Maria Bartiromo meksa Huawei exec babagan tuduhan 'mburi lawang' subtitles

>> Piye Dhewe Nemokake? MARIA: ING NGANGGO INGGAL LAN TRUMP MARIA: ING NGANGGO ING NGANGGO LAN TRANCONG PENTADBAR BATTLE LAMPIRAN CAMPURAN TELL COME GIANT CHINESE TELL COME GIANT INTENSIFY INGKANG MORNING INI Nggawe MORNING ING INI ING ING ING ING TUHAN Nampilake INGGO BASA JAWA sing HUAWEI PEMBANGUNAN YANG HUAWEI DITENTANGKE PADANG TANPA TINDAK AKU LAMPIRAN DITULISKE ING WIS KANGGO ING AKU KANGGO INFORMASI KANGGO UNTUK INFORMASI KANGGO ING AKU ING NGANGGANG INGGRIS ING AKU KANGGO. Sampeyan bakal ngerti. SUMBER INTEL ING NGENTOT BIG KENE SUMBER INTEL ING NGANGGURU BIG KANGGO UNTUK TAHUN YANG GAMPANG WASHINGTON TAHUN YANG KANGGO WASHINGTON BUILDS COVERT KANGGO UNTUK CINA TAMPILAN KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG GAMPANG PUTRA ING SUKAN lan MOBILE GABUNGAN LAN KANGGO SUKAN Saham lan SISTEM SOFTWARE HARDWARE lan SISTEM KANGGO ING CYBERWORLD AS BACK KANGGO ING CYBERWORLD AS BACK DOORS. DOOR. NGGABUNGA AKU ADALAH KAYU NGGABUNGA ING AKU KANTOR KESELAMATAN KAYU lan NGEDALKE OFFICER lan GAMPANG TARI ING ING ING ING SUKU NGANGGO ING NGANGGO THANKS UNTUK NGANGGO BAKAL ING NGANGGO. ENJING. >> SO AND AND I NGANGGO >> Dadi sampeyan lan aku wis nemokake diskusi iki sadurunge lan kabeh ngerti PERBINCANGAN SAIKI lan ING NGENTOTI KANGGO BUKU LAN AKU MENTING DATI Pintu cilik lan aku mental menyang sampeyan ing INTERVIEW pungkasan, IN FAKTOR, Ing INTERVIEW LENGKAP ING ING, IN FAKTU, MENGENUT TENTIKA PILIHAN TELAH TALKING NGENTOT VOTE TANGKING PHONE TALKING TENTANG - APA KANGGO INA AFRIKA IN Apa sing dienggo ing AFRIKA ing EUROPE yen ana BACK EUROPE ING INI ING NGANGGO BUKU TANPA KOMITMEN HUAWEI DOKTOR DENGAN KOMITMEN HUAWEI YANG DIPANGGUHI DATA KANGGO MUDAH SAIKI KANGGO DATA KANGGO NGANGGO PADANG KANGGO TO DENGAN KOMUNIT BACK menyang KOMUNITAS SISTEN KOMUNIT. KANGAN. Sampeyan wis nate ngladeni lan ora luwih ING SUKU SUKU lan ING KAISI SAHA INGKANG SIFATI SAIKI. ITI SUKU JANGAN SUKU. SAIKI KANGGO NUNGGUH Saiki kita duwe konspirasi saka pamaréntah. KANGGO FEDERAL. REACTION sampeyan. REACTION sampeyan. EFNL WELL I THINK IT IS EFNL WELL I THINK ITU GALAKU FANTASTIK YANG UNGGAL BALAYAN FANTASTIK YANG NEGARA KANGGO UNDANG-UNDANG KANGGO STATES DIPANGGUH UNTUK MENTADE INFORMASI INI KANGGO MENGIKUT INFORMASI INI KANGGO ING NGANGGO INGKANG KAMI Wong-wong mau kudu mbantahake ALLAH KAMI TANPA SUKU KENE Kabeh TANPA KANGGO UNTUK MENENGGALKE INGKE SUKU DENGAN ASI KITA Wong-wong Dadi Aku bakal takon AS KANGGO - KANGGO WULANGAN WULANG Nyritakake EVIDENE SO-CALON DENGAN - KANGSA AS - TELI DENGAN ASI VOTE GERMANY SAID TELL COME AS ING VOTE GERMANY NGANGGALKE ING ING KANGGO DIBUAT. Wong-wong iku ora bisa dilakoni. Wong-wong padha nyritakake MUDA Wong-wong mau Nuduhake Komitaris sing ora perlu kanggo LAWFUL ING NEGARA KANGGO BASA ING KANGGO LAWFUL KANGGO INTERCEPT KANGGO BOLEH NGAPAK INGKE. Apa sing. Kita ora duwe AKSES lan KITA NGENTAK DENGAN AKSARI lan ING AKU KANGGO lan ING AKU ING FAKTOR lan SO AKU GAMPANG GOLEKSI US TO GAMPANG US GAMPANG UNTUK MENGENALKAN KEDAN MUDAH ING Nggawe wong-wong sing dingerteni EVIDENS sing dingerteni. KANGGO. >> Nunggu SENDING KAMI >> NUNGGAL WANGI SUKU DUMADALAKI - Kita AKSALAH AKAN Diwasa lan KITA AKHIR ING AKUN NGGAL KANGGO lan kowe ngerti pisan. Sampeyan ngerti. COMPANY sampeyan wis rampung karo COMPANY sampeyan wis rampung karo akehe KOMUNITAS TEKNOLOGI KONEKTOR TEKNOLOGI AS NGANGGO RESEP INI. AS KANGGO RESEP ING. PELANGGAN AMONG LAIN BUKAN TO TINDAK LAIN AMONG UNTUK MENTING PENTING INTLEK MENTING TULAGA INFIK INTLEK sing bakal dakkarepake lan ngerti Kang bakal dakkarepake lan kita ngerti VOTE ITALY HONE PILIH ITALYE TELEFON DENGAN ISI KANGGO ING VOTE ING PUTIH ITALY ISU KOMUNITAN ING NGANGGO ING VITE NGANGGO ING WANG SUKU SAIKI ING INI INI NGANGGO BUKU banjur ING ING NGANGGALIS Lan banjur dheweke bisa nggawa tangane, menehi conto HUAWEI TANGAN, TUKANG HUAWEI NAMPAKKE ING ING AKU NGANGGO ING AKU lan NGANGGO TEMA ING NGANGGO BAKAL INI lan NGANGGO SUKU NGENTOT PANJENENGAN ING NGENTUK KENE ING NGENTOTA ING SUKU DENGAN KANGGO BUKU DATI KITA KANGGO KANGGO KANGGO DENGAN KITA KANGGO AKU AKAN DIPENGGALKE Duwe WULANGAN AKSUN AKAN DIPANGGAL DENGAN AKSIFITKE SADU ING AKU KANGGO BUKU ANDA NANG INGKANG TANGGO NANGGO LANJUT ANDY AND KANGGO ngerti. Lan sampeyan ngerti yen. KANGGO INGGO KANGGO KANGGO ING KANGGO JAMINAN KABEL. KAWASAN. >> Pungkasan PAKSA ING NGETO >> Pungkasan PAKSA AKU ING AKU ING AKU SUKU DENGAN ENTURAN ING AKU lan DITUKUR AKU NATE INGKE LAN ING DIPENGKE ING KANGGO ING SAIKI GAMPANG TELAN lan VOTE KANGGO NGANGGO GELENG TELEFONO lan VOTE IS ITA TELAGA ITALY NGENTOT A IS ITALIS TELEFON NATE NATE ING ITALIA TELEFONO NGAPAK ITALIA TELPON ING NGENTOT YANG HUAWEI HAD BACK ING AKU INI NUNGGUH HUAWEI KANGGO BOLEH NGAPAK INGKE ING NGENTENI Ojo NGGALKI APA YANG APA DITANGGANG SUKU DADI SAIKI. JUJUNG SAIKI IS TRUE. TAPI ING MASALAH NGANGGO, ING TAPI GAMPANG NGAHA NGGAL, ING GABUNGAN AS KANGGO DUMANA KERAJAAN AS DENGAN CINTA DIPENGKENKI INI BONTEN DITENGKKKEKALKE BEDHAN ING KENE Kasusahan - AS KANGGO NANGGAL UNTUK NGALAMU AS INGIN TINDAK DIPANGGUH NGANGGO NGALAKI KOMPUTER DENGAN MENGIKUTKAN SUKU UP DENGAN POKOK YANG TINDAK DENGAN KANGGO NUNG MUNTUNG Ojo NGENTOTI KANGGO MUNGGAU MA MARIA lan NGANGGO AS MARIA lan NAMPANG ING ASI GAMPANG UNDANGGULIS INI Gubernur kanggo nambahi INFORMASI INI UNCLASSIFIED. INFORMASI UNCLASSIFIED. >> Aku ora kepengin ndelok >> Aku ora kepengin ndelok ANFORMASI KESIMPULAN. INFORMASI UNCLASSIFIED. AKU GAMPANG NATE SAIKI AKU GAMPANG NATE ING SAIKI SUKU SUKU SUKU SUKU SUKU SUKU SUKU SUKU DENGGU KOMPUTER LAN CEOS. KOMPETANAN lan TEKOSES. MANY LUKISAN ANDY lan ING NGU NGUTI MANY LAKI KANGGIH ANDYEN ING NGE INGKE ING VOTE ING TANGGAL WANGSA ING VOTE TELEFON ING REHONEN sing POTOR ING SAIKI SAIKI NEUTRAL Pilih ING NEGARA saiki ING TANGGAL NEUTRAL ISI KANGGO DIBUAT TANGGAP WANGSA KANGGO ING SUKU. Kanthi wong-wong. Lan GAMPANG GAMPANG Lan SUKAN TETAPI SUKU KENE ING NGEBUT ASIS LAN LELAKON ING ING NGANGGO ASIS LAN DIDENG NGGALKE KES ANYMORE. Ora Ngetokake KES ANYMORE. >> VOTE A PHONE Duwe PAKAI >> VOTE A PHONE Duwe GAMPANG PUBLICLY ING Kasedhiya ing - WULANGAN NATE TANGGO WONG GAMPANG TANPA GOLONGAN UNTUK KANGGO ARTIKEL JURNAL INGING INI ARTIKEL JAWA TANGGAP LAMPIRAN DENGAN TANPA DIPERITA. Ora digarap. Wong-wong Nate Nyedhiyani EQUIPMENT Wong-wong iku Nuduhake LAMPIRAN sing Menehi INTERCEPT LAWFUL SAIKI NATE INGKAT INGKANG UNDANG-UNDANG ARAWA INGGALUAN. SARI KABUPATEN. KANGGO NATE NGANGGO WANGTANG KANGGO NATE NGANGGO WANGTANG TANPA TANPA ING TAMPILAN INI TANPA EQUIPMENT ING ING BISA KANGGO ACCESS SO ACCESS TO TINDAK BISA OGOS KANG TINDAK DIRI NU KAWINAN. IJIN. INI GALAI BASA sing dakkarepake INI GALAI KANGGO ING AKU ING KULIT DARI AKSARI PLC. FRONT OF ME Saka PLC. VOTE GROUP PLC TELEFON PILAI GROUP PLC TELEFON KANGGO GAMBANG ACKNOWLEDGED ACKNOWLEDGE IT Duwe GAMPANG ACKNOWLEDGE ING NGANGGO POKOK KAMPUNG WANG UNTUK KANGGO YEARS MEMBANG KUNCI UNTUK TAHUN KANGGO DENGAN NEGARA HUAWEI UNTUK KAWAN BASIS HUAWEI KANGGO INGGRISI ITALIAN CARRIER KENE PILIHAN A Bisnis ITALIA NAHA MANAO PILIHAN ISU TELAH DUMADI INI DITANGGUH ISU TELEFON NGANGGO WANGSULAN KANGGO GOLEKTUNG GARISI MUNGSA NAMPI RASA NULIS REBUTEN SYMBOL MAJOR PEMBANGUNAN SISTEM MAJOLAH TEKNOLOGI GLOBAL CHINA ING PARITISIS TEKNOLOGI KONSEN. PARALISIS. KENE PAKSA BLOOMBERG KENE KENE SUKU BLOOMBERG KENE ING NGGO GRADE SCHOOL? NAK KENE GRADE SCHOOL IT? >> Kabeh EQUIPMENT Duwe >> SEMUA EQUIPMENT Duwe VULNERABILITIES. VULNERABILITI. ING SIFAT ING AN ING BEDHANA ING INTENTIONAL MALICIOUS BACK DOOR INTENTIONAL MALICIOUS BACK DOOR MARCH WHY AND YOU ngerti. MARKAH ING NGALAKI lan ING NGEBUT. ENING SEMUA LAMPIRAN TINDAK ENING SEMUA LAMPIRAN Duwe TENAGA? VULNERABILITI? Kabeh lapangan ora duwe Kabeh EQUIPMENT NGANGGO TANPA PENTING PAKET ING KOMUNITAS CHINESE TANGGAL JABU GABANGGO GOLEKSI KOMUNITAS CHINESE. GIGNING FISTING. NANGGUN TUNGGU RASA JABAR BANYAK NANGGUN TANGGUH DIPANA NAMPAK JAWA KANGGO NGANGGO ING Kripik DOKTOR MUNGGUL ING KAMPUNG SEMASA YANG KENE KOMUNIT GABUNGAN YANG GAMPANG KOMUNITIS KOMUNITIS KANGGO DATA ANYBODY DATA GABUNGAN DENGAN KANGGO DATA ANYBODY ING ING INI LAN NGANGGO KANGGO Apa SAIKI LAN ING NGANGGO PADANG KANGGO NU ING JABURAN CINA? Nuju GAMPANG SEMASA? KITA KITA HUAWEI ING IS ANAK KITA KITA HUAWEI KANGGO INGGRIS KANGGO Yen ora bisa mbukak luwih akeh KOMPUTER Yen Sampeyan ora bisa mbukak RAKYA CINA MUNGGAL ING NGEBUT CHINA RULE ING ING NGANGGO BASA INGU XI JINPING KANGGO ING TANGGO MUKA KANGGO XI JINPING KANGGO ING SUKU TANPA PIT ING PITAK ING INI LAN APIK PORONG PITAWAN ING NGANGGO ING LAN LAN KANGGO APA YANG KELUAR ING KENE UP LAMPIRAN YANG KENE ING NGEBAB MACAP ECONOMI CHINESE YANG SAKALAKO NGENTANGKEWANG EKONOMI KANGGO MUNGGUL INGGRIS KANGGO GOLEKS KOMUNIT SENARAI KANGGO GOLEKSI KENCINGAN KANGGO? OF CHINA? >> GOLEKTOR. >> GOLEKTOR. Lan UNFORTUNATELY ING NGANGGALMU Lan UNFORTUNATELY ING NGE INGGRIS ING SITUASI, TARI ING IN ING SITUASI ING, TARI ING ING MACRO SENSE YIET IS SUKU MACRO YUET KANGGO MUKA ING KANGGO BASA DENGAN HURTING TRYING TO HURT CHINA DENGAN PULANG. KANGGO CLEARly, NEGARA UNIK KORU-UNDUH, NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA NAMPI AMERIKA LAGI ING INI HURTING AMERIKA LAGI ING ING ING NGANGGO PARA ROH lan NEGARA UNIT PULASA WULAN lan NEGARA UNIK TINDAK BIKIN INGKE PASSIONATELY TAK INGKE ING PASSIONATELY ING APA KANG PALING PENTING TENTANGKU APA PENTING PENTING UNGGAN KANGGO UNIT-INGGU BASA KANGGO TENGAH ING MATERI KOMPETISI DENGAN CINA. KOMPETISAN DENGAN CINA. STATES UNIKO TIDAK AKU NATE A STATES UNIKO TIDAK AKU Nggawe POLISI INOVASI TEKNOLOGI. DASAR TEKNOLOGI INOVASI. Dheweke ora bakal - Dheweke ora bakal - >> ANDY, ANDY - >> ANDY, ANDY - PENGETUA COMPANY PENGERUSI COMPANY - Teka ANDY. Teka ANDY. SAIKI. SAIKI. LAN PENGERUSI COMPANY Lan PENGERUSI KOMUNITAS - 00 KOMPUTER TANPA HUAWEI. 