Kryetari i Partisë Dem ndryshon rregullat e vitit 2020 'në mesin' pasi të thuash "Ne nuk mund t'i ndryshojmë rregullat në mes" subtitles

>>> MIR SE VINI. >>> MIR SE VINI. P SR DHNI TIF NDRYSHME, TON P SR DHNI TIF NDRYSHME, RAPORTI TUAJ PR ZHVILLIM RAPORTI SPECIALE PR ZHVILLIMIN QAT SHPIRTI I FUNDIT KUSH ISSHT KJO SHTATA E MUND T CILA ISSHT THE NOMINA DEMOKRATIKE ULTIMALE DHE NOMINE DEMOKRATIKE ULTIMATA P TOR T RRITUR KUND TRR TRUMPIT. RUNI KUNDAR TRUMP. SI DUHET NJERZIT E SHUM SI NJER PEZIT T M SHUM JAN NDIKON P FORR KIST D DEMOKRATIK NDODHET P FORR K NTU EMERIM DREJTOR DEMOKRATIK? EMRI PRESIDENTIAL? RRETH 28, NESE SHUME T GJITHA RRETH 28, NESE SHUME TUNT GJITHA. UP. KA FIKON LIKE NUMRI I KA FIEL T L LIKONI NUMRI I PTRMBAJTJEVE ISSHT SHUM. PTRMBAJTJET ISSHT PARA. QAT NDODHENI PARA PARA QAT NDEROHEN NDERKA PARA VOTEVE TIR PARA Q KAN N KUJT VOTET E PARA Q HA KAN N KUJT, VLERSIT OF E SHTETS SHUME REAL KAST, VOTUESIT PARA SHENI KANDIDAT E VLERA TT PALRMBAJTJES SI KETO KANDIDATT E PRMBAJTJES SI K WHTO QAKE BJN Faza e Debatit. KUSH BAKEN SHTETIN E DEBATIT. Q M E BN THEMELORE. Q M E BN THEMELORE. NSE NUK JENI TOP SEVEN N IN MUNDSIN NSE NUK JENI TOP SEVEN N IN DEBATN E QYTETARINGS S QENI, SI SERIOZE DEBATI I BESIMIT, SI DUHET TAKE MUND TOT VLEROHEN VOTuesit A duhen marrë votuesit? QAT NUMRI SI DUHET T. BNI QAT NUMRI DUHET TALL DUHET N S GJASHT NDRMJET ME ANDREW Gjashtë SHITJE E MIDNDSISHME ME ANDREW YANG DUHET. YANG duke u larguar. EDHE NSE JENI PRETTY MIR Njohur EDHE N YSE JENI PRETTY DUHET TN DIN ORS OSE KA SHUM A PARA, Ose KAN A SHUM PARAJ, Faza e Debatit MUND TAKE BN NJ SHUM Faza e Debatit MUND TAKE BN Diferencë të madhe. Diferenca. BILLIONAIRE ROSS PEROT SAID BILLIONAIRE PEROT ROSI E SAJ NUK MENDONI T IT MIR M A Ai nuk mendon se ai krijon një ndryshim, por ajo krijon të gjitha Diferenca, por ajo krijon të gjitha ndryshimet për pasigurinë e tij Diferenca për kamerën e Tij INSURGENTE. FUSHATA. >> DO T TH MUND T BNI >> A mendoni se nuk do të përfshiheni në DEBATET? PCRFUNDUAR N THE DEBAT >> Unë jam i kujdesshëm i kujdesit. >> Unë jam i kujdesshëm i kujdesit. >> DUHET T TO DUHET T BNI IN. >> DUHET T TO DUHET T BNI IN. >> DUHET T DUHET T OF. >> DUHET T DUHET T OF. >> ROSS PEROT JAN IN FITUAR >> ROSS PEROT SSHT IN FITUAR T JO Bëhuni në IN. P JOR T BNI. >> PSE DUHET T BE BNI N. >> PSE DUHET T BE Jeni N THE DEBAT, N IFSE DO T R RREVI VETM 5% DEBATI N IFSE JAN R N RREZIK VETM 5% e TOL POLLIKEVE? E POLLIKEVE? >> SI KEMI T ALL GJITHA >> SI KEMI TET GJITHA KRITERET OBJEKTIVE T DE DEBATIT KRITERET OBJEKTIVE T COMM KOMISIONIT DEBAT. KOMISIONI. JEMI N IN KAMPANN E VRTET JEMI N IN KOHN E KUFIZUAR TAM KAMPANIT DHE JEMI PCRFSHIR N IN KOHA DHE JEMI P INRFSHIR N IN DEBAT. Debate. >> SO FAR BAKN O OBJEKTIVIN >> SO ATFAR BAKN KRITERET OBJEKTIVE? KRITERET? N THE PRIMARIEST, PJESA N THE PRIMARET, PJESA VENDOSI. VENDOSI. DISA DHE NDRMJET NDRMJET NDRMJET MJETEVE Kështu që, ROTATIMI I OUTLETVE TUT NDRMARRJEVE T MED MEDIAVE TIF NDRYSHME N IN ND BRTIM KTU ROTATIMI N B ND BRTIM K THTU DEBAT, ISSHT T TONA DEBAT, ITSHT PJESA DEMOKRATIKE E DETYR THS Q TH MUND T BNI PJESA DEMOKRATIKE QAT VENDOS KRITERET P FORR KUSH SHT N TIJ. KRITERET P FORR KUSH ISSHT IN NE TIJ. KJO MUND T BE BNI OSE SHPIRT. KJO MUND T BE BNI OSE SHPIRT. KJO CIKL, RREGULLAT E DNC KANE, KJO CIKL, RREGULLAT E DNC MADE, KANDIDATT DUHET TET KENI KANDIDATT DUHET TET PRNDARJEN NJ TH SHUM TOL POLITIK ORS S OR VLERS POLLIKIMI I GJYKATAVE OSE VLERSIMI I FONDRAZIMIT TASS GRASSROOTS NGA FINDRAZIMI I GRUPEVE NGA 65,000 NJERZ. 65,000 NJERZ. TANI, PSE TAKE BNI KOSTON DHATIONNIME A TANI, PSE TAKE BAKENI KOST DONACIONE K ARKES P ATR T ALL GJITHA? K RERKESA T AT GJITHA? KRYETARI i DNC-së VAJZA VITIN e fundit, KRYETARI i DNC-së tha VITIN E VETM, KANDIDATET E TESTAVE TQU KQURKESAVE KANDIDATET E KQURKESAVE T RE KQURKESAVE P ONR PROVIMIN E APLIKIRS SIR TUAJ KOMBTARE P PROR PROVIMIN E APELIT TE KOMB NTAR SI MUND OPSISHME P FORR NJER PEZIT WHO SI NJ AN MUNDSI P PER NJERZIT QO NUK KAN THE EMRI KOMBTAR NUK KENI IDE KOMBTARE T LEHT TOS T TO GJETI N ST Fazën e DEBATIT. ID për tu marrë në fazën e debatit. E DUHET N ONSE, N YSE DUA T FITON Ai DUHET N,, N IFSE DUA T TO FITON PRESIDENCN, DUHET T TO PRESIDENCIA, DUHET T CON BNI LIDHJEN ME AMERIKA T GR GRASSROOTS. LIDHEN ME AMERIKA GRASSROOTS. KETU HSHT SI PSHT P PEREZ PIKUAR IT. KETU HSHT SI PSHT P PEREZ PIKUAR IT. >> 18 MUAJ OUT NGA AN >> 18 MUAJ OUT NGA NJ ELE ZGJEDHJE, N IFSE MENA VETM PATH ZGJEDHJE, N IFSE MUNDSISHT P PR MNYRN N A Faza e Debatit ISSHT POLITIKE, NE P AR një fazë DEBATI PSHT POLITIK, JU NDIKOJM QAT ISHTE POTENCIALisht THUHT QAT ISHTE POTENCIALisht PFARFUNDUAR. E PADREJTE. Kështu që unë mendoj se grumbujt Kështu që unë mendoj se rruga e financimit të rrugës është shumë e mirë STRUA FUNDRAISING ISSHT A SHTAT P SHUM VIABLE. SHTYPI VIABLE. ISshtë e rëndësishme për të fuqizuar SHTPORT E R IMNDSISHME PPR Fuqizimin e GRASAVE. Bazë. >> GJITHA E DREJTA. >> GJITHA E DREJTA. NUK MUND T M MILIONAIRE NUK MUND T KUJDES ND BRTIMET E MILIONAIREVE KTU. BUNDLING K HERTU. Ne dimë në të kaluarën, KANDIDAT Ne dimë në të kaluarën, KANDIDATT PIK BARACK OBAMA T SH SHUMSISHT LIKE BARACK OBAMA SHTOHT EN ENTUSIASM TAR PRZITSHME ATA KOSTY GRASSROOTS. ENTUSIASM KOSTO GRASH GRUAJ. DISA KANDIDAT B