Episode langsung PBS NewsHour West, Séptémber 15, 2020 subtitles

URANG NGASARKEUN NGALUNGKEUN GLOBE KA Panggihkeun kumaha nagara-nagara sanésna PENDIDIKAN Nanganan. CHARLOTTE WESLEY: Abdi resep DATANG DEUI sabab kuring parantos leungit KUDU DIDIEU JEUNG KUDU SANGSA NANGTU DINA KARYA EKSTRA JEUNG KURING Sanggup ningali babaturan kuring, sareng GURU, TAPI ANJEUNNA SUSAH DATANG DEUI sabab OBVIOUSNA ANA PERATURAN JEUNG KABEH. JUDY: SADAYANA JEUNG LEUWIH HAMPIR Wengi ayeuna "PBS NEWSHOUR." >> PEMBIAYAAN UTAMA Pikeun "NEWSHOUR" GEUS DITANGTUNGKEUN KU. >> PEDIATRIC Surgeon. VOLUNTEER. ARTIS TOPIARY. KEUANGAN RAYMONDJAMES Piwuruk. Saran TAYLOR Pikeun Mantuan Anjeun hirup HIRUP anjeun. KAHIRUPAN, RÉCANA-RÉKA. >> salami 25 taun, Konsumén Sélulér parantos nawiskeun NO RENCANA WIRELESS KONTRAK DIKANCANG Pikeun ngabantosan jalma ngalakukeun langkung seueur tina naon MARANÉHANANA KAWAS. LAYANAN PELANGGAN ASAS AS PASTI BISA Mantuan Manggihan rencana anu NGASUKUR KA Anjeun. Pikeun Diajar Langkung Deui, NGUNJUNG KONSUMER Sélulér.TV. >> JOHNSON & JOHNSON. BMS F RAILWAY. - BNSF RAILWAY. ♪ >> JOHN SA JAMES L DASAR KAHAYANGAN, FOSTER INFORMASI JEUNG ENGAGED KOMUNITAS. >> Sareng ku dukungan anu teras-terasan Tina INSTITUSI ieu. PROGRAM ieu dijantenkeun tiasa Ku KORPORASI UNTUK UMUM Nyebarkeun jeung ku SUMBANGAN KA PBS Anjeun Stasion ti panempo sapertos anjeun. HATUR NUHUN. JUDY: Dinten ieu sareng langkung ti langkung Bagikeunana tina Berita Iklim, WE NGAHILUP heula ka imah bodas HUKUM SELATAN, JEUNG PANANDARNA PERJANJIAN ARAB-ISRAELI Kahiji Dina abad ka saparapat, saperti Israel Hubungan NORMALISikeun sareng BAHRAIN JEUNG ARAB UNITED ÉMIRAT. Dina hiji waktos, urang bakal kéngingkeun TAMPILAN PRESIDEN TOP Piwuruk JARED KUSHNER. TAPI Kahiji, HASIL ASING CIFESPONDENT NICK SCHIFFRIN NGABUNGKEUN GANGGUNG HASIL JEUNG AYEUNA AYEUNA. [TEPAK] REPORTER: ISRAEL, BAHRAIN, JEUNG EMIRAT ARAB UNITED PERNAH GAMPANG PERANG. TAPI SADayana SADAYANA DIPANGSA DARI SPARKS Dinten DAMAI. >> SANGSA DEKAD DIVISI JEUNG BANGSA, URANG MARANGKEUN AYEUNA A BARENG TENGAH Wétan. >> KADAMATAN INI JEUNG EVENTUALLY NGALAMBARKEUN NGASARKEUN NEGARA LAIN, JEUNG ULTIMAL IT BISA TUNGTUNGAN Konflik ARAB-ISRAELI SADAYANA. >> Urang parantos nyakseni A Ngarobih dina haté THE Wétan Tengah, Parobihan Anu Bakal Kirimkeun HARAPAN Sakumna Dunya. REPORTER: NORMALISASI PERJANJIAN JANJI PERJANJIAN Pikeun netepkeun Sengketa TANPA kakuatan, NGADEGKEUN EMBASSIES, NYiptakeun BUNGA LANGSUNG, JEUNG NGEMBAR INVESTASI, TOURISME, JEUNG PERDAGANGAN. Nagara Bagikeun Ékonomi Kapentingan dina urusan anu ngalegaan TI TEL AVIV, KA BISNIS UAE MODAL DUBAI. >> MANFAAT EKONOMI HEBAT Tina RASMI KAMI AKAN NGARASA Sakitar Daérah Urang, Sareng Kersa Ngahontal unggal hiji warga urang. REPORTER: Nagara ogé Bagikeun Sieun ISLAM POLITIK, JEUNG IRAN. SHIA IRAN ngancam Israél JEUNG NEGARA SUNNI BAGI THE MISSILE TERBESAR DAERAH INVENTORI JEUNG PROXI ANJEUN NGEMBARKEUN PANGARUHNA. ANALISIS OG NYARIOS Dinten ayeuna perkawis DIBAGI RAGU KUMAHA US KOMITMEN. ISRAEL AYEUNA NINGALI KALING PALING PALING Dipercaya, Mitra REGIONAL. UAE NU HAYANG Mésér SENJATA AMERIKAN kaasup kana F-35 JEUNG Mésér ALUS SAÉ WASHINGTON DI ANTARA SAHA Kritik nagara pikeun NULANGKEUN MIMPINA PERANG DI YEMEN KITU DIPATUHAN Puluhan Réwu. Sateuacan dinten ayeuna, US parantos NGADOMONG DUA Kahiji PERJANJIAN ARAB-ISRAELI, DENGAN JORDAN JEUNG EGYPT, SAHAJAU TANPA DAMI. TAPI NINGGALKEUN DILÉSÉK DINA - KONFLIK INTI ISRAEL DENGAN PALESTINIAN. Émirat Nyebatkeun NORMALISASI ANALISASI ISRAELI HALTED OF KATUNGGUAN DI BANK BARAT. TAPI DINA MAJLIS, Militan di GAZA MISI MISI Kana kota-kota ISRAELI. Sareng Isuk-isuk ieu, PALESTINIAN DI BANK BARENGAN KALAKUAN NORMALISASI diprotes sateuacanna DAMAI. PALESTINI JEUNG réa DAERAH ANALISIS PERHATOSAN WILAYAH DAERAH IS Teu mungkin, TANPA DAMI ISRAELI-PALESTINIAN. >> Konflik anu nyata nyaéta A Konflik PALESTINIAN-ISRAELI JEUNG KITU ANU PERLU DIBUTA. Ieu hiji-hijina cara pikeun badami Sareng Kaamanan sareng Késtabilan di DAERAH ieu. REPORTER: AS NGarepkeun Dinten ayeuna Nyiptakeun MOMENTUM Teu Sesa ANU NGasingkeun PALESTINIAN. Sateuacanna, Dinten ayeuna ngadamel Ngalangkungan naon anu kantos janten panutup - KOMUNITAS ISRAELI-GULF REALIGNMEN TENGAH Wétan. Demi "PBS NEWSHOUR," Abdi NICK SKIFRIN. JUDY: JEUNG AYEUNA KA JARED KUSHNER, SÉNIOR SÉBIAR KA PRÉSIDén TRUMP. Anjeunna maénkeun peran konci dina NEGOTIASI PELAYARAN ieu. JEUNG ANJEUN GABUNG KA URANG TI Bule IMAH. HATUR NU NGABATU KA URANG. Hayu atuh urang taroskeun perkawis urusan jual beuli SUSUS ALUS SANGGO PANUTU - TANDA Perjanjian Damai, Tapi ieu ANTARA Nagara anu parantos Kungsi hubungan dagang JEUNG Hubungan DIPLOMATIS KA LIAN. ANJEUN PASTI JADI ANJEUN Babaturan? >> Mimiti sadayana, éta hébat pikeun Janten sareng anjeun, tapi aranjeunna henteu Boga hubungan dagang ATAWA Hubungan DIPLOMATIK. DUA MINGGU SUDAH, ARAB EMIRAT Ngadamel KASIHAN BOYCOTT Éta Nuju lumangsung salami 48 taun ISRAEL JEUNG SAUDI ARABIA DIBUKA AIRSPACE NGEUNAH Kahiji BANGSA Komérsial Ti Israél Ka Émirat. Abdi aya di pesawat éta. Jalma anu ngarti kana RIWAYAH NYAHO KEHARTA OF Konflik ARAB-ISRAELI JEUNG Wates wates éta ngan RUGI JEUNG KALIMAHAN PERDAMAIAN INI. Israel dina 72 taun na parantos DUA PEREMPUAN DAMAM JADI DINA 29 Dinten kamari, parantos aya dua Langkung Hatur Nuhun ka Presiden TRUMP'S GAYA UNTRADISI JEUNG Rusak Pikeun Nyiptakeun Béda PROSPEK Pikeun TIMUR TENGAH. Naon anu urang ramekeun dinten ieu BENER-BENER PECAHAN SEJARAH JEUNG KUMAHA AYA NUNJEUH Jalma POSITIF MOMENTUM DI DAERAH KUDU HAYANG HAYANG ARTIKULASI KAGIATAN BARENG JEUNG TEU KUDU DIBALIKKEUN KU KONFLIK Plast - Tukang, Sangkan Jalma SADAYANA - SADAYANA IMAN, SADAYANA HAYANG SANGGAP PELUANG EKONOMI JEUNG TEU DIBOGGAKEUN KU PERANG ANU KUDU BAKAL TUNGGAL TENGAH Wétan pikeun 20 taun ka tukang. JUDY: Kuring ngarujuk kana Hubungan anu teu normal antara Duanana nagara ieu, aranjeunna kagungan PERNAH GAMPANG GANGGULAN perang sareng hiji LIAN. TAPI MAJALAH DENGAN EKONOMI Kasempetan, Ditinggalkeun Ieu HUNGGARA DI PALESTINIAN. Langkung ti 5 juta jalma Hirup dina ramé WILAYAH JEUNG SIKIT LOBA PELUANG EKONOMI Pikeun Aranjeunna, A Kasempetan pikeun maju, diarepkeun pikeun ANAK ANAK. Dupi rencana di dieu pikeun nyobaan AND NGasingkeun PALESTIN JADI TI Aranjeunna kedah sumping dina dewan? >> NO, PALESTINI gaduh NGasingkeun DIRI. . RENCANA KAMI KUDU LAKU Hal-hal PRAKTISAL, SUKSES THE CALVES SACRED anu parantos ngabantosan Hal balik pikeun lila AND Candak Pendekatan PRAGMATIK. PRUMPIDEN TRUMP DINA KAHIJI TRANSIS ASING, AING TEU NYAHO JEUNG PAMAKITU NYAHO, MANÉHNA LEUWIH STRATEGI JEUNG MANÉHNA NGOMONG KA 54 Nagara Arab sareng saurna, Upami urang hoyong nyandak daérah Sakitar kapentingan umum, abdi hoyong Anjeun pikeun nyandak réspon langkung seueur KAMAMPUHAN. WAKTU, ISIS NGABARAKATAK RAMPANT. Aranjeunna CALIPHATE SIZE OHIO ANJEUN DESTABILIS JEUNG NGAJALAN PROXI SADAYANA DAERAH. Aya seueur hal anu goréng di SYARAT PEMBIAYAAN TEROR JEUNG RADIKALIKAN SUSUSUNYA GENERASI. URANG NANGTU LOBA TIYA. URANG NGAHUSUSKAN WILAYAH KALIPASI ISIS. URANG KALUAR DINA RAN HORRIBLE Ngurus - Urusan IRAN Éta SAKASALAH SALAH SATU SALAH SIEUN PALSU. Pernah dilakukeun sareng babandingan pikeun BAWAN KATALISTA - PALESTINI, URANG NGALINGKEUN PANGALINGKEUN BUTUH Usulan anu kantos nempatkeun HADAPAN DINA SEJARAH. URANG PELUANG 100 PALING AN RENCANA ÉKONOMI anu butuh $ 50 Milyar anu bakal dilakukeun JUTA KERJA PALESTINIAN, NGAGANDUNG GDP MERAH JEUNG DIKURANG Peunteun kamiskinan aranjeunna. BAKAL NYIEUN JADI BESAR BEDAAN. Urang ogé ngagaduhan Israél pikeun nempatkeun Neruskeun Nagara PALESTINI JEUNG PETA. GEUS AYA KALINGKATAN kamajuan Dijieun pikeun aranjeunna tapi tungtungna Dinten, urang moal hoyong katengtreman Langkung ti éta hoyong perdamaian. PEMIMPIN maranehanana gaduh kasampurnaan Lacak catetan henteu ngadamel A Ngurus. Janten nalika aranjeunna siap sumping HADAPAN, PRUMPULAN TRUMP DIPÉLÉNG Anjeunna tiasa ngadamel kaayaan di tengah Wétan Sareng Anjeunna ngawangun anu kuat Hubunganana sareng jalma anu karaos DIKUMPULKEUN Sateuacan Anjeunna sumping Kakuatan sareng panginten aya PERIL TREMENDOUS - POTENSIAL Pikeun PALESTINI Upami urang sadayana Gawe bareng. JUDY: Tapi urang terang kana titik ieu Aranjeunna nentang kaayaan ieu, sareng éta RASA SUKA JEUNG BETRAYAL. KASHNER JARED , Aranjeunna seueur pisan anu naroskeun ka anjeun Ngeunaan. Abdi hoyong naros ka anjeun ngeunaan CORONAVIRUS, THE PANDEMIC. Anjeun sareng présidén parantos lebet Ésénsi Ngusulkeun ka Présidén GEUS NGADILAKEN BEBAS KERJA. Sakumaha urang terang, 100 95.000 AMERIKA parantos maot sapertos anu terakhir JUMAAT. Aya 1000 jalma sapoé DINING DI NEGARA ieu. KUMAHA ITU JEUNG KOPERASI MASTERFUL? >> Mimiti sadayana, balik deui ka Hal anu terakhir anjeun nyarios sateuacan URANG GAMPANG KA VIRUS, DI NEGOTIASI, DULUR SADAYANA Terang dugi ka aranjeunna atos leres. Sigana mah naon anu anjeun ningali nyaéta A LOBA POSTURING DI DAERAH JEUNG PRÉSIDEN TRUMP TELAH DIANGGO Tantangan dina sahenteuna Sababaraha jalma anu badé nyandak HENTEU JEUNG HASIL DI AS MILANG KAMAMPUH Narik BATUR DI RUMAH JEUNG KURANG Ancaman TEROROR DI NEGARA KAMI JEUNG Langkung seueur artos didieu di bumi Ngawangun deui Nagara Urang. Éta anu pentingna ACARA Dinten ayeuna di Bule RUMAH AYEUNA. Ngeunaan CORONAVIRUS, OBVIOUS ieu ieu AN PANDEMIK HENTEU. GEUS NGARANGKAT 180 NAGARA Sakitar DUNYA. PRUMPIDEN TRUMP JUMPED Kana LAKON PISAN DINA. . URANG GAMPANG SADAYANA PEMERINTAH THE BEKEUN ANJEUN BUTUH. URANG NU KALUARNA HYSTERIA Hareupeun nagara anu peryogi 40.000 VENTILATOR, ANU URANG BISA pondok tina suplai dina GARISAN Hareupeun THE HOSPITAL, JEUNG URANG BEULA Hésé PASTIKAN KAMI URANG NGAMANJASikeun KABEH SUMBER anu urang butuhkeun. URANG NGADILAKAKEUN LENGKAP JEUNG KERJA DENGAN SADAYANA PEMERINTAH JEUNG GOT Dulur naon anu dibutuhkeun. URANG Diajar BANYAK. Urang ogé parantos tiasa ngahémat ÉKONOMI. Jalma-jalma PIKIR EKONOMI URANG JADI LEUWIH 20% KAGIATAN KUMAHA INI POINT. Urang turun ka 8,4 persén anu DEUI AYA KANGGO panginten MUNGKIN HINGGA TAUN Hareup. ÉKONOMI AYEUNA DEUI. URANG NGembangkeun VACCINE JEUNG TERAPEUTIK. URANG NGALARU TIGA VAKSIN AYEUNA Dina fase opat percobaan paling gancang VACCINE kantos ka tilu tahapan PERCOBAAN ANU 13 BULAN. KITU TELEU DILAKUKAN DUA SANA DINA opat BULAN Sareng hiji dina lima bulan. Muga-muga bakal kabuktosan EFISIASI. Kalayan perkawis uji coba, urang mingpin DUNYA DINA TÉSÉTÉ, KITU 100 Juta Tés - JUDY: TAPI DEUI - Kuring Ngan Bade nyarios upami anjeun tiasa ngantep kuring INTERRUPT, NGAN Gancang, THE Peunteun Maot di Nagara ieu nyaéta Salah sahiji anu paling parah di dunya. KITU KASING 10 KALUAR DARI 172 NEGARA. Patanyaan kuring, nyaéta catetan anu PRESIDEN BANGGA? >> Katingali, PRESIDEN LENGKAP NGALANGKIT kana tantangan. SANGAT SATU MAUT JAUH LEUWIH JEUNG KITU KUDU BISA HENTEU KUDU DATANG PANDEMIK, TAPI Mangrupikeun PANDEMIK GLOBAL JEUNG TIYA Pencét unggal nagara béda-béda. Upami anjeun ningali EUROPE sareng kaleuleuwihan MORALITAS, ANJEUN BOGA A KEUNTUNGAN LEBIH TINGGI JEUNG Tina PANDEMIK TI ANJEUN WE GEUS. TERUS DEUI, KITU KUDU sababaraha nagara Éta henteu hadé ti batur. Kami parantos ngalaksanakeun pangsaéna pikeun nyobaan sareng PASTORKEUN URANG SADAYANA SADAYANA SUMBER ANU PERLU ANJEUN Padamelan Pamaréntahan Féderal. Deui, sigana mah urang parantos - ANJEUN NYAJEUKEUN KANGGO KADANG MATI. Sigana mah urang turun ka 740 Rahayat Dinten. AYEUNA tabuh 2200 DI Puncak A BULAN SAUDARA SAKUDU. DEUI SATU PATI ANJEUN DUIT - Seueur teuing, tapi urang ngalakukeun urang Pangsaéna pikeun Ngidentipikasi KASUS JEUNG WE Parantos seueur kanggo kéngingkeun uji coba NURSING HOMES Kusabab éta kumaha URANG GEUS NGAJANGKEUN Peunteun Maot Turunkeun ku aman JAMINAN NURSING, ANJEUN SADAYANA TEU dilakukeun ku Pamaréntah di nagara-nagara awal. JUDY: Kuring ngan baris ngomong yén Rékaman kanggo Lolobana Éropah NEGARA JAUH LEUWIH JAUH TI Éta nagara Amérika Serikat, PASTI DI JERMAN JEUNG LAIN. TAPI kuring hoyong naros ka anjeun perkawis PEMILIHAN, PRESIDEN TÉH SAJA DI Sababaraha - >> TAPI DEUI, Sababaraha nagara Langkung hadé tibatan nagara séjén. Bandingkeun FLORIDA KA BARU YORK JEUNG ANJEUN KUDU NÉangan US Bandingkeun sareng. Deui, ieu sanés perkawis KONSTRUKTIF Dina poin ieu CHERRY PICKING DATA NGANGGO GOLEK Balik deui. Sigana mah urang kedah ningali Usaha anu parantos didamel. JUDY: Abdi peryogi - Abdi ningali DATA NU SADAYANA NINGALI. Abdi sanés milih CHERRY. TAPI Gancang pisan. PRESIDEN NYAUT DINA OCCASION DINA SÉSA AYA ANJEUNA NINGALI JEUNG MANÉHNA NARIMA Hasil tina Pamilihan. Sakumaha urang terang, aya resmi DI Jurusan Kaséhatan AND LAYANAN MANUSA ANU AYA NU TUNGGAL Sababaraha dinten, anjeunna caket pisan PRESIDEN, saur AMERIKA Jalma kudu disiapkeun NGANGGANG SENI JAUNG PRÉSIDEN TRUMP Kalah. Naha anjeun sareng Présidén ngabagi PANDANGAN ANJEUN - KIEU KITU KITINGKEUN NU upami PRESIDEN RUGI, JELEMA KUDU BANGBUNG SENI >> Leres, kuring percaya ka Anjeunna Dihapunten Pikeun Koméntar Éta. Kuring ngan ukur ningali éta dina warta. Dina pamilihan pamungkas, THE PRESIDEN DITANYA JEUNG ANU BAKAL Nampi Hasil sareng anu sanés SISI NGARIKKEUN DIAJEUNG KANGGO NYAAHNA KUDU NINGALI JEUNG DIA Nampi Hasil Nalika éta Bérés sareng sisi sanésna sanés na NGADamel HOAX RUSIA PALSU Pikeun Taun-taun sareng anu nalungtik DUA DUA TAUN JEUNG SABATNA DISPROVEN. TUNGGAL Dinten, THE Jalma-jalma Amérika badé angkat Tingali kana catetan lagu The PRESIDEN. Dinten ayeuna Kami aya di dieu ngobrol Ngeunaan Sejarah Tengah Pertengahan Urusan Damai. Salami tilu taun sakali kuring GEUS DI RÉSIKULEUN ku MÉDIA JEUNG SADayana ahli di WASHINGTON SAHA NU KITU KAMI Ngalakukeun cara anu salah sareng urang Sanés jalma anu leres janten Ngalakukeunana Tapi Teras Urang Capai Dinten ayeuna sareng ahli-ahli anu henteu DO. JEUNG PRÉSIDEN TRUMP TELAH DITANGKAP NGadeukeutkeun UNCONVENTIONAL KA A Seueur hal tapi anjeunna ngahontal Hasil sareng jalma anu milih Pikeun anjeunna terang persis naon sababna ANJEUN DITANGGUL JEUNG TEU BISA JADI LEBIH TRILLILL. NAON SING AING KITU KANGGO RAKSA - JUDY: JEUNG - >> Seueur jalma anu nyarios teh Hal-hal anu sami AYEUNA JALMA Saha anu Nyarioskeun Présidén TRUMP Dipilih JEUNG KAMI BAKAL PERANG DUNIA III JEUNG Dinten ayeuna Anjeunna Ditandatanganan Dua transaksi pié di TIMUR TENGAH. JUDY: JEUNG KAMI NGALAPORKEUN NU. Hiji patarosan anu terakhir ngeunaan élmu. PRESIDEN DIJEUNG DIRINA NGOLONG KA KALIFORNIA KU KELOMPOK Élmuwan bakal dilapis - BAYAR PERHATOSAN PANUTUP KA ELMU JEUNG. KLIMAT Ngarobih Réaksi na nyaéta "ENGKEUN NGASILKEUN" JEUNG "ELMU TEU NYAHO," IN Épék NGABARAKATAKEUN TANDA SINGGARA Patanyaan kuring, ieu anu anjeun Hoyong ANAK ANJEUN SORANGAN diajar DI SAKOLA? >> Sigana mah anjeun sering gaduh Élmuwan Anu Ngontropkeun Satiap LAIN JEUNG ANJEUN NILIH NAON NA IS. PRESIDEN DIBUKA-JAJI teuing Seueur hal - JUDY: TAPI TEU ANJEUN DI KLIMAT PERUBAHAN PER AYA AN TAMPILAN LEUNGIT. >> Tapi anu bakal kuring sebutkeun nyaéta Kami Sadayana satuju urang hoyong bersih HUTANG JEUNG BERSIH P PRESIDEN CEUK ANU. MAKA ANJEUN BEDA TO DO. KAMI NGADILAKAN PRESIDEN AWAL Pikeun ngiluan tangkal trilyun Tantangan. Anjeunna saurna leres-leres, éta tiasa SEQUESTER KARBON JEUNG PIKIRNA AKAN JADI CARA PRODUKTIF KANA TEU bakal ngaruksak ÉKONOMI. URANG NYARITA perkawis PERUBAHAN IKLIM PRO ATAWA PERUBAHAN ANTI-KLIMAT, IT JADI DIVISIF. Sigana mah anu kudu urang lakukeun nyaéta NUKANGKEUN EKSPERTORikeun ka solusi. Naon anu urang lakukeun sahingga urang tiasa LIBRASI ANTARA NGADamel SURETIT Urang parantos bersih sareng bersih CAI, tapi ogé teu ngalakukeun Hal-hal RADIKAL anu bakal NGUSUSKAN INDUSTRI JEUNG NYIEUN KAMI KURANG KOMPITITIF GLOBAL. Upami anjeun ningali anu pangakhirna ADMINISTRASI, Aranjeunna NGADIEU HENTI KLIMAT PARIS anu parantos ageung Watesan Kana Amérika BISNIS JEUNG TIASA Watesan Cina sareng rusia sareng anu pang parahna Polusi sareng kulitna bodas - SIJI JUDI: Tapi anjeun satuju éta PRÉSIDén - Kalayan PRESIDEN Élmu anu TEU NYAHO? >> PRESIDEN bakal nyarios DIRI SORANGAN. Pakasaban Abdi nalika masihan kuring A TUGAS GAWE, Kuring datang CARA PALING KONSTRUKTIF LAKU IEU. URANG NÉTONG DATA DIDIEU DI RUMAH PUTIH JEUNG NU AKAN NYAITAKEUN ANJEUN PRESIDEN ANU AN JELEMA TERBUKA. Kuring ngangkut reformasi panjara na REFORMASI KEADILAN CRIMINAL. PRESIDEN JADI A BISNISMAN TEU BOGA GAMPANG TANPA TOPIK. TAPI Nalika kuring nunjukkeun anjeunna Jalma Ninggalkeun Penjara Langkung seueur APT pikeun ngalakukeun penjahat - Kajahatan Kusabab aranjeunna henteu ngagaduhan A - WE LULUS REFORMASI LANDMARK. PRUMPIDEN TRUMP ADALAH PRAGMATIS. Upami anjeun nunjukkeun data na SOLUSI KONSTRUKTIF, urang tiasa LAKU. Sigana mah urang sadayana satuju urang hoyong Cai bersih. DINA TUNGGAL Dinten Upami anjeun DATANGKEUN JEUNG SOLUSI KONSTRUKTIF Demi Anjeunna kumaha cara ngalaksanakeunana, Anjeunna Meunangkeun hal-hal anu dilakukeun sareng anjeunna bakal dijantenkeun Wilujeng ngiringan payun. Teu aya anu resep leuweung heula Kami NINGALI. Sigana mah bakal saé upami urang Anu damel babarengan pikeun nyegah Aranjeunna dina mangsa teras di TERMINGKEUT JEUNG FOKUS KAMI NYIEU Pasti Kami ngabantosan aranjeunna KABEH KUDU NGAJAMIN KAHIRUPAN JEUNG Jaga Area Aman AS MUNGKIN. JUDY: URANG KUDU KUDU TINGGALKEUN DIDIEU, TAPI JARED KUSHNER Senior SANIOR KA TRUMP PRÉSIDén, hatur nuhun pisan JAUH GABUNG KA URANG. >> hatur nuhun. BAGUS JADI BATUR. STEPHANIE: MALAM SIA, KURING STEPHANIE SY DI "NEWSHOUR" BARAT. Urang bakal balik deui ka hakim JEUNG THE PROGRAM LENGKAP SETELENG Dinten ayeuna HEADLINES. HURRICANE SALLY INCHING Nuju KA US KAPALAHAH , Pikeun ALABAMA-MISSISSIPPI NEGERI BARÉÉÉÉÉÉ Telat Peuting ieu. Éta gerak ngan ukur dua mil hiji JAM, JEUNG BISA PANJANG PANJANG CUKUP NGUMPUT DUA SAKIT HUJAN. Cai Panjeureunan Susun Ditambah Kana Teluk sareng Fron basisir sasarengan Pantai Alabama Dinten ieu. GOVERNOR KAY IVEY NGALANGKEUN ngalawan NGARTI BAHAYA. >> HURRICANE SALLY TEU JADI DITANGGUHKE Pikeun Dipasihkeun. URANG NÉTONG GAMPANG Ngabahekeun, sigana ngarusak TINGKAT SEJARAH. Abdi terang anjeun sadayana hoyong ngajaga KELUARGA JEUNG HARTA ANJEUN Tapi ieu sanés résiko anu hadé HIRUP anjeun. STEPHANIE: DI BARAT, THE TOLL maot parantos ngahontal 36 di WILDFIRES JEUNG ACARA Ngawangun ngeunaan sagala roko di HUTANG. OREGON DI handapeun KUALITASI HUTAN TUNGGAL Dinten ayeuna, samentawis sababaraha hiber DI JEUNG LUAR PULSA DAN SPOKANE DITANGGUNG. RÉSUS SUSU SUSU AYA TI KAHIJI Malah DIPANGGIL LEBIH BARU YORK. Kota LOUISVILLE, KENTUCKY, sapuk ayeuna pikeun mayar Dolar $ 12 JUTA DINA A Béréskeun sareng BREONNA TAYLOR'S IBU. TIASA ENAM BULAN SASA PULIS Ditémbak JEUNG DIPATÉN TAYLOR DIA APARTEMEN. Langkung detil engké dina PROGRAM. PEMANDU UBER BACKUP DILAMBUNG Tina nyetir diri anu munggaran FATALITAS KENDARAAN KUDU DIKASARKEUN DENGAN INGGRIG HOMICIDE. PROSECUTOR SAJANA GAGAL Tingali di jalan sabab anjeunna Nonton TV Tembongkeun dina Teleponna. ÉKSAAN ÉBARU PISAN DIPANGKUHKEUN Pakét kapercayaan COVID LAIN Ngalangkungan KONGRES. Juru Bicara RUMAH NANCY PELOSI SAJA Dinten ayeuna budakna bakal tetep di SESI dugi ka aya urusan. Hartosna, sakelompok BIPARTISAN OF PENGACARA PENGUNDUNG ENDORSED $ 1,5 TRILION. VIRGINIA DEMOCRAT ABIGAIL SPANBERGER Cenah Éta Jalan KA Hareup. >> Jalma AMERIKA BUTUH NULANG, BISNIS PERLU BANTUAN. Ieu Sanés Ngeunaan Saha-saha waé, Ieu perkawis Ratusan Rébuan Jalma, THE JUTAAN ANU PERLU. NAON RUMAH NINGGALKEUN BULAN JEUNG SUDAH, TEU GERAH KA HADAP, TEU NGADAPKEUN URANG HENTEU. Ayeuna Léngkah Salajengna nyaéta Anu sumping TERAS? STEPHANIE: AYEUNA Rebo IN JEPANG JEUNG BANGSA urang PERDANA MENTERI PALING PANGGABUNG SHINZO ABE GEUS RESIGNE. Anjeunna ngumumkeun bulan panungtungan anjeunna bakal LANGKAH KAJALAN Kusabab Kaséhatan MASALAH. . ADALAH DEPUTI PANUTUP JEUNG LOYALIST AKAN SUKSES NYAUNG JEUNG SIRA PIHAK KAYUATAN, SADAYANA JAMINAN ANJEUN JEUNG SUSUS PERDANA MENTERI. NEGERI BERSATU TELEU NGaluarkeun A NGULIS PERINGATAN BARUANG ngalawan Perjalanan ka MAINLAND CHINA JEUNG HONG KONG. PERNYATAAN Dinten ieu saur AMERIKA BISA NANGTU DETÉSIONSI ARBITRARY JEUNG INTERROGASI PANJANG. WTO Dinten ayeuna maréntah ngalawan urang BIAYA DINA $ 200 MILILAH KAHIJI BARANG CINA. TAPI, ATURAN TEU AYA ÉKAT JAUH. AS BISA NAMPAK, JEUNG Pangadilan Banding WTO DI LIMBO Kusabab WASHINGTON parantos BLOCK Nunjuk anggota anyar. MASIH DATANG DATANG KA Newsletter DENGAN HURRICANE BATU SALLY - HE WOODRUFF, Anu pang anyarna HURRICANE SALLY HITTING THE GULF basisir. KUMAHA SEKOLAH NGABUKSAKAN AKROS GLOBE, JEUNG LEBIH DEUI. >> Ieu "Warta PBS" DI BARAT JAUH TI LEULIAR SEKOLAH CRONKIT JURNALISME DI AT UNIVERSITAS NEGERI ARIZONA. JUDY: HURRICANE SALLY lalaunan Ngadamel Carana na ka GULF COAST Wengi ayeuna sareng ayeuna, ALABAMA PASTI DI LAPANGAN. KOTA BOBOTOH LINGKUNG SIJI. BISA NINGALI RAINFALL 10 TO 20 inci sareng lonjakan cai Éta 7 suku di luhur biasa. SANDY STIMPSON NYA BÉBÉNÉN DARI MOBIL JEUNG MANÉHNA Gabung sareng Abdi Ayeuna. Hatur nuhun pisan kanggo nyarios Kalayan US. NYARIOSKEUN KAMI AYA AYEUNA, NAON MANEH NGarepkeun? >> Kami ngarepkeun sakumaha anu anjeun carioskeun, 10 dugi ka 20 inci hujan. Digabungkeun Éta kalayan bentukna SURCE PLUS pasang luhur, sareng anjeun NU TUJUH NU SALAPI SAKIT Pangaruh pasang tambahan IN SUNGAI MOBIL JEUNG BAY. JUDY: KUMAHA ANJEUN Bandingkeun STORMS MOBILE TÉNÉ Sateuacan? >>>> Anu pang anyarna nyaéta taun 2018, Sareng éta mangrupikeun gaya tropis. Éta langkung angin tibatan ngabahekeun. Upami anjeun balik deui ka taun 2004, IVAN éta Pangaruh utama panungtungan anu pencét HANYA WETAN DIDIEU TAPI TÉÉN AÉA SABANDA KITU URANG DIRI PENTING BENEH NGAREPKEUN KOTA. JUDY: Naha anjeun yakin anjeun SIAP? >> Saur sim kuring parantos siap pisan. GEUS LAMBAT PALING LOBA BUBUKA. Mimiti dina Konperénsi Pencét, URANG NYAINGKEUN ANJEUN BENER Rébuan RESPONDER Kahiji sareng SORANGAN DARI SHERIFF JABATAN, POLISI, NASIONAL Penjaga, pangawal basisir. SADAYANA SADAYANA TINGGAL JEUNG Bales ka kabutuhan WARGA. Kami salaku disiapkeun sakumaha anjeun tiasa MUNGKIN JADI pikeun kaayaan ieu. JUDY: KA ANJEUN MANEHNA MENTA JALMA MOBIL, JADI SIAP, Pikeun lebet kana SHELTERS JEUNG KUMAHA KEUN? >> EJI KUDU DINA, PEMERINTAH NGALANGKEUN PENILAIAN VOLUNTERASI Pesenan pikeun pantai low-bohong Wewengkon, Pulo Jawa jeung basisir. TÉNA DILAKUKAN Sacara VOLUNTARILY Sababaraha tempat éta henteu sakumaha MUNGKIN JADI LAIN. Upami éta KATEGORI opat atanapi lima, MANÉNA BISA NGABARÉHNA ADALAH WAJIB. URANG NU NEMPO SANGSA DI INTERSTATE Jalan Raya, TAPI JAUH JAUH JALMA Nuju pindah ka kulawarga jeung babaturan DI TANAH DIANA SANAJADI Kapangaruhan ku ngabahekeun. JUDY: JUDY: JEUNG ANJEUN SELESAR DENGAN TINGKATNA OF Persiapan? >> Urang teraskeun ngirim MÉSÉSikeun yén lamun anjeun aya di A DAERAH BOHONG LEUTIK, SILINGKEUN ATAWA HAYU URANG NYAHO JADI KITU BISA DATANG GAMPANG Anjeun. Sakali anjeun gaduh judul Pangaruh tina ngabahekeun, nalika ANJEUN nelepon kana poin éta, urang parantos NGirimkeun RESPONDER Kahiji sareng KAHIRUPANNA ANJEUN DI JEOPARDI AT ITU TITIK JEUNG KAMU BATUR DITERUSKEUN TEUNGEUT DRUM ANU. Punten urang terang ayeuna kumaha urang BISA NULANG ANJEUN KALUAR. JUDY: Kuring nguping anjeun ngarujuk kana hal Seueur RESPONDER Kahiji. Naha anjeun ayeuna parantos cekap Jalma jeung jalma pikeun ngalakukeun naon MUNG DATANG JEUNG TANGAN? >> Leres pisan. URANG SANGAT PUTUS, THE KOLABORASI ANJEUNG CLEANUP KERANG JEUNG PENGuatan hukum KADUA TIASA. LAYANAN DAYA KUDU 500 Jalma-jalma dina standar dina nutup PROXIMITAS, LAIN 500 SAHA BISA KADIEU DITINGGI DENGAN PERHATOSAN SAKIT. URANG NGARASA PISAN PISAN WE SANGGUP DATANG DEUI SATUSA MASS - AFTERMATE OF STORM ieu JEUNG NGALANGKITAN Sababaraha Rasa NORMAL. JUDY: Tungtungna, Dimana anjeun ngarencanakeun NGALUNGSA PEUTING? >> [TANGGA] Kuring bakal di dieu pikeun bari. Abdi sanés nyarios yén kuring bakal kadieu SADAYU MALAM TAPI URANG TEU MILIK Jalma anu ngawaskeun KASAMPAHAN KABEH MALAM, RESCUE JEUNG POLISI Jurusan sareng padamelan umum di ACARA HUTAN murag ANU URANG BISA NGALAKSEUKKEUN KANA ADDRESS SITUASI Naon. JUDY: URANG HENTEU HAYANG KA ANJEUN Pangsaéna sareng diarepkeun éta sanés SERIUS SABILIRANG Ramalan Kieu. MAYOR SANDY STIMPSON MOBILE, ALABAMA, Hatur Nuhun Pisan. >> Hatur nuhun kuring ngahargaan na. JUDY: AS HUTAN PEMILIHAN, THE Balapan pikeun bunderan imah bodas Sakitar nagara konci Konci. LAPORAN ALAMINDE YAMICHE KAMI. YAMICHE: Dinten ayeuna, tilas hadiah PRÉSÉSÉS GOLONG BIDEN KAMPAI DI FLORIDA - Kunjungan Kahiji Nya NEGERI SAKUDU DIJADI. DIDIEU, MANÉHNA NGASILKEUN KECAP NYARITA Pikeun POLISI TRUMP PRESIDEN JEUNG RÉTORIK Nuju VETERAN. >> Sacara jujur, éta ngajantenkeun kuring SANGGET JEUNG CARA ANJEUNNA Hareupeun Kaméra Sareng Gagak Ngeunaan sabaraha anjeunna parantos dilakukeun VETERAN JEUNG PELANGGARAN DI SEKITAR JEUNG INSULTS ANGGOTA LAYANAN AND GUGUR Pahlawan Nalika Kaméra GEUS MATI. NELepon ANJEUN SUKSES JEUNG RUGI. DONALD TRUMP HENTEU GAGI IDEA Gagasan Awéwé JEUNG LALAKI SAHA MENDAFTAR Pikeun LAYANAN. TUGAS, Hormat, Nagara. Éta anu ngalayanan NA PATRIOTIS KABEH KABEH. YAMICHE: NEGERI SUNSHINE GEUS Salah sahiji militér panggedéna JEUNG PENDUDUK VETERAN DI NEGARA. BIDEN negeskeun peryoga Kuatkeun VA >> Urang gaduh tanggel waler pikeun Mastikeun yén urang Nyayogikeun VETERANS WORLD CLASS HEALTHCARE Aranjeunna pantes dina unggal kaayaan. YAMICHE: VETERAN NYIEUN A BLOC PEMILIHAN KRITIKAL DI SALAH SATU GOLEKAN BATAS. PULSA NEGERI dileupaskeun Dinten ayeuna TI MONMOUTH UNIVERSITAS DITUNJUKAN BIDEN BARENG BARÉNYA. 50% FLORIDIAN SAJAKNA RENCANG NGADUKUNG BIDEN, BARI 45% TRUMP PRÉSIDén Balik. Dinten ayeuna Présidén TRUMP MIMITI HIS Dinten ku nelepon kana "rubah AND KAWAN. " Anjeunna nyarios ka rumah sakit langkung seueur DARI 45 MENIT. MANÉHNA DEUI NGAWIHAN CORONAVIRUS VACCINE BISA DITAMPILKEUN KU Dinten Pamilihan Sareng Distributor Gancang. >> Urang bakal gaduh VACCINE Dina perkara minggu. REPORTER: PRÉSIDEN TRUMP Oge DIPASANGKEUN DI DEMOKRATIK Pamaréntah NEVADA, SAHA DIKETIKKEUNNA NU NANGTANG PERHATOSAN JEUNG NGABANDUNGAN JEUNG JALUAN RALLY LAS VEGAS MINGGU AKHIR. PRESIDEN nuduh THE Pamaréntah TANPA Bukti RIGGING PILIHAN. >> AYEUNA, MANÉHNA bakal licik dina BALLOTS. Kuring teu boga ragu ngeunaan hal éta. Ieu sarua lalaki anu asup PENGOBATAN BOLA. YAMICHE: JEUNG NUTUSI KUNJUNGANNA KA CALIFORNIA DENGAN, PRUMPIDEN TRUMP GANDANG DINA PELAJARANNYA PERUBAHAN IKLIM. Anjeunna ngulang tuduhan anu nyasabkeun Éta pengelolaan leuweung anu goréng nyaéta FAKTOR HANYA DEUI WILDFIRES RAGING DI JABAR. >> Anjeun gaduh leuweung sadayana DUNYA. ANJEUN TEU KUDU SASAHA DI KALIFORNIA, anjeun terang. DI Éropah, aranjeunna ngagaduhan leuweung KOTA. YAMICHE: DI KALIFORNIA Dinten, SENATOR KAMALA HARRIS - THE PRÉSÉSENSIAL VICE DEMOKRATIK NOMINEE - LAMBASTED THE PERHATOSAN PRESIDEN ON CLIMATE PERUBAHAN. >> Ieu sanés masalah partisi. IDEOLOGI TEU KUDU DITANGKUL. Éta ngan ukur kanyataan. Ieu ngan ukur kanyataan. YAMICHE: JEUNG JANJI A PENDEKATAN BEDA. >> Éta kalebet ka urang sareng PEMIMPIN BANGSA KANGGO DIPANGGUH SERIUS PERUBAHAN LUAR BIASA DI KLIMAT JEUNG KITU LAKU KAMI URANG BISA MITIGATE ngalawan ka Rusak. YAMICHE: Wengi ayeuna BIDEN JEUNG , HARRIS SIA NGABUNGKEUN SISI HENTIUNG NEGARA-- HARRIS DI NEVADA, BIDEN IN FLORIDA. Tapi aranjeunna ngagaduhan tujuan umum, PENGUNDUR LATINO COURTING. BARI PRÉSIDEN TRUMP SIRAH KE PHILADELPHIA Pikeun Aula Kota DENGAN PEMILIH UNDECIDED. EMPAT "WARTA PBS," Kuring YAMICHE ALCINDOR. JUDY: Dinten ieu saksi anu panungtungan PILIHAN AWAL Sateuacanna NOVEMBER. SAUNGKARA PEMENANG DITUTURKEUN DI DELAWARE - Urang bakal terang saha sadayana NOMI NU SAGALA KAJALAHAN KONGRESIONAL NGASILKEUN KA URANG NEGARA. DIDIEU KANGGO NGABAGI ANJEUN Nonton Pikeun dina merjuangkeun pikeun ngadalikeun KAPITOL gé LISA urang sorangan , DESJARDINS. Salam ka anjeun. Hayu urang mimitian ku SENATE. NANGGALKEUN KAMI DI PERTANDINGAN KA Boh nyandak ATAWA ATAWA Jaga kadali Tina ANAK JEUNG AYEUNA AYEUNA WE Ngan ukur tujuh minggu minggu jauh Dinten Pamilihan. LISA: Leres éta. JAUH SANGKA NGOMONGAN. Hayu urang leres katuhu dina. SENAT. DEMOKRAT PERLU ATAWA 3 - TIGA ATAWA Opat tempat. Éta jumlah konci atanapi aranjeunna PERLU NANGTU TILU ATAWA opat PUNGKUT NANGKUNG. Hayu urang ka graji. Kahiji SADAYANA, INI TÉH Korsi anu leres-leres maén AYEUNA. AYA LEUWIH TOSSUP Ningkatna dina peta. Kira-kira 12 NU KULI. KIEU KUMAHA DEMOKRAT. Upami anjeun ningali peta anu sanés, Ieu nagara-nagara beureum REPUBLIKAN. 