Човек убиен во пукање рано наутро subtitles

ЧОВЕК Е МРАТ ПО ПРЕКУВАЕ ЧОВЕК Е СМРТ ПО ПУКАOOЕ ВО АРЛИНГТОН ОВОА УТРЕ ВО ЧОВЕК СЕ УМРЕ ПО ПУКАЕ ВО АРЛИНГТОН ОВОЈ УТРЕ НА АПАРТМАНОТ НА АРКО ПЛЕС ВО АРЛИНГТОН ОВОЈ УТРО НА АРКО ПЛЕС СО АПАРТМЕН КОМПЛЕТ БЛИЗИНА КОМПЛЕКС НА АРКА СО СТАНОТ ВО БЛИЗИ МАЛКИТЕ САНТОСИ ПОДОБРЕ КОМПЛЕКС ВО БЛИЗИ МАЛИТЕ САНТОСИ ПОДОБРО ПОЛИЦИЈА ПОЛИЦИЈА ДА ПОВЕЕ ШУТЕРОТ СЕ уште САНТОС ПАТ ПОЛАД ПОЛИЦИЈА КАИ ПОАРОТ СЕ УШТЕ ВО НЕДЕЛАТА ВЕЧЕРВА ПОЛИЦИЈАТА КОА: ПОТВРТЕНИОТ СЕ УШТЕ Е ВО НЕДЕЛИТЕ НЕДЕЛИ ВЕСТИ 4 JАКС РОПОРТЕР. Меги Лоренц НА СЛАБЕНО ВЕЧЕРВА ВЕСТИ 4 AАКС ИЗВЕШТАТ. Меги Лоренц ни се придружува во живо од местото АРКЛЕ 4 AАКС ИЗВЕШТАЈ. Меги Лоренц ни се придружува ВО ИВО ОД АПАРТМАНИТЕ АРКЛ МЕСТО СЕГА Меги што има ПРИДРУИ СЕ ВО ИВО ОД АПАРТМАНИТЕ НА АРКЛЕС МЕСТО СЕГА Меги ШТО НАУЧИВТЕ ДОЛГО ЗА АПАРТМАНИ СЕГА Меги што научивте досега за пукањето. >> ДОБРО ДЕНЕСИ ОФИЦЕРИТЕ ТИЕ >> ДОБРО ОДНЕСУВАЈТЕ СЛУБЕНИЦИ ТИЕ ОВДЕ ЗА НАШОТО ОВА >> ДОБРО ОДНЕСУВАЈТЕ СЛУБЕНИЦИ ТИЕ ИМААТ ОВДЕ ЗА НАШОТО УТРО. СЦЕНАТА ИМА ОД ОВА ОВДЕ ИМААТ ОВДЕ ЗА НАШОТО УТРО. СЦЕНАТА ОД ОСВЕНУВАЕ, НО МО CЕ ДА ВИДИТЕ УТРО. СЦЕНАТА ОД ОБЈАСНУВАЕ, АЛО МО CЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕКА ОСТАНА ОВА ИСЧИСТЕТЕ, АМО МО CЕТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕКА ОСТАНА ОВОЈ ПРВ ОД КРЕВЕТ КРЕМЕНТ ОТКАКУ ОСТАНА ОВОЈ ПРВ ПОТПИС ЗА КРИВИЧКИ КОМИСИИ. Типично, ние правиме ПРИЈАВИТЕ НА ПРВИОТ КРАВСКИ КРИМИНАЛ. Типично ја гледаме оваа група, верувајте во ПОТПИС ЗА СТОПЕРИ. Типично ја гледаме оваа група во верување на знаците на ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ОВАА ГРУПА ВЕРУВАЈТЕ ГИ ПОТИШКИТЕ НА СЦЕНИТЕ КРИМИНАЛИ И ОКОЛУ 7 ОВА ЗНАЦИ НА КРИВИЧНИ СЦЕНИ И ОКОЛУ 7 ОВОЈ УТРЕ ПРВИ ОДГОВОРИ СО СЦЕНИ ЗА КРИМИНАЛИ И ОКОЛУ 7 ОВОЈ УТРЕ, ПРВИ ОДГОВОРИ СО ШЕРИФОТ НА ACЕКСОНВИЛ УТРИ ПРВИ ОДГОВОРНИЦИ СО КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НА ACАКСОНВИЛ И СПАСЕНИ ОД ПОIАР КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НА ACАКСОНВИЛ И ПОUEАРСКА СПАСУВАЕ СЕ ПОВИКААТ КАНЦЕЛАРИЈА И ПО FАРСКА СПАСУВАЕ СЕ ПОВИКАНИ НА ИЗВЕШТАЈИТЕ ЗА СНИМАЕТО И СЕ ПОВИКАНИ НА ИЗВЕШТАЈИТЕ ЗА ПРЕКРУУВАЕТО И КОГА