Episode langsung PBS NewsHour West, 15 September 2020 subtitles

KAMI TREK NGANGGO GLOBE Temokake Kepiye Negara Liyane PENDIDIKAN TANGAN. CHARLOTTE WESLEY: Aku seneng banget Bali MUNG KANGGO KETETU BOLEH ING KENE LAN AKU KANGGO KANGGO KARYA EKSTRA LAN AKU KANGGO Katon Kanca-kanca, lan GURU, Nanging sing penting SENGKA MUNG KEMBALI Amarga OBVIOUS, ANA ATUR KABEH. JUDY: Kabeh kuwi lan isih akeh MALAM INI “WARTA PBS.” >> FUNGSI UTAMA kanggo "NEWSHOUR" Kasedhiya dening. >> PEDIATRIC SURGEON. VOLUNTEER. ARTIS TOPIARI. KEWANGAN RAYMONDJAMES PENASIHAT SARAN TAYLOR KANGGO NULUNGI URIP URIPMU. URIP, RENCANA LUWIH. >> Nganti 25 taun, konsumen SELULAR WIS Nawakake NO RENCANA WIRELESS KONTRAK sing dirancang KANGGO NULUNG WONG ORA GOLEK APA KANG senengane. LAYANAN PELANGGAN ASAS AS TEAM BISA NULUNG golek rencana sing Cocog karo sampeyan. KANGGO LEBIH LANJUT, KONSUMER KUNJUNG CELLULAR.TV. >> JOHNSON & JOHNSON. BMS F RAILWAY. - BNSF RAILWAY. ♪ >> Yohanes SA lan JAMES L FOUNDATION KNIGHT, FOSTERING INFORMASI LAN ENGAGED KOMUNITAS. >> LAN KANGGO DUKUNGAN INSTITUSI INI. PROGRAM INI GAMPANG GAMPANG Dening CORPORATION FOR PUBLIC Nyebarke lan BY SUMBANGAN KANGGO PBS STATION SAKING PAMERHI KOWE. Matur Nuwun. JUDY: ING Dinane Iki Luwih Luwih Saka Nuduhake Warta KLIMATE, KAMU GOLEK NGGOLEK ING RUMAH PUTIH HUKUM SELATAN, LAN TANDA PERJANJIAN ARAB-ISRAELI PERTAMA Ing abad kaping, AS Israel HUBUNGAN NORMALISASI KANG BAHRAIN LAN ARAB UNITED EMIRAT. ING WAKTU, KITA KANGGO TAMPILAN PRESIDEN TOP PENASIHAT JARED KUSHNER. NANGING PERTAMA, HASIL ASING CIFESPONDEN NICK SCHIFFRIN NINGGALKE STAKES PENGAWAL LAN ING BASA Dinten iki. [TAPAK] REPORTER: ISRAEL, BAHRAIN, LAN EMIRAT ARAB UNITED ORA GOLEK GOLEK. NANGING KABEH PUN PITUNGGU ING JAMU Rukun. >> Sawise keputusan mbagi lan Konflik, awake dhewe maringi bebaya A BARENG TENGAH WETAN. >> KANGGO DAMEN INI NGADILAKAKE EXPAND TO kalebu negara liya, LAN PASTI BISA NGANGGO Konflik ARAB-ISRAELI KANGGO KABEH. >> KITA Kasedhiya Saksine A Owah-owahan ing ATI Wétan Tengah, Owah-owahan sing bakal Kirimi pangarep-arep ing saindenging jagad. REPORTER: NORMALISASI JANJI JANJI KETENTUAN Sengketa TANPA PAKSA, Gawe EMBASSIES, Gawe BUNGA LANGSUNG, lan NGARANG INVESTASI, TOURISME, lan TRADE. NEGARA Nuduhake EKONOMI KEPENTINGAN ING TANPA ING TRANS Saking TEL AVIV, dumugi BISNES UAE DUBAI MODAL. >> MANFAAT EKONOMI HEBAT KANGGO Mitra Kita bakal dirasakake Saindhenging Wilayah, lan Karsane Tekan kabeh warga negara kita. REPORTER: Negara-negara uga Nuduhake Wedi ISLAM POLITIK, LAN IRAN. SHIA IRAN ngancam Israel lan NEGARA SUNNI KANGGO MISSILE TERBESAR DAERAH INVENTORI lan PROXI sing duwe Ngembangake Pengaruhe. ANALISIS ORA KANGGO MAWEN OPO KENE GANDA PANGGILAN KANGGO US KOMITMEN ISRAEL SAIKI Katon KANG PALING PALING MERALAH, Mitra REGIONAL. UEA KANGGO Tuku SENJATA AMERIKA KANGGO F-35 LAN Tuku sing Apik bakal WASHINGTON ING ANTARA KANGGO Kritik negara kanggo HELPING Mimpin Perang ING YEMEN KANG KANGGO PATUH EWonan. Sadurunge Dina iki, AS HAD HOSTED KALIMA LIMA Perjanjian ARAB-ISRAELI, Karo JORDAN LAN EGYPT, KANG SWAPPED TANPA GAMPANG RASA. TAPI NINGGAL KANGGO DOLAN - KONFLIK ISTIEL ISRAEL KANG PALESTINI. EMIRAT KANGGO NORMALISASI ANNEXASI ISRAELI CILIK DARI PENGATURAN ING BANK WEST. NANGSA ING UPACARA, Militer ing GAZA MISSILES PAKAK ING Kutha ISRAELI. LAN ISUK INI, PALESTINIAN ING BANK WEST KALANGAN NORMALISASI sing diprotes sadurunge Rukun. PALESTINI LAN KABEH KABEH ANALISIS GOLENSI KABEH MUNGKIN, TANPA Tentreman ISRAELI-PALESTINIAN. >> Konflik Nyatane A Konflik PALESTINIAN-ISRAELI LAN IKI KANGGO DILUWESI. IKI SING CUMA KANGGO RUKUN LAN KEAMANAN lan Kestabilan ing DAERAH INI. REPORTER: AS NGarep-arep dina iki Gawe MOMENTUM sing ora bisa digunakake KANGGO ISOLASI PALESTINI. ING WENGI, ING Dinane Gawe OVERT KANG KAPAL SAKA COVERT - ISRAELI-GULF PARTI REALIGNMEN TIMUR TENGAH. KANGGO "PAWARTA PBS," NIKI SCHIFRIN. JUDY: LAN SAIKI NGANGGO KUSHNER JARED, SENIOR PENASIHAT PRESIDEN TRUMP Dheweke main peran utama ing NEGOTIATASI LAYANAN INI. LAN Dheweke NGGABUNGA KAMI SAKING PUTIH Omah. Matur nuwun gabung karo kita. Ayo kula takon sampeyan bab urusan Pancen Apik Ditakoni - TANDA PERJANJIAN ROHANI, Nanging IKI ANTARA negara sing wis HAD TRADE HUBUNGI LAN HUBUNGAN DIPLOMATIK KANG Liyane. Apa sing bakal dadi sampeyan Kanca? >> Wiwitane, Apik tenan kanggo NGOMONG KOWE, nanging ora Duwe hubungan TRADE UTAWA HUBUNGAN DIPLOMATIK. Rong MINGGU MATI, EMIRAT ARAB NGANGGO PROVISI BOYCOTT IKI KANGGO ON 48 taun ISRAEL LAN ARABIA SAUDI DIBUKA AIRSPACE NGGIYEN PERTAMA BANGSA KOMERSIAL SAKA ISRAEL TO THE EMIRATE. Aku ana ing pesawat kasebut. Wong sing NGERTI SEJARAH NGerteni SIGNIFIKAN saka Konflik ARAB-ISRAELI LAN Watesane sing mung Rusak karo urusan perdamaian iki. ISRAEL ING 72 TAHUN WIS Loro urusan perdamaian banjur ing 29 HARI Pungkasan, KANGGO DUWE Loro Luwih akeh matur nuwun kanggo TRUMP PRESIDEN GAYA UNTRADISI LAN PECAH KANGGO Gawe Beda PROSPEK FOR TIMUR TENGAH. APA INGKANG INGKANG INGKANG HARI INI BENAR-BENAR PECAHAN SEJARAH LAN APA APA IKU Nuduhake Wong MOMENTUM POSITIF ING DAERAH KANGGO INGKANG ARTIKULASI FUTUR BARU lan ORA DIBALANGI maneh Kanthi Konflik ing PLAST - PAST, Supaya WONG Kabeh - kabeh IMAN, padha pengin KANGGO PELUANG EKONOMI LAN ORA DIBOGGI OLEH PERANG KANG KUDU BALIK TENGAH TIMUR ING 20 WULANG Pungkasan taun. JUDY: KANGGO RUJUK HUBUNGAN OLEH KHUSUS Loro negara iki, padha HAD ORA GOLEK GOLEK GOLEK NGANGGO ONE Liyane. NANGING NGOMONG KANG EKONOMI PELUANG, TINGGAL KANGGO IKI NGADILAKAKE PALESTINIAN. Luwih saka 5 yuta wong NGURIPI ING GAGIH WILAYAH KECIL banget PELUANG EKONOMI KANGGO, A Kesempatan kanggo maju, ngarep-arep Bocah-bocah. IKI RENCANA ING INI KANGGO NYOBA LAN ISOLASI PALESTINIAN Luwih saka SING PUNYA KUDU MAU PADU? >> Ora, PALESTINI Duwe NGISI dhewe. . RENCANA KAMU KUDU Nindakake THA PRAKTIKAL, SLAUGHTER THE CALVI SACRED sing wis nulungi THINGS BALIK KANG WIS Suwe KANGGO PENDEKATAN PRAGMATIK. TRUMP PRESIDEN Dhisike TRANSING ASING, ORA KITU PAMAKSA KOWE NGERTI, ORA Katon STRATEGI LAN Dhewe WONG KANGGO 54 negara ARAB banjur dikandhani, YEN KITA INGGRIS nggawa wilayah kasebut ING KABEH KABEH, AKU Pingin KANGGO NGANGGO RESPONSE LEBIH LANJUT KANGGO KANGGO. WEKTU, ISIS KUNJUNG RAMPANT. Dheweke CALIPHATE SIZE OHIO KANGGO NGRAMU LAN LAKON PROXI KABEH KABEH. ANA KANGGO SALAH BANYAK ING SYARAT-SYARAT PENGADILAN TEROR DAN RADIKALISE WEKTU GENERASI. KITA WULANG BEBASAN. KITA MBANCARKAN WILAYAH CALIPHATE ISIS. KAMU TEU KANG RAN GANGGOL DEAL - IRAN DEAL KANGGO MASALAH SATU PENYAKET PALSU. Apa wae sing digawe karo babar pisan marang BAWANG KATALISTA - PALESTIN, KITA PUNCI PALING PENTING Proposal sing wis nate dilebokake FORWARD ING SEJARAH. KITA NANGGALAKE 100 PAGES AN RENCANA EKONOMI sing mbutuhake $ 50 Milyar sing bakal digawe JUTA KERJA PALESTINIAN, GANDHING GDP Dhewe lan Suda KADAR KABEH KABEH. KANGGO NGANGGO BESAR BEDAAN. KAMU ORA NGANGGO ISRAEL KANGGO MASUK FORWARD NEGARA PALESTINIAN LAN PETA. WIWEN KANGGO MENGGUNAKAN PROGRES Digawe kanggo wong-wong mau, nanging ing pungkasane DINA, KITA ORA BISA NGRAMU Luwih saka sing pengin katentreman. KEPIMPINANE Duwe Sempurna TRACK CATETAN ORA Gawe A KANGGO Dadi nalika wis siyap teka FORWARD, TRUMP PRESIDEN Ditampilake Dheweke bisa nggawe transaksi ing tengah-tengah TIMUR LAN DUWE KANGGO Kuat Hubungan karo wong sing dirasakake DIisolasi sadurunge dheweke mlebu Kuwasane lan aku mikir ana PERIL TREMENDOUS - POTENSIAL KANGGO PALESTINI Yen KITA Kabeh KARYA BERSAMA. JUDY: NANGING KITU KAMU NGerteni Wong-wong mau nolak urusan iki, lan liya-liyane Rasane senengane dadi pamrayoga. KUSHNER JARED , KANGGO KANGGO NGAKONI Kowe ABOUT. Aku pengin takon sampeyan babagan CORONAVIRUS, PANDEMIK. Sampeyan lan Presiden wis mlebu ESEKSI NGusulake PRESIDEN WIS Nindakake BOBOTOH MASIH. KANGGO KITA KABEH ngerti, 100 95.000 AMERIKA WIS MATI PALING Pungkasan JUMAAT Ana 1000 wong sedina MATI ING NEGARA IKI. Kepiye Lowongan MASTERFUL? >> Wiwitane Kabeh, Bali Bali menyang IKU Pungkasan sing Kowe Ngomong Sadurunge KITA GOLEK VIRUS, ING NEGOTIASI, KABEH KABEH Ngerti nganti kabeh wis ana. KANGGO APIK KANGGO KANGGO IKI A KANGGO POSTURING ING DAERAH LAN TRES PRESIDEN KANGGO DITANGGUNG Tantangan ing Sithik Sithik Sithik wong sing gelem njupuk ON lan wis ngasilake AS Kasedhiya KANGGO Tarik TUTUP RUMAH LAN KURANG NGANAMI TERROR DI NEGARA KITA LAN LEBIH WIWIT INI ING RUMAH MEMBANGKE NEGARA KITA. IKI IKI KANGGO TANDA ACARA ING Dinane ING PUTIH RUMAH WIS. GAMPANG CORONAVIRUS, OBVIOUSLY IKI AN PANDEMIK TANPA INGGRIS. KANGGO NGANGGO 180 negara ING Jagad iki. TRUMP PRESIDEN JUMPED TINDAK SING PISAN ON. . KITA GOLEK KABEH GOVERNOR THE SUPPLYI sing dibutuhake. KITA NGANGGO BANYAK HYSTERIA FRONT sing arep dibutuhake 40.000 VENTILATOR, KITA KITA Apa bakal luwih cendhek ing suplai GARIS DEWAN ING HOSPITAL, lan kita kerja keras PASTI KAMU NGANGGO KABEH SUMBER WIS KANGGO. KAMU SING GOLEK ALOK LANJUT Karo kabeh pamrentah lan GOT KABEH APA PITUTURU. KITA PELAJAR KANG BANYAK. KITA ORA KAYU BISA NGUNJUT EKONOMI. WONG PIKIR EKONOMI KANGGO Luwih saka 20% Karyawan ing Iki POINT. KITA TURU SING 8.4 PERSEN ORA KANGGO PUNING KANG KANG KANGGO KANGGO MUNGKIN NGALAMI TAUN. EKONOMI BALIK PUNGKUT. KAMI NGEMBANG VACCINE LAN THERAPEUTICS. KITA WIS TIGA VAKSIN SAJI WIS ING Fase PACOBA PALING PALING CEPAT VAKSIN NATE KANG TIGA FASA Pacoban ana 13 wulan. Kita wis rampung kaloro ing patang puluh WULAN LAN SATU ING WONG LIMA WULAN. Mugo-mugo Mugo-mugo Buktine EFISASI. KANGGO ING TEST, KAMU Mimpin DUNYA ING TESTING, KITA WIS Tes 100 JUTA - JUDY: NANGUN ORA - IKU NGADIL Arep ngomong yen sampeyan bisa ngidini aku INTERRUPT, CUMA LANGSUNG, THE RATE MATI ING NEGARA IKI IKI SATU SING WIS WIS ING Jagad. KANGGO KANG 10 ING KABEH 172 Negara. PitakonKU, KANGGO REKODE PRESIDEN IKU BANGGA? >> Katon, PRESIDEN STEPPED NGANGGO TANTANGAN. SANGAT-SATU SATU MATI PALING Akeh LAN KITA KANGGO GOLEK GOLEK KANGGO PANDEMIK, NGANE IKU PANDEMIK GLOBAL LAN Duwe NGGETENG KABEH LANJUTAN BEDA. Yen sampeyan ndeleng EUROPE lan kaluwihan MORALITAS, IKU KUDU A MORTALITAS KEBIJAKAN Luwih gedhe Amarga OF PANDEMIC saka apa sing kita HAD. Banjur maneh, kita duwe sawetara negara KANGGO LEBIH Luwih apik tinimbang liyane. Kita wis rampung paling apik kanggo nyoba lan PASTI KITA GOLEK ING KABEH SUMBER DIPERLUKEN ING KANGGO KERJA PEMERINTAH FEDERAL. MUNG KANGGO INGKANG WIS KANGGO - Sampeyan ngomong babagan undhak-undhakan mati. AKU KITU KITU KETIKA 740 WONG AYA DINA. WIS WIS 2200 ING JAMU A SEWULAN MUNG KOPI. LAGI SATU MATI KANGGO DUIT - Kakehan, nanging awake dhewe nindakake Paling Apik Ngenali KAS lan Kita Wis rampung akeh kanggo njaluk tes TO NURSING HOMES Amarga KANA KANGGO WIS KANGGO MANGGO KADAR MATI TEMPAT Dening NGAMALKAN RUMAH NURSING, KANG SENI ORA GOLEK PEMERINTAH DI NEGERI AWAL. JUDY: Aku mung bakal ngomong sing CATETAN PALING EUROPA Negara luwih adoh saka Sing saka Amerika Serikat, Mesthi ing Jerman lan liya-liyane. Nanging aku pengin takon bab sampeyan PILIHAN, PRESIDEN Duwe SAID ING Sawetara - >> Nanging maneh, sawetara negara Luwih apik tinimbang negara liya. Bandingake FLORIDA TO NEW YORK LAN Kowe Kudu Katon KAMI Bandingake. MANEH, ORA GOLEK KONSTRUKTIF ING Titik Iki CHERRY Milih Data Kanggo Gelut BALIK maneh. Kayane KITA Kudu Goleki EFORTS sing wis digawe. JUDY: Aku prelu - dak goleki DATA sing Katon kabeh wong. Aku ora milih. NANGING Cepet banget. PRESIDEN KATORA NING OCCASION ING PASTON sing bakal diduweni KANGGO Katon Yen Dheweke Nampa ASILING PILIHAN. Kaya sing dingerteni, ana pejabat ING JABATAN KESEHATAN DAN LAYANE MANUSIA SING PALING LARAS Sawetara Dina, Dheweke pancen cedhak PRESIDEN, jarene wong Amerika Wong kudu disiapake TANGGO GANGSA Yen PRUMPIDEN TRUMP RUGI. Apa Kowe lan PRESIDEN Nuduhake VISI IKI - GRAVE IKI LIHAT KANG PRESIDEN RUGI, WONG KUDU TUTUP ARMS? >> Bener, aku percaya marang dheweke DINAPUNI KANGGO KOMENTAR. AKU KANGGO IKU WARTA. ING PILIHAN Pungkasan, THE PRESIDEN DITAKAK YEN KENE Nampa RESULTA LAN LAIN-LAIN SISI NGRESAKAKE Dhewe NANGING Dhewe Apa Kudu Katon LAN Banjur Dheweke Ditampa ASIL KAPUN Rampung lan sisih liyane ora lan Gawe HOAX RUSSIAN PALSU KANGGO TAUN LAN ING INVESTIGASI Rong taun lan pancen akeh DISPROVEN. ING Pungkasan Dina, THE WONG AMERIKA KANGGO Katon ing cathetan TRACK saka PRESIDEN. DINA WENI KITA INGKIR INGKANG NGOMONG Babagan Wétan Tengah Sejarah TINDAKAN ROHANI. Nganti telung taun suwene aku WIS RIDIKULE MEDIA LAN KABEH KABEH ING WASHINGTON Sapa sing jarene awake dhewe Nindakake cara sing salah lan awake dhewe ORA WONG-WONG BENER Nindakake APA IKU KITA KENCENG Dino iki karo ahli-ahli iku ora DO. LAN TRES PRESIDEN KANGGO DITANGKAP PENDEKATAN sing ora umum kanggo A Akeh perkara nanging dheweke entuk HASIL LAN WONG SING PILIH Milih KANGGO NGERTI PASTI APA Dheweke entuk lan ora bisa BE LEBIH THRILLED. AKU KANGGO NGANGGO WONG-WONG - JUDY: LAN - >> Akeh wong sing ujar SAMA SAIKI SAIKI WONG WONG Sapa sing ngandhakake TRUMP PRESIDEN KANGGO PILIH LAN KITA BISA PERANG DUNYA III LAN DINA WENI MENDAFTAR LORO PUNGKUTAN PIECE ING TENGAH Wétan. JUDY: LAN KITA LAPORAN IKI. SATU pitakon pungkasan babagan ilmu pengetahuan. PRESIDEN KANGGO Dhesek-dhesek KUNJUNG KALIFORNIA Dening KELOMPOK OF SCIENTISTS TO PLATE - PAY PERHATIAN PANUTUP KANG ILMU LAN. KLIMAT GANTI TINDAK NYA "IKU NGANGGO COLLE" LAN "ELMU BISA NGERTI," IN EFEK REBUKING TANDA GOLEK PitakonKU, IKU KANGGO KANGGO Pengin anak-anak sampeyan dhewe ING SEKOLAH? >> Aku mikir yen asring duwe ELMU sing NGONTRAKIKake SETIAP LAIN LAN KOWE Katon APA Kuwi IS. PRESIDEN KANGGO ORA DIPUNCI Akeh perkara - JUDY: NANGING ORA APA APA ING KLIMAT Owah-owahan saben ana TAMPILAN KABEH. >> Nanging sing bakal dakkandhakake yaiku awake dhewe KABEH SESUATU KITA INGIN KANGGO BERSIH AIR lan BERSIH P PRESIDEN KANGGO YEN. IKU KANGGO DUWE BEDA TO DO. KAMI NGANGGO PRESIDEN EARLIER KANGGO NGGABUNG wit-witan trilyun Tantangan. KANGGO NGOMONG APIK, ORA KENE SEQUESTER KARBON LAN PIKIR Apa Bakal Dadi Cara PRODUKTIF Kuwi Apa ora bakal ngrusak EKONOMI. KAMU NGOMONG GOLEK KLIMAT PRO Utawa Owah-owahan ANTI-KLIMAT, IT Dadi DIVISIF. Aku mikir apa sing kudu ditindakake NUTUP EKSPOR NGADAPI SOLUSI. APA KANG KAKAKAKI APA KANGGO LIBRASI ANTARA MAKE SURETIT KITA WIS BERSIH BERSIH BERSIH BERSIH AIR, NGAN ORA ORA NGAKAK PERKARA RADIKAL sing bakal INDUSTRI PUSAKA LAN Gawe US KURANG KOMPITITIF GLOBAL. Yen sampeyan ndeleng paling pungkasan ADMINISTRASI, padha nindakake PENANGANAN KLIMAT PARIS sing akeh banget Watesan ing Amerika BISNIS LAN TANPA Watesan China lan rusia lan sing paling ala POLLUTER LAN PUTIH - SIJI JUDI: NANGING Kowe setuju PRESIDEN - Karo PRESIDEN ING ELMU AJA Ngerti? >> PRESIDEN Bakal Ngomong Dhewe Pakaryan Kula Nalika Dheweke Menehi Aku A TUGAS KERJA, AKU DATANG CARA PALING KONSTRUKTIF IT. WE Katon DATA INI ING RUMAH PUTIH LAN APA AKU AKANG NYERTI Kowe PRESIDEN IKU AN Wong sing dibukak Aku nggawa reformasi kunjara lan REFORMASI KEADILAN KRIMINAL. PRESIDEN Dadi A BUSINESSMAN TANPA BEBAS TANPA TOPIK. NANGSA KANG NAMPAKI IKI WONG KUDI NINGALIKI IKI LEBIH LANJUT APT TO CRIMES BE - CRIMES Amarga padha ora duwe - KAMI NGALAMI REFORMASI LANDMARK. TRUMP PRESIDEN IKU PRAGMATIS. Yen sampeyan nuduhake data lan SOLUSI KONSTRUKTIF, KAMU BISA Nindakake. KANGGO KAKO KABEH SAKSESAKU INGKANG AIR BERSIH. ING Pungkasan Dina Yen Sampeyan NGANGGO SOLUSI KONSTRUKTIF KANGGO KANGGO Nindakake, HE NAMPILake MEKARAPI LAN DADI SELAMAT GOLEK ING NGADAP. Ora ana sing seneng alas sadurunge KANGGO Deleng. Kayane apik tenan yen awake dhewe KANGGO MENGGO PREVENT Dheweke ing mbesuk lan ing SINGKAT SING PENTING FOKUS KAMU Gawe PASTI KITA NULUNGI Kabeh bisa diproses Urip lan tetep wilayah kasebut aman MUNGKIN. JUDY: KITA KUDUS TINGGALAKE ING KENE, NANGING JARED KUSHNER SENIOR PENASIHAT TO TRUMP PRESIDEN, Matur nuwun sanget Luwih-luwih kanggo gabung karo kita. >> Matur Nuwun. Apik karo kowe. STEPHANIE: MALAM APIK, AKU STEPHANIE SY AT "BARU BARU" BARAT. Kita bakal bali menyang hakim lan PROGRAM LENGKAP sawise iki HEADLINES. SANJURANAN HURRICANE INCHING Menyang Kepala Pantai AS , KANGGO ALABAMA-MISSISSIPPI LINE NEGERI Bengi. KANG GOLEK LANGSUNG LORU MILES AN JAM, LAN BISA LONGER PANJANG CUKUP NGOMPOK LORO KANGGO HUJAN. AIR BEBERE KUNCUNG DITUTUP Teluk lan Frisian BEACH ALONG ALABAMA COASTAL Dinten iki. GOVERNOR KAY IVEY NGALAMAKE NGERTI BAYA. >> HURRICANE SALLY ORA KANGGO TAKEN DIBERI. KITA Katon RAPID MANGGO MUNG MUNG MUNG MUNG MUNG MUNG PECAH TINGKAT SEJARAH. Aku ngerti kowe kabeh pengin nglindhungi KELUARGA LAN PROPERTI ANDA NANGING IKI ORA RISIKO sing APIK URIPMU. STEPHANIE: ING WEST, THE TOLL MATI wis tekan 36 ing WILDFIRES lan konservasi yaiku MEMBANGUNAN KABEH KABEH ANGGUT OREGON KANGGO KUALITAS AIR DIPERANGSA DINI, KANG IKI KABEH IN lan OUT OF PORTLAND lan SPOKANE DITANGGUNG. KABIYESI UWEK ASLI Saka SAJABI APA DIPERBIT BARU BARU YORK Kutha LOUISVILLE, KENTUCKY, IKU DIKENANG INGGRIS PUN PAYAR DOLLAR $ 12 JUTA ING A SETTLEMENT KANG BREONNA TAYLOR IBU. WIWEN ENAM WULAN SAKELA POLISI Ditembak lan dipateni TAYLOR ing dheweke APARTEMEN. Luwih lengkap Rinci ING PROGRAM. PEMANDU UBER BACKUP melu SANG GOLEK DIRI PISAN FATALITY KENDARAAN WIS WIS DENGAN DENGAN ING NEGERI HOMICIDE. PROSECUTOR jarene dheweke gagal Deleng ING JALAN Amarga Dheweke Nonton TV sing ditampilake ing telpon. EFFORTS BARU KANGGO NGANGGO PAKET PENGIRIMAN COVID LAIN Liwat KONGRES. Juru Bicara RUMAH NANCY PELOSI SAIDUR Dina iki anake bakal tetep ing SESI NGANTI KANGGO LAYAR. Maksude, klompok BIPARTISAN saka LAWMAKERS PENGGUNAAN TAMBAHAN $ 1,5 TRILLION. VIRGINIA DEMOCRAT ABIGAIL SPANBERGER KANGGO WARNA PADUWE >> WONG AMERIKA KUDUS BANTUAN, BISNIS Kudu Mbantu. Iki dudu bab sopo wae, Iki Babagan atusan Ewonan wong, THE JUTA YEN KANGGO KANGGO. APA WAYAHE NING WENI WULAN AGO, ORA GOLEK ING NGADAP, TIDAK GOLEK KANGGO NYUANG. Saiki langkah sabanjure yaiku sing teka SESUKE STEPHANIE: IKU WEDNESDAY ING JEPANG LAN BANGSA PERDANA MENTERI PALING PANJANG SHINZO ABE WIS RESIGNE. Dheweke ngumumake wulan pungkasan sing bakal ditindakake LANGKAH KARENA KESEHATAN MASALAH. . IKU DEPUTI LAN LOYALIST Bakal Sukses Dheweke Minangka Kepala saka PIHAK MAJORITAS, KABEH JAMINANE DHEWE bakal dadi sabanjure PERDANA MENTERI. NEGERI BERSATU WIS IS A SWEEPING P WNGET BARU NGANGGO TRAVEL TO MAINLAND CHINA LAN HONG KONG. A Statement Dina Ngandika AMERIKA BISA ngadhepi DETENSI ARBITRARY LAN INTERROGASI PANJANG. WTO Dinten Saiki Aturan Menyang Kita RUU ON $ 200 MUNGSA GARANSI BARANG CINA. NANGING, ATURAN BISA Duwe PENGARUH BANYAK. AS BISA NAMPAK, lan THE Pengadilan Bandhing WTO KANGGO LIMBO Amarga WASHINGTON KANG BLOK NEMUKAKE ANGGOTA BARU. MASIH KANGGO ING WARTA KANG SING PUNING HURRICANE BATU - HE WOODRUFF, sing paling anyar HURRICANE SALLY HITTING THE PANTAI GULF. CARA SEKOLAH APA APA APA GLOBE, LAN Luwih akeh. >> INI "WARTA PBS" ING BARAT SAKING WONG LANJUT SEKOLAH JURNALISME CRONKITE AT UNIVERSITAS NEGERI ARIZONA. JUDY: HURRICANE SALLY alon-alon Nggawe cara menyang pantai sing endhek Bengi iki lan saiki, ALABAMA IS PASTI ING PATH. Kutha MOBILE SING Duwur ALERT IKI KANGGO Katon Udan 10 Nganti 20 inci lan ombak omben-omben IKI 7 KAKI ing ndhuwur normal. SANDY STIMPSON IKU WAYANG Saking MOBILE LAN DUWE NGGABUNGA SAKING SAIKI. Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngomong Karo KAMI. SAKSIKI KANGGO SAIKI, APA Kowe NGarep-arep? >> Kita ngarep-arep kaya sing dikandhani, 10 nganti 20 inci udan. GABUNG IKU KANG STORM SURGE PLUS pasang, lan sampeyan WIS PITU NANGWIT SILU PENGARUH LANGSUNG TAMBAHAN ING SUNGU MOBIL LAN BAY. JUDY: Kepiye cara mbandhingake STORMS MOBILE Wis Katon Sadurunge? >>>> PALING APIK APIK INI taun 2018, LAN KANGGO STORM TROPIS. KANGGO LEBIH LANJUT LAN BANYAK. Yen bali menyang taun 2004, IVAN Pangaruh utama pungkasan sing nempuh Mung WETAN INI ORA WIS SAKING KITU KITA MAJOR TETAP NGARANG KOTA. JUDY: Kowe percaya apa sejatine SIAP? >> Dakkira, kita wis siyap banget. KANGGO ORA LAMBAT Sithik RUMUSAN AWAL ING Konferensi, KITA KANGGO NGOMONG APIK APIK EWAN EWANE PANUTUP PERTAMA LAN Wong saka SHERIFF JABATAN, POLISI, NEGARA PENGAWAL, PANDU PANTAI. KABEH SADAYANA SING SING APIK APA Nanggapi Kabutuhan Warga Negara. KITA Kasedhiya kaya sing sampeyan bisa MUNGKIN KANGGO KANGGO KANGGO SITUASI INI. JUDY: KANGGO APIK APA NANGUTU WONG KANGGO NILAI, KANGGO SIAP, TO TO SHELTERS LAN KEPAKSAAN? >> AWAL AYA, PEMERINTAH NANGALAKAN EKSPROLASI VOLUNTER Pesenan kanggo pantai sing endhek Area, Pulo lan pantai. KANG DILAKUKAN VOLUNTARI Amarga Sawetara papan kasebut ora kaya GAMPANG SEPERTI LAIN. YEN KATEGORI PAPAT LIMA, BISA KANGGO NGOMONG WIS WAJIB. WIS KANGGO NAMPANG Sawetara ING INTERSTATE ING dalan, nanging wong sing luwih pretyaya GOLEK ING KELUARGA lan Kanca-kanca ING TANAH ING NGISE Kena pengaruh BANJIR. JUDY: JUDY: LAN KOWE SELESA KANGGO LEVEL OF PREPARASI? >> Kita terus ngirim PESAN yen sampeyan ana ing A Area sing ngapusi, kanggo metokake UTAWA Ayo ngerti, supaya kita bisa entuk Kowe. MUNG KANGGO KANGGO JUDUL Pengaruh Saka Banjir, Kapan Sampeyan nelpon ing titik kasebut, kita duwe KANGGO NGirim RESPONDER PERTAMA LAN URIPE ING KABEH ING WAYANG POINT IKI LAN KITA NGADU TERUS NGANGGO DRUM IKI. MUNG KITA KENEH ngerti saiki BISA NULUNG KOWE. JUDY: KANGGO KANGGO RUJUK RESEPONDER PALING PANJANG. APA APA SAIKI NGALAMI PRIBADI LAN WONG KANGGO Nindakake MUNG KANGGO DATENG LAN GAMPANG? >> Pancen. KAMU SANGAT NGANGGO, THE COLLABORASI ANTARA CLEANUP CREWS AND ENFORCEMENT LAW yaiku KEDUA TANPA NGANGGO. LAYANAN Kuwasane duwe 500 WONG SING STANDBI ING TUTUP PROXIMITY, LAIN 500 SING BISA ING KENE ING ING PITINGKAT. KITA RASA PALING ENGKE SANG BISA KANGGO MUNG PITU MASS - AFTERMATH OF STORM IKI LAN pulihake sawetara rasane NORMAL. JUDY: Pungkasan, ngendi sampeyan ngrancang NGANGGUR Bengi iki? >> [TAWA] Aku bakal mrene kanggo nalika. Aku ora ngomong aku bakal mrene SADAYENG WENGI APIK APA KITA Duwe WONG MONITOR FASILITAS Kabeh wengi, RESCUE lan polisi Karyawan JABATAN LAN UMUM ING KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG KITU KAMU BISA NGANGGO ALAMAT SITUASI APA. JUDY: KAMU Muga-muga Muga-muga Sampeyan Luwih Apik lan Muga-muga ORA KENEH SERIUS SEPERTI ING Ramalan Ngandika. STIMPSON MAYOR SANDY MOBILE, ALABAMA, Matur nuwun sanget. >> Matur Nuwun Luwih Apike IT. JUDY: Minangka LOOMS HARI PILIHAN, THE Lomba GAMPANG GANTI PUTIH SEKARANG NEGERI BATTLEGROUND UTAMA. LAPORAN ALCINDOR KAMI YAMICHE. YAMICHE: Dino iki, MUNG MUNG WIS PRESIDEN JOE BIDEN CAMPAIGNED IN FLORIDA - KUNJUNG KANGGO TO NEGERI SAKING DIJAMINI. ING KANGGO, DADI NGANGGO WULANG BEBAS KANGGO KEBIJAKAN TRUMP PRESIDEN LAN RETETIK TOWAR VETERAN. >> CEPAT KANGGO, AKU Gawe AKU SANGAT UPSET CARANYA DEWAN KAMERA LAN GAGAK Babagan Pira sing Wis ditindakake VETERAN LAN NANGSANG SEKITAR LAN ING anggota SERVICE lan PAHLAWAN JATUH Nalika KAMERAS MATI. NGANGGO PUNCAK LAN GOLEK. DONALD TRUMP TANPA IDEA IDE WANITA lan LALAKI Sapa MENDAFTAR kanggo ngawula. DUTY, HORMAT, NEGARA. KANGGO LAYANAN LAN PATRIOTISMU KABEH. YAMICHE: NEGERI SUNSHINE Duwe SATU SATU PALING GIGI PALING LANGA POPULASI VETERAN ING NEGARA. BIDEN negesake prelu Kuatake VA >> Kita duwe tanggel jawab marang PASTI KITA Kasedhiya VETERAN DUNIA KLASIK HEALTHCARE KANGGO PITUTUR ING KABEH SITUASI. YAMICHE: VETERAN MAKE UP A BLOC PEMILIHAN KRITIS ING SATU BATTLEGROUN paling angel. POLLE NEGERI KANGGO DILUWUR DINI SAKA UNIVERSITAS MONMOUTH Dituduhake BIDEN BARU BARU. 50% wong FLORIDIAN NGOMONG RENCANA NGUNDUKAN BIDEN, WONG 45% TRUMP PRESIDEN BALIK. Dinten Saiki Presiden TRUMP diwiwiti Dina Kanthi Nelpon "Fox lan Kanca-kanca. " Dheweke ngomong ing rumah sakit luwih akeh KANG 45 MINIT. Dheweke maneh njaluk CORONAVIRUS VAKSIN BISA DITETAPI OLEH Dina Pemilihan lan distribusi Cepet. >> Kita bakal duwe VACCINE ING MATI MINGGU. REPORTER: TRUMP PRESIDEN Uga DILARANG ING DEMOKRATIK GOVERNOR NEVADA, Sapa Dhewe Kritik Amarga Ditolak PARNGET LAN NGADAMIKAKE ING JAMAN RALLY LAS VEGAS MINGGU PUNGKAS. PRESIDEN nuduh THE GOVERNOR TANPA Buktine RIGGING PILIHAN. >> Saiki, dheweke bakal ngapusi BALLOTS. Aku ora duwe ragu babagan iki. Iki padha karo wong sing mlebu BAYARAN BOLA. YAMICHE: LAN IKI Kunjungan TO CALIFORNIA Wingi, TRUMP PRESIDEN GANDU DUIT DENI GOLEK IKI KLIMAT. Dheweke mbaleni tuntutan sing salah PENGURUSAN HUTAN sing Miskin IKI FAKTOR ONLY ANJURING WILDFIRES RAGING ing sisih kulon. >> Sampeyan duwe alas kabeh Jagad Sampeyan ora duwe dhisikan kaya sing sampeyan lakoni IN KALIFORNIA, Kowe ngerti. ING EUROPE, padha duwe alas KOTA YAMICHE: ING KALIFORNIA Dinten, SENATOR KAMALA HARRIS - THE PRESIDENSI VICE DEMOKRATIK NOMINEE - LAMBASTED THE PRESIDEN PITUTUR ING KLIMAT GANTI. >> Iki dudu masalah PARTISAN. IDEOLOGI ORA KUDU KOPLAK. KANGGO JENENG FAKTA. IKI HANE BENE FAKTA. YAMICHE: LAN Janji A PENDEKATAN BEDA. >> Iku kalebu ing AS lan ing KEPIMPINAN BANGSA KANGGO KANGGO SERIUS GAME EKSTEMI CLIMATE lan Nindakake APA KITA BISA MITIGATE NGANGGO Rusak. YAMICHE: WENGI BIDEN LAN , HARRIS IKI KAMPING SISI LUAR NEGARA-- HARRIS IN NEVADA, BIDEN IN FLORIDA. Nanging padha duwe tujuan umum, PENGUNDUR LATINO PENGURUSAN. Nalika Presiden TRUMP HEADS TO PHILADELPHIA ING Aula TOWN Karo PEMILIH sing durung ditemtokake. PATING "WARTA PBS," Aku YAMICHE ALCINDOR. JUDY: Dinten meniko saksine pungkasan PILIHAN PRIMARY sadurunge NOVEMBER MUNG PEMENANG WIS WISNAR DITUTUS ING DELAWARE - KAMU KUDA NGERTI SATU KABEH THE nominal kanggo kabeh Lomba KONGRESIONAL NGANGGO KITA NEGARA. ING KENE PECAH KANGGO DITonton FOR ING FIGHT FOR CONTROL OF CAPITOL KANGGO LISA Dhewe , DESJARDINS. SALAM KANGGO. Ayo miwiti karo SENATE. KANGGO KANGGO TANPA kontes TO ORA KANGGO NGALAMI ATAU TETAP KONTROL Saka bocah cilik saiki sing awake dhewe KANGGO PITUNG MINGGU MUNGGU Dina Pilihan. LISA: BENAR. Luwih Seng Dhiskusi Babagan. AYOH BENAR ING. THE SENATE. DEMOKRAT Kebutuhan UTAWA 3 - TIGA UTAWA Patang kursi. IKI NOMOR KUNCI UTAWA Kudu njupuk telung utawa patang puluh Kursi kanggo njupuk kontrol. Ayo padha menyang GRAFIS. Kaping pisanan, iki kalebu Kursi sing cocog kanggo muter SAIKI ANA Luwih Saka TOSSUP Nambah ing peta. KANGGO KANGGO 12 KULIT. ING KANGGO DEMOKRAT. Yen sampeyan ndeleng peta liyane, IKI NEGERI MERAH, MUNGKIN REPUBLIK. 