Kabeh 3 Spider-Man ing MCU FILM sabanjure subtitles

Minggu iki, internet rame karo macem-macem tuduhan bocor lan desas-desus ing sekitar Spider-Man 3 lan eksekutif Sony nesu amarga ana kejutan gedhe dhewe kanggo Spider-man 3 diarani bocor kanggo umum. Apa informasi rahasia utama iki lan apa sing dadi dhasar sing dakkandhani saiki saka episode Recap Berita Khusus singkat minggu iki - Aku Luc, iki a video Nerdfactory anyar lan yen sampeyan seneng ringkesan acara paling anyar Kaya ing kosmos nerd Lengganan saluran saiki lan tinggalake kaya ing kana algoritma YouTube ngerti manawa video iki disaranake. Nanging saiki kanggo subyek - ayo miwiti nganggo video kasebut! -Pisah- Ya - sadurunge kita tekan bocor, ayo padha ndeleng kepiye kabeh diwiwiti. Ing ngarep Sawetara dina kepungkur, Reporter Hollywood resmi ngumumake manawa Benediktus Cumberbatch bebarengan Main bebarengan Spider-Man ing bagean Spider-Man katelu sing durung nganggo judhul anyar dadi. Iki ora nggumunake amarga Spidey mesthi dadi sisihane karakter liyane ing MCU nganti saiki main mung kanggo narik kawigaten para pamirsa lan penggemar film liyane MCU. Wiwitane, amarga film Spider-Man sadurunge, kayane sampeyan kaya ngono Spidey ora percaya yen bisa digunakake dhewe, nanging uga duwe orientasi pemasaran Gabung karo MCU lan mulane tekanan tambahan saka Disney babagan Spider-Man Pamilik waralaba Sony ala "tanpa kita Spidey ora ana apa-apa" sejatine titik komik banget apt. Ing template uga, Spidey asring metu karo pahlawan liyane ing New York lan uga rada ngilangi pitakon ing endi kabeh wong, yen mung siji Pahlawan ngupayakake acara pungkasane dhewe-dhewe. Saliyane, Stranges isih masuk akal ing kene yen sampeyan ngelingi kapan film lagi diputer. Yaiku, tindakake langsung Multiverse of Madness sing dadi Perang Sipil kaya film acara yaiku seri Flacon lan Winter Soldier Wandavision lan bisa uga Loki uga nemoni. Amarga Strange saiki, ing jejere Black Panther lan Thor, bisa uga operator paling penting ing MCU utawa paling ora Tahap sabanjure bakal nggawe akal manawa wong sing duwe memori Tony Stark Beard Spidey dadi mentor anyar utawa paling ora kolega sabanjure ing Avengers. Kaya sing dakkandhakake - iki minangka woro-woro resmi Sony kanggo nggawe hype ing film kasebut - Lan ing kene uga, Amarga kedadeyan Dokter Aneh 2 bisa uga langsung teka sadurunge ing Spider-man 3 spekulasi pisanan bakal dirasakake manawa ora Sawetara Spider-Men bisa ditampilake, padha karo film animasi Into the Spider-ayat. Indikasi liyane yaiku liwat pengumuman Jamie Foxx's Electro sing uga kudu tampil ing Sony Spider-man 3 - aktor kasebut negesake iki ing postingan Instagram sing wis dibusak, sing jarene wektu iki bakal luwih apik lan mesthi ora biru. Nanging, iki ora mesthi nuduhake manawa SLEBEN Elektro - luwih padha. Amarga padha karo J. Yunus Jamesson Elektro uga bisa duwe pasuryan sing padha ing kene, nanging beda karo iterasi tokoh kasebut dadi Dadi spekulasi dadi angel yen fase MCU sabanjure ora mung kaya ngono rada, nanging kuwat banget karo multiverse lan mula beda iterasi Pahlawan bisa uga kudu. Wis ana desas-desus liyane babagan pahlawan populer ing cameo tinimbang versi liyane malah bisa ditampilake maneh kalebu Tony Stark, Captians America lan Quick Silver. Evan Peters, kayata, sing main Quicksilver ing alam semesta X-Men, dilaporake wis foto sing disetel katon dening Wandavision sing nyamar dadi wanita - nanging apa sejatine dheweke sejatine lan sejatine Quicksilver - dadi adhine Wanda isih mbukak. -Pisah- Sadurunge tekan prekara sing ora resmi, ana prekara sing bakal ringkes Bab - Kanthi nduwe hype ing film lan seri sing saiki ana ing