ОТВОРИЛЕ ТУКА ДО ИЗВЕШТАЈИТЕ ЗА ПРЕКРУУВАЕТО И КОГА ОТВОРИЛЕ ТУКА, НАЈДААТ ЧОВЕК Внатре во КОГА ДОЈДЕАТ ОВДЕ, НАЈДОААТ ЧОВЕК ВНАТРЕШЕН АПАРТ, КОЈ СЕ СНИМАЛ ЧОВЕК ВНАТРЕН ОД СТАН КОЈ СЕ СНИМАЛ, СЕ ОБИДИЛЕ ДА ГО ПОМОГНЕА НО АПАРТМАН КОЈ СЕ СНИМАЛ, ОБИЕЛЕ ДА ЈА ПОМОГНЕАТ, НО СПОРЕД ЈСО ТОА ЧОВЕК СЕ ОБИДААТ ДА ГО ПОМОГНЕАТ, НО СПОРЕД ЈСО ТОЈ ЧОВЕК ВЕREЕ БЕШЕ МРТ. ЈСО Е УБИСТВО СПОРЕД ЈСО ТОЈ ЧОВЕК ВЕREЕ БЕШЕ МРТ. ЈСО Е ЕДИНИЦА ЗА УБИСТВО РАНО ВО СВОЈОТ ВЕREЕ МРТВИ. ЈСО Е ЕДИНИЦА ЗА ОБВИСТУВАЕ РАНА ВО ИСТРАУВАЕТО. ТАКА ЈСО ВЕЛИ ТИЕ ЕДИНИЦАТА Е РАНА ВО ИСТРАУВАЕТО. ТАКА ЈСО ВЕИ НЕМААТ НИКОГАШ VРТВА ИСТРАУВАЕ. ПА, ЈСО ВЕИ: НЕМААТ НИКАКВА РТВА ИЛИ ДОСТАВНИ ИНФОРМАЦИИ НЕМАЈТЕ НИКАКВА VРТВА, НИКОИ ДОСТАВНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОБЈАВУВАЕ ДЕТЕКТИВИ ТИЕ ДОСТАВНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОБЈАВУВАЕ НА ДЕТЕКТИВИ ТРГОВААТ УТРО ИНТЕРВЈУ ЗА ОБЈАВУВАЕ ДЕТЕКТИВИ КОИ ГИ ПОТЛЕДААТ УТРО ИНТЕРВУВАЕ НА СОСЕДИТЕ И СЕГА ПРАШААТ ПОПИШЕТЕ УТРО ИСТРАVIУВАЕ СОСЕБИТЕ И СЕГА СЕ БАРААТ ПОМОШ НА ЈАВНОСТ СОСЕДИТЕ И СЕГА БАРААТ ПОМОШ НА ЈАВНОСТИТЕ СО НЕКОЕ ВИДЕО ЗА ПОГЛЕД ЗА ПОМОШ НА ЈАВНОСТА со какво било ВИДЕО ЗА ПОГЛЕД КАКО ПОЛИЦИЈА ЈСО КАSИ КОЈ СЕ ПРАВИ ВИДЕО ЗА СПРЕДЕЛБА КОЈА ПОЛИЦИЈА ЈСО КАИ КОЈ И ДА ГО ОВА ВОЈУВА И ОПАСНО ПОЛИЦИЈА ЈСО ВЕИ КОЈ СЕ НАВОЛИЛО И ОПАСНО ОВА, ПОРАДИ ТОА ШТО ПРАШААТ Ова е вооружено и опасно, затоа што тие прашуваат кој било кој ПОРАДИ ТОА БАРААТ КОИ ПО КОИ ИМААТ ИНФОРМАЦИИ ДА ДОЈДЕ НАПРЕД, НО ЈСО НИКОЈ ШТО ИМА ИНФОРМАЦИЈА ДА ДОЈДЕ ПРЕДУПРЕДУВАЧКО, НО И ЈСО СЕ ОБИЧИ ДА НЕ ВЕРУВААТ ДОЈДЕТЕ НАПРЕД, НО И ЈСО СЕ ОБИЧУВА ДА НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА ПРЕКРУУВАЧОТ Е ОПАС ЗА ИСТО ИЗГОВОРИ ДЕКА НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА ПО SHАРОТ Е ОПАСНОСТ ЗА ЈАВНОТО ЈСО МОOUЕ ДА НЕ МОOUЕ

Човек убиен во пукање рано наутро

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.842" dur="1.5">ЧОВЕК Е МРАТ ПО ПРЕКУВАЕ</text>
<text sub="clublinks" start="9.344" dur="0.632"> ЧОВЕК Е СМРТ ПО ПУКАOOЕ ВО АРЛИНГТОН ОВОА УТРЕ ВО</text>
<text sub="clublinks" start="10.01" dur="2.535"> ЧОВЕК СЕ УМРЕ ПО ПУКАЕ ВО АРЛИНГТОН ОВОЈ УТРЕ НА АПАРТМАНОТ НА АРКО ПЛЕС</text>
