Sadayana 3 Lancah-Man dina Pilem MCU salajengna subtitles

Minggu ieu internét nuju rame sareng sagala rupa panyebaran anu disebatkeun sareng rumor sakitar Spider-Man 3 sareng éksékutip Sony anu marah kusabab salah sahiji kejutan ageung na nyalira pikeun Spider-man 3 cenah parantos bocor ka umum. Naon inpormasi rahasia luhur ieu sareng naon anu aya di tukangeunna kuring bakal nyaritakeun anjeun ayeuna tina épisode Pondok Warta Khusus pondok minggu ieu - Abdi Luc, ieu mangrupikeun video Nerdfactory énggal sareng upami anjeun resep kasimpulan ieu tina acara pangénggalna Siga dina nerd cosmos Ngalanggan saluran kuring ayeuna sareng ngantepkeun sapertos kitu, sareng éta algoritma YouTube ngartos yén pidéo ieu disarankeun. Tapi ayeuna kana masalah - hayu urang mimitian ku pidéo na! -Pisahkeun- Nya - sateuacan urang dugi ka bocor, hayu urang tingali kumaha éta sadayana dimimitian. Di payun Sababaraha dinten ka pengker Reporter Hollywood sacara resmi ngumumkeun yén Benedict Cumberbatch sasarengan Maénkeun sareng Spider-Man dina bagian Spider-Man katilu anu teu acan dijudulan janten. Ieu henteu heran kumargi Spidey kantos aya di sisi karakter sanés dina MCU dugi ka ayeuna diputer ngan ukur pikeun mikat audién sareng penggemar pilem-pilem MCU anu sanés. Mimitina, kusabab pilem Spider-Man sateuacanna, sigana anjeun siga kitu Spidey henteu percanten ka fungsi nyalira tapi disamping anu berorientasi pisan kana pamasaran Ngahijikeun sareng MCU sareng kukituna tekanan tambahan ti Disney dina Spider-Man Pamilik waralaba Sony ala "tanpa kami Spidey anjeun henteu nanaon" saleresna mah titik komik pisan apt. Dina témplatna ogé, Spidey sering kaluar sareng pahlawan sanésna New York sareng éta ogé rada ngaleungitkeun patarosan dimana dimana sadayana, upami ngan hiji Pahlawan ngagarap acara akhir dunyana nyalira. Di sisi anu sanésna, Stranges masih asup akal di dieu upami anjeun ngémutan iraha pilemna diputer. Nyaéta, éta nuturkeun langsung Multiverse of Madness anu mangrupikeun Perang Sipil sapertos pilem acara bakalan seri Flacon sareng Winter Soldier Wandavision sareng berpotensi Loki ogé lumpat kana éta. Kusabab Aneh ayeuna, di gigir Hideung Panther sareng Thor, panginten operator anu paling penting tina MCU atanapi sahenteuna Tahap salajengna badé asup akal yén lalaki anu gaduh mémori Tony Stark Janggot Spidey janten mentor énggal atanapi sahenteuna kolega salajengna dina Avengers. Sakumaha anu kuring carioskeun - ieu mangrupikeun pengumuman resmi Sony pikeun nyiptakeun langkung hype dina film - Sareng didieu ogé, Kusabab kajadian Dokter Anéh 2 sigana langsung sumping sateuacanna dina Spider-man 3 spekulasi munggaran bakal karaos naha henteu Sababaraha Spider-Men tiasa némbongan, sami sareng pilem animasi Kana Spider-ayat. Indikasi anu sanés ngalangkungan pengumuman Jamie Foxx's Electro anu ogé kedah muncul dina Sony Spider-man 3 - palaku éta sorangan negeskeun ieu dina postingan Instagram anu parantos dihapus, anu nyarios yén dina waktos ieu bakal langkung saé sareng pastina henteu biru. Nanging, ieu henteu merta nunjukkeun yén SLEBEN Électro nyaéta - rada ngeunaan hal anu sarua. Kusabab mirip sareng J. Yunus Jamesson Elektro ogé tiasa gaduh rupa anu sami di dieu tapi béda sareng inohongna janten. Janten spekulasi ngagaleuh yén fase salajengna tina MCU sanés ngan éta sakedik, tapi kuat pisan