Марија Бартиромо го притиска Хуавеј да изврши обвиненија за „задната врата“ subtitles

>> КАКО ДА СЕ ДОБИВ ТОА? МАРИЈА: ТОА Е АВЕСОМ И ТРАМ МАРИЈА: ТОА Е АВЕСОМА И БАРАTЕ АДМИНИСТРАЦИСКИ БАТТ ПРОТИВ АДМИНИСТРАЦИСКА ПОВТОРНА ПРОТИВ КИНСА ПОВЕЕ ДА ГО ГОЛЕМИ ПРИКАЗНИТЕ КИНЕСОТ ДА СЕ ИДАТ ГИАНТ интензивирајќи го ова утро Интензивирај го ова утро што доаѓа до пета на Доаѓа на пета на откритието што HUAWEI ПОГЛАВЈЕ КОГА ХУВАВИ, наводно, има уште поголем пристап ОБВЕТНО ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ МОНО ЗА ДА ИНФОРМАЦИИ МОНО ЗА ВАС, ОД ПРЕВЕДНО Е СЕ СМЕТЕ. ТОА ПРЕВИЗОВНО Е СЕ РАЗГОВОРИТЕ. ИЗВОРИ ЗА ИНТЕЛ САМО ГОЛЕМО ЗНАЕ KЕ ИЗВОРИТЕ НА ИНТЕЛ велат дека ГОЛЕМО ЗНАЕТЕ ГО ГОДИНИ ОВА ГРАДИНИ НА ВАШИНГТОН ГОДИНИ КОИ ГРАДЕНИ ВАШИНГТОН ГРАДЕНИ ПРИСТАП ДО ПРИРОДНИЦИ ПРИСТАП ДОГОВОР ЗА КИНЕИ ВЛАДА И ДО МОБИЛ УПРАВУВАЕ И ДО ГОЛЕМИСКИ РАЗВОЈ НАСТАНОВИ И СИСТЕМИ СОВЕТНИКСКИ СОФТВЕРИ И СИСТЕМИТЕ ЗНАЕ CЕ СО ЦИБЕРИОТ КАКО ЗАВОР ЗНАЕТЕ ВО КИБЕРИОТ КАКО ВРАТНИ ВРАТИ. ВРАТИ. Вклучувањето со мене е главна безбедност Вклучувањето со мене е главен службеник за безбедност и главно да ве видиме ОФИЦЕР И САМО ДА ГО ВИДИТЕ БЛАГОДАРИ ДА СТЕ ДОГОВОРИТЕ БЛАГОДАРИ ЗА ДОГОВОР ОД ОВОЈ МАСНИНГ. Утрово. >> Значи, ти и јас го имам ова >> Значи, ти и јас имам оваа дискусија околу и околу тоа ДИСКУСИРА ПРЕД И ДОГОВОР ОД ВРААТА ВРАТА И ЈАС ПРИМЕНА ВАС ЗАВРШНА ВРАТА И МЕНИЦИЈА ВАС ВО НАШИОТ НАЈДОЛНИ ИНТЕРВЈУ, ВО ФАКТ, ВО НАШИОТ НАЈГОЛЕМ ИНТЕРВЈУ, ВО ФАКТ, РАБОТЕ ABЕ ЗА ГЛАСАЕ ТЕЛЕФОН ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА РАБОТЕЛЕТЕТЕ, ТЕЛЕФОНИ ЗА ТЕЛЕФОНИЈА - ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА - Што се случи во Африка во ШТО СЕ СЛОБОДИ ВО Африка во Европа каде не се назад ЕВРОПА КОГА СЕ КАКО ВРАТНИ ВРАТИ СО КОМПАНИЦИТЕ НА HUAWEI ВРАТИ СО СОВРШУВАЕ НА HUAWEI ДОГОВОРУВА ДАТСКИТЕ ДА ДА СЕ ПРАВО ОВА ДА ГО ПОДАТОЦИТЕ ПОДАТОЦИТЕ ДА СЕ ОДГОВОРНО ПОДРАЧЈЕ ПО ГРАДИНАТА НАПРАВОТ НА ВЛАДАТА НА КОМУНСКОТО ФИСТ. ВЛАДА. ВИЕ ПОСЛЕВИТЕ И ОДГОВЕМЕ ТОА ВИЕ ПОСЛЕВИТЕ ГО ОДГОВОР И ОДГОВЕКОТ КОИ Е ДА СЕ Е ВАНО. НЕ Е ВАНО. СЕГА Имаме потврда ОД СЕГА САМО ПОВТОРУВАМЕ ОД ФЕДЕРАЛНО ВЛАДА. ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА. ВАШАТА РЕАКЦИЈА. ВАШАТА РЕАКЦИЈА. ЕФНЛ Добро мислам дека е ЕФНЛ Добро мислам дека е фантастична вест што е обединета ФАНДАСТИЧКИ ВЕСТИ ОД ОД ОД ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВНИ ДРУГИ ДРATАВНИТЕ ДА СЕ ОДНЕСУВА ДЕКЛАСИФИРАЈТЕ ОВАА ИНФОРМАЦИЈА ТОА ДЕКЛАСИФИРАЈТЕ ОВАА ИНФОРМАЦИИ КОИ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ ОБВРСУВААТ НА НАШИТЕ АЛЕТИ, БЕСПЛАТНО ДА СЕ ПРОДОЛИ АЛЕТИ БЕСПЛАТНО ДА СЕ ПОГЛАСАМ ДА САКАМ ДА СЕ ПРАШАМ ИМА ДА СЕ ГО ПРАВИЛУВАМ ДА ЈА ЈА СПОГОДИРАМЕ - ВЕ МОЛАМ - ОДГОВОРИТЕ СО СВЕТСКО ДОКАЗИ ОБЕЗВЕДЕТЕ СО СВЕТСКО ПОВРЗАНИ ДЕВИЗНИК ПОСТОИ КАКО - ПОВЕ ASЕ КАКО - РАБОТ ДА СЕ КАКО ДА ГО ПОВИТЕ ГЕРМАНИЈА ПОГЛЕДАТ ДА СЕ КАКО ГО ГЕРМАНИ ЗА ГЛАСОВНО ГЕРМАНИЈА, ТОА НЕ ГО РАБОТИ. НЕ Е ЗАБОВЕНИ. ОД ОБЕЗБЕДУВА THEЕ НА КОМИСТАТ ОД ОБЕЗБЕДУВА THEЕ НА КОМИСТАТТЕ ТОА НЕСОБОДНИК ЗА ЗАКОН ТОА НЕ Е НЕПОДНЕТУВА ЗА ПРАВНА ИНТЕРЦЕП НАШАТА ОПРЕМА НЕ ИНТЕРЦЕПТ НАШАТА ОПРЕМА НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ. ДА ГО НАПРАВИ ТОА. НЕ СМЕЕТЕ ОВАА ПРИСТАП И НЕ СМЕЕТЕ ОВАА ПРИСТАП И ОВИЕ ФАКТИ И ДА СЕ ТОА ТОА ФАКТИ И САКО СЕ СОГЛАСУВАМ ДА СЕ ВРАБОТУВААМ НАС СПОВЕДУВА ВЛАДА НА УСЛОВИ ЗА СОДРИУВАЕ НА СВОЈОТ СОВЕТНО ДОБИВУВАЕ ПОВЕДЕТЕ ПОВТОРНО ДОВЕРЛИВНО СВОЈОТ СОВЕТНОСТ. НАПРЕД. >> Очекајте испраќање што го имаме - >> Очекајте испраќање што го правиме - ние АКТУЕЛНО САМО ДА СЕ ДОСТАВУВАМЕ И Ние АКТУЕЛНО ДА СЕ ДОБИВУВАМЕ И ДА ЗНАЕТЕ ТОА. ГО ЗНАЕШ ТОА. ВАШАТА КОМПАНИЈА СЕ РАБОТИ СО ВАШАТА КОМПАНИЈА РАБОТИ СО БРОЈ НА ТЕХНОЛОГСКИ ФИРМИ БРОЈ НА ТЕХНОЛОГСКИ ФИРМИ, како резултат на ова. Како резултат на ова. СИТЕ ДРУГИ ПУНИШИ НЕ ДА ПОВЕЕ ДРУГИ ПУНИШИ НЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ТЕТЕ НА ИНТЛЕК ПРИМЕНА ТИТЕ НА ИНТЛЕКОТО, КОГА WЕ СЕ ИСТОРИИ И ДА ЗНАЕМЕ КОЈ ILLЕ СЕ ИМА СЕ ИСВЕДУВАМЕ, И ДА ЗНАЕМЕ OTЕ ПРАВИЛЕТЕТЕ ТЕЛЕФОН ИТАЛИЈА САМО ОВА Гласајте ТЕЛЕФОНСКА ИТАЛИЈА ЈА ОВАА ПРАШАА ГЛАСАЈ ИЗВЕШТАЈ ЗА ГЛАСОТ ИТАЛИЈА ПРАШАЕ ГЛАСОТ ИЗВЕДЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВЕШТАЈ ИЛИ, ОД ОВИЕ ДА СЕ НАПРАВНИ ВРАТИ ОД ОВИЕ ДА СЕ БЕЗ ВРАТНИ ВРАТИ И ТОА МОЕ ДА ГО ПОДНЕСУВААТ НИВНО И ТОА ДА СЕ МОАТ ДА ЈА ПОГОЛЕМАТЕТЕТЕ РАКОТ, ПОВЕДУВАТЕ НА ХУВАВИ ИЗГРАДИ РАКОВНО, ТЕЛЕТЕ HUAWEI ИЗВРШУВАЕ ОВИЕ И СЕ ДОБРА ВРАТА ОВЕДЕТЕ СЕ ВРАА ВРАТ ОВДЕ И ДАЛИ НЕКОИ ДА ГИ ПОВЕЕ ВИД ДОГОВОР НЕКОИ ОД ВЕЕ НА ПРИДРУУВАЕТО ВИ СЕ ПРОМЕНИТЕ ВРААНА ВРАА SOНА ВРАТА, НИЕ ВИ ПРОМЕНИ ЗАВРШНА ВРАТА, така што ние АКТУАЛНО САКАМЕ ДА СЕ ПОСТОИ ДА СЕ ДВЕЕ АКТУЕЛНО ДА ИНДЕДИРААТ ДА СЕ ДВЕДЕЛИТЕТЕ ДЕКОИ СЕ ДОСТАВНИ ВРАТИ АНДИ ОВИЕ СЕ ДОБРА ВРАТИ АНДИ И ДА ЗНАЕТЕ ТОА. И ДА ЗНАЕТЕ ТОА. СВЕТЕ БЕЗБЕДНОСТ ВИЕ СЛУБЕН ВЕСНИК за безбедност. ОФИЦЕР. >> ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СЕ РАБОТ НА ВАШАТА ПОГЛАВЈЕ >> ПОСЛЕДНИОТ ВРЕМЕ СЕ РАБОТЕ ДА ВАШ СОВЕТЕ СЕ СЕ ВРАБОМЕ ДА СЕ ПОДДРУВАМ ВЕ ПРИСТАВУВАМЕ И ПОНУДУВАМ ДА ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕТЕ КОРИСТЕТЕ МОЈОТ ТЕЛЕФОН И ГЛАС ДА ГО УПОТРЕБИТЕ, КОРИСТЕТЕ МОЈОТ ТЕЛЕФОНИ И ГЛАСОТ Е ТЕЛЕФОН ИТАЛИЈА ПОДНЕСУВА ГЛАСА А Е ТЕЛЕФОНСКО ИТАЛИЈА ПОВЕЕ ГЛАСОТ, ТЕЛЕФОН ИТАЛИЈА НЕ верува ТЕЛЕФОНСКА ИТАЛИЈА НЕ Е ВЕРУВААТ ДЕКА ХУАВЕИ САМО ДОБИВНИ ВРАТИ ТОА ХУАВЕИ САМО ЗАВРШНИ ВРАТИ НЕ СЕ ВЕРУВАТЕ ТОА ШТО ВАС НЕ ВЕРУВАЈТЕ ТОА ШТО СЕ ДОБИВИТЕ Е ВИСТИНА. САМО ПОСЕТА Е ВИСТИНА. НО ГОЛЕМИОТ СИТЕ Е, тоа НО ГОЛЕМИОТ СИТЕ Е, ТОА УСЛУГА НА САД САМО ПОВРЕДИ Владата на САД СЕ СЕ ПОВТОРНО ДЕКЛАСИФИРАНА ОВАА НОВА ДЕКЛАСИФИИРА ОВАА НОВО ДОСТАВУВА - ДОКАЗИ - КАКО ПРОДОЛУВА ДА СЕ РАБОТАТ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРААТ КАКО Продолжуваат да се обидат да дојдат до пушењето кое го ПО ПОВЕЕ ОД КОИ НЕ МОРАТ ДА МОANTЕТЕ ДА СЕ РЕДИМЕ НЕ СЕ МОЕ ДА СЕ ЈА ПРИДНЕТЕ МАРИЈА И ПРАШААТ КОИ САД МАРИЈА И ПРАШАА ОД ВЛАДА НА САД да го објават ова УПРАВУВАЕ ЗА ОВИЕ НЕКЛАСИФИФИНИ ИНФОРМАЦИИ. Некласифицирани информации. >> ДА НЕ СЕ ПОТРЕБИ ДА ГО Гледам >> ДА НЕ СЕ ПОТРЕБИ ДА ГО ПОДАРАМ НЕКОНКЛАСИФИИНИ ИНФОРМАЦИИ. Некласифицирани информации. СЕ СЕГАМ СВЕТЕ ОД СЕ СЕГАМ СВЕТЕ ОД Компаниите и нивните извршни директори. КОМПАНИИ И нивни извршни директори. МНОГУ ВРЕМЕ АНДИ И КОГА СЕ ГО Гледам МНОГУ ВРЕМЕ АНДИ И КОГА ДА ГО ГЛАСАМ ДА ГЛАСАМ ТЕЛЕФОНИРАЈТЕ НА ПРИЧИНОТ ТОА НА ГЛАСАЈТЕ ТЕЛЕВИЗИРАЈТЕ ЗЕМЈОДАЛИТЕ, КАЈ ГЛАСААТ еден тон сега е неутрален Гласајте ЗЕМЈЕТЕ СЕКОЈ НЕВЕРТАЛНА НИВО Е ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ НИВО Е ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СО нив. СО НИВ. И ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПОСТАВКИТЕ И СОСТОЈБИТЕ ОБЕЗБЕДУВААТ ТОА МОАТ ДА ГО Гледаат АСИ И ТОА ТОА МОГА ДА ГО ВИДАТ АСИС И НЕ Размислува Случај СЕКОГАШ. НЕ ДИСКУСИ СЛУЧАЈ СЕКОГАШ повеќе. >> Гласаше ТЕЛЕФОН >> Гласам ТЕЛЕФОН ЈА ПОВЕЕ ЈАВНО ВО - ЈАВНО ВО - ТОЧНО ВЕ EVЕ ОДГОВОР ЗА WИВ ОБОУВА ВЕ EVНИ ОДГОВОР НА ALLИВНА УЛИЦА НА REИВОТ СВЕТЕ СЕ СЕ УЛИЦА НА УЛИЦА НА УЛИЦАТЕ НЕ Е ЗАБАВНА. НЕ РАБОТИ. ОВАА ОБЕЗБЕДУВА НА ОПРЕМА ОВОЈ ОБЕЗБЕДУВА ОПРЕМА ОВОЈ ДОГОВОРУВА ЗАКОНОТ ИНТЕРЦЕПТ ОВА ДОГОВОРУВА ЛАВНИОТ ИНТЕРЦЕПТ ОД НАШАТА ОПРЕМА. ОД НАШАТА ОПРЕМА. НЕ ОДГОВОРУВАМЕ ОВОД ОПРЕМА НЕ ДА ГО ОБВРСУВАМЕ ОПРЕМА БЕЗ ДОВЕР ОПРЕМА ТАКА БЕЗ нивна опрема, НЕ МОЕ ДА ПРИСТАП ДА ПРИСТАП НЕ МОЕ ДА БИДЕ ПРИСТАП ДО ПРИСТАП НА ПЕРМИСИЈА. ПЕРМИСИЈА. ОВДЕ ПРИКАЗНА ТОА ИМАМ ВО ОВДЕ ПРИКАЗНА ТОА ИМАМ ДО СЕКОЈ СЕ ОД ПЛЦ. СЛОБОДА НА МЕ ОД ПЛЦ. РАБОТЕЛЕТЕТЕ, ПЛЦ ГРУПА ГРУПА СЕ ГЛАСААТ ПЛАН ЗА ГЛАСНИЧКО ГРУПА ПРИДРУНА ПРИДОБИВНО ПРИДРУНИОТ ПРИДОБИВНИК ПРИГЛАСИТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ПОВЕЕ НА ПОВЕЕ БЕЗ ГОДИНИ ПО ГОДИНИ ПОВЕЕ НА ЗАВРШНИЦИ ЗА ГОДИНИ ОД ОСНОВНИ HUAWEI ЗА КАРИЕР ОСНОВА НА ХУВЕИ ЗА КАРИЕРАТА ИТАЛНА БИЗНИС Додека гласав А. ИТАЛСКИ БИЗНИС Додека гласавте ТЕЛЕВНО, ПРАШААТТЕ ПРАШАА ТЕЛЕФОНИТЕ ПРАШАА НА ПРИРАЧНИКИ РЕЗУЛАТИВНИ РЕВЕЛАЦИИ AYЕ МОЕ ДА СЕ ПОСТОРНО ОГРАБА ОБЈАВУВАЕ МОAYЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ОБРАЗОВАНИЕ НА РЕПУТАЦИЈАТА НА ГОСПОД СИМБОЛ ОДГОВОР НА Главен симбол на кинеска глобална техника ЗА ПАРАЛИЗА НА ГЛОБАЛНА ГЛОБАЛНА ТЕХНОЛОГИЈА ТЕХНОЛОГИЈА. ПАРАЛИЗА. ОВА Е ПРИКАЗНА БЛУМБЕРГ ЗОШТО ОВА Е ПРИКАЗНА БЛУМБЕРГ ЗОШТО НЕ ДА ГО ОБВРСУВАТЕ УЧИЛИШТЕ? ДАЛИ ДА ГО ОБВРСУВА УЧИЛИШТЕ? >> СИТЕ ОБЛАСТИ >> СИТЕ ОПРЕМА ДА СЕ РАБОТНИ. РАБОТНОСТИ. ТОА РАЗЛИЧНО ДО СЕ ОВА РАЗЛИЧНО ДО ПРЕДМЕТНА МАЛИКИОВСКА ВРАТНА ВРАТА НАСТАНОВНА МАЛИКИОНА МАРТ ЗА ВРАТА ЗОШТО И ЗНАЕТЕ ТОА. МАРТ ЗОШТО И ЗНАЕТЕ ТОА. СОСТОЈБА СИТЕ ОПРЕМА СОДРУВАЕ СИТЕ ОПРЕМА ДА СЕ РАЗЛИЧНО? РОБОТНОСТА? СИТЕ ОПРЕМА НЕМА ДА СЕ ОДГОВОР СИТЕ ОПРЕМА НЕМА ДА ГО ВРАТИ ВРАТИ НА КОМИНАТА ЗА Кинезите ВРАТИ НА КИНЕЗОТ ЗАЕДНИЧКИ КОМУНИЧКИ ПРВ ВЛАДА. УПРАВУВАЕ НА ПРВАТА. ЗОШТО САМО САМО МНОГУ РАЗВОЈ ЗОШТО САМО ДОБИТЕ МНОГУ МНОГУ ВРАТНИ ВРАТИ ДА СЕ ОДБОРИ НА КИНЕЗОТ ВРАТИ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НА ВИДОВИТЕ НА КИНЕСИТЕ ТОА КРУГАТА НА КОМУНИЈАТА УПРАВУВА THЕ КОИ КОМУНИЧКАТА ПРВА ВЛАГАЕ ДА СЕ КАКО АНИБОДА ПОДАТОЦИ УПРАВУВАЕ СО ТОА ДОГОВОРНИ ПОДАТОЦИ Е ОД ОВОЈ И ДОГОВОРИ ПРАВО ДАЛИ СЕ ОВОЈ И ДОГОВОВО ПРАВО НАПРАВОТ НА ВЛАДАТА НА КИНЕСОТ? ДО ГОЛЕМАТА НА КИНЕСОТ? Ние знаеме дека овој HUAWEI е кинески ГО ЗНАЕМЕ ОВОЈ HUAWEI Е КИНИСКА КОМПАНИЈА ДАКО НЕ МОЕ ДА ПРАВИТЕ ПРОТИВ КОМПАНИЈА АКО НЕ МОЕ ДА ПРОТИВ ПРОТИВ РЕПУБЛИКА КИНА КАКО ДА СЕ ОДИТЕ ПРИРАЧНИК ЗА КИНА ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ ДО XI ИНПИНГ НЕ СМЕ ДА СЕ ДО XI INИНПИНГ НЕ СМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ВРАНА ВРАТА НА ОВОЈ И ОДМЕ ПОВЕТЕ ПРАВНА ВРАТА НА ОВОЈ И ОДВЕТЕ ПРОТИВ ОД ОВОЈ ДА СЕ СМЕ ПО ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ЗНАЕМЕ КИНЕСИ ЕКОНОМИ ЗНАЕТЕ КИНЕСИ ЕКОНОМИ ДА СЕ СПИСИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДВЕЕ ВЛАДА СЕ СЛУЧАТ ДА СЕ КОМУНИТЕ ФИСТ ВЛАДА НА КИНА? НА КИНА? АБСОЛУТНО. АБСОЛУТНО. И неограничено КОГА САКАТЕ И БЕЗБЕДНО КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ НА ОВАА СОСТОЈБА, ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ НА ОВАА СОСТОЈБА, ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ВО МАКРО СВЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ МАКРО СВЕТЕ ДОКААТ ДА СЕ РАБОТИ ДА ГО БОГАШ КИНА СО ХУРТИНГ ПРЕДИЗВОДИТЕ ДО ХУРТИРА CHЕ КИНА СО ХУРТИНГ НАЧИН. НАЧИН ЧИСТА, ЕДИНИЦИТЕ ДР STАВИ Е ЧИСТА, ОБЕДИНЕТИТЕ РАБОТНИЦИ ШТО ВААТ АМЕРИКА ПОВЕANЕ ДО КАКО Е ПОГОЛЕМУВААТ АМЕРИКА ПОВЕЕ ТОА КАКО ГО ОБЕЗУВА НАЧИНОТ И ОБЕДИНЕТИ ДРАВИ НЕГОВОРНИОТ НАЧИН И ОБЕДИНЕТИТЕ РАБОТИ НЕМА ДА СЕ СМЕАТ ОВОЈ ПАСИОНЕТЕЛ NOTЕ НЕМА ДА СЕ СМЕЕТЕ ОВОЈ ПАСИОНАТЕЛ ЗА ОД КОГО Е НАЈДОМОЛНО ДА ЗА ШТО Е НАЈДОБРИОТ ПО ОБЕДИНЕТИТЕ РАБОТИ ВО МАТЕРИЈАЛИ ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ ВО МАТЕРИЈАЛИ НА НЕГОВОРИТЕ СО КИНА. НА КОНКУРЕНЦИЈАТА СО КИНА. ОБЕДИНЕТИТЕ држави нема да создадат А. ОБЕДИНЕТИТЕ држави нема да создадат ПОЛИТИКА ЗА ИНОВАЦИРА TЕ НА ТЕХНОЛОГИЈА ПОЛИТИКА ЗА ИНОВАЦИРА TЕ НА ТЕХНОЛОГИЈА. НЕМА - НЕМА - - АНДИ, АНДИ - >> Енди, Енди - Претседател на вашата компанија - Претседател на вашата компанија - дојдете на ЕНДИ. Дојдете на АНДИ. ВЕ МОЛАМ. ВЕ МОЛАМ. И Претседател на вашата компанија - И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВАШАТА КОМПАНИЈА - 00 КОМПАНИИ ДА СЕ РАБОТЕ HUAWEI. 