10 KANGGO ADALAH REPUBLIK. DEMOKRAT KANGGO 10 MESIN PERCAYA PILIH PILIH UTAWA PAPAN kursi sing dibutuhake. Ayo padha mremen mrene, siji maneh PETA IKI IKI KOMPETITIF, ING SENAT ING SENAT TRACKING CLOSELY TO THE Lomba PRESIDEN. Ora ana DEMOKRAT Pitakon MANFAAT saka JOE BIDEN NGLAKEN Luwih apik. PRESIDEN JATUH NGUNDI BANGSA. LAKONAN SENATE BISA NGowahi Yen ROBA PRESIDEN. IKU KANGGO DILENGKA CAMPUR. JUDY: ORA Daptar DAFTAR PALING MUNGKIN, APA KANG RUMPA KITA Nonton, Pimpinan Utama SENATE MITCH MCCONNELL ING KENTUCKY. APA KANGGO KANGGO? LISA: IKI KANGGO Lomba FASCINATING . MITCH MCCONNELL saiki yaiku SENATOR PALING KETUA ING KONGRES. Dheweke wis slamet akeh tantangan Sadurunge. Sawetara wong ndeleng dheweke minangka teflon, NANGING PUNING NGANGGO PEMERINTAH SAIKI SAIKI WIS NENG KABEH Pangenalan. AMY MCGRATH WIS WULANG BEBASAN MARINE COMBAT PLIGHT - PILOT. Dheweke pancen kelangan pemilihan WAKTU Pungkasan. GAMPANG GOLEK TANPA BANYAK Loro-lorone. $ 60 JUTA, paling ora, wis SPENT. CALON ING KANGGO MENGGUNAKAN Luwih akeh dhuwit ing dana kampanjen TANPA Lomba LAIN. NAMBAHKE, DEMOKRAT SENAT Nanging isih ndeleng AS LONGSHOT. Dheweke kudu mbantu saka Lomba PRESIDEN. TRUMP PRESIDEN IKU FAKTOR ING KENTUCKY. Dheweke pancen POPULER ing KENTUCKY. YEN KECIL. DEMOKRAT AYA KUDU MILIK KANGGO MUNCUL MCCONNELL. NANGING REPUBLIK SEPERTI LOMBA INI Ora mung amarga padha precaya MCCONNELL Bakal Menang, Nanging Dheweke Uga Kaya DEMOKRAT KANGGO NGIRIM DUIT INI. KANGGO NGANGGO PAIR LONGSHOT Dheweke ora pengin golek dhuwit LAKON LAIN INGKANG PUNYA PANUTUP KITA Kudu Nonton Pilihan Dina iki JUDY: APA KEDUA KEDUA SINGING KENE SAIKI? LISA: IKI GAMBAR BESAR. Ayo Goleki GRAFIS. ANA 55 KULIT RUMAH DI MAINKAN IKI FRACTION NGECIL KANGGO RUMAH SUMBER. KANGGO INGKANG LAKON ING Kontrol. REPUBLIKAN PENTING DIPERLUKAN 20 Saka Kursi mau. APA KANG MENARIK SEPATU Kursi KOMPETITIF ING RUMAH DIANGGO DEMOKRAT, SEPANG DENGAN REPUBLIKAN. KANGGO WARTA BAIK KANGGO DEMOKRAT. BIASA ORA KANGGO DEFENSE Saksampunipun nduwe setaun ageng. DEMOKRAT percaya yen dheweke bisa dadi SING PILIH PILIH KANGGO KANGGO LAN Duwe AJA BESAR Luwih gedhe ing GUGUR YEN KALANGAN TERUS ARE. JUDY: KOWE NGOMONG KAMU, YES, IKI NOMOR NANGING APA KOWE Uga ndeleng tren sing luwih gedhe ing KARYA ING kene. NGOMONG APIK APIK. LISA: BENAR. Tindakake gaweyan sing apik MY Kanca karo ngomong babagan tren lan Listrik, SUBURBS bakal MUTUENE MUNG KANGGO GUNUNG. IKI KANGGO DEMOKRAT Deleng NGANGGO APIK APIK APA VAST KANGGO KANGGO KOMPITITIF SAKING LUAR RICHMOND, HOUSTON, PHOENIX, CHICAGO, IKI WI GOLEK NGANGGO RUMAH AS KANGGO. LAIN-LAIN COUPLE, PALING BESAR Luwih saka Nomer Remote ASUAL. Cedhak ONE QUARTER OF Balapan KOMPETITIF ING RUMAH PEMILIH WIS KETEMUAN sadurunge. KANG RUMA KANGGO ING TAUN AGO. INGKANG KANGGO REPUBLIK NYoba Nggawe Kursi KALAH ING SWEEP. SATU LEWIH, WANGI. Aku Sebutake Iki ing MCCONNELL LAN MCGRATH SENATE Lomba. BENAR ING KABEH LEVELS OF SPENDING. Nuwun sewu ngandhani wong sing ndeleng Sampeyan manggon ing salah sawijine NEGERI BATTLEGROUND LAN KOWE Mikir Sampeyan wis Katon Akeh IKLAN KAMPAIGN, KAMU MUNGKIN ORA KENE ORA Katon. JUDY: MIND-BOGGLING. Akeh KANGGO. LAN KITA KANGGO Katon ING IKI IKI IKI ING MINGGU Ayo. LISA DESJARDINS, Matur nuwun Luwih akeh. Sawise BULAN HOMESCHOOLING, MURID NGOMONG Dhewe. KAMI SAIKI NGLIKU MASALAH sing ngadhepi JUTA SEKOLAH, Wong tuwa lan para guru Ing saindenging jagad, saka negara-negara IN ASIA, AFRIKA, LAN EUROPE. NANGING MULAI, SAKA UNITED KINGDOM, ING ING IS KHUSUS BARRATT OLLY KORESPONDEN. REPORTER: SEKOLAH BRITAIN BALIK maneh Karo Bocah-bocah Bali KELAS ING WIS WULA Wiwit Maret. Sawise MINGGU PEMBELAJARAN JAUH Amarga CORONAVIRUS KUNCI, Wiwitan SEKOLAH INI DITAMPIL A Sugeng Rawuh. >> Aku seneng banget bali Amarga aku wis ilang ana ing kene LAN AKU BISA NGANGGO KERJA EKSTRA LAN BISA KAYA Deleng kanca-kanca, lan para guru, TAPI SANGAT SING GET Bali maneh. REPORTER: TUNGGAL ING UK, KABEH SEKOLAH KANG DITULITAKE DIBUKA, LAN KABEH ANAK KUDUT KANGGO Mbalik. NANGING KANGGO UNPREEDENTED OF MAKNA PANDEMIK CORONAVIRUS REOPENING DALAM SIFAT SANGAT, PENGALAMAN. SEKOLAH Kudu NUTUN Bimbing Saking PEMERINTAH, Watesan KONTAK ANTARA BEDA KUMPULAN ANAK, EKSTRA LANGKAH ngresiki, meja sing KABEH ngadhepi arah sing padha. BIRIS PERDANA MENTERI BRITAIN JOHNSON KANG GAMBAR IKI A KEUTAMAAN KEBANGSAAN KANGGO GOLEK SEKOLAH BALIK maneh. ING KANGGO MAWAL KANGGO WANGUN Dening UNITU GURU LAN Sawetara Wong tuwa bab kaslametan, uga uga Babagan APA SEKOLAH MULAI Bakal Nggawe Virus Nyebar Luwih cepet. NANGING PALING GURU KANG DILENGKAP KANGGO BALIK ING BINGKING DESKU. PRINCIPAL SEKOLAH ANDY FITZGIBBON. >> Kita pancen duwe tugas moral Mbukak Lawang Kita lan Entuk KITA Bocah-bocah bali menyang pendhidhikan, LAN Bali ING BELAJAR. Kayane pancen penting. REPORTER: PRIORITAS NASIONAL STATUS INGKANG DADI SEKOLAH BUKA EFEKTIF, tegese yen LAN KANG LANGKAH KUNCI BUTUH TO REIMPOSED, SEKOLAH KANGGO Tetep dibukak nalika bagean liyane saka EKONOMI IKI KANGGO PUBL KANGGO KANGGO DITUTUP maneh. TAPI KANGGO YAKIN LENGKAP , KELAS ORA GOLEK MUNG KALANGAN Luwih, sing bakal gumantung ing ARAH COVID-19 Jeblugan ING KINGDOM UNITED >> IKI KANGGO LUCY, APA CHANNEL INGGRIS ING BELGIUM, INGKU SEKOLAH ORA BALIK - KANGGO RISING CASE COVID-19 Nomer Wiwit JULAI. KANGGO GOLONGAN LAUREN, IBU TIGA, KANGGO NGAREP. ENAM WULAN PEMBELAJARAN RUMAH Wis Nantang Tantangan. >> Taun iki pancen wis nyata SHORTENED BY SITUATION, WE SAIKI MULAI GRADE KEDUA LAN ORA BISA NGOMO - Dheweke ora bisa maca utawa NULIS KANG ANAK ANAK LAIN DID REPORTER: Dheweke ora mung ing GOLONG BELAKANG. PELAJARAN Tampilake PANUTUP SEKOLAH Wis nyebar kesenjangan ANTARA PELAJAR KECIL Lan CLASSMATE lan GAPS TERBESAR KANGGO YOUNGER Bocah-bocah. ING SEKOLAH MONTGOMERI ING BRUSSELS , MODAL BELGIUM, IKU KANGGO KANGGO WIS LAN BARU Aturan. >> Dheweke bisa ngetutake KELAS ONLINE Dadi KITA NGADESALAKAKE JADWAL BIT kanggo wong-wong mau Nanging KAMU isih ngatur kanggo ngrampungake PROGRAM. REPORTER: SEKOLAH BELGIUM Duwe DIBUKA ING KODE PAPAT WARNA SISTEM - Saiki ing Kuning, Tegese MINGGU HARI DIMU LIMA. MASKI KANGGO MANDATORI KABEH Kanggo bocah-bocah luwih saka 12 taun, kanthi kontak TERBATAS KANG GOLEK KELAS CILIK. YEN WENI UTAMA UTAMA LAN KODE MERAH, UKURAN KLASIS PUPIL Luwih tuwa Bakal DIPERHATI LAN WAKTU SEKOLAH CUTING DUA Loro A MINGGU PEMAIN SEPERTI INI Uga luwih saka USUAL. Bocah-bocah bali saka SUMMER DARI SARI REDA RISIKO sing Tinggi ZONES Kudu Kuwarsa 14 HARI, Sanajan BARU TAHUN AKADEMIK KANGGO NGANGGO. NANGING APROSI EROPA, Retak Wis Miwiti Nuduhake. Sawetara Sekolah ing BELGIUM Duwe Wis Kudu Ditutup Amarga Jeblugan Lokal. FRANSA LAN JERMAN ORA KAYA Katon Dozens CLOSURES. Minangka nyebarake COVID-19 ACCELERATE APRUS EUROPE, GURU-GURU LAN UNIONE Babagan KESELAMATAN WITH Sawetara Nelpon ukuran sing luwih angel Lan Watesan ing UKURAN KELAS. LANGKAH BEDA-BEDA NGANGGO EUROPE - Nanging ana perjanjian sing THE MANFAAT SEKOLAH OUTWEIGH RISIKO. REPORTER: IKI MICHAEL BALEKE ING UGANDA. JUTA ANAK ING NEGARA APRIKA APRIKA KEMBALI ING KELAS, KANGGO A Kakehan ing COVID-19 KES ING KONTINEN SEKOLAH IN TANZANIA DIBUKA malih ing JUNE SELEPE Telung Wulan saka KUNCI TOTAL COVID19. Akeh TANPA AIR RUNNING ATAU TOILET KERJA, Nanging KELAS KUNCI KANGGO KABEH. >> KITA PITUTUR ING ALLOH LAN GUSTI Bakal Mbantu KITA. PLUS NGANGGO MASKI ING HARI INI. REPORTER: TANZANIA mandheg Nerbitake tokoh resmi ing KANGGO CORONAVIRUS Jeblugan APRIL. IKI DITUTUPI A DAKlarasi dening Presiden JOHN MAGUFULI YEN NEGARA IKI GRATIS Saka PANDEMIK PESANAN KABEH SEKOLAH KANGGO DIBUKA maneh Karo Pandhuan COVID-19 ING TEMPAT. KESEHATAN PUBLIK INTERNASIONAL NGALAMI KANGGO LANGSUNG TANZANIA Kuwi GRATIS Saka PANDEMIC, PARNGET Yen Wis ING SATU NEGARA, KANGGO NGANGGO PENYEBARAN. MAHASISWA MOLEK TO SEKOLAH AFRIKA SELATAN TERUS DIANGGO PEMBUNUH COVID-19 paling abot DI KONTINEN, KANGGO KANGGO Setengah kabeh kasus anyar. SEKOLAH PEMBUKA KERAJAAN ING JUN. NANGING SATU BAPAN WIS RELUCTANT Ngidini Bocah-bocah bali menyang kelas amarga OF Surge ing kasus. >> Akeh-akehe padha wedi COVID IKI, ING KANGGO MUTU KANGGO NGEWON ING BANGSA LAN DUWE Wong tuwa ora kandha, pamiarsa KUDU GOLEK SEKOLAH. Nanging umume sing sekolah. KANGGO KERJA. REPORTER: DEMOKRATIS REPUBLIK CONGO NGANGGO A PENDEKATAN FASED kanggo dibukak maneh SEKOLAH. SAIKI ING ANJANG KELAS ING SESI KANGGO KANGGO SISWA Sapa sing ana ing pungkasan wekasane Sadurunge GRADUATING. RENCANA IKU KANGGO REST OF THE MAHASISWA MULAI OKTOBER. NURUT PUSAT AFRIKA KANGGO CONTROL PENYAKIT LAN PREVENTION, KONTINEN Duwe Luwih saka 1.3 JUTA dikonfirmasi KAS COVID-19 LAN Liwat 31000 MATI. CARA RESPONSI VIRUS KANGGO YUTU JUTA SEKOLAH ANAK KANGGO SUMBER DAYA KANGGO KABEH 54 BANGSA AFRIKA. ING KABEH APRIK, APIK ING kene ing UGANDA, SEKOLAH tetep Ditutup Amarga Wedi Sing PANDEMIK MUNG KECIL saka Tangan. PEMBELAJARAN JAUH DALAM AFRIKA yaiku SUSAH, LAN KANGGO MUNGKIN, diwenehake 80% Saka MAHASISWA TANPA AKSES TO THE INTERNET KANGGO MURID, Listrik KANG dipercaya. LAIN-LAIN TANPA LISTRIK KABEH ING BANGSA. >> LONGRONG LONGREN SAKA SEKOLAH, Luwih gedhe RISIKO sing ORA BISA MULAI SEKOLAH REPORTER: UN UNGGUL IKI SEKOLAH PEMBUKAAN CEPAT ING AFRIKA BISA NGERTI GOLEK Digawe adoh banget ing ngombe ing Nyebarake COVID-19. REPORTER: IKI PATRICK IN BEIJING. ING SEKOLAH INI, MAHASISWA Teka STAGGERED GRADE, LAN GARIS ATUR GURU, Sakdurunge diidini ing njero ruangan Liwat Liwat SCREENING POINT, ING endi siswa duwe TEMPERATURE TAKEN. ANA KANGGO SIJI LALAKI SIJI Tekan kelas. IKI IKI BAGIAN ING APA sing diarani THE ANTI-PANDEMIC NEW NORMAL ING BEIJING. KANGGO COVID-19 ING BAY, KLIK PESANAN, SAKA TINDAK, KABEH CARANYA NENG SEKOLAH Luhur. >> Dheweke nindakake akeh perkara, Kayane disfungsi ALKOHOL, NGGUNAKAN GUNSUR PENGUKUR SUHU, LAN Dheweke nggawe kita nganggo topeng kabeh dina PANJANG. REPORTER: TUTUP 600.000 SISWA SAIKI BALIK ING SEKOLAH ING MODAL. KANGGO Sawetara, KANGGO SIKAP KEDUA ING GOLEK NGANGGO KLASIK. Sawetara Sekolah Menengah lan Tinggi Bali maneh ing APRIL, sadurunge A CLUSTER INFEKSI INI ING SEKOLAH PAKSA JUNE Ditutup LAGI. NANGING KANGGO ANA KAS sing ditransfer kanthi tliti ing BEIJING Wiwit AKHIR JULAI. TAMPILAN CINA, WONG KANGGO CONCIDENT NEGARA NGatasi VIRUS. MASKUT ORA KENA MANDATORI ING UMUM. Sawetara siswa ora ndeleng POINT ATURAN SEKOLAH. >> Kadhangkala aku bakal njupuk KANGGO BARI. Aku ora bakal ditonton kanthi ketat Kabeh wektu. REPORTER: Amarga IKU ATI POLITIK CHINA, BEIJING KANGGO Sawetara PREVENSI COVID sing KETAT PROTOKOL ING NEGARA. Akeh watesan SAIKI GRATIS SAIKI saiki KANGGO ASUS KASUS BARU INFEKSI wis dibukak BANGSA, Nanging Otoritas ORA KANGGO ANGKUT LIDA KANDUNGAN LANGSUNG ALTOGETER SAIKI KANGGO. KOMPLIKENSI BISA MUTU THE NEGERI BALIK ING NGANGGO GRIP OF VIRUS. KOREA Kidul KANGGO NAMPAK KASUS CARA. KANGGO GOLEK DADI RESURGEN Pungkasane PEMERINTAH LELESEN Watesan Awal ing Agustus. KANGGO 200 KAS KANGGO PAUT A SEKOLAH ING SEOUL, meksa AUTHORITIES kanggo nyelehake KELAS NGANGGO >> Kutha SEOUL, INCHEON , LAN PROVINSI GYEONGGI KANGGO SWITCH TO FULL Remote LEARNING. REPORTER: MURID AKHIR AKHIR Nindakake Ujian MULAI KOLEJ KANGGO EXITPT. NANGING BISA BENAR NING LAIN BISA BALIK maneh. KAS COVID ING JEPANG STABIL KOMPARATIF. MAHASISWA WULA MULA OGOS Iku mung uga - Remote PEMBELAJARAN WIS WIS WILIK KANGGO PILIH. PANDEMIK NGANGGO MASSIF PISAH DIGITAL ING NEGARA. SURVI MENTERI PELAJARAN KANGGO NGANGGO 10% SEKOLAH UMUM INSTRUKSI ONLINE NING APA SEKOLAH KANGGO MATI. Kritikus ujar JAPAN JATUH TINGGAL ING TEKNOLOGI KELAS, LAN SISWA ORA KANGGO GAMPANG TEXTBOOKS lan TABLET KURANG. ING HONG KONG, ANA LAIN ROW OVER TEKSBOOK, AS SEKOLAH PREPARE TO REOPEN. Pamaréntah dipuntudhuh saka SENSORING KANGGO PROMOTE PENDIDIKAN PATRIOTIK. >> Aku ora bakal ngomong SCREENING POLITIK, APAK APA IS, PROFESIONAL, KITA Katon NASKAH TEKS Kasedhiya ing PASAR, LAN SEDIAKAKE Sawetara SARAN PROFESIONAL TO THE PELAJAR. REPORTER: ORA WIS OWENE Babagan CARA BARU, LAN KEAMANAN NASIONAL VAGUELY UNDANG-UNDANG bakal ngetrapake sekolah. Ditulis liwat BEIJING TO TANPA ENGRESI LAN NELpon BEBASAN, Sawetara GURU LAN PELAJAR NGRASA APIK APA SEKOLAH MUNG KANGGO TANPA ING Ganggu. LAN KANGGO KANGKUNG KANGGO MASIH SIMMER ING BANYAK SISWA PROTESTER, CARA SEKOLAH ING HONG KONG HANDLE COVID ONLY ADDS TO MASALAH. KANGGO "WARTA PBS," Aku PATRICK FOK, ING BEIJING. REPORTER: Aku MICHAEL BALEKE ING KAMPALA. JUDY: KOTA LOUISVLLE IKLAN PENGESAHAN ING Dinane Karo KELUARGA BREONNA TAYLOR, SIAM WULA SETELE DITEMBAK POLISI LAN MATI MENJADI A REFRAIN PROTES NEGARA. AS AMNA NAWAZ NYAJARAKE KAMU, POLISI Owah-owahan kalebu bagean Perjanjian. NANGING PITAKON Luwih gedhe BIAYA CRIMINAL POTENSI Lawan pejabat isih tetep FRONT AND CENTER TO KELUARGA LAN akeh sak negara. REPORTER: ING MATA KELUARGA, SATU LANGKAH NGADAP KEADILAN KANGGO BREONNA TAYLOR. >> Iku mung wiwitan NANGGO KEADILAN KANGGO BREONNA. ROH NYA CANTIK LAN PRIBADI LAKON NGAKAK KABEH KITA ING DALAM TANYA TULUNGGAL KANGGO NGUTAMAKE NAMAE. REPORTER: Dino iki, Kutha LOUISVILLE WARUH A PENGATURAN $ 12 JUTA Karo IBU TAYLOR TAMIKA PALMER Sawise dheweke digugat liwat dheweke PEMBUNUHAN BUDAK Dening POLIS. LOUISVILLE MAYOR GREG FISCHER. >> Aku ora bisa miwiti mbayangno MS. SAKIT PALMER, LAN KAYA DEEPLY, Nuwun Nuwun Kanggo BREONNA MATI. REPORTER: IKI SUM BESAR ORA DIMENI KOTA ING A KES MISCONDUCT POLIS, LAN THE SETTLEMENT KANGGO PAKET OF REFORMS POLISI. >> Ucapake jenenge! >> BREONNA TAYLOR! REPORTER: PENGATURAN DATANG Sawise BULAN PROTES Nderek BREONNA TAYLOR MATI. EMERGENSI umur 26 taun TEKNIK MEDIKAL KANG Ditembak ING KANGGO RUMAH 13 MARET BY POLISI LOUISVIL, LAYANAN A JAMINAN Obat. POLIS NGOMONG Bengi Kuwi KANGGO NGERTI Dhewe Mecah Pintu TAYLOR. NANGING BOYFRIENDE - KENNETH WALKER - UjUR ORA NEMEN NANGGUNG KANGGO, PIKIR KANGGO NGECEWE, LAN UNGGAH SINGIKU SING SING SINGLE GOLEK BANGSA LISENSI. POLIS RESPONDED, Nembak TAYLOR Luwih saka 8 WAKTU, LAN MATI KANGGO. Ora ana obat-obatan sing ditemokake ing omah. Saka telung pejabat sing melu, Mung siji sing didhisiki ing wulan Juni. SEPARATE, CRIMINAL INVESTIGASI KANG dingerteni dening KENTUCKY ATTORNEY UMUM DANIEL KAMERON. >> KANGGO JENENGE. >> BREONNA TAYLOR. REPORTER: Nanging CERITA TAYLOR TETAP ING PUSAT A NGGOLEK GOLEK BANGSA KEADILAN RACIAL, REFORMS POLIS, LAN ngelingake wong supaya ngomong NAMA PENGATURAN MUNGKIN KANGGO DITANGGUH NOMEN WULAN, NGALAMI IKI Gandhengane karo kulawarga kulawarga TAYLOR GAMPANG CIVIL. LAN ORA KANGGO ADMISI SALAH DENING KOTA OF LOUISVILLE ING GOLONGAN Dinten iki. KABEH APA SAIKI NING KENTUCKY ATTORNEY UMUM, KANGGO Katon Yen BAYARAN CRIMINAL marang PEGAWAI Bakal DIAPAK Gabung SAIKI SAIKI Ngrembug SENI, IS HANNAH DRAKE. Dheweke AUTHOR lan AKTIVIS ING LOUISVILLE, Sapa sing wis dadi pemimpin Telpon kanggo Adil IN BREONNA NAMA TAYLOR. Sugeng Rawuh WONG "NEWSHOUR." Matur nuwun wis karo US. Sakdurunge KAMU GOLEK INI Rincian, Aku Pengin reaksi sampeyan PAWARTA Dinten iki. WIWIT LAMA WIS WIS. INGKANG NGERTI, APA KANGGO PIKIR? >> WIS WIS Suwe. . Teka aku mesthi EMOSI. IKI KANGGO NGARASA EMOSI KANGGO KANGGO TANPA BREONNA TAYLOR IBU DAPAT IKU WUJUD KEADILAN KANGGO BUDAYA. REPORTER: KAMU SENENG NURUN ORA APA Mung $ 12 JUTA. CD sing paling gedhe - kutha PEMBAYARAN ING GOLEKSI POLIS KASUS ANA GOLEK SEPATU ING REFORMS. SAIKI SAIKI bakal njaluk APROVAL OF WARRANTS SEARCH sadurunge NGANGGO JUDI. Dheweke bakal nawakake KREDIT omah KANGGO PEGAWAI NGANGGO LANGSUNG TANPA WONG KOTA POLISI. SING PUNYA NGADORAKAKE OLEH DADOM LAN PENGUJIAN ALKOHOL UNTUK PEGAWAI TERLARUT ING GAMBARAN. Kuwi KANGGO Sithik SINGKAT. Yen sampeyan ndeleng referensi kasebut, Nalika sampeyan ndeleng ing Kekerasan sing ora disengaja dening POLISI NGANGGO AMERIKA BLACK, KANGGO BEDA KANG BENER PIKIR INFORMASI KANGGO APA? >> Mesthi bakal njupuk Nuduhake INFORMASI INI GROUND SAAT ING KOMUNITAS. Aku bakal ngomong yen aku dijaluk KANGGO INGKANG NGANGGO SUWAYU SIVIL KANGGO REFORMASI POLISI KANGGO TIED IT. Aku ora ngerti yen aku wis weruh YEN KANG KENE KANGGO Nalika wis ana pambayare GOLEKSI POLIS, POLIS BRUTALITAS, LAN PEMBUNUHAN A Wong ing tangane POLISI Aku ngucapke matur nuwun banget marang BREONNA KELUARGA TAYLOR KANGGO Pikirane duwe REFORMASI POLISI DIKENAL KANGGO LAWSUIT SIVIL LAN Aku Ngerti MS. BAKER KANGGO IKI ORA WIS, ORA KANGGO ORA LAWSUIT SIVIL TANPA JENIS OF REFORMASI POLISI. REPORTER: BENAR. WE KANGGO KANGGO. Loro-lorone ATTORNEY Saka kulawarga, SINGING KENE ORA KENE REFORMS Kudu dadi bagean saka urusan. NANGING AKU PIKIR, ING KENE REFORMS TAMBAHAN sing dikira Kudu ana? >> Aku mikir ana tambahan REFORMS. Kita duwe bagean saka POPULASI MATI NANGGO NANGISI POLIS. . Nalika sampeyan ndeleng defisit ing POLISI LAN ORA Katon REFORMASI POLISI, Kepiye KITA KARYA KANGGO KOMUNITAS Loro-lorone perkara sing bakal dienggo TANGAN-IN-BERSAMA? AKU PIKIR KANGGO HEBAT Kesempatan kanggo polisi TO Bener-bener urip ing komunitas kasebut KANGGO NGAPOLIK, TO Sejatine ngerti wong ing KANGGO SAJURAN. Aku seneng sing uga disebutake ANA KANGGO JENIS VOLUNTEERISME kanggo Polisi, mula KANG BENER BISA NGerteni WONG-WONG KANGGO NGAPOLIK LAN Muga-muga, sing bakal mungkasi sawetara BRUTALITAS POLISI. AKU KANGGO MUNG KITA isih duwe CARA LAMA KAYU KANGGO MUNYUK NGADILAH KEADILAN BREONNA TAYLOR lan KEADILAN ING KOMUNITAS. REPORTER: LAN KITA NGANGGO Sawetara wong sing guneman dina iki ING Konferensi Konférensi lan Dheweke NAMA, NGOMONG ORA KITU PITUTUR ANA KANGGO NGADILAKAKE JENIS Petugas kasebut dicekel lan DIBAYAR KAMU SING PUNING KANGGO PANGGILAN UMUM KANGGO KANGGO MUNGKIN BAYARAN CRIMINAL, IKU GRAND JURI KANGGO DIKONVENSI. AKU SENENG, DASAR KERJA LAN NGALAMI ING LOUISVILLE, Pinten-pinten kapitadosan sampeyan PROSES ING KENE SAIKI? >> KANGGO JUJUR, ORA Duwe IMAN ING PROSES Kuwi. . Aku nyoba Tetep Mugo-mugo AS Wong sing AKTIVIS LAN SPEAKS OUT ing KOMUNITAS, Nanging KAMU KANGGO NAMPANG KENE KES INI WIS MAUT APROS ING NEGERI UNITED. Aku dudu sing ngarep-arep Bakal LENGKAP LAN LENGKAP KEADILAN FOR BREONNA TAYLOR. Saben dina, aku nyoba tangi lan ENVISI IKU BEDA, KAMERON UMUM sing ATTORNEY AKAN Katon BRIAND AS A WANITA HITAM Lawas 26 TAHUN IKU DIBUNJI DI RUMAH, NYA KENE MASIH KENE ING KENE INI, IKI Dheweke duwe hak adil. Yen ana wong iki - Yen ana wong KAMU NGAKAK IKI, NGAKONI Warga tangga lan mateni wong-wong mau, KITA KUDU DUWET. Aku ora mikir KALANGAN KENE KENE KANGGO KARO WONG WONG IKI pejabat polisi. REPORTER: LAN KANGGO Duwe HUKUM Krungu, ana wong sing ngarani ITU AN UPHILL BATTLE LEGALLY TO MEET SING DILUWIT, Amarga pejabat BISA NGANGGO DEFENSE Dhewe. Dheweke ngerti yen ana sing didhisiki Menyang Dheweke Awal. Aku Pancen Yen Dina Iki RESTITUSI IKU ONLY ADIL Sing KANGGO ING NAMA BREONNA TAYLOR, IKI APA Mikir RESPONSE Bakal Saka Sampeyan lan wong liya ing komunitas kasebut? >> Wong-wong ing komunitas iki bakal BE SANGET UPSET. IKI KOMUNITAS ANA KANGGO NGALAMI ORA DIKENANG ORA APA KANGGO. ANA TETAPI SATU BANYAK TRAUMA sing kedadeyan ing LOUISVILLE LAN IKI KOTA KANGGO PUNYUH KESEHATAN. KANGGO PEGAWAI ORA NGANGGO DENGAN ONLY AKAN NGANGGO Luwih Lanjut TRAUMA ING KOMUNITAS LAN Terus terang aku ora mikir bakal LUNGGUH KANGGO WONG KANG WONG Diprotes luwih saka 100 HARI. Wong sing protes yaiku Nuntut Kaadilan Lengkap. KITA SENENG BENEH RIHANNA IBU TAYLOR. KITA TETAPI NGADAMAKE ING KENE KANGGO BEBERAPA - BREONNA IBU TAYLOR. KITA TETAPI NGADAMAKE ING KENE Apa bakal sawetara watesan. TAPI KANGGO LANGIT AIRPLANE IKU Loro Sayap. Kita duwe restorasi lan uga padha BUTUH PENGANGKUTAN CRIMINAL Petugas. REPORTER: Sampeyan Sebutake Dina saka PROTESTS, SELURUAN, MAJALAH PANUTUP, WONG GOLEK BENER NAMA TERUS DIKASAK LAN TEKANE DITETAPI. APA KANGGO PIKIR LANGKAH INI Dina iki tegese akeh liyane KES INGKANG ORA KITA Krungu Babagan Jeneng Ireng WANITA MATI? >> Aku mikir iki pancen sithik LANGKAH PENTING, KHUSUS KANGGO WANITA HITAM sing wis nate MATI OLEH POLISI LAN WAJAR BRUTALITAS saka POLISI. AKU SAKA NGOMONG BREONNA TAYLOR Loro perkara sing makarya nglawan dheweke, Dheweke ireng lan wanita. KANG KANG asring ana ing endi ana gebug lan A GOLEKI TEMPAT HARD BLACK WANITA ING AMERIKA IKI WONGA OUT Sampeyan ora bisa nerusake BRUTALIS WANITA BLACK LAN PEMBUNUH Wong-wong mau ing omah lan dheweke BISA OK ORA Ditampa. IKI TUNGGAL Dinten REPORTER: IKU HANNAH DRAKE, NGGABUNGA KITA Saking LOUISVILLE, KENTUCKY. PIKIR KANGGO WEKTU. - Matur nuwun sanget kanggo sampeyan WAKTU. >> Matur Nuwun. JUDY: LAN KANGGO “WARTA” KANG Bengi iki. AKU JUDY WOODRUFF. NGGABUNGA KAMI ONLINE LAN MULAI INI SENENG MALAM. KANGGO KABEH KITA ING “PBS NEWSHOUR, ”Matur Nuwun. PLEASE STREWEN aman lan kita bakal ndeleng KOWE BESAR. >> PENDAFTARAN UTAMA "PBS PAWARTA "WIS Kasedhiya dening - >> Nalika Jagad njaluk COMPLICATED, LOBA ING NGALAMI PIKIR sampeyan. Karo Kasugihan FIDELITAS lan MANAGEMENT, PENASIHAT DEDIKASI BISA TUTOR AILOR LAN SARAN KANGGO URIP. MUNGKIN KAYA FIDELITAS >> KONSUMER CELLULAR. JOHNSON & JOHNSON. RASELAN BNSF. LAYANAN KEUANGAN RAYMOND LAMA JAMES. CARNEGIE CORPORATION BARU YORK, INOVASI Panyokong ing PENDIDIKAN, DEMOKRATIK ENGAGEMENT, LAN ADVANCEMENT TEMPAT INTERNASIONAL LAN KEAMANAN DI CARNEGIE.ORG. LAN KANGGO DUKUNGAN DALAM INDIVIDU INI LAN INSTITUSI. PROGRAM INI GAMPANG GAMPANG Dening CORPORATION FOR PUBLIC Nyebarke lan BY SUMBANGAN KANGGO PBS STATION SAKING PAMERHI KOWE. Matur Nuwun. [CAPTIONING DIGUNAKAN BY INSTITUT CAPTIONING NASIONAL, KANG TANGGUNGJAWAB KANGGO ISI CAPTION LAN AKURASI.] >> IKI "PBS NEWSHOUR WEST," SAKA WETA STUDIOS ING WASHINGTON LAN KANGGO MITRA ING WALTER SEKOLAH JURNALISME CRONKITE AT UNIVERSITAS NEGERI ARIZONA. ♪

Episode langsung PBS NewsHour West, 15 September 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.901" dur="2.369"> KAMI TREK NGANGGO GLOBE </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="5.338"> Temokake Kepiye Negara Liyane </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="5.271"> PENDIDIKAN TANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="8.775" dur="1.668"> CHARLOTTE WESLEY: Aku seneng banget </text>
<text sub="clublinks" start="9.809" dur="1.735"> Bali MUNG KANGGO KETETU </text>
<text sub="clublinks" start="10.576" dur="4.471"> BOLEH ING KENE LAN AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="11.678" dur="4.07"> KANGGO KARYA EKSTRA LAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="1.501"> KANGGO Katon Kanca-kanca, lan </text>
<text sub="clublinks" start="15.881" dur="1.469"> GURU, Nanging sing penting </text>
<text sub="clublinks" start="16.816" dur="1.268"> SENGKA MUNG KEMBALI Amarga </text>
<text sub="clublinks" start="17.483" dur="2.035"> OBVIOUS, ANA ATUR </text>
<text sub="clublinks" start="18.217" dur="4.371"> KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="15.582"> JUDY: Kabeh kuwi lan isih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="16.65"> MALAM INI “WARTA PBS.” </text>
<text sub="clublinks" start="36.169" dur="5.305"> >> FUNGSI UTAMA kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="39.505" dur="4.004"> "NEWSHOUR" Kasedhiya dening. </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="3.47"> >> PEDIATRIC SURGEON. </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="1.735"> VOLUNTEER. </text>
<text sub="clublinks" start="46.112" dur="3.236"> ARTIS TOPIARI. </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.867"> KEWANGAN RAYMONDJAMES </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="2.569"> PENASIHAT </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="1.801"> SARAN TAYLOR KANGGO NULUNGI URIP </text>
<text sub="clublinks" start="52.184" dur="1.902"> URIPMU. </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="5.238"> URIP, RENCANA LUWIH. </text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="5.305"> >> Nganti 25 taun, konsumen </text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="3.203"> SELULAR WIS Nawakake NO </text>
<text sub="clublinks" start="59.759" dur="3.003"> RENCANA WIRELESS KONTRAK sing dirancang </text>
<text sub="clublinks" start="62.195" dur="4.303"> KANGGO NULUNG WONG ORA GOLEK APA </text>
<text sub="clublinks" start="62.895" dur="4.337"> KANG senengane. </text>
<text sub="clublinks" start="66.632" dur="1.301"> LAYANAN PELANGGAN ASAS AS </text>
<text sub="clublinks" start="67.366" dur="0.934"> TEAM BISA NULUNG golek rencana sing </text>
<text sub="clublinks" start="68.067" dur="2.068"> Cocog karo sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="1.601"> KANGGO LEBIH LANJUT, KONSUMER KUNJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="70.269" dur="3.037"> CELLULAR.TV. </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="7.039"> >> JOHNSON & JOHNSON. </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="5.204"> BMS F RAILWAY. </text>
<text sub="clublinks" start="81.047" dur="2.168"> - BNSF RAILWAY. </text>
<text sub="clublinks" start="82.849" dur="5.505"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="6.172"> >> Yohanes SA lan JAMES L </text>
<text sub="clublinks" start="88.922" dur="1.567"> FOUNDATION KNIGHT, FOSTERING </text>
<text sub="clublinks" start="89.789" dur="1.101"> INFORMASI LAN ENGAGED </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="6.873"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="93.026" dur="5.038"> >> LAN KANGGO DUKUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="97.63" dur="9.91"> INSTITUSI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="4.437"> PROGRAM INI GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="107.673" dur="3.937"> Dening CORPORATION FOR PUBLIC </text>
<text sub="clublinks" start="110.61" dur="2.869"> Nyebarke lan BY </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="1.668"> SUMBANGAN KANGGO PBS </text>
<text sub="clublinks" start="113.613" dur="4.871"> STATION SAKING PAMERHI KOWE. </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="6.138"> Matur Nuwun. </text>
<text sub="clublinks" start="119.919" dur="1.801"> JUDY: ING Dinane Iki Luwih Luwih Saka </text>
<text sub="clublinks" start="120.686" dur="1.735"> Nuduhake Warta KLIMATE, KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="121.854" dur="1.335"> GOLEK NGGOLEK ING RUMAH PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="122.622" dur="4.771"> HUKUM SELATAN, LAN TANDA </text>
<text sub="clublinks" start="123.322" dur="5.005"> PERJANJIAN ARAB-ISRAELI PERTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="1.434"> Ing abad kaping, AS Israel </text>
<text sub="clublinks" start="128.461" dur="1.168"> HUBUNGAN NORMALISASI KANG </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="10.043"> BAHRAIN LAN ARAB UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="10.243"> EMIRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="1.367"> ING WAKTU, KITA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="140.139" dur="1.067"> TAMPILAN PRESIDEN TOP </text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="1.067"> PENASIHAT JARED KUSHNER. </text>
<text sub="clublinks" start="141.34" dur="1.168"> NANGING PERTAMA, HASIL ASING </text>
<text sub="clublinks" start="141.974" dur="1.301"> CIFESPONDEN NICK SCHIFFRIN </text>
<text sub="clublinks" start="142.641" dur="1.669"> NINGGALKE STAKES PENGAWAL </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="1.268"> LAN ING BASA Dinten iki. </text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="3.269"> [TAPAK] </text>