YouTube lan umume mesthi mandheg amarga meh ora ana trailer anyar sing ditampilake lan film kasebut dirilis saluranku katon kurang disaranake. Iki tegese sanajan miturut pendapatku, kita nggawe video sing apik lan berkualitas, lan akeh kanggo sampeyan sing wis langganan nonton kanthi rajin, ora kabeh ditampilake kanggo kabeh wong lan mesthi ora disaranake kanggo wong anyar, sing sayangé nyebabake nyuda tampilan lan penghasilan saka kanal. Dadi, yen sampeyan pengin ndhukung aku ora mung kanggo entuk luwih akeh tampilan sing jus banget entuk video, nanging uga pengin nulungi wong anyar Kanggo nuduhake saluran kasebut lan supaya bisa terus ngisi biaya ing kene apa sampeyan isih bisa seneng video iki lan kabeh sing bakal katon mbesuk. Kabeh kaya ngandhani algoritma manawa iki video sing apik lan kita bakal mlebu Rekomendasi terus maju lan yen cukup karo sampeyan, kita bisa ngrampungake lebokake saiki paling sithik lan terus uga ngasilake konten sing apik kanggo sampeyan tanpa film anyar sing metu. Aja bebas ninggalake saran kanggo video ing komentar sing sampeyan luwih seneng janji kaya apa sing bakal teka saiki, mesthine amarga iku. Nanging saiki cukup ngrengek lan ngemis - bali menyang video! -Pisah- Nanging saiki kita entuk desas-desus amarga miturut sumber, mantan Spider-Men kasebut duwe seri film Sony Spider-man liyane saiki wis mlebu film anyar. Miturut sumber iki, ing pungkasan film kasebut kudu ing klimaks gedhe minangka alternatif Versi Spider-Man dibintangi tim Spider-man Tom Holland nglawan akeh wong ala gelut, sing kabeh mlebu ing MCU lan nyebabake kerusuhan. Sony dhewe kanthi resmi ujar manawa desas desus iki ora bisa dikonfirmasi lan casting aktor sing relevan tetep durung dikonfirmasi. Uga desas-desus babagan penampilan lan perkenalan Miles Morales ing alam semesta iki tetep mati, nanging uga diterangake ing bocor. Kita bisa uga bakal krungu luwih akeh babagan film kasebut ing minggu lan wulan kepungkur, amarga pemotretan diwiwiti kanthi resmi JAMAN. Film kasebut dijadwalake kanggo Desember ngarep katon sanajan kita luwih seneng tetep sangsi amarga kabeh ngerti kahanane saiki Ing saindenging jagad lan kanthi jumlah saya akeh ing Eropa, saiki aku mung percaya babar pisan ora ana tanggal rilis. Babagan konten film kasebut, Sony wis ngumumake taun iki yen bakal dadi pengin miwiti Sony Universe of Marvel Character dhewe lan nggandhengake Spider-man Film kabeh padha bebarengan lan sebagian karo MCU utawa bagean saka MCU kudune. Iki tegese uga Spider-man ing film Venom sing bakal teka lan Venom uga ing film iki Film Spider-man bisa lan bisa uga. Uga Morbius sing kaya Venom sadurunge Spider-Man 3 dijadwalake minangka rilis lan mesthine Plot Lines Spider-man Film sing ana ing Vult mesthine minangka bagean saka jagad iki ing omah Sony dhewe. Asile, Sony ora mung nggunakake karakter sing paling populer kanggo nggawe hype, nanging uga nggawe hubungan semono uga franchise sing paling sukses ing wektu iki lan digawe karo Spider-man 3 bisa uga spike hype kaya endgame dhewe ing film sadurunge lagi dibangun lan isih ditambahi film MCU. Iki nggawe kabutuhan saben penggemar Spider-man, kalebu film MCU sadurunge kanggo ndeleng uga kabeh wong sing seneng prasejarah Doctor Strange 2s ing Sony Spider Universe Film sing bakal ditonton. Iki minangka langkah sing luar biasa sing cerdas banjur gerakan sing bisa nyegah saiki Penggemar film Raimi Spider-man uga versi film Andrew Garfield Spider-man mandheg nggodho, sing sawise kabeh ora menehi hasil nyata karo salah siji, nanging luwih becik nggoda Entuk film liyane bakal dadi langkah sing apik. Saiki ora diraguhi manawa Sony ora ngonfirmasi