ВО ИВО: Кејли Мек Енани одржува брифинг за печатот во Белата куќа subtitles

СВЕТИ АНАРХИСТИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ И УПОТРЕБА НА ФЕДЕРАЛ ИЗВЕСТУВА THEЕ СО ДЕЈОТ СИТЕ НАДВОРЕШНА ЧЕТВРИ МАENА ВО ФЕДЕРАЛ СУД за привлекување до солза Спуштете ја состојбата на Андреј ACаксон во квадратот ЛАФАЕТЕТ. ТОА ИТИ СЕ ДВЕЕ ДВЕ СИТЕ ОТВОРЕН ДОМАШНИ ТЕРОРИЗИМ ИСТРАУВАА ЗА ОДГОВОР НА АГ БАР СОСТОЈБА ДИЗАЈНА ТЕРКА VIИВОТНА АНТИ ВЛАДА Екстремитети LED од страна на САД Канцеларијата на АТТОРНИ ВО NEWУ ЕРСЕЈ И канцеларијата на САД АТТОРНИЈА ВО СЕРВИСКИТЕ ТЕКСА СО ДВЕ СВЕТСКИ ТРУМ Именувани СУДИИ ПОТВРДУВА ДОГОВОР НА ЗАКОН БИДЕТЕ ДЕМОКРАТИ ДА СИТЕ ЛИВЕЛИ НА СИТЕ ЛИВЕЛИ ФЕДЕРАЛНА ДРАВА И ЛОКАЛНОТО НЕМА ДА СЕ СНЕТИ СЕНАТИ ДЕМОКРАТИ БЛОКИРАНА БИПАРТИЗАН РЕФОРМА НА ПОЛИЦИЈАТА МИННЕСОТА ДЕМОКРАТ ГРАВОВНИОТ ПОВЕЕ РАМО ДЕПОЛИЗИРАНА НАЦИОНАЛНА ГАРДАР НАСТАВНИ ПРЕТСЕДАТЕЛ. Јас за тоа ДЕН НИКОГАМ ДА СЕ УЧЕСНИ ДА ГО САМО ЈАС ДА СЕ И ГИ ГИ ПОДНЕСУВА ХАОСОТ ТОА МНОГУ ТРИ МНОГУ ПРАТЕНИК НА ПОЛИТИКОТ НА СОВЕТОТ АБОЛИЗИРАЈТЕ НА ПОЛИЦИЈАТА Додека ДОБИВ СОГЛАСНИЦИТЕ СЕ ДА СЕ ДОБАВУВААТ А ПОДАТОЦИ ЗА ПРИВАТНА БЕЗБЕДНОСТ Тоа е КУITЕ РИЧ ДЕМОКРАТ ГРАДЕЕ НА СЕАТЛА ПОВИКУВА ПОВЕНА ЗОНА ЕКОНОМИСТА ЗОНА НА ЛЕТО НА VEУБОВТО Е СЕКОГО, но тоа СО НОВИ МАЛТИПНИ РАБОТНИЦИ И ЕСПЕР ВЕ МОЛАМ ЗА НЕВЕРОЈАТНО ОД СОПСТВЕНИОТ И ДРУГОТ. ЛЕВИН ИЛИ Снимајте ДВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА И ДЕМОКРАТ РОН Нов град и ЕДНА ЛИЦЕ НА ЛИЦЕ И ДЕМОКРАТ МОЕ. И Петнаесет фатално УБАВНИК И ДЕМОКРАТИ ДРАВНА А. ТРУП НА ДЕМОКРАТ ГРАДОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ СТАНИ ПРОТИВ НАДВОРЕШНО НАША ПРАВИЛНИЦИ СЛУБЕН ВЕСНИК ЗА ПОЛИЦИЈА КУЛТУРА ЗА РАБОТЕ НА МОБ И КАНЦЕЛ КОГА ЈА ГО ПОГОВОРИТЕ НАШИТЕ ИСТОРИЈА. Ајде да бидеме чисти РАМПАНТ ДЕСТРУКЦИЈА НА СТАТУИ НЕ Е ДЕЛ НА СЕКОЈ ИДЕОЛОГИЈА НО, ОВАА АНАРХИЈА е помогната од ЛИДЕРСИП НА ДОБИВНИОТ ДЕМОКРАТ И КАКО СВЕДЕН ТРУМ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. ЦИВИТЕ НА СТАТУсите се големи РАБОТИ НА УМЕТНОТО, НО СИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ НАШАТА ИСТОРИЈА И РЕГИСТРАЦИЈА БОД ДОБРИОТ И ДВДОТ Е Е ВАНО ЗА САД ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ И ЗАПОМНЕТЕ. ЕВЕН ВО ТУРБУЛЕНТ И РАЗЛИЧНИ ВРЕМЕ И ДО УЧЕЕ ОД НИВО ДА СЕ СТАП ЗА ЗАКОН ЗА НАДВОРЕШНИЦИ ЗА МИР НАШИТЕ УЛИЦИ И ПРОТИВ АНАРХИЈА ОВА Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП ВИЗИЈА ЗА ИДНИНА И СО ТОА TЕ ЈА ПРАШАМ ПРАШАА. Благодарам ВИЕ КАЈЛЕТ - ЗНАЕ ДА СЕ ПОСЛИВИ ТОА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НИКОГАШ ПРИГОВОРНИ ОД ОВИЕ ИЗВЕШТАИ - ОД ОВДЕ РУСКИТЕ ГРУПИ И ШТО НЕ НО МОANЕТЕ ДА СЕ МОЕТЕТЕ ТИЕ ДЕКА БРИВЕН ДЕН. СТАТУС ТОА САД добија илјадници луѓе од ИЗВЕШТАИ ДЕНЕС НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА И ТИЕ ПОДНЕСУВА НА СТРИКТ СКУРТИНИ ДАЛИ БЕЛИСКИ ДОМ НЕ Е. РУТИНИЧКО КОМЕНТАЦИЈА НА НАВОДНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ИЛИ ВНАТРЕШНА ДЕЛИБРАЦИЈА ЦИА ДИРЕКТОР НСА Национална безбедност СОВЕТНИК И ПОГЛАВЈЕ НА РАБОТА МОANЕТЕ ДА СЕ ПОТВРДУВАТЕ СЕ УШТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ НЕ РАБОТА ПРЕТСЕДАТЕТЕ СЕ РАБОТИ НА АЛЕГИТЕ РУСИЈА РУССКА ДЕЛО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА. СИТЕ СИТЕ БРИГУВА SЕ СИТЕ ОВИЕ ОВОЈ ДОМА ОД ДА СЕ ОСТАВУВАМ И СМЕТЕ ОВА - ТОА Е НЕ КОНСЕНЗУС ВО СО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НА ОВАА НАВОДИ И - И И ФАКТ ОВИЕ СЕ РАЗГОВОРИТЕ МИСЛЕИ ОД НЕГО ВО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА СО ОДГОВОРНОТО ВЕРАТИВНОСТ НА ШТО СЕ СЕ ИЗВЕШТАЈ НА ВО ВЕРАТИТЕТОТ НА НЕДВЕДНИТЕ АЛЕГИИ Продолжете да бидете евалуирани ЕДНО ПОВЕЕ ПРАШАЕ СЕ МО COЕ. Поставете ОВОЈ ВО. СЕ ИЗВЕШТАЈ АКЦИСКИ СО БРИТАНСКИОТ ВЛАДА, НО НЕ НЕМА НЕМА ДА ПОСЕБНА КОМЕНТАР НА ОВОЈ Друг отколку што треба ПОГЛЕДНЕТЕ ДО ДВД ДОДЕЛУВА THА КОИ САМО ПРЕДВОСНО. Благодарам KAYLEIGH. СТЕРМИРА ДОНАЛД РУСИЈА ВАЛИ ОД НА ПОВЕЕТО НА ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТИ МИЛИТАНЦИ ЗАЕДНИЦА СЕГА КАКО Јас ЗАБЕЛЕШЕ ДА НЕ Е АКО ПРОДОЛУВА НА ПРОЕКТОТ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА И ВО ФАКТИТЕ ОВИЕ ДА СЕ РАБОТНО МИСЛЕИ ВО СО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА И ИТ НЕМА ДА БИДЕТЕ ПОВЕЕ. ДО ПРЕТСЕДАТЕЛТЕ ДА ЗЕМА ВЕРИФИРИ. ТРУМ ПОВЕЕ ДЕЛОВНА ИНТЕЛ САМО ОБИДЕ ДА СЕ МОИ И ШТО ПОСЕБНО ДА СЕ СМЕ. ММХМ ДОГОВОРИ ДЕКА ЛИЦА Е ТОА ДАЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЗА БРИШЕЕ НА МЕТАМАФЕТАМИН- ПОВЕЕ ДЕТАЛИ НА ПРИВАТНИК НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ КОРЕСПОНДЕНЦИЈА. ДА СЕ ОДИРА СО Белата куќа им помага да се избегнат ОВИЕ ПРАВИЛНИЦИ САКО - МОЕ МОАМ ПОВЕДЕТЕ ЗА ТОА Е ТОА Е ПОСЛЕДНА НОIGH ГОЛЕМА НА ДРАВ ПОГЛЕДНИ ливади. ПОВТОРНО ПОВЕЕ СЕНАТОР МККОННЕЛ. И КОНГРЕСМАН ЗАКОНОД ВО ТРИ И ПОСЕТИ ТОА ДА СЕ БИДЕ КРУГО- Осуммината членки-ОД КОМИТИ НА ЈУРИСДИКЦИЈА- ПА ТИЕ БИБАРТИЗАН ПОВТОРНО ПОВТОРНО НО БР ПОСЕБНИ ДЕТАЛИ ДРУГИ ОД. ДО СРЕAPЕН ДЕНЕТ КАЈЛЕТ ДА СЕ СЕ ДА СЕ ОДМЕ ДА ВРЕМЕ КОГА ЈАС Дојдете ТУКА ОВОЈ ДА СЕ СТАРТИ СИ ТРЕТИ МИНУТИ ПРИОРНА ДА СЕ ОДВЕДУВАУ ТУКА Бидејќи тие ќе одам да дојдат ДО БЕЛО ОВОЈ Е ЕДНО ЧИСТ НА БЕСПЛАТНИ ЧЛЕНОВИ НА СОГЛАСНО ДА СЕ СТУДИ ТУМОТ Белата куќа. ДА ККИ ДВЕ ПРАШАА ЕД Е Е Е ОДГОВОРНО ДА СЕ ТОА Е ДОГОВОР А. СОВЕТ НА КРИДИБИЛНОСТ ДО ОВАА ИЗВЕШТАЈТЕ КОИ СЕ РУСИТЕ ПОНУДА ЗА ПЛАА FORЕ ЗА. ТАЛИБАН ЛИНКИЛНИ МИЛИТАНЦИ ДА УБИЕ АМЕРИКАНСКО ПРВИ И ПРЕТСЕДАТЕТ НЕ Е ПРОДОЛУВА ЗА ИТ ПРЕТСЕДАТЕЛ КАРТЕР ИЛИ СИТЕ ИСКЛУЧУВАЈТЕ ЗОШТО НЕМА ДА ТЕАМА ТОА Е ЛАТЕЛИТЕ ТОА КОМАНДЕР ВО ПОГЛАВЈЕ ЗА ПОВИКУВАЕ ДОГОВОР ЗА СЕДВИ ТЕЛИГЕНТ Е Е ВЕРИФИРАНИ ПРЕД ДА СЕ РАБОТИ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА Обединетите држави НА ОВОЈ СЛУЧАЈ НЕ Е ВЕРИФИДЕН - САМО ДА ЗНАМ ДИСПЕЛ. ЗА КОГА СЕ ПОСТАВУВАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ НЕМА ПОСТАВЕН ДОБИВ ЗА НАШИТЕ СЕРВИС МАENА И OMЕНА ФАН ПРЕТСЕДАТЕЛ ТРУМП НИКОГАШ ХЕСИТАТИ ДА АКТИРА- КОГА Е Е ТРЕБА ДА НАШИТЕ УСЛУГИ И WЕНА ЗА ПРИМЕР ВО СИРИЈА ВО ДВЕ ИЗВЕДНИ Осумдесет- КОГА ДОЗИНА. ДОЗИНИ НА РУССКИ МЕРЦЕНАРИ биле убиени во РЕТАЛИЈАТОРИСКИ ДЕФЕНИЗИВНИ ЛЕР за САД СТРИЦИ - ПО КОГА НАШИТЕ НАДВОРЕШНО АДВЕРЗАРИ САМО ДИРЕКТНО ТАРГИТЕ ВИ С. ЗА КОАЛИЦИЈА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ ПАРТНЕРИ НЕ Е ИТ ДА АКТИ ДА НЕ Е ДОГОВОРНО СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НЕ Е ДА СЕ ДОСТАВА ВЕРИФИ. ДА ВЕРИФИ НЕ ДОДЕЛО КРУЕ ОВДЕ ВО ДВЕЕ ПРИРАЧНИКОТ Е СИНИОТ ДОК. Е СВЕТСКИ JАМЕС ПРИСТАП БР. ШТО ТИЕ СЕ. ЗАТОА. Објавено ЗОШТО ЗОШТО НЕМА ДА СЕ ПОСТОИ. Е THEУБОВ. ДА ЗНАЕТЕ СМЕ Споделување со други. НАЦИОНАЛНО СОВЕТНИКО СОВЕТНИК ИНТЕЛ МОЕ ДА ДОГОВОРИ ЗА НАС. ИНТЕЛИГЕНЦИИ ИЗВЕШТАИ И ПРИСТАП ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е НЕГОВОРНО ДОБРО ДА СЕ МОYЕ ДРУГО ПРАШАЕ Е ДА Е ОВА СЕ СЕ БОРНЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВЕРУВАТЕ ДЕКА Е ТОЧНО ШТО СЕ СЕ СМЕ ДА СЕ ДА ГО ДРУИ РУСИСКО СМЕТНО. И Е Е СЕ ДА ОДИ ПЕТИ. ПРЕДВОД НА Г. СЕДНИ. Г. СЕКОЈ Единствен. СИТЕ ХИЛАНС СПЕК. НА ШТО ОВАА ВО ВО Е ИЛИ ВЕРИФИ. И НЕ САКАМ ДОБИВТЕ НА ПРИСТАП ЗА АКЦИЈА НО, МОЕ ДА СЕ ПОСТОИМЕ ТОА НЕ ЕД ЕЛЕС Е БЕСПЛАТНО. НЕ ВИСТИНСКО НЕ. ИМА РАЗГОВОР. ВО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА И јас МОЕТЕ ДА СЕ РАБОТИРАТЕ СО ВАС РАБОТНО СЕГА ТОА НЕ Е ДОГОВОР БЕЗ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НА ОВИЕ НАВОДИ. НА ПОДОБРАЕ WЕ СЕ ДАМА ПОВЕINTЕ ОДИ Е ДОБИВМЕ НА ГЛАВНИК НА СИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ ЗА АКЦИИ, НО СО ОД РУСИЈА ОВА ПРЕТСЕДАТЕЛ БЕСПЛАТНО ИСТОРНО СИЛНО РУСИЈА ИСПОРАЕ НА САНКЦИИ СИТЕ НА РУСКИТЕ ИНДИВИДИВУЛИ ИЗВЕСТУВАЕ ДОЗИНИ ДИПЛОМАТИ. ЗАВРШУВА ДВЕ РУСКИ КОНСУЛАТИ ПОДНЕСУВАЕ ОД И ИНФ ТРЕТИ И СЕВЕРНА ДРУГО АКЦИИ ВО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НЕМА ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ НЕ ДРУГИ ИЗВЕСТУВАА ЗА ДРУГИ ДА СЕ ДА ГО РАБОТИТЕ НЕМА ДОГОВОР И ТОА СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ОБЕДИНЕТИ ОД СЕГА СО. ОВОЈ ДА НЕ Мислам дека овој извештај е вистина Јас сум Ви кажувам. ТОА НЕ ПОГОВОР ВО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА И ТОА РАЗГОВОРНИ МИСЛЕИ ОД НЕКОИ Во заедницата за интелигенција СПОДЕЛУВАЕ НА ЕКИЗИТИ. Благодарам КЕЛИ САКАМ ДА СЕ ОДБРАМ ДО ДО СЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ ДВЕДЕН ДЕТЕЛ И ТОА ЗАПОМНЕТЕ. ОВОЈ Утрово СЕ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА НЕ СЕ Слушате ФРАЗА ЦРВНА моќ и РЕСУРСИ МЕДИУМИ. И ПРАШАА КОГА СИГНАЛОТ ДА СЕ СМЕЕ ТОА ТОА ДВЕЕ ДВЕ ПЕТНИ Спуштено. ЗАВРШУВА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. ПОВЕЕ ДРУГИТЕ ДВЕЕ НА НАРОДОТ И ВИДЕО. ОБЕЗБЕДУВАЕ СОДРИНА AT Четири петнаесет. НЕ СЕ ПРАВИМЕ СВЕТЕ ДА СЕ СОГЛАСНО ДЕЛОВНО ФРАЗА КОГА ОД ДВЕЕ. ВИДЕОТО И- Да. ПОТРЕБНИ И ДА НЕ Слушај за ДВЕ ФРАЗА. ИСТО ПОДАРНО ДОБИТЕ ДАЛИ СЕ ДОБИВ НА ОВОЈ. ТРИ КОНФЕДЕРАТ ПРИМЕР ОД ДРАВНИОТ ФЛЕШ САКАМ СЛЕДЕТЕ ТОА ОВО Е ДА ГО ГР ОБЕЗБЕДЕТЕ ОД ДОГОВОРИТЕ ТОА ПОВЕЕ ОВАА АКЦИЈА ВО ПРВОД ЗА ПРАВО ЗАВРШНО НАЧИН ВО ПРИРАЧНИК ОДГОВОРНИ ЧЕКОРИ ПОГОЛЕМЕ ПО ПОВЕЕ. ДА СЕ ПРИГАТ ВО МОНУМИ. Благодарам ЕДЕН ПОВЕЕТЕ ДО РУСИЈА ДРУГОВО ПРАШАА. СЕ ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ СЕ СПЕЦИФИК ПРИРАЧНИК ОД МОСКВА ДОДАВ ОВАА ИЗВЕШТАИ. ГОДИНА ПОРАКА ЗА МОСКВА НЕ МОЕ ДА НЕ Е БИДЕ ПРИГОДЕН НА МАТЕР КАКО Јас ЗАБЕЛЕШКО НЕМА ДОГОВОР ПОДГОТВЕТЕ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НА И ИМА СЕ МИСЛЕISИ ЗА РАЗВОЈ НА ФАКТ. КОМПОНИИ ПРОДАВЕН Ц. ЈАККСОНИЛ ФЛОРИДА ДЕНЕС. РЕЛЕЗИРАЈТЕ ПРАШАА НА НА МАСКИ ОСНОВНИК ОД КОРИС Е Е КАДЕ- ДЕЛОТ НА РС.С HЕ ДА СЕ ПРАШАА НА ОВАА ЛЕСНА. СЕ ПРИМАНИЕТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОД ПРЕСУДА СПОДЕЛУВАЕ МАСКО ПРОМЕНИ СИТЕ ПОДЕЛУВА ТОА НАРАЧКА И ДАВАЈТЕ Зголемете ги случаите на коронавирус ОД TEXAS FLORIDA ARIZONA AND ILL- ПОВЕЕТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПРЕД ВЕЕ ОВДЕ ОВОЈ НЕ Е НЕГОВЕТЕ Изберете да носите маска тоа е ЛИЧНИ ИЗБОР НА СЕКОЈ Индивидуално како што и кога ОБИЕ МАСКО ИЛИ НЕ ПРИРАЧНИЦИ ЛУ PEЕ ДА СЕ РАБОТИ ДОГОВОРНА ОДЛУКА Е НАЈДОБРИОТ Нивната безбедност, но тој не рече СЕ НЕМА ПРОБЛЕМ СО МАСКО И ДА СЕ ДА СЕ ПОСТОИТЕ СВО СО ЛОКАЛОТ ЈУРИСДИКЦИЈА. БАРА ДО ПОГЛАВЈЕ. ПРАВНИОТ ЛАНКФОРД УТРЕ ДЕКА НЕКОИ АМЕРИКАНСКИ УСЛУГИ АКТУАЛНО РАБОТА ИЛИ КАКО РЕЗУЛТАТ ОД ОВОЈ ДВД. ОДНОСИ СО ПРАВО. НО ПОВТОРНО I. ПОГЛЕДНЕТЕ ДА СЕ ОДГОВОР ДО ФАКТ ТОА НЕ Е ДОГОВОР БЕЗ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА И- СЕКОГАШ СЕ Белешки за тоа. ЗА ТОА ОД ВАС ТОА СЕКОГАШ СЕКОГАШ СО НОВОТО РАБОТНО ВРЕМЕ НА СВОЈОТ ЗБОР ИЗВЕДУВА АРОНИ АСЛИ. ДЕКА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРИБИРА ОД ОВОЈ НЕ МО BЕ ДА БРИГУРИ ОД ОВОЈ И НИКОГАШ НЕ Е ВИСОКО ПРЕТСЕДАТЕЛ СО. ПРЕД СЕ ГЛАВАМ ПОВЕЕ ПОВРЗИНА НА НАРАТИВЕН ОД NEWУЈОРК ВРЕМЕ ТОА. БЕЗБЕДНО ПРИСТАПНО НЕКОЈ ОД НАС ПРЕТСЕДАТЕТЕ ТОА Е ПАРИТЕ ЗА ФАКТИТЕ ДА СЕ ВЛЕГА. НА И ЗАБЕЛЕШКА ЕДНА ПОВЕЕ ОВОЈ НЕ ПОГОВОР ВО ИНТЕЛ ЗАЕДНИЦАТА И ВО ФАКТИТЕ СЕ РАЗГОВОРНИ МИСЛЕИ ОД НЕКОИ СО ЕКСПЕРТ НА ВЕ-Е - ВЕСЛИВОТ ТОА НЕ СЕ БЕСПЛАТНО ДА СЕ ДА ЈА ИМА НЕ СМЕЕТЕ ВО ПИД ЕТЕРА. НЕ НЕ Е ЛИСНО ПРИДРУНО Материјата што е сè што можам АКЦИИ СО ДЕНЕС Е ДЕКА- ПО ДИЦЕКТОРОТ ЗА ЦИА И Национален советник за безбедност и ПОЛИТИКОТ НА AИВОТ МОЕ ДА СИТЕ Потврда. НИКОГАШ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИЛИ ВЕСНИКОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ. БЕШЕ КРУГО ДОБРО. ВЕ МОЛНЕТЕ. СЕ Секретарот