ОВОЈ РАП Е ВИ ЈА УМЕ ДА ПОСЕБИ subtitles

- И оваа страна овде, ако сте во овој дел на овој мал дел овде, за што сакате да слушнете рап? - [Членови на публика] Денови во неделата. - Деновите во неделата? (публиката се смее) Колку супер предлог! Мате, тоа е така, точно е под наши нозе! Ми се допаѓа тоа, кул. Сите други ебани го мразеа, но тие не се во право. Тие се. Знаете, тој веројатно, тоа е петок вечер, Веројатно сте како, "О, зошто не можам да кажам големи влакнести топки или нешто?" Денови во неделата. Точно, вие момци овде, за што сакате да силувате? - [Членови на публиката] Фалопиевите цевки. - Имаше два, пигменти од боја и јајцеводите. Takeе ја земеме варијантата на боите, во јајцеводите. (публиката се смее) - Сигурен сум дека сите тие се различни бои, зарем не? Кул, така. (публиката се смее) Веројатно И немој да излегуваш како што си ги видел! Никој од вас не видел јајцеводители. Дик ми е толку голем, ебам да ги видам сите - Не! Океј, па денови во неделата, варијацијата на бојата во јајцеводите, престанете да објаснувате што се јајцеводите. (публиката се смее) Што, момци во средина, за што сакате да рапувате? - [Член на публиката] Лоша коса на лицето! - Лоша коса на лицето, кул. Само сакам да проверам, тоа не е насочено кон мене? Јас сум-- (публиката се смее) О добро. Ах, лоша коса на лицето, што би рекле дека е најлошата коса на лицето? - [Член на публиката] Мустаќи. - Мустаќи? Океј, кул. Мислам дека имавте коза за да се обратите, избравте мустаќи, не! Мустаќи, фини, мустаќи. Денови во неделата. Варијациите на бојата во јајцеводите. Дечки овде, досега ова се неколку одлични предлози. Па ајде да продолжиме. - [Член на публиката] Аксолотли. - Акотолотли, ах! (расположи публика) - Исус го заебава Христа, што не е во ред со тебе? Здраво, ние сме австралиското здружение Аксолотл, Трипл А, да, убаво време, да? Тие се животно, но, затоа што е доста специфично и ниско, Се чувствувам како тоа е фер сугестија. Rulesивотните правила само ги запираат луѓето да кажуваат кучиња и работи како тоа. Ако не знаете какви се аксолотите, тие се еден вид вид трајно малолетничка саламандер што живее во мрежа на пештери, само во Централна Америка, поточно, мислам дека Мексико. И да, ебате, знам многу за нив, (публиката се смее) Го сакам кога луѓето ќе се обидат да те избркаат, и тогаш сте како ух, кога имав тринаесет години, Јас навистина сакав аксолот, затоа што немав пријатели. (публиката се смее) - Дечки овде. - [Член на публиката] Brexit! - Што? - [Член на публиката] Brexit! - Премногу очигледен предлог на Брексит, се плашам. Знам дека буквално се случува во моментов, вака е последниот ден. Finishе ја завршиме претставата држејќи се за раце и пеејќи го Аулд Ланг Син тоа ќе биде одлично. - [Член на публиката] Астронаутите! - Господ Лукан и астронаут. Океј, астронаутот лорд Лукан, да. О, вие момци знаете кој е лордот Лукан, нели? (викање на публиката) Па ќе дознаете во рапот, зарем не? (публиката се смее) Океј, кул. Значи, јас го сакам фактот дека како 20 од вас знаевте аксолоти, но ти си, о, еден вид британски лорд кој ја уби својата сопруга, не, никогаш не сме чуле за него. За него се верува дека живее во Австралија. Така, астронаутот Господ Лукан, аксолоти, лоша коса на лицето, што е мустаќи, варијациите на бојата во јајцеводите, и денови во неделата. Тоа се неколку предлози за балери. И ова ќе биде балеричар, слободен стил на рап. Тоа е рап составен на лице место но тоа се цели белешки, не напишани или испишани, никогаш повеќе да не се види. Не грижи се, нема да биде исто толку срање мислите дека ќе биде! Ајде да го испуштиме тоа што го победи мојот пријател, ајде да се забавуваме! (расположи публика) Избрав прилично студен рап, затоа се премногу возбудени, премногу рано во шоуто. (рап победи) ♪ Рап кој никогаш не бил видел ♪ ♪ Мојот омилен ден во неделата е четврток ♪ ♪ Бидејќи Тор на норвешкиот Бог ♪ ♪ го доби името, и јас велам ♪ Вратете се на датум, го имате денот на Один ♪ ♪ Затоа е среда ♪ ♪ е напишано толку чудно ♪ понеделник, именуван по месечина, голем опсег ♪ ♪ недела сонце, очигледно ♪ ♪ Сај, да Сатурн, планетата ♪ Да, но