DON M T MIR DISA KANDIDAT B DON M TH T TJERS SI RREGULLAT E K YTU VITI. TTH TJERET ND RREGULLAT E KTU VITI. GJYKUAR KORNI I GJUHS GJASHT KUFIZUAR KORNI GJYKIMI I GJUHS GJUHET I KUXHUAR P OFR SHQYRTIMIN E DEBATIT P OFR SHQYRTIMIN E DEBATIT T HE NUK MUND T KEMOHET T ALL GJITHA DNC Nuk mund të takohet me të gjitha kërkesat e DNC. KËRKESAT. KAMPANI I TIJ ARGUUAR KETO KAMPARA E TIJ ARGUHEN KOSTO KQURKESA KA TICK SHUMSUAR KQURKESAT SI SHUMICKSUAR NGA LEXIMI i Garë. L LENDS S VESHJE. KA FEMIJET E FEMIJEVE FEMIJE KA F CHMIJ PT E PUSHUAR RRETH E T SA SHENJTS Ai ishte një fans i Ai tha se ai ishte një fans i librit, por tifozët janë BOOKER POR Tifozët JANIS NDIKUAR BOOKERI BOOKERI I DISPOZUAR NUK QUSHT KUALIFIKUAR, ATA K WHTO KU E KUALIFIKUAR, ATA KU KA ANKIOZ TUAJ T POLLIKUARVE, ANKIOZ TONE KUFITUAR N P TOL VLER ,SUAR ,T, T NE DUHET T EX SHPESHNI T TYRE Ata kanë nevojë për të shprehur paraprakitetin e tyre për blerësin CORY. PRERGJIGJE POOR BUJQSIN E PAR DHE DUHET T PE POPULLSISHT DHE JEMI NJEROPZ TT SHUM ANKESA P MR SHUM RRETH OSE ANKESA M M SHUM RRETH NDODHJES DHE SHKAJT ONSIS ON N FEED. SHKA P ONR FEED. KETU PSE SE po ju tregoj T ALL GJITHA KETU PSE SE po ju tregoj të gjithë këtë ton. KJO TONA. TONA E STORY është RRETH TONA E STORY ABSHT RRETH K WHTU ISSHT FAIR P FORR WHETHERE ISH FIRE P FORR PJESN DEMOKRATIKE T TO NDRYSHOJN PJESA DEMOKRATIKE T TO NDRYSHOJN R Rregullat në mes? Rregulla në mes? PARA NDONJE VENDOS KUSH KJO PARA NDONJ D VENDOSI KUSH K HND NDRYSHO NDRYSHME, NDODH KUSH NDRYSHIMI I RREGULLIT Ndihmon, KUSH E MUND T NDODHET. Lënduar. LETNI PSRGJIGJE PYETJEN. LETNI PSRGJIGJE PYETJEN. NO. NO. NUK është e aftë të ndryshojë NUK është e aftë të ndryshosh rregullat në mes. RREGULLAT N THE Mesme. Q DUHET T BE JETN E VRTET IF N IFSE ISHTE Q DUHET T TR VREJTI N IFSE KA QEVERISJE NDRYSHOJN VOTIMIN QEVERIA NDRYSHOJN LIGJET E VOTIMIT N THE MES OR APO T E GJITHA LIGJET N THE PJES POLITIKE E Mesme OSE EJETERR OSE DO PJES N IN PJESA POLITIKE OSE ANDO PJES N IN Mesjetën e një Kryeministri. E Mesme e një Kryeministri. Dhe unë mendoj se kjo në mënyrë të hapur Dhe unë mendoj se kjo pastrim i rregullt i paramenduar nga një pozitë e P CRGJIGJE PRETTY NGA një POZICIONI I PAVARESSSIS POR PARA TOU MIR FAIRNESI POR PARA QEN T BNI KCRKES P ABR IOWA OSE KCRKESA P ABR IOWA OSE PRIMAR 2016 ANDO GJITHA ELSE. 2016 PRIMAR OSE ANDO SHUM. KETU JEMI N THE ZEMRIN E KETU JEMI N THE ZEM OFRIN E PRIMARIT PAS ND BRTIMET E KAMPEVE PRIMAR PAS STRATEGJIVE TU NDRTESAVE TAM KAMPANEVE, duke u përpjekur të merrni atë STRATEGJIT, duke u përpjekur për ta bërë atë nën nxitim. NGA RUSE. DHE BIMENTT E KANDIDATVE KAN DHE SHTETI I KANDIDATVE DUHET TANI GJITHA TANI QAT TIJ DROPUAR TANI QAT KAN THE T M B MNI N TO Faza e Debatit. Bëni atë në fazën e debatit. RREGULLAT E RI SENI KANDIDAT RREGULLAT E RI SENI KANDIDATAT NUK MUND TANI, TANI Bëni DEBATIN MUND TANI, TANI BAKENI Faza e Debatit duke u takuar me THRESHOLDS P FORR HAPA NGA TAKIMET E TRAJTSVE P FORR DEPTOHAT DHE POLITIKAT. DELEGATET OSE VLERSIM. Rregulla të reja. Rregulla të reja. Mesi i Lojës. Mesi i Lojës. TANI, DEMOKRAT Q WH DUAN NJVE TANI, DEMOKRAT T WH CIL LO DUHET NJNE KANIDIDAT MUND T BE BN INTERESUAR KANDIDATI MUND T BE BNI INTERESUAR N H SI KA AFTET T TH PERSONI. N H SI TANI AFTET Q TH PERSON. Kjo është ende politikë. Kjo është ende politikë. SPORTI I EKIPIT. SPORTI I EKIPIT. KUSH JU JENI ROOT? KUSH JU JENI ROOT? Unë po ju tregoj gjithashtu, kjo është një Unë po ju tregoj gjithashtu, kjo është një pyetje më e madhe për demokracinë për një PYETJE më e madhe për demokracinë për një parti demokratike që thotë në PJESA DEMOKRATIKE E CILA Thotë N PL PLATFORMIN E SAJ, DHE ITSHT PLATFORMI I TIJ DHE ISSHT KAMPANUAR KIST Y VIT, IT Q STNDRON KAMPANIMI KIST Y VITE, NDONJET P FORR TRANSPARENCY DHE VOTIM P FORR TRANSPARENCY DHE T R DREJTAT E VOTIMIT DHE. DREJTAT DHE. DISA PAS PAS PASURISE P NER T NDJES DISA PAS PAS PASURISE P DER DEBATIN E TJER. DEBATE. VETME TRE KAN PASUR VETRE TRE KAN P PAS KRKES POLLIKUESE. K RERKESA POLITIKE. POR DNC është duke e hapur LANE POR DNC SHT OP HAPI LANE P FORR NJ C KANIDIDAT të Gjashtë. PR NJ A KANDIDATATE të Gjashtë. DHE Ai është NJ B SHUM A. DHE Ai është NJ B SHUM A. FORMERI MIKE SHQYRTUESE E RI E MJETE JORK FORMERI I QYTETARIT T NEW RI ​​GJYKUAR NOR JORK MIKE BLOOMBERG. Bloomberg. ND RREGULLAT ORIGJINALE, HE ND RREGULLAT ORIGJINALE, NUK DUHET T BNI KISTO DEBAT NUK DO TAKE BNI KISTO DEBAT, por TANI KOMPANONI E DHOMA KRAHASE E ARDHME TANI CO-BAKENI DEBATET DEMOKRATIKE E ARDHME. Debate. ISSHT E PARA. ISSHT E PARA. Ai nuk ka akoma të kualifikuar, por ai Ai NUK KA KUALIFIKUAR POR VE VLERA. CLOSE. KA NEVOJOL NJ M MOL SHUM POLLISHT PR PUT KA NEVOJ NJ O MOL SHUM T POLLISHT P TOR T DUH TI N 10ERS DHE DNC ISSHT TANI TIJ N 10 10ERS DHE DNC SHT N TANI KUJTIMI Zjarri. KUJTIMI Zjarri. >> SO INSTEAD OF TRYING GET A >> SO INSTEAD OF TRYING MERRNI NJ GRO GRUPI M D SHUM DIVERShëm M M SHUM GRUPI DIVERSI I KANDIDATVE, T CH NDRYSHOJN KANDIDATT, TA NDRYSHOJN R Rregullat P MR MICHAEL BLOOMBERG. RREGULLAT P FORR MICHAEL BLOOMBERG. QE SHTOJNE TE MENI TE PERFUNDOJME. QE SHTOJNE TE MENI TE PERFUNDOJME. >> DNC që mban para tyre >> DNC që mban pronat e tyre, para se të vendoset procesi parësor që merret me vete PROCESI PRIMAR VENDOSI