Topi Jerami Anu Lain DIKESKEUN! subtitles

- [Narator] Halo, sareng wilujeng sumping di Grand Line Review. Sumber anjeun pikeun sagalana One Piece. Sareng dinten ieu urang badé ngadiskusikeun sababaraha warta anu rada pikaresepeun sareng / atanapi ngareuwaskeun. Maksadna, kuring nyebat berita. Tapi dina kanyataanana, inpormasi ieu jalan internét minggu kamari, tapi kuring yakin yén seueur anjeun henteu acan nguping yén kami ngagaduhan konfirmasi kana faktor anu tangtu basis kipas parantos kuat debat ti saprak subuh One Piece, anu parantos nyababkeun implikasina yén memang aya salah sahiji anggota Topi Jerami akhir tinggaleun rék dirékrut. Leres, éta hartosna hiji deui saatos Jinbei. Tapi upami anjeun énggal atanapi langkung pakait kalayan One Piece, Abdi hoyong masihan anjeun sababaraha latar ngeunaan ieu kusabab Topi Jerami anyar mangrupakeun topik anu cukup panas sacara teratur dina basis kipas online kalayan ampir unggal karakter anyar anu utama diwanohkeun sacara otomatis, dikintunkeun salaku calon nakama. Sareng nyarios, kuring hoyong ngalebetkeun anjeun, pamirsa anu dipikacinta, salaku calon pikeun janten nakama urang ku ngalanggan Tinjauan Grand Line sareng gabung sareng Grand Fleet, anu ogé bakal masihan anjeun eusi One Piece biasa diunggah langsung kana feed YouTube anjeun. Pangarang anu cukup luhung dina hina kuring sareng henteu-sama sekali pendapat bias. Tapi dina sababaraha taun ka pengker, diskusi sapertos kieu parantos janten sakedik langkung kontéks sareng éta sadayana kedah aya pernyataan yén Luffy didamel dina bab mimiti One Piece. Dimana saatos ngintunkeun Gusti anu Basisir anu pas pisan, anjeunna siga, wenang nyatakeun éta "Mimiti anu munggaran. Abdi kedah kéngingkeun awak awak. Jigana ngeunaan 10 lalaki kedah ngalakukeun, "anu ngagaduhan sajak, sareng garis éta parantos dicandak salaku indikator tina nalika kintunan ngiringan Topi Jerami bakal ditutup. Kru inti 10 sareng saha waé ogé kurang leuwih ditujukeun pikeun jadi hiji pakait tina Topi Jerami, sapertos Grand Fleet atanapi sagala rupa karajaan yén Luffy parantos damel aliansi sareng salami séri. Masalah sareng pernyataan Luffy didieu, nyaéta anu nomer ieu jelas pisan tina 10, sabenerna jauh kurang jelas sabab éta salawasna ambigu pisan naha Luffy atanapi henteu kaasup diri dina jumlah éta. Tapi hayu urang maju ayeuna sakitar dua dekade kana rilis majalah One Piece, anu, kahadean tina tarjamahan ti YonkouProductions dina Twitter, ngajawab salah sahiji patarosan umur ti basis kipas. "Majalah One Piece ngungkabkeun yén Luffy henteu kalebetkeun kana hal anu hoyong 10 kolega anu hartosna aya deui cremate pikeun ngiluan kumargi aya 9 kolega anu ngaluarkeun Luffy ayeuna. " Sareng penting pisan, sakumaha anu kuring nyatakeun sateuacanna, nuhun, ieu kalebet Jinbei. Dina struktur Luffyless, anjeunna bakal janten anggota kasalapan, anu sadayana bakal mastikeun éta bahkan dina tahap anu luar biasa tina One Piece ieu, urang masih gaduh hiji protagonis primér deui anu tiasa dikoleksi. Anu, anjeun panginten, urang parantos atos tepang ayeuna sareng kuring pikir kami ngagaduhan ide anu saé tina saha éta tiasa. Nanging sateuacan urang dugi ka éta, Abdi hoyong ngungkulan argumen anu teu bisa dihindari éta bakal muncul, nyaéta yén urang henteu kedah maca teuing kana pernyataan ieu anu dilakukeun dina 1997 ku lalaki karét kartun. Hartina Luffy mangrupikeun sumber inpormasi anu henteu dipercaya sareng henteu sadayana anu kaluar tina sajajalan na sungut lega tiasa dicandak sakumaha anu parantos dipasihkeun. Kalayan iwal ti sadayana janten hal Raja Bajak Laut, kuring nebak. Tapi kuring bakal satuju. Upami Luffy mangrupikeun jalma anu saleresna, pastikeun. Kami panginten tiasa pisan gampang ngabantosan pernyataan ieu, sareng kaseueuran pernyataan. Nanging, anjeunna mangrupikeun konstruksi fiksi sareng henteu paduli kana intél sareng reliabilitas karakterna, pernyataan sapertos kieu dilakukeun pikeun nepikeun inpormasi ka pemirsa. Kami sanés sakumpulan voyeurs ngintip di dunya ieu siga acara TV kanyataan, sareng sadayana nyarios dina One Piece teraskeun pikeun ngalaksanakeun tujuan ganda, sareng sepanjang waktos terstruktur nuju masihan inpormasi anyar pikeun pemirsa. Janten kedah aya kejutan yén ieu mangrupikeun salah sahiji momen éta. Ieu mah ngan ukur Luffy ngalamun nyalira nyalira, éta Eiichiro Oda langsung nyarios ka pamiarsa ngeunaan rencana na. Naha rencana éta atanapi henteu parantos robih mangrupikeun hal anu sanés, nanging nunjukkeun majalah One Piece éta parantos ngaraos kedah alamat pernyataan khusus ieu saatos sepi lengkep dina masalah éta pikeun sakabéh sajarah séri. Nya, éta ngawartosan yén urang kedah nyandak ieu salaku petunjuk anu kuat pisan, upami henteu mastikeun pisan yén urang tiasa ngarepkeun Topi Jerami anu sanés. Upami teu kitu, naha repot ngagambar perhatian ka dinya? Maksad abdi, kuring nebak éta tiasa janten usaha anu ngahaja pikeun ngarobih ekspektasi, tapi One Piece henteu leres-leres ngalakukeun éta, sahenteuna dina cara sapertos kieu. Sigana mah kuring bakal ngajawab yén maot Ace mangrupikeun subversi anu cukup ageung tina ekspektasi tapi dina waktos anu sami, henteu aya pernyataan resmi dina média One Piece nyatakeun yén anjeunna bakal salamet Perang Paramount dimimitian ku. Anu mangrupakeun cara anu bulat pisan nyarios, Kuring yakin kecap Luffy / Oda di dieu unggal bit saloba nalika Luffy bangga nyatakeun yén anjeunna bakal janten Raja Bajak Laut. Tapi éta ngajantenkeun urang panasaran, saha ieu Straw Hat anu 10 sareng terakhir? Sareng perkiraan kuring, ngan ukur aya dua pilihan anu wajar. Duanana ngagaduhan bukti anu kuat pikeun silih rojong, ogé calon anu tiasa dibantah katilu tapi salah sahiji anu kuring henteu sacara pribadi dijual teuing. Sareng anjeun terang naon, hayu urang mimitian ku anu terakhir sareng ngaluarkeun anjeunna tina jalan sabab Tama. Sareng ngan ukur nguping kuring ka dieu sabab éta henteu sakumaha gélo atanapi acak sakumaha sigana. Tama saleresna gaduh dua hal anu penting pisan pikeun anjeunna, salah sahijina nyaéta sambungan langsung ka Ace, anu dina gilirannana, nyadiakeun sambungan pisan langsung ka Luffy. Sareng Tama saleresna mirip sareng Luffy dina