BAPAN INI AKU MÉTAKKEUN INGGU subtitles

- Sareng di dieu, upami anjeun aya dina bagian ieu tina bagean saeutik ieu naon anu anjeun hoyong ngadangu rap perkawis? - [Pamirsa Anggota] Dinten minggu. - Ari poe minggu? (nonton seuri) Naon saran anu fuckin hebat! Mate, éta ngan kitu, leres dina kaayaan hidung urang! Kuring resep éta, tiis. Saha waé anu fuckin 'dibenci, tapi aranjeunna salah. Maranéhna nyaéta. Anjeun terang, panginten anjeunna, éta wengi Jumaah, Anjeun meureun resep, "Oh, naha kuring henteu tiasa nyebarkeun bal buluan gedé atanapi naon?" Poé saminggu. Bener kitu, anjeun didieu, naon anu anjeun badé rap perkawis? - [Pamirsa Anggota] tabung Fallopian. - Aya dua, pigmén warna sareng tabung fallopian. Urang bakal nyandak variasi warna, dina tabung fallopian. (nonton seuri) - Kuring yakin aranjeunna sadayana warna, sanés? Seueur, kitu. (nonton seuri) Panginten. Sareng tong janten kaluar sapertos anjeun atos tingali aranjeunna! Henteu aya anu katingali tabung fallopian. Kontol kuring janten ageung, kuring bangsat ningali aranjeunna sadayana Henteu! Oke, janten dinten minggu, variasi warna dina tabung fallopian, ngeureunkeun ngajelaskeun naon tabung fallopian. (nonton seuri) Naon, guys di tengah, naon anu anjeun badé rap perkawis? - [Anggota hadirin] Bulu raray anu goréng! - Bulu rai goréng, tiis. Ngan hoyong anjeun pariksa, éta sanés nunjukkeun kana kuring? Abdi-- (nonton seuri) Oh saé. Éh, buuk raray anu goréng, naon anu anjeun carioskeun nyaéta rambut raray anu paling awon? - [Anggota Hadir] Kumis. - Kumis? Oke, tiis. Maksad abdi anjeun ngagaduhan balé anu nuju angkat, anjeun milih kumis, moal! Kumis, halus, kumis. Poé saminggu. Variasi warna dina tabung fallopian. Sok atuh didieu, salami ieu sababaraha saran anu saé. Ku kituna hayu urang jaga. - [Anggota Pamirsa] Axolotls. - Axolotls, ah! (hadirin hadirin) - Yesus bangsat Kristus, naon salah anjeun? Hai, kami Asosiasi Axolotl Australia, Triple A, nuhun, gaduh waktos anu hébat, yeuh? Aranjeunna sato, tapi, sabab éta rada spesifik sareng Ecological, Kuring ngarasa yén éta saran adil. Sato sato ngan ukur ngeureunkeun jalma ngomong anjing sareng barang sapertos kitu. Upami anjeun henteu terang naon axolotls, aranjeunna mangrupikeun jenis jinis salamander salami éta hirup dina jaringan guha, ngan di Amérika Tengah, khususna, kuring pikir Méksiko. Sareng nya, jalu anjeun, kuring terang seueur perkawis kitu, (nonton seuri) Abdi resep lamun nyobian jalma-jalma dicandak, teras anjeun resep sapertos uh, nalika kuring tilu belas, Abdi hoyong cocolotl pisan, sabab kuring henteu gaduh babaturan. (nonton seuri) - Sok atuh didieu. - [Anggota Pamirsa] Brexit! - Naon? - [Anggota Pamirsa] Brexit! - Brexit teuing atra saran, kuring sieun. Kuring terang éta sacara harfiah aya lumangsung ayeuna, siga kieu mangrupikeun dinten akhir. Kami bakal réngsé acara ku nyekelan leungeun sareng nyanyi Auld Lang Syne éta bakal jadi hébat. - [Anggota hadirin] Astronot! - Gusti Lucan sareng astronot. Oke, Astronot Gusti Lucan, nuhun. Oh, anjeun kalebet saha anu terang Gusti Lucan, henteu? (audién ngagerit) Nah anjeun bakal terang dina rap, moal? (nonton seuri) Oke, tiis. Janten, kuring