00 КОМПАНИИ ДА СЕ РАБОТЕ HUAWEI. Претседателот на вашата компанија е Претседателот на вашата компанија е член на комунистичката партија, ЧЛЕН НА КОМУНИСТИЧКИОТ ПАРТИ, КОРЕКТ? КОРЕКТ? МОЕ МОЕ ДА ВИДАТ ВО - МОЕМЕ ДА ГО ВИСОКУВАМЕ - КАКО МНОГУ ЧЛЕНОВИ ЧЛЕНОВИ НА HUAWEI КАКО МНОГУ ЧЛЕНОВИ ЧЛЕНОВИ НА HUAWEI одбор се членки на ОДБОР СЕ ЧЛЕНОВИ НА КОМУНИСТИЧКИОТ ПАРТИ? КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА? ПЕТ? ПЕТ? >> Немам ИДЕА МАРИЈА, но НЕ >> Јас НЕМА ИДЕА МАРИЈА, НО МОЕ МОАМ ДА ИМАМ И ДА ГО ПРАВИМЕ ОД НАШИОТ МОЕТЕ ДА ИМА И ДА ГО ПРАВИЕТЕ ДА СЕ НАШАТА ОПРЕМА НЕ Е ПОДНЕСУВА НА СИТЕ ОПРЕМАТА НЕ Е ПОДНЕСУВА НА СЕКОЈ ВЛИЈАНИЕ ЗА КИНА ВЛИЈАНИЕ ЗА ВЛАДАТА НА КИНА И МОЕ ДА ГО ПРОВЕДИМЕ УПРАВУВА ANDЕ И МО CЕ МОЕ ДА ГО ПРАВИМЕ - ПО - >> КАКО ДА СЕ ПРАВИЕТЕ ДА СЕ ДОСТОИ >> КАКО ДА СЕ ПРАВИЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДАМА ОВДЕ ПРАВО ОВДЕ. Овде морав да го имам ова право. ЕВРОПА НАЈДОБРИОТ КОМПАНИ НА ЕВРОПА ЕВРОПА НАЈДОБРИОТ КОМПАНИ ЗА КОМПАНИРАЈТЕ НА ЕВРОПСКА ИДЕНТИФИФИКАНА СВОЕТ МИСЛЕЕ ВРАНА ВРАТ ИДЕНТИФИ СВОЕТО МИСЛЕЕ ОДГОВОРНА ВРАТА ВО СОФТВЕР ЗА ТОА ДА СЕ ПОСТОИ ВО СОФТВЕР ЗА ТЕКОВНИОТ ПОДРАЧЈЕ ДА СЕ ДОБАВИ HUAWEI НЕВЕДНАШ ПРИСТАП ДОДЕЛЕН ПРИДРУЕН ВЕСНИК ПРИРАЧНИК ЗА РАБОТА НА КАРИЕРСКИТЕ ДОБИВНИЦИ НА INEИВНАТА Мрежа Систем што обезбедува Интернет СИСТЕМ КОИ ОД ОБРАЗОВАНИЕ УСЛУГА НА ЛЛ ХЛ САМО ДОМ ДА СЕ ПРЕД СЕРВИС НА ЛЛ ХЛ САМО ДОМА ДА СЕ ПОВЕЕ ДА ГО САМО HUAWEI ЧИСТЕ THЕ КОГА HUAWEI сака да постави инфраструктура во сè од ПОДНЕСУВАНИ ИНФРАСТРУКТУРА ВО СИТЕ САМО ПОГОЛЕМИ СТРАНИ, како што ќе дозволи КАКО МНОГУ СТРАТЕ КАКО ALLЕ СЕ СОГЛАСУВААТ ДА СЕ ОДБАВИТЕ СО ПОДАРУВАЕ НИВНИ ИНФРАСТРУКТУРУВАЕ НА ПОВЕЕ СИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ ИНФРАСТРУКТУРА ПОВЕЕ ДА СЕ ЗАВРШИ ВРАТА ВО СИТЕ ОВА ОВАА ГОДИНА ПОДАТОЦИ ВРАТ ВО СИТЕ ОВАА ГО ПОДАТОЦИТЕ ПОДАТОЦИТЕ И КИНОТ КОМУНИСТИЧКО ВЛАДА И Кинеската комунистичка власт МОЕ ДА СТРИЕ ДА СЕ ДОБИЕ И ДАБИТЕ МОЕ ДА СТИГНЕ ДА СЕ ДОБИ И ДОБИЕ ПАРМЕТ ВО УСЛОВИ КАКО ДРУГИ ДРУГИТЕ СМАРТЕР ВО УСЛОВИ КАКО ДРУГИ ДРАВИТЕ БИЗНИС БИЗНИС СЕКОГАШ СПРАВУВАЕ СО НИВЕТЕ БИЗНИС СЕКОЈ ДА СЕ КАКО КОМУНИСТИЧКО ВЛАДА Е ТОА КОМУНИСТИЧКО ВЛАДЕЕ ПОБАРУВА ОВА ПОДАТОЦИ ЗА. САКАТЕ ОВАА ПОДАТОЦИ ЗА. >> СЕПАРТЕНО МО MНОСТ НА СВЕТОТ >> ДОГОВОРНО ПОВЕЕ СВЕТСКОТО ДА НЕ СЕ СОГЛАСУВА СО ВАС И НЕ СОГЛАСУВА СО ВАС И ВЕРУВАТЕТЕ ДА СВОЈОТ ДОКАЗИ. ВЕРУВАТЕТЕ ТУКА СВОЈОТ ДОКАЗИ. НИЕ ИСПИТУВАМЕ МЕХАНИЗМИ ВО НИЕ ИСПИТУВАМЕ МЕХАНИЗМИ НА МЕСТО ВО ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО ВО МЕСТО ВО ОБЕДИНЕТО КРАЛСТВО ВО БОНД ВО БРИСЕЛИ ВО Канада КАДЕ БОНД ВО БРИСЕЛ ВО Канада, каде може да се испита опремата. ОПРЕМАТА МОANЕ ДА ТЕСТИРА. ПОВТОРНИОТ РАЗВОЈ ЗА ДНИ ПОСЕТА ПОВТОРНИОТ РАЗВОЈ ЗА ДНИ рекол дека МО FЕМЕ ДА СЕ НАДВИГИРАМЕ ВРАА DOНА ВРАТА И НИЕ МОЕМЕ ДА СЕ РАЗГОВИРАМЕ ВРАНА ВРАТА И МОРАМЕ МЕХАНИЗМИ ВО МЕСТО ЗА САМО МЕХАНИЗМИ НА МЕСТО ЗА ПРИСТАП НА ПОДАТОЦИТЕ МОЕ МОЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ПРИСТАП НА ПОДАТОЦИТЕ МОЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДЕКА НАШИТЕ ПОДАТОЦИ Е САМО ПОДНЕСУВА - НАШИТЕ ПОДАТОЦИ Е САМО ПОДНЕСУВА TOЕ - ПОДНЕСУВАЕ НА ВКУПНО КОНТРОЛА НА СИТЕ ПРЕДМЕТ НА ВКУПНО КОНТРОЛА НА КАРИERSЕРИТЕ, СЕКОГАШ КЛУЧНО СТРАНЕТЕ ТОА КАРИЕРИ, СИТЕ КЛУЧНИ СТРУКИ ДА СЕ РЕГИРАМЕ ДА ПРИДРУУВАМ. ПРИСТАП ДОГОВОРИ. ЗНАЕТЕ КОГА ШТО - ЗНАЕТЕ ШТО СЕКОЈ - ШТО СЕ ПРИСТАПУВАМЕ И ДА ЗНАЕМЕ ШТО СЕ ПРИСТАПУВАМЕ И ДА ЗНАЕМЕ ШТО СЕ ПРАВУВАМЕ САМО И ПРАВИЛЕ ШТО СЕ ПРАВУВАМЕ СО НЕ И ДА ГО ПРАВИМЕ НЕ Е ПОДНЕСУВА НА ПИКЕТ НЕ Е ПОДНЕСУВАМЕ НА ПИКЕТСКИОТ ДЕЛ НА ВЛАДАТА во Кина. ТЕЛЕ НА ВЛАДАТА НА КИНА. >> VEЕ имате кинески комунистист >> HAЕ имате кинески комунистист на табла и компанија за трчање. КОМПАНИЈА ЗА ОДБОР И ВЕРУВАЕ. Претседател на Одборот - ПРЕДВЕТНИК НА СОВЕТОТ - Е ЧЛЕН НА КОМУНИСТ Е Е ЧЛЕДАР НА КОМУНИСТИЧКИОТ ПАРТИ, ДАЛИ ИЗВЕШТИТЕ ОДБОР ПАРТИ ВАШАТЕ ЧАСОВНИ ЧЛЕНОВИ НА ПОДДРШКА, кои се членки ЧЛЕНОВИ, кои се членки Официјални членки на кинеската Официјални членки на кинеската комунистичка партија ЕНДИ. КОМУНИСТИЧКО ПАРТИ ЕНДИ. МОРА ДА ЗНАЕТЕ ОВОЈ И ЗНАЕ МОРА ДА ЗНАЕТЕ ОВА И ДА ЗНАЕТЕ ДА ЗНАЕТЕ ОВОЈ ДА СЕ ЗНАЕТЕ ДА ЗНАЕТЕ ОВОЈ ДА СЕ КАКО СВЕТЕ Офицер за безбедност на Глава. СЛУБЕН ВЕСНИК за безбедност. НО МАРИЈА, НЕ СЕ Слушате НО МАРИЈА, НЕ СЕ СЛУЧУВАТЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ СЕ СЛУЧУВАМ САМО ДА СЕ СЕ СЛУЧУВАМ ДА ЗНАМ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ ДА СЕ НЕ ЗНАЕТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СЕ, но НЕ СЕ. ТИ НЕ СИ. ФАКТИТЕ СЕ ТОА МЕХАНИЗМИ ФАКТИТЕ СЕ ТОА МЕХАНИЗМИ ВО МЕСТО КАКО НЕВЕЕ НА МЕСТО КАКО НЕСАБОВНИТЕ ЕКСПЕРТИ МОАТ да го тестираат софтверот ЕКСПЕРТИТЕ МОАТ да го тестираат софтверот за ранливи можности и МОЕ ЗА РАБОТНОСТИ, И МОANЕ ДА ТЕСТ ЗА ВРАНИ ВРАТИ, И ТЕСТ ЗА ВРАТНИ ВРАТИ, И ОД ОДГОВОР НА - Во однос на - Ажурирањата на опремата, Ажурирањата на опремата, НЕЗАВИСНИТЕ ИСПИТНИ МОЕ ДА ЕВУДУВААТ НЕЗАВИСНИТЕ ЕКСПЕРТИ МОЕТЕ да ги вреднуваат ажурираните ажурирања за да направат најсигурен овде Ажурирањата да се направат најсигурни, не постои унапреден пристап од HUAWEI НЕ Е ДОГОВОРЕН ПРИСТАП НА HUAWEI до кој било клиент. ДО СЕКОЈ УСЛУГИ. >> КАДЕ ДАЛИ ОВИЕ НЕВЕEPЕ >> КАДЕ СЕ ОВИЕ ОВИЕ НЕЗАВИСКО ИСКУСТВО КОГА ГЛАСААТ ТЕЛЕФОН ЕКСПЕРТ КОГА ДА ГЛАСААТ ТЕЛЕФОН ЗА ОБРАБОТУВАЕ ИЛИ ВРАТИ КАДЕ ОСНОВУВАACKЕ НА ВРААТА ИЛИ ВРАТИТЕ КАДЕ ДЕКОГАШ ОВИЕ ПОДНЕСУВА ОД ДЕЛОВНИК ОВИЕ ОВОЈ ДОБИВНИ ДЕЛОВНИ ИСКУСТВИ КАКО ДРУГИ ПРЕКУ ЕКСПЕРТИ КОГА ДРУГИ ДРУГИ ЕВРОПА СО ФОНДИРАЕ И АФРИКА ЕВРОПА СО И АФРИКА ПОСТАВУВА ВРАТНИ ВРАТИ ПО ВАЕ СЕ ДОБИВИ НАПРАВНИ ВРАТИ ПО ДВЕ СЕ РАБОТИТЕ ВО БЕСПЛАТНИТЕ АФРИЧКИ НАЦИИ КАДЕ ВО БЕСПЛАТНИ АФРИЧКИ НАЦИИ КАКО ИМАТЕ ОВИЕ НЕВЕЕ И КОЈ ОВИЕ ОВОЈ НЕПОДНИК И КОИ СЕ ОВИЕ СЕ САКАМ ДА СЕ ДАМАМ СЕ ОВИЕ САКАМ ДА СЕ Е ДА ГО ИМАМ НА ШОО. ТЕА НА ШОТО. Секако, ќе ти дадам имиња на Секако, LLЕ СЕ ГО ДОБИВМЕ ИМИ НА ФИРМИ. ФИРМИ >> Кажи ми сега - >> Кажи ми сега -> НЕМА ИМАИ ОД ДРУГОТ НА МОЈОТ >> НЕМА ИМИ ОД ГОЛЕМОТ НА ГОЛЕМИОТ ГЛАС Јас сум СОРЕРИ. ГОЛЕМА СОВРШНА. Ајде да ве прашам, бидејќи ОДВЕДАТЕ ДА СЕ ПРАШАМ ДА СЕ ДОБИВАТЕ ПОДНЕСУВА ПЕНТАГОН ПЕНТАГОНОТ ПОДНЕСУВА ДА ГО ОДГОВОРНИ НЕВИ РЕСТИРИКЦИИТЕ НА УСД во САД на HUAWEI и РЕСТИРКЦИСКИТЕ ИЗВЕДНИЦИ НА HUAWEI и PUTT НА EXPERTS КАКО ДА СЕ ВЕЕ НА ЕКСПЕРТИ КАКО ДА СЕ ИМПАТИВНА КОМПАНИЈА ЕНДИ? ИМПАКТИВНА КОМПАНИЈА ЕНДИ? >> Јас сум грешна исфрлена ПРВ ДЕЛ >> Јас сум грешен ПРВИОТ ДЕЛ НА ВАШАТА ПРАШАА. НА ВАШАТА ПРАШАА. >> Добро, ние сега имаме ново >> Добро, ние сега имаме нови ограничувања на HUAWEI ОГРАНИЧУВАА НА ОПРЕМА НА HUAWEI. ОПРЕМА. КАКО ИМПАКТИРАНА ВАШАТА КОМПАНИЈА? КАКО ИМПАКТИРАНА ВАШАТА КОМПАНИЈА? Пентагонот е поставен на ново Пентагонот е поставен за да ги врати новите ограничувања на HUAWEI ОГРАНИЧУВА ONЕ НА ХУАВЕИ ТЕХНОЛОГИИ. ТЕХНОЛОГИИ. >> Добро, ТИЕ ДВЕ ПРАШАА >> Добро, ТИЕ ДВЕ ПРАШАА ОВА Е ПОДНЕСУВАЕ ДА СЕ ПРОДАБА КАКО ОВА Е ДОГОВОРНА ПРОДАБА ВО КОГА СЕ РАБОТИТЕ ЗА Е ДОСТАВА ДАЛИ РАБОТИТЕ ЗА Е ДОГОВОРНОСТА НА 300 компании ДА Е Е Е ПО ДО 300 КОМПАНИИ ЕДНА Е ПРОДАБА на HUAWEI. ПРОДАБА НА HUAWEI. ОДДЕЛЕНИЕ НА ОДБРАНА ОДДЕЛЕНИЕТО НА ОДБРАНАТА ОТКРИ ВЕДНАШ ПРАША RА ДО ПОВЕДНА ТОА ПОВТОРНА РЕГУЛИРАНА ПО ДРУГОВНА ОСНОВА НА АМЕРИКАН Ограничена способност на американските компании ФИРМИ ПРОДАБА НА HUAWEI што ги купуваме Околу ПРОДАБА НА HUAWEI ГО ГО ОБВРУВАМЕ ОД 11 милијарди ДОЛАРИ ГОДИНА И 11 милијарди ДОЛАРИ ГОДИНА И ФАКТ Е И VEЕ ДА СЕ ОДГОВАРАМ ФАКТ Е И VEЕ ДА СЕ ДОБИРАМ ОД ДЕТАЛНИ СРЕДБИ, ТОА Е ЧАСОТ ДЕТАЛНИ СРЕДБИ, ДОСТАВНО ДА СЕ ДА СЕ ВИДНОСТА НА HUAWEI ТОА ДА СЕ Влијанието врз HUAWEI ќе биде влијанието врз фактот BEЕ БИДЕ ДА ИМАACА НА ФАКТОТ КОЈ МОЕ НЕ МОЕМЕ ДА ГО БАРАМЕ ТОА ТОА НЕ МОЕМЕ ДА ГО КУПУВАМЕ ТОА ТЕХНОЛОГИИ. ТЕХНОЛОГИИ. И WEЕ LЕ Е ЕМАМ ДА СЕ ДОБИРАМЕ И WЕ IKЕ Е ЕМАМ ДА СЕ ДОДЕЛИМЕ ДА ГО ГО ГО купиме. ДА ГО ГОДИМЕ СИТЕ. НО ШТО Е ДОСТАВНО Е, СМЕ НО КОЈ Е ВЕЕ СЕ ОДГОВОРНО, GЕ TOЕ СМЕ ДА СЕ ДОБИВИМЕ НАШИОТ ПЛАН Б ОДБЕДАТ ДА БИДИМЕ ДОБРА НАШИОТ ПЛАН Б ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ РАБОТЕ И СМЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДОБРО И ДА СЕ ВКЛУЧУВАМЕ ДЕБАВНО УСПЕШНО ВЕСНИК ВЕСНИКОВНО УСПЕШНО УСПЕШНО СЕКОЈ ДА СЕ ДА НЕ ГУБИМ ОД АМЕРИКАН АКО НЕМА ДА ГУМЕМЕ ОД АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ И САМО АМЕРИКА Е КОМПАНИИ И САМО АМЕРИКА СЕ ОДГОВОРИТЕ. ОДГОВОРИТЕ. САД треба да мислат за тоа што е САД треба да мислат за тоа што сака да ги искористи САД СЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАМЕ НАЈДОБРА НА САД. НАЈДОБРИ. ПОСЛЕДНИЦИ НА ОВИЕ ОДЛУКИ ПОСЛЕДНИЦИ НА ОВИЕ ОДЛУКИ И ШТО ДОГОВОР НА ЛИТИГАЦИЈА до И ШТО ВИД НА ЛИТИГАЦИЈА ДА СЕ ПРОДАВНО СО МЕСТО. БИДЕТЕ ВО МЕСТО. >> ДИСКУСИЦИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ПРИБАВ. >> ДИСКУСИЦИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ПРИБАВ. >> ДА ЗНАЕТЕ - >> ДА ЗНАЕТЕ - КАКО Е ФИЗИОНА СИЗАЛНИЦА - КАКО Е СИЗАЛНИОТ ФУСИОН - КАДЕ СЕКОЈ ТЕХНОЛОГИЈА ДА СЕ ОДГОВОРУВА КОГА СЕКОЈ ТЕХНОЛОГИЈА ДА СЕ ОДГОВИ ВО КИНА, ДА СЕ ПРВИ ОД ДА КИНА ДА СЕ ПРВИ ОД ДОВЕЕТО. Воено. ДА ЗНАЕТЕ ТОА КИНИЦИ ДА ЗНАЕТЕ КАКО КИНИСКИ АСПИРАЦИИ ДА БИДЕТЕ БЕЛО ЕДЕН АСПИРАЦИИТЕ ДА БИДЕ БРОЈОТ ЕДЕН НАДВОРЕШНИК ВО СВЕТСКИОТ ДЕЛ НАДВОРЕШНА ПОВЕЕ ВО СВЕТСКОТО ЕКОНОМСКИ И МАЛИТАРИЈА. ЕКОНОМИСКО И МИЛИТАРИЈА. ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ СЕ ОСНОВИТЕ СЕ ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ ПОСТОИТЕ ДРУГИ ДРУГИ ФИРМИ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ ДРУГИ ФИРМИ КАКО ДА СЕ ДОСТАВУВА ПРИСТАП ВО ДРАВНИТЕ ПОДАТОЦИ ДА СЕ ТОА ПРИСТАП ВО НИВНИТЕ ПОДАТОЦИ ПО МОЕ ДА МОАТ ДА ГО ВИДАРУВААТ ВЛАДАТА НА КИНЕСОТ Владиката на кинеската МОЕ МОЕ ТОА ГОЛОВИ И ПРИГОДИТЕ ТОА ОВИЕ ЦЕЛИ И ПОДНЕСУВАТЕ ОВАШКИ ЦЕЛИ. ЦЕЛИ Тоа е многу чиста и сега повеќе Тоа е многу чиста и сега повеќе луѓе знаат ова. Луѓето знаат ова. СЕКЕРТЕРСКИОТ ПОМПЕО САМО ДОБИВ А СЕКЕРТЕРСКИОТ ПОМПЕО ДА СЕ ДОБИЕТЕ ЈА ЗДРАВЈЕ ГОДИНА САМО ЈАВА ЗБИРНИНА ВЕСНИКНА ВЕДЕНА НА ВЛАДЕЦИТЕ ЗА ШТО КИНЕИ ВЛАВНИЦИ ЗА ШТО СЕ РАБОТЕ ГИ ВАШАТ ГРААНСКИОТ ВЛАДА И ВАШАТА ВЛАДАТА ПРАШАЕ И ВАШАТА КОМПАНИЈА е во АРМ на кинеската КОМПАНИЈАТА Е ВО АРМ НА ВЛАДЕТЕ НА КИНЕЗИТЕ. ВЛАДА. НЕ МОЕТЕ ДА ПРАТИТЕ ПРОТИВ НЕ МОЕТЕ ДА ПРАТЕТЕ ПРОТИВ ВЛАДАТА НА КИНЕСОТ И САКАТЕ НИЕ ВИДОВИ НА ВИДОВИ НА КИНЕИ И САКАТЕ НЕ СМЕ ДА СМЕЕ ДА СМЕАМ ДА СЕ ВРАА ВРАТА. НЕ СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ВРАНА ВРАТА. НЕ СМЕ ДА СМЕЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ ПРИСТАП НЕ СМЕ ДА СЕ ДА ГИ ДА ГИ ДА ГИ ДРАВАМЕ ПРИСТАП, ДАКО ДАТСКО ПОДАТОЦИ СЕ ДОСТАВ ПО ТОА ДАТСКИ ПОДАТОЦИ СЕ ДА СЕ ОДБИРАТЕ НА КИНИЧКИТЕ ВЛАДИ. ВЛАДИ НА КИНЕСОТ. Тоа е против законот. Тоа е против законот. GЕ СЕ ОБИДЕТЕ ДА БИДЕТЕ БОРБА СО XI ДАЛИ СЕ ОДБОРИТЕ БОРБА СО XI INИНПИНГ ОД ОВОЈ? INИНПИНГ НА ОВАА? >> Експерти, знаете што можеме >> ИСПИТНИЦИ, ЗНАЕТЕ ТОА МОЕМЕ ДА ГИ МО INDЕМА ТЕАНИТЕ ИНСПЕДНИЧКИ ИСКУСТВА ИСПИТНИТЕ ИНТЕДЕНСКИ ИСКУСТВИ МОЕ ДА СЕ ДЕТИТЕ ОД ВРАТА. ТЕСТО ВРАТА на вратата. >> КАКО ДА ТЕСТИРАТЕ И ДА СЕ ДА ГО ПРАВИТЕ >> КАКО ДА ГИ ИСПИТУВАТЕ И ДА СЕ ДА ГО ПРАВИЕТЕ КОИ СЕ ТЕСТИТЕ? КОИ СЕ ТЕСТИТЕ? ДГЕС ТАЛКО ДА ГО ГОЛЕМАТ ПО ПРИМЕР ДЕГА ТАБО ДА ПРИМЕНА ЗА ПРИМЕР, КОГА СЕ ДОГОВОРИТЕ КОМПЛЕТНА ГОДИНА КОГА ДА СЕ КОМПЛЕТНО ГОДИНА ЗАГРАДИТЕ НА КОДОТ. ДОСТАВ НА КОДОТ. ЗОШТО СЕ СМЕЕТЕ ЕРИККСОН СВЕТЕ ЗОШТО СЕ СМЕЕТЕ ЕРИККСОН СВЕТЕ ДОБРА ДА БИЗНИСОТ ВО ОБЕДИНЕТО Дозволено да се направи деловна активност во ООН ОБЕДИНЕТИ ДРАВИ ОД ОБРАЗОВАНИЕ ДИВИ ДИПОВИ Државите го опишуваат нивните длабоки врски до Кина, вклучително и длабоки врски до ДО КИНА Вклучувајќи длабоки врски до владата на Кина, бидејќи ВЛАДАТА НА КИНА ПОТРЕБА ДА СЕ СЛЕДУВА ВЛАДАТА ВКЛУЧУВА НА ВЛАДАТА ЗА СЛЕДЕЕ НА УПРАВУВАЕ со ризици од ризик ОГЛАСУВАЕ НА РИЗИК НА РИЗИК ВО ВКЛУЧУВАЕ НА НЕДВИНО ТЕСТИРАЕ НА НЕЗАВИСНО ТЕСТИРАЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ. ПРОИЗВОДИ. САКАМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ТОА - САКАМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ТОА - СО ВЛАДАТА НА САД. СО ВЛАДАТА НА САД. >> СТАТЕТ СО 10 ПЛУС КОМПАНИИ >> СТАТЕТ СО 10 ПЛУС КОМПАНИИ ВО УСЛОВИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИОТ ФАКТ ВО УСЛОВИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИОТ ФАКТ ЗОШТО СИТЕ СРЕДНИЦИ? ЗОШТО СИТЕ НА РАЗВОЈОТ? ЦИСКО ЕРИККСОН ПРОСТОР НА СОВЕТОТ, ЦИСКО ЕРИККСОН ПРОСТОР НА СОВЕТОТ, ОТВОРИТЕ АМЕРИКАНСКИ ФИРМИ АМЕРИКАНСКИ ФИРМИ ПРИРОДАТ МИКРОСОФТ, МОЕМЕ НАДВОРЕШЕ ГОДИНИ МИКРОСОФТ МОЕМЕ ДА НАПРАВИ ДЕЛО ОД ОВОЈ ПРОГРАМА СЕ СЛУУВА ТОА ТАТ ОВАА ПРОГРАМА СЕ ОГЛАСИ ТОА ДОГОВОР НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ ОД НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ ОД КИНА КОНСТАРИ ДЕЦА НА КОМПАНИЈА КИНА КОМПАНИЈАТА Десетици милијарди ДОЛАРИ СЕКОЈ ГОДИНА. МИЛИИ ДОЛАРИ СИТЕ ГОДИНА. ЗОШТО СИТЕ А НА ПОСТАВУВА ANDЕ И ЗОШТО СИТЕ СО СЕКОЈОТ СОСТАВУВАENЕ И ТОГО ТОА СПОРЕДУВАЕ ТОАТИ СЕ РАБОТНИ ПОВЕЕ ВКЛУЧУВА ПОМОШ ЗА ПОМОШ НА ПОПОЛНИТЕЛ СО ПОСЕТНИК ПОМОШ ЛЕТЕР ДО КОГО извршен директор СЕ СМЕЕТЕ НЕ МОЕТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ШТО СЕ НЕ МОЕТЕ ДА РАЗГОВОРИТЕ ШТО САМО ДА СЕ ОБЕДУВА. ПОДНЕСЕ СЕ. >> НО МАРИЈАЛЕТ ДА БИДЕ САМО САМО >> НО МАРИЈАЛЕТ ДА БИДЕ ПОБЕДНИ OOЕЕ НА ИСТОРИЈАТА ТОА ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА ТОА Индустрија е тоа Индустријата е таа мобилна телефонија за телекомуникација ТЕЛЕКОМУНИЦАЦИЈА МОБИЛНА ИНДУСТРИЈА. Индустрија. Ајде да погледнеме во БРОЈ - Ајде да погледнеме во БРОЈ - ИСТОРИЈА НА ИНДУСТРИЈАТА, НО ИСТОРИЈА НА ИНДУСТРИЈАТА НО ПОГЛЕДУВА НА ХЕАВЕИ ТЕХНОЛОГИЈА ПОГЛЕДАТ НА ТЕХНОЛОГИЈА НА HUAWEI, што дозволува дата заднина во кинеската ОВАА ДОДЕЛУВАЕ НА ПОДАТОЦИТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НА ВИДОВИОТ ВЛАДА И ДА ГО Гледам НА ВЛАДАТА И САКАМ ДА СЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНО ТОА ИНТЕЛЕКТУАЛНИОТ ОДГОВОР ДЕКОЛКУ HUAWEI ГО ПОДНЕСЕ СИТЕ А ОД HUAWEI ГОДИНА НА СИТЕ А ОД ОВОЈ ДА ГО ДОГОВОРИТЕ КОМПАНИИ. ОВИЕ ПРИКАЗНИ КОМПАНИИ. ШТО Е HUAWEI СЕКОГАШ? ШТО Е HUAWEI СЕКОГАШ? HUAWEI BEGAN ПОСТОИ ЈА ИСТО - HUAWEI BEGAN ПОСТОИ ИСТО - ПОЧНИ НА Канада ПОЧЕТНИЦИТЕ НА Канадската компанија која ви менува име КОМПАНИЈА КАКО ПРОМЕНИ ИМЕ НА. ОД НЕ СЕ ВАШЕ - НЕ ВИ ГО ВАШИТЕ - ВАШИТЕ ИЗВРШНИ ИСПИТНИ ИМЕ НА, ВАШИТЕ ИЗВРШНИ ПРОМЕНИ ИМЕ НА И БИДЕТЕ HUAWEI ТОА Е И БИДЕТЕ HUAWEI ТОА Е АКТУЕЛНО Канадска компанија. АКТУАЛНО Канадска компанија. СЕКОГАШ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ ДОКАЗИТЕ СПОГОВОРЕТЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИВАМЕ ДЕВИДЕНЦИОТ РЕЛЕЗИРА НА ОВАА ПОГЛАВЈЕ РЕЕЛЕЗИРАНА НА ОВАА ОГЛАСНА ПОВЕЕ НА САД НАВОД НА ВЛАДАТА НА САД. ВЛАДА. НЕМА ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ НЕМА ДА ГО ОБЈАВУВАТЕ ИНФОРМАЦИИТЕ ЗА КАКО ДА СЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА КАКО НЕ - НЕ - >> СЕ СЕ ОБЈАВУВАТЕ СЕКОГАШ >> ОДГОВОРИТЕ СЕ СЕКОЈ ДЕН СЕКЕРТЕРЕН ДЕН ПОМПЕО ДЕН СЕКЕРТАРНА ПОМПЕО РАБОТИ СО СИТЕ ВАНИ ВЛАДИ НА СИТЕ ВАНИЦИ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ДА СЕ РАБОТИ НА ОВОЈ СЕТ НЕДЕЛАТА ДА СЕ ПОДНЕСУВА ОД ОВОЈ СЕТ, РАБОТИ ДА СЕ РАБОТИ СО РИЗИКИ ОБЕЗБЕДУВАЕ ДА ГО СЕМА ЗА РИЗИЦИ ОД ХУВАВ. ОД ХУАВЕИ. ПРЕТСЕДАТЕТОТ Додека се однесува А. ПРЕТСЕДАТЕТОТ Додека правите трговска зделка, СЕ СЕ СЕ РАБОТИ ТРГОВСКО ДОГОВОР Е ДА ГО ПРИСТАПУВА СЕКОГАШНОСТ ВО АМЕРИЦА РИЗИКИ СЕКОГАШ ВО АМЕРИКА РЕЗИМНИТЕ ОД ХУВАВИ СЕ ПОБЕДИ ПРЕКУ HUAWEI ПОСТОЕ ДА СЕ СОКАУВАТЕ ДА БИЗНИСОТ СО HUAWEI ОТВОРИТЕ БИЗНИС СО HUAWEI СО СО ВАШИТЕ ОЧИ, ОТВОРИТЕ БИДЕ СО ВАШИТЕ ОЧИ, ОТВОРИТЕ ПОДОБРУВААТ СИТЕ СТЕЛ И ANDЕТ И STЕ СВЕТЕ И HEЕТ И ДА СЕ ОТВОРАТЕ ВРАТИ ДА HAЕ СЕ ОТВОРА ВРАТИ ДА ГО ПРИЗВЕДУВА ВЛАДАТА. ВЛАДА НА КИНЕСОТ. ГО ЗНАЕМЕ ОВА АНДИ. ГО ЗНАЕМЕ ОВА АНДИ. >> ОБРАЗОВАНИЕ во Велика Британија >> ПОСТОЕ ВЛАДАТА ОБРАЗОВАНИЕ Обединети во Велика Британија, САКАТЕ ДА САКААТ УПРАВУВАЕТО САКАТЕ САКАТЕ ДА БИДЕ ДОГОВОРНО ПРИСТАП СПОДЕЛЕТЕТЕ ПОДНЕСНИОТ ПРИСТАП ЗА ОБВРСКО ОСНОВНИК, КАКО НАЈДОБРИИТЕ АЛЕТИ, СИТЕ СЕ КАКО НАЈДОБРИТЕ АЛЕШИИ, ОВИЕ СЕ ОБЈАВУВАТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВААТ САД. Одбивајќи што велат САД. И ОВИЕ ПРИЧИН ЗА ТОА. И ОВИЕ ПРИЧИН ЗА ТОА. И додека тие зборуваат на високо И Додека тие зборуваат во високи нивоа на материјали за оваа најголема ЛИВЕРСКИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ОВАА НАЈНОГЛАСНО НАВОД, НЕМА ПОВЕЕНА НАВОД, НЕМА ДА ГИ ПРОИЗВОДИТЕ ФАКТИ ОД ОБЕЗБЕДУВАЕ ПРОИЗВОД ФАКТИ КОИ СЕ ДЕМОНСТРИРАТЕ СЕ КОРИТЕТИТЕ. Тие се коректни. Се надевам дека МОЕ да донесеш нешто од Се надевам дека МОЕ да донесете нешто од таа доказ со вас ТОА ДОГОВОР СО ВЕСНИК, Е СИТЕ LЕ СЕ Е СЕ ДА ГО ГОДИМЕ И И ALLЕ СИТЕ LЕ СЕ Е СЕ ДА ГО ГО ГОДИМЕТЕ И СИТЕ ОВОЕ ОБЈАВНИ ОД ДВЕЕ

Марија Бартиромо го притиска Хуавеј да изврши обвиненија за „задната врата“

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.436" dur="2.133"> >> КАКО ДА СЕ ДОБИВ ТОА? МАРИЈА: ТОА Е АВЕСОМ И ТРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="3.571" dur="2.001"> МАРИЈА: ТОА Е АВЕСОМА И БАРАTЕ АДМИНИСТРАЦИСКИ БАТТ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="5.573" dur="0.966"> АДМИНИСТРАЦИСКА ПОВТОРНА ПРОТИВ КИНСА ПОВЕЕ ДА ГО ГОЛЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="6.541" dur="1.099"> ПРИКАЗНИТЕ КИНЕСОТ ДА СЕ ИДАТ ГИАНТ интензивирајќи го ова утро </text>
<text sub="clublinks" start="7.642" dur="1.033"> Интензивирај го ова утро што доаѓа до пета на </text>
<text sub="clublinks" start="8.676" dur="1.567"> Доаѓа на пета на откритието што HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="10.244" dur="2.001"> ПОГЛАВЈЕ КОГА ХУВАВИ, наводно, има уште поголем пристап </text>
<text sub="clublinks" start="12.246" dur="1.534"> ОБВЕТНО ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ МОНО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="13.814" dur="2.068"> ДА ИНФОРМАЦИИ МОНО ЗА ВАС, ОД ПРЕВЕДНО Е СЕ СМЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="15.883" dur="1.434"> ТОА ПРЕВИЗОВНО Е СЕ РАЗГОВОРИТЕ. ИЗВОРИ ЗА ИНТЕЛ САМО ГОЛЕМО ЗНАЕ KЕ </text>
<text sub="clublinks" start="17.351" dur="2.702"> ИЗВОРИТЕ НА ИНТЕЛ велат дека ГОЛЕМО ЗНАЕТЕ ГО ГОДИНИ ОВА ГРАДИНИ НА ВАШИНГТОН </text>
<text sub="clublinks" start="20.054" dur="1.3"> ГОДИНИ КОИ ГРАДЕНИ ВАШИНГТОН ГРАДЕНИ ПРИСТАП ДО ПРИРОДНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="21.355" dur="1.234"> ПРИСТАП ДОГОВОР ЗА КИНЕИ ВЛАДА И ДО МОБИЛ </text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="1.134"> УПРАВУВАЕ И ДО ГОЛЕМИСКИ РАЗВОЈ НАСТАНОВИ И СИСТЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="23.791" dur="1.701"> СОВЕТНИКСКИ СОФТВЕРИ И СИСТЕМИТЕ ЗНАЕ CЕ СО ЦИБЕРИОТ КАКО ЗАВОР </text>
<text sub="clublinks" start="25.493" dur="2.568"> ЗНАЕТЕ ВО КИБЕРИОТ КАКО ВРАТНИ ВРАТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="28.062" dur="3.236"> ВРАТИ. Вклучувањето со мене е главна безбедност </text>
<text sub="clublinks" start="31.332" dur="1.167"> Вклучувањето со мене е главен службеник за безбедност и главно да ве видиме </text>
<text sub="clublinks" start="32.5" dur="1.234"> ОФИЦЕР И САМО ДА ГО ВИДИТЕ БЛАГОДАРИ ДА СТЕ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.768" dur="0.333"> БЛАГОДАРИ ЗА ДОГОВОР ОД ОВОЈ МАСНИНГ. </text>
<text sub="clublinks" start="34.102" dur="1.8"> Утрово. >> Значи, ти и јас го имам ова </text>
<text sub="clublinks" start="35.904" dur="1.466"> >> Значи, ти и јас имам оваа дискусија околу и околу тоа </text>
<text sub="clublinks" start="37.372" dur="0.933"> ДИСКУСИРА ПРЕД И ДОГОВОР ОД ВРААТА ВРАТА И ЈАС ПРИМЕНА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="38.34" dur="1.7"> ЗАВРШНА ВРАТА И МЕНИЦИЈА ВАС ВО НАШИОТ НАЈДОЛНИ ИНТЕРВЈУ, ВО ФАКТ, </text>
<text sub="clublinks" start="40.074" dur="1.034"> ВО НАШИОТ НАЈГОЛЕМ ИНТЕРВЈУ, ВО ФАКТ, РАБОТЕ ABЕ ЗА ГЛАСАЕ ТЕЛЕФОН </text>
<text sub="clublinks" start="41.142" dur="1.467"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА РАБОТЕЛЕТЕТЕ, ТЕЛЕФОНИ ЗА ТЕЛЕФОНИЈА - </text>
<text sub="clublinks" start="42.611" dur="2.133"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ЗА - Што се случи во Африка во </text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.134"> ШТО СЕ СЛОБОДИ ВО Африка во Европа каде не се назад </text>