<text sub="clublinks" start="145.478" dur="2.936"> REPORTER: ISRAEL, BAHRAIN, LAN </text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="1.668"> EMIRAT ARAB UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="148.547" dur="3.771"> ORA GOLEK GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="149.649" dur="2.97"> NANGING KABEH PUN PITUNGGU ING JAMU </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="2.135"> Rukun. </text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="2.635"> >> Sawise keputusan mbagi lan </text>
<text sub="clublinks" start="154.721" dur="2.435"> Konflik, awake dhewe maringi bebaya A </text>
<text sub="clublinks" start="155.521" dur="4.971"> BARENG TENGAH WETAN. </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="6.306"> >> KANGGO DAMEN INI NGADILAKAKE </text>
<text sub="clublinks" start="160.626" dur="4.371"> EXPAND TO kalebu negara liya, </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="8.374"> LAN PASTI BISA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="10.41"> Konflik ARAB-ISRAELI KANGGO KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="172.238" dur="3.937"> >> KITA Kasedhiya Saksine A </text>
<text sub="clublinks" start="175.675" dur="1.234"> Owah-owahan ing ATI </text>
<text sub="clublinks" start="176.309" dur="2.702"> Wétan Tengah, Owah-owahan sing bakal </text>
<text sub="clublinks" start="177.143" dur="6.473"> Kirimi pangarep-arep ing saindenging jagad. </text>
<text sub="clublinks" start="179.145" dur="5.605"> REPORTER: NORMALISASI </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="1.868"> JANJI JANJI KETENTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="184.884" dur="4.004"> Sengketa TANPA PAKSA, </text>
<text sub="clublinks" start="186.219" dur="3.87"> Gawe EMBASSIES, Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="189.021" dur="4.137"> BUNGA LANGSUNG, lan NGARANG </text>
<text sub="clublinks" start="191.791" dur="2.569"> INVESTASI, TOURISME, lan TRADE. </text>
<text sub="clublinks" start="193.459" dur="1.602"> NEGARA Nuduhake EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="1.301"> KEPENTINGAN ING TANPA ING TRANS </text>
<text sub="clublinks" start="195.194" dur="1.201"> Saking TEL AVIV, dumugi BISNES UAE </text>
<text sub="clublinks" start="195.928" dur="2.469"> DUBAI MODAL. </text>
<text sub="clublinks" start="196.529" dur="2.769"> >> MANFAAT EKONOMI HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="198.531" dur="2.936"> KANGGO Mitra Kita bakal dirasakake </text>
<text sub="clublinks" start="199.432" dur="3.002"> Saindhenging Wilayah, lan Karsane </text>
<text sub="clublinks" start="201.601" dur="4.404"> Tekan kabeh warga negara kita. </text>
<text sub="clublinks" start="202.568" dur="4.171"> REPORTER: Negara-negara uga </text>
<text sub="clublinks" start="206.139" dur="1.868"> Nuduhake Wedi ISLAM POLITIK, </text>
<text sub="clublinks" start="206.873" dur="2.802"> LAN IRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="208.474" dur="3.937"> SHIA IRAN ngancam Israel lan </text>
<text sub="clublinks" start="209.809" dur="5.438"> NEGARA SUNNI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="212.545" dur="3.77"> MISSILE TERBESAR DAERAH </text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="1.935"> INVENTORI lan PROXI sing duwe </text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="3.336"> Ngembangake Pengaruhe. </text>
<text sub="clublinks" start="217.45" dur="4.47"> ANALISIS ORA KANGGO MAWEN OPO KENE </text>
<text sub="clublinks" start="219.919" dur="2.602"> GANDA PANGGILAN KANGGO US </text>
<text sub="clublinks" start="222.255" dur="1.701"> KOMITMEN </text>
<text sub="clublinks" start="223.056" dur="1.568"> ISRAEL SAIKI Katon KANG PALING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="224.09" dur="4.47"> MERALAH, Mitra REGIONAL. </text>
<text sub="clublinks" start="227.126" dur="3.87"> UEA KANGGO Tuku </text>
<text sub="clublinks" start="228.694" dur="4.271"> SENJATA AMERIKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="2.168"> F-35 LAN Tuku sing Apik bakal </text>
<text sub="clublinks" start="233.499" dur="2.669"> WASHINGTON ING ANTARA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="234.767" dur="2.569"> Kritik negara kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="236.302" dur="6.873"> HELPING Mimpin Perang ING YEMEN </text>
<text sub="clublinks" start="237.47" dur="6.339"> KANG KANGGO PATUH EWonan. </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="1.835"> Sadurunge Dina iki, AS HAD </text>
<text sub="clublinks" start="244.544" dur="1.301"> HOSTED KALIMA LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="245.278" dur="3.302"> Perjanjian ARAB-ISRAELI, Karo </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="1.968"> JORDAN LAN EGYPT, KANG SWAPPED </text>
<text sub="clublinks" start="248.714" dur="3.27"> TANPA GAMPANG RASA. </text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="1.935"> TAPI NINGGAL KANGGO DOLAN - </text>
<text sub="clublinks" start="252.118" dur="1.134"> KONFLIK ISTIEL ISRAEL KANG </text>
<text sub="clublinks" start="252.952" dur="2.335"> PALESTINI. </text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="1.834"> EMIRAT KANGGO NORMALISASI </text>
<text sub="clublinks" start="255.421" dur="4.17"> ANNEXASI ISRAELI CILIK DARI </text>
<text sub="clublinks" start="256.322" dur="4.07"> PENGATURAN ING BANK WEST. </text>
<text sub="clublinks" start="259.725" dur="1.468"> NANGSA ING UPACARA, </text>
<text sub="clublinks" start="260.526" dur="6.907"> Militer ing GAZA MISSILES PAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="261.327" dur="7.04"> ING Kutha ISRAELI. </text>
<text sub="clublinks" start="267.567" dur="1.434"> LAN ISUK INI, PALESTINIAN </text>
<text sub="clublinks" start="268.501" dur="1.201"> ING BANK WEST KALANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="269.135" dur="2.068"> NORMALISASI sing diprotes sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="269.835" dur="2.803"> Rukun. </text>
<text sub="clublinks" start="271.337" dur="3.303"> PALESTINI LAN KABEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="272.772" dur="2.402"> ANALISIS GOLENSI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="274.774" dur="3.536"> MUNGKIN, TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="275.308" dur="4.57"> Tentreman ISRAELI-PALESTINIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="278.444" dur="3.536"> >> Konflik Nyatane A </text>
<text sub="clublinks" start="280.012" dur="4.071"> Konflik PALESTINIAN-ISRAELI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="282.114" dur="3.403"> IKI KANGGO DILUWESI. </text>
<text sub="clublinks" start="284.217" dur="2.001"> IKI SING CUMA KANGGO RUKUN </text>
<text sub="clublinks" start="285.651" dur="7.574"> LAN KEAMANAN lan Kestabilan ing </text>
<text sub="clublinks" start="286.351" dur="8.309"> DAERAH INI. </text>
<text sub="clublinks" start="293.359" dur="2.235"> REPORTER: AS NGarep-arep dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="294.794" dur="1.534"> Gawe MOMENTUM sing ora bisa digunakake </text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="3.803"> KANGGO ISOLASI PALESTINI. </text>
<text sub="clublinks" start="296.462" dur="5.239"> ING WENGI, ING Dinane Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="299.665" dur="3.27"> OVERT KANG KAPAL SAKA COVERT </text>
<text sub="clublinks" start="301.834" dur="1.835"> - ISRAELI-GULF PARTI </text>
<text sub="clublinks" start="303.069" dur="1.501"> REALIGNMEN TIMUR TENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="303.803" dur="2.268"> KANGGO "PAWARTA PBS," NIKI </text>
<text sub="clublinks" start="304.704" dur="6.539"> SCHIFRIN. </text>
<text sub="clublinks" start="306.205" dur="5.805"> JUDY: LAN SAIKI NGANGGO KUSHNER JARED, </text>
<text sub="clublinks" start="311.377" dur="1.067"> SENIOR PENASIHAT PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="312.144" dur="1.101"> TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="312.578" dur="1.234"> Dheweke main peran utama ing </text>
<text sub="clublinks" start="313.379" dur="1.134"> NEGOTIATASI LAYANAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="313.946" dur="7.14"> LAN Dheweke NGGABUNGA KAMI SAKING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="314.647" dur="7.073"> Omah. </text>
<text sub="clublinks" start="321.22" dur="4.671"> Matur nuwun gabung karo kita. </text>
<text sub="clublinks" start="323.623" dur="4.604"> Ayo kula takon sampeyan bab urusan </text>
<text sub="clublinks" start="326.159" dur="6.205"> Pancen Apik Ditakoni - TANDA </text>
<text sub="clublinks" start="328.36" dur="4.705"> PERJANJIAN ROHANI, Nanging IKI </text>
<text sub="clublinks" start="332.498" dur="3.837"> ANTARA negara sing wis </text>
<text sub="clublinks" start="333.7" dur="3.269"> HAD TRADE HUBUNGI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="336.469" dur="1.401"> HUBUNGAN DIPLOMATIK KANG </text>
<text sub="clublinks" start="337.67" dur="1.401"> Liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="338.003" dur="1.402"> Apa sing bakal dadi sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="339.205" dur="2.97"> Kanca? </text>
<text sub="clublinks" start="339.538" dur="5.039"> >> Wiwitane, Apik tenan kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="342.308" dur="3.303"> NGOMONG KOWE, nanging ora </text>
<text sub="clublinks" start="345.144" dur="1.034"> Duwe hubungan TRADE UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="345.744" dur="3.837"> HUBUNGAN DIPLOMATIK. </text>
<text sub="clublinks" start="347.48" dur="3.002"> Rong MINGGU MATI, EMIRAT ARAB </text>
<text sub="clublinks" start="349.882" dur="3.87"> NGANGGO PROVISI BOYCOTT IKI </text>
<text sub="clublinks" start="350.616" dur="4.438"> KANGGO ON 48 taun </text>
<text sub="clublinks" start="354.32" dur="2.001"> ISRAEL LAN ARABIA SAUDI DIBUKA </text>
<text sub="clublinks" start="355.187" dur="4.338"> AIRSPACE NGGIYEN PERTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="356.455" dur="3.804"> BANGSA KOMERSIAL SAKA ISRAEL TO </text>
<text sub="clublinks" start="359.659" dur="6.506"> THE EMIRATE. </text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="6.406"> Aku ana ing pesawat kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="366.298" dur="1.235"> Wong sing NGERTI </text>
<text sub="clublinks" start="366.932" dur="1.301"> SEJARAH NGerteni SIGNIFIKAN saka </text>
<text sub="clublinks" start="367.666" dur="1.235"> Konflik ARAB-ISRAELI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="368.367" dur="1.268"> Watesane sing mung </text>
<text sub="clublinks" start="369.034" dur="4.571"> Rusak karo urusan perdamaian iki. </text>
<text sub="clublinks" start="370.903" dur="3.436"> ISRAEL ING 72 TAHUN WIS </text>
<text sub="clublinks" start="373.739" dur="4.872"> Loro urusan perdamaian banjur ing </text>
<text sub="clublinks" start="375.541" dur="4.738"> 29 HARI Pungkasan, KANGGO DUWE Loro </text>
<text sub="clublinks" start="378.744" dur="2.135"> Luwih akeh matur nuwun kanggo TRUMP PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="380.412" dur="2.736"> GAYA UNTRADISI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="381.013" dur="8.074"> PECAH KANGGO Gawe Beda </text>
<text sub="clublinks" start="383.282" dur="6.473"> PROSPEK FOR TIMUR TENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="389.221" dur="1.234"> APA INGKANG INGKANG INGKANG HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="389.888" dur="1.268"> BENAR-BENAR PECAHAN SEJARAH </text>
<text sub="clublinks" start="390.589" dur="1.768"> LAN APA APA IKU Nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="391.29" dur="1.969"> Wong MOMENTUM POSITIF ING </text>
<text sub="clublinks" start="392.491" dur="2.869"> DAERAH KANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="393.392" dur="2.87"> ARTIKULASI FUTUR BARU lan ORA </text>
<text sub="clublinks" start="395.494" dur="4.605"> DIBALANGI maneh Kanthi Konflik ing </text>
<text sub="clublinks" start="397.73" dur="6.74"> PLAST - PAST, Supaya WONG </text>
<text sub="clublinks" start="400.232" dur="6.873"> Kabeh - kabeh IMAN, padha pengin </text>
<text sub="clublinks" start="404.603" dur="3.971"> KANGGO PELUANG EKONOMI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="407.239" dur="2.703"> ORA DIBOGGI OLEH PERANG </text>
<text sub="clublinks" start="408.708" dur="2.002"> KANG KUDU BALIK TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="410.076" dur="3.77"> TIMUR ING 20 WULANG Pungkasan taun. </text>
<text sub="clublinks" start="410.843" dur="4.004"> JUDY: KANGGO RUJUK </text>
<text sub="clublinks" start="413.979" dur="2.236"> HUBUNGAN OLEH KHUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="414.98" dur="1.902"> Loro negara iki, padha HAD </text>
<text sub="clublinks" start="416.349" dur="0.867"> ORA GOLEK GOLEK GOLEK NGANGGO ONE </text>
<text sub="clublinks" start="417.016" dur="3.503"> Liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="418.184" dur="3.47"> NANGING NGOMONG KANG EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="420.653" dur="7.574"> PELUANG, TINGGAL KANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="421.787" dur="7.074"> NGADILAKAKE PALESTINIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="428.36" dur="1.068"> Luwih saka 5 yuta wong </text>
<text sub="clublinks" start="428.994" dur="1.101"> NGURIPI ING GAGIH </text>
<text sub="clublinks" start="429.561" dur="2.937"> WILAYAH KECIL banget </text>
<text sub="clublinks" start="430.229" dur="2.97"> PELUANG EKONOMI KANGGO, A </text>
<text sub="clublinks" start="432.632" dur="1.034"> Kesempatan kanggo maju, ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="433.332" dur="4.805"> Bocah-bocah. </text>
<text sub="clublinks" start="436.068" dur="3.336"> IKI RENCANA ING INI KANGGO NYOBA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="438.27" dur="1.802"> ISOLASI PALESTINIAN Luwih saka </text>
<text sub="clublinks" start="439.538" dur="3.67"> SING PUNYA KUDU MAU PADU? </text>
<text sub="clublinks" start="442.675" dur="1.668"> >> Ora, PALESTINI Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="443.342" dur="1.234"> NGISI dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="444.476" dur="2.903"> . </text>
<text sub="clublinks" start="444.71" dur="3.403"> RENCANA KAMU KUDU Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="447.513" dur="3.403"> THA PRAKTIKAL, SLAUGHTER THE </text>
<text sub="clublinks" start="449.449" dur="2.535"> CALVI SACRED sing wis nulungi </text>
<text sub="clublinks" start="451.049" dur="1.603"> THINGS BALIK KANG WIS Suwe </text>
<text sub="clublinks" start="452.151" dur="4.104"> KANGGO PENDEKATAN PRAGMATIK. </text>
<text sub="clublinks" start="454.52" dur="3.103"> TRUMP PRESIDEN Dhisike </text>
<text sub="clublinks" start="456.388" dur="2.536"> TRANSING ASING, ORA KITU </text>
<text sub="clublinks" start="458.324" dur="2.936"> PAMAKSA KOWE NGERTI, ORA Katon </text>
<text sub="clublinks" start="459.058" dur="6.106"> STRATEGI LAN Dhewe WONG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="462.895" dur="4.905"> 54 negara ARAB banjur dikandhani, </text>
<text sub="clublinks" start="465.431" dur="3.103"> YEN KITA INGGRIS nggawa wilayah kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="467.933" dur="2.169"> ING KABEH KABEH, AKU Pingin </text>
<text sub="clublinks" start="468.667" dur="1.769"> KANGGO NGANGGO RESPONSE LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="470.236" dur="2.636"> KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="471.437" dur="1.768"> WEKTU, ISIS KUNJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="473.005" dur="3.87"> RAMPANT. </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="3.002"> Dheweke CALIPHATE SIZE OHIO </text>
<text sub="clublinks" start="477.009" dur="5.305"> KANGGO NGRAMU LAN LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="477.976" dur="5.105"> PROXI KABEH KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="482.447" dur="1.335"> ANA KANGGO SALAH BANYAK ING </text>
<text sub="clublinks" start="483.215" dur="1.134"> SYARAT-SYARAT PENGADILAN TEROR DAN </text>
<text sub="clublinks" start="483.915" dur="0.834"> RADIKALISE WEKTU </text>
<text sub="clublinks" start="484.483" dur="2.202"> GENERASI. </text>
<text sub="clublinks" start="484.883" dur="2.47"> KITA WULANG BEBASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="486.819" dur="1.034"> KITA MBANCARKAN WILAYAH </text>
<text sub="clublinks" start="487.486" dur="3.77"> CALIPHATE ISIS. </text>
<text sub="clublinks" start="488.154" dur="5.438"> KAMU TEU KANG RAN GANGGOL </text>
<text sub="clublinks" start="491.39" dur="5.472"> DEAL - IRAN DEAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="493.726" dur="3.836"> MASALAH SATU PENYAKET PALSU. </text>
<text sub="clublinks" start="496.995" dur="3.972"> Apa wae sing digawe karo babar pisan marang </text>
<text sub="clublinks" start="497.696" dur="4.738"> BAWANG KATALISTA - PALESTIN, </text>
<text sub="clublinks" start="501.2" dur="2.102"> KITA PUNCI PALING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="502.568" dur="1.268"> Proposal sing wis nate dilebokake </text>
<text sub="clublinks" start="503.435" dur="4.505"> FORWARD ING SEJARAH. </text>
<text sub="clublinks" start="505.171" dur="4.203"> KITA NANGGALAKE 100 PAGES AN </text>
<text sub="clublinks" start="508.073" dur="3.07"> RENCANA EKONOMI sing mbutuhake $ 50 </text>
<text sub="clublinks" start="509.508" dur="4.104"> Milyar sing bakal digawe </text>
<text sub="clublinks" start="512.111" dur="2.202"> JUTA KERJA PALESTINIAN, </text>
<text sub="clublinks" start="513.746" dur="2.235"> GANDHING GDP Dhewe lan Suda </text>
<text sub="clublinks" start="514.446" dur="2.136"> KADAR KABEH KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="516.115" dur="0.867"> KANGGO NGANGGO BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="516.715" dur="3.303"> BEDAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="2.535"> KAMU ORA NGANGGO ISRAEL KANGGO MASUK </text>
<text sub="clublinks" start="520.152" dur="3.537"> FORWARD NEGARA PALESTINIAN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="520.886" dur="3.571"> PETA. </text>
<text sub="clublinks" start="523.823" dur="1.368"> WIWEN KANGGO MENGGUNAKAN PROGRES </text>
<text sub="clublinks" start="524.59" dur="5.872"> Digawe kanggo wong-wong mau, nanging ing pungkasane </text>
<text sub="clublinks" start="525.324" dur="5.772"> DINA, KITA ORA BISA NGRAMU </text>
<text sub="clublinks" start="530.596" dur="1.201"> Luwih saka sing pengin katentreman. </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="1.234"> KEPIMPINANE Duwe Sempurna </text>
<text sub="clublinks" start="531.93" dur="1.535"> TRACK CATETAN ORA Gawe A </text>
<text sub="clublinks" start="533.299" dur="0.867"> KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="533.599" dur="1.268"> Dadi nalika wis siyap teka </text>
<text sub="clublinks" start="534.3" dur="1.634"> FORWARD, TRUMP PRESIDEN Ditampilake </text>
<text sub="clublinks" start="535" dur="3.204"> Dheweke bisa nggawe transaksi ing tengah-tengah </text>
<text sub="clublinks" start="536.469" dur="2.469"> TIMUR LAN DUWE KANGGO Kuat </text>
<text sub="clublinks" start="538.337" dur="2.469"> Hubungan karo wong sing dirasakake </text>
<text sub="clublinks" start="539.639" dur="1.901"> DIisolasi sadurunge dheweke mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="540.973" dur="2.669"> Kuwasane lan aku mikir ana </text>
<text sub="clublinks" start="541.673" dur="2.67"> PERIL TREMENDOUS - POTENSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="543.776" dur="1.001"> KANGGO PALESTINI Yen KITA Kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="544.476" dur="2.403"> KARYA BERSAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="544.91" dur="4.271"> JUDY: NANGING KITU KAMU NGerteni </text>
<text sub="clublinks" start="547.012" dur="4.738"> Wong-wong mau nolak urusan iki, lan liya-liyane </text>
<text sub="clublinks" start="550.416" dur="1.768"> Rasane senengane dadi pamrayoga. </text>
<text sub="clublinks" start="551.884" dur="1.067"> KUSHNER JARED </text>
<text sub="clublinks" start="552.317" dur="0.935"> , KANGGO KANGGO NGAKONI Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="553.085" dur="1.769"> ABOUT. </text>
<text sub="clublinks" start="553.686" dur="4.838"> Aku pengin takon sampeyan babagan </text>
<text sub="clublinks" start="555.521" dur="3.704"> CORONAVIRUS, PANDEMIK. </text>
<text sub="clublinks" start="558.658" dur="2.102"> Sampeyan lan Presiden wis mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="559.358" dur="2.669"> ESEKSI NGusulake PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="560.893" dur="4.604"> WIS Nindakake BOBOTOH MASIH. </text>
<text sub="clublinks" start="562.161" dur="4.071"> KANGGO KITA KABEH ngerti, 100 95.000 </text>
<text sub="clublinks" start="565.631" dur="0.934"> AMERIKA WIS MATI PALING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="566.365" dur="4.204"> JUMAAT </text>
<text sub="clublinks" start="569.468" dur="1.702"> Ana 1000 wong sedina </text>
<text sub="clublinks" start="570.703" dur="3.737"> MATI ING NEGARA IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="573.639" dur="5.439"> Kepiye Lowongan MASTERFUL? </text>
<text sub="clublinks" start="578.511" dur="1.267"> >> Wiwitane Kabeh, Bali Bali menyang </text>
<text sub="clublinks" start="579.211" dur="1.168"> IKU Pungkasan sing Kowe Ngomong Sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="579.912" dur="3.102"> KITA GOLEK VIRUS, ING </text>
<text sub="clublinks" start="582.481" dur="2.335"> NEGOTIASI, KABEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="583.148" dur="3.87"> Ngerti nganti kabeh wis ana. </text>
<text sub="clublinks" start="584.95" dur="3.771"> KANGGO APIK KANGGO KANGGO IKI A </text>
<text sub="clublinks" start="587.152" dur="2.47"> KANGGO POSTURING ING DAERAH </text>
<text sub="clublinks" start="588.854" dur="3.303"> LAN TRES PRESIDEN KANGGO DITANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="589.755" dur="3.403"> Tantangan ing Sithik Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="592.324" dur="3.203"> Sithik wong sing gelem njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="593.392" dur="4.271"> ON lan wis ngasilake AS </text>
<text sub="clublinks" start="595.66" dur="2.771"> Kasedhiya KANGGO Tarik </text>
<text sub="clublinks" start="597.797" dur="3.202"> TUTUP RUMAH LAN KURANG NGANAMI </text>
<text sub="clublinks" start="598.564" dur="4.938"> TERROR DI NEGARA KITA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="601.133" dur="2.97"> LEBIH WIWIT INI ING RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="603.636" dur="3.77"> MEMBANGKE NEGARA KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="604.236" dur="3.904"> IKI IKI KANGGO TANDA </text>
<text sub="clublinks" start="607.539" dur="3.303"> ACARA ING Dinane ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="608.273" dur="3.303"> RUMAH WIS. </text>
<text sub="clublinks" start="610.976" dur="1.134"> GAMPANG CORONAVIRUS, </text>
<text sub="clublinks" start="611.71" dur="1.001"> OBVIOUSLY IKI AN </text>
<text sub="clublinks" start="612.244" dur="3.604"> PANDEMIK TANPA INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="614.647" dur="1.701"> KANGGO NGANGGO 180 negara </text>
<text sub="clublinks" start="615.981" dur="2.436"> ING Jagad iki. </text>
<text sub="clublinks" start="617.717" dur="2.902"> TRUMP PRESIDEN JUMPED </text>
<text sub="clublinks" start="618.55" dur="2.303"> TINDAK SING PISAN ON. </text>
<text sub="clublinks" start="620.752" dur="0.768"> . </text>
<text sub="clublinks" start="620.986" dur="1.101"> KITA GOLEK KABEH GOVERNOR THE </text>
<text sub="clublinks" start="621.653" dur="2.603"> SUPPLYI sing dibutuhake. </text>
<text sub="clublinks" start="623.189" dur="2.302"> KITA NGANGGO BANYAK HYSTERIA </text>
<text sub="clublinks" start="624.49" dur="4.237"> FRONT sing arep dibutuhake </text>
<text sub="clublinks" start="625.624" dur="4.438"> 40.000 VENTILATOR, KITA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="628.861" dur="1.768"> Apa bakal luwih cendhek ing suplai </text>
<text sub="clublinks" start="630.195" dur="3.004"> GARIS DEWAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="630.762" dur="3.404"> HOSPITAL, lan kita kerja keras </text>
<text sub="clublinks" start="633.633" dur="1.034"> PASTI KAMU NGANGGO KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="634.3" dur="3.303"> SUMBER WIS KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="636.335" dur="2.168"> KAMU SING GOLEK ALOK LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="637.736" dur="2.269"> Karo kabeh pamrentah lan GOT </text>
<text sub="clublinks" start="638.637" dur="2.502"> KABEH APA PITUTURU. </text>
<text sub="clublinks" start="640.606" dur="1.869"> KITA PELAJAR KANG BANYAK. </text>
<text sub="clublinks" start="641.306" dur="2.803"> KITA ORA KAYU BISA NGUNJUT </text>
<text sub="clublinks" start="642.608" dur="3.937"> EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="644.243" dur="3.336"> WONG PIKIR EKONOMI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="646.879" dur="1"> Luwih saka 20% Karyawan ing Iki </text>
<text sub="clublinks" start="647.713" dur="3.57"> POINT. </text>
<text sub="clublinks" start="648.914" dur="3.437"> KITA TURU SING 8.4 PERSEN </text>
<text sub="clublinks" start="651.417" dur="1.568"> ORA KANGGO PUNING KANG KANG KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="652.485" dur="3.302"> MUNGKIN NGALAMI TAUN. </text>
<text sub="clublinks" start="654.053" dur="2.735"> EKONOMI BALIK PUNGKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="656.288" dur="5.939"> KAMI NGEMBANG VACCINE LAN </text>
<text sub="clublinks" start="661.927" dur="1.034"> THERAPEUTICS. </text>
<text sub="clublinks" start="662.36" dur="1.335"> KITA WIS TIGA VAKSIN SAJI WIS </text>
<text sub="clublinks" start="663.094" dur="1.302"> ING Fase PACOBA PALING PALING CEPAT </text>
<text sub="clublinks" start="663.828" dur="1.102"> VAKSIN NATE KANG TIGA FASA </text>
<text sub="clublinks" start="664.529" dur="1.969"> Pacoban ana 13 wulan. </text>
<text sub="clublinks" start="665.063" dur="2.136"> Kita wis rampung kaloro ing patang puluh </text>
<text sub="clublinks" start="666.631" dur="3.103"> WULAN LAN SATU ING WONG LIMA WULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="669.201" dur="1.668"> Mugo-mugo Mugo-mugo Buktine </text>
<text sub="clublinks" start="670.636" dur="2.77"> EFISASI. </text>