éta, salaku anak, sanaos anjeunna leres-leres janten budak dugi ka ayeuna, tapi salaku anak anu langkung alit anjeunna memohon pikeun ngagabung sareng Spade Pirate nalika Ace ngadatangan Wano, dina cara nu sami sareng Luffy hoyong gabung sareng Bajak Laut Rambut Beureum. Sareng Ace, sapertos Shanks, nolak Tama tapi anjeunna janji, sareng éta kecap penting di dieu, Ace janji yén aranjeunna bakal pendak deui hiji dinten sareng ngantepkeun anjeunna ngiringan awak awakna saatos janten kunoichi. A kunoicihi bewitching janten tepat. Tapi éta kuat pisan bibit ideu Tama hoyong ngumbara di luar Wano. Sareng aranjeunna, hoyong ngumbara naon sababna, mangrupikeun faktor konci pikeun anggota naon waé anu ngagabung kana Topi Jerami. Salajengna, Tama, sajaba ti Rock on Rusukaina, ayeuna mangrupikeun hiji-hijina waktos postingan karakter parantos ngagem mérek Luffy urang Straw Hat, anu parantos dijantenkeun alat tipayun ti baheula. Husus pisan sareng Robin, anu nyandak topi sareng nempatkeun, ku cara anu sami sareng anjeunna langkung-langkung maksa jalanna kana awak awak akhirna. Janten pasti aya argumen anu bakal dilakukeun di dieu pikeun Tama, sanaos pasti aya masalah. Anu mimiti janten Tama éta yuswa 8 taun. Sareng bari éta henteu acan pernah dilakukeun pikeun budak sakitar umur éta janten ngumbara di Dunya Anyar, sapertos nyarios Buggy, Shanks sareng Blackbeard, masih hésé pisan gambarna hiji janten Topi Jerami. Sareng terasna, sanaos urang nanem modal pisan kana ide tina janji Ace sareng Luffy janten kendaraan pikeun minuhan jangji éta, Tama masih teu acan nguatkeun tungtung tawaran éta. Anjeunna sanés kunoichi, sahingga, dina pikiran kuring, moal tiasa balayar. Kusabab éta kumaha One Piece. Karakter kawas Tama tetep janji sareng sapertos kitu, kuring mikir yén pangumbaraan na bakal lumangsung lami saatos Topi Jerami parantos nyimpulkeun potongan-potonganna tina bisnis di One Piece. Janten ayeuna hayu urang ngalih ka dua calon anu langkung kuat, salah sahiji anu gampang tiasa naék kana kapal sareng anu munggaran anu ayeuna anu klasik ngaduga, Wortel. Sareng anjeunna calon anu saé ampir unggal alesan tiasa dibayangkeun. Ayeuna hiji hal konci anu dipimilik ku Wortel, anu Tama ayeuna henteu, mangrupikeun impian atanapi tujuan anu langkung khusus. Anggota awak Topi Jerami henteu lepas tina konsép ieu. Aranjeunna henteu tiasa ngan ukur naek kapal pikeun waktos anu saé, aranjeunna di dieu pikeun ngudag kahoyong sorangan, salian ti ngajantenkeun Luffy Raja Bajak Laut. Sareng kahoyong Carrot, ayeuna, bakal minuhan wasiat warisan Pedro. The mink jaguar anu wani pisan nyatakeun yén éta Topi Jerami anu bakal mawa ngeunaan subuh dunya, konsép anu jelas pisan éta penting pikeun duanana suku mink sareng kozuki clan. Janten sacara alami, pikeun ngahontal hal sapertos kitu, éta ngajadikeun sadaya rasa di dunya pikeun ngagabung sareng awak, utamina kumargi Wortel ngagaduhan peran anu tiasa dibuktoskeun naék kapal, janten pangawas. Salah sahiji ti saeutik pisan sacara klasik posisi bajak laut kénca aya. Sareng nempel dina kotak anu sanés, Wortel ogé sumping dilengkepan flashback tragis nyalira, ngan éta maénkeun kaluar sacara real waktos sareng Pedro di Pulo Kue Utuh. Sareng leres, ngan aya hiji hal anu nahan kuring balik tina janten super pasti ngeunaan Wortel sareng sadayana aya hubunganana sareng Wano, anu parantos caket kana nol. Ieu moal janten masalah upami anjeunna parantos janten anggota awak tapi ngarah kana momen masif siga, sebutkeun, ngagabung ka Topi Jerami, tokoh anu dimaksud condong janten fokus pisan hiper. Upami teu kitu, kuring ngabayangkeun yén saat akhirna tina gabung bakal gaduh pangaruh dramatis pisan sareng kapuasan minimal napel na. Janten dina pikiran kuring, aya kajadian anu penting pisan dina Wano pikeun masihan Wortel push final ieu sareng nalika henteu mustahil, beuki lila busur ieu teraskeun, kurang kamungkinan éta pilari. Nanging, kuring bakal ngaku yén anu luar biasa kamungkinan masih aya. Nanging, ngan aya kajadian anu sanés karakter sanajan, anu kasempetan kuring bakal, dina sagala kaseriusan, nempatkeun sami sareng, upami henteu langkung ageung tibatan Wortel. Tapi kuring kedah nempatkeun peringatan spoiler pikeun anime ngan ukur anu nonton sabab cukup gélo, karakter ieu teu acan dikenalkeun ka anjeun. Sareng jalanna jalan, aranjeunna sigana moal lami-lami teuing. Janten upami anjeun henteu resep kana sababaraha tukang ngarusak, maka punten ulah dugi ka waktos ieu tapi pikeun batur, ieu urang balik. Sareng leres, écésna Yamato. Jelas pisan yén kuring parantos ngadamel pidéo anu cukup anyar merinci kamungkinan ieu nyalira. Janten hasilna, abdi moal teuleum ka dinya rada jero ieu. Tapi Yamato lumayan di jalan pikeun neken jalan janten anggota Straw Hat, siga kumaha Oden kedah sacara praktis brute maksakeun jalanna kana kapal Whitebeard. Yamato ngagaduhan kahoyong bawaan pikeun petualangan sareng éksplorasi anu duanana Wortel sareng Tama gaduh, tapi ogé impian pikeun minuhan kalayan wasiat warisan ngeunaan Wasalam Kozuki Oden. Sareng dipasihan kumaha hubunganana sacara intrinsik Oden nyaéta ngeunaan sagala hal dina One Piece, janten Roger, Whitebeard, Joy Boy, komo abad batal ngalangkungan Toki, sesah ngabayangkeun batur anu langsung nanem modal dina ideu janten Oden, moal janten liar penting dina endgame of One Piece. Sareng Yamato sigana moal tiasa cicing kana peran anu penting ku tetep dina Wano. Janten kuring leres-leres percanten yén Yamato nyaéta calon anu cukup ngareuwaskeun janten anggota awak akhir urang sareng upami anjeun hoyong argumen anu langkung jero ngeunaan kunaon, maka punten parios pidéo kuring tautan dina katerangan. Tapi ayeuna hayu urang ogé nungkulan sababaraha masalah poténsial anu tiasa ngaganggu anggota awak akhir sadayana keur milarian ideu. Anu mimiti nyaéta kami parantos gaduh anggota awak 10 calon ieu, urang ngan ukur henteu gaduh kapal dina waktos ayeuna, saha, tangtosna, Nefertari Vivi. Inpormasi ngeunaan Vivi rada kabur, sareng numutkeun kana entri buku Vivi kartu na, manehna dianggap Topi Jerami sareng ayeuna dianggap tilas Straw Hat. Sareng Oda ogé parantos nyarios yén nomer mérek dagangna upami gabung sareng kru éta janten 