeun ngagem grill? - Yeah. - Abdi resep éta. - Ku teu sangka kuring bakal kantos damel di hiji padamelan dimana penampilan abdi mangrupikeun masalah. sareng pikir éta bagian tina alesan kunaon kuring nikmat janten cerminan murid kuring sareng sapertos, "Anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun ieu. "euweuh urusan naon anu anjeun tingali atanapi parantos ngaliwat." Abdi murid anu lucu. Kuring ngimpina total. - Naha anjeun resep damel anjeun? - Abdi bogoh nyaah, tiasa waé kuring? Hehehehe, kuring resep éta. - Janten kuring leres pisan. Kuring panginten éta gampang pisan, panginten kuring ngejat éta. Nyaan panginten kuring ngagaduhan sadayana anjeun. - [produser] Naon padamelan anu paling anjeun pikahoyong ku magang? - Sigana déwa murid. - [Produser] Dekan siswa? - Yeah. Naha anjeun teu nyangka bakal hadé? - Henteu, kuring henteu (seuri). Oke, anjeun badé ngeureunkeun tukangeun pemutar lalaki tinggi sareng budak, kuring resep. - Duh gusti, kuring moal pernah. Éta runtah - Sareng leres. - Leres.

Cocogkeun ka Padamel kanggo Jalma

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.125" dur="2.785"> - Nyaan kuring, siga, henteu aya guyon panginten kuring ditumbuk. </text>
<text sub="clublinks" start="2.91" dur="1.87"> Abdi jalma homo, abdi tiasa maca jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="4.78" dur="2.37"> - [produser] Saha anu leres kanu leres? </text>
<text sub="clublinks" start="7.15" dur="1.37"> - Ya Allah, </text>
<text sub="clublinks" start="8.52" dur="1.6"> Kuring gugup, tiasa katingali? </text>
<text sub="clublinks" start="10.12" dur="2.254"> - [produser] Mm-hmm. </text>
<text sub="clublinks" start="12.374" dur="0.833"> (tamu seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="13.207" dur="1.631"> - Henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="14.838" dur="1.818"> (musik misteri) </text>
<text sub="clublinks" start="16.656" dur="1.407"> - [produser] Naon anu anjeun pigawé pikeun hirup? </text>
<text sub="clublinks" start="18.063" dur="1.337"> - Kuring bartend ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="19.4" dur="1.383"> - [Produser] Anjeun resep ka bos anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="22.16" dur="2.343"> - Abdi gaduh bos (seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="24.503" dur="0.997"> (produsén seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="25.5" dur="1.95"> - [Produser] Dinten anjeun badé cocog </text>
<text sub="clublinks" start="27.45" dur="2"> padamelan ka jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="29.45" dur="0.91"> - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="30.36" dur="1.45"> Kuring ngarasa kawas kuring bakal saé macet kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="31.81" dur="3.28"> Simulasi Sabar, kuring henteu terang naon éta. </text>
<text sub="clublinks" start="35.09" dur="2.15"> Longshoreman, naha kuring ogé nyarios anu leres? </text>
<text sub="clublinks" start="37.24" dur="1.628"> Naha kuring terang naon éta? </text>
<text sub="clublinks" start="38.868" dur="0.833"> (gasps) </text>
<text sub="clublinks" start="39.701" dur="1.589"> Duh gusti, euh, naon kitu? </text>
<text sub="clublinks" start="41.29" dur="2.693"> Atanapi sapertos anu ngaleungitkeun, éta jahat sapertos naraka. </text>
<text sub="clublinks" start="45.21" dur="2.07"> Rambut Rambut, kuring resep tiasa janten lalaki atanapi awéwé, </text>
<text sub="clublinks" start="47.28" dur="1.32"> tapi kuring resep anjeun tiasa ngabéjaan. </text>
<text sub="clublinks" start="48.6" dur="2.46"> Dekan Siswa tiasa janten awéwé </text>
<text sub="clublinks" start="51.06" dur="1.44"> jeung tongkat tonggokna. </text>
<text sub="clublinks" start="52.5" dur="1.1"> Kuring dibunuh waé, huh? </text>
<text sub="clublinks" start="53.6" dur="1.17"> Abdi leres. </text>
<text sub="clublinks" start="54.77" dur="3.49"> Sutradara pamakaman, éta janten neken. </text>
<text sub="clublinks" start="58.26" dur="1.617"> Anjeun sapertos "Oke, sadayana urang, </text>
<text sub="clublinks" start="59.877" dur="1.473"> "urang nuju ngamimitian." </text>
