Episodi drejtpërdrejt i PBS NewsHour West, 15 shtator 2020 subtitles

JEMI TREGUAR P ACRGJITHSISHT GLOBIN ZBULONI SI JAN VENDET E TJERA ARSIMIMI TRAJTUES. CHARLOTTE WESLEY: Unë jam i ngazëllyer për të Kthehu mbrapa sepse kam gabuar QENI KETU DHE DO T JEM I AFT T Kapni deri në punën ekstra dhe unë do të Jini të aftë të shihni miqtë e mi, dhe M TESUES, POR SHQIPTAR ITSHT KTHEHET NERVORISHT SHKAK PBRDUKSHME KA RREGULLAT DHE GJITHÇKA. GJYKIMI: T ALL GJITHA ATA DHE MORE SHUM SOT “NEWSHOUR” I PBS. >> FINANCIMI KRYESOR P THER "NEWSHOUR" është siguruar nga. >> Kirurg Pediatrik. VULLNETAR ARTIST TOPIAR. FINANCIAR I RAYMONDJAMES KËSHILLTAR. K ADSHILLA E TAYLOR T TO T H NDIHMONI JETN JETA JUAJ. JET,, PLANIFIKUAR MIR. >> PER 25 VITE, KONSUMATOR QELIZA ASSHT OFRUAR NR PLANET WIRELESS KONTRATS TES PROJEKTUAR T'I NDIHMONI NJERZIT T D BON M M SHUM ÇFAR ATA PELQEJNE. SH .RBIMI TON I KLIENTIT T-BAZ N SH.B.A. EKIPI MUND T NDIHMOJ T GJENI NJ PL PLAN Q TH T F P FRVITET P TOR T M LESUAR M M SHUM, VIZITONI KONSUMATORIN CELLULAR.TV. >> JOHNSON & JOHNSON. HEKURUDHA BMS F. - HEKURUDHA BNSF. ♪ >> JOHN SA DHE JAMES L FONDACIONI KNIGHT, NXITJA I INFORMUAR DHE I ANGAMUAR BASHKSIT >> DHE ME MBESHTETJEN NE VAZHDIM E KESTYRE INSTITUCIONEVE. Kjo program është bërë e mundur NGA KORPORATA PUBLIKE TRAJTIMI DHE SI KONTRIBUTET N TO PBS TUAJ STACIONI NGA VEWZHGUESIT SI TY. FALEMINDERIT. GJYKIMI: N TH KIST DIT ME M SHUM SE AKSIONI I SAJ I LAJMEVE KLIMATIKE, NE KTHEHENI PARA SHTOPIS SIT BARDH LIGJI JUG, DHE N SNSHKRIMI I MARRVESHJA E PAR ARAB-ISRAELI N A NJ CENT SHEKULL TREMUJOR, SI ISRAEL MARRATIONDHNIET E NORMALIZUARA ME BAHRAIN DHE ARABI I BASHKUAR EMIRAT. Në një moment, ne do të marrin Pikëpamjet e Kryesisë Kryesore K ADSHILLUES JARED KUSHNER. POR Ç FSHTJET E PAR, T JASHTME NICK KORRESPONDENTI SCHIFFRIN L LNI PRGJIGJET E MARRVESHJES DHE MOMENTI SOT. [DUARTROKITJE] RAPORTUES: ISRAEL, BAHRAIN, AND EMIRATET ARABE T BASHKUARA KAN ASNJEHERE NUK E HUMBNI LUFT WN. POR ATA T ALL GJITHA SHPRESNNI SHKARKIME PAQI >> PAS DEKADAVE T D NDARJES DHE KONFLIKTI, NE E SHENJOJM GAVN E A Lindja e Mesme e Re. >> KJO PAQE DO TENT JET PRDORUR ZGJERONI P TOR T PRFSHirë SHTETET E TJERA, DHE PLRFUNDIMTARISHT MUND T END FUNDON KONFLIKTI ARAB-ISRAELI P .R T ALL GJITHA. >> JEMI Dëshmitar Tashmë A NDRYSHIMI N THE ZEMR OFN E Lindja e Mesme, një ndryshim që do D SRGANI SHPRES RRETH BOTS. RAPORTI: NORMALIZIMI Marrëveshjet zotohen të zgjidhin DISKUTONI PA FUQI, THEMELONI AMBASADAT, KRIJONI Fluturime të drejtpërdrejta, dhe zgjeruar INVESTIMET, TURIZMI, DHE TREGTIA. VENDET SHP SHRNDAREN EKONOMIKE INTERESAT N DE MARRALVESHJE QAT SHTATIN NGA TEL AVIV, N TO BIZNESIN E Emirateve të Bashkuara Arabe KAPITALI DUBAI. >> PENRFITIMET E MADHE EKONOMIKE E partneritetit tonë do të ndihet PRMES rajonit tonë, dhe do Arrini secilin nga qytetarët tanë. RAPORTI: SHTETET EDHE Ndani frikën e islamit politik, DHE IRANI. IRANI SHIIA K THRKNCON ISRAELIN DHE VENDET SUNNI ME GABIMI ME I MADH I RAJONIT INVENTARI DHE PROKURIMET QAT KAN ZGJERONI NDIKIMIN E TYRE. ANALISTSTT EDHE THOT SOT SI RRETH Dyshime të ndara në lidhje me SHBA Angazhimi ISRAELI TANI SHIHET SI M AS SHUM PARTNER I BESUESHM, RAJONAL. Emiratet e Bashkuara Arabe shpresojnë të blejnë ARMT AMERIKANE PRFSHIR F-35 DHE Bleni vullnet të mirë UASHINGTON mes atyre që KRITIKO VENDIN PER NDIHMA LEJON LUFTN N Y JEMEN KJO VRASIN DHJET Mijëra. PARA SOT, SH.B.A. PRANI DYT F T PAR MARRVESHJET ARAB-ISRAELI, ME JORDANI DHE EGJIPTI, Q. KUPTUAN Toka për paqen. POR L LNI T UN PA ZGJIDHUR SOT - KONFLIKTI BAZ I ISRAELIT ME PALESTINIANT. EMIRATEST THON NORMALIZIMI ANEKSI I NDALUAR ISRAELI I ZGJIDHJET N IN BANKN PER WESTNDIMORE. POR GJAT CEREMONIS, MILITANTT N IN GAZA ZGJEDHEN MISSILE N QYTETET E ISRAELIT. DHE KIST M MORNGJES, PALESTINIANT N BANKN PER WESTNDIMORE T O PUSHTUAR NORMALIZIMI I PROTESTUAR PARA PAQI PALESTINIANT DHE SHUM RAJONAL ANALISTET PARALAJMROJN PE PAQJA RAJONALE E PAMUNDSHME, PA PA PAQI ISRAELI-PALESTINIAN. >> KONFLIKTI REAL SHT A KONFLIKTI PALESTINIAN-ISRAELI DHE KJO ATSHT DUHET T S ZGJIDHET. Kjo është mënyra e vetme e paqes DHE SIGURIA DHE STABILITETI N. KJO RAJON. RAPORTI: SH.B.A. SHPRESN SOT KRIJON MOMENTUM TRE PADREVENDUESHM QE IZOLON PALESTINIANT. Në ndërkohë, SOT B MN MBI ÇFAR H KISHTE SHPEJTUR Dikur - NJ IS GRAFI I PJESM I ISRAELIT REALIGNIMI I Lindjes së Mesme. P FORR "NEWSHOURIN E PBS", JAM NIK SCHIFRIN. GJYKIMI: DHE TANI T J JARED KUSHNER, K ADSHILLUES I LART P TOR PRESIDENTIN TRUMP Ai luajti një rol kryesor në Negociimi i kësaj marrëveshjeje. DHE Ai Bashkohet me ne nga Bardha SHTUSPIA FALEMINDERIT P JOR BASHKIM LENE TE PYETJE PER MARRALVESHJEN GJITHMON GSHT MIR TO T AS PYETJE - SHENJ Një marrëveshje paqësore, por kjo është NDWR SHTETET QAT TANAT TANI KENI MARRATIONDHNIET E TREGTIS DHE MARRATIONDHNIET DIPLOMATIKE ME NJË TJETËR. ÇFAR SAKTSISHT DO T BE JEN TUAJ SHOKU >> E PARA, SSHT E MADHE PR T Jini me ju, por ata nuk e bënë KENI MARRATIONDHNIET E TREGTIS OSE MARRATIONDHNIET DIPLOMATIKE. PARA DY JAVE, EMIRATET ARABE Heqi dorë nga një dispozitë bojkotuese që KA VAZHDUAR PER 48 VJET HAPUR ISRAELI DHE SHQIPRI SAUDI Hapësira ajrore për të lejuar të parën Fluturimi komercial nga Izraeli për në EMIRATET. Isha në atë fluturim. NJERZIT QO KUPTOJN HISTORIA E DI RIGNDSIA E KONFLIKTI ARAB-ISRAELI DHE KUFIRI Q W ISHTE VETM SHKATRTUAR ME KT PAJTJE Paqe. ISRAELI N 72 72 VJET E TIJ KA KISHT DY merret paqe dhe pastaj në 29 DITET E FUNDIT, KA DY ME SHUME FALEMINDERIT PER PRESIDENTIN TRUMP STILI PA TRADITIONAL DHE BROKERA P TOR T C KRIJUAR NJ NDRYSHME PROSPEKT P FORR Lindjen e Mesme. ÇFAR. FESTOJM TO SOT VULRTET NJ A SHKELJE HISTORIKE DHE ÇFAR D BONI TREGON NJERZIT MOMENTUM POZITIVE N THE RAJONI KA DREJT W TANT DUA T Artikuloni një të ardhme të re dhe jo B BEHET MBAJTUR NGA KONFLIKTET E PLAST - E KALUARA, AQ TH QAT NJERZIT E T ALL GJITHA - T ALL GJITHA BESIMET, ATA DUAN T TO KENI MUNDSI EKONOMIKE DHE NUK JAN BO T BOTUAR NGA LUFTT QAT E KAN H MBROJTUR MESDHENIN LINDJA P FORR 20 VJETET E FUNDIT PLUS. GJYKIMI: Unë u referuar MARRATIONDHNIET JO ZYRTARE NDRMJET KETO DY VENDE, ATA KAN ASNJEHERE NUK E HUMBNI LUFTN ME NJ ONE NJË TJETËR. POR TE FOLURI ME EKONOMIK MUNDSIA, L LNI K THTI BENI PALESTINIANT. ME SHUME SE 5 MILION NJEREZ JETONI N THE T THER C Territoret me SHUM T VOGL MUNDSIA EKONOMIKE P THR TYRE, A Shansi për të përparuar, shpreson për FEMIJET E TYRE. A THESHT THE PLANI KERETU T TO Provoni DHE IZOLO PALESTINIANT SI SE Ata duhet të vijnë në bord? >> JO, PALESTINIANT KAN VETELT T IS IZOLUARA. . PLANI YN H SHT BR GJRAT PRAKTIKE, KLIKEN E PALVAT E SHENJT SE KAN H NDIHMUAR GJAT KTHEHEN P AR një kohë të gjatë dhe B TNI NJ AP QASJE PRAGMATIKE. TRUMPI I PRESIDENTIT N F T F PAR UDHTIMI I HUAJ, NUK E DI N ISE SHIKUESIT TUAJ E DI, Ai SHPALLI STRATEGJIA E TIJ DHE I FOLI ME 54 SHTETE ARABE DHE TI Tha, NFSE DUAM T TO Sjellim RAJONIN RRETH INTERESAVE TON PONRBASHKT, DUA JU P TOR T T B TN M M SHUM P RESRGJIGJE AFTITYSI Në atë kohë, ISIS po vraponte RAMPANT Ata kalifojnë madhësinë e OHIO-s Ishte destabilizues dhe drejtues PROKURAT ALL T ALL GJITHA N THE RAJON. Kishte shumë gjëra të këqija në KUSHTET E FINANCIMIT T T TERRORIT DHE RADIKALIZIMI I TJETRIT GJENERIMI. KTHEHM SHUM AT. E SHKATRROJM TERRITORIN Kalifati i ISIS. KAM DALI NGA RANGIMI I TREHUESHM DEAL - MARRJA E IRANIT Q ISHTE Me gjasë një nga shitjet më të dobëta. B EVRER ndonjëherë, në lidhje me Qepët e katalizatorëve - pALESTINIANT, Ne i morëm më të detajuarit PROPOZIM Q TH KAN P VN GJITHMON P FORRpara në histori. NE V PN 100 FAQE T OF AN PLANI EKONOMIK QAT Mori 50 $ Miliarda që do të kishin krijuar NJE MILION PUNE PALESTINIANE, Dyfishuar PBB-në e tyre dhe të zvogëluar Shkalla e tyre e varfërisë. DO T HA KENI B MR NJ I MADH Diferenca. EDHE E KEMI ISRAELIN T TO V PN PWRPARA NJ ST SHTET PALESTINISHT DHE NJE HARTE. KA ka pasur shumë progres Bërë për to por në fund të DITA, NUK MUND T DUAM PAQI ME SHUME SE DUAN PAQE. UDHHEQSIA E TYRE KA PERFEKT Regjistrimi gjurmues për të mos bërë A MARREVESHJE. SO KUR JAN GATISHT T TO VINI PWRPARA, TRUPI I PRESIDENTIT TREGON Ai mund të bëjë marrëveshje në mes LINDJA DHE AI BSHT I NDILRTUAR I FORT MARRATIONDHNIET ME NJERZIT Q F NDIHEN IZOLOHET PARA SE T C HYN FUQIA DHE MENDOJ KETU RREZIK TREMENDOUS - POTENCIAL PER PALESTINIANET NESE TE GJITHE TË PUNOJNË SË BASHKU. GJYKIMI: POR NE E DI N TH KIST PO PIK Ata e kundërshtojnë këtë marrëveshje, dhe IT NDIHEN SI TI TRADHTRI. JARED KUSHNER , Ata janë aq shumë për të pyetur ju RRETH DUA T TO PYETJ P THER T CORONAVIRUS, PANDEMIKA. JU DHE PRESIDENTI KENI NE THEMELI SUGJERUI PRESIDENTIN KA BERE NJE PUNE MASTERFULL. SI E DI TI GJITHA, 100 95,000 AMERIKANT KAN DI VDEKUR SI FUNDIT E PREMTE Kishte 1000 njerëz në ditë VDES N IN KISTI VEND. SI THSHT PUN JO MASTERFULL? >> PARA T ALL GJITHA, T TO KTHEHEMI GJA E FUNDIT T SA THOTID PARA KEMI NE VIRUSIN, IN Negociatat, të gjithë janë në E DI DERI SE JAN AT PO. MENDOJ ÇKA JU SHIKONI ISSHT A A SHUM POSTURIM N IN RAJON DHE TRUMPI I PRESIDENTIT shtë marrë Një SFID PAKT V SHUM PAK njerëz që dëshironin të merrnin ON DHE KA REZULTUAR N IN SH.B.A. KENI AFTSI P TOR T P Tërhequr TROPOJNOM SHTPIN AND DHE KENI K LMBSUAR KRKES E TERRORIT NRY VENDIN TON DHE MORE SHUM PARA KERETU N SHTPI Rindërtimi i vendit tonë. KJO ATSHT RATNDSIA NGJARJET E SOTME N AT BARDH SHTUSPIA ISHTE. Në lidhje me CORONAVIRUS, PAMJESISHT KJO ANSHT AN NJ AN PANDEMIKA E PRECEDENTUAR. KA NDIKUAR 180 VENDE RRETH BOTËS. TRUMPI I PRESIDENTIT U HUMB N VEPRIM SHUME TE HERSHEM. . Ne i morëm të gjithë qeveritarët FURNIZIMI QY KAN NE T DUHUR. KEMI SHUM HISTERI PRPARA PARA Q DO TLD DUHEN SHTETET 40,000 ajrosës, që ne DO T BE JEN SHKURTR PR FURNIZIM VINI TONT PARA T Spitalet, dhe ne kemi punuar shumë B MNI SIGURT SE I KEMI SIGURUAR T ALL GJITHA BURIMET NE DUHEN. KEMI ALOKUAR DHE PUNUAR ME T ALL GJITH G Qeveritarët DHE FITUAR ÇDO T WH GJITHA Q WH KAN NE NEVOJ. M LESUAR SHUM. Ne gjithashtu kemi mundur të kursejmë EKONOMIA. NJERZIT MENDOJN EC EKONOMIN O TON B BENI Mbi 20% papunësi në këtë PIKA. JEMI ZBATUAR N TO 8.4 P WHRQINDEN E CILS Prapë askush nuk do të mendonte E MUNDSHME Deri në vitin e ardhshëm. EKONOMIA KTHEHET MIR. Kemi zhvilluar një vaksinë dhe TERAPEUTIKA. KEMI TRE VAKSINA TANI TANI N PH FAZN E KATURR GJYKIME T THE FASTIN Vaksinoni ndonjëherë në një fazë të tretë GJYKIMI ISHTE 13 MUAJ. Ne i kemi bërë dy prej tyre në katër MUAJ DHE NJ ONE N IN PES M MUAJ. ATA me shpresë do të provojnë EFIKASITETI. Në lidhje me testimin, ne kryesojmë Bota në provë, ne kemi 100 MILION TESTE - GJYKIMI: POR përsëri - unë kam qenë vetëm SHKUAR T TO THOT N ISE MUND T L M LINI NDERRPRERJE, SAPO SHPEJT, E Shkalla e vdekjes në këtë vend është Nje nga me te keqit ne bote. Diçka si 10-të nga 172 VENDET PYETJA IME ISSHT,, A THSHT AJO RREGULL PRESIDENTI PROSHT krenar? >> SHIKONI, PRESIDENTI HAPI DERI NALL SFID. PREZANISHT NJ ONE VDEKJE TSHTOO SHUM MAN DHE Ne do të kishim dashur të mos KA VDEN PANDEMIKN, POR ATA ESHTE PANDEMIKE GLOBALE DHE KA SHIKONI ÇDO VEND NDRYSHISHT. NFSE SHIKONI EVROP ANDN DHE SHPEJT VDEKJE, ATA E KAN H A VDEKSHMRIA E SHKENCS SER LART SEPSE E PANDEMIKS SI ÇFAR NE KISHTE PASTAJ përsëri, ne kemi disa shtete QID B DNI M B MIRTER SE T O TJERT. Ne kemi bërë më të mirën për të provuar dhe B MNI SIGURT T WE MERRNI T EV GJITH BURIMET E TYRE KAN NE NEVOJ CILA ISSHT PUNA E QEVERIS FEDERALE. Prapë, mendoj se kemi marrë - JU FLET P .R NIVELIN E VDEKJES. Unë mendoj se ne jemi në 740 NJEREZIT NJE DITE. ISHTE N 22 2200 N AT MAQ AN A MUAJ CUPEL PARA. Përsëri një vdekje është për para - SHUM MAN, POR JAM D TAN M B I MIR TOT P TOR T ID IDENTIFIKUAR RASTET DHE NE KAM bërë shumë për të marrë prova Shtëpitë infermierore sepse kjo është mënyra se si KEMI NDARUR NIVELIN E VDEKJES POSHT B SIPAS SIGURIMIT Shtëpitë infermierore, E CILA DUKE NUK B Dhej nga Qeveritarët në shtetet e hershme. GJYKIMI: Unë thjesht do të them se REGJISTRIM P FORR MOST SHUM EUR EVROPIAN VENDET ISSHT M F E MIR SE ATA E SHTETEVE T UN BASHKUARA, SIGURISHT N IN GJERMANI DHE T O TJERT. POR DUA T TO PYETJE PR TI ZGJEDHJA, PRESIDENTI KA Tha në disa - >> POR SI, DISA SHTETE JAN M B MIR TH SE SHTETET E TJERA. KRAHASONI FLORIDA ME NEW YORK DHE DUHET T TO SHIKONI NE KRAHASUESISHT. Përsëri, nuk është rreth NDUCTRTUES N KIST PO PIK T TO JEN TAT DHNAT E PIKTIMIT TER QERRIS TO P TOR T F LUFTUAR Prapa Mendoj se duhet ta shikojmë PFFRPJEKJET Q TH JAN BR. GJYKIMI: Më duhet - po shoh T D DHNAT QAT SHIKONIN TER GJITH. Unë nuk jam duke zgjedhur qershi. POR SHPEJT Shpejt. PRESIDENTI tha me rastin N THE T P KALUARIN Q HE DO T HA KISHTE TE SHIKOJE NESE E PRANOI REZULTATET E ZGJEDHJES. SI E DI, KA ZYRTAR N THE DEPARTAMENTIN E SH HENDETSIS DHE SH SERRBIMET NJERZORE TO CILAT N L FUNDIN PAS DIT ,VE, Ai është shumë afër PRESIDENTI, Tha AMERIKANI NJERZIT DUHET T BE P PRGATITENI NDIHME ARME NESE TRUMPI I PRESIDENTIT HUMBET. A JU NDESH DHE PRESIDENTI SHIKIMI SE KJO - KJO VARR SHIKONI SE NESE PRESIDENTI HUMBJET, NJERZIT DUHET TAKE BAKEN ARMET? >> E DREJTA, E BESIM ATA APOLOGIZUAR P THR ATO KOMENTE. Unë vetëm e pashë atë në LAJME. N ELE ZGJEDHJEN E FUNDIT, PRESIDENTI U PYET NESE DO T PRANONI REZULTATET DHE TJETRIN ANA T R RREZIKUAR P FORR T S THOT AJO Do të duhej ta shihnim dhe pastaj atë PRANONI REZULTATET KUR ISHTE B DR AND DHE AN ST TJETR NUK DHE KRIJOI NJ H HOX T RREZISHT RUSISHT PR VITET DHE Q W HETUAR P TWR DY VITE DHE ISHTE Krejtësisht SHPENZOHET. N THE FUND T DITS, NJERZIT AMERIKAN SHKUAR N TO SHIKONI RREGULLAT E POPULLIT T PRESIDENTI. SOT Ne jemi këtu duke biseduar RRETH NJ AN Lindje Mesme Historike MARRVESHJA E PAQES. P THR TRE DHE GJYSM VITE I Janë tallur nga media DHE T ALL GJITHA EKSPERTT N IN UASHINGTONI QO THOT SE KEMI B DNI N W M WNYR T W GABUAR DHE NE NUK ISHTE NJEREOZIT E DREJT Q T JEN E BNI POR AT THHERE E ARRITEM SOT ME ATA EKSPERTT NUK KAN BNI DHE TRUMPI I PRESIDENTIT shtë marrë QASJET PAKONVENCIONALE P AR A SHUME GJE POR ATA ARREN REZULTATET DHE NJERZIT Q VOTUAN P HR TI E DI SAKTSISHT ÇFAR ATA JAN G duke u marrë dhe ata nuk mund të T BE JENI MR TRETIUAR. ÇFAR DO T S TUU T THOT NJERZVE - GJYKIMI: DHE - >> SHUM NJERZ Q S THOTN T Të njëjtat gjëra tani janë njerëzit KUSH PO THAN S TRUMPI I PRESIDENTIT U zgjodh dhe do të kishim LUFTA III BOTRORE DHE SOT AJO N SNSHKRUAR DY PJES DE merret në LINDJA E MESME. GJYKIMI: DHE Ne po raportojmë AJO. NJE PYETJE E FUNDIT RRETH SHKENCES. PRESIDENTI U URGUAN N H TIJ VIZITA N C CALIFORNIA NGA NJ GRO GRUP E SHKENCTAR TOVE P PLR PJES PL - PAGUANI KUJDES I MBYLL SHKENCS DHE. NDRYSHIMI I KLIMAVE ISHTE REAGIMI I TIJ "'Shtë duke u ftohur" DHE "SHKENCA NUK DI", IN NDIKIMI I REFUZIMIT T S SHENJS SPARED PYETJA IME ISSHT,, ISSHT TH KJO JU DUA F CHMIJT TUAJ T TO M LESOJN NE SHKOLLE? >> Unë mendoj se ju shpesh keni SHKENCTARATT QAT KONTRADIKTON ÇDO TJETRI DHE SHIKONI ÇFAR WH AT ISSHT PRESIDENTI ISSHT I MENDUAR SHUMOO SHUME GJERA -- GJYKIMI: POR JO ASNJR ON P ONR KLIMN NDRYSHO P PR KA NJ AN Vështrim mbizotërues. >> POR ÇKA DO T THOT JEMI NE T ALL GJITHA Pajtohemi që duam të kemi të pastër AJRI DHE PASTRUESI I PRESIDENTIT Tha se. PASTAJ KENI GJera TIF NDRYSHME PËR TË BËRË. E KEMI PRESIDENTIN E HERSHM T'I BASHKOHEM PEMVE TREJLIONE SFIDA. Ai tha në mënyrë absolute, që mund të KARBONI SEKUESTOR DHE MENDONI DO T BE JET NJ MAYNYR PRO PRODHUESE SE NUK DO T D SHKATRROJNON EKONOMIN. Ne flasim për ndryshimin e klimës PRO APO NDRYSHIMI ANTI-KLIMA, IT B BHET DIVISIV. Unë mendoj se çka duhet të bëjmë VENI P ERPJEKJET NDAJ ZGJIDHJEVE. ÇFAR A BOJM SO SE KA MUND BIBLIOTEKA NDRMARRJEN E BURRS SURETIT Ne kemi ajër të pastër dhe të pastër UJ,, POR EDHE NUK B DNI GJATAD RADIKALE QAT DO T SHKATRRONI INDUSTRIN DHE B MNI NA Më pak garë globale. NESE SHIKONI TE FUNDIT ADMINISTRIMI, ATA B DNI MARRVESHJE PIMR KLIMN PARIS Q KISHTE T H GJITH KUFIZIMET N ON AMERIKANE BIZNESI DHE PA KUFIZIME KINA DHE RUSIA DHE ME E MORDHA NDOTLSIT DHE LIQET - NINENT J GJYKIM: Gjithsesi ju pranoni që PRESIDENTI - ME PRESIDENTI QAT SHKENCA NUK KA E DI >> PRESIDENTI DO TE FOL VET. Puna ime është kur ai më jep mua A DETYRA P TOR TOR PUNUAR, VDES ME M WNYRAT M M NDRTUESE T BNI IT SHIKOJM T THE DHATNAT KETU N THE Shtëpia e bardhë dhe çfarë do të tregoj JU JENI PRESIDENTI .SHT AN NJ AN PERSON I MENDUAR Unë e kam marrë reformën në burgje DHE REFORMA E DREJTSISIM PENALE. PRESIDENTI Q BE JAN A A BIZNESMANI NUK KA SHPENZUAR PA TEMA. POR KUR E TREGOJ AT Burgu i njerëzve që largohen janë më shumë APT P COMMR T COMM BITR CR KRIME KRIMET SEPSE NUK KANE A - KAM KALUAR REFORMN E TOKS. PRESIDENT TRUMP ISSHT A PRAGMATIST. NESE I TREGONI TAT DHNAT DHE ZGJIDHJE NDUCTRTUESE, MUND BEJE. Mendoj se të gjithë biem dakord që dëshirojmë UJE I PASTER. N THE FUND T DITS NFSE JU VINI ME ZGJIDHJE KONSTRUKTIVE P HR TI SI TA B DNI, HE MERR GJAT B DRA DHE AI DO T BE JET BE G HZUAR T TO ENGJESOJM G SHKUAR përpara. Askush nuk i pëlqen zjarret e pyjeve NE Po shohin. Unë mendoj se do të jetë më i madh, nëse ne Po punojnë së bashku për të parandaluar ATA N THE T F ARDHMN DHE N THE P TR AFAT TORT SHKURTR Fokusi ynë është duke bërë SIGURTE Q NDIHMONI T D BNI GJITHÇKA E MUNDUR T RUAJ JET ANDN DHE MBAJN ZONN E SIGURT AS E MUNDSHME. GJYKIMI: Ne do të duhet të L LENI ATA, POR JARED KVSHILLUESI I LART I KUSHNER TRUMPI I PRESIDENTIT, FALEMINDERIT SHUM SHUMCH P JOR T'U BASHKUAR SHQIP. >> FALEMINDERIT MIR TO T BE JENI ME JU. Stephanie: një mbrëmje të mirë, unë jam STEPHANIE SY N AT "NEWSHOUR" PERNDIM. Ne do të kthehemi në gjyq dhe PROGRAMI I PLOT PAS SOT AFATET KRYESORE. Uragani SALLY YSHT INCHING DREJT KRYETARIS CO S CO Bregdetit të SHBA , P FORR ALABAMA-MISSISSIPPI SHTETRIA E VONS SONA VON. PO L ITVIZET VETM DY MILE AN ORA, DHE MUND T L JET MING E MINGDHENJE E GJAT Mjaftojnë të heqin dy këmbë të shiut. UJERST E STUDIMIT T S SHTYP N SHTYP GJYTAT DHE FRONTS plazhi së bashku ALABAMA BREGTARE SOT. GUVERNATOR KAY IVEY PARALAJMRUAR KUNDR NENVLERSIMI I RREZIKUT. >> URRIKANI S S POSHT NUK TOSHT T JET MARR FOR P GRR DHANTNIEN. Ne po shohim të shpejtë POODRMBYTJE, SHKURTRIME NIVELET HISTORIKE. E DI T ALL GJITH ALL DONI T TO MBROJTNI FAMILJA JUAJ DHE PRONA JUAJ POR KJO NUK Vlen të rrezikosh JETA JUAJ. STEPHANIE: N THE PER WESTNDIM, POLITIKA E VDEKJES ASSHT ARRITUR 36 N THE JANRE ARTIKUJT DHE SHQETCRIMET NDILRTESA P ALLR T ALL GJITHA DUHANIN N IN AJRI. OREGONI ISHTE Nën një cilësi të ajrit ALERT SOT, NDONJ DISA Fluturime N AND DHE PORTLAND DHE SPOKANE U PEZULLUAN. NJ HA RREZIKQJE E QUMILSHTIT TOK DUHANIT NGA ZJARRE EDHE SHIFTUAR MBI T NEW RE JORK QYTETI I LOUISVILLE, KENTUCKY, PAJTOHEN SOT SI T P PAGUAN 12 milion dollarë në një ZGJIDHJA ME BREONNA Taylor NENA. Erdhi gjashtë muaj pas policisë SHTYLLUAR DHE VRASI Taylor në të APARTAMENT MORE SHUM DETAJE ME VON N THE PROGRAMI. PIVRFSHIR SHIVRBUESI BACKUP UBER E VETIVVOGJIS S PAR FATALITETI I AUTOMJETIT SHT QNDRUAR NGARKOHET ME NGJEGJES Vrasja PROKUROR SAT thanë se ajo dështon SHIKONI RRUGIN SEPSE ISHTE SHIKIMI I SHOW TV N TELEFONIN E TIJ. P ERPJEKJET E REJA JAN U N UNVEGJAT P TOR T MIR NJACK PAKET TJET COR E SHTPIS SV KOVIDIT PRORMES KONGRESIT. FOLI I SHTOPIS NANCY PELOSI Tha SOT Dhoma e saj do të qëndrojë brenda SESIONI Deri sa të ketë një marrëveshje. NDANRTESA, NJ GRO GRUP BIPARTISAN I AVUKATORWT MIRATOHEN T SP KALUAR $ 1,5 TRILLION VIRGINIA DEMOCRAT ABIGAIL SPANBERGER tha se është një mënyrë P FORRPARA >> NJEREZIT AMERIKANE KANE NEVOJE NDIHMONI, BIZNESET KANED NDIHM NDIHM. KJO NUK ESHTE PER ASNJE PERSON, KJO ISSHT P ABR Qindra e Mijëra njerëz, Miliona që janë në nevojë. ÇFAR P V PN P SHTPIA MUAJ MUAJ PARA, NUK Lëviz përpara, A nuk e morën një marrëveshje. TANI Hapi i ardhshëm është ai që vjen TJETRI? STEPHANIE: ISSHT W E MEDRDHA N IN JAPONIA DHE KOMBI Kryeministri me sherbim me te gjate SHINZO ABE RESSHT Dorëhequr. AI SHPALLI MUAJIN E FUNDIT DO T HAPI POWNR SH HENDETIN PROBLEMET. . ISSHT DE Zëvendës dhe besnik i afërt DO T S SUKSESOJ SI KRYETAR I PARTIA E MAZORIT, në mënyrë të mirëfilltë GARANCIMI Ai do të jetë i ardhshëm KRYEMINISTËR. SHTETET E BASHKUARA ASSHT LSSHUAR A FUSHIMI I PARALAJMRIMIT T NEW RI ​​KUNDR UDH TRTOHET N TO KINA KRYESORE DHE Hong Kong. Një Deklaratë SOT Tha AMERIKANANT NDALIMI ARBITRAR N FYTYR MUND DHE PYETJE T L GJATA. OBT SOT SUNDUAR KUNDR NE Tarifat me vlerë 200 miliardë dollarë MALLRA KINEZE. POR, SUNDIMTARI NUK MUND T HA KENI EFEKT SHUMCH. SHTETI MUND T AP APELOHET, DHE GJYKATA E APELIMEVE TT OBT SHT N IN LIMBO SEPSE UASHINGTONI Bllokohet EM APRIMI I ANTARVE T NEW RI. Akoma të vini në gazetën e re ME URRIKANE TE GURE SALLY - HE Lëndë drusore, më e fundit Uragani duke goditur me lehtësi BREGJETI I GULFIT. SI RIHAPIN SHKOLLAT NDAJ TJERA GLOBI, DHE SHUM SHUMORE. >> KJO SHT "" SHTYPI I PBS "N. PER WESTNDIMI NGA WALTER SHKOLLA KONKITE E GAZETARISE AT UNIVERSITETI SHTETROR ARIZONA. GJYKIMI: URRIKANI SALLMBAJT IS SHT VETM Bërja e mënyrës së saj drejt bregdetit të gjirit SOT DHE TANI, ALABAMA ISSHT RREZIKISHT N IN Rrugë. QYTETI I LBVIZJES ONSHT ON I LART ALERT. MUND T SE SHIHET RIJEN E SHIUT NGA 10 DERI 20 inç dhe një rritje e ujit QAT ISSHT 7 7 KEMBT sipër normales. SANDY STIMPSON është KRYETARI E MOBILE DHE Ai Bashkohet me mua tani. FALEMINDERIT SHUM P FORR T T FOLUR ME NE. NA TREGONI TANI, ÇFAR D BENI PRET? >> Ne PRESIM SI TI THOT, 10 deri 20 inç shi. KOMBINUAR QAT ME STORM SURGE PLUS TIDE E LART, DHE JU KAN SE SHTAT TO N NNT F K FMB NDIKIMI SHTES TIDAL N IN Lumi dhe gjiri i lëvizshëm. GJYKIMI: SI KRAHASON KJO STORMAT MOBILE A JAN SE PARA PARA? >>>> ME E FUNDA ISHTE 2018, DHE ISHTE NJOR STORM TROPIK. ISHTE SHUM W Erë SE P FLRMBYTJE. NESE KTHEHENI MBI 2004, IVANI ISHTE NDIKIMI KRYESOR I FUNDIT QAT SHENON VETEM NE Lindje KETU POR SSHT SHKUR NDESA SE KAM KAM NJE KRYESORE Stuhia NDIKON NALL VYRTET QYTETIN. GJYKIMI: A BESONI SE JENI P PRGATITUR? >> Unë mendoj se ne jemi shumë të përgatitur. KA QEN NJ BE LOVVIZJE SHUM E ngadaltë STORM. HERSHM N KONFERENCN PESSR SHTYP, Ne po thonim se kemi vërtet Mijëra përgjegjës të parë dhe PERSONELI NGA SHERIFFI DEPARTAMENTI, POLICIA, KOMBTARE Garda, rojet bregdetare. Çdokush është në alarm më të lartë P RESRGJIGJENI NEVOJAT E QYTETAR JEMI SI T P P PRGATITUR SI MUND MUND T BE JENI P THR K ST SITUAT. GJYKIMI: Deri në atë masë që ju jeni PYETJET E NJERZVE T TO EVAKUEN, T TO JEN GATISHT, T TO SHKOHENI N SH strehimore DHE KAQ VDEKJE? >> SHENJT SOT, Qeveritari L ISSUAR NJ EV EVAKUIM VULLNETAR URDHR P FORR Bregdetin e Ulët ZONAT, Ishujt dhe plazhet. U BI VULLNETARISHT SHUME DISA NGA ATA VENDE NUK JAN AS SI Të Pambrojtur si të tjerët. NESE ISHTE KATEGORI KATURR APO PES, Ajo me gjasë do ta kishte thënë ISHTE I DETYRUESHM. Ne kemi parë disa në shtet RRUGT, POR SHUM NJERZ JANE SHKENCUAR NE FAMILJE DHE SHOKE N L TOK WH KU DO T BE JEN NDIKUAR NGA P FLRMBYTJE. GJYKIMI: GJYKIM: DHE JU JENI I QETSUESHM me atë nivel P PRGATITJA? >> Ne vazhdojmë të dërgojmë MESAZHI SE NESE JENI N A A ZONA E URJEVE TOW Ulëta, T G DAL G OSE LET US T DIJM SO SI T C MUND T COM VDESIM JU Dikur e keni titullin NDIKIMI NGA P FLRMBYTJE, KUR Ju telefononi në atë pikë, ne kemi T TO Dërgoni përgjegjësit e parë dhe JETAT E TYRE JAN IN N J JEOPARDY AT ATA PIKA DHE KEMI VETEM VAZHDONI T BE RRITENI ATAT DRUM. JU LUTEM LE TN DINI TANI SI NE A MUND T H NDIHMOJN G T DALNI. GJYKIMI: I DGJOJOU T RE I referoheni SE KENI SHUM OF PPRGJIGJES T PAR. A TANI KENI T S LART PERSONELI DHE NJEREOZIT T TO BNI ÇFAR MUND T COM VINI DHE T H TRAJTONI? >> ABSOLUTELY. JEMI SHUMT T FOR FORTUAR, BASHKPUNIMI NDRMJET PASTRIMIT CREWS DHE ZBATIMI I LIGJIT ISSHT E DYT TO P NR ASNJ. SH SERRBIMET E ENERGJIS KAN 500 NJERZIT N ST STANDBY N IN AFR PROXIMITETI, 500 TJETR KUSH MUND JENI K HTU N A NJ NOT njoftim për momente. NDIHEMI SHUMY T COM LEHT JENI T AFT T TO VINI PAS PAS MASA - PASDITS S OF KIST STORM DHE RISHIKONI DISA SHENJEN E NORMALCIA. GJYKIMI: PINRFUNDIMTAR, KU PLANIFIKONI T SP SHPENZOH T SONA? >> [Qeshja] Do të jem këtu për një kohë. Unë nuk jam duke thënë se unë do të jem këtu T ALL GJITHA natën gjatë, por ne kemi Njerëzit që monitorojnë mundësinë GJITHA natën, shpëtimin dhe policinë DEPARTAMENTI DHE PUNT PUBLIKE N NGJARJA E PEMVE PR T BR QAT MUND T DE ZBATOHEM N TO ADRES NDONJ SITUAT. GJYKIMI: Ne ju dëshirojmë vërtet M B E MIRA DHE SHPRESA NUK ASSHT SI SERIOZ SI DISA NGA THAN PARASHIKUESIT. Kryetari i bashkisë Sandy Stimpson i lëvizshëm, ALABAMA, FALEMINDERIT SHUM. >> FALEMINDERIT E VLERSOJ. GJYKIMI: SI QENOO DITA E ZGJEDHJEVE, GARA P FORR RRETHET E Shtëpisë së Bardhë RRETH SHTETEVE KRYESORE T B BETJES. RAPORTET TONA YAMICHE ALCINDOR. YAMICHE: SOT, më parë VICE FUSHATA E PRESIDENTIT JOE BIDEN NE FLORIDA - VIZITA E TIJ E PARE NE SHTETI QIN NUK nominohet. Atje, ai dorëzoi fjalë të ngurta PER POLITIKEN E TRUMPIT TE PRESIDENTIT DHE RETORIKU DREJT VETERANVE. >> SHUMU FRANKLISHT, M M BN SHUM TPS METUAR M WNYRN Q FYTET PARA KAMER ANDS DHE CROWS P ABR sa shumë është bërë VETERAN ANDT DHE KTHIMET RRETH DHE AN MTART E SHVRBIMIT TS INSULTIT DHE HERONEST E RALLN KUR KAMERAT JAN OFF OFF I THIRRT S SUKSER ANDT DHE HUMBSIT. TRUMPI DONALD NUK KA IDE PER IDET E GRAVE DHE BURRAVE T CILT SHKRUANI PR SHVERBIM. DETYR, NDER, VEND. KJO ATSHTAT SH SERRBIMI DHE PATRIOTIZMI ALLSHT T ALL GJITHA RRETH. YAMICHE: SHTETI I DIELLIT KA NJE NGA USHTARATI ME I MADH DHE POPULLSIT VETERANE N THE VENDI. BIDEN STRESUAR NEVOJN P TOR T FORCON VA >> KEMI P RESRGJEGJSI PR T Sigurohuni që ne jemi duke siguruar KUJDESI SHALNDETSOR KLASA BOTRORE E VETERANVE Ata meritojnë në çdo situatë. YAMICHE: VETERANT B MNI NJ A A Blloku kritik i votimit në njërën prej tyre BETE T TO BASHKUARA. SONDAZHET N ST SHTETRISHT LIDHUR SOT NGA UNIVERSITETI I MONMUTIT TREGUAR BIDEN VETEM BARELY PARA. 50% E FLORIDIANVE I THAN PLANI P TOR T NDIHMUAR Ofertën, ndërsa 45% TRUMPI I PRESIDENTIT BAZACK. SOT TRUMPI I PRESIDENTIT FILLON TIJ DITA ME THIRRJEN N "" FOX DHE SHOKENT ". Ai u foli shtëpive për më shumë SE 45 MINUTA. Ai përsëri pretendoi një koronavirus Vaksina mund të aprovohet nga DITA E ZGJEDHJEVE DHE E SHPRNDARUR MENJIHER. >> Ne do të kemi një vaksinë N A ÇATSHTJE JAVE. RAPORTUES: PRESIDENT TRUMP EDHE QUAJ N AT DEMOKRATIK Qeveritari i NEVADA-s, i cili E KRITIKUA P FORR SHPATJE PARALAJMRIME DHE MBAJTJE NJ AN Shtëpi Mitingu LAS VEGAS JAVA E FUNDIT. PRESIDENTI AKUZUAR TE Qeveritari pa prova të Falsifikimi i zgjedhjeve. >> TANI, Ai do të mashtrojë VOTIMET. NUK KAM PYETJE PER TI. KJO THESHT THE NJEJT MAN NJERI Q WH B'HET SHENIMI I VOTEVE. YAMICHE: DHE NDJEKJEN E VIZITS SIS TIJ T TO KALIFORNIS Y SOT, TRUMPI I PRESIDENTIT DY Dyfishohet Mohimi i tij i ndryshimit të klimës. Ai përsëriti një pretendim të gabuar QAT MANSHT MENAXHIMI I DOBT I PYJEVE Faktori i vetëm pas FIRAT E EGRAVE T R RREZIKUARA N THE PER WESTNDIM. >> JU KENI PYJE T ALL GJITHA BOTË. NUK KENI ZJARRA SI BENI N C KALIFORNI, DINI. N EUR EVROP, ATA KAN FOR PYJE QYTETET YAMICHE: N C CALIFORNIA SOT, SENATORI KAMALA HARRIS - THE PRESIDENCIALI DEMOKRATIK I ZICEVENDS EMRI - LAMBASTED THE Vërejtjet e Presidentit mbi Klimën NDRYSHIMI. >> KJO NUK ASHT ÇSHTJE PARTIZANE. IDEOLOGJIA NUK DUHET T K SHKELTOJ. JSHT VETM FAKT. KJO JSHT VETM FAKT. JAMICHE: DHE E Premtuar A QASJE TF NDRYSHME. >> ISSHT IN E PUMRGJITHSHME E SHTETVE DHE E SHQIPRIS Lidershipi i kombit për të marrë SERIOZISHT NDRYSHIMET E JASHTME N KLIMA DHE T TO B DNI ÇFAR NE MUND T M LEHTSOJ KUND THER D DMTIMI. YAMICHE: SOT BIDEN DHE , Harris janë duke bërë fushatë AN ST E KUNDRSHME T THE VENDIT-- HARRIS N NE NEVADA, BIDEN IN FLORIDA. POR ATA KAN A NJ G QLLIM T PONRBASHKT, GJYKIMI I VOTUESVE LATINO. NDERSA PRESIDENTI TRUMP Krerët FILADELFIA P AR SALLN E QYTETIT ME VOTUES TE PAVENDosur. KATURR "NEWSHOUR PBS", Unë jam YAMICHE ALCINDOR. GJYKIMI: SOT DESSSHMITAR TOT E FUNDIT ZGJEDHJET FILLORE PARA N NNTOR SHPALLEN NJE FITUES FITUESIT NE DELAWARE - DO TA DIJ KUSH T ALL GJITHA T N KOMANDUARIT JAN FOR P FORR ÇDO GARA KONGESIONALE PROR TANN VENDI. K HTU T TO SHKURTONI ÇFAR TO T W SHIKONI P FORR N IN LUFTN P FORR KONTROLLIN E Kapitulli kodër LISA TONA , DESJARDINS. Pershendetje per ju. LE T START FILLIMI ME SENATIN. Kapni SHBA në konkursin për të OSE MERRNI OSE Mbani KONTROLLIN E DHOMS S U LART TANI QAT NE JAN J SHTAT SHTAT Javë larg DITA E ZGJEDHJEVE. LISA: AJO E DREJTA. KA SHUM T T FALASI PR. LE TA DIGJONI TIGH DREJT. SENATI. Demokratët kanë nevojë ose 3 - tre ose KATURR vende. Q IS ISSHT NUMRI KRYESOR OSE ATA DUHET T P MERRNI TRE OSE KATURR VENDET P TOR TAKE KONTROLLUAR. TET SHKOJM TO N GRAFIK. PARA T OF GJITHA, KTO JAN THE Vende që janë në lojë të drejtë TANI KA M M SHUM TOSSUP PA SHUM N ON HART. SSHT Rreth 12 vende. KERETU WHSHT ÇFAR PJES DEMOKRATT. NFSE SHIKONI HART ANN TJETR, KETO JAN ST SHTETE TED KUQ, T V VUNNERABLE REPUBLIKANT. 