5,5, nunjukkeun yén anjeunna slot antara Chopper sareng Robin dina hal gabung order. Ayeuna ieu sanés nyarios hal moal robih kapayunna, utamina kumargi Vivi ayeuna langkung aya hubunganana sareng kantos, parantos sapertos ditargetkeun khususna ku Im. Janten hehehehe, meureun aya dunya dimana Vivi teu ngiringan deui Topi Jerami pikeun saga klimaks akhir, sahingga ngeusian slot ieu sigana kosong. Anu mangrupakeun ideu anu, sajujurna, kuring henteu kapikiran. Kuring ngan ukur henteu ningali éta sakumaha caketna sakumaha kamungkinan salaku pilihan séjén. Sareng sababaraha jalma diluar sana panginten tiasa nyebatkeun sababaraha titik ka Badé Merry sareng Sarébu cerah tapi jelas aranjeunna henteu kaitung dina panomeran, hapunten Merry sareng hapunten Sunny. Sareng pamustunganana, ngan kusabab kuring terang sahenteuna hiji jalma bade nyandak ieu dina koméntar, dina tarjamahan Viz Inggris, Luffy sacara khusus nyebatkeun yén anjeunna hoyong sahenteuna 10 lalaki, anu literalist di luar sana bakal nyandak pikeun ngaluarkeun Nami sareng Robin. Nanging dina kanyataanna, ieu ngan ukur sifatna tina tarjamahan Viz awal. Inggris One Piece mangrupikeun kriting pikeun dibaca pikeun sababaraha jilid munggaran sabab aranjeunna leres-leres ngacapruk basa bajak laut nyarios sapertos "Me hearties," sareng "Grog" sareng sadayana anu kosong stereotipis. Sareng garis ieu korban tina éta. Janten bayangkeun Luffy nyariosna kalayan sora bajak laut. "Yaaaar, mimitina anu munggaran. Abdi kedah kéngingkeun awak awak. Abdi pikir sakitar 10 lalaki kedah dilakukeun. " Padahal dina basa Jepang, teu aya jinis anu ditangtoskeun. Éta ngan ukur nyeuseuh tina Westernized crappy Inggris stereotip basa bajak sareng teu dianggap serius naon waé. Tapi aya urang balik. Sababaraha kadaharan anu pikaresepeun pikeun dipikiran. Kuring, pikeun hiji, bungah pisan yén majalah One Piece dugi ka ngajantenkeun bédana éta jelas sabab éta mangrupikeun hal anu kuring kantos bantosan dina dua sisina salami kuring kantos maca séri ieu sareng éta ngahasilkeun sababaraha pikagumbiraeun anu cukup hébat pikeun Topi Jerami ka 10 sareng terakhir urang, ayeuna dikonfirmasi janten henteu kalebet Luffy. Tapi naon anu anjeun pikirkeun? Punten wartoskeun ka kuring dina koméntar ieu di handap atanapi bahkan gabung sareng server Discord kuring. Sareng Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur pidéo sapertos kieu, maka punten parios sababaraha kontén kuring anu sanés atanapi malah ngalanggan saluran pikeun bisnis One Piece langkung mulia diunggah langsung kana eupan YouTube anjeun. Tapi kanggo ayeuna ieu mangrupikeun Review Grand Line, sareng kuring bakal ningali deui waktos salajengna.

Topi Jerami Anu Lain DIKESKEUN!

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.16" dur="1.61"> - [Narator] Halo, sareng wilujeng sumping di Grand Line Review. </text>
<text sub="clublinks" start="1.77" dur="1.31"> Sumber anjeun pikeun sagalana One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="3.08" dur="1.38"> Sareng dinten ieu urang badé ngadiskusikeun </text>
<text sub="clublinks" start="4.46" dur="2.75"> sababaraha warta anu rada pikaresepeun sareng / atanapi ngareuwaskeun. </text>
<text sub="clublinks" start="7.21" dur="1.1"> Maksadna, kuring nyebat berita. </text>
<text sub="clublinks" start="8.31" dur="2.2"> Tapi dina kanyataanana, inpormasi ieu jalan </text>
<text sub="clublinks" start="10.51" dur="1.09"> internét minggu kamari, </text>
<text sub="clublinks" start="11.6" dur="2.21"> tapi kuring yakin yén seueur anjeun henteu acan nguping </text>
<text sub="clublinks" start="13.81" dur="2.28"> yén kami ngagaduhan konfirmasi kana faktor anu tangtu </text>
<text sub="clublinks" start="16.09" dur="2.29"> basis kipas parantos kuat debat </text>
<text sub="clublinks" start="18.38" dur="2.33"> ti saprak subuh One Piece, </text>
<text sub="clublinks" start="20.71" dur="1.99"> anu parantos nyababkeun implikasina </text>
<text sub="clublinks" start="22.7" dur="3.39"> yén memang aya salah sahiji anggota Topi Jerami akhir </text>
<text sub="clublinks" start="26.09" dur="1.31"> tinggaleun rék dirékrut. </text>
<text sub="clublinks" start="27.4" dur="2.498"> Leres, éta hartosna hiji deui saatos Jinbei. </text>
<text sub="clublinks" start="29.898" dur="2.252"> Tapi upami anjeun énggal atanapi langkung pakait </text>
<text sub="clublinks" start="32.15" dur="1.76"> kalayan One Piece, Abdi hoyong masihan anjeun sababaraha latar </text>
<text sub="clublinks" start="33.91" dur="1.47"> ngeunaan ieu kusabab Topi Jerami anyar </text>
<text sub="clublinks" start="35.38" dur="2.05"> mangrupakeun topik anu cukup panas sacara teratur </text>
<text sub="clublinks" start="37.43" dur="2.88"> dina basis kipas online kalayan ampir unggal karakter anyar anu utama </text>
<text sub="clublinks" start="40.31" dur="1.6"> diwanohkeun sacara otomatis, </text>
<text sub="clublinks" start="41.91" dur="2.56"> dikintunkeun salaku calon nakama. </text>
<text sub="clublinks" start="44.47" dur="1.85"> Sareng nyarios, kuring hoyong ngalebetkeun anjeun, </text>
<text sub="clublinks" start="46.32" dur="2.37"> pamirsa anu dipikacinta, salaku calon pikeun janten nakama urang </text>
<text sub="clublinks" start="48.69" dur="1.65"> ku ngalanggan Tinjauan Grand Line </text>
<text sub="clublinks" start="50.34" dur="1.38"> sareng gabung sareng Grand Fleet, </text>
<text sub="clublinks" start="51.72" dur="2.01"> anu ogé bakal masihan anjeun eusi One Piece biasa </text>
<text sub="clublinks" start="53.73" dur="2.13"> diunggah langsung kana feed YouTube anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="55.86" dur="2"> Pangarang anu cukup luhung dina hina kuring </text>
<text sub="clublinks" start="57.86" dur="1.67"> sareng henteu-sama sekali pendapat bias. </text>
<text sub="clublinks" start="59.53" dur="1.8"> Tapi dina sababaraha taun ka pengker, diskusi sapertos kieu </text>
<text sub="clublinks" start="61.33" dur="1.68"> parantos janten sakedik langkung kontéks </text>
<text sub="clublinks" start="63.01" dur="1.58"> sareng éta sadayana kedah aya pernyataan </text>
