KONFIRMUAR Një tjetër Kapelë Kashte! subtitles

- [Folësi] Përshëndetje, dhe mirë se erdhët në Grand Line Review. Burimi juaj për gjithçka One Piece. Dhe sot do të diskutojmë disa lajme mjaft intriguese dhe / ose tronditëse. Dua të them, e quaj lajm. Por në realitet, ky informacion bëri anasjelltas në internet javën e kaluar, por jam i sigurt që shumë prej jush ende nuk kanë dëgjuar se kemi konfirmim për një faktor të caktuar baza e tifozëve kishte debatuar me forcë që nga agimi i One Piece, e cila ka rezultuar në implikim se ka me të vërtetë një anëtar përfundimtar të Straw Hat lihet për tu rekrutuar. Po, kjo do të thotë edhe një tjetër pas Jinbei. Por nëse jeni i ri ose jeni i lidhur rastësisht me One Piece, dua të të jap një sfond mbi këtë sepse kapele të reja kashte janë një temë mjaft e nxehtë vazhdimisht në bazën e tifozëve në internet me pothuajse çdo karakter kryesor të ri duke u prezantuar automatikisht, duke u paraqitur si një kandidat për nakama. Dhe duke folur, unë do të doja të ju paraqes, të dashur shikues, si një kandidat për t'u bërë nakama jonë duke u pajtuar në Grand Line Review dhe duke u bashkuar me Flotën e Madhe, e cila gjithashtu do t'ju japë përmbajtje të rregullt të One Piece ngarkuar drejtpërdrejt në burimin tënd të YouTube. Një autor mjaft i shkëlqyer në përuljen time dhe aspak mendim paragjykues. Por në vitet e fundit, ky lloj diskutimi është bërë pak më e diskutueshme dhe gjithçka ka të bëjë me një deklaratë që Luffy bëri në kapitullin e parë të One Piece. Ku pasi të dërgoni Zotin gjithnjë bezdisës të Bregut, ai me sa duket, në mënyrë arbitrare deklaroi se "Gjërat e para në fillim. Unë kam për të marrë një ekuipazh. Unë mendoj se rreth 10 burra duhet të bëjnë ", të cilat kishin rima, dhe kjo linjë është marrë si tregues kur do të mbyllen aplikimet për t'u bashkuar me Straw Hats. Një ekuipazh kryesor prej 10 vetash dhe kushdo tjetër është pak a shumë i destinuar të bëhet një bashkëpunëtor i kapelave të kashtës, siç janë Flota e Madhe ose mbretëritë e ndryshme me të cilin Luffy ka bërë aleanca gjatë serisë. Problemi me deklaratën e Luffy këtu, është se ky numër shumë i qartë prej 10, në të vërtetë është shumë më pak se e qartë sepse ishte gjithmonë shumë e paqartë nëse Luffy po përfshinte ose jo veten e tij brenda asaj totale. Por le të përcjellim tani afërsisht dy dekada në një dalje të revistës One Piece, e cila, me mirësjellje të një përkthimi nga YonkouProductions në Twitter, përgjigjet në një nga pyetjet e vjetra nga baza e tifozëve. "Revista One Piece zbulon atë Luffy nuk është përfshirë në lidhje me dëshirën e 10 shokëve të ekuipazhit që do të thotë se ka edhe një kremtues tjetër për t'u bashkuar meqenëse ka 9 shokë ekuipazhi duke përjashtuar Luffy aktualisht. " Dhe shumë e rëndësishme, siç kam deklaruar më parë, po, kjo përfshin Jinbei. Nën strukturën Luffyless, ai do të ishte anëtari i nëntë, gjë që do të konfirmonte të gjitha që edhe në këtë fazë jashtëzakonisht të vonë të One Piece, kemi akoma një protagonist më kryesor për të mbledhur. Të cilën, do të mendonit, tashmë e kemi takuar dhe mendoj se kemi një ide mjaft të mirë se kush mund të jetë kjo. Megjithatë, para se të arrijmë në atë, Unë dua të trajtoj argumentin e pashmangshëm që do të dalë, e cila është se ne nuk duhet të lexojmë shumë në lidhje me këtë deklaratë të bërë në 1997 nga një njeri prej gome vizatimor. Do të thotë që Luffy është një burim jo i besueshëm informacioni dhe jo gjithçka që del nga ai pafundësisht goja e gjerë mund të merret si e dhënë. Me përjashtimin e të gjithë bërjes një gjë Pirate King, unë mendoj. Por unë nuk do të pajtohesha. Nëse Luffy ishte një person i vërtetë, atëherë sigurisht. Ne ndoshta shumë lehtë mund ta hedhim poshtë këtë deklaratë, dhe shumica e deklaratave. Sidoqoftë, ai është një konstrukt i trilluar dhe pa marrë parasysh inteligjencën dhe besueshmërinë e karakterit të tij, bëhen deklarata si kjo për të përcjellë informacion tek audienca. Ne nuk jemi një bandë soditësish që shikojnë në këtë botë si një shfaqje televizive me realitet, dhe gjithçka thuhet në One Piece vazhdon të shërbejë për një qëllim të dyfishtë, dhe në çdo kohë është strukturuar drejt dhënia e informacionit të ri audiencës. Prandaj nuk duhet të jetë befasi se ky është një nga ato momente. Kjo nuk është vetëm Luffy që ëndërron vetë, është Eiichiro Oda që flet drejtpërdrejt lexuesve për planet e tij. Nëse ato plane kanë ndryshuar apo jo është një çështje tjetër, sidoqoftë duke pasur parasysh se revista One Piece ka ndjerë nevojën për të adresuar këtë deklaratë specifike pas heshtjes së plotë për këtë çështje për të gjithë historinë e serisë. Epo, kjo më tregon se ne duhet ta marrim këtë si një aluzion shumë i fortë, nëse jo konfirmim i plotë që mund të presim një kapelë kashte. Përndryshe, pse të shqetësohesh duke tërhequr vëmendjen për të? Dua të them, mendoj se mund të jetë një lloj përpjekjeje e qëllimshme për të prishur pritjet, por One Piece nuk e bën atë në të vërtetë, të paktën në këtë lloj mënyre. Unë mendoj se do të argumentoja vdekjen e Ace ishte një përmbysje mjaft e madhe e pritjeve por në të njëjtën kohë, nuk kishte një deklaratë zyrtare në mediat One Piece duke pretenduar se ai do të mbijetonte Lufta e Paramount për të filluar. E cila është një mënyrë shumë e rrumbullakët për të thënë, Unë besoj se fjalët e Luffy / Oda këtu çdo grimë sa kur Luffy me krenari deklaron se ai do të bëhet Mbreti Pirate. Por kjo nuk na lë të pyesim, kush do të jetë ky Kapelë e 10-të dhe e fundit? Dhe, sipas vlerësimit tim, ekzistojnë vetëm dy zgjedhje të arsyeshme. Të dy kanë prova shumë të forta për të mbështetur njëri-tjetrin, si dhe një kandidat i tretë i diskutueshëm por një që unë personalisht nuk jam shitur shumë. Dhe e dini çfarë, le të fillojmë me këtë të fundit dhe largojeni atë nga rruga sepse është Tama. Dhe thjesht më dëgjoni këtu sepse nuk është aq e çmendur apo e rastësishme sa mund të duket. Tama në të vërtetë ka dy gjëra shumë të rëndësishme për të, njëra prej të cilave është një lidhje e drejtpërdrejtë me Ace, e cila nga ana tjetër, siguron një lidhje shumë të drejtpërdrejtë me Luffy. Dhe Tama është në të vërtetë mjaft i ngjashëm me Luffy në atë, si fëmijë, megjithëse ajo në të vërtetë