10 prej tyre janë republikanë. DEMOKRATT KAN 10 10 Shanse ATA BESO T TO MERRNI TRET OR OSE KATURR VENDE KAN NE NEVOJ. LE TS INTERESOJM KTU, edhe një HARTA KETO JAN THE VENDET KONKURRUESE, NJ ONT ON N S SENAT Q TH JAN NDJEKJE PR T FUNDIT GARA PRESIDENCIALE. NUK KA DEMOKRAT PYETJE JAN B P BRFITIMI NGA JOE BIDEN DUKE BËRË MIRË. PRESIDENTI BI PAS PAS TIJ KOMBTARISHT. GARAT E SENATIT NUK NDRYSHOJN N .SE GARA PRESIDENCIALE NDRYSHON. KJO ISSHT Dicka për të parë MBYLL GJYKIMI: JO N THE LISTN E MOST SHUMT E PUNUESHME, POR NJ R GAR WE JEMI SHIKIM, LIDER I SHUM MASIS SENATE NDIKIMI MCCONNELL N IN KENTUCKY. ÇFAR D POORFAQEN KJO? LISA: KJO SHT GAR FASCINATUESE . MCCONNELL MITCH Aktualisht është SENATORI I TRET M M I SENIORI N KONGRESI. Ai ka mbijetuar shumë sfida PARA. DISA NJERZ E SHIKONIN SI TEFLON, POR AI USHT KUNDR KUJDESIT KUSH TANI KA SHQIP NJOHJEN. AMY MCGRATH ISHTE femra e parë LUFTA E LUFTS DETARE - PILOT. Ajo ka humbur afërsisht një zgjedhje HERËN E FUNDIT. AMUNA MASIVE T OF PARAVE NDRMJET DY T TYRE. 60 Milionë dollarë, të paktën, ka qenë SHPENZOHET KESTO KANDIDATEST JAN SP SHPENZUESE MORE SHUM PARA N IN FONDET E FUSHATS SE ÇDO GAR OTHER TJET OTHERR. SHTES, Demokratët e Senatit Sidoqoftë akoma e shihni si një GODITJE E GJATË. Ata do të kishin nevojë për ndihmë nga GARA PRESIDENCIALE. TRUMPI I PRESIDENTIT ASHT A FAKTOR N IN I mrekullueshëm. AI VSHT SHUM P POPULLOR N IN KENTUCKY. NESE ATA ZBREHET. Demokratët mund të kenë një shans në MCCONNELL pa ulje. POR REPUBLIKANT Pëlqejnë KIST GAR JO VETEM SE BESOJNE MCCONNELL DO T W FITOJ, POR ATA EDHE SI D SNGROHEN DEMOKRATT PARA KETU. Ato mendojnë se është një çift i gjatë ATA NUK DUAN PARA TE SHKUARA GARAT E TJERA MENDONI SE JANE MBYLL NE DUHET T SHIKOJM ZGJEDHJET DITA GJYKIMI: CILAT JAN BO T BO DYT PAL T S THOT DREJT TANI? LISA: KERETU JAN. FOTOGJAT E MADHE. TET SHIKOJM GRAFIKN. KA 55 vende në shtëpi LUAJ. KJO ASHT A një fraksion më i vogël i SHTUSPIA E TIR. ATA JAN THE GARAT N IN KONTROLL. REPUBLIKANT KANED NEVOJSHM SIPRSE 20 E ATYRE VENDEVE. ÇFAR' INTSHT GJYSM INTERESUESI VENDET KONKURRUESE N Shtëpia mbahet nga demokratët, GJYSME NGA REPUBLIKANET. KJO NEWSSHT NEWS LAJM I MIR FOR P FORR DEMOKRATATT. Zakonisht ATA DO T BE JEN ON N ON MBROJTJE Pasi të keni një vit të tillë të madh. Demokratët besojnë se mund të jenë N AB gjendje të zgjedhin disa vende dhe KENI një shumicë më të madhe në B FNI NESE GJAT VAZHDOJN AS SI ATA JANE GJYKIMI: Ju po na thoni, PO, KETA JAN THE NUM NUMRAT POR JU JENI GJITHASHTU SHIKONI TENDENMA M B T MADHA N PUNONI KETU. Na tregoni për atë. LISA: AJO E DREJTA. NDJEKJA N IN PUNN E MIR TIJ Biseda e mikut për tendencat dhe ZGJIDHSISHT, SUBURBURT DO T VENDOSI SHUM POUR SHTUSPIN. ISSHT WH KU SHIKOJN D DEMOKRATT FITIMET POR ISSHT WH KU JAN I MADH SHUMSIA E VENDEVE KONKURRUESE JAN O JASHT RICHMOND, HOUSTON, PHOENIX, CHICAGO, KJU WHSHT BETEJA P THER Shtëpia amerikane po ndodh. GJINGRA TJET COR Çift, një më i madh SE NUMRI I ZONAVE TAT KUJDESIT. Pothuajse një të katërtën e GARAT KONKURRUESE N THE SHT HPI VOTUESIT KAN SE PAR SE PARA. SSHT THE GARA E NJAMEJT SI VJET MË PARË. KETO JANE SHTESE REPUBLIKANE T TR MUNDEN T RIGJIGJN A NJ A VEND HUMBUR N IN ATAT PASTRIM. NJE ME SHUME GJE, PARA. E KUQ E PRGJIGJA KJO N IN MCCONNELL DHE MCGRATH SENAT GARA. SHT E VRTET Kudo HISTORIKE NIVELET E SHPENZIMIT. Më vjen keq që të them shikuesit, nëse JETONI N IN NJ ONE K THTO SHTETET E BETJES DHE JU MENDONI SE KENI SHIKUAR SHUM ADS FUSHAT, JU MUND ASNJ SEHER HA S’KA PAREN. GJYKIMI: MEND-BOGGLING. SHUM OF. DHE Ne do të shikojmë N S DISA N TH ATA ADS N IN JAVA T EJL LISA DESJARDINS, Faleminderit shumë SHUMË. Pas muajve të shkollimit të shtëpisë, NXENTNSIT SHPENZOHEN VET. Tani i shohim çështjet me të cilat përballen MILIONA SHKOLLA, PRINDRIT DHE M TESUESIT E TYRE RRETH BOTS, NGA SHTETET N AS ASI, AFRIKA, DHE EVROP. POR T BE FILLONI, NGA E BASHKUARA MBRETRIA, K HTU SPSHT E VEÇANT BARRAT OLLI KORRESPONDENT. RAPORTI: SHKOLLAT E BRITANIS JAN Prapa ME FILMIJ T R KTHIMIT N KLASAT P THER KOHN E PAR Qysh nga Marsi. PAS JAVVE T OF M LESUARIT T R MOTSISHME Për shkak të bllokimit të koronavirit, KJO FILLIM I SHKOLLS S FITUAR A MIRC SE VINI MIRC SE VINI. >> Unë jam i ngazëllyer të kthehem përsëri SEPSE E KAM PAGUAR QENI KETU DHE Do të jem në gjendje të kap PUN E SHTES DHE DO T JEM I AFT T SHIKONI MIQT E MI, DHE MSUESIT, POR SHIKUAR ITSHT NERVOR PO KTHEHEM. RAPORTI: T AC GJITHA PRBASHK MB SHKOLLAT JANE THEMELUAR RIHAPNI, DHE T ALL GJITHA FILMIJ UT E SHKURTUAR PËR T'U KTHYER. POR NDIKIMI I PRECEDENTUES I PANDEMIKA CORONAVIRUS DO T thotë RIHAPJA ISSHT NGA NATYRA E SHUMY, NJE EKSPERIMENT Shkollat ​​duhet të ndjekin udhëzimet NGA QEVERIA, KUFIZIMI KONTAKTET NDRMES T D NDRYSHME GRUPET E FILMIJVE, SHTES MASAT PASTRUESE, DESSHIRAT CILAT T ALL GJITHA FYTYROJN THE DREJTIMIN E NJAMEJT. KRYEMINISTRI I BRITANIS B BORIS JOHNSON E KA PESRSHKRUAR AS A PRIORITETI KOMBTAR T TO MERRNI SHKOLLA Prapa JANE SHENUAR SHENJET NGA BASHKIMET E MACHSUESVE DHE DISA PRINDRIT P SAR SIGURIN, DHE EDHE RRETH SHKOLLAVE KTHIMESE DO T CA SHKAKTOJIR VIRUSIN T TO SHP SPRNDAHET MË SHPEJT. POR SHUM M TESUESIT JAN SHENUAR T TO KTHEHEMI PAS PUN DS SIR TYRE. KREU SHKOLLA ANDY FITZGIBBON. >> NUK KEMI DETYR M MORALE PR T HAPI DYERT TONA DHE MERR TONA FILMIJT KTHEHEN NE ARSIM, DHE KTHEHEN N AND T M LESUAR. Unë mendoj se është me të vërtetë e rëndësishme. RAPORTI: PRIORITETI KOMBTAR STATUSI I DHN SHKOLLAVE Q JAN HAPUR EFEKTIVISHT DO TAN thotë se nëse DHE KUR DUHEN MASA T L Bllokuara TE REPONOSOHEN, SHKOLLAT DO Qëndroni të hapur derisa pjesë të tjera të EKONOMIA SI MUND T P BEN PUBET JENI T FOR detyruar të mbyllni përsëri. POR T BE JEMI T S GJITHA SIGURT , KLASAT NUK BENZEN NJE herë M M SHUM, ATA DO T DE VAR DEN NGA DREJTIMI I KOVIDIT-19 SHPRNDARJE N IN MBRETRIN UN E BASHKUAR >> KJO SHT E LUMT LUMT, PRORPARA KANALI ANGLISHT N B BELGJIK, KU KTHEHET SHKOLLA EDHE - RASTI I RREGULLIMIT TES DESPITE-19 NUMRAT Q S N J KORRIK. PER LAURENCE GIDDEN, NENA E TRE, SSHT RELIEF. GJASHT M MUAJT E TAR NXNIT TOM SHTOMPIS KAN BE QEN SFID. >> KETI VIT HSHT VETM SHKURTUAR NGA SITUATA, NE Tani po hyjnë në notën e dytë DHE AI NUK KA T THE NJ .JTIN - AI NUK NOTSHT AB në gjendje të lexojë OSE SHKRUAJ SI FILMIJT E TIJ TJETR B DNI RAPORTUESI: Ai nuk është vetëm brenda PAS PASI. STUDIMET TREGONI MBYLLJET E SHKOLLS KAN W ZGJERUAR Boshllëkun e HYRJES NDRMJET NXUDNSVE T D PREZANTUAR DHE KLASAT E TYRE DHE Boshllëqet më të mëdha janë për më të ri F CHMIJT. N SCHOOL SHKOLL MN E MONGOMERIS IN N BR BRUKSEL , KAPITALI I BELGJIKUT, KA Kapja për tu bërë dhe e re RREGULLAT >> Ata ishin në gjendje të ndiqnin KLASAT ONLINE Pra, ne rregulluar Programi NJ B BIT B P FORR TYRE POR Ne akoma arritëm të përfundojmë PROGRAMI. RAPORTI: SHKOLLAT E BELGJIKUT KAN RIHAP N UN KODIN KATURR-NGJYRA SISTEMI - Aktualisht në të verdhë, KUPTIMI I JAVS S FITUESHME DITS. MASKAT JAN M T M detyrueshme në të gjitha kohët P KR FIDMIJT MBI 12, ME KONTAKT KUFIZOHEN NE Flluska të vogla. NSE KA NJUT P ORDORIM KRYESOR DHE 'SHT CO KODI I KUQ, MADHIZSIA E KLASS PR Nxënësit e moshuar do të përgjysmohen dhe KOHA E SHKOLLS PRET DY DITS A JAVA. PLAYGROUNDS SI KJO JAN EDHE ZBATUESHANN SE Zakonisht. F CHMIJT KTHIMI NGA VERA PUSHIMET NGA KUQI I RREZIKUT T HIGH LART ZONAT KAN H DUHET TU KUARANTININ PR 14 DIT,, EDHE SI T THE REJA VITI AKADEMIK B GHET NNDNNDRUES. POR MBI EVROPN, KRAMAT JAN TANISHT FILLIMI T SH TREGONI. DISA SHKOLLA N B BELGJIKE KAN TANI DUHET TOSE MBYLLEN PR shkak PASQYRAT E LOKALIZUARA. FRANCA DHE GJERMANIA KANE EDHE SHIEN DHJETRA MBYLLJE. SI SHPRERNDARJE E COVID-19 NDCRMJETSUES N AC EVROP, Mësuesit dhe bashkimet e tyre janë SHENJN P ABR SIGURIN W ME DISA THIRRJA P FORR MASA T ST RREGULLTA DHE LIMITETET N ON MADHSIT CL E KLASS. MASAT NDRYSHOJN AC NROPRMJET EVROPS - POR KA MARRREVESHJE SE P BRFITIMET E SHKOLLS SHQIP PIGHR SHTYP RREZIQET RAPORTI: KJO SHT MICHAEL BALEKE N U UGANDA. Miliona fëmijë në VENDET N AC T AFR AF AFRIKN KTHEHEN N THE KLAS, DESPITE A Kirurgji në rastet e kavid-19 në PTRMBAJTJE. SHKOLLAT N IN TANZANI RIHAPEN N IN QERSHOR PAS TRE MUAJVE TE IZOLIM NGA COVID19. SHUM PA UJ R SHKURTUESE OSE Tualetet e punës, por klasat JAN P T P PAKETUARA N TO KAPACITETIN E PLOT. >> NE BESOJM N ZOTIN DHE ZOTIN DO TE NDIHMONI NE. PLUS VESIM MASKA K THTO DIT. RAPORTI: TANZANIA E NDALUAR BOTIMI I FIGURAVE ZYRTARE ON SHKELQSIA E CORONAVIRUSIT PUTRDORIMI N AP PRILL. KJO u ndoq nga A DEKLARATA NGA PRESIDENTI JOHN MAGUFULI QAT THESHT VENDI FALAS NGA PANDEMIKA RENDOSJA E T ALL GJITHA SHKOLLAVE ME UDHELZIME PR COVID-19 N VENDI SH HENDETI PUBLIK NDRKOMBTAR Ekspertët janë skeptikë rreth SE TANZANIA ISSHT FREE FALAS NGA PANDEMIKA, PARALAJMRIM N ISE ekziston Në një vend, është i lidhur me të PËRHAPET. Nxënësit ecin në shkollë Afrika e Jugut vazhdon të bartet Barra më e rëndë e COVID-19 N THE P CONRMBAJTJE, ME Pothuajse Gjysma e të gjitha rasteve të reja. SHKOLLAT E RIAPUR QEVERIA NE QERSHOR. POR disa prindër kanë qenë RELUKTUESE T ALL LEJONI TYRE FILMIJT Kthehu te klasa për shkak të E një kirurgji në raste. >> Shumica e tyre frikësoheshin KJO COVID, Prandaj ata vendosën T TO QNDROJN AT N AT SHT HPIT E TYRE DHE TYRE Prindërit nuk thanë JO, M LESUESIT E TYRE DUKE SHKOLL G N SHKOLL. POR shumica e tyre janë në shkollë. ATA PO PUNOJNE. RAPORTI: DEMOKRATIKA REPUBLIKA E CONGO PINGRDORET A QASJA FAZORE PEDR RIHAPJE SHKOLLAT. PER TANI VETEM KLASAT NE SESIONI JAN TH ATA P STR STUDENTT KUSH JAN IN N IN AFATIN E FUNDIT PARA MADHATIMIT. PLANI FORSHT FOR P THER PUSHIMIN E STUDENTT T TO KTHOHEN N IN TETOR. SIPAS QENDRS SR AFRIKS P CONR KONTROLLIN E SISMUNDJEVE DHE PARANDALIMI, CONTINENTI KA MORE SHUM SE 1.3 MILION I KONFIRMUAR RASTET E COVID-19 DHE MBI 31000 TË VDEKUR. SI P RESRGJIGJE N TO VIRUS NDIKON MILIONA TE MOSHUARA SHKOLLORE F CHMIJT ISSHT A BURIM SHQETSIMI PER TE GJITHA 54 KOMBET AFRIKANE. N S DISA VENDE AFRIKANE, SI PIKU K HTU N U UGANDA, SHKOLLAT MBETEN MBYLLUR P FR FRIK SE PANDEMIKA MUND T G JET DOR. Distanca MARSIMI N AF AFRIK ISSHT E VIFSHTIR, DHE NDONJherë E PAMUNDSHME, Jepet SE 80% E Nxënësit nuk kanë qasje në INTERNET. P MANR shumë studentë, energjia elektrike ISSHT UN E PASBESUESHME. TTH TJERT NUK KAN NO ELEKTRIK N AT T ALL GJITHA N IN SHT HPIT E TYRE. >> Sa me te gjate jane femijet JASHT SCHOOL SHKOLLS, M THE I MADH RREZIK Q TH NUK MUND T KTHEHEN SHKOLLA RAPORTI: OKB-ja argumenton se RIHELIMI I SHKOLLAVE SHUM Q SHPEJT AFRIKA MUND T U NENZOHET FITIMET Bërë kaq larg në kurriz të SHPADRNDARJE E COVID-19. RAPORTI: KJO ISSHT P PATRICK IN Pekin N SCHOOL SHKOLLA KERETU, STUDENTT ARRITUR N ST SHKALL NGA KLASA, DHE LINE-up përpara mësuesit të tyre, PARA SE TRE LEJOHEN BRENDA Kalimi përmes një ekran PIKA, KU I KAN ST NXUDN THESIT Temperatura e marrë. KA NJ ONE M ONE SHUMEC KONTROLL NJCE herë ARRENI N CL KLAS. Kjo është një pjesë e asaj që quhet E RE ANTI-PANDEMIKE NORMALE N Pekin P TOR T MBAJTV COVID-19 N GJENDJE, RRETH URDHR, NGA Kopshtari, GJITHA Mënyra përmes shkollës së mesme. >> Ata po bëjnë shumë gjëra, SI DIZINFEKTIMI I ALKOLIT, P USRDORIMI Armët matëse të temperaturës, DHE ATA NA BNI TAR VESHNI MASKA GJITHA DITS GJAT RAPORTI: MBYLL 600,000 Nxënësit tani janë përsëri në shkollë N THE KAPITAL. PER DISA, SSHT A një përpjekje e dytë NET METNYRN E KLASS. DISA SHKOLLOR MIDDLE T MIDDLE MES MIDDLEM DHE T HIGH LART KTHEHET N AP PRILL, PARA A GRUPI I INFEKSIONEVE KETU N MBYLLEN SHKOLLAT E FORCUARA QERSHOR Përsëri. POR NUK KA QEN JO RASTET E TRANSMITUARA LOKALE N L Pekin që nga fundi i korrikut. PRORBASHK CH KINA, NJEREOZIT JAN KONFIDENTONI N. VENDIN KAPITULLI I VIRUSIT. MASKAT NUK JAN M T M detyrueshme më shumë NË PUBLIK. DISA NXUDNS NUK E SHIKONIN PIKA E RREGULLORES S SCHOOL SHKOLLS. >> Nganjëherë do ta heq P AR një kohë. Unë nuk jam duke u shikuar rreptësisht T ALL GJITHA KOHN. RAPORTI: SEPSE THESHT THE ZEMRA POLITIKE E KINA, Pekini ka disa nga PARANDALIMI I RREGULLT I KOVIDIT Protokollet në vend. JAN A SHUM OF KUFIZIME Gradualisht duke u ngritur tani Veçanërisht RASTE T REJA T OF INFEKSIONET JAN D DEMBRUAR Në të gjithë vendin, por autoritetet NUK ka gjasa të heqë kapakun MASAT E PTARMBAJTJES ST TJETR ÇDO KOH SHPEJT. KOMPLACENCIA MUND T PL BUNNI VENDI KTHEHET N UN SHKRIMIN E VIRUSI. KOREA E JUGUT M LESON T THE VSHTIR MNYR 'SHT GR SHQIPRUAR ME NJ RES BURIM PAS QEVERIS S LO LIRUAR KUFIZIMET E PARAR N GUSHT. LIDHEN RRETH 200 RASTE ME A SHKOLLA NE SEULL, FORCIMI AUTORITETET P TOR T P VUTN KLASAT Mbajeni >> QYTETET E SEULLIT, INCHEON , DHE PROVINCA GYEONGGI DO KALONI N TO M LESIMIN E PLOTUL T R MOTSUAR RAPORTI: STUDENTT E VITIT FINAL NDRMARRJA E PROVIMEVE T EN HYRJES KOLEGJI JAN T EX PEMRJASHTUAR. POR SSHTAR E PASTRUAR Kur mund të tjerët KTHEHU MBRAPA. RASTET E KOVIDIT N JAPONI JAN KRAHASUESISHT STABLE. NXUDNSIT KTHEHEN TAR HERSHM N GUSHT 'Shtë po ashtu - Remote T LE NXNIT ISHTE V HSHTIR NJ AN OPSION. Ekspozuar e Pandemikës një masiv NDARJA DIGJITALE N IN VEND. ANKETIMI I MINISTRIS OF S ARSIMIT GJETUR VET 10% E SHKOLLAVE PUBLIKE UDHUCTZIMI ONLINE I OFRUAR PAS SHKOLLAT U MBYLLEN NE Mars. KRITIKT THOT JAPONI R FN PAS PAS TEKNOLOGJIS S KLASAVE, DHE NXUDNSIT JAN O MBUROHUAR LIBRA TEKSTI DHE TABELA T L MUNGESA. N IN HONG KONG, KA TJETR RRESHT MBI LIBRAT, SI SHKOLLA Përgatitja për të rihapur. AKTIVITETI I QEVERIS CENSORIMI I TYRE T PRO PROMOVOJN ARSIMI PATRIOTIK. >> Unë nuk do të them se është SHQYRTIMI POLITIK, ÇFAR BNI ISSHT,, PROFESIONALISHT, SHIKOJM LIBRAT E TEKSTIT Tashmë në TREGU, DHE OFROJNI DISA K ADSHILLA PROFESIONALE N THE BOTUES RAPORTUESI: KA TJETE FREM RRETH SI E RE, DHE SIGURIA KOMB -TARE E FJALUAR VAGUELISHT LIGJI DO T I NDIKOJ SHKOLLAT. NDOSHT NDRMJET PJESAVE BESIMI PESHQYRIM DHE THIRRJE PER PAVARSIA, DISA MACHSUES DHE Nxënësit shqetësohen se për çfarë thonë SHKOLLAT MUND T L TOKOJN IN TABELA. DHE ME TENSIONE akoma ZBATUAR N SHUM MAN STUDENT Protestuesit, SI SHKOLLAT N H HONG DREJTIMI KONG VETEM VETEN PAS T PROBLEMET E TYRE. P FORR "LAJMIN E PBS", JAM PATRICK FOK, N BE Pekin. RAPORTI: Unë jam Michael Baleke KAMPALA. GJYKIMI: QYTETI I LOUISVLLE SHPALL SHTلیLLIMI I SAJ SOT ME FAMILJEN E BREONNA TAYLOR, GJASHT M MUAJ PAS AJO U SHKUA NGA POLICIA DHE VDEKJA E SAJ U Bënë A REFRENIMI I PROTESTAVE KOMBTARE. SI AMNA NAWAZ NA TREGON, POLICIMIN NDRYSHIMET JAN P PJES E TIJ MARRVESHJE POR PYETJA ME E MADHE E PAGESAT POTENCIALE PENALE KUNDR ZYRTARVE Mbetet PARA DHE QENDRA N THE FAMILJE DHE SHUM RRETH VENDIT. RAPORTI: N THE sytë e saj FAMILJA, NJ ONE HAP DREJT DREJTSIS P BR BREONNA Taylor. >>'SHT ON VETM FILLIMI I FITIMI I DREJTSIS S PLOT BREONNA. Fryma e saj e bukur dhe Personaliteti është duke punuar përmes T ALL GJITHA SHTES N THE TEMA, SO JU LUTEM VAZHDONI TA THONI EMRIN. RAPORTI: SOT, QYTETI I LAJMVILLEROHET LOUISVILLE A ZGJIDHJA 12-MILION dollarë me NENA TAYLOR TAMIKA PALMER PASA Ajo të paditet mbi të VRASJA E BIRUS NGA POLICIA. KRYETARI I LOUISVILLE GREG FISCHER. >> NUK MUND T BE FILLOJ T TO PARAPYZON MS. DHIMBJA E PALMERIT, DHE JAM SHKUPTUESISHT, SHPEJTUJE keqardhje për BREONNA VDEKJA. RAPORTI: ISSHT. P SRMBLEDHJE MAR E MADH ASHTUAN PAGUAR NGA QYTETI N A A RASTI I PASQYRS SIS POLICIS, DHE Zgjidhja përfshin një paketë të REFORMAT E POLICIS. >> THJE EMRIN E SAJ! >> BREONNA Taylor! RAPORTI: VENDOSJA E VENDOSJES PAS MUAJVE T PRO PROTESTAVE NDJEKJEN E BREONNA Taylor VDEKJA. Urgjenca 26-vjeçare U SHKUA TEKNIKU MJEK SHSOR SHT HPIA E SAJ 13 MARS NGA POLICIA LOUISVILLE, SH SERRBIMI A GARANCIA E BARNAVE. POLICIA THONI ATAT natën VET ID IDENTIFIKUAR PARA SHKURTIMI I DYTS S T TAYLOR. POR BOJFRIEN E SAJ - KENNETH Walker - thotë se ai kurrë nuk e ka dëgjuar ATAT, MENDONI SE ISHTE HYRJE, DHE Q FNI NJ SH SHOT TJETR NGA TIJ ZJARRI I LICENCUAR. Policia u përgjigj, duke gjuajtur Taylor më shumë se 8 herë, dhe VRASJEN E SAJ. ASNJU BARNA NUK U GJET N SHTPI. E TRE ZYRTARVE T PRFSHIR, VETEM NJE U ZJAR N QERSHOR. NJE I VEÇAR, KRIMINAL HETIMI USHT NDERRMARRJE NGA DANIEL I PRGJITHSHM ATKTORI I KENTUCKY KAMERONI. >> THJE EMRIN E SAJ. >> BREONNA Taylor. RAPORTI: POR TREGIMI I TAYLOR Mbetet në qendrën e A KEKRKIMI I LOVVIZJES N SHQIPRI DREJTSIA RACIALE, REFORMAT E POLICIS, DHE KUJTIMIT T P NJERZVE T S THUAN TIJ EMRI Zgjidhja mund të jetë marrë GJASHT M MUAJ, POR KJO VETYM LIDHET ME FAMILJEN E TAYLOR PELI CIVILE. DHE NUK KA PRANIM SHKRUAR NGA QYTETI I Louisville në marrëveshjen e sotme. T ALL GJITHA sytë janë tani në KENTUCKY ATKTORI I PRGJITHSHEM, T TO SHIKOJN. NSE PAGESAT PENALE KUNDER ZYRTART DO T BE SHKELQEN T JO BASHKUAR MUA TANI T D diskutoj KIST,, ISSHT DRANE HANNAH. AJO ANSHT AN AUTOROR DHE AKTIVIST N. Louisville, i cili ka qenë udhëheqës THIRRJET P FORR DREJTSI N IN BREONNA EMRI I TAYLOR. MIRC SE VINI Mbrapsht në "NEWSHOUR". FALEMINDERIT Q BE JENI ME NE. PARA SE TA GJENIM N KESTO DETAJE, Dua reagimin tuaj ndaj LAJMET E SOT KA QEN NJ A kohë e gjatë që vjen. DUA T TO DI, ÇKA B DNI MENDONI? >> HSHT QEN Kohë e gjatë. . VITI SI PREZANTISHT Emocionale. ISHTE NDJENJE SHUME EMOCIONALE PER MUA TE SHIKO BREONNA Taylor NENA MERRNI DISA FORM OF T OF DREJTSIS PER BIJEN E SAJ. RAPORTUESI: E KUJMSIM NUK ITSHT NOT JO VETEM 12 Milionë dollarë. CD - QYTETI I VETM I MG I MADH PAGESA N IN SHKOLLIM T POLICIS RAST. KA NJE RREZIK TE GJITHA REFORMAT. Ata tani do të kërkojnë miratimin E GARANCAT K SERKONI PARA TIJ SHKONI N TO GJYQTAR. Ato do të ofrojnë kredi për strehim P OFFR ZYRTART T TO JETOJN VRTET BRENDA QYTETEVE ATA POLICIA. Ata duan të zgjerojnë drogën dhe Testimi i alkoolit për zyrtarët P INRFshihet në xhirime. KJO JSHT VETM pak nga PIKAT kryesore. Kur i shikoni ato reforma, KUR E SHIKONI DHUNA Josporcionale NGA POLICIA KUNDER AMERIKANEVE TE ZI, ÇFAR K NDRYSHIMI JU JENI Mendoni se do të bëjnë reformat? >> SHUM DO T IT MERR MANIFIKIMI I KESTYRE REFORMAVE N BAZ Aktualisht në BASHKSIA. Do të them se u inkurajova Q FOR P FORR KIST T BE JET NJU ÇEL CIVILE P FORR TFOR UDHTUAR REFORMA E POLICIS IT Unë nuk e di nëse kam parë ndonjëherë ATA Q H KA QEN GJITHMON RAST KUR KA PASUR PAGES SJELLJE E POLICIS, POLICIA BRUTALITETI, DHE VRASJA E A PERSONI N THE DORST E POLICIA JAM FALEMINDERIT P BR BREONNA FAMILJA E TAYLOR Q TH ATA MENDIM T TO KENI REFORMM POLICIA TI lidhur me padinë civile dhe unë E DI SE MS. Bakeri tha që ishte E PANONGJIKUESHME, DO T BE KENI NUK PADIT CIVILE PA DISA LLOJ E REFORMS S P POLICIS. RAPORTUESI: AJO E DREJTA. KEMI DARDGJUAR NGA. T BO DYT AT P ATR AVOKAT NGA FAMILJA, Duke thënë se ata e dinin reformat DUHET T BE JET PJES E MARRVESHJES. POR MUND TE MUND, JEMI ATY REFORMAT SHTES MENDONI SE JENI E NEVOJSHME? >> Unë mendoj se ka shtesë REFORMAT. KEMI NJ S PJES T THE BANIMI POPULLSIS VETEM SHFUNDIMIMI I POLICIS. . KUR SHIKONI PERFUNDIMIN E POLICIA DHE EDHE SHIKONI REFORMIMIN E POLICIS,, SI E BJM NE PUNONI BASHKU SI BASHKSI ATA DY GJAT P TOR T PUNUAR DOR P HR BASHK? Mendoj se është vërtet e madhe MUND PSIA P FORR POLICIA T TO AKTUALISHT JETON N THE KOMUNITETE QAT JANRE POLITIKUESHM, T TO AKTUALISHT E DI NJERZIT N THE Fqinjët KAM DASHUR QAT ATA EDHE E PRJAN DO T BE KENI DISA LLOJ VULLNETERIZMM P FORR POLICIN, pra Ato mund ta dinë në të vërtetë NJEREZIT QE JANE POLITIKUES DHE Me shpresë, që do të përfundojë disa BRUTALITETI I POLICIS. Unë mendoj se vërtet mendoj se ne ende kemi NJ W Mënyrë e tillë e gjatë për të shkuar kur ajo VINI N J DREJTSI P BR BREONNA Taylor dhe drejtësi në BASHKSIA. RAPORTI: DHE KEMI DGJUAR NGA DISA PERSONA Q SP FOLIN SOT Në atë konferencë për shtyp dhe të saj EMRI, duke thënë se ata nuk besojnë DO T BE JET DREJTSI E PLOT DERI ATA ZYRTART ARRESTOHEN DHE MBARUAR. E KEMI PRKUJTUAR ATAT PREFTUESIN E PRGJITHSHME ISSHT TOO KRKUAR N P MUNDSI PAGESAT PENALE, QAT NJ GR GRAND JURI BESHT MBLEDHET. Jam kurioz, bazuar në punën tuaj DHE P EXRVOJ N LOUISVILLE, SA BESIM KENI Q PRO PROCESI DREJT TANI? >> TE JEM I sinqerte, NUK E KAM BESIMI N TH ATAT PROCES. . U përpoqa të mbetem i shpresuar DIKU Q WH ISSHT AKTIVIST DHE FLET N IN KOMUNITET, POR I KEMI SHIKU SI KETO RASTE KAN PL LUAR PRORPARA SHTETET E BASHKUARA. Unë nuk jam që shpresë se ne DO T HA KENI T COMP PLOT DHE T F PLOT DREJTSIA P BR BREONNA Taylor. ÇDO DIT,, Mundohem të Zgjohem DHE VVSHTRIMI Dicka NDRYSHME, ATA KAMERONI I P GRGJITHSHM I PTRGJITHSHM A DO T SE SHIKON RRETHANN SI Gruaja e zezë 26 vjeçare që ishte VRASUR N IN SHT HPIN E SAJ, ATA ATA DUHET T BE JEN K HTU SOT SOT, ATA Ajo meriton drejtësi. NESE DIKUSH NGA KJO - NESE DIKUSH E SHTETIT E BIDNI K ,T,, SHKUAR N TO TONN Fqinjët në shtëpi dhe i vranë, Ne do të akuzohemi. Unë nuk mendoj asgjë më pak DUHET T JENEN SHKUAR DIKU ISSHT ZYRTAR I POLICIS. RAPORTI: DHE LIGJISHT TI KE D HEGJUAR, DISA NJERZ THOT SE ISSHT. NJ AN BETEJA E UFTILLS LIGJISHT T TO TAKOHET DRURI, SEPSE ZYRTART MUND T CL KARKOJM S VETF MBROJTJE. ATA E DI SE KA QETUAR DREJT TYRE NE FILLIM. Jam kurioz NESE SOT RESTITUESI ISSHT VETM DREJTSIA Q COM VINI N THE EMAMER T BREONNA Taylor, ÇFAR D BEN Mendoni se përgjigja do të jetë nga JU DHE TTH TJERT N IN BASHKSI? >> NJERZIT N TH KIST BASHKSI DO Jini shumë të mërzitur. Ky është një bashkësi që ka JAN AL NDRYSHUAR PERGJITHMON NGA ÇFAR KA NDODH Ekziston vërtet një ton TRAUMA Q H KA NDODHUR N IN LOUISVILLE DHE KY ISSHT QYTET AJO KA NEVOJ SH HERIMI. Që zyrtarët të mos marrin T CH SHENUAR DO T CA SHKAKTOJ VETYM TJETR TRAUMA N THE BASHKSI DHE Sinqerisht nuk e mendoj se do të Uluni mirë për njerëzit që kanë PROTESTOHET P 100R MORE SHUM SE 100 DITT NJERZIT QO JAN PRO PROTESTUAR JAN Duke kërkuar drejtësi të plotë. JEMI SHUM GAPZUAR P RR RIHANNA NENA E TAYLOR. PRET SHUM PRITEMI ATA DO T BE JENI DISA - BREONNA NENA E TAYLOR. PRET SHUM PRITEMI ATA DO T BE JET S DISA RESTITUES. POR VETEM SI NJE aeroplan, KETU JAN TW DY KRAH. KEMI rikthim dhe gjithashtu KANED NEVOJ P CHR NDRYSHIME PENALE KUNDR ZYRTART. RAPORTUES: JU KUJTRONI DITT E PROTESTA, FESTIME, REVIST MBULAT, NJEREOZIT Q BNIN SIGURT T TIJ EMRI VAZHDON T BE THOT DHE PRESIONI KSHT MBAJTUR. ÇFAR D MENDONI KIST HAP SOT do të thotë për shumë tjetër RASTET N WH TIC CILAT ASNJ ASNJ D HEGJONI POUR EMRT E ZI GRAT E VRASUR? >> Unë mendoj se kjo ishte shumë HAPI I RNDSISHM, Veçanërisht PER GRAT BL E ZEZA Q HA KAN BE QEN I VRARUR NGA POLICIA DHE I PRBALLUR BRUTALITET NGA POLICIA. GJITHMON Thashe BREONNA Taylor kishte DY Gjëra që punojnë kundër saj, Ajo është e zezë dhe një grua. ATA SHPESH KU KA SHKURT DHE A BASHKVENDSIMI I VENDIT TARD VARDRTET P FORR TACK ZI GRAT IN N IN AMERIKA KJO ISHTE THIRRJE JU NUK MUND T CON VAZHDONI T BRUTALIZOI GRAT BL E ZEZA DHE VRASN ATA N IN SHT HPIT E TYRE DHE SSHT SHKUAR T TO JENI MIR OR OSE T AC PRANUESHM. QAT Mbaron sot. RAPORTI: QAT ISSHT DRAKE HANNAH, Duke u bashkuar me ne nga Louisville, I mrekullueshëm. JU MENDONI SHUM P .R KOHN TUAJ. - FALEMINDERIT SHUM P .R TUAJ KOHA >> FALEMINDERIT GJYKIMI: DHE SSHT "NEWSHOUR" PER SOT. JAM GJYKATA E DRURIT. BENI SHTYP ONLINE DHE PASHA K HTU NESËR NË MBRËMJE. P ALLR T ALL GJITHA NE N “PBS NEWSHOUR, ”FALEMINDERIT. JU LUTEM Q STNDRONI I SIGURT DHE Do T'SHIKOJM SE SHPEJTI. >> FINANCIMI KRYESOR P THER "PBS" NEWSHOUR "ASSHT PRO siguruar nga - >> KUR BOTA BEN E KOMPLIKUAR, SHUM G SHKUAR NDRMJET MENDJA JUAJ. ME PASURI FIDELITETI DHE MENAXHIMI, NJ AD K ADSHILLUES I DEDIKUAR MUND T AD KVSHILLONI Tailor DHE REKOMANDIME P TOR JETURN TUAJ. Kjo është pasuria e besueshmërisë >> CELULARI I KONSUMATORIT. JOHNSON & JOHNSON. HEKURUDHA BNSF. SHAYRBIMET FINANCIARE RAJONI I FIRMAVE JAMES. KORPORATA CARNEGIE E RE JORK, Inovacionet mbështetëse në ARSIMIMI, DEMOKRATIK Angazhimi, dhe përparimi E PAQES NDATIONRKOMBTARE DHE SIGURIA N CAR CARNEGIE.ORG. DHE ME MB SSHTETJEN AKTUALE T. KETO INDIVIDET DHE INSTITUCIONET. Kjo program është bërë e mundur NGA KORPORATA PUBLIKE TRAJTIMI DHE SI KONTRIBUTET N TO PBS TUAJ STACIONI NGA VEWZHGUESIT SI TY. FALEMINDERIT. [Kapitullimi i kryer nga INSTITUTI KOMBTAR I KAPTIONIMIT, E CILA RESSHT P RESRGJEGJSE P FORR SAJ P CONrmbajtja e kapitullit dhe saktësia.] >> KJO ESHTE "PBS NEWSHOUR WEST," NGA STUDIJET WETA N IN UASHINGTON DHE partnerët tanë në Walter SHKOLLA KONKITE E GAZETARISE AT UNIVERSITETI SHTETROR ARIZONA. ♪

Episodi drejtpërdrejt i PBS NewsHour West, 15 shtator 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.901" dur="2.369"> JEMI TREGUAR P ACRGJITHSISHT GLOBIN </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="5.338"> ZBULONI SI JAN VENDET E TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="5.271"> ARSIMIMI TRAJTUES. </text>
<text sub="clublinks" start="8.775" dur="1.668"> CHARLOTTE WESLEY: Unë jam i ngazëllyer për të </text>
<text sub="clublinks" start="9.809" dur="1.735"> Kthehu mbrapa sepse kam gabuar </text>
<text sub="clublinks" start="10.576" dur="4.471"> QENI KETU DHE DO T JEM I AFT T </text>
<text sub="clublinks" start="11.678" dur="4.07"> Kapni deri në punën ekstra dhe unë do të </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="1.501"> Jini të aftë të shihni miqtë e mi, dhe </text>
<text sub="clublinks" start="15.881" dur="1.469"> M TESUES, POR SHQIPTAR ITSHT </text>
<text sub="clublinks" start="16.816" dur="1.268"> KTHEHET NERVORISHT SHKAK </text>
<text sub="clublinks" start="17.483" dur="2.035"> PBRDUKSHME KA RREGULLAT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="18.217" dur="4.371"> GJITHÇKA. </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="15.582"> GJYKIMI: T ALL GJITHA ATA DHE MORE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="16.65"> SOT “NEWSHOUR” I PBS. </text>
<text sub="clublinks" start="36.169" dur="5.305"> >> FINANCIMI KRYESOR P THER </text>
<text sub="clublinks" start="39.505" dur="4.004"> "NEWSHOUR" është siguruar nga. </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="3.47"> >> Kirurg Pediatrik. </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="1.735"> VULLNETAR </text>
<text sub="clublinks" start="46.112" dur="3.236"> ARTIST TOPIAR. </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.867"> FINANCIAR I RAYMONDJAMES </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="2.569"> KËSHILLTAR. </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="1.801"> K ADSHILLA E TAYLOR T TO T H NDIHMONI JETN </text>
<text sub="clublinks" start="52.184" dur="1.902"> JETA JUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="5.238"> JET,, PLANIFIKUAR MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="5.305"> >> PER 25 VITE, KONSUMATOR </text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="3.203"> QELIZA ASSHT OFRUAR NR </text>
<text sub="clublinks" start="59.759" dur="3.003"> PLANET WIRELESS KONTRATS TES PROJEKTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="62.195" dur="4.303"> T'I NDIHMONI NJERZIT T D BON M M SHUM ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="62.895" dur="4.337"> ATA PELQEJNE. </text>
<text sub="clublinks" start="66.632" dur="1.301"> SH .RBIMI TON I KLIENTIT T-BAZ N SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="67.366" dur="0.934"> EKIPI MUND T NDIHMOJ T GJENI NJ PL PLAN Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="68.067" dur="2.068"> T F P FRVITET </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="1.601"> P TOR T M LESUAR M M SHUM, VIZITONI KONSUMATORIN </text>