iki, amarga iki bakal dadi langkah pemasaran mega - kula Nanging aku bisa mbayangake, yen desas desusane bener, para pelaku pancen mung cameo cilik sing cendhak tinimbang peran gedhe sing diarepake bakal Siji ditampilake ing tumindak kaping telu ing adegan cendhak sadurunge Tom's Spidey maneh lan potensi Miles Morales dadi. Lan yen kedadeyan kaya ngono, bisa uga bocah loro kasebut luwih tuwa Crazy mung telat ing pemasaran dianggep ora sehat lan sadurunge sadurunge utawa malah trailer kaping telu kanggo film kasebut kudu digoda sakdurunge dirilis. Yen sampeyan mikir kepiye Sony biasane ngrancang treler, bisa uga ing gambar pertama - nanging mesthi ora pirang-pirang wulan sadurunge film kasebut dirilis. Nanging elinga - saiki ora ana liyane, mung desas desus, sawetara luwih mokal tinimbang liyane lan bakal kelangan yen dheweke negesake awake dhewe - Snoke ora sejatine Darth Penguasaan peteng Vader lan Finn dudu putrane Mace Windu, Tony Stark mlebu Tanpa wates durung seda, lan Mysterio pancen wong jahat lan ora mati alam semesta liyane. Akeh desas desus lan spekulasi babagan film saka jinis film tetep akurat gosip lan spekulasi. Dadi aja nganggep saiki minangka pangarep-arep yen Tobey Maguire lan Andrew Garfield lagi main ing kene. Minangka kanggo Venom lan karakter liyane saka Sony Spider-man Cinematic Universe Aku luwih yakin babagan iki. Apa sampeyan mikir Apa ana sing bocor utawa omong kosong sing lengkap? Pracaya Apa gunane kanggo nyusun film kaya iki utawa bakal nyebabake kebingungan? Ayo komentar ing komentar, aja lali seneng video kanggo algoritma kanggo nuduhake manawa menehi rekomendasi video iki, mula aku matur nuwun kanggo nonton, kita bakal ketemu maneh mbesuk - rinjehaun!

Kabeh 3 Spider-Man ing MCU FILM sabanjure

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.099" dur="4.791">Minggu iki, internet rame karo macem-macem tuduhan bocor lan desas-desus ing sekitar Spider-Man</text>
<text sub="clublinks" start="4.89" dur="5.42"> 3 lan eksekutif Sony nesu amarga ana kejutan gedhe dhewe</text>
<text sub="clublinks" start="10.31" dur="2.71"> kanggo Spider-man 3 diarani bocor kanggo umum.</text>
<text sub="clublinks" start="13.02" dur="3.44"> Apa informasi rahasia utama iki lan apa sing dadi dhasar sing dakkandhani saiki</text>
<text sub="clublinks" start="16.46" dur="4.462"> saka episode Recap Berita Khusus singkat minggu iki - Aku Luc, iki a</text>
<text sub="clublinks" start="20.922" dur="4.258"> video Nerdfactory anyar lan yen sampeyan seneng ringkesan acara paling anyar</text>
<text sub="clublinks" start="25.18" dur="4.019"> Kaya ing kosmos nerd Lengganan saluran saiki lan tinggalake kaya ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="29.199" dur="3.95"> algoritma YouTube ngerti manawa video iki disaranake. Nanging saiki kanggo subyek</text>
<text sub="clublinks" start="33.149" dur="2.131"> - ayo miwiti nganggo video kasebut!</text>
<text sub="clublinks" start="35.28" dur="1"> -Pisah-</text>
<text sub="clublinks" start="36.28" dur="4.959"> Ya - sadurunge kita tekan bocor, ayo padha ndeleng kepiye kabeh diwiwiti. Ing ngarep</text>
<text sub="clublinks" start="41.239" dur="4.082"> Sawetara dina kepungkur, Reporter Hollywood resmi ngumumake manawa Benediktus Cumberbatch bebarengan</text>
<text sub="clublinks" start="45.321" dur="5.099"> Main bebarengan Spider-Man ing bagean Spider-Man katelu sing durung nganggo judhul anyar</text>
<text sub="clublinks" start="50.42" dur="1.15"> dadi.</text>
<text sub="clublinks" start="51.57" dur="5.899"> Iki ora nggumunake amarga Spidey mesthi dadi sisihane karakter liyane ing MCU nganti saiki</text>