resep kanyataan yén sapertos 20 anjeun terang axolotls, tapi anjeun sapertos, dzat nyaéta Lord Lord anu maehan pamajikanana, teu, urang henteu kantos nguping anjeunna. Anjeunna dipercaya dipercaya cicing di Australia. Jadi, Astronot Lord Lucan, axolotls, buuk raray anu goréng, anu kumis, variasi warna dina tabung fallopian, sareng dinten minggu. Anu, aya sababaraha saran baller. Sareng ieu anu tiasa janten baller, rap gaya gaya. Éta mangrupikeun rap anu dilakukeun dina tempat éta tapi éta sadayana catetan, sanés ditulis atanapi skrip, moal katingal deui. Teu hariwang, éta moal janten shit sakumaha anjeun bakal dianggap! Kéngingkeun yén ngalahirkeun réréncangan kuring, hayu urang resep! (hadirin hadirin) Kuring milih rada rap rap, janten kami bungah teuing, awal teuing dina acara. (neunggeul rap) ♪ Rap anu teu acan kantos disaksian ♪ ♪ dinten karesep kuring dina minggu nyaéta Kemis ♪ ♪ Kusabab Thor Sareng Gusti ♪ ♪ Éta namina saurna, sareng kuring nyarios ♪ ♪ Balik tanggal hiji, anjeun parantos aya dinten Odin ♪ ♪ Kusabab éta Rebo ♪ ♪ Iseja jadi aneh ♪ ♪ Senén, dingaranan bulan, jangkauan ageung ♪ Minggu panonpoe, écés ♪ ♪ Sab, enya Saturnus, planét ♪ ♪ Yeah, tapi kajantenan Jumaah kajantenan ♪ ♪ Éta Freya, lain Gusti Norse kekerasan ♪ ♪ Naon anu terakhir yeuh, kuring tarik tiiseun ♪ ♪ Kami ngalakukeun sagala rupa, nuhun, kuring di surga ♪ ♪ Éta Norse Valhalla ngitung dinten minggu the ♪ Éta nyaéta tujuh ♪ ♪ Sareng Rebo, mangrupikeun dinten tihang ♪ ♪ Abdi henteu tiasa nangani ya ♪ ♪ Kuring sok nyebrang kaluarna, aya dina kalénder ♪ ♪ Kuring henteu hoyong éta ♪ ♪ Oh, kuring émut, Salasa, yeuh hayu atuh datang ♪ Sever Sareng dipotong hiji leungeun yeuh ♪ ♪ Éta naon anu dilakukeun ku Déwa Tew ♪ ♪ Jalma poho ngeunaan anjeunna ♪ ♪ Kuring murangkalih anjeun ♪ ♪ TYR sacara teknis dina dinten Tyr ♪ ♪ Ngagaduhan seueur senang, tahan leungeun sareng ayunan ♪ ♪ Henteu aya anu resep sareng dewa Norse ♪ ♪ Tapi éta henteu aneh ♪ ♪ Kuring katingali dina jinis awewe bikang ♪ ♪ Kuring neuteup ♪ ♪ kuring meunang kulit sirah saeutik ♪ Then Terus kuring nyelapkeun kana luhur alat kelamin ♪ ♪ Abdi milarian di sisi, yeuh kuring ningali anu kieu ♪ Éta spéktrum tepat dina rahim ♪ ♪ Kuring neuteup ka sisi, tur kuring senang ♪ ♪ Disambut ku naon anu ngirimkeun endog ♪ ♪ Ti ovarium ♪ ♪ Éta tabung fallopian ♪ ♪ Sareng yakin kana rahim éta gerak ♪ ♪ Anjeun ngan ukur mikir ♪ ♪ Kuring panginten éta sadayana vaginas, tapi henteu ♪ Amazing Heboh ♪ ♪ Sababaraha diantorkeun sareng sababaraha di antarana ngagurilap ♪ ♪ Sababaraha di antarana warna pink ♪ ♪ Sababaraha di antarana ungu ♪ ♪ Sababaraha diantarana kusam coklat ♪ ♪ Éta rada menyakiti ♪ ♪ Upami fallopi anjeun janten beige-y ♪ ♪ Jenis pikasieuneun, tapi tetep ♪ ♪ Aranjeunna ngadamel orok ♪ Right Éta leres ♪ ♪ Teras anjeun nyorong aranjeunna kaluar ti dinya ♪ ♪ Nalika orok ngalahir éta teu gaduh rambut raray ♪ ♪ Sareng upami éta, leres pisan, anjeun bakal nyukur wajahna ♪ ♪ Orok anu kumis, di tempat éta ♪ The Dina lambey, dina palate ♪ ♪ Anjeun bakal nyarios poko, orok, dipareuman, sakedik Bic ♪ ♪ Razor di payun ♪ ♪ Cukur kaluar biwir ♪ ♪ Leres, aya di dinya ♪ ♪ Kuring