00 KOMPETENSI KANGGO GAMPANG HUAWEI. PENGANGGUTAN KOMUNITAS INI PENGERUSI KOMUNITAS ING ISU KABUPATEN KABUPATEN KOMUNITAS, Anggota ING KOMUNIKASI KABUPATEN, KORETIK? CORRECT? KITA BISA PUT IN KITA BISA PUT IN - KANGGO MANU BOARD MEMBERS ING HUAWEI KANGGO NAK KABUPATEN KABUPATEN HUAWEI ING KABUPAKAN KABUPATEN LEMBAGA ING AHLI-INGGRIS KABUPATEN KOMUNIT? PIHAK KOMUNITI? LIMA? LIMA? >> Aku ora duwe IDEA MARIA TAPI KITA >> AKU TANPA IDEA MARIA TAPI KITA NGUTI PUTRA INI lan NGALAH ANAK KAMI BISA PUTE INI lan NGANGGALANA PITUJUAN KAMI ING TUNGGAL SUKU PERLINDUNGAN KANGGO NUNGGAL ING ANU KANGGO UNTUK CINA INFLUEN KANGGO BASA CINA lan ING KANGGO NGAPAL GOVERNMENT lan kita bisa mbedakake Dhewe - >> Piye sampeyan nggawe manawa sampeyan bisa ngatasi >> Apa sampeyan bakal nggawe sampeyan ora bisa ndeleng iki. AKU GOL ING KARANGAN INI. KOMPUTER TELEFON GRATIS EUROPE KOMPUTER TELEFON KANGGO EUROPE KANGGO OPINION BACK DOOR IDENTIFY KENANGAN OPINI BONTAR ING ING KANGGO BISA KANGGO ING SOFTWARE YANG TANGGAL NATE MANAJAWA AKUN KAYU HUAWEI DITANGGUH AKUN KANGGO HUAWEI KANGGO kanggo para pelaku usaha KANGGO CARRIERS NETWORK LINE NETWORK A SISTEM sing DIDANGGAL INTERNET SISTEM sing DIDENGKE PERKHIDMATAN INTERNET TO L HL HADS HOME IT PRE LAYANAN TO L HL HADS ING NGANGGOTI PRE CLEAR YANG HUAWEI KANGGO KANGGO PUNTUKAN HUAWEI ING NGANGGIH UNTUK INFRASTRUKTUR ING SEMUA UP INFRASTRUKTUR ING KABEH AS BUDAK DENGAN NEGARA BISA SANGGUT AS NEGARA RASA ASING DUMADI DUMADI DUMADI SANGGO MUDAH DENGAN MENYANGKE ING INFRASTRUKTUR KANGGO NILA ING NGANGGO INFRASTRUCTURE Saliyane padha duwe BACK Door ING SEMUA DATA HAD ING DOKTOR ING BISAN ING HAD DATA lan GAMPANG KOMUNITAS CHINESE Lan GSM KOMUNITAS CHINESE DAPAT KANGGO DA TAY AND GET BISA KANGGO DENGAN BASA ARAWA LANJUT APA ING KENE DENGAN LAIN LAMPIRAN ING WANSO Wong liya sing nindakake Usaha padha karo Nindakake INGGRIS NEGARA ING NGANGGO ING JAWA KOMUNITI Apa iku KOMUNITAS KOMUNITIS NGANGGO DATA INI KANGGO. NGANGGO DATA ING UNTUK. >> GOLONGAN PALING TANGGO >> GAMPANG PALING GAMPANG ING SUKU DENGAN ING SUKU DENGAN ING LANJUT GAMPANG TINDAK DENGAN INGKE LAN INGKIRI KANGGO WULANGAN. NGEBABKANA ING KENANGAN. KITA NGANGGO MESIN MESIN KITA KANGSA NATE MEKANISMS DI TEMPAT ING KERAJAAN UNIT DI ING TEMPAT ING KINGDOM ING UNDANG-UNDANG ING BONSA ING ASUS DI CANADA BUNG ING ING RASA DI CANADA YANG KABUPATEN KANGSA DITOLEK. EQUIPMENT bisa diuji. KANGGO BOLEH GANTI UNTUK DNI SAID TANGGUHAN JAMINAN UNTUK DNI KANGGO BISA ING NGANGGO BUKU DATI lan KAMI KITA BISA GAMPANG BUKA GOLEKI LAN KANGGO MEKANISMS DI TEMPAT NUNGGAL MEKANISMS ing TEMPAT UNTUK DATA GAMPANG KITA BISA NGADI DATA GAMPANG KENE AKSIK NENE DATA KITA ING SAIKI SUBJEK TO - DATA OGI SAIKI SUBJEK TO - SUBJEK TO TOTAL KONTROL DENGAN SUBJEK UNTUK KAWALAN TOTAL DENGAN KARAWAN, WULANGAN KULIT KULIT Karyawan, TANPA KANGGO MANAJAB KENE KANG TINDAK DIPANGGO. KOMUNITAN KAMI DITJADI. Wong-wong padha ngerti - Wong-wong padha ngerti - Apa Kita Kasedhiya lan padha ngerti KANGGO ING AKU lan KENE TENGAH NGALAKI DENGAN ITU LAN KANGGO Apa sing kita tindakake lan ora bakal milih menyang PICKET NATE OGO GAMPANG PAKET KANGGO PICKET KERAJAAN CHINA. POINT KANGGO KRINA. >> Sampeyan duwe KOMUNITIS CHINESE >> Sampeyan duwe KOMUNITIS CHINESE ING KOMPUTER DAN KOMUNITAS RUNNING. ING KOMPUTER KOMPUTER lan RUNNING. BUKU KABEH - BUKU POTAK - ING ISU KABUPATEN KOMUNITAS IS ISU INGGRIS KABUPATEN KOMUNIT MUDAH ING WARNA KABUPATEN NANGSA ING KABUPAKAN KABUPATEN KABUPATEN ING SUKU ING AHLI SEMBANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG KABUPATEN KANGGO AHLI GELOMPOK INGGRIS KANGGO KOMPUTER PIHAK KOMUNITI Sampeyan kudu ngerti iki lan aku ngerti Sampeyan kudu ngerti iki lan aku ngerti yen sampeyan ngerti yen iki Sampeyan ngerti yen iki ora kalebu petugas keamanan. KAWASAN KESELAMATAN KABEL. TAPI MARIA, Sampeyan ora seneng TAPI MARIA, INGO ING NGANGGO ING AKU SUKU SUKU BASA DENGAN ING AKU SUKU DENGAN NGANGGO Yen sampeyan mikir yen sampeyan TAPI Ngerti yen sampeyan ora nanging ora. UDU AWAKMU. INGKAT PADANA ING AKU MEKANISMS FATAS ING ING ING AKU MEKANISMS ing TEMPAT YANG ING INDEPENDENT Ing TEMPAT INI SAHA NGAHA-NYA NGGALKE INDEPENDEN ING BISA NGALAKE KASAHA EXPERTS bisa nyoba TENAGA KANGGO kanggo VULNERABILITI, lan bisa Kanggo VULNERABILITI, lan bisa nyoba kanggo njajal, lan Tes kanggo PITAR PAKET, lan Ndhaptar Ngrampungake - UPDATES TO EQUIPMENT, KANGGO UNTUK EQUIPMENT, LATIHAN INDEPENDENT bisa NGALAMUN TINDAKAN INDEPENDEN KENE TINDAKAN NGAMBAH KENE PAKSA ING NGANGGO GAMPANG MUNGGALKE ING SUKU TUNGGAL BAKAL KANG TINDAK DENGAN AKHIR KANGGO HUAWEI Ora Ngetangake AKSIP PENTING BY HUAWEI DENGAN KABUPATEN. KANGGO WANG CUSTOMER. >> DUMANA ING ING INDEPENDENT >> ING ING INI INI JAWATANKUASA INDEPENDENT DENGAN PILIHAN TELAN TAMPILAN KENE PILIHAN RONTONG TELEFON APA APIK DIDOR ING PITUNG NUNGGUL BUKU utawa DOOR ING NGANG ING KANGGO INGKAT KABUPATEN INGKANG INGKANG INGKANG KABUPATEN KABUPATEN KENE LAIN GAMPANG KENE LAIN-INGO NGGALKE EUROPE DENGAN LAN APRIKA NGAPAK EUROPE DENGAN LAN AFRIKA FOUNDING BACK DOORSES INGKE MUNGKIN DATENGAN PAKAI NGEDAMKE ING NGENTUK ING NEGARA AFRIKA GRATIS ING Bangsa AFRIKA GRATIS MACAMEN ING ING INDEPENDEN lan Sapa ING KANA ING INDEPENDEN lan SAIKI ING AKU KANGGO ING AKU INGKU TUNGGAL KANGGO ING ING ING SHOW. TEMA ING TENGAH. >> SUKU, AKU Nuli MENGGEL ING >> SUKU, AKU NATE ING KOMPUTER. KOMERSI. >> WULIS AKU SAIKI - >> WULANG AKU SAIKI - >> TANPA NAMES LENGKAP PISAN AKU >> Ora ana NAMES TINGGAL PENTING AKU SORRY. HEAD AKU SORRY. >> SAIKI DENGAN INGKOH INI KANGGO >> PULANGKOK AKU ING INGKANG PENTAGON TANPA KANGGO AS PENTAGON TANPA BUNGSA RESTRIAN AS KAMI ING HUAWEI lan RAYUAN ISU ING HUAWEI LAN PUTT ING NGALAKI DENGAN NEGARA PUTT ING PELENGGANAN APA DENGAN KOMPUTER ANDY? GAMPIRAN KABEH ANDY? >> AKU SORRY MISSARA INGGRIS PERTAMA >> AKU SORRY MISSUL ING PENTANG TANPA SAIKI. KANGGUHAN KANGGO. >> WELL L KAMI KABEH SAIKI >> WELL L KAMI KANGGO WARNA KABUPATEN ING HUAWEI RENISAN ING EQUIPMENT HUAWEI. LAMPIRAN. Napa IT GAMBAR perusahaan sampeyan? Napa IT GAMBAR perusahaan sampeyan? PENTAGON IS KANGGO NENG WANGTU BAGONG PENTAGON ING AKU KANGGO NUNGSA RESTRIAN BARAT ING HUAWEI RESTRIAN ING TEKNOLOGI HUAWEI. TEKNOLOGI. >> WELL, ING IS WULANG >> WELL, ING IS NGAPAK ING IS IS ISKUEN INGKU SUKU DITIKU ING INI ING IS GOLONGAN UNTUK SUKU ING NGE ING ING NGANGGO INGKE ISINAT IKU NGENTANGKE ING KENE TINGKATAN TUNGGU UP nganti 300 KOMPUTER Sawijining wong ING UP TO 300 KOMPUTER SATU SUKU Jual Kanggo HUAWEI. Jual kanggo HUAWEI. TUTUPAN ING DEFENSE JABATAN DEFENSE YANG DITENTUKKE INGGRIS UNTUK GAMPANG YANG PELUKASAN INGGRIS UNTUK KEBANGSAAN LIMIT LENGKAP AMERIKAN KEMATENAN LIMIT KOMPUTER AMERIKAN KOMPUTER SUKU DENGAN HUAWEI KITA NGELIT Jual Kanggo HUAWEI KANGGO MUNGSA TAMBAHAN 11 BULAI DOLLAR A TAUN lan 11 Bilyar DOLLAR ING TAHUN lan FAKKAT lan AKU AKAN DIDANG KANGGO FATAS ING AKU LAN AKU NATE ING NGENTOTA KANGGO BASA, ING ING ING CIK MESE ING DESA-INGKU, KANGGO NATE ING NGALAKI IMPACT ING HUAWEI NUNG KENE ING IMPACT ING HUAWEI KANGGO NAMPAK IMPAK GAMPANG TINDAK UNGGAL BABAT ING SAK ING NGE TINDAK BISA Sing ora bisa Tuku TEKNOLOGI. TEKNOLOGI. Lan Kita bakal Nampilake BACK Lan Kita bakal NATE KEBANGKULAN NGANGGO. Kanggo tuku wong-wong mau. TAPI APA ITU CERTA, KANGGO TAPI APA KANGGO, INGKE NGANGGO PANA ING KAMI B MANGSA KANGGO RANCANGAN KAMI B NGANGGO KANGGO LAN KANGGO NUNGGAL KANGGO NUNGGUH LAN KANGGO INGGRIS KANGGO WAYANG INGKRUKSIFEN INGGRUKKE INGGRIS KENE ING NGANGGO INGKE SUKU AMERIKA Yen Kita ora bakal tuku saka AMERIKAN COMPANY lan HAD AMERIKA IS KOMPETENANAN lan HAD AMERIKA Munggah ora Kélangan. MANGGUN KUTUNG. US Nuli MENGIKUT ING APA US NGENTANGKE ING APA KANGGO ING UNTUK KANGGO ING AS KAMI MANGSA KANGGO ING PALING AS. PALING. KONSEP KENYatan kasebut kasebut KONSEPAN PESAKITAN ING APA LAN APA KANGGO TINDAKAN Lan Apa KANGGO LITIGASI KANGGO PUTEK ing TEMPAT. KANGGO PUTRA. >> DISCUSI TINDAK DENGAN HADI. >> DISCUSI TINDAK DENGAN HADI. >> Sampeyan ngerti - >> Sampeyan ngerti - APA FUSION SIZZLE IS - ING APPAT SIZZLE IS - ING ANY TEKNOLOGI MELEKA INTO NUNG APA TEKNOLOGI KANGGO ING INI CHINA MUNGGALKI NGAKTIKAN ING KANGGO CHINA NUNGGAL UNGGAL UNGGAL ING MILIT. Milikan. KENE TANGGO KANGGO Sampeyan ngerti sing ASPIRASI CHINESE UNTUK NOMBUT TU ASPIRASI UNDANG-UNDANG UNGGUH BASA ING NGETENG ING ING ING ING DUNIA KANGGO ING ING UNDANG-UNDANG ING ING UNDANG-UNDANG lan ING Militaris. EKONOMIKAL lan Militaris. PRODUK Sampeyan Sampeyan AING GAMPANG PRODUK Sampeyan sampeyan bakal bisa digunakake lan ngerti yen ora bakal diwenehake KOMPUTER LAIN Yen Nuwun LAMPIRAN ING DATA KANGGURU TINDAKAN ING AKU DATA KANGGO NATE ING KABUPATEN KADUNGAN ING GABUNGAN CHINESE ING NGANGGAP MACAM MATLAMAT lan nggayuh INI ING KARANGAN lan nggayuh tujuane. MATLAMAT. IT IS SANGAT banget lan saiki luwih IT IS SANGAT banget lan ING ING KABEH KENE. Wong KENE NGENTUK ING. RAHSIA POMPEO JAWA NGGENE A RAHSIA POMPEO SAIKI NAMPANG MANGSA BAGUS ING Pungkasan GAMPANG LENGKAP MINGGU ING GAMPUNG NGENTUK APA PUTIH GOVERNORS TENTU APA GIGNE KANGGO Nindakake INGKI LAN LANANG sampeyan GOVERNMENT MANAJAWA lan KOMPUTER ING ING ING KANGGO KOMPUTER ING JAMINAN ING PUTRA KANGAN. Sampeyan ora bisa mbukak luwih Sampeyan ora bisa mbukak luwih saka pemerintah negara lan ujar GIGNE KANGGO lan NGANGGO NU WISI GAMPANG TANGGO KANGGO BUKU. Ora KANGGO TANPA DOKTOR PAKET. NATE OGO KANGGO AKUN AKSES NATE OGO NATE AKUN TINDAK DENGAN KANGGO DATA MUKA KANGGO Dadi, DATA NATE BANYAK kanggo GIGNE CHINESE. TANGGAPAN KANGGO. KANGGO LAWAN. KANGGO LAWAN. IKI