<text sub="clublinks" start="64.59" dur="2.85"> yén Luffy didamel dina bab mimiti One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="67.44" dur="2.72"> Dimana saatos ngintunkeun Gusti anu Basisir anu pas pisan, </text>
<text sub="clublinks" start="70.16" dur="2.027"> anjeunna siga, wenang nyatakeun éta </text>
<text sub="clublinks" start="72.187" dur="1.313"> "Mimiti anu munggaran. </text>
<text sub="clublinks" start="73.5" dur="1.04"> Abdi kedah kéngingkeun awak awak. </text>
<text sub="clublinks" start="74.54" dur="2.78"> Jigana ngeunaan 10 lalaki kedah ngalakukeun, "anu ngagaduhan sajak, </text>
<text sub="clublinks" start="77.32" dur="2.23"> sareng garis éta parantos dicandak salaku indikator </text>
<text sub="clublinks" start="79.55" dur="2.85"> tina nalika kintunan ngiringan Topi Jerami bakal ditutup. </text>
<text sub="clublinks" start="82.4" dur="1.82"> Kru inti 10 sareng saha waé ogé </text>
<text sub="clublinks" start="84.22" dur="1.44"> kurang leuwih ditujukeun pikeun jadi </text>
<text sub="clublinks" start="85.66" dur="1.27"> hiji pakait tina Topi Jerami, </text>
<text sub="clublinks" start="86.93" dur="2.17"> sapertos Grand Fleet atanapi sagala rupa karajaan </text>
<text sub="clublinks" start="89.1" dur="1.63"> yén Luffy parantos damel aliansi sareng </text>
<text sub="clublinks" start="90.73" dur="1.23"> salami séri. </text>
<text sub="clublinks" start="91.96" dur="1.77"> Masalah sareng pernyataan Luffy didieu, </text>
<text sub="clublinks" start="93.73" dur="1.86"> nyaéta anu nomer ieu jelas pisan tina 10, </text>
<text sub="clublinks" start="95.59" dur="1.73"> sabenerna jauh kurang jelas </text>
<text sub="clublinks" start="97.32" dur="1.83"> sabab éta salawasna ambigu pisan </text>
<text sub="clublinks" start="99.15" dur="2.17"> naha Luffy atanapi henteu kaasup diri </text>
<text sub="clublinks" start="101.32" dur="1"> dina jumlah éta. </text>
<text sub="clublinks" start="102.32" dur="2.41"> Tapi hayu urang maju ayeuna sakitar dua dekade </text>
<text sub="clublinks" start="104.73" dur="1.86"> kana rilis majalah One Piece, </text>
<text sub="clublinks" start="106.59" dur="1.46"> anu, kahadean tina tarjamahan </text>
<text sub="clublinks" start="108.05" dur="1.65"> ti YonkouProductions dina Twitter, </text>
<text sub="clublinks" start="109.7" dur="2.707"> ngajawab salah sahiji patarosan umur ti basis kipas. </text>
<text sub="clublinks" start="112.407" dur="1.983"> "Majalah One Piece ngungkabkeun yén Luffy </text>
<text sub="clublinks" start="114.39" dur="3.75"> henteu kalebetkeun kana hal anu hoyong 10 kolega </text>
<text sub="clublinks" start="118.14" dur="2.12"> anu hartosna aya deui cremate pikeun ngiluan </text>
<text sub="clublinks" start="120.26" dur="2.87"> kumargi aya 9 kolega anu ngaluarkeun Luffy ayeuna. " </text>
<text sub="clublinks" start="123.13" dur="1.77"> Sareng penting pisan, sakumaha anu kuring nyatakeun sateuacanna, </text>
<text sub="clublinks" start="124.9" dur="1.79"> nuhun, ieu kalebet Jinbei. </text>
<text sub="clublinks" start="126.69" dur="2.39"> Dina struktur Luffyless, anjeunna bakal janten anggota kasalapan, </text>
<text sub="clublinks" start="129.08" dur="1.4"> anu sadayana bakal mastikeun </text>
<text sub="clublinks" start="130.48" dur="2.88"> éta bahkan dina tahap anu luar biasa tina One Piece ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="133.36" dur="3.07"> urang masih gaduh hiji protagonis primér deui anu tiasa dikoleksi. </text>
<text sub="clublinks" start="136.43" dur="2.27"> Anu, anjeun panginten, urang parantos atos tepang ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="138.7" dur="1.95"> sareng kuring pikir kami ngagaduhan ide anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="140.65" dur="1.1"> tina saha éta tiasa. </text>
<text sub="clublinks" start="141.75" dur="1.34"> Nanging sateuacan urang dugi ka éta, </text>
<text sub="clublinks" start="143.09" dur="2.26"> Abdi hoyong ngungkulan argumen anu teu bisa dihindari </text>
<text sub="clublinks" start="145.35" dur="2.34"> éta bakal muncul, nyaéta yén urang henteu kedah maca </text>
<text sub="clublinks" start="147.69" dur="2.61"> teuing kana pernyataan ieu anu dilakukeun dina 1997 </text>
<text sub="clublinks" start="150.3" dur="1.92"> ku lalaki karét kartun. </text>
<text sub="clublinks" start="152.22" dur="2.58"> Hartina Luffy mangrupikeun sumber inpormasi anu henteu dipercaya </text>
<text sub="clublinks" start="154.8" dur="2.61"> sareng henteu sadayana anu kaluar tina sajajalan na </text>
<text sub="clublinks" start="157.41" dur="2.2"> sungut lega tiasa dicandak sakumaha anu parantos dipasihkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="159.61" dur="1.68"> Kalayan iwal ti sadayana janten </text>
<text sub="clublinks" start="161.29" dur="1.51"> hal Raja Bajak Laut, kuring nebak. </text>
<text sub="clublinks" start="162.8" dur="0.833"> Tapi kuring bakal satuju. </text>
<text sub="clublinks" start="163.633" dur="2.127"> Upami Luffy mangrupikeun jalma anu saleresna, pastikeun. </text>
<text sub="clublinks" start="165.76" dur="2.4"> Kami panginten tiasa pisan gampang ngabantosan pernyataan ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="168.16" dur="0.833"> sareng kaseueuran pernyataan. </text>
<text sub="clublinks" start="168.993" dur="2.227"> Nanging, anjeunna mangrupikeun konstruksi fiksi </text>
<text sub="clublinks" start="171.22" dur="1.48"> sareng henteu paduli kana intél </text>
<text sub="clublinks" start="172.7" dur="1.63"> sareng reliabilitas karakterna, </text>
<text sub="clublinks" start="174.33" dur="1.41"> pernyataan sapertos kieu dilakukeun </text>
<text sub="clublinks" start="175.74" dur="2.07"> pikeun nepikeun inpormasi ka pemirsa. </text>
<text sub="clublinks" start="177.81" dur="2.46"> Kami sanés sakumpulan voyeurs ngintip di dunya ieu </text>
<text sub="clublinks" start="180.27" dur="2.02"> siga acara TV kanyataan, </text>
<text sub="clublinks" start="182.29" dur="1.51"> sareng sadayana nyarios dina One Piece </text>
<text sub="clublinks" start="183.8" dur="1.92"> teraskeun pikeun ngalaksanakeun tujuan ganda, </text>
<text sub="clublinks" start="185.72" dur="2.01"> sareng sepanjang waktos terstruktur nuju </text>
<text sub="clublinks" start="187.73" dur="1.9"> masihan inpormasi anyar pikeun pemirsa. </text>
