Rincian sekolah Arizona riwayat sejarah pendaptaran JJ Vallow subtitles

KAMI KAMI KITA KULIT KITA KULIT NGENTEN KITA NGEBAB MACING TENAGA KITA KELUARGA NGENTOTA SITUASI KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA CHARLES KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA TAMADAN lan KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA CHARLES lan LORI SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, lan SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, Lan padha-padha SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, lan ANAK-ANAK CHARLES lan LORI VALLOW, lan ANAK-ANAK CHARLES lan LORI VALLOW, LAN TEMA JJ. PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. ING PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PUTIH 7-Taun PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PUTIH 7-Taun kepungkur JJ. PUTIH 7-Taun kepungkur JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LAGI JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LELAKON ING MISA JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LELAKON ING GRATIS JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUH NUNGGUL LIMA PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUH NUNGGUL LIMA PULIH KANGGO 7-taun wis nate ngenteni limang wulan suwene - PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUL NUNG MUNGGUL JAWA LIMA BULAN-- BISAN PULIH KANGGO 7-taun wis nate ngenteni LIMA BULAN-- SONG DENGAN Wis GAMPANG LIMA BULAN-- SONG DENGAN Wis GAMPANG LIMA BULAN-- SONG DENGAN DENGAN ING Wis NAMPANG UNTUK LIMA BULAN-- SONG DENGAN ING SISIS Nate Mawar kanggo LIMANG BULAN - SONG DENGAN JENIS-JENIS SISIS NUNGGUL INGGAL BULAN-BULAN - SONG DENGAN ING SISTER TYLEE RYAN. BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. APP BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN APP US BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN APP DIGUNAKAN BY BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. APP AN sing Gunakake JJ'S LIRIK JENIS SISTER. APP AN sing Gunakake JJ'S LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA SHOWS APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA MENGIKUT APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA MENGIKUT APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA MENGIKUT APA UNTIL SEKOLAH ING ARIZONA Nuduhake UP UNTIL SEKOLAH ING ARIZONA Nuduhake UP UNTIL LAST SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUTAN UP UNTIL MINGGU LENGKAP - SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUT ING UNTIL Pungkasan WAKTU - LORI SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUT ING UNTIL Pungkasan WAKTU - LORI WAS NAMPAHKE ING UNTUK PINGGAR LENGKAP MINGGU- LORI NAMPAHKE ING UNTUK LENGKAP MINGGU - LORI KANGGO MUNGSA Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKAN Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKEN INI Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKI APP Pungkasan Minggu - LORI NATE MENGGUNAKI APP MINGGU Pungkasan - LORI NATE MENGGUNAKI APP TO Pungkasan Minggu - LORI NATE MENGGUNAKI APP TO MONITOR Pungkasan Minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKAN APP TO MONITOR JJ'S Kasedhiya Nggunakake APP TO MONITOR JJ'S Kasedhiya Nggunakake APP TO MONITOR JJ'S CLASSROOM Kasedhiya Nggunakake APP TO AKTIVITI KELAS MONITOR JJ. KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO TO KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KITA KANGGO KENE AKTIVITI CLASSROOM. KITA KANGGO KENE AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan iki AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan dheweke AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan kita Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan kita Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan sing uga diwulangake KITA NGANGGO KANGGO ING NGENTANG APA YANG KANGGO MUNGGUL ULANG Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan manawa kita mulang menyang KITA NGANGGO KANGGO ING NGET ING KENE DENGAN KITA NGAKTENGAH ING KANGGO ING liyane babagan sing uga kita arep menyang ING liyane babagan sing uga maca menyang sekolah. DIPANGGULHI KE SEKOLAH. DIPANGGULHI KE SEKOLAH. IN DIPANGGULHI KE SEKOLAH. MBALENI, DIPANGGULHI KE SEKOLAH. ING RETURN, KAMI DIPANGGULHI KE SEKOLAH. ING RETURN, KANGGO KAMU SEKOLAH. ING RETURN, KANGGO KAMU SEKOLAH. ING RETURN, INGLET MISTY KAMI SEKOLAH. ING RETURN, INGLET KAMU INGLET ora diwatesi SEKOLAH. ING RETURN, INGLET KAMU INGLET UNGGUL A ING RETURN, INGLET KAMU INGLET UNGGUL A ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO PIRANG ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO LENGKAP. INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APO INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. KANGGO INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH TIMELINE sing luwih apik. APA KANGGO NUNGGUH APA KANGGO NUNGGUH JJ'S PEKAN JJ KENYATAAN JJ KESELIMAAN JJ ING A KESELIMAAN JJ BISA KANGGO KESELIMAAN JJ BISAN ING NGENTOT KESELIMAAN JJ ING NGETANGSA A KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. KANGGO KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. SAIKI KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, ING BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SARI ING KANGGO, ING KANGGO SEKOLAH ING KABEH SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SUKUJAWA SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO INGKANG KONSEP SEKOLAH ING SEKOLAH DENGAN KONEKSI KANGGO SEKOLAH SUKU BASA KONEKTEK KANGGO SEKOLAH KANGGO INGKANG ANTARA KONKLIMAT KANGGO SEKOLAH KANGGO INGKANG ANTARA KONEKTIF KANGGO LAN KANGGO INGKAP TANGGO KONTEKNEK KANGGO BASA KONFLIK ANTARA LORI lan LORI KANGGO INGKANG ANTARA KONEKSI KANGGO LAN LORI. ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI Miwiti ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI Miwiti ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KITA MUNGSA ING FEBRUARI LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 IN LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA DENGAN KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS ATTENDING 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS SEKOLAH MENENGAH 2019 IN GILBERT, ARIZONA MACAM JJ VALLOW IS SEKOLAH MENENGAH NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH AT NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH ING INSAN ING JJ VALLOW IS SEKOLAH NGENTOTA INSTITUTE LAURENS NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH INSTITUTE ING LAIN ATTENDING SEKOLAH INSTITUT KANGGO GAMPANG SEKOLAH ING INTITAN UNTUK PENDIDIKAN, ATTENDING SEKOLAH INSTITUT UNTUK PENDIDIKAN, Utawa ATTENDING SEKOLAH INSTITUT UNTUK PENDIDIKAN, Utawa Urip INSTITUT JAMINAN UNTUK PENDIDIKAN, Utawa Urip INSTITUT LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN INSTITUS PELANCONGAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA INSTITUS LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN FEBRUARI 5TH, INSTITUS PELANCONGAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ INSTITUT JAMINAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN FEBRUARI 5TH, JJ IS ABSENT PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS ING PENTING PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS ING AKSARI AKHARI. ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. SUKA ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. HARI INI ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. PULIK ING PUTIH ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. SIJI PARI KANGGO, BUKU LAGI DARI SEKOLAH. SIJI PARI KANGGO, BUKU LAMPIRAN DARI SEKOLAH. SIJARI PARI KULIT, INGKANG PILIHAN LAGI DARI SEKOLAH. NATE NGENTOT PESANGGO, NATE MANAJE LAGI DARI SEKOLAH. SIJI DARI LATER, MUDAH NAMPIL SEKOLAH, SIJI DARI LATER, MUDAH NAMPIL SEKOLAH, HARI ING NGENTOT, NATE MENGGELAR SEKOLAH, KELULUSAN HARI ING NGENTOT, NATE ING SEKOLAH, NUTI LORI HARI ING NGANGGO, NANGGALKE ING SEKOLAH, KELULUSAN LORI HAD WILIS SEKOLAH, KLASIK LORI NATE SEKOLAH, MUNTUT LORI HAD "WANG NATE SEKOLAH, MENJAWA LORI DADI "KANGGO WANGSA" NATE SEKOLAH, KLAWI LORI HAD "GAMPANG GOLEKTOR" Lan WILIS SEKOLAH, NUTI LORI DADI "NGAPAK KAMPUNG" Lan WIS TUTUP LORI HAD "NGGO KANGGO" ARAWA KULITAN LORI HAD "NGAKLIMATI KANGGO" Lan ING WARNA TUTUP LORI HAD "NGGO KANGGO" ARAWA ING NGANGGO "KANGGO TANGGO" Lan ING NGANGGO LIRIK "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. SHE "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. DHEWEKE WIS "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. SHE HAD JUGA GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD JUGA GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI SEDAP GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI DONGENG TO GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI NGEDALAKEN KANGGO AN VOICES. SHE HAD SAIKI NGEDALAKEN KANGGO AN VOICES. SHE HAD BASA SAIKI ING UNDANG-UNDANG VOICES. SHE HAD SAIKI DONGENG ING GRATIS UNKNOWN. GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. ING GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. KANGGO GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. ING SAMYARI, GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA BASA LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA INGKANG SUTI LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES INGKE SANG DATI LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA INGKAH Dheweke Munggah A HARI INGGRIS, MANGSA INGKAH Dheweke Munggah A HARI INGGRIS, CHARLES SINI DENGI AKTIF HARI INGGRIS, CHARLES INGKE SANGSA DENGAN ORDER TINDAK HARI SANGGANG DENGAN ORDER TINDAK SENTIASA DENGAN MANAJAWA TINDAKAN TINDAK DIGANGGAL HARI SANGSA NGADI LORI LUKU TINDEKA. LUKU ORDER PANGGILAN LORI. LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..HE LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..HE TELLS LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..WAK KENE ING Urip LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..WAK KENE NENG NENG GAWA LORI LAMPIRAN. AND..WAK KENE NENG NENG GAWA LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGALAKAN KANGGO NENG MENGIKUT LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA KULIT JJ LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGELENG KANGGO WULANGAN JJ OUT LORI LAMPIRAN. Lan..WE NJAWA TENGAH KANGGO MUNGGUL JJ SARI SARI Lan..WE NJAWA TENGAH KANGGO MUNGGUL JJ SARI SARI Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA KANGGO Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH DAN Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH LAN TENGING Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH lan NENG DIDI Narik JJ TANPA SEKOLAH LAN NENG DIDANG Narik JJ TANPA ING SEKOLAH lan NENG GAWA DENGAN Narik JJ TANPA