sareng multiverse sahingga béda iterasi tina Pahlawan panginten kedah dilakukeun. Parantos aya rumor anu sanés yén pahlawan populér dina cameo dibandingkeun versi sanésna bahkan tiasa némbongan deui kalebet Tony Stark, Captians America sareng Quick Silver. Evan Peters, salaku conto, anu maénkeun Quicksilver di alam semesta X-Men, dikabarkan dina poto anu disetél ditingali ku Wandavision nyamar salaku awéwé - tapi naha anjeunna leres-leres aya na leres Quicksilver - janten lanceukna Wanda maénkeun masih kabuka. -Pisahkeun- Sateuacan urang dugi ka hal-hal anu teu resmi, hal urang sorangan bakal ringkes Hal - Ku gaduh hype dina pilem sareng serial anu ayeuna aya dina YouTube sareng sacara umum sok lirén sabab boro-boro aya trailer anyar anu muncul sareng pilemna dileupaskeun saluran kuring katingali kirang disarankeun. Éta hartosna sanaos numutkeun kuring mah urang ngadamel pidéo anu saé sareng kualitas luhur, sareng seueur deui ka anjeun anu parantos langganan nonton aranjeunna sacara rajin henteu sadayana ditingalikeun ka saréréa sareng pastina henteu disarankeun pikeun jalma anyar, anu hanjakalna nyababkeun turunna pandangan sareng penghasilan tina kanal. Janten upami anjeun hoyong ngadukung kuring henteu ngan ukur kéngingkeun langkung seueur pandangan anu super juicy ieu kéngingkeun pidéo kuring, tapi ogé hoyong ngabantosan jalma anyar sareng aranjeunna Pikeun ningalikeun saluran sareng mastikeun yén urang teras-terasan nutupan biaya di dieu naha anjeun masih tiasa resep pidéo ieu sareng sadaya anu anjeun tingali di pikahareupeun. Unggal sapertos nyarioskeun algoritma yén ieu mangrupikeun pidéo anu saé sareng ngajantenkeun kami Saran tetep maju sareng upami éta cekap ku anjeun urang tiasa ngatasi éta nempatkeun low ayeuna ieu sareng teraskeun ngahasilkeun kontén anu saé pikeun anjeun ogé tanpa pilem anyar kaluar. Ngarasa bébas ninggalkeun bongbolongan pikeun pidéo dina koméntar anu anjeun pikaresep janji salaku naon anu ayeuna datang, éta kedah kusabab éta. Tapi ayeuna cekap ngarenghik na ngemis - deui pidéo na! -Pisahkeun- Tapi ayeuna urang sumping kana rumor sabab numutkeun sumber, tilas Spider-Men gaduh ti séri pilem Sony Spider-man anu sanés ayeuna parantos asup ka pilem anyar. Numutkeun ka sumber ieu, dina akhir pilem aranjeunna kedah dina klimaks ageung salaku alternatip Vérsi Spider-Man dibéntangan tim Spider-man Tom Holland ngalawan lawan réa jalma jahat gelut, anu sadayana nyusup kana MCU sareng nyababkeun karusuhan. Sony sorangan sacara resmi nyarios yén gosip ieu moal tiasa dikonfirmasi sareng casting palaku anu aya hubunganana tetep henteu dikonfirmasi. Ogé kana gosip ngeunaan penampilan sareng perkenalan Miles Morales di jagad raya ieu tetep pareum, tapi éta ogé dijelaskeun dina bocor. Urang sigana bakal ngadangukeun langkung seueur ngeunaan pilem ieu dina minggu sareng bulan ka payun, sabab némbak resmi dimimitian JEUNG. Pilem ieu dijadwalkeun pikeun Désémber salajengna muncul sanaos urang langkung resep tetep skeptis sabab urang sadayana terang kaayaan ayeuna Di saalam dunya sareng ku nambahanana sacara éksponénsial ogé di Éropa, ayeuna kuring ngan saukur percanten henteu aya tanggal pelepasan pisan. Sedengkeun pikeun eusi pilem, Sony parantos ngumumkeun taun ayeuna yén éta bakal hoyong ngamimitian Sony Universe sorangan tina Karakter Marvel sareng ngaitkeun