Lalaki ditelasan dina nembak isuk-isuk subtitles

LALAKI LEUNGI MATI SUSU NEMBAK LALAKI LEUNGI MATI SUSUS PÉTOR DI ARLINGTON INI PAGI DI Hiji lalaki maot saatos pamotretan di ARLINGTON isuk-isuk ieu di kamar ARCO PLACE DI ARLINGTON INI PAGI DI KOMPLEKS APLIKASI ARCO TEMPAT SIKIT KOMPLEKS APLIKASI ARCO TEMPAT SAKIT SANTOS CARA SILAP PALSU KOMPLEKS DEUI SANTOS CARA PALSU SELEPI POLISI NYAETA PAMATNA MASIH SANTOS CARA POLISI SELEP SATU SABA NU PAMINGGAL MASIH DITANGGAL DENGAN BERITA MALAM MALAM POLISI NYAETA NU PAMATUT MASIH DITANGGAL DITANGGUNG WENGI PEUTING 4 JAX REPORTER. MAGGIE LORENZ DINA WENGI LENGGOR PEUTING 4 JAX REPORTER. MAGGIE LORENZ GABUNG KA URANG HIRUP TI TEMPAT ARKLE 4 JAX REPORTER. MAGGIE LORENZ GABUNG KA URANG HIRUP DARI APARTEMEN TEMPAT ARKLE AYEUNA MAGGIE NAON GABUNG KA URANG HIRUP Tina APLIKASI TEMPAT ARKLE AYEUNA MAGGIE Naon anu anjeun Diajar Pisan Pikeun APARTEMEN AYEUNA MAGGIE Naon anu anjeun telah pelajari sahingga jauh ngeunaan pamotretan. >> BENER Nolak PELAJARI ANJEUN >> Nyaeta Patugas Nolak aranjeunna di dieu pikeun urang >> BATUR NU PUNGWAK SADAYANA KALUARNA DIDIEU DIDIEU KANGGO ISUK ISUK. ADEGAN SAKUDANG KALUAR KIEU DIDIEU SUKSES KAMI. ADEGAN SAKUDANG DITANGKAT, Tapi anjeun tiasa ningali Énjing-énjing. ADEGAN SAKUDA DITANGKAT, Tapi anjeun tiasa ningali yén aya kénca ieu. DIPERSIHKAN, Tapi anjeun tiasa ningali yén aya kénca ti kajahatan pantai munggaran ieu Yén aya kénca leuwih tiheula ieu tandatangan penjahat angkara pantai. SIKITU URANG LAKU TUNGGAL KOPERASI PALSU KASENI. Sacara tipis Kami ningali Grup ieu anu percanten STOPPERS TANDA. Sacara tipis Kami ningali Grup ieu percanten tandana di Tingali Grup ieu percanten tanda dina adegan kajahatan sareng sakitar 7 ieu TANDA DI TKP JENAYAH JEUNG KITUNG 7 PALING RESEP RESEP Kahiji ADEGAN Kajahatan JEUNG KITUNGKEUN 7 SUKSES INI RESEPONDER Kahiji sareng JACKSONVILLE SHERIFF SUKSES RESPONSOR Kahiji sareng Kantor JACKSONVILLE SHERIFF JEUNG KAHIRUPAN SÉSA PEJABAT JACKSONVILLE SHERIFF JEUNG RESÉSI KEBIJAKAN SILINGKEU DILANGKUT KANTOR JEUNG KAHIRUPAN SENI SADIRU DITANGGAL KA LAPORAN PÉSÉNGAL JEUNG TELEPON SORA DI LAPORAN LAPORAN NANGTONG JEUNG SABABNA DATANG DIDIEU SANA NANGGAL A Pikeun ngalaporkeun ngeunaan pamotretan sareng nalika aranjeunna sumping di dieu aranjeunna mendakan lalaki di jero Nalika aranjeunna sumping di dieu Aranjeunna mendakan lalaki jero rohangan anu kungsi ditémbak LALAKI DI JEUNG SILIH APLIKASI NU TÉSA DITANGTU SADAYANA DICOBA Pikeun NULANGNA TAPI KOMUNITAS ANJEUN ANJEUN KANGGO DIPANGGUHAN KANGGO BANTUAN TAPI Nurutkeun NU JEUNG MANUSA ANJEUN Aranjeunna nyobian ngabantosan anjeunna tapi numutkeun ka ogé yén manusa parantos maot. JSO IS PEMASARAN Numutkeun ka ogé yén manusa parantos maot. JSO UNITIK HOMIKIDE AWEWEUHNA GEUS MATI. JSO UNITOM HOMICIDE AWAL DINA INVESTIGASI. JADI JUGA