Korsi Partai Démo Parobihan 2020 Aturan 'Tengah' Saatos Paribasa 'Kami Henteu Parantos Ngaganti Parentah Tengah subtitles

>>> SUKA KANGGO. >>> SUKA KANGGO. UNTUK SUKIRAN, SENI UNTUK BEDA-BEDA, LAPORAN KHAS KAMI DI PERKEMBANGAN LAPORAN KHAS DI PEMBANGUNAN YANG DAPAT HENTEU AYA Éta ngepasi Saha yén Anu Ngadamel DEMOKRATIK NOMINEE TO ULTIMATE DEMOKRATIK NOMINEE TO RUN AGAINST TRUMP. RUN AGAINST TRUMP. Kumaha jalma geus hasil AYA SANGGU NU NU TUNGGU RÉSES NANGGO NERANG DEMOKRATIK RUNNING UNTUK PROMIDENSI DEMOKRATIS INI NOMINATION? PRESIDENTIAL NOMINATION? TENTUH 28, Upami anjeun satuju aranjeunna sadayana TAMBAH 28, KUNGGO BASA ING SEMUA UP. UP. KASIH INGKEUN SUKU NU KOMPUTAN KASIH INGKEUN SUKU NOMBOR KONSEP ISTIPERS ISLI. KONTEN SENDIRI. SATU AYA NU KALAU NU NU SUKUR SATU KAHANI NUNG NU NU NU NU TUJEU VOTES SAKI VOTES SATU ULANG MULIS NENG MACAP MATA, VOTERS OFTEN SEE REAL PULIS, VOTERS OFTEN MELIH NAK KONTEN KANGGO KANGGO NU INTIN NAMBAKKEUN CANDIDATES INGNA YANG MANGSA ATAS GAMPANG. SATU NU TUNTUK TANGGAL. YANG TANGGALKEUN ESSENTIAL. YANG TANGGALKEUN ESSENTIAL. KUNG KABEH NU TANGGU LUNGGUH NU LENGKAP KUNG KABEH NU TANGGU LUNGGU NU DITUTUPKAN PADAKSAAN NGENTAKI DENGAN PUTRA, KUMAHA DENGAN DIABARKAN, NANGKEU NGEBUTKAN VOTERS NU DIA KIEU? TIU HILAP NU NU MASA NU? SATU NU NU NU NU NU TUNGGU NU MUNGGU SATU NU NU NU NU NU TUNGGU NU MUNGGU NU NU NU NU TUJU NU KAWIN NUING NU NU NU NU NU TUNGGU KAWIN AND YANG DENGAN YANG DIDANGKEUN. YANG GOLONGAN TUTUP. KAHAN JIKA NU NGENTOTKEUN WELANG KULIT KAHAN JIKA NU NGENTOTKEUN WELANG ATAWA KUMAHA ANAK DENGAN, ATAWA ATAWA Boga KOMUNITAS ING DANA, INGGRIS PANGGUNGAN BISA NGUMANA TEMBANG TEMBANG BOLEH DAPAT KANGGO. KEDUA. BILLIONAIRE THE ROSS PEROT SAID BILLIONAIRE THE ROSS PEROT SAID HE DIDN'TEK INGIN ITU DITADU A Anjeunna henteu ngartos dina kamampuan ayeuna tapi henteu bakal dianggo Kasempetan TAPI DIA GAMPANG SEMUA PERBEZAN UNTUK INSURGEN DIA PERBASAAN UNTUK CAMPAIGN INSURGENT DIA. CAMPAIGN. >> Naha anjeun bakal mikir >> Naha anjeun mikirkeun ati dina tingkatna? DIUTUSAN DI KABEHAN? >> Kuring KURANG PELAJARAN. >> Kuring KURANG PELAJARAN. >> PUTRA NU INGIN INGIN. >> PUTRA NU INGIN INGIN. >> Kuring bakal resep ka bangsa. >> Kuring bakal resep ka bangsa. >> ROSS PEROT TUNGGU INGGRIS >> ROSS PEROT TUNGGU INGGRIS UNTUK Gabung di. UNTUK Gabung. >> KUNG NGAKU NYAWA ING DI PADA >> KUNG ANAK MANGSAU DI KABUPATEN KUNG TEU NYIEUN ATAWA 5% HENTEU JIKA TEU NYANGGURU HENTEU 5% NGANJAWA? DANA NGANJUNG? >> DAH GAMPANG KITA NANGGUH SEMUA >> KONSEPI METENG SEMUA KRITERIA KABUPATEN OBJEKTIF OBJEKTIF KRITERIA JABATAN RAHSIA. KOMISI. KAMI DI KAMPUNG CAMPAIGN KAMI DI INTAN CAMPAIGN TERPADASA ING DENGAN ATAWA GAMPANG DI INGKEUN DI Waktos sareng Urang diaplikasi dina kasus kasebut. TEMBANG. >> Janten KONSES NGEBLIKAN OBJEKTIF >> JADI APA NGADANA KRITERIA OBJEKTIF? KRITERIA? IN PRIMARIES, ING partey IN PRIMARIES, DENGAN PIHAK DIRI. DESA. SO PUTIH MEDIA KEDAN MEDIA KUNGINGAN MEDIA NUNGGALKEUN DI MEDIA MUNGGU ROTATE IN BROADCASTING THESE ROTATE IN BROADCASTING DEBATES THESE, IT TONIGHT TUNGGULAN, IT PAKSA NU DOSOK DENGAN DEMOKRATIK YANG MASUKKEUN PIHAK DEMOKRATIKE YANG NABUNG KRITERIA BISA SANGSA NYAWA. KRITERIA UNTUK SATU DI TEMA. INGU BISA DAPAT ATAWA BREAK. INGU BISA DAPAT ATAWA BREAK. CYCLE INI, NYAWA DNC KUMAHA. CYCLE ING, ANGGU DNC KANGGURU, ANGGALKEUN DAPAT HENTEU A THE CANDIDATES DAPAT MUNGKULKE ATAU ATAS PANJANG MOLEKTOR PENTING ATAU NGUMPUL GRASSROOTS FUNDRAISING FROM GRASSROOTS FUNDRAISING FROM 65,000 SUMBANG. 65.000 Jalma. AYEUNA, KUMAHA NANGGatkeun ING DESA A AYEUNA, KUMAHA NANGGatkeun ING DONATIONS A REQUIREMENT AT ALL? REQUIREMENT AT ALL? THE DNC CHAIRMAN SAID LEPAS TINGKATAN, THE DNC CHAIRMAN SAID LEPAS PELAKON, TUTUAN KAJIAN TEMPAT THE TENAGA CATETAN CANDIDATES IN PROVING THEM NATIONAL APPEAL ON NANGGALKE APLIKASI NATIONAL TEU AS AN OPPORTUNITY FOR SAKITNA AS PELUANG UNTUK PELAKONAN UNTUK Jalma anu teu meunang ngaran Teu Kéngingkeun NAMEAL ID NATIONAL MANGSA Nuju INTJAH TEMBANG. KTP UNTUK MANGSA KANGGO. HE PERHATOSAN, KUNG INGIN INGIN DIA PUTIH, KANGGURU NU MANGSA NANGKUT PRESIDENSIK, KANGGO NU THE PRESIDENCY, Anjeun parantos ngahambat sareng GRASSROOTS AMERICA. BUNGKUNG DENGAN GRASSROOTS AMERIKA. DINA DIA NYATHEUN PEREZ PITCHED IT. DINA DIA NYATHEUN PEREZ PITCHED IT. >> 18 BULAN kaluar ti SAS >> 18 BULAN LEUTI DARI PILIHAN, KUNG DENGAN PUNGSAU AYA PILIHAN, KAKI DENGAN PUNGGUNG HENTEU UNTUK LATIHAN DEBATE IS Politik, KAMI UNTUK GAMPANG TINDAKAN DITENTUKKEUN, KITA NUNGGUH INGNA DIPANGGUL TANGGUH SIEUN INGNA PUTENTIAL UNFAIR. UNFAIR. JADI I NGENTAS GRASSROOTS Janten kuring ngiringan GRASSROOTS FUNDRAISING PATHWAY DIA SANGGALA NGUKTU LELAKI AYA PADU TU GAMPANG TAPI. BUKU PUTIH. IT IS GENTING TO EMPOWER THE IT GAMPANG TANGGALKEUN Pikeun NGUMASANG GRASSROOTS. GRASSROOTS. >> SEMUA RASA. >> SEMUA RASA. DIA TIDAK SUKANG MILLIONAIRE TI SANG NU NU MON nana KANGGUTAN. TUNGGUH TI. Urang BALANG di PAKSA, TAMPILAN Urang BETUL ING PUTRA, KAMPUNG NU KITA NGARAKU BARACK OBAMA DENGAN PADANG SUKA BARACK OBAMA DITAYANGKEUN ENTUSIASM KUMAHA GRASSROOTS. ENUSUSIASM THOS GRASSROOTS. TAPAK PENTING MANGSA NANGGUR ILAU KOMPOTEN NANGGALKEUN AYA KARUYA UNDER ING AKHEUN YEAR. LAIN DI BASA ING PELUANG TAHUN. RÉSIA