е НАШИТЕ СЕНАТИ ТЕК INИВОТНИОТ Е ОВА Е САМО СЛУЧАЈ НЕ Е ПОГОЛЕМО ПРИ РЕЗИМЕ СЕРВИСКО ОБВРСКО ДОГОВОР ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПОДНЕСУВА ТРИ НА ПЕТОК. ШТО Е ПОТРЕБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД И ЗОШТО ГИ ГИ Гледаме НЕГОВИОТ РАБОТНИК ДО ЈАВНИОТ ПОТВРДУВАЕ СО нив СИТЕ СИТЕ ДА СЕ РАС ЈАС БИ ЗНАЕТЕ ТОА Е ТОА ГОДИНА НАДВОРЕШНА РАБОТА НА КРИМАТА Петок каде се СИТЕ ОВА ПРАШАА НА ОВОЈ АМЕРИКАН ЈАВНИОТ СВОЈ ДА СЕ ПРОДОЛУВА- СОВЕТУВАМЕ ДА ГО ГО ГОДИМЕ ТОА РАБОТНИЦИТЕ СЕ ОДГОВААТ ТОА ОВА ВЕДНО СЕ ВЕРУВАМЕ НАШИОТ најниски стапки на фаталност. СВЕТЕ СЕ ВЕРУВАМ МАРТ Дваесет и второ време, доцна март ШТО Е ШТО СИГНАЛИ ДА НАС Е CЕ СМЕТУВАМЕ ЛУЕ И ЗАЕДНИЦИ НА ЛУЕТО КОЈ ПОВЕЕ ИНФЕКТИВЕН ТЕНД ОВА КАКО ПОВЕЕ НА ПОСЕБНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НЕМА БЕСПЛАТНО ПРАВО НА ОВОЈ ТЕСТИРАЕ ПОЗИТИВНИТЕ СЕ ПОД СРЕДНОСТА НА ТРЕТИОТ ПЕТИ ОВИ СРЕДНИЦИ НИЕ ПОГЛАВНИЦИ ЛУЕ. ВО ТИЕ Заедниците биле свесни дека ТОА ВО ЛИЦА - ОТКАЕ ДОБИВ БИДЕТЕ ДА ИСТО - НО ОВОЈ СИНГИ НА- ОД ЗАГЛАСУВА FЕ НА РАБОТНОСТ НА ЗДРАВЈЕ ПОДОБРИ ТЕРАПЕВИТИ КАКО НИЕ ИДЕНТИФИВИРАМЕ ЧЕТВРИ ОД нив ДЕКСАМЕТАЗОНСКИ КОНВЕЛАЦЕНТ ПЛАСМА. НА И СПОРЕД СМРТ ДА СВЕТЕ И ЕДНА ДРУГИ ОВОЈ ТИЕ СЕ РАБОТНО ДОБИВНИ ДОБИВ БЕСПЛАТНО РЕДУЦИИ СО ПОВЕЕ ВРЕМЕ СЕ ТРЕТ ДА СЕ САМО ОВОЈ СЕКОИ што ги прават уникатно САД ОПРЕМА. ДА СЕ РАБОТИТЕ СО. ЗГОЛЕМУВАЕ НА СЛУЧАЈТЕ ОВИЕ СМЕ ГЛЕДА ОВОЈ НЕ Е ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ПРАВО СЕГА ИЗ илјадници сопственост. СИМБОЛИ НА КОНФЕДЕРАЦИЈА СТАТИИ МЕМОРИЈАЛИ ИМИ И ДРУГИ ПРЕТСЕДАТЕ СЕ ОДГОВОРНО ВНАТРЕШНО СЕ ВЕЕ ВО ОВАА ДЕБАТА. Мислам дека многу луѓе ПРЕБАРУВАЕ ДА СЕ РАЗБИРАМЕ ШТО СЕ ПОГЛАВЈЕ ЗА МОНО МОРАЛИЗИРАЕ КОНФЕДЕРАЦИЈАТА е многу веројатно КОНФЕДЕРАТНА ФЛАГ. ИЗБОРИ ЕДНА Бидејќи тој беше ПРЕТСЕДАТЕЛ ТРАМО КОЈ. ТОА Е ДОБРО САМО САМО ГО УПОТРЕБА ПОВИДНАТА ВОЈНА. И ДА СЕ Е ИНТЕРЕСИРАНА ВО СЛЕДЕТЕ ТОА ЗА ПРИМЕР БАНИРАЕ НА КОНФЕДЕРАТ. ФЛАГ ОВА - ПРВА ПРАШАЕ Е АВСОЛУТНО Е, тој е ПРОВЕД НА УСЛОВИ НА. НА ВТОР СО ОД ОБИД НА НАШИТЕ АМЕРИКАНИ КАКО ДА СЕ ЗАГРАДАТЕ НАШИТЕ СТАТУИ Е ХАРВАРД ХАРИССКИОТ ПОЛИТ ОДГОВОРНА ЈАСНО ЈАВНАТА недела ПОСЕТУВА 60% НА РАСПОДИВНИЦИ СОСТОЈБИТЕ МОРА ДА СЕ ОСТАВУВААТ ВО 71% ПОВЕЕ ЛОКАЛНИ ВЛАДИ МОРА ДА БЛОКНЕТЕ ГРУПИ ОД ФИЗИСКО ДЕСТРОЈУВАЕ НА СТАТУИТЕ ДА СЕ СТАНУВА НА САМО НА ПРЕТСЕДУВАЕ. НАШАТА ИСТОРИЈА. LИВОТНИТЕ НЕГОВИТЕ ПАРНИЦИ WЕ БИДЕ Интересиран во забрана за РАБОТНО ПОСЕБНИ КОНФЕДЕРАТИ НА ФЛАГСКИТЕ ФЛАГИ. СЕДНИЦА НЕГОВИНАТА КАМПАIGНА НО ПОГЛАВЈЕ ОВОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ ФОКУСИРА НА НАС ПОСТАВУВА AЕ НА АКЦИЈАТА ЗА ФИЗИРАЕ ПРОБЛЕМИТЕ ЗОШТО САМО СЕ ИЗВРШНО РАБОТНО САМО МНОГУ WEEKS AGO ДА ГИ ОБИДУВАТЕ НАШИТЕ УЛИЦИ БЕЗБЕДНО И БЕЗБЕДНО ШТО Е КАДЕ НЕГОВИТЕ ФОКУС ЛИ Е И- Мислам ТОА ТОА ИМАЛЕ Е СЕ СЛОУВА СТАТУИТЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ ДА СЕ СЛУЧАТ НЕ ИДЕОЛОГИЈА КОГА ТИЕ ЗГРИУВАЕ НА ДОСТАВНИТЕ СТАТУИ И ДЕФАКЦИСКИ СТАТУИ НА МАТИЈА БАЛДВИН АБОЛИТИОНИСТ- ХАНС ХРИСИСКИОТ САМО КОИ СМЕТЕ БОРБА ЗА ОБЕДИНЕТОТО АРМА ВО ВРЕМЕ ГРАЃАНСКА ВОЈНА. ЗА СПОМЕНА ЗА Африкански американски војници КОЈ ПОВЕЕ ВО ПОВРШИНАТА ВОЈНА Загрозен во БОСТОН МОНУМ ЗА РАБОТЕ ПОСЛЕДНИЦИ ПОЛИЦИСКИ ПОЛИЦИИ ВАНДАЛИЗИРАНА ВО САКРАМЕНТО ОВА НЕ Е ДОСТАПНО ТОА ШТО ЗОШТО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СВЕТЕ ПРИРОДНИК АКЦИЈАТА ЗОШТО Е ИЗВРШНО НАРАЧКО НЕ ЗНАЕТЕ ОД ОВИЕ КОARАЕ ПОСТОЕ СТАТУИТЕ BEЕ БИДАТ ДА ГО ПУДИТЕ ЦЕЛОСНО ИСКУСТВО НА ЗАКОНОТ ТОА ШТО ЧЕТВРИ ЛИЦА НАПЛАНИ НЕМА ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ЛАВЕЛНОСТА И ХАОС. НЕ СТАНДИ СО 71% ОД АМЕРИКАНИТЕ КОИ САКААТ ТЕА НЕ МЕСТО ЗА КРВАЕ НА ДРАВНИТЕ СТАТУИ НА ОВИЕ ААРХИСТИТЕ СЕ РАБОТИ ПРЕД НАЦИЈА. Океј Сплит. ЦРНОТО Е НАЈДОБРИОТ ХРИСТАН. БЛАГОДАРАМ ДА СЕ ДОБИРАМЕ ДВЕДНО ПРВО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ РАБОТИ ЗА ВАС ОВОЈ ГОЛЕМ. ИНФРАСТРУКТУРА ПРАШАЊА. GЕ ОДИМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ГЛЕДА ВО. ИДЕИ НА ПРЕДЛОГ СЕ РАБОТНО СОСТОЈБА. АКУКАРИЈА ПОДАЛИ НАС ПОСЕБНИ ПОДАТОЦИ НА КАКО ЛИЦЕ ЗА ПЕГОВОРИТЕ СЕ ОДБАВУВА. ДО ДОБИЕТЕ ГРААНА КАКО КОНГРЕС Е ОТВОРИТЕ ОВА Е ВА AНО ДА РАБОТЕ ДА ОВА. ПРЕТСЕДАТЕЛ ГО ПОСТОИ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОДГОВОРИ - САМО СИТЕ ДА СЕ ВИЕ ЗА ПОВЕЕ ИНТЕРЕСНО НО СЕГА. ЗА НАЈГОЛЕМО ТРИ ГОДИНИ МНОГУ ДВЕ KЕ ПОСТОИ ДЕМОКРАТИ ОД СО ТАБЕЛА И РАБОТА СО НАС НАС ИНФРАСТРУКТУРА НА'ИВЕТОТ ЛИЦЕ НА ПРЕДМЕТНИОТ ДАНОК ПРАЗНИК КОЈ ПОМО. СЛЕДНА ВАА РАБОТНИЦИ И ОВИЕ КОИ ИМАТ НИЕ МНОГУ ОД ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ Ефективни мерки што можат да бидат ПОМОГНЕТЕ НА АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД, НО ИНВЕСОТ Е ВИСТИНСКО НА ДЕМОКРАТИ ДА ДОЈДЕ. ДО НЕГОТИВНО ТАБЕЛА. ОВА Е ONЕ БИДЕ РАЗЛИЧНИ И РАЗЛИЧНИ ЗА ПОДОБРИ И ТОА ПОСТОЕ. РАВНО ДЕНОВЕНИЕ ЕДНА ОД нив. Да, јас WЕ ДАБИ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ - ОВИЕ ПРЕГОВОРИ СТВИНСКИ БЛАГОДАРАМ ДА СЕ СМЕ ДВЕ ПРАШАА ЗА. СТАТИИ јас ЗАВРШНО ПОВЕЕ КЛУСЕЛНО Осумдесет Пишување на инаугурацијата на трупите ТЕРИЛИ. СИТЕ СИТЕ ВО СЕНАТИТЕ РЕПУБЛИКАНСКО ПАЦИЕНТ. И НЕ ЕДНО СЕ ПОВРЕДИ И ЈАС ИМАМ ЗДРАВУВАЕ СЕ. Претседател Трамп СЕ ВЕУВА ЗА МОНОСТ ДОКАКО САМО Е СРЕAPНО САКАМ ЛУЕТО КОЈ ПОВЕARЕ ПРИМЕНА. ЗА ОБЕДИНА ДО ЗБОРУВА СО. ДР STАВ ПОДДРШКИ. ЛИЧНО РОЛО. НАДВЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ ТОА АФРИКАНСКИ СИСТЕМИ. ПОГЛЕДАТЕ ТОА ТОА БИДЕ ОДЛУКА ЗА СУДОВИ ДА СЕ РАБОТЕТЕ ЗА ЈУРИ НАПРАВИТЕ БОРИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛ Е Е МНОГУ EЕНА НА СЦЕНА НА ОВОЈ АКЦИИ - БРАА ДО Правда Бидејќи се расипува АМЕРИКАН ПАРИ И ДЕФАКЦИСКА ФЕДЕРАЛ СООДВЕТНОСТ И ДЕФАКЦИРА THEЕ НА ЛИНКОЛНО МЕМОРИЈАЛНО. НЕ Е ОВОЈ САКАТЕ АМЕРИКАНСКИОТ ЈАВНИК ДА ЈИЕ - КАКО. Белешка со тоа 71% ПОЛС. МОЕТО ВТОР ПРАШАЕ Е ПРЕГЛЕД ТРАМ НА ПРЕТСЕДАТЕЛНАТА недела ЗА НАС. ДОГОВОР НА. ОВА ПРЕТСЕДАТЕЛ. ПОДНЕСУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА. СИМИЛАРНА ИСТРАУВА OFЕ НА ТВИТЕ ТОА ЛИЧНИЦА НЕ ДОБИВ ПРИСТАП ОБВРДУВААТ НЕ Е ДЕКОВ ОД РАЗЛИЧНО. РАБОТИ ЛИЧНО ПРЕДВОД ТОА КАРАКТЕРИСТИКИ АКТИ УСЛУГИ НА ГЛАВНА ПОВЕЕ ОВОЈ САМО ГРАДЕ OFЕ НА ГРАДЕЕ НА КОНФУЦИЈА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП ЗА НЕГОВАТА ПОСИЦИЈА НА ТОА. ВИЕ СПОМЕЕ ДА ВЕРИФИРА СЕКОГА ТО ИЗБОРИ ТОА. Океј ќе ви се случи САМЕ ОВА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ILLЕ СЕКОГОДНО ПОГЛЕД НА РАЗЛИЧНОСТА ПО ДВЕЕТО СВОЈ РЕКОРД И ТОА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОБАМА КОЈ Е ШТО. НА СВОЈОТ ПОСТАВУВА СО СЕГА ДВИЕТЕ ДА СЕ ГО ДАЛИ ЕДНА РАБОТА ОБАМА ПОНУДА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СВЕТСКО ЕКОНОМСКО РЕКОВЕРСКО ПОВТОРНО ВТОРА СВЕТСКА ВОЈНА. СО СЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕТО СЕ ОДИМЕ ДА Најжешка економија во модерна ИСТОРИЈА- СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРАМ НА НАСИЛНА ИСИС ИСИС ДЕФЕРИРАНА СО ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ АЛ БИДЕН И ПРЕТСЕДАТЕЛ. ОБАМА СЕ ПОВРЕДИ ЈВ ТИМ НА ИСИС ПОДНЕСУВА ТИМ НА ВАРСИТЕТ И НАДВОРЕШНА ДВЕ СЕПАРТИВНА ЗЕМЈА СО ТОА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ СЕКОГАШ ДРАВА ДОГОВОРИ СО ПРЕТСЕДАТНА ОБАМА И ТИЕ СЕ ДВЕЕ ДВЕ НА МНОГУ И НЕМА ДРАВА ДОГОВОРИ И природно ОБВРДУВА. ПРАШАА НА ПРАШАА NINETEEN ЗА ОД ОВОЈ. НИЕ ОД ОВИЕ ТОА ТОА. ДРУГО ДА СЕ ОДИ НАПРЕД. ЗА РУГИ АЛ ПЕТ ДЕН ТЕСИ. ДВАЕСЕТ И ТРИ СИТЕ ДОЛАРИ ЗА ВЛАДА ПОСТАВНА ПРОГРАМА. ТРИЕСЕТ И ЕДЕН СИТНИ ДОЛАРИ НА Трговска маркица. СЕ Белиот дом за овој ПРЕТСЕДАТЕЛ ТРУП - ОДГОВОР НА ТОА. ЦЕНА ЗА ПОСЕТА НА ЦЕНАТА ПРИСТАП ОВИЕ ДЕКА НЕКОИ КРИТИКИЗАМ КАКО НАЧИН ЖИВЕЕ. Навистина добро ВИДОВИ ЧЕКОР ПРАША THА ОВА ДА СЕ ПРЕДЛАГУВА ДОБРА И ПРВИ Трговија на големо за аквизиција ИЛИ ФЕДЕРАЛНА НАДВОРЕШНА ПРИРАЧНИК Е ЗА ТРЕТИ ДВЕ ОД СИТЕ СТРАНА ИЗВРШУВА КУРС И ИЗБОР ИСЧЕЗНЕ. НА БРЗ РУН ИСПОЛНУВА НА ДОБИВНА ДРУГА Готово од инфузија и затоа што тоа е Е Е ДОСТАВНА ДРАВНА ДЕЦА ПАЦИЕНТЕ BEЕ БИДЕ МНОГУ неограничено ДА ГО ВИДИТЕ ТРОШОЦИ НА ДРОКОТ. Јас САМО ДА ГО ПРАВИМЕ ТРОШОТ НА ДРОКОТ ПОДНЕСУВАЈТЕ НА НАЧИНОТ КАКО БОЛНИЦИ ДОБИВТЕ РЕМИБУРИ ЗА ПАЦИЕНТИ. НА ДРУГИТЕ Е ТОА СЕ СЕ ПРОДАБИ ПЛАТНИ ТЕХНИКИ ЗА ВАНО ПРАШАНИТЕ СИТЕРИТЕРИ ПОГЛЕДНО ДА СЕ ОВАА СРЕДБИ НА ЛАЈМАН УСЛОВИ КОИ СО РАБОТНИЦИТЕ ОБЕЗБЕДУВАТЕ КОШАТА НА УПОТРЕБА ЗА ТРЕТМАН. НА МОЕ, КАКО ТЕЈ БИРОН тест на ВАШИТЕ ЗА ДА САМИТЕ ДВЕТЕ ДВЕ СИТНИ ДОЛАРИ КОИ Е Е Трговија на големо на аквизиција И ТОА РАН ДИСАППЕРСКИ ЦЕЛИ ДА Заштедете го тоа време на пациентот во БОЛНИЦА САМО СПАТЕ А ТРЕТИ НА ВРЕМЕТО ВО БОЛНИЦА КАКО ПАЦИЕНТ БЕЗ РЕДРЕСА НА ГОДИНА. ТОА БИ СМЕ ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ БОЛНИЦИТЕ АКТУЕЛНО ЗА ДОБИВУВАЕ НА ЦИРКУИТЕ СЛУЧАЈ СЕ СЕКОТ ДОКАКО НЕКОЈ ОСНОВНО СВЕТЕ ДА СЕ СЛУЧУВА ТОА ПАЦИЕНТ WЕ. НЕ Гледајте ТОА КОША. ВТОРНА СОСТОЈБА. ВЕЕ ДОБИРА AЕ ШТО СЕ ПРАШАШ ЗА МАСОТ СЕ ОГЛАС ТОА - ТОА НЕ ПРОБЛЕМ СО МАСА И ТОА ВО ТРЕБА ДА СЕ СЛУЧИ ЛОКАЛНИОТ БАРАТЕ КАКО ШТО СЕ Секретарот Алекс Азар го рече ова МОЕМЕ ДА ГО ПРОДАВИМЕ ГОТАТА ПРАКТИКА СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРА THEЕ НА Вредностите ЛИЦЕ СО СВЕТИ КОГА НЕ МОЕ ПРАКТИКА СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ СИТЕ ЕДИНДИВИДУАЛИ СЕ ПРАВО ВО СЛОБОДА. И СОЦИЈАЛНА ДИСТАВНИКОТ НЕ МОЕ ДА ПРАКТИКУВА ДЕНЕСЕ СЛЕДЕТЕ ЛОКАЛНО ЈУРИСДИКЦИЈА ВО КОЈ ЛИЦЕ МАСКИ МОIGHЕ ДА НЕ Е НЕ ОБЈАВУВАТЕ БИДЕ ПРИМАНИ ПО УЧИЛИТЕ НА СЕКРЕТАРНА СЕГА СЕ РАБОТНИЦА НЕ САМО УПАТСТВО НА ЦДЦ ОВОЈ ПРЕПОРАБОТНИ НЕ БАРАЕ- И НИЕ СМЕ ПРЕТСЕДАТЕЛТЕ OUЕ СПОДЕЛУВА СЕКОЈ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ НА НАЧИНИТЕ НА НИВНИОТ ЛОКАЛНО ЈУРИСДИКЦИЈА. ВО Упатства за ЦДЦ. БЛАГОДАРИ НЕКОЈ ЕДНА БАЛДНЕС МОРА ДА САКАМ Бидете чисти И РАЦИОНАЛНО Услуги Три истражувачи. RESИВОТНИОТ СЕ НЕ Е ПОСТОЕ СОСТОЈБА СОСТОЈБАТА НО, ОВА Е АСТОН И ПРЕТСЕДАТЕ БЕСПЛАТНО ДО ВЕРИФИ ВО ВО КАКО ДА ЗНАЕ КАКО ДА СЕ БИДЕТЕ РЕТАЛИЕРИ. РУСИЈА ГОДИНА КРЕДИТИТЕ РАБОТУВА НА ИНТЕЛ И ПОТВРДА Е ДА СЕ ВРААТ ДА БИДЕ АБСОЛУТНО ОДЛУКА НА НОВИТЕ ЈОРК ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТНО ИЗВЕШТАЈ ДЕКОГАШ БРИГОДЕН НЕКОГАШ ТОА Е ВО ФАКТ НЕ БЕСПЛАТНО ОД- И РЕАЛНО Мислете дека тоа е време за НОВИ ORОРК ВРЕМЕ ДА СЕ ЧЕКОРИТЕ И ДА Прашајте ги зошто тие биле РАЗГОВОРИТЕ ПО СВЕТИ ПОСТОЕ НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ ПРЕБАРУВААТ ПАУЛ ЧОВЕКОТ ПО ПРАШАЕ ЗА ИЗБОР ПОДАТОЦИТЕ ДА СЕ ДОСТАВУВА САМО ДО ОЛЕГ ОЛЕГ ДЕРИПАСКА ПРЕД ДА СЕ ЈА ДА СЕ ПРАШАА КОРЕКЦИЈА ВО ЈУНИ НА Дваесет и седуммина и вашите времиња БЕСПЛАТНО WЕ СЕ СИТЕ СЕДВЕДНИ АГЕНЦИИ ЗА ИНТЕЛА ДА ДОГОВОРОТ РУСКИОТ ГРИДЕР ЗА ИНТЕРФЕРЕНЦИЈА ПРЕД ДА СЕ ИСПРАВИТЕ. А КОРЕКЦИЈА ТОА Е САМО ЗА Агенции и дваесет и седумнаесет ФЕВРУАРИ ОД ОВА ГОДИНА NEWУЈОРК ВРЕМЕ ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ПОВЕДЕНА ПРИКАЗНА ПОДОБРУВАЕ НА ПОДАТОЦИ ЗА КАМПАНИРА TRЕ НА ТРУПОТ СОГОВОРИ КОНТАКТИ СО РУСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА WЕ СЕ СЛУЧИ AMАМЕС КОЈ КАЈ ПОСТОЕ СЕ ПОСТОИ ПРОИЗВОДНИ СПОДНЕВЕТЕ НОВИ ЈОРКИ ВРЕМЕ ВАШИТЕ ВРЕМЕ ЈА објавија КОЛНА ВО МАРТ ДВЕДНИ НИНЕТЕЕН ОД А. ОБВРСКИ ВРЕМЕ ИЗВРШЕН Уредник ДОГОВОРИ КАМПАIGА НА ТУРМИ И РУСИЈА САМО ДОГОВОРНА ДОГОВОР БРЗО ПОМОШ ВО КАМПАIGАТА ПРОТИВ ХИЛАРИ НА НОВ ПРО РУСКА ПОЛИТИКА ТОА ШТО СЕ ПОВИК НА РУСИСКИОТ ДОГОВОР, КОЈ СЕ БИДЕ Истражено. ТРИ ГОДИНИ СО ДАЛАРИ НА ДАНОЧНИЦИ ПРЕД УЛЕТИМАТЕЛНО ДОБИВУВААТ АН ЕКОНОНЕРАЦИЈА ВО МОЛАР ИЗВЕДЕНИЕТО Е НЕВЕСТАВНО ПОВТОРНО ИЗВЕШТАЈ НА РУСИЈА НА NEWујорк времиња и мислам дека тоа е ВРЕМЕ ТОА НОВО ЈОРК ВРЕМЕ И ИСТО ВАШИНГТОН ПОСТ. И ЗАПОМНЕТЕ ПОЛИТИК. НЕ СУМ ГОДИНА БЕЗ КУА. Флорида е Спуштете го тоа ТВЕТ. ШТО СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДА ЗАКОНОТ ЗА ПРАВО НА ОБЕЗБЕДНИК Благодарам ВИЕ