NYAJEUNG UNIT AWAL DINA INVESTASI ANJEUN. JADI JUGA NYAÉNÉNÉN ANJEUN TEU KUDU NANGSA NOR PANALUNGTIKAN. JADI JUGA NYAÉNÉH ANU TEU BOGA INFORMASI SUSPEK VICTIM NÉSA TEU BOGA INFORMASI VICTIM NOR SUSPEK ANU KANGGO NGALUARKEUN DETEKTIF Aranjeunna INFORMASI SUSPék Pikeun Ngaleupaskeun Detéksi Aranjeunna Nyéépkeun Wawancara Enjing Pikeun ngaleupaskeun detéktip aranjeunna nyéépkeun énjing-énjing wawancara wawancara sareng ayeuna naroskeun NGALENGKEUN PAGI WAWANCARA BATUR JEUNG AYEUNA ANJEUN NYAÉTA BANTUAN RÉLÉLIK JEUNG ANU BATURAN JEUNG AYEUNA ANJEUN NYAÉTA BANTUAN RÉLÉLIK BISA VIDEO PÉSÉNGKEL ANJEUN Pikeun pitulung masarakat umum kalayan video panjagaan anu ceuk pulisi ogé saha waé anu henteu VIDEO SURVEILLANI NU POLISI JEUNG NYARIOSKEUN SAHA NU NGADIEU ANJEUN KANGGO JANGJING JEUNG BELAKANG JADI POLISI JEUNG NYARIOSKEUN SAHA NU NGADIEU ANJEUN KANGGO JANGJING JEUNG NGERBAHAYA KUDU Kusabab ANJEUN NYAEUN INI KANGGO JANGJANG JEUNG BANGBUNG JADI Kusabab maranhanana anu naroskeun saha waé anu ngagaduhan inpormasi Kusabab éta aranjeunna naros saha waé anu gaduh inpormasi pikeun maju, tapi ogé Saha waé anu gaduh inpormasi kanggo maju, tapi ogé ogé saurna henteu percanten. SADAPARA, TAPI JUGA ORA NGOMONG ORA TEU PERCAYA ANJEUNG PAMALI ANJEUN ANJING ANJEUN Oge saur aranjeunna henteu percanten yén anu nembak téh Ancaman ka masarakat umum ogé sanaos henteu tiasa

Lalaki ditelasan dina nembak isuk-isuk

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.842" dur="1.5">LALAKI LEUNGI MATI SUSU NEMBAK</text>
<text sub="clublinks" start="9.344" dur="0.632"> LALAKI LEUNGI MATI SUSUS PÉTOR DI ARLINGTON INI PAGI DI</text>
<text sub="clublinks" start="10.01" dur="2.535"> Hiji lalaki maot saatos pamotretan di ARLINGTON isuk-isuk ieu di kamar ARCO PLACE</text>
<text sub="clublinks" start="12.547" dur="1.1"> DI ARLINGTON INI PAGI DI KOMPLEKS APLIKASI ARCO TEMPAT SIKIT</text>
<text sub="clublinks" start="13.648" dur="0.633"> KOMPLEKS APLIKASI ARCO TEMPAT SAKIT SANTOS CARA SILAP PALSU</text>
<text sub="clublinks" start="14.282" dur="2.601"> KOMPLEKS DEUI SANTOS CARA PALSU SELEPI POLISI NYAETA PAMATNA MASIH</text>
<text sub="clublinks" start="16.885" dur="1.9"> SANTOS CARA POLISI SELEP SATU SABA NU PAMINGGAL MASIH DITANGGAL DENGAN BERITA MALAM MALAM</text>
<text sub="clublinks" start="18.786" dur="0.7"> POLISI NYAETA NU PAMATUT MASIH DITANGGAL DITANGGUNG WENGI PEUTING 4 JAX REPORTER. MAGGIE LORENZ</text>
<text sub="clublinks" start="19.487" dur="0.7"> DINA WENGI LENGGOR PEUTING 4 JAX REPORTER. MAGGIE LORENZ GABUNG KA URANG HIRUP TI TEMPAT ARKLE</text>
<text sub="clublinks" start="20.188" dur="0.733"> 4 JAX REPORTER. MAGGIE LORENZ GABUNG KA URANG HIRUP DARI APARTEMEN TEMPAT ARKLE AYEUNA MAGGIE NAON</text>