10 DI antarana nyaéta REPUBLIKAN. DEMOKRAT Boga 10 MUNGSA PERCAYA NANGTU NANGTU TIGA ATAWA Opat tempat anu diperyogikeun. Hayu urang pikaresepeun di dieu, hiji deui PETA Ieu mangrupikeun kursi anu sainget, ANJEUN DI SENAT ANJEUN Lacak ngadeukeutan ka Balapan Présidén. TEU AYA DEMOKRAT TANYA MANFAAT TI JOE BIDEN Ngalakukeun ogé. PRESIDEN GUGUR DI Tukangeun Anjeunna Sacara nasional. LALAK SENATE BISA ROBAH Upami Lomba PRESIDEN RÉSANG. ANU KUDU DITONTON DITUTUP. JUDY: Sanés dina daptar anu paling seueur MUNGKIT, TAPI KAJALANAN URANG Nonton, SENATE Pimpinan Utama MITCH MCCONNELL DI KENTUCKY. NAON KITU KITU? LISA: Ieu mangrupikeun ras anu FASCINATING . MITCH MCCONNELL AYEUNA THE SENATOR KETUA PALING KETUA DI KONGRES. Anjeunna parantos salamet seueur tantangan Sateuacanna. Sababaraha jalma ningali anjeunna salaku tekon, TAPI MANÉHNA NANGTANG NGALANGAN PEMANGSA SAHA AYEUNA AYEU BATUR Pangakuan. AMY MCGRATH ANJEUN PERASAAN Kahiji PERANGKAT KOMPATER MARINA - PILOT. Anjeunna caket kaleungitan pamilihan umum Waktos Terakhir. JAMONAN MASALAH DUIT ANTARA Duanana. $ 60 JUTA, sahenteuna, parantos SPENT. Calon ieu nyéépkeun Langkung Artos dina DANA KAMPAIGN TIASA LOBA LAIN. NAMBIHKEUN, SENATE DEMOKRAT NANGTU MASIH NINGALI JEUNG A LONGSHOT. Aranjeunna peryogi ngabantuan ti Balapan Présidén. PRUMPIDEN TRUMP ADALAH FAKTOR DI KENTUCKY. Anjeunna POPULER PISAN DI KENTUCKY. Upami éta turun. DEMOKRAT BISA MILANG KUDU DI UNSEATING MCCONNELL. TAPI REPUBLIK SEPERTI KAULANG INI Sanés ngan ukur kusabab aranjeunna yakin MCCONNELL bakal meunang, tapi aranjeunna Oge sapertos démokrata anu ngirim DUIT DIDIEU. Aranjeunna panginten éta tara panjang Aranjeunna henteu hoyong artos bade THE LAIN LAIN SANGKA PIKIRNA PANUTUP. URANG KUDU Lalajo dina Pilihan DINTEN. JUDY: NAON KEDUA PIHAK NGOMONG leres ayeuna? LISA: Kieu GAMBAR BESAR. KITU PITINGKEUN GRAPIK. AYA 55 HUKUM RUMAH DI ULIN. Éta mangrupikeun pola anu langkung alit ti ENTIRE HOUSE. ANJEUNG LALAKI DI LALAKI. REPUBLIKAN PENTING PENTING 20 Tina éta tempat. Naon anu matak pikaresepeun saarah Kursi KOMPETITIF DI RUMAH DITANGGUNG DEMOKRAT, SAGARNA DENGAN REPUBLIKAN. Éta warta anu saé pikeun démookrata. Biasana aranjeunna bakal dina pertahanan Saatos gaduh sataun anu sapertos ageung. DEMOKRAT PERCAYA ANJEUNNA JADI Sanggup nyokot sababaraha tempat sareng Boga kaunggulan anu langkung ageung di GUGUR Upami hal teraskeun GEUS. JUDY: ANJEUN NÉBANG KA URANG, Leres, Ieu jumlahna tapi anjeun Oge ningali tren anu langkung ageung di Gawe didieu. Wartoskeun perkawis hal éta. LISA: Leres éta. NURUTKEUN dina Karya Anu Hadé Kuring Babaturan ngobrolkeun perkawis tren sareng Éléktronik, SUBURBS bakal TUTU JEUNG KITU BAHAYANA. Nya di mana DEMOKRAT NINGALI MANGKIT TAPI TIASA NAON KEUNGGUANAN DOMBA KOMPETITIF ANJEUNG LUAR RICHMOND, HOUSTON, PHOENIX, CHICAGO, Éta tempat perangna pikeun RUMAH AS SIEUN JADI. Hal-hal anu sanés, anu langkung ageung DARI JUMLAH ASAL RESET. HAMPIR SALAHU SATU KUATER Balapan KOMPETITIF DI IMAH Pamilih parantos ningal sateuacanna. ANJEUN BALAPI SAMA NU TAUN JAMAN. Ieu sering REPUBLIKAN NYobaan pikeun ngahanca korsi éta Leungit dina sapuan éta. Hiji deui, artos. Kuring nyebatkeun ieu di MCCONNELL JEUNG MCGRATH SENATE Ras. BENERNA DI SADAYANA SEJARAH TINGKAT MÉRÉ. Hapunten anu tiasa dicarioskeun pamiarsa, upami Anjeun hirup di salah sahiji ieu NEGERI BATTLEGROUND JEUNG MANEH PIKIRNA NANGTU KITU KITU IKLAN KAMPAIGN, MANEH KUDU BISA NINGALI ANJEUN. JUDY: MIND-BOGGLING. LOBA ITU. JEUNG KAMI BAKAL NINGALI Sawatara ti éta iklan dina minggu ka DATANG. LISA DESJARDINS, HATUR NUHUN JAUH. SELEPAS BULAN HOMESCHOOLING, MURID NGABUNGJI DIRI. Urang ayeuna ningali masalah anu disanghareupan JUTAAN SAKOLA, KOLOT JEUNG GURU Sakumna dunya, ti nagara DI ASIA, AFRIKA, JEUNG Éropah. TAPI AYA MULAI, TI UNITED KARAJAAN, KIEU HUSUS BARBERAT OLLY KORESPONDEN. REPORTER: SAKOLA BRITAIN Balik deui DENGAN ANAK NGULI KA KELAS KANGGO KALI Kahiji SAKI MARET. Saatos MINGGU DIAJAR JAUH JAUH Kusabab CORONAVIRUS LOCKDOWN, Mimitian sakola ieu ditampi A WILUJENG AWAS. >> Abdi bungah balik deui Kusabab kuring sono aya di dieu JEUNG KUDU SANGGO NANGTU KERJA LUAR BIASA JEUNG KUDU MAMPU Tingali Babaturan, sareng Guru, TAPI JELEMA ITU SENI DATANG DEUI. REPORTER: Nuju UK, KABEH SEKOLAH TELAH DITENGAH KA DIBUKA, JEUNG SADAYANA ANAK DIPANGGUH Pikeun mulang. TAPI KANGGO HENTEU NGADAPKEUN MAKNA PANDEMIK CORONAVIRUS PEMBUKAAN DINA ALAM PISANNA, PANGALAMAN. SEKOLAH KUDU NUTUHI PITUDUH TI Pamaréntah, Ngawatesan HUBUNGAN ANTARA BEDA Kelompok ANAK, EKSTRA Ukuran bersih, méja anu mana KABEH nyanghareup arah anu sami. Perdana Menteri Perdana Menteri BORIS JOHNSON parantos ngadadarkeunana sapertos A PRIORITAS NASIONAL Pikeun Meunangkeun Sakola Balik deui. AYA ANU KANGGO CONCERNS diangkat DENGAN UNSUR GURU JEUNG Sababaraha Kolot perkawis kasalametan, sareng ogé Ngeunaan naha sakola balik deui Bakal Nyababkeun Virus Nyebar LEUWIH CEPAT. TAPI PALING GURU TELAH DIKETEP KANGGO DEUI DEUI BALIK DESKÉNA. PRINSIP SEKOLAH ANDY FITZGIBBON. >> URANG TEU KUDU Tugas MORAL KA BUKA PINTU KAMI JEUNG KITU ANAK DEUI KA PENDIDIKAN, Sareng Balik deui Dina sareng Diajar. Sigana mah éta penting pisan. LAPORA: KEUTAMAAN NASIONAL STATUS DIBERI KA SEKOLAH JADI BUKA EFEKTIF Hartosna Upami Sareng Nalika ukuran anu dikendali diperyogikeun KANGGO DITANGKUNGAN, SAKOLA KUDU Tetep DIBUKA BAGI BAGIAN LAIN ÉKONOMI Sapertos PUBL Tiasa KUDU DITUTUP DEUI. TAPI SANGSA SANGSA SAKUSNA , KELAS ULAH NGALANGKIT SAKALI Langkung seueur, éta bakal gumantung kana ARAHAN COVID-19 LUAR BIASA IN THE KINGDOM UNITED >> IEU GAMPANG, ACROSS CHANNEL INGGRIS IN BELGIUM, Dimana sakola ogé balik deui - Sanaos naek kasus COVID-19 Nomer SAKUDANG JULAI. Demi KEHASILAN ANJING, IBU TILU, TÉHÉNGKEUN KANGGOAN. ENAM BULAN PEMBELAJARAN RUMAH GEUS janten tantangan. >> Taun ieu parantos nyata Disingkat ku kaayaan, urang Ayeuna nuju lebet kelas kadua JEUNG NYA TEU BOGA SAMA - Anjeunna henteu tiasa maca atanapi NULIS ANAK ANAK LAIN DIPAKÉ. REPORTER: Anjeunna henteu nyalira di TURUN BELAKANG. PELAJARAN NUNJUKKAN PANUTUP SEKOLAH TÉH NGÉBÉNG GUNUNG PERHATIAN ANTARA PELAJAR KECAP JEUNG KLASISASI maranhanana sareng GAPAS PANGAJAKNA BAGI BUDAYA ANAK. DI SEKOLAH MONTGOMERY DI BRUSSELS , MODAL BELGIUM, AYA NGADAPKEUN KANGGO BISA JEUNG BARENG PERATURAN. >> Aranjeunna tiasa nuturkeun KELAS ONLINE JADI URANG SUSU JADUAL BIT Pikeun Aranjeunna Tapi URANG MASIH KITU DIuruskeun PROGRAM. REPORTER: SEKOLAH BELGIUM DIBUKA DI handapeun kode opat warna SISTEM - Ayeuna di Kuning, Hartosna MINGGU HARI DIMPAT LIMA. MASKOR KANGGO MANDATOR SADAYANA Pikeun barudak leuwih ti 12, kalayan kontak DITANGKUT JEUNG BUBBL KELAS LEUTIK. Upami aya anu langkung ageung sareng Éta KODE MERAH, UKURAN KELAS KANGGO PUPIL baheula Heureuy bakal disarengan JEUNG WAKTU SEKOLAH DIPUTUS DUA DUA A MINGGU. PEMAIN sapertos hiji ieu Oge EMPTIER TI USUAL. ANAK MULANG TI SUMMER Lebaran ti beureum RISIKO beureum ZONES KUDU KUARANTIN 14 Dinten, sanaos énggal TAUN AKADEMIK NANGTU UNDERWAY. TAPI JAUH EROPA, RÉCAK ANU Parantos mimiti nunjukkeun. Sababaraha sakola di buruan gaduh GEUS KUDU PANUTUP Kusabab PECAHAN LOKAL. FRANJI JEUNG Jérman ogé Ditingali Dozens of CLOSURES. Salaku sumebarna COVID-19 NAMBIHKEUN JAUH EROPA, GURU JEUNG UNIONA TÉH PERHATOSAN Ngeunaan Kasalametan Sareng Sababaraha Nelepon pikeun ukuran anu langkung caket JEUNG Wates dina ukuran kelas. Ukuran Béda-bénten dina Éropa - Tapi aya perjangjian yén KAUNTUNGAN NGADANGGA SEKOLAH LUAR BIASA RISIKO. REPORTER: IEU MICHAEL BALEKE DI UGANDA. JUTA ANAK DI NEGARA-NEGARA DI AFRIKA DEUI DI kelas, sanaos A Surgeus dina COVID-19 KAS DI BUAHAN. SEKOLAH DI TANZANIA dibuka deui di JUN SAKALI TILU BULAN THE KARANTINA KAWILAYAHAN COVID19. Seueur anu henteu nganggo cai anu ngalir ATAWA Toilét digawé, tapi kelas Pakét kana kapasitas pinuh. >> URANG PERCAYA KA TUHAN JEUNG ALLAH BAKAL ngabantosan Urang. Ditambahkeun Kami Ngagem Masehi Dina Poé Ieu. REPORTER: TANZANIA DIHENTI Nerbitkeun gambar resmi dina EXTENT CORONAVIRUS HUTANG DI APRIL. IEU DITUTUP KU A Déklarasi ku Présidén JOHN MAGUFULI yén nagara éta GRATIS TI PANDEMIC PESANAN SADAYANA SEKOLAH DIBUKA deui Kalayan Pitunjuk COVID-19 DI TEMPAT. KASEHATAN UMUM INTERNASIONAL Ahli anu SIFAT ngeunaan Éta TANZANIA GRATIS TI PANDEMIC, PERINGATAN Upami aya DI hiji nagara, éta kakurung ka NYEBAR. Murid sina leumpang ka sakola Afrika Kidul terus dibawa Anu paling beurat dina COVID-19 DINA EUSI, kalayan ampir SABILU SAGALA KASUS BARUANG. SEKOLAH DIBUKA Pamaréntah DI JUNI. TAPI BEBERAPA KOLOT TADI RELUCTANT NGAJIJAKAKEUN ANAK DEUI KA KELAS Kusabab DARI KANGUNGGUAN DI KAS. >> Kaseueuran aranjeunna anu sieun COVID ieu, karana aranjeunna mutuskeun TINGGAL DI RUMAHASA JEUNG DIRI Kolot saur NO, PEMBELAJARNA KUDU BISA KA SAKOLA. TAPI KALALAHNA ANJEUN DI SEKOLAH. Aranjeunna damel. REPORTER: DEMOKRATIK REPUBLIK CONGO NGANGGO A Ngadeukeutkeun PHASED TO-OPEN SEKOLAH. Pikeun ayeuna ngan ukur kelas di SESI JEUNG Pikeun Murid Saha anu aya dina Waktos Anu Akhirna Sateuacan GRADUATING. RENCANA JEUNG SÉNA SÉWÉSA MAHASISWA BALIK DI OKTOBER. Luyu sareng PUSAT AFRIKA Pikeun Kontrol Kasakit JEUNG PÉSÉNGORA, EUSI GEUS Langkung ti 1,3 Juta dikonfirmasi KAS COVID-19 JEUNG LEBIH 31000 PATI. KUMAHA RESPONSI KA VIRUS NGARUHAN JUTAAN SAJAJARAN SEKOLAH Barudak mangrupikeun sumber perhatian Pikeun sakumna 54 bangsa AFRIKA. DI Sababaraha nagara AFRIKA, SUKA DIDIEU DI UGANDA, SAKOLA tetep Ditutup Pikeun Sieun Éta THE PANDEMIC MUNGKIT KALUAR TANGAN. PEMBELAJARAN JAUH DI AFRIKA nyaéta SUSAH, JEUNG KADANGKEUN Teu mungkin, dipasihan 80% SANGKA SISWA TEU boga aksés ka INTERNET. Pikeun seueur murid, éléktrik TEU dipercaya. LAIN TEU boga listrik di KABEH DI RUMAHNA. >> Langkung lami deui barudak OUT SAKOLA, LEUWIH HEBATNA RISIKO ANJEUN AYA TEU BAKAL malik deui SEKOLAH. REPORTER: UN ARGUES Éta NGABUKA SEKOLAH GAMPANG DI AFRIKA BISA NGARTI GAMPANG NYIEUN JAUH JAUH DINA CUCI THE Nyebarkeun COVID-19. REPORTER: Ieu PATRICK DI BEIJING. DI SEKOLAH DIDIEU, SISWA DITANGGU STAGGERED GRADE, JEUNG LINE-UP Hareup GURU ANJEUN, Sateuacan aranjeunna diidinan dina jero Liwat Ngalangkungan Skrining Titik, Dimana Murid gaduh aranjeunna SUHU DIKETEP. Aya hiji deui cek sakali deui Ngahontal kelas. Ieu bagian tina naon anu disebut ANTI-PANDEMIK BARU NORMAL DI BEIJING. Pikeun ngajaga COVID-19 DI BAY, GAGAS PESANAN, TI KINDERGARTEN, KABEH CARA Ngalangkungan Sakola Luhur. >> Aranjeunna ngalakukeun seueur hal, Siga disuntikan alkohol, ngagunakeun GUNSUR PENGUKUR SUHU, JEUNG Aranjeunna ngajantenkeun kami nganggo masker sadidinten PANJANG. REPORTER: PANUTUP KA 600,000 MAHASISWA AYEUNA DEUI KA SAKOLA DI MODAL. SABIJI, Éta SIKAPAN KADUA DINA NANGTUNG KELAS UNDERWAY. Sawatara Pertengahan sareng Sakola Luhur DIULANG DINA APRIL, Sateuacan A KLUSTER INFEKSI DI INI SEKOLAH PANGSA JUNEUTAN DITUTUP DEUI. TAPI AYA TIASA KASUS LOCALLY-TRANSMITTED IN BEIJING SANGGUNG TAMAT JULAI. AYA CHINA, JALMA ANU Yakin nagara urang NGALEUNGKEUN VIRUS. MASKEUN TEU WAJIB LAIN DINA UMUM. Sababaraha murid TEU NINGALI THE Titik Aturan Sakola Ieu. >> Sakapeung kuring bakal ngaleupaskeun SAMENTAWIS. Kuring TEU DITONTON GAGAT SADAYANA. REPORTER: Kusabab éta JANTUNG POLITIK CHINA, BEIJING GEUS Sawatara Ti PREVENTIASI COVID TERTINGKAT PROTOKOL DI NEGARA. LOBA Watesan Nyaéta GRATIS DIANGGAL AYEUNA HASIL AS KAS BARU INFEKSI parantos dibéntenkeun BANGSA, Tapi Otoritas TEU KUDU NGANGGUNG PANUTUP DINA KANDUNGAN NGUKUR ALTOGETER Iraha wae. KOMPLIKENSI BISA NGALUNGKEUN THE NEGARA DEUI DEUI DIPANGGUHAN VIRUS. KOREA Kidul PEMBELAJARAN Hésé CARA. ENGNA GRAPPLING DENGAN RESURGENSI SANGSA PEMERINTAH dileupaskeun Watesan Awal Agustus. Kira-kira 200 Kasus Anu Disambungkeun ka A SAKOLA DI SEOUL, Maksakeun Otoritas Pikeun nempatkeun kelas NGANGGO. >> Kota-kota SEOUL, INCHEON , JEUNG PROVINSI GYEONGGI Kersa SWITCH TO FULL JAUH PEMBELAJARAN. REPORTER: Murid akhir taun Nyandak Ujian Login Koléksi ADALAH EKSPÉT. TAPI TEU JELAS KAPAN LAIN BISA UIH DEUI. KAS COVID DI JEPANG ANU BISA BATAS. MURID DIDIEU KEMBALI AWAL DI Agustus Éta ogé ogé - jauh DIAJAR ANJEUN Hésé Pilihan. THE PANDEMIC'S EXPOSED MASSIVE NGABAGI DIGITAL DI NEGARA. KOMUNITAS SURVEY PENDIDIKAN DITEMUKAN HANYA 10% SEKOLAH UMUM DITAWAR INSTRUKSI ONLINE SUSUS SEKOLAH DIPUTUS DINA MARET. Kritik Saur JEPANG JATUH BELAKANG DINA TEKNOLOGI KLASIK, JEUNG SISWA MAH LEUWIH HAMPIR TÉKSBUKI JEUNG TABLET KURANG. DI HONG KONG, AYA LAIN RÉBAH TEKSBOOK, SAKOLA SIAP TO BUKA. Pamaréntah dituduh SENSORI ANJEUNNA Pikeun NGAJANGKEUN PENDIDIKAN PATRIOTIK. >> Abdi moal nyarios éta Saringan Politik, Naon Anu Urang Laksanakeun IS, PROFESIONAL, KITU KITUJAK Téks Téks parantos aya di PASAR, JEUNG SEDIAAKEUN Sababaraha Saran PROFESIONAL KA Penerbit. REPORTER: ANU SIEUN OGÉ Ngeunaan kumaha NEW, JEUNG KEAMANAN NASIONAL NGECAPKEUN Hukum bakal mangaruhan sakola. DITANGKULKEUN KU BEIJING TO QUELL UNREST AND nelepon Pikeun MERDEKA, Sababaraha GURU JEUNG Murid anu hariwang naon anu aranjeunna carioskeun SEKOLAH MUNGKIN TANPA DIALAH DI GAGAL. JEUNG DENGENG KÉTENSIH MASIH SIMMER DI JEUNG KALIMAH MURID PROTESTER, KUMAHA SAKOLA DI HONG KONG HANDLE COVID Hungkul Nyanghareupan MASALAHNA. Pikeun "Berita PBS," Abdi PATRICK FOK, DI BEIJING. REPORTER: Abdi MICHAEL BALEKE DI KAMPALA. JUDY: KOTA LOUISVLLE Diumumkeun RÉSETNYA ANJEUN DENGAN KELUARGA BREONNA TAYLOR, ENAM BULAN SABELA ANJEUN DITUTUP KU POLISI JEUNG PATINA JADI A REFRAIN protés nasional. AS AMNA NAWAZ NYAJARKEUN KAMI, POLISI Parobihan mangrupikeun bagian tina éta PERJANJIAN. TAPI PERTANYAAN LEBIH gedé BIAYA JENAYAH POTENSI Ngalawan petugas tetep Hareup JEUNG PUSAT KA KELUARGA Sareng seueur di sakitar nagara. LAPORA: DINA PANÉNA KELUARGA, SATU LENGKAP Nuju kaadilan Pikeun BREONNA TAYLOR. >> Ngan ukur mimiti Meunangkeun kaadilan pinuh pikeun BREONNA. ROH ANJEUN CANTIK JEUNG PRIBADI NU NGALAKSAK LALAKI KABEH KAMI DI DASAR, JADI Punten teraskeun nyarioskeun nami na. REPORTER: Dinten ayeuna, kota di LOUISVILLE diumumkeun A $ 12-Juta pakampungan kalayan IBU TAYLOR TAMIKA PALMER SÉSA MANÉHNA NGADÉNGKEUN KANA BUDAK ANJING KU PULIS. LOUISVILLE MAYOR GREG FISCHER. >> Abdi teu tiasa ngamimitian ngabayangkeun MS. Nyeri PALMER, JEUNG AKU DEPET, NGALUPA HAMPURA BREONNA PATI. REPORTER: Éta mangrupikeun anu paling ageung Pernah mayar ku kota di A Kasus SALAH PULIS, JEUNG THE Bérés ngalebetkeun rangkep tina REFORMS POLISI. >> Sebutkeun nami na! >> BREONNA TAYLOR! REPORTER: KATUNGGUHAN DATANG SELEPAS BULAN protés NURUT BREONNA TAYLOR'S PATI. EMERGÉNSI 26 taun Téhnik médis ditémbak di DINA RUMAHNA 13 MARTI BY POLISI LOUISVILLE, LAYANAN A HARANSI Obat. POLISI NYarioskeun Peuting Éta NGENTI DIRI Sateuacanna Ngabobol panto TAYLOR. TAPI BOJFRIEND ANJEUN - KENNETH WALKER - NYAETA TEU PERNAH NGADENGENG ITU, panginten éta mangrupikeun palanggaran, JEUNG NGADULU SATU SINGLE TEMBANG TI HIS PISAN LISENSI. POLISI DIPERBALIK, Nembak TAYLOR LEUWIH DARI 8 KALI, JEUNG MAWÉHNYA. TEU NAROKO DITEMUI DI RUMAH. Tina tilu pejabat anu kalibet, Ngan ukur hiji anu tiheula di bulan Juni. PISAH, JENAYAH PANALUNGTIKAN TEU KANGGO KU KENTUCKY ATTORNEY UMUM DANIEL KAMERON. >> Sebutkeun nami na. >> BREONNA TAYLOR. REPORTER: Tapi CARITA TAYLOR TETAP DI PUSAT A PEMILIKAN GERAK BANGSA Kaadilan Nasional, REFORSI POLISI, JEUNG NGINGET JELEMA NGOMONG NYA NGARAN. KATUNGGUAN MUNGKIN KUDU DITANGGO ENAM BULAN, TAPI HANYA HANYA Patali sareng kulawarga kulawarga TAYLOR Jas sipil. Sareng TEU ADA KASUNJUKAN SALAH KU KOTA OF LOUISVILLE DINA HENTURAN Dinten ayeuna. KABEH PANON AYEUNA AYEUNA DI KENTUCKY ATTORNEY UMUM, NINGALI IF Muatan CRIMINAL ngalawan Petugas bakal di file ngagabung Abdi ayeuna kanggo ngabahas hal ieu, nyaéta HANNAH GERAK. Anjeunna ahli sareng aktipitas di LOUISVILLE, anu parantos mingpin TELEPON Pikeun KAADILAN DI BREONNA NAMA TAYLOR. WILUJENG DEUI KA "NEWSHUR." HATUR NUHUN SALIRA. Sateuacan Urang Ngaguar Kana Ieu Detil, Abdi hoyong réaksi anjeun BERITA Dinten ayeuna. GEUS lami pisan sumping. Abdi hoyong terang, naon anu anjeun PIKIR? >> ITU parantos lami. . DATANG Kuring pasti EMOSI. Éta RASA PALING EMOSI Pikeun kuring ningali BREONNA TAYLOR'S Indung meunang sababaraha bentuk kaadilan Pikeun budak awéwéna. REPORTER: KAMI NYAETAEUN HENTEU Ngan ukur $ 12 JUTA. CD PANGSAÉNA LEUNGEUNG - KOTA PEMBAYARAN DINA KOLEKSI POLISI KASUS. AYA GOLONGAN SADAYANA REFORMS. Aranjeunna ayeuna bakal ngabutuhkeun APROVAL Tina HAMPIRAN PENCARIAN Sateuacanna Nuju ka Hakim. Aranjeunna bakal nawiskeun kiridit imah PARA PARA pejabat HIRUP NYATA DALAM KOTA POLISI. Aranjeunna hoyong ngembang ubar jeung PENGUJIAN ALKOHOL UNTUK PEGAWAI TERLIBATKEUN PADA PEMILIHAN. Éta ngan saeutik tina SOROTAN. Nalika anjeun ningali kana référénsi éta, Nalika anjeun ningali Kakuisaran henteu saé ku POLISI ngalawan AMERIKA HIDEUNG, Naon rupa anjeun PIKIR REFORMA JEUNG ANJEUN? >> Pasti bakal nyandak Wujudkeun ieu référénsi dina DARAH NYATA DI KOMUNITAS. Kuring bakal nyatakeun yén kuring ENCOURAGED Éta pikeun ieu janten jas sipil Pikeun REFORMASI POLISI KUDU DIPIKSA IEU. Kuring henteu terang upami kuring kantos ningali Yen anu kantos janten pasualan Nalika aya pamayaran kanggo SALAH PULUH, POLISI KUTUTAN, JEUNG PEMBUNUHAN A Jalma di Leungeun THE POLISI. Abdi ngahaturkeun nuhun ka BREONNA Kulawarga TAYLOR Éta Pikir gaduh réformasi pulisi DITERTU KA LAWSUIT SIVIL JEUNG I NYAHO Éta MS. Bakaker saur ITU TEU BISA, AYA AKAN TEU HUKUMAN SIVI TANPA JENIS Tina réformasi pulisi. REPORTER: Éta leres. URANG NANGAR TI. KADUA SOROTA TI KELUARGA, Nyebatkeun yén aranjeunna terang REFORMS KUDU JADI bagian tina urusan. TAPI AING ENGKE, ANU AYA Référénsi tambahan anu saur anjeun PERLU? >> Sigana mah aya tambahan REFORMS. URANG BAGI BAGIAN THE POPULASI PASTI NELepon Ngaleungitkeun Pulisi. . Nalika anjeun ningali DEFUNDING THE POLISI JEUNG Oge NINGALI REFORMASI POLISI, KUMAHA Urang Gawe sareng komunitas pikeun DUA hal éta tiasa dianggo NGABANDUNG? SAKURANG ENTIK ANJEUN HEBAT Kasempetan pikeun Pulisi TO BENER hirup di KOMUNITAS ANJEUN ANJEUN PULIS, TO Bener NYAHO JALMA DI Kadeudeuh. Abdi resep yén éta ogé disebatkeun AYA ANJEUN JENISAN VOLUNTEERISME pikeun pulisi, JADI Aranjeunna tiasa leres-leres terang kana JALMA ANJEUNGNA NGAPOLIK JEUNG MUNGKIN, Éta bakal TUNGGAL Sababaraha BRUTALITAS POLISI. AING TEU KITU URANG MASIH KUDU Cara anu panjang sapertos kitu nalika Datang ka Kaadilan Pikeun BREONNA TAYLOR JEUNG Kaadilan DI KOMUNITAS. REPORTER: JEUNG WE NU NGADÉNG Sababaraha jalma anu nyarios dinten ayeuna DINA Éta Konperénsi Pencét Sareng Anjeunna NGARAN, NGOMONG JEUNG TEU PERCAYA Bakal aya kaadilan lengkep dugi Éta patugas ditangkep JEUNG DIKASAR. Kami nyebatkeun yén perhatian UMUM ANJEUN NAMPAKKEUN KANGGO BIAYA KRIMINAL, Éta GRAND JURY DIPIKSA. Abdi KURIUS, Dumasarkeun kana Karya Anjeun JEUNG PANGALAMAN DI LOUISVILLE, Sakumaha IMAN anjeun PROSES NA AYEUNA AYEUNA? >> Pikeun jujur, kuring henteu boga IMAN kana prosés éta. . Abdi nyobian tetep tetep ASA SAHA SAHA AKTIVIS JEUNG Nyarios kaluar di komunitas, tapi Kami parantos ningali kumaha ieu kasus GEUS MAINKEUN JAUHNA Amérika Serikat. Abdi henteu ngarepkeun yén urang BISA LENGKAP JEUNG PENUH Kaadilan Pikeun BREONNA TAYLOR. Unggal dinten, kuring nyobian pikeun gugah sareng ENVISI SÉSÉSA Béda, ANJEUN KAMERON UMUM ATTORNEY BAKAL NINGALI BRIAND A A Awéwé Hideung Héjo 26 Taun Anu Éta DIPANGSA DI DI RUMAHNA, NYA KUDU MASIH KIEU DIDIEU AYEUNA, ITU MANÉHNA NGARASA KAADILAN. Upami saha ieu - Upami saha KAMI DIDIEU Kieu, indit ka urang WILIRAN JEUNG BATUR JEUNG Bunuh Diri, URANG BISA DIBAYAR. AING TEU KURANG KURANG KUDU BISA SABAB SATAHA Mangrupikeun patugas pulisi. REPORTER: JEUNG sacara sah anjeun gaduh Kadenge, Sababaraha Jalma Nyebatkeun Éta AN NANGTUNG PERANGGUNGAN sacara sah pikeun patepung PAYUNG, Lantaran Patugas BISA NGANGGO DEFÉS DIRI. Aranjeunna terang aya anu nembak heula Nuju ka aranjeunna di awal. Abdi panasaran upami ayeuna urang RESTITUSI HANYA ADIL KAADILAN Éta asalna dina nami BREONNA TAYLOR, NAON MANÉHNA PIKIR RESPONSEÉNA JEUNG TI Anjeun sareng anu sanés dina komunitas? >> Jalma di komunitas ieu bakal JADI SANGET PISAN. Ieu mangrupikeun komunitas anu ngagaduhan DILAKSAN SALAWANEUN KU ANU KUDU JADI. Aya anu pasti aya sajumlah ton TRAUMA anu parantos lumangsung LOUISVILLE JEUNG ieu kota ANU PERLU DASAR. PARA PÉNGORA TEU KITU DENGAN HANYA HANYA AKAN NYIEUN DEUI TRAUMA DI KOMUNITAS JEUNG Terus terang kuring henteu nyangka éta bakal LUNGGUH ogé pikeun jalma anu ngagaduhan PROTES Pikeun LEBIH 100 POÉ. Jalma anu protés téh Nungtut kaadilan pinuh. URANG SENANG BAGJA Pikeun RIHANNA IBU TAYLOR. URANG PASTI DITANGGU DIDIEU BAKAL JEUNG - BREONNA IBU TAYLOR. URANG PASTI DITANGGU DIDIEU BAKAL JADI RÉSÉRITISI. TAPI NGAN SAUKUR LANGSUNG AIRPLANE, AYA ADALAH dua jangjang. URANG SADAYANA RESTITUSI JEUNG KAMI OG OG PERLU NGISI KRIMINAL ngalawan Patugas. REPORTER: ANJEUNA Dinten-Dinten Protés, selametan, mesin PANUNGGULAN, JALMA NGASERKEUN YAKINNA NAMA TERUS DIKASTI JEUNG TEKANAN DITETEP. Kumaha saur anjeun léngkah ieu Dinten ayeuna hartosna kanggo anu sanés Kas anu urang henteu ogé NGADENGENG perkawis nami hideung Awéwé dibunuh? >> Sigana ieu pisan LANGKAH PENTING, Khususna Pikeun Awéwé Héjo Anu Tiasa DIPANGSA KU PULIS JEUNG DIHADAP Keuntungan ti pulisi. SABADU KITU BREONNA TAYLOR TÉH DUA hal anu dilakukeun ngalawan dirina, MANÉHNA HIDEUNG JEUNG AWEWÉ. Éta sering dimana batu sareng A TEMPAT Hésé COLLIDE Pikeun HIDEUNG Awéwé di Amérika ieu nyaéta panggero OUT anjeun moal tiasa teraskeun BRUTAL AWEWE HIDEUNG JEUNG PEMBUNUHAN Aranjeunna di imahna sareng éta BAKAL OKÉ ATAWA DITERIMA. NU TUNGGAL Dinten ayeuna. REPORTER: Éta téh HANNAH GERAK, Gabung sareng urang ti LOUISVILLE, KENTUCKY. PIKIR JANGKITNA JANGJANGNA KA WAKTU. - hatur nuhun pisan kanggo anjeun WAKTU. >> hatur nuhun. JUDY: JEUNG KITU “BERITA” Pikeun wengi ayeuna. Kuring JUDY WOODRUFF. GABUNG KA URANG ONLINE JEUNG DEUI Isukan MALAM. Pikeun urang sadayana dina "PBS NEWSHOUR, ”HATUR NUHUN. Punten tetep aman sareng urang tingali ANJEUN MANEH. >> PEMBIAYAAN UTAMA pikeun "PBS NEWSHOUR "GEUS DITANGGUHKEUN KU - >> Nalika dunya meunang LENGKAP, LOBA NU NGALAMikeun PIKIRAN MANEH. Kalayan kabeungharan kasatiaan JEUNG MANAJEMEN, PENASIHAT DEDIKASI BISA TAILOR SARAN JEUNG Saran kana kahirupan anjeun. Éta kabeungharan Kasatiaan >> Sélulér Konsumén. JOHNSON & JOHNSON. RASELAN BNSF. JASA KEUANGAN RAYMOND LAMA JAMES. CARNEGIE CORPORATION OF BARU YORK, INOVASI DUKUNGAN DI PENDIDIKAN, DEMOKRATIK ENGAGEMENT, JEUNG KEMBANGAN DAMANG INTERNASIONAL JEUNG Kaamanan di CARNEGIE.ORG. JEUNG DENGAN DUKUNGAN ANTARA Ieu INDIVIDU JEUNG INSTITUSI. PROGRAM ieu dijantenkeun tiasa Ku KORPORASI UNTUK UMUM Nyebarkeun jeung ku SUMBANGAN KA PBS Anjeun Stasion ti panempo sapertos anjeun. HATUR NUHUN. [CAPTIONING DILAKUKAN KU INSTITUT CAPTIONING NASIONAL, Anu tanggel walerna pikeun na Eusi CAPTION JEUNG AKURASI.] >> Ieu "PBS NEWSHOUR JABAR," TI WETA STUDIOS DI WASHINGTON Sareng Rakan-réncang Kami di Anu Leumpang SEKOLAH CRONKIT JURNALISME DI AT UNIVERSITAS NEGERI ARIZONA. ♪

Episode langsung PBS NewsHour West, Séptémber 15, 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.901" dur="2.369"> URANG NGASARKEUN NGALUNGKEUN GLOBE KA </text>
<text sub="clublinks" start="3.303" dur="5.338"> Panggihkeun kumaha nagara-nagara sanésna </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="5.271"> PENDIDIKAN Nanganan. </text>
<text sub="clublinks" start="8.775" dur="1.668"> CHARLOTTE WESLEY: Abdi resep </text>
<text sub="clublinks" start="9.809" dur="1.735"> DATANG DEUI sabab kuring parantos leungit </text>
<text sub="clublinks" start="10.576" dur="4.471"> KUDU DIDIEU JEUNG KUDU SANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="11.678" dur="4.07"> NANGTU DINA KARYA EKSTRA JEUNG KURING </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="1.501"> Sanggup ningali babaturan kuring, sareng </text>
<text sub="clublinks" start="15.881" dur="1.469"> GURU, TAPI ANJEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="16.816" dur="1.268"> SUSAH DATANG DEUI sabab </text>
<text sub="clublinks" start="17.483" dur="2.035"> OBVIOUSNA ANA PERATURAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="18.217" dur="4.371"> KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="15.582"> JUDY: SADAYANA JEUNG LEUWIH HAMPIR </text>
<text sub="clublinks" start="22.722" dur="16.65"> Wengi ayeuna "PBS NEWSHOUR." </text>
<text sub="clublinks" start="36.169" dur="5.305"> >> PEMBIAYAAN UTAMA Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="39.505" dur="4.004"> "NEWSHOUR" GEUS DITANGTUNGKEUN KU. </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="3.47"> >> PEDIATRIC Surgeon. </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="1.735"> VOLUNTEER. </text>
<text sub="clublinks" start="46.112" dur="3.236"> ARTIS TOPIARY. </text>
<text sub="clublinks" start="48.815" dur="0.867"> KEUANGAN RAYMONDJAMES </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="2.569"> Piwuruk. </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="1.801"> Saran TAYLOR Pikeun Mantuan Anjeun hirup </text>
<text sub="clublinks" start="52.184" dur="1.902"> HIRUP anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="53.353" dur="5.238"> KAHIRUPAN, RÉCANA-RÉKA. </text>
<text sub="clublinks" start="54.32" dur="5.305"> >> salami 25 taun, Konsumén </text>
<text sub="clublinks" start="58.858" dur="3.203"> Sélulér parantos nawiskeun NO </text>
<text sub="clublinks" start="59.759" dur="3.003"> RENCANA WIRELESS KONTRAK DIKANCANG </text>
<text sub="clublinks" start="62.195" dur="4.303"> Pikeun ngabantosan jalma ngalakukeun langkung seueur tina naon </text>
<text sub="clublinks" start="62.895" dur="4.337"> MARANÉHANANA KAWAS. </text>
<text sub="clublinks" start="66.632" dur="1.301"> LAYANAN PELANGGAN ASAS AS </text>
<text sub="clublinks" start="67.366" dur="0.934"> PASTI BISA Mantuan Manggihan rencana anu </text>
<text sub="clublinks" start="68.067" dur="2.068"> NGASUKUR KA Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="68.935" dur="1.601"> Pikeun Diajar Langkung Deui, NGUNJUNG KONSUMER </text>
<text sub="clublinks" start="70.269" dur="3.037"> Sélulér.TV. </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="7.039"> >> JOHNSON & JOHNSON. </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="5.204"> BMS F RAILWAY. </text>
<text sub="clublinks" start="81.047" dur="2.168"> - BNSF RAILWAY. </text>
<text sub="clublinks" start="82.849" dur="5.505"> ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="83.483" dur="6.172"> >> JOHN SA JAMES L </text>
<text sub="clublinks" start="88.922" dur="1.567"> DASAR KAHAYANGAN, FOSTER </text>
<text sub="clublinks" start="89.789" dur="1.101"> INFORMASI JEUNG ENGAGED </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="6.873"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="93.026" dur="5.038"> >> Sareng ku dukungan anu teras-terasan </text>
