LIVE: Kayleigh McEnany mban një konferencë shtypi në Shtëpinë e Bardhë subtitles

ANARCHISTET E HUAJ P FORR SHKRIM DHE SHP DRNDARJES E FEDERALIT PRONA DOJ KA EDHE KUARI I KATORUAR N FEDERAL GJYKATA P FORR TT ND ATRTUAR N TEAR HYRJE SHTETI I ANDREW JACKSON NQU FUQI LAFAYETTE. QE I. KA PAS DYT TERRORIZMI I HAPUR DOMESTIKU I HAPUR HYRJE P ONR SHQYRTIM AG BARR KA KRIJUAR NJ FOR FORC T E DYT QEVERISJE E VDES ANTI EXTREMISTS LED nga SHBA ZYRA E ATTORNEY N J XHERIS E RE DHE ZYRA E ATTORNEY US N TE TEXAS VERIORE ME DYT TRUMP I VETM SHENJT GJYQPSIT KONFirmoi RREGULLORE E LIGJIT DO Jini të mbajtura demokratë në të gjitha nivelet N ALL GJITHA SHTETET FEDERALE DHE LOKALE DUHET T NOT BHET SENATA DEMOKRAT E Bllokuar BIPARTIZANI REFORMA E POLICIS MINNESOTA DEMOCRAT GOVERNOR I PAVARUR GJENHA DEPLOYUAR KUADRIN KOMBTARE PRANI PRESIDENTIN. Unë për atë DIT WE NE KEMI SUGJER P TOR M DUHET DHE NDEROJ KAOSIN KERTU N IN SHUM SHUM SHUM ANEMTAR COT E KUNSHILLIT VOTOHEN N POLRGJIGJEN POLITIKN DHNI THEMELET JAN G TET GJITHA A DETAJET E SIGURIMIT PRIVAT QE SI Kryetari i kuq DEMOCRAT Kryetari i SEATTLE ZGJEDHON ZON CHN DH CHNIE ZONA EKONOMISE N ON VAZHDIM E DASHURIS IT ISSHT AN YDO GJITHA PAS SE ME SHUM TUL DHNAT T M DHNAT T M MADH DHE PSE JU LUTEM P .R TAN PAVARUR NGA VETM DHE T TJERA. Levin Ose SHTETI TW DUHET TEK JAVA DEMOKRAT RON Qyteti i ri DHE NJNE SITE POPULLORE DHE DEMOKRAT Duhet. DHE SHUM FATALLY SHTETI I KILLED DEMOKRAT A TRUMP PRESIDENTI QYTETAR DEMOCRAT Qëndrimet kundër një fondi JON SHKAKTUAR ZYRT E POLICIS Q CA KENI RREGULLORE DHE KULTURA E KANCELIT CIL SES SEKUAR T RA RREZIKON TON HISTORIA. Le të jemi të pastër SHPRRNDARJES RAMPANT T SHTETIT NUK ASHT A PJESA E EDO IDEOLOGJI POR KJO ANARCHI është ndihmuar nga LEADERSHIPI DEMOKRAT I PAVARUR DHE SI TRUMP PRESIDENT KA TWEETED. Citatet e gjendjes janë të mëdha PUNT E ARTIT POR T ALL GJITHA Përfaqësuesit Historia jonë dhe trashëgimia jonë E MIRA DHE BALLA ESHTE E RNDSISHME P USR SHTYP N TO TD NDERUAR DHE MEMNYET. EVEN N IN TURBULENT DHE KOHA TIF DIFFIKULTIT DHE T TO M LESOJN F NGA TANI Q SO LANDNDOHET PER LIGJIN NDDRKOMBTAR P PER Paqe në Rrugët TONA DHE KUND ANR ANARCHY KJO UMSHT TRUMP PRESIDENT VIZIONI PER TE ARDHME DHE ME QE DO T T BJ PYETJE. FALENDERIM JU KAYLEIGH- E DI E PRGJIGJE Q TR TRUMP PRESIDENT NUK ISHN SHKURTUAR N TH KESTO REPORTE - RRETH GRUPET RUSE DHE ATKA POR MUND TOU BAYNI T THN QAT N HENI ishte DITA E KUFIZUAR. STATUSI QE SH.BELA TEC MIR T MJETEVE TUS RAPORTET DITA N INTELIGJENC DHE THEMELIMI I TYRE N ST STRIKT SHKRUESHME DERI Shtëpinë e Bardhë NUK. KOMENT RUTINELI ON Inteligjenca e supozuar OSE DELIBERIMET E BRENDSHME CIA DREJTORI NSA Siguria Kombëtare KVSHILLI DHE KRYETARI I STAFF MUND T CON KONFirmoni T AN TJERA PRESIDENTI VOTA PRESIDENTI JU SHKAKUAR N THE SHQIPTARET E RREZIKSHME RUSIKE RUSI ZBULIMI. KA QENI SINCE SHKURTIMI SINCE GJITHA KAMETU Erdhi PAS NUK LETNI M B SHUM DHE SHUM KJO- QE KJO NUK KONSENSIONI Brenda KOMUNITETI I INTELIGJENC ONS P ONR KTO Pohimet DHE- I DHE NAC FAKT KERTOJ OP OPINIONET DISPOZITA NGA DISA N THE INTELIGJENC KOMUNITETI P REGR LIDHJEN N THE VERACITETI I CILATS SI QENI RAPORTUAR. N IN VERACITETIN E P ALRFUNDIME TD PAVARUR VAZHDIMI PER VLERSUAR NJ M M SHUM PYETJE N ISE FUQI. SET KJO NE ISHTE RAPORTI SHTETI ME QEVERIA BRITANE POR JO NUK KAM KOMENT T F TJERA P THR TJERA T TH TJERA SE T DREJT PIKU JU KALUAR N T DY ASSERTIONET QAT I KAM MË PARË. FALEMINDERIT KAYLEIGH. DONALD RUSSIA VALLEY STORMED PAS POPULLIT T L DYQSISHT KOMUNITETI I MILITANEVE TANI SI Unë SHENUAR NUK KA NUK KA A KONSENSIONI NDONJ KOMUNITETI I INTELIGJENC ANDS DHE IN FAKTI KERTU KAN NDIKIM OPINIONET Brenda KOMUNITETI inteligjent dhe ajo NUK DO T BE ZGJEDHNI. N THE T PRESIDENTI Tha se ishte verifikuar. TRUMP TWEETED Intel i DREJTSIS DUHET TO FALOJ ME MUA DHE WHFAR SPECIFIKUESHME B DON Q TH NDIKON. MMHM BIDNI SE PERSONI ISSHT Q Jep PRESIDENTIN PER SHKURTIMI I METHAMPHETAMINE- DETAJE TUR TJERA N ON PRIVATI I PRESIDENTIT Korrespondencë. Po shkon te Shtëpia e Bardhë ndihmon për të shmangur KOST LIGJUES P SOR T MUND TI T T GJITHA POR KT QNI NETTN E VRTETE KRYETARI I STAFF Livadhet e markës. FTOHET N B VET SENATOR MCCONNELL. DHE LIGJI CONGRESSMAN NMAN TRE DHE Tha se Ai do të jetë duke u KRIRKUAR- TETT AN MT - NGA KOMITETET E JURISDIKTIONIT - SO KJO ISHTE NJ B BIPARTIZAN FITIMI I SHPENZUAR, POR NR DETAJET E ARDHME TJERA TJERA. TË HAPPEN TODAY KAYLEIGH PO PO ISHTE SHKOJN AT N AT KOHA KU JU Vini këtu këtu në të paktën FILLUAR MENDIMIN E TRETY MINUTA PIRPARA N ME MUA QE K OTU BECN SI SHKENI T TO VINI TE BARDHJE Kjo është një nga Pastroni RRETH PA ANEVE T KONGRESI KA TRUMP duke ardhur SHTEPIA E BARDHE. PO KKI DY PYETJE Një është po Lidhur me atë që është këtu SHENIMI I Kredibilitetit për këtë RAPORTI QAT JAN RUSIKIANT OFERTA T P PAGESA PR. Talibanët LINKUAR MILITANT T TO VRES PARA DHE AMERIKANI PRESIDENTI NUK E DUHET RRETH IT. KARTER PRESIDENT APO KUJDO SHPESH P WHRSE NUK MENDUAR ASSHT LITTULLI QE Komandanti në krye për thirrjen GRAND RRETH SEVEN TELIGENT është VERIFIKUAR PARA NGJARJE PRESIDENTI I SHTETEVE T UN BASHKUARA N IN KISTAS RAST TI NUK ka VERIFIKUAR - DUHET TA DISPEL. P WHR KU JAN PARA PRESIDENTIN NUK KA ADVOKATA E FUQIT P FORR MENA DHE GRAT W SH WRBIMIN TON FAN PRESIDENT TRUMP NUK KA NUK HESITATET P AR VEPRIM - KU JANE NJE RREZIK TE SHERBIMIT TONA DHE GRUA P FORR SHEMBULL N IN SIRI Në dy mijëra tetëmbëdhjetë- KU Dhjetra. DOZEN OFT E RUSISIAN MERCENARIES JAN K VARGUAR N DEFENSIVE TREGUESE TET RETALIATORIT LED të SHBA STRIKES - SI KU ADVANCUAR TONA Kundërshtarë. KA DREJT TARGETUAR TI S. P FORR koalicion PRESIDENTI PARTNER NUK KA IT. P AR VEPRIM N IFSE NUK USHT N PRESIDENTI NUK INSHT N IN FAKT Verifikuar. TE VERFYONI NUK NE DITA VARGJET KTU N IN DIT SHKURT ITR SHT DOKU I SHKRUAR. IS NJ PR SHTYPI JAMES PRES NR. ÇFARË ATA JANË. QE PSE. BOTUAR PSE PSE QE NUK KA NDODHUR. SHT DASHURI. JU DINI JEMI Ndarja me të tjerët. NATIONAL INTEL KUNSHILLI I SIGURIS C MUND T CONT RRETH. RAPORTET E Inteligjencës DHE NJ B SHUM PRESIDENTI KA E NEVOJSHME PAYR MIR TUAJ TJERA PYETJE IFSHT IF NESE KA NDODHET BORNE P FORR PRESIDENTIN BESONI QE ESHTE E VERTET QE SHT DO T DO BN T TO B TONI RUZI P ACRBASHKT. DHE E TI DUHET TO B TONI PR PEST. PROVIMI N TO G. SHTAT. G. EDO SHTYP. T ALL GJITHA HYLAND SPEC. N WH FAR K THTO NË. ORSHT OR OSE VERIFIKUAR. DHE NUK DO T FEMI GJETI I NJOFTIMIT P FORR VEPRIM POR DUHET T PO DREJT PO PIK O QË. Askush një tjetër nuk është shumë i shpejtë. NUK E VRTETA N I. I. JAN JAN PAKICËS. BRENDA KOMUNITETI I INTELIGJENC ANDS DHE I MUND T CON KONFirmoni N WITH TOU DREJT TANI QE NUK KA KONSENSUS Brenda inteligjencës KOMUNITETI P THR KTO GJYKATA. P FR M TJERA DUA T J DUHET PIKA OUT DO T G GJETI KRYETARIT T. PRESIDENTI P ONR VEPRIMET POR ME Lidhur me Rusinë KISTU PRESIDENT ISHT ST FUQI SHTETRISHT RUSI IMPOZIMI I SHENJIMEVE N ON Qindra të individeve ruse SHPENZIMET E DOZENAVE T D DIPLOMATVE. MBYRET DY KONSULATET RUSI LEXIMI NGA DHE INF TRAJTIMI DHE SHTESA T O TJERA VEPRIMET. N THE INTELIGJENC KOMUNITETI NUK KA NDODHUR TUR M TJERA NUK IFSHTIF njoftime të tjera për JU T TJERA SE TREGONI NUK KA KONSENSUS DHE KETE JAN OP OPINIMET NDIKUESE NGA SONG ME. KJO PER NUK DO Mendoni se ky raport është i vërtetë Unë jam Duke ju thënë. KJO NUK KONSENSIONI N THE INTELIGJENC KOMUNITETI DHE ATA OPINIMET DISPOZITA NGA DIKA Në komunitetin inteligjent SHPRNDARJE EKZISTAVE. FALEMINDERIT KELLY DUA T TO BNI KALIMIN N THE T. PRESIDENT TWEETED DITA E DITS DHE PASQYR. K MT M MIRNNIJI Tha se nuk dëgjoi FRAZA FUQI E ZI DHE BURIMET MEDIA. DHE KKRKUAR WHETHERE SIGJALA T TO TIJ KET TH QE KA KA DY PIKE DOWN. KCNDET PRESIDENTI. RRETHIN TWEET TTHER TJERA T PE POPULLIT DHE VIDEO. P CONRMBAJTJA E njoftimit AT Katërmbëdhjetë. NE NUK Dëgjojeni që FJALA E PJESMARRS N ON KU JAN T TY BNI. VIDEO DHE- PO. Ne kemi nevojë për atë dhe ai NUK KENI P FORR DY TREGT. GJITHASHTU DHNI MIR DO T HA KENI NJON KOMON NË KËTË. TRE KONFEDERATA SHEMBULL NGA FLASH SHTET FLRIN I E DUA Thuaj se kjo është për zonjën BAKENI A- KUPTOHET Q TH KTO SHENI K THT A VEPRIM N IN FIRM TM LIGJIT M MANNYR LIGJORE N TOO SHUM HAPA PPRPARONI SHTETET E KET. T D SHUM N MONUMENTE. FALENDERIM NJE MUND TE RREZIKONI RUSI PAS PREJ OTSSHTJE T AN TJERA. I BNI PRESIDENTI KA NJ SP SPECIFIK MESAZH NGA MOSKA DHNI KESTU Raporte. MESAZH I DYTICK P FORR Moskë NUK SI BECNI Q HE NDIKON SHKAKTUAR N THE MATJEN SI I SHENIM NUK KA KONSENSUS GJITHA INTELIGJENCS KOMUNITETI N AND DHE KA JAN N OPINIONET E DISSENTIMIT TAC FAKTIT. KOMPANET E PRODHUAR C. JACKSONVILLE FLORIDA TODAY. SHTETI NDIKOJN ON N ON T ON Kufiri i MASHA Q OF GJYKATA .SHT KU JANE- PJESA E RS.C Do të mbahet në këtë verë. KA MENDIMI I PRESIDENTIT RRETH Veshja e një maskë ndryshuar në të gjitha DHNI QAT RREZIK DHE DH GNI RREZIKONI RASTET CORONAVIRUS NGA TEXAS FLORIDA ARIZONA DHE UNLL DO- Bisedoni me PRESIDENTIN PARA VAJTE K ONTU P ONR NUK KA TIJ Zgjedhin për të veshur një maskë është ZGJEDHJE PERSONALE E YDO INDIVIDUALE SI T WH GJITHA T Vish një maskë OSE NUK TI SHKELJET POPULL T TO BNI VENDIMI PATERCIAR ISSHT M B I MIR SIGURIA E TYRE, por ai tha se ME NUK KA PROBLEM ME MASKA DHE T DO BNI DO GJITHA LOKALE TUAJ JURIDIKSIONI. K RERKESA P TOR PARAQITJE. LANKFORD TIGH DREJT T NDESHT Q DISA SHICRBIME Amerikane PUNA AKTUALE ILL SI REZULTET E KISTU L MNI MOTIONI. LIDHJET P RR T DREJT. POR RRETH I. PIKU JU KUPTOJN F FAKT QE NUK KA KONSENSUS Brenda inteligjencës KOMUNITETI DHE- DUHET TS DUHET TI SHENIMET N TH KATTO P THR K THT TUAJ ATA JAN AL T T GJITHA T T MIR T MIR TIMET E JORKIT N FJALN E TYRE ARONIE ASLI RAPORTET. QE PRESIDENTI SHPREHET P ONR KTO Ai NUK BSHT KUFIZUAR N TH KISTO DHE NUK KA KA PRESIDENTI VICE KËSHTU QË. PORER PARA jam duke blerë Blerjet e plota FLETUAR NJ A NARRATIVE NGA THE KOHA E RI YORK QE. në mënyrë të gabuar DISA SHTETI RRETH THEMELIT PRESIDENTI QOU DUHET TIT PRIN FAKTET T TO VAJN. N AND DHE SHENIM VETE RRETH KA NUK KONSENSIONI N THE INTEL KOMUNITETI DHE N F FAKT KA JANE OPINIMET DISPOZITA NGA DIKA ME NJ EX EKSPERT TENI - Ju Thoni që NUK FREESHT FREE FALAS B DONI ATA Q NUK MUND T NDONJ PD PDT. HE NUK BSHT KUFIZUAR PERSONALisht Mështja që është gjithçka unë MUND SHTETI ME TUAJ sot është që- NGA DREJTORI CIA DHE KVSHILLA KOMBTARE E SIGURIS DHE KRYETARI I STAFIT MUND T ALL GJITHA Konfirmuar. NUK KA PRESIDENTI OSE PRESIDENTI VICE. ISHTE PRIRGJIGJET PAYRGJIGJE. JU LUTEM. Sekretari ARYSHT SENAT TONA TENA GJENI ISSHT KJO ISSHT TH QAT RASTI SHT KA N THE RREZIK ISSHT SHUM RRETH RRETH RRETH VITE PRESIDENTI KA TREGU TRE T ON NDIDRMJET. FAR ISSHT MESAZHI I PRESIDENTIT TE NJERZIT Amerikan DHE PSE JEMI SHTOJN T TA FALUAR PAL TE THEMELIMI PUBLIK I TIJ Bëni gjërat që të thoni. DUHET