<text sub="clublinks" start="70.269" dur="3.037"> CELLULAR.TV. </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="7.039"> >> JOHNSON & JOHNSON. </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="5.204"> HEKURUDHA BMS F. </text>
<text sub="clublinks" start="81.047" dur="2.168"> - HEKURUDHA BNSF. </text>
<text sub="clublinks" start="82.849" dur="5.505"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="6.172"> >> JOHN SA DHE JAMES L </text>
<text sub="clublinks" start="88.922" dur="1.567"> FONDACIONI KNIGHT, NXITJA </text>
<text sub="clublinks" start="89.789" dur="1.101"> I INFORMUAR DHE I ANGAMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="6.873"> BASHKSIT </text>
<text sub="clublinks" start="93.026" dur="5.038"> >> DHE ME MBESHTETJEN NE VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="97.63" dur="9.91"> E KESTYRE INSTITUCIONEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="4.437"> Kjo program është bërë e mundur </text>
<text sub="clublinks" start="107.673" dur="3.937"> NGA KORPORATA PUBLIKE </text>
<text sub="clublinks" start="110.61" dur="2.869"> TRAJTIMI DHE SI </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="1.668"> KONTRIBUTET N TO PBS TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="113.613" dur="4.871"> STACIONI NGA VEWZHGUESIT SI TY. </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="6.138"> FALEMINDERIT. </text>
<text sub="clublinks" start="119.919" dur="1.801"> GJYKIMI: N TH KIST DIT ME M SHUM SE </text>
<text sub="clublinks" start="120.686" dur="1.735"> AKSIONI I SAJ I LAJMEVE KLIMATIKE, NE </text>
<text sub="clublinks" start="121.854" dur="1.335"> KTHEHENI PARA SHTOPIS SIT BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="122.622" dur="4.771"> LIGJI JUG, DHE N SNSHKRIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="123.322" dur="5.005"> MARRVESHJA E PAR ARAB-ISRAELI </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="1.434"> N A NJ CENT SHEKULL TREMUJOR, SI ISRAEL </text>
<text sub="clublinks" start="128.461" dur="1.168"> MARRATIONDHNIET E NORMALIZUARA ME </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="10.043"> BAHRAIN DHE ARABI I BASHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="10.243"> EMIRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="1.367"> Në një moment, ne do të marrin </text>
<text sub="clublinks" start="140.139" dur="1.067"> Pikëpamjet e Kryesisë Kryesore </text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="1.067"> K ADSHILLUES JARED KUSHNER. </text>
<text sub="clublinks" start="141.34" dur="1.168"> POR Ç FSHTJET E PAR, T JASHTME </text>
<text sub="clublinks" start="141.974" dur="1.301"> NICK KORRESPONDENTI SCHIFFRIN </text>
<text sub="clublinks" start="142.641" dur="1.669"> L LNI PRGJIGJET E MARRVESHJES </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="1.268"> DHE MOMENTI SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="3.269"> [DUARTROKITJE] </text>
<text sub="clublinks" start="145.478" dur="2.936"> RAPORTUES: ISRAEL, BAHRAIN, AND </text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="1.668"> EMIRATET ARABE T BASHKUARA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="148.547" dur="3.771"> ASNJEHERE NUK E HUMBNI LUFT WN. </text>
<text sub="clublinks" start="149.649" dur="2.97"> POR ATA T ALL GJITHA SHPRESNNI SHKARKIME </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="2.135"> PAQI </text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="2.635"> >> PAS DEKADAVE T D NDARJES DHE </text>
<text sub="clublinks" start="154.721" dur="2.435"> KONFLIKTI, NE E SHENJOJM GAVN E A </text>
<text sub="clublinks" start="155.521" dur="4.971"> Lindja e Mesme e Re. </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="6.306"> >> KJO PAQE DO TENT JET PRDORUR </text>
<text sub="clublinks" start="160.626" dur="4.371"> ZGJERONI P TOR T PRFSHirë SHTETET E TJERA, </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="8.374"> DHE PLRFUNDIMTARISHT MUND T END FUNDON </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="10.41"> KONFLIKTI ARAB-ISRAELI P .R T ALL GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="172.238" dur="3.937"> >> JEMI Dëshmitar Tashmë A </text>
<text sub="clublinks" start="175.675" dur="1.234"> NDRYSHIMI N THE ZEMR OFN E </text>
<text sub="clublinks" start="176.309" dur="2.702"> Lindja e Mesme, një ndryshim që do </text>
<text sub="clublinks" start="177.143" dur="6.473"> D SRGANI SHPRES RRETH BOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="179.145" dur="5.605"> RAPORTI: NORMALIZIMI </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="1.868"> Marrëveshjet zotohen të zgjidhin </text>
<text sub="clublinks" start="184.884" dur="4.004"> DISKUTONI PA FUQI, </text>
<text sub="clublinks" start="186.219" dur="3.87"> THEMELONI AMBASADAT, KRIJONI </text>
<text sub="clublinks" start="189.021" dur="4.137"> Fluturime të drejtpërdrejta, dhe zgjeruar </text>
<text sub="clublinks" start="191.791" dur="2.569"> INVESTIMET, TURIZMI, DHE TREGTIA. </text>
<text sub="clublinks" start="193.459" dur="1.602"> VENDET SHP SHRNDAREN EKONOMIKE </text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="1.301"> INTERESAT N DE MARRALVESHJE QAT SHTATIN </text>
<text sub="clublinks" start="195.194" dur="1.201"> NGA TEL AVIV, N TO BIZNESIN E Emirateve të Bashkuara Arabe </text>
<text sub="clublinks" start="195.928" dur="2.469"> KAPITALI DUBAI. </text>
<text sub="clublinks" start="196.529" dur="2.769"> >> PENRFITIMET E MADHE EKONOMIKE </text>
<text sub="clublinks" start="198.531" dur="2.936"> E partneritetit tonë do të ndihet </text>
<text sub="clublinks" start="199.432" dur="3.002"> PRMES rajonit tonë, dhe do </text>
<text sub="clublinks" start="201.601" dur="4.404"> Arrini secilin nga qytetarët tanë. </text>
<text sub="clublinks" start="202.568" dur="4.171"> RAPORTI: SHTETET EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="206.139" dur="1.868"> Ndani frikën e islamit politik, </text>
<text sub="clublinks" start="206.873" dur="2.802"> DHE IRANI. </text>
<text sub="clublinks" start="208.474" dur="3.937"> IRANI SHIIA K THRKNCON ISRAELIN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="209.809" dur="5.438"> VENDET SUNNI ME </text>
<text sub="clublinks" start="212.545" dur="3.77"> GABIMI ME I MADH I RAJONIT </text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="1.935"> INVENTARI DHE PROKURIMET QAT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="3.336"> ZGJERONI NDIKIMIN E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="217.45" dur="4.47"> ANALISTSTT EDHE THOT SOT SI RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="219.919" dur="2.602"> Dyshime të ndara në lidhje me SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="222.255" dur="1.701"> Angazhimi </text>
<text sub="clublinks" start="223.056" dur="1.568"> ISRAELI TANI SHIHET SI M AS SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="224.09" dur="4.47"> PARTNER I BESUESHM, RAJONAL. </text>
<text sub="clublinks" start="227.126" dur="3.87"> Emiratet e Bashkuara Arabe shpresojnë të blejnë </text>
<text sub="clublinks" start="228.694" dur="4.271"> ARMT AMERIKANE PRFSHIR </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="2.168"> F-35 DHE Bleni vullnet të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="233.499" dur="2.669"> UASHINGTON mes atyre që </text>
<text sub="clublinks" start="234.767" dur="2.569"> KRITIKO VENDIN PER </text>
<text sub="clublinks" start="236.302" dur="6.873"> NDIHMA LEJON LUFTN N Y JEMEN </text>
<text sub="clublinks" start="237.47" dur="6.339"> KJO VRASIN DHJET Mijëra. </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="1.835"> PARA SOT, SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="244.544" dur="1.301"> PRANI DYT F T PAR </text>
<text sub="clublinks" start="245.278" dur="3.302"> MARRVESHJET ARAB-ISRAELI, ME </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="1.968"> JORDANI DHE EGJIPTI, Q. KUPTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="248.714" dur="3.27"> Toka për paqen. </text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="1.935"> POR L LNI T UN PA ZGJIDHUR SOT - </text>
<text sub="clublinks" start="252.118" dur="1.134"> KONFLIKTI BAZ I ISRAELIT ME </text>
<text sub="clublinks" start="252.952" dur="2.335"> PALESTINIANT. </text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="1.834"> EMIRATEST THON NORMALIZIMI </text>
<text sub="clublinks" start="255.421" dur="4.17"> ANEKSI I NDALUAR ISRAELI I </text>
<text sub="clublinks" start="256.322" dur="4.07"> ZGJIDHJET N IN BANKN PER WESTNDIMORE. </text>
<text sub="clublinks" start="259.725" dur="1.468"> POR GJAT CEREMONIS, </text>
<text sub="clublinks" start="260.526" dur="6.907"> MILITANTT N IN GAZA ZGJEDHEN MISSILE </text>
<text sub="clublinks" start="261.327" dur="7.04"> N QYTETET E ISRAELIT. </text>
<text sub="clublinks" start="267.567" dur="1.434"> DHE KIST M MORNGJES, PALESTINIANT </text>
<text sub="clublinks" start="268.501" dur="1.201"> N BANKN PER WESTNDIMORE T O PUSHTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="269.135" dur="2.068"> NORMALIZIMI I PROTESTUAR PARA </text>
<text sub="clublinks" start="269.835" dur="2.803"> PAQI </text>
<text sub="clublinks" start="271.337" dur="3.303"> PALESTINIANT DHE SHUM RAJONAL </text>
<text sub="clublinks" start="272.772" dur="2.402"> ANALISTET PARALAJMROJN PE PAQJA RAJONALE </text>
<text sub="clublinks" start="274.774" dur="3.536"> E PAMUNDSHME, PA PA </text>
<text sub="clublinks" start="275.308" dur="4.57"> PAQI ISRAELI-PALESTINIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="278.444" dur="3.536"> >> KONFLIKTI REAL SHT A </text>
<text sub="clublinks" start="280.012" dur="4.071"> KONFLIKTI PALESTINIAN-ISRAELI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="282.114" dur="3.403"> KJO ATSHT DUHET T S ZGJIDHET. </text>
<text sub="clublinks" start="284.217" dur="2.001"> Kjo është mënyra e vetme e paqes </text>
<text sub="clublinks" start="285.651" dur="7.574"> DHE SIGURIA DHE STABILITETI N. </text>
<text sub="clublinks" start="286.351" dur="8.309"> KJO RAJON. </text>
<text sub="clublinks" start="293.359" dur="2.235"> RAPORTI: SH.B.A. SHPRESN SOT </text>
<text sub="clublinks" start="294.794" dur="1.534"> KRIJON MOMENTUM TRE PADREVENDUESHM </text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="3.803"> QE IZOLON PALESTINIANT. </text>
<text sub="clublinks" start="296.462" dur="5.239"> Në ndërkohë, SOT B MN </text>
<text sub="clublinks" start="299.665" dur="3.27"> MBI ÇFAR H KISHTE SHPEJTUR Dikur </text>
<text sub="clublinks" start="301.834" dur="1.835"> - NJ IS GRAFI I PJESM I ISRAELIT </text>
<text sub="clublinks" start="303.069" dur="1.501"> REALIGNIMI I Lindjes së Mesme. </text>
<text sub="clublinks" start="303.803" dur="2.268"> P FORR "NEWSHOURIN E PBS", JAM NIK </text>
<text sub="clublinks" start="304.704" dur="6.539"> SCHIFRIN. </text>
<text sub="clublinks" start="306.205" dur="5.805"> GJYKIMI: DHE TANI T J JARED KUSHNER, </text>
<text sub="clublinks" start="311.377" dur="1.067"> K ADSHILLUES I LART P TOR PRESIDENTIN </text>
<text sub="clublinks" start="312.144" dur="1.101"> TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="312.578" dur="1.234"> Ai luajti një rol kryesor në </text>
<text sub="clublinks" start="313.379" dur="1.134"> Negociimi i kësaj marrëveshjeje. </text>
<text sub="clublinks" start="313.946" dur="7.14"> DHE Ai Bashkohet me ne nga Bardha </text>
<text sub="clublinks" start="314.647" dur="7.073"> SHTUSPIA </text>
<text sub="clublinks" start="321.22" dur="4.671"> FALEMINDERIT P JOR BASHKIM </text>
<text sub="clublinks" start="323.623" dur="4.604"> LENE TE PYETJE PER MARRALVESHJEN </text>
<text sub="clublinks" start="326.159" dur="6.205"> GJITHMON GSHT MIR TO T AS PYETJE - SHENJ </text>
<text sub="clublinks" start="328.36" dur="4.705"> Një marrëveshje paqësore, por kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="332.498" dur="3.837"> NDWR SHTETET QAT TANAT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="333.7" dur="3.269"> KENI MARRATIONDHNIET E TREGTIS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="336.469" dur="1.401"> MARRATIONDHNIET DIPLOMATIKE ME </text>
<text sub="clublinks" start="337.67" dur="1.401"> NJË TJETËR. </text>
<text sub="clublinks" start="338.003" dur="1.402"> ÇFAR SAKTSISHT DO T BE JEN TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="339.205" dur="2.97"> SHOKU </text>
<text sub="clublinks" start="339.538" dur="5.039"> >> E PARA, SSHT E MADHE PR T </text>
<text sub="clublinks" start="342.308" dur="3.303"> Jini me ju, por ata nuk e bënë </text>
<text sub="clublinks" start="345.144" dur="1.034"> KENI MARRATIONDHNIET E TREGTIS OSE </text>
<text sub="clublinks" start="345.744" dur="3.837"> MARRATIONDHNIET DIPLOMATIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="347.48" dur="3.002"> PARA DY JAVE, EMIRATET ARABE </text>
<text sub="clublinks" start="349.882" dur="3.87"> Heqi dorë nga një dispozitë bojkotuese që </text>
<text sub="clublinks" start="350.616" dur="4.438"> KA VAZHDUAR PER 48 VJET </text>
<text sub="clublinks" start="354.32" dur="2.001"> HAPUR ISRAELI DHE SHQIPRI SAUDI </text>
<text sub="clublinks" start="355.187" dur="4.338"> Hapësira ajrore për të lejuar të parën </text>
<text sub="clublinks" start="356.455" dur="3.804"> Fluturimi komercial nga Izraeli për në </text>
<text sub="clublinks" start="359.659" dur="6.506"> EMIRATET. </text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="6.406"> Isha në atë fluturim. </text>
<text sub="clublinks" start="366.298" dur="1.235"> NJERZIT QO KUPTOJN </text>
<text sub="clublinks" start="366.932" dur="1.301"> HISTORIA E DI RIGNDSIA E </text>
<text sub="clublinks" start="367.666" dur="1.235"> KONFLIKTI ARAB-ISRAELI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="368.367" dur="1.268"> KUFIRI Q W ISHTE VETM </text>
<text sub="clublinks" start="369.034" dur="4.571"> SHKATRTUAR ME KT PAJTJE Paqe. </text>
<text sub="clublinks" start="370.903" dur="3.436"> ISRAELI N 72 72 VJET E TIJ KA KISHT </text>
<text sub="clublinks" start="373.739" dur="4.872"> DY merret paqe dhe pastaj në </text>
<text sub="clublinks" start="375.541" dur="4.738"> 29 DITET E FUNDIT, KA DY </text>
<text sub="clublinks" start="378.744" dur="2.135"> ME SHUME FALEMINDERIT PER PRESIDENTIN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="380.412" dur="2.736"> STILI PA TRADITIONAL DHE </text>
<text sub="clublinks" start="381.013" dur="8.074"> BROKERA P TOR T C KRIJUAR NJ NDRYSHME </text>
<text sub="clublinks" start="383.282" dur="6.473"> PROSPEKT P FORR Lindjen e Mesme. </text>
<text sub="clublinks" start="389.221" dur="1.234"> ÇFAR. FESTOJM TO SOT </text>
<text sub="clublinks" start="389.888" dur="1.268"> VULRTET NJ A SHKELJE HISTORIKE </text>
<text sub="clublinks" start="390.589" dur="1.768"> DHE ÇFAR D BONI TREGON </text>
<text sub="clublinks" start="391.29" dur="1.969"> NJERZIT MOMENTUM POZITIVE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="392.491" dur="2.869"> RAJONI KA DREJT W TANT DUA T </text>
<text sub="clublinks" start="393.392" dur="2.87"> Artikuloni një të ardhme të re dhe jo </text>
<text sub="clublinks" start="395.494" dur="4.605"> B BEHET MBAJTUR NGA KONFLIKTET E </text>
<text sub="clublinks" start="397.73" dur="6.74"> PLAST - E KALUARA, AQ TH QAT NJERZIT E </text>
<text sub="clublinks" start="400.232" dur="6.873"> T ALL GJITHA - T ALL GJITHA BESIMET, ATA DUAN </text>
<text sub="clublinks" start="404.603" dur="3.971"> T TO KENI MUNDSI EKONOMIKE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="407.239" dur="2.703"> NUK JAN BO T BOTUAR NGA LUFTT </text>
<text sub="clublinks" start="408.708" dur="2.002"> QAT E KAN H MBROJTUR MESDHENIN </text>
<text sub="clublinks" start="410.076" dur="3.77"> LINDJA P FORR 20 VJETET E FUNDIT PLUS. </text>
<text sub="clublinks" start="410.843" dur="4.004"> GJYKIMI: Unë u referuar </text>
<text sub="clublinks" start="413.979" dur="2.236"> MARRATIONDHNIET JO ZYRTARE NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="414.98" dur="1.902"> KETO DY VENDE, ATA KAN </text>
<text sub="clublinks" start="416.349" dur="0.867"> ASNJEHERE NUK E HUMBNI LUFTN ME NJ ONE </text>
<text sub="clublinks" start="417.016" dur="3.503"> NJË TJETËR. </text>
<text sub="clublinks" start="418.184" dur="3.47"> POR TE FOLURI ME EKONOMIK </text>
<text sub="clublinks" start="420.653" dur="7.574"> MUNDSIA, L LNI K THTI </text>
<text sub="clublinks" start="421.787" dur="7.074"> BENI PALESTINIANT. </text>
<text sub="clublinks" start="428.36" dur="1.068"> ME SHUME SE 5 MILION NJEREZ </text>
<text sub="clublinks" start="428.994" dur="1.101"> JETONI N THE T THER C </text>
<text sub="clublinks" start="429.561" dur="2.937"> Territoret me SHUM T VOGL </text>
<text sub="clublinks" start="430.229" dur="2.97"> MUNDSIA EKONOMIKE P THR TYRE, A </text>
<text sub="clublinks" start="432.632" dur="1.034"> Shansi për të përparuar, shpreson për </text>
<text sub="clublinks" start="433.332" dur="4.805"> FEMIJET E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="436.068" dur="3.336"> A THESHT THE PLANI KERETU T TO Provoni DHE </text>
<text sub="clublinks" start="438.27" dur="1.802"> IZOLO PALESTINIANT SI SE </text>
<text sub="clublinks" start="439.538" dur="3.67"> Ata duhet të vijnë në bord? </text>
<text sub="clublinks" start="442.675" dur="1.668"> >> JO, PALESTINIANT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="443.342" dur="1.234"> VETELT T IS IZOLUARA. </text>
<text sub="clublinks" start="444.476" dur="2.903"> . </text>
<text sub="clublinks" start="444.71" dur="3.403"> PLANI YN H SHT BR </text>
<text sub="clublinks" start="447.513" dur="3.403"> GJRAT PRAKTIKE, KLIKEN E </text>
<text sub="clublinks" start="449.449" dur="2.535"> PALVAT E SHENJT SE KAN H NDIHMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="451.049" dur="1.603"> GJAT KTHEHEN P AR një kohë të gjatë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="452.151" dur="4.104"> B TNI NJ AP QASJE PRAGMATIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="454.52" dur="3.103"> TRUMPI I PRESIDENTIT N F T F PAR </text>
<text sub="clublinks" start="456.388" dur="2.536"> UDHTIMI I HUAJ, NUK E DI N ISE </text>
<text sub="clublinks" start="458.324" dur="2.936"> SHIKUESIT TUAJ E DI, Ai SHPALLI </text>
<text sub="clublinks" start="459.058" dur="6.106"> STRATEGJIA E TIJ DHE I FOLI ME </text>
<text sub="clublinks" start="462.895" dur="4.905"> 54 SHTETE ARABE DHE TI Tha, </text>
<text sub="clublinks" start="465.431" dur="3.103"> NFSE DUAM T TO Sjellim RAJONIN </text>
<text sub="clublinks" start="467.933" dur="2.169"> RRETH INTERESAVE TON PONRBASHKT, DUA </text>
<text sub="clublinks" start="468.667" dur="1.769"> JU P TOR T T B TN M M SHUM P RESRGJIGJE </text>
<text sub="clublinks" start="470.236" dur="2.636"> AFTITYSI </text>
<text sub="clublinks" start="471.437" dur="1.768"> Në atë kohë, ISIS po vraponte </text>
<text sub="clublinks" start="473.005" dur="3.87"> RAMPANT </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="3.002"> Ata kalifojnë madhësinë e OHIO-s </text>
<text sub="clublinks" start="477.009" dur="5.305"> Ishte destabilizues dhe drejtues </text>
<text sub="clublinks" start="477.976" dur="5.105"> PROKURAT ALL T ALL GJITHA N THE RAJON. </text>
<text sub="clublinks" start="482.447" dur="1.335"> Kishte shumë gjëra të këqija në </text>
<text sub="clublinks" start="483.215" dur="1.134"> KUSHTET E FINANCIMIT T T TERRORIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="483.915" dur="0.834"> RADIKALIZIMI I TJETRIT </text>
<text sub="clublinks" start="484.483" dur="2.202"> GJENERIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="484.883" dur="2.47"> KTHEHM SHUM AT. </text>
<text sub="clublinks" start="486.819" dur="1.034"> E SHKATRROJM TERRITORIN </text>
<text sub="clublinks" start="487.486" dur="3.77"> Kalifati i ISIS. </text>
<text sub="clublinks" start="488.154" dur="5.438"> KAM DALI NGA RANGIMI I TREHUESHM </text>
<text sub="clublinks" start="491.39" dur="5.472"> DEAL - MARRJA E IRANIT Q ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="493.726" dur="3.836"> Me gjasë një nga shitjet më të dobëta. </text>
<text sub="clublinks" start="496.995" dur="3.972"> B EVRER ndonjëherë, në lidhje me </text>
<text sub="clublinks" start="497.696" dur="4.738"> Qepët e katalizatorëve - pALESTINIANT, </text>
<text sub="clublinks" start="501.2" dur="2.102"> Ne i morëm më të detajuarit </text>
<text sub="clublinks" start="502.568" dur="1.268"> PROPOZIM Q TH KAN P VN GJITHMON </text>
<text sub="clublinks" start="503.435" dur="4.505"> P FORRpara në histori. </text>
<text sub="clublinks" start="505.171" dur="4.203"> NE V PN 100 FAQE T OF AN </text>
<text sub="clublinks" start="508.073" dur="3.07"> PLANI EKONOMIK QAT Mori 50 $ </text>
<text sub="clublinks" start="509.508" dur="4.104"> Miliarda që do të kishin krijuar </text>
<text sub="clublinks" start="512.111" dur="2.202"> NJE MILION PUNE PALESTINIANE, </text>
<text sub="clublinks" start="513.746" dur="2.235"> Dyfishuar PBB-në e tyre dhe të zvogëluar </text>
<text sub="clublinks" start="514.446" dur="2.136"> Shkalla e tyre e varfërisë. </text>
<text sub="clublinks" start="516.115" dur="0.867"> DO T HA KENI B MR NJ I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="516.715" dur="3.303"> Diferenca. </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="2.535"> EDHE E KEMI ISRAELIN T TO V PN </text>
<text sub="clublinks" start="520.152" dur="3.537"> PWRPARA NJ ST SHTET PALESTINISHT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="520.886" dur="3.571"> NJE HARTE. </text>
<text sub="clublinks" start="523.823" dur="1.368"> KA ka pasur shumë progres </text>
<text sub="clublinks" start="524.59" dur="5.872"> Bërë për to por në fund të </text>
<text sub="clublinks" start="525.324" dur="5.772"> DITA, NUK MUND T DUAM PAQI </text>
<text sub="clublinks" start="530.596" dur="1.201"> ME SHUME SE DUAN PAQE. </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="1.234"> UDHHEQSIA E TYRE KA PERFEKT </text>
<text sub="clublinks" start="531.93" dur="1.535"> Regjistrimi gjurmues për të mos bërë A </text>
<text sub="clublinks" start="533.299" dur="0.867"> MARREVESHJE. </text>
<text sub="clublinks" start="533.599" dur="1.268"> SO KUR JAN GATISHT T TO VINI </text>
<text sub="clublinks" start="534.3" dur="1.634"> PWRPARA, TRUPI I PRESIDENTIT TREGON </text>
<text sub="clublinks" start="535" dur="3.204"> Ai mund të bëjë marrëveshje në mes </text>
<text sub="clublinks" start="536.469" dur="2.469"> LINDJA DHE AI BSHT I NDILRTUAR I FORT </text>
<text sub="clublinks" start="538.337" dur="2.469"> MARRATIONDHNIET ME NJERZIT Q F NDIHEN </text>
<text sub="clublinks" start="539.639" dur="1.901"> IZOLOHET PARA SE T C HYN </text>
<text sub="clublinks" start="540.973" dur="2.669"> FUQIA DHE MENDOJ KETU </text>
<text sub="clublinks" start="541.673" dur="2.67"> RREZIK TREMENDOUS - POTENCIAL </text>
<text sub="clublinks" start="543.776" dur="1.001"> PER PALESTINIANET NESE TE GJITHE </text>
<text sub="clublinks" start="544.476" dur="2.403"> TË PUNOJNË SË BASHKU. </text>
<text sub="clublinks" start="544.91" dur="4.271"> GJYKIMI: POR NE E DI N TH KIST PO PIK </text>
<text sub="clublinks" start="547.012" dur="4.738"> Ata e kundërshtojnë këtë marrëveshje, dhe IT </text>
<text sub="clublinks" start="550.416" dur="1.768"> NDIHEN SI TI TRADHTRI. </text>
<text sub="clublinks" start="551.884" dur="1.067"> JARED KUSHNER </text>
<text sub="clublinks" start="552.317" dur="0.935"> , Ata janë aq shumë për të pyetur ju </text>
<text sub="clublinks" start="553.085" dur="1.769"> RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="553.686" dur="4.838"> DUA T TO PYETJ P THER T </text>
<text sub="clublinks" start="555.521" dur="3.704"> CORONAVIRUS, PANDEMIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="558.658" dur="2.102"> JU DHE PRESIDENTI KENI NE </text>
<text sub="clublinks" start="559.358" dur="2.669"> THEMELI SUGJERUI PRESIDENTIN </text>
<text sub="clublinks" start="560.893" dur="4.604"> KA BERE NJE PUNE MASTERFULL. </text>
<text sub="clublinks" start="562.161" dur="4.071"> SI E DI TI GJITHA, 100 95,000 </text>
<text sub="clublinks" start="565.631" dur="0.934"> AMERIKANT KAN DI VDEKUR SI FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="566.365" dur="4.204"> E PREMTE </text>
<text sub="clublinks" start="569.468" dur="1.702"> Kishte 1000 njerëz në ditë </text>
<text sub="clublinks" start="570.703" dur="3.737"> VDES N IN KISTI VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="573.639" dur="5.439"> SI THSHT PUN JO MASTERFULL? </text>
<text sub="clublinks" start="578.511" dur="1.267"> >> PARA T ALL GJITHA, T TO KTHEHEMI </text>
<text sub="clublinks" start="579.211" dur="1.168"> GJA E FUNDIT T SA THOTID PARA </text>
<text sub="clublinks" start="579.912" dur="3.102"> KEMI NE VIRUSIN, IN </text>
<text sub="clublinks" start="582.481" dur="2.335"> Negociatat, të gjithë janë në </text>
<text sub="clublinks" start="583.148" dur="3.87"> E DI DERI SE JAN AT PO. </text>
<text sub="clublinks" start="584.95" dur="3.771"> MENDOJ ÇKA JU SHIKONI ISSHT A A </text>
<text sub="clublinks" start="587.152" dur="2.47"> SHUM POSTURIM N IN RAJON </text>
<text sub="clublinks" start="588.854" dur="3.303"> DHE TRUMPI I PRESIDENTIT shtë marrë </text>
<text sub="clublinks" start="589.755" dur="3.403"> Një SFID PAKT V SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="592.324" dur="3.203"> PAK njerëz që dëshironin të merrnin </text>
<text sub="clublinks" start="593.392" dur="4.271"> ON DHE KA REZULTUAR N IN SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="595.66" dur="2.771"> KENI AFTSI P TOR T P Tërhequr </text>
<text sub="clublinks" start="597.797" dur="3.202"> TROPOJNOM SHTPIN AND DHE KENI K LMBSUAR KRKES </text>
<text sub="clublinks" start="598.564" dur="4.938"> E TERRORIT NRY VENDIN TON DHE </text>
<text sub="clublinks" start="601.133" dur="2.97"> MORE SHUM PARA KERETU N SHTPI </text>
<text sub="clublinks" start="603.636" dur="3.77"> Rindërtimi i vendit tonë. </text>
<text sub="clublinks" start="604.236" dur="3.904"> KJO ATSHT RATNDSIA </text>
<text sub="clublinks" start="607.539" dur="3.303"> NGJARJET E SOTME N AT BARDH </text>
<text sub="clublinks" start="608.273" dur="3.303"> SHTUSPIA ISHTE. </text>
<text sub="clublinks" start="610.976" dur="1.134"> Në lidhje me CORONAVIRUS, </text>
<text sub="clublinks" start="611.71" dur="1.001"> PAMJESISHT KJO ANSHT AN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="612.244" dur="3.604"> PANDEMIKA E PRECEDENTUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="614.647" dur="1.701"> KA NDIKUAR 180 VENDE </text>
<text sub="clublinks" start="615.981" dur="2.436"> RRETH BOTËS. </text>
<text sub="clublinks" start="617.717" dur="2.902"> TRUMPI I PRESIDENTIT U HUMB N </text>
<text sub="clublinks" start="618.55" dur="2.303"> VEPRIM SHUME TE HERSHEM. </text>
<text sub="clublinks" start="620.752" dur="0.768"> . </text>
<text sub="clublinks" start="620.986" dur="1.101"> Ne i morëm të gjithë qeveritarët </text>
<text sub="clublinks" start="621.653" dur="2.603"> FURNIZIMI QY KAN NE T DUHUR. </text>
<text sub="clublinks" start="623.189" dur="2.302"> KEMI SHUM HISTERI PRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="624.49" dur="4.237"> PARA Q DO TLD DUHEN SHTETET </text>
<text sub="clublinks" start="625.624" dur="4.438"> 40,000 ajrosës, që ne </text>
<text sub="clublinks" start="628.861" dur="1.768"> DO T BE JEN SHKURTR PR FURNIZIM </text>
<text sub="clublinks" start="630.195" dur="3.004"> VINI TONT PARA T </text>
<text sub="clublinks" start="630.762" dur="3.404"> Spitalet, dhe ne kemi punuar shumë </text>
