LIVE: Kayleigh McEnany nganakake taklimat pers ing White House subtitles

ANYARI INGGRIS UNTUK WRITING Lan TINDAKAN FEDERAL WULANGAN ING JAMINAN DOJ EMAS LATIHAN ING FEDERAL KAWASAN UNTUK GAMPANG NGAMBUNG KANGGO STATIS ANDREW JACKSON ING TANGGAL LAFAYETTE. ING AKU I. NGALUH ING DUA TERRORISMEN DIDANGGO MUKA DIDANGGANG INVESTIGASI ING Juru AG BARR Wis NATE BUKU TASK TASK ON KAYU ANTI GAMPANG EKONOMI LED DENGAN AS JAWATANKUASA ATTORNEY ING JAWA BARU Lan Kantor AS ATTORNEY Ing NORTHERN TEXAS DENGAN DUA HUNDRED TRUMP DIPENGGALKE JUDGES SULANGAN PAKSA PAKSA BAKAL ING AKU KOMUNITAS DEMOKRAT ing TANPA KANGGO ING STATE FEDERAL NEGARA ARAHAN lan LOKAL ING TANPA WANG SENATE DEMOKRATS BOKARTISAN DOKOKRATS REFORM POLIS REFORM MINNESOTA DEMOKRAT GOVERNOR GEDLY GENTLY MANGSA ING GRATIS NEGARA TAMPILAN ATTEND. Aku UNTUK HARI KANGGO INGKANG SUKU KANGGO AKU SUKU lan AKU ING AKU SAIKI ING INGKANG TIGA MANY KEBANGSAAN NEGARA DIBUAT TO ABOLISH POLISI KANGGO GAVE TEMA SEMASA ING NGANGGO A PRIVATE RASA Dhewe QUIT RICH DEMOCRAT MAYOR OF SEATTLE CALON ZON KANGGO EKONOMI ZON ING SUMMER ING TUNGGAL NUNGGAL ING SUKU DENGAN BEDHAN PUDUL DATA Anyar Lan ESPER WISATA UNTUK UNDANG-UNDANG DENGAN SAIKI LAN LAIN. LEVIN Utawa Pilih ING LENGKONG MINGGU Lan DEMOCRAT RON NEW City Lan SATOR WANG SUKU LAN DEMOKRAT Kudu. Lan Rampung Rampung DITULISKAN I DEMOKRATS NEGERI A DEMOCRAT CITY PRESIDENT TRUMP TANPA LAMPIRAN GAMPANG TAPI PEJABAT POLISI BRAAD GALAKUKAN MOB RULE lan BUDAYA CANCEL KANGGO NENGGALKI KANGGO KAMI SEJARAH. KANGGO ING KANGGO GAMPANG KAMPUNG KARANGAN Ora Bagean bagian saka IDEOLOGI TAPI ANYARI INI DITENTANGI DENGAN PEMIMPIN DEMOKRAT GAGAL DAN AS PRESIDENT TRUMP INGGRUH. KANGGO STATIS ING KASAHA Pakaryan ART TAPI ALL REPRESENT KANGGO KAMI LAN BASA HERITAGE BAIKAN lan BADAN INI PENTING UNTUK US UNTUK KANGGO Lan ngelingake. WISATA ING TURBULENT Lan KANGGO BEDHARING LAN TO AKU DARI OLEH LUKIS KANGGO UNTUK LUKIS DI ORDER UNTUK PEACE IN KANGGO BUKU LAN ANU PANJANG ING PRESIDEN TRUMP'S VISI UNTUK PUTRA LAN DENGAN SAIKI AKU NANYA JAWA TANYA. THANK KAYLEIGH YOU - AKU KANGGO SUKU ING PRESIDEN TRUMP ING BISA BEDAH ING KANGGO WANGSUL - TENTANG ING KITUS RUSSIAN LAN APA NGAPAK TETAPI ROH NINI DENGAN INGKU HARI ING TUKANG. STATUS YANG ING US DIPANGGAL ING PENTING LAMPIRAN HARI ING ING INGKET Lan SUKU TEKNING KANGGO KULITAN ING ING KANGGO PUTIH TINDAK BISA. KOMUNITAS ROUTINELY ON JAMINAN INGGRIS UTAWA KENYATA INGGRIS ING ING ING TRANSLATE PENGARAH NSAAL KESELAMATAN NEGARA ADVISER LAN KETUA STAFF BISA SEMUA KONFIRM ING KABEH PRESIDENT NOR THE VICE PRESIDEN ING ING ING ING TANGGO ALLEGES RUSSIA RUSSIAN BOUNTY INGGIH. Wis DUSUS LATIH Kesalahan BRIEFING SEMUA KANGGO SAIKI LET ME BACK UP AND SAY INI- ING ING TIDAK KONSENSUS TANPA ING KOMUNITAS INGGRIS ING INI KABEH lan- AKU ING FAKTOR SAIKI PENTING DIPANGGO SAIKI ING INGGIH KOMUNITAS DENGAN KABUPATEN KEPADA VERACITI ING WANG KANGGO DITUKAR. ING VERACITY OF KANGGURUAN UNDERING TINDAKNA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG MASUKU PANJENENGAN AKU NUNGGUL. SET ING IN. WARGA WARGA WANGGO DENGAN ING KAMPUNG BRITISH ING Ora DIA SINI TANPA NU KOMUNITAS ING LAIN LAIN INGKAH INGKANG TINDAK POINT YOU BOLEH menyang Poro ASSERTI sing ING AKU MADU INGGIH. TERIMA KASIH. DONALD RUSSIA VALLEY STORMED SARI PUTIH LIMA LIMA KOMUNITAS MILITANT SAIKI AS Aku DITULIS ING ING SUKU KONSENSUS AMONG ING KOMUNITAS INTELLIGENCE lan IN Bener SAIKI ING NGEDALU OPINI TANPA ING KOMUNITAS INTELLIGENCE lan IT ING OGO ING PUTIH. TO THE PRESIDENT TELL IT WED VERIFIED. TRUMP INGGRIS INTEL INTEL HANYA SPOKE TO AKU lan APA KHUSUS Nindakake INGGRIS. MMHM NUKU DENGAN KABUPAKAN INI NAMPI PRESIDEN UNTUK BRIEFING METHAMPHETAMINE- SULIT BASA ING ING ING PRESIDEN KANGGO KORPETENE. IS GAMPANG ING PUTIH RUMAH PITUNGGUL Bantu KANGGO LAWMAKERS SO- ANAK AKU SAIKI ING NGEBALIKE INI ING PUTRA ANAK KAKITANGAN MARKAH MARKAH. TALIK ING KAWEN SENATOR MCCONNELL. Lan CONGRESSMAN LAWYER ING TIGA lan SUKU SUKU DENGAN NUNGGAL WULANG SEMBELI- SARI KOMUNITAS JURISDICTION- SO Yaiku BIPARTISAN INVITASI DIPANGGO TAPI NO SULIT BASA SULU ING LAIN. TO HARI INGGRIS KAYLEIGH YES IT ING NGANGGO PADA WAKTANA ING AKU TARI ING ING ING KANGGO Miwiti AKU INGKAN MINITES PRIOR TO AKU NGENTANG DI SINI NU INGING INGING NGANGGO TO PUTIH ING SANG ING SUKU TAMPILAN TANPA TANPA JAMINAN NG CONGRESS Duwe TRUMP DENGAN TO RUMAH PUTIH. YES KKI ROH KANG TANJUNG SAT ING ITU KONTAKKE ING ING SAK ING WANG A HARI KREDIBILITI ING KENANA LAPORAN KENE RUSIA INI DITAWANG ING PAYANG UNTUK. TALIBAN MILIK INGGRIS KANGGO AMERIKAN UNTUK LAN PRESIDEN Ora Nate TENTANG IT. PRESIDEN KAREP utawa APA ANTUR NGEBABKE ING NGENE MEREKA ING NGANGGUT ITU LITIK ING KANGGO KOMUNITAS ING PRI UNTUK TUTUP GRAND TENTANG TELIGENT IS DIPANGGIH sadurunge ngerteni PRESIDEN KANGGO NEGARA ING ING KASUT INI VERIFIED- AKU NUNGGAL NGGAL. ING KENE PUTRA ING ING PRESIDEN ING TANPA PENTAKSANA UNTUK LELAKI LAN PEREMPUAN KAMI FAN PRESIDENT TRUMP HE NATE HESITATES TINDAK- ING KENE SAIKI INGKANG PEKERJA LAN WANITA UNTUK BASA ING DI SYRIA ING ING TUNGGUL ING KABEH- KANGGO DOZENS. KANGGO RUSIA MERCENARI ING DIANGKEN DI IN RETALIATORY DEFENSIVE US LED STRIKES- JADI KENE OGO KAMI DITULUT TAMBAHAN. HAD INGGIH DASULIS ING ING S. KANGGO PESANGGIHAN PRESIDEN TINDAK DADI IT. AKU AKU KENE TIDAK NENG UPAH ING PRESIDEN INI AKU ING FAKTOR LAMPUNG. ING VERIFY ora ing dina Tanduran ING ING ING-dina KANGGO ING WRITTEN DOC. IS PRATEK KANGGO JAWA TAMPIL NO. APO Wong-wong padha. KENE. PUTIH JADI DENGAN JADI NUNGGAL JADI. ING ING ING LOVE. KANG KITA ngerti Berbagi karo Wong liya. NATIONAL NEGARA KESELAMATAN INTEL BISA KONTUS TENTANG. REPORTS INTELLIGENCE Lan BAKAL ING PRESIDEN KANGGO OKAY NECESSARY Dadi SUKU LAIN SOAL ING AKU ING ING INI BORNE TANPA PRESIDEN BISA INGKU YANG NABI INI SENAKNA IS Dheweke Gawe LUKA AKSARI RUSSIA. Lan DIA GAMPANG MUNGGAL LIMA. PROVING TO THE G. SEVEN. G. ING JAWA WISATA. ALL HYLAND SPEC. ING PENTING INTO. Apa Utawa Luwih. Lan aku ora DAPAT KANGGO ING AKU UNTUK AKTIF TETAPI AKU NATE INGKE APIK WULANG. Ora ana siji sing ELSE IS SPEEDING. Ora TRANI TIDAK AKU DISSENTING. NGANGGO KOMUNITAS INGGRIS lan aku BISA KONTIKIR DENGAN KANGGO SAIKI ING ING TANPA KONSENSUS TANPA ING INGGIH KOMUNITAS ING KANGGO. ING ING NGENTOT AKU JAWA POINT SAIKI AKU bakal entuk KATUTAN PRESIDEN ING AKSUN TAPI DENGAN MUNGSA ROSSIA ING PRESIDEN ING Wis NGANGGO STRONG ING GRATIS ON SENARANGAN IMPOSING RUSSIA ON HAYDRED INDIVIDU RUSIA DOKLOMATI NGGOLAH. NUTUP DUA RUMESAN RUSIA TANPA SARI LAN INF TREATY lan SEVERAL LAIN TINDAKAN. ING INTELLIGENCE KOMUNITAS SUKU TANPA DUMADANG IT TANPA CATETAN NGETENG Wong-wong liya kanggo menehi pitutur marang kowe SAIKI TANPA KONSENSUS lan ora ING PENTING MENGIKUT LIRIK DENGAN. ING ING NGGO Pikirane LAPORAN ING ING SULIT AKU LATIHAN Sampeyan. SUKUne BISAN KONSENSUS ING INTELLIGENCE KOMUNITAS lan sing TINDAKAN TINDAKAN DARI SUKU ING KOMUNITAS INTELLIGENCE LATIHAN GAMPANG. SUKUR KASAHA AKU KANGGO MUKA KANGGO KE KANGGO PRESIDEN TAMPILAN YESTERDAY LAN ING ING NGANGGO. KANGGO INGGO GAMPANG-DENGAN-INGGU NGANGGO KULIT MUDAH NGENTOT lan RESOURCES MEDIA. Lan Ditemtokake NANGSA INGGRIS UNTUK KANGGO NUNGGUH ING ING SUKU SAKA KANGGO. KONEKSI PRESIDEN. PULANGGALKEH TANGGO-TANGGO SANG PUTIH Lan VIDEOS. CATATAN KONSEP AT PENTING APIK. KANG KITA ora Rungokne BAHASA FUNGSI PUTIH NUNG KENE MENGDUT. VIDEO AND- YEAH. KAMI PERNIAGAAN lan Dheweke Ora bisa ngrungokake DUA LULUS. BISAN Kasedhiya OKAY Apa sampeyan duwe KOMUNITAS ING INI. TIGA Konflik SAMPLE ING AKSARI TULISAN AKU Nuwun INGKANG KANGGO Niki Kanggo TO TO MR GAMPANG ING- KOMUNITEN ING INI TOOK ING TINDAKAN ING BASA LAWFUL MANNER IN TOOK NAMBAHKAN NEGARA NGANGGO WANGSA. KANGGO KE ING MONUMEN. THANK Sawijining Wong sing Nelpon ing RUSSIA MUNGSA ISU LAIN. NATE ING PRESIDEN duwe ISTEKTIF PESANAN Saka MOSCOW Diwenehi LAMPIRAN. DESAH KANGGO UNTUK MOSCOW Ora BISAN DIA SAIKI DITUKUR ING MATERI AKU DITULUT TANPA SAIKI KONSENSUS AMONG INGGIH KOMUNITAS ING LAN AKU ING PENTING TINDAK DIPENGGAL. GAMPANG DIDANGGULAN C. JACKSONVILLE FLORIDA HARI ING. Nyariosaken ING ING ING ING MASS BORDER ING KURSUS DENGAN-Bagean saka RS.C Bakal NAMPANG ING SUMMER ING. HAS ING PRESIDENTE NGENTANG Maca MASK ANU GAMPANG DITAYANGKE ING DENGAN ORDER lan DITAYANG Maca KAS CORONAVIRUS SAIKI TEXAS FLORIDA ARIZONA LAN I'LL- TALK ING PRESIDEN sadurunge NULI ING INI INI SINI PILIHAN KANGGO WISI MASKI INI PILIHAN DIRI ANYA INDIVIDUAT UNTUK APA KANGGO TO Mlumpatke MASK UTAWA ora BISAN GAMPANG GAMPANG ING NGANGGO KANGGO TETEPEN ING KENAIKAN ING KESELAMATAN ING ING NGANGGO TU AKU TANPA MASALAH DENGAN MASK LAN MANGSA KENE ING NGGENEH JURISI. REQUEST TO VIEW. KUNCI LANKFORD KANGGO SERVIKEMEN AMERIKA KABEH AKTIVITI KARYA ILL AS KANGGO ING TANPA TINDAK. PANJENONG ING RASA. TAPI LAGI I. MENGGOLA KANGGO ING FAKTOR SUKU TINDAK BUKAN TANPA ING INGGIH KOMUNITI lan- AKU ING AKU JAWA CATETAN ing. UNTUK KANGGO SAIKI PAKSA NATE ING JENIS YORK KANGGO ING-ING KANGGO WULANGAN ARONIE ASLI JABAR. ING ITU PRESIDEN BAKAL ING ING INI Dheweke ora seneng ING INI lan NE NEGARA ING PRESIDEN VIS Bener. Sadurunge Aku tuku INTO FULL GAMPANG NARRATIF DARI ING KANGGO YORK KENE. SALAH SENTIASA KANGGO TENTANG ING PRESIDEN Sampeyan NUNGGAL NUNGGAL ING Sebab Kanggo Nindakake. ON lan CATETAN ING AKU ING NO KONSENSUS INTEL KOMUNITAS lan ING INFO ADA TINDAKAN TINDAKAN DARI SUKU DENGAN ANS PESAN-INGKE ING NGEBAB ITU ING GRATIS ING NGANGGO WONG ING ING SITUS PDT. SINI Ora Nate TUKANG TANGGO TANGGO BASA MASKU BISA KANGGO TUNGGUH Berbagi karo sampeyan saiki dina iki ANAK DIREKTOR CIA lan ADVISER KESELAMATAN NEGARA lan KETUA STAFF BISA KATALURAN KONFIRM. NATE PRESIDEN Utawa PRESIDEN VIS. WAS OKAY BRIEFED. SAIKI. ING RAHSIA ADALAH KAMU SENATE BAKAL INGKANG WINDOW ING INI KASAHA IS ING RISI ING RISI INI LUKI LAYAN SAIKI VICE PRESIDEN NUNGGAL JAWA ING JAWA. APAKAH HUKUM PRESIDEN KANGGO ING AMERIKA LAN KENAPA INGKE BISA NUI DENGAN TALK AWAL ING ING PUBLIK INGGRIS TO Nindakake INGKANG-INGKANG SUKU. AKU NUNG NGADALIKE INGKU BISA TUJUAN NGENTOT KRIM TASK ON JAWA ING KENE KABUPATEN INI Pitakonan PANGGONAN ING AMERIKA PUBLIC HAD INI ADDRESSED- GAMPANG GAMPANG TIDAK DITAJAWA FATALISI KANGGO MUNGGUNG HARI ING AKU INGKANG KITA KENYATA FATALITI PALING TINGGI. SENSE AKU NATE ING APIT PULANG SULIT LUKU MACARI ING ING NGGALU APA YANG SAKALU NGGENHAT US Wong KATENAN KANGGO lan ING KOMUNITAS ING Wong ing Wong ING ING ING INFI KANGGO MUNGKIN PENTING ING VIS