Topi Jerami Liyane dikonfirmasi! subtitles

- [Narator] Halo, lan welcome menyang Review Grand Line. Sumber sampeyan kanggo kabeh Piece. Lan dina iki kita bakal ngrembug sawetara warta sing rada nyenengake lan / utawa nggegirisi. Maksudku, aku ngarani warta. Nanging nyatane, informasi iki diwiwiti internet minggu kepungkur, nanging aku yakin manawa akeh sing durung bisa ngrungokake manawa kita duwe konfirmasi babagan faktor tartamtu basis penggemar wis debat kanthi kuat wiwit esuke One Piece, sing nuwuhake implikasi manawa pancen ana salah sawijining anggota Topi Jerami pungkasan kiwa kanggo direkrut. Ya, tegese siji maneh sawise Jinbei. Nanging yen sampeyan lagi anyar utawa luwih gegandhengan karo One Piece, aku pengin menehi latar mburi babagan iki amarga Topi Straw anyar minangka topik sing cukup panas ing basis penggemar online kanthi meh kabeh karakter anyar sing utama dikenalake kanthi otomatis, diajukake dadi calon nakama. Lan ngomong babagan, aku pengin ngirim sampeyan, para pamirsa, minangka calon sing bakal dadi nakama kita kanthi langganan Review Grand Line lan gabung karo Grand Fleet, sing uga bakal menehi konten One Piece biasa diunggah langsung menyang feed YouTube sampeyan. Panganggit sing cukup hebat ing andhap asorku lan panemu sing ora bias. Nanging ing taun-taun pungkasan, diskusi semacam iki wis rada rame maneh lan kabeh kudu ana karo pernyataan sing digawe Luffy ing bab pertama One Piece. Ing endi sawise ngirim Lord of the Coast sing pesky, dheweke kayane, kanthi wenang ngumumake yen "Kaping pisanan. Aku kudu golek kru. Aku mikir babagan 10 wong lanang sing kudu dilakoni, "sing duwe sajak, lan garis kasebut wis dijupuk minangka indikator nalika pengiriman kanggo gabung karo Topi Jerami bakal ditutup. Kru inti 10 lan wong liya kurang luwih bisa dadi asosiasi Topi Jerami, kayata Grand Fleet utawa macem-macem kerajaan sing Luffy wis nggawe aliansi sajrone seri kasebut. Masalah karo pernyataan Luffy ing kene, yaiku nomer 10 sing jelas banget, sejatine kurang jelas amarga mesthi ambigu banget apa Luffy kalebu awake dhewe ora ing total kasebut. Nanging ayo maju saiki kira-kira rong dekade kanggo rilis majalah One Piece, sing, duweni terjemahan saka YonkouProduksi ing Twitter, mangsuli salah sawijining pitakon umur saka basis penggemar. "Majalah One Piece nerangake manawa Luffy ora kalebu babagan kepengin 10 kru kerja tegese ana siji maneh cremate kanggo gabung amarga ana 9 kru sing ora kalebu Luffy saiki. " Lan penting banget, kaya sing dakkandhakake sadurunge, ya, iki kalebu Jinbei. Ing struktur Luffyless, dheweke bakal dadi anggota nomer sanga, sing bakal dikonfirmasi sanajan ing tahap pungkasan One Piece sing pungkasan, kita isih duwe protagonis utama liyane sing bisa dikoleksi. Sing sampeyan pikirake, kita wis ketemu saiki lan aku mikir kita duwe ide sing cukup apik sapa sing bisa dadi. Nanging sadurunge kita tekan, Aku pengin ngrampungake bantahan sing ora bisa dihindari sing bakal muncul, yaiku supaya ora maca kakehan pratelan kasebut ing taun 1997 dening wong karet kartun. Tegese Luffy minangka sumber informasi sing ora bisa dipercaya lan dudu kabeh sing metu tanpa wates cangkeme amba bisa dijupuk kaya sing diwenehake. Kanthi kajaba kabeh dadi bab Pirate King, dakkira. Nanging aku ora setuju. Yen Luffy pancen wong sejati, mula mesthi. Kita bisa uga gampang banget ngilangi pratelan iki, lan umume pratelan. Nanging, dheweke kalebu fiksi lan preduli saka intelijen lan keandalan karaktere, pratelan kaya iki digawe kanggo ngirim informasi menyang pamirsa. Kita dudu sekelompok voyeurs sing ngintip jagad iki kaya acara TV kasunyatan, lan kabeh sing dicritakake ing One Piece terus dadi tujuan dobel, lan ing kabeh wektu disusun menyang menehi informasi anyar kanggo pamirsa. Dadi ora kudu kaget manawa iki minangka salah sawijining wayah. Iki ora mung Luffy ngalamun dhewe, iku Eiichiro Oda langsung ngomong kanggo sing maca babagan rencana dheweke. Apa rencana kasebut wis diganti ora liya, nanging diwenehi majalah One Piece kasebut wis ngrasakake kudu ngatasi pratelan kasebut sawise nggawe bisu lengkap babagan perkara kasebut kanggo kabeh sejarah seri. Ya, iki ngandhani yen aku kudu njupuk iki minangka tandha kuwat banget, yen ora konfirmasi langsung sing bisa diarepake Topi Jerami liyane. Yen ora, kenapa repot narik kawigaten? Maksudku, aku kira bisa dadi upaya sing disengaja kanggo ngrusak pangarepan, nanging One Piece ora nemen, paling ora nganggo cara iki. Aku ngira bakal mbantah yen matine Ace minangka subversion pangarepan sing cukup gedhe nanging ing wektu sing padha, ora ana pernyataan resmi ing media One Piece sing ujar manawa bakal slamet Perang Paramount kanggo didhisiki. Iki minangka cara sing bunder banget kanggo ujar, Aku yakin tembunge Luffy / Oda ing kene saben dicokot kaya nalika Luffy kanthi bangga ngumumake manawa dheweke bakal dadi Raja Bajak Laut. Nanging iki nggawe kita kepengin weruh, Sopo Topi Jerami kaping 10 lan pungkasan iki? Lan kanggo ngira-ngira, mung ana rong pilihan sing cukup. Kalorone duwe bukti sing kuat kanggo ndhukung siji liyane, uga calon sing bisa dibantah kaping telu nanging siji sing dudu aku adol pribadi. Lan sampeyan ngerti, ayo miwiti karo sing terakhir lan njaluk dheweke kesasar amarga Tama. Lan mung ngrungokake aku ing kene amarga ora katon edan utawa acak. Tama pancen duwe loro prekara sing penting banget, salah sijine yaiku sambungan langsung karo Ace, sing siji, nyedhiyakake sambungan langsung menyang Luffy. Lan Tama pancen padha karo Luffy, minangka bocah, sanajan dheweke isih bocah nganti saiki, nanging minangka bocah cilik, dheweke njaluk gabung karo Spade Pirate nalika Ace ngunjungi Wano, kanthi cara sing padha karo Luffy pengin melu Bajak Laut Rambut Abang. Lan