ВО ИВО: Кејли Мек Енани одржува брифинг за печатот во Белата куќа

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.334" dur="2.603"> СВЕТИ АНАРХИСТИ ЗА ПРЕБАРУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.27" dur="3.17"> И УПОТРЕБА НА ФЕДЕРАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="5.004" dur="4.171"> ИЗВЕСТУВА THEЕ СО ДЕЈОТ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="7.507" dur="3.136"> НАДВОРЕШНА ЧЕТВРИ МАENА ВО ФЕДЕРАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="3.336"> СУД за привлекување до солза </text>
<text sub="clublinks" start="10.71" dur="3.537"> Спуштете ја состојбата на Андреј </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="3.471"> ACаксон во квадратот ЛАФАЕТЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="14.314" dur="3.436"> ТОА ИТИ СЕ ДВЕЕ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="16.182" dur="4.538"> СИТЕ ОТВОРЕН ДОМАШНИ ТЕРОРИЗИМ </text>
<text sub="clublinks" start="17.817" dur="4.738"> ИСТРАУВАА ЗА ОДГОВОР НА АГ БАР </text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="3.003"> СОСТОЈБА ДИЗАЈНА ТЕРКА </text>
<text sub="clublinks" start="22.622" dur="3.37"> VIИВОТНА АНТИ ВЛАДА </text>
<text sub="clublinks" start="23.857" dur="3.403"> Екстремитети LED од страна на САД </text>
<text sub="clublinks" start="26.059" dur="3.069"> Канцеларијата на АТТОРНИ ВО NEWУ ЕРСЕЈ </text>
<text sub="clublinks" start="27.327" dur="4.538"> И канцеларијата на САД АТТОРНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="29.195" dur="4.504"> ВО СЕРВИСКИТЕ ТЕКСА СО ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="31.931" dur="3.804"> СВЕТСКИ ТРУМ Именувани СУДИИ </text>
<text sub="clublinks" start="33.766" dur="5.039"> ПОТВРДУВА ДОГОВОР НА ЗАКОН </text>
<text sub="clublinks" start="35.801" dur="5.206"> БИДЕТЕ ДЕМОКРАТИ ДА СИТЕ ЛИВЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="38.872" dur="4.971"> НА СИТЕ ЛИВЕЛИ ФЕДЕРАЛНА ДРАВА И </text>
<text sub="clublinks" start="41.073" dur="4.772"> ЛОКАЛНОТО НЕМА ДА СЕ СНЕТИ СЕНАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="43.91" dur="3.637"> ДЕМОКРАТИ БЛОКИРАНА БИПАРТИЗАН </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="6.406"> РЕФОРМА НА ПОЛИЦИЈАТА МИННЕСОТА </text>
<text sub="clublinks" start="47.614" dur="6.406"> ДЕМОКРАТ ГРАВОВНИОТ ПОВЕЕ РАМО </text>
<text sub="clublinks" start="52.385" dur="4.471"> ДЕПОЛИЗИРАНА НАЦИОНАЛНА ГАРДАР </text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="5.105"> НАСТАВНИ ПРЕТСЕДАТЕЛ. Јас за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="56.923" dur="3.803"> ДЕН НИКОГАМ ДА СЕ УЧЕСНИ ДА ГО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="59.259" dur="3.503"> ЈАС ДА СЕ И ГИ ГИ ПОДНЕСУВА ХАОСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="60.793" dur="3.27"> ТОА МНОГУ ТРИ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="62.829" dur="3.103"> ПРАТЕНИК НА ПОЛИТИКОТ НА СОВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="64.129" dur="2.937"> АБОЛИЗИРАЈТЕ НА ПОЛИЦИЈАТА Додека ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="65.999" dur="2.902"> СОГЛАСНИЦИТЕ СЕ ДА СЕ ДОБАВУВААТ А </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="4.238"> ПОДАТОЦИ ЗА ПРИВАТНА БЕЗБЕДНОСТ Тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="68.968" dur="4.938"> КУITЕ РИЧ ДЕМОКРАТ ГРАДЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="71.437" dur="4.972"> СЕАТЛА ПОВИКУВА ПОВЕНА ЗОНА </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="5.472"> ЕКОНОМИСТА ЗОНА НА ЛЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="76.476" dur="4.437"> НА VEУБОВТО Е СЕКОГО, но тоа </text>
<text sub="clublinks" start="79.511" dur="4.739"> СО НОВИ МАЛТИПНИ РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="80.98" dur="8.709"> И ЕСПЕР ВЕ МОЛАМ ЗА НЕВЕРОЈАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="6.34"> ОД СОПСТВЕНИОТ И ДРУГОТ. ЛЕВИН </text>
<text sub="clublinks" start="89.756" dur="2.602"> ИЛИ Снимајте ДВЕЕ ОВАА НЕДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="90.723" dur="3.037"> И ДЕМОКРАТ РОН Нов град и </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="3.27"> ЕДНА ЛИЦЕ НА ЛИЦЕ И ДЕМОКРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="93.826" dur="4.271"> МОЕ. И Петнаесет фатално </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="4.738"> УБАВНИК И ДЕМОКРАТИ ДРАВНА А. </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="3.737"> ТРУП НА ДЕМОКРАТ ГРАДОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="3.403"> СТАНИ ПРОТИВ НАДВОРЕШНО НАША </text>
<text sub="clublinks" start="101.968" dur="4.471"> ПРАВИЛНИЦИ СЛУБЕН ВЕСНИК ЗА ПОЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="104.036" dur="3.637"> КУЛТУРА ЗА РАБОТЕ НА МОБ И КАНЦЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="106.506" dur="3.87"> КОГА ЈА ГО ПОГОВОРИТЕ НАШИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="107.74" dur="4.271"> ИСТОРИЈА. Ајде да бидеме чисти </text>
<text sub="clublinks" start="110.443" dur="3.57"> РАМПАНТ ДЕСТРУКЦИЈА НА СТАТУИ </text>
<text sub="clublinks" start="112.078" dur="3.87"> НЕ Е ДЕЛ НА СЕКОЈ ИДЕОЛОГИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="3.737"> НО, ОВАА АНАРХИЈА е помогната од </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="3.504"> ЛИДЕРСИП НА ДОБИВНИОТ ДЕМОКРАТ И </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="3.436"> КАКО СВЕДЕН ТРУМ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="3.636"> ЦИВИТЕ НА СТАТУсите се големи </text>
<text sub="clublinks" start="121.387" dur="4.071"> РАБОТИ НА УМЕТНОТО, НО СИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="3.57"> НАШАТА ИСТОРИЈА И РЕГИСТРАЦИЈА БОД </text>
<text sub="clublinks" start="125.525" dur="3.136"> ДОБРИОТ И ДВДОТ Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="3.136"> ВАНО ЗА САД ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="3.203"> И ЗАПОМНЕТЕ. ЕВЕН ВО ТУРБУЛЕНТ </text>
<text sub="clublinks" start="130.129" dur="3.704"> И РАЗЛИЧНИ ВРЕМЕ И ДО </text>
<text sub="clublinks" start="131.997" dur="3.704"> УЧЕЕ ОД НИВО ДА СЕ СТАП </text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="5.639"> ЗА ЗАКОН ЗА НАДВОРЕШНИЦИ ЗА МИР </text>
<text sub="clublinks" start="135.768" dur="4.305"> НАШИТЕ УЛИЦИ И ПРОТИВ АНАРХИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="139.606" dur="2.969"> ОВА Е ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП </text>
<text sub="clublinks" start="140.139" dur="3.203"> ВИЗИЈА ЗА ИДНИНА И СО </text>
<text sub="clublinks" start="142.642" dur="2.369"> ТОА TЕ ЈА ПРАШАМ ПРАШАА. Благодарам </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="3.237"> ВИЕ КАЈЛЕТ - ЗНАЕ ДА СЕ ПОСЛИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="145.078" dur="3.837"> ТОА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="146.713" dur="3.703"> ПРИГОВОРНИ ОД ОВИЕ ИЗВЕШТАИ - ОД ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.982" dur="3.903"> РУСКИТЕ ГРУПИ И ШТО НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="4.971"> НО МОANЕТЕ ДА СЕ МОЕТЕТЕ ТИЕ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="152.952" dur="4.305"> БРИВЕН ДЕН. СТАТУС ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="155.521" dur="3.47"> САД добија илјадници луѓе од </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="3.203"> ИЗВЕШТАИ ДЕНЕС НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="2.569"> И ТИЕ ПОДНЕСУВА НА СТРИКТ </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="3.136"> СКУРТИНИ ДАЛИ БЕЛИСКИ ДОМ </text>
<text sub="clublinks" start="161.694" dur="3.036"> НЕ Е. РУТИНИЧКО КОМЕНТАЦИЈА НА </text>
<text sub="clublinks" start="163.796" dur="2.669"> НАВОДНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="164.797" dur="3.904"> ВНАТРЕШНА ДЕЛИБРАЦИЈА ЦИА </text>
<text sub="clublinks" start="166.532" dur="3.403"> ДИРЕКТОР НСА Национална безбедност </text>
<text sub="clublinks" start="168.768" dur="3.003"> СОВЕТНИК И ПОГЛАВЈЕ НА РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="170.002" dur="3.103"> МОANЕТЕ ДА СЕ ПОТВРДУВАТЕ СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="171.837" dur="2.57"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="173.172" dur="3.137"> ПРЕТСЕДАТЕТЕ СЕ РАБОТИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="4.17"> АЛЕГИТЕ РУСИЈА РУССКА ДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="4.137"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА. СИТЕ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="178.711" dur="3.237"> БРИГУВА SЕ СИТЕ ОВИЕ ОВОЈ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="180.58" dur="3.67"> ОД ДА СЕ ОСТАВУВАМ И СМЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="182.015" dur="3.303"> ОВА - ТОА Е НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="184.317" dur="2.369"> КОНСЕНЗУС ВО СО </text>
<text sub="clublinks" start="185.384" dur="4.104"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА НА ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="186.753" dur="4.003"> НАВОДИ И - И И ФАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="189.555" dur="2.703"> ОВИЕ СЕ РАЗГОВОРИТЕ МИСЛЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="190.823" dur="2.736"> ОД НЕГО ВО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="192.325" dur="2.669"> ЗАЕДНИЦА СО ОДГОВОРНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="193.626" dur="2.936"> ВЕРАТИВНОСТ НА ШТО СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="195.061" dur="3.403"> ИЗВЕШТАЈ НА ВО ВЕРАТИТЕТОТ НА </text>
<text sub="clublinks" start="196.628" dur="3.505"> НЕДВЕДНИТЕ АЛЕГИИ </text>
<text sub="clublinks" start="198.531" dur="5.238"> Продолжете да бидете евалуирани ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="200.199" dur="5.372"> ПОВЕЕ ПРАШАЕ СЕ МО COЕ. Поставете </text>
<text sub="clublinks" start="203.836" dur="3.17"> ОВОЈ ВО. СЕ ИЗВЕШТАЈ АКЦИСКИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="205.638" dur="3.604"> БРИТАНСКИОТ ВЛАДА, НО НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="207.073" dur="3.17"> НЕМА НЕМА ДА ПОСЕБНА КОМЕНТАР </text>
<text sub="clublinks" start="209.309" dur="1.901"> НА ОВОЈ Друг отколку што треба </text>
<text sub="clublinks" start="210.31" dur="1.834"> ПОГЛЕДНЕТЕ ДО ДВД </text>
<text sub="clublinks" start="211.276" dur="5.139"> ДОДЕЛУВА THА КОИ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="212.211" dur="5.572"> ПРЕДВОСНО. Благодарам KAYLEIGH. </text>
<text sub="clublinks" start="216.482" dur="2.902"> СТЕРМИРА ДОНАЛД РУСИЈА ВАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="217.85" dur="3.103"> ОД НА ПОВЕЕТО НА ПОВИКОТ СВЕТЕ СВЕТИ </text>
<text sub="clublinks" start="219.451" dur="3.07"> МИЛИТАНЦИ ЗАЕДНИЦА СЕГА КАКО Јас </text>
<text sub="clublinks" start="221.02" dur="2.336"> ЗАБЕЛЕШЕ ДА НЕ Е АКО </text>
