Maria Bartiromo shtyp Huawei duke ekzekutuar akuzat e 'derës së pasme' subtitles

>> SI Mori ai që? MARIA: QE ASHT AWESOME DHE TRUMP MARIA: Q IS ISSHT BATTLE ADMINISTRIMI AWESOME DHE TRUMP ADMINISTRIMI KUNDR BATTLE ADMINISTRIMI KUNDR KINZEVE TAN T COM GJEN KINEZE SHTOJ GJYT INTENSIFIKOHEN KORTOR MIRNIM T TH KTU INTENSIFIKOJN TH KORTOR MIRNND THSISHT KIST VAJN ON N ON SHENJAT E T OF Vjen N HE SHUM T OF ZGJEDHJES SI HUAWEI ZGJIDHJE QE HUAWEI RAPORTUAR KA M EV SHUM HYRJE RAPORTUAR KA M SHUM AC HYRJE T TO INFORMACIONIT NDOSHM P ABR T P INR INFORMACION NOS MUND T AB VET YM P THR MIR SE PARA DO T TH MENDONI. JU DUHET TV PARAQITJEN T MENDONI. BURIMET E INTEL-it SI DENI BIGJEN E PARA BURIMET E INTEL-it thonë se duhet të dinë për vitet që ndërtojnë WASHINGTON VITET QAT NDRTESA WASHINGTON NDRMARRJE QASJE N TO KINA HYRJE T CO PYETJEVE N TO KINDERIN E QEVERIS DHE T MO MOBILE QEVERIS AND DHE TFT PROGRAMIT DHE SISTEMET E HARDWARE TB KUFIZUAR SOFTWARE DHE SISTEMET E HARDWARE DUHET N A CYBERLOAD SI KALIM NJOHUR N A NJ C CYBER( SI DERI T BASHKUAR. Dyert. BASHKIMI I MUAJ është SIGURIA e Kryetarit BASHKIMI I MUAJ është Zyrtari i Sigurisë së Kryetarit dhe i Madh për të parë ZYRTARI DHE I MADH TA SHIKOJN TH FALEMINDERIT P FORR T ARDHEN K THTU FALEMINDERIT P FORR T KUJT MSNYR. MORNING. >> Kështu që ju dhe unë kam këtë >> Kështu që ju dhe unë kam këtë diskutim më shumë dhe më shumë rreth DISKUTIM PVERR DHNI RRETH DYRS S DYT AND DHE M INYRIM TUAJ DYRA E PRGJITHSHME DHE MENIMI P TOR TY N IN INTERVIJIN TUAJ TAN, N F FAKT, N INT INTERVETIN TUAJ T L VETM, NAC FAKT, duke folur rreth VOTES një telefon Duke folur rreth VOTEVE T PH BNI TONE BNI TONE KNGUAR - Duke folur RRETH - ATFAR H NDODH N IN AFRIKA N. FAR H NDODHEN N AF AFRIKA NOP EVROP WH KU JAN T B KUFIZUAR EVROPA KU JAN JAN DOKA TACK PRBASHKSHME ND COMMRKOMBTAR HUAWEI DYTET ND COMMRKOMBTAR HUAWEI QAT lejon të dhënat për të shkuar të drejtën Q ALL LEHT T DHNAT T G SHKENI T DREJTN E DREJTIST N FISTANIN E KOMUNIT RRETH QEVERISJES S SHUM PR QEVERISJEN E KOMUNIT. QEVERIA. JU keni thënë më shumë dhe më shumë se sa JU keni thënë më shumë dhe për sa më shumë që nuk është vërtet. ISSHT J DUHET NUK është e V NOTRTET. TANI KEMI konfirmim NGA TANI KEMI KONFIRMIM NGA QEVERIA FEDERALE. QEVERIA FEDERALE. REACTIONI TUAJ. REACTIONI TUAJ. EFNL MIR Unë mendoj se është EFNL DUHET T TH MENDOJM IT ISSHT NEW Lajme Fantastike Q TH BASHKUARA LAJME FANTASTIKE QAT VENDET E SHTETEVE TIT BASHKUARA SHTETET KAN VENDOSI T D DEKLASIFIKOJN TH KFORT INFORMACION QAT DEKLASIFIKOHEN K INT IN INFORMACION Q NUK JAN PRO T PRO BVNI N TAN JAN BE JAN PRO TV SHPENZONI T Aleatët TAN WITH PA PAS aftësinë për të vazhduar Aleatët PA PA VET TOM P TOR TV VAZHDUAR N SO MUND T pyes ATA SI DO T AS KRKES N US SHUMLENI - JU LUTEM - LEXONI EVIDENC -N E KALUAR SHPRNI DH EVNIE T-KUVENDUAR SI - BECNI SI - Thuaji SI E PRGJITSHME VOTE GJERMANI Thuaji SI GJERMANI E VOT SI thanë që nuk janë varrosur. NUK JANOR VARGUAR. Ata ofrojnë angazhimin Ata ofrojnë angazhimin që është i domosdoshëm për ligjin KJO E NEVOJSHME P FORR INTERCEPTIN LIGJOR P ER PAJISJET TONA NUK KA INTERCEPT PAJISJET TONA NUK DO T DO BNI KET. BEJE ATE. NUK KEMI ATA Q AC HYRJE DHE NUK KEMI ATA QENA QE HYRJE DHE ATA FAKTET DHE SI TVE KEMI KJO FAKTET DHE SHUM I'QCO SHUM QEVERISJEN E SHBA SHQYRTUAR QEVERISJEN N US SHQYRTIN BR SI T SJELLJE DHNIE T SO TJETSISHT Sillni PARAQITJEN E PROVAVE T-KUVESTUARA TIR TYRE. PËRPARA. >> PRI NJ A DHENDNI T BJM - - >> PRI NJ A DHNIM DUHET T WE B --NI - NE AKTUALE DUHET T EV DHNI DHE NE AKTUAJTOHT KEM EV DHNI DHE T K DINI KTO. TI E DI ATË. KOMPANIA JUAJ SETSHT zgjidhet ME KOMPANIA JUAJ SETSHT SET ZGJEDHET ME NUM NR KOMPANIVE TEKNOLOGJIA NUMRI I KOMPANIVE TEKNOLOGJIKE SI REZULTATI I KETI. SI REZULTETI I KETE. SHUM PUNISHT TTHER TJERA NUK JAN SHUM PUNISHT TTHER TJERA NUK MENI T PRMBAJTJEN THEFT E INTLEK KUJDES THETET E INTLEKUT CILA DO T PRO PRONONI DHE T KNI DI CIL WT DO TP PRON AND DHE DO T DUHET T VINI NJ PH T PH NGJYRA TONE T PRBASHKT VOTO NJ PH TELEFIKE ITALI KA K ISTS SSHTJE VOTO NJO FOND T IT VOTE ITALI SSSHTI VOTO NJ A GJYKIMI I VOTE T ITALIS O SI ATA K WT DO JAN DYRE TACK DHNA PAS ATA ato kanë qenë dyert e mëparshme dhe ato duhet të ngrihen e tyre DHE ATA KA DUHET T RA NDRNI dorën e tyre, thoni ekzekutimet HUAWEI DUHET, TANI EKZEKUTIVAT E HUAWEI ato janë një derë e përkohshme këtu dhe JANE NJ DO DYRE E DYT K HERTU DHE DUHET DISA LIDHJE P YR T BN DISA LIDHJE P ADR TJ PRDORUR T SHENJT NDRYSHONI DYT E DYT SO SIKONI NE JU NDRYSHONI DORN E DYT SI NE AKTUALE DO T INDEZUAR KAN EV DHNI AKTUALE DO TE INDEZUAR KANE DHENA QE KANE DYRE TE DYTJE ANDI QE KA JANE DYRE TE DYT ANDI DHE DUH TN BNI K THTO. DHE E DINI QE. JU JENI SIGURIA E KRYETARIT JU jeni zyrtari i sigurimit të kryetarit. Oficer. >> Koha e fundit që kam qenë në shfaqjen tuaj >> Koha e fundit që kam qenë në SHOW TUAJ Unë ju bashkangjit ju dhe ju ofroj Unë ju KUPTUAR DHE OFERTA TUAJ T L P LRDORNI TE PRDORNI TONE GJITHA TUAJ DHE VOTE T L T PRDORI TE PERDORI TONENJENI DHE VOTA MUAJ ISSHT A një telefon ITALI P PHR VOTE A ISSHT A NJ PH PHAL ITALI SHTOJNE VOTE Një telefon ITALI NUK BESON PHONE ITALI NUK beson se HUAWEI DUHET T DO DYRE TACK DYT QE HUAWEI KA DYT DYT TYRE NUK besojnë se çfarë ju NUK BESONI QAT KU JENI T SA DH SANA T IS GJITHA është e vërtetë. Vetëm sa është e vërtetë. POR gjëja e madhe është, që POR gjëja e madhe është, që qeveria amerikane ka shumë të thirrur QEVERISJET SHQIPTARE KA DEKLASIFIKUAR SO-KALUAR E KLTU E RE DEKLASIFIKOHEN K EVTO EVIDENCA E RE - DHNI - SI VAZHDON T TO T VAZHDONI T COM VAZHDON SI VAZHDON T TO T BNI T NDODHNI T WITH NDODHME ME NJ SM DUHAN T CIL THET DUHET ME NJ SM T SM DUHET TIC CILAT NUK MUND T Y BNI T JO BNI NUK KA NDIKON T JO T JO B JONI ME MARIA DHE T AS BKNI K THTO N US SHBA MARIA DHE KKRKES QAT QEVERISJEN E SHQIPRIS TO T RE LEXOJN TH KIST QEVERIA T RE LEXOJE KIST INFORMACION TC PAKLASIFIKUAR. INFORMACION I PAKLASIFIKUAR. >> NUK kam nevojë për të parë ndonjë >> Unë nuk kam nevojë për të parë ndonjë informatë të paklasifikuar. INFORMACION I PAKLASIFIKUAR. KEMI ZEMR ZGJETAR NGA KEMI ZEM HER TREGTI NGA KOMPANITET DHE CEOS E TYRE. KOMPANIA DHE CEOS E TYRE. SHUM KOHA ANDY DHE KUR DUA SHUM KUJDES ANDY DHE KUR DUHET TOT VOTOJ NJ PH TELEFIN THE ARSYE QE N V VOTE NJ PH TELEFONI ARSYET THS QAT VOT T T TONA NSHT N TANI NEUTORE VOTI Një TONA ISSHT N TANI NJ A Niveli NEUTAL ISSHT B SI QENI ZGJEDHNI NIVELI ISSHT SHQYRTOHET QENI ZGJIDHNI ME TIJ. ME TI. DHE NJ EN SIGURIM P SETRZGJEDHJET DHE ND SETSHTIMET E SIGURIMIT QAT KANVE T TO SHENI ASIS DHE QE KA DUHET TI SHENI ASIS DHE NUK DISKUTONI RASTIN YDO SHUM. NUK diskuton RASTIN YDO M SHUM. >> Voto një telefon ka thënë >> Voto një telefon ka thënë publikisht në - PUBLIKUAR N THE - PRGJIGJE TEN PRGJITHSHME P RESRGJIGJE N TO MALLRA P EVRGJIGJET E VETM PRGJIGJE N TO ARTIKULLIN E STRETIT GJYQSOR TREGTI NUK JAN NENI SHTETROR SHTET THEROR NUK JANOR TOR VDITUR. NUK I VARRUAR. QAT K PROTO TV DHNI PAJISJET QY KANV PVR ofrojnë PAJISJET QAT lejon INTERCEPTIN LIGJOR Q ALL LEXON INTERCEPTIN LIGJOR NGA PAJISJET TONA. NGA PAJISJET TONA. Ne nuk ofrojmë që pajisjet Ne nuk ofrojmë se PAJISJET PA PAJISJET E TYRE PA PAJISJET E TYRE NUK MUND T BE JAN NO HYRJE P SOR QNDRIM MUND T BE JET NO ASHT SI HYRJE SI QASJE NER PERMISION. Leje. KETU Një histori që kam brenda KETU Një histori që kam në frontin e mua nga PLC. PARA E ME NGA PLC. VOTO NJC PLC GRUPI I PHONE KA VOTO NJC PLC GRUPI PHONE SHPENZUAR SHPENZIMI I PRANUAR T KA GJUHET SHPIRT ITSISHT NUK KA GJITHA VULNERABLE PR VITET NGA VULNERABLES BACK P FORR VITE NGA HUAWEI BAZUAR P FORR KUJDES BAZUAR HUAWEI P FORR BIZNESIN ITALIANE KARRIER T WH VOTE A BIZNESI ITALI PIR VOTIN Një telefon thotë se ISështjet janë zgjidhur PHONE thotë se ISSSHTJET JAN ZGJIDHJE T RES ZGJIDHURA MUND TAM DMTIMIT TJET ZBATIMI MUND T D Dëmtojë më tej dëmtimin e një simboli të madh REPUTIMI I një SYMBOLI kryesor i teknikës globale të kinezëve E PARALIZSS SECH TEKNOLOGJIS CH GLOBAL KINESA KINA. Paralizë. Kjo është një histori BLOOMBERG PS PSE KJO ASHT A NJ ST SHTYPI BLOOMBERG PS NUK DO T GR GRADE SHKOLL ITN TI? A NUK KA SHKOLON T SCHOOL SHKOLL ITS? >> GJITHA PAJISJET KA >> T ALL GJITHA PAJISJET KA VLNERABILITET. Dobësitë. Kjo është e ndryshme se sa një Kjo është e ndryshme se sa një derë e përkohshme maliçike MALIKUES HUAJ QNDRUESHME QENT PYETJE PYETJE DHE DUA TN BNI K THTO. MARS PSE DUH TN BNI ATA Q. HYRJE T ALL GJITHA PAJISJET KA SHPRNDARJE T ALL GJITHA PAJISJET E MUNDSISHME? VULNERABILITETIT? T ALL GJITHA PAJISJET NUK KAN BACK T ALL GJITHA PAJISJET NUK KAN DYRE T B DHNAT KOMUNA KINS DYTET N TO QEVERISJEN E PAR KOMUNA KIN CHS KOMUNA. QEVERISJE PR SHTYP. PSE JU KA SHUM SHUM SHUM PSE DUHET T DO BNI DERI T MAN SHUM DHNI DH GNI KINA DYT GT Q SHKOJN G POVR QEVERISJEN E KINEZAVE QAT SHUM KOMUNA QEVERISJE QAT QEVERISJEN E KOMUNIT P FR MBROJTJEN SI ATA T AN DHNAT QEVERISJE SI Q D DHNAT ANYBODY SHT O SI KETE DHE GOES E DREJTA E DREJT A SHT K THTU DHE SHKENI E DREJTA E KUFIZUAR POVR QEVERISJEN E KINS? TE QEVERISJES KINESE? Ne e dimë se kjo HUAWEI është një kinez Ne e dimë se kjo HUAWEI është një kompani kineze nëse nuk mund të shkoni kundër KOMPANIA N IFSE NUK MUND T G BNI KUNDR RREGULLIT TINA KINA JANING QEN DUHET T S SHUM RREGULLI I KINA JENI JENI QEN DUHEN TAY SHENJN TO T TO XI JINPING NUK JEMI SHKOJ TE XI JINPING NUK JEMI DO T TO NDIKOJN A DYRE TACK DYT MBI KETE DHE SHKO PUTRNI NJ DO DOR T B PRKETUAR N TH K ANDT AND DHE SHKOJN AG KUNDR ATA Q NDERME NE DUHET NAT KT KND TH T TH GJITHA KEMI EKONOMIKE KINEZE DUHET T DINI EKONOMET KINEZE DUHET T L LISHTIN T TO KOMUNENI QEVERISJEN E PAR LISTA T TO KOMUNE QEVERISJEN E PAR T CH KINA? E KINA? >> ABSOLUTELY. >> ABSOLUTELY. DHE PAFORTUNDUAR KU JU DUA DHE PAFORTUNDUAR KU JENI K ATTU N S KITT S NDRTIM, DUHET N IT TI N TH KIST SITUACION, SHKONI N IT T IN NDSERMARRJE MACRO QAT KA JETET Një SENSE MACRO QAT JET Y po përpiqet të dëmtojë Kinën, duke e provuar Duke u përpjekur për të kapur Kinën nga mënyra e shpejtë. WAY. Qartë, SHTETET E BASHKUARA SHT Cshtë e qartë, SHTETET E BASHKUARA janë duke u ngutur AMERIKA më shumë se sa është GJITHA AMERIKA M SHUMAN SE SI MUND T MJETS DHE SHTETET E BASHKUARA MAYSUESHME MUAJ DHE SHTETET E BASHKUARA NUK DO T TH MENDONI KIST PASONATELI NUK DO T TH MINNDONI KIST PASIONONELI POR WHFAR ISSHT M E RNDSISHME P TOR P ABR WHFAR SHT M M E RNDSISHME N ST SHTETET E BASHKUARA N IN MATERIALE SHTETET E BASHKUARA N IN MATERIALE T OF KONKURRENC WITHS ME KINA. E konkurrencës Brenda Kinë. SHTETET E BASHKUARA NUK DO KRIJOJN A SHTETET E BASHKUARA NUK DO TRE KRIJOJN A POLITIK T INNovacionit TEKNOLOGJIK. POLITIKA PNRNDARJES TEKNOLOGJIKE. NUK DO T - BNI - TI NUK DO -> ANDY, ANDY - >> ANDY, ANDY - KRYETARI I KOMPANISE TUAJ - KRYETARI I KOMPANIS Y S Y TUAJ - VAJ ANDI. Vjen në ANDY. JU LUTEM. JU LUTEM. DHE KRYETARI I KOMPANIS Y TUAJ - DHE KRYETARI I KOMPANIS Y TUAJ - 00 KOMPANIA P SETR T SET ZGJIDHUR HUAWEI. 