I CILAT KANDIDAT DUA T V DUHET TOT VOTOVE KANDIDATET DUAN VOTERSRT T DARGJEN NGA DHE NDRYSHOJN Dëgjo NGA DHE TIJ T CH NDRYSHOJME RREGULLAT P FORR BILLIONAIRE MICHAEL RREGULLAT P FORR BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG që të vijnë dhe të marrin BLOOMBERG T TO BNI DHE T T HAPI Faza e Debatit. Faza e Debatit. VERTET E VERTET $ 55 Miliard. VERTET E VERTET $ 55 Miliard. JU GUES N IFSE JU JENI VERT 55 $ JU GUES N IFSE JU JENI VERE 55 Miliardë dollarë, MUND T G MUNDNI RUSE BILLIONI, JU MUND TI MUND T NDRYSHOJN R RUSIN P FORR DEBAT. NDRYSHUAR P FORR DEBAT. >> Pra, KETU ATFAR WE WEfarë dimë. >> Pra, KETU ATFAR WE WEfarë dimë. RREGULLAT E DEBATIT DNC KANAD DHE DNC BADNE RREGULLAT E DEBATS DHE STUDIMI NGA TIJAN EV SI TIJ STUDIMI NGA TANI SI NDIHMOHET PIMRZGJEDHJE POTENCIALisht NDIHMOHET POTENCIALisht T EL SHPRNDARJES DISA E TOP DEMOKRATIKE DISA KANDIDAT DEMOKRATIKE TAT TOP. Kandidatëve. SENATORT SH.B.A. SENATORT SH.B.A. DNC tha se RUSI JANE FAIR DNC tha se RUSE ISHTE FAIRA, pasi ato i provuan kokrrat SI T NDIKOJN MBYSHTETJEN E MBSHTETJES S GR GRUMVE. SUPPORT. PASTAJ DNC NDRYSHONI RREGULLAT E RREGULLS PASTAJ DNC NDRYSHOHET RREGULLAT E GJYKATAVE RREGULLORE N A MENAJ Q VAJN VETM RREZIKONI N A MJETIN Q MUND T B ADDNI Shtoni një person. Shtoni një person. DONORI I TRETH ishte DONORI I THJESHT ISHTE PRPARIMI PR HAPJEN PPRPARIMI P FORR SHTYPET HAPSORE T THE VESHKKA KTU FJALT E GARAVE KU JAN NUK METRRIKA T AV DREJTM NUK KA METRIKA T O DREJTS SA DREJTME T OF POLITIKIMIT T JASHT E POLITIKS S TO SHP DRNDARJES ATA Q HE BNI SHPRNDARJE KOST HE T M B MN PROGRES NGA KUSH QNI PROGRES NGA ATA QO NUK JAN. NUK. POR N THSE KA ISHTE STORYI I BOT, POR N THSE KA ISHTE STORYI I PYRBASHKT, ata mund të kenë faktorin që ka Ata mund të kenë faktorin që ka në rregullat origjinale. N INT RREGULLAT Origjinale. ISshtë e vështirë të shihet PSE POSTGAME ISSHTARD DUHET T SE SHENI PSE POSTGAME DUHET TUNT SHPRNI M M SHUM TANI TANI DUHET TUNT SHUM T N GJITHA TANI SI NDODH PARA. PARA PARA. Unë ton që të jem i aftë. Unë ton që të jem i aftë. DUHET NGA OPERATIVAT QE KEMI ZEMROR NGA OPERATIVEST QAT Thuaj Thuaj Thuaj, NE KEMI ZEMR NGA TTHER TJERA Thuaj, NE KEMI ZEMR NGA OJQ T OP TJERA OPERATIVE që thonë nëse është mik OPERATIV KUSH TAY SHENI N IFSE MICHAEL BLOOMBERG DUA T W FITON PJES BLOOMBERG DUA T W FITON PJESN NR, ADMINISTRIMIN MAAM, ai ka JO, ADMINISTRIMI I Zonjës, Ai DUHET T BE JET ON N TH FJAL DE T DEBATS T BNI T BE BNI ATA Q ST Faza e Debatit TATE BHET SI FINALIST P FORR T NDIHMOJ SHENI SI FINALIST P FORR T H NDIHMOJ TIJ. HIM. ITHdo mënyrë, JEMI JET, KU JET M WNYR, JEMI JET JETNRO NGA KOHA KU JU JEM NGA KOHA KU JU KEMI DEMOKRACIA TONA. DEMOKRACIA ISSHT BE TESA. JO VETTING P FORR D KNIM T FA PAVARUR. JO VETTING P FORR D KNIM T FA PAVARUR. SI P CHR CHERYL DEMOKRATIK. SI P CHR CHERYL DEMOKRATIK. A është e drejtë? A është e drejtë? ISSHT E DREJT FA T TO NDRYSHOJN SHT FASHT FA FAIRI T TO NDRYSHOJMRE RREGULLAT E RREGULLAT NDR SI DUHET TK BNI RREGULLAT E RREGULLIT NDR DISA DUHET TK pyesin TOM. TOM. >> NE B MJM RUSE. >> NE B MJM RUSE. JAN V SHUM TRANSPARENT DHE

Kryetari i Partisë Dem ndryshon rregullat e vitit 2020 'në mesin' pasi të thuash "Ne nuk mund t'i ndryshojmë rregullat në mes"

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.14" dur="0.833"> >>> MIR SE VINI. </text>
<text sub="clublinks" start="7.008" dur="1.166"> >>> MIR SE VINI. P SR DHNI TIF NDRYSHME, TON </text>
<text sub="clublinks" start="8.175" dur="1.501"> P SR DHNI TIF NDRYSHME, RAPORTI TUAJ PR ZHVILLIM </text>
<text sub="clublinks" start="9.677" dur="1.968"> RAPORTI SPECIALE PR ZHVILLIMIN QAT SHPIRTI I FUNDIT KUSH ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="11.679" dur="1.5"> KJO SHTATA E MUND T CILA ISSHT THE NOMINA DEMOKRATIKE ULTIMALE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="13.214" dur="1.3"> NOMINE DEMOKRATIKE ULTIMATA P TOR T RRITUR KUND TRR TRUMPIT. </text>
<text sub="clublinks" start="14.549" dur="1"> RUNI KUNDAR TRUMP. SI DUHET NJERZIT E SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="15.55" dur="1.634"> SI NJER PEZIT T M SHUM JAN NDIKON P FORR KIST D DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="17.185" dur="1.9"> NDODHET P FORR K NTU EMERIM DREJTOR DEMOKRATIK? </text>
<text sub="clublinks" start="19.087" dur="2.501"> EMRI PRESIDENTIAL? RRETH 28, NESE SHUME T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="21.589" dur="0.399"> RRETH 28, NESE SHUME TUNT GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="21.989" dur="2.202"> UP. KA FIKON LIKE NUMRI I </text>
<text sub="clublinks" start="24.225" dur="0.766"> KA FIEL T L LIKONI NUMRI I PTRMBAJTJEVE ISSHT SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="24.993" dur="1.299"> PTRMBAJTJET ISSHT PARA. QAT NDODHENI PARA PARA </text>
<text sub="clublinks" start="26.294" dur="1.901"> QAT NDEROHEN NDERKA PARA VOTEVE TIR PARA Q KAN N KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="28.196" dur="2.301"> VOTET E PARA Q HA KAN N KUJT, VLERSIT OF E SHTETS SHUME REAL </text>
<text sub="clublinks" start="30.498" dur="1.667"> KAST, VOTUESIT PARA SHENI KANDIDAT E VLERA TT PALRMBAJTJES SI KETO </text>
<text sub="clublinks" start="32.2" dur="1.5"> KANDIDATT E PRMBAJTJES SI K WHTO QAKE BJN Faza e Debatit. </text>