PRESIDEN VICE NATE TINDAK HALF ING Uji coba POSITIF ING JAWA TENGAH KAB KANGGO LIMA LAMPIRAN ING KANGGO Wong KATTIMAN. ING Wong KOMUNITIS ING AWAL NA SAIKI IN PERSON- sing PERLUKAN BE PUT OUT- TAPI Tandha ING ING- TINDAKAN MANGSA ING GRATIS THERAPEUTIK ENHANCED sing GAMPANG PENTING DUMADAH PENTING KONVALESCENT DEXAMETHASONE PLASMA. ING LAN LAN KANGGO MUDAH TO Nganggo lan ana wong liya ING JAMINAN NGANGGO BASA PARTIKULAR REDUCES HOSPITAL MASA DENGAN ING KETIGA ING AKU KANG ING THINGS sing nggawe UNIQUELY US WILANGAN. KANGGO KANGGO. MINGKAT KASES sing bakal ditindakake NDELENG ING ING ING NGANGGO KANGGO RIGHT SAIKI KABUPATEN INI. SISTEM KONSEP EKONOMI KEBANGSAAN KANGGO lan PRESIDEN LAIN DIANGGALKE Nggunakake ITUEL INTO KANGGO. AKU NATE INGKU BANYAK KABEH TRYING UNTUK NUNGGUH APA KANGGO. MORALISING ING POSSIBLE KONTEKNIK ING ING SUKU FLAG SULUS. PILIHAN SAIKI. KANGGO NUNG NAMPI PRESIDEN TRUMP WHO. LELAKI ITU GITAS PADAN ING NGANGGO NGANGGANG WANG CIVIL. Lan TO DIA INTERESTED IN SAIKI UNTUK BASA-BASA BANNING KONTEKAN. FLAG ING SATU - TANGGAL WANGSULANA GAMPANG KOMUNITAS ING KANGGO U. KENYATA NG. ING KEDAI DENGAN GAMPANG ORA KAMI AMERIKA TEKING TANGGAL BUKU-KANGGO INGKAP IS IS HARVARD HARRIS POLL DIPENGGALKE ING-INGING MINGGU ING BISA SUKU 60% SUKU RESEPI KANGGO INGKAH INGKAH INGKIRI IN 71% GAMPANG PENDIDIKAN KARANGAN DAPAT GROUP GROUP SARI Nyemak KUNCI LATONAN NGATI DENGAN PANGERAN LAMPIRAN PRESERVING. SEJARAH KAMING. INGKU BASA ING AKU KANGGO INTERES ING BANNING THE GAMPANG RASA DENGAN FLAG. SESI HIS CAMPAIGN TAPI NGGALKE PRESIDEN ING DIPENGGIH ING ON TINDAK AKU INTEKTIF MASALAH INGKANG KENE DENGAN SIEWI EKONOMI EKSEKUTIF ING JAWA MINGGU SEMO UNTUK MANGSA KANGGO JAMINANAN lan RASA ING KENE LIRIK FOCUS KANGGO AND- AKU MIKIR SANGAT ING ING NGANGGANG KANGGO MANGSA LAKSANA NUNCANG Ora ana IDEOLOGI KENE TINDAK STATING TEMBANG BASA LAN TEMBANG KEMATENAN MATHIAS BALDWIN AN ABOLITIONIST- HANS KRISTIAN HAD Sapa sing NDAFTAR PAKAI KANGGO UNSUR ARMY MURID ING JAMINAN WARNA. ING MEMORIAL UNTUK SOKONGAN AMERIKAN AFRICAN TUKANG ING ING KANGGO NGANGGO DITAMBAH ING BOSTON KEBANGSAAN TO PEJABAT POLIS FALLEN WIS VANDALISA ing SACRAMENTO INI Ora NJAWA TINDAK DENGAN KENE ING PRESIDENT TOOK STRONG TINDAKAN YANG KENE TINDAK ANAK ORDER NUNGGUL ING JAWA TURUN STATUES bakal digayuh menyang LATIHAN ING BUTIRAN NANG KANG TARI ING APPAT Dheweke ora bakal mandheg PELANGGANAN lan CHAOS. SINI TANPA TANPA 71% OF AMERIKA YANG SAK ING ING ING NO TEMPAT UNTUK MENGANGGANG KANGGO BASA ING ANYARI PANALITEN NGALAKANE ACROSS NEGARA. OKAY SPLIT. BLACK ITU BESE KRISTIAN BEST. THANK I GOT OLEH ING KOMPUTER PULANG ING PRESIDEN TALKING TENTANG ING BIG. INFRASTRUCTUR Pitakonan. GAMPANG MUNGGUL LAMPIRAN A NGGIH AT. KATANGAN IDEAS Dheweke wis nggarap ON KONSEP. AKUN GAMPANG AKSARI INFO ING ING ING ING ING NGANGGO ING KANGGUT UNTUK NEGOTIASI KANGGO MACAPAT. TO PIKE ING SUKU DENGAN KANGGO MUKA KANG INI BUKAN KANGGO ING NGANGGO ING. PRESIDEN SAID HE'S IN PARI ING AKU-APA KANGGO ING ING NGANGGO PADET ING ING BISA THE- KANGGO SAIKI. ING ING BAGUH ING TIGA TU SENI KANGGO KANGGO DEMOKRAT Nuju TINDAK Lan Nggawe Karo US ON INFRASTRUKTUR ING KAYAK DENGAN TEMPAT GAMPANG TINDAK PAKEROLL HOLIDAY sing NAMPANG. KANGGO LENGKAP Tukang kerja lan sing padha kudu PALING KABUPATEN INI Langkah-langkah sing luwih efektif NGANTI RAKYAT AMERIKAN TAPI ONUS INGKIRU ING DEMOKRAT KANGGO. ING NEGOTIATING KANGGO. ING IS GONNA BEDAH lan BEDHALIRI BETTER LAN ING NGANGGO. SAIKI GAMPANG TANGGAL TEMA. Ya aku WONTEN NGANGGO ING JAWA PRESIDEN- KANGGO NEGOTIASI KANGGO NATE INGKU SUKU DENGAN DUA Pitakonan Kanggo. LANGKAH I PANUTUP PRETTY PANUTUP WULANG TRUMP INAUGURATION WRITING TRIALS. ING SEMUA ING SENATE SAIKI REPUBLIKAN. Lan ora ana sapa AKU SUKUR lan AKU WONDERING IF. PRESIDEN TRUMP IS ISINCARI TENTANG Kasedhiya yen bakal nggawe NAMPANG. AKU NUNGGUH Wong ING ING SINI. FOR aku njajal TO TALK Kanthi. STATUE PARTIKULAR. ROLL PERSONAL. SAIKI NGEDAH SISTEM AFRIKANS. HARI INI Sing bakal Duwe Obat kanggo KURSUS UNTUK GAMPANG UNTUK JAWA KANGGO TO NGANGGO PISAN ING PRESIDEN KUNCI TENAGA ING KABEH ING INI TINDAKAN- KANGGO UNTUK KEJAMINAN MANGSA NUNGGALKANG AMERIKA MONUMENTS lan FEDERAL DEFACING HUKUMAN lan NAMAT ING MEMORIAL LINCOLN. Ora BUKAN ING ING NGANGGO PUBLIK AMERIKA NDELENG- AS. CATETAN TANPA 71% POLL. SOAL AKU KEDUA ORA KULIT PRESIDEN MINGGU TENTANG. KONTRACT OF. ING PRESIDEN. PRESIDEN INS. PANALITEN SIMILAR ING PROSES DENGAN PERSONAL TRUMPAT ING SUKU SUKU BEDAH. ING PROVING PERSONAL KANGGO GAMPANG KAMPUNG KANGGO TINDAK UTAWA ING ING SANGGANG TETAPAN KONTUS PRESIDEN TRUMP PRESIDEN TENTANG POSISI HIS INI. Sampeyan TINDAK KANGGO WULAN ING KENE LAMPIRAN AYA. OKAY KANGGO SUKU ING ING PRESIDEN KANGGO SAIKI PESANGGO KANG ING KABEH ANTARA RANJITAN ING SARI lan ING NG PRESIDEN OBAMA ING APA APA. ING ING NGANGGO Piyambakipun KANGGO ING SUKU ING SUKU TANGAN OBAMA BIDEN PRESIDENCI ING SINCE REKABENTUKAN EKONOMI DUNIA WARGA DUA. Aku karo PRESIDENT TRUMP KITA GOLEH KE EKONOMI sing paling anyar ing MODERN SEJARAH- DENGAN TRUMP PRESIDEN ING ASI ISIS IS DIPANGGIHKAN DENGAN VICE PRESIDENT AL BIDEN lan PRESIDEN. OBAMA NGGALU BASA JV TEAM ISIS NGEJAWA TEKN VARSITI LAN OVERRAN DUA SEPARATE NEGARA BISA PRESIDEN ING AKU ING UNDANG-UNDANG KAWALANGAN DENGAN OBAMA PRESIDEN Lan wong-wong mau mung loro-lorone MANY lan ING NGANGGANG KAWALANAN lan GAMPANG FLAVORED. Pitakon pitakon NINETEEN UNTUK KANGGO. KAMI SAIKI SADAKI. LAIN MANGSA KANGGO. KANGGO NUNGGUNG A LIMA HARI TRIAL. Rong wong TIGA DOLLAR HUNDRED UNTUK GOVERNOR PROGRAM PAKET. KANGGO SAIKI DOLLAR HUNDRED ING ING MARKETPLACE KOMUNIKASI. ING PUTIH ING PRESIDEN ING TRUMP- APLIKASI INI. PRICING MENGENUT PROSES POIS PROSES NANG INGGU LAKU KRITIKIS AS A WAY TO LIVE. Bener banget ING KANGGURAN NEGARA IMPORT sing ING AKU DESERVES GOOD TO AND FIRST KANGKUTAN WHOLESALE KOS Utawa JADUAL GRATIS FEDERAL NUNGGUH ING KETIGA DUA PULIH SUKU KURSUS LAN RENT RENTE NGEDANG. ING RUN RUN NGANGGO ING INPATIENT DRUG DIDANG OLEH INFUSI lan KANGGO ADALAH ING ING KANGGO WULANG PATIENTE ING SESU UNIK KANGGO KOS ING KANGGO. Aku PADANGGO BASA KANGGO KANGGO NUNGGUH PAHANGSA HOSPITAL DAPAT DIPANGGUH UNTUK KANGGO. ING ING KETUNGGULIS ING INI SUKU KEDAI FLAT PAID UNTUK LAMPIRAN ON RINGKASAN ASKED DITENTANGKE KANGGO ING AKU ING ING IN LAYMAN TERMA YANG HOSPITAL DIDIKUKAN GAMPANG KANGGO ING TENGKAP. INGKAP Yen TINDAK DIKUASA BYRON KANGGO UNTUK KANGGO INGKANG TIGA ING SULIT DOLLAR HUNDRED sing NABI WHOLESALE ACEDISISI KOS ON Lan YANG RAN TANGGAL UNDANG-UNDANG TO Simpen yen PASA WIS ING ING HOSPITAL ING ING SAIKI LAMPIRAN A ING KETIGA ING ING ING HOSPITAL AS PITAKAN TANPA DIDANG PULANG RASA TAHUN. SAIKI MENGGUNYAKI HOSPITAL AKSIP AKHIR ING GRATIS KASUT-LUKIS KANGGO NUNGGUN WISAHALAH NGANGGO MUNGGUN BASA ING KANGGO NU DADI. Ora NDELENG ING KANGGO. SENTEN KEDAH. NGANGGO TANGGAL APA APA PADANA TENTANG MASAKI DENGAN PANGGUNGAN-INGGAL Ora MASALAMAN DENGAN MASS LAN ING NGETENGKE ING KANGGO LOKAL REQUEST Apa sing HHS RAHSIA RINGKASAN AZ AZAR KITA KANGGO NATE PROTEKTOR GOTTA SOSIAL DENGAN NILAI NILAI COVER FACE WHEN KANG TANPA Ora bisa DOKANES SOSIAL PRAKTOR INDIVIDU ITSELF KANGGO MACAPAT INTO ANAK. Lan SOSIAL MUDAH ora bisa diprakarsani PADANGGULIS ING ING NGENTOT JURISI ING AKU KANGGO MASKUL ING BISA ora bakal dipikirake Diantemi Masehi PELAJARAN ING HHS RAHSIA SAIKI KARYA BUKAN JABATAN CDC SAIKI SAIKI TINDAKAN TAPI TIDAK Dibutuhake- lan kita bakal nggawe PRESIDEN KANGGO INGGRIS LAWAN KANGGO INGKANG-INGKU ORANG ING JURISDI TINDAK. IN JAMINAN CDC. THANK ING PENTING Sawijining BALDNESS AKU TUNGGAL KANGGO KANGGO. Lan Pelayanan Rasional TIGA PANALITEN. RESIDEN Rampung MASIH SAIKI GAMPANG REFORM TAPI INI ASTO LAN ING PRESIDEN FREE ING VERIFY INTO. NGGO NGGO NUNGGUH Dadi RATAS RITAKA. RUSSIA YEAH KREDIT ING INGKANG INTEL Lan GAMPANG TULISKE ING NGANGGO INGKANG KANGGO KEPUTUSAN KABUPATEN ING KANGGO YORK Anyar Kanggo FALSELY LAPORAN YANG DIDIKUKAN INI KANGGO NUNG NENG DENGAN ING PAKSA Ora BUKU ING- LAN AKU Pikirake yen Wektu Iki KANGGO YORK Anyar KANGGO MUNGSA BALAK lan ASK TEMA TEMA ING NGAKEN INI WRONG SO WRONG SO OFTEN NEW TUTUP TEMPOH YORK YGK MAN AFFORD DIPANGGO UNTUK MOLEH DADI DATA DIPADUKU DONGGO UNTUK OLEG OLEG DERIPASKA ING PANJENENGAN TO ISU KORPOREN DI JUN PULIT SULIT lan BISAN KANGGO SULU WANGSULAN KANGGO SEMUA INTEL AGENSI INGGO INGGRIS INGGO ON BORDER INTERFERENCE RUSSIAN SEBELUM PANJENENGAN ING ISU. A KORPAK YANG DIDENENGAN ING UNTUK AGENSI lan PELAWANAN PULIT PEMBANGUNAN ING JAWA BARU KANGGO BASA SULU KANGGO GRATIS CAMPAIGN AIDES HAD GAMPANG KONTAK DENGAN RUSSIAN INTELLIGENCE KANGGO WULAN JAMES COMEY NUNGGAL JAWA KANGGO KANGGURU INGGRIS JAWA BARU KABEH KANGGO BASA KAMPUNG SAIKI KAMPUNG ING MARI DULANG NINETEEN DENGAN A EDITOR EKONOMI FORMER DITENGGALKI CAMPAIGN TRUMP DAN RUSSIA HAD ING ING BISAN sing TENAGA Cepet MEMBANGKIT ING KAMPAIGN HILLARY AGAINST ING PRO Anyar POLISI RUSIA sing dadi TAWAN RUSSIA HOAX DIA WAYANG GAMPANG. ING TIGA taun TAXPAYER DOLLARS sadurunge GAMPANG GAMPANG GAMPANG EXONERASI ING MOLAR DITULISKE ING INSIK INGGRIS LAPORAN RUSSIA GAMPANG KABEH YORK Anyar lan Aku mikir WASA ING JAWA BARU ING JAWA Lan JAWA POS WASHINGTON. Lan BACK ING POLLI. Aku ora YUNG PUTIH YEAH. FLORIDA KANGGO KANGGO TEMBANG. Apa Aku arep UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG POKER Sampeyan.

LIVE: Kayleigh McEnany nganakake taklimat pers ing White House

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.334" dur="2.603"> ANYARI INGGRIS UNTUK WRITING </text>
<text sub="clublinks" start="4.27" dur="3.17"> Lan TINDAKAN FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="5.004" dur="4.171"> WULANGAN ING JAMINAN DOJ </text>
<text sub="clublinks" start="7.507" dur="3.136"> EMAS LATIHAN ING FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="3.336"> KAWASAN UNTUK GAMPANG NGAMBUNG </text>
<text sub="clublinks" start="10.71" dur="3.537"> KANGGO STATIS ANDREW </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="3.471"> JACKSON ING TANGGAL LAFAYETTE. </text>
<text sub="clublinks" start="14.314" dur="3.436"> ING AKU I. NGALUH ING DUA </text>
<text sub="clublinks" start="16.182" dur="4.538"> TERRORISMEN DIDANGGO MUKA DIDANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="17.817" dur="4.738"> INVESTIGASI ING Juru AG BARR </text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="3.003"> Wis NATE BUKU TASK TASK ON </text>