Dije se KJO ISSHT A SHUM KRIJIMI I KASRKESS SAS DYQS S CR KRIMIT E Hënë ku janë të gjitha këto PYETJE N TH K THT AMERIKAN PUBLIKA KA ADRESUAR- JEMI KUPTUAR T SE SHIKONI SE FATALITETET JAN T D BESUAR QE K ST S E Diel Unë besoj se kemi Cmimet tona me te ulta te fatalitetit. SENSE Unë besoj se ishte mars TW DYT E DYT SO N SO Marshin e Fundit FAR QAT SIGJONONI N SHBA është JEMI KUJTIM T POPULLIT DHE T KOMUNITET P ONR POPULLIN WHO JAN IN TING INFEKTUAR T T TYRE KJO SI PENCE PRESIDENT VICE KA KA KAQUAR SHQYRTIMIN E KETE TESTIMIT POSITIVE JAN N THE MUAJIN E E TRET PYTJET MJETET JEMI KUJTIMI I POPULLIT. NE TYRE KOMUNITETET JANW TW VESHT ​​TH ATA Q KERTU N P PERSON - KA NEVOJ B BENI PARA - POR KESTU SHENJAT E- ZBATIMI I FATALITETIT P INR RRITJE THERAPEUTIKA E FUNDUAR QAT JEMI IDENTIFIKUAR KATOR T TYRE DEXAMETHASONE CONVALESCENT Plasma. N AND DH SPN VDEKJEN E TYRE Frikë dhe një tjetër gjë që ato JAN W PUN DS S R VDEKJES SPITALI I KUJDESEVE PJESMARRJE KOHA N A T TH TRET Unë jam kaq GJETJE Q TH BAKEN US SHUM P USR SHUM PAJISUR. T H TRAJNOJN. RREGULLIMI I RASTEVE QAT KEMI NE SHENI KJO NUK NOTSHT KONGRESISHT SHKON T R DREJT N TANI TO TJERA T PRO PRONS. Simbolet e Konfederatës SHTETET MEMORIALI NAMJET DHE PRESIDENTI TJER H KA REPEATEDLY INSERTUAR TIJ NEL KTU DEBATE. Unë mendoj shumë njerëz Duke u përpjekur për të kuptuar se çfarë është ai PAMJE. E MORALIZIMIT TE MUNDESHME KONFEDERIA është shumë e mundur Flaka e Konfederatës. ZGJEDHJET ONE. SI TA KA PRESIDENT TRUMP WHO. QE ISHTE NJE MIRA GJITHA VETE HUMBJEN Luftës CIVIL. DHE P ISR T INT INTERESUAR N IN Duke ndjekur atë që për shembull BANIMI I KONFEDERATS. FLAG PYETJE- PYETJA E PARIR ISSHT ABSOLUTELY HESHT ai është PRODHIMI U. SHTETET E. E DYT ME Lidhur me zgjedhjen tonë amerikanë L TENDSISHT STATUAT TONA KA GJITHA ISshtë një POLLL HARVARD HARRIS LEXUAR JAVA E VRTETA E VETM QE SHUM 60% e P RESRZGJEDHJEVE T SA SHENJTA SHTETET DUHET TEM R RNDARJEN N QEVERISJET LOKALE 71% të SAIDI DUHET GRUPET E Bllokimit NGA FIZIKUAR DESTROYING THE SHTETET DUHET Qëndron N PJESA E PRESERVIMIT. HISTORIA JONË. JET R T R FALUAR T R FEMIJET E TIJ E interesuar në ndalimin e Hapësirat e Konfederatës së Flagës Rally. Sesioni i tij, por KAMJETA E KAMPANIT K PRTU PRESIDENT FOCUSED ON AKTIONI P ONR FIKQIM PROBLEMET WHSHT H PSE KA E KA TIJ RRETH ekzekutiv DUHET SHUM WEEKS AGO P KR T MSUAR Rrugët TONA SIGURI DHE SIGURI QE KU JETE Fokusi i tij gënjen dhe- Unë mendoj Q TH KOSTO Q W ishin shqyer SHTETET E K DOTU KPTU KUJT JO IDEOLOGJI KU JANE STARUES STATUES DUA DHE SHTETET E DEFACIONIT T M MATHIAS BALDWIN NJ AB ABOLITIONIST- HANS KRISHTI KA KUSH DIRE Luftimin P FORR ARMIN E BASHKIMIT GJAT KOHS LUFTË CIVILE. P AR NJ M MEMORIAL P FORR Ushtarët Amerikanë AFRIKANë WHO FUQI N IN LUFT WN CIVILE ISHTE D DMBUAR N B BOSTON Një MONUMENT T. ZYRT ZYRTART E POLITIKS S FUNDIT VANDALIZOHET N S SAKRAMENTO KETO NUK NOTSHT E PRANUAR QAT PSE PRESIDENTI SHKENCA PRESIDENTE VEPRIMI WHSHT PSE ANSHT AN EKZEKUTIVE RREZIKONI QAY THEN KARTU LARND Statutet do të ndëshkohen te EXTENTI I PLOT I LIGJIT KJO PSE U KORKUAR KATOR POPULL Ai nuk do të durojë LIGJI DHE CHAOS. HE Qëndrimet me 71% të Amerikanët të cilët thonë se nuk ka VENDI P TER L TENDN E STATUESVE TOWN VLERA N TH KESTO ANARCHISTST po veprojnë P ACR KOMBT. PAYRGJIGJE PJES. E ZIRE SHT KRISHTI I MIR. FALEMINDERIT M G SHUM PARIR PRESIDENTI duke folur RRETH KJO BIG. INFRASTRUKTURA Pyetje. Ne do të marrim një SHIKO TEK. IDE T PRO PROPOZIMIT Ai është duke punuar Rresht. SIGURIMI Jepni SHBA NJ IN INFO LITTLE P ONR SI FACE P NER negociatat janë duke shkuar. TË Merrni një SENSE QAT KONGRES ISSHT HAPUR Kjo është një prapavijë për të punuar KJO. PRESIDENTI tha se është në FAVA E THE- KAM NDON P FORR JU P FORR M M SHUM INTERESE POR THE- KA TANI. P FORR PRDORIMIN TRE VJET T HE VJET SHUM VAZHDUAR DEMOKRAT T COM BN TABELA DHE PUNOJM US N US SHBA INFRASTRUKTURA P ONR T NDARUR NJ F FASK FOR PCRFUNDIMIN E TATIMIT TAY PAYROLL HOLIDAY KU NDODH. SHTETI I LART Punëtorët dhe ato që i duhen SHUM E KESTO JAN REAL MJETET EFEKTIVE QAT MUND T FUNDIT Ndihmoni POPULLIN AMERIKAN POR ONUSI ISSHT VALLREJT N ON DEMOKRAT TE VISH. TE NEGOTIATING TABELA. Kjo është GONNA BE E DREJTSISHME DHE E NDRYSHME P FORR MET T MIR DHE Q ISHTE. troç DENOUNGUAR NJ OF prej tyre. PO I NUK MUND T FITON KHETU PRESIDENTI - KOST negociata STEVENI TE FALEMINDERIT TI DUH T T DY PYETJE P FORR. SHTETET I E MBETSISHME MBI VESHJEN E VETE SHKRIMI I INAUGURIMIT T TRUMP Gjykimeve. ALLSHT ALL GJITHA N THE SENAT PATIENTI REPUBLIKAN. DHE JO NJE ISHTE KONVIKUAR DHE UN W ISHTE NDERTIMI NESE. TRUMP PRESIDENT Cshtë i shqetësuar rreth Mundësia që SI DUHET NDODH. DUHET NJERZIT KUSH JAN CH NDRTUAR. P IR T TR NDRUAR N BISEDONI ME. PJESA E SHTETIT. ROLI PERSONAL. P HR TING SHPESHT TH Q TH SISTEMET E AFRIKANEVE. SHIKO ATE Kjo do të jetë një VENDIM P FORR GJYKATA T TO BNI NJ P FORR GJYKAT T TO BAKENI Luftime N THE PRESIDENT ISSHT SHUM KEEN N SC Skenë P ONR KTO VEPRIMET- PRORFITIMI N TO DREJT SI T TE NGJARJE SHUMAR AMERIKANE MONUMENTET DHE FEDERALI DEFACIONAL PRONA DHE DEFACIONI I MEMORIALI LINCOLN. NUK JANE GJITHA DUHET PUBLIKA Amerikane TE SHENI - SI. SHENIM ME SE 71% VOTO. PYETJE MY E DYT ESHTE PVERR TRUMP PRESIDENTIN E JAVS RRETH. KONTRATA E. KJO PRESIDENT. DUHET PRESIDENTI I. HULUMTIMI SIMILAR I GJITJEVE Q P PERSONALE NUK DON SHTYPI TRUMP ATA NUK JENI NJ OF T NDRYSHME. ISHTE PROVIMI PERSONAL KJO VLERAT E AKTESIS K Vrasjet AKT KRYETARI PVERR KERTU ASHT LITTLE BIT OF E KUFIZUARA EARLIER PRESIDENCIA E TRUMPIT T PR PRESIDENTIT POR Pozicionin e TIJ P ONR K ONT. JU I aftë për të verifikuar atë kur Ai Zgjedh që se. PERGJIGJE DUHET TI SHENI K ONTU N ON PRESIDENT do të PINTRGJIGJE P TOR DIKTIMIN NDWRMARRJEN E TIJ DHE KATTU PRESIDENTI OBAMA CILA WHFAR. P HR T NGJARJE NGA TIJ BULET TOU DUHET T NDRMARRJEN një OBAMA OFERT PR PRESIDENCIA E REZULTIMI EKONOMIK I DUHET SINCE LUFTA E DYTE BOTERORE. UNË JAM ME TRUMP I PRESIDENTIT QENI N EKONOMIA E HOT N MODERN HISTORI- ME TRUMP PRESIDENT P USR SH ISISNDETIN E SHNDETIT T US SHUMS N DE SHQIPRI PRESIDENTI VICE AL BIDEN DHE PRESIDENT. OBAMA DO T C THIRRET JV EKIPI I ISIS QENI EKIPI I VARSITETIT DHE DY PVERRGJIGJE SHTETI SEPARAT SI PRESIDENTI P WR T GJITHA DRAWA KONTRATAT ME PRESIDENT OBAMA DHE KJO JAN DUHET TW DYT THE SHUM DHE TA KA KAQ SHQYRT KONTRATAT DHE natyrshëm Salcë. PYETJE TV FITUAJ NINETEEN PER NGA KJO. NE GJEDHONI ATA Q Q. TË TJERA DUKE ECUR PERPARA. PR RUGHY A PYETJET PES DITA. NJËZET E TRE DOLLARET E VETURA P FORR QEVERIT PROGRAMI I BAZUAR. TRIDHJETË E NJË DOLLARET e varur në TREGTI KOMERCIAL. Shtëpia e Bardhë KISTU PRESIDENT TRUMP - PPRSHTATJA E KJO. Pricing RRETH PIKAVE T PR MIMIT TS KONSIDERUAR KA QENI DIKA KRITIKA AS Një rrugë. TE JETOSH. V REREJT MIR T ON MIR HYRJET E HYRJEVE PYETJE SI QEN P DRBESNI NJ A MIR DHE PAR AND Kostoja e blerjes së shitjes me shumicë OSE Programin e FURNIZIMIT FEDERAL SHT RRETH TRETT DY HUNDRED FOR FOR KURSI DHE Qiramarrja me Qira Zhduken. POR RUN DISPOZITA NJ AN BAR INPATIENTE B DR BY NGA INFUZIONI DHE TEC BNI IT ANSHT NJ IN DRUG PATIENT PATIENTI DUHET T V BNI SHUM P UNRGJIGJE P SER T SHIKUAR Kostot e BARNAVE. unë DUHET T P paguani koston e barnave BECNI M WNYR THN QAT HOSPITALE Merrni REIMBURSED P FORR PATIENTT. N DR BARNAJ ISSHT TH Q JAN T PA DHNAT TID SHTATA TAT BANESA PR ADMISION SEKTETARET E ASKUARA JANP SHPENZUAR T ME M MESOJM TH KISTO MJETET N IN LAYMAN KUSHTET QAT JAN T H SPITALIT MBI KUJDESIN E P .RDORIMIT T T TRAJTIMIT. POR N IFSE TESTI I BYRONIT T. TUAJ P FORR LET SJENI E DYTIR E TRET DOLLARET E VETUR CILA ISSHT Kostoja e blerjes me shumicë në DHE Q R NDIKON VRETA DISAPPEAR T TO RUAJ QAT KOH PATIENT N SPITALE TY VETS SHTET TRETI I KOHA N SPITALI SI PA PATIENT PA PAJISJE KUJDESI I VITIT. AJO DO TË DUHET TAT JANE SPITALIT AKTUALE PER FITIMIN E RREZIKUT RAST RREZIKONI SI DIKA BASIKALLY VDES T TO BNI QAT PATIENTI DO T BNI. NUK SHENI QE KOSTOT. FJALA E DYT. DUHET TICK PRGJIGJE NJ A FAR J DUHET T BNI RRETH MASS S HE SHENI- KA JO PROBLEM ME MAS WITH DHE Q TH KETO N SH DUHET T WH GJITHA LOKALE E tyre K RERKONI SI PASQEN Q H KA HHS Sekretari ALEX AZAR tha këtë NE MUND T HO MBIJemi PRAKTIKN GOTTA SHP DRNDARJES SOCIALE T VAL VLERAVE LVERNDSIT E FMIJ WHS SENKU MUND T KEMI PRAKTIKA SHPRNDARJES SOCIALE INDIVIDULET E TYRE JAN SHUM N AN AREA. DHE SHOQRORE NDIKIMI NUK MUND T BE PRAKTIKOHET DITA Q LNDRONI N LOKAL JURISDIKTIMI N WH T WH CILIN FACE MASET NUK MUND T BN N TEC NEVOJMET MANDATUAR PAS M LSIMEVE T Sekretari i HHS thotë PUN NUK JANU UDHZUES T CD CDC-së KA REKOMANDUAR por jo KQURKUAR- DHE JEMI PRESIDENTI DUHET PRFUNDIM EDO T TO GJITHA T F PRPAROJN THE urdhërat E KURNIZMIT TIR TYRE LOCAL. NË UDHZUES për CDC. Faleminderit DISA NJNE BALDNESS DUHET T I DUHET Jini të Qarta. DHE SH SERVRBIMI RACIONAL TRE KERKESA. Q RESNDRUAR KA DUHET T BE BNI SITUATA E REFORMIT POR KJO ASHT ASTON DHE THE PRESIDENT FALAS N TO VERIFY NË. SI E DINI SI DUHET T BE BENN SHTETSUAR. RUSIA YEAH KREDITI BSHT B KUFIZUAR N INT INTEL DHE RRETH DUHET T Y DUHET TACK RI T BE JET D VENDIM ABSOLUTELI I KOHA TUAJ T NEW REPUBLIKS S TO FALS RAPORTI Q NDODHET KUPTUAR DISA Q TH KA N FAKT ISHTE NUK KUPTOHET N-- DHE Unë REALI Mendoni se është koha për këtë KOHA T NEW REPUBLIKAVE T NEW NDORRMARRJEVE P TOR HAPJEN E DYT DHE Pyesni THEMELET Pse kanë qenë SHKRUANI SI SHKRUAR T SO SHUM T NEW RI KUJTIMET E JORKIT FALASE PAUL NJER MANZIT PASQYRS P FORR VOTIM T DHNAT DUHET T P PRDITOHEN TENI TE OLEG OLEG DERIPASKA PARA KUJDES T SSSHTI KORREKTIM N IN QERSHOR të DYT SHTAT DHE KOHA TUAJ FALAS VDES T ALL GJITHA SHUM Agjensitë e INTEL-it janë pajtuar Kufiri i INTERFERENC RS RUSE PARA QEN NDIKOJNS. A KORREKTIMI Q ISHTE VETM PR Agjensitë dhe dhjetëdhjetë SHUM SE FEBRUAR I KATTU VITI I RI KOHA PUBLIKUAR NJ ST SHTYP VLERSIMI I AIDAVE TAM KAMPANIT TUM TRUMPIT KA KONTAKTET E REPUARA ME INTELIGJENCA RUSE DUHET TEN NDODHET JAMES COMEY KA ESHTE SHUM ENTIRELY SHKRUARA KOHA T NEW NDRMARRJES KOHA TUAJ T P PUBLIKUAR NJ COL KOLON N T DYTY MARS NINETEEN NGA A FORMER KOHA EDITORI EKZEKUTIV ASSERTUAR KAMPANI I TRUMP DHE RUSI KA DUHET N O M DENYRAL SE KA QEN Ndihma e shpejtë në kampe KUNDR HILLAR ONS N ON PRO PRODHIM T NEW RE POLITIKA RUSISHT QE QAT JEMI KUJTO SHTETIN E RUSIS WH CILA ISHTE Hetuar. TRE VJET ME DOLLAT TATIMORE PFR PARA GJETJET ULTIMATELI AN EKSPONERIMI N THE MOLAR RAPORTI ISSHT I PAVARUR RAPORTIMI I RUZISH FAM RUSIA E PAJISJEVE KOHA TUAJ N Y JORK DHE Unë mendoj se është KOHA QAT KOHA T NEW REZERME T JORKIT DHE EDHE POSHTI WASHINGTON. DHE POLITIKERT E KETU. NUK DUHET Shtëpia e Bardhë. FLORIDA QENA SHPESHTW Q T TWEET. FAR po shkoj T LA LIGJIT P RR T DREJT OF E FALEMINDERIT JU.

