Përditësimi i Tropikave: Uragani Isaias ende një Kategori 1 subtitles

Minuta. Minuta. POR Minuta. POR E DREJTA Minuta. POR E DREJTA TANI Minuta. POR E DREJTA TANI A Minuta. POR T R DREJTOW TANI pak Minuta. POR T R DREJT N TANI SHUMEW Xhepa Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A SHUM P Xhepa të Minuta. POR T R DREJTOW TANI SHUM P Xhepa të rënda Minuta. POR T R DREJT N TANI NJ A Xhepa të pakta të rrushit të rëndë Minuta. POR T R DREJTOW TANI SHUM P Xhepa të rrobave të rënda NUK Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda jo aq Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta rrënjash të rënda jo shumë Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta të rrushit të rëndë jo aq shumë brenda Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda NUK JAN SO SHUM SO N IN Minuta. POR TIGH DREJT N TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda NUK M SO SHUM N IN METRO Minuta. POR T R DREJT N TANI SHUM Xhepa të rrobave të rënda NUK JAN SO aq shumë në METRO POR Minuta. POR T R DREJT N TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda NUK JAN SO aq shumë në METRO POR RRETH Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda NUK JAN SO TU SHUM N IN METRO POR PARA A Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO aq shumë në METRO POR PARA A Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN IN aq shumë në METRO POR PARA NJ L LITTLE Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO aq shumë në METRO POR PARA NJIT BIT T L SHUM Xhepat e rrobave të rënda NUK JAN THE NU SHUM N IN METRO POR PARA NJ A BIT A T L SHUM L Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO SHUM N IN METRO POR PARA NJ A BITIT T L SHUM Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO SHUM N IN METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM N M SHUM Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO SHUM N IN METRO POR PARA NJ BIT A T SHUM N SHUM SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM N M SHUM SHUM N THE METRO POR KUNDRON NJ A BIT T SHUM SHUM P TOR T TO DUHET SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM M D SHUM N TO FOCUS SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM SHUM P TOR T Fokusuar SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM M D SHUM N TO FOKUSIN E LET SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT LITT M SHUM D N TO FOKUSIN E LET' LITTLE BIT M M SHUM N TO FOKUSIN E DUHET N IN T. LITTLE BIT M M SHUM N TO FOKUSIN E DUHET N ON HARRIKANE. LITTLE BIT M M SHUM N TO FOKUSIN E DUHET N ON HARRIKANE. AGAIN, LITTLE BIT M M SHUM N TO FOKUSIN E DUHET N ON HARRIKANE. RRETH, KJO Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. RRETH, KJO Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. RRETH, KJO SIGURUAR Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. KUNDR, KJO FJALJE TUST QNDRUAR Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. KUNDR, KJO DO T FITUAR WIJET E SIGURUAR Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. KUNDR, KINTIN VAJTJET E MIRSUARA DO T A JENI AKTUALE HURRICANE. KUNDR, KINTIN VAJTJET E MIRSUARA DO T A JENI AKTUALE HURRICANE. KUNDR, K WTIN LINNDUSTT E QNDRUARA DUHET AKTUAJTU HURRICANE. KUNDR, K WT W VAJTJE T S QNDRUARA DO T A NDODHEN AKTUALE HURRICANE. KUNDR, K WT W VAJTJE T S QNDRUARA DO T A NDIKOJNCT AKTUALE T L NDODHM Q TH HURRICANE. KUNDR, KINT W VAJTJE TUST QNDRUARA DO T A NDIKOJNCT AKTUALE TUT NDIKOJN TH QAT HURRICANE. KUNDR, K WT W VAJTJE T S QNDRUARA DO T A NDERTOJNU AKTUALE DUHET TUT NDIKOJN TH QAT KETO HURRICANE. KUNDR, K WT W VAJTJE TUST QNDRUARA DO T A NDIKOJNCT AKTUALE DUHET TAT NDODHM TH Q NDODHEN FITIMET E QUSTNDRUARA DO T NDODHEN AKTUALE QE NDODHEN Q KET B T B BNI FINANCAT E QUSTNDRUARA DO T NDERTOJNCT AKTUALE QE NDODHEN QAT NDODHEN NGA FITIMET E Q SNDRUARA DO T NDERTOJNCT AKTUALE QE NDODH QAT NDODHENI NGA 11:00 FITIMET E QUSTNDRUARA DO T NDODHEN AKTUALE QE NDODHEN Q NDODHENI NGA KSHILLA 11:00 FITUESIT E QNDRUAR DO T A NDEROJME AKTUALE QE NDODH QAT NDODHEN NGA KTV KVSHILLA 11:00 FITIMET E QUSTNDRUARA DO T NDODHEN AKTUALE QE NUK KA NDODHEN PER KETO SHKENCA 11:00 L LSOJM TH QAT NDIKOHEN QER NDRMARRJEN K ADRKES 11:00 KA LUTI Q NDIKOHEN QER KET B NDRMARRJEN K ADRKES 11:00 ASSHT SIGURUAR L LNDSISHT Q TH NDIKOHEN Q B NDEROJN KRKES 11:00 KAN FJALT E MIR S LUAJ Q TH NDIKOHEN Q KET B NDRMARRJEN K ADRKES 11:00 KA E DREJT W E FITUARA TIN WINDS Le ta vendosim që këtu, pasi K ADSHILLA 11:00 KA T R DREJT S TIN FITUARA TIN WINDS SIGURUAR TANI LUAJ Q TH NDIKOHEN Q KET B NDRMARRJEN K ADRKES:00 11:00 KA T R DREJTIN T S FITUARA T W WINDS SIGURUAR TANI N AT L LNDATSISHT QAT NDIKOHEN Q B NDEROJM THE K ADRKES 11:00 KAN R E DREJT S E FITUAR TIN DREJTINS SIN VETM N AT 80 K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA T FITUESHME TANI N AT 80 K ADSHILLA 11:00 KANIGH TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARA TANI TANI N 80 80 MIJE K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARAVE TANI TANI N 80 80 MILE PER K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARAVE TANI TANI N 80 80 SHKOLLA PER HOUR K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA T W FITUARAVE TANI TANI N 80 80 MILJE P HOR ORA DHE K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARAVE TANI TANI NLES 80 SHKOLLA PER HOUR DHE KVSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARAVE TANI TANI NLES 80 SHKOLLA PER HOUR DHE THEMELIMET K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUAR T FITUARAVE TANI TANI N MI 80 SHKOLLA PER HOUR DHE FITIMET N TO E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI N 80 80 SHKELJE NGA ORA DHE GJETJET N E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI N AT 80 SHKELJE N HO ORA DHE FITONET N TO 100. E DREJTA E SIGURUARA E FITUARAVE TANI NLES 80 SHKELJE NGA ORA DHE GJITHA N TO 100. E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI N AT 80 MILJE N P ORA DHE GJETJET N 100 100. K THETU E DREJTA E SIGURUARA E FITUARAVE TANI NLES 80 SHKOLL PR NUR ORA DHE FITIMET N 100 100. FITUESIT E FITUAR E DREJTA E SIGURUARA E FITUARAVE TANI NLES 80 SHKELJE N HO ORA DHE GJETJET N 100 100. FITUESI I FITUAR OSE E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI TANI NLES 80 SHKELJE NGA ORA DHE GJETJET N 100 100. FITUESI FITUAR APO 90. E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI TANI N 80 80 SHKELJE N HO ORA DHE M G T GJITHA N THE 100. FITIMI I FITUAR OSE 90. SO MILE PER HOUR DHE GJETJET N 100 100. FITUARI I PAR APO 90. SO MILES PER HOUR DHE GURITET N TO 100. FITUARI I PAR APO 90. SIPAS MILES P HOR ORA DHE GJETJET N 100 100. FITUESHM ERIA E KUJT OR APO 90. SI NDODHEN MILES PER HOUR DHE GJYKAT N 100 100. FITUESHMRIA E KUJT OR APO 90. SI NDODHT A MILES PER HOUR DHE GJYKAT N 100 100. FITUESHME E PARA 90. DUKE PARAQITJE ASHT NJ L LITTLE MILES PER HOUR DHE GURITET N 100 100. FITUESHMRIA E KUJT OR APO 90. SI KUNDR TIJ STSHT FUQI LITTLE 100. FITUARI I PAR OR APO 90. K SORKUAR NUK'SHTR NJR FUQI E LNDS 100. FITUARI I PAR OR APO 90. DUHET PARAQITJE EVSHT NDRMARRJE E MADHE 100. DUHET TAR DH ORNI OSE 90. K SORKONI N KT M T ST MIR L 100. DUHET TAR DH ORNI OSE 90. Pra, KUNDR TIJ ASHT FUND T L LNDS S EV MUND T GJITHA 100. DUHET TAR FITUAR APO 90. Pra, KUNDAR TIJ SHT FUQIA E LNDS SEN MUND T NDOSHME 100. DUHET TAR FITUAR OSE 90. K SOTU KA NDODH N FUND T LNDS SEN MUND T NGJARJE 100. DUHET TAR FITUAR OSE 90. K SORKUAR NUK SHT FUND T ST LNDS S EV MUND T NDOSHME RRETH NUK SHT NDRMARRJE E LNDSISHME DUHET T IT NUK DO TOW DUHET KUNDR TIJ SHT FUND T LNDS TEN NDERME Q NUK SHT DUHET T SHUM KUNDR TIJ ASHT NDRMARRJE E LENNDENSISHT Q NUK KA NDODH SHTPI SHUMIT KUNDR TIJ SHT FUND T LND LS TEN NDERME Q NUK SHT DUHET T QU NDODH QU SHUM N Y T Y KUNDR TIJ STSHT FUND T LNDS TEN NDERME Q IT NUK SHSHT DUHET TIT NDODH QU SHUM PAS N KUNDR TIJ STSHT FUND T LNDSISHT TEN NDERME Q IT NUK DO TOW DUHET SHPRNDARJEN E SHUMSIS Y SET TIJ N IN QUSTNDRUAR SI NUK KA NDODHS T QU NDODH YNI SHUMIT PASQYRSIN N SIGURISHT SI DO T DUHET T NDODH QU SHUM NIT MINNYR TUST SIGURUAR NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. unë NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. UNE MENDOVA NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. Unë THOJT TY NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. Unë THOJHT TA DUHET QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DUHET QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DUHET L MOND QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DUHET LVENI KONTE QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DUHET TVE LVENOJN CON KUJTN A QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DO T MO DUHET LND KUJT ANJ L QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ AN. NJ BIT T GJITHA QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNOJN CON KUJTNJ ANJ NJ B BIT T LND FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNOJN CON KUJTNJ ANJ NJ B BIT T LND FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ A NJ B BIT E LNDS T. FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ A NJ A BIT A T B SHUM PR PRPUNIM, FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ ANJ A NJ A BIT T L LNDS P WESTR P WESTRGJITHSHME, Lëvizni FITON TANI. Unë THOJHT TY DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ ANJ A NJ A L LND L T B LIKTUAR N THE Perëndim, Lëvizni FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ A NJ A BIT T L LND TOS N WEST P WESTRP WESTRMARRJE, Lëvizni TRACK FITON TANI. Unë THOJHT ATA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ A NJ A BIT T L LIKTUAR N WEST P WESTRPVERMARRJE, L MOVIZHET TRACK A Lëvizni KUJT ASIN A një litar të vogël në perëndim, lëvizni gjurmët A Lëvizni KUJTNIN një copë të vogël në perëndim, lëvizni gjurmët një litar Lëvizni KUJTNIN një copëz të vogëlushes në perëndim, lëvizni gjurmët një litar të vogël LVEVONI KUJTNI një litër të vogël në perëndim, lëvizni gjurmët një litar të vogël në LVENDONI KUJT ANI NJ A BIT T L GJITHA N Perëndim, lëvizni gjurmët një litar të vogëlushes LVEVONI KUJTNI NJ A BIT T GJITHA N TO Perëndim, lëvizni një gjurmë të vogël në perëndim L MOVONI KUJTNI NJ A BIT T L GJITHA N TO Perëndim, lëvizni gjurmët një bit të vogël në perëndim në Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. ATA Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. TA NDODHEN Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. Ata nuk janë bërë Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. unë BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DO TE KISHA BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET TOV SHTOJ BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUMOV NDIKOHEN A BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET TOV SHUM NDIKON 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET TOV SHUM NDIKON 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET T IT NDIKOJN A NJ A BIT T T PARA 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET TOV NDIKOJN A NJ A BIT T T NDRMJET 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM NDIKOJM A NJIT BIT TIN NDOSHME A 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJ B BIT TIN NDOSH TONA 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJ B BIT TIN NDONSHME TONA AT 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET T IT NDODHET NJ A BIT E KUFISHT NUK KA TONA N AT KTO 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR IN DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR NDON DO DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR NDONJY RAST DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR N AN YDO RAST TIJ DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR N AN YDO RAST TIJ A DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR N AN YDO R CSISHT SHT A E MADH BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO R CSISHT SHT A E MADH BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. IT'S BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. PO SHKON BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. NDIKIMI I SHPENZIMIT BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. SHT FJALT NDIKIMI N FUND POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. SHT FJALT NDIKIMI T IM IMPACTIT POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZUAR FUSHA E NDIKIMIT TEN VDEKJES POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZIMET FUSHA E NDIKIMIT NUK MUND POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZIMET ZONA NDIKIMET NUK JAN R E DREJTA POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZIMET FUSHA E NDIKIMIT NUK MUND T DREJT UNN NDN T RI POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. OSHT SHPENZIMET ZONA NDIKIMET NUK JANEN E DREJTA N UNN T UN POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE TP NDIKIMIT NUK E DREJTA NDERR QENDREN SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE TP NDIKIMIT NUK E DREJTA NDERR QENDREN SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. KËSHTU QË SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. SI MENDONI SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. SO THYK DHE SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. Kështu që mendoni dhe kujtoni EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Kështu që mendoni dhe kujtoni EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Kështu që mendoni dhe kujtoni se EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Kështu që mendoni dhe kujtoni se është EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Kështu që mendoni dhe kujtoni që është vetëm EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me të EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 përqind LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 përqind LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 përqind të LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të LINJË. Kështu që mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës LINJË. Kështu që mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës kur është LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës kur ajo futet LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës kur ajo vazhdon LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës kur është duke u futur në QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOHS T IT NDODHEN N. IN QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T EV NDODHEN N QAT SI VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOHS T IT NDODHEN N IN VAZHDIM QAT SI VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOHS T IT NDODHEN N IN VAZHDIM QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T IT NDODHEN N IN VAJN AT N AT DIT' QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T EV NDODHEN N IN KONE N AT DIT'N 4 QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T