Shkolla e Arizonës detajon historinë e regjistrimit të JJ Vallow subtitles

NE NE JEMI JEMI M LESUAR JEMI M LESOJN AB RRETH JEMI M LESOJN AB RRETH JEMI M LESOHEN RRETH SITUATS JEMI M LESUAR P ABR SITUATIN NDR JEMI M LESOJN AB RRETH SITUATS ND CHR karriget JEMI M LESOJN AB RRETH SITUATETN ND CHRKAR DHE JEMI M LESUAR POR SITUATATIONN ND CHRKARA DHE LORI SITUATA NDR CHARLES DHE LORI SITUATA NDR CHARLES DHE LORI VALLOW, SITUATA NDR CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE SITUATA NDR CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE TYRE SITUATA NDR CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE BIRI I TIJ CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE BIRI I TIJ CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE TIJ SON JJ. VALLOW, DHE TIJ SON JJ. VALLOW, DHE TIJ SON JJ. VALLOW, DHE TIJ SON JJ. VJET 7-VJET VALLOW, DHE TIJ SON JJ. KA VJET 7-VJETORE JJ. KA VJET 7-VJETORE JJ. VJET 7-VJETARE JANE QENE JJ. VJETET 7-VJEJE JAN SHUMSISHT JJ. VJET 7-VJEJE JAN M M MSIM PR JJ. VJET 7-VJEJE JAN SHPISRNDARIT PIVER PEST VJET 7-VJEJE JAN SHPISRNDARIT PIVER PEST VJET 7-VJEJE JAN M M MSIMI P FORR PAS MUAJ - VJET 7-VJEJE JAN M SHP MRNDARIT P FR PAS MUAJ - GJITHMON VJET 7-VJEJE JAN SHP MRNDARJEN PIVER PAS MUAJ - T AL GJITHA ME KAN SHPRNDARJES P FORR PAS MUAJ - TENI ME JAN SHPRNDARJE P FORR PAS MUAJ - KALUAR ME TIJ KAN SHPRNDARJEN P FORR PAS MUAJ - T AL GJITHA ME SISTEMIN E TIJ JAN M SHPRNDARIT P FORR PAS MUAJ - T AL GJITHA ME TYLEE T SISTEMIT JAN M SHPRNDAR P MONR PAS MUAJ - T AL GJITHA ME TYLEE RYAN SISTERIN E TIJ. MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. AN MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. NJ AP APP MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. P APRDORET NJ APP MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. NJ AP PPRDORIM T US PRDORUR NGA MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. NJ AP APP P USRDORUAR NGA JJ TYLEE RYANI I tij SISTER. NJ AP APP P USRDORUAR NGA JJ TYLEE RYANI I tij SISTER. NJ AP APP P USRDORUAR NGA SHKOLLA e JJ TYLEE RYANI I tij SISTER. NJ AP APP P USRDORUAR NGA SHKOLLA e JJ N IN TYLEE RYANI I tij SISTER. NJ AP APP P USRDORUAR NGA SHKOLLA e JJ N AR ARIZONA NJ AP APP P USRDORUAR NGA SHKOLLA e JJ N AR ARIZONA NJ AP APLIKIM I PEDRDORUAR NGA SHKOLLA E JJ N IN SHUM ARIZONA NJ AP P APRDORIM TED PRDORUR N SCHOOL SHKOLL JN e JJ N IN ARIZONA SHTSPON Q TH NJ AP APLIKIM I PRDORUAR NGA SHKOLLA E JJ N AR ARIZONA SHTSPON QAT UP NJP APLIKIM I PRDORUAR NGA SHKOLLA E JJ N AR ARIZONA SHTOWPON QAT NTNDR SHKOLLI N AR ARIZONA SHTSPON QAT NDERO SHKOLLI N AR ARIZONA SHTSPON QAT NDODHET PTRFUNDON SHKOLLI N AR ARIZONA SHTSPIN QAT NEK VITIN E VETM - SHKOLLI N AR ARIZONA SHUMS Q NEK JAN WE E VETTM - LORI SHKOLLI N AR ARIZONA SHTSPON QAT NEK VITIN E VETM - LORI ISHTE SHUM QAT NT VITIN E VETASTM - LORI ISHTE SHUM QAT NT VITIN E VET LM - LORI ISHTE MIR SHUM QAT N VITIN E VET LM - LORI ISHTE P PRDORIMI I MIROS SHUM QAT N UN VITIN E VET LM - LORI KA MUND TING P USRDORNI Q TH SHUM QAT N UN VITIN E VET LM - LORI KA MUND T US PRDORNI Q APLIKONI Java e fundit - LORI KA MUNDSISHT TING PINGRDORNI Q APP Java e fundit - LORI KA MUNDSISHT T US PRDORNI Q AP APT T Java e fundit - LORI KA MUNDSISHT T PRDORNI Q TH APLIKONI N MONITOR Java e fundit - LORI ISHTE MIR PRDORIMI Q TH APLIKONI PR MONITOR JJ MUND T US PRDORNI Q TH APLIKONI N MON MONITOR JJ MUND T PRDORNI Q TH APLIKONI P CLR KLASRN E MONITORIT JJ MUND T PRDORNI Q TH APLIKONI N TO AKTIVITETIN E KLASASSSIT TR MONITORIT JJ. TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. NE TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. DUHET TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. DUHET T TO TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. DUA T TO DNI AKTIVITETI KLASOR. DUA T TO DNI AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI MORE SHUM AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI M M SHUM RRETH AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI M M SHUM RRETH ATA AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI M M SHUM POR K THTO SO AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI MORE SHUM RRETH ATA T SO TIJ DUHET T TO DNI MORE SHUM RRETH ATA T SO TIJ DUAJ T TO DNI M K SHUM POR KT K SON MNYEM DUAJ T K DNNI M K SHUM POR K THT K SOT SO MUND T VAJN DUA T DUHET TN DNI M M SHUM POR K THT K SOT MUND T MIRA NE DUA T TO DNI M M SHUM RRETH ATA Q WE KEMI VINI P OR T M M SHUM P THR KT K SON M WENYRSISHME P TOR T M M SHUM P THR KT K SOT M WENYEM M O SHUM THE SHKOLLS. MACHSOHEN P TOR SHKOLL. MACHSOHEN P TOR SHKOLL. NË MACHSOHEN P TOR SHKOLL. NE RIKTHIM, MACHSOHEN P TOR SHKOLL. Në kthim, TONA MACHSOHEN P TOR SHKOLL. N R Kthim, Misteri ynë SCHOOL. N R Kthim, Misteri ynë SCHOOL. N R Kthim, INGLETI MY MISTY SCHOOL. Në kthim, INGLETI I MYSISHT TUR PAVARUR SCHOOL. N R Kthim, INGLETI MISTY TONA E PAVARUR A N R Kthim, INGLETI MISTY TONA E PAVARUR A N R Kthim, INGLETI MISHI JON SHUMCO E SHUM N R Kthim, INGLETI I MYTYRS SUR SHQYRTUAR NJ V SHUMLE DETAJUAR N R Kthim, INGLETI MISTY TONA PAVARRUAR NJ A SHUMIM TIMELINE E DETAJUAR. INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. ÇFARË INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. FAR NE INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. FAR WE THEMELUAR INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. FAR WE DUHET INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. FAR WE KEMI GJUA ESHTE TIMELIN V SHUMER E DETAJUAR. FAR WE KEMI GJUA ESHTE FAR WE KEMI GJUA ESHTE JJ'S HYRJE i JJ NDIKIMI I JJ SI NDIKIMI I JJ SI ishte NDRORTIMI i JJ SI ishte BIT NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e NDRORTIMI i JJ SI ishte një grimë e një NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e një ROLLERCOASTER. NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e një ROLLERCOASTER. NËPËRMJET NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e një ROLLERCOASTER. PROR KTO NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, BITI I një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, BITI I një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, THE BITI I një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, SHKOLL BITI I një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, DETAJET E SHKOLLS PROR KTO TIMELINE, DETAJET E SHKOLLS PROR KTO TIMELINE, DETAJET SHKOLLORE DIKA PROR KTO TIMELINE, DETAJET SHKOLLORE DIKA PROR KTO TIMELINE, DETAJET SHKOLLORE DIKA PROR KTO TIMELINE, DETAJET SHKOLLORE DISA T CON KONFLIKTIT DETYRA SHKOLLORE DISA T OF KONFLIKTIT DETYRA SHKOLLORE DISA T OF KONFLIKTIT NDR DETAJET SHKOLLORE DISA T CON KONFLIKTIT ND CHRKAR DETAJET SHKOLLORE DISA T CON KONFLIKTIT NDRKAR DHE DISA E KONFLIKTIT ND CHRKAR CH DHE DISA E KONFLIKTIT NDERKUAR DHE LORI DISA E KONFLIKTIT ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. NE ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. KEMI FILLIM ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. Ne fillojmë në ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. FILLONI N SHTAT LORI VALLOW. FILLONI N SHTAT LORI VALLOW. KEMI FILLUAR N F FEBRUAR 2019 LORI VALLOW. HAPI N FEBRUAR 2019 N IN LORI VALLOW. KEMI FILLUAR N F FEBRUAR 2019 N G GILBERT, LORI VALLOW. KEMI FILLUAR N F SHTATOR 2019 në GILBERT, ARIZONA KEMI FILLUAR N F SHTATOR 2019 në GILBERT, ARIZONA KEMI FILLUAR N F SHTATOR 2019 në GILBERT, ARIZONA KU KEMI FILLUAR N F FEBRUAR 2019 N G GILBERT, ARIZONA KU JJ KEMI FILLUAR N F FEBRUAR 2019 N G GILBERT, ARIZONA KU JJ VALLOW KEMI FILLUAR N F SHTATOR 2019 në GILBERT, ARIZONA KU JA JU VALLOW 2019 N IN GILBERT, ARIZONA KU JE JU VALLOW SHT 2019 N IN GILBERT, ARIZONA KU JJ VALLOW është duke marrë pjesë 2019 N IN GILBERT, ARIZONA KU JJ VALLOW ATSHT SHKOLLS 2019 N IN GILBERT, ARIZONA KU JJ VALLOW ATSHT AT MTSUES SHKOLL ATS N AT KU JJ VALLOW ATSHT MTSUES SHKOLL ATS N AT KU JJ VALLOW ATSHT AT MTSUES SHKOLL ATS N AT LAURENS KU JJ VALLOW ATSHT AT MTSUES SHKOLL ATN N LA INSTITUTIN LAURENS KU JJ VALLOW ATSHT AT M ATSUES SHKOLL ATN N LA INSTITUTIN LAURENS PR SHTETI SHKOLL ATS N LA INSTITUTIN LAURENS PR M ATSIMI I SHKOLL ATS N LA LAURENS INSTITUTI P EDR ARSIM, M ATSIMI I SHKOLL ATS N LA LAURENS INSTITUTI P EDR ARSIM, OSE M ATSIMI I SHKOLL ATS N LA LAURENS INSTITUTI P EDR ARSIM, APO JET LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JET LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JET ON N LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JET ON P ONR SHKURT LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JET PR 5 SHKURT, LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JETN P FR 5 SHKURT, JJ INSTITUTI I LAURENS P FORR ARSIM, OSE JET L P ONR 5 SHKURT, JJ IS ARSIMI, APO JETA P ONR 5 SHKURT, JJ IS ARSIMI, APO JETA P ONR 5 SHKURT, JJ ABSHT AB ABSENT ARSIMI, APO JETA P ONR 5 SHKURT, JJ ABSHT AB NGA PASQYR ARSIMI, APO JETA P ONR 5 SHKURT, JJ ISSHT AB ABSENTI NGA SHKOLL. N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. GJASHTË N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. Gjashtë ditë N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. KATR DITA LATERR, N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. GJITHA DITA LATERR, CHARLES ABSENTI NGA SHKOLLA. GJITHA DITA LATERR, CHARLES ABSENTI NGA SHKOLLA. VITET E GJITHA DITA, VIZITA E CHARLES ABSENTI NGA SHKOLLA. KATR DITA TAT VITIT, CHARLES VIZITON THE ABSENTI NGA SHKOLLA. KATR DIT LATERR, CHARLES VIZITON SHKOLL ,N, KATR DIT LATERR, CHARLES VIZITON SHKOLL ,N, KATR DIT LATERR, CHARLES VIZITON SHKOLL ,N, KLASA KATR DIT LATERR, CHARLES VIZITON SHKOLL ,N, KLASA LORI KATR DIT LATERR, KAREL VT VIZITON SHKOLL ,N, KLASA LORI HAD VIZITON SHKOLL ,N, KLASA LORI HAD VIZITON SHKOLL ,S, SHKUAR LORI HAD ”GA VIZITON SHKOLL ,N, LLOGARIN L LORI KA "GA CRAZY" VIZITON SHKOLL ,N, VLERSUAR LORI KA "GA C CRAZY" DHE VIZITON SHKOLL ,N, VLERSIMI LORI KA "GA C CRAZY" DHE ISHTE VLERASIMI LORI KA "SHQYRT C CRAZY" DHE ISHTE KLASA LORI KA "SHUM C CRAZY" DHE PASRGJIGJE KLASA LORI KA "SHUM C CRAZY" DHE HESHT KARRGUESE RELIGJIKE "Gone CRAZY" DUHET TAR DGJONI FELIK "Gone CRAZY" DUHET TAR DUHET VJETET RELIGJOZE. "Gone CRAZY" DUHET TAR DUHET VJETET RELIGJOZE. AJO "Gone CRAZY" DUHET TAR DUHET VJETET RELIGJOZE. AJO KISHTE "Gone CRAZY" DUHET TAR DUHET VJETET RELIGJOZE. DUHET EDHE VOSIMET VOIKE RELIGJOZE. DUHET EDHE VOSIMET VOIKE RELIGJOZE. DUHET EDHE DISPOZUAR VOSIMET VOIKE RELIGJOZE. DUHET EDHE DISPOZUAR T VOSIMET VOIKE RELIGJOZE. DUHET EDHE DISPOZUAR N AN AN Zëra. DUHET EDHE DISPOZUAR N AN AN Zëra. DUHET EDHE DISPOZUAR N AN NJ AN PAVAR Zëra. DUHET EDHE DISPOZUAR N AN NJ L vendndodhje të paditur. DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. E NJËJTA DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. DITA SI, DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. DITA E NJAMESISHME, CHARLES Lokacioni i panjohur. DITA E NJAMESISHME, CHARLES Lokacioni i panjohur. DITA E NJAMESISHME, thotë CHARLES Lokacioni i panjohur. DITA E NJAMESISHME, CHARLES THA HE Lokacioni i panjohur. DITA SI, CHARLES thotë se ka Lokacioni i panjohur. DITA E NJAMESISHME, CHARLES thotë se ka një DITA E NJAMESISHME, CHARLES thotë se ka një DITA E NJAMESISHME, CHARLES thotë se ai ka një mbrojtje DITA E NJSISHME, CHARLES thotë se ka një urdhër për mbrojtje Thotë se ai ka një urdhër për mbrojtje Thotë se ai ka një urdhër për mbrojtje kundër Thotë se ai ka një urdhër për mbrojtje LORI. MBROJTJE RRETH LORI. MBROJTJE RRETH LORI. DHE AI MBROJTJE RRETH LORI. DHE TREGONI MBROJTJE RRETH LORI. DHE TA JETOJN JET MBROJTJE RRETH LORI. DHE..ME SHTYPE JETIF E JETS KUNDR LORI. DHE..ME SHTYPE JETIF E JETS KUNDR LORI. DHE..AJT SHTOJN P JETN E VRTETSISHT KUNDR LORI. DHE..ME DHNON JETIFN E JETS PJES JJ KUNDR LORI. DHE..ME SHTYPON JETA E JETUL E PJESM KUNDR LORI. DHE..ME SHTYPE JETA E JETUL E PULLIKUARJ DHE..ME SHTYPE JETA E JETUL E PULLIKUARJ DHE..ME DHNON JETN T P JETUL PJESS SHKOLLORE AND..E DUHET TIF JETS T P JETUL PJESS SHKOLLORE DHE AND..E DUHET TIF JETS T P JETUL PJESS SHKOLLORE DHE P TRFITIMIN AND..E