<text sub="clublinks" start="46.915" dur="2.001"> ЕВРОПА КОГА СЕ КАКО ВРАТНИ ВРАТИ СО КОМПАНИЦИТЕ НА HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="48.917" dur="2.001"> ВРАТИ СО СОВРШУВАЕ НА HUAWEI ДОГОВОРУВА ДАТСКИТЕ ДА ДА СЕ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="50.919" dur="1.2"> ОВА ДА ГО ПОДАТОЦИТЕ ПОДАТОЦИТЕ ДА СЕ ОДГОВОРНО ПОДРАЧЈЕ ПО ГРАДИНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="52.154" dur="0.365"> НАПРАВОТ НА ВЛАДАТА НА КОМУНСКОТО ФИСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="52.52" dur="1.4"> ВЛАДА. ВИЕ ПОСЛЕВИТЕ И ОДГОВЕМЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="53.922" dur="1.8"> ВИЕ ПОСЛЕВИТЕ ГО ОДГОВОР И ОДГОВЕКОТ КОИ Е ДА СЕ Е ВАНО. </text>
<text sub="clublinks" start="55.724" dur="0.866"> НЕ Е ВАНО. СЕГА Имаме потврда ОД </text>
<text sub="clublinks" start="56.624" dur="0.8"> СЕГА САМО ПОВТОРУВАМЕ ОД ФЕДЕРАЛНО ВЛАДА. </text>
<text sub="clublinks" start="57.458" dur="1.401"> ФЕДЕРАЛНА ВЛАДА. ВАШАТА РЕАКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="1.501"> ВАШАТА РЕАКЦИЈА. ЕФНЛ Добро мислам дека е </text>
<text sub="clublinks" start="60.395" dur="1.734"> ЕФНЛ Добро мислам дека е фантастична вест што е обединета </text>
<text sub="clublinks" start="62.13" dur="1.801"> ФАНДАСТИЧКИ ВЕСТИ ОД ОД ОД ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВНИ ДРУГИ </text>
<text sub="clublinks" start="63.965" dur="0.733"> ДРATАВНИТЕ ДА СЕ ОДНЕСУВА ДЕКЛАСИФИРАЈТЕ ОВАА ИНФОРМАЦИЈА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="64.732" dur="2.368"> ДЕКЛАСИФИРАЈТЕ ОВАА ИНФОРМАЦИИ КОИ СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="67.102" dur="1.133"> ДА СЕ ОБВРСУВААТ НА НАШИТЕ АЛЕТИ, БЕСПЛАТНО ДА СЕ ПРОДОЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="68.27" dur="1.3"> АЛЕТИ БЕСПЛАТНО ДА СЕ ПОГЛАСАМ ДА САКАМ ДА СЕ ПРАШАМ </text>
<text sub="clublinks" start="69.604" dur="1.634"> ИМА ДА СЕ ГО ПРАВИЛУВАМ ДА ЈА ЈА СПОГОДИРАМЕ - </text>
<text sub="clublinks" start="71.272" dur="1.468"> ВЕ МОЛАМ - ОДГОВОРИТЕ СО СВЕТСКО ДОКАЗИ </text>
<text sub="clublinks" start="72.741" dur="1.334"> ОБЕЗВЕДЕТЕ СО СВЕТСКО ПОВРЗАНИ ДЕВИЗНИК ПОСТОИ КАКО - </text>
<text sub="clublinks" start="74.109" dur="2.434"> ПОВЕ ASЕ КАКО - РАБОТ ДА СЕ КАКО ДА ГО ПОВИТЕ ГЕРМАНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="76.545" dur="1.199"> ПОГЛЕДАТ ДА СЕ КАКО ГО ГЕРМАНИ ЗА ГЛАСОВНО ГЕРМАНИЈА, ТОА НЕ ГО РАБОТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="77.746" dur="1.2"> НЕ Е ЗАБОВЕНИ. ОД ОБЕЗБЕДУВА THEЕ НА КОМИСТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="78.947" dur="2.001"> ОД ОБЕЗБЕДУВА THEЕ НА КОМИСТАТТЕ ТОА НЕСОБОДНИК ЗА ЗАКОН </text>
<text sub="clublinks" start="80.949" dur="0.966"> ТОА НЕ Е НЕПОДНЕТУВА ЗА ПРАВНА ИНТЕРЦЕП НАШАТА ОПРЕМА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="81.917" dur="0.432"> ИНТЕРЦЕПТ НАШАТА ОПРЕМА НЕ Е ДА СЕ ДА СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="82.35" dur="1.868"> ДА ГО НАПРАВИ ТОА. НЕ СМЕЕТЕ ОВАА ПРИСТАП И </text>
<text sub="clublinks" start="84.219" dur="1.934"> НЕ СМЕЕТЕ ОВАА ПРИСТАП И ОВИЕ ФАКТИ И ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="86.188" dur="0.799"> ТОА ФАКТИ И САКО СЕ СОГЛАСУВАМ ДА СЕ ВРАБОТУВААМ НАС </text>
<text sub="clublinks" start="87.022" dur="1.133"> СПОВЕДУВА ВЛАДА НА УСЛОВИ ЗА СОДРИУВАЕ НА СВОЈОТ СОВЕТНО ДОБИВУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.19" dur="0.299"> ПОВЕДЕТЕ ПОВТОРНО ДОВЕРЛИВНО СВОЈОТ СОВЕТНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="88.523" dur="1.901"> НАПРЕД. >> Очекајте испраќање што го имаме - </text>
<text sub="clublinks" start="90.425" dur="1.434"> >> Очекајте испраќање што го правиме - ние АКТУЕЛНО САМО ДА СЕ ДОСТАВУВАМЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="91.893" dur="1.801"> Ние АКТУЕЛНО ДА СЕ ДОБИВУВАМЕ И ДА ЗНАЕТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="93.728" dur="1.734"> ГО ЗНАЕШ ТОА. ВАШАТА КОМПАНИЈА СЕ РАБОТИ СО </text>
<text sub="clublinks" start="95.496" dur="1.267"> ВАШАТА КОМПАНИЈА РАБОТИ СО БРОЈ НА ТЕХНОЛОГСКИ ФИРМИ </text>
<text sub="clublinks" start="96.765" dur="1.567"> БРОЈ НА ТЕХНОЛОГСКИ ФИРМИ, како резултат на ова. </text>
<text sub="clublinks" start="98.366" dur="1.701"> Како резултат на ова. СИТЕ ДРУГИ ПУНИШИ НЕ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="100.101" dur="1.401"> ПОВЕЕ ДРУГИ ПУНИШИ НЕ ДА ГО ОДГОВОРИТЕ ТЕТЕ НА ИНТЛЕК </text>
<text sub="clublinks" start="101.536" dur="1.1"> ПРИМЕНА ТИТЕ НА ИНТЛЕКОТО, КОГА WЕ СЕ ИСТОРИИ И ДА ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="102.637" dur="1.601"> КОЈ ILLЕ СЕ ИМА СЕ ИСВЕДУВАМЕ, И ДА ЗНАЕМЕ OTЕ ПРАВИЛЕТЕТЕ ТЕЛЕФОН ИТАЛИЈА САМО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="104.239" dur="1.834"> Гласајте ТЕЛЕФОНСКА ИТАЛИЈА ЈА ОВАА ПРАШАА ГЛАСАЈ ИЗВЕШТАЈ ЗА ГЛАСОТ ИТАЛИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="106.074" dur="1.601"> ПРАШАЕ ГЛАСОТ ИЗВЕДЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА ИЗВЕШТАЈ ИЛИ, ОД ОВИЕ ДА СЕ НАПРАВНИ ВРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="107.709" dur="1.935"> ОД ОВИЕ ДА СЕ БЕЗ ВРАТНИ ВРАТИ И ТОА МОЕ ДА ГО ПОДНЕСУВААТ НИВНО </text>
<text sub="clublinks" start="109.678" dur="2.101"> И ТОА ДА СЕ МОАТ ДА ЈА ПОГОЛЕМАТЕТЕТЕ РАКОТ, ПОВЕДУВАТЕ НА ХУВАВИ ИЗГРАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.78" dur="1.801"> РАКОВНО, ТЕЛЕТЕ HUAWEI ИЗВРШУВАЕ ОВИЕ И СЕ ДОБРА ВРАТА </text>
<text sub="clublinks" start="113.615" dur="1.534"> ОВЕДЕТЕ СЕ ВРАА ВРАТ ОВДЕ И ДАЛИ НЕКОИ ДА ГИ ПОВЕЕ ВИД ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="115.183" dur="2.001"> НЕКОИ ОД ВЕЕ НА ПРИДРУУВАЕТО ВИ СЕ ПРОМЕНИТЕ ВРААНА ВРАА SOНА ВРАТА, НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.218" dur="1.334"> ВИ ПРОМЕНИ ЗАВРШНА ВРАТА, така што ние АКТУАЛНО САКАМЕ ДА СЕ ПОСТОИ ДА СЕ ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="118.587" dur="1.4"> АКТУЕЛНО ДА ИНДЕДИРААТ ДА СЕ ДВЕДЕЛИТЕТЕ ДЕКОИ СЕ ДОСТАВНИ ВРАТИ АНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="120.022" dur="0.666"> ОВИЕ СЕ ДОБРА ВРАТИ АНДИ И ДА ЗНАЕТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="120.689" dur="1.3"> И ДА ЗНАЕТЕ ТОА. СВЕТЕ БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="121.99" dur="0.333"> ВИЕ СЛУБЕН ВЕСНИК за безбедност. </text>
<text sub="clublinks" start="122.357" dur="2.235"> ОФИЦЕР. >> ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СЕ РАБОТ НА ВАШАТА ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="124.626" dur="1.634"> >> ПОСЛЕДНИОТ ВРЕМЕ СЕ РАБОТЕ ДА ВАШ СОВЕТЕ СЕ СЕ ВРАБОМЕ ДА СЕ ПОДДРУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="126.295" dur="2.268"> ВЕ ПРИСТАВУВАМЕ И ПОНУДУВАМ ДА ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕТЕ КОРИСТЕТЕ МОЈОТ ТЕЛЕФОН И ГЛАС </text>
<text sub="clublinks" start="128.564" dur="1.834"> ДА ГО УПОТРЕБИТЕ, КОРИСТЕТЕ МОЈОТ ТЕЛЕФОНИ И ГЛАСОТ Е ТЕЛЕФОН ИТАЛИЈА ПОДНЕСУВА ГЛАСА А </text>
<text sub="clublinks" start="130.433" dur="1.099"> Е ТЕЛЕФОНСКО ИТАЛИЈА ПОВЕЕ ГЛАСОТ, ТЕЛЕФОН ИТАЛИЈА НЕ верува </text>
<text sub="clublinks" start="131.567" dur="1.634"> ТЕЛЕФОНСКА ИТАЛИЈА НЕ Е ВЕРУВААТ ДЕКА ХУАВЕИ САМО ДОБИВНИ ВРАТИ </text>
<text sub="clublinks" start="133.235" dur="1.134"> ТОА ХУАВЕИ САМО ЗАВРШНИ ВРАТИ НЕ СЕ ВЕРУВАТЕ ТОА ШТО ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="134.403" dur="1.2"> НЕ ВЕРУВАЈТЕ ТОА ШТО СЕ ДОБИВИТЕ Е ВИСТИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="135.638" dur="1.7"> САМО ПОСЕТА Е ВИСТИНА. НО ГОЛЕМИОТ СИТЕ Е, тоа </text>
<text sub="clublinks" start="137.372" dur="2.435"> НО ГОЛЕМИОТ СИТЕ Е, ТОА УСЛУГА НА САД САМО ПОВРЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="139.808" dur="0.8"> Владата на САД СЕ СЕ ПОВТОРНО ДЕКЛАСИФИРАНА ОВАА НОВА </text>
<text sub="clublinks" start="140.609" dur="0.7"> ДЕКЛАСИФИИРА ОВАА НОВО ДОСТАВУВА - </text>
<text sub="clublinks" start="141.343" dur="1.367"> ДОКАЗИ - КАКО ПРОДОЛУВА ДА СЕ РАБОТАТ ДА СЕ ДА СЕ ДОБИРААТ </text>
<text sub="clublinks" start="142.711" dur="2.502"> КАКО Продолжуваат да се обидат да дојдат до пушењето кое го </text>
<text sub="clublinks" start="145.214" dur="1.4"> ПО ПОВЕЕ ОД КОИ НЕ МОРАТ ДА МОANTЕТЕ ДА СЕ РЕДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="146.615" dur="1.367"> НЕ СЕ МОЕ ДА СЕ ЈА ПРИДНЕТЕ МАРИЈА И ПРАШААТ КОИ САД </text>
<text sub="clublinks" start="148.017" dur="1.9"> МАРИЈА И ПРАШАА ОД ВЛАДА НА САД да го објават ова </text>
<text sub="clublinks" start="149.919" dur="0.699"> УПРАВУВАЕ ЗА ОВИЕ НЕКЛАСИФИФИНИ ИНФОРМАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="150.652" dur="2.302"> Некласифицирани информации. >> ДА НЕ СЕ ПОТРЕБИ ДА ГО Гледам </text>
<text sub="clublinks" start="152.988" dur="1.2"> >> ДА НЕ СЕ ПОТРЕБИ ДА ГО ПОДАРАМ НЕКОНКЛАСИФИИНИ ИНФОРМАЦИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="154.189" dur="1.334"> Некласифицирани информации. СЕ СЕГАМ СВЕТЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="155.557" dur="2.001"> СЕ СЕГАМ СВЕТЕ ОД Компаниите и нивните извршни директори. </text>
<text sub="clublinks" start="157.593" dur="2.134"> КОМПАНИИ И нивни извршни директори. МНОГУ ВРЕМЕ АНДИ И КОГА СЕ ГО Гледам </text>
<text sub="clublinks" start="159.728" dur="1.601"> МНОГУ ВРЕМЕ АНДИ И КОГА ДА ГО ГЛАСАМ ДА ГЛАСАМ ТЕЛЕФОНИРАЈТЕ НА ПРИЧИНОТ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="161.33" dur="2.301"> НА ГЛАСАЈТЕ ТЕЛЕВИЗИРАЈТЕ ЗЕМЈОДАЛИТЕ, КАЈ ГЛАСААТ еден тон сега е неутрален </text>
<text sub="clublinks" start="163.666" dur="1.8"> Гласајте ЗЕМЈЕТЕ СЕКОЈ НЕВЕРТАЛНА НИВО Е ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="165.501" dur="0.833"> НИВО Е ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СО нив. </text>
<text sub="clublinks" start="166.369" dur="1.967"> СО НИВ. И ОБЕЗБЕДУВАЕ НА ПОСТАВКИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="168.337" dur="2.835"> И СОСТОЈБИТЕ ОБЕЗБЕДУВААТ ТОА МОАТ ДА ГО Гледаат АСИ И </text>
<text sub="clublinks" start="171.207" dur="1.133"> ТОА ТОА МОГА ДА ГО ВИДАТ АСИС И НЕ Размислува Случај СЕКОГАШ. </text>
<text sub="clublinks" start="172.375" dur="1.934"> НЕ ДИСКУСИ СЛУЧАЈ СЕКОГАШ повеќе. >> Гласаше ТЕЛЕФОН </text>
<text sub="clublinks" start="174.343" dur="1.801"> >> Гласам ТЕЛЕФОН ЈА ПОВЕЕ ЈАВНО ВО - </text>
<text sub="clublinks" start="176.178" dur="1.701"> ЈАВНО ВО - ТОЧНО ВЕ EVЕ ОДГОВОР ЗА WИВ </text>
<text sub="clublinks" start="177.913" dur="0.834"> ОБОУВА ВЕ EVНИ ОДГОВОР НА ALLИВНА УЛИЦА НА REИВОТ СВЕТЕ СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="178.781" dur="0.834"> УЛИЦА НА УЛИЦА НА УЛИЦАТЕ НЕ Е ЗАБАВНА. </text>