Spider-man na Pilem sadayana konvergénsi babarengan sareng sabagian sareng MCU atanapi bagian-bagian na tina MCU kuduna. Éta hartosna sigana Spider-man dina pilem Venom anu bakal datang sareng Venom dina hiji ieu ogé Pilem lancah-man tiasa sareng sigana bakal. Ogé Morbius anu sapertos Venom sateuacan Spider-Man 3 dijadwalkeun salaku sékrési sareng pastina Plot Lines of Spider-man Pilem anu aya dina manuk manuk kajantenan sigana janten bagian tina jagat raya ieu aya di imah Sony nyalira. Hasilna, Sony henteu ngan ukur nganggo karakter anu paling populér pikeun ngawangun hype, tapi ogé nyiptakeun hubungan sahingga ogé pikeun franchise tersukses waktos urang sareng nyiptakeun sareng Spider-man 3 tiasa waé lonjakan hype sapertos endgame alitna anu aya dina pilem-pilem sateuacana nuju diwangun sareng masih dikembangkeun ku pilem MCU. Hal ieu ngajantenkeun kedah pikeun unggal kipas Spider-man, kalebet pilem MCU sateuacana pikeun ningali ogé sadayana anu resep kana Doctor Strange 2s prasejarah Sony Spider Universe Pilem pikeun ditonton. Éta mangrupikeun langkah anu luar biasa palinter teras anu tiasa dicegah dugi ka ayeuna Fans pilem Raimi Spider-man ogé vérsi pilem Spider-man Andrew Garfield dieureunkeun mamingan, anu saurna sanés urusan anu saé sareng salah saurangna, tapi langkung gampang ngagoda Kéngingkeun langkung seueur pilem bakal janten gerakan anu hadé. Ayeuna aya patarosan yén Sony henteu mastikeun ieu, sabab éta bakal janten langkah pamasaran mega - kuring Abdi tiasa ngabayangkeun, Nanging, yén upami rumor leres, palaku leres-leres leres ngan ukur sumping leutik anu pondok tibatan kalungguhan gedéna anu diarepkeun ku aranjeunna bakal. Hiji nembongan dina kalakuan katilu ngan dina adegan pondok sateuacan Tom's Spidey deui sareng berpotensi Miles Morales tos. Sareng upami hal sapertos kitu kajantenan, tiasa waé duaan éta langkung sepuh Gélo ngan telat pisan dina pamasaran panginten ageung damang sareng paling awal dina sadetik atanapi bahkan trailer anu katilu pikeun pilem éta kedah digoda sakedap sateuacan dirilis. Upami anjeun mikirkeun kumaha Sony biasana mendesain trailer na, bahkan sanaos anu mimitina - tapi pastina henteu bulan sareng sasih sateuacan pilem ieu dirilis. Tapi émut - ayeuna aya teu langkung ti rumor, sababaraha langkung masuk akal tibatan anu sanés sareng sakumaha tiisna upami aranjeunna mastikeun diri - Snoke sanés ogé Darth Panyekel gelap Vader sareng Finn sanés putra Mace Windu, Tony Stark aya di Tanpa wates henteu pupus, sareng Mysterio mémang jalma jahat saurna sareng henteu pareum alam semesta séjén. Seueur rumor sareng spekulasi ngeunaan pilem tina jinis pilem ieu tetep akurat éta.Gosip sareng spekulasi. Janten tong dianggap yén ayeuna salaku anu diarepkeun yén Tobey Maguire sareng Andrew Garfield maén di dieu. Sedengkeun pikeun Venom sareng sésana karakter ti Sony Spider-man Cinematic Universe Abdi langkung yakin kana hal éta. Naon anu anjeun pikirkeun? Naha aya anu bocor atanapi éta omong kosong lengkep? Percaya Naha masuk akal pikeun nyusun pilem sapertos kieu atanapi naha éta bakal nimbulkeun teuing kabingungan? Hayu atuh terang dina koméntar, tong hilap resep pidéo pikeun algoritma na pikeun nunjukkeun yén éta pantes nyarankeun video ieu sareng sanésna kuring hatur nuhun pikeun nonton kami bakal ningali deui waktos salajengna - rinjehaun!