<text sub="clublinks" start="97.63" dur="9.91"> Tina INSTITUSI ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="106.039" dur="4.437"> PROGRAM ieu dijantenkeun tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="107.673" dur="3.937"> Ku KORPORASI UNTUK UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="110.61" dur="2.869"> Nyebarkeun jeung ku </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="1.668"> SUMBANGAN KA PBS Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="113.613" dur="4.871"> Stasion ti panempo sapertos anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="6.138"> HATUR NUHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="119.919" dur="1.801"> JUDY: Dinten ieu sareng langkung ti langkung </text>
<text sub="clublinks" start="120.686" dur="1.735"> Bagikeunana tina Berita Iklim, WE </text>
<text sub="clublinks" start="121.854" dur="1.335"> NGAHILUP heula ka imah bodas </text>
<text sub="clublinks" start="122.622" dur="4.771"> HUKUM SELATAN, JEUNG PANANDARNA </text>
<text sub="clublinks" start="123.322" dur="5.005"> PERJANJIAN ARAB-ISRAELI Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="1.434"> Dina abad ka saparapat, saperti Israel </text>
<text sub="clublinks" start="128.461" dur="1.168"> Hubungan NORMALISikeun sareng </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="10.043"> BAHRAIN JEUNG ARAB UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="10.243"> ÉMIRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="139.272" dur="1.367"> Dina hiji waktos, urang bakal kéngingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="140.139" dur="1.067"> TAMPILAN PRESIDEN TOP </text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="1.067"> Piwuruk JARED KUSHNER. </text>
<text sub="clublinks" start="141.34" dur="1.168"> TAPI Kahiji, HASIL ASING </text>
<text sub="clublinks" start="141.974" dur="1.301"> CIFESPONDENT NICK SCHIFFRIN </text>
<text sub="clublinks" start="142.641" dur="1.669"> NGABUNGKEUN GANGGUNG HASIL </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="1.268"> JEUNG AYEUNA AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="144.444" dur="3.269"> [TEPAK] </text>
<text sub="clublinks" start="145.478" dur="2.936"> REPORTER: ISRAEL, BAHRAIN, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="147.847" dur="1.668"> EMIRAT ARAB UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="148.547" dur="3.771"> PERNAH GAMPANG PERANG. </text>
<text sub="clublinks" start="149.649" dur="2.97"> TAPI SADayana SADAYANA DIPANGSA DARI SPARKS Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="2.135"> DAMAI. </text>
<text sub="clublinks" start="152.752" dur="2.635"> >> SANGSA DEKAD DIVISI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="154.721" dur="2.435"> BANGSA, URANG MARANGKEUN AYEUNA A </text>
<text sub="clublinks" start="155.521" dur="4.971"> BARENG TENGAH Wétan. </text>
<text sub="clublinks" start="157.29" dur="6.306"> >> KADAMATAN INI JEUNG EVENTUALLY </text>
<text sub="clublinks" start="160.626" dur="4.371"> NGALAMBARKEUN NGASARKEUN NEGARA LAIN, </text>
<text sub="clublinks" start="163.73" dur="8.374"> JEUNG ULTIMAL IT BISA TUNGTUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="165.131" dur="10.41"> Konflik ARAB-ISRAELI SADAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="172.238" dur="3.937"> >> Urang parantos nyakseni A </text>
<text sub="clublinks" start="175.675" dur="1.234"> Ngarobih dina haté THE </text>
<text sub="clublinks" start="176.309" dur="2.702"> Wétan Tengah, Parobihan Anu Bakal </text>
<text sub="clublinks" start="177.143" dur="6.473"> Kirimkeun HARAPAN Sakumna Dunya. </text>
<text sub="clublinks" start="179.145" dur="5.605"> REPORTER: NORMALISASI </text>
<text sub="clublinks" start="184.217" dur="1.868"> PERJANJIAN JANJI PERJANJIAN Pikeun netepkeun </text>
<text sub="clublinks" start="184.884" dur="4.004"> Sengketa TANPA kakuatan, </text>
<text sub="clublinks" start="186.219" dur="3.87"> NGADEGKEUN EMBASSIES, NYiptakeun </text>
<text sub="clublinks" start="189.021" dur="4.137"> BUNGA LANGSUNG, JEUNG NGEMBAR </text>
<text sub="clublinks" start="191.791" dur="2.569"> INVESTASI, TOURISME, JEUNG PERDAGANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="193.459" dur="1.602"> Nagara Bagikeun Ékonomi </text>
<text sub="clublinks" start="194.494" dur="1.301"> Kapentingan dina urusan anu ngalegaan </text>
<text sub="clublinks" start="195.194" dur="1.201"> TI TEL AVIV, KA BISNIS UAE </text>
<text sub="clublinks" start="195.928" dur="2.469"> MODAL DUBAI. </text>
<text sub="clublinks" start="196.529" dur="2.769"> >> MANFAAT EKONOMI HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="198.531" dur="2.936"> Tina RASMI KAMI AKAN NGARASA </text>
<text sub="clublinks" start="199.432" dur="3.002"> Sakitar Daérah Urang, Sareng Kersa </text>
<text sub="clublinks" start="201.601" dur="4.404"> Ngahontal unggal hiji warga urang. </text>
<text sub="clublinks" start="202.568" dur="4.171"> REPORTER: Nagara ogé </text>
<text sub="clublinks" start="206.139" dur="1.868"> Bagikeun Sieun ISLAM POLITIK, </text>
<text sub="clublinks" start="206.873" dur="2.802"> JEUNG IRAN. </text>
<text sub="clublinks" start="208.474" dur="3.937"> SHIA IRAN ngancam Israél JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="209.809" dur="5.438"> NEGARA SUNNI BAGI THE </text>
<text sub="clublinks" start="212.545" dur="3.77"> MISSILE TERBESAR DAERAH </text>
<text sub="clublinks" start="215.381" dur="1.935"> INVENTORI JEUNG PROXI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="216.449" dur="3.336"> NGEMBARKEUN PANGARUHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="217.45" dur="4.47"> ANALISIS OG NYARIOS Dinten ayeuna perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="219.919" dur="2.602"> DIBAGI RAGU KUMAHA US </text>
<text sub="clublinks" start="222.255" dur="1.701"> KOMITMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="223.056" dur="1.568"> ISRAEL AYEUNA NINGALI KALING PALING PALING </text>
<text sub="clublinks" start="224.09" dur="4.47"> Dipercaya, Mitra REGIONAL. </text>
<text sub="clublinks" start="227.126" dur="3.87"> UAE NU HAYANG Mésér </text>
<text sub="clublinks" start="228.694" dur="4.271"> SENJATA AMERIKAN kaasup kana </text>
<text sub="clublinks" start="232.465" dur="2.168"> F-35 JEUNG Mésér ALUS SAÉ </text>
<text sub="clublinks" start="233.499" dur="2.669"> WASHINGTON DI ANTARA SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="234.767" dur="2.569"> Kritik nagara pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="236.302" dur="6.873"> NULANGKEUN MIMPINA PERANG DI YEMEN </text>
<text sub="clublinks" start="237.47" dur="6.339"> KITU DIPATUHAN Puluhan Réwu. </text>
<text sub="clublinks" start="243.309" dur="1.835"> Sateuacan dinten ayeuna, US parantos </text>
<text sub="clublinks" start="244.544" dur="1.301"> NGADOMONG DUA Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="245.278" dur="3.302"> PERJANJIAN ARAB-ISRAELI, DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="247.18" dur="1.968"> JORDAN JEUNG EGYPT, SAHAJAU </text>
<text sub="clublinks" start="248.714" dur="3.27"> TANPA DAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="250.883" dur="1.935"> TAPI NINGGALKEUN DILÉSÉK DINA - </text>
<text sub="clublinks" start="252.118" dur="1.134"> KONFLIK INTI ISRAEL DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="252.952" dur="2.335"> PALESTINIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="254.354" dur="1.834"> Émirat Nyebatkeun NORMALISASI </text>
<text sub="clublinks" start="255.421" dur="4.17"> ANALISASI ISRAELI HALTED OF </text>
<text sub="clublinks" start="256.322" dur="4.07"> KATUNGGUAN DI BANK BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="259.725" dur="1.468"> TAPI DINA MAJLIS, </text>
<text sub="clublinks" start="260.526" dur="6.907"> Militan di GAZA MISI MISI </text>
<text sub="clublinks" start="261.327" dur="7.04"> Kana kota-kota ISRAELI. </text>
<text sub="clublinks" start="267.567" dur="1.434"> Sareng Isuk-isuk ieu, PALESTINIAN </text>
<text sub="clublinks" start="268.501" dur="1.201"> DI BANK BARENGAN KALAKUAN </text>
<text sub="clublinks" start="269.135" dur="2.068"> NORMALISASI diprotes sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="269.835" dur="2.803"> DAMAI. </text>
<text sub="clublinks" start="271.337" dur="3.303"> PALESTINI JEUNG réa DAERAH </text>
<text sub="clublinks" start="272.772" dur="2.402"> ANALISIS PERHATOSAN WILAYAH DAERAH IS </text>
<text sub="clublinks" start="274.774" dur="3.536"> Teu mungkin, TANPA </text>
<text sub="clublinks" start="275.308" dur="4.57"> DAMI ISRAELI-PALESTINIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="278.444" dur="3.536"> >> Konflik anu nyata nyaéta A </text>
<text sub="clublinks" start="280.012" dur="4.071"> Konflik PALESTINIAN-ISRAELI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="282.114" dur="3.403"> KITU ANU PERLU DIBUTA. </text>
<text sub="clublinks" start="284.217" dur="2.001"> Ieu hiji-hijina cara pikeun badami </text>
<text sub="clublinks" start="285.651" dur="7.574"> Sareng Kaamanan sareng Késtabilan di </text>
<text sub="clublinks" start="286.351" dur="8.309"> DAERAH ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="293.359" dur="2.235"> REPORTER: AS NGarepkeun Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="294.794" dur="1.534"> Nyiptakeun MOMENTUM Teu Sesa </text>
<text sub="clublinks" start="295.728" dur="3.803"> ANU NGasingkeun PALESTINIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="296.462" dur="5.239"> Sateuacanna, Dinten ayeuna ngadamel </text>
<text sub="clublinks" start="299.665" dur="3.27"> Ngalangkungan naon anu kantos janten panutup </text>
<text sub="clublinks" start="301.834" dur="1.835"> - KOMUNITAS ISRAELI-GULF </text>
<text sub="clublinks" start="303.069" dur="1.501"> REALIGNMEN TENGAH Wétan. </text>
<text sub="clublinks" start="303.803" dur="2.268"> Demi "PBS NEWSHOUR," Abdi NICK </text>
<text sub="clublinks" start="304.704" dur="6.539"> SKIFRIN. </text>
<text sub="clublinks" start="306.205" dur="5.805"> JUDY: JEUNG AYEUNA KA JARED KUSHNER, </text>
<text sub="clublinks" start="311.377" dur="1.067"> SÉNIOR SÉBIAR KA PRÉSIDén </text>
<text sub="clublinks" start="312.144" dur="1.101"> TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="312.578" dur="1.234"> Anjeunna maénkeun peran konci dina </text>
<text sub="clublinks" start="313.379" dur="1.134"> NEGOTIASI PELAYARAN ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="313.946" dur="7.14"> JEUNG ANJEUN GABUNG KA URANG TI Bule </text>
<text sub="clublinks" start="314.647" dur="7.073"> IMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="321.22" dur="4.671"> HATUR NU NGABATU KA URANG. </text>
<text sub="clublinks" start="323.623" dur="4.604"> Hayu atuh urang taroskeun perkawis urusan jual beuli </text>
<text sub="clublinks" start="326.159" dur="6.205"> SUSUS ALUS SANGGO PANUTU - TANDA </text>
<text sub="clublinks" start="328.36" dur="4.705"> Perjanjian Damai, Tapi ieu </text>
<text sub="clublinks" start="332.498" dur="3.837"> ANTARA Nagara anu parantos </text>
<text sub="clublinks" start="333.7" dur="3.269"> Kungsi hubungan dagang JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="336.469" dur="1.401"> Hubungan DIPLOMATIS KA </text>
<text sub="clublinks" start="337.67" dur="1.401"> LIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="338.003" dur="1.402"> ANJEUN PASTI JADI ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="339.205" dur="2.97"> Babaturan? </text>
<text sub="clublinks" start="339.538" dur="5.039"> >> Mimiti sadayana, éta hébat pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="342.308" dur="3.303"> Janten sareng anjeun, tapi aranjeunna henteu </text>
<text sub="clublinks" start="345.144" dur="1.034"> Boga hubungan dagang ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="345.744" dur="3.837"> Hubungan DIPLOMATIK. </text>
<text sub="clublinks" start="347.48" dur="3.002"> DUA MINGGU SUDAH, ARAB EMIRAT </text>
<text sub="clublinks" start="349.882" dur="3.87"> Ngadamel KASIHAN BOYCOTT Éta </text>
<text sub="clublinks" start="350.616" dur="4.438"> Nuju lumangsung salami 48 taun </text>
<text sub="clublinks" start="354.32" dur="2.001"> ISRAEL JEUNG SAUDI ARABIA DIBUKA </text>
<text sub="clublinks" start="355.187" dur="4.338"> AIRSPACE NGEUNAH Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="356.455" dur="3.804"> BANGSA Komérsial Ti Israél Ka </text>
<text sub="clublinks" start="359.659" dur="6.506"> Émirat. </text>
<text sub="clublinks" start="360.393" dur="6.406"> Abdi aya di pesawat éta. </text>
<text sub="clublinks" start="366.298" dur="1.235"> Jalma anu ngarti kana </text>
<text sub="clublinks" start="366.932" dur="1.301"> RIWAYAH NYAHO KEHARTA OF </text>
<text sub="clublinks" start="367.666" dur="1.235"> Konflik ARAB-ISRAELI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="368.367" dur="1.268"> Wates wates éta ngan </text>
<text sub="clublinks" start="369.034" dur="4.571"> RUGI JEUNG KALIMAHAN PERDAMAIAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="370.903" dur="3.436"> Israel dina 72 taun na parantos </text>
<text sub="clublinks" start="373.739" dur="4.872"> DUA PEREMPUAN DAMAM JADI DINA </text>
<text sub="clublinks" start="375.541" dur="4.738"> 29 Dinten kamari, parantos aya dua </text>
<text sub="clublinks" start="378.744" dur="2.135"> Langkung Hatur Nuhun ka Presiden TRUMP'S </text>
<text sub="clublinks" start="380.412" dur="2.736"> GAYA UNTRADISI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="381.013" dur="8.074"> Rusak Pikeun Nyiptakeun Béda </text>
<text sub="clublinks" start="383.282" dur="6.473"> PROSPEK Pikeun TIMUR TENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="389.221" dur="1.234"> Naon anu urang ramekeun dinten ieu </text>
<text sub="clublinks" start="389.888" dur="1.268"> BENER-BENER PECAHAN SEJARAH </text>
<text sub="clublinks" start="390.589" dur="1.768"> JEUNG KUMAHA AYA NUNJEUH </text>
<text sub="clublinks" start="391.29" dur="1.969"> Jalma POSITIF MOMENTUM DI </text>
<text sub="clublinks" start="392.491" dur="2.869"> DAERAH KUDU HAYANG HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="393.392" dur="2.87"> ARTIKULASI KAGIATAN BARENG JEUNG TEU </text>
<text sub="clublinks" start="395.494" dur="4.605"> KUDU DIBALIKKEUN KU KONFLIK </text>
<text sub="clublinks" start="397.73" dur="6.74"> Plast - Tukang, Sangkan Jalma </text>
<text sub="clublinks" start="400.232" dur="6.873"> SADAYANA - SADAYANA IMAN, SADAYANA HAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="404.603" dur="3.971"> SANGGAP PELUANG EKONOMI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="407.239" dur="2.703"> TEU DIBOGGAKEUN KU PERANG </text>
<text sub="clublinks" start="408.708" dur="2.002"> ANU KUDU BAKAL TUNGGAL TENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="410.076" dur="3.77"> Wétan pikeun 20 taun ka tukang. </text>
<text sub="clublinks" start="410.843" dur="4.004"> JUDY: Kuring ngarujuk kana </text>
<text sub="clublinks" start="413.979" dur="2.236"> Hubungan anu teu normal antara </text>
<text sub="clublinks" start="414.98" dur="1.902"> Duanana nagara ieu, aranjeunna kagungan </text>
<text sub="clublinks" start="416.349" dur="0.867"> PERNAH GAMPANG GANGGULAN perang sareng hiji </text>
<text sub="clublinks" start="417.016" dur="3.503"> LIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="418.184" dur="3.47"> TAPI MAJALAH DENGAN EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="420.653" dur="7.574"> Kasempetan, Ditinggalkeun Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="421.787" dur="7.074"> HUNGGARA DI PALESTINIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="428.36" dur="1.068"> Langkung ti 5 juta jalma </text>
<text sub="clublinks" start="428.994" dur="1.101"> Hirup dina ramé </text>
<text sub="clublinks" start="429.561" dur="2.937"> WILAYAH JEUNG SIKIT LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="430.229" dur="2.97"> PELUANG EKONOMI Pikeun Aranjeunna, A </text>
<text sub="clublinks" start="432.632" dur="1.034"> Kasempetan pikeun maju, diarepkeun pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="433.332" dur="4.805"> ANAK ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="436.068" dur="3.336"> Dupi rencana di dieu pikeun nyobaan AND </text>
<text sub="clublinks" start="438.27" dur="1.802"> NGasingkeun PALESTIN JADI TI </text>
<text sub="clublinks" start="439.538" dur="3.67"> Aranjeunna kedah sumping dina dewan? </text>
<text sub="clublinks" start="442.675" dur="1.668"> >> NO, PALESTINI gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="443.342" dur="1.234"> NGasingkeun DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="444.476" dur="2.903"> . </text>
<text sub="clublinks" start="444.71" dur="3.403"> RENCANA KAMI KUDU LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="447.513" dur="3.403"> Hal-hal PRAKTISAL, SUKSES THE </text>
<text sub="clublinks" start="449.449" dur="2.535"> CALVES SACRED anu parantos ngabantosan </text>
<text sub="clublinks" start="451.049" dur="1.603"> Hal balik pikeun lila AND </text>
<text sub="clublinks" start="452.151" dur="4.104"> Candak Pendekatan PRAGMATIK. </text>
<text sub="clublinks" start="454.52" dur="3.103"> PRUMPIDEN TRUMP DINA KAHIJI </text>
<text sub="clublinks" start="456.388" dur="2.536"> TRANSIS ASING, AING TEU NYAHO JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="458.324" dur="2.936"> PAMAKITU NYAHO, MANÉHNA LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="459.058" dur="6.106"> STRATEGI JEUNG MANÉHNA NGOMONG KA </text>
<text sub="clublinks" start="462.895" dur="4.905"> 54 Nagara Arab sareng saurna, </text>
<text sub="clublinks" start="465.431" dur="3.103"> Upami urang hoyong nyandak daérah </text>
<text sub="clublinks" start="467.933" dur="2.169"> Sakitar kapentingan umum, abdi hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="468.667" dur="1.769"> Anjeun pikeun nyandak réspon langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="470.236" dur="2.636"> KAMAMPUHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="471.437" dur="1.768"> WAKTU, ISIS NGABARAKATAK </text>
<text sub="clublinks" start="473.005" dur="3.87"> RAMPANT. </text>
<text sub="clublinks" start="474.841" dur="3.002"> Aranjeunna CALIPHATE SIZE OHIO </text>
<text sub="clublinks" start="477.009" dur="5.305"> ANJEUN DESTABILIS JEUNG NGAJALAN </text>
<text sub="clublinks" start="477.976" dur="5.105"> PROXI SADAYANA DAERAH. </text>
<text sub="clublinks" start="482.447" dur="1.335"> Aya seueur hal anu goréng di </text>
<text sub="clublinks" start="483.215" dur="1.134"> SYARAT PEMBIAYAAN TEROR JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="483.915" dur="0.834"> RADIKALIKAN SUSUSUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="484.483" dur="2.202"> GENERASI. </text>
<text sub="clublinks" start="484.883" dur="2.47"> URANG NANGTU LOBA TIYA. </text>
<text sub="clublinks" start="486.819" dur="1.034"> URANG NGAHUSUSKAN WILAYAH </text>
<text sub="clublinks" start="487.486" dur="3.77"> KALIPASI ISIS. </text>
<text sub="clublinks" start="488.154" dur="5.438"> URANG KALUAR DINA RAN HORRIBLE </text>
<text sub="clublinks" start="491.39" dur="5.472"> Ngurus - Urusan IRAN Éta </text>
<text sub="clublinks" start="493.726" dur="3.836"> SAKASALAH SALAH SATU SALAH SIEUN PALSU. </text>
<text sub="clublinks" start="496.995" dur="3.972"> Pernah dilakukeun sareng babandingan pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="497.696" dur="4.738"> BAWAN KATALISTA - PALESTINI, </text>
<text sub="clublinks" start="501.2" dur="2.102"> URANG NGALINGKEUN PANGALINGKEUN BUTUH </text>
<text sub="clublinks" start="502.568" dur="1.268"> Usulan anu kantos nempatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="503.435" dur="4.505"> HADAPAN DINA SEJARAH. </text>
<text sub="clublinks" start="505.171" dur="4.203"> URANG PELUANG 100 PALING AN </text>
<text sub="clublinks" start="508.073" dur="3.07"> RENCANA ÉKONOMI anu butuh $ 50 </text>
<text sub="clublinks" start="509.508" dur="4.104"> Milyar anu bakal dilakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="512.111" dur="2.202"> JUTA KERJA PALESTINIAN, </text>
<text sub="clublinks" start="513.746" dur="2.235"> NGAGANDUNG GDP MERAH JEUNG DIKURANG </text>
<text sub="clublinks" start="514.446" dur="2.136"> Peunteun kamiskinan aranjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="516.115" dur="0.867"> BAKAL NYIEUN JADI BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="516.715" dur="3.303"> BEDAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="2.535"> Urang ogé ngagaduhan Israél pikeun nempatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="520.152" dur="3.537"> Neruskeun Nagara PALESTINI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="520.886" dur="3.571"> PETA. </text>
<text sub="clublinks" start="523.823" dur="1.368"> GEUS AYA KALINGKATAN kamajuan </text>
<text sub="clublinks" start="524.59" dur="5.872"> Dijieun pikeun aranjeunna tapi tungtungna </text>
<text sub="clublinks" start="525.324" dur="5.772"> Dinten, urang moal hoyong katengtreman </text>
<text sub="clublinks" start="530.596" dur="1.201"> Langkung ti éta hoyong perdamaian. </text>
<text sub="clublinks" start="531.23" dur="1.234"> PEMIMPIN maranehanana gaduh kasampurnaan </text>
<text sub="clublinks" start="531.93" dur="1.535"> Lacak catetan henteu ngadamel A </text>
<text sub="clublinks" start="533.299" dur="0.867"> Ngurus. </text>
<text sub="clublinks" start="533.599" dur="1.268"> Janten nalika aranjeunna siap sumping </text>
<text sub="clublinks" start="534.3" dur="1.634"> HADAPAN, PRUMPULAN TRUMP DIPÉLÉNG </text>
<text sub="clublinks" start="535" dur="3.204"> Anjeunna tiasa ngadamel kaayaan di tengah </text>
<text sub="clublinks" start="536.469" dur="2.469"> Wétan Sareng Anjeunna ngawangun anu kuat </text>
<text sub="clublinks" start="538.337" dur="2.469"> Hubunganana sareng jalma anu karaos </text>
<text sub="clublinks" start="539.639" dur="1.901"> DIKUMPULKEUN Sateuacan Anjeunna sumping </text>
<text sub="clublinks" start="540.973" dur="2.669"> Kakuatan sareng panginten aya </text>
<text sub="clublinks" start="541.673" dur="2.67"> PERIL TREMENDOUS - POTENSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="543.776" dur="1.001"> Pikeun PALESTINI Upami urang sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="544.476" dur="2.403"> Gawe bareng. </text>
<text sub="clublinks" start="544.91" dur="4.271"> JUDY: Tapi urang terang kana titik ieu </text>
<text sub="clublinks" start="547.012" dur="4.738"> Aranjeunna nentang kaayaan ieu, sareng éta </text>
<text sub="clublinks" start="550.416" dur="1.768"> RASA SUKA JEUNG BETRAYAL. </text>
<text sub="clublinks" start="551.884" dur="1.067"> KASHNER JARED </text>
<text sub="clublinks" start="552.317" dur="0.935"> , Aranjeunna seueur pisan anu naroskeun ka anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="553.085" dur="1.769"> Ngeunaan. </text>
<text sub="clublinks" start="553.686" dur="4.838"> Abdi hoyong naros ka anjeun ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="555.521" dur="3.704"> CORONAVIRUS, THE PANDEMIC. </text>
<text sub="clublinks" start="558.658" dur="2.102"> Anjeun sareng présidén parantos lebet </text>
<text sub="clublinks" start="559.358" dur="2.669"> Ésénsi Ngusulkeun ka Présidén </text>
<text sub="clublinks" start="560.893" dur="4.604"> GEUS NGADILAKEN BEBAS KERJA. </text>
<text sub="clublinks" start="562.161" dur="4.071"> Sakumaha urang terang, 100 95.000 </text>
<text sub="clublinks" start="565.631" dur="0.934"> AMERIKA parantos maot sapertos anu terakhir </text>
<text sub="clublinks" start="566.365" dur="4.204"> JUMAAT. </text>
<text sub="clublinks" start="569.468" dur="1.702"> Aya 1000 jalma sapoé </text>
<text sub="clublinks" start="570.703" dur="3.737"> DINING DI NEGARA ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="573.639" dur="5.439"> KUMAHA ITU JEUNG KOPERASI MASTERFUL? </text>
<text sub="clublinks" start="578.511" dur="1.267"> >> Mimiti sadayana, balik deui ka </text>
<text sub="clublinks" start="579.211" dur="1.168"> Hal anu terakhir anjeun nyarios sateuacan </text>
<text sub="clublinks" start="579.912" dur="3.102"> URANG GAMPANG KA VIRUS, DI </text>
<text sub="clublinks" start="582.481" dur="2.335"> NEGOTIASI, DULUR SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="583.148" dur="3.87"> Terang dugi ka aranjeunna atos leres. </text>
<text sub="clublinks" start="584.95" dur="3.771"> Sigana mah naon anu anjeun ningali nyaéta A </text>
<text sub="clublinks" start="587.152" dur="2.47"> LOBA POSTURING DI DAERAH </text>
<text sub="clublinks" start="588.854" dur="3.303"> JEUNG PRÉSIDEN TRUMP TELAH DIANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="589.755" dur="3.403"> Tantangan dina sahenteuna </text>
<text sub="clublinks" start="592.324" dur="3.203"> Sababaraha jalma anu badé nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="593.392" dur="4.271"> HENTEU JEUNG HASIL DI AS </text>
<text sub="clublinks" start="595.66" dur="2.771"> MILANG KAMAMPUH Narik </text>
<text sub="clublinks" start="597.797" dur="3.202"> BATUR DI RUMAH JEUNG KURANG Ancaman </text>
<text sub="clublinks" start="598.564" dur="4.938"> TEROROR DI NEGARA KAMI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="601.133" dur="2.97"> Langkung seueur artos didieu di bumi </text>
<text sub="clublinks" start="603.636" dur="3.77"> Ngawangun deui Nagara Urang. </text>
<text sub="clublinks" start="604.236" dur="3.904"> Éta anu pentingna </text>
<text sub="clublinks" start="607.539" dur="3.303"> ACARA Dinten ayeuna di Bule </text>
<text sub="clublinks" start="608.273" dur="3.303"> RUMAH AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="610.976" dur="1.134"> Ngeunaan CORONAVIRUS, </text>
<text sub="clublinks" start="611.71" dur="1.001"> OBVIOUS ieu ieu AN </text>
<text sub="clublinks" start="612.244" dur="3.604"> PANDEMIK HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="614.647" dur="1.701"> GEUS NGARANGKAT 180 NAGARA </text>
<text sub="clublinks" start="615.981" dur="2.436"> Sakitar DUNYA. </text>
<text sub="clublinks" start="617.717" dur="2.902"> PRUMPIDEN TRUMP JUMPED Kana </text>
<text sub="clublinks" start="618.55" dur="2.303"> LAKON PISAN DINA. </text>
<text sub="clublinks" start="620.752" dur="0.768"> . </text>
<text sub="clublinks" start="620.986" dur="1.101"> URANG GAMPANG SADAYANA PEMERINTAH THE </text>
<text sub="clublinks" start="621.653" dur="2.603"> BEKEUN ANJEUN BUTUH. </text>
<text sub="clublinks" start="623.189" dur="2.302"> URANG NU KALUARNA HYSTERIA </text>
<text sub="clublinks" start="624.49" dur="4.237"> Hareupeun nagara anu peryogi </text>
<text sub="clublinks" start="625.624" dur="4.438"> 40.000 VENTILATOR, ANU URANG </text>
<text sub="clublinks" start="628.861" dur="1.768"> BISA pondok tina suplai dina </text>
<text sub="clublinks" start="630.195" dur="3.004"> GARISAN Hareupeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="630.762" dur="3.404"> HOSPITAL, JEUNG URANG BEULA Hésé </text>
<text sub="clublinks" start="633.633" dur="1.034"> PASTIKAN KAMI URANG NGAMANJASikeun KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="634.3" dur="3.303"> SUMBER anu urang butuhkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="636.335" dur="2.168"> URANG NGADILAKAKEUN LENGKAP JEUNG KERJA </text>
<text sub="clublinks" start="637.736" dur="2.269"> DENGAN SADAYANA PEMERINTAH JEUNG GOT </text>