KANGGO NGANGGANG MUNGGUN BANDUNG DENGAN XI Sampeyan Apa Sampeyan Bakal Mingkahake Kanthi XI JINPING INI? JINPING ING INI? >> GALAKNA, ngerti yen bisa >> GALAKNA, ngerti yen kita bisa nyoba kanggo menehi conto babagan industri TINDAKAN TINDAK INDEPENDEN BISA NGOMBITAN ASTOR BACK. TEST BACK DOOR. >> Apa sampeyan bisa nyoba lan menehi US >> Apa sampeyan bisa nyoba lan menehi US? ING APPAT TUKAR DGES UNTUK UTAWA UNTUK BASA DGES TALK UNTUK MACAN UNTUK BEDHANA NUNG DENGAN ING NGANGGO ING NGANGGO NUNG KENE DIPANGGUL NAWA NGAPAK ING KODE. KANGGO KODE. NANGGUN TANGGUT MANGGUT ERICKSON NANGGUN TANGGO MANGSA ERICKSON DIPANGGUH Nindakake ING NEGERI IN UNIT DITAMPANGGO UNGGULIS ING PERNIAGAAN ing NEGARA-UNTUK NEGARA UNTUK MENGGUNAKAN TINDAKAN UNEP KUNCI TAMPIL DESANGGO ING UNTUK KANGGO TO CHINA MENGGUNAKAN TINDAKAN DEEP TO KANGGO CHINA MENGGUNAKAN TINDAKAN KANGGO ING KANGGO KANGGO ING KERAJAAN CHINA ANA MAJAWA ING PADAMADUAN Yaiku MITIGASI RISIKO MONITORED RISIKO INGGRIS MITIGASI RISIKO NGESEN ING PELAJARAN INGGRIS TINDAKAN PREPEKTIF PRODUK. PRODUK. KANGGO TAKK NGENTOT INGKU KANGGO TALK NUNG MENGENUT - KANGGO AS. DENGAN GABUNGAN AS. >> SAIKI DENGAN 10 KOMPUTER PLUS >> GAMPANG KOMPUTER 10 DENGAN KOMPUTUS PLUS ING KABEH INTELLECTUAL FAKTOR ING ISTEKTEKTIF INTELLEKTIF APA KENE KABUPATEN? KENE KABUPATEN KANGGO? CISCO ERICKSON NAMPAK LEMBAGA, CISCO ERICKSON NAKAUNKAN KABUPATEN, KOMPUTER AMERIKAN SUKU KOMPUTER AMERIKAN DENGAN MIKROSOFT KANGGO NATE CEO MIKROSOFT KAMI NUNG DIDANG KAPITEN CEO PROGRAM ING SUKU YANG KANGGO PROGRAM INGKANG INGKANG-INGKI SUKU INGKU INTELLECTUAL SAIKI HARTA INTELLEKUAL DARI CHINA CENTING TENS COMPANY OF CHINA KANGGO KANGGO COMPANY JENIS DIDANG TANPA DOLLAR. Millional of DOLLARS Saben taun. KANGGO SEMUA KANGGO DAN KANGGO SEMUA ING KANGGO lan INGKAP TINDAK DIKENE Banjur Pungkasane LAMPIRAN ASSIST LETTER ING Kepala CEO ASSIST LETTER ING CEO SAIKI Sampeyan ora bakal bisa diskusi apa sing kudu Sampeyan ora bisa diskusi APA YANG PAKSA INGKAH INI. PENTING ON. >> TAPI MARIALET KANG FAIR LET'S >> TAPI MARIALET KANGGO NGANGGO MACAPAT ING SUKURAN DADI SUKA ING SEJARAH KABUPATEN ING INDAH SENTUKU INDUSRI ING DESANG TELECOMMUNICATION MOBILE TELEKOMMUNIKASI PERUBATAN MOBILE. INDUSRI. SAIKI NENGGALAKAN NGOMBUT KANGGURAN ING NGANGGO ING NGANGGO - SEJARAH ING ING TANPA RAHSIA SEJARAH INGGRIS ING NEGARA INDUSRI ING HUJANEN TEKNOLOGI MELIHATKAN TEKNOLOGI HUAWEI YANG ANAK DUMADAKI DATA UNTUK SEMASA SAIKI KANGGO DATA UNTUK GIGNE KANGGO LAN AKU NGAPAK AT GOVERNMENT lan AKU NGENTANG INFELIKA INTELLEKAL KANGGO INFELISIKAL INTELLEKAL sing HUAWEI Duwe ING ING SEMUA HUAWEI KANGGO INGGAL ING KOMPUTER KOMPUTEN INI. KOMPUTER KOMUNITAS INGGRIS. ING APA HUAWEI? ING APA HUAWEI? HUAWEI BEGAN KANGGO NUNG DIA - HUAWEI BEGAN KENE DENGAN ITU - PANJENENGAN NEGARA CANADIAN KANGGO GRATIS KOMPUTER CANADIAN YANG KANGGO NUKU NAMA COMPANY sing sampeyan ganti jeneng. SAKA. Ora KANGGO Ora BUT SUKU - NATENG TUKAR NAMA ING, GAMPANG NANGGAL NUKAN NAMA ING, lan HUAWEI KANGGO WIS Lan BECAME HUAWEI YANG KABUPATEN KOMUNITAS CANADIAN. ASILING COMPANY CANADIAN. KONSIDER LET ING KANA KENANGAN KONSIDER KANGGO NANJAWA KONTOR KANGGO ING MAJOR KANGGO ING PENDIDIKAN MAJOR ING AS GAMBAR OLEH AS. KANGAN. Dheweke ora bakal nganggep Wong-wong mau ora bakal ngubungi INFORMASI ANA DENGAN INI INFORMASI KENE TINDAK DENGAN - Ora Wigati - >> Wong-wong iku saiki bakal dakkandhakake >> ING TANGGAL NATE ING WULAN ING RAHSIA POMPEO ING TALKING DAY SEJURU POMPEO NATE INGGRIS UNTUK SEMUA GAMPANG GAMPANG KANGGO UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PURWARI ING ING SUKU MINGGU ING ING NGANGGO ING KANGGO ING ING AKU ING NGETENGAH RISIKO TALKING TO AKU NGENTOTA RISIKO PUNGSA HUAWEI. AROUND HUAWEI. PRESIDEN ING NGANGGALAKE A PRESIDEN ING NGANGGAL NANGGAL TRADE DEAL ING JUGA TRADE DEAL ADALAH ING JENIS-JENIS KANGGO ING AMERIKA ING RISIKO EVERYBODY ING AMERIKA ING RISIKO TUNGGUH HUAWEI TOO Yen INGKU NGAK SUKAN HUAWEI TOO Yen Sampeyan WISNGO UNTUK BISA DENGAN NEGARA HUAWEI GAMPANG NEGARA DENGAN HUAWEI Nindakake INGKANG INGKANG EYES KANGGO DIBUKA Kanthi EYES Sampeyan dibukak SAIKI Wong-wong mau ora bisa lan TANGGAL LANJUT lan INGKE lan ING NGANGGO NUKA DUKA TO Wong-wong mau wis ngrampungake DOOR kanggo golek pamaréntah. PEKRASAN INGGRIS. KITA KITA NGETAK ING ANDHO. KITA KITA NGETAK ING ANDHO. >> PENTING UK >> PELANGGANAN KERAJAAN Inggris KENE KANG INGIN NGANGGO Gubernur SAIKI MANGSA ING NGANGGO APROHEL KANGGO MUNGSA Njupuk APPROACH DASARKAN SEJARAH KANGGO BISA sing paling cedhak, dheweke uga padha AS SEMUA TUTUP, ING Wong-wong padha nulungi apa sing ditulis. REJECTING ING SAPAT US. Lan ana pitunjuk babagan. Lan ana pitunjuk babagan. Lan KENE TAGA ING ING TINGGI Lan KENE TALK ING ING BAHASA MATI TINGGO TUNGGULUT BAB MATERI TINGKATAN MENGENUT KANGGO ING PALING APIK, INGING NGANGGO GOLEKSI RECENT, dheweke ora bakal nganggep prekara sing dikandhakake FAKTOR PRODUK YANG DIKONTIKKE ING KAWIN. ING KANGGO. Aku HOPE Sampeyan bisa Nantang SAIKI Aku NGANGGO MACAPAT NENGGALKE ING SAHARA KANGGO INGKANG INGKU BISAN Yen EVIDENANA DENGAN INGKU KITA NATE INGKANG TIDAK Delengen KITA KANGGO NAK UU SAIKI LAN ING SEMUA KANGGO INGKANG KANGGO

Maria Bartiromo meksa Huawei exec babagan tuduhan 'mburi lawang'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.436" dur="2.133"> >> Piye Dhewe Nemokake? MARIA: ING NGANGGO INGGAL LAN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="3.571" dur="2.001"> MARIA: ING NGANGGO ING NGANGGO LAN TRANCONG </text>
<text sub="clublinks" start="5.573" dur="0.966"> PENTADBAR BATTLE LAMPIRAN CAMPURAN TELL COME GIANT </text>
<text sub="clublinks" start="6.541" dur="1.099"> CHINESE TELL COME GIANT INTENSIFY INGKANG MORNING INI </text>
<text sub="clublinks" start="7.642" dur="1.033"> Nggawe MORNING ING INI ING ING ING ING TUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="8.676" dur="1.567"> Nampilake INGGO BASA JAWA sing HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="10.244" dur="2.001"> PEMBANGUNAN YANG HUAWEI DITENTANGKE PADANG TANPA TINDAK AKU LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="12.246" dur="1.534"> DITULISKE ING WIS KANGGO ING AKU KANGGO INFORMASI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="13.814" dur="2.068"> UNTUK INFORMASI KANGGO ING AKU ING NGANGGANG INGGRIS ING AKU KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="15.883" dur="1.434"> Sampeyan bakal ngerti. SUMBER INTEL ING NGENTOT BIG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="17.351" dur="2.702"> SUMBER INTEL ING NGANGGURU BIG KANGGO UNTUK TAHUN YANG GAMPANG WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="20.054" dur="1.3"> TAHUN YANG KANGGO WASHINGTON BUILDS COVERT KANGGO UNTUK CINA </text>
<text sub="clublinks" start="21.355" dur="1.234"> TAMPILAN KANGGO UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG GAMPANG PUTRA ING SUKAN lan MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="1.134"> GABUNGAN LAN KANGGO SUKAN Saham lan SISTEM </text>
<text sub="clublinks" start="23.791" dur="1.701"> SOFTWARE HARDWARE lan SISTEM KANGGO ING CYBERWORLD AS BACK </text>
<text sub="clublinks" start="25.493" dur="2.568"> KANGGO ING CYBERWORLD AS BACK DOORS. </text>
<text sub="clublinks" start="28.062" dur="3.236"> DOOR. NGGABUNGA AKU ADALAH KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="31.332" dur="1.167"> NGGABUNGA ING AKU KANTOR KESELAMATAN KAYU lan NGEDALKE </text>
<text sub="clublinks" start="32.5" dur="1.234"> OFFICER lan GAMPANG TARI ING ING ING ING SUKU NGANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="33.768" dur="0.333"> THANKS UNTUK NGANGGO BAKAL ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="34.102" dur="1.8"> ENJING. >> SO AND AND I NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="35.904" dur="1.466"> >> Dadi sampeyan lan aku wis nemokake diskusi iki sadurunge lan kabeh ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="37.372" dur="0.933"> PERBINCANGAN SAIKI lan ING NGENTOTI KANGGO BUKU LAN AKU MENTING DATI </text>
<text sub="clublinks" start="38.34" dur="1.7"> Pintu cilik lan aku mental menyang sampeyan ing INTERVIEW pungkasan, IN FAKTOR, </text>
<text sub="clublinks" start="40.074" dur="1.034"> Ing INTERVIEW LENGKAP ING ING, IN FAKTU, MENGENUT TENTIKA PILIHAN TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="41.142" dur="1.467"> TALKING NGENTOT VOTE TANGKING PHONE </text>
<text sub="clublinks" start="42.611" dur="2.133"> TALKING TENTANG - APA KANGGO INA AFRIKA IN </text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.134"> Apa sing dienggo ing AFRIKA ing EUROPE yen ana BACK </text>
<text sub="clublinks" start="46.915" dur="2.001"> EUROPE ING INI ING NGANGGO BUKU TANPA KOMITMEN HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="48.917" dur="2.001"> DOKTOR DENGAN KOMITMEN HUAWEI YANG DIPANGGUHI DATA KANGGO MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="50.919" dur="1.2"> SAIKI KANGGO DATA KANGGO NGANGGO PADANG KANGGO TO DENGAN KOMUNIT </text>
<text sub="clublinks" start="52.154" dur="0.365"> BACK menyang KOMUNITAS SISTEN KOMUNIT. </text>
<text sub="clublinks" start="52.52" dur="1.4"> KANGAN. Sampeyan wis nate ngladeni lan ora luwih </text>
<text sub="clublinks" start="53.922" dur="1.8"> ING SUKU SUKU lan ING KAISI SAHA INGKANG SIFATI SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="55.724" dur="0.866"> ITI SUKU JANGAN SUKU. SAIKI KANGGO NUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="56.624" dur="0.8"> Saiki kita duwe konspirasi saka pamaréntah. </text>
<text sub="clublinks" start="57.458" dur="1.401"> KANGGO FEDERAL. REACTION sampeyan. </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="1.501"> REACTION sampeyan. EFNL WELL I THINK IT IS </text>