BUKU TEMPAT HIMSELF BOXED RÉSIA RÉSIA TAPI DITAWANKEUN DI RAKYAT DITAPATKEUN KABUPATAN DIA NUNGGALKEUN TUNGGULAN HENTEU HENTEU HENTEU KABEH DNC TUNGGU MAJLIS AYA KANGGIHAN DNC. KAJIAN. HIS CAMPAIGN ARGUED THOSE HIS CAMPAIGN ARGUED ING REQUIREMENTS DIA HAD ANAK DITARKATNA REQUIREMENTS HAD DIKEHIRKEUN HIM MENGGALAKI RACE. MENYIMPANG RUMAH. HAD ANAK ANTARA DITUTA DENGAN ANAK ANAK DIAJATKAN BATOK DIA DIA PUPUNAN DIA SUKA DIA PAKAI BUKU TEMPAT TAPI SILANG PUTIH TAPI TAPI KANGGARAAN PUTIH AYA TAPI BUKU BUKU TAMPILKEUN TEU KANGGO, INGKE ATAWA Kualitas, nalika ANTU SUMBANG NU TELPON TO PELUANG, SUMBATKEUN TELEFON TO PELUANG, TIANG PERLU MENTAHKEUNNA TEMPAT aranjeunna Pikeun ngémutan prédiksi pikeun buku ageung. PEMBANGUNAN BUKU CORY. AND Urang NGADEU RAKU TELPON AND Urang KITA NU NYAHU NGANLIS TUJUAN HENTEU NGENTOTA KANA ATAWA NAMPANGKEUN HENTEU TENTANG KANA ATAWA CABUTAN DI PUTIH. ING PANGGUNGAN DI MAKLUMAN. DIA NYAU NGAKU AKU JELAS INGGU SEMUA DIA NYAIN NUNG NUNG NU MENGJAWA ANYA DESA ANTARI. Waktosna. TEKNÉNJEJANG SENTUH DIENTE KANGGURAN WANGSA NUNG NENTE NU NU SESEUH NU NYAWA SATU INI SUKANG ANU DENGAN PUTIH DEMOKRATIK KANGGO SUKU PIHAK DEMOKRATIK NANGKEUNKAN PERKARA ING DADAH? PERHATIAN ING MIDDLE? Sateuacana sateuacana ngumumkeun saha waé Sateuacana sateuacana ngorbankeun anu ayeuna ieu parobahanana, anu leres GULANG HENTEU NGAMPUNGKIN, SIEUN SAKITNA NYANGGUR. HURT. HENTEU NUJU SOAL NANYA. HENTEU NUJU SOAL NANYA. Henteu. Henteu. DIA TINDAK NU MANGSA KANGGO DIA TINDAKI KANGGO NU KUKU NYUKUL ING DI MAINAN. RATES ING DIDENG. NU DIA NU MANGSA KECAP MUNGKIN NABI TIANG GURU TANGGOLAH KUNG HENTEU AYA NABUNG KANGGO NILAI VOTING KAWANAN GABUNGAN HUKUMAN BENTUK ING DENGAN PUTRA ATAWA SUKUR UNDANG-UNDANG-UNDANG ING DENGAN ATAWA PUTIH POLITIKAL ATAWA ANAK PIHAT DI PIHAK POLITIKAL ATAWA ANYANG PERUTUAN DI TENGAH PRIMARI. PERGARA TENGAH PRIMARI. AND Kuring mikir yén éta pribadi AND Kuring mikir yén éta sacara pribadi nyalira anu maca PRETTY CLEAR DARI POSITION FAIRNESS TAPI ANTARA ATAWA GAMPANG FAIRNESS TAPI ANTARA ANTARA DAPATKAN KONTUS NENTE IOWA ATAWA KONSEP MENTEN IOWA ATAWA PANJANGGUAN 2016 ATAWA ANTARA ANTARA. 2016 PRIMARI ATAWA ANTARA ANTARA. DINI KAMI DI KAWANNA DINA KAMI DI KATAWANAN PRIMARY NGALAKKEUN BUAH CAMPAIGNS PRIMARY NGALAKKEUN STRATEGI PEMBANGUNAN CAMPAIGNS, TRYING TO MAKE IT STRATEGI, TRYING TO NGEUYA UNDER NYATA. UNDER NYATA. AND PLATUS CALON KABEH AND PLUS KABAYAN TANGGALKEUN AYEUNA DENGAN AYEUNA INGKEUNNA GOLONGAN DENGAN AYEUNA AYA SANGGU NU MUNGKU ITU KE ARTIKAN DEBATE. MANGKEUN ITEU UNTUK TEMBANG KANGGO. PANGGILAN BARU SANGGU WANGGO THE RUWÉN GURU NGADUTKEUN KANDUNG HENTEUN, AYEUNA NGAPAKKEBATNA TEU NYUTOT, AYEUNA AYA NU DAH GAMPANG DEBATE DENGAN MENGGALAKKAN PELEK LANGKAH MENGIKUTKEUNKAN KETETIKAN UNTUK PANJAMATAN ATAU NGAPAK. Ngaleungitkeun atanapi nyipta. RUJI Anyar. RUJI Anyar. DENGAN PERMAINAN. DENGAN PERMAINAN. AYEUNA, DEMOKRATS AYA SUKATI SASAHA AYEUNA, DEMOKRATS ANJI SUKA HENTEU SUKMATKEUN AYA KANGGURAN CANDIDATE MUNGGU HENTEU DITAYANG DI INGKEUN YANG NANGKEUN ATAWA jalmi. INTAN AYA AFPEK YANG DIRI PERSON. INI MASIH DENGAN POLITIK. INI MASIH DENGAN POLITIK. JAMINAN TEAM. JAMINAN TEAM. SATU ANU AKAN DENGAN? SATU ANU AKAN DENGAN? AKU JUJI NYENEH KIEU, INI BAWA AKU JUJI NYENEH KIEU, ING DENGAN SUKA DEMOKRACI LARGER UNTUK A SOALAN DEMOKRASI LARGER UNTUK PIHAKAN DEMOKRATIK YANG DIUTUSAN PIHAK DEMOKRATIKEY SAPUJI SAPUJI DI ITA PLATFORM, AND IT IS PLATFORM ITS, AND IT IS CAMPAIGNING YEAR ITU, STANDS IT KAMPAIGNING TAHAN ITU, STANDS IT UNTUK TRANSPARENCY AND VOTING UNTUK TRANSPARENCY JEUNG VOTING RAYA AND. MAHAS DAN. Janten SUKU LIMA Kualitas UNTUK NEXT KAYA SATU LIMA LIMA KANGGO UNTUK NYABARKEUN. TEMBANG. HANYA TIAP INGGAL MUNGGUP AYA TIGA KANGGO NU DITUTUKAN PERAKAUNAN PULIH. PERLINDUNGAN POLLING. TAPI DNC MUKA NUKAN LANE TAPI DNC MUKA NU MUKA LANE UNTUK KAPITEN SUKANG. UNTUK KAWASAN CUKUP. AND DIA SATU ANAK. AND DIA SATU ANAK. FORMER NEW YORK GOVERNOR MIKE FORMER NEW YORK GOVERNOR MIKE BLOOMBERG. BLOOMBERG. MONTAK KULIT ASAWA, HE UNDER PERKARA ASAWA, DIA TEH AYA NU NGEKUTKEUN TAPI TAPI INI TUNGGU INGKEJI NYAWA TAPI TAPI AYEUNA CO-MAKE DEMOKRATIK FUTURE AYEUNA CO-MAKE DEUTAT DEMOKRATIK FUTURE. TEMBANG. ÉTA ÉNJING KÉNÉH. ÉTA ÉNJING KÉNÉH. DIA SIEUN AYA NU TETEP KAPI HEAT DIA SIEUN AYA NU TITIK KELULUSAN TAPI DIA PUTIH. TUTUP. Anjeunna PERLU SATU BAGI NU KOMPUT PUTRA Anjeunna PERLU SATU HENTEU MANGSA NU NU KOMPUT DENGAN 10 taun AND DNC AYEUNA AYEUNA DIA DI ATAWA 10ERS sareng DNC AYEUNA AYA KABAYAN CATCHING. BETUL CATET. >> DENGAN INSTEAD DARI KETIKA MANGKE A >> JAWA INSTEAD TRYING DAPAT KUMAHA GROUP DIVERSE DIPERI KUMPULAN DIVERSE DENGAN KANDIDATES, INGKEUK NANGGAL CANDIDATES, TEU GILA MUKA KARANGAN UNTUK MICHAEL BLOOMBERG. PERKARA UNTUK MICHAEL BLOOMBERG. SAHA NUJEU SEEMS TO ME NGAJEUT WONG. SAHA NUJEU SEEMS TO ME NGAJEUT WONG. >> THE DNC MENYUKAI DIRI KAWASAN PRE >> THE DNC HOLDING THE OWN PRE PROSES PROSES DECIDING WHERE PROSES PROSES MEMBANGKATKEANA NA KANGGO MANGSA NANGGANG VOTERS TO CANDIDATES ING ING HARGA VOTER DENGAN DENGAN DAN ING PERUBAHAN DENGAN DENGAN DENGAN NUKANG KITU RASA UNTUK MICHAEL BILLIONAIRE PERATURAN UNTUK BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG DENGAN DENGAN