<text sub="clublinks" start="671.003" dur="4.404"> KANGGO ING TEST, KAMU Mimpin </text>
<text sub="clublinks" start="673.539" dur="2.402"> DUNYA ING TESTING, KITA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="675.54" dur="3.003"> Tes 100 JUTA - </text>
<text sub="clublinks" start="676.074" dur="3.604"> JUDY: NANGUN ORA - IKU NGADIL </text>
<text sub="clublinks" start="679.078" dur="3.67"> Arep ngomong yen sampeyan bisa ngidini aku </text>
<text sub="clublinks" start="681.414" dur="2.968"> INTERRUPT, CUMA LANGSUNG, THE </text>
<text sub="clublinks" start="682.881" dur="2.235"> RATE MATI ING NEGARA IKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="684.516" dur="4.671"> SATU SING WIS WIS ING Jagad. </text>
<text sub="clublinks" start="688.02" dur="1.534"> KANGGO KANG 10 ING KABEH 172 </text>
<text sub="clublinks" start="689.321" dur="3.971"> Negara. </text>
<text sub="clublinks" start="691.624" dur="2.302"> PitakonKU, KANGGO REKODE </text>
<text sub="clublinks" start="693.425" dur="4.104"> PRESIDEN IKU BANGGA? </text>
<text sub="clublinks" start="694.126" dur="7.707"> >> Katon, PRESIDEN STEPPED </text>
<text sub="clublinks" start="697.663" dur="4.905"> NGANGGO TANTANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="701.967" dur="1.301"> SANGAT-SATU SATU MATI PALING Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="702.701" dur="2.87"> LAN KITA KANGGO GOLEK GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="703.402" dur="2.903"> KANGGO PANDEMIK, NGANE </text>
<text sub="clublinks" start="705.704" dur="7.508"> IKU PANDEMIK GLOBAL LAN Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="706.438" dur="7.508"> NGGETENG KABEH LANJUTAN BEDA. </text>
<text sub="clublinks" start="713.345" dur="1.235"> Yen sampeyan ndeleng EUROPE lan kaluwihan </text>
<text sub="clublinks" start="714.079" dur="1.235"> MORALITAS, IKU KUDU A </text>
<text sub="clublinks" start="714.713" dur="1.268"> MORTALITAS KEBIJAKAN Luwih gedhe Amarga </text>
<text sub="clublinks" start="715.447" dur="0.801"> OF PANDEMIC saka apa sing kita </text>
<text sub="clublinks" start="716.115" dur="0.901"> HAD. </text>
<text sub="clublinks" start="716.382" dur="6.506"> Banjur maneh, kita duwe sawetara negara </text>
<text sub="clublinks" start="717.149" dur="6.473"> KANGGO LEBIH Luwih apik tinimbang liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="723.021" dur="1.301"> Kita wis rampung paling apik kanggo nyoba lan </text>
<text sub="clublinks" start="723.755" dur="1.302"> PASTI KITA GOLEK ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="724.456" dur="1.301"> SUMBER DIPERLUKEN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="725.19" dur="1.868"> KERJA PEMERINTAH FEDERAL. </text>
<text sub="clublinks" start="725.891" dur="2.202"> MUNG KANGGO INGKANG WIS KANGGO - </text>
<text sub="clublinks" start="727.192" dur="2.803"> Sampeyan ngomong babagan undhak-undhakan mati. </text>
<text sub="clublinks" start="728.227" dur="3.203"> AKU KITU KITU KETIKA 740 </text>
<text sub="clublinks" start="730.596" dur="3.603"> WONG AYA DINA. </text>
<text sub="clublinks" start="731.931" dur="2.935"> WIS WIS 2200 ING JAMU A </text>
<text sub="clublinks" start="734.333" dur="3.636"> SEWULAN MUNG KOPI. </text>
<text sub="clublinks" start="735" dur="4.638"> LAGI SATU MATI KANGGO DUIT - </text>
<text sub="clublinks" start="738.136" dur="2.837"> Kakehan, nanging awake dhewe nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="739.772" dur="3.97"> Paling Apik Ngenali KAS lan Kita </text>
<text sub="clublinks" start="741.106" dur="3.471"> Wis rampung akeh kanggo njaluk tes TO </text>
<text sub="clublinks" start="743.876" dur="2.168"> NURSING HOMES Amarga KANA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="744.71" dur="3.604"> WIS KANGGO MANGGO KADAR MATI </text>
<text sub="clublinks" start="746.178" dur="3.269"> TEMPAT Dening NGAMALKAN RUMAH NURSING, </text>
<text sub="clublinks" start="748.614" dur="1.467"> KANG SENI ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="749.581" dur="3.804"> PEMERINTAH DI NEGERI AWAL. </text>
<text sub="clublinks" start="750.215" dur="4.237"> JUDY: Aku mung bakal ngomong sing </text>
<text sub="clublinks" start="753.518" dur="2.069"> CATETAN PALING EUROPA </text>
<text sub="clublinks" start="754.586" dur="2.57"> Negara luwih adoh saka </text>
<text sub="clublinks" start="756.388" dur="5.105"> Sing saka Amerika Serikat, </text>
<text sub="clublinks" start="757.289" dur="4.904"> Mesthi ing Jerman lan liya-liyane. </text>
<text sub="clublinks" start="761.626" dur="1.301"> Nanging aku pengin takon bab sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="762.327" dur="1.068"> PILIHAN, PRESIDEN Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="763.061" dur="2.303"> SAID ING Sawetara - </text>
<text sub="clublinks" start="763.528" dur="2.47"> >> Nanging maneh, sawetara negara </text>
<text sub="clublinks" start="765.497" dur="2.536"> Luwih apik tinimbang negara liya. </text>
<text sub="clublinks" start="767.433" dur="1.501"> Bandingake FLORIDA TO NEW YORK LAN </text>
<text sub="clublinks" start="768.501" dur="0.867"> Kowe Kudu Katon KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="769.068" dur="2.568"> Bandingake. </text>
<text sub="clublinks" start="771.203" dur="3.97"> MANEH, ORA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="772.071" dur="3.77"> KONSTRUKTIF ING Titik Iki </text>
<text sub="clublinks" start="775.307" dur="0.834"> CHERRY Milih Data Kanggo Gelut </text>
<text sub="clublinks" start="775.974" dur="2.436"> BALIK maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="777.343" dur="1.735"> Kayane KITA Kudu Goleki </text>
<text sub="clublinks" start="778.544" dur="5.137"> EFORTS sing wis digawe. </text>
<text sub="clublinks" start="779.345" dur="8.308"> JUDY: Aku prelu - dak goleki </text>
<text sub="clublinks" start="783.815" dur="4.505"> DATA sing Katon kabeh wong. </text>
<text sub="clublinks" start="787.786" dur="1.035"> Aku ora milih. </text>
<text sub="clublinks" start="788.454" dur="1.568"> NANGING Cepet banget. </text>
<text sub="clublinks" start="788.954" dur="2.402"> PRESIDEN KATORA NING OCCASION </text>
<text sub="clublinks" start="790.156" dur="2.402"> ING PASTON sing bakal diduweni </text>
<text sub="clublinks" start="791.49" dur="1.668"> KANGGO Katon Yen Dheweke Nampa </text>
<text sub="clublinks" start="792.691" dur="4.638"> ASILING PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="794.627" dur="3.436"> Kaya sing dingerteni, ana pejabat </text>
<text sub="clublinks" start="797.463" dur="1.467"> ING JABATAN KESEHATAN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="798.197" dur="3.937"> LAYANE MANUSIA SING PALING LARAS </text>
<text sub="clublinks" start="799.063" dur="4.772"> Sawetara Dina, Dheweke pancen cedhak </text>
<text sub="clublinks" start="802.267" dur="2.436"> PRESIDEN, jarene wong Amerika </text>
<text sub="clublinks" start="804.002" dur="1.669"> Wong kudu disiapake </text>
<text sub="clublinks" start="804.837" dur="1.168"> TANGGO GANGSA Yen PRUMPIDEN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="805.838" dur="2.669"> RUGI. </text>
<text sub="clublinks" start="807.807" dur="4.871"> Apa Kowe lan PRESIDEN Nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="808.64" dur="5.372"> VISI IKI - GRAVE IKI </text>
<text sub="clublinks" start="812.811" dur="1.869"> LIHAT KANG PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="814.146" dur="0.834"> RUGI, WONG KUDU TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="814.813" dur="3.437"> ARMS? </text>
<text sub="clublinks" start="815.147" dur="3.87"> >> Bener, aku percaya marang dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="818.384" dur="2.302"> DINAPUNI KANGGO KOMENTAR. </text>
<text sub="clublinks" start="819.451" dur="3.937"> AKU KANGGO IKU WARTA. </text>
<text sub="clublinks" start="820.819" dur="3.303"> ING PILIHAN Pungkasan, THE </text>
<text sub="clublinks" start="823.521" dur="2.703"> PRESIDEN DITAKAK YEN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="824.256" dur="3.103"> Nampa RESULTA LAN LAIN-LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="826.391" dur="3.17"> SISI NGRESAKAKE Dhewe NANGING Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="827.493" dur="3.269"> Apa Kudu Katon LAN Banjur Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="829.695" dur="1.868"> Ditampa ASIL KAPUN </text>
<text sub="clublinks" start="830.896" dur="5.472"> Rampung lan sisih liyane ora lan </text>
<text sub="clublinks" start="832.464" dur="5.105"> Gawe HOAX RUSSIAN PALSU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="836.501" dur="1.769"> TAUN LAN ING INVESTIGASI </text>
<text sub="clublinks" start="837.703" dur="4.471"> Rong taun lan pancen akeh </text>
<text sub="clublinks" start="841.941" dur="0.867"> DISPROVEN. </text>
<text sub="clublinks" start="842.308" dur="1.167"> ING Pungkasan Dina, THE </text>
<text sub="clublinks" start="842.942" dur="1.267"> WONG AMERIKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="843.609" dur="0.967"> Katon ing cathetan TRACK saka </text>
<text sub="clublinks" start="844.343" dur="3.069"> PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="845.477" dur="2.636"> DINA WENI KITA INGKIR INGKANG NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="847.546" dur="1.801"> Babagan Wétan Tengah Sejarah </text>
<text sub="clublinks" start="848.246" dur="2.736"> TINDAKAN ROHANI. </text>
<text sub="clublinks" start="849.481" dur="2.87"> Nganti telung taun suwene aku </text>
<text sub="clublinks" start="851.116" dur="2.336"> WIS RIDIKULE MEDIA </text>
<text sub="clublinks" start="852.785" dur="1.334"> LAN KABEH KABEH ING </text>
<text sub="clublinks" start="853.585" dur="1.635"> WASHINGTON Sapa sing jarene awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="854.253" dur="2.502"> Nindakake cara sing salah lan awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="855.354" dur="2.902"> ORA WONG-WONG BENER </text>
<text sub="clublinks" start="856.889" dur="2.202"> Nindakake APA IKU KITA KENCENG </text>
<text sub="clublinks" start="858.39" dur="0.968"> Dino iki karo ahli-ahli iku ora </text>
<text sub="clublinks" start="859.224" dur="3.737"> DO. </text>
<text sub="clublinks" start="861.193" dur="2.469"> LAN TRES PRESIDEN KANGGO DITANGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="863.095" dur="1.468"> PENDEKATAN sing ora umum kanggo A </text>
<text sub="clublinks" start="863.795" dur="1.768"> Akeh perkara nanging dheweke entuk </text>
<text sub="clublinks" start="864.696" dur="1.702"> HASIL LAN WONG SING PILIH Milih </text>
<text sub="clublinks" start="865.697" dur="2.57"> KANGGO NGERTI PASTI APA </text>
<text sub="clublinks" start="866.532" dur="2.402"> Dheweke entuk lan ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="868.4" dur="1.268"> BE LEBIH THRILLED. </text>
<text sub="clublinks" start="869.068" dur="0.834"> AKU KANGGO NGANGGO WONG-WONG </text>
<text sub="clublinks" start="869.802" dur="1.968"> - </text>
<text sub="clublinks" start="870.035" dur="4.804"> JUDY: LAN - </text>
<text sub="clublinks" start="871.971" dur="4.604"> >> Akeh wong sing ujar </text>
<text sub="clublinks" start="875.274" dur="2.035"> SAMA SAIKI SAIKI WONG WONG </text>
<text sub="clublinks" start="876.708" dur="3.136"> Sapa sing ngandhakake TRUMP PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="877.442" dur="3.671"> KANGGO PILIH LAN KITA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="879.978" dur="1.836"> PERANG DUNYA III LAN DINA WENI </text>
<text sub="clublinks" start="881.246" dur="0.968"> MENDAFTAR LORO PUNGKUTAN PIECE ING </text>
<text sub="clublinks" start="881.947" dur="2.736"> TENGAH Wétan. </text>
<text sub="clublinks" start="882.348" dur="2.735"> JUDY: LAN KITA LAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="884.816" dur="1.668"> IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="885.217" dur="4.003"> SATU pitakon pungkasan babagan ilmu pengetahuan. </text>
<text sub="clublinks" start="888.387" dur="3.302"> PRESIDEN KANGGO Dhesek-dhesek </text>
<text sub="clublinks" start="891.056" dur="5.305"> KUNJUNG KALIFORNIA Dening KELOMPOK </text>
<text sub="clublinks" start="892.591" dur="8.074"> OF SCIENTISTS TO PLATE - PAY </text>
<text sub="clublinks" start="896.495" dur="4.904"> PERHATIAN PANUTUP KANG ILMU LAN. </text>
<text sub="clublinks" start="900.799" dur="2.335"> KLIMAT GANTI TINDAK NYA </text>
<text sub="clublinks" start="901.533" dur="4.905"> "IKU NGANGGO COLLE" LAN </text>
<text sub="clublinks" start="903.268" dur="4.337"> "ELMU BISA NGERTI," IN </text>
<text sub="clublinks" start="906.605" dur="2.102"> EFEK REBUKING TANDA GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="907.739" dur="1.969"> PitakonKU, IKU KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="908.941" dur="1.134"> Pengin anak-anak sampeyan dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="909.842" dur="4.003"> ING SEKOLAH? </text>
<text sub="clublinks" start="910.376" dur="4.27"> >> Aku mikir yen asring duwe </text>
<text sub="clublinks" start="913.979" dur="1.401"> ELMU sing NGONTRAKIKake SETIAP </text>
<text sub="clublinks" start="914.78" dur="0.867"> LAIN LAN KOWE Katon APA Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="915.514" dur="2.569"> IS. </text>
<text sub="clublinks" start="917.283" dur="1.234"> PRESIDEN KANGGO ORA DIPUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="918.217" dur="2.969"> Akeh perkara - </text>
<text sub="clublinks" start="918.65" dur="3.403"> JUDY: NANGING ORA APA APA ING KLIMAT </text>
<text sub="clublinks" start="921.42" dur="1.134"> Owah-owahan saben ana </text>
<text sub="clublinks" start="922.187" dur="5.072"> TAMPILAN KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="926.692" dur="1.301"> >> Nanging sing bakal dakkandhakake yaiku awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="927.392" dur="1.302"> KABEH SESUATU KITA INGIN KANGGO BERSIH </text>
<text sub="clublinks" start="928.126" dur="0.935"> AIR lan BERSIH P PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="928.827" dur="0.934"> KANGGO YEN. </text>
<text sub="clublinks" start="929.194" dur="0.868"> IKU KANGGO DUWE BEDA </text>
<text sub="clublinks" start="929.895" dur="2.535"> TO DO. </text>
<text sub="clublinks" start="930.663" dur="3.836"> KAMI NGANGGO PRESIDEN EARLIER </text>
<text sub="clublinks" start="933.799" dur="5.538"> KANGGO NGGABUNG wit-witan trilyun </text>
<text sub="clublinks" start="939.104" dur="0.934"> Tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="939.471" dur="1.301"> KANGGO NGOMONG APIK, ORA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="940.171" dur="1.302"> SEQUESTER KARBON LAN PIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="940.905" dur="9.11"> Apa Bakal Dadi Cara PRODUKTIF Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="941.606" dur="9.143"> Apa ora bakal ngrusak EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="950.148" dur="1.235"> KAMU NGOMONG GOLEK KLIMAT PRO </text>
<text sub="clublinks" start="950.882" dur="1.001"> Utawa Owah-owahan ANTI-KLIMAT, IT </text>
<text sub="clublinks" start="951.516" dur="1.068"> Dadi DIVISIF. </text>
<text sub="clublinks" start="952.017" dur="1.268"> Aku mikir apa sing kudu ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="952.717" dur="1.268"> NUTUP EKSPOR NGADAPI SOLUSI. </text>
<text sub="clublinks" start="953.418" dur="2.202"> APA KANG KAKAKAKI APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="954.552" dur="1.736"> LIBRASI ANTARA MAKE SURETIT </text>
<text sub="clublinks" start="955.754" dur="3.002"> KITA WIS BERSIH BERSIH BERSIH BERSIH </text>
<text sub="clublinks" start="957.456" dur="2.435"> AIR, NGAN ORA ORA NGAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="958.89" dur="2.135"> PERKARA RADIKAL sing bakal </text>
<text sub="clublinks" start="960.492" dur="1.201"> INDUSTRI PUSAKA LAN Gawe US </text>
<text sub="clublinks" start="961.159" dur="3.837"> KURANG KOMPITITIF GLOBAL. </text>
<text sub="clublinks" start="962.027" dur="3.937"> Yen sampeyan ndeleng paling pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="965.13" dur="2.769"> ADMINISTRASI, padha nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="966.131" dur="2.769"> PENANGANAN KLIMAT PARIS sing akeh banget </text>
<text sub="clublinks" start="968.033" dur="1.902"> Watesan ing Amerika </text>
<text sub="clublinks" start="969.335" dur="2.802"> BISNIS LAN TANPA Watesan </text>
<text sub="clublinks" start="970.069" dur="3.035"> China lan rusia lan sing paling ala </text>
<text sub="clublinks" start="972.271" dur="5.772"> POLLUTER LAN PUTIH - </text>
<text sub="clublinks" start="977.476" dur="1.201"> SIJI JUDI: NANGING Kowe setuju </text>
<text sub="clublinks" start="978.176" dur="1.302"> PRESIDEN - Karo </text>
<text sub="clublinks" start="978.81" dur="0.968"> PRESIDEN ING ELMU AJA </text>
<text sub="clublinks" start="979.611" dur="0.901"> Ngerti? </text>
<text sub="clublinks" start="979.911" dur="0.935"> >> PRESIDEN Bakal Ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="980.645" dur="3.237"> Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="981.48" dur="4.905"> Pakaryan Kula Nalika Dheweke Menehi Aku A </text>
<text sub="clublinks" start="984.015" dur="3.104"> TUGAS KERJA, AKU DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="986.518" dur="0.868"> CARA PALING KONSTRUKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="987.252" dur="2.169"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="988.12" dur="2.302"> WE Katon DATA INI ING </text>
<text sub="clublinks" start="989.554" dur="1.635"> RUMAH PUTIH LAN APA AKU AKANG NYERTI </text>
<text sub="clublinks" start="990.556" dur="1.167"> Kowe PRESIDEN IKU AN </text>
<text sub="clublinks" start="991.323" dur="3.437"> Wong sing dibukak </text>
<text sub="clublinks" start="993.625" dur="4.705"> Aku nggawa reformasi kunjara lan </text>
<text sub="clublinks" start="994.893" dur="4.004"> REFORMASI KEADILAN KRIMINAL. </text>
<text sub="clublinks" start="998.463" dur="1.068"> PRESIDEN Dadi A </text>
<text sub="clublinks" start="999.03" dur="0.968"> BUSINESSMAN TANPA BEBAS </text>
<text sub="clublinks" start="999.664" dur="3.537"> TANPA TOPIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1000.132" dur="3.803"> NANGSA KANG NAMPAKI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="1003.335" dur="1.868"> WONG KUDI NINGALIKI IKI LEBIH LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="1004.069" dur="8.608"> APT TO CRIMES BE - </text>
<text sub="clublinks" start="1005.337" dur="9.343"> CRIMES Amarga padha ora duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1012.811" dur="6.273"> - KAMI NGALAMI REFORMASI LANDMARK. </text>
<text sub="clublinks" start="1017.683" dur="3.369"> TRUMP PRESIDEN IKU PRAGMATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1019.217" dur="2.536"> Yen sampeyan nuduhake data lan </text>
<text sub="clublinks" start="1021.186" dur="1.068"> SOLUSI KONSTRUKTIF, KAMU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1021.886" dur="1.669"> Nindakake. </text>
<text sub="clublinks" start="1022.488" dur="1.568"> KANGGO KAKO KABEH SAKSESAKU INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1023.688" dur="3.671"> AIR BERSIH. </text>
<text sub="clublinks" start="1025.557" dur="3.103"> ING Pungkasan Dina Yen Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1027.492" dur="3.104"> NGANGGO SOLUSI KONSTRUKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="1028.793" dur="2.87"> KANGGO KANGGO Nindakake, HE </text>
<text sub="clublinks" start="1030.729" dur="2.369"> NAMPILake MEKARAPI LAN DADI </text>
<text sub="clublinks" start="1031.797" dur="4.004"> SELAMAT GOLEK ING NGADAP. </text>
<text sub="clublinks" start="1034.8" dur="5.939"> Ora ana sing seneng alas sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="1035.934" dur="5.539"> KANGGO Deleng. </text>
<text sub="clublinks" start="1040.872" dur="1.335"> Kayane apik tenan yen awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="1041.606" dur="1.302"> KANGGO MENGGO PREVENT </text>
<text sub="clublinks" start="1042.34" dur="1.969"> Dheweke ing mbesuk lan ing </text>
<text sub="clublinks" start="1043.041" dur="2.702"> SINGKAT SING PENTING FOKUS KAMU Gawe </text>
<text sub="clublinks" start="1044.443" dur="2.969"> PASTI KITA NULUNGI </text>
<text sub="clublinks" start="1046.245" dur="1.934"> Kabeh bisa diproses </text>
<text sub="clublinks" start="1047.546" dur="1"> Urip lan tetep wilayah kasebut aman </text>
<text sub="clublinks" start="1048.313" dur="3.17"> MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1048.981" dur="5.238"> JUDY: KITA KUDUS </text>
<text sub="clublinks" start="1051.617" dur="5.271"> TINGGALAKE ING KENE, NANGING JARED </text>
<text sub="clublinks" start="1054.353" dur="3.57"> KUSHNER SENIOR PENASIHAT TO </text>
<text sub="clublinks" start="1057.022" dur="1.435"> TRUMP PRESIDEN, Matur nuwun sanget </text>
<text sub="clublinks" start="1058.056" dur="2.168"> Luwih-luwih kanggo gabung karo kita. </text>
<text sub="clublinks" start="1058.59" dur="2.168"> >> Matur Nuwun. </text>
<text sub="clublinks" start="1060.358" dur="11.612"> Apik karo kowe. </text>
<text sub="clublinks" start="1069.501" dur="3.67"> STEPHANIE: MALAM APIK, AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1072.103" dur="4.438"> STEPHANIE SY AT "BARU BARU" BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1074.673" dur="2.602"> Kita bakal bali menyang hakim lan </text>
<text sub="clublinks" start="1076.674" dur="0.968"> PROGRAM LENGKAP sawise iki </text>
<text sub="clublinks" start="1077.408" dur="2.303"> HEADLINES. </text>
<text sub="clublinks" start="1079.178" dur="2.468"> SANJURANAN HURRICANE INCHING </text>
<text sub="clublinks" start="1079.845" dur="2.735"> Menyang Kepala Pantai AS </text>
<text sub="clublinks" start="1081.847" dur="1.334"> , KANGGO ALABAMA-MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="1082.714" dur="1.301"> LINE NEGERI Bengi. </text>
<text sub="clublinks" start="1083.314" dur="16.35"> KANG GOLEK LANGSUNG LORU MILES AN </text>
<text sub="clublinks" start="1099.031" dur="1.401"> JAM, LAN BISA LONGER PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="1099.798" dur="1.568"> CUKUP NGOMPOK LORO KANGGO HUJAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1100.565" dur="1.469"> AIR BEBERE KUNCUNG DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1101.5" dur="1.167"> Teluk lan Frisian BEACH ALONG </text>
<text sub="clublinks" start="1102.167" dur="1.234"> ALABAMA COASTAL Dinten iki. </text>
<text sub="clublinks" start="1102.801" dur="1.368"> GOVERNOR KAY IVEY NGALAMAKE </text>
<text sub="clublinks" start="1103.535" dur="2.736"> NGERTI BAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1104.303" dur="2.469"> >> HURRICANE SALLY ORA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1106.405" dur="1.001"> TAKEN DIBERI. </text>
<text sub="clublinks" start="1106.905" dur="1.135"> KITA Katon RAPID </text>
<text sub="clublinks" start="1107.539" dur="0.968"> MANGGO MUNG MUNG MUNG MUNG MUNG MUNG PECAH </text>
<text sub="clublinks" start="1108.173" dur="1.101"> TINGKAT SEJARAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1108.64" dur="1.335"> Aku ngerti kowe kabeh pengin nglindhungi </text>
<text sub="clublinks" start="1109.408" dur="1.268"> KELUARGA LAN PROPERTI ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="1110.108" dur="5.472"> NANGING IKI ORA RISIKO sing APIK </text>
<text sub="clublinks" start="1110.809" dur="8.141"> URIPMU. </text>
<text sub="clublinks" start="1115.714" dur="4.738"> STEPHANIE: ING WEST, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1119.318" dur="1.768"> TOLL MATI wis tekan 36 ing </text>
<text sub="clublinks" start="1120.585" dur="1.235"> WILDFIRES lan konservasi yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="1121.219" dur="0.935"> MEMBANGUNAN KABEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1121.953" dur="0.935"> ANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="1122.287" dur="1.335"> OREGON KANGGO KUALITAS AIR </text>
<text sub="clublinks" start="1123.021" dur="1.334"> DIPERANGSA DINI, KANG IKI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1123.755" dur="6.373"> IN lan OUT OF PORTLAND lan </text>
<text sub="clublinks" start="1124.489" dur="6.406"> SPOKANE DITANGGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1130.262" dur="1.401"> KABIYESI UWEK ASLI Saka </text>
<text sub="clublinks" start="1131.029" dur="8.208"> SAJABI APA DIPERBIT BARU BARU </text>
<text sub="clublinks" start="1131.797" dur="8.041"> YORK </text>
<text sub="clublinks" start="1139.371" dur="2.502"> Kutha LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="1139.971" dur="2.503"> KENTUCKY, IKU DIKENANG INGGRIS PUN PAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="1142.007" dur="3.469"> DOLLAR $ 12 JUTA ING A </text>
<text sub="clublinks" start="1142.607" dur="3.203"> SETTLEMENT KANG BREONNA TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="1145.61" dur="0.934"> IBU. </text>
<text sub="clublinks" start="1145.943" dur="1.302"> WIWEN ENAM WULAN SAKELA POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="1146.677" dur="0.935"> Ditembak lan dipateni TAYLOR ing dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="1147.378" dur="4.338"> APARTEMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1150.149" dur="2.068"> Luwih lengkap Rinci ING </text>
<text sub="clublinks" start="1152.017" dur="2.535"> PROGRAM. </text>
<text sub="clublinks" start="1153.085" dur="3.069"> PEMANDU UBER BACKUP melu </text>
<text sub="clublinks" start="1155.053" dur="1.735"> SANG GOLEK DIRI PISAN </text>
<text sub="clublinks" start="1156.287" dur="5.406"> FATALITY KENDARAAN WIS WIS </text>
<text sub="clublinks" start="1156.921" dur="5.139"> DENGAN DENGAN ING NEGERI </text>
<text sub="clublinks" start="1161.827" dur="4.271"> HOMICIDE. </text>
<text sub="clublinks" start="1164.496" dur="2.369"> PROSECUTOR jarene dheweke gagal </text>
<text sub="clublinks" start="1166.231" dur="2.87"> Deleng ING JALAN Amarga Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="1168.066" dur="1.935"> Nonton TV sing ditampilake ing telpon. </text>
<text sub="clublinks" start="1169.334" dur="1.335"> EFFORTS BARU KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1170.135" dur="1.034"> PAKET PENGIRIMAN COVID LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1170.802" dur="1.101"> Liwat KONGRES. </text>
<text sub="clublinks" start="1171.303" dur="1.301"> Juru Bicara RUMAH NANCY PELOSI SAIDUR </text>