IT NDODHEN N IN V CONNJ AT N AT VITIN 4 3 QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T KOH EVS T EV NDODHEN N IN V CONNJ AT N AT VITIN 4 3 4 QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T EV NDODHEN N IN V CONNJ AT N AT VITIN 4 3 4 DHE QLY SI VETM P 70R 70 PERRZGJEDHJEN E KOHS T IT NDODHEN N IN VITIN 4 3 4 DHE 5. E KOHA KOHA EVEN NDODHET N THE VAZHDIM N CON DITN 4 3 4 DHE 5. E KOHA T EV NDRMARRJEN NDON N IN VAZHDIM N AT DITN 4 3 4 DHE 5. SO E KOHA KOHA EVEN NDON N IN VAZHDIM N IN DITAYN 4 3 4 DHE 5. SI SOFARAT E KOHA T EV NDRMARRJEN NDON N IN VAZHDIM N AT DITN 4 3 4 DHE 5. SO SOFAR QAT E KOHA KOHA EVEN NDODHET N THE VAZHDIM N CON DITN 4 3 4 DHE 5. PAS WHFAR ATFAR Q T DUHET E KOHA T EV NDRMARRJEN NDODHET N THE VAZHDIM NAY DITN 4 3 4 DHE 5. SI ATFAR TH Q TY GJITHA E KOHA KOHA EVEN NDODHET N THE VAZHDIM N CON DITN 4 3 4 DHE 5. SO WHFAR ATFAR TH QAT T T DUHET TUAJ E KOHA T EV NDRMARRJEN NDODHET N THE VAZHDIM N AT DITN 4 3 4 DHE 5. SO WHFAR THFAR TH QAT T T THOT T TI GJE KUJTIMI N 4 4 3 4 DIT 5. DHE 5. PASQE Q TH KA THES SE JENI QE VAZHDIMI N 4 4 3 4 DIT 5. DHE 5. PASQE QE Q TH T T B TN T IS GJUM VAZHDIMI N 4 4 3 4 DIT 5. DHE 5. PASQE Q WH Q T T T B TNJ ISSHT Q IS NDODH EV VAZHDIMI N 4 4 3 4 DIT 5. DIT 5.S 5. ATFAR TFAR TH ATSHT T THOT T ISSHT ATA QAT NDODH K THTO VAZHDIMI N 4 DIT 4N 4 3 4 DHE 5. PASQE QE KA THES SE JANE QE E VJET QE KJO STORM VAZHDIMI N 4 DITN 4 3 4 DHE 5. PASQE QE ATA QEN GJENA QE ESHTE QE VEPRANE KA KJO STORM SO WHFAR QAT T T THOT Y JU ISSHT ATA Q KA KT STORM SHT SO WHFAR Q TH T T THOT JU KA QENE KA KTU KUJT PRANE SO WHFAR QAT T T THOT T JU KA QEN KA K STT STORM ISSHT E PRITUR DIKA SO WHFAR Q TH T TH THOT T JU KA QEN KA K STT STORM ISSHT E PRITUR DISA DHN SO ATFAR TH QAT T T THOT JU KA QEN KA K STT TH STORM ISSHT EKSPEKTUAR DISA DUHET SI KA K STT ST STORM EXSHT EX E PRITUR DISA DUHET RRETH VEPRIMI K STTM STORM EXSHT EX E PRITUAR DISA DUHET MYRTLE VEPRIMI K STTM STORM EXSHT EX E PRITUAR DISA DUHET P ARPARA MYRTLE BEACH VEPRIMI KIST STORM SHT EX E PRITUAR DIKA DUHET P BER MJETIN MYRTLE DHE PAS KOUTO STORM EXSHT EX E PRITUAR DISA DUHET P ARMBJET MYRTLE DHE THEN SI KA K STT ST STORM EXSHT EX E PRITUR DISA DUHET RRETH BEHIT MYRTLE DHE THEN PUN PAS K THTO STORM EXSHT E PRITUR DISA DUHET RRETH PJESS MYRTLE DHE THEN PUN E TIJ DISA PRANUAR RRETH PLANIT MYRTLE DHE PAS PUN E SAJ DISA PRANUAR NGA RRETHI MYRTLE DHE PUNA MUND T PUN DISA PRANUAR RRETH RRETHIT MYRTLE DHE PJES PUNS S W MUNDIT DISA PRANUAR NGA RRETHI MYRTLE DHE PUNA PAS PUNS S W MUND TJETR DISA PRANUAR NGA RRETHI MYRTLE DHE PAS PUNENS S W MUND TJETR MUND T VEPRUAR PJESA MYRTLE DHE PAS PUNA SI MUND TJET N AC VERI LINDORE BEHI MYRTLE DHE PAS PUNS SI MUND TJET AC N QERROLIN Lindore VERIORE, BEZA MYRTLE DHE PAS PUNS SI MUND TJET AC NRO GJYQNJEN VERIORE CAROLINA, KUA BEZA MYRTLE DHE PAS PUNA SI MUND TJETA NGJARJ N CAR KROLINERN VERIORE VERIORE, KA A BEZA MYRTLE DHE PAS PUNS SI MUND TJET AC NRO QERROLIN Lindore VERIORE, KERTU A 1 BEZA MYRTLE DHE PAS PUNA SI MUND TJET AC NRO GJYQNJEN VERIORE CAROLINA VERI, KU JENI 1 IN BEZA MYRTLE DHE PAS PUNA SI MUND TJETA NGJARJ N CAR KROLININA VERIORE VERIORE, KA A 1 N 3 3 UDHZUAR NGA CAROLINA VERIORE LINDORE, KA A 1 N IN 3 UDHZUAR NGA CAROLINA VERIORE LINDORE, K ATU A 1 N 3 3 CHANC MAYNYR NRO KAROLINA VERIORE LINDORE, K THTU A 1 N IN 3 CHANCH ROUGHLY MAYNYR AC NRO KAROLINA VERIORE LINDORE, K ATU A 1 N 3 3 RANISHHM RREZIK Q M WNYRRO NGA KAROLINA VERIORE VERIORE, KU JENI 1 1 N 3 3 RANGULL SHKANS QAT KAN CAROLINA, KJO A 1 N IN 3 RANISHHM SHKES Q TH NUK SHT CAROLINA, KJO A 1 N 3 3 RANISHGM SHKES Q TH SI DUHET CAROLINA, KJO A 1 N IN 3 RANISHGM SHKES Q TH SI DISA E DYT CAROLINA, KJO A 1 N 3 3 RANGULL SHANIA Q SI DISA E DYT E TJERA CAROLINA, KJO A 1 N 3 3 RANISHHM SHKES QAT DUHET T DYT SJELLJE P OFR Q CAROLINA, KJO A 1 N 1 3 RANISHHM SHKES Q TH SI DISA E DYQS S OF TJERA T KUJT DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ SJELLJE E JASHTME E K THTU KONTE DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ O SJELLJE E JASHTME E K CONTU KONTE. DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ SJELLJE E JASHTM E K THTU KUJTOJNS. DUHET RREGULL THSISHT Q TH Q S NDIKONI SJELLJEN E JASHTME T OF KUJT KUJTOJME. DUHET RREGULLSISHT QAT NDONJ SJELLJE E JASHTM E TIJ Q CON KONVENI. DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ O SJELLJE E JASHTME E K CONTU KUJTOJME. DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ O SJELLJE E JASHTME E K CONTU KUJTOJME. DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ O SJELLJE E JASHTM E KSTU KUJTOJNS. DUHET RREGULL THSISHT QAT NDIKOHET NDJESA E JASHTME T OF KUJT KUJTOJMS DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT N IN DISA E JASHTME T OF KTU KONTE. DUHET DHE NENSE N IFSE SHT N IN DISA SI VDEKJE E KATTU KONTE. DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT N IN VAZHDIM DISA E JASHTME T OF KTU KONTE. DUHET DHE N IFNSE N ITSE ISSHT N IN VAZHDIM DISA E JASHTME T TH KTU KONTE. DUHET DHE N IFNSE N ITSE ITSHT IN N CON VAZHDIM NN T IT DISA SI JASHTSIS SI QE KONTE KUJTOJ. DUHET DHE NENNSE N ITSE ISSHT IN N CON VAZHDIM SIPAS NUK SHT DISA E JASHTME T OF KTU KONTE. DUHET DHE N IFNSE N ITSE ISSHT IN N CON VAZHDIM SI NUK SHT DISA SI VDEKJE E KATTU KONTE. DUHET DHE N IFSE N ITSE ISSHT IN N IN VAZHDIM SI NUK KA DISA SI JASHT E TJERA Q TH KONTE KUJTOJ. DUHET DHE NSE N ITSE ISSHT IN N IN VAJN N UNN SI NUK THSHT K THTU . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N IN VAZHDIM SI NUK NOTSHT KJO SHUM . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N IN VAZHDIM SI NUK NOTSHT Q TH NDODHEN SHUMIF . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK SHT K THT D MNDSISHT NDODHME SE . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK NOTSHT KATT D MNDSISHT NDODHME Sesa T OFF BNI . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK NOTSHT QAT NDODH SHUM NDODH SE M . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK THSHT KATND THSISHT DHIFNI T NDRYSHME Sesa N OFF . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK THSHT QAT NDODH SHUME NDODHJE Sesa T OFF NDRMJET. VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. KËSHTU QË VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. SO TI VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. SO NUK DO VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. Kështu që do të ndikojë VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. Kështu që do të ndikojë VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. Kështu që do të ndikojë në Lindje Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në Lindje Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në kështjellën Lindore Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën e tokës lindore Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën e çastit lindor P FORR Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën e çastit të lindjes PALLR FUND Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën tokësore të lindjes P FORR MUND Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën e tokës lindore për sa më parë Kështu që do të ndikojë në tokën e tokës lindore për sa më parë Kështu që do të ndikojë në tokën tokësore të lindjes P FORR MUND T L SHUM MOO SHUM Kështu që do të ndikojë në tokën bregdetare të Lindjes P FORR MUND T MUND T MSOJN MORE SHUM DHE Kështu që do të ndikojë në tokën e tokës lindore për shumë sa më shumë dhe më shumë Kështu që do të ndikojë në tokën bregdetare të Lindjes P FORR MUND T SHUM SHUM DHE M AND SHUM Kështu që do të ndikojë në tokën bregdetare të Lindjes P FORR MUND T MUND T BNI M M SHUM E DHE M AND SHUM ESPECIALE TOKA COAST P FORR MUND T SHUM SHUM DHE M M SHUM ESPECIALE TOKA COAST P FORR MUND T BNI M M SHUM DHE M M SHUM LIKNDSISHT EKSPOZUAR TOKA COAST P FORR MUND T BNI M SHUM DHE M M SHUM NIK SHUM N E VET TOKA COAST P FORR MUND T SHUM SHUM DHE M M SHUM PIKRMBLEDHJE EKSPOZUAR DUHET NGA VERII TOKA COAST P FORR MUND T L SHUM SHUM DHE M M SHUM P LRDORIMI EKSPOZionalisht DUHET NGA KAROLINA VERIORE TOKA COAST P FORR MUND T L SHUM SHUM DHE M M SHUM PIKRDORIMI EKSPOZionalisht DUHET NGA CAROLINE VERIORE OSE SHUM DHE M M SHUM EKSPOZUAR DUHET NGA KAROLINA VERIORE OSE SHUM DHE M M SHUM EKSPOZUAR DUHET NDERTESA NGA CAROLINE VERIORE DHE JUGORE SHUM DHE M M SHUM EKSPOZUAR DHNI TREGJI N AC KAROLINA VERIORE, ose Karolina Jugore SHUM DHE M M SHUM PIKRDORIMI EKSPOZionalisht GJITHA KAROLINA VERIORE N CAR RRITJEN E KAROLINAVE Jugore SHUM DHE M M SHUM P ERDORIMI EKSPOZionalisht GJITHA KAROLINA VERIORE APO KAROLINA JUGORE RRITJET ZGJIDHNI RRETH KAROLINS VERIORE APO CAROLINA JUAJ RRETHSIMIT ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. A ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. SHUMË ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. SHUMË ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. SHUM PYETJE KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE RREZIKON KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE KUJDES T SM VOGLA KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE M RNYAN NDRYSHIME TALL VOGLA KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE M RNYAN NDRYSHIMET E VLERA MUND KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE MEMNYROJEN NDRYSHIME T VOGLA MUND T M BN Besim. SHUM PYETJE MEMNYROJEN NDRYSHIME T VOGLA MUND T M BN Besim. SHUM PYETJE VLERSOJN CH NDRYSHIME TALL VOGLA MUND T M BN B MIR Besim. SHUM PYETJE M RNGJITNAN NDRYSHIME T SM VOGLA MUND T M BN Diferenca të Mëdha Besim. SHUM PYETJE VLERSOJNAN NDRYSHIME TALL VOGLA MUND T M BNIF Diferenca të Mdha këtu Besim. SHUM PYETJE VLERSOHEN NDRYSHIME T SM VOGLA MUND T M B MN Diferenca të Mdha këtu Besim. SHUM PYETJE VLERSOJN CH NDRYSHIME TALL VOGLA MUND T M BN Diferenca të Mdha këtu VLERNI Ndryshimet e Vogla MUND T M BN Diferenca të mëdha KETU T ALL GJITHA MBIJENI NDRYSHIME T SM VOGLA MUND T M BN Diferenca të mëdha KETU T ALL GJITHA SPAGHETTI VLERSINI NDRYSHME T VAJTA MUND T BN Diferenca të mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI MEMNYROJN CH NDRYSHIME TALL VOGLA MUND T M BN Diferenca të M HERdha K ALLTU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QAT MBIJENI NDRYSHME TALL VAJTA MUND T M BN Diferenca të mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI Q TH KOMPJUTER Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA modele SPAGHETTI QI KOMPJUTERIK Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI Q M MODELET KOMPJUTERIKE Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QAT MODELET KOMPJUTERIKE NGA Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QE MODELET KOMPJUTERIKE NGA VET Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QE MODELET KOMPJUTERIKE NGA K BTU Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QAT MODELET KOMPJUTERIKE NGA K THTOR MENAXHIM SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA K THT M MENAXHIM SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA K THT M MENAXHIM DHE SPAGHETTI MODELS QAT MODELET KOMPJUTERIKE NGA KORTOR MENAXHIM DHE KT SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA K THT M MENAJNIM DHE K AFT AFTERNRIN SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA KORTOR MENAJ DHE K ANDT AFT ANDN DHE SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA K MT M MENAXIM DHE KIST AFTERNRIN AND DHE ANEMTAR MODELET NGA KIST M MENAXHIM DHE K AFT AFTERNRIN AND DHE ANEMTAR MODELET NGA KORT M MENAXHIM DHE K AFT AFTERNRIN AND DHE ANEMTARIN E MODELET NGA K MTOR MENAXHIM DHE K AFT AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E MODELET NGA K MT M MENAXHIM DHE K AFT AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E ZYRTARIT MODELET NGA K MT M MENAXHIM DHE K AFT AF AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E PARAJTJES ZYRTARE MODELET NGA K MT M MENAXHIM DHE K AFT AF AFTERNRIN DHE ANEMTARE T FOR FORCIMIT ZYRTAR ISSHT DHE K AFT AF AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E FORCIMIT ZYRTAR .SHT DHE K AFT AF AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E PARAJTJES ZYRTARE ISSHT R E DREJTA DHE K AFT AF AFR DHE AN ANDTAR P FORR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH DHE K AFT AF AFR DHE AN MTAR P FORR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH IN DHE K AFT AF AFTERNR DHE AN MTAR PR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. DHE K AFT AF AFTERNR DHE AN MTAR PR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. KËSHTU QË DHE K AFT AF AFTERNR DHE AN MTAR PR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Kështu që E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Kështu që E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Kështu që është në E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Kështu që është në E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Pra, është në Lindje E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Pra, është në EDGE Lindore E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Pra, është në EDGE Lindore të E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. NUK ONSHT N ON EDGE Lindore të FAR E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. SO'SHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne E DREJTA RRETH KETE. SO'SHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne kërkojmë E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne e thirrim këtë E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne mund ta kërkojmë këtë E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT ON N ED EDGE Lindore të asaj që ne mund t'i kërkojmë kësaj E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT ON N ED EDGE Lindore të FAR DUHET T TH KTU N ON LUMB. E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT ON N ED EDGE Lindore të FAR DUHET T TH KTU N ON LUMB. KËSHTU QË E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT ON N ED EDGE Lindore të FAR DUHET T TH KTU N ON LUMB. SI VETEM N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SI VETEM N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SI VETEM, I N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SIPAS, unë mendoj N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SI VETEM, UN TH TOU TI N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO TLD DUHET N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T TENDOHEN N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SIPAS, unë mendoj se ata do të priren për të THIRRJENI KISTU N THE LUMB. SIPAS, unë mendoj se ata do të priren për të THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë T TH DO T T DUHET T. SHUM THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T DUHET T TO LNDONI THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë DO T DUHET T TO LNDOHET TA KALUAR THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN SINCE THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN SOT QE THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN SOT Q H KA , Unë THOJHT TA DO T T DUHET T MO LNDOJN B NDRMARRJEN SOT QE KA , Unë THOJHT TA DO T T DUHET T MO LNDOJN B NDRMARRJEN SOT Q TH KA QENI , Unë THOJHT TA DUHET T TO LNDOJN IT NDRMARRJEN SOT Q TH KA QENI , Unë THOJHT TA DO T T DUHET T MO LNDOJN NDRMARRJEN SOT Q TH KA QENI TREGTI , Unë THOJHT TA DUHET T TO LNDOJN IT NDRMARRJEN Q S NDODH KA QENI TREGTI POR , Unë THOJHT TA DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN Q S SI QENI KA TREGTI POR THEYVE , Unë THOJHT TA DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN Q S SI KA QENI TREGTI POR Q H KA QEN Lëvizni atë SI KA Q KA QENI TREGTINI POR ATA TAN QEN Lëvizni atë SI KA Q KA QENI TREGTINI POR ATA T H QENNI LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI POR ATA Q KA MBARUAR PR LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. IF LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. NSE IT LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. N ITSE DO LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. N ITSE DO A A JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. N ITSE DO A A JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. NSE KA NJ LITTU JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. NSE DO KA NJ T KUJT LITTLE JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. NSE KA NJ A BITIT T T VETEM JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. N ITSE DO T A B AN B NJ BIT TIN VEANTA M SHUM JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. NSE DO T A BN NJ BIT TIN VETEM N IN INLAND P FORR TANI. NSE DO T A BN NJ BIT TIN VETEM N IN INLAND P FORR TANI. NSE KA NJ A LND TSISHT T L VETEM N M INLAND LIKE P FORR TANI. NSE DO T A B TNI NJ T BIT TIN VETEM N INLAND LIKE NE P FORR TANI. N ITSE DO T A B TNI NJ T BIT TIN VETEM NY SHUM L NLAND INLAND LIKE JEMI P FORR TANI. N ITSE DO T A BNI NJ B LIDHJE BIK TIT M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTEMI P FORR TANI. N ITSE DO T A B TNI NJ T BIT TIN VE TANTA M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT T MIR LITTLE BITY BIT M M SHUM L NLAND INLAND LIKE JEMI T TH MIRSISHT T TH MENDIMIT LITTLE BITIN BIT M M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT duke menduar se DO LITTLE BITY BIT M M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT duke menduar se do të kishim LITTLE BITY BIT M M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT T TH MUND T KEMI MODERUAR LITTLE BITIN BIT M M SHUM L NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT T MUND T MUND T KEMI MODERUAR RAINFALL, LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T MUND T MUND T MODERUAR TIN RREZIKSHME, LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T MUND T KEMI MODERUAR RAINFALL, DO LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T MUND T MUND T MODERUAR RAINFALL, DO T HA DUHET LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T KEMI MODERUAR RAINFALL, DUHET TI DIKA LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T KEMI MODERATE T RA RREZIKSHME, DUHET TVE KEMI SSSHTJE, LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T MUND T KEMI MODERUAR RAINFALL, DUHET TVE KEMI SSHTJE, DIKA LIKE JEMI AKTINIKUAR AKTUAJ Q DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DUHET TVE KEMI SSSHTJE T, GJITHA, DIKA DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO T HA DUHET DISA SSHTJE, DIKA T LIDHUR DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO T HA DUHET DISA SHTJE, DIKA TY GJITHA DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO TVE DUHET DISA SHTJE, DISA LIDHJE T SP VLERA DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO TVE DUHET DISA SSHTJE, DIKA DUHET TY GJITHA VLERA DO TVE KEMI MODERATE TOD RREZIKUARA, DUHET T S DUHET ISSSHTJE, DIKA LIDHJE TOT VLERA T W DUHET DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO T HA DUHET DISA SSSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJEN E SPAVE TOW VLERA DUHET TOOD SHUM A DO TVE DUHET DISA ISSSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERA DUHET DUHET T SHUM DO T HA DUHET DISA ISSSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERA T W DUHET DUHET T SHUM DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. FJALT DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. FJALT DUHET DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. FITIMET DUHET T JENI SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T JENI SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T BE MODEROHEN SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEM MODERUES, SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEM MODERUES, MAYBE SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T EVEN PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERAT, MUND TE EVEN PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T EV BNI KUFIRIN PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T BNI Kufiri PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T BNI KUFIRIN N A A PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T EV BNI KUFIRIN N ON LITTLE PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T BENI KUFIRIN N ON LARTT PROBLEMI I MODERATAYS, MUND TORD KUFIRIN E KENNDSISHME N A LARTT T LART PROBLEMI I MODERATS, MUND T KUAJ KUFIRIN N ON LART HIGH T LART HIGH PROBLEMI I MODERATUAR, MUND T EV KUFITONI EVEN N L ANDSIN HIGH E LARTT SE KET PROBLEMI I MODERATUAR, MUND T KUAJ KUFIRIN N ON LART HIGH T LARTT SE KET TIDAL PROBLEMI I MODERATUAR, MUND TORD KUAJ KUFIRIN N ON L HIGHND HIGHSIN HIGH E LETTS Sesa KAQ SHUM FL PROBLEMI I MODERATAYS, MUND TORD KUAJ KUFIRIN N ON L HIGHND HIGHSIN HIGH E LETT THS Sesa KA DUHET T FL SHUM FL LIDHJEN TIDALE KUFITARI N A LARTT T HIGH LART SI DO TAT DUHET T FL FLUAR TIDAL KUFITARI N A L HIGHND HIGHSIN E LETTS SI T GJITHA T FL FLUAR TIDAL KUFIZIMI N A NJ HIGH LARTT T TH LIRT SE M TH T MNYROHET L FLNDSIT TIDAL KUFIZIMI N A LARTT LART SI Q TH NGJARJE TIDAL DO T W BNI MODERATATE DHE KUFIZIMI N A LARTT T HIGH LART SI Q TH NGJARJE TIDAL DUHET T M MODERATET DHE TORNADO SI ATA L FLNDSIT TIDAL DUHET T BE MODEROH DHE TORNADO SI KA LULET TIDAL DUHET T BE MODEROHEN DHE MUNDSIN T TORNADO SI KA LULET TIDAL DUHET T BE MODERATOHEN DHE MUNDSIMIN E TORNADO SI SI KA LULET TIDAL DUHET T BE MODERATOHEN DHE MUNDSIT T E TORNADO SI T BNI SI KA LULET TIDAL DUHET T BE MODERATOHEN DHE MUNDSIT T E TORNADO-S WE T BNI SE KU FLET TIDAL DUHET T BE MODERATOHEN DHE MUNDSIT T E TORNADO-S WE T BNI N THE B BENI MODERAT AND DHE MUNDSIT T E TORNADO Q WE JEMI N ON B BENI MODERAT AND DHE MUNDSIT T E TORNADO SI T BE JEMI N THE DREJT B BENI MODERAT AND DHE T P MUND TSISHME TORNADO Q WE JEMI NAND dorën e DREJT B BENI MODERAT AND DHE T P MUND TSISHME TORNADO DO T JEMI NIDE KUQ DREJT E DREJT B BENI MODERAT AND DHE T P MUNDSISHME TORNADO Q WE JEMI N ON DORN E DREJT T DREJTS B BENI MODERAT DHE MUNDSIT T E TORNADO Q WE JEMI N ON DORN E DREJT T DREJT B BENI MODERAT AND DHE MUNDSIT T E TORNADO SI T BE JEMI NAND DORN E DREJT DREJT E STORMIT B BENI MODERAT DHE MUNDSIT T E TORNADO-S WE DO T JEMI NAND DORN E DREJT DREJT E STORMIT Mundësia që do të jemi në anën e dorës së djathtë të SO-së Mundësia që do të jemi në anën e dorës së drejtë të STORMIT SI TYRE Mundësia që do të jemi në anën e dorës së djathtë të STORMIT SI T BE BEHET Mundësia që do të jemi në anën e dorës së djathtë të STORMIT SI DO T JET B SHKURT Mundësia që do të jemi në anën e dorës së djathtë të STORMIT SI DO T BE JET B SHUM Mundësia që do të jemi në anën e dorës së drejtë të STORMIT SI DO T BE JETE SHPIRT DHE DISA PJESA E DREJTA E DREJTA E STORMIT SI DO T B JET B SHKURT B DHE DISA SHEM PJESA E DREJTA E DREJT E STORMIT SI T BE JET B SHKURTUAR DHE DISA SHUM PJESA E DREJTA E DREJT E STORMIT DUA T BE JET B SHPRNDARJES DHE DISA SHKOLLUAR, POR PJESA E DREJTA E DREJT E STORMIT SI DO T BE JET B SHKAKTUAR DHE DISA SH ISNDETSISHT, POR NE PJESA E DREJTA E DREJT E STORMIT SI DO T BE JET B SHPRNDARJES DHE DISA T IS POLITIKUAR, POR NE DUHET DUHET T BE JAN B SHPIRTRISISHT DHE DISA SHKOLLUAR, POR NE DUAJ DUHET TRI JET B SHKAKTUAR DHE DISA SHKOLLUAR POR NE DUHET PFRFUNDIM DUHET TRI JET B SHKAKTUAR DHE DISA SHKOLLUAR, POR NE DUHET PRFUNDUAR DUHET TRI JAN B SHPIRT DHE DISA SHKOLLUAR, POR NE DUHET PRFSHIRSISHT DIKA DUHET TRI JAN B SHPIRTSISHT DHE DISA SHKOLLUAR, POR NE DUHET PRFSHIRSISHT TA DIKA TORNADOES I izoluar POR NE DUA PRFUNDUAR DIKA TORNADOES I izoluar POR NE DUA PFRFUNDUAR DUHET TANI TORNADOES ACROSS I izoluar POR NE DUA PRFUNDUAR DUHET TANI TORNADOJE PROR T ISOLATUAR POR NE DUA PFRFUNDUAR DUHET TOM DYTOR TORNADOJE NGA RAJONI. ISOLATUAR POR NE DUA PFRFUNDUAR DUHET TOM DYTOR TORNADOJE NGA RAJONI. KËSHTU QË ISOLATUAR POR NE DUA PFRFUNDUAR DUHET TOM DYTOR TORNADOJE NGA RAJONI. SI JEMI P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. SI JEMI P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Pra, ne do të shkojmë P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Kështu që do të shkojmë P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Pra, ne do të themi P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Kështu që ne do të themi të modifikuar P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Pra, ne do të themi se modifikojnë P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që modifikohen në lartësi NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që modifikohen në lartësi NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në ndikime të larta NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në ndikime të larta për NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në implikime të larta për atë NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në implikime të larta për atë sistem. NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në implikime të larta për atë sistem. AGAIN QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. AGAIN QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATAJ QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI AS QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET PRMES QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. AGJEN, QE SI NDODHET NGA A NDIKIMET P THR KT SISTEM. AGJEN, QE SI NDODHET NGA A NDIKIMET P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET PROR NJ A VESHJE NDIKIMET P THR KT SISTEM. AGJEN, QE SI NDODHET P THR NJ A SHUM PARA NDIKIMET P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET NGA NJ A SHUM POR INLAND NDIKIMET P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET PR NGJITJE PARA N IN INLAND NSE NDIKIMET P THR KT SISTEM. AGJENI, QE SI TA NDODHET NGA NJE PARA, POR N IF INLAND N IFSE NDIKIMET P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET NGA NJ T PARA, por P INR INLAND N IFSE KU VDES , QE SI TA NDODHET NGA NJE RRETH PER INLAND NESE KU VDES , QE SI TA NDODHET NGA NJE RRETH PER INLAND NESE KA VDES , QE SI NDODHET NGA NJE RRETH PAS INLAND NESE KA VDES , KJO NUK KA NDODHET NGA NJE RRETH N IN INLAND N IFSE KU VDES N TO KASTELIN. , KJO NUK KA NDODHET NGA NJE RRETH N IN INLAND N IFSE KU VDES N TO KASTELIN. që do të POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. që do të POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. NDRYSHOJN POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. DO T NDRYSHOJN GJITHA. POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. DO T NDRYSHOJN GJITHA. unë do të POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH RRETH TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të bisedoj më shumë rreth TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH VARIOZ TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të bisedoj më shumë rreth skenarit të ndryshëm NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të bisedoj më shumë rreth skenarit të ndryshëm NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë rreth skenarëve të ndryshëm kur NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë rreth skenarëve të ndryshëm kur unë NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIMIT TAR VARGU KU VAJ NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIT T V VARGJET PENR T NDODH. NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIT T V VARGJET PENR T NDODH. DHE NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIT T V VARGJET PENR T NDODH. DHE SI NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIT T V VARGJET PENR T NDODH. DHE SI Unë RRETH SHKENCIT T V VARGJ WHS SI KEMI PACKRGJIGJE. DHE SI Unë RRETH SHKENCIT T V VARGJ WHS SI KEMI PACKRGJIGJE. DHE SI E PAM, RRETH SHKENCIT T V VARGJ WHS SI KEMI PACKRGJIGJE. DHE SI E kam thënë, Merrni RRETH SHKENCIT T V VARGJ WHS SI KEMI PACKRGJIGJE. DHE SI E kam thënë, Merrni A

Përditësimi i Tropikave: Uragani Isaias ende një Kategori 1

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.6" dur="0.067"> Minuta. </text>
<text sub="clublinks" start="0.667" dur="0.1"> Minuta. POR </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.133"> Minuta. POR E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="0.9" dur="0.101"> Minuta. POR E DREJTA TANI </text>
<text sub="clublinks" start="1.001" dur="0.133"> Minuta. POR E DREJTA TANI A </text>
<text sub="clublinks" start="1.134" dur="0.3"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI pak </text>
<text sub="clublinks" start="1.434" dur="0.067"> Minuta. POR T R DREJT N TANI SHUMEW Xhepa </text>
<text sub="clublinks" start="1.501" dur="0.1"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A SHUM P Xhepa të </text>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.067"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI SHUM P Xhepa të rënda </text>
<text sub="clublinks" start="1.668" dur="0.067"> Minuta. POR T R DREJT N TANI NJ A Xhepa të pakta të rrushit të rëndë </text>
<text sub="clublinks" start="1.735" dur="0.066"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI SHUM P Xhepa të rrobave të rënda NUK </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.267"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda jo aq </text>
<text sub="clublinks" start="2.068" dur="0.034"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta rrënjash të rënda jo shumë </text>
<text sub="clublinks" start="2.102" dur="0.1"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta të rrushit të rëndë jo aq shumë brenda </text>
<text sub="clublinks" start="2.202" dur="1.334"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda NUK JAN SO SHUM SO N IN </text>
<text sub="clublinks" start="3.536" dur="0.134"> Minuta. POR TIGH DREJT N TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda NUK M SO SHUM N IN METRO </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.133"> Minuta. POR T R DREJT N TANI SHUM Xhepa të rrobave të rënda NUK JAN SO aq shumë në METRO POR </text>