DUHET T L JETS T P JETUL PJESS SHQIPRIS AND DHE SHQYRTIMIN E TIJ PULLIMI I JJ SI SHKOLL ANDS DHE MIRING T MIR PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE SHPRNJ NDODHJE PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE duke marrë parasysh atë PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE SHPRNDARJEN E SHTETIT T SHTETIT PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE duke marrë parasysh atë të SHTETIT deri më tani PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE duke marrë parasysh atë të SHTETIT TT SHTETIT SHKOLL ANDS DHE MUND T BNI NGA SHTETET E SHTETIT TT SHTETIT SHKOLL ANDS DHE TING BNI NGJARJEN E SIGURISATE SATE SHTETIT TT SHTETIT. P OFR SIGURIMIN E SHTETIT TT SHTETIT TT SAJ. P OFR SIGURIMIN E SHTETIT TT SHTETIT TT SAJ. DITËT P OFR SIGURIMIN E SHTETIT TT SHTETIT TT SAJ. DITA E VETE, P OFR SIGURIMIN E SHTETIT TT SHTETIT TT SAJ. DITST E VITS, CHARLES SAFE. DITST E VITS, CHARLES SAFE. DITST E VITS, FILET E CHARLES SAFE. DITST E VITS, FJALA E CHARLES PER SAFE. DITST E VITS, FJALT E CHARLES P DR DIVORS SAFE. DITST E VITS, CHARLES FILES P DR DIVORS NGA DITST E VITS, CHARLES FILES P DR DIVORS NGA DITA LATERI, CHARLES FILES PER DIVORCE NGA LORI. FIJET P FORR DIVORCE NGA LORI. FIJET P FORR DIVORCE NGA LORI. ON FIJET P FORR DIVORCE NGA LORI. P FR SHKURT FIJET P FORR DIVORCE NGA LORI. N ON 21 SHKURT, LORI. N ON 21 SHKURT, LORI. N ON 21 SHKURT, CHARLES LORI. N ON 21 SHKURT, CHARLES DHE LORI. N ON 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ LORI. N 21 21 SHKURT, CHARLES DHE KTHIMI I JJ N 21 21 SHKURT, CHARLES DHE KTHIMI I JJ N 21 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ Kthimi në N 21 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ KTHIMI T TO JETS N ON 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ Kthimi për të Jetuar Akademi, N ON 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ Kthimi për të Jetuar Akademi, LORI CHARLES DHE JJ Kthimi në Akademi Jetësore, LORI CHARLES DHE JJ Kthimi në Akademi Jetësore, LORI .SHT CHARLES DHE JJ Kthimi për të Jetuar Akademi, LORI STSHT ST ESHTE CHARLES DHE JJ Kthimi për të jetuar në akademi, LORI STSHT MIA. T L JETOJ AKADEMI, LORI STSHT MIA. T L JETOJ AKADEMI, LORI STSHT MIA. Moving T L JETOJ AKADEMI, LORI STSHT MIA. NDRTIMI N T L JETOJ AKADEMI, LORI STSHT MIA. Lëvizja në mars SHT MIA. Lëvizja në mars SHT MIA. Lëvizja në karrierat e marsit SHT MIA. Lëvizja në karrige FORMALLY Lëvizja në karrige FORMALLY Lëvizja në karriget e marreve P FORRMBLEDHJE PMRFUNDUAR SHPRNIJI NAR CHARLES E MARS P FORRFUNDUESHME JJ SHPRNIJI NAR CHARLES MARS FORMALLY DUHET JJ NGA CHARLES FORMALLY DUHET JJ NGA CHARLES FORMALLY DUHET JJ NGA SHKOLL ...S ... CHARLES FORMALLY DUHET JJ NGA SHKOLL ...S ... SHENIM CHARLES FORMALLY DUHET JJ NGA SHKOLL ...S ... TAY BN TYRE DUHET JJ NGA SHKOLL ...S ... T ... BN TIJ ME DREJTJJ JJ NGA SHKOLL ...S ... T S SHUM T GJITHA DUHET JJ NGA SHKOLLA ... T S SHUM T SHKENI DUHET JJ NGA SHKOLLS ... T ... SHUM T GJITHA N G TEXAS. SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. FAST SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. PARAQITJA E FASTS SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. PARA FAST N TO SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. PARA DREJT TO T TO VDEKJES DHNI N TEXAS. PARA DREJT TO T TO VDEKJES DHNI N TEXAS. PARAJT E FASTT T L VNI Qershorin ... LORI DHNI N TEXAS. PARAJTJI I FASTT T L V LNI Qershorin ... KONTAKTET LORI PARAJTJI I FASTT T L V LNI Qershorin ... KONTAKTET LORI PARAJTJI I FUNDIT T L V LNJET Qershorin ... LORI CONTACTS JETA PARAJTJI I FUNDIT T L V LNJET J QERSHOR ... LORI KONTAKT T. JETN E JETS PARAJTJI I FASTT T L V LNI Qershorin ... LORI KONTAKTET JETA QAY T BNI PARAJTJI I FUNDIT T L VAJNI Qershorin ... LORI KONTAKTET JETA Q S FAMILJEN QERSHOR ... LORI CONTACTS JETA QAY FAMIN FAMILJEN QERSHOR ... LORI CONTACTS JETA Q S DUHET FAMILJARE QERSHOR ... LORI KONTAKTET Jeta duke thënë se familja ishte e pasme QERSHOR ... LORI KONTAKTET Jeta duke thënë se FAMILJA ISHTE NDR QERSHOR ... LORI CONTACTS JETA E TAY DHN FAMILJEN ISHTE PACKRGJIGJEN N G GILBERT QERSHOR ... LORI CONTACTS JETA E TAY DHN FAMILJEN ISHTE PACKRGJIGJEN N G GILBERT - JETA E TAY DHYN FAMILJEN NDODHET N IN GILBERT - JETA QAY FAMILJE NDODHET N IN GILBERT - DHE JETA QAY FAMILJE NDODHET N IN GILBERT - DHE SHE JETA QAY FAMILJONI ISHTE PASQYR N IN GILBERT - DHE SI ENROLUAR JETA E TAY DHN FAMILJEN NDODHET N GILBERT - DHE SI ENROLUAR JJ JETA E T DHYNI FAMILJEN NDODHET N IN GILBERT - DHE SI ENROLUAR JJ N ISHTE PASQYRA N G GILBERT - DHE SI NDODHJE JJ IN ISHTE E KAFSH INM N G GILBERT - DHE SI NDIKON JJ N ISHTE NDERGJET NBER GILBERT - DHE SI JJ NDRORMARRJE N IN SHKOLL ISHTE KAQ TA GILBERT - DHE SI JJ NDRORMARR IN NUM VITIN E SHKOLLS DHE SI NDIKUAR JJ N S P SRMBLEDHJEN E SHKOLLS DHE NDIKONI JJ N PRO PROGRAMIN SUMMER TM SHKOLLS. PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. ON PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. NE KORRIK PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. N 11 11 KORRIK, PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. N 11 11 KORRIK, CHARLES PROGRAMI. N 11 11 KORRIK, CHARLES PROGRAMI. N 11 11 KORRIK, CHARLES VALLOW PROGRAMI. N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW ISHTE PROGRAMI. N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHOT PROGRAMI. N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHTET DHE N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHTET DHE N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHPRNDARJE N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHPRNDARJE DHE VLER BY NGA N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHPRNDARJEN DHE LORI N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHPRNDARJE DHE VLER BY NGA BROTHERI i LORI, VALLOW ISSHT SHPRNDARJE DHE VLER BY NGA BROTHER T L LORI, VALLOW ISSHT SHPRNDARJE DHE VRET NGA BROTHER T L LORI, ALEX VALLOW ISSHT SHPRNDARJE DHE VLER BY NGA BROTHER T L LORI, ALEX COX. I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH A I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH një javë I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH NJ WE JAVA DHE I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH NJ WE JAVA DHE A Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE A Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE NJAL SHUM Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE NJAT DHNI T H DYT, Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE NJ L VLERA E HALFIT, LORI Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE NJAT VLERA T H DYT, LORI T GJITHA RRETH NJ WE JAVA DHE NJAT VLERA T H DYT, LORI T GJITHA POR NJ A JAV AND DHE NJ A VETATN E DYT, LORI DUHET JJ'S POR NJ A JAVEK DHE NJ A VATNJE T H DYT, LORI DUHET SHKOLLS JJ RRETH NJ WE JAV AND DHE KALIMIT TAL PALRBASHKT, LORI T T SHTYP SHKOLL JS JJ QE HALF LATER, LORI TELLS SHKOLLA JJ QE HALF LATER, LORI TELLS SHKOLLA JJ QE CHARLES HALF LATER, LORI DUHET SHKOLL JS JJ SI Q CH FUND T KUFIZUAR SHKOLLA E JJ QE KOMUNIKUAR CHARLES SHKOLLI I JJ QAT CHARLES e ka zotuar vetëvrasësin. CHARLES VETSUAR VETICM. CHARLES VETSUAR VETICM. NËPËRMJET CHARLES VETSUAR VETICM. PROR TIJ CHARLES VETSUAR VETICM. PROR T DYT Vetëvrasje. PROR T DYT Vetëvrasje. PROR HULUMTIMIN E TYRE TUAJ, Vetëvrasje. PROR KRKIMIN E TYRE, JET Vetëvrasje. NGA HULUMTIMI I TYRE, M ,SIMET E JET .S NGA HULUMTIMI I TYRE, M ,SIMET E JET .S PROR HULUMTIMIN E TYRE T, TYRE, JET. M LESOJNE CHARLES PROR KERKIMIN E TYRE, JAN CH MSUESIT T L MSUARIT JETA PROR HULUMTIMIN E TYRE T, DHNAT, JAN K M CHSUAR DH LENAT E M LESIMIT TIF JETS PROR HULUMTIMIN E TIJ T, TYRE, CHARLES M CHSO MSUESIN SHT VLER AS SI HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN L T JETS KSHT VDES AS HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN T JETS ILSHT VDES PJES HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN L T JETS ILSHT VJETUAR SI PJESA E HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN L T JETS KSHT VJETUAR SI PJESA E A HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN L T JETS ILSHTIL VJETUAR SI PJESA E NJAM FAMILJE CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E FAMILJES CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. KËSHTU QË CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. SI AS CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. SI PJESA CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. SI PJESA E PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJARE. SI PJESA E PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJARE. SI PJESA E TIJ PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJARE. SI PJESA E TIJ "VUERTET PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJARE. SI PJESA E "DILIGJENCA E TIJ" Mosmarrëveshje. SI PJESA E "DILIGJENCA E TIJ" Mosmarrëveshje. SI PJESA E POLITIKS S TYRE "DILIGJENCA DHE", Mosmarrëveshje. SI PJESA E POLITIKS S TYRE "DILIGJENCA DHE", Mosmarrëveshje. SI PJESA E POLITIKS S TYRE "DILIGJENCA DHE", SHKOLL Mosmarrëveshje. SI PJESA E POLITIKS S TYRE "DILIGJENCA DHE", FILLET E SHKOLLS POLITIKA E TIJ "DILIGJENCA E DYT", FILLET E SHKOLLS POLITIKA E TIJ "DILIGJENCA E DYT", FILLET E SHKOLL AS A POLITIKA E TIJ "DILIGJENCA E DYT", SHOQATA E SHKOLL AS NJ A RAPORT POLITIKA E TIJ "DILIGJENCA E DYT", SHKOLL FS HYREN NJ RE RAPORT ME POLITIKA, SHKOLLAT E SHKOLL AS Një raport me POLITIKA, SHKOLLAT E SHKOLL AS Një RAPORT ME ARIZONA POLITIKA, SHKOLLAT E SHKOLL AS Një RAPORT ME DEPARTAMENTIN E ARIZONA-s RAPORTI ME DEPARTAMENTIN E ARIZONA-s RAPORTI ME DEPARTAMENTIN E ARIZONAVE T RAPORTI ME DEPARTAMENTIN E FILMIJ ARS ARIZONA RAPORTI ME DEPARTAMENTIN E SIGURIS AR S AR FMIJ ARVE ARIZONA. DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. ON DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. N A Gusht DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. P 5R 5 Gusht, DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. P 5R 5 Gusht, JJ DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. N 5 5 Gusht, JJ FILLON E SIGURIS S CH FMIJVE. N 5 5 Gusht, JJ FILLON E SIGURIS S CH FMIJVE. Në 5 Gusht, JJ FILLONI E SIGURIS S CH FMIJVE. N 5 5 Gusht, JJ FILLON E REJA E SIGURIS S CH FMIJVE. N 5 5 Gusht, JJ FILLON SHKOLL NEWN E RE E SIGURIS S CH FMIJVE. N 5 5 Gusht, JJ fillon VITIN E RE të SHKOLLS N 5 5 Gusht, JJ fillon VITIN E RE të SHKOLLS N 5 5 Gusht, JJ FILLON VITIN E RE SHKOLL ATS AT N 5 5 Gusht, JJ fillon VITIN E RE të SHKOLL ATS N AT JET VITI I RI SHKOLL ATS N AT JET VITI I RI SHKOLL ATS N AT LETERR T JETS VITI I RI SHKOLL ATS N AT LETR TIF JETS SI VITI I RE SHKOLL ATS N AT JET LN E JETS SI MUAJ, VITI I RI SHKOLL ATS N AT JETN E JETS SI MUAJ, JJ'S N L JETN E VET Q TH MUAJ, JJ'S N L JETN E JETS SI MUAJ, GRANDPARENTST e JJ.KAY N L JETN E JETS SI MUAJ, GRANDPARENTST e JJ.KAY DHE VETS Q MUAJ, GRANDPARENTST e JJ.KAY DHE V LRTET Q MON MUAJ, GRANDPARENTST e JJ.KAY DHE LARRY GRANDPARENTET.KAY DHE LARRY GRANDPARENTS.KAY DHE LARRY WOODCOCK.CONTACT LARRY WOODCOCK.CONTACT LARRY WOODCOCK.CONTACT THE LARRY WOODCOCK.KONTAKTONI SHKOLL LARRY WOODCOCK.KONTAKT PYETJEN E SHKOLLS LARRY WOODCOCK.KONTAKTONI PYETJEN SHKOLLORE N IFSE LARRY WOODCOCK.KONTAKTONI PYETJEN SHKOLLORE N IFse JJ WOODCOCK.KONTAKTONI SHKRIMIN E SHKOLL IFS N IFSE JJ WOODCOCK.KONTAKTONI SHKOLLIMIN E SHKOLL IFS N IFSE JA ISHTE WOODCOCK.KONTAKTONI SHKOLLIMIN E SHKOLL IFS N IFSE JJ SI T MIR. PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. ON PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. N SE SHTATOR PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. NE 5 SHTATOR, PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. NE 5 SHTATOR, LORI P WRGJIGJET. NE 5 SHTATOR, LORI P WRGJIGJET. Në 5 SHTAT, LORI PAVARUR P WRGJIGJET. NE 5 SHTATOR, LORI WITHDRAWS JJ P WRGJIGJET. N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA N 5 SHTAT 5, LORI DUHET JJ NGA JETA N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA VIA JETA N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA JETA VIA