<text sub="clublinks" start="179.648" dur="1.667"> НЕ РАБОТИ. ОВАА ОБЕЗБЕДУВА НА ОПРЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="181.317" dur="2.935"> ОВОЈ ОБЕЗБЕДУВА ОПРЕМА ОВОЈ ДОГОВОРУВА ЗАКОНОТ ИНТЕРЦЕПТ </text>
<text sub="clublinks" start="184.287" dur="0.866"> ОВА ДОГОВОРУВА ЛАВНИОТ ИНТЕРЦЕПТ ОД НАШАТА ОПРЕМА. </text>
<text sub="clublinks" start="185.154" dur="2.134"> ОД НАШАТА ОПРЕМА. НЕ ОДГОВОРУВАМЕ ОВОД ОПРЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="187.323" dur="1.434"> НЕ ДА ГО ОБВРСУВАМЕ ОПРЕМА БЕЗ ДОВЕР ОПРЕМА ТАКА </text>
<text sub="clublinks" start="188.758" dur="2.668"> БЕЗ нивна опрема, НЕ МОЕ ДА ПРИСТАП ДА ПРИСТАП </text>
<text sub="clublinks" start="191.427" dur="0.399"> НЕ МОЕ ДА БИДЕ ПРИСТАП ДО ПРИСТАП НА ПЕРМИСИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="191.827" dur="1.734"> ПЕРМИСИЈА. ОВДЕ ПРИКАЗНА ТОА ИМАМ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="193.562" dur="1.701"> ОВДЕ ПРИКАЗНА ТОА ИМАМ ДО СЕКОЈ СЕ ОД ПЛЦ. </text>
<text sub="clublinks" start="195.297" dur="2.502"> СЛОБОДА НА МЕ ОД ПЛЦ. РАБОТЕЛЕТЕТЕ, ПЛЦ ГРУПА ГРУПА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="197.833" dur="1.234"> ГЛАСААТ ПЛАН ЗА ГЛАСНИЧКО ГРУПА ПРИДРУНА </text>
<text sub="clublinks" start="199.068" dur="2.568"> ПРИДОБИВНО ПРИДРУНИОТ ПРИДОБИВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="201.637" dur="2.535"> ПРИГЛАСИТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ ПОВЕЕ НА ПОВЕЕ БЕЗ ГОДИНИ ПО ГОДИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="204.206" dur="2.836"> ПОВЕЕ НА ЗАВРШНИЦИ ЗА ГОДИНИ ОД ОСНОВНИ HUAWEI ЗА КАРИЕР </text>
<text sub="clublinks" start="207.076" dur="0.867"> ОСНОВА НА ХУВЕИ ЗА КАРИЕРАТА ИТАЛНА БИЗНИС Додека гласав А. </text>
<text sub="clublinks" start="207.944" dur="2.635"> ИТАЛСКИ БИЗНИС Додека гласавте ТЕЛЕВНО, ПРАШААТТЕ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="210.613" dur="0.934"> ТЕЛЕФОНИТЕ ПРАШАА НА ПРИРАЧНИКИ РЕЗУЛАТИВНИ РЕВЕЛАЦИИ AYЕ МОЕ ДА СЕ ПОСТОРНО ОГРАБА </text>
<text sub="clublinks" start="211.581" dur="2.168"> ОБЈАВУВАЕ МОAYЕ ДА СЕ ПОВЕЕ ОБРАЗОВАНИЕ НА РЕПУТАЦИЈАТА НА ГОСПОД СИМБОЛ </text>
<text sub="clublinks" start="213.75" dur="2.134"> ОДГОВОР НА Главен симбол на кинеска глобална техника </text>
<text sub="clublinks" start="215.919" dur="0.365"> ЗА ПАРАЛИЗА НА ГЛОБАЛНА ГЛОБАЛНА ТЕХНОЛОГИЈА ТЕХНОЛОГИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="216.285" dur="2.802"> ПАРАЛИЗА. ОВА Е ПРИКАЗНА БЛУМБЕРГ ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="219.088" dur="0.9"> ОВА Е ПРИКАЗНА БЛУМБЕРГ ЗОШТО НЕ ДА ГО ОБВРСУВАТЕ УЧИЛИШТЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="219.989" dur="1.701"> ДАЛИ ДА ГО ОБВРСУВА УЧИЛИШТЕ? >> СИТЕ ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="221.691" dur="1.434"> >> СИТЕ ОПРЕМА ДА СЕ РАБОТНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="223.159" dur="1.701"> РАБОТНОСТИ. ТОА РАЗЛИЧНО ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="224.861" dur="1.133"> ОВА РАЗЛИЧНО ДО ПРЕДМЕТНА МАЛИКИОВСКА ВРАТНА ВРАТА </text>
<text sub="clublinks" start="226.029" dur="1.033"> НАСТАНОВНА МАЛИКИОНА МАРТ ЗА ВРАТА ЗОШТО И ЗНАЕТЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="227.096" dur="1.701"> МАРТ ЗОШТО И ЗНАЕТЕ ТОА. СОСТОЈБА СИТЕ ОПРЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="228.798" dur="1"> СОДРУВАЕ СИТЕ ОПРЕМА ДА СЕ РАЗЛИЧНО? </text>
<text sub="clublinks" start="229.799" dur="1.167"> РОБОТНОСТА? СИТЕ ОПРЕМА НЕМА ДА СЕ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="230.967" dur="1.434"> СИТЕ ОПРЕМА НЕМА ДА ГО ВРАТИ ВРАТИ НА КОМИНАТА ЗА Кинезите </text>
<text sub="clublinks" start="232.402" dur="1.5"> ВРАТИ НА КИНЕЗОТ ЗАЕДНИЧКИ КОМУНИЧКИ ПРВ ВЛАДА. </text>
<text sub="clublinks" start="233.937" dur="1.533"> УПРАВУВАЕ НА ПРВАТА. ЗОШТО САМО САМО МНОГУ РАЗВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="235.505" dur="1.801"> ЗОШТО САМО ДОБИТЕ МНОГУ МНОГУ ВРАТНИ ВРАТИ ДА СЕ ОДБОРИ НА КИНЕЗОТ </text>
<text sub="clublinks" start="237.34" dur="2.702"> ВРАТИ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НА ВИДОВИТЕ НА КИНЕСИТЕ ТОА КРУГАТА НА КОМУНИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="240.076" dur="1.534"> УПРАВУВА THЕ КОИ КОМУНИЧКАТА ПРВА ВЛАГАЕ ДА СЕ КАКО АНИБОДА ПОДАТОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="241.611" dur="1.801"> УПРАВУВАЕ СО ТОА ДОГОВОРНИ ПОДАТОЦИ Е ОД ОВОЈ И ДОГОВОРИ ПРАВО </text>
<text sub="clublinks" start="243.413" dur="2.702"> ДАЛИ СЕ ОВОЈ И ДОГОВОВО ПРАВО НАПРАВОТ НА ВЛАДАТА НА КИНЕСОТ? </text>
<text sub="clublinks" start="246.149" dur="1.867"> ДО ГОЛЕМАТА НА КИНЕСОТ? Ние знаеме дека овој HUAWEI е кинески </text>
<text sub="clublinks" start="248.018" dur="2.567"> ГО ЗНАЕМЕ ОВОЈ HUAWEI Е КИНИСКА КОМПАНИЈА ДАКО НЕ МОЕ ДА ПРАВИТЕ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="250.62" dur="2.101"> КОМПАНИЈА АКО НЕ МОЕ ДА ПРОТИВ ПРОТИВ РЕПУБЛИКА КИНА КАКО ДА СЕ ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="252.722" dur="1.167"> ПРИРАЧНИК ЗА КИНА ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ СЛУЧУВАТЕ ДО XI ИНПИНГ НЕ СМЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="253.89" dur="2.101"> ДО XI INИНПИНГ НЕ СМЕ ДА ГО ВИДИМЕ ВРАНА ВРАТА НА ОВОЈ И ОДМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="255.992" dur="2.401"> ПОВЕТЕ ПРАВНА ВРАТА НА ОВОЈ И ОДВЕТЕ ПРОТИВ ОД ОВОЈ ДА СЕ СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="258.395" dur="1.3"> ПО ПОГОЛЕМЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ЗНАЕМЕ КИНЕСИ ЕКОНОМИ </text>
<text sub="clublinks" start="259.696" dur="1.033"> ЗНАЕТЕ КИНЕСИ ЕКОНОМИ ДА СЕ СПИСИТЕ ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ДВЕЕ ВЛАДА </text>
<text sub="clublinks" start="260.73" dur="0.5"> СЕ СЛУЧАТ ДА СЕ КОМУНИТЕ ФИСТ ВЛАДА НА КИНА? </text>
<text sub="clublinks" start="261.231" dur="1"> НА КИНА? АБСОЛУТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="262.232" dur="1.2"> АБСОЛУТНО. И неограничено КОГА САКАТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="263.467" dur="2.434"> И БЕЗБЕДНО КОГА СЕ ИВЕТЕТЕ НА ОВАА СОСТОЈБА, ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="265.936" dur="1.7"> НА ОВАА СОСТОЈБА, ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ВО МАКРО СВЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="267.638" dur="1.5"> МАКРО СВЕТЕ ДОКААТ ДА СЕ РАБОТИ ДА ГО БОГАШ КИНА СО ХУРТИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="269.172" dur="1"> ПРЕДИЗВОДИТЕ ДО ХУРТИРА CHЕ КИНА СО ХУРТИНГ НАЧИН. </text>
<text sub="clublinks" start="270.206" dur="2.235"> НАЧИН ЧИСТА, ЕДИНИЦИТЕ ДР STАВИ Е </text>
<text sub="clublinks" start="272.442" dur="2.201"> ЧИСТА, ОБЕДИНЕТИТЕ РАБОТНИЦИ ШТО ВААТ АМЕРИКА ПОВЕANЕ ДО КАКО Е </text>
<text sub="clublinks" start="274.644" dur="1.1"> ПОГОЛЕМУВААТ АМЕРИКА ПОВЕЕ ТОА КАКО ГО ОБЕЗУВА НАЧИНОТ И ОБЕДИНЕТИ ДРАВИ </text>
<text sub="clublinks" start="275.745" dur="1.701"> НЕГОВОРНИОТ НАЧИН И ОБЕДИНЕТИТЕ РАБОТИ НЕМА ДА СЕ СМЕАТ ОВОЈ ПАСИОНЕТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="277.447" dur="1.367"> NOTЕ НЕМА ДА СЕ СМЕЕТЕ ОВОЈ ПАСИОНАТЕЛ ЗА ОД КОГО Е НАЈДОМОЛНО ДА </text>
<text sub="clublinks" start="278.815" dur="0.933"> ЗА ШТО Е НАЈДОБРИОТ ПО ОБЕДИНЕТИТЕ РАБОТИ ВО МАТЕРИЈАЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="279.749" dur="1.801"> ОБЕДИНЕТИТЕ ДРАВИ ВО МАТЕРИЈАЛИ НА НЕГОВОРИТЕ СО КИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="281.584" dur="2.135"> НА КОНКУРЕНЦИЈАТА СО КИНА. ОБЕДИНЕТИТЕ држави нема да создадат А. </text>
<text sub="clublinks" start="283.753" dur="1.067"> ОБЕДИНЕТИТЕ држави нема да создадат ПОЛИТИКА ЗА ИНОВАЦИРА TЕ НА ТЕХНОЛОГИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="284.821" dur="1"> ПОЛИТИКА ЗА ИНОВАЦИРА TЕ НА ТЕХНОЛОГИЈА. НЕМА - </text>
<text sub="clublinks" start="285.822" dur="2.034"> НЕМА - - АНДИ, АНДИ - </text>
<text sub="clublinks" start="287.858" dur="1.967"> >> Енди, Енди - Претседател на вашата компанија - </text>
<text sub="clublinks" start="289.827" dur="1.333"> Претседател на вашата компанија - дојдете на ЕНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="291.161" dur="0.499"> Дојдете на АНДИ. ВЕ МОЛАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="291.695" dur="1.7"> ВЕ МОЛАМ. И Претседател на вашата компанија - </text>
<text sub="clublinks" start="293.43" dur="2.101"> И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВАШАТА КОМПАНИЈА - 00 КОМПАНИИ ДА СЕ РАБОТЕ HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="295.532" dur="1"> 00 КОМПАНИИ ДА СЕ РАБОТЕ HUAWEI. Претседателот на вашата компанија е </text>
<text sub="clublinks" start="296.533" dur="1.834"> Претседателот на вашата компанија е член на комунистичката партија, </text>
<text sub="clublinks" start="298.402" dur="0.499"> ЧЛЕН НА КОМУНИСТИЧКИОТ ПАРТИ, КОРЕКТ? </text>
<text sub="clublinks" start="298.935" dur="1.534"> КОРЕКТ? МОЕ МОЕ ДА ВИДАТ ВО - </text>
<text sub="clublinks" start="300.47" dur="1.467"> МОЕМЕ ДА ГО ВИСОКУВАМЕ - КАКО МНОГУ ЧЛЕНОВИ ЧЛЕНОВИ НА HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="301.938" dur="1.234"> КАКО МНОГУ ЧЛЕНОВИ ЧЛЕНОВИ НА HUAWEI одбор се членки на </text>
<text sub="clublinks" start="303.206" dur="1.501"> ОДБОР СЕ ЧЛЕНОВИ НА КОМУНИСТИЧКИОТ ПАРТИ? </text>
<text sub="clublinks" start="304.741" dur="0.299"> КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА? ПЕТ? </text>
<text sub="clublinks" start="305.042" dur="1.734"> ПЕТ? >> Немам ИДЕА МАРИЈА, но НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="306.81" dur="3.036"> >> Јас НЕМА ИДЕА МАРИЈА, НО МОЕ МОАМ ДА ИМАМ И ДА ГО ПРАВИМЕ ОД НАШИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="309.88" dur="1.867"> МОЕТЕ ДА ИМА И ДА ГО ПРАВИЕТЕ ДА СЕ НАШАТА ОПРЕМА НЕ Е ПОДНЕСУВА НА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="311.749" dur="1.433"> ОПРЕМАТА НЕ Е ПОДНЕСУВА НА СЕКОЈ ВЛИЈАНИЕ ЗА КИНА </text>
<text sub="clublinks" start="313.183" dur="1"> ВЛИЈАНИЕ ЗА ВЛАДАТА НА КИНА И МОЕ ДА ГО ПРОВЕДИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="314.184" dur="0.666"> УПРАВУВА ANDЕ И МО CЕ МОЕ ДА ГО ПРАВИМЕ - </text>