<text sub="clublinks" start="60.395" dur="1.734"> EFNL WELL I THINK ITU GALAKU FANTASTIK YANG UNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="62.13" dur="1.801"> BALAYAN FANTASTIK YANG NEGARA KANGGO UNDANG-UNDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="63.965" dur="0.733"> STATES DIPANGGUH UNTUK MENTADE INFORMASI INI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="64.732" dur="2.368"> MENGIKUT INFORMASI INI KANGGO ING NGANGGO INGKANG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="67.102" dur="1.133"> Wong-wong mau kudu mbantahake ALLAH KAMI TANPA SUKU KENE </text>
<text sub="clublinks" start="68.27" dur="1.3"> Kabeh TANPA KANGGO UNTUK MENENGGALKE INGKE SUKU DENGAN ASI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="69.604" dur="1.634"> Wong-wong Dadi Aku bakal takon AS </text>
<text sub="clublinks" start="71.272" dur="1.468"> KANGGO - KANGGO WULANGAN WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="72.741" dur="1.334"> Nyritakake EVIDENE SO-CALON DENGAN - </text>
<text sub="clublinks" start="74.109" dur="2.434"> KANGSA AS - TELI DENGAN ASI VOTE GERMANY SAID </text>
<text sub="clublinks" start="76.545" dur="1.199"> TELL COME AS ING VOTE GERMANY NGANGGALKE ING ING KANGGO DIBUAT. </text>
<text sub="clublinks" start="77.746" dur="1.2"> Wong-wong iku ora bisa dilakoni. Wong-wong padha nyritakake MUDA </text>
<text sub="clublinks" start="78.947" dur="2.001"> Wong-wong mau Nuduhake Komitaris sing ora perlu kanggo LAWFUL </text>
<text sub="clublinks" start="80.949" dur="0.966"> ING NEGARA KANGGO BASA ING KANGGO LAWFUL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="81.917" dur="0.432"> INTERCEPT KANGGO BOLEH NGAPAK INGKE. </text>
<text sub="clublinks" start="82.35" dur="1.868"> Apa sing. Kita ora duwe AKSES lan </text>
<text sub="clublinks" start="84.219" dur="1.934"> KITA NGENTAK DENGAN AKSARI lan ING AKU KANGGO lan ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="86.188" dur="0.799"> ING FAKTOR lan SO AKU GAMPANG GOLEKSI US TO </text>
<text sub="clublinks" start="87.022" dur="1.133"> GAMPANG US GAMPANG UNTUK MENGENALKAN KEDAN MUDAH ING </text>
<text sub="clublinks" start="88.19" dur="0.299"> Nggawe wong-wong sing dingerteni EVIDENS sing dingerteni. </text>
<text sub="clublinks" start="88.523" dur="1.901"> KANGGO. >> Nunggu SENDING KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="90.425" dur="1.434"> >> NUNGGAL WANGI SUKU DUMADALAKI - Kita AKSALAH AKAN Diwasa lan </text>
<text sub="clublinks" start="91.893" dur="1.801"> KITA AKHIR ING AKUN NGGAL KANGGO lan kowe ngerti pisan. </text>
<text sub="clublinks" start="93.728" dur="1.734"> Sampeyan ngerti. COMPANY sampeyan wis rampung karo </text>
<text sub="clublinks" start="95.496" dur="1.267"> COMPANY sampeyan wis rampung karo akehe KOMUNITAS TEKNOLOGI </text>
<text sub="clublinks" start="96.765" dur="1.567"> KONEKTOR TEKNOLOGI AS NGANGGO RESEP INI. </text>
<text sub="clublinks" start="98.366" dur="1.701"> AS KANGGO RESEP ING. PELANGGAN AMONG LAIN BUKAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="100.101" dur="1.401"> TINDAK LAIN AMONG UNTUK MENTING PENTING INTLEK </text>
<text sub="clublinks" start="101.536" dur="1.1"> MENTING TULAGA INFIK INTLEK sing bakal dakkarepake lan ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="102.637" dur="1.601"> Kang bakal dakkarepake lan kita ngerti VOTE ITALY HONE </text>
<text sub="clublinks" start="104.239" dur="1.834"> PILIH ITALYE TELEFON DENGAN ISI KANGGO ING VOTE ING PUTIH ITALY </text>
<text sub="clublinks" start="106.074" dur="1.601"> ISU KOMUNITAN ING NGANGGO ING VITE NGANGGO ING WANG SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="107.709" dur="1.935"> SAIKI ING INI INI NGANGGO BUKU banjur ING ING NGANGGALIS </text>
<text sub="clublinks" start="109.678" dur="2.101"> Lan banjur dheweke bisa nggawa tangane, menehi conto HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="111.78" dur="1.801"> TANGAN, TUKANG HUAWEI NAMPAKKE ING ING AKU NGANGGO ING AKU lan NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="113.615" dur="1.534"> TEMA ING NGANGGO BAKAL INI lan NGANGGO SUKU NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="115.183" dur="2.001"> PANJENENGAN ING NGENTUK KENE ING NGENTOTA ING SUKU DENGAN KANGGO BUKU DATI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="117.218" dur="1.334"> KANGGO KANGGO KANGGO DENGAN KITA KANGGO AKU AKAN DIPENGGALKE Duwe WULANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="118.587" dur="1.4"> AKSUN AKAN DIPANGGAL DENGAN AKSIFITKE SADU ING AKU KANGGO BUKU ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="120.022" dur="0.666"> NANG INGKANG TANGGO NANGGO LANJUT ANDY AND KANGGO ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="120.689" dur="1.3"> Lan sampeyan ngerti yen. KANGGO INGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="121.99" dur="0.333"> KANGGO ING KANGGO JAMINAN KABEL. </text>
<text sub="clublinks" start="122.357" dur="2.235"> KAWASAN. >> Pungkasan PAKSA ING NGETO </text>
<text sub="clublinks" start="124.626" dur="1.634"> >> Pungkasan PAKSA AKU ING AKU ING AKU SUKU DENGAN ENTURAN ING AKU lan DITUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="126.295" dur="2.268"> AKU NATE INGKE LAN ING DIPENGKE ING KANGGO ING SAIKI GAMPANG TELAN lan VOTE </text>
<text sub="clublinks" start="128.564" dur="1.834"> KANGGO NGANGGO GELENG TELEFONO lan VOTE IS ITA TELAGA ITALY NGENTOT A </text>
<text sub="clublinks" start="130.433" dur="1.099"> IS ITALIS TELEFON NATE NATE ING ITALIA TELEFONO NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="131.567" dur="1.634"> ITALIA TELPON ING NGENTOT YANG HUAWEI HAD BACK ING AKU INI </text>
<text sub="clublinks" start="133.235" dur="1.134"> NUNGGUH HUAWEI KANGGO BOLEH NGAPAK INGKE ING NGENTENI </text>
<text sub="clublinks" start="134.403" dur="1.2"> Ojo NGGALKI APA YANG APA DITANGGANG SUKU DADI SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="135.638" dur="1.7"> JUJUNG SAIKI IS TRUE. TAPI ING MASALAH NGANGGO, ING </text>
<text sub="clublinks" start="137.372" dur="2.435"> TAPI GAMPANG NGAHA NGGAL, ING GABUNGAN AS KANGGO DUMANA </text>
<text sub="clublinks" start="139.808" dur="0.8"> KERAJAAN AS DENGAN CINTA DIPENGKENKI INI BONTEN </text>
<text sub="clublinks" start="140.609" dur="0.7"> DITENGKKKEKALKE BEDHAN ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="141.343" dur="1.367"> Kasusahan - AS KANGGO NANGGAL UNTUK NGALAMU </text>
<text sub="clublinks" start="142.711" dur="2.502"> AS INGIN TINDAK DIPANGGUH NGANGGO NGALAKI KOMPUTER DENGAN MENGIKUTKAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="145.214" dur="1.4"> UP DENGAN POKOK YANG TINDAK DENGAN KANGGO NUNG MUNTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="146.615" dur="1.367"> Ojo NGENTOTI KANGGO MUNGGAU MA MARIA lan NGANGGO AS </text>
<text sub="clublinks" start="148.017" dur="1.9"> MARIA lan NAMPANG ING ASI GAMPANG UNDANGGULIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="149.919" dur="0.699"> Gubernur kanggo nambahi INFORMASI INI UNCLASSIFIED. </text>
<text sub="clublinks" start="150.652" dur="2.302"> INFORMASI UNCLASSIFIED. >> Aku ora kepengin ndelok </text>
<text sub="clublinks" start="152.988" dur="1.2"> >> Aku ora kepengin ndelok ANFORMASI KESIMPULAN. </text>
<text sub="clublinks" start="154.189" dur="1.334"> INFORMASI UNCLASSIFIED. AKU GAMPANG NATE SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="155.557" dur="2.001"> AKU GAMPANG NATE ING SAIKI SUKU SUKU SUKU SUKU SUKU SUKU SUKU SUKU DENGGU KOMPUTER LAN CEOS. </text>
<text sub="clublinks" start="157.593" dur="2.134"> KOMPETANAN lan TEKOSES. MANY LUKISAN ANDY lan ING NGU NGUTI </text>
<text sub="clublinks" start="159.728" dur="1.601"> MANY LAKI KANGGIH ANDYEN ING NGE INGKE ING VOTE ING TANGGAL WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="161.33" dur="2.301"> ING VOTE TELEFON ING REHONEN sing POTOR ING SAIKI SAIKI NEUTRAL </text>
<text sub="clublinks" start="163.666" dur="1.8"> Pilih ING NEGARA saiki ING TANGGAL NEUTRAL ISI KANGGO DIBUAT </text>
<text sub="clublinks" start="165.501" dur="0.833"> TANGGAP WANGSA KANGGO ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="166.369" dur="1.967"> Kanthi wong-wong. Lan GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="168.337" dur="2.835"> Lan SUKAN TETAPI SUKU KENE ING NGEBUT ASIS LAN </text>
<text sub="clublinks" start="171.207" dur="1.133"> LELAKON ING ING NGANGGO ASIS LAN DIDENG NGGALKE KES ANYMORE. </text>
<text sub="clublinks" start="172.375" dur="1.934"> Ora Ngetokake KES ANYMORE. >> VOTE A PHONE Duwe PAKAI </text>
<text sub="clublinks" start="174.343" dur="1.801"> >> VOTE A PHONE Duwe GAMPANG PUBLICLY ING </text>
<text sub="clublinks" start="176.178" dur="1.701"> Kasedhiya ing - WULANGAN NATE TANGGO WONG </text>
<text sub="clublinks" start="177.913" dur="0.834"> GAMPANG TANPA GOLONGAN UNTUK KANGGO ARTIKEL JURNAL INGING INI </text>
<text sub="clublinks" start="178.781" dur="0.834"> ARTIKEL JAWA TANGGAP LAMPIRAN DENGAN TANPA DIPERITA. </text>
<text sub="clublinks" start="179.648" dur="1.667"> Ora digarap. Wong-wong Nate Nyedhiyani EQUIPMENT </text>
<text sub="clublinks" start="181.317" dur="2.935"> Wong-wong iku Nuduhake LAMPIRAN sing Menehi INTERCEPT LAWFUL </text>
<text sub="clublinks" start="184.287" dur="0.866"> SAIKI NATE INGKAT INGKANG UNDANG-UNDANG ARAWA INGGALUAN. </text>
<text sub="clublinks" start="185.154" dur="2.134"> SARI KABUPATEN. KANGGO NATE NGANGGO WANGTANG </text>
<text sub="clublinks" start="187.323" dur="1.434"> KANGGO NATE NGANGGO WANGTANG TANPA TANPA ING TAMPILAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="188.758" dur="2.668"> TANPA EQUIPMENT ING ING BISA KANGGO ACCESS SO ACCESS TO </text>