<text sub="clublinks" start="1172.037" dur="2.368"> Dina iki anake bakal tetep ing </text>
<text sub="clublinks" start="1172.737" dur="7.374"> SESI NGANTI KANGGO LAYAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1174.539" dur="6.774"> Maksude, klompok BIPARTISAN saka </text>
<text sub="clublinks" start="1180.245" dur="1.435"> LAWMAKERS PENGGUNAAN TAMBAHAN $ 1,5 </text>
<text sub="clublinks" start="1181.446" dur="1.001"> TRILLION. </text>
<text sub="clublinks" start="1181.813" dur="1.368"> VIRGINIA DEMOCRAT ABIGAIL </text>
<text sub="clublinks" start="1182.581" dur="0.934"> SPANBERGER KANGGO WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="1183.315" dur="2.602"> PADUWE </text>
<text sub="clublinks" start="1183.648" dur="7.908"> >> WONG AMERIKA KUDUS </text>
<text sub="clublinks" start="1186.051" dur="6.573"> BANTUAN, BISNIS Kudu Mbantu. </text>
<text sub="clublinks" start="1191.69" dur="1.968"> Iki dudu bab sopo wae, </text>
<text sub="clublinks" start="1192.758" dur="1.934"> Iki Babagan atusan </text>
<text sub="clublinks" start="1193.792" dur="1.868"> Ewonan wong, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1194.826" dur="2.636"> JUTA YEN KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1195.794" dur="2.402"> APA WAYAHE NING WENI WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="1197.596" dur="2.969"> AGO, ORA GOLEK ING NGADAP, </text>
<text sub="clublinks" start="1198.33" dur="3.102"> TIDAK GOLEK KANGGO NYUANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1200.699" dur="4.571"> Saiki langkah sabanjure yaiku sing teka </text>
<text sub="clublinks" start="1201.566" dur="7.441"> SESUKE </text>
<text sub="clublinks" start="1208.073" dur="2.936"> STEPHANIE: IKU WEDNESDAY ING </text>
<text sub="clublinks" start="1209.141" dur="2.569"> JEPANG LAN BANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1211.142" dur="1.168"> PERDANA MENTERI PALING PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="1211.843" dur="2.669"> SHINZO ABE WIS RESIGNE. </text>
<text sub="clublinks" start="1213.245" dur="3.269"> Dheweke ngumumake wulan pungkasan sing bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="1214.646" dur="2.235"> LANGKAH KARENA KESEHATAN </text>
<text sub="clublinks" start="1216.648" dur="0.901"> MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1217.449" dur="1.868"> . </text>
<text sub="clublinks" start="1217.682" dur="4.571"> IKU DEPUTI LAN LOYALIST </text>
<text sub="clublinks" start="1219.985" dur="3.537"> Bakal Sukses Dheweke Minangka Kepala saka </text>
<text sub="clublinks" start="1222.554" dur="1.935"> PIHAK MAJORITAS, KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1223.889" dur="1.067"> JAMINANE DHEWE bakal dadi sabanjure </text>
<text sub="clublinks" start="1224.623" dur="3.67"> PERDANA MENTERI. </text>
<text sub="clublinks" start="1226.658" dur="2.702"> NEGERI BERSATU WIS IS A </text>
<text sub="clublinks" start="1228.493" dur="3.136"> SWEEPING P WNGET BARU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1229.494" dur="2.502"> TRAVEL TO MAINLAND CHINA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1231.763" dur="1.869"> HONG KONG. </text>
<text sub="clublinks" start="1232.364" dur="3.67"> A Statement Dina Ngandika AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1233.765" dur="6.406"> BISA ngadhepi DETENSI ARBITRARY </text>
<text sub="clublinks" start="1236.168" dur="4.771"> LAN INTERROGASI PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1240.305" dur="1.368"> WTO Dinten Saiki Aturan Menyang Kita </text>
<text sub="clublinks" start="1241.072" dur="1.101"> RUU ON $ 200 MUNGSA GARANSI </text>
<text sub="clublinks" start="1241.806" dur="2.769"> BARANG CINA. </text>
<text sub="clublinks" start="1243.842" dur="1.301"> NANGING, ATURAN BISA Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1244.709" dur="1.335"> PENGARUH BANYAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1245.277" dur="3.936"> AS BISA NAMPAK, lan THE </text>
<text sub="clublinks" start="1246.178" dur="6.272"> Pengadilan Bandhing WTO KANGGO LIMBO </text>
<text sub="clublinks" start="1249.347" dur="6.173"> Amarga WASHINGTON KANG BLOK </text>
<text sub="clublinks" start="1252.584" dur="3.637"> NEMUKAKE ANGGOTA BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="1255.654" dur="6.739"> MASIH KANGGO ING WARTA </text>
<text sub="clublinks" start="1257.623" dur="6.505"> KANG SING PUNING HURRICANE BATU - HE </text>
<text sub="clublinks" start="1263.562" dur="2.802"> WOODRUFF, sing paling anyar </text>
<text sub="clublinks" start="1264.262" dur="2.503"> HURRICANE SALLY HITTING THE </text>
<text sub="clublinks" start="1266.498" dur="4.071"> PANTAI GULF. </text>
<text sub="clublinks" start="1269.568" dur="1.635"> CARA SEKOLAH APA APA APA </text>
<text sub="clublinks" start="1270.702" dur="12.379"> GLOBE, LAN Luwih akeh. </text>
<text sub="clublinks" start="1273.805" dur="10.877"> >> INI "WARTA PBS" ING </text>
<text sub="clublinks" start="1283.214" dur="2.203"> BARAT SAKING WONG LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="1284.816" dur="1.234"> SEKOLAH JURNALISME CRONKITE AT </text>
<text sub="clublinks" start="1285.55" dur="7.207"> UNIVERSITAS NEGERI ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="1287.352" dur="6.239"> JUDY: HURRICANE SALLY alon-alon </text>
<text sub="clublinks" start="1292.891" dur="1.401"> Nggawe cara menyang pantai sing endhek </text>
<text sub="clublinks" start="1293.725" dur="5.905"> Bengi iki lan saiki, ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="1294.425" dur="6.106"> IS PASTI ING PATH. </text>
<text sub="clublinks" start="1299.764" dur="1.068"> Kutha MOBILE SING Duwur </text>
<text sub="clublinks" start="1300.665" dur="2.436"> ALERT </text>
<text sub="clublinks" start="1300.965" dur="3.137"> IKI KANGGO Katon Udan 10 Nganti </text>
<text sub="clublinks" start="1303.235" dur="1.868"> 20 inci lan ombak omben-omben </text>
<text sub="clublinks" start="1304.236" dur="4.47"> IKI 7 KAKI ing ndhuwur normal. </text>
<text sub="clublinks" start="1306.171" dur="4.737"> SANDY STIMPSON IKU WAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="1308.84" dur="3.804"> Saking MOBILE LAN DUWE NGGABUNGA SAKING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1312.01" dur="3.537"> Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="1312.777" dur="3.471"> Karo KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1315.68" dur="0.901"> SAKSIKI KANGGO SAIKI, APA Kowe </text>
<text sub="clublinks" start="1316.381" dur="3.837"> NGarep-arep? </text>
<text sub="clublinks" start="1316.715" dur="7.507"> >> Kita ngarep-arep kaya sing dikandhani, </text>
<text sub="clublinks" start="1320.352" dur="4.538"> 10 nganti 20 inci udan. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.356" dur="1.234"> GABUNG IKU KANG STORM </text>
<text sub="clublinks" start="1325.023" dur="1.501"> SURGE PLUS pasang, lan sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1325.724" dur="3.703"> WIS PITU NANGWIT SILU </text>
<text sub="clublinks" start="1328.36" dur="1.701"> PENGARUH LANGSUNG TAMBAHAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1329.56" dur="4.138"> SUNGU MOBIL LAN BAY. </text>
<text sub="clublinks" start="1330.362" dur="4.037"> JUDY: Kepiye cara mbandhingake </text>
<text sub="clublinks" start="1333.831" dur="4.505"> STORMS MOBILE Wis Katon Sadurunge? </text>
<text sub="clublinks" start="1336.034" dur="4.471"> >>>> PALING APIK APIK INI taun 2018, </text>
<text sub="clublinks" start="1338.47" dur="3.836"> LAN KANGGO STORM TROPIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1340.939" dur="5.338"> KANGGO LEBIH LANJUT LAN BANYAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1342.473" dur="5.139"> Yen bali menyang taun 2004, IVAN </text>
<text sub="clublinks" start="1346.611" dur="2.469"> Pangaruh utama pungkasan sing nempuh </text>
<text sub="clublinks" start="1347.746" dur="2.135"> Mung WETAN INI ORA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="1349.213" dur="2.003"> SAKING KITU KITA MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="1350.649" dur="2.602"> TETAP NGARANG KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1351.349" dur="2.269"> JUDY: Kowe percaya apa sejatine </text>
<text sub="clublinks" start="1353.385" dur="3.303"> SIAP? </text>
<text sub="clublinks" start="1353.752" dur="3.803"> >> Dakkira, kita wis siyap banget. </text>
<text sub="clublinks" start="1356.822" dur="1.033"> KANGGO ORA LAMBAT Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="1357.688" dur="3.938"> RUMUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="1359.791" dur="3.87"> AWAL ING Konferensi, </text>
<text sub="clublinks" start="1361.76" dur="2.602"> KITA KANGGO NGOMONG APIK APIK </text>
<text sub="clublinks" start="1363.795" dur="3.603"> EWAN EWANE PANUTUP PERTAMA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1365.497" dur="3.069"> Wong saka SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="1367.999" dur="1.101"> JABATAN, POLISI, NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="1368.699" dur="3.671"> PENGAWAL, PANDU PANTAI. </text>
<text sub="clublinks" start="1371.336" dur="1.635"> KABEH SADAYANA SING SING APIK APA </text>
<text sub="clublinks" start="1372.504" dur="0.834"> Nanggapi Kabutuhan </text>
<text sub="clublinks" start="1373.104" dur="3.47"> Warga Negara. </text>
<text sub="clublinks" start="1375.14" dur="2.168"> KITA Kasedhiya kaya sing sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="1376.708" dur="3.87"> MUNGKIN KANGGO KANGGO KANGGO SITUASI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1380.045" dur="2.635"> JUDY: KANGGO APIK APA </text>
<text sub="clublinks" start="1380.712" dur="3.303"> NANGUTU WONG KANGGO NILAI, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1383.181" dur="1.201"> SIAP, TO TO SHELTERS LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1384.149" dur="4.771"> KEPAKSAAN? </text>
<text sub="clublinks" start="1384.516" dur="5.105"> >> AWAL AYA, PEMERINTAH </text>
<text sub="clublinks" start="1389.054" dur="2.702"> NANGALAKAN EKSPROLASI VOLUNTER </text>
<text sub="clublinks" start="1390.589" dur="5.204"> Pesenan kanggo pantai sing endhek </text>
<text sub="clublinks" start="1393.291" dur="5.272"> Area, Pulo lan pantai. </text>
<text sub="clublinks" start="1395.927" dur="4.838"> KANG DILAKUKAN VOLUNTARI Amarga </text>
<text sub="clublinks" start="1398.964" dur="2.368"> Sawetara papan kasebut ora kaya </text>
<text sub="clublinks" start="1400.898" dur="3.871"> GAMPANG SEPERTI LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1402.968" dur="2.702"> YEN KATEGORI PAPAT LIMA, </text>
<text sub="clublinks" start="1404.903" dur="1.234"> BISA KANGGO NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="1405.803" dur="7.741"> WIS WAJIB. </text>
<text sub="clublinks" start="1407.506" dur="8.274"> WIS KANGGO NAMPANG Sawetara ING INTERSTATE </text>
<text sub="clublinks" start="1414.413" dur="2.936"> ING dalan, nanging wong sing luwih pretyaya </text>
<text sub="clublinks" start="1415.914" dur="2.835"> GOLEK ING KELUARGA lan Kanca-kanca </text>
<text sub="clublinks" start="1417.482" dur="1.834"> ING TANAH ING NGISE </text>
<text sub="clublinks" start="1418.883" dur="2.803"> Kena pengaruh BANJIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1421.253" dur="1.568"> JUDY: JUDY: LAN KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="1421.82" dur="1.567"> SELESA KANGGO LEVEL OF </text>
<text sub="clublinks" start="1423.021" dur="3.203"> PREPARASI? </text>
<text sub="clublinks" start="1423.521" dur="3.504"> >> Kita terus ngirim </text>
<text sub="clublinks" start="1426.358" dur="4.77"> PESAN yen sampeyan ana ing A </text>
<text sub="clublinks" start="1427.159" dur="4.67"> Area sing ngapusi, kanggo metokake UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1431.262" dur="0.834"> Ayo ngerti, supaya kita bisa entuk </text>
<text sub="clublinks" start="1431.963" dur="2.702"> Kowe. </text>
<text sub="clublinks" start="1433.165" dur="2.568"> MUNG KANGGO KANGGO JUDUL </text>
<text sub="clublinks" start="1434.799" dur="2.77"> Pengaruh Saka Banjir, Kapan </text>
<text sub="clublinks" start="1435.866" dur="3.437"> Sampeyan nelpon ing titik kasebut, kita duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1437.702" dur="2.502"> KANGGO NGirim RESPONDER PERTAMA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1439.437" dur="2.002"> URIPE ING KABEH ING WAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="1440.505" dur="3.87"> POINT IKI LAN KITA NGADU </text>
<text sub="clublinks" start="1441.572" dur="3.504"> TERUS NGANGGO DRUM IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1444.509" dur="1.134"> MUNG KITA KENEH ngerti saiki </text>
<text sub="clublinks" start="1445.21" dur="3.169"> BISA NULUNG KOWE. </text>
<text sub="clublinks" start="1445.777" dur="3.236"> JUDY: KANGGO KANGGO RUJUK </text>
<text sub="clublinks" start="1448.513" dur="3.404"> RESEPONDER PALING PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1450.749" dur="7.039"> APA APA SAIKI NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1453.585" dur="5.839"> PRIBADI LAN WONG KANGGO Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="1457.922" dur="3.804"> MUNG KANGGO DATENG LAN GAMPANG? </text>
<text sub="clublinks" start="1459.557" dur="5.005"> >> Pancen. </text>
<text sub="clublinks" start="1461.86" dur="5.939"> KAMU SANGAT NGANGGO, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1464.963" dur="3.636"> COLLABORASI ANTARA CLEANUP </text>
<text sub="clublinks" start="1468.066" dur="3.336"> CREWS AND ENFORCEMENT LAW yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="1468.733" dur="3.337"> KEDUA TANPA NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1471.536" dur="3.002"> LAYANAN Kuwasane duwe 500 </text>
<text sub="clublinks" start="1472.203" dur="3.403"> WONG SING STANDBI ING TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1474.672" dur="3.07"> PROXIMITY, LAIN 500 SING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1475.74" dur="3.637"> ING KENE ING ING PITINGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1478.243" dur="3.103"> KITA RASA PALING ENGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1479.51" dur="6.64"> SANG BISA KANGGO MUNG PITU </text>
<text sub="clublinks" start="1483.381" dur="3.403"> MASS - AFTERMATH OF STORM IKI </text>
<text sub="clublinks" start="1486.284" dur="0.867"> LAN pulihake sawetara rasane </text>
<text sub="clublinks" start="1486.918" dur="2.902"> NORMAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1487.285" dur="3.036"> JUDY: Pungkasan, ngendi sampeyan ngrancang </text>
<text sub="clublinks" start="1489.954" dur="1.134"> NGANGGUR Bengi iki? </text>
<text sub="clublinks" start="1490.454" dur="3.805"> >> [TAWA] </text>
<text sub="clublinks" start="1492.324" dur="3.102"> Aku bakal mrene kanggo nalika. </text>
<text sub="clublinks" start="1494.392" dur="2.302"> Aku ora ngomong aku bakal mrene </text>
<text sub="clublinks" start="1495.56" dur="3.203"> SADAYENG WENGI APIK APA KITA Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1496.828" dur="4.037"> WONG MONITOR FASILITAS </text>
<text sub="clublinks" start="1499.598" dur="3.403"> Kabeh wengi, RESCUE lan polisi </text>
<text sub="clublinks" start="1500.999" dur="3.536"> Karyawan JABATAN LAN UMUM ING </text>
<text sub="clublinks" start="1503.134" dur="2.336"> KANGGO KANGGO KANGGO GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1504.769" dur="1.568"> KITU KAMU BISA NGANGGO ALAMAT </text>
<text sub="clublinks" start="1505.603" dur="3.57"> SITUASI APA. </text>
<text sub="clublinks" start="1506.471" dur="5.772"> JUDY: KAMU Muga-muga Muga-muga Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="1509.306" dur="3.504"> Luwih Apik lan Muga-muga ORA KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="1512.377" dur="0.934"> SERIUS SEPERTI ING </text>
<text sub="clublinks" start="1512.944" dur="6.807"> Ramalan Ngandika. </text>
<text sub="clublinks" start="1515.247" dur="5.204"> STIMPSON MAYOR SANDY MOBILE, </text>
<text sub="clublinks" start="1519.884" dur="3.103"> ALABAMA, Matur nuwun sanget. </text>
<text sub="clublinks" start="1520.585" dur="11.111"> >> Matur Nuwun Luwih Apike IT. </text>
<text sub="clublinks" start="1529.227" dur="3.503"> JUDY: Minangka LOOMS HARI PILIHAN, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1531.83" dur="3.503"> Lomba GAMPANG GANTI PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="1532.864" dur="5.839"> SEKARANG NEGERI BATTLEGROUND UTAMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1535.467" dur="4.937"> LAPORAN ALCINDOR KAMI YAMICHE. </text>
<text sub="clublinks" start="1538.837" dur="2.268"> YAMICHE: Dino iki, MUNG MUNG WIS </text>
<text sub="clublinks" start="1540.538" dur="1.301"> PRESIDEN JOE BIDEN CAMPAIGNED </text>
<text sub="clublinks" start="1541.238" dur="2.803"> IN FLORIDA - KUNJUNG KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="1541.972" dur="3.07"> NEGERI SAKING DIJAMINI. </text>
<text sub="clublinks" start="1544.175" dur="1.902"> ING KANGGO, DADI NGANGGO WULANG BEBAS </text>
<text sub="clublinks" start="1545.176" dur="4.237"> KANGGO KEBIJAKAN TRUMP PRESIDEN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1546.211" dur="7.474"> RETETIK TOWAR VETERAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1549.547" dur="6.34"> >> CEPAT KANGGO, AKU Gawe AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1553.818" dur="2.903"> SANGAT UPSET CARANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1556.02" dur="1.568"> DEWAN KAMERA LAN GAGAK </text>
<text sub="clublinks" start="1556.855" dur="5.138"> Babagan Pira sing Wis ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="1560.358" dur="3.136"> VETERAN LAN NANGSANG SEKITAR LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1562.126" dur="2.102"> ING anggota SERVICE lan </text>
<text sub="clublinks" start="1563.628" dur="2.001"> PAHLAWAN JATUH Nalika KAMERAS </text>
<text sub="clublinks" start="1564.362" dur="3.203"> MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="1565.763" dur="6.707"> NGANGGO PUNCAK LAN GOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="1568.5" dur="7.007"> DONALD TRUMP TANPA IDEA </text>
<text sub="clublinks" start="1572.604" dur="3.67"> IDE WANITA lan LALAKI Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="1575.64" dur="4.237"> MENDAFTAR kanggo ngawula. </text>
<text sub="clublinks" start="1578.91" dur="3.803"> DUTY, HORMAT, NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1581.613" dur="2.101"> KANGGO LAYANAN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1582.847" dur="3.804"> PATRIOTISMU KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="1584.516" dur="2.869"> YAMICHE: NEGERI SUNSHINE Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="1586.785" dur="1.367"> SATU SATU PALING GIGI PALING LANGA </text>
<text sub="clublinks" start="1587.519" dur="1.067"> POPULASI VETERAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1588.286" dur="2.435"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1588.72" dur="4.304"> BIDEN negesake prelu </text>
<text sub="clublinks" start="1590.855" dur="4.037"> Kuatake VA </text>
<text sub="clublinks" start="1593.558" dur="3.103"> >> Kita duwe tanggel jawab marang </text>
<text sub="clublinks" start="1595.16" dur="2.502"> PASTI KITA Kasedhiya </text>
<text sub="clublinks" start="1596.795" dur="3.236"> VETERAN DUNIA KLASIK HEALTHCARE </text>
<text sub="clublinks" start="1597.796" dur="4.003"> KANGGO PITUTUR ING KABEH SITUASI. </text>
<text sub="clublinks" start="1600.165" dur="2.401"> YAMICHE: VETERAN MAKE UP A </text>
<text sub="clublinks" start="1601.933" dur="1.501"> BLOC PEMILIHAN KRITIS ING SATU </text>
<text sub="clublinks" start="1602.7" dur="1.868"> BATTLEGROUN paling angel. </text>
<text sub="clublinks" start="1603.568" dur="1.968"> POLLE NEGERI KANGGO DILUWUR DINI </text>
<text sub="clublinks" start="1604.702" dur="4.871"> SAKA UNIVERSITAS MONMOUTH Dituduhake </text>
<text sub="clublinks" start="1605.67" dur="5.839"> BIDEN BARU BARU. </text>
<text sub="clublinks" start="1610.075" dur="5.237"> 50% wong FLORIDIAN NGOMONG </text>
<text sub="clublinks" start="1613.745" dur="2.835"> RENCANA NGUNDUKAN BIDEN, WONG 45% </text>
<text sub="clublinks" start="1615.446" dur="6.006"> TRUMP PRESIDEN BALIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1619.551" dur="3.402"> Dinten Saiki Presiden TRUMP diwiwiti </text>
<text sub="clublinks" start="1621.586" dur="1.968"> Dina Kanthi Nelpon "Fox lan </text>
<text sub="clublinks" start="1623.087" dur="2.202"> Kanca-kanca. " </text>
<text sub="clublinks" start="1624.489" dur="2.435"> Dheweke ngomong ing rumah sakit luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="1625.423" dur="2.235"> KANG 45 MINIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1627.058" dur="1.434"> Dheweke maneh njaluk CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="1627.792" dur="1.368"> VAKSIN BISA DITETAPI OLEH </text>
<text sub="clublinks" start="1628.626" dur="2.669"> Dina Pemilihan lan distribusi </text>
<text sub="clublinks" start="1629.293" dur="6.607"> Cepet. </text>
<text sub="clublinks" start="1631.429" dur="5.038"> >> Kita bakal duwe VACCINE </text>
<text sub="clublinks" start="1636.034" dur="2.902"> ING MATI MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="1636.601" dur="3.937"> REPORTER: TRUMP PRESIDEN Uga </text>
<text sub="clublinks" start="1639.07" dur="4.104"> DILARANG ING DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1641.439" dur="2.469"> GOVERNOR NEVADA, Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="1643.308" dur="1.301"> Dhewe Kritik Amarga Ditolak </text>
<text sub="clublinks" start="1644.042" dur="1.201"> PARNGET LAN NGADAMIKAKE ING JAMAN </text>
<text sub="clublinks" start="1644.742" dur="4.137"> RALLY LAS VEGAS MINGGU PUNGKAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1646.244" dur="3.87"> PRESIDEN nuduh THE </text>
<text sub="clublinks" start="1649.013" dur="1.802"> GOVERNOR TANPA Buktine </text>
<text sub="clublinks" start="1650.248" dur="2.335"> RIGGING PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1650.949" dur="1.968"> >> Saiki, dheweke bakal ngapusi </text>
<text sub="clublinks" start="1652.717" dur="0.834"> BALLOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="1653.05" dur="1.268"> Aku ora duwe ragu babagan iki. </text>
<text sub="clublinks" start="1653.684" dur="1.368"> Iki padha karo wong sing mlebu </text>
<text sub="clublinks" start="1654.452" dur="3.336"> BAYARAN BOLA. </text>
<text sub="clublinks" start="1655.186" dur="3.203"> YAMICHE: LAN IKI Kunjungan </text>
<text sub="clublinks" start="1657.922" dur="1.201"> TO CALIFORNIA Wingi, </text>
<text sub="clublinks" start="1658.522" dur="2.002"> TRUMP PRESIDEN GANDU DUIT </text>
<text sub="clublinks" start="1659.256" dur="2.803"> DENI GOLEK IKI KLIMAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1660.658" dur="2.102"> Dheweke mbaleni tuntutan sing salah </text>
<text sub="clublinks" start="1662.193" dur="1.201"> PENGURUSAN HUTAN sing Miskin IKI </text>
<text sub="clublinks" start="1662.893" dur="8.275"> FAKTOR ONLY ANJURING </text>
<text sub="clublinks" start="1663.527" dur="8.475"> WILDFIRES RAGING ing sisih kulon. </text>
<text sub="clublinks" start="1671.302" dur="1.635"> >> Sampeyan duwe alas kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="1672.136" dur="2.069"> Jagad </text>
<text sub="clublinks" start="1673.071" dur="1.735"> Sampeyan ora duwe dhisikan kaya sing sampeyan lakoni </text>
<text sub="clublinks" start="1674.339" dur="1.434"> IN KALIFORNIA, Kowe ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="1674.939" dur="3.003"> ING EUROPE, padha duwe alas </text>
<text sub="clublinks" start="1675.907" dur="3.837"> KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="1678.076" dur="2.336"> YAMICHE: ING KALIFORNIA Dinten, </text>
<text sub="clublinks" start="1679.878" dur="1.201"> SENATOR KAMALA HARRIS - THE </text>
<text sub="clublinks" start="1680.545" dur="1.135"> PRESIDENSI VICE DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1681.212" dur="2.269"> NOMINEE - LAMBASTED THE </text>
<text sub="clublinks" start="1681.813" dur="2.002"> PRESIDEN PITUTUR ING KLIMAT </text>
<text sub="clublinks" start="1683.615" dur="3.169"> GANTI. </text>
<text sub="clublinks" start="1683.948" dur="8.609"> >> Iki dudu masalah PARTISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1690.689" dur="3.769"> IDEOLOGI ORA KUDU KOPLAK. </text>
<text sub="clublinks" start="1692.69" dur="4.138"> KANGGO JENENG FAKTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1696.428" dur="2.501"> IKI HANE BENE FAKTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1696.961" dur="2.502"> YAMICHE: LAN Janji A </text>
<text sub="clublinks" start="1699.063" dur="4.672"> PENDEKATAN BEDA. </text>
<text sub="clublinks" start="1699.597" dur="6.439"> >> Iku kalebu ing AS lan ing </text>
<text sub="clublinks" start="1703.868" dur="2.902"> KEPIMPINAN BANGSA KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1706.17" dur="3.27"> SERIUS GAME EKSTEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1706.904" dur="3.203"> CLIMATE lan Nindakake APA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1709.574" dur="1.234"> BISA MITIGATE NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1710.608" dur="2.569"> Rusak. </text>
<text sub="clublinks" start="1711.076" dur="2.902"> YAMICHE: WENGI BIDEN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1713.31" dur="1.535"> , HARRIS IKI KAMPING </text>
<text sub="clublinks" start="1714.112" dur="1.367"> SISI LUAR NEGARA-- </text>
<text sub="clublinks" start="1714.979" dur="2.502"> HARRIS IN NEVADA, BIDEN IN </text>
<text sub="clublinks" start="1715.613" dur="4.104"> FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="1717.615" dur="3.47"> Nanging padha duwe tujuan umum, </text>
<text sub="clublinks" start="1719.85" dur="1.936"> PENGUNDUR LATINO PENGURUSAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1721.219" dur="1.467"> Nalika Presiden TRUMP HEADS TO </text>
<text sub="clublinks" start="1721.953" dur="3.536"> PHILADELPHIA ING Aula TOWN </text>
<text sub="clublinks" start="1722.82" dur="6.74"> Karo PEMILIH sing durung ditemtokake. </text>
<text sub="clublinks" start="1725.623" dur="5.038"> PATING "WARTA PBS," Aku </text>
<text sub="clublinks" start="1729.694" dur="2.836"> YAMICHE ALCINDOR. </text>