është fëmijë edhe sot e kësaj dite, por si një fëmijë më i vogël ajo u lut të bashkohej me Pirate Spade kur Ace vizitoi Wano, në të njëjtën mënyrë si Luffy donte të bashkohej me Piratët e Kuq të Flokëve. Dhe Ace, ashtu si Shanks, e refuzoi Tama por ai premtoi, dhe kjo është një fjalë e rëndësishme këtu, Ace premtoi se ata do të takoheshin përsëri një ditë dhe lejojeni që ajo të bashkohet me ekuipazhin e tij pasi të bëhet një kunoichi. Një kunoicihi magjepsës për të qenë i saktë. Por ajo mbjell shumë fort idenë e Tama-s duke dashur të udhëtojë jashtë Wano. Dhe ata, dëshirojnë të udhëtojnë për çfarëdo arsye që të jetë, është një faktor kryesor i anëtarësimit të çdo anëtari në kapelet e kashtës. Për më tepër, Tama, përveç Shkëmbit në Rusukaina, aktualisht është kalimi i vetëm i karakterit pas postës të ketë veshur markën tregtare të Luffy Straw Hat, e cila është përdorur si një pajisje paralajmëruese në të kaluarën. Shumë specifikisht me Robin, kush e mori kapelën dhe e vuri, në të njëjtën mënyrë që ajo pak a shumë e detyroi rrugën e saj përfundimisht në ekuipazh. Pra, patjetër që duhet të tregohet një argument këtu për Tama, megjithëse ka patjetër probleme. E para prej të cilave që Tama është vetëm 8 vjeç. Dhe ndërsa nuk është e pashembullt për fëmijët rreth asaj moshe të bredh Botën e Re, si të themi Buggy, Shanks dhe Blackbeard, është akoma shumë e vështirë të imagjinohet një duke u bërë një kapelë kashte. Dhe për më tepër, edhe nëse investojmë shumë në ide e premtimit të Ace dhe Luffy që ishin automjeti për të përmbushur atë premtim, Tama ende nuk e ka mbështetur ende fundin e kësaj pazari. Ajo nuk është ende një kunoichi, dhe kështu, në mendjen time, nuk mund të lundrojë. Sepse kështu është një copë. Personazhe si Tama mbajnë fjalën dhe si i tillë, unë mendoj se aventura e saj do të ndodhë shumë kohë pas kapelave të kashtës kanë përfunduar pjesët e tyre të ndryshme të biznesit në One Piece. Tani le të kalojmë te dy kandidatë shumë më të fortë, secili prej tyre mund të hidhej lehtë në bord dhe e para prej të cilave është tani spekuluar klasikisht, Karrota. Dhe ajo është një kandidate e mirë për pothuajse çdo arsye të imagjinueshme. Tani një gjë kryesore që Karrota posedon, gjë që aktualisht Tama nuk e bën, është një ëndërr ose qëllim i përcaktuar më specifikisht. Anëtarët e ekuipazhit të Straw Hat janë të pandashëm nga ky koncept. Ata nuk mund të qëndrojnë brenda në anije për një kohë të mirë, ata janë këtu për të ndjekur dëshirat e tyre, përveç që e bëri Luffy-in Pirate King. Dhe dëshira e Karrotës, aktualisht, do të ishte përmbushëse testamenti i trashëguar i Pedros. Vizon jaguar që proklamoi me shumë guxim se ishin Kapelët e Kashtës ata që do të sillnin rreth agimit të botës, një koncept shumë i paqartë i përcaktuar se është e rëndësishme si për fisin e minkut ashtu edhe për klanin kozuki. Pra, natyrshëm, për të arritur një gjë të tillë, ka kuptim në botë për t'u bashkuar me ekuipazhin, veçanërisht pasi Karrota ka një rol të demonstrueshëm në bordin e anijes, duke qenë një vëzhgues. Një nga shumë pak klasikisht pozicionet pirate të mbetura në dispozicion. Dhe rrinë në një kuti tjetër, Karrota gjithashtu vjen e pajisur me rikthimin e saj tragjik, vetëm ajo luajti në kohë reale me Pedro në ishullin Whole Cake. Dhe me të vërtetë, ekziston vetëm një gjë kjo më mban larg nga të qenit super i sigurt për Karrotën dhe gjithçka varet nga rëndësia e saj në Wano, e cila ka qenë afër zeros. Kjo nuk do të ishte problem nëse ajo tashmë ishte anëtare e ekuipazhit por që çon në një moment masiv si, të themi, bashkimi me kapelet e kashtës, karakteri në fjalë tenton të jesh mjaft i përqendruar në. Përndryshe, unë imagjinoj se momenti përfundimtar anëtarësimi do të kishte shumë pak ndikim dramatik dhe kënaqësi minimale e bashkangjitur me të. Prandaj, në mendjen time, duhet të ndodhë diçka shumë e madhe në Wano për t'i dhënë Karrotës këtë shtytje të fundit dhe përderisa nuk është e pamundur, sa më gjatë që vazhdon ky hark, aq më pak të ngjarë që është duke kërkuar. Sidoqoftë, unë do ta pranoj se dërrmuese mundësia ende ekziston. Sidoqoftë, ashtu ndodh që të jetë një tjetër karakter gjithsesi, shanset e të cilit do të doja, me gjithë seriozitetin, të vendosur si të barabartë me, nëse jo më e madhe se ajo e Karrotës. Por unë kam nevojë për të vënë në një paralajmërim spoiler vetëm për shikuesit e anime sepse mjaft çmendurisht, ky personazh ende nuk ju është prezantuar. Dhe mënyra sesi po shkojnë gjërat, ato ndoshta nuk do të jenë për një kohë shumë, shumë të gjatë. Pra, nëse nuk jeni të etur për disa nga spoilerët e vjetër, atëherë ju lutemi kaloni në këtë kohë por për të gjithë të tjerët, ja ku po shkojmë. Dhe po, padyshim që është Yamato. Aq e qartë sa kam bërë një video mjaft të fundit duke detajuar vetëm këtë mundësi. Si rezultat, unë nuk do të zhytem në të aq thellë këtu. Por Yamato është mjaft në rrugë për të detyruar brutalisht rrugën e tij për t'u bërë një anëtar Straw Hat, një lloj si si Oden duhej praktikisht forca brutale kalon në anijen Whitebeard. Yamato ka dëshirën e lindur për aventura dhe eksplorime që kanë të dy Karrota dhe Tama, por edhe një ëndërr për ta përmbushur me një vullnet të trashëguar në lidhje me Kozuki Oden. Dhe duke pasur parasysh se sa e lidhur në thelb Oden është gati për gjithçka në One Piece, qoftë Roger, Whitebeard, Joy Boy, dhe madje edhe shekulli i pavlefshëm përmes Tokit, është e vështirë të imagjinosh dikë të investuar kaq drejtpërdrejt në idenë për të qenë Oden, duke mos u bërë jashtëzakonisht e rëndësishme në lojën e fundit të One Piece. Dhe Yamato ndoshta nuk mund të banojë në atë rol me rëndësi duke qëndruar në Wano. Unë sinqerisht besoj se Yamato është një kandidat goxha tronditës i arsyeshëm të jemi anëtar i fundit i ekuipazhit dhe nëse doni një argument më të thelluar se pse, atëherë ju lutem shikoni videon time lidhja në përshkrim. Por tani le të trajtojmë edhe disa çështje të mundshme që mund të heqë nga binarët të gjithë anëtarin përfundimtar të ekuipazhit duke u kërkuar ide. E para prej të cilave është se ne tashmë kanë këtë anëtar të 10-të potencial të ekuipazhit, thjesht nuk e kemi në bord për momentin, kush është, sigurisht, Nefertari Vivi. Informacioni