Kursi Partai Dem Change 2020 Aturan 'Midstream' Sawise Ngandika 'Kita Ora Bisa Ngganti Aturan Midstream' subtitles

>>> KANGGO WANGSUL. >>> KANGGO WANGSUL. KANGGO NUNGGUH SUKU, KAMI UNTUK KEDAHAN KABUPATEN, LAPORAN KHAS KANGGO ING PEMBANGUNAN LAPORAN KHUSUS ING PEMBANGUNAN KANGGO ING KANGGO BAKAL ING KANGGO MACAPAT SADIWANG NOMINEE DEMOKRATIK ULTIMATE TO ULANGAN NEMIKRATIK DEMOKRATIK KANGGO RUN AGAINST TRUMP. RUN AGAINST TRUMP. KANGGO ING WULANG KANGGO INGGO BISA KANGGO MUNGGUL ING DEMOKRATIK PELANGGAN UNTUK NOMINATION PRESIDENSI DEMOKRATIS INI? PRESIDENTIAL NOMINATION? TAMBAHAN 28, Yen Sampeyan Bakal Nompo Kabeh TAMBAHAN 28, Yen Sampeyan Bakal Ninggali UP. UP. KANGGO NAK INGGRIS NGOMBUT KANGGO KANGGO NAK INGGRIS NGANGGIT PENTING KONTEKEN ING NGANGGO. KONTEKEN ING JAMINAN. Wong-wong mau saiki sadurunge Apa sing NATE sadurunge WANG PILIK wis Miwiti VOTES PITU ING WARNA MUNGSA KASUT, VOTERS OFTEN Delengen CAST, VOTERS OFTEN Deleng TANPA KONTEN KANGGO ING ING INI CALON LAMPIRAN KANGSA DENGAN ING KANGGO NGANGGO WANGGO. Sapa GAMPANG TANGGUH TEMBANG. SUKU NGANGGO. SUKU NGANGGO. Yen sampeyan ora bakal milih ndhuwur Yen sampeyan ora milih ndhuwur ing DEBATE, luwih cepet KANGGO MUNGSA, KANGGO NGGO VOTOR KANGGO ING? PILIH PILIH NATE ING NGE? SUKU NOMBLAN NUNGGAL JAWA TINDAK SUKU NOMBLAN NUNGGUH ING TUNGGU JAWA KANGGO JAWA KANGGO SENGGUT ANDREW SIX SINCE FRIDAY DENGAN ANDREW YANG DIDENG OGAK. YANG GAMPANG PADAN. NUNG KENE yen sampeyan ora bakal ngerti NUNG KENE ING NGANGGO ING NGANGGALIS ING NGALAKKE Utawa Mbuwang KENE, ING Utawa duwe Luwih akeh dhuwit, STATOS DEBATE bisa NGGAL LANGKAH KANGGO MUNGSA BEDHANA. KEDAHAN. BILLIONAIRE ROSS PEROT SAID BILLIONAIRE ROSS PEROT SAID HE DENGAN ING NGANGGALKE SUKU MADU A Dheweke ora mikir yen bakal nimbulake rasa Beda TAPI INI DUMADANGKE BEDHANA KENE ING INSURGEN INI BEDHARING UNTUK CAMPAIGN INSURGENT INGSUR. CAMPAIGN. >> Apa sampeyan mikirake sampeyan >> Apa sampeyan mikir ora bakal kalebu ing tingkat kasebut? JABUT ING DEBATES? >> Aku KULIT KULIT. >> Aku KULIT KULIT. >> WULUH ING NGANGGO. >> WULUH ING NGANGGO. >> Aku arep tresna marang. >> Aku arep tresna marang. >> ROSS PEROT NUNGGUL JAWA >> ROSS PEROT NUNGGUH ING GRATENG Gabung. Gabung IN. >> Apa sampeyan bakal ING ING >> Apa Sampeyan bakal IN DEBATE Yen sampeyan ora bisa mbukak 5% TUTUP KENE RASA NU MUNGGU LUKAR 5% ING POLIS? ING POLI? >> KANGGO NAKA ING SEMUA >> KANGGO NAKA ING KRITERIA KABUPATEN OBJEKTIF KRITERIA OBJEKTIF KOMUNITAS DEBATE. KOMISI. KAMI ING ING ING KAMPAIGN KAMI ING ING PANJUNG CAMPAIGN LAN ING NGAPAK ING ING ING WAKTU LAN KAMU ING ING ING KANGGO. TEMBANG. >> SO Apa Nggawe OBJEKTIF >> SO Apa Nggawe KRITERIA OBJEKTIF? KRITERIA? ING PRIMARIES, ING BAHASA ING PRIMARIES, KABUPATEN INI. TEMBANG. SO PARA RINGGU MEDIA PENTING KANGGO MUNGGUNG MEDIA NGEDALKE ROTATE ING BROADCASTING THESE ROTATE ING BROADCASTING DEBATES, ING TANGGUNG GAMPUNG, ITU PENTING DEMOKRATIK DONOKRATIK YANG DITIMBANGKE PIHAK DEMOKRATIK sing netepake KRITERIA kanggo wong sing wis ana. KRITERIA KANGGO ING INI. Iki bisa nggawe utawa nggawe. Iki bisa nggawe utawa nggawe. CYCLE ING, ING DNC DIBUAT, INGKOH INGKAH, ING DNC DIBUAT, KANGGO CANDIDATES MUNGGUL A CALONAN INGGRIS KANGGO MOLEKTOR ING APA ATAWA KANGGO POLLING KANGGO UTAWA GRATIS GRATIS FUNGSA DARI GRASSROOTS FUNDRAISING Saka 65.000 wong. 65.000 wong. SAIKI, ING NGANGGO ING KARANGAN A SAIKI, NGAPAK ING KARANGAN ING AKU KANGGO? REQUIREMENT AT ALL? KAMPUNG DNC SAID Pungkasan taun, KAMPUNG DNC SAID Pungkasan taun, INSYEN KANGGO TANGGAL CATETAN ING KAJIAN KANGGO ING PROVING APLIKAT NEGARA ING PROVING APLIKASI NATIONAL TEMA minangka OGONGAN KANGGO ING Wong AS LAMPIRAN UNTUK Wong sing Ora Ninggali Jeneng Nasi Ojo duwe ID NATIONAL NEGARA ING ING KANGGO BASA. ID KANGGO ING KANGGO TANGAN. HE PUKU ING, Yen ING NGANGGO Dheweke WULANG ING, Yen ING NGANGGO ING PRESIDEN, KANGGO TOKO ING PRESIDENSIK, Sampeyan KONTEKTUNG KAYAN GRATIS AMERIKA. Sambungake karo GRASSROOTS AMERIKA. SINI DENGAN PITCHED PEREZ. SINI DENGAN PITCHED PEREZ. >> 18 BULAN Saka SARI >> 18 BULANAN SARI SAIKI PILIH, Yen ING ING PUTIH PILIHAN, Yen ING NGANGGO PAKET ING LANGKAH KANGGO PENTING, KAMI KANGGO UNDANG-UNDANG GAMPANG MANGSA KANGGO, DIDI NGAKAK INGKU KENE INGKAH INGKANG INGKANG PUTEN-UNTUK UNDANG-UNDANG. UNFAIR. Dadi aku mikirake GRASSROOTS Dadi aku mikirake GRASSROOTS FUNDRAISING PATHWAY IS VERY PENDHIRI PIREMBAGAN ING JAWA KANGGO LAMPU. KANGGO LENGKAP. IT IS GENTING MANGSA KANGGO IT IS GAMPANG MANGSA KANGGO GRATIS. GRASSROOTS. >> SEMUA RAYA. >> SEMUA RAYA. ITUne ING JUTRI ITU NATE WULANG JAMINAN MONEKA. WULANG ING WONG. KANG KITA BAKAL ING ING PASUKAN, KAMPUNG KANG KITA BAKAL ING ING, ING KANGGO NGGALKANG BARACK OBAMA KANGGO LENGKAP KANGGO BARACK OBAMA DITOLONGKE ING GRATIS GRATIS GRATIS. ENUSUSIASM KANGGO GRASSROOT. CALON PANGGIL ING NGAMBAH-AYAT CALONAN NGAPAK ING ING NGORAK-INGKE ING LAIN-LAIN TANPA PADANG TU ING TU. LAIN-UNDANG-UNDANG PURWANGAN ING TU. KUKU BUKU TEMPAT KEMUDAHAN KUKU BUKU NGAPAK DIDANG KANGGO NENGGOLAH ING KABUPATEN KANGGO TANPA KANGGO MANGSA INGKANG TANGGAL NATE ING KENE DNC KANGGO NATE ING KABUPATEN KANGSAAN DNC. SYARAT. KANGGO CAMPAIGN ARGUED THOS