0000 KOMPANIA P SETR T SHTETUAR HUAWEI. Kryetari i kompanisë suaj është KRYETARI I KOMPANIS Y TUAJ ISSHT A NJ M ANEMTAR PJES KOMUNISTIKE, NJ M ANEMTAR PARTI KOMUNISTIK, KORREKT? Saktë? NE MUND T P NDIKOhemi - NE MUND TUT NDIKOJM IN - SI SHUM ANEMTAR BOT E BORDIT P ONR HUAWEI SI AN MTARYT E SHENJTARDS S MAN SHUM N ON K BOSHILLIN HUAWEI JAN M ANEMTAR OF T Bordi JAN M ANEMTAR OF T PARTIS KOMUNISTIKE? PARTIA KOMUNISTE? FIVE? FIVE? >> Unë nuk kam MARIA IDEA POR NE >> Unë nuk kam MARIA IDEA, por ne mund të vendosim atë dhe provojë atë që jona MUND TUT VNI DHE PROVO QVE PAJISJET TONA NUK SSHT T PRNDARJE PAJISJET NUK SSHT T NDRMARRJE NDONJE INFLUENCE P FORR Kinë NDIKIMI P FORR QEVERISJEN E KINA DHE MUND T PRO PROVOhemi QEVERIA DHE NE MUND T PRO PROVOJM SO SO - SO - >> SI DUHET TVE BVENI QAT BN >> SI DUHET T PROVONI Q B NDRMARRJEN Q I'KET G GJITHA E DREJT. DUHET KIST E DREJT. EUROPE KOMPANIA më e madhe telefonike EVROP PHSIA E KNGJIS më e madhe e telefonit evropian IDENTIFIKUAR DOKA E HAPUR E OPINIONIT TIS TIJ IDENTIFIKUAR DHACKNI I HAPUR i OPINIONIT T SO PRODHIMIT N SO PROGRAM Q TH KA MUND T BNI N SO PROGRAM Q TH KUFIZUAR KANVE T G DHNI HYRJE TU HUAWEI T PAVARUR DHNI HUAWEI TTH PAVARUR HYRJE P CARR NDWRMARRJET Rrjeti i rregullt A P CARR KARRIERT Rrjetin e linjës fikse një sistem që ofron internetin SISTEMI QAT SHVRBONI SHRBIMIN E BRENDSH LM P TOR L HL HADS SHTETI SI PARA SHICERBIMI P LR L HL HADS SHTPI NDRMARRJE QAT DUHET TU HUAWEI QENI QAT DUHET HUAWEI të vendosë INFRASTRUKTURIN N IN T ALL GJITHA T THE INFRASTRUKTURA PPR T ALL GJITHA SHTETET SI SHTET SI DO TOW DREJT SI SHTETE SHTETE SI DO T ALL LEJOJM BY T DHNI THE KUJDES NGA TIV DHNI INFRASTRUKTURA THE KAPITULLIT SI KAN KUFIZUAR INFRASTRUKTURA SI KANE DOKE TACK VAJTUAR N ALL T ALL GJITHA T TH KT DH HNAT TAD HAPUR DYT NO T ALL GJITHA T TH K DTU T D DHNA T H DH GNAT DHE QEVERISJEN KOMUNISTIKE DHE QEVERIA KOMUNISTIKE KUNDR MUND T ST NDRMARRJEN DA DHE T T BNI MUND T ST DHNI DA një kohë dhe të fitojë më të vogël në terma sesi janë të tjerët SMARTERI N T KUSHTET SI T TJETRT po bëjnë biznesin e tyre për çdo gjë BNI BIZNESIN E TYRE P WHRCIJ ITSHT Q TH QEVERISJE KOMUNISTIKE SHT QAT QEVERIA KOMUNISTIKE DUA KIST T DHNAT. DUHET KIST TAT DHNAT P FORR. >> MP SHUM SHUM BOTN >> MP SHUM SHUM Bota nuk pajtohet me TUA DHE NUK MUND T MARR T MARRVESHJE ME TUA DHE BESONI K EVTO DHNIE T S SUCH. BESONI K EVTO EVIDENCA SUCH. KEMI Mekanizmat e Provimit në KEMI Mekanizmat e Testimit në vend në Mbretërinë e Bashkuar në VENDI N K MBRETRIN E BASHKUARA N IN BOND N BR BRUKSEL N C KANADA KU LIDHJE N BR BRUKSEL N C KANADA KU MUND T TESTOHEN PAJISJET. PAJISJET MUND T BE TESTOHEN. DEPUTETI FORMER P FORR DNI tha DEPUTETI FORMER P FORR DNI tha se mund të gjejmë derën e përkohshme dhe ne NE MUND T F GJIJM DERN E DYT DHE KEMI Mekanizma N VEND P FORR KAN M MEKANIZME N PL VEND P FORR HAPJEN E T DHANAVE T C MUND T PRO PROVOJM ATA AKTUAJTIMI I TAT DHNAVE MUND T PRO PROVOJM TH SI T D DHNAT TAN IS ISSHTUB VETM TUB NDRMARRJEN - T DHANAT TAN IS ISSHT VETM TEMA T - - L TOND TOSISHT T KONTROLLIT TAL PRGJITHSHM NGA TEMA T TO KONTROLLIT TAL PRGJITHSHM nga Transportuesit, VERDO T K NDRYSHME KRYESORE QAT KETO KUJDES, EDO K KTU KRYESORE QRO NDODHENI QENI QENI. JEMI ARSYETOhemi. Ata e dinë se çfarëdo - Ata e dinë se çfarë më parë - ATFAR WE JEMI QASNI DHE T K DIN FAR WE B WENI Q ANDNDRONI DUA TN dijmë çfarë bëjmë me të dhe provojmë FAR WE DO T BNI ME TI DHE PROVOJN WE NUK JEMI TUB NDIKUAR PIKET NUK JEMI T S NDIKUAR N PIKN PIKET T OF QEVERIS S CH KINA. PIKA E QEVERIS S CH KINA. >> KENI KOMUNESIST KIN >> KENI KOMUNESISTIN KINEZE P ONR KOMPANIN E BARDH ANDS DHE FURNIZIMIT. P ONR KOMPANIN E BARDH ANDS DHE FUNDIT. KRYETARI I BORDIT - KRYETARI I BORDIT - ISSHT A ANEMTAR I KOMUNISTIT SHT A NDEMRMARRJE E PARTIS COMM KOMUNISTIKE QE KENI BORDIN E VETM PJESA JU KEMI AN MTAR BO T BORDIT TVER VRTET THS QAT JAN M AN MTAR AN MTAR THT QAT JAN ANEMTAR MT AN MTAR OFFT ZYRTAR T OF KINESS AN MTAR OFFT ZYRTAR TART PARTIS COMM KOMUNISTIKE KINESE ANDY. PJESA KOMUNISTIKE ANDY. DUHET T K DNI K ANDTO DHE SHTNNI DUHET TN DNI KISTO DHE SHTNPR TOU B KN K TN BN K BT B BECN JU B KNI K THTO SHQYE JU jeni Zyrtari i Sigurisë së Kryetarit. ZYRA E SIGURIS KRYETARI. POR MARIA, NUK JU L LNGON POR MARIA, NUK JU L LNDON T H DUHET T TO GJITHA QM NUK po them KUFIZUAR P WHR I'FAR I'T I'CILIN TAY SAM po them se ju mendoj se jeni POR DINI TIN MUND T BNI SE NUK JENI NUK. TI NUK JE. FAKTI ISSHT JAN M Mekanizmat FAKTI THSHT KA MIKANIZME N PL VEND T WH GJITHA PA PAVARUR Në vendin ku ekspertët e pavarur mund të provojnë softuerin EKSPERTET MUND T T PROJEKTOJNFT SOFTWARE PULR VULNERABILITET, DHE MUND P FORR VULNERABILITIEST, DHE MUND TESTI P FORR DYQ BT E VET, DHE TESTI P FORR DYT T B DYT, DHE Lidhur me - Lidhur me - UPDATAT E PAJISJES, UPDATAT E PAJISJES, EKSPERTET E PAVARUR MUND T VLEROJN EKSPERTET E PAVARUR MUND T EV VLEROJN U PPRDITJET E P TORMBJETJES S M MUND T KTU UPDATAT P TOR T M BN SIGURT NUK KA NDARJE HYRJE NGA HUAWEI NUK NOSHT NO HYRJE P IMRMIRSUAR NGA HUAWEI N TO DO KLIENTE. TE NDONJE KLIENTE. >> KU JANE K THTO KA PAVARUR >> KU JANE K THTU K EXTU EKSPERT PAVARUR KU VOTOIN një telefon EKSPERTI KU VOTO NJ A TONE GJYPSISHME FINANCIMIN DHE DOORS KU KUFIZUAR GJYKIMI I PRONS OSE DORORS KU JAN TH KTU KA VARGJEN E VDEKUR K WTU KETO PABRKOHT EKSPERTET E VARGS KUR T O TJERA TRO PARA EKSPERTET KUR T O TJERA T TH DYQ EURN EVROPN ME DHE FONDIMIN E AFRIKICS EVROPA ME DHE AFRIKA Q F FUQOHEN DYERAT E VJETM PAS SHTYPUAR DYRA TACK PRBASHK AFT PAS SHTYPUARA N IN KOMB NT E AFRIKAVE FALAS KU N N Kombet e Afrikës FALAS KU JANE KESTO PAVARUR DHE KUSH KTU KJO PAVAR DHE KUSH JAN TH KEST MUA T L DUHET T HA KEMI JEMI K ITU DUHET T TO K HANI N ON SHTYP. TEMA N THE SHUM. >> SIGURT, Unë do t'ju marr emrat e >> SURE, Unë do të merrni ju emrat e kompanive. Kompanive. >> Më tregoni tani - >> Më Thuaj TANI -> ASNJ EM NR T OFF PARA T M MY >> ASNJ N EM NR T OFF KUFIZUAR TAD KADNDSISY Sime Unë jam SORRY. KRYEMI SORRI. >> LET ME K ASTU TI K THTO T B BNI >> LET ME K ASTU TI K THTO T B BANI PENTAGONI T TO BNI N B USHQIMIN E RE PENTAGONI DUHET T B PRBIKONI ISHTE T NEW REZISTRIMIT T US SHTETEVE T US SHBA N ON HUAWEI DHE SHTETET E KUJTIMIT N ON HUAWEI DHE PUTT N ON EKSPERTET SI KA KA PUTT N ON EKSPERTET SI KA KUPTUAR KOMPANIA ANDY? KOMPANIA E IMPACTUAR ANDY? >> Unë jam i gabuar pjesë e parë >> Unë jam i gabuar pjesë e parë e pyetjes suaj. E PYETJEVE TUAJ. >> WELL L KEMI TANI T NEW RI >> WELL L KEMI TANI KUFIZIME T NEW RE P ONR HUAWEI KUFIZIME P ONR PAJISJET HUAWEI. PAJISJET. SI IMSHT IM NDIKUAR KOMPANIA JUAJ? SI IMSHT IM NDIKUAR KOMPANIA JUAJ? PENTAGONI SETSHT SET E VETM PR RRITJEN E RE PENTAGONI SETSHT SET DUHET T B PRDORNI P RRKTHIMET E REA N ON HUAWEI KUFIZIME PR TEKNOLOGJET HUAWEI. TECHNOLOGIES. >> MIR, KJO JAN T DYT VET >> MIR, KJO JAN T DYT IS SSSHTJE KJO ABSHT AB Aftësi për t'u SHITUAR NIC CILH Kjo është aftësia për të shitur në të cilën ju jeni duke folur për sa është aftësia JU po flisni RRETH ISSHT AB aftësia është deri në 300 ndërmarrje një është E DERI N 300 300 KOMPANIA Një është SHITET HUAWEI. SHITET TE HUAWEI. DEPARTAMENTI I MBROJTJES DEPARTAMENTI I MBROJTJES SAT MUND T INTERPOZUAR RREGULLORE PURR M TJER QAT SI RREGULLI I INTERPOZUAR T AB PILRFUNDIMIT TIM KUFIZIMIT T L KUFIZUAR T OF AMERIKANIT Aftësia e kufizuar e ndërmarrjeve amerikane KOMPANITET SHITEN N H HUAWEI P WER T ARRITUR SHITJE TE HUAWEI NE PERGJIGJE RRETH 11 MJETE MJETE MJETE NJE VITE DHE 11 Miliarda DOLLARA NJ Y VITE DHE FAKT ISSHT DHE DUHET TE BESOJ NGA FAKTI ANDSHT AND DUHET T COM BNI MBI NDRORMJET ND MERMJET DETAJEVE, ISSHT C E KUJT TAKIMET E DETAJEVE, CSHT C Q CNDRON QAT PIRDORIMI N ON HUAWEI QE NDIKOHEN NDIKIMI N H HUAWEI do të jetë një ndikim i faktit DO T BE BNI NDIKIM T THE FAKTIT Q WE NUK MUND T B BIJN KOST AT Q WE NUK MUND T B BIJN KOSTO TEKNOLOGJIKE. TECHNOLOGIES. DHE DO TIK DUHET T TO VAJN DHE DO TIK DUHET T TO TI KEMI KUQ T TO BLERJE TI. T B BNI TIJ. POR ATFAR ISSHT ERSHT E MIR, JEMI POR ATFAR ISSHT ERSHT E VERRTETM, DUHET T TO BNI PLANI TINE FUNDIT B DUKE DUHET T BE BNI PLANI TINE FUNDIT T B BNI T W PUNOJN W MIR DHE JEMI GJITHA PUNA E MIR DHE JEMI INCREDITTEDDABY SUKSESE TF MIR PCRFUNDUAR TB P SRBASHKT SUKSESE NSE NUK DO TU BJM Blerje NGA AMERIKAN N WESE NUK DO TU BLEROJM F NGA KOMPANIVE AMERIKANE DHE KA AMERIKA SHT KOMPANITET DHE SHENJT AM AMERIKA GSHT DUHET T L HESH. SHPESHT N HUMBJE. SH.B.A DUHET T TH THES TH PR FAR SHT SH.B.A DUHET T TH THESIN PKR FAR GSHT DO T BENN FITIMIN E SHBA SHKIMI I P BRFITIMIT T SHUM N US SHUM. MOST. PSERFUNDIMET E KESTO VENDIME PSERFUNDIMET E KESTO VENDIME DHE WHFAR K LIDHJA E LITIGACIONIT N DHE WHFAR LIDHJA E LITIGACIONIT T TO BNI N PL VEND. JANI NUT VEND. >> DISKUTIME DUHET T BE BJN. >> DISKUTIME DUHET T BE BJN. >> JU DINI - >> JU DINI - WHFAR USSHT FUSION SIZZLE - FAR USSHT FUSIONI SIZZLE - KU DO TEKNOLOGJIA Q G NDODHET KUdo teknikë që shkon në Kinë duhet të shkojë më parë KINA DUHET T F PARA SHKUAR N MILITAR. Ushtarak. JU DINI QAT KIN JU DINI Q AS ASPIRACIONET KINEZE T TO JENI NUMN NJ ASPIRACIONET DUHET T JENI NUM SR FURNIZIM N IN BOTHN E BOTS SUPERPOWER N IN BOT BN EKONOMIKE DHE NJ M MILITARILI. EKONOMIKA DHE NJ M MILITARILI. PRODUKTET TUAJ JAN A AINGONI AAB PRODUKTET TUAJ JAN EN TAB BNI KOMPANIVE TTHER TJERA N TO T ALL GJITHA KOMPANIVE T TJERA N TOSE T ALL LEJOJM AC HYRJE N D TAT DHNAT E TYRE N SO KT HYRJE