RAP ING ING NGANGGO INGKANG IKIP subtitles

- Lan ing sisih kene, yen sampeyan ana ing bagean iki bagean cilik iki, sampeyan pengin krungu rap babagan? - [Anggota Pamirsa] Dina minggu. - Dina minggu? (para penonton ngguyu) Apa saran apik banget! Mate, pancen ngono wae, bener ing ngisor irung kita! Aku seneng kaya ngono. Kabeh wong padha sengit, nanging dheweke salah. Dheweke. Sampeyan ngerti, bisa uga, iku Jumuah wengi, Sampeyan bisa uga kaya, "Oh, kenapa aku ora bisa ngomong bal gedhe?" Dina minggu. Bener, kowe kabeh, kene apa sing arep rap? - [Anggota Pamirsa] Tabung fallopian. - Ana loro, pigmen warna lan tabung fallopian. Kita bakal njupuk macem-macem warna, ing tabung fallopian. (para penonton ngguyu) - Aku yakin kabeh padha warna, ora? Kelangan, dadi. (para penonton ngguyu) Panginten. Lan aja metu kaya sing wis katon ing wong! Ora ana sing ndeleng tabung fallopian. Kula kontol dadi gedhe, aku kurang ajar ndeleng kabeh Ora! Oke, dadi dina minggu, variasi warna ing tabung fallopian, mungkasi nerangake tabung fallopian. (para penonton ngguyu) Apa, wong sing tengah, apa sing arep rap? - [Anggota pamirsa] Rambut rai sing ala! - rambute rai ala, adhem. Cukup kepengen mriksa, apa sing ora ditunjuk karo aku? Kula-- (para penonton ngguyu) O apik. Eh, rambut rai sing ora apik, apa sing bakal sampeyan ucapake yaiku rambut rai sing paling ala? - [Anggota Pamirsa] Kumis. - Kumis? Oke, apik banget. Maksudku sampeyan duwe goatee sing arep dituju, sampeyan milih kumis, ora! Kumis, apik, kumis. Dina minggu. Variasi warna ing tabung fallopian. Wong lanang ing kene, nganti saiki, sawetara saran apik. Dadi ayo tetep dadi terus. - [Anggota Pamirsa] Axolotls. - Axolotls, ah! (para pamirsa - Yesus jancok Kristus, apa sampeyan salah? Hai, kita minangka Asosiasi Axolotl Australia, Triple A, ya, duwe wektu sing apik, ya? Dheweke kewan, nanging, amarga cukup spesifik lan ceruk, Aku rumangsa duwe saran sing adil. Kewan kasebut nolak mung sing diarani wong segawon lan barang-barang kaya ngono. Yen sampeyan ora ngerti apa axolotls, padha jinis jinis salamander juara kanthi permanen sing urip ing jaringan guwa, mung ing Amerika Tengah, khusus, aku mikir Mexico. Lan ya, jancok sampeyan, aku ngerti akeh babagan dheweke, (para penonton ngguyu) Aku tresna nalika wong nyoba lan nyekel sampeyan, banjur sampeyan kaya uh, nalika aku ana telulas, Aku pancene pengin axolotl, amarga aku ora duwe kanca. (para penonton ngguyu) - Wong lanang kene. - [Anggota Pamirsa] Brexit! - Apa? - [Anggota Pamirsa] Brexit! - Saran banget kanggo Brexit, aku wedi. Aku ngerti sejatine kedadeyan saiki, kaya iki dina terakhir. Kita bakal rampung acara kanthi nyekeli tangan lan nyanyi Auld Lang Syne iku bakal dadi gedhe. - [Anggota pamirsa] Astronot! - Gusti Lucan lan astronot. Oke, Lord Lucan astronot, ya. Oh, sampeyan wong ngerti sapa Lord Lucan, ta? (para penonton njerit) Uga sampeyan bakal ngerti ing rap, apa ora? (para penonton ngguyu) Oke, apik banget. Dadi, aku seneng kasunyatan manawa 20 saka sampeyan ngerti axolotls, nanging sampeyan kaya, oh Lord Lord sing mateni bojone, ora, aku durung tau krungu saka dheweke. Dheweke dipercaya dipercaya manggon ing Australia. Dadi, astronot Lord Lucan, axolotls, rambut rai sing ora apik, yaiku mustache, macem-macem warna ing tabung fallopian, lan dina minggu. Ya, sawetara saran baler. Lan iki bakal dadi bal, rap gaya bebas. Yaiku rap sing digawe ing papan kasebut nanging kabeh cathetan, ora ditulis utawa ditulis, ora bakal katon maneh. Ora kuwatir, ora bakal teles kaya sampeyan mikir bakal! Ayo sing ngalahake kancaku, ayo padha seneng-seneng! (para pamirsa Aku milih rap sing apik, supaya kita dadi bungah banget, awal banget ing pertunjukan. (rap rap) ♪ Rap sing ora tau dideleng sadurunge Day Hari favoritku minggu yaiku dina Kamis ♪ ♪ Amarga Gusti Allah Sing Ora Duwe ♪ dijenengi sawise dheweke, lan aku ujar ♪ ♪ Mbukak tanggal maneh, sampeyan wis dina Odin ♪ ♪ Mulané Rabu ♪ ♪ Ditulis aneh banget ♪ ♪ Senin, dijenengi rembulan, sawetara gedhe ♪ ♪ Minggu srengenge, jelas ♪ ♪ Sat, ya Saturnus, planet ♪ ♪ Ya, nanging mengko Dina Jumuah kedadeyan Fre Sing Freya, Gusti Allah liyane