Sadayana 3 Lancah-Man dina Pilem MCU salajengna

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.099" dur="4.791">Minggu ieu internét nuju rame sareng sagala rupa panyebaran anu disebatkeun sareng rumor sakitar Spider-Man</text>
<text sub="clublinks" start="4.89" dur="5.42"> 3 sareng éksékutip Sony anu marah kusabab salah sahiji kejutan ageung na nyalira</text>
<text sub="clublinks" start="10.31" dur="2.71"> pikeun Spider-man 3 cenah parantos bocor ka umum.</text>
<text sub="clublinks" start="13.02" dur="3.44"> Naon inpormasi rahasia luhur ieu sareng naon anu aya di tukangeunna kuring bakal nyaritakeun anjeun ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="16.46" dur="4.462"> tina épisode Pondok Warta Khusus pondok minggu ieu - Abdi Luc, ieu mangrupikeun</text>
<text sub="clublinks" start="20.922" dur="4.258"> video Nerdfactory énggal sareng upami anjeun resep kasimpulan ieu tina acara pangénggalna</text>
<text sub="clublinks" start="25.18" dur="4.019"> Siga dina nerd cosmos Ngalanggan saluran kuring ayeuna sareng ngantepkeun sapertos kitu, sareng éta</text>
<text sub="clublinks" start="29.199" dur="3.95"> algoritma YouTube ngartos yén pidéo ieu disarankeun. Tapi ayeuna kana masalah</text>
<text sub="clublinks" start="33.149" dur="2.131"> - hayu urang mimitian ku pidéo na!</text>
<text sub="clublinks" start="35.28" dur="1"> -Pisahkeun-</text>
<text sub="clublinks" start="36.28" dur="4.959"> Nya - sateuacan urang dugi ka bocor, hayu urang tingali kumaha éta sadayana dimimitian. Di payun</text>
<text sub="clublinks" start="41.239" dur="4.082"> Sababaraha dinten ka pengker Reporter Hollywood sacara resmi ngumumkeun yén Benedict Cumberbatch sasarengan</text>
<text sub="clublinks" start="45.321" dur="5.099"> Maénkeun sareng Spider-Man dina bagian Spider-Man katilu anu teu acan dijudulan</text>
<text sub="clublinks" start="50.42" dur="1.15"> janten.</text>
<text sub="clublinks" start="51.57" dur="5.899"> Ieu henteu heran kumargi Spidey kantos aya di sisi karakter sanés dina MCU dugi ka ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="57.469" dur="6.26"> diputer ngan ukur pikeun mikat audién sareng penggemar pilem-pilem MCU anu sanés.</text>
<text sub="clublinks" start="63.729" dur="4.291"> Mimitina, kusabab pilem Spider-Man sateuacanna, sigana anjeun siga kitu</text>
<text sub="clublinks" start="68.02" dur="3.919"> Spidey henteu percanten ka fungsi nyalira tapi disamping anu berorientasi pisan kana pamasaran</text>
<text sub="clublinks" start="71.939" dur="6.29"> Ngahijikeun sareng MCU sareng kukituna tekanan tambahan ti Disney dina Spider-Man</text>
<text sub="clublinks" start="78.229" dur="5.841"> Pamilik waralaba Sony ala "tanpa kami Spidey anjeun henteu nanaon" saleresna mah</text>
<text sub="clublinks" start="84.07" dur="2.36"> titik komik pisan apt.</text>
<text sub="clublinks" start="86.43" dur="4.869"> Dina témplatna ogé, Spidey sering kaluar sareng pahlawan sanésna New York sareng</text>
<text sub="clublinks" start="91.299" dur="3.951"> éta ogé rada ngaleungitkeun patarosan dimana dimana sadayana, upami ngan hiji</text>
<text sub="clublinks" start="95.25" dur="3.359"> Pahlawan ngagarap acara akhir dunyana nyalira.</text>
<text sub="clublinks" start="98.609" dur="4.651"> Di sisi anu sanésna, Stranges masih asup akal di dieu upami anjeun ngémutan iraha</text>
<text sub="clublinks" start="103.26" dur="5.45"> pilemna diputer. Nyaéta, éta nuturkeun langsung Multiverse of Madness anu mangrupikeun Perang Sipil</text>
