Maria Bartiromo teken Huawei exec dina tuduhan 'tukang panto' subtitles

>> KUMAHA DIA GETÉ? MARIA: ING ANTARA ANYARI DAN TRUMP MARIA: ING ADALAH ANYARI ANTARI ANJEUN DAN TRUMP ADMINISTRATION BATTLE AGAINST CHINESE TELL COME GIANT CHINESE TELL COME GIANT INGENSIFY INI MORNING INI INTENSIFY INI MORNING INI INGGULIS ING DENGAN TUHAN Nembeosan dina hélopasi éta HUAWEI PEMBANGUNAN NA HUAWEI DIPANGSAU AYA KANGGO MANGSA AKU REPORTED NANGSA KANGGO NANG KANGGO MUKA INFORMASI KONTAK KANGGO UNTUK INFORMASI KANGGO MUNGSAUN ANDA NANGGAL NANGSAEU. DIA PULIP INGKARA SUKU. INTEL SUMBER NGENTOTA KANGSA DENGAN PENTING SUMBER INTEL SAPI NU NGADU KANGGURU BAGI TAHUN-ANTARA WASHINGTON BUILDS TAHUN-TAHUN YANG WASHINGTON MEMBUATKAN AKTIVITI KANGGO UNTUK CINA AKSUN PANGGILAN KANGGO NU GAMPANG KADINAN KANGGO sareng MOBILE GOVERNMENT AND TO MOBILE HARDWARE SOFTWARE AND SISTEM SOFTWARE HARDWARE AND SISTEM KOMPUTA DI CYBERWORLD AS BACK KATUANG DI CYBERWORLD AS DATANG GOLONGAN. DOKTOR. Gabung ING AKHE KAYU NGGAJAKO AYA NU SAKITU NGEJABAT KESELAMATAN KESELURANAN GAMPANG ATAWA GAMPANG NUJAWA PELARAS & GAMPANG UNTUK NIKE INGGULAN UNTUK MELENGKEUN INGKANG BALIK HANYA UNTUK NGAMBILKEUN BASA ING. BENTUK. >> JADI AND AND I HADANG PADI >> JADI AND AND I NGADISKEJEHKAN DISKAUN INI SEMUA ATAWA ATAWA TENTUH PERBINCAKAN ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA NGENTOTKEUN DARI PENTA GOLONGAN ATAWA MENTION TO YOU DOKTURAN DARI ANJEUN ATAWA MENTION KA SIEUN DI INTERVIEW TERKINI, SABAT. DI INTERVIEW LENGKAP KITA, DI FATTIKA, NGENTOTA KOMPOTAN HENTEU VOTE A PHONE NGATUNGKEUN NGENTOT POTONGAN TUNGGAL TUNGGAL - TALKING TENTANG - KUMAHA ANAK DI AFRIKA DI INGU AYA NU NU DI AFRIKA DI EUROPE DIA NEGARA AYA EUROPE DI SAHA DIA PAKAI DUKA KOMPUTER HUAWEI DOKTOR DENGAN JAWATANKUASA HUAWEI YANG DENGAN KANGGURAN DATA UNTUK HADI KANGGO NU DATA KANGGO UNTUK BUNGSA KANGGO KEPADA KOMUNITAN KOMUNITAS BACK TO KOMUNITAS SISTEN KOMUNITAS. TANGGIH. SIEUN SIEWE NUI ATAWA ATAWA ATAWA SIEUN SIEWE NINGGAL ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA AYA TANGGAL SIEUN TEU PERCAYA. TI SIEUN AYA SUKU MUDAH. AYEUNA AYAUN KAWIN AYEUNA AYA KANGGO KUMISI DARI KUKUMAN PERSIB. THE GEDNG FEDERAL. REACTION AND KA. REACTION AND KA. EFNL WELI AKU INGIN ITU EFNL WELL I ITALIKI ITEU KITA FANTASTIK NA TEU UNIT BALITA FANTASTIK NA TU NEGARA TUJU ANTARA ANTARA DIPANGKATKEUN STATES TANGGO BOLEH DIMISKEUN INFORMASI INI Ngadaptarkeun INFORMASI INI BISA NU TADI GAMPANG NABANGKEUN KITA TINGKAT SIEUN NAMPANG KITA ANTARI SEMUA TANPA KOMPUTER KONSES TANPA KOMPUTA NU MUNGKU BISA SAPURU NU MANGSA ASIK DIA SORANG DIA NU MANA ASAK SIEUN - PUNTIKAN - KELUARKAN ACARA KONSEPISNA SUMBARKEUNKAN ACARA KONSEPIS KUMAHA - DAHULU AS - DIGALAKAN DENGAN ASI VOTE GERMANY SAID TELL COME AS VOTE GERMANY MANGSA DIA TAK GAMPANG DAHASAJAK. SIEUNYA TIDAK AKU DENGAN. TEMA NYUTIKAN KOMITI TEMA MERDEKA KOMUNITAS HENTEU NEGARA UNTUK LAWFUL AYA NEGOSI UNTUK INGKOD INSÉSK BUDAYA HATI INTERCEPT PERTENGAHAN KITA AYA NANGGUH. AYA TIAH. Urang henteu kedah hasil sareng Urang henteu kedah hasil sareng teu leres sareng leres AYA FAKTU DAN SATU MASUKKEUN GAMPANG US TO DIPANGGALKE GABUNGAN AS UNTUK MANGKALKEUNNA KONTOH KONTOR KONTOR MEMBANGKAN INGKEUN PUTIH INGKEUN PENTING. KANGGO. >> TUNGGU WARSO KITA GALING - >> NUNGGALKEUN DI SENDING KITA GAMPANG - AKU DI AKTIF AYA KABUPATEN Urang sacara AKTip PAKSAKAN ACARA sareng anjeun terang. SIEUN NYAIN. Perusahaan KAJI DITENGKEUN DENGAN Perusahaan KAJI DENGAN PILIHAN KOMPUTUS TEKNOLOGI BILANGAN TEKNOLOGI TEKNOLOGI AS NGUMANGKEUN INI. AS BASA RESEP INI. PELANGGAN HENTEU AMONG ANTARA TO AMONG PUNTIKAN LAIN HENTEU MENTION INFLE INTLEK BENTUK KONTAK INTLEK INI NGENTAKI HENTEUN ATAWA ATAWA KANGGO SATU AYA NU NAK HENTEU DAN NU KITA NAHA NU VOTE ITALY HADIR DIA INI VOTE ITALY TELEFON HADI DENGAN ISI KOMPUTI INI PUTRA ITALY FOUND ISU VOTE ITOTY VOTE ITOTY FOUND OUT THE YOU INTIT DI WANGGO DOKTOR NANGGALKE INI SANA NGADAKKAN DOKTOR ATAWA ATAWA INGKEWANG MENGHENTI TIGA ATAWA NU NU MERDEKA NADANGKEWANG KULIT, DIHATI HUAWEI TANGAN, DIHENTEU HUAWEI MELAYUKEJI ATAU APLIK ANJARA DENGAN DIDA TEMA SUKA PADAK ANTARA NGAPUNGKEUN ATAU AYA NU DUKA SEJATI SENTIASA DIRI SIEWAN NANGGAL KANGGO NUNGGUL AND MANUJU NU KANGGO NANGGURAN BUKA DATANG KITA KAUANG DITUKARKEUNAN NGETIK DENGAN KITA GAMPIRAN AKU DIPANGGUPKEUN AYA DIAJAR AKSIPUN AKUH DIPANGGUPKEUN AKAN DENGAN ACARA SATU AYA BOLEH DITAWAKAN ANDY AYA DIAJAK APA DANAJEUN ANDY ATAWA ANU AYEUNA. AND NU TAHU NYAWA. MANEH SIEUN KESELAMATAN SIEUN SUKU KOMPUTER KESELAMATAN. PEJABAT. >> LAKTUR WAKTU AYA AKU DI WAKTU INYA >> PANJAKUR ANJARI INI AKU INJIN HENTEU ATAWA NUKAKEUNTIKEU AND SUKSARI Kuring NGENTUKKEUN AND SUKU DIANGGURE ING UNTUK MENGGUNAKAN KITU GELENG AND VOTE NGASANGKEUN INGGO GELENG SAYA TUGA ATAU VOTE IS ITU TELAGA ITALY KUMAHA PILIH A ADALAH SAHA NU TELPON HENTEU AYA DIA APA ITALY TELEFON DIA HENTEUKAN ITALY TELPON TIDAK PERCAYA AYA HUAWEI HAD BUNGKE NGENTOTA SATU HUAWEI NADANGKEUN NU DITAWAPKEUN INGNA AYA NU DIAJEJEU APAKAH ANU AYA NU INGKE ANAK ATAWA NU ANU ANU SAHA NYAPAKKEUN. JUST SAID AYAT. TAPI ANTARA HEBAT, AYA TAPI ANTARA HEBAT ING, SAKITU GIGNMENT AS DITELENGKEWAL KERAJAAN AS NGADIL Ngadaptarkeun ieu énggal ngeunaan énggal - ACIDIN - AS SAHA NU SATU NU MANGSAANG KANGGO AS DIA SAMAIN HENTEU TRY NGADATKEUN DENGAN POKOK NGETIKA UP DENGAN KOMPOK YANG TUNGGU ING DENGAN KANGGO NU MANGGOLAKNA SAYA TUNGGU AYA NU INGGU MUNTUK KITA DI MARIA AND ASKING AS MARIA JEUNG ASKING YANG GIGNMENT AS KANGSAIS INI GIGNMENT pikeun nyebarkeun INFORMASI INFORMASI