тогаш се случи петок ♪ ♪ Тоа е Фреја, друг норвешки бог на насилство ♪ Кој е последниот, да, јас привлекувам тишина Did Ние ги сторивме сите, да, јас сум на небото ♪ Норвешкиот Валхала ги брои деновите во неделата ♪ Тоа е седум ♪ ♪ И среда, е ден на грчи ♪ Can't Не можам да се справам со ♪ Always Јас секогаш го преминувам, таму на календарот ♪ ♪ Не го сакам тоа ♪ О, се сеќавам, вторник, да, дозволете ми да дојдам ♪ И отстранете ја едната рака ♪ ♪ Тоа е она што го направи Бог Тју ♪ ♪ Луѓето забораваат на него ♪ јас тебе ти ♪ TYR е технички ден на Тир ♪ Забавувајте се со рацете и замавте ♪ Никој не сака богови на норвешки ♪ Но, тоа не е толку чудно ♪ гледам надолу во вид на женско тело ♪ зјапам ♪ Get Го добивам малиот скалпел Then И тогаш ја вметнувам над гениталиите ♪ Јас гледам на страна, да, гледам низ ова ♪ ♪ Тоа е шпекулант веднаш на матката ♪ Јас гледам на страна, и јас сум многу среќен ♪ ♪ Да се ​​поздрави со она што го носи јајцето ♪ ♪ Од јајниците ♪ Тоа е фалопиевата цевка ♪ И осигурете се дека во матката се движи Might Можеби само мислите ♪ Thought Мислев дека се е вагина, но не ♪ ♪ Неверојатно е ♪ ♪ Некои од нив се досадни, а некои се сјајни ♪ ♪ Некои од нив се розови ♪ Некои од нив се пурпурни ♪ ♪ Некои од нив се досадни кафеави ♪ Тоа е прилично штетно ♪ Ако вашите јајцеводители беа толку беж-г ♪ Вид на ужасно, но сепак ♪ ♪ Тие прават бебиња ♪ ♪ Така е ♪ ♪ Тогаш ги туркате од таму надолу ♪ ♪ Кога ќе се роди бебето, нема коса на лицето If И ако тоа се случи, навистина ќе го избричиш лицето ♪ In Бебе со мустаќи, на тоа место ♪ На усна, на непцето ♪ Sayе речеш кој, новороденче, соблечи го, земи малку Бик ♪ жилет пред ♪ Ave Избришете ја усната ♪ ♪ Да, одете таму ♪ ♪ го натерав бебето да изгледа како Адолф Хитлер ♪ Зошто Хитлер имал мустаќи? ♪ ♪ Дали беше млад? ♪ ♪ Можеби, веројатно ♪ ♪ Да, се чувствувам многу напнат ♪ Како Господ што бега од законот кога уби дадилка ♪ Ah Да, ние знаеме за ова, вие не ме сфаќате ♪ ♪ Господ Лукан, не стеалин,, не плен ' Ran Избега, во воз, од Лутон ♪ Тоа е железничка станица во близина на Лондон Ent отиде во Кејп Канаверал ♪ Да, грмотевме ♪ ♪ десно низ вратата ♪ ♪ рече дадилката, јас само ја стаклов her ♪ Затоа треба да се пријавам овде, во НАСА ♪ Те молам, однесе ме во вселената на шатлот ♪ Really Јас сум навистина во неволја затоа што ♪ дадилката е во локва крв ♪ ♪ И жена ми и мојот син дојдоа дома И, рече зошто ќе ја убиеш дадилката, Господи ♪ Но, мене ме немаше Ran Избегав, и многу лорд како пејачот од киви ♪ Now Сега сум во вселената ♪ ♪ Ве молиме, обидете се и донесете ја целата храна ♪ ♪ И хранливите материи што ми се потребни, до ISS ♪ Мојата ужасна алчност доведе до тоа да бидам убиен ♪ Треба да се убие ♪ ♪ Јас сум најлошиот Господ од лордот Дејмон Хил ♪ Was Тој беше возач на трки ♪ Не мислам дека тој беше претворен во Господ ♪ Можеше да рече Господ Алан Шеќер ♪ би бил обожавател ♪ ♪ Кој беше последниот од вас момци во овој дел ♪ ♪ Плукај го назад кон мене, да го огледало тој одраз ♪ ♪ Од водата, гледам мала работа ♪ Погледни како змија ♪ но има малку ситни нозе legs ♪ Знаете дека сакам да го земам од Мексико 'Re Нелегално се извезуваат If И ако дознаам, ќе ве заебавам report C 'Предизвикај тие се толку проклети симпатични Feel Се чувствувам прилично зачуден Feel Се чувствувам интелигентно дека ги познавам овие мали ситни новости ts ♪ Некои од нив се црни, а некои се бели ♪ Got Тие добија одличен слеп ♪ ♪ среде ноќ ♪ Тие не се како риби ♪ но тие не се како водоземци ♪ Да, погледнете ги малите жабри и нивните мали екстремитети ♪ Look Изгледаат вид на пердувено црвено ♪ Тоа е како тие да имаат мали перници ♪ ♪ во страната на главата ♪ ♪ Зошто ги сакав толку многу, кога бев насмевка (сакав да кажам дете очигледно) ♪ Really Јас навистина ги сакам аксолотите, да ♪ Погледнете го на детето (и јасно дека требаше да се насмевна) ♪ Always Тие секогаш се грицкаат, како квока ♪ ♪ Така, ќе одам да одам во Мексико, со шише ♪ „Јас пешачам“ до пештерата и обидете се да ја повикате во ♪ Кажи, малку аксолот, дај му нежен ♪ И ќе пливаше, до мене ♪ Then И тогаш го транспортирам, надвор од земјата ♪ Како го ставам својот ќумур, ♪ ♪е се шетав преку безбедноста ♪ Однесете го назад таму, јас би го обожавал ♪ ♪е ме зјапаше me Itе го стопам на главата ♪ Would Јас би рекол, ти си одличен ♪ Then И тогаш ќе поканам околу мојот најдобар другар - лорд Лукан ♪ ♪ Таму одиш ♪ Ви благодарам што гледавте. Ве молиме, гледајте повеќе со плејлисти, овде. Претплатете се овде. Како, коментирај, сите тие работи. Извикувајќи, бај!