<text sub="clublinks" start="3.803" dur="0.134"> Minuta. POR T R DREJT N TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda NUK JAN SO aq shumë në METRO POR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="3.937" dur="0.067"> Minuta. POR T R DREJTOW TANI NJ A Xhepa të pakta të rrobave të rënda NUK JAN SO TU SHUM N IN METRO POR PARA A </text>
<text sub="clublinks" start="4.004" dur="0.233"> Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO aq shumë në METRO POR PARA A </text>
<text sub="clublinks" start="4.237" dur="0.067"> Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN IN aq shumë në METRO POR PARA NJ L LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.067"> Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO aq shumë në METRO POR PARA NJIT BIT T L SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="4.371" dur="0.1"> Xhepat e rrobave të rënda NUK JAN THE NU SHUM N IN METRO POR PARA NJ A BIT A T L SHUM L </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.1"> Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO SHUM N IN METRO POR PARA NJ A BITIT T L SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.133"> Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO SHUM N IN METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM N M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.067"> Xhepat e rrushit të rëndë NUK JAN SO SHUM N IN METRO POR PARA NJ BIT A T SHUM N SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.2"> SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM N M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="4.971" dur="0.1"> SHUM N THE METRO POR KUNDRON NJ A BIT T SHUM SHUM P TOR T TO DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.067"> SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM M D SHUM N TO FOCUS </text>
<text sub="clublinks" start="5.138" dur="0.067"> SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM SHUM P TOR T Fokusuar </text>
<text sub="clublinks" start="5.205" dur="0.1"> SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT T L SHUM M D SHUM N TO FOKUSIN E LET </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.067"> SHUM N THE METRO POR PARA NJ A BIT LITT M SHUM D N TO FOKUSIN E LET' </text>
<text sub="clublinks" start="5.372" dur="2.469"> LITTLE BIT M M SHUM N TO FOKUSIN E DUHET N IN T. </text>
<text sub="clublinks" start="7.841" dur="0.1"> LITTLE BIT M M SHUM N TO FOKUSIN E DUHET N ON HARRIKANE. </text>
<text sub="clublinks" start="7.941" dur="0.267"> LITTLE BIT M M SHUM N TO FOKUSIN E DUHET N ON HARRIKANE. AGAIN, </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.066"> LITTLE BIT M M SHUM N TO FOKUSIN E DUHET N ON HARRIKANE. RRETH, KJO </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.267"> Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. RRETH, KJO </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.1"> Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. RRETH, KJO SIGURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.101"> Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. KUNDR, KJO FJALJE TUST QNDRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.166"> Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. KUNDR, KJO DO T FITUAR WIJET E SIGURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.067"> Fokusin e LETR N THE HURRIKANE. KUNDR, KINTIN VAJTJET E MIRSUARA DO T A JENI AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="8.975" dur="0.2"> HURRICANE. KUNDR, KINTIN VAJTJET E MIRSUARA DO T A JENI AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.067"> HURRICANE. KUNDR, K WTIN LINNDUSTT E QNDRUARA DUHET AKTUAJTU </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.1"> HURRICANE. KUNDR, K WT W VAJTJE T S QNDRUARA DO T A NDODHEN AKTUALE </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.034"> HURRICANE. KUNDR, K WT W VAJTJE T S QNDRUARA DO T A NDIKOJNCT AKTUALE T L NDODHM Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.1"> HURRICANE. KUNDR, KINT W VAJTJE TUST QNDRUARA DO T A NDIKOJNCT AKTUALE TUT NDIKOJN TH QAT </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.166"> HURRICANE. KUNDR, K WT W VAJTJE T S QNDRUARA DO T A NDERTOJNU AKTUALE DUHET TUT NDIKOJN TH QAT KETO </text>
<text sub="clublinks" start="9.642" dur="0.067"> HURRICANE. KUNDR, K WT W VAJTJE TUST QNDRUARA DO T A NDIKOJNCT AKTUALE DUHET TAT NDODHM TH Q NDODHEN </text>
<text sub="clublinks" start="9.709" dur="2.403"> FITIMET E QUSTNDRUARA DO T NDODHEN AKTUALE QE NDODHEN Q KET B T B BNI </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.133"> FINANCAT E QUSTNDRUARA DO T NDERTOJNCT AKTUALE QE NDODHEN QAT NDODHEN NGA </text>
<text sub="clublinks" start="12.245" dur="0.134"> FITIMET E Q SNDRUARA DO T NDERTOJNCT AKTUALE QE NDODH QAT NDODHENI NGA 11:00 </text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="0.133"> FITIMET E QUSTNDRUARA DO T NDODHEN AKTUALE QE NDODHEN Q NDODHENI NGA KSHILLA 11:00 </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.1"> FITUESIT E QNDRUAR DO T A NDEROJME AKTUALE QE NDODH QAT NDODHEN NGA KTV KVSHILLA 11:00 </text>
<text sub="clublinks" start="12.612" dur="0.067"> FITIMET E QUSTNDRUARA DO T NDODHEN AKTUALE QE NUK KA NDODHEN PER KETO SHKENCA 11:00 </text>
<text sub="clublinks" start="12.679" dur="0.267"> L LSOJM TH QAT NDIKOHEN QER NDRMARRJEN K ADRKES 11:00 KA </text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.1"> LUTI Q NDIKOHEN QER KET B NDRMARRJEN K ADRKES 11:00 ASSHT SIGURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="13.046" dur="0.1"> L LNDSISHT Q TH NDIKOHEN Q B NDEROJN KRKES 11:00 KAN FJALT E MIR S </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.067"> LUAJ Q TH NDIKOHEN Q KET B NDRMARRJEN K ADRKES 11:00 KA E DREJT W E FITUARA TIN WINDS </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.066"> Le ta vendosim që këtu, pasi K ADSHILLA 11:00 KA T R DREJT S TIN FITUARA TIN WINDS SIGURUAR TANI </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.101"> LUAJ Q TH NDIKOHEN Q KET B NDRMARRJEN K ADRKES:00 11:00 KA T R DREJTIN T S FITUARA T W WINDS SIGURUAR TANI N AT </text>
<text sub="clublinks" start="13.38" dur="0.066"> L LNDATSISHT QAT NDIKOHEN Q B NDEROJM THE K ADRKES 11:00 KAN R E DREJT S E FITUAR TIN DREJTINS SIN VETM N AT 80 </text>
<text sub="clublinks" start="13.446" dur="2.069"> K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA T FITUESHME TANI N AT 80 </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.133"> K ADSHILLA 11:00 KANIGH TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARA TANI TANI N 80 80 MIJE </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.101"> K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARAVE TANI TANI N 80 80 MILE PER </text>
<text sub="clublinks" start="15.749" dur="0.133"> K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARAVE TANI TANI N 80 80 SHKOLLA PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.134"> K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA T W FITUARAVE TANI TANI N 80 80 MILJE P HOR ORA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.133"> K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARAVE TANI TANI NLES 80 SHKOLLA PER HOUR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.133"> KVSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUARA TIN FITUARAVE TANI TANI NLES 80 SHKOLLA PER HOUR DHE THEMELIMET </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> K ADSHILLA 11:00 KA TIGH DREJTAT E FITUAR T FITUARAVE TANI TANI N MI 80 SHKOLLA PER HOUR DHE FITIMET N TO </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.2"> E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI N 80 80 SHKELJE NGA ORA DHE GJETJET N </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.067"> E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI N AT 80 SHKELJE N HO ORA DHE FITONET N TO 100. </text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="0.067"> E DREJTA E SIGURUARA E FITUARAVE TANI NLES 80 SHKELJE NGA ORA DHE GJITHA N TO 100. </text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.133"> E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI N AT 80 MILJE N P ORA DHE GJETJET N 100 100. K THETU </text>
<text sub="clublinks" start="16.816" dur="2.836"> E DREJTA E SIGURUARA E FITUARAVE TANI NLES 80 SHKOLL PR NUR ORA DHE FITIMET N 100 100. FITUESIT E FITUAR </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="0.134"> E DREJTA E SIGURUARA E FITUARAVE TANI NLES 80 SHKELJE N HO ORA DHE GJETJET N 100 100. FITUESI I FITUAR OSE </text>
<text sub="clublinks" start="19.786" dur="0.267"> E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI TANI NLES 80 SHKELJE NGA ORA DHE GJETJET N 100 100. FITUESI FITUAR APO 90. </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.067"> E DREJTA E SIGURUARA E FITUAVE TANI TANI N 80 80 SHKELJE N HO ORA DHE M G T GJITHA N THE 100. FITIMI I FITUAR OSE 90. SO </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.2"> MILE PER HOUR DHE GJETJET N 100 100. FITUARI I PAR APO 90. SO </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.1"> MILES PER HOUR DHE GURITET N TO 100. FITUARI I PAR APO 90. SIPAS </text>
<text sub="clublinks" start="20.42" dur="0.033"> MILES P HOR ORA DHE GJETJET N 100 100. FITUESHM ERIA E KUJT OR APO 90. SI NDODHEN </text>
<text sub="clublinks" start="20.453" dur="0.134"> MILES PER HOUR DHE GJYKAT N 100 100. FITUESHMRIA E KUJT OR APO 90. SI NDODHT A </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.167"> MILES PER HOUR DHE GJYKAT N 100 100. FITUESHME E PARA 90. DUKE PARAQITJE ASHT NJ L LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="20.754" dur="0.066"> MILES PER HOUR DHE GURITET N 100 100. FITUESHMRIA E KUJT OR APO 90. SI KUNDR TIJ STSHT FUQI LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="3.103"> 100. FITUARI I PAR OR APO 90. K SORKUAR NUK'SHTR NJR FUQI E LNDS </text>
<text sub="clublinks" start="23.923" dur="0.134"> 100. FITUARI I PAR OR APO 90. DUHET PARAQITJE EVSHT NDRMARRJE E MADHE </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.133"> 100. DUHET TAR DH ORNI OSE 90. K SORKONI N KT M T ST MIR L </text>
<text sub="clublinks" start="24.19" dur="0.134"> 100. DUHET TAR DH ORNI OSE 90. Pra, KUNDR TIJ ASHT FUND T L LNDS S EV MUND T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.133"> 100. DUHET TAR FITUAR APO 90. Pra, KUNDAR TIJ SHT FUQIA E LNDS SEN MUND T NDOSHME </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="0.1"> 100. DUHET TAR FITUAR OSE 90. K SOTU KA NDODH N FUND T LNDS SEN MUND T NGJARJE </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.067"> 100. DUHET TAR FITUAR OSE 90. K SORKUAR NUK SHT FUND T ST LNDS S EV MUND T NDOSHME </text>
<text sub="clublinks" start="24.624" dur="0.2"> RRETH NUK SHT NDRMARRJE E LNDSISHME DUHET T IT NUK DO TOW DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.067"> KUNDR TIJ SHT FUND T LNDS TEN NDERME Q NUK SHT DUHET T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.067"> KUNDR TIJ ASHT NDRMARRJE E LENNDENSISHT Q NUK KA NDODH SHTPI SHUMIT </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.1"> KUNDR TIJ SHT FUND T LND LS TEN NDERME Q NUK SHT DUHET T QU NDODH QU SHUM N Y T Y </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.167"> KUNDR TIJ STSHT FUND T LNDS TEN NDERME Q IT NUK SHSHT DUHET TIT NDODH QU SHUM PAS N </text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.066"> KUNDR TIJ STSHT FUND T LNDSISHT TEN NDERME Q IT NUK DO TOW DUHET SHPRNDARJEN E SHUMSIS Y SET TIJ N IN QUSTNDRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="25.291" dur="1.902"> SI NUK KA NDODHS T QU NDODH YNI SHUMIT PASQYRSIN N SIGURISHT </text>
<text sub="clublinks" start="27.193" dur="0.134"> SI DO T DUHET T NDODH QU SHUM NIT MINNYR TUST SIGURUAR </text>
<text sub="clublinks" start="27.327" dur="0.233"> NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="27.56" dur="0.134"> NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. unë </text>
<text sub="clublinks" start="27.694" dur="0.133"> NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. UNE MENDOVA </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.134"> NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. Unë THOJT TY </text>
<text sub="clublinks" start="27.961" dur="0.067"> NUK KA NUK DO T SH DUHET T QU NDODHET SHUM QU NIT FITET T Y SIGURUAR TANI. Unë THOJHT TA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.2"> QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="28.228" dur="0.066"> QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DUHET L MOND </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.067"> QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI </text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.1"> QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DUHET LVENI KONTE </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="3.003"> QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DUHET TVE LVENOJN CON KUJTN A </text>
<text sub="clublinks" start="31.464" dur="0.134"> QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DO T MO DUHET LND KUJT ANJ L </text>
<text sub="clublinks" start="31.598" dur="0.133"> QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ AN. NJ BIT T GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="31.731" dur="0.067"> QUITE ende në fjalët e qëndrueshme TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNOJN CON KUJTNJ ANJ NJ B BIT T LND </text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.167"> FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNOJN CON KUJTNJ ANJ NJ B BIT T LND </text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="0.1"> FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ A NJ B BIT E LNDS T. </text>
<text sub="clublinks" start="32.065" dur="0.1"> FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ A NJ A BIT A T B SHUM PR PRPUNIM, </text>
<text sub="clublinks" start="32.165" dur="0.067"> FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ ANJ A NJ A BIT T L LNDS P WESTR P WESTRGJITHSHME, Lëvizni </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="0.133"> FITON TANI. Unë THOJHT TY DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ ANJ A NJ A L LND L T B LIKTUAR N THE Perëndim, Lëvizni </text>
<text sub="clublinks" start="32.365" dur="0.134"> FITON TANI. Unë THOJHT TA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ A NJ A BIT T L LND TOS N WEST P WESTRP WESTRMARRJE, Lëvizni TRACK </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.066"> FITON TANI. Unë THOJHT ATA DO T MO LNDONI KUJTNJ ANJ A NJ A BIT T L LIKTUAR N WEST P WESTRPVERMARRJE, L MOVIZHET TRACK A </text>