INI. INFORMASI UNCLASSIFIED. >> Kuring TAK NEGARA NUJAK >> Kuring TAK NEGARA NU MANA NU INFORMASI KONSEP. INFORMASI UNCLASSIFIED. AYUH GAMPANG KULIT DARI AYUH GAMPANG KULIT DARI KOMPASAN AND TEU CEOS. SYARIKAT AND TEU CEOS. BANYAK SANGGU AND YANG KAPI NAK MANGKANG MANAWA BETUL KUMAHA AND KAPI NU MUKA DI VOTE A TELPON KASAHA AT VOTE TELEFON KANGGO NU DANAJEUN SUKA AYEUNA AYA NEUTRAL VOTE TONE AYEUNA AYEUNA AYA ANTU NEUTRAL DAH ANJAT KANGGURANA TINGKATKEUN AYA DENGAN SUKA DENGAN DENGAN DENGAN DIRI. DENGAN aranjeunna. AND KOMPETENSI GAMPANG AND KOMPETENSI YANG TETAPI MASUKKEU ATAWA KENEUNA NIMIS ASIS AND INGNA MEREKA NENG ASES ASIS ATAWA TEU DAPATKEUN KES ANYMORE. TANPA MUDAH KES ANTARI. >> VOTE A TELPON TELPON SAID >> VOTE A TELEFON NU DIDANG KUMBANG DI PUTIH PUBLIKI DI - PELANGSAAN NU TANGGALKEUN WANG RECENTEN KANGGO RESPONSE NGEMBANGKEUN ARTIKEL JURNAL SENTIASA INGGRIS SUKAN JURNAL JURNAL SIEUN SUKANG GURUANA. Teu weleh digarap. INGIN SUKU MANGSAAKAN INGIN SATU NANGGALKEUN KECAPAN ANTARA NGENTANGKE INTERSEPT LAWFUL ATAWA INGKLET INGKEUN LAWFUL DARI KITA EQUIPMENT. DARI KITA EQUIPMENT. Urang teu kedah nyayogikeun yen perlu Urang teu bakal nyayogikeun yen pancén TANPA INI TANPA PERLINDUNGAN INI BISA DAPAT NO ACCESS SO AKU BISA DAPAT NO AKSARI KANGGO Nuju PROSES. PERMISI. DITU DI SUKU KANG ANJEUN DITU SUKA NU KANG ANJEU AYA NU TUNGGU NUNG NU NUNG NU DI PLC. FRONT OF ME FROM PLC. VOTE GROUP PLC TELEFON TELEFON VOTE GROUP PLC TELEFON TELU AKTIK ACKNOWLEDGED ACKNOWLEDGE IT TANGGUT FOUND ACKNOWLEDGE TI SIEUN NYUTIKEUN DENGAN KUMAHA DENGAN TAHUN DENGAN VULNERABLES BACK UNTUK TAHUN DENGAN BASED HUAWEI UNTUK CARRIER BERKUASA HUAWEI UNTUK PERNIAGAAN ITALIAN KAWASAN ANYARI VOTE A ITALIAN PERNIAGAAN WILAYANAAN VOTE TELEPONNA TELEFON DI SULITAN ISU TELEFON NU TELPON AYA DITULUSKAN PELULISAN RÉBLAN MAJLIS AYA NGAPUJURAN RÉMAT REPUTATION OF MAJOR SYMBOL MEMBANGKULKAN SISTEM MAJOR TEKNOLOGI GLOBAL CHINESE KRINESE TEKNOLOGI TEKNOLOGI CHINESE. PARALISIS. INI DENGAN SUKU BLOOMBERG INI NU NU KISAH BLOOMBERG KENE NAK NU GRATIS ANTARA GRADE? Naha anjeun kedah KUMPULAN GRADE IT? >> SEMUA EQUIPMENT TELAH >> SEMUA EQUIPMENT ngagaduhan VULNERABILITIES. VULNERABILITIES. SATU KABEH ANTARA INGIN BUKU ANTARA INTENTIONAL MALICIOUS BACK DOOR INTENTIONAL MALICIOUS BACK DOOR MARCH WHY AND YOU KNOW THAT. GOLONG DENGAN ATAWA KANGGO HENTEU. ENING SEMUA PERLINDUNGAN AYA ENING ALL EQUIPMENT MANGSA KELUANGAN? VULNERABILITY? Sakabeh EQUIPMENT BISA TIANG TANJUNG Sakabeh EQUIPMENT BISA TANPA AKTOR KANGGO TO KAWANAN ANAK DOKTOR KEPUTUSAN KOMUNITAS KOMUNITAS CHINESE. SADÉ TUKADAN. SAHA NANGGU NU MUNGGUNG RAKYA SAHA NYANGGU KANGGO NU MUNGGUNG DOSA KANGGO MUKA KASUT DOKTOSKEUN NGLUKKEUN KANGGUTAN KANGGO ANU KUKURAN KOMUNITAS GIGNMENT YANG KOMUNITAS SUKU KOMUNIKASI KOMUNITAS DENGAN DATA ANYBODY DATA GIGNMENT ATAWA DATA ANYBODY DATA AYA ATAWA KUMAHA ATAU GAMPANG KARET AYA NU DARI TAPI JEUNG NANGGALKEUN KANGGO KANGGO NU MUNGSA KADIN. KEPUTUSAN KRITUS? KITA BANTU HUAWEI INI ADALAH ANAK KITA BISA HUAWEI INI ADALAH SYARIKAT CHINESE KUNG TEU NYANGGANG MANGSA GAMPANG SYARIKAT JIKA INGIN TEU MANGSA NANGGAL CHINA RULE AYA KANGGO NU DENGAN CHINA RULE DIA NU MUNGGU KANGGO XI JINPING KITA DENGAN TOGANG TO XI JINPING KAMI NU PUN TANGGO MANGSA PUTRA NGETAK DI BUKU INI DENGAN PUT A PADANG KECAP DI INGNA AND BISA UPANGKEUN YANG DIJABATKEUN KITA UP NANGGALKEUN YANG KANGGO NU MENGIKUTKAN EKONOMI CHINESE TAHU EKONOMI CHINESE ING AKHLAR MANGSA KUMAHA KOMPUTUS SUKU SENARAI KOMUNITAS KOMUNITAS DAFTAR CINA? KASIH? >> KOMPUTUT. >> KOMPUTUT. AND UNFORTUNATELY SATU INGIN SUKU AND UNFORTUNATELY SATU INGAH NGENTOTA IN SITUATION INI, NGOMBI AT DI DI SITUASI INI, NGOMBAK NINI DI MACRO SENSE NA YIET SAKYU MACRO YÉS YIET AYE ING TRYEUN HUKTINA CINA HURTING TRYING TO HURT CHINA DENGAN HURTING WAY. KAYU. KATAKAN, NU TUJU WANGSA KAHIRUP, NU TUNGGU UNIT MUNGSAKEH AMERIKA LEBIH INI DIA HURTING AMERIKA DIA HENTEU INI DIA NANGTANG KANGGO sareng NUNGGUH UNIT HURTING WAY AND NEGERI PERATU-TARI NEGARA INGKEJI PASSIONATELY INI INGAH TANGGUH BASA INGKEJEU INI NUNG APAS TUNGGUH APA PENTING Ngahubungan naon anu paling penting pikeun statistik di matérial NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA ING MATERI-KOMPETISI DENGAN CINA. KOMPETISI DENGAN CINA. NEGARA-UNDANG UNIK AKAN HENTI A STATES UNITU TIDAK DAPATKEU DASAR INNOVASI TEKNOLOGI. Politik INNOVASI TEKNOLOGI. TEMA Aranjeunna moal - MEREKA HENTEU ->> ANDY, ANDY - >> ANDY, ANDY - PENGERUSI SYARIKAT Anjeun - PENGERUSI SYARIKAT Anjeun - DENGAN ANDY. DENGAN ANDYY. PUNTEN. PUNTEN. AND PENGERUSI SYARIKAT Anjeun - AND PENGERUSI SYARIKAT Anjeun - 00 KOMPETENSI KOMUNITAS HUAWEI. 00 KOMPETENSI KANGGURU HUAWEI. PENGERUSI SYARIKAT Anjeun PENGERUSI SYARIKAT ING ADALAH AHLI JABATAN KOMUNITAS, AKU AHLI KOMUNITAS PIHAK, KORREAK? BENER? Urang BISA PUT IN - KAMI DAPAT PUT IN - KANGGURU NANG KUMAHA BOARD AHLI DI HUAWEI KUMAHA DENGAN KEBANGSAAN BOARD DI HUAWEI BOARD AYA KABUPATEN KOMUNITAK ADALAH KABUPATEN KOMUNITAS KOMUNITAS? PIHAK KOMUNITAS? LIMA? LIMA? >> Kuring TIDAK NO IDEA MARIA TAPI KAMI >> Kuring TIDAK NO IDEA MARIA TAPI KAMI DAPAT PUTE INI ATAU ATAU ATAWA KITA BUTA TUTUP KANGGURU ATAU ATAU ATAWA EQUIPMENT ATAWA ISTU AYEUNA ATAWA SUMBANG PERLINDUNGAN BISA SUBJEK UNTUK APA KANGGURUAN UNTUK CINA INFLUENCE UNTUK KUKURAN CINA AND KAMI DAPAT PROSAK Pamaréntah jeung urang tiasa ngabantosan - SATU ->> KUMAHA ANTARA NANGGALKEUNANA >> KUMAHA NU NU NAKKEBEU AYA NU NU NU NU TUNGGU KANG HARI INI. AYUH GOSI KUMAHA INI. KOMPUTER TELEFON EUROPE BIGGEST KOMPUTER TELEFON GOLONGAN