N D T D DHNAT E TYRE SI MUND TVE KANOV QEVERISJEN CH KINA QEVERIA E KINEZS MUND T HA KENI KTO QOLLIME DHE T A ARRIHEN K THTO KJO Q GLLIME DHE SHUM QENA QLLIME. Gola. ISshtë shumë e qartë dhe tani më shumë ISshtë shumë e qartë dhe tani më shumë njerëz e dinë këtë. NJERZIT E DIJ. Sekretari POMPEO DUHET TA A SEKRETARI POMPEO DUHET TA GJITHA NJ WE JAVA HAPSISHT E FJAL TOS P TOR FJALA E JAVS SAST KUFITUARA POVR QEVERIT POR FAR KINA QEVERITAR ABT POR ATFAR G Q GNDRONI KINA QEVERISJE QING B DONI DHE TUAJ QEVERIA ISSHT DO BNING DHE KOMPANIA JUAJ ISSHT N IN ARM T THE KINESS KOMPANIA ISSHT N IN ARM T G QEVERIS KINA. QEVERIA. JU MUND T G BNI KUNDR JU MUND T G BONA KUNDR QEVERISJES KINS DHE THOT WE JEMI QEVERIA E KINESS DHE THOT NUK JEMI DUHET T HA KEMI NJ. DOR T B KALUAR. NUK MUND TA KEMI NJ DO DYRE T B DYT. NUK JEMI DO T DH TONI T T FITOJN HYRJE NUK JEMI DO T DHNI T T DHNIJN HYRJE N SO KT T DHANAT DUHET PACKR T SI ATA T DHNAT DUHET PACKR QEVERISJET KINEZE. QEVERISJET KINEZE. AGSHT KUNDR LIGJIT. AGSHT KUNDR LIGJIT. JU JENI Q TO T SHKENI Luftimin me XI JAN T TO SHTETOJN T G BN F Luftimin me XI JINPING N TH KISTO? JINPING N ON KIST? >> EKSPERTET, DI T MUND T BNI >> EKSPERTET, DI T MUND T MUND T MUND T PROJEKTUARA EKSPERTET E PAVARUR EKSPERTET TEP PAVARUR T C MUND T DHN TESTIN E MUND. DYT E DYT E TESTIT. >> SI DO TESTOHEN DHE TIVE DHNI >> SI KA TESTOJN AND DHE T G DH USNI SHTET FARRE JAN TESTET? FAR JAN TESTET? DGES TALK TAL MIRIN PR SHEMBULL DGES TALKUAR PINR MNYR FOR P FORR SHEMBULL KU DO T DO BN NJ B FUND TLE PLOTLE KU JANE B ANI KOMBTAR SHPALL T KODIT. ZBATIMI I KODIT. PSE JU MENDONI ERIKKSON JANE PSE JU MENDONI ERIKSON JENI LEHTM T TO BN B BIZNES N IN BASHKU Lejohet të bëjë biznes në SHTETET E BASHKUARA DESPITE Lidhjet e tyre të thella SHTETET DESPITE Lidhjet e tyre të thella në Kinë duke përfshirë lidhjet e thella për të TE KINA PERFSHIJEN LIDHJE TE DEPERME NGA QEVERISJEN KINA QEVERIA E KINS SE SHENI KERTU MBIJENI QEVERISJE PERRFSHIR N. PRFSHIRJE TIT MITIGACIONIT TIS RREZIKUT T MONITORUAR TOV QEVERIS MITIGACIONI I RREZIKUT PCRFSHIR TESTIMIN E PAVARUR T OF TESTIMI I PAVARUR I PRODUKTET. PRODUKTET. DUA T TO BESIMI PR KT - DUA T TO B TJM PR T M THSUAR QE - ME QEVERIS US E SH.B.A. ME QEVERISJEN E SH.B.A. >> ZGJIDHJE ME 10 KOMPANIVE PLUS >> ZGJIDHJE ME 10 KOMPANIVE PLUS N T KUSHTET E FAKTIT Intelektual N T KUSHTET E FAKTIT Intelektual PSE T ALL GJITHA E ZGJEDHJES? PSE T ALL GJITHA E ZGJEDHJES? CISCO ERICKSON NGA Bordi, CISCO ERICKSON NDRKOMBTAR, KOMPANITET SHQIPTARE kanë thënë KOMPANIT AM SHTETERORE SHTYTEN MIKROSOFT NE KEMI CEO FORMER MIKROSOFT NE KEMI FORMER CEOEN K PROTU PROGRAM P SR T THN SE K THETU K PROTU PROGRAM T S PAYRFUNDUAR Q TH KFTSHT E PRONS INTELLEKTUALE NGA E PRONS NDLERKOMBTARE NGA KINA KOSTOJEN dhjetëra ndërmarrje KINA KOSTOJET KOMPANIA Dhjetëra e miliarda dollarë çdo vit. MILJET E DOLLARAVE VERDO VITE. PSE T ALL GJITHA A T THE PAJTIMIT DHE PSE T ALL GJITHA A T THE ZGJEDHJES DHE KTO KOSTO P SETRZGJEDHJE përfshijnë KENTO K THT SHTYPJE përfshijnë ndihmën e letrës për këto drejtorë Ndihmoni LETTERRIN E K CETU CEO TAY MUND T NOT MUND T D BISNI DISKUTIME WHFAR JAN Ju NUK MUND T D B DNI DISKUTIME WHFAR DUHET TANI. SHUM. >> POR MARIALET T BE BNI T FA ARDHSHME >> POR MARIALET T BE BOONI LND T FA PAVARUR N THE HISTORIN OF E K THTI DUHET N THE HISTORIN E SE INDUSTRIS SHT Q INDUSTRI ISSHT QAT LNDSISHT TELEKOMUNIKACIONIT INDUSTRIA E LULET TELEKOMUNIKACIONIT. INDUSTRY. Le të shohim në numrin - Le të shohim në numrin - HISTORIA E INDUSTRIS POR HISTORIA E INDUSTRIS B POR SHUME TEKNOLOGJIA HUAWEI DUHET N TEKNOLOGJIN H HUAWEI Q TH T ALL DH DNI TAT DHNAT TACK KUFIZUAR QOW LEJOHEN T D DHANAT TACK DHNAT P TOR QEVERISJEN Kineze dhe unë po kërkoj QEVERISJEN DHE MUND T KAM N AT THET INTELLEKTUALE QE THEFT INTELLEKTUALE QAT HUAWEI KA BONER T ON GJITHA A HUAWEI KA B DR T ON GJITHA A A K THTO KANTU KOMPANIVE TELL GJITHA. KJO SHTOJTE KOMPANIVE. FAR HSHT HUAWEI P ANRGJIGJE? FAR HSHT HUAWEI P ANRGJIGJE? HUAWEI BEGAN SI ISHTE - HUAWEI BEGAN SI ISHTE - PARAQITJET E KANADADS FITIMET E KOMPANIS C Kanadeze Q WH JU NDRYSHOJNAME EMRI KOMPANIA E CILA JU NDRYSHONI EMRI I. I. JO TI POR TUAJ - NUK JU POR TUAJ - EKZEKUTIVAT TUAJ EMRI NDRYSHIM I, EKZEKUTIVAT TUAJ NAMIN NDRYSHOJN OF, DHE B BNIJ HUAWEI QI ISHTE DHE BECNI HUAWEI QAT KA KOMPANIA AKTUALE KANADAALL. KOMPANIA AKTUALE Kanadeze. KONSIDERI TET GJITHA DHNIE KONSIDERI TET GJITHA SHPRNDARJEN E R RNDSISHME N TH KIST MAJOR JANER RREZIKONI N ON K ALTO K ALSHTIM TJ PRGJITHSHM NGA SH.B.A. Pohimi nga qeveria amerikane. QEVERIA. NUK DO T RE LEXOJN DO T NOT LEXOJN THE INFORMACIONET QE BECN INFORMACIONI QEN NUK - JO - >> JAN RE JANLE TLE LEXOJN ITDO >> LEHT RESOHET T IT GJITHA DIT Sekretari POMPEO ishte duke folur Sekretari i ditës POMPEO ishte duke folur për të gjithë qeveritarët e fundit P ALLR T ALL GJITHA SHQIPTAR WEVE JAVA E PRGJITHSHME Ai ka qenë në këtë set JAVA KA QENI N ON K SETTO K SETT T T MUND T MUND T ME PARAJM RREZIKONIT Duke folur për mua RRETH RREZIKONAVE HUAWEI. RRETH HUAWEI. PRESIDENTI Q DO B DONI A PRESIDENTI Q DO B DONI T BNI NJAL SHOQRI TREGTI ISSHT SHTYPI gjithashtu TRAJTIMI I TRADHSIS IS ALSHT gjithashtu po thotë gjithçka, N AM AMERIKA RREZIKONET VERDO T GJITHA N AM AMERIKA RREZIKONET NGA HUAWEI PR T DUHET T TO RRETH HUAWEI SI DO T Y DUHET T BN B BIZNES me HUAWEI B DONI B DON BIZNESI ME HUAWEI B DONI N WITH SI TUAJ TUAJ T B HAPUR ME SIJET TUAJ HAPHEN TEC BNDESISHT TE GJITHA DHE QIRIN DHE DOBI DUHET DHE DUHET DHE DO T DYT DO DREJT E HAPUR N Ata do të kenë dyer të hapura për qeverinë kineze. QEVERIA E KINS. Ne e dimë këtë Andy. Ne e dimë këtë Andy. >> FORTUNATELY MB >> PTRGJITHSHME QEVERIS MBI MBI SHTET SAN E KA DUHET TI QEVERISJE KA SHENJE DUHET TAKE BAKEN NJ AP MIRNDSIM të bazuar në Dëshmi Merrni një Qasje të Bazuar në Evidencë, si Aleatët më të Vogël, ata janë SI Aleatët më të ngushtë, ata po refuzojnë atë që thotë SHBA. REZEKTOJN WH WHFAR thotë SH.B.A. DHE KJO ARSYE PER KETE. DHE KJO ARSYE PER KETE. DHE DUHET T T BESIMIT N THE LART DHE PIR T B TN M TNYR IN NK MATERIALE T LE NIVELIT T HIGH LART POR KT M SHUM MATERIALET E NDRMARRJE RRETH K ALTYRE SHKELJE M M T MADHshme, NUK DO PLERZGJEDHJE T R RNDSISHME, ato nuk do të prodhojnë faktet që demonstrohen PRODHUEN FAKTET QAT DEMONSTRATOJN COR KORREKT. KANE KORREKT. Unë shpresoj që ju mund të sjellë disa nga Unë shpresoj se ju mund të sillni disa nga ato prova me ju KATT EVIDENC WITH ME TI QENI DUHET T ALL GJITHA LIKE T SE SHIKONI DHE DO T DUHET T ALL GJITHA T L GJENI TE SHIHET DHE T ALL GJITHA KIDTO EVIDENC Q TH JENI

Maria Bartiromo shtyp Huawei duke ekzekutuar akuzat e 'derës së pasme'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.436" dur="2.133"> >> SI Mori ai që? MARIA: QE ASHT AWESOME DHE TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="3.571" dur="2.001"> MARIA: Q IS ISSHT BATTLE ADMINISTRIMI AWESOME DHE TRUMP ADMINISTRIMI KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="5.573" dur="0.966"> BATTLE ADMINISTRIMI KUNDR KINZEVE TAN T COM GJEN </text>
<text sub="clublinks" start="6.541" dur="1.099"> KINEZE SHTOJ GJYT INTENSIFIKOHEN KORTOR MIRNIM T TH KTU </text>
<text sub="clublinks" start="7.642" dur="1.033"> INTENSIFIKOJN TH KORTOR MIRNND THSISHT KIST VAJN ON N ON SHENJAT E T OF </text>
<text sub="clublinks" start="8.676" dur="1.567"> Vjen N HE SHUM T OF ZGJEDHJES SI HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="10.244" dur="2.001"> ZGJIDHJE QE HUAWEI RAPORTUAR KA M EV SHUM HYRJE </text>
<text sub="clublinks" start="12.246" dur="1.534"> RAPORTUAR KA M SHUM AC HYRJE T TO INFORMACIONIT NDOSHM P ABR T </text>
<text sub="clublinks" start="13.814" dur="2.068"> P INR INFORMACION NOS MUND T AB VET YM P THR MIR SE PARA DO T TH MENDONI. </text>
<text sub="clublinks" start="15.883" dur="1.434"> JU DUHET TV PARAQITJEN T MENDONI. BURIMET E INTEL-it SI DENI BIGJEN E PARA </text>
<text sub="clublinks" start="17.351" dur="2.702"> BURIMET E INTEL-it thonë se duhet të dinë për vitet që ndërtojnë WASHINGTON </text>
<text sub="clublinks" start="20.054" dur="1.3"> VITET QAT NDRTESA WASHINGTON NDRMARRJE QASJE N TO KINA </text>
<text sub="clublinks" start="21.355" dur="1.234"> HYRJE T CO PYETJEVE N TO KINDERIN E QEVERIS DHE T MO MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="1.134"> QEVERIS AND DHE TFT PROGRAMIT DHE SISTEMET E HARDWARE TB KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="23.791" dur="1.701"> SOFTWARE DHE SISTEMET E HARDWARE DUHET N A CYBERLOAD SI KALIM </text>
<text sub="clublinks" start="25.493" dur="2.568"> NJOHUR N A NJ C CYBER( SI DERI T BASHKUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="28.062" dur="3.236"> Dyert. BASHKIMI I MUAJ është SIGURIA e Kryetarit </text>
<text sub="clublinks" start="31.332" dur="1.167"> BASHKIMI I MUAJ është Zyrtari i Sigurisë së Kryetarit dhe i Madh për të parë </text>
<text sub="clublinks" start="32.5" dur="1.234"> ZYRTARI DHE I MADH TA SHIKOJN TH FALEMINDERIT P FORR T ARDHEN K THTU </text>
<text sub="clublinks" start="33.768" dur="0.333"> FALEMINDERIT P FORR T KUJT MSNYR. </text>
<text sub="clublinks" start="34.102" dur="1.8"> MORNING. >> Kështu që ju dhe unë kam këtë </text>
<text sub="clublinks" start="35.904" dur="1.466"> >> Kështu që ju dhe unë kam këtë diskutim më shumë dhe më shumë rreth </text>
<text sub="clublinks" start="37.372" dur="0.933"> DISKUTIM PVERR DHNI RRETH DYRS S DYT AND DHE M INYRIM TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="38.34" dur="1.7"> DYRA E PRGJITHSHME DHE MENIMI P TOR TY N IN INTERVIJIN TUAJ TAN, N F FAKT, </text>
<text sub="clublinks" start="40.074" dur="1.034"> N INT INTERVETIN TUAJ T L VETM, NAC FAKT, duke folur rreth VOTES një telefon </text>
<text sub="clublinks" start="41.142" dur="1.467"> Duke folur rreth VOTEVE T PH BNI TONE BNI TONE KNGUAR - </text>
<text sub="clublinks" start="42.611" dur="2.133"> Duke folur RRETH - ATFAR H NDODH N IN AFRIKA N. </text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.134"> FAR H NDODHEN N AF AFRIKA NOP EVROP WH KU JAN T B KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="46.915" dur="2.001"> EVROPA KU JAN JAN DOKA TACK PRBASHKSHME ND COMMRKOMBTAR HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="48.917" dur="2.001"> DYTET ND COMMRKOMBTAR HUAWEI QAT lejon të dhënat për të shkuar të drejtën </text>