për Vivi është pak më i paqartë, dhe sipas shënimit të saj në librin e datave të kartës Vivi, ajo konsiderohej një Kapelë Kashte dhe tani konsiderohet si një ish Kapelë Straw. Dhe Oda ka thënë gjithashtu se numri i markës së saj tregtare nëse bashkohet me ekuipazhin do të ishte 5.5, duke treguar se ajo vendoset në mes të Chopper dhe Robin në kushtet e bashkimit të rendit. Tani kjo nuk do të thotë që gjërat nuk do të ndryshojnë në të ardhmen, veçanërisht pasi Vivi tani është shumë më e rëndësishme se kurrë, duke qenë në shënjestër në dukje në mënyrë specifike nga Im. Kështu që po, mbase ka një botë ku Vivi bashkohet përsëri me kapelet e kashtës për një sagë përfundimtare kulmore, duke e mbushur kështu këtë fole në dukje të zbrazët. E cila është një ide që, sinqerisht, nuk e kam problem. Thjesht nuk e shoh fare si diku afër aq e mundshme sa opsionet e tjera. Dhe disa njerëz atje mund të atribuojnë gjithashtu disa pika në Shkuarjen e Gëzuar dhe Një mijë Diellit por padyshim që ata nuk llogariten në numërim, aq keq Gëzuar dhe keq Sunny. Dhe së fundmi, vetëm sepse njoh të paktën një person do ta sjellë këtë në komente, në përkthimin anglisht Viz, Luffy në mënyrë specifike përmend se ai dëshiron të paktën 10 burra, të cilën do ta merrnin letrarët atje për të përjashtuar Namin dhe Robin. Megjithatë në realitet, kjo është vetëm natyra të përkthimeve të hershme Viz. Një copë anglisht është lloj i frikshëm për të lexuar për vëllimet e para sepse ata me të vërtetë hype deri në gjuhën pirate duke thënë gjëra të tilla si "Me zemrat", dhe "Grog" dhe të gjitha ato mut stereotipike. Dhe kjo linjë është viktimë e kësaj. Pra, vetëm imagjinoni Luffy duke e thënë atë me një zë pirat. "Yaaaar, gjëja e parë është e para. Unë kam për të marrë një ekuipazh. Unë mendoj se rreth 10 burra duhet të bëjnë ". Ndërsa në japonisht, nuk ka gjini të specifikuar. Justshtë thjesht një lavazh i perëndimor i mutit Gjuha stereotipike angleze pirate dhe të mos merret seriozisht. Por ja ku shkojmë. Disa ushqime interesante për t’u menduar. Unë, për një, jam vërtet i kënaqur që revista One Piece shkoi deri atje sa ta bënte të qartë këtë dallim sepse është diçka që unë kam argumentuar në të dy anët për aq kohë sa kam lexuar këtë seri dhe gjeneron një eksitim mjaft të madh për kapelën tonë të 10-të dhe të fundit me kashtë, tani konfirmohet se nuk është duke përfshirë Luffy. Por çfarë mendoni ju djema? Ju lutem më tregoni në komentet më poshtë ose edhe bashkohu me serverin tim Discord. Dhe nëse dëshironi të shihni më shumë video si kjo, atëherë ju lutem shikoni disa nga përmbajtjet e mia të tjera apo edhe të regjistroheni në kanal për biznesin më të lavdishëm të One Piece ngarkuar direkt në burimet tuaja në YouTube. Por tani për tani ky ka qenë Grand Line Review, dhe do të shihemi herën tjetër.

KONFIRMUAR Një tjetër Kapelë Kashte!

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.16" dur="1.61"> - [Folësi] Përshëndetje, dhe mirë se erdhët në Grand Line Review. </text>
<text sub="clublinks" start="1.77" dur="1.31"> Burimi juaj për gjithçka One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="3.08" dur="1.38"> Dhe sot do të diskutojmë </text>
<text sub="clublinks" start="4.46" dur="2.75"> disa lajme mjaft intriguese dhe / ose tronditëse. </text>
<text sub="clublinks" start="7.21" dur="1.1"> Dua të them, e quaj lajm. </text>
<text sub="clublinks" start="8.31" dur="2.2"> Por në realitet, ky informacion bëri anasjelltas </text>
<text sub="clublinks" start="10.51" dur="1.09"> në internet javën e kaluar, </text>
<text sub="clublinks" start="11.6" dur="2.21"> por jam i sigurt që shumë prej jush ende nuk kanë dëgjuar </text>
<text sub="clublinks" start="13.81" dur="2.28"> se kemi konfirmim për një faktor të caktuar </text>
<text sub="clublinks" start="16.09" dur="2.29"> baza e tifozëve kishte debatuar me forcë </text>
<text sub="clublinks" start="18.38" dur="2.33"> që nga agimi i One Piece, </text>
<text sub="clublinks" start="20.71" dur="1.99"> e cila ka rezultuar në implikim </text>
<text sub="clublinks" start="22.7" dur="3.39"> se ka me të vërtetë një anëtar përfundimtar të Straw Hat </text>
<text sub="clublinks" start="26.09" dur="1.31"> lihet për tu rekrutuar. </text>
<text sub="clublinks" start="27.4" dur="2.498"> Po, kjo do të thotë edhe një tjetër pas Jinbei. </text>
<text sub="clublinks" start="29.898" dur="2.252"> Por nëse jeni i ri ose jeni i lidhur rastësisht </text>
<text sub="clublinks" start="32.15" dur="1.76"> me One Piece, dua të të jap një sfond </text>
<text sub="clublinks" start="33.91" dur="1.47"> mbi këtë sepse kapele të reja kashte </text>
<text sub="clublinks" start="35.38" dur="2.05"> janë një temë mjaft e nxehtë vazhdimisht </text>
<text sub="clublinks" start="37.43" dur="2.88"> në bazën e tifozëve në internet me pothuajse çdo karakter kryesor të ri </text>
<text sub="clublinks" start="40.31" dur="1.6"> duke u prezantuar automatikisht, </text>
<text sub="clublinks" start="41.91" dur="2.56"> duke u paraqitur si një kandidat për nakama. </text>
<text sub="clublinks" start="44.47" dur="1.85"> Dhe duke folur, unë do të doja të ju paraqes, </text>
<text sub="clublinks" start="46.32" dur="2.37"> të dashur shikues, si një kandidat për t'u bërë nakama jonë </text>
<text sub="clublinks" start="48.69" dur="1.65"> duke u pajtuar në Grand Line Review </text>
<text sub="clublinks" start="50.34" dur="1.38"> dhe duke u bashkuar me Flotën e Madhe, </text>
<text sub="clublinks" start="51.72" dur="2.01"> e cila gjithashtu do t'ju japë përmbajtje të rregullt të One Piece </text>
<text sub="clublinks" start="53.73" dur="2.13"> ngarkuar drejtpërdrejt në burimin tënd të YouTube. </text>
<text sub="clublinks" start="55.86" dur="2"> Një autor mjaft i shkëlqyer në përuljen time </text>
<text sub="clublinks" start="57.86" dur="1.67"> dhe aspak mendim paragjykues. </text>
<text sub="clublinks" start="59.53" dur="1.8"> Por në vitet e fundit, ky lloj diskutimi </text>
<text sub="clublinks" start="61.33" dur="1.68"> është bërë pak më e diskutueshme </text>
<text sub="clublinks" start="63.01" dur="1.58"> dhe gjithçka ka të bëjë me një deklaratë </text>