<text sub="clublinks" start="189.63" dur="1.13"> Janten kedah aya kejutan </text>
<text sub="clublinks" start="190.76" dur="1.5"> yén ieu mangrupikeun salah sahiji momen éta. </text>
<text sub="clublinks" start="192.26" dur="2.78"> Ieu mah ngan ukur Luffy ngalamun nyalira nyalira, </text>
<text sub="clublinks" start="195.04" dur="1.82"> éta Eiichiro Oda langsung nyarios </text>
<text sub="clublinks" start="196.86" dur="1.7"> ka pamiarsa ngeunaan rencana na. </text>
<text sub="clublinks" start="198.56" dur="2.28"> Naha rencana éta atanapi henteu parantos robih mangrupikeun hal anu sanés, </text>
<text sub="clublinks" start="200.84" dur="1.61"> nanging nunjukkeun majalah One Piece éta </text>
<text sub="clublinks" start="202.45" dur="2.77"> parantos ngaraos kedah alamat pernyataan khusus ieu </text>
<text sub="clublinks" start="205.22" dur="1.64"> saatos sepi lengkep dina masalah éta </text>
<text sub="clublinks" start="206.86" dur="1.86"> pikeun sakabéh sajarah séri. </text>
<text sub="clublinks" start="208.72" dur="2.05"> Nya, éta ngawartosan yén urang kedah nyandak ieu </text>
<text sub="clublinks" start="210.77" dur="2.78"> salaku petunjuk anu kuat pisan, upami henteu mastikeun pisan </text>
<text sub="clublinks" start="213.55" dur="1.89"> yén urang tiasa ngarepkeun Topi Jerami anu sanés. </text>
<text sub="clublinks" start="215.44" dur="2.33"> Upami teu kitu, naha repot ngagambar perhatian ka dinya? </text>
<text sub="clublinks" start="217.77" dur="2.25"> Maksad abdi, kuring nebak éta tiasa janten usaha anu ngahaja </text>
<text sub="clublinks" start="220.02" dur="1.24"> pikeun ngarobih ekspektasi, </text>
<text sub="clublinks" start="221.26" dur="1.52"> tapi One Piece henteu leres-leres ngalakukeun éta, </text>
<text sub="clublinks" start="222.78" dur="1.53"> sahenteuna dina cara sapertos kieu. </text>
<text sub="clublinks" start="224.31" dur="1.48"> Sigana mah kuring bakal ngajawab yén maot Ace </text>
<text sub="clublinks" start="225.79" dur="2.38"> mangrupikeun subversi anu cukup ageung tina ekspektasi </text>
<text sub="clublinks" start="228.17" dur="2.45"> tapi dina waktos anu sami, henteu aya pernyataan resmi </text>
<text sub="clublinks" start="230.62" dur="2.11"> dina média One Piece nyatakeun yén anjeunna bakal salamet </text>
<text sub="clublinks" start="232.73" dur="1.22"> Perang Paramount dimimitian ku. </text>
<text sub="clublinks" start="233.95" dur="1.59"> Anu mangrupakeun cara anu bulat pisan nyarios, </text>
<text sub="clublinks" start="235.54" dur="2.06"> Kuring yakin kecap Luffy / Oda di dieu </text>
<text sub="clublinks" start="237.6" dur="1.44"> unggal bit saloba nalika Luffy </text>
<text sub="clublinks" start="239.04" dur="2.51"> bangga nyatakeun yén anjeunna bakal janten Raja Bajak Laut. </text>
<text sub="clublinks" start="241.55" dur="1.77"> Tapi éta ngajantenkeun urang panasaran, </text>
<text sub="clublinks" start="243.32" dur="2.39"> saha ieu Straw Hat anu 10 sareng terakhir? </text>
<text sub="clublinks" start="245.71" dur="2.75"> Sareng perkiraan kuring, ngan ukur aya dua pilihan anu wajar. </text>
<text sub="clublinks" start="248.46" dur="1.9"> Duanana ngagaduhan bukti anu kuat </text>
<text sub="clublinks" start="250.36" dur="0.99"> pikeun silih rojong, </text>
<text sub="clublinks" start="251.35" dur="2.62"> ogé calon anu tiasa dibantah katilu </text>
<text sub="clublinks" start="253.97" dur="2.07"> tapi salah sahiji anu kuring henteu sacara pribadi dijual teuing. </text>
<text sub="clublinks" start="256.04" dur="1.68"> Sareng anjeun terang naon, hayu urang mimitian ku anu terakhir </text>
<text sub="clublinks" start="257.72" dur="1.83"> sareng ngaluarkeun anjeunna tina jalan sabab Tama. </text>
<text sub="clublinks" start="259.55" dur="1.38"> Sareng ngan ukur nguping kuring ka dieu </text>
<text sub="clublinks" start="260.93" dur="2.89"> sabab éta henteu sakumaha gélo atanapi acak sakumaha sigana. </text>
<text sub="clublinks" start="263.82" dur="2.81"> Tama saleresna gaduh dua hal anu penting pisan pikeun anjeunna, </text>
<text sub="clublinks" start="266.63" dur="2.02"> salah sahijina nyaéta sambungan langsung ka Ace, </text>
<text sub="clublinks" start="268.65" dur="2.94"> anu dina gilirannana, nyadiakeun sambungan pisan langsung ka Luffy. </text>
<text sub="clublinks" start="271.59" dur="2.38"> Sareng Tama saleresna mirip sareng Luffy dina éta, </text>
<text sub="clublinks" start="273.97" dur="3.01"> salaku anak, sanaos anjeunna leres-leres janten budak dugi ka ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="276.98" dur="3.11"> tapi salaku anak anu langkung alit anjeunna memohon pikeun ngagabung sareng Spade Pirate </text>
<text sub="clublinks" start="280.09" dur="1.27"> nalika Ace ngadatangan Wano, </text>
<text sub="clublinks" start="281.36" dur="1.23"> dina cara nu sami sareng Luffy </text>
<text sub="clublinks" start="282.59" dur="1.64"> hoyong gabung sareng Bajak Laut Rambut Beureum. </text>
<text sub="clublinks" start="284.23" dur="3.41"> Sareng Ace, sapertos Shanks, nolak Tama tapi anjeunna janji, </text>
<text sub="clublinks" start="287.64" dur="1.71"> sareng éta kecap penting di dieu, </text>
<text sub="clublinks" start="289.35" dur="2.53"> Ace janji yén aranjeunna bakal pendak deui hiji dinten </text>
<text sub="clublinks" start="291.88" dur="2.92"> sareng ngantepkeun anjeunna ngiringan awak awakna saatos janten kunoichi. </text>
<text sub="clublinks" start="294.8" dur="2.05"> A kunoicihi bewitching janten tepat. </text>
<text sub="clublinks" start="296.85" dur="2.07"> Tapi éta kuat pisan bibit ideu Tama </text>
<text sub="clublinks" start="298.92" dur="1.79"> hoyong ngumbara di luar Wano. </text>
<text sub="clublinks" start="300.71" dur="2.74"> Sareng aranjeunna, hoyong ngumbara naon sababna, </text>
<text sub="clublinks" start="303.45" dur="2.87"> mangrupikeun faktor konci pikeun anggota naon waé anu ngagabung kana Topi Jerami. </text>
<text sub="clublinks" start="306.32" dur="2.92"> Salajengna, Tama, sajaba ti Rock on Rusukaina, </text>
<text sub="clublinks" start="309.24" dur="2"> ayeuna mangrupikeun hiji-hijina waktos postingan karakter </text>