<text sub="clublinks" start="12.547" dur="1.1"> ВО АРЛИНГТОН ОВОЈ УТРО НА АРКО ПЛЕС СО АПАРТМЕН КОМПЛЕТ БЛИЗИНА</text>
<text sub="clublinks" start="13.648" dur="0.633"> КОМПЛЕКС НА АРКА СО СТАНОТ ВО БЛИЗИ МАЛКИТЕ САНТОСИ ПОДОБРЕ</text>
<text sub="clublinks" start="14.282" dur="2.601"> КОМПЛЕКС ВО БЛИЗИ МАЛИТЕ САНТОСИ ПОДОБРО ПОЛИЦИЈА ПОЛИЦИЈА ДА ПОВЕЕ ШУТЕРОТ СЕ уште</text>
<text sub="clublinks" start="16.885" dur="1.9"> САНТОС ПАТ ПОЛАД ПОЛИЦИЈА КАИ ПОАРОТ СЕ УШТЕ ВО НЕДЕЛАТА ВЕЧЕРВА</text>
<text sub="clublinks" start="18.786" dur="0.7"> ПОЛИЦИЈАТА КОА: ПОТВРТЕНИОТ СЕ УШТЕ Е ВО НЕДЕЛИТЕ НЕДЕЛИ ВЕСТИ 4 JАКС РОПОРТЕР. Меги Лоренц</text>
<text sub="clublinks" start="19.487" dur="0.7"> НА СЛАБЕНО ВЕЧЕРВА ВЕСТИ 4 AАКС ИЗВЕШТАТ. Меги Лоренц ни се придружува во живо од местото АРКЛЕ</text>
<text sub="clublinks" start="20.188" dur="0.733"> 4 AАКС ИЗВЕШТАЈ. Меги Лоренц ни се придружува ВО ИВО ОД АПАРТМАНИТЕ АРКЛ МЕСТО СЕГА Меги што има</text>
<text sub="clublinks" start="20.955" dur="1.634"> ПРИДРУИ СЕ ВО ИВО ОД АПАРТМАНИТЕ НА АРКЛЕС МЕСТО СЕГА Меги ШТО НАУЧИВТЕ ДОЛГО ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="3.102"> АПАРТМАНИ СЕГА Меги што научивте досега за пукањето.</text>
<text sub="clublinks" start="27.662" dur="0.967"> >> ДОБРО ДЕНЕСИ ОФИЦЕРИТЕ ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="28.663" dur="1.5"> >> ДОБРО ОДНЕСУВАЈТЕ СЛУБЕНИЦИ ТИЕ ОВДЕ ЗА НАШОТО ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="30.198" dur="0.632"> >> ДОБРО ОДНЕСУВАЈТЕ СЛУБЕНИЦИ ТИЕ ИМААТ ОВДЕ ЗА НАШОТО УТРО. СЦЕНАТА ИМА ОД ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="30.865" dur="0.7"> ОВДЕ ИМААТ ОВДЕ ЗА НАШОТО УТРО. СЦЕНАТА ОД ОСВЕНУВАЕ, НО МО CЕ ДА ВИДИТЕ</text>
<text sub="clublinks" start="31.566" dur="2.835"> УТРО. СЦЕНАТА ОД ОБЈАСНУВАЕ, АЛО МО CЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕКА ОСТАНА ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="34.436" dur="0.566"> ИСЧИСТЕТЕ, АМО МО CЕТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕКА ОСТАНА ОВОЈ ПРВ ОД КРЕВЕТ КРЕМЕНТ</text>
<text sub="clublinks" start="35.003" dur="0.699"> ОТКАКУ ОСТАНА ОВОЈ ПРВ ПОТПИС ЗА КРИВИЧКИ КОМИСИИ. Типично, ние правиме</text>