ОВОЈ РАП Е ВИ ЈА УМЕ ДА ПОСЕБИ

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="1.443"> - И оваа страна овде, ако сте во овој дел </text>
<text sub="clublinks" start="1.443" dur="1.264"> на овој мал дел овде, </text>
<text sub="clublinks" start="2.707" dur="1.806"> за што сакате да слушнете рап? </text>
<text sub="clublinks" start="5.98" dur="1.11"> - [Членови на публика] Денови во неделата. </text>
<text sub="clublinks" start="7.09" dur="0.975"> - Деновите во неделата? </text>
<text sub="clublinks" start="8.065" dur="0.833"> (публиката се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="8.898" dur="2.012"> Колку супер предлог! </text>
<text sub="clublinks" start="10.91" dur="2.16"> Мате, тоа е така, точно е под наши нозе! </text>
<text sub="clublinks" start="13.07" dur="1.59"> Ми се допаѓа тоа, кул. </text>
<text sub="clublinks" start="14.66" dur="1.22"> Сите други ебани го мразеа, </text>
<text sub="clublinks" start="15.88" dur="0.833"> но тие не се во право. </text>
<text sub="clublinks" start="16.713" dur="1.047"> Тие се. </text>
<text sub="clublinks" start="17.76" dur="1.01"> Знаете, тој веројатно, </text>
<text sub="clublinks" start="18.77" dur="0.833"> тоа е петок вечер, </text>
<text sub="clublinks" start="19.603" dur="0.833"> Веројатно сте како, </text>
<text sub="clublinks" start="20.436" dur="2.464"> "О, зошто не можам да кажам големи влакнести топки или нешто?" </text>
<text sub="clublinks" start="22.9" dur="0.833"> Денови во неделата. </text>
<text sub="clublinks" start="23.733" dur="2.692"> Точно, вие момци овде, за што сакате да силувате? </text>
<text sub="clublinks" start="26.425" dur="1.185"> - [Членови на публиката] Фалопиевите цевки. </text>
<text sub="clublinks" start="27.61" dur="3.43"> - Имаше два, пигменти од боја и јајцеводите. </text>
<text sub="clublinks" start="31.04" dur="3.19"> Takeе ја земеме варијантата на боите, </text>
<text sub="clublinks" start="34.23" dur="1.354"> во јајцеводите. </text>
<text sub="clublinks" start="35.584" dur="2.113"> (публиката се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="37.697" dur="2.423"> - Сигурен сум дека сите тие се различни бои, зарем не? </text>
<text sub="clublinks" start="40.12" dur="0.856"> Кул, така. </text>
<text sub="clublinks" start="40.976" dur="1.164"> (публиката се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="42.14" dur="1.43"> Веројатно </text>
<text sub="clublinks" start="43.57" dur="1.16"> И немој да излегуваш како што си ги видел! </text>
<text sub="clublinks" start="44.73" dur="2.44"> Никој од вас не видел јајцеводители. </text>
<text sub="clublinks" start="47.17" dur="2.09"> Дик ми е толку голем, ебам да ги видам сите - </text>
<text sub="clublinks" start="49.26" dur="0.833"> Не! </text>
<text sub="clublinks" start="51.67" dur="1.38"> Океј, па денови во неделата, </text>
<text sub="clublinks" start="53.05" dur="2.25"> варијацијата на бојата во јајцеводите, </text>
<text sub="clublinks" start="55.3" dur="1.668"> престанете да објаснувате што се јајцеводите. </text>
<text sub="clublinks" start="56.968" dur="2.562"> (публиката се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="59.53" dur="1.98"> Што, момци во средина, за што сакате да рапувате? </text>
<text sub="clublinks" start="61.51" dur="0.89"> - [Член на публиката] Лоша коса на лицето! </text>
<text sub="clublinks" start="62.4" dur="1.88"> - Лоша коса на лицето, кул. </text>
<text sub="clublinks" start="64.28" dur="1.73"> Само сакам да проверам, тоа не е насочено кон мене? </text>
<text sub="clublinks" start="66.01" dur="0.927"> Јас сум-- </text>
<text sub="clublinks" start="66.937" dur="0.833"> (публиката се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="67.77" dur="0.833"> О добро. </text>