Ace, kaya Shanks, nolak Tama nanging dheweke janji, lan iki minangka tembung penting ing kene, Ace janji bakal ketemu maneh ing sawijining dina lan ngidini dheweke gabung karo kru sawise dadi kunoichi. Kunoicihi sing nyihirake dadi tepat. Nanging wiji-wiji pancen ide Tama pengin lelungan ing sanjabane Wano. Lan dheweke kepengin lelungan kanthi alesan apa wae, minangka faktor utama anggota sing gabung karo Topi Jerami. Salajengipun, Tama, kajaba Rock on Rusukaina, saiki dadi siji-sijine postingan karakter wis nganggo merek dagang Luffy yaiku Straw Hat, sing wis digunakake minangka piranti pratinjau biyen. Khusus karo Robin, sing njupuk topi lan dipasang, kanthi cara sing padha dheweke meksa nindakake perkara kasebut ing kru pungkasane. Dadi mesthi ana argumen sing bakal digawe ing Tama, sanajan mesthi ana masalah. Sing pertama Tama kasebut umure mung 8 taun. Lan nalika iku durung ana sadurunge kanggo bocah-bocah ing umur kasebut bakal mlaku ing Jagad Anyar, kaya ngomong Buggy, Shanks lan Blackbeard, isih angel banget nggambarake siji dadi Topi Jerami. Kajaba iku, sanajan kita nandur modal ing ide kasebut janjine Ace lan Luffy dadi kendharaan kanggo netepi janji kasebut, Tama isih durung bisa ngrampungake pungkasane tawaran kasebut. Dheweke durung kunoichi, lan mulane, ing pikiranku, ora bisa lelayaran. Amarga kaya ngono One Piece. Karakter kaya Tama tetep janji lan kaya ngono, aku mikir dheweke ngulandara bakal kedadeyan suwe sawise Topi Jerami wis rampung macem-macem potongan bisnis ing One Piece. Dadi saiki ayo pindhah menyang rong calon sing luwih kuwat, salah siji sing bisa kanthi gampang mlumpat lan sing pertama saiki spekulasi klasik, Wortel. Lan dheweke calon apik meh kabeh sebab sing bisa dibayangake. Saiki ana siji kunci sing ana ing Wortel, sing saiki Tama dudu, minangka impen utawa tujuan sing luwih ditemtokake. Anggota kru Topi Jerami ora bisa dipisahake karo konsep iki. Dheweke ora mung bisa numpak kapal nalika seneng, lagi kene kanggo nggayuh kekarepane dhewe-dhewe, saliyane nggawe Luffy dadi Pirate King. Lan kepinginan Carrot, saiki, bakal bisa kawujud kekarepan warisan Pedro. Mink jaguar sing wani banget ngumumake yaiku Topi Jerami sing bakal nggawa bab fajar jagad, konsep sing jelas banget iku penting kanggo suku mink lan klan kozuki. Dadi lumrahe, kanggo nggayuh perkara kaya ngono, ndadekake kabeh pangertèn ing jagad iki gabung karo kru, apamaneh amarga Wortel duwe peran sing bisa dibuktekake ing dhuwur kapal, dadi pengawal. Salah siji saka sawetara klasik posisi piratey kasedhiya kasedhiya. Lan tetep ing kothak liyane, Wortel uga dilengkapi flashback tragis dhewe, mung dimainake kanthi nyata karo Pedro ing Pulo Kue Utuh. Lan sejatine, mung ana siji bab sing nahan aku supaya ora yakin babagan Wortel lan kabeh ana gandhengane karo Wano, sing wis cedhak nol. Iki ora bakal dadi masalah yen dheweke wis dadi anggota kru nanging nganti tekan wektu sing akeh kaya, ujar, gabung karo Topi Jerami, karakter sing dimaksud cenderung dadi fokus banget. Yen ora, aku mbayangake yen wayahe pungkasane gabung bakal duwe pengaruh dramatis banget lan kepuasan minimal sing ditrapake. Dadi ing pikiranku, ana kedadeyan sing penting banget ing Wano kanggo menehi Carrot push final iki lan sanajan ora mokal, saya suwe busur iki terus, kurang kamungkinan sing katon. Nanging, aku bakal ngakoni manawa akeh banget kemungkinan isih ana. Nanging, ana kedadeyan liyane karakter sanadyan, sing kemungkinane dakkarepake, ing kabeh serius, sijine padha karo, yen ora luwih gedhe tinimbang Wortel. Nanging aku kudu menehi peringatan spoiler mung kanggo nonton anime amarga cukup edan, karakter iki durung dikenalake karo sampeyan Lan polahe, bisa uga ora bakal suwe banget. Dadi, yen sampeyan ora seneng karo sawetara spoiler lawas, banjur monggo dilewati nganti saiki nanging kanggo wong liya, iki dakkirim. Lan ya, jelas Yamato. Dadi jelas yen aku wis nggawe video sing paling anyar rinci kamungkinan iki mung. Dadi asile, aku ora bakal nyilem cukup ing kene. Nanging Yamato pancen lagi neng dalan kanggo meksa dheweke dadi anggota Straw Hat, kaya carane Oden kudu praktis meksa tindak menyang kapal Whitebeard. Yamato duwe gegayuhan alami kanggo ngulandara lan eksplorasi sing duwe Wortel lan Tama, nanging uga impen kanggo mujudake kekarepan sing diwarisake babagan Kozuki Oden. Lan diwenehi cara nyambung intrinsik Oden mung meh kabeh babagan One Piece, dadi Roger, Whitebeard, Joy Boy, lan malah abad kosong liwat Toki, angel mbayangno wong sing nandur modal langsung ing ide dadi Oden, ora dadi penting banget ing akhir One Piece. Lan Yamato bisa uga ora bisa nggunakake peran penting kasebut dening tetep ing Wano. Dadi aku sejatine percaya yen Yamato minangka calon sing cukup gawe kaget dadi anggota kru pungkasan lan yen sampeyan pengin argumen sing luwih jero ngapa, banjur tulung priksa video iki link ing katrangan. Nanging saiki ayo uga ngatasi sawetara masalah potensial sing bisa ngganggu anggota kru pungkasan digoleki ide. Pisanan yaiku kita wis duwe anggota kru potensial 10 iki, saiki kita ora duwe dheweke numpak kapal, sing mesthi, Nefertari Vivi. Informasi babagan Vivi luwih jelas, lan miturut entri datbook kertu Vivi, dheweke dianggep Topi Jerami lan saiki dianggep tilas Straw Hat. Lan Oda uga ujar manawa nomer merek dagang kasebut yen gabung karo kru kasebut bakal 5,5, nuduhake yen dheweke slot ing antarane Chopper lan Robin ing babagan gabung urutan. Saiki iki ora kanggo ngomong yen perkara ora bakal berubah ing mbesuk, apamaneh amarga Vivi saiki luwih relevan tinimbang sadurunge, kaya sing wis ditargetake khusus kanggo Im. Dadi ya, bisa uga ana jagad sing Vivi ora gabung maneh karo Topi Jerami kanggo saga klimaks pungkasan, saengga ngisi slot