Update Tropika: Hurricane Isaias isih Kategori 1 subtitles

MINITES. MINITES. TAPI TAPI MINITES. TAPI RANG MINITES. TAPI RASA SAIKI MINITES. TAPI RASA SAIKI A MINITES. TAPI RASA SAIKI JAWA MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KULIT HEBIHAN MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO PIRAP HEAVY MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO NGGENE KULIT MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO NGGO LIRIK KENE MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO NGGO LIRIK KANGGO BISA NGGAL MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKE KETUGA KANGGO PIRANG KANGGO ING JAWA TUNGGAL ING ING MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KANGGO ING JAWA ING ING ING ING MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KANGGO ING TUNGGAL ING ING METRO MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KENE ING TUNGGAL ING ING METRO MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KENE ING ING TUNGGAL ING ING METRO NGAPAK MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KENE ING ING TUNGGAL ING ING METRO NGAPAK POKET KUNCI HEAVY TANPA LUKU ING ING METRO NGAPAK A POKET KUNTUNG HEAVY TANPA LUKU ING ING METRO NGAPAK LATTIK POKET KUNTUNG HEAVY TANPA JAWA ING ING METRO ING LUKA LUKTAN TETIK POKET KUNTUNG HEAVY TANPA JAWA ING ING METRO ING NGETANGKE LATIHAN LIRIK POKET KUNTUNG HEAVY TANPA ING NGGO ING METRO ING NGETANGKE KUNCI LIRIK LAGU POKET KUNTUNG HEAVY TANPA JAWA ING ING METRO ING NGETANGKE LATIHAN KANGGO LENGKAP POKET KUNTUNG HEAVY TANPA ING NGGO ING METRO TAPI LAMPIRAN KUNCI KANGGO BISA KANGGO LUKU ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAK TAPI LATIHAN KANGGO MUNGKIN LUKU ING METRO TAPI LAMPIRAN ING NGGALKE BITAN LANJUT LUNGKUL BISA LUKU LAMPIRAN ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAK LATIHAN KANGGO MUDAH NGADALIKE FOKUS LET LAMPIRAN ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAKKE BITAR LAN TIDAK KANGGO MUDAH NGAPAKKAT FOKUS ING LAMPIRAN ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAKKE BITAR LAN TIDAK KANGGURU UNTUK LUKIS FOKUS IN LAMPIRAN ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAKKE BITAR LAN TIDAK KANGGO MUDAH NGAPENKEN FOKUS ING ING LITTLE BITAR LATIH BASA DENGAN FOKUS LET ING ING ING LITTLE BITAR LATIH BASA DENGAN FOKUS LET ING ING HURRICANE. LITTLE BITAR LATIH BASA DENGAN FOKUS LET ING ING HURRICANE. AGAIN, LITTLE BITAR LATIH BASA DENGAN FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAGI, ING FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAGI, ING FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAGI, INGKANG DIPANGGO FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAMPIRAN, INGKANG INGKANG PUTIH FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAMPIRAN, INGKANG INGKANG NGANGGO INGGO FOKUS LET ING ING HURRICANE. SAIKI, INGKANG PENTAKSIKAN ING AKU KANG TINDAK HURRICANE. SAIKI, INGKANG PENTAKSIKAN ING AKU KANG TINDAK HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG NGANGGO ING AKU KANGGO LET HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG INGKANG ING AKU PUTRA ING PUTRA HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG PUNYA AKU ING AKHIR KANGGO PAKET ING HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG PUNYA AKU ING AKHIR KANGGO PUTRA ING KANGGO UP HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG NGANGGO ING AKU ING AKU ING PUTRA ING ING INI HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG NGANGGO ING AKU ING AKU ING PUTRA ING NGANGGO WINDS YANG DIPANGGULKE AKU KANGGO LET ING PUT ING ING KANGGO WINDS YANG DIPANGGULKE AKU KANGGO LET ING PUT ING ING KENE WINDS YANG DIPANGGAL AKU ING AKU KANGGO ING ING PUTRA ING APA KANGGO NAK KANGGO NU 11:00 Babakan sing ditindhes bakal ditindakake kanthi luwih becik. WINDS YANG DIPANGGAL AKU ING AKU KANGGO ING ING PUTAK INGKU SUKU DENGAN ING KENE 11:00 ADA WINDS YANG DIPANGGAL KANGGO NU TINDAK PAPET ING ING NGANGGO INGKANG KANGGO INGA-ANU 11:00 ADALAH NGENTOT ING PUT ING NGETENG UPI KANGGO INGA APAKSARI INGGRIS 11:00 ING ING NGET ING KANGGO INGKANG KANGGO NGAKTAK INGGRIS 11:00 ADUPAN KANGGO NAMPAK ING ING NGET ING KANGGO INGKANG KANGGO NGAKTAK INGGRIS 11:00 ADALAH NGANGGO WINDS YANG TANGGAL LET PUT YANG DUMADANG DENGAN KANGGO INGKU 11:00 PADANGGULAN NGANGGO INGKANG PUNYA LET ING PUTUP ING NGANGGO KANGGO INGKU 11:00 ADALAH ING NGANGGO WINDS ING SAIKI LET PUT YANG DUMADANG DENGAN KANGGO INGKU 11:00 ADALAH ING NGANGGO WINDS WONTEN ING SAIKI ING ING NGET ING KANGGO ING ANU KANGGO 11:00 ADALAH ING NGANGGO WINDS NGGENAK ING SAIKI AYA KAREN 80 taun PENTAKSAN INGGO 11:00 NGANGGO WINDS WONTEN ING TANPA KANGGO SAIKI 80 taun PAMAKSAAN 11:00 PADANGGULANG NGANGGO WANGGO KANGGO SAIKI ING 80.000 PAMAKSAAN 11:00 PADANGGIH NGANGGO ING WANG SAIKI KANGGO SAIKI ING 80 MILES PER PAMAKSAAN 11:00 PADANGGIH NGANGGO ING SUKU WANG SAIKI KANGGO SAIKI 80 miles PER HOUR PAMAKSAAN 11:00 NUNTUNG WINDS YANG TUNGGAL KANGGO SAIKI ING ING 80 MILES PER HOUR DAN PAMAKSAAN 11:00 NAMPI ING NGANGGO ING SUKU WANG SAIKI ING ING 80 MILES PER HOUR LAN PAMAKSAAN 11:00 NAMPI ING NGANGGO ING SAIKI KANGGO SAIKI ING 80 MILES PER HOUR LAN GUSTS PAMAKSAAN 11:00 NAMPAK ING WINDS YANG TANGGAL SAIKI ING dina 80 miles PER HOUR lan GUSTS TO WINDS NGEDALKE ING RASA SAIKI ING 80 MILES PER WULAN lan GUSTS TO WINDS NGEDALKE NGANGGO Saiki ING 80 ING TANPA KANGGURAN LAN GUS-UNTUK 100. WINDS NGEDALKE NGANGGO RASA SAIKI ING 80 MILES PER WULAN lan GUSTS TO 100. ING WINDS NGEDALKE ING RASA SAIKI ING 80 MILES PER WULAN lan GUSTS TO 100. ING TANGGAL WINDS NGEDALKE ING ING KARANGAN ING 80 ING TANPA KANGGURAN LAN GUS-UNTUK 100. GAMPANG TANGGAL NGANGGO WINDS TANPA KANGGO SAIKI 80 ING TANPA KANGGURAN LAN GUS-UNTUK 100. ING SAIKI GAMPANG NGANGGO WINDS NGADI KANGGO SAIKI 80 ING TANPA KANGGURAN LAN GUS-UNTUK 100. ING TANGGO GAMPANG ATAWA 90. WINDS NGEDALKE ING RASA SAIKI ING 80 MILES PER WULAN lan GUS-UNTUK 100. ING TANGGIH GAMPANG ATAWA 90. SO MILES PER WU-HUJAN lan ASUSAN NGGAL 100. ING SAIKI GAMPANG UTAWA 90. SO MILES PER WULAN lan GUSHINGGI 100. ING SAK INGGIH UTAWA 90. Luwih-luwih MILES PER WULAN lan GUSU NGADU 100. ING TANGGUNG LAMPIRAN UTAWA 90. Dadi LAKON MILES PER WULAN lan GUSU NGADU 100. ING SAK INGGRIS UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ING MILES PER WULAN lan GUSU NGADU 100. ING TANGGIH LAMPIRAN UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ING SANA MILES PER WU-HUJAN lan GUSI NGADU 100. ING TANGGI LAMPIRAN UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ING SAKITU 100. GUSTI LUKU UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ING SITU MASJID 100. GUSTI LUKISAN UTAWA 90. Dadi LAKON ING LUKIS PIRANG LITTLE 100. GUSTI LAMPIRAN UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ITU LAKIR KAMPUNG LAKTOR 100. GUSTI LATIHAN UTAWA 90. Dadi LAKIRAN ING LUKIS PIRANG LUKIS PADE 100. GUSTI LUKU UTAWA 90. Dadi LAKON NATE ING KETUGA LUKIS LUKIS PAKET 100. TINDAK GANGGITAN UTAWA 90. Dadi LAKON NATE ING KETUGA WANG SUKU LUKIS PAKET 100. TINDAK GANGGITAN UTAWA 90. Dadi LAKON NATE ING KETUGA LUKIS KANGGO NATE ING ING NGANGGO LAMPIRAN ITU LAMPIRAN LITTLE TANPA ING NGANGGO NU INGKE UPT LAMPIRAN ING SENTUK LITTLE TANPA ING SUKU KENE NGAPAKKE UPIT LAMPIRAN ITU LATIH KENYA NU TUNGGAL LUKIS ING SUKU DENGAN ING ISTU INGKE UPT LAMPIRAN ITU LATIHAN NGANGGO LAKIR KENE TIAK INGKE ING ING KANGGO NANGGALKE TUJE LAMPIRAN ING SANGSA KANGGO ING NGANGGO SUKUT MELAYU NATE INGKE ING UNTUK KANGGO UP LAMPIRAN ITU LATIHAN NGANGGO LUKIS KANG INGKANG TANGGALKE ING IS INGKE NGANGGO NU TENGKE LATIHAN KENE TUKANG ING KANGGO NANGGALKE UPIT KANGGO ING ING KANGGO KENE TUKANG ING KANGGO NUKI TANPA LENGKAP PUTIH ING ING NGANGGO INGKANG NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. Aku NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. Aku KANGGO NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. ING AKU INGKANG NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. AKU INGKANG INGKANG PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU INGKANG INGKANG PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU KANGEN ING AKU KANGGO PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU INGKANG ING KANGGO TANGGALKE PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU NGAPAK INGKE ING KANGGO PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU KANG INGIN KANGGO NANGGALKE SULIT A PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU INGKANG TANGGAL DIDANG UNDANG-UNDANG NGAE UNGGAL KANGGO BASA PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU NGAPAKKE ING AKU NGAPAK INGKE KONEKI PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU NGAPAKKE ING KANGGO NENGGALENGKEJATENGAN BATANG LITTLE TO WINDS SAIKI. AKU NGAPAKKE ING KANGGO NENGGALENGKEJATENGAN BATANG LITTLE TO WINDS SAIKI. AKU NGAPAKKE ING NGANGGAP UNTUK KONEKI KANGGO ING NGGALKE WINDS SAIKI. AKU INGKANG TANGGAL DIDANG UNDANG-UNDANG UNDANGGALKE UNDUH-UNDANG UNDANG-UNDANG, WINDS SAIKI. AKU NGAPAKKE ING AKU KANGGO NENGGALKE KONEKI BIT ING KANGGO ING PALING KANGGO, PALENGGAL WINDS SAIKI. AKU NGAPAKKE ING AKU KANGGO NENGGALKE KONEKI BIT ING KANGGO ING ING WUWÉ, NGAPAK WINDS SAIKI. AKU NATE INGKU NGENTOTI KONTAK KONTEN ING AKU KANGGO ING KANGGO, MENGGALAK WINDS SAIKI. AKU NATE INGKE NGENTOT KENE KANGGO ING UNTUK KANGGO ING PALING KANGGO, NGAPAK TRAN A NGENTANGKE KONEKI BITAR ING UNTUK KANGGO, KANGGO TRACK A Ngindhari KAYAN BITAR ING KANGGO ING KANGGO, KANGGO ING TRANU KANGGO Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE kanggo sing paling apik, ngilangi TRIT A LITTLE LITTLE Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE kanggo sing paling apik, ngilangi trek minangka BIT LITTLE TO Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE TO THE WEST, KANGGO KANGGO TRIT A LITTLE LITTLE TO Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE TO THE WEST, KANGGO TRACK ING LITTLE TO THE WEST Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE TO THE WEST, Nggoleki TRIT A LITTLE LITTLE TO THE WEST Paling Anyar, ngindhari LITTIT LITTIT ING ING KANGGO Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. Dheweke Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. INGING HAVEN'T Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. ING KANGGO WULANGAN Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. Aku LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNG LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH NENGGUT LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUL NUNGGUH LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUL NENGGALISUKAN ITU A LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGAL NUNGGUL JAWA 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGAL NUNGGUL JAWA 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH NENGGALKI SUKU TIT 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUL NENGGALKE SUKU TIT BASA BUKAN 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUL NENGGALKE SUKU TIT BASA BASA 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH NENGGALKE SUKU TIT BANYAK Dudu TON 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH NENGGALKE SUKU TITIS TINYA NGENTOT 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGAL NENGGALKE SUKU TIT TINYA NGENTUK 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI TAPI AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI IN AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING ANY AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING KASUT AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING ANY CASE IT AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING ANYE KES INI AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING ANY CASE ITU LAKON BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU LAKON BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. IT BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO SUKU BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO PENTING BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KUNCI KANGGO INGKAP TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KUNCI KANGGO INGKAP TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGKE ING KENE TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGKE ING KENE TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGGRIS KANGGO ING WIS Ora Bener TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGGRIS KANGGO ING WIS SUKU KANG TUNGGAL TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGAL ING TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGGRIS KANGGO ING WIS ING KANGGO ING PUSAT SISTEM. KANGGO INGGRIS KANGGO ING WIS ING KANGGO ING PUSAT SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. Bener SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. KANGGO SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. KAYA PIKIRAN lan SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. KENE Pikirane lan eling TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. KENE Pikirane lan eling TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan NGeling-eling TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi mikir lan ngelingake TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan INGAT ING ING ING SAIKI TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan NGeling-eling yen ING ING INI INI TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan NGeling-eling yen ING ING ON 70 TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT Line. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT Line. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT OF Line. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT ING Line. Dadi Pikirane lan NGeling-eling yen ING ING INI SENTIASA 70 PERCENT ING ING Line. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT ING ITU Line. Dadi Pikirane lan eling yen ING ING ING SENTIASA 70 PERCENT OF TIME IT EVEN Line. Dadi Pikirane lan eling yen ING ING ING SENTIASA 70 PERCENT ING ING ITU MANGSA ENAK Line. Dadi Pikirane lan eling yen ING ING ING SENTIASA 70 PERCENT MASA ING ITU NUNG MUKA UP Line. Dadi Pikirane lan NGeling-eling yen ING ING ING SENTIASA 70 PERCENT ING ING ITU APIK IN ING SUKU ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING WIS ING NGANGGO IN ING SAIKI ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING WIS ING ING ING ING SUKU ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING SUKU MASUKU ING KONEKI ING INI LENGKET ING 70 INGGO ING TUNGGU ING WIS KANGGO ING ING KONTEN AT ING SAIKI ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING WANG KANGGO ING SUKU ING ING KONTEK ING Dinten NUNG KANGGO LUKISAN 70 INGGO ING WANG KANG ING KANGGO MUKA UP ING KONTEN ING dina 4 WANGI LUKISAN ING NGENTUK 70 KENE ING WANG ITU ING ING ING KONEKI ING dina 4 WANGI LUKISAN ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU KANGGO MUKA UP ING KONTEN ING dina 4 3 4 WANGI LUKISAN ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING NGANGGO ING KONEKI ING tanggal 4 3 4 Lan ING SAIKI ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING NGANGGO ING KONEKI ING Dinten 4 3 4 lan 5. ING Wengi ITU MUNGKIN ING ING KONTEK ING 4 Dinten 4 4 lan 5. ING Wengi ITU MUNGKIN ING ING KONEKI ING KANGSA DENGAN 4 3 4 Lan 5. SO ING Wengi ITU MUNGKIN ING ING KONTUNG ING KANG dinten 4 3 4 Lan 5. JAWA ING Wengi ITU NUNGGALKE ING ING KONEKI ING KULIT 4 3 4 Lan 5. JADI APA ING Wengi ITU NUNGGAL ING ING ING KANGSA DENGAN 4 3 4 AND 5. Dadi apa sing diarani ING WAKTU ITU NUNG MUNGKU ING ING KANGGO DENGAN PARI 4 3 4 AND 5. Dadi apa sing dakkandhani ING WAKTU ITU NUNG MUNGGAL ING ING KANGGO 4 3 4 AND 5. Dadi apa sing dakkandhakake Sampeyan ING WAKTU ITU NUNG MUNGKU ING ING KANGGO Dinten 4 3 4 AND 5. Dadi apa sing dakkandhakake sampeyan TEMBANG ING Dinten 4 3 4 LAN 5. Dadi, apa sing dikandhani karo sampeyan TEMBANG ING Dinten 4 3 4 lan 5. Dadi, apa sing dikandhani karo sampeyan TEMBANG ING Dinten 4 3 4 lan 5. Dadi apa sing menehi pitutur marang kowe, yen temenan TEMBANG ING Dinten 4 3 4 lan 5. Dadi apa sing menehi pitutur marang kowe, yen temenan ora bisa KONTAKAN ING dina 4 3 4 lan 5. Dadi apa sing menehi pitutur marang kowe, yen temenan ora bisa KONTAKAN ING dina 4 3 4 lan 5. Dadi apa sing menehi pitutur marang kowe, yen temenan ora bisa digunakake? Dadi, apa sing sampeyan dakkandhakake yen iki umume ana ing lapangan iki Dadi, apa sing sampeyan dakkandhani yen ora bisa dideleng dening STORM INI Dadi, apa sing sampeyan dakkandhani yen ora bisa dideleng dening STORM INI Dadi, apa sing sampeyan dakkandhani yen ora bisa dideleng dening STORM INI Dadi apa sing menehi pitunjuk marang sampeyan sing sadurunge STORM INI DITENTUKKE ING SAKA KANGEN ING SUKU STORM ING DIDANGGALKE ING SUKU TUNGGAL KANGEN ING SUKU STORM INI DIPANGGALKE ING ING SUKU MUNGKUL KANGEN ING SUKU STORM INI DIPANGGALKE ING ING SUKU MUNGKUL GURU MUNGKUL KENE PENTING STORM ING DIPANGGO PITU SUKU MUNGKUL ING AKU KANGGURU NUNG NUNGGAL JAWA ING ING SUKU DIPANGGULKE ING ING SUKU DENGAN MUNGKIN AKU MELAYU lan INGKU NUNG NUNGGAL JAWA ING ING SUKU DIPANGGALKE ING NGANGGALKE ING ING AKU KANGGURU MUNGGUL LAN KARYA. NUNG NUNGGAL JAWA ING ING SUKU DIPANGGALKE ING NGANGGALKE ING ING BISA GURU MELAYU lan ING KARYA SAIKI INGGRIS ING GRATIS GOLONGAN KANGGO lan SAIKI KARYA SAIKI INGGRIS ING GRATIS MUNGKIN DENGAN MUNGKIN lan ING KANGGO Nindakake KENAPA SAIKI LAMPIRAN ING WARNA MUNGKU GOLONGAN KANGGO lan ING AKU KERANA INGKU ACROSS SAIKI LAMPIRAN ING WARNA MUNGKU GOLONGAN KANGGO lan ING KARYA ITU WONG ACROSS INGGO SAIKI LAMPAHAN DENGAN MUNGKU BUKU GOLONGAN KANGGO lan ING KARYA ITU WONG ACROSS ING JAWA AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA ING AKU ACROSS ING JAWA AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS EUKTERN CAROLINA NORTH GRATIS, AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS ING TANPA CAROLINA, ING AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS ING TANPA CAROLINA, INI AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS ING TANPA KOLEKINA NORTH, INI 1 AKU GOLONGAN LAN AKU KANGGO INGKU ACROSS ING TANPA CAROLINA, INI 1 ING AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS ING TANPA CAROLINA, INI 1 IN 3 KAYU ACROSS ERATERN NORTH CAROLINA, INI 1 IN 3 KAYU ACROSS ERATERN NORTH CAROLINA, ING INI 1 IN 3 PAK KAYU ACROSS ERATERN NORTH CAROLINA, INI 1 IN 3 CHANCE ROUGHLY KAYU ACROSS ERATERN NOLTH CAROLINA, ING INI 1 IN 3 CHANCE KENE Cara ACROSS NORTH NOLTH CAROLINA, ING INI 1 IN 3 CHANCE KENE CAROLINA, ING AKU 1 IN 3 PUNGSA RASAJABAT ITU CAROLINA, ING AKU 1 IN 3 PUNGSA RASAJABAT ING SUKU CAROLINA, ING ANU 1 IN 3 PUNGSAAN ING SUKU CAROLINA, ING ANU 1 IN 3 PUNGSAAN ING SUKU KANGGO CAROLINA, ING ANU 1 IN 3 PUNGSA NUNGGUH ING SUKU CAROLINA, ING ANU 1 IN 3 PUNGSAAN ING KENE ING SUKU MUNGSA KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKANG KANGGO CHANCE KANGGO NUNGGUH ING SUKU KENE .SO CHANCE KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE LANANG .SO LAN MUNGSA KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKANG KONTEN ING .SO LAN WANG MUNGSA KANGGO ING SUKU TANGGO LUKU SUKU. MUNGSA KANGGO ING SUKU ING SUKU KENE. MELENGKEH KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE. MELENGKEH KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE. MELENGKEH KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE. LAMPIRAN ING NGANGKA INGGAL KANGGO .SO LAN NGAKEN ING INI INI LAMPIRAN ING ING KABEH KENE .SO LAN APA yen ING ING KONEKI LAMPIRAN ING NGANGGO KANGGO .SO LAN SUKU Yen ING ING ING UNDER LAMPIRAN ING ING SUKU. LAMPIRAN ING NGANGGO ING ING KANGGO .SO LAN NUNG MUNGKIN ING ING ING ING UNDERI SAIKI LAMPIRAN ING ING KONTEN .SO LAN NUNG MUNGKIN ING ING ING ING ING KANGGO ING BISA SAIKI LAMPIRAN ING ING KONTEN .SO LAN NUNG MUNGKIN ING ING ING ING KANGGO ING BISA LAMPIRAN ING NGANGGO ING ING KONTEN .SO LAN NUNG MUNGKIN ING ING ING ING KANGGO ING ING SUKU .SO lan KENE yen ING ING ING ING SUKU DENGAN ING SUKU .SO lan KENE yen ING ING ING ING ING SUKU ING ING ING SUKU .SO lan KENE yen ING ING ING ING ING SUKU ING ING ING SUKU .SO lan KENE yen ING ING ING ING ING SUKU DENGAN ING KENE .SO lan NUNG KENE ING ING ING ING KANGGO ING ING ING ING SAK ING SUKU DIBUAT .SO lan KENE yen ING ING ING ING UNDES-UNDUH, ING ING SUKU DIBUAT ING KENE .SO lan NUNG KENE ING ING ING ING ING KANGGO ING ING ING ING ING SUKU DIBUAT ING NGANGGO ING SUKU. Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Bener Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. KAYA IT Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal NGGAL Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal NAMPANG Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal NAMPANG JAWA BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal NAMPANG JAWA BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT KANG bakal ngrampungake Coklat Wuruk BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal Nuwun TANPA TANPA PANJENENG BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal NAMPAK TANPA TANPA PANJENENG BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG PUTIH BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK DENGAN PUTIH BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK GELAP MENGIKUT Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK GELAP MENGIKUT Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK KANGGO MUNGSAIN ING LUKU Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK KANGGO MACAPAT MENGIKUT KENE lan Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK KANGGO MUNGSA MUNGGUT ING LUKISAN LANANG Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJEN UNTUK KANGGO MACAPAT MENGIKUT ING NGENTOT lan ING NGENTOT Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJANG TANPA KANGGO MACAPAT MENGIKUT ING LUKIS DENGAN LANANG LENGKAP TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MACARI LAGI LAN PANJENENGAN INGGRIS TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGSA ING LUKIS DENGAN BASA DENGAN PANJENENGAN KANGGO TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGSA ING LUKIS DENGAN LAN ACARA ACARA AKU JANGAN TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGGAL ING LUKIS LAN KABEH NAMPANG KULIT AKU ACROSS NORTH TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGGAL ING LUKIS DENGAN LANI KELUAR LENGKAP BOLEH ACROSS NORTH CAROLINE TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGGAL ING LUKIS DENGAN LANWANG LENGKAP KENE PAKAI ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA Luwih akeh lan luwih saka ERAFI AC ACOSOS NORTH CAROLINE UTAWA Luwih akeh lan luwih saka ERAFI LENGKAP ACARA ACROS UTAWA UTAWA LAGI LAN BISA KELUAR LENGKAP EKOLEKSI NORTH CAROLINE UTAWA UTAWA CAROLINA Luwih akeh lan luwih apik Tanduran ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA UTAWA CAROLINA INCREASING Luwih akeh lan luwih apik Tanduran ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA LATIHAN CAROLINA MENENGAH TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KANGGO CAROLINA MANGSA KANGGO TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. A TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. A LOT TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. POTONG TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. AOT akeh pitakon SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. AOT akeh pitakon SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. POTAK ING TANJUNG ING JAWA SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. SUKA AUTOSAL NGGALKE KEGUNAAN SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. SUKA AUTOSAL-AJA TANGGAP TANGGAP WANGSAWA SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. SUKA AUTOSAL-AJA NGANGGOTA KANGGO PANGGAL BUKU SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. SATU TANPA TANPA GAMPANG TANPA GAMPANG TINDAK KAWASUHAN. SATU TANPA TANPA GAMPANG TANPA GAMPANG TINDAK KAWASUHAN. SATU TANPA TANPA GAMPANG TANPA GAMPANG TAPI BESAR KAWASUHAN. Sawetara TANPA BASA-BASA TELPON KENE ING NGANGGO BESAR KAWASUHAN. SUKA AUTOSAN NGANGGAL-INGGI GAMPANG GOLEKA KENE ING NGANGGO ING BESAR ING KAWASUHAN. Sawetara TANPA BALAK TANPA GOLEKA KENE ING NGANGGO ING BESAR ING KABEH KAWASUHAN. AUTU A TANPA TANPA KENE KONTEN ING NGANGGO BEDHANA ING KABEH GAMPANG GAMPANG GOLEK ING BISA NGALANGKE BESAR ING ING KABEH GAMPANG GAMPANG GAMPANG ING BISA NGALANGKE BEDHALING BESAR ING ING SATU SPAGHETTI GAMPANG GAMPANG GOLEK ING BISA NGALANGKE BEDHALING BESAR ING SEMUA MODEL SPAGHETTI GAMPANG GAMPANG GOLEK ING BISA NGALANGKE BEDHALING BESAR ING ING SEMUA MODEL SPAGHETTI GAMPANG GAMPANG GOLEK ING BISA NGALANGKE BEDHARING BESAR ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing KOMPUTER BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing KOMPUTER BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER DARI BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER SARI BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER SUKU BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER SARI INGGO MORNING MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER SARI ING ING ING MORNING MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER SARI ING ING ING JAWA lan MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER SARI ING ING ING JAWA lan ING MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER ING NGENTOTA KANGGO ING JAWA lan ING NGANGGAL MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER ING NGENTOT ING ING ING JAWA lan ING KAMPUNG MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER ING NGENTOT ING ING JAWA lan ING APIKOHON MODEL ING INGGANG MORNING ING ING NGANGGO LAN ING JAM IKI MODEL ING INGGANG MORNING ING ING NGANGGO INGKANG LAN ING JAM IKI MODEL ING INGGANG MORNING ING ING LAN ING NGANGGOLA LAN NENGGU ING ING MODEL ING ING NGANGGOLA ING JAWA lan ING SAKSIA LAN ING JUJENG MODEL ING NGENTOTA ING JAM IKI lan ING wulan SAIKI lan HARI INGKRANG AS MODEL ING NGENTOTA ING JAM IKI lan ING wulan SAIKI lan HARI ING INSENIS ING OFFISIAL Lan ING JAMINAN lan ING AHLI TENAGA KEDUDUKAN AS Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN NGUKTIF ASING ASI Lan ING JAMINAN lan ING AHLI TENAGA ASLI PADHIR ING ING KARET Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN KOMUNITAS PEJABAT ING KETAWA TUNGGUH ING Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN ASING ASI KETUNGGUH ING INI INI. Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN ASING ASI KETUNGGUH ING INI INI. Bener Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN ASING ASI KETUNGGUH ING INI INI. KAYA ITA PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. KAYA ITA PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. KAYA ITU ON PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. Dadi IT ING ING PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. Dadi IT ING ING EASTERN PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. SATU ING ING ING GRATIS PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. Dadi IT ING GRATIS EGUNING PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. SATU ING ING ING GRATIS APA PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. Dadi IT ING GRATIS APA APA KANGGO KANAN TENTANG INI. Dadi IT ING GRATIS APA APA KANGGO KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NUNTU KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO INI KANAN TENTANG INI. Dadi IT ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO INI KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. Bener KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. SO LAGU ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. SO LAGU ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. Dadi LAGU, Aku ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. KENE LAGU, AKU NATE ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KANGEN ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. Dadi LAGU, AKU NATE INGKANG KENIT ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. KENE LAGU, AKU NATE INGKANG TINDAK ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. KENE LAGU, AKU NATE INGKANG TOKO TARI ING ING KANGGO. KENE LAGU, AKU NATE INGKANG TOKO TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU ING KENE TINDAK DIPIK TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KENE ING AKU KANGGO UNDANG-UNDANG TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KENE NGAPAK ING ING UNDANG-UNDANG-UNDANG UNGGALANG TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KENE NGAPAK ING UNTUK NGALANGKANG DADI KEMBANG ITU TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KENE NGAPAK ING NGANGGO NUNG MENGIKUT ING AKTIK KONTIK TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, AKU NATE INGKE TANGGALIS