<text sub="clublinks" start="108.71" dur="5.619"> sapertos pilem acara bakalan seri Flacon sareng Winter Soldier Wandavision</text>
<text sub="clublinks" start="114.329" dur="2.191"> sareng berpotensi Loki ogé lumpat kana éta.</text>
<text sub="clublinks" start="116.52" dur="5.019"> Kusabab Aneh ayeuna, di gigir Hideung Panther sareng Thor, panginten operator anu paling penting tina MCU atanapi sahenteuna</text>
<text sub="clublinks" start="121.539" dur="4.87"> Tahap salajengna badé asup akal yén lalaki anu gaduh mémori Tony Stark</text>
<text sub="clublinks" start="126.409" dur="7.491"> Janggot Spidey janten mentor énggal atanapi sahenteuna kolega salajengna dina Avengers.</text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="6.44"> Sakumaha anu kuring carioskeun - ieu mangrupikeun pengumuman resmi Sony pikeun nyiptakeun langkung hype dina film</text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="4.58"> - Sareng didieu ogé, Kusabab kajadian Dokter Anéh 2 sigana langsung sumping sateuacanna</text>
<text sub="clublinks" start="144.92" dur="4.94"> dina Spider-man 3 spekulasi munggaran bakal karaos naha henteu</text>
<text sub="clublinks" start="149.86" dur="6.14"> Sababaraha Spider-Men tiasa némbongan, sami sareng pilem animasi Kana Spider-ayat.</text>
<text sub="clublinks" start="156" dur="4.691"> Indikasi anu sanés ngalangkungan pengumuman Jamie Foxx's Electro</text>
<text sub="clublinks" start="160.691" dur="4.169"> anu ogé kedah muncul dina Sony Spider-man 3 - palaku éta sorangan negeskeun</text>
<text sub="clublinks" start="164.86" dur="5.46"> ieu dina postingan Instagram anu parantos dihapus, anu nyarios yén dina waktos ieu</text>
<text sub="clublinks" start="170.32" dur="3.68"> bakal langkung saé sareng pastina henteu biru.</text>
<text sub="clublinks" start="174" dur="5.18"> Nanging, ieu henteu merta nunjukkeun yén SLEBEN</text>
<text sub="clublinks" start="179.18" dur="5.18"> Électro nyaéta - rada ngeunaan hal anu sarua. Kusabab mirip sareng J. Yunus Jamesson</text>
<text sub="clublinks" start="184.36" dur="5.32"> Elektro ogé tiasa gaduh rupa anu sami di dieu tapi béda sareng inohongna</text>
<text sub="clublinks" start="189.68" dur="1"> janten.</text>
<text sub="clublinks" start="190.68" dur="4.23"> Janten spekulasi ngagaleuh yén fase salajengna tina MCU sanés ngan éta</text>
<text sub="clublinks" start="194.91" dur="5.14"> sakedik, tapi kuat pisan sareng multiverse sahingga béda iterasi tina</text>
<text sub="clublinks" start="200.05" dur="1.47"> Pahlawan panginten kedah dilakukeun.</text>
<text sub="clublinks" start="201.52" dur="4.72"> Parantos aya rumor anu sanés yén pahlawan populér dina cameo dibandingkeun versi sanésna</text>
<text sub="clublinks" start="206.24" dur="2.86"> bahkan tiasa némbongan deui kalebet Tony Stark, Captians America sareng Quick Silver.</text>
<text sub="clublinks" start="209.1" dur="1"> Evan Peters, salaku conto, anu maénkeun Quicksilver di alam semesta X-Men, dikabarkan dina poto anu disetél</text>
<text sub="clublinks" start="210.1" dur="1.08"> ditingali ku Wandavision nyamar salaku awéwé - tapi naha anjeunna leres-leres aya na leres</text>
<text sub="clublinks" start="211.18" dur="1.59"> Quicksilver - janten lanceukna Wanda maénkeun masih kabuka.</text>
<text sub="clublinks" start="212.77" dur="1"> -Pisahkeun-</text>
<text sub="clublinks" start="213.77" dur="2.43"> Sateuacan urang dugi ka hal-hal anu teu resmi, hal urang sorangan bakal ringkes</text>