<text sub="clublinks" start="50.919" dur="1.2"> Q ALL LEHT T DHNAT T G SHKENI T DREJTN E DREJTIST N FISTANIN E KOMUNIT </text>
<text sub="clublinks" start="52.154" dur="0.365"> RRETH QEVERISJES S SHUM PR QEVERISJEN E KOMUNIT. </text>
<text sub="clublinks" start="52.52" dur="1.4"> QEVERIA. JU keni thënë më shumë dhe më shumë se sa </text>
<text sub="clublinks" start="53.922" dur="1.8"> JU keni thënë më shumë dhe për sa më shumë që nuk është vërtet. </text>
<text sub="clublinks" start="55.724" dur="0.866"> ISSHT J DUHET NUK është e V NOTRTET. TANI KEMI konfirmim NGA </text>
<text sub="clublinks" start="56.624" dur="0.8"> TANI KEMI KONFIRMIM NGA QEVERIA FEDERALE. </text>
<text sub="clublinks" start="57.458" dur="1.401"> QEVERIA FEDERALE. REACTIONI TUAJ. </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="1.501"> REACTIONI TUAJ. EFNL MIR Unë mendoj se është </text>
<text sub="clublinks" start="60.395" dur="1.734"> EFNL DUHET T TH MENDOJM IT ISSHT NEW Lajme Fantastike Q TH BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="62.13" dur="1.801"> LAJME FANTASTIKE QAT VENDET E SHTETEVE TIT BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="63.965" dur="0.733"> SHTETET KAN VENDOSI T D DEKLASIFIKOJN TH KFORT INFORMACION QAT </text>
<text sub="clublinks" start="64.732" dur="2.368"> DEKLASIFIKOHEN K INT IN INFORMACION Q NUK JAN PRO T PRO BVNI N TAN </text>
<text sub="clublinks" start="67.102" dur="1.133"> JAN BE JAN PRO TV SHPENZONI T Aleatët TAN WITH PA PAS aftësinë për të vazhduar </text>
<text sub="clublinks" start="68.27" dur="1.3"> Aleatët PA PA VET TOM P TOR TV VAZHDUAR N SO MUND T pyes </text>
<text sub="clublinks" start="69.604" dur="1.634"> ATA SI DO T AS KRKES N US SHUMLENI - </text>
<text sub="clublinks" start="71.272" dur="1.468"> JU LUTEM - LEXONI EVIDENC -N E KALUAR </text>
<text sub="clublinks" start="72.741" dur="1.334"> SHPRNI DH EVNIE T-KUVENDUAR SI - </text>
<text sub="clublinks" start="74.109" dur="2.434"> BECNI SI - Thuaji SI E PRGJITSHME VOTE GJERMANI </text>
<text sub="clublinks" start="76.545" dur="1.199"> Thuaji SI GJERMANI E VOT SI thanë që nuk janë varrosur. </text>
<text sub="clublinks" start="77.746" dur="1.2"> NUK JANOR VARGUAR. Ata ofrojnë angazhimin </text>
<text sub="clublinks" start="78.947" dur="2.001"> Ata ofrojnë angazhimin që është i domosdoshëm për ligjin </text>
<text sub="clublinks" start="80.949" dur="0.966"> KJO E NEVOJSHME P FORR INTERCEPTIN LIGJOR P ER PAJISJET TONA NUK KA </text>
<text sub="clublinks" start="81.917" dur="0.432"> INTERCEPT PAJISJET TONA NUK DO T DO BNI KET. </text>
<text sub="clublinks" start="82.35" dur="1.868"> BEJE ATE. NUK KEMI ATA Q AC HYRJE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="84.219" dur="1.934"> NUK KEMI ATA QENA QE HYRJE DHE ATA FAKTET DHE SI TVE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="86.188" dur="0.799"> KJO FAKTET DHE SHUM I'QCO SHUM QEVERISJEN E SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="87.022" dur="1.133"> SHQYRTUAR QEVERISJEN N US SHQYRTIN BR SI T SJELLJE DHNIE T SO TJETSISHT </text>
<text sub="clublinks" start="88.19" dur="0.299"> Sillni PARAQITJEN E PROVAVE T-KUVESTUARA TIR TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="88.523" dur="1.901"> PËRPARA. >> PRI NJ A DHENDNI T BJM - - </text>
<text sub="clublinks" start="90.425" dur="1.434"> >> PRI NJ A DHNIM DUHET T WE B --NI - NE AKTUALE DUHET T EV DHNI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="91.893" dur="1.801"> NE AKTUAJTOHT KEM EV DHNI DHE T K DINI KTO. </text>
<text sub="clublinks" start="93.728" dur="1.734"> TI E DI ATË. KOMPANIA JUAJ SETSHT zgjidhet ME </text>
<text sub="clublinks" start="95.496" dur="1.267"> KOMPANIA JUAJ SETSHT SET ZGJEDHET ME NUM NR KOMPANIVE TEKNOLOGJIA </text>
<text sub="clublinks" start="96.765" dur="1.567"> NUMRI I KOMPANIVE TEKNOLOGJIKE SI REZULTATI I KETI. </text>
<text sub="clublinks" start="98.366" dur="1.701"> SI REZULTETI I KETE. SHUM PUNISHT TTHER TJERA NUK JAN </text>
<text sub="clublinks" start="100.101" dur="1.401"> SHUM PUNISHT TTHER TJERA NUK MENI T PRMBAJTJEN THEFT E INTLEK </text>
<text sub="clublinks" start="101.536" dur="1.1"> KUJDES THETET E INTLEKUT CILA DO T PRO PRONONI DHE T KNI DI </text>
<text sub="clublinks" start="102.637" dur="1.601"> CIL WT DO TP PRON AND DHE DO T DUHET T VINI NJ PH T PH NGJYRA TONE T PRBASHKT </text>
<text sub="clublinks" start="104.239" dur="1.834"> VOTO NJ PH TELEFIKE ITALI KA K ISTS SSHTJE VOTO NJO FOND T IT VOTE ITALI </text>
<text sub="clublinks" start="106.074" dur="1.601"> SSSHTI VOTO NJ A GJYKIMI I VOTE T ITALIS O SI ATA K WT DO JAN DYRE TACK DHNA </text>
<text sub="clublinks" start="107.709" dur="1.935"> PAS ATA ato kanë qenë dyert e mëparshme dhe ato duhet të ngrihen e tyre </text>
<text sub="clublinks" start="109.678" dur="2.101"> DHE ATA KA DUHET T RA NDRNI dorën e tyre, thoni ekzekutimet HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="111.78" dur="1.801"> DUHET, TANI EKZEKUTIVAT E HUAWEI ato janë një derë e përkohshme këtu dhe </text>
<text sub="clublinks" start="113.615" dur="1.534"> JANE NJ DO DYRE E DYT K HERTU DHE DUHET DISA LIDHJE P YR T BN </text>
<text sub="clublinks" start="115.183" dur="2.001"> DISA LIDHJE P ADR TJ PRDORUR T SHENJT NDRYSHONI DYT E DYT SO SIKONI NE </text>
<text sub="clublinks" start="117.218" dur="1.334"> JU NDRYSHONI DORN E DYT SI NE AKTUALE DO T INDEZUAR KAN EV DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="118.587" dur="1.4"> AKTUALE DO TE INDEZUAR KANE DHENA QE KANE DYRE TE DYTJE ANDI </text>
<text sub="clublinks" start="120.022" dur="0.666"> QE KA JANE DYRE TE DYT ANDI DHE DUH TN BNI K THTO. </text>
<text sub="clublinks" start="120.689" dur="1.3"> DHE E DINI QE. JU JENI SIGURIA E KRYETARIT </text>
<text sub="clublinks" start="121.99" dur="0.333"> JU jeni zyrtari i sigurimit të kryetarit. </text>
<text sub="clublinks" start="122.357" dur="2.235"> Oficer. >> Koha e fundit që kam qenë në shfaqjen tuaj </text>
<text sub="clublinks" start="124.626" dur="1.634"> >> Koha e fundit që kam qenë në SHOW TUAJ Unë ju bashkangjit ju dhe ju ofroj </text>
<text sub="clublinks" start="126.295" dur="2.268"> Unë ju KUPTUAR DHE OFERTA TUAJ T L P LRDORNI TE PRDORNI TONE GJITHA TUAJ DHE VOTE </text>
<text sub="clublinks" start="128.564" dur="1.834"> T L T PRDORI TE PERDORI TONENJENI DHE VOTA MUAJ ISSHT A një telefon ITALI P PHR VOTE A </text>
<text sub="clublinks" start="130.433" dur="1.099"> ISSHT A NJ PH PHAL ITALI SHTOJNE VOTE Një telefon ITALI NUK BESON </text>
<text sub="clublinks" start="131.567" dur="1.634"> PHONE ITALI NUK beson se HUAWEI DUHET T DO DYRE TACK DYT </text>
<text sub="clublinks" start="133.235" dur="1.134"> QE HUAWEI KA DYT DYT TYRE NUK besojnë se çfarë ju </text>
<text sub="clublinks" start="134.403" dur="1.2"> NUK BESONI QAT KU JENI T SA DH SANA T IS GJITHA është e vërtetë. </text>
<text sub="clublinks" start="135.638" dur="1.7"> Vetëm sa është e vërtetë. POR gjëja e madhe është, që </text>
<text sub="clublinks" start="137.372" dur="2.435"> POR gjëja e madhe është, që qeveria amerikane ka shumë të thirrur </text>
<text sub="clublinks" start="139.808" dur="0.8"> QEVERISJET SHQIPTARE KA DEKLASIFIKUAR SO-KALUAR E KLTU E RE </text>
<text sub="clublinks" start="140.609" dur="0.7"> DEKLASIFIKOHEN K EVTO EVIDENCA E RE - </text>
<text sub="clublinks" start="141.343" dur="1.367"> DHNI - SI VAZHDON T TO T VAZHDONI T COM VAZHDON </text>
<text sub="clublinks" start="142.711" dur="2.502"> SI VAZHDON T TO T BNI T NDODHNI T WITH NDODHME ME NJ SM DUHAN T CIL THET </text>
<text sub="clublinks" start="145.214" dur="1.4"> DUHET ME NJ SM T SM DUHET TIC CILAT NUK MUND T Y BNI T JO BNI </text>
<text sub="clublinks" start="146.615" dur="1.367"> NUK KA NDIKON T JO T JO B JONI ME MARIA DHE T AS BKNI K THTO N US SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="148.017" dur="1.9"> MARIA DHE KKRKES QAT QEVERISJEN E SHQIPRIS TO T RE LEXOJN TH KIST </text>
<text sub="clublinks" start="149.919" dur="0.699"> QEVERIA T RE LEXOJE KIST INFORMACION TC PAKLASIFIKUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="150.652" dur="2.302"> INFORMACION I PAKLASIFIKUAR. >> NUK kam nevojë për të parë ndonjë </text>
<text sub="clublinks" start="152.988" dur="1.2"> >> Unë nuk kam nevojë për të parë ndonjë informatë të paklasifikuar. </text>
<text sub="clublinks" start="154.189" dur="1.334"> INFORMACION I PAKLASIFIKUAR. KEMI ZEMR ZGJETAR NGA </text>
<text sub="clublinks" start="155.557" dur="2.001"> KEMI ZEM HER TREGTI NGA KOMPANITET DHE CEOS E TYRE. </text>
<text sub="clublinks" start="157.593" dur="2.134"> KOMPANIA DHE CEOS E TYRE. SHUM KOHA ANDY DHE KUR DUA </text>
<text sub="clublinks" start="159.728" dur="1.601"> SHUM KUJDES ANDY DHE KUR DUHET TOT VOTOJ NJ PH TELEFIN THE ARSYE QE </text>
<text sub="clublinks" start="161.33" dur="2.301"> N V VOTE NJ PH TELEFONI ARSYET THS QAT VOT T T TONA NSHT N TANI NEUTORE </text>
<text sub="clublinks" start="163.666" dur="1.8"> VOTI Një TONA ISSHT N TANI NJ A Niveli NEUTAL ISSHT B SI QENI ZGJEDHNI </text>
<text sub="clublinks" start="165.501" dur="0.833"> NIVELI ISSHT SHQYRTOHET QENI ZGJIDHNI ME TIJ. </text>
<text sub="clublinks" start="166.369" dur="1.967"> ME TI. DHE NJ EN SIGURIM P SETRZGJEDHJET </text>
<text sub="clublinks" start="168.337" dur="2.835"> DHE ND SETSHTIMET E SIGURIMIT QAT KANVE T TO SHENI ASIS DHE </text>
<text sub="clublinks" start="171.207" dur="1.133"> QE KA DUHET TI SHENI ASIS DHE NUK DISKUTONI RASTIN YDO SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="172.375" dur="1.934"> NUK diskuton RASTIN YDO M SHUM. >> Voto një telefon ka thënë </text>
<text sub="clublinks" start="174.343" dur="1.801"> >> Voto një telefon ka thënë publikisht në - </text>
<text sub="clublinks" start="176.178" dur="1.701"> PUBLIKUAR N THE - PRGJIGJE TEN PRGJITHSHME P RESRGJIGJE N TO MALLRA </text>
<text sub="clublinks" start="177.913" dur="0.834"> P EVRGJIGJET E VETM PRGJIGJE N TO ARTIKULLIN E STRETIT GJYQSOR TREGTI NUK JAN </text>