<text sub="clublinks" start="1730.795" dur="2.402"> JUDY: Dinten meniko saksine pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="1732.664" dur="3.87"> PILIHAN PRIMARY sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="1733.331" dur="3.871"> NOVEMBER </text>
<text sub="clublinks" start="1736.668" dur="1.268"> MUNG PEMENANG WIS WISNAR DITUTUS ING </text>
<text sub="clublinks" start="1737.335" dur="1.268"> DELAWARE - KAMU KUDA NGERTI SATU KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1738.069" dur="3.069"> THE nominal kanggo kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="1738.736" dur="3.336"> Lomba KONGRESIONAL NGANGGO KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1741.272" dur="1.735"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1742.206" dur="3.103"> ING KENE PECAH KANGGO DITonton </text>
<text sub="clublinks" start="1743.141" dur="2.802"> FOR ING FIGHT FOR CONTROL OF </text>
<text sub="clublinks" start="1745.443" dur="2.268"> CAPITOL KANGGO LISA Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="1746.077" dur="2.302"> , DESJARDINS. </text>
<text sub="clublinks" start="1747.845" dur="2.97"> SALAM KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1750.215" dur="4.47"> Ayo miwiti karo SENATE. </text>
<text sub="clublinks" start="1752.517" dur="3.069"> KANGGO KANGGO TANPA kontes TO </text>
<text sub="clublinks" start="1754.819" dur="3.169"> ORA KANGGO NGALAMI ATAU TETAP KONTROL </text>
<text sub="clublinks" start="1755.72" dur="3.269"> Saka bocah cilik saiki sing awake dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="1758.155" dur="1.268"> KANGGO PITUNG MINGGU MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="1759.123" dur="1.735"> Dina Pilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="1759.557" dur="3.136"> LISA: BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1762.193" dur="2.369"> Luwih Seng Dhiskusi Babagan. </text>
<text sub="clublinks" start="1764.095" dur="1.134"> AYOH BENAR ING. </text>
<text sub="clublinks" start="1764.695" dur="4.204"> THE SENATE. </text>
<text sub="clublinks" start="1767.165" dur="2.135"> DEMOKRAT Kebutuhan UTAWA 3 - TIGA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1769.033" dur="2.969"> Patang kursi. </text>
<text sub="clublinks" start="1769.667" dur="3.637"> IKI NOMOR KUNCI UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1772.136" dur="1.768"> Kudu njupuk telung utawa patang puluh </text>
<text sub="clublinks" start="1773.437" dur="1.936"> Kursi kanggo njupuk kontrol. </text>
<text sub="clublinks" start="1774.806" dur="4.004"> Ayo padha menyang GRAFIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1776.508" dur="3.636"> Kaping pisanan, iki kalebu </text>
<text sub="clublinks" start="1778.943" dur="1.468"> Kursi sing cocog kanggo muter </text>
<text sub="clublinks" start="1780.278" dur="2.235"> SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1780.545" dur="4.271"> ANA Luwih Saka TOSSUP </text>
<text sub="clublinks" start="1782.646" dur="3.671"> Nambah ing peta. </text>
<text sub="clublinks" start="1784.949" dur="2.602"> KANGGO KANGGO 12 KULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1786.451" dur="3.236"> ING KANGGO DEMOKRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1787.685" dur="4.004"> Yen sampeyan ndeleng peta liyane, </text>
<text sub="clublinks" start="1790.522" dur="1.934"> IKI NEGERI MERAH, MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="1792.19" dur="2.735"> REPUBLIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1794.392" dur="4.07"> 10 KANGGO ADALAH REPUBLIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1797.195" dur="2.502"> DEMOKRAT KANGGO 10 MESIN </text>
<text sub="clublinks" start="1798.596" dur="2.068"> PERCAYA PILIH PILIH UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1799.83" dur="4.438"> PAPAN kursi sing dibutuhake. </text>
<text sub="clublinks" start="1802.3" dur="2.235"> Ayo padha mremen mrene, siji maneh </text>
<text sub="clublinks" start="1804.402" dur="2.336"> PETA </text>
<text sub="clublinks" start="1804.669" dur="3.97"> IKI IKI KOMPETITIF, </text>
<text sub="clublinks" start="1807.138" dur="2.102"> ING SENAT ING SENAT </text>
<text sub="clublinks" start="1808.772" dur="0.968"> TRACKING CLOSELY TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="1809.373" dur="4.104"> Lomba PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1812.076" dur="2.102"> Ora ana DEMOKRAT Pitakon </text>
<text sub="clublinks" start="1813.611" dur="2.302"> MANFAAT saka JOE BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1814.311" dur="3.004"> NGLAKEN Luwih apik. </text>
<text sub="clublinks" start="1816.347" dur="1.368"> PRESIDEN JATUH NGUNDI </text>
<text sub="clublinks" start="1817.448" dur="3.303"> BANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="1819.184" dur="4.103"> LAKONAN SENATE BISA NGowahi Yen </text>
<text sub="clublinks" start="1820.885" dur="3.37"> ROBA PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1823.421" dur="1.168"> IKU KANGGO DILENGKA </text>
<text sub="clublinks" start="1824.389" dur="4.303"> CAMPUR. </text>
<text sub="clublinks" start="1825.223" dur="5.504"> JUDY: ORA Daptar DAFTAR PALING </text>
<text sub="clublinks" start="1829.427" dur="2.068"> MUNGKIN, APA KANG RUMPA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="1830.861" dur="3.704"> Nonton, Pimpinan Utama SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="1833.364" dur="2.035"> MITCH MCCONNELL ING KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.698" dur="5.272"> APA KANGGO KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="1836.034" dur="4.17"> LISA: IKI KANGGO Lomba FASCINATING </text>
<text sub="clublinks" start="1840.104" dur="1.602"> . </text>
<text sub="clublinks" start="1840.337" dur="2.036"> MITCH MCCONNELL saiki yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="1841.839" dur="2.202"> SENATOR PALING KETUA ING </text>
<text sub="clublinks" start="1843.641" dur="1.768"> KONGRES. </text>
<text sub="clublinks" start="1844.809" dur="2.402"> Dheweke wis slamet akeh tantangan </text>
<text sub="clublinks" start="1847.011" dur="3.336"> Sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="1847.344" dur="5.105"> Sawetara wong ndeleng dheweke minangka teflon, </text>
<text sub="clublinks" start="1850.548" dur="2.569"> NANGING PUNING NGANGGO PEMERINTAH </text>
<text sub="clublinks" start="1852.583" dur="0.934"> SAIKI SAIKI WIS NENG KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1853.25" dur="3.003"> Pangenalan. </text>
<text sub="clublinks" start="1855.353" dur="2.302"> AMY MCGRATH WIS WULANG BEBASAN </text>
<text sub="clublinks" start="1856.387" dur="5.439"> MARINE COMBAT PLIGHT - PILOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1858.823" dur="3.37"> Dheweke pancen kelangan pemilihan </text>
<text sub="clublinks" start="1861.96" dur="2.568"> WAKTU Pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="1863.528" dur="1.467"> GAMPANG GOLEK TANPA BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="1864.661" dur="4.939"> Loro-lorone. </text>
<text sub="clublinks" start="1867.932" dur="1.969"> $ 60 JUTA, paling ora, wis </text>
<text sub="clublinks" start="1869.734" dur="1.801"> SPENT. </text>
<text sub="clublinks" start="1870.501" dur="2.202"> CALON ING KANGGO MENGGUNAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1871.669" dur="3.87"> Luwih akeh dhuwit ing dana kampanjen </text>
<text sub="clublinks" start="1872.87" dur="4.004"> TANPA Lomba LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1876.307" dur="3.604"> NAMBAHKE, DEMOKRAT SENAT </text>
<text sub="clublinks" start="1877.007" dur="4.138"> Nanging isih ndeleng AS </text>
<text sub="clublinks" start="1880.912" dur="0.934"> LONGSHOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1881.279" dur="2.135"> Dheweke kudu mbantu saka </text>
<text sub="clublinks" start="1881.979" dur="3.17"> Lomba PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1883.547" dur="1.969"> TRUMP PRESIDEN IKU FAKTOR ING </text>
<text sub="clublinks" start="1885.282" dur="2.469"> KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="1885.649" dur="2.603"> Dheweke pancen POPULER ing KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="1887.885" dur="9.343"> YEN KECIL. </text>
<text sub="clublinks" start="1895.793" dur="2.202"> DEMOKRAT AYA KUDU MILIK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1897.495" dur="2.669"> MUNCUL MCCONNELL. </text>
<text sub="clublinks" start="1898.329" dur="2.569"> NANGING REPUBLIK SEPERTI LOMBA INI </text>
<text sub="clublinks" start="1900.298" dur="3.336"> Ora mung amarga padha precaya </text>
<text sub="clublinks" start="1901.032" dur="3.703"> MCCONNELL Bakal Menang, Nanging Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="1903.768" dur="1.368"> Uga Kaya DEMOKRAT KANGGO NGIRIM </text>
<text sub="clublinks" start="1904.869" dur="2.135"> DUIT INI. </text>
<text sub="clublinks" start="1905.57" dur="3.002"> KANGGO NGANGGO PAIR LONGSHOT </text>
<text sub="clublinks" start="1907.137" dur="2.169"> Dheweke ora pengin golek dhuwit </text>
<text sub="clublinks" start="1908.706" dur="0.934"> LAKON LAIN INGKANG PUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="1909.44" dur="2.736"> PANUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="1911.009" dur="1.434"> KITA Kudu Nonton Pilihan </text>
<text sub="clublinks" start="1912.309" dur="8.041"> Dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="1919.817" dur="1.434"> JUDY: APA KEDUA KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="1920.484" dur="4.771"> SINGING KENE SAIKI? </text>
<text sub="clublinks" start="1923.187" dur="4.838"> LISA: IKI GAMBAR BESAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1927.125" dur="5.137"> Ayo Goleki GRAFIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1928.159" dur="4.404"> ANA 55 KULIT RUMAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="1932.396" dur="1.034"> MAINKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1932.73" dur="1.234"> IKI FRACTION NGECIL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1933.564" dur="6.239"> RUMAH SUMBER. </text>
<text sub="clublinks" start="1934.666" dur="6.039"> KANGGO INGKANG LAKON ING Kontrol. </text>
<text sub="clublinks" start="1939.937" dur="1.268"> REPUBLIKAN PENTING DIPERLUKAN 20 </text>
<text sub="clublinks" start="1940.838" dur="2.87"> Saka Kursi mau. </text>
<text sub="clublinks" start="1941.339" dur="3.069"> APA KANG MENARIK SEPATU </text>
<text sub="clublinks" start="1943.841" dur="3.737"> Kursi KOMPETITIF ING </text>
<text sub="clublinks" start="1944.542" dur="3.57"> RUMAH DIANGGO DEMOKRAT, </text>
<text sub="clublinks" start="1947.712" dur="1.368"> SEPANG DENGAN REPUBLIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1948.413" dur="3.869"> KANGGO WARTA BAIK KANGGO DEMOKRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1950.715" dur="2.268"> BIASA ORA KANGGO DEFENSE </text>
<text sub="clublinks" start="1952.416" dur="3.403"> Saksampunipun nduwe setaun ageng. </text>
<text sub="clublinks" start="1955.219" dur="3.069"> DEMOKRAT percaya yen dheweke bisa dadi </text>
<text sub="clublinks" start="1955.953" dur="3.37"> SING PILIH PILIH KANGGO KANGGO LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1958.422" dur="1.635"> Duwe AJA BESAR Luwih gedhe ing </text>
<text sub="clublinks" start="1959.457" dur="0.867"> GUGUR YEN KALANGAN TERUS </text>
<text sub="clublinks" start="1960.191" dur="4.37"> ARE. </text>
<text sub="clublinks" start="1960.558" dur="5.705"> JUDY: KOWE NGOMONG KAMU, YES, </text>
<text sub="clublinks" start="1964.695" dur="2.236"> IKI NOMOR NANGING APA KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="1966.397" dur="0.901"> Uga ndeleng tren sing luwih gedhe ing </text>
<text sub="clublinks" start="1967.064" dur="0.901"> KARYA ING kene. </text>
<text sub="clublinks" start="1967.431" dur="5.172"> NGOMONG APIK APIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1969.033" dur="5.438"> LISA: BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1972.736" dur="3.77"> Tindakake gaweyan sing apik MY </text>
<text sub="clublinks" start="1974.605" dur="3.07"> Kanca karo ngomong babagan tren lan </text>
<text sub="clublinks" start="1977.108" dur="3.103"> Listrik, SUBURBS bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1977.875" dur="3.503"> MUTUENE MUNG KANGGO GUNUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1980.545" dur="3.669"> IKI KANGGO DEMOKRAT Deleng </text>
<text sub="clublinks" start="1982.547" dur="2.368"> NGANGGO APIK APIK APA VAST </text>
<text sub="clublinks" start="1984.348" dur="2.869"> KANGGO KANGGO KOMPITITIF </text>
<text sub="clublinks" start="1985.55" dur="4.27"> SAKING LUAR RICHMOND, </text>
<text sub="clublinks" start="1987.351" dur="3.904"> HOUSTON, PHOENIX, CHICAGO, </text>
<text sub="clublinks" start="1990.054" dur="1.801"> IKI WI GOLEK NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1991.388" dur="4.672"> RUMAH AS KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1994.492" dur="3.469"> LAIN-LAIN COUPLE, PALING BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="1996.193" dur="3.303"> Luwih saka Nomer Remote ASUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1999.063" dur="2.001"> Cedhak ONE QUARTER OF </text>
<text sub="clublinks" start="1999.63" dur="2.67"> Balapan KOMPETITIF ING RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="2001.366" dur="4.036"> PEMILIH WIS KETEMUAN sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="2002.433" dur="3.236"> KANG RUMA KANGGO ING TAUN </text>
<text sub="clublinks" start="2005.536" dur="1.435"> AGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2006.204" dur="1.467"> INGKANG KANGGO REPUBLIK </text>
<text sub="clublinks" start="2007.137" dur="2.27"> NYoba Nggawe Kursi </text>
<text sub="clublinks" start="2009.007" dur="2.535"> KALAH ING SWEEP. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.675" dur="4.47"> SATU LEWIH, WANGI. </text>
<text sub="clublinks" start="2013.911" dur="1.902"> Aku Sebutake Iki ing </text>
<text sub="clublinks" start="2015.279" dur="0.834"> MCCONNELL LAN MCGRATH SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="2015.946" dur="2.87"> Lomba. </text>
<text sub="clublinks" start="2017.915" dur="2.369"> BENAR ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2018.949" dur="4.204"> LEVELS OF SPENDING. </text>
<text sub="clublinks" start="2021.953" dur="3.135"> Nuwun sewu ngandhani wong sing ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="2023.721" dur="2.569"> Sampeyan manggon ing salah sawijine </text>
<text sub="clublinks" start="2025.222" dur="1.802"> NEGERI BATTLEGROUND LAN KOWE </text>
<text sub="clublinks" start="2026.424" dur="2.168"> Mikir Sampeyan wis Katon Akeh </text>
<text sub="clublinks" start="2027.158" dur="2.168"> IKLAN KAMPAIGN, KAMU MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="2028.725" dur="2.87"> ORA KENE ORA Katon. </text>
<text sub="clublinks" start="2029.459" dur="4.639"> JUDY: MIND-BOGGLING. </text>
<text sub="clublinks" start="2033.698" dur="1.801"> Akeh KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2034.231" dur="2.769"> LAN KITA KANGGO Katon </text>
<text sub="clublinks" start="2035.633" dur="1.734"> ING IKI IKI IKI ING MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2037.201" dur="5.472"> Ayo. </text>
<text sub="clublinks" start="2040.505" dur="2.668"> LISA DESJARDINS, Matur nuwun </text>
<text sub="clublinks" start="2043.007" dur="12.279"> Luwih akeh. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.383" dur="21.688"> Sawise BULAN HOMESCHOOLING, </text>
<text sub="clublinks" start="2057.188" dur="18.751"> MURID NGOMONG Dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="2075.339" dur="1.601"> KAMI SAIKI NGLIKU MASALAH sing ngadhepi </text>
<text sub="clublinks" start="2076.24" dur="1.334"> JUTA SEKOLAH, </text>
<text sub="clublinks" start="2077.074" dur="1.234"> Wong tuwa lan para guru </text>
<text sub="clublinks" start="2077.708" dur="1.268"> Ing saindenging jagad, saka negara-negara </text>
<text sub="clublinks" start="2078.442" dur="1.234"> IN ASIA, AFRIKA, LAN EUROPE. </text>
<text sub="clublinks" start="2079.109" dur="1.235"> NANGING MULAI, SAKA UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="2079.81" dur="1.335"> KINGDOM, ING ING IS KHUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="2080.477" dur="2.503"> BARRATT OLLY KORESPONDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2081.279" dur="1.968"> REPORTER: SEKOLAH BRITAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2083.114" dur="1.467"> BALIK maneh </text>
<text sub="clublinks" start="2083.381" dur="1.901"> Karo Bocah-bocah Bali </text>
<text sub="clublinks" start="2084.715" dur="1.034"> KELAS ING WIS WULA </text>
<text sub="clublinks" start="2085.415" dur="1.135"> Wiwit Maret. </text>
<text sub="clublinks" start="2085.883" dur="1.401"> Sawise MINGGU PEMBELAJARAN JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="2086.684" dur="1.468"> Amarga CORONAVIRUS KUNCI, </text>
<text sub="clublinks" start="2087.418" dur="5.138"> Wiwitan SEKOLAH INI DITAMPIL A </text>
<text sub="clublinks" start="2088.286" dur="6.806"> Sugeng Rawuh. </text>
<text sub="clublinks" start="2092.69" dur="3.17"> >> Aku seneng banget bali </text>
<text sub="clublinks" start="2095.226" dur="1.434"> Amarga aku wis ilang ana ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="2095.993" dur="1.468"> LAN AKU BISA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2096.794" dur="1.368"> KERJA EKSTRA LAN BISA KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2097.595" dur="1.301"> Deleng kanca-kanca, lan para guru, </text>
<text sub="clublinks" start="2098.295" dur="2.169"> TAPI SANGAT SING GET </text>
<text sub="clublinks" start="2099.03" dur="5.405"> Bali maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="2100.598" dur="4.471"> REPORTER: TUNGGAL ING UK, KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2104.568" dur="1.202"> SEKOLAH KANG DITULITAKE </text>
<text sub="clublinks" start="2105.202" dur="0.935"> DIBUKA, LAN KABEH ANAK KUDUT </text>
<text sub="clublinks" start="2105.903" dur="1.534"> KANGGO Mbalik. </text>
<text sub="clublinks" start="2106.437" dur="1.801"> NANGING KANGGO UNPREEDENTED OF </text>
<text sub="clublinks" start="2107.571" dur="1.435"> MAKNA PANDEMIK CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2108.372" dur="6.239"> REOPENING DALAM SIFAT SANGAT, </text>
<text sub="clublinks" start="2109.139" dur="7.741"> PENGALAMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2114.745" dur="12.546"> SEKOLAH Kudu NUTUN Bimbing </text>
<text sub="clublinks" start="2117.014" dur="10.977"> Saking PEMERINTAH, Watesan </text>
<text sub="clublinks" start="2127.425" dur="1.2"> KONTAK ANTARA BEDA </text>
<text sub="clublinks" start="2128.125" dur="1.201"> KUMPULAN ANAK, EKSTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2128.759" dur="3.57"> LANGKAH ngresiki, meja sing </text>
<text sub="clublinks" start="2131.796" dur="1.401"> KABEH ngadhepi arah sing padha. </text>
<text sub="clublinks" start="2132.463" dur="1.435"> BIRIS PERDANA MENTERI BRITAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2133.331" dur="1.301"> JOHNSON KANG GAMBAR IKI A </text>
<text sub="clublinks" start="2134.031" dur="0.901"> KEUTAMAAN KEBANGSAAN KANGGO GOLEK SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2134.765" dur="0.901"> BALIK maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="2135.066" dur="1.334"> ING KANGGO MAWAL KANGGO WANGUN </text>
<text sub="clublinks" start="2135.8" dur="1.301"> Dening UNITU GURU LAN Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="2136.534" dur="1.301"> Wong tuwa bab kaslametan, uga uga </text>
<text sub="clublinks" start="2137.235" dur="1.301"> Babagan APA SEKOLAH MULAI </text>
<text sub="clublinks" start="2137.969" dur="5.538"> Bakal Nggawe Virus Nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="2138.669" dur="5.572"> Luwih cepet. </text>
<text sub="clublinks" start="2143.641" dur="2.101"> NANGING PALING GURU KANG DILENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="2144.375" dur="2.068"> KANGGO BALIK ING BINGKING DESKU. </text>
<text sub="clublinks" start="2145.876" dur="1.368"> PRINCIPAL SEKOLAH ANDY </text>
<text sub="clublinks" start="2146.577" dur="3.336"> FITZGIBBON. </text>
<text sub="clublinks" start="2147.378" dur="3.636"> >> Kita pancen duwe tugas moral </text>
<text sub="clublinks" start="2150.047" dur="2.202"> Mbukak Lawang Kita lan Entuk KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2151.148" dur="5.138"> Bocah-bocah bali menyang pendhidhikan, </text>
<text sub="clublinks" start="2152.383" dur="4.771"> LAN Bali ING BELAJAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2156.42" dur="2.602"> Kayane pancen penting. </text>
<text sub="clublinks" start="2157.321" dur="2.469"> REPORTER: PRIORITAS NASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2159.156" dur="3.236"> STATUS INGKANG DADI SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2159.924" dur="5.738"> BUKA EFEKTIF, tegese yen </text>
<text sub="clublinks" start="2162.526" dur="4.171"> LAN KANG LANGKAH KUNCI BUTUH </text>
<text sub="clublinks" start="2165.796" dur="1.602"> TO REIMPOSED, SEKOLAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2166.831" dur="1.268"> Tetep dibukak nalika bagean liyane saka </text>
<text sub="clublinks" start="2167.531" dur="4.504"> EKONOMI IKI KANGGO PUBL </text>
<text sub="clublinks" start="2168.232" dur="6.373"> KANGGO KANGGO DITUTUP maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="2172.169" dur="6.106"> TAPI KANGGO YAKIN LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="2175.973" dur="3.737"> , KELAS ORA GOLEK MUNG KALANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="2178.409" dur="1.935"> Luwih, sing bakal gumantung ing </text>
<text sub="clublinks" start="2179.844" dur="2.635"> ARAH COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2180.578" dur="3.936"> Jeblugan ING KINGDOM UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="2182.613" dur="3.036"> >> IKI KANGGO LUCY, APA </text>
<text sub="clublinks" start="2184.648" dur="2.369"> CHANNEL INGGRIS ING BELGIUM, </text>
<text sub="clublinks" start="2185.783" dur="1.902"> INGKU SEKOLAH ORA BALIK - </text>
<text sub="clublinks" start="2187.151" dur="8.708"> KANGGO RISING CASE COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2187.818" dur="8.775"> Nomer Wiwit JULAI. </text>
<text sub="clublinks" start="2195.993" dur="2.102"> KANGGO GOLONGAN LAUREN, IBU </text>
<text sub="clublinks" start="2196.727" dur="4.304"> TIGA, KANGGO NGAREP. </text>
<text sub="clublinks" start="2198.229" dur="5.272"> ENAM WULAN PEMBELAJARAN RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="2201.165" dur="5.471"> Wis Nantang Tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="2204.101" dur="3.236"> >> Taun iki pancen wis nyata </text>
<text sub="clublinks" start="2206.77" dur="1.268"> SHORTENED BY SITUATION, WE </text>
<text sub="clublinks" start="2207.471" dur="4.704"> SAIKI MULAI GRADE KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="2208.171" dur="6.341"> LAN ORA BISA NGOMO </text>
<text sub="clublinks" start="2212.376" dur="5.071"> - Dheweke ora bisa maca utawa </text>
<text sub="clublinks" start="2214.645" dur="3.069"> NULIS KANG ANAK ANAK LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2217.581" dur="2.469"> DID </text>
<text sub="clublinks" start="2217.848" dur="3.47"> REPORTER: Dheweke ora mung ing </text>
<text sub="clublinks" start="2220.184" dur="1.868"> GOLONG BELAKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2221.452" dur="1.334"> PELAJARAN Tampilake PANUTUP SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2222.186" dur="3.403"> Wis nyebar kesenjangan </text>
<text sub="clublinks" start="2222.92" dur="3.703"> ANTARA PELAJAR KECIL </text>
<text sub="clublinks" start="2225.723" dur="1.734"> Lan CLASSMATE lan </text>
<text sub="clublinks" start="2226.757" dur="2.502"> GAPS TERBESAR KANGGO YOUNGER </text>
<text sub="clublinks" start="2227.925" dur="4.671"> Bocah-bocah. </text>
<text sub="clublinks" start="2229.393" dur="4.838"> ING SEKOLAH MONTGOMERI ING BRUSSELS </text>
<text sub="clublinks" start="2232.73" dur="2.235"> , MODAL BELGIUM, IKU </text>
<text sub="clublinks" start="2234.365" dur="0.901"> KANGGO KANGGO WIS LAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="2235.099" dur="1.534"> Aturan. </text>
<text sub="clublinks" start="2235.399" dur="1.935"> >> Dheweke bisa ngetutake </text>
<text sub="clublinks" start="2236.766" dur="1.302"> KELAS ONLINE Dadi KITA NGADESALAKAKE </text>
<text sub="clublinks" start="2237.467" dur="1.301"> JADWAL BIT kanggo wong-wong mau Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="2238.201" dur="1.402"> KAMU isih ngatur kanggo ngrampungake </text>
<text sub="clublinks" start="2238.902" dur="2.569"> PROGRAM. </text>
<text sub="clublinks" start="2239.737" dur="2.468"> REPORTER: SEKOLAH BELGIUM Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="2241.605" dur="1.301"> DIBUKA ING KODE PAPAT WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="2242.339" dur="2.769"> SISTEM - Saiki ing Kuning, </text>
<text sub="clublinks" start="2243.039" dur="2.97"> Tegese MINGGU HARI DIMU LIMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2245.242" dur="1.468"> MASKI KANGGO MANDATORI KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2246.143" dur="6.306"> Kanggo bocah-bocah luwih saka 12 taun, kanthi kontak </text>
<text sub="clublinks" start="2246.843" dur="6.841"> TERBATAS KANG GOLEK KELAS CILIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2252.583" dur="3.303"> YEN WENI UTAMA UTAMA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2253.818" dur="3.636"> KODE MERAH, UKURAN KLASIS </text>
<text sub="clublinks" start="2256.02" dur="2.135"> PUPIL Luwih tuwa Bakal DIPERHATI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2257.588" dur="8.341"> WAKTU SEKOLAH CUTING DUA Loro A </text>
<text sub="clublinks" start="2258.288" dur="9.91"> MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="2266.063" dur="2.736"> PEMAIN SEPERTI INI </text>
<text sub="clublinks" start="2268.331" dur="2.169"> Uga luwih saka USUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2269.367" dur="3.769"> Bocah-bocah bali saka SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="2272.603" dur="1.301"> DARI SARI REDA RISIKO sing Tinggi </text>
<text sub="clublinks" start="2273.27" dur="1.334"> ZONES Kudu Kuwarsa </text>
<text sub="clublinks" start="2274.037" dur="1.235"> 14 HARI, Sanajan BARU </text>