EUROPE DENGAN PILIHAN DITANCANG PUTRA IDENTIFY HIS PILIHAN DIA PENTA DENGAN KEJELASAN YANG TELAH IN SOFTWARE NAJE MUNGSAUNIA NADHAD AKHAN HUAWEI UNTHORSZED AKUN DITADANGKEUN KECAPANGAN HUAWEI UNTUK DIDAKATKEUN KOMUNITAS KEUSAP LINE NETWORK A TO CARRIERS NETWORK LINE NETWORK SISTEM NA DIDANGKEUN INTERNET SISTEM YANG MENYANGKEKEUNAAN INTERNET TO L HL HADS HOME IT PRE SERVICE TO L HL HADS HOME IT PRE CLEAR YANG HUAWEI INGKEUN NYAWA TULISKEUN AYA HUAWEI INGKEUN UNDANGKEUN INFRASTRUCTURE IN ALL OF INFRASTRUCTURE IN ALL AS AS BANYAK NEGARA AS ALL ALLOW AS BUDAK SUMBANG AS ANTARI NGUMANGO DENGAN MANAJAWA TEMA DENGAN NERANGKEUN ATA NGAPALKAN INFRASTRUKTUR JADI MEREKA DENGAN KEMBANGAN INFRASTRUCTURE SATU MEREKA BOLEH DATANG DI DOOR SEMUA ING DATA HAD INI DOKTURAN INGGULNA INGGULIS HAD DATA AND KAGAMATAN KOMUNITAS CHINESE AND KAWASAN KOMUNITAS KOMUNITAS DAPAT KANGGO DA DENGAN DENGAN KUMAHA DAPAT KELUASAN DAEU DENGAN KOMUNITAS ATAWA DAPATKEUN SMARTER DI TERMA BISA LAIN SMARTER DI TERMA BISA LAIN NU MANGSAAKNA NEGARA INGNA SAHA MELENGKEUN INGGRIS ING NYEUN INI DIA ANTARI KOMUNITAS KOMUNITAS ADALAH KANGGO KOMUNITAS KOMUNITAS NGINI DATA KATA DATA DENGAN. INGIN ING DATA DENGAN. >> GAMPANG TANGGUNG PALING DUNIA >> GAMPANG TANGGUNG PALING DUNIA HENTEU AYA TUJU DENGAN AND AND AND AYA TUJU NYANGKEUN ATAWA AND PERCAYA INGKAN KAHLUKAN. SULANGKEWALANA SIEUN SANGKUT. Kami geus nguji mékanik Kami parantos diuji dina taun kafir dina TEMPAT DI KONSEP UNITED DI BOND IN BRUSSELS DI CANADA DI SANA BOND IN BRUSSELS IN CANADA DI SAHA EQUIPMENT DAPAT Diuji. EQUIPMENT bisa diuji. TEMPAT HENTEU UNTUK DNI SAID TEMPAT HENTEU UNTUK DNI NU DAGANG KITA DAPATKEUN PENTA DARI ANA Urang BISA NGAPKKAN DAFTAR BATOK sareng Urang MEKANISMS DI TEMPAT TANGGIH MEKANISMS DI TEMPAT UNTUK DATA DIGANGKAN KITA DATA MASALAH DATA ACCESSING KAMI DAPAT NGEBATKEUN DATA KAMI DENGAN HENTEUK DENGAN - DATA KAMI DENGAN HUKUM HENTEU DENGAN - KOMUNITAS UNTUK KAWALAN DI DENGAN SUBJEK TO TOTAL KONTROL DENGAN KOMPUTER, EYEUN KANGGURU NANGKEUN KAWASAN, SEMUA KANGGO NANGGALKEUN KITA AKAN DIPANGSAAN. AKSARI KITA AKAN DIPANGALKEUN. Aranjeunna hoyong terang - Aranjeunna TAHU KAWIN - APA KAMU KANGGO ATAU DENGAN ATAWA INGIN AKU KITA AKAN ATAU ATAU HENTEU YANG ANAK ATAWA ANTARA ITU ATAWA NGAPALKEUN INGIN ANU ANAK ANAK ANTARI ANJEUN ATAWA NAMPANGKEUN AYA PAKSUSAN PICKET Urang ngacat teu meunang PICKET POINT ING KUKURAN CHINA. POINT KANGGOAN CHINA. >> ANU KABEH KOMUNITAS CHINESE >> ANJEUN KAJIN ANAK KOMUNITIS DI KOMPUTER DAN KOMPUTER RUNNING. ON KOMPUTER DAN KOMPUTER RUNNING. TUJUAN LEMBAGA - TUJUAN ANTARA - AYA NU SUKU KABUPATEN KOMUNITAS IS AYA KOMUNITAS KOMUNITAS PIHAK HENTEUN TANGGAL SIEUN PIHAK KABELU HENTEU HENTEU HENTEU SUKU DESA AHLI GELENG AHLI GELENGAN AHLI KABUPATEN KANGGO Anggota AHLI KOMUNITAS KOMUNITAS KOMUNITAS KOMUNITI. PIHAK KOMUNITAS ANDY. SIEU HENTEU INGUYU AKU SANGGUH KAYU NYUTIKAN ATAWA ING AKU AYE INGU TERANG DI GIGANA INI KANGGO NU TENTI NU DAH NYAU KAKI ANAK JABATAN KURSUS. KAWASAN KESELAMATAN KESELAMATAN. TAPI MARIA, KAU SIEUN AYA LISTEN TAPI MARIA, INGGRIS KA NU DIAJAKKEUN KEPADA AKU SUKANG HADDING TO INGI SAPI NU SANGGU HENTEU INGU PIKEU INGIN ANU TAPI KUMENTOSI PIKEU INGIN SIEUN TAPI SIEUN INGNA. ANJEUN HENTEU. FAKTU AYA DENGAN MESIN FAKTOS INI DENGAN MEKANISMS DI TEMPAT DI SAHA INDEPENDENT DI TEMPAT DI SAHA LATIHAN INGKRIP KEPENTINGAN DAPAT NGuji NGALUU NGÉSESKEUN NGARUJUKAN SOFTWARE FOR VULNERABILITIES, AND CAN UNTUK VULNERABILITIES, AND DAPAT NGIMBANG UNTUK DARI PUNCAK, AND Tés UNTUK PENTA PINJAMAN, sareng Ngadaptar: Ngadaptarkeun - THE UPDATES TO EQUIPMENT, TINGKATAN KEPANGSAAN, PERHATOSAN INDEPENDENT DAPAT ACARA LATIHAN INDEPENDENT BOLEH MENYANGKALKEUN NGUKSESKEUNKE UNTUK MAMPIRKEUN SUKAN TAMBAHKEUN UNTUK NAMPAKKEJAB NYAWA TIADA TANGGAL WANG SUKUJAH DENGAN HUAWEI AYA TANGGAPAN AKSIP PENTING DENGAN HUAWEI TO ANY CUSTOMER. UNTUK SUMBANG. >> DI SAHA NU INI SUKU >> DI SATU INGKE DENGAN PENTAKSIPANA INGNA VOTE TELPON LAMPIRAN Waktosna Unduh RONTONG TELPON ATAU DOKTOR DI SAHA FOUNDING BACK or DOORS DI SINI INI INABOUT DEPENDENT DI SINI NU INGKE NGALANGKEUN NU KOMPUTEN KANGGURAN NGÉSATKEUN DI SUKAN LAIN NANGGALKEUN EUROPE DENGAN FOUNDING AFRIKA EUROPE DENGAN JEUNG AFRIKA NGEKOLAH DATANG GOLEK DENGAN KUMAHA DADAKKEUN NGENTOTKEUN SUKAN NUNGGU DI GRATIS DI BUDAK AFRIKA GRATIS IN PERCUMA AFRIKA BASA DI SUMAT INGKE ANAK DAN SAHA AYA DESA SAKITU DAN SAHA NYAJAWA AYA AKU TAPI INGAN PAKSA HENTEU AYA TANGGO KANGGO BASA. TEMA KANGGO. >> PASUKAN, AKLI DAPATKEUN ING AKAN DARI >> SUKSES, AKLI DAPATKEUN INGGUPAN SYARIKAT. SYARIKAT. >> JAIHI AYEUNA - >> JAIHI AKU AYEUNA ->> TANPA SUKU NAMES TEPAT KASARI >> TI NAMES NANGKEUN TUNGGUP KASILAN AKU SORRY. HEAD I SORRY. >> HENTEU ASKE INGIN INI KANA >> HENTEU ASKE INGAN INI PENTAGON PADANGGANG PENTAGON UNTUK KUNCI AS PENTAGON TANJUNG BUNGSA KOMUNITAS AS KAMI DI HUAWEI AND KEPUTUSAN ISESI DI HUAWEI DAN PUTT ON KECAPANGAN AYA SADANA PUTT ON KECAPAKAN KOMUNITAS HENTEY DENGAN SYARIKAT ANDY? DIPASARKAN ANDY SYARIKAT? >> Kuring SORRY MISSED INGGRIS PERTAMA >> AKU SORRY DITUTURKEJEY PERTAMA BUKU KAJANA. NUJE DIRI NU. >> WELL L KAMI AYEUNA AYEUNA BARAT >> WELL L KAMI AYEUNA AYEUNA KABEH DI HUAWEI RESTRICTIONS DI HUAWEI EQUIPMENT. BENTUK. BANI IT NAJEJANGKAN SYARIKAT NUI? BANI IT NAJEJANGKAN SYARIKAT NUI? PENTAGON INGGEUN NGENTOTEUN BAGONG PENTAGON ADA KANGGO UNTUK RESTIKASI BARAT DI HUAWEI RESTRICTIONS DI TEKNOLOGI HUAWEI. TEKNOLOGI. >> WELL, ING DUA PULANG >> WELL, ING DUA PADALA TUNGGULAN INI ADALAH KABUPATAN UNTUK Jual ING ISKAMUNNA UNTUK Jual