<text sub="clublinks" start="32.565" dur="0.234"> Lëvizni KUJT ASIN A një litar të vogël në perëndim, lëvizni gjurmët A </text>
<text sub="clublinks" start="32.799" dur="0.067"> Lëvizni KUJTNIN një copë të vogël në perëndim, lëvizni gjurmët një litar </text>
<text sub="clublinks" start="32.866" dur="0.033"> Lëvizni KUJTNIN një copëz të vogëlushes në perëndim, lëvizni gjurmët një litar të vogël </text>
<text sub="clublinks" start="32.899" dur="0.134"> LVEVONI KUJTNI një litër të vogël në perëndim, lëvizni gjurmët një litar të vogël në </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.133"> LVENDONI KUJT ANI NJ A BIT T L GJITHA N Perëndim, lëvizni gjurmët një litar të vogëlushes </text>
<text sub="clublinks" start="33.166" dur="0.1"> LVEVONI KUJTNI NJ A BIT T GJITHA N TO Perëndim, lëvizni një gjurmë të vogël në perëndim </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.067"> L MOVONI KUJTNI NJ A BIT T L GJITHA N TO Perëndim, lëvizni gjurmët një bit të vogël në perëndim në </text>
<text sub="clublinks" start="33.333" dur="0.233"> Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në </text>
<text sub="clublinks" start="33.566" dur="2.336"> Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.134"> Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. ATA </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.1"> Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. TA NDODHEN </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.133"> Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. Ata nuk janë bërë </text>
<text sub="clublinks" start="36.269" dur="0.067"> Perëndimi, lëvizni gjurmët një litar të vogël në perëndim në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.133"> BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.1"> BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. unë </text>
<text sub="clublinks" start="36.569" dur="0.1"> BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.101"> BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DO TE KISHA </text>
<text sub="clublinks" start="36.77" dur="0.133"> BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="36.903" dur="0.134"> BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET TOV SHTOJ </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.133"> BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUMOV NDIKOHEN A </text>
<text sub="clublinks" start="37.17" dur="0.067"> BITHA E LIDHJE N TO P WESTRPUNIMIN në orën 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET TOV SHUM NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="37.237" dur="0.167"> 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET TOV SHUM NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.066"> 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET T IT NDIKOJN A NJ A BIT T T PARA </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET TOV NDIKOJN A NJ A BIT T T NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="1.602"> 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM NDIKOJM A NJIT BIT TIN NDOSHME A </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="0.133"> 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJ B BIT TIN NDOSH TONA </text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.134"> 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJ B BIT TIN NDONSHME TONA AT </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.133"> 11:00. Ata nuk kanë bërë që. SHUM HA DUHET T IT NDODHET NJ A BIT E KUFISHT NUK KA TONA N AT KTO </text>
<text sub="clublinks" start="39.572" dur="0.067"> 11:00. Ata nuk kanë bërë që. DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.167"> DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. </text>
<text sub="clublinks" start="39.806" dur="0.067"> DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR </text>
<text sub="clublinks" start="39.873" dur="0.066"> DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR IN </text>
<text sub="clublinks" start="39.939" dur="0.134"> DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR NDON DO </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.133"> DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR NDONJY RAST </text>
<text sub="clublinks" start="40.206" dur="0.1"> DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR N AN YDO RAST TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="40.306" dur="0.134"> DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR N AN YDO RAST TIJ A </text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.067"> DUHET T M SHUM NDIKOJ A NJIT BIT T T SHUM A NUK KA TONA N AT KT PIK. POR N AN YDO R CSISHT SHT A E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="40.507" dur="0.233"> BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO R CSISHT SHT A E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.1"> BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. </text>
<text sub="clublinks" start="40.84" dur="2.503"> BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. IT'S </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.133"> BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. PO SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.134"> BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. NDIKIMI I SHPENZIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="43.61" dur="0.066"> BIT NUK KA TONA N AT K POT PO PIK. POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. SHT FJALT NDIKIMI N FUND </text>
<text sub="clublinks" start="43.676" dur="0.201"> POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. SHT FJALT NDIKIMI T IM IMPACTIT </text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.066"> POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZUAR FUSHA E NDIKIMIT TEN VDEKJES </text>
<text sub="clublinks" start="43.943" dur="0.101"> POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZIMET FUSHA E NDIKIMIT NUK MUND </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZIMET ZONA NDIKIMET NUK JAN R E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.1"> POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZIMET FUSHA E NDIKIMIT NUK MUND T DREJT UNN NDN T RI </text>
<text sub="clublinks" start="44.244" dur="0.133"> POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. OSHT SHPENZIMET ZONA NDIKIMET NUK JANEN E DREJTA N UNN T UN </text>
<text sub="clublinks" start="44.377" dur="0.067"> POR N AN YDO RASTE'SHT A NJ SY SISTEM I MADH. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE TP NDIKIMIT NUK E DREJTA NDERR QENDREN </text>
<text sub="clublinks" start="44.444" dur="0.2"> SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE TP NDIKIMIT NUK E DREJTA NDERR QENDREN </text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.067"> SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. </text>
<text sub="clublinks" start="44.711" dur="1.902"> SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="46.613" dur="0.133"> SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. SI MENDONI </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="0.167"> SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. SO THYK DHE </text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.067"> SISTEMI. ASHT SHPENZIMET E ZONAVE T IM IMPACTIT NUK JANE DREJT N UNN VIRN E QENDR CENTS. Kështu që mendoni dhe kujtoni </text>
<text sub="clublinks" start="46.98" dur="0.2"> EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Kështu që mendoni dhe kujtoni </text>
<text sub="clublinks" start="47.18" dur="0.067"> EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Kështu që mendoni dhe kujtoni se </text>
<text sub="clublinks" start="47.247" dur="0.1"> EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Kështu që mendoni dhe kujtoni se është </text>
<text sub="clublinks" start="47.347" dur="0.1"> EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Kështu që mendoni dhe kujtoni që është vetëm </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.067"> EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me të </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.133"> EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 </text>
<text sub="clublinks" start="47.647" dur="0.067"> EDHE NUK E DREJTA ND RREZIKun e QENDRS. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 përqind </text>
<text sub="clublinks" start="47.714" dur="0.167"> LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 përqind </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.066"> LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 përqind të </text>
<text sub="clublinks" start="47.947" dur="0.067"> LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të </text>
<text sub="clublinks" start="48.014" dur="0.067"> LINJË. Kështu që mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="2.903"> LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës </text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="0.133"> LINJË. Kështu që mendoni dhe kujtoni se është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës kur është </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.1"> LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës kur ajo futet </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.134"> LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që është vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës kur ajo vazhdon </text>
<text sub="clublinks" start="51.351" dur="0.067"> LINJË. Pra, mendoni dhe kujtoni që vetëm në lidhje me 70 përqind të kohës kur është duke u futur në </text>
<text sub="clublinks" start="51.418" dur="0.166"> QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOHS T IT NDODHEN N. IN </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.1"> QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T EV NDODHEN N </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.067"> QAT SI VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOHS T IT NDODHEN N IN VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.134"> QAT SI VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOHS T IT NDODHEN N IN VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="0.1"> QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T IT NDODHEN N IN VAJN AT N AT DIT' </text>
<text sub="clublinks" start="51.985" dur="0.133"> QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T EV NDODHEN N IN KONE N AT DIT'N 4 </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.134"> QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T IT NDODHEN N IN V CONNJ AT N AT VITIN 4 3 </text>
<text sub="clublinks" start="52.252" dur="2.869"> QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T KOH EVS T EV NDODHEN N IN V CONNJ AT N AT VITIN 4 3 4 </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.134"> QAT NDODHET VETEM RRETH 70 PERRZGJEDHJE T T KOH EVS T EV NDODHEN N IN V CONNJ AT N AT VITIN 4 3 4 DHE </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.2"> QLY SI VETM P 70R 70 PERRZGJEDHJEN E KOHS T IT NDODHEN N IN VITIN 4 3 4 DHE 5. </text>
<text sub="clublinks" start="55.455" dur="0.167"> E KOHA KOHA EVEN NDODHET N THE VAZHDIM N CON DITN 4 3 4 DHE 5. </text>
<text sub="clublinks" start="55.622" dur="0.066"> E KOHA T EV NDRMARRJEN NDON N IN VAZHDIM N AT DITN 4 3 4 DHE 5. SO </text>
<text sub="clublinks" start="55.688" dur="0.101"> E KOHA KOHA EVEN NDON N IN VAZHDIM N IN DITAYN 4 3 4 DHE 5. SI SOFARAT </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.1"> E KOHA T EV NDRMARRJEN NDON N IN VAZHDIM N AT DITN 4 3 4 DHE 5. SO SOFAR QAT </text>
<text sub="clublinks" start="55.889" dur="0.1"> E KOHA KOHA EVEN NDODHET N THE VAZHDIM N CON DITN 4 3 4 DHE 5. PAS WHFAR ATFAR Q T DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="55.989" dur="0.133"> E KOHA T EV NDRMARRJEN NDODHET N THE VAZHDIM NAY DITN 4 3 4 DHE 5. SI ATFAR TH Q TY GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="56.122" dur="0.134"> E KOHA KOHA EVEN NDODHET N THE VAZHDIM N CON DITN 4 3 4 DHE 5. SO WHFAR ATFAR TH QAT T T DUHET TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="56.256" dur="0.066"> E KOHA T EV NDRMARRJEN NDODHET N THE VAZHDIM N AT DITN 4 3 4 DHE 5. SO WHFAR THFAR TH QAT T T THOT T TI GJE </text>
<text sub="clublinks" start="56.322" dur="0.201"> KUJTIMI N 4 4 3 4 DIT 5. DHE 5. PASQE Q TH KA THES SE JENI QE </text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.1"> VAZHDIMI N 4 4 3 4 DIT 5. DHE 5. PASQE QE Q TH T T B TN T IS GJUM </text>
<text sub="clublinks" start="56.623" dur="0.1"> VAZHDIMI N 4 4 3 4 DIT 5. DHE 5. PASQE Q WH Q T T T B TNJ ISSHT Q IS NDODH EV </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.1"> VAZHDIMI N 4 4 3 4 DIT 5. DIT 5.S 5. ATFAR TFAR TH ATSHT T THOT T ISSHT ATA QAT NDODH K THTO </text>
<text sub="clublinks" start="56.823" dur="0.067"> VAZHDIMI N 4 DIT 4N 4 3 4 DHE 5. PASQE QE KA THES SE JANE QE E VJET QE KJO STORM </text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.066"> VAZHDIMI N 4 DITN 4 3 4 DHE 5. PASQE QE ATA QEN GJENA QE ESHTE QE VEPRANE KA KJO STORM </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="1.535"> SO WHFAR QAT T T THOT Y JU ISSHT ATA Q KA KT STORM SHT </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="0.167"> SO WHFAR Q TH T T THOT JU KA QENE KA KTU KUJT PRANE </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.1"> SO WHFAR QAT T T THOT T JU KA QEN KA K STT STORM ISSHT E PRITUR DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="58.758" dur="0.134"> SO WHFAR Q TH T TH THOT T JU KA QEN KA K STT STORM ISSHT E PRITUR DISA DHN </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.066"> SO ATFAR TH QAT T T THOT JU KA QEN KA K STT TH STORM ISSHT EKSPEKTUAR DISA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="0.234"> SI KA K STT ST STORM EXSHT EX E PRITUR DISA DUHET RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.1"> VEPRIMI K STTM STORM EXSHT EX E PRITUAR DISA DUHET MYRTLE </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.067"> VEPRIMI K STTM STORM EXSHT EX E PRITUAR DISA DUHET P ARPARA MYRTLE BEACH </text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.067"> VEPRIMI KIST STORM SHT EX E PRITUAR DIKA DUHET P BER MJETIN MYRTLE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.1"> PAS KOUTO STORM EXSHT EX E PRITUAR DISA DUHET P ARMBJET MYRTLE DHE THEN </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.1"> SI KA K STT ST STORM EXSHT EX E PRITUR DISA DUHET RRETH BEHIT MYRTLE DHE THEN PUN </text>
<text sub="clublinks" start="59.626" dur="0.066"> PAS K THTO STORM EXSHT E PRITUR DISA DUHET RRETH PJESS MYRTLE DHE THEN PUN E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="59.692" dur="0.167"> DISA PRANUAR RRETH PLANIT MYRTLE DHE PAS PUN E SAJ </text>
<text sub="clublinks" start="59.859" dur="0.134"> DISA PRANUAR NGA RRETHI MYRTLE DHE PUNA MUND T PUN </text>
