Училиштето во Аризона детали за историјата на запишување на Jеј Валоу subtitles

НИЕ НИЕ СМЕ УЧЕЕ НЕ УЧЕСУВАМЕ ЗА ВАС НИЕ УЧЕСУВАМЕ ЗА УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА НИЕ УЧЕСУВАМЕ СО СОСТОЈБАТА СО ПОСЕБНА УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА ПОСЕБНИ ЧАРЛИ УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА ПОСЕБНИ ЧАРЛИ И УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА СО МЕДИЦИ И ЛОРИ СОСТОЈБАТА ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОСТОРНО, СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОСТОРНИ, И СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОВЕЕ И НИВНО СОСТОЈБАТА ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ПОВЕЕ, И СИНОТО СИНА ЧАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ, И СИНИОТ СИНО ЧАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ, И СИТЕ СИОН Ј.Ј. СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. СЕ СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. 7-годишната-стара СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. 7-ГОДИНАТА СЕ Ј.Ј. 7-ГОДИНАТА СЕ Ј.Ј. 7-годишна возраст е Ј.Ј. ПРАШАЕТЕ 7-годишна возраст Ј.Ј. 7-ГОДИНИТЕ ПОСТОИ ДА СЕ ПОСТОИТЕ Ј.Ј. ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИНА ПЕТИ ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИНА ПЕТИ 7-ГОДИНИТЕ ПОСТОИ ДА ГО ПОВЕЕ ПЕТИ МЕСЕЦ - ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИ ДА ГО ПЕТИ МЕСЕЦИ - САМО ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПРИМАНА ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО БИДЕ ПО ПОВЕ MONЕ ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО ПРИМЕНА ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО СЕГА ПРИМЕНА ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈ СЕСТЕР ПРИМЕНА ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕРСКИ ТИЛЕ ПОДГОТОВНИК ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. АН МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. АПП МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. Употребена апликација МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД Ј.Ј. НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД Ј.Ј. НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ ВО НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈ ВО АРИЗОНА ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈ ВО АРИЗОНА ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОКААТ ТОА ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ТОА ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОСТОИ ДА УСЛОВ УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ШТО ДОГОВОР УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ТОА ДА СЕ ПОСЛЕ ДА СЕ ПОСТОЕ УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ДЕКА ДОДЕЛУВА ДО СЕКОГАШНАТА недела УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТОИТЕ ДА СЕ ДОСТАВА ДО МО LЕНАТА недела - ЛОРИ УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ДЕКА ДА СЕ ПОСЛЕ ДА ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА - ЛОРИ ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТНАТА недела ПОКАУВА ДО КОИ ДО СЕ ПОСЛЕДНАТА недела - Лори беше можно ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА - ЛОРИ МО WЕ ДОСТАВА ПОКАЕ ДА СЕ ДОСТАВА ДО ПОСЛЕДНАТА недела ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНАТА недела - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ ДОСТАВУВА ОД АПП ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ УПОТРЕБУВА ТОА АПП ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДА СЕ ПРИМЕНА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ПОДНЕСУВА НА МОНИТОР ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ТОА ПРИМЕНА НА МОНИТОР J.Ј. МОНО УПОТРЕБА ДА СЕ ПРИМЕНА ДА СЕ ПРИМЕНА НА МОНИТОР J.Ј. МОНО КОРИСТЕЕ КОЈ АПП НА КЛАСРУМОТ НА МОНИТОР J.Ј. МОНО КОРИСТЕЕ КОЈ АПП НА КЛАСНИТЕ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР J. ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. НИЕ ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. НИЕ САКАВМЕ ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. САКАМ ДА ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ГО ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОВО ТОА КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВО САМО КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ НЕ САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ НЕ САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ СЕ ДОГОВОРУВАМЕ САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СОГЛАСУВАМЕ САКАМ ДА ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ СО ДА САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ СО ДА ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ШТО СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ПОВЕЕ ЗА ОВА ШТО СЕ СОГЛАСУВАМЕ НА УЧИЛИШТЕ. СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ЗА ВОЗВРАТ, СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАША СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШАТА МИСТИЈА УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШАТА МИСТИЈА УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕНИ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕН А ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕН А ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РАБОТНО МНОГУ ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РАБОТНО МНОГУ ДЕТАЛЕН ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РЕГИСТРАТЕ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ОДГОВОРИвме ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ОДБИРАМЕ ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е Ј.Ј. РЕГИСТРА JЕ НА ЈЈ ENЕ РАБОТЕ JЕ ЈЈЕ РЕГИСТРУВА JЕ НА ЈЈЕ Е А ПРЕБАРУВАЕТО НА ЈЈЕ БИТ КРВ Запишувањето на Jеј беше дел од ИЗВРШУВА JЕТО на ЈJЈ Е БИТ НА А. Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. Преку Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. ОД ОВАА Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОВАА ТИМЕЛИНА, ТОА ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШТЕ ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛНИ НЕКОИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТ УЧИЛИШНИ ПОДАТОЦИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТ ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШНИТЕ ГОДИНИ ОД КОНФЛИКТОТ ПОД СЕКОЈ ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШТЕТО НЕКОИ ОД КОНФЛИКТТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШТЕТО НЕКОИ ОД КОНФЛИКТТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И ЛОРИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. НИЕ ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. НИЕ ПОЧНУВАМЕ ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧНУВАМЕ ВО ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ФЕВРУАРИ ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ФЕВРУАРИ ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 година ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 година ВО ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ СЕ СЛУЧУВА 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е СТУДНО УЧИЛИШТЕ 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е УЧИЛУВА УЧИЛИШТЕ НА КАДЕ ЈЈ ПОВТОРНО СЕ УЧИУВА УЧИЛИШТЕ НА КАДЕ ЈЈ ПОВТОРНО СЕ УЧИУВА УЧИЛИШТЕ НА ЛАУРИНЕСИТЕ КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОСТАВУВА УЧИЛИШТЕ НА ИНСТИТУТ ЗА ЛАУРЕНС КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОСТАВУВА УЧИЛИШТЕ НА ЛАУРИНСКИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ НА ИНСТИТУТ ЗА ЛАУРЕНС ЗА НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ ЛАРЕНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ ЛАРЕНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ НА ФЕВРУАРИ ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти Февруари, ЛАУРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5 ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е Е ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти февруари, ЈЈ Е ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е АБУДЕН ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е ПОСТАВ ОД ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАР, Ј.Ј. Е АСПОСТАТ ОД УЧИЛИШТЕ. НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, чаршии ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, чаршии ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, ПОСЕТИ ЧАРЛИ ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, ЧАРЛИ ПОСЕТУВА НА ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, Чарли го посетува училиштето, Шест дена дена, Чарли го посетува училиштето, Шест дена дена, Чарлс го посетува УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕД Шест дена дена, ЧАРЛИ ПОСЕТУВА НА УЧИЛИШТЕТО, ОБОУВА ЛОРИ Шест дена дена, Чарлс го посетува УЧИЛИШТЕ, ОБОУВА ЛОРИ ПОГЛАВУВА НА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ПОСЕТУВА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ГОДИНА “ ПОСЕТУВА УЧИЛИШТЕ, ОБВЕУВАЕ ЛОРИ САМО „ГОДИНА КРАЗИ“ ПОГЛАВУВА НА УЧИЛИШТЕ, ОБВЕУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОЛЕМА ГРУА“ И ПОСЕТУВА НА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ЈА „ГОДИШЕ ГРУА“ И БЕШЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОЛЕМА ГРУА“ И БЕШЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОДИШЕ ГРУЕ“ И СЕ Слушна ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОДИШЕ ГРУЕ“ И СЕ Слушна религија „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ТАА „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ТАА ИМАШЕ „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ИМА ИСТО Слушајќи религиозни гласови. ИМА ИСТО Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОПОЛНУВА Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТАВУВА ДО НЕЗНАЕ ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТАВУВА ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. СЕ ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. ИСТО ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛИ НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛИ НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ ПОСТОИ НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. СЕДНИОТ ДЕН, ЧАРЛЕС Е НЕ НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕСЕТЕ СЕ СЛУЧУВА НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ Е ДА СЕ САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ Е ДА СЕ САМИОТ ДЕН, ЧАРЛЕСЕТИТЕ САКАТЕ ДА СЕ ЗАШТИТИРАНА СЕДНИОТ ДЕН, ЧАРЛИТЕ СЕ вели дека има наредба за заштита СЕ вели дека има наредба за заштита СЕ вели дека има заштитена наредба ПРОТИВ СЕ вели дека има заштитена наредба против Лори. ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И ТОЈ ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ПРИКАЗНИ ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТ ИВОТ ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИ LИВЕТЕ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИ LИВЕТЕ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТТЕ IFИВОТНО Е ДОБИВУВАЕ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕТЕ Тој е ЦЕЛУВАЕ Ј.Ј. ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТНО ИВОТ Е ДА ЈА ВАШЕ ЈАЈ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕ Е ДА ГО ПОВТОРНИ JАЈ ОД НА И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕ Е ДА ГО ПОВТОРНИ JАЈ ОД НА И..ТЕ ГО ИВОТНО ИВОТ Е ДА ЈА ПОСТОИ ЈАЈ ЈА НА УЧИЛИШТЕ И..ТЕ ЈА ИВИТЕ IFИВОТЕ Е ДОБИВНИ J.Ј.О. НА УЧИЛИШТЕ И И..ТЕ ЈА ИВЕТЕ IFИВОТЕ Е ДА ЈА ПОСЛЕДУВА ЈЈУ ОД УЧИЛИШТЕ И СООБРАЕ И..