CAMPAIGN KANGGO ARAWA-TINDAK DENGAN-INGKIRI KANGGO DITOLEK REQUIREMENTS HAD DIKEMPAKI ING KANGGO MUNGSA ING ruangan. MENYAMBUNG RADU. HAD ANAK KANGGO TANGGO TANGGO HAD ING ANAK KANGGO BAKAL KANGGO SUKU DENGAN PITAKON SATU ING INI BISANI PAKAI BUKU ING ING AKSARA ING AKU BUKU TETAPI KANGGO ING TANPA TINDAK KENE BUKU TINDAK GAMPANG Ora RAYU, ING NGENE SAIKI Ora kualitase, nalika dheweke ngubungi TELPON POKOK, SUKAN TELEFON UNTUK POLEKTU, TINDAK DENGAN MENGEDALAKI Wong-wong mau ora kudu ngumumake keprigelan kanggo buku teks. PREPERI UNTUK BUKU CORY. Lan Kita ngerti wong OFTEN Lan Kita ngerti wong-wong OFTEN KOMUNITAS ING NGENTOT KARANGAN utawa UTAWA KOMUNITAS ING NGENTOTHEN ING NGALAMUKA ATAWA NGUKAL ING KANGSA. ING TANPA KANGGO. ING KENE AKU NAMPI INGING KANGGURAN SAIKI AKU NATE INGKE ING KANGEN BASA ING. ITAARI. GAMPANG KANGGO NGENTANG GAMPANG KANGGO NGENTANG MUNGSA ANTANA KANGGO ING NGANGGO NANG KENE ING SUKU DENGAN PIHAK DEMOKRATIK KANGGO KENE PIHAK DEMOKRATIK KENE TUKAR RASA ING ING KANGGO? PUTIH ING ING ING ING? Sadurunge ngatasi apa wae Sadurunge APA NGATI OLEH INI NGANGGO ING KANGGO MANGSA, ANAK ITU RULE HUKUM NAMPANG, ING SUKU WULANG. HURT. MASALAH ING JAWAB Wangsulan. MASALAH ING JAWAB Wangsulan. Ora. Ora. ING SUKU DENGAN KANGGO ING SUKU ING ING SUKU KANGGO UNGGAL-UNGGUL-RUN ING ING KANGGO. RATES ING KANGGO. SANGSA AKU INGAT ING SAKITU NUNG KENE NUNGGUH ING KANGGO NUNG MUNGGAL ING GABUNGAN KANGGO NIKO VOTING GABUNGAN GAMPANG UNDANG-UNDANG PILIHAN ING ING ING UMUM utawa ING KABUPATEN UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG ING ING ING UMUM utawa ING PIHAK DENGAN KABUPATEN utawa APA ANYARI ING PIHAKAN POLITIKAL utawa ANAK PIHAKAN ING TENGAH PRIMARI. KANGGO TENGAH PRIMARI Lan aku mikir yen bisa Lan aku mikir yen PRETTY ING PROVENY CLEAR Saka POSITION OF PRETTY CLEAR Saka POSITION FAIRNESS TAPI sadurunge sampeyan entuk TINDAKAN ING ANTARI sadurunge sampeyan entuk ING KONSEP TENTU IOWA UTAWA KONSEP MENGENUT IOWA ATAWA PANJENENGAN 2016 utawa ANTARI ANTARA. 2016 PRIMARI utawa ANYARI ANTARA. ING KENE ING ING ING ING PURWAKING ING KENE ING ING KANGGO PRIMARI PANJANG WANG CAMPAIGNS PRIMARI SELEP STRATEGI PEMBANGUNAN CAMPAIGNS, NGANGGO ING KANGGO STRATEGI, NGANGGO ING NGANGGO ING BISA. ING TANPA RAHSIA. LAN PENTING CANDIDATES Dhewe Lan PLAN KANDIDATES DITANGGANG WARNA SAIKI SUKU GOLEK DIDANG NENG WARNA SUKU DENGAN-INGKE NGANGGUR ING ING TANGGO JABAR. GAMPANG ITU UNDANG-UNDANG GAMBANG. KANGGO-KANGGO BASA NGADALKE KANGGO KANGGO-KANGGO ING NGGAL-KANGGO MANGSA KANGGO NATE, ING SAIKI GAMPANG Ora bisa, Saiki Nggawe STAT DEBATE DENGKE MOLEKTOR KENE LANGKAH MENGIKUT KECAPTIKAN KANGGO UNTUK KANGGO MAJATI KAMPUNG. Ngilangi utawa nggawe POLLING. KULIT Anyar. KULIT Anyar. KEDAI KANGGO KEDAI KANGGO SAIKI, DEMOKRATS sing Duwe tresna siji SAIKI, DEMOKRATS sing SAIKI SUKU DIDANG KAWENAN ING ING SAIKI CANDIDATE MUNGGU ING ING ING ING ING NGANGGANG NINI DENGAN PERSON. ING AKU NGIMA KANGENUHAN KANGGO PERSON. ING MASALAH POLITIK. ING MASALAH POLITIK. KELANGAN TEAM. KELANGAN TEAM. Sapa sing ROOT? Sapa sing ROOT? AKU BISA NENGISI, ING INI AKU ING AKU JUDI, ING INSI PANGGUNA DEMOKRASI LARGER UNTUK A SOALAN DEMOKRASI LARGER UNTUK PIHAK DEMOKRATIK YANG DITUTUPAKAN PIHAK DEMOKRATIK sing ING ING PLATFORM, lan INI PLATFORM ITS, Lan ING KOMPUTER ING TAHUN, STEP IT KAMPUNG TAHUN ING, STANDING IT UNTUK TRANSPARENCY lan POMPOT KANGGO TRANSPARENCY LAN ROTOT KENYATA lan. KAYA SATIMAN FAR LIMA KANGGO UNTUK NEXT KAYA TENAGA LIMAT FAR UNTUK KANGGO TINDAK. KANGGO. ONAWA LAWA ING SAIKI WULANGAN ING BISA ING KANGGO NATE ING APLIKAT POLLING. Keperluan POLLING. TAPI DNC KANGGO MUKA LANE TAPI DNC KANGGO MUKA LANE UNTUK KANGAN KANGGO. KANGGO KANGGO KANGGO. Lan Panjenengane Wong sing Luwih. Lan Panjenengane Wong sing Luwih. MENTE MORI GAMPANG JAWA BARAT BORANG GORONOR GENTNOR NEW YORK MIKE BLOOMBERG. BLOOMBERG. ING UNDANG-UNDANG ASING ASAL, HE ING ING KARANGAN ASLI, ING ING NGANGGO INGKANG TINDAK ING OGO NGAPAK ING NGANGGO ING NGANGGO ING NGANGGO WANG-UNDANG KANGGO DOKOKRATIK FUTURE Saiki CO-MAKE DEUTAT DEMOKRATIK FUTURE. TEMBANG. ING SANGGUH. ING SANGGUH. Dheweke ora milih YESIN KATEN Dheweke ora milih YANG KATUTUPI TUTUP. PANUT. Dheweke NUI SAIKI LAGU BANYAK TINDAK PUT Dheweke NATE ING SAIKI LAGU BASA-BANYAK DIDANG PAKET ING PADA HARI 10 lan DNC SAIKI Dheweke ana 10 wong lan DNC saiki ana FIREING FIRE. BIDANG CATCHING. >> SO INSTEAD TRYING GET A >> SO INSTEAD TRYING DAPAT GROUP GRATIS DIVERSE GRATIS GRATIS DIVERSE, KENE TUKANG KANDIDATES, ING NGANGGANG RUKU ING BISOMBERG MICHAEL. PERATURAN MESHAEL BLOOMBERG. SUKAN SEEMI TO AKU KANGGO. SUKAN SEEMI TO AKU KANGGO. >> THE DNC HOLDING THE OWN PRE >> THE DNC HOLDING THE OWN PRE PROSES PROSES DECIDING WHIKA PROSES PROSES NGETENGKE ING NGANGGO KANGGO ING NGANGGO VOTERS CALONAN ING ING NGANGGO VOTOR KANGSA ING DENGAN lan ING KANGSA NUKAN KANGGURHI SARI LAN WANG NUKANG KANGGO ING MIKHAEL BILLIONAIRE PERATURAN UNGGUL BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG KANGGO ING ING LAN AKU BLOOMBERG KANGGO ING ING LAN TENGAH KANGGO. KANGGO TAMBAHAN. Wong KULIT $ 55 Yuta. Wong KULIT $ 55 Yuta. AKU NJUKKE Yen sampeyan ora bakal $ 55 AKU GURU