<text sub="clublinks" start="64.59" dur="2.85"> që Luffy bëri në kapitullin e parë të One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="67.44" dur="2.72"> Ku pasi të dërgoni Zotin gjithnjë bezdisës të Bregut, </text>
<text sub="clublinks" start="70.16" dur="2.027"> ai me sa duket, në mënyrë arbitrare deklaroi se </text>
<text sub="clublinks" start="72.187" dur="1.313"> "Gjërat e para në fillim. </text>
<text sub="clublinks" start="73.5" dur="1.04"> Unë kam për të marrë një ekuipazh. </text>
<text sub="clublinks" start="74.54" dur="2.78"> Unë mendoj se rreth 10 burra duhet të bëjnë ", të cilat kishin rima, </text>
<text sub="clublinks" start="77.32" dur="2.23"> dhe kjo linjë është marrë si tregues </text>
<text sub="clublinks" start="79.55" dur="2.85"> kur do të mbyllen aplikimet për t'u bashkuar me Straw Hats. </text>
<text sub="clublinks" start="82.4" dur="1.82"> Një ekuipazh kryesor prej 10 vetash dhe kushdo tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="84.22" dur="1.44"> është pak a shumë i destinuar të bëhet </text>
<text sub="clublinks" start="85.66" dur="1.27"> një bashkëpunëtor i kapelave të kashtës, </text>
<text sub="clublinks" start="86.93" dur="2.17"> siç janë Flota e Madhe ose mbretëritë e ndryshme </text>
<text sub="clublinks" start="89.1" dur="1.63"> me të cilin Luffy ka bërë aleanca </text>
<text sub="clublinks" start="90.73" dur="1.23"> gjatë serisë. </text>
<text sub="clublinks" start="91.96" dur="1.77"> Problemi me deklaratën e Luffy këtu, </text>
<text sub="clublinks" start="93.73" dur="1.86"> është se ky numër shumë i qartë prej 10, </text>
<text sub="clublinks" start="95.59" dur="1.73"> në të vërtetë është shumë më pak se e qartë </text>
<text sub="clublinks" start="97.32" dur="1.83"> sepse ishte gjithmonë shumë e paqartë </text>
<text sub="clublinks" start="99.15" dur="2.17"> nëse Luffy po përfshinte ose jo veten e tij </text>
<text sub="clublinks" start="101.32" dur="1"> brenda asaj totale. </text>
<text sub="clublinks" start="102.32" dur="2.41"> Por le të përcjellim tani afërsisht dy dekada </text>
<text sub="clublinks" start="104.73" dur="1.86"> në një dalje të revistës One Piece, </text>
<text sub="clublinks" start="106.59" dur="1.46"> e cila, me mirësjellje të një përkthimi </text>
<text sub="clublinks" start="108.05" dur="1.65"> nga YonkouProductions në Twitter, </text>
<text sub="clublinks" start="109.7" dur="2.707"> përgjigjet në një nga pyetjet e vjetra nga baza e tifozëve. </text>
<text sub="clublinks" start="112.407" dur="1.983"> "Revista One Piece zbulon atë Luffy </text>
<text sub="clublinks" start="114.39" dur="3.75"> nuk është përfshirë në lidhje me dëshirën e 10 shokëve të ekuipazhit </text>
<text sub="clublinks" start="118.14" dur="2.12"> që do të thotë se ka edhe një kremtues tjetër për t'u bashkuar </text>
<text sub="clublinks" start="120.26" dur="2.87"> meqenëse ka 9 shokë ekuipazhi duke përjashtuar Luffy aktualisht. " </text>
<text sub="clublinks" start="123.13" dur="1.77"> Dhe shumë e rëndësishme, siç kam deklaruar më parë, </text>
<text sub="clublinks" start="124.9" dur="1.79"> po, kjo përfshin Jinbei. </text>
<text sub="clublinks" start="126.69" dur="2.39"> Nën strukturën Luffyless, ai do të ishte anëtari i nëntë, </text>
<text sub="clublinks" start="129.08" dur="1.4"> gjë që do të konfirmonte të gjitha </text>
<text sub="clublinks" start="130.48" dur="2.88"> që edhe në këtë fazë jashtëzakonisht të vonë të One Piece, </text>
<text sub="clublinks" start="133.36" dur="3.07"> kemi akoma një protagonist më kryesor për të mbledhur. </text>
<text sub="clublinks" start="136.43" dur="2.27"> Të cilën, do të mendonit, tashmë e kemi takuar </text>
<text sub="clublinks" start="138.7" dur="1.95"> dhe mendoj se kemi një ide mjaft të mirë </text>
<text sub="clublinks" start="140.65" dur="1.1"> se kush mund të jetë kjo. </text>
<text sub="clublinks" start="141.75" dur="1.34"> Megjithatë, para se të arrijmë në atë, </text>
<text sub="clublinks" start="143.09" dur="2.26"> Unë dua të trajtoj argumentin e pashmangshëm </text>
<text sub="clublinks" start="145.35" dur="2.34"> që do të dalë, e cila është se ne nuk duhet të lexojmë </text>
<text sub="clublinks" start="147.69" dur="2.61"> shumë në lidhje me këtë deklaratë të bërë në 1997 </text>
<text sub="clublinks" start="150.3" dur="1.92"> nga një njeri prej gome vizatimor. </text>
<text sub="clublinks" start="152.22" dur="2.58"> Do të thotë që Luffy është një burim jo i besueshëm informacioni </text>
<text sub="clublinks" start="154.8" dur="2.61"> dhe jo gjithçka që del nga ai pafundësisht </text>
<text sub="clublinks" start="157.41" dur="2.2"> goja e gjerë mund të merret si e dhënë. </text>
<text sub="clublinks" start="159.61" dur="1.68"> Me përjashtimin e të gjithë bërjes </text>
<text sub="clublinks" start="161.29" dur="1.51"> një gjë Pirate King, unë mendoj. </text>
<text sub="clublinks" start="162.8" dur="0.833"> Por unë nuk do të pajtohesha. </text>
<text sub="clublinks" start="163.633" dur="2.127"> Nëse Luffy ishte një person i vërtetë, atëherë sigurisht. </text>
<text sub="clublinks" start="165.76" dur="2.4"> Ne ndoshta shumë lehtë mund ta hedhim poshtë këtë deklaratë, </text>
<text sub="clublinks" start="168.16" dur="0.833"> dhe shumica e deklaratave. </text>
<text sub="clublinks" start="168.993" dur="2.227"> Sidoqoftë, ai është një konstrukt i trilluar </text>
<text sub="clublinks" start="171.22" dur="1.48"> dhe pa marrë parasysh inteligjencën </text>
<text sub="clublinks" start="172.7" dur="1.63"> dhe besueshmërinë e karakterit të tij, </text>
<text sub="clublinks" start="174.33" dur="1.41"> bëhen deklarata si kjo </text>
<text sub="clublinks" start="175.74" dur="2.07"> për të përcjellë informacion tek audienca. </text>
<text sub="clublinks" start="177.81" dur="2.46"> Ne nuk jemi një bandë soditësish që shikojnë në këtë botë </text>
<text sub="clublinks" start="180.27" dur="2.02"> si një shfaqje televizive me realitet, </text>
<text sub="clublinks" start="182.29" dur="1.51"> dhe gjithçka thuhet në One Piece </text>
<text sub="clublinks" start="183.8" dur="1.92"> vazhdon të shërbejë për një qëllim të dyfishtë, </text>
<text sub="clublinks" start="185.72" dur="2.01"> dhe në çdo kohë është strukturuar drejt </text>
<text sub="clublinks" start="187.73" dur="1.9"> dhënia e informacionit të ri audiencës. </text>