ТЕ ЈА ИВЕТЕ IFИВОТЕ Е ДА ЈА ПОСЛЕДУВА ЈЈУ ОД УЧИЛИШТЕ И СЕ ЗГОЛУВА ВАЕ ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ ПОЛИГУВА JЕ JЕ ОД УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ ВАULЕ ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗАДОЛУВАЕ ОД НА ПОБЛЕДУВА JЕ ЈЈУ ОК НА УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ ОД СЛУБАТА ПРИРАУВА JЕ НА ЈЈУ НА УЧИЛИШТЕ И ЗЕМА ДА ЈА ОД ДРАВА ДРАВА ДА СЕ УДО ВАULУВА JЕ НА ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗЕМА ДА ГО ИЗВРШУВА ДРАВНИОТ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ УЧИЛИШТЕ И ДА СЕ РАБОТУВА ОД ДРАВНИОТ ДОДЕЛНИ Е УЧИЛИШТЕ И ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВААТ ДА БЕЗ БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ СЕ. НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕН НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕН ЛАТЕР, НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕРИ, ПОДАТОЦИ ЗА ЧАРЛИ БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ПОДАТОЦИ ПОДАТОЦИ ЗА БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА ФЕВРУАРИ ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј.Ј. ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање во НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА ИВОТ НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ ЧАРЛИ И ЈЈ Враќање во TOИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ ЧАРЛИ И Ј J ВРА RАЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е ЧАРЛИТЕ И Ј J Враќањето во ADИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ СЕ Сè уште ЧАРЛИТЕ И Ј J Враќањето во ADИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ СЕ СЕ МИА. ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ДВИЕ ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ПОДНЕСУВА НА ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ Сè уште е МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ Сè уште е МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ КАРЛИ Сè уште е МИА. ПОВЕЕ НА МАРТИЧНИТЕ КАРЛИ ФОРМАЛНО ПОВЕЕ НА МАРТИЧНИТЕ КАРЛИ ФОРМАЛНО ПОВЕЕ ДО МАРТИЧНИТЕ ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОДНЕСУВА ПОВЕЕ ДО МАРТИЧНИТЕ ЧАРЛИ ФОРМАЛНО ДОСТАВУВА ЈЈ ПОВЕЕ ДО МАРТИ ШАРЛИ ФОРМАЛНО ПОСТАВУВА ЈЈ ОД ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ… ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... РАКУВА ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СЕ СУЕЕ ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СУЕЕ СИТЕ ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ ОДБИТЕ ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СУДЕЕ СЕ ДА СЕ ОДГО ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. Брзо УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ НАГРАДА УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДА УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДОГОЛЕМ ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДОГОЛЕМ ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕЗ НАДВОРЕШ ДО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕСПЛАТНА ПРЕДВОЗ ДА СЕ СТАВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ БЕСПЛАТНА ПРЕДВОЗ ДА СЕ СТАВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ БЕЗ НАДВОРЕШ ЗА ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ ИВОТ БЕЗ ПРЕД ДА ЈА ИСПОЛНЕТЕ ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ НА ИВОТ БЕСПЛАТНА ПРЕД ДА ГО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СЕ ПОСЕБУВА БЕСПЛАТНА ПРЕД ДА ГО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СИТЕ СЕ СЕМЕЈЕ ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТОТ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕМЕ СЕМЕЈСТВОТО JИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ ИВОТ СЕ ДЕКА СЕ СЕМЕ СЕМЕЈСТВОТО UNИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СВЕТЕ ДЕКА СЕ СЕ РЕДИМЕ СЕМЕЈСТВОТО UNИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СВЕТЕ ДЕКА СЕ СЕ РАБОТНА СЕМЕЈСТВОТО JИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧУВА СЕМЕЈСТВОТО ВО ГИЛБЕРТ ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СВЕТЕ СЕ СЕ СЕ РАБОТИ СЕМЕЈСТВОТО ВО ГИЛБЕРТ - LИВОТ ПРИЗНАНИТЕ СЕ СЕМЕЕ СО СЕМАЈНОТ ВО ACKИЛБЕРТ - LИВОТ ПРИКАЗНИТЕ СО СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОИ ВО ГИЛБЕРТ - И LИВОТ ПРИКАЗНИТЕ СЕ СЕМЕЈНА СЕМЕЈСТВОТО ВО ILИЛБЕРТ - И ШЕ SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОЕ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕГО ЗАВРШЕНИ SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО БЕЗБЕДНО ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН Ј.Ј. SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОЕ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.Ј. РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.Ј. РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И ЈА ВНАТРЕШЕ J.Ј. РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И ЈА ВНАТРЕШЕ J.Ј. ВО УЧИЛИШТЕТО НА УЧИЛИШТЕ РАЗВОЈ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.ЈО ВО ЛЕТО НА УЧИЛИШТЕ И ЈА ВНАТРЕШЕ ЈЈ ВО ЛЕТО НА УЧИЛИШТЕ И ЈА ВНАТРЕШЕ ЈЈ ВО СВЕТСКА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА ЈУЛИ ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА 11-ти ЈУЛИ, ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ ВАЛОВ ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, КАРЛЕСКИОТ СВЕТСКИ Е ПРОГРАМА. НА 11-ти Јули, ШАРЛСКИОТ СВЕТСКИ Е СИТЕ ПРОГРАМА. НА 11 ЈУЛИ, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СВЕТИ И СЕ НА 11 ЈУЛИ, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СВЕТИ И СЕ НА 11-ти Јули, ЧАРЛИТЕ СВЕТСКИ Е ШОТ И УБИЕ На 11-ти Јули, ЧАРЛИОТ СВЕТСКИ Е СИТЕ И УБИЕН ОД На 11-ти јули, ЧАРЛИТЕ СВЕТСКИ Е СИТЕ И УБИЕН ОД ЛОРИ НА 11-ти Јули, ЧАРЛИОТ СВЕТСКИ Е СВЕТНО И УБИЕН ОД БОРЕТ НА ЛОРИ, СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТЕ НА ЛОРИ, СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТЕ НА ЛОРИ, АЛЕКС СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТ НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА НАС УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА А. УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И А. АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И А. АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВДА АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛИ ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛИ ЗА ВИДЕЕ И ШТО СОВЕТНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛЕС ЈЈЈ ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, УСЛОВНИТЕ ЛОРИ кажува Jеј ЗА ВИДЕЕ И ШТО СЕКОЈ ЛАТЕР, ЛОРИ раскажува УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ КАКО HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHIKTI HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHYSKA THAR CHARLES HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHYSKA QA CHARLES KOMITTED Ј.Ј. СОУКОТ ДЕКО КАРЛЕТНИТЕ КОМОРАТИВНО ЈЈУ ШКОВЕНА КАКО ЧАРЛИ СО СВОЈАТНА СУИЦИД. ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. Преку ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. НЕГО нив ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. НИВНО СЕ СУИЦИД. НИВНО СЕ СУИЦИД. НЕГОВО СЕЛИ ИСТРАУВАЕ, СУИЦИД. НЕГОВИТЕ СВОЈА ИСТРАУВАЕ, LИВО СУИЦИД. НЕГОВИТЕ САМО ИСТРАУВА ,Е, LEИВО УЧЕЕ НЕГОВИТЕ САМО ИСТРАУВА ,Е, LEИВО УЧЕЕ НИВНО СИТЕ ИСТРАУВА ,Е, .ИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ НЕГОВИТЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, CHИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ WИВЕТЕ ПОВЕIRЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, KИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ WИВОТ ПОВЕЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, CHИВОТНИ УЧЕЕ ЧАРЛИ СЕ УБИЕ КАКО ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА ARИВОТНИ УЧЕЕ СЕ УБИЕ КАКО ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА ИВОТОТ СЕ УБИЕ КАКО ДЕЛ ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА ARИВОТНИ УЧЕ WЕ СЕ УБИЕ ДЕЛ ДЕЛ ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА IFИВОТОТ СЕ УБИЕТЕ КАКО ДЕЛ НА А ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА ИВОТОТ СЕ УБИЕТЕ КАКО ДЕЛ на СЕМЕЈСТВО Чарли беше убиен како дел од семејството Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. СО Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. КАКО И Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. ПАКО ДЕЛ Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. ПО КАКО ДЕЛ ОД ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ ОД ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ “ДВЕUEЕ ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“ РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“ РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, РАЗГОВОР. КАКО ДЕЛ ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, ТОА РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ РАЗГОВОР. ПАКО ДЕЛ ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРАВИЛНИЦИ НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВД ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРИДОВИ НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВД ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРИРАЧНИК А. НЕГОВИНАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ ПОДРАЧЈЕ НЕГОВИНАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ ПРАВИЛНИК ИЗВЕШТАЈ СО ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ СО ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРАВИЛНИ ИЗВЕШТАЈ СО АРИЗОНА ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ СО ОДДЕЛЕНИЕ НА АРИЗОНА Извештај со одделот за Аризона ИЗВЕШТАЈ СО ОДДЕЛ НА АРИЗОНА НА ИЗВЕШТАЈ СО ДЕЦА НА АРИЗОНА ИЗВЕШТАЈ СО БЕСПЛАТНИОТ БЕЗБЕД НА АРИЗОНА. АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА Август АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Jеј СТАРТИ ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Jеј СТАРТИ ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, Jеј го започнува ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, Jеј ја започнува НОВАТА ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. го започнува НОВОТО УЧИЛИШТЕ ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА НА 5 август, Ј.Ј. ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА НА 5 август, Jеј ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА НА AT НА 5 август, ,еј ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА ВО ИВО НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА ВО ATИВО НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОСТОЕ НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОВЕЕ ТОА НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОСЛЕДНИОТ СЕКОЈ месец НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Ј.Ј. НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Ј.Ј. НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, ДРУГИТЕ НА ЈАЈ НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Грандпаренти на Ј.Ј. ПОВЕЕ ТОА МЕСЕЦ, Гранд-учесници на Ј.Ј. ПОВЕЕ ТОА МЕСЕЦ, Гранд-јорганџии на .еј.Кеј и ЛАРИ Грандпаренти.КАЈ И ЛАРИ Грандпаренти.КАЈ И ЛЕРИ ВЕДЧЕР.КОНТАКТ ЛАРИ ВИДВОК.КОНТАКТ ЛАРИ ВРВОКОВ.КОНТАКТИРАЈТЕ ЛАРИ ВУДКОК.СОДРИНА УЧИЛИШТЕ ЛАРИ ВУДКОК.СОДРTИНА ПРАШАА НА УЧИЛИШТЕ ЛАРИ ВУДЦОК. КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЛАРИ ВУДКОК.СОДРTИНА УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈ WOODCOCK.СОДРИНА УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈ WOODCOCK.КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО JЕ ЈАЈ WOODCOCK. КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЕ ДОБРИ. ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА СЕПТЕМВРИ ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА 5 СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ Беше во ред. НА 5 СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ АНДРАВИ Ј Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД ИВОТ НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА ЕМАИЛ НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА ЕМАИЛ И ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД ИВОТНО ВИА ЕМАИЛ И ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД IFИВОТНО ВИА ЕМАИЛ И ТЕЛЕФОНИЈА .. LИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕФОН .. VИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНО .. ВО ИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНО .. ВО LИВОТ ВИА ЕМАИЛ И ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, LИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНОСТ .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ КТВБ ТЕЛЕФОНОТ .. ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБВИНЕ, ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛА, КОЈ КТВБ ОБВРДУВА, ЛОРИ ТЕЛЕФОНОТ .. ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДНО, ЛОРИ СЕ вели ВО Емаил, КОЈ КТВБ ОБВРДУВА, ЛОРИ СЕ СОВЕТИ ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека ВО ЕМИАЛ, КОЈ КТВБ ОБЕДИНЕТЕ, ЛОРИ вели дека тој е движење ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДЕН, ЛОРИ вели дека тој излегува ВО ЕМАЈЛ, КОЈ КТВБ ОБЕДИНЕТЕ, ЛОРИ вели дека тој работи од KTVB ОБВРЗУВА, ЛОРИ вели дека тој работи од KTVB ОБВРЗУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата за нова КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како држава, за ново работно место ... ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И Ј.Ј. НЕ Е ДВИЕ ОД ДРАВАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ СЕ НЕ Е ДВИЕ ОД ДРАВАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ ДА БИДЕ ДРАВА ЗА НОВ РАБОТА ... И ЈЈ WЕ БЕСЕ СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ ONЕ ДА БИДЕ ПОВТОРНО СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРАТЕ ДА СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И Ј JЕ Е ДА СЕ ВРААТ НА УЧИЛИШТЕ. И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. ЗАВРШНО, И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. Конечно, до И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ Враќање во училиште. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ Враќање во училиште. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ 2019 година, Враќање во училиште. Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, А. Враќање во училиште. Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВ Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВ Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИ Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИ НА На крај, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ 2019 година, ДЕТЕКТИВЕН КОНТАКТИ УЧИЛИШТЕ 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО нив 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ОД НА КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО нив КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ГИ ОД СВЕТИТЕ КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ГИ ОД ОБЈАВУВАЕ НА ЈЈ. И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. СЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. ЖИВОТОТ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. КОРИСТИТЕ НА THEИВОТНА АКАДЕМИЈА РАЗВОЈ НА ЈЈ. КОРИСТИТЕ НА THEИВОТНА АКАДЕМИЈА РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА КОРИСТЕЕ АН РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА КОРИСТИ АПП РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВЕЕ НА АПП РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕН „БЛОМЗ“ ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕН „БЛОМЗ“ ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОСНОВА „БЛОМЗ“ - ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВИК ЗА СВЕТСКИ „БЛОМЗ“ - А ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕНИ „БЛОМЗ“ - Алатка ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВЕЕ СО АПАПИЛ „БЛОМЗ“ - СОБРШКА ТОА ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВИК ЗА СВЕТСКИ „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОР АПП СВЕТСКО „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОРУВА ПРИМАНИЕ АПП „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОРУВА УЧИЛИШТА ПРИМАНА БЕСПЛАТНИ „БЛОМЗ“ - СОВЕТНА РАБОТНА ДА СЕ РАБОТИ УЧИЛИШТА АПП ПОВЕЕ „БЛОМЗ“ - СВЕТСКО ДОГОВОР што дозволува да ги споделат училиштата - Упатство што дозволува училиштата да споделат - Упатство што дозволува училиштата да споделат информации - Упатство што дозволува училиштата да споделат информации со УЧИЛИШНИ ДА СЕ АКЦИИ ИНФОРМАЦИИ СО УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ И УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ. ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. ПОСТАВУВА ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СПОРЕД ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СО СОГЛАСНО ДА LИВОТ, ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СО СОГЛАСНОСТ НА LИВОТ, А Родители и студенти. СО СОГЛАСНОСТ НА LИВОТ, А Родители и студенти. СО ПОГОВОР НА TOИВОТ, ТЕЛЕФОН Родители и студенти. СО СОГЛАСНО ДА ИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ Родители и студенти. СО СОГЛАСУВАЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО Родители и студенти. СО СОГЛАСУВА TOЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО УРЕД СО СОГЛАСУВА TOЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО УРЕД СО СОГЛАСУВАЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВАЕ Идентификуван СО СОГЛАСУВАЕ СО AИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВА IDЕ Идентификуван како СО СОГЛАСУВАIFЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВО УПОТРЕБА Идентификувана како ЛОРИ ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВИОТ УРЕД Идентификуван како ЛОРИ ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВАЕ Идентификуван како ЛОРИ СВОЈ ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВИОТ УРЕД ИДЕНТИФИДИРАНА КАКО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ ИДЕНТИФИДИРАНА КАКО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ ИДЕНТИФИИРАНИ КАКО ЛОРИ ВАЛОВ ПРОДОЛИ ПРОДОЛУВА СВОЈОТ ПРОДОЛИ ПРОДОЛИ ПОВЕЕТО ПРОДОЛУВА МОНИТОРИРАНО СВОЈОТ ПРОДОЛУВА МОНИТОРИРАНИ Ј.Ј. ПРОДОЛНО СЛЕДЕЕ НА Ј.Ј. ПРОДОЛНО СЛЕДНО КЛАСНОСТА НА ЈЈ СЛЕДНИЧКО КЛАСРУМ НА ЈЈИ СЛЕДЕНА КЛАСНИЧКА КОМУНИКАЦИЈА НА ЈЈ КЛАСРУМНА КОМУНИКАЦИЈА КЛАСРУМЕН СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. СЕ СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. ИМЕТО СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. Името ЛОРИ СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. ИМЕТО ЛОРИ СВОЈОТ СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ СВОЈОТ СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ СИСТЕМ. ИМЕ ЛОРОИ ПОВТОРНО СЕ ПОСТОИ СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО СЕ ТРГИВ СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИМЕНА ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИМЕНА ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ТРГОВИ НА ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ТРГИВ НА АПП ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА МНОГУ АПП ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ РАБОТИ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОГЛЕД ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА ПОВЕЕ РАБОТНИЦИ НА АПП .... ПОД ДЕЛ ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОСЛЕ ДА СЕ ПОСТОЕ ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МАЛТИПНО ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА КОГА ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА КОГА СЕ ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА СЕ ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КАКО УЧИЛИШТЕ УЧИЛИШТЕ ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КАКО УЧИЛИШТЕ УЧИЛИШТЕ НА ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... И ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... И ПОВТОРНО ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ ДА И ... И ГО ПОВТОРНО УЧИЛИШТЕ УЧЕНИЕ НА ИТ ... И ОБЕЗБЕДУВАТЕ ЈА УЧИЛИШНА УЧЕЕ НА ИТ ... И ОТВОРЕНИТЕ НЕГОВИОТ ПРИСТАП УЧИЛИШНА УЧЕЕ НА ИТ ... И ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИСТАП ДА УЧИЛИШНА УЧЕ OFЕ НА ИТ ... И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДА УЧИЛИШНА УЧЕ OFЕ НА ИТ ... И ПОТВРДЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. СЕ И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. Училиштето вели И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели: ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели: ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели дека НЕМА ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО АН УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО АН УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство со УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство со ЛОРИ НЕ ИДЕА ЗОШТО Сметководство со ЛОРИ НЕ ИДЕА ЗОШТО СМЕТКОВО СО ИМЕТО НА ЛОРИ БЕЗ ИДЕА ЗОШТО OUЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ БЕЗ ИДЕА ЗОШТО STЕ СЕ СМЕТЕ СМЕТКОВОД СМЕТКОВОТО СО ИМЕТО НА ЛОРИ БЕЗ ИДЕА ЗОШТО STЕ СЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СМЕТКОТ СО ИМЕТО НА ЛОРИ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ WЕ СЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ WЕ СЕ ПОСЛЕТИ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ STЕ СЕ ПРОДОЛИТЕ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ STЕ СЕ ПОСЛЕДИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... ИМЕ STЕ ДА СЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИК ... ИМЕ STЕ STЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... СИНА ИМЕ ILLЕ STЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... СИТЕ ЈЈЕ ИМЕ STЕ STЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... ОД НЕ ИМЕ STЕ ДА СЕ ПОСЛЕДУВААТ ПРИМЕНАТА ... СИТЕ ЈАЈ НЕ Е ДОЛГО СЛЕДЕЕ НА ПРИРАЧНИКОТ ... СИТЕ ЈАЈ НЕ ДОЛГО СЛЕДЕЕ НА ПРИМЕНАТА ... СИТЕ ЈАН НЕ ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. ВРАА НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. ПОВЕЕ ДО НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. НАЗАД КОН ВАС. ЗАВРШНО. НАЗАД КОН ВАС. НАЗАД КОН ВАС. Ј.Ј. Jеј беше Jеј беше последен Jеј беше последен пат ЈЈ СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО J.Ј СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕДНО ВО УЧИЛИШТЕ J.Ј СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО УЧИЛИШТЕ ВО Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург Jеј беше последен пат во УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБУРГ Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург на септември Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург на 23 септември. УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НИЕ УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НИЕ ИМАМЕ УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НЕМАМЕ УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НЕМА ДОБИВ СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДОБИВ СЕПТЕМВРИ 23РД. НИКОГАШ НЕ СЕ НАДИМЕ СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ НИКУ УЧИЛИШТЕ СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ НИКУ УЧИЛИШНИ РЕКОРИИ ЗА НЕГОВО НЕМА ДА ГО РЕГИРАМЕ НИКУ УЧИЛИШНИ РЕКОРИИ ЗА СВОЈ СЕСТЕР, НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СЕСТЕР, ТИЛЕ-- СЕКОЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СЕСТЕР, ТАЈЛЕ-- СЕКОЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО СИТЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО ПОЛИЦИЈА СИТЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СЕСТЕР, ТАЈЛЕ--, НО ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ СИТЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ СИ СЕКОЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ: ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТИЛЕЈ - НО, ПОЛИЦИЈАТА СЕ Е ДЕКОЈ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИСКОТО ПЕЧЕТЕТЕ: ИМА ДА СЕ ПОСТОИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ--, НО ПОЛИЦИСКОТО САКАТЕ ДЕКО ДА СЕ ПОСТОИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТИЛЕЈ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО СЕ ПОСЛЕДАТ НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО СЕПТЕМВРИ. ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО СЕПТЕМВРИ.