<text sub="clublinks" start="68.603" dur="0.833"> Ах, лоша коса на лицето, </text>
<text sub="clublinks" start="69.436" dur="1.937"> што би рекле дека е најлошата коса на лицето? </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.833"> - [Член на публиката] Мустаќи. </text>
<text sub="clublinks" start="73.639" dur="0.941"> - Мустаќи? </text>
<text sub="clublinks" start="74.58" dur="0.833"> Океј, кул. </text>
<text sub="clublinks" start="75.413" dur="1.947"> Мислам дека имавте коза за да се обратите, </text>
<text sub="clublinks" start="77.36" dur="1.86"> избравте мустаќи, не! </text>
<text sub="clublinks" start="79.22" dur="1.93"> Мустаќи, фини, мустаќи. </text>
<text sub="clublinks" start="81.15" dur="0.833"> Денови во неделата. </text>
<text sub="clublinks" start="81.983" dur="2.447"> Варијациите на бојата во јајцеводите. </text>
<text sub="clublinks" start="84.43" dur="2.24"> Дечки овде, досега ова се неколку одлични предлози. </text>
<text sub="clublinks" start="86.67" dur="1.123"> Па ајде да продолжиме. </text>
<text sub="clublinks" start="87.793" dur="1.036"> - [Член на публиката] Аксолотли. </text>
<text sub="clublinks" start="88.829" dur="1.388"> - Акотолотли, ах! </text>
<text sub="clublinks" start="90.217" dur="1.233"> (расположи публика) </text>
<text sub="clublinks" start="91.45" dur="2.83"> - Исус го заебава Христа, што не е во ред со тебе? </text>
<text sub="clublinks" start="94.28" dur="1.98"> Здраво, ние сме австралиското здружение Аксолотл, </text>
<text sub="clublinks" start="96.26" dur="2.56"> Трипл А, да, убаво време, да? </text>
<text sub="clublinks" start="98.82" dur="1.2"> Тие се животно, но, </text>
<text sub="clublinks" start="101.12" dur="2.12"> затоа што е доста специфично и ниско, </text>
<text sub="clublinks" start="103.24" dur="2.06"> Се чувствувам како тоа е фер сугестија. </text>
<text sub="clublinks" start="105.3" dur="1.23"> Rulesивотните правила само ги запираат луѓето да кажуваат </text>
<text sub="clublinks" start="106.53" dur="1.34"> кучиња и работи како тоа. </text>
<text sub="clublinks" start="107.87" dur="1.32"> Ако не знаете какви се аксолотите, </text>
<text sub="clublinks" start="109.19" dur="3.2"> тие се еден вид вид трајно малолетничка саламандер </text>
<text sub="clublinks" start="112.39" dur="1.58"> што живее во мрежа на пештери, </text>
<text sub="clublinks" start="113.97" dur="2.64"> само во Централна Америка, поточно, мислам дека Мексико. </text>
<text sub="clublinks" start="116.61" dur="2.171"> И да, ебате, знам многу за нив, </text>
<text sub="clublinks" start="118.781" dur="1.739"> (публиката се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="1.74"> Го сакам кога луѓето ќе се обидат да те избркаат, </text>
<text sub="clublinks" start="122.26" dur="1.65"> и тогаш сте како ух, кога имав тринаесет години, </text>
<text sub="clublinks" start="123.91" dur="1.16"> Јас навистина сакав аксолот, </text>
<text sub="clublinks" start="125.07" dur="1.436"> затоа што немав пријатели. </text>
<text sub="clublinks" start="126.506" dur="1.844"> (публиката се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="128.35" dur="1.1"> - Дечки овде. </text>
<text sub="clublinks" start="129.45" dur="0.833"> - [Член на публиката] Brexit! </text>
<text sub="clublinks" start="130.283" dur="0.833"> - Што? </text>
<text sub="clublinks" start="131.116" dur="0.833"> - [Член на публиката] Brexit! </text>
<text sub="clublinks" start="131.949" dur="1.331"> - Премногу очигледен предлог на Брексит, се плашам. </text>
<text sub="clublinks" start="133.28" dur="1.99"> Знам дека буквално се случува во моментов, </text>
<text sub="clublinks" start="135.27" dur="1.8"> вака е последниот ден. </text>
<text sub="clublinks" start="137.07" dur="0.85"> Finishе ја завршиме претставата </text>
<text sub="clublinks" start="137.92" dur="1.98"> држејќи се за раце и пеејќи го Аулд Ланг Син </text>
<text sub="clublinks" start="139.9" dur="1.867"> тоа ќе биде одлично. </text>
<text sub="clublinks" start="141.767" dur="1.473"> - [Член на публиката] Астронаутите! </text>