<text sub="clublinks" start="59.993" dur="0.133"> DISA PRANUAR RRETH RRETHIT MYRTLE DHE PJES PUNS S W MUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="2.536"> DISA PRANUAR NGA RRETHI MYRTLE DHE PUNA PAS PUNS S W MUND TJETR </text>
<text sub="clublinks" start="62.662" dur="0.067"> DISA PRANUAR NGA RRETHI MYRTLE DHE PAS PUNENS S W MUND TJETR MUND T VEPRUAR </text>
<text sub="clublinks" start="62.729" dur="0.267"> PJESA MYRTLE DHE PAS PUNA SI MUND TJET N AC VERI LINDORE </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.133"> BEHI MYRTLE DHE PAS PUNS SI MUND TJET AC N QERROLIN Lindore VERIORE, </text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="0.067"> BEZA MYRTLE DHE PAS PUNS SI MUND TJET AC NRO GJYQNJEN VERIORE CAROLINA, KUA </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.133"> BEZA MYRTLE DHE PAS PUNA SI MUND TJETA NGJARJ N CAR KROLINERN VERIORE VERIORE, KA A </text>
<text sub="clublinks" start="63.329" dur="0.101"> BEZA MYRTLE DHE PAS PUNS SI MUND TJET AC NRO QERROLIN Lindore VERIORE, KERTU A 1 </text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.133"> BEZA MYRTLE DHE PAS PUNA SI MUND TJET AC NRO GJYQNJEN VERIORE CAROLINA VERI, KU JENI 1 IN </text>
<text sub="clublinks" start="63.563" dur="0.067"> BEZA MYRTLE DHE PAS PUNA SI MUND TJETA NGJARJ N CAR KROLININA VERIORE VERIORE, KA A 1 N 3 3 </text>
<text sub="clublinks" start="63.63" dur="0.233"> UDHZUAR NGA CAROLINA VERIORE LINDORE, KA A 1 N IN 3 </text>
<text sub="clublinks" start="63.863" dur="0.134"> UDHZUAR NGA CAROLINA VERIORE LINDORE, K ATU A 1 N 3 3 CHANC </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.067"> MAYNYR NRO KAROLINA VERIORE LINDORE, K THTU A 1 N IN 3 CHANCH ROUGHLY </text>
<text sub="clublinks" start="64.064" dur="0.1"> MAYNYR AC NRO KAROLINA VERIORE LINDORE, K ATU A 1 N 3 3 RANISHHM RREZIK Q </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.066"> M WNYRRO NGA KAROLINA VERIORE VERIORE, KU JENI 1 1 N 3 3 RANGULL SHKANS QAT KAN </text>
<text sub="clublinks" start="64.23" dur="1.836"> CAROLINA, KJO A 1 N IN 3 RANISHHM SHKES Q TH NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.133"> CAROLINA, KJO A 1 N 3 3 RANISHGM SHKES Q TH SI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.033"> CAROLINA, KJO A 1 N IN 3 RANISHGM SHKES Q TH SI DISA E DYT </text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="0.1"> CAROLINA, KJO A 1 N 3 3 RANGULL SHANIA Q SI DISA E DYT E TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="0.134"> CAROLINA, KJO A 1 N 3 3 RANISHHM SHKES QAT DUHET T DYT SJELLJE P OFR Q </text>
<text sub="clublinks" start="66.466" dur="0.067"> CAROLINA, KJO A 1 N 1 3 RANISHHM SHKES Q TH SI DISA E DYQS S OF TJERA T KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="66.533" dur="0.2"> DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ SJELLJE E JASHTME E K THTU KONTE </text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.1"> DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ O SJELLJE E JASHTME E K CONTU KONTE. </text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.1"> DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ SJELLJE E JASHTM E K THTU KUJTOJNS. </text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="0.134"> DUHET RREGULL THSISHT Q TH Q S NDIKONI SJELLJEN E JASHTME T OF KUJT KUJTOJME. </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.133"> DUHET RREGULLSISHT QAT NDONJ SJELLJE E JASHTM E TIJ Q CON KONVENI. </text>
<text sub="clublinks" start="67.2" dur="0.133"> DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ O SJELLJE E JASHTME E K CONTU KUJTOJME. </text>
<text sub="clublinks" start="67.333" dur="3.003"> DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ O SJELLJE E JASHTME E K CONTU KUJTOJME. </text>
<text sub="clublinks" start="70.336" dur="0.134"> DUHET RREGULL THSISHT QAT NDONJ O SJELLJE E JASHTM E KSTU KUJTOJNS. </text>
<text sub="clublinks" start="70.47" dur="0.067"> DUHET RREGULL THSISHT QAT NDIKOHET NDJESA E JASHTME T OF KUJT KUJTOJMS DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="70.537" dur="0.2"> DISA E JASHTME T OF KTU KONTE. DUHET DHE NENSE N IFSE SHT N IN </text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.1"> DISA SI VDEKJE E KATTU KONTE. DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT N IN VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> DISA E JASHTME T OF KTU KONTE. DUHET DHE N IFNSE N ITSE ISSHT N IN VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.1"> DISA E JASHTME T TH KTU KONTE. DUHET DHE N IFNSE N ITSE ITSHT IN N CON VAZHDIM NN T IT </text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.134"> DISA SI JASHTSIS SI QE KONTE KUJTOJ. DUHET DHE NENNSE N ITSE ISSHT IN N CON VAZHDIM SIPAS NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.1"> DISA E JASHTME T OF KTU KONTE. DUHET DHE N IFNSE N ITSE ISSHT IN N CON VAZHDIM SI NUK SHT </text>
<text sub="clublinks" start="71.204" dur="0.133"> DISA SI VDEKJE E KATTU KONTE. DUHET DHE N IFSE N ITSE ISSHT IN N IN VAZHDIM SI NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.067"> DISA SI JASHT E TJERA Q TH KONTE KUJTOJ. DUHET DHE NSE N ITSE ISSHT IN N IN VAJN N UNN SI NUK THSHT K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="3.203"> . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N IN VAZHDIM SI NUK NOTSHT KJO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N IN VAZHDIM SI NUK NOTSHT Q TH NDODHEN SHUMIF </text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.134"> . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK SHT K THT D MNDSISHT NDODHME SE </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.133"> . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK NOTSHT KATT D MNDSISHT NDODHME Sesa T OFF BNI </text>
<text sub="clublinks" start="74.974" dur="0.134"> . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK NOTSHT QAT NDODH SHUM NDODH SE M </text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.1"> . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK THSHT KATND THSISHT DHIFNI T NDRYSHME Sesa N OFF </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> . DUHET DHE NENSE N IFSE ISSHT IN N THE VAZHDIM SI NUK THSHT QAT NDODH SHUME NDODHJE Sesa T OFF NDRMJET. </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.167"> VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. </text>
<text sub="clublinks" start="75.442" dur="0.066"> VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.1"> VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. SO TI </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="0.134"> VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. SO NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="75.742" dur="0.133"> VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. Kështu që do të ndikojë </text>
<text sub="clublinks" start="75.875" dur="0.134"> VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. Kështu që do të ndikojë </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.067"> VAZHDONI N ITSE NUK THSHT KATNDSISHT DHIFNYRS SI FALAS NIDE Anën. Kështu që do të ndikojë në Lindje </text>
<text sub="clublinks" start="76.076" dur="0.2"> Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në Lindje </text>
<text sub="clublinks" start="76.276" dur="0.1"> Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në kështjellën Lindore </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="0.067"> Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën e tokës lindore </text>
<text sub="clublinks" start="76.443" dur="1.568"> Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën e çastit lindor P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.1"> Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën e çastit të lindjes PALLR FUND </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.133"> Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën tokësore të lindjes P FORR MUND </text>
<text sub="clublinks" start="78.244" dur="0.067"> Diferenca Q OFF NDODHET NIDE anën. Kështu që do të ndikojë në tokën e tokës lindore për sa më parë </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> Kështu që do të ndikojë në tokën e tokës lindore për sa më parë </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.067"> Kështu që do të ndikojë në tokën tokësore të lindjes P FORR MUND T L SHUM MOO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.1"> Kështu që do të ndikojë në tokën bregdetare të Lindjes P FORR MUND T MUND T MSOJN MORE SHUM DHE </text>
<text sub="clublinks" start="78.678" dur="0.134"> Kështu që do të ndikojë në tokën e tokës lindore për shumë sa më shumë dhe më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="78.812" dur="0.2"> Kështu që do të ndikojë në tokën bregdetare të Lindjes P FORR MUND T SHUM SHUM DHE M AND SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="79.012" dur="0.067"> Kështu që do të ndikojë në tokën bregdetare të Lindjes P FORR MUND T MUND T BNI M M SHUM E DHE M AND SHUM ESPECIALE </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.2"> TOKA COAST P FORR MUND T SHUM SHUM DHE M M SHUM ESPECIALE </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.1"> TOKA COAST P FORR MUND T BNI M M SHUM DHE M M SHUM LIKNDSISHT EKSPOZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="79.379" dur="2.903"> TOKA COAST P FORR MUND T BNI M SHUM DHE M M SHUM NIK SHUM N E VET </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.133"> TOKA COAST P FORR MUND T SHUM SHUM DHE M M SHUM PIKRMBLEDHJE EKSPOZUAR DUHET NGA VERII </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.134"> TOKA COAST P FORR MUND T L SHUM SHUM DHE M M SHUM P LRDORIMI EKSPOZionalisht DUHET NGA KAROLINA VERIORE </text>
<text sub="clublinks" start="82.549" dur="0.066"> TOKA COAST P FORR MUND T L SHUM SHUM DHE M M SHUM PIKRDORIMI EKSPOZionalisht DUHET NGA CAROLINE VERIORE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="82.615" dur="0.201"> SHUM DHE M M SHUM EKSPOZUAR DUHET NGA KAROLINA VERIORE OSE </text>
<text sub="clublinks" start="82.816" dur="0.166"> SHUM DHE M M SHUM EKSPOZUAR DUHET NDERTESA NGA CAROLINE VERIORE DHE JUGORE </text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="0.167"> SHUM DHE M M SHUM EKSPOZUAR DHNI TREGJI N AC KAROLINA VERIORE, ose Karolina Jugore </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.134"> SHUM DHE M M SHUM PIKRDORIMI EKSPOZionalisht GJITHA KAROLINA VERIORE N CAR RRITJEN E KAROLINAVE Jugore </text>
<text sub="clublinks" start="83.283" dur="0.066"> SHUM DHE M M SHUM P ERDORIMI EKSPOZionalisht GJITHA KAROLINA VERIORE APO KAROLINA JUGORE RRITJET </text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.301"> ZGJIDHNI RRETH KAROLINS VERIORE APO CAROLINA JUAJ RRETHSIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.033"> ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. </text>
<text sub="clublinks" start="83.683" dur="0.067"> ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. A </text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.067"> ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. SHUMË </text>
<text sub="clublinks" start="83.817" dur="2.736"> ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. SHUMË </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.066"> ZGJIDHNI NGA KAROLINA VERIORE APO CAROLINA JUGORE RRETH konfidencës. SHUM PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="86.619" dur="0.234"> KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE RREZIKON </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.134"> KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE KUJDES T SM VOGLA </text>
<text sub="clublinks" start="87.087" dur="0.066"> KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE M RNYAN NDRYSHIME TALL VOGLA </text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.1"> KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE M RNYAN NDRYSHIMET E VLERA MUND </text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="0.067"> KAROLINA E JASHTME RRETH konfidencës së rrugëve. SHUM PYETJE MEMNYROJEN NDRYSHIME T VOGLA MUND T M BN </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.167"> Besim. SHUM PYETJE MEMNYROJEN NDRYSHIME T VOGLA MUND T M BN </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.2"> Besim. SHUM PYETJE VLERSOJN CH NDRYSHIME TALL VOGLA MUND T M BN B MIR </text>
<text sub="clublinks" start="87.687" dur="0.1"> Besim. SHUM PYETJE M RNGJITNAN NDRYSHIME T SM VOGLA MUND T M BN Diferenca të Mëdha </text>
<text sub="clublinks" start="87.787" dur="2.169"> Besim. SHUM PYETJE VLERSOJNAN NDRYSHIME TALL VOGLA MUND T M BNIF Diferenca të Mdha këtu </text>
<text sub="clublinks" start="89.956" dur="0.134"> Besim. SHUM PYETJE VLERSOHEN NDRYSHIME T SM VOGLA MUND T M B MN Diferenca të Mdha këtu </text>
<text sub="clublinks" start="90.09" dur="0.066"> Besim. SHUM PYETJE VLERSOJN CH NDRYSHIME TALL VOGLA MUND T M BN Diferenca të Mdha këtu </text>
<text sub="clublinks" start="90.156" dur="0.267"> VLERNI Ndryshimet e Vogla MUND T M BN Diferenca të mëdha KETU T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="90.423" dur="0.134"> MBIJENI NDRYSHIME T SM VOGLA MUND T M BN Diferenca të mëdha KETU T ALL GJITHA SPAGHETTI </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.066"> VLERSINI NDRYSHME T VAJTA MUND T BN Diferenca të mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="0.167"> MEMNYROJN CH NDRYSHIME TALL VOGLA MUND T M BN Diferenca të M HERdha K ALLTU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QAT </text>
<text sub="clublinks" start="90.79" dur="0.067"> MBIJENI NDRYSHME TALL VAJTA MUND T M BN Diferenca të mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI Q TH KOMPJUTER </text>
<text sub="clublinks" start="90.857" dur="0.234"> Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA modele SPAGHETTI QI KOMPJUTERIK </text>
<text sub="clublinks" start="91.091" dur="0.066"> Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI Q M MODELET KOMPJUTERIKE </text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.1"> Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QAT MODELET KOMPJUTERIKE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="91.257" dur="0.067"> Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QE MODELET KOMPJUTERIKE NGA VET </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.167"> Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QE MODELET KOMPJUTERIKE NGA K BTU </text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.067"> Diferencat e mëdha KETU T ALL GJITHA MODELET SPAGHETTI QAT MODELET KOMPJUTERIKE NGA K THTOR MENAXHIM </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.166"> SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA K THT M MENAXHIM </text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.101"> SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA K THT M MENAXHIM DHE </text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="2.302"> SPAGHETTI MODELS QAT MODELET KOMPJUTERIKE NGA KORTOR MENAXHIM DHE KT </text>