<text sub="clublinks" start="22.622" dur="3.37"> KAYU ANTI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="23.857" dur="3.403"> EKONOMI LED DENGAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="26.059" dur="3.069"> JAWATANKUASA ATTORNEY ING JAWA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="27.327" dur="4.538"> Lan Kantor AS ATTORNEY </text>
<text sub="clublinks" start="29.195" dur="4.504"> Ing NORTHERN TEXAS DENGAN DUA </text>
<text sub="clublinks" start="31.931" dur="3.804"> HUNDRED TRUMP DIPENGGALKE JUDGES </text>
<text sub="clublinks" start="33.766" dur="5.039"> SULANGAN PAKSA PAKSA BAKAL ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="35.801" dur="5.206"> KOMUNITAS DEMOKRAT ing TANPA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="38.872" dur="4.971"> ING STATE FEDERAL NEGARA ARAHAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="41.073" dur="4.772"> LOKAL ING TANPA WANG SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="43.91" dur="3.637"> DEMOKRATS BOKARTISAN DOKOKRATS </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="6.406"> REFORM POLIS REFORM MINNESOTA </text>
<text sub="clublinks" start="47.614" dur="6.406"> DEMOKRAT GOVERNOR GEDLY GENTLY </text>
<text sub="clublinks" start="52.385" dur="4.471"> MANGSA ING GRATIS NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="5.105"> TAMPILAN ATTEND. Aku UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="56.923" dur="3.803"> HARI KANGGO INGKANG SUKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="59.259" dur="3.503"> AKU SUKU lan AKU ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="60.793" dur="3.27"> SAIKI ING INGKANG TIGA MANY </text>
<text sub="clublinks" start="62.829" dur="3.103"> KEBANGSAAN NEGARA DIBUAT TO </text>
<text sub="clublinks" start="64.129" dur="2.937"> ABOLISH POLISI KANGGO GAVE </text>
<text sub="clublinks" start="65.999" dur="2.902"> TEMA SEMASA ING NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="4.238"> PRIVATE RASA Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="68.968" dur="4.938"> QUIT RICH DEMOCRAT MAYOR OF </text>
<text sub="clublinks" start="71.437" dur="4.972"> SEATTLE CALON ZON KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="5.472"> EKONOMI ZON ING SUMMER </text>
<text sub="clublinks" start="76.476" dur="4.437"> ING TUNGGAL NUNGGAL ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="79.511" dur="4.739"> DENGAN BEDHAN PUDUL DATA Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="80.98" dur="8.709"> Lan ESPER WISATA UNTUK UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="6.34"> DENGAN SAIKI LAN LAIN. LEVIN </text>
<text sub="clublinks" start="89.756" dur="2.602"> Utawa Pilih ING LENGKONG MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="90.723" dur="3.037"> Lan DEMOCRAT RON NEW City Lan </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="3.27"> SATOR WANG SUKU LAN DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="93.826" dur="4.271"> Kudu. Lan Rampung Rampung </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="4.738"> DITULISKAN I DEMOKRATS NEGERI A </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="3.737"> DEMOCRAT CITY PRESIDENT TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="3.403"> TANPA LAMPIRAN GAMPANG TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="101.968" dur="4.471"> PEJABAT POLISI BRAAD GALAKUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="104.036" dur="3.637"> MOB RULE lan BUDAYA CANCEL </text>
<text sub="clublinks" start="106.506" dur="3.87"> KANGGO NENGGALKI KANGGO KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="107.74" dur="4.271"> SEJARAH. KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="110.443" dur="3.57"> GAMPANG KAMPUNG KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="112.078" dur="3.87"> Ora Bagean bagian saka IDEOLOGI </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="3.737"> TAPI ANYARI INI DITENTANGI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="3.504"> PEMIMPIN DEMOKRAT GAGAL DAN </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="3.436"> AS PRESIDENT TRUMP INGGRUH. </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="3.636"> KANGGO STATIS ING KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="121.387" dur="4.071"> Pakaryan ART TAPI ALL REPRESENT </text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="3.57"> KANGGO KAMI LAN BASA HERITAGE </text>
<text sub="clublinks" start="125.525" dur="3.136"> BAIKAN lan BADAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="3.136"> PENTING UNTUK US UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="3.203"> Lan ngelingake. WISATA ING TURBULENT </text>
<text sub="clublinks" start="130.129" dur="3.704"> Lan KANGGO BEDHARING LAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="131.997" dur="3.704"> AKU DARI OLEH LUKIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="5.639"> UNTUK LUKIS DI ORDER UNTUK PEACE IN </text>
<text sub="clublinks" start="135.768" dur="4.305"> KANGGO BUKU LAN ANU PANJANG </text>
<text sub="clublinks" start="139.606" dur="2.969"> ING PRESIDEN TRUMP'S </text>
<text sub="clublinks" start="140.139" dur="3.203"> VISI UNTUK PUTRA LAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="142.642" dur="2.369"> SAIKI AKU NANYA JAWA TANYA. THANK </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="3.237"> KAYLEIGH YOU - AKU KANGGO SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="145.078" dur="3.837"> ING PRESIDEN TRUMP ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="146.713" dur="3.703"> BEDAH ING KANGGO WANGSUL - TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="148.982" dur="3.903"> ING KITUS RUSSIAN LAN APA NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="4.971"> TETAPI ROH NINI DENGAN INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="152.952" dur="4.305"> HARI ING TUKANG. STATUS YANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="155.521" dur="3.47"> US DIPANGGAL ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="3.203"> LAMPIRAN HARI ING ING INGKET </text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="2.569"> Lan SUKU TEKNING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="3.136"> KULITAN ING ING KANGGO PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="161.694" dur="3.036"> TINDAK BISA. KOMUNITAS ROUTINELY ON </text>
<text sub="clublinks" start="163.796" dur="2.669"> JAMINAN INGGRIS UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="164.797" dur="3.904"> KENYATA INGGRIS ING ING ING TRANSLATE </text>
<text sub="clublinks" start="166.532" dur="3.403"> PENGARAH NSAAL KESELAMATAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="168.768" dur="3.003"> ADVISER LAN KETUA STAFF </text>
<text sub="clublinks" start="170.002" dur="3.103"> BISA SEMUA KONFIRM ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="171.837" dur="2.57"> PRESIDENT NOR THE VICE </text>
<text sub="clublinks" start="173.172" dur="3.137"> PRESIDEN ING ING ING ING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="4.17"> ALLEGES RUSSIA RUSSIAN BOUNTY </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="4.137"> INGGIH. Wis DUSUS LATIH </text>
<text sub="clublinks" start="178.711" dur="3.237"> Kesalahan BRIEFING SEMUA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="180.58" dur="3.67"> SAIKI LET ME BACK UP AND SAY </text>
<text sub="clublinks" start="182.015" dur="3.303"> INI- ING ING TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="184.317" dur="2.369"> KONSENSUS TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="185.384" dur="4.104"> KOMUNITAS INGGRIS ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="186.753" dur="4.003"> KABEH lan- AKU ING FAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="189.555" dur="2.703"> SAIKI PENTING DIPANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="190.823" dur="2.736"> SAIKI ING INGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="192.325" dur="2.669"> KOMUNITAS DENGAN KABUPATEN KEPADA </text>
<text sub="clublinks" start="193.626" dur="2.936"> VERACITI ING WANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="195.061" dur="3.403"> DITUKAR. ING VERACITY OF </text>
<text sub="clublinks" start="196.628" dur="3.505"> KANGGURUAN UNDERING </text>
<text sub="clublinks" start="198.531" dur="5.238"> TINDAKNA UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="200.199" dur="5.372"> MASUKU PANJENENGAN AKU NUNGGUL. SET </text>
<text sub="clublinks" start="203.836" dur="3.17"> ING IN. WARGA WARGA WANGGO DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="205.638" dur="3.604"> ING KAMPUNG BRITISH ING Ora </text>
<text sub="clublinks" start="207.073" dur="3.17"> DIA SINI TANPA NU KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="209.309" dur="1.901"> ING LAIN LAIN INGKAH INGKANG TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="210.31" dur="1.834"> POINT YOU BOLEH menyang Poro </text>
<text sub="clublinks" start="211.276" dur="5.139"> ASSERTI sing ING AKU MADU </text>
<text sub="clublinks" start="212.211" dur="5.572"> INGGIH. TERIMA KASIH. </text>
<text sub="clublinks" start="216.482" dur="2.902"> DONALD RUSSIA VALLEY STORMED </text>
<text sub="clublinks" start="217.85" dur="3.103"> SARI PUTIH LIMA LIMA </text>
<text sub="clublinks" start="219.451" dur="3.07"> KOMUNITAS MILITANT SAIKI AS Aku </text>
<text sub="clublinks" start="221.02" dur="2.336"> DITULIS ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="222.588" dur="2.036"> KONSENSUS AMONG ING </text>
<text sub="clublinks" start="223.423" dur="2.335"> KOMUNITAS INTELLIGENCE lan IN </text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="1.968"> Bener SAIKI ING NGEDALU </text>
<text sub="clublinks" start="225.825" dur="1.935"> OPINI TANPA ING </text>
<text sub="clublinks" start="226.725" dur="3.203"> KOMUNITAS INTELLIGENCE lan IT </text>
<text sub="clublinks" start="227.826" dur="3.571"> ING OGO ING PUTIH. TO THE </text>
<text sub="clublinks" start="229.995" dur="3.371"> PRESIDENT TELL IT WED VERIFIED. </text>
<text sub="clublinks" start="231.464" dur="4.271"> TRUMP INGGRIS INTEL INTEL </text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="3.803"> HANYA SPOKE TO AKU lan APA </text>
<text sub="clublinks" start="235.802" dur="4.404"> KHUSUS Nindakake INGGRIS. </text>