<text sub="clublinks" start="314.852" dur="1.734"> ПО - >> КАКО ДА СЕ ПРАВИЕТЕ ДА СЕ ДОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="316.62" dur="1.467"> >> КАКО ДА СЕ ПРАВИЕТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДАМА ОВДЕ ПРАВО ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="318.089" dur="1.7"> Овде морав да го имам ова право. ЕВРОПА НАЈДОБРИОТ КОМПАНИ НА ЕВРОПА </text>
<text sub="clublinks" start="319.79" dur="1.3"> ЕВРОПА НАЈДОБРИОТ КОМПАНИ ЗА КОМПАНИРАЈТЕ НА ЕВРОПСКА ИДЕНТИФИФИКАНА СВОЕТ МИСЛЕЕ ВРАНА ВРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="321.091" dur="1.133"> ИДЕНТИФИ СВОЕТО МИСЛЕЕ ОДГОВОРНА ВРАТА ВО СОФТВЕР ЗА ТОА ДА СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="322.259" dur="2.935"> ВО СОФТВЕР ЗА ТЕКОВНИОТ ПОДРАЧЈЕ ДА СЕ ДОБАВИ HUAWEI НЕВЕДНАШ ПРИСТАП </text>
<text sub="clublinks" start="325.229" dur="1.667"> ДОДЕЛЕН ПРИДРУЕН ВЕСНИК ПРИРАЧНИК ЗА РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="326.897" dur="1.334"> НА КАРИЕРСКИТЕ ДОБИВНИЦИ НА INEИВНАТА Мрежа Систем што обезбедува Интернет </text>
<text sub="clublinks" start="328.265" dur="2.235"> СИСТЕМ КОИ ОД ОБРАЗОВАНИЕ УСЛУГА НА ЛЛ ХЛ САМО ДОМ ДА СЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="330.534" dur="1.334"> СЕРВИС НА ЛЛ ХЛ САМО ДОМА ДА СЕ ПОВЕЕ ДА ГО САМО HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="331.902" dur="1.601"> ЧИСТЕ THЕ КОГА HUAWEI сака да постави инфраструктура во сè од </text>
<text sub="clublinks" start="333.504" dur="3.302"> ПОДНЕСУВАНИ ИНФРАСТРУКТУРА ВО СИТЕ САМО ПОГОЛЕМИ СТРАНИ, како што ќе дозволи </text>
<text sub="clublinks" start="336.841" dur="2.067"> КАКО МНОГУ СТРАТЕ КАКО ALLЕ СЕ СОГЛАСУВААТ ДА СЕ ОДБАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="338.909" dur="1.2"> СО ПОДАРУВАЕ НИВНИ ИНФРАСТРУКТУРУВАЕ НА ПОВЕЕ СИТЕ ДА СЕ ОТВОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="340.11" dur="2.301"> ИНФРАСТРУКТУРА ПОВЕЕ ДА СЕ ЗАВРШИ ВРАТА ВО СИТЕ ОВА ОВАА ГОДИНА ПОДАТОЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="342.413" dur="1.2"> ВРАТ ВО СИТЕ ОВАА ГО ПОДАТОЦИТЕ ПОДАТОЦИТЕ И КИНОТ КОМУНИСТИЧКО ВЛАДА </text>
<text sub="clublinks" start="343.614" dur="1.534"> И Кинеската комунистичка власт МОЕ ДА СТРИЕ ДА СЕ ДОБИЕ И ДАБИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="345.182" dur="2.001"> МОЕ ДА СТИГНЕ ДА СЕ ДОБИ И ДОБИЕ ПАРМЕТ ВО УСЛОВИ КАКО ДРУГИ ДРУГИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="347.184" dur="0.8"> СМАРТЕР ВО УСЛОВИ КАКО ДРУГИ ДРАВИТЕ БИЗНИС БИЗНИС СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="347.985" dur="1.3"> СПРАВУВАЕ СО НИВЕТЕ БИЗНИС СЕКОЈ ДА СЕ КАКО КОМУНИСТИЧКО ВЛАДА </text>
<text sub="clublinks" start="349.286" dur="1.934"> Е ТОА КОМУНИСТИЧКО ВЛАДЕЕ ПОБАРУВА ОВА ПОДАТОЦИ ЗА. </text>
<text sub="clublinks" start="351.222" dur="3.502"> САКАТЕ ОВАА ПОДАТОЦИ ЗА. >> СЕПАРТЕНО МО MНОСТ НА СВЕТОТ </text>
<text sub="clublinks" start="354.726" dur="0.899"> >> ДОГОВОРНО ПОВЕЕ СВЕТСКОТО ДА НЕ СЕ СОГЛАСУВА СО ВАС И </text>
<text sub="clublinks" start="355.659" dur="0.967"> НЕ СОГЛАСУВА СО ВАС И ВЕРУВАТЕТЕ ДА СВОЈОТ ДОКАЗИ. </text>
<text sub="clublinks" start="356.627" dur="1.3"> ВЕРУВАТЕТЕ ТУКА СВОЈОТ ДОКАЗИ. НИЕ ИСПИТУВАМЕ МЕХАНИЗМИ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="357.928" dur="2.301"> НИЕ ИСПИТУВАМЕ МЕХАНИЗМИ НА МЕСТО ВО ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="360.231" dur="1.868"> МЕСТО ВО ОБЕДИНЕТО КРАЛСТВО ВО БОНД ВО БРИСЕЛИ ВО Канада КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="362.133" dur="1.8"> БОНД ВО БРИСЕЛ ВО Канада, каде може да се испита опремата. </text>
<text sub="clublinks" start="363.935" dur="2.367"> ОПРЕМАТА МОANЕ ДА ТЕСТИРА. ПОВТОРНИОТ РАЗВОЈ ЗА ДНИ ПОСЕТА </text>
<text sub="clublinks" start="366.303" dur="2.201"> ПОВТОРНИОТ РАЗВОЈ ЗА ДНИ рекол дека МО FЕМЕ ДА СЕ НАДВИГИРАМЕ ВРАА DOНА ВРАТА И НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="368.506" dur="1.534"> МОЕМЕ ДА СЕ РАЗГОВИРАМЕ ВРАНА ВРАТА И МОРАМЕ МЕХАНИЗМИ ВО МЕСТО ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="370.041" dur="1.4"> САМО МЕХАНИЗМИ НА МЕСТО ЗА ПРИСТАП НА ПОДАТОЦИТЕ МОЕ МОЕ ДА ГО ПРАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="371.476" dur="2.835"> ПРИСТАП НА ПОДАТОЦИТЕ МОЕ ДА ГО ПРАВИМЕ ДЕКА НАШИТЕ ПОДАТОЦИ Е САМО ПОДНЕСУВА - </text>
<text sub="clublinks" start="374.345" dur="2.268"> НАШИТЕ ПОДАТОЦИ Е САМО ПОДНЕСУВА TOЕ - ПОДНЕСУВАЕ НА ВКУПНО КОНТРОЛА НА СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="376.614" dur="1.334"> ПРЕДМЕТ НА ВКУПНО КОНТРОЛА НА КАРИERSЕРИТЕ, СЕКОГАШ КЛУЧНО СТРАНЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="377.982" dur="1.501"> КАРИЕРИ, СИТЕ КЛУЧНИ СТРУКИ ДА СЕ РЕГИРАМЕ ДА ПРИДРУУВАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="379.517" dur="1.333"> ПРИСТАП ДОГОВОРИ. ЗНАЕТЕ КОГА ШТО - </text>
<text sub="clublinks" start="380.852" dur="1.299"> ЗНАЕТЕ ШТО СЕКОЈ - ШТО СЕ ПРИСТАПУВАМЕ И ДА ЗНАЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="382.153" dur="1.267"> ШТО СЕ ПРИСТАПУВАМЕ И ДА ЗНАЕМЕ ШТО СЕ ПРАВУВАМЕ САМО И ПРАВИЛЕ </text>
<text sub="clublinks" start="383.421" dur="3.302"> ШТО СЕ ПРАВУВАМЕ СО НЕ И ДА ГО ПРАВИМЕ НЕ Е ПОДНЕСУВА НА ПИКЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="386.724" dur="0.833"> НЕ Е ПОДНЕСУВАМЕ НА ПИКЕТСКИОТ ДЕЛ НА ВЛАДАТА во Кина. </text>
<text sub="clublinks" start="387.558" dur="2.168"> ТЕЛЕ НА ВЛАДАТА НА КИНА. >> VEЕ имате кинески комунистист </text>
<text sub="clublinks" start="389.727" dur="1.434"> >> HAЕ имате кинески комунистист на табла и компанија за трчање. </text>
<text sub="clublinks" start="391.195" dur="1.701"> КОМПАНИЈА ЗА ОДБОР И ВЕРУВАЕ. Претседател на Одборот - </text>
<text sub="clublinks" start="392.93" dur="1.601"> ПРЕДВЕТНИК НА СОВЕТОТ - Е ЧЛЕН НА КОМУНИСТ </text>
<text sub="clublinks" start="394.532" dur="2.001"> Е Е ЧЛЕДАР НА КОМУНИСТИЧКИОТ ПАРТИ, ДАЛИ ИЗВЕШТИТЕ ОДБОР </text>
<text sub="clublinks" start="396.534" dur="0.8"> ПАРТИ ВАШАТЕ ЧАСОВНИ ЧЛЕНОВИ НА ПОДДРШКА, кои се членки </text>
<text sub="clublinks" start="397.335" dur="2.134"> ЧЛЕНОВИ, кои се членки Официјални членки на кинеската </text>
<text sub="clublinks" start="399.504" dur="0.766"> Официјални членки на кинеската комунистичка партија ЕНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="400.271" dur="1.601"> КОМУНИСТИЧКО ПАРТИ ЕНДИ. МОРА ДА ЗНАЕТЕ ОВОЈ И ЗНАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="401.873" dur="1.133"> МОРА ДА ЗНАЕТЕ ОВА И ДА ЗНАЕТЕ ДА ЗНАЕТЕ ОВОЈ ДА СЕ ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="403.041" dur="2.935"> ДА ЗНАЕТЕ ОВОЈ ДА СЕ КАКО СВЕТЕ Офицер за безбедност на Глава. </text>
<text sub="clublinks" start="406.011" dur="0.999"> СЛУБЕН ВЕСНИК за безбедност. НО МАРИЈА, НЕ СЕ Слушате </text>
<text sub="clublinks" start="407.045" dur="1.3"> НО МАРИЈА, НЕ СЕ СЛУЧУВАТЕ ДА СЕ СМЕТЕ ДА СЕ СЕ СЛУЧУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="408.346" dur="1.133"> САМО ДА СЕ СЕ СЛУЧУВАМ ДА ЗНАМ ДА СЕ МИСЛУВАМЕ ДА СЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="409.48" dur="0.6"> ЗНАЕТЕ ДА СЕ РАЗГОВОРИТЕ СЕ, но НЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="410.114" dur="1.701"> ТИ НЕ СИ. ФАКТИТЕ СЕ ТОА МЕХАНИЗМИ </text>
<text sub="clublinks" start="411.849" dur="2.435"> ФАКТИТЕ СЕ ТОА МЕХАНИЗМИ ВО МЕСТО КАКО НЕВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="414.285" dur="1.267"> НА МЕСТО КАКО НЕСАБОВНИТЕ ЕКСПЕРТИ МОАТ да го тестираат софтверот </text>
<text sub="clublinks" start="415.553" dur="1.734"> ЕКСПЕРТИТЕ МОАТ да го тестираат софтверот за ранливи можности и МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="417.288" dur="1.968"> ЗА РАБОТНОСТИ, И МОANЕ ДА ТЕСТ ЗА ВРАНИ ВРАТИ, И </text>
<text sub="clublinks" start="419.257" dur="1"> ТЕСТ ЗА ВРАТНИ ВРАТИ, И ОД ОДГОВОР НА - </text>
<text sub="clublinks" start="420.258" dur="2.001"> Во однос на - Ажурирањата на опремата, </text>
<text sub="clublinks" start="422.26" dur="1.934"> Ажурирањата на опремата, НЕЗАВИСНИТЕ ИСПИТНИ МОЕ ДА ЕВУДУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="424.229" dur="1.667"> НЕЗАВИСНИТЕ ЕКСПЕРТИ МОЕТЕ да ги вреднуваат ажурираните ажурирања за да направат најсигурен овде </text>
<text sub="clublinks" start="425.897" dur="2.401"> Ажурирањата да се направат најсигурни, не постои унапреден пристап од HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="428.299" dur="0.6"> НЕ Е ДОГОВОРЕН ПРИСТАП НА HUAWEI до кој било клиент. </text>
<text sub="clublinks" start="428.9" dur="2.869"> ДО СЕКОЈ УСЛУГИ. >> КАДЕ ДАЛИ ОВИЕ НЕВЕEPЕ </text>
<text sub="clublinks" start="431.803" dur="1.5"> >> КАДЕ СЕ ОВИЕ ОВИЕ НЕЗАВИСКО ИСКУСТВО КОГА ГЛАСААТ ТЕЛЕФОН </text>
<text sub="clublinks" start="433.305" dur="1.6"> ЕКСПЕРТ КОГА ДА ГЛАСААТ ТЕЛЕФОН ЗА ОБРАБОТУВАЕ ИЛИ ВРАТИ КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="434.906" dur="1.667"> ОСНОВУВАACKЕ НА ВРААТА ИЛИ ВРАТИТЕ КАДЕ ДЕКОГАШ ОВИЕ ПОДНЕСУВА ОД ДЕЛОВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="436.574" dur="0.934"> ОВИЕ ОВОЈ ДОБИВНИ ДЕЛОВНИ ИСКУСТВИ КАКО ДРУГИ ПРЕКУ </text>
<text sub="clublinks" start="437.542" dur="1.167"> ЕКСПЕРТИ КОГА ДРУГИ ДРУГИ ЕВРОПА СО ФОНДИРАЕ И АФРИКА </text>
<text sub="clublinks" start="438.71" dur="3.703"> ЕВРОПА СО И АФРИКА ПОСТАВУВА ВРАТНИ ВРАТИ ПО ВАЕ СЕ ДОБИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="442.414" dur="1.534"> НАПРАВНИ ВРАТИ ПО ДВЕ СЕ РАБОТИТЕ ВО БЕСПЛАТНИТЕ АФРИЧКИ НАЦИИ КАДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="443.982" dur="1.734"> ВО БЕСПЛАТНИ АФРИЧКИ НАЦИИ КАКО ИМАТЕ ОВИЕ НЕВЕЕ И КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="445.717" dur="1.2"> ОВИЕ ОВОЈ НЕПОДНИК И КОИ СЕ ОВИЕ СЕ САКАМ ДА СЕ ДАМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="446.918" dur="1.767"> СЕ ОВИЕ САКАМ ДА СЕ Е ДА ГО ИМАМ НА ШОО. </text>
<text sub="clublinks" start="448.687" dur="3.535"> ТЕА НА ШОТО. Секако, ќе ти дадам имиња на </text>
<text sub="clublinks" start="452.257" dur="0.332"> Секако, LLЕ СЕ ГО ДОБИВМЕ ИМИ НА ФИРМИ. </text>
<text sub="clublinks" start="452.624" dur="1.3"> ФИРМИ >> Кажи ми сега - </text>
<text sub="clublinks" start="453.925" dur="1.601"> >> Кажи ми сега -> НЕМА ИМАИ ОД ДРУГОТ НА МОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="455.56" dur="0.934"> >> НЕМА ИМИ ОД ГОЛЕМОТ НА ГОЛЕМИОТ ГЛАС Јас сум СОРЕРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="456.528" dur="2.802"> ГОЛЕМА СОВРШНА. Ајде да ве прашам, бидејќи </text>
<text sub="clublinks" start="459.364" dur="1.301"> ОДВЕДАТЕ ДА СЕ ПРАШАМ ДА СЕ ДОБИВАТЕ ПОДНЕСУВА ПЕНТАГОН </text>