NUNG MUNGGUL KANGGO $ 55 Milyun, Sampeyan BISA PADANGGIH Milyun, sampeyan bisa njaluk omah-omah sing diganti. GANTI UNTUK GAMPANG. >> SO ING WARNA KANGENU. >> SO ING WARNA KANGENU. KANGGOAN DNC MADU DEBATE LAN KANGGOAN DNC DIGUNAKAN KANGGO MUNGSA DENGAN SUKU DENGAN INI KENE GAYA OLEH INGKANG BISA SUKU DENGAN ING NGANGGUN PUTEN WULANG TANPA POTENSI KANGGO NATE ING PENTING DEMOKRATIK KANGGO KANGGO KAMPUNG DEMOKRATIK. CANDIDATES. SENATOR AS. SENATOR AS. ING DNC KANGGO ING RI INI ING DNC KANGGO ING RASA ING NGANGGO ING NGETENG GRATIS GRATIS KANGSA DIPANA GRATIS GRATIS. NYOKONG. Banjur DNC KANGGO TANGGAL-TENGAH KIDUNG Nuli DNC GAMPANG TANGGAL-UNTUK KANGGO MID STREAM ING ING PIRANG KANGGO STREAM ING ING KANGGO NUNGGUL ING SAHA NUKU TAMBAHAN PERSON. TAMBAHAN PERSON. ING DONOR THRESHOLD THE DONOR THRESHOLD ING APLIKASI KANGGO MUKAAN NAMBAH UNTUK BASA-BUKA sing mbukak KANGGO ING INI GAMBAR RACE ING ING ING INI BISAN ING METRIK ING TANPA METRIK KENE PAKSA PAKET ING PENTING LAMPIRAN PENTING GOLEKOL DENGAN DAFTUKKE ING ING SIA NGANGGO DISTINGUISH ING KANGGO NGANGGO PROGRANG SARI SANGna sing Duwe PROGROSI Saka Wong-wong sing ora. BUKU. TAPI KENE ING KENE PAPAKSA TAPI KENE NATE ING NEGARA KANGSA, INGKU KUNCI NATE ING KABUPATEN INI Wong-wong padha duwe FAKTOR YANG DADENG ING ING KARANGAN ASAL. ING ROH ASING ASLI. IT IS KENE NGEWISAN KENE POSTGAME IT IS ING JENIS KENE MANA POSTGAME DAPAT NATE ING APA SAIKI KENE DAPAT NAIK ING NEGARA ING ING sadurunge. ING sadurunge. AKU TANPA KANGGO. AKU TANPA KANGGO. AKU KANGGO Saka OPERATIVES NA AKU KANGGO Saka OPERATIVES sing NABAH Nuwun sewu, Nuwun INGKU SUKUJAWA Nuwun sewu, NUNGGAL NANGGALU SUKU MENGIKUT KANGGO OPERATIF YANG LAIN OPERATIF Sapa Yen Mekshael BLOOMBERG ING NGANGGO KANG INGIN BLOOMBERG ING NGANGGO KANGGO ING BAHASA BISA, PENTADBIRAN MA'AM, DIA DADI Ora, PENTADBIRAN MA'AM, DIA RASA ING KANGGO MUNGSA KANGGO KANGGO ING KANGGO MUNGSA DENGAN KANGGO DENGAN FINALIS UNTUK KANGGO MUNGSA SEEN AS FINALIST UNTUK KANGGO NULIS DIA. Dheweke. ING JAWA, ING KITA NGANGGO ING JAMINAN, ING NGEWARI INGGO BASA MUNGSA NGAKAK INGKU WASA MUNGSA DEMOKRAK KENE ING DADI TESD. DEMOKRACI IS ING TESD. Ora NATE DENGAN KENE NGAPAK ANAK. Ora NATE DENGAN KENE NGAPAK ANAK. AS ING DEMOKRATIK CHERYL. AS ING DEMOKRATIK CHERYL. Apa IT FAIR? Apa IT FAIR? ING ITU FAIR UNTUK GAMPANG ING AKU KANGGO UNDANG-UNDANG UNGGIR-UNDANG NANGGAL-UNTUK KANGGO MID STREAM KANGGO ASAK RATES MID STREAM DENGAN ASK TOM. TOM. >> GAMPANG GAMPANG. >> GAMPANG GAMPANG. INGKANG TANGGAL NANGGAL LANJUT

Kursi Partai Dem Change 2020 Aturan 'Midstream' Sawise Ngandika 'Kita Ora Bisa Ngganti Aturan Midstream'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.14" dur="0.833"> >>> KANGGO WANGSUL. </text>
<text sub="clublinks" start="7.008" dur="1.166"> >>> KANGGO WANGSUL. KANGGO NUNGGUH SUKU, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="8.175" dur="1.501"> UNTUK KEDAHAN KABUPATEN, LAPORAN KHAS KANGGO ING PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.677" dur="1.968"> LAPORAN KHUSUS ING PEMBANGUNAN KANGGO ING KANGGO BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="11.679" dur="1.5"> ING KANGGO MACAPAT SADIWANG NOMINEE DEMOKRATIK ULTIMATE TO </text>
<text sub="clublinks" start="13.214" dur="1.3"> ULANGAN NEMIKRATIK DEMOKRATIK KANGGO RUN AGAINST TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="14.549" dur="1"> RUN AGAINST TRUMP. KANGGO ING WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="15.55" dur="1.634"> KANGGO INGGO BISA KANGGO MUNGGUL ING DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="17.185" dur="1.9"> PELANGGAN UNTUK NOMINATION PRESIDENSI DEMOKRATIS INI? </text>
<text sub="clublinks" start="19.087" dur="2.501"> PRESIDENTIAL NOMINATION? TAMBAHAN 28, Yen Sampeyan Bakal Nompo Kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="21.589" dur="0.399"> TAMBAHAN 28, Yen Sampeyan Bakal Ninggali UP. </text>
<text sub="clublinks" start="21.989" dur="2.202"> UP. KANGGO NAK INGGRIS NGOMBUT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="24.225" dur="0.766"> KANGGO NAK INGGRIS NGANGGIT PENTING KONTEKEN ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="24.993" dur="1.299"> KONTEKEN ING JAMINAN. Wong-wong mau saiki sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="26.294" dur="1.901"> Apa sing NATE sadurunge WANG PILIK wis Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="28.196" dur="2.301"> VOTES PITU ING WARNA MUNGSA KASUT, VOTERS OFTEN Delengen </text>
<text sub="clublinks" start="30.498" dur="1.667"> CAST, VOTERS OFTEN Deleng TANPA KONTEN KANGGO ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="32.2" dur="1.5"> CALON LAMPIRAN KANGSA DENGAN ING KANGGO NGANGGO WANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="33.735" dur="0.899"> Sapa GAMPANG TANGGUH TEMBANG. SUKU NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="34.669" dur="2.535"> SUKU NGANGGO. Yen sampeyan ora bakal milih ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="37.205" dur="2.067"> Yen sampeyan ora milih ndhuwur ing DEBATE, luwih cepet </text>
<text sub="clublinks" start="39.274" dur="2.134"> KANGGO MUNGSA, KANGGO NGGO VOTOR KANGGO ING? </text>