ATAWA KUMAHA BLOOMBERG DENGAN DI ATAWA sareng NENGKEUN TEMBANG TUTUP. TAHAPAN JABATAN. HEENT $ 55 Milyarnya. HEENT $ 55 Milyarnya. Kuring MAJLIS KUNG TEU KANGGO $ 55 Kuring Galuh lamun kuring hasil $ 55 Milyun, Anjeun tiasa nyandak bumi Millionait, SIEUN DAPAT DAPATKEUN RUMAH KONTOH KANGGO. BAGUS PENTAKSARAAN. >> JADI DENGAN NYATA. >> JADI DENGAN NYATA. THE DNC KUMAHA PANGGIHAN RÉSES THE DNC DIBUKA RUJUKAN PANGGUNGAN AND GAMPANG DENGAN MEREKA DENGAN ATAWA Dahareun ku aranjeunna ATAWA INGKEUN SULIT DENGAN PUTENTIALly ELIMINATE DIPASANGKAN SUKU BOLEH NUTUTKAN SUMAT PANGGIH DENGAN PELAKU TEMPAT DEMOKRATIK. CANDIDATES. SENATOR AS. SENATOR AS. THE DNC MANGSAAKAN INI RUMAHNA THE DNC NANGGALKEUN NYATA DIANA MASALAH DIAJAK ATAU GRATIS GRATIS KATU DANA SUKANG DITASAR GROUP GRATIS. POKUSAN. TIU DNC KANGGO NU DENGAN RULES TIU DNC KANGGO NANGGAL MIDANG KULIT ING DENGAN PARA NU KANGGO LANGKAH INTAH DATANG KANGGURAN HENTEU DENGAN ADD ANTARI PERSON. TAMBAH DIRI PERSON. THE DONOR THRESHOLD WAS THE DONOR THRESHOLD NAJIL APLIKASI KUMAHA LAMPIRAN UNTUK BUKA KANGGO BUKU RUMAH KAPURA LANGKAH-LANGKAH BUNGSA RASA INGNA DI MACAM TI NU METRIK AYA TIAP METRIK KEPUTUSAN PELUISAN NU KOMPLEN LAPORAN PENTAKSIRAN UNTUK DISTINGUARI INI DIA MAKAN DISTINGUISH THOS DIA MONTAK PROGROSI DARI SATU DI SATU PROGROSI DARI SATU YANG DIA TAPI. CATETAN. TAPI KUNG AKU TEU NYAWA INGGRIS KULITAN. TAPI KUNG NYAWA NYAWA INGGRIS KANGGURAN, NU MERDEKA HENTEU AYA FAKTOR NYA Aranjeunna bakal ngagaduhan Faktor anu ngagaduhan dina hukum Orginal. ING ING RASA ASLI. IT IS HON UNTUK Nempo KENE POSTGAME IT IS HON UNTUK Nempo KENE POSTGAME MANGSA NAK NEGARA SUKAN DENGAN ITU DAPATKEUN HENTEU AYEUNA AYA DENGAN TI ANTARA. DIDIEU sateuacanna. Kuring NINGKATKEUN KECAP. Kuring NINGKATKEUN KECAP. AYUH KULIT DARI KANGGO MANGSA AYUH KULIT DARI KANGGO MANGSA DENGAN SABAR SABAK, NUJUTKEUN KULIT DARI KARÉHAN SABAT, NANGKEUN KULIT DARI KARSIA OPERATIF LAIN SAHA NYATA OPERATIF SATU NU TAPI KUNG MICHAEL BLOOMBERG INGIN UNTUK MANGKUT PIHAK AKU INGGU BLOOMBERG MANGSA NAK NEGARA BAKAL NO, ADMINISTRASI MA'AM, DIA AYA Henteu, ADMINISTRASI MA'AM, DIA MANGSA Nuju ING TULISAN PANGGUNGAN UNTUK ING AKTIKAN NUNGGULKE UNTUK DENGAN SEHARI AS FINALIST UNTUK MEMBANTU TEMPAT AS FINALIST UNTUK MEMBANGKANG DIA NYA. Nya. Cara Sadayana, Urang Hayat Cara Sadayana, Urang Ninggali Kieu Masih Waktu Urang NGATI INI Waktosna DEMOKRAKI KAMI DAPAT DIJAWA. DEMOKRACIE IS BEES TESD. TANPA FETIK UNTUK KAJIL. TANPA FETIK UNTUK KAJIL. AS UNTUK DEMOKRATIK CHERYL. AS UNTUK DEMOKRATIK CHERYL. Naha IT FAIR? Naha IT FAIR? ING ITU MASALAH KANGGO NABUNG ING ITU RAKYAT DENGAN KANGGO NU TENGAH MIDANG STREAM KUMAHA DENGAN ASK RULES MIDIK STREAM DESA HANYA ASKE TOM. TOM. >> KAMU GAMPANG NYAWA. >> KAMU GAMPANG NYAWA. TEMA SUKU TRANSPAREN DAN

Korsi Partai Démo Parobihan 2020 Aturan 'Tengah' Saatos Paribasa 'Kami Henteu Parantos Ngaganti Parentah Tengah

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.14" dur="0.833"> >>> SUKA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="7.008" dur="1.166"> >>> SUKA KANGGO. UNTUK SUKIRAN, SENI </text>
<text sub="clublinks" start="8.175" dur="1.501"> UNTUK BEDA-BEDA, LAPORAN KHAS KAMI DI PERKEMBANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.677" dur="1.968"> LAPORAN KHAS DI PEMBANGUNAN YANG DAPAT HENTEU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="11.679" dur="1.5"> Éta ngepasi Saha yén Anu Ngadamel DEMOKRATIK NOMINEE TO </text>
<text sub="clublinks" start="13.214" dur="1.3"> ULTIMATE DEMOKRATIK NOMINEE TO RUN AGAINST TRUMP. </text>
<text sub="clublinks" start="14.549" dur="1"> RUN AGAINST TRUMP. Kumaha jalma geus hasil </text>
<text sub="clublinks" start="15.55" dur="1.634"> AYA SANGGU NU NU TUNGGU RÉSES NANGGO NERANG DEMOKRATIK </text>
<text sub="clublinks" start="17.185" dur="1.9"> RUNNING UNTUK PROMIDENSI DEMOKRATIS INI NOMINATION? </text>
<text sub="clublinks" start="19.087" dur="2.501"> PRESIDENTIAL NOMINATION? TENTUH 28, Upami anjeun satuju aranjeunna sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="21.589" dur="0.399"> TAMBAH 28, KUNGGO BASA ING SEMUA UP. </text>
<text sub="clublinks" start="21.989" dur="2.202"> UP. KASIH INGKEUN SUKU NU KOMPUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="24.225" dur="0.766"> KASIH INGKEUN SUKU NOMBOR KONSEP ISTIPERS ISLI. </text>
<text sub="clublinks" start="24.993" dur="1.299"> KONTEN SENDIRI. SATU AYA NU KALAU NU NU SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="26.294" dur="1.901"> SATU KAHANI NUNG NU NU NU NU TUJEU VOTES SAKI </text>
<text sub="clublinks" start="28.196" dur="2.301"> VOTES SATU ULANG MULIS NENG MACAP MATA, VOTERS OFTEN SEE REAL </text>
<text sub="clublinks" start="30.498" dur="1.667"> PULIS, VOTERS OFTEN MELIH NAK KONTEN KANGGO KANGGO NU INTIN </text>
<text sub="clublinks" start="32.2" dur="1.5"> NAMBAKKEUN CANDIDATES INGNA YANG MANGSA ATAS GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="33.735" dur="0.899"> SATU NU TUNTUK TANGGAL. YANG TANGGALKEUN ESSENTIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="34.669" dur="2.535"> YANG TANGGALKEUN ESSENTIAL. KUNG KABEH NU TANGGU LUNGGUH NU LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="37.205" dur="2.067"> KUNG KABEH NU TANGGU LUNGGU NU DITUTUPKAN PADAKSAAN NGENTAKI DENGAN PUTRA, KUMAHA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="39.274" dur="2.134"> DIABARKAN, NANGKEU NGEBUTKAN VOTERS NU DIA KIEU? </text>