<text sub="clublinks" start="143.24" dur="1.44"> - Господ Лукан и астронаут. </text>
<text sub="clublinks" start="144.68" dur="3.14"> Океј, астронаутот лорд Лукан, да. </text>
<text sub="clublinks" start="147.82" dur="2.418"> О, вие момци знаете кој е лордот Лукан, нели? </text>
<text sub="clublinks" start="150.238" dur="0.852"> (викање на публиката) </text>
<text sub="clublinks" start="151.09" dur="1.639"> Па ќе дознаете во рапот, зарем не? </text>
<text sub="clublinks" start="152.729" dur="1.971"> (публиката се смее) </text>
<text sub="clublinks" start="154.7" dur="0.833"> Океј, кул. </text>
<text sub="clublinks" start="155.533" dur="2.467"> Значи, јас го сакам фактот дека како 20 од вас знаевте аксолоти, </text>
<text sub="clublinks" start="158" dur="2.57"> но ти си, о, еден вид британски лорд </text>
<text sub="clublinks" start="160.57" dur="2.33"> кој ја уби својата сопруга, не, никогаш не сме чуле за него. </text>
<text sub="clublinks" start="162.9" dur="3.03"> За него се верува дека живее во Австралија. </text>
<text sub="clublinks" start="165.93" dur="3.63"> Така, астронаутот Господ Лукан, аксолоти, </text>
<text sub="clublinks" start="169.56" dur="2.13"> лоша коса на лицето, што е мустаќи, </text>
<text sub="clublinks" start="171.69" dur="2"> варијациите на бојата во јајцеводите, </text>
<text sub="clublinks" start="173.69" dur="0.943"> и денови во неделата. </text>
<text sub="clublinks" start="174.633" dur="2.347"> Тоа се неколку предлози за балери. </text>
<text sub="clublinks" start="176.98" dur="2.153"> И ова ќе биде балеричар, слободен стил на рап. </text>
<text sub="clublinks" start="179.133" dur="1.637"> Тоа е рап составен на лице место </text>
<text sub="clublinks" start="180.77" dur="1.711"> но тоа се цели белешки, не напишани или испишани, </text>
<text sub="clublinks" start="182.481" dur="1.299"> никогаш повеќе да не се види. </text>
<text sub="clublinks" start="183.78" dur="2.03"> Не грижи се, нема да биде исто толку срање </text>
<text sub="clublinks" start="185.81" dur="1.38"> мислите дека ќе биде! </text>
<text sub="clublinks" start="187.19" dur="2.66"> Ајде да го испуштиме тоа што го победи мојот пријател, ајде да се забавуваме! </text>
<text sub="clublinks" start="189.85" dur="2.833"> (расположи публика) </text>
<text sub="clublinks" start="194.134" dur="2.146"> Избрав прилично студен рап, затоа се премногу возбудени, </text>
<text sub="clublinks" start="196.28" dur="1.1"> премногу рано во шоуто. </text>
<text sub="clublinks" start="198.684" dur="2.25"> (рап победи) </text>
<text sub="clublinks" start="202.348" dur="1.866"> ♪ Рап кој никогаш не бил видел ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="204.214" dur="1.667"> ♪ Мојот омилен ден во неделата е четврток ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="205.881" dur="1.886"> ♪ Бидејќи Тор на норвешкиот Бог ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="207.767" dur="2.375"> ♪ го доби името, и јас велам </text>
<text sub="clublinks" start="210.142" dur="2.039"> ♪ Вратете се на датум, го имате денот на Один ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="212.181" dur="1.062"> ♪ Затоа е среда ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="213.243" dur="1.48"> ♪ е напишано толку чудно </text>
<text sub="clublinks" start="214.723" dur="2.546"> ♪ понеделник, именуван по месечина, голем опсег ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="217.269" dur="2.057"> ♪ недела сонце, очигледно ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="219.326" dur="2.088"> ♪ Сај, да Сатурн, планетата </text>
<text sub="clublinks" start="221.414" dur="1.88"> ♪ Да, но тогаш се случи петок ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="223.294" dur="2.597"> ♪ Тоа е Фреја, друг норвешки бог на насилство </text>
<text sub="clublinks" start="225.891" dur="2.83"> ♪ Кој е последниот, да, јас привлекувам тишина </text>
<text sub="clublinks" start="228.721" dur="2.411"> Did Ние ги сторивме сите, да, јас сум на небото </text>
<text sub="clublinks" start="231.132" dur="1.964"> ♪ Норвешкиот Валхала ги брои деновите во неделата </text>