SEKOLAH LAN NENG JAWA KANGGO Narik JJ TANPA ING SEKOLAH lan NENG GAWA TARI ING NEGARA Narik JJ TANPA SEKOLAH lan NENG GAWA TARI ING NEGARA Narik JJ TANPA SEKOLAH lan NENG GAWA TANGGO ING NEGARA UNTIL HE SEKOLAH lan NENG GAMPANG ING NEGARA NEGARA BASA SEKOLAH lan MENGIKUT DENGI NEGARA NEGARA ING ING ING Slamet. SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI LATER, SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI INGKANG, BUKU KANGGO. HARI INGKANG, BUKU KANGGO. HARI ING NGAHLIM, MAJLIS FILES KANGGO. HARI LATER, CHARLES FILES KANGGO KANGGO. HARI ING NGANGGO, CHARLES FILES DIVORCE KANGGO. HARI LATER, CHARLES FILES DIVORCE DARI HARI LATER, CHARLES FILES DIVORCE DARI HARI ING NGAHLIM, MAJLIS FILES DIVORI DARI LORI. GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ON GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ING FEBRUARI GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ING FEBRUARI 21ST, LORI. ING FEBRUARI 21ST, LORI. ING FEBRUARI 21ST, CHARLES LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ RETURN ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ RETURN ING FEBRUARI 21ST, CHARLES lan JJ RETURN TO ING FEBRARI 21ST, CHARLES lan JJ NULISKE ING Urip ING tanggal 21 FEBROARI, CHARLES lan JJ RETURN TO ACADEMY LIFE, ING FEBRARI 21ST, MAJLIS lan JJ RETURN TO ACADEMY, LORI CHARLES lan JJ MENGIKUT KE ACADEMY HIDUP, LORI CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI IS CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI MUNGSA CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI MUNGSA MIA. KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. GAMBAR KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. GAMBAR TO KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. SUKU MUNGGUL IS MUNGSA MIA. SUKU MUNGGUL IS MUNGSA MIA. Nggambarake CHARLES MARCH IS MUNGSA MIA. Nggambarake MASA CHARLES kanthi pribadi Nggambarake MASA CHARLES kanthi pribadi Nggambarake MASA CHARLES DENGAN TANPA KANGGO Nggambarake MASA CHARLES DENGAN TANPA JAWA Nggambarake MASA CHARLES DENGAN KANGGO JJ SARI CHARLES DENGAN PENTING JJ SARI CHARLES DENGAN DENGAN BASA JJ Saka SEKOLAH ... CHARLES DENGAN DENGAN BASA JJ Saka SEKOLAH ... BASA CHARLES DENGAN DENGAN JAWA ING SEKOLAH ... DENGAN INGKU TANPA JJ ING SEKOLAH ... NENGKA INGKU TANPA JJ ING SEKOLAH ... MENGUTHI INGKANG TANGGUT MANGSA TANPA JJ ING SEKOLAH ... INGKANG-INGING TANGGANG Munggah TANPA JJ ING SEKOLAH ... INGKANG TANGGAL NU TUKANG TEXAS. SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. SARI SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. FAST FORWARD SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. FAST FORWARD TO SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. PUTIH PADHIR KANGGO MANGSA Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHIR KANGGO MUKA Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHE ING JAWA ... LORI Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... KONTAK LORI PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... KONTAK LORI PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... LORI KONTAK ING Urip PUTIH ING PADANGGIH JAWA ... LORI MUNGSAAK ING PUTIH ING NGENTOT PUTIH ING PADANGGIH JUNE ... LORI MUNGSAAK ING NGENTAKI PADANG POKO KANGGO MASA JAWA ... LORI KONTAK ING KABUPATEN KELUARGA JUNE ... LORI KONTAK HIDUP MUNGSAAK ING KELUARGA JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA WIS JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUARGA WANG ING JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUAR WIS ING ING INI JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - KESELAMATAN SUKAN ING KELUARGA DI GILBERT KESELAMATAN SENG ING ING KELUARGA ING NGGAL ING GILBERT - Lan ING KAYU ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE ING KAYU ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE dikembangaké ING KAYU ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE dikerjakake JJ KESELAMATAN SUKU ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE DIPANGGAL JJ IN ING BAKAL DI GILBERT - Lan SHE ENJOLLED JJ IN ING BALIK ING GILBERT - Lan SHE ENJOLLED JJ IN THE ING BALIK ING GILBERT - Lan SHE dikerjakake JJ ING SEKOLAH ING BAKAL ING GILBERT - LAN SHE DIPENGKEJAWA JJ ING SUMMER SEKOLAH Lan SHE ENJOLLED JJ ING SUMMER SEKOLAH Lan SHE ENROLLED JJ ing PROGRAM SUMMER SEKOLAH. PROGRAM SUMMER SEKOLAH. PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ON PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI 11th, PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI 11th, CHARLES PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DILUKUS ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILENG BY ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DILUKUS OLEH LORI ING tanggal 11 JULAI, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DITULUSKAN OLEH LORI, VALLOW IS DIPENGKAL lan DITULUSKAN OLEH LAKI, VALLOW IS DIPENGAH Duwe lan DITULUSKAN OLEH LORI, ALEX VALLOW IS DIBUAT lan DITULUSKAN OLEH LORI, ALEX COX. DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG A DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu lan DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu lan A MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan A MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan HALF MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan tukang ngapusi, MONTAK KANGGO NGENTANGKAN MINGGU lan HATF LATER, LORI MONTAK KANGGO NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, TUKANG LORI NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, TUKANG LORI NGENTANGKAN MINGGU lan MUDAH HATI, LORI KANGGO JJ'S NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, HARI KANGGO LORI SEKOLAH JJ NGENTANGKAN MINGGU lan MASA PAKSA, LORI MENGIKUT SEKOLAH JJ'S HALF LATER, LORI MENGIKUT SEKOLAH JJ HALF LATER, LORI JAWA KANGGO JJ'S SEKOLAH YANG CHARLES HALF LATER, LORI DITOLANG SEKOLAH JJ'S sing CHARLES dikirim JJ'S SEKOLAH YANG DIDENGKEJARAKEN KARAWAN JJ'S SEKOLAH YANG DIDENGKEJAWA KOMUNIT CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. KANGGO CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. INGKANG INI CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. MULE ING OWN KANGGO. MULE ING OWN KANGGO. MELENGKE PANLITAN OWN, KANGGO. Ngudhari bareng-bareng saiki, Urip KANGGO. Ngudhari ULANGAN Wong-wong OWN, Urip LEBIH Ngudhari ULANGAN Wong-wong OWN, Urip LEBIH Ngudhari PIREMBAGAN OWN ING, BASA MUDAH LEBAR Ngudhari ULANG SEMUA PANJENONG, CABARAN PUTIH ING NGANGGO Ngudhari ULANG SEMUA PANJENGAAN, KARANGAN LEBIH PUTRA ING DITILokake Mengkono LIRIKAN OWN ING, INGKANG PUTIH MUDAH NGAPAK ASI PANALITEN, KEDAI PUTIH MUNGSA KANGGO DITITUS AS PANALITEN, KEDAI POTONG sing GAMBANG KENE ING PUTIH PANALITEN, KARANGAN TANGAN LEBIH MUNGGU DITUSAWA AS ING part PANALITEN, KEDAI PUTIH MUNGSA KANGGO ING SUKU Bagean ing bagean A PANALITEN, KARANGAN PILIHAN GAMBANG KENE DENGAN PAKSA ING KELUARGA CHARLES WILON AS AS Bagean CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. Bener CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. SUPAYA MINANGKA CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. KAYA AS Bagean CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. KAYA AS Bagean Bagean saka diskusi kulawarga. KAYA AS Bagean Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean saka ITS Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean Bagean "DUE Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean saka "DUE DILIGENCE" GAMPANG. Dadi AS Bagean saka "DUE DILIGENCE" GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", GAMPANG. Dadi AS Bagean ING DASAR "DUE DILIGENCE", ING GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", SEKOLAH GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", FILES SEKOLAH ITU DASAR "DUE DILIGENCE", BAB ITU DASAR "DUE DILIGENCE", FOLES SCHOOL A DASAR "DUE DILIGENCE" DIDANGAN, SEKOLAH NGAPEN LAPORAN ITU DASAR "DUE DILIGENCE", SEKOLAH NGAPEN LAMPIRAN DENGAN DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN ARIZONA’S DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA OF LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA ANAK LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ Miwiti KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ Miwiti KESELAMATAN ANAK. ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti GAGAL KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5GR, JJ Miwiti BAGONG KESELAMATAN ANAK. ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti SEKOLAH BARU KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5GR, JJ Miwiti TAHAN SEKOLAH ING OGOS 5GR, JJ Miwiti TAHAN SEKOLAH ING OGOS 5GR, JJ Miwiti APLIKASI SEKOLAH BARU ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti SEKOLAH ING SEKOLAH ING Urip SEKOLAH YANG SEKOLAH ING Urip KANGGO SEKOLAH ING SEKOLAH ING PUTRA SEKOLAH SEKOLAH KANGGO ING KABUPATEN INI SEKOLAH SEKOLAH ING TARI ING AKU ING BULAN, SEKOLAH YANG SEKOLAH ING PAKET LENGKU ING BULAN, JJ'S ING NU TARI ING SUKU BULAN, JJ'S ING LATER ING AKU ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY ING KANGGURAN MUNGSA BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY lan LATER ING BULAN, JJ GRANDPARENTS.KAY lan LATER ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY lan LARRY GRANDPARENTS.KAY lan LARRY GRANDPARENTS.KAY lan LARRY WOODCOCK.CONTACT LARRY WOODCOCK.CONTACT LARRY WOODCOCK.CONTACT THE LARRY WOODCOCK.CONTA SEKOLAH LARRY WOODCOCK.MASUKAN ASKING SEKOLAH LARRY WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH MENENGAH LARRY WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WOODCOCK.CONTA SEKOLAH ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WOODCOCK.CONTA SEKOLAH ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WAS WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WIS OKAY. SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. ON SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, LORI AKU OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, LORI AKU OKAY. ING SEPTEMBER 5TH, TANPA LORI AKU OKAY. ING SEPTEMBEL 5, LORI TANPA JJ AKU OKAY. ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA SARI ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA SARI ING SEPTEMBEL 5, LORI TANPA JJ Saka Urip ING tanggal 5 SEPTEMBER, LORI DENGAN JJ Saka Warga Urip ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JJ Saka AKHIRI VIA HIDUP ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JJ Saka AKHIR AKU VIA SUKURAN lan WAWASAN JJ SARI AKHIRI AKU VIA EMAIL lan WAWASAN JJ SARI AKHIRI AKU VIA lan TELEFON .. KELUARGA AKHIRAN VIA lan TELEFON .. HIDUPAN VIA lan TELEFON .. IN HIDUP VIA SAIKI lan TELAGA .. ING ING HIDUP lan FUNGSI VIA HIDUP .. ING EMAIL, HIDUP VIA HIDUP lan TELAGA .. ING EMAIL, KENE TELAGA .. ING EMAIL, KENE TELPON .. ING EMAIL, KTVB TELPON .. ING EMAIL, KONBON KTVB, TELPON .. ING EMAIL, KONBUK KTVB, LORI TELPON .. ING EMAIL, KONBEK KTVB DITUTUPAKAN, SENTIASA LORI ING LAPORAN, sing KTVB DITANGGUH, LORI MUNGSA ING LAPORAN, YANG KTVB DITANGGAL, LORI MENGIKUT SHE ING LAPORAN, sing KTVB DIPANGGALKE, LORI MENGIKUT INGKANG SHE ING EMAIL, KTVB DIPANGGALKE, LORI MENGIKUT INGKANG SUKUR Ing email, sing KTVB DITUTUPKE, LORI MENGIKUT INGKANG SUKUR KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGAPAK ING NGGO KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO ING NEGARA KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO ING NEGARA KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO NATE ING NEJABAT A KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA MANGSA ING NEGARA NEGARA UNTUK GAMPANG KTVB DITANGGUH, LORI MUNGSA NGANGGO ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Sing Anyar ... KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ WON'T KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ JANGAN NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa bali maneh NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa ngirim maneh NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa bali menyang sekolah. Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Pungkasan, Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Pungkasan, TO Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. AKHIRI, UNGGAP PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIRI, UNGGAP PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKSARI, UNTUK DESAMBAR 2019, PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHARI, UNTUK DESAMBAR 2019, A PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHARI, KANGGO TEMBANG 2019, ING SAKTIF AKHARI, KANGGO TEMBANG 2019, ING SAKTIF AKSARI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK DESEKTIF SAIKI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK KONEKTIF SAIKI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK KONEKTOR ING SEKOLAH 2019, KONTAK KONEKTIF SEKOLAH 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH lan 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH lan INFORMS 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH LAN INFORMS 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH LAN INFORMS GAMBAR SEKOLAH LAN INFORMS ING Sambungake SEKOLAH lan INFORMS TEMA JJ Sambungake SEKOLAH lan INFORMS TINDAKAN ING JJ'S. Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING Urip Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ACADEMI HIDUP Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING AKADEMI KANGGO GAMPANG PEMBANGUNAN JJ. ING AKADEMI KANGGO GAMPANG PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGUN AN PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGAP APP PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP KATILAN PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP DITOLONG "BLOOMZ" - AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP DITOLONG "BLOOMZ" - A AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - TOOL AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - A TOOL AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - A TOOL YANG DITOLONG APP DIKATUR "BLOOMZ" - AOL TOKO YANG DITANYA APP DIKATUR "BLOOMZ" - A TOOL YANG MENENGAH ING SEKOLAH APP Ditampilake "BLOOMZ" - AOL TOKO YANG SEKOLAH UNGGUH SEKOLAH APP DIKATUR "BLOOMZ" - AOLEKI YANG NGEBUNGGO SEKOLAH UNTUK Kongsi - A TOOL YANG NGGO SEKOLAH UNTUK SONGKONG - A TOOL YANG NGGO SEKOLAH UNTUK SONGKRONG - A TOOL sing LAMPIRAN SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN SEKOLAH UNTUK Nuduhake INFORMASI DENGAN SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI KANGGO ING Ibu SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN IBU lan SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN IBU lan SULU. INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. AKSES INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. ACCORDING TO INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. GAMPANG ING Urip, INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. GAMPANG ING Urip, A Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, A Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, BASA Wong tuwa lan Sekolah. Seneng kanggo Urip, TELEFON UTAWA Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, TELEFONO utawa LAIN Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG INGGAL BASA-BISA, TELANONAN utawa NU TENGAHKE GAMPANG INGGAL BASA-BISA, TELANONAN utawa NU TENGAHKE GAMPANG ING Urip, TELPON utawa NANJE DIDANG KANGGO GAMPANG ING Urip, BASA-BISAN utawa TANGGO YANG LAIN GAMPANG ING Urip, BASA-BISAN utawa NANJUR TENAGA LAIN DIDENGKE AS LORI TELEFON ATAWA KABUPATEN LAIN KABUPATEN AS LORI TELEFON ATAU KABUPATEN LAIN DIRI AS AS LORI TELEFON ATAWA KABUPATEN LAIN KABUPATEN AS LORI VALLOW Duwe DIDANGGAL DIRI AS AS LORI VALLOW DIPENGGALKE AS LORI VALLOW DENGAN SULIT VALLOW DUMADUH VALLOW DENGAN MONTOR KONTINSIP VALLOW DENGAN JJ'S JJ'S KELULUSAN JJ'S KELULUSAN KELAS GRATIS JJ MONITORED JJ'S CLASSROOM COMMUNICATION KOMUNIKASI KELAS SISTEM KOMUNIKASI GRASSROOM. SISTEM KOMUNIKASI. SISTEM KOMUNIKASI. ING SISTEM KOMUNIKASI. NAMA SISTEM KOMUNIKASI. NAMA LORI SISTEM KOMUNIKASI. THE NAME LORI VALLOW SISTEM. THE NAME LORI VALLOW SISTEM. NAMA LORI VALLOW NGADI SISTEM. PANGGILAN LORI NAMA NGADI SISTEM. NAMA LORI VALLOW KANGGO DITANGGANG SISTEM. NAMA LORI VALLOW KANGGO DIDUKUKAN NAMA LORI VALLOW KANGGO DIDUKUKAN NAMA LORI VALLOW KANGGO DI TRANSLATING ING NAMA LORI VALLOW KANGGO DI APPK APP NAMA LORI NAMA TELPON KANGGO DI MAMPIL APP NAMA LORI NAMA TELPON NATE TARI ING APP MULTIPLE APP…. NUNGGUH TANGGO DI APP MULTIPI BASA APP…. NULIS DIJAWA ING APP MULTIPI APP .... UP Wis KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPLE APP .... UP UNTIL AKU KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPI APP .... UP UNTIL LAST Wis KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPI APP .... UP UNTIL MINGGU Pungkasan. KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. Wong KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. WAYANG KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. ING KENEH UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. ING KENEH UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. ING KANG SEKOLAH UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. SUKU SEKOLAH PEMBELAJARAN UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. Wong sing SEKOLAH PEMBELAJARAN UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. NUNG KENE SEKOLAH DIPANGGO BASA ... NUNG KENE SEKOLAH DIPANGGO BASA ... SUKU SEKOLAH PELAJAR ITU ... LAN SUKU SEKOLAH PELAJAR ING SEKOLAH ... DITANGGUT SUKU SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITULUT ING SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE OCCES SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITENGGALKE ING AKSARA TO SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITENGGALKE ING AKSARA ING SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE OCCHEN ING APP. Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. ING Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. ING SEKOLAH Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH INGKAH INI Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH INGKANG TANGGO KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKANG TANGGO KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI NGANGGO KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SAIKI KANG IDEA KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE AKUN SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE ANA AKUN SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE AKAN DENGAN LORI Ora ana IDEA KENE AKUN DENGAN LORI Ora ana IDEA KENE AKUN SAHA NAMA LORI Ora ana IDEA KENE AKUN KANGGO DENGAN NAMA LORI Ora ana IDEA KENE AKSUN DENGAN NAMA LORI KANGGO MENTE Ora ana IDEA KENE AKUN KANGGO DENGAN NAMA LORI NGAPAK MASIH AKSUN DENGAN NAMA LORI MANGSA INGGRIS AKSUN DENGAN NAMA LORI MUNGSA ING NGANGGO RUMAH AKSUN DENGAN NAMA LORI INGKE MUNGSA GAMPANG NAMPANG AKSUN DENGAN NAMA LORI INGKE MUNGSA DENGAN APP ... NAMA INGGRIS JATI MUNGSA APP ... NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... INGKOH NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... SEMEN JJ NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... AKAN JJ'S NO NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... KANGGO JJ'S NO LONGER PANJENENGAN APP ... SEMASA JJ TIDAK LUKU NGUTOS APP ... SEMENANJUNG JJ TIDAK LUKU DIDUKUKAN. SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BALI MENYANG SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK TO YOU. GAMPANG. BACK TO YOU. BACK TO YOU. JJ JJ WAS JJ ING Pungkasan JJ ING Pungkasan LENGKAP JJ ING LENGKEL ING ING IN JJ INGSARI ING ING BISA DI SEKOLAH JJ ING LENGKEL ING ING SEKOLAH IN JJ INGSARI ING PARI ING SEKOLAH DI REXBURG JJ WULUH ING PANJANG DI SEKOLAH DI REXBURG ON JJ WIS ING PANJIT DI SEKOLAH DI REXBURG PADA SEPTEMBER JJ WIS ING PADANGSA ING SEKOLAH DI REXBURG PADA 23 SEHARI 23RD. SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. KAMI SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. INGKU SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. KAMI NATE SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. TANPA KANGGO NGAPAK SEPTEMBER 23RD. TANPA KANGGO NGAPAK SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal nduwe salah siji SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH Kita ora bakal ngrampungake APA SAIKI SEKOLAH SAIKI Kita ora bakal ngrampungake APA SAIKI SEKOLAH KANGGO Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH SUKU Dhewe, Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH UNTUK SISTERA, TYLEE-- ANYARI SEKOLAH DONGI KANGGO, TYLEE-- ANTARA SEKOLAH DENGAN SISTERA, TYLEE-- TAPI ANYU SEKOLAH REKA BENTUK UNTUK SISTER, TYLEE-- TAPI TAPI ANYU SEKOLAH REKA BENTUK UNTUK LAKON, TYLEE-- TAPI TAPI POLIS ANTARA SEKOLAH DENGAN SISKI, TYLEE-- TAPI POLIS SAY SHE ANTARA SEKOLAH DENGAN SISTER, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MUNGKIN UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI GOLEKSI MUNGSA DADI UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI ING DASAR INGKE BISA UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS KANGGO ING WARNA Pungkasan UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MANGSA DENGAN ING SENANG PUTIH UNTUK SISTERA, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MUNGKIN ING KENE ING SULIT ING Pungkasan TAPI TINDAK DADI MANGSA JAWA ING ING SENG PUTIH IN TAPI TINDAK DADI MANGSA JAWA ING ING SENTUK ING SEPTEMBER. SAIKI APA PAKSA ING SEPTEMBER.