EMAIL N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA JETA VIA EMAIL DHE ME DREJTJJJ JJ NGA JETA VIA EMAIL DHE MEDRAWS JJ NGA JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. IN JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. N THE JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. N THE EMAIL, JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. N THE EMAIL, CILH PHONE .. N THE EMAIL, CILH PHONE .. N THE EMAIL, CILH KTVB PHONE .. N THE EMAIL, QIC KTVB KUVANON, PHONE .. N THE EMAIL, TIC CILA KTVB OBTAINED, LORI PHONE .. N THE EMAIL, CILA KTVB OBTAINED, Thotë LORI N THE EMAIL, CILA KTVB OBTAINED, Thotë LORI N THE EMAIL, Q WH KTVB KUVANI, LORI thotë se N THE EMAIL, Q WH KTVB KUVANI, LORI thotë se Lëvizja N THE EMAIL, Q WH KTVB KUVANI, LORI thotë se është duke lëvizur N THE EMAIL, Q WH KTVB KUVENDON, LORI thotë se është duke lëvizur KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti për KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti për një KTVB MBROJTET, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti për një të re KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti për një punë të re ... HESHT NDIKON SHTETIN E SHTETIT P FORR NJ JO PUN T RE ... HESHT SHKOLLUAR SHTETI P FORR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE HESHT LOVVIZJET SHTETI PR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE JJ HESHT NDERTIMI I SHTETIT për një punë të re ... DHE JJ NUK DO HESHT NDERTIMI I SHTETIT P FORR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE JJ NUK DO T BE BNI SHTETI P AR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE JJ NUK DO T BE BNI SHTETI P AR NJ JO PUN T NEW RI ​​... DHE JJ NUK DO T R KUHET SHTETI P AR NJ JO PUN T NEW RI ​​... DHE JJ NUK DO T R Kthehemi SHTETI P AR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE JJ NUK DO T R Kthehemi në SHKOLL. DHE JJ NUK DO TET Kthehemi N SCHOOL SHKOLL. DHE JJ NUK DO TET Kthehemi N SCHOOL SHKOLL. FINALLY, DHE JJ NUK DO TET Kthehemi N SCHOOL SHKOLL. Përfundimisht, TE DHE JJ NUK DO TET Kthehemi N SCHOOL SHKOLL. Përfundimisht, TE DHJETOR Rikthimi në shkollë. Përfundimisht, TE DHJETOR Rikthimi në shkollë. Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, Rikthimi në shkollë. Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, A Rikthimi në shkollë. Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJ D DETYTIVE Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJ D DETYTIVE Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJ A KONTAKT DETEKTIV Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJ A KONTAKT DETEKTIVE THE Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJT KONTAKT DETEKTUES SHKOLLS 2019, NJT KONTAKT DETEKTUES SHKOLLS 2019, NJT KONTAKT DETEKTUES SHKOLL ANDS DHE 2019, NJT KUNDR DETEKTUES SHKOLL ANDS DHE INFORMAT 2019, NJT KUNDR DETEKTUES SHKOLL ANDS DHE INFORMACIONIN E TYRE 2019, NJ D KUNDIVER DETEKTUES SHKOLL ANDS DHE INFORMACIONIN E TYRE KONTAKT SHKOLL ANDN DHE INFORMACIONIN THEMELIN E KONTAKT SHKOLL ANDN DHE INFORMACIONIN THEMELIN E JJ'S KONTAKT SHKOLL ANDN DHE INFORMACIONIN THEMELIMIN E NDIKIMIT T J JJ. DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. JETA DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. AKADEMIA E JETES DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. P .RDORIMET E AKADEMIS S L JETS NDIKIMI i JJ. P .RDORIMET E AKADEMIS S L JETS NDIKIMI i JJ. AKADEMIA E JETS P USRDORET AN NDIKIMI i JJ. AKADEMIA E JETS P USRDORET NJ AP APP NDIKIMI i JJ. AKADEMIA E JETS P ANRDORET NJAL APLIKUAR APL NDIKIMI i JJ. AKADEMIA E JETS PESRDORET NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” AKADEMIA E JETS PESRDORET NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” AKADEMIA E JETS PESRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - AKADEMIA E JETA P USRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - A AKADEMIA E JETS P USRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - NJ T MJETE AKADEMIA E JETS P USRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - NJ T MJETE Q TH AKADEMIA E JETS P USRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - NJ T M TSIM Q TH LEJO NJ AP APP KALON "BLOOMZ" - NJ "MJET Q TH lejon NJ AP APP ZGJEDHNI "BLOOMZ" - NJ T MJET Q TH lejon shkollat NJ AP APP ZGJEDHNI "BLOOMZ" - Një MALLRA Q MUND T SCHOOL SHKOLLAT T NJ AP APP ZGJEDHNI "BLOOMZ" - NJ T MJET Q TH MUND T SCHOOL SHKOLON SHKOLLAT - Një M TSIM QAT MUND T SCHOOL SHKOLON SHKOLLAT - Një Mjet që lejon shkollat ​​të ndajnë informatat - Një MALLRA Q TH MUND T SCHOOL SHKOLLS T TO SHPRNIJIN INFORMACION ME SHKOLL TOT P TOR T SHNUAR INFORMACIONIT ME SHKOLL TOT T TO SHPRNDARJEN INFORMACION ME PRINDRIT SHKOLL TOT T TO SHPRNDARJEN INFORMATIVE ME PRINDR DHE SHKOLL TOT T TO SHPRNDARJEN INFORMACIONE ME PRINDR DHE STUDENTET INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. SIPAS INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. SIPAS INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. Në përputhje me Jetën, INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. SIPAS JETS, A PRINDRIT DHE STUDENTT. SIPAS JETS, A PRINDRIT DHE STUDENTT. SIPAS JETS, një telefon PRINDRIT DHE STUDENTT. Në përputhje me JETën, një telefon ose OSE PRINDRIT DHE STUDENTT. SIPAS JETS, një telefon ose tjetër PRINDRIT DHE STUDENTT. Në përputhje me JETën, një telefon ose pajisje tjetër Në përputhje me JETën, një telefon ose pajisje tjetër LIR PR JET, një telefon ose pajisje tjetër të identifikuar LIR P TOR JET A, një telefon ose pajisje tjetër të identifikuar AS LIDHUR ME JETN, një telefon ose pajisje tjetër të identifikuar si LORI KLIEN APO DEVICE T OR TJER ID T IDENTIFIKUAR SI LORI PHONE OSE DEVICE TTHER TJERA TENT IDENTIFIKUAR SI LORI VALLOW PHONE OSE DEVICE TTHER TJERA të identifikuar SI LORI VALLOW KA I IDENTIFIKUAR SI LORI VALLOW KA E IDENTIFIKUAR SI LORI VALLOW KA VAZHDIM vazhdimisht VALLOW KA VAZHDIM vazhdimisht VALLOW KA MONITORUAR vazhdimisht VALLOW KA VAZHDUAR vazhdimisht JJ Vëzhguar vazhdimisht JJ VAZHDUESHME VESHJE KLASA E JJ KLASA E MONITORUAR JJ KOMUNIKIMI KLASRIK I MONITORUAR I JJ KOMUNIKACIONI KLASOR SISTEMI I KOMUNIKIMIT TASS KLASRS. SISTEMI KOMUNIKACION. SISTEMI KOMUNIKACION. SISTEMI KOMUNIKACION. EMRI SISTEMI KOMUNIKACION. EMRI LORI SISTEMI KOMUNIKACION. EMRI LORI VALLOW SISTEMI. EMRI LORI VALLOW SISTEMI. EMRI LORI VALLOW KA SISTEMI. EMRI LORI VALLOW KA QENE SISTEMI. EMRI LORI VALLOW BESHT BE TRACKED SISTEMI. EMRI LORI VALLOW ENSHT BE TRACKED ON EMRI LORI VALLOW ENSHT BE TRACKED ON EMRI LORI VALLOW JAN BE TRAJTUAR N THE EMRI LORI VALLOW ISHTE TRAJTUAR N ON APP EMRI LORI VALLOW ISHTE TRAJTUAR NUL SHUMN e APP-së EMRI LORI VALLOW ISHTE TRAJTUAR NIM KOHA TUL SHUM T APP-së .... ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TUL MADHTA APP…. ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TUL MADHTA APP .... Deri ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TUL MADHTA APP .... Deri më tani ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TUL MADHTA APP .... Deri në fund të fundit ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TIM MADHTA APP .... Deri në javën e fundit. KOHA TUL MUAJME TP APLIKUARIT .... Deri në JAVA E HAPUR. KOHA TUL MUAJME TP APLIKUARIT .... Deri në JAVA E HAPUR. Kjo është KOHA TUL MUAJME TP APLIKUARIT .... Deri në JAVA E HAPUR. KJO KUR KOHA TUL MUAJME TP APLIKUARIT .... Deri në JAVA E HAPUR. KJO KU JANE Deri në javën e fundit. KJO KU JANE Deri në javën e fundit. KJO KU SHKOLL Deri në javën e fundit. KJO KU M THESOHET SHKOLLA Deri në javën e fundit. KJO KU M THESUAR SHKOLLA Deri në javën e fundit. KJO KU M THESUAR SHKOLL OFN E IT ... KJO KU M THESUAR SHKOLL OFN E IT ... KJO KU SHKOLLA M LESOHET TI ... DHE KJO KU SHKOLL LEN MSOJN IT TA ... DHE SHUM KJO KU SHKOLL LES M LESUAR T IT IT ... DHE REMOHET E TIJ SHKOLLI MARSUAR T IT IT ... DHE REMOHET E TIJ SHKOLL LES M LESUAR TI ... DHE RUAJTROHEN QASJEN E TIJ SHKOLL LES M LESUAR TI ... DHE RUAJTONI HYRJEN E TIJ SHKOLL LES MARSUAR TI ... DHE RUAJTONI HYRJEN E TIJ SHKOLL LES M LESUAR TI ... DHE RUAJTONI HYRJEN E TIJ NE APP. DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. SHKOLLA DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. SHKOLLA thotë DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. SHKOLLA E thot DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. SHKOLLA thotë se ka HYRJE N THE APP. SHKOLLA thotë se ka HYRJE N THE APP. SHKOLLIA thotë se nuk ka HYRJE N THE APP. SHKOLLA thotë se nuk ka asnjë IDEA HYRJE N THE APP. SHKOLLA thotë se nuk ka IDEA PSE HYRJE N THE APP. SHKOLLA thotë se nuk ka IDEA PSE AN SHKOLLA thotë se nuk ka IDEA PSE AN SHKOLLA thotë që nuk ka asnjë IDEA PSE llogari SHKOLLA thotë se nuk ka asnjë IDE Pse një llogari me SHKOLLA thotë se nuk ka asnjë IDE Pse një llogari me LORI JO IDEA PSE NJE LLOGARI ME LORI JO IDEA PSE NJE LLOGARI ME EMRI LORI JO IDEA PSE DUHET T AC llogariteni me emrin e LORI-t JO IDEA PSE NJE llogari me emrin e LORI DUHET TI DUHET JO IDEA PSE NJE llogari me emrin e LORI DUHET T BE BNI LLOGARIA ME EMRI LORI DUHET T BE BNI Llogaritja e llogarisë me emrin e LORI do të vazhdojë të jetë në vijim Llogaritja e llogarisë me emrin e LORI do të vazhdojë të jetë Llogaritja e llogarisë me emrin e LORI do të vazhdojë të zbatojë programin ... EMRI DUHET T BE BNI FALAS T THE APLIKIMIT ... EMRI DUHET T BE BNI FALAS T APP ... SINCE EMRI DUHET T BE BNI FALAS T AP APP ... SINCE JJ'S EMRI DUHET T BE BNI FALAS T APLIKIMIT ... SINCE JOJJ EMRI DUHET T BE BNI FALAS T APLIKIMIT ... SINCE JJ NUK është më i gjatë PASQYRIMI I APP ... SINCE JJ NUK është më i gjatë PASQYRIMIT TP APP ... SINCE JJ NUK është i përfshirë. SINCE JJ NUK është i përfshirë më i gjatë. SINCE JJ NUK është i përfshirë më i gjatë. BACK SINCE JJ NUK është i përfshirë më i gjatë. PACKR T SINCE JJ NUK është i përfshirë më i gjatë. PACKR TIJ. Regjistruar. PACKR TIJ. PACKR TIJ. JJ JJ ISHTE JJ ISHTE KA KALUAR JJ ISHTE SHUM E SHUM JJ KA SHUM SHUMEN N. JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN N IN JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN NX REXBURG JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN N IN REXBURG JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN N IN REXBURG në SHTATOR JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN N IN REXBURG në 23 SHTAT. SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. NE SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. NE KEMI SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. NE NUK KEMI SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. NUK KEMI GJUAR 23 SHTATOR. NUK KEMI GJUAR 23 SHTATOR. NUK KEMI GJUAR 23 SHTATOR. NUK KEMI GJYKUAR SHKOLL 23 SHTATOR. NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE P .R NUK KEMI GJUHYM YDO K RRKESA SHKOLLORE P FORR TIJ NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE P FORR SISTEMIN E TIJ, NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE-- YDO SH RNIMET SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE-- YDO SH RNIMET SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE - POR YDO SHTYPE SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE-- POR POLICIA YDO SHKRIMET E SHKOLL FORS P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE-- POR POLICIA E SOT YDO SH RNIMET SHKOLLORE P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE-- POR POLICIA SHEQ SHE YDO SH RNIMET SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE - POR POLITIK S SI SHUM P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE-- POR POLITIK SI E DREJT P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE - POR POLITIK S SI ESHTE EDHE P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE-- POR POLITIK S SI ESHTE SHUM E KTU P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE - POR POLITIK S SI SHUM SHUM E SHUM P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE-- POR POLITIK SI SHUM SHUM SHUM N SHUM POLITIKA PAYR QENI SHUM W SHUM E SHIKUAR N POR POLITIKA SAY DUHET T W SHUM SHUM SE SHUM SE N IN SHTET. EDHE SHUM SHUM N IN SHTATOR.