<text sub="clublinks" start="20.955" dur="1.634"> GABUNG KA URANG HIRUP Tina APLIKASI TEMPAT ARKLE AYEUNA MAGGIE Naon anu anjeun Diajar Pisan Pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="3.102"> APARTEMEN AYEUNA MAGGIE Naon anu anjeun telah pelajari sahingga jauh ngeunaan pamotretan.</text>
<text sub="clublinks" start="27.662" dur="0.967"> >> BENER Nolak PELAJARI ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="28.663" dur="1.5"> >> Nyaeta Patugas Nolak aranjeunna di dieu pikeun urang</text>
<text sub="clublinks" start="30.198" dur="0.632"> >> BATUR NU PUNGWAK SADAYANA KALUARNA DIDIEU DIDIEU KANGGO ISUK ISUK. ADEGAN SAKUDANG</text>
<text sub="clublinks" start="30.865" dur="0.7"> KALUAR KIEU DIDIEU SUKSES KAMI. ADEGAN SAKUDANG DITANGKAT, Tapi anjeun tiasa ningali</text>
<text sub="clublinks" start="31.566" dur="2.835"> Énjing-énjing. ADEGAN SAKUDA DITANGKAT, Tapi anjeun tiasa ningali yén aya kénca ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="34.436" dur="0.566"> DIPERSIHKAN, Tapi anjeun tiasa ningali yén aya kénca ti kajahatan pantai munggaran ieu</text>
<text sub="clublinks" start="35.003" dur="0.699"> Yén aya kénca leuwih tiheula ieu tandatangan penjahat angkara pantai. SIKITU URANG LAKU</text>
<text sub="clublinks" start="35.704" dur="2.601"> TUNGGAL KOPERASI PALSU KASENI. Sacara tipis Kami ningali Grup ieu anu percanten</text>
<text sub="clublinks" start="38.306" dur="0.866"> STOPPERS TANDA. Sacara tipis Kami ningali Grup ieu percanten tandana di</text>
<text sub="clublinks" start="39.174" dur="1.833"> Tingali Grup ieu percanten tanda dina adegan kajahatan sareng sakitar 7 ieu</text>
<text sub="clublinks" start="41.009" dur="0.699"> TANDA DI TKP JENAYAH JEUNG KITUNG 7 PALING RESEP RESEP Kahiji</text>
<text sub="clublinks" start="41.71" dur="0.632"> ADEGAN Kajahatan JEUNG KITUNGKEUN 7 SUKSES INI RESEPONDER Kahiji sareng JACKSONVILLE SHERIFF</text>
<text sub="clublinks" start="42.377" dur="1.901"> SUKSES RESPONSOR Kahiji sareng Kantor JACKSONVILLE SHERIFF JEUNG KAHIRUPAN SÉSA</text>
<text sub="clublinks" start="44.279" dur="1"> PEJABAT JACKSONVILLE SHERIFF JEUNG RESÉSI KEBIJAKAN SILINGKEU DILANGKUT</text>
<text sub="clublinks" start="45.28" dur="0.699"> KANTOR JEUNG KAHIRUPAN SENI SADIRU DITANGGAL KA LAPORAN PÉSÉNGAL JEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="45.981" dur="2.4"> TELEPON SORA DI LAPORAN LAPORAN NANGTONG JEUNG SABABNA DATANG DIDIEU SANA NANGGAL A</text>
<text sub="clublinks" start="48.383" dur="0.799"> Pikeun ngalaporkeun ngeunaan pamotretan sareng nalika aranjeunna sumping di dieu aranjeunna mendakan lalaki di jero</text>
<text sub="clublinks" start="49.184" dur="0.699"> Nalika aranjeunna sumping di dieu Aranjeunna mendakan lalaki jero rohangan anu kungsi ditémbak</text>
<text sub="clublinks" start="49.884" dur="2.435"> LALAKI DI JEUNG SILIH APLIKASI NU TÉSA DITANGTU SADAYANA DICOBA Pikeun NULANGNA TAPI</text>