LIVE: Kayleigh McEnany mban një konferencë shtypi në Shtëpinë e Bardhë

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="2.334" dur="2.603"> ANARCHISTET E HUAJ P FORR SHKRIM </text>
<text sub="clublinks" start="4.27" dur="3.17"> DHE SHP DRNDARJES E FEDERALIT </text>
<text sub="clublinks" start="5.004" dur="4.171"> PRONA DOJ KA EDHE </text>
<text sub="clublinks" start="7.507" dur="3.136"> KUARI I KATORUAR N FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="9.242" dur="3.336"> GJYKATA P FORR TT ND ATRTUAR N TEAR </text>
<text sub="clublinks" start="10.71" dur="3.537"> HYRJE SHTETI I ANDREW </text>
<text sub="clublinks" start="12.645" dur="3.471"> JACKSON NQU FUQI LAFAYETTE. </text>
<text sub="clublinks" start="14.314" dur="3.436"> QE I. KA PAS DYT </text>
<text sub="clublinks" start="16.182" dur="4.538"> TERRORIZMI I HAPUR DOMESTIKU I HAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="17.817" dur="4.738"> HYRJE P ONR SHQYRTIM AG BARR </text>
<text sub="clublinks" start="20.787" dur="3.003"> KA KRIJUAR NJ FOR FORC T E DYT </text>
<text sub="clublinks" start="22.622" dur="3.37"> QEVERISJE E VDES ANTI </text>
<text sub="clublinks" start="23.857" dur="3.403"> EXTREMISTS LED nga SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="26.059" dur="3.069"> ZYRA E ATTORNEY N J XHERIS E RE </text>
<text sub="clublinks" start="27.327" dur="4.538"> DHE ZYRA E ATTORNEY US </text>
<text sub="clublinks" start="29.195" dur="4.504"> N TE TEXAS VERIORE ME DYT </text>
<text sub="clublinks" start="31.931" dur="3.804"> TRUMP I VETM SHENJT GJYQPSIT </text>
<text sub="clublinks" start="33.766" dur="5.039"> KONFirmoi RREGULLORE E LIGJIT DO </text>
<text sub="clublinks" start="35.801" dur="5.206"> Jini të mbajtura demokratë në të gjitha nivelet </text>
<text sub="clublinks" start="38.872" dur="4.971"> N ALL GJITHA SHTETET FEDERALE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="41.073" dur="4.772"> LOKALE DUHET T NOT BHET SENATA </text>
<text sub="clublinks" start="43.91" dur="3.637"> DEMOKRAT E Bllokuar BIPARTIZANI </text>
<text sub="clublinks" start="45.912" dur="6.406"> REFORMA E POLICIS MINNESOTA </text>
<text sub="clublinks" start="47.614" dur="6.406"> DEMOCRAT GOVERNOR I PAVARUR GJENHA </text>
<text sub="clublinks" start="52.385" dur="4.471"> DEPLOYUAR KUADRIN KOMBTARE </text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="5.105"> PRANI PRESIDENTIN. Unë për atë </text>
<text sub="clublinks" start="56.923" dur="3.803"> DIT WE NE KEMI SUGJER P TOR M </text>
<text sub="clublinks" start="59.259" dur="3.503"> DUHET DHE NDEROJ KAOSIN </text>
<text sub="clublinks" start="60.793" dur="3.27"> KERTU N IN SHUM SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="62.829" dur="3.103"> ANEMTAR COT E KUNSHILLIT VOTOHEN N </text>
<text sub="clublinks" start="64.129" dur="2.937"> POLRGJIGJEN POLITIKN DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="65.999" dur="2.902"> THEMELET JAN G TET GJITHA A </text>
<text sub="clublinks" start="67.133" dur="4.238"> DETAJET E SIGURIMIT PRIVAT QE SI </text>
<text sub="clublinks" start="68.968" dur="4.938"> Kryetari i kuq DEMOCRAT Kryetari i </text>
<text sub="clublinks" start="71.437" dur="4.972"> SEATTLE ZGJEDHON ZON CHN DH CHNIE </text>
<text sub="clublinks" start="73.973" dur="5.472"> ZONA EKONOMISE N ON VAZHDIM </text>
<text sub="clublinks" start="76.476" dur="4.437"> E DASHURIS IT ISSHT AN YDO GJITHA PAS SE </text>
<text sub="clublinks" start="79.511" dur="4.739"> ME SHUM TUL DHNAT T M DHNAT T M MADH </text>
<text sub="clublinks" start="80.98" dur="8.709"> DHE PSE JU LUTEM P .R TAN PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="84.317" dur="6.34"> NGA VETM DHE T TJERA. Levin </text>
<text sub="clublinks" start="89.756" dur="2.602"> Ose SHTETI TW DUHET TEK JAVA </text>
<text sub="clublinks" start="90.723" dur="3.037"> DEMOKRAT RON Qyteti i ri DHE </text>
<text sub="clublinks" start="92.425" dur="3.27"> NJNE SITE POPULLORE DHE DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="93.826" dur="4.271"> Duhet. DHE SHUM FATALLY </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="4.738"> SHTETI I KILLED DEMOKRAT A </text>
<text sub="clublinks" start="98.164" dur="3.737"> TRUMP PRESIDENTI QYTETAR DEMOCRAT </text>
<text sub="clublinks" start="100.567" dur="3.403"> Qëndrimet kundër një fondi JON </text>
<text sub="clublinks" start="101.968" dur="4.471"> SHKAKTUAR ZYRT E POLICIS Q CA KENI </text>
<text sub="clublinks" start="104.036" dur="3.637"> RREGULLORE DHE KULTURA E KANCELIT </text>
<text sub="clublinks" start="106.506" dur="3.87"> CIL SES SEKUAR T RA RREZIKON TON </text>
<text sub="clublinks" start="107.74" dur="4.271"> HISTORIA. Le të jemi të pastër </text>
<text sub="clublinks" start="110.443" dur="3.57"> SHPRRNDARJES RAMPANT T SHTETIT </text>
<text sub="clublinks" start="112.078" dur="3.87"> NUK ASHT A PJESA E EDO IDEOLOGJI </text>
<text sub="clublinks" start="114.08" dur="3.737"> POR KJO ANARCHI është ndihmuar nga </text>
<text sub="clublinks" start="116.015" dur="3.504"> LEADERSHIPI DEMOKRAT I PAVARUR DHE </text>
<text sub="clublinks" start="117.884" dur="3.436"> SI TRUMP PRESIDENT KA TWEETED. </text>
<text sub="clublinks" start="119.586" dur="3.636"> Citatet e gjendjes janë të mëdha </text>
<text sub="clublinks" start="121.387" dur="4.071"> PUNT E ARTIT POR T ALL GJITHA Përfaqësuesit </text>
<text sub="clublinks" start="123.289" dur="3.57"> Historia jonë dhe trashëgimia jonë </text>
<text sub="clublinks" start="125.525" dur="3.136"> E MIRA DHE BALLA ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="126.926" dur="3.136"> E RNDSISHME P USR SHTYP N TO TD NDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="128.728" dur="3.203"> DHE MEMNYET. EVEN N IN TURBULENT </text>
<text sub="clublinks" start="130.129" dur="3.704"> DHE KOHA TIF DIFFIKULTIT DHE T TO </text>
<text sub="clublinks" start="131.997" dur="3.704"> M LESOJN F NGA TANI Q SO LANDNDOHET </text>
<text sub="clublinks" start="133.9" dur="5.639"> PER LIGJIN NDDRKOMBTAR P PER Paqe në </text>
<text sub="clublinks" start="135.768" dur="4.305"> Rrugët TONA DHE KUND ANR ANARCHY </text>
<text sub="clublinks" start="139.606" dur="2.969"> KJO UMSHT TRUMP PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="140.139" dur="3.203"> VIZIONI PER TE ARDHME DHE ME </text>
<text sub="clublinks" start="142.642" dur="2.369"> QE DO T T BJ PYETJE. FALENDERIM </text>
<text sub="clublinks" start="143.409" dur="3.237"> JU KAYLEIGH- E DI E PRGJIGJE </text>
<text sub="clublinks" start="145.078" dur="3.837"> Q TR TRUMP PRESIDENT NUK ISHN </text>
<text sub="clublinks" start="146.713" dur="3.703"> SHKURTUAR N TH KESTO REPORTE - RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="148.982" dur="3.903"> GRUPET RUSE DHE ATKA </text>
<text sub="clublinks" start="150.483" dur="4.971"> POR MUND TOU BAYNI T THN QAT N HENI ishte </text>
<text sub="clublinks" start="152.952" dur="4.305"> DITA E KUFIZUAR. STATUSI QE </text>
<text sub="clublinks" start="155.521" dur="3.47"> SH.BELA TEC MIR T MJETEVE TUS </text>
<text sub="clublinks" start="157.323" dur="3.203"> RAPORTET DITA N INTELIGJENC </text>
<text sub="clublinks" start="159.058" dur="2.569"> DHE THEMELIMI I TYRE N ST STRIKT </text>
<text sub="clublinks" start="160.593" dur="3.136"> SHKRUESHME DERI Shtëpinë e Bardhë </text>
<text sub="clublinks" start="161.694" dur="3.036"> NUK. KOMENT RUTINELI ON </text>
<text sub="clublinks" start="163.796" dur="2.669"> Inteligjenca e supozuar OSE </text>
<text sub="clublinks" start="164.797" dur="3.904"> DELIBERIMET E BRENDSHME CIA </text>
<text sub="clublinks" start="166.532" dur="3.403"> DREJTORI NSA Siguria Kombëtare </text>
<text sub="clublinks" start="168.768" dur="3.003"> KVSHILLI DHE KRYETARI I STAFF </text>
<text sub="clublinks" start="170.002" dur="3.103"> MUND T CON KONFirmoni T AN TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="171.837" dur="2.57"> PRESIDENTI VOTA </text>
<text sub="clublinks" start="173.172" dur="3.137"> PRESIDENTI JU SHKAKUAR N THE </text>
<text sub="clublinks" start="174.474" dur="4.17"> SHQIPTARET E RREZIKSHME RUSIKE RUSI </text>
<text sub="clublinks" start="176.376" dur="4.137"> ZBULIMI. KA QENI SINCE </text>
<text sub="clublinks" start="178.711" dur="3.237"> SHKURTIMI SINCE GJITHA KAMETU Erdhi </text>
<text sub="clublinks" start="180.58" dur="3.67"> PAS NUK LETNI M B SHUM DHE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="182.015" dur="3.303"> KJO- QE KJO NUK </text>
<text sub="clublinks" start="184.317" dur="2.369"> KONSENSIONI Brenda </text>
<text sub="clublinks" start="185.384" dur="4.104"> KOMUNITETI I INTELIGJENC ONS P ONR KTO </text>
<text sub="clublinks" start="186.753" dur="4.003"> Pohimet DHE- I DHE NAC FAKT </text>
<text sub="clublinks" start="189.555" dur="2.703"> KERTOJ OP OPINIONET DISPOZITA </text>
<text sub="clublinks" start="190.823" dur="2.736"> NGA DISA N THE INTELIGJENC </text>
<text sub="clublinks" start="192.325" dur="2.669"> KOMUNITETI P REGR LIDHJEN N THE </text>
<text sub="clublinks" start="193.626" dur="2.936"> VERACITETI I CILATS SI QENI </text>
<text sub="clublinks" start="195.061" dur="3.403"> RAPORTUAR. N IN VERACITETIN E </text>
<text sub="clublinks" start="196.628" dur="3.505"> P ALRFUNDIME TD PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="198.531" dur="5.238"> VAZHDIMI PER VLERSUAR NJ </text>
<text sub="clublinks" start="200.199" dur="5.372"> M M SHUM PYETJE N ISE FUQI. SET </text>
<text sub="clublinks" start="203.836" dur="3.17"> KJO NE ISHTE RAPORTI SHTETI ME </text>
<text sub="clublinks" start="205.638" dur="3.604"> QEVERIA BRITANE POR JO </text>
<text sub="clublinks" start="207.073" dur="3.17"> NUK KAM KOMENT T F TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="209.309" dur="1.901"> P THR TJERA T TH TJERA SE T DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="210.31" dur="1.834"> PIKU JU KALUAR N T DY </text>
<text sub="clublinks" start="211.276" dur="5.139"> ASSERTIONET QAT I KAM </text>
<text sub="clublinks" start="212.211" dur="5.572"> MË PARË. FALEMINDERIT KAYLEIGH. </text>
<text sub="clublinks" start="216.482" dur="2.902"> DONALD RUSSIA VALLEY STORMED </text>
<text sub="clublinks" start="217.85" dur="3.103"> PAS POPULLIT T L DYQSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="219.451" dur="3.07"> KOMUNITETI I MILITANEVE TANI SI Unë </text>
<text sub="clublinks" start="221.02" dur="2.336"> SHENUAR NUK KA NUK KA A </text>
<text sub="clublinks" start="222.588" dur="2.036"> KONSENSIONI NDONJ </text>
<text sub="clublinks" start="223.423" dur="2.335"> KOMUNITETI I INTELIGJENC ANDS DHE IN </text>