ngajantenkeun orok sapertos Adolf Hitler ♪ ♪ Naha Hitler ngagaduhan kumis? ♪ ♪ Ieu nalika anjeunna ngora? ♪ ♪ Panginten, sigana ♪ ♪ Heuh kuring ngarasa strung pisan ♪ ♪ Jiga Gusti anu ngajalankeun hukum tina nalika anjeunna maéhan nini ♪ ♪ Leres, kami terang ngeunaan ieu, anjeun henteu ngartos kuring ♪ ♪ Gusti Lucan, sanés hangin ', teu lootin' ♪ Ran Anjeunna kabur, dina karéta, ti Luton ♪ ♪ Éta stasiun karéta caket London ♪ ♪ angkat ka Cape Canaveral ♪ ♪ Leres, urang ngaguruh ♪ ♪ Tepat kana panto ♪ ♪ saur si nini, kuring mah ngan ukur kaca anjeunna ♪ ♪ Maka kuring kedah ngadaptarkeun ka dieu, ka NASA ♪ ♪ Punten, bawa kuring kana rohangan dina shuttle ♪ ♪ Kuring bener-bener kasulitan kusabab ♪ ♪ Ayah dina bungkus getih ♪ ♪ Sareng pamajikan sareng putra abdi sareng bumi ♪ ♪ Sareng saur anjeun kengingkeun maéhan si indung, Gusti ♪ ♪ Tapi kuring ical ♪ ♪ Kuring lumpat, sareng seueur Lorde sapertos penyanyi kiwi ♪ ♪ Kuring di rohangan ayeuna ♪ ♪ Punten kadieu cobi sareng kéngingkeun sadaya tuangeun ♪ ♪ Sareng nutrisi anu kuring peryogikeun, ka ISS ♪ ♪ Karakter kuring pikasieuneun ngarah ka kuring dibunuh ♪ ♪ Kudu ditelasan ♪ ♪ Kuring Gusti pangutan pangna saprak Lord Damon Hill ♪ ♪ Anjeunna supir balap ♪ ♪ Abdi henteu pikir anjeunna janten Gusti ♪ Bisa nyarios Gusti Alan Gula ♪ ♪ kuring bakal dipuja ♪ ♪ Naon anu pangahirna ti anjeun guys di bagian ieu ♪ ♪ Ngiduh deui atuh, yeuh gimme éta cerminan ♪ ♪ Leungiteun cai, abdi ningali barang anu leutik ♪ ♪ Lookin 'sapertos oray ♪ ♪ tapi éta meunang sababaraha suku leutik, ♪ ♪ Anjeun terang abdi hoyong nyandak ti Mexico ♪ ♪ Aranjeunna haram pikeun ékspor ♪ ♪ Sareng upami kuring terang, kuring bakal bangsat 'ngalaporkeun anjeun ♪ 'Ngahasilkeun aranjeunna lucu pisan ♪ kuring rada éléh ♪ ♪ Kuring ngarasa cerdas yén kuring terang énggal-énggal sanés ieu ♪ ♪ Sababaraha diantarana hideung, sareng sababaraha diantarana aya bodas ♪ ♪ Aranjeunna ngagaduhan visi buta hébat ♪ Di tengah wengi ♪ ♪ Aranjeunna henteu resep lauk ♪ Tapi aranjeunna henteu resep amfibi ians ♪ Leres, tingali gills sakedik sareng lambung awakna saeutik ♪ ♪ Aranjeunna katingali siga bulu wulu beureum ♪ ♪ Ieu sapertos aranjeunna ngagaduhan saeutik quills ills Dina sisi sirahna ♪ ♪ Kunaon kuring resep pisan ka aranjeunna, nalika kuring seuri (maksudna ngomong budak jelas) child ♪ Kuring bener-bener bogoh ka axolotls, yeuh ♪ ♪ Lookin 'pada murangkalih (sareng jelas éta sakuduna seuri) ♪ ♪ Aranjeunna teras nyengir, sapertos quokka ♪ ♪ Janten kuring angkat ka Mexico, nganggo botol ♪ ♪ Kuring nuju walkin 'ka guha, sareng cobi teras diciptakeun dina ♪ ♪ Ucapkeun, c'mon saeutik axolotl pasihan anu nyengir ♪ ♪ Sareng badé ngojay, langsung ka kuring ♪ ♪ teras kuring ngangkut éta, ka luar nagara ♪ ♪ Kumaha kuring nempatkeun bum kuring, ♪ ♪ Abdi ngalindung kana kaamanan ♪ ♪ Candak deui di dinya, kuring bakal sujud ♪ ♪ Éta atos teuteup ♪ Abdi tepuk dina sirahna ♪ ♪ Abdi hoyong, anjeun hébat ♪ ♪ Teras abdi bakal ngajak pasangan kuring sadaya - Lord Lucan ♪ ♪ Aya wae didieu ♪ Hatur nuhun pikeun nonton. Punten tingali deui sareng daptar puter, di dieu. Langgan di dieu. Siga, koméntar, sagala hal éta. Gorowok, permios!

