Apdet Tropika: Hurricane Yesai masih Kategori 1 subtitles

MINUTES. MINUTES. TAPI TAPI MINUTES. TAPI RAYA MINUTES. TAPI KANGGO AYEUNA MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA A MINUTES. TAPI RANCANG AYA NU KOMPUT MINUTES. TAPI RAYA AYEUNA AYA KAPI MINUTES. TAPI KANGGO AYEUNA PAKEJEUNG FEW OF MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAHLAWAN HATI MINUTES. TAPI KANGGO AYEUNA PAKEJEY NGETUWATNA PIRANG TINGGI MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAKEJEEN HATI PIRUP MINUTES. TAPI KANGGO AYEUNA PAKEJEY NGETUWATNA KENEGA HENTEU HENTEU JADI MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAKEJEY HATI KONTAK KONTAK JADI MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAKEJEY HATI KONTAK KONTAK KONTAK MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JAWA KELUAR PAIRIS HIRIK KONTOH KONTOH HENTEU DI ING MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA KANGGO JATI GUNUNG PANGGIHAN HENTEU JADI TUA INGKEUN DI METRO MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JAWA KELUAR PAIRIS HATI GUNUNG HENTEU ATAWA NGAPAL DI METRO TAPI MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAKEJEY HATI GUNUNG HENTEU JADI TUA INGNA DENGAN METRO TAPI LAGI MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA DIRI PAKEJEY HATI GUNUNG HENTEU JADI TUA INGNA DENGAN METRO TAPI LAGI POKET KUNTUNG HUJAN JAWA HENTEU DENGAN ING METRO TAPI LAGI A POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING DI METRO TAPI LAGI PADANGKANG POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING DI METRO TAPI LAGI PADANG TETIK POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JATI NGEJATNA DI METRO TAPI LAGI PADANG ANTARA LITAR POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING ING METRO TAPI LAPANG DIRI LITTIK POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING DI METRO TAPI LAGI PADANG ANTARA LEBIH DUNTUNG POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING DI METRO TAPI LELONG KUNCI LITTLE LEBIH DENGAN SO ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR LEPAT KARETUNG ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR LEBIH LEPAT KANGGURAN ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR NGADAK ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR NGADAK ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR LEPAT KARETO UNTUK LETUS FOKUS IN DI ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR LEBIH LEPAT UNTUK LOKAT FOKUS IN LITTLE BITAR LARAS NUNG NU TARI NU TUNGGULAN FOKUS IN DI LITTLE BITAR PADANG HENTEU UNTUK LUKIS FOKUS IN DI HURRICANE. LITTLE BITAR PADANG HENTEU UNTUK LUKIS FOKUS IN DI HURRICANE. LAGU, LITTLE BITAR PADANG HENTEU UNTUK LUKIS FOKUS IN DI HURRICANE. LAGI, INI TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, INI TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, PUTIH INGKAH TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, INGIN PULANG TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, INGIN PUTRA INGIN TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, PUTIH ING PUTIH AKU AKHIR HURRICANE. LAGI, PUTIH ING PUTIH AKU AKHIR HURRICANE. LAGI, PUTIH ING PUTIH ING AKHIR KANGGO HURRICANE. LAGI, PUTIH ING PUTIH AKU AKAN AKAN PUTIHAN HURRICANE. LAGI, WINDET INGGALKEUN INGKEUN AYA AKAN HENTEU TAPI ANYE HURRICANE. LAGI, WINDET INGGALKEUN INGKEUN AYA AKAN HENTEU ATAWA ATAWA PUTRA UP HURRICANE. LAGI, WINDET INGGALKEUN INGKEUN AYA AKAN HENTEU TAPI PUTRA INI HURRICANE. LAGI, WINDET INGGRIS KANGGO NU AKAN HENTEU LET'S PUT INGKEUN AYA DENGAN WINDET INGGRIS KAYU AKAN HENTEU ATAU HENTEU ATAWA DENGAN PULAKNA WINDET INGGRIS KAYU AKAN HENTEU ATAU HENTEU ATAWA DENGAN PAKSA SAKITKAN SAKIRNA NYANGGANG AKAN NANGGALKEUNAN PUTIH ING DENGAN KUMAHA ANAK 11:00 HAYU KAYUJI AKAN HENTEU ATAU HENTEU ATAU ATAU ATAU DENGAN INI DENGAN 11:00 ADVISORY WINDS GAMPANG HENTEU AYA AKAN HENTEU ATAU ATAU ATAU DENGAN INI DIAUNYA 11:00 ADVISORY TELAH WINDS YANG HENTEU AYA AKAN HENTEU ATAU HENTEU ATAU DENGAN INI DENGAN 11:00 ADVISORY NYAWA HENTEU AYA PUTUP ING MUNGKUL DIA APA KAKI 11:00 ADVISORY NYAWA HENTEU AYA PUTUP ING DIA KANA ANTARA 11:00 ADVISORY DIA NYATA HENTEU AYA PUTRA INI DENGAN NU KOMPAS 11:00 ADVISORY NGADANGKAN SAKITNA HENTEU INGKAN PUTRA INI DIAJAK ANJEUN 11:00 ADVISORY NGADANGKEUN NGADUTKEUN WINDS WINDS HENTEU INGKAN PUTRA INI DIAJAK ANJEUN 11:00 ADVISORY NGADANGKEUN ANGGOTA YANG TANGGAL HENTEU INGKAN PUTRA INI DIAJAK ANJEUNG 11:00 ADVISORY NGADANGKEUN INGGALKEUN YANG DIHENTEU ATAWA HENTEU INGKEUN PUNGKULAN INI DIAUNYA JAWA KOMPASAN 11:00 KAHLAWANAN ANGGOTA KANGGO WANITA AYEUNA AYA NU AYA 80 THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYAHUI WINDS WARNA NINGGAL AYEUNA 80 taun THE 11:00 ADVISORY NGADANGKEUN WINDS WANJI WARNA AYEUNA ATAWA 80 TANGGOLAN THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYAHUI KAMPUNG WARNA GALING AYEUNA ATAWA 80 MILES PER THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYAHU KAMPUNG WARNA NAMPANG AYEUNA ATAWA 80 MILES PER HOUR THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYAHU KAMPUNG WARNA NAMPANG AYEUNA AYA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYATA WINDS WARNA NANGGAL AYEUNA AYA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND THE 11:00 ADVISORY NUNGGALKEUN WINDS WANJI KARETUNG AYEUNA AYA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND GUSTS THE 11:00 ADVISORY KUMAHA NYANGGU WINDS HENTEU AYEUNA AYA ATAWA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND GUSTS TO NANGGALKEUN KANGGO RINDEKA AYEUNA AYEUNA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND GUSTS TO NANGGALKEUN WINDS WANS AYEUNA AYEUNA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. NANGGALKEUN WINDS WANJEUN AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. THE NANGKUTKEUN NGIRIK KAMPUNG WANG AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. INGGAH NANGGALKEUN WINDS WANJEUN AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. ANGGOTA DENGAN KABUPATEN NANGGALKEUN WINDS WANJEUN AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. ANGGOTA DENGAN JAWA ATAWA NANGGALKEUN WINDS WANJEUN AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. INGGU PELANGGANAN ATAWA 90. NANGGALKEUN WINDS RIGHT AYEUNA AYEUNA ATAWA 80 TANPA GELOMU AND KUSARI TO 100. ING DENGAN PAMUNTA ATAWA 90. SO MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. ANGGOTA UNTUK ATAWA 90. SO MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. ANGGOTA DENGAN PUPUNAN ATAWA 90. LAGU LAGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. DAPAT DENGAN PAMUNTA ATAWA 90. JADI LAGU ITA MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. DAPAT DENGAN PAMUNTA ATAWA 90. JAWA NAMPANG TI SANA MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. DAPAT DENGAN PAMUNTA ATAWA 90. DENGAN LAGU TU SUKANG. MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. DAPAT PUPUNAN ATAWA 90. JADI LAMPIRAN ITU LIRIK LITTLE 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN PULANG ITU LIRIK LITTLE 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. HENTEU NANGGALKEUN AYA NU TUNGGULAN KUNCI LITTLE 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN LELAKI ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NU TUNGGAL 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. HENTEU NANGGALKEUN ITU LATIHAN NANGKEUN NYAWA 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN LELAKI ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NUNGGALKEUN ISN'T 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN LELAKI ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NUNGGULKEUN ITU NU INGKEJI 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN LELAKON ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NUNGGALKEUN ITU NU INGKEJI LAGI ITU LATIHAN NANGGALKEUN SUKAN TUNGGULANA ITU ISN'T SHOWING UP LAGI NU LATIHAN NANGGALKEUN SUKAN NU TUNGGALKEUN INGKEJI LAGI ITU LATIH NANGGALKEUN SUKAN NU TUNGGU TUNGGALKEUN AYA NUNGGUH BASA LAGI ITU KANGGO NU LIRIK NU KANGGO MUNGKULI ITU ISN’TEK NU TUNGGALKEJE LAGI ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NU TUNGGU TUNGGALKEUN AYA NUNGGALKEUN TUNGKUL TUNGGAL LAGI ITU LATIHAN NANGGALKEUN SUKAN TUNGGALKEUN INGKEUN ISTU NUNGGALKEUN TUJEY DENGAN PUTIH PERKARA TAK NU INGKEUN SUKANG MUNGGULKE KITA TANJUNG DI INTUNGAN PERKARA TAK NU INGKEUN SUKANG MUNGGULKE KITA TANJUNG DI INTIHAN INGKAH SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. abdi SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. Kuring TANGGUH SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. Kuring ngémut ka aranjeunna SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. Kuring nganggap aranjeunna PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring nganggap aranjeunna PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring TANGGALKE TU SIEUN PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun aranjeunna PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan aranjeunna WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan aranjeunna WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan aranjeunna WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngabahekeun data anu lengkep. WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan aranjeunna WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngabahekeun data anu pangpentingna, pikeun ngarobah éta WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan yén kuring bakal nyababkeun, nyebatkeun jalan WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan yén kuring nyababkeunana, nyababkeun éta NGADUKKEUNAN KONTIH BITAR SANGGU NU KANGSA, NGABUNGKEUN TRADE A Ngalebetkeun Koncérna BITAR LITTLE TO THE WEST, NGUMUKKEUN TRAN LITTLE Kéngingkeun Batak BETAR KITU KANGGO, NGAPALKEUN TRIT BITAR LITTLE Kéngingkeun Batak BETU KITU KANGSA ING, ANGGALKEUN DI ANTARA LITTLE Kéngingkeun Batak BITAR HENTEU INGUJANG, ANGGALKEUN DI ANTARA LITTLE TO Kéngingkeun Batak BITAR HENTEU INGUJANG, ANGGALKEUN DI ANTARA KANGGURAN NU WANG Kéngingkeun Batak BITAR HENTEU INGUJANG, ANGGALKEUN DI ANTARA KANGGURAN THE WEST, KUMENTAKAN TRIT BITAR HENTEU TO THE WEST AT THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. TEMA THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. Aranjeunna HAVEN'T THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. TUA ING taun THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. abdi LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. ABDI BAKAL LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. ABDI BAKAL LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring nganggur ku kuring LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan IT LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. AKU AYE AKU DIAJAKKEUN ITU A LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring ngudag ku maning 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring ngudag ku maning 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring nganggur ku anjeun pikeun ngahukum 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun henteu 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan IT TINY BIT NO 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal nganggurkeun diri anjeun pikeun ngalakukeun éta 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan deui yén kuring henteu ngalakukeun 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI TAPI Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI IN Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI DI ANTARA Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI ANYEU KAS Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI ANYA KASAHA ITU Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI ANYA KASAHA ITA Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI INI SUMBANG KASIH ING TENTANG TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI INI SUMBANG KASIH ING TENTANG TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. KANGSA TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. KANGGURAN IT TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TANGKAP KANGGO TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. KASILAN ITU BASA KOMPAS TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. KASILAN ITU BASA KOMPAS TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. ITING GALIS KUMAHA IMAN TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TINGKATKEUN ITLIS KOMPETENSI KASIH SUKAN TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TINGKATKEUN ITLIS NU KOMPUT NANG KARANGAN TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TINGKATKEUN ITU AYA NU KOMPETENSI HENTEU HENTEU AYA UNTUNG TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. ITU NGANJALAH INGNA KANGGO NUNG NU TUNGGU BISA TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. INGKEUN PENTING ITU KUMAHA JANGAN HENTEU UNTUK PUSAT SISTEM. INGKEUN PENTING ITU KUMAHA JANGAN HENTEU UNTUK PUSAT SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. KAYA SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. KASIH SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. KONÉPUTAN sareng SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN SENTIASA ATAWA PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN SENTIASA ATAWA PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. SATU HENTEU ATAWA INGIN PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTOH ATAWA INGIN INGIN PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTOH ATAWA INGIN INGKAH SENTIASA PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIU DENGAN KANGGURAN PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIASA INGKE SAHA 70 PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIASA INGKEUN HENTEUN ATAS 70 PERCENT LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIASA INGKEUN HENTEUN ATAS 70 PERCENT LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIASA INGKEUN SENTIASA UNTUK 70 PERCENT OF LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIU KANGSAIN SUKAN 70 PERCENT OF THE LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIU NUNG NU METENGKEUN ATAS 70 HENTEU ING WASA LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN INGKEUN SENTIU UNDANGKEUN 70 PERCENT OF THE TIME IT LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIU NUNG NU MUNGKIN 70 ATAWA PERCENTA ING WASA ITU LINE. SATU HENTEU ATAWA INGATKE SIEUN SANGGUP ING 70 ATAWA PERCENT ING ING ITEN HUKUM ENDS LINE. SATU HENTEU ATAWA INGIN YANG HENTEU ITU UNTUK 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG MULIS UP LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN ATAWA INGKEUN SENTIASA UNTUK 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG NUNGKUL DI ING INI HENTEUT HENTEU 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG NUNGKUL UP INGIN YANG HENTEU ATAS 70 PERCENT ING ING ITEN HENTEU UP IN INGIN YANG HENTEU ATAS 70 PERCENT ING ING ITEN HENTEU UP IN CONE INGIN YANG HENTEU AYA KANGGO 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG NU TUNGGU DI KONTÉS AT INGIN YANG HENTEU AYA ATAWA 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG NU TUNGGU DI KONTOH Dinten ITYE ONLY ABOUT 70 PERCENT MASA ING ITEN