<text sub="clublinks" start="2274.738" dur="2.235"> TAHUN AKADEMIK KANGGO NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2276.007" dur="5.338"> NANGING APROSI EROPA, Retak </text>
<text sub="clublinks" start="2277.107" dur="4.972"> Wis Miwiti Nuduhake. </text>
<text sub="clublinks" start="2281.479" dur="1.268"> Sawetara Sekolah ing BELGIUM Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="2282.213" dur="3.069"> Wis Kudu Ditutup Amarga </text>
<text sub="clublinks" start="2282.88" dur="3.07"> Jeblugan Lokal. </text>
<text sub="clublinks" start="2285.416" dur="6.94"> FRANSA LAN JERMAN ORA KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2286.083" dur="7.507"> Katon Dozens CLOSURES. </text>
<text sub="clublinks" start="2292.49" dur="2.802"> Minangka nyebarake COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2293.724" dur="3.637"> ACCELERATE APRUS EUROPE, </text>
<text sub="clublinks" start="2295.526" dur="2.569"> GURU-GURU LAN UNIONE </text>
<text sub="clublinks" start="2297.495" dur="1.301"> Babagan KESELAMATAN WITH Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="2298.229" dur="1.467"> Nelpon ukuran sing luwih angel </text>
<text sub="clublinks" start="2298.929" dur="3.27"> Lan Watesan ing UKURAN KELAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2301.399" dur="1.534"> LANGKAH BEDA-BEDA NGANGGO EUROPE - </text>
<text sub="clublinks" start="2302.333" dur="1.268"> Nanging ana perjanjian sing THE </text>
<text sub="clublinks" start="2303.067" dur="7.14"> MANFAAT SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2303.734" dur="10.143"> OUTWEIGH RISIKO. </text>
<text sub="clublinks" start="2310.341" dur="3.903"> REPORTER: IKI MICHAEL BALEKE </text>
<text sub="clublinks" start="2314.011" dur="1.534"> ING UGANDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2314.512" dur="1.767"> JUTA ANAK ING </text>
<text sub="clublinks" start="2315.679" dur="1.268"> NEGARA APRIKA APRIKA KEMBALI </text>
<text sub="clublinks" start="2316.413" dur="1.234"> ING KELAS, KANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="2317.08" dur="3.804"> Kakehan ing COVID-19 KES ING </text>
<text sub="clublinks" start="2317.781" dur="4.438"> KONTINEN </text>
<text sub="clublinks" start="2321.018" dur="5.672"> SEKOLAH IN TANZANIA DIBUKA malih ing </text>
<text sub="clublinks" start="2322.353" dur="5.371"> JUNE SELEPE Telung Wulan saka </text>
<text sub="clublinks" start="2326.824" dur="1.935"> KUNCI TOTAL COVID19. </text>
<text sub="clublinks" start="2327.858" dur="2.269"> Akeh TANPA AIR RUNNING ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="2328.893" dur="7.573"> TOILET KERJA, Nanging KELAS </text>
<text sub="clublinks" start="2330.261" dur="9.809"> KUNCI KANGGO KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.6" dur="4.538"> >> KITA PITUTUR ING ALLOH LAN GUSTI </text>
<text sub="clublinks" start="2340.204" dur="3.136"> Bakal Mbantu KITA. </text>
<text sub="clublinks" start="2341.505" dur="3.938"> PLUS NGANGGO MASKI ING HARI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="2343.474" dur="2.669"> REPORTER: TANZANIA mandheg </text>
<text sub="clublinks" start="2345.576" dur="1.301"> Nerbitake tokoh resmi ing </text>
<text sub="clublinks" start="2346.277" dur="3.903"> KANGGO CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2347.011" dur="3.87"> Jeblugan APRIL. </text>
<text sub="clublinks" start="2350.314" dur="2.202"> IKI DITUTUPI A </text>
<text sub="clublinks" start="2351.015" dur="3.636"> DAKlarasi dening Presiden JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="2352.65" dur="4.37"> MAGUFULI YEN NEGARA IKI </text>
<text sub="clublinks" start="2354.785" dur="3.436"> GRATIS Saka PANDEMIK </text>
<text sub="clublinks" start="2357.154" dur="4.504"> PESANAN KABEH SEKOLAH KANGGO DIBUKA maneh </text>
<text sub="clublinks" start="2358.355" dur="3.604"> Karo Pandhuan COVID-19 ING </text>
<text sub="clublinks" start="2361.792" dur="6.072"> TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2365.563" dur="3.035"> KESEHATAN PUBLIK INTERNASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2367.998" dur="3.537"> NGALAMI KANGGO LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2368.732" dur="4.337"> TANZANIA Kuwi GRATIS Saka </text>
<text sub="clublinks" start="2371.669" dur="2.168"> PANDEMIC, PARNGET Yen Wis </text>
<text sub="clublinks" start="2373.203" dur="2.57"> ING SATU NEGARA, KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2375.573" dur="1.367"> PENYEBARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2376.273" dur="1.401"> MAHASISWA MOLEK TO SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2377.074" dur="1.467"> AFRIKA SELATAN TERUS DIANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2377.908" dur="1.535"> PEMBUNUH COVID-19 paling abot </text>
<text sub="clublinks" start="2378.675" dur="5.072"> DI KONTINEN, KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2379.577" dur="4.904"> Setengah kabeh kasus anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="2383.881" dur="2.201"> SEKOLAH PEMBUKA KERAJAAN </text>
<text sub="clublinks" start="2384.615" dur="2.302"> ING JUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2386.216" dur="1.302"> NANGING SATU BAPAN WIS </text>
<text sub="clublinks" start="2387.051" dur="1.234"> RELUCTANT Ngidini </text>
<text sub="clublinks" start="2387.651" dur="8.875"> Bocah-bocah bali menyang kelas amarga </text>
<text sub="clublinks" start="2388.419" dur="10.276"> OF Surge ing kasus. </text>
<text sub="clublinks" start="2396.66" dur="3.17"> >> Akeh-akehe padha wedi </text>
<text sub="clublinks" start="2398.829" dur="1.735"> COVID IKI, ING KANGGO MUTU </text>
<text sub="clublinks" start="2399.964" dur="1.634"> KANGGO NGEWON ING BANGSA LAN DUWE </text>
<text sub="clublinks" start="2400.698" dur="11.677"> Wong tuwa ora kandha, pamiarsa </text>
<text sub="clublinks" start="2401.732" dur="11.644"> KUDU GOLEK SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2412.509" dur="2.169"> Nanging umume sing sekolah. </text>
<text sub="clublinks" start="2413.51" dur="4.171"> KANGGO KERJA. </text>
<text sub="clublinks" start="2414.812" dur="3.537"> REPORTER: DEMOKRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="2417.815" dur="1.267"> REPUBLIK CONGO NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="2418.482" dur="4.537"> PENDEKATAN FASED kanggo dibukak maneh </text>
<text sub="clublinks" start="2419.216" dur="4.504"> SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2423.153" dur="1.301"> SAIKI ING ANJANG KELAS ING </text>
<text sub="clublinks" start="2423.853" dur="1.268"> SESI KANGGO KANGGO SISWA </text>
<text sub="clublinks" start="2424.587" dur="4.272"> Sapa sing ana ing pungkasan wekasane </text>
<text sub="clublinks" start="2425.255" dur="4.338"> Sadurunge GRADUATING. </text>
<text sub="clublinks" start="2428.993" dur="5.037"> RENCANA IKU KANGGO REST OF THE </text>
<text sub="clublinks" start="2429.727" dur="5.004"> MAHASISWA MULAI OKTOBER. </text>
<text sub="clublinks" start="2434.164" dur="1.168"> NURUT PUSAT AFRIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2434.864" dur="1.168"> KANGGO CONTROL PENYAKIT LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2435.465" dur="1.602"> PREVENTION, KONTINEN Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="2436.166" dur="1.635"> Luwih saka 1.3 JUTA dikonfirmasi </text>
<text sub="clublinks" start="2437.201" dur="8.675"> KAS COVID-19 LAN Liwat 31000 </text>
<text sub="clublinks" start="2437.935" dur="8.808"> MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="2446.01" dur="2.268"> CARA RESPONSI VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2446.877" dur="2.202"> KANGGO YUTU JUTA SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2448.412" dur="7.006"> ANAK KANGGO SUMBER DAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2449.213" dur="9.375"> KANGGO KABEH 54 BANGSA AFRIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2455.552" dur="4.871"> ING KABEH APRIK, APIK </text>
<text sub="clublinks" start="2458.722" dur="2.869"> ING kene ing UGANDA, SEKOLAH tetep </text>
<text sub="clublinks" start="2460.557" dur="4.538"> Ditutup Amarga Wedi Sing </text>
<text sub="clublinks" start="2464.495" dur="3.97"> PANDEMIK MUNG KECIL saka Tangan. </text>
<text sub="clublinks" start="2467.465" dur="1.601"> PEMBELAJARAN JAUH DALAM AFRIKA yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="2468.599" dur="1.168"> SUSAH, LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2469.199" dur="1.268"> MUNGKIN, diwenehake 80% Saka </text>
<text sub="clublinks" start="2469.9" dur="2.268"> MAHASISWA TANPA AKSES TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="2470.601" dur="2.502"> INTERNET </text>
<text sub="clublinks" start="2472.302" dur="3.971"> KANGGO MURID, Listrik </text>
<text sub="clublinks" start="2473.237" dur="3.97"> KANG dipercaya. </text>
<text sub="clublinks" start="2476.407" dur="5.138"> LAIN-LAIN TANPA LISTRIK </text>
<text sub="clublinks" start="2477.341" dur="5.471"> KABEH ING BANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="2481.679" dur="1.834"> >> LONGRONG LONGREN </text>
<text sub="clublinks" start="2482.946" dur="1.301"> SAKA SEKOLAH, Luwih gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="2483.646" dur="6.707"> RISIKO sing ORA BISA MULAI </text>
<text sub="clublinks" start="2484.38" dur="9.844"> SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2490.487" dur="4.505"> REPORTER: UN UNGGUL IKI </text>
<text sub="clublinks" start="2494.358" dur="1.368"> SEKOLAH PEMBUKAAN CEPAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="2495.125" dur="1.235"> AFRIKA BISA NGERTI GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="2495.859" dur="8.675"> Digawe adoh banget ing ngombe ing </text>
<text sub="clublinks" start="2496.493" dur="11.078"> Nyebarake COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2504.668" dur="3.237"> REPORTER: IKI PATRICK IN </text>
<text sub="clublinks" start="2507.704" dur="3.17"> BEIJING. </text>
<text sub="clublinks" start="2509.24" dur="6.339"> ING SEKOLAH INI, MAHASISWA </text>
<text sub="clublinks" start="2512.576" dur="3.771"> Teka STAGGERED GRADE, LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2515.746" dur="1.534"> GARIS ATUR GURU, </text>
<text sub="clublinks" start="2516.48" dur="1.468"> Sakdurunge diidini ing njero ruangan </text>
<text sub="clublinks" start="2517.414" dur="1.368"> Liwat Liwat SCREENING </text>
<text sub="clublinks" start="2518.081" dur="2.302"> POINT, ING endi siswa duwe </text>
<text sub="clublinks" start="2518.916" dur="2.201"> TEMPERATURE TAKEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2520.517" dur="1.134"> ANA KANGGO SIJI LALAKI SIJI </text>
<text sub="clublinks" start="2521.251" dur="1.234"> Tekan kelas. </text>
<text sub="clublinks" start="2521.785" dur="1.434"> IKI IKI BAGIAN ING APA sing diarani </text>
<text sub="clublinks" start="2522.619" dur="2.803"> THE ANTI-PANDEMIC NEW NORMAL ING </text>
<text sub="clublinks" start="2523.353" dur="3.804"> BEIJING. </text>
<text sub="clublinks" start="2525.556" dur="2.302"> KANGGO COVID-19 ING BAY, KLIK </text>
<text sub="clublinks" start="2527.291" dur="4.103"> PESANAN, SAKA TINDAK, KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2527.991" dur="4.638"> CARANYA NENG SEKOLAH Luhur. </text>
<text sub="clublinks" start="2531.528" dur="2.602"> >> Dheweke nindakake akeh perkara, </text>
<text sub="clublinks" start="2532.763" dur="2.435"> Kayane disfungsi ALKOHOL, NGGUNAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2534.264" dur="1.668"> GUNSUR PENGUKUR SUHU, LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2535.332" dur="4.437"> Dheweke nggawe kita nganggo topeng kabeh dina </text>
<text sub="clublinks" start="2536.066" dur="7.241"> PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2539.903" dur="4.237"> REPORTER: TUTUP 600.000 </text>
<text sub="clublinks" start="2543.44" dur="1.334"> SISWA SAIKI BALIK ING SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2544.274" dur="4.037"> ING MODAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2544.908" dur="4.237"> KANGGO Sawetara, KANGGO SIKAP KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="2548.445" dur="1.835"> ING GOLEK NGANGGO KLASIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2549.613" dur="1.335"> Sawetara Sekolah Menengah lan Tinggi </text>
<text sub="clublinks" start="2550.414" dur="1.301"> Bali maneh ing APRIL, sadurunge A </text>
<text sub="clublinks" start="2551.081" dur="1.334"> CLUSTER INFEKSI INI ING </text>
<text sub="clublinks" start="2551.849" dur="3.069"> SEKOLAH PAKSA JUNE Ditutup </text>
<text sub="clublinks" start="2552.549" dur="2.903"> LAGI. </text>
<text sub="clublinks" start="2555.052" dur="1.267"> NANGING KANGGO ANA </text>
<text sub="clublinks" start="2555.586" dur="3.569"> KAS sing ditransfer kanthi tliti ing </text>
<text sub="clublinks" start="2556.453" dur="3.303"> BEIJING Wiwit AKHIR JULAI. </text>
<text sub="clublinks" start="2559.289" dur="1.168"> TAMPILAN CINA, WONG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2559.889" dur="2.636"> CONCIDENT NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="2560.591" dur="2.902"> NGatasi VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2562.659" dur="2.903"> MASKUT ORA KENA MANDATORI </text>
<text sub="clublinks" start="2563.627" dur="2.603"> ING UMUM. </text>
<text sub="clublinks" start="2565.696" dur="3.603"> Sawetara siswa ora ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="2566.363" dur="4.204"> POINT ATURAN SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2569.433" dur="1.801"> >> Kadhangkala aku bakal njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="2570.7" dur="1.235"> KANGGO BARI. </text>
<text sub="clublinks" start="2571.368" dur="2.535"> Aku ora bakal ditonton kanthi ketat </text>
<text sub="clublinks" start="2572.068" dur="3.637"> Kabeh wektu. </text>
<text sub="clublinks" start="2574.037" dur="2.302"> REPORTER: Amarga IKU </text>
<text sub="clublinks" start="2575.839" dur="1.134"> ATI POLITIK CHINA, </text>
<text sub="clublinks" start="2576.473" dur="1.201"> BEIJING KANGGO Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="2577.107" dur="3.87"> PREVENSI COVID sing KETAT </text>
<text sub="clublinks" start="2577.808" dur="3.903"> PROTOKOL ING NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2581.111" dur="2.502"> Akeh watesan </text>
<text sub="clublinks" start="2581.845" dur="2.702"> SAIKI GRATIS SAIKI saiki </text>
<text sub="clublinks" start="2583.747" dur="4.537"> KANGGO ASUS KASUS BARU </text>
<text sub="clublinks" start="2584.681" dur="4.271"> INFEKSI wis dibukak </text>
<text sub="clublinks" start="2588.418" dur="1.268"> BANGSA, Nanging Otoritas </text>
<text sub="clublinks" start="2589.085" dur="1.402"> ORA KANGGO ANGKUT LIDA </text>
<text sub="clublinks" start="2589.819" dur="2.369"> KANDUNGAN LANGSUNG ALTOGETER </text>
<text sub="clublinks" start="2590.621" dur="4.07"> SAIKI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2592.322" dur="3.17"> KOMPLIKENSI BISA MUTU THE </text>
<text sub="clublinks" start="2594.925" dur="1.668"> NEGERI BALIK ING NGANGGO GRIP OF </text>
<text sub="clublinks" start="2595.625" dur="2.536"> VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2597.328" dur="1.267"> KOREA Kidul KANGGO NAMPAK KASUS </text>
<text sub="clublinks" start="2598.295" dur="1.735"> CARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2598.729" dur="2.002"> KANGGO GOLEK DADI RESURGEN </text>
<text sub="clublinks" start="2600.164" dur="5.137"> Pungkasane PEMERINTAH LELESEN </text>
<text sub="clublinks" start="2600.864" dur="5.605"> Watesan Awal ing Agustus. </text>
<text sub="clublinks" start="2605.435" dur="1.702"> KANGGO 200 KAS KANGGO PAUT A </text>
<text sub="clublinks" start="2606.603" dur="2.736"> SEKOLAH ING SEOUL, meksa </text>
<text sub="clublinks" start="2607.271" dur="3.035"> AUTHORITIES kanggo nyelehake KELAS </text>
<text sub="clublinks" start="2609.473" dur="4.737"> NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2610.44" dur="4.938"> >> Kutha SEOUL, INCHEON </text>
<text sub="clublinks" start="2614.344" dur="1.835"> , LAN PROVINSI GYEONGGI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2615.512" dur="2.702"> SWITCH TO FULL Remote LEARNING. </text>
<text sub="clublinks" start="2616.313" dur="2.602"> REPORTER: MURID AKHIR AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="2618.348" dur="0.967"> Nindakake Ujian MULAI KOLEJ </text>
<text sub="clublinks" start="2619.048" dur="1.001"> KANGGO EXITPT. </text>
<text sub="clublinks" start="2619.449" dur="3.837"> NANGING BISA BENAR NING LAIN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2620.183" dur="3.804"> BALIK maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="2623.42" dur="1.501"> KAS COVID ING JEPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2624.121" dur="1.601"> STABIL KOMPARATIF. </text>
<text sub="clublinks" start="2625.055" dur="5.171"> MAHASISWA WULA MULA </text>
<text sub="clublinks" start="2625.856" dur="5.004"> OGOS </text>
<text sub="clublinks" start="2630.36" dur="2.336"> Iku mung uga - Remote </text>
<text sub="clublinks" start="2630.994" dur="2.536"> PEMBELAJARAN WIS WIS WILIK KANGGO PILIH. </text>
<text sub="clublinks" start="2632.83" dur="3.736"> PANDEMIK NGANGGO MASSIF </text>
<text sub="clublinks" start="2633.664" dur="3.77"> PISAH DIGITAL ING NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2636.7" dur="1.835"> SURVI MENTERI PELAJARAN </text>
<text sub="clublinks" start="2637.568" dur="1.901"> KANGGO NGANGGO 10% SEKOLAH UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="2638.669" dur="6.439"> INSTRUKSI ONLINE NING APA </text>
<text sub="clublinks" start="2639.603" dur="6.173"> SEKOLAH KANGGO MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="2645.242" dur="1.268"> Kritikus ujar JAPAN JATUH </text>
<text sub="clublinks" start="2645.909" dur="1.401"> TINGGAL ING TEKNOLOGI KELAS, </text>
<text sub="clublinks" start="2646.643" dur="7.774"> LAN SISWA ORA KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2647.444" dur="7.741"> TEXTBOOKS lan TABLET KURANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2654.551" dur="1.335"> ING HONG KONG, ANA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2655.319" dur="5.605"> ROW OVER TEKSBOOK, AS SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2656.019" dur="5.573"> PREPARE TO REOPEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2661.058" dur="1.267"> Pamaréntah dipuntudhuh saka </text>
<text sub="clublinks" start="2661.725" dur="1.501"> SENSORING KANGGO PROMOTE </text>
<text sub="clublinks" start="2662.459" dur="2.636"> PENDIDIKAN PATRIOTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2663.36" dur="2.469"> >> Aku ora bakal ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="2665.229" dur="1.367"> SCREENING POLITIK, APAK APA </text>
<text sub="clublinks" start="2665.963" dur="1.667"> IS, PROFESIONAL, KITA Katon </text>
<text sub="clublinks" start="2666.73" dur="2.335"> NASKAH TEKS Kasedhiya ing </text>
<text sub="clublinks" start="2667.764" dur="3.07"> PASAR, LAN SEDIAKAKE Sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="2669.199" dur="7.674"> SARAN PROFESIONAL TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="2670.968" dur="7.707"> PELAJAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2677.007" dur="2.435"> REPORTER: ORA WIS OWENE </text>
<text sub="clublinks" start="2678.809" dur="1.401"> Babagan CARA BARU, LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2679.576" dur="3.637"> KEAMANAN NASIONAL VAGUELY </text>
<text sub="clublinks" start="2680.343" dur="3.538"> UNDANG-UNDANG bakal ngetrapake sekolah. </text>
<text sub="clublinks" start="2683.347" dur="1.334"> Ditulis liwat BEIJING TO </text>
<text sub="clublinks" start="2684.014" dur="1.668"> TANPA ENGRESI LAN NELpon </text>
<text sub="clublinks" start="2684.815" dur="1.668"> BEBASAN, Sawetara GURU LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2685.816" dur="1.268"> PELAJAR NGRASA APIK APA </text>
<text sub="clublinks" start="2686.617" dur="7.34"> SEKOLAH MUNG KANGGO TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="2687.217" dur="7.341"> Ganggu. </text>
<text sub="clublinks" start="2694.091" dur="2.835"> LAN KANGGO KANGKUNG KANGGO MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="2694.691" dur="2.969"> SIMMER ING BANYAK SISWA </text>
<text sub="clublinks" start="2697.06" dur="1.401"> PROTESTER, CARA SEKOLAH ING HONG </text>
<text sub="clublinks" start="2697.794" dur="2.269"> KONG HANDLE COVID ONLY ADDS TO </text>
<text sub="clublinks" start="2698.595" dur="2.802"> MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2700.197" dur="3.703"> KANGGO "WARTA PBS," Aku </text>
<text sub="clublinks" start="2701.531" dur="7.207"> PATRICK FOK, ING BEIJING. </text>
<text sub="clublinks" start="2704.034" dur="5.038"> REPORTER: Aku MICHAEL BALEKE ING </text>
<text sub="clublinks" start="2708.872" dur="9.109"> KAMPALA. </text>
<text sub="clublinks" start="2715.312" dur="3.37"> JUDY: KOTA LOUISVLLE </text>
<text sub="clublinks" start="2718.115" dur="1.334"> IKLAN PENGESAHAN ING Dinane </text>
<text sub="clublinks" start="2718.815" dur="3.804"> Karo KELUARGA BREONNA TAYLOR, </text>
<text sub="clublinks" start="2719.583" dur="3.737"> SIAM WULA SETELE DITEMBAK </text>
<text sub="clublinks" start="2722.753" dur="3.836"> POLISI LAN MATI MENJADI A </text>
<text sub="clublinks" start="2723.453" dur="4.204"> REFRAIN PROTES NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2726.723" dur="1.868"> AS AMNA NAWAZ NYAJARAKE KAMU, POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="2727.791" dur="2.836"> Owah-owahan kalebu bagean </text>
<text sub="clublinks" start="2728.725" dur="3.336"> Perjanjian. </text>
<text sub="clublinks" start="2730.761" dur="3.836"> NANGING PITAKON Luwih gedhe </text>
<text sub="clublinks" start="2732.195" dur="3.07"> BIAYA CRIMINAL POTENSI </text>
<text sub="clublinks" start="2734.731" dur="1.535"> Lawan pejabat isih tetep </text>
<text sub="clublinks" start="2735.398" dur="7.141"> FRONT AND CENTER TO KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="2736.4" dur="8.141"> LAN akeh sak negara. </text>
<text sub="clublinks" start="2742.673" dur="2.768"> REPORTER: ING MATA </text>
<text sub="clublinks" start="2744.675" dur="1.634"> KELUARGA, SATU LANGKAH NGADAP KEADILAN </text>
<text sub="clublinks" start="2745.575" dur="2.669"> KANGGO BREONNA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2746.443" dur="2.402"> >> Iku mung wiwitan </text>
<text sub="clublinks" start="2748.378" dur="0.801"> NANGGO KEADILAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2748.978" dur="1.368"> BREONNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2749.312" dur="2.369"> ROH NYA CANTIK LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2750.48" dur="2.102"> PRIBADI LAKON NGAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="2751.815" dur="5.939"> KABEH KITA ING DALAM TANYA </text>
<text sub="clublinks" start="2752.716" dur="7.007"> TULUNGGAL KANGGO NGUTAMAKE NAMAE. </text>
<text sub="clublinks" start="2757.888" dur="2.535"> REPORTER: Dino iki, Kutha </text>
<text sub="clublinks" start="2759.856" dur="2.469"> LOUISVILLE WARUH A </text>
<text sub="clublinks" start="2760.557" dur="2.836"> PENGATURAN $ 12 JUTA Karo </text>
<text sub="clublinks" start="2762.459" dur="1.634"> IBU TAYLOR TAMIKA PALMER </text>
<text sub="clublinks" start="2763.527" dur="3.069"> Sawise dheweke digugat liwat dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="2764.227" dur="3.403"> PEMBUNUHAN BUDAK Dening POLIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2766.73" dur="4.537"> LOUISVILLE MAYOR GREG FISCHER. </text>
<text sub="clublinks" start="2767.764" dur="4.504"> >> Aku ora bisa miwiti mbayangno MS. </text>
<text sub="clublinks" start="2771.401" dur="1.701"> SAKIT PALMER, LAN KAYA DEEPLY, </text>
<text sub="clublinks" start="2772.402" dur="2.702"> Nuwun Nuwun Kanggo BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2773.236" dur="4.104"> MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="2775.238" dur="2.77"> REPORTER: IKI SUM BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="2777.474" dur="1.268"> ORA DIMENI KOTA ING A </text>
<text sub="clublinks" start="2778.141" dur="3.27"> KES MISCONDUCT POLIS, LAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="2778.875" dur="3.003"> SETTLEMENT KANGGO PAKET OF </text>
<text sub="clublinks" start="2781.545" dur="1.934"> REFORMS POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="2782.012" dur="3.803"> >> Ucapake jenenge! </text>
<text sub="clublinks" start="2783.613" dur="3.971"> >> BREONNA TAYLOR! </text>
<text sub="clublinks" start="2785.949" dur="2.269"> REPORTER: PENGATURAN DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="2787.718" dur="1.234"> Sawise BULAN PROTES </text>
<text sub="clublinks" start="2788.352" dur="1.167"> Nderek BREONNA TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="2789.086" dur="3.136"> MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="2789.653" dur="3.336"> EMERGENSI umur 26 taun </text>
<text sub="clublinks" start="2792.356" dur="2.134"> TEKNIK MEDIKAL KANG Ditembak ING </text>
<text sub="clublinks" start="2793.123" dur="2.035"> KANGGO RUMAH 13 MARET BY </text>
<text sub="clublinks" start="2794.624" dur="3.604"> POLISI LOUISVIL, LAYANAN A </text>
<text sub="clublinks" start="2795.291" dur="3.671"> JAMINAN Obat. </text>
<text sub="clublinks" start="2798.362" dur="1.734"> POLIS NGOMONG Bengi Kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="2799.096" dur="4.504"> KANGGO NGERTI Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="2800.23" dur="4.27"> Mecah Pintu TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2803.734" dur="1.467"> NANGING BOYFRIENDE - KENNETH </text>
<text sub="clublinks" start="2804.634" dur="1.935"> WALKER - UjUR ORA NEMEN NANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2805.334" dur="1.969"> KANGGO, PIKIR KANGGO NGECEWE, </text>
<text sub="clublinks" start="2806.703" dur="5.772"> LAN UNGGAH SINGIKU SING SING SINGLE GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="2807.437" dur="5.739"> BANGSA LISENSI. </text>
<text sub="clublinks" start="2812.609" dur="1.268"> POLIS RESPONDED, Nembak </text>
<text sub="clublinks" start="2813.31" dur="1.134"> TAYLOR Luwih saka 8 WAKTU, LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2814.01" dur="2.97"> MATI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2814.578" dur="3.202"> Ora ana obat-obatan sing ditemokake ing omah. </text>