BAPAN INI AKU MÉTAKKEUN INGGU

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="1.443"> - Sareng di dieu, upami anjeun aya dina bagian ieu </text>
<text sub="clublinks" start="1.443" dur="1.264"> tina bagean saeutik ieu </text>
<text sub="clublinks" start="2.707" dur="1.806"> naon anu anjeun hoyong ngadangu rap perkawis? </text>
<text sub="clublinks" start="5.98" dur="1.11"> - [Pamirsa Anggota] Dinten minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="7.09" dur="0.975"> - Ari poe minggu? </text>
<text sub="clublinks" start="8.065" dur="0.833"> (nonton seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="8.898" dur="2.012"> Naon saran anu fuckin hebat! </text>
<text sub="clublinks" start="10.91" dur="2.16"> Mate, éta ngan kitu, leres dina kaayaan hidung urang! </text>
<text sub="clublinks" start="13.07" dur="1.59"> Kuring resep éta, tiis. </text>
<text sub="clublinks" start="14.66" dur="1.22"> Saha waé anu fuckin 'dibenci, </text>
<text sub="clublinks" start="15.88" dur="0.833"> tapi aranjeunna salah. </text>
<text sub="clublinks" start="16.713" dur="1.047"> Maranéhna nyaéta. </text>
<text sub="clublinks" start="17.76" dur="1.01"> Anjeun terang, panginten anjeunna, </text>
<text sub="clublinks" start="18.77" dur="0.833"> éta wengi Jumaah, </text>
<text sub="clublinks" start="19.603" dur="0.833"> Anjeun meureun resep, </text>
<text sub="clublinks" start="20.436" dur="2.464"> "Oh, naha kuring henteu tiasa nyebarkeun bal buluan gedé atanapi naon?" </text>
<text sub="clublinks" start="22.9" dur="0.833"> Poé saminggu. </text>
<text sub="clublinks" start="23.733" dur="2.692"> Bener kitu, anjeun didieu, naon anu anjeun badé rap perkawis? </text>
<text sub="clublinks" start="26.425" dur="1.185"> - [Pamirsa Anggota] tabung Fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="27.61" dur="3.43"> - Aya dua, pigmén warna sareng tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="31.04" dur="3.19"> Urang bakal nyandak variasi warna, </text>
<text sub="clublinks" start="34.23" dur="1.354"> dina tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="35.584" dur="2.113"> (nonton seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="37.697" dur="2.423"> - Kuring yakin aranjeunna sadayana warna, sanés? </text>
<text sub="clublinks" start="40.12" dur="0.856"> Seueur, kitu. </text>
<text sub="clublinks" start="40.976" dur="1.164"> (nonton seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="42.14" dur="1.43"> Panginten. </text>
<text sub="clublinks" start="43.57" dur="1.16"> Sareng tong janten kaluar sapertos anjeun atos tingali aranjeunna! </text>
<text sub="clublinks" start="44.73" dur="2.44"> Henteu aya anu katingali tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="47.17" dur="2.09"> Kontol kuring janten ageung, kuring bangsat ningali aranjeunna sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="49.26" dur="0.833"> Henteu! </text>
<text sub="clublinks" start="51.67" dur="1.38"> Oke, janten dinten minggu, </text>
<text sub="clublinks" start="53.05" dur="2.25"> variasi warna dina tabung fallopian, </text>
<text sub="clublinks" start="55.3" dur="1.668"> ngeureunkeun ngajelaskeun naon tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="56.968" dur="2.562"> (nonton seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="59.53" dur="1.98"> Naon, guys di tengah, naon anu anjeun badé rap perkawis? </text>
<text sub="clublinks" start="61.51" dur="0.89"> - [Anggota hadirin] Bulu raray anu goréng! </text>
<text sub="clublinks" start="62.4" dur="1.88"> - Bulu rai goréng, tiis. </text>
<text sub="clublinks" start="64.28" dur="1.73"> Ngan hoyong anjeun pariksa, éta sanés nunjukkeun kana kuring? </text>
<text sub="clublinks" start="66.01" dur="0.927"> Abdi-- </text>
<text sub="clublinks" start="66.937" dur="0.833"> (nonton seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="67.77" dur="0.833"> Oh saé. </text>
<text sub="clublinks" start="68.603" dur="0.833"> Éh, buuk raray anu goréng, </text>
<text sub="clublinks" start="69.436" dur="1.937"> naon anu anjeun carioskeun nyaéta rambut raray anu paling awon? </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.833"> - [Anggota Hadir] Kumis. </text>
<text sub="clublinks" start="73.639" dur="0.941"> - Kumis? </text>
<text sub="clublinks" start="74.58" dur="0.833"> Oke, tiis. </text>
<text sub="clublinks" start="75.413" dur="1.947"> Maksad abdi anjeun ngagaduhan balé anu nuju angkat, </text>
<text sub="clublinks" start="77.36" dur="1.86"> anjeun milih kumis, moal! </text>
<text sub="clublinks" start="79.22" dur="1.93"> Kumis, halus, kumis. </text>
<text sub="clublinks" start="81.15" dur="0.833"> Poé saminggu. </text>
<text sub="clublinks" start="81.983" dur="2.447"> Variasi warna dina tabung fallopian. </text>
<text sub="clublinks" start="84.43" dur="2.24"> Sok atuh didieu, salami ieu sababaraha saran anu saé. </text>
<text sub="clublinks" start="86.67" dur="1.123"> Ku kituna hayu urang jaga. </text>
<text sub="clublinks" start="87.793" dur="1.036"> - [Anggota Pamirsa] Axolotls. </text>
<text sub="clublinks" start="88.829" dur="1.388"> - Axolotls, ah! </text>
<text sub="clublinks" start="90.217" dur="1.233"> (hadirin hadirin) </text>
