Wong tiwas nalika nembak esuk subtitles

SATU PALING MATI PELAJUTAN SATU PALING MATI PELAKSANA NEMBAK TEMBAK ING ARLINGTON ING WENGI INI SATU PALING MATI PELAJAK NEMBAK TEMBAK ING ARLINGTON ING WENGI SENI ING ARLINGTON ING WENGI ING KOMPLEKS APARTEMEN ARCO PLACEX, SEDIKIT KOMPLEKS APLIKASI ARCO PLACEX SAKIT SANTOS PARA PALING SENENG KOMPLEKS Cedhak SANTOS KECIL APIK PALING PALING SAIKI PAMUTU MASIH POLISI SANTOS PARA PALING SAIKI SING POHO PUN PUTRA MASIH IKI WARTA WENGI POLIS NGOMONG PUNJUT IS MASIH ING WENGI LONGGUNG WARTA 4 JAX REPORTER. MAGGIE LORENZ ING WARTA WENGI LONGGUNG 4 REPORTER JAX. MAGGIE LORENZ NGGABUNGA KAMI LANGSUNG MUNG NYAWANG ARKLE 4 WARTA JAX. MAGGIE LORENZ NGGABUNGA KAMI LANGSUNG MUNG GOLEK APARTEMEN ARKLE SAIKI MAGGIE APA APA NGGABUNGA KAMI LANGSUNG MUNG GOLEK APARTEMEN ARKLE SAIKI MAGGIE APA KANG KANGGO PUNJUTU KANGGO APARTEMEN SAIKI MAGGIE APA sing wis dingerteni dadi adoh babagan pemotretan kasebut. >> PALING TAMPILAN PUNGKUL >> Petugas Nolak Kabeh, padha metu ing kene kanggo perkara iki >> PALING TAMPILAN, ING KANGGO WIS ING WENGI ING WENGI INI. ADEGAN WIS WIS WONG ING KENE ING WENGI INI. ADEGAN WIS WIS DILILIH, Nanging Kowé bisa ndeleng MESUK. ADEGAN WIS WIS DILILIH, APA KANGGO KANGGO IKI IKU SING KENAL KANGGO DIPERSIH, NANGING Sampeyan BISA NAMPAK KANGGO ANA DADI KRIMEN PISAN PISAN INI YEN IKI WIS KANGGO TANDA PENYIJEN PUTRA PUTRA. SINGIKU KANG NGAKAK TANDA PANUTUP KRIMEN PISAN PISAN. SINGIKU KITA NAMPAK KUMPULAN INI KANGGO TANDA STOPPERS. SINGIKU KITA NAMPAK KUMPULAN INI NGANDA TANDA ING Deleng Kelompok Iki percaya karo tandha-tandha ing adegan kejahatan lan sekitar 7 iki TANDA ING SCENES Kadurjanan lan Sekitar 7 WESI ING RESPONDER ING NGISI Adegan Kadurjanan lan Sekitar 7 PESAN RESPONDER ING WENGI WITH THE JACKSONVILLE SHERIFF WESI RESPONSI MUNGGU DENGAN PEJABAT SHERIFF JACKSONVILLE LAN RESCUE API PEJABAT SHERIFF JACKSONVILLE LAN RESCUE KEBONGA KANGGO DILUAR KANTOR LAN RESCUE KEBIJAKAN PUNYA DIANGGAL KANGGO LAPORAN PANGGILAN LAN KANG DILARANG KANGGO LAPORAN PANGGILAN LAN BAKAL ING KENE KANGGO KANGGO LAPORAN PANGGILAN LAN BAKAL ING KENE LANJUTANE WONG LANANG Nalika padha mrene, dheweke nemokake wong ing njero ruangan sing wis ditembak MANUNGSA ING BALAK APARTEMEN sing wis ditembak, dheweke nyoba kanggo nulungi dheweke APARTEMEN KANG GAMPANG DIPUNCI KANGGO NULUNGI, NGUNDI KANGGO MANUSA Wong-wong mau nyoba nulungi dheweke, nanging miturut uga yen manungsa wis mati. JSO IKU PUTRA NURUT ORA KANG MANUSU WIS MATI. JSO IKI UNIT HOMIKIDE WIS WIS Wis MATI. JSO IKI UNIT HOMIKIDA ING AWE INVESTIGASI. Dadi uga jarene UNIT KANG ING INVESTIGASI. Dadi, aku uga ora duwe VICTIM INVESTIGASI Dadi, aku uga ora duwe informasi INFORMASI SUSPEK VICTIM ORA NGANGGO INFORMASI SUSPEK KANGSA VICTIM KANGGO NGANGKET DETEKTIF INFORMASI SUSPEK KANGGO NYETAKake Deteksi sing dikatutake wawancara esuk Kanggo ngeculake deteksi, dheweke mbuwang kanca wawancara karo esuk lan saiki njaluk NGALAMI WONG SESUWUNG MESUK LAN SAIKI MUNGGU NOLONG BANTUAN AWAM Karo Sapa Tanggi lan SAIKI saiki njaluk tulung marang masarakat umum kanthi video penyelam sing KANGGO BANTUAN PELAYANAN KANGGO VIDEO PENGAWASAN ANA KANGGO PULIS KANGGO Sapa wae sing ora nate VIDEO SURVEILLANE NING POLIS ORA KANGGO Sopo Sopo KANGGO KANGGO NGANGGO ARUS POLIS JOGA KANGGO Sapa wae sing nindakake iki diserang lan mbebayani Amarga padha takon IKI KANGGO NGANGGO LAN BEBAYA Amarga Amarga padha takon sapa wae sing duwe informasi Amarga padha takon marang sapa wae sing duwe informasi kanggo maju, nanging uga Sapa wae sing duwe informasi kanggo maju, nanging uga uga ngomong dheweke ora precaya Ayo maju, nanging uga uga jarene ora percaya yen wong sing nembak srengengan Uga jarene ora percaya yen wong sing nembak srengengan iku uga ngancam masarakat umum uga ora bisa