panganiaya ♪ ♪ Apa sing terakhir, aku nggawe bisu ♪ ♪ Kita nindakake kabeh mau, ya, aku ing swarga ♪ Nor Ora ana Norse Valhalla ngetung dina-dina minggu Is Yaiku pitu ♪ ♪ Lan Rebo, iku dina gumpalan ♪ ♪ Aku ora bisa nangani ya Always Aku mesthi nyebrang, ana ing tanggalan ♪ Don't Aku ora pengin? ♪ Oh, aku kelingan, Selasa, ya dakparani ♪ Lan nyuwil tangan siji wae ♪ Ya iku kang ditindakake dening Gusti Allah Wong lali karo dheweke ♪ Kid Aku bocah sampeyan ♪ ♪ TYR teknis dina Tyr ♪ ♪ Duwe akeh fun, terus tangan lan cekel ♪ Ora ana sing seneng karo dewa Norse ♪ Nanging ora aneh kuwi ♪ Aku katon mudhun ing jinis kewan wadon ♪ ♪ Aku mandheg ♪ ♪ Aku njaluk scalpel sethitik ♪ Then Banjur aku lebokake ing ndhuwur alat kelamin ♪ Aku nggoleki sisih, ya aku bisa ndeleng iki ♪ Sampeyan minangka spekulen ing sisih tengen us ♪ Aku katon ing sisih, lan seneng banget ♪ ♪ Kanggo disambut karo apa sing ngirim endog ♪ ♪ Saka ovary ♪ Tube Sing tabung fallopian ♪ ♪ Lan priksa ing njero gunan ana obah ♪ Sampeyan bisa uga mung mikir ♪ Aku panginten iku kabeh vaginas, nanging ora ♪ luar biasa ♪ Sawetara ana piala lan ana sing mencorong ♪ ♪ Sawetara wonge pink Sawetara ana sing wungu ♪ Sawetara ana coklat kukul ♪ ♪ Sing cukup nglarani ♪ ♪ Yen fallopi sampeyan dadi beige-y ♪ ♪ Jenis medeni, nanging isih ♪ Dheweke nggawe bayi ♪ Pancene bener ♪ ♪ Banjur ditundhung saka ing kono ♪ Nalika bayi lair ora duwe rambut rai ♪ ♪ Lan yen ana, sampeyan bakal nyukur pasuryane ♪ Bayi sing kumis, ing papan kasebut ♪ Ing lambe, ing jambatan Sampeyan ngucapake whoa, bayi, njaluk Bic sethitik ♪ Razor ing ngarep ♪ Ve Cukur ing lambe ♪ ♪ Yo, tekan kana ♪ ♪ Aku nggawe bayi katon kaya Adolf Hitler ♪ Napa Hitler duwe kumis? ♪ It Apa nalika isih enom? ♪ ♪ Mungkin, bisa uga ♪ Yo aku rumangsa trenyuh ♪ Kaya Gusti sing uwal saka ukum nalika mateni ibu Ya, aku ngerti babagan iki, sampeyan ora ngerti aku ♪ Gusti Lucan, ora nyolong ', dudu lootin' ♪ Ran Dheweke mlayu, nganggo sepur, saka Luton ♪ ♪ Stasiun sepur cedhak London ♪ ♪ Mlaku menyang Cape Canaveral ♪ Ya, kita bledhek ♪ Kanan liwat lawang ♪ ♪ jarene wong nakal, aku mung ngelas dheweke ♪ Dadi aku kudu mlebu ing kene, menyang NASA ♪ Tulung, aku melu ruangan ing shuttle ♪ ♪ Aku banget nandhang susah amarga ♪ ♪ Sing nenek ana ing getih sing getih ♪ Lan bojoku, lan anakku mulih menyang omah ♪ ♪ Lan ujar yen sampeyan mateni ibu, Gusti ♪ ♪ Nanging aku ora ana Ran Aku mlayu, lan akeh Lorde kaya para penyanyi kiwi ♪ ♪ Aku ing papan saiki ♪ Mangga nyoba lan nggawa kabeh panganan ♪ ♪ Lan nutrisi sing dibutuhake, menyang ISS ♪ Gre Kesusahan sing nggegirisi nyebabake aku dipateni ♪ Kudu dipateni ♪ ♪ Aku Gusti paling awon wiwit Lord Damon Hill ♪ Was Dheweke dadi pembalap racing Aku ora mikir manawa dheweke wis dadi Gusti ♪ Bisa ujar Lord Alan Sugar ♪ ♪ Aku bakal dipuja ♪ ♪ Apa sing pungkasan saka sampeyan ing bagean iki ♪ Spit bali menyang kula, ya gimme refleksi ♪ ♪ Sadurunge banyu, aku ndeleng babar pisan ♪ Lookin 'kaya ula ♪ ♪ nanging entuk sikil cilik sithik Know Sampeyan ngerti aku pengin njupuk saka Meksiko Illegal Dheweke ilegal kanggo ngekspor ♪ ♪ Lan yen aku ngerteni, aku bakal nglaporake sampeyan ♪ 'Nimbulake dheweke ora kepenak banget Aku rumangsa cukup pinter ♪ Aku rumangsa ngerti yen aku ngerti sing anyar iki Sawetara ana sing ireng, lan ana sing putih 'Ve Dheweke wis nduwe wuta gedhe ♪ ♪ ana tengah wengi ♪ 'Re Dheweke ora kaya iwak ♪ ♪ nanging dheweke ora kaya amfibia ♪ Yo, deloken asam cilik lan sithik padha wae ♪ Dheweke katon jenis wulu kaya wulu Like Kaya dheweke wis entuk quills little ♪ ing sisih sirahe ♪ Napa aku seneng banget karo dheweke, nalika aku eseman (tegese bocah jelas) ♪ ♪ Aku seneng banget karo axolotls, ya ♪ ♪ Lookin 'ing bocah (lan jelas sing kudu eseman) ♪ ♪ Dheweke mesthi nggegirisi, kaya quokka ♪ ♪ Dadi aku arep lunga menyang Meksiko, kanthi botol ♪ ♪ Aku walkin 'menyang guwa, lan nyoba lan dicekel ing ♪ Ngomong, cuwara axolotl sethithik ♪ Lan bakal nglangi, langsung karo aku ♪ Then Banjur aku ngeterake, metu saka negara kasebut ♪ Cara aku sijine ing bum, ♪ ♪ Aku bakal nyandhet keamanan ♪ Njupuk maneh ing kana, aku bakal ndedonga ♪ Sampeyan bakal mandengake aku ♪ Aku kepepet ing sirahe ♪ Aku bakal ujar, sampeyan apik ♪ Then Banjur, aku bakal ngajak pasangan sing paling apik - Lord Lucan ♪ ♪ Ana sampeyan ♪ Matur nuwun kanggo nonton. Mangga nonton liyane karo dhaptar lagu, ing kene. Langganan ing kene. Kaya, komentar, kabeh perkara kasebut. Ngguyu, bye!