AKU NGETI DENGAN PADANG KAPETAN , ING AKU KANGEN NATE ING NGANGGO UNDANG-UNDANG UNDANGSA KANGGO , ING AKU KANG ING KANGGO UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNGKANG UNGGALANG UNDANG-UNDANG KANGGO , AKU NATE INGKANG KANGGO NENG UBANG MACAPAK INGKANG KANGGO INGKANG SUKU , AKU NATE INGKANG TANGGO UNDANGGULIS NGLUKI INI KANGGO INGKANG SUKU , ING AKU KANGEN NATE TULIS AKU NIKO INGKANG KANGGO ING SUKU YANG DUMADAKI , AKU NATE INGKANG TINDAK DIDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NUNGGAL KANGGO , ING AKU KANGEN NATE TANGGO NENGGALANGKANG INGKANG INI KANGGO SUKU DENGAN KANGGO TRENDO, INGKE ING NGANGGAL NGANGGO ING AKTIK NGANGGO ING SADU TANGGO LUKU NGAPAK INGKANG ING NGANGGANG SUKAN TUKANG KANGGO ING SADU AKU KANGGO TRATUT TAPI INI NGANGGO INGKANG GAMPANG Ngindhari SUKAN KANGGO ITU NGANGGO TANGGAL ING TRANO NGANGGO ING NGANGGO INGKANG Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Yen aku Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Yen IT Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Yen IT Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Yen ITA AKU A Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI. Yen ITA AKU A Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI SAIKI. Yen TINDAK LUKU Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI. Yen TINDAK LUKTIK Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI SAIKI. Yen TINDAK LUKIS TITIK LITTLE Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI. NUNG KENE BISA LITTLE TITY LIT ING LAGI Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI SAIKI. Yen Nindakake TINDUNG LITTLE TITY LITAR OFF SAIKI. Yen Nindakake TINDUNG LITTLE TITY LITAR OFF SAIKI. NUNG KENE ING NGLAH NGGAL LITTLE TITY LIT ING NGGALU OFF SAIKI. NUNG KENE ING NGGAK LITTLE TITY LIT ING LUKU KITA ING KITA OFF SAIKI. NUNG KENE ING NGGALKANG TITIK LITTIK ING INGKE ING KITA KITA OFF SAIKI. NUNG NINI NATE ING NGGALKE BANYAK TITIK ING NGGALKE ING ING KANGGO OFF SAIKI. NUNG KENE BISA NGGALKE TITIK LITTIK ING INGKE ING ING KANGGO ING ING SEMASA LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING AKU ING NGANGGO LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING KANGGO ING ING TANGGAL NANGGAL LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING KANGGO ING ING TANGGAL NANGGAL INGKUT SUKU LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING KANGGO INGKANG TANGGALKE SUKU KANG GURU LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING ING KANGGO INGKANG TANGGALKE ING ING TANGGAL DENGAN HUJAN MODAL LIKE KITA KITA TAK INGGRIS KANGGO ING TANGGUNG RAINFALL, KANGGO INGGRIS KANGGO NUNGGUH INGKE ING NGGENAH, KENE SUKU KITA NAMPAK INGKE NGANGGO INGKE NGGENAN-INGKI KANGGO, GUNUNG SUKA KITA NAK INGGRIS KANGGO ING TANGGAL NANG TANGGALKEJAWA, KANGGO NAK SUKU SUKA KENE ING NGIRI KANGGO NATE ING TANGGAL KANGGO, GALAKAN ISU KANGGO, LIKE SUKU KITA NGIRI KANGGO ING TANGGAL NANGGALKEJAWA, KANGGO ING ISU SUKU, KANGGO SUKA KITA NGEBUT INGKIR TANGGO KANGGO ING TANGGAL PIRANG, KANGGO ING ISU SUKU, KANGGO SUKU Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemoni masalah, akeh banget Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemoni masalah, sawetara wong sing kurang Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemoni ISU, TAMPILAN SUKU Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemokke ISU, akeh SPOTS YANG KENEH TUNGGAL NATE GAMPANG RAINFALL, KANGGO NAK ISU ISU SUKU, KANGGO SANGGUT SANGGUT SUKU DUMATAKAN Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemoni ISU-ISU, ING APA-APA KANGGURU LUKIS KAMPUNG Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN PANJENENGAN SUKU DAHULU A Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU SUKU SUKU DUMATAKAN ING SAKIT Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. ING Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. INGKANG Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. INGKANG TANGGO WANGGO Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. INGKI KANGGO INGKIRU LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKI KANGGO INGKIRU LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKAH INGKANG TANGGAL NAMPI LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKAH INGKAH BISA MASALAH LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKAH INGKAH KANGGO ING MASALAH MODEL, MAYBE LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKAH INGKAH ING NGANGGO MASALAH MODEN, MAYBE WANG BITAR LITTIK. INGKAH INGKAH ING NGANGGO MASALAH MODEN, MAYBE WANG BITAR LITTIK. TANGGAP WINDUNG ING MASALAH PADANGGAL, MANGSA BASA BASA BITAR LITTIK. TANGGAP WINDUNG ING MASALAH PADANGGAL, NGANGGO WANGSULAN ING NGANGGO BITAR LITTIK. TANGGAP WINDUNG ING MASALAH PADANGGAL, NGANGGO WANGSULANA ING A BITAR LITTIK. WINDING ING AKU MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGAL BITAR LITTIK. WINDING ING AKU MASALAH MODERATE, MAYBE JAWA KENE PADIHAN ING PANGGUNG LITTLE MASALAH KANGGO, MANGSA BASA-BASA ING NGANGGAL ING SENGGUT LENGAN MASALAH KANGGO, MANGSA BASA-BASA ING NGANGGO ING ING SANG PITU SANGGUH MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGUNG LITTLE MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGUNG LITTLE ING TIDAL MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGUNG LITTLE ING TUNGGU TEMBANG TIDAL MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGUNG LITTLE YANG TANGGAL DENGAN TIDAL NGAPAK MENGENUTKAN ING ING TUNGGUH ING SANG TUNGGULUT DENGAN TIDAL NGAPAK WARNA ING ING LENGKONG TUNGGAL ING SADUWANG TIDAL NGAPAK KENE WANGSULAN ING SENGGU LENGGING TUNGGAL ING ING SADUWANG TIDAL NGAPAK ING NGANGGO MENGENUTKAN ING LENGKONG TUNGGAL ING ING SADUWANG TIDAL NGAPAK ING NGANGGAL MENGENUTKAN ING LENGKONG TINGGI SANG UNDANG-UNDANG YANG TIDAL NGAPAK DENGAN KANGGO MACAPENAN DAN TORNADO MUNGKINI ING TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE lan TORNADO SENANGKE ING TIDAL FLOODING ING AKU KANGGO MODERATE lan POSSIBILITI TORNADO SENANGKE ING TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE lan TORNADO POSSIBILITI TOSNADO ING AKU KANGGO TIDAL MUDAH KANGGO MODERATE lan TORNADO POSSIBILITI TORNADO SENANGKE ING TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE lan TORNADO POSSIBILITI TORNADO SENANGKE ING TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE lan TOSNADO POSSIBILITI TORNADO ING ING INI KANGGO POSSIBILITI TORNADO LAN TORNADO ING ING INI KANGGO POSSIBILITI TORNADO LAN TORNADO ING KARANGAN KANGGO POSSIBILITI TORNADO LAN TORNADO ING ING ING KARANGAN KANGGO POSSIBILITI TORNADO lan ora ana ing sisih tengen tangan KANGGO POSSIBILITI TORNADO lan TORNADO ora bakal ana ing sisih tengen tangan KANGGO POSSIBILITI TORNADO LAN TORNADO ING TUNGGAL ING TAMPUNG TANGGAP KANGGO POSSIBILITI TORNADO lan TORNADO ora bakal mlebu ing pinggiran tangane STORM KANGGO POSSIBILITI TORNADO lan TORNADO ora bakal mlebu ing pinggiran tangane Roti POSSIBILITI ING ING ING KARANGAN TANPA KANGGO STORM POSSIBILITI KENE ING TANGAN TINGGI KANGGO STORM DENGAN INI POSSIBILITI KENE ING TANGAN TINGGI KANGGO STORMO Dadi WISENG POSSIBILITI KENE ING TANGAN TENGAH KANGGO STORMO Dadi ora bisa didadekne BRIEF POSSIBILITI KENE ING TANGAN TINGGI KANGGO STORMO Dadi ora bakal dadi anak lan POSSIBILITI KENE ING TANGAN TINGGI KANGGO STORMO JAWA ING NGEJAT-INGING NGOMBUT LAN SOMEWHAT TUJUAN TANGAN RANG KANGGO STORM DENGAN ING NGISI KANGEN ING SAK ING ING SUKUWANG lan ING KABEH Pinggir Tangan Kuda STORM Dadi LAKONAN NGENTOTA lan ING SUKU Tangan Tangan Komplek TANPA KANGGO ING ING NGOMBIT lan ING NGOMBUT Tangan Tangan Komplek KANGGO ING NGEWANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NGENTOT Tangan Tangan Komplek KANGGO ING JAWA KANGEN ING NGOMBIT LAN ING NGOMBAT Wong-wong mau ora bakal dakkirim lan umume ora dikirim Wong-wong mau ora bakal ngrusak lan umume wong sing dikrutakake. Wong-wong mau ora bakal dakkirim lan umume wong sing dikrutakake. Wong-wong mau ora bakal ngrembaka lan umume wong sing dikrutakake. Wong-wong mau ora bakal dakkirim lan umume wong sing dikutip. GOLEKSI TAPI INGKE ING KANGGO NENGGALENGGUNYA KANGGO TORNADO GOLONGAN TAPI KITA NGENTAK GOLEKOLAH Duwe AKAN ACARA TORNADOES GOLONGAN TAPI KITA NGENTAK DENGAN MENYANGGALKE GOLEKOLO TAPI KITA NGENTAK DENGAN MENYANGGALKE TORNADOES NGGENAH KABUPATEN. GOLEKOLO TAPI KITA NGENTAK DENGAN MENYANGGALKE TORNADOES NGGENAH KABUPATEN. Bener GOLEKOLO TAPI KITA NGENTAK DENGAN MENYANGGALKE TORNADOES NGGENAH KABUPATEN. KAYA WIS DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. KAYA WIS DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. SO GUNUH MANGGO DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. SO GUNUH MENGGO DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. KENE TANGGO NU MENGUTUT DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. Dadi ora bisa ngomong babagan modus DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. SATU GANG NENGGALUT MENGIKUT MODERATE TO DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. SATU ING KANGGO MUDAH NGENTANG MODERATE ING TINGGI ACROSS KAB. SATU ING KANGGO MUDAH NGENTANG MODERATE ING TINGGI ACROSS KAB. Dadi ora bisa ngomong babagan modhifikasi sing paling dhuwur ACROSS KAB. SATU GAMPANG MENGIKUT MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI ACROSS KAB. Dadi ora bisa ngomong babagan modhèr sing paling dhuwur kanggo sing ACROSS KAB. Dadi ora bakal ngomong babagan modhèrn sing paling dhuwur kanggo SISTEM. ACROSS KAB. Dadi ora bakal ngomong babagan modhèrn sing paling dhuwur kanggo SISTEM. LAGI MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAGI MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. AGAIN, ING MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. AGAIN, ING AS MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAGI, ING NGANGGO MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAMPIRAN, ING ASING BULAN MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENE MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENE GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENE GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NENG LENGKONI GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENE NGENTOT GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGU, ING ASI NENG NENGGALKE ING ING ING ING ING ING ING INI GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI DENGAN MENGENAL ING ING ING ING ING KENE GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENGGANGKE ING ING ING ING ING ING ING KENE GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI DENGAN MENGENAI ING ING ING ING ING KENE , ING ING NGETENGI KENE ING ING ING ING ING ING ING INI INI , ING NGANGGOLA ITU NAMPAK ING ING ING ING ING ING ING ING ING INI INI , ING NGANGGOLA ITU NAMPAK ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING INGAN INI , ING INI NGETEK ANYARI ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING KENE ITU PANUTUP ING TUTUP. , ING INI NGETEK ANYARI ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING KENE ITU PANUTUP ING TUTUP. KANGEN TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. KANGEN TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. SUKUWANG TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. NGANGGO KANGGO. TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. NGANGGO KANGGO. Aku TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. NGANGGO KANGGO. TALK I'LL TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. NGANGGO KANGGO. AKU TALK Luwih ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK Luwih ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK NGENTEN ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK NGENTEN INI ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK NGENTUK TENAGA ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK NGALUKI LUKISAN ING VENIOUS VARIOUS TUKAR BAB. AKU TALK NGALUKI LUKISAN ING VENIOUS VARIOUS TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN INI NGGENE ING VENIOOS ING NGENTOT TUKAR BAB. AKU NGENTUKKE ING NGENTOT SAASAN ING VENIO ING AKU TUKAR BAB. AKU NGENTUKKE ING NGENTOT SAGAWALGA ING VENIOOS ING NGANGGO TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN ING ING VENIOOS VARIOUS YANG AKU Nuju Tumpukan. TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN ING ING VENIOOS VARIOUS YANG AKU Nuju Tumpukan. Lan TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN ING ING VENIOOS VARIOUS YANG AKU Nuju Tumpukan. Lan AS TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN ING ING VENIOOS VARIOUS YANG AKU Nuju Tumpukan. Lan AS Aku TENTANGKULUS ING VENIOOS ING NGAKAL KANGGO. Lan AS Aku TENTANGKULUS ING VENIOOS ING NGAKAL KANGGO. Lan AS SAID, TENTANGKULUS ING VENIOOS ING NGAKAL KANGGO. Lan AS aku SUKU, TAKE TENTANGKULUS ING VENIOOS ING NGAKAL KANGGO. Lan kaya aku SUKU, NGANGGO A

Update Tropika: Hurricane Isaias isih Kategori 1

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.6" dur="0.067"> MINITES. </text>
<text sub="clublinks" start="0.667" dur="0.1"> MINITES. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.133"> MINITES. TAPI RANG </text>
<text sub="clublinks" start="0.9" dur="0.101"> MINITES. TAPI RASA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1.001" dur="0.133"> MINITES. TAPI RASA SAIKI A </text>
<text sub="clublinks" start="1.134" dur="0.3"> MINITES. TAPI RASA SAIKI JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1.434" dur="0.067"> MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1.501" dur="0.1"> MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.067"> MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KULIT HEBIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="1.668" dur="0.067"> MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO PIRAP HEAVY </text>
<text sub="clublinks" start="1.735" dur="0.066"> MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO NGGENE KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.267"> MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO NGGO LIRIK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="2.068" dur="0.034"> MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KANGGO NGGO LIRIK KANGGO BISA NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="2.102" dur="0.1"> MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKE KETUGA KANGGO PIRANG KANGGO ING JAWA TUNGGAL ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="2.202" dur="1.334"> MINITES. TAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KANGGO ING JAWA ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="3.536" dur="0.134"> MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KANGGO ING TUNGGAL ING ING METRO </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.133"> MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KENE ING TUNGGAL ING ING METRO </text>