<text sub="clublinks" start="41.442" dur="2.468"> PILIH PILIH NATE ING NGE? SUKU NOMBLAN NUNGGAL JAWA TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="43.912" dur="1.8"> SUKU NOMBLAN NUNGGUH ING TUNGGU JAWA KANGGO JAWA KANGGO SENGGUT ANDREW </text>
<text sub="clublinks" start="45.713" dur="0.833"> SIX SINCE FRIDAY DENGAN ANDREW YANG DIDENG OGAK. </text>
<text sub="clublinks" start="46.581" dur="2.835"> YANG GAMPANG PADAN. NUNG KENE yen sampeyan ora bakal ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="49.417" dur="1.267"> NUNG KENE ING NGANGGO ING NGANGGALIS ING NGALAKKE Utawa Mbuwang KENE, ING </text>
<text sub="clublinks" start="50.685" dur="2.535"> Utawa duwe Luwih akeh dhuwit, STATOS DEBATE bisa NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="53.221" dur="2.001"> LANGKAH KANGGO MUNGSA BEDHANA. </text>
<text sub="clublinks" start="55.256" dur="1.968"> KEDAHAN. BILLIONAIRE ROSS PEROT SAID </text>
<text sub="clublinks" start="57.225" dur="1.367"> BILLIONAIRE ROSS PEROT SAID HE DENGAN ING NGANGGALKE SUKU MADU A </text>
<text sub="clublinks" start="58.626" dur="2.202"> Dheweke ora mikir yen bakal nimbulake rasa </text>
<text sub="clublinks" start="60.862" dur="1.701"> Beda TAPI INI DUMADANGKE BEDHANA KENE ING INSURGEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="62.597" dur="0.333"> BEDHARING UNTUK CAMPAIGN INSURGENT INGSUR. </text>
<text sub="clublinks" start="62.964" dur="1.067"> CAMPAIGN. >> Apa sampeyan mikirake sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="64.032" dur="2.268"> >> Apa sampeyan mikir ora bakal kalebu ing tingkat kasebut? </text>
<text sub="clublinks" start="66.334" dur="2.401"> JABUT ING DEBATES? >> Aku KULIT KULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="68.737" dur="2.501"> >> Aku KULIT KULIT. >> WULUH ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="71.273" dur="1.567"> >> WULUH ING NGANGGO. >> Aku arep tresna marang. </text>
<text sub="clublinks" start="72.841" dur="2.535"> >> Aku arep tresna marang. >> ROSS PEROT NUNGGUL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="75.41" dur="0.9"> >> ROSS PEROT NUNGGUH ING GRATENG Gabung. </text>
<text sub="clublinks" start="76.311" dur="1.434"> Gabung IN. >> Apa sampeyan bakal ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="77.746" dur="2.167"> >> Apa Sampeyan bakal IN DEBATE Yen sampeyan ora bisa mbukak 5% </text>
<text sub="clublinks" start="79.915" dur="0.732"> TUTUP KENE RASA NU MUNGGU LUKAR 5% ING POLIS? </text>
<text sub="clublinks" start="80.649" dur="1.867"> ING POLI? >> KANGGO NAKA ING SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="82.518" dur="2.434"> >> KANGGO NAKA ING KRITERIA KABUPATEN OBJEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="84.986" dur="0.366"> KRITERIA OBJEKTIF KOMUNITAS DEBATE. </text>
<text sub="clublinks" start="85.353" dur="0.867"> KOMISI. KAMI ING ING ING KAMPAIGN </text>
<text sub="clublinks" start="86.254" dur="1.801"> KAMI ING ING PANJUNG CAMPAIGN LAN ING NGAPAK ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="88.089" dur="0.3"> WAKTU LAN KAMU ING ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="88.423" dur="3.236"> TEMBANG. >> SO Apa Nggawe OBJEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="91.693" dur="0.333"> >> SO Apa Nggawe KRITERIA OBJEKTIF? </text>
<text sub="clublinks" start="92.06" dur="1.801"> KRITERIA? ING PRIMARIES, ING BAHASA </text>
<text sub="clublinks" start="93.862" dur="0.299"> ING PRIMARIES, KABUPATEN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="94.196" dur="1.967"> TEMBANG. SO PARA RINGGU MEDIA PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="96.164" dur="2.668"> KANGGO MUNGGUNG MEDIA NGEDALKE ROTATE ING BROADCASTING THESE </text>
<text sub="clublinks" start="98.867" dur="1"> ROTATE ING BROADCASTING DEBATES, ING TANGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="99.868" dur="1.701"> GAMPUNG, ITU PENTING DEMOKRATIK DONOKRATIK YANG DITIMBANGKE </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="1.767"> PIHAK DEMOKRATIK sing netepake KRITERIA kanggo wong sing wis ana. </text>
<text sub="clublinks" start="103.338" dur="1.234"> KRITERIA KANGGO ING INI. Iki bisa nggawe utawa nggawe. </text>
<text sub="clublinks" start="104.573" dur="4.47"> Iki bisa nggawe utawa nggawe. CYCLE ING, ING DNC DIBUAT, </text>
<text sub="clublinks" start="109.044" dur="2.335"> INGKOH INGKAH, ING DNC DIBUAT, KANGGO CANDIDATES MUNGGUL A </text>
<text sub="clublinks" start="111.413" dur="1.801"> CALONAN INGGRIS KANGGO MOLEKTOR ING APA ATAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="113.248" dur="1.2"> POLLING KANGGO UTAWA GRATIS GRATIS FUNGSA DARI </text>
<text sub="clublinks" start="114.449" dur="1"> GRASSROOTS FUNDRAISING Saka 65.000 wong. </text>
<text sub="clublinks" start="115.45" dur="2.034"> 65.000 wong. SAIKI, ING NGANGGO ING KARANGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="117.486" dur="0.9"> SAIKI, NGAPAK ING KARANGAN ING AKU KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="118.42" dur="3.503"> REQUIREMENT AT ALL? KAMPUNG DNC SAID Pungkasan taun, </text>