Училиштето во Аризона детали за историјата на запишување на Jеј Валоу

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.97" dur="0.067"> НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.037" dur="0.167"> НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.204" dur="0.1"> УЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="1.334"> НЕ УЧЕСУВАМЕ ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="5.638" dur="0.167"> НИЕ УЧЕСУВАМЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="5.805" dur="0.134"> УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА </text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.333"> НИЕ УЧЕСУВАМЕ СО СОСТОЈБАТА СО ПОСЕБНА </text>
<text sub="clublinks" start="6.272" dur="0.067"> УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА ПОСЕБНИ ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.1"> УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА ПОСЕБНИ ЧАРЛИ И </text>
<text sub="clublinks" start="6.439" dur="0.067"> УЧЕСУВАМЕ ЗА СОСТОЈБАТА СО МЕДИЦИ И ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="6.506" dur="1.335"> СОСТОЈБАТА ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="7.841" dur="0.066"> СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОСТОРНО, </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОСТОРНИ, И </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> СОСТОЈБАТА ПОВЕЕ ЧАРЛИ И ЛОРИ ПОВЕЕ И НИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.1"> СОСТОЈБАТА ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ПОВЕЕ, И СИНОТО СИНА </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.167"> ЧАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ, И СИНИОТ СИНО </text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.1"> ЧАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ, И СИТЕ СИОН Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="1.468"> СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="9.909" dur="0.201"> СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.066"> СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. 7-годишната-стара </text>
<text sub="clublinks" start="10.176" dur="0.067"> СВОЈОТ, И НИВНИОТ СИН ЈЈ. 7-ГОДИНАТА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.2"> Ј.Ј. 7-ГОДИНАТА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.134"> Ј.Ј. 7-годишна возраст е </text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="0.066"> Ј.Ј. ПРАШАЕТЕ 7-годишна возраст </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.067"> Ј.Ј. 7-ГОДИНИТЕ ПОСТОИ ДА СЕ ПОСТОИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="10.71" dur="0.1"> Ј.Ј. ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИНА ПЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="10.81" dur="1.335"> ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИНА ПЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.1"> 7-ГОДИНИТЕ ПОСТОИ ДА ГО ПОВЕЕ ПЕТИ МЕСЕЦ - </text>
<text sub="clublinks" start="12.245" dur="0.067"> ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПОСТОИ ДА ГО ПЕТИ МЕСЕЦИ - САМО </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> ГОДИШНАТА 7-ГОДИНА ПРИМАНА ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.167"> БИДЕ ПО ПОВЕ MONЕ ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.133"> ПРИМЕНА ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.1"> ПРИМЕНА ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈ СЕСТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="0.1"> ПРИМЕНА ЗА ПЕТ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕРСКИ ТИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.067"> ПОДГОТОВНИК ЗА ПЕТИ МЕСЕЦ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="1.568"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.067"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. АН </text>
<text sub="clublinks" start="14.614" dur="0.067"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. АПП </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.067"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. Употребена апликација </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.066"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.1"> МЕСЕЦИ - САМО СО СВОЈОТ СИСТЕР ТИЛЕ Рјан. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="3.971"> НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.033"> НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="18.918" dur="0.134"> НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.1"> НЕГОВИОТ СИСТЕР ТИЛЕ РИЈАН. ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈ ВО АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.234"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА ОД УЧИЛИШТЕ ЈЈ ВО АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.066"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.067"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОКААТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="19.519" dur="0.1"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.1"> ПРИМЕНА УПОТРЕБА СО УЧИЛНИКОТ НА ЈЈ ВО АРИЗОНА ПОСТОИ ДА УСЛОВ </text>
<text sub="clublinks" start="19.719" dur="1.402"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ШТО ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТАВУВА ТОА ДА СЕ ПОСЛЕ ДА СЕ ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ДЕКА ДОДЕЛУВА ДО СЕКОГАШНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОСТОИТЕ ДА СЕ ДОСТАВА ДО МО LЕНАТА недела - ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.388" dur="0.066"> УЧИЛИШТЕ ВО АРИЗОНА ПОКАУВА ДЕКА ДА СЕ ПОСЛЕ ДА ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА - ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.454" dur="0.267"> ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="0.1"> ПОКАУВА ДО КОИ ДО СЕ ПОСЛЕДНАТА недела - Лори беше можно </text>
<text sub="clublinks" start="21.821" dur="0.067"> ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА - ЛОРИ МО WЕ ДОСТАВА </text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.067"> ПОКАЕ ДА СЕ ДОСТАВА ДО ПОСЛЕДНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.1"> ПОКАУВА ДО КАКО ДА СЕ ПОСЛЕДИ ПОСЛЕДНАТА недела - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ ДОСТАВУВА ОД АПП </text>
<text sub="clublinks" start="22.055" dur="0.167"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ УПОТРЕБУВА ТОА АПП </text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.133"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДОСТАВУВА ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДА СЕ ПРИМЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="22.355" dur="0.067"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ДА СЕ ПОДНЕСУВА ДА СЕ ПОДНЕСУВА НА МОНИТОР </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.1"> ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА - ЛОРИ МОЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВА ТОА ПРИМЕНА НА МОНИТОР J.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.267"> МОНО УПОТРЕБА ДА СЕ ПРИМЕНА ДА СЕ ПРИМЕНА НА МОНИТОР J.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="22.789" dur="0.167"> МОНО КОРИСТЕЕ КОЈ АПП НА КЛАСРУМОТ НА МОНИТОР J.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.1"> МОНО КОРИСТЕЕ КОЈ АПП НА КЛАСНИТЕ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР J. </text>
<text sub="clublinks" start="23.056" dur="0.167"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.1"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="23.323" dur="0.067"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. НИЕ САКАВМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="23.39" dur="0.1"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. САКАМ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.1"> ДО КЛАСНИЧКИ АКТИВНОСТ НА МОНИТОР JЕ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="23.59" dur="1.101"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.1"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.791" dur="0.067"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ГО ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="24.858" dur="0.066"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОВО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.034"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.1"> КЛАСРИНА АКТИВНОСТ. САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.267"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.067"> САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ОВОЈ СЕ ДОГОВОРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.033"> САКАМ ДА СЕ ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СОГЛАСУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.425" dur="0.1"> САКАМ ДА ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ СО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.067"> САКАМЕ ДА ЗНАЕМЕ ПОВЕЕ ОД ШТО СЕ СЕ СОГЛАСУВАМЕ СО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="25.592" dur="1.268"> ПОВЕЕ ЗА ОВОЈ ШТО СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="26.86" dur="0.1"> ПОВЕЕ ЗА ОВА ШТО СЕ СОГЛАСУВАМЕ НА УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="26.96" dur="1.968"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="0.134"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="29.062" dur="0.067"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ЗА ВОЗВРАТ, </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАША </text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.066"> СМЕЕ ДА СЕ УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШАТА МИСТИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.234"> УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШАТА МИСТИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="29.529" dur="0.167"> УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.066"> УЧИЛИШТЕ. ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕН А </text>
<text sub="clublinks" start="29.829" dur="0.634"> ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ ПОТВРДЕН А </text>
<text sub="clublinks" start="30.463" dur="0.134"> ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РАБОТНО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="30.597" dur="0.167"> ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РАБОТНО МНОГУ ДЕТАЛЕН </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.1"> ВО Враќање, НАШИОТ МИСТИНСКИ ИНГЛЕТ РЕГИСТРАТЕ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="5.472"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.033"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.1"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.067"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ОДГОВОРИвме </text>
<text sub="clublinks" start="36.536" dur="0.067"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ОДБИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.066"> ИНГЛЕТ НЕ ПОТВРДИ МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.201"> МНОГУ ДЕТАЛНА ТИМЕЛИНА. ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="36.87" dur="0.2"> ШТО СЕ ИЗВЕДУВАМЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="37.771" dur="0.166"> Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="37.937" dur="0.067"> РЕГИСТРА JЕ НА ЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.034"> ENЕ РАБОТЕ JЕ ЈЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="38.038" dur="0.266"> РЕГИСТРУВА JЕ НА ЈЈЕ Е А </text>
<text sub="clublinks" start="38.304" dur="0.067"> ПРЕБАРУВАЕТО НА ЈЈЕ БИТ КРВ </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.034"> Запишувањето на Jеј беше дел од </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.233"> ИЗВРШУВА JЕТО на ЈJЈ Е БИТ НА А. </text>
<text sub="clublinks" start="38.638" dur="0.768"> Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. </text>
<text sub="clublinks" start="39.406" dur="0.1"> Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. Преку </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.166"> Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. ОД ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.067"> Запишувањето на Jеј беше голем дел од РЕЛЛЕКОСТЕР. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, </text>
<text sub="clublinks" start="39.739" dur="0.167"> ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, </text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.134"> ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОВАА ТИМЕЛИНА, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="40.04" dur="0.133"> ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.067"> ГОЛЕМ НА РОЛЕКСАРСТВО. ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="1.268"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.508" dur="0.033"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛНИ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.541" dur="0.067"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.608" dur="0.2"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="41.808" dur="0.067"> ОД ОВАА ТИМЕЛИНА, УЧИЛИШНИ ДЕТАЛИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТ </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.233"> УЧИЛИШНИ ПОДАТОЦИ НЕКОИ НА КОНФЛИКТ </text>
<text sub="clublinks" start="42.108" dur="0.134"> ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШНИТЕ ГОДИНИ ОД КОНФЛИКТОТ ПОД СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.066"> ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШТЕТО НЕКОИ ОД КОНФЛИКТТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="42.308" dur="0.101"> ПОДАТОЦИ НА УЧИЛИШТЕТО НЕКОИ ОД КОНФЛИКТТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="1.234"> НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И </text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.134"> НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД КАЈ КАРЛИ И ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.066"> НЕКОИ НА КОНФЛИКТОТ ПОД ВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="43.843" dur="0.167"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. </text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.1"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.11" dur="0.034"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. НИЕ ПОЧНУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.166"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧНУВАМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="44.31" dur="0.067"> ПОВЕЕ КАРЛИ И ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ФЕВРУАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="44.377" dur="0.2"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ФЕВРУАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="44.577" dur="0.034"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 година </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 година ВО </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.166"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, </text>