<text sub="clublinks" start="224.691" dur="1.968"> FAKTI KERTU KAN NDIKIM </text>
<text sub="clublinks" start="225.825" dur="1.935"> OPINIONET Brenda </text>
<text sub="clublinks" start="226.725" dur="3.203"> KOMUNITETI inteligjent dhe ajo </text>
<text sub="clublinks" start="227.826" dur="3.571"> NUK DO T BE ZGJEDHNI. N THE T </text>
<text sub="clublinks" start="229.995" dur="3.371"> PRESIDENTI Tha se ishte verifikuar. </text>
<text sub="clublinks" start="231.464" dur="4.271"> TRUMP TWEETED Intel i DREJTSIS </text>
<text sub="clublinks" start="233.433" dur="3.803"> DUHET TO FALOJ ME MUA DHE WHFAR </text>
<text sub="clublinks" start="235.802" dur="4.404"> SPECIFIKUESHME B DON Q TH NDIKON. </text>
<text sub="clublinks" start="237.303" dur="3.704"> MMHM BIDNI SE PERSONI ISSHT Q </text>
<text sub="clublinks" start="240.273" dur="2.302"> Jep PRESIDENTIN PER </text>
<text sub="clublinks" start="241.073" dur="2.836"> SHKURTIMI I METHAMPHETAMINE- </text>
<text sub="clublinks" start="242.642" dur="2.001"> DETAJE TUR TJERA N ON </text>
<text sub="clublinks" start="243.976" dur="2.503"> PRIVATI I PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="244.71" dur="2.903"> Korrespondencë. Po shkon te </text>
<text sub="clublinks" start="246.546" dur="3.603"> Shtëpia e Bardhë ndihmon për të shmangur </text>
<text sub="clublinks" start="247.68" dur="4.171"> KOST LIGJUES P SOR T MUND TI </text>
<text sub="clublinks" start="250.216" dur="3.103"> T T GJITHA POR KT QNI </text>
<text sub="clublinks" start="251.918" dur="3.636"> NETTN E VRTETE KRYETARI I STAFF </text>
<text sub="clublinks" start="253.386" dur="4.371"> Livadhet e markës. FTOHET N B VET </text>
<text sub="clublinks" start="255.621" dur="4.171"> SENATOR MCCONNELL. DHE </text>
<text sub="clublinks" start="257.824" dur="4.17"> LIGJI CONGRESSMAN NMAN TRE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="259.858" dur="3.604"> Tha se Ai do të jetë duke u KRIRKUAR- </text>
<text sub="clublinks" start="262.061" dur="3.804"> TETT AN MT - NGA </text>
<text sub="clublinks" start="263.529" dur="3.47"> KOMITETET E JURISDIKTIONIT - SO </text>
<text sub="clublinks" start="265.932" dur="2.802"> KJO ISHTE NJ B BIPARTIZAN </text>
<text sub="clublinks" start="267.066" dur="3.504"> FITIMI I SHPENZUAR, POR NR </text>
<text sub="clublinks" start="268.801" dur="3.504"> DETAJET E ARDHME TJERA TJERA. TË </text>
<text sub="clublinks" start="270.636" dur="3.303"> HAPPEN TODAY KAYLEIGH PO PO </text>
<text sub="clublinks" start="272.372" dur="2.735"> ISHTE SHKOJN AT N AT KOHA KU JU </text>
<text sub="clublinks" start="274.006" dur="2.603"> Vini këtu këtu në të paktën </text>
<text sub="clublinks" start="275.174" dur="2.469"> FILLUAR MENDIMIN E TRETY MINUTA </text>
<text sub="clublinks" start="276.676" dur="1.667"> PIRPARA N ME MUA QE K OTU </text>
<text sub="clublinks" start="277.71" dur="1.535"> BECN SI SHKENI T TO VINI </text>
<text sub="clublinks" start="278.41" dur="2.136"> TE BARDHJE Kjo është një nga </text>
<text sub="clublinks" start="279.312" dur="2.502"> Pastroni RRETH PA ANEVE T </text>
<text sub="clublinks" start="280.612" dur="4.172"> KONGRESI KA TRUMP duke ardhur </text>
<text sub="clublinks" start="281.88" dur="4.038"> SHTEPIA E BARDHE. PO KKI </text>
<text sub="clublinks" start="284.851" dur="2.268"> DY PYETJE Një është po </text>
<text sub="clublinks" start="285.984" dur="2.77"> Lidhur me atë që është këtu </text>
<text sub="clublinks" start="287.186" dur="2.97"> SHENIMI I Kredibilitetit për këtë </text>
<text sub="clublinks" start="288.821" dur="3.103"> RAPORTI QAT JAN RUSIKIANT </text>
<text sub="clublinks" start="290.223" dur="2.936"> OFERTA T P PAGESA PR. Talibanët </text>
<text sub="clublinks" start="291.991" dur="2.97"> LINKUAR MILITANT T TO VRES </text>
<text sub="clublinks" start="293.226" dur="3.503"> PARA DHE AMERIKANI </text>
<text sub="clublinks" start="295.027" dur="3.604"> PRESIDENTI NUK E DUHET RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="296.796" dur="3.537"> IT. KARTER PRESIDENT APO KUJDO </text>
<text sub="clublinks" start="298.698" dur="2.769"> SHPESH P WHRSE NUK MENDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="300.4" dur="3.136"> ASSHT LITTULLI QE </text>
<text sub="clublinks" start="301.533" dur="2.904"> Komandanti në krye për thirrjen </text>
<text sub="clublinks" start="303.603" dur="2.502"> GRAND RRETH SEVEN TELIGENT është </text>
<text sub="clublinks" start="304.503" dur="2.87"> VERIFIKUAR PARA NGJARJE </text>
<text sub="clublinks" start="306.172" dur="2.636"> PRESIDENTI I SHTETEVE T UN BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="307.44" dur="4.537"> N IN KISTAS RAST TI NUK ka </text>
<text sub="clublinks" start="308.874" dur="4.972"> VERIFIKUAR - DUHET TA DISPEL. </text>
<text sub="clublinks" start="312.044" dur="3.304"> P WHR KU JAN PARA PRESIDENTIN </text>
<text sub="clublinks" start="313.913" dur="2.969"> NUK KA ADVOKATA E FUQIT </text>
<text sub="clublinks" start="315.415" dur="2.902"> P FORR MENA DHE GRAT W SH WRBIMIN TON </text>
<text sub="clublinks" start="316.949" dur="4.772"> FAN PRESIDENT TRUMP NUK KA NUK </text>
<text sub="clublinks" start="318.384" dur="4.772"> HESITATET P AR VEPRIM - KU JANE </text>
<text sub="clublinks" start="321.788" dur="3.202"> NJE RREZIK TE SHERBIMIT TONA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="323.222" dur="4.438"> GRUA P FORR SHEMBULL N IN SIRI </text>
<text sub="clublinks" start="325.057" dur="3.637"> Në dy mijëra tetëmbëdhjetë- KU </text>
<text sub="clublinks" start="327.727" dur="2.269"> Dhjetra. DOZEN OFT E RUSISIAN </text>
<text sub="clublinks" start="328.761" dur="3.403"> MERCENARIES JAN K VARGUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="330.062" dur="4.104"> DEFENSIVE TREGUESE TET RETALIATORIT LED të SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="332.231" dur="12.312"> STRIKES - SI KU ADVANCUAR TONA </text>
<text sub="clublinks" start="334.233" dur="11.078"> Kundërshtarë. KA DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="344.61" dur="2.035"> TARGETUAR TI S. P FORR koalicion </text>
<text sub="clublinks" start="345.378" dur="1.901"> PRESIDENTI PARTNER NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="346.712" dur="1.134"> IT. P AR VEPRIM N IFSE NUK USHT N </text>
<text sub="clublinks" start="347.346" dur="2.636"> PRESIDENTI NUK INSHT N IN FAKT </text>
<text sub="clublinks" start="347.913" dur="3.17"> Verifikuar. TE VERFYONI NUK NE DITA </text>
<text sub="clublinks" start="350.049" dur="2.136"> VARGJET KTU N IN DIT </text>
<text sub="clublinks" start="351.15" dur="3.136"> SHKURT ITR SHT DOKU I SHKRUAR. IS </text>
<text sub="clublinks" start="352.251" dur="4.204"> NJ PR SHTYPI JAMES PRES NR. ÇFARË </text>
<text sub="clublinks" start="354.353" dur="3.437"> ATA JANË. QE PSE. BOTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="356.522" dur="2.97"> PSE PSE QE NUK KA NDODHUR. </text>
<text sub="clublinks" start="357.857" dur="2.502"> SHT DASHURI. JU DINI JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="359.559" dur="1.701"> Ndarja me të tjerët. NATIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="360.426" dur="2.836"> INTEL KUNSHILLI I SIGURIS C MUND T CONT </text>
<text sub="clublinks" start="361.327" dur="3.07"> RRETH. RAPORTET E Inteligjencës DHE </text>
<text sub="clublinks" start="363.328" dur="2.336"> NJ B SHUM PRESIDENTI KA </text>
<text sub="clublinks" start="364.464" dur="3.202"> E NEVOJSHME PAYR MIR TUAJ TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="365.731" dur="3.003"> PYETJE IFSHT IF NESE KA NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="367.733" dur="2.469"> BORNE P FORR PRESIDENTIN </text>
<text sub="clublinks" start="368.801" dur="2.636"> BESONI QE ESHTE E VERTET QE </text>
<text sub="clublinks" start="370.269" dur="2.836"> SHT DO T DO BN T TO B TONI </text>
<text sub="clublinks" start="371.504" dur="3.971"> RUZI P ACRBASHKT. DHE E TI </text>
<text sub="clublinks" start="373.171" dur="7.776"> DUHET TO B TONI PR PEST. PROVIMI N TO </text>
<text sub="clublinks" start="375.541" dur="6.639"> G. SHTAT. G. EDO SHTYP. </text>
<text sub="clublinks" start="381.013" dur="2.736"> T ALL GJITHA HYLAND SPEC. N WH FAR K THTO </text>
<text sub="clublinks" start="382.247" dur="2.203"> NË. ORSHT OR OSE VERIFIKUAR. DHE NUK DO T FEMI </text>
<text sub="clublinks" start="383.816" dur="1.868"> GJETI I NJOFTIMIT P FORR VEPRIM </text>
<text sub="clublinks" start="384.517" dur="5.271"> POR DUHET T PO DREJT PO PIK O </text>
<text sub="clublinks" start="385.751" dur="5.105"> QË. Askush një tjetër nuk është shumë i shpejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="389.855" dur="1.869"> NUK E VRTETA N I. I. JAN JAN </text>
<text sub="clublinks" start="390.923" dur="1.935"> PAKICËS. BRENDA </text>
<text sub="clublinks" start="391.791" dur="2.469"> KOMUNITETI I INTELIGJENC ANDS DHE I </text>
<text sub="clublinks" start="392.925" dur="3.17"> MUND T CON KONFirmoni N WITH TOU DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="394.327" dur="2.635"> TANI QE NUK KA KONSENSUS </text>
<text sub="clublinks" start="396.162" dur="2.902"> Brenda inteligjencës </text>
<text sub="clublinks" start="397.029" dur="3.07"> KOMUNITETI P THR KTO GJYKATA. </text>
<text sub="clublinks" start="399.131" dur="2.369"> P FR M TJERA DUA T J DUHET PIKA </text>
<text sub="clublinks" start="400.166" dur="3.036"> OUT DO T G GJETI KRYETARIT T. </text>
<text sub="clublinks" start="401.567" dur="2.97"> PRESIDENTI P ONR VEPRIMET POR ME </text>
<text sub="clublinks" start="403.269" dur="2.736"> Lidhur me Rusinë KISTU PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="404.604" dur="2.836"> ISHT ST FUQI SHTETRISHT </text>
<text sub="clublinks" start="406.071" dur="2.703"> RUSI IMPOZIMI I SHENJIMEVE N ON </text>
<text sub="clublinks" start="407.507" dur="3.303"> Qindra të individeve ruse </text>
<text sub="clublinks" start="408.841" dur="3.437"> SHPENZIMET E DOZENAVE T D DIPLOMATVE. </text>
<text sub="clublinks" start="410.877" dur="3.303"> MBYRET DY KONSULATET RUSI </text>
<text sub="clublinks" start="412.345" dur="2.402"> LEXIMI NGA DHE INF </text>
<text sub="clublinks" start="414.247" dur="2.368"> TRAJTIMI DHE SHTESA T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="414.814" dur="3.57"> VEPRIMET. N THE INTELIGJENC </text>
<text sub="clublinks" start="416.682" dur="3.204"> KOMUNITETI NUK KA NDODHUR TUR M TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="418.451" dur="2.335"> NUK IFSHTIF njoftime të tjera për </text>
<text sub="clublinks" start="419.952" dur="2.369"> JU T TJERA SE TREGONI </text>