<text sub="clublinks" start="41.442" dur="2.468"> TIU HILAP NU NU MASA NU? SATU NU NU NU NU NU TUNGGU NU MUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="43.912" dur="1.8"> SATU NU NU NU NU NU TUNGGU NU MUNGGU NU NU NU NU TUJU NU KAWIN </text>
<text sub="clublinks" start="45.713" dur="0.833"> NUING NU NU NU NU NU TUNGGU KAWIN AND YANG DENGAN YANG DIDANGKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="46.581" dur="2.835"> YANG GOLONGAN TUTUP. KAHAN JIKA NU NGENTOTKEUN WELANG KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="49.417" dur="1.267"> KAHAN JIKA NU NGENTOTKEUN WELANG ATAWA KUMAHA ANAK DENGAN, ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="50.685" dur="2.535"> ATAWA Boga KOMUNITAS ING DANA, INGGRIS PANGGUNGAN BISA NGUMANA </text>
<text sub="clublinks" start="53.221" dur="2.001"> TEMBANG TEMBANG BOLEH DAPAT KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="55.256" dur="1.968"> KEDUA. BILLIONAIRE THE ROSS PEROT SAID </text>
<text sub="clublinks" start="57.225" dur="1.367"> BILLIONAIRE THE ROSS PEROT SAID HE DIDN'TEK INGIN ITU DITADU A </text>
<text sub="clublinks" start="58.626" dur="2.202"> Anjeunna henteu ngartos dina kamampuan ayeuna tapi henteu bakal dianggo </text>
<text sub="clublinks" start="60.862" dur="1.701"> Kasempetan TAPI DIA GAMPANG SEMUA PERBEZAN UNTUK INSURGEN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="62.597" dur="0.333"> PERBASAAN UNTUK CAMPAIGN INSURGENT DIA. </text>
<text sub="clublinks" start="62.964" dur="1.067"> CAMPAIGN. >> Naha anjeun bakal mikir </text>
<text sub="clublinks" start="64.032" dur="2.268"> >> Naha anjeun mikirkeun ati dina tingkatna? </text>
<text sub="clublinks" start="66.334" dur="2.401"> DIUTUSAN DI KABEHAN? >> Kuring KURANG PELAJARAN. </text>
<text sub="clublinks" start="68.737" dur="2.501"> >> Kuring KURANG PELAJARAN. >> PUTRA NU INGIN INGIN. </text>
<text sub="clublinks" start="71.273" dur="1.567"> >> PUTRA NU INGIN INGIN. >> Kuring bakal resep ka bangsa. </text>
<text sub="clublinks" start="72.841" dur="2.535"> >> Kuring bakal resep ka bangsa. >> ROSS PEROT TUNGGU INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="75.41" dur="0.9"> >> ROSS PEROT TUNGGU INGGRIS UNTUK Gabung di. </text>
<text sub="clublinks" start="76.311" dur="1.434"> UNTUK Gabung. >> KUNG NGAKU NYAWA ING DI PADA </text>
<text sub="clublinks" start="77.746" dur="2.167"> >> KUNG ANAK MANGSAU DI KABUPATEN KUNG TEU NYIEUN ATAWA 5% </text>
<text sub="clublinks" start="79.915" dur="0.732"> HENTEU JIKA TEU NYANGGURU HENTEU 5% NGANJAWA? </text>
<text sub="clublinks" start="80.649" dur="1.867"> DANA NGANJUNG? >> DAH GAMPANG KITA NANGGUH SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="82.518" dur="2.434"> >> KONSEPI METENG SEMUA KRITERIA KABUPATEN OBJEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="84.986" dur="0.366"> OBJEKTIF KRITERIA JABATAN RAHSIA. </text>
<text sub="clublinks" start="85.353" dur="0.867"> KOMISI. KAMI DI KAMPUNG CAMPAIGN </text>
<text sub="clublinks" start="86.254" dur="1.801"> KAMI DI INTAN CAMPAIGN TERPADASA ING DENGAN ATAWA GAMPANG DI INGKEUN DI </text>
<text sub="clublinks" start="88.089" dur="0.3"> Waktos sareng Urang diaplikasi dina kasus kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="88.423" dur="3.236"> TEMBANG. >> Janten KONSES NGEBLIKAN OBJEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="91.693" dur="0.333"> >> JADI APA NGADANA KRITERIA OBJEKTIF? </text>
<text sub="clublinks" start="92.06" dur="1.801"> KRITERIA? IN PRIMARIES, ING partey </text>
<text sub="clublinks" start="93.862" dur="0.299"> IN PRIMARIES, DENGAN PIHAK DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="94.196" dur="1.967"> DESA. SO PUTIH MEDIA KEDAN MEDIA </text>
<text sub="clublinks" start="96.164" dur="2.668"> KUNGINGAN MEDIA NUNGGALKEUN DI MEDIA MUNGGU ROTATE IN BROADCASTING THESE </text>
<text sub="clublinks" start="98.867" dur="1"> ROTATE IN BROADCASTING DEBATES THESE, IT TONIGHT </text>
<text sub="clublinks" start="99.868" dur="1.701"> TUNGGULAN, IT PAKSA NU DOSOK DENGAN DEMOKRATIK YANG MASUKKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="101.57" dur="1.767"> PIHAK DEMOKRATIKE YANG NABUNG KRITERIA BISA SANGSA NYAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="103.338" dur="1.234"> KRITERIA UNTUK SATU DI TEMA. INGU BISA DAPAT ATAWA BREAK. </text>
<text sub="clublinks" start="104.573" dur="4.47"> INGU BISA DAPAT ATAWA BREAK. CYCLE INI, NYAWA DNC KUMAHA. </text>
<text sub="clublinks" start="109.044" dur="2.335"> CYCLE ING, ANGGU DNC KANGGURU, ANGGALKEUN DAPAT HENTEU A </text>
<text sub="clublinks" start="111.413" dur="1.801"> THE CANDIDATES DAPAT MUNGKULKE ATAU ATAS PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="113.248" dur="1.2"> MOLEKTOR PENTING ATAU NGUMPUL GRASSROOTS FUNDRAISING FROM </text>
<text sub="clublinks" start="114.449" dur="1"> GRASSROOTS FUNDRAISING FROM 65,000 SUMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="115.45" dur="2.034"> 65.000 Jalma. AYEUNA, KUMAHA NANGGatkeun ING DESA A </text>