<text sub="clublinks" start="638.637" dur="2.502"> Dulur naon anu dibutuhkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="640.606" dur="1.869"> URANG Diajar BANYAK. </text>
<text sub="clublinks" start="641.306" dur="2.803"> Urang ogé parantos tiasa ngahémat </text>
<text sub="clublinks" start="642.608" dur="3.937"> ÉKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="644.243" dur="3.336"> Jalma-jalma PIKIR EKONOMI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="646.879" dur="1"> JADI LEUWIH 20% KAGIATAN KUMAHA INI </text>
<text sub="clublinks" start="647.713" dur="3.57"> POINT. </text>
<text sub="clublinks" start="648.914" dur="3.437"> Urang turun ka 8,4 persén anu </text>
<text sub="clublinks" start="651.417" dur="1.568"> DEUI AYA KANGGO panginten </text>
<text sub="clublinks" start="652.485" dur="3.302"> MUNGKIN HINGGA TAUN Hareup. </text>
<text sub="clublinks" start="654.053" dur="2.735"> ÉKONOMI AYEUNA DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="656.288" dur="5.939"> URANG NGembangkeun VACCINE JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="661.927" dur="1.034"> TERAPEUTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="662.36" dur="1.335"> URANG NGALARU TIGA VAKSIN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="663.094" dur="1.302"> Dina fase opat percobaan paling gancang </text>
<text sub="clublinks" start="663.828" dur="1.102"> VACCINE kantos ka tilu tahapan </text>
<text sub="clublinks" start="664.529" dur="1.969"> PERCOBAAN ANU 13 BULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="665.063" dur="2.136"> KITU TELEU DILAKUKAN DUA SANA DINA opat </text>
<text sub="clublinks" start="666.631" dur="3.103"> BULAN Sareng hiji dina lima bulan. </text>
<text sub="clublinks" start="669.201" dur="1.668"> Muga-muga bakal kabuktosan </text>
<text sub="clublinks" start="670.636" dur="2.77"> EFISIASI. </text>
<text sub="clublinks" start="671.003" dur="4.404"> Kalayan perkawis uji coba, urang mingpin </text>
<text sub="clublinks" start="673.539" dur="2.402"> DUNYA DINA TÉSÉTÉ, KITU </text>
<text sub="clublinks" start="675.54" dur="3.003"> 100 Juta Tés - </text>
<text sub="clublinks" start="676.074" dur="3.604"> JUDY: TAPI DEUI - Kuring Ngan </text>
<text sub="clublinks" start="679.078" dur="3.67"> Bade nyarios upami anjeun tiasa ngantep kuring </text>
<text sub="clublinks" start="681.414" dur="2.968"> INTERRUPT, NGAN Gancang, THE </text>
<text sub="clublinks" start="682.881" dur="2.235"> Peunteun Maot di Nagara ieu nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="684.516" dur="4.671"> Salah sahiji anu paling parah di dunya. </text>
<text sub="clublinks" start="688.02" dur="1.534"> KITU KASING 10 KALUAR DARI 172 </text>
<text sub="clublinks" start="689.321" dur="3.971"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="691.624" dur="2.302"> Patanyaan kuring, nyaéta catetan anu </text>
<text sub="clublinks" start="693.425" dur="4.104"> PRESIDEN BANGGA? </text>
<text sub="clublinks" start="694.126" dur="7.707"> >> Katingali, PRESIDEN LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="697.663" dur="4.905"> NGALANGKIT kana tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="701.967" dur="1.301"> SANGAT SATU MAUT JAUH LEUWIH </text>
<text sub="clublinks" start="702.701" dur="2.87"> JEUNG KITU KUDU BISA HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="703.402" dur="2.903"> KUDU DATANG PANDEMIK, TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="705.704" dur="7.508"> Mangrupikeun PANDEMIK GLOBAL JEUNG TIYA </text>
<text sub="clublinks" start="706.438" dur="7.508"> Pencét unggal nagara béda-béda. </text>
<text sub="clublinks" start="713.345" dur="1.235"> Upami anjeun ningali EUROPE sareng kaleuleuwihan </text>
<text sub="clublinks" start="714.079" dur="1.235"> MORALITAS, ANJEUN BOGA A </text>
<text sub="clublinks" start="714.713" dur="1.268"> KEUNTUNGAN LEBIH TINGGI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="715.447" dur="0.801"> Tina PANDEMIK TI ANJEUN WE </text>
<text sub="clublinks" start="716.115" dur="0.901"> GEUS. </text>
<text sub="clublinks" start="716.382" dur="6.506"> TERUS DEUI, KITU KUDU sababaraha nagara </text>
<text sub="clublinks" start="717.149" dur="6.473"> Éta henteu hadé ti batur. </text>
<text sub="clublinks" start="723.021" dur="1.301"> Kami parantos ngalaksanakeun pangsaéna pikeun nyobaan sareng </text>
<text sub="clublinks" start="723.755" dur="1.302"> PASTORKEUN URANG SADAYANA SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="724.456" dur="1.301"> SUMBER ANU PERLU ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="725.19" dur="1.868"> Padamelan Pamaréntahan Féderal. </text>
<text sub="clublinks" start="725.891" dur="2.202"> Deui, sigana mah urang parantos - </text>
<text sub="clublinks" start="727.192" dur="2.803"> ANJEUN NYAJEUKEUN KANGGO KADANG MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="728.227" dur="3.203"> Sigana mah urang turun ka 740 </text>
<text sub="clublinks" start="730.596" dur="3.603"> Rahayat Dinten. </text>
<text sub="clublinks" start="731.931" dur="2.935"> AYEUNA tabuh 2200 DI Puncak A </text>
<text sub="clublinks" start="734.333" dur="3.636"> BULAN SAUDARA SAKUDU. </text>
<text sub="clublinks" start="735" dur="4.638"> DEUI SATU PATI ANJEUN DUIT - </text>
<text sub="clublinks" start="738.136" dur="2.837"> Seueur teuing, tapi urang ngalakukeun urang </text>
<text sub="clublinks" start="739.772" dur="3.97"> Pangsaéna pikeun Ngidentipikasi KASUS JEUNG WE </text>
<text sub="clublinks" start="741.106" dur="3.471"> Parantos seueur kanggo kéngingkeun uji coba </text>
<text sub="clublinks" start="743.876" dur="2.168"> NURSING HOMES Kusabab éta kumaha </text>
<text sub="clublinks" start="744.71" dur="3.604"> URANG GEUS NGAJANGKEUN Peunteun Maot </text>
<text sub="clublinks" start="746.178" dur="3.269"> Turunkeun ku aman JAMINAN NURSING, </text>
<text sub="clublinks" start="748.614" dur="1.467"> ANJEUN SADAYANA TEU dilakukeun ku </text>
<text sub="clublinks" start="749.581" dur="3.804"> Pamaréntah di nagara-nagara awal. </text>
<text sub="clublinks" start="750.215" dur="4.237"> JUDY: Kuring ngan baris ngomong yén </text>
<text sub="clublinks" start="753.518" dur="2.069"> Rékaman kanggo Lolobana Éropah </text>
<text sub="clublinks" start="754.586" dur="2.57"> NEGARA JAUH LEUWIH JAUH TI </text>
<text sub="clublinks" start="756.388" dur="5.105"> Éta nagara Amérika Serikat, </text>
<text sub="clublinks" start="757.289" dur="4.904"> PASTI DI JERMAN JEUNG LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="761.626" dur="1.301"> TAPI kuring hoyong naros ka anjeun perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="762.327" dur="1.068"> PEMILIHAN, PRESIDEN TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="763.061" dur="2.303"> SAJA DI Sababaraha - </text>
<text sub="clublinks" start="763.528" dur="2.47"> >> TAPI DEUI, Sababaraha nagara </text>
<text sub="clublinks" start="765.497" dur="2.536"> Langkung hadé tibatan nagara séjén. </text>
<text sub="clublinks" start="767.433" dur="1.501"> Bandingkeun FLORIDA KA BARU YORK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="768.501" dur="0.867"> ANJEUN KUDU NÉangan US </text>
<text sub="clublinks" start="769.068" dur="2.568"> Bandingkeun sareng. </text>
<text sub="clublinks" start="771.203" dur="3.97"> Deui, ieu sanés perkawis </text>
<text sub="clublinks" start="772.071" dur="3.77"> KONSTRUKTIF Dina poin ieu </text>
<text sub="clublinks" start="775.307" dur="0.834"> CHERRY PICKING DATA NGANGGO GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="775.974" dur="2.436"> Balik deui. </text>
<text sub="clublinks" start="777.343" dur="1.735"> Sigana mah urang kedah ningali </text>
<text sub="clublinks" start="778.544" dur="5.137"> Usaha anu parantos didamel. </text>
<text sub="clublinks" start="779.345" dur="8.308"> JUDY: Abdi peryogi - Abdi ningali </text>
<text sub="clublinks" start="783.815" dur="4.505"> DATA NU SADAYANA NINGALI. </text>
<text sub="clublinks" start="787.786" dur="1.035"> Abdi sanés milih CHERRY. </text>
<text sub="clublinks" start="788.454" dur="1.568"> TAPI Gancang pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="788.954" dur="2.402"> PRESIDEN NYAUT DINA OCCASION </text>
<text sub="clublinks" start="790.156" dur="2.402"> DINA SÉSA AYA ANJEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="791.49" dur="1.668"> NINGALI JEUNG MANÉHNA NARIMA </text>
<text sub="clublinks" start="792.691" dur="4.638"> Hasil tina Pamilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="794.627" dur="3.436"> Sakumaha urang terang, aya resmi </text>
<text sub="clublinks" start="797.463" dur="1.467"> DI Jurusan Kaséhatan AND </text>
<text sub="clublinks" start="798.197" dur="3.937"> LAYANAN MANUSA ANU AYA NU TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="799.063" dur="4.772"> Sababaraha dinten, anjeunna caket pisan </text>
<text sub="clublinks" start="802.267" dur="2.436"> PRESIDEN, saur AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="804.002" dur="1.669"> Jalma kudu disiapkeun </text>
<text sub="clublinks" start="804.837" dur="1.168"> NGANGGANG SENI JAUNG PRÉSIDEN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="805.838" dur="2.669"> Kalah. </text>
<text sub="clublinks" start="807.807" dur="4.871"> Naha anjeun sareng Présidén ngabagi </text>
<text sub="clublinks" start="808.64" dur="5.372"> PANDANGAN ANJEUN - KIEU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="812.811" dur="1.869"> KITINGKEUN NU upami PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="814.146" dur="0.834"> RUGI, JELEMA KUDU BANGBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="814.813" dur="3.437"> SENI </text>
<text sub="clublinks" start="815.147" dur="3.87"> >> Leres, kuring percaya ka Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="818.384" dur="2.302"> Dihapunten Pikeun Koméntar Éta. </text>
<text sub="clublinks" start="819.451" dur="3.937"> Kuring ngan ukur ningali éta dina warta. </text>
<text sub="clublinks" start="820.819" dur="3.303"> Dina pamilihan pamungkas, THE </text>
<text sub="clublinks" start="823.521" dur="2.703"> PRESIDEN DITANYA JEUNG ANU BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="824.256" dur="3.103"> Nampi Hasil sareng anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="826.391" dur="3.17"> SISI NGARIKKEUN DIAJEUNG KANGGO NYAAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="827.493" dur="3.269"> KUDU NINGALI JEUNG DIA </text>
<text sub="clublinks" start="829.695" dur="1.868"> Nampi Hasil Nalika éta </text>
<text sub="clublinks" start="830.896" dur="5.472"> Bérés sareng sisi sanésna sanés na </text>
<text sub="clublinks" start="832.464" dur="5.105"> NGADamel HOAX RUSIA PALSU Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="836.501" dur="1.769"> Taun-taun sareng anu nalungtik </text>
<text sub="clublinks" start="837.703" dur="4.471"> DUA DUA TAUN JEUNG SABATNA </text>
<text sub="clublinks" start="841.941" dur="0.867"> DISPROVEN. </text>
<text sub="clublinks" start="842.308" dur="1.167"> TUNGGAL Dinten, THE </text>
<text sub="clublinks" start="842.942" dur="1.267"> Jalma-jalma Amérika badé angkat </text>
<text sub="clublinks" start="843.609" dur="0.967"> Tingali kana catetan lagu The </text>
<text sub="clublinks" start="844.343" dur="3.069"> PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="845.477" dur="2.636"> Dinten ayeuna Kami aya di dieu ngobrol </text>
<text sub="clublinks" start="847.546" dur="1.801"> Ngeunaan Sejarah Tengah Pertengahan </text>
<text sub="clublinks" start="848.246" dur="2.736"> Urusan Damai. </text>
<text sub="clublinks" start="849.481" dur="2.87"> Salami tilu taun sakali kuring </text>
<text sub="clublinks" start="851.116" dur="2.336"> GEUS DI RÉSIKULEUN ku MÉDIA </text>
<text sub="clublinks" start="852.785" dur="1.334"> JEUNG SADayana ahli di </text>
<text sub="clublinks" start="853.585" dur="1.635"> WASHINGTON SAHA NU KITU KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="854.253" dur="2.502"> Ngalakukeun cara anu salah sareng urang </text>
<text sub="clublinks" start="855.354" dur="2.902"> Sanés jalma anu leres janten </text>
<text sub="clublinks" start="856.889" dur="2.202"> Ngalakukeunana Tapi Teras Urang Capai </text>
<text sub="clublinks" start="858.39" dur="0.968"> Dinten ayeuna sareng ahli-ahli anu henteu </text>
<text sub="clublinks" start="859.224" dur="3.737"> DO. </text>
<text sub="clublinks" start="861.193" dur="2.469"> JEUNG PRÉSIDEN TRUMP TELAH DITANGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="863.095" dur="1.468"> NGadeukeutkeun UNCONVENTIONAL KA A </text>
<text sub="clublinks" start="863.795" dur="1.768"> Seueur hal tapi anjeunna ngahontal </text>
<text sub="clublinks" start="864.696" dur="1.702"> Hasil sareng jalma anu milih </text>
<text sub="clublinks" start="865.697" dur="2.57"> Pikeun anjeunna terang persis naon sababna </text>
<text sub="clublinks" start="866.532" dur="2.402"> ANJEUN DITANGGUL JEUNG TEU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="868.4" dur="1.268"> JADI LEBIH TRILLILL. </text>
<text sub="clublinks" start="869.068" dur="0.834"> NAON SING AING KITU KANGGO RAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="869.802" dur="1.968"> - </text>
<text sub="clublinks" start="870.035" dur="4.804"> JUDY: JEUNG - </text>
<text sub="clublinks" start="871.971" dur="4.604"> >> Seueur jalma anu nyarios teh </text>
<text sub="clublinks" start="875.274" dur="2.035"> Hal-hal anu sami AYEUNA JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="876.708" dur="3.136"> Saha anu Nyarioskeun Présidén TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="877.442" dur="3.671"> Dipilih JEUNG KAMI BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="879.978" dur="1.836"> PERANG DUNIA III JEUNG Dinten ayeuna Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="881.246" dur="0.968"> Ditandatanganan Dua transaksi pié di </text>
<text sub="clublinks" start="881.947" dur="2.736"> TIMUR TENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="882.348" dur="2.735"> JUDY: JEUNG KAMI NGALAPORKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="884.816" dur="1.668"> NU. </text>
<text sub="clublinks" start="885.217" dur="4.003"> Hiji patarosan anu terakhir ngeunaan élmu. </text>
<text sub="clublinks" start="888.387" dur="3.302"> PRESIDEN DIJEUNG DIRINA </text>
<text sub="clublinks" start="891.056" dur="5.305"> NGOLONG KA KALIFORNIA KU KELOMPOK </text>
<text sub="clublinks" start="892.591" dur="8.074"> Élmuwan bakal dilapis - BAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="896.495" dur="4.904"> PERHATOSAN PANUTUP KA ELMU JEUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="900.799" dur="2.335"> KLIMAT Ngarobih Réaksi na nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="901.533" dur="4.905"> "ENGKEUN NGASILKEUN" JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="903.268" dur="4.337"> "ELMU TEU NYAHO," IN </text>
<text sub="clublinks" start="906.605" dur="2.102"> Épék NGABARAKATAKEUN TANDA SINGGARA </text>
<text sub="clublinks" start="907.739" dur="1.969"> Patanyaan kuring, ieu anu anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="908.941" dur="1.134"> Hoyong ANAK ANJEUN SORANGAN diajar </text>
<text sub="clublinks" start="909.842" dur="4.003"> DI SAKOLA? </text>
<text sub="clublinks" start="910.376" dur="4.27"> >> Sigana mah anjeun sering gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="913.979" dur="1.401"> Élmuwan Anu Ngontropkeun Satiap </text>
<text sub="clublinks" start="914.78" dur="0.867"> LAIN JEUNG ANJEUN NILIH NAON NA </text>
<text sub="clublinks" start="915.514" dur="2.569"> IS. </text>
<text sub="clublinks" start="917.283" dur="1.234"> PRESIDEN DIBUKA-JAJI teuing </text>
<text sub="clublinks" start="918.217" dur="2.969"> Seueur hal - </text>
<text sub="clublinks" start="918.65" dur="3.403"> JUDY: TAPI TEU ANJEUN DI KLIMAT </text>
<text sub="clublinks" start="921.42" dur="1.134"> PERUBAHAN PER AYA AN </text>
<text sub="clublinks" start="922.187" dur="5.072"> TAMPILAN LEUNGIT. </text>
<text sub="clublinks" start="926.692" dur="1.301"> >> Tapi anu bakal kuring sebutkeun nyaéta Kami </text>
<text sub="clublinks" start="927.392" dur="1.302"> Sadayana satuju urang hoyong bersih </text>
<text sub="clublinks" start="928.126" dur="0.935"> HUTANG JEUNG BERSIH P PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="928.827" dur="0.934"> CEUK ANU. </text>
<text sub="clublinks" start="929.194" dur="0.868"> MAKA ANJEUN BEDA </text>
<text sub="clublinks" start="929.895" dur="2.535"> TO DO. </text>
<text sub="clublinks" start="930.663" dur="3.836"> KAMI NGADILAKAN PRESIDEN AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="933.799" dur="5.538"> Pikeun ngiluan tangkal trilyun </text>
<text sub="clublinks" start="939.104" dur="0.934"> Tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="939.471" dur="1.301"> Anjeunna saurna leres-leres, éta tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="940.171" dur="1.302"> SEQUESTER KARBON JEUNG PIKIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="940.905" dur="9.11"> AKAN JADI CARA PRODUKTIF KANA </text>
<text sub="clublinks" start="941.606" dur="9.143"> TEU bakal ngaruksak ÉKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="950.148" dur="1.235"> URANG NYARITA perkawis PERUBAHAN IKLIM PRO </text>
<text sub="clublinks" start="950.882" dur="1.001"> ATAWA PERUBAHAN ANTI-KLIMAT, IT </text>
<text sub="clublinks" start="951.516" dur="1.068"> JADI DIVISIF. </text>
<text sub="clublinks" start="952.017" dur="1.268"> Sigana mah anu kudu urang lakukeun nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="952.717" dur="1.268"> NUKANGKEUN EKSPERTORikeun ka solusi. </text>
<text sub="clublinks" start="953.418" dur="2.202"> Naon anu urang lakukeun sahingga urang tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="954.552" dur="1.736"> LIBRASI ANTARA NGADamel SURETIT </text>
<text sub="clublinks" start="955.754" dur="3.002"> Urang parantos bersih sareng bersih </text>
<text sub="clublinks" start="957.456" dur="2.435"> CAI, tapi ogé teu ngalakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="958.89" dur="2.135"> Hal-hal RADIKAL anu bakal </text>
<text sub="clublinks" start="960.492" dur="1.201"> NGUSUSKAN INDUSTRI JEUNG NYIEUN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="961.159" dur="3.837"> KURANG KOMPITITIF GLOBAL. </text>
<text sub="clublinks" start="962.027" dur="3.937"> Upami anjeun ningali anu pangakhirna </text>
<text sub="clublinks" start="965.13" dur="2.769"> ADMINISTRASI, Aranjeunna NGADIEU </text>
<text sub="clublinks" start="966.131" dur="2.769"> HENTI KLIMAT PARIS anu parantos ageung </text>
<text sub="clublinks" start="968.033" dur="1.902"> Watesan Kana Amérika </text>
<text sub="clublinks" start="969.335" dur="2.802"> BISNIS JEUNG TIASA Watesan </text>
<text sub="clublinks" start="970.069" dur="3.035"> Cina sareng rusia sareng anu pang parahna </text>
<text sub="clublinks" start="972.271" dur="5.772"> Polusi sareng kulitna bodas - </text>
<text sub="clublinks" start="977.476" dur="1.201"> SIJI JUDI: Tapi anjeun satuju éta </text>
<text sub="clublinks" start="978.176" dur="1.302"> PRÉSIDén - Kalayan </text>
<text sub="clublinks" start="978.81" dur="0.968"> PRESIDEN Élmu anu TEU </text>
<text sub="clublinks" start="979.611" dur="0.901"> NYAHO? </text>
<text sub="clublinks" start="979.911" dur="0.935"> >> PRESIDEN bakal nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="980.645" dur="3.237"> DIRI SORANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="981.48" dur="4.905"> Pakasaban Abdi nalika masihan kuring A </text>
<text sub="clublinks" start="984.015" dur="3.104"> TUGAS GAWE, Kuring datang </text>
<text sub="clublinks" start="986.518" dur="0.868"> CARA PALING KONSTRUKTIF LAKU </text>
<text sub="clublinks" start="987.252" dur="2.169"> IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="988.12" dur="2.302"> URANG NÉTONG DATA DIDIEU DI </text>
<text sub="clublinks" start="989.554" dur="1.635"> RUMAH PUTIH JEUNG NU AKAN NYAITAKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="990.556" dur="1.167"> ANJEUN PRESIDEN ANU AN </text>
<text sub="clublinks" start="991.323" dur="3.437"> JELEMA TERBUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="993.625" dur="4.705"> Kuring ngangkut reformasi panjara na </text>
<text sub="clublinks" start="994.893" dur="4.004"> REFORMASI KEADILAN CRIMINAL. </text>
<text sub="clublinks" start="998.463" dur="1.068"> PRESIDEN JADI A </text>
<text sub="clublinks" start="999.03" dur="0.968"> BISNISMAN TEU BOGA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="999.664" dur="3.537"> TANPA TOPIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1000.132" dur="3.803"> TAPI Nalika kuring nunjukkeun anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1003.335" dur="1.868"> Jalma Ninggalkeun Penjara Langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="1004.069" dur="8.608"> APT pikeun ngalakukeun penjahat - </text>
<text sub="clublinks" start="1005.337" dur="9.343"> Kajahatan Kusabab aranjeunna henteu ngagaduhan A </text>
<text sub="clublinks" start="1012.811" dur="6.273"> - WE LULUS REFORMASI LANDMARK. </text>
<text sub="clublinks" start="1017.683" dur="3.369"> PRUMPIDEN TRUMP ADALAH PRAGMATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="1019.217" dur="2.536"> Upami anjeun nunjukkeun data na </text>
<text sub="clublinks" start="1021.186" dur="1.068"> SOLUSI KONSTRUKTIF, urang tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="1021.886" dur="1.669"> LAKU. </text>
<text sub="clublinks" start="1022.488" dur="1.568"> Sigana mah urang sadayana satuju urang hoyong </text>
<text sub="clublinks" start="1023.688" dur="3.671"> Cai bersih. </text>
<text sub="clublinks" start="1025.557" dur="3.103"> DINA TUNGGAL Dinten Upami anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1027.492" dur="3.104"> DATANGKEUN JEUNG SOLUSI KONSTRUKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="1028.793" dur="2.87"> Demi Anjeunna kumaha cara ngalaksanakeunana, Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1030.729" dur="2.369"> Meunangkeun hal-hal anu dilakukeun sareng anjeunna bakal dijantenkeun </text>
<text sub="clublinks" start="1031.797" dur="4.004"> Wilujeng ngiringan payun. </text>
<text sub="clublinks" start="1034.8" dur="5.939"> Teu aya anu resep leuweung heula Kami </text>
<text sub="clublinks" start="1035.934" dur="5.539"> NINGALI. </text>
<text sub="clublinks" start="1040.872" dur="1.335"> Sigana mah bakal saé upami urang </text>
<text sub="clublinks" start="1041.606" dur="1.302"> Anu damel babarengan pikeun nyegah </text>
<text sub="clublinks" start="1042.34" dur="1.969"> Aranjeunna dina mangsa teras di </text>
<text sub="clublinks" start="1043.041" dur="2.702"> TERMINGKEUT JEUNG FOKUS KAMI NYIEU </text>
<text sub="clublinks" start="1044.443" dur="2.969"> Pasti Kami ngabantosan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1046.245" dur="1.934"> KABEH KUDU NGAJAMIN </text>
<text sub="clublinks" start="1047.546" dur="1"> KAHIRUPAN JEUNG Jaga Area Aman AS </text>
<text sub="clublinks" start="1048.313" dur="3.17"> MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1048.981" dur="5.238"> JUDY: URANG KUDU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="1051.617" dur="5.271"> TINGGALKEUN DIDIEU, TAPI JARED </text>
<text sub="clublinks" start="1054.353" dur="3.57"> KUSHNER Senior SANIOR KA </text>
<text sub="clublinks" start="1057.022" dur="1.435"> TRUMP PRÉSIDén, hatur nuhun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="1058.056" dur="2.168"> JAUH GABUNG KA URANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1058.59" dur="2.168"> >> hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="1060.358" dur="11.612"> BAGUS JADI BATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="1069.501" dur="3.67"> STEPHANIE: MALAM SIA, KURING </text>
<text sub="clublinks" start="1072.103" dur="4.438"> STEPHANIE SY DI "NEWSHOUR" BARAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1074.673" dur="2.602"> Urang bakal balik deui ka hakim JEUNG THE </text>
<text sub="clublinks" start="1076.674" dur="0.968"> PROGRAM LENGKAP SETELENG Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="1077.408" dur="2.303"> HEADLINES. </text>
<text sub="clublinks" start="1079.178" dur="2.468"> HURRICANE SALLY INCHING </text>
<text sub="clublinks" start="1079.845" dur="2.735"> Nuju KA US KAPALAHAH </text>
<text sub="clublinks" start="1081.847" dur="1.334"> , Pikeun ALABAMA-MISSISSIPPI </text>
<text sub="clublinks" start="1082.714" dur="1.301"> NEGERI BARÉÉÉÉÉÉ Telat Peuting ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1083.314" dur="16.35"> Éta gerak ngan ukur dua mil hiji </text>
<text sub="clublinks" start="1099.031" dur="1.401"> JAM, JEUNG BISA PANJANG PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="1099.798" dur="1.568"> CUKUP NGUMPUT DUA SAKIT HUJAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1100.565" dur="1.469"> Cai Panjeureunan Susun Ditambah Kana </text>
<text sub="clublinks" start="1101.5" dur="1.167"> Teluk sareng Fron basisir sasarengan </text>
<text sub="clublinks" start="1102.167" dur="1.234"> Pantai Alabama Dinten ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1102.801" dur="1.368"> GOVERNOR KAY IVEY NGALANGKEUN ngalawan </text>
<text sub="clublinks" start="1103.535" dur="2.736"> NGARTI BAHAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1104.303" dur="2.469"> >> HURRICANE SALLY TEU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1106.405" dur="1.001"> DITANGGUHKE Pikeun Dipasihkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1106.905" dur="1.135"> URANG NÉTONG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1107.539" dur="0.968"> Ngabahekeun, sigana ngarusak </text>
<text sub="clublinks" start="1108.173" dur="1.101"> TINGKAT SEJARAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1108.64" dur="1.335"> Abdi terang anjeun sadayana hoyong ngajaga </text>
<text sub="clublinks" start="1109.408" dur="1.268"> KELUARGA JEUNG HARTA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1110.108" dur="5.472"> Tapi ieu sanés résiko anu hadé </text>
<text sub="clublinks" start="1110.809" dur="8.141"> HIRUP anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1115.714" dur="4.738"> STEPHANIE: DI BARAT, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1119.318" dur="1.768"> TOLL maot parantos ngahontal 36 di </text>
<text sub="clublinks" start="1120.585" dur="1.235"> WILDFIRES JEUNG ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="1121.219" dur="0.935"> Ngawangun ngeunaan sagala roko di </text>
<text sub="clublinks" start="1121.953" dur="0.935"> HUTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1122.287" dur="1.335"> OREGON DI handapeun KUALITASI HUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="1123.021" dur="1.334"> TUNGGAL Dinten ayeuna, samentawis sababaraha hiber </text>
<text sub="clublinks" start="1123.755" dur="6.373"> DI JEUNG LUAR PULSA DAN </text>
<text sub="clublinks" start="1124.489" dur="6.406"> SPOKANE DITANGGUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1130.262" dur="1.401"> RÉSUS SUSU SUSU AYA TI </text>
<text sub="clublinks" start="1131.029" dur="8.208"> KAHIJI Malah DIPANGGIL LEBIH BARU </text>
<text sub="clublinks" start="1131.797" dur="8.041"> YORK. </text>