<text sub="clublinks" start="61.35" dur="1.523"> Siga, éta kagok. </text>
<text sub="clublinks" start="68.49" dur="3.64"> Janten lalaki ieu asup kana bar kuring sadaya waktos. </text>
<text sub="clublinks" start="72.13" dur="3.327"> Kuring terang anjeun, kuring henteu terang naon anu anjeun lakukeun. </text>
<text sub="clublinks" start="75.457" dur="0.93"> Halo. - Haturan. </text>
<text sub="clublinks" start="76.387" dur="1.543"> - Saha nami anjeun? - Abby. </text>
<text sub="clublinks" start="77.93" dur="1.25"> - Abby, saé pendak sareng anjeun. - Anjeun ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="79.18" dur="2.32"> - Janten sababaraha ieu, kuring henteu terang naon aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="81.5" dur="1.43"> Dupi abdi tiasa naroskeun patarosan? </text>
<text sub="clublinks" start="82.93" dur="0.833"> - [produser] Leres. </text>
<text sub="clublinks" start="83.763" dur="2.527"> - Naha anjeun badé nyarios, sapertos, jalmi lucu? </text>
<text sub="clublinks" start="86.29" dur="1.31"> Naha anjeun gaduh waktos bébas pisan, </text>
<text sub="clublinks" start="87.6" dur="0.85"> kawas ngalakukeun hal-hal pikaresepeun? </text>
<text sub="clublinks" start="88.45" dur="1.38"> - Heuh heuh. </text>
<text sub="clublinks" start="89.83" dur="2.01"> - Éta disada euweuh, siga guru, </text>
<text sub="clublinks" start="91.84" dur="1.16"> kawas aranjeunna mikir aranjeunna gaduh fun </text>
<text sub="clublinks" start="93" dur="1.383"> tapi sanés kasenangan. </text>
<text sub="clublinks" start="94.383" dur="2.389"> - Maksud kuring, kuring resep pisan maca (seuri). </text>
<text sub="clublinks" start="96.772" dur="1.074"> - Eww. </text>
<text sub="clublinks" start="97.846" dur="2.554"> Maksudna guru. </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.772"> Éta janten henteu pikaresepeun. </text>
<text sub="clublinks" start="102.172" dur="1.518"> - Éta ideu kuring anu senang. </text>
<text sub="clublinks" start="103.69" dur="1.36"> - Ieu kanggo anjeun, babe. </text>
<text sub="clublinks" start="105.05" dur="1.5"> - Hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="106.55" dur="1.15"> - Halo. - Halo. </text>
<text sub="clublinks" start="107.7" dur="1.43"> - Naon nami anjeun? - Babi. </text>
<text sub="clublinks" start="109.13" dur="0.91"> - Corky? - Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="110.04" dur="1.4"> - Abdi resep sareng anu cocog, ku jalan héjo, </text>
<text sub="clublinks" start="111.44" dur="1.47"> anjeun tiasa pikirkeun kana sababaraha hal. </text>
<text sub="clublinks" start="112.91" dur="2.065"> - Leres teu aya panginten. </text>
<text sub="clublinks" start="114.975" dur="1.545"> (jalma seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="116.52" dur="1.75"> Abdi henteu terang upami éta tukang lami </text>
<text sub="clublinks" start="118.27" dur="1.333"> atawa lalaki janggol panjang? </text>
<text sub="clublinks" start="120.8" dur="1.38"> tapi </text>
<text sub="clublinks" start="122.18" dur="1.87"> Kuring ngaraoskeun sigana kuring kéngingkeun vibe anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="124.05" dur="1.911"> anu anjeun lakukeun ieu, sapertos, padamelan anéh. </text>
<text sub="clublinks" start="125.961" dur="1.569"> Naha anjeun terang naon anu maranéhna ngalakukeun? </text>
<text sub="clublinks" start="127.53" dur="2.16"> - Éta lakukeun ku parahu, wadah. </text>
<text sub="clublinks" start="129.69" dur="2.203"> - Leres, éta sapertos anjeun pasti. </text>
<text sub="clublinks" start="132.75" dur="0.833"> - Hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="133.583" dur="0.833"> - Sawangsulna. </text>
<text sub="clublinks" start="134.416" dur="1.924"> Anjeun katingali pisan ngahiji, profesional. </text>
<text sub="clublinks" start="136.34" dur="1.95"> Naha anjeun resep murangkalih? </text>
<text sub="clublinks" start="138.29" dur="1.52"> - Kuring boga budak. </text>
<text sub="clublinks" start="139.81" dur="1.84"> Abdi resep manéhna. - Anjeun sapertos anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="141.65" dur="1.59"> Naha anjeun resep murangkalih sanés? </text>