<text sub="clublinks" start="91.45" dur="2.83"> - Yesus bangsat Kristus, naon salah anjeun? </text>
<text sub="clublinks" start="94.28" dur="1.98"> Hai, kami Asosiasi Axolotl Australia, </text>
<text sub="clublinks" start="96.26" dur="2.56"> Triple A, nuhun, gaduh waktos anu hébat, yeuh? </text>
<text sub="clublinks" start="98.82" dur="1.2"> Aranjeunna sato, tapi, </text>
<text sub="clublinks" start="101.12" dur="2.12"> sabab éta rada spesifik sareng Ecological, </text>
<text sub="clublinks" start="103.24" dur="2.06"> Kuring ngarasa yén éta saran adil. </text>
<text sub="clublinks" start="105.3" dur="1.23"> Sato sato ngan ukur ngeureunkeun jalma ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="106.53" dur="1.34"> anjing sareng barang sapertos kitu. </text>
<text sub="clublinks" start="107.87" dur="1.32"> Upami anjeun henteu terang naon axolotls, </text>
<text sub="clublinks" start="109.19" dur="3.2"> aranjeunna mangrupikeun jenis jinis salamander salami </text>
<text sub="clublinks" start="112.39" dur="1.58"> éta hirup dina jaringan guha, </text>
<text sub="clublinks" start="113.97" dur="2.64"> ngan di Amérika Tengah, khususna, kuring pikir Méksiko. </text>
<text sub="clublinks" start="116.61" dur="2.171"> Sareng nya, jalu anjeun, kuring terang seueur perkawis kitu, </text>
<text sub="clublinks" start="118.781" dur="1.739"> (nonton seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="120.52" dur="1.74"> Abdi resep lamun nyobian jalma-jalma dicandak, </text>
<text sub="clublinks" start="122.26" dur="1.65"> teras anjeun resep sapertos uh, nalika kuring tilu belas, </text>
<text sub="clublinks" start="123.91" dur="1.16"> Abdi hoyong cocolotl pisan, </text>
<text sub="clublinks" start="125.07" dur="1.436"> sabab kuring henteu gaduh babaturan. </text>
<text sub="clublinks" start="126.506" dur="1.844"> (nonton seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="128.35" dur="1.1"> - Sok atuh didieu. </text>
<text sub="clublinks" start="129.45" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Brexit! </text>
<text sub="clublinks" start="130.283" dur="0.833"> - Naon? </text>
<text sub="clublinks" start="131.116" dur="0.833"> - [Anggota Pamirsa] Brexit! </text>
<text sub="clublinks" start="131.949" dur="1.331"> - Brexit teuing atra saran, kuring sieun. </text>
<text sub="clublinks" start="133.28" dur="1.99"> Kuring terang éta sacara harfiah aya lumangsung ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="135.27" dur="1.8"> siga kieu mangrupikeun dinten akhir. </text>
<text sub="clublinks" start="137.07" dur="0.85"> Kami bakal réngsé acara </text>
<text sub="clublinks" start="137.92" dur="1.98"> ku nyekelan leungeun sareng nyanyi Auld Lang Syne </text>
<text sub="clublinks" start="139.9" dur="1.867"> éta bakal jadi hébat. </text>
<text sub="clublinks" start="141.767" dur="1.473"> - [Anggota hadirin] Astronot! </text>
<text sub="clublinks" start="143.24" dur="1.44"> - Gusti Lucan sareng astronot. </text>
<text sub="clublinks" start="144.68" dur="3.14"> Oke, Astronot Gusti Lucan, nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="147.82" dur="2.418"> Oh, anjeun kalebet saha anu terang Gusti Lucan, henteu? </text>
<text sub="clublinks" start="150.238" dur="0.852"> (audién ngagerit) </text>
<text sub="clublinks" start="151.09" dur="1.639"> Nah anjeun bakal terang dina rap, moal? </text>
<text sub="clublinks" start="152.729" dur="1.971"> (nonton seuri) </text>
<text sub="clublinks" start="154.7" dur="0.833"> Oke, tiis. </text>
<text sub="clublinks" start="155.533" dur="2.467"> Janten, kuring resep kanyataan yén sapertos 20 anjeun terang axolotls, </text>
<text sub="clublinks" start="158" dur="2.57"> tapi anjeun sapertos, dzat nyaéta Lord Lord </text>
<text sub="clublinks" start="160.57" dur="2.33"> anu maehan pamajikanana, teu, urang henteu kantos nguping anjeunna. </text>
<text sub="clublinks" start="162.9" dur="3.03"> Anjeunna dipercaya dipercaya cicing di Australia. </text>
<text sub="clublinks" start="165.93" dur="3.63"> Jadi, Astronot Lord Lucan, axolotls, </text>
<text sub="clublinks" start="169.56" dur="2.13"> buuk raray anu goréng, anu kumis, </text>
<text sub="clublinks" start="171.69" dur="2"> variasi warna dina tabung fallopian, </text>
<text sub="clublinks" start="173.69" dur="0.943"> sareng dinten minggu. </text>
<text sub="clublinks" start="174.633" dur="2.347"> Anu, aya sababaraha saran baller. </text>
<text sub="clublinks" start="176.98" dur="2.153"> Sareng ieu anu tiasa janten baller, rap gaya gaya. </text>
<text sub="clublinks" start="179.133" dur="1.637"> Éta mangrupikeun rap anu dilakukeun dina tempat éta </text>
<text sub="clublinks" start="180.77" dur="1.711"> tapi éta sadayana catetan, sanés ditulis atanapi skrip, </text>
<text sub="clublinks" start="182.481" dur="1.299"> moal katingal deui. </text>
<text sub="clublinks" start="183.78" dur="2.03"> Teu hariwang, éta moal janten shit sakumaha </text>
<text sub="clublinks" start="185.81" dur="1.38"> anjeun bakal dianggap! </text>
<text sub="clublinks" start="187.19" dur="2.66"> Kéngingkeun yén ngalahirkeun réréncangan kuring, hayu urang resep! </text>
<text sub="clublinks" start="189.85" dur="2.833"> (hadirin hadirin) </text>