Shkolla e Arizonës detajon historinë e regjistrimit të JJ Vallow

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.97" dur="0.067"> NE </text>
<text sub="clublinks" start="4.037" dur="0.167"> NE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="4.204" dur="0.1"> JEMI M LESUAR </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="1.334"> JEMI M LESOJN AB RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="5.638" dur="0.167"> JEMI M LESOJN AB RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="5.805" dur="0.134"> JEMI M LESOHEN RRETH SITUATS </text>
<text sub="clublinks" start="5.939" dur="0.333"> JEMI M LESUAR P ABR SITUATIN NDR </text>
<text sub="clublinks" start="6.272" dur="0.067"> JEMI M LESOJN AB RRETH SITUATS ND CHR karriget </text>
<text sub="clublinks" start="6.339" dur="0.1"> JEMI M LESOJN AB RRETH SITUATETN ND CHRKAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="6.439" dur="0.067"> JEMI M LESUAR POR SITUATATIONN ND CHRKARA DHE LORI </text>
<text sub="clublinks" start="6.506" dur="1.335"> SITUATA NDR CHARLES DHE LORI </text>
<text sub="clublinks" start="7.841" dur="0.066"> SITUATA NDR CHARLES DHE LORI VALLOW, </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> SITUATA NDR CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> SITUATA NDR CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.1"> SITUATA NDR CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE BIRI I TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="8.174" dur="0.167"> CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE BIRI I TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="8.341" dur="0.1"> CHARLES DHE LORI VALLOW, DHE TIJ SON JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="1.468"> VALLOW, DHE TIJ SON JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="9.909" dur="0.201"> VALLOW, DHE TIJ SON JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="10.11" dur="0.066"> VALLOW, DHE TIJ SON JJ. VJET 7-VJET </text>
<text sub="clublinks" start="10.176" dur="0.067"> VALLOW, DHE TIJ SON JJ. KA VJET 7-VJETORE </text>
<text sub="clublinks" start="10.243" dur="0.2"> JJ. KA VJET 7-VJETORE </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="0.134"> JJ. VJET 7-VJETARE JANE QENE </text>
<text sub="clublinks" start="10.577" dur="0.066"> JJ. VJETET 7-VJEJE JAN SHUMSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="10.643" dur="0.067"> JJ. VJET 7-VJEJE JAN M M MSIM PR </text>
<text sub="clublinks" start="10.71" dur="0.1"> JJ. VJET 7-VJEJE JAN SHPISRNDARIT PIVER PEST </text>
<text sub="clublinks" start="10.81" dur="1.335"> VJET 7-VJEJE JAN SHPISRNDARIT PIVER PEST </text>
<text sub="clublinks" start="12.145" dur="0.1"> VJET 7-VJEJE JAN M M MSIMI P FORR PAS MUAJ - </text>
<text sub="clublinks" start="12.245" dur="0.067"> VJET 7-VJEJE JAN M SHP MRNDARIT P FR PAS MUAJ - GJITHMON </text>
<text sub="clublinks" start="12.312" dur="0.1"> VJET 7-VJEJE JAN SHP MRNDARJEN PIVER PAS MUAJ - T AL GJITHA ME </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.167"> KAN SHPRNDARJES P FORR PAS MUAJ - TENI ME </text>
<text sub="clublinks" start="12.579" dur="0.133"> JAN SHPRNDARJE P FORR PAS MUAJ - KALUAR ME TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="12.712" dur="0.1"> KAN SHPRNDARJEN P FORR PAS MUAJ - T AL GJITHA ME SISTEMIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="0.1"> JAN M SHPRNDARIT P FORR PAS MUAJ - T AL GJITHA ME TYLEE T SISTEMIT </text>
<text sub="clublinks" start="12.912" dur="0.067"> JAN M SHPRNDAR P MONR PAS MUAJ - T AL GJITHA ME TYLEE RYAN SISTERIN E TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="12.979" dur="1.568"> MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. </text>
<text sub="clublinks" start="14.547" dur="0.067"> MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. AN </text>
<text sub="clublinks" start="14.614" dur="0.067"> MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. NJ AP APP </text>
<text sub="clublinks" start="14.681" dur="0.067"> MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. P APRDORET NJ APP </text>
<text sub="clublinks" start="14.748" dur="0.066"> MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. NJ AP PPRDORIM T US PRDORUR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="0.1"> MUAJ - TON GJITHA ME TYLEE SISTER TAN RYAN. NJ AP APP P USRDORUAR NGA JJ </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="3.971"> TYLEE RYANI I tij SISTER. NJ AP APP P USRDORUAR NGA JJ </text>
<text sub="clublinks" start="18.885" dur="0.033"> TYLEE RYANI I tij SISTER. NJ AP APP P USRDORUAR NGA SHKOLLA e JJ </text>
<text sub="clublinks" start="18.918" dur="0.134"> TYLEE RYANI I tij SISTER. NJ AP APP P USRDORUAR NGA SHKOLLA e JJ N IN </text>
<text sub="clublinks" start="19.052" dur="0.1"> TYLEE RYANI I tij SISTER. NJ AP APP P USRDORUAR NGA SHKOLLA e JJ N AR ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="19.152" dur="0.234"> NJ AP APP P USRDORUAR NGA SHKOLLA e JJ N AR ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="19.386" dur="0.066"> NJ AP APLIKIM I PEDRDORUAR NGA SHKOLLA E JJ N IN SHUM ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="19.452" dur="0.067"> NJ AP P APRDORIM TED PRDORUR N SCHOOL SHKOLL JN e JJ N IN ARIZONA SHTSPON Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="19.519" dur="0.1"> NJ AP APLIKIM I PRDORUAR NGA SHKOLLA E JJ N AR ARIZONA SHTSPON QAT UP </text>
<text sub="clublinks" start="19.619" dur="0.1"> NJP APLIKIM I PRDORUAR NGA SHKOLLA E JJ N AR ARIZONA SHTOWPON QAT NTNDR </text>
<text sub="clublinks" start="19.719" dur="1.402"> SHKOLLI N AR ARIZONA SHTSPON QAT NDERO </text>
<text sub="clublinks" start="21.121" dur="0.1"> SHKOLLI N AR ARIZONA SHTSPON QAT NDODHET PTRFUNDON </text>
<text sub="clublinks" start="21.221" dur="0.1"> SHKOLLI N AR ARIZONA SHTSPIN QAT NEK VITIN E VETM - </text>
<text sub="clublinks" start="21.321" dur="0.067"> SHKOLLI N AR ARIZONA SHUMS Q NEK JAN WE E VETTM - LORI </text>
<text sub="clublinks" start="21.388" dur="0.066"> SHKOLLI N AR ARIZONA SHTSPON QAT NEK VITIN E VETM - LORI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="21.454" dur="0.267"> SHUM QAT NT VITIN E VETASTM - LORI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="21.721" dur="0.1"> SHUM QAT NT VITIN E VET LM - LORI ISHTE MIR </text>
<text sub="clublinks" start="21.821" dur="0.067"> SHUM QAT N VITIN E VET LM - LORI ISHTE P PRDORIMI I MIROS </text>
<text sub="clublinks" start="21.888" dur="0.067"> SHUM QAT N UN VITIN E VET LM - LORI KA MUND TING P USRDORNI Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="21.955" dur="0.1"> SHUM QAT N UN VITIN E VET LM - LORI KA MUND T US PRDORNI Q APLIKONI </text>
<text sub="clublinks" start="22.055" dur="0.167"> Java e fundit - LORI KA MUNDSISHT TING PINGRDORNI Q APP </text>
<text sub="clublinks" start="22.222" dur="0.133"> Java e fundit - LORI KA MUNDSISHT T US PRDORNI Q AP APT T </text>
<text sub="clublinks" start="22.355" dur="0.067"> Java e fundit - LORI KA MUNDSISHT T PRDORNI Q TH APLIKONI N MONITOR </text>
<text sub="clublinks" start="22.422" dur="0.1"> Java e fundit - LORI ISHTE MIR PRDORIMI Q TH APLIKONI PR MONITOR JJ </text>
<text sub="clublinks" start="22.522" dur="0.267"> MUND T US PRDORNI Q TH APLIKONI N MON MONITOR JJ </text>
<text sub="clublinks" start="22.789" dur="0.167"> MUND T PRDORNI Q TH APLIKONI P CLR KLASRN E MONITORIT JJ </text>
<text sub="clublinks" start="22.956" dur="0.1"> MUND T PRDORNI Q TH APLIKONI N TO AKTIVITETIN E KLASASSSIT TR MONITORIT JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.056" dur="0.167"> TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.223" dur="0.1"> TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. NE </text>
<text sub="clublinks" start="23.323" dur="0.067"> TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="23.39" dur="0.1"> TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. DUHET T TO </text>
<text sub="clublinks" start="23.49" dur="0.1"> TE MONITORIT AKTIVITETIN KLASRIK TE JJ. DUA T TO DNI </text>
<text sub="clublinks" start="23.59" dur="1.101"> AKTIVITETI KLASOR. DUA T TO DNI </text>
<text sub="clublinks" start="24.691" dur="0.1"> AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI MORE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="24.791" dur="0.067"> AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI M M SHUM RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="24.858" dur="0.066"> AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI M M SHUM RRETH ATA </text>
<text sub="clublinks" start="24.924" dur="0.034"> AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI M M SHUM POR K THTO SO </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.1"> AKTIVITETI KLASOR. DUHET T TO DNI MORE SHUM RRETH ATA T SO TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.267"> DUHET T TO DNI MORE SHUM RRETH ATA T SO TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="25.325" dur="0.067"> DUAJ T TO DNI M K SHUM POR KT K SON MNYEM </text>
<text sub="clublinks" start="25.392" dur="0.033"> DUAJ T K DNNI M K SHUM POR K THT K SOT SO MUND T VAJN </text>
<text sub="clublinks" start="25.425" dur="0.1"> DUA T DUHET TN DNI M M SHUM POR K THT K SOT MUND T MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="25.525" dur="0.067"> NE DUA T TO DNI M M SHUM RRETH ATA Q WE KEMI VINI P OR T </text>
<text sub="clublinks" start="25.592" dur="1.268"> M M SHUM P THR KT K SON M WENYRSISHME P TOR T </text>
<text sub="clublinks" start="26.86" dur="0.1"> M M SHUM P THR KT K SOT M WENYEM M O SHUM THE SHKOLLS. </text>
<text sub="clublinks" start="26.96" dur="1.968"> MACHSOHEN P TOR SHKOLL. </text>
<text sub="clublinks" start="28.928" dur="0.134"> MACHSOHEN P TOR SHKOLL. NË </text>
<text sub="clublinks" start="29.062" dur="0.067"> MACHSOHEN P TOR SHKOLL. NE RIKTHIM, </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> MACHSOHEN P TOR SHKOLL. Në kthim, TONA </text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.066"> MACHSOHEN P TOR SHKOLL. N R Kthim, Misteri ynë </text>
<text sub="clublinks" start="29.295" dur="0.234"> SCHOOL. N R Kthim, Misteri ynë </text>
<text sub="clublinks" start="29.529" dur="0.167"> SCHOOL. N R Kthim, INGLETI MY MISTY </text>
<text sub="clublinks" start="29.696" dur="0.067"> SCHOOL. Në kthim, INGLETI I MYSISHT TUR PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="29.763" dur="0.066"> SCHOOL. N R Kthim, INGLETI MISTY TONA E PAVARUR A </text>
<text sub="clublinks" start="29.829" dur="0.634"> N R Kthim, INGLETI MISTY TONA E PAVARUR A </text>
<text sub="clublinks" start="30.463" dur="0.134"> N R Kthim, INGLETI MISHI JON SHUMCO E SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="30.597" dur="0.167"> N R Kthim, INGLETI I MYTYRS SUR SHQYRTUAR NJ V SHUMLE DETAJUAR </text>
<text sub="clublinks" start="30.764" dur="0.1"> N R Kthim, INGLETI MISTY TONA PAVARRUAR NJ A SHUMIM TIMELINE E DETAJUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="30.864" dur="5.472"> INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.033"> INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. ÇFARË </text>
<text sub="clublinks" start="36.369" dur="0.1"> INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. FAR NE </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.067"> INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. FAR WE THEMELUAR </text>
<text sub="clublinks" start="36.536" dur="0.067"> INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. FAR WE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="36.603" dur="0.066"> INGLET PAVARREN NJ A TIMELIN V SHUM E DETAJUAR. FAR WE KEMI GJUA ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.201"> TIMELIN V SHUMER E DETAJUAR. FAR WE KEMI GJUA ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="36.87" dur="0.2"> FAR WE KEMI GJUA ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="37.771" dur="0.166"> JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="37.937" dur="0.067"> HYRJE i JJ </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.034"> NDIKIMI I JJ SI </text>
<text sub="clublinks" start="38.038" dur="0.266"> NDIKIMI I JJ SI ishte </text>
<text sub="clublinks" start="38.304" dur="0.067"> NDRORTIMI i JJ SI ishte BIT </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="0.034"> NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e </text>
<text sub="clublinks" start="38.405" dur="0.233"> NDRORTIMI i JJ SI ishte një grimë e një </text>
<text sub="clublinks" start="38.638" dur="0.768"> NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e një ROLLERCOASTER. </text>
<text sub="clublinks" start="39.406" dur="0.1"> NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e një ROLLERCOASTER. NËPËRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="39.506" dur="0.166"> NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e një ROLLERCOASTER. PROR KTO </text>
<text sub="clublinks" start="39.672" dur="0.067"> NDRORTIMI i JJ SI ishte një pjesë e një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, </text>
<text sub="clublinks" start="39.739" dur="0.167"> BITI I një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, </text>
<text sub="clublinks" start="39.906" dur="0.134"> BITI I një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, THE </text>
<text sub="clublinks" start="40.04" dur="0.133"> BITI I një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, SHKOLL </text>
<text sub="clublinks" start="40.173" dur="0.067"> BITI I një ROLLERCOASTER. PROR KTO TIMELINE, DETAJET E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="40.24" dur="1.268"> PROR KTO TIMELINE, DETAJET E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="41.508" dur="0.033"> PROR KTO TIMELINE, DETAJET SHKOLLORE DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="41.541" dur="0.067"> PROR KTO TIMELINE, DETAJET SHKOLLORE DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="41.608" dur="0.2"> PROR KTO TIMELINE, DETAJET SHKOLLORE DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="41.808" dur="0.067"> PROR KTO TIMELINE, DETAJET SHKOLLORE DISA T CON KONFLIKTIT </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.233"> DETYRA SHKOLLORE DISA T OF KONFLIKTIT </text>
<text sub="clublinks" start="42.108" dur="0.134"> DETYRA SHKOLLORE DISA T OF KONFLIKTIT NDR </text>
<text sub="clublinks" start="42.242" dur="0.066"> DETAJET SHKOLLORE DISA T CON KONFLIKTIT ND CHRKAR </text>
<text sub="clublinks" start="42.308" dur="0.101"> DETAJET SHKOLLORE DISA T CON KONFLIKTIT NDRKAR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="1.234"> DISA E KONFLIKTIT ND CHRKAR CH DHE </text>
<text sub="clublinks" start="43.643" dur="0.134"> DISA E KONFLIKTIT NDERKUAR DHE LORI </text>
<text sub="clublinks" start="43.777" dur="0.066"> DISA E KONFLIKTIT ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. </text>
<text sub="clublinks" start="43.843" dur="0.167"> ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. </text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.1"> ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. NE </text>
<text sub="clublinks" start="44.11" dur="0.034"> ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. KEMI FILLIM </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.166"> ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. Ne fillojmë në </text>
<text sub="clublinks" start="44.31" dur="0.067"> ND CHRKAR DHE LORI VALLOW. FILLONI N SHTAT </text>