<text sub="clublinks" start="143.24" dur="2.06"> - Sababaraha babaturan na kuring resep. </text>
<text sub="clublinks" start="145.3" dur="0.86"> - Naha anjeun geulis ketat sareng anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="146.16" dur="1.73"> dina naon anjeunna tiasa sareng teu tiasa ngalakukeun? </text>
<text sub="clublinks" start="147.89" dur="1.96"> - Urang ngatur ekspektasi. </text>
<text sub="clublinks" start="149.85" dur="0.994"> - Éta déwa a. </text>
<text sub="clublinks" start="150.844" dur="0.996"> (awewe seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="151.84" dur="2.1"> Éta dekan pasti. </text>
<text sub="clublinks" start="153.94" dur="1.681"> Abdi siga tilu tilu ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="155.621" dur="0.833"> - Hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="156.454" dur="0.833"> - Halo. - Halo. </text>
<text sub="clublinks" start="157.287" dur="0.833"> - Kumaha damang? </text>
<text sub="clublinks" start="158.12" dur="0.833"> - Saé kumaha damang? </text>
<text sub="clublinks" start="158.953" dur="1.067"> - Saé. - Duh sasalaman. </text>
<text sub="clublinks" start="160.02" dur="2.31"> Dupi ieu baju sapopoé? </text>
<text sub="clublinks" start="162.33" dur="0.833"> - Khas. </text>
<text sub="clublinks" start="163.163" dur="1.827"> - Naon anu anjeun resep ngembang? </text>
<text sub="clublinks" start="164.99" dur="1.4"> - Abdi pinter, kuring hungkul </text>
<text sub="clublinks" start="166.39" dur="1.43"> henteu nerapkeun sorangan. - Entong nerapkeun diri anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="167.82" dur="1.8"> Ngalamun, sami. </text>
<text sub="clublinks" start="169.62" dur="1.89"> Kuring mikir anjeunna ngaleungitkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="171.51" dur="2.32"> - Naha, kumaha upami kuring ngaleungitkeun? </text>
<text sub="clublinks" start="173.83" dur="1.5"> - Anjeun katingali rada grungy </text>
<text sub="clublinks" start="175.33" dur="1.61"> sareng nalika kuring mikir tina exterminator </text>
<text sub="clublinks" start="176.94" dur="2.54"> Kuring mikiran, sapertos, bug sareng kotor. </text>
<text sub="clublinks" start="179.48" dur="0.833"> - Naha kuring bau? </text>
<text sub="clublinks" start="180.313" dur="1.097"> - Henteu, anjeun moal bau. </text>
<text sub="clublinks" start="181.41" dur="1.43"> Siga, ayeuna upami kuring ningal kutu. </text>
<text sub="clublinks" start="182.84" dur="2.06"> Kuring bakal sapertos, "Eh-eh, bangsat ceunah." </text>
<text sub="clublinks" start="184.9" dur="1.148"> Sareng ngarasa sapertos anjeun- </text>
<text sub="clublinks" start="186.048" dur="1.082"> - Hate kuring bug. </text>
<text sub="clublinks" start="187.13" dur="1.46"> Kuring maéhan sacara teu sacara téologis </text>
<text sub="clublinks" start="188.59" dur="1.07"> tapi kuring henteu resep. </text>
<text sub="clublinks" start="189.66" dur="3.02"> - Anjeunna maéhan aranjeunna unapologetically, exterminator. </text>
<text sub="clublinks" start="192.68" dur="2.36"> Sadaya henteu, anjeun imut, anjeunna lucu. </text>
<text sub="clublinks" start="195.04" dur="1.73"> Kuring resep anjeun, anjeun katingali ngahiji. </text>
<text sub="clublinks" start="196.77" dur="3.3"> Kuring nganggap yén kuring ningali salons rambut resepsi. </text>
<text sub="clublinks" start="200.07" dur="2.18"> Saur abdi anu siga ayeuna dibubarkeun ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="202.25" dur="2.05"> Anjeun katingalina siga anu terang kumaha cara ngobrolkeun jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="204.3" dur="2.13"> Rambut katingalina sehat, anjeun terang naon hartosna? </text>
<text sub="clublinks" start="206.43" dur="0.833"> (awewe seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="207.263" dur="1.607"> Kuring, naha anjeun resep resepsi salon rambut. </text>
<text sub="clublinks" start="208.87" dur="1.25"> - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="210.12" dur="1.12"> - Haturan. - Haturan. </text>
<text sub="clublinks" start="211.24" dur="1.56"> - Jigana anjeun damel di tempat bar. </text>