<text sub="clublinks" start="460.699" dur="5.905"> ПЕНТАГОНОТ ПОДНЕСУВА ДА ГО ОДГОВОРНИ НЕВИ РЕСТИРИКЦИИТЕ НА УСД во САД на HUAWEI и </text>
<text sub="clublinks" start="466.605" dur="2.101"> РЕСТИРКЦИСКИТЕ ИЗВЕДНИЦИ НА HUAWEI и PUTT НА EXPERTS КАКО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="468.707" dur="1.033"> ВЕЕ НА ЕКСПЕРТИ КАКО ДА СЕ ИМПАТИВНА КОМПАНИЈА ЕНДИ? </text>
<text sub="clublinks" start="469.775" dur="1.533"> ИМПАКТИВНА КОМПАНИЈА ЕНДИ? >> Јас сум грешна исфрлена ПРВ ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="471.343" dur="0.666"> >> Јас сум грешен ПРВИОТ ДЕЛ НА ВАШАТА ПРАШАА. </text>
<text sub="clublinks" start="472.01" dur="2.134"> НА ВАШАТА ПРАШАА. >> Добро, ние сега имаме ново </text>
<text sub="clublinks" start="474.146" dur="1.3"> >> Добро, ние сега имаме нови ограничувања на HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="475.447" dur="1.267"> ОГРАНИЧУВАА НА ОПРЕМА НА HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="476.715" dur="1.434"> ОПРЕМА. КАКО ИМПАКТИРАНА ВАШАТА КОМПАНИЈА? </text>
<text sub="clublinks" start="478.15" dur="2.268"> КАКО ИМПАКТИРАНА ВАШАТА КОМПАНИЈА? Пентагонот е поставен на ново </text>
<text sub="clublinks" start="480.419" dur="1.533"> Пентагонот е поставен за да ги врати новите ограничувања на HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="481.954" dur="0.866"> ОГРАНИЧУВА ONЕ НА ХУАВЕИ ТЕХНОЛОГИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="482.821" dur="1.834"> ТЕХНОЛОГИИ. >> Добро, ТИЕ ДВЕ ПРАШАА </text>
<text sub="clublinks" start="484.656" dur="1.401"> >> Добро, ТИЕ ДВЕ ПРАШАА ОВА Е ПОДНЕСУВАЕ ДА СЕ ПРОДАБА КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="486.091" dur="0.967"> ОВА Е ДОГОВОРНА ПРОДАБА ВО КОГА СЕ РАБОТИТЕ ЗА Е ДОСТАВА </text>
<text sub="clublinks" start="487.059" dur="3.302"> ДАЛИ РАБОТИТЕ ЗА Е ДОГОВОРНОСТА НА 300 компании ДА Е Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="490.362" dur="1.367"> ПО ДО 300 КОМПАНИИ ЕДНА Е ПРОДАБА на HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="491.763" dur="2.869"> ПРОДАБА НА HUAWEI. ОДДЕЛЕНИЕ НА ОДБРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="494.633" dur="2.235"> ОДДЕЛЕНИЕТО НА ОДБРАНАТА ОТКРИ ВЕДНАШ ПРАША RА ДО ПОВЕДНА </text>
<text sub="clublinks" start="496.869" dur="1.867"> ТОА ПОВТОРНА РЕГУЛИРАНА ПО ДРУГОВНА ОСНОВА НА АМЕРИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="498.738" dur="0.732"> Ограничена способност на американските компании </text>
<text sub="clublinks" start="499.471" dur="2.001"> ФИРМИ ПРОДАБА НА HUAWEI што ги купуваме Околу </text>
<text sub="clublinks" start="501.473" dur="1.267"> ПРОДАБА НА HUAWEI ГО ГО ОБВРУВАМЕ ОД 11 милијарди ДОЛАРИ ГОДИНА И </text>
<text sub="clublinks" start="502.741" dur="2.435"> 11 милијарди ДОЛАРИ ГОДИНА И ФАКТ Е И VEЕ ДА СЕ ОДГОВАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="505.177" dur="1.801"> ФАКТ Е И VEЕ ДА СЕ ДОБИРАМ ОД ДЕТАЛНИ СРЕДБИ, ТОА Е ЧАСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="506.979" dur="1.867"> ДЕТАЛНИ СРЕДБИ, ДОСТАВНО ДА СЕ ДА СЕ ВИДНОСТА НА HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="508.848" dur="1.6"> ТОА ДА СЕ Влијанието врз HUAWEI ќе биде влијанието врз фактот </text>
<text sub="clublinks" start="510.449" dur="1.033"> BEЕ БИДЕ ДА ИМАACА НА ФАКТОТ КОЈ МОЕ НЕ МОЕМЕ ДА ГО БАРАМЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="511.517" dur="0.566"> ТОА НЕ МОЕМЕ ДА ГО КУПУВАМЕ ТОА ТЕХНОЛОГИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="512.084" dur="1.2"> ТЕХНОЛОГИИ. И WEЕ LЕ Е ЕМАМ ДА СЕ ДОБИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="513.285" dur="0.766"> И WЕ IKЕ Е ЕМАМ ДА СЕ ДОДЕЛИМЕ ДА ГО ГО ГО купиме. </text>
<text sub="clublinks" start="514.086" dur="1.901"> ДА ГО ГОДИМЕ СИТЕ. НО ШТО Е ДОСТАВНО Е, СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="515.988" dur="1.701"> НО КОЈ Е ВЕЕ СЕ ОДГОВОРНО, GЕ TOЕ СМЕ ДА СЕ ДОБИВИМЕ НАШИОТ ПЛАН Б </text>
<text sub="clublinks" start="517.69" dur="1.8"> ОДБЕДАТ ДА БИДИМЕ ДОБРА НАШИОТ ПЛАН Б ДА СЕ РАБОТИ ДА СЕ РАБОТЕ И СМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="519.525" dur="0.732"> ДА СЕ РАБОТЕ ДОБРО И ДА СЕ ВКЛУЧУВАМЕ ДЕБАВНО УСПЕШНО ВЕСНИК </text>
<text sub="clublinks" start="520.292" dur="2.001"> ВЕСНИКОВНО УСПЕШНО УСПЕШНО СЕКОЈ ДА СЕ ДА НЕ ГУБИМ ОД АМЕРИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="522.327" dur="0.867"> АКО НЕМА ДА ГУМЕМЕ ОД АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ И САМО АМЕРИКА Е </text>
<text sub="clublinks" start="523.195" dur="0.833"> КОМПАНИИ И САМО АМЕРИКА СЕ ОДГОВОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="524.063" dur="1.901"> ОДГОВОРИТЕ. САД треба да мислат за тоа што е </text>
<text sub="clublinks" start="525.965" dur="2.534"> САД треба да мислат за тоа што сака да ги искористи САД </text>
<text sub="clublinks" start="528.501" dur="0.499"> СЕ ДА ГО ПОДГОТВУВАМЕ НАЈДОБРА НА САД. </text>
<text sub="clublinks" start="529.034" dur="0.967"> НАЈДОБРИ. ПОСЛЕДНИЦИ НА ОВИЕ ОДЛУКИ </text>
<text sub="clublinks" start="530.002" dur="1.968"> ПОСЛЕДНИЦИ НА ОВИЕ ОДЛУКИ И ШТО ДОГОВОР НА ЛИТИГАЦИЈА до </text>
<text sub="clublinks" start="532.004" dur="1"> И ШТО ВИД НА ЛИТИГАЦИЈА ДА СЕ ПРОДАВНО СО МЕСТО. </text>
<text sub="clublinks" start="533.038" dur="3.369"> БИДЕТЕ ВО МЕСТО. >> ДИСКУСИЦИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ПРИБАВ. </text>
<text sub="clublinks" start="536.408" dur="1.267"> >> ДИСКУСИЦИТЕ ПОТРЕБНИ ДА СЕ ПРИБАВ. >> ДА ЗНАЕТЕ - </text>
<text sub="clublinks" start="537.71" dur="2.268"> >> ДА ЗНАЕТЕ - КАКО Е ФИЗИОНА СИЗАЛНИЦА - </text>
<text sub="clublinks" start="539.979" dur="1.834"> КАКО Е СИЗАЛНИОТ ФУСИОН - КАДЕ СЕКОЈ ТЕХНОЛОГИЈА ДА СЕ ОДГОВОРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="541.848" dur="1.433"> КОГА СЕКОЈ ТЕХНОЛОГИЈА ДА СЕ ОДГОВИ ВО КИНА, ДА СЕ ПРВИ ОД ДА </text>
<text sub="clublinks" start="543.315" dur="0.566"> КИНА ДА СЕ ПРВИ ОД ДОВЕЕТО. </text>
<text sub="clublinks" start="543.883" dur="1.533"> Воено. ДА ЗНАЕТЕ ТОА КИНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="545.418" dur="1.7"> ДА ЗНАЕТЕ КАКО КИНИСКИ АСПИРАЦИИ ДА БИДЕТЕ БЕЛО ЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="547.119" dur="1.601"> АСПИРАЦИИТЕ ДА БИДЕ БРОЈОТ ЕДЕН НАДВОРЕШНИК ВО СВЕТСКИОТ ДЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="548.721" dur="1.801"> НАДВОРЕШНА ПОВЕЕ ВО СВЕТСКОТО ЕКОНОМСКИ И МАЛИТАРИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="550.556" dur="2.168"> ЕКОНОМИСКО И МИЛИТАРИЈА. ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ СЕ ОСНОВИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="552.725" dur="2.168"> ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ ПОСТОИТЕ ДРУГИ ДРУГИ ФИРМИ ДА СЕ ДОГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="554.927" dur="1.968"> ДРУГИ ФИРМИ КАКО ДА СЕ ДОСТАВУВА ПРИСТАП ВО ДРАВНИТЕ ПОДАТОЦИ ДА СЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="556.896" dur="2.635"> ПРИСТАП ВО НИВНИТЕ ПОДАТОЦИ ПО МОЕ ДА МОАТ ДА ГО ВИДАРУВААТ ВЛАДАТА НА КИНЕСОТ </text>
<text sub="clublinks" start="559.565" dur="1.601"> Владиката на кинеската МОЕ МОЕ ТОА ГОЛОВИ И ПРИГОДИТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="561.2" dur="0.299"> ОВИЕ ЦЕЛИ И ПОДНЕСУВАТЕ ОВАШКИ ЦЕЛИ. </text>
<text sub="clublinks" start="561.5" dur="2.235"> ЦЕЛИ Тоа е многу чиста и сега повеќе </text>
<text sub="clublinks" start="563.769" dur="1.1"> Тоа е многу чиста и сега повеќе луѓе знаат ова. </text>
<text sub="clublinks" start="564.904" dur="1.3"> Луѓето знаат ова. СЕКЕРТЕРСКИОТ ПОМПЕО САМО ДОБИВ А </text>
<text sub="clublinks" start="566.205" dur="2.401"> СЕКЕРТЕРСКИОТ ПОМПЕО ДА СЕ ДОБИЕТЕ ЈА ЗДРАВЈЕ ГОДИНА САМО ЈАВА </text>
<text sub="clublinks" start="568.608" dur="1.634"> ЗБИРНИНА ВЕСНИКНА ВЕДЕНА НА ВЛАДЕЦИТЕ ЗА ШТО КИНЕИ </text>
<text sub="clublinks" start="570.243" dur="0.899"> ВЛАВНИЦИ ЗА ШТО СЕ РАБОТЕ ГИ ВАШАТ ГРААНСКИОТ ВЛАДА И ВАШАТА </text>
<text sub="clublinks" start="571.177" dur="1.333"> ВЛАДАТА ПРАШАЕ И ВАШАТА КОМПАНИЈА е во АРМ на кинеската </text>
<text sub="clublinks" start="572.545" dur="0.399"> КОМПАНИЈАТА Е ВО АРМ НА ВЛАДЕТЕ НА КИНЕЗИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="572.945" dur="1.1"> ВЛАДА. НЕ МОЕТЕ ДА ПРАТИТЕ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="574.046" dur="1.667"> НЕ МОЕТЕ ДА ПРАТЕТЕ ПРОТИВ ВЛАДАТА НА КИНЕСОТ И САКАТЕ НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="575.715" dur="1.233"> ВИДОВИ НА ВИДОВИ НА КИНЕИ И САКАТЕ НЕ СМЕ ДА СМЕЕ ДА СМЕАМ ДА СЕ ВРАА ВРАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="576.983" dur="1.533"> НЕ СЕ СМЕЕ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ВРАНА ВРАТА. НЕ СМЕ ДА СМЕЕ ДА СЕ ДОБИРАМЕ ПРИСТАП </text>
<text sub="clublinks" start="578.551" dur="1.3"> НЕ СМЕ ДА СЕ ДА ГИ ДА ГИ ДА ГИ ДРАВАМЕ ПРИСТАП, ДАКО ДАТСКО ПОДАТОЦИ СЕ ДОСТАВ </text>
<text sub="clublinks" start="579.852" dur="1.267"> ПО ТОА ДАТСКИ ПОДАТОЦИ СЕ ДА СЕ ОДБИРАТЕ НА КИНИЧКИТЕ ВЛАДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="581.12" dur="0.933"> ВЛАДИ НА КИНЕСОТ. Тоа е против законот. </text>
<text sub="clublinks" start="582.088" dur="1.366"> Тоа е против законот. GЕ СЕ ОБИДЕТЕ ДА БИДЕТЕ БОРБА СО XI </text>
<text sub="clublinks" start="583.456" dur="1.167"> ДАЛИ СЕ ОДБОРИТЕ БОРБА СО XI INИНПИНГ ОД ОВОЈ? </text>
<text sub="clublinks" start="584.657" dur="3.87"> INИНПИНГ НА ОВАА? >> Експерти, знаете што можеме </text>
<text sub="clublinks" start="588.528" dur="1.5"> >> ИСПИТНИЦИ, ЗНАЕТЕ ТОА МОЕМЕ ДА ГИ МО INDЕМА ТЕАНИТЕ ИНСПЕДНИЧКИ ИСКУСТВА </text>
<text sub="clublinks" start="590.03" dur="0.432"> ИСПИТНИТЕ ИНТЕДЕНСКИ ИСКУСТВИ МОЕ ДА СЕ ДЕТИТЕ ОД ВРАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="590.496" dur="2.135"> ТЕСТО ВРАТА на вратата. >> КАКО ДА ТЕСТИРАТЕ И ДА СЕ ДА ГО ПРАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="592.665" dur="0.967"> >> КАКО ДА ГИ ИСПИТУВАТЕ И ДА СЕ ДА ГО ПРАВИЕТЕ КОИ СЕ ТЕСТИТЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="593.633" dur="2.435"> КОИ СЕ ТЕСТИТЕ? ДГЕС ТАЛКО ДА ГО ГОЛЕМАТ ПО ПРИМЕР </text>
<text sub="clublinks" start="596.069" dur="1.367"> ДЕГА ТАБО ДА ПРИМЕНА ЗА ПРИМЕР, КОГА СЕ ДОГОВОРИТЕ КОМПЛЕТНА ГОДИНА </text>