<text sub="clublinks" start="178.781" dur="0.834"> NENI SHTETROR SHTET THEROR NUK JANOR TOR VDITUR. </text>
<text sub="clublinks" start="179.648" dur="1.667"> NUK I VARRUAR. QAT K PROTO TV DHNI PAJISJET </text>
<text sub="clublinks" start="181.317" dur="2.935"> QY KANV PVR ofrojnë PAJISJET QAT lejon INTERCEPTIN LIGJOR </text>
<text sub="clublinks" start="184.287" dur="0.866"> Q ALL LEXON INTERCEPTIN LIGJOR NGA PAJISJET TONA. </text>
<text sub="clublinks" start="185.154" dur="2.134"> NGA PAJISJET TONA. Ne nuk ofrojmë që pajisjet </text>
<text sub="clublinks" start="187.323" dur="1.434"> Ne nuk ofrojmë se PAJISJET PA PAJISJET E TYRE </text>
<text sub="clublinks" start="188.758" dur="2.668"> PA PAJISJET E TYRE NUK MUND T BE JAN NO HYRJE P SOR QNDRIM </text>
<text sub="clublinks" start="191.427" dur="0.399"> MUND T BE JET NO ASHT SI HYRJE SI QASJE NER PERMISION. </text>
<text sub="clublinks" start="191.827" dur="1.734"> Leje. KETU Një histori që kam brenda </text>
<text sub="clublinks" start="193.562" dur="1.701"> KETU Një histori që kam në frontin e mua nga PLC. </text>
<text sub="clublinks" start="195.297" dur="2.502"> PARA E ME NGA PLC. VOTO NJC PLC GRUPI I PHONE KA </text>
<text sub="clublinks" start="197.833" dur="1.234"> VOTO NJC PLC GRUPI PHONE SHPENZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="199.068" dur="2.568"> SHPENZIMI I PRANUAR T KA GJUHET </text>
<text sub="clublinks" start="201.637" dur="2.535"> SHPIRT ITSISHT NUK KA GJITHA VULNERABLE PR VITET NGA </text>
<text sub="clublinks" start="204.206" dur="2.836"> VULNERABLES BACK P FORR VITE NGA HUAWEI BAZUAR P FORR KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="207.076" dur="0.867"> BAZUAR HUAWEI P FORR BIZNESIN ITALIANE KARRIER T WH VOTE A </text>
<text sub="clublinks" start="207.944" dur="2.635"> BIZNESI ITALI PIR VOTIN Një telefon thotë se ISështjet janë zgjidhur </text>
<text sub="clublinks" start="210.613" dur="0.934"> PHONE thotë se ISSSHTJET JAN ZGJIDHJE T RES ZGJIDHURA MUND TAM DMTIMIT TJET </text>
<text sub="clublinks" start="211.581" dur="2.168"> ZBATIMI MUND T D Dëmtojë më tej dëmtimin e një simboli të madh </text>
<text sub="clublinks" start="213.75" dur="2.134"> REPUTIMI I një SYMBOLI kryesor i teknikës globale të kinezëve </text>
<text sub="clublinks" start="215.919" dur="0.365"> E PARALIZSS SECH TEKNOLOGJIS CH GLOBAL KINESA KINA. </text>
<text sub="clublinks" start="216.285" dur="2.802"> Paralizë. Kjo është një histori BLOOMBERG PS PSE </text>
<text sub="clublinks" start="219.088" dur="0.9"> KJO ASHT A NJ ST SHTYPI BLOOMBERG PS NUK DO T GR GRADE SHKOLL ITN TI? </text>
<text sub="clublinks" start="219.989" dur="1.701"> A NUK KA SHKOLON T SCHOOL SHKOLL ITS? >> GJITHA PAJISJET KA </text>
<text sub="clublinks" start="221.691" dur="1.434"> >> T ALL GJITHA PAJISJET KA VLNERABILITET. </text>
<text sub="clublinks" start="223.159" dur="1.701"> Dobësitë. Kjo është e ndryshme se sa një </text>
<text sub="clublinks" start="224.861" dur="1.133"> Kjo është e ndryshme se sa një derë e përkohshme maliçike </text>
<text sub="clublinks" start="226.029" dur="1.033"> MALIKUES HUAJ QNDRUESHME QENT PYETJE PYETJE DHE DUA TN BNI K THTO. </text>
<text sub="clublinks" start="227.096" dur="1.701"> MARS PSE DUH TN BNI ATA Q. HYRJE T ALL GJITHA PAJISJET KA </text>
<text sub="clublinks" start="228.798" dur="1"> SHPRNDARJE T ALL GJITHA PAJISJET E MUNDSISHME? </text>
<text sub="clublinks" start="229.799" dur="1.167"> VULNERABILITETIT? T ALL GJITHA PAJISJET NUK KAN BACK </text>
<text sub="clublinks" start="230.967" dur="1.434"> T ALL GJITHA PAJISJET NUK KAN DYRE T B DHNAT KOMUNA KINS </text>
<text sub="clublinks" start="232.402" dur="1.5"> DYTET N TO QEVERISJEN E PAR KOMUNA KIN CHS KOMUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="233.937" dur="1.533"> QEVERISJE PR SHTYP. PSE JU KA SHUM SHUM SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="235.505" dur="1.801"> PSE DUHET T DO BNI DERI T MAN SHUM DHNI DH GNI KINA </text>
<text sub="clublinks" start="237.34" dur="2.702"> DYT GT Q SHKOJN G POVR QEVERISJEN E KINEZAVE QAT SHUM KOMUNA </text>
<text sub="clublinks" start="240.076" dur="1.534"> QEVERISJE QAT QEVERISJEN E KOMUNIT P FR MBROJTJEN SI ATA T AN DHNAT </text>
<text sub="clublinks" start="241.611" dur="1.801"> QEVERISJE SI Q D DHNAT ANYBODY SHT O SI KETE DHE GOES E DREJTA E DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="243.413" dur="2.702"> A SHT K THTU DHE SHKENI E DREJTA E KUFIZUAR POVR QEVERISJEN E KINS? </text>
<text sub="clublinks" start="246.149" dur="1.867"> TE QEVERISJES KINESE? Ne e dimë se kjo HUAWEI është një kinez </text>
<text sub="clublinks" start="248.018" dur="2.567"> Ne e dimë se kjo HUAWEI është një kompani kineze nëse nuk mund të shkoni kundër </text>
<text sub="clublinks" start="250.62" dur="2.101"> KOMPANIA N IFSE NUK MUND T G BNI KUNDR RREGULLIT TINA KINA JANING QEN DUHET T S SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="252.722" dur="1.167"> RREGULLI I KINA JENI JENI QEN DUHEN TAY SHENJN TO T TO XI JINPING NUK JEMI SHKOJ </text>
<text sub="clublinks" start="253.89" dur="2.101"> TE XI JINPING NUK JEMI DO T TO NDIKOJN A DYRE TACK DYT MBI KETE DHE SHKO </text>
<text sub="clublinks" start="255.992" dur="2.401"> PUTRNI NJ DO DOR T B PRKETUAR N TH K ANDT AND DHE SHKOJN AG KUNDR ATA Q NDERME NE </text>
<text sub="clublinks" start="258.395" dur="1.3"> DUHET NAT KT KND TH T TH GJITHA KEMI EKONOMIKE KINEZE DUHET T </text>
<text sub="clublinks" start="259.696" dur="1.033"> DINI EKONOMET KINEZE DUHET T L LISHTIN T TO KOMUNENI QEVERISJEN E PAR </text>
<text sub="clublinks" start="260.73" dur="0.5"> LISTA T TO KOMUNE QEVERISJEN E PAR T CH KINA? </text>
<text sub="clublinks" start="261.231" dur="1"> E KINA? >> ABSOLUTELY. </text>
<text sub="clublinks" start="262.232" dur="1.2"> >> ABSOLUTELY. DHE PAFORTUNDUAR KU JU DUA </text>
<text sub="clublinks" start="263.467" dur="2.434"> DHE PAFORTUNDUAR KU JENI K ATTU N S KITT S NDRTIM, DUHET N IT TI </text>
<text sub="clublinks" start="265.936" dur="1.7"> N TH KIST SITUACION, SHKONI N IT T IN NDSERMARRJE MACRO QAT KA JETET </text>
<text sub="clublinks" start="267.638" dur="1.5"> Një SENSE MACRO QAT JET Y po përpiqet të dëmtojë Kinën, duke e provuar </text>
<text sub="clublinks" start="269.172" dur="1"> Duke u përpjekur për të kapur Kinën nga mënyra e shpejtë. </text>
<text sub="clublinks" start="270.206" dur="2.235"> WAY. Qartë, SHTETET E BASHKUARA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="272.442" dur="2.201"> Cshtë e qartë, SHTETET E BASHKUARA janë duke u ngutur AMERIKA më shumë se sa është </text>
<text sub="clublinks" start="274.644" dur="1.1"> GJITHA AMERIKA M SHUMAN SE SI MUND T MJETS DHE SHTETET E BASHKUARA </text>
<text sub="clublinks" start="275.745" dur="1.701"> MAYSUESHME MUAJ DHE SHTETET E BASHKUARA NUK DO T TH MENDONI KIST PASONATELI </text>
<text sub="clublinks" start="277.447" dur="1.367"> NUK DO T TH MINNDONI KIST PASIONONELI POR WHFAR ISSHT M E RNDSISHME P TOR </text>
<text sub="clublinks" start="278.815" dur="0.933"> P ABR WHFAR SHT M M E RNDSISHME N ST SHTETET E BASHKUARA N IN MATERIALE </text>
<text sub="clublinks" start="279.749" dur="1.801"> SHTETET E BASHKUARA N IN MATERIALE T OF KONKURRENC WITHS ME KINA. </text>
<text sub="clublinks" start="281.584" dur="2.135"> E konkurrencës Brenda Kinë. SHTETET E BASHKUARA NUK DO KRIJOJN A </text>
<text sub="clublinks" start="283.753" dur="1.067"> SHTETET E BASHKUARA NUK DO TRE KRIJOJN A POLITIK T INNovacionit TEKNOLOGJIK. </text>
<text sub="clublinks" start="284.821" dur="1"> POLITIKA PNRNDARJES TEKNOLOGJIKE. NUK DO T - BNI - </text>
<text sub="clublinks" start="285.822" dur="2.034"> TI NUK DO -> ANDY, ANDY - </text>
<text sub="clublinks" start="287.858" dur="1.967"> >> ANDY, ANDY - KRYETARI I KOMPANISE TUAJ - </text>
<text sub="clublinks" start="289.827" dur="1.333"> KRYETARI I KOMPANIS Y S Y TUAJ - VAJ ANDI. </text>
<text sub="clublinks" start="291.161" dur="0.499"> Vjen në ANDY. JU LUTEM. </text>
<text sub="clublinks" start="291.695" dur="1.7"> JU LUTEM. DHE KRYETARI I KOMPANIS Y TUAJ - </text>
<text sub="clublinks" start="293.43" dur="2.101"> DHE KRYETARI I KOMPANIS Y TUAJ - 00 KOMPANIA P SETR T SET ZGJIDHUR HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="295.532" dur="1"> 0000 KOMPANIA P SETR T SHTETUAR HUAWEI. Kryetari i kompanisë suaj është </text>
<text sub="clublinks" start="296.533" dur="1.834"> KRYETARI I KOMPANIS Y TUAJ ISSHT A NJ M ANEMTAR PJES KOMUNISTIKE, </text>
<text sub="clublinks" start="298.402" dur="0.499"> NJ M ANEMTAR PARTI KOMUNISTIK, KORREKT? </text>
<text sub="clublinks" start="298.935" dur="1.534"> Saktë? NE MUND T P NDIKOhemi - </text>
<text sub="clublinks" start="300.47" dur="1.467"> NE MUND TUT NDIKOJM IN - SI SHUM ANEMTAR BOT E BORDIT P ONR HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="301.938" dur="1.234"> SI AN MTARYT E SHENJTARDS S MAN SHUM N ON K BOSHILLIN HUAWEI JAN M ANEMTAR OF T </text>
<text sub="clublinks" start="303.206" dur="1.501"> Bordi JAN M ANEMTAR OF T PARTIS KOMUNISTIKE? </text>
<text sub="clublinks" start="304.741" dur="0.299"> PARTIA KOMUNISTE? FIVE? </text>
<text sub="clublinks" start="305.042" dur="1.734"> FIVE? >> Unë nuk kam MARIA IDEA POR NE </text>
<text sub="clublinks" start="306.81" dur="3.036"> >> Unë nuk kam MARIA IDEA, por ne mund të vendosim atë dhe provojë atë që jona </text>
<text sub="clublinks" start="309.88" dur="1.867"> MUND TUT VNI DHE PROVO QVE PAJISJET TONA NUK SSHT T PRNDARJE </text>
<text sub="clublinks" start="311.749" dur="1.433"> PAJISJET NUK SSHT T NDRMARRJE NDONJE INFLUENCE P FORR Kinë </text>
<text sub="clublinks" start="313.183" dur="1"> NDIKIMI P FORR QEVERISJEN E KINA DHE MUND T PRO PROVOhemi </text>
<text sub="clublinks" start="314.184" dur="0.666"> QEVERIA DHE NE MUND T PRO PROVOJM SO SO - </text>
<text sub="clublinks" start="314.852" dur="1.734"> SO - >> SI DUHET TVE BVENI QAT BN </text>
<text sub="clublinks" start="316.62" dur="1.467"> >> SI DUHET T PROVONI Q B NDRMARRJEN Q I'KET G GJITHA E DREJT. </text>