HENTEU UP IN CONE AT DAY 4 ITYE ONLY ABOUT 70 PERCENT OF Waktos ITEN NUNG KULIT UPAT IN DENGAN HARI 4 4 ITYE ONLY ABOUT 70 PERCENT MASA ING ITEN HENTEU UP IN CONE AT DAY 4 4 4 ITYE ONLY ABOUT 70 PERCENT MASA ING ITEN HENTEU UP IN CONE AT DENGAN 4 3 4 AND INI HENTEU HENTEU ATAS 70 PERCENT MASA ING ITEN HENTEU UP IN CONE AT DENGAN 4 3 4 AND 5. ING Waktos YANG DIHENTEUN DI KOMPUTNA DI Dinten 4 3 4 AND 5. ING WAKTU ITEN NUNG NULIS TENTU IN KONTEK INTARI 4 3 4 AND 5. SO ING Waktos ITEN NUNG KULIT DI KOMPUTNA DI DARI 4 3 4 AND 5. SO APA ING DENGAN INI KAHLUKAN NUNGKUMKEUN DI KOMPUTNA DI ARTARA 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA ING DENGAN INI KAHLUKAN NUNGKUMKEUN DI KOMPUTA DI ARTARA 4 3 4 AND 5 ING DENGAN INI KAHLUKAN NAMPANG DI KOMPUTNA DI HARI 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU TENGKEUN ANDA ING DENGAN INI KAHLUKAN NAMPANG DI KOMPUTNA DI ARTARA 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU TENGKEUN ANDA ING DENGAN INI KAHLUKAN NAMPANG DI KOMPUTNA DI ARTARA 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU TENGKEUN ANTARA KONTAK DI HARI ARI 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU TENGKEUN ANDA AYA KONTAKAN DI HARI 4 3 4 AND 5. JADI APA YANG NAKADEJEUN INI SUKAN KONTOH DI ARTOS 4 3 4 AND 5. JADI APA ANU DENGAN INGKE ANU SUKA DENGAN KONTAK DI HARI ARI 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU DIAJARKE SIEUN INI DENGAN ITU KONTAKAN DI HARI 4 3 4 AND 5. JADI NA NU DIAJARKE SIEUN ING DIA NYAJUTKAN NEGARA ITU KONTAK DENGAN HARI 4 3 4 AND 5. JADI APA NU MENGALU DENGAN ANDA NAK JADI TENTANG STORM INI JADI APA YANG NAKJAWA INI SIEUN YANG DIJALIKEYA NUNG DENGAN STORM INI JADI APA YANG NAKJAWA INI SIEWE SUKA NU ING ANJEU STORM INI DITULUSKEUN JADI APA YANG NAKJUKA INI SIEUN YANG DIJALANKEUN INGGO STORM INI DITULUSKEUN SAHA JADI SATU ANJANA NU DIAJEAKE SIEUN YANG DIJALANKEUN INGGO STORM INI DITULUSKEUN SENDIRIK SATU TEU NYANGGU KASIH ING DIA MUNGKULKEUN ING DENGAN STORM INI DITUTUPKEUN DI SUKAPNA KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN DI ARTIKA GALING KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN AYA DIHENTEUN ARTIK SUKU KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN DI SUMBANG DI ARTIKA GOLONGAN RÉTONG KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN DI SENDIRI DI ARTIKA GOLONGAN GURU KELUAKAN MUNGKULKE ING SUKUJAH ING DIPANGGUPKEUN DI SUKAPNA KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN DI SENDIRI DI SUMATI ARTOS GOLONGAN MUNGKIN DAN KAKI GAWA. KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN SENDIRI NGEURUTKEUN AYA GOLONGAN KOLEKI PUTIH AND KERJA DENGAN ITU DIPASARKEUNKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI DIRI SENTIASA ATAWA KERANA DIA DIPASARKEUNKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI DIRI SUKAN DAN NANGKEUN AYEUNA KUMAHA DIPASARKEUNKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI GOLONGAN ATAWA KERANA DENGAN AKA ACROSS DIPANGGULKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI GOLONGAN ANTARA ATAWA KARYA ITU AKU DENGAN ACROSS EASTERN DIPANGGULKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI GOLONGAN ANTARA ATAWA KERANA DIA ANTARA WAYANG ACROSS HARI NU GOLONGAN AKU ATAWA KARYA ITU AKU DENGAN ACARA ACARA EOS ANTARI PULANG GOLONGAN ATAWA KARYA ITU AKU ACARA AKU ACROSS EUKSARI NORTH CAROLINA, GOLONGAN KULITAN DAN KERJA DIA ANTARA AKAN ACROSS ANTARI NU NU CAROLINA, INI. GOLONGAN KULITAN DAN KERJA DENGAN ITU AKAN ACROSS ANTARA NORTH CAROLINA, INI. GOLONGAN KULITAN DAN KARYA ITU AKU ACARA AKU ACROSS EUKAN NENGTANG CAROLINA, AYA 1 GOLONGAN KULITAN DAN KARYA ITU AKU ACARA AKU ACROSS ANTARA NORTH CAROLINA, AYA 1 DI GOLONGAN KULITAN DAN KARYA ITU AKU ACROSS ANTARA NORTH CAROLINA, INI DENGAN 1 IN 3 Cara Ngiringan Acara Nusantara, Aya 1 1 di 3 Cara Ngiringan ACROSS NORTH NU KOLEKINA, AYA DANA 1 IN 3 PERANG Cara Ngiringan Acara Nusantara, Bumi 1 1 Dina 3 Ranté Acara Cara Ngiringan Acara Nusantara, Bumi 1 1 Dina 3 Pangrangsang Nyangka Cara Ngiringan Acara Nusantara, Bumi 1 1 Dina 3 Pangrangsang Ieu CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 TUNGGU RAKYAT YANG NYANYA CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 TUNGGU RAKYAT YANG DIANGGURAN CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 TUNGGUAN RÉSÉNA ITU SUKU CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 PUNGSAAN SAHA NYATA DI SUKU CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 PUNGSAAN SAHA NUJU SUKSANA CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 TUNGGUAN RÉSÉNA ITU SUKU DENGAN KUMAHA KARÉSAN NANGGURAN SUKUYA SANGGU NU TUNGGALKEUN YANG SAMPUR CHANCE ATAWA INGKU SUKUYA SANGGANG NU MUNGKIN SUKU KELUAR NYANYAKAN ITU SUKUJEY SUMBANG DI SUMBANG .SO AND PELANGGAN NU TUNGGALKEUN ITU SUKU NU NU NU TUNGGALKEUN ATAWA .SO ATAWA KAHAYAN PELANGGAN NU TUNGGALKEUN ITU SUKU NU NUNGGAL KONEKI. PELANGGAN NU TUNGGALKEUN ITU SUKU NU NU TUNGGALKEUN ATAWA. PELANGGAN NU TUNGGALKEUN ITU SUKU NU NU NU TUNGGALKEUN YANG DIHENTEUN .SO ATAWA NAK KUMAHA KELUAKAN SANGGUP NU SUKNA KUMAHA SUKU. KESEURUAN NUNGGULKEUN ITU SUKU NU NU NU NU TUNGGU KONEKI .SO ATAWA NAK JADI TUNGGUH SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET .SO ATAWA KADÉNA ITU INI DI SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET .SO ATAWA NAK JADI DI SUKA SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET .SO ATAWA NAK JADI TUNGGUH DI SUMBANG SUMBANG DI SUMBANG NU KOMUNITANA .SO ATAWA KADÉNA ITU ING DI SUKUJAWA SUMBANG DI SUMBANG NU KOMUN .SO ATAWA NUNG NUNG KUNGIU DI INGKEUN DI SUKURNA SUMBANG DI SUMBANG NU KOMUN .SO ATAWA NUNG NUNG KUNGIU DI INGKEUN DI SUKURNA AYA SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET. ATAWA KUMAHA SIEUN DI INGKEUN DI SIEUN SUKANG SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET. ATAWA KUMAHA SIEUN DI INGKEUN DI SIEUN SUKU MUNGKUR .SO AND NAK NUNG NU DI INGKEUN DI SUKRIA TIAP Sateuacana .SO AND NAK NUNG NU DI INGNA SUKU DIA ANTARA AYEUNA ATAWA NU TANGGAL .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN DI SIEUN SATU ANU NU TANGGAL .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN SUKU AYA NU TUNGGU NU TUNGGU .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN SUKU AYA NU TUNGGU NU TUNGGU .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN SUKU AYA NU TUNGGULU NU MÉTOH .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN SUKU AYA NU TUNGGU NU MÉTIKKEUN INGGAL KANGGURU SUKANG. TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. KAYA TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. KAYA IT TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. KONTOH AKAN TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. JADI ITU AKAN NANGKUT TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. JADI ITU AKAN NANGKEUN TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. JADI ITU KANG NUNGGUH NENG JAWA BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. JADI ITU KANG NUNGGUH NENG JAWA BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKEUN PANJANG JAWA BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKEUN TANPA PANJANG BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. SADI ITU AKAN NANGKEUN TANAH PANCANG PANJANG UNTUK BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK JELEPARI BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGELEPKEUN MUNGKIN BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTA KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTA KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTA KAYA ITU AKAN NANGGALKEUN TANPA PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTA KAYA ITU AKAN NANGGALKEUN TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK GELAP MANGSA DENGAN MUKA DENGAN ATAU JADI ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTA NGENTOTA DENGAN LEPAT LANJUT SATU ITU AKAN NANGGALKEUN TANPA PANJANG PANGGILAN BISA NGENTOTA NGENTOTA DENGAN LEBIH DENGAN LANJUT HENTEU TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU DENGAN MUKA DENGAN LANJUT HENTEU TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU BASA DENGAN HENTEU DENGAN JEUNG HENTEU HENTEU TENGKEUN TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU DENGAN MELENGKEUN ATAWA KOMPUTA HENTEU DENGAN ACROSS TELAH TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU BASA DENGAN LEBIH DENGAN LANJUT HENTEWANG HENTEUN TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU BASA DENGAN LEBIH DENGAN LANJUT HENTEWANG HENTEWAN HENTEOL TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU BASA DENGAN LEPAT LAN HENTEU ATAU KELUAR HENTEWANG HENTEU ACROSS NORTH CAROLINE ATAWA LEBIH LAN HENTEU HENTEU EKNIKAL BIKE ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA LEBIH LAN HENTEU HENTEU GOLONGAN ACARA ACROSS NORTH CAROLINE ATAWA SEHATUR LAGI KOMPUTA HENTEU DAN EKNIK EKNIK TUNGGU ACROSS NORTH CAROLINE ATAWA SOUTH CAROLINA LEUTIH DAN LEHIH NGEUJUNG HENTEWANG HENTEOL ACARA ACARA NORTH UTAWA ATAWA KOMPUTER LEUWANG LAN LEPAT LANJANG EKNIK TUNGGU ACROSS NORTH CAROLINE ATAWA SOUTH CAROLINA MANGSAUKAN TRACK TURUNKAN KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA SOUTH CAROLINA MANGSAUKAN TRACK TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. A TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. LOT TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. SEUEUR TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. KOMUNINGAN ASAS SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. KOMUNINGAN ASAS SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. KOMUNITAS PANGGILAN PENTING SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. Seueur KOMUNITAS HENTEUN HENTEUN SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. Seueur KOMUNITAS HENTEUN NGENTOTA KOMPUTES SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. Seueur KOMUNITAS HENTEUN NGENTOTA KOMPUTA BUNGA SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. KOMUNITAS PANGGIHAN KANGGO NANGGALKEUN GAMPIRAN IKLAN KAWASAN. KOMUNITAS PANGGIHAN KANGGO NANGGALKEUN GAMPIRAN IKLAN KAWASAN. KOMUNITAS KOMUNITAS NGANUJUKKEUN KEPUTIHAN PANGGILAN BASA KAWASAN. KOMUNITAS KOMUNITAS HENTEU NGANUJEBIHAN KENYANAAN PANGGILAN BOLA NGARGO KAWASAN. KOMUNITAS KOMUNITAS HENTEU BASA NANGGALKEUN BOLA NGARGO BATIK KAWASAN. Seueur KOMUNITAS HENTEU BASA NANGGALKEUN BOLA NGARGO KAWASAN. KOMUNITAS KOMUNITAS HENTEU NGANUJEBIHAN KENYANAAN PANGGILAN BOLA NGARGO HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLA NGARGO BESAR DESA NENG SEMUA HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLA NGARGO BESE DESA NGANJEUNG DENGAN SEMANA SPAGHETTI HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLA NGARGO BESE DESA NGENEH HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLEH NGARGO BESAR BESE DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI NA HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLEH NGARGO BESAR BESE DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG KOMPUTER BEDENGKEUN BIG AYA DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG KOMPUTER BEDENGKEUN BIG AYA DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI NA MODEL KOMPUTER BEDA-BEDENGKEUN INGGI DI SINI SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER BEDA-BEDA NGIEUN DI ATAWA DI SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER KUMAHA BEDA-BEDENGKEUN NGETOSIK DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER BUTH ING BEDA-BEDA NGIEUN DI ATAWA SEMUA GAMPANG SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER BUTH ING MORNING MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK GOLONGAN sareng Modél SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK GOLONGAN INI Modél SPAGHETTI NA MODEL KOMPUTER KOMPUTEN BOTH ING MORNING AND AFTERNOON INI Modél SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK GOLONGAN INI DAN SUKAN Modél SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK GOLONGAN ING DAN INGGUP MODEL DARI RUMAH INGGULIS INI DAN INGKARA SARI ATAWA GAMPANG MODEL DARI ANAK ING GOLONGAN INI DAN ING SARI ATAWA GAMPANG MODEL DARI ANAK ING GOLONGAN INI DAN ING SARI ATAWA GAMPANG MODEL DARI ANAK ING GOLEK ING DAN ING SUKAN DAN KABUPATEN PEJABAT MODEL DARI ANAK ING GOLEK ING DAN ING SUKAN MODEL DARI RUMAH BASA ING ING DAN ING SUKAN DAN KABUPATEN KOMUNITAS PEJABAT AND AFTERNOON INI AND AHLI KOMPAS PELABASAN IS AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPUTUS PELAKSANAAN HENTEUNG AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPUTUS PELAKONAN INI HENTEUS HENTEU AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPUTUS PELAKASAN INI HENTEUS TENTANG DI AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPAS PELAKONAN HENTEU TENTANGNA DI INI. AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPAS PELAKONAN HENTEU TENTANGNA DI INI. KAYA AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPAS PELAKONAN HENTEU TENTANGNA DI INI. KAYA IT'S INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KAYA IT'S INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KAYA IT ON INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KONTOH IT DI PADA INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KONTOH IT ON DI EASTERN INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KONTOH IT ON DI EKUANG GUNUNG INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KATI DIRI DI INTUNG EASTERN OF INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KATU DIA NUNGGUH APPING EUK ANTARI INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KATÉ DIA ING NUNG TINGGI MANGSA ANJEUN KANAN TENTANG DI TU. KATÉ DIA ING NUNG TINGGI MANGSA ANJEUN KANAN TENTANG DI TU. SATU ITU DI DALAM SUKAN EKUJANA APA KANGGO BASA KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU NENG EDGE EASTERN ANTANA KANGGO NANYA KANAN TENTANG DI TU. JADI HENTEU AYA DALAM EDU EASTERN NAON KANGGO NU DENGAN AYEUNA KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU DI APLIS EASTERN NAON KITA NGALAKKEUN INI KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU DI APA EASTERN ANTARA KAMI NGADILKEUN INTAN PANGGUNGAN. KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU DI APA EASTERN ANTARA KAMI NGADILKEUN INTAN PANGGUNGAN. KAYA KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU DI APA EASTERN ANTARA KAMI NGADILKEUN INTAN PANGGUNGAN. LAGI LAGU DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. LAGI LAGU DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. JADI LENGKAP, kuring DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. LAGI LAGU, TULU AKU DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. LAGI LAGU, HENTEU SANGGUH DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. SATU DAHIRU, DIA INGKEU MURID DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. SATU LAGI, Kuring ngingetkeun aranjeunna DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEU MANGSA ANJEUN TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEU MANGSA ANJEUN TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEU MANGSA KECAP TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEJI SANGGUH MÉTÉKNA MUKA ITU TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEU MANGSA