sing katon kosong iki. Iki minangka ide sing, sejatine sejatine, aku ora preduli. Aku ora bisa ndeleng kanthi cedhak kaya pilihan liyane. Lan sawetara wong ing kana bisa uga ngubungake sawetara titik kanggo Merry Going lan Sewu Cenang nanging jelas ora ngetung nomer, nuwun sewu Merry lan nuwun Sunny. Lan pungkasane, mung amarga aku ngerti paling ora siji wong bakal menehi komentar iki, ing terjemahan Inggris Inggris, Luffy khusus nyebutake yen dheweke kepengin paling ora 10 wong, sing bakal dijupuk para literalis ing kana kanggo ngilangi Nami lan Robin. Nanging nyatane, iki mung sipate terjemahan Viz awal. Inggris One Piece pancen gampang dibaca kanggo sawetara volume pisanan amarga dheweke pancen nggegirisi basa bajak laut ujar kaya "Me hearties," lan "Grog" lan kabeh kekurangan stereotip kasebut. Lan garis iki dadi korban. Dadi mbayangno Luffy sing ngomong karo swara bajak laut. "Yaaaar, dhisik dhisik. Aku kudu golek kru. Aku kira-kira ana 10 wong lanang sing kudu. " Dene ing basa Jepang, ora ana jinis sing ditemtokake. Iku mung ngumbah saka Westernized banget Basa Inggris stereotipe bajak laut lan ora dianggep serius apa wae. Nanging ing kana kita lunga. Sawetara panganan sing menarik kanggo dipikirake. Dadi, aku seneng banget yen majalah One Piece nganti bisa mbedakake bedane kasebut amarga aku wis padu ing loro-lorone anggere aku maca seri iki lan ngasilake sawetara kasenengan sing apik banget kanggo Topi Straw kaping 10 lan pungkasan, saiki dikonfirmasi ora kalebu Luffy. Nanging apa sing sampeyan pikirake? Coba wenehake komentar ing ngisor iki utawa malah gabung karo server Discord. Lan Yen sampeyan pengin ndeleng video liyane kaya iki, banjur tulung priksa sawetara kontenku liyane utawa malah langganan saluran kasebut kanggo bisnis One Piece sing luwih mulya diunggah langsung menyang feed YouTube sampeyan. Nanging saiki iki Review Grand Line, lan aku bakal nemoni kowe mbesuk.

Topi Jerami Liyane dikonfirmasi!

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.16" dur="1.61">- [Narator] Halo, lan welcome menyang Review Grand Line.</text>
<text sub="clublinks" start="1.77" dur="1.31"> Sumber sampeyan kanggo kabeh Piece.</text>
<text sub="clublinks" start="3.08" dur="1.38"> Lan dina iki kita bakal ngrembug</text>
<text sub="clublinks" start="4.46" dur="2.75"> sawetara warta sing rada nyenengake lan / utawa nggegirisi.</text>
<text sub="clublinks" start="7.21" dur="1.1"> Maksudku, aku ngarani warta.</text>
<text sub="clublinks" start="8.31" dur="2.2"> Nanging nyatane, informasi iki diwiwiti</text>
<text sub="clublinks" start="10.51" dur="1.09"> internet minggu kepungkur,</text>
<text sub="clublinks" start="11.6" dur="2.21"> nanging aku yakin manawa akeh sing durung bisa ngrungokake</text>
<text sub="clublinks" start="13.81" dur="2.28"> manawa kita duwe konfirmasi babagan faktor tartamtu</text>
<text sub="clublinks" start="16.09" dur="2.29"> basis penggemar wis debat kanthi kuat</text>
<text sub="clublinks" start="18.38" dur="2.33"> wiwit esuke One Piece,</text>
<text sub="clublinks" start="20.71" dur="1.99"> sing nuwuhake implikasi</text>
<text sub="clublinks" start="22.7" dur="3.39"> manawa pancen ana salah sawijining anggota Topi Jerami pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="26.09" dur="1.31"> kiwa kanggo direkrut.</text>
<text sub="clublinks" start="27.4" dur="2.498"> Ya, tegese siji maneh sawise Jinbei.</text>
<text sub="clublinks" start="29.898" dur="2.252"> Nanging yen sampeyan lagi anyar utawa luwih gegandhengan</text>
<text sub="clublinks" start="32.15" dur="1.76"> karo One Piece, aku pengin menehi latar mburi</text>
<text sub="clublinks" start="33.91" dur="1.47"> babagan iki amarga Topi Straw anyar</text>
<text sub="clublinks" start="35.38" dur="2.05"> minangka topik sing cukup panas</text>
<text sub="clublinks" start="37.43" dur="2.88"> ing basis penggemar online kanthi meh kabeh karakter anyar sing utama</text>
<text sub="clublinks" start="40.31" dur="1.6"> dikenalake kanthi otomatis,</text>
<text sub="clublinks" start="41.91" dur="2.56"> diajukake dadi calon nakama.</text>
<text sub="clublinks" start="44.47" dur="1.85"> Lan ngomong babagan, aku pengin ngirim sampeyan,</text>
<text sub="clublinks" start="46.32" dur="2.37"> para pamirsa, minangka calon sing bakal dadi nakama kita</text>
<text sub="clublinks" start="48.69" dur="1.65"> kanthi langganan Review Grand Line</text>
<text sub="clublinks" start="50.34" dur="1.38"> lan gabung karo Grand Fleet,</text>
<text sub="clublinks" start="51.72" dur="2.01"> sing uga bakal menehi konten One Piece biasa</text>
<text sub="clublinks" start="53.73" dur="2.13"> diunggah langsung menyang feed YouTube sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="55.86" dur="2"> Panganggit sing cukup hebat ing andhap asorku</text>
<text sub="clublinks" start="57.86" dur="1.67"> lan panemu sing ora bias.</text>
<text sub="clublinks" start="59.53" dur="1.8"> Nanging ing taun-taun pungkasan, diskusi semacam iki</text>
<text sub="clublinks" start="61.33" dur="1.68"> wis rada rame maneh</text>
<text sub="clublinks" start="63.01" dur="1.58"> lan kabeh kudu ana karo pernyataan</text>
<text sub="clublinks" start="64.59" dur="2.85"> sing digawe Luffy ing bab pertama One Piece.</text>
<text sub="clublinks" start="67.44" dur="2.72"> Ing endi sawise ngirim Lord of the Coast sing pesky,</text>
<text sub="clublinks" start="70.16" dur="2.027"> dheweke kayane, kanthi wenang ngumumake yen</text>
<text sub="clublinks" start="72.187" dur="1.313"> "Kaping pisanan.</text>
<text sub="clublinks" start="73.5" dur="1.04"> Aku kudu golek kru.</text>
<text sub="clublinks" start="74.54" dur="2.78"> Aku mikir babagan 10 wong lanang sing kudu dilakoni, "sing duwe sajak,</text>