<text sub="clublinks" start="212.8" dur="1.85"> - Kuring damel di bar sareng anjeun sumping di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="214.65" dur="2.69"> Oke, abdi bakal angkat sareng ilmuwan langsung kalong. </text>
<text sub="clublinks" start="217.34" dur="1.1"> Kuring ningali anjeun unggal waktos, </text>
<text sub="clublinks" start="218.44" dur="3.53"> sareng abdi terang aya seueur laboratorium di restoran abdi. </text>
<text sub="clublinks" start="221.97" dur="2.9"> Sareng kuring siga élmu panginten tiasa saén. </text>
<text sub="clublinks" start="224.87" dur="1.56"> Abdi angkat sareng anjeun nyarios ilmuwan. </text>
<text sub="clublinks" start="226.43" dur="2.13"> - Naon jenis ilmu anu anjeun pikirkeun? </text>
<text sub="clublinks" start="228.56" dur="2.947"> - Studi, sapertos, hal ngabantosan jalma-jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="233.279" dur="1.583"> (tamu seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="234.862" dur="3.378"> Eww, kuring henteu terang, entong ngadamel kuring teu berpendidikan. </text>
<text sub="clublinks" start="238.24" dur="0.88"> Dua, kuring parantos dua. </text>
<text sub="clublinks" start="239.12" dur="3.683"> Kuring ngagaduhan pasien anu ditimukeun sareng diréktur pamakaman. </text>
<text sub="clublinks" start="243.95" dur="1.55"> Anjeun neuteup sakedik sedih (seuri). </text>
<text sub="clublinks" start="246.35" dur="1.27"> Anjeun kalem pisan </text>
<text sub="clublinks" start="247.62" dur="2.78"> sareng kuring ngarasa yén éta bakal janten jalan anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="250.4" dur="1.603"> langsung di pamakaman. </text>
<text sub="clublinks" start="253.25" dur="1.12"> Duh gusti, euh, kuring henteu hartos nyauran, </text>
<text sub="clublinks" start="254.37" dur="1.75"> sapertos, anjeun moal katingali sedih. </text>
<text sub="clublinks" start="256.12" dur="2.367"> Siga, émosi, euh. </text>
<text sub="clublinks" start="258.487" dur="1.217"> (tamu seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="259.704" dur="2.04"> Anjeun geulis. </text>
<text sub="clublinks" start="261.744" dur="1.456"> - Kitu </text>
<text sub="clublinks" start="263.2" dur="2.277"> - Nya, anjeun, sapertos, nyicingan suku anjeun atanapi hiji hal. </text>
<text sub="clublinks" start="265.477" dur="2.123"> - Kuring ngarobih piano di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="267.6" dur="1.57"> - Anjeun murag piano? </text>
<text sub="clublinks" start="269.17" dur="2.08"> - Leres, lanceukna kuring nyungkeun piano di dinya. </text>
<text sub="clublinks" start="271.25" dur="1.22"> - Sora siga jalma hébat. </text>
<text sub="clublinks" start="272.47" dur="2.45"> Naha anjeun terang naon anu janten simulasi pasien? </text>
<text sub="clublinks" start="274.92" dur="3.3"> - Éta sapertos anu sabar anu henteu nyata. </text>
<text sub="clublinks" start="278.22" dur="2.91"> - Siga jalma anu masangkeunkeun jalma anu maot. </text>
<text sub="clublinks" start="281.13" dur="1.14"> - Henteu, éta ahli hipotek. </text>
<text sub="clublinks" start="282.27" dur="1.04"> - Duh, Ooh. </text>
<text sub="clublinks" start="283.31" dur="2.21"> - Abdi angkat ka dokter sareng panyawat </text>
<text sub="clublinks" start="285.52" dur="1.41"> kéngingkeun, sapertos, ubar. </text>
<text sub="clublinks" start="286.93" dur="1.65"> Tapi kuring teu leres-leres ngagaduhan panyakit. </text>
<text sub="clublinks" start="288.58" dur="2.14"> - Duh gusti, anjeun, anjeun resep-leres </text>
<text sub="clublinks" start="292.06" dur="0.833"> pegat </text>
<text sub="clublinks" start="292.893" dur="1.431"> nuju kéngingkeun narkoba. - Kanggo Vicodin. </text>
<text sub="clublinks" start="294.324" dur="1.063"> (Gas gas) </text>
<text sub="clublinks" start="295.387" dur="1.715"> - Dukuran, kuring waé ngejat. </text>
<text sub="clublinks" start="297.102" dur="1.368"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="298.47" dur="2.09"> Duh gusti, éta moal ngejat. </text>
<text sub="clublinks" start="300.56" dur="0.92"> Lanceukna anjeun henteu lungsur </text>