<text sub="clublinks" start="117.486" dur="0.9"> AYEUNA, KUMAHA NANGGatkeun ING DONATIONS A REQUIREMENT AT ALL? </text>
<text sub="clublinks" start="118.42" dur="3.503"> REQUIREMENT AT ALL? THE DNC CHAIRMAN SAID LEPAS TINGKATAN, </text>
<text sub="clublinks" start="121.957" dur="1.334"> THE DNC CHAIRMAN SAID LEPAS PELAKON, TUTUAN KAJIAN TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="123.292" dur="1.567"> THE TENAGA CATETAN CANDIDATES IN PROVING THEM NATIONAL APPEAL </text>
<text sub="clublinks" start="124.86" dur="1.4"> ON NANGGALKE APLIKASI NATIONAL TEU AS AN OPPORTUNITY FOR SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="126.261" dur="1.734"> AS PELUANG UNTUK PELAKONAN UNTUK Jalma anu teu meunang ngaran </text>
<text sub="clublinks" start="127.996" dur="3.002"> Teu Kéngingkeun NAMEAL ID NATIONAL MANGSA Nuju INTJAH TEMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="131.032" dur="1.601"> KTP UNTUK MANGSA KANGGO. HE PERHATOSAN, KUNG INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="132.668" dur="1.734"> DIA PUTIH, KANGGURU NU MANGSA NANGKUT PRESIDENSIK, KANGGO NU </text>
<text sub="clublinks" start="134.436" dur="1.534"> THE PRESIDENCY, Anjeun parantos ngahambat sareng GRASSROOTS AMERICA. </text>
<text sub="clublinks" start="136.004" dur="2.202"> BUNGKUNG DENGAN GRASSROOTS AMERIKA. DINA DIA NYATHEUN PEREZ PITCHED IT. </text>
<text sub="clublinks" start="138.24" dur="1.801"> DINA DIA NYATHEUN PEREZ PITCHED IT. >> 18 BULAN kaluar ti SAS </text>
<text sub="clublinks" start="140.075" dur="2.535"> >> 18 BULAN LEUTI DARI PILIHAN, KUNG DENGAN PUNGSAU AYA </text>
<text sub="clublinks" start="142.611" dur="3.503"> PILIHAN, KAKI DENGAN PUNGGUNG HENTEU UNTUK LATIHAN DEBATE IS Politik, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="146.148" dur="1.567"> UNTUK GAMPANG TINDAKAN DITENTUKKEUN, KITA NUNGGUH INGNA DIPANGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="147.717" dur="0.332"> TANGGUH SIEUN INGNA PUTENTIAL UNFAIR. </text>
<text sub="clublinks" start="148.083" dur="4.637"> UNFAIR. JADI I NGENTAS GRASSROOTS </text>
<text sub="clublinks" start="152.721" dur="2.568"> Janten kuring ngiringan GRASSROOTS FUNDRAISING PATHWAY DIA SANGGALA </text>
<text sub="clublinks" start="155.291" dur="2.635"> NGUKTU LELAKI AYA PADU TU GAMPANG TAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="157.927" dur="5.771"> BUKU PUTIH. IT IS GENTING TO EMPOWER THE </text>
<text sub="clublinks" start="163.699" dur="0.399"> IT GAMPANG TANGGALKEUN Pikeun NGUMASANG GRASSROOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="164.099" dur="0.833"> GRASSROOTS. >> SEMUA RASA. </text>
<text sub="clublinks" start="164.934" dur="1.6"> >> SEMUA RASA. DIA TIDAK SUKANG MILLIONAIRE </text>
<text sub="clublinks" start="166.536" dur="0.565"> TI SANG NU NU MON nana KANGGUTAN. </text>
<text sub="clublinks" start="167.102" dur="1.4"> TUNGGUH TI. Urang BALANG di PAKSA, TAMPILAN </text>
<text sub="clublinks" start="168.504" dur="3.235"> Urang BETUL ING PUTRA, KAMPUNG NU KITA NGARAKU BARACK OBAMA DENGAN PADANG </text>
<text sub="clublinks" start="171.741" dur="1.466"> SUKA BARACK OBAMA DITAYANGKEUN ENTUSIASM KUMAHA GRASSROOTS. </text>
<text sub="clublinks" start="173.209" dur="1.934"> ENUSUSIASM THOS GRASSROOTS. TAPAK PENTING MANGSA NANGGUR </text>
<text sub="clublinks" start="175.178" dur="3.836"> ILAU KOMPOTEN NANGGALKEUN AYA KARUYA UNDER ING AKHEUN YEAR. </text>
<text sub="clublinks" start="179.048" dur="1.467"> LAIN DI BASA ING PELUANG TAHUN. RÉSIA BUKU TEMPAT HIMSELF BOXED </text>
<text sub="clublinks" start="180.516" dur="1.634"> RÉSIA RÉSIA TAPI DITAWANKEUN DI RAKYAT DITAPATKEUN KABUPATAN DIA </text>
<text sub="clublinks" start="182.151" dur="1.968"> NUNGGALKEUN TUNGGULAN HENTEU HENTEU HENTEU KABEH DNC </text>
<text sub="clublinks" start="184.12" dur="0.432"> TUNGGU MAJLIS AYA KANGGIHAN DNC. </text>
<text sub="clublinks" start="184.554" dur="2.801"> KAJIAN. HIS CAMPAIGN ARGUED THOSE </text>
<text sub="clublinks" start="187.389" dur="1.901"> HIS CAMPAIGN ARGUED ING REQUIREMENTS DIA HAD ANAK DITARKATNA </text>
<text sub="clublinks" start="189.325" dur="1.334"> REQUIREMENTS HAD DIKEHIRKEUN HIM MENGGALAKI RACE. </text>
<text sub="clublinks" start="190.66" dur="1.5"> MENYIMPANG RUMAH. HAD ANAK ANTARA DITUTA </text>
<text sub="clublinks" start="192.195" dur="1.333"> DENGAN ANAK ANAK DIAJATKAN BATOK DIA DIA PUPUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="193.562" dur="2.068"> DIA SUKA DIA PAKAI BUKU TEMPAT TAPI SILANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="195.631" dur="1.3"> TAPI TAPI KANGGARAAN PUTIH AYA TAPI BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="196.933" dur="2.434"> BUKU TAMPILKEUN TEU KANGGO, INGKE ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="199.369" dur="2.601"> Kualitas, nalika ANTU SUMBANG NU TELPON TO PELUANG, </text>
<text sub="clublinks" start="201.971" dur="2.501"> SUMBATKEUN TELEFON TO PELUANG, TIANG PERLU MENTAHKEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="204.474" dur="1.9"> TEMPAT aranjeunna Pikeun ngémutan prédiksi pikeun buku ageung. </text>