<text sub="clublinks" start="33.735" dur="0.899"> KUSH BAKEN SHTETIN E DEBATIT. Q M E BN THEMELORE. </text>
<text sub="clublinks" start="34.669" dur="2.535"> Q M E BN THEMELORE. NSE NUK JENI TOP SEVEN N IN MUNDSIN </text>
<text sub="clublinks" start="37.205" dur="2.067"> NSE NUK JENI TOP SEVEN N IN DEBATN E QYTETARINGS S QENI, SI SERIOZE </text>
<text sub="clublinks" start="39.274" dur="2.134"> DEBATI I BESIMIT, SI DUHET TAKE MUND TOT VLEROHEN VOTuesit </text>
<text sub="clublinks" start="41.442" dur="2.468"> A duhen marrë votuesit? QAT NUMRI SI DUHET T. BNI </text>
<text sub="clublinks" start="43.912" dur="1.8"> QAT NUMRI DUHET TALL DUHET N S GJASHT NDRMJET ME ANDREW </text>
<text sub="clublinks" start="45.713" dur="0.833"> Gjashtë SHITJE E MIDNDSISHME ME ANDREW YANG DUHET. </text>
<text sub="clublinks" start="46.581" dur="2.835"> YANG duke u larguar. EDHE NSE JENI PRETTY MIR Njohur </text>
<text sub="clublinks" start="49.417" dur="1.267"> EDHE N YSE JENI PRETTY DUHET TN DIN ORS OSE KA SHUM A PARA, </text>
<text sub="clublinks" start="50.685" dur="2.535"> Ose KAN A SHUM PARAJ, Faza e Debatit MUND TAKE BN NJ SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="53.221" dur="2.001"> Faza e Debatit MUND TAKE BN Diferencë të madhe. </text>
<text sub="clublinks" start="55.256" dur="1.968"> Diferenca. BILLIONAIRE ROSS PEROT SAID </text>
<text sub="clublinks" start="57.225" dur="1.367"> BILLIONAIRE PEROT ROSI E SAJ NUK MENDONI T IT MIR M A </text>
<text sub="clublinks" start="58.626" dur="2.202"> Ai nuk mendon se ai krijon një ndryshim, por ajo krijon të gjitha </text>
<text sub="clublinks" start="60.862" dur="1.701"> Diferenca, por ajo krijon të gjitha ndryshimet për pasigurinë e tij </text>
<text sub="clublinks" start="62.597" dur="0.333"> Diferenca për kamerën e Tij INSURGENTE. </text>
<text sub="clublinks" start="62.964" dur="1.067"> FUSHATA. >> DO T TH MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="64.032" dur="2.268"> >> A mendoni se nuk do të përfshiheni në DEBATET? </text>
<text sub="clublinks" start="66.334" dur="2.401"> PCRFUNDUAR N THE DEBAT >> Unë jam i kujdesshëm i kujdesit. </text>
<text sub="clublinks" start="68.737" dur="2.501"> >> Unë jam i kujdesshëm i kujdesit. >> DUHET T TO DUHET T BNI IN. </text>
<text sub="clublinks" start="71.273" dur="1.567"> >> DUHET T TO DUHET T BNI IN. >> DUHET T DUHET T OF. </text>
<text sub="clublinks" start="72.841" dur="2.535"> >> DUHET T DUHET T OF. >> ROSS PEROT JAN IN FITUAR </text>
<text sub="clublinks" start="75.41" dur="0.9"> >> ROSS PEROT SSHT IN FITUAR T JO Bëhuni në IN. </text>
<text sub="clublinks" start="76.311" dur="1.434"> P JOR T BNI. >> PSE DUHET T BE BNI N. </text>
<text sub="clublinks" start="77.746" dur="2.167"> >> PSE DUHET T BE Jeni N THE DEBAT, N IFSE DO T R RREVI VETM 5% </text>
<text sub="clublinks" start="79.915" dur="0.732"> DEBATI N IFSE JAN R N RREZIK VETM 5% e TOL POLLIKEVE? </text>
<text sub="clublinks" start="80.649" dur="1.867"> E POLLIKEVE? >> SI KEMI T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="82.518" dur="2.434"> >> SI KEMI TET GJITHA KRITERET OBJEKTIVE T DE DEBATIT </text>
<text sub="clublinks" start="84.986" dur="0.366"> KRITERET OBJEKTIVE T COMM KOMISIONIT DEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="85.353" dur="0.867"> KOMISIONI. JEMI N IN KAMPANN E VRTET </text>
<text sub="clublinks" start="86.254" dur="1.801"> JEMI N IN KOHN E KUFIZUAR TAM KAMPANIT DHE JEMI PCRFSHIR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="88.089" dur="0.3"> KOHA DHE JEMI P INRFSHIR N IN DEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="88.423" dur="3.236"> Debate. >> SO FAR BAKN O OBJEKTIVIN </text>
<text sub="clublinks" start="91.693" dur="0.333"> >> SO ATFAR BAKN KRITERET OBJEKTIVE? </text>
<text sub="clublinks" start="92.06" dur="1.801"> KRITERET? N THE PRIMARIEST, PJESA </text>
<text sub="clublinks" start="93.862" dur="0.299"> N THE PRIMARET, PJESA VENDOSI. </text>
<text sub="clublinks" start="94.196" dur="1.967"> VENDOSI. DISA DHE NDRMJET NDRMJET NDRMJET MJETEVE </text>
<text sub="clublinks" start="96.164" dur="2.668"> Kështu që, ROTATIMI I OUTLETVE TUT NDRMARRJEVE T MED MEDIAVE TIF NDRYSHME N IN ND BRTIM KTU </text>
<text sub="clublinks" start="98.867" dur="1"> ROTATIMI N B ND BRTIM K THTU DEBAT, ISSHT T TONA </text>
<text sub="clublinks" start="99.868" dur="1.701"> DEBAT, ITSHT PJESA DEMOKRATIKE E DETYR THS Q TH MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="1.767"> PJESA DEMOKRATIKE QAT VENDOS KRITERET P FORR KUSH SHT N TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="103.338" dur="1.234"> KRITERET P FORR KUSH ISSHT IN NE TIJ. KJO MUND T BE BNI OSE SHPIRT. </text>
<text sub="clublinks" start="104.573" dur="4.47"> KJO MUND T BE BNI OSE SHPIRT. KJO CIKL, RREGULLAT E DNC KANE, </text>
<text sub="clublinks" start="109.044" dur="2.335"> KJO CIKL, RREGULLAT E DNC MADE, KANDIDATT DUHET TET KENI </text>
<text sub="clublinks" start="111.413" dur="1.801"> KANDIDATT DUHET TET PRNDARJEN NJ TH SHUM TOL POLITIK ORS S OR VLERS </text>
<text sub="clublinks" start="113.248" dur="1.2"> POLLIKIMI I GJYKATAVE OSE VLERSIMI I FONDRAZIMIT TASS GRASSROOTS NGA </text>
<text sub="clublinks" start="114.449" dur="1"> FINDRAZIMI I GRUPEVE NGA 65,000 NJERZ. </text>
