Laporan Cuaca 6 subtitles

Wilujeng énjing éta 29 Juni 2020, sareng éta Senén sakali deui. Di dieu di LA, kulawu langit, masih keneh. Kira-kira 61 derajat Fahrenheit ayeuna, 16 Celsius. Dinten ayeuna sadaya kulawu ieu kedah dibakar jauh sareng siang siang urang kedah uih deui di dieu LA ka langit biru sareng cahaya panonpoe emas - suhu taun 70an rendah, 21 Celsius. Sarerea gaduh sadinten!

Laporan Cuaca 6

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.03" dur="11.489"> Wilujeng énjing éta 29 Juni 2020, sareng éta Senén sakali deui. Di dieu di LA, kulawu </text>
<text sub="clublinks" start="11.519" dur="10.461"> langit, masih keneh. Kira-kira 61 derajat Fahrenheit ayeuna, 16 Celsius. Dinten ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="21.98" dur="8.17"> sadaya kulawu ieu kedah dibakar jauh sareng siang siang urang kedah uih deui di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="30.15" dur="9.17"> LA ka langit biru sareng cahaya panonpoe emas - suhu taun 70an rendah, 21 Celsius. </text>
<text sub="clublinks" start="39.32" dur="4.62"> Sarerea gaduh sadinten! </text>