DI SIEUN SIEWAN SAHA NYUTRATI KAJINAS HENTEU TENTUKKEUN APLIKASI UP TO 300 KOMPUTER SATU UP UP TO 300 KOMPUTER SATU AYA Jual KE HUAWEI. Jual TO HUAWEI. JABATAN DEFENSE DEPARTMENT DEFENSE DEFENSE YANG DIPASANGKEUN RULE TO FURTH INGGRIS YANG DIPASANGKEUN KEPADA LIMIT APLIKASI LIMIT AMERIKAN LILIT KOMUNITAS SYARIKAT AMERIKAN KOMPUTI Jual KE HUAWEI KITA NUNGGUH TUNGGAL Jual Ka HUAWEI KITA NINGKATKEUN NGENTOTA 11 BULISAN DOLLAR ANTARA AND 11 RUTUP DOLLAR ANTARA DAN FAKTU AYA SATU AYA DATANGKEUN KUMAHA DARI FAKTOH SIEUN ATAWA NU DITAPAKKEUN NGENTOT DENGAN PAKSIHAN, IT CLEAR PESERAN HENTEU, ITU AYA AYA SAPU NYAWA IMPACT DI HUAWEI INGKEUNG NUNG DENGAN IMPACT ON HUAWEI AYA AKUN GAMPANG AYA NU GAMPANG TANGGUNG TANGGO YANG ANTU BISA TANGGO KANGGO ATAWA KONEKI TINGGI TANGGUNG TIK TEKNOLOGI. TEKNOLOGI. AND Urang bakal resep kana datang AND KAMU DAPATKEUN NGAPAKI KUNCI KANGGURU. TO MANGKEUN aranjeunna. TAPI APA TELAH AYEUN, PUTIH TAPI KONTAK AYA AYA, AYA KANGGO MANGSA NANAN PLAN KAMI B BASA-BASA KAPILAN RANCANGAN KAMI B NAGANGKEUN GAMPANG WELL AND WE'RE MANGSAKEUNI KANGGO NUNGGOLAN AND KITA GOLEKTUKAN KUNTUNGAN KADUNKEUN NYUKTIKAN KELUAR NU TAK KANGGANG MÉTUNGKEUN AMERIKAN KUNG KAMI WALA ARTUNG TANGGAP DARI KOMPUTER AMERIKA DAN HAD AMERIKA IS KOMPUTI sareng HAD AMERIKA NGELUHKEUN. BASA KANGGO. US NU DIA TIKUT TENTI NANA US GAMPANG TANGGO BETUL NYAWA INGGRIS KANGGO ANJEUN AS BASA KANGGO NU DENGAN PALING AS. PALING. KONSEP DESEN tina ieu KONSEPKAN DESA KENE DENGAN APA APLIK LITIGATION TO AND APLIK KENE LITIGATION TO PUTA DI TEMPAT. KEPUTUT DI TEMPAT. >> PERBINCAKAN PERLU DAPAT HAD. >> PERBINCAKAN PERLU DAPAT HAD. >> KAU TAHU - >> KAU TAHU - APA FUSION SIZZLE IS - FUSION SIZZLE AYA AYA - KUMAHA ANTARA TEKNOLOGI KANGGO SAHA TEKNOLOGI KANGGO MUKA INTO CHINA MANGSA NENG PERTAMA KANGGURAN CHINA MANGSA NENG KANGGO UNTUK Militan. MILITÉR. SATU NYEBUT HADIS ANAK TEU NYAHGIN NYAWA ASPIRASI PANGGILAN UNTUK NOMBLAN SATU NU ASPIRASI KANGGO NOMBTAN SATU NU TUNGGU KANGGO ING DUNIA KUNCI DI DUNIA BOTH EKONOMIKAL DAN KANGGURAN. EKONOMIKAL DAN KAKITANGAN. PRODUKS anjeun KAYU ENABLE AING PRODUKSIK INGU MUNGGULKAN PERAKAUNAN LAIN JIKA KANGGURU SYARIKAT LAIN, KANGGO NANGGALKEUN ATAU DENGAN INI DATA DENGAN KOMUNITAS INTO DATA ING DENGAN GABUNGAN CHINESE BOLEH INGGRIS KESINAN BISA DAPAT KANGGO ARTIMAN sareng nggentoskeunana INGKAH MATLAMAT sareng NAMPANG KELUAR. TUJUAN. IT IS SANGATI SANGGANG AND AYEUNA DENGAN IT IS SANGATI AYEUNA NAJEUN AYEUNA ATAWA ANAK HENTEU INI. RAKAKAN HENTEU INGIN. RAHSIA POMPEO JUST GAVE A RAHSIA POMPEO HENTEU DAPATKEUN AING NGENTOTA PUTRA INTAN GAMPANG TINGKAT MINGGU LENGKEUN GAMPANG NGENTUKKEUNA ANTARA CHINESE GIGNORS NGENTOTKE KUMAHAAN GABUNGAN CHINESE ATAWA ATAWA KANGGO INGKRÉSAN NANGGURAN KAGAMATAN AND KOMPUTER ING DI ARM OF KRITESE KOMPUTER ING DENGAN KABUPATEN CINA. TANGGIH. KAJINAN TIDAK BOLEH NANGGANG YOU MUNGGU BISA NANGGAL KANGGO KANGGO AND SUKU WARNA GIGNE CHINESE AND SAING SAINGGI MANGGUNG AYEUNA AYA AKU DOSA KANGGO. TANPA GAMPANG TANGGANG AYA BATOK. Urang nganggur henteu masihan INGGRIS TEU AYA KANGGO NU AKUN KANGGO NU DATA MUKA KUNCI JADI DATA NAJI MACAPAT KANGGO KANGGO KANGGO. BUKU TINDAHAN. TULISAN ING UNDANG-UNDANG. TULISAN ING UNDANG-UNDANG. KANGGURAN HENTEU PUNYA PERTANAN DENGAN XI HILANG NANGGANG NANGGANG FUNGTUNG DENGAN XI JINPING INI? JINPING ON INI? >> PERCAKURAN, HENTEU AYEU DAPAT >> PERCAYAAN, TAHU INGU BISA ANU DAPAT NGENCANGKE INSAN INSAN DAPAT UJI KOMPETENSI KOMPETENSI KONTAK BISA NGIMPI BOLA DARI. TEST BACK DOOR. >> KUMAHA ANJEUN AND NAIKAT US >> KUMAHA ANJEU AND NASA ASYA NJI ANA TUTUAN? SAHA NYA-APA? DGES TALK TO MAIN FOR CONTOH DGES TALK UNTUK MAUK UNTUK CONTOH KONEKI MANA NGEUKA BATAK SATU MANA NU NGAPAKKEUN NGAPUNGKEUN KODE. TARI KODE. SAHA NYANGGUH PIKEUN ERICKSON SAHA NYANGGUH MÉTIKEU ERICKSON DIHENTUKAN UNTUK BISA NEGARA DI UNIT DITASANGKEUN ATAWA GAMPANG DI NEGARA ANTÉS DESPITE DENGAN TEMA DEEP LANGKAH-UNDANG-UNDANG-UNDANG PANGGURAN TEMA DEEP UNTUK CHINA NGASILKEUNKEUNGAN DEEP TO UNTUK CHINA MENYUKUPKAN KECAPANGAN KANGGO KANGSA ING KANGSAINA THE GORNES KORÉNANA KUMAHA DENGAN GABUNGAN GAMBANG MAJLIA GIGNMENT MONITORED RISIKO RISK INCLUDING MITIGATION RISK INCLUDING INSAN INGKRIP INSAN UJI INDEPENDENT PRODUKSIP. PRODUK. Kami hoyong urang salingkuh - Kami miharep TALK NGENTOTKEUN ITU - DENGAN KERAJAAN AS. DENGAN PERKARA AS. >> SULU DENGAN 10 KOMPUTUS PLUS >> SAIKI DENGAN 10 KOMPUTUS PLUS TERMA DI FATTOR INTELLECTUAL IN ISTEK INTELLECTUAL FAKTU NGAPAKAN SEMUA KANGGURUAN? KAPI SEMUA KASIHAN? CISCO ERICKSON MUNGKULKAN BOARD, CISCO ERICKSON MELAYUKAN KABUPATEN, KOMPUTER AMERIKAN TUNGGUH KOMPUTER AMERIKAN TANGGUNG MIKROSOFT DENGAN KOMPUTER KAMI CEO MICROSOFT KAMI NANGGUNG CEO CEO PROGRAM ING ING DENGAN KANGGURAN PROGRAM INGGRIS INGGRIS INGKE INTELLECTUAL HUKUMAN DARI HARTA INTELLECTUAL DARI CHINA COST PERTANYAAN AS CHINA KANGGURU DENGAN PERTANYAAN JENIS DENGAN DOLLAR EVERY YEAR. Jutaan DOLLAR EVERY TAUN. DENGAN SEMUA SATUYA SUKURAN DAN DENGAN SEMUA SATUYA YANG DITADAKKEUN DAN INGKEUNA KANGGURANA ATAWA NGILIHKE AYA NAMPILKE ASSIST LETTER TO TH CEO CEO SUKSARI ASSIST LETTER TO THOS CEO TINGKATKE TIDAK BOLEH DISKAUN APA JUST KAU BISA DAPAT TEMBANGKAN ANU KANGGO DI SASARI. INDIT. >> TAPI MARIALET NGADAPKAN FAIR LET'S >> TAPI MARIALET AYA NGADANGKEUN NGADAPKAN PENTING ATAWA SEJARAKNA HILANG DI SEJAKI INI INDUSTRI INI DIAJADI PERUSAHAAN NYAWA TELEKOMMUNIKASI MAJLIS TELEKOMMUNIKASI PERUBATAN INDUK. PERUSAHAAN. HILANGKEUN SABAR DI NUMBER - HILANGKEUN NGUKTANG ANU PINANG - SEJARAH INI PERINDUSTRIAN NEGARA SEJARAH