<text sub="clublinks" start="35.704" dur="2.601"> ПРИЈАВИТЕ НА ПРВИОТ КРАВСКИ КРИМИНАЛ. Типично ја гледаме оваа група, верувајте во</text>
<text sub="clublinks" start="38.306" dur="0.866"> ПОТПИС ЗА СТОПЕРИ. Типично ја гледаме оваа група во верување на знаците на</text>
<text sub="clublinks" start="39.174" dur="1.833"> ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ОВАА ГРУПА ВЕРУВАЈТЕ ГИ ПОТИШКИТЕ НА СЦЕНИТЕ КРИМИНАЛИ И ОКОЛУ 7 ОВА</text>
<text sub="clublinks" start="41.009" dur="0.699"> ЗНАЦИ НА КРИВИЧНИ СЦЕНИ И ОКОЛУ 7 ОВОЈ УТРЕ ПРВИ ОДГОВОРИ СО</text>
<text sub="clublinks" start="41.71" dur="0.632"> СЦЕНИ ЗА КРИМИНАЛИ И ОКОЛУ 7 ОВОЈ УТРЕ, ПРВИ ОДГОВОРИ СО ШЕРИФОТ НА ACЕКСОНВИЛ</text>
<text sub="clublinks" start="42.377" dur="1.901"> УТРИ ПРВИ ОДГОВОРНИЦИ СО КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НА ACАКСОНВИЛ И СПАСЕНИ ОД ПОIАР</text>
<text sub="clublinks" start="44.279" dur="1"> КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ШЕРИФОТ НА ACАКСОНВИЛ И ПОUEАРСКА СПАСУВАЕ СЕ ПОВИКААТ</text>
<text sub="clublinks" start="45.28" dur="0.699"> КАНЦЕЛАРИЈА И ПО FАРСКА СПАСУВАЕ СЕ ПОВИКАНИ НА ИЗВЕШТАЈИТЕ ЗА СНИМАЕТО И</text>
<text sub="clublinks" start="45.981" dur="2.4"> СЕ ПОВИКАНИ НА ИЗВЕШТАЈИТЕ ЗА ПРЕКРУУВАЕТО И КОГА ОТВОРИЛЕ ТУКА</text>
<text sub="clublinks" start="48.383" dur="0.799"> ДО ИЗВЕШТАЈИТЕ ЗА ПРЕКРУУВАЕТО И КОГА ОТВОРИЛЕ ТУКА, НАЈДААТ ЧОВЕК Внатре во</text>
<text sub="clublinks" start="49.184" dur="0.699"> КОГА ДОЈДЕАТ ОВДЕ, НАЈДОААТ ЧОВЕК ВНАТРЕШЕН АПАРТ, КОЈ СЕ СНИМАЛ</text>
<text sub="clublinks" start="49.884" dur="2.435"> ЧОВЕК ВНАТРЕН ОД СТАН КОЈ СЕ СНИМАЛ, СЕ ОБИДИЛЕ ДА ГО ПОМОГНЕА НО</text>
<text sub="clublinks" start="52.353" dur="3.002"> АПАРТМАН КОЈ СЕ СНИМАЛ, ОБИЕЛЕ ДА ЈА ПОМОГНЕАТ, НО СПОРЕД ЈСО ТОА ЧОВЕК</text>
<text sub="clublinks" start="55.39" dur="2.001"> СЕ ОБИДААТ ДА ГО ПОМОГНЕАТ, НО СПОРЕД ЈСО ТОЈ ЧОВЕК ВЕREЕ БЕШЕ МРТ. ЈСО Е УБИСТВО</text>
<text sub="clublinks" start="57.392" dur="0.9"> СПОРЕД ЈСО ТОЈ ЧОВЕК ВЕREЕ БЕШЕ МРТ. ЈСО Е ЕДИНИЦА ЗА УБИСТВО РАНО ВО СВОЈОТ</text>