<text sub="clublinks" start="216.2" dur="3.34"> Hal - Ku gaduh hype dina pilem sareng serial anu ayeuna aya dina YouTube sareng sacara umum</text>
<text sub="clublinks" start="219.54" dur="4.13"> sok lirén sabab boro-boro aya trailer anyar anu muncul sareng pilemna dileupaskeun</text>
<text sub="clublinks" start="223.67" dur="4.33"> saluran kuring katingali kirang disarankeun.</text>
<text sub="clublinks" start="228" dur="3.14"> Éta hartosna sanaos numutkeun kuring mah urang ngadamel pidéo anu saé sareng kualitas luhur, sareng seueur deui</text>
<text sub="clublinks" start="231.14" dur="5.12"> ka anjeun anu parantos langganan nonton aranjeunna sacara rajin henteu sadayana ditingalikeun ka saréréa</text>
<text sub="clublinks" start="236.26" dur="4.36"> sareng pastina henteu disarankeun pikeun jalma anyar, anu hanjakalna nyababkeun turunna pandangan sareng penghasilan</text>
<text sub="clublinks" start="240.62" dur="1"> tina kanal.</text>
<text sub="clublinks" start="241.62" dur="3.56"> Janten upami anjeun hoyong ngadukung kuring henteu ngan ukur kéngingkeun langkung seueur pandangan anu super juicy ieu</text>
<text sub="clublinks" start="245.18" dur="3.63"> kéngingkeun pidéo kuring, tapi ogé hoyong ngabantosan jalma anyar sareng aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="248.81" dur="3.53"> Pikeun ningalikeun saluran sareng mastikeun yén urang teras-terasan nutupan biaya di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="252.34" dur="5.51"> naha anjeun masih tiasa resep pidéo ieu sareng sadaya anu anjeun tingali di pikahareupeun.</text>
<text sub="clublinks" start="257.85" dur="3.78"> Unggal sapertos nyarioskeun algoritma yén ieu mangrupikeun pidéo anu saé sareng ngajantenkeun kami</text>
<text sub="clublinks" start="261.63" dur="4.09"> Saran tetep maju sareng upami éta cekap ku anjeun urang tiasa ngatasi éta</text>
<text sub="clublinks" start="265.72" dur="4.25"> nempatkeun low ayeuna ieu sareng teraskeun ngahasilkeun kontén anu saé pikeun anjeun ogé</text>
<text sub="clublinks" start="269.97" dur="1.69"> tanpa pilem anyar kaluar.</text>
<text sub="clublinks" start="271.66" dur="4.47"> Ngarasa bébas ninggalkeun bongbolongan pikeun pidéo dina koméntar anu anjeun pikaresep</text>
<text sub="clublinks" start="276.13" dur="6.15"> janji salaku naon anu ayeuna datang, éta kedah kusabab éta. Tapi ayeuna cekap ngarenghik na</text>
<text sub="clublinks" start="282.28" dur="2.06"> ngemis - deui pidéo na!</text>
<text sub="clublinks" start="284.34" dur="1"> -Pisahkeun-</text>
<text sub="clublinks" start="285.34" dur="5.54"> Tapi ayeuna urang sumping kana rumor sabab numutkeun sumber, tilas Spider-Men gaduh</text>
<text sub="clublinks" start="290.88" dur="5.28"> ti séri pilem Sony Spider-man anu sanés ayeuna parantos asup ka pilem anyar.</text>
<text sub="clublinks" start="296.16" dur="5.9"> Numutkeun ka sumber ieu, dina akhir pilem aranjeunna kedah dina klimaks ageung salaku alternatip</text>
<text sub="clublinks" start="302.06" dur="4.25"> Vérsi Spider-Man dibéntangan tim Spider-man Tom Holland ngalawan lawan réa jalma jahat</text>
<text sub="clublinks" start="306.31" dur="4.7"> gelut, anu sadayana nyusup kana MCU sareng nyababkeun karusuhan.</text>
<text sub="clublinks" start="311.01" dur="5.84"> Sony sorangan sacara resmi nyarios yén gosip ieu moal tiasa dikonfirmasi sareng casting</text>
<text sub="clublinks" start="316.85" dur="3.47"> palaku anu aya hubunganana tetep henteu dikonfirmasi.</text>