TANGGAPAN TUTUP NEGARA DI TEKNOLOGI HUAWEI MENYEMBARKAN TEKNOLOGI HUAWEI YANG DENGAN KUMAHA DATA UNTUK MIDANG AYA KANGGURU DATA BATUR KANGGO NU MUKA KUKURAN GAMPANG sareng AKU NGENTUKAN AT GIGNMENT AND I'MIN NYUKU INTELLECTUAL INFEL NA THEF INTELLECTUAL NAFEH HUAWEI DIA AYA PUNYA ATAWA ATAWA HUAWEI NU DIA KUNCI DI SEMUA SATUWANG SAINGGARA SATUWANG. KOMPETENSI KOMUNITAS INGKAP. SATU APA HUAWEI? SATU APA HUAWEI? HUAWEI BEGAN KUMAHA ITU - HUAWEI BEGAN KUMAHA ITU - INGGRIS PEMBANGUNAN CANADIAN INGKAH INGGRIS KOMPUTER CANADIAN MANA KANGGO NU NGUKUR NAMA SYARIKAT NA NYUKAR NAMA NGANJAWA. OF. HENTEU TAPI DIRI - HENTEU TAPI DIRI - INGGRIS PERUBAHAN NAMA INI, PESANGSAAN HENTEU NANGGAL NAMA, AND HUAWEI ANU DIPASNA AND BECAME HUAWEI NA NGAJABAT INGGRIS ASLI CANADIAN. AKSARA TEGARISIS CANADIAN. KONSIDER LET 'MANGKALKEUNNA KONSIDER LET 'DAPATKAN EVIDENE YANG DITAYANGKEUN DI MAJOR INI DITASANGKEUN DI AKTOR MAJOR INGGO BY US PEMBANGUNAN DENGAN GABUNGAN AS. TANGGIH. TEMA INI DENGAN TEU NYANGGO TEMA ING AKU TEGAL INFORMASI KONTAK ING ATAU INFORMASI KUMAHA DIA NEGARA - TANPA ->> TEU SAHA NUJI ARI SIEUN >> THEY'RE RELEASING IT EVERY DAY SECRETARY POMPEO WAS TALKING HARI SABASA POMPEO HARI INGGRIS KANGGURUHAN DENGAN SEMUA KABUPATEN ING PELEK KEPADA SEMUA GAMPANG TINGGI LINGKING MINGGU HENTEU AYEUNA DI KOMPUTNA INI MINGGU DIA NUNG NU TUNGGU KANGGO NUNG NENGGALAKAN RISIKO NENGGALKE KITA NUNGGUH BISA RISIKO HUAWEI. AROUND HUAWEI. THE PRESIDENT WHILE DO A THE PRESIDENT WHILE DO TRADE DEAL TRADE IS DINJUNG TRALE DEAL DIA JATI INGGRUK EVERYBODY DI AMERIKA RISIKO EVERYBODY DI AMERIKA ANGGI RISIKO TUNGGUH HUAWEI TOO KUNG INGIN INGIN TUNGGUH HUAWEI TOO KUNG INGIN INGU PERNIAGAAN BISA HUAWEI DIA ITU AYA NEGOSI DENGAN HUAWEI DENGAN ITU DENGAN EYES KANGGO BUKU DENGAN EYES MUKA NU DUKA MUNGKUR TEU GURU sareng KAKI THEY'LL NGAJEUR sareng CHEAT AND SAHA NU TUNGGU MUKA DOKTOR THEY'LL NANGGANG KANGGO NANGGUTKEUN INGGRIS KANGGO. KAWASAN CHINESE. Urang kenal sareng ieu. Urang sadar sareng ieu. >> PENTING HENTEU >> PERSEKUTUAN ING UKUR GAMPANG HENTEU INGIN INGIN GIGNMENT BASA NU MANGSA KANGGO MANGSA APLOACH BERKALANGAN MANGSA APPROACH DASARKEJASKAN AS TERDASAR KANGGO NUTUP, ATAWA INGIN AS KABUPATAN TERPAKSA, ATAWA TEU APLIK KATA SATU AS. REJECTING KITA AS DENGAN. AND ADA SEJARAS KANGGIH NU. AND ADA SEJARAS KANGGIH NU. AND KAPI DENGAN TALK NU TENGOK ATAWA KUMAHA TALK ING ING PEMBANGUNAN BAHASA GOLONGAN TENTANG PALING ING MATERI TINGKATKEUN TENTANGKEUN TUNGGULAN INGGULIS, ATAWA TAKI RECENT ALLEGATION, INGKE ATAU AYA PRODUK HENTEU YANG DEMONSTRATE FAKTOR PRODUK YANG MENYANGKATKEUN INGKUR KORPET. TEMA SORANGAN. Kuring HARAPAT INI BISA NGANGGO SENTANG Kuring HARAPAT INI BISA NANGGUR SABAR INI KESALAHANAN DENGAN ANDA PAHIRUAN YANG KELUANGAN DENGAN ANDA PILIHKU SEMUA DAPAT KANGGO NU MANA Kami bakal nyobian sareng ningali dina sagala hal ieu yén anjeun

Maria Bartiromo teken Huawei exec dina tuduhan 'tukang panto'

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.436" dur="2.133"> >> KUMAHA DIA GETÉ? MARIA: ING ANTARA ANYARI DAN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="3.571" dur="2.001"> MARIA: ING ADALAH ANYARI ANTARI ANJEUN DAN TRUMP </text>
<text sub="clublinks" start="5.573" dur="0.966"> ADMINISTRATION BATTLE AGAINST CHINESE TELL COME GIANT </text>
<text sub="clublinks" start="6.541" dur="1.099"> CHINESE TELL COME GIANT INGENSIFY INI MORNING INI </text>
<text sub="clublinks" start="7.642" dur="1.033"> INTENSIFY INI MORNING INI INGGULIS ING DENGAN TUHAN </text>
<text sub="clublinks" start="8.676" dur="1.567"> Nembeosan dina hélopasi éta HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="10.244" dur="2.001"> PEMBANGUNAN NA HUAWEI DIPANGSAU AYA KANGGO MANGSA AKU </text>
<text sub="clublinks" start="12.246" dur="1.534"> REPORTED NANGSA KANGGO NANG KANGGO MUKA INFORMASI KONTAK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="13.814" dur="2.068"> UNTUK INFORMASI KANGGO MUNGSAUN ANDA NANGGAL NANGSAEU. </text>
<text sub="clublinks" start="15.883" dur="1.434"> DIA PULIP INGKARA SUKU. INTEL SUMBER NGENTOTA KANGSA DENGAN PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="17.351" dur="2.702"> SUMBER INTEL SAPI NU NGADU KANGGURU BAGI TAHUN-ANTARA WASHINGTON BUILDS </text>
<text sub="clublinks" start="20.054" dur="1.3"> TAHUN-TAHUN YANG WASHINGTON MEMBUATKAN AKTIVITI KANGGO UNTUK CINA </text>
<text sub="clublinks" start="21.355" dur="1.234"> AKSUN PANGGILAN KANGGO NU GAMPANG KADINAN KANGGO sareng MOBILE </text>
<text sub="clublinks" start="22.623" dur="1.134"> GOVERNMENT AND TO MOBILE HARDWARE SOFTWARE AND SISTEM </text>
<text sub="clublinks" start="23.791" dur="1.701"> SOFTWARE HARDWARE AND SISTEM KOMPUTA DI CYBERWORLD AS BACK </text>
<text sub="clublinks" start="25.493" dur="2.568"> KATUANG DI CYBERWORLD AS DATANG GOLONGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="28.062" dur="3.236"> DOKTOR. Gabung ING AKHE KAYU </text>
<text sub="clublinks" start="31.332" dur="1.167"> NGGAJAKO AYA NU SAKITU NGEJABAT KESELAMATAN KESELURANAN GAMPANG ATAWA GAMPANG NUJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="32.5" dur="1.234"> PELARAS & GAMPANG UNTUK NIKE INGGULAN UNTUK MELENGKEUN INGKANG BALIK </text>
<text sub="clublinks" start="33.768" dur="0.333"> HANYA UNTUK NGAMBILKEUN BASA ING. </text>
<text sub="clublinks" start="34.102" dur="1.8"> BENTUK. >> JADI AND AND I HADANG PADI </text>
<text sub="clublinks" start="35.904" dur="1.466"> >> JADI AND AND I NGADISKEJEHKAN DISKAUN INI SEMUA ATAWA ATAWA TENTUH </text>