<text sub="clublinks" start="1139.371" dur="2.502"> Kota LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="1139.971" dur="2.503"> KENTUCKY, sapuk ayeuna pikeun mayar </text>
<text sub="clublinks" start="1142.007" dur="3.469"> Dolar $ 12 JUTA DINA A </text>
<text sub="clublinks" start="1142.607" dur="3.203"> Béréskeun sareng BREONNA TAYLOR'S </text>
<text sub="clublinks" start="1145.61" dur="0.934"> IBU. </text>
<text sub="clublinks" start="1145.943" dur="1.302"> TIASA ENAM BULAN SASA PULIS </text>
<text sub="clublinks" start="1146.677" dur="0.935"> Ditémbak JEUNG DIPATÉN TAYLOR DIA </text>
<text sub="clublinks" start="1147.378" dur="4.338"> APARTEMEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1150.149" dur="2.068"> Langkung detil engké dina </text>
<text sub="clublinks" start="1152.017" dur="2.535"> PROGRAM. </text>
<text sub="clublinks" start="1153.085" dur="3.069"> PEMANDU UBER BACKUP DILAMBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1155.053" dur="1.735"> Tina nyetir diri anu munggaran </text>
<text sub="clublinks" start="1156.287" dur="5.406"> FATALITAS KENDARAAN KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="1156.921" dur="5.139"> DIKASARKEUN DENGAN INGGRIG </text>
<text sub="clublinks" start="1161.827" dur="4.271"> HOMICIDE. </text>
<text sub="clublinks" start="1164.496" dur="2.369"> PROSECUTOR SAJANA GAGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1166.231" dur="2.87"> Tingali di jalan sabab anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1168.066" dur="1.935"> Nonton TV Tembongkeun dina Teleponna. </text>
<text sub="clublinks" start="1169.334" dur="1.335"> ÉKSAAN ÉBARU PISAN DIPANGKUHKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1170.135" dur="1.034"> Pakét kapercayaan COVID LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1170.802" dur="1.101"> Ngalangkungan KONGRES. </text>
<text sub="clublinks" start="1171.303" dur="1.301"> Juru Bicara RUMAH NANCY PELOSI SAJA </text>
<text sub="clublinks" start="1172.037" dur="2.368"> Dinten ayeuna budakna bakal tetep di </text>
<text sub="clublinks" start="1172.737" dur="7.374"> SESI dugi ka aya urusan. </text>
<text sub="clublinks" start="1174.539" dur="6.774"> Hartosna, sakelompok BIPARTISAN OF </text>
<text sub="clublinks" start="1180.245" dur="1.435"> PENGACARA PENGUNDUNG ENDORSED $ 1,5 </text>
<text sub="clublinks" start="1181.446" dur="1.001"> TRILION. </text>
<text sub="clublinks" start="1181.813" dur="1.368"> VIRGINIA DEMOCRAT ABIGAIL </text>
<text sub="clublinks" start="1182.581" dur="0.934"> SPANBERGER Cenah Éta Jalan </text>
<text sub="clublinks" start="1183.315" dur="2.602"> KA Hareup. </text>
<text sub="clublinks" start="1183.648" dur="7.908"> >> Jalma AMERIKA BUTUH </text>
<text sub="clublinks" start="1186.051" dur="6.573"> NULANG, BISNIS PERLU BANTUAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1191.69" dur="1.968"> Ieu Sanés Ngeunaan Saha-saha waé, </text>
<text sub="clublinks" start="1192.758" dur="1.934"> Ieu perkawis Ratusan </text>
<text sub="clublinks" start="1193.792" dur="1.868"> Rébuan Jalma, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1194.826" dur="2.636"> JUTAAN ANU PERLU. </text>
<text sub="clublinks" start="1195.794" dur="2.402"> NAON RUMAH NINGGALKEUN BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="1197.596" dur="2.969"> JEUNG SUDAH, TEU GERAH KA HADAP, </text>
<text sub="clublinks" start="1198.33" dur="3.102"> TEU NGADAPKEUN URANG HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="1200.699" dur="4.571"> Ayeuna Léngkah Salajengna nyaéta Anu sumping </text>
<text sub="clublinks" start="1201.566" dur="7.441"> TERAS? </text>
<text sub="clublinks" start="1208.073" dur="2.936"> STEPHANIE: AYEUNA Rebo IN </text>
<text sub="clublinks" start="1209.141" dur="2.569"> JEPANG JEUNG BANGSA urang </text>
<text sub="clublinks" start="1211.142" dur="1.168"> PERDANA MENTERI PALING PANGGABUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1211.843" dur="2.669"> SHINZO ABE GEUS RESIGNE. </text>
<text sub="clublinks" start="1213.245" dur="3.269"> Anjeunna ngumumkeun bulan panungtungan anjeunna bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1214.646" dur="2.235"> LANGKAH KAJALAN Kusabab Kaséhatan </text>
<text sub="clublinks" start="1216.648" dur="0.901"> MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1217.449" dur="1.868"> . </text>
<text sub="clublinks" start="1217.682" dur="4.571"> ADALAH DEPUTI PANUTUP JEUNG LOYALIST </text>
<text sub="clublinks" start="1219.985" dur="3.537"> AKAN SUKSES NYAUNG JEUNG SIRA </text>
<text sub="clublinks" start="1222.554" dur="1.935"> PIHAK KAYUATAN, SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="1223.889" dur="1.067"> JAMINAN ANJEUN JEUNG SUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="1224.623" dur="3.67"> PERDANA MENTERI. </text>
<text sub="clublinks" start="1226.658" dur="2.702"> NEGERI BERSATU TELEU NGaluarkeun A </text>
<text sub="clublinks" start="1228.493" dur="3.136"> NGULIS PERINGATAN BARUANG ngalawan </text>
<text sub="clublinks" start="1229.494" dur="2.502"> Perjalanan ka MAINLAND CHINA JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1231.763" dur="1.869"> HONG KONG. </text>
<text sub="clublinks" start="1232.364" dur="3.67"> PERNYATAAN Dinten ieu saur AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1233.765" dur="6.406"> BISA NANGTU DETÉSIONSI ARBITRARY </text>
<text sub="clublinks" start="1236.168" dur="4.771"> JEUNG INTERROGASI PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1240.305" dur="1.368"> WTO Dinten ayeuna maréntah ngalawan urang </text>
<text sub="clublinks" start="1241.072" dur="1.101"> BIAYA DINA $ 200 MILILAH KAHIJI </text>
<text sub="clublinks" start="1241.806" dur="2.769"> BARANG CINA. </text>
<text sub="clublinks" start="1243.842" dur="1.301"> TAPI, ATURAN TEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="1244.709" dur="1.335"> ÉKAT JAUH. </text>
<text sub="clublinks" start="1245.277" dur="3.936"> AS BISA NAMPAK, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1246.178" dur="6.272"> Pangadilan Banding WTO DI LIMBO </text>
<text sub="clublinks" start="1249.347" dur="6.173"> Kusabab WASHINGTON parantos BLOCK </text>
<text sub="clublinks" start="1252.584" dur="3.637"> Nunjuk anggota anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="1255.654" dur="6.739"> MASIH DATANG DATANG KA Newsletter </text>
<text sub="clublinks" start="1257.623" dur="6.505"> DENGAN HURRICANE BATU SALLY - HE </text>
<text sub="clublinks" start="1263.562" dur="2.802"> WOODRUFF, Anu pang anyarna </text>
<text sub="clublinks" start="1264.262" dur="2.503"> HURRICANE SALLY HITTING THE </text>
<text sub="clublinks" start="1266.498" dur="4.071"> GULF basisir. </text>
<text sub="clublinks" start="1269.568" dur="1.635"> KUMAHA SEKOLAH NGABUKSAKAN AKROS </text>
<text sub="clublinks" start="1270.702" dur="12.379"> GLOBE, JEUNG LEBIH DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="1273.805" dur="10.877"> >> Ieu "Warta PBS" DI </text>
<text sub="clublinks" start="1283.214" dur="2.203"> BARAT JAUH TI LEULIAR </text>
<text sub="clublinks" start="1284.816" dur="1.234"> SEKOLAH CRONKIT JURNALISME DI AT </text>
<text sub="clublinks" start="1285.55" dur="7.207"> UNIVERSITAS NEGERI ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="1287.352" dur="6.239"> JUDY: HURRICANE SALLY lalaunan </text>
<text sub="clublinks" start="1292.891" dur="1.401"> Ngadamel Carana na ka GULF COAST </text>
<text sub="clublinks" start="1293.725" dur="5.905"> Wengi ayeuna sareng ayeuna, ALABAMA </text>
<text sub="clublinks" start="1294.425" dur="6.106"> PASTI DI LAPANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1299.764" dur="1.068"> KOTA BOBOTOH LINGKUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1300.665" dur="2.436"> SIJI. </text>
<text sub="clublinks" start="1300.965" dur="3.137"> BISA NINGALI RAINFALL 10 TO </text>
<text sub="clublinks" start="1303.235" dur="1.868"> 20 inci sareng lonjakan cai </text>
<text sub="clublinks" start="1304.236" dur="4.47"> Éta 7 suku di luhur biasa. </text>
<text sub="clublinks" start="1306.171" dur="4.737"> SANDY STIMPSON NYA BÉBÉNÉN </text>
<text sub="clublinks" start="1308.84" dur="3.804"> DARI MOBIL JEUNG MANÉHNA Gabung sareng Abdi Ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="1312.01" dur="3.537"> Hatur nuhun pisan kanggo nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="1312.777" dur="3.471"> Kalayan US. </text>
<text sub="clublinks" start="1315.68" dur="0.901"> NYARIOSKEUN KAMI AYA AYEUNA, NAON MANEH </text>
<text sub="clublinks" start="1316.381" dur="3.837"> NGarepkeun? </text>
<text sub="clublinks" start="1316.715" dur="7.507"> >> Kami ngarepkeun sakumaha anu anjeun carioskeun, </text>
<text sub="clublinks" start="1320.352" dur="4.538"> 10 dugi ka 20 inci hujan. </text>
<text sub="clublinks" start="1324.356" dur="1.234"> Digabungkeun Éta kalayan bentukna </text>
<text sub="clublinks" start="1325.023" dur="1.501"> SURCE PLUS pasang luhur, sareng anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1325.724" dur="3.703"> NU TUJUH NU SALAPI SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="1328.36" dur="1.701"> Pangaruh pasang tambahan IN </text>
<text sub="clublinks" start="1329.56" dur="4.138"> SUNGAI MOBIL JEUNG BAY. </text>
<text sub="clublinks" start="1330.362" dur="4.037"> JUDY: KUMAHA ANJEUN Bandingkeun </text>
<text sub="clublinks" start="1333.831" dur="4.505"> STORMS MOBILE TÉNÉ Sateuacan? </text>
<text sub="clublinks" start="1336.034" dur="4.471"> >>>> Anu pang anyarna nyaéta taun 2018, </text>
<text sub="clublinks" start="1338.47" dur="3.836"> Sareng éta mangrupikeun gaya tropis. </text>
<text sub="clublinks" start="1340.939" dur="5.338"> Éta langkung angin tibatan ngabahekeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1342.473" dur="5.139"> Upami anjeun balik deui ka taun 2004, IVAN éta </text>
<text sub="clublinks" start="1346.611" dur="2.469"> Pangaruh utama panungtungan anu pencét </text>
<text sub="clublinks" start="1347.746" dur="2.135"> HANYA WETAN DIDIEU TAPI TÉÉN AÉA </text>
<text sub="clublinks" start="1349.213" dur="2.003"> SABANDA KITU URANG DIRI PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1350.649" dur="2.602"> BENEH NGAREPKEUN KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1351.349" dur="2.269"> JUDY: Naha anjeun yakin anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1353.385" dur="3.303"> SIAP? </text>
<text sub="clublinks" start="1353.752" dur="3.803"> >> Saur sim kuring parantos siap pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1356.822" dur="1.033"> GEUS LAMBAT PALING LOBA </text>
<text sub="clublinks" start="1357.688" dur="3.938"> BUBUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="1359.791" dur="3.87"> Mimiti dina Konperénsi Pencét, </text>
<text sub="clublinks" start="1361.76" dur="2.602"> URANG NYAINGKEUN ANJEUN BENER </text>
<text sub="clublinks" start="1363.795" dur="3.603"> Rébuan RESPONDER Kahiji sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1365.497" dur="3.069"> SORANGAN DARI SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="1367.999" dur="1.101"> JABATAN, POLISI, NASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1368.699" dur="3.671"> Penjaga, pangawal basisir. </text>
<text sub="clublinks" start="1371.336" dur="1.635"> SADAYANA SADAYANA TINGGAL JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1372.504" dur="0.834"> Bales ka kabutuhan </text>
<text sub="clublinks" start="1373.104" dur="3.47"> WARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="1375.14" dur="2.168"> Kami salaku disiapkeun sakumaha anjeun tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="1376.708" dur="3.87"> MUNGKIN JADI pikeun kaayaan ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1380.045" dur="2.635"> JUDY: KA ANJEUN MANEHNA </text>
<text sub="clublinks" start="1380.712" dur="3.303"> MENTA JALMA MOBIL, JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1383.181" dur="1.201"> SIAP, Pikeun lebet kana SHELTERS JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1384.149" dur="4.771"> KUMAHA KEUN? </text>
<text sub="clublinks" start="1384.516" dur="5.105"> >> EJI KUDU DINA, PEMERINTAH </text>
<text sub="clublinks" start="1389.054" dur="2.702"> NGALANGKEUN PENILAIAN VOLUNTERASI </text>
<text sub="clublinks" start="1390.589" dur="5.204"> Pesenan pikeun pantai low-bohong </text>
<text sub="clublinks" start="1393.291" dur="5.272"> Wewengkon, Pulo Jawa jeung basisir. </text>
<text sub="clublinks" start="1395.927" dur="4.838"> TÉNA DILAKUKAN Sacara VOLUNTARILY </text>
<text sub="clublinks" start="1398.964" dur="2.368"> Sababaraha tempat éta henteu sakumaha </text>
<text sub="clublinks" start="1400.898" dur="3.871"> MUNGKIN JADI LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1402.968" dur="2.702"> Upami éta KATEGORI opat atanapi lima, </text>
<text sub="clublinks" start="1404.903" dur="1.234"> MANÉNA BISA NGABARÉHNA </text>
<text sub="clublinks" start="1405.803" dur="7.741"> ADALAH WAJIB. </text>
<text sub="clublinks" start="1407.506" dur="8.274"> URANG NU NEMPO SANGSA DI INTERSTATE </text>
<text sub="clublinks" start="1414.413" dur="2.936"> Jalan Raya, TAPI JAUH JAUH JALMA </text>
<text sub="clublinks" start="1415.914" dur="2.835"> Nuju pindah ka kulawarga jeung babaturan </text>
<text sub="clublinks" start="1417.482" dur="1.834"> DI TANAH DIANA SANAJADI </text>
<text sub="clublinks" start="1418.883" dur="2.803"> Kapangaruhan ku ngabahekeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1421.253" dur="1.568"> JUDY: JUDY: JEUNG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1421.82" dur="1.567"> SELESAR DENGAN TINGKATNA OF </text>
<text sub="clublinks" start="1423.021" dur="3.203"> Persiapan? </text>
<text sub="clublinks" start="1423.521" dur="3.504"> >> Urang teraskeun ngirim </text>
<text sub="clublinks" start="1426.358" dur="4.77"> MÉSÉSikeun yén lamun anjeun aya di A </text>
<text sub="clublinks" start="1427.159" dur="4.67"> DAERAH BOHONG LEUTIK, SILINGKEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1431.262" dur="0.834"> HAYU URANG NYAHO JADI KITU BISA DATANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1431.963" dur="2.702"> Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1433.165" dur="2.568"> Sakali anjeun gaduh judul </text>
<text sub="clublinks" start="1434.799" dur="2.77"> Pangaruh tina ngabahekeun, nalika </text>
<text sub="clublinks" start="1435.866" dur="3.437"> ANJEUN nelepon kana poin éta, urang parantos </text>
<text sub="clublinks" start="1437.702" dur="2.502"> NGirimkeun RESPONDER Kahiji sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1439.437" dur="2.002"> KAHIRUPANNA ANJEUN DI JEOPARDI AT </text>
<text sub="clublinks" start="1440.505" dur="3.87"> ITU TITIK JEUNG KAMU BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="1441.572" dur="3.504"> DITERUSKEUN TEUNGEUT DRUM ANU. </text>
<text sub="clublinks" start="1444.509" dur="1.134"> Punten urang terang ayeuna kumaha urang </text>
<text sub="clublinks" start="1445.21" dur="3.169"> BISA NULANG ANJEUN KALUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1445.777" dur="3.236"> JUDY: Kuring nguping anjeun ngarujuk kana hal </text>
<text sub="clublinks" start="1448.513" dur="3.404"> Seueur RESPONDER Kahiji. </text>
<text sub="clublinks" start="1450.749" dur="7.039"> Naha anjeun ayeuna parantos cekap </text>
<text sub="clublinks" start="1453.585" dur="5.839"> Jalma jeung jalma pikeun ngalakukeun naon </text>
<text sub="clublinks" start="1457.922" dur="3.804"> MUNG DATANG JEUNG TANGAN? </text>
<text sub="clublinks" start="1459.557" dur="5.005"> >> Leres pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1461.86" dur="5.939"> URANG SANGAT PUTUS, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1464.963" dur="3.636"> KOLABORASI ANJEUNG CLEANUP </text>
<text sub="clublinks" start="1468.066" dur="3.336"> KERANG JEUNG PENGuatan hukum </text>
<text sub="clublinks" start="1468.733" dur="3.337"> KADUA TIASA. </text>
<text sub="clublinks" start="1471.536" dur="3.002"> LAYANAN DAYA KUDU 500 </text>
<text sub="clublinks" start="1472.203" dur="3.403"> Jalma-jalma dina standar dina nutup </text>
<text sub="clublinks" start="1474.672" dur="3.07"> PROXIMITAS, LAIN 500 SAHA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="1475.74" dur="3.637"> KADIEU DITINGGI DENGAN PERHATOSAN SAKIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1478.243" dur="3.103"> URANG NGARASA PISAN PISAN WE </text>
<text sub="clublinks" start="1479.51" dur="6.64"> SANGGUP DATANG DEUI SATUSA </text>
<text sub="clublinks" start="1483.381" dur="3.403"> MASS - AFTERMATE OF STORM ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1486.284" dur="0.867"> JEUNG NGALANGKITAN Sababaraha Rasa </text>
<text sub="clublinks" start="1486.918" dur="2.902"> NORMAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1487.285" dur="3.036"> JUDY: Tungtungna, Dimana anjeun ngarencanakeun </text>
<text sub="clublinks" start="1489.954" dur="1.134"> NGALUNGSA PEUTING? </text>
<text sub="clublinks" start="1490.454" dur="3.805"> >> [TANGGA] </text>
<text sub="clublinks" start="1492.324" dur="3.102"> Kuring bakal di dieu pikeun bari. </text>
<text sub="clublinks" start="1494.392" dur="2.302"> Abdi sanés nyarios yén kuring bakal kadieu </text>
<text sub="clublinks" start="1495.56" dur="3.203"> SADAYU MALAM TAPI URANG TEU MILIK </text>
<text sub="clublinks" start="1496.828" dur="4.037"> Jalma anu ngawaskeun KASAMPAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="1499.598" dur="3.403"> KABEH MALAM, RESCUE JEUNG POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="1500.999" dur="3.536"> Jurusan sareng padamelan umum di </text>
<text sub="clublinks" start="1503.134" dur="2.336"> ACARA HUTAN murag </text>
<text sub="clublinks" start="1504.769" dur="1.568"> ANU URANG BISA NGALAKSEUKKEUN KANA ADDRESS </text>
<text sub="clublinks" start="1505.603" dur="3.57"> SITUASI Naon. </text>
<text sub="clublinks" start="1506.471" dur="5.772"> JUDY: URANG HENTEU HAYANG KA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1509.306" dur="3.504"> Pangsaéna sareng diarepkeun éta sanés </text>
<text sub="clublinks" start="1512.377" dur="0.934"> SERIUS SABILIRANG </text>
<text sub="clublinks" start="1512.944" dur="6.807"> Ramalan Kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1515.247" dur="5.204"> MAYOR SANDY STIMPSON MOBILE, </text>
<text sub="clublinks" start="1519.884" dur="3.103"> ALABAMA, Hatur Nuhun Pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="1520.585" dur="11.111"> >> Hatur nuhun kuring ngahargaan na. </text>
<text sub="clublinks" start="1529.227" dur="3.503"> JUDY: AS HUTAN PEMILIHAN, THE </text>
<text sub="clublinks" start="1531.83" dur="3.503"> Balapan pikeun bunderan imah bodas </text>
<text sub="clublinks" start="1532.864" dur="5.839"> Sakitar nagara konci Konci. </text>
<text sub="clublinks" start="1535.467" dur="4.937"> LAPORAN ALAMINDE YAMICHE KAMI. </text>
<text sub="clublinks" start="1538.837" dur="2.268"> YAMICHE: Dinten ayeuna, tilas hadiah </text>
<text sub="clublinks" start="1540.538" dur="1.301"> PRÉSÉSÉS GOLONG BIDEN KAMPAI </text>
<text sub="clublinks" start="1541.238" dur="2.803"> DI FLORIDA - Kunjungan Kahiji Nya </text>
<text sub="clublinks" start="1541.972" dur="3.07"> NEGERI SAKUDU DIJADI. </text>
<text sub="clublinks" start="1544.175" dur="1.902"> DIDIEU, MANÉHNA NGASILKEUN KECAP NYARITA </text>
<text sub="clublinks" start="1545.176" dur="4.237"> Pikeun POLISI TRUMP PRESIDEN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1546.211" dur="7.474"> RÉTORIK Nuju VETERAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1549.547" dur="6.34"> >> Sacara jujur, éta ngajantenkeun kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1553.818" dur="2.903"> SANGGET JEUNG CARA ANJEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="1556.02" dur="1.568"> Hareupeun Kaméra Sareng Gagak </text>
<text sub="clublinks" start="1556.855" dur="5.138"> Ngeunaan sabaraha anjeunna parantos dilakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="1560.358" dur="3.136"> VETERAN JEUNG PELANGGARAN DI SEKITAR JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1562.126" dur="2.102"> INSULTS ANGGOTA LAYANAN AND </text>
<text sub="clublinks" start="1563.628" dur="2.001"> GUGUR Pahlawan Nalika Kaméra </text>
<text sub="clublinks" start="1564.362" dur="3.203"> GEUS MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="1565.763" dur="6.707"> NELepon ANJEUN SUKSES JEUNG RUGI. </text>
<text sub="clublinks" start="1568.5" dur="7.007"> DONALD TRUMP HENTEU GAGI IDEA </text>
<text sub="clublinks" start="1572.604" dur="3.67"> Gagasan Awéwé JEUNG LALAKI SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1575.64" dur="4.237"> MENDAFTAR Pikeun LAYANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1578.91" dur="3.803"> TUGAS, Hormat, Nagara. </text>
<text sub="clublinks" start="1581.613" dur="2.101"> Éta anu ngalayanan NA </text>
<text sub="clublinks" start="1582.847" dur="3.804"> PATRIOTIS KABEH KABEH. </text>
<text sub="clublinks" start="1584.516" dur="2.869"> YAMICHE: NEGERI SUNSHINE GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="1586.785" dur="1.367"> Salah sahiji militér panggedéna JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1587.519" dur="1.067"> PENDUDUK VETERAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="1588.286" dur="2.435"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1588.72" dur="4.304"> BIDEN negeskeun peryoga </text>
<text sub="clublinks" start="1590.855" dur="4.037"> Kuatkeun VA </text>
<text sub="clublinks" start="1593.558" dur="3.103"> >> Urang gaduh tanggel waler pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1595.16" dur="2.502"> Mastikeun yén urang Nyayogikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1596.795" dur="3.236"> VETERANS WORLD CLASS HEALTHCARE </text>
<text sub="clublinks" start="1597.796" dur="4.003"> Aranjeunna pantes dina unggal kaayaan. </text>
<text sub="clublinks" start="1600.165" dur="2.401"> YAMICHE: VETERAN NYIEUN A </text>
<text sub="clublinks" start="1601.933" dur="1.501"> BLOC PEMILIHAN KRITIKAL DI SALAH SATU </text>
<text sub="clublinks" start="1602.7" dur="1.868"> GOLEKAN BATAS. </text>
<text sub="clublinks" start="1603.568" dur="1.968"> PULSA NEGERI dileupaskeun Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="1604.702" dur="4.871"> TI MONMOUTH UNIVERSITAS DITUNJUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1605.67" dur="5.839"> BIDEN BARENG BARÉNYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1610.075" dur="5.237"> 50% FLORIDIAN SAJAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="1613.745" dur="2.835"> RENCANG NGADUKUNG BIDEN, BARI 45% </text>
<text sub="clublinks" start="1615.446" dur="6.006"> TRUMP PRÉSIDén Balik. </text>
<text sub="clublinks" start="1619.551" dur="3.402"> Dinten ayeuna Présidén TRUMP MIMITI HIS </text>
<text sub="clublinks" start="1621.586" dur="1.968"> Dinten ku nelepon kana "rubah AND </text>
<text sub="clublinks" start="1623.087" dur="2.202"> KAWAN. " </text>
<text sub="clublinks" start="1624.489" dur="2.435"> Anjeunna nyarios ka rumah sakit langkung seueur </text>
<text sub="clublinks" start="1625.423" dur="2.235"> DARI 45 MENIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1627.058" dur="1.434"> MANÉHNA DEUI NGAWIHAN CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="1627.792" dur="1.368"> VACCINE BISA DITAMPILKEUN KU </text>
<text sub="clublinks" start="1628.626" dur="2.669"> Dinten Pamilihan Sareng Distributor </text>
<text sub="clublinks" start="1629.293" dur="6.607"> Gancang. </text>
<text sub="clublinks" start="1631.429" dur="5.038"> >> Urang bakal gaduh VACCINE </text>
<text sub="clublinks" start="1636.034" dur="2.902"> Dina perkara minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="1636.601" dur="3.937"> REPORTER: PRÉSIDEN TRUMP Oge </text>
<text sub="clublinks" start="1639.07" dur="4.104"> DIPASANGKEUN DI DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1641.439" dur="2.469"> Pamaréntah NEVADA, SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1643.308" dur="1.301"> DIKETIKKEUNNA NU NANGTANG </text>
<text sub="clublinks" start="1644.042" dur="1.201"> PERHATOSAN JEUNG NGABANDUNGAN JEUNG JALUAN </text>
<text sub="clublinks" start="1644.742" dur="4.137"> RALLY LAS VEGAS MINGGU AKHIR. </text>
<text sub="clublinks" start="1646.244" dur="3.87"> PRESIDEN nuduh THE </text>
<text sub="clublinks" start="1649.013" dur="1.802"> Pamaréntah TANPA Bukti </text>
<text sub="clublinks" start="1650.248" dur="2.335"> RIGGING PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1650.949" dur="1.968"> >> AYEUNA, MANÉHNA bakal licik dina </text>
<text sub="clublinks" start="1652.717" dur="0.834"> BALLOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="1653.05" dur="1.268"> Kuring teu boga ragu ngeunaan hal éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1653.684" dur="1.368"> Ieu sarua lalaki anu asup </text>
<text sub="clublinks" start="1654.452" dur="3.336"> PENGOBATAN BOLA. </text>
<text sub="clublinks" start="1655.186" dur="3.203"> YAMICHE: JEUNG NUTUSI KUNJUNGANNA </text>
<text sub="clublinks" start="1657.922" dur="1.201"> KA CALIFORNIA DENGAN, </text>
<text sub="clublinks" start="1658.522" dur="2.002"> PRUMPIDEN TRUMP GANDANG DINA </text>
<text sub="clublinks" start="1659.256" dur="2.803"> PELAJARANNYA PERUBAHAN IKLIM. </text>
<text sub="clublinks" start="1660.658" dur="2.102"> Anjeunna ngulang tuduhan anu nyasabkeun </text>
<text sub="clublinks" start="1662.193" dur="1.201"> Éta pengelolaan leuweung anu goréng nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="1662.893" dur="8.275"> FAKTOR HANYA DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="1663.527" dur="8.475"> WILDFIRES RAGING DI JABAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1671.302" dur="1.635"> >> Anjeun gaduh leuweung sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="1672.136" dur="2.069"> DUNYA. </text>
<text sub="clublinks" start="1673.071" dur="1.735"> ANJEUN TEU KUDU SASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="1674.339" dur="1.434"> DI KALIFORNIA, anjeun terang. </text>
<text sub="clublinks" start="1674.939" dur="3.003"> DI Éropah, aranjeunna ngagaduhan leuweung </text>
<text sub="clublinks" start="1675.907" dur="3.837"> KOTA. </text>
<text sub="clublinks" start="1678.076" dur="2.336"> YAMICHE: DI KALIFORNIA Dinten, </text>
<text sub="clublinks" start="1679.878" dur="1.201"> SENATOR KAMALA HARRIS - THE </text>
<text sub="clublinks" start="1680.545" dur="1.135"> PRÉSÉSENSIAL VICE DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="1681.212" dur="2.269"> NOMINEE - LAMBASTED THE </text>
<text sub="clublinks" start="1681.813" dur="2.002"> PERHATOSAN PRESIDEN ON CLIMATE </text>
<text sub="clublinks" start="1683.615" dur="3.169"> PERUBAHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1683.948" dur="8.609"> >> Ieu sanés masalah partisi. </text>
<text sub="clublinks" start="1690.689" dur="3.769"> IDEOLOGI TEU KUDU DITANGKUL. </text>
<text sub="clublinks" start="1692.69" dur="4.138"> Éta ngan ukur kanyataan. </text>
<text sub="clublinks" start="1696.428" dur="2.501"> Ieu ngan ukur kanyataan. </text>
<text sub="clublinks" start="1696.961" dur="2.502"> YAMICHE: JEUNG JANJI A </text>
<text sub="clublinks" start="1699.063" dur="4.672"> PENDEKATAN BEDA. </text>