<text sub="clublinks" start="189.63" dur="1.13"> Prandaj nuk duhet të jetë befasi </text>
<text sub="clublinks" start="190.76" dur="1.5"> se ky është një nga ato momente. </text>
<text sub="clublinks" start="192.26" dur="2.78"> Kjo nuk është vetëm Luffy që ëndërron vetë, </text>
<text sub="clublinks" start="195.04" dur="1.82"> është Eiichiro Oda që flet drejtpërdrejt </text>
<text sub="clublinks" start="196.86" dur="1.7"> lexuesve për planet e tij. </text>
<text sub="clublinks" start="198.56" dur="2.28"> Nëse ato plane kanë ndryshuar apo jo është një çështje tjetër, </text>
<text sub="clublinks" start="200.84" dur="1.61"> sidoqoftë duke pasur parasysh se revista One Piece </text>
<text sub="clublinks" start="202.45" dur="2.77"> ka ndjerë nevojën për të adresuar këtë deklaratë specifike </text>
<text sub="clublinks" start="205.22" dur="1.64"> pas heshtjes së plotë për këtë çështje </text>
<text sub="clublinks" start="206.86" dur="1.86"> për të gjithë historinë e serisë. </text>
<text sub="clublinks" start="208.72" dur="2.05"> Epo, kjo më tregon se ne duhet ta marrim këtë </text>
<text sub="clublinks" start="210.77" dur="2.78"> si një aluzion shumë i fortë, nëse jo konfirmim i plotë </text>
<text sub="clublinks" start="213.55" dur="1.89"> që mund të presim një kapelë kashte. </text>
<text sub="clublinks" start="215.44" dur="2.33"> Përndryshe, pse të shqetësohesh duke tërhequr vëmendjen për të? </text>
<text sub="clublinks" start="217.77" dur="2.25"> Dua të them, mendoj se mund të jetë një lloj përpjekjeje e qëllimshme </text>
<text sub="clublinks" start="220.02" dur="1.24"> për të prishur pritjet, </text>
<text sub="clublinks" start="221.26" dur="1.52"> por One Piece nuk e bën atë në të vërtetë, </text>
<text sub="clublinks" start="222.78" dur="1.53"> të paktën në këtë lloj mënyre. </text>
<text sub="clublinks" start="224.31" dur="1.48"> Unë mendoj se do të argumentoja vdekjen e Ace </text>
<text sub="clublinks" start="225.79" dur="2.38"> ishte një përmbysje mjaft e madhe e pritjeve </text>
<text sub="clublinks" start="228.17" dur="2.45"> por në të njëjtën kohë, nuk kishte një deklaratë zyrtare </text>
<text sub="clublinks" start="230.62" dur="2.11"> në mediat One Piece duke pretenduar se ai do të mbijetonte </text>
<text sub="clublinks" start="232.73" dur="1.22"> Lufta e Paramount për të filluar. </text>
<text sub="clublinks" start="233.95" dur="1.59"> E cila është një mënyrë shumë e rrumbullakët për të thënë, </text>
<text sub="clublinks" start="235.54" dur="2.06"> Unë besoj se fjalët e Luffy / Oda këtu </text>
<text sub="clublinks" start="237.6" dur="1.44"> çdo grimë sa kur Luffy </text>
<text sub="clublinks" start="239.04" dur="2.51"> me krenari deklaron se ai do të bëhet Mbreti Pirate. </text>
<text sub="clublinks" start="241.55" dur="1.77"> Por kjo nuk na lë të pyesim, </text>
<text sub="clublinks" start="243.32" dur="2.39"> kush do të jetë ky Kapelë e 10-të dhe e fundit? </text>
<text sub="clublinks" start="245.71" dur="2.75"> Dhe, sipas vlerësimit tim, ekzistojnë vetëm dy zgjedhje të arsyeshme. </text>
<text sub="clublinks" start="248.46" dur="1.9"> Të dy kanë prova shumë të forta </text>
<text sub="clublinks" start="250.36" dur="0.99"> për të mbështetur njëri-tjetrin, </text>
<text sub="clublinks" start="251.35" dur="2.62"> si dhe një kandidat i tretë i diskutueshëm </text>
<text sub="clublinks" start="253.97" dur="2.07"> por një që unë personalisht nuk jam shitur shumë. </text>
<text sub="clublinks" start="256.04" dur="1.68"> Dhe e dini çfarë, le të fillojmë me këtë të fundit </text>
<text sub="clublinks" start="257.72" dur="1.83"> dhe largojeni atë nga rruga sepse është Tama. </text>
<text sub="clublinks" start="259.55" dur="1.38"> Dhe thjesht më dëgjoni këtu </text>
<text sub="clublinks" start="260.93" dur="2.89"> sepse nuk është aq e çmendur apo e rastësishme sa mund të duket. </text>
<text sub="clublinks" start="263.82" dur="2.81"> Tama në të vërtetë ka dy gjëra shumë të rëndësishme për të, </text>
<text sub="clublinks" start="266.63" dur="2.02"> njëra prej të cilave është një lidhje e drejtpërdrejtë me Ace, </text>
<text sub="clublinks" start="268.65" dur="2.94"> e cila nga ana tjetër, siguron një lidhje shumë të drejtpërdrejtë me Luffy. </text>
<text sub="clublinks" start="271.59" dur="2.38"> Dhe Tama është në të vërtetë mjaft i ngjashëm me Luffy në atë, </text>
<text sub="clublinks" start="273.97" dur="3.01"> si fëmijë, megjithëse ajo në të vërtetë është fëmijë edhe sot e kësaj dite, </text>
<text sub="clublinks" start="276.98" dur="3.11"> por si një fëmijë më i vogël ajo u lut të bashkohej me Pirate Spade </text>
<text sub="clublinks" start="280.09" dur="1.27"> kur Ace vizitoi Wano, </text>
<text sub="clublinks" start="281.36" dur="1.23"> në të njëjtën mënyrë si Luffy </text>
<text sub="clublinks" start="282.59" dur="1.64"> donte të bashkohej me Piratët e Kuq të Flokëve. </text>
<text sub="clublinks" start="284.23" dur="3.41"> Dhe Ace, ashtu si Shanks, e refuzoi Tama por ai premtoi, </text>
<text sub="clublinks" start="287.64" dur="1.71"> dhe kjo është një fjalë e rëndësishme këtu, </text>
<text sub="clublinks" start="289.35" dur="2.53"> Ace premtoi se ata do të takoheshin përsëri një ditë </text>
<text sub="clublinks" start="291.88" dur="2.92"> dhe lejojeni që ajo të bashkohet me ekuipazhin e tij pasi të bëhet një kunoichi. </text>
<text sub="clublinks" start="294.8" dur="2.05"> Një kunoicihi magjepsës për të qenë i saktë. </text>
<text sub="clublinks" start="296.85" dur="2.07"> Por ajo mbjell shumë fort idenë e Tama-s </text>
<text sub="clublinks" start="298.92" dur="1.79"> duke dashur të udhëtojë jashtë Wano. </text>
<text sub="clublinks" start="300.71" dur="2.74"> Dhe ata, dëshirojnë të udhëtojnë për çfarëdo arsye që të jetë, </text>
<text sub="clublinks" start="303.45" dur="2.87"> është një faktor kryesor i anëtarësimit të çdo anëtari në kapelet e kashtës. </text>
<text sub="clublinks" start="306.32" dur="2.92"> Për më tepër, Tama, përveç Shkëmbit në Rusukaina, </text>
<text sub="clublinks" start="309.24" dur="2"> aktualisht është kalimi i vetëm i karakterit pas postës </text>
<text sub="clublinks" start="311.24" dur="2.25"> të ketë veshur markën tregtare të Luffy Straw Hat, </text>