<text sub="clublinks" start="237.303" dur="3.704"> MMHM NUKU DENGAN KABUPAKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="2.302"> NAMPI PRESIDEN UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="241.073" dur="2.836"> BRIEFING METHAMPHETAMINE- </text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="2.001"> SULIT BASA ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="243.976" dur="2.503"> PRESIDEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="244.71" dur="2.903"> KORPETENE. IS GAMPANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="246.546" dur="3.603"> PUTIH RUMAH PITUNGGUL Bantu </text>
<text sub="clublinks" start="247.68" dur="4.171"> KANGGO LAWMAKERS SO- ANAK AKU </text>
<text sub="clublinks" start="250.216" dur="3.103"> SAIKI ING NGEBALIKE INI </text>
<text sub="clublinks" start="251.918" dur="3.636"> ING PUTRA ANAK KAKITANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="253.386" dur="4.371"> MARKAH MARKAH. TALIK ING KAWEN </text>
<text sub="clublinks" start="255.621" dur="4.171"> SENATOR MCCONNELL. Lan </text>
<text sub="clublinks" start="257.824" dur="4.17"> CONGRESSMAN LAWYER ING TIGA lan </text>
<text sub="clublinks" start="259.858" dur="3.604"> SUKU SUKU DENGAN NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="262.061" dur="3.804"> WULANG SEMBELI- SARI </text>
<text sub="clublinks" start="263.529" dur="3.47"> KOMUNITAS JURISDICTION- SO </text>
<text sub="clublinks" start="265.932" dur="2.802"> Yaiku BIPARTISAN </text>
<text sub="clublinks" start="267.066" dur="3.504"> INVITASI DIPANGGO TAPI NO </text>
<text sub="clublinks" start="268.801" dur="3.504"> SULIT BASA SULU ING LAIN. TO </text>
<text sub="clublinks" start="270.636" dur="3.303"> HARI INGGRIS KAYLEIGH YES IT </text>
<text sub="clublinks" start="272.372" dur="2.735"> ING NGANGGO PADA WAKTANA ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="274.006" dur="2.603"> TARI ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="275.174" dur="2.469"> Miwiti AKU INGKAN MINITES </text>
<text sub="clublinks" start="276.676" dur="1.667"> PRIOR TO AKU NGENTANG DI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="277.71" dur="1.535"> NU INGING INGING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="278.41" dur="2.136"> TO PUTIH ING SANG ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="279.312" dur="2.502"> TAMPILAN TANPA TANPA JAMINAN NG </text>
<text sub="clublinks" start="280.612" dur="4.172"> CONGRESS Duwe TRUMP DENGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="281.88" dur="4.038"> RUMAH PUTIH. YES KKI </text>
<text sub="clublinks" start="284.851" dur="2.268"> ROH KANG TANJUNG SAT ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="285.984" dur="2.77"> KONTAKKE ING ING SAK ING WANG A </text>
<text sub="clublinks" start="287.186" dur="2.97"> HARI KREDIBILITI ING KENANA </text>
<text sub="clublinks" start="288.821" dur="3.103"> LAPORAN KENE RUSIA INI </text>
<text sub="clublinks" start="290.223" dur="2.936"> DITAWANG ING PAYANG UNTUK. TALIBAN </text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="2.97"> MILIK INGGRIS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="293.226" dur="3.503"> AMERIKAN UNTUK LAN </text>
<text sub="clublinks" start="295.027" dur="3.604"> PRESIDEN Ora Nate TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="296.796" dur="3.537"> IT. PRESIDEN KAREP utawa APA ANTUR </text>
<text sub="clublinks" start="298.698" dur="2.769"> NGEBABKE ING NGENE MEREKA ING NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="300.4" dur="3.136"> ITU LITIK ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="301.533" dur="2.904"> KOMUNITAS ING PRI UNTUK TUTUP </text>
<text sub="clublinks" start="303.603" dur="2.502"> GRAND TENTANG TELIGENT IS </text>
<text sub="clublinks" start="304.503" dur="2.87"> DIPANGGIH sadurunge ngerteni </text>
<text sub="clublinks" start="306.172" dur="2.636"> PRESIDEN KANGGO NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="307.44" dur="4.537"> ING ING KASUT INI </text>
<text sub="clublinks" start="308.874" dur="4.972"> VERIFIED- AKU NUNGGAL NGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="312.044" dur="3.304"> ING KENE PUTRA ING ING PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="313.913" dur="2.969"> ING TANPA PENTAKSANA </text>
<text sub="clublinks" start="315.415" dur="2.902"> UNTUK LELAKI LAN PEREMPUAN KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="316.949" dur="4.772"> FAN PRESIDENT TRUMP HE NATE </text>
<text sub="clublinks" start="318.384" dur="4.772"> HESITATES TINDAK- ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="321.788" dur="3.202"> SAIKI INGKANG PEKERJA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="323.222" dur="4.438"> WANITA UNTUK BASA ING DI SYRIA </text>
<text sub="clublinks" start="325.057" dur="3.637"> ING ING TUNGGUL ING KABEH- KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="327.727" dur="2.269"> DOZENS. KANGGO RUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="3.403"> MERCENARI ING DIANGKEN DI IN </text>
<text sub="clublinks" start="330.062" dur="4.104"> RETALIATORY DEFENSIVE US LED </text>
<text sub="clublinks" start="332.231" dur="12.312"> STRIKES- JADI KENE OGO KAMI DITULUT </text>
<text sub="clublinks" start="334.233" dur="11.078"> TAMBAHAN. HAD INGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="344.61" dur="2.035"> DASULIS ING ING S. KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="345.378" dur="1.901"> PESANGGIHAN PRESIDEN TINDAK DADI </text>
<text sub="clublinks" start="346.712" dur="1.134"> IT. AKU AKU KENE TIDAK NENG UPAH ING </text>
<text sub="clublinks" start="347.346" dur="2.636"> PRESIDEN INI AKU ING FAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="347.913" dur="3.17"> LAMPUNG. ING VERIFY ora ing dina </text>
<text sub="clublinks" start="350.049" dur="2.136"> Tanduran ING ING ING-dina </text>
<text sub="clublinks" start="351.15" dur="3.136"> KANGGO ING WRITTEN DOC. IS </text>
<text sub="clublinks" start="352.251" dur="4.204"> PRATEK KANGGO JAWA TAMPIL NO. APO </text>
<text sub="clublinks" start="354.353" dur="3.437"> Wong-wong padha. KENE. PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="356.522" dur="2.97"> JADI DENGAN JADI NUNGGAL JADI. </text>
<text sub="clublinks" start="357.857" dur="2.502"> ING ING ING LOVE. KANG KITA ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="359.559" dur="1.701"> Berbagi karo Wong liya. NATIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="360.426" dur="2.836"> NEGARA KESELAMATAN INTEL BISA KONTUS </text>
<text sub="clublinks" start="361.327" dur="3.07"> TENTANG. REPORTS INTELLIGENCE Lan </text>
<text sub="clublinks" start="363.328" dur="2.336"> BAKAL ING PRESIDEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="364.464" dur="3.202"> OKAY NECESSARY Dadi SUKU LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="365.731" dur="3.003"> SOAL ING AKU ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="367.733" dur="2.469"> BORNE TANPA PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="2.636"> BISA INGKU YANG NABI INI SENAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="370.269" dur="2.836"> IS Dheweke Gawe LUKA </text>
<text sub="clublinks" start="371.504" dur="3.971"> AKSARI RUSSIA. Lan DIA </text>
<text sub="clublinks" start="373.171" dur="7.776"> GAMPANG MUNGGAL LIMA. PROVING TO </text>
<text sub="clublinks" start="375.541" dur="6.639"> THE G. SEVEN. G. ING JAWA WISATA. </text>
<text sub="clublinks" start="381.013" dur="2.736"> ALL HYLAND SPEC. ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="382.247" dur="2.203"> INTO. Apa Utawa Luwih. Lan aku ora </text>
<text sub="clublinks" start="383.816" dur="1.868"> DAPAT KANGGO ING AKU UNTUK AKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="384.517" dur="5.271"> TETAPI AKU NATE INGKE APIK </text>
<text sub="clublinks" start="385.751" dur="5.105"> WULANG. Ora ana siji sing ELSE IS SPEEDING. </text>
<text sub="clublinks" start="389.855" dur="1.869"> Ora TRANI TIDAK AKU </text>
<text sub="clublinks" start="390.923" dur="1.935"> DISSENTING. NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="391.791" dur="2.469"> KOMUNITAS INGGRIS lan aku </text>
<text sub="clublinks" start="392.925" dur="3.17"> BISA KONTIKIR DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="2.635"> SAIKI ING ING TANPA KONSENSUS </text>
<text sub="clublinks" start="396.162" dur="2.902"> TANPA ING INGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="397.029" dur="3.07"> KOMUNITAS ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="399.131" dur="2.369"> ING ING NGENTOT AKU JAWA POINT </text>
<text sub="clublinks" start="400.166" dur="3.036"> SAIKI AKU bakal entuk KATUTAN </text>
<text sub="clublinks" start="401.567" dur="2.97"> PRESIDEN ING AKSUN TAPI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="403.269" dur="2.736"> MUNGSA ROSSIA ING PRESIDEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="404.604" dur="2.836"> Wis NGANGGO STRONG ING GRATIS ON </text>
<text sub="clublinks" start="406.071" dur="2.703"> SENARANGAN IMPOSING RUSSIA ON </text>
<text sub="clublinks" start="407.507" dur="3.303"> HAYDRED INDIVIDU RUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="408.841" dur="3.437"> DOKLOMATI NGGOLAH. </text>
<text sub="clublinks" start="410.877" dur="3.303"> NUTUP DUA RUMESAN RUSIA </text>
<text sub="clublinks" start="412.345" dur="2.402"> TANPA SARI LAN INF </text>
<text sub="clublinks" start="414.247" dur="2.368"> TREATY lan SEVERAL LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="414.814" dur="3.57"> TINDAKAN. ING INTELLIGENCE </text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="3.204"> KOMUNITAS SUKU TANPA DUMADANG </text>
<text sub="clublinks" start="418.451" dur="2.335"> IT TANPA CATETAN NGETENG </text>
<text sub="clublinks" start="419.952" dur="2.369"> Wong-wong liya kanggo menehi pitutur marang kowe </text>
<text sub="clublinks" start="420.853" dur="3.003"> SAIKI TANPA KONSENSUS lan ora </text>
<text sub="clublinks" start="422.388" dur="3.436"> ING PENTING MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="423.923" dur="2.936"> LIRIK DENGAN. ING ING NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="425.891" dur="2.77"> Pikirane LAPORAN ING ING SULIT AKU </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="2.936"> LATIHAN Sampeyan. SUKUne BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="428.728" dur="2.468"> KONSENSUS ING INTELLIGENCE </text>