<text sub="clublinks" start="633.633" dur="1.034"> B MNI SIGURT SE I KEMI SIGURUAR T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="634.3" dur="3.303"> BURIMET NE DUHEN. </text>
<text sub="clublinks" start="636.335" dur="2.168"> KEMI ALOKUAR DHE PUNUAR </text>
<text sub="clublinks" start="637.736" dur="2.269"> ME T ALL GJITH G Qeveritarët DHE FITUAR </text>
<text sub="clublinks" start="638.637" dur="2.502"> ÇDO T WH GJITHA Q WH KAN NE NEVOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="640.606" dur="1.869"> M LESUAR SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="641.306" dur="2.803"> Ne gjithashtu kemi mundur të kursejmë </text>
<text sub="clublinks" start="642.608" dur="3.937"> EKONOMIA. </text>
<text sub="clublinks" start="644.243" dur="3.336"> NJERZIT MENDOJN EC EKONOMIN O TON </text>
<text sub="clublinks" start="646.879" dur="1"> B BENI Mbi 20% papunësi në këtë </text>
<text sub="clublinks" start="647.713" dur="3.57"> PIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="648.914" dur="3.437"> JEMI ZBATUAR N TO 8.4 P WHRQINDEN E CILS </text>
<text sub="clublinks" start="651.417" dur="1.568"> Prapë askush nuk do të mendonte </text>
<text sub="clublinks" start="652.485" dur="3.302"> E MUNDSHME Deri në vitin e ardhshëm. </text>
<text sub="clublinks" start="654.053" dur="2.735"> EKONOMIA KTHEHET MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="656.288" dur="5.939"> Kemi zhvilluar një vaksinë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="661.927" dur="1.034"> TERAPEUTIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="662.36" dur="1.335"> KEMI TRE VAKSINA TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="663.094" dur="1.302"> N PH FAZN E KATURR GJYKIME T THE FASTIN </text>
<text sub="clublinks" start="663.828" dur="1.102"> Vaksinoni ndonjëherë në një fazë të tretë </text>
<text sub="clublinks" start="664.529" dur="1.969"> GJYKIMI ISHTE 13 MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="665.063" dur="2.136"> Ne i kemi bërë dy prej tyre në katër </text>
<text sub="clublinks" start="666.631" dur="3.103"> MUAJ DHE NJ ONE N IN PES M MUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="669.201" dur="1.668"> ATA me shpresë do të provojnë </text>
<text sub="clublinks" start="670.636" dur="2.77"> EFIKASITETI. </text>
<text sub="clublinks" start="671.003" dur="4.404"> Në lidhje me testimin, ne kryesojmë </text>
<text sub="clublinks" start="673.539" dur="2.402"> Bota në provë, ne kemi </text>
<text sub="clublinks" start="675.54" dur="3.003"> 100 MILION TESTE - </text>
<text sub="clublinks" start="676.074" dur="3.604"> GJYKIMI: POR përsëri - unë kam qenë vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="679.078" dur="3.67"> SHKUAR T TO THOT N ISE MUND T L M LINI </text>
<text sub="clublinks" start="681.414" dur="2.968"> NDERRPRERJE, SAPO SHPEJT, E </text>
<text sub="clublinks" start="682.881" dur="2.235"> Shkalla e vdekjes në këtë vend është </text>
<text sub="clublinks" start="684.516" dur="4.671"> Nje nga me te keqit ne bote. </text>
<text sub="clublinks" start="688.02" dur="1.534"> Diçka si 10-të nga 172 </text>
<text sub="clublinks" start="689.321" dur="3.971"> VENDET </text>
<text sub="clublinks" start="691.624" dur="2.302"> PYETJA IME ISSHT,, A THSHT AJO RREGULL </text>
<text sub="clublinks" start="693.425" dur="4.104"> PRESIDENTI PROSHT krenar? </text>
<text sub="clublinks" start="694.126" dur="7.707"> >> SHIKONI, PRESIDENTI HAPI </text>
<text sub="clublinks" start="697.663" dur="4.905"> DERI NALL SFID. </text>
<text sub="clublinks" start="701.967" dur="1.301"> PREZANISHT NJ ONE VDEKJE TSHTOO SHUM MAN </text>
<text sub="clublinks" start="702.701" dur="2.87"> DHE Ne do të kishim dashur të mos </text>
<text sub="clublinks" start="703.402" dur="2.903"> KA VDEN PANDEMIKN, POR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="705.704" dur="7.508"> ESHTE PANDEMIKE GLOBALE DHE KA </text>
<text sub="clublinks" start="706.438" dur="7.508"> SHIKONI ÇDO VEND NDRYSHISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="713.345" dur="1.235"> NFSE SHIKONI EVROP ANDN DHE SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="714.079" dur="1.235"> VDEKJE, ATA E KAN H A </text>
<text sub="clublinks" start="714.713" dur="1.268"> VDEKSHMRIA E SHKENCS SER LART SEPSE </text>
<text sub="clublinks" start="715.447" dur="0.801"> E PANDEMIKS SI ÇFAR NE </text>
<text sub="clublinks" start="716.115" dur="0.901"> KISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="716.382" dur="6.506"> PASTAJ përsëri, ne kemi disa shtete </text>
<text sub="clublinks" start="717.149" dur="6.473"> QID B DNI M B MIRTER SE T O TJERT. </text>
<text sub="clublinks" start="723.021" dur="1.301"> Ne kemi bërë më të mirën për të provuar dhe </text>
<text sub="clublinks" start="723.755" dur="1.302"> B MNI SIGURT T WE MERRNI T EV GJITH </text>
<text sub="clublinks" start="724.456" dur="1.301"> BURIMET E TYRE KAN NE NEVOJ CILA ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="725.19" dur="1.868"> PUNA E QEVERIS FEDERALE. </text>
<text sub="clublinks" start="725.891" dur="2.202"> Prapë, mendoj se kemi marrë - </text>
<text sub="clublinks" start="727.192" dur="2.803"> JU FLET P .R NIVELIN E VDEKJES. </text>
<text sub="clublinks" start="728.227" dur="3.203"> Unë mendoj se ne jemi në 740 </text>
<text sub="clublinks" start="730.596" dur="3.603"> NJEREZIT NJE DITE. </text>
<text sub="clublinks" start="731.931" dur="2.935"> ISHTE N 22 2200 N AT MAQ AN A </text>
<text sub="clublinks" start="734.333" dur="3.636"> MUAJ CUPEL PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="735" dur="4.638"> Përsëri një vdekje është për para - </text>
<text sub="clublinks" start="738.136" dur="2.837"> SHUM MAN, POR JAM D TAN </text>
<text sub="clublinks" start="739.772" dur="3.97"> M B I MIR TOT P TOR T ID IDENTIFIKUAR RASTET DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="741.106" dur="3.471"> KAM bërë shumë për të marrë prova </text>
<text sub="clublinks" start="743.876" dur="2.168"> Shtëpitë infermierore sepse kjo është mënyra se si </text>
<text sub="clublinks" start="744.71" dur="3.604"> KEMI NDARUR NIVELIN E VDEKJES </text>
<text sub="clublinks" start="746.178" dur="3.269"> POSHT B SIPAS SIGURIMIT Shtëpitë infermierore, </text>
<text sub="clublinks" start="748.614" dur="1.467"> E CILA DUKE NUK B Dhej nga </text>
<text sub="clublinks" start="749.581" dur="3.804"> Qeveritarët në shtetet e hershme. </text>
<text sub="clublinks" start="750.215" dur="4.237"> GJYKIMI: Unë thjesht do të them se </text>
<text sub="clublinks" start="753.518" dur="2.069"> REGJISTRIM P FORR MOST SHUM EUR EVROPIAN </text>
<text sub="clublinks" start="754.586" dur="2.57"> VENDET ISSHT M F E MIR SE </text>
<text sub="clublinks" start="756.388" dur="5.105"> ATA E SHTETEVE T UN BASHKUARA, </text>
<text sub="clublinks" start="757.289" dur="4.904"> SIGURISHT N IN GJERMANI DHE T O TJERT. </text>
<text sub="clublinks" start="761.626" dur="1.301"> POR DUA T TO PYETJE PR TI </text>
<text sub="clublinks" start="762.327" dur="1.068"> ZGJEDHJA, PRESIDENTI KA </text>
<text sub="clublinks" start="763.061" dur="2.303"> Tha në disa - </text>
<text sub="clublinks" start="763.528" dur="2.47"> >> POR SI, DISA SHTETE JAN </text>
<text sub="clublinks" start="765.497" dur="2.536"> M B MIR TH SE SHTETET E TJERA. </text>
<text sub="clublinks" start="767.433" dur="1.501"> KRAHASONI FLORIDA ME NEW YORK DHE </text>
<text sub="clublinks" start="768.501" dur="0.867"> DUHET T TO SHIKONI NE </text>
<text sub="clublinks" start="769.068" dur="2.568"> KRAHASUESISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="771.203" dur="3.97"> Përsëri, nuk është rreth </text>
<text sub="clublinks" start="772.071" dur="3.77"> NDUCTRTUES N KIST PO PIK T TO JEN </text>
<text sub="clublinks" start="775.307" dur="0.834"> TAT DHNAT E PIKTIMIT TER QERRIS TO P TOR T F LUFTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="775.974" dur="2.436"> Prapa </text>
<text sub="clublinks" start="777.343" dur="1.735"> Mendoj se duhet ta shikojmë </text>
<text sub="clublinks" start="778.544" dur="5.137"> PFFRPJEKJET Q TH JAN BR. </text>
<text sub="clublinks" start="779.345" dur="8.308"> GJYKIMI: Më duhet - po shoh </text>
<text sub="clublinks" start="783.815" dur="4.505"> T D DHNAT QAT SHIKONIN TER GJITH. </text>
<text sub="clublinks" start="787.786" dur="1.035"> Unë nuk jam duke zgjedhur qershi. </text>
<text sub="clublinks" start="788.454" dur="1.568"> POR SHPEJT Shpejt. </text>
<text sub="clublinks" start="788.954" dur="2.402"> PRESIDENTI tha me rastin </text>
<text sub="clublinks" start="790.156" dur="2.402"> N THE T P KALUARIN Q HE DO T HA KISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="791.49" dur="1.668"> TE SHIKOJE NESE E PRANOI </text>
<text sub="clublinks" start="792.691" dur="4.638"> REZULTATET E ZGJEDHJES. </text>
<text sub="clublinks" start="794.627" dur="3.436"> SI E DI, KA ZYRTAR </text>
<text sub="clublinks" start="797.463" dur="1.467"> N THE DEPARTAMENTIN E SH HENDETSIS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="798.197" dur="3.937"> SH SERRBIMET NJERZORE TO CILAT N L FUNDIN </text>
<text sub="clublinks" start="799.063" dur="4.772"> PAS DIT ,VE, Ai është shumë afër </text>
<text sub="clublinks" start="802.267" dur="2.436"> PRESIDENTI, Tha AMERIKANI </text>
<text sub="clublinks" start="804.002" dur="1.669"> NJERZIT DUHET T BE P PRGATITENI </text>
<text sub="clublinks" start="804.837" dur="1.168"> NDIHME ARME NESE TRUMPI I PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="805.838" dur="2.669"> HUMBET. </text>
<text sub="clublinks" start="807.807" dur="4.871"> A JU NDESH DHE PRESIDENTI </text>
<text sub="clublinks" start="808.64" dur="5.372"> SHIKIMI SE KJO - KJO VARR </text>
<text sub="clublinks" start="812.811" dur="1.869"> SHIKONI SE NESE PRESIDENTI </text>
<text sub="clublinks" start="814.146" dur="0.834"> HUMBJET, NJERZIT DUHET TAKE BAKEN </text>
<text sub="clublinks" start="814.813" dur="3.437"> ARMET? </text>
<text sub="clublinks" start="815.147" dur="3.87"> >> E DREJTA, E BESIM ATA </text>
<text sub="clublinks" start="818.384" dur="2.302"> APOLOGIZUAR P THR ATO KOMENTE. </text>
<text sub="clublinks" start="819.451" dur="3.937"> Unë vetëm e pashë atë në LAJME. </text>
<text sub="clublinks" start="820.819" dur="3.303"> N ELE ZGJEDHJEN E FUNDIT, </text>
<text sub="clublinks" start="823.521" dur="2.703"> PRESIDENTI U PYET NESE DO T </text>
<text sub="clublinks" start="824.256" dur="3.103"> PRANONI REZULTATET DHE TJETRIN </text>
<text sub="clublinks" start="826.391" dur="3.17"> ANA T R RREZIKUAR P FORR T S THOT AJO </text>
<text sub="clublinks" start="827.493" dur="3.269"> Do të duhej ta shihnim dhe pastaj atë </text>
<text sub="clublinks" start="829.695" dur="1.868"> PRANONI REZULTATET KUR ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="830.896" dur="5.472"> B DR AND DHE AN ST TJETR NUK DHE </text>
<text sub="clublinks" start="832.464" dur="5.105"> KRIJOI NJ H HOX T RREZISHT RUSISHT PR </text>
<text sub="clublinks" start="836.501" dur="1.769"> VITET DHE Q W HETUAR </text>
<text sub="clublinks" start="837.703" dur="4.471"> P TWR DY VITE DHE ISHTE Krejtësisht </text>
<text sub="clublinks" start="841.941" dur="0.867"> SHPENZOHET. </text>
<text sub="clublinks" start="842.308" dur="1.167"> N THE FUND T DITS, </text>
<text sub="clublinks" start="842.942" dur="1.267"> NJERZIT AMERIKAN SHKUAR N TO </text>
<text sub="clublinks" start="843.609" dur="0.967"> SHIKONI RREGULLAT E POPULLIT T </text>
<text sub="clublinks" start="844.343" dur="3.069"> PRESIDENTI. </text>
<text sub="clublinks" start="845.477" dur="2.636"> SOT Ne jemi këtu duke biseduar </text>
<text sub="clublinks" start="847.546" dur="1.801"> RRETH NJ AN Lindje Mesme Historike </text>
<text sub="clublinks" start="848.246" dur="2.736"> MARRVESHJA E PAQES. </text>
<text sub="clublinks" start="849.481" dur="2.87"> P THR TRE DHE GJYSM VITE I </text>
<text sub="clublinks" start="851.116" dur="2.336"> Janë tallur nga media </text>
<text sub="clublinks" start="852.785" dur="1.334"> DHE T ALL GJITHA EKSPERTT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="853.585" dur="1.635"> UASHINGTONI QO THOT SE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="854.253" dur="2.502"> B DNI N W M WNYR T W GABUAR DHE NE </text>
<text sub="clublinks" start="855.354" dur="2.902"> NUK ISHTE NJEREOZIT E DREJT Q T JEN </text>
<text sub="clublinks" start="856.889" dur="2.202"> E BNI POR AT THHERE E ARRITEM </text>
<text sub="clublinks" start="858.39" dur="0.968"> SOT ME ATA EKSPERTT NUK KAN </text>
<text sub="clublinks" start="859.224" dur="3.737"> BNI </text>
<text sub="clublinks" start="861.193" dur="2.469"> DHE TRUMPI I PRESIDENTIT shtë marrë </text>
<text sub="clublinks" start="863.095" dur="1.468"> QASJET PAKONVENCIONALE P AR A </text>
<text sub="clublinks" start="863.795" dur="1.768"> SHUME GJE POR ATA ARREN </text>
<text sub="clublinks" start="864.696" dur="1.702"> REZULTATET DHE NJERZIT Q VOTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="865.697" dur="2.57"> P HR TI E DI SAKTSISHT ÇFAR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="866.532" dur="2.402"> JAN G duke u marrë dhe ata nuk mund të </text>
<text sub="clublinks" start="868.4" dur="1.268"> T BE JENI MR TRETIUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="869.068" dur="0.834"> ÇFAR DO T S TUU T THOT NJERZVE </text>
<text sub="clublinks" start="869.802" dur="1.968"> - </text>
<text sub="clublinks" start="870.035" dur="4.804"> GJYKIMI: DHE - </text>
<text sub="clublinks" start="871.971" dur="4.604"> >> SHUM NJERZ Q S THOTN T </text>
<text sub="clublinks" start="875.274" dur="2.035"> Të njëjtat gjëra tani janë njerëzit </text>
<text sub="clublinks" start="876.708" dur="3.136"> KUSH PO THAN S TRUMPI I PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="877.442" dur="3.671"> U zgjodh dhe do të kishim </text>
<text sub="clublinks" start="879.978" dur="1.836"> LUFTA III BOTRORE DHE SOT AJO </text>
<text sub="clublinks" start="881.246" dur="0.968"> N SNSHKRUAR DY PJES DE merret në </text>
<text sub="clublinks" start="881.947" dur="2.736"> LINDJA E MESME. </text>
<text sub="clublinks" start="882.348" dur="2.735"> GJYKIMI: DHE Ne po raportojmë </text>
<text sub="clublinks" start="884.816" dur="1.668"> AJO. </text>
<text sub="clublinks" start="885.217" dur="4.003"> NJE PYETJE E FUNDIT RRETH SHKENCES. </text>
<text sub="clublinks" start="888.387" dur="3.302"> PRESIDENTI U URGUAN N H TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="891.056" dur="5.305"> VIZITA N C CALIFORNIA NGA NJ GRO GRUP </text>
<text sub="clublinks" start="892.591" dur="8.074"> E SHKENCTAR TOVE P PLR PJES PL - PAGUANI </text>
<text sub="clublinks" start="896.495" dur="4.904"> KUJDES I MBYLL SHKENCS DHE. </text>
<text sub="clublinks" start="900.799" dur="2.335"> NDRYSHIMI I KLIMAVE ISHTE REAGIMI I TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="901.533" dur="4.905"> "'Shtë duke u ftohur" DHE </text>
<text sub="clublinks" start="903.268" dur="4.337"> "SHKENCA NUK DI", IN </text>
<text sub="clublinks" start="906.605" dur="2.102"> NDIKIMI I REFUZIMIT T S SHENJS SPARED </text>
<text sub="clublinks" start="907.739" dur="1.969"> PYETJA IME ISSHT,, ISSHT TH KJO JU </text>
<text sub="clublinks" start="908.941" dur="1.134"> DUA F CHMIJT TUAJ T TO M LESOJN </text>
<text sub="clublinks" start="909.842" dur="4.003"> NE SHKOLLE? </text>
<text sub="clublinks" start="910.376" dur="4.27"> >> Unë mendoj se ju shpesh keni </text>
<text sub="clublinks" start="913.979" dur="1.401"> SHKENCTARATT QAT KONTRADIKTON ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="914.78" dur="0.867"> TJETRI DHE SHIKONI ÇFAR WH AT </text>
<text sub="clublinks" start="915.514" dur="2.569"> ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="917.283" dur="1.234"> PRESIDENTI ISSHT I MENDUAR SHUMOO </text>
<text sub="clublinks" start="918.217" dur="2.969"> SHUME GJERA -- </text>
<text sub="clublinks" start="918.65" dur="3.403"> GJYKIMI: POR JO ASNJR ON P ONR KLIMN </text>
<text sub="clublinks" start="921.42" dur="1.134"> NDRYSHO P PR KA NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="922.187" dur="5.072"> Vështrim mbizotërues. </text>
<text sub="clublinks" start="926.692" dur="1.301"> >> POR ÇKA DO T THOT JEMI NE </text>
<text sub="clublinks" start="927.392" dur="1.302"> T ALL GJITHA Pajtohemi që duam të kemi të pastër </text>
<text sub="clublinks" start="928.126" dur="0.935"> AJRI DHE PASTRUESI I PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="928.827" dur="0.934"> Tha se. </text>
<text sub="clublinks" start="929.194" dur="0.868"> PASTAJ KENI GJera TIF NDRYSHME </text>
<text sub="clublinks" start="929.895" dur="2.535"> PËR TË BËRË. </text>
<text sub="clublinks" start="930.663" dur="3.836"> E KEMI PRESIDENTIN E HERSHM </text>
<text sub="clublinks" start="933.799" dur="5.538"> T'I BASHKOHEM PEMVE TREJLIONE </text>
<text sub="clublinks" start="939.104" dur="0.934"> SFIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="939.471" dur="1.301"> Ai tha në mënyrë absolute, që mund të </text>
<text sub="clublinks" start="940.171" dur="1.302"> KARBONI SEKUESTOR DHE MENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="940.905" dur="9.11"> DO T BE JET NJ MAYNYR PRO PRODHUESE SE </text>
<text sub="clublinks" start="941.606" dur="9.143"> NUK DO T D SHKATRROJNON EKONOMIN. </text>
<text sub="clublinks" start="950.148" dur="1.235"> Ne flasim për ndryshimin e klimës PRO </text>
<text sub="clublinks" start="950.882" dur="1.001"> APO NDRYSHIMI ANTI-KLIMA, IT </text>
<text sub="clublinks" start="951.516" dur="1.068"> B BHET DIVISIV. </text>
<text sub="clublinks" start="952.017" dur="1.268"> Unë mendoj se çka duhet të bëjmë </text>
<text sub="clublinks" start="952.717" dur="1.268"> VENI P ERPJEKJET NDAJ ZGJIDHJEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="953.418" dur="2.202"> ÇFAR A BOJM SO SE KA MUND </text>
<text sub="clublinks" start="954.552" dur="1.736"> BIBLIOTEKA NDRMARRJEN E BURRS SURETIT </text>
<text sub="clublinks" start="955.754" dur="3.002"> Ne kemi ajër të pastër dhe të pastër </text>
<text sub="clublinks" start="957.456" dur="2.435"> UJ,, POR EDHE NUK B DNI </text>
<text sub="clublinks" start="958.89" dur="2.135"> GJATAD RADIKALE QAT DO T </text>
<text sub="clublinks" start="960.492" dur="1.201"> SHKATRRONI INDUSTRIN DHE B MNI NA </text>
<text sub="clublinks" start="961.159" dur="3.837"> Më pak garë globale. </text>
<text sub="clublinks" start="962.027" dur="3.937"> NESE SHIKONI TE FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="965.13" dur="2.769"> ADMINISTRIMI, ATA B DNI </text>
<text sub="clublinks" start="966.131" dur="2.769"> MARRVESHJE PIMR KLIMN PARIS Q KISHTE T H GJITH </text>
<text sub="clublinks" start="968.033" dur="1.902"> KUFIZIMET N ON AMERIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="969.335" dur="2.802"> BIZNESI DHE PA KUFIZIME </text>
<text sub="clublinks" start="970.069" dur="3.035"> KINA DHE RUSIA DHE ME E MORDHA </text>
<text sub="clublinks" start="972.271" dur="5.772"> NDOTLSIT DHE LIQET - </text>
<text sub="clublinks" start="977.476" dur="1.201"> NINENT J GJYKIM: Gjithsesi ju pranoni që </text>
<text sub="clublinks" start="978.176" dur="1.302"> PRESIDENTI - ME </text>
<text sub="clublinks" start="978.81" dur="0.968"> PRESIDENTI QAT SHKENCA NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="979.611" dur="0.901"> E DI </text>
<text sub="clublinks" start="979.911" dur="0.935"> >> PRESIDENTI DO TE FOL </text>
<text sub="clublinks" start="980.645" dur="3.237"> VET. </text>
<text sub="clublinks" start="981.48" dur="4.905"> Puna ime është kur ai më jep mua A </text>
<text sub="clublinks" start="984.015" dur="3.104"> DETYRA P TOR TOR PUNUAR, VDES ME </text>
<text sub="clublinks" start="986.518" dur="0.868"> M WNYRAT M M NDRTUESE T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="987.252" dur="2.169"> IT </text>
<text sub="clublinks" start="988.12" dur="2.302"> SHIKOJM T THE DHATNAT KETU N THE </text>
<text sub="clublinks" start="989.554" dur="1.635"> Shtëpia e bardhë dhe çfarë do të tregoj </text>
<text sub="clublinks" start="990.556" dur="1.167"> JU JENI PRESIDENTI .SHT AN NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="991.323" dur="3.437"> PERSON I MENDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="993.625" dur="4.705"> Unë e kam marrë reformën në burgje DHE </text>
<text sub="clublinks" start="994.893" dur="4.004"> REFORMA E DREJTSISIM PENALE. </text>
<text sub="clublinks" start="998.463" dur="1.068"> PRESIDENTI Q BE JAN A A </text>
<text sub="clublinks" start="999.03" dur="0.968"> BIZNESMANI NUK KA SHPENZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="999.664" dur="3.537"> PA TEMA. </text>
<text sub="clublinks" start="1000.132" dur="3.803"> POR KUR E TREGOJ AT </text>
<text sub="clublinks" start="1003.335" dur="1.868"> Burgu i njerëzve që largohen janë më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1004.069" dur="8.608"> APT P COMMR T COMM BITR CR KRIME </text>
<text sub="clublinks" start="1005.337" dur="9.343"> KRIMET SEPSE NUK KANE A </text>
<text sub="clublinks" start="1012.811" dur="6.273"> - KAM KALUAR REFORMN E TOKS. </text>
<text sub="clublinks" start="1017.683" dur="3.369"> PRESIDENT TRUMP ISSHT A PRAGMATIST. </text>
<text sub="clublinks" start="1019.217" dur="2.536"> NESE I TREGONI TAT DHNAT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1021.186" dur="1.068"> ZGJIDHJE NDUCTRTUESE, MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1021.886" dur="1.669"> BEJE. </text>
<text sub="clublinks" start="1022.488" dur="1.568"> Mendoj se të gjithë biem dakord që dëshirojmë </text>
<text sub="clublinks" start="1023.688" dur="3.671"> UJE I PASTER. </text>
<text sub="clublinks" start="1025.557" dur="3.103"> N THE FUND T DITS NFSE JU </text>
<text sub="clublinks" start="1027.492" dur="3.104"> VINI ME ZGJIDHJE KONSTRUKTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="1028.793" dur="2.87"> P HR TI SI TA B DNI, HE </text>
<text sub="clublinks" start="1030.729" dur="2.369"> MERR GJAT B DRA DHE AI DO T BE JET BE </text>
<text sub="clublinks" start="1031.797" dur="4.004"> G HZUAR T TO ENGJESOJM G SHKUAR përpara. </text>
<text sub="clublinks" start="1034.8" dur="5.939"> Askush nuk i pëlqen zjarret e pyjeve NE </text>
<text sub="clublinks" start="1035.934" dur="5.539"> Po shohin. </text>
<text sub="clublinks" start="1040.872" dur="1.335"> Unë mendoj se do të jetë më i madh, nëse ne </text>
<text sub="clublinks" start="1041.606" dur="1.302"> Po punojnë së bashku për të parandaluar </text>
<text sub="clublinks" start="1042.34" dur="1.969"> ATA N THE T F ARDHMN DHE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1043.041" dur="2.702"> P TR AFAT TORT SHKURTR Fokusi ynë është duke bërë </text>
<text sub="clublinks" start="1044.443" dur="2.969"> SIGURTE Q NDIHMONI T D BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1046.245" dur="1.934"> GJITHÇKA E MUNDUR T RUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1047.546" dur="1"> JET ANDN DHE MBAJN ZONN E SIGURT AS </text>
<text sub="clublinks" start="1048.313" dur="3.17"> E MUNDSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="1048.981" dur="5.238"> GJYKIMI: Ne do të duhet të </text>
<text sub="clublinks" start="1051.617" dur="5.271"> L LENI ATA, POR JARED </text>
<text sub="clublinks" start="1054.353" dur="3.57"> KVSHILLUESI I LART I KUSHNER </text>
<text sub="clublinks" start="1057.022" dur="1.435"> TRUMPI I PRESIDENTIT, FALEMINDERIT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1058.056" dur="2.168"> SHUMCH P JOR T'U BASHKUAR SHQIP. </text>
<text sub="clublinks" start="1058.59" dur="2.168"> >> FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="1060.358" dur="11.612"> MIR TO T BE JENI ME JU. </text>
<text sub="clublinks" start="1069.501" dur="3.67"> Stephanie: një mbrëmje të mirë, unë jam </text>
<text sub="clublinks" start="1072.103" dur="4.438"> STEPHANIE SY N AT "NEWSHOUR" PERNDIM. </text>
<text sub="clublinks" start="1074.673" dur="2.602"> Ne do të kthehemi në gjyq dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1076.674" dur="0.968"> PROGRAMI I PLOT PAS SOT </text>
<text sub="clublinks" start="1077.408" dur="2.303"> AFATET KRYESORE. </text>
<text sub="clublinks" start="1079.178" dur="2.468"> Uragani SALLY YSHT INCHING </text>
<text sub="clublinks" start="1079.845" dur="2.735"> DREJT KRYETARIS CO S CO Bregdetit të SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="1081.847" dur="1.334"> , P FORR ALABAMA-MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="1082.714" dur="1.301"> SHTETRIA E VONS SONA VON. </text>
<text sub="clublinks" start="1083.314" dur="16.35"> PO L ITVIZET VETM DY MILE AN </text>
<text sub="clublinks" start="1099.031" dur="1.401"> ORA, DHE MUND T L JET MING E MINGDHENJE E GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="1099.798" dur="1.568"> Mjaftojnë të heqin dy këmbë të shiut. </text>
<text sub="clublinks" start="1100.565" dur="1.469"> UJERST E STUDIMIT T S SHTYP N SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="1101.5" dur="1.167"> GJYTAT DHE FRONTS plazhi së bashku </text>
<text sub="clublinks" start="1102.167" dur="1.234"> ALABAMA BREGTARE SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1102.801" dur="1.368"> GUVERNATOR KAY IVEY PARALAJMRUAR KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="1103.535" dur="2.736"> NENVLERSIMI I RREZIKUT. </text>
<text sub="clublinks" start="1104.303" dur="2.469"> >> URRIKANI S S POSHT NUK TOSHT T JET </text>
<text sub="clublinks" start="1106.405" dur="1.001"> MARR FOR P GRR DHANTNIEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1106.905" dur="1.135"> Ne po shohim të shpejtë </text>
<text sub="clublinks" start="1107.539" dur="0.968"> POODRMBYTJE, SHKURTRIME </text>
<text sub="clublinks" start="1108.173" dur="1.101"> NIVELET HISTORIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="1108.64" dur="1.335"> E DI T ALL GJITH ALL DONI T TO MBROJTNI </text>
<text sub="clublinks" start="1109.408" dur="1.268"> FAMILJA JUAJ DHE PRONA JUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1110.108" dur="5.472"> POR KJO NUK Vlen të rrezikosh </text>
<text sub="clublinks" start="1110.809" dur="8.141"> JETA JUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1115.714" dur="4.738"> STEPHANIE: N THE PER WESTNDIM, </text>
<text sub="clublinks" start="1119.318" dur="1.768"> POLITIKA E VDEKJES ASSHT ARRITUR 36 N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1120.585" dur="1.235"> JANRE ARTIKUJT DHE SHQETCRIMET </text>
<text sub="clublinks" start="1121.219" dur="0.935"> NDILRTESA P ALLR T ALL GJITHA DUHANIN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1121.953" dur="0.935"> AJRI. </text>
<text sub="clublinks" start="1122.287" dur="1.335"> OREGONI ISHTE Nën një cilësi të ajrit </text>
<text sub="clublinks" start="1123.021" dur="1.334"> ALERT SOT, NDONJ DISA Fluturime </text>
<text sub="clublinks" start="1123.755" dur="6.373"> N AND DHE PORTLAND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1124.489" dur="6.406"> SPOKANE U PEZULLUAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1130.262" dur="1.401"> NJ HA RREZIKQJE E QUMILSHTIT TOK DUHANIT NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1131.029" dur="8.208"> ZJARRE EDHE SHIFTUAR MBI T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="1131.797" dur="8.041"> JORK </text>
<text sub="clublinks" start="1139.371" dur="2.502"> QYTETI I LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="1139.971" dur="2.503"> KENTUCKY, PAJTOHEN SOT SI T P PAGUAN </text>