<text sub="clublinks" start="52.353" dur="3.002"> KOMUNITAS ANJEUN ANJEUN KANGGO DIPANGGUHAN KANGGO BANTUAN TAPI Nurutkeun NU JEUNG MANUSA ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="55.39" dur="2.001"> Aranjeunna nyobian ngabantosan anjeunna tapi numutkeun ka ogé yén manusa parantos maot. JSO IS PEMASARAN</text>
<text sub="clublinks" start="57.392" dur="0.9"> Numutkeun ka ogé yén manusa parantos maot. JSO UNITIK HOMIKIDE AWEWEUHNA</text>
<text sub="clublinks" start="58.293" dur="0.699"> GEUS MATI. JSO UNITOM HOMICIDE AWAL DINA INVESTIGASI. JADI JUGA NYAJEUNG</text>
<text sub="clublinks" start="59.027" dur="2.601"> UNIT AWAL DINA INVESTASI ANJEUN. JADI JUGA NYAÉNÉNÉN ANJEUN TEU KUDU NANGSA NOR</text>
<text sub="clublinks" start="61.629" dur="0.6"> PANALUNGTIKAN. JADI JUGA NYAÉNÉH ANU TEU BOGA INFORMASI SUSPEK VICTIM NÉSA</text>
<text sub="clublinks" start="62.23" dur="0.967"> TEU BOGA INFORMASI VICTIM NOR SUSPEK ANU KANGGO NGALUARKEUN DETEKTIF Aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="63.198" dur="1.333"> INFORMASI SUSPék Pikeun Ngaleupaskeun Detéksi Aranjeunna Nyéépkeun Wawancara Enjing</text>
<text sub="clublinks" start="64.533" dur="0.799"> Pikeun ngaleupaskeun detéktip aranjeunna nyéépkeun énjing-énjing wawancara wawancara sareng ayeuna naroskeun</text>
<text sub="clublinks" start="65.333" dur="3.035"> NGALENGKEUN PAGI WAWANCARA BATUR JEUNG AYEUNA ANJEUN NYAÉTA BANTUAN RÉLÉLIK JEUNG ANU</text>
<text sub="clublinks" start="68.403" dur="1.734"> BATURAN JEUNG AYEUNA ANJEUN NYAÉTA BANTUAN RÉLÉLIK BISA VIDEO PÉSÉNGKEL ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="70.171" dur="1"> Pikeun pitulung masarakat umum kalayan video panjagaan anu ceuk pulisi ogé saha waé anu henteu</text>
<text sub="clublinks" start="71.206" dur="2.535"> VIDEO SURVEILLANI NU POLISI JEUNG NYARIOSKEUN SAHA NU NGADIEU ANJEUN KANGGO JANGJING JEUNG BELAKANG JADI</text>
<text sub="clublinks" start="73.775" dur="0.967"> POLISI JEUNG NYARIOSKEUN SAHA NU NGADIEU ANJEUN KANGGO JANGJING JEUNG NGERBAHAYA KUDU Kusabab ANJEUN NYAEUN</text>
<text sub="clublinks" start="74.743" dur="3.202"> INI KANGGO JANGJANG JEUNG BANGBUNG JADI Kusabab maranhanana anu naroskeun saha waé anu ngagaduhan inpormasi</text>
<text sub="clublinks" start="77.946" dur="0.933"> Kusabab éta aranjeunna naros saha waé anu gaduh inpormasi pikeun maju, tapi ogé</text>
<text sub="clublinks" start="78.913" dur="0.7"> Saha waé anu gaduh inpormasi kanggo maju, tapi ogé ogé saurna henteu percanten.</text>
<text sub="clublinks" start="79.614" dur="0.7"> SADAPARA, TAPI JUGA ORA NGOMONG ORA TEU PERCAYA ANJEUNG PAMALI ANJEUN ANJING ANJEUN</text>
<text sub="clublinks" start="80.348" dur="2.135"> Oge saur aranjeunna henteu percanten yén anu nembak téh Ancaman ka masarakat umum ogé sanaos henteu tiasa</text>