RAP ING ING NGANGGO INGKANG IKIP

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="1.443"> - Lan ing sisih kene, yen sampeyan ana ing bagean iki </text>
<text sub="clublinks" start="1.443" dur="1.264"> bagean cilik iki, </text>
<text sub="clublinks" start="2.707" dur="1.806"> sampeyan pengin krungu rap babagan? </text>
<text sub="clublinks" start="5.98" dur="1.11"> - [Anggota Pamirsa] Dina minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="7.09" dur="0.975"> - Dina minggu? </text>
<text sub="clublinks" start="8.065" dur="0.833"> (para penonton ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="8.898" dur="2.012"> Apa saran apik banget! </text>
<text sub="clublinks" start="10.91" dur="2.16"> Mate, pancen ngono wae, bener ing ngisor irung kita! </text>
<text sub="clublinks" start="13.07" dur="1.59"> Aku seneng kaya ngono. </text>
<text sub="clublinks" start="14.66" dur="1.22"> Kabeh wong padha sengit, </text>
<text sub="clublinks" start="15.88" dur="0.833"> nanging dheweke salah. </text>
<text sub="clublinks" start="16.713" dur="1.047"> Dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="17.76" dur="1.01"> Sampeyan ngerti, bisa uga, </text>
<text sub="clublinks" start="18.77" dur="0.833"> iku Jumuah wengi, </text>
<text sub="clublinks" start="19.603" dur="0.833"> Sampeyan bisa uga kaya, </text>
<text sub="clublinks" start="20.436" dur="2.464"> "Oh, kenapa aku ora bisa ngomong bal gedhe?" </text>
<text sub="clublinks" start="22.9" dur="0.833"> Dina minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="23.733" dur="2.692"> Bener, kowe kabeh, kene apa sing arep rap? </text>
<text sub="clublinks" start="26.425" dur="1.185"> - [Anggota Pamirsa] Tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="27.61" dur="3.43"> - Ana loro, pigmen warna lan tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="31.04" dur="3.19"> Kita bakal njupuk macem-macem warna, </text>
<text sub="clublinks" start="34.23" dur="1.354"> ing tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="35.584" dur="2.113"> (para penonton ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="37.697" dur="2.423"> - Aku yakin kabeh padha warna, ora? </text>
<text sub="clublinks" start="40.12" dur="0.856"> Kelangan, dadi. </text>
<text sub="clublinks" start="40.976" dur="1.164"> (para penonton ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="42.14" dur="1.43"> Panginten. </text>
<text sub="clublinks" start="43.57" dur="1.16"> Lan aja metu kaya sing wis katon ing wong! </text>
<text sub="clublinks" start="44.73" dur="2.44"> Ora ana sing ndeleng tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="47.17" dur="2.09"> Kula kontol dadi gedhe, aku kurang ajar ndeleng kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="49.26" dur="0.833"> Ora! </text>
<text sub="clublinks" start="51.67" dur="1.38"> Oke, dadi dina minggu, </text>
<text sub="clublinks" start="53.05" dur="2.25"> variasi warna ing tabung fallopian, </text>
<text sub="clublinks" start="55.3" dur="1.668"> mungkasi nerangake tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="56.968" dur="2.562"> (para penonton ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="59.53" dur="1.98"> Apa, wong sing tengah, apa sing arep rap? </text>
<text sub="clublinks" start="61.51" dur="0.89"> - [Anggota pamirsa] Rambut rai sing ala! </text>
<text sub="clublinks" start="62.4" dur="1.88"> - rambute rai ala, adhem. </text>
<text sub="clublinks" start="64.28" dur="1.73"> Cukup kepengen mriksa, apa sing ora ditunjuk karo aku? </text>
<text sub="clublinks" start="66.01" dur="0.927"> Kula-- </text>
<text sub="clublinks" start="66.937" dur="0.833"> (para penonton ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="67.77" dur="0.833"> O apik. </text>
<text sub="clublinks" start="68.603" dur="0.833"> Eh, rambut rai sing ora apik, </text>