<text sub="clublinks" start="429.929" dur="2.669"> KOMUNITAS lan sing </text>
<text sub="clublinks" start="431.263" dur="2.536"> TINDAKAN TINDAKAN DARI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="432.665" dur="3.503"> ING KOMUNITAS INTELLIGENCE </text>
<text sub="clublinks" start="433.865" dur="4.138"> LATIHAN GAMPANG. SUKUR KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="436.235" dur="3.537"> AKU KANGGO MUKA KANGGO KE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="438.07" dur="3.537"> PRESIDEN TAMPILAN YESTERDAY LAN </text>
<text sub="clublinks" start="439.838" dur="3.504"> ING ING NGANGGO. KANGGO INGGO </text>
<text sub="clublinks" start="441.673" dur="3.638"> GAMPANG-DENGAN-INGGU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="443.408" dur="3.738"> KULIT MUDAH NGENTOT lan </text>
<text sub="clublinks" start="445.378" dur="3.369"> RESOURCES MEDIA. Lan Ditemtokake </text>
<text sub="clublinks" start="447.213" dur="3.837"> NANGSA INGGRIS UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="448.814" dur="4.104"> NUNGGUH ING ING SUKU SAKA </text>
<text sub="clublinks" start="451.117" dur="3.67"> KANGGO. KONEKSI PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="452.985" dur="5.906"> PULANGGALKEH TANGGO-TANGGO SANG PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="454.854" dur="5.138"> Lan VIDEOS. CATATAN KONSEP AT </text>
<text sub="clublinks" start="458.958" dur="3.069"> PENTING APIK. KANG KITA ora </text>
<text sub="clublinks" start="460.059" dur="12.145"> Rungokne BAHASA FUNGSI PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="462.094" dur="12.579"> NUNG KENE MENGDUT. VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="472.27" dur="4.439"> AND- YEAH. KAMI PERNIAGAAN lan Dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="474.74" dur="3.771"> Ora bisa ngrungokake DUA LULUS. BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="476.776" dur="4.204"> Kasedhiya OKAY Apa sampeyan duwe KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="478.578" dur="4.47"> ING INI. TIGA Konflik </text>
<text sub="clublinks" start="481.046" dur="3.004"> SAMPLE ING AKSARI TULISAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="483.115" dur="2.77"> Nuwun INGKANG KANGGO Niki Kanggo TO TO MR </text>
<text sub="clublinks" start="484.116" dur="2.903"> GAMPANG ING- KOMUNITEN ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="485.952" dur="2.068"> TOOK ING TINDAKAN ING BASA </text>
<text sub="clublinks" start="487.086" dur="1.568"> LAWFUL MANNER IN TOOK </text>
<text sub="clublinks" start="488.087" dur="5.539"> NAMBAHKAN NEGARA NGANGGO WANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="488.721" dur="6.172"> KANGGO KE ING MONUMEN. THANK </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="2.569"> Sawijining Wong sing Nelpon ing RUSSIA MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="494.96" dur="3.37"> ISU LAIN. NATE ING </text>
<text sub="clublinks" start="496.329" dur="4.971"> PRESIDEN duwe ISTEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="498.397" dur="3.804"> PESANAN Saka MOSCOW Diwenehi </text>
<text sub="clublinks" start="501.367" dur="2.702"> LAMPIRAN. DESAH KANGGO UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="502.267" dur="3.104"> MOSCOW Ora BISAN DIA SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="504.136" dur="2.669"> DITUKUR ING MATERI AKU </text>
<text sub="clublinks" start="505.438" dur="2.202"> DITULUT TANPA SAIKI KONSENSUS </text>
<text sub="clublinks" start="506.872" dur="3.737"> AMONG INGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="507.707" dur="4.804"> KOMUNITAS ING LAN AKU ING </text>
<text sub="clublinks" start="510.676" dur="3.136"> PENTING TINDAK DIPENGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="512.578" dur="3.704"> GAMPANG DIDANGGULAN C. </text>
<text sub="clublinks" start="513.879" dur="4.271"> JACKSONVILLE FLORIDA HARI ING. </text>
<text sub="clublinks" start="516.349" dur="5.638"> Nyariosaken ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="4.872"> MASS BORDER ING KURSUS </text>
<text sub="clublinks" start="522.054" dur="2.803"> DENGAN-Bagean saka RS.C </text>
<text sub="clublinks" start="523.155" dur="3.103"> Bakal NAMPANG ING SUMMER ING. HAS </text>
<text sub="clublinks" start="524.924" dur="3.503"> ING PRESIDENTE NGENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="526.325" dur="3.57"> Maca MASK ANU GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="528.494" dur="3.203"> DITAYANGKE ING DENGAN ORDER lan DITAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="529.961" dur="4.472"> Maca KAS CORONAVIRUS SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="531.764" dur="3.77"> TEXAS FLORIDA ARIZONA LAN I'LL- </text>
<text sub="clublinks" start="534.5" dur="3.07"> TALK ING PRESIDEN sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="535.601" dur="3.37"> NULI ING INI INI SINI </text>
<text sub="clublinks" start="537.637" dur="2.835"> PILIHAN KANGGO WISI MASKI INI </text>
<text sub="clublinks" start="539.038" dur="2.803"> PILIHAN DIRI ANYA </text>
<text sub="clublinks" start="540.539" dur="2.97"> INDIVIDUAT UNTUK APA KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="541.907" dur="3.137"> Mlumpatke MASK UTAWA ora BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="543.576" dur="2.903"> GAMPANG GAMPANG ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="545.111" dur="2.869"> KANGGO TETEPEN ING KENAIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="546.545" dur="3.27"> ING KESELAMATAN ING ING NGANGGO TU </text>
<text sub="clublinks" start="548.046" dur="2.87"> AKU TANPA MASALAH DENGAN MASK LAN </text>
<text sub="clublinks" start="549.882" dur="4.738"> MANGSA KENE ING NGGENEH </text>
<text sub="clublinks" start="550.983" dur="4.871"> JURISI. REQUEST TO VIEW. </text>
<text sub="clublinks" start="554.687" dur="2.269"> KUNCI LANKFORD KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="555.921" dur="2.469"> SERVIKEMEN AMERIKA KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="557.023" dur="2.602"> AKTIVITI KARYA ILL AS KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="558.456" dur="3.271"> ING TANPA TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="559.692" dur="3.77"> PANJENONG ING RASA. TAPI LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="561.794" dur="2.769"> I. MENGGOLA KANGGO ING FAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="563.529" dur="2.135"> SUKU TINDAK BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="564.63" dur="2.502"> TANPA ING INGGIH </text>
<text sub="clublinks" start="565.731" dur="3.77"> KOMUNITI lan- AKU ING AKU JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="567.199" dur="3.404"> CATETAN ing. UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="569.568" dur="2.369"> SAIKI PAKSA NATE ING JENIS </text>
<text sub="clublinks" start="570.67" dur="3.436"> YORK KANGGO ING-ING KANGGO WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="572.004" dur="3.37"> ARONIE ASLI JABAR. ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="574.172" dur="2.537"> PRESIDEN BAKAL ING ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="2.769"> Dheweke ora seneng ING INI lan </text>
<text sub="clublinks" start="576.776" dur="3.77"> NE NEGARA ING PRESIDEN VIS </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="3.437"> Bener. Sadurunge Aku tuku INTO FULL </text>
<text sub="clublinks" start="580.613" dur="3.136"> GAMPANG NARRATIF DARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="581.78" dur="3.104"> KANGGO YORK KENE. SALAH </text>
<text sub="clublinks" start="583.816" dur="2.169"> SENTIASA KANGGO TENTANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="584.95" dur="3.17"> PRESIDEN Sampeyan NUNGGAL NUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="586.051" dur="3.403"> ING Sebab Kanggo Nindakake. ON lan </text>
<text sub="clublinks" start="588.187" dur="2.502"> CATETAN ING AKU ING NO </text>
<text sub="clublinks" start="589.521" dur="2.336"> KONSENSUS INTEL </text>
<text sub="clublinks" start="590.756" dur="3.303"> KOMUNITAS lan ING INFO ADA </text>
<text sub="clublinks" start="591.923" dur="4.972"> TINDAKAN TINDAKAN DARI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="594.125" dur="4.005"> DENGAN ANS PESAN-INGKE ING NGEBAB </text>
<text sub="clublinks" start="596.962" dur="3.337"> ITU ING GRATIS ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="598.197" dur="3.337"> WONG ING ING SITUS PDT. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="600.365" dur="2.336"> Ora Nate TUKANG TANGGO TANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="601.6" dur="3.604"> MASKU BISA KANGGO TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="602.768" dur="4.037"> Berbagi karo sampeyan saiki dina iki </text>
<text sub="clublinks" start="605.271" dur="2.936"> ANAK DIREKTOR CIA lan </text>
<text sub="clublinks" start="606.872" dur="2.269"> ADVISER KESELAMATAN NEGARA lan </text>
<text sub="clublinks" start="608.274" dur="2.702"> KETUA STAFF BISA KATALURAN </text>
<text sub="clublinks" start="609.208" dur="7.508"> KONFIRM. NATE PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="611.043" dur="10.944"> Utawa PRESIDEN VIS. WAS </text>
<text sub="clublinks" start="616.782" dur="6.74"> OKAY BRIEFED. SAIKI. ING </text>
<text sub="clublinks" start="622.054" dur="3.57"> RAHSIA ADALAH KAMU SENATE BAKAL </text>
<text sub="clublinks" start="623.589" dur="2.936"> INGKANG WINDOW ING INI KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="625.69" dur="2.07"> IS ING RISI ING RISI INI LUKI </text>
<text sub="clublinks" start="626.592" dur="3.636"> LAYAN SAIKI VICE </text>
<text sub="clublinks" start="627.826" dur="3.904"> PRESIDEN NUNGGAL JAWA ING JAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="630.295" dur="2.603"> APAKAH HUKUM PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="631.797" dur="3.737"> KANGGO ING AMERIKA LAN KENAPA </text>
<text sub="clublinks" start="632.965" dur="5.239"> INGKE BISA NUI DENGAN TALK AWAL </text>
<text sub="clublinks" start="635.601" dur="5.405"> ING ING PUBLIK INGGRIS TO </text>
<text sub="clublinks" start="638.27" dur="3.27"> Nindakake INGKANG-INGKANG SUKU. AKU NUNG </text>
<text sub="clublinks" start="641.073" dur="1.935"> NGADALIKE INGKU BISA </text>
<text sub="clublinks" start="641.606" dur="3.371"> TUJUAN NGENTOT KRIM TASK ON </text>