<text sub="clublinks" start="420.853" dur="3.003"> NUK KA KONSENSUS DHE KETE </text>
<text sub="clublinks" start="422.388" dur="3.436"> JAN OP OPINIMET NDIKUESE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="423.923" dur="2.936"> SONG ME. KJO PER NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="425.891" dur="2.77"> Mendoni se ky raport është i vërtetë Unë jam </text>
<text sub="clublinks" start="426.926" dur="2.936"> Duke ju thënë. KJO NUK </text>
<text sub="clublinks" start="428.728" dur="2.468"> KONSENSIONI N THE INTELIGJENC </text>
<text sub="clublinks" start="429.929" dur="2.669"> KOMUNITETI DHE ATA </text>
<text sub="clublinks" start="431.263" dur="2.536"> OPINIMET DISPOZITA NGA DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="432.665" dur="3.503"> Në komunitetin inteligjent </text>
<text sub="clublinks" start="433.865" dur="4.138"> SHPRNDARJE EKZISTAVE. FALEMINDERIT KELLY </text>
<text sub="clublinks" start="436.235" dur="3.537"> DUA T TO BNI KALIMIN N THE T. </text>
<text sub="clublinks" start="438.07" dur="3.537"> PRESIDENT TWEETED DITA E DITS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="439.838" dur="3.504"> PASQYR. K MT M MIRNNIJI </text>
<text sub="clublinks" start="441.673" dur="3.638"> Tha se nuk dëgjoi </text>
<text sub="clublinks" start="443.408" dur="3.738"> FRAZA FUQI E ZI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="445.378" dur="3.369"> BURIMET MEDIA. DHE KKRKUAR </text>
<text sub="clublinks" start="447.213" dur="3.837"> WHETHERE SIGJALA T TO TIJ KET TH </text>
<text sub="clublinks" start="448.814" dur="4.104"> QE KA KA DY PIKE </text>
<text sub="clublinks" start="451.117" dur="3.67"> DOWN. KCNDET PRESIDENTI. </text>
<text sub="clublinks" start="452.985" dur="5.906"> RRETHIN TWEET TTHER TJERA T PE POPULLIT </text>
<text sub="clublinks" start="454.854" dur="5.138"> DHE VIDEO. P CONRMBAJTJA E njoftimit AT </text>
<text sub="clublinks" start="458.958" dur="3.069"> Katërmbëdhjetë. NE NUK </text>
<text sub="clublinks" start="460.059" dur="12.145"> Dëgjojeni që FJALA E PJESMARRS N ON </text>
<text sub="clublinks" start="462.094" dur="12.579"> KU JAN T TY BNI. VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="472.27" dur="4.439"> DHE- PO. Ne kemi nevojë për atë dhe ai </text>
<text sub="clublinks" start="474.74" dur="3.771"> NUK KENI P FORR DY TREGT. GJITHASHTU </text>
<text sub="clublinks" start="476.776" dur="4.204"> DHNI MIR DO T HA KENI NJON KOMON </text>
<text sub="clublinks" start="478.578" dur="4.47"> NË KËTË. TRE KONFEDERATA </text>
<text sub="clublinks" start="481.046" dur="3.004"> SHEMBULL NGA FLASH SHTET FLRIN I E DUA </text>
<text sub="clublinks" start="483.115" dur="2.77"> Thuaj se kjo është për zonjën </text>
<text sub="clublinks" start="484.116" dur="2.903"> BAKENI A- KUPTOHET Q TH KTO </text>
<text sub="clublinks" start="485.952" dur="2.068"> SHENI K THT A VEPRIM N IN FIRM TM LIGJIT </text>
<text sub="clublinks" start="487.086" dur="1.568"> M MANNYR LIGJORE N TOO SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="488.087" dur="5.539"> HAPA PPRPARONI SHTETET E KET. </text>
<text sub="clublinks" start="488.721" dur="6.172"> T D SHUM N MONUMENTE. FALENDERIM </text>
<text sub="clublinks" start="493.693" dur="2.569"> NJE MUND TE RREZIKONI RUSI PAS PREJ </text>
<text sub="clublinks" start="494.96" dur="3.37"> OTSSHTJE T AN TJERA. I BNI </text>
<text sub="clublinks" start="496.329" dur="4.971"> PRESIDENTI KA NJ SP SPECIFIK </text>
<text sub="clublinks" start="498.397" dur="3.804"> MESAZH NGA MOSKA DHNI KESTU </text>
<text sub="clublinks" start="501.367" dur="2.702"> Raporte. MESAZH I DYTICK P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="502.267" dur="3.104"> Moskë NUK SI BECNI Q HE NDIKON </text>
<text sub="clublinks" start="504.136" dur="2.669"> SHKAKTUAR N THE MATJEN SI I </text>
<text sub="clublinks" start="505.438" dur="2.202"> SHENIM NUK KA KONSENSUS </text>
<text sub="clublinks" start="506.872" dur="3.737"> GJITHA INTELIGJENCS </text>
<text sub="clublinks" start="507.707" dur="4.804"> KOMUNITETI N AND DHE KA JAN N </text>
<text sub="clublinks" start="510.676" dur="3.136"> OPINIONET E DISSENTIMIT TAC FAKTIT. </text>
<text sub="clublinks" start="512.578" dur="3.704"> KOMPANET E PRODHUAR C. </text>
<text sub="clublinks" start="513.879" dur="4.271"> JACKSONVILLE FLORIDA TODAY. </text>
<text sub="clublinks" start="516.349" dur="5.638"> SHTETI NDIKOJN ON N ON T ON </text>
<text sub="clublinks" start="518.217" dur="4.872"> Kufiri i MASHA Q OF GJYKATA .SHT </text>
<text sub="clublinks" start="522.054" dur="2.803"> KU JANE- PJESA E RS.C </text>
<text sub="clublinks" start="523.155" dur="3.103"> Do të mbahet në këtë verë. KA </text>
<text sub="clublinks" start="524.924" dur="3.503"> MENDIMI I PRESIDENTIT RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="526.325" dur="3.57"> Veshja e një maskë ndryshuar në të gjitha </text>
<text sub="clublinks" start="528.494" dur="3.203"> DHNI QAT RREZIK DHE DH GNI </text>
<text sub="clublinks" start="529.961" dur="4.472"> RREZIKONI RASTET CORONAVIRUS NGA </text>
<text sub="clublinks" start="531.764" dur="3.77"> TEXAS FLORIDA ARIZONA DHE UNLL DO- </text>
<text sub="clublinks" start="534.5" dur="3.07"> Bisedoni me PRESIDENTIN PARA </text>
<text sub="clublinks" start="535.601" dur="3.37"> VAJTE K ONTU P ONR NUK KA TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="537.637" dur="2.835"> Zgjedhin për të veshur një maskë është </text>
<text sub="clublinks" start="539.038" dur="2.803"> ZGJEDHJE PERSONALE E YDO </text>
<text sub="clublinks" start="540.539" dur="2.97"> INDIVIDUALE SI T WH GJITHA T </text>
<text sub="clublinks" start="541.907" dur="3.137"> Vish një maskë OSE NUK TI </text>
<text sub="clublinks" start="543.576" dur="2.903"> SHKELJET POPULL T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="545.111" dur="2.869"> VENDIMI PATERCIAR ISSHT M B I MIR </text>
<text sub="clublinks" start="546.545" dur="3.27"> SIGURIA E TYRE, por ai tha se </text>
<text sub="clublinks" start="548.046" dur="2.87"> ME NUK KA PROBLEM ME MASKA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="549.882" dur="4.738"> T DO BNI DO GJITHA LOKALE TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="550.983" dur="4.871"> JURIDIKSIONI. K RERKESA P TOR PARAQITJE. </text>
<text sub="clublinks" start="554.687" dur="2.269"> LANKFORD TIGH DREJT T NDESHT Q </text>
<text sub="clublinks" start="555.921" dur="2.469"> DISA SHICRBIME Amerikane </text>
<text sub="clublinks" start="557.023" dur="2.602"> PUNA AKTUALE ILL SI REZULTET </text>
<text sub="clublinks" start="558.456" dur="3.271"> E KISTU L MNI MOTIONI. </text>
<text sub="clublinks" start="559.692" dur="3.77"> LIDHJET P RR T DREJT. POR RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="561.794" dur="2.769"> I. PIKU JU KUPTOJN F FAKT </text>
<text sub="clublinks" start="563.529" dur="2.135"> QE NUK KA KONSENSUS </text>
<text sub="clublinks" start="564.63" dur="2.502"> Brenda inteligjencës </text>
<text sub="clublinks" start="565.731" dur="3.77"> KOMUNITETI DHE- DUHET TS DUHET TI </text>
<text sub="clublinks" start="567.199" dur="3.404"> SHENIMET N TH KATTO P THR K THT TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="569.568" dur="2.369"> ATA JAN AL T T GJITHA T T MIR T MIR </text>
<text sub="clublinks" start="570.67" dur="3.436"> TIMET E JORKIT N FJALN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="572.004" dur="3.37"> ARONIE ASLI RAPORTET. QE </text>
<text sub="clublinks" start="574.172" dur="2.537"> PRESIDENTI SHPREHET P ONR KTO </text>
<text sub="clublinks" start="575.441" dur="2.769"> Ai NUK BSHT KUFIZUAR N TH KISTO DHE </text>
<text sub="clublinks" start="576.776" dur="3.77"> NUK KA KA PRESIDENTI VICE </text>
<text sub="clublinks" start="578.277" dur="3.437"> KËSHTU QË. PORER PARA jam duke blerë Blerjet e plota </text>
<text sub="clublinks" start="580.613" dur="3.136"> FLETUAR NJ A NARRATIVE NGA THE </text>
<text sub="clublinks" start="581.78" dur="3.104"> KOHA E RI YORK QE. në mënyrë të gabuar </text>
<text sub="clublinks" start="583.816" dur="2.169"> DISA SHTETI RRETH THEMELIT </text>
<text sub="clublinks" start="584.95" dur="3.17"> PRESIDENTI QOU DUHET TIT PRIN </text>
<text sub="clublinks" start="586.051" dur="3.403"> FAKTET T TO VAJN. N AND DHE </text>
<text sub="clublinks" start="588.187" dur="2.502"> SHENIM VETE RRETH KA NUK </text>
<text sub="clublinks" start="589.521" dur="2.336"> KONSENSIONI N THE INTEL </text>
<text sub="clublinks" start="590.756" dur="3.303"> KOMUNITETI DHE N F FAKT KA JANE </text>
<text sub="clublinks" start="591.923" dur="4.972"> OPINIMET DISPOZITA NGA DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="594.125" dur="4.005"> ME NJ EX EKSPERT TENI - Ju Thoni që </text>
<text sub="clublinks" start="596.962" dur="3.337"> NUK FREESHT FREE FALAS B DONI ATA Q </text>
<text sub="clublinks" start="598.197" dur="3.337"> NUK MUND T NDONJ PD PDT. HE </text>
<text sub="clublinks" start="600.365" dur="2.336"> NUK BSHT KUFIZUAR PERSONALisht </text>
<text sub="clublinks" start="601.6" dur="3.604"> Mështja që është gjithçka unë MUND </text>
<text sub="clublinks" start="602.768" dur="4.037"> SHTETI ME TUAJ sot është që- </text>
<text sub="clublinks" start="605.271" dur="2.936"> NGA DREJTORI CIA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="606.872" dur="2.269"> KVSHILLA KOMBTARE E SIGURIS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="608.274" dur="2.702"> KRYETARI I STAFIT MUND T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="609.208" dur="7.508"> Konfirmuar. NUK KA PRESIDENTI </text>
<text sub="clublinks" start="611.043" dur="10.944"> OSE PRESIDENTI VICE. ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="616.782" dur="6.74"> PRIRGJIGJET PAYRGJIGJE. JU LUTEM. </text>
<text sub="clublinks" start="622.054" dur="3.57"> Sekretari ARYSHT SENAT TONA TENA </text>
<text sub="clublinks" start="623.589" dur="2.936"> GJENI ISSHT KJO ISSHT TH QAT RASTI </text>
<text sub="clublinks" start="625.69" dur="2.07"> SHT KA N THE RREZIK ISSHT SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="626.592" dur="3.636"> RRETH RRETH RRETH VITE </text>
<text sub="clublinks" start="627.826" dur="3.904"> PRESIDENTI KA TREGU TRE T ON NDIDRMJET. </text>
<text sub="clublinks" start="630.295" dur="2.603"> FAR ISSHT MESAZHI I PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="631.797" dur="3.737"> TE NJERZIT Amerikan DHE PSE </text>
<text sub="clublinks" start="632.965" dur="5.239"> JEMI SHTOJN T TA FALUAR PAL </text>