<text sub="clublinks" start="3.803" dur="0.134"> MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KENE ING ING TUNGGAL ING ING METRO NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="3.937" dur="0.067"> MINITES. TETAPI KANGGO SAIKI PAKET KETUGA KANGGO PIRANG KENE ING ING TUNGGAL ING ING METRO NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="4.004" dur="0.233"> POKET KUNCI HEAVY TANPA LUKU ING ING METRO NGAPAK A </text>
<text sub="clublinks" start="4.237" dur="0.067"> POKET KUNTUNG HEAVY TANPA LUKU ING ING METRO NGAPAK LATTIK </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.067"> POKET KUNTUNG HEAVY TANPA JAWA ING ING METRO ING LUKA LUKTAN TETIK </text>
<text sub="clublinks" start="4.371" dur="0.1"> POKET KUNTUNG HEAVY TANPA JAWA ING ING METRO ING NGETANGKE LATIHAN LIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.1"> POKET KUNTUNG HEAVY TANPA ING NGGO ING METRO ING NGETANGKE KUNCI LIRIK LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.133"> POKET KUNTUNG HEAVY TANPA JAWA ING ING METRO ING NGETANGKE LATIHAN KANGGO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.067"> POKET KUNTUNG HEAVY TANPA ING NGGO ING METRO TAPI LAMPIRAN KUNCI KANGGO BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.2"> LUKU ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAK TAPI LATIHAN KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="4.971" dur="0.1"> LUKU ING METRO TAPI LAMPIRAN ING NGGALKE BITAN LANJUT LUNGKUL BISA LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.067"> LAMPIRAN ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAK LATIHAN KANGGO MUDAH NGADALIKE FOKUS LET </text>
<text sub="clublinks" start="5.138" dur="0.067"> LAMPIRAN ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAKKE BITAR LAN TIDAK KANGGO MUDAH NGAPAKKAT FOKUS ING </text>
<text sub="clublinks" start="5.205" dur="0.1"> LAMPIRAN ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAKKE BITAR LAN TIDAK KANGGURU UNTUK LUKIS FOKUS IN </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.067"> LAMPIRAN ING METRO TAPI LAMPIRAN NGAPAKKE BITAR LAN TIDAK KANGGO MUDAH NGAPENKEN FOKUS ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="5.372" dur="2.469"> LITTLE BITAR LATIH BASA DENGAN FOKUS LET ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="7.841" dur="0.1"> LITTLE BITAR LATIH BASA DENGAN FOKUS LET ING ING HURRICANE. </text>
<text sub="clublinks" start="7.941" dur="0.267"> LITTLE BITAR LATIH BASA DENGAN FOKUS LET ING ING HURRICANE. AGAIN, </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.066"> LITTLE BITAR LATIH BASA DENGAN FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAGI, ING </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.267"> FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAGI, ING </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.1"> FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAGI, INGKANG DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.101"> FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAMPIRAN, INGKANG INGKANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.166"> FOKUS LET ING ING HURRICANE. LAMPIRAN, INGKANG INGKANG NGANGGO INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.067"> FOKUS LET ING ING HURRICANE. SAIKI, INGKANG PENTAKSIKAN ING AKU KANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="8.975" dur="0.2"> HURRICANE. SAIKI, INGKANG PENTAKSIKAN ING AKU KANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.067"> HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG NGANGGO ING AKU KANGGO LET </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.1"> HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG INGKANG ING AKU PUTRA ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.034"> HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG PUNYA AKU ING AKHIR KANGGO PAKET ING </text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.1"> HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG PUNYA AKU ING AKHIR KANGGO PUTRA ING KANGGO UP </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.166"> HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG NGANGGO ING AKU ING AKU ING PUTRA ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="9.642" dur="0.067"> HURRICANE. SAIKI, INGKANG INGKANG NGANGGO ING AKU ING AKU ING PUTRA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="9.709" dur="2.403"> WINDS YANG DIPANGGULKE AKU KANGGO LET ING PUT ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.133"> WINDS YANG DIPANGGULKE AKU KANGGO LET ING PUT ING ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="12.245" dur="0.134"> WINDS YANG DIPANGGAL AKU ING AKU KANGGO ING ING PUTRA ING APA KANGGO NAK KANGGO NU 11:00 </text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="0.133"> Babakan sing ditindhes bakal ditindakake kanthi luwih becik. </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.1"> WINDS YANG DIPANGGAL AKU ING AKU KANGGO ING ING PUTAK INGKU SUKU DENGAN ING KENE 11:00 ADA </text>
<text sub="clublinks" start="12.612" dur="0.067"> WINDS YANG DIPANGGAL KANGGO NU TINDAK PAPET ING ING NGANGGO INGKANG KANGGO INGA-ANU 11:00 ADALAH NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="12.679" dur="0.267"> ING PUT ING NGETENG UPI KANGGO INGA APAKSARI INGGRIS 11:00 </text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.1"> ING ING NGET ING KANGGO INGKANG KANGGO NGAKTAK INGGRIS 11:00 ADUPAN KANGGO NAMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="13.046" dur="0.1"> ING ING NGET ING KANGGO INGKANG KANGGO NGAKTAK INGGRIS 11:00 ADALAH NGANGGO WINDS YANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.067"> LET PUT YANG DUMADANG DENGAN KANGGO INGKU 11:00 PADANGGULAN NGANGGO INGKANG PUNYA </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.066"> LET ING PUTUP ING NGANGGO KANGGO INGKU 11:00 ADALAH ING NGANGGO WINDS ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.101"> LET PUT YANG DUMADANG DENGAN KANGGO INGKU 11:00 ADALAH ING NGANGGO WINDS WONTEN ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="13.38" dur="0.066"> ING ING NGET ING KANGGO ING ANU KANGGO 11:00 ADALAH ING NGANGGO WINDS NGGENAK ING SAIKI AYA KAREN 80 taun </text>
<text sub="clublinks" start="13.446" dur="2.069"> PENTAKSAN INGGO 11:00 NGANGGO WINDS WONTEN ING TANPA KANGGO SAIKI 80 taun </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.133"> PAMAKSAAN 11:00 PADANGGULANG NGANGGO WANGGO KANGGO SAIKI ING 80.000 </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.101"> PAMAKSAAN 11:00 PADANGGIH NGANGGO ING WANG SAIKI KANGGO SAIKI ING 80 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="15.749" dur="0.133"> PAMAKSAAN 11:00 PADANGGIH NGANGGO ING SUKU WANG SAIKI KANGGO SAIKI 80 miles PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.134"> PAMAKSAAN 11:00 NUNTUNG WINDS YANG TUNGGAL KANGGO SAIKI ING ING 80 MILES PER HOUR DAN </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.133"> PAMAKSAAN 11:00 NAMPI ING NGANGGO ING SUKU WANG SAIKI ING ING 80 MILES PER HOUR LAN </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.133"> PAMAKSAAN 11:00 NAMPI ING NGANGGO ING SAIKI KANGGO SAIKI ING 80 MILES PER HOUR LAN GUSTS </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> PAMAKSAAN 11:00 NAMPAK ING WINDS YANG TANGGAL SAIKI ING dina 80 miles PER HOUR lan GUSTS TO </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.2"> WINDS NGEDALKE ING RASA SAIKI ING 80 MILES PER WULAN lan GUSTS TO </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.067"> WINDS NGEDALKE NGANGGO Saiki ING 80 ING TANPA KANGGURAN LAN GUS-UNTUK 100. </text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="0.067"> WINDS NGEDALKE NGANGGO RASA SAIKI ING 80 MILES PER WULAN lan GUSTS TO 100. ING </text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.133"> WINDS NGEDALKE ING RASA SAIKI ING 80 MILES PER WULAN lan GUSTS TO 100. ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="16.816" dur="2.836"> WINDS NGEDALKE ING ING KARANGAN ING 80 ING TANPA KANGGURAN LAN GUS-UNTUK 100. GAMPANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="0.134"> NGANGGO WINDS TANPA KANGGO SAIKI 80 ING TANPA KANGGURAN LAN GUS-UNTUK 100. ING SAIKI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="19.786" dur="0.267"> NGANGGO WINDS NGADI KANGGO SAIKI 80 ING TANPA KANGGURAN LAN GUS-UNTUK 100. ING TANGGO GAMPANG ATAWA 90. </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.067"> WINDS NGEDALKE ING RASA SAIKI ING 80 MILES PER WULAN lan GUS-UNTUK 100. ING TANGGIH GAMPANG ATAWA 90. SO </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.2"> MILES PER WU-HUJAN lan ASUSAN NGGAL 100. ING SAIKI GAMPANG UTAWA 90. SO </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.1"> MILES PER WULAN lan GUSHINGGI 100. ING SAK INGGIH UTAWA 90. Luwih-luwih </text>
<text sub="clublinks" start="20.42" dur="0.033"> MILES PER WULAN lan GUSU NGADU 100. ING TANGGUNG LAMPIRAN UTAWA 90. Dadi LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="20.453" dur="0.134"> MILES PER WULAN lan GUSU NGADU 100. ING SAK INGGRIS UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.167"> MILES PER WULAN lan GUSU NGADU 100. ING TANGGIH LAMPIRAN UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ING SANA </text>
<text sub="clublinks" start="20.754" dur="0.066"> MILES PER WU-HUJAN lan GUSI NGADU 100. ING TANGGI LAMPIRAN UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ING SAKITU </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="3.103"> 100. GUSTI LUKU UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ING SITU MASJID </text>
<text sub="clublinks" start="23.923" dur="0.134"> 100. GUSTI LUKISAN UTAWA 90. Dadi LAKON ING LUKIS PIRANG LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.133"> 100. GUSTI LAMPIRAN UTAWA 90. Dadi LAMPIRAN ITU LAKIR KAMPUNG LAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="24.19" dur="0.134"> 100. GUSTI LATIHAN UTAWA 90. Dadi LAKIRAN ING LUKIS PIRANG LUKIS PADE </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.133"> 100. GUSTI LUKU UTAWA 90. Dadi LAKON NATE ING KETUGA LUKIS LUKIS PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="0.1"> 100. TINDAK GANGGITAN UTAWA 90. Dadi LAKON NATE ING KETUGA WANG SUKU LUKIS PAKET </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.067"> 100. TINDAK GANGGITAN UTAWA 90. Dadi LAKON NATE ING KETUGA LUKIS KANGGO NATE ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="24.624" dur="0.2"> LAMPIRAN ITU LAMPIRAN LITTLE TANPA ING NGANGGO NU INGKE UPT </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.067"> LAMPIRAN ING SENTUK LITTLE TANPA ING SUKU KENE NGAPAKKE UPIT </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.067"> LAMPIRAN ITU LATIH KENYA NU TUNGGAL LUKIS ING SUKU DENGAN ING ISTU INGKE UPT </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.1"> LAMPIRAN ITU LATIHAN NGANGGO LAKIR KENE TIAK INGKE ING ING KANGGO NANGGALKE TUJE </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.167"> LAMPIRAN ING SANGSA KANGGO ING NGANGGO SUKUT MELAYU NATE INGKE ING UNTUK KANGGO UP </text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.066"> LAMPIRAN ITU LATIHAN NGANGGO LUKIS KANG INGKANG TANGGALKE ING IS INGKE NGANGGO NU TENGKE LATIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="25.291" dur="1.902"> KENE TUKANG ING KANGGO NANGGALKE UPIT KANGGO ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="27.193" dur="0.134"> KENE TUKANG ING KANGGO NUKI TANPA LENGKAP PUTIH ING ING NGANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="27.327" dur="0.233"> NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="27.56" dur="0.134"> NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="27.694" dur="0.133"> NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. Aku KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.134"> NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. ING AKU INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="27.961" dur="0.067"> NUNGGAL NABI ING ING SUKU TANPA ING TANPA KANGGO ING ING SANGGUT SAIKI. AKU INGKANG INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.2"> PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU INGKANG INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="28.228" dur="0.066"> PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU KANGEN ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.067"> PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU INGKANG ING KANGGO TANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.1"> PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU NGAPAK INGKE ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="3.003"> PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU KANG INGIN KANGGO NANGGALKE SULIT A </text>
<text sub="clublinks" start="31.464" dur="0.134"> PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU INGKANG TANGGAL DIDANG UNDANG-UNDANG NGAE UNGGAL KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="31.598" dur="0.133"> PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU NGAPAKKE ING AKU NGAPAK INGKE KONEKI </text>
<text sub="clublinks" start="31.731" dur="0.067"> PITEN ING ING NGANGGO SAIKI. AKU NGAPAKKE ING KANGGO NENGGALENGKEJATENGAN BATANG LITTLE TO </text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.167"> WINDS SAIKI. AKU NGAPAKKE ING KANGGO NENGGALENGKEJATENGAN BATANG LITTLE TO </text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="0.1"> WINDS SAIKI. AKU NGAPAKKE ING NGANGGAP UNTUK KONEKI KANGGO ING NGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="32.065" dur="0.1"> WINDS SAIKI. AKU INGKANG TANGGAL DIDANG UNDANG-UNDANG UNDANGGALKE UNDUH-UNDANG UNDANG-UNDANG, </text>