<text sub="clublinks" start="1142.007" dur="3.469"> 12 milion dollarë në një </text>
<text sub="clublinks" start="1142.607" dur="3.203"> ZGJIDHJA ME BREONNA Taylor </text>
<text sub="clublinks" start="1145.61" dur="0.934"> NENA. </text>
<text sub="clublinks" start="1145.943" dur="1.302"> Erdhi gjashtë muaj pas policisë </text>
<text sub="clublinks" start="1146.677" dur="0.935"> SHTYLLUAR DHE VRASI Taylor në të </text>
<text sub="clublinks" start="1147.378" dur="4.338"> APARTAMENT </text>
<text sub="clublinks" start="1150.149" dur="2.068"> MORE SHUM DETAJE ME VON N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1152.017" dur="2.535"> PROGRAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1153.085" dur="3.069"> PIVRFSHIR SHIVRBUESI BACKUP UBER </text>
<text sub="clublinks" start="1155.053" dur="1.735"> E VETIVVOGJIS S PAR </text>
<text sub="clublinks" start="1156.287" dur="5.406"> FATALITETI I AUTOMJETIT SHT QNDRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1156.921" dur="5.139"> NGARKOHET ME NGJEGJES </text>
<text sub="clublinks" start="1161.827" dur="4.271"> Vrasja </text>
<text sub="clublinks" start="1164.496" dur="2.369"> PROKUROR SAT thanë se ajo dështon </text>
<text sub="clublinks" start="1166.231" dur="2.87"> SHIKONI RRUGIN SEPSE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1168.066" dur="1.935"> SHIKIMI I SHOW TV N TELEFONIN E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1169.334" dur="1.335"> P ERPJEKJET E REJA JAN U N UNVEGJAT P TOR T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1170.135" dur="1.034"> NJACK PAKET TJET COR E SHTPIS SV KOVIDIT </text>
<text sub="clublinks" start="1170.802" dur="1.101"> PRORMES KONGRESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1171.303" dur="1.301"> FOLI I SHTOPIS NANCY PELOSI Tha </text>
<text sub="clublinks" start="1172.037" dur="2.368"> SOT Dhoma e saj do të qëndrojë brenda </text>
<text sub="clublinks" start="1172.737" dur="7.374"> SESIONI Deri sa të ketë një marrëveshje. </text>
<text sub="clublinks" start="1174.539" dur="6.774"> NDANRTESA, NJ GRO GRUP BIPARTISAN I </text>
<text sub="clublinks" start="1180.245" dur="1.435"> AVUKATORWT MIRATOHEN T SP KALUAR $ 1,5 </text>
<text sub="clublinks" start="1181.446" dur="1.001"> TRILLION </text>
<text sub="clublinks" start="1181.813" dur="1.368"> VIRGINIA DEMOCRAT ABIGAIL </text>
<text sub="clublinks" start="1182.581" dur="0.934"> SPANBERGER tha se është një mënyrë </text>
<text sub="clublinks" start="1183.315" dur="2.602"> P FORRPARA </text>
<text sub="clublinks" start="1183.648" dur="7.908"> >> NJEREZIT AMERIKANE KANE NEVOJE </text>
<text sub="clublinks" start="1186.051" dur="6.573"> NDIHMONI, BIZNESET KANED NDIHM NDIHM. </text>
<text sub="clublinks" start="1191.69" dur="1.968"> KJO NUK ESHTE PER ASNJE PERSON, </text>
<text sub="clublinks" start="1192.758" dur="1.934"> KJO ISSHT P ABR Qindra e </text>
<text sub="clublinks" start="1193.792" dur="1.868"> Mijëra njerëz, </text>
<text sub="clublinks" start="1194.826" dur="2.636"> Miliona që janë në nevojë. </text>
<text sub="clublinks" start="1195.794" dur="2.402"> ÇFAR P V PN P SHTPIA MUAJ MUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1197.596" dur="2.969"> PARA, NUK Lëviz përpara, </text>
<text sub="clublinks" start="1198.33" dur="3.102"> A nuk e morën një marrëveshje. </text>
<text sub="clublinks" start="1200.699" dur="4.571"> TANI Hapi i ardhshëm është ai që vjen </text>
<text sub="clublinks" start="1201.566" dur="7.441"> TJETRI? </text>
<text sub="clublinks" start="1208.073" dur="2.936"> STEPHANIE: ISSHT W E MEDRDHA N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1209.141" dur="2.569"> JAPONIA DHE KOMBI </text>
<text sub="clublinks" start="1211.142" dur="1.168"> Kryeministri me sherbim me te gjate </text>
<text sub="clublinks" start="1211.843" dur="2.669"> SHINZO ABE RESSHT Dorëhequr. </text>
<text sub="clublinks" start="1213.245" dur="3.269"> AI SHPALLI MUAJIN E FUNDIT DO T </text>
<text sub="clublinks" start="1214.646" dur="2.235"> HAPI POWNR SH HENDETIN </text>
<text sub="clublinks" start="1216.648" dur="0.901"> PROBLEMET. </text>
<text sub="clublinks" start="1217.449" dur="1.868"> . </text>
<text sub="clublinks" start="1217.682" dur="4.571"> ISSHT DE Zëvendës dhe besnik i afërt </text>
<text sub="clublinks" start="1219.985" dur="3.537"> DO T S SUKSESOJ SI KRYETAR I </text>
<text sub="clublinks" start="1222.554" dur="1.935"> PARTIA E MAZORIT, në mënyrë të mirëfilltë </text>
<text sub="clublinks" start="1223.889" dur="1.067"> GARANCIMI Ai do të jetë i ardhshëm </text>
<text sub="clublinks" start="1224.623" dur="3.67"> KRYEMINISTËR. </text>
<text sub="clublinks" start="1226.658" dur="2.702"> SHTETET E BASHKUARA ASSHT LSSHUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="1228.493" dur="3.136"> FUSHIMI I PARALAJMRIMIT T NEW RI ​​KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="1229.494" dur="2.502"> UDH TRTOHET N TO KINA KRYESORE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1231.763" dur="1.869"> Hong Kong. </text>
<text sub="clublinks" start="1232.364" dur="3.67"> Një Deklaratë SOT Tha AMERIKANANT </text>
<text sub="clublinks" start="1233.765" dur="6.406"> NDALIMI ARBITRAR N FYTYR MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1236.168" dur="4.771"> DHE PYETJE T L GJATA. </text>
<text sub="clublinks" start="1240.305" dur="1.368"> OBT SOT SUNDUAR KUNDR NE </text>
<text sub="clublinks" start="1241.072" dur="1.101"> Tarifat me vlerë 200 miliardë dollarë </text>
<text sub="clublinks" start="1241.806" dur="2.769"> MALLRA KINEZE. </text>
<text sub="clublinks" start="1243.842" dur="1.301"> POR, SUNDIMTARI NUK MUND T HA KENI </text>
<text sub="clublinks" start="1244.709" dur="1.335"> EFEKT SHUMCH. </text>
<text sub="clublinks" start="1245.277" dur="3.936"> SHTETI MUND T AP APELOHET, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1246.178" dur="6.272"> GJYKATA E APELIMEVE TT OBT SHT N IN LIMBO </text>
<text sub="clublinks" start="1249.347" dur="6.173"> SEPSE UASHINGTONI Bllokohet </text>
<text sub="clublinks" start="1252.584" dur="3.637"> EM APRIMI I ANTARVE T NEW RI. </text>
<text sub="clublinks" start="1255.654" dur="6.739"> Akoma të vini në gazetën e re </text>
<text sub="clublinks" start="1257.623" dur="6.505"> ME URRIKANE TE GURE SALLY - HE </text>
<text sub="clublinks" start="1263.562" dur="2.802"> Lëndë drusore, më e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="1264.262" dur="2.503"> Uragani duke goditur me lehtësi </text>
<text sub="clublinks" start="1266.498" dur="4.071"> BREGJETI I GULFIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1269.568" dur="1.635"> SI RIHAPIN SHKOLLAT NDAJ TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1270.702" dur="12.379"> GLOBI, DHE SHUM SHUMORE. </text>
<text sub="clublinks" start="1273.805" dur="10.877"> >> KJO SHT "" SHTYPI I PBS "N. </text>
<text sub="clublinks" start="1283.214" dur="2.203"> PER WESTNDIMI NGA WALTER </text>
<text sub="clublinks" start="1284.816" dur="1.234"> SHKOLLA KONKITE E GAZETARISE AT </text>
<text sub="clublinks" start="1285.55" dur="7.207"> UNIVERSITETI SHTETROR ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="1287.352" dur="6.239"> GJYKIMI: URRIKANI SALLMBAJT IS SHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="1292.891" dur="1.401"> Bërja e mënyrës së saj drejt bregdetit të gjirit </text>
<text sub="clublinks" start="1293.725" dur="5.905"> SOT DHE TANI, ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="1294.425" dur="6.106"> ISSHT RREZIKISHT N IN Rrugë. </text>
<text sub="clublinks" start="1299.764" dur="1.068"> QYTETI I LBVIZJES ONSHT ON I LART </text>
<text sub="clublinks" start="1300.665" dur="2.436"> ALERT. </text>
<text sub="clublinks" start="1300.965" dur="3.137"> MUND T SE SHIHET RIJEN E SHIUT NGA 10 DERI </text>
<text sub="clublinks" start="1303.235" dur="1.868"> 20 inç dhe një rritje e ujit </text>
<text sub="clublinks" start="1304.236" dur="4.47"> QAT ISSHT 7 7 KEMBT sipër normales. </text>
<text sub="clublinks" start="1306.171" dur="4.737"> SANDY STIMPSON është KRYETARI </text>
<text sub="clublinks" start="1308.84" dur="3.804"> E MOBILE DHE Ai Bashkohet me mua tani. </text>
<text sub="clublinks" start="1312.01" dur="3.537"> FALEMINDERIT SHUM P FORR T T FOLUR </text>
<text sub="clublinks" start="1312.777" dur="3.471"> ME NE. </text>
<text sub="clublinks" start="1315.68" dur="0.901"> NA TREGONI TANI, ÇFAR D BENI </text>
<text sub="clublinks" start="1316.381" dur="3.837"> PRET? </text>
<text sub="clublinks" start="1316.715" dur="7.507"> >> Ne PRESIM SI TI THOT, </text>
<text sub="clublinks" start="1320.352" dur="4.538"> 10 deri 20 inç shi. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.356" dur="1.234"> KOMBINUAR QAT ME STORM </text>
<text sub="clublinks" start="1325.023" dur="1.501"> SURGE PLUS TIDE E LART, DHE JU </text>
<text sub="clublinks" start="1325.724" dur="3.703"> KAN SE SHTAT TO N NNT F K FMB </text>
<text sub="clublinks" start="1328.36" dur="1.701"> NDIKIMI SHTES TIDAL N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1329.56" dur="4.138"> Lumi dhe gjiri i lëvizshëm. </text>
<text sub="clublinks" start="1330.362" dur="4.037"> GJYKIMI: SI KRAHASON KJO </text>
<text sub="clublinks" start="1333.831" dur="4.505"> STORMAT MOBILE A JAN SE PARA PARA? </text>
<text sub="clublinks" start="1336.034" dur="4.471"> >>>> ME E FUNDA ISHTE 2018, </text>
<text sub="clublinks" start="1338.47" dur="3.836"> DHE ISHTE NJOR STORM TROPIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1340.939" dur="5.338"> ISHTE SHUM W Erë SE P FLRMBYTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="1342.473" dur="5.139"> NESE KTHEHENI MBI 2004, IVANI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1346.611" dur="2.469"> NDIKIMI KRYESOR I FUNDIT QAT SHENON </text>
<text sub="clublinks" start="1347.746" dur="2.135"> VETEM NE Lindje KETU POR SSHT SHKUR </text>
<text sub="clublinks" start="1349.213" dur="2.003"> NDESA SE KAM KAM NJE KRYESORE </text>
<text sub="clublinks" start="1350.649" dur="2.602"> Stuhia NDIKON NALL VYRTET QYTETIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1351.349" dur="2.269"> GJYKIMI: A BESONI SE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1353.385" dur="3.303"> P PRGATITUR? </text>
<text sub="clublinks" start="1353.752" dur="3.803"> >> Unë mendoj se ne jemi shumë të përgatitur. </text>
<text sub="clublinks" start="1356.822" dur="1.033"> KA QEN NJ BE LOVVIZJE SHUM E ngadaltë </text>
<text sub="clublinks" start="1357.688" dur="3.938"> STORM. </text>
<text sub="clublinks" start="1359.791" dur="3.87"> HERSHM N KONFERENCN PESSR SHTYP, </text>
<text sub="clublinks" start="1361.76" dur="2.602"> Ne po thonim se kemi vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="1363.795" dur="3.603"> Mijëra përgjegjës të parë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1365.497" dur="3.069"> PERSONELI NGA SHERIFFI </text>
<text sub="clublinks" start="1367.999" dur="1.101"> DEPARTAMENTI, POLICIA, KOMBTARE </text>
<text sub="clublinks" start="1368.699" dur="3.671"> Garda, rojet bregdetare. </text>
<text sub="clublinks" start="1371.336" dur="1.635"> Çdokush është në alarm më të lartë </text>
<text sub="clublinks" start="1372.504" dur="0.834"> P RESRGJIGJENI NEVOJAT E </text>
<text sub="clublinks" start="1373.104" dur="3.47"> QYTETAR </text>
<text sub="clublinks" start="1375.14" dur="2.168"> JEMI SI T P P PRGATITUR SI MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1376.708" dur="3.87"> MUND T BE JENI P THR K ST SITUAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1380.045" dur="2.635"> GJYKIMI: Deri në atë masë që ju jeni </text>
<text sub="clublinks" start="1380.712" dur="3.303"> PYETJET E NJERZVE T TO EVAKUEN, T TO JEN </text>
<text sub="clublinks" start="1383.181" dur="1.201"> GATISHT, T TO SHKOHENI N SH strehimore DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1384.149" dur="4.771"> KAQ VDEKJE? </text>
<text sub="clublinks" start="1384.516" dur="5.105"> >> SHENJT SOT, Qeveritari </text>
<text sub="clublinks" start="1389.054" dur="2.702"> L ISSUAR NJ EV EVAKUIM VULLNETAR </text>
<text sub="clublinks" start="1390.589" dur="5.204"> URDHR P FORR Bregdetin e Ulët </text>
<text sub="clublinks" start="1393.291" dur="5.272"> ZONAT, Ishujt dhe plazhet. </text>
<text sub="clublinks" start="1395.927" dur="4.838"> U BI VULLNETARISHT SHUME </text>
<text sub="clublinks" start="1398.964" dur="2.368"> DISA NGA ATA VENDE NUK JAN AS SI </text>
<text sub="clublinks" start="1400.898" dur="3.871"> Të Pambrojtur si të tjerët. </text>
<text sub="clublinks" start="1402.968" dur="2.702"> NESE ISHTE KATEGORI KATURR APO PES, </text>
<text sub="clublinks" start="1404.903" dur="1.234"> Ajo me gjasë do ta kishte thënë </text>
<text sub="clublinks" start="1405.803" dur="7.741"> ISHTE I DETYRUESHM. </text>
<text sub="clublinks" start="1407.506" dur="8.274"> Ne kemi parë disa në shtet </text>
<text sub="clublinks" start="1414.413" dur="2.936"> RRUGT, POR SHUM NJERZ </text>
<text sub="clublinks" start="1415.914" dur="2.835"> JANE SHKENCUAR NE FAMILJE DHE SHOKE </text>
<text sub="clublinks" start="1417.482" dur="1.834"> N L TOK WH KU DO T BE JEN </text>
<text sub="clublinks" start="1418.883" dur="2.803"> NDIKUAR NGA P FLRMBYTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="1421.253" dur="1.568"> GJYKIMI: GJYKIM: DHE JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1421.82" dur="1.567"> I QETSUESHM me atë nivel </text>
<text sub="clublinks" start="1423.021" dur="3.203"> P PRGATITJA? </text>
<text sub="clublinks" start="1423.521" dur="3.504"> >> Ne vazhdojmë të dërgojmë </text>
<text sub="clublinks" start="1426.358" dur="4.77"> MESAZHI SE NESE JENI N A A </text>
<text sub="clublinks" start="1427.159" dur="4.67"> ZONA E URJEVE TOW Ulëta, T G DAL G OSE </text>
<text sub="clublinks" start="1431.262" dur="0.834"> LET US T DIJM SO SI T C MUND T COM VDESIM </text>
<text sub="clublinks" start="1431.963" dur="2.702"> JU </text>
<text sub="clublinks" start="1433.165" dur="2.568"> Dikur e keni titullin </text>
<text sub="clublinks" start="1434.799" dur="2.77"> NDIKIMI NGA P FLRMBYTJE, KUR </text>
<text sub="clublinks" start="1435.866" dur="3.437"> Ju telefononi në atë pikë, ne kemi </text>
<text sub="clublinks" start="1437.702" dur="2.502"> T TO Dërgoni përgjegjësit e parë dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1439.437" dur="2.002"> JETAT E TYRE JAN IN N J JEOPARDY AT </text>
<text sub="clublinks" start="1440.505" dur="3.87"> ATA PIKA DHE KEMI VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="1441.572" dur="3.504"> VAZHDONI T BE RRITENI ATAT DRUM. </text>
<text sub="clublinks" start="1444.509" dur="1.134"> JU LUTEM LE TN DINI TANI SI NE </text>
<text sub="clublinks" start="1445.21" dur="3.169"> A MUND T H NDIHMOJN G T DALNI. </text>
<text sub="clublinks" start="1445.777" dur="3.236"> GJYKIMI: I DGJOJOU T RE I referoheni SE KENI </text>
<text sub="clublinks" start="1448.513" dur="3.404"> SHUM OF PPRGJIGJES T PAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1450.749" dur="7.039"> A TANI KENI T S LART </text>
<text sub="clublinks" start="1453.585" dur="5.839"> PERSONELI DHE NJEREOZIT T TO BNI ÇFAR </text>
<text sub="clublinks" start="1457.922" dur="3.804"> MUND T COM VINI DHE T H TRAJTONI? </text>
<text sub="clublinks" start="1459.557" dur="5.005"> >> ABSOLUTELY. </text>
<text sub="clublinks" start="1461.86" dur="5.939"> JEMI SHUMT T FOR FORTUAR, </text>
<text sub="clublinks" start="1464.963" dur="3.636"> BASHKPUNIMI NDRMJET PASTRIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1468.066" dur="3.336"> CREWS DHE ZBATIMI I LIGJIT ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="1468.733" dur="3.337"> E DYT TO P NR ASNJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1471.536" dur="3.002"> SH SERRBIMET E ENERGJIS KAN 500 </text>
<text sub="clublinks" start="1472.203" dur="3.403"> NJERZIT N ST STANDBY N IN AFR </text>
<text sub="clublinks" start="1474.672" dur="3.07"> PROXIMITETI, 500 TJETR KUSH MUND </text>
<text sub="clublinks" start="1475.74" dur="3.637"> JENI K HTU N A NJ NOT njoftim për momente. </text>
<text sub="clublinks" start="1478.243" dur="3.103"> NDIHEMI SHUMY T COM LEHT </text>
<text sub="clublinks" start="1479.51" dur="6.64"> JENI T AFT T TO VINI PAS PAS </text>
<text sub="clublinks" start="1483.381" dur="3.403"> MASA - PASDITS S OF KIST STORM </text>
<text sub="clublinks" start="1486.284" dur="0.867"> DHE RISHIKONI DISA SHENJEN E </text>
<text sub="clublinks" start="1486.918" dur="2.902"> NORMALCIA. </text>
<text sub="clublinks" start="1487.285" dur="3.036"> GJYKIMI: PINRFUNDIMTAR, KU PLANIFIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1489.954" dur="1.134"> T SP SHPENZOH T SONA? </text>
<text sub="clublinks" start="1490.454" dur="3.805"> >> [Qeshja] </text>
<text sub="clublinks" start="1492.324" dur="3.102"> Do të jem këtu për një kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="1494.392" dur="2.302"> Unë nuk jam duke thënë se unë do të jem këtu </text>
<text sub="clublinks" start="1495.56" dur="3.203"> T ALL GJITHA natën gjatë, por ne kemi </text>
<text sub="clublinks" start="1496.828" dur="4.037"> Njerëzit që monitorojnë mundësinë </text>
<text sub="clublinks" start="1499.598" dur="3.403"> GJITHA natën, shpëtimin dhe policinë </text>
<text sub="clublinks" start="1500.999" dur="3.536"> DEPARTAMENTI DHE PUNT PUBLIKE N </text>
<text sub="clublinks" start="1503.134" dur="2.336"> NGJARJA E PEMVE PR T BR </text>
<text sub="clublinks" start="1504.769" dur="1.568"> QAT MUND T DE ZBATOHEM N TO ADRES </text>
<text sub="clublinks" start="1505.603" dur="3.57"> NDONJ SITUAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1506.471" dur="5.772"> GJYKIMI: Ne ju dëshirojmë vërtet </text>
<text sub="clublinks" start="1509.306" dur="3.504"> M B E MIRA DHE SHPRESA NUK ASSHT SI </text>
<text sub="clublinks" start="1512.377" dur="0.934"> SERIOZ SI DISA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="1512.944" dur="6.807"> THAN PARASHIKUESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1515.247" dur="5.204"> Kryetari i bashkisë Sandy Stimpson i lëvizshëm, </text>
<text sub="clublinks" start="1519.884" dur="3.103"> ALABAMA, FALEMINDERIT SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="1520.585" dur="11.111"> >> FALEMINDERIT E VLERSOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1529.227" dur="3.503"> GJYKIMI: SI QENOO DITA E ZGJEDHJEVE, </text>
<text sub="clublinks" start="1531.83" dur="3.503"> GARA P FORR RRETHET E Shtëpisë së Bardhë </text>
<text sub="clublinks" start="1532.864" dur="5.839"> RRETH SHTETEVE KRYESORE T B BETJES. </text>
<text sub="clublinks" start="1535.467" dur="4.937"> RAPORTET TONA YAMICHE ALCINDOR. </text>
<text sub="clublinks" start="1538.837" dur="2.268"> YAMICHE: SOT, më parë VICE </text>
<text sub="clublinks" start="1540.538" dur="1.301"> FUSHATA E PRESIDENTIT JOE BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1541.238" dur="2.803"> NE FLORIDA - VIZITA E TIJ E PARE NE </text>
<text sub="clublinks" start="1541.972" dur="3.07"> SHTETI QIN NUK nominohet. </text>
<text sub="clublinks" start="1544.175" dur="1.902"> Atje, ai dorëzoi fjalë të ngurta </text>
<text sub="clublinks" start="1545.176" dur="4.237"> PER POLITIKEN E TRUMPIT TE PRESIDENTIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1546.211" dur="7.474"> RETORIKU DREJT VETERANVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1549.547" dur="6.34"> >> SHUMU FRANKLISHT, M M BN </text>
<text sub="clublinks" start="1553.818" dur="2.903"> SHUM TPS METUAR M WNYRN Q FYTET </text>
<text sub="clublinks" start="1556.02" dur="1.568"> PARA KAMER ANDS DHE CROWS </text>
<text sub="clublinks" start="1556.855" dur="5.138"> P ABR sa shumë është bërë </text>
<text sub="clublinks" start="1560.358" dur="3.136"> VETERAN ANDT DHE KTHIMET RRETH DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1562.126" dur="2.102"> AN MTART E SHVRBIMIT TS INSULTIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1563.628" dur="2.001"> HERONEST E RALLN KUR KAMERAT </text>
<text sub="clublinks" start="1564.362" dur="3.203"> JAN OFF OFF </text>
<text sub="clublinks" start="1565.763" dur="6.707"> I THIRRT S SUKSER ANDT DHE HUMBSIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1568.5" dur="7.007"> TRUMPI DONALD NUK KA IDE PER </text>
<text sub="clublinks" start="1572.604" dur="3.67"> IDET E GRAVE DHE BURRAVE T CILT </text>
<text sub="clublinks" start="1575.64" dur="4.237"> SHKRUANI PR SHVERBIM. </text>
<text sub="clublinks" start="1578.91" dur="3.803"> DETYR, NDER, VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="1581.613" dur="2.101"> KJO ATSHTAT SH SERRBIMI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1582.847" dur="3.804"> PATRIOTIZMI ALLSHT T ALL GJITHA RRETH. </text>
<text sub="clublinks" start="1584.516" dur="2.869"> YAMICHE: SHTETI I DIELLIT KA </text>
<text sub="clublinks" start="1586.785" dur="1.367"> NJE NGA USHTARATI ME I MADH DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1587.519" dur="1.067"> POPULLSIT VETERANE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="1588.286" dur="2.435"> VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="1588.72" dur="4.304"> BIDEN STRESUAR NEVOJN P TOR T </text>
<text sub="clublinks" start="1590.855" dur="4.037"> FORCON VA </text>
<text sub="clublinks" start="1593.558" dur="3.103"> >> KEMI P RESRGJEGJSI PR T </text>
<text sub="clublinks" start="1595.16" dur="2.502"> Sigurohuni që ne jemi duke siguruar </text>
<text sub="clublinks" start="1596.795" dur="3.236"> KUJDESI SHALNDETSOR KLASA BOTRORE E VETERANVE </text>
<text sub="clublinks" start="1597.796" dur="4.003"> Ata meritojnë në çdo situatë. </text>
<text sub="clublinks" start="1600.165" dur="2.401"> YAMICHE: VETERANT B MNI NJ A A </text>
<text sub="clublinks" start="1601.933" dur="1.501"> Blloku kritik i votimit në njërën prej tyre </text>
<text sub="clublinks" start="1602.7" dur="1.868"> BETE T TO BASHKUARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1603.568" dur="1.968"> SONDAZHET N ST SHTETRISHT LIDHUR SOT </text>
<text sub="clublinks" start="1604.702" dur="4.871"> NGA UNIVERSITETI I MONMUTIT TREGUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1605.67" dur="5.839"> BIDEN VETEM BARELY PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1610.075" dur="5.237"> 50% E FLORIDIANVE I THAN </text>
<text sub="clublinks" start="1613.745" dur="2.835"> PLANI P TOR T NDIHMUAR Ofertën, ndërsa 45% </text>
<text sub="clublinks" start="1615.446" dur="6.006"> TRUMPI I PRESIDENTIT BAZACK. </text>
<text sub="clublinks" start="1619.551" dur="3.402"> SOT TRUMPI I PRESIDENTIT FILLON TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1621.586" dur="1.968"> DITA ME THIRRJEN N "" FOX DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1623.087" dur="2.202"> SHOKENT ". </text>
<text sub="clublinks" start="1624.489" dur="2.435"> Ai u foli shtëpive për më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="1625.423" dur="2.235"> SE 45 MINUTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1627.058" dur="1.434"> Ai përsëri pretendoi një koronavirus </text>
<text sub="clublinks" start="1627.792" dur="1.368"> Vaksina mund të aprovohet nga </text>
<text sub="clublinks" start="1628.626" dur="2.669"> DITA E ZGJEDHJEVE DHE E SHPRNDARUR </text>
<text sub="clublinks" start="1629.293" dur="6.607"> MENJIHER. </text>
<text sub="clublinks" start="1631.429" dur="5.038"> >> Ne do të kemi një vaksinë </text>
<text sub="clublinks" start="1636.034" dur="2.902"> N A ÇATSHTJE JAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1636.601" dur="3.937"> RAPORTUES: PRESIDENT TRUMP EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="1639.07" dur="4.104"> QUAJ N AT DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1641.439" dur="2.469"> Qeveritari i NEVADA-s, i cili </text>
<text sub="clublinks" start="1643.308" dur="1.301"> E KRITIKUA P FORR SHPATJE </text>
<text sub="clublinks" start="1644.042" dur="1.201"> PARALAJMRIME DHE MBAJTJE NJ AN Shtëpi </text>
<text sub="clublinks" start="1644.742" dur="4.137"> Mitingu LAS VEGAS JAVA E FUNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1646.244" dur="3.87"> PRESIDENTI AKUZUAR TE </text>
<text sub="clublinks" start="1649.013" dur="1.802"> Qeveritari pa prova të </text>
<text sub="clublinks" start="1650.248" dur="2.335"> Falsifikimi i zgjedhjeve. </text>
<text sub="clublinks" start="1650.949" dur="1.968"> >> TANI, Ai do të mashtrojë </text>
<text sub="clublinks" start="1652.717" dur="0.834"> VOTIMET. </text>
<text sub="clublinks" start="1653.05" dur="1.268"> NUK KAM PYETJE PER TI. </text>
<text sub="clublinks" start="1653.684" dur="1.368"> KJO THESHT THE NJEJT MAN NJERI Q WH B'HET </text>
<text sub="clublinks" start="1654.452" dur="3.336"> SHENIMI I VOTEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1655.186" dur="3.203"> YAMICHE: DHE NDJEKJEN E VIZITS SIS TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1657.922" dur="1.201"> T TO KALIFORNIS Y SOT, </text>
<text sub="clublinks" start="1658.522" dur="2.002"> TRUMPI I PRESIDENTIT DY Dyfishohet </text>
<text sub="clublinks" start="1659.256" dur="2.803"> Mohimi i tij i ndryshimit të klimës. </text>
<text sub="clublinks" start="1660.658" dur="2.102"> Ai përsëriti një pretendim të gabuar </text>
<text sub="clublinks" start="1662.193" dur="1.201"> QAT MANSHT MENAXHIMI I DOBT I PYJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="1662.893" dur="8.275"> Faktori i vetëm pas </text>
<text sub="clublinks" start="1663.527" dur="8.475"> FIRAT E EGRAVE T R RREZIKUARA N THE PER WESTNDIM. </text>
<text sub="clublinks" start="1671.302" dur="1.635"> >> JU KENI PYJE T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1672.136" dur="2.069"> BOTË. </text>
<text sub="clublinks" start="1673.071" dur="1.735"> NUK KENI ZJARRA SI BENI </text>
<text sub="clublinks" start="1674.339" dur="1.434"> N C KALIFORNI, DINI. </text>
<text sub="clublinks" start="1674.939" dur="3.003"> N EUR EVROP, ATA KAN FOR PYJE </text>
<text sub="clublinks" start="1675.907" dur="3.837"> QYTETET </text>
<text sub="clublinks" start="1678.076" dur="2.336"> YAMICHE: N C CALIFORNIA SOT, </text>
<text sub="clublinks" start="1679.878" dur="1.201"> SENATORI KAMALA HARRIS - THE </text>
<text sub="clublinks" start="1680.545" dur="1.135"> PRESIDENCIALI DEMOKRATIK I ZICEVENDS </text>
<text sub="clublinks" start="1681.212" dur="2.269"> EMRI - LAMBASTED THE </text>
<text sub="clublinks" start="1681.813" dur="2.002"> Vërejtjet e Presidentit mbi Klimën </text>
<text sub="clublinks" start="1683.615" dur="3.169"> NDRYSHIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1683.948" dur="8.609"> >> KJO NUK ASHT ÇSHTJE PARTIZANE. </text>
<text sub="clublinks" start="1690.689" dur="3.769"> IDEOLOGJIA NUK DUHET T K SHKELTOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1692.69" dur="4.138"> JSHT VETM FAKT. </text>
<text sub="clublinks" start="1696.428" dur="2.501"> KJO JSHT VETM FAKT. </text>
<text sub="clublinks" start="1696.961" dur="2.502"> JAMICHE: DHE E Premtuar A </text>
<text sub="clublinks" start="1699.063" dur="4.672"> QASJE TF NDRYSHME. </text>
<text sub="clublinks" start="1699.597" dur="6.439"> >> ISSHT IN E PUMRGJITHSHME E SHTETVE DHE E SHQIPRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1703.868" dur="2.902"> Lidershipi i kombit për të marrë </text>
<text sub="clublinks" start="1706.17" dur="3.27"> SERIOZISHT NDRYSHIMET E JASHTME N </text>
<text sub="clublinks" start="1706.904" dur="3.203"> KLIMA DHE T TO B DNI ÇFAR NE </text>