<text sub="clublinks" start="318.089" dur="1.7"> DUHET KIST E DREJT. EUROPE KOMPANIA më e madhe telefonike </text>
<text sub="clublinks" start="319.79" dur="1.3"> EVROP PHSIA E KNGJIS më e madhe e telefonit evropian IDENTIFIKUAR DOKA E HAPUR E OPINIONIT TIS TIJ </text>
<text sub="clublinks" start="321.091" dur="1.133"> IDENTIFIKUAR DHACKNI I HAPUR i OPINIONIT T SO PRODHIMIT N SO PROGRAM Q TH KA MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="322.259" dur="2.935"> N SO PROGRAM Q TH KUFIZUAR KANVE T G DHNI HYRJE TU HUAWEI T PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="325.229" dur="1.667"> DHNI HUAWEI TTH PAVARUR HYRJE P CARR NDWRMARRJET Rrjeti i rregullt A </text>
<text sub="clublinks" start="326.897" dur="1.334"> P CARR KARRIERT Rrjetin e linjës fikse një sistem që ofron internetin </text>
<text sub="clublinks" start="328.265" dur="2.235"> SISTEMI QAT SHVRBONI SHRBIMIN E BRENDSH LM P TOR L HL HADS SHTETI SI PARA </text>
<text sub="clublinks" start="330.534" dur="1.334"> SHICERBIMI P LR L HL HADS SHTPI NDRMARRJE QAT DUHET TU HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="331.902" dur="1.601"> QENI QAT DUHET HUAWEI të vendosë INFRASTRUKTURIN N IN T ALL GJITHA T THE </text>
<text sub="clublinks" start="333.504" dur="3.302"> INFRASTRUKTURA PPR T ALL GJITHA SHTETET SI SHTET SI DO TOW DREJT </text>
<text sub="clublinks" start="336.841" dur="2.067"> SI SHTETE SHTETE SI DO T ALL LEJOJM BY T DHNI THE KUJDES </text>
<text sub="clublinks" start="338.909" dur="1.2"> NGA TIV DHNI INFRASTRUKTURA THE KAPITULLIT SI KAN KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="340.11" dur="2.301"> INFRASTRUKTURA SI KANE DOKE TACK VAJTUAR N ALL T ALL GJITHA T TH KT DH HNAT TAD HAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="342.413" dur="1.2"> DYT NO T ALL GJITHA T TH K DTU T D DHNA T H DH GNAT DHE QEVERISJEN KOMUNISTIKE </text>
<text sub="clublinks" start="343.614" dur="1.534"> DHE QEVERIA KOMUNISTIKE KUNDR MUND T ST NDRMARRJEN DA DHE T T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="345.182" dur="2.001"> MUND T ST DHNI DA një kohë dhe të fitojë më të vogël në terma sesi janë të tjerët </text>
<text sub="clublinks" start="347.184" dur="0.8"> SMARTERI N T KUSHTET SI T TJETRT po bëjnë biznesin e tyre për çdo gjë </text>
<text sub="clublinks" start="347.985" dur="1.3"> BNI BIZNESIN E TYRE P WHRCIJ ITSHT Q TH QEVERISJE KOMUNISTIKE </text>
<text sub="clublinks" start="349.286" dur="1.934"> SHT QAT QEVERIA KOMUNISTIKE DUA KIST T DHNAT. </text>
<text sub="clublinks" start="351.222" dur="3.502"> DUHET KIST TAT DHNAT P FORR. >> MP SHUM SHUM BOTN </text>
<text sub="clublinks" start="354.726" dur="0.899"> >> MP SHUM SHUM Bota nuk pajtohet me TUA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="355.659" dur="0.967"> NUK MUND T MARR T MARRVESHJE ME TUA DHE BESONI K EVTO DHNIE T S SUCH. </text>
<text sub="clublinks" start="356.627" dur="1.3"> BESONI K EVTO EVIDENCA SUCH. KEMI Mekanizmat e Provimit në </text>
<text sub="clublinks" start="357.928" dur="2.301"> KEMI Mekanizmat e Testimit në vend në Mbretërinë e Bashkuar në </text>
<text sub="clublinks" start="360.231" dur="1.868"> VENDI N K MBRETRIN E BASHKUARA N IN BOND N BR BRUKSEL N C KANADA KU </text>
<text sub="clublinks" start="362.133" dur="1.8"> LIDHJE N BR BRUKSEL N C KANADA KU MUND T TESTOHEN PAJISJET. </text>
<text sub="clublinks" start="363.935" dur="2.367"> PAJISJET MUND T BE TESTOHEN. DEPUTETI FORMER P FORR DNI tha </text>
<text sub="clublinks" start="366.303" dur="2.201"> DEPUTETI FORMER P FORR DNI tha se mund të gjejmë derën e përkohshme dhe ne </text>
<text sub="clublinks" start="368.506" dur="1.534"> NE MUND T F GJIJM DERN E DYT DHE KEMI Mekanizma N VEND P FORR </text>
<text sub="clublinks" start="370.041" dur="1.4"> KAN M MEKANIZME N PL VEND P FORR HAPJEN E T DHANAVE T C MUND T PRO PROVOJM ATA </text>
<text sub="clublinks" start="371.476" dur="2.835"> AKTUAJTIMI I TAT DHNAVE MUND T PRO PROVOJM TH SI T D DHNAT TAN IS ISSHTUB VETM TUB NDRMARRJEN - </text>
<text sub="clublinks" start="374.345" dur="2.268"> T DHANAT TAN IS ISSHT VETM TEMA T - - L TOND TOSISHT T KONTROLLIT TAL PRGJITHSHM NGA </text>
<text sub="clublinks" start="376.614" dur="1.334"> TEMA T TO KONTROLLIT TAL PRGJITHSHM nga Transportuesit, VERDO T K NDRYSHME KRYESORE QAT KETO </text>
<text sub="clublinks" start="377.982" dur="1.501"> KUJDES, EDO K KTU KRYESORE QRO NDODHENI QENI QENI. </text>
<text sub="clublinks" start="379.517" dur="1.333"> JEMI ARSYETOhemi. Ata e dinë se çfarëdo - </text>
<text sub="clublinks" start="380.852" dur="1.299"> Ata e dinë se çfarë më parë - ATFAR WE JEMI QASNI DHE T K DIN </text>
<text sub="clublinks" start="382.153" dur="1.267"> FAR WE B WENI Q ANDNDRONI DUA TN dijmë çfarë bëjmë me të dhe provojmë </text>
<text sub="clublinks" start="383.421" dur="3.302"> FAR WE DO T BNI ME TI DHE PROVOJN WE NUK JEMI TUB NDIKUAR PIKET </text>
<text sub="clublinks" start="386.724" dur="0.833"> NUK JEMI T S NDIKUAR N PIKN PIKET T OF QEVERIS S CH KINA. </text>
<text sub="clublinks" start="387.558" dur="2.168"> PIKA E QEVERIS S CH KINA. >> KENI KOMUNESIST KIN </text>
<text sub="clublinks" start="389.727" dur="1.434"> >> KENI KOMUNESISTIN KINEZE P ONR KOMPANIN E BARDH ANDS DHE FURNIZIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="391.195" dur="1.701"> P ONR KOMPANIN E BARDH ANDS DHE FUNDIT. KRYETARI I BORDIT - </text>
<text sub="clublinks" start="392.93" dur="1.601"> KRYETARI I BORDIT - ISSHT A ANEMTAR I KOMUNISTIT </text>
<text sub="clublinks" start="394.532" dur="2.001"> SHT A NDEMRMARRJE E PARTIS COMM KOMUNISTIKE QE KENI BORDIN E VETM </text>
<text sub="clublinks" start="396.534" dur="0.8"> PJESA JU KEMI AN MTAR BO T BORDIT TVER VRTET THS QAT JAN M AN MTAR </text>
<text sub="clublinks" start="397.335" dur="2.134"> AN MTAR THT QAT JAN ANEMTAR MT AN MTAR OFFT ZYRTAR T OF KINESS </text>
<text sub="clublinks" start="399.504" dur="0.766"> AN MTAR OFFT ZYRTAR TART PARTIS COMM KOMUNISTIKE KINESE ANDY. </text>
<text sub="clublinks" start="400.271" dur="1.601"> PJESA KOMUNISTIKE ANDY. DUHET T K DNI K ANDTO DHE SHTNNI </text>
<text sub="clublinks" start="401.873" dur="1.133"> DUHET TN DNI KISTO DHE SHTNPR TOU B KN K TN BN K BT B BECN </text>
<text sub="clublinks" start="403.041" dur="2.935"> JU B KNI K THTO SHQYE JU jeni Zyrtari i Sigurisë së Kryetarit. </text>
<text sub="clublinks" start="406.011" dur="0.999"> ZYRA E SIGURIS KRYETARI. POR MARIA, NUK JU L LNGON </text>
<text sub="clublinks" start="407.045" dur="1.3"> POR MARIA, NUK JU L LNDON T H DUHET T TO GJITHA QM NUK po them </text>
<text sub="clublinks" start="408.346" dur="1.133"> KUFIZUAR P WHR I'FAR I'T I'CILIN TAY SAM po them se ju mendoj se jeni POR </text>
<text sub="clublinks" start="409.48" dur="0.6"> DINI TIN MUND T BNI SE NUK JENI NUK. </text>
<text sub="clublinks" start="410.114" dur="1.701"> TI NUK JE. FAKTI ISSHT JAN M Mekanizmat </text>
<text sub="clublinks" start="411.849" dur="2.435"> FAKTI THSHT KA MIKANIZME N PL VEND T WH GJITHA PA PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="414.285" dur="1.267"> Në vendin ku ekspertët e pavarur mund të provojnë softuerin </text>
<text sub="clublinks" start="415.553" dur="1.734"> EKSPERTET MUND T T PROJEKTOJNFT SOFTWARE PULR VULNERABILITET, DHE MUND </text>
<text sub="clublinks" start="417.288" dur="1.968"> P FORR VULNERABILITIEST, DHE MUND TESTI P FORR DYQ BT E VET, DHE </text>
<text sub="clublinks" start="419.257" dur="1"> TESTI P FORR DYT T B DYT, DHE Lidhur me - </text>
<text sub="clublinks" start="420.258" dur="2.001"> Lidhur me - UPDATAT E PAJISJES, </text>
<text sub="clublinks" start="422.26" dur="1.934"> UPDATAT E PAJISJES, EKSPERTET E PAVARUR MUND T VLEROJN </text>
<text sub="clublinks" start="424.229" dur="1.667"> EKSPERTET E PAVARUR MUND T EV VLEROJN U PPRDITJET E P TORMBJETJES S M MUND T KTU </text>
<text sub="clublinks" start="425.897" dur="2.401"> UPDATAT P TOR T M BN SIGURT NUK KA NDARJE HYRJE NGA HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="428.299" dur="0.6"> NUK NOSHT NO HYRJE P IMRMIRSUAR NGA HUAWEI N TO DO KLIENTE. </text>
<text sub="clublinks" start="428.9" dur="2.869"> TE NDONJE KLIENTE. >> KU JANE K THTO KA PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="431.803" dur="1.5"> >> KU JANE K THTU K EXTU EKSPERT PAVARUR KU VOTOIN një telefon </text>
<text sub="clublinks" start="433.305" dur="1.6"> EKSPERTI KU VOTO NJ A TONE GJYPSISHME FINANCIMIN DHE DOORS KU KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="434.906" dur="1.667"> GJYKIMI I PRONS OSE DORORS KU JAN TH KTU KA VARGJEN E VDEKUR </text>
<text sub="clublinks" start="436.574" dur="0.934"> K WTU KETO PABRKOHT EKSPERTET E VARGS KUR T O TJERA TRO PARA </text>
<text sub="clublinks" start="437.542" dur="1.167"> EKSPERTET KUR T O TJERA T TH DYQ EURN EVROPN ME DHE FONDIMIN E AFRIKICS </text>
<text sub="clublinks" start="438.71" dur="3.703"> EVROPA ME DHE AFRIKA Q F FUQOHEN DYERAT E VJETM PAS SHTYPUAR </text>
<text sub="clublinks" start="442.414" dur="1.534"> DYRA TACK PRBASHK AFT PAS SHTYPUARA N IN KOMB NT E AFRIKAVE FALAS KU </text>
<text sub="clublinks" start="443.982" dur="1.734"> N N Kombet e Afrikës FALAS KU JANE KESTO PAVARUR DHE KUSH </text>
<text sub="clublinks" start="445.717" dur="1.2"> KTU KJO PAVAR DHE KUSH JAN TH KEST MUA T L DUHET T HA KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="446.918" dur="1.767"> JEMI K ITU DUHET T TO K HANI N ON SHTYP. </text>
<text sub="clublinks" start="448.687" dur="3.535"> TEMA N THE SHUM. >> SIGURT, Unë do t'ju marr emrat e </text>
<text sub="clublinks" start="452.257" dur="0.332"> >> SURE, Unë do të merrni ju emrat e kompanive. </text>
<text sub="clublinks" start="452.624" dur="1.3"> Kompanive. >> Më tregoni tani - </text>
<text sub="clublinks" start="453.925" dur="1.601"> >> Më Thuaj TANI -> ASNJ EM NR T OFF PARA T M MY </text>
<text sub="clublinks" start="455.56" dur="0.934"> >> ASNJ N EM NR T OFF KUFIZUAR TAD KADNDSISY Sime Unë jam SORRY. </text>
<text sub="clublinks" start="456.528" dur="2.802"> KRYEMI SORRI. >> LET ME K ASTU TI K THTO T B BNI </text>