<text sub="clublinks" start="32.165" dur="0.067"> WINDS SAIKI. AKU NGAPAKKE ING AKU KANGGO NENGGALKE KONEKI BIT ING KANGGO ING PALING KANGGO, PALENGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="0.133"> WINDS SAIKI. AKU NGAPAKKE ING AKU KANGGO NENGGALKE KONEKI BIT ING KANGGO ING ING WUWÉ, NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="32.365" dur="0.134"> WINDS SAIKI. AKU NATE INGKU NGENTOTI KONTAK KONTEN ING AKU KANGGO ING KANGGO, MENGGALAK </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.066"> WINDS SAIKI. AKU NATE INGKE NGENTOT KENE KANGGO ING UNTUK KANGGO ING PALING KANGGO, NGAPAK TRAN A </text>
<text sub="clublinks" start="32.565" dur="0.234"> NGENTANGKE KONEKI BITAR ING UNTUK KANGGO, KANGGO TRACK A </text>
<text sub="clublinks" start="32.799" dur="0.067"> Ngindhari KAYAN BITAR ING KANGGO ING KANGGO, KANGGO ING TRANU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="32.866" dur="0.033"> Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE kanggo sing paling apik, ngilangi TRIT A LITTLE LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="32.899" dur="0.134"> Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE kanggo sing paling apik, ngilangi trek minangka BIT LITTLE TO </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.133"> Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE TO THE WEST, KANGGO KANGGO TRIT A LITTLE LITTLE TO </text>
<text sub="clublinks" start="33.166" dur="0.1"> Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE TO THE WEST, KANGGO TRACK ING LITTLE TO THE WEST </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.067"> Ngalihake Konsep Iki BIT LITTLE TO THE WEST, Nggoleki TRIT A LITTLE LITTLE TO THE WEST </text>
<text sub="clublinks" start="33.333" dur="0.233"> Paling Anyar, ngindhari LITTIT LITTIT ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="33.566" dur="2.336"> Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.134"> Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.1"> Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. INGING HAVEN'T </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.133"> Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. ING KANGGO WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="36.269" dur="0.067"> Paling Anyar, ngindhari TRIT BITAR ING ING WANG-WANG PADA WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.133"> LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.1"> LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="36.569" dur="0.1"> LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNG </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.101"> LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="36.77" dur="0.133"> LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH NENGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="36.903" dur="0.134"> LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUL NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.133"> LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUL NENGGALISUKAN ITU A </text>
<text sub="clublinks" start="37.17" dur="0.067"> LITTLE BITAR PAKAI WAKTU WANG jam 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGAL NUNGGUL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="37.237" dur="0.167"> 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGAL NUNGGUL JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.066"> 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH NENGGALKI SUKU TIT </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUL NENGGALKE SUKU TIT BASA BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="1.602"> 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUL NENGGALKE SUKU TIT BASA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="0.133"> 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH NENGGALKE SUKU TIT BANYAK Dudu TON </text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.134"> 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGUH NENGGALKE SUKU TITIS TINYA NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.133"> 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NUNGGAL NENGGALKE SUKU TIT TINYA NGENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="39.572" dur="0.067"> 11:00. Wong-wong kuwi ora bakal Duwe. AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.167"> AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="39.806" dur="0.067"> AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="39.873" dur="0.066"> AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI IN </text>
<text sub="clublinks" start="39.939" dur="0.134"> AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING ANY </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.133"> AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING KASUT </text>
<text sub="clublinks" start="40.206" dur="0.1"> AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING ANY CASE IT </text>
<text sub="clublinks" start="40.306" dur="0.134"> AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING ANYE KES INI </text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.067"> AKU NATE AKU NATE ING AKU JAWA TINYA BUKU TINDAK KANG ING TENGAN. TAPI ING ANY CASE ITU LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="40.507" dur="0.233"> BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU LAKON </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.1"> BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. </text>
<text sub="clublinks" start="40.84" dur="2.503"> BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. IT </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.133"> BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.134"> BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="43.61" dur="0.066"> BUKAN TANPA TON ING DENGAN POINT. TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KUNCI KANGGO INGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="43.676" dur="0.201"> TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KUNCI KANGGO INGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.066"> TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGKE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="43.943" dur="0.101"> TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGKE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGGRIS KANGGO ING WIS Ora Bener </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.1"> TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGGRIS KANGGO ING WIS SUKU KANG TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="44.244" dur="0.133"> TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGAL ING </text>
<text sub="clublinks" start="44.377" dur="0.067"> TAPI ING ANY CASE ITU SISTEM LARGE. KANGGO INGGRIS KANGGO ING WIS ING KANGGO ING PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="44.444" dur="0.2"> SISTEM. KANGGO INGGRIS KANGGO ING WIS ING KANGGO ING PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.067"> SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. </text>
<text sub="clublinks" start="44.711" dur="1.902"> SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. Bener </text>
<text sub="clublinks" start="46.613" dur="0.133"> SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="0.167"> SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. KAYA PIKIRAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.067"> SISTEM. KANGGO INGKE ING KANGGO ING WIS KANG TUNGGU ING ING PUSAT LENIS. KENE Pikirane lan eling </text>
<text sub="clublinks" start="46.98" dur="0.2"> TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. KENE Pikirane lan eling </text>
<text sub="clublinks" start="47.18" dur="0.067"> TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan NGeling-eling </text>
<text sub="clublinks" start="47.247" dur="0.1"> TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi mikir lan ngelingake </text>
<text sub="clublinks" start="47.347" dur="0.1"> TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan INGAT ING ING ING SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.067"> TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan NGeling-eling yen ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.133"> TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan NGeling-eling yen ING ING ON 70 </text>
<text sub="clublinks" start="47.647" dur="0.067"> TANPA KARANGAN ING NGETENG BARU PUSAT. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT </text>
<text sub="clublinks" start="47.714" dur="0.167"> Line. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.066"> Line. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT OF </text>
<text sub="clublinks" start="47.947" dur="0.067"> Line. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT ING </text>
<text sub="clublinks" start="48.014" dur="0.067"> Line. Dadi Pikirane lan NGeling-eling yen ING ING INI SENTIASA 70 PERCENT ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="2.903"> Line. Dadi Pikirane lan ngelingake yen ING ING SENTIASA 70 PERCENT ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="0.133"> Line. Dadi Pikirane lan eling yen ING ING ING SENTIASA 70 PERCENT OF TIME IT EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.1"> Line. Dadi Pikirane lan eling yen ING ING ING SENTIASA 70 PERCENT ING ING ITU MANGSA ENAK </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.134"> Line. Dadi Pikirane lan eling yen ING ING ING SENTIASA 70 PERCENT MASA ING ITU NUNG MUKA UP </text>
<text sub="clublinks" start="51.351" dur="0.067"> Line. Dadi Pikirane lan NGeling-eling yen ING ING ING SENTIASA 70 PERCENT ING ING ITU APIK IN </text>
<text sub="clublinks" start="51.418" dur="0.166"> ING SUKU ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING WIS ING NGANGGO IN </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.1"> ING SAIKI ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING WIS ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.067"> ING SUKU ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING SUKU MASUKU ING KONEKI </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.134"> ING INI LENGKET ING 70 INGGO ING TUNGGU ING WIS KANGGO ING ING KONTEN AT </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="0.1"> ING SAIKI ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING WANG KANGGO ING SUKU ING ING KONTEK ING Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="51.985" dur="0.133"> NUNG KANGGO LUKISAN 70 INGGO ING WANG KANG ING KANGGO MUKA UP ING KONTEN ING dina 4 </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.134"> WANGI LUKISAN ING NGENTUK 70 KENE ING WANG ITU ING ING ING KONEKI ING dina 4 </text>
<text sub="clublinks" start="52.252" dur="2.869"> WANGI LUKISAN ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU KANGGO MUKA UP ING KONTEN ING dina 4 3 4 </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.134"> WANGI LUKISAN ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING NGANGGO ING KONEKI ING tanggal 4 3 4 Lan </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.2"> ING SAIKI ING ING NGENTANG 70 KANGGO ING TUNGGU ING NGANGGO ING KONEKI ING Dinten 4 3 4 lan 5. </text>
<text sub="clublinks" start="55.455" dur="0.167"> ING Wengi ITU MUNGKIN ING ING KONTEK ING 4 Dinten 4 4 lan 5. </text>
<text sub="clublinks" start="55.622" dur="0.066"> ING Wengi ITU MUNGKIN ING ING KONEKI ING KANGSA DENGAN 4 3 4 Lan 5. SO </text>
<text sub="clublinks" start="55.688" dur="0.101"> ING Wengi ITU MUNGKIN ING ING KONTUNG ING KANG dinten 4 3 4 Lan 5. JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.1"> ING Wengi ITU NUNGGALKE ING ING KONEKI ING KULIT 4 3 4 Lan 5. JADI APA </text>
<text sub="clublinks" start="55.889" dur="0.1"> ING Wengi ITU NUNGGAL ING ING ING KANGSA DENGAN 4 3 4 AND 5. Dadi apa sing diarani </text>
<text sub="clublinks" start="55.989" dur="0.133"> ING WAKTU ITU NUNG MUNGKU ING ING KANGGO DENGAN PARI 4 3 4 AND 5. Dadi apa sing dakkandhani </text>
<text sub="clublinks" start="56.122" dur="0.134"> ING WAKTU ITU NUNG MUNGGAL ING ING KANGGO 4 3 4 AND 5. Dadi apa sing dakkandhakake Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="56.256" dur="0.066"> ING WAKTU ITU NUNG MUNGKU ING ING KANGGO Dinten 4 3 4 AND 5. Dadi apa sing dakkandhakake sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="56.322" dur="0.201"> TEMBANG ING Dinten 4 3 4 LAN 5. Dadi, apa sing dikandhani karo sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.1"> TEMBANG ING Dinten 4 3 4 lan 5. Dadi, apa sing dikandhani karo sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="56.623" dur="0.1"> TEMBANG ING Dinten 4 3 4 lan 5. Dadi apa sing menehi pitutur marang kowe, yen temenan </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.1"> TEMBANG ING Dinten 4 3 4 lan 5. Dadi apa sing menehi pitutur marang kowe, yen temenan ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="56.823" dur="0.067"> KONTAKAN ING dina 4 3 4 lan 5. Dadi apa sing menehi pitutur marang kowe, yen temenan ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.066"> KONTAKAN ING dina 4 3 4 lan 5. Dadi apa sing menehi pitutur marang kowe, yen temenan ora bisa digunakake? </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="1.535"> Dadi, apa sing sampeyan dakkandhakake yen iki umume ana ing lapangan iki </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="0.167"> Dadi, apa sing sampeyan dakkandhani yen ora bisa dideleng dening STORM INI </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.1"> Dadi, apa sing sampeyan dakkandhani yen ora bisa dideleng dening STORM INI </text>
<text sub="clublinks" start="58.758" dur="0.134"> Dadi, apa sing sampeyan dakkandhani yen ora bisa dideleng dening STORM INI </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.066"> Dadi apa sing menehi pitunjuk marang sampeyan sing sadurunge STORM INI DITENTUKKE ING SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="0.234"> KANGEN ING SUKU STORM ING DIDANGGALKE ING SUKU TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.1"> KANGEN ING SUKU STORM INI DIPANGGALKE ING ING SUKU MUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.067"> KANGEN ING SUKU STORM INI DIPANGGALKE ING ING SUKU MUNGKUL GURU MUNGKUL </text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.067"> KENE PENTING STORM ING DIPANGGO PITU SUKU MUNGKUL ING AKU KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.1"> NUNG NUNGGAL JAWA ING ING SUKU DIPANGGULKE ING ING SUKU DENGAN MUNGKIN AKU MELAYU lan INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.1"> NUNG NUNGGAL JAWA ING ING SUKU DIPANGGALKE ING NGANGGALKE ING ING AKU KANGGURU MUNGGUL LAN KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="59.626" dur="0.066"> NUNG NUNGGAL JAWA ING ING SUKU DIPANGGALKE ING NGANGGALKE ING ING BISA GURU MELAYU lan ING KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="59.692" dur="0.167"> SAIKI INGGRIS ING GRATIS GOLONGAN KANGGO lan SAIKI KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="59.859" dur="0.134"> SAIKI INGGRIS ING GRATIS MUNGKIN DENGAN MUNGKIN lan ING KANGGO Nindakake KENAPA </text>