<text sub="clublinks" start="222.588" dur="2.036"> ПРОДОЛУВА НА ПРОЕКТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="223.423" dur="2.335"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА И ВО </text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="1.968"> ФАКТИТЕ ОВИЕ ДА СЕ РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="225.825" dur="1.935"> МИСЛЕИ ВО СО </text>
<text sub="clublinks" start="226.725" dur="3.203"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА И ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="227.826" dur="3.571"> НЕМА ДА БИДЕТЕ ПОВЕЕ. ДО </text>
<text sub="clublinks" start="229.995" dur="3.371"> ПРЕТСЕДАТЕЛТЕ ДА ЗЕМА ВЕРИФИРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="231.464" dur="4.271"> ТРУМ ПОВЕЕ ДЕЛОВНА ИНТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="3.803"> САМО ОБИДЕ ДА СЕ МОИ И ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="235.802" dur="4.404"> ПОСЕБНО ДА СЕ СМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="237.303" dur="3.704"> ММХМ ДОГОВОРИ ДЕКА ЛИЦА Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="2.302"> ДАЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="241.073" dur="2.836"> БРИШЕЕ НА МЕТАМАФЕТАМИН- </text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="2.001"> ПОВЕЕ ДЕТАЛИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="243.976" dur="2.503"> ПРИВАТНИК НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="244.71" dur="2.903"> КОРЕСПОНДЕНЦИЈА. ДА СЕ ОДИРА СО </text>
<text sub="clublinks" start="246.546" dur="3.603"> Белата куќа им помага да се избегнат </text>
<text sub="clublinks" start="247.68" dur="4.171"> ОВИЕ ПРАВИЛНИЦИ САКО - МОЕ МОАМ </text>
<text sub="clublinks" start="250.216" dur="3.103"> ПОВЕДЕТЕ ЗА ТОА Е ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="251.918" dur="3.636"> ПОСЛЕДНА НОIGH ГОЛЕМА НА ДРАВ </text>
<text sub="clublinks" start="253.386" dur="4.371"> ПОГЛЕДНИ ливади. ПОВТОРНО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="255.621" dur="4.171"> СЕНАТОР МККОННЕЛ. И </text>
<text sub="clublinks" start="257.824" dur="4.17"> КОНГРЕСМАН ЗАКОНОД ВО ТРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="259.858" dur="3.604"> ПОСЕТИ ТОА ДА СЕ БИДЕ КРУГО- </text>
<text sub="clublinks" start="262.061" dur="3.804"> Осуммината членки-ОД </text>
<text sub="clublinks" start="263.529" dur="3.47"> КОМИТИ НА ЈУРИСДИКЦИЈА- ПА </text>
<text sub="clublinks" start="265.932" dur="2.802"> ТИЕ БИБАРТИЗАН </text>
<text sub="clublinks" start="267.066" dur="3.504"> ПОВТОРНО ПОВТОРНО НО БР </text>
<text sub="clublinks" start="268.801" dur="3.504"> ПОСЕБНИ ДЕТАЛИ ДРУГИ ОД. ДО </text>
<text sub="clublinks" start="270.636" dur="3.303"> СРЕAPЕН ДЕНЕТ КАЈЛЕТ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="272.372" dur="2.735"> СЕ ДА СЕ ОДМЕ ДА ВРЕМЕ КОГА ЈАС </text>
<text sub="clublinks" start="274.006" dur="2.603"> Дојдете ТУКА ОВОЈ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="275.174" dur="2.469"> СТАРТИ СИ ТРЕТИ МИНУТИ </text>
<text sub="clublinks" start="276.676" dur="1.667"> ПРИОРНА ДА СЕ ОДВЕДУВАУ ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="277.71" dur="1.535"> Бидејќи тие ќе одам да дојдат </text>
<text sub="clublinks" start="278.41" dur="2.136"> ДО БЕЛО ОВОЈ Е ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="279.312" dur="2.502"> ЧИСТ НА БЕСПЛАТНИ ЧЛЕНОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="280.612" dur="4.172"> СОГЛАСНО ДА СЕ СТУДИ ТУМОТ </text>
<text sub="clublinks" start="281.88" dur="4.038"> Белата куќа. ДА ККИ </text>
<text sub="clublinks" start="284.851" dur="2.268"> ДВЕ ПРАШАА ЕД Е Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="285.984" dur="2.77"> ОДГОВОРНО ДА СЕ ТОА Е ДОГОВОР А. </text>
<text sub="clublinks" start="287.186" dur="2.97"> СОВЕТ НА КРИДИБИЛНОСТ ДО ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="288.821" dur="3.103"> ИЗВЕШТАЈТЕ КОИ СЕ РУСИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="290.223" dur="2.936"> ПОНУДА ЗА ПЛАА FORЕ ЗА. ТАЛИБАН </text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="2.97"> ЛИНКИЛНИ МИЛИТАНЦИ ДА УБИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="293.226" dur="3.503"> АМЕРИКАНСКО ПРВИ И </text>
<text sub="clublinks" start="295.027" dur="3.604"> ПРЕТСЕДАТЕТ НЕ Е ПРОДОЛУВА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="296.796" dur="3.537"> ИТ ПРЕТСЕДАТЕЛ КАРТЕР ИЛИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="298.698" dur="2.769"> ИСКЛУЧУВАЈТЕ ЗОШТО НЕМА ДА ТЕАМА </text>
<text sub="clublinks" start="300.4" dur="3.136"> ТОА Е ЛАТЕЛИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="301.533" dur="2.904"> КОМАНДЕР ВО ПОГЛАВЈЕ ЗА ПОВИКУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="303.603" dur="2.502"> ДОГОВОР ЗА СЕДВИ ТЕЛИГЕНТ Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="304.503" dur="2.87"> ВЕРИФИРАНИ ПРЕД ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="306.172" dur="2.636"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА Обединетите држави </text>
<text sub="clublinks" start="307.44" dur="4.537"> НА ОВОЈ СЛУЧАЈ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="308.874" dur="4.972"> ВЕРИФИДЕН - САМО ДА ЗНАМ ДИСПЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="312.044" dur="3.304"> ЗА КОГА СЕ ПОСТАВУВАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="313.913" dur="2.969"> НЕМА ПОСТАВЕН ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="315.415" dur="2.902"> ЗА НАШИТЕ СЕРВИС МАENА И OMЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="316.949" dur="4.772"> ФАН ПРЕТСЕДАТЕЛ ТРУМП НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="318.384" dur="4.772"> ХЕСИТАТИ ДА АКТИРА- КОГА Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="321.788" dur="3.202"> ТРЕБА ДА НАШИТЕ УСЛУГИ И </text>
<text sub="clublinks" start="323.222" dur="4.438"> WЕНА ЗА ПРИМЕР ВО СИРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="325.057" dur="3.637"> ВО ДВЕ ИЗВЕДНИ Осумдесет- КОГА </text>
<text sub="clublinks" start="327.727" dur="2.269"> ДОЗИНА. ДОЗИНИ НА РУССКИ </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="3.403"> МЕРЦЕНАРИ биле убиени во </text>
<text sub="clublinks" start="330.062" dur="4.104"> РЕТАЛИЈАТОРИСКИ ДЕФЕНИЗИВНИ ЛЕР за САД </text>
<text sub="clublinks" start="332.231" dur="12.312"> СТРИЦИ - ПО КОГА НАШИТЕ НАДВОРЕШНО </text>
<text sub="clublinks" start="334.233" dur="11.078"> АДВЕРЗАРИ САМО ДИРЕКТНО </text>
<text sub="clublinks" start="344.61" dur="2.035"> ТАРГИТЕ ВИ С. ЗА КОАЛИЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="345.378" dur="1.901"> ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ ПАРТНЕРИ НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="346.712" dur="1.134"> ИТ ДА АКТИ ДА НЕ Е ДОГОВОРНО СО </text>
<text sub="clublinks" start="347.346" dur="2.636"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НЕ Е ДА СЕ ДОСТАВА </text>
<text sub="clublinks" start="347.913" dur="3.17"> ВЕРИФИ. ДА ВЕРИФИ НЕ ДОДЕЛО </text>
<text sub="clublinks" start="350.049" dur="2.136"> КРУЕ ОВДЕ ВО ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="351.15" dur="3.136"> ПРИРАЧНИКОТ Е СИНИОТ ДОК. Е </text>
<text sub="clublinks" start="352.251" dur="4.204"> СВЕТСКИ JАМЕС ПРИСТАП БР. ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="354.353" dur="3.437"> ТИЕ СЕ. ЗАТОА. Објавено </text>
<text sub="clublinks" start="356.522" dur="2.97"> ЗОШТО ЗОШТО НЕМА ДА СЕ ПОСТОИ. </text>
<text sub="clublinks" start="357.857" dur="2.502"> Е THEУБОВ. ДА ЗНАЕТЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="359.559" dur="1.701"> Споделување со други. НАЦИОНАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="360.426" dur="2.836"> СОВЕТНИКО СОВЕТНИК ИНТЕЛ МОЕ ДА ДОГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="361.327" dur="3.07"> ЗА НАС. ИНТЕЛИГЕНЦИИ ИЗВЕШТАИ И </text>
<text sub="clublinks" start="363.328" dur="2.336"> ПРИСТАП ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Е </text>
<text sub="clublinks" start="364.464" dur="3.202"> НЕГОВОРНО ДОБРО ДА СЕ МОYЕ ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="365.731" dur="3.003"> ПРАШАЕ Е ДА Е ОВА СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="367.733" dur="2.469"> БОРНЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="2.636"> ВЕРУВАТЕ ДЕКА Е ТОЧНО ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="370.269" dur="2.836"> СЕ СЕ СМЕ ДА СЕ ДА ГО ДРУИ </text>
<text sub="clublinks" start="371.504" dur="3.971"> РУСИСКО СМЕТНО. И Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="373.171" dur="7.776"> СЕ ДА ОДИ ПЕТИ. ПРЕДВОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="375.541" dur="6.639"> Г. СЕДНИ. Г. СЕКОЈ Единствен. </text>
<text sub="clublinks" start="381.013" dur="2.736"> СИТЕ ХИЛАНС СПЕК. НА ШТО ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="382.247" dur="2.203"> ВО ВО Е ИЛИ ВЕРИФИ. И НЕ САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="383.816" dur="1.868"> ДОБИВТЕ НА ПРИСТАП ЗА АКЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="384.517" dur="5.271"> НО, МОЕ ДА СЕ ПОСТОИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="385.751" dur="5.105"> ТОА НЕ ЕД ЕЛЕС Е БЕСПЛАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="389.855" dur="1.869"> НЕ ВИСТИНСКО НЕ. ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="390.923" dur="1.935"> РАЗГОВОР. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="391.791" dur="2.469"> ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗАЕДНИЦА И јас </text>
<text sub="clublinks" start="392.925" dur="3.17"> МОЕТЕ ДА СЕ РАБОТИРАТЕ СО ВАС РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="2.635"> СЕГА ТОА НЕ Е ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="396.162" dur="2.902"> БЕЗ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="397.029" dur="3.07"> ЗАЕДНИЦА НА ОВИЕ НАВОДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="399.131" dur="2.369"> НА ПОДОБРАЕ WЕ СЕ ДАМА ПОВЕINTЕ </text>
<text sub="clublinks" start="400.166" dur="3.036"> ОДИ Е ДОБИВМЕ НА ГЛАВНИК НА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.567" dur="2.97"> ПРЕТСЕДАТЕЛ ЗА АКЦИИ, НО СО </text>
<text sub="clublinks" start="403.269" dur="2.736"> ОД РУСИЈА ОВА ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="404.604" dur="2.836"> БЕСПЛАТНО ИСТОРНО СИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="406.071" dur="2.703"> РУСИЈА ИСПОРАЕ НА САНКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="407.507" dur="3.303"> СИТЕ НА РУСКИТЕ ИНДИВИДИВУЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="408.841" dur="3.437"> ИЗВЕСТУВАЕ ДОЗИНИ ДИПЛОМАТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="410.877" dur="3.303"> ЗАВРШУВА ДВЕ РУСКИ КОНСУЛАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="412.345" dur="2.402"> ПОДНЕСУВАЕ ОД И ИНФ </text>