<text sub="clublinks" start="301.48" dur="1.741"> piano dina anjeun. - Anjeunna henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="303.221" dur="0.833"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="304.054" dur="1.796"> (Gas gas) </text>
<text sub="clublinks" start="305.85" dur="2.46"> - Duh gusti anu kuring kéngingkeun dalapan outta dalapan? </text>
<text sub="clublinks" start="308.31" dur="1.27"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="309.58" dur="0.833"> Maranéh. </text>
<text sub="clublinks" start="311.55" dur="1.05"> Anjeunna hoyong sababaraha ubar, </text>
<text sub="clublinks" start="312.6" dur="1.44"> tapi anjeunna henteu kantos hoyong cilaka, </text>
<text sub="clublinks" start="314.04" dur="2.28"> jadi anjeunna fakes carita ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="316.32" dur="0.93"> - [Produser] Oke, henteu lami. </text>
<text sub="clublinks" start="317.25" dur="0.95"> Hatur nuhun. - Abdi henteu ngaraos goréng </text>
<text sub="clublinks" start="318.2" dur="0.897"> pikeun suku anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="319.097" dur="2.917"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="323.03" dur="3.04"> Kuring nyaan, sapertos, teu aya guyonan, pikir kuring ditumbuk. </text>
<text sub="clublinks" start="326.07" dur="2.44"> Abdi jalma homo, abdi tiasa maca jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="328.51" dur="2.38"> - [produser] Saha anu leres kanu leres? </text>
<text sub="clublinks" start="330.89" dur="2.616"> - Duh gusti, kuring rada gugup, tiasa katingali? </text>
<text sub="clublinks" start="333.506" dur="1.667"> - [produser] Mm-hmm. </text>
<text sub="clublinks" start="336.325" dur="0.833"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="337.158" dur="2.452"> - Henteu, urang serius? </text>
<text sub="clublinks" start="339.61" dur="0.833"> Ya Allah. </text>
<text sub="clublinks" start="341.28" dur="1.58"> - [produser] Bakal sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="342.86" dur="0.833"> saklar? </text>
<text sub="clublinks" start="345.62" dur="1.413"> - Kuring henteu hartosna éta ngeunaan suku anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="347.033" dur="1.668"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="348.701" dur="1.362"> (Parut curtis) </text>
<text sub="clublinks" start="350.063" dur="2.517"> Antosan, janten anjeun luka palsu kanggo milari ubar? </text>
<text sub="clublinks" start="352.58" dur="1.672"> - [produser] Antosan, anjeun badé </text>
<text sub="clublinks" start="354.252" dur="0.918"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="355.17" dur="1.75"> - Kuring mah rada gering. </text>
<text sub="clublinks" start="356.92" dur="1.48"> tapi éta ngabantosan mahasiswa médis </text>
<text sub="clublinks" start="358.4" dur="2.1"> kalayan cara bedside maranéhanana. </text>
<text sub="clublinks" start="360.5" dur="0.833"> - Oh. </text>
<text sub="clublinks" start="361.333" dur="1.077"> - Janten sanés kanggo narkoba. </text>
<text sub="clublinks" start="362.41" dur="1.44"> - Oh, anjeun sapertos guru. </text>
<text sub="clublinks" start="363.85" dur="0.95"> - Leres, jenis. </text>
<text sub="clublinks" start="364.8" dur="0.93"> - Janten antosan, kuring, sapertos, </text>
<text sub="clublinks" start="365.73" dur="1.58"> ngajelaskeun, sapertos, dinten ka poé. </text>
<text sub="clublinks" start="367.31" dur="2.16"> - Anjeun pura-pura janten mahasiswa médis, oke? </text>
<text sub="clublinks" start="369.47" dur="0.833"> Anjeun badé lebet </text>
<text sub="clublinks" start="370.303" dur="1.517"> jeung Abdi nyarios naon anu salah kuring, </text>
<text sub="clublinks" start="371.82" dur="1.5"> sareng anjeun kedah mendiagnosis kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="373.32" dur="0.95"> - Gotchu. - Siap? </text>
<text sub="clublinks" start="375.58" dur="1.04"> - Anjeun kedah kencing. </text>
<text sub="clublinks" start="376.62" dur="1.15"> - Hehehehe, tapi kuring resep, siga- </text>
<text sub="clublinks" start="378.64" dur="1.261"> - Anjeun ngagaduhan UTI. </text>
<text sub="clublinks" start="379.901" dur="1.45"> - Leres, ding ding ding. </text>