<text sub="clublinks" start="59.993" dur="0.133"> SAIKI LAMPIRAN ING WARNA MUNGKU GOLONGAN KANGGO lan ING AKU KERANA INGKU ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="2.536"> SAIKI LAMPIRAN ING WARNA MUNGKU GOLONGAN KANGGO lan ING KARYA ITU WONG ACROSS INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="62.662" dur="0.067"> SAIKI LAMPAHAN DENGAN MUNGKU BUKU GOLONGAN KANGGO lan ING KARYA ITU WONG ACROSS ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="62.729" dur="0.267"> AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA ING AKU ACROSS ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.133"> AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS EUKTERN CAROLINA NORTH GRATIS, </text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="0.067"> AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS ING TANPA CAROLINA, ING </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.133"> AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS ING TANPA CAROLINA, INI </text>
<text sub="clublinks" start="63.329" dur="0.101"> AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS ING TANPA KOLEKINA NORTH, INI 1 </text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.133"> AKU GOLONGAN LAN AKU KANGGO INGKU ACROSS ING TANPA CAROLINA, INI 1 ING </text>
<text sub="clublinks" start="63.563" dur="0.067"> AKU GOLONGAN LAN AKU KARYA DENGAN ACROSS ING TANPA CAROLINA, INI 1 IN 3 </text>
<text sub="clublinks" start="63.63" dur="0.233"> KAYU ACROSS ERATERN NORTH CAROLINA, INI 1 IN 3 </text>
<text sub="clublinks" start="63.863" dur="0.134"> KAYU ACROSS ERATERN NORTH CAROLINA, ING INI 1 IN 3 PAK </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.067"> KAYU ACROSS ERATERN NORTH CAROLINA, INI 1 IN 3 CHANCE ROUGHLY </text>
<text sub="clublinks" start="64.064" dur="0.1"> KAYU ACROSS ERATERN NOLTH CAROLINA, ING INI 1 IN 3 CHANCE KENE </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.066"> Cara ACROSS NORTH NOLTH CAROLINA, ING INI 1 IN 3 CHANCE KENE </text>
<text sub="clublinks" start="64.23" dur="1.836"> CAROLINA, ING AKU 1 IN 3 PUNGSA RASAJABAT ITU </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.133"> CAROLINA, ING AKU 1 IN 3 PUNGSA RASAJABAT ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.033"> CAROLINA, ING ANU 1 IN 3 PUNGSAAN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="0.1"> CAROLINA, ING ANU 1 IN 3 PUNGSAAN ING SUKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="0.134"> CAROLINA, ING ANU 1 IN 3 PUNGSA NUNGGUH ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="66.466" dur="0.067"> CAROLINA, ING ANU 1 IN 3 PUNGSAAN ING KENE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="66.533" dur="0.2"> MUNGSA KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.1"> CHANCE KANGGO NUNGGUH ING SUKU KENE .SO </text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.1"> CHANCE KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE LANANG .SO LAN </text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="0.134"> MUNGSA KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKANG KONTEN ING .SO LAN WANG </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.133"> MUNGSA KANGGO ING SUKU TANGGO LUKU SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="67.2" dur="0.133"> MUNGSA KANGGO ING SUKU ING SUKU KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="67.333" dur="3.003"> MELENGKEH KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE. </text>
<text sub="clublinks" start="70.336" dur="0.134"> MELENGKEH KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE. </text>
<text sub="clublinks" start="70.47" dur="0.067"> MELENGKEH KANGGO ING SUKU ING NGANGGO INGKE. </text>
<text sub="clublinks" start="70.537" dur="0.2"> LAMPIRAN ING NGANGKA INGGAL KANGGO .SO LAN NGAKEN ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.1"> LAMPIRAN ING ING KABEH KENE .SO LAN APA yen ING ING KONEKI </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> LAMPIRAN ING NGANGGO KANGGO .SO LAN SUKU Yen ING ING ING UNDER </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.1"> LAMPIRAN ING ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.134"> LAMPIRAN ING NGANGGO ING ING KANGGO .SO LAN NUNG MUNGKIN ING ING ING ING UNDERI </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.1"> SAIKI LAMPIRAN ING ING KONTEN .SO LAN NUNG MUNGKIN ING ING ING ING ING KANGGO ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="71.204" dur="0.133"> SAIKI LAMPIRAN ING ING KONTEN .SO LAN NUNG MUNGKIN ING ING ING ING KANGGO ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.067"> LAMPIRAN ING NGANGGO ING ING KONTEN .SO LAN NUNG MUNGKIN ING ING ING ING KANGGO ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="3.203"> .SO lan KENE yen ING ING ING ING SUKU DENGAN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> .SO lan KENE yen ING ING ING ING ING SUKU ING ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.134"> .SO lan KENE yen ING ING ING ING ING SUKU ING ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.133"> .SO lan KENE yen ING ING ING ING ING SUKU DENGAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="74.974" dur="0.134"> .SO lan NUNG KENE ING ING ING ING KANGGO ING ING ING ING SAK ING SUKU DIBUAT </text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.1"> .SO lan KENE yen ING ING ING ING UNDES-UNDUH, ING ING SUKU DIBUAT ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> .SO lan NUNG KENE ING ING ING ING ING KANGGO ING ING ING ING ING SUKU DIBUAT ING NGANGGO ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.167"> Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="75.442" dur="0.066"> Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Bener </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.1"> Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. KAYA IT </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="0.134"> Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal </text>
<text sub="clublinks" start="75.742" dur="0.133"> Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal NGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="75.875" dur="0.134"> Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal NAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.067"> Tindakake ING ING BISA ING NGANGGO ING SUKU ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal NAMPANG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="76.076" dur="0.2"> BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal NAMPANG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="76.276" dur="0.1"> BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT KANG bakal ngrampungake Coklat Wuruk </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="0.067"> BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT Bakal Nuwun TANPA TANPA PANJENENG </text>
<text sub="clublinks" start="76.443" dur="1.568"> BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal NAMPAK TANPA TANPA PANJENENG </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.1"> BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.133"> BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="78.244" dur="0.067"> BEDAHKE ING ING SUKU ING SUKU. Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK GELAP MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK GELAP MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.067"> Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK KANGGO MUNGSAIN ING LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.1"> Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK KANGGO MACAPAT MENGIKUT KENE lan </text>
<text sub="clublinks" start="78.678" dur="0.134"> Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJENENG UNTUK KANGGO MUNGSA MUNGGUT ING LUKISAN LANANG </text>
<text sub="clublinks" start="78.812" dur="0.2"> Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJEN UNTUK KANGGO MACAPAT MENGIKUT ING NGENTOT lan ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="79.012" dur="0.067"> Dadi IT IS bakal NUNGGAL TANPA TANPA PANJANG TANPA KANGGO MACAPAT MENGIKUT ING LUKIS DENGAN LANANG LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.2"> TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MACARI LAGI LAN PANJENENGAN INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.1"> TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGSA ING LUKIS DENGAN BASA DENGAN PANJENENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="79.379" dur="2.903"> TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGSA ING LUKIS DENGAN LAN ACARA ACARA AKU JANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.133"> TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGGAL ING LUKIS LAN KABEH NAMPANG KULIT AKU ACROSS NORTH </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.134"> TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGGAL ING LUKIS DENGAN LANI KELUAR LENGKAP BOLEH ACROSS NORTH CAROLINE </text>
<text sub="clublinks" start="82.549" dur="0.066"> TANPA PANJANG UNTUK FOL KENE MUNGGAL ING LUKIS DENGAN LANWANG LENGKAP KENE PAKAI ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="82.615" dur="0.201"> Luwih akeh lan luwih saka ERAFI AC ACOSOS NORTH CAROLINE UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="82.816" dur="0.166"> Luwih akeh lan luwih saka ERAFI LENGKAP ACARA ACROS UTAWA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="0.167"> LAGI LAN BISA KELUAR LENGKAP EKOLEKSI NORTH CAROLINE UTAWA UTAWA CAROLINA </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.134"> Luwih akeh lan luwih apik Tanduran ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA UTAWA CAROLINA INCREASING </text>
<text sub="clublinks" start="83.283" dur="0.066"> Luwih akeh lan luwih apik Tanduran ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA LATIHAN CAROLINA MENENGAH </text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.301"> TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KANGGO CAROLINA MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.033"> TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="83.683" dur="0.067"> TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. A </text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.067"> TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. A LOT </text>
<text sub="clublinks" start="83.817" dur="2.736"> TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. POTONG </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.066"> TINDAKAN ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA KAYU CAROLINA MENJADI KONTEN KANGGO. AOT akeh pitakon </text>
<text sub="clublinks" start="86.619" dur="0.234"> SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. AOT akeh pitakon </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. POTAK ING TANJUNG ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.134"> SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. SUKA AUTOSAL NGGALKE KEGUNAAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.087" dur="0.066"> SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. SUKA AUTOSAL-AJA TANGGAP TANGGAP WANGSAWA </text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.1"> SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. SUKA AUTOSAL-AJA NGANGGOTA KANGGO PANGGAL BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="0.067"> SOUTH CAROLINA MENINGGALKE KONTEN KANGGO. SATU TANPA TANPA GAMPANG TANPA GAMPANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.167"> KAWASUHAN. SATU TANPA TANPA GAMPANG TANPA GAMPANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.2"> KAWASUHAN. SATU TANPA TANPA GAMPANG TANPA GAMPANG TAPI BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="87.687" dur="0.1"> KAWASUHAN. Sawetara TANPA BASA-BASA TELPON KENE ING NGANGGO BESAR </text>
<text sub="clublinks" start="87.787" dur="2.169"> KAWASUHAN. SUKA AUTOSAN NGANGGAL-INGGI GAMPANG GOLEKA KENE ING NGANGGO ING BESAR ING </text>
<text sub="clublinks" start="89.956" dur="0.134"> KAWASUHAN. Sawetara TANPA BALAK TANPA GOLEKA KENE ING NGANGGO ING BESAR ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="90.09" dur="0.066"> KAWASUHAN. AUTU A TANPA TANPA KENE KONTEN ING NGANGGO BEDHANA ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="90.156" dur="0.267"> GAMPANG GAMPANG GOLEK ING BISA NGALANGKE BESAR ING ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="90.423" dur="0.134"> GAMPANG GAMPANG GAMPANG ING BISA NGALANGKE BEDHALING BESAR ING ING SATU SPAGHETTI </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.066"> GAMPANG GAMPANG GOLEK ING BISA NGALANGKE BEDHALING BESAR ING SEMUA MODEL SPAGHETTI </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="0.167"> GAMPANG GAMPANG GOLEK ING BISA NGALANGKE BEDHALING BESAR ING ING SEMUA MODEL SPAGHETTI </text>
<text sub="clublinks" start="90.79" dur="0.067"> GAMPANG GAMPANG GOLEK ING BISA NGALANGKE BEDHARING BESAR ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="90.857" dur="0.234"> BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="91.091" dur="0.066"> BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.1"> BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER DARI </text>