<text sub="clublinks" start="69.436" dur="1.937"> apa sing bakal sampeyan ucapake yaiku rambut rai sing paling ala? </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Kumis. </text>
<text sub="clublinks" start="73.639" dur="0.941"> - Kumis? </text>
<text sub="clublinks" start="74.58" dur="0.833"> Oke, apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="75.413" dur="1.947"> Maksudku sampeyan duwe goatee sing arep dituju, </text>
<text sub="clublinks" start="77.36" dur="1.86"> sampeyan milih kumis, ora! </text>
<text sub="clublinks" start="79.22" dur="1.93"> Kumis, apik, kumis. </text>
<text sub="clublinks" start="81.15" dur="0.833"> Dina minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="81.983" dur="2.447"> Variasi warna ing tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="84.43" dur="2.24"> Wong lanang ing kene, nganti saiki, sawetara saran apik. </text>
<text sub="clublinks" start="86.67" dur="1.123"> Dadi ayo tetep dadi terus. </text>
<text sub="clublinks" start="87.793" dur="1.036"> - [Anggota Pamirsa] Axolotls. </text>
<text sub="clublinks" start="88.829" dur="1.388"> - Axolotls, ah! </text>
<text sub="clublinks" start="90.217" dur="1.233"> (para pamirsa </text>
<text sub="clublinks" start="91.45" dur="2.83"> - Yesus jancok Kristus, apa sampeyan salah? </text>
<text sub="clublinks" start="94.28" dur="1.98"> Hai, kita minangka Asosiasi Axolotl Australia, </text>
<text sub="clublinks" start="96.26" dur="2.56"> Triple A, ya, duwe wektu sing apik, ya? </text>
<text sub="clublinks" start="98.82" dur="1.2"> Dheweke kewan, nanging, </text>
<text sub="clublinks" start="101.12" dur="2.12"> amarga cukup spesifik lan ceruk, </text>
<text sub="clublinks" start="103.24" dur="2.06"> Aku rumangsa duwe saran sing adil. </text>
<text sub="clublinks" start="105.3" dur="1.23"> Kewan kasebut nolak mung sing diarani wong </text>
<text sub="clublinks" start="106.53" dur="1.34"> segawon lan barang-barang kaya ngono. </text>
<text sub="clublinks" start="107.87" dur="1.32"> Yen sampeyan ora ngerti apa axolotls, </text>
<text sub="clublinks" start="109.19" dur="3.2"> padha jinis jinis salamander juara kanthi permanen </text>
<text sub="clublinks" start="112.39" dur="1.58"> sing urip ing jaringan guwa, </text>
<text sub="clublinks" start="113.97" dur="2.64"> mung ing Amerika Tengah, khusus, aku mikir Mexico. </text>
<text sub="clublinks" start="116.61" dur="2.171"> Lan ya, jancok sampeyan, aku ngerti akeh babagan dheweke, </text>
<text sub="clublinks" start="118.781" dur="1.739"> (para penonton ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="1.74"> Aku tresna nalika wong nyoba lan nyekel sampeyan, </text>
<text sub="clublinks" start="122.26" dur="1.65"> banjur sampeyan kaya uh, nalika aku ana telulas, </text>
<text sub="clublinks" start="123.91" dur="1.16"> Aku pancene pengin axolotl, </text>
<text sub="clublinks" start="125.07" dur="1.436"> amarga aku ora duwe kanca. </text>
<text sub="clublinks" start="126.506" dur="1.844"> (para penonton ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="128.35" dur="1.1"> - Wong lanang kene. </text>
<text sub="clublinks" start="129.45" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Brexit! </text>
<text sub="clublinks" start="130.283" dur="0.833"> - Apa? </text>
<text sub="clublinks" start="131.116" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Brexit! </text>
<text sub="clublinks" start="131.949" dur="1.331"> - Saran banget kanggo Brexit, aku wedi. </text>
<text sub="clublinks" start="133.28" dur="1.99"> Aku ngerti sejatine kedadeyan saiki, </text>
<text sub="clublinks" start="135.27" dur="1.8"> kaya iki dina terakhir. </text>
<text sub="clublinks" start="137.07" dur="0.85"> Kita bakal rampung acara </text>
<text sub="clublinks" start="137.92" dur="1.98"> kanthi nyekeli tangan lan nyanyi Auld Lang Syne </text>
<text sub="clublinks" start="139.9" dur="1.867"> iku bakal dadi gedhe. </text>
<text sub="clublinks" start="141.767" dur="1.473"> - [Anggota pamirsa] Astronot! </text>
<text sub="clublinks" start="143.24" dur="1.44"> - Gusti Lucan lan astronot. </text>