Rincian sekolah Arizona riwayat sejarah pendaptaran JJ Vallow

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.97" dur="0.067"> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="4.037" dur="0.167"> KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="4.204" dur="0.1"> KITA KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="1.334"> KITA KULIT NGENTEN </text>
<text sub="clublinks" start="5.638" dur="0.167"> KITA NGEBAB MACING TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="5.805" dur="0.134"> KITA KELUARGA NGENTOTA SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.333"> KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="6.272" dur="0.067"> KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.1"> KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA TAMADAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="6.439" dur="0.067"> KITA NGEBAB MACARI ING SITUASI ANTARA CHARLES lan LORI </text>
<text sub="clublinks" start="6.506" dur="1.335"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI </text>
<text sub="clublinks" start="7.841" dur="0.066"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, lan </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, Lan padha-padha </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.1"> SITUASI ANTARA CHARLES LAN LORI, lan ANAK-ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.167"> CHARLES lan LORI VALLOW, lan ANAK-ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.1"> CHARLES lan LORI VALLOW, LAN TEMA JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="1.468"> PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="9.909" dur="0.201"> PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. ING </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.066"> PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PUTIH 7-Taun </text>
<text sub="clublinks" start="10.176" dur="0.067"> PEMBANGUNAN, lan ING AKU JJ. PUTIH 7-Taun kepungkur </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.2"> JJ. PUTIH 7-Taun kepungkur </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.134"> JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="0.066"> JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LELAKON ING MISA </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.067"> JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LELAKON ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="10.71" dur="0.1"> JJ. PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUH NUNGGUL LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="10.81" dur="1.335"> PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUH NUNGGUL LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.1"> PULIH KANGGO 7-taun wis nate ngenteni limang wulan suwene - </text>
<text sub="clublinks" start="12.245" dur="0.067"> PUTIH 7-TUNGGUL LUNGGUL NUNG MUNGGUL JAWA LIMA BULAN-- BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> PULIH KANGGO 7-taun wis nate ngenteni LIMA BULAN-- SONG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.167"> Wis GAMPANG LIMA BULAN-- SONG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.133"> Wis GAMPANG LIMA BULAN-- SONG DENGAN DENGAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.1"> Wis NAMPANG UNTUK LIMA BULAN-- SONG DENGAN ING SISIS </text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="0.1"> Nate Mawar kanggo LIMANG BULAN - SONG DENGAN JENIS-JENIS SISIS </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.067"> NUNGGUL INGGAL BULAN-BULAN - SONG DENGAN ING SISTER TYLEE RYAN. </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="1.568"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.067"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN </text>
<text sub="clublinks" start="14.614" dur="0.067"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. APP </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.067"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN APP US </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.066"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. AN APP DIGUNAKAN BY </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.1"> BULANAN - SONG DENGAN PITENI RYAN SISIS. APP AN sing Gunakake JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="3.971"> LIRIK JENIS SISTER. APP AN sing Gunakake JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.033"> LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ </text>
<text sub="clublinks" start="18.918" dur="0.134"> LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.1"> LIRIK JENIS SISTER. APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.234"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.066"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA SHOWS </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.067"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ARIZONA MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="19.519" dur="0.1"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.1"> APP ANS DENGAN SEKOLAH JJ ING ING ARIZONA MENGIKUT APA UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="19.719" dur="1.402"> SEKOLAH ING ARIZONA Nuduhake UP UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.1"> SEKOLAH ING ARIZONA Nuduhake UP UNTIL LAST </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.1"> SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUTAN UP UNTIL MINGGU LENGKAP - </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.067"> SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUT ING UNTIL Pungkasan WAKTU - LORI </text>
<text sub="clublinks" start="21.388" dur="0.066"> SEKOLAH ING ARIZONA MENGIKUT ING UNTIL Pungkasan WAKTU - LORI WAS </text>
<text sub="clublinks" start="21.454" dur="0.267"> NAMPAHKE ING UNTUK PINGGAR LENGKAP MINGGU- LORI </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="0.1"> NAMPAHKE ING UNTUK LENGKAP MINGGU - LORI KANGGO MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="21.821" dur="0.067"> Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.067"> Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.1"> Nuduhake SAIKI MINGGU ING Pungkasan minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKI APP </text>
<text sub="clublinks" start="22.055" dur="0.167"> Pungkasan Minggu - LORI NATE MENGGUNAKI APP </text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.133"> MINGGU Pungkasan - LORI NATE MENGGUNAKI APP TO </text>
<text sub="clublinks" start="22.355" dur="0.067"> Pungkasan Minggu - LORI NATE MENGGUNAKI APP TO MONITOR </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.1"> Pungkasan Minggu - LORI KANGGO MENGGUNAKAN APP TO MONITOR JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.267"> Kasedhiya Nggunakake APP TO MONITOR JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="22.789" dur="0.167"> Kasedhiya Nggunakake APP TO MONITOR JJ'S CLASSROOM </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.1"> Kasedhiya Nggunakake APP TO AKTIVITI KELAS MONITOR JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.056" dur="0.167"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. </text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.1"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="23.323" dur="0.067"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="23.39" dur="0.1"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KAMI KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.1"> KANGGO MONITOR JJ'S CLASSROOM AKTIVITI. KITA KANGGO KENE </text>
<text sub="clublinks" start="23.59" dur="1.101"> AKTIVITI CLASSROOM. KITA KANGGO KENE </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.1"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih </text>
<text sub="clublinks" start="24.791" dur="0.067"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="24.858" dur="0.066"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan iki </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.034"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.1"> AKTIVITI CLASSROOM. Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan kita </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.267"> Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan kita </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.067"> Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan sing uga diwulangake </text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.033"> KITA NGANGGO KANGGO ING NGENTANG APA YANG KANGGO MUNGGUL ULANG </text>
<text sub="clublinks" start="25.425" dur="0.1"> Kita kepengin ngerti luwih akeh babagan manawa kita mulang menyang </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.067"> KITA NGANGGO KANGGO ING NGET ING KENE DENGAN KITA NGAKTENGAH ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="25.592" dur="1.268"> ING liyane babagan sing uga kita arep menyang </text>
<text sub="clublinks" start="26.86" dur="0.1"> ING liyane babagan sing uga maca menyang sekolah. </text>
<text sub="clublinks" start="26.96" dur="1.968"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="0.134"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. IN </text>
<text sub="clublinks" start="29.062" dur="0.067"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. MBALENI, </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. ING RETURN, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.066"> DIPANGGULHI KE SEKOLAH. ING RETURN, KANGGO KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.234"> SEKOLAH. ING RETURN, KANGGO KAMU </text>
<text sub="clublinks" start="29.529" dur="0.167"> SEKOLAH. ING RETURN, INGLET MISTY KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.067"> SEKOLAH. ING RETURN, INGLET KAMU INGLET ora diwatesi </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.066"> SEKOLAH. ING RETURN, INGLET KAMU INGLET UNGGUL A </text>
<text sub="clublinks" start="29.829" dur="0.634"> ING RETURN, INGLET KAMU INGLET UNGGUL A </text>
<text sub="clublinks" start="30.463" dur="0.134"> ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="30.597" dur="0.167"> ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO PIRANG </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.1"> ING RETURN, INGLIS KAMU INGLET UNTUK KANGGO LENGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="5.472"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.033"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APO </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.1"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.067"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="36.536" dur="0.067"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.066"> INGLET TANPA GAMPANG TANGGO LENGKAP. APA KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.201"> TIMELINE sing luwih apik. APA KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="36.87" dur="0.2"> APA KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="37.771" dur="0.166"> JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="37.937" dur="0.067"> PEKAN JJ </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.034"> KENYATAAN JJ </text>
<text sub="clublinks" start="38.038" dur="0.266"> KESELIMAAN JJ ING A </text>
<text sub="clublinks" start="38.304" dur="0.067"> KESELIMAAN JJ BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.034"> KESELIMAAN JJ BISAN ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.233"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGSA A </text>
<text sub="clublinks" start="38.638" dur="0.768"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. </text>
<text sub="clublinks" start="39.406" dur="0.1"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.166"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.067"> KESELIMAAN JJ ING NGETANGGAL ING ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, </text>
<text sub="clublinks" start="39.739" dur="0.167"> BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, </text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.134"> BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG TIMELINE, ING </text>
<text sub="clublinks" start="40.04" dur="0.133"> BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.067"> BIT ROLLERCOASTER. SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="1.268"> SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.508" dur="0.033"> SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.541" dur="0.067"> SARI ING KANGGO, ING KANGGO SEKOLAH ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="41.608" dur="0.2"> SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO SUKUJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="41.808" dur="0.067"> SARI INGKANG KABEH, ING SEKOLAH KANGGO INGKANG KONSEP </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.233"> SEKOLAH ING SEKOLAH DENGAN KONEKSI </text>
<text sub="clublinks" start="42.108" dur="0.134"> KANGGO SEKOLAH SUKU BASA KONEKTEK </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.066"> KANGGO SEKOLAH KANGGO INGKANG ANTARA KONKLIMAT </text>
<text sub="clublinks" start="42.308" dur="0.101"> KANGGO SEKOLAH KANGGO INGKANG ANTARA KONEKTIF KANGGO LAN </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="1.234"> KANGGO INGKAP TANGGO KONTEKNEK </text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.134"> KANGGO BASA KONFLIK ANTARA LORI lan LORI </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.066"> KANGGO INGKANG ANTARA KONEKSI KANGGO LAN LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="43.843" dur="0.167"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.1"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="44.11" dur="0.034"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.166"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KAMI Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="44.31" dur="0.067"> ANTARA TANGGAPAN LAN TEMBANG LORI. KITA MUNGSA ING FEBRUARI </text>
<text sub="clublinks" start="44.377" dur="0.2"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI </text>
<text sub="clublinks" start="44.577" dur="0.034"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 IN </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.166"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, </text>