<text sub="clublinks" start="381.351" dur="1.96"> - ding ding ding. - Anjeun kedah janten dokter. </text>
<text sub="clublinks" start="383.311" dur="2.169"> - Kuring kedah, hei. </text>
<text sub="clublinks" start="385.48" dur="1.973"> Kumaha anjeun ka lalaki janggol panjang? </text>
<text sub="clublinks" start="389.1" dur="2.61"> Maksad kuring, kuring ngan saukur teu ngartos naon ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="391.71" dur="0.833"> Parahu sareng koper atanapi naon? </text>
<text sub="clublinks" start="392.543" dur="3.077"> - Yeah, nuhun, kapal wadahna sumping, </text>
<text sub="clublinks" start="395.62" dur="1.38"> kami bakal angkat sareng bango, </text>
<text sub="clublinks" start="397" dur="1.17"> nempatkeun tempatna di buruan, </text>
<text sub="clublinks" start="398.17" dur="1.37"> nyokot anu sanésna, paskeun deui. </text>
<text sub="clublinks" start="399.54" dur="1.41"> Éta pisan pikaboseneun. </text>
<text sub="clublinks" start="400.95" dur="1.58"> - Sabaraha anjeun damel, tiasa abdi naros? </text>
<text sub="clublinks" start="402.53" dur="2.15"> (Gelas Corky) </text>
<text sub="clublinks" start="404.68" dur="2.07"> Ooh, manehna nyieun artos. </text>
<text sub="clublinks" start="406.75" dur="2.001"> Siga, naha anjeun tiasa janten bapak gula? </text>
<text sub="clublinks" start="408.751" dur="0.833"> - Abdi tiasa. </text>
<text sub="clublinks" start="411.209" dur="1.591"> - Kami resep anu. </text>
<text sub="clublinks" start="412.8" dur="2.99"> Sutradara pamakaman, henteu kunanaon. </text>
<text sub="clublinks" start="415.79" dur="2.17"> Naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring, siga, </text>
<text sub="clublinks" start="417.96" dur="1.17"> sapoé dina kahirupan padamelan anjeun, </text>
<text sub="clublinks" start="419.13" dur="1.55"> 'ngabalukarkeun éta hurung pikasieuneun. </text>
<text sub="clublinks" start="420.68" dur="1.49"> Naha anjeun ngurus awak mayit? </text>
<text sub="clublinks" start="422.17" dur="0.96"> - Nalika mimiti ngamimitian kaluar, </text>
<text sub="clublinks" start="423.13" dur="2.29"> Kuring nanganan mayit paéh langkung sering. </text>
<text sub="clublinks" start="425.42" dur="1.67"> Sababaraha taun kamari, henteu langkung, </text>
<text sub="clublinks" start="427.09" dur="2.53"> tapi kuring kudu mengurus ratusan mayit. </text>
<text sub="clublinks" start="429.62" dur="0.833"> - Ratusan. </text>
<text sub="clublinks" start="430.453" dur="1.787"> - Seringna ayeuna kuring kakara di kantor </text>
<text sub="clublinks" start="432.24" dur="1.75"> nyieun perkiraan. </text>
<text sub="clublinks" start="433.99" dur="1.51"> Kulawarga datang pendak sareng urang </text>
<text sub="clublinks" start="435.5" dur="1.62"> ngobrolkeun naon jinis pangaturan </text>
<text sub="clublinks" start="437.12" dur="0.833"> aranjeunna hoyong. </text>
<text sub="clublinks" start="437.953" dur="1.174"> - Eww, duh gusti. </text>
<text sub="clublinks" start="439.127" dur="0.853"> Héy. </text>
<text sub="clublinks" start="439.98" dur="1.62"> Janten sanés janten éterterminator. </text>
<text sub="clublinks" start="441.6" dur="0.833"> - Henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="442.433" dur="1.287"> - Tapi anjeun resepsi salon rambut. </text>
<text sub="clublinks" start="443.72" dur="1.029"> - Mm-hmm. </text>
<text sub="clublinks" start="444.749" dur="1.321"> Kuring ngagaduhan réréncangan anu damel didinya ngan saukur </text>
<text sub="clublinks" start="446.07" dur="1.46"> kieu sapertos, "Naha anjeun hoyong ngalakukeun anu béda?" </text>
<text sub="clublinks" start="447.53" dur="1.577"> Sareng kuring sapertos, "Nya artos artos?" </text>
<text sub="clublinks" start="449.107" dur="1.223"> Sareng saleresna </text>
<text sub="clublinks" start="450.33" dur="1.21"> éta henteu goréng. </text>
<text sub="clublinks" start="451.54" dur="1.328"> - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="452.868" dur="2.122"> Janten anjeun estu imut kanggo sanés padamel anu lucu. </text>
<text sub="clublinks" start="454.99" dur="1.21"> (awewe seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="456.2" dur="1.27"> - Anjeun kedah tingali panutupan kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="457.47" dur="1.333"> - Eww. </text>