<text sub="clublinks" start="311.24" dur="2.25"> parantos ngagem mérek Luffy urang Straw Hat, </text>
<text sub="clublinks" start="313.49" dur="2.78"> anu parantos dijantenkeun alat tipayun ti baheula. </text>
<text sub="clublinks" start="316.27" dur="1.31"> Husus pisan sareng Robin, </text>
<text sub="clublinks" start="317.58" dur="1.54"> anu nyandak topi sareng nempatkeun, </text>
<text sub="clublinks" start="319.12" dur="2.72"> ku cara anu sami sareng anjeunna langkung-langkung maksa jalanna </text>
<text sub="clublinks" start="321.84" dur="1.22"> kana awak awak akhirna. </text>
<text sub="clublinks" start="323.06" dur="2.86"> Janten pasti aya argumen anu bakal dilakukeun di dieu pikeun Tama, </text>
<text sub="clublinks" start="325.92" dur="1.66"> sanaos pasti aya masalah. </text>
<text sub="clublinks" start="327.58" dur="2.78"> Anu mimiti janten Tama éta yuswa 8 taun. </text>
<text sub="clublinks" start="330.36" dur="2.52"> Sareng bari éta henteu acan pernah dilakukeun pikeun budak sakitar umur éta </text>
<text sub="clublinks" start="332.88" dur="1.17"> janten ngumbara di Dunya Anyar, </text>
<text sub="clublinks" start="334.05" dur="1.97"> sapertos nyarios Buggy, Shanks sareng Blackbeard, </text>
<text sub="clublinks" start="336.02" dur="1.63"> masih hésé pisan gambarna </text>
<text sub="clublinks" start="337.65" dur="1.32"> hiji janten Topi Jerami. </text>
<text sub="clublinks" start="338.97" dur="2.71"> Sareng terasna, sanaos urang nanem modal pisan kana ide </text>
<text sub="clublinks" start="341.68" dur="2.07"> tina janji Ace sareng Luffy janten kendaraan </text>
<text sub="clublinks" start="343.75" dur="1.21"> pikeun minuhan jangji éta, </text>
<text sub="clublinks" start="344.96" dur="2.71"> Tama masih teu acan nguatkeun tungtung tawaran éta. </text>
<text sub="clublinks" start="347.67" dur="1.67"> Anjeunna sanés kunoichi, </text>
<text sub="clublinks" start="349.34" dur="2.07"> sahingga, dina pikiran kuring, moal tiasa balayar. </text>
<text sub="clublinks" start="351.41" dur="1.69"> Kusabab éta kumaha One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="353.1" dur="1.83"> Karakter kawas Tama tetep janji </text>
<text sub="clublinks" start="354.93" dur="1.73"> sareng sapertos kitu, kuring mikir yén pangumbaraan na </text>
<text sub="clublinks" start="356.66" dur="1.82"> bakal lumangsung lami saatos Topi Jerami </text>
<text sub="clublinks" start="358.48" dur="1.73"> parantos nyimpulkeun potongan-potonganna </text>
<text sub="clublinks" start="360.21" dur="1.31"> tina bisnis di One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="361.52" dur="2.53"> Janten ayeuna hayu urang ngalih ka dua calon anu langkung kuat, </text>
<text sub="clublinks" start="364.05" dur="2.49"> salah sahiji anu gampang tiasa naék kana kapal </text>
<text sub="clublinks" start="366.54" dur="1.18"> sareng anu munggaran anu ayeuna </text>
<text sub="clublinks" start="367.72" dur="1.85"> anu klasik ngaduga, Wortel. </text>
<text sub="clublinks" start="369.57" dur="1.24"> Sareng anjeunna calon anu saé </text>
<text sub="clublinks" start="370.81" dur="1.97"> ampir unggal alesan tiasa dibayangkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="372.78" dur="1.74"> Ayeuna hiji hal konci anu dipimilik ku Wortel, </text>
<text sub="clublinks" start="374.52" dur="1.69"> anu Tama ayeuna henteu, </text>
<text sub="clublinks" start="376.21" dur="2.66"> mangrupikeun impian atanapi tujuan anu langkung khusus. </text>
<text sub="clublinks" start="378.87" dur="2.8"> Anggota awak Topi Jerami henteu lepas tina konsép ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="381.67" dur="2.12"> Aranjeunna henteu tiasa ngan ukur naek kapal pikeun waktos anu saé, </text>
<text sub="clublinks" start="383.79" dur="1.81"> aranjeunna di dieu pikeun ngudag kahoyong sorangan, </text>
<text sub="clublinks" start="385.6" dur="2.16"> salian ti ngajantenkeun Luffy Raja Bajak Laut. </text>
<text sub="clublinks" start="387.76" dur="2.24"> Sareng kahoyong Carrot, ayeuna, bakal minuhan </text>
<text sub="clublinks" start="390" dur="1.63"> wasiat warisan Pedro. </text>
<text sub="clublinks" start="391.63" dur="2.25"> The mink jaguar anu wani pisan nyatakeun </text>
<text sub="clublinks" start="393.88" dur="1.48"> yén éta Topi Jerami anu bakal mawa </text>
<text sub="clublinks" start="395.36" dur="1.56"> ngeunaan subuh dunya, </text>
<text sub="clublinks" start="396.92" dur="2.03"> konsép anu jelas pisan </text>
<text sub="clublinks" start="398.95" dur="2.92"> éta penting pikeun duanana suku mink sareng kozuki clan. </text>
<text sub="clublinks" start="401.87" dur="1.55"> Janten sacara alami, pikeun ngahontal hal sapertos kitu, </text>
<text sub="clublinks" start="403.42" dur="2.03"> éta ngajadikeun sadaya rasa di dunya pikeun ngagabung sareng awak, </text>
<text sub="clublinks" start="405.45" dur="2.52"> utamina kumargi Wortel ngagaduhan peran anu tiasa dibuktoskeun </text>
<text sub="clublinks" start="407.97" dur="1.42"> naék kapal, janten pangawas. </text>
<text sub="clublinks" start="409.39" dur="1.696"> Salah sahiji ti saeutik pisan sacara klasik </text>
<text sub="clublinks" start="411.086" dur="1.564"> posisi bajak laut kénca aya. </text>
<text sub="clublinks" start="412.65" dur="0.98"> Sareng nempel dina kotak anu sanés, </text>
<text sub="clublinks" start="413.63" dur="2.79"> Wortel ogé sumping dilengkepan flashback tragis nyalira, </text>
<text sub="clublinks" start="416.42" dur="2.01"> ngan éta maénkeun kaluar sacara real waktos sareng Pedro </text>
<text sub="clublinks" start="418.43" dur="1.04"> di Pulo Kue Utuh. </text>
<text sub="clublinks" start="419.47" dur="1.37"> Sareng leres, ngan aya hiji hal </text>
<text sub="clublinks" start="420.84" dur="1.91"> anu nahan kuring balik tina janten super pasti </text>
<text sub="clublinks" start="422.75" dur="2.86"> ngeunaan Wortel sareng sadayana aya hubunganana sareng Wano, </text>
<text sub="clublinks" start="425.61" dur="2.14"> anu parantos caket kana nol. </text>
<text sub="clublinks" start="427.75" dur="2.21"> Ieu moal janten masalah upami anjeunna parantos janten anggota awak </text>
<text sub="clublinks" start="429.96" dur="1.9"> tapi ngarah kana momen masif </text>