<text sub="clublinks" start="77.32" dur="2.23"> lan garis kasebut wis dijupuk minangka indikator</text>
<text sub="clublinks" start="79.55" dur="2.85"> nalika pengiriman kanggo gabung karo Topi Jerami bakal ditutup.</text>
<text sub="clublinks" start="82.4" dur="1.82"> Kru inti 10 lan wong liya</text>
<text sub="clublinks" start="84.22" dur="1.44"> kurang luwih bisa dadi</text>
<text sub="clublinks" start="85.66" dur="1.27"> asosiasi Topi Jerami,</text>
<text sub="clublinks" start="86.93" dur="2.17"> kayata Grand Fleet utawa macem-macem kerajaan</text>
<text sub="clublinks" start="89.1" dur="1.63"> sing Luffy wis nggawe aliansi</text>
<text sub="clublinks" start="90.73" dur="1.23"> sajrone seri kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="91.96" dur="1.77"> Masalah karo pernyataan Luffy ing kene,</text>
<text sub="clublinks" start="93.73" dur="1.86"> yaiku nomer 10 sing jelas banget,</text>
<text sub="clublinks" start="95.59" dur="1.73"> sejatine kurang jelas</text>
<text sub="clublinks" start="97.32" dur="1.83"> amarga mesthi ambigu banget</text>
<text sub="clublinks" start="99.15" dur="2.17"> apa Luffy kalebu awake dhewe ora</text>
<text sub="clublinks" start="101.32" dur="1"> ing total kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="102.32" dur="2.41"> Nanging ayo maju saiki kira-kira rong dekade</text>
<text sub="clublinks" start="104.73" dur="1.86"> kanggo rilis majalah One Piece,</text>
<text sub="clublinks" start="106.59" dur="1.46"> sing, duweni terjemahan</text>
<text sub="clublinks" start="108.05" dur="1.65"> saka YonkouProduksi ing Twitter,</text>
<text sub="clublinks" start="109.7" dur="2.707"> mangsuli salah sawijining pitakon umur saka basis penggemar.</text>
<text sub="clublinks" start="112.407" dur="1.983"> "Majalah One Piece nerangake manawa Luffy</text>
<text sub="clublinks" start="114.39" dur="3.75"> ora kalebu babagan kepengin 10 kru kerja</text>
<text sub="clublinks" start="118.14" dur="2.12"> tegese ana siji maneh cremate kanggo gabung</text>
<text sub="clublinks" start="120.26" dur="2.87"> amarga ana 9 kru sing ora kalebu Luffy saiki. "</text>
<text sub="clublinks" start="123.13" dur="1.77"> Lan penting banget, kaya sing dakkandhakake sadurunge,</text>
<text sub="clublinks" start="124.9" dur="1.79"> ya, iki kalebu Jinbei.</text>
<text sub="clublinks" start="126.69" dur="2.39"> Ing struktur Luffyless, dheweke bakal dadi anggota nomer sanga,</text>
<text sub="clublinks" start="129.08" dur="1.4"> sing bakal dikonfirmasi</text>
<text sub="clublinks" start="130.48" dur="2.88"> sanajan ing tahap pungkasan One Piece sing pungkasan,</text>
<text sub="clublinks" start="133.36" dur="3.07"> kita isih duwe protagonis utama liyane sing bisa dikoleksi.</text>
<text sub="clublinks" start="136.43" dur="2.27"> Sing sampeyan pikirake, kita wis ketemu saiki</text>
<text sub="clublinks" start="138.7" dur="1.95"> lan aku mikir kita duwe ide sing cukup apik</text>
<text sub="clublinks" start="140.65" dur="1.1"> sapa sing bisa dadi.</text>
<text sub="clublinks" start="141.75" dur="1.34"> Nanging sadurunge kita tekan,</text>
<text sub="clublinks" start="143.09" dur="2.26"> Aku pengin ngrampungake bantahan sing ora bisa dihindari</text>
<text sub="clublinks" start="145.35" dur="2.34"> sing bakal muncul, yaiku supaya ora maca</text>
<text sub="clublinks" start="147.69" dur="2.61"> kakehan pratelan kasebut ing taun 1997</text>
<text sub="clublinks" start="150.3" dur="1.92"> dening wong karet kartun.</text>
<text sub="clublinks" start="152.22" dur="2.58"> Tegese Luffy minangka sumber informasi sing ora bisa dipercaya</text>
<text sub="clublinks" start="154.8" dur="2.61"> lan dudu kabeh sing metu tanpa wates</text>
<text sub="clublinks" start="157.41" dur="2.2"> cangkeme amba bisa dijupuk kaya sing diwenehake.</text>
<text sub="clublinks" start="159.61" dur="1.68"> Kanthi kajaba kabeh dadi</text>
<text sub="clublinks" start="161.29" dur="1.51"> bab Pirate King, dakkira.</text>
<text sub="clublinks" start="162.8" dur="0.833"> Nanging aku ora setuju.</text>
<text sub="clublinks" start="163.633" dur="2.127"> Yen Luffy pancen wong sejati, mula mesthi.</text>
<text sub="clublinks" start="165.76" dur="2.4"> Kita bisa uga gampang banget ngilangi pratelan iki,</text>
<text sub="clublinks" start="168.16" dur="0.833"> lan umume pratelan.</text>
<text sub="clublinks" start="168.993" dur="2.227"> Nanging, dheweke kalebu fiksi</text>
<text sub="clublinks" start="171.22" dur="1.48"> lan preduli saka intelijen</text>
<text sub="clublinks" start="172.7" dur="1.63"> lan keandalan karaktere,</text>
<text sub="clublinks" start="174.33" dur="1.41"> pratelan kaya iki digawe</text>
<text sub="clublinks" start="175.74" dur="2.07"> kanggo ngirim informasi menyang pamirsa.</text>
<text sub="clublinks" start="177.81" dur="2.46"> Kita dudu sekelompok voyeurs sing ngintip jagad iki</text>
<text sub="clublinks" start="180.27" dur="2.02"> kaya acara TV kasunyatan,</text>
<text sub="clublinks" start="182.29" dur="1.51"> lan kabeh sing dicritakake ing One Piece</text>
<text sub="clublinks" start="183.8" dur="1.92"> terus dadi tujuan dobel,</text>
<text sub="clublinks" start="185.72" dur="2.01"> lan ing kabeh wektu disusun menyang</text>
<text sub="clublinks" start="187.73" dur="1.9"> menehi informasi anyar kanggo pamirsa.</text>
<text sub="clublinks" start="189.63" dur="1.13"> Dadi ora kudu kaget</text>
<text sub="clublinks" start="190.76" dur="1.5"> manawa iki minangka salah sawijining wayah.</text>
<text sub="clublinks" start="192.26" dur="2.78"> Iki ora mung Luffy ngalamun dhewe,</text>
<text sub="clublinks" start="195.04" dur="1.82"> iku Eiichiro Oda langsung ngomong</text>
<text sub="clublinks" start="196.86" dur="1.7"> kanggo sing maca babagan rencana dheweke.</text>