<text sub="clublinks" start="1709.574" dur="1.234"> MUND T M LEHTSOJ KUND THER </text>
<text sub="clublinks" start="1710.608" dur="2.569"> D DMTIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1711.076" dur="2.902"> YAMICHE: SOT BIDEN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1713.31" dur="1.535"> , Harris janë duke bërë fushatë </text>
<text sub="clublinks" start="1714.112" dur="1.367"> AN ST E KUNDRSHME T THE VENDIT-- </text>
<text sub="clublinks" start="1714.979" dur="2.502"> HARRIS N NE NEVADA, BIDEN IN </text>
<text sub="clublinks" start="1715.613" dur="4.104"> FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="1717.615" dur="3.47"> POR ATA KAN A NJ G QLLIM T PONRBASHKT, </text>
<text sub="clublinks" start="1719.85" dur="1.936"> GJYKIMI I VOTUESVE LATINO. </text>
<text sub="clublinks" start="1721.219" dur="1.467"> NDERSA PRESIDENTI TRUMP Krerët </text>
<text sub="clublinks" start="1721.953" dur="3.536"> FILADELFIA P AR SALLN E QYTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="1722.82" dur="6.74"> ME VOTUES TE PAVENDosur. </text>
<text sub="clublinks" start="1725.623" dur="5.038"> KATURR "NEWSHOUR PBS", Unë jam </text>
<text sub="clublinks" start="1729.694" dur="2.836"> YAMICHE ALCINDOR. </text>
<text sub="clublinks" start="1730.795" dur="2.402"> GJYKIMI: SOT DESSSHMITAR TOT E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="1732.664" dur="3.87"> ZGJEDHJET FILLORE PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1733.331" dur="3.871"> N NNTOR </text>
<text sub="clublinks" start="1736.668" dur="1.268"> SHPALLEN NJE FITUES FITUESIT NE </text>
<text sub="clublinks" start="1737.335" dur="1.268"> DELAWARE - DO TA DIJ KUSH T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="1738.069" dur="3.069"> T N KOMANDUARIT JAN FOR P FORR ÇDO </text>
<text sub="clublinks" start="1738.736" dur="3.336"> GARA KONGESIONALE PROR TANN </text>
<text sub="clublinks" start="1741.272" dur="1.735"> VENDI. </text>
<text sub="clublinks" start="1742.206" dur="3.103"> K HTU T TO SHKURTONI ÇFAR TO T W SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="1743.141" dur="2.802"> P FORR N IN LUFTN P FORR KONTROLLIN E </text>
<text sub="clublinks" start="1745.443" dur="2.268"> Kapitulli kodër LISA TONA </text>
<text sub="clublinks" start="1746.077" dur="2.302"> , DESJARDINS. </text>
<text sub="clublinks" start="1747.845" dur="2.97"> Pershendetje per ju. </text>
<text sub="clublinks" start="1750.215" dur="4.47"> LE T START FILLIMI ME SENATIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1752.517" dur="3.069"> Kapni SHBA në konkursin për të </text>
<text sub="clublinks" start="1754.819" dur="3.169"> OSE MERRNI OSE Mbani KONTROLLIN </text>
<text sub="clublinks" start="1755.72" dur="3.269"> E DHOMS S U LART TANI QAT NE </text>
<text sub="clublinks" start="1758.155" dur="1.268"> JAN J SHTAT SHTAT Javë larg </text>
<text sub="clublinks" start="1759.123" dur="1.735"> DITA E ZGJEDHJEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1759.557" dur="3.136"> LISA: AJO E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1762.193" dur="2.369"> KA SHUM T T FALASI PR. </text>
<text sub="clublinks" start="1764.095" dur="1.134"> LE TA DIGJONI TIGH DREJT. </text>
<text sub="clublinks" start="1764.695" dur="4.204"> SENATI. </text>
<text sub="clublinks" start="1767.165" dur="2.135"> Demokratët kanë nevojë ose 3 - tre ose </text>
<text sub="clublinks" start="1769.033" dur="2.969"> KATURR vende. </text>
<text sub="clublinks" start="1769.667" dur="3.637"> Q IS ISSHT NUMRI KRYESOR OSE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1772.136" dur="1.768"> DUHET T P MERRNI TRE OSE KATURR </text>
<text sub="clublinks" start="1773.437" dur="1.936"> VENDET P TOR TAKE KONTROLLUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1774.806" dur="4.004"> TET SHKOJM TO N GRAFIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1776.508" dur="3.636"> PARA T OF GJITHA, KTO JAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="1778.943" dur="1.468"> Vende që janë në lojë të drejtë </text>
<text sub="clublinks" start="1780.278" dur="2.235"> TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1780.545" dur="4.271"> KA M M SHUM TOSSUP </text>
<text sub="clublinks" start="1782.646" dur="3.671"> PA SHUM N ON HART. </text>
<text sub="clublinks" start="1784.949" dur="2.602"> SSHT Rreth 12 vende. </text>
<text sub="clublinks" start="1786.451" dur="3.236"> KERETU WHSHT ÇFAR PJES DEMOKRATT. </text>
<text sub="clublinks" start="1787.685" dur="4.004"> NFSE SHIKONI HART ANN TJETR, </text>
<text sub="clublinks" start="1790.522" dur="1.934"> KETO JAN ST SHTETE TED KUQ, T V VUNNERABLE </text>
<text sub="clublinks" start="1792.19" dur="2.735"> REPUBLIKANT. </text>
<text sub="clublinks" start="1794.392" dur="4.07"> 10 prej tyre janë republikanë. </text>
<text sub="clublinks" start="1797.195" dur="2.502"> DEMOKRATT KAN 10 10 Shanse ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1798.596" dur="2.068"> BESO T TO MERRNI TRET OR OSE </text>
<text sub="clublinks" start="1799.83" dur="4.438"> KATURR VENDE KAN NE NEVOJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1802.3" dur="2.235"> LE TS INTERESOJM KTU, edhe një </text>
<text sub="clublinks" start="1804.402" dur="2.336"> HARTA </text>
<text sub="clublinks" start="1804.669" dur="3.97"> KETO JAN THE VENDET KONKURRUESE, </text>
<text sub="clublinks" start="1807.138" dur="2.102"> NJ ONT ON N S SENAT Q TH JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1808.772" dur="0.968"> NDJEKJE PR T FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="1809.373" dur="4.104"> GARA PRESIDENCIALE. </text>
<text sub="clublinks" start="1812.076" dur="2.102"> NUK KA DEMOKRAT PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="1813.611" dur="2.302"> JAN B P BRFITIMI NGA JOE BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1814.311" dur="3.004"> DUKE BËRË MIRË. </text>
<text sub="clublinks" start="1816.347" dur="1.368"> PRESIDENTI BI PAS PAS TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1817.448" dur="3.303"> KOMBTARISHT. </text>
<text sub="clublinks" start="1819.184" dur="4.103"> GARAT E SENATIT NUK NDRYSHOJN N .SE </text>
<text sub="clublinks" start="1820.885" dur="3.37"> GARA PRESIDENCIALE NDRYSHON. </text>
<text sub="clublinks" start="1823.421" dur="1.168"> KJO ISSHT Dicka për të parë </text>
<text sub="clublinks" start="1824.389" dur="4.303"> MBYLL </text>
<text sub="clublinks" start="1825.223" dur="5.504"> GJYKIMI: JO N THE LISTN E MOST SHUMT </text>
<text sub="clublinks" start="1829.427" dur="2.068"> E PUNUESHME, POR NJ R GAR WE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1830.861" dur="3.704"> SHIKIM, LIDER I SHUM MASIS SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="1833.364" dur="2.035"> NDIKIMI MCCONNELL N IN KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.698" dur="5.272"> ÇFAR D POORFAQEN KJO? </text>
<text sub="clublinks" start="1836.034" dur="4.17"> LISA: KJO SHT GAR FASCINATUESE </text>
<text sub="clublinks" start="1840.104" dur="1.602"> . </text>
<text sub="clublinks" start="1840.337" dur="2.036"> MCCONNELL MITCH Aktualisht është </text>
<text sub="clublinks" start="1841.839" dur="2.202"> SENATORI I TRET M M I SENIORI N </text>
<text sub="clublinks" start="1843.641" dur="1.768"> KONGRESI. </text>
<text sub="clublinks" start="1844.809" dur="2.402"> Ai ka mbijetuar shumë sfida </text>
<text sub="clublinks" start="1847.011" dur="3.336"> PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1847.344" dur="5.105"> DISA NJERZ E SHIKONIN SI TEFLON, </text>
<text sub="clublinks" start="1850.548" dur="2.569"> POR AI USHT KUNDR KUJDESIT </text>
<text sub="clublinks" start="1852.583" dur="0.934"> KUSH TANI KA SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="1853.25" dur="3.003"> NJOHJEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1855.353" dur="2.302"> AMY MCGRATH ISHTE femra e parë </text>
<text sub="clublinks" start="1856.387" dur="5.439"> LUFTA E LUFTS DETARE - PILOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1858.823" dur="3.37"> Ajo ka humbur afërsisht një zgjedhje </text>
<text sub="clublinks" start="1861.96" dur="2.568"> HERËN E FUNDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1863.528" dur="1.467"> AMUNA MASIVE T OF PARAVE NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="1864.661" dur="4.939"> DY T TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="1867.932" dur="1.969"> 60 Milionë dollarë, të paktën, ka qenë </text>
<text sub="clublinks" start="1869.734" dur="1.801"> SHPENZOHET </text>
<text sub="clublinks" start="1870.501" dur="2.202"> KESTO KANDIDATEST JAN SP SHPENZUESE </text>
<text sub="clublinks" start="1871.669" dur="3.87"> MORE SHUM PARA N IN FONDET E FUSHATS </text>
<text sub="clublinks" start="1872.87" dur="4.004"> SE ÇDO GAR OTHER TJET OTHERR. </text>
<text sub="clublinks" start="1876.307" dur="3.604"> SHTES, Demokratët e Senatit </text>
<text sub="clublinks" start="1877.007" dur="4.138"> Sidoqoftë akoma e shihni si një </text>
<text sub="clublinks" start="1880.912" dur="0.934"> GODITJE E GJATË. </text>
<text sub="clublinks" start="1881.279" dur="2.135"> Ata do të kishin nevojë për ndihmë nga </text>
<text sub="clublinks" start="1881.979" dur="3.17"> GARA PRESIDENCIALE. </text>
<text sub="clublinks" start="1883.547" dur="1.969"> TRUMPI I PRESIDENTIT ASHT A FAKTOR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="1885.282" dur="2.469"> I mrekullueshëm. </text>
<text sub="clublinks" start="1885.649" dur="2.603"> AI VSHT SHUM P POPULLOR N IN KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="1887.885" dur="9.343"> NESE ATA ZBREHET. </text>
<text sub="clublinks" start="1895.793" dur="2.202"> Demokratët mund të kenë një shans në </text>
<text sub="clublinks" start="1897.495" dur="2.669"> MCCONNELL pa ulje. </text>
<text sub="clublinks" start="1898.329" dur="2.569"> POR REPUBLIKANT Pëlqejnë KIST GAR </text>
<text sub="clublinks" start="1900.298" dur="3.336"> JO VETEM SE BESOJNE </text>
<text sub="clublinks" start="1901.032" dur="3.703"> MCCONNELL DO T W FITOJ, POR ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1903.768" dur="1.368"> EDHE SI D SNGROHEN DEMOKRATT </text>
<text sub="clublinks" start="1904.869" dur="2.135"> PARA KETU. </text>
<text sub="clublinks" start="1905.57" dur="3.002"> Ato mendojnë se është një çift i gjatë </text>
<text sub="clublinks" start="1907.137" dur="2.169"> ATA NUK DUAN PARA TE SHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="1908.706" dur="0.934"> GARAT E TJERA MENDONI SE JANE </text>
<text sub="clublinks" start="1909.44" dur="2.736"> MBYLL </text>
<text sub="clublinks" start="1911.009" dur="1.434"> NE DUHET T SHIKOJM ZGJEDHJET </text>
<text sub="clublinks" start="1912.309" dur="8.041"> DITA </text>
<text sub="clublinks" start="1919.817" dur="1.434"> GJYKIMI: CILAT JAN BO T BO DYT PAL </text>
<text sub="clublinks" start="1920.484" dur="4.771"> T S THOT DREJT TANI? </text>
<text sub="clublinks" start="1923.187" dur="4.838"> LISA: KERETU JAN. FOTOGJAT E MADHE. </text>
<text sub="clublinks" start="1927.125" dur="5.137"> TET SHIKOJM GRAFIKN. </text>
<text sub="clublinks" start="1928.159" dur="4.404"> KA 55 vende në shtëpi </text>
<text sub="clublinks" start="1932.396" dur="1.034"> LUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="1932.73" dur="1.234"> KJO ASHT A një fraksion më i vogël i </text>
<text sub="clublinks" start="1933.564" dur="6.239"> SHTUSPIA E TIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1934.666" dur="6.039"> ATA JAN THE GARAT N IN KONTROLL. </text>
<text sub="clublinks" start="1939.937" dur="1.268"> REPUBLIKANT KANED NEVOJSHM SIPRSE 20 </text>
<text sub="clublinks" start="1940.838" dur="2.87"> E ATYRE VENDEVE. </text>
<text sub="clublinks" start="1941.339" dur="3.069"> ÇFAR' INTSHT GJYSM INTERESUESI </text>
<text sub="clublinks" start="1943.841" dur="3.737"> VENDET KONKURRUESE N </text>
<text sub="clublinks" start="1944.542" dur="3.57"> Shtëpia mbahet nga demokratët, </text>
<text sub="clublinks" start="1947.712" dur="1.368"> GJYSME NGA REPUBLIKANET. </text>
<text sub="clublinks" start="1948.413" dur="3.869"> KJO NEWSSHT NEWS LAJM I MIR FOR P FORR DEMOKRATATT. </text>
<text sub="clublinks" start="1950.715" dur="2.268"> Zakonisht ATA DO T BE JEN ON N ON MBROJTJE </text>
<text sub="clublinks" start="1952.416" dur="3.403"> Pasi të keni një vit të tillë të madh. </text>
<text sub="clublinks" start="1955.219" dur="3.069"> Demokratët besojnë se mund të jenë </text>
<text sub="clublinks" start="1955.953" dur="3.37"> N AB gjendje të zgjedhin disa vende dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1958.422" dur="1.635"> KENI një shumicë më të madhe në </text>
<text sub="clublinks" start="1959.457" dur="0.867"> B FNI NESE GJAT VAZHDOJN AS SI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="1960.191" dur="4.37"> JANE </text>
<text sub="clublinks" start="1960.558" dur="5.705"> GJYKIMI: Ju po na thoni, PO, </text>
<text sub="clublinks" start="1964.695" dur="2.236"> KETA JAN THE NUM NUMRAT POR JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="1966.397" dur="0.901"> GJITHASHTU SHIKONI TENDENMA M B T MADHA N </text>
<text sub="clublinks" start="1967.064" dur="0.901"> PUNONI KETU. </text>
<text sub="clublinks" start="1967.431" dur="5.172"> Na tregoni për atë. </text>
<text sub="clublinks" start="1969.033" dur="5.438"> LISA: AJO E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1972.736" dur="3.77"> NDJEKJA N IN PUNN E MIR TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="1974.605" dur="3.07"> Biseda e mikut për tendencat dhe </text>
<text sub="clublinks" start="1977.108" dur="3.103"> ZGJIDHSISHT, SUBURBURT DO T </text>
<text sub="clublinks" start="1977.875" dur="3.503"> VENDOSI SHUM POUR SHTUSPIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1980.545" dur="3.669"> ISSHT WH KU SHIKOJN D DEMOKRATT </text>
<text sub="clublinks" start="1982.547" dur="2.368"> FITIMET POR ISSHT WH KU JAN I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="1984.348" dur="2.869"> SHUMSIA E VENDEVE KONKURRUESE </text>
<text sub="clublinks" start="1985.55" dur="4.27"> JAN O JASHT RICHMOND, </text>
<text sub="clublinks" start="1987.351" dur="3.904"> HOUSTON, PHOENIX, CHICAGO, </text>
<text sub="clublinks" start="1990.054" dur="1.801"> KJU WHSHT BETEJA P THER </text>
<text sub="clublinks" start="1991.388" dur="4.672"> Shtëpia amerikane po ndodh. </text>
<text sub="clublinks" start="1994.492" dur="3.469"> GJINGRA TJET COR Çift, një më i madh </text>
<text sub="clublinks" start="1996.193" dur="3.303"> SE NUMRI I ZONAVE TAT KUJDESIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1999.063" dur="2.001"> Pothuajse një të katërtën e </text>
<text sub="clublinks" start="1999.63" dur="2.67"> GARAT KONKURRUESE N THE SHT HPI </text>
<text sub="clublinks" start="2001.366" dur="4.036"> VOTUESIT KAN SE PAR SE PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2002.433" dur="3.236"> SSHT THE GARA E NJAMEJT SI VJET </text>
<text sub="clublinks" start="2005.536" dur="1.435"> MË PARË. </text>
<text sub="clublinks" start="2006.204" dur="1.467"> KETO JANE SHTESE REPUBLIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="2007.137" dur="2.27"> T TR MUNDEN T RIGJIGJN A NJ A VEND </text>
<text sub="clublinks" start="2009.007" dur="2.535"> HUMBUR N IN ATAT PASTRIM. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.675" dur="4.47"> NJE ME SHUME GJE, PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2013.911" dur="1.902"> E KUQ E PRGJIGJA KJO N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2015.279" dur="0.834"> MCCONNELL DHE MCGRATH SENAT </text>
<text sub="clublinks" start="2015.946" dur="2.87"> GARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2017.915" dur="2.369"> SHT E VRTET Kudo HISTORIKE </text>
<text sub="clublinks" start="2018.949" dur="4.204"> NIVELET E SHPENZIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2021.953" dur="3.135"> Më vjen keq që të them shikuesit, nëse </text>
<text sub="clublinks" start="2023.721" dur="2.569"> JETONI N IN NJ ONE K THTO </text>
<text sub="clublinks" start="2025.222" dur="1.802"> SHTETET E BETJES DHE JU </text>
<text sub="clublinks" start="2026.424" dur="2.168"> MENDONI SE KENI SHIKUAR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="2027.158" dur="2.168"> ADS FUSHAT, JU MUND </text>
<text sub="clublinks" start="2028.725" dur="2.87"> ASNJ SEHER HA S’KA PAREN. </text>
<text sub="clublinks" start="2029.459" dur="4.639"> GJYKIMI: MEND-BOGGLING. </text>
<text sub="clublinks" start="2033.698" dur="1.801"> SHUM OF. </text>
<text sub="clublinks" start="2034.231" dur="2.769"> DHE Ne do të shikojmë </text>
<text sub="clublinks" start="2035.633" dur="1.734"> N S DISA N TH ATA ADS N IN JAVA T </text>
<text sub="clublinks" start="2037.201" dur="5.472"> EJL </text>
<text sub="clublinks" start="2040.505" dur="2.668"> LISA DESJARDINS, Faleminderit shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2043.007" dur="12.279"> SHUMË. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.383" dur="21.688"> Pas muajve të shkollimit të shtëpisë, </text>
<text sub="clublinks" start="2057.188" dur="18.751"> NXENTNSIT SHPENZOHEN VET. </text>
<text sub="clublinks" start="2075.339" dur="1.601"> Tani i shohim çështjet me të cilat përballen </text>
<text sub="clublinks" start="2076.24" dur="1.334"> MILIONA SHKOLLA, </text>
<text sub="clublinks" start="2077.074" dur="1.234"> PRINDRIT DHE M TESUESIT E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2077.708" dur="1.268"> RRETH BOTS, NGA SHTETET </text>
<text sub="clublinks" start="2078.442" dur="1.234"> N AS ASI, AFRIKA, DHE EVROP. </text>
<text sub="clublinks" start="2079.109" dur="1.235"> POR T BE FILLONI, NGA E BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="2079.81" dur="1.335"> MBRETRIA, K HTU SPSHT E VEÇANT </text>
<text sub="clublinks" start="2080.477" dur="2.503"> BARRAT OLLI KORRESPONDENT. </text>
<text sub="clublinks" start="2081.279" dur="1.968"> RAPORTI: SHKOLLAT E BRITANIS JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2083.114" dur="1.467"> Prapa </text>
<text sub="clublinks" start="2083.381" dur="1.901"> ME FILMIJ T R KTHIMIT N </text>
<text sub="clublinks" start="2084.715" dur="1.034"> KLASAT P THER KOHN E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="2085.415" dur="1.135"> Qysh nga Marsi. </text>
<text sub="clublinks" start="2085.883" dur="1.401"> PAS JAVVE T OF M LESUARIT T R MOTSISHME </text>
<text sub="clublinks" start="2086.684" dur="1.468"> Për shkak të bllokimit të koronavirit, </text>
<text sub="clublinks" start="2087.418" dur="5.138"> KJO FILLIM I SHKOLLS S FITUAR A </text>
<text sub="clublinks" start="2088.286" dur="6.806"> MIRC SE VINI MIRC SE VINI. </text>
<text sub="clublinks" start="2092.69" dur="3.17"> >> Unë jam i ngazëllyer të kthehem përsëri </text>
<text sub="clublinks" start="2095.226" dur="1.434"> SEPSE E KAM PAGUAR QENI KETU </text>
<text sub="clublinks" start="2095.993" dur="1.468"> DHE Do të jem në gjendje të kap </text>
<text sub="clublinks" start="2096.794" dur="1.368"> PUN E SHTES DHE DO T JEM I AFT T </text>
<text sub="clublinks" start="2097.595" dur="1.301"> SHIKONI MIQT E MI, DHE MSUESIT, </text>
<text sub="clublinks" start="2098.295" dur="2.169"> POR SHIKUAR ITSHT NERVOR </text>
<text sub="clublinks" start="2099.03" dur="5.405"> PO KTHEHEM. </text>
<text sub="clublinks" start="2100.598" dur="4.471"> RAPORTI: T AC GJITHA PRBASHK MB </text>
<text sub="clublinks" start="2104.568" dur="1.202"> SHKOLLAT JANE THEMELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2105.202" dur="0.935"> RIHAPNI, DHE T ALL GJITHA FILMIJ UT E SHKURTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2105.903" dur="1.534"> PËR T'U KTHYER. </text>
<text sub="clublinks" start="2106.437" dur="1.801"> POR NDIKIMI I PRECEDENTUES I </text>
<text sub="clublinks" start="2107.571" dur="1.435"> PANDEMIKA CORONAVIRUS DO T thotë </text>
<text sub="clublinks" start="2108.372" dur="6.239"> RIHAPJA ISSHT NGA NATYRA E SHUMY, </text>
<text sub="clublinks" start="2109.139" dur="7.741"> NJE EKSPERIMENT </text>
<text sub="clublinks" start="2114.745" dur="12.546"> Shkollat ​​duhet të ndjekin udhëzimet </text>
<text sub="clublinks" start="2117.014" dur="10.977"> NGA QEVERIA, KUFIZIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2127.425" dur="1.2"> KONTAKTET NDRMES T D NDRYSHME </text>
<text sub="clublinks" start="2128.125" dur="1.201"> GRUPET E FILMIJVE, SHTES </text>
<text sub="clublinks" start="2128.759" dur="3.57"> MASAT PASTRUESE, DESSHIRAT CILAT </text>
<text sub="clublinks" start="2131.796" dur="1.401"> T ALL GJITHA FYTYROJN THE DREJTIMIN E NJAMEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2132.463" dur="1.435"> KRYEMINISTRI I BRITANIS B BORIS </text>
<text sub="clublinks" start="2133.331" dur="1.301"> JOHNSON E KA PESRSHKRUAR AS A </text>
<text sub="clublinks" start="2134.031" dur="0.901"> PRIORITETI KOMBTAR T TO MERRNI SHKOLLA </text>
<text sub="clublinks" start="2134.765" dur="0.901"> Prapa </text>
<text sub="clublinks" start="2135.066" dur="1.334"> JANE SHENUAR SHENJET </text>
<text sub="clublinks" start="2135.8" dur="1.301"> NGA BASHKIMET E MACHSUESVE DHE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2136.534" dur="1.301"> PRINDRIT P SAR SIGURIN, DHE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="2137.235" dur="1.301"> RRETH SHKOLLAVE KTHIMESE </text>
<text sub="clublinks" start="2137.969" dur="5.538"> DO T CA SHKAKTOJIR VIRUSIN T TO SHP SPRNDAHET </text>
<text sub="clublinks" start="2138.669" dur="5.572"> MË SHPEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2143.641" dur="2.101"> POR SHUM M TESUESIT JAN SHENUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2144.375" dur="2.068"> T TO KTHEHEMI PAS PUN DS SIR TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="2145.876" dur="1.368"> KREU SHKOLLA ANDY </text>
<text sub="clublinks" start="2146.577" dur="3.336"> FITZGIBBON. </text>
<text sub="clublinks" start="2147.378" dur="3.636"> >> NUK KEMI DETYR M MORALE PR T </text>
<text sub="clublinks" start="2150.047" dur="2.202"> HAPI DYERT TONA DHE MERR TONA </text>
<text sub="clublinks" start="2151.148" dur="5.138"> FILMIJT KTHEHEN NE ARSIM, </text>
<text sub="clublinks" start="2152.383" dur="4.771"> DHE KTHEHEN N AND T M LESUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2156.42" dur="2.602"> Unë mendoj se është me të vërtetë e rëndësishme. </text>
<text sub="clublinks" start="2157.321" dur="2.469"> RAPORTI: PRIORITETI KOMBTAR </text>
<text sub="clublinks" start="2159.156" dur="3.236"> STATUSI I DHN SHKOLLAVE Q JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2159.924" dur="5.738"> HAPUR EFEKTIVISHT DO TAN thotë se nëse </text>
<text sub="clublinks" start="2162.526" dur="4.171"> DHE KUR DUHEN MASA T L Bllokuara </text>
<text sub="clublinks" start="2165.796" dur="1.602"> TE REPONOSOHEN, SHKOLLAT DO </text>
<text sub="clublinks" start="2166.831" dur="1.268"> Qëndroni të hapur derisa pjesë të tjera të </text>
<text sub="clublinks" start="2167.531" dur="4.504"> EKONOMIA SI MUND T P BEN PUBET </text>
<text sub="clublinks" start="2168.232" dur="6.373"> JENI T FOR detyruar të mbyllni përsëri. </text>
<text sub="clublinks" start="2172.169" dur="6.106"> POR T BE JEMI T S GJITHA SIGURT </text>
<text sub="clublinks" start="2175.973" dur="3.737"> , KLASAT NUK BENZEN NJE herë </text>
<text sub="clublinks" start="2178.409" dur="1.935"> M M SHUM, ATA DO T DE VAR DEN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2179.844" dur="2.635"> DREJTIMI I KOVIDIT-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2180.578" dur="3.936"> SHPRNDARJE N IN MBRETRIN UN E BASHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2182.613" dur="3.036"> >> KJO SHT E LUMT LUMT, PRORPARA </text>
<text sub="clublinks" start="2184.648" dur="2.369"> KANALI ANGLISHT N B BELGJIK, </text>
<text sub="clublinks" start="2185.783" dur="1.902"> KU KTHEHET SHKOLLA EDHE - </text>
<text sub="clublinks" start="2187.151" dur="8.708"> RASTI I RREGULLIMIT TES DESPITE-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2187.818" dur="8.775"> NUMRAT Q S N J KORRIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2195.993" dur="2.102"> PER LAURENCE GIDDEN, NENA E </text>
<text sub="clublinks" start="2196.727" dur="4.304"> TRE, SSHT RELIEF. </text>
<text sub="clublinks" start="2198.229" dur="5.272"> GJASHT M MUAJT E TAR NXNIT TOM SHTOMPIS </text>
<text sub="clublinks" start="2201.165" dur="5.471"> KAN BE QEN SFID. </text>
<text sub="clublinks" start="2204.101" dur="3.236"> >> KETI VIT HSHT VETM </text>
<text sub="clublinks" start="2206.77" dur="1.268"> SHKURTUAR NGA SITUATA, NE </text>
<text sub="clublinks" start="2207.471" dur="4.704"> Tani po hyjnë në notën e dytë </text>
<text sub="clublinks" start="2208.171" dur="6.341"> DHE AI NUK KA T THE NJ .JTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2212.376" dur="5.071"> - AI NUK NOTSHT AB në gjendje të lexojë OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2214.645" dur="3.069"> SHKRUAJ SI FILMIJT E TIJ TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="2217.581" dur="2.469"> B DNI </text>
<text sub="clublinks" start="2217.848" dur="3.47"> RAPORTUESI: Ai nuk është vetëm brenda </text>
<text sub="clublinks" start="2220.184" dur="1.868"> PAS PASI. </text>
<text sub="clublinks" start="2221.452" dur="1.334"> STUDIMET TREGONI MBYLLJET E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="2222.186" dur="3.403"> KAN W ZGJERUAR Boshllëkun e HYRJES </text>
<text sub="clublinks" start="2222.92" dur="3.703"> NDRMJET NXUDNSVE T D PREZANTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2225.723" dur="1.734"> DHE KLASAT E TYRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2226.757" dur="2.502"> Boshllëqet më të mëdha janë për më të ri </text>
<text sub="clublinks" start="2227.925" dur="4.671"> F CHMIJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2229.393" dur="4.838"> N SCHOOL SHKOLL MN E MONGOMERIS IN N BR BRUKSEL </text>
<text sub="clublinks" start="2232.73" dur="2.235"> , KAPITALI I BELGJIKUT, KA </text>
<text sub="clublinks" start="2234.365" dur="0.901"> Kapja për tu bërë dhe e re </text>
<text sub="clublinks" start="2235.099" dur="1.534"> RREGULLAT </text>
<text sub="clublinks" start="2235.399" dur="1.935"> >> Ata ishin në gjendje të ndiqnin </text>
<text sub="clublinks" start="2236.766" dur="1.302"> KLASAT ONLINE Pra, ne rregulluar </text>
<text sub="clublinks" start="2237.467" dur="1.301"> Programi NJ B BIT B P FORR TYRE POR </text>
<text sub="clublinks" start="2238.201" dur="1.402"> Ne akoma arritëm të përfundojmë </text>
<text sub="clublinks" start="2238.902" dur="2.569"> PROGRAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="2239.737" dur="2.468"> RAPORTI: SHKOLLAT E BELGJIKUT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="2241.605" dur="1.301"> RIHAP N UN KODIN KATURR-NGJYRA </text>
<text sub="clublinks" start="2242.339" dur="2.769"> SISTEMI - Aktualisht në të verdhë, </text>
<text sub="clublinks" start="2243.039" dur="2.97"> KUPTIMI I JAVS S FITUESHME DITS. </text>
<text sub="clublinks" start="2245.242" dur="1.468"> MASKAT JAN M T M detyrueshme në të gjitha kohët </text>
<text sub="clublinks" start="2246.143" dur="6.306"> P KR FIDMIJT MBI 12, ME KONTAKT </text>
<text sub="clublinks" start="2246.843" dur="6.841"> KUFIZOHEN NE Flluska të vogla. </text>
<text sub="clublinks" start="2252.583" dur="3.303"> NSE KA NJUT P ORDORIM KRYESOR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2253.818" dur="3.636"> 'SHT CO KODI I KUQ, MADHIZSIA E KLASS PR </text>