Wong tiwas nalika nembak esuk

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.842" dur="1.5">SATU PALING MATI PELAJUTAN</text>
<text sub="clublinks" start="9.344" dur="0.632"> SATU PALING MATI PELAKSANA NEMBAK TEMBAK ING ARLINGTON ING WENGI INI</text>
<text sub="clublinks" start="10.01" dur="2.535"> SATU PALING MATI PELAJAK NEMBAK TEMBAK ING ARLINGTON ING WENGI SENI</text>
<text sub="clublinks" start="12.547" dur="1.1"> ING ARLINGTON ING WENGI ING KOMPLEKS APARTEMEN ARCO PLACEX, SEDIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="13.648" dur="0.633"> KOMPLEKS APLIKASI ARCO PLACEX SAKIT SANTOS PARA PALING SENENG</text>
<text sub="clublinks" start="14.282" dur="2.601"> KOMPLEKS Cedhak SANTOS KECIL APIK PALING PALING SAIKI PAMUTU MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="16.885" dur="1.9"> POLISI SANTOS PARA PALING SAIKI SING POHO PUN PUTRA MASIH IKI WARTA WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="18.786" dur="0.7"> POLIS NGOMONG PUNJUT IS MASIH ING WENGI LONGGUNG WARTA 4 JAX REPORTER. MAGGIE LORENZ</text>
<text sub="clublinks" start="19.487" dur="0.7"> ING WARTA WENGI LONGGUNG 4 REPORTER JAX. MAGGIE LORENZ NGGABUNGA KAMI LANGSUNG MUNG NYAWANG ARKLE</text>
<text sub="clublinks" start="20.188" dur="0.733"> 4 WARTA JAX. MAGGIE LORENZ NGGABUNGA KAMI LANGSUNG MUNG GOLEK APARTEMEN ARKLE SAIKI MAGGIE APA APA</text>
<text sub="clublinks" start="20.955" dur="1.634"> NGGABUNGA KAMI LANGSUNG MUNG GOLEK APARTEMEN ARKLE SAIKI MAGGIE APA KANG KANGGO PUNJUTU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="3.102"> APARTEMEN SAIKI MAGGIE APA sing wis dingerteni dadi adoh babagan pemotretan kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="27.662" dur="0.967"> >> PALING TAMPILAN PUNGKUL</text>
<text sub="clublinks" start="28.663" dur="1.5"> >> Petugas Nolak Kabeh, padha metu ing kene kanggo perkara iki</text>
<text sub="clublinks" start="30.198" dur="0.632"> >> PALING TAMPILAN, ING KANGGO WIS ING WENGI ING WENGI INI. ADEGAN WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="30.865" dur="0.7"> WONG ING KENE ING WENGI INI. ADEGAN WIS WIS DILILIH, Nanging Kowé bisa ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="31.566" dur="2.835"> MESUK. ADEGAN WIS WIS DILILIH, APA KANGGO KANGGO IKI IKU SING KENAL</text>
<text sub="clublinks" start="34.436" dur="0.566"> KANGGO DIPERSIH, NANGING Sampeyan BISA NAMPAK KANGGO ANA DADI KRIMEN PISAN PISAN INI</text>
<text sub="clublinks" start="35.003" dur="0.699"> YEN IKI WIS KANGGO TANDA PENYIJEN PUTRA PUTRA. SINGIKU KANG NGAKAK</text>
<text sub="clublinks" start="35.704" dur="2.601"> TANDA PANUTUP KRIMEN PISAN PISAN. SINGIKU KITA NAMPAK KUMPULAN INI KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="38.306" dur="0.866"> TANDA STOPPERS. SINGIKU KITA NAMPAK KUMPULAN INI NGANDA TANDA ING</text>
<text sub="clublinks" start="39.174" dur="1.833"> Deleng Kelompok Iki percaya karo tandha-tandha ing adegan kejahatan lan sekitar 7 iki</text>
<text sub="clublinks" start="41.009" dur="0.699"> TANDA ING SCENES Kadurjanan lan Sekitar 7 WESI ING RESPONDER ING NGISI</text>
<text sub="clublinks" start="41.71" dur="0.632"> Adegan Kadurjanan lan Sekitar 7 PESAN RESPONDER ING WENGI WITH THE JACKSONVILLE SHERIFF</text>