<text sub="clublinks" start="94.127" dur="0.133"> SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA K THT M MENAJNIM DHE K AFT AFTERNRIN </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.267"> SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA KORTOR MENAJ DHE K ANDT AFT ANDN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="94.527" dur="0.067"> SPAGHETTI MODELS QAT MODELET E KOMPJUTERIT NGA K MT M MENAXIM DHE KIST AFTERNRIN AND DHE ANEMTAR </text>
<text sub="clublinks" start="94.594" dur="0.167"> MODELET NGA KIST M MENAXHIM DHE K AFT AFTERNRIN AND DHE ANEMTAR </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.067"> MODELET NGA KORT M MENAXHIM DHE K AFT AFTERNRIN AND DHE ANEMTARIN E </text>
<text sub="clublinks" start="94.828" dur="0.133"> MODELET NGA K MTOR MENAXHIM DHE K AFT AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E </text>
<text sub="clublinks" start="94.961" dur="0.167"> MODELET NGA K MT M MENAXHIM DHE K AFT AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E ZYRTARIT </text>
<text sub="clublinks" start="95.128" dur="0.067"> MODELET NGA K MT M MENAXHIM DHE K AFT AF AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E PARAJTJES ZYRTARE </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> MODELET NGA K MT M MENAXHIM DHE K AFT AF AFTERNRIN DHE ANEMTARE T FOR FORCIMIT ZYRTAR ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.201"> DHE K AFT AF AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E FORCIMIT ZYRTAR .SHT </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> DHE K AFT AF AFTERNRIN DHE ANEMTARIN E PARAJTJES ZYRTARE ISSHT R E DREJTA </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> DHE K AFT AF AFR DHE AN ANDTAR P FORR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="1.902"> DHE K AFT AF AFR DHE AN MTAR P FORR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH IN </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.267"> DHE K AFT AF AFTERNR DHE AN MTAR PR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. </text>
<text sub="clublinks" start="97.797" dur="0.134"> DHE K AFT AF AFTERNR DHE AN MTAR PR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="97.931" dur="0.066"> DHE K AFT AF AFTERNR DHE AN MTAR PR FORCASTIN ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Kështu që </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.167"> E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Kështu që </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.067"> E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Kështu që është në </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.133"> E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Kështu që është në </text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.101"> E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Pra, është në Lindje </text>
<text sub="clublinks" start="98.465" dur="0.033"> E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Pra, është në EDGE Lindore </text>
<text sub="clublinks" start="98.498" dur="0.1"> E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. Pra, është në EDGE Lindore të </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.1"> E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. NUK ONSHT N ON EDGE Lindore të FAR </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.067"> E FORCASTIT ZYRTAR ISSHT R E DREJTA RRETH KETI. SO'SHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne </text>
<text sub="clublinks" start="98.765" dur="0.2"> E DREJTA RRETH KETE. SO'SHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.067"> E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne kërkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.067"> E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne e thirrim këtë </text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.133"> E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT N ON EDGE Lindore të asaj që ne mund ta kërkojmë këtë </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.1"> E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT ON N ED EDGE Lindore të asaj që ne mund t'i kërkojmë kësaj </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="2.402"> E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT ON N ED EDGE Lindore të FAR DUHET T TH KTU N ON LUMB. </text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.134"> E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT ON N ED EDGE Lindore të FAR DUHET T TH KTU N ON LUMB. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.067"> E DREJTA RRETH KETE. NUK ONSHT ON N ED EDGE Lindore të FAR DUHET T TH KTU N ON LUMB. SI VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="101.935" dur="0.167"> N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SI VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.133"> N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SI VETEM, I </text>
<text sub="clublinks" start="102.235" dur="0.133"> N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SIPAS, unë mendoj </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SI VETEM, UN TH TOU TI </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.133"> N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO TLD DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.1"> N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T TENDOHEN </text>
<text sub="clublinks" start="102.735" dur="0.067"> N ED EDGE LINDORE T WH WEFAR C T C THIJOJMIS KIST N LUMB. SIPAS, unë mendoj se ata do të priren për të </text>
<text sub="clublinks" start="102.802" dur="0.2"> THIRRJENI KISTU N THE LUMB. SIPAS, unë mendoj se ata do të priren për të </text>
<text sub="clublinks" start="103.002" dur="0.034"> THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë T TH DO T T DUHET T. SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="103.036" dur="0.1"> THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T DUHET T TO LNDONI </text>
<text sub="clublinks" start="103.136" dur="0.1"> THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë DO T DUHET T TO LNDOHET TA KALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="103.236" dur="0.133"> THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN SINCE </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.067"> THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN SOT QE </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.067"> THIRRJENI KISTU N THE LUMB. P AGR T RRITUR, Unë TA DO T T DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN SOT Q H KA </text>
<text sub="clublinks" start="103.503" dur="0.2"> , Unë THOJHT TA DO T T DUHET T MO LNDOJN B NDRMARRJEN SOT QE KA </text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.067"> , Unë THOJHT TA DO T T DUHET T MO LNDOJN B NDRMARRJEN SOT Q TH KA QENI </text>
<text sub="clublinks" start="103.77" dur="1.301"> , Unë THOJHT TA DUHET T TO LNDOJN IT NDRMARRJEN SOT Q TH KA QENI </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.134"> , Unë THOJHT TA DO T T DUHET T MO LNDOJN NDRMARRJEN SOT Q TH KA QENI TREGTI </text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.133"> , Unë THOJHT TA DUHET T TO LNDOJN IT NDRMARRJEN Q S NDODH KA QENI TREGTI POR </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.134"> , Unë THOJHT TA DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN Q S SI QENI KA TREGTI POR THEYVE </text>
<text sub="clublinks" start="105.472" dur="0.066"> , Unë THOJHT TA DUHET T TO LNDOJN IT ND BRMARRJEN Q S SI KA QENI TREGTI POR Q H KA QEN </text>
<text sub="clublinks" start="105.538" dur="0.167"> Lëvizni atë SI KA Q KA QENI TREGTINI POR ATA TAN QEN </text>
<text sub="clublinks" start="105.705" dur="0.067"> Lëvizni atë SI KA Q KA QENI TREGTINI POR ATA T H QENNI </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI POR ATA Q KA MBARUAR PR </text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.134"> LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. IF </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.1"> LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. NSE IT </text>
<text sub="clublinks" start="106.206" dur="0.133"> LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. N ITSE DO </text>
<text sub="clublinks" start="106.339" dur="0.067"> LEXONI SI KA SI Q TH KA QEN TREGTI, POR ATA T H QENELD P FORR TANI. N ITSE DO A A </text>
<text sub="clublinks" start="106.406" dur="2.836"> JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. N ITSE DO A A </text>
<text sub="clublinks" start="109.242" dur="0.133"> JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. NSE KA NJ LITTU </text>
<text sub="clublinks" start="109.375" dur="0.101"> JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. NSE DO KA NJ T KUJT LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.133"> JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. NSE KA NJ A BITIT T T VETEM </text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.133"> JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. N ITSE DO T A B AN B NJ BIT TIN VEANTA M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.067"> JAN THE TREGTI, POR ATA JANELD PELDR TANI. NSE DO T A BN NJ BIT TIN VETEM N IN INLAND </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.2"> P FORR TANI. NSE DO T A BN NJ BIT TIN VETEM N IN INLAND </text>
<text sub="clublinks" start="110.009" dur="0.034"> P FORR TANI. NSE KA NJ A LND TSISHT T L VETEM N M INLAND LIKE </text>
<text sub="clublinks" start="110.043" dur="0.1"> P FORR TANI. NSE DO T A B TNI NJ T BIT TIN VETEM N INLAND LIKE NE </text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.167"> P FORR TANI. N ITSE DO T A B TNI NJ T BIT TIN VETEM NY SHUM L NLAND INLAND LIKE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.167"> P FORR TANI. N ITSE DO T A BNI NJ B LIDHJE BIK TIT M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTEMI </text>
<text sub="clublinks" start="110.477" dur="0.066"> P FORR TANI. N ITSE DO T A B TNI NJ T BIT TIN VE TANTA M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.2"> LITTLE BITY BIT M M SHUM L NLAND INLAND LIKE JEMI T TH MIRSISHT T TH MENDIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.067"> LITTLE BITIN BIT M M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT duke menduar se DO </text>
<text sub="clublinks" start="110.81" dur="2.703"> LITTLE BITY BIT M M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT duke menduar se do të kishim </text>
<text sub="clublinks" start="113.513" dur="0.167"> LITTLE BITY BIT M M SHUM NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT T TH MUND T KEMI MODERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.167"> LITTLE BITIN BIT M M SHUM L NLAND INLAND LIKE JEMI AKTSISHT T MUND T MUND T KEMI MODERUAR RAINFALL, </text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.2"> LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T MUND T MUND T MODERUAR TIN RREZIKSHME, </text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.067"> LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T MUND T KEMI MODERUAR RAINFALL, DO </text>
<text sub="clublinks" start="114.114" dur="0.1"> LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T MUND T MUND T MODERUAR RAINFALL, DO T HA DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.133"> LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T KEMI MODERUAR RAINFALL, DUHET TI DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.067"> LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T KEMI MODERATE T RA RREZIKSHME, DUHET TVE KEMI SSSHTJE, </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> LIKE JEMI AKTINIKUAR MUND T MUND T KEMI MODERUAR RAINFALL, DUHET TVE KEMI SSHTJE, DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.067"> LIKE JEMI AKTINIKUAR AKTUAJ Q DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DUHET TVE KEMI SSSHTJE T, GJITHA, DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.2"> DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO T HA DUHET DISA SSHTJE, DIKA T LIDHUR </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.1"> DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO T HA DUHET DISA SHTJE, DIKA TY GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="0.1"> DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO TVE DUHET DISA SHTJE, DISA LIDHJE T SP VLERA </text>
<text sub="clublinks" start="114.981" dur="0.1"> DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO TVE DUHET DISA SSHTJE, DIKA DUHET TY GJITHA VLERA </text>
<text sub="clublinks" start="115.081" dur="0.1"> DO TVE KEMI MODERATE TOD RREZIKUARA, DUHET T S DUHET ISSSHTJE, DIKA LIDHJE TOT VLERA T W DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="0.067"> DO TVE KEMI MODERUAR RAINFALL, DO T HA DUHET DISA SSSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJEN E SPAVE TOW VLERA DUHET TOOD SHUM A </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.234"> DO TVE DUHET DISA ISSSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERA DUHET DUHET T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="2.335"> DO T HA DUHET DISA ISSSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERA T W DUHET DUHET T SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="0.234"> DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. </text>
<text sub="clublinks" start="118.051" dur="0.133"> DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. </text>
<text sub="clublinks" start="118.184" dur="0.134"> DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. FJALT </text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.133"> DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. FJALT DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="118.451" dur="0.067"> DO TVE DUHET DISA ,SSHTJE, DIKA P SPRZGJEDHJE TOT VLERAVE DUHET DUHET T SHUM NJIT BITT LIKT. FITIMET DUHET T JENI </text>
<text sub="clublinks" start="118.518" dur="0.267"> SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T JENI </text>
<text sub="clublinks" start="118.785" dur="0.133"> SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T BE MODEROHEN </text>
<text sub="clublinks" start="118.918" dur="0.1"> SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEM MODERUES, </text>
<text sub="clublinks" start="119.018" dur="2.036"> SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEM MODERUES, MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="121.054" dur="0.067"> SHPESHTT E SHPIRT WSIS FL DUHET TOOD SHUM NJIT BIT LITTLE. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.266"> PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERAT, MUND TE EVEN </text>