<text sub="clublinks" start="2256.02" dur="2.135"> Nxënësit e moshuar do të përgjysmohen dhe </text>
<text sub="clublinks" start="2257.588" dur="8.341"> KOHA E SHKOLLS PRET DY DITS A </text>
<text sub="clublinks" start="2258.288" dur="9.91"> JAVA. </text>
<text sub="clublinks" start="2266.063" dur="2.736"> PLAYGROUNDS SI KJO JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2268.331" dur="2.169"> EDHE ZBATUESHANN SE Zakonisht. </text>
<text sub="clublinks" start="2269.367" dur="3.769"> F CHMIJT KTHIMI NGA VERA </text>
<text sub="clublinks" start="2272.603" dur="1.301"> PUSHIMET NGA KUQI I RREZIKUT T HIGH LART </text>
<text sub="clublinks" start="2273.27" dur="1.334"> ZONAT KAN H DUHET TU KUARANTININ PR </text>
<text sub="clublinks" start="2274.037" dur="1.235"> 14 DIT,, EDHE SI T THE REJA </text>
<text sub="clublinks" start="2274.738" dur="2.235"> VITI AKADEMIK B GHET NNDNNDRUES. </text>
<text sub="clublinks" start="2276.007" dur="5.338"> POR MBI EVROPN, KRAMAT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2277.107" dur="4.972"> TANISHT FILLIMI T SH TREGONI. </text>
<text sub="clublinks" start="2281.479" dur="1.268"> DISA SHKOLLA N B BELGJIKE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="2282.213" dur="3.069"> TANI DUHET TOSE MBYLLEN PR shkak </text>
<text sub="clublinks" start="2282.88" dur="3.07"> PASQYRAT E LOKALIZUARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2285.416" dur="6.94"> FRANCA DHE GJERMANIA KANE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="2286.083" dur="7.507"> SHIEN DHJETRA MBYLLJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2292.49" dur="2.802"> SI SHPRERNDARJE E COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2293.724" dur="3.637"> NDCRMJETSUES N AC EVROP, </text>
<text sub="clublinks" start="2295.526" dur="2.569"> Mësuesit dhe bashkimet e tyre janë </text>
<text sub="clublinks" start="2297.495" dur="1.301"> SHENJN P ABR SIGURIN W ME DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2298.229" dur="1.467"> THIRRJA P FORR MASA T ST RREGULLTA </text>
<text sub="clublinks" start="2298.929" dur="3.27"> DHE LIMITETET N ON MADHSIT CL E KLASS. </text>
<text sub="clublinks" start="2301.399" dur="1.534"> MASAT NDRYSHOJN AC NROPRMJET EVROPS - </text>
<text sub="clublinks" start="2302.333" dur="1.268"> POR KA MARRREVESHJE SE </text>
<text sub="clublinks" start="2303.067" dur="7.14"> P BRFITIMET E SHKOLLS SHQIP </text>
<text sub="clublinks" start="2303.734" dur="10.143"> PIGHR SHTYP RREZIQET </text>
<text sub="clublinks" start="2310.341" dur="3.903"> RAPORTI: KJO SHT MICHAEL BALEKE </text>
<text sub="clublinks" start="2314.011" dur="1.534"> N U UGANDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2314.512" dur="1.767"> Miliona fëmijë në </text>
<text sub="clublinks" start="2315.679" dur="1.268"> VENDET N AC T AFR AF AFRIKN KTHEHEN </text>
<text sub="clublinks" start="2316.413" dur="1.234"> N THE KLAS, DESPITE A </text>
<text sub="clublinks" start="2317.08" dur="3.804"> Kirurgji në rastet e kavid-19 në </text>
<text sub="clublinks" start="2317.781" dur="4.438"> PTRMBAJTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="2321.018" dur="5.672"> SHKOLLAT N IN TANZANI RIHAPEN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="2322.353" dur="5.371"> QERSHOR PAS TRE MUAJVE TE </text>
<text sub="clublinks" start="2326.824" dur="1.935"> IZOLIM NGA COVID19. </text>
<text sub="clublinks" start="2327.858" dur="2.269"> SHUM PA UJ R SHKURTUESE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="2328.893" dur="7.573"> Tualetet e punës, por klasat </text>
<text sub="clublinks" start="2330.261" dur="9.809"> JAN P T P PAKETUARA N TO KAPACITETIN E PLOT. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.6" dur="4.538"> >> NE BESOJM N ZOTIN DHE ZOTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2340.204" dur="3.136"> DO TE NDIHMONI NE. </text>
<text sub="clublinks" start="2341.505" dur="3.938"> PLUS VESIM MASKA K THTO DIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2343.474" dur="2.669"> RAPORTI: TANZANIA E NDALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2345.576" dur="1.301"> BOTIMI I FIGURAVE ZYRTARE ON </text>
<text sub="clublinks" start="2346.277" dur="3.903"> SHKELQSIA E CORONAVIRUSIT </text>
<text sub="clublinks" start="2347.011" dur="3.87"> PUTRDORIMI N AP PRILL. </text>
<text sub="clublinks" start="2350.314" dur="2.202"> KJO u ndoq nga A </text>
<text sub="clublinks" start="2351.015" dur="3.636"> DEKLARATA NGA PRESIDENTI JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="2352.65" dur="4.37"> MAGUFULI QAT THESHT VENDI </text>
<text sub="clublinks" start="2354.785" dur="3.436"> FALAS NGA PANDEMIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2357.154" dur="4.504"> RENDOSJA E T ALL GJITHA SHKOLLAVE </text>
<text sub="clublinks" start="2358.355" dur="3.604"> ME UDHELZIME PR COVID-19 N </text>
<text sub="clublinks" start="2361.792" dur="6.072"> VENDI </text>
<text sub="clublinks" start="2365.563" dur="3.035"> SH HENDETI PUBLIK NDRKOMBTAR </text>
<text sub="clublinks" start="2367.998" dur="3.537"> Ekspertët janë skeptikë rreth </text>
<text sub="clublinks" start="2368.732" dur="4.337"> SE TANZANIA ISSHT FREE FALAS NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2371.669" dur="2.168"> PANDEMIKA, PARALAJMRIM N ISE ekziston </text>
<text sub="clublinks" start="2373.203" dur="2.57"> Në një vend, është i lidhur me të </text>
<text sub="clublinks" start="2375.573" dur="1.367"> PËRHAPET. </text>
<text sub="clublinks" start="2376.273" dur="1.401"> Nxënësit ecin në shkollë </text>
<text sub="clublinks" start="2377.074" dur="1.467"> Afrika e Jugut vazhdon të bartet </text>
<text sub="clublinks" start="2377.908" dur="1.535"> Barra më e rëndë e COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2378.675" dur="5.072"> N THE P CONRMBAJTJE, ME Pothuajse </text>
<text sub="clublinks" start="2379.577" dur="4.904"> Gjysma e të gjitha rasteve të reja. </text>
<text sub="clublinks" start="2383.881" dur="2.201"> SHKOLLAT E RIAPUR QEVERIA </text>
<text sub="clublinks" start="2384.615" dur="2.302"> NE QERSHOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2386.216" dur="1.302"> POR disa prindër kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="2387.051" dur="1.234"> RELUKTUESE T ALL LEJONI TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2387.651" dur="8.875"> FILMIJT Kthehu te klasa për shkak të </text>
<text sub="clublinks" start="2388.419" dur="10.276"> E një kirurgji në raste. </text>
<text sub="clublinks" start="2396.66" dur="3.17"> >> Shumica e tyre frikësoheshin </text>
<text sub="clublinks" start="2398.829" dur="1.735"> KJO COVID, Prandaj ata vendosën </text>
<text sub="clublinks" start="2399.964" dur="1.634"> T TO QNDROJN AT N AT SHT HPIT E TYRE DHE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2400.698" dur="11.677"> Prindërit nuk thanë JO, M LESUESIT E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="2401.732" dur="11.644"> DUKE SHKOLL G N SHKOLL. </text>
<text sub="clublinks" start="2412.509" dur="2.169"> POR shumica e tyre janë në shkollë. </text>
<text sub="clublinks" start="2413.51" dur="4.171"> ATA PO PUNOJNE. </text>
<text sub="clublinks" start="2414.812" dur="3.537"> RAPORTI: DEMOKRATIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2417.815" dur="1.267"> REPUBLIKA E CONGO PINGRDORET A </text>
<text sub="clublinks" start="2418.482" dur="4.537"> QASJA FAZORE PEDR RIHAPJE </text>
<text sub="clublinks" start="2419.216" dur="4.504"> SHKOLLAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2423.153" dur="1.301"> PER TANI VETEM KLASAT NE </text>
<text sub="clublinks" start="2423.853" dur="1.268"> SESIONI JAN TH ATA P STR STUDENTT </text>
<text sub="clublinks" start="2424.587" dur="4.272"> KUSH JAN IN N IN AFATIN E FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2425.255" dur="4.338"> PARA MADHATIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2428.993" dur="5.037"> PLANI FORSHT FOR P THER PUSHIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="2429.727" dur="5.004"> STUDENTT T TO KTHOHEN N IN TETOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2434.164" dur="1.168"> SIPAS QENDRS SR AFRIKS </text>
<text sub="clublinks" start="2434.864" dur="1.168"> P CONR KONTROLLIN E SISMUNDJEVE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2435.465" dur="1.602"> PARANDALIMI, CONTINENTI KA </text>
<text sub="clublinks" start="2436.166" dur="1.635"> MORE SHUM SE 1.3 MILION I KONFIRMUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2437.201" dur="8.675"> RASTET E COVID-19 DHE MBI 31000 </text>
<text sub="clublinks" start="2437.935" dur="8.808"> TË VDEKUR. </text>
<text sub="clublinks" start="2446.01" dur="2.268"> SI P RESRGJIGJE N TO VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2446.877" dur="2.202"> NDIKON MILIONA TE MOSHUARA SHKOLLORE </text>
<text sub="clublinks" start="2448.412" dur="7.006"> F CHMIJT ISSHT A BURIM SHQETSIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2449.213" dur="9.375"> PER TE GJITHA 54 KOMBET AFRIKANE. </text>
<text sub="clublinks" start="2455.552" dur="4.871"> N S DISA VENDE AFRIKANE, SI PIKU </text>
<text sub="clublinks" start="2458.722" dur="2.869"> K HTU N U UGANDA, SHKOLLAT MBETEN </text>
<text sub="clublinks" start="2460.557" dur="4.538"> MBYLLUR P FR FRIK SE </text>
<text sub="clublinks" start="2464.495" dur="3.97"> PANDEMIKA MUND T G JET DOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2467.465" dur="1.601"> Distanca MARSIMI N AF AFRIK ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2468.599" dur="1.168"> E VIFSHTIR, DHE NDONJherë </text>
<text sub="clublinks" start="2469.199" dur="1.268"> E PAMUNDSHME, Jepet SE 80% E </text>
<text sub="clublinks" start="2469.9" dur="2.268"> Nxënësit nuk kanë qasje në </text>
<text sub="clublinks" start="2470.601" dur="2.502"> INTERNET. </text>
<text sub="clublinks" start="2472.302" dur="3.971"> P MANR shumë studentë, energjia elektrike </text>
<text sub="clublinks" start="2473.237" dur="3.97"> ISSHT UN E PASBESUESHME. </text>
<text sub="clublinks" start="2476.407" dur="5.138"> TTH TJERT NUK KAN NO ELEKTRIK N AT </text>
<text sub="clublinks" start="2477.341" dur="5.471"> T ALL GJITHA N IN SHT HPIT E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="2481.679" dur="1.834"> >> Sa me te gjate jane femijet </text>
<text sub="clublinks" start="2482.946" dur="1.301"> JASHT SCHOOL SHKOLLS, M THE I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2483.646" dur="6.707"> RREZIK Q TH NUK MUND T KTHEHEN </text>
<text sub="clublinks" start="2484.38" dur="9.844"> SHKOLLA </text>
<text sub="clublinks" start="2490.487" dur="4.505"> RAPORTI: OKB-ja argumenton se </text>
<text sub="clublinks" start="2494.358" dur="1.368"> RIHELIMI I SHKOLLAVE SHUM Q SHPEJT </text>
<text sub="clublinks" start="2495.125" dur="1.235"> AFRIKA MUND T U NENZOHET FITIMET </text>
<text sub="clublinks" start="2495.859" dur="8.675"> Bërë kaq larg në kurriz të </text>
<text sub="clublinks" start="2496.493" dur="11.078"> SHPADRNDARJE E COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2504.668" dur="3.237"> RAPORTI: KJO ISSHT P PATRICK IN </text>
<text sub="clublinks" start="2507.704" dur="3.17"> Pekin </text>
<text sub="clublinks" start="2509.24" dur="6.339"> N SCHOOL SHKOLLA KERETU, STUDENTT </text>
<text sub="clublinks" start="2512.576" dur="3.771"> ARRITUR N ST SHKALL NGA KLASA, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2515.746" dur="1.534"> LINE-up përpara mësuesit të tyre, </text>
<text sub="clublinks" start="2516.48" dur="1.468"> PARA SE TRE LEJOHEN BRENDA </text>
<text sub="clublinks" start="2517.414" dur="1.368"> Kalimi përmes një ekran </text>
<text sub="clublinks" start="2518.081" dur="2.302"> PIKA, KU I KAN ST NXUDN THESIT </text>
<text sub="clublinks" start="2518.916" dur="2.201"> Temperatura e marrë. </text>
<text sub="clublinks" start="2520.517" dur="1.134"> KA NJ ONE M ONE SHUMEC KONTROLL NJCE herë </text>
<text sub="clublinks" start="2521.251" dur="1.234"> ARRENI N CL KLAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2521.785" dur="1.434"> Kjo është një pjesë e asaj që quhet </text>
<text sub="clublinks" start="2522.619" dur="2.803"> E RE ANTI-PANDEMIKE NORMALE N </text>
<text sub="clublinks" start="2523.353" dur="3.804"> Pekin </text>
<text sub="clublinks" start="2525.556" dur="2.302"> P TOR T MBAJTV COVID-19 N GJENDJE, RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="2527.291" dur="4.103"> URDHR, NGA Kopshtari, GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2527.991" dur="4.638"> Mënyra përmes shkollës së mesme. </text>
<text sub="clublinks" start="2531.528" dur="2.602"> >> Ata po bëjnë shumë gjëra, </text>
<text sub="clublinks" start="2532.763" dur="2.435"> SI DIZINFEKTIMI I ALKOLIT, P USRDORIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2534.264" dur="1.668"> Armët matëse të temperaturës, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2535.332" dur="4.437"> ATA NA BNI TAR VESHNI MASKA GJITHA DITS </text>
<text sub="clublinks" start="2536.066" dur="7.241"> GJAT </text>
<text sub="clublinks" start="2539.903" dur="4.237"> RAPORTI: MBYLL 600,000 </text>
<text sub="clublinks" start="2543.44" dur="1.334"> Nxënësit tani janë përsëri në shkollë </text>
<text sub="clublinks" start="2544.274" dur="4.037"> N THE KAPITAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2544.908" dur="4.237"> PER DISA, SSHT A një përpjekje e dytë </text>
<text sub="clublinks" start="2548.445" dur="1.835"> NET METNYRN E KLASS. </text>
<text sub="clublinks" start="2549.613" dur="1.335"> DISA SHKOLLOR MIDDLE T MIDDLE MES MIDDLEM DHE T HIGH LART </text>
<text sub="clublinks" start="2550.414" dur="1.301"> KTHEHET N AP PRILL, PARA A </text>
<text sub="clublinks" start="2551.081" dur="1.334"> GRUPI I INFEKSIONEVE KETU N </text>
<text sub="clublinks" start="2551.849" dur="3.069"> MBYLLEN SHKOLLAT E FORCUARA QERSHOR </text>
<text sub="clublinks" start="2552.549" dur="2.903"> Përsëri. </text>
<text sub="clublinks" start="2555.052" dur="1.267"> POR NUK KA QEN JO </text>
<text sub="clublinks" start="2555.586" dur="3.569"> RASTET E TRANSMITUARA LOKALE N L </text>
<text sub="clublinks" start="2556.453" dur="3.303"> Pekin që nga fundi i korrikut. </text>
<text sub="clublinks" start="2559.289" dur="1.168"> PRORBASHK CH KINA, NJEREOZIT JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2559.889" dur="2.636"> KONFIDENTONI N. VENDIN </text>
<text sub="clublinks" start="2560.591" dur="2.902"> KAPITULLI I VIRUSIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2562.659" dur="2.903"> MASKAT NUK JAN M T M detyrueshme më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2563.627" dur="2.603"> NË PUBLIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2565.696" dur="3.603"> DISA NXUDNS NUK E SHIKONIN </text>
<text sub="clublinks" start="2566.363" dur="4.204"> PIKA E RREGULLORES S SCHOOL SHKOLLS. </text>
<text sub="clublinks" start="2569.433" dur="1.801"> >> Nganjëherë do ta heq </text>
<text sub="clublinks" start="2570.7" dur="1.235"> P AR një kohë. </text>
<text sub="clublinks" start="2571.368" dur="2.535"> Unë nuk jam duke u shikuar rreptësisht </text>
<text sub="clublinks" start="2572.068" dur="3.637"> T ALL GJITHA KOHN. </text>
<text sub="clublinks" start="2574.037" dur="2.302"> RAPORTI: SEPSE THESHT THE </text>
<text sub="clublinks" start="2575.839" dur="1.134"> ZEMRA POLITIKE E KINA, </text>
<text sub="clublinks" start="2576.473" dur="1.201"> Pekini ka disa nga </text>
<text sub="clublinks" start="2577.107" dur="3.87"> PARANDALIMI I RREGULLT I KOVIDIT </text>
<text sub="clublinks" start="2577.808" dur="3.903"> Protokollet në vend. </text>
<text sub="clublinks" start="2581.111" dur="2.502"> JAN A SHUM OF KUFIZIME </text>
<text sub="clublinks" start="2581.845" dur="2.702"> Gradualisht duke u ngritur tani </text>
<text sub="clublinks" start="2583.747" dur="4.537"> Veçanërisht RASTE T REJA T OF </text>
<text sub="clublinks" start="2584.681" dur="4.271"> INFEKSIONET JAN D DEMBRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2588.418" dur="1.268"> Në të gjithë vendin, por autoritetet </text>
<text sub="clublinks" start="2589.085" dur="1.402"> NUK ka gjasa të heqë kapakun </text>
<text sub="clublinks" start="2589.819" dur="2.369"> MASAT E PTARMBAJTJES ST TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="2590.621" dur="4.07"> ÇDO KOH SHPEJT. </text>
<text sub="clublinks" start="2592.322" dur="3.17"> KOMPLACENCIA MUND T PL BUNNI </text>
<text sub="clublinks" start="2594.925" dur="1.668"> VENDI KTHEHET N UN SHKRIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="2595.625" dur="2.536"> VIRUSI. </text>
<text sub="clublinks" start="2597.328" dur="1.267"> KOREA E JUGUT M LESON T THE VSHTIR </text>
<text sub="clublinks" start="2598.295" dur="1.735"> MNYR </text>
<text sub="clublinks" start="2598.729" dur="2.002"> 'SHT GR SHQIPRUAR ME NJ RES BURIM </text>
<text sub="clublinks" start="2600.164" dur="5.137"> PAS QEVERIS S LO LIRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2600.864" dur="5.605"> KUFIZIMET E PARAR N GUSHT. </text>
<text sub="clublinks" start="2605.435" dur="1.702"> LIDHEN RRETH 200 RASTE ME A </text>
<text sub="clublinks" start="2606.603" dur="2.736"> SHKOLLA NE SEULL, FORCIMI </text>
<text sub="clublinks" start="2607.271" dur="3.035"> AUTORITETET P TOR T P VUTN KLASAT </text>
<text sub="clublinks" start="2609.473" dur="4.737"> Mbajeni </text>
<text sub="clublinks" start="2610.44" dur="4.938"> >> QYTETET E SEULLIT, INCHEON </text>
<text sub="clublinks" start="2614.344" dur="1.835"> , DHE PROVINCA GYEONGGI DO </text>
<text sub="clublinks" start="2615.512" dur="2.702"> KALONI N TO M LESIMIN E PLOTUL T R MOTSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2616.313" dur="2.602"> RAPORTI: STUDENTT E VITIT FINAL </text>
<text sub="clublinks" start="2618.348" dur="0.967"> NDRMARRJA E PROVIMEVE T EN HYRJES KOLEGJI </text>
<text sub="clublinks" start="2619.048" dur="1.001"> JAN T EX PEMRJASHTUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2619.449" dur="3.837"> POR SSHTAR E PASTRUAR Kur mund të tjerët </text>
<text sub="clublinks" start="2620.183" dur="3.804"> KTHEHU MBRAPA. </text>
<text sub="clublinks" start="2623.42" dur="1.501"> RASTET E KOVIDIT N JAPONI JAN </text>
<text sub="clublinks" start="2624.121" dur="1.601"> KRAHASUESISHT STABLE. </text>
<text sub="clublinks" start="2625.055" dur="5.171"> NXUDNSIT KTHEHEN TAR HERSHM N </text>
<text sub="clublinks" start="2625.856" dur="5.004"> GUSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2630.36" dur="2.336"> 'Shtë po ashtu - Remote </text>
<text sub="clublinks" start="2630.994" dur="2.536"> T LE NXNIT ISHTE V HSHTIR NJ AN OPSION. </text>
<text sub="clublinks" start="2632.83" dur="3.736"> Ekspozuar e Pandemikës një masiv </text>
<text sub="clublinks" start="2633.664" dur="3.77"> NDARJA DIGJITALE N IN VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="2636.7" dur="1.835"> ANKETIMI I MINISTRIS OF S ARSIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="2637.568" dur="1.901"> GJETUR VET 10% E SHKOLLAVE PUBLIKE </text>
<text sub="clublinks" start="2638.669" dur="6.439"> UDHUCTZIMI ONLINE I OFRUAR PAS </text>
<text sub="clublinks" start="2639.603" dur="6.173"> SHKOLLAT U MBYLLEN NE Mars. </text>
<text sub="clublinks" start="2645.242" dur="1.268"> KRITIKT THOT JAPONI R FN </text>
<text sub="clublinks" start="2645.909" dur="1.401"> PAS PAS TEKNOLOGJIS S KLASAVE, </text>
<text sub="clublinks" start="2646.643" dur="7.774"> DHE NXUDNSIT JAN O MBUROHUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2647.444" dur="7.741"> LIBRA TEKSTI DHE TABELA T L MUNGESA. </text>
<text sub="clublinks" start="2654.551" dur="1.335"> N IN HONG KONG, KA TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="2655.319" dur="5.605"> RRESHT MBI LIBRAT, SI SHKOLLA </text>
<text sub="clublinks" start="2656.019" dur="5.573"> Përgatitja për të rihapur. </text>
<text sub="clublinks" start="2661.058" dur="1.267"> AKTIVITETI I QEVERIS </text>
<text sub="clublinks" start="2661.725" dur="1.501"> CENSORIMI I TYRE T PRO PROMOVOJN </text>
<text sub="clublinks" start="2662.459" dur="2.636"> ARSIMI PATRIOTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2663.36" dur="2.469"> >> Unë nuk do të them se është </text>
<text sub="clublinks" start="2665.229" dur="1.367"> SHQYRTIMI POLITIK, ÇFAR BNI </text>
<text sub="clublinks" start="2665.963" dur="1.667"> ISSHT,, PROFESIONALISHT, SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="2666.73" dur="2.335"> LIBRAT E TEKSTIT Tashmë në </text>
<text sub="clublinks" start="2667.764" dur="3.07"> TREGU, DHE OFROJNI DISA </text>
<text sub="clublinks" start="2669.199" dur="7.674"> K ADSHILLA PROFESIONALE N THE </text>
<text sub="clublinks" start="2670.968" dur="7.707"> BOTUES </text>
<text sub="clublinks" start="2677.007" dur="2.435"> RAPORTUESI: KA TJETE FREM </text>
<text sub="clublinks" start="2678.809" dur="1.401"> RRETH SI E RE, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2679.576" dur="3.637"> SIGURIA KOMB -TARE E FJALUAR VAGUELISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2680.343" dur="3.538"> LIGJI DO T I NDIKOJ SHKOLLAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2683.347" dur="1.334"> NDOSHT NDRMJET PJESAVE </text>
<text sub="clublinks" start="2684.014" dur="1.668"> BESIMI PESHQYRIM DHE THIRRJE PER </text>
<text sub="clublinks" start="2684.815" dur="1.668"> PAVARSIA, DISA MACHSUES DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2685.816" dur="1.268"> Nxënësit shqetësohen se për çfarë thonë </text>
<text sub="clublinks" start="2686.617" dur="7.34"> SHKOLLAT MUND T L TOKOJN IN </text>
<text sub="clublinks" start="2687.217" dur="7.341"> TABELA. </text>
<text sub="clublinks" start="2694.091" dur="2.835"> DHE ME TENSIONE akoma </text>
<text sub="clublinks" start="2694.691" dur="2.969"> ZBATUAR N SHUM MAN STUDENT </text>
<text sub="clublinks" start="2697.06" dur="1.401"> Protestuesit, SI SHKOLLAT N H HONG </text>
<text sub="clublinks" start="2697.794" dur="2.269"> DREJTIMI KONG VETEM VETEN PAS T </text>
<text sub="clublinks" start="2698.595" dur="2.802"> PROBLEMET E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="2700.197" dur="3.703"> P FORR "LAJMIN E PBS", JAM </text>
<text sub="clublinks" start="2701.531" dur="7.207"> PATRICK FOK, N BE Pekin. </text>
<text sub="clublinks" start="2704.034" dur="5.038"> RAPORTI: Unë jam Michael Baleke </text>
<text sub="clublinks" start="2708.872" dur="9.109"> KAMPALA. </text>
<text sub="clublinks" start="2715.312" dur="3.37"> GJYKIMI: QYTETI I LOUISVLLE </text>
<text sub="clublinks" start="2718.115" dur="1.334"> SHPALL SHTلیLLIMI I SAJ SOT </text>
<text sub="clublinks" start="2718.815" dur="3.804"> ME FAMILJEN E BREONNA TAYLOR, </text>
<text sub="clublinks" start="2719.583" dur="3.737"> GJASHT M MUAJ PAS AJO U SHKUA NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2722.753" dur="3.836"> POLICIA DHE VDEKJA E SAJ U Bënë A </text>
<text sub="clublinks" start="2723.453" dur="4.204"> REFRENIMI I PROTESTAVE KOMBTARE. </text>
<text sub="clublinks" start="2726.723" dur="1.868"> SI AMNA NAWAZ NA TREGON, POLICIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="2727.791" dur="2.836"> NDRYSHIMET JAN P PJES E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2728.725" dur="3.336"> MARRVESHJE </text>
<text sub="clublinks" start="2730.761" dur="3.836"> POR PYETJA ME E MADHE E </text>
<text sub="clublinks" start="2732.195" dur="3.07"> PAGESAT POTENCIALE PENALE </text>
<text sub="clublinks" start="2734.731" dur="1.535"> KUNDR ZYRTARVE Mbetet </text>
<text sub="clublinks" start="2735.398" dur="7.141"> PARA DHE QENDRA N THE FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="2736.4" dur="8.141"> DHE SHUM RRETH VENDIT. </text>
<text sub="clublinks" start="2742.673" dur="2.768"> RAPORTI: N THE sytë e saj </text>
<text sub="clublinks" start="2744.675" dur="1.634"> FAMILJA, NJ ONE HAP DREJT DREJTSIS </text>
<text sub="clublinks" start="2745.575" dur="2.669"> P BR BREONNA Taylor. </text>
<text sub="clublinks" start="2746.443" dur="2.402"> >>'SHT ON VETM FILLIMI I </text>
<text sub="clublinks" start="2748.378" dur="0.801"> FITIMI I DREJTSIS S PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="2748.978" dur="1.368"> BREONNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2749.312" dur="2.369"> Fryma e saj e bukur dhe </text>
<text sub="clublinks" start="2750.48" dur="2.102"> Personaliteti është duke punuar përmes </text>
<text sub="clublinks" start="2751.815" dur="5.939"> T ALL GJITHA SHTES N THE TEMA, SO </text>
<text sub="clublinks" start="2752.716" dur="7.007"> JU LUTEM VAZHDONI TA THONI EMRIN. </text>
<text sub="clublinks" start="2757.888" dur="2.535"> RAPORTI: SOT, QYTETI I </text>
<text sub="clublinks" start="2759.856" dur="2.469"> LAJMVILLEROHET LOUISVILLE A </text>
<text sub="clublinks" start="2760.557" dur="2.836"> ZGJIDHJA 12-MILION dollarë me </text>
<text sub="clublinks" start="2762.459" dur="1.634"> NENA TAYLOR TAMIKA PALMER </text>
<text sub="clublinks" start="2763.527" dur="3.069"> PASA Ajo të paditet mbi të </text>
<text sub="clublinks" start="2764.227" dur="3.403"> VRASJA E BIRUS NGA POLICIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2766.73" dur="4.537"> KRYETARI I LOUISVILLE GREG FISCHER. </text>
<text sub="clublinks" start="2767.764" dur="4.504"> >> NUK MUND T BE FILLOJ T TO PARAPYZON MS. </text>
<text sub="clublinks" start="2771.401" dur="1.701"> DHIMBJA E PALMERIT, DHE JAM SHKUPTUESISHT, </text>
<text sub="clublinks" start="2772.402" dur="2.702"> SHPEJTUJE keqardhje për BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2773.236" dur="4.104"> VDEKJA. </text>
<text sub="clublinks" start="2775.238" dur="2.77"> RAPORTI: ISSHT. P SRMBLEDHJE MAR E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2777.474" dur="1.268"> ASHTUAN PAGUAR NGA QYTETI N A A </text>
<text sub="clublinks" start="2778.141" dur="3.27"> RASTI I PASQYRS SIS POLICIS, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="2778.875" dur="3.003"> Zgjidhja përfshin një paketë të </text>
<text sub="clublinks" start="2781.545" dur="1.934"> REFORMAT E POLICIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2782.012" dur="3.803"> >> THJE EMRIN E SAJ! </text>
<text sub="clublinks" start="2783.613" dur="3.971"> >> BREONNA Taylor! </text>
<text sub="clublinks" start="2785.949" dur="2.269"> RAPORTI: VENDOSJA E VENDOSJES </text>
<text sub="clublinks" start="2787.718" dur="1.234"> PAS MUAJVE T PRO PROTESTAVE </text>
<text sub="clublinks" start="2788.352" dur="1.167"> NDJEKJEN E BREONNA Taylor </text>
<text sub="clublinks" start="2789.086" dur="3.136"> VDEKJA. </text>
<text sub="clublinks" start="2789.653" dur="3.336"> Urgjenca 26-vjeçare </text>
<text sub="clublinks" start="2792.356" dur="2.134"> U SHKUA TEKNIKU MJEK SHSOR </text>
<text sub="clublinks" start="2793.123" dur="2.035"> SHT HPIA E SAJ 13 MARS NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2794.624" dur="3.604"> POLICIA LOUISVILLE, SH SERRBIMI A </text>
<text sub="clublinks" start="2795.291" dur="3.671"> GARANCIA E BARNAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="2798.362" dur="1.734"> POLICIA THONI ATAT natën </text>
<text sub="clublinks" start="2799.096" dur="4.504"> VET ID IDENTIFIKUAR PARA </text>
<text sub="clublinks" start="2800.23" dur="4.27"> SHKURTIMI I DYTS S T TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2803.734" dur="1.467"> POR BOJFRIEN E SAJ - KENNETH </text>
<text sub="clublinks" start="2804.634" dur="1.935"> Walker - thotë se ai kurrë nuk e ka dëgjuar </text>