<text sub="clublinks" start="206.408" dur="1.067"> PEMBANGUNAN BUKU CORY. AND Urang NGADEU RAKU TELPON </text>
<text sub="clublinks" start="207.477" dur="1.767"> AND Urang KITA NU NYAHU NGANLIS TUJUAN HENTEU NGENTOTA KANA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="209.278" dur="1.501"> NAMPANGKEUN HENTEU TENTANG KANA ATAWA CABUTAN DI PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="210.78" dur="2.802"> ING PANGGUNGAN DI MAKLUMAN. DIA NYAU NGAKU AKU JELAS INGGU SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="213.583" dur="3.102"> DIA NYAIN NUNG NUNG NU MENGJAWA ANYA DESA ANTARI. </text>
<text sub="clublinks" start="216.719" dur="1.567"> Waktosna. TEKNÉNJEJANG SENTUH DIENTE </text>
<text sub="clublinks" start="218.288" dur="4.202"> KANGGURAN WANGSA NUNG NENTE NU NU SESEUH NU NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="222.492" dur="2.768"> SATU INI SUKANG ANU DENGAN PUTIH DEMOKRATIK KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="225.294" dur="1.401"> PIHAK DEMOKRATIK NANGKEUNKAN PERKARA ING DADAH? </text>
<text sub="clublinks" start="226.729" dur="1.634"> PERHATIAN ING MIDDLE? Sateuacana sateuacana ngumumkeun saha waé </text>
<text sub="clublinks" start="228.398" dur="2.101"> Sateuacana sateuacana ngorbankeun anu ayeuna ieu parobahanana, anu leres </text>
<text sub="clublinks" start="230.5" dur="0.299"> GULANG HENTEU NGAMPUNGKIN, SIEUN SAKITNA NYANGGUR. </text>
<text sub="clublinks" start="230.8" dur="1.801"> HURT. HENTEU NUJU SOAL NANYA. </text>
<text sub="clublinks" start="232.602" dur="0.266"> HENTEU NUJU SOAL NANYA. Henteu. </text>
<text sub="clublinks" start="232.869" dur="1.534"> Henteu. DIA TINDAK NU MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="234.437" dur="0.8"> DIA TINDAKI KANGGO NU KUKU NYUKUL ING DI MAINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="235.271" dur="1.501"> RATES ING DIDENG. NU DIA NU MANGSA KECAP MUNGKIN NABI </text>
<text sub="clublinks" start="236.773" dur="1.233"> TIANG GURU TANGGOLAH KUNG HENTEU AYA NABUNG KANGGO NILAI VOTING </text>
<text sub="clublinks" start="238.041" dur="1.366"> KAWANAN GABUNGAN HUKUMAN BENTUK ING DENGAN PUTRA ATAWA SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="239.409" dur="1.3"> UNDANG-UNDANG-UNDANG ING DENGAN ATAWA PUTIH POLITIKAL ATAWA ANAK PIHAT DI </text>
<text sub="clublinks" start="240.71" dur="2.768"> PIHAK POLITIKAL ATAWA ANYANG PERUTUAN DI TENGAH PRIMARI. </text>
<text sub="clublinks" start="243.513" dur="3.903"> PERGARA TENGAH PRIMARI. AND Kuring mikir yén éta pribadi </text>
<text sub="clublinks" start="247.45" dur="2.335"> AND Kuring mikir yén éta sacara pribadi nyalira anu maca </text>
<text sub="clublinks" start="249.819" dur="3.202"> PRETTY CLEAR DARI POSITION FAIRNESS TAPI ANTARA ATAWA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="253.022" dur="3.203"> FAIRNESS TAPI ANTARA ANTARA DAPATKAN KONTUS NENTE IOWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="256.259" dur="2.135"> KONSEP MENTEN IOWA ATAWA PANJANGGUAN 2016 ATAWA ANTARA ANTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="258.428" dur="2.668"> 2016 PRIMARI ATAWA ANTARA ANTARA. DINI KAMI DI KAWANNA </text>
<text sub="clublinks" start="261.097" dur="4.938"> DINA KAMI DI KATAWANAN PRIMARY NGALAKKEUN BUAH CAMPAIGNS </text>
<text sub="clublinks" start="266.069" dur="1.968"> PRIMARY NGALAKKEUN STRATEGI PEMBANGUNAN CAMPAIGNS, TRYING TO MAKE IT </text>
<text sub="clublinks" start="268.038" dur="0.9"> STRATEGI, TRYING TO NGEUYA UNDER NYATA. </text>
<text sub="clublinks" start="268.939" dur="2.268"> UNDER NYATA. AND PLATUS CALON KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="271.241" dur="3.803"> AND PLUS KABAYAN TANGGALKEUN AYEUNA DENGAN AYEUNA INGKEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="275.045" dur="3.002"> GOLONGAN DENGAN AYEUNA AYA SANGGU NU MUNGKU ITU KE ARTIKAN DEBATE. </text>
<text sub="clublinks" start="278.081" dur="2.602"> MANGKEUN ITEU UNTUK TEMBANG KANGGO. PANGGILAN BARU SANGGU WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="280.717" dur="1.501"> THE RUWÉN GURU NGADUTKEUN KANDUNG HENTEUN, AYEUNA NGAPAKKEBATNA </text>
<text sub="clublinks" start="282.219" dur="2.201"> TEU NYUTOT, AYEUNA AYA NU DAH GAMPANG DEBATE DENGAN MENGGALAKKAN PELEK </text>
<text sub="clublinks" start="284.421" dur="1.2"> LANGKAH MENGIKUTKEUNKAN KETETIKAN UNTUK PANJAMATAN ATAU NGAPAK. </text>
<text sub="clublinks" start="285.622" dur="0.8"> Ngaleungitkeun atanapi nyipta. RUJI Anyar. </text>
<text sub="clublinks" start="286.423" dur="1.2"> RUJI Anyar. DENGAN PERMAINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="287.624" dur="1.801"> DENGAN PERMAINAN. AYEUNA, DEMOKRATS AYA SUKATI SASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="289.426" dur="1.934"> AYEUNA, DEMOKRATS ANJI SUKA HENTEU SUKMATKEUN AYA KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="291.395" dur="1.667"> CANDIDATE MUNGGU HENTEU DITAYANG DI INGKEUN YANG NANGKEUN ATAWA jalmi. </text>
<text sub="clublinks" start="293.063" dur="1.334"> INTAN AYA AFPEK YANG DIRI PERSON. INI MASIH DENGAN POLITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="294.431" dur="0.533"> INI MASIH DENGAN POLITIK. JAMINAN TEAM. </text>