<text sub="clublinks" start="635.601" dur="5.405"> TE THEMELIMI PUBLIK I TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="638.27" dur="3.27"> Bëni gjërat që të thoni. DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="641.073" dur="1.935"> Dije se KJO ISSHT A SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="641.606" dur="3.371"> KRIJIMI I KASRKESS SAS DYQS S CR KRIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="643.074" dur="3.271"> E Hënë ku janë të gjitha këto </text>
<text sub="clublinks" start="645.043" dur="3.971"> PYETJE N TH K THT AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="646.412" dur="4.004"> PUBLIKA KA ADRESUAR- </text>
<text sub="clublinks" start="649.081" dur="3.403"> JEMI KUPTUAR T SE SHIKONI SE </text>
<text sub="clublinks" start="650.483" dur="3.469"> FATALITETET JAN T D BESUAR QE </text>
<text sub="clublinks" start="652.551" dur="3.203"> K ST S E Diel Unë besoj se kemi </text>
<text sub="clublinks" start="654.019" dur="3.871"> Cmimet tona me te ulta te fatalitetit. </text>
<text sub="clublinks" start="655.821" dur="3.837"> SENSE Unë besoj se ishte mars </text>
<text sub="clublinks" start="657.957" dur="3.369"> TW DYT E DYT SO N SO Marshin e Fundit </text>
<text sub="clublinks" start="659.725" dur="3.037"> FAR QAT SIGJONONI N SHBA është </text>
<text sub="clublinks" start="661.393" dur="3.27"> JEMI KUJTIM T POPULLIT DHE T </text>
<text sub="clublinks" start="662.828" dur="3.403"> KOMUNITET P ONR POPULLIN WHO </text>
<text sub="clublinks" start="664.73" dur="2.769"> JAN IN TING INFEKTUAR T T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="666.298" dur="2.669"> KJO SI PENCE PRESIDENT VICE </text>
<text sub="clublinks" start="667.566" dur="3.137"> KA KA KAQUAR SHQYRTIMIN E KETE TESTIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="669.034" dur="2.236"> POSITIVE JAN N THE MUAJIN E </text>
<text sub="clublinks" start="670.77" dur="1.968"> E TRET PYTJET MJETET JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="671.337" dur="2.835"> KUJTIMI I POPULLIT. NE TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="672.805" dur="3.337"> KOMUNITETET JANW TW VESHT ​​TH ATA Q </text>
<text sub="clublinks" start="674.239" dur="4.905"> KERTU N P PERSON - KA NEVOJ </text>
<text sub="clublinks" start="676.208" dur="5.739"> B BENI PARA - POR KESTU SHENJAT E- </text>
<text sub="clublinks" start="679.211" dur="4.237"> ZBATIMI I FATALITETIT P INR RRITJE </text>
<text sub="clublinks" start="682.014" dur="2.802"> THERAPEUTIKA E FUNDUAR QAT </text>
<text sub="clublinks" start="683.515" dur="3.504"> JEMI IDENTIFIKUAR KATOR T TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="684.883" dur="5.006"> DEXAMETHASONE CONVALESCENT </text>
<text sub="clublinks" start="687.086" dur="4.237"> Plasma. N AND DH SPN VDEKJEN E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="689.955" dur="3.203"> Frikë dhe një tjetër gjë që ato </text>
<text sub="clublinks" start="691.39" dur="3.003"> JAN W PUN DS S R VDEKJES </text>
<text sub="clublinks" start="693.225" dur="2.97"> SPITALI I KUJDESEVE PJESMARRJE </text>
<text sub="clublinks" start="694.46" dur="3.37"> KOHA N A T TH TRET Unë jam kaq </text>
<text sub="clublinks" start="696.262" dur="6.873"> GJETJE Q TH BAKEN US SHUM P USR SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="697.897" dur="5.805"> PAJISUR. T H TRAJNOJN. </text>
<text sub="clublinks" start="703.202" dur="2.269"> RREGULLIMI I RASTEVE QAT KEMI NE </text>
<text sub="clublinks" start="703.769" dur="4.571"> SHENI KJO NUK NOTSHT KONGRESISHT SHKON </text>
<text sub="clublinks" start="705.538" dur="4.771"> T R DREJT N TANI TO TJERA T PRO PRONS. </text>
<text sub="clublinks" start="708.407" dur="4.571"> Simbolet e Konfederatës </text>
<text sub="clublinks" start="710.376" dur="4.637"> SHTETET MEMORIALI NAMJET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="713.045" dur="3.036"> PRESIDENTI TJER H KA REPEATEDLY </text>
<text sub="clublinks" start="715.08" dur="2.636"> INSERTUAR TIJ NEL KTU </text>
<text sub="clublinks" start="716.148" dur="3.17"> DEBATE. Unë mendoj shumë njerëz </text>
<text sub="clublinks" start="717.783" dur="4.104"> Duke u përpjekur për të kuptuar se çfarë është ai </text>
<text sub="clublinks" start="719.384" dur="4.205"> PAMJE. E MORALIZIMIT TE MUNDESHME </text>
<text sub="clublinks" start="721.954" dur="3.737"> KONFEDERIA është shumë e mundur </text>
<text sub="clublinks" start="723.655" dur="4.705"> Flaka e Konfederatës. ZGJEDHJET </text>
<text sub="clublinks" start="725.758" dur="3.97"> ONE. SI TA KA PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="728.426" dur="5.006"> TRUMP WHO. QE ISHTE NJE MIRA </text>
<text sub="clublinks" start="729.795" dur="5.873"> GJITHA VETE HUMBJEN Luftës CIVIL. </text>
<text sub="clublinks" start="733.499" dur="3.47"> DHE P ISR T INT INTERESUAR N IN </text>
<text sub="clublinks" start="735.734" dur="8.876"> Duke ndjekur atë që për shembull </text>
<text sub="clublinks" start="737.036" dur="8.809"> BANIMI I KONFEDERATS. FLAG </text>
<text sub="clublinks" start="744.677" dur="1.802"> PYETJE- PYETJA E PARIR ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="745.911" dur="1.802"> ABSOLUTELY HESHT ai është PRODHIMI </text>
<text sub="clublinks" start="746.545" dur="3.904"> U. SHTETET E. E DYT ME </text>
<text sub="clublinks" start="747.78" dur="4.237"> Lidhur me zgjedhjen tonë amerikanë </text>
<text sub="clublinks" start="750.516" dur="2.836"> L TENDSISHT STATUAT TONA KA GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="752.084" dur="2.769"> ISshtë një POLLL HARVARD HARRIS </text>
<text sub="clublinks" start="753.419" dur="3.737"> LEXUAR JAVA E VRTETA E VETM QE </text>
<text sub="clublinks" start="754.92" dur="4.471"> SHUM 60% e P RESRZGJEDHJEVE T SA SHENJTA </text>
<text sub="clublinks" start="757.223" dur="4.27"> SHTETET DUHET TEM R RNDARJEN N </text>
<text sub="clublinks" start="759.458" dur="3.57"> QEVERISJET LOKALE 71% të SAIDI </text>
<text sub="clublinks" start="761.56" dur="2.469"> DUHET GRUPET E Bllokimit NGA </text>
<text sub="clublinks" start="763.095" dur="2.502"> FIZIKUAR DESTROYING THE </text>
<text sub="clublinks" start="764.095" dur="4.572"> SHTETET DUHET Qëndron N </text>
<text sub="clublinks" start="765.664" dur="4.805"> PJESA E PRESERVIMIT. HISTORIA JONË. </text>
<text sub="clublinks" start="768.734" dur="3.604"> JET R T R FALUAR T R FEMIJET E TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="770.535" dur="4.271"> E interesuar në ndalimin e </text>
<text sub="clublinks" start="772.404" dur="4.738"> Hapësirat e Konfederatës së Flagës Rally. </text>
<text sub="clublinks" start="774.873" dur="3.237"> Sesioni i tij, por KAMJETA E KAMPANIT </text>
<text sub="clublinks" start="777.209" dur="2.169"> K PRTU PRESIDENT FOCUSED ON </text>
<text sub="clublinks" start="778.177" dur="2.369"> AKTIONI P ONR FIKQIM </text>
<text sub="clublinks" start="779.445" dur="2.469"> PROBLEMET WHSHT H PSE KA E KA TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="780.612" dur="2.67"> RRETH ekzekutiv DUHET SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="781.981" dur="2.968"> WEEKS AGO P KR T MSUAR Rrugët TONA </text>
<text sub="clublinks" start="783.349" dur="3.97"> SIGURI DHE SIGURI QE KU JETE </text>
<text sub="clublinks" start="785.016" dur="3.671"> Fokusi i tij gënjen dhe- Unë mendoj </text>
<text sub="clublinks" start="787.386" dur="2.936"> Q TH KOSTO Q W ishin shqyer </text>
<text sub="clublinks" start="788.754" dur="2.836"> SHTETET E K DOTU KPTU KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="790.389" dur="2.803"> JO IDEOLOGJI KU JANE </text>
<text sub="clublinks" start="791.657" dur="3.069"> STARUES STATUES DUA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="793.259" dur="4.037"> SHTETET E DEFACIONIT T M MATHIAS </text>
<text sub="clublinks" start="794.793" dur="4.438"> BALDWIN NJ AB ABOLITIONIST- HANS </text>
<text sub="clublinks" start="797.363" dur="2.869"> KRISHTI KA KUSH DIRE Luftimin </text>
<text sub="clublinks" start="799.298" dur="2.869"> P FORR ARMIN E BASHKIMIT GJAT KOHS </text>
<text sub="clublinks" start="800.298" dur="3.204"> LUFTË CIVILE. P AR NJ M MEMORIAL P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="802.233" dur="2.537"> Ushtarët Amerikanë AFRIKANë WHO </text>
<text sub="clublinks" start="803.568" dur="2.704"> FUQI N IN LUFT WN CIVILE ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="804.836" dur="3.07"> D DMBUAR N B BOSTON Një MONUMENT T. </text>
<text sub="clublinks" start="806.338" dur="3.003"> ZYRT ZYRTART E POLITIKS S FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="807.973" dur="2.469"> VANDALIZOHET N S SAKRAMENTO KETO </text>
<text sub="clublinks" start="809.408" dur="2.235"> NUK NOTSHT E PRANUAR QAT PSE </text>
<text sub="clublinks" start="810.509" dur="2.469"> PRESIDENTI SHKENCA PRESIDENTE </text>
<text sub="clublinks" start="811.71" dur="2.636"> VEPRIMI WHSHT PSE ANSHT AN EKZEKUTIVE </text>
<text sub="clublinks" start="813.045" dur="3.002"> RREZIKONI QAY THEN KARTU LARND </text>
<text sub="clublinks" start="814.413" dur="2.936"> Statutet do të ndëshkohen te </text>
<text sub="clublinks" start="816.114" dur="2.737"> EXTENTI I PLOT I LIGJIT </text>
<text sub="clublinks" start="817.416" dur="2.669"> KJO PSE U KORKUAR KATOR POPULL </text>
<text sub="clublinks" start="818.918" dur="2.568"> Ai nuk do të durojë </text>
<text sub="clublinks" start="820.151" dur="3.037"> LIGJI DHE CHAOS. HE </text>
<text sub="clublinks" start="821.553" dur="3.237"> Qëndrimet me 71% të </text>
<text sub="clublinks" start="823.255" dur="3.637"> Amerikanët të cilët thonë se nuk ka </text>
<text sub="clublinks" start="824.856" dur="5.039"> VENDI P TER L TENDN E STATUESVE TOWN VLERA </text>
<text sub="clublinks" start="826.959" dur="4.637"> N TH KESTO ANARCHISTST po veprojnë </text>
<text sub="clublinks" start="829.962" dur="3.569"> P ACR KOMBT. PAYRGJIGJE PJES. </text>
<text sub="clublinks" start="831.663" dur="4.638"> E ZIRE SHT KRISHTI I MIR. </text>
<text sub="clublinks" start="833.598" dur="4.739"> FALEMINDERIT M G SHUM PARIR </text>
<text sub="clublinks" start="836.368" dur="2.836"> PRESIDENTI duke folur RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="838.404" dur="2.636"> KJO BIG. INFRASTRUKTURA </text>
<text sub="clublinks" start="839.271" dur="3.704"> Pyetje. Ne do të marrim një </text>
<text sub="clublinks" start="841.106" dur="3.403"> SHIKO TEK. IDE T PRO PROPOZIMIT </text>
<text sub="clublinks" start="843.042" dur="3.869"> Ai është duke punuar </text>