<text sub="clublinks" start="198.56" dur="2.28"> Apa rencana kasebut wis diganti ora liya,</text>
<text sub="clublinks" start="200.84" dur="1.61"> nanging diwenehi majalah One Piece kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="202.45" dur="2.77"> wis ngrasakake kudu ngatasi pratelan kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="205.22" dur="1.64"> sawise nggawe bisu lengkap babagan perkara kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="206.86" dur="1.86"> kanggo kabeh sejarah seri.</text>
<text sub="clublinks" start="208.72" dur="2.05"> Ya, iki ngandhani yen aku kudu njupuk iki</text>
<text sub="clublinks" start="210.77" dur="2.78"> minangka tandha kuwat banget, yen ora konfirmasi langsung</text>
<text sub="clublinks" start="213.55" dur="1.89"> sing bisa diarepake Topi Jerami liyane.</text>
<text sub="clublinks" start="215.44" dur="2.33"> Yen ora, kenapa repot narik kawigaten?</text>
<text sub="clublinks" start="217.77" dur="2.25"> Maksudku, aku kira bisa dadi upaya sing disengaja</text>
<text sub="clublinks" start="220.02" dur="1.24"> kanggo ngrusak pangarepan,</text>
<text sub="clublinks" start="221.26" dur="1.52"> nanging One Piece ora nemen,</text>
<text sub="clublinks" start="222.78" dur="1.53"> paling ora nganggo cara iki.</text>
<text sub="clublinks" start="224.31" dur="1.48"> Aku ngira bakal mbantah yen matine Ace</text>
<text sub="clublinks" start="225.79" dur="2.38"> minangka subversion pangarepan sing cukup gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="228.17" dur="2.45"> nanging ing wektu sing padha, ora ana pernyataan resmi</text>
<text sub="clublinks" start="230.62" dur="2.11"> ing media One Piece sing ujar manawa bakal slamet</text>
<text sub="clublinks" start="232.73" dur="1.22"> Perang Paramount kanggo didhisiki.</text>
<text sub="clublinks" start="233.95" dur="1.59"> Iki minangka cara sing bunder banget kanggo ujar,</text>
<text sub="clublinks" start="235.54" dur="2.06"> Aku yakin tembunge Luffy / Oda ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="237.6" dur="1.44"> saben dicokot kaya nalika Luffy</text>
<text sub="clublinks" start="239.04" dur="2.51"> kanthi bangga ngumumake manawa dheweke bakal dadi Raja Bajak Laut.</text>
<text sub="clublinks" start="241.55" dur="1.77"> Nanging iki nggawe kita kepengin weruh,</text>
<text sub="clublinks" start="243.32" dur="2.39"> Sopo Topi Jerami kaping 10 lan pungkasan iki?</text>
<text sub="clublinks" start="245.71" dur="2.75"> Lan kanggo ngira-ngira, mung ana rong pilihan sing cukup.</text>
<text sub="clublinks" start="248.46" dur="1.9"> Kalorone duwe bukti sing kuat</text>
<text sub="clublinks" start="250.36" dur="0.99"> kanggo ndhukung siji liyane,</text>
<text sub="clublinks" start="251.35" dur="2.62"> uga calon sing bisa dibantah kaping telu</text>
<text sub="clublinks" start="253.97" dur="2.07"> nanging siji sing dudu aku adol pribadi.</text>
<text sub="clublinks" start="256.04" dur="1.68"> Lan sampeyan ngerti, ayo miwiti karo sing terakhir</text>
<text sub="clublinks" start="257.72" dur="1.83"> lan njaluk dheweke kesasar amarga Tama.</text>
<text sub="clublinks" start="259.55" dur="1.38"> Lan mung ngrungokake aku ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="260.93" dur="2.89"> amarga ora katon edan utawa acak.</text>
<text sub="clublinks" start="263.82" dur="2.81"> Tama pancen duwe loro prekara sing penting banget,</text>
<text sub="clublinks" start="266.63" dur="2.02"> salah sijine yaiku sambungan langsung karo Ace,</text>
<text sub="clublinks" start="268.65" dur="2.94"> sing siji, nyedhiyakake sambungan langsung menyang Luffy.</text>
<text sub="clublinks" start="271.59" dur="2.38"> Lan Tama pancen padha karo Luffy,</text>
<text sub="clublinks" start="273.97" dur="3.01"> minangka bocah, sanajan dheweke isih bocah nganti saiki,</text>
<text sub="clublinks" start="276.98" dur="3.11"> nanging minangka bocah cilik, dheweke njaluk gabung karo Spade Pirate</text>
<text sub="clublinks" start="280.09" dur="1.27"> nalika Ace ngunjungi Wano,</text>
<text sub="clublinks" start="281.36" dur="1.23"> kanthi cara sing padha karo Luffy</text>
<text sub="clublinks" start="282.59" dur="1.64"> pengin melu Bajak Laut Rambut Abang.</text>
<text sub="clublinks" start="284.23" dur="3.41"> Lan Ace, kaya Shanks, nolak Tama nanging dheweke janji,</text>
<text sub="clublinks" start="287.64" dur="1.71"> lan iki minangka tembung penting ing kene,</text>
<text sub="clublinks" start="289.35" dur="2.53"> Ace janji bakal ketemu maneh ing sawijining dina</text>
<text sub="clublinks" start="291.88" dur="2.92"> lan ngidini dheweke gabung karo kru sawise dadi kunoichi.</text>
<text sub="clublinks" start="294.8" dur="2.05"> Kunoicihi sing nyihirake dadi tepat.</text>
<text sub="clublinks" start="296.85" dur="2.07"> Nanging wiji-wiji pancen ide Tama</text>
<text sub="clublinks" start="298.92" dur="1.79"> pengin lelungan ing sanjabane Wano.</text>
<text sub="clublinks" start="300.71" dur="2.74"> Lan dheweke kepengin lelungan kanthi alesan apa wae,</text>
<text sub="clublinks" start="303.45" dur="2.87"> minangka faktor utama anggota sing gabung karo Topi Jerami.</text>
<text sub="clublinks" start="306.32" dur="2.92"> Salajengipun, Tama, kajaba Rock on Rusukaina,</text>
<text sub="clublinks" start="309.24" dur="2"> saiki dadi siji-sijine postingan karakter</text>
<text sub="clublinks" start="311.24" dur="2.25"> wis nganggo merek dagang Luffy yaiku Straw Hat,</text>
<text sub="clublinks" start="313.49" dur="2.78"> sing wis digunakake minangka piranti pratinjau biyen.</text>
<text sub="clublinks" start="316.27" dur="1.31"> Khusus karo Robin,</text>
<text sub="clublinks" start="317.58" dur="1.54"> sing njupuk topi lan dipasang,</text>