<text sub="clublinks" start="194.134" dur="2.146"> Kuring milih rada rap rap, janten kami bungah teuing, </text>
<text sub="clublinks" start="196.28" dur="1.1"> awal teuing dina acara. </text>
<text sub="clublinks" start="198.684" dur="2.25"> (neunggeul rap) </text>
<text sub="clublinks" start="202.348" dur="1.866"> ♪ Rap anu teu acan kantos disaksian ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="204.214" dur="1.667"> ♪ dinten karesep kuring dina minggu nyaéta Kemis ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="205.881" dur="1.886"> ♪ Kusabab Thor Sareng Gusti ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="207.767" dur="2.375"> ♪ Éta namina saurna, sareng kuring nyarios ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="210.142" dur="2.039"> ♪ Balik tanggal hiji, anjeun parantos aya dinten Odin ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="212.181" dur="1.062"> ♪ Kusabab éta Rebo ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="213.243" dur="1.48"> ♪ Iseja jadi aneh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="214.723" dur="2.546"> ♪ Senén, dingaranan bulan, jangkauan ageung ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="217.269" dur="2.057"> Minggu panonpoe, écés ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="219.326" dur="2.088"> ♪ Sab, enya Saturnus, planét ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="221.414" dur="1.88"> ♪ Yeah, tapi kajantenan Jumaah kajantenan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="223.294" dur="2.597"> ♪ Éta Freya, lain Gusti Norse kekerasan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="225.891" dur="2.83"> ♪ Naon anu terakhir yeuh, kuring tarik tiiseun ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="228.721" dur="2.411"> ♪ Kami ngalakukeun sagala rupa, nuhun, kuring di surga ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="231.132" dur="1.964"> ♪ Éta Norse Valhalla ngitung dinten minggu the </text>
<text sub="clublinks" start="233.096" dur="0.833"> ♪ Éta nyaéta tujuh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="233.929" dur="1.814"> ♪ Sareng Rebo, mangrupikeun dinten tihang ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="235.743" dur="1.379"> ♪ Abdi henteu tiasa nangani ya ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="237.122" dur="2.658"> ♪ Kuring sok nyebrang kaluarna, aya dina kalénder ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="239.78" dur="1.132"> ♪ Kuring henteu hoyong éta ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="240.912" dur="3.028"> ♪ Oh, kuring émut, Salasa, yeuh hayu atuh datang ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="243.94" dur="1.562"> Sever Sareng dipotong hiji leungeun yeuh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="245.502" dur="1.766"> ♪ Éta naon anu dilakukeun ku Déwa Tew ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="247.268" dur="1.919"> ♪ Jalma poho ngeunaan anjeunna ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="249.187" dur="1.135"> ♪ Kuring murangkalih anjeun ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="250.322" dur="2.684"> ♪ TYR sacara teknis dina dinten Tyr ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="253.006" dur="2.162"> ♪ Ngagaduhan seueur senang, tahan leungeun sareng ayunan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="255.168" dur="1.32"> ♪ Henteu aya anu resep sareng dewa Norse ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="256.488" dur="1.394"> ♪ Tapi éta henteu aneh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="257.882" dur="3.003"> ♪ Kuring katingali dina jinis awewe bikang ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="260.885" dur="0.887"> ♪ Kuring neuteup ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="261.772" dur="1.504"> ♪ kuring meunang kulit sirah saeutik ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="263.276" dur="2.728"> Then Terus kuring nyelapkeun kana luhur alat kelamin ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="266.004" dur="2.673"> ♪ Abdi milarian di sisi, yeuh kuring ningali anu kieu </text>
<text sub="clublinks" start="268.677" dur="2.645"> ♪ Éta spéktrum tepat dina rahim ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="271.322" dur="2.612"> ♪ Kuring neuteup ka sisi, tur kuring senang ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="273.934" dur="2.068"> ♪ Disambut ku naon anu ngirimkeun endog ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="276.002" dur="1.194"> ♪ Ti ovarium ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="277.196" dur="1.817"> ♪ Éta tabung fallopian ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="279.013" dur="2.691"> ♪ Sareng yakin kana rahim éta gerak ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="281.704" dur="1.005"> ♪ Anjeun ngan ukur mikir ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="282.709" dur="2.371"> ♪ Kuring panginten éta sadayana vaginas, tapi henteu ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="285.08" dur="0.833"> Amazing Heboh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="285.913" dur="1.936"> ♪ Sababaraha diantorkeun sareng sababaraha di antarana ngagurilap ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="287.849" dur="1.227"> ♪ Sababaraha di antarana warna pink ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="289.076" dur="1.463"> ♪ Sababaraha di antarana ungu ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="290.539" dur="1.302"> ♪ Sababaraha diantarana kusam coklat ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="291.841" dur="1.195"> ♪ Éta rada menyakiti ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="293.036" dur="2.852"> ♪ Upami fallopi anjeun janten beige-y ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="295.888" dur="1.303"> ♪ Jenis pikasieuneun, tapi tetep ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="297.191" dur="1.405"> ♪ Aranjeunna ngadamel orok ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="298.596" dur="0.833"> Right Éta leres ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="299.429" dur="1.916"> ♪ Teras anjeun nyorong aranjeunna kaluar ti dinya ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="301.345" dur="2.516"> ♪ Nalika orok ngalahir éta teu gaduh rambut raray ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="303.861" dur="2.432"> ♪ Sareng upami éta, leres pisan, anjeun bakal nyukur wajahna ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="306.293" dur="2.627"> ♪ Orok anu kumis, di tempat éta ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="308.92" dur="1.663"> The Dina lambey, dina palate ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="310.583" dur="3.202"> ♪ Anjeun bakal nyarios poko, orok, dipareuman, sakedik Bic ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="313.785" dur="0.978"> ♪ Razor di payun ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="314.763" dur="1.177"> ♪ Cukur kaluar biwir ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="315.94" dur="1.395"> ♪ Leres, aya di dinya ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="317.335" dur="2.447"> ♪ Kuring ngajantenkeun orok sapertos Adolf Hitler ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="319.782" dur="1.7"> ♪ Naha Hitler ngagaduhan kumis? ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="321.482" dur="1.401"> ♪ Ieu nalika anjeunna ngora? ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="322.883" dur="1.305"> ♪ Panginten, sigana ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="324.188" dur="1.215"> ♪ Heuh kuring ngarasa strung pisan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="325.403" dur="2.859"> ♪ Jiga Gusti anu ngajalankeun hukum tina nalika anjeunna maéhan nini ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="328.262" dur="2.631"> ♪ Leres, kami terang ngeunaan ieu, anjeun henteu ngartos kuring ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="330.893" dur="2.472"> ♪ Gusti Lucan, sanés hangin ', teu lootin' ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="333.365" dur="2.715"> Ran Anjeunna kabur, dina karéta, ti Luton ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="336.08" dur="2.139"> ♪ Éta stasiun karéta caket London ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="338.219" dur="1.598"> ♪ angkat ka Cape Canaveral ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="339.817" dur="0.977"> ♪ Leres, urang ngaguruh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="340.794" dur="1.263"> ♪ Tepat kana panto ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="342.057" dur="2.254"> ♪ saur si nini, kuring mah ngan ukur kaca anjeunna ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="344.311" dur="2.495"> ♪ Maka kuring kedah ngadaptarkeun ka dieu, ka NASA ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="346.806" dur="2.516"> ♪ Punten, bawa kuring kana rohangan dina shuttle ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="349.322" dur="1.587"> ♪ Kuring bener-bener kasulitan kusabab ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="350.909" dur="1.563"> ♪ Ayah dina bungkus getih ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="352.472" dur="2.158"> ♪ Sareng pamajikan sareng putra abdi sareng bumi ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="354.63" dur="1.586"> ♪ Sareng saur anjeun kengingkeun maéhan si indung, Gusti ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="356.216" dur="1.265"> ♪ Tapi kuring ical ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="357.481" dur="2.995"> ♪ Kuring lumpat, sareng seueur Lorde sapertos penyanyi kiwi ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="360.476" dur="1.272"> ♪ Kuring di rohangan ayeuna ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="361.748" dur="2.221"> ♪ Punten kadieu cobi sareng kéngingkeun sadaya tuangeun ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="363.969" dur="2.592"> ♪ Sareng nutrisi anu kuring peryogikeun, ka ISS ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="366.561" dur="2.873"> ♪ Karakter kuring pikasieuneun ngarah ka kuring dibunuh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="369.434" dur="1.294"> ♪ Kudu ditelasan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="370.728" dur="2.61"> ♪ Kuring Gusti pangutan pangna saprak Lord Damon Hill ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="373.338" dur="1.228"> ♪ Anjeunna supir balap ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="374.566" dur="1.473"> ♪ Abdi henteu pikir anjeunna janten Gusti </text>