<text sub="clublinks" start="1699.597" dur="6.439"> >> Éta kalebet ka urang sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1703.868" dur="2.902"> PEMIMPIN BANGSA KANGGO DIPANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1706.17" dur="3.27"> SERIUS PERUBAHAN LUAR BIASA DI </text>
<text sub="clublinks" start="1706.904" dur="3.203"> KLIMAT JEUNG KITU LAKU KAMI URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1709.574" dur="1.234"> BISA MITIGATE ngalawan ka </text>
<text sub="clublinks" start="1710.608" dur="2.569"> Rusak. </text>
<text sub="clublinks" start="1711.076" dur="2.902"> YAMICHE: Wengi ayeuna BIDEN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1713.31" dur="1.535"> , HARRIS SIA NGABUNGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1714.112" dur="1.367"> SISI HENTIUNG NEGARA-- </text>
<text sub="clublinks" start="1714.979" dur="2.502"> HARRIS DI NEVADA, BIDEN IN </text>
<text sub="clublinks" start="1715.613" dur="4.104"> FLORIDA. </text>
<text sub="clublinks" start="1717.615" dur="3.47"> Tapi aranjeunna ngagaduhan tujuan umum, </text>
<text sub="clublinks" start="1719.85" dur="1.936"> PENGUNDUR LATINO COURTING. </text>
<text sub="clublinks" start="1721.219" dur="1.467"> BARI PRÉSIDEN TRUMP SIRAH KE </text>
<text sub="clublinks" start="1721.953" dur="3.536"> PHILADELPHIA Pikeun Aula Kota </text>
<text sub="clublinks" start="1722.82" dur="6.74"> DENGAN PEMILIH UNDECIDED. </text>
<text sub="clublinks" start="1725.623" dur="5.038"> EMPAT "WARTA PBS," Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1729.694" dur="2.836"> YAMICHE ALCINDOR. </text>
<text sub="clublinks" start="1730.795" dur="2.402"> JUDY: Dinten ieu saksi anu panungtungan </text>
<text sub="clublinks" start="1732.664" dur="3.87"> PILIHAN AWAL Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="1733.331" dur="3.871"> NOVEMBER. </text>
<text sub="clublinks" start="1736.668" dur="1.268"> SAUNGKARA PEMENANG DITUTURKEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="1737.335" dur="1.268"> DELAWARE - Urang bakal terang saha sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="1738.069" dur="3.069"> NOMI NU SAGALA </text>
<text sub="clublinks" start="1738.736" dur="3.336"> KAJALAHAN KONGRESIONAL NGASILKEUN KA URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1741.272" dur="1.735"> NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="1742.206" dur="3.103"> DIDIEU KANGGO NGABAGI ANJEUN Nonton </text>
<text sub="clublinks" start="1743.141" dur="2.802"> Pikeun dina merjuangkeun pikeun ngadalikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1745.443" dur="2.268"> KAPITOL gé LISA urang sorangan </text>
<text sub="clublinks" start="1746.077" dur="2.302"> , DESJARDINS. </text>
<text sub="clublinks" start="1747.845" dur="2.97"> Salam ka anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1750.215" dur="4.47"> Hayu urang mimitian ku SENATE. </text>
<text sub="clublinks" start="1752.517" dur="3.069"> NANGGALKEUN KAMI DI PERTANDINGAN KA </text>
<text sub="clublinks" start="1754.819" dur="3.169"> Boh nyandak ATAWA ATAWA Jaga kadali </text>
<text sub="clublinks" start="1755.72" dur="3.269"> Tina ANAK JEUNG AYEUNA AYEUNA WE </text>
<text sub="clublinks" start="1758.155" dur="1.268"> Ngan ukur tujuh minggu minggu jauh </text>
<text sub="clublinks" start="1759.123" dur="1.735"> Dinten Pamilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="1759.557" dur="3.136"> LISA: Leres éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1762.193" dur="2.369"> JAUH SANGKA NGOMONGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1764.095" dur="1.134"> Hayu urang leres katuhu dina. </text>
<text sub="clublinks" start="1764.695" dur="4.204"> SENAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1767.165" dur="2.135"> DEMOKRAT PERLU ATAWA 3 - TIGA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1769.033" dur="2.969"> Opat tempat. </text>
<text sub="clublinks" start="1769.667" dur="3.637"> Éta jumlah konci atanapi aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1772.136" dur="1.768"> PERLU NANGTU TILU ATAWA opat </text>
<text sub="clublinks" start="1773.437" dur="1.936"> PUNGKUT NANGKUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="1774.806" dur="4.004"> Hayu urang ka graji. </text>
<text sub="clublinks" start="1776.508" dur="3.636"> Kahiji SADAYANA, INI TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="1778.943" dur="1.468"> Korsi anu leres-leres maén </text>
<text sub="clublinks" start="1780.278" dur="2.235"> AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="1780.545" dur="4.271"> AYA LEUWIH TOSSUP </text>
<text sub="clublinks" start="1782.646" dur="3.671"> Ningkatna dina peta. </text>
<text sub="clublinks" start="1784.949" dur="2.602"> Kira-kira 12 NU KULI. </text>
<text sub="clublinks" start="1786.451" dur="3.236"> KIEU KUMAHA DEMOKRAT. </text>
<text sub="clublinks" start="1787.685" dur="4.004"> Upami anjeun ningali peta anu sanés, </text>
<text sub="clublinks" start="1790.522" dur="1.934"> Ieu nagara-nagara beureum </text>
<text sub="clublinks" start="1792.19" dur="2.735"> REPUBLIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1794.392" dur="4.07"> 10 DI antarana nyaéta REPUBLIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1797.195" dur="2.502"> DEMOKRAT Boga 10 MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1798.596" dur="2.068"> PERCAYA NANGTU NANGTU TIGA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1799.83" dur="4.438"> Opat tempat anu diperyogikeun. </text>
<text sub="clublinks" start="1802.3" dur="2.235"> Hayu urang pikaresepeun di dieu, hiji deui </text>
<text sub="clublinks" start="1804.402" dur="2.336"> PETA </text>
<text sub="clublinks" start="1804.669" dur="3.97"> Ieu mangrupikeun kursi anu sainget, </text>
<text sub="clublinks" start="1807.138" dur="2.102"> ANJEUN DI SENAT ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="1808.772" dur="0.968"> Lacak ngadeukeutan ka </text>
<text sub="clublinks" start="1809.373" dur="4.104"> Balapan Présidén. </text>
<text sub="clublinks" start="1812.076" dur="2.102"> TEU AYA DEMOKRAT TANYA </text>
<text sub="clublinks" start="1813.611" dur="2.302"> MANFAAT TI JOE BIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="1814.311" dur="3.004"> Ngalakukeun ogé. </text>
<text sub="clublinks" start="1816.347" dur="1.368"> PRESIDEN GUGUR DI Tukangeun Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1817.448" dur="3.303"> Sacara nasional. </text>
<text sub="clublinks" start="1819.184" dur="4.103"> LALAK SENATE BISA ROBAH Upami </text>
<text sub="clublinks" start="1820.885" dur="3.37"> Lomba PRESIDEN RÉSANG. </text>
<text sub="clublinks" start="1823.421" dur="1.168"> ANU KUDU DITONTON </text>
<text sub="clublinks" start="1824.389" dur="4.303"> DITUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="1825.223" dur="5.504"> JUDY: Sanés dina daptar anu paling seueur </text>
<text sub="clublinks" start="1829.427" dur="2.068"> MUNGKIT, TAPI KAJALANAN URANG </text>
<text sub="clublinks" start="1830.861" dur="3.704"> Nonton, SENATE Pimpinan Utama </text>
<text sub="clublinks" start="1833.364" dur="2.035"> MITCH MCCONNELL DI KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="1834.698" dur="5.272"> NAON KITU KITU? </text>
<text sub="clublinks" start="1836.034" dur="4.17"> LISA: Ieu mangrupikeun ras anu FASCINATING </text>
<text sub="clublinks" start="1840.104" dur="1.602"> . </text>
<text sub="clublinks" start="1840.337" dur="2.036"> MITCH MCCONNELL AYEUNA THE </text>
<text sub="clublinks" start="1841.839" dur="2.202"> SENATOR KETUA PALING KETUA DI </text>
<text sub="clublinks" start="1843.641" dur="1.768"> KONGRES. </text>
<text sub="clublinks" start="1844.809" dur="2.402"> Anjeunna parantos salamet seueur tantangan </text>
<text sub="clublinks" start="1847.011" dur="3.336"> Sateuacanna. </text>
<text sub="clublinks" start="1847.344" dur="5.105"> Sababaraha jalma ningali anjeunna salaku tekon, </text>
<text sub="clublinks" start="1850.548" dur="2.569"> TAPI MANÉHNA NANGTANG NGALANGAN PEMANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="1852.583" dur="0.934"> SAHA AYEUNA AYEU BATUR </text>
<text sub="clublinks" start="1853.25" dur="3.003"> Pangakuan. </text>
<text sub="clublinks" start="1855.353" dur="2.302"> AMY MCGRATH ANJEUN PERASAAN Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="1856.387" dur="5.439"> PERANGKAT KOMPATER MARINA - PILOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1858.823" dur="3.37"> Anjeunna caket kaleungitan pamilihan umum </text>
<text sub="clublinks" start="1861.96" dur="2.568"> Waktos Terakhir. </text>
<text sub="clublinks" start="1863.528" dur="1.467"> JAMONAN MASALAH DUIT ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="1864.661" dur="4.939"> Duanana. </text>
<text sub="clublinks" start="1867.932" dur="1.969"> $ 60 JUTA, sahenteuna, parantos </text>
<text sub="clublinks" start="1869.734" dur="1.801"> SPENT. </text>
<text sub="clublinks" start="1870.501" dur="2.202"> Calon ieu nyéépkeun </text>
<text sub="clublinks" start="1871.669" dur="3.87"> Langkung Artos dina DANA KAMPAIGN </text>
<text sub="clublinks" start="1872.87" dur="4.004"> TIASA LOBA LAIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1876.307" dur="3.604"> NAMBIHKEUN, SENATE DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="1877.007" dur="4.138"> NANGTU MASIH NINGALI JEUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="1880.912" dur="0.934"> LONGSHOT. </text>
<text sub="clublinks" start="1881.279" dur="2.135"> Aranjeunna peryogi ngabantuan ti </text>
<text sub="clublinks" start="1881.979" dur="3.17"> Balapan Présidén. </text>
<text sub="clublinks" start="1883.547" dur="1.969"> PRUMPIDEN TRUMP ADALAH FAKTOR DI </text>
<text sub="clublinks" start="1885.282" dur="2.469"> KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="1885.649" dur="2.603"> Anjeunna POPULER PISAN DI KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="1887.885" dur="9.343"> Upami éta turun. </text>
<text sub="clublinks" start="1895.793" dur="2.202"> DEMOKRAT BISA MILANG KUDU DI </text>
<text sub="clublinks" start="1897.495" dur="2.669"> UNSEATING MCCONNELL. </text>
<text sub="clublinks" start="1898.329" dur="2.569"> TAPI REPUBLIK SEPERTI KAULANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="1900.298" dur="3.336"> Sanés ngan ukur kusabab aranjeunna yakin </text>
<text sub="clublinks" start="1901.032" dur="3.703"> MCCONNELL bakal meunang, tapi aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="1903.768" dur="1.368"> Oge sapertos démokrata anu ngirim </text>
<text sub="clublinks" start="1904.869" dur="2.135"> DUIT DIDIEU. </text>
<text sub="clublinks" start="1905.57" dur="3.002"> Aranjeunna panginten éta tara panjang </text>
<text sub="clublinks" start="1907.137" dur="2.169"> Aranjeunna henteu hoyong artos bade </text>
<text sub="clublinks" start="1908.706" dur="0.934"> THE LAIN LAIN SANGKA PIKIRNA </text>
<text sub="clublinks" start="1909.44" dur="2.736"> PANUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="1911.009" dur="1.434"> URANG KUDU Lalajo dina Pilihan </text>
<text sub="clublinks" start="1912.309" dur="8.041"> DINTEN. </text>
<text sub="clublinks" start="1919.817" dur="1.434"> JUDY: NAON KEDUA PIHAK </text>
<text sub="clublinks" start="1920.484" dur="4.771"> NGOMONG leres ayeuna? </text>
<text sub="clublinks" start="1923.187" dur="4.838"> LISA: Kieu GAMBAR BESAR. </text>
<text sub="clublinks" start="1927.125" dur="5.137"> KITU PITINGKEUN GRAPIK. </text>
<text sub="clublinks" start="1928.159" dur="4.404"> AYA 55 HUKUM RUMAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="1932.396" dur="1.034"> ULIN. </text>
<text sub="clublinks" start="1932.73" dur="1.234"> Éta mangrupikeun pola anu langkung alit ti </text>
<text sub="clublinks" start="1933.564" dur="6.239"> ENTIRE HOUSE. </text>
<text sub="clublinks" start="1934.666" dur="6.039"> ANJEUNG LALAKI DI LALAKI. </text>
<text sub="clublinks" start="1939.937" dur="1.268"> REPUBLIKAN PENTING PENTING 20 </text>
<text sub="clublinks" start="1940.838" dur="2.87"> Tina éta tempat. </text>
<text sub="clublinks" start="1941.339" dur="3.069"> Naon anu matak pikaresepeun saarah </text>
<text sub="clublinks" start="1943.841" dur="3.737"> Kursi KOMPETITIF DI </text>
<text sub="clublinks" start="1944.542" dur="3.57"> RUMAH DITANGGUNG DEMOKRAT, </text>
<text sub="clublinks" start="1947.712" dur="1.368"> SAGARNA DENGAN REPUBLIKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="1948.413" dur="3.869"> Éta warta anu saé pikeun démookrata. </text>
<text sub="clublinks" start="1950.715" dur="2.268"> Biasana aranjeunna bakal dina pertahanan </text>
<text sub="clublinks" start="1952.416" dur="3.403"> Saatos gaduh sataun anu sapertos ageung. </text>
<text sub="clublinks" start="1955.219" dur="3.069"> DEMOKRAT PERCAYA ANJEUNNA JADI </text>
<text sub="clublinks" start="1955.953" dur="3.37"> Sanggup nyokot sababaraha tempat sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1958.422" dur="1.635"> Boga kaunggulan anu langkung ageung di </text>
<text sub="clublinks" start="1959.457" dur="0.867"> GUGUR Upami hal teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="1960.191" dur="4.37"> GEUS. </text>
<text sub="clublinks" start="1960.558" dur="5.705"> JUDY: ANJEUN NÉBANG KA URANG, Leres, </text>
<text sub="clublinks" start="1964.695" dur="2.236"> Ieu jumlahna tapi anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="1966.397" dur="0.901"> Oge ningali tren anu langkung ageung di </text>
<text sub="clublinks" start="1967.064" dur="0.901"> Gawe didieu. </text>
<text sub="clublinks" start="1967.431" dur="5.172"> Wartoskeun perkawis hal éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1969.033" dur="5.438"> LISA: Leres éta. </text>
<text sub="clublinks" start="1972.736" dur="3.77"> NURUTKEUN dina Karya Anu Hadé Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="1974.605" dur="3.07"> Babaturan ngobrolkeun perkawis tren sareng </text>
<text sub="clublinks" start="1977.108" dur="3.103"> Éléktronik, SUBURBS bakal </text>
<text sub="clublinks" start="1977.875" dur="3.503"> TUTU JEUNG KITU BAHAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="1980.545" dur="3.669"> Nya di mana DEMOKRAT NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="1982.547" dur="2.368"> MANGKIT TAPI TIASA NAON </text>
<text sub="clublinks" start="1984.348" dur="2.869"> KEUNGGUANAN DOMBA KOMPETITIF </text>
<text sub="clublinks" start="1985.55" dur="4.27"> ANJEUNG LUAR RICHMOND, </text>
<text sub="clublinks" start="1987.351" dur="3.904"> HOUSTON, PHOENIX, CHICAGO, </text>
<text sub="clublinks" start="1990.054" dur="1.801"> Éta tempat perangna pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="1991.388" dur="4.672"> RUMAH AS SIEUN JADI. </text>
<text sub="clublinks" start="1994.492" dur="3.469"> Hal-hal anu sanés, anu langkung ageung </text>
<text sub="clublinks" start="1996.193" dur="3.303"> DARI JUMLAH ASAL RESET. </text>
<text sub="clublinks" start="1999.063" dur="2.001"> HAMPIR SALAHU SATU KUATER </text>
<text sub="clublinks" start="1999.63" dur="2.67"> Balapan KOMPETITIF DI IMAH </text>
<text sub="clublinks" start="2001.366" dur="4.036"> Pamilih parantos ningal sateuacanna. </text>
<text sub="clublinks" start="2002.433" dur="3.236"> ANJEUN BALAPI SAMA NU TAUN </text>
<text sub="clublinks" start="2005.536" dur="1.435"> JAMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2006.204" dur="1.467"> Ieu sering REPUBLIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2007.137" dur="2.27"> NYobaan pikeun ngahanca korsi éta </text>
<text sub="clublinks" start="2009.007" dur="2.535"> Leungit dina sapuan éta. </text>
<text sub="clublinks" start="2010.675" dur="4.47"> Hiji deui, artos. </text>
<text sub="clublinks" start="2013.911" dur="1.902"> Kuring nyebatkeun ieu di </text>
<text sub="clublinks" start="2015.279" dur="0.834"> MCCONNELL JEUNG MCGRATH SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="2015.946" dur="2.87"> Ras. </text>
<text sub="clublinks" start="2017.915" dur="2.369"> BENERNA DI SADAYANA SEJARAH </text>
<text sub="clublinks" start="2018.949" dur="4.204"> TINGKAT MÉRÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="2021.953" dur="3.135"> Hapunten anu tiasa dicarioskeun pamiarsa, upami </text>
<text sub="clublinks" start="2023.721" dur="2.569"> Anjeun hirup di salah sahiji ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2025.222" dur="1.802"> NEGERI BATTLEGROUND JEUNG MANEH </text>
<text sub="clublinks" start="2026.424" dur="2.168"> PIKIRNA NANGTU KITU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="2027.158" dur="2.168"> IKLAN KAMPAIGN, MANEH KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="2028.725" dur="2.87"> BISA NINGALI ANJEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="2029.459" dur="4.639"> JUDY: MIND-BOGGLING. </text>
<text sub="clublinks" start="2033.698" dur="1.801"> LOBA ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="2034.231" dur="2.769"> JEUNG KAMI BAKAL NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="2035.633" dur="1.734"> Sawatara ti éta iklan dina minggu ka </text>
<text sub="clublinks" start="2037.201" dur="5.472"> DATANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2040.505" dur="2.668"> LISA DESJARDINS, HATUR NUHUN </text>
<text sub="clublinks" start="2043.007" dur="12.279"> JAUH. </text>
<text sub="clublinks" start="2052.383" dur="21.688"> SELEPAS BULAN HOMESCHOOLING, </text>
<text sub="clublinks" start="2057.188" dur="18.751"> MURID NGABUNGJI DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="2075.339" dur="1.601"> Urang ayeuna ningali masalah anu disanghareupan </text>
<text sub="clublinks" start="2076.24" dur="1.334"> JUTAAN SAKOLA, </text>
<text sub="clublinks" start="2077.074" dur="1.234"> KOLOT JEUNG GURU </text>
<text sub="clublinks" start="2077.708" dur="1.268"> Sakumna dunya, ti nagara </text>
<text sub="clublinks" start="2078.442" dur="1.234"> DI ASIA, AFRIKA, JEUNG Éropah. </text>
<text sub="clublinks" start="2079.109" dur="1.235"> TAPI AYA MULAI, TI UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="2079.81" dur="1.335"> KARAJAAN, KIEU HUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="2080.477" dur="2.503"> BARBERAT OLLY KORESPONDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="2081.279" dur="1.968"> REPORTER: SAKOLA BRITAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2083.114" dur="1.467"> Balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="2083.381" dur="1.901"> DENGAN ANAK NGULI KA </text>
<text sub="clublinks" start="2084.715" dur="1.034"> KELAS KANGGO KALI Kahiji </text>
<text sub="clublinks" start="2085.415" dur="1.135"> SAKI MARET. </text>
<text sub="clublinks" start="2085.883" dur="1.401"> Saatos MINGGU DIAJAR JAUH JAUH </text>
<text sub="clublinks" start="2086.684" dur="1.468"> Kusabab CORONAVIRUS LOCKDOWN, </text>
<text sub="clublinks" start="2087.418" dur="5.138"> Mimitian sakola ieu ditampi A </text>
<text sub="clublinks" start="2088.286" dur="6.806"> WILUJENG AWAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2092.69" dur="3.17"> >> Abdi bungah balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="2095.226" dur="1.434"> Kusabab kuring sono aya di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="2095.993" dur="1.468"> JEUNG KUDU SANGGO NANGTU </text>
<text sub="clublinks" start="2096.794" dur="1.368"> KERJA LUAR BIASA JEUNG KUDU MAMPU </text>
<text sub="clublinks" start="2097.595" dur="1.301"> Tingali Babaturan, sareng Guru, </text>
<text sub="clublinks" start="2098.295" dur="2.169"> TAPI JELEMA ITU SENI </text>
<text sub="clublinks" start="2099.03" dur="5.405"> DATANG DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="2100.598" dur="4.471"> REPORTER: Nuju UK, KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2104.568" dur="1.202"> SEKOLAH TELAH DITENGAH KA </text>
<text sub="clublinks" start="2105.202" dur="0.935"> DIBUKA, JEUNG SADAYANA ANAK DIPANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="2105.903" dur="1.534"> Pikeun mulang. </text>
<text sub="clublinks" start="2106.437" dur="1.801"> TAPI KANGGO HENTEU NGADAPKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2107.571" dur="1.435"> MAKNA PANDEMIK CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2108.372" dur="6.239"> PEMBUKAAN DINA ALAM PISANNA, </text>
<text sub="clublinks" start="2109.139" dur="7.741"> PANGALAMAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2114.745" dur="12.546"> SEKOLAH KUDU NUTUHI PITUDUH </text>
<text sub="clublinks" start="2117.014" dur="10.977"> TI Pamaréntah, Ngawatesan </text>
<text sub="clublinks" start="2127.425" dur="1.2"> HUBUNGAN ANTARA BEDA </text>
<text sub="clublinks" start="2128.125" dur="1.201"> Kelompok ANAK, EKSTRA </text>
<text sub="clublinks" start="2128.759" dur="3.57"> Ukuran bersih, méja anu mana </text>
<text sub="clublinks" start="2131.796" dur="1.401"> KABEH nyanghareup arah anu sami. </text>
<text sub="clublinks" start="2132.463" dur="1.435"> Perdana Menteri Perdana Menteri BORIS </text>
<text sub="clublinks" start="2133.331" dur="1.301"> JOHNSON parantos ngadadarkeunana sapertos A </text>
<text sub="clublinks" start="2134.031" dur="0.901"> PRIORITAS NASIONAL Pikeun Meunangkeun Sakola </text>
<text sub="clublinks" start="2134.765" dur="0.901"> Balik deui. </text>
<text sub="clublinks" start="2135.066" dur="1.334"> AYA ANU KANGGO CONCERNS diangkat </text>
<text sub="clublinks" start="2135.8" dur="1.301"> DENGAN UNSUR GURU JEUNG Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="2136.534" dur="1.301"> Kolot perkawis kasalametan, sareng ogé </text>
<text sub="clublinks" start="2137.235" dur="1.301"> Ngeunaan naha sakola balik deui </text>
<text sub="clublinks" start="2137.969" dur="5.538"> Bakal Nyababkeun Virus Nyebar </text>
<text sub="clublinks" start="2138.669" dur="5.572"> LEUWIH CEPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2143.641" dur="2.101"> TAPI PALING GURU TELAH DIKETEP </text>
<text sub="clublinks" start="2144.375" dur="2.068"> KANGGO DEUI DEUI BALIK DESKÉNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2145.876" dur="1.368"> PRINSIP SEKOLAH ANDY </text>
<text sub="clublinks" start="2146.577" dur="3.336"> FITZGIBBON. </text>
<text sub="clublinks" start="2147.378" dur="3.636"> >> URANG TEU KUDU Tugas MORAL KA </text>
<text sub="clublinks" start="2150.047" dur="2.202"> BUKA PINTU KAMI JEUNG KITU </text>
<text sub="clublinks" start="2151.148" dur="5.138"> ANAK DEUI KA PENDIDIKAN, </text>
<text sub="clublinks" start="2152.383" dur="4.771"> Sareng Balik deui Dina sareng Diajar. </text>
<text sub="clublinks" start="2156.42" dur="2.602"> Sigana mah éta penting pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="2157.321" dur="2.469"> LAPORA: KEUTAMAAN NASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2159.156" dur="3.236"> STATUS DIBERI KA SEKOLAH JADI </text>
<text sub="clublinks" start="2159.924" dur="5.738"> BUKA EFEKTIF Hartosna Upami </text>
<text sub="clublinks" start="2162.526" dur="4.171"> Sareng Nalika ukuran anu dikendali diperyogikeun </text>
<text sub="clublinks" start="2165.796" dur="1.602"> KANGGO DITANGKUNGAN, SAKOLA KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="2166.831" dur="1.268"> Tetep DIBUKA BAGI BAGIAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2167.531" dur="4.504"> ÉKONOMI Sapertos PUBL Tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="2168.232" dur="6.373"> KUDU DITUTUP DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="2172.169" dur="6.106"> TAPI SANGSA SANGSA SAKUSNA </text>
<text sub="clublinks" start="2175.973" dur="3.737"> , KELAS ULAH NGALANGKIT SAKALI </text>
<text sub="clublinks" start="2178.409" dur="1.935"> Langkung seueur, éta bakal gumantung kana </text>
<text sub="clublinks" start="2179.844" dur="2.635"> ARAHAN COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2180.578" dur="3.936"> LUAR BIASA IN THE KINGDOM UNITED </text>
<text sub="clublinks" start="2182.613" dur="3.036"> >> IEU GAMPANG, ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="2184.648" dur="2.369"> CHANNEL INGGRIS IN BELGIUM, </text>
<text sub="clublinks" start="2185.783" dur="1.902"> Dimana sakola ogé balik deui - </text>
<text sub="clublinks" start="2187.151" dur="8.708"> Sanaos naek kasus COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2187.818" dur="8.775"> Nomer SAKUDANG JULAI. </text>
<text sub="clublinks" start="2195.993" dur="2.102"> Demi KEHASILAN ANJING, IBU </text>
<text sub="clublinks" start="2196.727" dur="4.304"> TILU, TÉHÉNGKEUN KANGGOAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2198.229" dur="5.272"> ENAM BULAN PEMBELAJARAN RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="2201.165" dur="5.471"> GEUS janten tantangan. </text>
<text sub="clublinks" start="2204.101" dur="3.236"> >> Taun ieu parantos nyata </text>
<text sub="clublinks" start="2206.77" dur="1.268"> Disingkat ku kaayaan, urang </text>
<text sub="clublinks" start="2207.471" dur="4.704"> Ayeuna nuju lebet kelas kadua </text>
<text sub="clublinks" start="2208.171" dur="6.341"> JEUNG NYA TEU BOGA SAMA </text>
<text sub="clublinks" start="2212.376" dur="5.071"> - Anjeunna henteu tiasa maca atanapi </text>
<text sub="clublinks" start="2214.645" dur="3.069"> NULIS ANAK ANAK LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2217.581" dur="2.469"> DIPAKÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="2217.848" dur="3.47"> REPORTER: Anjeunna henteu nyalira di </text>
<text sub="clublinks" start="2220.184" dur="1.868"> TURUN BELAKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2221.452" dur="1.334"> PELAJARAN NUNJUKKAN PANUTUP SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2222.186" dur="3.403"> TÉH NGÉBÉNG GUNUNG PERHATIAN </text>
<text sub="clublinks" start="2222.92" dur="3.703"> ANTARA PELAJAR KECAP </text>
<text sub="clublinks" start="2225.723" dur="1.734"> JEUNG KLASISASI maranhanana sareng </text>
<text sub="clublinks" start="2226.757" dur="2.502"> GAPAS PANGAJAKNA BAGI BUDAYA </text>
<text sub="clublinks" start="2227.925" dur="4.671"> ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2229.393" dur="4.838"> DI SEKOLAH MONTGOMERY DI BRUSSELS </text>
<text sub="clublinks" start="2232.73" dur="2.235"> , MODAL BELGIUM, AYA </text>
<text sub="clublinks" start="2234.365" dur="0.901"> NGADAPKEUN KANGGO BISA JEUNG BARENG </text>
<text sub="clublinks" start="2235.099" dur="1.534"> PERATURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2235.399" dur="1.935"> >> Aranjeunna tiasa nuturkeun </text>
<text sub="clublinks" start="2236.766" dur="1.302"> KELAS ONLINE JADI URANG SUSU </text>
<text sub="clublinks" start="2237.467" dur="1.301"> JADUAL BIT Pikeun Aranjeunna Tapi </text>
<text sub="clublinks" start="2238.201" dur="1.402"> URANG MASIH KITU DIuruskeun </text>
<text sub="clublinks" start="2238.902" dur="2.569"> PROGRAM. </text>
<text sub="clublinks" start="2239.737" dur="2.468"> REPORTER: SEKOLAH BELGIUM </text>
<text sub="clublinks" start="2241.605" dur="1.301"> DIBUKA DI handapeun kode opat warna </text>
<text sub="clublinks" start="2242.339" dur="2.769"> SISTEM - Ayeuna di Kuning, </text>
<text sub="clublinks" start="2243.039" dur="2.97"> Hartosna MINGGU HARI DIMPAT LIMA. </text>
<text sub="clublinks" start="2245.242" dur="1.468"> MASKOR KANGGO MANDATOR SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="2246.143" dur="6.306"> Pikeun barudak leuwih ti 12, kalayan kontak </text>