<text sub="clublinks" start="319.12" dur="2.72"> kanthi cara sing padha dheweke meksa nindakake perkara kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="321.84" dur="1.22"> ing kru pungkasane.</text>
<text sub="clublinks" start="323.06" dur="2.86"> Dadi mesthi ana argumen sing bakal digawe ing Tama,</text>
<text sub="clublinks" start="325.92" dur="1.66"> sanajan mesthi ana masalah.</text>
<text sub="clublinks" start="327.58" dur="2.78"> Sing pertama Tama kasebut umure mung 8 taun.</text>
<text sub="clublinks" start="330.36" dur="2.52"> Lan nalika iku durung ana sadurunge kanggo bocah-bocah ing umur kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="332.88" dur="1.17"> bakal mlaku ing Jagad Anyar,</text>
<text sub="clublinks" start="334.05" dur="1.97"> kaya ngomong Buggy, Shanks lan Blackbeard,</text>
<text sub="clublinks" start="336.02" dur="1.63"> isih angel banget nggambarake</text>
<text sub="clublinks" start="337.65" dur="1.32"> siji dadi Topi Jerami.</text>
<text sub="clublinks" start="338.97" dur="2.71"> Kajaba iku, sanajan kita nandur modal ing ide kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="341.68" dur="2.07"> janjine Ace lan Luffy dadi kendharaan</text>
<text sub="clublinks" start="343.75" dur="1.21"> kanggo netepi janji kasebut,</text>
<text sub="clublinks" start="344.96" dur="2.71"> Tama isih durung bisa ngrampungake pungkasane tawaran kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="347.67" dur="1.67"> Dheweke durung kunoichi,</text>
<text sub="clublinks" start="349.34" dur="2.07"> lan mulane, ing pikiranku, ora bisa lelayaran.</text>
<text sub="clublinks" start="351.41" dur="1.69"> Amarga kaya ngono One Piece.</text>
<text sub="clublinks" start="353.1" dur="1.83"> Karakter kaya Tama tetep janji</text>
<text sub="clublinks" start="354.93" dur="1.73"> lan kaya ngono, aku mikir dheweke ngulandara</text>
<text sub="clublinks" start="356.66" dur="1.82"> bakal kedadeyan suwe sawise Topi Jerami</text>
<text sub="clublinks" start="358.48" dur="1.73"> wis rampung macem-macem potongan</text>
<text sub="clublinks" start="360.21" dur="1.31"> bisnis ing One Piece.</text>
<text sub="clublinks" start="361.52" dur="2.53"> Dadi saiki ayo pindhah menyang rong calon sing luwih kuwat,</text>
<text sub="clublinks" start="364.05" dur="2.49"> salah siji sing bisa kanthi gampang mlumpat</text>
<text sub="clublinks" start="366.54" dur="1.18"> lan sing pertama saiki</text>
<text sub="clublinks" start="367.72" dur="1.85"> spekulasi klasik, Wortel.</text>
<text sub="clublinks" start="369.57" dur="1.24"> Lan dheweke calon apik</text>
<text sub="clublinks" start="370.81" dur="1.97"> meh kabeh sebab sing bisa dibayangake.</text>
<text sub="clublinks" start="372.78" dur="1.74"> Saiki ana siji kunci sing ana ing Wortel,</text>
<text sub="clublinks" start="374.52" dur="1.69"> sing saiki Tama dudu,</text>
<text sub="clublinks" start="376.21" dur="2.66"> minangka impen utawa tujuan sing luwih ditemtokake.</text>
<text sub="clublinks" start="378.87" dur="2.8"> Anggota kru Topi Jerami ora bisa dipisahake karo konsep iki.</text>
<text sub="clublinks" start="381.67" dur="2.12"> Dheweke ora mung bisa numpak kapal nalika seneng,</text>
<text sub="clublinks" start="383.79" dur="1.81"> lagi kene kanggo nggayuh kekarepane dhewe-dhewe,</text>
<text sub="clublinks" start="385.6" dur="2.16"> saliyane nggawe Luffy dadi Pirate King.</text>
<text sub="clublinks" start="387.76" dur="2.24"> Lan kepinginan Carrot, saiki, bakal bisa kawujud</text>
<text sub="clublinks" start="390" dur="1.63"> kekarepan warisan Pedro.</text>
<text sub="clublinks" start="391.63" dur="2.25"> Mink jaguar sing wani banget ngumumake</text>
<text sub="clublinks" start="393.88" dur="1.48"> yaiku Topi Jerami sing bakal nggawa</text>
<text sub="clublinks" start="395.36" dur="1.56"> bab fajar jagad,</text>
<text sub="clublinks" start="396.92" dur="2.03"> konsep sing jelas banget</text>
<text sub="clublinks" start="398.95" dur="2.92"> iku penting kanggo suku mink lan klan kozuki.</text>
<text sub="clublinks" start="401.87" dur="1.55"> Dadi lumrahe, kanggo nggayuh perkara kaya ngono,</text>
<text sub="clublinks" start="403.42" dur="2.03"> ndadekake kabeh pangertèn ing jagad iki gabung karo kru,</text>
<text sub="clublinks" start="405.45" dur="2.52"> apamaneh amarga Wortel duwe peran sing bisa dibuktekake</text>
<text sub="clublinks" start="407.97" dur="1.42"> ing dhuwur kapal, dadi pengawal.</text>
<text sub="clublinks" start="409.39" dur="1.696"> Salah siji saka sawetara klasik</text>
<text sub="clublinks" start="411.086" dur="1.564"> posisi piratey kasedhiya kasedhiya.</text>
<text sub="clublinks" start="412.65" dur="0.98"> Lan tetep ing kothak liyane,</text>
<text sub="clublinks" start="413.63" dur="2.79"> Wortel uga dilengkapi flashback tragis dhewe,</text>
<text sub="clublinks" start="416.42" dur="2.01"> mung dimainake kanthi nyata karo Pedro</text>
<text sub="clublinks" start="418.43" dur="1.04"> ing Pulo Kue Utuh.</text>
<text sub="clublinks" start="419.47" dur="1.37"> Lan sejatine, mung ana siji bab</text>
<text sub="clublinks" start="420.84" dur="1.91"> sing nahan aku supaya ora yakin</text>
<text sub="clublinks" start="422.75" dur="2.86"> babagan Wortel lan kabeh ana gandhengane karo Wano,</text>
<text sub="clublinks" start="425.61" dur="2.14"> sing wis cedhak nol.</text>
<text sub="clublinks" start="427.75" dur="2.21"> Iki ora bakal dadi masalah yen dheweke wis dadi anggota kru</text>
<text sub="clublinks" start="429.96" dur="1.9"> nanging nganti tekan wektu sing akeh</text>
<text sub="clublinks" start="431.86" dur="1.64"> kaya, ujar, gabung karo Topi Jerami,</text>
<text sub="clublinks" start="433.5" dur="1.41"> karakter sing dimaksud cenderung</text>
