Laporan Cuaca 6 subtitles

Sugeng enjing tanggal 29 Juni 2020, lan ana Senin sepisan maneh. Kene ing LA, abu-abu langit, isih. Udakara 61 derajat Fahrenheit sapunika, 16 Celsius. Dina iki kabeh warna abu-abu iki kudu dibakar lan mengko sore iki kudu bali maneh LA nganti langit biru lan sinar matahari emas - suhu ing taun 70an sing kurang, 21 Celsius. Kabeh wong duwe dina sing apik!

Laporan Cuaca 6

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.03" dur="11.489"> Sugeng enjing tanggal 29 Juni 2020, lan ana Senin sepisan maneh. Kene ing LA, abu-abu </text>
<text sub="clublinks" start="11.519" dur="10.461"> langit, isih. Udakara 61 derajat Fahrenheit sapunika, 16 Celsius. Dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="21.98" dur="8.17"> kabeh warna abu-abu iki kudu dibakar lan mengko sore iki kudu bali maneh </text>
<text sub="clublinks" start="30.15" dur="9.17"> LA nganti langit biru lan sinar matahari emas - suhu ing taun 70an sing kurang, 21 Celsius. </text>
<text sub="clublinks" start="39.32" dur="4.62"> Kabeh wong duwe dina sing apik! </text>