<text sub="clublinks" start="414.247" dur="2.368"> ТРЕТИ И СЕВЕРНА ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="414.814" dur="3.57"> АКЦИИ ВО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="3.204"> ЗАЕДНИЦА НЕМА ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="418.451" dur="2.335"> НЕ ДРУГИ ИЗВЕСТУВАА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="419.952" dur="2.369"> ДРУГИ ДА СЕ ДА ГО РАБОТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="420.853" dur="3.003"> НЕМА ДОГОВОР И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="422.388" dur="3.436"> СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ОБЕДИНЕТИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="423.923" dur="2.936"> СЕГА СО. ОВОЈ ДА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="425.891" dur="2.77"> Мислам дека овој извештај е вистина Јас сум </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="2.936"> Ви кажувам. ТОА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="428.728" dur="2.468"> ПОГОВОР ВО ИНТЕЛИГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="429.929" dur="2.669"> ЗАЕДНИЦА И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="431.263" dur="2.536"> РАЗГОВОРНИ МИСЛЕИ ОД НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="432.665" dur="3.503"> Во заедницата за интелигенција </text>
<text sub="clublinks" start="433.865" dur="4.138"> СПОДЕЛУВАЕ НА ЕКИЗИТИ. Благодарам КЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="436.235" dur="3.537"> САКАМ ДА СЕ ОДБРАМ ДО ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="438.07" dur="3.537"> ПРЕТСЕДАТЕЛ ДВЕДЕН ДЕТЕЛ И </text>
<text sub="clublinks" start="439.838" dur="3.504"> ТОА ЗАПОМНЕТЕ. ОВОЈ Утрово </text>
<text sub="clublinks" start="441.673" dur="3.638"> СЕ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ ДА НЕ СЕ Слушате </text>
<text sub="clublinks" start="443.408" dur="3.738"> ФРАЗА ЦРВНА моќ и </text>
<text sub="clublinks" start="445.378" dur="3.369"> РЕСУРСИ МЕДИУМИ. И ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="447.213" dur="3.837"> КОГА СИГНАЛОТ ДА СЕ СМЕЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="448.814" dur="4.104"> ТОА ДВЕЕ ДВЕ ПЕТНИ </text>
<text sub="clublinks" start="451.117" dur="3.67"> Спуштено. ЗАВРШУВА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="452.985" dur="5.906"> ПОВЕЕ ДРУГИТЕ ДВЕЕ НА НАРОДОТ </text>
<text sub="clublinks" start="454.854" dur="5.138"> И ВИДЕО. ОБЕЗБЕДУВАЕ СОДРИНА AT </text>
<text sub="clublinks" start="458.958" dur="3.069"> Четири петнаесет. НЕ СЕ ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="460.059" dur="12.145"> СВЕТЕ ДА СЕ СОГЛАСНО ДЕЛОВНО ФРАЗА </text>
<text sub="clublinks" start="462.094" dur="12.579"> КОГА ОД ДВЕЕ. ВИДЕОТО </text>
<text sub="clublinks" start="472.27" dur="4.439"> И- Да. ПОТРЕБНИ И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="474.74" dur="3.771"> НЕ Слушај за ДВЕ ФРАЗА. ИСТО </text>
<text sub="clublinks" start="476.776" dur="4.204"> ПОДАРНО ДОБИТЕ ДАЛИ СЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="478.578" dur="4.47"> НА ОВОЈ. ТРИ КОНФЕДЕРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="481.046" dur="3.004"> ПРИМЕР ОД ДРАВНИОТ ФЛЕШ САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="483.115" dur="2.77"> СЛЕДЕТЕ ТОА ОВО Е ДА ГО ГР </text>
<text sub="clublinks" start="484.116" dur="2.903"> ОБЕЗБЕДЕТЕ ОД ДОГОВОРИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="485.952" dur="2.068"> ПОВЕЕ ОВАА АКЦИЈА ВО ПРВОД ЗА ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="487.086" dur="1.568"> ЗАВРШНО НАЧИН ВО ПРИРАЧНИК </text>
<text sub="clublinks" start="488.087" dur="5.539"> ОДГОВОРНИ ЧЕКОРИ ПОГОЛЕМЕ ПО ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="488.721" dur="6.172"> ДА СЕ ПРИГАТ ВО МОНУМИ. Благодарам </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="2.569"> ЕДЕН ПОВЕЕТЕ ДО РУСИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="494.96" dur="3.37"> ДРУГОВО ПРАШАА. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="496.329" dur="4.971"> ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ СЕ СПЕЦИФИК </text>
<text sub="clublinks" start="498.397" dur="3.804"> ПРИРАЧНИК ОД МОСКВА ДОДАВ ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="501.367" dur="2.702"> ИЗВЕШТАИ. ГОДИНА ПОРАКА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="502.267" dur="3.104"> МОСКВА НЕ МОЕ ДА НЕ Е БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="504.136" dur="2.669"> ПРИГОДЕН НА МАТЕР КАКО Јас </text>
<text sub="clublinks" start="505.438" dur="2.202"> ЗАБЕЛЕШКО НЕМА ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="506.872" dur="3.737"> ПОДГОТВЕТЕ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="507.707" dur="4.804"> ЗАЕДНИЦА НА И ИМА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="510.676" dur="3.136"> МИСЛЕISИ ЗА РАЗВОЈ НА ФАКТ. </text>
<text sub="clublinks" start="512.578" dur="3.704"> КОМПОНИИ ПРОДАВЕН Ц. </text>
<text sub="clublinks" start="513.879" dur="4.271"> ЈАККСОНИЛ ФЛОРИДА ДЕНЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="516.349" dur="5.638"> РЕЛЕЗИРАЈТЕ ПРАШАА НА НА </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="4.872"> МАСКИ ОСНОВНИК ОД КОРИС Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="522.054" dur="2.803"> КАДЕ- ДЕЛОТ НА РС.С </text>
<text sub="clublinks" start="523.155" dur="3.103"> HЕ ДА СЕ ПРАШАА НА ОВАА ЛЕСНА. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="524.924" dur="3.503"> ПРИМАНИЕТЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОД ПРЕСУДА </text>
<text sub="clublinks" start="526.325" dur="3.57"> СПОДЕЛУВАЕ МАСКО ПРОМЕНИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="528.494" dur="3.203"> ПОДЕЛУВА ТОА НАРАЧКА И ДАВАЈТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="529.961" dur="4.472"> Зголемете ги случаите на коронавирус ОД </text>
<text sub="clublinks" start="531.764" dur="3.77"> TEXAS FLORIDA ARIZONA AND ILL- </text>
<text sub="clublinks" start="534.5" dur="3.07"> ПОВЕЕТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="535.601" dur="3.37"> ВЕЕ ОВДЕ ОВОЈ НЕ Е НЕГОВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="537.637" dur="2.835"> Изберете да носите маска тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="539.038" dur="2.803"> ЛИЧНИ ИЗБОР НА СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="540.539" dur="2.97"> Индивидуално како што и кога </text>
<text sub="clublinks" start="541.907" dur="3.137"> ОБИЕ МАСКО ИЛИ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="543.576" dur="2.903"> ПРИРАЧНИЦИ ЛУ PEЕ ДА СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="545.111" dur="2.869"> ДОГОВОРНА ОДЛУКА Е НАЈДОБРИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="546.545" dur="3.27"> Нивната безбедност, но тој не рече </text>
<text sub="clublinks" start="548.046" dur="2.87"> СЕ НЕМА ПРОБЛЕМ СО МАСКО И </text>
<text sub="clublinks" start="549.882" dur="4.738"> ДА СЕ ДА СЕ ПОСТОИТЕ СВО СО ЛОКАЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="550.983" dur="4.871"> ЈУРИСДИКЦИЈА. БАРА ДО ПОГЛАВЈЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="554.687" dur="2.269"> ПРАВНИОТ ЛАНКФОРД УТРЕ ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="555.921" dur="2.469"> НЕКОИ АМЕРИКАНСКИ УСЛУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="557.023" dur="2.602"> АКТУАЛНО РАБОТА ИЛИ КАКО РЕЗУЛТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="558.456" dur="3.271"> ОД ОВОЈ ДВД. </text>
<text sub="clublinks" start="559.692" dur="3.77"> ОДНОСИ СО ПРАВО. НО ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="561.794" dur="2.769"> I. ПОГЛЕДНЕТЕ ДА СЕ ОДГОВОР ДО ФАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="563.529" dur="2.135"> ТОА НЕ Е ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="564.63" dur="2.502"> БЕЗ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="565.731" dur="3.77"> ЗАЕДНИЦА И- СЕКОГАШ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="567.199" dur="3.404"> Белешки за тоа. ЗА ТОА ОД ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="569.568" dur="2.369"> ТОА СЕКОГАШ СЕКОГАШ СО НОВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="570.67" dur="3.436"> РАБОТНО ВРЕМЕ НА СВОЈОТ ЗБОР </text>
<text sub="clublinks" start="572.004" dur="3.37"> ИЗВЕДУВА АРОНИ АСЛИ. ДЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="574.172" dur="2.537"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРИБИРА ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="2.769"> НЕ МО BЕ ДА БРИГУРИ ОД ОВОЈ И </text>
<text sub="clublinks" start="576.776" dur="3.77"> НИКОГАШ НЕ Е ВИСОКО ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="3.437"> СО. ПРЕД СЕ ГЛАВАМ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="580.613" dur="3.136"> ПОВРЗИНА НА НАРАТИВЕН ОД </text>
<text sub="clublinks" start="581.78" dur="3.104"> NEWУЈОРК ВРЕМЕ ТОА. БЕЗБЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="583.816" dur="2.169"> ПРИСТАПНО НЕКОЈ ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="584.95" dur="3.17"> ПРЕТСЕДАТЕТЕ ТОА Е ПАРИТЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="586.051" dur="3.403"> ФАКТИТЕ ДА СЕ ВЛЕГА. НА И </text>
<text sub="clublinks" start="588.187" dur="2.502"> ЗАБЕЛЕШКА ЕДНА ПОВЕЕ ОВОЈ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="589.521" dur="2.336"> ПОГОВОР ВО ИНТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="590.756" dur="3.303"> ЗАЕДНИЦАТА И ВО ФАКТИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="591.923" dur="4.972"> РАЗГОВОРНИ МИСЛЕИ ОД НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="594.125" dur="4.005"> СО ЕКСПЕРТ НА ВЕ-Е - ВЕСЛИВОТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="596.962" dur="3.337"> НЕ СЕ БЕСПЛАТНО ДА СЕ ДА ЈА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="598.197" dur="3.337"> НЕ СМЕЕТЕ ВО ПИД ЕТЕРА. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="600.365" dur="2.336"> НЕ Е ЛИСНО ПРИДРУНО </text>
<text sub="clublinks" start="601.6" dur="3.604"> Материјата што е сè што можам </text>
<text sub="clublinks" start="602.768" dur="4.037"> АКЦИИ СО ДЕНЕС Е ДЕКА- </text>
<text sub="clublinks" start="605.271" dur="2.936"> ПО ДИЦЕКТОРОТ ЗА ЦИА И </text>
<text sub="clublinks" start="606.872" dur="2.269"> Национален советник за безбедност и </text>
<text sub="clublinks" start="608.274" dur="2.702"> ПОЛИТИКОТ НА AИВОТ МОЕ ДА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="609.208" dur="7.508"> Потврда. НИКОГАШ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="611.043" dur="10.944"> ИЛИ ВЕСНИКОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ. БЕШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="616.782" dur="6.74"> КРУГО ДОБРО. ВЕ МОЛНЕТЕ. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="622.054" dur="3.57"> Секретарот е НАШИТЕ СЕНАТИ ТЕК </text>
<text sub="clublinks" start="623.589" dur="2.936"> INИВОТНИОТ Е ОВА Е САМО СЛУЧАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="625.69" dur="2.07"> НЕ Е ПОГОЛЕМО ПРИ РЕЗИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="626.592" dur="3.636"> СЕРВИСКО ОБВРСКО ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="627.826" dur="3.904"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПОДНЕСУВА ТРИ НА ПЕТОК. </text>
<text sub="clublinks" start="630.295" dur="2.603"> ШТО Е ПОТРЕБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="631.797" dur="3.737"> НА АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД И ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="632.965" dur="5.239"> ГИ ГИ Гледаме НЕГОВИОТ РАБОТНИК </text>