<text sub="clublinks" start="44.944" dur="0.067"> ЛОРИ ВАЛОВ. ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="45.011" dur="1.201"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.067"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="46.279" dur="0.134"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.033"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ </text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.1"> ПОЧЕТУВАМЕ ВО ФЕВРУАРИ 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е </text>
<text sub="clublinks" start="46.546" dur="0.267"> 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.133"> 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="46.946" dur="0.034"> 2019 ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е СТУДНО УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="46.98" dur="0.1"> 2019 година ВО ГИЛБЕРТ, АРИЗОНА КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ Е УЧИЛУВА УЧИЛИШТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="3.904"> КАДЕ ЈЈ ПОВТОРНО СЕ УЧИУВА УЧИЛИШТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="0.167"> КАДЕ ЈЈ ПОВТОРНО СЕ УЧИУВА УЧИЛИШТЕ НА ЛАУРИНЕСИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="51.151" dur="0.066"> КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОСТАВУВА УЧИЛИШТЕ НА ИНСТИТУТ ЗА ЛАУРЕНС </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.1"> КАДЕ ЈЈ ВАЛОВ ПОСТАВУВА УЧИЛИШТЕ НА ЛАУРИНСКИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.301"> НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ НА ИНСТИТУТ ЗА ЛАУРЕНС ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.033"> НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="51.651" dur="0.167"> НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="51.818" dur="0.067"> НАСТАВНО УЧИЛИШТЕ ВО ЛАУРЕНСНИОТ ИНСТИТУТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="2.969"> ЛАРЕНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.134"> ЛАРЕНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.1"> ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ ИВОТ НА ФЕВРУАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="55.088" dur="0.033"> ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти Февруари, </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.067"> ЛАУРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.067"> ЛАРИНСКИ ИНСТИТУТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5 ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.233"> ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти февруари, ЈЈ Е </text>
<text sub="clublinks" start="55.488" dur="0.1"> ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е АБУДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="55.588" dur="0.134"> ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ IFИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАРИ, ЈЈ Е ПОСТАВ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="0.1"> ОБРАЗОВАНИЕ, ИЛИ LИВОТ НА 5-ти ФЕВРУАР, Ј.Ј. Е АСПОСТАТ ОД УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="55.822" dur="1.935"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.1"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест </text>
<text sub="clublinks" start="57.857" dur="0.1"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена </text>
<text sub="clublinks" start="57.957" dur="0.134"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, </text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.1"> НА 5 ФЕВРУАРИ, Ј.Ј. Е АСПОСТАВ ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, чаршии </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="3.07"> ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, чаршии </text>
<text sub="clublinks" start="61.261" dur="0.066"> ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, ПОСЕТИ ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.167"> ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, ЧАРЛИ ПОСЕТУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.067"> ПОДНЕСУВА ОД УЧИЛИШТЕ. Шест дена дена, Чарли го посетува училиштето, </text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.267"> Шест дена дена, Чарли го посетува училиштето, </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.067"> Шест дена дена, Чарлс го посетува УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕД </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.066"> Шест дена дена, ЧАРЛИ ПОСЕТУВА НА УЧИЛИШТЕТО, ОБОУВА ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.101"> Шест дена дена, Чарлс го посетува УЧИЛИШТЕ, ОБОУВА ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="3.436"> ПОГЛАВУВА НА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="0.134"> ПОСЕТУВА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ГОДИНА “ </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.066"> ПОСЕТУВА УЧИЛИШТЕ, ОБВЕУВАЕ ЛОРИ САМО „ГОДИНА КРАЗИ“ </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="0.067"> ПОГЛАВУВА НА УЧИЛИШТЕ, ОБВЕУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОЛЕМА ГРУА“ И </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.067"> ПОСЕТУВА НА УЧИЛИШТЕ, ПРЕГЛЕДУВА ЛОРИ ЈА „ГОДИШЕ ГРУА“ И БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.234"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОЛЕМА ГРУА“ И БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.166"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОДИШЕ ГРУЕ“ И СЕ Слушна </text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="0.1"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЛОРИ ЈАС „ГОДИШЕ ГРУЕ“ И СЕ Слушна религија </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="1.635"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА </text>
<text sub="clublinks" start="67.967" dur="0.067"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.067"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ТАА </text>
<text sub="clublinks" start="68.101" dur="0.1"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ТАА ИМАШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.067"> „Gone CRAZY“ И РАБОТИ РЕЛИГИОНА ГЛАСИ. ИМА ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.3"> Слушајќи религиозни гласови. ИМА ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="68.568" dur="0.067"> Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОПОЛНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="68.635" dur="0.033"> Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="68.668" dur="0.1"> Слушајќи религиозни гласови. ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="1.001"> ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТОИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.167"> ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТАВУВА ДО НЕЗНАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="69.936" dur="0.1"> ГЛАВИ ИМА, ИСТО ПОСТАВУВА ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.167"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="70.203" dur="0.1"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.067"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.133"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.1"> ОДГОВОРНО ДО НЕЗНАСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.234"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.067"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. СЕДНИОТ ДЕН, ЧАРЛЕС Е НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.033"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕСЕТЕ СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.101"> НЕВЕСНА ЛОКАЦИЈА. САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ Е ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.3"> САМО ДЕН, ЧАРЛЕС СЕ Е ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.1"> САМИОТ ДЕН, ЧАРЛЕСЕТИТЕ САКАТЕ ДА СЕ ЗАШТИТИРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.067"> СЕДНИОТ ДЕН, ЧАРЛИТЕ СЕ вели дека има наредба за заштита </text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="1.167"> СЕ вели дека има наредба за заштита </text>
<text sub="clublinks" start="72.705" dur="0.101"> СЕ вели дека има заштитена наредба ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.1"> СЕ вели дека има заштитена наредба против Лори. </text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.233"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="73.139" dur="0.1"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И ТОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="73.239" dur="0.167"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ПРИКАЗНИ </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.067"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТ ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="73.473" dur="0.1"> ЗАШТИТА НА НАЦРИ ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИ LИВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.573" dur="0.234"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИ LИВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.066"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТТЕ IFИВОТНО Е ДОБИВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.067"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕТЕ Тој е ЦЕЛУВАЕ Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.033"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ГО ИВОТНО ИВОТ Е ДА ЈА ВАШЕ ЈАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="0.101"> ПРОТИВ ЛОРИ. И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕ Е ДА ГО ПОВТОРНИ JАЈ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.233"> И..ТЕ ЈА ИВИТЕ LИВОТЕ Е ДА ГО ПОВТОРНИ JАЈ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.067"> И..ТЕ ГО ИВОТНО ИВОТ Е ДА ЈА ПОСТОИ ЈАЈ ЈА НА УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.1"> И..ТЕ ЈА ИВИТЕ IFИВОТЕ Е ДОБИВНИ J.Ј.О. НА УЧИЛИШТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.067"> И..ТЕ ЈА ИВЕТЕ IFИВОТЕ Е ДА ЈА ПОСЛЕДУВА ЈЈУ ОД УЧИЛИШТЕ И СООБРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.1"> И..ТЕ ЈА ИВЕТЕ IFИВОТЕ Е ДА ЈА ПОСЛЕДУВА ЈЈУ ОД УЧИЛИШТЕ И СЕ ЗГОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.167"> ВАЕ ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.066"> ПОЛИГУВА JЕ JЕ ОД УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.1"> ВАULЕ ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗАДОЛУВАЕ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="74.974" dur="0.101"> ПОБЛЕДУВА JЕ ЈЈУ ОК НА УЧИЛИШТЕ И ЗДРАВЈЕ ОД СЛУБАТА </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.1"> ПРИРАУВА JЕ НА ЈЈУ НА УЧИЛИШТЕ И ЗЕМА ДА ЈА ОД ДРАВА ДРАВА ДА СЕ УДО </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.1"> ВАULУВА JЕ НА ЈАЈ НА УЧИЛИШТЕ И ЗЕМА ДА ГО ИЗВРШУВА ДРАВНИОТ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.2"> УЧИЛИШТЕ И ДА СЕ РАБОТУВА ОД ДРАВНИОТ ДОДЕЛНИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ И ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВААТ ДА БЕЗ БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.834"> НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.167"> НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕН ЛАТЕР, </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.1"> НАДВОРЕШНА БЕЗБЕДНОСТ НА ДРАВНИОТ ДОДВЕЕ. ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="76.776" dur="0.2"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.067"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕРИ, ПОДАТОЦИ ЗА ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.134"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ПОДАТОЦИ ПОДАТОЦИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="77.177" dur="0.1"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.066"> БЕЗБЕДНО ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="77.343" dur="0.201"> ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.1"> ДЕНСКИ ЛАТЕР, ЧАРЛИ ПОДАТОЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="77.644" dur="0.167"> ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.166"> ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА </text>
<text sub="clublinks" start="77.977" dur="0.101"> ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА ФЕВРУАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.1"> ФИЛИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ ОД ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="78.178" dur="1.501"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="79.679" dur="0.067"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="79.746" dur="0.067"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И </text>
<text sub="clublinks" start="79.813" dur="0.133"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="79.946" dur="0.1"> ЛОРИ. НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање </text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.167"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање </text>
<text sub="clublinks" start="80.213" dur="0.133"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J Враќање во </text>
<text sub="clublinks" start="80.346" dur="0.167"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="80.513" dur="0.067"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, </text>
<text sub="clublinks" start="80.58" dur="0.1"> НА 21 ФЕВРУАРИ, ЧАРЛИ И Ј J ВРААЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="80.68" dur="1.635"> ЧАРЛИ И ЈЈ Враќање во TOИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="82.315" dur="0.1"> ЧАРЛИ И Ј J ВРА RАЕ НА LИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.067"> ЧАРЛИТЕ И Ј J Враќањето во ADИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ СЕ Сè уште </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> ЧАРЛИТЕ И Ј J Враќањето во ADИВОТНА АКАДЕМИЈА, ЛОРИ СЕ СЕ МИА. </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="1.969"> ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. </text>
<text sub="clublinks" start="84.551" dur="0.033"> ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ДВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="84.584" dur="0.1"> ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ПОДНЕСУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="84.684" dur="0.1"> ДА LИВЕЕТЕ АКАДЕМИЈА, ЛОРИ Е СИТЕ МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="84.784" dur="0.234"> Сè уште е МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="85.018" dur="0.167"> Сè уште е МИА. ПОДНЕСУВА НА МАРТ КАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.066"> Сè уште е МИА. ПОВЕЕ НА МАРТИЧНИТЕ КАРЛИ ФОРМАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="85.251" dur="1.435"> ПОВЕЕ НА МАРТИЧНИТЕ КАРЛИ ФОРМАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="86.686" dur="0.067"> ПОВЕЕ ДО МАРТИЧНИТЕ ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="86.753" dur="0.067"> ПОВЕЕ ДО МАРТИЧНИТЕ ЧАРЛИ ФОРМАЛНО ДОСТАВУВА ЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="86.82" dur="0.1"> ПОВЕЕ ДО МАРТИ ШАРЛИ ФОРМАЛНО ПОСТАВУВА ЈЈ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.267"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="87.187" dur="0.133"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ… </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.134"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... РАКУВА </text>