<text sub="clublinks" start="57.469" dur="6.26"> main mung kanggo narik kawigaten para pamirsa lan penggemar film liyane MCU.</text>
<text sub="clublinks" start="63.729" dur="4.291"> Wiwitane, amarga film Spider-Man sadurunge, kayane sampeyan kaya ngono</text>
<text sub="clublinks" start="68.02" dur="3.919"> Spidey ora percaya yen bisa digunakake dhewe, nanging uga duwe orientasi pemasaran</text>
<text sub="clublinks" start="71.939" dur="6.29"> Gabung karo MCU lan mulane tekanan tambahan saka Disney babagan Spider-Man</text>
<text sub="clublinks" start="78.229" dur="5.841"> Pamilik waralaba Sony ala "tanpa kita Spidey ora ana apa-apa" sejatine</text>
<text sub="clublinks" start="84.07" dur="2.36"> titik komik banget apt.</text>
<text sub="clublinks" start="86.43" dur="4.869"> Ing template uga, Spidey asring metu karo pahlawan liyane ing New York lan</text>
<text sub="clublinks" start="91.299" dur="3.951"> uga rada ngilangi pitakon ing endi kabeh wong, yen mung siji</text>
<text sub="clublinks" start="95.25" dur="3.359"> Pahlawan ngupayakake acara pungkasane dhewe-dhewe.</text>
<text sub="clublinks" start="98.609" dur="4.651"> Saliyane, Stranges isih masuk akal ing kene yen sampeyan ngelingi kapan</text>
<text sub="clublinks" start="103.26" dur="5.45"> film lagi diputer. Yaiku, tindakake langsung Multiverse of Madness sing dadi Perang Sipil</text>
<text sub="clublinks" start="108.71" dur="5.619"> kaya film acara yaiku seri Flacon lan Winter Soldier Wandavision</text>
<text sub="clublinks" start="114.329" dur="2.191"> lan bisa uga Loki uga nemoni.</text>
<text sub="clublinks" start="116.52" dur="5.019"> Amarga Strange saiki, ing jejere Black Panther lan Thor, bisa uga operator paling penting ing MCU utawa paling ora</text>
<text sub="clublinks" start="121.539" dur="4.87"> Tahap sabanjure bakal nggawe akal manawa wong sing duwe memori Tony Stark</text>
<text sub="clublinks" start="126.409" dur="7.491"> Beard Spidey dadi mentor anyar utawa paling ora kolega sabanjure ing Avengers.</text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="6.44"> Kaya sing dakkandhakake - iki minangka woro-woro resmi Sony kanggo nggawe hype ing film kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="4.58"> - Lan ing kene uga, Amarga kedadeyan Dokter Aneh 2 bisa uga langsung teka sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="144.92" dur="4.94"> ing Spider-man 3 spekulasi pisanan bakal dirasakake manawa ora</text>
<text sub="clublinks" start="149.86" dur="6.14"> Sawetara Spider-Men bisa ditampilake, padha karo film animasi Into the Spider-ayat.</text>
<text sub="clublinks" start="156" dur="4.691"> Indikasi liyane yaiku liwat pengumuman Jamie Foxx's Electro</text>
<text sub="clublinks" start="160.691" dur="4.169"> sing uga kudu tampil ing Sony Spider-man 3 - aktor kasebut negesake</text>
<text sub="clublinks" start="164.86" dur="5.46"> iki ing postingan Instagram sing wis dibusak, sing jarene wektu iki</text>
<text sub="clublinks" start="170.32" dur="3.68"> bakal luwih apik lan mesthi ora biru.</text>
<text sub="clublinks" start="174" dur="5.18"> Nanging, iki ora mesthi nuduhake manawa SLEBEN</text>
<text sub="clublinks" start="179.18" dur="5.18"> Elektro - luwih padha. Amarga padha karo J. Yunus Jamesson</text>
<text sub="clublinks" start="184.36" dur="5.32"> Elektro uga bisa duwe pasuryan sing padha ing kene, nanging beda karo iterasi tokoh kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="189.68" dur="1"> dadi</text>
<text sub="clublinks" start="190.68" dur="4.23"> Dadi spekulasi dadi angel yen fase MCU sabanjure ora mung kaya ngono</text>