<text sub="clublinks" start="844.576" dur="4.405"> Rresht. SIGURIMI Jepni SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="846.978" dur="3.371"> NJ IN INFO LITTLE P ONR SI FACE </text>
<text sub="clublinks" start="849.048" dur="3.236"> P NER negociatat janë duke shkuar. TË </text>
<text sub="clublinks" start="850.415" dur="3.104"> Merrni një SENSE QAT KONGRES ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="852.351" dur="7.073"> HAPUR Kjo është një prapavijë për të punuar </text>
<text sub="clublinks" start="853.585" dur="6.473"> KJO. PRESIDENTI tha se është në </text>
<text sub="clublinks" start="859.491" dur="1.769"> FAVA E THE- KAM NDON P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="860.125" dur="2.503"> JU P FORR M M SHUM INTERESE POR </text>
<text sub="clublinks" start="861.326" dur="2.57"> THE- KA TANI. P FORR PRDORIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="862.695" dur="2.602"> TRE VJET T HE VJET SHUM VAZHDUAR </text>
<text sub="clublinks" start="863.963" dur="2.235"> DEMOKRAT T COM BN TABELA </text>
<text sub="clublinks" start="865.364" dur="3.103"> DHE PUNOJM US N US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="866.264" dur="4.105"> INFRASTRUKTURA P ONR T NDARUR </text>
<text sub="clublinks" start="868.534" dur="3.503"> NJ F FASK FOR PCRFUNDIMIN E TATIMIT TAY PAYROLL </text>
<text sub="clublinks" start="870.436" dur="3.103"> HOLIDAY KU NDODH. SHTETI I LART </text>
<text sub="clublinks" start="872.104" dur="3.003"> Punëtorët dhe ato që i duhen </text>
<text sub="clublinks" start="873.605" dur="3.07"> SHUM E KESTO JAN REAL </text>
<text sub="clublinks" start="875.174" dur="2.836"> MJETET EFEKTIVE QAT MUND T FUNDIT </text>
<text sub="clublinks" start="876.742" dur="3.703"> Ndihmoni POPULLIN AMERIKAN POR </text>
<text sub="clublinks" start="878.077" dur="2.935"> ONUSI ISSHT VALLREJT N ON DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="880.512" dur="3.07"> TE VISH. TE NEGOTIATING </text>
<text sub="clublinks" start="881.079" dur="4.105"> TABELA. Kjo është GONNA BE </text>
<text sub="clublinks" start="883.649" dur="3.97"> E DREJTSISHME DHE E NDRYSHME P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="885.25" dur="3.937"> MET T MIR DHE Q ISHTE. troç </text>
<text sub="clublinks" start="887.686" dur="2.436"> DENOUNGUAR NJ OF prej tyre. PO I </text>
<text sub="clublinks" start="889.254" dur="2.169"> NUK MUND T FITON KHETU </text>
<text sub="clublinks" start="890.189" dur="3.37"> PRESIDENTI - KOST negociata </text>
<text sub="clublinks" start="891.49" dur="5.005"> STEVENI TE FALEMINDERIT TI DUH T T DY </text>
<text sub="clublinks" start="893.625" dur="4.371"> PYETJE P FORR. SHTETET I </text>
<text sub="clublinks" start="896.562" dur="2.736"> E MBETSISHME MBI VESHJEN E VETE </text>
<text sub="clublinks" start="898.063" dur="3.937"> SHKRIMI I INAUGURIMIT T TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="899.365" dur="4.403"> Gjykimeve. ALLSHT ALL GJITHA N THE SENAT </text>
<text sub="clublinks" start="902.067" dur="2.636"> PATIENTI REPUBLIKAN. DHE JO NJE </text>
<text sub="clublinks" start="903.835" dur="2.103"> ISHTE KONVIKUAR DHE UN W ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="904.77" dur="2.302"> NDERTIMI NESE. TRUMP PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="906.005" dur="2.035"> Cshtë i shqetësuar rreth </text>
<text sub="clublinks" start="907.138" dur="2.437"> Mundësia që SI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="908.107" dur="4.07"> NDODH. DUHET NJERZIT KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="909.641" dur="5.239"> JAN CH NDRTUAR. P IR T TR NDRUAR N </text>
<text sub="clublinks" start="912.243" dur="5.54"> BISEDONI ME. PJESA E SHTETIT. </text>
<text sub="clublinks" start="914.947" dur="4.537"> ROLI PERSONAL. P HR TING SHPESHT TH Q TH </text>
<text sub="clublinks" start="917.85" dur="3.135"> SISTEMET E AFRIKANEVE. SHIKO ATE </text>
<text sub="clublinks" start="919.551" dur="3.037"> Kjo do të jetë një VENDIM P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="921.052" dur="2.937"> GJYKATA T TO BNI NJ P FORR GJYKAT T TO </text>
<text sub="clublinks" start="922.654" dur="3.137"> BAKENI Luftime N THE PRESIDENT ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="924.056" dur="4.037"> SHUM KEEN N SC Skenë P ONR KTO </text>
<text sub="clublinks" start="925.858" dur="3.67"> VEPRIMET- PRORFITIMI N TO DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="928.16" dur="2.936"> SI T TE NGJARJE SHUMAR AMERIKANE </text>
<text sub="clublinks" start="929.595" dur="2.869"> MONUMENTET DHE FEDERALI DEFACIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="931.163" dur="2.936"> PRONA DHE DEFACIONI I </text>
<text sub="clublinks" start="932.53" dur="2.77"> MEMORIALI LINCOLN. NUK JANE </text>
<text sub="clublinks" start="934.166" dur="9.51"> GJITHA DUHET PUBLIKA Amerikane </text>
<text sub="clublinks" start="935.367" dur="9.143"> TE SHENI - SI. SHENIM ME SE 71% </text>
<text sub="clublinks" start="943.742" dur="1.468"> VOTO. PYETJE MY E DYT ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="944.576" dur="2.369"> PVERR TRUMP PRESIDENTIN E JAVS </text>
<text sub="clublinks" start="945.277" dur="3.403"> RRETH. KONTRATA E. KJO </text>
<text sub="clublinks" start="947.012" dur="2.336"> PRESIDENT. DUHET PRESIDENTI I. </text>
<text sub="clublinks" start="948.747" dur="2.836"> HULUMTIMI SIMILAR I GJITJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="949.414" dur="3.137"> Q P PERSONALE NUK DON SHTYPI </text>
<text sub="clublinks" start="951.65" dur="3.27"> TRUMP ATA NUK JENI NJ OF T </text>
<text sub="clublinks" start="952.618" dur="4.471"> NDRYSHME. ISHTE PROVIMI PERSONAL </text>
<text sub="clublinks" start="954.987" dur="4.103"> KJO VLERAT E AKTESIS K Vrasjet AKT </text>
<text sub="clublinks" start="957.155" dur="2.837"> KRYETARI PVERR KERTU ASHT LITTLE </text>
<text sub="clublinks" start="959.157" dur="1.869"> BIT OF E KUFIZUARA EARLIER </text>
<text sub="clublinks" start="960.059" dur="3.002"> PRESIDENCIA E TRUMPIT T PR PRESIDENTIT </text>
<text sub="clublinks" start="961.093" dur="2.869"> POR Pozicionin e TIJ P ONR K ONT. JU </text>
<text sub="clublinks" start="963.128" dur="2.903"> I aftë për të verifikuar atë kur Ai </text>
<text sub="clublinks" start="964.028" dur="3.604"> Zgjedh që se. PERGJIGJE DUHET TI </text>
<text sub="clublinks" start="966.097" dur="2.903"> SHENI K ONTU N ON PRESIDENT do të </text>
<text sub="clublinks" start="967.699" dur="3.103"> PINTRGJIGJE P TOR DIKTIMIN </text>
<text sub="clublinks" start="969.067" dur="3.27"> NDWRMARRJEN E TIJ DHE KATTU </text>
<text sub="clublinks" start="970.869" dur="2.636"> PRESIDENTI OBAMA CILA WHFAR. </text>
<text sub="clublinks" start="972.404" dur="2.569"> P HR T NGJARJE NGA TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="973.572" dur="3.07"> BULET TOU DUHET T NDRMARRJEN një </text>
<text sub="clublinks" start="975.04" dur="3.07"> OBAMA OFERT PR PRESIDENCIA E </text>
<text sub="clublinks" start="976.708" dur="2.703"> REZULTIMI EKONOMIK I DUHET SINCE </text>
<text sub="clublinks" start="978.177" dur="2.468"> LUFTA E DYTE BOTERORE. UNË JAM ME </text>
<text sub="clublinks" start="979.478" dur="2.335"> TRUMP I PRESIDENTIT QENI N </text>
<text sub="clublinks" start="980.712" dur="3.27"> EKONOMIA E HOT N MODERN </text>
<text sub="clublinks" start="981.88" dur="4.605"> HISTORI- ME TRUMP PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="984.049" dur="3.971"> P USR SH ISISNDETIN E SHNDETIT T US SHUMS N DE SHQIPRI </text>
<text sub="clublinks" start="986.552" dur="3.536"> PRESIDENTI VICE AL BIDEN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="988.087" dur="3.236"> PRESIDENT. OBAMA DO T C THIRRET </text>
<text sub="clublinks" start="990.155" dur="3.771"> JV EKIPI I ISIS QENI </text>
<text sub="clublinks" start="991.389" dur="3.571"> EKIPI I VARSITETIT DHE DY PVERRGJIGJE </text>
<text sub="clublinks" start="993.992" dur="2.436"> SHTETI SEPARAT SI </text>
<text sub="clublinks" start="995.027" dur="2.836"> PRESIDENTI P WR T GJITHA DRAWA </text>
<text sub="clublinks" start="996.495" dur="2.603"> KONTRATAT ME PRESIDENT OBAMA </text>
<text sub="clublinks" start="997.93" dur="2.035"> DHE KJO JAN DUHET TW DYT THE </text>
<text sub="clublinks" start="999.164" dur="2.069"> SHUM DHE TA KA KAQ SHQYRT </text>
<text sub="clublinks" start="1000.031" dur="6.774"> KONTRATAT DHE natyrshëm </text>
<text sub="clublinks" start="1001.3" dur="6.973"> Salcë. PYETJE TV FITUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1006.872" dur="2.769"> NINETEEN PER NGA KJO. NE </text>
<text sub="clublinks" start="1008.339" dur="3.871"> GJEDHONI ATA Q Q. TË TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="1009.708" dur="3.836"> DUKE ECUR PERPARA. PR RUGHY A </text>
<text sub="clublinks" start="1012.277" dur="2.236"> PYETJET PES DITA. NJËZET E TRE </text>
<text sub="clublinks" start="1013.611" dur="2.269"> DOLLARET E VETURA P FORR QEVERIT </text>
<text sub="clublinks" start="1014.58" dur="1.801"> PROGRAMI I BAZUAR. TRIDHJETË E NJË </text>
<text sub="clublinks" start="1015.947" dur="2.169"> DOLLARET e varur në </text>
<text sub="clublinks" start="1016.447" dur="2.537"> TREGTI KOMERCIAL. </text>
<text sub="clublinks" start="1018.183" dur="4.071"> Shtëpia e Bardhë KISTU PRESIDENT </text>
<text sub="clublinks" start="1019.051" dur="4.637"> TRUMP - PPRSHTATJA E KJO. Pricing </text>
<text sub="clublinks" start="1022.321" dur="2.435"> RRETH PIKAVE T PR MIMIT TS KONSIDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1023.755" dur="5.306"> KA QENI DIKA KRITIKA AS </text>
<text sub="clublinks" start="1024.822" dur="5.64"> Një rrugë. TE JETOSH. V REREJT MIR T ON MIR </text>
<text sub="clublinks" start="1029.128" dur="3.169"> HYRJET E HYRJEVE PYETJE SI QEN </text>
<text sub="clublinks" start="1030.529" dur="3.637"> P DRBESNI NJ A MIR DHE PAR AND </text>
<text sub="clublinks" start="1032.364" dur="3.87"> Kostoja e blerjes së shitjes me shumicë </text>
<text sub="clublinks" start="1034.233" dur="3.936"> OSE Programin e FURNIZIMIT FEDERAL </text>
<text sub="clublinks" start="1036.301" dur="2.569"> SHT RRETH TRETT DY HUNDRED FOR FOR </text>
<text sub="clublinks" start="1038.236" dur="2.269"> KURSI DHE Qiramarrja me Qira </text>
<text sub="clublinks" start="1038.937" dur="3.403"> Zhduken. POR RUN </text>
<text sub="clublinks" start="1040.572" dur="3.904"> DISPOZITA NJ AN BAR INPATIENTE </text>
<text sub="clublinks" start="1042.407" dur="3.471"> B DR BY NGA INFUZIONI DHE TEC BNI IT </text>
<text sub="clublinks" start="1044.543" dur="3.169"> ANSHT NJ IN DRUG PATIENT </text>