<text sub="clublinks" start="44.377" dur="0.2"> LORI VALLOW. FILLONI N SHTAT </text>
<text sub="clublinks" start="44.577" dur="0.034"> LORI VALLOW. KEMI FILLUAR N F FEBRUAR 2019 </text>
<text sub="clublinks" start="44.611" dur="0.167"> LORI VALLOW. HAPI N FEBRUAR 2019 N IN </text>
<text sub="clublinks" start="44.778" dur="0.166"> LORI VALLOW. KEMI FILLUAR N F FEBRUAR 2019 N G GILBERT, </text>
<text sub="clublinks" start="44.944" dur="0.067"> LORI VALLOW. KEMI FILLUAR N F SHTATOR 2019 në GILBERT, ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="45.011" dur="1.201"> KEMI FILLUAR N F SHTATOR 2019 në GILBERT, ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="46.212" dur="0.067"> KEMI FILLUAR N F SHTATOR 2019 në GILBERT, ARIZONA KU </text>
<text sub="clublinks" start="46.279" dur="0.134"> KEMI FILLUAR N F FEBRUAR 2019 N G GILBERT, ARIZONA KU JJ </text>
<text sub="clublinks" start="46.413" dur="0.033"> KEMI FILLUAR N F FEBRUAR 2019 N G GILBERT, ARIZONA KU JJ VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="46.446" dur="0.1"> KEMI FILLUAR N F SHTATOR 2019 në GILBERT, ARIZONA KU JA JU VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="46.546" dur="0.267"> 2019 N IN GILBERT, ARIZONA KU JE JU VALLOW SHT </text>
<text sub="clublinks" start="46.813" dur="0.133"> 2019 N IN GILBERT, ARIZONA KU JJ VALLOW është duke marrë pjesë </text>
<text sub="clublinks" start="46.946" dur="0.034"> 2019 N IN GILBERT, ARIZONA KU JJ VALLOW ATSHT SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="46.98" dur="0.1"> 2019 N IN GILBERT, ARIZONA KU JJ VALLOW ATSHT AT MTSUES SHKOLL ATS N AT </text>
<text sub="clublinks" start="47.08" dur="3.904"> KU JJ VALLOW ATSHT MTSUES SHKOLL ATS N AT </text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="0.167"> KU JJ VALLOW ATSHT AT MTSUES SHKOLL ATS N AT LAURENS </text>
<text sub="clublinks" start="51.151" dur="0.066"> KU JJ VALLOW ATSHT AT MTSUES SHKOLL ATN N LA INSTITUTIN LAURENS </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.1"> KU JJ VALLOW ATSHT AT M ATSUES SHKOLL ATN N LA INSTITUTIN LAURENS PR </text>
<text sub="clublinks" start="51.317" dur="0.301"> SHTETI SHKOLL ATS N LA INSTITUTIN LAURENS PR </text>
<text sub="clublinks" start="51.618" dur="0.033"> M ATSIMI I SHKOLL ATS N LA LAURENS INSTITUTI P EDR ARSIM, </text>
<text sub="clublinks" start="51.651" dur="0.167"> M ATSIMI I SHKOLL ATS N LA LAURENS INSTITUTI P EDR ARSIM, OSE </text>
<text sub="clublinks" start="51.818" dur="0.067"> M ATSIMI I SHKOLL ATS N LA LAURENS INSTITUTI P EDR ARSIM, APO JET </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="2.969"> LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JET </text>
<text sub="clublinks" start="54.854" dur="0.134"> LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JET ON N </text>
<text sub="clublinks" start="54.988" dur="0.1"> LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JET ON P ONR SHKURT </text>
<text sub="clublinks" start="55.088" dur="0.033"> LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JET PR 5 SHKURT, </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.067"> LAURENS INSTITUTI P FORR ARSIM, OSE JETN P FR 5 SHKURT, JJ </text>
<text sub="clublinks" start="55.188" dur="0.067"> INSTITUTI I LAURENS P FORR ARSIM, OSE JET L P ONR 5 SHKURT, JJ IS </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.233"> ARSIMI, APO JETA P ONR 5 SHKURT, JJ IS </text>
<text sub="clublinks" start="55.488" dur="0.1"> ARSIMI, APO JETA P ONR 5 SHKURT, JJ ABSHT AB ABSENT </text>
<text sub="clublinks" start="55.588" dur="0.134"> ARSIMI, APO JETA P ONR 5 SHKURT, JJ ABSHT AB NGA PASQYR </text>
<text sub="clublinks" start="55.722" dur="0.1"> ARSIMI, APO JETA P ONR 5 SHKURT, JJ ISSHT AB ABSENTI NGA SHKOLL. </text>
<text sub="clublinks" start="55.822" dur="1.935"> N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.1"> N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. GJASHTË </text>
<text sub="clublinks" start="57.857" dur="0.1"> N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. Gjashtë ditë </text>
<text sub="clublinks" start="57.957" dur="0.134"> N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. KATR DITA LATERR, </text>
<text sub="clublinks" start="58.091" dur="0.1"> N 5 5 SHKURT, JJ ISSHT AB AKTUAJ NGA SHKOLLA. GJITHA DITA LATERR, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="58.191" dur="3.07"> ABSENTI NGA SHKOLLA. GJITHA DITA LATERR, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="61.261" dur="0.066"> ABSENTI NGA SHKOLLA. VITET E GJITHA DITA, VIZITA E CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="61.327" dur="0.167"> ABSENTI NGA SHKOLLA. KATR DITA TAT VITIT, CHARLES VIZITON THE </text>
<text sub="clublinks" start="61.494" dur="0.067"> ABSENTI NGA SHKOLLA. KATR DIT LATERR, CHARLES VIZITON SHKOLL ,N, </text>
<text sub="clublinks" start="61.561" dur="0.267"> KATR DIT LATERR, CHARLES VIZITON SHKOLL ,N, </text>
<text sub="clublinks" start="61.828" dur="0.067"> KATR DIT LATERR, CHARLES VIZITON SHKOLL ,N, KLASA </text>
<text sub="clublinks" start="61.895" dur="0.066"> KATR DIT LATERR, CHARLES VIZITON SHKOLL ,N, KLASA LORI </text>
<text sub="clublinks" start="61.961" dur="0.101"> KATR DIT LATERR, KAREL VT VIZITON SHKOLL ,N, KLASA LORI HAD </text>
<text sub="clublinks" start="62.062" dur="3.436"> VIZITON SHKOLL ,N, KLASA LORI HAD </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="0.134"> VIZITON SHKOLL ,S, SHKUAR LORI HAD ”GA </text>
<text sub="clublinks" start="65.632" dur="0.066"> VIZITON SHKOLL ,N, LLOGARIN L LORI KA "GA CRAZY" </text>
<text sub="clublinks" start="65.698" dur="0.067"> VIZITON SHKOLL ,N, VLERSUAR LORI KA "GA C CRAZY" DHE </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.067"> VIZITON SHKOLL ,N, VLERSIMI LORI KA "GA C CRAZY" DHE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="65.832" dur="0.234"> VLERASIMI LORI KA "SHQYRT C CRAZY" DHE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.166"> KLASA LORI KA "SHUM C CRAZY" DHE PASRGJIGJE </text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="0.1"> KLASA LORI KA "SHUM C CRAZY" DHE HESHT KARRGUESE RELIGJIKE </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="1.635"> "Gone CRAZY" DUHET TAR DGJONI FELIK </text>
<text sub="clublinks" start="67.967" dur="0.067"> "Gone CRAZY" DUHET TAR DUHET VJETET RELIGJOZE. </text>
<text sub="clublinks" start="68.034" dur="0.067"> "Gone CRAZY" DUHET TAR DUHET VJETET RELIGJOZE. AJO </text>
<text sub="clublinks" start="68.101" dur="0.1"> "Gone CRAZY" DUHET TAR DUHET VJETET RELIGJOZE. AJO KISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="68.201" dur="0.067"> "Gone CRAZY" DUHET TAR DUHET VJETET RELIGJOZE. DUHET EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="68.268" dur="0.3"> VOSIMET VOIKE RELIGJOZE. DUHET EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="68.568" dur="0.067"> VOSIMET VOIKE RELIGJOZE. DUHET EDHE DISPOZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="68.635" dur="0.033"> VOSIMET VOIKE RELIGJOZE. DUHET EDHE DISPOZUAR T </text>
<text sub="clublinks" start="68.668" dur="0.1"> VOSIMET VOIKE RELIGJOZE. DUHET EDHE DISPOZUAR N AN AN </text>
<text sub="clublinks" start="68.768" dur="1.001"> Zëra. DUHET EDHE DISPOZUAR N AN AN </text>
<text sub="clublinks" start="69.769" dur="0.167"> Zëra. DUHET EDHE DISPOZUAR N AN NJ AN PAVAR </text>
<text sub="clublinks" start="69.936" dur="0.1"> Zëra. DUHET EDHE DISPOZUAR N AN NJ L vendndodhje të paditur. </text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.167"> DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. </text>
<text sub="clublinks" start="70.203" dur="0.1"> DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. </text>
<text sub="clublinks" start="70.303" dur="0.067"> DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. E NJËJTA </text>
<text sub="clublinks" start="70.37" dur="0.133"> DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. DITA SI, </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.1"> DISPOZITUAR N AN NJ L LOKACIONIN E PAVARUR. DITA E NJAMESISHME, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="70.603" dur="0.234"> Lokacioni i panjohur. DITA E NJAMESISHME, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> Lokacioni i panjohur. DITA E NJAMESISHME, thotë CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.067"> Lokacioni i panjohur. DITA E NJAMESISHME, CHARLES THA HE </text>
<text sub="clublinks" start="70.937" dur="0.033"> Lokacioni i panjohur. DITA SI, CHARLES thotë se ka </text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.101"> Lokacioni i panjohur. DITA E NJAMESISHME, CHARLES thotë se ka një </text>
<text sub="clublinks" start="71.071" dur="0.3"> DITA E NJAMESISHME, CHARLES thotë se ka një </text>
<text sub="clublinks" start="71.371" dur="0.1"> DITA E NJAMESISHME, CHARLES thotë se ai ka një mbrojtje </text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.067"> DITA E NJSISHME, CHARLES thotë se ka një urdhër për mbrojtje </text>
<text sub="clublinks" start="71.538" dur="1.167"> Thotë se ai ka një urdhër për mbrojtje </text>
<text sub="clublinks" start="72.705" dur="0.101"> Thotë se ai ka një urdhër për mbrojtje kundër </text>
<text sub="clublinks" start="72.806" dur="0.1"> Thotë se ai ka një urdhër për mbrojtje LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="72.906" dur="0.233"> MBROJTJE RRETH LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="73.139" dur="0.1"> MBROJTJE RRETH LORI. DHE AI </text>
<text sub="clublinks" start="73.239" dur="0.167"> MBROJTJE RRETH LORI. DHE TREGONI </text>
<text sub="clublinks" start="73.406" dur="0.067"> MBROJTJE RRETH LORI. DHE TA JETOJN JET </text>
<text sub="clublinks" start="73.473" dur="0.1"> MBROJTJE RRETH LORI. DHE..ME SHTYPE JETIF E JETS </text>
<text sub="clublinks" start="73.573" dur="0.234"> KUNDR LORI. DHE..ME SHTYPE JETIF E JETS </text>
<text sub="clublinks" start="73.807" dur="0.066"> KUNDR LORI. DHE..AJT SHTOJN P JETN E VRTETSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.067"> KUNDR LORI. DHE..ME DHNON JETIFN E JETS PJES JJ </text>
<text sub="clublinks" start="73.94" dur="0.033"> KUNDR LORI. DHE..ME SHTYPON JETA E JETUL E PJESM </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="0.101"> KUNDR LORI. DHE..ME SHTYPE JETA E JETUL E PULLIKUARJ </text>
<text sub="clublinks" start="74.074" dur="0.233"> DHE..ME SHTYPE JETA E JETUL E PULLIKUARJ </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.067"> DHE..ME DHNON JETN T P JETUL PJESS SHKOLLORE </text>
<text sub="clublinks" start="74.374" dur="0.1"> AND..E DUHET TIF JETS T P JETUL PJESS SHKOLLORE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="74.474" dur="0.067"> AND..E DUHET TIF JETS T P JETUL PJESS SHKOLLORE DHE P TRFITIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="74.541" dur="0.1"> AND..E DUHET T L JETS T P JETUL PJESS SHQIPRIS AND DHE SHQYRTIMIN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="74.641" dur="0.167"> PULLIMI I JJ SI SHKOLL ANDS DHE MIRING T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="74.808" dur="0.066"> PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE SHPRNJ NDODHJE </text>
<text sub="clublinks" start="74.874" dur="0.1"> PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE duke marrë parasysh atë </text>
<text sub="clublinks" start="74.974" dur="0.101"> PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE SHPRNDARJEN E SHTETIT T SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.1"> PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE duke marrë parasysh atë të SHTETIT deri më tani </text>
<text sub="clublinks" start="75.175" dur="0.1"> PULLIMI I JJ SHKOLL ANDS DHE duke marrë parasysh atë të SHTETIT TT SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.2"> SHKOLL ANDS DHE MUND T BNI NGA SHTETET E SHTETIT TT SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.1"> SHKOLL ANDS DHE TING BNI NGJARJEN E SIGURISATE SATE SHTETIT TT SHTETIT. </text>
<text sub="clublinks" start="75.575" dur="0.834"> P OFR SIGURIMIN E SHTETIT TT SHTETIT TT SAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="76.409" dur="0.1"> P OFR SIGURIMIN E SHTETIT TT SHTETIT TT SAJ. DITËT </text>
<text sub="clublinks" start="76.509" dur="0.167"> P OFR SIGURIMIN E SHTETIT TT SHTETIT TT SAJ. DITA E VETE, </text>
<text sub="clublinks" start="76.676" dur="0.1"> P OFR SIGURIMIN E SHTETIT TT SHTETIT TT SAJ. DITST E VITS, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="76.776" dur="0.2"> SAFE. DITST E VITS, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="76.976" dur="0.067"> SAFE. DITST E VITS, FILET E CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="77.043" dur="0.134"> SAFE. DITST E VITS, FJALA E CHARLES PER </text>
<text sub="clublinks" start="77.177" dur="0.1"> SAFE. DITST E VITS, FJALT E CHARLES P DR DIVORS </text>
<text sub="clublinks" start="77.277" dur="0.066"> SAFE. DITST E VITS, CHARLES FILES P DR DIVORS NGA </text>
<text sub="clublinks" start="77.343" dur="0.201"> DITST E VITS, CHARLES FILES P DR DIVORS NGA </text>
<text sub="clublinks" start="77.544" dur="0.1"> DITA LATERI, CHARLES FILES PER DIVORCE NGA LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="77.644" dur="0.167"> FIJET P FORR DIVORCE NGA LORI. </text>
<text sub="clublinks" start="77.811" dur="0.166"> FIJET P FORR DIVORCE NGA LORI. ON </text>
<text sub="clublinks" start="77.977" dur="0.101"> FIJET P FORR DIVORCE NGA LORI. P FR SHKURT </text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.1"> FIJET P FORR DIVORCE NGA LORI. N ON 21 SHKURT, </text>
<text sub="clublinks" start="78.178" dur="1.501"> LORI. N ON 21 SHKURT, </text>
<text sub="clublinks" start="79.679" dur="0.067"> LORI. N ON 21 SHKURT, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="79.746" dur="0.067"> LORI. N ON 21 SHKURT, CHARLES DHE </text>
<text sub="clublinks" start="79.813" dur="0.133"> LORI. N ON 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ </text>
<text sub="clublinks" start="79.946" dur="0.1"> LORI. N 21 21 SHKURT, CHARLES DHE KTHIMI I JJ </text>
<text sub="clublinks" start="80.046" dur="0.167"> N 21 21 SHKURT, CHARLES DHE KTHIMI I JJ </text>
<text sub="clublinks" start="80.213" dur="0.133"> N 21 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ Kthimi në </text>
<text sub="clublinks" start="80.346" dur="0.167"> N 21 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ KTHIMI T TO JETS </text>
<text sub="clublinks" start="80.513" dur="0.067"> N ON 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ Kthimi për të Jetuar Akademi, </text>
<text sub="clublinks" start="80.58" dur="0.1"> N ON 21 SHKURT, CHARLES DHE JJ Kthimi për të Jetuar Akademi, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="80.68" dur="1.635"> CHARLES DHE JJ Kthimi në Akademi Jetësore, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="82.315" dur="0.1"> CHARLES DHE JJ Kthimi në Akademi Jetësore, LORI .SHT </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.067"> CHARLES DHE JJ Kthimi për të Jetuar Akademi, LORI STSHT ST ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="82.482" dur="0.1"> CHARLES DHE JJ Kthimi për të jetuar në akademi, LORI STSHT MIA. </text>
<text sub="clublinks" start="82.582" dur="1.969"> T L JETOJ AKADEMI, LORI STSHT MIA. </text>
<text sub="clublinks" start="84.551" dur="0.033"> T L JETOJ AKADEMI, LORI STSHT MIA. Moving </text>
<text sub="clublinks" start="84.584" dur="0.1"> T L JETOJ AKADEMI, LORI STSHT MIA. NDRTIMI N </text>