<text sub="clublinks" start="37.372" dur="0.933"> PERBINCAKAN ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA NGENTOTKEUN DARI PENTA GOLONGAN ATAWA MENTION TO YOU </text>
<text sub="clublinks" start="38.34" dur="1.7"> DOKTURAN DARI ANJEUN ATAWA MENTION KA SIEUN DI INTERVIEW TERKINI, SABAT. </text>
<text sub="clublinks" start="40.074" dur="1.034"> DI INTERVIEW LENGKAP KITA, DI FATTIKA, NGENTOTA KOMPOTAN HENTEU VOTE A PHONE </text>
<text sub="clublinks" start="41.142" dur="1.467"> NGATUNGKEUN NGENTOT POTONGAN TUNGGAL TUNGGAL - </text>
<text sub="clublinks" start="42.611" dur="2.133"> TALKING TENTANG - KUMAHA ANAK DI AFRIKA DI </text>
<text sub="clublinks" start="44.779" dur="2.134"> INGU AYA NU NU DI AFRIKA DI EUROPE DIA NEGARA AYA </text>
<text sub="clublinks" start="46.915" dur="2.001"> EUROPE DI SAHA DIA PAKAI DUKA KOMPUTER HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="48.917" dur="2.001"> DOKTOR DENGAN JAWATANKUASA HUAWEI YANG DENGAN KANGGURAN DATA UNTUK HADI </text>
<text sub="clublinks" start="50.919" dur="1.2"> KANGGO NU DATA KANGGO UNTUK BUNGSA KANGGO KEPADA KOMUNITAN KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="52.154" dur="0.365"> BACK TO KOMUNITAS SISTEN KOMUNITAS. </text>
<text sub="clublinks" start="52.52" dur="1.4"> TANGGIH. SIEUN SIEWE NUI ATAWA ATAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="53.922" dur="1.8"> SIEUN SIEWE NINGGAL ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA AYA TANGGAL SIEUN TEU PERCAYA. </text>
<text sub="clublinks" start="55.724" dur="0.866"> TI SIEUN AYA SUKU MUDAH. AYEUNA AYAUN KAWIN </text>
<text sub="clublinks" start="56.624" dur="0.8"> AYEUNA AYA KANGGO KUMISI DARI KUKUMAN PERSIB. </text>
<text sub="clublinks" start="57.458" dur="1.401"> THE GEDNG FEDERAL. REACTION AND KA. </text>
<text sub="clublinks" start="58.893" dur="1.501"> REACTION AND KA. EFNL WELI AKU INGIN ITU </text>
<text sub="clublinks" start="60.395" dur="1.734"> EFNL WELL I ITALIKI ITEU KITA FANTASTIK NA TEU UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="62.13" dur="1.801"> BALITA FANTASTIK NA TU NEGARA TUJU ANTARA ANTARA DIPANGKATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="63.965" dur="0.733"> STATES TANGGO BOLEH DIMISKEUN INFORMASI INI </text>
<text sub="clublinks" start="64.732" dur="2.368"> Ngadaptarkeun INFORMASI INI BISA NU TADI GAMPANG NABANGKEUN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="67.102" dur="1.133"> TINGKAT SIEUN NAMPANG KITA ANTARI SEMUA TANPA KOMPUTER </text>
<text sub="clublinks" start="68.27" dur="1.3"> KONSES TANPA KOMPUTA NU MUNGKU BISA SAPURU NU MANGSA ASIK </text>
<text sub="clublinks" start="69.604" dur="1.634"> DIA SORANG DIA NU MANA ASAK SIEUN - </text>
<text sub="clublinks" start="71.272" dur="1.468"> PUNTIKAN - KELUARKAN ACARA KONSEPISNA </text>
<text sub="clublinks" start="72.741" dur="1.334"> SUMBARKEUNKAN ACARA KONSEPIS KUMAHA - </text>
<text sub="clublinks" start="74.109" dur="2.434"> DAHULU AS - DIGALAKAN DENGAN ASI VOTE GERMANY SAID </text>
<text sub="clublinks" start="76.545" dur="1.199"> TELL COME AS VOTE GERMANY MANGSA DIA TAK GAMPANG DAHASAJAK. </text>
<text sub="clublinks" start="77.746" dur="1.2"> SIEUNYA TIDAK AKU DENGAN. TEMA NYUTIKAN KOMITI </text>
<text sub="clublinks" start="78.947" dur="2.001"> TEMA MERDEKA KOMUNITAS HENTEU NEGARA UNTUK LAWFUL </text>
<text sub="clublinks" start="80.949" dur="0.966"> AYA NEGOSI UNTUK INGKOD INSÉSK BUDAYA HATI </text>
<text sub="clublinks" start="81.917" dur="0.432"> INTERCEPT PERTENGAHAN KITA AYA NANGGUH. </text>
<text sub="clublinks" start="82.35" dur="1.868"> AYA TIAH. Urang henteu kedah hasil sareng </text>
<text sub="clublinks" start="84.219" dur="1.934"> Urang henteu kedah hasil sareng teu leres sareng leres </text>
<text sub="clublinks" start="86.188" dur="0.799"> AYA FAKTU DAN SATU MASUKKEUN GAMPANG US TO </text>
<text sub="clublinks" start="87.022" dur="1.133"> DIPANGGALKE GABUNGAN AS UNTUK MANGKALKEUNNA KONTOH KONTOR KONTOR </text>
<text sub="clublinks" start="88.19" dur="0.299"> MEMBANGKAN INGKEUN PUTIH INGKEUN PENTING. </text>
<text sub="clublinks" start="88.523" dur="1.901"> KANGGO. >> TUNGGU WARSO KITA GALING - </text>
<text sub="clublinks" start="90.425" dur="1.434"> >> NUNGGALKEUN DI SENDING KITA GAMPANG - AKU DI AKTIF AYA KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="91.893" dur="1.801"> Urang sacara AKTip PAKSAKAN ACARA sareng anjeun terang. </text>
<text sub="clublinks" start="93.728" dur="1.734"> SIEUN NYAIN. Perusahaan KAJI DITENGKEUN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="95.496" dur="1.267"> Perusahaan KAJI DENGAN PILIHAN KOMPUTUS TEKNOLOGI </text>
<text sub="clublinks" start="96.765" dur="1.567"> BILANGAN TEKNOLOGI TEKNOLOGI AS NGUMANGKEUN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="98.366" dur="1.701"> AS BASA RESEP INI. PELANGGAN HENTEU AMONG ANTARA TO </text>
<text sub="clublinks" start="100.101" dur="1.401"> AMONG PUNTIKAN LAIN HENTEU MENTION INFLE INTLEK </text>
<text sub="clublinks" start="101.536" dur="1.1"> BENTUK KONTAK INTLEK INI NGENTAKI HENTEUN ATAWA ATAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="102.637" dur="1.601"> SATU AYA NU NAK HENTEU DAN NU KITA NAHA NU VOTE ITALY HADIR DIA INI </text>
<text sub="clublinks" start="104.239" dur="1.834"> VOTE ITALY TELEFON HADI DENGAN ISI KOMPUTI INI PUTRA ITALY FOUND </text>