<text sub="clublinks" start="121.957" dur="1.334"> KAMPUNG DNC SAID Pungkasan taun, INSYEN KANGGO TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="123.292" dur="1.567"> CATETAN ING KAJIAN KANGGO ING PROVING APLIKAT NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="124.86" dur="1.4"> ING PROVING APLIKASI NATIONAL TEMA minangka OGONGAN KANGGO ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="126.261" dur="1.734"> AS LAMPIRAN UNTUK Wong sing Ora Ninggali Jeneng Nasi </text>
<text sub="clublinks" start="127.996" dur="3.002"> Ojo duwe ID NATIONAL NEGARA ING ING KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="131.032" dur="1.601"> ID KANGGO ING KANGGO TANGAN. HE PUKU ING, Yen ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="132.668" dur="1.734"> Dheweke WULANG ING, Yen ING NGANGGO ING PRESIDEN, KANGGO TOKO </text>
<text sub="clublinks" start="134.436" dur="1.534"> ING PRESIDENSIK, Sampeyan KONTEKTUNG KAYAN GRATIS AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="136.004" dur="2.202"> Sambungake karo GRASSROOTS AMERIKA. SINI DENGAN PITCHED PEREZ. </text>
<text sub="clublinks" start="138.24" dur="1.801"> SINI DENGAN PITCHED PEREZ. >> 18 BULAN Saka SARI </text>
<text sub="clublinks" start="140.075" dur="2.535"> >> 18 BULANAN SARI SAIKI PILIH, Yen ING ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="142.611" dur="3.503"> PILIHAN, Yen ING NGANGGO PAKET ING LANGKAH KANGGO PENTING, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="146.148" dur="1.567"> KANGGO UNDANG-UNDANG GAMPANG MANGSA KANGGO, DIDI NGAKAK INGKU KENE </text>
<text sub="clublinks" start="147.717" dur="0.332"> INGKAH INGKANG INGKANG PUTEN-UNTUK UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="148.083" dur="4.637"> UNFAIR. Dadi aku mikirake GRASSROOTS </text>
<text sub="clublinks" start="152.721" dur="2.568"> Dadi aku mikirake GRASSROOTS FUNDRAISING PATHWAY IS VERY </text>
<text sub="clublinks" start="155.291" dur="2.635"> PENDHIRI PIREMBAGAN ING JAWA KANGGO LAMPU. </text>
<text sub="clublinks" start="157.927" dur="5.771"> KANGGO LENGKAP. IT IS GENTING MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="163.699" dur="0.399"> IT IS GAMPANG MANGSA KANGGO GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="164.099" dur="0.833"> GRASSROOTS. >> SEMUA RAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="164.934" dur="1.6"> >> SEMUA RAYA. ITUne ING JUTRI </text>
<text sub="clublinks" start="166.536" dur="0.565"> ITU NATE WULANG JAMINAN MONEKA. </text>
<text sub="clublinks" start="167.102" dur="1.4"> WULANG ING WONG. KANG KITA BAKAL ING ING PASUKAN, KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="168.504" dur="3.235"> KANG KITA BAKAL ING ING, ING KANGGO NGGALKANG BARACK OBAMA KANGGO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="171.741" dur="1.466"> KANGGO BARACK OBAMA DITOLONGKE ING GRATIS GRATIS GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="173.209" dur="1.934"> ENUSUSIASM KANGGO GRASSROOT. CALON PANGGIL ING NGAMBAH-AYAT </text>
<text sub="clublinks" start="175.178" dur="3.836"> CALONAN NGAPAK ING ING NGORAK-INGKE ING LAIN-LAIN TANPA PADANG TU ING TU. </text>
<text sub="clublinks" start="179.048" dur="1.467"> LAIN-UNDANG-UNDANG PURWANGAN ING TU. KUKU BUKU TEMPAT KEMUDAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="180.516" dur="1.634"> KUKU BUKU NGAPAK DIDANG KANGGO NENGGOLAH ING KABUPATEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="182.151" dur="1.968"> TANPA KANGGO MANGSA INGKANG TANGGAL NATE ING KENE DNC </text>
<text sub="clublinks" start="184.12" dur="0.432"> KANGGO NATE ING KABUPATEN KANGSAAN DNC. </text>
<text sub="clublinks" start="184.554" dur="2.801"> SYARAT. KANGGO CAMPAIGN ARGUED THOS </text>
<text sub="clublinks" start="187.389" dur="1.901"> CAMPAIGN KANGGO ARAWA-TINDAK DENGAN-INGKIRI KANGGO DITOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="189.325" dur="1.334"> REQUIREMENTS HAD DIKEMPAKI ING KANGGO MUNGSA ING ruangan. </text>
<text sub="clublinks" start="190.66" dur="1.5"> MENYAMBUNG RADU. HAD ANAK KANGGO TANGGO TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="192.195" dur="1.333"> HAD ING ANAK KANGGO BAKAL KANGGO SUKU DENGAN PITAKON </text>
<text sub="clublinks" start="193.562" dur="2.068"> SATU ING INI BISANI PAKAI BUKU ING ING AKSARA ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="195.631" dur="1.3"> BUKU TETAPI KANGGO ING TANPA TINDAK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="196.933" dur="2.434"> BUKU TINDAK GAMPANG Ora RAYU, ING NGENE SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="199.369" dur="2.601"> Ora kualitase, nalika dheweke ngubungi TELPON POKOK, </text>
<text sub="clublinks" start="201.971" dur="2.501"> SUKAN TELEFON UNTUK POLEKTU, TINDAK DENGAN MENGEDALAKI </text>
<text sub="clublinks" start="204.474" dur="1.9"> Wong-wong mau ora kudu ngumumake keprigelan kanggo buku teks. </text>
<text sub="clublinks" start="206.408" dur="1.067"> PREPERI UNTUK BUKU CORY. Lan Kita ngerti wong OFTEN </text>