<text sub="clublinks" start="294.965" dur="1.6"> JAMINAN TEAM. SATU ANU AKAN DENGAN? </text>
<text sub="clublinks" start="296.567" dur="2.2"> SATU ANU AKAN DENGAN? AKU JUJI NYENEH KIEU, INI BAWA </text>
<text sub="clublinks" start="298.769" dur="1.2"> AKU JUJI NYENEH KIEU, ING DENGAN SUKA DEMOKRACI LARGER UNTUK A </text>
<text sub="clublinks" start="299.97" dur="1.801"> SOALAN DEMOKRASI LARGER UNTUK PIHAKAN DEMOKRATIK YANG DIUTUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="301.805" dur="1.835"> PIHAK DEMOKRATIKEY SAPUJI SAPUJI DI ITA PLATFORM, AND IT IS </text>
<text sub="clublinks" start="303.674" dur="1.867"> PLATFORM ITS, AND IT IS CAMPAIGNING YEAR ITU, STANDS IT </text>
<text sub="clublinks" start="305.543" dur="4.936"> KAMPAIGNING TAHAN ITU, STANDS IT UNTUK TRANSPARENCY AND VOTING </text>
<text sub="clublinks" start="310.48" dur="1.501"> UNTUK TRANSPARENCY JEUNG VOTING RAYA AND. </text>
<text sub="clublinks" start="311.982" dur="2.902"> MAHAS DAN. Janten SUKU LIMA Kualitas UNTUK NEXT </text>
<text sub="clublinks" start="314.918" dur="0.566"> KAYA SATU LIMA LIMA KANGGO UNTUK NYABARKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="315.486" dur="5.203"> TEMBANG. HANYA TIAP INGGAL MUNGGUP </text>
<text sub="clublinks" start="320.691" dur="0.633"> AYA TIGA KANGGO NU DITUTUKAN PERAKAUNAN PULIH. </text>
<text sub="clublinks" start="321.358" dur="1.934"> PERLINDUNGAN POLLING. TAPI DNC MUKA NUKAN LANE </text>
<text sub="clublinks" start="323.293" dur="1.067"> TAPI DNC MUKA NU MUKA LANE UNTUK KAPITEN SUKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="324.361" dur="3.136"> UNTUK KAWASAN CUKUP. AND DIA SATU ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="327.531" dur="2.836"> AND DIA SATU ANAK. FORMER NEW YORK GOVERNOR MIKE </text>
<text sub="clublinks" start="330.401" dur="0.366"> FORMER NEW YORK GOVERNOR MIKE BLOOMBERG. </text>
<text sub="clublinks" start="330.768" dur="1.433"> BLOOMBERG. MONTAK KULIT ASAWA, HE </text>
<text sub="clublinks" start="332.203" dur="1.3"> UNDER PERKARA ASAWA, DIA TEH AYA NU NGEKUTKEUN TAPI TAPI INI </text>
<text sub="clublinks" start="333.537" dur="2.402"> TUNGGU INGKEJI NYAWA TAPI TAPI AYEUNA CO-MAKE DEMOKRATIK FUTURE </text>
<text sub="clublinks" start="335.973" dur="0.333"> AYEUNA CO-MAKE DEUTAT DEMOKRATIK FUTURE. </text>
<text sub="clublinks" start="336.307" dur="0.799"> TEMBANG. ÉTA ÉNJING KÉNÉH. </text>
<text sub="clublinks" start="337.141" dur="2.568"> ÉTA ÉNJING KÉNÉH. DIA SIEUN AYA NU TETEP KAPI HEAT </text>
<text sub="clublinks" start="339.71" dur="0.299"> DIA SIEUN AYA NU TITIK KELULUSAN TAPI DIA PUTIH. </text>
<text sub="clublinks" start="340.01" dur="1.934"> TUTUP. Anjeunna PERLU SATU BAGI NU KOMPUT PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="341.979" dur="9.342"> Anjeunna PERLU SATU HENTEU MANGSA NU NU KOMPUT DENGAN 10 taun AND DNC AYEUNA AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="351.322" dur="1.367"> DIA DI ATAWA 10ERS sareng DNC AYEUNA AYA KABAYAN CATCHING. </text>
<text sub="clublinks" start="352.69" dur="2.034"> BETUL CATET. >> DENGAN INSTEAD DARI KETIKA MANGKE A </text>
<text sub="clublinks" start="354.759" dur="1.567"> >> JAWA INSTEAD TRYING DAPAT KUMAHA GROUP DIVERSE DIPERI </text>
<text sub="clublinks" start="356.327" dur="2.902"> KUMPULAN DIVERSE DENGAN KANDIDATES, INGKEUK NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="359.23" dur="1.2"> CANDIDATES, TEU GILA MUKA KARANGAN UNTUK MICHAEL BLOOMBERG. </text>
<text sub="clublinks" start="360.431" dur="1.834"> PERKARA UNTUK MICHAEL BLOOMBERG. SAHA NUJEU SEEMS TO ME NGAJEUT WONG. </text>
<text sub="clublinks" start="362.299" dur="3.936"> SAHA NUJEU SEEMS TO ME NGAJEUT WONG. >> THE DNC MENYUKAI DIRI KAWASAN PRE </text>
<text sub="clublinks" start="366.237" dur="1.7"> >> THE DNC HOLDING THE OWN PRE PROSES PROSES DECIDING WHERE </text>
<text sub="clublinks" start="367.972" dur="1.066"> PROSES PROSES MEMBANGKATKEANA NA KANGGO MANGSA NANGGANG VOTERS TO </text>
<text sub="clublinks" start="369.04" dur="1.734"> CANDIDATES ING ING HARGA VOTER DENGAN DENGAN DAN ING PERUBAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="370.808" dur="2.235"> DENGAN DENGAN DENGAN NUKANG KITU RASA UNTUK MICHAEL BILLIONAIRE </text>
<text sub="clublinks" start="373.077" dur="1.501"> PERATURAN UNTUK BILLIONAIRE MICHAEL BLOOMBERG DENGAN DENGAN ATAWA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="374.612" dur="1.734"> BLOOMBERG DENGAN DI ATAWA sareng NENGKEUN TEMBANG TUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="376.38" dur="1.501"> TAHAPAN JABATAN. HEENT $ 55 Milyarnya. </text>
<text sub="clublinks" start="377.915" dur="1.834"> HEENT $ 55 Milyarnya. Kuring MAJLIS KUNG TEU KANGGO $ 55 </text>
<text sub="clublinks" start="379.75" dur="2.301"> Kuring Galuh lamun kuring hasil $ 55 Milyun, Anjeun tiasa nyandak bumi </text>
<text sub="clublinks" start="382.053" dur="1.6"> Millionait, SIEUN DAPAT DAPATKEUN RUMAH KONTOH KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="383.655" dur="1.3"> BAGUS PENTAKSARAAN. >> JADI DENGAN NYATA. </text>
<text sub="clublinks" start="384.989" dur="2.936"> >> JADI DENGAN NYATA. THE DNC KUMAHA PANGGIHAN RÉSES </text>