<text sub="clublinks" start="313.49" dur="2.78"> e cila është përdorur si një pajisje paralajmëruese në të kaluarën. </text>
<text sub="clublinks" start="316.27" dur="1.31"> Shumë specifikisht me Robin, </text>
<text sub="clublinks" start="317.58" dur="1.54"> kush e mori kapelën dhe e vuri, </text>
<text sub="clublinks" start="319.12" dur="2.72"> në të njëjtën mënyrë që ajo pak a shumë e detyroi rrugën e saj </text>
<text sub="clublinks" start="321.84" dur="1.22"> përfundimisht në ekuipazh. </text>
<text sub="clublinks" start="323.06" dur="2.86"> Pra, patjetër që duhet të tregohet një argument këtu për Tama, </text>
<text sub="clublinks" start="325.92" dur="1.66"> megjithëse ka patjetër probleme. </text>
<text sub="clublinks" start="327.58" dur="2.78"> E para prej të cilave që Tama është vetëm 8 vjeç. </text>
<text sub="clublinks" start="330.36" dur="2.52"> Dhe ndërsa nuk është e pashembullt për fëmijët rreth asaj moshe </text>
<text sub="clublinks" start="332.88" dur="1.17"> të bredh Botën e Re, </text>
<text sub="clublinks" start="334.05" dur="1.97"> si të themi Buggy, Shanks dhe Blackbeard, </text>
<text sub="clublinks" start="336.02" dur="1.63"> është akoma shumë e vështirë të imagjinohet </text>
<text sub="clublinks" start="337.65" dur="1.32"> një duke u bërë një kapelë kashte. </text>
<text sub="clublinks" start="338.97" dur="2.71"> Dhe për më tepër, edhe nëse investojmë shumë në ide </text>
<text sub="clublinks" start="341.68" dur="2.07"> e premtimit të Ace dhe Luffy që ishin automjeti </text>
<text sub="clublinks" start="343.75" dur="1.21"> për të përmbushur atë premtim, </text>
<text sub="clublinks" start="344.96" dur="2.71"> Tama ende nuk e ka mbështetur ende fundin e kësaj pazari. </text>
<text sub="clublinks" start="347.67" dur="1.67"> Ajo nuk është ende një kunoichi, </text>
<text sub="clublinks" start="349.34" dur="2.07"> dhe kështu, në mendjen time, nuk mund të lundrojë. </text>
<text sub="clublinks" start="351.41" dur="1.69"> Sepse kështu është një copë. </text>
<text sub="clublinks" start="353.1" dur="1.83"> Personazhe si Tama mbajnë fjalën </text>
<text sub="clublinks" start="354.93" dur="1.73"> dhe si i tillë, unë mendoj se aventura e saj </text>
<text sub="clublinks" start="356.66" dur="1.82"> do të ndodhë shumë kohë pas kapelave të kashtës </text>
<text sub="clublinks" start="358.48" dur="1.73"> kanë përfunduar pjesët e tyre të ndryshme </text>
<text sub="clublinks" start="360.21" dur="1.31"> të biznesit në One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="361.52" dur="2.53"> Tani le të kalojmë te dy kandidatë shumë më të fortë, </text>
<text sub="clublinks" start="364.05" dur="2.49"> secili prej tyre mund të hidhej lehtë në bord </text>
<text sub="clublinks" start="366.54" dur="1.18"> dhe e para prej të cilave është tani </text>
<text sub="clublinks" start="367.72" dur="1.85"> spekuluar klasikisht, Karrota. </text>
<text sub="clublinks" start="369.57" dur="1.24"> Dhe ajo është një kandidate e mirë </text>
<text sub="clublinks" start="370.81" dur="1.97"> për pothuajse çdo arsye të imagjinueshme. </text>
<text sub="clublinks" start="372.78" dur="1.74"> Tani një gjë kryesore që Karrota posedon, </text>
<text sub="clublinks" start="374.52" dur="1.69"> gjë që aktualisht Tama nuk e bën, </text>
<text sub="clublinks" start="376.21" dur="2.66"> është një ëndërr ose qëllim i përcaktuar më specifikisht. </text>
<text sub="clublinks" start="378.87" dur="2.8"> Anëtarët e ekuipazhit të Straw Hat janë të pandashëm nga ky koncept. </text>
<text sub="clublinks" start="381.67" dur="2.12"> Ata nuk mund të qëndrojnë brenda në anije për një kohë të mirë, </text>
<text sub="clublinks" start="383.79" dur="1.81"> ata janë këtu për të ndjekur dëshirat e tyre, </text>
<text sub="clublinks" start="385.6" dur="2.16"> përveç që e bëri Luffy-in Pirate King. </text>
<text sub="clublinks" start="387.76" dur="2.24"> Dhe dëshira e Karrotës, aktualisht, do të ishte përmbushëse </text>
<text sub="clublinks" start="390" dur="1.63"> testamenti i trashëguar i Pedros. </text>
<text sub="clublinks" start="391.63" dur="2.25"> Vizon jaguar që proklamoi me shumë guxim </text>
<text sub="clublinks" start="393.88" dur="1.48"> se ishin Kapelët e Kashtës ata që do të sillnin </text>
<text sub="clublinks" start="395.36" dur="1.56"> rreth agimit të botës, </text>
<text sub="clublinks" start="396.92" dur="2.03"> një koncept shumë i paqartë i përcaktuar </text>
<text sub="clublinks" start="398.95" dur="2.92"> se është e rëndësishme si për fisin e minkut ashtu edhe për klanin kozuki. </text>
<text sub="clublinks" start="401.87" dur="1.55"> Pra, natyrshëm, për të arritur një gjë të tillë, </text>
<text sub="clublinks" start="403.42" dur="2.03"> ka kuptim në botë për t'u bashkuar me ekuipazhin, </text>
<text sub="clublinks" start="405.45" dur="2.52"> veçanërisht pasi Karrota ka një rol të demonstrueshëm </text>
<text sub="clublinks" start="407.97" dur="1.42"> në bordin e anijes, duke qenë një vëzhgues. </text>
<text sub="clublinks" start="409.39" dur="1.696"> Një nga shumë pak klasikisht </text>
<text sub="clublinks" start="411.086" dur="1.564"> pozicionet pirate të mbetura në dispozicion. </text>
<text sub="clublinks" start="412.65" dur="0.98"> Dhe rrinë në një kuti tjetër, </text>
<text sub="clublinks" start="413.63" dur="2.79"> Karrota gjithashtu vjen e pajisur me rikthimin e saj tragjik, </text>
<text sub="clublinks" start="416.42" dur="2.01"> vetëm ajo luajti në kohë reale me Pedro </text>
<text sub="clublinks" start="418.43" dur="1.04"> në ishullin Whole Cake. </text>
<text sub="clublinks" start="419.47" dur="1.37"> Dhe me të vërtetë, ekziston vetëm një gjë </text>
<text sub="clublinks" start="420.84" dur="1.91"> kjo më mban larg nga të qenit super i sigurt </text>
<text sub="clublinks" start="422.75" dur="2.86"> për Karrotën dhe gjithçka varet nga rëndësia e saj në Wano, </text>
<text sub="clublinks" start="425.61" dur="2.14"> e cila ka qenë afër zeros. </text>
<text sub="clublinks" start="427.75" dur="2.21"> Kjo nuk do të ishte problem nëse ajo tashmë ishte anëtare e ekuipazhit </text>
<text sub="clublinks" start="429.96" dur="1.9"> por që çon në një moment masiv </text>