<text sub="clublinks" start="320.32" dur="4.97"> Ogé kana gosip ngeunaan penampilan sareng perkenalan Miles Morales di jagad raya ieu</text>
<text sub="clublinks" start="325.29" dur="4.78"> tetep pareum, tapi éta ogé dijelaskeun dina bocor.</text>
<text sub="clublinks" start="330.07" dur="4.25"> Urang sigana bakal ngadangukeun langkung seueur ngeunaan pilem ieu dina minggu sareng bulan ka payun,</text>
<text sub="clublinks" start="334.32" dur="4.55"> sabab némbak resmi dimimitian JEUNG. Pilem ieu dijadwalkeun pikeun Désémber salajengna</text>
<text sub="clublinks" start="338.87" dur="4.24"> muncul sanaos urang langkung resep tetep skeptis sabab urang sadayana terang kaayaan ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="343.11" dur="4.69"> Di saalam dunya sareng ku nambahanana sacara éksponénsial ogé di Éropa, ayeuna kuring ngan saukur percanten</text>
<text sub="clublinks" start="347.8" dur="1.97"> henteu aya tanggal pelepasan pisan.</text>
<text sub="clublinks" start="349.77" dur="5.22"> Sedengkeun pikeun eusi pilem, Sony parantos ngumumkeun taun ayeuna yén éta bakal</text>
<text sub="clublinks" start="354.99" dur="7.41"> hoyong ngamimitian Sony Universe sorangan tina Karakter Marvel sareng ngaitkeun Spider-man na</text>
<text sub="clublinks" start="362.4" dur="6.93"> Pilem sadayana konvergénsi babarengan sareng sabagian sareng MCU atanapi bagian-bagian na tina MCU</text>
<text sub="clublinks" start="369.33" dur="1"> kuduna.</text>
<text sub="clublinks" start="370.33" dur="3.95"> Éta hartosna sigana Spider-man dina pilem Venom anu bakal datang sareng Venom dina hiji ieu ogé</text>
<text sub="clublinks" start="374.28" dur="5.68"> Pilem lancah-man tiasa sareng sigana bakal. Ogé Morbius anu sapertos Venom</text>
<text sub="clublinks" start="379.96" dur="4.28"> sateuacan Spider-Man 3 dijadwalkeun salaku sékrési sareng pastina Plot Lines of Spider-man</text>
<text sub="clublinks" start="384.24" dur="5.91"> Pilem anu aya dina manuk manuk kajantenan sigana janten bagian tina jagat raya ieu</text>
<text sub="clublinks" start="390.15" dur="2.56"> aya di imah Sony nyalira.</text>
<text sub="clublinks" start="392.71" dur="5.679"> Hasilna, Sony henteu ngan ukur nganggo karakter anu paling populér pikeun ngawangun hype, tapi ogé nyiptakeun hubungan</text>
<text sub="clublinks" start="398.389" dur="4.721"> sahingga ogé pikeun franchise tersukses waktos urang sareng nyiptakeun sareng Spider-man</text>
<text sub="clublinks" start="403.11" dur="8.35"> 3 tiasa waé lonjakan hype sapertos endgame alitna anu aya dina pilem-pilem sateuacana</text>
<text sub="clublinks" start="411.46" dur="4.989"> nuju diwangun sareng masih dikembangkeun ku pilem MCU.</text>
<text sub="clublinks" start="416.449" dur="4.311"> Hal ieu ngajantenkeun kedah pikeun unggal kipas Spider-man, kalebet pilem MCU sateuacana</text>
<text sub="clublinks" start="420.76" dur="5.25"> pikeun ningali ogé sadayana anu resep kana Doctor Strange 2s prasejarah Sony Spider Universe</text>
<text sub="clublinks" start="426.01" dur="1"> Pilem pikeun ditonton.</text>
<text sub="clublinks" start="427.01" dur="4.1"> Éta mangrupikeun langkah anu luar biasa palinter teras anu tiasa dicegah dugi ka ayeuna</text>
<text sub="clublinks" start="431.11" dur="6.22"> Fans pilem Raimi Spider-man ogé vérsi pilem Spider-man Andrew Garfield dieureunkeun</text>
<text sub="clublinks" start="437.33" dur="3.86"> mamingan, anu saurna sanés urusan anu saé sareng salah saurangna, tapi langkung gampang ngagoda</text>