<text sub="clublinks" start="635.601" dur="5.405"> ДО ЈАВНИОТ ПОТВРДУВАЕ СО нив </text>
<text sub="clublinks" start="638.27" dur="3.27"> СИТЕ СИТЕ ДА СЕ РАС ЈАС БИ </text>
<text sub="clublinks" start="641.073" dur="1.935"> ЗНАЕТЕ ТОА Е ТОА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="641.606" dur="3.371"> НАДВОРЕШНА РАБОТА НА КРИМАТА </text>
<text sub="clublinks" start="643.074" dur="3.271"> Петок каде се СИТЕ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="645.043" dur="3.971"> ПРАШАА НА ОВОЈ АМЕРИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="646.412" dur="4.004"> ЈАВНИОТ СВОЈ ДА СЕ ПРОДОЛУВА- </text>
<text sub="clublinks" start="649.081" dur="3.403"> СОВЕТУВАМЕ ДА ГО ГО ГОДИМЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="650.483" dur="3.469"> РАБОТНИЦИТЕ СЕ ОДГОВААТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="652.551" dur="3.203"> ОВА ВЕДНО СЕ ВЕРУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="654.019" dur="3.871"> НАШИОТ најниски стапки на фаталност. </text>
<text sub="clublinks" start="655.821" dur="3.837"> СВЕТЕ СЕ ВЕРУВАМ МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="657.957" dur="3.369"> Дваесет и второ време, доцна март </text>
<text sub="clublinks" start="659.725" dur="3.037"> ШТО Е ШТО СИГНАЛИ ДА НАС Е </text>
<text sub="clublinks" start="661.393" dur="3.27"> CЕ СМЕТУВАМЕ ЛУЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="662.828" dur="3.403"> ЗАЕДНИЦИ НА ЛУЕТО КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="664.73" dur="2.769"> ПОВЕЕ ИНФЕКТИВЕН ТЕНД </text>
<text sub="clublinks" start="666.298" dur="2.669"> ОВА КАКО ПОВЕЕ НА ПОСЕБНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="667.566" dur="3.137"> НЕМА БЕСПЛАТНО ПРАВО НА ОВОЈ ТЕСТИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="669.034" dur="2.236"> ПОЗИТИВНИТЕ СЕ ПОД СРЕДНОСТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="670.77" dur="1.968"> ТРЕТИОТ ПЕТИ ОВИ СРЕДНИЦИ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="671.337" dur="2.835"> ПОГЛАВНИЦИ ЛУЕ. ВО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="672.805" dur="3.337"> Заедниците биле свесни дека </text>
<text sub="clublinks" start="674.239" dur="4.905"> ТОА ВО ЛИЦА - ОТКАЕ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="676.208" dur="5.739"> БИДЕТЕ ДА ИСТО - НО ОВОЈ СИНГИ НА- </text>
<text sub="clublinks" start="679.211" dur="4.237"> ОД ЗАГЛАСУВА FЕ НА РАБОТНОСТ НА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="682.014" dur="2.802"> ПОДОБРИ ТЕРАПЕВИТИ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="683.515" dur="3.504"> НИЕ ИДЕНТИФИВИРАМЕ ЧЕТВРИ ОД нив </text>
<text sub="clublinks" start="684.883" dur="5.006"> ДЕКСАМЕТАЗОНСКИ КОНВЕЛАЦЕНТ </text>
<text sub="clublinks" start="687.086" dur="4.237"> ПЛАСМА. НА И СПОРЕД СМРТ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="689.955" dur="3.203"> СВЕТЕ И ЕДНА ДРУГИ ОВОЈ ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="691.39" dur="3.003"> СЕ РАБОТНО ДОБИВНИ ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="693.225" dur="2.97"> БЕСПЛАТНО РЕДУЦИИ СО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="694.46" dur="3.37"> ВРЕМЕ СЕ ТРЕТ ДА СЕ САМО ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="696.262" dur="6.873"> СЕКОИ што ги прават уникатно САД </text>
<text sub="clublinks" start="697.897" dur="5.805"> ОПРЕМА. ДА СЕ РАБОТИТЕ СО. </text>
<text sub="clublinks" start="703.202" dur="2.269"> ЗГОЛЕМУВАЕ НА СЛУЧАЈТЕ ОВИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="703.769" dur="4.571"> ГЛЕДА ОВОЈ НЕ Е ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="705.538" dur="4.771"> ПРАВО СЕГА ИЗ илјадници сопственост. </text>
<text sub="clublinks" start="708.407" dur="4.571"> СИМБОЛИ НА КОНФЕДЕРАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="710.376" dur="4.637"> СТАТИИ МЕМОРИЈАЛИ ИМИ И </text>
<text sub="clublinks" start="713.045" dur="3.036"> ДРУГИ ПРЕТСЕДАТЕ СЕ ОДГОВОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="715.08" dur="2.636"> ВНАТРЕШНО СЕ ВЕЕ ВО ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="716.148" dur="3.17"> ДЕБАТА. Мислам дека многу луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="717.783" dur="4.104"> ПРЕБАРУВАЕ ДА СЕ РАЗБИРАМЕ ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="719.384" dur="4.205"> ПОГЛАВЈЕ ЗА МОНО МОРАЛИЗИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="721.954" dur="3.737"> КОНФЕДЕРАЦИЈАТА е многу веројатно </text>
<text sub="clublinks" start="723.655" dur="4.705"> КОНФЕДЕРАТНА ФЛАГ. ИЗБОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="725.758" dur="3.97"> ЕДНА Бидејќи тој беше ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="728.426" dur="5.006"> ТРАМО КОЈ. ТОА Е ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="729.795" dur="5.873"> САМО САМО ГО УПОТРЕБА ПОВИДНАТА ВОЈНА. </text>
<text sub="clublinks" start="733.499" dur="3.47"> И ДА СЕ Е ИНТЕРЕСИРАНА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="735.734" dur="8.876"> СЛЕДЕТЕ ТОА ЗА ПРИМЕР </text>
<text sub="clublinks" start="737.036" dur="8.809"> БАНИРАЕ НА КОНФЕДЕРАТ. ФЛАГ </text>
<text sub="clublinks" start="744.677" dur="1.802"> ОВА - ПРВА ПРАШАЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="745.911" dur="1.802"> АВСОЛУТНО Е, тој е ПРОВЕД НА </text>
<text sub="clublinks" start="746.545" dur="3.904"> УСЛОВИ НА. НА ВТОР СО </text>
<text sub="clublinks" start="747.78" dur="4.237"> ОД ОБИД НА НАШИТЕ АМЕРИКАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="750.516" dur="2.836"> КАКО ДА СЕ ЗАГРАДАТЕ НАШИТЕ СТАТУИ </text>
<text sub="clublinks" start="752.084" dur="2.769"> Е ХАРВАРД ХАРИССКИОТ ПОЛИТ </text>
<text sub="clublinks" start="753.419" dur="3.737"> ОДГОВОРНА ЈАСНО ЈАВНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="754.92" dur="4.471"> ПОСЕТУВА 60% НА РАСПОДИВНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="757.223" dur="4.27"> СОСТОЈБИТЕ МОРА ДА СЕ ОСТАВУВААТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="759.458" dur="3.57"> 71% ПОВЕЕ ЛОКАЛНИ ВЛАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="761.56" dur="2.469"> МОРА ДА БЛОКНЕТЕ ГРУПИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="763.095" dur="2.502"> ФИЗИСКО ДЕСТРОЈУВАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="764.095" dur="4.572"> СТАТУИТЕ ДА СЕ СТАНУВА НА </text>
<text sub="clublinks" start="765.664" dur="4.805"> САМО НА ПРЕТСЕДУВАЕ. НАШАТА ИСТОРИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="768.734" dur="3.604"> LИВОТНИТЕ НЕГОВИТЕ ПАРНИЦИ WЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="770.535" dur="4.271"> Интересиран во забрана за </text>
<text sub="clublinks" start="772.404" dur="4.738"> РАБОТНО ПОСЕБНИ КОНФЕДЕРАТИ НА ФЛАГСКИТЕ ФЛАГИ. </text>
<text sub="clublinks" start="774.873" dur="3.237"> СЕДНИЦА НЕГОВИНАТА КАМПАIGНА НО ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="777.209" dur="2.169"> ОВОЈ ПРЕТСЕДАТЕЛ ФОКУСИРА НА НАС </text>
<text sub="clublinks" start="778.177" dur="2.369"> ПОСТАВУВА AЕ НА АКЦИЈАТА ЗА ФИЗИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="779.445" dur="2.469"> ПРОБЛЕМИТЕ ЗОШТО САМО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="780.612" dur="2.67"> ИЗВРШНО РАБОТНО САМО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="781.981" dur="2.968"> WEEKS AGO ДА ГИ ОБИДУВАТЕ НАШИТЕ УЛИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="783.349" dur="3.97"> БЕЗБЕДНО И БЕЗБЕДНО ШТО Е КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="785.016" dur="3.671"> НЕГОВИТЕ ФОКУС ЛИ Е И- Мислам </text>
<text sub="clublinks" start="787.386" dur="2.936"> ТОА ТОА ИМАЛЕ Е СЕ СЛОУВА </text>
<text sub="clublinks" start="788.754" dur="2.836"> СТАТУИТЕ ДА СЕ СЛУЧУВААТ ДА СЕ СЛУЧАТ </text>
<text sub="clublinks" start="790.389" dur="2.803"> НЕ ИДЕОЛОГИЈА КОГА ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="791.657" dur="3.069"> ЗГРИУВАЕ НА ДОСТАВНИТЕ СТАТУИ И </text>
<text sub="clublinks" start="793.259" dur="4.037"> ДЕФАКЦИСКИ СТАТУИ НА МАТИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="794.793" dur="4.438"> БАЛДВИН АБОЛИТИОНИСТ- ХАНС </text>
<text sub="clublinks" start="797.363" dur="2.869"> ХРИСИСКИОТ САМО КОИ СМЕТЕ БОРБА </text>
<text sub="clublinks" start="799.298" dur="2.869"> ЗА ОБЕДИНЕТОТО АРМА ВО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="800.298" dur="3.204"> ГРАЃАНСКА ВОЈНА. ЗА СПОМЕНА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="802.233" dur="2.537"> Африкански американски војници КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="803.568" dur="2.704"> ПОВЕЕ ВО ПОВРШИНАТА ВОЈНА </text>
<text sub="clublinks" start="804.836" dur="3.07"> Загрозен во БОСТОН МОНУМ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="806.338" dur="3.003"> РАБОТЕ ПОСЛЕДНИЦИ ПОЛИЦИСКИ ПОЛИЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="807.973" dur="2.469"> ВАНДАЛИЗИРАНА ВО САКРАМЕНТО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="809.408" dur="2.235"> НЕ Е ДОСТАПНО ТОА ШТО ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="810.509" dur="2.469"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СВЕТЕ ПРИРОДНИК </text>
<text sub="clublinks" start="811.71" dur="2.636"> АКЦИЈАТА ЗОШТО Е ИЗВРШНО </text>
<text sub="clublinks" start="813.045" dur="3.002"> НАРАЧКО НЕ ЗНАЕТЕ ОД ОВИЕ КОARАЕ ПОСТОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="814.413" dur="2.936"> СТАТУИТЕ BEЕ БИДАТ ДА ГО ПУДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="816.114" dur="2.737"> ЦЕЛОСНО ИСКУСТВО НА ЗАКОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="817.416" dur="2.669"> ТОА ШТО ЧЕТВРИ ЛИЦА НАПЛАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="818.918" dur="2.568"> НЕМА ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="820.151" dur="3.037"> ЛАВЕЛНОСТА И ХАОС. НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="821.553" dur="3.237"> СТАНДИ СО 71% ОД </text>
<text sub="clublinks" start="823.255" dur="3.637"> АМЕРИКАНИТЕ КОИ САКААТ ТЕА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="824.856" dur="5.039"> МЕСТО ЗА КРВАЕ НА ДРАВНИТЕ СТАТУИ </text>
<text sub="clublinks" start="826.959" dur="4.637"> НА ОВИЕ ААРХИСТИТЕ СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="829.962" dur="3.569"> ПРЕД НАЦИЈА. Океј Сплит. </text>
<text sub="clublinks" start="831.663" dur="4.638"> ЦРНОТО Е НАЈДОБРИОТ ХРИСТАН. </text>
<text sub="clublinks" start="833.598" dur="4.739"> БЛАГОДАРАМ ДА СЕ ДОБИРАМЕ ДВЕДНО ПРВО </text>
<text sub="clublinks" start="836.368" dur="2.836"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ РАБОТИ ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="838.404" dur="2.636"> ОВОЈ ГОЛЕМ. ИНФРАСТРУКТУРА </text>
<text sub="clublinks" start="839.271" dur="3.704"> ПРАШАЊА. GЕ ОДИМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="841.106" dur="3.403"> ГЛЕДА ВО. ИДЕИ НА ПРЕДЛОГ </text>
<text sub="clublinks" start="843.042" dur="3.869"> СЕ РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="844.576" dur="4.405"> СОСТОЈБА. АКУКАРИЈА ПОДАЛИ НАС </text>