<text sub="clublinks" start="233.096" dur="0.833"> ♪ Тоа е седум ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="233.929" dur="1.814"> ♪ И среда, е ден на грчи ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="235.743" dur="1.379"> Can't Не можам да се справам со ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="237.122" dur="2.658"> Always Јас секогаш го преминувам, таму на календарот ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="239.78" dur="1.132"> ♪ Не го сакам тоа </text>
<text sub="clublinks" start="240.912" dur="3.028"> ♪ О, се сеќавам, вторник, да, дозволете ми да дојдам ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="243.94" dur="1.562"> И отстранете ја едната рака ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="245.502" dur="1.766"> ♪ Тоа е она што го направи Бог Тју ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="247.268" dur="1.919"> ♪ Луѓето забораваат на него </text>
<text sub="clublinks" start="249.187" dur="1.135"> ♪ јас тебе ти </text>
<text sub="clublinks" start="250.322" dur="2.684"> ♪ TYR е технички ден на Тир </text>
<text sub="clublinks" start="253.006" dur="2.162"> ♪ Забавувајте се со рацете и замавте </text>
<text sub="clublinks" start="255.168" dur="1.32"> ♪ Никој не сака богови на норвешки </text>
<text sub="clublinks" start="256.488" dur="1.394"> ♪ Но, тоа не е толку чудно </text>
<text sub="clublinks" start="257.882" dur="3.003"> ♪ гледам надолу во вид на женско тело </text>
<text sub="clublinks" start="260.885" dur="0.887"> ♪ зјапам ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="261.772" dur="1.504"> Get Го добивам малиот скалпел </text>
<text sub="clublinks" start="263.276" dur="2.728"> Then И тогаш ја вметнувам над гениталиите </text>
<text sub="clublinks" start="266.004" dur="2.673"> ♪ Јас гледам на страна, да, гледам низ ова ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="268.677" dur="2.645"> ♪ Тоа е шпекулант веднаш на матката </text>
<text sub="clublinks" start="271.322" dur="2.612"> ♪ Јас гледам на страна, и јас сум многу среќен ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="273.934" dur="2.068"> ♪ Да се ​​поздрави со она што го носи јајцето ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="276.002" dur="1.194"> ♪ Од јајниците </text>
<text sub="clublinks" start="277.196" dur="1.817"> ♪ Тоа е фалопиевата цевка </text>
<text sub="clublinks" start="279.013" dur="2.691"> ♪ И осигурете се дека во матката се движи </text>
<text sub="clublinks" start="281.704" dur="1.005"> Might Можеби само мислите ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="282.709" dur="2.371"> Thought Мислев дека се е вагина, но не ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="285.08" dur="0.833"> ♪ Неверојатно е ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="285.913" dur="1.936"> ♪ Некои од нив се досадни, а некои се сјајни ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="287.849" dur="1.227"> ♪ Некои од нив се розови </text>
<text sub="clublinks" start="289.076" dur="1.463"> ♪ Некои од нив се пурпурни ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="290.539" dur="1.302"> ♪ Некои од нив се досадни кафеави </text>
<text sub="clublinks" start="291.841" dur="1.195"> ♪ Тоа е прилично штетно </text>
<text sub="clublinks" start="293.036" dur="2.852"> ♪ Ако вашите јајцеводители беа толку беж-г </text>
<text sub="clublinks" start="295.888" dur="1.303"> ♪ Вид на ужасно, но сепак ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="297.191" dur="1.405"> ♪ Тие прават бебиња ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="298.596" dur="0.833"> ♪ Така е ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="299.429" dur="1.916"> ♪ Тогаш ги туркате од таму надолу ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="301.345" dur="2.516"> ♪ Кога ќе се роди бебето, нема коса на лицето </text>
<text sub="clublinks" start="303.861" dur="2.432"> If И ако тоа се случи, навистина ќе го избричиш лицето ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="306.293" dur="2.627"> In Бебе со мустаќи, на тоа место </text>