<text sub="clublinks" start="191.427" dur="0.399"> TINDAK BISA OGOS KANG TINDAK DIRI NU KAWINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="191.827" dur="1.734"> IJIN. INI GALAI BASA sing dakkarepake </text>
<text sub="clublinks" start="193.562" dur="1.701"> INI GALAI KANGGO ING AKU ING KULIT DARI AKSARI PLC. </text>
<text sub="clublinks" start="195.297" dur="2.502"> FRONT OF ME Saka PLC. VOTE GROUP PLC TELEFON </text>
<text sub="clublinks" start="197.833" dur="1.234"> PILAI GROUP PLC TELEFON KANGGO GAMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="199.068" dur="2.568"> ACKNOWLEDGED ACKNOWLEDGE IT Duwe GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="201.637" dur="2.535"> ACKNOWLEDGE ING NGANGGO POKOK KAMPUNG WANG UNTUK KANGGO YEARS </text>
<text sub="clublinks" start="204.206" dur="2.836"> MEMBANG KUNCI UNTUK TAHUN KANGGO DENGAN NEGARA HUAWEI UNTUK KAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="207.076" dur="0.867"> BASIS HUAWEI KANGGO INGGRISI ITALIAN CARRIER KENE PILIHAN A </text>
<text sub="clublinks" start="207.944" dur="2.635"> Bisnis ITALIA NAHA MANAO PILIHAN ISU TELAH DUMADI INI DITANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="210.613" dur="0.934"> ISU TELEFON NGANGGO WANGSULAN KANGGO GOLEKTUNG </text>
<text sub="clublinks" start="211.581" dur="2.168"> GARISI MUNGSA NAMPI RASA NULIS REBUTEN SYMBOL MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="213.75" dur="2.134"> PEMBANGUNAN SISTEM MAJOLAH TEKNOLOGI GLOBAL CHINA </text>
<text sub="clublinks" start="215.919" dur="0.365"> ING PARITISIS TEKNOLOGI KONSEN. </text>
<text sub="clublinks" start="216.285" dur="2.802"> PARALISIS. KENE PAKSA BLOOMBERG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="219.088" dur="0.9"> KENE SUKU BLOOMBERG KENE ING NGGO GRADE SCHOOL? </text>
<text sub="clublinks" start="219.989" dur="1.701"> NAK KENE GRADE SCHOOL IT? >> Kabeh EQUIPMENT Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="221.691" dur="1.434"> >> SEMUA EQUIPMENT Duwe VULNERABILITIES. </text>
<text sub="clublinks" start="223.159" dur="1.701"> VULNERABILITI. ING SIFAT ING AN </text>
<text sub="clublinks" start="224.861" dur="1.133"> ING BEDHANA ING INTENTIONAL MALICIOUS BACK DOOR </text>
<text sub="clublinks" start="226.029" dur="1.033"> INTENTIONAL MALICIOUS BACK DOOR MARCH WHY AND YOU ngerti. </text>
<text sub="clublinks" start="227.096" dur="1.701"> MARKAH ING NGALAKI lan ING NGEBUT. ENING SEMUA LAMPIRAN TINDAK </text>
<text sub="clublinks" start="228.798" dur="1"> ENING SEMUA LAMPIRAN Duwe TENAGA? </text>
<text sub="clublinks" start="229.799" dur="1.167"> VULNERABILITI? Kabeh lapangan ora duwe </text>
<text sub="clublinks" start="230.967" dur="1.434"> Kabeh EQUIPMENT NGANGGO TANPA PENTING PAKET ING KOMUNITAS CHINESE </text>
<text sub="clublinks" start="232.402" dur="1.5"> TANGGAL JABU GABANGGO GOLEKSI KOMUNITAS CHINESE. </text>
<text sub="clublinks" start="233.937" dur="1.533"> GIGNING FISTING. NANGGUN TUNGGU RASA JABAR BANYAK </text>
<text sub="clublinks" start="235.505" dur="1.801"> NANGGUN TANGGUH DIPANA NAMPAK JAWA KANGGO NGANGGO ING Kripik </text>
<text sub="clublinks" start="237.34" dur="2.702"> DOKTOR MUNGGUL ING KAMPUNG SEMASA YANG KENE KOMUNIT </text>
<text sub="clublinks" start="240.076" dur="1.534"> GABUNGAN YANG GAMPANG KOMUNITIS KOMUNITIS KANGGO DATA ANYBODY DATA </text>
<text sub="clublinks" start="241.611" dur="1.801"> GABUNGAN DENGAN KANGGO DATA ANYBODY ING ING INI LAN NGANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="243.413" dur="2.702"> Apa SAIKI LAN ING NGANGGO PADANG KANGGO NU ING JABURAN CINA? </text>
<text sub="clublinks" start="246.149" dur="1.867"> Nuju GAMPANG SEMASA? KITA KITA HUAWEI ING IS ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="248.018" dur="2.567"> KITA KITA HUAWEI KANGGO INGGRIS KANGGO Yen ora bisa mbukak luwih akeh </text>
<text sub="clublinks" start="250.62" dur="2.101"> KOMPUTER Yen Sampeyan ora bisa mbukak RAKYA CINA MUNGGAL ING NGEBUT </text>
<text sub="clublinks" start="252.722" dur="1.167"> CHINA RULE ING ING NGANGGO BASA INGU XI JINPING KANGGO ING TANGGO MUKA </text>
<text sub="clublinks" start="253.89" dur="2.101"> KANGGO XI JINPING KANGGO ING SUKU TANPA PIT ING PITAK ING INI LAN APIK </text>
<text sub="clublinks" start="255.992" dur="2.401"> PORONG PITAWAN ING NGANGGO ING LAN LAN KANGGO APA YANG KELUAR ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="258.395" dur="1.3"> UP LAMPIRAN YANG KENE ING NGEBAB MACAP ECONOMI CHINESE YANG SAKALAKO </text>
<text sub="clublinks" start="259.696" dur="1.033"> NGENTANGKEWANG EKONOMI KANGGO MUNGGUL INGGRIS KANGGO GOLEKS KOMUNIT </text>
<text sub="clublinks" start="260.73" dur="0.5"> SENARAI KANGGO GOLEKSI KENCINGAN KANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="261.231" dur="1"> OF CHINA? >> GOLEKTOR. </text>
<text sub="clublinks" start="262.232" dur="1.2"> >> GOLEKTOR. Lan UNFORTUNATELY ING NGANGGALMU </text>
<text sub="clublinks" start="263.467" dur="2.434"> Lan UNFORTUNATELY ING NGE INGGRIS ING SITUASI, TARI ING IN </text>
<text sub="clublinks" start="265.936" dur="1.7"> ING SITUASI ING, TARI ING ING MACRO SENSE YIET IS </text>
<text sub="clublinks" start="267.638" dur="1.5"> SUKU MACRO YUET KANGGO MUKA ING KANGGO BASA DENGAN HURTING </text>
<text sub="clublinks" start="269.172" dur="1"> TRYING TO HURT CHINA DENGAN PULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="270.206" dur="2.235"> KANGGO CLEARly, NEGARA UNIK </text>
<text sub="clublinks" start="272.442" dur="2.201"> KORU-UNDUH, NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA NAMPI AMERIKA LAGI ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="274.644" dur="1.1"> HURTING AMERIKA LAGI ING ING ING NGANGGO PARA ROH lan NEGARA UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="275.745" dur="1.701"> PULASA WULAN lan NEGARA UNIK TINDAK BIKIN INGKE PASSIONATELY </text>
<text sub="clublinks" start="277.447" dur="1.367"> TAK INGKE ING PASSIONATELY ING APA KANG PALING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="278.815" dur="0.933"> TENTANGKU APA PENTING PENTING UNGGAN KANGGO UNIT-INGGU BASA </text>
<text sub="clublinks" start="279.749" dur="1.801"> KANGGO TENGAH ING MATERI KOMPETISI DENGAN CINA. </text>
<text sub="clublinks" start="281.584" dur="2.135"> KOMPETISAN DENGAN CINA. STATES UNIKO TIDAK AKU NATE A </text>
<text sub="clublinks" start="283.753" dur="1.067"> STATES UNIKO TIDAK AKU Nggawe POLISI INOVASI TEKNOLOGI. </text>
<text sub="clublinks" start="284.821" dur="1"> DASAR TEKNOLOGI INOVASI. Dheweke ora bakal - </text>
<text sub="clublinks" start="285.822" dur="2.034"> Dheweke ora bakal - >> ANDY, ANDY - </text>
<text sub="clublinks" start="287.858" dur="1.967"> >> ANDY, ANDY - PENGETUA COMPANY </text>
<text sub="clublinks" start="289.827" dur="1.333"> PENGERUSI COMPANY - Teka ANDY. </text>
<text sub="clublinks" start="291.161" dur="0.499"> Teka ANDY. SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="291.695" dur="1.7"> SAIKI. LAN PENGERUSI COMPANY </text>
<text sub="clublinks" start="293.43" dur="2.101"> Lan PENGERUSI KOMUNITAS - 00 KOMPUTER TANPA HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="295.532" dur="1"> 00 KOMPETENSI KANGGO GAMPANG HUAWEI. PENGANGGUTAN KOMUNITAS INI </text>
<text sub="clublinks" start="296.533" dur="1.834"> PENGERUSI KOMUNITAS ING ISU KABUPATEN KABUPATEN KOMUNITAS, </text>
<text sub="clublinks" start="298.402" dur="0.499"> Anggota ING KOMUNIKASI KABUPATEN, KORETIK? </text>
<text sub="clublinks" start="298.935" dur="1.534"> CORRECT? KITA BISA PUT IN </text>
<text sub="clublinks" start="300.47" dur="1.467"> KITA BISA PUT IN - KANGGO MANU BOARD MEMBERS ING HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="301.938" dur="1.234"> KANGGO NAK KABUPATEN KABUPATEN HUAWEI ING KABUPAKAN KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="303.206" dur="1.501"> LEMBAGA ING AHLI-INGGRIS KABUPATEN KOMUNIT? </text>
<text sub="clublinks" start="304.741" dur="0.299"> PIHAK KOMUNITI? LIMA? </text>
<text sub="clublinks" start="305.042" dur="1.734"> LIMA? >> Aku ora duwe IDEA MARIA TAPI KITA </text>
<text sub="clublinks" start="306.81" dur="3.036"> >> AKU TANPA IDEA MARIA TAPI KITA NGUTI PUTRA INI lan NGALAH ANAK KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="309.88" dur="1.867"> BISA PUTE INI lan NGANGGALANA PITUJUAN KAMI ING TUNGGAL SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="311.749" dur="1.433"> PERLINDUNGAN KANGGO NUNGGAL ING ANU KANGGO UNTUK CINA </text>
<text sub="clublinks" start="313.183" dur="1"> INFLUEN KANGGO BASA CINA lan ING KANGGO NGAPAL </text>
<text sub="clublinks" start="314.184" dur="0.666"> GOVERNMENT lan kita bisa mbedakake </text>
<text sub="clublinks" start="314.852" dur="1.734"> Dhewe - >> Piye sampeyan nggawe manawa sampeyan bisa ngatasi </text>
<text sub="clublinks" start="316.62" dur="1.467"> >> Apa sampeyan bakal nggawe sampeyan ora bisa ndeleng iki. </text>
<text sub="clublinks" start="318.089" dur="1.7"> AKU GOL ING KARANGAN INI. KOMPUTER TELEFON GRATIS EUROPE </text>
<text sub="clublinks" start="319.79" dur="1.3"> KOMPUTER TELEFON KANGGO EUROPE KANGGO OPINION BACK DOOR </text>
<text sub="clublinks" start="321.091" dur="1.133"> IDENTIFY KENANGAN OPINI BONTAR ING ING KANGGO BISA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="322.259" dur="2.935"> ING SOFTWARE YANG TANGGAL NATE MANAJAWA AKUN KAYU HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="325.229" dur="1.667"> DITANGGUH AKUN KANGGO HUAWEI KANGGO kanggo para pelaku usaha </text>
<text sub="clublinks" start="326.897" dur="1.334"> KANGGO CARRIERS NETWORK LINE NETWORK A SISTEM sing DIDANGGAL INTERNET </text>