<text sub="clublinks" start="643.074" dur="3.271"> JAWA ING KENE KABUPATEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="645.043" dur="3.971"> Pitakonan PANGGONAN ING AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="646.412" dur="4.004"> PUBLIC HAD INI ADDRESSED- </text>
<text sub="clublinks" start="649.081" dur="3.403"> GAMPANG GAMPANG TIDAK DITAJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="650.483" dur="3.469"> FATALISI KANGGO MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="652.551" dur="3.203"> HARI ING AKU INGKANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="654.019" dur="3.871"> KENYATA FATALITI PALING TINGGI. </text>
<text sub="clublinks" start="655.821" dur="3.837"> SENSE AKU NATE ING APIT </text>
<text sub="clublinks" start="657.957" dur="3.369"> PULANG SULIT LUKU MACARI ING ING NGGALU </text>
<text sub="clublinks" start="659.725" dur="3.037"> APA YANG SAKALU NGGENHAT US </text>
<text sub="clublinks" start="661.393" dur="3.27"> Wong KATENAN KANGGO lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="662.828" dur="3.403"> KOMUNITAS ING Wong ing Wong </text>
<text sub="clublinks" start="664.73" dur="2.769"> ING ING ING INFI KANGGO MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="666.298" dur="2.669"> PENTING ING VIS PRESIDEN VICE </text>
<text sub="clublinks" start="667.566" dur="3.137"> NATE TINDAK HALF ING Uji coba </text>
<text sub="clublinks" start="669.034" dur="2.236"> POSITIF ING JAWA TENGAH KAB </text>
<text sub="clublinks" start="670.77" dur="1.968"> KANGGO LIMA LAMPIRAN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="671.337" dur="2.835"> Wong KATTIMAN. ING Wong </text>
<text sub="clublinks" start="672.805" dur="3.337"> KOMUNITIS ING AWAL NA </text>
<text sub="clublinks" start="674.239" dur="4.905"> SAIKI IN PERSON- sing PERLUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="676.208" dur="5.739"> BE PUT OUT- TAPI Tandha ING ING- </text>
<text sub="clublinks" start="679.211" dur="4.237"> TINDAKAN MANGSA ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="682.014" dur="2.802"> THERAPEUTIK ENHANCED sing </text>
<text sub="clublinks" start="683.515" dur="3.504"> GAMPANG PENTING DUMADAH PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="684.883" dur="5.006"> KONVALESCENT DEXAMETHASONE </text>
<text sub="clublinks" start="687.086" dur="4.237"> PLASMA. ING LAN LAN KANGGO MUDAH TO </text>
<text sub="clublinks" start="689.955" dur="3.203"> Nganggo lan ana wong liya </text>
<text sub="clublinks" start="691.39" dur="3.003"> ING JAMINAN NGANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="693.225" dur="2.97"> PARTIKULAR REDUCES HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="694.46" dur="3.37"> MASA DENGAN ING KETIGA ING AKU KANG ING </text>
<text sub="clublinks" start="696.262" dur="6.873"> THINGS sing nggawe UNIQUELY US </text>
<text sub="clublinks" start="697.897" dur="5.805"> WILANGAN. KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="703.202" dur="2.269"> MINGKAT KASES sing bakal ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="703.769" dur="4.571"> NDELENG ING ING ING NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="705.538" dur="4.771"> RIGHT SAIKI KABUPATEN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="708.407" dur="4.571"> SISTEM KONSEP </text>
<text sub="clublinks" start="710.376" dur="4.637"> EKONOMI KEBANGSAAN KANGGO lan </text>
<text sub="clublinks" start="713.045" dur="3.036"> PRESIDEN LAIN DIANGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="715.08" dur="2.636"> Nggunakake ITUEL INTO </text>
<text sub="clublinks" start="716.148" dur="3.17"> KANGGO. AKU NATE INGKU BANYAK KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="717.783" dur="4.104"> TRYING UNTUK NUNGGUH APA </text>
<text sub="clublinks" start="719.384" dur="4.205"> KANGGO. MORALISING ING POSSIBLE </text>
<text sub="clublinks" start="721.954" dur="3.737"> KONTEKNIK ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="723.655" dur="4.705"> FLAG SULUS. PILIHAN </text>
<text sub="clublinks" start="725.758" dur="3.97"> SAIKI. KANGGO NUNG NAMPI PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="728.426" dur="5.006"> TRUMP WHO. LELAKI ITU GITAS </text>
<text sub="clublinks" start="729.795" dur="5.873"> PADAN ING NGANGGO NGANGGANG WANG CIVIL. </text>
<text sub="clublinks" start="733.499" dur="3.47"> Lan TO DIA INTERESTED IN </text>
<text sub="clublinks" start="735.734" dur="8.876"> SAIKI UNTUK BASA-BASA </text>
<text sub="clublinks" start="737.036" dur="8.809"> BANNING KONTEKAN. FLAG </text>
<text sub="clublinks" start="744.677" dur="1.802"> ING SATU - TANGGAL WANGSULANA </text>
<text sub="clublinks" start="745.911" dur="1.802"> GAMPANG KOMUNITAS ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="746.545" dur="3.904"> U. KENYATA NG. ING KEDAI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="747.78" dur="4.237"> GAMPANG ORA KAMI AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="750.516" dur="2.836"> TEKING TANGGAL BUKU-KANGGO INGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="752.084" dur="2.769"> IS IS HARVARD HARRIS POLL </text>
<text sub="clublinks" start="753.419" dur="3.737"> DIPENGGALKE ING-INGING MINGGU ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="754.92" dur="4.471"> SUKU 60% SUKU RESEPI </text>
<text sub="clublinks" start="757.223" dur="4.27"> KANGGO INGKAH INGKAH INGKIRI IN </text>
<text sub="clublinks" start="759.458" dur="3.57"> 71% GAMPANG PENDIDIKAN KARANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="761.56" dur="2.469"> DAPAT GROUP GROUP SARI </text>
<text sub="clublinks" start="763.095" dur="2.502"> Nyemak </text>
<text sub="clublinks" start="764.095" dur="4.572"> KUNCI LATONAN NGATI DENGAN PANGERAN </text>
<text sub="clublinks" start="765.664" dur="4.805"> LAMPIRAN PRESERVING. SEJARAH KAMING. </text>
<text sub="clublinks" start="768.734" dur="3.604"> INGKU BASA ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="770.535" dur="4.271"> INTERES ING BANNING THE </text>
<text sub="clublinks" start="772.404" dur="4.738"> GAMPANG RASA DENGAN FLAG. </text>
<text sub="clublinks" start="774.873" dur="3.237"> SESI HIS CAMPAIGN TAPI NGGALKE </text>
<text sub="clublinks" start="777.209" dur="2.169"> PRESIDEN ING DIPENGGIH ING ON </text>
<text sub="clublinks" start="778.177" dur="2.369"> TINDAK AKU INTEKTIF </text>
<text sub="clublinks" start="779.445" dur="2.469"> MASALAH INGKANG KENE DENGAN SIEWI </text>
<text sub="clublinks" start="780.612" dur="2.67"> EKONOMI EKSEKUTIF ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="781.981" dur="2.968"> MINGGU SEMO UNTUK MANGSA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="783.349" dur="3.97"> JAMINANAN lan RASA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="785.016" dur="3.671"> LIRIK FOCUS KANGGO AND- AKU MIKIR </text>
<text sub="clublinks" start="787.386" dur="2.936"> SANGAT ING ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="788.754" dur="2.836"> KANGGO MANGSA LAKSANA NUNCANG </text>
<text sub="clublinks" start="790.389" dur="2.803"> Ora ana IDEOLOGI KENE TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="791.657" dur="3.069"> STATING TEMBANG BASA LAN </text>
<text sub="clublinks" start="793.259" dur="4.037"> TEMBANG KEMATENAN MATHIAS </text>
<text sub="clublinks" start="794.793" dur="4.438"> BALDWIN AN ABOLITIONIST- HANS </text>
<text sub="clublinks" start="797.363" dur="2.869"> KRISTIAN HAD Sapa sing NDAFTAR PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="799.298" dur="2.869"> KANGGO UNSUR ARMY MURID ING </text>
<text sub="clublinks" start="800.298" dur="3.204"> JAMINAN WARNA. ING MEMORIAL UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="802.233" dur="2.537"> SOKONGAN AMERIKAN AFRICAN </text>
<text sub="clublinks" start="803.568" dur="2.704"> TUKANG ING ING KANGGO NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="804.836" dur="3.07"> DITAMBAH ING BOSTON KEBANGSAAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="806.338" dur="3.003"> PEJABAT POLIS FALLEN WIS </text>
<text sub="clublinks" start="807.973" dur="2.469"> VANDALISA ing SACRAMENTO INI </text>
<text sub="clublinks" start="809.408" dur="2.235"> Ora NJAWA TINDAK DENGAN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="810.509" dur="2.469"> ING PRESIDENT TOOK STRONG </text>
<text sub="clublinks" start="811.71" dur="2.636"> TINDAKAN YANG KENE TINDAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="813.045" dur="3.002"> ORDER NUNGGUL ING JAWA TURUN </text>
<text sub="clublinks" start="814.413" dur="2.936"> STATUES bakal digayuh menyang </text>
<text sub="clublinks" start="816.114" dur="2.737"> LATIHAN ING BUTIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="817.416" dur="2.669"> NANG KANG TARI ING APPAT </text>
<text sub="clublinks" start="818.918" dur="2.568"> Dheweke ora bakal mandheg </text>
<text sub="clublinks" start="820.151" dur="3.037"> PELANGGANAN lan CHAOS. SINI </text>
<text sub="clublinks" start="821.553" dur="3.237"> TANPA TANPA 71% OF </text>
<text sub="clublinks" start="823.255" dur="3.637"> AMERIKA YANG SAK ING ING ING NO </text>
<text sub="clublinks" start="824.856" dur="5.039"> TEMPAT UNTUK MENGANGGANG KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="826.959" dur="4.637"> ING ANYARI PANALITEN NGALAKANE </text>
<text sub="clublinks" start="829.962" dur="3.569"> ACROSS NEGARA. OKAY SPLIT. </text>
<text sub="clublinks" start="831.663" dur="4.638"> BLACK ITU BESE KRISTIAN BEST. </text>
<text sub="clublinks" start="833.598" dur="4.739"> THANK I GOT OLEH ING KOMPUTER PULANG </text>
<text sub="clublinks" start="836.368" dur="2.836"> ING PRESIDEN TALKING TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="838.404" dur="2.636"> ING BIG. INFRASTRUCTUR </text>
<text sub="clublinks" start="839.271" dur="3.704"> Pitakonan. GAMPANG MUNGGUL LAMPIRAN A </text>
<text sub="clublinks" start="841.106" dur="3.403"> NGGIH AT. KATANGAN IDEAS </text>
<text sub="clublinks" start="843.042" dur="3.869"> Dheweke wis nggarap ON </text>
<text sub="clublinks" start="844.576" dur="4.405"> KONSEP. AKUN GAMPANG AKSARI </text>
<text sub="clublinks" start="846.978" dur="3.371"> INFO ING ING ING ING ING NGANGGO ING KANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="849.048" dur="3.236"> UNTUK NEGOTIASI KANGGO MACAPAT. TO </text>