<text sub="clublinks" start="207.477" dur="1.767"> Lan Kita ngerti wong-wong OFTEN KOMUNITAS ING NGENTOT KARANGAN utawa UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="209.278" dur="1.501"> KOMUNITAS ING NGENTOTHEN ING NGALAMUKA ATAWA NGUKAL ING KANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="210.78" dur="2.802"> ING TANPA KANGGO. ING KENE AKU NAMPI INGING KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="213.583" dur="3.102"> SAIKI AKU NATE INGKE ING KANGEN BASA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="216.719" dur="1.567"> ITAARI. GAMPANG KANGGO NGENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="218.288" dur="4.202"> GAMPANG KANGGO NGENTANG MUNGSA ANTANA KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="222.492" dur="2.768"> NANG KENE ING SUKU DENGAN PIHAK DEMOKRATIK KANGGO KENE </text>
<text sub="clublinks" start="225.294" dur="1.401"> PIHAK DEMOKRATIK KENE TUKAR RASA ING ING KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="226.729" dur="1.634"> PUTIH ING ING ING ING? Sadurunge ngatasi apa wae </text>
<text sub="clublinks" start="228.398" dur="2.101"> Sadurunge APA NGATI OLEH INI NGANGGO ING KANGGO MANGSA, ANAK ITU </text>
<text sub="clublinks" start="230.5" dur="0.299"> RULE HUKUM NAMPANG, ING SUKU WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="230.8" dur="1.801"> HURT. MASALAH ING JAWAB Wangsulan. </text>
<text sub="clublinks" start="232.602" dur="0.266"> MASALAH ING JAWAB Wangsulan. Ora. </text>
<text sub="clublinks" start="232.869" dur="1.534"> Ora. ING SUKU DENGAN KANGGO ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="234.437" dur="0.8"> ING ING SUKU KANGGO UNGGAL-UNGGUL-RUN ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="235.271" dur="1.501"> RATES ING KANGGO. SANGSA AKU INGAT ING SAKITU NUNG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="236.773" dur="1.233"> NUNGGUH ING KANGGO NUNG MUNGGAL ING GABUNGAN KANGGO NIKO VOTING </text>
<text sub="clublinks" start="238.041" dur="1.366"> GABUNGAN GAMPANG UNDANG-UNDANG PILIHAN ING ING ING UMUM utawa ING KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="239.409" dur="1.3"> UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG ING ING ING UMUM utawa ING PIHAK DENGAN KABUPATEN utawa APA ANYARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="240.71" dur="2.768"> PIHAKAN POLITIKAL utawa ANAK PIHAKAN ING TENGAH PRIMARI. </text>
<text sub="clublinks" start="243.513" dur="3.903"> KANGGO TENGAH PRIMARI Lan aku mikir yen bisa </text>
<text sub="clublinks" start="247.45" dur="2.335"> Lan aku mikir yen PRETTY ING PROVENY CLEAR Saka POSITION OF </text>
<text sub="clublinks" start="249.819" dur="3.202"> PRETTY CLEAR Saka POSITION FAIRNESS TAPI sadurunge sampeyan entuk </text>
<text sub="clublinks" start="253.022" dur="3.203"> TINDAKAN ING ANTARI sadurunge sampeyan entuk ING KONSEP TENTU IOWA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="256.259" dur="2.135"> KONSEP MENGENUT IOWA ATAWA PANJENENGAN 2016 utawa ANTARI ANTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="258.428" dur="2.668"> 2016 PRIMARI utawa ANYARI ANTARA. ING KENE ING ING ING ING PURWAKING </text>
<text sub="clublinks" start="261.097" dur="4.938"> ING KENE ING ING KANGGO PRIMARI PANJANG WANG CAMPAIGNS </text>
<text sub="clublinks" start="266.069" dur="1.968"> PRIMARI SELEP STRATEGI PEMBANGUNAN CAMPAIGNS, NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="268.038" dur="0.9"> STRATEGI, NGANGGO ING NGANGGO ING BISA. </text>
<text sub="clublinks" start="268.939" dur="2.268"> ING TANPA RAHSIA. LAN PENTING CANDIDATES Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="271.241" dur="3.803"> Lan PLAN KANDIDATES DITANGGANG WARNA SAIKI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="275.045" dur="3.002"> GOLEK DIDANG NENG WARNA SUKU DENGAN-INGKE NGANGGUR ING ING TANGGO JABAR. </text>
<text sub="clublinks" start="278.081" dur="2.602"> GAMPANG ITU UNDANG-UNDANG GAMBANG. KANGGO-KANGGO BASA NGADALKE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="280.717" dur="1.501"> KANGGO-KANGGO ING NGGAL-KANGGO MANGSA KANGGO NATE, ING SAIKI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="282.219" dur="2.201"> Ora bisa, Saiki Nggawe STAT DEBATE DENGKE MOLEKTOR KENE </text>
<text sub="clublinks" start="284.421" dur="1.2"> LANGKAH MENGIKUT KECAPTIKAN KANGGO UNTUK KANGGO MAJATI KAMPUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="285.622" dur="0.8"> Ngilangi utawa nggawe POLLING. KULIT Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="286.423" dur="1.2"> KULIT Anyar. KEDAI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="287.624" dur="1.801"> KEDAI KANGGO SAIKI, DEMOKRATS sing Duwe tresna siji </text>
<text sub="clublinks" start="289.426" dur="1.934"> SAIKI, DEMOKRATS sing SAIKI SUKU DIDANG KAWENAN ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="291.395" dur="1.667"> CANDIDATE MUNGGU ING ING ING ING ING NGANGGANG NINI DENGAN PERSON. </text>
<text sub="clublinks" start="293.063" dur="1.334"> ING AKU NGIMA KANGENUHAN KANGGO PERSON. ING MASALAH POLITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="294.431" dur="0.533"> ING MASALAH POLITIK. KELANGAN TEAM. </text>
<text sub="clublinks" start="294.965" dur="1.6"> KELANGAN TEAM. Sapa sing ROOT? </text>