<text sub="clublinks" start="308.92" dur="1.663"> ♪ На усна, на непцето ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="310.583" dur="3.202"> Sayе речеш кој, новороденче, соблечи го, земи малку Бик </text>
<text sub="clublinks" start="313.785" dur="0.978"> ♪ жилет пред ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="314.763" dur="1.177"> Ave Избришете ја усната ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="315.94" dur="1.395"> ♪ Да, одете таму ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="317.335" dur="2.447"> ♪ го натерав бебето да изгледа како Адолф Хитлер </text>
<text sub="clublinks" start="319.782" dur="1.7"> ♪ Зошто Хитлер имал мустаќи? ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="321.482" dur="1.401"> ♪ Дали беше млад? ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="322.883" dur="1.305"> ♪ Можеби, веројатно ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="324.188" dur="1.215"> ♪ Да, се чувствувам многу напнат </text>
<text sub="clublinks" start="325.403" dur="2.859"> ♪ Како Господ што бега од законот кога уби дадилка ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="328.262" dur="2.631"> Ah Да, ние знаеме за ова, вие не ме сфаќате ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="330.893" dur="2.472"> ♪ Господ Лукан, не стеалин,, не плен ' </text>
<text sub="clublinks" start="333.365" dur="2.715"> Ran Избега, во воз, од Лутон </text>
<text sub="clublinks" start="336.08" dur="2.139"> ♪ Тоа е железничка станица во близина на Лондон </text>
<text sub="clublinks" start="338.219" dur="1.598"> Ent отиде во Кејп Канаверал </text>
<text sub="clublinks" start="339.817" dur="0.977"> ♪ Да, грмотевме ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="340.794" dur="1.263"> ♪ десно низ вратата ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="342.057" dur="2.254"> ♪ рече дадилката, јас само ја стаклов her </text>
<text sub="clublinks" start="344.311" dur="2.495"> ♪ Затоа треба да се пријавам овде, во НАСА </text>
<text sub="clublinks" start="346.806" dur="2.516"> ♪ Те молам, однесе ме во вселената на шатлот ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="349.322" dur="1.587"> Really Јас сум навистина во неволја затоа што </text>
<text sub="clublinks" start="350.909" dur="1.563"> ♪ дадилката е во локва крв ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="352.472" dur="2.158"> ♪ И жена ми и мојот син дојдоа дома </text>
<text sub="clublinks" start="354.63" dur="1.586"> И, рече зошто ќе ја убиеш дадилката, Господи </text>
<text sub="clublinks" start="356.216" dur="1.265"> ♪ Но, мене ме немаше </text>
<text sub="clublinks" start="357.481" dur="2.995"> Ran Избегав, и многу лорд како пејачот од киви ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="360.476" dur="1.272"> Now Сега сум во вселената ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="361.748" dur="2.221"> ♪ Ве молиме, обидете се и донесете ја целата храна ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="363.969" dur="2.592"> ♪ И хранливите материи што ми се потребни, до ISS </text>
<text sub="clublinks" start="366.561" dur="2.873"> ♪ Мојата ужасна алчност доведе до тоа да бидам убиен </text>
<text sub="clublinks" start="369.434" dur="1.294"> ♪ Треба да се убие ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="370.728" dur="2.61"> ♪ Јас сум најлошиот Господ од лордот Дејмон Хил ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="373.338" dur="1.228"> Was Тој беше возач на трки </text>
<text sub="clublinks" start="374.566" dur="1.473"> ♪ Не мислам дека тој беше претворен во Господ </text>
<text sub="clublinks" start="376.039" dur="1.546"> ♪ Можеше да рече Господ Алан Шеќер </text>
<text sub="clublinks" start="377.585" dur="1.373"> ♪ би бил обожавател ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="378.958" dur="2.792"> ♪ Кој беше последниот од вас момци во овој дел ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="381.75" dur="2.653"> ♪ Плукај го назад кон мене, да го огледало тој одраз ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="384.403" dur="1.836"> ♪ Од водата, гледам мала работа </text>
