Pengenalan Triple H lan Stephanie McMahon nyebabake adu merek biru: SmackDown, 16 Oktober 2020 subtitles

Ana akeh pasuryan anyar ing bengi iki ing SmackDown. Saiki kita bakal ndeleng sawetara, diwiwiti karo Kevin Owens! >> [Tepuk tangan] >> Lan Aleister Ireng! >> [APPLAUS] >> Ora bakal kalah karo Juara Antar Benua, Sami Zayn! >> [TAMPILAN] >> Awas Sami, ing sisih mburi sampeyan yaiku Pak Dhuwit ing Bank, Otis! >> [TAMPILAN] >> Lan mbela Kejuaraan Tim Tag SmackDown kanggo kaping pisanan, ing kene bengi, Angelo Dawkins, Montez Ford, Bathi Ing Dalan! >> [Tepuk tangan] >> Ngenteni sedhela, Dolph Ziggler lan Robert Roode, wong loro sing bakal entuk Bathi Street bengi iki, nyerang lan saiki kabeh brawl wis pecah! >> Ketegangan paling dhuwur. Temenan kabeh wong sing pengin nggawe omah ing kene dina Jumuah wengi Smackdown, kanthi praupan anyar utawa bali. >> Kabeh kamar locker SmackDown Jumuah wengi, ngalahake neraka suci saben liyane, kanggo miwiti perdana musim Smackdown bengi iki. >> Rusuh, kita mung miwiti wengi. Kevin Owens ngadeg kuwat ing dering kasebut, Bathi ing Lurung- >> Ya Allah, Kevin Owens! Kaya kabeh superstar iki sing pengin nggawe kesan ing kene bengi, perdana musim liyane SmackDwown. >> Sampeyan ujar, Cole, sing mung kabeh babagan iki, menehi kesan. Apa wae ing Alam Semesta WWE utawa bintang superstar WWE, kene wae! Montez Ford. >> Bakal mabur, njupuk Roode lan Ziggler, nyorot sethitik babagan apa sing bakal ditindakake mengko bengi! >> [TAMPILAN]

Pengenalan Triple H lan Stephanie McMahon nyebabake adu merek biru: SmackDown, 16 Oktober 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.57" dur="3.485">Ana akeh pasuryan anyar ing bengi iki ing SmackDown.</text>
<text sub="clublinks" start="5.055" dur="5.402"> Saiki kita bakal ndeleng sawetara,</text>
<text sub="clublinks" start="10.457" dur="3.506"> diwiwiti karo Kevin Owens!</text>
<text sub="clublinks" start="13.963" dur="5.251"> >> [Tepuk tangan] >> Lan Aleister Ireng!</text>
<text sub="clublinks" start="19.214" dur="4.931"> >> [APPLAUS] >> Ora bakal kalah karo</text>
<text sub="clublinks" start="24.145" dur="4.706"> Juara Antar Benua, Sami Zayn!</text>
<text sub="clublinks" start="28.851" dur="4.841"> >> [TAMPILAN] >> Awas Sami,</text>
<text sub="clublinks" start="33.692" dur="6.043"> ing sisih mburi sampeyan yaiku Pak Dhuwit ing Bank, Otis!</text>
<text sub="clublinks" start="39.735" dur="5.996"> >> [TAMPILAN] >> Lan</text>
<text sub="clublinks" start="45.731" dur="6.042"> mbela Kejuaraan Tim Tag SmackDown kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="51.773" dur="4.201"> kaping pisanan, ing kene bengi,</text>
<text sub="clublinks" start="55.974" dur="5.922"> Angelo Dawkins, Montez Ford, Bathi Ing Dalan!</text>
<text sub="clublinks" start="61.896" dur="3.805"> >> [Tepuk tangan] >> Ngenteni sedhela, Dolph Ziggler lan</text>
<text sub="clublinks" start="65.701" dur="4.383"> Robert Roode, wong loro sing bakal entuk Bathi Street bengi iki,</text>
<text sub="clublinks" start="70.084" dur="2.717"> nyerang lan saiki kabeh brawl wis pecah!</text>
<text sub="clublinks" start="72.801" dur="1.728"> >> Ketegangan paling dhuwur.</text>
<text sub="clublinks" start="74.529" dur="4.101"> Temenan kabeh wong sing pengin nggawe omah ing kene dina Jumuah wengi</text>
<text sub="clublinks" start="78.63" dur="2.549"> Smackdown, kanthi praupan anyar utawa bali.</text>
<text sub="clublinks" start="81.179" dur="4.818"> >> Kabeh kamar locker SmackDown Jumuah wengi, ngalahake neraka suci</text>
<text sub="clublinks" start="85.997" dur="4.148"> saben liyane, kanggo miwiti perdana musim Smackdown bengi iki.</text>
<text sub="clublinks" start="90.145" dur="2.779"> >> Rusuh, kita mung miwiti wengi.</text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="3.085"> Kevin Owens ngadeg kuwat ing dering kasebut,</text>
<text sub="clublinks" start="98.713" dur="3.4"> Bathi ing Lurung- >> Ya Allah, Kevin Owens!</text>
<text sub="clublinks" start="102.113" dur="4.332"> Kaya kabeh superstar iki sing pengin nggawe kesan ing kene bengi,</text>
<text sub="clublinks" start="106.445" dur="2.242"> perdana musim liyane SmackDwown.</text>
<text sub="clublinks" start="108.687" dur="3.341"> >> Sampeyan ujar, Cole, sing mung kabeh babagan iki, menehi kesan.</text>
<text sub="clublinks" start="112.028" dur="6.006"> Apa wae ing Alam Semesta WWE utawa bintang superstar WWE, kene wae!</text>
<text sub="clublinks" start="118.034" dur="1.146"> Montez Ford.</text>
<text sub="clublinks" start="119.18" dur="2.491"> >> Bakal mabur, njupuk Roode lan Ziggler,</text>
<text sub="clublinks" start="121.671" dur="2.992"> nyorot sethitik babagan apa sing bakal ditindakake mengko bengi!</text>
<text sub="clublinks" start="124.663" dur="2.414"> >> [TAMPILAN]</text>