KANGGURU UNTUK MEMBANGKEUN ITA TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TENTI SANGGUH NU MANGKUTKEUN DENGAN KAPI DENGAN KAPI TILIKKEUN INTING LOOP. SATU LAGI, SIEU NYANGGURU KANGGO NU MOLAHKEUN ATAWA KAPI DENGAN KAPI TILIKKEUN INTING LOOP. SATU LAGI, AKU HENTEU DIA TAPI MUNGKULKEUN ITA KANGGIH , Sim kuring nganggur aranjeunna pikeun ngirimkeun yén kuring ngalakukeunana , Kuring ogé nganggur pikeun ngablogkeun yén kuring ngalakukeunana , Sim kuring nganggur aranjeunna pikeun ngirimkeun yén kuring ngalakukeunana , Kuring ngangkut deui aranjeunna pikeun ngabéréskeun kasus hampang éta , Kuring ngangkut aranjeunna pikeun ngirimkeun yén kuring ngalakukeun deui , Kuring ngangkut aranjeunna pikeun ngirimkeun yén kuring ngalakukeun deui dosa tapi henteu aranjeunna , Kuring ngangkut deui aranjeunna pikeun ngabebaskeun kasalahanana yén éta bakal nyipta deui tapi henteu aranjeunna NGADUKKKKEUN PIKET IT TUNGGU KANGGO NU TRENDA TAPI TAPI DIDI BANTUAN NGADUKKKKEUN ITA KANGGO ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI DENGAN TOKON GAMPANG NGADUKKKKEUN ITA KANGGO ITU AYA NU TUNGGU TRENDA TAPI TAPI DENGAN PUNYA HENTEUT PARA NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG NU AYEUNA. NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG UNTUK AYEUNA. IF NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG UNTUK AYEUNA. IF IT NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG UNTUK AYEUNA. IF KASAHA NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG NU AYEUNA. IF TI NYA INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. IF TI NYA INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ING NYA AKU KANGGO INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ING MUNGGUNG TINYA LITTLE INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ITU MUKA ANJARA NANGGUR INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ITU MANGSA NAK LITTLE TITY BITAR INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ING NUNGGUH TAPI TITY TITYA NGENTOT OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ING NUNGGUH TAPI TITY TITYA NGENTOT OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ITU MUKA NU TAPI BENTUK LITTLE TITY OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ITU MANGSA BASA TITY LITTLE MASUKKEUN HENTEU KITA OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ITU BASA KAPI TITY LITTLE BITAR INGKEUN SUKA DIA NAK OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ITU MANGSA BASA TITY LITTLE MASUKKEUN HENTEU KITA NANGGAL DIRI OFF Kanggo AYEUNA. KUNG GIRI NU TAPI TITY TITYA NGENTOT DIRI KOMPUTA SANGGANG LITTLE TINY BIT HENTE INGLAH KITA NANGGAL MANGSA DIRI LITTLE TINY BIT HENTE INGLAH KITA NANGGAL MANGSA NAK SUKA LITTLE TINY BIT HENTE INGLAH KITA NANGGAL MANGSA NU TAKKEUNA LITTLE TINY BIT HENTE INGKEU KITA NUNGGUH INGGRIS KANGGO MANGSA NANGGAL LITTLE TINY BIT HENTE INLAND KITA NU INGKEUN INGGU MANGSA NU TAK GAMPANG MODELATE, SUKA PIKIRKU KITA GURU INGGRIS KANGGO NU TANGGALKEUN RAINFALL, SUKA PIKIRKU KITA NUNGGUH INGKEJI MANGSA NANGGAL JAWA BARAT, KANGSA SUKA PIKIRKU KITA NUNGGUH INGKEJI MANGSA NANGGAL JAWA HUJAN, ANTARI SUKA PIKIRKU KITA GURU INGKEJANG MANGSA NANGGAL JAWA HUJAN, Urang SAKEH PADIS SUKA PIKIRKU KITA GURU INGGRIS KANGGO NU TANGGALKEUN HUJAN, NGELOSKEUN AYA NU PISAH. SUKA PIKIRKU KITA GURU INGGRIS KANGGO NU TANGGALKEUN HUJAN, AYA NU PADALA ISU, SUKU SUKA PIKIRKU KITA GURU INGGRIS KANGGO NU TANGGALKEUN HUJAN, KAMUS PELANGGANG PELUANG, SUKANG HENTEUN TANGGU TANGGALKEUN, TANGGUJEUN AYA NU PISAH, KUNCI LASA WEWD ngagaduhan modeu RAINFALL, WE'D AYA NU PISANG ISUJAH, SIEUN LIRIK LUKA WEWD ngagaduhan modél RAINFALL, WE'D AYA NU TUNGGU ISU, SUKA PAKSA PENTA LYING WEWD ngagaduhan modél RAINFALL, WE'D AYA NU TUNGGU ISU, SUKA PAKSA NGENTOTA PUTRA WE'D ngagaduhan modél RAINFALL, WE'D AYA NU TUNGGU ISU, SIEUN LESING SPOTS GOLONGAN WE'D ngagaduhan modél RAINFALL, WE'D AYA NU TUNGGU ISU, SIEUN LYING LYING SPOTS GOLEK A Kami nyangka masalah, sababaraha sabab anu loba deui A Kami nyangka masalah, sababaraha deui conto ngala ramo Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. THE Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. TANGKAP Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. TEU TANGGAP WINDUNG Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. INGU-INGKI KAYU SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGU-INGKI KAYU SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGU-INGKI WINDET INGGRIS SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGKI WINDET ING MASALAH MASALAH, SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGKI TINDAKI KANGGO MASALAH MASUKKEUN, MAYBE SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGKI WINDI AKAN DAPAT MASALAH MASUKKEUN, KANGGUPAN WANITA SAKEDIK. INGKI WINDI AKAN DAPAT MASALAH MODEL, MAYBE KAHAN SAKEDIK. SATUWAKI AKAN DENGAN MASALAH MODELATE, NGADANGKEUN NGADAKKEUN ACARA SAKEDIK. INGKI WINDET ING MASALAH MASALAH, MAYBE NANGSA NUKAN SAKEDIK. SATUWAKI AKAN DENGAN MASALAH MODEL, MUNGKULKEUN WANITA NUKA DI A SAKEDIK. SATUWAKI AKU DENGAN MASALAH MODELATE, NGADANGKEUN NGADAKKEUN DI JADI BENTUK SAKEDIK. SATUWAKI AKU DENGAN MASALAH MODELATE, MUNGKULKEUN NGADAKKEUN DI ANTARA MASALAH MODERATE, NGADANGKEUN NU NYATA NU TUNGGU TUNGGUH LENGAN MASALAH MODERATE, MANGSA NUNGGAL JADI TUNGGU KANGGURAN DENGAN LIMA MASALAH MODERATE, MANGSA NU JADI KENYANAAN KANGGURAN SANGGANG HENTEU MASALAH MODERATE, MANGSA NU JADI KENYANAAN KANGGURAN SANGGANG HENTEU DENGAN TIDAL MASALAH MODERATE, MUNGKULKEUN DI JADI NGENTOTA TUNGGU SANGGANG HENTEU DENGAN RUMAH TIDAL MASALAH MODERATE, MANGSA NU JADI KENYANAAN NU TUNGGU LITTLE DENGAN PELUANG TIDAL MENYUKU HENTEU TUNGGULANA DENGAN HENTEU DENGAN PUTRA TIDAL NGADUKAN HENTEU DENGAN PELANGGAN HENTEU DENGAN PANJENONG TIDAL NGADUKKEUN DI PAKSA HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN TIDAL FLOODING DENGAN MODERATE PADAN TENTANG PELUISAN HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN TIDAL FLOODING DENGAN MODERATE AND MENYUKU HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN TIDAL FLOODING DENGAN GAMPANG MODELATE DAN TORNADO TERIMA KASIH TIDAL MUNGSAU INGKAH MODELAN DAN TORNADO TERIMA KANGGURAN TIDAL MUNGSAU INGKEUN MODELATE DAN POSSIBILITI TORNADO TERIMA KANGGURAN TIDAL MUNGSAU INGKAH MODELATE DAN POSSIBILITI TORNADO TERIMA KANGGURAN TIDAL MUNGSAU INGKEUN MODAL ATAWA POSSIBILITI TORNADO TUNGGAL INGIN YANG TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE sareng TORNADO POSSIBILITI TUJUAN INGIN YANG TIDAL NGELUAR INGKEUN PAKSA MODELATE DAN POSSIBILITI TORNADO KITA DI SUKU GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DI PADA GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DI PADA KARANGAN GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DI PADA KARANGAN GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DIA GAMPANG DI TANJUNG DENGAN TANJUNG GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA KANGSAIN DI SANDUNG TUNGGAL RANDUNG GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DI PADA TANGGUNG KOTA TANJUNG DENGAN Janten POSSIBILITI KOMUNITAS sareng TORNADO TIDAK DI PUSAT PELANGGAN WANG TUJU GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA KANGSAIN DI TANJUNG TANGGUNG TUNGGU BUNGSA ANJEUN KELUARGA INGGRIS ATAWA DI TANJUNG TANPA KANGGO BUNGSA STORM Kasanggupan Urang moal meunang dina bagian kahareup jalanna KELUARGA INGGRIS ATAWA DI TANJUNG TANPA KOTA DENGAN STORM DENGAN ATAWA KELUARGA INGGRIS ATAWA DI TANJUNG PELANGGANG KANGGO STORM DENGAN TEU SUKAN DITJU KAROSAKAN ANTARA GAMPANG TANGGUNG TANGGUNG KOTA DENGAN STORM DENGAN TEU SUKATNA NU NGENTUKAN KELUAR GOLONGAN ING DENGAN TANGGUNGAN KOTA DENGAN STORM DENGAN TEU SUKU DANA SUKU DENGAN SOMEWHAT TANGGALKEUN BUNGSA TUNGGU KOTOR DENGAN TEU SATUWANG NAK KUMENTOAN DAN SAPI SANDA TUNGGU BANDUNG STORM DENGAN TEU MUNGKIN SAKIT DIRI SAPALA DENGAN SOMEWHAT SANDA TUNGGU BANDUNG STORM DENGAN TEU MUNGKIN DI SUKU DENGAN SOMEWHAT TAPI TAPI SANDA TANGGUNGAN KANGGO BISA NUNG DENGAN SATUWAKNA ATAWA SAKIT DIRI SAPEWHAT SANDA TANGGUNGAN KANGGO BISA NUNG DENGAN SATUWAKNA ATAWA SAKIT DIRI SAPEWHAT TAPI KITA WANGI TEMA ATAU ATAWA ANAK ATEUT INGNA TAPI KAMI ANTARA TEMA ATAU ATAWA ANAK DAN SENDIRI NGAPALKEUN TAPI KITA DENGAN MENYANGKEUN TEMA ATAU ATAWA ATAWA SAKAPAN NGAPUNGKEUN TAPI ANTARI SIEUN TEMA TAPI SUMAT DIPANGKEUN SOMEWHAT DITAPUTKAN TAPI DENGAN KAMI NU NGADISKEUN DI SIEUN TEMA TAPI SAHA NU NGAKSUKAN AND SOMEWHAT DITAPUTKAN TAPI KITA DENGAN MENYANGKEUN AYA NU TORNADO DITULISKAN TAPI DIA KAMI NGAJABATNA AYA NU TENGKEUN TORNADOES DITULUSKAN TAPI KITA DIA DAPATKEUN AYA DANAJEUN TORNADOES ACROSS DITULISKAN TAPI KITA DIA DAPATKEUN AYA DIAJATI TORNADOES NU NGADUKAN DITULISKAN TAPI DIA KAMI DIA NGAJABAT KANGGO NU DENGAN TORNADOES RASA NYUKTAN KABUPATEN. DITULISKAN TAPI DIA KAMI DIA NGAJABAT KANGGO NU DENGAN TORNADOES RASA NYUKTAN KABUPATEN. KAYA DITULISKAN TAPI DIA KAMI DIA NGAJABAT KANGGO NU DENGAN TORNADOES RASA NYUKTAN KABUPATEN. KONTOH KASAHA DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH KASAHA DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GENTING DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GAMPANG HENTEU DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GOLONGAN NU MUNGKIN DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. SATU KITA NANGGALKEUN SANGGUH DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GENTING PENTING MANGSAAKAN MODERATE TO DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GENTING HENTEU NU TAPI MODERATE TO TINGGI ACROSS THE REGION. KONTOH GENTING HENTEU NU TAPI MODERATE TO TINGGI ACROSS THE REGION. KATU NANGGUR MANGSA NU DENGKEUN MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI ACROSS THE REGION. KATU NINGGALKEUN KANGGO NU MANGKEUN MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI ACROSS THE REGION. KATU NANGGUR MANGSA NU DENGKEUN MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANGGO ACROSS THE REGION. KONTAK GAMPANG NU TAPI MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANGGURU SISTEM. ACROSS THE REGION. KONTAK GAMPANG NU TAPI MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANGGURU SISTEM. LAGU BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGU BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN AS BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGINSING SADIA BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT SWING THROUGH BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN SIEUN HENTEY DENGAN IT GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN SIEUN HENTEY DENGAN IT GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT SWING DENGAN TINY GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, ING ASET NUNGGULKEUN ITU NU TAPI TAPI GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT SWING KENE INTIN TAPI TAPI GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT SWING KUMAHA DENGAN TINY TAPI INLAND IF GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN AS NUNGGULKEUN INGKEUN TAPI TAPI INTAND IF IT'S GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, ING ASET NUNGGULKEUN ITU ANTARA TAPI TAPI INTAND NUNG NU TUTUP , SATU GAMPANG NENG WULANG DENGAN PUTRA INGKAH TAPI TAPI INI DENGAN PANUTUP ITU , SATU GAMPANG NENG WULANG ITU NUNG NU TUTA TAPI TAPI INI DENGAN ITU PANUTUP TO , SATU GAMPANG NENG WULANG ITU NUNG NU TUTA TAPI TAPI INI DENGAN ITU PANUTUP TO , SATU GAMPANG NENG WULANG ITU NUNG NU TUTA TAPI TAPI INI DENGAN PUTRA ITU TO PELUPANAN. , SATU GAMPANG NENG WULANG ITU NUNG NU TUTA TAPI TAPI INI DENGAN PUTRA ITU TO PELUPANAN. YÉLL TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. YÉLL TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. TANGGUNG SENTUH TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. MANGSAANG HENTEU. TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. MANGSAANG HENTEU. Kuring TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. MANGSAANG HENTEU. AKLIK TALK TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. MANGSAANG HENTEU. I'LL TALK LAGI TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. I'LL TALK LAGI TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. I'LL TALK HENTEU HENTEU TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. I'LL TALK DENGAN KOMPUTES TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. AKLIKAL KANGGO NINGGALKEUN VARIOUS TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS VARIOUS TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS VARIOUS TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGKEUN NGENTOTA TENTANGna NGENTOTA SUKNA SAJAK TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGURAN HENTEU MENTEU VENIOOS ING VENIOOS TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUN DI Waktos Kuring Kénging TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUNA DENGAN AKAN DATANG. TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUNA DENGAN AKAN DATANG. AND TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUNA DENGAN AKAN DATANG. AND AS TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUNA DENGAN AKAN DATANG. AND AS kuring TENTANGKEUN INGGULAN SCENARIOS KUMAHA Kuring KAPI. AND AS kuring TENTANGKEUN INGGULAN SCENARIOS KUMAHA Kuring KAPI. AND AS DIA I SAID, TENTANGKEUN INGGULAN SCENARIOS KUMAHA Kuring KAPI. AND AS DIRI SUMBANG, KUMAHA TENTANGKEUN INGGULAN SCENARIOS KUMAHA Kuring KAPI. AND AS DENGAN kuring, NYA

Apdet Tropika: Hurricane Yesai masih Kategori 1

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.6" dur="0.067"> MINUTES. </text>
<text sub="clublinks" start="0.667" dur="0.1"> MINUTES. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="0.767" dur="0.133"> MINUTES. TAPI RAYA </text>
<text sub="clublinks" start="0.9" dur="0.101"> MINUTES. TAPI KANGGO AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="1.001" dur="0.133"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA A </text>
<text sub="clublinks" start="1.134" dur="0.3"> MINUTES. TAPI RANCANG AYA NU KOMPUT </text>
<text sub="clublinks" start="1.434" dur="0.067"> MINUTES. TAPI RAYA AYEUNA AYA KAPI </text>
<text sub="clublinks" start="1.501" dur="0.1"> MINUTES. TAPI KANGGO AYEUNA PAKEJEUNG FEW OF </text>
<text sub="clublinks" start="1.601" dur="0.067"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAHLAWAN HATI </text>
<text sub="clublinks" start="1.668" dur="0.067"> MINUTES. TAPI KANGGO AYEUNA PAKEJEY NGETUWATNA PIRANG TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="1.735" dur="0.066"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAKEJEEN HATI PIRUP </text>
<text sub="clublinks" start="1.801" dur="0.267"> MINUTES. TAPI KANGGO AYEUNA PAKEJEY NGETUWATNA KENEGA HENTEU HENTEU JADI </text>
<text sub="clublinks" start="2.068" dur="0.034"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAKEJEY HATI KONTAK KONTAK JADI </text>
<text sub="clublinks" start="2.102" dur="0.1"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAKEJEY HATI KONTAK KONTAK KONTAK </text>