<text sub="clublinks" start="386.239" dur="1.17"> ♪ Погледни како змија </text>
<text sub="clublinks" start="387.409" dur="1.523"> ♪ но има малку ситни нозе legs </text>
<text sub="clublinks" start="388.932" dur="1.894"> ♪ Знаете дека сакам да го земам од Мексико </text>
<text sub="clublinks" start="390.826" dur="1.582"> 'Re Нелегално се извезуваат </text>
<text sub="clublinks" start="392.408" dur="2.557"> If И ако дознаам, ќе ве заебавам report </text>
<text sub="clublinks" start="394.965" dur="1.539"> C 'Предизвикај тие се толку проклети симпатични </text>
<text sub="clublinks" start="396.504" dur="1.198"> Feel Се чувствувам прилично зачуден </text>
<text sub="clublinks" start="397.702" dur="2.824"> Feel Се чувствувам интелигентно дека ги познавам овие мали ситни новости ts </text>
<text sub="clublinks" start="400.526" dur="2.489"> ♪ Некои од нив се црни, а некои се бели ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="403.015" dur="1.351"> Got Тие добија одличен слеп ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="404.366" dur="1.454"> ♪ среде ноќ </text>
<text sub="clublinks" start="405.82" dur="1.194"> ♪ Тие не се како риби </text>
<text sub="clublinks" start="407.014" dur="1.733"> ♪ но тие не се како водоземци </text>
<text sub="clublinks" start="408.747" dur="2.559"> ♪ Да, погледнете ги малите жабри и нивните мали екстремитети ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="411.306" dur="1.882"> Look Изгледаат вид на пердувено црвено </text>
<text sub="clublinks" start="413.188" dur="1.336"> ♪ Тоа е како тие да имаат мали перници ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="414.524" dur="1.309"> ♪ во страната на главата ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="415.833" dur="3.206"> ♪ Зошто ги сакав толку многу, кога бев насмевка (сакав да кажам дете очигледно) ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="419.039" dur="1.667"> Really Јас навистина ги сакам аксолотите, да </text>
<text sub="clublinks" start="420.706" dur="1.268"> ♪ Погледнете го на детето (и јасно дека требаше да се насмевна) ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="421.974" dur="2.247"> Always Тие секогаш се грицкаат, како квока ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="424.221" dur="2.424"> ♪ Така, ќе одам да одам во Мексико, со шише ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="426.645" dur="2.729"> „Јас пешачам“ до пештерата и обидете се да ја повикате во </text>
<text sub="clublinks" start="429.374" dur="3.139"> ♪ Кажи, малку аксолот, дај му нежен </text>
<text sub="clublinks" start="432.513" dur="2.66"> ♪ И ќе пливаше, до мене ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="435.173" dur="2.629"> Then И тогаш го транспортирам, надвор од земјата </text>
<text sub="clublinks" start="437.802" dur="1.447"> ♪ Како го ставам својот ќумур, ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="439.249" dur="1.549"> ♪е се шетав преку безбедноста </text>
<text sub="clublinks" start="440.798" dur="2.062"> ♪ Однесете го назад таму, јас би го обожавал ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="442.86" dur="1.059"> ♪е ме зјапаше me </text>
<text sub="clublinks" start="443.919" dur="0.905"> Itе го стопам на главата ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="444.824" dur="1.343"> Would Јас би рекол, ти си одличен ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="446.167" dur="2.556"> Then И тогаш ќе поканам околу мојот најдобар другар - лорд Лукан ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="448.723" dur="0.833"> ♪ Таму одиш ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="449.556" dur="0.894"> Ви благодарам што гледавте. </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="2.15"> Ве молиме, гледајте повеќе со плејлисти, овде. </text>
<text sub="clublinks" start="452.6" dur="1.09"> Претплатете се овде. </text>
<text sub="clublinks" start="453.69" dur="1.638"> Како, коментирај, сите тие работи. </text>
<text sub="clublinks" start="455.328" dur="1.172"> Извикувајќи, бај! </text>