<text sub="clublinks" start="850.415" dur="3.104"> PIKE ING SUKU DENGAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="852.351" dur="7.073"> MUKA KANG INI BUKAN KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="853.585" dur="6.473"> ING. PRESIDEN SAID HE'S IN </text>
<text sub="clublinks" start="859.491" dur="1.769"> PARI ING AKU-APA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="860.125" dur="2.503"> ING ING NGANGGO PADET ING ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="861.326" dur="2.57"> THE- KANGGO SAIKI. ING ING BAGUH </text>
<text sub="clublinks" start="862.695" dur="2.602"> ING TIGA TU SENI KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="863.963" dur="2.235"> DEMOKRAT Nuju TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="865.364" dur="3.103"> Lan Nggawe Karo US ON </text>
<text sub="clublinks" start="866.264" dur="4.105"> INFRASTRUKTUR ING KAYAK DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="868.534" dur="3.503"> TEMPAT GAMPANG TINDAK PAKEROLL </text>
<text sub="clublinks" start="870.436" dur="3.103"> HOLIDAY sing NAMPANG. KANGGO LENGKAP </text>
<text sub="clublinks" start="872.104" dur="3.003"> Tukang kerja lan sing padha kudu </text>
<text sub="clublinks" start="873.605" dur="3.07"> PALING KABUPATEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="875.174" dur="2.836"> Langkah-langkah sing luwih efektif </text>
<text sub="clublinks" start="876.742" dur="3.703"> NGANTI RAKYAT AMERIKAN TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="878.077" dur="2.935"> ONUS INGKIRU ING DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="880.512" dur="3.07"> KANGGO. ING NEGOTIATING </text>
<text sub="clublinks" start="881.079" dur="4.105"> KANGGO. ING IS GONNA </text>
<text sub="clublinks" start="883.649" dur="3.97"> BEDAH lan BEDHALIRI </text>
<text sub="clublinks" start="885.25" dur="3.937"> BETTER LAN ING NGANGGO. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="887.686" dur="2.436"> GAMPANG TANGGAL TEMA. Ya aku </text>
<text sub="clublinks" start="889.254" dur="2.169"> WONTEN NGANGGO ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="890.189" dur="3.37"> PRESIDEN- KANGGO NEGOTIASI </text>
<text sub="clublinks" start="891.49" dur="5.005"> KANGGO NATE INGKU SUKU DENGAN DUA </text>
<text sub="clublinks" start="893.625" dur="4.371"> Pitakonan Kanggo. LANGKAH I </text>
<text sub="clublinks" start="896.562" dur="2.736"> PANUTUP PRETTY PANUTUP WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="898.063" dur="3.937"> TRUMP INAUGURATION WRITING </text>
<text sub="clublinks" start="899.365" dur="4.403"> TRIALS. ING SEMUA ING SENATE </text>
<text sub="clublinks" start="902.067" dur="2.636"> SAIKI REPUBLIKAN. Lan ora ana sapa </text>
<text sub="clublinks" start="903.835" dur="2.103"> AKU SUKUR lan AKU </text>
<text sub="clublinks" start="904.77" dur="2.302"> WONDERING IF. PRESIDEN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="906.005" dur="2.035"> IS ISINCARI TENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="907.138" dur="2.437"> Kasedhiya yen bakal nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="908.107" dur="4.07"> NAMPANG. AKU NUNGGUH Wong </text>
<text sub="clublinks" start="909.641" dur="5.239"> ING ING SINI. FOR aku njajal TO </text>
<text sub="clublinks" start="912.243" dur="5.54"> TALK Kanthi. STATUE PARTIKULAR. </text>
<text sub="clublinks" start="914.947" dur="4.537"> ROLL PERSONAL. SAIKI NGEDAH </text>
<text sub="clublinks" start="917.85" dur="3.135"> SISTEM AFRIKANS. HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="919.551" dur="3.037"> Sing bakal Duwe Obat kanggo </text>
<text sub="clublinks" start="921.052" dur="2.937"> KURSUS UNTUK GAMPANG UNTUK JAWA KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="922.654" dur="3.137"> NGANGGO PISAN ING PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="924.056" dur="4.037"> KUNCI TENAGA ING KABEH ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="925.858" dur="3.67"> TINDAKAN- KANGGO UNTUK KEJAMINAN </text>
<text sub="clublinks" start="928.16" dur="2.936"> MANGSA NUNGGALKANG AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="929.595" dur="2.869"> MONUMENTS lan FEDERAL DEFACING </text>
<text sub="clublinks" start="931.163" dur="2.936"> HUKUMAN lan NAMAT ING </text>
<text sub="clublinks" start="932.53" dur="2.77"> MEMORIAL LINCOLN. Ora BUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="934.166" dur="9.51"> ING ING NGANGGO PUBLIK AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="935.367" dur="9.143"> NDELENG- AS. CATETAN TANPA 71% </text>
<text sub="clublinks" start="943.742" dur="1.468"> POLL. SOAL AKU KEDUA </text>
<text sub="clublinks" start="944.576" dur="2.369"> ORA KULIT PRESIDEN MINGGU </text>
<text sub="clublinks" start="945.277" dur="3.403"> TENTANG. KONTRACT OF. ING </text>
<text sub="clublinks" start="947.012" dur="2.336"> PRESIDEN. PRESIDEN INS. </text>
<text sub="clublinks" start="948.747" dur="2.836"> PANALITEN SIMILAR </text>
<text sub="clublinks" start="949.414" dur="3.137"> ING PROSES DENGAN PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="951.65" dur="3.27"> TRUMPAT ING SUKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="952.618" dur="4.471"> BEDAH. ING PROVING PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="954.987" dur="4.103"> KANGGO GAMPANG KAMPUNG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="957.155" dur="2.837"> TINDAK UTAWA ING ING SANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="959.157" dur="1.869"> TETAPAN KONTUS </text>
<text sub="clublinks" start="960.059" dur="3.002"> PRESIDEN TRUMP PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="961.093" dur="2.869"> TENTANG POSISI HIS INI. Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="963.128" dur="2.903"> TINDAK KANGGO WULAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="964.028" dur="3.604"> LAMPIRAN AYA. OKAY KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="966.097" dur="2.903"> SUKU ING ING PRESIDEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="967.699" dur="3.103"> SAIKI PESANGGO KANG ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="969.067" dur="3.27"> ANTARA RANJITAN ING SARI lan ING NG </text>
<text sub="clublinks" start="970.869" dur="2.636"> PRESIDEN OBAMA ING APA APA. </text>
<text sub="clublinks" start="972.404" dur="2.569"> ING ING NGANGGO Piyambakipun </text>
<text sub="clublinks" start="973.572" dur="3.07"> KANGGO ING SUKU ING SUKU TANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="975.04" dur="3.07"> OBAMA BIDEN PRESIDENCI ING </text>
<text sub="clublinks" start="976.708" dur="2.703"> SINCE REKABENTUKAN EKONOMI </text>
<text sub="clublinks" start="978.177" dur="2.468"> DUNIA WARGA DUA. Aku karo </text>
<text sub="clublinks" start="979.478" dur="2.335"> PRESIDENT TRUMP KITA GOLEH KE </text>
<text sub="clublinks" start="980.712" dur="3.27"> EKONOMI sing paling anyar ing MODERN </text>
<text sub="clublinks" start="981.88" dur="4.605"> SEJARAH- DENGAN TRUMP PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="984.049" dur="3.971"> ING ASI ISIS IS DIPANGGIHKAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="986.552" dur="3.536"> VICE PRESIDENT AL BIDEN lan </text>
<text sub="clublinks" start="988.087" dur="3.236"> PRESIDEN. OBAMA NGGALU BASA </text>
<text sub="clublinks" start="990.155" dur="3.771"> JV TEAM ISIS NGEJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="991.389" dur="3.571"> TEKN VARSITI LAN OVERRAN DUA </text>
<text sub="clublinks" start="993.992" dur="2.436"> SEPARATE NEGARA BISA </text>
<text sub="clublinks" start="995.027" dur="2.836"> PRESIDEN ING AKU ING UNDANG-UNDANG </text>
<text sub="clublinks" start="996.495" dur="2.603"> KAWALANGAN DENGAN OBAMA PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="997.93" dur="2.035"> Lan wong-wong mau mung loro-lorone </text>
<text sub="clublinks" start="999.164" dur="2.069"> MANY lan ING NGANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="1000.031" dur="6.774"> KAWALANAN lan GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1001.3" dur="6.973"> FLAVORED. Pitakon pitakon </text>
<text sub="clublinks" start="1006.872" dur="2.769"> NINETEEN UNTUK KANGGO. KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="1008.339" dur="3.871"> SAIKI SADAKI. LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="1009.708" dur="3.836"> MANGSA KANGGO. KANGGO NUNGGUNG A </text>
<text sub="clublinks" start="1012.277" dur="2.236"> LIMA HARI TRIAL. Rong wong TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="1013.611" dur="2.269"> DOLLAR HUNDRED UNTUK GOVERNOR </text>
<text sub="clublinks" start="1014.58" dur="1.801"> PROGRAM PAKET. KANGGO SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1015.947" dur="2.169"> DOLLAR HUNDRED ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1016.447" dur="2.537"> MARKETPLACE KOMUNIKASI. ING </text>
<text sub="clublinks" start="1018.183" dur="4.071"> PUTIH ING PRESIDEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1019.051" dur="4.637"> TRUMP- APLIKASI INI. PRICING </text>
<text sub="clublinks" start="1022.321" dur="2.435"> MENGENUT PROSES POIS PROSES </text>
<text sub="clublinks" start="1023.755" dur="5.306"> NANG INGGU LAKU KRITIKIS AS </text>
<text sub="clublinks" start="1024.822" dur="5.64"> A WAY TO LIVE. Bener banget ING </text>
<text sub="clublinks" start="1029.128" dur="3.169"> KANGGURAN NEGARA IMPORT sing ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1030.529" dur="3.637"> DESERVES GOOD TO AND FIRST </text>
<text sub="clublinks" start="1032.364" dur="3.87"> KANGKUTAN WHOLESALE KOS </text>
<text sub="clublinks" start="1034.233" dur="3.936"> Utawa JADUAL GRATIS FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="1036.301" dur="2.569"> NUNGGUH ING KETIGA DUA PULIH SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1038.236" dur="2.269"> KURSUS LAN RENT RENTE </text>
<text sub="clublinks" start="1038.937" dur="3.403"> NGEDANG. ING RUN RUN </text>
<text sub="clublinks" start="1040.572" dur="3.904"> NGANGGO ING INPATIENT DRUG </text>
<text sub="clublinks" start="1042.407" dur="3.471"> DIDANG OLEH INFUSI lan KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1044.543" dur="3.169"> ADALAH ING ING KANGGO WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="1045.944" dur="4.004"> PATIENTE ING SESU UNIK </text>