<text sub="clublinks" start="115.45" dur="2.034"> 65,000 NJERZ. TANI, PSE TAKE BNI KOSTON DHATIONNIME A </text>
<text sub="clublinks" start="117.486" dur="0.9"> TANI, PSE TAKE BAKENI KOST DONACIONE K ARKES P ATR T ALL GJITHA? </text>
<text sub="clublinks" start="118.42" dur="3.503"> K RERKESA T AT GJITHA? KRYETARI i DNC-së VAJZA VITIN e fundit, </text>
<text sub="clublinks" start="121.957" dur="1.334"> KRYETARI i DNC-së tha VITIN E VETM, KANDIDATET E TESTAVE TQU KQURKESAVE </text>
<text sub="clublinks" start="123.292" dur="1.567"> KANDIDATET E KQURKESAVE T RE KQURKESAVE P ONR PROVIMIN E APLIKIRS SIR TUAJ KOMBTARE </text>
<text sub="clublinks" start="124.86" dur="1.4"> P PROR PROVIMIN E APELIT TE KOMB NTAR SI MUND OPSISHME P FORR NJER PEZIT WHO </text>
<text sub="clublinks" start="126.261" dur="1.734"> SI NJ AN MUNDSI P PER NJERZIT QO NUK KAN THE EMRI KOMBTAR </text>
<text sub="clublinks" start="127.996" dur="3.002"> NUK KENI IDE KOMBTARE T LEHT TOS T TO GJETI N ST Fazën e DEBATIT. </text>
<text sub="clublinks" start="131.032" dur="1.601"> ID për tu marrë në fazën e debatit. E DUHET N ONSE, N YSE DUA T FITON </text>
<text sub="clublinks" start="132.668" dur="1.734"> Ai DUHET N,, N IFSE DUA T TO FITON PRESIDENCN, DUHET T TO </text>
<text sub="clublinks" start="134.436" dur="1.534"> PRESIDENCIA, DUHET T CON BNI LIDHJEN ME AMERIKA T GR GRASSROOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="136.004" dur="2.202"> LIDHEN ME AMERIKA GRASSROOTS. KETU HSHT SI PSHT P PEREZ PIKUAR IT. </text>
<text sub="clublinks" start="138.24" dur="1.801"> KETU HSHT SI PSHT P PEREZ PIKUAR IT. >> 18 MUAJ OUT NGA AN </text>
<text sub="clublinks" start="140.075" dur="2.535"> >> 18 MUAJ OUT NGA NJ ELE ZGJEDHJE, N IFSE MENA VETM PATH </text>
<text sub="clublinks" start="142.611" dur="3.503"> ZGJEDHJE, N IFSE MUNDSISHT P PR MNYRN N A Faza e Debatit ISSHT POLITIKE, NE </text>
<text sub="clublinks" start="146.148" dur="1.567"> P AR një fazë DEBATI PSHT POLITIK, JU NDIKOJM QAT ISHTE POTENCIALisht </text>
<text sub="clublinks" start="147.717" dur="0.332"> THUHT QAT ISHTE POTENCIALisht PFARFUNDUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="148.083" dur="4.637"> E PADREJTE. Kështu që unë mendoj se grumbujt </text>
<text sub="clublinks" start="152.721" dur="2.568"> Kështu që unë mendoj se rruga e financimit të rrugës është shumë e mirë </text>
<text sub="clublinks" start="155.291" dur="2.635"> STRUA FUNDRAISING ISSHT A SHTAT P SHUM VIABLE. </text>
<text sub="clublinks" start="157.927" dur="5.771"> SHTYPI VIABLE. ISshtë e rëndësishme për të fuqizuar </text>
<text sub="clublinks" start="163.699" dur="0.399"> SHTPORT E R IMNDSISHME PPR Fuqizimin e GRASAVE. </text>
<text sub="clublinks" start="164.099" dur="0.833"> Bazë. >> GJITHA E DREJTA. </text>
<text sub="clublinks" start="164.934" dur="1.6"> >> GJITHA E DREJTA. NUK MUND T M MILIONAIRE </text>
<text sub="clublinks" start="166.536" dur="0.565"> NUK MUND T KUJDES ND BRTIMET E MILIONAIREVE KTU. </text>
<text sub="clublinks" start="167.102" dur="1.4"> BUNDLING K HERTU. Ne dimë në të kaluarën, KANDIDAT </text>
<text sub="clublinks" start="168.504" dur="3.235"> Ne dimë në të kaluarën, KANDIDATT PIK BARACK OBAMA T SH SHUMSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="171.741" dur="1.466"> LIKE BARACK OBAMA SHTOHT EN ENTUSIASM TAR PRZITSHME ATA KOSTY GRASSROOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="173.209" dur="1.934"> ENTUSIASM KOSTO GRASH GRUAJ. DISA KANDIDAT B DON M T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="175.178" dur="3.836"> DISA KANDIDAT B DON M TH T TJERS SI RREGULLAT E K YTU VITI. </text>
<text sub="clublinks" start="179.048" dur="1.467"> TTH TJERET ND RREGULLAT E KTU VITI. GJYKUAR KORNI I GJUHS GJASHT KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="180.516" dur="1.634"> KORNI GJYKIMI I GJUHS GJUHET I KUXHUAR P OFR SHQYRTIMIN E DEBATIT </text>
<text sub="clublinks" start="182.151" dur="1.968"> P OFR SHQYRTIMIN E DEBATIT T HE NUK MUND T KEMOHET T ALL GJITHA DNC </text>
<text sub="clublinks" start="184.12" dur="0.432"> Nuk mund të takohet me të gjitha kërkesat e DNC. </text>
<text sub="clublinks" start="184.554" dur="2.801"> KËRKESAT. KAMPANI I TIJ ARGUUAR KETO </text>
<text sub="clublinks" start="187.389" dur="1.901"> KAMPARA E TIJ ARGUHEN KOSTO KQURKESA KA TICK SHUMSUAR </text>
<text sub="clublinks" start="189.325" dur="1.334"> KQURKESAT SI SHUMICKSUAR NGA LEXIMI i Garë. </text>
<text sub="clublinks" start="190.66" dur="1.5"> L LENDS S VESHJE. KA FEMIJET E FEMIJEVE FEMIJE </text>
<text sub="clublinks" start="192.195" dur="1.333"> KA F CHMIJ PT E PUSHUAR RRETH E T SA SHENJTS Ai ishte një fans i </text>
<text sub="clublinks" start="193.562" dur="2.068"> Ai tha se ai ishte një fans i librit, por tifozët janë </text>
<text sub="clublinks" start="195.631" dur="1.3"> BOOKER POR Tifozët JANIS NDIKUAR BOOKERI </text>
<text sub="clublinks" start="196.933" dur="2.434"> BOOKERI I DISPOZUAR NUK QUSHT KUALIFIKUAR, ATA K WHTO KU </text>
<text sub="clublinks" start="199.369" dur="2.601"> E KUALIFIKUAR, ATA KU KA ANKIOZ TUAJ T POLLIKUARVE, </text>