<text sub="clublinks" start="597.437" dur="1.6"> КОГА ДА СЕ КОМПЛЕТНО ГОДИНА ЗАГРАДИТЕ НА КОДОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="599.039" dur="1.099"> ДОСТАВ НА КОДОТ. ЗОШТО СЕ СМЕЕТЕ ЕРИККСОН СВЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="600.139" dur="1.4"> ЗОШТО СЕ СМЕЕТЕ ЕРИККСОН СВЕТЕ ДОБРА ДА БИЗНИСОТ ВО ОБЕДИНЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="601.541" dur="1.333"> Дозволено да се направи деловна активност во ООН ОБЕДИНЕТИ ДРАВИ ОД ОБРАЗОВАНИЕ ДИВИ ДИПОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="602.876" dur="1.967"> Државите го опишуваат нивните длабоки врски до Кина, вклучително и длабоки врски до </text>
<text sub="clublinks" start="604.844" dur="0.833"> ДО КИНА Вклучувајќи длабоки врски до владата на Кина, бидејќи </text>
<text sub="clublinks" start="605.678" dur="1.601"> ВЛАДАТА НА КИНА ПОТРЕБА ДА СЕ СЛЕДУВА ВЛАДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="607.28" dur="1.4"> ВКЛУЧУВА НА ВЛАДАТА ЗА СЛЕДЕЕ НА УПРАВУВАЕ со ризици од ризик </text>
<text sub="clublinks" start="608.715" dur="1.066"> ОГЛАСУВАЕ НА РИЗИК НА РИЗИК ВО ВКЛУЧУВАЕ НА НЕДВИНО ТЕСТИРАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="609.782" dur="0.7"> НЕЗАВИСНО ТЕСТИРАЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="610.483" dur="2.001"> ПРОИЗВОДИ. САКАМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ТОА - </text>
<text sub="clublinks" start="612.485" dur="0.867"> САКАМЕ ДА СЕ РАБОТУВАМЕ ТОА - СО ВЛАДАТА НА САД. </text>
<text sub="clublinks" start="613.386" dur="1.701"> СО ВЛАДАТА НА САД. >> СТАТЕТ СО 10 ПЛУС КОМПАНИИ </text>
<text sub="clublinks" start="615.088" dur="3.069"> >> СТАТЕТ СО 10 ПЛУС КОМПАНИИ ВО УСЛОВИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИОТ ФАКТ </text>
<text sub="clublinks" start="618.158" dur="2.301"> ВО УСЛОВИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИОТ ФАКТ ЗОШТО СИТЕ СРЕДНИЦИ? </text>
<text sub="clublinks" start="620.46" dur="1.834"> ЗОШТО СИТЕ НА РАЗВОЈОТ? ЦИСКО ЕРИККСОН ПРОСТОР НА СОВЕТОТ, </text>
<text sub="clublinks" start="622.295" dur="2.602"> ЦИСКО ЕРИККСОН ПРОСТОР НА СОВЕТОТ, ОТВОРИТЕ АМЕРИКАНСКИ ФИРМИ </text>
<text sub="clublinks" start="624.931" dur="1.534"> АМЕРИКАНСКИ ФИРМИ ПРИРОДАТ МИКРОСОФТ, МОЕМЕ НАДВОРЕШЕ ГОДИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="626.499" dur="1.367"> МИКРОСОФТ МОЕМЕ ДА НАПРАВИ ДЕЛО ОД ОВОЈ ПРОГРАМА СЕ СЛУУВА ТОА ТАТ </text>
<text sub="clublinks" start="627.867" dur="1.2"> ОВАА ПРОГРАМА СЕ ОГЛАСИ ТОА ДОГОВОР НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="629.069" dur="2.034"> НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ ОД КИНА КОНСТАРИ ДЕЦА НА КОМПАНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="631.138" dur="1.967"> КИНА КОМПАНИЈАТА Десетици милијарди ДОЛАРИ СЕКОЈ ГОДИНА. </text>
<text sub="clublinks" start="633.106" dur="1.3"> МИЛИИ ДОЛАРИ СИТЕ ГОДИНА. ЗОШТО СИТЕ А НА ПОСТАВУВА ANDЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="634.407" dur="3.135"> ЗОШТО СИТЕ СО СЕКОЈОТ СОСТАВУВАENЕ И ТОГО ТОА СПОРЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="637.577" dur="1.434"> ТОАТИ СЕ РАБОТНИ ПОВЕЕ ВКЛУЧУВА ПОМОШ ЗА ПОМОШ НА ПОПОЛНИТЕЛ СО ПОСЕТНИК </text>
<text sub="clublinks" start="639.045" dur="2.368"> ПОМОШ ЛЕТЕР ДО КОГО извршен директор СЕ СМЕЕТЕ НЕ МОЕТЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ ШТО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="641.414" dur="0.666"> НЕ МОЕТЕ ДА РАЗГОВОРИТЕ ШТО САМО ДА СЕ ОБЕДУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="642.115" dur="2.001"> ПОДНЕСЕ СЕ. >> НО МАРИЈАЛЕТ ДА БИДЕ САМО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="644.15" dur="1.034"> >> НО МАРИЈАЛЕТ ДА БИДЕ ПОБЕДНИ OOЕЕ НА ИСТОРИЈАТА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="645.218" dur="1.601"> ПОГЛЕДНЕТЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА ТОА Индустрија е тоа </text>
<text sub="clublinks" start="646.82" dur="0.599"> Индустријата е таа мобилна телефонија за телекомуникација </text>
<text sub="clublinks" start="647.421" dur="0.365"> ТЕЛЕКОМУНИЦАЦИЈА МОБИЛНА ИНДУСТРИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="647.787" dur="2.401"> Индустрија. Ајде да погледнеме во БРОЈ - </text>
<text sub="clublinks" start="650.19" dur="0.7"> Ајде да погледнеме во БРОЈ - ИСТОРИЈА НА ИНДУСТРИЈАТА, НО </text>
<text sub="clublinks" start="650.891" dur="3.435"> ИСТОРИЈА НА ИНДУСТРИЈАТА НО ПОГЛЕДУВА НА ХЕАВЕИ ТЕХНОЛОГИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="654.361" dur="1.667"> ПОГЛЕДАТ НА ТЕХНОЛОГИЈА НА HUAWEI, што дозволува дата заднина во кинеската </text>
<text sub="clublinks" start="656.029" dur="1.3"> ОВАА ДОДЕЛУВАЕ НА ПОДАТОЦИТЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НА ВИДОВИОТ ВЛАДА И ДА ГО Гледам НА </text>
<text sub="clublinks" start="657.33" dur="1.067"> ВЛАДАТА И САКАМ ДА СЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="658.432" dur="1.867"> ИНТЕЛЕКТУАЛНИОТ ОДГОВОР ДЕКОЛКУ HUAWEI ГО ПОДНЕСЕ СИТЕ А ОД </text>
<text sub="clublinks" start="660.301" dur="1.199"> HUAWEI ГОДИНА НА СИТЕ А ОД ОВОЈ ДА ГО ДОГОВОРИТЕ КОМПАНИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="661.501" dur="2.335"> ОВИЕ ПРИКАЗНИ КОМПАНИИ. ШТО Е HUAWEI СЕКОГАШ? </text>
<text sub="clublinks" start="663.87" dur="1.401"> ШТО Е HUAWEI СЕКОГАШ? HUAWEI BEGAN ПОСТОИ ЈА ИСТО - </text>
<text sub="clublinks" start="665.305" dur="2.935"> HUAWEI BEGAN ПОСТОИ ИСТО - ПОЧНИ НА Канада </text>
<text sub="clublinks" start="668.275" dur="1.099"> ПОЧЕТНИЦИТЕ НА Канадската компанија која ви менува име </text>
<text sub="clublinks" start="669.409" dur="0.733"> КОМПАНИЈА КАКО ПРОМЕНИ ИМЕ НА. </text>
<text sub="clublinks" start="670.143" dur="1.267"> ОД НЕ СЕ ВАШЕ - </text>
<text sub="clublinks" start="671.411" dur="2.134"> НЕ ВИ ГО ВАШИТЕ - ВАШИТЕ ИЗВРШНИ ИСПИТНИ ИМЕ НА, </text>
<text sub="clublinks" start="673.547" dur="1.4"> ВАШИТЕ ИЗВРШНИ ПРОМЕНИ ИМЕ НА И БИДЕТЕ HUAWEI ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="674.982" dur="4.036"> И БИДЕТЕ HUAWEI ТОА Е АКТУЕЛНО Канадска компанија. </text>
<text sub="clublinks" start="679.052" dur="2.001"> АКТУАЛНО Канадска компанија. СЕКОГАШ ДА СЕ ДА ГО ДОБИРАМЕ ДОКАЗИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="681.087" dur="1.401"> СПОГОВОРЕТЕ ДА СЕ ДА ГО ДОБИВАМЕ ДЕВИДЕНЦИОТ РЕЛЕЗИРА НА ОВАА ПОГЛАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="682.522" dur="1.133"> РЕЕЛЕЗИРАНА НА ОВАА ОГЛАСНА ПОВЕЕ НА САД </text>
<text sub="clublinks" start="683.657" dur="0.399"> НАВОД НА ВЛАДАТА НА САД. </text>
<text sub="clublinks" start="684.057" dur="1.3"> ВЛАДА. НЕМА ДА ЈА ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="685.359" dur="1.1"> НЕМА ДА ГО ОБЈАВУВАТЕ ИНФОРМАЦИИТЕ ЗА КАКО ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="686.46" dur="0.299"> ИНФОРМАЦИИ ЗА КАКО НЕ - </text>
<text sub="clublinks" start="686.76" dur="2.268"> НЕ - >> СЕ СЕ ОБЈАВУВАТЕ СЕКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="689.029" dur="1.234"> >> ОДГОВОРИТЕ СЕ СЕКОЈ ДЕН СЕКЕРТЕРЕН ДЕН ПОМПЕО </text>
<text sub="clublinks" start="690.297" dur="1.601"> ДЕН СЕКЕРТАРНА ПОМПЕО РАБОТИ СО СИТЕ ВАНИ ВЛАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="691.932" dur="1.2"> НА СИТЕ ВАНИЦИ НА ПОСЛЕДНАТА НЕДЕЛА ДА СЕ РАБОТИ НА ОВОЈ СЕТ </text>
<text sub="clublinks" start="693.133" dur="1.734"> НЕДЕЛАТА ДА СЕ ПОДНЕСУВА ОД ОВОЈ СЕТ, РАБОТИ ДА СЕ РАБОТИ СО РИЗИКИ </text>
<text sub="clublinks" start="694.901" dur="1.334"> ОБЕЗБЕДУВАЕ ДА ГО СЕМА ЗА РИЗИЦИ ОД ХУВАВ. </text>
<text sub="clublinks" start="696.27" dur="1"> ОД ХУАВЕИ. ПРЕТСЕДАТЕТОТ Додека се однесува А. </text>
<text sub="clublinks" start="697.304" dur="2.135"> ПРЕТСЕДАТЕТОТ Додека правите трговска зделка, СЕ СЕ СЕ РАБОТИ </text>
<text sub="clublinks" start="699.473" dur="1.5"> ТРГОВСКО ДОГОВОР Е ДА ГО ПРИСТАПУВА СЕКОГАШНОСТ ВО АМЕРИЦА РИЗИКИ </text>
<text sub="clublinks" start="700.975" dur="2.101"> СЕКОГАШ ВО АМЕРИКА РЕЗИМНИТЕ ОД ХУВАВИ СЕ ПОБЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="703.109" dur="1.602"> ПРЕКУ HUAWEI ПОСТОЕ ДА СЕ СОКАУВАТЕ ДА БИЗНИСОТ СО HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="704.745" dur="2.935"> ОТВОРИТЕ БИЗНИС СО HUAWEI СО СО ВАШИТЕ ОЧИ, ОТВОРИТЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="707.681" dur="1.4"> СО ВАШИТЕ ОЧИ, ОТВОРИТЕ ПОДОБРУВААТ СИТЕ СТЕЛ И ANDЕТ И </text>
<text sub="clublinks" start="709.083" dur="0.9"> STЕ СВЕТЕ И HEЕТ И ДА СЕ ОТВОРАТЕ ВРАТИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="709.984" dur="0.499"> HAЕ СЕ ОТВОРА ВРАТИ ДА ГО ПРИЗВЕДУВА ВЛАДАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="710.518" dur="1.533"> ВЛАДА НА КИНЕСОТ. ГО ЗНАЕМЕ ОВА АНДИ. </text>
<text sub="clublinks" start="712.086" dur="1.267"> ГО ЗНАЕМЕ ОВА АНДИ. >> ОБРАЗОВАНИЕ во Велика Британија </text>
<text sub="clublinks" start="713.354" dur="1.3"> >> ПОСТОЕ ВЛАДАТА ОБРАЗОВАНИЕ Обединети во Велика Британија, САКАТЕ ДА САКААТ </text>
<text sub="clublinks" start="714.655" dur="1.701"> УПРАВУВАЕТО САКАТЕ САКАТЕ ДА БИДЕ ДОГОВОРНО ПРИСТАП </text>
<text sub="clublinks" start="716.357" dur="1.534"> СПОДЕЛЕТЕТЕ ПОДНЕСНИОТ ПРИСТАП ЗА ОБВРСКО ОСНОВНИК, КАКО НАЈДОБРИИТЕ АЛЕТИ, СИТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="717.925" dur="1.501"> КАКО НАЈДОБРИТЕ АЛЕШИИ, ОВИЕ СЕ ОБЈАВУВАТЕ ШТО СЕ СЛУЧУВААТ САД. </text>
<text sub="clublinks" start="719.46" dur="1.333"> Одбивајќи што велат САД. И ОВИЕ ПРИЧИН ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="720.795" dur="1.266"> И ОВИЕ ПРИЧИН ЗА ТОА. И додека тие зборуваат на високо </text>
<text sub="clublinks" start="722.062" dur="1.701"> И Додека тие зборуваат во високи нивоа на материјали за оваа најголема </text>
<text sub="clublinks" start="723.764" dur="1.701"> ЛИВЕРСКИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ОВАА НАЈНОГЛАСНО НАВОД, НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="725.466" dur="3.736"> ПОВЕЕНА НАВОД, НЕМА ДА ГИ ПРОИЗВОДИТЕ ФАКТИ ОД ОБЕЗБЕДУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="729.236" dur="0.633"> ПРОИЗВОД ФАКТИ КОИ СЕ ДЕМОНСТРИРАТЕ СЕ КОРИТЕТИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="729.904" dur="1.367"> Тие се коректни. Се надевам дека МОЕ да донесеш нешто од </text>
<text sub="clublinks" start="731.272" dur="1.534"> Се надевам дека МОЕ да донесете нешто од таа доказ со вас </text>
<text sub="clublinks" start="732.807" dur="2.901"> ТОА ДОГОВОР СО ВЕСНИК, Е СИТЕ LЕ СЕ Е СЕ ДА ГО ГОДИМЕ И И </text>
<text sub="clublinks" start="735.743" dur="1.067"> ALLЕ СИТЕ LЕ СЕ Е СЕ ДА ГО ГО ГОДИМЕТЕ И СИТЕ ОВОЕ ОБЈАВНИ ОД ДВЕЕ </text>