<text sub="clublinks" start="1047.779" dur="3.504"> KANGGO KOS ING KANGGO. Aku </text>
<text sub="clublinks" start="1050.015" dur="2.469"> PADANGGO BASA KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1051.35" dur="3.67"> NUNGGUH PAHANGSA HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="1052.551" dur="4.404"> DAPAT DIPANGGUH UNTUK KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="1055.087" dur="4.271"> ING ING KETUNGGULIS ING INI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="1057.021" dur="3.638"> KEDAI FLAT PAID UNTUK LAMPIRAN ON </text>
<text sub="clublinks" start="1059.424" dur="3.137"> RINGKASAN ASKED DITENTANGKE </text>
<text sub="clublinks" start="1060.726" dur="3.27"> KANGGO ING AKU ING ING IN LAYMAN </text>
<text sub="clublinks" start="1062.628" dur="3.47"> TERMA YANG HOSPITAL DIDIKUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="1064.062" dur="3.471"> GAMPANG KANGGO ING TENGKAP. </text>
<text sub="clublinks" start="1066.165" dur="3.336"> INGKAP Yen TINDAK DIKUASA BYRON </text>
<text sub="clublinks" start="1067.599" dur="2.569"> KANGGO UNTUK KANGGO INGKANG TIGA ING SULIT </text>
<text sub="clublinks" start="1069.568" dur="2.769"> DOLLAR HUNDRED sing NABI </text>
<text sub="clublinks" start="1070.235" dur="3.37"> WHOLESALE ACEDISISI KOS ON </text>
<text sub="clublinks" start="1072.404" dur="3.436"> Lan YANG RAN TANGGAL UNDANG-UNDANG TO </text>
<text sub="clublinks" start="1073.671" dur="3.237"> Simpen yen PASA WIS ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1075.907" dur="2.436"> HOSPITAL ING ING SAIKI LAMPIRAN A </text>
<text sub="clublinks" start="1076.975" dur="3.07"> ING KETIGA ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="1078.41" dur="3.37"> HOSPITAL AS PITAKAN TANPA DIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="1080.112" dur="2.903"> PULANG RASA TAHUN. SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1081.847" dur="2.935"> MENGGUNYAKI HOSPITAL </text>
<text sub="clublinks" start="1083.081" dur="4.638"> AKSIP AKHIR ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="1084.849" dur="5.039"> KASUT-LUKIS KANGGO NUNGGUN </text>
<text sub="clublinks" start="1087.786" dur="6.84"> WISAHALAH NGANGGO MUNGGUN BASA </text>
<text sub="clublinks" start="1089.954" dur="7.942"> ING KANGGO NU DADI. Ora NDELENG </text>
<text sub="clublinks" start="1094.693" dur="5.205"> ING KANGGO. SENTEN KEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="1097.963" dur="4.271"> NGANGGO TANGGAL APA APA PADANA </text>
<text sub="clublinks" start="1099.964" dur="3.404"> TENTANG MASAKI DENGAN PANGGUNGAN-INGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="1102.301" dur="3.336"> Ora MASALAMAN DENGAN MASS LAN </text>
<text sub="clublinks" start="1103.435" dur="3.937"> ING NGETENGKE ING KANGGO LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1105.704" dur="3.203"> REQUEST Apa sing HHS </text>
<text sub="clublinks" start="1107.439" dur="3.003"> RAHSIA RINGKASAN AZ AZAR </text>
<text sub="clublinks" start="1108.973" dur="3.004"> KITA KANGGO NATE PROTEKTOR GOTTA </text>
<text sub="clublinks" start="1110.509" dur="2.869"> SOSIAL DENGAN NILAI NILAI </text>
<text sub="clublinks" start="1112.044" dur="2.936"> COVER FACE WHEN KANG TANPA Ora bisa </text>
<text sub="clublinks" start="1113.445" dur="2.869"> DOKANES SOSIAL PRAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="1115.047" dur="3.736"> INDIVIDU ITSELF KANGGO MACAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="1116.381" dur="4.705"> INTO ANAK. Lan SOSIAL </text>
<text sub="clublinks" start="1118.85" dur="3.404"> MUDAH ora bisa diprakarsani </text>
<text sub="clublinks" start="1121.153" dur="2.669"> PADANGGULIS ING ING NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="1122.321" dur="3.036"> JURISI ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1123.889" dur="3.337"> MASKUL ING BISA ora bakal dipikirake </text>
<text sub="clublinks" start="1125.423" dur="3.804"> Diantemi Masehi PELAJARAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1127.292" dur="4.371"> HHS RAHSIA SAIKI KARYA </text>
<text sub="clublinks" start="1129.294" dur="3.404"> BUKAN JABATAN CDC SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="1131.73" dur="2.936"> SAIKI TINDAKAN TAPI TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="1132.764" dur="2.77"> Dibutuhake- lan kita bakal nggawe </text>
<text sub="clublinks" start="1134.732" dur="2.003"> PRESIDEN KANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1135.6" dur="7.875"> LAWAN KANGGO INGKANG-INGKU ORANG </text>
<text sub="clublinks" start="1136.802" dur="8.875"> ING JURISDI TINDAK. IN </text>
<text sub="clublinks" start="1143.541" dur="3.971"> JAMINAN CDC. THANK ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="1145.744" dur="5.839"> Sawijining BALDNESS AKU TUNGGAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1147.579" dur="6.773"> KANGGO. Lan Pelayanan Rasional </text>
<text sub="clublinks" start="1151.65" dur="4.838"> TIGA PANALITEN. RESIDEN Rampung </text>
<text sub="clublinks" start="1154.419" dur="2.803"> MASIH SAIKI GAMPANG REFORM </text>
<text sub="clublinks" start="1156.555" dur="1.735"> TAPI INI ASTO LAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1157.289" dur="4.57"> PRESIDEN FREE ING VERIFY </text>
<text sub="clublinks" start="1158.357" dur="10.543"> INTO. NGGO NGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="1161.926" dur="8.743"> Dadi RATAS RITAKA. RUSSIA YEAH </text>
<text sub="clublinks" start="1168.967" dur="2.336"> KREDIT ING INGKANG INTEL </text>
<text sub="clublinks" start="1170.736" dur="2.702"> Lan GAMPANG TULISKE ING NGANGGO INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="1171.37" dur="3.503"> KANGGO KEPUTUSAN KABUPATEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="1173.505" dur="2.97"> KANGGO YORK Anyar Kanggo FALSELY </text>
<text sub="clublinks" start="1174.94" dur="3.103"> LAPORAN YANG DIDIKUKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1176.541" dur="4.038"> KANGGO NUNG NENG DENGAN ING PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="1178.11" dur="4.203"> Ora BUKU ING- LAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="1180.646" dur="3.636"> Pikirake yen Wektu Iki </text>
<text sub="clublinks" start="1182.38" dur="3.237"> KANGGO YORK Anyar KANGGO MUNGSA BALAK lan </text>
<text sub="clublinks" start="1184.349" dur="3.904"> ASK TEMA TEMA ING NGAKEN INI </text>
<text sub="clublinks" start="1185.684" dur="3.97"> WRONG SO WRONG SO OFTEN NEW </text>
<text sub="clublinks" start="1188.319" dur="2.803"> TUTUP TEMPOH YORK YGK </text>
<text sub="clublinks" start="1189.721" dur="4.004"> MAN AFFORD DIPANGGO UNTUK MOLEH DADI </text>
<text sub="clublinks" start="1191.189" dur="4.404"> DATA DIPADUKU DONGGO UNTUK OLEG </text>
<text sub="clublinks" start="1193.792" dur="4.438"> OLEG DERIPASKA ING PANJENENGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="1195.66" dur="3.204"> ISU KORPOREN DI JUN </text>
<text sub="clublinks" start="1198.297" dur="2.535"> PULIT SULIT lan BISAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1198.931" dur="3.069"> SULU WANGSULAN KANGGO SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="1200.898" dur="2.136"> INTEL AGENSI INGGO INGGRIS INGGO ON </text>
<text sub="clublinks" start="1202.067" dur="2.535"> BORDER INTERFERENCE RUSSIAN </text>
<text sub="clublinks" start="1203.101" dur="3.337"> SEBELUM PANJENENGAN ING ISU. A </text>
<text sub="clublinks" start="1204.669" dur="4.004"> KORPAK YANG DIDENENGAN ING UNTUK </text>
<text sub="clublinks" start="1206.504" dur="3.17"> AGENSI lan PELAWANAN PULIT </text>
<text sub="clublinks" start="1208.74" dur="2.202"> PEMBANGUNAN ING JAWA BARU </text>
<text sub="clublinks" start="1209.741" dur="3.07"> KANGGO BASA SULU </text>
<text sub="clublinks" start="1211.009" dur="3.203"> KANGGO GRATIS CAMPAIGN AIDES </text>
<text sub="clublinks" start="1212.878" dur="3.036"> HAD GAMPANG KONTAK DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="1214.279" dur="4.705"> RUSSIAN INTELLIGENCE KANGGO WULAN </text>
<text sub="clublinks" start="1215.981" dur="4.004"> JAMES COMEY NUNGGAL JAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1219.051" dur="2.635"> KANGGURU INGGRIS JAWA BARU KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="1220.052" dur="3.603"> KANGGO BASA KAMPUNG SAIKI KAMPUNG </text>
<text sub="clublinks" start="1221.753" dur="3.27"> ING MARI DULANG NINETEEN DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="1223.722" dur="3.27"> EDITOR EKONOMI FORMER </text>
<text sub="clublinks" start="1225.09" dur="5.205"> DITENGGALKI CAMPAIGN TRUMP DAN </text>
<text sub="clublinks" start="1227.059" dur="3.837"> RUSSIA HAD ING ING BISAN sing TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="1230.362" dur="2.102"> Cepet MEMBANGKIT ING KAMPAIGN </text>
<text sub="clublinks" start="1230.962" dur="3.337"> HILLARY AGAINST ING PRO Anyar </text>
<text sub="clublinks" start="1232.531" dur="3.436"> POLISI RUSIA sing dadi </text>
<text sub="clublinks" start="1234.365" dur="4.939"> TAWAN RUSSIA HOAX DIA WAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="1236.034" dur="4.037"> GAMPANG. ING TIGA taun </text>
<text sub="clublinks" start="1239.371" dur="1.935"> TAXPAYER DOLLARS sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="1240.138" dur="2.903"> GAMPANG GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1241.373" dur="3.737"> EXONERASI ING MOLAR </text>
<text sub="clublinks" start="1243.108" dur="3.537"> DITULISKE ING INSIK INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="1245.176" dur="2.836"> LAPORAN RUSSIA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="1246.711" dur="3.437"> KABEH YORK Anyar lan Aku mikir </text>
<text sub="clublinks" start="1248.079" dur="6.373"> WASA ING JAWA BARU ING JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="1250.215" dur="8.408"> Lan JAWA POS WASHINGTON. </text>
<text sub="clublinks" start="1254.519" dur="7.274"> Lan BACK ING POLLI. Aku ora </text>
<text sub="clublinks" start="1258.69" dur="15.883"> YUNG PUTIH YEAH. FLORIDA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1261.86" dur="15.281"> KANGGO TEMBANG. Apa Aku arep </text>
<text sub="clublinks" start="1274.639" dur="5.472"> UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG POKER </text>
<text sub="clublinks" start="1277.208" dur="2.903"> Sampeyan. </text>