<text sub="clublinks" start="201.971" dur="2.501"> ANKIOZ TONE KUFITUAR N P TOL VLER ,SUAR ,T, T NE DUHET T EX SHPESHNI T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="204.474" dur="1.9"> Ata kanë nevojë për të shprehur paraprakitetin e tyre për blerësin CORY. </text>
<text sub="clublinks" start="206.408" dur="1.067"> PRERGJIGJE POOR BUJQSIN E PAR DHE DUHET T PE POPULLSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="207.477" dur="1.767"> DHE JEMI NJEROPZ TT SHUM ANKESA P MR SHUM RRETH OSE </text>
<text sub="clublinks" start="209.278" dur="1.501"> ANKESA M M SHUM RRETH NDODHJES DHE SHKAJT ONSIS ON N FEED. </text>
<text sub="clublinks" start="210.78" dur="2.802"> SHKA P ONR FEED. KETU PSE SE po ju tregoj T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="213.583" dur="3.102"> KETU PSE SE po ju tregoj të gjithë këtë ton. </text>
<text sub="clublinks" start="216.719" dur="1.567"> KJO TONA. TONA E STORY është RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="218.288" dur="4.202"> TONA E STORY ABSHT RRETH K WHTU ISSHT FAIR P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="222.492" dur="2.768"> WHETHERE ISH FIRE P FORR PJESN DEMOKRATIKE T TO NDRYSHOJN </text>
<text sub="clublinks" start="225.294" dur="1.401"> PJESA DEMOKRATIKE T TO NDRYSHOJN R Rregullat në mes? </text>
<text sub="clublinks" start="226.729" dur="1.634"> Rregulla në mes? PARA NDONJE VENDOS KUSH KJO </text>
<text sub="clublinks" start="228.398" dur="2.101"> PARA NDONJ D VENDOSI KUSH K HND NDRYSHO NDRYSHME, NDODH KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="230.5" dur="0.299"> NDRYSHIMI I RREGULLIT Ndihmon, KUSH E MUND T NDODHET. </text>
<text sub="clublinks" start="230.8" dur="1.801"> Lënduar. LETNI PSRGJIGJE PYETJEN. </text>
<text sub="clublinks" start="232.602" dur="0.266"> LETNI PSRGJIGJE PYETJEN. NO. </text>
<text sub="clublinks" start="232.869" dur="1.534"> NO. NUK është e aftë të ndryshojë </text>
<text sub="clublinks" start="234.437" dur="0.8"> NUK është e aftë të ndryshosh rregullat në mes. </text>
<text sub="clublinks" start="235.271" dur="1.501"> RREGULLAT N THE Mesme. Q DUHET T BE JETN E VRTET IF N IFSE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="236.773" dur="1.233"> Q DUHET T TR VREJTI N IFSE KA QEVERISJE NDRYSHOJN VOTIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="238.041" dur="1.366"> QEVERIA NDRYSHOJN LIGJET E VOTIMIT N THE MES OR APO T E GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="239.409" dur="1.3"> LIGJET N THE PJES POLITIKE E Mesme OSE EJETERR OSE DO PJES N IN </text>
<text sub="clublinks" start="240.71" dur="2.768"> PJESA POLITIKE OSE ANDO PJES N IN Mesjetën e një Kryeministri. </text>
<text sub="clublinks" start="243.513" dur="3.903"> E Mesme e një Kryeministri. Dhe unë mendoj se kjo në mënyrë të hapur </text>
<text sub="clublinks" start="247.45" dur="2.335"> Dhe unë mendoj se kjo pastrim i rregullt i paramenduar nga një pozitë e </text>
<text sub="clublinks" start="249.819" dur="3.202"> P CRGJIGJE PRETTY NGA një POZICIONI I PAVARESSSIS POR PARA TOU MIR </text>
<text sub="clublinks" start="253.022" dur="3.203"> FAIRNESI POR PARA QEN T BNI KCRKES P ABR IOWA OSE </text>
<text sub="clublinks" start="256.259" dur="2.135"> KCRKESA P ABR IOWA OSE PRIMAR 2016 ANDO GJITHA ELSE. </text>
<text sub="clublinks" start="258.428" dur="2.668"> 2016 PRIMAR OSE ANDO SHUM. KETU JEMI N THE ZEMRIN E </text>
<text sub="clublinks" start="261.097" dur="4.938"> KETU JEMI N THE ZEM OFRIN E PRIMARIT PAS ND BRTIMET E KAMPEVE </text>
<text sub="clublinks" start="266.069" dur="1.968"> PRIMAR PAS STRATEGJIVE TU NDRTESAVE TAM KAMPANEVE, duke u përpjekur të merrni atë </text>
<text sub="clublinks" start="268.038" dur="0.9"> STRATEGJIT, duke u përpjekur për ta bërë atë nën nxitim. </text>
<text sub="clublinks" start="268.939" dur="2.268"> NGA RUSE. DHE BIMENTT E KANDIDATVE KAN </text>
<text sub="clublinks" start="271.241" dur="3.803"> DHE SHTETI I KANDIDATVE DUHET TANI GJITHA TANI QAT TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="275.045" dur="3.002"> DROPUAR TANI QAT KAN THE T M B MNI N TO Faza e Debatit. </text>
<text sub="clublinks" start="278.081" dur="2.602"> Bëni atë në fazën e debatit. RREGULLAT E RI SENI KANDIDAT </text>
<text sub="clublinks" start="280.717" dur="1.501"> RREGULLAT E RI SENI KANDIDATAT NUK MUND TANI, TANI Bëni DEBATIN </text>
<text sub="clublinks" start="282.219" dur="2.201"> MUND TANI, TANI BAKENI Faza e Debatit duke u takuar me THRESHOLDS P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="284.421" dur="1.2"> HAPA NGA TAKIMET E TRAJTSVE P FORR DEPTOHAT DHE POLITIKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="285.622" dur="0.8"> DELEGATET OSE VLERSIM. Rregulla të reja. </text>
<text sub="clublinks" start="286.423" dur="1.2"> Rregulla të reja. Mesi i Lojës. </text>
<text sub="clublinks" start="287.624" dur="1.801"> Mesi i Lojës. TANI, DEMOKRAT Q WH DUAN NJVE </text>
<text sub="clublinks" start="289.426" dur="1.934"> TANI, DEMOKRAT T WH CIL LO DUHET NJNE KANIDIDAT MUND T BE BN INTERESUAR </text>
<text sub="clublinks" start="291.395" dur="1.667"> KANDIDATI MUND T BE BNI INTERESUAR N H SI KA AFTET T TH PERSONI. </text>
<text sub="clublinks" start="293.063" dur="1.334"> N H SI TANI AFTET Q TH PERSON. Kjo është ende politikë. </text>