<text sub="clublinks" start="846.978" dur="3.371"> ПОСЕБНИ ПОДАТОЦИ НА КАКО ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="849.048" dur="3.236"> ЗА ПЕГОВОРИТЕ СЕ ОДБАВУВА. ДО </text>
<text sub="clublinks" start="850.415" dur="3.104"> ДОБИЕТЕ ГРААНА КАКО КОНГРЕС Е </text>
<text sub="clublinks" start="852.351" dur="7.073"> ОТВОРИТЕ ОВА Е ВА AНО ДА РАБОТЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="853.585" dur="6.473"> ОВА. ПРЕТСЕДАТЕЛ ГО ПОСТОИ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="859.491" dur="1.769"> ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ОДГОВОРИ - САМО СИТЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="860.125" dur="2.503"> ВИЕ ЗА ПОВЕЕ ИНТЕРЕСНО НО </text>
<text sub="clublinks" start="861.326" dur="2.57"> СЕГА. ЗА НАЈГОЛЕМО </text>
<text sub="clublinks" start="862.695" dur="2.602"> ТРИ ГОДИНИ МНОГУ ДВЕ KЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="863.963" dur="2.235"> ДЕМОКРАТИ ОД СО ТАБЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="865.364" dur="3.103"> И РАБОТА СО НАС НАС </text>
<text sub="clublinks" start="866.264" dur="4.105"> ИНФРАСТРУКТУРА НА'ИВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="868.534" dur="3.503"> ЛИЦЕ НА ПРЕДМЕТНИОТ ДАНОК </text>
<text sub="clublinks" start="870.436" dur="3.103"> ПРАЗНИК КОЈ ПОМО. СЛЕДНА ВАА </text>
<text sub="clublinks" start="872.104" dur="3.003"> РАБОТНИЦИ И ОВИЕ КОИ ИМАТ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="873.605" dur="3.07"> МНОГУ ОД ОВИЕ СЕ РЕАЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="875.174" dur="2.836"> Ефективни мерки што можат да бидат </text>
<text sub="clublinks" start="876.742" dur="3.703"> ПОМОГНЕТЕ НА АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД, НО </text>
<text sub="clublinks" start="878.077" dur="2.935"> ИНВЕСОТ Е ВИСТИНСКО НА ДЕМОКРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="880.512" dur="3.07"> ДА ДОЈДЕ. ДО НЕГОТИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="881.079" dur="4.105"> ТАБЕЛА. ОВА Е ONЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="883.649" dur="3.97"> РАЗЛИЧНИ И РАЗЛИЧНИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="885.25" dur="3.937"> ПОДОБРИ И ТОА ПОСТОЕ. РАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="887.686" dur="2.436"> ДЕНОВЕНИЕ ЕДНА ОД нив. Да, јас </text>
<text sub="clublinks" start="889.254" dur="2.169"> WЕ ДАБИ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="890.189" dur="3.37"> ПРЕТСЕДАТЕЛ - ОВИЕ ПРЕГОВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="891.49" dur="5.005"> СТВИНСКИ БЛАГОДАРАМ ДА СЕ СМЕ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="893.625" dur="4.371"> ПРАШАА ЗА. СТАТИИ јас </text>
<text sub="clublinks" start="896.562" dur="2.736"> ЗАВРШНО ПОВЕЕ КЛУСЕЛНО Осумдесет </text>
<text sub="clublinks" start="898.063" dur="3.937"> Пишување на инаугурацијата на трупите </text>
<text sub="clublinks" start="899.365" dur="4.403"> ТЕРИЛИ. СИТЕ СИТЕ ВО СЕНАТИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="902.067" dur="2.636"> РЕПУБЛИКАНСКО ПАЦИЕНТ. И НЕ ЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="903.835" dur="2.103"> СЕ ПОВРЕДИ И ЈАС ИМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="904.77" dur="2.302"> ЗДРАВУВАЕ СЕ. Претседател Трамп </text>
<text sub="clublinks" start="906.005" dur="2.035"> СЕ ВЕУВА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="907.138" dur="2.437"> МОНОСТ ДОКАКО САМО Е </text>
<text sub="clublinks" start="908.107" dur="4.07"> СРЕAPНО САКАМ ЛУЕТО КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="909.641" dur="5.239"> ПОВЕARЕ ПРИМЕНА. ЗА ОБЕДИНА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="912.243" dur="5.54"> ЗБОРУВА СО. ДР STАВ ПОДДРШКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="914.947" dur="4.537"> ЛИЧНО РОЛО. НАДВЕЕ ДА СЕ ОДГОВОРИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="917.85" dur="3.135"> АФРИКАНСКИ СИСТЕМИ. ПОГЛЕДАТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="919.551" dur="3.037"> ТОА БИДЕ ОДЛУКА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="921.052" dur="2.937"> СУДОВИ ДА СЕ РАБОТЕТЕ ЗА ЈУРИ </text>
<text sub="clublinks" start="922.654" dur="3.137"> НАПРАВИТЕ БОРИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛ Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="924.056" dur="4.037"> МНОГУ EЕНА НА СЦЕНА НА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="925.858" dur="3.67"> АКЦИИ - БРАА ДО Правда </text>
<text sub="clublinks" start="928.16" dur="2.936"> Бидејќи се расипува АМЕРИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="929.595" dur="2.869"> ПАРИ И ДЕФАКЦИСКА ФЕДЕРАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="931.163" dur="2.936"> СООДВЕТНОСТ И ДЕФАКЦИРА THEЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="932.53" dur="2.77"> ЛИНКОЛНО МЕМОРИЈАЛНО. НЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="934.166" dur="9.51"> ОВОЈ САКАТЕ АМЕРИКАНСКИОТ ЈАВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="935.367" dur="9.143"> ДА ЈИЕ - КАКО. Белешка со тоа 71% </text>
<text sub="clublinks" start="943.742" dur="1.468"> ПОЛС. МОЕТО ВТОР ПРАШАЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="944.576" dur="2.369"> ПРЕГЛЕД ТРАМ НА ПРЕТСЕДАТЕЛНАТА недела </text>
<text sub="clublinks" start="945.277" dur="3.403"> ЗА НАС. ДОГОВОР НА. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="947.012" dur="2.336"> ПРЕТСЕДАТЕЛ. ПОДНЕСУВА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА. </text>
<text sub="clublinks" start="948.747" dur="2.836"> СИМИЛАРНА ИСТРАУВА OFЕ НА ТВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="949.414" dur="3.137"> ТОА ЛИЧНИЦА НЕ ДОБИВ ПРИСТАП </text>
<text sub="clublinks" start="951.65" dur="3.27"> ОБВРДУВААТ НЕ Е ДЕКОВ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="952.618" dur="4.471"> РАЗЛИЧНО. РАБОТИ ЛИЧНО ПРЕДВОД </text>
<text sub="clublinks" start="954.987" dur="4.103"> ТОА КАРАКТЕРИСТИКИ АКТИ УСЛУГИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="957.155" dur="2.837"> ГЛАВНА ПОВЕЕ ОВОЈ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="959.157" dur="1.869"> ГРАДЕ OFЕ НА ГРАДЕЕ НА КОНФУЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="960.059" dur="3.002"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП </text>
<text sub="clublinks" start="961.093" dur="2.869"> ЗА НЕГОВАТА ПОСИЦИЈА НА ТОА. ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="963.128" dur="2.903"> СПОМЕЕ ДА ВЕРИФИРА СЕКОГА ТО </text>
<text sub="clublinks" start="964.028" dur="3.604"> ИЗБОРИ ТОА. Океј ќе ви се случи </text>
<text sub="clublinks" start="966.097" dur="2.903"> САМЕ ОВА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ILLЕ </text>
<text sub="clublinks" start="967.699" dur="3.103"> СЕКОГОДНО ПОГЛЕД НА РАЗЛИЧНОСТА </text>
<text sub="clublinks" start="969.067" dur="3.27"> ПО ДВЕЕТО СВОЈ РЕКОРД И ТОА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="970.869" dur="2.636"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ОБАМА КОЈ Е ШТО. </text>
<text sub="clublinks" start="972.404" dur="2.569"> НА СВОЈОТ ПОСТАВУВА СО СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="973.572" dur="3.07"> ДВИЕТЕ ДА СЕ ГО ДАЛИ ЕДНА РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="975.04" dur="3.07"> ОБАМА ПОНУДА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ </text>
<text sub="clublinks" start="976.708" dur="2.703"> СВЕТСКО ЕКОНОМСКО РЕКОВЕРСКО ПОВТОРНО </text>
<text sub="clublinks" start="978.177" dur="2.468"> ВТОРА СВЕТСКА ВОЈНА. СО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="979.478" dur="2.335"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕТО СЕ ОДИМЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="980.712" dur="3.27"> Најжешка економија во модерна </text>
<text sub="clublinks" start="981.88" dur="4.605"> ИСТОРИЈА- СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="984.049" dur="3.971"> НА НАСИЛНА ИСИС ИСИС ДЕФЕРИРАНА СО </text>
<text sub="clublinks" start="986.552" dur="3.536"> ВИЗ ПРЕТСЕДАТЕЛ АЛ БИДЕН И </text>
<text sub="clublinks" start="988.087" dur="3.236"> ПРЕТСЕДАТЕЛ. ОБАМА СЕ ПОВРЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="990.155" dur="3.771"> ЈВ ТИМ НА ИСИС ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="991.389" dur="3.571"> ТИМ НА ВАРСИТЕТ И НАДВОРЕШНА ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="993.992" dur="2.436"> СЕПАРТИВНА ЗЕМЈА СО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="995.027" dur="2.836"> ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ СЕКОГАШ ДРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="996.495" dur="2.603"> ДОГОВОРИ СО ПРЕТСЕДАТНА ОБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="997.93" dur="2.035"> И ТИЕ СЕ ДВЕЕ ДВЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="999.164" dur="2.069"> МНОГУ И НЕМА ДРАВА </text>
<text sub="clublinks" start="1000.031" dur="6.774"> ДОГОВОРИ И природно </text>
<text sub="clublinks" start="1001.3" dur="6.973"> ОБВРДУВА. ПРАШАА НА ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="1006.872" dur="2.769"> NINETEEN ЗА ОД ОВОЈ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1008.339" dur="3.871"> ОД ОВИЕ ТОА ТОА. ДРУГО </text>
<text sub="clublinks" start="1009.708" dur="3.836"> ДА СЕ ОДИ НАПРЕД. ЗА РУГИ АЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1012.277" dur="2.236"> ПЕТ ДЕН ТЕСИ. ДВАЕСЕТ И ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="1013.611" dur="2.269"> СИТЕ ДОЛАРИ ЗА ВЛАДА </text>
<text sub="clublinks" start="1014.58" dur="1.801"> ПОСТАВНА ПРОГРАМА. ТРИЕСЕТ И ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="1015.947" dur="2.169"> СИТНИ ДОЛАРИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1016.447" dur="2.537"> Трговска маркица. СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1018.183" dur="4.071"> Белиот дом за овој ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1019.051" dur="4.637"> ТРУП - ОДГОВОР НА ТОА. ЦЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="1022.321" dur="2.435"> ЗА ПОСЕТА НА ЦЕНАТА ПРИСТАП </text>
<text sub="clublinks" start="1023.755" dur="5.306"> ОВИЕ ДЕКА НЕКОИ КРИТИКИЗАМ КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="1024.822" dur="5.64"> НАЧИН ЖИВЕЕ. Навистина добро </text>
<text sub="clublinks" start="1029.128" dur="3.169"> ВИДОВИ ЧЕКОР ПРАША THА ОВА ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1030.529" dur="3.637"> ПРЕДЛАГУВА ДОБРА И ПРВИ </text>
<text sub="clublinks" start="1032.364" dur="3.87"> Трговија на големо за аквизиција </text>
<text sub="clublinks" start="1034.233" dur="3.936"> ИЛИ ФЕДЕРАЛНА НАДВОРЕШНА ПРИРАЧНИК </text>
<text sub="clublinks" start="1036.301" dur="2.569"> Е ЗА ТРЕТИ ДВЕ ОД СИТЕ СТРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="1038.236" dur="2.269"> ИЗВРШУВА КУРС И ИЗБОР </text>
<text sub="clublinks" start="1038.937" dur="3.403"> ИСЧЕЗНЕ. НА БРЗ РУН </text>
<text sub="clublinks" start="1040.572" dur="3.904"> ИСПОЛНУВА НА ДОБИВНА ДРУГА </text>