<text sub="clublinks" start="144.68" dur="3.14"> Oke, Lord Lucan astronot, ya. </text>
<text sub="clublinks" start="147.82" dur="2.418"> Oh, sampeyan wong ngerti sapa Lord Lucan, ta? </text>
<text sub="clublinks" start="150.238" dur="0.852"> (para penonton njerit) </text>
<text sub="clublinks" start="151.09" dur="1.639"> Uga sampeyan bakal ngerti ing rap, apa ora? </text>
<text sub="clublinks" start="152.729" dur="1.971"> (para penonton ngguyu) </text>
<text sub="clublinks" start="154.7" dur="0.833"> Oke, apik banget. </text>
<text sub="clublinks" start="155.533" dur="2.467"> Dadi, aku seneng kasunyatan manawa 20 saka sampeyan ngerti axolotls, </text>
<text sub="clublinks" start="158" dur="2.57"> nanging sampeyan kaya, oh Lord Lord </text>
<text sub="clublinks" start="160.57" dur="2.33"> sing mateni bojone, ora, aku durung tau krungu saka dheweke. </text>
<text sub="clublinks" start="162.9" dur="3.03"> Dheweke dipercaya dipercaya manggon ing Australia. </text>
<text sub="clublinks" start="165.93" dur="3.63"> Dadi, astronot Lord Lucan, axolotls, </text>
<text sub="clublinks" start="169.56" dur="2.13"> rambut rai sing ora apik, yaiku mustache, </text>
<text sub="clublinks" start="171.69" dur="2"> macem-macem warna ing tabung fallopian, </text>
<text sub="clublinks" start="173.69" dur="0.943"> lan dina minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="174.633" dur="2.347"> Ya, sawetara saran baler. </text>
<text sub="clublinks" start="176.98" dur="2.153"> Lan iki bakal dadi bal, rap gaya bebas. </text>
<text sub="clublinks" start="179.133" dur="1.637"> Yaiku rap sing digawe ing papan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="180.77" dur="1.711"> nanging kabeh cathetan, ora ditulis utawa ditulis, </text>
<text sub="clublinks" start="182.481" dur="1.299"> ora bakal katon maneh. </text>
<text sub="clublinks" start="183.78" dur="2.03"> Ora kuwatir, ora bakal teles kaya </text>
<text sub="clublinks" start="185.81" dur="1.38"> sampeyan mikir bakal! </text>
<text sub="clublinks" start="187.19" dur="2.66"> Ayo sing ngalahake kancaku, ayo padha seneng-seneng! </text>
<text sub="clublinks" start="189.85" dur="2.833"> (para pamirsa </text>
<text sub="clublinks" start="194.134" dur="2.146"> Aku milih rap sing apik, supaya kita dadi bungah banget, </text>
<text sub="clublinks" start="196.28" dur="1.1"> awal banget ing pertunjukan. </text>
<text sub="clublinks" start="198.684" dur="2.25"> (rap rap) </text>
<text sub="clublinks" start="202.348" dur="1.866"> ♪ Rap sing ora tau dideleng sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="204.214" dur="1.667"> Day Hari favoritku minggu yaiku dina Kamis ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="205.881" dur="1.886"> ♪ Amarga Gusti Allah Sing Ora Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="207.767" dur="2.375"> ♪ dijenengi sawise dheweke, lan aku ujar ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="210.142" dur="2.039"> ♪ Mbukak tanggal maneh, sampeyan wis dina Odin ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="212.181" dur="1.062"> ♪ Mulané Rabu ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="213.243" dur="1.48"> ♪ Ditulis aneh banget ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="214.723" dur="2.546"> ♪ Senin, dijenengi rembulan, sawetara gedhe ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="217.269" dur="2.057"> ♪ Minggu srengenge, jelas ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="219.326" dur="2.088"> ♪ Sat, ya Saturnus, planet ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="221.414" dur="1.88"> ♪ Ya, nanging mengko Dina Jumuah kedadeyan </text>
<text sub="clublinks" start="223.294" dur="2.597"> Fre Sing Freya, Gusti Allah liyane panganiaya ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="225.891" dur="2.83"> ♪ Apa sing terakhir, aku nggawe bisu ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="228.721" dur="2.411"> ♪ Kita nindakake kabeh mau, ya, aku ing swarga ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="231.132" dur="1.964"> Nor Ora ana Norse Valhalla ngetung dina-dina minggu </text>