<text sub="clublinks" start="431.86" dur="1.64"> siga, sebutkeun, ngagabung ka Topi Jerami, </text>
<text sub="clublinks" start="433.5" dur="1.41"> tokoh anu dimaksud condong </text>
<text sub="clublinks" start="434.91" dur="1.5"> janten fokus pisan hiper. </text>
<text sub="clublinks" start="436.41" dur="2.01"> Upami teu kitu, kuring ngabayangkeun yén saat akhirna </text>
<text sub="clublinks" start="438.42" dur="1.97"> tina gabung bakal gaduh pangaruh dramatis pisan </text>
<text sub="clublinks" start="440.39" dur="2.27"> sareng kapuasan minimal napel na. </text>
<text sub="clublinks" start="442.66" dur="2.95"> Janten dina pikiran kuring, aya kajadian anu penting pisan </text>
<text sub="clublinks" start="445.61" dur="2.3"> dina Wano pikeun masihan Wortel push final ieu </text>
<text sub="clublinks" start="447.91" dur="1.49"> sareng nalika henteu mustahil, </text>
<text sub="clublinks" start="449.4" dur="1.66"> beuki lila busur ieu teraskeun, </text>
<text sub="clublinks" start="451.06" dur="1.56"> kurang kamungkinan éta pilari. </text>
<text sub="clublinks" start="452.62" dur="1.79"> Nanging, kuring bakal ngaku yén anu luar biasa </text>
<text sub="clublinks" start="454.41" dur="2.33"> kamungkinan masih aya. </text>
<text sub="clublinks" start="456.74" dur="2.85"> Nanging, ngan aya kajadian anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="459.59" dur="2.07"> karakter sanajan, anu kasempetan kuring bakal, </text>
<text sub="clublinks" start="461.66" dur="2.32"> dina sagala kaseriusan, nempatkeun sami sareng, </text>
<text sub="clublinks" start="463.98" dur="1.96"> upami henteu langkung ageung tibatan Wortel. </text>
<text sub="clublinks" start="465.94" dur="1.57"> Tapi kuring kedah nempatkeun peringatan spoiler </text>
<text sub="clublinks" start="467.51" dur="2.58"> pikeun anime ngan ukur anu nonton sabab cukup gélo, </text>
<text sub="clublinks" start="470.09" dur="2.497"> karakter ieu teu acan dikenalkeun ka anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="472.587" dur="1.383"> Sareng jalanna jalan, </text>
<text sub="clublinks" start="473.97" dur="2.87"> aranjeunna sigana moal lami-lami teuing. </text>
<text sub="clublinks" start="476.84" dur="2.01"> Janten upami anjeun henteu resep kana sababaraha tukang ngarusak, </text>
<text sub="clublinks" start="478.85" dur="1.43"> maka punten ulah dugi ka waktos ieu </text>
<text sub="clublinks" start="480.28" dur="2.99"> tapi pikeun batur, ieu urang balik. </text>
<text sub="clublinks" start="483.27" dur="1.77"> Sareng leres, écésna Yamato. </text>
<text sub="clublinks" start="485.04" dur="2.18"> Jelas pisan yén kuring parantos ngadamel pidéo anu cukup anyar </text>
<text sub="clublinks" start="487.22" dur="1.92"> merinci kamungkinan ieu nyalira. </text>
<text sub="clublinks" start="489.14" dur="1.94"> Janten hasilna, abdi moal teuleum ka dinya </text>
<text sub="clublinks" start="491.08" dur="1.41"> rada jero ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="492.49" dur="2.14"> Tapi Yamato lumayan di jalan </text>
<text sub="clublinks" start="494.63" dur="2.66"> pikeun neken jalan janten anggota Straw Hat, </text>
<text sub="clublinks" start="497.29" dur="1.73"> siga kumaha Oden kedah sacara praktis </text>
<text sub="clublinks" start="499.02" dur="1.87"> brute maksakeun jalanna kana kapal Whitebeard. </text>
<text sub="clublinks" start="500.89" dur="2.87"> Yamato ngagaduhan kahoyong bawaan pikeun petualangan sareng éksplorasi </text>
<text sub="clublinks" start="503.76" dur="1.47"> anu duanana Wortel sareng Tama gaduh, </text>
<text sub="clublinks" start="505.23" dur="2.31"> tapi ogé impian pikeun minuhan kalayan wasiat warisan </text>
<text sub="clublinks" start="507.54" dur="1.63"> ngeunaan Wasalam Kozuki Oden. </text>
<text sub="clublinks" start="509.17" dur="1.88"> Sareng dipasihan kumaha hubunganana sacara intrinsik </text>
<text sub="clublinks" start="511.05" dur="2.7"> Oden nyaéta ngeunaan sagala hal dina One Piece, </text>
<text sub="clublinks" start="513.75" dur="1.97"> janten Roger, Whitebeard, Joy Boy, </text>
<text sub="clublinks" start="515.72" dur="2.21"> komo abad batal ngalangkungan Toki, </text>
<text sub="clublinks" start="517.93" dur="3.05"> sesah ngabayangkeun batur anu langsung nanem modal </text>
<text sub="clublinks" start="520.98" dur="1.51"> dina ideu janten Oden, </text>
<text sub="clublinks" start="522.49" dur="3.46"> moal janten liar penting dina endgame of One Piece. </text>
<text sub="clublinks" start="525.95" dur="3.21"> Sareng Yamato sigana moal tiasa cicing kana peran anu penting </text>
<text sub="clublinks" start="529.16" dur="1.25"> ku tetep dina Wano. </text>
<text sub="clublinks" start="530.41" dur="1.72"> Janten kuring leres-leres percanten yén Yamato </text>
<text sub="clublinks" start="532.13" dur="2.39"> nyaéta calon anu cukup ngareuwaskeun </text>
<text sub="clublinks" start="534.52" dur="1.28"> janten anggota awak akhir urang </text>
<text sub="clublinks" start="535.8" dur="2.25"> sareng upami anjeun hoyong argumen anu langkung jero ngeunaan kunaon, </text>
<text sub="clublinks" start="538.05" dur="1.68"> maka punten parios pidéo kuring </text>
<text sub="clublinks" start="539.73" dur="1.49"> tautan dina katerangan. </text>
<text sub="clublinks" start="541.22" dur="2.19"> Tapi ayeuna hayu urang ogé nungkulan sababaraha masalah poténsial </text>
<text sub="clublinks" start="543.41" dur="2.25"> anu tiasa ngaganggu anggota awak akhir sadayana </text>
<text sub="clublinks" start="545.66" dur="1.01"> keur milarian ideu. </text>
<text sub="clublinks" start="546.67" dur="1.6"> Anu mimiti nyaéta kami parantos </text>
<text sub="clublinks" start="548.27" dur="1.73"> gaduh anggota awak 10 calon ieu, </text>
<text sub="clublinks" start="550" dur="2.29"> urang ngan ukur henteu gaduh kapal dina waktos ayeuna, </text>
<text sub="clublinks" start="552.29" dur="1.54"> saha, tangtosna, Nefertari Vivi. </text>
<text sub="clublinks" start="553.83" dur="2.25"> Inpormasi ngeunaan Vivi rada kabur, </text>
<text sub="clublinks" start="556.08" dur="2.12"> sareng numutkeun kana entri buku Vivi kartu na, </text>
<text sub="clublinks" start="558.2" dur="1.85"> manehna dianggap Topi Jerami </text>