<text sub="clublinks" start="294.431" dur="0.533"> Kjo është ende politikë. SPORTI I EKIPIT. </text>
<text sub="clublinks" start="294.965" dur="1.6"> SPORTI I EKIPIT. KUSH JU JENI ROOT? </text>
<text sub="clublinks" start="296.567" dur="2.2"> KUSH JU JENI ROOT? Unë po ju tregoj gjithashtu, kjo është një </text>
<text sub="clublinks" start="298.769" dur="1.2"> Unë po ju tregoj gjithashtu, kjo është një pyetje më e madhe për demokracinë për një </text>
<text sub="clublinks" start="299.97" dur="1.801"> PYETJE më e madhe për demokracinë për një parti demokratike që thotë në </text>
<text sub="clublinks" start="301.805" dur="1.835"> PJESA DEMOKRATIKE E CILA Thotë N PL PLATFORMIN E SAJ, DHE ITSHT </text>
<text sub="clublinks" start="303.674" dur="1.867"> PLATFORMI I TIJ DHE ISSHT KAMPANUAR KIST Y VIT, IT Q STNDRON </text>
<text sub="clublinks" start="305.543" dur="4.936"> KAMPANIMI KIST Y VITE, NDONJET P FORR TRANSPARENCY DHE VOTIM </text>
<text sub="clublinks" start="310.48" dur="1.501"> P FORR TRANSPARENCY DHE T R DREJTAT E VOTIMIT DHE. </text>
<text sub="clublinks" start="311.982" dur="2.902"> DREJTAT DHE. DISA PAS PAS PASURISE P NER T NDJES </text>
<text sub="clublinks" start="314.918" dur="0.566"> DISA PAS PAS PASURISE P DER DEBATIN E TJER. </text>
<text sub="clublinks" start="315.486" dur="5.203"> DEBATE. VETME TRE KAN PASUR </text>
<text sub="clublinks" start="320.691" dur="0.633"> VETRE TRE KAN P PAS KRKES POLLIKUESE. </text>
<text sub="clublinks" start="321.358" dur="1.934"> K RERKESA POLITIKE. POR DNC është duke e hapur LANE </text>
<text sub="clublinks" start="323.293" dur="1.067"> POR DNC SHT OP HAPI LANE P FORR NJ C KANIDIDAT të Gjashtë. </text>
<text sub="clublinks" start="324.361" dur="3.136"> PR NJ A KANDIDATATE të Gjashtë. DHE Ai është NJ B SHUM A. </text>
<text sub="clublinks" start="327.531" dur="2.836"> DHE Ai është NJ B SHUM A. FORMERI MIKE SHQYRTUESE E RI E MJETE JORK </text>
<text sub="clublinks" start="330.401" dur="0.366"> FORMERI I QYTETARIT T NEW RI ​​GJYKUAR NOR JORK MIKE BLOOMBERG. </text>
<text sub="clublinks" start="330.768" dur="1.433"> Bloomberg. ND RREGULLAT ORIGJINALE, HE </text>
<text sub="clublinks" start="332.203" dur="1.3"> ND RREGULLAT ORIGJINALE, NUK DUHET T BNI KISTO DEBAT </text>
<text sub="clublinks" start="333.537" dur="2.402"> NUK DO TAKE BNI KISTO DEBAT, por TANI KOMPANONI E DHOMA KRAHASE E ARDHME </text>
<text sub="clublinks" start="335.973" dur="0.333"> TANI CO-BAKENI DEBATET DEMOKRATIKE E ARDHME. </text>
<text sub="clublinks" start="336.307" dur="0.799"> Debate. ISSHT E PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="337.141" dur="2.568"> ISSHT E PARA. Ai nuk ka akoma të kualifikuar, por ai </text>
<text sub="clublinks" start="339.71" dur="0.299"> Ai NUK KA KUALIFIKUAR POR VE VLERA. </text>
<text sub="clublinks" start="340.01" dur="1.934"> CLOSE. KA NEVOJOL NJ M MOL SHUM POLLISHT PR PUT </text>
<text sub="clublinks" start="341.979" dur="9.342"> KA NEVOJ NJ O MOL SHUM T POLLISHT P TOR T DUH TI N 10ERS DHE DNC ISSHT TANI </text>
<text sub="clublinks" start="351.322" dur="1.367"> TIJ N 10 10ERS DHE DNC SHT N TANI KUJTIMI Zjarri. </text>
<text sub="clublinks" start="352.69" dur="2.034"> KUJTIMI Zjarri. >> SO INSTEAD OF TRYING GET A </text>
<text sub="clublinks" start="354.759" dur="1.567"> >> SO INSTEAD OF TRYING MERRNI NJ GRO GRUPI M D SHUM DIVERShëm </text>
<text sub="clublinks" start="356.327" dur="2.902"> M M SHUM GRUPI DIVERSI I KANDIDATVE, T CH NDRYSHOJN </text>
<text sub="clublinks" start="359.23" dur="1.2"> KANDIDATT, TA NDRYSHOJN R Rregullat P MR MICHAEL BLOOMBERG. </text>
<text sub="clublinks" start="360.431" dur="1.834"> RREGULLAT P FORR MICHAEL BLOOMBERG. QE SHTOJNE TE MENI TE PERFUNDOJME. </text>
<text sub="clublinks" start="362.299" dur="3.936"> QE SHTOJNE TE MENI TE PERFUNDOJME. >> DNC që mban para tyre </text>
<text sub="clublinks" start="366.237" dur="1.7"> >> DNC që mban pronat e tyre, para se të vendoset procesi parësor që merret me vete </text>
<text sub="clublinks" start="367.972" dur="1.066"> PROCESI PRIMAR VENDOSI I CILAT KANDIDAT DUA T V DUHET TOT VOTOVE </text>
<text sub="clublinks" start="369.04" dur="1.734"> KANDIDATET DUAN VOTERSRT T DARGJEN NGA DHE NDRYSHOJN </text>
<text sub="clublinks" start="370.808" dur="2.235"> Dëgjo NGA DHE TIJ T CH NDRYSHOJME RREGULLAT P FORR BILLIONAIRE MICHAEL </text>
<text sub="clublinks" start="373.077" dur="1.501"> RREGULLAT P FORR BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG që të vijnë dhe të marrin </text>
<text sub="clublinks" start="374.612" dur="1.734"> BLOOMBERG T TO BNI DHE T T HAPI Faza e Debatit. </text>
<text sub="clublinks" start="376.38" dur="1.501"> Faza e Debatit. VERTET E VERTET $ 55 Miliard. </text>
<text sub="clublinks" start="377.915" dur="1.834"> VERTET E VERTET $ 55 Miliard. JU GUES N IFSE JU JENI VERT 55 $ </text>
<text sub="clublinks" start="379.75" dur="2.301"> JU GUES N IFSE JU JENI VERE 55 Miliardë dollarë, MUND T G MUNDNI RUSE </text>
<text sub="clublinks" start="382.053" dur="1.6"> BILLIONI, JU MUND TI MUND T NDRYSHOJN R RUSIN P FORR DEBAT. </text>
<text sub="clublinks" start="383.655" dur="1.3"> NDRYSHUAR P FORR DEBAT. >> Pra, KETU ATFAR WE WEfarë dimë. </text>
<text sub="clublinks" start="384.989" dur="2.936"> >> Pra, KETU ATFAR WE WEfarë dimë. RREGULLAT E DEBATIT DNC KANAD DHE </text>