<text sub="clublinks" start="387.959" dur="1.7"> THE DNC DIBUKA RUJUKAN PANGGUNGAN AND GAMPANG DENGAN MEREKA DENGAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="389.661" dur="2.067"> Dahareun ku aranjeunna ATAWA INGKEUN SULIT DENGAN PUTENTIALly ELIMINATE </text>
<text sub="clublinks" start="391.729" dur="1.4"> DIPASANGKAN SUKU BOLEH NUTUTKAN SUMAT PANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="393.131" dur="0.399"> DENGAN PELAKU TEMPAT DEMOKRATIK. </text>
<text sub="clublinks" start="393.531" dur="0.533"> CANDIDATES. SENATOR AS. </text>
<text sub="clublinks" start="394.065" dur="2.468"> SENATOR AS. THE DNC MANGSAAKAN INI RUMAHNA </text>
<text sub="clublinks" start="396.534" dur="2.134"> THE DNC NANGGALKEUN NYATA DIANA MASALAH DIAJAK ATAU GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="398.703" dur="0.399"> KATU DANA SUKANG DITASAR GROUP GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="399.137" dur="2.635"> POKUSAN. TIU DNC KANGGO NU DENGAN RULES </text>
<text sub="clublinks" start="401.806" dur="4.838"> TIU DNC KANGGO NANGGAL MIDANG KULIT ING DENGAN PARA NU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="406.678" dur="2.301"> LANGKAH INTAH DATANG KANGGURAN HENTEU DENGAN ADD ANTARI PERSON. </text>
<text sub="clublinks" start="409.014" dur="3.168"> TAMBAH DIRI PERSON. THE DONOR THRESHOLD WAS </text>
<text sub="clublinks" start="412.183" dur="0.7"> THE DONOR THRESHOLD NAJIL APLIKASI KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="412.884" dur="1.267"> LAMPIRAN UNTUK BUKA KANGGO BUKU RUMAH KAPURA </text>
<text sub="clublinks" start="414.185" dur="2.201"> LANGKAH-LANGKAH BUNGSA RASA INGNA DI MACAM TI NU METRIK </text>
<text sub="clublinks" start="416.387" dur="1.801"> AYA TIAP METRIK KEPUTUSAN PELUISAN NU KOMPLEN </text>
<text sub="clublinks" start="418.189" dur="1.567"> LAPORAN PENTAKSIRAN UNTUK DISTINGUARI INI DIA MAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="419.757" dur="1.634"> DISTINGUISH THOS DIA MONTAK PROGROSI DARI SATU DI SATU </text>
<text sub="clublinks" start="421.392" dur="0.299"> PROGROSI DARI SATU YANG DIA TAPI. </text>
<text sub="clublinks" start="421.693" dur="1.967"> CATETAN. TAPI KUNG AKU TEU NYAWA INGGRIS KULITAN. </text>
<text sub="clublinks" start="423.662" dur="1.132"> TAPI KUNG NYAWA NYAWA INGGRIS KANGGURAN, NU MERDEKA HENTEU AYA FAKTOR NYA </text>
<text sub="clublinks" start="424.796" dur="1.2"> Aranjeunna bakal ngagaduhan Faktor anu ngagaduhan dina hukum Orginal. </text>
<text sub="clublinks" start="426.031" dur="1.934"> ING ING RASA ASLI. IT IS HON UNTUK Nempo KENE POSTGAME </text>
<text sub="clublinks" start="427.999" dur="1.701"> IT IS HON UNTUK Nempo KENE POSTGAME MANGSA NAK NEGARA SUKAN DENGAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="429.701" dur="3.002"> DAPATKEUN HENTEU AYEUNA AYA DENGAN TI ANTARA. </text>
<text sub="clublinks" start="432.737" dur="3.97"> DIDIEU sateuacanna. Kuring NINGKATKEUN KECAP. </text>
<text sub="clublinks" start="436.708" dur="5.771"> Kuring NINGKATKEUN KECAP. AYUH KULIT DARI KANGGO MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="442.514" dur="0.499"> AYUH KULIT DARI KANGGO MANGSA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="443.048" dur="1.133"> SABAR SABAK, NUJUTKEUN KULIT DARI KARÉHAN </text>
<text sub="clublinks" start="444.215" dur="2.168"> SABAT, NANGKEUN KULIT DARI KARSIA OPERATIF LAIN SAHA NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="446.384" dur="1.935"> OPERATIF SATU NU TAPI KUNG MICHAEL BLOOMBERG INGIN UNTUK MANGKUT PIHAK AKU </text>
<text sub="clublinks" start="448.353" dur="3.136"> INGGU BLOOMBERG MANGSA NAK NEGARA BAKAL NO, ADMINISTRASI MA'AM, DIA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="451.523" dur="1.5"> Henteu, ADMINISTRASI MA'AM, DIA MANGSA Nuju ING TULISAN PANGGUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="453.025" dur="5.17"> UNTUK ING AKTIKAN NUNGGULKE UNTUK DENGAN SEHARI AS FINALIST UNTUK MEMBANTU </text>
<text sub="clublinks" start="458.196" dur="0.633"> TEMPAT AS FINALIST UNTUK MEMBANGKANG DIA NYA. </text>
<text sub="clublinks" start="458.83" dur="1.467"> Nya. Cara Sadayana, Urang Hayat </text>
<text sub="clublinks" start="460.298" dur="1.935"> Cara Sadayana, Urang Ninggali Kieu Masih Waktu Urang </text>
<text sub="clublinks" start="462.267" dur="1.401"> NGATI INI Waktosna DEMOKRAKI KAMI DAPAT DIJAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="463.702" dur="3.135"> DEMOKRACIE IS BEES TESD. TANPA FETIK UNTUK KAJIL. </text>
<text sub="clublinks" start="466.872" dur="6.338"> TANPA FETIK UNTUK KAJIL. AS UNTUK DEMOKRATIK CHERYL. </text>
<text sub="clublinks" start="473.245" dur="3.302"> AS UNTUK DEMOKRATIK CHERYL. Naha IT FAIR? </text>
<text sub="clublinks" start="476.548" dur="1.701"> Naha IT FAIR? ING ITU MASALAH KANGGO NABUNG </text>
<text sub="clublinks" start="478.25" dur="6.772"> ING ITU RAKYAT DENGAN KANGGO NU TENGAH MIDANG STREAM KUMAHA DENGAN ASK </text>
<text sub="clublinks" start="485.023" dur="0.233"> RULES MIDIK STREAM DESA HANYA ASKE TOM. </text>
<text sub="clublinks" start="485.29" dur="1.968"> TOM. >> KAMU GAMPANG NYAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="487.259" dur="1.3"> >> KAMU GAMPANG NYAWA. TEMA SUKU TRANSPAREN DAN </text>