<text sub="clublinks" start="328.265" dur="2.235"> SISTEM sing DIDENGKE PERKHIDMATAN INTERNET TO L HL HADS HOME IT PRE </text>
<text sub="clublinks" start="330.534" dur="1.334"> LAYANAN TO L HL HADS ING NGANGGOTI PRE CLEAR YANG HUAWEI KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="331.902" dur="1.601"> PUNTUKAN HUAWEI ING NGANGGIH UNTUK INFRASTRUKTUR ING SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="333.504" dur="3.302"> UP INFRASTRUKTUR ING KABEH AS BUDAK DENGAN NEGARA BISA SANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="336.841" dur="2.067"> AS NEGARA RASA ASING DUMADI DUMADI DUMADI SANGGO MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="338.909" dur="1.2"> DENGAN MENYANGKE ING INFRASTRUKTUR KANGGO NILA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="340.11" dur="2.301"> INFRASTRUCTURE Saliyane padha duwe BACK Door ING SEMUA DATA HAD ING </text>
<text sub="clublinks" start="342.413" dur="1.2"> DOKTOR ING BISAN ING HAD DATA lan GAMPANG KOMUNITAS CHINESE </text>
<text sub="clublinks" start="343.614" dur="1.534"> Lan GSM KOMUNITAS CHINESE DAPAT KANGGO DA TAY AND GET </text>
<text sub="clublinks" start="345.182" dur="2.001"> BISA KANGGO DENGAN BASA ARAWA LANJUT APA ING KENE DENGAN LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="347.184" dur="0.8"> LAMPIRAN ING WANSO Wong liya sing nindakake Usaha padha karo </text>
<text sub="clublinks" start="347.985" dur="1.3"> Nindakake INGGRIS NEGARA ING NGANGGO ING JAWA KOMUNITI </text>
<text sub="clublinks" start="349.286" dur="1.934"> Apa iku KOMUNITAS KOMUNITIS NGANGGO DATA INI KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="351.222" dur="3.502"> NGANGGO DATA ING UNTUK. >> GOLONGAN PALING TANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="354.726" dur="0.899"> >> GAMPANG PALING GAMPANG ING SUKU DENGAN ING SUKU DENGAN ING LANJUT </text>
<text sub="clublinks" start="355.659" dur="0.967"> GAMPANG TINDAK DENGAN INGKE LAN INGKIRI KANGGO WULANGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="356.627" dur="1.3"> NGEBABKANA ING KENANGAN. KITA NGANGGO MESIN MESIN </text>
<text sub="clublinks" start="357.928" dur="2.301"> KITA KANGSA NATE MEKANISMS DI TEMPAT ING KERAJAAN UNIT DI ING </text>
<text sub="clublinks" start="360.231" dur="1.868"> TEMPAT ING KINGDOM ING UNDANG-UNDANG ING BONSA ING ASUS DI CANADA </text>
<text sub="clublinks" start="362.133" dur="1.8"> BUNG ING ING RASA DI CANADA YANG KABUPATEN KANGSA DITOLEK. </text>
<text sub="clublinks" start="363.935" dur="2.367"> EQUIPMENT bisa diuji. KANGGO BOLEH GANTI UNTUK DNI SAID </text>
<text sub="clublinks" start="366.303" dur="2.201"> TANGGUHAN JAMINAN UNTUK DNI KANGGO BISA ING NGANGGO BUKU DATI lan KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="368.506" dur="1.534"> KITA BISA GAMPANG BUKA GOLEKI LAN KANGGO MEKANISMS DI TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="370.041" dur="1.4"> NUNGGAL MEKANISMS ing TEMPAT UNTUK DATA GAMPANG KITA BISA NGADI </text>
<text sub="clublinks" start="371.476" dur="2.835"> DATA GAMPANG KENE AKSIK NENE DATA KITA ING SAIKI SUBJEK TO - </text>
<text sub="clublinks" start="374.345" dur="2.268"> DATA OGI SAIKI SUBJEK TO - SUBJEK TO TOTAL KONTROL DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="376.614" dur="1.334"> SUBJEK UNTUK KAWALAN TOTAL DENGAN KARAWAN, WULANGAN KULIT KULIT </text>
<text sub="clublinks" start="377.982" dur="1.501"> Karyawan, TANPA KANGGO MANAJAB KENE KANG TINDAK DIPANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="379.517" dur="1.333"> KOMUNITAN KAMI DITJADI. Wong-wong padha ngerti - </text>
<text sub="clublinks" start="380.852" dur="1.299"> Wong-wong padha ngerti - Apa Kita Kasedhiya lan padha ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="382.153" dur="1.267"> KANGGO ING AKU lan KENE TENGAH NGALAKI DENGAN ITU LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="383.421" dur="3.302"> Apa sing kita tindakake lan ora bakal milih menyang PICKET </text>
<text sub="clublinks" start="386.724" dur="0.833"> NATE OGO GAMPANG PAKET KANGGO PICKET KERAJAAN CHINA. </text>
<text sub="clublinks" start="387.558" dur="2.168"> POINT KANGGO KRINA. >> Sampeyan duwe KOMUNITIS CHINESE </text>
<text sub="clublinks" start="389.727" dur="1.434"> >> Sampeyan duwe KOMUNITIS CHINESE ING KOMPUTER DAN KOMUNITAS RUNNING. </text>
<text sub="clublinks" start="391.195" dur="1.701"> ING KOMPUTER KOMPUTER lan RUNNING. BUKU KABEH - </text>
<text sub="clublinks" start="392.93" dur="1.601"> BUKU POTAK - ING ISU KABUPATEN KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="394.532" dur="2.001"> IS ISU INGGRIS KABUPATEN KOMUNIT MUDAH ING WARNA KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="396.534" dur="0.8"> NANGSA ING KABUPAKAN KABUPATEN KABUPATEN ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="397.335" dur="2.134"> ING AHLI SEMBANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG KABUPATEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="399.504" dur="0.766"> AHLI GELOMPOK INGGRIS KANGGO KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="400.271" dur="1.601"> PIHAK KOMUNITI Sampeyan kudu ngerti iki lan aku ngerti </text>
<text sub="clublinks" start="401.873" dur="1.133"> Sampeyan kudu ngerti iki lan aku ngerti yen sampeyan ngerti yen iki </text>
<text sub="clublinks" start="403.041" dur="2.935"> Sampeyan ngerti yen iki ora kalebu petugas keamanan. </text>
<text sub="clublinks" start="406.011" dur="0.999"> KAWASAN KESELAMATAN KABEL. TAPI MARIA, Sampeyan ora seneng </text>
<text sub="clublinks" start="407.045" dur="1.3"> TAPI MARIA, INGO ING NGANGGO ING AKU SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="408.346" dur="1.133"> SUKU BASA DENGAN ING AKU SUKU DENGAN NGANGGO Yen sampeyan mikir yen sampeyan TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="409.48" dur="0.6"> Ngerti yen sampeyan ora nanging ora. </text>
<text sub="clublinks" start="410.114" dur="1.701"> UDU AWAKMU. INGKAT PADANA ING AKU MEKANISMS </text>
<text sub="clublinks" start="411.849" dur="2.435"> FATAS ING ING ING AKU MEKANISMS ing TEMPAT YANG ING INDEPENDENT </text>
<text sub="clublinks" start="414.285" dur="1.267"> Ing TEMPAT INI SAHA NGAHA-NYA NGGALKE INDEPENDEN ING BISA NGALAKE KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="415.553" dur="1.734"> EXPERTS bisa nyoba TENAGA KANGGO kanggo VULNERABILITI, lan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="417.288" dur="1.968"> Kanggo VULNERABILITI, lan bisa nyoba kanggo njajal, lan </text>
<text sub="clublinks" start="419.257" dur="1"> Tes kanggo PITAR PAKET, lan Ndhaptar </text>
<text sub="clublinks" start="420.258" dur="2.001"> Ngrampungake - UPDATES TO EQUIPMENT, </text>
<text sub="clublinks" start="422.26" dur="1.934"> KANGGO UNTUK EQUIPMENT, LATIHAN INDEPENDENT bisa NGALAMUN </text>
<text sub="clublinks" start="424.229" dur="1.667"> TINDAKAN INDEPENDEN KENE TINDAKAN NGAMBAH KENE PAKSA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="425.897" dur="2.401"> GAMPANG MUNGGALKE ING SUKU TUNGGAL BAKAL KANG TINDAK DENGAN AKHIR KANGGO HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="428.299" dur="0.6"> Ora Ngetangake AKSIP PENTING BY HUAWEI DENGAN KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="428.9" dur="2.869"> KANGGO WANG CUSTOMER. >> DUMANA ING ING INDEPENDENT </text>
<text sub="clublinks" start="431.803" dur="1.5"> >> ING ING INI INI JAWATANKUASA INDEPENDENT DENGAN PILIHAN TELAN </text>
<text sub="clublinks" start="433.305" dur="1.6"> TAMPILAN KENE PILIHAN RONTONG TELEFON APA APIK DIDOR ING PITUNG </text>
<text sub="clublinks" start="434.906" dur="1.667"> NUNGGUL BUKU utawa DOOR ING NGANG ING KANGGO INGKAT KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="436.574" dur="0.934"> INGKANG INGKANG INGKANG KABUPATEN KABUPATEN KENE LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="437.542" dur="1.167"> GAMPANG KENE LAIN-INGO NGGALKE EUROPE DENGAN LAN APRIKA NGAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="438.71" dur="3.703"> EUROPE DENGAN LAN AFRIKA FOUNDING BACK DOORSES INGKE MUNGKIN </text>
<text sub="clublinks" start="442.414" dur="1.534"> DATENGAN PAKAI NGEDAMKE ING NGENTUK ING NEGARA AFRIKA GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="443.982" dur="1.734"> ING Bangsa AFRIKA GRATIS MACAMEN ING ING INDEPENDEN lan Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="445.717" dur="1.2"> ING KANA ING INDEPENDEN lan SAIKI ING AKU KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="446.918" dur="1.767"> ING AKU INGKU TUNGGAL KANGGO ING ING ING SHOW. </text>
<text sub="clublinks" start="448.687" dur="3.535"> TEMA ING TENGAH. >> SUKU, AKU Nuli MENGGEL ING </text>
<text sub="clublinks" start="452.257" dur="0.332"> >> SUKU, AKU NATE ING KOMPUTER. </text>
<text sub="clublinks" start="452.624" dur="1.3"> KOMERSI. >> WULIS AKU SAIKI - </text>
<text sub="clublinks" start="453.925" dur="1.601"> >> WULANG AKU SAIKI - >> TANPA NAMES LENGKAP PISAN AKU </text>
<text sub="clublinks" start="455.56" dur="0.934"> >> Ora ana NAMES TINGGAL PENTING AKU SORRY. </text>
<text sub="clublinks" start="456.528" dur="2.802"> HEAD AKU SORRY. >> SAIKI DENGAN INGKOH INI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="459.364" dur="1.301"> >> PULANGKOK AKU ING INGKANG PENTAGON TANPA KANGGO AS </text>
<text sub="clublinks" start="460.699" dur="5.905"> PENTAGON TANPA BUNGSA RESTRIAN AS KAMI ING HUAWEI lan </text>
<text sub="clublinks" start="466.605" dur="2.101"> RAYUAN ISU ING HUAWEI LAN PUTT ING NGALAKI DENGAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="468.707" dur="1.033"> PUTT ING PELENGGANAN APA DENGAN KOMPUTER ANDY? </text>