<text sub="clublinks" start="2817.114" dur="2.401"> Saka telung pejabat sing melu, </text>
<text sub="clublinks" start="2817.914" dur="2.135"> Mung siji sing didhisiki ing wulan Juni. </text>
<text sub="clublinks" start="2819.649" dur="1.067"> SEPARATE, CRIMINAL </text>
<text sub="clublinks" start="2820.183" dur="4.037"> INVESTIGASI KANG dingerteni dening </text>
<text sub="clublinks" start="2820.85" dur="3.704"> KENTUCKY ATTORNEY UMUM DANIEL </text>
<text sub="clublinks" start="2824.354" dur="2.035"> KAMERON. </text>
<text sub="clublinks" start="2824.687" dur="3.871"> >> KANGGO JENENGE. </text>
<text sub="clublinks" start="2826.59" dur="5.038"> >> BREONNA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2828.759" dur="3.503"> REPORTER: Nanging CERITA TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="2831.762" dur="1.168"> TETAP ING PUSAT A </text>
<text sub="clublinks" start="2832.396" dur="1.367"> NGGOLEK GOLEK BANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2833.063" dur="1.568"> KEADILAN RACIAL, REFORMS POLIS, </text>
<text sub="clublinks" start="2833.897" dur="3.336"> LAN ngelingake wong supaya ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="2834.765" dur="3.503"> NAMA </text>
<text sub="clublinks" start="2837.367" dur="1.535"> PENGATURAN MUNGKIN KANGGO DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2838.402" dur="1.434"> NOMEN WULAN, NGALAMI IKI </text>
<text sub="clublinks" start="2839.036" dur="2.235"> Gandhengane karo kulawarga kulawarga TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="2839.97" dur="2.201"> GAMPANG CIVIL. </text>
<text sub="clublinks" start="2841.405" dur="1.4"> LAN ORA KANGGO ADMISI </text>
<text sub="clublinks" start="2842.305" dur="2.936"> SALAH DENING KOTA OF </text>
<text sub="clublinks" start="2842.939" dur="4.838"> LOUISVILLE ING GOLONGAN Dinten iki. </text>
<text sub="clublinks" start="2845.375" dur="3.203"> KABEH APA SAIKI NING KENTUCKY </text>
<text sub="clublinks" start="2847.911" dur="1.634"> ATTORNEY UMUM, KANGGO Katon Yen </text>
<text sub="clublinks" start="2848.712" dur="3.903"> BAYARAN CRIMINAL marang </text>
<text sub="clublinks" start="2849.679" dur="3.737"> PEGAWAI Bakal DIAPAK Gabung </text>
<text sub="clublinks" start="2852.749" dur="2.335"> SAIKI SAIKI Ngrembug SENI, IS </text>
<text sub="clublinks" start="2853.55" dur="2.469"> HANNAH DRAKE. </text>
<text sub="clublinks" start="2855.218" dur="1.535"> Dheweke AUTHOR lan AKTIVIS ING </text>
<text sub="clublinks" start="2856.153" dur="1.567"> LOUISVILLE, Sapa sing wis dadi pemimpin </text>
<text sub="clublinks" start="2856.887" dur="5.338"> Telpon kanggo Adil IN BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2857.854" dur="5.405"> NAMA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2862.359" dur="2.869"> Sugeng Rawuh WONG "NEWSHOUR." </text>
<text sub="clublinks" start="2864.695" dur="3.636"> Matur nuwun wis karo US. </text>
<text sub="clublinks" start="2866.864" dur="2.802"> Sakdurunge KAMU GOLEK INI </text>
<text sub="clublinks" start="2868.465" dur="1.768"> Rincian, Aku Pengin reaksi sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="2869.799" dur="2.403"> PAWARTA Dinten iki. </text>
<text sub="clublinks" start="2871.268" dur="3.302"> WIWIT LAMA WIS WIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2873.537" dur="1.334"> INGKANG NGERTI, APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2874.704" dur="4.404"> PIKIR? </text>
<text sub="clublinks" start="2875.004" dur="4.338"> >> WIS WIS Suwe. </text>
<text sub="clublinks" start="2879.242" dur="0.667"> . </text>
<text sub="clublinks" start="2879.475" dur="0.801"> Teka aku mesthi </text>
<text sub="clublinks" start="2880.043" dur="6.006"> EMOSI. </text>
<text sub="clublinks" start="2884.147" dur="3.37"> IKI KANGGO NGARASA EMOSI </text>
<text sub="clublinks" start="2886.182" dur="2.102"> KANGGO KANGGO TANPA BREONNA TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="2887.65" dur="1.135"> IBU DAPAT IKU WUJUD KEADILAN </text>
<text sub="clublinks" start="2888.418" dur="4.204"> KANGGO BUDAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="2889.453" dur="4.905"> REPORTER: KAMU SENENG NURUN ORA APA </text>
<text sub="clublinks" start="2892.755" dur="5.707"> Mung $ 12 JUTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2895.092" dur="4.17"> CD sing paling gedhe - kutha </text>
<text sub="clublinks" start="2898.662" dur="2.468"> PEMBAYARAN ING GOLEKSI POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="2900.964" dur="0.867"> KASUS </text>
<text sub="clublinks" start="2901.264" dur="0.901"> ANA GOLEK SEPATU ING </text>
<text sub="clublinks" start="2901.965" dur="3.503"> REFORMS. </text>
<text sub="clublinks" start="2902.532" dur="3.704"> SAIKI SAIKI bakal njaluk APROVAL </text>
<text sub="clublinks" start="2905.602" dur="4.771"> OF WARRANTS SEARCH sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="2906.369" dur="4.738"> NGANGGO JUDI. </text>
<text sub="clublinks" start="2910.506" dur="1.301"> Dheweke bakal nawakake KREDIT omah </text>
<text sub="clublinks" start="2911.24" dur="3.504"> KANGGO PEGAWAI NGANGGO LANGSUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2911.941" dur="3.47"> TANPA WONG KOTA POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="2914.877" dur="1.235"> SING PUNYA NGADORAKAKE OLEH DADOM LAN </text>
<text sub="clublinks" start="2915.545" dur="1.167"> PENGUJIAN ALKOHOL UNTUK PEGAWAI </text>
<text sub="clublinks" start="2916.245" dur="1.168"> TERLARUT ING GAMBARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2916.846" dur="0.967"> Kuwi KANGGO Sithik </text>
<text sub="clublinks" start="2917.547" dur="3.003"> SINGKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2918.849" dur="2.535"> Yen sampeyan ndeleng referensi kasebut, </text>
<text sub="clublinks" start="2920.683" dur="3.537"> Nalika sampeyan ndeleng ing </text>
<text sub="clublinks" start="2921.518" dur="3.67"> Kekerasan sing ora disengaja dening </text>
<text sub="clublinks" start="2924.454" dur="1.735"> POLISI NGANGGO AMERIKA BLACK, </text>
<text sub="clublinks" start="2925.322" dur="2.168"> KANGGO BEDA KANG BENER </text>
<text sub="clublinks" start="2926.322" dur="5.372"> PIKIR INFORMASI KANGGO APA? </text>
<text sub="clublinks" start="2931.161" dur="1.267"> >> Mesthi bakal njupuk </text>
<text sub="clublinks" start="2931.828" dur="1.701"> Nuduhake INFORMASI INI </text>
<text sub="clublinks" start="2932.863" dur="1.033"> GROUND SAAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="2933.663" dur="5.706"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2935.832" dur="5.271"> Aku bakal ngomong yen aku dijaluk </text>
<text sub="clublinks" start="2939.503" dur="2.335"> KANGGO INGKANG NGANGGO SUWAYU SIVIL </text>
<text sub="clublinks" start="2941.237" dur="0.867"> KANGGO REFORMASI POLISI KANGGO TIED </text>
<text sub="clublinks" start="2941.971" dur="2.169"> IT. </text>
<text sub="clublinks" start="2943.273" dur="3.536"> Aku ora ngerti yen aku wis weruh </text>
<text sub="clublinks" start="2945.242" dur="2.368"> YEN KANG KENE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2946.943" dur="3.704"> Nalika wis ana pambayare </text>
<text sub="clublinks" start="2947.743" dur="3.971"> GOLEKSI POLIS, POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="2951.114" dur="1.234"> BRUTALITAS, LAN PEMBUNUHAN A </text>
<text sub="clublinks" start="2951.848" dur="0.834"> Wong ing tangane </text>
<text sub="clublinks" start="2952.482" dur="4.204"> POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="2956.019" dur="1.401"> Aku ngucapke matur nuwun banget marang BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2956.82" dur="1.868"> KELUARGA TAYLOR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2957.554" dur="5.405"> Pikirane duwe REFORMASI POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="2960.157" dur="5.605"> DIKENAL KANGGO LAWSUIT SIVIL LAN Aku </text>
<text sub="clublinks" start="2963.093" dur="5.705"> Ngerti MS. BAKER KANGGO IKI </text>
<text sub="clublinks" start="2967.397" dur="2.436"> ORA WIS, ORA KANGGO ORA </text>
<text sub="clublinks" start="2968.931" dur="1.403"> LAWSUIT SIVIL TANPA JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="2969.966" dur="2.87"> OF REFORMASI POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="2970.901" dur="2.368"> REPORTER: BENAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2972.969" dur="4.071"> WE KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2973.971" dur="4.537"> Loro-lorone ATTORNEY Saka kulawarga, </text>
<text sub="clublinks" start="2977.541" dur="1.634"> SINGING KENE ORA KENE REFORMS </text>
<text sub="clublinks" start="2978.641" dur="3.037"> Kudu dadi bagean saka urusan. </text>
<text sub="clublinks" start="2980.978" dur="2.768"> NANGING AKU PIKIR, ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2982.512" dur="2.869"> REFORMS TAMBAHAN sing dikira </text>
<text sub="clublinks" start="2985.148" dur="2.536"> Kudu ana? </text>
<text sub="clublinks" start="2985.515" dur="3.504"> >> Aku mikir ana tambahan </text>
<text sub="clublinks" start="2988.819" dur="2.835"> REFORMS. </text>
<text sub="clublinks" start="2989.152" dur="3.603"> Kita duwe bagean saka </text>
<text sub="clublinks" start="2992.055" dur="4.738"> POPULASI MATI NANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2992.889" dur="4.137"> NANGISI POLIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2996.926" dur="0.801"> . </text>
<text sub="clublinks" start="2997.16" dur="1.168"> Nalika sampeyan ndeleng defisit ing </text>
<text sub="clublinks" start="2997.86" dur="1.903"> POLISI LAN ORA Katon </text>
<text sub="clublinks" start="2998.461" dur="3.737"> REFORMASI POLISI, Kepiye KITA </text>
<text sub="clublinks" start="2999.896" dur="3.103"> KARYA KANGGO KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="3002.532" dur="5.672"> Loro-lorone perkara sing bakal dienggo </text>
<text sub="clublinks" start="3003.132" dur="5.873"> TANGAN-IN-BERSAMA? </text>
<text sub="clublinks" start="3008.338" dur="1.301"> AKU PIKIR KANGGO HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="3009.138" dur="1.335"> Kesempatan kanggo polisi TO </text>
<text sub="clublinks" start="3009.772" dur="1.369"> Bener-bener urip ing komunitas kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="3010.607" dur="1.268"> KANGGO NGAPOLIK, TO </text>
<text sub="clublinks" start="3011.274" dur="1.635"> Sejatine ngerti wong ing </text>
<text sub="clublinks" start="3012.609" dur="3.403"> KANGGO SAJURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3013.042" dur="4.371"> Aku seneng sing uga disebutake </text>
<text sub="clublinks" start="3016.513" dur="2.802"> ANA KANGGO JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="3017.546" dur="4.639"> VOLUNTEERISME kanggo Polisi, mula </text>
<text sub="clublinks" start="3019.448" dur="4.505"> KANG BENER BISA NGerteni </text>
<text sub="clublinks" start="3022.886" dur="1.935"> WONG-WONG KANGGO NGAPOLIK LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3024.221" dur="2.001"> Muga-muga, sing bakal mungkasi sawetara </text>
<text sub="clublinks" start="3025.389" dur="4.904"> BRUTALITAS POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="3027.724" dur="5.739"> AKU KANGGO MUNG KITA isih duwe </text>
<text sub="clublinks" start="3030.426" dur="3.704"> CARA LAMA KAYU KANGGO MUNYUK </text>
<text sub="clublinks" start="3033.596" dur="2.269"> NGADILAH KEADILAN BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="3034.264" dur="1.968"> TAYLOR lan KEADILAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="3035.999" dur="3.403"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="3036.366" dur="4.07"> REPORTER: LAN KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3039.536" dur="3.303"> Sawetara wong sing guneman dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="3040.569" dur="3.671"> ING Konferensi Konférensi lan Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="3042.972" dur="2.436"> NAMA, NGOMONG ORA KITU PITUTUR </text>
<text sub="clublinks" start="3044.373" dur="2.537"> ANA KANGGO NGADILAKAKE JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="3045.541" dur="1.769"> Petugas kasebut dicekel lan </text>
<text sub="clublinks" start="3047.11" dur="4.471"> DIBAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="3050.247" dur="2.835"> KAMU SING PUNING KANGGO PANGGILAN </text>
<text sub="clublinks" start="3052.182" dur="3.837"> UMUM KANGGO KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="3053.216" dur="3.403"> BAYARAN CRIMINAL, IKU GRAND </text>
<text sub="clublinks" start="3056.152" dur="4.204"> JURI KANGGO DIKONVENSI. </text>
<text sub="clublinks" start="3058.455" dur="2.702"> AKU SENENG, DASAR KERJA </text>
<text sub="clublinks" start="3060.49" dur="2.535"> LAN NGALAMI ING LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="3061.29" dur="2.403"> Pinten-pinten kapitadosan sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="3063.159" dur="4.004"> PROSES ING KENE SAIKI? </text>
<text sub="clublinks" start="3063.827" dur="7.173"> >> KANGGO JUJUR, ORA Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="3067.297" dur="3.937"> IMAN ING PROSES Kuwi. </text>
<text sub="clublinks" start="3071.134" dur="0.767"> . </text>
<text sub="clublinks" start="3071.367" dur="1.235"> Aku nyoba Tetep Mugo-mugo AS </text>
<text sub="clublinks" start="3072.034" dur="1.502"> Wong sing AKTIVIS LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3072.735" dur="2.536"> SPEAKS OUT ing KOMUNITAS, Nanging </text>
<text sub="clublinks" start="3073.67" dur="2.235"> KAMU KANGGO NAMPANG KENE KES INI </text>
<text sub="clublinks" start="3075.405" dur="0.934"> WIS MAUT APROS ING </text>
<text sub="clublinks" start="3076.039" dur="3.003"> NEGERI UNITED. </text>
<text sub="clublinks" start="3077.841" dur="1.868"> Aku dudu sing ngarep-arep </text>
<text sub="clublinks" start="3079.175" dur="2.269"> Bakal LENGKAP LAN LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="3080.911" dur="4.27"> KEADILAN FOR BREONNA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3083.246" dur="5.673"> Saben dina, aku nyoba tangi lan </text>
<text sub="clublinks" start="3085.315" dur="5.238"> ENVISI IKU BEDA, </text>
<text sub="clublinks" start="3089.886" dur="1.802"> KAMERON UMUM sing ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="3090.687" dur="3.903"> AKAN Katon BRIAND AS A </text>
<text sub="clublinks" start="3091.821" dur="3.47"> WANITA HITAM Lawas 26 TAHUN IKU </text>
<text sub="clublinks" start="3094.724" dur="2.736"> DIBUNJI DI RUMAH, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="3096.493" dur="3.804"> KENE MASIH KENE ING KENE INI, IKI </text>
<text sub="clublinks" start="3099.229" dur="3.636"> Dheweke duwe hak adil. </text>
<text sub="clublinks" start="3100.43" dur="3.97"> Yen ana wong iki - Yen ana wong </text>
<text sub="clublinks" start="3102.999" dur="2.903"> KAMU NGAKAK IKI, NGAKONI </text>
<text sub="clublinks" start="3104.534" dur="2.269"> Warga tangga lan mateni wong-wong mau, </text>
<text sub="clublinks" start="3106.303" dur="2.135"> KITA KUDU DUWET. </text>
<text sub="clublinks" start="3107.471" dur="2.001"> Aku ora mikir KALANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3108.572" dur="1.468"> KENE KENE KANGGO KARO WONG WONG </text>
<text sub="clublinks" start="3109.606" dur="2.769"> IKI pejabat polisi. </text>
<text sub="clublinks" start="3110.173" dur="6.573"> REPORTER: LAN KANGGO Duwe HUKUM </text>
<text sub="clublinks" start="3113.143" dur="4.837"> Krungu, ana wong sing ngarani ITU AN </text>
<text sub="clublinks" start="3117.214" dur="3.303"> UPHILL BATTLE LEGALLY TO MEET </text>
<text sub="clublinks" start="3118.114" dur="3.003"> SING DILUWIT, Amarga pejabat </text>
<text sub="clublinks" start="3120.65" dur="2.002"> BISA NGANGGO DEFENSE Dhewe. </text>
<text sub="clublinks" start="3121.251" dur="2.102"> Dheweke ngerti yen ana sing didhisiki </text>
<text sub="clublinks" start="3122.786" dur="3.269"> Menyang Dheweke Awal. </text>
<text sub="clublinks" start="3125.021" dur="3.136"> Aku Pancen Yen Dina Iki </text>
<text sub="clublinks" start="3126.189" dur="3.036"> RESTITUSI IKU ONLY ADIL </text>
<text sub="clublinks" start="3128.291" dur="1.602"> Sing KANGGO ING NAMA </text>
<text sub="clublinks" start="3129.359" dur="2.902"> BREONNA TAYLOR, IKI APA </text>
<text sub="clublinks" start="3131.027" dur="2.002"> Mikir RESPONSE Bakal Saka </text>
<text sub="clublinks" start="3132.395" dur="3.237"> Sampeyan lan wong liya ing komunitas kasebut? </text>
<text sub="clublinks" start="3133.162" dur="2.903"> >> Wong-wong ing komunitas iki bakal </text>
<text sub="clublinks" start="3135.765" dur="2.936"> BE SANGET UPSET. </text>
<text sub="clublinks" start="3137.434" dur="2.001"> IKI KOMUNITAS ANA </text>
<text sub="clublinks" start="3138.834" dur="0.968"> KANGGO NGALAMI ORA DIKENANG ORA APA </text>
<text sub="clublinks" start="3139.569" dur="3.103"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3141.538" dur="2.269"> ANA TETAPI SATU BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="3142.805" dur="3.504"> TRAUMA sing kedadeyan ing </text>
<text sub="clublinks" start="3143.94" dur="2.903"> LOUISVILLE LAN IKI KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="3146.442" dur="5.039"> KANGGO PUNYUH KESEHATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3149.112" dur="3.103"> KANGGO PEGAWAI ORA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3151.614" dur="3.503"> DENGAN ONLY AKAN NGANGGO Luwih Lanjut </text>
<text sub="clublinks" start="3153.717" dur="2.769"> TRAUMA ING KOMUNITAS LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3155.251" dur="3.203"> Terus terang aku ora mikir bakal </text>
<text sub="clublinks" start="3156.619" dur="2.536"> LUNGGUH KANGGO WONG KANG WONG </text>
<text sub="clublinks" start="3158.588" dur="0.867"> Diprotes luwih saka 100 </text>
<text sub="clublinks" start="3159.288" dur="4.271"> HARI. </text>
<text sub="clublinks" start="3160.49" dur="4.004"> Wong sing protes yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="3164.027" dur="3.203"> Nuntut Kaadilan Lengkap. </text>
<text sub="clublinks" start="3164.627" dur="3.337"> KITA SENENG BENEH RIHANNA </text>
<text sub="clublinks" start="3167.363" dur="1.268"> IBU TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3168.097" dur="2.836"> KITA TETAPI NGADAMAKE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3168.765" dur="2.869"> KANGGO BEBERAPA - BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="3171.067" dur="1.602"> IBU TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3171.768" dur="1.535"> KITA TETAPI NGADAMAKE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="3172.802" dur="3.704"> Apa bakal sawetara watesan. </text>
<text sub="clublinks" start="3173.436" dur="3.537"> TAPI KANGGO LANGIT AIRPLANE </text>
<text sub="clublinks" start="3176.64" dur="4.57"> IKU Loro Sayap. </text>
<text sub="clublinks" start="3178.608" dur="3.504"> Kita duwe restorasi lan uga padha </text>
<text sub="clublinks" start="3181.545" dur="1.001"> BUTUH PENGANGKUTAN CRIMINAL </text>
<text sub="clublinks" start="3182.245" dur="7.941"> Petugas. </text>
<text sub="clublinks" start="3189.586" dur="1.334"> REPORTER: Sampeyan Sebutake Dina saka </text>
<text sub="clublinks" start="3190.32" dur="1.301"> PROTESTS, SELURUAN, MAJALAH </text>
<text sub="clublinks" start="3191.054" dur="1.268"> PANUTUP, WONG GOLEK BENER </text>
<text sub="clublinks" start="3191.754" dur="1.168"> NAMA TERUS DIKASAK LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3192.455" dur="1.135"> TEKANE DITETAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="3193.056" dur="1.567"> APA KANGGO PIKIR LANGKAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="3193.723" dur="1.868"> Dina iki tegese akeh liyane </text>
<text sub="clublinks" start="3194.757" dur="1.802"> KES INGKANG ORA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="3195.725" dur="1.434"> Krungu Babagan Jeneng Ireng </text>
<text sub="clublinks" start="3196.693" dur="3.136"> WANITA MATI? </text>
<text sub="clublinks" start="3197.293" dur="5.805"> >> Aku mikir iki pancen sithik </text>
<text sub="clublinks" start="3199.963" dur="4.637"> LANGKAH PENTING, KHUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="3203.265" dur="3.571"> KANGGO WANITA HITAM sing wis nate </text>
<text sub="clublinks" start="3204.734" dur="3.47"> MATI OLEH POLISI LAN WAJAR </text>
<text sub="clublinks" start="3207.204" dur="3.736"> BRUTALITAS saka POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="3208.538" dur="3.67"> AKU SAKA NGOMONG BREONNA TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="3211.074" dur="1.768"> Loro perkara sing makarya nglawan dheweke, </text>
<text sub="clublinks" start="3212.342" dur="4.237"> Dheweke ireng lan wanita. </text>
<text sub="clublinks" start="3213.51" dur="6.072"> KANG KANG asring ana ing endi ana gebug lan A </text>
<text sub="clublinks" start="3216.713" dur="4.071"> GOLEKI TEMPAT HARD BLACK </text>
<text sub="clublinks" start="3219.716" dur="2.402"> WANITA ING AMERIKA IKI WONGA </text>
<text sub="clublinks" start="3221.251" dur="3.17"> OUT Sampeyan ora bisa nerusake </text>
<text sub="clublinks" start="3223.62" dur="3.103"> BRUTALIS WANITA BLACK LAN PEMBUNUH </text>
<text sub="clublinks" start="3224.554" dur="4.037"> Wong-wong mau ing omah lan dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="3227.023" dur="2.036"> BISA OK ORA Ditampa. </text>
<text sub="clublinks" start="3228.725" dur="4.904"> IKI TUNGGAL Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="3229.559" dur="4.771"> REPORTER: IKU HANNAH DRAKE, </text>
<text sub="clublinks" start="3233.763" dur="0.934"> NGGABUNGA KITA Saking LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="3234.463" dur="1.969"> KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="3235.832" dur="4.037"> PIKIR KANGGO WEKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="3238.802" dur="1.368"> - Matur nuwun sanget kanggo sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="3240.003" dur="1"> WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="3240.303" dur="9.609"> >> Matur Nuwun. </text>
<text sub="clublinks" start="3245.041" dur="5.272"> JUDY: LAN KANGGO “WARTA” </text>
<text sub="clublinks" start="3250.046" dur="0.834"> KANG Bengi iki. </text>
<text sub="clublinks" start="3250.446" dur="1.168"> AKU JUDY WOODRUFF. </text>
<text sub="clublinks" start="3251.013" dur="1.135"> NGGABUNGA KAMI ONLINE LAN MULAI INI </text>
<text sub="clublinks" start="3251.747" dur="1.102"> SENENG MALAM. </text>
<text sub="clublinks" start="3252.281" dur="1.869"> KANGGO KABEH KITA ING “PBS </text>
<text sub="clublinks" start="3252.982" dur="1.936"> NEWSHOUR, ”Matur Nuwun. </text>
<text sub="clublinks" start="3254.284" dur="3.569"> PLEASE STREWEN aman lan kita bakal ndeleng </text>
<text sub="clublinks" start="3255.051" dur="9.442"> KOWE BESAR. </text>
<text sub="clublinks" start="3257.987" dur="8.608"> >> PENDAFTARAN UTAMA "PBS </text>
<text sub="clublinks" start="3265.228" dur="1.601"> PAWARTA "WIS Kasedhiya dening </text>
<text sub="clublinks" start="3266.729" dur="1.835"> - </text>
<text sub="clublinks" start="3266.962" dur="2.336"> >> Nalika Jagad njaluk </text>
<text sub="clublinks" start="3268.698" dur="5.638"> COMPLICATED, LOBA ING NGALAMI </text>
<text sub="clublinks" start="3269.432" dur="5.505"> PIKIR sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="3274.47" dur="1.201"> Karo Kasugihan FIDELITAS lan </text>
<text sub="clublinks" start="3275.07" dur="1.168"> MANAGEMENT, PENASIHAT DEDIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="3275.804" dur="1.135"> BISA TUTOR AILOR LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3276.372" dur="1.234"> SARAN KANGGO URIP. </text>
<text sub="clublinks" start="3277.072" dur="3.271"> MUNGKIN KAYA FIDELITAS </text>
<text sub="clublinks" start="3278.608" dur="4.57"> >> KONSUMER CELLULAR. </text>
<text sub="clublinks" start="3282.545" dur="4.805"> JOHNSON & JOHNSON. </text>
<text sub="clublinks" start="3287.017" dur="5.404"> RASELAN BNSF. </text>
<text sub="clublinks" start="3291.121" dur="1.6"> LAYANAN KEUANGAN RAYMOND LAMA </text>
<text sub="clublinks" start="3292.555" dur="5.639"> JAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="3296.493" dur="5.204"> CARNEGIE CORPORATION BARU </text>
<text sub="clublinks" start="3298.328" dur="3.936"> YORK, INOVASI Panyokong ing </text>
<text sub="clublinks" start="3301.831" dur="3.837"> PENDIDIKAN, DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="3302.398" dur="3.904"> ENGAGEMENT, LAN ADVANCEMENT </text>
<text sub="clublinks" start="3305.802" dur="1.134"> TEMPAT INTERNASIONAL LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3306.436" dur="5.104"> KEAMANAN DI CARNEGIE.ORG. </text>
<text sub="clublinks" start="3309.406" dur="2.701"> LAN KANGGO DUKUNGAN DALAM </text>
<text sub="clublinks" start="3311.674" dur="0.867"> INDIVIDU INI LAN </text>
<text sub="clublinks" start="3312.241" dur="25.392"> INSTITUSI. </text>
<text sub="clublinks" start="3334.764" dur="3.57"> PROGRAM INI GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="3337.767" dur="1.101"> Dening CORPORATION FOR PUBLIC </text>
<text sub="clublinks" start="3338.467" dur="1.201"> Nyebarke lan BY </text>
<text sub="clublinks" start="3339.001" dur="1.402"> SUMBANGAN KANGGO PBS </text>
<text sub="clublinks" start="3339.802" dur="1.902"> STATION SAKING PAMERHI KOWE. </text>
<text sub="clublinks" start="3341.037" dur="2.735"> Matur Nuwun. </text>
<text sub="clublinks" start="3343.239" dur="1.234"> [CAPTIONING DIGUNAKAN BY </text>
<text sub="clublinks" start="3343.906" dur="1.234"> INSTITUT CAPTIONING NASIONAL, </text>
<text sub="clublinks" start="3344.607" dur="1.234"> KANG TANGGUNGJAWAB KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3345.274" dur="0.767"> ISI CAPTION LAN AKURASI.] </text>
<text sub="clublinks" start="3348.445" dur="9.308"> >> IKI "PBS NEWSHOUR WEST," </text>
<text sub="clublinks" start="3355.085" dur="8.741"> SAKA WETA STUDIOS ING WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="3359.622" dur="4.938"> LAN KANGGO MITRA ING WALTER </text>
<text sub="clublinks" start="3363.959" dur="1.235"> SEKOLAH JURNALISME CRONKITE AT </text>
<text sub="clublinks" start="3364.693" dur="0.935"> UNIVERSITAS NEGERI ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="3365.327" dur="1.502"> ♪ </text>