<text sub="clublinks" start="459.364" dur="1.301"> >> LET ME K ASTU TI K THTO T B BANI PENTAGONI T TO BNI N B USHQIMIN E RE </text>
<text sub="clublinks" start="460.699" dur="5.905"> PENTAGONI DUHET T B PRBIKONI ISHTE T NEW REZISTRIMIT T US SHTETEVE T US SHBA N ON HUAWEI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="466.605" dur="2.101"> SHTETET E KUJTIMIT N ON HUAWEI DHE PUTT N ON EKSPERTET SI KA KA </text>
<text sub="clublinks" start="468.707" dur="1.033"> PUTT N ON EKSPERTET SI KA KUPTUAR KOMPANIA ANDY? </text>
<text sub="clublinks" start="469.775" dur="1.533"> KOMPANIA E IMPACTUAR ANDY? >> Unë jam i gabuar pjesë e parë </text>
<text sub="clublinks" start="471.343" dur="0.666"> >> Unë jam i gabuar pjesë e parë e pyetjes suaj. </text>
<text sub="clublinks" start="472.01" dur="2.134"> E PYETJEVE TUAJ. >> WELL L KEMI TANI T NEW RI </text>
<text sub="clublinks" start="474.146" dur="1.3"> >> WELL L KEMI TANI KUFIZIME T NEW RE P ONR HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="475.447" dur="1.267"> KUFIZIME P ONR PAJISJET HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="476.715" dur="1.434"> PAJISJET. SI IMSHT IM NDIKUAR KOMPANIA JUAJ? </text>
<text sub="clublinks" start="478.15" dur="2.268"> SI IMSHT IM NDIKUAR KOMPANIA JUAJ? PENTAGONI SETSHT SET E VETM PR RRITJEN E RE </text>
<text sub="clublinks" start="480.419" dur="1.533"> PENTAGONI SETSHT SET DUHET T B PRDORNI P RRKTHIMET E REA N ON HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="481.954" dur="0.866"> KUFIZIME PR TEKNOLOGJET HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="482.821" dur="1.834"> TECHNOLOGIES. >> MIR, KJO JAN T DYT VET </text>
<text sub="clublinks" start="484.656" dur="1.401"> >> MIR, KJO JAN T DYT IS SSSHTJE KJO ABSHT AB Aftësi për t'u SHITUAR NIC CILH </text>
<text sub="clublinks" start="486.091" dur="0.967"> Kjo është aftësia për të shitur në të cilën ju jeni duke folur për sa është aftësia </text>
<text sub="clublinks" start="487.059" dur="3.302"> JU po flisni RRETH ISSHT AB aftësia është deri në 300 ndërmarrje një është </text>
<text sub="clublinks" start="490.362" dur="1.367"> E DERI N 300 300 KOMPANIA Një është SHITET HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="491.763" dur="2.869"> SHITET TE HUAWEI. DEPARTAMENTI I MBROJTJES </text>
<text sub="clublinks" start="494.633" dur="2.235"> DEPARTAMENTI I MBROJTJES SAT MUND T INTERPOZUAR RREGULLORE PURR M TJER </text>
<text sub="clublinks" start="496.869" dur="1.867"> QAT SI RREGULLI I INTERPOZUAR T AB PILRFUNDIMIT TIM KUFIZIMIT T L KUFIZUAR T OF AMERIKANIT </text>
<text sub="clublinks" start="498.738" dur="0.732"> Aftësia e kufizuar e ndërmarrjeve amerikane </text>
<text sub="clublinks" start="499.471" dur="2.001"> KOMPANITET SHITEN N H HUAWEI P WER T ARRITUR </text>
<text sub="clublinks" start="501.473" dur="1.267"> SHITJE TE HUAWEI NE PERGJIGJE RRETH 11 MJETE MJETE MJETE NJE VITE DHE </text>
<text sub="clublinks" start="502.741" dur="2.435"> 11 Miliarda DOLLARA NJ Y VITE DHE FAKT ISSHT DHE DUHET TE BESOJ NGA </text>
<text sub="clublinks" start="505.177" dur="1.801"> FAKTI ANDSHT AND DUHET T COM BNI MBI NDRORMJET ND MERMJET DETAJEVE, ISSHT C E KUJT </text>
<text sub="clublinks" start="506.979" dur="1.867"> TAKIMET E DETAJEVE, CSHT C Q CNDRON QAT PIRDORIMI N ON HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="508.848" dur="1.6"> QE NDIKOHEN NDIKIMI N H HUAWEI do të jetë një ndikim i faktit </text>
<text sub="clublinks" start="510.449" dur="1.033"> DO T BE BNI NDIKIM T THE FAKTIT Q WE NUK MUND T B BIJN KOST AT </text>
<text sub="clublinks" start="511.517" dur="0.566"> Q WE NUK MUND T B BIJN KOSTO TEKNOLOGJIKE. </text>
<text sub="clublinks" start="512.084" dur="1.2"> TECHNOLOGIES. DHE DO TIK DUHET T TO VAJN </text>
<text sub="clublinks" start="513.285" dur="0.766"> DHE DO TIK DUHET T TO TI KEMI KUQ T TO BLERJE TI. </text>
<text sub="clublinks" start="514.086" dur="1.901"> T B BNI TIJ. POR ATFAR ISSHT ERSHT E MIR, JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="515.988" dur="1.701"> POR ATFAR ISSHT ERSHT E VERRTETM, DUHET T TO BNI PLANI TINE FUNDIT B </text>
<text sub="clublinks" start="517.69" dur="1.8"> DUKE DUHET T BE BNI PLANI TINE FUNDIT T B BNI T W PUNOJN W MIR DHE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="519.525" dur="0.732"> GJITHA PUNA E MIR DHE JEMI INCREDITTEDDABY SUKSESE TF MIR </text>
<text sub="clublinks" start="520.292" dur="2.001"> PCRFUNDUAR TB P SRBASHKT SUKSESE NSE NUK DO TU BJM Blerje NGA AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="522.327" dur="0.867"> N WESE NUK DO TU BLEROJM F NGA KOMPANIVE AMERIKANE DHE KA AMERIKA SHT </text>
<text sub="clublinks" start="523.195" dur="0.833"> KOMPANITET DHE SHENJT AM AMERIKA GSHT DUHET T L HESH. </text>
<text sub="clublinks" start="524.063" dur="1.901"> SHPESHT N HUMBJE. SH.B.A DUHET T TH THES TH PR FAR SHT </text>
<text sub="clublinks" start="525.965" dur="2.534"> SH.B.A DUHET T TH THESIN PKR FAR GSHT DO T BENN FITIMIN E SHBA </text>
<text sub="clublinks" start="528.501" dur="0.499"> SHKIMI I P BRFITIMIT T SHUM N US SHUM. </text>
<text sub="clublinks" start="529.034" dur="0.967"> MOST. PSERFUNDIMET E KESTO VENDIME </text>
<text sub="clublinks" start="530.002" dur="1.968"> PSERFUNDIMET E KESTO VENDIME DHE WHFAR K LIDHJA E LITIGACIONIT N </text>
<text sub="clublinks" start="532.004" dur="1"> DHE WHFAR LIDHJA E LITIGACIONIT T TO BNI N PL VEND. </text>
<text sub="clublinks" start="533.038" dur="3.369"> JANI NUT VEND. >> DISKUTIME DUHET T BE BJN. </text>
<text sub="clublinks" start="536.408" dur="1.267"> >> DISKUTIME DUHET T BE BJN. >> JU DINI - </text>
<text sub="clublinks" start="537.71" dur="2.268"> >> JU DINI - WHFAR USSHT FUSION SIZZLE - </text>
<text sub="clublinks" start="539.979" dur="1.834"> FAR USSHT FUSIONI SIZZLE - KU DO TEKNOLOGJIA Q G NDODHET </text>
<text sub="clublinks" start="541.848" dur="1.433"> KUdo teknikë që shkon në Kinë duhet të shkojë më parë </text>
<text sub="clublinks" start="543.315" dur="0.566"> KINA DUHET T F PARA SHKUAR N MILITAR. </text>
<text sub="clublinks" start="543.883" dur="1.533"> Ushtarak. JU DINI QAT KIN </text>
<text sub="clublinks" start="545.418" dur="1.7"> JU DINI Q AS ASPIRACIONET KINEZE T TO JENI NUMN NJ </text>
<text sub="clublinks" start="547.119" dur="1.601"> ASPIRACIONET DUHET T JENI NUM SR FURNIZIM N IN BOTHN E BOTS </text>
<text sub="clublinks" start="548.721" dur="1.801"> SUPERPOWER N IN BOT BN EKONOMIKE DHE NJ M MILITARILI. </text>
<text sub="clublinks" start="550.556" dur="2.168"> EKONOMIKA DHE NJ M MILITARILI. PRODUKTET TUAJ JAN A AINGONI AAB </text>
<text sub="clublinks" start="552.725" dur="2.168"> PRODUKTET TUAJ JAN EN TAB BNI KOMPANIVE TTHER TJERA N TO T ALL GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="554.927" dur="1.968"> KOMPANIVE T TJERA N TOSE T ALL LEJOJM AC HYRJE N D TAT DHNAT E TYRE N SO KT </text>
<text sub="clublinks" start="556.896" dur="2.635"> HYRJE N D T D DHNAT E TYRE SI MUND TVE KANOV QEVERISJEN CH KINA </text>
<text sub="clublinks" start="559.565" dur="1.601"> QEVERIA E KINEZS MUND T HA KENI KTO QOLLIME DHE T A ARRIHEN K THTO </text>
<text sub="clublinks" start="561.2" dur="0.299"> KJO Q GLLIME DHE SHUM QENA QLLIME. </text>
<text sub="clublinks" start="561.5" dur="2.235"> Gola. ISshtë shumë e qartë dhe tani më shumë </text>
<text sub="clublinks" start="563.769" dur="1.1"> ISshtë shumë e qartë dhe tani më shumë njerëz e dinë këtë. </text>
<text sub="clublinks" start="564.904" dur="1.3"> NJERZIT E DIJ. Sekretari POMPEO DUHET TA A </text>
<text sub="clublinks" start="566.205" dur="2.401"> SEKRETARI POMPEO DUHET TA GJITHA NJ WE JAVA HAPSISHT E FJAL TOS P TOR </text>
<text sub="clublinks" start="568.608" dur="1.634"> FJALA E JAVS SAST KUFITUARA POVR QEVERIT POR FAR KINA </text>
<text sub="clublinks" start="570.243" dur="0.899"> QEVERITAR ABT POR ATFAR G Q GNDRONI KINA QEVERISJE QING B DONI DHE TUAJ </text>
<text sub="clublinks" start="571.177" dur="1.333"> QEVERIA ISSHT DO BNING DHE KOMPANIA JUAJ ISSHT N IN ARM T THE KINESS </text>
<text sub="clublinks" start="572.545" dur="0.399"> KOMPANIA ISSHT N IN ARM T G QEVERIS KINA. </text>
<text sub="clublinks" start="572.945" dur="1.1"> QEVERIA. JU MUND T G BNI KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="574.046" dur="1.667"> JU MUND T G BONA KUNDR QEVERISJES KINS DHE THOT WE JEMI </text>
<text sub="clublinks" start="575.715" dur="1.233"> QEVERIA E KINESS DHE THOT NUK JEMI DUHET T HA KEMI NJ. DOR T B KALUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="576.983" dur="1.533"> NUK MUND TA KEMI NJ DO DYRE T B DYT. NUK JEMI DO T DH TONI T T FITOJN HYRJE </text>
<text sub="clublinks" start="578.551" dur="1.3"> NUK JEMI DO T DHNI T T DHNIJN HYRJE N SO KT T DHANAT DUHET PACKR T </text>
<text sub="clublinks" start="579.852" dur="1.267"> SI ATA T DHNAT DUHET PACKR QEVERISJET KINEZE. </text>
<text sub="clublinks" start="581.12" dur="0.933"> QEVERISJET KINEZE. AGSHT KUNDR LIGJIT. </text>
<text sub="clublinks" start="582.088" dur="1.366"> AGSHT KUNDR LIGJIT. JU JENI Q TO T SHKENI Luftimin me XI </text>
<text sub="clublinks" start="583.456" dur="1.167"> JAN T TO SHTETOJN T G BN F Luftimin me XI JINPING N TH KISTO? </text>
<text sub="clublinks" start="584.657" dur="3.87"> JINPING N ON KIST? >> EKSPERTET, DI T MUND T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="588.528" dur="1.5"> >> EKSPERTET, DI T MUND T MUND T MUND T PROJEKTUARA EKSPERTET E PAVARUR </text>
<text sub="clublinks" start="590.03" dur="0.432"> EKSPERTET TEP PAVARUR T C MUND T DHN TESTIN E MUND. </text>
<text sub="clublinks" start="590.496" dur="2.135"> DYT E DYT E TESTIT. >> SI DO TESTOHEN DHE TIVE DHNI </text>
<text sub="clublinks" start="592.665" dur="0.967"> >> SI KA TESTOJN AND DHE T G DH USNI SHTET FARRE JAN TESTET? </text>
<text sub="clublinks" start="593.633" dur="2.435"> FAR JAN TESTET? DGES TALK TAL MIRIN PR SHEMBULL </text>
<text sub="clublinks" start="596.069" dur="1.367"> DGES TALKUAR PINR MNYR FOR P FORR SHEMBULL KU DO T DO BN NJ B FUND TLE PLOTLE </text>
<text sub="clublinks" start="597.437" dur="1.6"> KU JANE B ANI KOMBTAR SHPALL T KODIT. </text>