<text sub="clublinks" start="44.944" dur="0.067"> LORI VALLOW. KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="45.011" dur="1.201"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.067"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="46.279" dur="0.134"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ </text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.033"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.1"> KITA MUNGSA ING FEBRUARI 2019 ING GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS </text>
<text sub="clublinks" start="46.546" dur="0.267"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.133"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS ATTENDING </text>
<text sub="clublinks" start="46.946" dur="0.034"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA ING JJ VALLOW IS SEKOLAH MENENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="46.98" dur="0.1"> 2019 IN GILBERT, ARIZONA MACAM JJ VALLOW IS SEKOLAH MENENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="3.904"> NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH AT </text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="0.167"> NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH ING INSAN </text>
<text sub="clublinks" start="51.151" dur="0.066"> ING JJ VALLOW IS SEKOLAH NGENTOTA INSTITUTE LAURENS </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.1"> NUNG JJ VALLOW NUNGGAL SEKOLAH INSTITUTE ING LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.301"> ATTENDING SEKOLAH INSTITUT KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.033"> GAMPANG SEKOLAH ING INTITAN UNTUK PENDIDIKAN, </text>
<text sub="clublinks" start="51.651" dur="0.167"> ATTENDING SEKOLAH INSTITUT UNTUK PENDIDIKAN, Utawa </text>
<text sub="clublinks" start="51.818" dur="0.067"> ATTENDING SEKOLAH INSTITUT UNTUK PENDIDIKAN, Utawa Urip </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="2.969"> INSTITUT JAMINAN UNTUK PENDIDIKAN, Utawa Urip </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.134"> INSTITUT LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.1"> INSTITUS PELANCONGAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="55.088" dur="0.033"> INSTITUS LAURENS UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN FEBRUARI 5TH, </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.067"> INSTITUS PELANCONGAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ </text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.067"> INSTITUT JAMINAN UNTUK PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.233"> PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS </text>
<text sub="clublinks" start="55.488" dur="0.1"> PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN FEBRUARI 5TH, JJ IS ABSENT </text>
<text sub="clublinks" start="55.588" dur="0.134"> PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="0.1"> PENDIDIKAN, UTAWA Urip IN PUTRA 5TH, JJ IS ING AKSARI AKHARI. </text>
<text sub="clublinks" start="55.822" dur="1.935"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.1"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="57.857" dur="0.1"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="57.957" dur="0.134"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. PULIK ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.1"> ING FEBRUARI 5TH, JJ IS ING AKU DARI SEKOLAH. SIJI PARI KANGGO, BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="3.07"> LAGI DARI SEKOLAH. SIJI PARI KANGGO, BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="61.261" dur="0.066"> LAMPIRAN DARI SEKOLAH. SIJARI PARI KULIT, INGKANG PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.167"> LAGI DARI SEKOLAH. NATE NGENTOT PESANGGO, NATE MANAJE </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.067"> LAGI DARI SEKOLAH. SIJI DARI LATER, MUDAH NAMPIL SEKOLAH, </text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.267"> SIJI DARI LATER, MUDAH NAMPIL SEKOLAH, </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.067"> HARI ING NGENTOT, NATE MENGGELAR SEKOLAH, KELULUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.066"> HARI ING NGENTOT, NATE ING SEKOLAH, NUTI LORI </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.101"> HARI ING NGANGGO, NANGGALKE ING SEKOLAH, KELULUSAN LORI HAD </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="3.436"> WILIS SEKOLAH, KLASIK LORI </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="0.134"> NATE SEKOLAH, MUNTUT LORI HAD "WANG </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.066"> NATE SEKOLAH, MENJAWA LORI DADI "KANGGO WANGSA" </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="0.067"> NATE SEKOLAH, KLAWI LORI HAD "GAMPANG GOLEKTOR" Lan </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.067"> WILIS SEKOLAH, NUTI LORI DADI "NGAPAK KAMPUNG" Lan WIS </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.234"> TUTUP LORI HAD "NGGO KANGGO" ARAWA </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.166"> KULITAN LORI HAD "NGAKLIMATI KANGGO" Lan ING WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="0.1"> TUTUP LORI HAD "NGGO KANGGO" ARAWA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="1.635"> "KANGGO TANGGO" Lan ING NGANGGO LIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="67.967" dur="0.067"> "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.067"> "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. SHE </text>
<text sub="clublinks" start="68.101" dur="0.1"> "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. DHEWEKE WIS </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.067"> "KANGGO NGGO" LAN MANGSA NENGGALENGGA KENAPA. SHE HAD JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.3"> GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="68.568" dur="0.067"> GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI SEDAP </text>
<text sub="clublinks" start="68.635" dur="0.033"> GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI DONGENG TO </text>
<text sub="clublinks" start="68.668" dur="0.1"> GAMPANG ROH NU KAMPUNG. SHE HAD SAIKI NGEDALAKEN KANGGO AN </text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="1.001"> VOICES. SHE HAD SAIKI NGEDALAKEN KANGGO AN </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.167"> VOICES. SHE HAD BASA SAIKI ING UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="69.936" dur="0.1"> VOICES. SHE HAD SAIKI DONGENG ING GRATIS UNKNOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.167"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. </text>
<text sub="clublinks" start="70.203" dur="0.1"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. ING </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.067"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.133"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. ING SAMYARI, </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.1"> GAMPANG DI LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.234"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.067"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA INGKANG SUTI </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.033"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, CHARLES INGKE SANG DATI </text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.101"> LOKASI UNKNOWN. HARI INGGRIS, MANGSA INGKAH Dheweke Munggah A </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.3"> HARI INGGRIS, MANGSA INGKAH Dheweke Munggah A </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.1"> HARI INGGRIS, CHARLES SINI DENGI AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.067"> HARI INGGRIS, CHARLES INGKE SANGSA DENGAN ORDER TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="1.167"> HARI SANGGANG DENGAN ORDER TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="72.705" dur="0.101"> SENTIASA DENGAN MANAJAWA TINDAKAN TINDAK DIGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.1"> HARI SANGSA NGADI LORI LUKU TINDEKA. </text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.233"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="73.139" dur="0.1"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..HE </text>
<text sub="clublinks" start="73.239" dur="0.167"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..HE TELLS </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.067"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..WAK KENE ING Urip </text>
<text sub="clublinks" start="73.473" dur="0.1"> LUKU ORDER PANGGILAN LORI. AND..WAK KENE NENG NENG GAWA </text>
<text sub="clublinks" start="73.573" dur="0.234"> LORI LAMPIRAN. AND..WAK KENE NENG NENG GAWA </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.066"> LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGALAKAN KANGGO NENG MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.067"> LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA KULIT JJ </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.033"> LORI LAMPIRAN. Lan..WE NENGGELENG KANGGO WULANGAN JJ OUT </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="0.101"> LORI LAMPIRAN. Lan..WE NJAWA TENGAH KANGGO MUNGGUL JJ SARI SARI </text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.233"> Lan..WE NJAWA TENGAH KANGGO MUNGGUL JJ SARI SARI </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.067"> Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.1"> Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH DAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.067"> Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH LAN TENGING </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.1"> Lan..WE NENGGELENG KANGGO JAWA ING JAWA ING SEKOLAH lan NENG DIDI </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.167"> Narik JJ TANPA SEKOLAH LAN NENG DIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.066"> Narik JJ TANPA ING SEKOLAH lan NENG GAWA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.1"> Narik JJ TANPA SEKOLAH LAN NENG JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="74.974" dur="0.101"> Narik JJ TANPA ING SEKOLAH lan NENG GAWA TARI ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.1"> Narik JJ TANPA SEKOLAH lan NENG GAWA TARI ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.1"> Narik JJ TANPA SEKOLAH lan NENG GAWA TANGGO ING NEGARA UNTIL HE </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.2"> SEKOLAH lan NENG GAMPANG ING NEGARA NEGARA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.1"> SEKOLAH lan MENGIKUT DENGI NEGARA NEGARA ING ING ING Slamet. </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.834"> SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI </text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.167"> SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI LATER, </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.1"> SUKU NEGARA ING UNTIL JAMINAN. HARI INGKANG, BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="76.776" dur="0.2"> KANGGO. HARI INGKANG, BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.067"> KANGGO. HARI ING NGAHLIM, MAJLIS FILES </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.134"> KANGGO. HARI LATER, CHARLES FILES KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="77.177" dur="0.1"> KANGGO. HARI ING NGANGGO, CHARLES FILES DIVORCE </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.066"> KANGGO. HARI LATER, CHARLES FILES DIVORCE DARI </text>
<text sub="clublinks" start="77.343" dur="0.201"> HARI LATER, CHARLES FILES DIVORCE DARI </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.1"> HARI ING NGAHLIM, MAJLIS FILES DIVORI DARI LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="77.644" dur="0.167"> GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.166"> GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ON </text>
<text sub="clublinks" start="77.977" dur="0.101"> GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ING FEBRUARI </text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.1"> GOLONGAN UNTUK DIVORI DARI LORI. ING FEBRUARI 21ST, </text>
<text sub="clublinks" start="78.178" dur="1.501"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, </text>
<text sub="clublinks" start="79.679" dur="0.067"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="79.746" dur="0.067"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="79.813" dur="0.133"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ </text>
<text sub="clublinks" start="79.946" dur="0.1"> LORI. ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ RETURN </text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.167"> ING FEBRUARI 21ST, CABARAN lan JJ RETURN </text>
<text sub="clublinks" start="80.213" dur="0.133"> ING FEBRUARI 21ST, CHARLES lan JJ RETURN TO </text>
<text sub="clublinks" start="80.346" dur="0.167"> ING FEBRARI 21ST, CHARLES lan JJ NULISKE ING Urip </text>
<text sub="clublinks" start="80.513" dur="0.067"> ING tanggal 21 FEBROARI, CHARLES lan JJ RETURN TO ACADEMY LIFE, </text>
<text sub="clublinks" start="80.58" dur="0.1"> ING FEBRARI 21ST, MAJLIS lan JJ RETURN TO ACADEMY, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="80.68" dur="1.635"> CHARLES lan JJ MENGIKUT KE ACADEMY HIDUP, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="82.315" dur="0.1"> CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI IS </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.067"> CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> CHARLES lan JJ MENGIKUT AKU ACADEMY, LORI MUNGSA MIA. </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="1.969"> KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. </text>
<text sub="clublinks" start="84.551" dur="0.033"> KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. GAMBAR </text>
<text sub="clublinks" start="84.584" dur="0.1"> KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. GAMBAR TO </text>
<text sub="clublinks" start="84.684" dur="0.1"> KANGGO AKADI AKADEMI, LORI IS MUNGSA MIA. SUKU MUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="84.784" dur="0.234"> IS MUNGSA MIA. SUKU MUNGGUL </text>
<text sub="clublinks" start="85.018" dur="0.167"> IS MUNGSA MIA. Nggambarake CHARLES MARCH </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.066"> IS MUNGSA MIA. Nggambarake MASA CHARLES kanthi pribadi </text>
<text sub="clublinks" start="85.251" dur="1.435"> Nggambarake MASA CHARLES kanthi pribadi </text>