<text sub="clublinks" start="91.257" dur="0.067"> BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER SARI </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.167"> BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.067"> BEDAHKE BIG DENGAN ING SEMUA MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER SARI INGGO MORNING </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.166"> MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER SARI ING ING ING MORNING </text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.101"> MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER SARI ING ING ING JAWA lan </text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="2.302"> MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER SARI ING ING ING JAWA lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="94.127" dur="0.133"> MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER ING NGENTOTA KANGGO ING JAWA lan ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.267"> MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER ING NGENTOT ING ING ING JAWA lan ING KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="94.527" dur="0.067"> MODEL SPAGHETTI sing MODEL KOMPUTER ING NGENTOT ING ING JAWA lan ING APIKOHON </text>
<text sub="clublinks" start="94.594" dur="0.167"> MODEL ING INGGANG MORNING ING ING NGANGGO LAN ING JAM IKI </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.067"> MODEL ING INGGANG MORNING ING ING NGANGGO INGKANG LAN ING JAM IKI </text>
<text sub="clublinks" start="94.828" dur="0.133"> MODEL ING INGGANG MORNING ING ING LAN ING NGANGGOLA LAN NENGGU ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="94.961" dur="0.167"> MODEL ING ING NGANGGOLA ING JAWA lan ING SAKSIA LAN ING JUJENG </text>
<text sub="clublinks" start="95.128" dur="0.067"> MODEL ING NGENTOTA ING JAM IKI lan ING wulan SAIKI lan HARI INGKRANG AS </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> MODEL ING NGENTOTA ING JAM IKI lan ING wulan SAIKI lan HARI ING INSENIS ING OFFISIAL </text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.201"> Lan ING JAMINAN lan ING AHLI TENAGA KEDUDUKAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN NGUKTIF ASING ASI </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> Lan ING JAMINAN lan ING AHLI TENAGA ASLI PADHIR ING ING KARET </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="1.902"> Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN KOMUNITAS PEJABAT ING KETAWA TUNGGUH ING </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.267"> Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN ASING ASI KETUNGGUH ING INI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="97.797" dur="0.134"> Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN ASING ASI KETUNGGUH ING INI INI. Bener </text>
<text sub="clublinks" start="97.931" dur="0.066"> Lan ING JAMINAN lan KABUPATEN ASING ASI KETUNGGUH ING INI INI. KAYA ITA </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.167"> PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. KAYA ITA </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.067"> PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. KAYA ITU ON </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.133"> PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. Dadi IT ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.101"> PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. Dadi IT ING ING EASTERN </text>
<text sub="clublinks" start="98.465" dur="0.033"> PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. SATU ING ING ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="98.498" dur="0.1"> PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. Dadi IT ING GRATIS EGUNING </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.1"> PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. SATU ING ING ING GRATIS APA </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.067"> PELANGSAAN KABUPATEN ING ING KARET ING INI. Dadi IT ING GRATIS APA APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="98.765" dur="0.2"> KANAN TENTANG INI. Dadi IT ING GRATIS APA APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.067"> KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NUNTU </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.067"> KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO </text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.133"> KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.1"> KANAN TENTANG INI. Dadi IT ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="2.402"> KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.134"> KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. Bener </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.067"> KANAN TENTANG INI. SATU ING ING ING GRATIS APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. SO LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="101.935" dur="0.167"> ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. SO LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.133"> ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. Dadi LAGU, Aku </text>
<text sub="clublinks" start="102.235" dur="0.133"> ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. KENE LAGU, AKU NATE </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.133"> ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. Dadi LAGU, AKU NATE INGKANG KENIT </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.1"> ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. KENE LAGU, AKU NATE INGKANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="102.735" dur="0.067"> ING EDUK APA APA KANGGO NGETO ING ING KANGGO. KENE LAGU, AKU NATE INGKANG TOKO </text>
<text sub="clublinks" start="102.802" dur="0.2"> TARI ING ING KANGGO. KENE LAGU, AKU NATE INGKANG TOKO </text>
<text sub="clublinks" start="103.002" dur="0.034"> TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU ING KENE TINDAK DIPIK </text>
<text sub="clublinks" start="103.036" dur="0.1"> TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KENE ING AKU KANGGO UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="103.136" dur="0.1"> TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KENE NGAPAK ING ING UNDANG-UNDANG-UNDANG UNGGALANG </text>
<text sub="clublinks" start="103.236" dur="0.133"> TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KENE NGAPAK ING UNTUK NGALANGKANG DADI KEMBANG ITU </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.067"> TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, ING AKU KENE NGAPAK ING NGANGGO NUNG MENGIKUT ING AKTIK KONTIK </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.067"> TARI ING ING KANGGO. Dadi LAGU, AKU NATE INGKE TANGGALIS AKU NGETI DENGAN PADANG KAPETAN </text>
<text sub="clublinks" start="103.503" dur="0.2"> , ING AKU KANGEN NATE ING NGANGGO UNDANG-UNDANG UNDANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.067"> , ING AKU KANG ING KANGGO UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNGKANG UNGGALANG UNDANG-UNDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="103.77" dur="1.301"> , AKU NATE INGKANG KANGGO NENG UBANG MACAPAK INGKANG KANGGO INGKANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.134"> , AKU NATE INGKANG TANGGO UNDANGGULIS NGLUKI INI KANGGO INGKANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.133"> , ING AKU KANGEN NATE TULIS AKU NIKO INGKANG KANGGO ING SUKU YANG DUMADAKI </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.134"> , AKU NATE INGKANG TINDAK DIDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NUNGGAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="105.472" dur="0.066"> , ING AKU KANGEN NATE TANGGO NENGGALANGKANG INGKANG INI KANGGO SUKU DENGAN KANGGO TRENDO, INGKE ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="105.538" dur="0.167"> NGANGGO ING AKTIK NGANGGO ING SADU TANGGO LUKU NGAPAK INGKANG ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="105.705" dur="0.067"> SUKAN TUKANG KANGGO ING SADU AKU KANGGO TRATUT TAPI INI NGANGGO INGKANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> Ngindhari SUKAN KANGGO ITU NGANGGO TANGGAL ING TRANO NGANGGO ING NGANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.134"> Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Yen aku </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.1"> Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Yen IT </text>
<text sub="clublinks" start="106.206" dur="0.133"> Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Yen IT </text>
<text sub="clublinks" start="106.339" dur="0.067"> Ngindhari SUKAN KANGGO ITU AYE NGANGGO ING TRANO TAPI DENGAN ING NGANGGO ING SAIKI. Yen ITA AKU A </text>
<text sub="clublinks" start="106.406" dur="2.836"> Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI. Yen ITA AKU A </text>
<text sub="clublinks" start="109.242" dur="0.133"> Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI SAIKI. Yen TINDAK LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="109.375" dur="0.101"> Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI. Yen TINDAK LUKTIK </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.133"> Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI SAIKI. Yen TINDAK LUKIS TITIK LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.133"> Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI. NUNG KENE BISA LITTLE TITY LIT ING LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.067"> Nate TREND NGAPUN TAPI TINDAK DENGAN ING SAIKI SAIKI. Yen Nindakake TINDUNG LITTLE TITY LITAR </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.2"> OFF SAIKI. Yen Nindakake TINDUNG LITTLE TITY LITAR </text>
<text sub="clublinks" start="110.009" dur="0.034"> OFF SAIKI. NUNG KENE ING NGLAH NGGAL LITTLE TITY LIT ING NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="110.043" dur="0.1"> OFF SAIKI. NUNG KENE ING NGGAK LITTLE TITY LIT ING LUKU KITA ING KITA </text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.167"> OFF SAIKI. NUNG KENE ING NGGALKANG TITIK LITTIK ING INGKE ING KITA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.167"> OFF SAIKI. NUNG NINI NATE ING NGGALKE BANYAK TITIK ING NGGALKE ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="110.477" dur="0.066"> OFF SAIKI. NUNG KENE BISA NGGALKE TITIK LITTIK ING INGKE ING ING KANGGO ING ING SEMASA </text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.2"> LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING AKU ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.067"> LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING KANGGO ING ING TANGGAL NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="110.81" dur="2.703"> LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING KANGGO ING ING TANGGAL NANGGAL INGKUT SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="113.513" dur="0.167"> LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING KANGGO INGKANG TANGGALKE SUKU KANG GURU </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.167"> LITTLE TINY BIT ING NGENTOTKE ING ING KANGGO INGKANG TANGGALKE ING ING TANGGAL DENGAN HUJAN MODAL </text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.2"> LIKE KITA KITA TAK INGGRIS KANGGO ING TANGGUNG RAINFALL, </text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.067"> KANGGO INGGRIS KANGGO NUNGGUH INGKE ING NGGENAH, KENE </text>
<text sub="clublinks" start="114.114" dur="0.1"> SUKU KITA NAMPAK INGKE NGANGGO INGKE NGGENAN-INGKI KANGGO, GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.133"> SUKA KITA NAK INGGRIS KANGGO ING TANGGAL NANG TANGGALKEJAWA, KANGGO NAK SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.067"> SUKA KENE ING NGIRI KANGGO NATE ING TANGGAL KANGGO, GALAKAN ISU KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> LIKE SUKU KITA NGIRI KANGGO ING TANGGAL NANGGALKEJAWA, KANGGO ING ISU SUKU, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.067"> SUKA KITA NGEBUT INGKIR TANGGO KANGGO ING TANGGAL PIRANG, KANGGO ING ISU SUKU, KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.2"> Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemoni masalah, akeh banget </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.1"> Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemoni masalah, sawetara wong sing kurang </text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="0.1"> Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemoni ISU, TAMPILAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="114.981" dur="0.1"> Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemokke ISU, akeh SPOTS YANG KENEH TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="115.081" dur="0.1"> NATE GAMPANG RAINFALL, KANGGO NAK ISU ISU SUKU, KANGGO SANGGUT SANGGUT SUKU DUMATAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="0.067"> Kita ora duwe RAINFALL MODERATE, ora bakal nemoni ISU-ISU, ING APA-APA KANGGURU LUKIS KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.234"> Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN PANJENENGAN SUKU DAHULU A </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="2.335"> Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU SUKU SUKU DUMATAKAN ING SAKIT </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="0.234"> Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. </text>
<text sub="clublinks" start="118.051" dur="0.133"> Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. ING </text>
<text sub="clublinks" start="118.184" dur="0.134"> Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.133"> Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. INGKANG TANGGO WANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="118.451" dur="0.067"> Kita ora duwe ISU-ISU SUKU, PAKSIKAN SUKU NGAPAK ING NGETO NGAPAK ING NGETO. INGKI KANGGO INGKIRU </text>
<text sub="clublinks" start="118.518" dur="0.267"> LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKI KANGGO INGKIRU </text>
<text sub="clublinks" start="118.785" dur="0.133"> LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKAH INGKANG TANGGAL NAMPI </text>
<text sub="clublinks" start="118.918" dur="0.1"> LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKAH INGKAH BISA MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="119.018" dur="2.036"> LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKAH INGKAH KANGGO ING MASALAH MODEL, MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="121.054" dur="0.067"> LATIHAN SEMASA KANGGO ING NGGAK LIRIK. INGKAH INGKAH ING NGANGGO MASALAH MODEN, MAYBE WANG </text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.266"> BITAR LITTIK. INGKAH INGKAH ING NGANGGO MASALAH MODEN, MAYBE WANG </text>