<text sub="clublinks" start="58.293" dur="0.699"> ВЕREЕ МРТВИ. ЈСО Е ЕДИНИЦА ЗА ОБВИСТУВАЕ РАНА ВО ИСТРАУВАЕТО. ТАКА ЈСО ВЕЛИ ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="59.027" dur="2.601"> ЕДИНИЦАТА Е РАНА ВО ИСТРАУВАЕТО. ТАКА ЈСО ВЕИ НЕМААТ НИКОГАШ VРТВА</text>
<text sub="clublinks" start="61.629" dur="0.6"> ИСТРАУВАЕ. ПА, ЈСО ВЕИ: НЕМААТ НИКАКВА РТВА ИЛИ ДОСТАВНИ ИНФОРМАЦИИ</text>
<text sub="clublinks" start="62.23" dur="0.967"> НЕМАЈТЕ НИКАКВА VРТВА, НИКОИ ДОСТАВНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОБЈАВУВАЕ ДЕТЕКТИВИ ТИЕ</text>
<text sub="clublinks" start="63.198" dur="1.333"> ДОСТАВНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОБЈАВУВАЕ НА ДЕТЕКТИВИ ТРГОВААТ УТРО ИНТЕРВЈУ</text>
<text sub="clublinks" start="64.533" dur="0.799"> ЗА ОБЈАВУВАЕ ДЕТЕКТИВИ КОИ ГИ ПОТЛЕДААТ УТРО ИНТЕРВУВАЕ НА СОСЕДИТЕ И СЕГА ПРАШААТ</text>
<text sub="clublinks" start="65.333" dur="3.035"> ПОПИШЕТЕ УТРО ИСТРАVIУВАЕ СОСЕБИТЕ И СЕГА СЕ БАРААТ ПОМОШ НА ЈАВНОСТ</text>
<text sub="clublinks" start="68.403" dur="1.734"> СОСЕДИТЕ И СЕГА БАРААТ ПОМОШ НА ЈАВНОСТИТЕ СО НЕКОЕ ВИДЕО ЗА ПОГЛЕД</text>
<text sub="clublinks" start="70.171" dur="1"> ЗА ПОМОШ НА ЈАВНОСТА со какво било ВИДЕО ЗА ПОГЛЕД КАКО ПОЛИЦИЈА ЈСО КАSИ КОЈ СЕ ПРАВИ</text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="2.535"> ВИДЕО ЗА СПРЕДЕЛБА КОЈА ПОЛИЦИЈА ЈСО КАИ КОЈ И ДА ГО ОВА ВОЈУВА И ОПАСНО</text>
<text sub="clublinks" start="73.775" dur="0.967"> ПОЛИЦИЈА ЈСО ВЕИ КОЈ СЕ НАВОЛИЛО И ОПАСНО ОВА, ПОРАДИ ТОА ШТО ПРАШААТ</text>
<text sub="clublinks" start="74.743" dur="3.202"> Ова е вооружено и опасно, затоа што тие прашуваат кој било кој</text>
<text sub="clublinks" start="77.946" dur="0.933"> ПОРАДИ ТОА БАРААТ КОИ ПО КОИ ИМААТ ИНФОРМАЦИИ ДА ДОЈДЕ НАПРЕД, НО ЈСО</text>
<text sub="clublinks" start="78.913" dur="0.7"> НИКОЈ ШТО ИМА ИНФОРМАЦИЈА ДА ДОЈДЕ ПРЕДУПРЕДУВАЧКО, НО И ЈСО СЕ ОБИЧИ ДА НЕ ВЕРУВААТ</text>
<text sub="clublinks" start="79.614" dur="0.7"> ДОЈДЕТЕ НАПРЕД, НО И ЈСО СЕ ОБИЧУВА ДА НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА ПРЕКРУУВАЧОТ Е ОПАС ЗА</text>
<text sub="clublinks" start="80.348" dur="2.135"> ИСТО ИЗГОВОРИ ДЕКА НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА ПО SHАРОТ Е ОПАСНОСТ ЗА ЈАВНОТО ЈСО МОOUЕ ДА НЕ МОOUЕ</text>