<text sub="clublinks" start="233.096" dur="0.833"> Is Yaiku pitu ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="233.929" dur="1.814"> ♪ Lan Rebo, iku dina gumpalan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="235.743" dur="1.379"> ♪ Aku ora bisa nangani ya </text>
<text sub="clublinks" start="237.122" dur="2.658"> Always Aku mesthi nyebrang, ana ing tanggalan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="239.78" dur="1.132"> Don't Aku ora pengin? </text>
<text sub="clublinks" start="240.912" dur="3.028"> ♪ Oh, aku kelingan, Selasa, ya dakparani </text>
<text sub="clublinks" start="243.94" dur="1.562"> ♪ Lan nyuwil tangan siji wae </text>
<text sub="clublinks" start="245.502" dur="1.766"> ♪ Ya iku kang ditindakake dening Gusti Allah </text>
<text sub="clublinks" start="247.268" dur="1.919"> Wong lali karo dheweke ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="249.187" dur="1.135"> Kid Aku bocah sampeyan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="250.322" dur="2.684"> ♪ TYR teknis dina Tyr ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="253.006" dur="2.162"> ♪ Duwe akeh fun, terus tangan lan cekel ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="255.168" dur="1.32"> Ora ana sing seneng karo dewa Norse </text>
<text sub="clublinks" start="256.488" dur="1.394"> ♪ Nanging ora aneh kuwi </text>
<text sub="clublinks" start="257.882" dur="3.003"> ♪ Aku katon mudhun ing jinis kewan wadon ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="260.885" dur="0.887"> ♪ Aku mandheg ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="261.772" dur="1.504"> ♪ Aku njaluk scalpel sethitik ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="263.276" dur="2.728"> Then Banjur aku lebokake ing ndhuwur alat kelamin </text>
<text sub="clublinks" start="266.004" dur="2.673"> ♪ Aku nggoleki sisih, ya aku bisa ndeleng iki </text>
<text sub="clublinks" start="268.677" dur="2.645"> ♪ Sampeyan minangka spekulen ing sisih tengen us </text>
<text sub="clublinks" start="271.322" dur="2.612"> ♪ Aku katon ing sisih, lan seneng banget ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="273.934" dur="2.068"> ♪ Kanggo disambut karo apa sing ngirim endog ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="276.002" dur="1.194"> ♪ Saka ovary ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="277.196" dur="1.817"> Tube Sing tabung fallopian ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="279.013" dur="2.691"> ♪ Lan priksa ing njero gunan ana obah </text>
<text sub="clublinks" start="281.704" dur="1.005"> ♪ Sampeyan bisa uga mung mikir </text>
<text sub="clublinks" start="282.709" dur="2.371"> ♪ Aku panginten iku kabeh vaginas, nanging ora </text>
<text sub="clublinks" start="285.08" dur="0.833"> ♪ luar biasa ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="285.913" dur="1.936"> Sawetara ana piala lan ana sing mencorong ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="287.849" dur="1.227"> ♪ Sawetara wonge pink </text>
<text sub="clublinks" start="289.076" dur="1.463"> Sawetara ana sing wungu </text>
<text sub="clublinks" start="290.539" dur="1.302"> ♪ Sawetara ana coklat kukul ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="291.841" dur="1.195"> ♪ Sing cukup nglarani ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="293.036" dur="2.852"> ♪ Yen fallopi sampeyan dadi beige-y ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="295.888" dur="1.303"> ♪ Jenis medeni, nanging isih ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="297.191" dur="1.405"> Dheweke nggawe bayi </text>
<text sub="clublinks" start="298.596" dur="0.833"> ♪ Pancene bener ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="299.429" dur="1.916"> ♪ Banjur ditundhung saka ing kono </text>
<text sub="clublinks" start="301.345" dur="2.516"> ♪ Nalika bayi lair ora duwe rambut rai ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="303.861" dur="2.432"> ♪ Lan yen ana, sampeyan bakal nyukur pasuryane </text>
<text sub="clublinks" start="306.293" dur="2.627"> ♪ Bayi sing kumis, ing papan kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="308.92" dur="1.663"> ♪ Ing lambe, ing jambatan </text>