<text sub="clublinks" start="106.074" dur="1.601"> ISU VOTE ITOTY VOTE ITOTY FOUND OUT THE YOU INTIT DI WANGGO DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="107.709" dur="1.935"> NANGGALKE INI SANA NGADAKKAN DOKTOR ATAWA ATAWA INGKEWANG MENGHENTI TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="109.678" dur="2.101"> ATAWA NU NU MERDEKA NADANGKEWANG KULIT, DIHATI HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="111.78" dur="1.801"> TANGAN, DIHENTEU HUAWEI MELAYUKEJI ATAU APLIK ANJARA DENGAN DIDA </text>
<text sub="clublinks" start="113.615" dur="1.534"> TEMA SUKA PADAK ANTARA NGAPUNGKEUN ATAU AYA NU DUKA SEJATI SENTIASA DIRI SIEWAN </text>
<text sub="clublinks" start="115.183" dur="2.001"> NANGGAL KANGGO NUNGGUL AND MANUJU NU KANGGO NANGGURAN BUKA DATANG KITA </text>
<text sub="clublinks" start="117.218" dur="1.334"> KAUANG DITUKARKEUNAN NGETIK DENGAN KITA GAMPIRAN AKU DIPANGGUPKEUN AYA DIAJAR </text>
<text sub="clublinks" start="118.587" dur="1.4"> AKSIPUN AKUH DIPANGGUPKEUN AKAN DENGAN ACARA SATU AYA BOLEH DITAWAKAN ANDY </text>
<text sub="clublinks" start="120.022" dur="0.666"> AYA DIAJAK APA DANAJEUN ANDY ATAWA ANU AYEUNA. </text>
<text sub="clublinks" start="120.689" dur="1.3"> AND NU TAHU NYAWA. MANEH SIEUN KESELAMATAN </text>
<text sub="clublinks" start="121.99" dur="0.333"> SIEUN SUKU KOMPUTER KESELAMATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="122.357" dur="2.235"> PEJABAT. >> LAKTUR WAKTU AYA AKU DI WAKTU INYA </text>
<text sub="clublinks" start="124.626" dur="1.634"> >> PANJAKUR ANJARI INI AKU INJIN HENTEU ATAWA NUKAKEUNTIKEU AND SUKSARI </text>
<text sub="clublinks" start="126.295" dur="2.268"> Kuring NGENTUKKEUN AND SUKU DIANGGURE ING UNTUK MENGGUNAKAN KITU GELENG AND VOTE </text>
<text sub="clublinks" start="128.564" dur="1.834"> NGASANGKEUN INGGO GELENG SAYA TUGA ATAU VOTE IS ITU TELAGA ITALY KUMAHA PILIH A </text>
<text sub="clublinks" start="130.433" dur="1.099"> ADALAH SAHA NU TELPON HENTEU AYA DIA APA ITALY TELEFON DIA HENTEUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="131.567" dur="1.634"> ITALY TELPON TIDAK PERCAYA AYA HUAWEI HAD BUNGKE NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="133.235" dur="1.134"> SATU HUAWEI NADANGKEUN NU DITAWAPKEUN INGNA AYA NU DIAJEJEU APAKAH ANU </text>
<text sub="clublinks" start="134.403" dur="1.2"> AYA NU INGKE ANAK ATAWA NU ANU ANU SAHA NYAPAKKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="135.638" dur="1.7"> JUST SAID AYAT. TAPI ANTARA HEBAT, AYA </text>
<text sub="clublinks" start="137.372" dur="2.435"> TAPI ANTARA HEBAT ING, SAKITU GIGNMENT AS DITELENGKEWAL </text>
<text sub="clublinks" start="139.808" dur="0.8"> KERAJAAN AS NGADIL </text>
<text sub="clublinks" start="140.609" dur="0.7"> Ngadaptarkeun ieu énggal ngeunaan énggal - </text>
<text sub="clublinks" start="141.343" dur="1.367"> ACIDIN - AS SAHA NU SATU NU MANGSAANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="142.711" dur="2.502"> AS DIA SAMAIN HENTEU TRY NGADATKEUN DENGAN POKOK NGETIKA </text>
<text sub="clublinks" start="145.214" dur="1.4"> UP DENGAN KOMPOK YANG TUNGGU ING DENGAN KANGGO NU MANGGOLAKNA SAYA </text>
<text sub="clublinks" start="146.615" dur="1.367"> TUNGGU AYA NU INGGU MUNTUK KITA DI MARIA AND ASKING AS </text>
<text sub="clublinks" start="148.017" dur="1.9"> MARIA JEUNG ASKING YANG GIGNMENT AS KANGSAIS INI </text>
<text sub="clublinks" start="149.919" dur="0.699"> GIGNMENT pikeun nyebarkeun INFORMASI INFORMASI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="150.652" dur="2.302"> INFORMASI UNCLASSIFIED. >> Kuring TAK NEGARA NUJAK </text>
<text sub="clublinks" start="152.988" dur="1.2"> >> Kuring TAK NEGARA NU MANA NU INFORMASI KONSEP. </text>
<text sub="clublinks" start="154.189" dur="1.334"> INFORMASI UNCLASSIFIED. AYUH GAMPANG KULIT DARI </text>
<text sub="clublinks" start="155.557" dur="2.001"> AYUH GAMPANG KULIT DARI KOMPASAN AND TEU CEOS. </text>
<text sub="clublinks" start="157.593" dur="2.134"> SYARIKAT AND TEU CEOS. BANYAK SANGGU AND YANG KAPI NAK MANGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="159.728" dur="1.601"> MANAWA BETUL KUMAHA AND KAPI NU MUKA DI VOTE A TELPON KASAHA </text>
<text sub="clublinks" start="161.33" dur="2.301"> AT VOTE TELEFON KANGGO NU DANAJEUN SUKA AYEUNA AYA NEUTRAL </text>
<text sub="clublinks" start="163.666" dur="1.8"> VOTE TONE AYEUNA AYEUNA AYA ANTU NEUTRAL DAH ANJAT KANGGURANA </text>
<text sub="clublinks" start="165.501" dur="0.833"> TINGKATKEUN AYA DENGAN SUKA DENGAN DENGAN DENGAN DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="166.369" dur="1.967"> DENGAN aranjeunna. AND KOMPETENSI GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="168.337" dur="2.835"> AND KOMPETENSI YANG TETAPI MASUKKEU ATAWA KENEUNA NIMIS ASIS AND </text>
<text sub="clublinks" start="171.207" dur="1.133"> INGNA MEREKA NENG ASES ASIS ATAWA TEU DAPATKEUN KES ANYMORE. </text>
<text sub="clublinks" start="172.375" dur="1.934"> TANPA MUDAH KES ANTARI. >> VOTE A TELPON TELPON SAID </text>
<text sub="clublinks" start="174.343" dur="1.801"> >> VOTE A TELEFON NU DIDANG KUMBANG DI PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="176.178" dur="1.701"> PUBLIKI DI - PELANGSAAN NU TANGGALKEUN WANG </text>
<text sub="clublinks" start="177.913" dur="0.834"> RECENTEN KANGGO RESPONSE NGEMBANGKEUN ARTIKEL JURNAL SENTIASA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="178.781" dur="0.834"> SUKAN JURNAL JURNAL SIEUN SUKANG GURUANA. </text>
<text sub="clublinks" start="179.648" dur="1.667"> Teu weleh digarap. INGIN SUKU MANGSAAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="181.317" dur="2.935"> INGIN SATU NANGGALKEUN KECAPAN ANTARA NGENTANGKE INTERSEPT LAWFUL </text>