<text sub="clublinks" start="469.775" dur="1.533"> GAMPIRAN KABEH ANDY? >> AKU SORRY MISSARA INGGRIS PERTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="471.343" dur="0.666"> >> AKU SORRY MISSUL ING PENTANG TANPA SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="472.01" dur="2.134"> KANGGUHAN KANGGO. >> WELL L KAMI KABEH SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="474.146" dur="1.3"> >> WELL L KAMI KANGGO WARNA KABUPATEN ING HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="475.447" dur="1.267"> RENISAN ING EQUIPMENT HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="476.715" dur="1.434"> LAMPIRAN. Napa IT GAMBAR perusahaan sampeyan? </text>
<text sub="clublinks" start="478.15" dur="2.268"> Napa IT GAMBAR perusahaan sampeyan? PENTAGON IS KANGGO NENG WANGTU BAGONG </text>
<text sub="clublinks" start="480.419" dur="1.533"> PENTAGON ING AKU KANGGO NUNGSA RESTRIAN BARAT ING HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="481.954" dur="0.866"> RESTRIAN ING TEKNOLOGI HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="482.821" dur="1.834"> TEKNOLOGI. >> WELL, ING IS WULANG </text>
<text sub="clublinks" start="484.656" dur="1.401"> >> WELL, ING IS NGAPAK ING IS IS ISKUEN INGKU SUKU DITIKU ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="486.091" dur="0.967"> ING IS GOLONGAN UNTUK SUKU ING NGE ING ING NGANGGO INGKE ISINAT </text>
<text sub="clublinks" start="487.059" dur="3.302"> IKU NGENTANGKE ING KENE TINGKATAN TUNGGU UP nganti 300 KOMPUTER Sawijining wong </text>
<text sub="clublinks" start="490.362" dur="1.367"> ING UP TO 300 KOMPUTER SATU SUKU Jual Kanggo HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="491.763" dur="2.869"> Jual kanggo HUAWEI. TUTUPAN ING DEFENSE </text>
<text sub="clublinks" start="494.633" dur="2.235"> JABATAN DEFENSE YANG DITENTUKKE INGGRIS UNTUK GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="496.869" dur="1.867"> YANG PELUKASAN INGGRIS UNTUK KEBANGSAAN LIMIT LENGKAP AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="498.738" dur="0.732"> KEMATENAN LIMIT KOMPUTER AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="499.471" dur="2.001"> KOMPUTER SUKU DENGAN HUAWEI KITA NGELIT </text>
<text sub="clublinks" start="501.473" dur="1.267"> Jual Kanggo HUAWEI KANGGO MUNGSA TAMBAHAN 11 BULAI DOLLAR A TAUN lan </text>
<text sub="clublinks" start="502.741" dur="2.435"> 11 Bilyar DOLLAR ING TAHUN lan FAKKAT lan AKU AKAN DIDANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="505.177" dur="1.801"> FATAS ING AKU LAN AKU NATE ING NGENTOTA KANGGO BASA, ING ING ING CIK </text>
<text sub="clublinks" start="506.979" dur="1.867"> MESE ING DESA-INGKU, KANGGO NATE ING NGALAKI IMPACT ING HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="508.848" dur="1.6"> NUNG KENE ING IMPACT ING HUAWEI KANGGO NAMPAK IMPAK </text>
<text sub="clublinks" start="510.449" dur="1.033"> GAMPANG TINDAK UNGGAL BABAT ING SAK ING NGE TINDAK BISA </text>
<text sub="clublinks" start="511.517" dur="0.566"> Sing ora bisa Tuku TEKNOLOGI. </text>
<text sub="clublinks" start="512.084" dur="1.2"> TEKNOLOGI. Lan Kita bakal Nampilake BACK </text>
<text sub="clublinks" start="513.285" dur="0.766"> Lan Kita bakal NATE KEBANGKULAN NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="514.086" dur="1.901"> Kanggo tuku wong-wong mau. TAPI APA ITU CERTA, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="515.988" dur="1.701"> TAPI APA KANGGO, INGKE NGANGGO PANA ING KAMI B </text>
<text sub="clublinks" start="517.69" dur="1.8"> MANGSA KANGGO RANCANGAN KAMI B NGANGGO KANGGO LAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="519.525" dur="0.732"> NUNGGAL KANGGO NUNGGUH LAN KANGGO INGGRIS KANGGO WAYANG </text>
<text sub="clublinks" start="520.292" dur="2.001"> INGKRUKSIFEN INGGRUKKE INGGRIS KENE ING NGANGGO INGKE SUKU AMERIKA </text>
<text sub="clublinks" start="522.327" dur="0.867"> Yen Kita ora bakal tuku saka AMERIKAN COMPANY lan HAD AMERIKA IS </text>
<text sub="clublinks" start="523.195" dur="0.833"> KOMPETENANAN lan HAD AMERIKA Munggah ora Kélangan. </text>
<text sub="clublinks" start="524.063" dur="1.901"> MANGGUN KUTUNG. US Nuli MENGIKUT ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="525.965" dur="2.534"> US NGENTANGKE ING APA KANGGO ING UNTUK KANGGO ING AS KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="528.501" dur="0.499"> MANGSA KANGGO ING PALING AS. </text>
<text sub="clublinks" start="529.034" dur="0.967"> PALING. KONSEP KENYatan kasebut kasebut </text>
<text sub="clublinks" start="530.002" dur="1.968"> KONSEPAN PESAKITAN ING APA LAN APA KANGGO TINDAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="532.004" dur="1"> Lan Apa KANGGO LITIGASI KANGGO PUTEK ing TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="533.038" dur="3.369"> KANGGO PUTRA. >> DISCUSI TINDAK DENGAN HADI. </text>
<text sub="clublinks" start="536.408" dur="1.267"> >> DISCUSI TINDAK DENGAN HADI. >> Sampeyan ngerti - </text>
<text sub="clublinks" start="537.71" dur="2.268"> >> Sampeyan ngerti - APA FUSION SIZZLE IS - </text>
<text sub="clublinks" start="539.979" dur="1.834"> ING APPAT SIZZLE IS - ING ANY TEKNOLOGI MELEKA INTO </text>
<text sub="clublinks" start="541.848" dur="1.433"> NUNG APA TEKNOLOGI KANGGO ING INI CHINA MUNGGALKI NGAKTIKAN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="543.315" dur="0.566"> CHINA NUNGGAL UNGGAL UNGGAL ING MILIT. </text>
<text sub="clublinks" start="543.883" dur="1.533"> Milikan. KENE TANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="545.418" dur="1.7"> Sampeyan ngerti sing ASPIRASI CHINESE UNTUK NOMBUT TU </text>
<text sub="clublinks" start="547.119" dur="1.601"> ASPIRASI UNDANG-UNDANG UNGGUH BASA ING NGETENG ING ING ING ING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="548.721" dur="1.801"> KANGGO ING ING UNDANG-UNDANG ING ING UNDANG-UNDANG lan ING Militaris. </text>
<text sub="clublinks" start="550.556" dur="2.168"> EKONOMIKAL lan Militaris. PRODUK Sampeyan Sampeyan AING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="552.725" dur="2.168"> PRODUK Sampeyan sampeyan bakal bisa digunakake lan ngerti yen ora bakal diwenehake </text>
<text sub="clublinks" start="554.927" dur="1.968"> KOMPUTER LAIN Yen Nuwun LAMPIRAN ING DATA KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="556.896" dur="2.635"> TINDAKAN ING AKU DATA KANGGO NATE ING KABUPATEN KADUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="559.565" dur="1.601"> ING GABUNGAN CHINESE ING NGANGGAP MACAM MATLAMAT lan nggayuh INI </text>
<text sub="clublinks" start="561.2" dur="0.299"> ING KARANGAN lan nggayuh tujuane. </text>
<text sub="clublinks" start="561.5" dur="2.235"> MATLAMAT. IT IS SANGAT banget lan saiki luwih </text>
<text sub="clublinks" start="563.769" dur="1.1"> IT IS SANGAT banget lan ING ING KABEH KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="564.904" dur="1.3"> Wong KENE NGENTUK ING. RAHSIA POMPEO JAWA NGGENE A </text>
<text sub="clublinks" start="566.205" dur="2.401"> RAHSIA POMPEO SAIKI NAMPANG MANGSA BAGUS ING Pungkasan </text>
<text sub="clublinks" start="568.608" dur="1.634"> GAMPANG LENGKAP MINGGU ING GAMPUNG NGENTUK APA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="570.243" dur="0.899"> GOVERNORS TENTU APA GIGNE KANGGO Nindakake INGKI LAN LANANG sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="571.177" dur="1.333"> GOVERNMENT MANAJAWA lan KOMPUTER ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="572.545" dur="0.399"> KOMPUTER ING JAMINAN ING PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="572.945" dur="1.1"> KANGAN. Sampeyan ora bisa mbukak luwih </text>
<text sub="clublinks" start="574.046" dur="1.667"> Sampeyan ora bisa mbukak luwih saka pemerintah negara lan ujar </text>
<text sub="clublinks" start="575.715" dur="1.233"> GIGNE KANGGO lan NGANGGO NU WISI GAMPANG TANGGO KANGGO BUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="576.983" dur="1.533"> Ora KANGGO TANPA DOKTOR PAKET. NATE OGO KANGGO AKUN AKSES </text>
<text sub="clublinks" start="578.551" dur="1.3"> NATE OGO NATE AKUN TINDAK DENGAN KANGGO DATA MUKA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="579.852" dur="1.267"> Dadi, DATA NATE BANYAK kanggo GIGNE CHINESE. </text>
<text sub="clublinks" start="581.12" dur="0.933"> TANGGAPAN KANGGO. KANGGO LAWAN. </text>
<text sub="clublinks" start="582.088" dur="1.366"> KANGGO LAWAN. IKI KANGGO NGANGGANG MUNGGUN BANDUNG DENGAN XI </text>
<text sub="clublinks" start="583.456" dur="1.167"> Sampeyan Apa Sampeyan Bakal Mingkahake Kanthi XI JINPING INI? </text>
<text sub="clublinks" start="584.657" dur="3.87"> JINPING ING INI? >> GALAKNA, ngerti yen bisa </text>
<text sub="clublinks" start="588.528" dur="1.5"> >> GALAKNA, ngerti yen kita bisa nyoba kanggo menehi conto babagan industri </text>
<text sub="clublinks" start="590.03" dur="0.432"> TINDAKAN TINDAK INDEPENDEN BISA NGOMBITAN ASTOR BACK. </text>
<text sub="clublinks" start="590.496" dur="2.135"> TEST BACK DOOR. >> Apa sampeyan bisa nyoba lan menehi US </text>
<text sub="clublinks" start="592.665" dur="0.967"> >> Apa sampeyan bisa nyoba lan menehi US? </text>
<text sub="clublinks" start="593.633" dur="2.435"> ING APPAT TUKAR DGES UNTUK UTAWA UNTUK BASA </text>
<text sub="clublinks" start="596.069" dur="1.367"> DGES TALK UNTUK MACAN UNTUK BEDHANA NUNG DENGAN ING NGANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="597.437" dur="1.6"> NUNG KENE DIPANGGUL NAWA NGAPAK ING KODE. </text>
<text sub="clublinks" start="599.039" dur="1.099"> KANGGO KODE. NANGGUN TANGGUT MANGGUT ERICKSON </text>
<text sub="clublinks" start="600.139" dur="1.4"> NANGGUN TANGGO MANGSA ERICKSON DIPANGGUH Nindakake ING NEGERI IN UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="601.541" dur="1.333"> DITAMPANGGO UNGGULIS ING PERNIAGAAN ing NEGARA-UNTUK NEGARA UNTUK MENGGUNAKAN TINDAKAN UNEP </text>