<text sub="clublinks" start="1042.407" dur="3.471"> Готово од инфузија и затоа што тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="1044.543" dur="3.169"> Е Е ДОСТАВНА ДРАВНА ДЕЦА </text>
<text sub="clublinks" start="1045.944" dur="4.004"> ПАЦИЕНТЕ BEЕ БИДЕ МНОГУ неограничено </text>
<text sub="clublinks" start="1047.779" dur="3.504"> ДА ГО ВИДИТЕ ТРОШОЦИ НА ДРОКОТ. Јас </text>
<text sub="clublinks" start="1050.015" dur="2.469"> САМО ДА ГО ПРАВИМЕ ТРОШОТ НА ДРОКОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1051.35" dur="3.67"> ПОДНЕСУВАЈТЕ НА НАЧИНОТ КАКО БОЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="1052.551" dur="4.404"> ДОБИВТЕ РЕМИБУРИ ЗА ПАЦИЕНТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="1055.087" dur="4.271"> НА ДРУГИТЕ Е ТОА СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1057.021" dur="3.638"> ПРОДАБИ ПЛАТНИ ТЕХНИКИ ЗА ВАНО </text>
<text sub="clublinks" start="1059.424" dur="3.137"> ПРАШАНИТЕ СИТЕРИТЕРИ ПОГЛЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="1060.726" dur="3.27"> ДА СЕ ОВАА СРЕДБИ НА ЛАЈМАН </text>
<text sub="clublinks" start="1062.628" dur="3.47"> УСЛОВИ КОИ СО РАБОТНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1064.062" dur="3.471"> ОБЕЗБЕДУВАТЕ КОШАТА НА УПОТРЕБА ЗА ТРЕТМАН. </text>
<text sub="clublinks" start="1066.165" dur="3.336"> НА МОЕ, КАКО ТЕЈ БИРОН тест на </text>
<text sub="clublinks" start="1067.599" dur="2.569"> ВАШИТЕ ЗА ДА САМИТЕ ДВЕТЕ ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1069.568" dur="2.769"> СИТНИ ДОЛАРИ КОИ Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="1070.235" dur="3.37"> Трговија на големо на аквизиција </text>
<text sub="clublinks" start="1072.404" dur="3.436"> И ТОА РАН ДИСАППЕРСКИ ЦЕЛИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="1073.671" dur="3.237"> Заштедете го тоа време на пациентот во </text>
<text sub="clublinks" start="1075.907" dur="2.436"> БОЛНИЦА САМО СПАТЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="1076.975" dur="3.07"> ТРЕТИ НА ВРЕМЕТО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1078.41" dur="3.37"> БОЛНИЦА КАКО ПАЦИЕНТ БЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="1080.112" dur="2.903"> РЕДРЕСА НА ГОДИНА. ТОА БИ </text>
<text sub="clublinks" start="1081.847" dur="2.935"> СМЕ ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ БОЛНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1083.081" dur="4.638"> АКТУЕЛНО ЗА ДОБИВУВАЕ НА ЦИРКУИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1084.849" dur="5.039"> СЛУЧАЈ СЕ СЕКОТ ДОКАКО НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1087.786" dur="6.84"> ОСНОВНО СВЕТЕ ДА СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="1089.954" dur="7.942"> ТОА ПАЦИЕНТ WЕ. НЕ Гледајте </text>
<text sub="clublinks" start="1094.693" dur="5.205"> ТОА КОША. ВТОРНА СОСТОЈБА. </text>
<text sub="clublinks" start="1097.963" dur="4.271"> ВЕЕ ДОБИРА AЕ ШТО СЕ ПРАШАШ </text>
<text sub="clublinks" start="1099.964" dur="3.404"> ЗА МАСОТ СЕ ОГЛАС ТОА - ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1102.301" dur="3.336"> НЕ ПРОБЛЕМ СО МАСА И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="1103.435" dur="3.937"> ВО ТРЕБА ДА СЕ СЛУЧИ ЛОКАЛНИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1105.704" dur="3.203"> БАРАТЕ КАКО ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1107.439" dur="3.003"> Секретарот Алекс Азар го рече ова </text>
<text sub="clublinks" start="1108.973" dur="3.004"> МОЕМЕ ДА ГО ПРОДАВИМЕ ГОТАТА ПРАКТИКА </text>
<text sub="clublinks" start="1110.509" dur="2.869"> СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРА THEЕ НА Вредностите </text>
<text sub="clublinks" start="1112.044" dur="2.936"> ЛИЦЕ СО СВЕТИ КОГА НЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1113.445" dur="2.869"> ПРАКТИКА СОЦИЈАЛНО ПОСТАВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1115.047" dur="3.736"> СИТЕ ЕДИНДИВИДУАЛИ СЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="1116.381" dur="4.705"> ВО СЛОБОДА. И СОЦИЈАЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="1118.85" dur="3.404"> ДИСТАВНИКОТ НЕ МОЕ ДА ПРАКТИКУВА </text>
<text sub="clublinks" start="1121.153" dur="2.669"> ДЕНЕСЕ СЛЕДЕТЕ ЛОКАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="1122.321" dur="3.036"> ЈУРИСДИКЦИЈА ВО КОЈ ЛИЦЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1123.889" dur="3.337"> МАСКИ МОIGHЕ ДА НЕ Е НЕ ОБЈАВУВАТЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1125.423" dur="3.804"> ПРИМАНИ ПО УЧИЛИТЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1127.292" dur="4.371"> СЕКРЕТАРНА СЕГА СЕ РАБОТНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="1129.294" dur="3.404"> НЕ САМО УПАТСТВО НА ЦДЦ </text>
<text sub="clublinks" start="1131.73" dur="2.936"> ОВОЈ ПРЕПОРАБОТНИ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1132.764" dur="2.77"> БАРАЕ- И НИЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1134.732" dur="2.003"> ПРЕТСЕДАТЕЛТЕ OUЕ СПОДЕЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="1135.6" dur="7.875"> СЕКОЈ ДА СЕ СЛЕДЕТЕ НА НАЧИНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1136.802" dur="8.875"> НА НИВНИОТ ЛОКАЛНО ЈУРИСДИКЦИЈА. ВО </text>
<text sub="clublinks" start="1143.541" dur="3.971"> Упатства за ЦДЦ. БЛАГОДАРИ НЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="1145.744" dur="5.839"> ЕДНА БАЛДНЕС МОРА ДА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="1147.579" dur="6.773"> Бидете чисти И РАЦИОНАЛНО Услуги </text>
<text sub="clublinks" start="1151.65" dur="4.838"> Три истражувачи. RESИВОТНИОТ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1154.419" dur="2.803"> НЕ Е ПОСТОЕ СОСТОЈБА СОСТОЈБАТА </text>
<text sub="clublinks" start="1156.555" dur="1.735"> НО, ОВА Е АСТОН И </text>
<text sub="clublinks" start="1157.289" dur="4.57"> ПРЕТСЕДАТЕ БЕСПЛАТНО ДО ВЕРИФИ </text>
<text sub="clublinks" start="1158.357" dur="10.543"> ВО ВО КАКО ДА ЗНАЕ КАКО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1161.926" dur="8.743"> БИДЕТЕ РЕТАЛИЕРИ. РУСИЈА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="1168.967" dur="2.336"> КРЕДИТИТЕ РАБОТУВА НА ИНТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1170.736" dur="2.702"> И ПОТВРДА Е ДА СЕ ВРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="1171.37" dur="3.503"> ДА БИДЕ АБСОЛУТНО ОДЛУКА НА </text>
<text sub="clublinks" start="1173.505" dur="2.97"> НОВИТЕ ЈОРК ВРЕМЕ ДА СЕ РАБОТНО </text>
<text sub="clublinks" start="1174.94" dur="3.103"> ИЗВЕШТАЈ ДЕКОГАШ БРИГОДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="1176.541" dur="4.038"> НЕКОГАШ ТОА Е ВО ФАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="1178.11" dur="4.203"> НЕ БЕСПЛАТНО ОД- И РЕАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="1180.646" dur="3.636"> Мислете дека тоа е време за </text>
<text sub="clublinks" start="1182.38" dur="3.237"> НОВИ ORОРК ВРЕМЕ ДА СЕ ЧЕКОРИТЕ И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="1184.349" dur="3.904"> Прашајте ги зошто тие биле </text>
<text sub="clublinks" start="1185.684" dur="3.97"> РАЗГОВОРИТЕ ПО СВЕТИ ПОСТОЕ НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="1188.319" dur="2.803"> РАБОТНО ВРЕМЕ ПРЕБАРУВААТ ПАУЛ </text>
<text sub="clublinks" start="1189.721" dur="4.004"> ЧОВЕКОТ ПО ПРАШАЕ ЗА ИЗБОР </text>
<text sub="clublinks" start="1191.189" dur="4.404"> ПОДАТОЦИТЕ ДА СЕ ДОСТАВУВА САМО ДО ОЛЕГ </text>
<text sub="clublinks" start="1193.792" dur="4.438"> ОЛЕГ ДЕРИПАСКА ПРЕД ДА СЕ ЈА ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1195.66" dur="3.204"> ПРАШАА КОРЕКЦИЈА ВО ЈУНИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="1198.297" dur="2.535"> Дваесет и седуммина и вашите времиња </text>
<text sub="clublinks" start="1198.931" dur="3.069"> БЕСПЛАТНО WЕ СЕ СИТЕ СЕДВЕДНИ </text>
<text sub="clublinks" start="1200.898" dur="2.136"> АГЕНЦИИ ЗА ИНТЕЛА ДА ДОГОВОРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1202.067" dur="2.535"> РУСКИОТ ГРИДЕР ЗА ИНТЕРФЕРЕНЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="1203.101" dur="3.337"> ПРЕД ДА СЕ ИСПРАВИТЕ. А </text>
<text sub="clublinks" start="1204.669" dur="4.004"> КОРЕКЦИЈА ТОА Е САМО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="1206.504" dur="3.17"> Агенции и дваесет и седумнаесет </text>
<text sub="clublinks" start="1208.74" dur="2.202"> ФЕВРУАРИ ОД ОВА ГОДИНА NEWУЈОРК </text>
<text sub="clublinks" start="1209.741" dur="3.07"> ВРЕМЕ ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ЈА ПОВЕДЕНА ПРИКАЗНА </text>
<text sub="clublinks" start="1211.009" dur="3.203"> ПОДОБРУВАЕ НА ПОДАТОЦИ ЗА КАМПАНИРА TRЕ НА ТРУПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="1212.878" dur="3.036"> СОГОВОРИ КОНТАКТИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="1214.279" dur="4.705"> РУСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА WЕ СЕ СЛУЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="1215.981" dur="4.004"> AMАМЕС КОЈ КАЈ ПОСТОЕ СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="1219.051" dur="2.635"> ПРОИЗВОДНИ СПОДНЕВЕТЕ НОВИ ЈОРКИ ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1220.052" dur="3.603"> ВАШИТЕ ВРЕМЕ ЈА објавија КОЛНА </text>
<text sub="clublinks" start="1221.753" dur="3.27"> ВО МАРТ ДВЕДНИ НИНЕТЕЕН ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="1223.722" dur="3.27"> ОБВРСКИ ВРЕМЕ ИЗВРШЕН Уредник </text>
<text sub="clublinks" start="1225.09" dur="5.205"> ДОГОВОРИ КАМПАIGА НА ТУРМИ И </text>
<text sub="clublinks" start="1227.059" dur="3.837"> РУСИЈА САМО ДОГОВОРНА ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="1230.362" dur="2.102"> БРЗО ПОМОШ ВО КАМПАIGАТА </text>
<text sub="clublinks" start="1230.962" dur="3.337"> ПРОТИВ ХИЛАРИ НА НОВ ПРО </text>
<text sub="clublinks" start="1232.531" dur="3.436"> РУСКА ПОЛИТИКА ТОА ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1234.365" dur="4.939"> ПОВИК НА РУСИСКИОТ ДОГОВОР, КОЈ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1236.034" dur="4.037"> Истражено. ТРИ ГОДИНИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="1239.371" dur="1.935"> ДАЛАРИ НА ДАНОЧНИЦИ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="1240.138" dur="2.903"> УЛЕТИМАТЕЛНО ДОБИВУВААТ АН </text>
<text sub="clublinks" start="1241.373" dur="3.737"> ЕКОНОНЕРАЦИЈА ВО МОЛАР </text>
<text sub="clublinks" start="1243.108" dur="3.537"> ИЗВЕДЕНИЕТО Е НЕВЕСТАВНО </text>
<text sub="clublinks" start="1245.176" dur="2.836"> ПОВТОРНО ИЗВЕШТАЈ НА РУСИЈА НА </text>
<text sub="clublinks" start="1246.711" dur="3.437"> NEWујорк времиња и мислам дека тоа е </text>
<text sub="clublinks" start="1248.079" dur="6.373"> ВРЕМЕ ТОА НОВО ЈОРК ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1250.215" dur="8.408"> И ИСТО ВАШИНГТОН ПОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="1254.519" dur="7.274"> И ЗАПОМНЕТЕ ПОЛИТИК. НЕ СУМ </text>
<text sub="clublinks" start="1258.69" dur="15.883"> ГОДИНА БЕЗ КУА. Флорида е </text>
<text sub="clublinks" start="1261.86" dur="15.281"> Спуштете го тоа ТВЕТ. ШТО СЕ ДА ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="1274.639" dur="5.472"> ДА ЗАКОНОТ ЗА ПРАВО НА ОБЕЗБЕДНИК Благодарам </text>
<text sub="clublinks" start="1277.208" dur="2.903"> ВИЕ </text>