<text sub="clublinks" start="431.86" dur="1.64"> si, të themi, bashkimi me kapelet e kashtës, </text>
<text sub="clublinks" start="433.5" dur="1.41"> karakteri në fjalë tenton </text>
<text sub="clublinks" start="434.91" dur="1.5"> të jesh mjaft i përqendruar në. </text>
<text sub="clublinks" start="436.41" dur="2.01"> Përndryshe, unë imagjinoj se momenti përfundimtar </text>
<text sub="clublinks" start="438.42" dur="1.97"> anëtarësimi do të kishte shumë pak ndikim dramatik </text>
<text sub="clublinks" start="440.39" dur="2.27"> dhe kënaqësi minimale e bashkangjitur me të. </text>
<text sub="clublinks" start="442.66" dur="2.95"> Prandaj, në mendjen time, duhet të ndodhë diçka shumë e madhe </text>
<text sub="clublinks" start="445.61" dur="2.3"> në Wano për t'i dhënë Karrotës këtë shtytje të fundit </text>
<text sub="clublinks" start="447.91" dur="1.49"> dhe përderisa nuk është e pamundur, </text>
<text sub="clublinks" start="449.4" dur="1.66"> sa më gjatë që vazhdon ky hark, </text>
<text sub="clublinks" start="451.06" dur="1.56"> aq më pak të ngjarë që është duke kërkuar. </text>
<text sub="clublinks" start="452.62" dur="1.79"> Sidoqoftë, unë do ta pranoj se dërrmuese </text>
<text sub="clublinks" start="454.41" dur="2.33"> mundësia ende ekziston. </text>
<text sub="clublinks" start="456.74" dur="2.85"> Sidoqoftë, ashtu ndodh që të jetë një tjetër </text>
<text sub="clublinks" start="459.59" dur="2.07"> karakter gjithsesi, shanset e të cilit do të doja, </text>
<text sub="clublinks" start="461.66" dur="2.32"> me gjithë seriozitetin, të vendosur si të barabartë me, </text>
<text sub="clublinks" start="463.98" dur="1.96"> nëse jo më e madhe se ajo e Karrotës. </text>
<text sub="clublinks" start="465.94" dur="1.57"> Por unë kam nevojë për të vënë në një paralajmërim spoiler </text>
<text sub="clublinks" start="467.51" dur="2.58"> vetëm për shikuesit e anime sepse mjaft çmendurisht, </text>
<text sub="clublinks" start="470.09" dur="2.497"> ky personazh ende nuk ju është prezantuar. </text>
<text sub="clublinks" start="472.587" dur="1.383"> Dhe mënyra sesi po shkojnë gjërat, </text>
<text sub="clublinks" start="473.97" dur="2.87"> ato ndoshta nuk do të jenë për një kohë shumë, shumë të gjatë. </text>
<text sub="clublinks" start="476.84" dur="2.01"> Pra, nëse nuk jeni të etur për disa nga spoilerët e vjetër, </text>
<text sub="clublinks" start="478.85" dur="1.43"> atëherë ju lutemi kaloni në këtë kohë </text>
<text sub="clublinks" start="480.28" dur="2.99"> por për të gjithë të tjerët, ja ku po shkojmë. </text>
<text sub="clublinks" start="483.27" dur="1.77"> Dhe po, padyshim që është Yamato. </text>
<text sub="clublinks" start="485.04" dur="2.18"> Aq e qartë sa kam bërë një video mjaft të fundit </text>
<text sub="clublinks" start="487.22" dur="1.92"> duke detajuar vetëm këtë mundësi. </text>
<text sub="clublinks" start="489.14" dur="1.94"> Si rezultat, unë nuk do të zhytem në të </text>
<text sub="clublinks" start="491.08" dur="1.41"> aq thellë këtu. </text>
<text sub="clublinks" start="492.49" dur="2.14"> Por Yamato është mjaft në rrugë </text>
<text sub="clublinks" start="494.63" dur="2.66"> për të detyruar brutalisht rrugën e tij për t'u bërë një anëtar Straw Hat, </text>
<text sub="clublinks" start="497.29" dur="1.73"> një lloj si si Oden duhej praktikisht </text>
<text sub="clublinks" start="499.02" dur="1.87"> forca brutale kalon në anijen Whitebeard. </text>
<text sub="clublinks" start="500.89" dur="2.87"> Yamato ka dëshirën e lindur për aventura dhe eksplorime </text>
<text sub="clublinks" start="503.76" dur="1.47"> që kanë të dy Karrota dhe Tama, </text>
<text sub="clublinks" start="505.23" dur="2.31"> por edhe një ëndërr për ta përmbushur me një vullnet të trashëguar </text>
<text sub="clublinks" start="507.54" dur="1.63"> në lidhje me Kozuki Oden. </text>
<text sub="clublinks" start="509.17" dur="1.88"> Dhe duke pasur parasysh se sa e lidhur në thelb </text>
<text sub="clublinks" start="511.05" dur="2.7"> Oden është gati për gjithçka në One Piece, </text>
<text sub="clublinks" start="513.75" dur="1.97"> qoftë Roger, Whitebeard, Joy Boy, </text>
<text sub="clublinks" start="515.72" dur="2.21"> dhe madje edhe shekulli i pavlefshëm përmes Tokit, </text>
<text sub="clublinks" start="517.93" dur="3.05"> është e vështirë të imagjinosh dikë të investuar kaq drejtpërdrejt </text>
<text sub="clublinks" start="520.98" dur="1.51"> në idenë për të qenë Oden, </text>
<text sub="clublinks" start="522.49" dur="3.46"> duke mos u bërë jashtëzakonisht e rëndësishme në lojën e fundit të One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="525.95" dur="3.21"> Dhe Yamato ndoshta nuk mund të banojë në atë rol me rëndësi </text>
<text sub="clublinks" start="529.16" dur="1.25"> duke qëndruar në Wano. </text>
<text sub="clublinks" start="530.41" dur="1.72"> Unë sinqerisht besoj se Yamato </text>
<text sub="clublinks" start="532.13" dur="2.39"> është një kandidat goxha tronditës i arsyeshëm </text>
<text sub="clublinks" start="534.52" dur="1.28"> të jemi anëtar i fundit i ekuipazhit </text>
<text sub="clublinks" start="535.8" dur="2.25"> dhe nëse doni një argument më të thelluar se pse, </text>
<text sub="clublinks" start="538.05" dur="1.68"> atëherë ju lutem shikoni videon time </text>
<text sub="clublinks" start="539.73" dur="1.49"> lidhja në përshkrim. </text>
<text sub="clublinks" start="541.22" dur="2.19"> Por tani le të trajtojmë edhe disa çështje të mundshme </text>
<text sub="clublinks" start="543.41" dur="2.25"> që mund të heqë nga binarët të gjithë anëtarin përfundimtar të ekuipazhit </text>
<text sub="clublinks" start="545.66" dur="1.01"> duke u kërkuar ide. </text>
<text sub="clublinks" start="546.67" dur="1.6"> E para prej të cilave është se ne tashmë </text>
<text sub="clublinks" start="548.27" dur="1.73"> kanë këtë anëtar të 10-të potencial të ekuipazhit, </text>
<text sub="clublinks" start="550" dur="2.29"> thjesht nuk e kemi në bord për momentin, </text>
<text sub="clublinks" start="552.29" dur="1.54"> kush është, sigurisht, Nefertari Vivi. </text>
<text sub="clublinks" start="553.83" dur="2.25"> Informacioni për Vivi është pak më i paqartë, </text>