<text sub="clublinks" start="296.567" dur="2.2"> Sapa sing ROOT? AKU BISA NENGISI, ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="298.769" dur="1.2"> AKU ING AKU JUDI, ING INSI PANGGUNA DEMOKRASI LARGER UNTUK A </text>
<text sub="clublinks" start="299.97" dur="1.801"> SOALAN DEMOKRASI LARGER UNTUK PIHAK DEMOKRATIK YANG DITUTUPAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="301.805" dur="1.835"> PIHAK DEMOKRATIK sing ING ING PLATFORM, lan INI </text>
<text sub="clublinks" start="303.674" dur="1.867"> PLATFORM ITS, Lan ING KOMPUTER ING TAHUN, STEP IT </text>
<text sub="clublinks" start="305.543" dur="4.936"> KAMPUNG TAHUN ING, STANDING IT UNTUK TRANSPARENCY lan POMPOT </text>
<text sub="clublinks" start="310.48" dur="1.501"> KANGGO TRANSPARENCY LAN ROTOT </text>
<text sub="clublinks" start="311.982" dur="2.902"> KENYATA lan. KAYA SATIMAN FAR LIMA KANGGO UNTUK NEXT </text>
<text sub="clublinks" start="314.918" dur="0.566"> KAYA TENAGA LIMAT FAR UNTUK KANGGO TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="315.486" dur="5.203"> KANGGO. ONAWA LAWA ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="320.691" dur="0.633"> WULANGAN ING BISA ING KANGGO NATE ING APLIKAT POLLING. </text>
<text sub="clublinks" start="321.358" dur="1.934"> Keperluan POLLING. TAPI DNC KANGGO MUKA LANE </text>
<text sub="clublinks" start="323.293" dur="1.067"> TAPI DNC KANGGO MUKA LANE UNTUK KANGAN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="324.361" dur="3.136"> KANGGO KANGGO KANGGO. Lan Panjenengane Wong sing Luwih. </text>
<text sub="clublinks" start="327.531" dur="2.836"> Lan Panjenengane Wong sing Luwih. MENTE MORI GAMPANG JAWA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="330.401" dur="0.366"> BORANG GORONOR GENTNOR NEW YORK MIKE BLOOMBERG. </text>
<text sub="clublinks" start="330.768" dur="1.433"> BLOOMBERG. ING UNDANG-UNDANG ASING ASAL, HE </text>
<text sub="clublinks" start="332.203" dur="1.3"> ING ING KARANGAN ASLI, ING ING NGANGGO INGKANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="333.537" dur="2.402"> ING OGO NGAPAK ING NGANGGO ING NGANGGO ING NGANGGO WANG-UNDANG KANGGO DOKOKRATIK FUTURE </text>
<text sub="clublinks" start="335.973" dur="0.333"> Saiki CO-MAKE DEUTAT DEMOKRATIK FUTURE. </text>
<text sub="clublinks" start="336.307" dur="0.799"> TEMBANG. ING SANGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="337.141" dur="2.568"> ING SANGGUH. Dheweke ora milih YESIN KATEN </text>
<text sub="clublinks" start="339.71" dur="0.299"> Dheweke ora milih YANG KATUTUPI TUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="340.01" dur="1.934"> PANUT. Dheweke NUI SAIKI LAGU BANYAK TINDAK PUT </text>
<text sub="clublinks" start="341.979" dur="9.342"> Dheweke NATE ING SAIKI LAGU BASA-BANYAK DIDANG PAKET ING PADA HARI 10 lan DNC SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="351.322" dur="1.367"> Dheweke ana 10 wong lan DNC saiki ana FIREING FIRE. </text>
<text sub="clublinks" start="352.69" dur="2.034"> BIDANG CATCHING. >> SO INSTEAD TRYING GET A </text>
<text sub="clublinks" start="354.759" dur="1.567"> >> SO INSTEAD TRYING DAPAT GROUP GRATIS DIVERSE </text>
<text sub="clublinks" start="356.327" dur="2.902"> GRATIS GRATIS DIVERSE, KENE TUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="359.23" dur="1.2"> KANDIDATES, ING NGANGGANG RUKU ING BISOMBERG MICHAEL. </text>
<text sub="clublinks" start="360.431" dur="1.834"> PERATURAN MESHAEL BLOOMBERG. SUKAN SEEMI TO AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="362.299" dur="3.936"> SUKAN SEEMI TO AKU KANGGO. >> THE DNC HOLDING THE OWN PRE </text>
<text sub="clublinks" start="366.237" dur="1.7"> >> THE DNC HOLDING THE OWN PRE PROSES PROSES DECIDING WHIKA </text>
<text sub="clublinks" start="367.972" dur="1.066"> PROSES PROSES NGETENGKE ING NGANGGO KANGGO ING NGANGGO VOTERS </text>
<text sub="clublinks" start="369.04" dur="1.734"> CALONAN ING ING NGANGGO VOTOR KANGSA ING DENGAN lan ING KANGSA NUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="370.808" dur="2.235"> KANGGURHI SARI LAN WANG NUKANG KANGGO ING MIKHAEL BILLIONAIRE </text>
<text sub="clublinks" start="373.077" dur="1.501"> PERATURAN UNGGUL BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG KANGGO ING ING LAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="374.612" dur="1.734"> BLOOMBERG KANGGO ING ING LAN TENGAH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="376.38" dur="1.501"> KANGGO TAMBAHAN. Wong KULIT $ 55 Yuta. </text>
<text sub="clublinks" start="377.915" dur="1.834"> Wong KULIT $ 55 Yuta. AKU NJUKKE Yen sampeyan ora bakal $ 55 </text>
<text sub="clublinks" start="379.75" dur="2.301"> AKU GURU NUNG MUNGGUL KANGGO $ 55 Milyun, Sampeyan BISA PADANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="382.053" dur="1.6"> Milyun, sampeyan bisa njaluk omah-omah sing diganti. </text>
<text sub="clublinks" start="383.655" dur="1.3"> GANTI UNTUK GAMPANG. >> SO ING WARNA KANGENU. </text>
<text sub="clublinks" start="384.989" dur="2.936"> >> SO ING WARNA KANGENU. KANGGOAN DNC MADU DEBATE LAN </text>