<text sub="clublinks" start="434.91" dur="1.5"> dadi fokus banget.</text>
<text sub="clublinks" start="436.41" dur="2.01"> Yen ora, aku mbayangake yen wayahe pungkasane</text>
<text sub="clublinks" start="438.42" dur="1.97"> gabung bakal duwe pengaruh dramatis banget</text>
<text sub="clublinks" start="440.39" dur="2.27"> lan kepuasan minimal sing ditrapake.</text>
<text sub="clublinks" start="442.66" dur="2.95"> Dadi ing pikiranku, ana kedadeyan sing penting banget</text>
<text sub="clublinks" start="445.61" dur="2.3"> ing Wano kanggo menehi Carrot push final iki</text>
<text sub="clublinks" start="447.91" dur="1.49"> lan sanajan ora mokal,</text>
<text sub="clublinks" start="449.4" dur="1.66"> saya suwe busur iki terus,</text>
<text sub="clublinks" start="451.06" dur="1.56"> kurang kamungkinan sing katon.</text>
<text sub="clublinks" start="452.62" dur="1.79"> Nanging, aku bakal ngakoni manawa akeh banget</text>
<text sub="clublinks" start="454.41" dur="2.33"> kemungkinan isih ana.</text>
<text sub="clublinks" start="456.74" dur="2.85"> Nanging, ana kedadeyan liyane</text>
<text sub="clublinks" start="459.59" dur="2.07"> karakter sanadyan, sing kemungkinane dakkarepake,</text>
<text sub="clublinks" start="461.66" dur="2.32"> ing kabeh serius, sijine padha karo,</text>
<text sub="clublinks" start="463.98" dur="1.96"> yen ora luwih gedhe tinimbang Wortel.</text>
<text sub="clublinks" start="465.94" dur="1.57"> Nanging aku kudu menehi peringatan spoiler</text>
<text sub="clublinks" start="467.51" dur="2.58"> mung kanggo nonton anime amarga cukup edan,</text>
<text sub="clublinks" start="470.09" dur="2.497"> karakter iki durung dikenalake karo sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="472.587" dur="1.383"> Lan polahe,</text>
<text sub="clublinks" start="473.97" dur="2.87"> bisa uga ora bakal suwe banget.</text>
<text sub="clublinks" start="476.84" dur="2.01"> Dadi, yen sampeyan ora seneng karo sawetara spoiler lawas,</text>
<text sub="clublinks" start="478.85" dur="1.43"> banjur monggo dilewati nganti saiki</text>
<text sub="clublinks" start="480.28" dur="2.99"> nanging kanggo wong liya, iki dakkirim.</text>
<text sub="clublinks" start="483.27" dur="1.77"> Lan ya, jelas Yamato.</text>
<text sub="clublinks" start="485.04" dur="2.18"> Dadi jelas yen aku wis nggawe video sing paling anyar</text>
<text sub="clublinks" start="487.22" dur="1.92"> rinci kamungkinan iki mung.</text>
<text sub="clublinks" start="489.14" dur="1.94"> Dadi asile, aku ora bakal nyilem</text>
<text sub="clublinks" start="491.08" dur="1.41"> cukup ing kene.</text>
<text sub="clublinks" start="492.49" dur="2.14"> Nanging Yamato pancen lagi neng dalan</text>
<text sub="clublinks" start="494.63" dur="2.66"> kanggo meksa dheweke dadi anggota Straw Hat,</text>
<text sub="clublinks" start="497.29" dur="1.73"> kaya carane Oden kudu praktis</text>
<text sub="clublinks" start="499.02" dur="1.87"> meksa tindak menyang kapal Whitebeard.</text>
<text sub="clublinks" start="500.89" dur="2.87"> Yamato duwe gegayuhan alami kanggo ngulandara lan eksplorasi</text>
<text sub="clublinks" start="503.76" dur="1.47"> sing duwe Wortel lan Tama,</text>
<text sub="clublinks" start="505.23" dur="2.31"> nanging uga impen kanggo mujudake kekarepan sing diwarisake</text>
<text sub="clublinks" start="507.54" dur="1.63"> babagan Kozuki Oden.</text>
<text sub="clublinks" start="509.17" dur="1.88"> Lan diwenehi cara nyambung intrinsik</text>
<text sub="clublinks" start="511.05" dur="2.7"> Oden mung meh kabeh babagan One Piece,</text>
<text sub="clublinks" start="513.75" dur="1.97"> dadi Roger, Whitebeard, Joy Boy,</text>
<text sub="clublinks" start="515.72" dur="2.21"> lan malah abad kosong liwat Toki,</text>
<text sub="clublinks" start="517.93" dur="3.05"> angel mbayangno wong sing nandur modal langsung</text>
<text sub="clublinks" start="520.98" dur="1.51"> ing ide dadi Oden,</text>
<text sub="clublinks" start="522.49" dur="3.46"> ora dadi penting banget ing akhir One Piece.</text>
<text sub="clublinks" start="525.95" dur="3.21"> Lan Yamato bisa uga ora bisa nggunakake peran penting kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="529.16" dur="1.25"> dening tetep ing Wano.</text>
<text sub="clublinks" start="530.41" dur="1.72"> Dadi aku sejatine percaya yen Yamato</text>
<text sub="clublinks" start="532.13" dur="2.39"> minangka calon sing cukup gawe kaget</text>
<text sub="clublinks" start="534.52" dur="1.28"> dadi anggota kru pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="535.8" dur="2.25"> lan yen sampeyan pengin argumen sing luwih jero ngapa,</text>
<text sub="clublinks" start="538.05" dur="1.68"> banjur tulung priksa video iki</text>
<text sub="clublinks" start="539.73" dur="1.49"> link ing katrangan.</text>
<text sub="clublinks" start="541.22" dur="2.19"> Nanging saiki ayo uga ngatasi sawetara masalah potensial</text>
<text sub="clublinks" start="543.41" dur="2.25"> sing bisa ngganggu anggota kru pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="545.66" dur="1.01"> digoleki ide.</text>
<text sub="clublinks" start="546.67" dur="1.6"> Pisanan yaiku kita wis</text>
<text sub="clublinks" start="548.27" dur="1.73"> duwe anggota kru potensial 10 iki,</text>
<text sub="clublinks" start="550" dur="2.29"> saiki kita ora duwe dheweke numpak kapal,</text>
<text sub="clublinks" start="552.29" dur="1.54"> sing mesthi, Nefertari Vivi.</text>
<text sub="clublinks" start="553.83" dur="2.25"> Informasi babagan Vivi luwih jelas,</text>
<text sub="clublinks" start="556.08" dur="2.12"> lan miturut entri datbook kertu Vivi,</text>
<text sub="clublinks" start="558.2" dur="1.85"> dheweke dianggep Topi Jerami</text>