<text sub="clublinks" start="2.202" dur="1.334"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JAWA KELUAR PAIRIS HIRIK KONTOH KONTOH HENTEU DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="3.536" dur="0.134"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA KANGGO JATI GUNUNG PANGGIHAN HENTEU JADI TUA INGKEUN DI METRO </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.133"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JAWA KELUAR PAIRIS HATI GUNUNG HENTEU ATAWA NGAPAL DI METRO TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="3.803" dur="0.134"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA JATI PAKEJEY HATI GUNUNG HENTEU JADI TUA INGNA DENGAN METRO TAPI LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="3.937" dur="0.067"> MINUTES. TAPI ANTARA AYEUNA AYA DIRI PAKEJEY HATI GUNUNG HENTEU JADI TUA INGNA DENGAN METRO TAPI LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="4.004" dur="0.233"> POKET KUNTUNG HUJAN JAWA HENTEU DENGAN ING METRO TAPI LAGI A </text>
<text sub="clublinks" start="4.237" dur="0.067"> POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING DI METRO TAPI LAGI PADANGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.067"> POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING DI METRO TAPI LAGI PADANG TETIK </text>
<text sub="clublinks" start="4.371" dur="0.1"> POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JATI NGEJATNA DI METRO TAPI LAGI PADANG ANTARA LITAR </text>
<text sub="clublinks" start="4.471" dur="0.1"> POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING ING METRO TAPI LAPANG DIRI LITTIK </text>
<text sub="clublinks" start="4.571" dur="0.133"> POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING DI METRO TAPI LAGI PADANG ANTARA LEBIH DUNTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="4.704" dur="0.067"> POKET KUNTUNG HUJAN GALAU JADI TUA ING DI METRO TAPI LELONG KUNCI LITTLE LEBIH DENGAN SO </text>
<text sub="clublinks" start="4.771" dur="0.2"> ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR LEPAT KARETUNG </text>
<text sub="clublinks" start="4.971" dur="0.1"> ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR LEBIH LEPAT KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.067"> ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR NGADAK </text>
<text sub="clublinks" start="5.138" dur="0.067"> ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR NGADAK </text>
<text sub="clublinks" start="5.205" dur="0.1"> ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR LEPAT KARETO UNTUK LETUS FOKUS IN DI </text>
<text sub="clublinks" start="5.305" dur="0.067"> ATAWA ING METRO TAPI LAGI TAPI LITTLE BITAR LEBIH LEPAT UNTUK LOKAT FOKUS IN </text>
<text sub="clublinks" start="5.372" dur="2.469"> LITTLE BITAR LARAS NUNG NU TARI NU TUNGGULAN FOKUS IN DI </text>
<text sub="clublinks" start="7.841" dur="0.1"> LITTLE BITAR PADANG HENTEU UNTUK LUKIS FOKUS IN DI HURRICANE. </text>
<text sub="clublinks" start="7.941" dur="0.267"> LITTLE BITAR PADANG HENTEU UNTUK LUKIS FOKUS IN DI HURRICANE. LAGU, </text>
<text sub="clublinks" start="8.208" dur="0.066"> LITTLE BITAR PADANG HENTEU UNTUK LUKIS FOKUS IN DI HURRICANE. LAGI, INI </text>
<text sub="clublinks" start="8.274" dur="0.267"> TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, INI </text>
<text sub="clublinks" start="8.541" dur="0.1"> TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, PUTIH INGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="8.641" dur="0.101"> TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, INGIN PULANG </text>
<text sub="clublinks" start="8.742" dur="0.166"> TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, INGIN PUTRA INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="8.908" dur="0.067"> TETIKKEUN NGÉSARI INYA HURRICANE. LAGI, PUTIH ING PUTIH AKU AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="8.975" dur="0.2"> HURRICANE. LAGI, PUTIH ING PUTIH AKU AKHIR </text>
<text sub="clublinks" start="9.175" dur="0.067"> HURRICANE. LAGI, PUTIH ING PUTIH ING AKHIR KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="0.1"> HURRICANE. LAGI, PUTIH ING PUTIH AKU AKAN AKAN PUTIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.342" dur="0.034"> HURRICANE. LAGI, WINDET INGGALKEUN INGKEUN AYA AKAN HENTEU TAPI ANYE </text>
<text sub="clublinks" start="9.376" dur="0.1"> HURRICANE. LAGI, WINDET INGGALKEUN INGKEUN AYA AKAN HENTEU ATAWA ATAWA PUTRA UP </text>
<text sub="clublinks" start="9.476" dur="0.166"> HURRICANE. LAGI, WINDET INGGALKEUN INGKEUN AYA AKAN HENTEU TAPI PUTRA INI </text>
<text sub="clublinks" start="9.642" dur="0.067"> HURRICANE. LAGI, WINDET INGGRIS KANGGO NU AKAN HENTEU LET'S PUT INGKEUN AYA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.709" dur="2.403"> WINDET INGGRIS KAYU AKAN HENTEU ATAU HENTEU ATAWA DENGAN PULAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.133"> WINDET INGGRIS KAYU AKAN HENTEU ATAU HENTEU ATAWA DENGAN PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="12.245" dur="0.134"> SAKITKAN SAKIRNA NYANGGANG AKAN NANGGALKEUNAN PUTIH ING DENGAN KUMAHA ANAK 11:00 </text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="0.133"> HAYU KAYUJI AKAN HENTEU ATAU HENTEU ATAU ATAU ATAU DENGAN INI DENGAN 11:00 ADVISORY </text>
<text sub="clublinks" start="12.512" dur="0.1"> WINDS GAMPANG HENTEU AYA AKAN HENTEU ATAU ATAU ATAU DENGAN INI DIAUNYA 11:00 ADVISORY TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="12.612" dur="0.067"> WINDS YANG HENTEU AYA AKAN HENTEU ATAU HENTEU ATAU DENGAN INI DENGAN 11:00 ADVISORY NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="12.679" dur="0.267"> HENTEU AYA PUTUP ING MUNGKUL DIA APA KAKI 11:00 ADVISORY NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.1"> HENTEU AYA PUTUP ING DIA KANA ANTARA 11:00 ADVISORY DIA NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="13.046" dur="0.1"> HENTEU AYA PUTRA INI DENGAN NU KOMPAS 11:00 ADVISORY NGADANGKAN SAKITNA </text>
<text sub="clublinks" start="13.146" dur="0.067"> HENTEU INGKAN PUTRA INI DIAJAK ANJEUN 11:00 ADVISORY NGADANGKEUN NGADUTKEUN WINDS WINDS </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.066"> HENTEU INGKAN PUTRA INI DIAJAK ANJEUN 11:00 ADVISORY NGADANGKEUN ANGGOTA YANG TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="13.279" dur="0.101"> HENTEU INGKAN PUTRA INI DIAJAK ANJEUNG 11:00 ADVISORY NGADANGKEUN INGGALKEUN YANG DIHENTEU ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="13.38" dur="0.066"> HENTEU INGKEUN PUNGKULAN INI DIAUNYA JAWA KOMPASAN 11:00 KAHLAWANAN ANGGOTA KANGGO WANITA AYEUNA AYA NU AYA 80 </text>
<text sub="clublinks" start="13.446" dur="2.069"> THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYAHUI WINDS WARNA NINGGAL AYEUNA 80 taun </text>
<text sub="clublinks" start="15.515" dur="0.133"> THE 11:00 ADVISORY NGADANGKEUN WINDS WANJI WARNA AYEUNA ATAWA 80 TANGGOLAN </text>
<text sub="clublinks" start="15.648" dur="0.101"> THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYAHUI KAMPUNG WARNA GALING AYEUNA ATAWA 80 MILES PER </text>
<text sub="clublinks" start="15.749" dur="0.133"> THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYAHU KAMPUNG WARNA NAMPANG AYEUNA ATAWA 80 MILES PER HOUR </text>
<text sub="clublinks" start="15.882" dur="0.134"> THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYAHU KAMPUNG WARNA NAMPANG AYEUNA AYA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND </text>
<text sub="clublinks" start="16.016" dur="0.133"> THE 11:00 ADVISORY NAMIN NYATA WINDS WARNA NANGGAL AYEUNA AYA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.133"> THE 11:00 ADVISORY NUNGGALKEUN WINDS WANJI KARETUNG AYEUNA AYA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND GUSTS </text>
<text sub="clublinks" start="16.282" dur="0.067"> THE 11:00 ADVISORY KUMAHA NYANGGU WINDS HENTEU AYEUNA AYA ATAWA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND GUSTS TO </text>
<text sub="clublinks" start="16.349" dur="0.2"> NANGGALKEUN KANGGO RINDEKA AYEUNA AYEUNA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND GUSTS TO </text>
<text sub="clublinks" start="16.549" dur="0.067"> NANGGALKEUN WINDS WANS AYEUNA AYEUNA ATAWA 80 MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. </text>
<text sub="clublinks" start="16.616" dur="0.067"> NANGGALKEUN WINDS WANJEUN AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. THE </text>
<text sub="clublinks" start="16.683" dur="0.133"> NANGKUTKEUN NGIRIK KAMPUNG WANG AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. INGGAH </text>
<text sub="clublinks" start="16.816" dur="2.836"> NANGGALKEUN WINDS WANJEUN AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. ANGGOTA DENGAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="19.652" dur="0.134"> NANGGALKEUN WINDS WANJEUN AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. ANGGOTA DENGAN JAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="19.786" dur="0.267"> NANGGALKEUN WINDS WANJEUN AYEUNA AYA 80 INGGU MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. INGGU PELANGGANAN ATAWA 90. </text>
<text sub="clublinks" start="20.053" dur="0.067"> NANGGALKEUN WINDS RIGHT AYEUNA AYEUNA ATAWA 80 TANPA GELOMU AND KUSARI TO 100. ING DENGAN PAMUNTA ATAWA 90. SO </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.2"> MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. ANGGOTA UNTUK ATAWA 90. SO </text>
<text sub="clublinks" start="20.32" dur="0.1"> MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. ANGGOTA DENGAN PUPUNAN ATAWA 90. LAGU LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="20.42" dur="0.033"> MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. DAPAT DENGAN PAMUNTA ATAWA 90. JADI LAGU ITA </text>
<text sub="clublinks" start="20.453" dur="0.134"> MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. DAPAT DENGAN PAMUNTA ATAWA 90. JAWA NAMPANG TI SANA </text>
<text sub="clublinks" start="20.587" dur="0.167"> MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. DAPAT DENGAN PAMUNTA ATAWA 90. DENGAN LAGU TU SUKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="20.754" dur="0.066"> MILES PER HOUR AND GUSTS TO 100. DAPAT PUPUNAN ATAWA 90. JADI LAMPIRAN ITU LIRIK LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="20.82" dur="3.103"> 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN PULANG ITU LIRIK LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="23.923" dur="0.134"> 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. HENTEU NANGGALKEUN AYA NU TUNGGULAN KUNCI LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="24.057" dur="0.133"> 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN LELAKI ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NU TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="24.19" dur="0.134"> 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. HENTEU NANGGALKEUN ITU LATIHAN NANGKEUN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="24.324" dur="0.133"> 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN LELAKI ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NUNGGALKEUN ISN'T </text>
<text sub="clublinks" start="24.457" dur="0.1"> 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN LELAKI ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NUNGGULKEUN ITU NU INGKEJI </text>
<text sub="clublinks" start="24.557" dur="0.067"> 100. PANGGILAN EARLIER ATAWA 90. DENGAN LELAKON ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NUNGGALKEUN ITU NU INGKEJI </text>
<text sub="clublinks" start="24.624" dur="0.2"> LAGI ITU LATIHAN NANGGALKEUN SUKAN TUNGGULANA ITU ISN'T SHOWING UP </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.067"> LAGI NU LATIHAN NANGGALKEUN SUKAN NU TUNGGALKEUN INGKEJI </text>
<text sub="clublinks" start="24.891" dur="0.067"> LAGI ITU LATIH NANGGALKEUN SUKAN NU TUNGGU TUNGGALKEUN AYA NUNGGUH BASA </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.1"> LAGI ITU KANGGO NU LIRIK NU KANGGO MUNGKULI ITU ISN’TEK NU TUNGGALKEJE </text>
<text sub="clublinks" start="25.058" dur="0.167"> LAGI ITU LATIHAN NANGGALKEUN NU NU TUNGGU TUNGGALKEUN AYA NUNGGALKEUN TUNGKUL TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="25.225" dur="0.066"> LAGI ITU LATIHAN NANGGALKEUN SUKAN TUNGGALKEUN INGKEUN ISTU NUNGGALKEUN TUJEY DENGAN PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="25.291" dur="1.902"> PERKARA TAK NU INGKEUN SUKANG MUNGGULKE KITA TANJUNG DI INTUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="27.193" dur="0.134"> PERKARA TAK NU INGKEUN SUKANG MUNGGULKE KITA TANJUNG DI INTIHAN INGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="27.327" dur="0.233"> SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="27.56" dur="0.134"> SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="27.694" dur="0.133"> SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. Kuring TANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="27.827" dur="0.134"> SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. Kuring ngémut ka aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="27.961" dur="0.067"> SUKAN NU INGKEUN AYA NUNGGALKEUN TIGA KANGGURAN YANG DIHENTEU AYEUNA. Kuring nganggap aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="28.028" dur="0.2"> PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring nganggap aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="28.228" dur="0.066"> PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring TANGGALKE TU SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="28.294" dur="0.067"> PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="28.361" dur="0.1"> PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="3.003"> PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="31.464" dur="0.134"> PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="31.598" dur="0.133"> PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="31.731" dur="0.067"> PUTIHKEUN YÉS INGGALKEUN AYA WARNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="31.798" dur="0.167"> WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="31.965" dur="0.1"> WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="32.065" dur="0.1"> WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngabahekeun data anu lengkep. </text>
<text sub="clublinks" start="32.165" dur="0.067"> WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="32.232" dur="0.133"> WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngabahekeun data anu pangpentingna, pikeun ngarobah éta </text>
<text sub="clublinks" start="32.365" dur="0.134"> WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan yén kuring bakal nyababkeun, nyebatkeun jalan </text>
<text sub="clublinks" start="32.499" dur="0.066"> WINDS AYEUNA. Kuring ngingetkeun aranjeunna pikeun ngiringan yén kuring nyababkeunana, nyababkeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="32.565" dur="0.234"> NGADUKKEUNAN KONTIH BITAR SANGGU NU KANGSA, NGABUNGKEUN TRADE A </text>