<text sub="clublinks" start="441.19" dur="4.71"> Kéngingkeun langkung seueur pilem bakal janten gerakan anu hadé.</text>
<text sub="clublinks" start="445.9" dur="6.299"> Ayeuna aya patarosan yén Sony henteu mastikeun ieu, sabab éta bakal janten langkah pamasaran mega - kuring</text>
<text sub="clublinks" start="452.199" dur="3.351"> Abdi tiasa ngabayangkeun, Nanging, yén upami rumor leres, palaku leres-leres leres</text>
<text sub="clublinks" start="455.55" dur="5.99"> ngan ukur sumping leutik anu pondok tibatan kalungguhan gedéna anu diarepkeun ku aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="461.54" dur="1"> bakal.</text>
<text sub="clublinks" start="462.54" dur="4.409"> Hiji nembongan dina kalakuan katilu ngan dina adegan pondok sateuacan Tom's Spidey deui</text>
<text sub="clublinks" start="466.949" dur="2.411"> sareng berpotensi Miles Morales tos.</text>
<text sub="clublinks" start="469.36" dur="4.99"> Sareng upami hal sapertos kitu kajantenan, tiasa waé duaan éta langkung sepuh</text>
<text sub="clublinks" start="474.35" dur="5.32"> Gélo ngan telat pisan dina pamasaran panginten ageung damang sareng paling awal dina sadetik</text>
<text sub="clublinks" start="479.67" dur="4.58"> atanapi bahkan trailer anu katilu pikeun pilem éta kedah digoda sakedap sateuacan dirilis.</text>
<text sub="clublinks" start="484.25" dur="4.46"> Upami anjeun mikirkeun kumaha Sony biasana mendesain trailer na, bahkan sanaos anu mimitina</text>
<text sub="clublinks" start="488.71" dur="5.41"> - tapi pastina henteu bulan sareng sasih sateuacan pilem ieu dirilis.</text>
<text sub="clublinks" start="494.12" dur="6.44"> Tapi émut - ayeuna aya teu langkung ti rumor, sababaraha langkung masuk akal tibatan anu sanés</text>
<text sub="clublinks" start="500.56" dur="4.45"> sareng sakumaha tiisna upami aranjeunna mastikeun diri - Snoke sanés ogé Darth</text>
<text sub="clublinks" start="505.01" dur="3.76"> Panyekel gelap Vader sareng Finn sanés putra Mace Windu, Tony Stark aya di</text>
<text sub="clublinks" start="508.77" dur="4.849"> Tanpa wates henteu pupus, sareng Mysterio mémang jalma jahat saurna sareng henteu pareum</text>
<text sub="clublinks" start="513.619" dur="1.26"> alam semesta séjén.</text>
<text sub="clublinks" start="514.879" dur="5.34"> Seueur rumor sareng spekulasi ngeunaan pilem tina jinis pilem ieu tetep akurat</text>
<text sub="clublinks" start="520.219" dur="4.48"> éta.Gosip sareng spekulasi. Janten tong dianggap yén ayeuna salaku anu diarepkeun</text>
<text sub="clublinks" start="524.699" dur="4.291"> yén Tobey Maguire sareng Andrew Garfield maén di dieu.</text>
<text sub="clublinks" start="528.99" dur="7.339"> Sedengkeun pikeun Venom sareng sésana karakter ti Sony Spider-man Cinematic Universe</text>
<text sub="clublinks" start="536.329" dur="1.63"> Abdi langkung yakin kana hal éta.</text>
<text sub="clublinks" start="537.959" dur="4.181"> Naon anu anjeun pikirkeun? Naha aya anu bocor atanapi éta omong kosong lengkep? Percaya</text>
<text sub="clublinks" start="542.14" dur="7.53"> Naha masuk akal pikeun nyusun pilem sapertos kieu atanapi naha éta bakal nimbulkeun teuing kabingungan?</text>
<text sub="clublinks" start="549.67" dur="3.303"> Hayu atuh terang dina koméntar, tong hilap resep pidéo pikeun algoritma na</text>
<text sub="clublinks" start="552.973" dur="4.567"> pikeun nunjukkeun yén éta pantes nyarankeun video ieu sareng sanésna kuring hatur nuhun</text>
<text sub="clublinks" start="557.54" dur="4.729"> pikeun nonton kami bakal ningali deui waktos salajengna - rinjehaun!</text>