<text sub="clublinks" start="1045.944" dur="4.004"> PATIENTI DUHET T V BNI SHUM P UNRGJIGJE </text>
<text sub="clublinks" start="1047.779" dur="3.504"> P SER T SHIKUAR Kostot e BARNAVE. unë </text>
<text sub="clublinks" start="1050.015" dur="2.469"> DUHET T P paguani koston e barnave </text>
<text sub="clublinks" start="1051.35" dur="3.67"> BECNI M WNYR THN QAT HOSPITALE </text>
<text sub="clublinks" start="1052.551" dur="4.404"> Merrni REIMBURSED P FORR PATIENTT. </text>
<text sub="clublinks" start="1055.087" dur="4.271"> N DR BARNAJ ISSHT TH Q JAN </text>
<text sub="clublinks" start="1057.021" dur="3.638"> T PA DHNAT TID SHTATA TAT BANESA PR ADMISION </text>
<text sub="clublinks" start="1059.424" dur="3.137"> SEKTETARET E ASKUARA JANP SHPENZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1060.726" dur="3.27"> T ME M MESOJM TH KISTO MJETET N IN LAYMAN </text>
<text sub="clublinks" start="1062.628" dur="3.47"> KUSHTET QAT JAN T H SPITALIT </text>
<text sub="clublinks" start="1064.062" dur="3.471"> MBI KUJDESIN E P .RDORIMIT T T TRAJTIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="1066.165" dur="3.336"> POR N IFSE TESTI I BYRONIT T. </text>
<text sub="clublinks" start="1067.599" dur="2.569"> TUAJ P FORR LET SJENI E DYTIR E TRET </text>
<text sub="clublinks" start="1069.568" dur="2.769"> DOLLARET E VETUR CILA ISSHT </text>
<text sub="clublinks" start="1070.235" dur="3.37"> Kostoja e blerjes me shumicë në </text>
<text sub="clublinks" start="1072.404" dur="3.436"> DHE Q R NDIKON VRETA DISAPPEAR T TO </text>
<text sub="clublinks" start="1073.671" dur="3.237"> RUAJ QAT KOH PATIENT N </text>
<text sub="clublinks" start="1075.907" dur="2.436"> SPITALE TY VETS SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="1076.975" dur="3.07"> TRETI I KOHA N </text>
<text sub="clublinks" start="1078.41" dur="3.37"> SPITALI SI PA PATIENT PA PAJISJE </text>
<text sub="clublinks" start="1080.112" dur="2.903"> KUJDESI I VITIT. AJO DO TË </text>
<text sub="clublinks" start="1081.847" dur="2.935"> DUHET TAT JANE SPITALIT </text>
<text sub="clublinks" start="1083.081" dur="4.638"> AKTUALE PER FITIMIN E RREZIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="1084.849" dur="5.039"> RAST RREZIKONI SI DIKA </text>
<text sub="clublinks" start="1087.786" dur="6.84"> BASIKALLY VDES T TO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1089.954" dur="7.942"> QAT PATIENTI DO T BNI. NUK SHENI </text>
<text sub="clublinks" start="1094.693" dur="5.205"> QE KOSTOT. FJALA E DYT. </text>
<text sub="clublinks" start="1097.963" dur="4.271"> DUHET TICK PRGJIGJE NJ A FAR J DUHET T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="1099.964" dur="3.404"> RRETH MASS S HE SHENI- KA </text>
<text sub="clublinks" start="1102.301" dur="3.336"> JO PROBLEM ME MAS WITH DHE Q TH KETO </text>
<text sub="clublinks" start="1103.435" dur="3.937"> N SH DUHET T WH GJITHA LOKALE E tyre </text>
<text sub="clublinks" start="1105.704" dur="3.203"> K RERKONI SI PASQEN Q H KA HHS </text>
<text sub="clublinks" start="1107.439" dur="3.003"> Sekretari ALEX AZAR tha këtë </text>
<text sub="clublinks" start="1108.973" dur="3.004"> NE MUND T HO MBIJemi PRAKTIKN GOTTA </text>
<text sub="clublinks" start="1110.509" dur="2.869"> SHP DRNDARJES SOCIALE T VAL VLERAVE </text>
<text sub="clublinks" start="1112.044" dur="2.936"> LVERNDSIT E FMIJ WHS SENKU MUND T KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1113.445" dur="2.869"> PRAKTIKA SHPRNDARJES SOCIALE </text>
<text sub="clublinks" start="1115.047" dur="3.736"> INDIVIDULET E TYRE JAN SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1116.381" dur="4.705"> N AN AREA. DHE SHOQRORE </text>
<text sub="clublinks" start="1118.85" dur="3.404"> NDIKIMI NUK MUND T BE PRAKTIKOHET </text>
<text sub="clublinks" start="1121.153" dur="2.669"> DITA Q LNDRONI N LOKAL </text>
<text sub="clublinks" start="1122.321" dur="3.036"> JURISDIKTIMI N WH T WH CILIN FACE </text>
<text sub="clublinks" start="1123.889" dur="3.337"> MASET NUK MUND T BN N TEC NEVOJMET </text>
<text sub="clublinks" start="1125.423" dur="3.804"> MANDATUAR PAS M LSIMEVE T </text>
<text sub="clublinks" start="1127.292" dur="4.371"> Sekretari i HHS thotë PUN </text>
<text sub="clublinks" start="1129.294" dur="3.404"> NUK JANU UDHZUES T CD CDC-së </text>
<text sub="clublinks" start="1131.73" dur="2.936"> KA REKOMANDUAR por jo </text>
<text sub="clublinks" start="1132.764" dur="2.77"> KQURKUAR- DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1134.732" dur="2.003"> PRESIDENTI DUHET PRFUNDIM </text>
<text sub="clublinks" start="1135.6" dur="7.875"> EDO T TO GJITHA T F PRPAROJN THE urdhërat </text>
<text sub="clublinks" start="1136.802" dur="8.875"> E KURNIZMIT TIR TYRE LOCAL. NË </text>
<text sub="clublinks" start="1143.541" dur="3.971"> UDHZUES për CDC. Faleminderit DISA </text>
<text sub="clublinks" start="1145.744" dur="5.839"> NJNE BALDNESS DUHET T I DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1147.579" dur="6.773"> Jini të Qarta. DHE SH SERVRBIMI RACIONAL </text>
<text sub="clublinks" start="1151.65" dur="4.838"> TRE KERKESA. Q RESNDRUAR KA </text>
<text sub="clublinks" start="1154.419" dur="2.803"> DUHET T BE BNI SITUATA E REFORMIT </text>
<text sub="clublinks" start="1156.555" dur="1.735"> POR KJO ASHT ASTON DHE THE </text>
<text sub="clublinks" start="1157.289" dur="4.57"> PRESIDENT FALAS N TO VERIFY </text>
<text sub="clublinks" start="1158.357" dur="10.543"> NË. SI E DINI SI DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1161.926" dur="8.743"> T BE BENN SHTETSUAR. RUSIA YEAH </text>
<text sub="clublinks" start="1168.967" dur="2.336"> KREDITI BSHT B KUFIZUAR N INT INTEL </text>
<text sub="clublinks" start="1170.736" dur="2.702"> DHE RRETH DUHET T Y DUHET TACK RI </text>
<text sub="clublinks" start="1171.37" dur="3.503"> T BE JET D VENDIM ABSOLUTELI I </text>
<text sub="clublinks" start="1173.505" dur="2.97"> KOHA TUAJ T NEW REPUBLIKS S TO FALS </text>
<text sub="clublinks" start="1174.94" dur="3.103"> RAPORTI Q NDODHET KUPTUAR </text>
<text sub="clublinks" start="1176.541" dur="4.038"> DISA Q TH KA N FAKT ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1178.11" dur="4.203"> NUK KUPTOHET N-- DHE Unë REALI </text>
<text sub="clublinks" start="1180.646" dur="3.636"> Mendoni se është koha për këtë </text>
<text sub="clublinks" start="1182.38" dur="3.237"> KOHA T NEW REPUBLIKAVE T NEW NDORRMARRJEVE P TOR HAPJEN E DYT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1184.349" dur="3.904"> Pyesni THEMELET Pse kanë qenë </text>
<text sub="clublinks" start="1185.684" dur="3.97"> SHKRUANI SI SHKRUAR T SO SHUM T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="1188.319" dur="2.803"> KUJTIMET E JORKIT FALASE PAUL </text>
<text sub="clublinks" start="1189.721" dur="4.004"> NJER MANZIT PASQYRS P FORR VOTIM </text>
<text sub="clublinks" start="1191.189" dur="4.404"> T DHNAT DUHET T P PRDITOHEN TENI TE OLEG </text>
<text sub="clublinks" start="1193.792" dur="4.438"> OLEG DERIPASKA PARA KUJDES T </text>
<text sub="clublinks" start="1195.66" dur="3.204"> SSSHTI KORREKTIM N IN QERSHOR të </text>
<text sub="clublinks" start="1198.297" dur="2.535"> DYT SHTAT DHE KOHA TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="1198.931" dur="3.069"> FALAS VDES T ALL GJITHA SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1200.898" dur="2.136"> Agjensitë e INTEL-it janë pajtuar </text>
<text sub="clublinks" start="1202.067" dur="2.535"> Kufiri i INTERFERENC RS RUSE </text>
<text sub="clublinks" start="1203.101" dur="3.337"> PARA QEN NDIKOJNS. A </text>
<text sub="clublinks" start="1204.669" dur="4.004"> KORREKTIMI Q ISHTE VETM PR </text>
<text sub="clublinks" start="1206.504" dur="3.17"> Agjensitë dhe dhjetëdhjetë SHUM SE </text>
<text sub="clublinks" start="1208.74" dur="2.202"> FEBRUAR I KATTU VITI I RI </text>
<text sub="clublinks" start="1209.741" dur="3.07"> KOHA PUBLIKUAR NJ ST SHTYP </text>
<text sub="clublinks" start="1211.009" dur="3.203"> VLERSIMI I AIDAVE TAM KAMPANIT TUM TRUMPIT </text>
<text sub="clublinks" start="1212.878" dur="3.036"> KA KONTAKTET E REPUARA ME </text>
<text sub="clublinks" start="1214.279" dur="4.705"> INTELIGJENCA RUSE DUHET TEN NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="1215.981" dur="4.004"> JAMES COMEY KA ESHTE SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="1219.051" dur="2.635"> ENTIRELY SHKRUARA KOHA T NEW NDRMARRJES </text>
<text sub="clublinks" start="1220.052" dur="3.603"> KOHA TUAJ T P PUBLIKUAR NJ COL KOLON </text>
<text sub="clublinks" start="1221.753" dur="3.27"> N T DYTY MARS NINETEEN NGA A </text>
<text sub="clublinks" start="1223.722" dur="3.27"> FORMER KOHA EDITORI EKZEKUTIV </text>
<text sub="clublinks" start="1225.09" dur="5.205"> ASSERTUAR KAMPANI I TRUMP DHE </text>
<text sub="clublinks" start="1227.059" dur="3.837"> RUSI KA DUHET N O M DENYRAL SE KA QEN </text>
<text sub="clublinks" start="1230.362" dur="2.102"> Ndihma e shpejtë në kampe </text>
<text sub="clublinks" start="1230.962" dur="3.337"> KUNDR HILLAR ONS N ON PRO PRODHIM T NEW RE </text>
<text sub="clublinks" start="1232.531" dur="3.436"> POLITIKA RUSISHT QE QAT JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="1234.365" dur="4.939"> KUJTO SHTETIN E RUSIS WH CILA ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="1236.034" dur="4.037"> Hetuar. TRE VJET ME </text>
<text sub="clublinks" start="1239.371" dur="1.935"> DOLLAT TATIMORE PFR PARA </text>
<text sub="clublinks" start="1240.138" dur="2.903"> GJETJET ULTIMATELI AN </text>
<text sub="clublinks" start="1241.373" dur="3.737"> EKSPONERIMI N THE MOLAR </text>
<text sub="clublinks" start="1243.108" dur="3.537"> RAPORTI ISSHT I PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="1245.176" dur="2.836"> RAPORTIMI I RUZISH FAM RUSIA E PAJISJEVE </text>
<text sub="clublinks" start="1246.711" dur="3.437"> KOHA TUAJ N Y JORK DHE Unë mendoj se është </text>
<text sub="clublinks" start="1248.079" dur="6.373"> KOHA QAT KOHA T NEW REZERME T JORKIT </text>
<text sub="clublinks" start="1250.215" dur="8.408"> DHE EDHE POSHTI WASHINGTON. </text>
<text sub="clublinks" start="1254.519" dur="7.274"> DHE POLITIKERT E KETU. NUK DUHET </text>
<text sub="clublinks" start="1258.69" dur="15.883"> Shtëpia e Bardhë. FLORIDA QENA </text>
<text sub="clublinks" start="1261.86" dur="15.281"> SHPESHTW Q T TWEET. FAR po shkoj </text>
<text sub="clublinks" start="1274.639" dur="5.472"> T LA LIGJIT P RR T DREJT OF E FALEMINDERIT </text>
<text sub="clublinks" start="1277.208" dur="2.903"> JU. </text>