<text sub="clublinks" start="87.454" dur="0.066"> ЧАРЛИ ПОВЕЕ ПОСТАВУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СЕ СУЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="1.268"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СУЕЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.034"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ ОДБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.133"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... СУДЕЕ СЕ ДА СЕ ОДГО </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.1"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. </text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.2"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.134"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. Брзо </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.033"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ НАГРАДА </text>
<text sub="clublinks" start="89.422" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДА </text>
<text sub="clublinks" start="89.522" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ ... САКАТЕ ДА СЕ СЕ ОД ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДОГОЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="89.589" dur="3.337"> ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕЗ ПРЕД ДОГОЛЕМ </text>
<text sub="clublinks" start="92.926" dur="0.167"> ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕЗ НАДВОРЕШ ДО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="93.093" dur="0.066"> ОДДЕ ДО ТЕКСАС. БЕСПЛАТНА ПРЕДВОЗ ДА СЕ СТАВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.267"> БЕСПЛАТНА ПРЕДВОЗ ДА СЕ СТАВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.1"> БЕЗ НАДВОРЕШ ЗА ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="93.526" dur="0.067"> БЕЗ ПРЕД ДА ЈА ИСПОЛНЕТЕ ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ НА ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="93.593" dur="0.167"> БЕСПЛАТНА ПРЕД ДА ГО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СЕ ПОСЕБУВА </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.067"> БЕСПЛАТНА ПРЕД ДА ГО ПОДНЕСУВА ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СИТЕ СЕ СЕМЕЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="93.827" dur="0.166"> ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТОТ СЕ СЕ СЕ СЕ СЕМЕ СЕМЕЈСТВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> JИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ ИВОТ СЕ ДЕКА СЕ СЕМЕ СЕМЕЈСТВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.033"> UNИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СВЕТЕ ДЕКА СЕ СЕ РЕДИМЕ СЕМЕЈСТВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="94.127" dur="0.133"> UNИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СВЕТЕ ДЕКА СЕ СЕ РАБОТНА СЕМЕЈСТВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.034"> JИВОТ ... ЛОРИ КОНТАКТИ LИВОТ СЕ СЕ СЕ СЕ СЛУЧУВА СЕМЕЈСТВОТО ВО ГИЛБЕРТ </text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="0.1"> ЈУНИ ... ЛОРИ КОНТАКТИ IFИВОТ СВЕТЕ СЕ СЕ СЕ РАБОТИ СЕМЕЈСТВОТО ВО ГИЛБЕРТ - </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.801"> LИВОТ ПРИЗНАНИТЕ СЕ СЕМЕЕ СО СЕМАЈНОТ ВО ACKИЛБЕРТ - </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> LИВОТ ПРИКАЗНИТЕ СО СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОИ ВО ГИЛБЕРТ - И </text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.167"> LИВОТ ПРИКАЗНИТЕ СЕ СЕМЕЈНА СЕМЕЈСТВОТО ВО ILИЛБЕРТ - И ШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.034"> SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОЕ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕГО ЗАВРШЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.066"> SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО БЕЗБЕДНО ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="95.528" dur="0.067"> SИВОТ ПРИСТАПУВА СЕМЕЈСТВОТО ПОСТОЕ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="95.595" dur="0.167"> РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.167"> РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И ЈА ВНАТРЕШЕ J.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.1"> РАЗГОВОРИ ВО ГИЛБЕРТ - И ЈА ВНАТРЕШЕ J.Ј. ВО УЧИЛИШТЕТО НА УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.029" dur="0.1"> РАЗВОЈ ВО ГИЛБЕРТ - И НЕ Е ВНАТРЕШЕН J.ЈО ВО ЛЕТО НА УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="96.129" dur="3.603"> И ЈА ВНАТРЕШЕ ЈЈ ВО ЛЕТО НА УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.732" dur="0.067"> И ЈА ВНАТРЕШЕ ЈЈ ВО СВЕТСКА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="0.167"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА ЈУЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.167"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА 11-ти ЈУЛИ, </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.1"> ПОВЕНА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕ. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.435"> ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.033"> ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, ЧАРЛИ ВАЛОВ </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.1"> ПРОГРАМА. НА 11-ти ЈУЛИ, КАРЛЕСКИОТ СВЕТСКИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="101.968" dur="0.067"> ПРОГРАМА. НА 11-ти Јули, ШАРЛСКИОТ СВЕТСКИ Е СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.035" dur="0.067"> ПРОГРАМА. НА 11 ЈУЛИ, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СВЕТИ И СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.233"> НА 11 ЈУЛИ, СВЕТСКИОТ СВЕТСКИ СВЕТИ И СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.033"> НА 11-ти Јули, ЧАРЛИТЕ СВЕТСКИ Е ШОТ И УБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> На 11-ти Јули, ЧАРЛИОТ СВЕТСКИ Е СИТЕ И УБИЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.167"> На 11-ти јули, ЧАРЛИТЕ СВЕТСКИ Е СИТЕ И УБИЕН ОД ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.1"> НА 11-ти Јули, ЧАРЛИОТ СВЕТСКИ Е СВЕТНО И УБИЕН ОД БОРЕТ НА ЛОРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="1.168"> СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТЕ НА ЛОРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="103.937" dur="0.066"> СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТЕ НА ЛОРИ, АЛЕКС </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.101"> СВОЈОТ Е СИТЕ И УБИЕН ОД БОРИТ НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. </text>
<text sub="clublinks" start="104.104" dur="0.2"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. </text>
<text sub="clublinks" start="104.304" dur="0.033"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.1"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="104.437" dur="0.067"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="104.504" dur="0.033"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.067"> УБЕДЕН ОД БОРЕР НА ЛОРИ, АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И А. </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="1.468"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И А. </text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.1"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВДА </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="0.1"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, </text>
<text sub="clublinks" start="106.272" dur="0.1"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="106.372" dur="0.067"> АЛЕКС КОКС. ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="0.2"> ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.1"> ЗА ВИДЕЕ И ШТО СОВЕТНА ЛАТЕР, ЛОРИ ТЕЛЕС ЈЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="106.739" dur="0.101"> ЗА ВИДЕЕ И ПРАВНА ЛАТЕР, УСЛОВНИТЕ ЛОРИ кажува Jеј </text>
<text sub="clublinks" start="106.84" dur="0.066"> ЗА ВИДЕЕ И ШТО СЕКОЈ ЛАТЕР, ЛОРИ раскажува УЧИЛИШТЕ ЈЈЈ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="1.335"> HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHIKTI </text>
<text sub="clublinks" start="108.241" dur="0.167"> HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHYSKA THAR CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="108.408" dur="0.1"> HALF LATER, LORI TELLS JJ'S SHYSKA QA CHARLES KOMITTED </text>
<text sub="clublinks" start="108.508" dur="0.267"> Ј.Ј. СОУКОТ ДЕКО КАРЛЕТНИТЕ КОМОРАТИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="108.775" dur="0.067"> ЈЈУ ШКОВЕНА КАКО ЧАРЛИ СО СВОЈАТНА СУИЦИД. </text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="1.568"> ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. </text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.1"> ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. Преку </text>
<text sub="clublinks" start="110.51" dur="0.067"> ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. НЕГО нив </text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.1"> ЧАРЛИТЕ СО СВОЈОТ СУИЦИД. НИВНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="110.677" dur="0.267"> СУИЦИД. НИВНО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="110.944" dur="0.167"> СУИЦИД. НЕГОВО СЕЛИ ИСТРАУВАЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="111.111" dur="0.1"> СУИЦИД. НЕГОВИТЕ СВОЈА ИСТРАУВАЕ, LИВО </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.1"> СУИЦИД. НЕГОВИТЕ САМО ИСТРАУВА ,Е, LEИВО УЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="111.311" dur="1.201"> НЕГОВИТЕ САМО ИСТРАУВА ,Е, LEИВО УЧЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.067"> НИВНО СИТЕ ИСТРАУВА ,Е, .ИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.133"> НЕГОВИТЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, CHИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ WИВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="112.712" dur="0.033"> ПОВЕIRЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, KИВО УЧЕСНИ ЧАРЛИ WИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="112.745" dur="0.101"> ПОВЕЕ СВОЈОТ ИСТРАУВА ,Е, CHИВОТНИ УЧЕЕ ЧАРЛИ СЕ УБИЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.2"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА ARИВОТНИ УЧЕЕ СЕ УБИЕ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="0.033"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА ИВОТОТ СЕ УБИЕ КАКО ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.034"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА ARИВОТНИ УЧЕ WЕ СЕ УБИЕ ДЕЛ ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="0.133"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА IFИВОТОТ СЕ УБИЕТЕ КАКО ДЕЛ НА А </text>
<text sub="clublinks" start="113.246" dur="0.067"> ИСТРАУВА ,Е, ЧАРЛИ ЗА УЧЕЕ НА ИВОТОТ СЕ УБИЕТЕ КАКО ДЕЛ на СЕМЕЈСТВО </text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="1.368"> Чарли беше убиен како дел од семејството </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.033"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. </text>
<text sub="clublinks" start="114.714" dur="0.067"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. СО </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.067"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. КАКО И </text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.066"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. ПАКО ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="114.914" dur="0.067"> Чарли беше убиен како дел од семејно расправија. ПО КАКО ДЕЛ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="114.981" dur="0.167"> ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="115.148" dur="0.1"> ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.167"> ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ “ДВЕUEЕ </text>
<text sub="clublinks" start="115.415" dur="0.1"> ДЕЛ НА СЕМЕЈСТВО ДЕСПОТ. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“ </text>
<text sub="clublinks" start="115.515" dur="1.268"> РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВИТЕ „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“ </text>
<text sub="clublinks" start="116.783" dur="0.067"> РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.133"> РАЗГОВОР. КАКО ДЕЛ ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.1"> РАЗГОВОР. ПО КАКО ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.067"> РАЗГОВОР. ПАКО ДЕЛ ДЕЛ НА НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРАВИЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.133"> НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВД ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРИДОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="117.283" dur="0.134"> НЕГОВАТА ПОЛИТИКА „ДВД ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШНИ ПРИРАЧНИК А. </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.067"> НЕГОВИНАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ ПОДРАЧЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.1"> НЕГОВИНАТА ПОЛИТИКА „ДВЕ ДИЛИГЕНЦИЈА“, УЧИЛИШТЕ ПРАВИЛНИК ИЗВЕШТАЈ СО </text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="1.368"> ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ СО </text>
<text sub="clublinks" start="118.952" dur="0.2"> ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРАВИЛНИ ИЗВЕШТАЈ СО АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="119.152" dur="0.067"> ПОЛИТИКА, УЧИЛИШТЕ ПРИРАЧНИК ИЗВЕШТАЈ СО ОДДЕЛЕНИЕ НА АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="119.219" dur="0.166"> Извештај со одделот за Аризона </text>
<text sub="clublinks" start="119.385" dur="0.101"> ИЗВЕШТАЈ СО ОДДЕЛ НА АРИЗОНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="119.486" dur="0.166"> ИЗВЕШТАЈ СО ДЕЦА НА АРИЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.067"> ИЗВЕШТАЈ СО БЕСПЛАТНИОТ БЕЗБЕД НА АРИЗОНА. </text>
<text sub="clublinks" start="119.719" dur="0.167"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.1"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА </text>
<text sub="clublinks" start="119.986" dur="0.1"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА Август </text>
<text sub="clublinks" start="120.086" dur="0.034"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, </text>
<text sub="clublinks" start="120.12" dur="0.133"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="120.253" dur="0.067"> АРИЗОНСКИОТ ДЕПАРТМАТ ЗА ДЕЦА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Jеј СТАРТИ </text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.667"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Jеј СТАРТИ </text>
<text sub="clublinks" start="120.987" dur="0.067"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, Jеј го започнува </text>