<text sub="clublinks" start="310.583" dur="3.202"> Sampeyan ngucapake whoa, bayi, njaluk Bic sethitik </text>
<text sub="clublinks" start="313.785" dur="0.978"> ♪ Razor ing ngarep ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="314.763" dur="1.177"> Ve Cukur ing lambe ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="315.94" dur="1.395"> ♪ Yo, tekan kana ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="317.335" dur="2.447"> ♪ Aku nggawe bayi katon kaya Adolf Hitler ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="319.782" dur="1.7"> Napa Hitler duwe kumis? ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="321.482" dur="1.401"> It Apa nalika isih enom? ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="322.883" dur="1.305"> ♪ Mungkin, bisa uga </text>
<text sub="clublinks" start="324.188" dur="1.215"> ♪ Yo aku rumangsa trenyuh </text>
<text sub="clublinks" start="325.403" dur="2.859"> ♪ Kaya Gusti sing uwal saka ukum nalika mateni ibu </text>
<text sub="clublinks" start="328.262" dur="2.631"> Ya, aku ngerti babagan iki, sampeyan ora ngerti aku </text>
<text sub="clublinks" start="330.893" dur="2.472"> ♪ Gusti Lucan, ora nyolong ', dudu lootin' ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="333.365" dur="2.715"> Ran Dheweke mlayu, nganggo sepur, saka Luton ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="336.08" dur="2.139"> ♪ Stasiun sepur cedhak London ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="338.219" dur="1.598"> ♪ Mlaku menyang Cape Canaveral ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="339.817" dur="0.977"> Ya, kita bledhek ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="340.794" dur="1.263"> Kanan liwat lawang ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="342.057" dur="2.254"> ♪ jarene wong nakal, aku mung ngelas dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="344.311" dur="2.495"> ♪ Dadi aku kudu mlebu ing kene, menyang NASA ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="346.806" dur="2.516"> Tulung, aku melu ruangan ing shuttle ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="349.322" dur="1.587"> ♪ Aku banget nandhang susah amarga ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="350.909" dur="1.563"> ♪ Sing nenek ana ing getih sing getih </text>
<text sub="clublinks" start="352.472" dur="2.158"> ♪ Lan bojoku, lan anakku mulih menyang omah ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="354.63" dur="1.586"> ♪ Lan ujar yen sampeyan mateni ibu, Gusti ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="356.216" dur="1.265"> ♪ Nanging aku ora ana </text>
<text sub="clublinks" start="357.481" dur="2.995"> Ran Aku mlayu, lan akeh Lorde kaya para penyanyi kiwi ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="360.476" dur="1.272"> ♪ Aku ing papan saiki ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="361.748" dur="2.221"> Mangga nyoba lan nggawa kabeh panganan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="363.969" dur="2.592"> ♪ Lan nutrisi sing dibutuhake, menyang ISS ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="366.561" dur="2.873"> Gre Kesusahan sing nggegirisi nyebabake aku dipateni </text>
<text sub="clublinks" start="369.434" dur="1.294"> ♪ Kudu dipateni ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="370.728" dur="2.61"> ♪ Aku Gusti paling awon wiwit Lord Damon Hill ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="373.338" dur="1.228"> Was Dheweke dadi pembalap racing </text>
<text sub="clublinks" start="374.566" dur="1.473"> Aku ora mikir manawa dheweke wis dadi Gusti </text>
<text sub="clublinks" start="376.039" dur="1.546"> ♪ Bisa ujar Lord Alan Sugar ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="377.585" dur="1.373"> ♪ Aku bakal dipuja ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="378.958" dur="2.792"> ♪ Apa sing pungkasan saka sampeyan ing bagean iki </text>
<text sub="clublinks" start="381.75" dur="2.653"> ♪ Spit bali menyang kula, ya gimme refleksi ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="384.403" dur="1.836"> ♪ Sadurunge banyu, aku ndeleng babar pisan </text>