<text sub="clublinks" start="42.377" dur="1.901"> WESI RESPONSI MUNGGU DENGAN PEJABAT SHERIFF JACKSONVILLE LAN RESCUE API</text>
<text sub="clublinks" start="44.279" dur="1"> PEJABAT SHERIFF JACKSONVILLE LAN RESCUE KEBONGA KANGGO DILUAR</text>
<text sub="clublinks" start="45.28" dur="0.699"> KANTOR LAN RESCUE KEBIJAKAN PUNYA DIANGGAL KANGGO LAPORAN PANGGILAN LAN</text>
<text sub="clublinks" start="45.981" dur="2.4"> KANG DILARANG KANGGO LAPORAN PANGGILAN LAN BAKAL ING KENE KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="48.383" dur="0.799"> KANGGO LAPORAN PANGGILAN LAN BAKAL ING KENE LANJUTANE WONG LANANG</text>
<text sub="clublinks" start="49.184" dur="0.699"> Nalika padha mrene, dheweke nemokake wong ing njero ruangan sing wis ditembak</text>
<text sub="clublinks" start="49.884" dur="2.435"> MANUNGSA ING BALAK APARTEMEN sing wis ditembak, dheweke nyoba kanggo nulungi dheweke</text>
<text sub="clublinks" start="52.353" dur="3.002"> APARTEMEN KANG GAMPANG DIPUNCI KANGGO NULUNGI, NGUNDI KANGGO MANUSA</text>
<text sub="clublinks" start="55.39" dur="2.001"> Wong-wong mau nyoba nulungi dheweke, nanging miturut uga yen manungsa wis mati. JSO IKU PUTRA</text>
<text sub="clublinks" start="57.392" dur="0.9"> NURUT ORA KANG MANUSU WIS MATI. JSO IKI UNIT HOMIKIDE WIS WIS</text>
<text sub="clublinks" start="58.293" dur="0.699"> Wis MATI. JSO IKI UNIT HOMIKIDA ING AWE INVESTIGASI. Dadi uga jarene</text>
<text sub="clublinks" start="59.027" dur="2.601"> UNIT KANG ING INVESTIGASI. Dadi, aku uga ora duwe VICTIM</text>
<text sub="clublinks" start="61.629" dur="0.6"> INVESTIGASI Dadi, aku uga ora duwe informasi INFORMASI SUSPEK VICTIM</text>
<text sub="clublinks" start="62.23" dur="0.967"> ORA NGANGGO INFORMASI SUSPEK KANGSA VICTIM KANGGO NGANGKET DETEKTIF</text>
<text sub="clublinks" start="63.198" dur="1.333"> INFORMASI SUSPEK KANGGO NYETAKake Deteksi sing dikatutake wawancara esuk</text>
<text sub="clublinks" start="64.533" dur="0.799"> Kanggo ngeculake deteksi, dheweke mbuwang kanca wawancara karo esuk lan saiki njaluk</text>
<text sub="clublinks" start="65.333" dur="3.035"> NGALAMI WONG SESUWUNG MESUK LAN SAIKI MUNGGU NOLONG BANTUAN AWAM Karo Sapa</text>
<text sub="clublinks" start="68.403" dur="1.734"> Tanggi lan SAIKI saiki njaluk tulung marang masarakat umum kanthi video penyelam sing</text>
<text sub="clublinks" start="70.171" dur="1"> KANGGO BANTUAN PELAYANAN KANGGO VIDEO PENGAWASAN ANA KANGGO PULIS KANGGO Sapa wae sing ora nate</text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="2.535"> VIDEO SURVEILLANE NING POLIS ORA KANGGO Sopo Sopo KANGGO KANGGO NGANGGO ARUS</text>
<text sub="clublinks" start="73.775" dur="0.967"> POLIS JOGA KANGGO Sapa wae sing nindakake iki diserang lan mbebayani Amarga padha takon</text>
<text sub="clublinks" start="74.743" dur="3.202"> IKI KANGGO NGANGGO LAN BEBAYA Amarga Amarga padha takon sapa wae sing duwe informasi</text>
<text sub="clublinks" start="77.946" dur="0.933"> Amarga padha takon marang sapa wae sing duwe informasi kanggo maju, nanging uga</text>
<text sub="clublinks" start="78.913" dur="0.7"> Sapa wae sing duwe informasi kanggo maju, nanging uga uga ngomong dheweke ora precaya</text>
<text sub="clublinks" start="79.614" dur="0.7"> Ayo maju, nanging uga uga jarene ora percaya yen wong sing nembak srengengan</text>
<text sub="clublinks" start="80.348" dur="2.135"> Uga jarene ora percaya yen wong sing nembak srengengan iku uga ngancam masarakat umum uga ora bisa</text>