<text sub="clublinks" start="86.686" dur="0.067"> Nggambarake MASA CHARLES DENGAN TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="86.753" dur="0.067"> Nggambarake MASA CHARLES DENGAN TANPA JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="86.82" dur="0.1"> Nggambarake MASA CHARLES DENGAN KANGGO JJ SARI </text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.267"> CHARLES DENGAN PENTING JJ SARI </text>
<text sub="clublinks" start="87.187" dur="0.133"> CHARLES DENGAN DENGAN BASA JJ Saka SEKOLAH ... </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.134"> CHARLES DENGAN DENGAN BASA JJ Saka SEKOLAH ... BASA </text>
<text sub="clublinks" start="87.454" dur="0.066"> CHARLES DENGAN DENGAN JAWA ING SEKOLAH ... DENGAN INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="1.268"> TANPA JJ ING SEKOLAH ... NENGKA INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.034"> TANPA JJ ING SEKOLAH ... MENGUTHI INGKANG TANGGUT MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.133"> TANPA JJ ING SEKOLAH ... INGKANG-INGING TANGGANG Munggah </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.1"> TANPA JJ ING SEKOLAH ... INGKANG TANGGAL NU TUKANG TEXAS. </text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.2"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.134"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. SARI </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.033"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. FAST FORWARD </text>
<text sub="clublinks" start="89.422" dur="0.1"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. FAST FORWARD TO </text>
<text sub="clublinks" start="89.522" dur="0.067"> SEKOLAH ... MENGUTHIU INGKANG NGANGGO INGKANG TEXAS. PUTIH PADHIR KANGGO MANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="89.589" dur="3.337"> Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHIR KANGGO MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="92.926" dur="0.167"> Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHE ING JAWA ... LORI </text>
<text sub="clublinks" start="93.093" dur="0.066"> Mlaku-mlaku menyang TEXAS. PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... KONTAK LORI </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.267"> PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... KONTAK LORI </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.1"> PUTIH PADHE KANGGO JAWA ... LORI KONTAK ING Urip </text>
<text sub="clublinks" start="93.526" dur="0.067"> PUTIH ING PADANGGIH JAWA ... LORI MUNGSAAK ING PUTIH ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="93.593" dur="0.167"> PUTIH ING PADANGGIH JUNE ... LORI MUNGSAAK ING NGENTAKI </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.067"> PADANG POKO KANGGO MASA JAWA ... LORI KONTAK ING KABUPATEN KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="93.827" dur="0.166"> JUNE ... LORI KONTAK HIDUP MUNGSAAK ING KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.033"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUARGA WANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="94.127" dur="0.133"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip BASA ING KELUAR WIS ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.034"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT </text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="0.1"> JUNE ... LORI MUNGSAAK ING Urip ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.801"> KESELAMATAN SUKAN ING KELUARGA DI GILBERT </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> KESELAMATAN SENG ING ING KELUARGA ING NGGAL ING GILBERT - Lan </text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.167"> ING KAYU ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.034"> ING KAYU ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE dikembangaké </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.066"> ING KAYU ING ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE dikerjakake JJ </text>
<text sub="clublinks" start="95.528" dur="0.067"> KESELAMATAN SUKU ING KELUARGA ING ING ING GILBERT - Lan SHE DIPANGGAL JJ IN </text>
<text sub="clublinks" start="95.595" dur="0.167"> ING BAKAL DI GILBERT - Lan SHE ENJOLLED JJ IN </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.167"> ING BALIK ING GILBERT - Lan SHE ENJOLLED JJ IN THE </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.1"> ING BALIK ING GILBERT - Lan SHE dikerjakake JJ ING SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.029" dur="0.1"> ING BAKAL ING GILBERT - LAN SHE DIPENGKEJAWA JJ ING SUMMER SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="96.129" dur="3.603"> Lan SHE ENJOLLED JJ ING SUMMER SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="99.732" dur="0.067"> Lan SHE ENROLLED JJ ing PROGRAM SUMMER SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="0.167"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ON </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.167"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI 11th, </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.1"> PROGRAM SUMMER SEKOLAH. ING JULAI 11th, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.435"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.033"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.1"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS </text>
<text sub="clublinks" start="101.968" dur="0.067"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT </text>
<text sub="clublinks" start="102.035" dur="0.067"> PROGRAM. ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.233"> ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND </text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.033"> ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DILUKUS </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS SHOT AND KILENG BY </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.167"> ING JULAI 11th, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DILUKUS OLEH LORI </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.1"> ING tanggal 11 JULAI, CHARLES VALLOW IS DIPAKAT lan DITULUSKAN OLEH LORI, </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="1.168"> VALLOW IS DIPENGKAL lan DITULUSKAN OLEH LAKI, </text>
<text sub="clublinks" start="103.937" dur="0.066"> VALLOW IS DIPENGAH Duwe lan DITULUSKAN OLEH LORI, ALEX </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.101"> VALLOW IS DIBUAT lan DITULUSKAN OLEH LORI, ALEX COX. </text>
<text sub="clublinks" start="104.104" dur="0.2"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. </text>
<text sub="clublinks" start="104.304" dur="0.033"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.1"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG A </text>
<text sub="clublinks" start="104.437" dur="0.067"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu </text>
<text sub="clublinks" start="104.504" dur="0.033"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu lan </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.067"> DITULUKAN OLEH LAKI LAKI, ALEX COX. TENTANG minggu lan A </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="1.468"> MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan A </text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.1"> MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan HALF </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="0.1"> MONTAK KANGGO TENTANG minggu lan tukang ngapusi, </text>
<text sub="clublinks" start="106.272" dur="0.1"> MONTAK KANGGO NGENTANGKAN MINGGU lan HATF LATER, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="106.372" dur="0.067"> MONTAK KANGGO NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, TUKANG LORI </text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="0.2"> NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, TUKANG LORI </text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.1"> NGENTANGKAN MINGGU lan MUDAH HATI, LORI KANGGO JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="106.739" dur="0.101"> NGENTANGKAN MINGGU lan MASA KANGGO, HARI KANGGO LORI SEKOLAH JJ </text>
<text sub="clublinks" start="106.84" dur="0.066"> NGENTANGKAN MINGGU lan MASA PAKSA, LORI MENGIKUT SEKOLAH JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="1.335"> HALF LATER, LORI MENGIKUT SEKOLAH JJ </text>
<text sub="clublinks" start="108.241" dur="0.167"> HALF LATER, LORI JAWA KANGGO JJ'S SEKOLAH YANG CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="108.408" dur="0.1"> HALF LATER, LORI DITOLANG SEKOLAH JJ'S sing CHARLES dikirim </text>
<text sub="clublinks" start="108.508" dur="0.267"> JJ'S SEKOLAH YANG DIDENGKEJARAKEN KARAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="108.775" dur="0.067"> JJ'S SEKOLAH YANG DIDENGKEJAWA KOMUNIT </text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="1.568"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.1"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="110.51" dur="0.067"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. INGKANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.1"> CHARLES KOMUNITAS KOMUNITAS. MULE ING OWN </text>
<text sub="clublinks" start="110.677" dur="0.267"> KANGGO. MULE ING OWN </text>
<text sub="clublinks" start="110.944" dur="0.167"> KANGGO. MELENGKE PANLITAN OWN, </text>
<text sub="clublinks" start="111.111" dur="0.1"> KANGGO. Ngudhari bareng-bareng saiki, Urip </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.1"> KANGGO. Ngudhari ULANGAN Wong-wong OWN, Urip LEBIH </text>
<text sub="clublinks" start="111.311" dur="1.201"> Ngudhari ULANGAN Wong-wong OWN, Urip LEBIH </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.067"> Ngudhari PIREMBAGAN OWN ING, BASA MUDAH LEBAR </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.133"> Ngudhari ULANG SEMUA PANJENONG, CABARAN PUTIH ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.712" dur="0.033"> Ngudhari ULANG SEMUA PANJENGAAN, KARANGAN LEBIH PUTRA ING DITILokake </text>
<text sub="clublinks" start="112.745" dur="0.101"> Mengkono LIRIKAN OWN ING, INGKANG PUTIH MUDAH NGAPAK ASI </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.2"> PANALITEN, KEDAI PUTIH MUNGSA KANGGO DITITUS AS </text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="0.033"> PANALITEN, KEDAI POTONG sing GAMBANG KENE ING PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.034"> PANALITEN, KARANGAN TANGAN LEBIH MUNGGU DITUSAWA AS ING part </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="0.133"> PANALITEN, KEDAI PUTIH MUNGSA KANGGO ING SUKU Bagean ing bagean A </text>
<text sub="clublinks" start="113.246" dur="0.067"> PANALITEN, KARANGAN PILIHAN GAMBANG KENE DENGAN PAKSA ING KELUARGA </text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="1.368"> CHARLES WILON AS AS Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.033"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. </text>
<text sub="clublinks" start="114.714" dur="0.067"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. Bener </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.067"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. SUPAYA MINANGKA </text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.066"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. KAYA AS Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="114.914" dur="0.067"> CHARLES KONSEN AS PAKSA PAKSA ING DISKUTAN KELUARGA. KAYA AS Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="114.981" dur="0.167"> Bagean saka diskusi kulawarga. KAYA AS Bagean </text>
<text sub="clublinks" start="115.148" dur="0.1"> Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean saka ITS </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.167"> Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean Bagean "DUE </text>
<text sub="clublinks" start="115.415" dur="0.1"> Bagean saka diskusi kulawarga. Dadi AS Bagean saka "DUE DILIGENCE" </text>
<text sub="clublinks" start="115.515" dur="1.268"> GAMPANG. Dadi AS Bagean saka "DUE DILIGENCE" </text>
<text sub="clublinks" start="116.783" dur="0.067"> GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.133"> GAMPANG. Dadi AS Bagean ING DASAR "DUE DILIGENCE", ING </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.1"> GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.067"> GAMPANG. Dadi AS Bagean saka DASAR "DUE DILIGENCE", FILES SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.133"> ITU DASAR "DUE DILIGENCE", BAB </text>
<text sub="clublinks" start="117.283" dur="0.134"> ITU DASAR "DUE DILIGENCE", FOLES SCHOOL A </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.067"> DASAR "DUE DILIGENCE" DIDANGAN, SEKOLAH NGAPEN LAPORAN </text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.1"> ITU DASAR "DUE DILIGENCE", SEKOLAH NGAPEN LAMPIRAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="1.368"> DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="118.952" dur="0.2"> DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN ARIZONA’S </text>
<text sub="clublinks" start="119.152" dur="0.067"> DASAR, SEKOLAH NGILANGKE LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="119.219" dur="0.166"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="119.385" dur="0.101"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA OF </text>
<text sub="clublinks" start="119.486" dur="0.166"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.067"> LAPORAN DENGAN JABATAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="119.719" dur="0.167"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.1"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ON </text>
<text sub="clublinks" start="119.986" dur="0.1"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS </text>
<text sub="clublinks" start="120.086" dur="0.034"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, </text>
<text sub="clublinks" start="120.12" dur="0.133"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ </text>
<text sub="clublinks" start="120.253" dur="0.067"> JAMINAN ARIZONA KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.667"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5TH, JJ Miwiti </text>
<text sub="clublinks" start="120.987" dur="0.067"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti GAGAL </text>
<text sub="clublinks" start="121.054" dur="0.133"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5GR, JJ Miwiti BAGONG </text>