<text sub="clublinks" start="194.91" dur="5.14"> rada, nanging kuwat banget karo multiverse lan mula beda iterasi</text>
<text sub="clublinks" start="200.05" dur="1.47"> Pahlawan bisa uga kudu.</text>
<text sub="clublinks" start="201.52" dur="4.72"> Wis ana desas-desus liyane babagan pahlawan populer ing cameo tinimbang versi liyane</text>
<text sub="clublinks" start="206.24" dur="2.86"> malah bisa ditampilake maneh kalebu Tony Stark, Captians America lan Quick Silver.</text>
<text sub="clublinks" start="209.1" dur="1"> Evan Peters, kayata, sing main Quicksilver ing alam semesta X-Men, dilaporake wis foto sing disetel</text>
<text sub="clublinks" start="210.1" dur="1.08"> katon dening Wandavision sing nyamar dadi wanita - nanging apa sejatine dheweke sejatine lan sejatine</text>
<text sub="clublinks" start="211.18" dur="1.59"> Quicksilver - dadi adhine Wanda isih mbukak.</text>
<text sub="clublinks" start="212.77" dur="1"> -Pisah-</text>
<text sub="clublinks" start="213.77" dur="2.43"> Sadurunge tekan prekara sing ora resmi, ana prekara sing bakal ringkes</text>
<text sub="clublinks" start="216.2" dur="3.34"> Bab - Kanthi nduwe hype ing film lan seri sing saiki ana ing YouTube lan umume</text>
<text sub="clublinks" start="219.54" dur="4.13"> mesthi mandheg amarga meh ora ana trailer anyar sing ditampilake lan film kasebut dirilis</text>
<text sub="clublinks" start="223.67" dur="4.33"> saluranku katon kurang disaranake.</text>
<text sub="clublinks" start="228" dur="3.14"> Iki tegese sanajan miturut pendapatku, kita nggawe video sing apik lan berkualitas, lan akeh</text>
<text sub="clublinks" start="231.14" dur="5.12"> kanggo sampeyan sing wis langganan nonton kanthi rajin, ora kabeh ditampilake kanggo kabeh wong</text>
<text sub="clublinks" start="236.26" dur="4.36"> lan mesthi ora disaranake kanggo wong anyar, sing sayangé nyebabake nyuda tampilan lan penghasilan</text>
<text sub="clublinks" start="240.62" dur="1"> saka kanal.</text>
<text sub="clublinks" start="241.62" dur="3.56"> Dadi, yen sampeyan pengin ndhukung aku ora mung kanggo entuk luwih akeh tampilan sing jus banget</text>
<text sub="clublinks" start="245.18" dur="3.63"> entuk video, nanging uga pengin nulungi wong anyar</text>
<text sub="clublinks" start="248.81" dur="3.53"> Kanggo nuduhake saluran kasebut lan supaya bisa terus ngisi biaya ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="252.34" dur="5.51"> apa sampeyan isih bisa seneng video iki lan kabeh sing bakal katon mbesuk.</text>
<text sub="clublinks" start="257.85" dur="3.78"> Kabeh kaya ngandhani algoritma manawa iki video sing apik lan kita bakal mlebu</text>
<text sub="clublinks" start="261.63" dur="4.09"> Rekomendasi terus maju lan yen cukup karo sampeyan, kita bisa ngrampungake</text>
<text sub="clublinks" start="265.72" dur="4.25"> lebokake saiki paling sithik lan terus uga ngasilake konten sing apik kanggo sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="269.97" dur="1.69"> tanpa film anyar sing metu.</text>
<text sub="clublinks" start="271.66" dur="4.47"> Aja bebas ninggalake saran kanggo video ing komentar sing sampeyan luwih seneng</text>
<text sub="clublinks" start="276.13" dur="6.15"> janji kaya apa sing bakal teka saiki, mesthine amarga iku. Nanging saiki cukup ngrengek lan</text>
<text sub="clublinks" start="282.28" dur="2.06"> ngemis - bali menyang video!</text>
<text sub="clublinks" start="284.34" dur="1"> -Pisah-</text>
<text sub="clublinks" start="285.34" dur="5.54"> Nanging saiki kita entuk desas-desus amarga miturut sumber, mantan Spider-Men kasebut duwe</text>
<text sub="clublinks" start="290.88" dur="5.28"> seri film Sony Spider-man liyane saiki wis mlebu film anyar.</text>