<text sub="clublinks" start="560.05" dur="2.36"> lan saiki dianggep tilas Straw Hat.</text>
<text sub="clublinks" start="562.41" dur="1.79"> Lan Oda uga ujar manawa nomer merek dagang kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="564.2" dur="2.06"> yen gabung karo kru kasebut bakal 5,5,</text>
<text sub="clublinks" start="566.26" dur="2.68"> nuduhake yen dheweke slot ing antarane Chopper lan Robin</text>
<text sub="clublinks" start="568.94" dur="1.42"> ing babagan gabung urutan.</text>
<text sub="clublinks" start="570.36" dur="2.48"> Saiki iki ora kanggo ngomong yen perkara ora bakal berubah ing mbesuk,</text>
<text sub="clublinks" start="572.84" dur="2.89"> apamaneh amarga Vivi saiki luwih relevan tinimbang sadurunge,</text>
<text sub="clublinks" start="575.73" dur="3.21"> kaya sing wis ditargetake khusus kanggo Im.</text>
<text sub="clublinks" start="578.94" dur="1.76"> Dadi ya, bisa uga ana jagad sing Vivi</text>
<text sub="clublinks" start="580.7" dur="3.2"> ora gabung maneh karo Topi Jerami kanggo saga klimaks pungkasan,</text>
<text sub="clublinks" start="583.9" dur="2.03"> saengga ngisi slot sing katon kosong iki.</text>
<text sub="clublinks" start="585.93" dur="2.38"> Iki minangka ide sing, sejatine sejatine, aku ora preduli.</text>
<text sub="clublinks" start="588.31" dur="2.3"> Aku ora bisa ndeleng kanthi cedhak</text>
<text sub="clublinks" start="590.61" dur="1.62"> kaya pilihan liyane.</text>
<text sub="clublinks" start="592.23" dur="2.39"> Lan sawetara wong ing kana bisa uga ngubungake sawetara titik</text>
<text sub="clublinks" start="594.62" dur="1.91"> kanggo Merry Going lan Sewu Cenang</text>
<text sub="clublinks" start="596.53" dur="2.14"> nanging jelas ora ngetung nomer,</text>
<text sub="clublinks" start="598.67" dur="2.19"> nuwun sewu Merry lan nuwun Sunny.</text>
<text sub="clublinks" start="600.86" dur="2.44"> Lan pungkasane, mung amarga aku ngerti paling ora siji wong</text>
<text sub="clublinks" start="603.3" dur="1.59"> bakal menehi komentar iki,</text>
<text sub="clublinks" start="604.89" dur="1.55"> ing terjemahan Inggris Inggris,</text>
<text sub="clublinks" start="606.44" dur="3.16"> Luffy khusus nyebutake yen dheweke kepengin paling ora 10 wong,</text>
<text sub="clublinks" start="609.6" dur="1.83"> sing bakal dijupuk para literalis ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="611.43" dur="1.45"> kanggo ngilangi Nami lan Robin.</text>
<text sub="clublinks" start="612.88" dur="1.98"> Nanging nyatane, iki mung sipate</text>
<text sub="clublinks" start="614.86" dur="1.55"> terjemahan Viz awal.</text>
<text sub="clublinks" start="616.41" dur="2.37"> Inggris One Piece pancen gampang dibaca</text>
<text sub="clublinks" start="618.78" dur="1.12"> kanggo sawetara volume pisanan</text>
<text sub="clublinks" start="619.9" dur="2.52"> amarga dheweke pancen nggegirisi basa bajak laut</text>
<text sub="clublinks" start="622.42" dur="2.37"> ujar kaya "Me hearties," lan "Grog"</text>
<text sub="clublinks" start="624.79" dur="1.82"> lan kabeh kekurangan stereotip kasebut.</text>
<text sub="clublinks" start="626.61" dur="1.64"> Lan garis iki dadi korban.</text>
<text sub="clublinks" start="628.25" dur="2.467"> Dadi mbayangno Luffy sing ngomong karo swara bajak laut.</text>
<text sub="clublinks" start="630.717" dur="1.873"> "Yaaaar, dhisik dhisik.</text>
<text sub="clublinks" start="632.59" dur="1.41"> Aku kudu golek kru.</text>
<text sub="clublinks" start="634" dur="2.89"> Aku kira-kira ana 10 wong lanang sing kudu. "</text>
<text sub="clublinks" start="636.89" dur="2.66"> Dene ing basa Jepang, ora ana jinis sing ditemtokake.</text>
<text sub="clublinks" start="639.55" dur="2.49"> Iku mung ngumbah saka Westernized banget</text>
<text sub="clublinks" start="642.04" dur="1.8"> Basa Inggris stereotipe bajak laut</text>
<text sub="clublinks" start="643.84" dur="2.69"> lan ora dianggep serius apa wae.</text>
<text sub="clublinks" start="646.53" dur="1.25"> Nanging ing kana kita lunga.</text>
<text sub="clublinks" start="647.78" dur="1.51"> Sawetara panganan sing menarik kanggo dipikirake.</text>
<text sub="clublinks" start="649.29" dur="2.02"> Dadi, aku seneng banget yen majalah One Piece</text>
<text sub="clublinks" start="651.31" dur="1.823"> nganti bisa mbedakake bedane kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="653.133" dur="2.087"> amarga aku wis padu</text>
<text sub="clublinks" start="655.22" dur="2.75"> ing loro-lorone anggere aku maca seri iki</text>
<text sub="clublinks" start="657.97" dur="2.53"> lan ngasilake sawetara kasenengan sing apik banget</text>
<text sub="clublinks" start="660.5" dur="2.17"> kanggo Topi Straw kaping 10 lan pungkasan,</text>
<text sub="clublinks" start="662.67" dur="2.93"> saiki dikonfirmasi ora kalebu Luffy.</text>
<text sub="clublinks" start="665.6" dur="0.93"> Nanging apa sing sampeyan pikirake?</text>
<text sub="clublinks" start="666.53" dur="1.68"> Coba wenehake komentar ing ngisor iki</text>
<text sub="clublinks" start="668.21" dur="1.62"> utawa malah gabung karo server Discord.</text>
<text sub="clublinks" start="669.83" dur="1.56"> Lan Yen sampeyan pengin ndeleng video liyane kaya iki,</text>
<text sub="clublinks" start="671.39" dur="1.86"> banjur tulung priksa sawetara kontenku liyane</text>
<text sub="clublinks" start="673.25" dur="1.59"> utawa malah langganan saluran kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="674.84" dur="1.52"> kanggo bisnis One Piece sing luwih mulya</text>
<text sub="clublinks" start="676.36" dur="2.16"> diunggah langsung menyang feed YouTube sampeyan.</text>
<text sub="clublinks" start="678.52" dur="1.98"> Nanging saiki iki Review Grand Line,</text>
<text sub="clublinks" start="680.5" dur="1.363"> lan aku bakal nemoni kowe mbesuk.</text>