<text sub="clublinks" start="458.803" dur="2.747"> Anjeun maéhan bugus atanapi beurit atanapi naon? </text>
<text sub="clublinks" start="461.55" dur="0.833"> - Kadua. </text>
<text sub="clublinks" start="462.383" dur="1.197"> (Cekal kanu) </text>
<text sub="clublinks" start="463.58" dur="0.833"> - Abdi henteu nyandakana. </text>
<text sub="clublinks" start="464.413" dur="1.737"> - Kaseueuran maéhan urang anu maéhan seger. </text>
<text sub="clublinks" start="466.15" dur="1.45"> tah ieu sanes kasar. </text>
<text sub="clublinks" start="467.6" dur="1.92"> Anjeun ngan anjing kantong poop. </text>
<text sub="clublinks" start="469.52" dur="1.25"> - Leres, henteu, éta anu kasar. </text>
<text sub="clublinks" start="470.77" dur="1.13"> - Kapan éta lumayan </text>
<text sub="clublinks" start="471.9" dur="1.56"> nyaéta nalika aranjeunna nuju calik </text>
<text sub="clublinks" start="473.46" dur="3"> sareng aranjeunna macul sareng bau </text>
<text sub="clublinks" start="476.46" dur="2.4"> sareng anjeun kedah lauk kaluar ti tukangeun. </text>
<text sub="clublinks" start="478.86" dur="1.489"> - Henteu, henteu, saé pendak sareng anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="480.349" dur="1.681"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="482.03" dur="1.35"> - Gening, </text>
<text sub="clublinks" start="483.38" dur="1.35"> anjeun nebak leres. - Kuring nu migawe. </text>
<text sub="clublinks" start="484.73" dur="1.73"> Janten bejakeun naon atuh elmu. </text>
<text sub="clublinks" start="486.46" dur="2.02"> - Terapi Gene naon éta disebut. </text>
<text sub="clublinks" start="488.48" dur="2.38"> Virus ngirimkeun gen anu diperyogikeun </text>
<text sub="clublinks" start="490.86" dur="1.242"> pikeun ngubaran jalma. </text>
<text sub="clublinks" start="492.102" dur="0.84"> - Gotchu. </text>
<text sub="clublinks" start="492.942" dur="2.274"> Éta hurung hésé. </text>
<text sub="clublinks" start="495.216" dur="0.984"> - Haturan. - Héy. </text>
<text sub="clublinks" start="496.2" dur="1.2"> Anjeun katingalina sapertos cinta budak </text>
<text sub="clublinks" start="497.4" dur="2.468"> sareng senang, henteu sedih. </text>
<text sub="clublinks" start="499.868" dur="1.912"> - (seuri) Éta gedé 180. </text>
<text sub="clublinks" start="501.78" dur="2.29"> - Yeah. (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="504.07" dur="1.35"> - Sabaraha lami anjeun ngajar? </text>
<text sub="clublinks" start="505.42" dur="1.23"> - SMA, </text>
<text sub="clublinks" start="506.65" dur="1.47"> freshman sareng sophomores lolobana. </text>
<text sub="clublinks" start="508.12" dur="0.833"> - Oké. </text>
<text sub="clublinks" start="508.953" dur="0.957"> Naha anjeun resep aranjeunna? </text>
<text sub="clublinks" start="509.91" dur="1.16"> - Heuh, aranjeunna asik. </text>
<text sub="clublinks" start="511.07" dur="1.18"> - Anjeun, sapertos, henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="512.25" dur="1.31"> - Henteu, hiburan éta sajajalan </text>
<text sub="clublinks" start="513.56" dur="0.833"> Abdi saleresna </text>
<text sub="clublinks" start="514.393" dur="1.777"> Kuring saleresna mah resep damel sareng aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="516.17" dur="2.031"> - Naha murid anjeun resep anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="518.201" dur="0.833"> - Émutan abdi, </text>
<text sub="clublinks" start="519.034" dur="1.056"> saé sabenerna kuring terang pikeun kanyataan </text>
<text sub="clublinks" start="520.09" dur="2"> sababaraha sabab kuring pikir teuing ngobrol. </text>
<text sub="clublinks" start="522.09" dur="0.833"> - Anjeun sacara harfiah guru </text>
<text sub="clublinks" start="522.923" dur="2.327"> sanés, sapertos, padamelan na? </text>
<text sub="clublinks" start="525.25" dur="1.013"> - Mimiti, bangsat anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="526.263" dur="2.307"> (sadayana seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="528.57" dur="1.793"> - Janten antosan, sapertos, nyaéta kaki nyata? </text>