<text sub="clublinks" start="296.16" dur="5.9"> Miturut sumber iki, ing pungkasan film kasebut kudu ing klimaks gedhe minangka alternatif</text>
<text sub="clublinks" start="302.06" dur="4.25"> Versi Spider-Man dibintangi tim Spider-man Tom Holland nglawan akeh wong ala</text>
<text sub="clublinks" start="306.31" dur="4.7"> gelut, sing kabeh mlebu ing MCU lan nyebabake kerusuhan.</text>
<text sub="clublinks" start="311.01" dur="5.84"> Sony dhewe kanthi resmi ujar manawa desas desus iki ora bisa dikonfirmasi lan casting</text>
<text sub="clublinks" start="316.85" dur="3.47"> aktor sing relevan tetep durung dikonfirmasi.</text>
<text sub="clublinks" start="320.32" dur="4.97"> Uga desas-desus babagan penampilan lan perkenalan Miles Morales ing alam semesta iki</text>
<text sub="clublinks" start="325.29" dur="4.78"> tetep mati, nanging uga diterangake ing bocor.</text>
<text sub="clublinks" start="330.07" dur="4.25"> Kita bisa uga bakal krungu luwih akeh babagan film kasebut ing minggu lan wulan kepungkur,</text>
<text sub="clublinks" start="334.32" dur="4.55"> amarga pemotretan diwiwiti kanthi resmi JAMAN. Film kasebut dijadwalake kanggo Desember ngarep</text>
<text sub="clublinks" start="338.87" dur="4.24"> katon sanajan kita luwih seneng tetep sangsi amarga kabeh ngerti kahanane saiki</text>
<text sub="clublinks" start="343.11" dur="4.69"> Ing saindenging jagad lan kanthi jumlah saya akeh ing Eropa, saiki aku mung percaya</text>
<text sub="clublinks" start="347.8" dur="1.97"> babar pisan ora ana tanggal rilis.</text>
<text sub="clublinks" start="349.77" dur="5.22"> Babagan konten film kasebut, Sony wis ngumumake taun iki yen bakal dadi</text>
<text sub="clublinks" start="354.99" dur="7.41"> pengin miwiti Sony Universe of Marvel Character dhewe lan nggandhengake Spider-man</text>
<text sub="clublinks" start="362.4" dur="6.93"> Film kabeh padha bebarengan lan sebagian karo MCU utawa bagean saka MCU</text>
<text sub="clublinks" start="369.33" dur="1"> kudune.</text>
<text sub="clublinks" start="370.33" dur="3.95"> Iki tegese uga Spider-man ing film Venom sing bakal teka lan Venom uga ing film iki</text>
<text sub="clublinks" start="374.28" dur="5.68"> Film Spider-man bisa lan bisa uga. Uga Morbius sing kaya Venom</text>
<text sub="clublinks" start="379.96" dur="4.28"> sadurunge Spider-Man 3 dijadwalake minangka rilis lan mesthine Plot Lines Spider-man</text>
<text sub="clublinks" start="384.24" dur="5.91"> Film sing ana ing Vult mesthine minangka bagean saka jagad iki</text>
<text sub="clublinks" start="390.15" dur="2.56"> ing omah Sony dhewe.</text>
<text sub="clublinks" start="392.71" dur="5.679"> Asile, Sony ora mung nggunakake karakter sing paling populer kanggo nggawe hype, nanging uga nggawe hubungan</text>
<text sub="clublinks" start="398.389" dur="4.721"> semono uga franchise sing paling sukses ing wektu iki lan digawe karo Spider-man</text>
<text sub="clublinks" start="403.11" dur="8.35"> 3 bisa uga spike hype kaya endgame dhewe ing film sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="411.46" dur="4.989"> lagi dibangun lan isih ditambahi film MCU.</text>
<text sub="clublinks" start="416.449" dur="4.311"> Iki nggawe kabutuhan saben penggemar Spider-man, kalebu film MCU sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="420.76" dur="5.25"> kanggo ndeleng uga kabeh wong sing seneng prasejarah Doctor Strange 2s ing Sony Spider Universe</text>
<text sub="clublinks" start="426.01" dur="1"> Film sing bakal ditonton.</text>
<text sub="clublinks" start="427.01" dur="4.1"> Iki minangka langkah sing luar biasa sing cerdas banjur gerakan sing bisa nyegah saiki</text>