<text sub="clublinks" start="386.239" dur="1.17"> ♪ Lookin 'kaya ula ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="387.409" dur="1.523"> ♪ nanging entuk sikil cilik sithik </text>
<text sub="clublinks" start="388.932" dur="1.894"> Know Sampeyan ngerti aku pengin njupuk saka Meksiko </text>
<text sub="clublinks" start="390.826" dur="1.582"> Illegal Dheweke ilegal kanggo ngekspor ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="392.408" dur="2.557"> ♪ Lan yen aku ngerteni, aku bakal nglaporake sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="394.965" dur="1.539"> ♪ 'Nimbulake dheweke ora kepenak banget </text>
<text sub="clublinks" start="396.504" dur="1.198"> Aku rumangsa cukup pinter </text>
<text sub="clublinks" start="397.702" dur="2.824"> ♪ Aku rumangsa ngerti yen aku ngerti sing anyar iki </text>
<text sub="clublinks" start="400.526" dur="2.489"> Sawetara ana sing ireng, lan ana sing putih </text>
<text sub="clublinks" start="403.015" dur="1.351"> 'Ve Dheweke wis nduwe wuta gedhe ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="404.366" dur="1.454"> ♪ ana tengah wengi ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="405.82" dur="1.194"> 'Re Dheweke ora kaya iwak ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="407.014" dur="1.733"> ♪ nanging dheweke ora kaya amfibia </text>
<text sub="clublinks" start="408.747" dur="2.559"> ♪ Yo, deloken asam cilik lan sithik padha wae </text>
<text sub="clublinks" start="411.306" dur="1.882"> ♪ Dheweke katon jenis wulu kaya wulu </text>
<text sub="clublinks" start="413.188" dur="1.336"> Like Kaya dheweke wis entuk quills little </text>
<text sub="clublinks" start="414.524" dur="1.309"> ♪ ing sisih sirahe ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="415.833" dur="3.206"> Napa aku seneng banget karo dheweke, nalika aku eseman (tegese bocah jelas) ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="419.039" dur="1.667"> ♪ Aku seneng banget karo axolotls, ya ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="420.706" dur="1.268"> ♪ Lookin 'ing bocah (lan jelas sing kudu eseman) ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="421.974" dur="2.247"> ♪ Dheweke mesthi nggegirisi, kaya quokka ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="424.221" dur="2.424"> ♪ Dadi aku arep lunga menyang Meksiko, kanthi botol ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="426.645" dur="2.729"> ♪ Aku walkin 'menyang guwa, lan nyoba lan dicekel ing ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="429.374" dur="3.139"> Ngomong, cuwara axolotl sethithik </text>
<text sub="clublinks" start="432.513" dur="2.66"> ♪ Lan bakal nglangi, langsung karo aku ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="435.173" dur="2.629"> Then Banjur aku ngeterake, metu saka negara kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="437.802" dur="1.447"> ♪ Cara aku sijine ing bum, ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="439.249" dur="1.549"> ♪ Aku bakal nyandhet keamanan </text>
<text sub="clublinks" start="440.798" dur="2.062"> ♪ Njupuk maneh ing kana, aku bakal ndedonga </text>
<text sub="clublinks" start="442.86" dur="1.059"> ♪ Sampeyan bakal mandengake aku </text>
<text sub="clublinks" start="443.919" dur="0.905"> ♪ Aku kepepet ing sirahe </text>
<text sub="clublinks" start="444.824" dur="1.343"> ♪ Aku bakal ujar, sampeyan apik ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="446.167" dur="2.556"> Then Banjur, aku bakal ngajak pasangan sing paling apik - Lord Lucan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="448.723" dur="0.833"> ♪ Ana sampeyan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="449.556" dur="0.894"> Matur nuwun kanggo nonton. </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="2.15"> Mangga nonton liyane karo dhaptar lagu, ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="452.6" dur="1.09"> Langganan ing kene. </text>
<text sub="clublinks" start="453.69" dur="1.638"> Kaya, komentar, kabeh perkara kasebut. </text>
<text sub="clublinks" start="455.328" dur="1.172"> Ngguyu, bye! </text>