<text sub="clublinks" start="376.039" dur="1.546"> ♪ Bisa nyarios Gusti Alan Gula ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="377.585" dur="1.373"> ♪ kuring bakal dipuja ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="378.958" dur="2.792"> ♪ Naon anu pangahirna ti anjeun guys di bagian ieu ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="381.75" dur="2.653"> ♪ Ngiduh deui atuh, yeuh gimme éta cerminan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="384.403" dur="1.836"> ♪ Leungiteun cai, abdi ningali barang anu leutik ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="386.239" dur="1.17"> ♪ Lookin 'sapertos oray ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="387.409" dur="1.523"> ♪ tapi éta meunang sababaraha suku leutik, ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="388.932" dur="1.894"> ♪ Anjeun terang abdi hoyong nyandak ti Mexico ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="390.826" dur="1.582"> ♪ Aranjeunna haram pikeun ékspor ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="392.408" dur="2.557"> ♪ Sareng upami kuring terang, kuring bakal bangsat 'ngalaporkeun anjeun ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="394.965" dur="1.539"> 'Ngahasilkeun aranjeunna lucu pisan </text>
<text sub="clublinks" start="396.504" dur="1.198"> ♪ kuring rada éléh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="397.702" dur="2.824"> ♪ Kuring ngarasa cerdas yén kuring terang énggal-énggal sanés ieu ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="400.526" dur="2.489"> ♪ Sababaraha diantarana hideung, sareng sababaraha diantarana aya bodas ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="403.015" dur="1.351"> ♪ Aranjeunna ngagaduhan visi buta hébat ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="404.366" dur="1.454"> Di tengah wengi ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="405.82" dur="1.194"> ♪ Aranjeunna henteu resep lauk ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="407.014" dur="1.733"> Tapi aranjeunna henteu resep amfibi ians </text>
<text sub="clublinks" start="408.747" dur="2.559"> ♪ Leres, tingali gills sakedik sareng lambung awakna saeutik ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="411.306" dur="1.882"> ♪ Aranjeunna katingali siga bulu wulu beureum ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="413.188" dur="1.336"> ♪ Ieu sapertos aranjeunna ngagaduhan saeutik quills ills </text>
<text sub="clublinks" start="414.524" dur="1.309"> Dina sisi sirahna ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="415.833" dur="3.206"> ♪ Kunaon kuring resep pisan ka aranjeunna, nalika kuring seuri (maksudna ngomong budak jelas) child </text>
<text sub="clublinks" start="419.039" dur="1.667"> ♪ Kuring bener-bener bogoh ka axolotls, yeuh ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="420.706" dur="1.268"> ♪ Lookin 'pada murangkalih (sareng jelas éta sakuduna seuri) ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="421.974" dur="2.247"> ♪ Aranjeunna teras nyengir, sapertos quokka ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="424.221" dur="2.424"> ♪ Janten kuring angkat ka Mexico, nganggo botol ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="426.645" dur="2.729"> ♪ Kuring nuju walkin 'ka guha, sareng cobi teras diciptakeun dina ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="429.374" dur="3.139"> ♪ Ucapkeun, c'mon saeutik axolotl pasihan anu nyengir ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="432.513" dur="2.66"> ♪ Sareng badé ngojay, langsung ka kuring ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="435.173" dur="2.629"> ♪ teras kuring ngangkut éta, ka luar nagara ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="437.802" dur="1.447"> ♪ Kumaha kuring nempatkeun bum kuring, ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="439.249" dur="1.549"> ♪ Abdi ngalindung kana kaamanan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="440.798" dur="2.062"> ♪ Candak deui di dinya, kuring bakal sujud ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="442.86" dur="1.059"> ♪ Éta atos teuteup ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="443.919" dur="0.905"> Abdi tepuk dina sirahna ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="444.824" dur="1.343"> ♪ Abdi hoyong, anjeun hébat ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="446.167" dur="2.556"> ♪ Teras abdi bakal ngajak pasangan kuring sadaya - Lord Lucan ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="448.723" dur="0.833"> ♪ Aya wae didieu ♪ </text>
<text sub="clublinks" start="449.556" dur="0.894"> Hatur nuhun pikeun nonton. </text>
<text sub="clublinks" start="450.45" dur="2.15"> Punten tingali deui sareng daptar puter, di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="452.6" dur="1.09"> Langgan di dieu. </text>
<text sub="clublinks" start="453.69" dur="1.638"> Siga, koméntar, sagala hal éta. </text>
<text sub="clublinks" start="455.328" dur="1.172"> Gorowok, permios! </text>