<text sub="clublinks" start="2805.334" dur="1.969"> ATAT, MENDONI SE ISHTE HYRJE, </text>
<text sub="clublinks" start="2806.703" dur="5.772"> DHE Q FNI NJ SH SHOT TJETR NGA TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2807.437" dur="5.739"> ZJARRI I LICENCUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2812.609" dur="1.268"> Policia u përgjigj, duke gjuajtur </text>
<text sub="clublinks" start="2813.31" dur="1.134"> Taylor më shumë se 8 herë, dhe </text>
<text sub="clublinks" start="2814.01" dur="2.97"> VRASJEN E SAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2814.578" dur="3.202"> ASNJU BARNA NUK U GJET N SHTPI. </text>
<text sub="clublinks" start="2817.114" dur="2.401"> E TRE ZYRTARVE T PRFSHIR, </text>
<text sub="clublinks" start="2817.914" dur="2.135"> VETEM NJE U ZJAR N QERSHOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2819.649" dur="1.067"> NJE I VEÇAR, KRIMINAL </text>
<text sub="clublinks" start="2820.183" dur="4.037"> HETIMI USHT NDERRMARRJE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2820.85" dur="3.704"> DANIEL I PRGJITHSHM ATKTORI I KENTUCKY </text>
<text sub="clublinks" start="2824.354" dur="2.035"> KAMERONI. </text>
<text sub="clublinks" start="2824.687" dur="3.871"> >> THJE EMRIN E SAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2826.59" dur="5.038"> >> BREONNA Taylor. </text>
<text sub="clublinks" start="2828.759" dur="3.503"> RAPORTI: POR TREGIMI I TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="2831.762" dur="1.168"> Mbetet në qendrën e A </text>
<text sub="clublinks" start="2832.396" dur="1.367"> KEKRKIMI I LOVVIZJES N SHQIPRI </text>
<text sub="clublinks" start="2833.063" dur="1.568"> DREJTSIA RACIALE, REFORMAT E POLICIS, </text>
<text sub="clublinks" start="2833.897" dur="3.336"> DHE KUJTIMIT T P NJERZVE T S THUAN TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2834.765" dur="3.503"> EMRI </text>
<text sub="clublinks" start="2837.367" dur="1.535"> Zgjidhja mund të jetë marrë </text>
<text sub="clublinks" start="2838.402" dur="1.434"> GJASHT M MUAJ, POR KJO VETYM </text>
<text sub="clublinks" start="2839.036" dur="2.235"> LIDHET ME FAMILJEN E TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="2839.97" dur="2.201"> PELI CIVILE. </text>
<text sub="clublinks" start="2841.405" dur="1.4"> DHE NUK KA PRANIM </text>
<text sub="clublinks" start="2842.305" dur="2.936"> SHKRUAR NGA QYTETI I </text>
<text sub="clublinks" start="2842.939" dur="4.838"> Louisville në marrëveshjen e sotme. </text>
<text sub="clublinks" start="2845.375" dur="3.203"> T ALL GJITHA sytë janë tani në KENTUCKY </text>
<text sub="clublinks" start="2847.911" dur="1.634"> ATKTORI I PRGJITHSHEM, T TO SHIKOJN. NSE </text>
<text sub="clublinks" start="2848.712" dur="3.903"> PAGESAT PENALE KUNDER </text>
<text sub="clublinks" start="2849.679" dur="3.737"> ZYRTART DO T BE SHKELQEN T JO BASHKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="2852.749" dur="2.335"> MUA TANI T D diskutoj KIST,, ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="2853.55" dur="2.469"> DRANE HANNAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2855.218" dur="1.535"> AJO ANSHT AN AUTOROR DHE AKTIVIST N. </text>
<text sub="clublinks" start="2856.153" dur="1.567"> Louisville, i cili ka qenë udhëheqës </text>
<text sub="clublinks" start="2856.887" dur="5.338"> THIRRJET P FORR DREJTSI N IN BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2857.854" dur="5.405"> EMRI I TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2862.359" dur="2.869"> MIRC SE VINI Mbrapsht në "NEWSHOUR". </text>
<text sub="clublinks" start="2864.695" dur="3.636"> FALEMINDERIT Q BE JENI ME NE. </text>
<text sub="clublinks" start="2866.864" dur="2.802"> PARA SE TA GJENIM N KESTO </text>
<text sub="clublinks" start="2868.465" dur="1.768"> DETAJE, Dua reagimin tuaj ndaj </text>
<text sub="clublinks" start="2869.799" dur="2.403"> LAJMET E SOT </text>
<text sub="clublinks" start="2871.268" dur="3.302"> KA QEN NJ A kohë e gjatë që vjen. </text>
<text sub="clublinks" start="2873.537" dur="1.334"> DUA T TO DI, ÇKA B DNI </text>
<text sub="clublinks" start="2874.704" dur="4.404"> MENDONI? </text>
<text sub="clublinks" start="2875.004" dur="4.338"> >> HSHT QEN Kohë e gjatë. </text>
<text sub="clublinks" start="2879.242" dur="0.667"> . </text>
<text sub="clublinks" start="2879.475" dur="0.801"> VITI SI PREZANTISHT </text>
<text sub="clublinks" start="2880.043" dur="6.006"> Emocionale. </text>
<text sub="clublinks" start="2884.147" dur="3.37"> ISHTE NDJENJE SHUME EMOCIONALE </text>
<text sub="clublinks" start="2886.182" dur="2.102"> PER MUA TE SHIKO BREONNA Taylor </text>
<text sub="clublinks" start="2887.65" dur="1.135"> NENA MERRNI DISA FORM OF T OF DREJTSIS </text>
<text sub="clublinks" start="2888.418" dur="4.204"> PER BIJEN E SAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="2889.453" dur="4.905"> RAPORTUESI: E KUJMSIM NUK ITSHT NOT JO </text>
<text sub="clublinks" start="2892.755" dur="5.707"> VETEM 12 Milionë dollarë. </text>
<text sub="clublinks" start="2895.092" dur="4.17"> CD - QYTETI I VETM I MG I MADH </text>
<text sub="clublinks" start="2898.662" dur="2.468"> PAGESA N IN SHKOLLIM T POLICIS </text>
<text sub="clublinks" start="2900.964" dur="0.867"> RAST. </text>
<text sub="clublinks" start="2901.264" dur="0.901"> KA NJE RREZIK TE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="2901.965" dur="3.503"> REFORMAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2902.532" dur="3.704"> Ata tani do të kërkojnë miratimin </text>
<text sub="clublinks" start="2905.602" dur="4.771"> E GARANCAT K SERKONI PARA TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="2906.369" dur="4.738"> SHKONI N TO GJYQTAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2910.506" dur="1.301"> Ato do të ofrojnë kredi për strehim </text>
<text sub="clublinks" start="2911.24" dur="3.504"> P OFFR ZYRTART T TO JETOJN VRTET </text>
<text sub="clublinks" start="2911.941" dur="3.47"> BRENDA QYTETEVE ATA POLICIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2914.877" dur="1.235"> Ata duan të zgjerojnë drogën dhe </text>
<text sub="clublinks" start="2915.545" dur="1.167"> Testimi i alkoolit për zyrtarët </text>
<text sub="clublinks" start="2916.245" dur="1.168"> P INRFshihet në xhirime. </text>
<text sub="clublinks" start="2916.846" dur="0.967"> KJO JSHT VETM pak nga </text>
<text sub="clublinks" start="2917.547" dur="3.003"> PIKAT kryesore. </text>
<text sub="clublinks" start="2918.849" dur="2.535"> Kur i shikoni ato reforma, </text>
<text sub="clublinks" start="2920.683" dur="3.537"> KUR E SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="2921.518" dur="3.67"> DHUNA Josporcionale NGA </text>
<text sub="clublinks" start="2924.454" dur="1.735"> POLICIA KUNDER AMERIKANEVE TE ZI, </text>
<text sub="clublinks" start="2925.322" dur="2.168"> ÇFAR K NDRYSHIMI JU JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2926.322" dur="5.372"> Mendoni se do të bëjnë reformat? </text>
<text sub="clublinks" start="2931.161" dur="1.267"> >> SHUM DO T IT MERR </text>
<text sub="clublinks" start="2931.828" dur="1.701"> MANIFIKIMI I KESTYRE REFORMAVE N </text>
<text sub="clublinks" start="2932.863" dur="1.033"> BAZ Aktualisht në </text>
<text sub="clublinks" start="2933.663" dur="5.706"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="2935.832" dur="5.271"> Do të them se u inkurajova </text>
<text sub="clublinks" start="2939.503" dur="2.335"> Q FOR P FORR KIST T BE JET NJU ÇEL CIVILE </text>
<text sub="clublinks" start="2941.237" dur="0.867"> P FORR TFOR UDHTUAR REFORMA E POLICIS </text>
<text sub="clublinks" start="2941.971" dur="2.169"> IT </text>
<text sub="clublinks" start="2943.273" dur="3.536"> Unë nuk e di nëse kam parë ndonjëherë </text>
<text sub="clublinks" start="2945.242" dur="2.368"> ATA Q H KA QEN GJITHMON RAST </text>
<text sub="clublinks" start="2946.943" dur="3.704"> KUR KA PASUR PAGES </text>
<text sub="clublinks" start="2947.743" dur="3.971"> SJELLJE E POLICIS, POLICIA </text>
<text sub="clublinks" start="2951.114" dur="1.234"> BRUTALITETI, DHE VRASJA E A </text>
<text sub="clublinks" start="2951.848" dur="0.834"> PERSONI N THE DORST E </text>
<text sub="clublinks" start="2952.482" dur="4.204"> POLICIA </text>
<text sub="clublinks" start="2956.019" dur="1.401"> JAM FALEMINDERIT P BR BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2956.82" dur="1.868"> FAMILJA E TAYLOR Q TH ATA </text>
<text sub="clublinks" start="2957.554" dur="5.405"> MENDIM T TO KENI REFORMM POLICIA </text>
<text sub="clublinks" start="2960.157" dur="5.605"> TI lidhur me padinë civile dhe unë </text>
<text sub="clublinks" start="2963.093" dur="5.705"> E DI SE MS. Bakeri tha që ishte </text>
<text sub="clublinks" start="2967.397" dur="2.436"> E PANONGJIKUESHME, DO T BE KENI NUK </text>
<text sub="clublinks" start="2968.931" dur="1.403"> PADIT CIVILE PA DISA LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="2969.966" dur="2.87"> E REFORMS S P POLICIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2970.901" dur="2.368"> RAPORTUESI: AJO E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2972.969" dur="4.071"> KEMI DARDGJUAR NGA. </text>
<text sub="clublinks" start="2973.971" dur="4.537"> T BO DYT AT P ATR AVOKAT NGA FAMILJA, </text>
<text sub="clublinks" start="2977.541" dur="1.634"> Duke thënë se ata e dinin reformat </text>
<text sub="clublinks" start="2978.641" dur="3.037"> DUHET T BE JET PJES E MARRVESHJES. </text>
<text sub="clublinks" start="2980.978" dur="2.768"> POR MUND TE MUND, JEMI ATY </text>
<text sub="clublinks" start="2982.512" dur="2.869"> REFORMAT SHTES MENDONI SE JENI </text>
<text sub="clublinks" start="2985.148" dur="2.536"> E NEVOJSHME? </text>
<text sub="clublinks" start="2985.515" dur="3.504"> >> Unë mendoj se ka shtesë </text>
<text sub="clublinks" start="2988.819" dur="2.835"> REFORMAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2989.152" dur="3.603"> KEMI NJ S PJES T THE </text>
<text sub="clublinks" start="2992.055" dur="4.738"> BANIMI POPULLSIS VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="2992.889" dur="4.137"> SHFUNDIMIMI I POLICIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2996.926" dur="0.801"> . </text>
<text sub="clublinks" start="2997.16" dur="1.168"> KUR SHIKONI PERFUNDIMIN E </text>
<text sub="clublinks" start="2997.86" dur="1.903"> POLICIA DHE EDHE SHIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="2998.461" dur="3.737"> REFORMIMIN E POLICIS,, SI E BJM NE </text>
<text sub="clublinks" start="2999.896" dur="3.103"> PUNONI BASHKU SI BASHKSI </text>
<text sub="clublinks" start="3002.532" dur="5.672"> ATA DY GJAT P TOR T PUNUAR </text>
<text sub="clublinks" start="3003.132" dur="5.873"> DOR P HR BASHK? </text>
<text sub="clublinks" start="3008.338" dur="1.301"> Mendoj se është vërtet e madhe </text>
<text sub="clublinks" start="3009.138" dur="1.335"> MUND PSIA P FORR POLICIA T TO </text>
<text sub="clublinks" start="3009.772" dur="1.369"> AKTUALISHT JETON N THE KOMUNITETE </text>
<text sub="clublinks" start="3010.607" dur="1.268"> QAT JANRE POLITIKUESHM, T TO </text>
<text sub="clublinks" start="3011.274" dur="1.635"> AKTUALISHT E DI NJERZIT N THE </text>
<text sub="clublinks" start="3012.609" dur="3.403"> Fqinjët </text>
<text sub="clublinks" start="3013.042" dur="4.371"> KAM DASHUR QAT ATA EDHE E PRJAN </text>
<text sub="clublinks" start="3016.513" dur="2.802"> DO T BE KENI DISA LLOJ </text>
<text sub="clublinks" start="3017.546" dur="4.639"> VULLNETERIZMM P FORR POLICIN, pra </text>
<text sub="clublinks" start="3019.448" dur="4.505"> Ato mund ta dinë në të vërtetë </text>
<text sub="clublinks" start="3022.886" dur="1.935"> NJEREZIT QE JANE POLITIKUES DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3024.221" dur="2.001"> Me shpresë, që do të përfundojë disa </text>
<text sub="clublinks" start="3025.389" dur="4.904"> BRUTALITETI I POLICIS. </text>
<text sub="clublinks" start="3027.724" dur="5.739"> Unë mendoj se vërtet mendoj se ne ende kemi </text>
<text sub="clublinks" start="3030.426" dur="3.704"> NJ W Mënyrë e tillë e gjatë për të shkuar kur ajo </text>
<text sub="clublinks" start="3033.596" dur="2.269"> VINI N J DREJTSI P BR BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="3034.264" dur="1.968"> Taylor dhe drejtësi në </text>
<text sub="clublinks" start="3035.999" dur="3.403"> BASHKSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="3036.366" dur="4.07"> RAPORTI: DHE KEMI DGJUAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="3039.536" dur="3.303"> DISA PERSONA Q SP FOLIN SOT </text>
<text sub="clublinks" start="3040.569" dur="3.671"> Në atë konferencë për shtyp dhe të saj </text>
<text sub="clublinks" start="3042.972" dur="2.436"> EMRI, duke thënë se ata nuk besojnë </text>
<text sub="clublinks" start="3044.373" dur="2.537"> DO T BE JET DREJTSI E PLOT DERI </text>
<text sub="clublinks" start="3045.541" dur="1.769"> ATA ZYRTART ARRESTOHEN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3047.11" dur="4.471"> MBARUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="3050.247" dur="2.835"> E KEMI PRKUJTUAR ATAT PREFTUESIN </text>
<text sub="clublinks" start="3052.182" dur="3.837"> E PRGJITHSHME ISSHT TOO KRKUAR N P MUNDSI </text>
<text sub="clublinks" start="3053.216" dur="3.403"> PAGESAT PENALE, QAT NJ GR GRAND </text>
<text sub="clublinks" start="3056.152" dur="4.204"> JURI BESHT MBLEDHET. </text>
<text sub="clublinks" start="3058.455" dur="2.702"> Jam kurioz, bazuar në punën tuaj </text>
<text sub="clublinks" start="3060.49" dur="2.535"> DHE P EXRVOJ N LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="3061.29" dur="2.403"> SA BESIM KENI </text>
<text sub="clublinks" start="3063.159" dur="4.004"> Q PRO PROCESI DREJT TANI? </text>
<text sub="clublinks" start="3063.827" dur="7.173"> >> TE JEM I sinqerte, NUK E KAM </text>
<text sub="clublinks" start="3067.297" dur="3.937"> BESIMI N TH ATAT PROCES. </text>
<text sub="clublinks" start="3071.134" dur="0.767"> . </text>
<text sub="clublinks" start="3071.367" dur="1.235"> U përpoqa të mbetem i shpresuar </text>
<text sub="clublinks" start="3072.034" dur="1.502"> DIKU Q WH ISSHT AKTIVIST DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3072.735" dur="2.536"> FLET N IN KOMUNITET, POR </text>
<text sub="clublinks" start="3073.67" dur="2.235"> I KEMI SHIKU SI KETO RASTE </text>
<text sub="clublinks" start="3075.405" dur="0.934"> KAN PL LUAR PRORPARA </text>
<text sub="clublinks" start="3076.039" dur="3.003"> SHTETET E BASHKUARA. </text>
<text sub="clublinks" start="3077.841" dur="1.868"> Unë nuk jam që shpresë se ne </text>
<text sub="clublinks" start="3079.175" dur="2.269"> DO T HA KENI T COMP PLOT DHE T F PLOT </text>
<text sub="clublinks" start="3080.911" dur="4.27"> DREJTSIA P BR BREONNA Taylor. </text>
<text sub="clublinks" start="3083.246" dur="5.673"> ÇDO DIT,, Mundohem të Zgjohem DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3085.315" dur="5.238"> VVSHTRIMI Dicka NDRYSHME, </text>
<text sub="clublinks" start="3089.886" dur="1.802"> ATA KAMERONI I P GRGJITHSHM I PTRGJITHSHM </text>
<text sub="clublinks" start="3090.687" dur="3.903"> A DO T SE SHIKON RRETHANN SI </text>
<text sub="clublinks" start="3091.821" dur="3.47"> Gruaja e zezë 26 vjeçare që ishte </text>
<text sub="clublinks" start="3094.724" dur="2.736"> VRASUR N IN SHT HPIN E SAJ, ATA ATA </text>
<text sub="clublinks" start="3096.493" dur="3.804"> DUHET T BE JEN K HTU SOT SOT, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="3099.229" dur="3.636"> Ajo meriton drejtësi. </text>
<text sub="clublinks" start="3100.43" dur="3.97"> NESE DIKUSH NGA KJO - NESE DIKUSH </text>
<text sub="clublinks" start="3102.999" dur="2.903"> E SHTETIT E BIDNI K ,T,, SHKUAR N TO TONN </text>
<text sub="clublinks" start="3104.534" dur="2.269"> Fqinjët në shtëpi dhe i vranë, </text>
<text sub="clublinks" start="3106.303" dur="2.135"> Ne do të akuzohemi. </text>
<text sub="clublinks" start="3107.471" dur="2.001"> Unë nuk mendoj asgjë më pak </text>
<text sub="clublinks" start="3108.572" dur="1.468"> DUHET T JENEN SHKUAR DIKU </text>
<text sub="clublinks" start="3109.606" dur="2.769"> ISSHT ZYRTAR I POLICIS. </text>
<text sub="clublinks" start="3110.173" dur="6.573"> RAPORTI: DHE LIGJISHT TI KE </text>
<text sub="clublinks" start="3113.143" dur="4.837"> D HEGJUAR, DISA NJERZ THOT SE ISSHT. NJ AN </text>
<text sub="clublinks" start="3117.214" dur="3.303"> BETEJA E UFTILLS LIGJISHT T TO TAKOHET </text>
<text sub="clublinks" start="3118.114" dur="3.003"> DRURI, SEPSE ZYRTART </text>
<text sub="clublinks" start="3120.65" dur="2.002"> MUND T CL KARKOJM S VETF MBROJTJE. </text>
<text sub="clublinks" start="3121.251" dur="2.102"> ATA E DI SE KA QETUAR </text>
<text sub="clublinks" start="3122.786" dur="3.269"> DREJT TYRE NE FILLIM. </text>
<text sub="clublinks" start="3125.021" dur="3.136"> Jam kurioz NESE SOT </text>
<text sub="clublinks" start="3126.189" dur="3.036"> RESTITUESI ISSHT VETM DREJTSIA </text>
<text sub="clublinks" start="3128.291" dur="1.602"> Q COM VINI N THE EMAMER T </text>
<text sub="clublinks" start="3129.359" dur="2.902"> BREONNA Taylor, ÇFAR D BEN </text>
<text sub="clublinks" start="3131.027" dur="2.002"> Mendoni se përgjigja do të jetë nga </text>
<text sub="clublinks" start="3132.395" dur="3.237"> JU DHE TTH TJERT N IN BASHKSI? </text>
<text sub="clublinks" start="3133.162" dur="2.903"> >> NJERZIT N TH KIST BASHKSI DO </text>
<text sub="clublinks" start="3135.765" dur="2.936"> Jini shumë të mërzitur. </text>
<text sub="clublinks" start="3137.434" dur="2.001"> Ky është një bashkësi që ka </text>
<text sub="clublinks" start="3138.834" dur="0.968"> JAN AL NDRYSHUAR PERGJITHMON NGA ÇFAR KA </text>
<text sub="clublinks" start="3139.569" dur="3.103"> NDODH </text>
<text sub="clublinks" start="3141.538" dur="2.269"> Ekziston vërtet një ton </text>
<text sub="clublinks" start="3142.805" dur="3.504"> TRAUMA Q H KA NDODHUR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="3143.94" dur="2.903"> LOUISVILLE DHE KY ISSHT QYTET </text>
<text sub="clublinks" start="3146.442" dur="5.039"> AJO KA NEVOJ SH HERIMI. </text>
<text sub="clublinks" start="3149.112" dur="3.103"> Që zyrtarët të mos marrin </text>
<text sub="clublinks" start="3151.614" dur="3.503"> T CH SHENUAR DO T CA SHKAKTOJ VETYM TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="3153.717" dur="2.769"> TRAUMA N THE BASHKSI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3155.251" dur="3.203"> Sinqerisht nuk e mendoj se do të </text>
<text sub="clublinks" start="3156.619" dur="2.536"> Uluni mirë për njerëzit që kanë </text>
<text sub="clublinks" start="3158.588" dur="0.867"> PROTESTOHET P 100R MORE SHUM SE 100 </text>
<text sub="clublinks" start="3159.288" dur="4.271"> DITT </text>
<text sub="clublinks" start="3160.49" dur="4.004"> NJERZIT QO JAN PRO PROTESTUAR JAN </text>
<text sub="clublinks" start="3164.027" dur="3.203"> Duke kërkuar drejtësi të plotë. </text>
<text sub="clublinks" start="3164.627" dur="3.337"> JEMI SHUM GAPZUAR P RR RIHANNA </text>
<text sub="clublinks" start="3167.363" dur="1.268"> NENA E TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3168.097" dur="2.836"> PRET SHUM PRITEMI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="3168.765" dur="2.869"> DO T BE JENI DISA - BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="3171.067" dur="1.602"> NENA E TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3171.768" dur="1.535"> PRET SHUM PRITEMI ATA </text>
<text sub="clublinks" start="3172.802" dur="3.704"> DO T BE JET S DISA RESTITUES. </text>
<text sub="clublinks" start="3173.436" dur="3.537"> POR VETEM SI NJE aeroplan, KETU </text>
<text sub="clublinks" start="3176.64" dur="4.57"> JAN TW DY KRAH. </text>
<text sub="clublinks" start="3178.608" dur="3.504"> KEMI rikthim dhe gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="3181.545" dur="1.001"> KANED NEVOJ P CHR NDRYSHIME PENALE KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="3182.245" dur="7.941"> ZYRTART. </text>
<text sub="clublinks" start="3189.586" dur="1.334"> RAPORTUES: JU KUJTRONI DITT E </text>
<text sub="clublinks" start="3190.32" dur="1.301"> PROTESTA, FESTIME, REVIST </text>
<text sub="clublinks" start="3191.054" dur="1.268"> MBULAT, NJEREOZIT Q BNIN SIGURT T TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="3191.754" dur="1.168"> EMRI VAZHDON T BE THOT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3192.455" dur="1.135"> PRESIONI KSHT MBAJTUR. </text>
<text sub="clublinks" start="3193.056" dur="1.567"> ÇFAR D MENDONI KIST HAP </text>
<text sub="clublinks" start="3193.723" dur="1.868"> SOT do të thotë për shumë tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="3194.757" dur="1.802"> RASTET N WH TIC CILAT ASNJ ASNJ </text>
<text sub="clublinks" start="3195.725" dur="1.434"> D HEGJONI POUR EMRT E ZI </text>
<text sub="clublinks" start="3196.693" dur="3.136"> GRAT E VRASUR? </text>
<text sub="clublinks" start="3197.293" dur="5.805"> >> Unë mendoj se kjo ishte shumë </text>
<text sub="clublinks" start="3199.963" dur="4.637"> HAPI I RNDSISHM, Veçanërisht </text>
<text sub="clublinks" start="3203.265" dur="3.571"> PER GRAT BL E ZEZA Q HA KAN BE QEN </text>
<text sub="clublinks" start="3204.734" dur="3.47"> I VRARUR NGA POLICIA DHE I PRBALLUR </text>
<text sub="clublinks" start="3207.204" dur="3.736"> BRUTALITET NGA POLICIA. </text>
<text sub="clublinks" start="3208.538" dur="3.67"> GJITHMON Thashe BREONNA Taylor kishte </text>
<text sub="clublinks" start="3211.074" dur="1.768"> DY Gjëra që punojnë kundër saj, </text>
<text sub="clublinks" start="3212.342" dur="4.237"> Ajo është e zezë dhe një grua. </text>
<text sub="clublinks" start="3213.51" dur="6.072"> ATA SHPESH KU KA SHKURT DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="3216.713" dur="4.071"> BASHKVENDSIMI I VENDIT TARD VARDRTET P FORR TACK ZI </text>
<text sub="clublinks" start="3219.716" dur="2.402"> GRAT IN N IN AMERIKA KJO ISHTE THIRRJE </text>
<text sub="clublinks" start="3221.251" dur="3.17"> JU NUK MUND T CON VAZHDONI T </text>
<text sub="clublinks" start="3223.62" dur="3.103"> BRUTALIZOI GRAT BL E ZEZA DHE VRASN </text>
<text sub="clublinks" start="3224.554" dur="4.037"> ATA N IN SHT HPIT E TYRE DHE SSHT </text>
<text sub="clublinks" start="3227.023" dur="2.036"> SHKUAR T TO JENI MIR OR OSE T AC PRANUESHM. </text>
<text sub="clublinks" start="3228.725" dur="4.904"> QAT Mbaron sot. </text>
<text sub="clublinks" start="3229.559" dur="4.771"> RAPORTI: QAT ISSHT DRAKE HANNAH, </text>
<text sub="clublinks" start="3233.763" dur="0.934"> Duke u bashkuar me ne nga Louisville, </text>
<text sub="clublinks" start="3234.463" dur="1.969"> I mrekullueshëm. </text>
<text sub="clublinks" start="3235.832" dur="4.037"> JU MENDONI SHUM P .R KOHN TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="3238.802" dur="1.368"> - FALEMINDERIT SHUM P .R TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3240.003" dur="1"> KOHA </text>
<text sub="clublinks" start="3240.303" dur="9.609"> >> FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="3245.041" dur="5.272"> GJYKIMI: DHE SSHT "NEWSHOUR" </text>
<text sub="clublinks" start="3250.046" dur="0.834"> PER SOT. </text>
<text sub="clublinks" start="3250.446" dur="1.168"> JAM GJYKATA E DRURIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3251.013" dur="1.135"> BENI SHTYP ONLINE DHE PASHA K HTU </text>
<text sub="clublinks" start="3251.747" dur="1.102"> NESËR NË MBRËMJE. </text>
<text sub="clublinks" start="3252.281" dur="1.869"> P ALLR T ALL GJITHA NE N “PBS </text>
<text sub="clublinks" start="3252.982" dur="1.936"> NEWSHOUR, ”FALEMINDERIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3254.284" dur="3.569"> JU LUTEM Q STNDRONI I SIGURT DHE Do T'SHIKOJM </text>
<text sub="clublinks" start="3255.051" dur="9.442"> SE SHPEJTI. </text>
<text sub="clublinks" start="3257.987" dur="8.608"> >> FINANCIMI KRYESOR P THER "PBS" </text>
<text sub="clublinks" start="3265.228" dur="1.601"> NEWSHOUR "ASSHT PRO siguruar nga </text>
<text sub="clublinks" start="3266.729" dur="1.835"> - </text>
<text sub="clublinks" start="3266.962" dur="2.336"> >> KUR BOTA BEN </text>
<text sub="clublinks" start="3268.698" dur="5.638"> E KOMPLIKUAR, SHUM G SHKUAR NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="3269.432" dur="5.505"> MENDJA JUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="3274.47" dur="1.201"> ME PASURI FIDELITETI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3275.07" dur="1.168"> MENAXHIMI, NJ AD K ADSHILLUES I DEDIKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="3275.804" dur="1.135"> MUND T AD KVSHILLONI Tailor DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3276.372" dur="1.234"> REKOMANDIME P TOR JETURN TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="3277.072" dur="3.271"> Kjo është pasuria e besueshmërisë </text>
<text sub="clublinks" start="3278.608" dur="4.57"> >> CELULARI I KONSUMATORIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3282.545" dur="4.805"> JOHNSON & JOHNSON. </text>
<text sub="clublinks" start="3287.017" dur="5.404"> HEKURUDHA BNSF. </text>
<text sub="clublinks" start="3291.121" dur="1.6"> SHAYRBIMET FINANCIARE RAJONI I FIRMAVE </text>
<text sub="clublinks" start="3292.555" dur="5.639"> JAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="3296.493" dur="5.204"> KORPORATA CARNEGIE E RE </text>
<text sub="clublinks" start="3298.328" dur="3.936"> JORK, Inovacionet mbështetëse në </text>
<text sub="clublinks" start="3301.831" dur="3.837"> ARSIMIMI, DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="3302.398" dur="3.904"> Angazhimi, dhe përparimi </text>
<text sub="clublinks" start="3305.802" dur="1.134"> E PAQES NDATIONRKOMBTARE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3306.436" dur="5.104"> SIGURIA N CAR CARNEGIE.ORG. </text>
<text sub="clublinks" start="3309.406" dur="2.701"> DHE ME MB SSHTETJEN AKTUALE T. </text>
<text sub="clublinks" start="3311.674" dur="0.867"> KETO INDIVIDET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="3312.241" dur="25.392"> INSTITUCIONET. </text>
<text sub="clublinks" start="3334.764" dur="3.57"> Kjo program është bërë e mundur </text>
<text sub="clublinks" start="3337.767" dur="1.101"> NGA KORPORATA PUBLIKE </text>
<text sub="clublinks" start="3338.467" dur="1.201"> TRAJTIMI DHE SI </text>
<text sub="clublinks" start="3339.001" dur="1.402"> KONTRIBUTET N TO PBS TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3339.802" dur="1.902"> STACIONI NGA VEWZHGUESIT SI TY. </text>
<text sub="clublinks" start="3341.037" dur="2.735"> FALEMINDERIT. </text>
<text sub="clublinks" start="3343.239" dur="1.234"> [Kapitullimi i kryer nga </text>
<text sub="clublinks" start="3343.906" dur="1.234"> INSTITUTI KOMBTAR I KAPTIONIMIT, </text>
<text sub="clublinks" start="3344.607" dur="1.234"> E CILA RESSHT P RESRGJEGJSE P FORR SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="3345.274" dur="0.767"> P CONrmbajtja e kapitullit dhe saktësia.] </text>
<text sub="clublinks" start="3348.445" dur="9.308"> >> KJO ESHTE "PBS NEWSHOUR WEST," </text>
<text sub="clublinks" start="3355.085" dur="8.741"> NGA STUDIJET WETA N IN UASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="3359.622" dur="4.938"> DHE partnerët tanë në Walter </text>
<text sub="clublinks" start="3363.959" dur="1.235"> SHKOLLA KONKITE E GAZETARISE AT </text>
<text sub="clublinks" start="3364.693" dur="0.935"> UNIVERSITETI SHTETROR ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="3365.327" dur="1.502"> ♪ </text>