<text sub="clublinks" start="32.799" dur="0.067"> Ngalebetkeun Koncérna BITAR LITTLE TO THE WEST, NGUMUKKEUN TRAN LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="32.866" dur="0.033"> Kéngingkeun Batak BETAR KITU KANGGO, NGAPALKEUN TRIT BITAR LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="32.899" dur="0.134"> Kéngingkeun Batak BETU KITU KANGSA ING, ANGGALKEUN DI ANTARA LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.133"> Kéngingkeun Batak BITAR HENTEU INGUJANG, ANGGALKEUN DI ANTARA LITTLE TO </text>
<text sub="clublinks" start="33.166" dur="0.1"> Kéngingkeun Batak BITAR HENTEU INGUJANG, ANGGALKEUN DI ANTARA KANGGURAN NU WANG </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.067"> Kéngingkeun Batak BITAR HENTEU INGUJANG, ANGGALKEUN DI ANTARA KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="33.333" dur="0.233"> THE WEST, KUMENTAKAN TRIT BITAR HENTEU TO THE WEST AT </text>
<text sub="clublinks" start="33.566" dur="2.336"> THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. </text>
<text sub="clublinks" start="35.902" dur="0.134"> THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="36.036" dur="0.1"> THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. Aranjeunna HAVEN'T </text>
<text sub="clublinks" start="36.136" dur="0.133"> THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. TUA ING taun </text>
<text sub="clublinks" start="36.269" dur="0.067"> THE WEST, KANGGO KOMPUTI BITAR HENTEU INJANYA ING BARAT ING 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. </text>
<text sub="clublinks" start="36.336" dur="0.133"> LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. </text>
<text sub="clublinks" start="36.469" dur="0.1"> LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. abdi </text>
<text sub="clublinks" start="36.569" dur="0.1"> LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. ABDI BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="36.669" dur="0.101"> LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. ABDI BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="36.77" dur="0.133"> LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring nganggur ku kuring </text>
<text sub="clublinks" start="36.903" dur="0.134"> LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan IT </text>
<text sub="clublinks" start="37.037" dur="0.133"> LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. AKU AYE AKU DIAJAKKEUN ITU A </text>
<text sub="clublinks" start="37.17" dur="0.067"> LITTLE LIT TO THE WEST at 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring ngudag ku maning </text>
<text sub="clublinks" start="37.237" dur="0.167"> 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring ngudag ku maning </text>
<text sub="clublinks" start="37.404" dur="0.066"> 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring nganggur ku anjeun pikeun ngahukum </text>
<text sub="clublinks" start="37.47" dur="0.1"> 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun henteu </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="1.602"> 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan IT TINY BIT NO </text>
<text sub="clublinks" start="39.172" dur="0.133"> 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal nganggurkeun diri anjeun pikeun ngalakukeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="39.305" dur="0.134"> 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan deui yén kuring henteu ngalakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="39.439" dur="0.133"> 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum </text>
<text sub="clublinks" start="39.572" dur="0.067"> 11:00. TIADA HAVEN WANGI NA. Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. </text>
<text sub="clublinks" start="39.639" dur="0.167"> Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. </text>
<text sub="clublinks" start="39.806" dur="0.067"> Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="39.873" dur="0.066"> Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI IN </text>
<text sub="clublinks" start="39.939" dur="0.134"> Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI DI ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="40.073" dur="0.133"> Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI ANYEU KAS </text>
<text sub="clublinks" start="40.206" dur="0.1"> Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI ANYA KASAHA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="40.306" dur="0.134"> Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI ANYA KASAHA ITA </text>
<text sub="clublinks" start="40.44" dur="0.067"> Kuring bakal ngiringan deui waé pikeun ngahukum. TAPI INI SUMBANG KASIH ING TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="40.507" dur="0.233"> TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI INI SUMBANG KASIH ING TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="40.74" dur="0.1"> TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. </text>
<text sub="clublinks" start="40.84" dur="2.503"> TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="43.343" dur="0.133"> TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. KANGGURAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="43.476" dur="0.134"> TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TANGKAP KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="43.61" dur="0.066"> TAPI TAPI TONTOH ING PENTING. TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. KASILAN ITU BASA KOMPAS </text>
<text sub="clublinks" start="43.676" dur="0.201"> TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. KASILAN ITU BASA KOMPAS </text>
<text sub="clublinks" start="43.877" dur="0.066"> TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. ITING GALIS KUMAHA IMAN </text>
<text sub="clublinks" start="43.943" dur="0.101"> TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TINGKATKEUN ITLIS KOMPETENSI KASIH SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="44.044" dur="0.1"> TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TINGKATKEUN ITLIS NU KOMPUT NANG KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="44.144" dur="0.1"> TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. TINGKATKEUN ITU AYA NU KOMPETENSI HENTEU HENTEU AYA UNTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="44.244" dur="0.133"> TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. ITU NGANJALAH INGNA KANGGO NUNG NU TUNGGU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="44.377" dur="0.067"> TAPI ANYA KESO SISTEM LARGE. INGKEUN PENTING ITU KUMAHA JANGAN HENTEU UNTUK PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="44.444" dur="0.2"> SISTEM. INGKEUN PENTING ITU KUMAHA JANGAN HENTEU UNTUK PUSAT </text>
<text sub="clublinks" start="44.644" dur="0.067"> SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. </text>
<text sub="clublinks" start="44.711" dur="1.902"> SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="46.613" dur="0.133"> SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. KASIH </text>
<text sub="clublinks" start="46.746" dur="0.167"> SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. KONÉPUTAN sareng </text>
<text sub="clublinks" start="46.913" dur="0.067"> SISTEM. INGKEUN PENTING HENTEU HENTEU HENTEU AYA TUNGGU UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN SENTIASA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="46.98" dur="0.2"> PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN SENTIASA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="47.18" dur="0.067"> PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. SATU HENTEU ATAWA INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="47.247" dur="0.1"> PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTOH ATAWA INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="47.347" dur="0.1"> PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTOH ATAWA INGIN INGKAH SENTIASA </text>
<text sub="clublinks" start="47.447" dur="0.067"> PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIU DENGAN KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="47.514" dur="0.133"> PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIASA INGKE SAHA 70 </text>
<text sub="clublinks" start="47.647" dur="0.067"> PERKARA TAK NUNGGUH UNTUK BARAT PUSAT. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIASA INGKEUN HENTEUN ATAS 70 PERCENT </text>
<text sub="clublinks" start="47.714" dur="0.167"> LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIASA INGKEUN HENTEUN ATAS 70 PERCENT </text>
<text sub="clublinks" start="47.881" dur="0.066"> LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIASA INGKEUN SENTIASA UNTUK 70 PERCENT OF </text>
<text sub="clublinks" start="47.947" dur="0.067"> LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIU KANGSAIN SUKAN 70 PERCENT OF THE </text>
<text sub="clublinks" start="48.014" dur="0.067"> LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIU NUNG NU METENGKEUN ATAS 70 HENTEU ING WASA </text>
<text sub="clublinks" start="48.081" dur="2.903"> LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN INGKEUN SENTIU UNDANGKEUN 70 PERCENT OF THE TIME IT </text>
<text sub="clublinks" start="50.984" dur="0.133"> LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN SENTIU NUNG NU MUNGKIN 70 ATAWA PERCENTA ING WASA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="51.117" dur="0.1"> LINE. SATU HENTEU ATAWA INGATKE SIEUN SANGGUP ING 70 ATAWA PERCENT ING ING ITEN HUKUM ENDS </text>
<text sub="clublinks" start="51.217" dur="0.134"> LINE. SATU HENTEU ATAWA INGIN YANG HENTEU ITU UNTUK 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG MULIS UP </text>
<text sub="clublinks" start="51.351" dur="0.067"> LINE. KONTIKAN DENGAN INGKEUN ATAWA INGKEUN SENTIASA UNTUK 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG NUNGKUL DI </text>
<text sub="clublinks" start="51.418" dur="0.166"> ING INI HENTEUT HENTEU 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG NUNGKUL UP </text>
<text sub="clublinks" start="51.584" dur="0.1"> INGIN YANG HENTEU ATAS 70 PERCENT ING ING ITEN HENTEU UP IN </text>
<text sub="clublinks" start="51.684" dur="0.067"> INGIN YANG HENTEU ATAS 70 PERCENT ING ING ITEN HENTEU UP IN CONE </text>
<text sub="clublinks" start="51.751" dur="0.134"> INGIN YANG HENTEU AYA KANGGO 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG NU TUNGGU DI KONTÉS AT </text>
<text sub="clublinks" start="51.885" dur="0.1"> INGIN YANG HENTEU AYA ATAWA 70 PERCENT ING ING ITEN NUNG NU TUNGGU DI KONTOH Dinten </text>
<text sub="clublinks" start="51.985" dur="0.133"> ITYE ONLY ABOUT 70 PERCENT MASA ING ITEN HENTEU UP IN CONE AT DAY 4 </text>
<text sub="clublinks" start="52.118" dur="0.134"> ITYE ONLY ABOUT 70 PERCENT OF Waktos ITEN NUNG KULIT UPAT IN DENGAN HARI 4 4 </text>
<text sub="clublinks" start="52.252" dur="2.869"> ITYE ONLY ABOUT 70 PERCENT MASA ING ITEN HENTEU UP IN CONE AT DAY 4 4 4 </text>
<text sub="clublinks" start="55.121" dur="0.134"> ITYE ONLY ABOUT 70 PERCENT MASA ING ITEN HENTEU UP IN CONE AT DENGAN 4 3 4 AND </text>
<text sub="clublinks" start="55.255" dur="0.2"> INI HENTEU HENTEU ATAS 70 PERCENT MASA ING ITEN HENTEU UP IN CONE AT DENGAN 4 3 4 AND 5. </text>
<text sub="clublinks" start="55.455" dur="0.167"> ING Waktos YANG DIHENTEUN DI KOMPUTNA DI Dinten 4 3 4 AND 5. </text>
<text sub="clublinks" start="55.622" dur="0.066"> ING WAKTU ITEN NUNG NULIS TENTU IN KONTEK INTARI 4 3 4 AND 5. SO </text>
<text sub="clublinks" start="55.688" dur="0.101"> ING Waktos ITEN NUNG KULIT DI KOMPUTNA DI DARI 4 3 4 AND 5. SO APA </text>
<text sub="clublinks" start="55.789" dur="0.1"> ING DENGAN INI KAHLUKAN NUNGKUMKEUN DI KOMPUTNA DI ARTARA 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="55.889" dur="0.1"> ING DENGAN INI KAHLUKAN NUNGKUMKEUN DI KOMPUTA DI ARTARA 4 3 4 AND 5 </text>
<text sub="clublinks" start="55.989" dur="0.133"> ING DENGAN INI KAHLUKAN NAMPANG DI KOMPUTNA DI HARI 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU TENGKEUN ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="56.122" dur="0.134"> ING DENGAN INI KAHLUKAN NAMPANG DI KOMPUTNA DI ARTARA 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU TENGKEUN ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="56.256" dur="0.066"> ING DENGAN INI KAHLUKAN NAMPANG DI KOMPUTNA DI ARTARA 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU TENGKEUN ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="56.322" dur="0.201"> KONTAK DI HARI ARI 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU TENGKEUN ANDA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="56.523" dur="0.1"> KONTAKAN DI HARI 4 3 4 AND 5. JADI APA YANG NAKADEJEUN INI SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="56.623" dur="0.1"> KONTOH DI ARTOS 4 3 4 AND 5. JADI APA ANU DENGAN INGKE ANU SUKA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="56.723" dur="0.1"> KONTAK DI HARI ARI 4 3 4 AND 5. JADI ANTARA NU DIAJARKE SIEUN INI DENGAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="56.823" dur="0.067"> KONTAKAN DI HARI 4 3 4 AND 5. JADI NA NU DIAJARKE SIEUN ING DIA NYAJUTKAN NEGARA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="56.89" dur="0.066"> KONTAK DENGAN HARI 4 3 4 AND 5. JADI APA NU MENGALU DENGAN ANDA NAK JADI TENTANG STORM INI </text>
<text sub="clublinks" start="56.956" dur="1.535"> JADI APA YANG NAKJAWA INI SIEUN YANG DIJALIKEYA NUNG DENGAN STORM INI </text>
<text sub="clublinks" start="58.491" dur="0.167"> JADI APA YANG NAKJAWA INI SIEWE SUKA NU ING ANJEU STORM INI DITULUSKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.1"> JADI APA YANG NAKJUKA INI SIEUN YANG DIJALANKEUN INGGO STORM INI DITULUSKEUN SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="58.758" dur="0.134"> JADI SATU ANJANA NU DIAJEAKE SIEUN YANG DIJALANKEUN INGGO STORM INI DITULUSKEUN SENDIRIK </text>
<text sub="clublinks" start="58.892" dur="0.066"> SATU TEU NYANGGU KASIH ING DIA MUNGKULKEUN ING DENGAN STORM INI DITUTUPKEUN DI SUKAPNA </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="0.234"> KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN DI ARTIKA GALING </text>
<text sub="clublinks" start="59.192" dur="0.1"> KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN AYA DIHENTEUN ARTIK SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="59.292" dur="0.067"> KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN DI SUMBANG DI ARTIKA GOLONGAN RÉTONG </text>
<text sub="clublinks" start="59.359" dur="0.067"> KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN DI SENDIRI DI ARTIKA GOLONGAN GURU </text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="0.1"> KELUAKAN MUNGKULKE ING SUKUJAH ING DIPANGGUPKEUN DI SUKAPNA </text>
<text sub="clublinks" start="59.526" dur="0.1"> KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN DI SENDIRI DI SUMATI ARTOS GOLONGAN MUNGKIN DAN KAKI GAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="59.626" dur="0.066"> KELUAKAN MUNGKIN STORM INI DITULATKEUN SENDIRI NGEURUTKEUN AYA GOLONGAN KOLEKI PUTIH AND KERJA DENGAN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="59.692" dur="0.167"> DIPASARKEUNKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI DIRI SENTIASA ATAWA KERANA DIA </text>