<text sub="clublinks" start="431.11" dur="6.22"> Penggemar film Raimi Spider-man uga versi film Andrew Garfield Spider-man mandheg</text>
<text sub="clublinks" start="437.33" dur="3.86"> nggodho, sing sawise kabeh ora menehi hasil nyata karo salah siji, nanging luwih becik nggoda</text>
<text sub="clublinks" start="441.19" dur="4.71"> Entuk film liyane bakal dadi langkah sing apik.</text>
<text sub="clublinks" start="445.9" dur="6.299"> Saiki ora diraguhi manawa Sony ora ngonfirmasi iki, amarga iki bakal dadi langkah pemasaran mega - kula</text>
<text sub="clublinks" start="452.199" dur="3.351"> Nanging aku bisa mbayangake, yen desas desusane bener, para pelaku pancen</text>
<text sub="clublinks" start="455.55" dur="5.99"> mung cameo cilik sing cendhak tinimbang peran gedhe sing diarepake</text>
<text sub="clublinks" start="461.54" dur="1"> bakal</text>
<text sub="clublinks" start="462.54" dur="4.409"> Siji ditampilake ing tumindak kaping telu ing adegan cendhak sadurunge Tom's Spidey maneh</text>
<text sub="clublinks" start="466.949" dur="2.411"> lan potensi Miles Morales dadi.</text>
<text sub="clublinks" start="469.36" dur="4.99"> Lan yen kedadeyan kaya ngono, bisa uga bocah loro kasebut luwih tuwa</text>
<text sub="clublinks" start="474.35" dur="5.32"> Crazy mung telat ing pemasaran dianggep ora sehat lan sadurunge sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="479.67" dur="4.58"> utawa malah trailer kaping telu kanggo film kasebut kudu digoda sakdurunge dirilis.</text>
<text sub="clublinks" start="484.25" dur="4.46"> Yen sampeyan mikir kepiye Sony biasane ngrancang treler, bisa uga ing gambar pertama</text>
<text sub="clublinks" start="488.71" dur="5.41"> - nanging mesthi ora pirang-pirang wulan sadurunge film kasebut dirilis.</text>
<text sub="clublinks" start="494.12" dur="6.44"> Nanging elinga - saiki ora ana liyane, mung desas desus, sawetara luwih mokal tinimbang liyane</text>
<text sub="clublinks" start="500.56" dur="4.45"> lan bakal kelangan yen dheweke negesake awake dhewe - Snoke ora sejatine Darth</text>
<text sub="clublinks" start="505.01" dur="3.76"> Penguasaan peteng Vader lan Finn dudu putrane Mace Windu, Tony Stark mlebu</text>
<text sub="clublinks" start="508.77" dur="4.849"> Tanpa wates durung seda, lan Mysterio pancen wong jahat lan ora mati</text>
<text sub="clublinks" start="513.619" dur="1.26"> alam semesta liyane.</text>
<text sub="clublinks" start="514.879" dur="5.34"> Akeh desas desus lan spekulasi babagan film saka jinis film tetep akurat</text>
<text sub="clublinks" start="520.219" dur="4.48"> gosip lan spekulasi. Dadi aja nganggep saiki minangka pangarep-arep</text>
<text sub="clublinks" start="524.699" dur="4.291"> yen Tobey Maguire lan Andrew Garfield lagi main ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="528.99" dur="7.339"> Minangka kanggo Venom lan karakter liyane saka Sony Spider-man Cinematic Universe</text>
<text sub="clublinks" start="536.329" dur="1.63"> Aku luwih yakin babagan iki.</text>
<text sub="clublinks" start="537.959" dur="4.181"> Apa sampeyan mikir Apa ana sing bocor utawa omong kosong sing lengkap? Pracaya</text>
<text sub="clublinks" start="542.14" dur="7.53"> Apa gunane kanggo nyusun film kaya iki utawa bakal nyebabake kebingungan?</text>
<text sub="clublinks" start="549.67" dur="3.303"> Ayo komentar ing komentar, aja lali seneng video kanggo algoritma</text>
<text sub="clublinks" start="552.973" dur="4.567"> kanggo nuduhake manawa menehi rekomendasi video iki, mula aku matur nuwun</text>
<text sub="clublinks" start="557.54" dur="4.729"> kanggo nonton, kita bakal ketemu maneh mbesuk - rinjehaun!</text>