<text sub="clublinks" start="121.187" dur="0.067"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti SEKOLAH BARU </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.1"> KESELAMATAN ANAK. ING OGOS 5GR, JJ Miwiti TAHAN SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.167"> ING OGOS 5GR, JJ Miwiti TAHAN SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="121.521" dur="0.133"> ING OGOS 5GR, JJ Miwiti APLIKASI SEKOLAH BARU </text>
<text sub="clublinks" start="121.654" dur="0.1"> ING OGOS kaping 5, JJ Miwiti SEKOLAH ING SEKOLAH ING Urip </text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="1.435"> SEKOLAH YANG SEKOLAH ING Urip </text>
<text sub="clublinks" start="123.189" dur="0.1"> KANGGO SEKOLAH ING SEKOLAH ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="0.1"> SEKOLAH SEKOLAH KANGGO ING KABUPATEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="123.389" dur="0.101"> SEKOLAH SEKOLAH ING TARI ING AKU ING BULAN, </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> SEKOLAH YANG SEKOLAH ING PAKET LENGKU ING BULAN, JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.401"> ING NU TARI ING SUKU BULAN, JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="123.957" dur="0.066"> ING LATER ING AKU ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY </text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.067"> ING KANGGURAN MUNGSA BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY lan </text>
<text sub="clublinks" start="124.09" dur="1.235"> LATER ING BULAN, JJ GRANDPARENTS.KAY lan </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> LATER ING BULAN, JJ'S GRANDPARENTS.KAY lan LARRY </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.4"> GRANDPARENTS.KAY lan LARRY </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.067"> GRANDPARENTS.KAY lan LARRY WOODCOCK.CONTACT </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="1.501"> LARRY WOODCOCK.CONTACT </text>
<text sub="clublinks" start="127.393" dur="0.134"> LARRY WOODCOCK.CONTACT THE </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="0.1"> LARRY WOODCOCK.CONTA SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="127.627" dur="0.067"> LARRY WOODCOCK.MASUKAN ASKING SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.033"> LARRY WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH MENENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="127.727" dur="0.1"> LARRY WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH DENGAN JJ </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.167"> WOODCOCK.CONTA SEKOLAH ASKING SEKOLAH DENGAN JJ </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.1"> WOODCOCK.CONTA SEKOLAH ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WAS </text>
<text sub="clublinks" start="128.094" dur="0.1"> WOODCOCK.CONTAK ASKING SEKOLAH DENGAN JJ WIS OKAY. </text>
<text sub="clublinks" start="128.194" dur="1.335"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="0.167"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. ON </text>
<text sub="clublinks" start="129.696" dur="0.066"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="0.101"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.066"> SEKOLAH DENGAN SEKOLAH Yen JJ WIS OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="0.267"> AKU OKAY. IN SEPTEMBER 5TH, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="130.196" dur="0.067"> AKU OKAY. ING SEPTEMBER 5TH, TANPA LORI </text>
<text sub="clublinks" start="130.263" dur="0.067"> AKU OKAY. ING SEPTEMBEL 5, LORI TANPA JJ </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.1"> AKU OKAY. ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA SARI </text>
<text sub="clublinks" start="130.43" dur="1.334"> ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JAWA SARI </text>
<text sub="clublinks" start="131.764" dur="0.067"> ING SEPTEMBEL 5, LORI TANPA JJ Saka Urip </text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="0.1"> ING tanggal 5 SEPTEMBER, LORI DENGAN JJ Saka Warga Urip </text>
<text sub="clublinks" start="131.931" dur="0.1"> ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JJ Saka AKHIRI VIA HIDUP </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.067"> ING SEPTEMBER 5TH, LORI DENGAN JJ Saka AKHIR AKU VIA SUKURAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.234"> WAWASAN JJ SARI AKHIRI AKU VIA EMAIL lan </text>
<text sub="clublinks" start="132.332" dur="0.1"> WAWASAN JJ SARI AKHIRI AKU VIA lan TELEFON .. </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="1.368"> KELUARGA AKHIRAN VIA lan TELEFON .. </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="0.067"> HIDUPAN VIA lan TELEFON .. IN </text>
<text sub="clublinks" start="133.867" dur="0.1"> HIDUP VIA SAIKI lan TELAGA .. ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="133.967" dur="0.133"> HIDUP lan FUNGSI VIA HIDUP .. ING EMAIL, </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.1"> HIDUP VIA HIDUP lan TELAGA .. ING EMAIL, KENE </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.2"> TELAGA .. ING EMAIL, KENE </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.167"> TELPON .. ING EMAIL, KTVB </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.067"> TELPON .. ING EMAIL, KONBON KTVB, </text>
<text sub="clublinks" start="134.634" dur="0.1"> TELPON .. ING EMAIL, KONBUK KTVB, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="134.734" dur="0.067"> TELPON .. ING EMAIL, KONBEK KTVB DITUTUPAKAN, SENTIASA LORI </text>
<text sub="clublinks" start="134.801" dur="1.335"> ING LAPORAN, sing KTVB DITANGGUH, LORI MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="136.136" dur="0.133"> ING LAPORAN, YANG KTVB DITANGGAL, LORI MENGIKUT SHE </text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.067"> ING LAPORAN, sing KTVB DIPANGGALKE, LORI MENGIKUT INGKANG SHE </text>
<text sub="clublinks" start="136.336" dur="0.033"> ING EMAIL, KTVB DIPANGGALKE, LORI MENGIKUT INGKANG SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.1"> Ing email, sing KTVB DITUTUPKE, LORI MENGIKUT INGKANG SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.2"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGAPAK ING NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="136.669" dur="0.067"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="136.736" dur="0.033"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO ING NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.067"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA NGANGGO NATE ING NEJABAT A </text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.134"> KTVB DITANGGUH, LORI MANGSA MANGSA ING NEGARA NEGARA UNTUK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.066"> KTVB DITANGGUH, LORI MUNGSA NGANGGO ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Sing Anyar ... </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="3.37"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... </text>
<text sub="clublinks" start="140.406" dur="0.101"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan </text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.1"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ </text>
<text sub="clublinks" start="140.607" dur="0.033"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ WON'T </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.1"> KANGGO SHE ING NEGARA NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ JANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="140.74" dur="0.267"> NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal </text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.067"> NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa bali maneh </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.133"> NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa ngirim maneh </text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.067"> NEGARA UNTUK Proyek Anyar ... Lan JJ ora bakal bisa bali menyang sekolah. </text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="2.903"> Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.033"> Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Pungkasan, </text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="0.2"> Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. Pungkasan, TO </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.067"> Lan JJ ora bakal maca maneh menyang sekolah. AKHIRI, UNGGAP </text>
<text sub="clublinks" start="144.477" dur="0.2"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHIRI, UNGGAP </text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.034"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKSARI, UNTUK DESAMBAR 2019, </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.167"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHARI, UNTUK DESAMBAR 2019, A </text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.1"> PEMBANGUNAN KE SEKOLAH. AKHARI, KANGGO TEMBANG 2019, ING SAKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.267"> AKHARI, KANGGO TEMBANG 2019, ING SAKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="145.245" dur="0.066"> AKSARI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK DESEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="145.311" dur="0.134"> SAIKI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK KONEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="0.1"> SAIKI, KANGGO TANGGAL 2019, KONTAK KONEKTOR ING SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="145.545" dur="0.634"> 2019, KONTAK KONEKTIF SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.133"> 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH lan </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.1"> 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH lan INFORMS </text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.034"> 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH LAN INFORMS </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.1"> 2019, KOMUNITAS DESEKTIF ING SEKOLAH LAN INFORMS </text>
<text sub="clublinks" start="146.546" dur="0.2"> GAMBAR SEKOLAH LAN INFORMS ING </text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.234"> Sambungake SEKOLAH lan INFORMS TEMA JJ </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="0.1"> Sambungake SEKOLAH lan INFORMS TINDAKAN ING JJ'S. </text>
<text sub="clublinks" start="147.08" dur="0.567"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. </text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.133"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING </text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.134"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING Urip </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.1"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ACADEMI HIDUP </text>
<text sub="clublinks" start="148.014" dur="0.1"> Lan INFORMS TEMA TANGGAL JJ'S. ING AKADEMI KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="148.114" dur="1.101"> PEMBANGUNAN JJ. ING AKADEMI KANGGO GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.067"> PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGUN AN </text>
<text sub="clublinks" start="149.282" dur="0.1"> PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGAP APP </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.167"> PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP KATILAN </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.067"> PEMBANGUNAN JJ. AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" </text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="0.133"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" </text>
<text sub="clublinks" start="149.749" dur="0.033"> AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP DITOLONG "BLOOMZ" - </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.101"> AKADEMI HIDUP MANGGUNAKAN APP DITOLONG "BLOOMZ" - A </text>
<text sub="clublinks" start="149.883" dur="0.066"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - TOOL </text>
<text sub="clublinks" start="149.949" dur="0.134"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - A TOOL </text>
<text sub="clublinks" start="150.083" dur="0.067"> AKADEMI HIDUP GAMPANG APP DITOLONG "BLOOMZ" - A TOOL YANG DITOLONG </text>
<text sub="clublinks" start="150.15" dur="2.135"> APP DIKATUR "BLOOMZ" - AOL TOKO YANG DITANYA </text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.067"> APP DIKATUR "BLOOMZ" - A TOOL YANG MENENGAH ING SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> APP Ditampilake "BLOOMZ" - AOL TOKO YANG SEKOLAH UNGGUH SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.067"> APP DIKATUR "BLOOMZ" - AOLEKI YANG NGEBUNGGO SEKOLAH UNTUK Kongsi </text>
<text sub="clublinks" start="152.519" dur="0.3"> - A TOOL YANG NGGO SEKOLAH UNTUK SONGKONG </text>
<text sub="clublinks" start="152.819" dur="0.1"> - A TOOL YANG NGGO SEKOLAH UNTUK SONGKRONG </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.067"> - A TOOL sing LAMPIRAN SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="1.134"> SEKOLAH UNTUK Nuduhake INFORMASI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="154.12" dur="0.067"> SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI KANGGO ING Ibu </text>
<text sub="clublinks" start="154.187" dur="0.2"> SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN IBU lan </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.1"> SEKOLAH UNTUK SONGKONG INFORMASI DENGAN IBU lan SULU. </text>
<text sub="clublinks" start="154.487" dur="0.267"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.067"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. AKSES </text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.167"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. ACCORDING TO </text>
<text sub="clublinks" start="154.988" dur="0.033"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. GAMPANG ING Urip, </text>
<text sub="clublinks" start="155.021" dur="0.067"> INFORMASI DENGAN IBU BAPA lan SULIT. GAMPANG ING Urip, A </text>
<text sub="clublinks" start="155.088" dur="0.2"> Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, A </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.067"> Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, BASA </text>