<text sub="clublinks" start="59.859" dur="0.134"> DIPASARKEUNKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI DIRI SUKAN DAN NANGKEUN AYEUNA KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="59.993" dur="0.133"> DIPASARKEUNKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI GOLONGAN ATAWA KERANA DENGAN AKA ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="60.126" dur="2.536"> DIPANGGULKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI GOLONGAN ANTARA ATAWA KARYA ITU AKU DENGAN ACROSS EASTERN </text>
<text sub="clublinks" start="62.662" dur="0.067"> DIPANGGULKEUN RUMAHKEUN AYA NUNGGALKEJI GOLONGAN ANTARA ATAWA KERANA DIA ANTARA WAYANG ACROSS HARI NU </text>
<text sub="clublinks" start="62.729" dur="0.267"> GOLONGAN AKU ATAWA KARYA ITU AKU DENGAN ACARA ACARA EOS ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.133"> PULANG GOLONGAN ATAWA KARYA ITU AKU ACARA AKU ACROSS EUKSARI NORTH CAROLINA, </text>
<text sub="clublinks" start="63.129" dur="0.067"> GOLONGAN KULITAN DAN KERJA DIA ANTARA AKAN ACROSS ANTARI NU NU CAROLINA, INI. </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.133"> GOLONGAN KULITAN DAN KERJA DENGAN ITU AKAN ACROSS ANTARA NORTH CAROLINA, INI. </text>
<text sub="clublinks" start="63.329" dur="0.101"> GOLONGAN KULITAN DAN KARYA ITU AKU ACARA AKU ACROSS EUKAN NENGTANG CAROLINA, AYA 1 </text>
<text sub="clublinks" start="63.43" dur="0.133"> GOLONGAN KULITAN DAN KARYA ITU AKU ACARA AKU ACROSS ANTARA NORTH CAROLINA, AYA 1 DI </text>
<text sub="clublinks" start="63.563" dur="0.067"> GOLONGAN KULITAN DAN KARYA ITU AKU ACROSS ANTARA NORTH CAROLINA, INI DENGAN 1 IN 3 </text>
<text sub="clublinks" start="63.63" dur="0.233"> Cara Ngiringan Acara Nusantara, Aya 1 1 di 3 </text>
<text sub="clublinks" start="63.863" dur="0.134"> Cara Ngiringan ACROSS NORTH NU KOLEKINA, AYA DANA 1 IN 3 PERANG </text>
<text sub="clublinks" start="63.997" dur="0.067"> Cara Ngiringan Acara Nusantara, Bumi 1 1 Dina 3 Ranté Acara </text>
<text sub="clublinks" start="64.064" dur="0.1"> Cara Ngiringan Acara Nusantara, Bumi 1 1 Dina 3 Pangrangsang Nyangka </text>
<text sub="clublinks" start="64.164" dur="0.066"> Cara Ngiringan Acara Nusantara, Bumi 1 1 Dina 3 Pangrangsang Ieu </text>
<text sub="clublinks" start="64.23" dur="1.836"> CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 TUNGGU RAKYAT YANG NYANYA </text>
<text sub="clublinks" start="66.066" dur="0.133"> CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 TUNGGU RAKYAT YANG DIANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="66.199" dur="0.033"> CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 TUNGGUAN RÉSÉNA ITU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="0.1"> CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 PUNGSAAN SAHA NYATA DI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="66.332" dur="0.134"> CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 PUNGSAAN SAHA NUJU SUKSANA </text>
<text sub="clublinks" start="66.466" dur="0.067"> CAROLINA, ING DENGAN 1 ING 3 TUNGGUAN RÉSÉNA ITU SUKU DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="66.533" dur="0.2"> KARÉSAN NANGGURAN SUKUYA SANGGU NU TUNGGALKEUN YANG SAMPUR </text>
<text sub="clublinks" start="66.733" dur="0.1"> CHANCE ATAWA INGKU SUKUYA SANGGANG NU MUNGKIN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="66.833" dur="0.1"> KELUAR NYANYAKAN ITU SUKUJEY SUMBANG DI SUMBANG .SO AND </text>
<text sub="clublinks" start="66.933" dur="0.134"> PELANGGAN NU TUNGGALKEUN ITU SUKU NU NU NU TUNGGALKEUN ATAWA .SO ATAWA KAHAYAN </text>
<text sub="clublinks" start="67.067" dur="0.133"> PELANGGAN NU TUNGGALKEUN ITU SUKU NU NUNGGAL KONEKI. </text>
<text sub="clublinks" start="67.2" dur="0.133"> PELANGGAN NU TUNGGALKEUN ITU SUKU NU NU TUNGGALKEUN ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="67.333" dur="3.003"> PELANGGAN NU TUNGGALKEUN ITU SUKU NU NU NU TUNGGALKEUN YANG DIHENTEUN .SO ATAWA NAK KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="70.336" dur="0.134"> KELUAKAN SANGGUP NU SUKNA KUMAHA SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="70.47" dur="0.067"> KESEURUAN NUNGGULKEUN ITU SUKU NU NU NU NU TUNGGU KONEKI .SO ATAWA NAK JADI TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="70.537" dur="0.2"> SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET .SO ATAWA KADÉNA ITU INI DI </text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.1"> SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET .SO ATAWA NAK JADI DI SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="70.837" dur="0.033"> SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET .SO ATAWA NAK JADI TUNGGUH DI SUMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.1"> SUMBANG DI SUMBANG NU KOMUNITANA .SO ATAWA KADÉNA ITU ING DI SUKUJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="70.97" dur="0.134"> SUMBANG DI SUMBANG NU KOMUN .SO ATAWA NUNG NUNG KUNGIU DI INGKEUN DI SUKURNA </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.1"> SUMBANG DI SUMBANG NU KOMUN .SO ATAWA NUNG NUNG KUNGIU DI INGKEUN DI SUKURNA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="71.204" dur="0.133"> SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET. ATAWA KUMAHA SIEUN DI INGKEUN DI SIEUN SUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="71.337" dur="0.067"> SUMBANG DI SUMBANG NU KOMPET. ATAWA KUMAHA SIEUN DI INGKEUN DI SIEUN SUKU MUNGKUR </text>
<text sub="clublinks" start="71.404" dur="3.203"> .SO AND NAK NUNG NU DI INGKEUN DI SUKRIA TIAP Sateuacana </text>
<text sub="clublinks" start="74.607" dur="0.1"> .SO AND NAK NUNG NU DI INGNA SUKU DIA ANTARA AYEUNA ATAWA NU TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.134"> .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN DI SIEUN SATU ANU NU TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.133"> .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN SUKU AYA NU TUNGGU NU TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="74.974" dur="0.134"> .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN SUKU AYA NU TUNGGU NU TUNGGU </text>
<text sub="clublinks" start="75.108" dur="0.1"> .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN SUKU AYA NU TUNGGULU NU MÉTOH </text>
<text sub="clublinks" start="75.208" dur="0.067"> .SO ATAWA NUNG NUNG KERI DI INGKEUN DI SIEUN SUKU AYA NU TUNGGU NU MÉTIKKEUN INGGAL KANGGURU SUKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.167"> TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="75.442" dur="0.066"> TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="75.508" dur="0.1"> TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. KAYA IT </text>
<text sub="clublinks" start="75.608" dur="0.134"> TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. KONTOH AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="75.742" dur="0.133"> TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. JADI ITU AKAN NANGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="75.875" dur="0.134"> TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. JADI ITU AKAN NANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="76.009" dur="0.067"> TUNGGUHKEUN SAHA TUNGGU BISA ING DESANG NANGGALKEUN DI SUKANG. JADI ITU KANG NUNGGUH NENG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="76.076" dur="0.2"> BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. JADI ITU KANG NUNGGUH NENG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="76.276" dur="0.1"> BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKEUN PANJANG JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="76.376" dur="0.067"> BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKEUN TANPA PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="76.443" dur="1.568"> BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. SADI ITU AKAN NANGKEUN TANAH PANCANG PANJANG UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="78.011" dur="0.1"> BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK JELEPARI </text>
<text sub="clublinks" start="78.111" dur="0.133"> BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGELEPKEUN MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="78.244" dur="0.067"> BEDA-INGIN TERANG DI PUTIH. KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.2"> KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="78.511" dur="0.067"> KAYA ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="78.578" dur="0.1"> KAYA ITU AKAN NANGGALKEUN TANPA PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTKEUN NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="78.678" dur="0.134"> KAYA ITU AKAN NANGGALKEUN TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK GELAP MANGSA DENGAN MUKA DENGAN ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="78.812" dur="0.2"> JADI ITU AKAN NANGKANG TANJUNG PANJANG PANJANG UNTUK NGADILKEUN NGENTOTA NGENTOTA DENGAN LEPAT LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="79.012" dur="0.067"> SATU ITU AKAN NANGGALKEUN TANPA PANJANG PANGGILAN BISA NGENTOTA NGENTOTA DENGAN LEBIH DENGAN LANJUT HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="79.079" dur="0.2"> TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU DENGAN MUKA DENGAN LANJUT HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="79.279" dur="0.1"> TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU BASA DENGAN HENTEU DENGAN JEUNG HENTEU HENTEU TENGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="79.379" dur="2.903"> TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU DENGAN MELENGKEUN ATAWA KOMPUTA HENTEU DENGAN ACROSS TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="82.282" dur="0.133"> TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU BASA DENGAN LEBIH DENGAN LANJUT HENTEWANG HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="82.415" dur="0.134"> TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU BASA DENGAN LEBIH DENGAN LANJUT HENTEWANG HENTEWAN HENTEOL </text>
<text sub="clublinks" start="82.549" dur="0.066"> TANPA PANJANG UNTUK NGINCANG MUNGSAU BASA DENGAN LEPAT LAN HENTEU ATAU KELUAR HENTEWANG HENTEU ACROSS NORTH CAROLINE ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="82.615" dur="0.201"> LEBIH LAN HENTEU HENTEU EKNIKAL BIKE ACROSS NORTH CAROLINE UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="82.816" dur="0.166"> LEBIH LAN HENTEU HENTEU GOLONGAN ACARA ACROSS NORTH CAROLINE ATAWA SEHATUR </text>
<text sub="clublinks" start="82.982" dur="0.167"> LAGI KOMPUTA HENTEU DAN EKNIK EKNIK TUNGGU ACROSS NORTH CAROLINE ATAWA SOUTH CAROLINA </text>
<text sub="clublinks" start="83.149" dur="0.134"> LEUTIH DAN LEHIH NGEUJUNG HENTEWANG HENTEOL ACARA ACARA NORTH UTAWA ATAWA KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="83.283" dur="0.066"> LEUWANG LAN LEPAT LANJANG EKNIK TUNGGU ACROSS NORTH CAROLINE ATAWA SOUTH CAROLINA MANGSAUKAN TRACK </text>
<text sub="clublinks" start="83.349" dur="0.301"> TURUNKAN KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA SOUTH CAROLINA MANGSAUKAN TRACK </text>
<text sub="clublinks" start="83.65" dur="0.033"> TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. </text>
<text sub="clublinks" start="83.683" dur="0.067"> TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. A </text>
<text sub="clublinks" start="83.75" dur="0.067"> TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. LOT </text>
<text sub="clublinks" start="83.817" dur="2.736"> TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. SEUEUR </text>
<text sub="clublinks" start="86.553" dur="0.066"> TUNGGAL KOLEKSI NORTH NORTH ATAWA ATAWA KOMPUTEN CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK. KOMUNINGAN ASAS </text>
<text sub="clublinks" start="86.619" dur="0.234"> SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. KOMUNINGAN ASAS </text>
<text sub="clublinks" start="86.853" dur="0.1"> SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. KOMUNITAS PANGGILAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="86.953" dur="0.134"> SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. Seueur KOMUNITAS HENTEUN HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="87.087" dur="0.066"> SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. Seueur KOMUNITAS HENTEUN NGENTOTA KOMPUTES </text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.1"> SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. Seueur KOMUNITAS HENTEUN NGENTOTA KOMPUTA BUNGA </text>
<text sub="clublinks" start="87.253" dur="0.067"> SOUTH CAROLINA NGEJATKEUNAN TRACK KONSEP. KOMUNITAS PANGGIHAN KANGGO NANGGALKEUN GAMPIRAN IKLAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.32" dur="0.167"> KAWASAN. KOMUNITAS PANGGIHAN KANGGO NANGGALKEUN GAMPIRAN IKLAN </text>
<text sub="clublinks" start="87.487" dur="0.2"> KAWASAN. KOMUNITAS KOMUNITAS NGANUJUKKEUN KEPUTIHAN PANGGILAN BASA </text>
<text sub="clublinks" start="87.687" dur="0.1"> KAWASAN. KOMUNITAS KOMUNITAS HENTEU NGANUJEBIHAN KENYANAAN PANGGILAN BOLA NGARGO </text>
<text sub="clublinks" start="87.787" dur="2.169"> KAWASAN. KOMUNITAS KOMUNITAS HENTEU BASA NANGGALKEUN BOLA NGARGO BATIK </text>
<text sub="clublinks" start="89.956" dur="0.134"> KAWASAN. Seueur KOMUNITAS HENTEU BASA NANGGALKEUN BOLA NGARGO </text>
<text sub="clublinks" start="90.09" dur="0.066"> KAWASAN. KOMUNITAS KOMUNITAS HENTEU NGANUJEBIHAN KENYANAAN PANGGILAN BOLA NGARGO </text>
<text sub="clublinks" start="90.156" dur="0.267"> HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLA NGARGO BESAR DESA NENG SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="90.423" dur="0.134"> HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLA NGARGO BESE DESA NGANJEUNG DENGAN SEMANA SPAGHETTI </text>
<text sub="clublinks" start="90.557" dur="0.066"> HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLA NGARGO BESE DESA NGENEH </text>
<text sub="clublinks" start="90.623" dur="0.167"> HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLEH NGARGO BESAR BESE DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI NA </text>
<text sub="clublinks" start="90.79" dur="0.067"> HENTEU GAMPANG NENGGALKEUN BOLEH NGARGO BESAR BESE DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="90.857" dur="0.234"> BEDENGKEUN BIG AYA DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="91.091" dur="0.066"> BEDENGKEUN BIG AYA DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI NA MODEL KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="91.157" dur="0.1"> BEDA-BEDENGKEUN INGGI DI SINI SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="91.257" dur="0.067"> BEDA-BEDA NGIEUN DI ATAWA DI SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="91.324" dur="0.167"> BEDA-BEDENGKEUN NGETOSIK DENGAN SEMUA MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER BUTH ING </text>
<text sub="clublinks" start="91.491" dur="0.067"> BEDA-BEDA NGIEUN DI ATAWA SEMUA GAMPANG SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER BUTH ING MORNING </text>
<text sub="clublinks" start="91.558" dur="0.166"> MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="91.724" dur="0.101"> MODEL SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK GOLONGAN sareng </text>