<text sub="clublinks" start="599.039" dur="1.099"> ZBATIMI I KODIT. PSE JU MENDONI ERIKKSON JANE </text>
<text sub="clublinks" start="600.139" dur="1.4"> PSE JU MENDONI ERIKSON JENI LEHTM T TO BN B BIZNES N IN BASHKU </text>
<text sub="clublinks" start="601.541" dur="1.333"> Lejohet të bëjë biznes në SHTETET E BASHKUARA DESPITE Lidhjet e tyre të thella </text>
<text sub="clublinks" start="602.876" dur="1.967"> SHTETET DESPITE Lidhjet e tyre të thella në Kinë duke përfshirë lidhjet e thella për të </text>
<text sub="clublinks" start="604.844" dur="0.833"> TE KINA PERFSHIJEN LIDHJE TE DEPERME NGA QEVERISJEN KINA </text>
<text sub="clublinks" start="605.678" dur="1.601"> QEVERIA E KINS SE SHENI KERTU MBIJENI QEVERISJE </text>
<text sub="clublinks" start="607.28" dur="1.4"> PERRFSHIR N. PRFSHIRJE TIT MITIGACIONIT TIS RREZIKUT T MONITORUAR TOV QEVERIS </text>
<text sub="clublinks" start="608.715" dur="1.066"> MITIGACIONI I RREZIKUT PCRFSHIR TESTIMIN E PAVARUR T OF </text>
<text sub="clublinks" start="609.782" dur="0.7"> TESTIMI I PAVARUR I PRODUKTET. </text>
<text sub="clublinks" start="610.483" dur="2.001"> PRODUKTET. DUA T TO BESIMI PR KT - </text>
<text sub="clublinks" start="612.485" dur="0.867"> DUA T TO B TJM PR T M THSUAR QE - ME QEVERIS US E SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="613.386" dur="1.701"> ME QEVERISJEN E SH.B.A. >> ZGJIDHJE ME 10 KOMPANIVE PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="615.088" dur="3.069"> >> ZGJIDHJE ME 10 KOMPANIVE PLUS N T KUSHTET E FAKTIT Intelektual </text>
<text sub="clublinks" start="618.158" dur="2.301"> N T KUSHTET E FAKTIT Intelektual PSE T ALL GJITHA E ZGJEDHJES? </text>
<text sub="clublinks" start="620.46" dur="1.834"> PSE T ALL GJITHA E ZGJEDHJES? CISCO ERICKSON NGA Bordi, </text>
<text sub="clublinks" start="622.295" dur="2.602"> CISCO ERICKSON NDRKOMBTAR, KOMPANITET SHQIPTARE kanë thënë </text>
<text sub="clublinks" start="624.931" dur="1.534"> KOMPANIT AM SHTETERORE SHTYTEN MIKROSOFT NE KEMI CEO FORMER </text>
<text sub="clublinks" start="626.499" dur="1.367"> MIKROSOFT NE KEMI FORMER CEOEN K PROTU PROGRAM P SR T THN SE K THETU </text>
<text sub="clublinks" start="627.867" dur="1.2"> K PROTU PROGRAM T S PAYRFUNDUAR Q TH KFTSHT E PRONS INTELLEKTUALE NGA </text>
<text sub="clublinks" start="629.069" dur="2.034"> E PRONS NDLERKOMBTARE NGA KINA KOSTOJEN dhjetëra ndërmarrje </text>
<text sub="clublinks" start="631.138" dur="1.967"> KINA KOSTOJET KOMPANIA Dhjetëra e miliarda dollarë çdo vit. </text>
<text sub="clublinks" start="633.106" dur="1.3"> MILJET E DOLLARAVE VERDO VITE. PSE T ALL GJITHA A T THE PAJTIMIT DHE </text>
<text sub="clublinks" start="634.407" dur="3.135"> PSE T ALL GJITHA A T THE ZGJEDHJES DHE KTO KOSTO P SETRZGJEDHJE përfshijnë </text>
<text sub="clublinks" start="637.577" dur="1.434"> KENTO K THT SHTYPJE përfshijnë ndihmën e letrës për këto drejtorë </text>
<text sub="clublinks" start="639.045" dur="2.368"> Ndihmoni LETTERRIN E K CETU CEO TAY MUND T NOT MUND T D BISNI DISKUTIME WHFAR JAN </text>
<text sub="clublinks" start="641.414" dur="0.666"> Ju NUK MUND T D B DNI DISKUTIME WHFAR DUHET TANI. </text>
<text sub="clublinks" start="642.115" dur="2.001"> SHUM. >> POR MARIALET T BE BNI T FA ARDHSHME </text>
<text sub="clublinks" start="644.15" dur="1.034"> >> POR MARIALET T BE BOONI LND T FA PAVARUR N THE HISTORIN OF E K THTI </text>
<text sub="clublinks" start="645.218" dur="1.601"> DUHET N THE HISTORIN E SE INDUSTRIS SHT Q </text>
<text sub="clublinks" start="646.82" dur="0.599"> INDUSTRI ISSHT QAT LNDSISHT TELEKOMUNIKACIONIT </text>
<text sub="clublinks" start="647.421" dur="0.365"> INDUSTRIA E LULET TELEKOMUNIKACIONIT. </text>
<text sub="clublinks" start="647.787" dur="2.401"> INDUSTRY. Le të shohim në numrin - </text>
<text sub="clublinks" start="650.19" dur="0.7"> Le të shohim në numrin - HISTORIA E INDUSTRIS POR </text>
<text sub="clublinks" start="650.891" dur="3.435"> HISTORIA E INDUSTRIS B POR SHUME TEKNOLOGJIA HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="654.361" dur="1.667"> DUHET N TEKNOLOGJIN H HUAWEI Q TH T ALL DH DNI TAT DHNAT TACK KUFIZUAR </text>
<text sub="clublinks" start="656.029" dur="1.3"> QOW LEJOHEN T D DHANAT TACK DHNAT P TOR QEVERISJEN Kineze dhe unë po kërkoj </text>
<text sub="clublinks" start="657.33" dur="1.067"> QEVERISJEN DHE MUND T KAM N AT THET INTELLEKTUALE QE </text>
<text sub="clublinks" start="658.432" dur="1.867"> THEFT INTELLEKTUALE QAT HUAWEI KA BONER T ON GJITHA A </text>
<text sub="clublinks" start="660.301" dur="1.199"> HUAWEI KA B DR T ON GJITHA A A K THTO KANTU KOMPANIVE TELL GJITHA. </text>
<text sub="clublinks" start="661.501" dur="2.335"> KJO SHTOJTE KOMPANIVE. FAR HSHT HUAWEI P ANRGJIGJE? </text>
<text sub="clublinks" start="663.87" dur="1.401"> FAR HSHT HUAWEI P ANRGJIGJE? HUAWEI BEGAN SI ISHTE - </text>
<text sub="clublinks" start="665.305" dur="2.935"> HUAWEI BEGAN SI ISHTE - PARAQITJET E KANADADS </text>
<text sub="clublinks" start="668.275" dur="1.099"> FITIMET E KOMPANIS C Kanadeze Q WH JU NDRYSHOJNAME EMRI </text>
<text sub="clublinks" start="669.409" dur="0.733"> KOMPANIA E CILA JU NDRYSHONI EMRI I. </text>
<text sub="clublinks" start="670.143" dur="1.267"> I. JO TI POR TUAJ - </text>
<text sub="clublinks" start="671.411" dur="2.134"> NUK JU POR TUAJ - EKZEKUTIVAT TUAJ EMRI NDRYSHIM I, </text>
<text sub="clublinks" start="673.547" dur="1.4"> EKZEKUTIVAT TUAJ NAMIN NDRYSHOJN OF, DHE B BNIJ HUAWEI QI ISHTE </text>
<text sub="clublinks" start="674.982" dur="4.036"> DHE BECNI HUAWEI QAT KA KOMPANIA AKTUALE KANADAALL. </text>
<text sub="clublinks" start="679.052" dur="2.001"> KOMPANIA AKTUALE Kanadeze. KONSIDERI TET GJITHA DHNIE </text>
<text sub="clublinks" start="681.087" dur="1.401"> KONSIDERI TET GJITHA SHPRNDARJEN E R RNDSISHME N TH KIST MAJOR </text>
<text sub="clublinks" start="682.522" dur="1.133"> JANER RREZIKONI N ON K ALTO K ALSHTIM TJ PRGJITHSHM NGA SH.B.A. </text>
<text sub="clublinks" start="683.657" dur="0.399"> Pohimi nga qeveria amerikane. </text>
<text sub="clublinks" start="684.057" dur="1.3"> QEVERIA. NUK DO T RE LEXOJN </text>
<text sub="clublinks" start="685.359" dur="1.1"> DO T NOT LEXOJN THE INFORMACIONET QE BECN </text>
<text sub="clublinks" start="686.46" dur="0.299"> INFORMACIONI QEN NUK - </text>
<text sub="clublinks" start="686.76" dur="2.268"> JO - >> JAN RE JANLE TLE LEXOJN ITDO </text>
<text sub="clublinks" start="689.029" dur="1.234"> >> LEHT RESOHET T IT GJITHA DIT Sekretari POMPEO ishte duke folur </text>
<text sub="clublinks" start="690.297" dur="1.601"> Sekretari i ditës POMPEO ishte duke folur për të gjithë qeveritarët e fundit </text>
<text sub="clublinks" start="691.932" dur="1.2"> P ALLR T ALL GJITHA SHQIPTAR WEVE JAVA E PRGJITHSHME Ai ka qenë në këtë set </text>
<text sub="clublinks" start="693.133" dur="1.734"> JAVA KA QENI N ON K SETTO K SETT T T MUND T MUND T ME PARAJM RREZIKONIT </text>
<text sub="clublinks" start="694.901" dur="1.334"> Duke folur për mua RRETH RREZIKONAVE HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="696.27" dur="1"> RRETH HUAWEI. PRESIDENTI Q DO B DONI A </text>
<text sub="clublinks" start="697.304" dur="2.135"> PRESIDENTI Q DO B DONI T BNI NJAL SHOQRI TREGTI ISSHT SHTYPI gjithashtu </text>
<text sub="clublinks" start="699.473" dur="1.5"> TRAJTIMI I TRADHSIS IS ALSHT gjithashtu po thotë gjithçka, N AM AMERIKA RREZIKONET </text>
<text sub="clublinks" start="700.975" dur="2.101"> VERDO T GJITHA N AM AMERIKA RREZIKONET NGA HUAWEI PR T DUHET T TO </text>
<text sub="clublinks" start="703.109" dur="1.602"> RRETH HUAWEI SI DO T Y DUHET T BN B BIZNES me HUAWEI B DONI </text>
<text sub="clublinks" start="704.745" dur="2.935"> B DON BIZNESI ME HUAWEI B DONI N WITH SI TUAJ TUAJ T B HAPUR </text>
<text sub="clublinks" start="707.681" dur="1.4"> ME SIJET TUAJ HAPHEN TEC BNDESISHT TE GJITHA DHE QIRIN DHE </text>
<text sub="clublinks" start="709.083" dur="0.9"> DOBI DUHET DHE DUHET DHE DO T DYT DO DREJT E HAPUR N </text>
<text sub="clublinks" start="709.984" dur="0.499"> Ata do të kenë dyer të hapura për qeverinë kineze. </text>
<text sub="clublinks" start="710.518" dur="1.533"> QEVERIA E KINS. Ne e dimë këtë Andy. </text>
<text sub="clublinks" start="712.086" dur="1.267"> Ne e dimë këtë Andy. >> FORTUNATELY MB </text>
<text sub="clublinks" start="713.354" dur="1.3"> >> PTRGJITHSHME QEVERIS MBI MBI SHTET SAN E KA DUHET TI </text>
<text sub="clublinks" start="714.655" dur="1.701"> QEVERISJE KA SHENJE DUHET TAKE BAKEN NJ AP MIRNDSIM të bazuar në Dëshmi </text>
<text sub="clublinks" start="716.357" dur="1.534"> Merrni një Qasje të Bazuar në Evidencë, si Aleatët më të Vogël, ata janë </text>
<text sub="clublinks" start="717.925" dur="1.501"> SI Aleatët më të ngushtë, ata po refuzojnë atë që thotë SHBA. </text>
<text sub="clublinks" start="719.46" dur="1.333"> REZEKTOJN WH WHFAR thotë SH.B.A. DHE KJO ARSYE PER KETE. </text>
<text sub="clublinks" start="720.795" dur="1.266"> DHE KJO ARSYE PER KETE. DHE DUHET T T BESIMIT N THE LART </text>
<text sub="clublinks" start="722.062" dur="1.701"> DHE PIR T B TN M TNYR IN NK MATERIALE T LE NIVELIT T HIGH LART POR KT M SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="723.764" dur="1.701"> MATERIALET E NDRMARRJE RRETH K ALTYRE SHKELJE M M T MADHshme, NUK DO </text>
<text sub="clublinks" start="725.466" dur="3.736"> PLERZGJEDHJE T R RNDSISHME, ato nuk do të prodhojnë faktet që demonstrohen </text>
<text sub="clublinks" start="729.236" dur="0.633"> PRODHUEN FAKTET QAT DEMONSTRATOJN COR KORREKT. </text>
<text sub="clublinks" start="729.904" dur="1.367"> KANE KORREKT. Unë shpresoj që ju mund të sjellë disa nga </text>
<text sub="clublinks" start="731.272" dur="1.534"> Unë shpresoj se ju mund të sillni disa nga ato prova me ju </text>
<text sub="clublinks" start="732.807" dur="2.901"> KATT EVIDENC WITH ME TI QENI DUHET T ALL GJITHA LIKE T SE SHIKONI DHE </text>
<text sub="clublinks" start="735.743" dur="1.067"> DO T DUHET T ALL GJITHA T L GJENI TE SHIHET DHE T ALL GJITHA KIDTO EVIDENC Q TH JENI </text>