<text sub="clublinks" start="155.355" dur="0.1"> Wong tuwa lan Sekolah. Seneng kanggo Urip, TELEFON UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="155.455" dur="0.133"> Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG ING Urip, TELEFONO utawa LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="155.588" dur="0.1"> Wong tuwa lan Sekolah. GAMPANG INGGAL BASA-BISA, TELANONAN utawa NU TENGAHKE </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.301"> GAMPANG INGGAL BASA-BISA, TELANONAN utawa NU TENGAHKE </text>
<text sub="clublinks" start="155.989" dur="0.033"> GAMPANG ING Urip, TELPON utawa NANJE DIDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="156.022" dur="0.1"> GAMPANG ING Urip, BASA-BISAN utawa TANGGO YANG LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="156.122" dur="0.067"> GAMPANG ING Urip, BASA-BISAN utawa NANJUR TENAGA LAIN DIDENGKE AS LORI </text>
<text sub="clublinks" start="156.189" dur="0.634"> TELEFON ATAWA KABUPATEN LAIN KABUPATEN AS LORI </text>
<text sub="clublinks" start="156.823" dur="0.067"> TELEFON ATAU KABUPATEN LAIN DIRI AS AS LORI </text>
<text sub="clublinks" start="156.89" dur="0.066"> TELEFON ATAWA KABUPATEN LAIN KABUPATEN AS LORI VALLOW Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="156.956" dur="0.301"> DIDANGGAL DIRI AS AS LORI VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.1"> DIPENGGALKE AS LORI VALLOW DENGAN SULIT </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="1.601"> VALLOW DUMADUH </text>
<text sub="clublinks" start="158.958" dur="0.1"> VALLOW DENGAN MONTOR KONTINSIP </text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="0.067"> VALLOW DENGAN JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="159.125" dur="0.267"> JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="159.392" dur="0.1"> KELULUSAN JJ'S KELULUSAN </text>
<text sub="clublinks" start="159.492" dur="1.702"> KELAS GRATIS JJ </text>
<text sub="clublinks" start="161.194" dur="0.1"> MONITORED JJ'S CLASSROOM COMMUNICATION </text>
<text sub="clublinks" start="161.294" dur="0.234"> KOMUNIKASI KELAS </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.1"> SISTEM KOMUNIKASI GRASSROOM. </text>
<text sub="clublinks" start="161.628" dur="1.501"> SISTEM KOMUNIKASI. </text>
<text sub="clublinks" start="163.129" dur="0.1"> SISTEM KOMUNIKASI. ING </text>
<text sub="clublinks" start="163.229" dur="0.067"> SISTEM KOMUNIKASI. NAMA </text>
<text sub="clublinks" start="163.296" dur="0.133"> SISTEM KOMUNIKASI. NAMA LORI </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.067"> SISTEM KOMUNIKASI. THE NAME LORI VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="163.496" dur="0.167"> SISTEM. THE NAME LORI VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="163.663" dur="0.1"> SISTEM. NAMA LORI VALLOW NGADI </text>
<text sub="clublinks" start="163.763" dur="0.134"> SISTEM. PANGGILAN LORI NAMA NGADI </text>
<text sub="clublinks" start="163.897" dur="0.033"> SISTEM. NAMA LORI VALLOW KANGGO DITANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="163.93" dur="0.1"> SISTEM. NAMA LORI VALLOW KANGGO DIDUKUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="164.03" dur="0.167"> NAMA LORI VALLOW KANGGO DIDUKUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="164.197" dur="0.067"> NAMA LORI VALLOW KANGGO DI TRANSLATING ING </text>
<text sub="clublinks" start="164.264" dur="0.166"> NAMA LORI VALLOW KANGGO DI APPK APP </text>
<text sub="clublinks" start="164.43" dur="0.167"> NAMA LORI NAMA TELPON KANGGO DI MAMPIL APP </text>
<text sub="clublinks" start="164.597" dur="0.067"> NAMA LORI NAMA TELPON NATE TARI ING APP MULTIPLE APP…. </text>
<text sub="clublinks" start="164.664" dur="2.269"> NUNGGUH TANGGO DI APP MULTIPI BASA APP…. </text>
<text sub="clublinks" start="166.933" dur="0.1"> NULIS DIJAWA ING APP MULTIPI APP .... UP </text>
<text sub="clublinks" start="167.033" dur="0.067"> Wis KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPLE APP .... UP UNTIL </text>
<text sub="clublinks" start="167.1" dur="0.133"> AKU KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPI APP .... UP UNTIL LAST </text>
<text sub="clublinks" start="167.233" dur="0.1"> Wis KANGGO DI LAKSANA APP MULTIPI APP .... UP UNTIL MINGGU Pungkasan. </text>
<text sub="clublinks" start="167.333" dur="0.234"> KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. </text>
<text sub="clublinks" start="167.567" dur="0.067"> KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. Wong </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.066"> KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. WAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.1"> KANGGO BASA APP APLIK .... UP UNTIL ING PANJANG PANJENENG. ING KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="3.471"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. ING KENEH </text>
<text sub="clublinks" start="171.271" dur="0.133"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. ING KANG SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.033"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. SUKU SEKOLAH PEMBELAJARAN </text>
<text sub="clublinks" start="171.437" dur="0.101"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. Wong sing SEKOLAH PEMBELAJARAN </text>
<text sub="clublinks" start="171.538" dur="0.1"> UP UNTIL PINGGAR LENGKAP. NUNG KENE SEKOLAH DIPANGGO BASA ... </text>
<text sub="clublinks" start="171.638" dur="0.166"> NUNG KENE SEKOLAH DIPANGGO BASA ... </text>
<text sub="clublinks" start="171.804" dur="0.134"> SUKU SEKOLAH PELAJAR ITU ... LAN </text>
<text sub="clublinks" start="171.938" dur="0.067"> SUKU SEKOLAH PELAJAR ING SEKOLAH ... DITANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="172.005" dur="0.1"> SUKU SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITULUT ING </text>
<text sub="clublinks" start="172.105" dur="1.668"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.033"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE OCCES </text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.067"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITENGGALKE ING AKSARA TO </text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="0.1"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DITENGGALKE ING AKSARA ING </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.067"> SEKOLAH PEMBELAJARAN ITU ... LAN DIPENGGALKE OCCHEN ING APP. </text>
<text sub="clublinks" start="174.04" dur="0.167"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. </text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.133"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. ING </text>
<text sub="clublinks" start="174.34" dur="0.067"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="174.407" dur="0.067"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. ING SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="0.067"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH INGKAH INI </text>
<text sub="clublinks" start="174.541" dur="0.066"> Lan GAMPANG KENASAAN APPIL APP. SEKOLAH INGKANG TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="174.607" dur="1.235"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKANG TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="175.842" dur="0.067"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="175.909" dur="0.066"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SAIKI KANG IDEA </text>
<text sub="clublinks" start="175.975" dur="0.067"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="176.042" dur="0.067"> KOMUNITASAN APP. SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.233"> SEKOLAH INGKAH INI SUKU NENG IDEA KENE </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.1"> SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE AKUN </text>
<text sub="clublinks" start="176.442" dur="0.101"> SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE ANA AKUN </text>
<text sub="clublinks" start="176.543" dur="0.1"> SEKOLAH INGKU SUKU DENGAN IDEA KENE AKAN DENGAN LORI </text>
<text sub="clublinks" start="176.643" dur="1.368"> Ora ana IDEA KENE AKUN DENGAN LORI </text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.1"> Ora ana IDEA KENE AKUN SAHA NAMA LORI </text>
<text sub="clublinks" start="178.111" dur="0.1"> Ora ana IDEA KENE AKUN KANGGO DENGAN NAMA LORI </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.033"> Ora ana IDEA KENE AKSUN DENGAN NAMA LORI KANGGO MENTE </text>
<text sub="clublinks" start="178.244" dur="0.1"> Ora ana IDEA KENE AKUN KANGGO DENGAN NAMA LORI NGAPAK MASIH </text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.267"> AKSUN DENGAN NAMA LORI MANGSA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="178.611" dur="0.067"> AKSUN DENGAN NAMA LORI MUNGSA ING NGANGGO RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.133"> AKSUN DENGAN NAMA LORI INGKE MUNGSA GAMPANG NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="178.811" dur="0.067"> AKSUN DENGAN NAMA LORI INGKE MUNGSA DENGAN APP ... </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.901"> NAMA INGGRIS JATI MUNGSA APP ... </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.134"> NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... INGKOH </text>
<text sub="clublinks" start="179.913" dur="0.033"> NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... SEMEN JJ </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="0.133"> NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... AKAN JJ'S NO </text>
<text sub="clublinks" start="180.079" dur="0.067"> NAMA INGGAH MUNGGUH DENGAN APP ... KANGGO JJ'S NO LONGER </text>
<text sub="clublinks" start="180.146" dur="0.267"> PANJENENGAN APP ... SEMASA JJ TIDAK LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="180.413" dur="0.1"> NGUTOS APP ... SEMENANJUNG JJ TIDAK LUKU DIDUKUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="180.513" dur="0.701"> SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. </text>
<text sub="clublinks" start="181.214" dur="0.033"> SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="0.1"> SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BALI MENYANG </text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="0.067"> SINCE JJ'S NO LONGER ENROLLED. BACK TO YOU. </text>
<text sub="clublinks" start="181.414" dur="5.806"> GAMPANG. BACK TO YOU. </text>
<text sub="clublinks" start="187.22" dur="0.2"> BACK TO YOU. </text>
<text sub="clublinks" start="187.787" dur="0.067"> JJ </text>
<text sub="clublinks" start="187.854" dur="0.1"> JJ WAS </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.067"> JJ ING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="188.021" dur="0.066"> JJ ING Pungkasan LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.301"> JJ ING LENGKEL ING ING IN </text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.066"> JJ INGSARI ING ING BISA DI SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="188.454" dur="0.134"> JJ ING LENGKEL ING ING SEKOLAH IN </text>
<text sub="clublinks" start="188.588" dur="0.067"> JJ INGSARI ING PARI ING SEKOLAH DI REXBURG </text>
<text sub="clublinks" start="188.655" dur="0.333"> JJ WULUH ING PANJANG DI SEKOLAH DI REXBURG ON </text>
<text sub="clublinks" start="188.988" dur="0.1"> JJ WIS ING PANJIT DI SEKOLAH DI REXBURG PADA SEPTEMBER </text>
<text sub="clublinks" start="189.088" dur="0.101"> JJ WIS ING PADANGSA ING SEKOLAH DI REXBURG PADA 23 SEHARI 23RD. </text>
<text sub="clublinks" start="189.189" dur="0.567"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. </text>
<text sub="clublinks" start="189.756" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="189.856" dur="0.067"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="189.923" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. KAMI NATE </text>
<text sub="clublinks" start="190.023" dur="0.1"> SEKOLAH DI REXBURG ING SEPTEMBER 23RD. TANPA KANGGO NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="190.123" dur="0.167"> SEPTEMBER 23RD. TANPA KANGGO NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="190.29" dur="0.133"> SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal nduwe salah siji </text>
<text sub="clublinks" start="190.423" dur="0.134"> SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.066"> SEPTEMBER 23RD. Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="190.623" dur="0.801"> Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH </text>
<text sub="clublinks" start="191.424" dur="0.067"> Kita ora bakal ngrampungake APA SAIKI SEKOLAH SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.133"> Kita ora bakal ngrampungake APA SAIKI SEKOLAH KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="191.624" dur="0.134"> Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH SUKU Dhewe, </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.1"> Kita ora bakal ngrampungake APA SEKOLAH SEKOLAH UNTUK SISTERA, TYLEE-- </text>
<text sub="clublinks" start="191.858" dur="0.167"> ANYARI SEKOLAH DONGI KANGGO, TYLEE-- </text>
<text sub="clublinks" start="192.025" dur="0.133"> ANTARA SEKOLAH DENGAN SISTERA, TYLEE-- TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="192.158" dur="0.067"> ANYU SEKOLAH REKA BENTUK UNTUK SISTER, TYLEE-- TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="192.225" dur="0.067"> ANYU SEKOLAH REKA BENTUK UNTUK LAKON, TYLEE-- TAPI TAPI POLIS </text>
<text sub="clublinks" start="192.292" dur="0.066"> ANTARA SEKOLAH DENGAN SISKI, TYLEE-- TAPI POLIS SAY SHE </text>
<text sub="clublinks" start="192.358" dur="0.067"> ANTARA SEKOLAH DENGAN SISTER, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="192.425" dur="0.534"> UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI GOLEKSI MUNGSA DADI </text>
<text sub="clublinks" start="192.959" dur="0.067"> UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI ING DASAR INGKE BISA </text>
<text sub="clublinks" start="193.026" dur="0.1"> UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS KANGGO ING WARNA Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="193.126" dur="0.033"> UNTUK LISA KANGGO, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MANGSA DENGAN ING SENANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="193.159" dur="0.1"> UNTUK SISTERA, TYLEE-- TAPI DENGAN POLIS MUNGKIN ING KENE ING SULIT ING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="193.259" dur="0.301"> TAPI TINDAK DADI MANGSA JAWA ING ING SENG PUTIH IN </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.066"> TAPI TINDAK DADI MANGSA JAWA ING ING SENTUK ING SEPTEMBER. </text>
<text sub="clublinks" start="193.626" dur="1.702"> SAIKI APA PAKSA ING SEPTEMBER. </text>