<text sub="clublinks" start="84.684" dur="0.1"> T L JETOJ AKADEMI, LORI STSHT MIA. Lëvizja në mars </text>
<text sub="clublinks" start="84.784" dur="0.234"> SHT MIA. Lëvizja në mars </text>
<text sub="clublinks" start="85.018" dur="0.167"> SHT MIA. Lëvizja në karrierat e marsit </text>
<text sub="clublinks" start="85.185" dur="0.066"> SHT MIA. Lëvizja në karrige FORMALLY </text>
<text sub="clublinks" start="85.251" dur="1.435"> Lëvizja në karrige FORMALLY </text>
<text sub="clublinks" start="86.686" dur="0.067"> Lëvizja në karriget e marreve P FORRMBLEDHJE PMRFUNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="86.753" dur="0.067"> SHPRNIJI NAR CHARLES E MARS P FORRFUNDUESHME JJ </text>
<text sub="clublinks" start="86.82" dur="0.1"> SHPRNIJI NAR CHARLES MARS FORMALLY DUHET JJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.267"> CHARLES FORMALLY DUHET JJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="87.187" dur="0.133"> CHARLES FORMALLY DUHET JJ NGA SHKOLL ...S ... </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.134"> CHARLES FORMALLY DUHET JJ NGA SHKOLL ...S ... SHENIM </text>
<text sub="clublinks" start="87.454" dur="0.066"> CHARLES FORMALLY DUHET JJ NGA SHKOLL ...S ... TAY BN TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="87.52" dur="1.268"> DUHET JJ NGA SHKOLL ...S ... T ... BN TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="88.788" dur="0.034"> ME DREJTJJ JJ NGA SHKOLL ...S ... T S SHUM T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.133"> DUHET JJ NGA SHKOLLA ... T S SHUM T SHKENI </text>
<text sub="clublinks" start="88.955" dur="0.1"> DUHET JJ NGA SHKOLLS ... T ... SHUM T GJITHA N G TEXAS. </text>
<text sub="clublinks" start="89.055" dur="0.2"> SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. </text>
<text sub="clublinks" start="89.255" dur="0.134"> SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. FAST </text>
<text sub="clublinks" start="89.389" dur="0.033"> SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. PARAQITJA E FASTS </text>
<text sub="clublinks" start="89.422" dur="0.1"> SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. PARA FAST N TO </text>
<text sub="clublinks" start="89.522" dur="0.067"> SHKOLL ...S ... T SHUM NUK JANING N TO TEXAS. PARA DREJT TO T TO VDEKJES </text>
<text sub="clublinks" start="89.589" dur="3.337"> DHNI N TEXAS. PARA DREJT TO T TO VDEKJES </text>
<text sub="clublinks" start="92.926" dur="0.167"> DHNI N TEXAS. PARAJT E FASTT T L VNI Qershorin ... LORI </text>
<text sub="clublinks" start="93.093" dur="0.066"> DHNI N TEXAS. PARAJTJI I FASTT T L V LNI Qershorin ... KONTAKTET LORI </text>
<text sub="clublinks" start="93.159" dur="0.267"> PARAJTJI I FASTT T L V LNI Qershorin ... KONTAKTET LORI </text>
<text sub="clublinks" start="93.426" dur="0.1"> PARAJTJI I FUNDIT T L V LNJET Qershorin ... LORI CONTACTS JETA </text>
<text sub="clublinks" start="93.526" dur="0.067"> PARAJTJI I FUNDIT T L V LNJET J QERSHOR ... LORI KONTAKT T. JETN E JETS </text>
<text sub="clublinks" start="93.593" dur="0.167"> PARAJTJI I FASTT T L V LNI Qershorin ... LORI KONTAKTET JETA QAY T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="93.76" dur="0.067"> PARAJTJI I FUNDIT T L VAJNI Qershorin ... LORI KONTAKTET JETA Q S FAMILJEN </text>
<text sub="clublinks" start="93.827" dur="0.166"> QERSHOR ... LORI CONTACTS JETA QAY FAMIN FAMILJEN </text>
<text sub="clublinks" start="93.993" dur="0.101"> QERSHOR ... LORI CONTACTS JETA Q S DUHET FAMILJARE </text>
<text sub="clublinks" start="94.094" dur="0.033"> QERSHOR ... LORI KONTAKTET Jeta duke thënë se familja ishte e pasme </text>
<text sub="clublinks" start="94.127" dur="0.133"> QERSHOR ... LORI KONTAKTET Jeta duke thënë se FAMILJA ISHTE NDR </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.034"> QERSHOR ... LORI CONTACTS JETA E TAY DHN FAMILJEN ISHTE PACKRGJIGJEN N G GILBERT </text>
<text sub="clublinks" start="94.294" dur="0.1"> QERSHOR ... LORI CONTACTS JETA E TAY DHN FAMILJEN ISHTE PACKRGJIGJEN N G GILBERT - </text>
<text sub="clublinks" start="94.394" dur="0.801"> JETA E TAY DHYN FAMILJEN NDODHET N IN GILBERT - </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> JETA QAY FAMILJE NDODHET N IN GILBERT - DHE </text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.167"> JETA QAY FAMILJE NDODHET N IN GILBERT - DHE SHE </text>
<text sub="clublinks" start="95.428" dur="0.034"> JETA QAY FAMILJONI ISHTE PASQYR N IN GILBERT - DHE SI ENROLUAR </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.066"> JETA E TAY DHN FAMILJEN NDODHET N GILBERT - DHE SI ENROLUAR JJ </text>
<text sub="clublinks" start="95.528" dur="0.067"> JETA E T DHYNI FAMILJEN NDODHET N IN GILBERT - DHE SI ENROLUAR JJ N </text>
<text sub="clublinks" start="95.595" dur="0.167"> ISHTE PASQYRA N G GILBERT - DHE SI NDODHJE JJ IN </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.167"> ISHTE E KAFSH INM N G GILBERT - DHE SI NDIKON JJ N </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.1"> ISHTE NDERGJET NBER GILBERT - DHE SI JJ NDRORMARRJE N IN SHKOLL </text>
<text sub="clublinks" start="96.029" dur="0.1"> ISHTE KAQ TA GILBERT - DHE SI JJ NDRORMARR IN NUM VITIN E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="96.129" dur="3.603"> DHE SI NDIKUAR JJ N S P SRMBLEDHJEN E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="99.732" dur="0.067"> DHE NDIKONI JJ N PRO PROGRAMIN SUMMER TM SHKOLLS. </text>
<text sub="clublinks" start="99.799" dur="0.167"> PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. </text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. ON </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.1"> PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. NE KORRIK </text>
<text sub="clublinks" start="100.133" dur="0.167"> PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. N 11 11 KORRIK, </text>
<text sub="clublinks" start="100.3" dur="0.1"> PROGRAMI SUMMER SHKOLLOR. N 11 11 KORRIK, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="100.4" dur="1.435"> PROGRAMI. N 11 11 KORRIK, CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="101.835" dur="0.033"> PROGRAMI. N 11 11 KORRIK, CHARLES VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.1"> PROGRAMI. N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="101.968" dur="0.067"> PROGRAMI. N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHOT </text>
<text sub="clublinks" start="102.035" dur="0.067"> PROGRAMI. N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHTET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.233"> N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHTET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="102.335" dur="0.033"> N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHPRNDARJE </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHPRNDARJE DHE VLER BY NGA </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.167"> N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHPRNDARJEN DHE LORI </text>
<text sub="clublinks" start="102.669" dur="0.1"> N 11 11 QERSHOR, CHARLES VALLOW SHSHT SHPRNDARJE DHE VLER BY NGA BROTHERI i LORI, </text>
<text sub="clublinks" start="102.769" dur="1.168"> VALLOW ISSHT SHPRNDARJE DHE VLER BY NGA BROTHER T L LORI, </text>
<text sub="clublinks" start="103.937" dur="0.066"> VALLOW ISSHT SHPRNDARJE DHE VRET NGA BROTHER T L LORI, ALEX </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.101"> VALLOW ISSHT SHPRNDARJE DHE VLER BY NGA BROTHER T L LORI, ALEX COX. </text>
<text sub="clublinks" start="104.104" dur="0.2"> I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. </text>
<text sub="clublinks" start="104.304" dur="0.033"> I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="104.337" dur="0.1"> I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH A </text>
<text sub="clublinks" start="104.437" dur="0.067"> I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH një javë </text>
<text sub="clublinks" start="104.504" dur="0.033"> I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH NJ WE JAVA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.067"> I vrarë nga Vëllezërit e LORI, ALEX COX. RRETH NJ WE JAVA DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="104.604" dur="1.468"> Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE A </text>
<text sub="clublinks" start="106.072" dur="0.1"> Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE NJAL SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="106.172" dur="0.1"> Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE NJAT DHNI T H DYT, </text>
<text sub="clublinks" start="106.272" dur="0.1"> Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE NJ L VLERA E HALFIT, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="106.372" dur="0.067"> Akses aleks. RRETH NJ WE JAVA DHE NJAT VLERA T H DYT, LORI T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="106.439" dur="0.2"> RRETH NJ WE JAVA DHE NJAT VLERA T H DYT, LORI T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="106.639" dur="0.1"> POR NJ A JAV AND DHE NJ A VETATN E DYT, LORI DUHET JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="106.739" dur="0.101"> POR NJ A JAVEK DHE NJ A VATNJE T H DYT, LORI DUHET SHKOLLS JJ </text>
<text sub="clublinks" start="106.84" dur="0.066"> RRETH NJ WE JAV AND DHE KALIMIT TAL PALRBASHKT, LORI T T SHTYP SHKOLL JS JJ QE </text>
<text sub="clublinks" start="106.906" dur="1.335"> HALF LATER, LORI TELLS SHKOLLA JJ QE </text>
<text sub="clublinks" start="108.241" dur="0.167"> HALF LATER, LORI TELLS SHKOLLA JJ QE CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="108.408" dur="0.1"> HALF LATER, LORI DUHET SHKOLL JS JJ SI Q CH FUND T KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="108.508" dur="0.267"> SHKOLLA E JJ QE KOMUNIKUAR CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="108.775" dur="0.067"> SHKOLLI I JJ QAT CHARLES e ka zotuar vetëvrasësin. </text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="1.568"> CHARLES VETSUAR VETICM. </text>
<text sub="clublinks" start="110.41" dur="0.1"> CHARLES VETSUAR VETICM. NËPËRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="110.51" dur="0.067"> CHARLES VETSUAR VETICM. PROR TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="110.577" dur="0.1"> CHARLES VETSUAR VETICM. PROR T DYT </text>
<text sub="clublinks" start="110.677" dur="0.267"> Vetëvrasje. PROR T DYT </text>
<text sub="clublinks" start="110.944" dur="0.167"> Vetëvrasje. PROR HULUMTIMIN E TYRE TUAJ, </text>
<text sub="clublinks" start="111.111" dur="0.1"> Vetëvrasje. PROR KRKIMIN E TYRE, JET </text>
<text sub="clublinks" start="111.211" dur="0.1"> Vetëvrasje. NGA HULUMTIMI I TYRE, M ,SIMET E JET .S </text>
<text sub="clublinks" start="111.311" dur="1.201"> NGA HULUMTIMI I TYRE, M ,SIMET E JET .S </text>
<text sub="clublinks" start="112.512" dur="0.067"> PROR HULUMTIMIN E TYRE T, TYRE, JET. M LESOJNE CHARLES </text>
<text sub="clublinks" start="112.579" dur="0.133"> PROR KERKIMIN E TYRE, JAN CH MSUESIT T L MSUARIT JETA </text>
<text sub="clublinks" start="112.712" dur="0.033"> PROR HULUMTIMIN E TYRE T, DHNAT, JAN K M CHSUAR DH LENAT E M LESIMIT TIF JETS </text>
<text sub="clublinks" start="112.745" dur="0.101"> PROR HULUMTIMIN E TIJ T, TYRE, CHARLES M CHSO MSUESIN SHT VLER AS SI </text>
<text sub="clublinks" start="112.846" dur="0.2"> HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN L T JETS KSHT VDES AS </text>
<text sub="clublinks" start="113.046" dur="0.033"> HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN T JETS ILSHT VDES PJES </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.034"> HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN L T JETS ILSHT VJETUAR SI PJESA E </text>
<text sub="clublinks" start="113.113" dur="0.133"> HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN L T JETS KSHT VJETUAR SI PJESA E A </text>
<text sub="clublinks" start="113.246" dur="0.067"> HULUMTIMI, CHARLES MARSOJN L T JETS ILSHTIL VJETUAR SI PJESA E NJAM FAMILJE </text>
<text sub="clublinks" start="113.313" dur="1.368"> CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E FAMILJES </text>
<text sub="clublinks" start="114.681" dur="0.033"> CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. </text>
<text sub="clublinks" start="114.714" dur="0.067"> CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.067"> CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. SI AS </text>
<text sub="clublinks" start="114.848" dur="0.066"> CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. SI PJESA </text>
<text sub="clublinks" start="114.914" dur="0.067"> CHARLES ISHTE VLEREN SI PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJE. SI PJESA E </text>
<text sub="clublinks" start="114.981" dur="0.167"> PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJARE. SI PJESA E </text>
<text sub="clublinks" start="115.148" dur="0.1"> PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJARE. SI PJESA E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.167"> PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJARE. SI PJESA E TIJ "VUERTET </text>
<text sub="clublinks" start="115.415" dur="0.1"> PJESA E NJIS DISPUTE FAMILJARE. SI PJESA E "DILIGJENCA E TIJ" </text>
<text sub="clublinks" start="115.515" dur="1.268"> Mosmarrëveshje. SI PJESA E "DILIGJENCA E TIJ" </text>
<text sub="clublinks" start="116.783" dur="0.067"> Mosmarrëveshje. SI PJESA E POLITIKS S TYRE "DILIGJENCA DHE", </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.133"> Mosmarrëveshje. SI PJESA E POLITIKS S TYRE "DILIGJENCA DHE", </text>
<text sub="clublinks" start="116.983" dur="0.1"> Mosmarrëveshje. SI PJESA E POLITIKS S TYRE "DILIGJENCA DHE", SHKOLL </text>
<text sub="clublinks" start="117.083" dur="0.067"> Mosmarrëveshje. SI PJESA E POLITIKS S TYRE "DILIGJENCA DHE", FILLET E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="117.15" dur="0.133"> POLITIKA E TIJ "DILIGJENCA E DYT", FILLET E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="117.283" dur="0.134"> POLITIKA E TIJ "DILIGJENCA E DYT", FILLET E SHKOLL AS A </text>
<text sub="clublinks" start="117.417" dur="0.067"> POLITIKA E TIJ "DILIGJENCA E DYT", SHOQATA E SHKOLL AS NJ A RAPORT </text>
<text sub="clublinks" start="117.484" dur="0.1"> POLITIKA E TIJ "DILIGJENCA E DYT", SHKOLL FS HYREN NJ RE RAPORT ME </text>
<text sub="clublinks" start="117.584" dur="1.368"> POLITIKA, SHKOLLAT E SHKOLL AS Një raport me </text>
<text sub="clublinks" start="118.952" dur="0.2"> POLITIKA, SHKOLLAT E SHKOLL AS Një RAPORT ME ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="119.152" dur="0.067"> POLITIKA, SHKOLLAT E SHKOLL AS Një RAPORT ME DEPARTAMENTIN E ARIZONA-s </text>
<text sub="clublinks" start="119.219" dur="0.166"> RAPORTI ME DEPARTAMENTIN E ARIZONA-s </text>
<text sub="clublinks" start="119.385" dur="0.101"> RAPORTI ME DEPARTAMENTIN E ARIZONAVE T </text>
<text sub="clublinks" start="119.486" dur="0.166"> RAPORTI ME DEPARTAMENTIN E FILMIJ ARS ARIZONA </text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.067"> RAPORTI ME DEPARTAMENTIN E SIGURIS AR S AR FMIJ ARVE ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="119.719" dur="0.167"> DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.1"> DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. ON </text>
<text sub="clublinks" start="119.986" dur="0.1"> DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. N A Gusht </text>