<text sub="clublinks" start="387.959" dur="1.7"> KANGGOAN DNC DIGUNAKAN KANGGO MUNGSA DENGAN SUKU DENGAN INI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="389.661" dur="2.067"> GAYA OLEH INGKANG BISA SUKU DENGAN ING NGANGGUN PUTEN WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="391.729" dur="1.4"> TANPA POTENSI KANGGO NATE ING PENTING DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="393.131" dur="0.399"> KANGGO KANGGO KAMPUNG DEMOKRATIK. </text>
<text sub="clublinks" start="393.531" dur="0.533"> CANDIDATES. SENATOR AS. </text>
<text sub="clublinks" start="394.065" dur="2.468"> SENATOR AS. ING DNC KANGGO ING RI INI </text>
<text sub="clublinks" start="396.534" dur="2.134"> ING DNC KANGGO ING RASA ING NGANGGO ING NGETENG GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="398.703" dur="0.399"> KANGSA DIPANA GRATIS GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="399.137" dur="2.635"> NYOKONG. Banjur DNC KANGGO TANGGAL-TENGAH KIDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="401.806" dur="4.838"> Nuli DNC GAMPANG TANGGAL-UNTUK KANGGO MID STREAM ING ING PIRANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="406.678" dur="2.301"> STREAM ING ING KANGGO NUNGGUL ING SAHA NUKU TAMBAHAN PERSON. </text>
<text sub="clublinks" start="409.014" dur="3.168"> TAMBAHAN PERSON. ING DONOR THRESHOLD </text>
<text sub="clublinks" start="412.183" dur="0.7"> THE DONOR THRESHOLD ING APLIKASI KANGGO MUKAAN </text>
<text sub="clublinks" start="412.884" dur="1.267"> NAMBAH UNTUK BASA-BUKA sing mbukak KANGGO ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="414.185" dur="2.201"> GAMBAR RACE ING ING ING INI BISAN ING METRIK </text>
<text sub="clublinks" start="416.387" dur="1.801"> ING TANPA METRIK KENE PAKSA PAKET ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="418.189" dur="1.567"> LAMPIRAN PENTING GOLEKOL DENGAN DAFTUKKE ING ING SIA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="419.757" dur="1.634"> DISTINGUISH ING KANGGO NGANGGO PROGRANG SARI SANGna sing Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="421.392" dur="0.299"> PROGROSI Saka Wong-wong sing ora. </text>
<text sub="clublinks" start="421.693" dur="1.967"> BUKU. TAPI KENE ING KENE PAPAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="423.662" dur="1.132"> TAPI KENE NATE ING NEGARA KANGSA, INGKU KUNCI NATE ING KABUPATEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="424.796" dur="1.2"> Wong-wong padha duwe FAKTOR YANG DADENG ING ING KARANGAN ASAL. </text>
<text sub="clublinks" start="426.031" dur="1.934"> ING ROH ASING ASLI. IT IS KENE NGEWISAN KENE POSTGAME </text>
<text sub="clublinks" start="427.999" dur="1.701"> IT IS ING JENIS KENE MANA POSTGAME DAPAT NATE ING APA SAIKI KENE </text>
<text sub="clublinks" start="429.701" dur="3.002"> DAPAT NAIK ING NEGARA ING ING sadurunge. </text>
<text sub="clublinks" start="432.737" dur="3.97"> ING sadurunge. AKU TANPA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="436.708" dur="5.771"> AKU TANPA KANGGO. AKU KANGGO Saka OPERATIVES NA </text>
<text sub="clublinks" start="442.514" dur="0.499"> AKU KANGGO Saka OPERATIVES sing NABAH </text>
<text sub="clublinks" start="443.048" dur="1.133"> Nuwun sewu, Nuwun INGKU SUKUJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="444.215" dur="2.168"> Nuwun sewu, NUNGGAL NANGGALU SUKU MENGIKUT KANGGO OPERATIF YANG LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="446.384" dur="1.935"> OPERATIF Sapa Yen Mekshael BLOOMBERG ING NGANGGO KANG INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="448.353" dur="3.136"> BLOOMBERG ING NGANGGO KANGGO ING BAHASA BISA, PENTADBIRAN MA'AM, DIA DADI </text>
<text sub="clublinks" start="451.523" dur="1.5"> Ora, PENTADBIRAN MA'AM, DIA RASA ING KANGGO MUNGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="453.025" dur="5.17"> KANGGO ING KANGGO MUNGSA DENGAN KANGGO DENGAN FINALIS UNTUK KANGGO MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="458.196" dur="0.633"> SEEN AS FINALIST UNTUK KANGGO NULIS DIA. </text>
<text sub="clublinks" start="458.83" dur="1.467"> Dheweke. ING JAWA, ING KITA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="460.298" dur="1.935"> ING JAMINAN, ING NGEWARI INGGO BASA MUNGSA NGAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="462.267" dur="1.401"> INGKU WASA MUNGSA DEMOKRAK KENE ING DADI TESD. </text>
<text sub="clublinks" start="463.702" dur="3.135"> DEMOKRACI IS ING TESD. Ora NATE DENGAN KENE NGAPAK ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="466.872" dur="6.338"> Ora NATE DENGAN KENE NGAPAK ANAK. AS ING DEMOKRATIK CHERYL. </text>
<text sub="clublinks" start="473.245" dur="3.302"> AS ING DEMOKRATIK CHERYL. Apa IT FAIR? </text>
<text sub="clublinks" start="476.548" dur="1.701"> Apa IT FAIR? ING ITU FAIR UNTUK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="478.25" dur="6.772"> ING AKU KANGGO UNDANG-UNDANG UNGGIR-UNDANG NANGGAL-UNTUK KANGGO MID STREAM KANGGO ASAK </text>
<text sub="clublinks" start="485.023" dur="0.233"> RATES MID STREAM DENGAN ASK TOM. </text>
<text sub="clublinks" start="485.29" dur="1.968"> TOM. >> GAMPANG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="487.259" dur="1.3"> >> GAMPANG GAMPANG. INGKANG TANGGAL NANGGAL LANJUT </text>