<text sub="clublinks" start="556.08" dur="2.12"> dhe sipas shënimit të saj në librin e datave të kartës Vivi, </text>
<text sub="clublinks" start="558.2" dur="1.85"> ajo konsiderohej një Kapelë Kashte </text>
<text sub="clublinks" start="560.05" dur="2.36"> dhe tani konsiderohet si një ish Kapelë Straw. </text>
<text sub="clublinks" start="562.41" dur="1.79"> Dhe Oda ka thënë gjithashtu se numri i markës së saj tregtare </text>
<text sub="clublinks" start="564.2" dur="2.06"> nëse bashkohet me ekuipazhin do të ishte 5.5, </text>
<text sub="clublinks" start="566.26" dur="2.68"> duke treguar se ajo vendoset në mes të Chopper dhe Robin </text>
<text sub="clublinks" start="568.94" dur="1.42"> në kushtet e bashkimit të rendit. </text>
<text sub="clublinks" start="570.36" dur="2.48"> Tani kjo nuk do të thotë që gjërat nuk do të ndryshojnë në të ardhmen, </text>
<text sub="clublinks" start="572.84" dur="2.89"> veçanërisht pasi Vivi tani është shumë më e rëndësishme se kurrë, </text>
<text sub="clublinks" start="575.73" dur="3.21"> duke qenë në shënjestër në dukje në mënyrë specifike nga Im. </text>
<text sub="clublinks" start="578.94" dur="1.76"> Kështu që po, mbase ka një botë ku Vivi </text>
<text sub="clublinks" start="580.7" dur="3.2"> bashkohet përsëri me kapelet e kashtës për një sagë përfundimtare kulmore, </text>
<text sub="clublinks" start="583.9" dur="2.03"> duke e mbushur kështu këtë fole në dukje të zbrazët. </text>
<text sub="clublinks" start="585.93" dur="2.38"> E cila është një ide që, sinqerisht, nuk e kam problem. </text>
<text sub="clublinks" start="588.31" dur="2.3"> Thjesht nuk e shoh fare si diku afër </text>
<text sub="clublinks" start="590.61" dur="1.62"> aq e mundshme sa opsionet e tjera. </text>
<text sub="clublinks" start="592.23" dur="2.39"> Dhe disa njerëz atje mund të atribuojnë gjithashtu disa pika </text>
<text sub="clublinks" start="594.62" dur="1.91"> në Shkuarjen e Gëzuar dhe Një mijë Diellit </text>
<text sub="clublinks" start="596.53" dur="2.14"> por padyshim që ata nuk llogariten në numërim, </text>
<text sub="clublinks" start="598.67" dur="2.19"> aq keq Gëzuar dhe keq Sunny. </text>
<text sub="clublinks" start="600.86" dur="2.44"> Dhe së fundmi, vetëm sepse njoh të paktën një person </text>
<text sub="clublinks" start="603.3" dur="1.59"> do ta sjellë këtë në komente, </text>
<text sub="clublinks" start="604.89" dur="1.55"> në përkthimin anglisht Viz, </text>
<text sub="clublinks" start="606.44" dur="3.16"> Luffy në mënyrë specifike përmend se ai dëshiron të paktën 10 burra, </text>
<text sub="clublinks" start="609.6" dur="1.83"> të cilën do ta merrnin letrarët atje </text>
<text sub="clublinks" start="611.43" dur="1.45"> për të përjashtuar Namin dhe Robin. </text>
<text sub="clublinks" start="612.88" dur="1.98"> Megjithatë në realitet, kjo është vetëm natyra </text>
<text sub="clublinks" start="614.86" dur="1.55"> të përkthimeve të hershme Viz. </text>
<text sub="clublinks" start="616.41" dur="2.37"> Një copë anglisht është lloj i frikshëm për të lexuar </text>
<text sub="clublinks" start="618.78" dur="1.12"> për vëllimet e para </text>
<text sub="clublinks" start="619.9" dur="2.52"> sepse ata me të vërtetë hype deri në gjuhën pirate </text>
<text sub="clublinks" start="622.42" dur="2.37"> duke thënë gjëra të tilla si "Me zemrat", dhe "Grog" </text>
<text sub="clublinks" start="624.79" dur="1.82"> dhe të gjitha ato mut stereotipike. </text>
<text sub="clublinks" start="626.61" dur="1.64"> Dhe kjo linjë është viktimë e kësaj. </text>
<text sub="clublinks" start="628.25" dur="2.467"> Pra, vetëm imagjinoni Luffy duke e thënë atë me një zë pirat. </text>
<text sub="clublinks" start="630.717" dur="1.873"> "Yaaaar, gjëja e parë është e para. </text>
<text sub="clublinks" start="632.59" dur="1.41"> Unë kam për të marrë një ekuipazh. </text>
<text sub="clublinks" start="634" dur="2.89"> Unë mendoj se rreth 10 burra duhet të bëjnë ". </text>
<text sub="clublinks" start="636.89" dur="2.66"> Ndërsa në japonisht, nuk ka gjini të specifikuar. </text>
<text sub="clublinks" start="639.55" dur="2.49"> Justshtë thjesht një lavazh i perëndimor i mutit </text>
<text sub="clublinks" start="642.04" dur="1.8"> Gjuha stereotipike angleze pirate </text>
<text sub="clublinks" start="643.84" dur="2.69"> dhe të mos merret seriozisht. </text>
<text sub="clublinks" start="646.53" dur="1.25"> Por ja ku shkojmë. </text>
<text sub="clublinks" start="647.78" dur="1.51"> Disa ushqime interesante për t’u menduar. </text>
<text sub="clublinks" start="649.29" dur="2.02"> Unë, për një, jam vërtet i kënaqur që revista One Piece </text>
<text sub="clublinks" start="651.31" dur="1.823"> shkoi deri atje sa ta bënte të qartë këtë dallim </text>
<text sub="clublinks" start="653.133" dur="2.087"> sepse është diçka që unë kam argumentuar </text>
<text sub="clublinks" start="655.22" dur="2.75"> në të dy anët për aq kohë sa kam lexuar këtë seri </text>
<text sub="clublinks" start="657.97" dur="2.53"> dhe gjeneron një eksitim mjaft të madh </text>
<text sub="clublinks" start="660.5" dur="2.17"> për kapelën tonë të 10-të dhe të fundit me kashtë, </text>
<text sub="clublinks" start="662.67" dur="2.93"> tani konfirmohet se nuk është duke përfshirë Luffy. </text>
<text sub="clublinks" start="665.6" dur="0.93"> Por çfarë mendoni ju djema? </text>
<text sub="clublinks" start="666.53" dur="1.68"> Ju lutem më tregoni në komentet më poshtë </text>
<text sub="clublinks" start="668.21" dur="1.62"> ose edhe bashkohu me serverin tim Discord. </text>
<text sub="clublinks" start="669.83" dur="1.56"> Dhe nëse dëshironi të shihni më shumë video si kjo, </text>
<text sub="clublinks" start="671.39" dur="1.86"> atëherë ju lutem shikoni disa nga përmbajtjet e mia të tjera </text>
<text sub="clublinks" start="673.25" dur="1.59"> apo edhe të regjistroheni në kanal </text>
<text sub="clublinks" start="674.84" dur="1.52"> për biznesin më të lavdishëm të One Piece </text>
<text sub="clublinks" start="676.36" dur="2.16"> ngarkuar direkt në burimet tuaja në YouTube. </text>
<text sub="clublinks" start="678.52" dur="1.98"> Por tani për tani ky ka qenë Grand Line Review, </text>
<text sub="clublinks" start="680.5" dur="1.363"> dhe do të shihemi herën tjetër. </text>