<text sub="clublinks" start="602.876" dur="1.967"> KUNCI TAMPIL DESANGGO ING UNTUK KANGGO TO CHINA MENGGUNAKAN TINDAKAN DEEP TO </text>
<text sub="clublinks" start="604.844" dur="0.833"> KANGGO CHINA MENGGUNAKAN TINDAKAN KANGGO ING KANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="605.678" dur="1.601"> ING KERAJAAN CHINA ANA MAJAWA ING PADAMADUAN </text>
<text sub="clublinks" start="607.28" dur="1.4"> Yaiku MITIGASI RISIKO MONITORED RISIKO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="608.715" dur="1.066"> MITIGASI RISIKO NGESEN ING PELAJARAN INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="609.782" dur="0.7"> TINDAKAN PREPEKTIF PRODUK. </text>
<text sub="clublinks" start="610.483" dur="2.001"> PRODUK. KANGGO TAKK NGENTOT </text>
<text sub="clublinks" start="612.485" dur="0.867"> INGKU KANGGO TALK NUNG MENGENUT - KANGGO AS. </text>
<text sub="clublinks" start="613.386" dur="1.701"> DENGAN GABUNGAN AS. >> SAIKI DENGAN 10 KOMPUTER PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="615.088" dur="3.069"> >> GAMPANG KOMPUTER 10 DENGAN KOMPUTUS PLUS ING KABEH INTELLECTUAL FAKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="618.158" dur="2.301"> ING ISTEKTEKTIF INTELLEKTIF APA KENE KABUPATEN? </text>
<text sub="clublinks" start="620.46" dur="1.834"> KENE KABUPATEN KANGGO? CISCO ERICKSON NAMPAK LEMBAGA, </text>
<text sub="clublinks" start="622.295" dur="2.602"> CISCO ERICKSON NAKAUNKAN KABUPATEN, KOMPUTER AMERIKAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="624.931" dur="1.534"> KOMPUTER AMERIKAN DENGAN MIKROSOFT KANGGO NATE CEO </text>
<text sub="clublinks" start="626.499" dur="1.367"> MIKROSOFT KAMI NUNG DIDANG KAPITEN CEO PROGRAM ING SUKU YANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="627.867" dur="1.2"> PROGRAM INGKANG INGKANG-INGKI SUKU INGKU INTELLECTUAL SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="629.069" dur="2.034"> HARTA INTELLEKUAL DARI CHINA CENTING TENS COMPANY OF </text>
<text sub="clublinks" start="631.138" dur="1.967"> CHINA KANGGO KANGGO COMPANY JENIS DIDANG TANPA DOLLAR. </text>
<text sub="clublinks" start="633.106" dur="1.3"> Millional of DOLLARS Saben taun. KANGGO SEMUA KANGGO DAN </text>
<text sub="clublinks" start="634.407" dur="3.135"> KANGGO SEMUA ING KANGGO lan INGKAP TINDAK DIKENE </text>
<text sub="clublinks" start="637.577" dur="1.434"> Banjur Pungkasane LAMPIRAN ASSIST LETTER ING Kepala CEO </text>
<text sub="clublinks" start="639.045" dur="2.368"> ASSIST LETTER ING CEO SAIKI Sampeyan ora bakal bisa diskusi apa sing kudu </text>
<text sub="clublinks" start="641.414" dur="0.666"> Sampeyan ora bisa diskusi APA YANG PAKSA INGKAH INI. </text>
<text sub="clublinks" start="642.115" dur="2.001"> PENTING ON. >> TAPI MARIALET KANG FAIR LET'S </text>
<text sub="clublinks" start="644.15" dur="1.034"> >> TAPI MARIALET KANGGO NGANGGO MACAPAT ING SUKURAN DADI </text>
<text sub="clublinks" start="645.218" dur="1.601"> SUKA ING SEJARAH KABUPATEN ING INDAH SENTUKU </text>
<text sub="clublinks" start="646.82" dur="0.599"> INDUSRI ING DESANG TELECOMMUNICATION MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="647.421" dur="0.365"> TELEKOMMUNIKASI PERUBATAN MOBILE. </text>
<text sub="clublinks" start="647.787" dur="2.401"> INDUSRI. SAIKI NENGGALAKAN NGOMBUT </text>
<text sub="clublinks" start="650.19" dur="0.7"> KANGGURAN ING NGANGGO ING NGANGGO - SEJARAH ING ING TANPA RAHSIA </text>
<text sub="clublinks" start="650.891" dur="3.435"> SEJARAH INGGRIS ING NEGARA INDUSRI ING HUJANEN TEKNOLOGI </text>
<text sub="clublinks" start="654.361" dur="1.667"> MELIHATKAN TEKNOLOGI HUAWEI YANG ANAK DUMADAKI DATA UNTUK SEMASA </text>
<text sub="clublinks" start="656.029" dur="1.3"> SAIKI KANGGO DATA UNTUK GIGNE KANGGO LAN AKU NGAPAK AT </text>
<text sub="clublinks" start="657.33" dur="1.067"> GOVERNMENT lan AKU NGENTANG INFELIKA INTELLEKAL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="658.432" dur="1.867"> INFELISIKAL INTELLEKAL sing HUAWEI Duwe ING ING SEMUA </text>
<text sub="clublinks" start="660.301" dur="1.199"> HUAWEI KANGGO INGGAL ING KOMPUTER KOMPUTEN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="661.501" dur="2.335"> KOMPUTER KOMUNITAS INGGRIS. ING APA HUAWEI? </text>
<text sub="clublinks" start="663.87" dur="1.401"> ING APA HUAWEI? HUAWEI BEGAN KANGGO NUNG DIA - </text>
<text sub="clublinks" start="665.305" dur="2.935"> HUAWEI BEGAN KENE DENGAN ITU - PANJENENGAN NEGARA CANADIAN </text>
<text sub="clublinks" start="668.275" dur="1.099"> KANGGO GRATIS KOMPUTER CANADIAN YANG KANGGO NUKU NAMA </text>
<text sub="clublinks" start="669.409" dur="0.733"> COMPANY sing sampeyan ganti jeneng. </text>
<text sub="clublinks" start="670.143" dur="1.267"> SAKA. Ora KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="671.411" dur="2.134"> Ora BUT SUKU - NATENG TUKAR NAMA ING, </text>
<text sub="clublinks" start="673.547" dur="1.4"> GAMPANG NANGGAL NUKAN NAMA ING, lan HUAWEI KANGGO WIS </text>
<text sub="clublinks" start="674.982" dur="4.036"> Lan BECAME HUAWEI YANG KABUPATEN KOMUNITAS CANADIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="679.052" dur="2.001"> ASILING COMPANY CANADIAN. KONSIDER LET ING KANA KENANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="681.087" dur="1.401"> KONSIDER KANGGO NANJAWA KONTOR KANGGO ING MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="682.522" dur="1.133"> KANGGO ING PENDIDIKAN MAJOR ING AS </text>
<text sub="clublinks" start="683.657" dur="0.399"> GAMBAR OLEH AS. </text>
<text sub="clublinks" start="684.057" dur="1.3"> KANGAN. Dheweke ora bakal nganggep </text>
<text sub="clublinks" start="685.359" dur="1.1"> Wong-wong mau ora bakal ngubungi INFORMASI ANA DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="686.46" dur="0.299"> INFORMASI KENE TINDAK DENGAN - </text>
<text sub="clublinks" start="686.76" dur="2.268"> Ora Wigati - >> Wong-wong iku saiki bakal dakkandhakake </text>
<text sub="clublinks" start="689.029" dur="1.234"> >> ING TANGGAL NATE ING WULAN ING RAHSIA POMPEO ING TALKING </text>
<text sub="clublinks" start="690.297" dur="1.601"> DAY SEJURU POMPEO NATE INGGRIS UNTUK SEMUA GAMPANG GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="691.932" dur="1.2"> KANGGO UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG-UNDANG PURWARI ING ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="693.133" dur="1.734"> MINGGU ING ING NGANGGO ING KANGGO ING ING AKU ING NGETENGAH RISIKO </text>
<text sub="clublinks" start="694.901" dur="1.334"> TALKING TO AKU NGENTOTA RISIKO PUNGSA HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="696.27" dur="1"> AROUND HUAWEI. PRESIDEN ING NGANGGALAKE A </text>
<text sub="clublinks" start="697.304" dur="2.135"> PRESIDEN ING NGANGGAL NANGGAL TRADE DEAL ING JUGA </text>
<text sub="clublinks" start="699.473" dur="1.5"> TRADE DEAL ADALAH ING JENIS-JENIS KANGGO ING AMERIKA ING RISIKO </text>
<text sub="clublinks" start="700.975" dur="2.101"> EVERYBODY ING AMERIKA ING RISIKO TUNGGUH HUAWEI TOO Yen INGKU NGAK </text>
<text sub="clublinks" start="703.109" dur="1.602"> SUKAN HUAWEI TOO Yen Sampeyan WISNGO UNTUK BISA DENGAN NEGARA HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="704.745" dur="2.935"> GAMPANG NEGARA DENGAN HUAWEI Nindakake INGKANG INGKANG EYES KANGGO DIBUKA </text>
<text sub="clublinks" start="707.681" dur="1.4"> Kanthi EYES Sampeyan dibukak SAIKI Wong-wong mau ora bisa lan </text>
<text sub="clublinks" start="709.083" dur="0.9"> TANGGAL LANJUT lan INGKE lan ING NGANGGO NUKA DUKA TO </text>
<text sub="clublinks" start="709.984" dur="0.499"> Wong-wong mau wis ngrampungake DOOR kanggo golek pamaréntah. </text>
<text sub="clublinks" start="710.518" dur="1.533"> PEKRASAN INGGRIS. KITA KITA NGETAK ING ANDHO. </text>
<text sub="clublinks" start="712.086" dur="1.267"> KITA KITA NGETAK ING ANDHO. >> PENTING UK </text>
<text sub="clublinks" start="713.354" dur="1.3"> >> PELANGGANAN KERAJAAN Inggris KENE KANG INGIN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="714.655" dur="1.701"> Gubernur SAIKI MANGSA ING NGANGGO APROHEL KANGGO MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="716.357" dur="1.534"> Njupuk APPROACH DASARKAN SEJARAH KANGGO BISA sing paling cedhak, dheweke uga padha </text>
<text sub="clublinks" start="717.925" dur="1.501"> AS SEMUA TUTUP, ING Wong-wong padha nulungi apa sing ditulis. </text>
<text sub="clublinks" start="719.46" dur="1.333"> REJECTING ING SAPAT US. Lan ana pitunjuk babagan. </text>
<text sub="clublinks" start="720.795" dur="1.266"> Lan ana pitunjuk babagan. Lan KENE TAGA ING ING TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="722.062" dur="1.701"> Lan KENE TALK ING ING BAHASA MATI TINGGO TUNGGULUT BAB </text>
<text sub="clublinks" start="723.764" dur="1.701"> MATERI TINGKATAN MENGENUT KANGGO ING PALING APIK, INGING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="725.466" dur="3.736"> GOLEKSI RECENT, dheweke ora bakal nganggep prekara sing dikandhakake </text>
<text sub="clublinks" start="729.236" dur="0.633"> FAKTOR PRODUK YANG DIKONTIKKE ING KAWIN. </text>
<text sub="clublinks" start="729.904" dur="1.367"> ING KANGGO. Aku HOPE Sampeyan bisa Nantang SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="731.272" dur="1.534"> Aku NGANGGO MACAPAT NENGGALKE ING SAHARA KANGGO INGKANG INGKU BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="732.807" dur="2.901"> Yen EVIDENANA DENGAN INGKU KITA NATE INGKANG TIDAK Delengen </text>
<text sub="clublinks" start="735.743" dur="1.067"> KITA KANGGO NAK UU SAIKI LAN ING SEMUA KANGGO INGKANG KANGGO </text>