<text sub="clublinks" start="387.959" dur="1.7"> DNC BADNE RREGULLAT E DEBATS DHE STUDIMI NGA TIJAN EV SI TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="389.661" dur="2.067"> STUDIMI NGA TANI SI NDIHMOHET PIMRZGJEDHJE POTENCIALisht </text>
<text sub="clublinks" start="391.729" dur="1.4"> NDIHMOHET POTENCIALisht T EL SHPRNDARJES DISA E TOP DEMOKRATIKE </text>
<text sub="clublinks" start="393.131" dur="0.399"> DISA KANDIDAT DEMOKRATIKE TAT TOP. </text>
<text sub="clublinks" start="393.531" dur="0.533"> Kandidatëve. SENATORT SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="394.065" dur="2.468"> SENATORT SH.B.A. DNC tha se RUSI JANE FAIR </text>
<text sub="clublinks" start="396.534" dur="2.134"> DNC tha se RUSE ISHTE FAIRA, pasi ato i provuan kokrrat </text>
<text sub="clublinks" start="398.703" dur="0.399"> SI T NDIKOJN MBYSHTETJEN E MBSHTETJES S GR GRUMVE. </text>
<text sub="clublinks" start="399.137" dur="2.635"> SUPPORT. PASTAJ DNC NDRYSHONI RREGULLAT E RREGULLS </text>
<text sub="clublinks" start="401.806" dur="4.838"> PASTAJ DNC NDRYSHOHET RREGULLAT E GJYKATAVE RREGULLORE N A MENAJ Q VAJN VETM </text>
<text sub="clublinks" start="406.678" dur="2.301"> RREZIKONI N A MJETIN Q MUND T B ADDNI Shtoni një person. </text>
<text sub="clublinks" start="409.014" dur="3.168"> Shtoni një person. DONORI I TRETH ishte </text>
<text sub="clublinks" start="412.183" dur="0.7"> DONORI I THJESHT ISHTE PRPARIMI PR HAPJEN </text>
<text sub="clublinks" start="412.884" dur="1.267"> PPRPARIMI P FORR SHTYPET HAPSORE T THE VESHKKA KTU </text>
<text sub="clublinks" start="414.185" dur="2.201"> FJALT E GARAVE KU JAN NUK METRRIKA T AV DREJTM </text>
<text sub="clublinks" start="416.387" dur="1.801"> NUK KA METRIKA T O DREJTS SA DREJTME T OF POLITIKIMIT T </text>
<text sub="clublinks" start="418.189" dur="1.567"> JASHT E POLITIKS S TO SHP DRNDARJES ATA Q HE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="419.757" dur="1.634"> SHPRNDARJE KOST HE T M B MN PROGRES NGA KUSH QNI </text>
<text sub="clublinks" start="421.392" dur="0.299"> PROGRES NGA ATA QO NUK JAN. </text>
<text sub="clublinks" start="421.693" dur="1.967"> NUK. POR N THSE KA ISHTE STORYI I BOT, </text>
<text sub="clublinks" start="423.662" dur="1.132"> POR N THSE KA ISHTE STORYI I PYRBASHKT, ata mund të kenë faktorin që ka </text>
<text sub="clublinks" start="424.796" dur="1.2"> Ata mund të kenë faktorin që ka në rregullat origjinale. </text>
<text sub="clublinks" start="426.031" dur="1.934"> N INT RREGULLAT Origjinale. ISshtë e vështirë të shihet PSE POSTGAME </text>
<text sub="clublinks" start="427.999" dur="1.701"> ISSHTARD DUHET T SE SHENI PSE POSTGAME DUHET TUNT SHPRNI M M SHUM TANI TANI </text>
<text sub="clublinks" start="429.701" dur="3.002"> DUHET TUNT SHUM T N GJITHA TANI SI NDODH PARA. </text>
<text sub="clublinks" start="432.737" dur="3.97"> PARA PARA. Unë ton që të jem i aftë. </text>
<text sub="clublinks" start="436.708" dur="5.771"> Unë ton që të jem i aftë. DUHET NGA OPERATIVAT QE </text>
<text sub="clublinks" start="442.514" dur="0.499"> KEMI ZEMROR NGA OPERATIVEST QAT Thuaj </text>
<text sub="clublinks" start="443.048" dur="1.133"> Thuaj Thuaj, NE KEMI ZEMR NGA TTHER TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="444.215" dur="2.168"> Thuaj, NE KEMI ZEMR NGA OJQ T OP TJERA OPERATIVE që thonë nëse është mik </text>
<text sub="clublinks" start="446.384" dur="1.935"> OPERATIV KUSH TAY SHENI N IFSE MICHAEL BLOOMBERG DUA T W FITON PJES </text>
<text sub="clublinks" start="448.353" dur="3.136"> BLOOMBERG DUA T W FITON PJESN NR, ADMINISTRIMIN MAAM, ai ka </text>
<text sub="clublinks" start="451.523" dur="1.5"> JO, ADMINISTRIMI I Zonjës, Ai DUHET T BE JET ON N TH FJAL DE T DEBATS T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="453.025" dur="5.17"> T BE BNI ATA Q ST Faza e Debatit TATE BHET SI FINALIST P FORR T NDIHMOJ </text>
<text sub="clublinks" start="458.196" dur="0.633"> SHENI SI FINALIST P FORR T H NDIHMOJ TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="458.83" dur="1.467"> HIM. ITHdo mënyrë, JEMI JET, </text>
<text sub="clublinks" start="460.298" dur="1.935"> KU JET M WNYR, JEMI JET JETNRO NGA KOHA KU JU JEM </text>
<text sub="clublinks" start="462.267" dur="1.401"> NGA KOHA KU JU KEMI DEMOKRACIA TONA. </text>
<text sub="clublinks" start="463.702" dur="3.135"> DEMOKRACIA ISSHT BE TESA. JO VETTING P FORR D KNIM T FA PAVARUR. </text>
<text sub="clublinks" start="466.872" dur="6.338"> JO VETTING P FORR D KNIM T FA PAVARUR. SI P CHR CHERYL DEMOKRATIK. </text>
<text sub="clublinks" start="473.245" dur="3.302"> SI P CHR CHERYL DEMOKRATIK. A është e drejtë? </text>
<text sub="clublinks" start="476.548" dur="1.701"> A është e drejtë? ISSHT E DREJT FA T TO NDRYSHOJN </text>
<text sub="clublinks" start="478.25" dur="6.772"> SHT FASHT FA FAIRI T TO NDRYSHOJMRE RREGULLAT E RREGULLAT NDR SI DUHET TK BNI </text>
<text sub="clublinks" start="485.023" dur="0.233"> RREGULLAT E RREGULLIT NDR DISA DUHET TK pyesin TOM. </text>
<text sub="clublinks" start="485.29" dur="1.968"> TOM. >> NE B MJM RUSE. </text>
<text sub="clublinks" start="487.259" dur="1.3"> >> NE B MJM RUSE. JAN V SHUM TRANSPARENT DHE </text>