<text sub="clublinks" start="121.387" dur="0.067"> PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T EV BNI KUFIRIN </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.034"> PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T BNI Kufiri </text>
<text sub="clublinks" start="121.488" dur="0.1"> PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T BNI KUFIRIN N A A </text>
<text sub="clublinks" start="121.588" dur="0.133"> PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T EV BNI KUFIRIN N ON LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.067"> PAK. FITIMET DUHET T BE JENI PROBLEMI MODERUES, MUND T BENI KUFIRIN N ON LARTT </text>
<text sub="clublinks" start="121.788" dur="0.2"> PROBLEMI I MODERATAYS, MUND TORD KUFIRIN E KENNDSISHME N A LARTT T LART </text>
<text sub="clublinks" start="121.988" dur="0.067"> PROBLEMI I MODERATS, MUND T KUAJ KUFIRIN N ON LART HIGH T LART HIGH </text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="0.1"> PROBLEMI I MODERATUAR, MUND T EV KUFITONI EVEN N L ANDSIN HIGH E LARTT SE KET </text>
<text sub="clublinks" start="122.155" dur="0.167"> PROBLEMI I MODERATUAR, MUND T KUAJ KUFIRIN N ON LART HIGH T LARTT SE KET TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="122.322" dur="0.1"> PROBLEMI I MODERATUAR, MUND TORD KUAJ KUFIRIN N ON L HIGHND HIGHSIN HIGH E LETTS Sesa KAQ SHUM FL </text>
<text sub="clublinks" start="122.422" dur="0.067"> PROBLEMI I MODERATAYS, MUND TORD KUAJ KUFIRIN N ON L HIGHND HIGHSIN HIGH E LETT THS Sesa KA DUHET T FL SHUM FL LIDHJEN TIDALE </text>
<text sub="clublinks" start="122.489" dur="0.166"> KUFITARI N A LARTT T HIGH LART SI DO TAT DUHET T FL FLUAR TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="2.703"> KUFITARI N A L HIGHND HIGHSIN E LETTS SI T GJITHA T FL FLUAR TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="125.358" dur="0.134"> KUFIZIMI N A NJ HIGH LARTT T TH LIRT SE M TH T MNYROHET L FLNDSIT TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.133"> KUFIZIMI N A LARTT LART SI Q TH NGJARJE TIDAL DO T W BNI MODERATATE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> KUFIZIMI N A LARTT T HIGH LART SI Q TH NGJARJE TIDAL DUHET T M MODERATET DHE TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.3"> SI ATA L FLNDSIT TIDAL DUHET T BE MODEROH DHE TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="125.992" dur="0.1"> SI KA LULET TIDAL DUHET T BE MODEROHEN DHE MUNDSIN T TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="126.092" dur="0.034"> SI KA LULET TIDAL DUHET T BE MODERATOHEN DHE MUNDSIMIN E TORNADO SI </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.066"> SI KA LULET TIDAL DUHET T BE MODERATOHEN DHE MUNDSIT T E TORNADO SI T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="126.192" dur="0.067"> SI KA LULET TIDAL DUHET T BE MODERATOHEN DHE MUNDSIT T E TORNADO-S WE T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="126.259" dur="0.067"> SE KU FLET TIDAL DUHET T BE MODERATOHEN DHE MUNDSIT T E TORNADO-S WE T BNI N THE </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.2"> B BENI MODERAT AND DHE MUNDSIT T E TORNADO Q WE JEMI N ON </text>
<text sub="clublinks" start="126.526" dur="0.1"> B BENI MODERAT AND DHE MUNDSIT T E TORNADO SI T BE JEMI N THE DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="126.626" dur="0.067"> B BENI MODERAT AND DHE T P MUND TSISHME TORNADO Q WE JEMI NAND dorën e DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="126.693" dur="0.066"> B BENI MODERAT AND DHE T P MUND TSISHME TORNADO DO T JEMI NIDE KUQ DREJT E DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="126.759" dur="0.067"> B BENI MODERAT AND DHE T P MUNDSISHME TORNADO Q WE JEMI N ON DORN E DREJT T DREJTS </text>
<text sub="clublinks" start="126.826" dur="1.802"> B BENI MODERAT DHE MUNDSIT T E TORNADO Q WE JEMI N ON DORN E DREJT T DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="128.628" dur="0.133"> B BENI MODERAT AND DHE MUNDSIT T E TORNADO SI T BE JEMI NAND DORN E DREJT DREJT E STORMIT </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.067"> B BENI MODERAT DHE MUNDSIT T E TORNADO-S WE DO T JEMI NAND DORN E DREJT DREJT E STORMIT </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.234"> Mundësia që do të jemi në anën e dorës së djathtë të SO-së </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.033"> Mundësia që do të jemi në anën e dorës së drejtë të STORMIT SI TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="0.1"> Mundësia që do të jemi në anën e dorës së djathtë të STORMIT SI T BE BEHET </text>
<text sub="clublinks" start="129.195" dur="0.1"> Mundësia që do të jemi në anën e dorës së djathtë të STORMIT SI DO T JET B SHKURT </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.167"> Mundësia që do të jemi në anën e dorës së djathtë të STORMIT SI DO T BE JET B SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.067"> Mundësia që do të jemi në anën e dorës së drejtë të STORMIT SI DO T BE JETE SHPIRT DHE DISA </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="0.267"> PJESA E DREJTA E DREJTA E STORMIT SI DO T B JET B SHKURT B DHE DISA SHEM </text>
<text sub="clublinks" start="129.796" dur="0.067"> PJESA E DREJTA E DREJT E STORMIT SI T BE JET B SHKURTUAR DHE DISA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.033"> PJESA E DREJTA E DREJT E STORMIT DUA T BE JET B SHPRNDARJES DHE DISA SHKOLLUAR, POR </text>
<text sub="clublinks" start="129.896" dur="0.133"> PJESA E DREJTA E DREJT E STORMIT SI DO T BE JET B SHKAKTUAR DHE DISA SH ISNDETSISHT, POR NE </text>
<text sub="clublinks" start="130.029" dur="0.067"> PJESA E DREJTA E DREJT E STORMIT SI DO T BE JET B SHPRNDARJES DHE DISA T IS POLITIKUAR, POR NE DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.3"> DUHET T BE JAN B SHPIRTRISISHT DHE DISA SHKOLLUAR, POR NE DUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="130.396" dur="2.403"> DUHET TRI JET B SHKAKTUAR DHE DISA SHKOLLUAR POR NE DUHET PFRFUNDIM </text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.133"> DUHET TRI JET B SHKAKTUAR DHE DISA SHKOLLUAR, POR NE DUHET PRFUNDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="132.932" dur="0.167"> DUHET TRI JAN B SHPIRT DHE DISA SHKOLLUAR, POR NE DUHET PRFSHIRSISHT DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="133.099" dur="0.067"> DUHET TRI JAN B SHPIRTSISHT DHE DISA SHKOLLUAR, POR NE DUHET PRFSHIRSISHT TA DIKA TORNADOES </text>
<text sub="clublinks" start="133.166" dur="0.233"> I izoluar POR NE DUA PRFUNDUAR DIKA TORNADOES </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.067"> I izoluar POR NE DUA PFRFUNDUAR DUHET TANI TORNADOES ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="133.466" dur="0.134"> I izoluar POR NE DUA PRFUNDUAR DUHET TANI TORNADOJE PROR T </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.033"> ISOLATUAR POR NE DUA PFRFUNDUAR DUHET TOM DYTOR TORNADOJE NGA RAJONI. </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.133"> ISOLATUAR POR NE DUA PFRFUNDUAR DUHET TOM DYTOR TORNADOJE NGA RAJONI. KËSHTU QË </text>
<text sub="clublinks" start="133.766" dur="0.067"> ISOLATUAR POR NE DUA PFRFUNDUAR DUHET TOM DYTOR TORNADOJE NGA RAJONI. SI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="133.833" dur="0.2"> P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. SI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="134.033" dur="0.067"> P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Pra, ne do të shkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.067"> P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Kështu që do të shkojmë </text>
<text sub="clublinks" start="134.167" dur="0.133"> P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Pra, ne do të themi </text>
<text sub="clublinks" start="134.3" dur="0.067"> P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Kështu që ne do të themi të modifikuar </text>
<text sub="clublinks" start="134.367" dur="0.1"> P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Pra, ne do të themi se modifikojnë </text>
<text sub="clublinks" start="134.467" dur="0.067"> P DERFSHIRSISHT KAN DISA TORNADOJE NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që modifikohen në lartësi </text>
<text sub="clublinks" start="134.534" dur="2.436"> NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që modifikohen në lartësi </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.133"> NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në ndikime të larta </text>
<text sub="clublinks" start="137.103" dur="0.134"> NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në ndikime të larta për </text>
<text sub="clublinks" start="137.237" dur="0.166"> NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në implikime të larta për atë </text>
<text sub="clublinks" start="137.403" dur="0.201"> NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në implikime të larta për atë sistem. </text>
<text sub="clublinks" start="137.604" dur="0.066"> NGA RAJONI. Pra, ne do të themi që të modifikohen në implikime të larta për atë sistem. AGAIN </text>
<text sub="clublinks" start="137.67" dur="0.234"> QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. AGAIN </text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.067"> QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATAJ </text>
<text sub="clublinks" start="137.971" dur="0.133"> QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI </text>
<text sub="clublinks" start="138.104" dur="0.167"> QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI AS </text>
<text sub="clublinks" start="138.271" dur="0.133"> QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="138.404" dur="0.067"> QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET PRMES </text>
<text sub="clublinks" start="138.471" dur="0.067"> QONDRONI T S SHUM MODERATONI N IM IMPACIONET E LARTA P THR KT SISTEM. AGJEN, QE SI NDODHET NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="138.538" dur="1.702"> NDIKIMET P THR KT SISTEM. AGJEN, QE SI NDODHET NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> NDIKIMET P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET PROR NJ A VESHJE </text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.133"> NDIKIMET P THR KT SISTEM. AGJEN, QE SI NDODHET P THR NJ A SHUM PARA </text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.134"> NDIKIMET P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET NGA NJ A SHUM POR INLAND </text>
<text sub="clublinks" start="140.607" dur="0.133"> NDIKIMET P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET PR NGJITJE PARA N IN INLAND NSE </text>
<text sub="clublinks" start="140.74" dur="0.134"> NDIKIMET P THR KT SISTEM. AGJENI, QE SI TA NDODHET NGA NJE PARA, POR N IF INLAND N IFSE </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.066"> NDIKIMET P THR KT SISTEM. RRETH, ATA SI NDODHET NGA NJ T PARA, por P INR INLAND N IFSE KU VDES </text>
<text sub="clublinks" start="140.94" dur="0.167"> , QE SI TA NDODHET NGA NJE RRETH PER INLAND NESE KU VDES </text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.067"> , QE SI TA NDODHET NGA NJE RRETH PER INLAND NESE KA VDES </text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.167"> , QE SI NDODHET NGA NJE RRETH PAS INLAND NESE KA VDES </text>
<text sub="clublinks" start="141.341" dur="0.167"> , KJO NUK KA NDODHET NGA NJE RRETH N IN INLAND N IFSE KU VDES N TO KASTELIN. </text>
<text sub="clublinks" start="141.508" dur="0.066"> , KJO NUK KA NDODHET NGA NJE RRETH N IN INLAND N IFSE KU VDES N TO KASTELIN. që do të </text>
<text sub="clublinks" start="141.574" dur="0.234"> POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. që do të </text>
<text sub="clublinks" start="141.808" dur="0.133"> POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. NDRYSHOJN </text>
<text sub="clublinks" start="141.941" dur="0.067"> POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. DO T NDRYSHOJN GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="142.008" dur="2.503"> POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. DO T NDRYSHOJN GJITHA. unë do të </text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.133"> POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj </text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.067"> POSHT POR INLAND N IFSE KA VDEKJE N THE Kastorin. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.2"> TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.133"> TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të bisedoj më shumë rreth </text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.2"> TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH VARIOZ </text>
<text sub="clublinks" start="145.311" dur="0.067"> TE KOSTELIN. DO T NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të bisedoj më shumë rreth skenarit të ndryshëm </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.2"> NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të bisedoj më shumë rreth skenarit të ndryshëm </text>
<text sub="clublinks" start="145.578" dur="0.034"> NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë rreth skenarëve të ndryshëm kur </text>
<text sub="clublinks" start="145.612" dur="0.066"> NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë rreth skenarëve të ndryshëm kur unë </text>
<text sub="clublinks" start="145.678" dur="0.1"> NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIMIT TAR VARGU KU VAJ </text>
<text sub="clublinks" start="145.778" dur="0.067"> NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIT T V VARGJET PENR T NDODH. </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="0.067"> NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIT T V VARGJET PENR T NDODH. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="145.912" dur="0.133"> NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIT T V VARGJET PENR T NDODH. DHE SI </text>
<text sub="clublinks" start="146.045" dur="0.067"> NDRYSHOJN GJITHA. Unë do të tregoj më shumë RRETH SHKENCIT T V VARGJET PENR T NDODH. DHE SI Unë </text>
<text sub="clublinks" start="146.112" dur="0.2"> RRETH SHKENCIT T V VARGJ WHS SI KEMI PACKRGJIGJE. DHE SI Unë </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.1"> RRETH SHKENCIT T V VARGJ WHS SI KEMI PACKRGJIGJE. DHE SI E PAM, </text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.034"> RRETH SHKENCIT T V VARGJ WHS SI KEMI PACKRGJIGJE. DHE SI E kam thënë, Merrni </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.067"> RRETH SHKENCIT T V VARGJ WHS SI KEMI PACKRGJIGJE. DHE SI E kam thënë, Merrni A </text>