<text sub="clublinks" start="121.387" dur="0.067"> BITAR LITTIK. TANGGAP WINDUNG ING MASALAH PADANGGAL, MANGSA BASA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.034"> BITAR LITTIK. TANGGAP WINDUNG ING MASALAH PADANGGAL, NGANGGO WANGSULAN ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="121.488" dur="0.1"> BITAR LITTIK. TANGGAP WINDUNG ING MASALAH PADANGGAL, NGANGGO WANGSULANA ING A </text>
<text sub="clublinks" start="121.588" dur="0.133"> BITAR LITTIK. WINDING ING AKU MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.067"> BITAR LITTIK. WINDING ING AKU MASALAH MODERATE, MAYBE JAWA KENE PADIHAN ING PANGGUNG LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="121.788" dur="0.2"> MASALAH KANGGO, MANGSA BASA-BASA ING NGANGGAL ING SENGGUT LENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="121.988" dur="0.067"> MASALAH KANGGO, MANGSA BASA-BASA ING NGANGGO ING ING SANG PITU SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="0.1"> MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGUNG LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="122.155" dur="0.167"> MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGUNG LITTLE ING TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="122.322" dur="0.1"> MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGUNG LITTLE ING TUNGGU TEMBANG TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="122.422" dur="0.067"> MASALAH MODERATE, MANGSA BASA KANGGO ING TANGGUNG LITTLE YANG TANGGAL DENGAN TIDAL NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="122.489" dur="0.166"> MENGENUTKAN ING ING TUNGGUH ING SANG TUNGGULUT DENGAN TIDAL NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="2.703"> WARNA ING ING LENGKONG TUNGGAL ING SADUWANG TIDAL NGAPAK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="125.358" dur="0.134"> WANGSULAN ING SENGGU LENGGING TUNGGAL ING ING SADUWANG TIDAL NGAPAK ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.133"> MENGENUTKAN ING LENGKONG TUNGGAL ING ING SADUWANG TIDAL NGAPAK ING NGANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> MENGENUTKAN ING LENGKONG TINGGI SANG UNDANG-UNDANG YANG TIDAL NGAPAK DENGAN KANGGO MACAPENAN DAN TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.3"> MUNGKINI ING TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE lan TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="125.992" dur="0.1"> SENANGKE ING TIDAL FLOODING ING AKU KANGGO MODERATE lan POSSIBILITI TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="126.092" dur="0.034"> SENANGKE ING TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE lan TORNADO POSSIBILITI TOSNADO </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.066"> ING AKU KANGGO TIDAL MUDAH KANGGO MODERATE lan TORNADO POSSIBILITI TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="126.192" dur="0.067"> SENANGKE ING TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE lan TORNADO POSSIBILITI TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="126.259" dur="0.067"> SENANGKE ING TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE lan TOSNADO POSSIBILITI TORNADO ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.2"> KANGGO POSSIBILITI TORNADO LAN TORNADO ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="126.526" dur="0.1"> KANGGO POSSIBILITI TORNADO LAN TORNADO ING KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.626" dur="0.067"> KANGGO POSSIBILITI TORNADO LAN TORNADO ING ING ING KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.693" dur="0.066"> KANGGO POSSIBILITI TORNADO lan ora ana ing sisih tengen tangan </text>
<text sub="clublinks" start="126.759" dur="0.067"> KANGGO POSSIBILITI TORNADO lan TORNADO ora bakal ana ing sisih tengen tangan </text>
<text sub="clublinks" start="126.826" dur="1.802"> KANGGO POSSIBILITI TORNADO LAN TORNADO ING TUNGGAL ING TAMPUNG TANGGAP </text>
<text sub="clublinks" start="128.628" dur="0.133"> KANGGO POSSIBILITI TORNADO lan TORNADO ora bakal mlebu ing pinggiran tangane STORM </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.067"> KANGGO POSSIBILITI TORNADO lan TORNADO ora bakal mlebu ing pinggiran tangane Roti </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.234"> POSSIBILITI ING ING ING KARANGAN TANPA KANGGO STORM </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.033"> POSSIBILITI KENE ING TANGAN TINGGI KANGGO STORM DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="0.1"> POSSIBILITI KENE ING TANGAN TINGGI KANGGO STORMO Dadi WISENG </text>
<text sub="clublinks" start="129.195" dur="0.1"> POSSIBILITI KENE ING TANGAN TENGAH KANGGO STORMO Dadi ora bisa didadekne BRIEF </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.167"> POSSIBILITI KENE ING TANGAN TINGGI KANGGO STORMO Dadi ora bakal dadi anak lan </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.067"> POSSIBILITI KENE ING TANGAN TINGGI KANGGO STORMO JAWA ING NGEJAT-INGING NGOMBUT LAN SOMEWHAT </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="0.267"> TUJUAN TANGAN RANG KANGGO STORM DENGAN ING NGISI KANGEN ING SAK ING ING SUKUWANG lan ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="129.796" dur="0.067"> Pinggir Tangan Kuda STORM Dadi LAKONAN NGENTOTA lan ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.033"> Tangan Tangan Komplek TANPA KANGGO ING ING NGOMBIT lan ING NGOMBUT </text>
<text sub="clublinks" start="129.896" dur="0.133"> Tangan Tangan Komplek KANGGO ING NGEWANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="130.029" dur="0.067"> Tangan Tangan Komplek KANGGO ING JAWA KANGEN ING NGOMBIT LAN ING NGOMBAT </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.3"> Wong-wong mau ora bakal dakkirim lan umume ora dikirim </text>
<text sub="clublinks" start="130.396" dur="2.403"> Wong-wong mau ora bakal ngrusak lan umume wong sing dikrutakake. </text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.133"> Wong-wong mau ora bakal dakkirim lan umume wong sing dikrutakake. </text>
<text sub="clublinks" start="132.932" dur="0.167"> Wong-wong mau ora bakal ngrembaka lan umume wong sing dikrutakake. </text>
<text sub="clublinks" start="133.099" dur="0.067"> Wong-wong mau ora bakal dakkirim lan umume wong sing dikutip. </text>
<text sub="clublinks" start="133.166" dur="0.233"> GOLEKSI TAPI INGKE ING KANGGO NENGGALENGGUNYA KANGGO TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.067"> GOLONGAN TAPI KITA NGENTAK GOLEKOLAH Duwe AKAN ACARA TORNADOES </text>
<text sub="clublinks" start="133.466" dur="0.134"> GOLONGAN TAPI KITA NGENTAK DENGAN MENYANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.033"> GOLEKOLO TAPI KITA NGENTAK DENGAN MENYANGGALKE TORNADOES NGGENAH KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.133"> GOLEKOLO TAPI KITA NGENTAK DENGAN MENYANGGALKE TORNADOES NGGENAH KABUPATEN. Bener </text>
<text sub="clublinks" start="133.766" dur="0.067"> GOLEKOLO TAPI KITA NGENTAK DENGAN MENYANGGALKE TORNADOES NGGENAH KABUPATEN. KAYA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="133.833" dur="0.2"> DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. KAYA WIS </text>
<text sub="clublinks" start="134.033" dur="0.067"> DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. SO GUNUH MANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.067"> DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. SO GUNUH MENGGO </text>
<text sub="clublinks" start="134.167" dur="0.133"> DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. KENE TANGGO NU MENGUTUT </text>
<text sub="clublinks" start="134.3" dur="0.067"> DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. Dadi ora bisa ngomong babagan modus </text>
<text sub="clublinks" start="134.367" dur="0.1"> DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. SATU GANG NENGGALUT MENGIKUT MODERATE TO </text>
<text sub="clublinks" start="134.467" dur="0.067"> DEFINITELI DENGAN TANPA TORNADO KANGGOLAH KABUPATEN. SATU ING KANGGO MUDAH NGENTANG MODERATE ING TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="134.534" dur="2.436"> ACROSS KAB. SATU ING KANGGO MUDAH NGENTANG MODERATE ING TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.133"> ACROSS KAB. Dadi ora bisa ngomong babagan modhifikasi sing paling dhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="137.103" dur="0.134"> ACROSS KAB. SATU GAMPANG MENGIKUT MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="137.237" dur="0.166"> ACROSS KAB. Dadi ora bisa ngomong babagan modhèr sing paling dhuwur kanggo sing </text>
<text sub="clublinks" start="137.403" dur="0.201"> ACROSS KAB. Dadi ora bakal ngomong babagan modhèrn sing paling dhuwur kanggo SISTEM. </text>
<text sub="clublinks" start="137.604" dur="0.066"> ACROSS KAB. Dadi ora bakal ngomong babagan modhèrn sing paling dhuwur kanggo SISTEM. LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="137.67" dur="0.234"> MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.067"> MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. AGAIN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="137.971" dur="0.133"> MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. AGAIN, ING AS </text>
<text sub="clublinks" start="138.104" dur="0.167"> MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAGI, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="138.271" dur="0.133"> MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAMPIRAN, ING ASING BULAN </text>
<text sub="clublinks" start="138.404" dur="0.067"> MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENE </text>
<text sub="clublinks" start="138.471" dur="0.067"> MANGSA ING NGENTANG KANGGO ING SUKU TINGGI KANG SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENE </text>
<text sub="clublinks" start="138.538" dur="1.702"> GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENE </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NENG LENGKONI </text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.133"> GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENE NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.134"> GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGU, ING ASI NENG NENGGALKE ING ING ING ING ING ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="140.607" dur="0.133"> GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI DENGAN MENGENAL ING ING ING ING ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="140.74" dur="0.134"> GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI NGENGGANGKE ING ING ING ING ING ING ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.066"> GAMBAR Kanggo SISTEM. LAGI, ING NGENTANG NINI DENGAN MENGENAI ING ING ING ING ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="140.94" dur="0.167"> , ING ING NGETENGI KENE ING ING ING ING ING ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.067"> , ING NGANGGOLA ITU NAMPAK ING ING ING ING ING ING ING ING ING INI INI </text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.167"> , ING NGANGGOLA ITU NAMPAK ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING INGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="141.341" dur="0.167"> , ING INI NGETEK ANYARI ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING KENE ITU PANUTUP ING TUTUP. </text>
<text sub="clublinks" start="141.508" dur="0.066"> , ING INI NGETEK ANYARI ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING KENE ITU PANUTUP ING TUTUP. KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="141.574" dur="0.234"> TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. KANGEN </text>
<text sub="clublinks" start="141.808" dur="0.133"> TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. SUKUWANG </text>
<text sub="clublinks" start="141.941" dur="0.067"> TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. NGANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="142.008" dur="2.503"> TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. NGANGGO KANGGO. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.133"> TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. NGANGGO KANGGO. TALK I'LL </text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.067"> TINY TAPI ING INI KENE PUTRA ING TURUN. NGANGGO KANGGO. AKU TALK Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.2"> ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK NGENTEN </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.133"> ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK NGENTEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.2"> ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK NGENTUK TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="145.311" dur="0.067"> ING KURUSUS. NGANGGO KANGGO. AKU TALK NGALUKI LUKISAN ING VENIOUS VARIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.2"> TUKAR BAB. AKU TALK NGALUKI LUKISAN ING VENIOUS VARIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="145.578" dur="0.034"> TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN INI NGGENE ING VENIOOS ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="145.612" dur="0.066"> TUKAR BAB. AKU NGENTUKKE ING NGENTOT SAASAN ING VENIO ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="145.678" dur="0.1"> TUKAR BAB. AKU NGENTUKKE ING NGENTOT SAGAWALGA ING VENIOOS ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="145.778" dur="0.067"> TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN ING ING VENIOOS VARIOUS YANG AKU Nuju Tumpukan. </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="0.067"> TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN ING ING VENIOOS VARIOUS YANG AKU Nuju Tumpukan. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="145.912" dur="0.133"> TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN ING ING VENIOOS VARIOUS YANG AKU Nuju Tumpukan. Lan AS </text>
<text sub="clublinks" start="146.045" dur="0.067"> TUKAR BAB. AKU TALK NGENTEN ING ING VENIOOS VARIOUS YANG AKU Nuju Tumpukan. Lan AS Aku </text>
<text sub="clublinks" start="146.112" dur="0.2"> TENTANGKULUS ING VENIOOS ING NGAKAL KANGGO. Lan AS Aku </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.1"> TENTANGKULUS ING VENIOOS ING NGAKAL KANGGO. Lan AS SAID, </text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.034"> TENTANGKULUS ING VENIOOS ING NGAKAL KANGGO. Lan AS aku SUKU, TAKE </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.067"> TENTANGKULUS ING VENIOOS ING NGAKAL KANGGO. Lan kaya aku SUKU, NGANGGO A </text>