<text sub="clublinks" start="120.086" dur="0.034"> DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. P 5R 5 Gusht, </text>
<text sub="clublinks" start="120.12" dur="0.133"> DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. P 5R 5 Gusht, JJ </text>
<text sub="clublinks" start="120.253" dur="0.067"> DEPARTAMENTI I SIGURIS OF S CH FMIJ ARVE ARIZONA. N 5 5 Gusht, JJ FILLON </text>
<text sub="clublinks" start="120.32" dur="0.667"> E SIGURIS S CH FMIJVE. N 5 5 Gusht, JJ FILLON </text>
<text sub="clublinks" start="120.987" dur="0.067"> E SIGURIS S CH FMIJVE. Në 5 Gusht, JJ FILLONI </text>
<text sub="clublinks" start="121.054" dur="0.133"> E SIGURIS S CH FMIJVE. N 5 5 Gusht, JJ FILLON E REJA </text>
<text sub="clublinks" start="121.187" dur="0.067"> E SIGURIS S CH FMIJVE. N 5 5 Gusht, JJ FILLON SHKOLL NEWN E RE </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.1"> E SIGURIS S CH FMIJVE. N 5 5 Gusht, JJ fillon VITIN E RE të SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.167"> N 5 5 Gusht, JJ fillon VITIN E RE të SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="121.521" dur="0.133"> N 5 5 Gusht, JJ FILLON VITIN E RE SHKOLL ATS AT </text>
<text sub="clublinks" start="121.654" dur="0.1"> N 5 5 Gusht, JJ fillon VITIN E RE të SHKOLL ATS N AT JET </text>
<text sub="clublinks" start="121.754" dur="1.435"> VITI I RI SHKOLL ATS N AT JET </text>
<text sub="clublinks" start="123.189" dur="0.1"> VITI I RI SHKOLL ATS N AT LETERR T JETS </text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="0.1"> VITI I RI SHKOLL ATS N AT LETR TIF JETS SI </text>
<text sub="clublinks" start="123.389" dur="0.101"> VITI I RE SHKOLL ATS N AT JET LN E JETS SI MUAJ, </text>
<text sub="clublinks" start="123.49" dur="0.066"> VITI I RI SHKOLL ATS N AT JETN E JETS SI MUAJ, JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="123.556" dur="0.401"> N L JETN E VET Q TH MUAJ, JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="123.957" dur="0.066"> N L JETN E JETS SI MUAJ, GRANDPARENTST e JJ.KAY </text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.067"> N L JETN E JETS SI MUAJ, GRANDPARENTST e JJ.KAY DHE </text>
<text sub="clublinks" start="124.09" dur="1.235"> VETS Q MUAJ, GRANDPARENTST e JJ.KAY DHE </text>
<text sub="clublinks" start="125.325" dur="0.1"> V LRTET Q MON MUAJ, GRANDPARENTST e JJ.KAY DHE LARRY </text>
<text sub="clublinks" start="125.425" dur="0.4"> GRANDPARENTET.KAY DHE LARRY </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.067"> GRANDPARENTS.KAY DHE LARRY WOODCOCK.CONTACT </text>
<text sub="clublinks" start="125.892" dur="1.501"> LARRY WOODCOCK.CONTACT </text>
<text sub="clublinks" start="127.393" dur="0.134"> LARRY WOODCOCK.CONTACT THE </text>
<text sub="clublinks" start="127.527" dur="0.1"> LARRY WOODCOCK.KONTAKTONI SHKOLL </text>
<text sub="clublinks" start="127.627" dur="0.067"> LARRY WOODCOCK.KONTAKT PYETJEN E SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="127.694" dur="0.033"> LARRY WOODCOCK.KONTAKTONI PYETJEN SHKOLLORE N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="127.727" dur="0.1"> LARRY WOODCOCK.KONTAKTONI PYETJEN SHKOLLORE N IFse JJ </text>
<text sub="clublinks" start="127.827" dur="0.167"> WOODCOCK.KONTAKTONI SHKRIMIN E SHKOLL IFS N IFSE JJ </text>
<text sub="clublinks" start="127.994" dur="0.1"> WOODCOCK.KONTAKTONI SHKOLLIMIN E SHKOLL IFS N IFSE JA ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="128.094" dur="0.1"> WOODCOCK.KONTAKTONI SHKOLLIMIN E SHKOLL IFS N IFSE JJ SI T MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="128.194" dur="1.335"> PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="0.167"> PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. ON </text>
<text sub="clublinks" start="129.696" dur="0.066"> PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. N SE SHTATOR </text>
<text sub="clublinks" start="129.762" dur="0.101"> PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. NE 5 SHTATOR, </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.066"> PYETJE SHKOLLORE N JSE JJ SI T MIR. NE 5 SHTATOR, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="129.929" dur="0.267"> P WRGJIGJET. NE 5 SHTATOR, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="130.196" dur="0.067"> P WRGJIGJET. Në 5 SHTAT, LORI PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="130.263" dur="0.067"> P WRGJIGJET. NE 5 SHTATOR, LORI WITHDRAWS JJ </text>
<text sub="clublinks" start="130.33" dur="0.1"> P WRGJIGJET. N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="130.43" dur="1.334"> N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="131.764" dur="0.067"> N 5 SHTAT 5, LORI DUHET JJ NGA JETA </text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="0.1"> N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA VIA JETA </text>
<text sub="clublinks" start="131.931" dur="0.1"> N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA JETA VIA EMAIL </text>
<text sub="clublinks" start="132.031" dur="0.067"> N 5 5 SHTAT, LORI DUHET JJ NGA JETA VIA EMAIL DHE </text>
<text sub="clublinks" start="132.098" dur="0.234"> ME DREJTJJJ JJ NGA JETA VIA EMAIL DHE </text>
<text sub="clublinks" start="132.332" dur="0.1"> MEDRAWS JJ NGA JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. </text>
<text sub="clublinks" start="132.432" dur="1.368"> JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. </text>
<text sub="clublinks" start="133.8" dur="0.067"> JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. IN </text>
<text sub="clublinks" start="133.867" dur="0.1"> JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. N THE </text>
<text sub="clublinks" start="133.967" dur="0.133"> JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. N THE EMAIL, </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.1"> JETA VIA EMAIL DHE PHONE .. N THE EMAIL, CILH </text>
<text sub="clublinks" start="134.2" dur="0.2"> PHONE .. N THE EMAIL, CILH </text>
<text sub="clublinks" start="134.4" dur="0.167"> PHONE .. N THE EMAIL, CILH KTVB </text>
<text sub="clublinks" start="134.567" dur="0.067"> PHONE .. N THE EMAIL, QIC KTVB KUVANON, </text>
<text sub="clublinks" start="134.634" dur="0.1"> PHONE .. N THE EMAIL, TIC CILA KTVB OBTAINED, LORI </text>
<text sub="clublinks" start="134.734" dur="0.067"> PHONE .. N THE EMAIL, CILA KTVB OBTAINED, Thotë LORI </text>
<text sub="clublinks" start="134.801" dur="1.335"> N THE EMAIL, CILA KTVB OBTAINED, Thotë LORI </text>
<text sub="clublinks" start="136.136" dur="0.133"> N THE EMAIL, Q WH KTVB KUVANI, LORI thotë se </text>
<text sub="clublinks" start="136.269" dur="0.067"> N THE EMAIL, Q WH KTVB KUVANI, LORI thotë se Lëvizja </text>
<text sub="clublinks" start="136.336" dur="0.033"> N THE EMAIL, Q WH KTVB KUVANI, LORI thotë se është duke lëvizur </text>
<text sub="clublinks" start="136.369" dur="0.1"> N THE EMAIL, Q WH KTVB KUVENDON, LORI thotë se është duke lëvizur </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.2"> KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur </text>
<text sub="clublinks" start="136.669" dur="0.067"> KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti </text>
<text sub="clublinks" start="136.736" dur="0.033"> KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti për </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.067"> KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti për një </text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.134"> KTVB MBROJTET, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti për një të re </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.066"> KTVB MBROJTSISHT, LORI thotë se është duke lëvizur nga shteti për një punë të re ... </text>
<text sub="clublinks" start="137.036" dur="3.37"> HESHT NDIKON SHTETIN E SHTETIT P FORR NJ JO PUN T RE ... </text>
<text sub="clublinks" start="140.406" dur="0.101"> HESHT SHKOLLUAR SHTETI P FORR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE </text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.1"> HESHT LOVVIZJET SHTETI PR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE JJ </text>
<text sub="clublinks" start="140.607" dur="0.033"> HESHT NDERTIMI I SHTETIT për një punë të re ... DHE JJ NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="140.64" dur="0.1"> HESHT NDERTIMI I SHTETIT P FORR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE JJ NUK DO T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="140.74" dur="0.267"> SHTETI P AR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE JJ NUK DO T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.067"> SHTETI P AR NJ JO PUN T NEW RI ​​... DHE JJ NUK DO T R KUHET </text>
<text sub="clublinks" start="141.074" dur="0.133"> SHTETI P AR NJ JO PUN T NEW RI ​​... DHE JJ NUK DO T R Kthehemi </text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="0.067"> SHTETI P AR NJ JO PUN T NEW RE ... DHE JJ NUK DO T R Kthehemi në SHKOLL. </text>
<text sub="clublinks" start="141.274" dur="2.903"> DHE JJ NUK DO TET Kthehemi N SCHOOL SHKOLL. </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.033"> DHE JJ NUK DO TET Kthehemi N SCHOOL SHKOLL. FINALLY, </text>
<text sub="clublinks" start="144.21" dur="0.2"> DHE JJ NUK DO TET Kthehemi N SCHOOL SHKOLL. Përfundimisht, TE </text>
<text sub="clublinks" start="144.41" dur="0.067"> DHE JJ NUK DO TET Kthehemi N SCHOOL SHKOLL. Përfundimisht, TE DHJETOR </text>
<text sub="clublinks" start="144.477" dur="0.2"> Rikthimi në shkollë. Përfundimisht, TE DHJETOR </text>
<text sub="clublinks" start="144.677" dur="0.034"> Rikthimi në shkollë. Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.167"> Rikthimi në shkollë. Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, A </text>
<text sub="clublinks" start="144.878" dur="0.1"> Rikthimi në shkollë. Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJ D DETYTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.267"> Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJ D DETYTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="145.245" dur="0.066"> Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJ A KONTAKT DETEKTIV </text>
<text sub="clublinks" start="145.311" dur="0.134"> Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJ A KONTAKT DETEKTIVE THE </text>
<text sub="clublinks" start="145.445" dur="0.1"> Përfundimisht, TE DHJETOR 2019, NJT KONTAKT DETEKTUES SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="145.545" dur="0.634"> 2019, NJT KONTAKT DETEKTUES SHKOLLS </text>
<text sub="clublinks" start="146.179" dur="0.133"> 2019, NJT KONTAKT DETEKTUES SHKOLL ANDS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.1"> 2019, NJT KUNDR DETEKTUES SHKOLL ANDS DHE INFORMAT </text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.034"> 2019, NJT KUNDR DETEKTUES SHKOLL ANDS DHE INFORMACIONIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.1"> 2019, NJ D KUNDIVER DETEKTUES SHKOLL ANDS DHE INFORMACIONIN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="146.546" dur="0.2"> KONTAKT SHKOLL ANDN DHE INFORMACIONIN THEMELIN E </text>
<text sub="clublinks" start="146.746" dur="0.234"> KONTAKT SHKOLL ANDN DHE INFORMACIONIN THEMELIN E JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="146.98" dur="0.1"> KONTAKT SHKOLL ANDN DHE INFORMACIONIN THEMELIMIN E NDIKIMIT T J JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.08" dur="0.567"> DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.647" dur="0.133"> DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. </text>
<text sub="clublinks" start="147.78" dur="0.134"> DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. JETA </text>
<text sub="clublinks" start="147.914" dur="0.1"> DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. AKADEMIA E JETES </text>
<text sub="clublinks" start="148.014" dur="0.1"> DHE INFORMATA THEMELIMI I PISRDORIMIT të JJ. P .RDORIMET E AKADEMIS S L JETS </text>
<text sub="clublinks" start="148.114" dur="1.101"> NDIKIMI i JJ. P .RDORIMET E AKADEMIS S L JETS </text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.067"> NDIKIMI i JJ. AKADEMIA E JETS P USRDORET AN </text>
<text sub="clublinks" start="149.282" dur="0.1"> NDIKIMI i JJ. AKADEMIA E JETS P USRDORET NJ AP APP </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.167"> NDIKIMI i JJ. AKADEMIA E JETS P ANRDORET NJAL APLIKUAR APL </text>
<text sub="clublinks" start="149.549" dur="0.067"> NDIKIMI i JJ. AKADEMIA E JETS PESRDORET NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” </text>
<text sub="clublinks" start="149.616" dur="0.133"> AKADEMIA E JETS PESRDORET NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” </text>
<text sub="clublinks" start="149.749" dur="0.033"> AKADEMIA E JETS PESRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - </text>
<text sub="clublinks" start="149.782" dur="0.101"> AKADEMIA E JETA P USRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - A </text>
<text sub="clublinks" start="149.883" dur="0.066"> AKADEMIA E JETS P USRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - NJ T MJETE </text>
<text sub="clublinks" start="149.949" dur="0.134"> AKADEMIA E JETS P USRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - NJ T MJETE Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="150.083" dur="0.067"> AKADEMIA E JETS P USRDORNI NJ AP APLIKUAR TAL APLIKUAR “BLOOMZ” - NJ T M TSIM Q TH LEJO </text>
<text sub="clublinks" start="150.15" dur="2.135"> NJ AP APP KALON "BLOOMZ" - NJ "MJET Q TH lejon </text>
<text sub="clublinks" start="152.285" dur="0.067"> NJ AP APP ZGJEDHNI "BLOOMZ" - NJ T MJET Q TH lejon shkollat </text>
<text sub="clublinks" start="152.352" dur="0.1"> NJ AP APP ZGJEDHNI "BLOOMZ" - Një MALLRA Q MUND T SCHOOL SHKOLLAT T </text>
<text sub="clublinks" start="152.452" dur="0.067"> NJ AP APP ZGJEDHNI "BLOOMZ" - NJ T MJET Q TH MUND T SCHOOL SHKOLON SHKOLLAT </text>
<text sub="clublinks" start="152.519" dur="0.3"> - Një M TSIM QAT MUND T SCHOOL SHKOLON SHKOLLAT </text>
<text sub="clublinks" start="152.819" dur="0.1"> - Një Mjet që lejon shkollat ​​të ndajnë informatat </text>
<text sub="clublinks" start="152.919" dur="0.067"> - Një MALLRA Q TH MUND T SCHOOL SHKOLLS T TO SHPRNIJIN INFORMACION ME </text>
<text sub="clublinks" start="152.986" dur="1.134"> SHKOLL TOT P TOR T SHNUAR INFORMACIONIT ME </text>
<text sub="clublinks" start="154.12" dur="0.067"> SHKOLL TOT T TO SHPRNDARJEN INFORMACION ME PRINDRIT </text>
<text sub="clublinks" start="154.187" dur="0.2"> SHKOLL TOT T TO SHPRNDARJEN INFORMATIVE ME PRINDR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="154.387" dur="0.1"> SHKOLL TOT T TO SHPRNDARJEN INFORMACIONE ME PRINDR DHE STUDENTET </text>
<text sub="clublinks" start="154.487" dur="0.267"> INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. </text>
<text sub="clublinks" start="154.754" dur="0.067"> INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. SIPAS </text>
<text sub="clublinks" start="154.821" dur="0.167"> INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. SIPAS </text>
<text sub="clublinks" start="154.988" dur="0.033"> INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. Në përputhje me Jetën, </text>
<text sub="clublinks" start="155.021" dur="0.067"> INFORMACIONI ME PRINDR DHE STUDENTT. SIPAS JETS, A </text>
<text sub="clublinks" start="155.088" dur="0.2"> PRINDRIT DHE STUDENTT. SIPAS JETS, A </text>