<text sub="clublinks" start="121.054" dur="0.133"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5-ти август, Jеј ја започнува НОВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="121.187" dur="0.067"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. го започнува НОВОТО УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.1"> ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ. НА 5 август, Ј.Ј. ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.167"> НА 5 август, Ј.Ј. ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="121.521" dur="0.133"> НА 5 август, Jеј ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА НА AT </text>
<text sub="clublinks" start="121.654" dur="0.1"> НА 5 август, ,еј ја започнува НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА ВО ИВО </text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="1.435"> НОВАТА ГОДИНА ГОДИНА ВО ATИВО </text>
<text sub="clublinks" start="123.189" dur="0.1"> НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="0.1"> НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОВЕЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="123.389" dur="0.101"> НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОСЛЕДНИОТ СЕКОЈ месец </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> НОВАТА УЧИЛИШНА ГОДИНА НА LИВОТОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.401"> НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="123.957" dur="0.066"> НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, ДРУГИТЕ НА ЈАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.067"> НА ИВОТНИОТ ПОДНЕСУВА ОД МЕСЕЦ, Грандпаренти на Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="124.09" dur="1.235"> ПОВЕЕ ТОА МЕСЕЦ, Гранд-учесници на Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> ПОВЕЕ ТОА МЕСЕЦ, Гранд-јорганџии на .еј.Кеј и ЛАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.4"> Грандпаренти.КАЈ И ЛАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.067"> Грандпаренти.КАЈ И ЛЕРИ ВЕДЧЕР.КОНТАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="1.501"> ЛАРИ ВИДВОК.КОНТАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="127.393" dur="0.134"> ЛАРИ ВРВОКОВ.КОНТАКТИРАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="0.1"> ЛАРИ ВУДКОК.СОДРИНА УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.627" dur="0.067"> ЛАРИ ВУДКОК.СОДРTИНА ПРАШАА НА УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.033"> ЛАРИ ВУДЦОК. КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО </text>
<text sub="clublinks" start="127.727" dur="0.1"> ЛАРИ ВУДКОК.СОДРTИНА УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.167"> WOODCOCK.СОДРИНА УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.1"> WOODCOCK.КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО JЕ ЈАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="128.094" dur="0.1"> WOODCOCK. КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЕ ДОБРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="128.194" dur="1.335"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="0.167"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА </text>
<text sub="clublinks" start="129.696" dur="0.066"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА СЕПТЕМВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="0.101"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.066"> ПРАШАЕТО НА УЧИЛИШТЕ АКО ЈЈЈ СЕ ДОБРО. НА 5 СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="0.267"> Беше во ред. НА 5 СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="130.196" dur="0.067"> Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="130.263" dur="0.067"> Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ АНДРАВИ Ј </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.1"> Беше во ред. НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="130.43" dur="1.334"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="131.764" dur="0.067"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД ИВОТ </text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="0.1"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА </text>
<text sub="clublinks" start="131.931" dur="0.1"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА ЕМАИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.067"> НА 5-ти СЕПТЕМВРИ, ЛОРИ ПОСТАВУВА ЈЈ ОД LИВОТНА ВИА ЕМАИЛ И </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.234"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД ИВОТНО ВИА ЕМАИЛ И </text>
<text sub="clublinks" start="132.332" dur="0.1"> ПОДНЕСУВАЈ ЈЈ ОД IFИВОТНО ВИА ЕМАИЛ И ТЕЛЕФОНИЈА .. </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="1.368"> LИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕФОН .. </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="0.067"> VИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНО .. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="133.867" dur="0.1"> ИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНО .. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="133.967" dur="0.133"> LИВОТ ВИА ЕМАИЛ И ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.1"> LИВОТ ВИА ЕМАИЛ и ТЕЛЕВНОСТ .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.2"> ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.167"> ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛ, КОЈ КТВБ </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.067"> ТЕЛЕФОНОТ .. ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБВИНЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="134.634" dur="0.1"> ТЕЛЕФОН .. ВО ЕМАЈЛА, КОЈ КТВБ ОБВРДУВА, ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="134.734" dur="0.067"> ТЕЛЕФОНОТ .. ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДНО, ЛОРИ СЕ вели </text>
<text sub="clublinks" start="134.801" dur="1.335"> ВО Емаил, КОЈ КТВБ ОБВРДУВА, ЛОРИ СЕ СОВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="136.136" dur="0.133"> ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека </text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.067"> ВО ЕМИАЛ, КОЈ КТВБ ОБЕДИНЕТЕ, ЛОРИ вели дека тој е движење </text>
<text sub="clublinks" start="136.336" dur="0.033"> ВО ЕМАЈИЛ, КОЈ КТВБ ОБЕЗБЕДЕН, ЛОРИ вели дека тој излегува </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.1"> ВО ЕМАЈЛ, КОЈ КТВБ ОБЕДИНЕТЕ, ЛОРИ вели дека тој работи од </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.2"> KTVB ОБВРЗУВА, ЛОРИ вели дека тој работи од </text>
<text sub="clublinks" start="136.669" dur="0.067"> KTVB ОБВРЗУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата </text>
<text sub="clublinks" start="136.736" dur="0.033"> КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.067"> КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата </text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.134"> КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како резултат на државата за нова </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.066"> КТВБ ОБЕЗБЕДУВА, ЛОРИ вели дека тој работи како држава, за ново работно место ... </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="3.37"> ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... </text>
<text sub="clublinks" start="140.406" dur="0.101"> ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И </text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.1"> ПОВЕЕ ОД СЛУБАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="140.607" dur="0.033"> НЕ Е ДВИЕ ОД ДРАВАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.1"> НЕ Е ДВИЕ ОД ДРАВАТА ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="140.74" dur="0.267"> ДРАВА ЗА НОВ РАБОТА ... И ЈЈ WЕ БЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.067"> СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ ONЕ ДА БИДЕ ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.133"> СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРАТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.067"> СТАВЕТЕ ЗА НОВА РАБОТА ... И Ј JЕ Е ДА СЕ ВРААТ НА УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="2.903"> И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.033"> И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. ЗАВРШНО, </text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="0.2"> И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. Конечно, до </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.067"> И ЈЈ WЕ ДА СЕ ВРААТ ДО УЧИЛИШТЕ. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="144.477" dur="0.2"> Враќање во училиште. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ </text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.034"> Враќање во училиште. ФИНАЛИ, ДО ДЕКЕМВРИ 2019 година, </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.167"> Враќање во училиште. Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, А. </text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.1"> Враќање во училиште. Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.267"> Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="145.245" dur="0.066"> Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИ </text>
<text sub="clublinks" start="145.311" dur="0.134"> Конечно, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="0.1"> На крај, ДЕКЕМВРИ 2019 година, ДЕТЕКТИВНИ КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.545" dur="0.634"> 2019 година, ДЕТЕКТИВЕН КОНТАКТИ УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.133"> 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.1"> 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИ </text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.034"> 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО нив </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.1"> 2019 година, ДЕТЕКТИВНА КОНТАКТИРА УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="146.546" dur="0.2"> КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ СО нив </text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.234"> КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ГИ ОД СВЕТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="0.1"> КОНТАКТИРАТЕ УЧИЛИШТЕ И ИНФОРМИРАЈТЕ ГИ ОД ОБЈАВУВАЕ НА ЈЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.08" dur="0.567"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.133"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.134"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. ЖИВОТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.1"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="148.014" dur="0.1"> И ИНФОРМИРАЈТЕ СО ПОДНЕСУВАЕТО НА ЈЈ. КОРИСТИТЕ НА THEИВОТНА АКАДЕМИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="148.114" dur="1.101"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. КОРИСТИТЕ НА THEИВОТНА АКАДЕМИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.067"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА КОРИСТЕЕ АН </text>
<text sub="clublinks" start="149.282" dur="0.1"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА КОРИСТИ АПП </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.167"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВЕЕ НА АПП </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.067"> РАЗВОЈ НА ЈЈ. ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕН „БЛОМЗ“ </text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="0.133"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕН „БЛОМЗ“ </text>
<text sub="clublinks" start="149.749" dur="0.033"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОСНОВА „БЛОМЗ“ - </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.101"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВИК ЗА СВЕТСКИ „БЛОМЗ“ - А </text>
<text sub="clublinks" start="149.883" dur="0.066"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА СО АПАП ОТВОРЕНИ „БЛОМЗ“ - Алатка </text>
<text sub="clublinks" start="149.949" dur="0.134"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВЕЕ СО АПАПИЛ „БЛОМЗ“ - СОБРШКА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="150.083" dur="0.067"> ACИВОТНА АКАДЕМИЈА УПОТРЕБУВА ПОВИК ЗА СВЕТСКИ „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="150.15" dur="2.135"> АПП СВЕТСКО „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.067"> ПРИМАНИЕ АПП „БЛОМЗ“ - САРТВО ДОГОВОРУВА УЧИЛИШТА </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> ПРИМАНА БЕСПЛАТНИ „БЛОМЗ“ - СОВЕТНА РАБОТНА ДА СЕ РАБОТИ УЧИЛИШТА </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.067"> АПП ПОВЕЕ „БЛОМЗ“ - СВЕТСКО ДОГОВОР што дозволува да ги споделат училиштата </text>
<text sub="clublinks" start="152.519" dur="0.3"> - Упатство што дозволува училиштата да споделат </text>
<text sub="clublinks" start="152.819" dur="0.1"> - Упатство што дозволува училиштата да споделат информации </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.067"> - Упатство што дозволува училиштата да споделат информации со </text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="1.134"> УЧИЛИШНИ ДА СЕ АКЦИИ ИНФОРМАЦИИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="154.12" dur="0.067"> УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="154.187" dur="0.2"> УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ И </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.1"> УЧИЛИШНИТЕ ДА СПОДЕЛУВААТ ИНФОРМАЦИИ СО РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="154.487" dur="0.267"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.067"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. ПОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.167"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СПОРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="154.988" dur="0.033"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СО СОГЛАСНО ДА LИВОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="155.021" dur="0.067"> ИНФОРМАЦИИ СО РОДИЦИ И СТУДЕНТИ. СО СОГЛАСНОСТ НА LИВОТ, А </text>
<text sub="clublinks" start="155.088" dur="0.2"> Родители и студенти. СО СОГЛАСНОСТ НА LИВОТ, А </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.067"> Родители и студенти. СО ПОГОВОР НА TOИВОТ, ТЕЛЕФОН </text>
<text sub="clublinks" start="155.355" dur="0.1"> Родители и студенти. СО СОГЛАСНО ДА ИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="155.455" dur="0.133"> Родители и студенти. СО СОГЛАСУВАЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="155.588" dur="0.1"> Родители и студенти. СО СОГЛАСУВА TOЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО УРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.301"> СО СОГЛАСУВА TOЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН И ДРУГО УРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="155.989" dur="0.033"> СО СОГЛАСУВАЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВАЕ Идентификуван </text>
<text sub="clublinks" start="156.022" dur="0.1"> СО СОГЛАСУВАЕ СО AИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВА IDЕ Идентификуван како </text>
