Pengenalan Triple H sareng Stephanie McMahon nyababkeun adu merek biru: SmackDown, 16 Oktober, 2020 subtitles

Aya seueur rupa-rupa énggal di dieu wengi ayeuna di SmackDown. Urang bakal ningali sababaraha diantarana ayeuna, dimimitian ku Kevin Owens! >> [TEPAK] >> Sareng Aleister Hideung! >> [TEPAK] >> Teu kedah diémutan ku Jawara antar benua, Sami Zayn! >> [TEPAK] >> Awas Sami, cuz di tukangeun anjeun nyaéta Bapak Duit di Bank, Otis! >> [TEPAK] >> Sareng membela Kejuaraan Tim Tag SmackDown na pikeun pertama kalina, didieu didieu wengi ayeuna, Angelo Dawkins, Montez Ford, The Street Profits! >> [Tepuk tangan] >> Antosan sakedap, Dolph Ziggler sareng Robert Roode, dua lalaki anu bakal kéngingkeun Kauntungan Jalanan wengi ayeuna, nyerang sareng ayeuna sacara gembleng adu hurung! >> Tegangan dina sagala waktos tinggi. Jelas saha waé anu badé ngadamel tempatna didieu di Jumaah wengi Smackdown, ku rupa anu anyar atanapi anu balik. >> Sakabeh dinten Jumaah wengi kamar SmackDown loker, ngéléhkeun sihir suci kaluar tina silih, pikeun ngamimitian perdana usum Smackdown wengi ayeuna. >> Rusuh parantos kajantenan, urang nembé ngamimitian wengi. Kevin Owens nangtung kuat dina cincin masihan ngudag, Kauntungan Jalanan- >> Gusti abdi, Kevin Owens! Sapertos sadayana superstar ieu anu hoyong ngajantenkeun kesan di dieu wengi ayeuna, perdana usum séjén SmackDwown. >> Anjeun nyarios, Cole, éta pikeun ieu sadayana ngeunaan, nyieun kesan. Naha éta bakal aya di WWE Universe atanapi sasama b WWE superstar anjeun, didieu urang angkat! Montez Ford. >> Éta badé ngapung, nyandak Roode sareng Ziggler, sorot saeutik tina naon anu bakal datang engké dina wengi ayeuna! >> [TEPAK]

Pengenalan Triple H sareng Stephanie McMahon nyababkeun adu merek biru: SmackDown, 16 Oktober, 2020

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.57" dur="3.485">Aya seueur rupa-rupa énggal di dieu wengi ayeuna di SmackDown.</text>
<text sub="clublinks" start="5.055" dur="5.402"> Urang bakal ningali sababaraha diantarana ayeuna,</text>
<text sub="clublinks" start="10.457" dur="3.506"> dimimitian ku Kevin Owens!</text>
<text sub="clublinks" start="13.963" dur="5.251"> >> [TEPAK] >> Sareng Aleister Hideung!</text>
<text sub="clublinks" start="19.214" dur="4.931"> >> [TEPAK] >> Teu kedah diémutan ku</text>
<text sub="clublinks" start="24.145" dur="4.706"> Jawara antar benua, Sami Zayn!</text>
<text sub="clublinks" start="28.851" dur="4.841"> >> [TEPAK] >> Awas Sami,</text>
<text sub="clublinks" start="33.692" dur="6.043"> cuz di tukangeun anjeun nyaéta Bapak Duit di Bank, Otis!</text>
<text sub="clublinks" start="39.735" dur="5.996"> >> [TEPAK] >> Sareng</text>
<text sub="clublinks" start="45.731" dur="6.042"> membela Kejuaraan Tim Tag SmackDown na pikeun</text>
<text sub="clublinks" start="51.773" dur="4.201"> pertama kalina, didieu didieu wengi ayeuna,</text>
<text sub="clublinks" start="55.974" dur="5.922"> Angelo Dawkins, Montez Ford, The Street Profits!</text>
<text sub="clublinks" start="61.896" dur="3.805"> >> [Tepuk tangan] >> Antosan sakedap, Dolph Ziggler sareng</text>
<text sub="clublinks" start="65.701" dur="4.383"> Robert Roode, dua lalaki anu bakal kéngingkeun Kauntungan Jalanan wengi ayeuna,</text>
<text sub="clublinks" start="70.084" dur="2.717"> nyerang sareng ayeuna sacara gembleng adu hurung!</text>
<text sub="clublinks" start="72.801" dur="1.728"> >> Tegangan dina sagala waktos tinggi.</text>
<text sub="clublinks" start="74.529" dur="4.101"> Jelas saha waé anu badé ngadamel tempatna didieu di Jumaah wengi</text>
<text sub="clublinks" start="78.63" dur="2.549"> Smackdown, ku rupa anu anyar atanapi anu balik.</text>
<text sub="clublinks" start="81.179" dur="4.818"> >> Sakabeh dinten Jumaah wengi kamar SmackDown loker, ngéléhkeun sihir suci kaluar tina</text>
<text sub="clublinks" start="85.997" dur="4.148"> silih, pikeun ngamimitian perdana usum Smackdown wengi ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="90.145" dur="2.779"> >> Rusuh parantos kajantenan, urang nembé ngamimitian wengi.</text>
<text sub="clublinks" start="95.628" dur="3.085"> Kevin Owens nangtung kuat dina cincin masihan ngudag,</text>
<text sub="clublinks" start="98.713" dur="3.4"> Kauntungan Jalanan- >> Gusti abdi, Kevin Owens!</text>
<text sub="clublinks" start="102.113" dur="4.332"> Sapertos sadayana superstar ieu anu hoyong ngajantenkeun kesan di dieu wengi ayeuna,</text>
<text sub="clublinks" start="106.445" dur="2.242"> perdana usum séjén SmackDwown.</text>
<text sub="clublinks" start="108.687" dur="3.341"> >> Anjeun nyarios, Cole, éta pikeun ieu sadayana ngeunaan, nyieun kesan.</text>
<text sub="clublinks" start="112.028" dur="6.006"> Naha éta bakal aya di WWE Universe atanapi sasama b WWE superstar anjeun, didieu urang angkat!</text>
<text sub="clublinks" start="118.034" dur="1.146"> Montez Ford.</text>
<text sub="clublinks" start="119.18" dur="2.491"> >> Éta badé ngapung, nyandak Roode sareng Ziggler,</text>
<text sub="clublinks" start="121.671" dur="2.992"> sorot saeutik tina naon anu bakal datang engké dina wengi ayeuna!</text>
<text sub="clublinks" start="124.663" dur="2.414"> >> [TEPAK]</text>