<text sub="clublinks" start="155.288" dur="0.067"> PRINDRIT DHE STUDENTT. SIPAS JETS, një telefon </text>
<text sub="clublinks" start="155.355" dur="0.1"> PRINDRIT DHE STUDENTT. Në përputhje me JETën, një telefon ose OSE </text>
<text sub="clublinks" start="155.455" dur="0.133"> PRINDRIT DHE STUDENTT. SIPAS JETS, një telefon ose tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="155.588" dur="0.1"> PRINDRIT DHE STUDENTT. Në përputhje me JETën, një telefon ose pajisje tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="155.688" dur="0.301"> Në përputhje me JETën, një telefon ose pajisje tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="155.989" dur="0.033"> LIR PR JET, një telefon ose pajisje tjetër të identifikuar </text>
<text sub="clublinks" start="156.022" dur="0.1"> LIR P TOR JET A, një telefon ose pajisje tjetër të identifikuar AS </text>
<text sub="clublinks" start="156.122" dur="0.067"> LIDHUR ME JETN, një telefon ose pajisje tjetër të identifikuar si LORI </text>
<text sub="clublinks" start="156.189" dur="0.634"> KLIEN APO DEVICE T OR TJER ID T IDENTIFIKUAR SI LORI </text>
<text sub="clublinks" start="156.823" dur="0.067"> PHONE OSE DEVICE TTHER TJERA TENT IDENTIFIKUAR SI LORI VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="156.89" dur="0.066"> PHONE OSE DEVICE TTHER TJERA të identifikuar SI LORI VALLOW KA </text>
<text sub="clublinks" start="156.956" dur="0.301"> I IDENTIFIKUAR SI LORI VALLOW KA </text>
<text sub="clublinks" start="157.257" dur="0.1"> E IDENTIFIKUAR SI LORI VALLOW KA VAZHDIM vazhdimisht </text>
<text sub="clublinks" start="157.357" dur="1.601"> VALLOW KA VAZHDIM vazhdimisht </text>
<text sub="clublinks" start="158.958" dur="0.1"> VALLOW KA MONITORUAR vazhdimisht </text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="0.067"> VALLOW KA VAZHDUAR vazhdimisht JJ </text>
<text sub="clublinks" start="159.125" dur="0.267"> Vëzhguar vazhdimisht JJ </text>
<text sub="clublinks" start="159.392" dur="0.1"> VAZHDUESHME VESHJE KLASA E JJ </text>
<text sub="clublinks" start="159.492" dur="1.702"> KLASA E MONITORUAR JJ </text>
<text sub="clublinks" start="161.194" dur="0.1"> KOMUNIKIMI KLASRIK I MONITORUAR I JJ </text>
<text sub="clublinks" start="161.294" dur="0.234"> KOMUNIKACIONI KLASOR </text>
<text sub="clublinks" start="161.528" dur="0.1"> SISTEMI I KOMUNIKIMIT TASS KLASRS. </text>
<text sub="clublinks" start="161.628" dur="1.501"> SISTEMI KOMUNIKACION. </text>
<text sub="clublinks" start="163.129" dur="0.1"> SISTEMI KOMUNIKACION. </text>
<text sub="clublinks" start="163.229" dur="0.067"> SISTEMI KOMUNIKACION. EMRI </text>
<text sub="clublinks" start="163.296" dur="0.133"> SISTEMI KOMUNIKACION. EMRI LORI </text>
<text sub="clublinks" start="163.429" dur="0.067"> SISTEMI KOMUNIKACION. EMRI LORI VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="163.496" dur="0.167"> SISTEMI. EMRI LORI VALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="163.663" dur="0.1"> SISTEMI. EMRI LORI VALLOW KA </text>
<text sub="clublinks" start="163.763" dur="0.134"> SISTEMI. EMRI LORI VALLOW KA QENE </text>
<text sub="clublinks" start="163.897" dur="0.033"> SISTEMI. EMRI LORI VALLOW BESHT BE TRACKED </text>
<text sub="clublinks" start="163.93" dur="0.1"> SISTEMI. EMRI LORI VALLOW ENSHT BE TRACKED ON </text>
<text sub="clublinks" start="164.03" dur="0.167"> EMRI LORI VALLOW ENSHT BE TRACKED ON </text>
<text sub="clublinks" start="164.197" dur="0.067"> EMRI LORI VALLOW JAN BE TRAJTUAR N THE </text>
<text sub="clublinks" start="164.264" dur="0.166"> EMRI LORI VALLOW ISHTE TRAJTUAR N ON APP </text>
<text sub="clublinks" start="164.43" dur="0.167"> EMRI LORI VALLOW ISHTE TRAJTUAR NUL SHUMN e APP-së </text>
<text sub="clublinks" start="164.597" dur="0.067"> EMRI LORI VALLOW ISHTE TRAJTUAR NIM KOHA TUL SHUM T APP-së .... </text>
<text sub="clublinks" start="164.664" dur="2.269"> ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TUL MADHTA APP…. </text>
<text sub="clublinks" start="166.933" dur="0.1"> ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TUL MADHTA APP .... Deri </text>
<text sub="clublinks" start="167.033" dur="0.067"> ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TUL MADHTA APP .... Deri më tani </text>
<text sub="clublinks" start="167.1" dur="0.133"> ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TUL MADHTA APP .... Deri në fund të fundit </text>
<text sub="clublinks" start="167.233" dur="0.1"> ISHTE TRAJTUAR N ON KOHA TIM MADHTA APP .... Deri në javën e fundit. </text>
<text sub="clublinks" start="167.333" dur="0.234"> KOHA TUL MUAJME TP APLIKUARIT .... Deri në JAVA E HAPUR. </text>
<text sub="clublinks" start="167.567" dur="0.067"> KOHA TUL MUAJME TP APLIKUARIT .... Deri në JAVA E HAPUR. Kjo është </text>
<text sub="clublinks" start="167.634" dur="0.066"> KOHA TUL MUAJME TP APLIKUARIT .... Deri në JAVA E HAPUR. KJO KUR </text>
<text sub="clublinks" start="167.7" dur="0.1"> KOHA TUL MUAJME TP APLIKUARIT .... Deri në JAVA E HAPUR. KJO KU JANE </text>
<text sub="clublinks" start="167.8" dur="3.471"> Deri në javën e fundit. KJO KU JANE </text>
<text sub="clublinks" start="171.271" dur="0.133"> Deri në javën e fundit. KJO KU SHKOLL </text>
<text sub="clublinks" start="171.404" dur="0.033"> Deri në javën e fundit. KJO KU M THESOHET SHKOLLA </text>
<text sub="clublinks" start="171.437" dur="0.101"> Deri në javën e fundit. KJO KU M THESUAR SHKOLLA </text>
<text sub="clublinks" start="171.538" dur="0.1"> Deri në javën e fundit. KJO KU M THESUAR SHKOLL OFN E IT ... </text>
<text sub="clublinks" start="171.638" dur="0.166"> KJO KU M THESUAR SHKOLL OFN E IT ... </text>
<text sub="clublinks" start="171.804" dur="0.134"> KJO KU SHKOLLA M LESOHET TI ... DHE </text>
<text sub="clublinks" start="171.938" dur="0.067"> KJO KU SHKOLL LEN MSOJN IT TA ... DHE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="172.005" dur="0.1"> KJO KU SHKOLL LES M LESUAR T IT IT ... DHE REMOHET E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="172.105" dur="1.668"> SHKOLLI MARSUAR T IT IT ... DHE REMOHET E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="173.773" dur="0.033"> SHKOLL LES M LESUAR TI ... DHE RUAJTROHEN QASJEN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="173.806" dur="0.067"> SHKOLL LES M LESUAR TI ... DHE RUAJTONI HYRJEN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="173.873" dur="0.1"> SHKOLL LES MARSUAR TI ... DHE RUAJTONI HYRJEN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="173.973" dur="0.067"> SHKOLL LES M LESUAR TI ... DHE RUAJTONI HYRJEN E TIJ NE APP. </text>
<text sub="clublinks" start="174.04" dur="0.167"> DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. </text>
<text sub="clublinks" start="174.207" dur="0.133"> DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. </text>
<text sub="clublinks" start="174.34" dur="0.067"> DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. SHKOLLA </text>
<text sub="clublinks" start="174.407" dur="0.067"> DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. SHKOLLA thotë </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="0.067"> DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. SHKOLLA E thot </text>
<text sub="clublinks" start="174.541" dur="0.066"> DHE RREGULLONI HYRJEN E TIJ NE APP. SHKOLLA thotë se ka </text>
<text sub="clublinks" start="174.607" dur="1.235"> HYRJE N THE APP. SHKOLLA thotë se ka </text>
<text sub="clublinks" start="175.842" dur="0.067"> HYRJE N THE APP. SHKOLLIA thotë se nuk ka </text>
<text sub="clublinks" start="175.909" dur="0.066"> HYRJE N THE APP. SHKOLLA thotë se nuk ka asnjë IDEA </text>
<text sub="clublinks" start="175.975" dur="0.067"> HYRJE N THE APP. SHKOLLA thotë se nuk ka IDEA PSE </text>
<text sub="clublinks" start="176.042" dur="0.067"> HYRJE N THE APP. SHKOLLA thotë se nuk ka IDEA PSE AN </text>
<text sub="clublinks" start="176.109" dur="0.233"> SHKOLLA thotë se nuk ka IDEA PSE AN </text>
<text sub="clublinks" start="176.342" dur="0.1"> SHKOLLA thotë që nuk ka asnjë IDEA PSE llogari </text>
<text sub="clublinks" start="176.442" dur="0.101"> SHKOLLA thotë se nuk ka asnjë IDE Pse një llogari me </text>
<text sub="clublinks" start="176.543" dur="0.1"> SHKOLLA thotë se nuk ka asnjë IDE Pse një llogari me LORI </text>
<text sub="clublinks" start="176.643" dur="1.368"> JO IDEA PSE NJE LLOGARI ME LORI </text>
<text sub="clublinks" start="178.011" dur="0.1"> JO IDEA PSE NJE LLOGARI ME EMRI LORI </text>
<text sub="clublinks" start="178.111" dur="0.1"> JO IDEA PSE DUHET T AC llogariteni me emrin e LORI-t </text>
<text sub="clublinks" start="178.211" dur="0.033"> JO IDEA PSE NJE llogari me emrin e LORI DUHET TI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="178.244" dur="0.1"> JO IDEA PSE NJE llogari me emrin e LORI DUHET T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="178.344" dur="0.267"> LLOGARIA ME EMRI LORI DUHET T BE BNI </text>
<text sub="clublinks" start="178.611" dur="0.067"> Llogaritja e llogarisë me emrin e LORI do të vazhdojë të jetë në vijim </text>
<text sub="clublinks" start="178.678" dur="0.133"> Llogaritja e llogarisë me emrin e LORI do të vazhdojë të jetë </text>
<text sub="clublinks" start="178.811" dur="0.067"> Llogaritja e llogarisë me emrin e LORI do të vazhdojë të zbatojë programin ... </text>
<text sub="clublinks" start="178.878" dur="0.901"> EMRI DUHET T BE BNI FALAS T THE APLIKIMIT ... </text>
<text sub="clublinks" start="179.779" dur="0.134"> EMRI DUHET T BE BNI FALAS T APP ... SINCE </text>
<text sub="clublinks" start="179.913" dur="0.033"> EMRI DUHET T BE BNI FALAS T AP APP ... SINCE JJ'S </text>
<text sub="clublinks" start="179.946" dur="0.133"> EMRI DUHET T BE BNI FALAS T APLIKIMIT ... SINCE JOJJ </text>
<text sub="clublinks" start="180.079" dur="0.067"> EMRI DUHET T BE BNI FALAS T APLIKIMIT ... SINCE JJ NUK është më i gjatë </text>
<text sub="clublinks" start="180.146" dur="0.267"> PASQYRIMI I APP ... SINCE JJ NUK është më i gjatë </text>
<text sub="clublinks" start="180.413" dur="0.1"> PASQYRIMIT TP APP ... SINCE JJ NUK është i përfshirë. </text>
<text sub="clublinks" start="180.513" dur="0.701"> SINCE JJ NUK është i përfshirë më i gjatë. </text>
<text sub="clublinks" start="181.214" dur="0.033"> SINCE JJ NUK është i përfshirë më i gjatë. BACK </text>
<text sub="clublinks" start="181.247" dur="0.1"> SINCE JJ NUK është i përfshirë më i gjatë. PACKR T </text>
<text sub="clublinks" start="181.347" dur="0.067"> SINCE JJ NUK është i përfshirë më i gjatë. PACKR TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="181.414" dur="5.806"> Regjistruar. PACKR TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="187.22" dur="0.2"> PACKR TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="187.787" dur="0.067"> JJ </text>
<text sub="clublinks" start="187.854" dur="0.1"> JJ ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="187.954" dur="0.067"> JJ ISHTE KA KALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="188.021" dur="0.066"> JJ ISHTE SHUM E SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="188.087" dur="0.301"> JJ KA SHUM SHUMEN N. </text>
<text sub="clublinks" start="188.388" dur="0.066"> JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL </text>
<text sub="clublinks" start="188.454" dur="0.134"> JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN N IN </text>
<text sub="clublinks" start="188.588" dur="0.067"> JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN NX REXBURG </text>
<text sub="clublinks" start="188.655" dur="0.333"> JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN N IN REXBURG </text>
<text sub="clublinks" start="188.988" dur="0.1"> JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN N IN REXBURG në SHTATOR </text>
<text sub="clublinks" start="189.088" dur="0.101"> JJ ISHTE SHUM E SHUM N SCHOOL SHKOLL IN N IN REXBURG në 23 SHTAT. </text>
<text sub="clublinks" start="189.189" dur="0.567"> SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. </text>
<text sub="clublinks" start="189.756" dur="0.1"> SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. NE </text>
<text sub="clublinks" start="189.856" dur="0.067"> SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. NE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="189.923" dur="0.1"> SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. NE NUK KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="190.023" dur="0.1"> SHKOLLI N RE REXBURG N ON SHTATOR 23RD. NUK KEMI GJUAR </text>
<text sub="clublinks" start="190.123" dur="0.167"> 23 SHTATOR. NUK KEMI GJUAR </text>
<text sub="clublinks" start="190.29" dur="0.133"> 23 SHTATOR. NUK KEMI GJUAR </text>
<text sub="clublinks" start="190.423" dur="0.134"> 23 SHTATOR. NUK KEMI GJYKUAR SHKOLL </text>
<text sub="clublinks" start="190.557" dur="0.066"> 23 SHTATOR. NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE </text>
<text sub="clublinks" start="190.623" dur="0.801"> NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE </text>
<text sub="clublinks" start="191.424" dur="0.067"> NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE P .R </text>
<text sub="clublinks" start="191.491" dur="0.133"> NUK KEMI GJUHYM YDO K RRKESA SHKOLLORE P FORR TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="191.624" dur="0.134"> NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE P FORR SISTEMIN E TIJ, </text>
<text sub="clublinks" start="191.758" dur="0.1"> NUK KEMI GJUHM YDO K RRKESA SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE-- </text>
<text sub="clublinks" start="191.858" dur="0.167"> YDO SH RNIMET SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE-- </text>
<text sub="clublinks" start="192.025" dur="0.133"> YDO SH RNIMET SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE - POR </text>
<text sub="clublinks" start="192.158" dur="0.067"> YDO SHTYPE SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE-- POR POLICIA </text>
<text sub="clublinks" start="192.225" dur="0.067"> YDO SHKRIMET E SHKOLL FORS P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE-- POR POLICIA E SOT </text>
<text sub="clublinks" start="192.292" dur="0.066"> YDO SH RNIMET SHKOLLORE P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE-- POR POLICIA SHEQ SHE </text>
<text sub="clublinks" start="192.358" dur="0.067"> YDO SH RNIMET SHKOLLORE P FORR SISTERIN E TIJ, TYLEE - POR POLITIK S SI SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="192.425" dur="0.534"> P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE-- POR POLITIK SI E DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="192.959" dur="0.067"> P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE - POR POLITIK S SI ESHTE EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="193.026" dur="0.1"> P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE-- POR POLITIK S SI ESHTE SHUM E KTU </text>
<text sub="clublinks" start="193.126" dur="0.033"> P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE - POR POLITIK S SI SHUM SHUM E SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="193.159" dur="0.1"> P FORR SISTEMIN E TIJ, TYLEE-- POR POLITIK SI SHUM SHUM SHUM N SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="193.259" dur="0.301"> POLITIKA PAYR QENI SHUM W SHUM E SHIKUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="193.56" dur="0.066"> POR POLITIKA SAY DUHET T W SHUM SHUM SE SHUM SE N IN SHTET. </text>
<text sub="clublinks" start="193.626" dur="1.702"> EDHE SHUM SHUM N IN SHTATOR. </text>