<text sub="clublinks" start="156.122" dur="0.067"> СО СОГЛАСУВАIFЕ СО LИВОТ, ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВО УПОТРЕБА Идентификувана како ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="156.189" dur="0.634"> ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВИОТ УРЕД Идентификуван како ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="156.823" dur="0.067"> ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГИ УПРАВУВАЕ Идентификуван како ЛОРИ СВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="156.89" dur="0.066"> ТЕЛЕФОН ИЛИ ДРУГОВИОТ УРЕД ИДЕНТИФИДИРАНА КАКО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="156.956" dur="0.301"> ИДЕНТИФИДИРАНА КАКО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.1"> ИДЕНТИФИИРАНИ КАКО ЛОРИ ВАЛОВ ПРОДОЛИ ПРОДОЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="1.601"> СВОЈОТ ПРОДОЛИ ПРОДОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="158.958" dur="0.1"> ПОВЕЕТО ПРОДОЛУВА МОНИТОРИРАНО </text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="0.067"> СВОЈОТ ПРОДОЛУВА МОНИТОРИРАНИ Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="159.125" dur="0.267"> ПРОДОЛНО СЛЕДЕЕ НА Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="159.392" dur="0.1"> ПРОДОЛНО СЛЕДНО КЛАСНОСТА НА ЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="159.492" dur="1.702"> СЛЕДНИЧКО КЛАСРУМ НА ЈЈИ </text>
<text sub="clublinks" start="161.194" dur="0.1"> СЛЕДЕНА КЛАСНИЧКА КОМУНИКАЦИЈА НА ЈЈ </text>
<text sub="clublinks" start="161.294" dur="0.234"> КЛАСРУМНА КОМУНИКАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.1"> КЛАСРУМЕН СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="161.628" dur="1.501"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="163.129" dur="0.1"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.229" dur="0.067"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. ИМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="163.296" dur="0.133"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. Името ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.067"> СИСТЕМ ЗА КОМУНИКАЦИЈА. ИМЕТО ЛОРИ СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="163.496" dur="0.167"> СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="163.663" dur="0.1"> СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВЕЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.763" dur="0.134"> СИСТЕМ. ИМЕ ЛОРОИ ПОВТОРНО СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="163.897" dur="0.033"> СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО СЕ ТРГИВ </text>
<text sub="clublinks" start="163.93" dur="0.1"> СИСТЕМ. ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИМЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="164.03" dur="0.167"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИМЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="164.197" dur="0.067"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ТРГОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="164.264" dur="0.166"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ТРГИВ НА АПП </text>
<text sub="clublinks" start="164.43" dur="0.167"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА МНОГУ АПП </text>
<text sub="clublinks" start="164.597" dur="0.067"> ИМЕТО ЛОРИ ПОВТОРНО ДА СЕ РАБОТИ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... </text>
<text sub="clublinks" start="164.664" dur="2.269"> ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... </text>
<text sub="clublinks" start="166.933" dur="0.1"> ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОГЛЕД </text>
<text sub="clublinks" start="167.033" dur="0.067"> ДА СЕ ПРОДОЛУВА НА ПОВЕЕ РАБОТНИЦИ НА АПП .... ПОД ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="167.1" dur="0.133"> ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МНОГУ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОСЛЕ ДА СЕ ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="167.233" dur="0.1"> ДА СЕ СЛЕДИТЕ НА МАЛТИПНО ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. </text>
<text sub="clublinks" start="167.333" dur="0.234"> ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. </text>
<text sub="clublinks" start="167.567" dur="0.067"> ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.066"> ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.1"> ПОВЕЕ РАБОТНИ ВРЕМЕ НА АПП .... ПОДНЕСЕ ДА СЕ ПОСЛЕДНЕТЕ ПОСЛЕДНАТА недела. ТОА КОГА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="3.471"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="171.271" dur="0.133"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.033"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КАКО УЧИЛИШТЕ УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="171.437" dur="0.101"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КАКО УЧИЛИШТЕ УЧИЛИШТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="171.538" dur="0.1"> ПОДНЕСЕ ДО ПОСЛЕДНАТА недела ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... </text>
<text sub="clublinks" start="171.638" dur="0.166"> ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... </text>
<text sub="clublinks" start="171.804" dur="0.134"> ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... И </text>
<text sub="clublinks" start="171.938" dur="0.067"> ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ НА ИТ ... И ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="172.005" dur="0.1"> ТОА КОГА УЧИЛИШТЕ УЧЕЕ ДА И ... И ГО ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="172.105" dur="1.668"> УЧИЛИШТЕ УЧЕНИЕ НА ИТ ... И ОБЕЗБЕДУВАТЕ ЈА </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.033"> УЧИЛИШНА УЧЕЕ НА ИТ ... И ОТВОРЕНИТЕ НЕГОВИОТ ПРИСТАП </text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.067"> УЧИЛИШНА УЧЕЕ НА ИТ ... И ПОВТОРНО ДА СЕ ПРИСТАП ДА </text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="0.1"> УЧИЛИШНА УЧЕ OFЕ НА ИТ ... И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДА </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.067"> УЧИЛИШНА УЧЕ OFЕ НА ИТ ... И ПОТВРДЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. </text>
<text sub="clublinks" start="174.04" dur="0.167"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. </text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.133"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="174.34" dur="0.067"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="174.407" dur="0.067"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. Училиштето вели </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="0.067"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели </text>
<text sub="clublinks" start="174.541" dur="0.066"> И ОТВОРЕНИТЕ СИТЕ ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели: </text>
<text sub="clublinks" start="174.607" dur="1.235"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели: </text>
<text sub="clublinks" start="175.842" dur="0.067"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели дека НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="175.909" dur="0.066"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕ СЕ вели дека НЕМА ИДЕА </text>
<text sub="clublinks" start="175.975" dur="0.067"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="176.042" dur="0.067"> ПРИСТАП ДО АПП. УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО АН </text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.233"> УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО АН </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство </text>
<text sub="clublinks" start="176.442" dur="0.101"> УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство со </text>
<text sub="clublinks" start="176.543" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕТО СЕ вели дека НЕМА ИДЕА ЗОШТО Сметководство со ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="176.643" dur="1.368"> НЕ ИДЕА ЗОШТО Сметководство со ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.1"> НЕ ИДЕА ЗОШТО СМЕТКОВО СО ИМЕТО НА ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="178.111" dur="0.1"> БЕЗ ИДЕА ЗОШТО OUЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.033"> БЕЗ ИДЕА ЗОШТО STЕ СЕ СМЕТЕ СМЕТКОВОД СМЕТКОВОТО СО ИМЕТО НА ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="178.244" dur="0.1"> БЕЗ ИДЕА ЗОШТО STЕ СЕ БИДЕ СМЕТКОВОД СМЕТКОТ СО ИМЕТО НА ЛОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.267"> СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ WЕ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="178.611" dur="0.067"> СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ WЕ СЕ ПОСЛЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.133"> СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ STЕ СЕ ПРОДОЛИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="178.811" dur="0.067"> СМЕТКОВОД СО ИМЕТО НА ЛОРИ STЕ СЕ ПОСЛЕДИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.901"> ИМЕ STЕ ДА СЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИК ... </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.134"> ИМЕ STЕ STЕ СЕ СЛЕДЕТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... СИНА </text>
<text sub="clublinks" start="179.913" dur="0.033"> ИМЕ ILLЕ STЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... СИТЕ ЈЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="0.133"> ИМЕ STЕ STЕ ПОСТОИТЕ ПРИРАЧНИКОТ ... ОД НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="180.079" dur="0.067"> ИМЕ STЕ ДА СЕ ПОСЛЕДУВААТ ПРИМЕНАТА ... СИТЕ ЈАЈ НЕ Е ДОЛГО </text>
<text sub="clublinks" start="180.146" dur="0.267"> СЛЕДЕЕ НА ПРИРАЧНИКОТ ... СИТЕ ЈАЈ НЕ ДОЛГО </text>
<text sub="clublinks" start="180.413" dur="0.1"> СЛЕДЕЕ НА ПРИМЕНАТА ... СИТЕ ЈАН НЕ ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="180.513" dur="0.701"> НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="181.214" dur="0.033"> НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. ВРАА </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="0.1"> НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. ПОВЕЕ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="0.067"> НИКОГАШ НЕМА ДОГОЛЕМ ЗАВРШЕНИ. НАЗАД КОН ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="181.414" dur="5.806"> ЗАВРШНО. НАЗАД КОН ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="187.22" dur="0.2"> НАЗАД КОН ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="187.787" dur="0.067"> Ј.Ј. </text>
<text sub="clublinks" start="187.854" dur="0.1"> Jеј беше </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.067"> Jеј беше последен </text>
<text sub="clublinks" start="188.021" dur="0.066"> Jеј беше последен пат </text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.301"> ЈЈ СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО </text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.066"> J.Ј СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕДНО ВО УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="188.454" dur="0.134"> J.Ј СЕ ПОСЛЕДИ ПОГЛЕД ВО УЧИЛИШТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="188.588" dur="0.067"> Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург </text>
<text sub="clublinks" start="188.655" dur="0.333"> Jеј беше последен пат во УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБУРГ </text>
<text sub="clublinks" start="188.988" dur="0.1"> Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург на септември </text>
<text sub="clublinks" start="189.088" dur="0.101"> Jеј беше последен пат во училиште во Рексбург на 23 септември. </text>
<text sub="clublinks" start="189.189" dur="0.567"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. </text>
<text sub="clublinks" start="189.756" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="189.856" dur="0.067"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НИЕ ИМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="189.923" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НЕМАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.023" dur="0.1"> УЧИЛИШТЕ ВО РЕКСУБРГ НА 23 септември. НЕМА ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="190.123" dur="0.167"> СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="190.29" dur="0.133"> СЕПТЕМВРИ 23РД. НИКОГАШ НЕ СЕ НАДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.423" dur="0.134"> СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ НИКУ УЧИЛИШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.066"> СЕПТЕМВРИ 23РД. НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА </text>
<text sub="clublinks" start="190.623" dur="0.801"> НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УЧИЛИШТА </text>
<text sub="clublinks" start="191.424" dur="0.067"> НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.133"> НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ НИКУ УЧИЛИШНИ РЕКОРИИ ЗА НЕГОВО </text>
<text sub="clublinks" start="191.624" dur="0.134"> НЕМА ДА ГО РЕГИРАМЕ НИКУ УЧИЛИШНИ РЕКОРИИ ЗА СВОЈ СЕСТЕР, </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.1"> НЕМА ДА СЕ НАСТАВУВАМЕ СЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СЕСТЕР, ТИЛЕ-- </text>
<text sub="clublinks" start="191.858" dur="0.167"> СЕКОЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СЕСТЕР, ТАЈЛЕ-- </text>
<text sub="clublinks" start="192.025" dur="0.133"> СЕКОЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО </text>
<text sub="clublinks" start="192.158" dur="0.067"> СИТЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="192.225" dur="0.067"> СИТЕ УЧИЛИШНИ РЕКОРДИ ЗА СВОЈОТ СЕСТЕР, ТАЈЛЕ--, НО ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="192.292" dur="0.066"> СИТЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ СИ </text>
<text sub="clublinks" start="192.358" dur="0.067"> СЕКОЕ УЧИЛИШНИ УСЛУГИ ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ: </text>
<text sub="clublinks" start="192.425" dur="0.534"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="192.959" dur="0.067"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТИЛЕЈ - НО, ПОЛИЦИЈАТА СЕ Е ДЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="193.026" dur="0.1"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ - НО, ПОЛИЦИСКОТО ПЕЧЕТЕТЕ: ИМА ДА СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="193.126" dur="0.033"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТАЈЛЕ--, НО ПОЛИЦИСКОТО САКАТЕ ДЕКО ДА СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="193.159" dur="0.1"> ЗА НЕГОВИОТ СИСТЕР, ТИЛЕЈ - НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО СЕ ПОСЛЕДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="193.259" dur="0.301"> НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.066"> НО, ПОЛИЦИЈАТА САКАТЕ ДА СЕ ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО СЕПТЕМВРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="193.626" dur="1.702"> ИСТО ПОСЛЕДНА ПОГЛАВНА ВО СЕПТЕМВРИ. </text>