<text sub="clublinks" start="2246.843" dur="6.841"> DITANGKUT JEUNG BUBBL KELAS LEUTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2252.583" dur="3.303"> Upami aya anu langkung ageung sareng </text>
<text sub="clublinks" start="2253.818" dur="3.636"> Éta KODE MERAH, UKURAN KELAS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2256.02" dur="2.135"> PUPIL baheula Heureuy bakal disarengan JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2257.588" dur="8.341"> WAKTU SEKOLAH DIPUTUS DUA DUA A </text>
<text sub="clublinks" start="2258.288" dur="9.91"> MINGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="2266.063" dur="2.736"> PEMAIN sapertos hiji ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2268.331" dur="2.169"> Oge EMPTIER TI USUAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2269.367" dur="3.769"> ANAK MULANG TI SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="2272.603" dur="1.301"> Lebaran ti beureum RISIKO beureum </text>
<text sub="clublinks" start="2273.27" dur="1.334"> ZONES KUDU KUARANTIN </text>
<text sub="clublinks" start="2274.037" dur="1.235"> 14 Dinten, sanaos énggal </text>
<text sub="clublinks" start="2274.738" dur="2.235"> TAUN AKADEMIK NANGTU UNDERWAY. </text>
<text sub="clublinks" start="2276.007" dur="5.338"> TAPI JAUH EROPA, RÉCAK ANU </text>
<text sub="clublinks" start="2277.107" dur="4.972"> Parantos mimiti nunjukkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="2281.479" dur="1.268"> Sababaraha sakola di buruan gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="2282.213" dur="3.069"> GEUS KUDU PANUTUP Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="2282.88" dur="3.07"> PECAHAN LOKAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2285.416" dur="6.94"> FRANJI JEUNG Jérman ogé </text>
<text sub="clublinks" start="2286.083" dur="7.507"> Ditingali Dozens of CLOSURES. </text>
<text sub="clublinks" start="2292.49" dur="2.802"> Salaku sumebarna COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2293.724" dur="3.637"> NAMBIHKEUN JAUH EROPA, </text>
<text sub="clublinks" start="2295.526" dur="2.569"> GURU JEUNG UNIONA TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="2297.495" dur="1.301"> PERHATOSAN Ngeunaan Kasalametan Sareng Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="2298.229" dur="1.467"> Nelepon pikeun ukuran anu langkung caket </text>
<text sub="clublinks" start="2298.929" dur="3.27"> JEUNG Wates dina ukuran kelas. </text>
<text sub="clublinks" start="2301.399" dur="1.534"> Ukuran Béda-bénten dina Éropa - </text>
<text sub="clublinks" start="2302.333" dur="1.268"> Tapi aya perjangjian yén </text>
<text sub="clublinks" start="2303.067" dur="7.14"> KAUNTUNGAN NGADANGGA SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2303.734" dur="10.143"> LUAR BIASA RISIKO. </text>
<text sub="clublinks" start="2310.341" dur="3.903"> REPORTER: IEU MICHAEL BALEKE </text>
<text sub="clublinks" start="2314.011" dur="1.534"> DI UGANDA. </text>
<text sub="clublinks" start="2314.512" dur="1.767"> JUTA ANAK DI </text>
<text sub="clublinks" start="2315.679" dur="1.268"> NEGARA-NEGARA DI AFRIKA DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="2316.413" dur="1.234"> DI kelas, sanaos A </text>
<text sub="clublinks" start="2317.08" dur="3.804"> Surgeus dina COVID-19 KAS DI </text>
<text sub="clublinks" start="2317.781" dur="4.438"> BUAHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2321.018" dur="5.672"> SEKOLAH DI TANZANIA dibuka deui di </text>
<text sub="clublinks" start="2322.353" dur="5.371"> JUN SAKALI TILU BULAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="2326.824" dur="1.935"> KARANTINA KAWILAYAHAN COVID19. </text>
<text sub="clublinks" start="2327.858" dur="2.269"> Seueur anu henteu nganggo cai anu ngalir ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="2328.893" dur="7.573"> Toilét digawé, tapi kelas </text>
<text sub="clublinks" start="2330.261" dur="9.809"> Pakét kana kapasitas pinuh. </text>
<text sub="clublinks" start="2336.6" dur="4.538"> >> URANG PERCAYA KA TUHAN JEUNG ALLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2340.204" dur="3.136"> BAKAL ngabantosan Urang. </text>
<text sub="clublinks" start="2341.505" dur="3.938"> Ditambahkeun Kami Ngagem Masehi Dina Poé Ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="2343.474" dur="2.669"> REPORTER: TANZANIA DIHENTI </text>
<text sub="clublinks" start="2345.576" dur="1.301"> Nerbitkeun gambar resmi dina </text>
<text sub="clublinks" start="2346.277" dur="3.903"> EXTENT CORONAVIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2347.011" dur="3.87"> HUTANG DI APRIL. </text>
<text sub="clublinks" start="2350.314" dur="2.202"> IEU DITUTUP KU A </text>
<text sub="clublinks" start="2351.015" dur="3.636"> Déklarasi ku Présidén JOHN </text>
<text sub="clublinks" start="2352.65" dur="4.37"> MAGUFULI yén nagara éta </text>
<text sub="clublinks" start="2354.785" dur="3.436"> GRATIS TI PANDEMIC </text>
<text sub="clublinks" start="2357.154" dur="4.504"> PESANAN SADAYANA SEKOLAH DIBUKA deui </text>
<text sub="clublinks" start="2358.355" dur="3.604"> Kalayan Pitunjuk COVID-19 DI </text>
<text sub="clublinks" start="2361.792" dur="6.072"> TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="2365.563" dur="3.035"> KASEHATAN UMUM INTERNASIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="2367.998" dur="3.537"> Ahli anu SIFAT ngeunaan </text>
<text sub="clublinks" start="2368.732" dur="4.337"> Éta TANZANIA GRATIS TI </text>
<text sub="clublinks" start="2371.669" dur="2.168"> PANDEMIC, PERINGATAN Upami aya </text>
<text sub="clublinks" start="2373.203" dur="2.57"> DI hiji nagara, éta kakurung ka </text>
<text sub="clublinks" start="2375.573" dur="1.367"> NYEBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="2376.273" dur="1.401"> Murid sina leumpang ka sakola </text>
<text sub="clublinks" start="2377.074" dur="1.467"> Afrika Kidul terus dibawa </text>
<text sub="clublinks" start="2377.908" dur="1.535"> Anu paling beurat dina COVID-19 </text>
<text sub="clublinks" start="2378.675" dur="5.072"> DINA EUSI, kalayan ampir </text>
<text sub="clublinks" start="2379.577" dur="4.904"> SABILU SAGALA KASUS BARUANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2383.881" dur="2.201"> SEKOLAH DIBUKA Pamaréntah </text>
<text sub="clublinks" start="2384.615" dur="2.302"> DI JUNI. </text>
<text sub="clublinks" start="2386.216" dur="1.302"> TAPI BEBERAPA KOLOT TADI </text>
<text sub="clublinks" start="2387.051" dur="1.234"> RELUCTANT NGAJIJAKAKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2387.651" dur="8.875"> ANAK DEUI KA KELAS Kusabab </text>
<text sub="clublinks" start="2388.419" dur="10.276"> DARI KANGUNGGUAN DI KAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2396.66" dur="3.17"> >> Kaseueuran aranjeunna anu sieun </text>
<text sub="clublinks" start="2398.829" dur="1.735"> COVID ieu, karana aranjeunna mutuskeun </text>
<text sub="clublinks" start="2399.964" dur="1.634"> TINGGAL DI RUMAHASA JEUNG DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="2400.698" dur="11.677"> Kolot saur NO, PEMBELAJARNA </text>
<text sub="clublinks" start="2401.732" dur="11.644"> KUDU BISA KA SAKOLA. </text>
<text sub="clublinks" start="2412.509" dur="2.169"> TAPI KALALAHNA ANJEUN DI SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2413.51" dur="4.171"> Aranjeunna damel. </text>
<text sub="clublinks" start="2414.812" dur="3.537"> REPORTER: DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="2417.815" dur="1.267"> REPUBLIK CONGO NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="2418.482" dur="4.537"> Ngadeukeutkeun PHASED TO-OPEN </text>
<text sub="clublinks" start="2419.216" dur="4.504"> SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2423.153" dur="1.301"> Pikeun ayeuna ngan ukur kelas di </text>
<text sub="clublinks" start="2423.853" dur="1.268"> SESI JEUNG Pikeun Murid </text>
<text sub="clublinks" start="2424.587" dur="4.272"> Saha anu aya dina Waktos Anu Akhirna </text>
<text sub="clublinks" start="2425.255" dur="4.338"> Sateuacan GRADUATING. </text>
<text sub="clublinks" start="2428.993" dur="5.037"> RENCANA JEUNG SÉNA SÉWÉSA </text>
<text sub="clublinks" start="2429.727" dur="5.004"> MAHASISWA BALIK DI OKTOBER. </text>
<text sub="clublinks" start="2434.164" dur="1.168"> Luyu sareng PUSAT AFRIKA </text>
<text sub="clublinks" start="2434.864" dur="1.168"> Pikeun Kontrol Kasakit JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2435.465" dur="1.602"> PÉSÉNGORA, EUSI GEUS </text>
<text sub="clublinks" start="2436.166" dur="1.635"> Langkung ti 1,3 Juta dikonfirmasi </text>
<text sub="clublinks" start="2437.201" dur="8.675"> KAS COVID-19 JEUNG LEBIH 31000 </text>
<text sub="clublinks" start="2437.935" dur="8.808"> PATI. </text>
<text sub="clublinks" start="2446.01" dur="2.268"> KUMAHA RESPONSI KA VIRUS </text>
<text sub="clublinks" start="2446.877" dur="2.202"> NGARUHAN JUTAAN SAJAJARAN SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="2448.412" dur="7.006"> Barudak mangrupikeun sumber perhatian </text>
<text sub="clublinks" start="2449.213" dur="9.375"> Pikeun sakumna 54 bangsa AFRIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2455.552" dur="4.871"> DI Sababaraha nagara AFRIKA, SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="2458.722" dur="2.869"> DIDIEU DI UGANDA, SAKOLA tetep </text>
<text sub="clublinks" start="2460.557" dur="4.538"> Ditutup Pikeun Sieun Éta THE </text>
<text sub="clublinks" start="2464.495" dur="3.97"> PANDEMIC MUNGKIT KALUAR TANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2467.465" dur="1.601"> PEMBELAJARAN JAUH DI AFRIKA nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="2468.599" dur="1.168"> SUSAH, JEUNG KADANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2469.199" dur="1.268"> Teu mungkin, dipasihan 80% SANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="2469.9" dur="2.268"> SISWA TEU boga aksés ka </text>
<text sub="clublinks" start="2470.601" dur="2.502"> INTERNET. </text>
<text sub="clublinks" start="2472.302" dur="3.971"> Pikeun seueur murid, éléktrik </text>
<text sub="clublinks" start="2473.237" dur="3.97"> TEU dipercaya. </text>
<text sub="clublinks" start="2476.407" dur="5.138"> LAIN TEU boga listrik di </text>
<text sub="clublinks" start="2477.341" dur="5.471"> KABEH DI RUMAHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2481.679" dur="1.834"> >> Langkung lami deui barudak </text>
<text sub="clublinks" start="2482.946" dur="1.301"> OUT SAKOLA, LEUWIH HEBATNA </text>
<text sub="clublinks" start="2483.646" dur="6.707"> RISIKO ANJEUN AYA TEU BAKAL malik deui </text>
<text sub="clublinks" start="2484.38" dur="9.844"> SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2490.487" dur="4.505"> REPORTER: UN ARGUES Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2494.358" dur="1.368"> NGABUKA SEKOLAH GAMPANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="2495.125" dur="1.235"> AFRIKA BISA NGARTI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="2495.859" dur="8.675"> NYIEUN JAUH JAUH DINA CUCI THE </text>
<text sub="clublinks" start="2496.493" dur="11.078"> Nyebarkeun COVID-19. </text>
<text sub="clublinks" start="2504.668" dur="3.237"> REPORTER: Ieu PATRICK DI </text>
<text sub="clublinks" start="2507.704" dur="3.17"> BEIJING. </text>
<text sub="clublinks" start="2509.24" dur="6.339"> DI SEKOLAH DIDIEU, SISWA </text>
<text sub="clublinks" start="2512.576" dur="3.771"> DITANGGU STAGGERED GRADE, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2515.746" dur="1.534"> LINE-UP Hareup GURU ANJEUN, </text>
<text sub="clublinks" start="2516.48" dur="1.468"> Sateuacan aranjeunna diidinan dina jero </text>
<text sub="clublinks" start="2517.414" dur="1.368"> Liwat Ngalangkungan Skrining </text>
<text sub="clublinks" start="2518.081" dur="2.302"> Titik, Dimana Murid gaduh aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="2518.916" dur="2.201"> SUHU DIKETEP. </text>
<text sub="clublinks" start="2520.517" dur="1.134"> Aya hiji deui cek sakali deui </text>
<text sub="clublinks" start="2521.251" dur="1.234"> Ngahontal kelas. </text>
<text sub="clublinks" start="2521.785" dur="1.434"> Ieu bagian tina naon anu disebut </text>
<text sub="clublinks" start="2522.619" dur="2.803"> ANTI-PANDEMIK BARU NORMAL DI </text>
<text sub="clublinks" start="2523.353" dur="3.804"> BEIJING. </text>
<text sub="clublinks" start="2525.556" dur="2.302"> Pikeun ngajaga COVID-19 DI BAY, GAGAS </text>
<text sub="clublinks" start="2527.291" dur="4.103"> PESANAN, TI KINDERGARTEN, KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="2527.991" dur="4.638"> CARA Ngalangkungan Sakola Luhur. </text>
<text sub="clublinks" start="2531.528" dur="2.602"> >> Aranjeunna ngalakukeun seueur hal, </text>
<text sub="clublinks" start="2532.763" dur="2.435"> Siga disuntikan alkohol, ngagunakeun </text>
<text sub="clublinks" start="2534.264" dur="1.668"> GUNSUR PENGUKUR SUHU, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2535.332" dur="4.437"> Aranjeunna ngajantenkeun kami nganggo masker sadidinten </text>
<text sub="clublinks" start="2536.066" dur="7.241"> PANJANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2539.903" dur="4.237"> REPORTER: PANUTUP KA 600,000 </text>
<text sub="clublinks" start="2543.44" dur="1.334"> MAHASISWA AYEUNA DEUI KA SAKOLA </text>
<text sub="clublinks" start="2544.274" dur="4.037"> DI MODAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2544.908" dur="4.237"> SABIJI, Éta SIKAPAN KADUA </text>
<text sub="clublinks" start="2548.445" dur="1.835"> DINA NANGTUNG KELAS UNDERWAY. </text>
<text sub="clublinks" start="2549.613" dur="1.335"> Sawatara Pertengahan sareng Sakola Luhur </text>
<text sub="clublinks" start="2550.414" dur="1.301"> DIULANG DINA APRIL, Sateuacan A </text>
<text sub="clublinks" start="2551.081" dur="1.334"> KLUSTER INFEKSI DI INI </text>
<text sub="clublinks" start="2551.849" dur="3.069"> SEKOLAH PANGSA JUNEUTAN DITUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="2552.549" dur="2.903"> DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="2555.052" dur="1.267"> TAPI AYA TIASA </text>
<text sub="clublinks" start="2555.586" dur="3.569"> KASUS LOCALLY-TRANSMITTED IN </text>
<text sub="clublinks" start="2556.453" dur="3.303"> BEIJING SANGGUNG TAMAT JULAI. </text>
<text sub="clublinks" start="2559.289" dur="1.168"> AYA CHINA, JALMA ANU </text>
<text sub="clublinks" start="2559.889" dur="2.636"> Yakin nagara urang </text>
<text sub="clublinks" start="2560.591" dur="2.902"> NGALEUNGKEUN VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2562.659" dur="2.903"> MASKEUN TEU WAJIB LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2563.627" dur="2.603"> DINA UMUM. </text>
<text sub="clublinks" start="2565.696" dur="3.603"> Sababaraha murid TEU NINGALI THE </text>
<text sub="clublinks" start="2566.363" dur="4.204"> Titik Aturan Sakola Ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="2569.433" dur="1.801"> >> Sakapeung kuring bakal ngaleupaskeun </text>
<text sub="clublinks" start="2570.7" dur="1.235"> SAMENTAWIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2571.368" dur="2.535"> Kuring TEU DITONTON GAGAT </text>
<text sub="clublinks" start="2572.068" dur="3.637"> SADAYANA. </text>
<text sub="clublinks" start="2574.037" dur="2.302"> REPORTER: Kusabab éta </text>
<text sub="clublinks" start="2575.839" dur="1.134"> JANTUNG POLITIK CHINA, </text>
<text sub="clublinks" start="2576.473" dur="1.201"> BEIJING GEUS Sawatara Ti </text>
<text sub="clublinks" start="2577.107" dur="3.87"> PREVENTIASI COVID TERTINGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="2577.808" dur="3.903"> PROTOKOL DI NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2581.111" dur="2.502"> LOBA Watesan Nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="2581.845" dur="2.702"> GRATIS DIANGGAL AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="2583.747" dur="4.537"> HASIL AS KAS BARU </text>
<text sub="clublinks" start="2584.681" dur="4.271"> INFEKSI parantos dibéntenkeun </text>
<text sub="clublinks" start="2588.418" dur="1.268"> BANGSA, Tapi Otoritas </text>
<text sub="clublinks" start="2589.085" dur="1.402"> TEU KUDU NGANGGUNG PANUTUP DINA </text>
<text sub="clublinks" start="2589.819" dur="2.369"> KANDUNGAN NGUKUR ALTOGETER </text>
<text sub="clublinks" start="2590.621" dur="4.07"> Iraha wae. </text>
<text sub="clublinks" start="2592.322" dur="3.17"> KOMPLIKENSI BISA NGALUNGKEUN THE </text>
<text sub="clublinks" start="2594.925" dur="1.668"> NEGARA DEUI DEUI DIPANGGUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="2595.625" dur="2.536"> VIRUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2597.328" dur="1.267"> KOREA Kidul PEMBELAJARAN Hésé </text>
<text sub="clublinks" start="2598.295" dur="1.735"> CARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2598.729" dur="2.002"> ENGNA GRAPPLING DENGAN RESURGENSI </text>
<text sub="clublinks" start="2600.164" dur="5.137"> SANGSA PEMERINTAH dileupaskeun </text>
<text sub="clublinks" start="2600.864" dur="5.605"> Watesan Awal Agustus. </text>
<text sub="clublinks" start="2605.435" dur="1.702"> Kira-kira 200 Kasus Anu Disambungkeun ka A </text>
<text sub="clublinks" start="2606.603" dur="2.736"> SAKOLA DI SEOUL, Maksakeun </text>
<text sub="clublinks" start="2607.271" dur="3.035"> Otoritas Pikeun nempatkeun kelas </text>
<text sub="clublinks" start="2609.473" dur="4.737"> NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="2610.44" dur="4.938"> >> Kota-kota SEOUL, INCHEON </text>
<text sub="clublinks" start="2614.344" dur="1.835"> , JEUNG PROVINSI GYEONGGI Kersa </text>
<text sub="clublinks" start="2615.512" dur="2.702"> SWITCH TO FULL JAUH PEMBELAJARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2616.313" dur="2.602"> REPORTER: Murid akhir taun </text>
<text sub="clublinks" start="2618.348" dur="0.967"> Nyandak Ujian Login Koléksi </text>
<text sub="clublinks" start="2619.048" dur="1.001"> ADALAH EKSPÉT. </text>
<text sub="clublinks" start="2619.449" dur="3.837"> TAPI TEU JELAS KAPAN LAIN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="2620.183" dur="3.804"> UIH DEUI. </text>
<text sub="clublinks" start="2623.42" dur="1.501"> KAS COVID DI JEPANG ANU </text>
<text sub="clublinks" start="2624.121" dur="1.601"> BISA BATAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2625.055" dur="5.171"> MURID DIDIEU KEMBALI AWAL DI </text>
<text sub="clublinks" start="2625.856" dur="5.004"> Agustus </text>
<text sub="clublinks" start="2630.36" dur="2.336"> Éta ogé ogé - jauh </text>
<text sub="clublinks" start="2630.994" dur="2.536"> DIAJAR ANJEUN Hésé Pilihan. </text>
<text sub="clublinks" start="2632.83" dur="3.736"> THE PANDEMIC'S EXPOSED MASSIVE </text>
<text sub="clublinks" start="2633.664" dur="3.77"> NGABAGI DIGITAL DI NEGARA. </text>
<text sub="clublinks" start="2636.7" dur="1.835"> KOMUNITAS SURVEY PENDIDIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2637.568" dur="1.901"> DITEMUKAN HANYA 10% SEKOLAH UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="2638.669" dur="6.439"> DITAWAR INSTRUKSI ONLINE SUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="2639.603" dur="6.173"> SEKOLAH DIPUTUS DINA MARET. </text>
<text sub="clublinks" start="2645.242" dur="1.268"> Kritik Saur JEPANG JATUH </text>
<text sub="clublinks" start="2645.909" dur="1.401"> BELAKANG DINA TEKNOLOGI KLASIK, </text>
<text sub="clublinks" start="2646.643" dur="7.774"> JEUNG SISWA MAH LEUWIH HAMPIR </text>
<text sub="clublinks" start="2647.444" dur="7.741"> TÉKSBUKI JEUNG TABLET KURANG. </text>
<text sub="clublinks" start="2654.551" dur="1.335"> DI HONG KONG, AYA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="2655.319" dur="5.605"> RÉBAH TEKSBOOK, SAKOLA </text>
<text sub="clublinks" start="2656.019" dur="5.573"> SIAP TO BUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="2661.058" dur="1.267"> Pamaréntah dituduh </text>
<text sub="clublinks" start="2661.725" dur="1.501"> SENSORI ANJEUNNA Pikeun NGAJANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2662.459" dur="2.636"> PENDIDIKAN PATRIOTIK. </text>
<text sub="clublinks" start="2663.36" dur="2.469"> >> Abdi moal nyarios éta </text>
<text sub="clublinks" start="2665.229" dur="1.367"> Saringan Politik, Naon Anu Urang Laksanakeun </text>
<text sub="clublinks" start="2665.963" dur="1.667"> IS, PROFESIONAL, KITU KITUJAK </text>
<text sub="clublinks" start="2666.73" dur="2.335"> Téks Téks parantos aya di </text>
<text sub="clublinks" start="2667.764" dur="3.07"> PASAR, JEUNG SEDIAAKEUN Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="2669.199" dur="7.674"> Saran PROFESIONAL KA </text>
<text sub="clublinks" start="2670.968" dur="7.707"> Penerbit. </text>
<text sub="clublinks" start="2677.007" dur="2.435"> REPORTER: ANU SIEUN OGÉ </text>
<text sub="clublinks" start="2678.809" dur="1.401"> Ngeunaan kumaha NEW, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2679.576" dur="3.637"> KEAMANAN NASIONAL NGECAPKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2680.343" dur="3.538"> Hukum bakal mangaruhan sakola. </text>
<text sub="clublinks" start="2683.347" dur="1.334"> DITANGKULKEUN KU BEIJING TO </text>
<text sub="clublinks" start="2684.014" dur="1.668"> QUELL UNREST AND nelepon Pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="2684.815" dur="1.668"> MERDEKA, Sababaraha GURU JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2685.816" dur="1.268"> Murid anu hariwang naon anu aranjeunna carioskeun </text>
<text sub="clublinks" start="2686.617" dur="7.34"> SEKOLAH MUNGKIN TANPA DIALAH DI </text>
<text sub="clublinks" start="2687.217" dur="7.341"> GAGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="2694.091" dur="2.835"> JEUNG DENGENG KÉTENSIH MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="2694.691" dur="2.969"> SIMMER DI JEUNG KALIMAH MURID </text>
<text sub="clublinks" start="2697.06" dur="1.401"> PROTESTER, KUMAHA SAKOLA DI HONG </text>
<text sub="clublinks" start="2697.794" dur="2.269"> KONG HANDLE COVID Hungkul Nyanghareupan </text>
<text sub="clublinks" start="2698.595" dur="2.802"> MASALAHNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2700.197" dur="3.703"> Pikeun "Berita PBS," Abdi </text>
<text sub="clublinks" start="2701.531" dur="7.207"> PATRICK FOK, DI BEIJING. </text>
<text sub="clublinks" start="2704.034" dur="5.038"> REPORTER: Abdi MICHAEL BALEKE DI </text>
<text sub="clublinks" start="2708.872" dur="9.109"> KAMPALA. </text>
<text sub="clublinks" start="2715.312" dur="3.37"> JUDY: KOTA LOUISVLLE </text>
<text sub="clublinks" start="2718.115" dur="1.334"> Diumumkeun RÉSETNYA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="2718.815" dur="3.804"> DENGAN KELUARGA BREONNA TAYLOR, </text>
<text sub="clublinks" start="2719.583" dur="3.737"> ENAM BULAN SABELA ANJEUN DITUTUP KU </text>
<text sub="clublinks" start="2722.753" dur="3.836"> POLISI JEUNG PATINA JADI A </text>
<text sub="clublinks" start="2723.453" dur="4.204"> REFRAIN protés nasional. </text>
<text sub="clublinks" start="2726.723" dur="1.868"> AS AMNA NAWAZ NYAJARKEUN KAMI, POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="2727.791" dur="2.836"> Parobihan mangrupikeun bagian tina éta </text>
<text sub="clublinks" start="2728.725" dur="3.336"> PERJANJIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2730.761" dur="3.836"> TAPI PERTANYAAN LEBIH gedé </text>
<text sub="clublinks" start="2732.195" dur="3.07"> BIAYA JENAYAH POTENSI </text>
<text sub="clublinks" start="2734.731" dur="1.535"> Ngalawan petugas tetep </text>
<text sub="clublinks" start="2735.398" dur="7.141"> Hareup JEUNG PUSAT KA KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="2736.4" dur="8.141"> Sareng seueur di sakitar nagara. </text>
<text sub="clublinks" start="2742.673" dur="2.768"> LAPORA: DINA PANÉNA </text>
<text sub="clublinks" start="2744.675" dur="1.634"> KELUARGA, SATU LENGKAP Nuju kaadilan </text>
<text sub="clublinks" start="2745.575" dur="2.669"> Pikeun BREONNA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2746.443" dur="2.402"> >> Ngan ukur mimiti </text>
<text sub="clublinks" start="2748.378" dur="0.801"> Meunangkeun kaadilan pinuh pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="2748.978" dur="1.368"> BREONNA. </text>
<text sub="clublinks" start="2749.312" dur="2.369"> ROH ANJEUN CANTIK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2750.48" dur="2.102"> PRIBADI NU NGALAKSAK LALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="2751.815" dur="5.939"> KABEH KAMI DI DASAR, JADI </text>
<text sub="clublinks" start="2752.716" dur="7.007"> Punten teraskeun nyarioskeun nami na. </text>
<text sub="clublinks" start="2757.888" dur="2.535"> REPORTER: Dinten ayeuna, kota di </text>
<text sub="clublinks" start="2759.856" dur="2.469"> LOUISVILLE diumumkeun A </text>
<text sub="clublinks" start="2760.557" dur="2.836"> $ 12-Juta pakampungan kalayan </text>
<text sub="clublinks" start="2762.459" dur="1.634"> IBU TAYLOR TAMIKA PALMER </text>
<text sub="clublinks" start="2763.527" dur="3.069"> SÉSA MANÉHNA NGADÉNGKEUN KANA </text>
<text sub="clublinks" start="2764.227" dur="3.403"> BUDAK ANJING KU PULIS. </text>
<text sub="clublinks" start="2766.73" dur="4.537"> LOUISVILLE MAYOR GREG FISCHER. </text>
<text sub="clublinks" start="2767.764" dur="4.504"> >> Abdi teu tiasa ngamimitian ngabayangkeun MS. </text>
<text sub="clublinks" start="2771.401" dur="1.701"> Nyeri PALMER, JEUNG AKU DEPET, </text>
<text sub="clublinks" start="2772.402" dur="2.702"> NGALUPA HAMPURA BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2773.236" dur="4.104"> PATI. </text>
<text sub="clublinks" start="2775.238" dur="2.77"> REPORTER: Éta mangrupikeun anu paling ageung </text>
<text sub="clublinks" start="2777.474" dur="1.268"> Pernah mayar ku kota di A </text>
<text sub="clublinks" start="2778.141" dur="3.27"> Kasus SALAH PULIS, JEUNG THE </text>
<text sub="clublinks" start="2778.875" dur="3.003"> Bérés ngalebetkeun rangkep tina </text>
<text sub="clublinks" start="2781.545" dur="1.934"> REFORMS POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="2782.012" dur="3.803"> >> Sebutkeun nami na! </text>
<text sub="clublinks" start="2783.613" dur="3.971"> >> BREONNA TAYLOR! </text>
<text sub="clublinks" start="2785.949" dur="2.269"> REPORTER: KATUNGGUHAN DATANG </text>
<text sub="clublinks" start="2787.718" dur="1.234"> SELEPAS BULAN protés </text>
<text sub="clublinks" start="2788.352" dur="1.167"> NURUT BREONNA TAYLOR'S </text>
<text sub="clublinks" start="2789.086" dur="3.136"> PATI. </text>
<text sub="clublinks" start="2789.653" dur="3.336"> EMERGÉNSI 26 taun </text>
<text sub="clublinks" start="2792.356" dur="2.134"> Téhnik médis ditémbak di </text>
<text sub="clublinks" start="2793.123" dur="2.035"> DINA RUMAHNA 13 MARTI BY </text>
<text sub="clublinks" start="2794.624" dur="3.604"> POLISI LOUISVILLE, LAYANAN A </text>
<text sub="clublinks" start="2795.291" dur="3.671"> HARANSI Obat. </text>
<text sub="clublinks" start="2798.362" dur="1.734"> POLISI NYarioskeun Peuting Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2799.096" dur="4.504"> NGENTI DIRI Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="2800.23" dur="4.27"> Ngabobol panto TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2803.734" dur="1.467"> TAPI BOJFRIEND ANJEUN - KENNETH </text>
<text sub="clublinks" start="2804.634" dur="1.935"> WALKER - NYAETA TEU PERNAH NGADENGENG </text>