<text sub="clublinks" start="560.05" dur="2.36"> sareng ayeuna dianggap tilas Straw Hat. </text>
<text sub="clublinks" start="562.41" dur="1.79"> Sareng Oda ogé parantos nyarios yén nomer mérek dagangna </text>
<text sub="clublinks" start="564.2" dur="2.06"> upami gabung sareng kru éta janten 5,5, </text>
<text sub="clublinks" start="566.26" dur="2.68"> nunjukkeun yén anjeunna slot antara Chopper sareng Robin </text>
<text sub="clublinks" start="568.94" dur="1.42"> dina hal gabung order. </text>
<text sub="clublinks" start="570.36" dur="2.48"> Ayeuna ieu sanés nyarios hal moal robih kapayunna, </text>
<text sub="clublinks" start="572.84" dur="2.89"> utamina kumargi Vivi ayeuna langkung aya hubunganana sareng kantos, </text>
<text sub="clublinks" start="575.73" dur="3.21"> parantos sapertos ditargetkeun khususna ku Im. </text>
<text sub="clublinks" start="578.94" dur="1.76"> Janten hehehehe, meureun aya dunya dimana Vivi </text>
<text sub="clublinks" start="580.7" dur="3.2"> teu ngiringan deui Topi Jerami pikeun saga klimaks akhir, </text>
<text sub="clublinks" start="583.9" dur="2.03"> sahingga ngeusian slot ieu sigana kosong. </text>
<text sub="clublinks" start="585.93" dur="2.38"> Anu mangrupakeun ideu anu, sajujurna, kuring henteu kapikiran. </text>
<text sub="clublinks" start="588.31" dur="2.3"> Kuring ngan ukur henteu ningali éta sakumaha caketna </text>
<text sub="clublinks" start="590.61" dur="1.62"> sakumaha kamungkinan salaku pilihan séjén. </text>
<text sub="clublinks" start="592.23" dur="2.39"> Sareng sababaraha jalma diluar sana panginten tiasa nyebatkeun sababaraha titik </text>
<text sub="clublinks" start="594.62" dur="1.91"> ka Badé Merry sareng Sarébu cerah </text>
<text sub="clublinks" start="596.53" dur="2.14"> tapi jelas aranjeunna henteu kaitung dina panomeran, </text>
<text sub="clublinks" start="598.67" dur="2.19"> hapunten Merry sareng hapunten Sunny. </text>
<text sub="clublinks" start="600.86" dur="2.44"> Sareng pamustunganana, ngan kusabab kuring terang sahenteuna hiji jalma </text>
<text sub="clublinks" start="603.3" dur="1.59"> bade nyandak ieu dina koméntar, </text>
<text sub="clublinks" start="604.89" dur="1.55"> dina tarjamahan Viz Inggris, </text>
<text sub="clublinks" start="606.44" dur="3.16"> Luffy sacara khusus nyebatkeun yén anjeunna hoyong sahenteuna 10 lalaki, </text>
<text sub="clublinks" start="609.6" dur="1.83"> anu literalist di luar sana bakal nyandak </text>
<text sub="clublinks" start="611.43" dur="1.45"> pikeun ngaluarkeun Nami sareng Robin. </text>
<text sub="clublinks" start="612.88" dur="1.98"> Nanging dina kanyataanna, ieu ngan ukur sifatna </text>
<text sub="clublinks" start="614.86" dur="1.55"> tina tarjamahan Viz awal. </text>
<text sub="clublinks" start="616.41" dur="2.37"> Inggris One Piece mangrupikeun kriting pikeun dibaca </text>
<text sub="clublinks" start="618.78" dur="1.12"> pikeun sababaraha jilid munggaran </text>
<text sub="clublinks" start="619.9" dur="2.52"> sabab aranjeunna leres-leres ngacapruk basa bajak laut </text>
<text sub="clublinks" start="622.42" dur="2.37"> nyarios sapertos "Me hearties," sareng "Grog" </text>
<text sub="clublinks" start="624.79" dur="1.82"> sareng sadayana anu kosong stereotipis. </text>
<text sub="clublinks" start="626.61" dur="1.64"> Sareng garis ieu korban tina éta. </text>
<text sub="clublinks" start="628.25" dur="2.467"> Janten bayangkeun Luffy nyariosna kalayan sora bajak laut. </text>
<text sub="clublinks" start="630.717" dur="1.873"> "Yaaaar, mimitina anu munggaran. </text>
<text sub="clublinks" start="632.59" dur="1.41"> Abdi kedah kéngingkeun awak awak. </text>
<text sub="clublinks" start="634" dur="2.89"> Abdi pikir sakitar 10 lalaki kedah dilakukeun. " </text>
<text sub="clublinks" start="636.89" dur="2.66"> Padahal dina basa Jepang, teu aya jinis anu ditangtoskeun. </text>
<text sub="clublinks" start="639.55" dur="2.49"> Éta ngan ukur nyeuseuh tina Westernized crappy </text>
<text sub="clublinks" start="642.04" dur="1.8"> Inggris stereotip basa bajak </text>
<text sub="clublinks" start="643.84" dur="2.69"> sareng teu dianggap serius naon waé. </text>
<text sub="clublinks" start="646.53" dur="1.25"> Tapi aya urang balik. </text>
<text sub="clublinks" start="647.78" dur="1.51"> Sababaraha kadaharan anu pikaresepeun pikeun dipikiran. </text>
<text sub="clublinks" start="649.29" dur="2.02"> Kuring, pikeun hiji, bungah pisan yén majalah One Piece </text>
<text sub="clublinks" start="651.31" dur="1.823"> dugi ka ngajantenkeun bédana éta jelas </text>
<text sub="clublinks" start="653.133" dur="2.087"> sabab éta mangrupikeun hal anu kuring kantos bantosan </text>
<text sub="clublinks" start="655.22" dur="2.75"> dina dua sisina salami kuring kantos maca séri ieu </text>
<text sub="clublinks" start="657.97" dur="2.53"> sareng éta ngahasilkeun sababaraha pikagumbiraeun anu cukup hébat </text>
<text sub="clublinks" start="660.5" dur="2.17"> pikeun Topi Jerami ka 10 sareng terakhir urang, </text>
<text sub="clublinks" start="662.67" dur="2.93"> ayeuna dikonfirmasi janten henteu kalebet Luffy. </text>
<text sub="clublinks" start="665.6" dur="0.93"> Tapi naon anu anjeun pikirkeun? </text>
<text sub="clublinks" start="666.53" dur="1.68"> Punten wartoskeun ka kuring dina koméntar ieu di handap </text>
<text sub="clublinks" start="668.21" dur="1.62"> atanapi bahkan gabung sareng server Discord kuring. </text>
<text sub="clublinks" start="669.83" dur="1.56"> Sareng Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur pidéo sapertos kieu, </text>
<text sub="clublinks" start="671.39" dur="1.86"> maka punten parios sababaraha kontén kuring anu sanés </text>
<text sub="clublinks" start="673.25" dur="1.59"> atanapi malah ngalanggan saluran </text>
<text sub="clublinks" start="674.84" dur="1.52"> pikeun bisnis One Piece langkung mulia </text>
<text sub="clublinks" start="676.36" dur="2.16"> diunggah langsung kana eupan YouTube anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="678.52" dur="1.98"> Tapi kanggo ayeuna ieu mangrupikeun Review Grand Line, </text>
<text sub="clublinks" start="680.5" dur="1.363"> sareng kuring bakal ningali deui waktos salajengna. </text>