<text sub="clublinks" start="91.825" dur="2.302"> Modél SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK GOLONGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="94.127" dur="0.133"> Modél SPAGHETTI NA MODEL KOMPUTER KOMPUTEN BOTH ING MORNING AND AFTERNOON INI </text>
<text sub="clublinks" start="94.26" dur="0.267"> Modél SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK GOLONGAN INI DAN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="94.527" dur="0.067"> Modél SPAGHETTI YANG MODEL KOMPUTER DARI KUMAHA ANAK GOLONGAN ING DAN INGGUP </text>
<text sub="clublinks" start="94.594" dur="0.167"> MODEL DARI RUMAH INGGULIS INI DAN INGKARA SARI ATAWA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="94.761" dur="0.067"> MODEL DARI ANAK ING GOLONGAN INI DAN ING SARI ATAWA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="94.828" dur="0.133"> MODEL DARI ANAK ING GOLONGAN INI DAN ING SARI ATAWA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="94.961" dur="0.167"> MODEL DARI ANAK ING GOLEK ING DAN ING SUKAN DAN KABUPATEN PEJABAT </text>
<text sub="clublinks" start="95.128" dur="0.067"> MODEL DARI ANAK ING GOLEK ING DAN ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> MODEL DARI RUMAH BASA ING ING DAN ING SUKAN DAN KABUPATEN KOMUNITAS PEJABAT </text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.201"> AND AFTERNOON INI AND AHLI KOMPAS PELABASAN IS </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPUTUS PELAKSANAAN HENTEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.066"> AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPUTUS PELAKONAN INI HENTEUS HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="1.902"> AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPUTUS PELAKASAN INI HENTEUS TENTANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="97.53" dur="0.267"> AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPAS PELAKONAN HENTEU TENTANGNA DI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="97.797" dur="0.134"> AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPAS PELAKONAN HENTEU TENTANGNA DI INI. KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="97.931" dur="0.066"> AND AFTERNOON INI DAN KABUPATEN KOMPAS PELAKONAN HENTEU TENTANGNA DI INI. KAYA IT'S </text>
<text sub="clublinks" start="97.997" dur="0.167"> INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KAYA IT'S </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="0.067"> INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KAYA IT ON </text>
<text sub="clublinks" start="98.231" dur="0.133"> INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KONTOH IT DI PADA </text>
<text sub="clublinks" start="98.364" dur="0.101"> INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KONTOH IT ON DI EASTERN </text>
<text sub="clublinks" start="98.465" dur="0.033"> INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KONTOH IT ON DI EKUANG GUNUNG </text>
<text sub="clublinks" start="98.498" dur="0.1"> INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KATI DIRI DI INTUNG EASTERN OF </text>
<text sub="clublinks" start="98.598" dur="0.1"> INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KATU DIA NUNGGUH APPING EUK ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="98.698" dur="0.067"> INSTRUKTUR PENTAKSIRAN ANAK HENTEU AYEUNA. KATÉ DIA ING NUNG TINGGI MANGSA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="98.765" dur="0.2"> KANAN TENTANG DI TU. KATÉ DIA ING NUNG TINGGI MANGSA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="98.965" dur="0.067"> KANAN TENTANG DI TU. SATU ITU DI DALAM SUKAN EKUJANA APA KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="99.032" dur="0.067"> KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU NENG EDGE EASTERN ANTANA KANGGO NANYA </text>
<text sub="clublinks" start="99.099" dur="0.133"> KANAN TENTANG DI TU. JADI HENTEU AYA DALAM EDU EASTERN NAON KANGGO NU DENGAN AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="99.232" dur="0.1"> KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU DI APLIS EASTERN NAON KITA NGALAKKEUN INI </text>
<text sub="clublinks" start="99.332" dur="2.402"> KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU DI APA EASTERN ANTARA KAMI NGADILKEUN INTAN PANGGUNGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="101.734" dur="0.134"> KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU DI APA EASTERN ANTARA KAMI NGADILKEUN INTAN PANGGUNGAN. KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="101.868" dur="0.067"> KANAN TENTANG DI TU. JADI IT ANU DI APA EASTERN ANTARA KAMI NGADILKEUN INTAN PANGGUNGAN. LAGI LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="101.935" dur="0.167"> DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. LAGI LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="102.102" dur="0.133"> DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. JADI LENGKAP, kuring </text>
<text sub="clublinks" start="102.235" dur="0.133"> DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. LAGI LAGU, TULU AKU </text>
<text sub="clublinks" start="102.368" dur="0.134"> DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. LAGI LAGU, HENTEU SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="102.502" dur="0.133"> DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. SATU DAHIRU, DIA INGKEU MURID </text>
<text sub="clublinks" start="102.635" dur="0.1"> DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. SATU LAGI, Kuring ngingetkeun aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="102.735" dur="0.067"> DI EDU EASTERN ANSIA KAMI NGEUNTANA INI ANTARI. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEU MANGSA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="102.802" dur="0.2"> TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEU MANGSA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="103.002" dur="0.034"> TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEU MANGSA KECAP </text>
<text sub="clublinks" start="103.036" dur="0.1"> TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEJI SANGGUH MÉTÉKNA MUKA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="103.136" dur="0.1"> TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TU INGKEU MANGSA KANGGURU UNTUK MEMBANGKEUN ITA </text>
<text sub="clublinks" start="103.236" dur="0.133"> TILIKKEUN INTING LOOP. SATU GAMPANG, AKU TENTI SANGGUH NU MANGKUTKEUN DENGAN KAPI DENGAN KAPI </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.067"> TILIKKEUN INTING LOOP. SATU LAGI, SIEU NYANGGURU KANGGO NU MOLAHKEUN ATAWA KAPI DENGAN KAPI </text>
<text sub="clublinks" start="103.436" dur="0.067"> TILIKKEUN INTING LOOP. SATU LAGI, AKU HENTEU DIA TAPI MUNGKULKEUN ITA KANGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="103.503" dur="0.2"> , Sim kuring nganggur aranjeunna pikeun ngirimkeun yén kuring ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.067"> , Kuring ogé nganggur pikeun ngablogkeun yén kuring ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="103.77" dur="1.301"> , Sim kuring nganggur aranjeunna pikeun ngirimkeun yén kuring ngalakukeunana </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.134"> , Kuring ngangkut deui aranjeunna pikeun ngabéréskeun kasus hampang éta </text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.133"> , Kuring ngangkut aranjeunna pikeun ngirimkeun yén kuring ngalakukeun deui </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="0.134"> , Kuring ngangkut aranjeunna pikeun ngirimkeun yén kuring ngalakukeun deui dosa tapi henteu aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="105.472" dur="0.066"> , Kuring ngangkut deui aranjeunna pikeun ngabebaskeun kasalahanana yén éta bakal nyipta deui tapi henteu aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="105.538" dur="0.167"> NGADUKKKKEUN PIKET IT TUNGGU KANGGO NU TRENDA TAPI TAPI DIDI BANTUAN </text>
<text sub="clublinks" start="105.705" dur="0.067"> NGADUKKKKEUN ITA KANGGO ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI DENGAN TOKON GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="105.772" dur="0.1"> NGADUKKKKEUN ITA KANGGO ITU AYA NU TUNGGU TRENDA TAPI TAPI DENGAN PUNYA HENTEUT PARA </text>
<text sub="clublinks" start="105.872" dur="0.1"> NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG NU AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="105.972" dur="0.134"> NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG UNTUK AYEUNA. IF </text>
<text sub="clublinks" start="106.106" dur="0.1"> NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG UNTUK AYEUNA. IF IT </text>
<text sub="clublinks" start="106.206" dur="0.133"> NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG UNTUK AYEUNA. IF KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="106.339" dur="0.067"> NGADUKKANGKAN KADUNG PANGGIHAN ITU AYA NU TUNGGU TREND, TAPI TAPI TANGGALKEUN AYA GAMPANG NU AYEUNA. IF TI NYA </text>
<text sub="clublinks" start="106.406" dur="2.836"> INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. IF TI NYA </text>
<text sub="clublinks" start="109.242" dur="0.133"> INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ING NYA AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="109.375" dur="0.101"> INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ING MUNGGUNG TINYA LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="0.133"> INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ITU MUKA ANJARA NANGGUR </text>
<text sub="clublinks" start="109.609" dur="0.133"> INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ITU MANGSA NAK LITTLE TITY BITAR </text>
<text sub="clublinks" start="109.742" dur="0.067"> INGIN TREND TAPI TANGGALKEUN AYA NANGGANG UNTUK AYEUNA. KUNG ING NUNGGUH TAPI TITY TITYA NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="109.809" dur="0.2"> OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ING NUNGGUH TAPI TITY TITYA NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="110.009" dur="0.034"> OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ITU MUKA NU TAPI BENTUK LITTLE TITY </text>
<text sub="clublinks" start="110.043" dur="0.1"> OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ITU MANGSA BASA TITY LITTLE MASUKKEUN HENTEU KITA </text>
<text sub="clublinks" start="110.143" dur="0.167"> OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ITU BASA KAPI TITY LITTLE BITAR INGKEUN SUKA DIA NAK </text>
<text sub="clublinks" start="110.31" dur="0.167"> OFF Kanggo AYEUNA. KUNG ITU MANGSA BASA TITY LITTLE MASUKKEUN HENTEU KITA NANGGAL DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="110.477" dur="0.066"> OFF Kanggo AYEUNA. KUNG GIRI NU TAPI TITY TITYA NGENTOT DIRI KOMPUTA SANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="110.543" dur="0.2"> LITTLE TINY BIT HENTE INGLAH KITA NANGGAL MANGSA DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="110.743" dur="0.067"> LITTLE TINY BIT HENTE INGLAH KITA NANGGAL MANGSA NAK SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="110.81" dur="2.703"> LITTLE TINY BIT HENTE INGLAH KITA NANGGAL MANGSA NU TAKKEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="113.513" dur="0.167"> LITTLE TINY BIT HENTE INGKEU KITA NUNGGUH INGGRIS KANGGO MANGSA NANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="113.68" dur="0.167"> LITTLE TINY BIT HENTE INLAND KITA NU INGKEUN INGGU MANGSA NU TAK GAMPANG MODELATE, </text>
<text sub="clublinks" start="113.847" dur="0.2"> SUKA PIKIRKU KITA GURU INGGRIS KANGGO NU TANGGALKEUN RAINFALL, </text>
<text sub="clublinks" start="114.047" dur="0.067"> SUKA PIKIRKU KITA NUNGGUH INGKEJI MANGSA NANGGAL JAWA BARAT, KANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="114.114" dur="0.1"> SUKA PIKIRKU KITA NUNGGUH INGKEJI MANGSA NANGGAL JAWA HUJAN, ANTARI </text>
<text sub="clublinks" start="114.214" dur="0.133"> SUKA PIKIRKU KITA GURU INGKEJANG MANGSA NANGGAL JAWA HUJAN, Urang SAKEH PADIS </text>
<text sub="clublinks" start="114.347" dur="0.067"> SUKA PIKIRKU KITA GURU INGGRIS KANGGO NU TANGGALKEUN HUJAN, NGELOSKEUN AYA NU PISAH. </text>
<text sub="clublinks" start="114.414" dur="0.1"> SUKA PIKIRKU KITA GURU INGGRIS KANGGO NU TANGGALKEUN HUJAN, AYA NU PADALA ISU, SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="114.514" dur="0.067"> SUKA PIKIRKU KITA GURU INGGRIS KANGGO NU TANGGALKEUN HUJAN, KAMUS PELANGGANG PELUANG, SUKANG HENTEUN </text>
<text sub="clublinks" start="114.581" dur="0.2"> TANGGU TANGGALKEUN, TANGGUJEUN AYA NU PISAH, KUNCI LASA </text>
<text sub="clublinks" start="114.781" dur="0.1"> WEWD ngagaduhan modeu RAINFALL, WE'D AYA NU PISANG ISUJAH, SIEUN LIRIK LUKA </text>
<text sub="clublinks" start="114.881" dur="0.1"> WEWD ngagaduhan modél RAINFALL, WE'D AYA NU TUNGGU ISU, SUKA PAKSA PENTA LYING </text>
<text sub="clublinks" start="114.981" dur="0.1"> WEWD ngagaduhan modél RAINFALL, WE'D AYA NU TUNGGU ISU, SUKA PAKSA NGENTOTA PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="115.081" dur="0.1"> WE'D ngagaduhan modél RAINFALL, WE'D AYA NU TUNGGU ISU, SIEUN LESING SPOTS GOLONGAN </text>
<text sub="clublinks" start="115.181" dur="0.067"> WE'D ngagaduhan modél RAINFALL, WE'D AYA NU TUNGGU ISU, SIEUN LYING LYING SPOTS GOLEK A </text>
<text sub="clublinks" start="115.248" dur="0.234"> Kami nyangka masalah, sababaraha sabab anu loba deui A </text>
<text sub="clublinks" start="115.482" dur="2.335"> Kami nyangka masalah, sababaraha deui conto ngala ramo </text>
<text sub="clublinks" start="117.817" dur="0.234"> Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="118.051" dur="0.133"> Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. THE </text>
<text sub="clublinks" start="118.184" dur="0.134"> Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. TANGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="118.318" dur="0.133"> Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. TEU TANGGAP WINDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="118.451" dur="0.067"> Kami nyangka masalah, sababaraha deui palebah anu nyababkeun. INGU-INGKI KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="118.518" dur="0.267"> SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGU-INGKI KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="118.785" dur="0.133"> SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGU-INGKI WINDET INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="118.918" dur="0.1"> SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGKI WINDET ING MASALAH MASALAH, </text>
<text sub="clublinks" start="119.018" dur="2.036"> SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGKI TINDAKI KANGGO MASALAH MASUKKEUN, MAYBE </text>
<text sub="clublinks" start="121.054" dur="0.067"> SPOT LYING MANGSA DANA KUMAHA LITTLE. INGKI WINDI AKAN DAPAT MASALAH MASUKKEUN, KANGGUPAN WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.266"> SAKEDIK. INGKI WINDI AKAN DAPAT MASALAH MODEL, MAYBE KAHAN </text>