<text sub="clublinks" start="2805.334" dur="1.969"> ITU, panginten éta mangrupikeun palanggaran, </text>
<text sub="clublinks" start="2806.703" dur="5.772"> JEUNG NGADULU SATU SINGLE TEMBANG TI HIS </text>
<text sub="clublinks" start="2807.437" dur="5.739"> PISAN LISENSI. </text>
<text sub="clublinks" start="2812.609" dur="1.268"> POLISI DIPERBALIK, Nembak </text>
<text sub="clublinks" start="2813.31" dur="1.134"> TAYLOR LEUWIH DARI 8 KALI, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="2814.01" dur="2.97"> MAWÉHNYA. </text>
<text sub="clublinks" start="2814.578" dur="3.202"> TEU NAROKO DITEMUI DI RUMAH. </text>
<text sub="clublinks" start="2817.114" dur="2.401"> Tina tilu pejabat anu kalibet, </text>
<text sub="clublinks" start="2817.914" dur="2.135"> Ngan ukur hiji anu tiheula di bulan Juni. </text>
<text sub="clublinks" start="2819.649" dur="1.067"> PISAH, JENAYAH </text>
<text sub="clublinks" start="2820.183" dur="4.037"> PANALUNGTIKAN TEU KANGGO KU </text>
<text sub="clublinks" start="2820.85" dur="3.704"> KENTUCKY ATTORNEY UMUM DANIEL </text>
<text sub="clublinks" start="2824.354" dur="2.035"> KAMERON. </text>
<text sub="clublinks" start="2824.687" dur="3.871"> >> Sebutkeun nami na. </text>
<text sub="clublinks" start="2826.59" dur="5.038"> >> BREONNA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2828.759" dur="3.503"> REPORTER: Tapi CARITA TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="2831.762" dur="1.168"> TETAP DI PUSAT A </text>
<text sub="clublinks" start="2832.396" dur="1.367"> PEMILIKAN GERAK BANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="2833.063" dur="1.568"> Kaadilan Nasional, REFORSI POLISI, </text>
<text sub="clublinks" start="2833.897" dur="3.336"> JEUNG NGINGET JELEMA NGOMONG NYA </text>
<text sub="clublinks" start="2834.765" dur="3.503"> NGARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2837.367" dur="1.535"> KATUNGGUAN MUNGKIN KUDU DITANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="2838.402" dur="1.434"> ENAM BULAN, TAPI HANYA HANYA </text>
<text sub="clublinks" start="2839.036" dur="2.235"> Patali sareng kulawarga kulawarga TAYLOR </text>
<text sub="clublinks" start="2839.97" dur="2.201"> Jas sipil. </text>
<text sub="clublinks" start="2841.405" dur="1.4"> Sareng TEU ADA KASUNJUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="2842.305" dur="2.936"> SALAH KU KOTA OF </text>
<text sub="clublinks" start="2842.939" dur="4.838"> LOUISVILLE DINA HENTURAN Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="2845.375" dur="3.203"> KABEH PANON AYEUNA AYEUNA DI KENTUCKY </text>
<text sub="clublinks" start="2847.911" dur="1.634"> ATTORNEY UMUM, NINGALI IF </text>
<text sub="clublinks" start="2848.712" dur="3.903"> Muatan CRIMINAL ngalawan </text>
<text sub="clublinks" start="2849.679" dur="3.737"> Petugas bakal di file ngagabung </text>
<text sub="clublinks" start="2852.749" dur="2.335"> Abdi ayeuna kanggo ngabahas hal ieu, nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="2853.55" dur="2.469"> HANNAH GERAK. </text>
<text sub="clublinks" start="2855.218" dur="1.535"> Anjeunna ahli sareng aktipitas di </text>
<text sub="clublinks" start="2856.153" dur="1.567"> LOUISVILLE, anu parantos mingpin </text>
<text sub="clublinks" start="2856.887" dur="5.338"> TELEPON Pikeun KAADILAN DI BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2857.854" dur="5.405"> NAMA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="2862.359" dur="2.869"> WILUJENG DEUI KA "NEWSHUR." </text>
<text sub="clublinks" start="2864.695" dur="3.636"> HATUR NUHUN SALIRA. </text>
<text sub="clublinks" start="2866.864" dur="2.802"> Sateuacan Urang Ngaguar Kana Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2868.465" dur="1.768"> Detil, Abdi hoyong réaksi anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2869.799" dur="2.403"> BERITA Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="2871.268" dur="3.302"> GEUS lami pisan sumping. </text>
<text sub="clublinks" start="2873.537" dur="1.334"> Abdi hoyong terang, naon anu anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2874.704" dur="4.404"> PIKIR? </text>
<text sub="clublinks" start="2875.004" dur="4.338"> >> ITU parantos lami. </text>
<text sub="clublinks" start="2879.242" dur="0.667"> . </text>
<text sub="clublinks" start="2879.475" dur="0.801"> DATANG Kuring pasti </text>
<text sub="clublinks" start="2880.043" dur="6.006"> EMOSI. </text>
<text sub="clublinks" start="2884.147" dur="3.37"> Éta RASA PALING EMOSI </text>
<text sub="clublinks" start="2886.182" dur="2.102"> Pikeun kuring ningali BREONNA TAYLOR'S </text>
<text sub="clublinks" start="2887.65" dur="1.135"> Indung meunang sababaraha bentuk kaadilan </text>
<text sub="clublinks" start="2888.418" dur="4.204"> Pikeun budak awéwéna. </text>
<text sub="clublinks" start="2889.453" dur="4.905"> REPORTER: KAMI NYAETAEUN HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="2892.755" dur="5.707"> Ngan ukur $ 12 JUTA. </text>
<text sub="clublinks" start="2895.092" dur="4.17"> CD PANGSAÉNA LEUNGEUNG - KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="2898.662" dur="2.468"> PEMBAYARAN DINA KOLEKSI POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="2900.964" dur="0.867"> KASUS. </text>
<text sub="clublinks" start="2901.264" dur="0.901"> AYA GOLONGAN SADAYANA </text>
<text sub="clublinks" start="2901.965" dur="3.503"> REFORMS. </text>
<text sub="clublinks" start="2902.532" dur="3.704"> Aranjeunna ayeuna bakal ngabutuhkeun APROVAL </text>
<text sub="clublinks" start="2905.602" dur="4.771"> Tina HAMPIRAN PENCARIAN Sateuacanna </text>
<text sub="clublinks" start="2906.369" dur="4.738"> Nuju ka Hakim. </text>
<text sub="clublinks" start="2910.506" dur="1.301"> Aranjeunna bakal nawiskeun kiridit imah </text>
<text sub="clublinks" start="2911.24" dur="3.504"> PARA PARA pejabat HIRUP NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="2911.941" dur="3.47"> DALAM KOTA POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="2914.877" dur="1.235"> Aranjeunna hoyong ngembang ubar jeung </text>
<text sub="clublinks" start="2915.545" dur="1.167"> PENGUJIAN ALKOHOL UNTUK PEGAWAI </text>
<text sub="clublinks" start="2916.245" dur="1.168"> TERLIBATKEUN PADA PEMILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2916.846" dur="0.967"> Éta ngan saeutik tina </text>
<text sub="clublinks" start="2917.547" dur="3.003"> SOROTAN. </text>
<text sub="clublinks" start="2918.849" dur="2.535"> Nalika anjeun ningali kana référénsi éta, </text>
<text sub="clublinks" start="2920.683" dur="3.537"> Nalika anjeun ningali </text>
<text sub="clublinks" start="2921.518" dur="3.67"> Kakuisaran henteu saé ku </text>
<text sub="clublinks" start="2924.454" dur="1.735"> POLISI ngalawan AMERIKA HIDEUNG, </text>
<text sub="clublinks" start="2925.322" dur="2.168"> Naon rupa anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2926.322" dur="5.372"> PIKIR REFORMA JEUNG ANJEUN? </text>
<text sub="clublinks" start="2931.161" dur="1.267"> >> Pasti bakal nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="2931.828" dur="1.701"> Wujudkeun ieu référénsi dina </text>
<text sub="clublinks" start="2932.863" dur="1.033"> DARAH NYATA DI </text>
<text sub="clublinks" start="2933.663" dur="5.706"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="2935.832" dur="5.271"> Kuring bakal nyatakeun yén kuring ENCOURAGED </text>
<text sub="clublinks" start="2939.503" dur="2.335"> Éta pikeun ieu janten jas sipil </text>
<text sub="clublinks" start="2941.237" dur="0.867"> Pikeun REFORMASI POLISI KUDU DIPIKSA </text>
<text sub="clublinks" start="2941.971" dur="2.169"> IEU. </text>
<text sub="clublinks" start="2943.273" dur="3.536"> Kuring henteu terang upami kuring kantos ningali </text>
<text sub="clublinks" start="2945.242" dur="2.368"> Yen anu kantos janten pasualan </text>
<text sub="clublinks" start="2946.943" dur="3.704"> Nalika aya pamayaran kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="2947.743" dur="3.971"> SALAH PULUH, POLISI </text>
<text sub="clublinks" start="2951.114" dur="1.234"> KUTUTAN, JEUNG PEMBUNUHAN A </text>
<text sub="clublinks" start="2951.848" dur="0.834"> Jalma di Leungeun THE </text>
<text sub="clublinks" start="2952.482" dur="4.204"> POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="2956.019" dur="1.401"> Abdi ngahaturkeun nuhun ka BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="2956.82" dur="1.868"> Kulawarga TAYLOR Éta </text>
<text sub="clublinks" start="2957.554" dur="5.405"> Pikir gaduh réformasi pulisi </text>
<text sub="clublinks" start="2960.157" dur="5.605"> DITERTU KA LAWSUIT SIVIL JEUNG I </text>
<text sub="clublinks" start="2963.093" dur="5.705"> NYAHO Éta MS. Bakaker saur ITU </text>
<text sub="clublinks" start="2967.397" dur="2.436"> TEU BISA, AYA AKAN TEU </text>
<text sub="clublinks" start="2968.931" dur="1.403"> HUKUMAN SIVI TANPA JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="2969.966" dur="2.87"> Tina réformasi pulisi. </text>
<text sub="clublinks" start="2970.901" dur="2.368"> REPORTER: Éta leres. </text>
<text sub="clublinks" start="2972.969" dur="4.071"> URANG NANGAR TI. </text>
<text sub="clublinks" start="2973.971" dur="4.537"> KADUA SOROTA TI KELUARGA, </text>
<text sub="clublinks" start="2977.541" dur="1.634"> Nyebatkeun yén aranjeunna terang REFORMS </text>
<text sub="clublinks" start="2978.641" dur="3.037"> KUDU JADI bagian tina urusan. </text>
<text sub="clublinks" start="2980.978" dur="2.768"> TAPI AING ENGKE, ANU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="2982.512" dur="2.869"> Référénsi tambahan anu saur anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="2985.148" dur="2.536"> PERLU? </text>
<text sub="clublinks" start="2985.515" dur="3.504"> >> Sigana mah aya tambahan </text>
<text sub="clublinks" start="2988.819" dur="2.835"> REFORMS. </text>
<text sub="clublinks" start="2989.152" dur="3.603"> URANG BAGI BAGIAN THE </text>
<text sub="clublinks" start="2992.055" dur="4.738"> POPULASI PASTI NELepon </text>
<text sub="clublinks" start="2992.889" dur="4.137"> Ngaleungitkeun Pulisi. </text>
<text sub="clublinks" start="2996.926" dur="0.801"> . </text>
<text sub="clublinks" start="2997.16" dur="1.168"> Nalika anjeun ningali DEFUNDING THE </text>
<text sub="clublinks" start="2997.86" dur="1.903"> POLISI JEUNG Oge NINGALI </text>
<text sub="clublinks" start="2998.461" dur="3.737"> REFORMASI POLISI, KUMAHA Urang </text>
<text sub="clublinks" start="2999.896" dur="3.103"> Gawe sareng komunitas pikeun </text>
<text sub="clublinks" start="3002.532" dur="5.672"> DUA hal éta tiasa dianggo </text>
<text sub="clublinks" start="3003.132" dur="5.873"> NGABANDUNG? </text>
<text sub="clublinks" start="3008.338" dur="1.301"> SAKURANG ENTIK ANJEUN HEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="3009.138" dur="1.335"> Kasempetan pikeun Pulisi TO </text>
<text sub="clublinks" start="3009.772" dur="1.369"> BENER hirup di KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="3010.607" dur="1.268"> ANJEUN ANJEUN PULIS, TO </text>
<text sub="clublinks" start="3011.274" dur="1.635"> Bener NYAHO JALMA DI </text>
<text sub="clublinks" start="3012.609" dur="3.403"> Kadeudeuh. </text>
<text sub="clublinks" start="3013.042" dur="4.371"> Abdi resep yén éta ogé disebatkeun </text>
<text sub="clublinks" start="3016.513" dur="2.802"> AYA ANJEUN JENISAN </text>
<text sub="clublinks" start="3017.546" dur="4.639"> VOLUNTEERISME pikeun pulisi, JADI </text>
<text sub="clublinks" start="3019.448" dur="4.505"> Aranjeunna tiasa leres-leres terang kana </text>
<text sub="clublinks" start="3022.886" dur="1.935"> JALMA ANJEUNGNA NGAPOLIK JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3024.221" dur="2.001"> MUNGKIN, Éta bakal TUNGGAL Sababaraha </text>
<text sub="clublinks" start="3025.389" dur="4.904"> BRUTALITAS POLISI. </text>
<text sub="clublinks" start="3027.724" dur="5.739"> AING TEU KITU URANG MASIH KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="3030.426" dur="3.704"> Cara anu panjang sapertos kitu nalika </text>
<text sub="clublinks" start="3033.596" dur="2.269"> Datang ka Kaadilan Pikeun BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="3034.264" dur="1.968"> TAYLOR JEUNG Kaadilan DI </text>
<text sub="clublinks" start="3035.999" dur="3.403"> KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="3036.366" dur="4.07"> REPORTER: JEUNG WE NU NGADÉNG </text>
<text sub="clublinks" start="3039.536" dur="3.303"> Sababaraha jalma anu nyarios dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="3040.569" dur="3.671"> DINA Éta Konperénsi Pencét Sareng Anjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="3042.972" dur="2.436"> NGARAN, NGOMONG JEUNG TEU PERCAYA </text>
<text sub="clublinks" start="3044.373" dur="2.537"> Bakal aya kaadilan lengkep dugi </text>
<text sub="clublinks" start="3045.541" dur="1.769"> Éta patugas ditangkep JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3047.11" dur="4.471"> DIKASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="3050.247" dur="2.835"> Kami nyebatkeun yén perhatian </text>
<text sub="clublinks" start="3052.182" dur="3.837"> UMUM ANJEUN NAMPAKKEUN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="3053.216" dur="3.403"> BIAYA KRIMINAL, Éta GRAND </text>
<text sub="clublinks" start="3056.152" dur="4.204"> JURY DIPIKSA. </text>
<text sub="clublinks" start="3058.455" dur="2.702"> Abdi KURIUS, Dumasarkeun kana Karya Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="3060.49" dur="2.535"> JEUNG PANGALAMAN DI LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="3061.29" dur="2.403"> Sakumaha IMAN anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="3063.159" dur="4.004"> PROSES NA AYEUNA AYEUNA? </text>
<text sub="clublinks" start="3063.827" dur="7.173"> >> Pikeun jujur, kuring henteu boga </text>
<text sub="clublinks" start="3067.297" dur="3.937"> IMAN kana prosés éta. </text>
<text sub="clublinks" start="3071.134" dur="0.767"> . </text>
<text sub="clublinks" start="3071.367" dur="1.235"> Abdi nyobian tetep tetep ASA </text>
<text sub="clublinks" start="3072.034" dur="1.502"> SAHA SAHA AKTIVIS JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3072.735" dur="2.536"> Nyarios kaluar di komunitas, tapi </text>
<text sub="clublinks" start="3073.67" dur="2.235"> Kami parantos ningali kumaha ieu kasus </text>
<text sub="clublinks" start="3075.405" dur="0.934"> GEUS MAINKEUN JAUHNA </text>
<text sub="clublinks" start="3076.039" dur="3.003"> Amérika Serikat. </text>
<text sub="clublinks" start="3077.841" dur="1.868"> Abdi henteu ngarepkeun yén urang </text>
<text sub="clublinks" start="3079.175" dur="2.269"> BISA LENGKAP JEUNG PENUH </text>
<text sub="clublinks" start="3080.911" dur="4.27"> Kaadilan Pikeun BREONNA TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3083.246" dur="5.673"> Unggal dinten, kuring nyobian pikeun gugah sareng </text>
<text sub="clublinks" start="3085.315" dur="5.238"> ENVISI SÉSÉSA Béda, </text>
<text sub="clublinks" start="3089.886" dur="1.802"> ANJEUN KAMERON UMUM ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="3090.687" dur="3.903"> BAKAL NINGALI BRIAND A A </text>
<text sub="clublinks" start="3091.821" dur="3.47"> Awéwé Hideung Héjo 26 Taun Anu Éta </text>
<text sub="clublinks" start="3094.724" dur="2.736"> DIPANGSA DI DI RUMAHNA, NYA </text>
<text sub="clublinks" start="3096.493" dur="3.804"> KUDU MASIH KIEU DIDIEU AYEUNA, ITU </text>
<text sub="clublinks" start="3099.229" dur="3.636"> MANÉHNA NGARASA KAADILAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3100.43" dur="3.97"> Upami saha ieu - Upami saha </text>
<text sub="clublinks" start="3102.999" dur="2.903"> KAMI DIDIEU Kieu, indit ka urang </text>
<text sub="clublinks" start="3104.534" dur="2.269"> WILIRAN JEUNG BATUR JEUNG Bunuh Diri, </text>
<text sub="clublinks" start="3106.303" dur="2.135"> URANG BISA DIBAYAR. </text>
<text sub="clublinks" start="3107.471" dur="2.001"> AING TEU KURANG KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="3108.572" dur="1.468"> KUDU BISA SABAB SATAHA </text>
<text sub="clublinks" start="3109.606" dur="2.769"> Mangrupikeun patugas pulisi. </text>
<text sub="clublinks" start="3110.173" dur="6.573"> REPORTER: JEUNG sacara sah anjeun gaduh </text>
<text sub="clublinks" start="3113.143" dur="4.837"> Kadenge, Sababaraha Jalma Nyebatkeun Éta AN </text>
<text sub="clublinks" start="3117.214" dur="3.303"> NANGTUNG PERANGGUNGAN sacara sah pikeun patepung </text>
<text sub="clublinks" start="3118.114" dur="3.003"> PAYUNG, Lantaran Patugas </text>
<text sub="clublinks" start="3120.65" dur="2.002"> BISA NGANGGO DEFÉS DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="3121.251" dur="2.102"> Aranjeunna terang aya anu nembak heula </text>
<text sub="clublinks" start="3122.786" dur="3.269"> Nuju ka aranjeunna di awal. </text>
<text sub="clublinks" start="3125.021" dur="3.136"> Abdi panasaran upami ayeuna urang </text>
<text sub="clublinks" start="3126.189" dur="3.036"> RESTITUSI HANYA ADIL KAADILAN </text>
<text sub="clublinks" start="3128.291" dur="1.602"> Éta asalna dina nami </text>
<text sub="clublinks" start="3129.359" dur="2.902"> BREONNA TAYLOR, NAON MANÉHNA </text>
<text sub="clublinks" start="3131.027" dur="2.002"> PIKIR RESPONSEÉNA JEUNG TI </text>
<text sub="clublinks" start="3132.395" dur="3.237"> Anjeun sareng anu sanés dina komunitas? </text>
<text sub="clublinks" start="3133.162" dur="2.903"> >> Jalma di komunitas ieu bakal </text>
<text sub="clublinks" start="3135.765" dur="2.936"> JADI SANGET PISAN. </text>
<text sub="clublinks" start="3137.434" dur="2.001"> Ieu mangrupikeun komunitas anu ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="3138.834" dur="0.968"> DILAKSAN SALAWANEUN KU ANU KUDU </text>
<text sub="clublinks" start="3139.569" dur="3.103"> JADI. </text>
<text sub="clublinks" start="3141.538" dur="2.269"> Aya anu pasti aya sajumlah ton </text>
<text sub="clublinks" start="3142.805" dur="3.504"> TRAUMA anu parantos lumangsung </text>
<text sub="clublinks" start="3143.94" dur="2.903"> LOUISVILLE JEUNG ieu kota </text>
<text sub="clublinks" start="3146.442" dur="5.039"> ANU PERLU DASAR. </text>
<text sub="clublinks" start="3149.112" dur="3.103"> PARA PÉNGORA TEU KITU </text>
<text sub="clublinks" start="3151.614" dur="3.503"> DENGAN HANYA HANYA AKAN NYIEUN DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="3153.717" dur="2.769"> TRAUMA DI KOMUNITAS JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3155.251" dur="3.203"> Terus terang kuring henteu nyangka éta bakal </text>
<text sub="clublinks" start="3156.619" dur="2.536"> LUNGGUH ogé pikeun jalma anu ngagaduhan </text>
<text sub="clublinks" start="3158.588" dur="0.867"> PROTES Pikeun LEBIH 100 </text>
<text sub="clublinks" start="3159.288" dur="4.271"> POÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="3160.49" dur="4.004"> Jalma anu protés téh </text>
<text sub="clublinks" start="3164.027" dur="3.203"> Nungtut kaadilan pinuh. </text>
<text sub="clublinks" start="3164.627" dur="3.337"> URANG SENANG BAGJA Pikeun RIHANNA </text>
<text sub="clublinks" start="3167.363" dur="1.268"> IBU TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3168.097" dur="2.836"> URANG PASTI DITANGGU DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="3168.765" dur="2.869"> BAKAL JEUNG - BREONNA </text>
<text sub="clublinks" start="3171.067" dur="1.602"> IBU TAYLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="3171.768" dur="1.535"> URANG PASTI DITANGGU DIDIEU </text>
<text sub="clublinks" start="3172.802" dur="3.704"> BAKAL JADI RÉSÉRITISI. </text>
<text sub="clublinks" start="3173.436" dur="3.537"> TAPI NGAN SAUKUR LANGSUNG AIRPLANE, AYA </text>
<text sub="clublinks" start="3176.64" dur="4.57"> ADALAH dua jangjang. </text>
<text sub="clublinks" start="3178.608" dur="3.504"> URANG SADAYANA RESTITUSI JEUNG KAMI OG OG </text>
<text sub="clublinks" start="3181.545" dur="1.001"> PERLU NGISI KRIMINAL ngalawan </text>
<text sub="clublinks" start="3182.245" dur="7.941"> Patugas. </text>
<text sub="clublinks" start="3189.586" dur="1.334"> REPORTER: ANJEUNA Dinten-Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="3190.32" dur="1.301"> Protés, selametan, mesin </text>
<text sub="clublinks" start="3191.054" dur="1.268"> PANUNGGULAN, JALMA NGASERKEUN YAKINNA </text>
<text sub="clublinks" start="3191.754" dur="1.168"> NAMA TERUS DIKASTI JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3192.455" dur="1.135"> TEKANAN DITETEP. </text>
<text sub="clublinks" start="3193.056" dur="1.567"> Kumaha saur anjeun léngkah ieu </text>
<text sub="clublinks" start="3193.723" dur="1.868"> Dinten ayeuna hartosna kanggo anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="3194.757" dur="1.802"> Kas anu urang henteu ogé </text>
<text sub="clublinks" start="3195.725" dur="1.434"> NGADENGENG perkawis nami hideung </text>
<text sub="clublinks" start="3196.693" dur="3.136"> Awéwé dibunuh? </text>
<text sub="clublinks" start="3197.293" dur="5.805"> >> Sigana ieu pisan </text>
<text sub="clublinks" start="3199.963" dur="4.637"> LANGKAH PENTING, Khususna </text>
<text sub="clublinks" start="3203.265" dur="3.571"> Pikeun Awéwé Héjo Anu Tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="3204.734" dur="3.47"> DIPANGSA KU PULIS JEUNG DIHADAP </text>
<text sub="clublinks" start="3207.204" dur="3.736"> Keuntungan ti pulisi. </text>
<text sub="clublinks" start="3208.538" dur="3.67"> SABADU KITU BREONNA TAYLOR TÉH </text>
<text sub="clublinks" start="3211.074" dur="1.768"> DUA hal anu dilakukeun ngalawan dirina, </text>
<text sub="clublinks" start="3212.342" dur="4.237"> MANÉHNA HIDEUNG JEUNG AWEWÉ. </text>
<text sub="clublinks" start="3213.51" dur="6.072"> Éta sering dimana batu sareng A </text>
<text sub="clublinks" start="3216.713" dur="4.071"> TEMPAT Hésé COLLIDE Pikeun HIDEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3219.716" dur="2.402"> Awéwé di Amérika ieu nyaéta panggero </text>
<text sub="clublinks" start="3221.251" dur="3.17"> OUT anjeun moal tiasa teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="3223.62" dur="3.103"> BRUTAL AWEWE HIDEUNG JEUNG PEMBUNUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="3224.554" dur="4.037"> Aranjeunna di imahna sareng éta </text>
<text sub="clublinks" start="3227.023" dur="2.036"> BAKAL OKÉ ATAWA DITERIMA. </text>
<text sub="clublinks" start="3228.725" dur="4.904"> NU TUNGGAL Dinten ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="3229.559" dur="4.771"> REPORTER: Éta téh HANNAH GERAK, </text>
<text sub="clublinks" start="3233.763" dur="0.934"> Gabung sareng urang ti LOUISVILLE, </text>
<text sub="clublinks" start="3234.463" dur="1.969"> KENTUCKY. </text>
<text sub="clublinks" start="3235.832" dur="4.037"> PIKIR JANGKITNA JANGJANGNA KA WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="3238.802" dur="1.368"> - hatur nuhun pisan kanggo anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="3240.003" dur="1"> WAKTU. </text>
<text sub="clublinks" start="3240.303" dur="9.609"> >> hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="3245.041" dur="5.272"> JUDY: JEUNG KITU “BERITA” </text>
<text sub="clublinks" start="3250.046" dur="0.834"> Pikeun wengi ayeuna. </text>
<text sub="clublinks" start="3250.446" dur="1.168"> Kuring JUDY WOODRUFF. </text>
<text sub="clublinks" start="3251.013" dur="1.135"> GABUNG KA URANG ONLINE JEUNG DEUI </text>
<text sub="clublinks" start="3251.747" dur="1.102"> Isukan MALAM. </text>
<text sub="clublinks" start="3252.281" dur="1.869"> Pikeun urang sadayana dina "PBS </text>
<text sub="clublinks" start="3252.982" dur="1.936"> NEWSHOUR, ”HATUR NUHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="3254.284" dur="3.569"> Punten tetep aman sareng urang tingali </text>
<text sub="clublinks" start="3255.051" dur="9.442"> ANJEUN MANEH. </text>
<text sub="clublinks" start="3257.987" dur="8.608"> >> PEMBIAYAAN UTAMA pikeun "PBS </text>
<text sub="clublinks" start="3265.228" dur="1.601"> NEWSHOUR "GEUS DITANGGUHKEUN KU </text>
<text sub="clublinks" start="3266.729" dur="1.835"> - </text>
<text sub="clublinks" start="3266.962" dur="2.336"> >> Nalika dunya meunang </text>
<text sub="clublinks" start="3268.698" dur="5.638"> LENGKAP, LOBA NU NGALAMikeun </text>
<text sub="clublinks" start="3269.432" dur="5.505"> PIKIRAN MANEH. </text>
<text sub="clublinks" start="3274.47" dur="1.201"> Kalayan kabeungharan kasatiaan JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3275.07" dur="1.168"> MANAJEMEN, PENASIHAT DEDIKASI </text>
<text sub="clublinks" start="3275.804" dur="1.135"> BISA TAILOR SARAN JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3276.372" dur="1.234"> Saran kana kahirupan anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="3277.072" dur="3.271"> Éta kabeungharan Kasatiaan </text>
<text sub="clublinks" start="3278.608" dur="4.57"> >> Sélulér Konsumén. </text>
<text sub="clublinks" start="3282.545" dur="4.805"> JOHNSON & JOHNSON. </text>
<text sub="clublinks" start="3287.017" dur="5.404"> RASELAN BNSF. </text>
<text sub="clublinks" start="3291.121" dur="1.6"> JASA KEUANGAN RAYMOND LAMA </text>
<text sub="clublinks" start="3292.555" dur="5.639"> JAMES. </text>
<text sub="clublinks" start="3296.493" dur="5.204"> CARNEGIE CORPORATION OF BARU </text>
<text sub="clublinks" start="3298.328" dur="3.936"> YORK, INOVASI DUKUNGAN DI </text>
<text sub="clublinks" start="3301.831" dur="3.837"> PENDIDIKAN, DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="3302.398" dur="3.904"> ENGAGEMENT, JEUNG KEMBANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="3305.802" dur="1.134"> DAMANG INTERNASIONAL JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3306.436" dur="5.104"> Kaamanan di CARNEGIE.ORG. </text>
<text sub="clublinks" start="3309.406" dur="2.701"> JEUNG DENGAN DUKUNGAN ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="3311.674" dur="0.867"> Ieu INDIVIDU JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="3312.241" dur="25.392"> INSTITUSI. </text>
<text sub="clublinks" start="3334.764" dur="3.57"> PROGRAM ieu dijantenkeun tiasa </text>
<text sub="clublinks" start="3337.767" dur="1.101"> Ku KORPORASI UNTUK UMUM </text>
<text sub="clublinks" start="3338.467" dur="1.201"> Nyebarkeun jeung ku </text>
<text sub="clublinks" start="3339.001" dur="1.402"> SUMBANGAN KA PBS Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="3339.802" dur="1.902"> Stasion ti panempo sapertos anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="3341.037" dur="2.735"> HATUR NUHUN. </text>
<text sub="clublinks" start="3343.239" dur="1.234"> [CAPTIONING DILAKUKAN KU </text>
<text sub="clublinks" start="3343.906" dur="1.234"> INSTITUT CAPTIONING NASIONAL, </text>
<text sub="clublinks" start="3344.607" dur="1.234"> Anu tanggel walerna pikeun na </text>
<text sub="clublinks" start="3345.274" dur="0.767"> Eusi CAPTION JEUNG AKURASI.] </text>
<text sub="clublinks" start="3348.445" dur="9.308"> >> Ieu "PBS NEWSHOUR JABAR," </text>
<text sub="clublinks" start="3355.085" dur="8.741"> TI WETA STUDIOS DI WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="3359.622" dur="4.938"> Sareng Rakan-réncang Kami di Anu Leumpang </text>
<text sub="clublinks" start="3363.959" dur="1.235"> SEKOLAH CRONKIT JURNALISME DI AT </text>
<text sub="clublinks" start="3364.693" dur="0.935"> UNIVERSITAS NEGERI ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="3365.327" dur="1.502"> ♪ </text>