<text sub="clublinks" start="531.27" dur="1.66"> Siga, tapi sapertos piano? </text>
<text sub="clublinks" start="532.93" dur="2.44"> - Henteu, kuring murag. - Oh, henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="535.37" dur="1.61"> Sadaya henteu, dekan santri. </text>
<text sub="clublinks" start="536.98" dur="2.301"> Anu, kanggo kuring, ngajerit, sapertos, </text>
<text sub="clublinks" start="539.281" dur="2.491"> (bisik) bangsat. </text>
<text sub="clublinks" start="541.772" dur="1.048"> - Abdi henteu nyangka murid sanésna </text>
<text sub="clublinks" start="542.82" dur="1.341"> bakal ngajelaskeun kuring salaku bangsat. </text>
<text sub="clublinks" start="544.161" dur="1.8"> Abdi bakal ngajelaskeun diri salaku bangsat, </text>
<text sub="clublinks" start="545.961" dur="1.709"> tapi kuring henteu kéngingkeun salah sahiji murid kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="547.67" dur="2.501"> - Naha anjeun ngalaksanakeun kode pakéan? </text>
<text sub="clublinks" start="550.171" dur="0.833"> - Henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="551.004" dur="0.833"> - Henteu aya? - Henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="551.837" dur="1.043"> - Henteu aya kode pakéan di sakola anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="552.88" dur="1.526"> - Maksudna, anjeun moal tiasa ngagem </text>
<text sub="clublinks" start="554.406" dur="1.494"> sapertos pésta. </text>
<text sub="clublinks" start="555.9" dur="1.11"> - Naha anjeun ngagem grill? </text>
<text sub="clublinks" start="557.01" dur="0.833"> - Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="557.843" dur="1.05"> - Abdi resep éta. </text>
<text sub="clublinks" start="558.893" dur="1.667"> - Ku teu sangka kuring bakal kantos damel di hiji padamelan </text>
<text sub="clublinks" start="560.56" dur="1.273"> dimana penampilan abdi mangrupikeun masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="561.833" dur="3.597"> sareng pikir éta bagian tina alesan kunaon kuring </text>
<text sub="clublinks" start="565.43" dur="2.45"> nikmat janten cerminan murid kuring </text>
<text sub="clublinks" start="567.88" dur="1.917"> sareng sapertos, "Anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="569.797" dur="1.743"> "euweuh urusan naon anu anjeun tingali atanapi parantos ngaliwat." </text>
<text sub="clublinks" start="571.54" dur="2.17"> Abdi murid anu lucu. </text>
<text sub="clublinks" start="573.71" dur="2.23"> Kuring ngimpina total. </text>
<text sub="clublinks" start="575.94" dur="1.043"> - Naha anjeun resep damel anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="576.983" dur="1.977"> - Abdi bogoh nyaah, tiasa waé kuring? </text>
<text sub="clublinks" start="578.96" dur="0.863"> Hehehehe, kuring resep éta. </text>
<text sub="clublinks" start="581.65" dur="1.323"> - Janten kuring leres pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="584.03" dur="2.82"> Kuring panginten éta gampang pisan, panginten kuring ngejat éta. </text>
<text sub="clublinks" start="586.85" dur="1.55"> Nyaan panginten kuring ngagaduhan sadayana anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="588.4" dur="3.214"> - [produser] Naon padamelan anu paling anjeun pikahoyong ku magang? </text>
<text sub="clublinks" start="591.614" dur="1.888"> - Sigana déwa murid. </text>
<text sub="clublinks" start="593.502" dur="1.008"> - [Produser] Dekan siswa? </text>
<text sub="clublinks" start="594.51" dur="0.833"> - Yeah. </text>
<text sub="clublinks" start="595.343" dur="2.217"> Naha anjeun teu nyangka bakal hadé? </text>
<text sub="clublinks" start="597.56" dur="1.89"> - Henteu, kuring henteu (seuri). </text>
<text sub="clublinks" start="599.45" dur="1.84"> Oke, anjeun badé ngeureunkeun tukangeun pemutar </text>
<text sub="clublinks" start="601.29" dur="2.38"> lalaki tinggi sareng budak, kuring resep. </text>
<text sub="clublinks" start="603.67" dur="1.463"> - Duh gusti, kuring moal pernah. </text>
<text sub="clublinks" start="606.1" dur="2.08"> Éta runtah </text>
<text sub="clublinks" start="608.18" dur="1.133"> - Sareng leres. - Leres. </text>