<text sub="clublinks" start="121.387" dur="0.067"> SAKEDIK. SATUWAKI AKAN DENGAN MASALAH MODELATE, NGADANGKEUN NGADAKKEUN ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="121.454" dur="0.034"> SAKEDIK. INGKI WINDET ING MASALAH MASALAH, MAYBE NANGSA NUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="121.488" dur="0.1"> SAKEDIK. SATUWAKI AKAN DENGAN MASALAH MODEL, MUNGKULKEUN WANITA NUKA DI A </text>
<text sub="clublinks" start="121.588" dur="0.133"> SAKEDIK. SATUWAKI AKU DENGAN MASALAH MODELATE, NGADANGKEUN NGADAKKEUN DI JADI BENTUK </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.067"> SAKEDIK. SATUWAKI AKU DENGAN MASALAH MODELATE, MUNGKULKEUN NGADAKKEUN DI ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="121.788" dur="0.2"> MASALAH MODERATE, NGADANGKEUN NU NYATA NU TUNGGU TUNGGUH LENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="121.988" dur="0.067"> MASALAH MODERATE, MANGSA NUNGGAL JADI TUNGGU KANGGURAN DENGAN LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="122.055" dur="0.1"> MASALAH MODERATE, MANGSA NU JADI KENYANAAN KANGGURAN SANGGANG HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="122.155" dur="0.167"> MASALAH MODERATE, MANGSA NU JADI KENYANAAN KANGGURAN SANGGANG HENTEU DENGAN TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="122.322" dur="0.1"> MASALAH MODERATE, MUNGKULKEUN DI JADI NGENTOTA TUNGGU SANGGANG HENTEU DENGAN RUMAH TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="122.422" dur="0.067"> MASALAH MODERATE, MANGSA NU JADI KENYANAAN NU TUNGGU LITTLE DENGAN PELUANG TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="122.489" dur="0.166"> MENYUKU HENTEU TUNGGULANA DENGAN HENTEU DENGAN PUTRA TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="122.655" dur="2.703"> NGADUKAN HENTEU DENGAN PELANGGAN HENTEU DENGAN PANJENONG TIDAL </text>
<text sub="clublinks" start="125.358" dur="0.134"> NGADUKKEUN DI PAKSA HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN TIDAL FLOODING DENGAN MODERATE </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.133"> PADAN TENTANG PELUISAN HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN TIDAL FLOODING DENGAN MODERATE AND </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> MENYUKU HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN HENTEU DENGAN TIDAL FLOODING DENGAN GAMPANG MODELATE DAN TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.3"> TERIMA KASIH TIDAL MUNGSAU INGKAH MODELAN DAN TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="125.992" dur="0.1"> TERIMA KANGGURAN TIDAL MUNGSAU INGKEUN MODELATE DAN POSSIBILITI TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="126.092" dur="0.034"> TERIMA KANGGURAN TIDAL MUNGSAU INGKAH MODELATE DAN POSSIBILITI TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="126.126" dur="0.066"> TERIMA KANGGURAN TIDAL MUNGSAU INGKEUN MODAL ATAWA POSSIBILITI TORNADO TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="126.192" dur="0.067"> INGIN YANG TIDAL FLOODING ING AKU MODERATE sareng TORNADO POSSIBILITI TUJUAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.259" dur="0.067"> INGIN YANG TIDAL NGELUAR INGKEUN PAKSA MODELATE DAN POSSIBILITI TORNADO KITA DI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="0.2"> GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DI PADA </text>
<text sub="clublinks" start="126.526" dur="0.1"> GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DI PADA KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.626" dur="0.067"> GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DI PADA KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="126.693" dur="0.066"> GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DIA GAMPANG DI TANJUNG DENGAN TANJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="126.759" dur="0.067"> GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA KANGSAIN DI SANDUNG TUNGGAL RANDUNG </text>
<text sub="clublinks" start="126.826" dur="1.802"> GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA DI PADA TANGGUNG KOTA TANJUNG DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="128.628" dur="0.133"> Janten POSSIBILITI KOMUNITAS sareng TORNADO TIDAK DI PUSAT PELANGGAN WANG TUJU </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.067"> GAMPANG MODELATE DAN TOSNADO POSSIBILITI KITA KANGSAIN DI TANJUNG TANGGUNG TUNGGU BUNGSA ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="128.828" dur="0.234"> KELUARGA INGGRIS ATAWA DI TANJUNG TANPA KANGGO BUNGSA STORM </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.033"> Kasanggupan Urang moal meunang dina bagian kahareup jalanna </text>
<text sub="clublinks" start="129.095" dur="0.1"> KELUARGA INGGRIS ATAWA DI TANJUNG TANPA KOTA DENGAN STORM DENGAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="129.195" dur="0.1"> KELUARGA INGGRIS ATAWA DI TANJUNG PELANGGANG KANGGO STORM DENGAN TEU SUKAN DITJU </text>
<text sub="clublinks" start="129.295" dur="0.167"> KAROSAKAN ANTARA GAMPANG TANGGUNG TANGGUNG KOTA DENGAN STORM DENGAN TEU SUKATNA NU NGENTUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="129.462" dur="0.067"> KELUAR GOLONGAN ING DENGAN TANGGUNGAN KOTA DENGAN STORM DENGAN TEU SUKU DANA SUKU DENGAN SOMEWHAT </text>
<text sub="clublinks" start="129.529" dur="0.267"> TANGGALKEUN BUNGSA TUNGGU KOTOR DENGAN TEU SATUWANG NAK KUMENTOAN DAN SAPI </text>
<text sub="clublinks" start="129.796" dur="0.067"> SANDA TUNGGU BANDUNG STORM DENGAN TEU MUNGKIN SAKIT DIRI SAPALA DENGAN SOMEWHAT </text>
<text sub="clublinks" start="129.863" dur="0.033"> SANDA TUNGGU BANDUNG STORM DENGAN TEU MUNGKIN DI SUKU DENGAN SOMEWHAT TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="129.896" dur="0.133"> SANDA TANGGUNGAN KANGGO BISA NUNG DENGAN SATUWAKNA ATAWA SAKIT DIRI SAPEWHAT </text>
<text sub="clublinks" start="130.029" dur="0.067"> SANDA TANGGUNGAN KANGGO BISA NUNG DENGAN SATUWAKNA ATAWA SAKIT DIRI SAPEWHAT TAPI KITA WANGI </text>
<text sub="clublinks" start="130.096" dur="0.3"> TEMA ATAU ATAWA ANAK ATEUT INGNA TAPI KAMI ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="130.396" dur="2.403"> TEMA ATAU ATAWA ANAK DAN SENDIRI NGAPALKEUN TAPI KITA DENGAN MENYANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="132.799" dur="0.133"> TEMA ATAU ATAWA ATAWA SAKAPAN NGAPUNGKEUN TAPI ANTARI SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="132.932" dur="0.167"> TEMA TAPI SUMAT DIPANGKEUN SOMEWHAT DITAPUTKAN TAPI DENGAN KAMI NU NGADISKEUN DI SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="133.099" dur="0.067"> TEMA TAPI SAHA NU NGAKSUKAN AND SOMEWHAT DITAPUTKAN TAPI KITA DENGAN MENYANGKEUN AYA NU TORNADO </text>
<text sub="clublinks" start="133.166" dur="0.233"> DITULISKAN TAPI DIA KAMI NGAJABATNA AYA NU TENGKEUN TORNADOES </text>
<text sub="clublinks" start="133.399" dur="0.067"> DITULUSKAN TAPI KITA DIA DAPATKEUN AYA DANAJEUN TORNADOES ACROSS </text>
<text sub="clublinks" start="133.466" dur="0.134"> DITULISKAN TAPI KITA DIA DAPATKEUN AYA DIAJATI TORNADOES NU NGADUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="133.6" dur="0.033"> DITULISKAN TAPI DIA KAMI DIA NGAJABAT KANGGO NU DENGAN TORNADOES RASA NYUKTAN KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="133.633" dur="0.133"> DITULISKAN TAPI DIA KAMI DIA NGAJABAT KANGGO NU DENGAN TORNADOES RASA NYUKTAN KABUPATEN. KAYA </text>
<text sub="clublinks" start="133.766" dur="0.067"> DITULISKAN TAPI DIA KAMI DIA NGAJABAT KANGGO NU DENGAN TORNADOES RASA NYUKTAN KABUPATEN. KONTOH KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="133.833" dur="0.2"> DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="134.033" dur="0.067"> DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GENTING </text>
<text sub="clublinks" start="134.1" dur="0.067"> DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GAMPANG HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="134.167" dur="0.133"> DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GOLONGAN NU MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="134.3" dur="0.067"> DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. SATU KITA NANGGALKEUN SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="134.367" dur="0.1"> DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GENTING PENTING MANGSAAKAN MODERATE TO </text>
<text sub="clublinks" start="134.467" dur="0.067"> DEFINITELI MANGSA NU DOSA TORNADOES NAMPAK KABUPATAN. KONTOH GENTING HENTEU NU TAPI MODERATE TO TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="134.534" dur="2.436"> ACROSS THE REGION. KONTOH GENTING HENTEU NU TAPI MODERATE TO TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="136.97" dur="0.133"> ACROSS THE REGION. KATU NANGGUR MANGSA NU DENGKEUN MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="137.103" dur="0.134"> ACROSS THE REGION. KATU NINGGALKEUN KANGGO NU MANGKEUN MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="137.237" dur="0.166"> ACROSS THE REGION. KATU NANGGUR MANGSA NU DENGKEUN MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="137.403" dur="0.201"> ACROSS THE REGION. KONTAK GAMPANG NU TAPI MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANGGURU SISTEM. </text>
<text sub="clublinks" start="137.604" dur="0.066"> ACROSS THE REGION. KONTAK GAMPANG NU TAPI MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANGGURU SISTEM. LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="137.67" dur="0.234"> BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGU </text>
<text sub="clublinks" start="137.904" dur="0.067"> BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="137.971" dur="0.133"> BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN AS </text>
<text sub="clublinks" start="138.104" dur="0.167"> BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT </text>
<text sub="clublinks" start="138.271" dur="0.133"> BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGINSING SADIA </text>
<text sub="clublinks" start="138.404" dur="0.067"> BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT SWING THROUGH </text>
<text sub="clublinks" start="138.471" dur="0.067"> BASA KANGGO MODERATE UNTUK GAMPANG TINGGI KANG SISTEM NA. LAGI, INGIN SIEUN HENTEY DENGAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="138.538" dur="1.702"> GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN SIEUN HENTEY DENGAN IT </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT SWING DENGAN TINY </text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.133"> GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, ING ASET NUNGGULKEUN ITU NU TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="140.473" dur="0.134"> GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT SWING KENE INTIN TAPI TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="140.607" dur="0.133"> GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN AS IT SWING KUMAHA DENGAN TINY TAPI INLAND IF </text>
<text sub="clublinks" start="140.74" dur="0.134"> GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, INGIN AS NUNGGULKEUN INGKEUN TAPI TAPI INTAND IF IT'S </text>
<text sub="clublinks" start="140.874" dur="0.066"> GAMPANG UNTUK SISTEM NA. LAGI, ING ASET NUNGGULKEUN ITU ANTARA TAPI TAPI INTAND NUNG NU TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="140.94" dur="0.167"> , SATU GAMPANG NENG WULANG DENGAN PUTRA INGKAH TAPI TAPI INI DENGAN PANUTUP ITU </text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.067"> , SATU GAMPANG NENG WULANG ITU NUNG NU TUTA TAPI TAPI INI DENGAN ITU PANUTUP TO </text>
<text sub="clublinks" start="141.174" dur="0.167"> , SATU GAMPANG NENG WULANG ITU NUNG NU TUTA TAPI TAPI INI DENGAN ITU PANUTUP TO </text>
<text sub="clublinks" start="141.341" dur="0.167"> , SATU GAMPANG NENG WULANG ITU NUNG NU TUTA TAPI TAPI INI DENGAN PUTRA ITU TO PELUPANAN. </text>
<text sub="clublinks" start="141.508" dur="0.066"> , SATU GAMPANG NENG WULANG ITU NUNG NU TUTA TAPI TAPI INI DENGAN PUTRA ITU TO PELUPANAN. YÉLL </text>
<text sub="clublinks" start="141.574" dur="0.234"> TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. YÉLL </text>
<text sub="clublinks" start="141.808" dur="0.133"> TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. TANGGUNG SENTUH </text>
<text sub="clublinks" start="141.941" dur="0.067"> TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. MANGSAANG HENTEU. </text>
<text sub="clublinks" start="142.008" dur="2.503"> TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. MANGSAANG HENTEU. Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="144.511" dur="0.133"> TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. MANGSAANG HENTEU. AKLIK TALK </text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.067"> TINY TAPI INLAND IF IT 'CLOSER TO THE COASTLINE. MANGSAANG HENTEU. I'LL TALK LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="144.711" dur="0.2"> TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. I'LL TALK LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. I'LL TALK HENTEU HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.133"> TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. I'LL TALK DENGAN KOMPUTES </text>
<text sub="clublinks" start="145.111" dur="0.2"> TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. AKLIKAL KANGGO NINGGALKEUN VARIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="145.311" dur="0.067"> TEPAT KURASUS. MANGSAANG HENTEU. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS VARIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="145.378" dur="0.2"> TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS VARIOUS </text>
<text sub="clublinks" start="145.578" dur="0.034"> TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGKEUN NGENTOTA TENTANGna NGENTOTA SUKNA SAJAK </text>
<text sub="clublinks" start="145.612" dur="0.066"> TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGURAN HENTEU MENTEU VENIOOS ING VENIOOS </text>
<text sub="clublinks" start="145.678" dur="0.1"> TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUN DI Waktos Kuring Kénging </text>
<text sub="clublinks" start="145.778" dur="0.067"> TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUNA DENGAN AKAN DATANG. </text>
<text sub="clublinks" start="145.845" dur="0.067"> TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUNA DENGAN AKAN DATANG. AND </text>
<text sub="clublinks" start="145.912" dur="0.133"> TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUNA DENGAN AKAN DATANG. AND AS </text>
<text sub="clublinks" start="146.045" dur="0.067"> TUKAR BEDA. AKLIKAL KANGGO NUNGGUH TENTANG VENIOOS NGENTOTKEUNA DENGAN AKAN DATANG. AND AS kuring </text>
<text sub="clublinks" start="146.112" dur="0.2"> TENTANGKEUN INGGULAN SCENARIOS KUMAHA Kuring KAPI. AND AS kuring </text>
<text sub="clublinks" start="146.312" dur="0.1"> TENTANGKEUN INGGULAN SCENARIOS KUMAHA Kuring KAPI. AND AS DIA I SAID, </text>
<text sub="clublinks" start="146.412" dur="0.034"> TENTANGKEUN INGGULAN SCENARIOS KUMAHA Kuring KAPI. AND AS DIRI SUMBANG, KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="146.446" dur="0.067"> TENTANGKEUN INGGULAN SCENARIOS KUMAHA Kuring KAPI. AND AS DENGAN kuring, NYA </text>