<text sub="clublinks" start="184.287" dur="0.866"> ATAWA INGKLET INGKEUN LAWFUL DARI KITA EQUIPMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="185.154" dur="2.134"> DARI KITA EQUIPMENT. Urang teu kedah nyayogikeun yen perlu </text>
<text sub="clublinks" start="187.323" dur="1.434"> Urang teu bakal nyayogikeun yen pancén TANPA INI </text>
<text sub="clublinks" start="188.758" dur="2.668"> TANPA PERLINDUNGAN INI BISA DAPAT NO ACCESS SO AKU </text>
<text sub="clublinks" start="191.427" dur="0.399"> BISA DAPAT NO AKSARI KANGGO Nuju PROSES. </text>
<text sub="clublinks" start="191.827" dur="1.734"> PERMISI. DITU DI SUKU KANG ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="193.562" dur="1.701"> DITU SUKA NU KANG ANJEU AYA NU TUNGGU NUNG NU NUNG NU DI PLC. </text>
<text sub="clublinks" start="195.297" dur="2.502"> FRONT OF ME FROM PLC. VOTE GROUP PLC TELEFON TELEFON </text>
<text sub="clublinks" start="197.833" dur="1.234"> VOTE GROUP PLC TELEFON TELU AKTIK </text>
<text sub="clublinks" start="199.068" dur="2.568"> ACKNOWLEDGED ACKNOWLEDGE IT TANGGUT FOUND </text>
<text sub="clublinks" start="201.637" dur="2.535"> ACKNOWLEDGE TI SIEUN NYUTIKEUN DENGAN KUMAHA DENGAN TAHUN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="204.206" dur="2.836"> VULNERABLES BACK UNTUK TAHUN DENGAN BASED HUAWEI UNTUK CARRIER </text>
<text sub="clublinks" start="207.076" dur="0.867"> BERKUASA HUAWEI UNTUK PERNIAGAAN ITALIAN KAWASAN ANYARI VOTE A </text>
<text sub="clublinks" start="207.944" dur="2.635"> ITALIAN PERNIAGAAN WILAYANAAN VOTE TELEPONNA TELEFON DI SULITAN </text>
<text sub="clublinks" start="210.613" dur="0.934"> ISU TELEFON NU TELPON AYA DITULUSKAN PELULISAN </text>
<text sub="clublinks" start="211.581" dur="2.168"> RÉBLAN MAJLIS AYA NGAPUJURAN RÉMAT REPUTATION OF MAJOR SYMBOL </text>
<text sub="clublinks" start="213.75" dur="2.134"> MEMBANGKULKAN SISTEM MAJOR TEKNOLOGI GLOBAL CHINESE </text>
<text sub="clublinks" start="215.919" dur="0.365"> KRINESE TEKNOLOGI TEKNOLOGI CHINESE. </text>
<text sub="clublinks" start="216.285" dur="2.802"> PARALISIS. INI DENGAN SUKU BLOOMBERG </text>
<text sub="clublinks" start="219.088" dur="0.9"> INI NU NU KISAH BLOOMBERG KENE NAK NU GRATIS ANTARA GRADE? </text>
<text sub="clublinks" start="219.989" dur="1.701"> Naha anjeun kedah KUMPULAN GRADE IT? >> SEMUA EQUIPMENT TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="221.691" dur="1.434"> >> SEMUA EQUIPMENT ngagaduhan VULNERABILITIES. </text>
<text sub="clublinks" start="223.159" dur="1.701"> VULNERABILITIES. SATU KABEH ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="224.861" dur="1.133"> INGIN BUKU ANTARA INTENTIONAL MALICIOUS BACK DOOR </text>
<text sub="clublinks" start="226.029" dur="1.033"> INTENTIONAL MALICIOUS BACK DOOR MARCH WHY AND YOU KNOW THAT. </text>
<text sub="clublinks" start="227.096" dur="1.701"> GOLONG DENGAN ATAWA KANGGO HENTEU. ENING SEMUA PERLINDUNGAN AYA </text>
<text sub="clublinks" start="228.798" dur="1"> ENING ALL EQUIPMENT MANGSA KELUANGAN? </text>
<text sub="clublinks" start="229.799" dur="1.167"> VULNERABILITY? Sakabeh EQUIPMENT BISA TIANG TANJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="230.967" dur="1.434"> Sakabeh EQUIPMENT BISA TANPA AKTOR KANGGO TO KAWANAN ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="232.402" dur="1.5"> DOKTOR KEPUTUSAN KOMUNITAS KOMUNITAS CHINESE. </text>
<text sub="clublinks" start="233.937" dur="1.533"> SADÉ TUKADAN. SAHA NANGGU NU MUNGGUNG RAKYA </text>
<text sub="clublinks" start="235.505" dur="1.801"> SAHA NYANGGU KANGGO NU MUNGGUNG DOSA KANGGO MUKA KASUT </text>
<text sub="clublinks" start="237.34" dur="2.702"> DOKTOSKEUN NGLUKKEUN KANGGUTAN KANGGO ANU KUKURAN KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="240.076" dur="1.534"> GIGNMENT YANG KOMUNITAS SUKU KOMUNIKASI KOMUNITAS DENGAN DATA ANYBODY DATA </text>
<text sub="clublinks" start="241.611" dur="1.801"> GIGNMENT ATAWA DATA ANYBODY DATA AYA ATAWA KUMAHA ATAU GAMPANG KARET </text>
<text sub="clublinks" start="243.413" dur="2.702"> AYA NU DARI TAPI JEUNG NANGGALKEUN KANGGO KANGGO NU MUNGSA KADIN. </text>
<text sub="clublinks" start="246.149" dur="1.867"> KEPUTUSAN KRITUS? KITA BANTU HUAWEI INI ADALAH ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="248.018" dur="2.567"> KITA BISA HUAWEI INI ADALAH SYARIKAT CHINESE KUNG TEU NYANGGANG MANGSA GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="250.62" dur="2.101"> SYARIKAT JIKA INGIN TEU MANGSA NANGGAL CHINA RULE AYA KANGGO NU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="252.722" dur="1.167"> CHINA RULE DIA NU MUNGGU KANGGO XI JINPING KITA DENGAN TOGANG </text>
<text sub="clublinks" start="253.89" dur="2.101"> TO XI JINPING KAMI NU PUN TANGGO MANGSA PUTRA NGETAK DI BUKU INI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="255.992" dur="2.401"> PUT A PADANG KECAP DI INGNA AND BISA UPANGKEUN YANG DIJABATKEUN KITA </text>
<text sub="clublinks" start="258.395" dur="1.3"> UP NANGGALKEUN YANG KANGGO NU MENGIKUTKAN EKONOMI CHINESE </text>
<text sub="clublinks" start="259.696" dur="1.033"> TAHU EKONOMI CHINESE ING AKHLAR MANGSA KUMAHA KOMPUTUS SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="260.73" dur="0.5"> SENARAI KOMUNITAS KOMUNITAS DAFTAR CINA? </text>
<text sub="clublinks" start="261.231" dur="1"> KASIH? >> KOMPUTUT. </text>
<text sub="clublinks" start="262.232" dur="1.2"> >> KOMPUTUT. AND UNFORTUNATELY SATU INGIN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="263.467" dur="2.434"> AND UNFORTUNATELY SATU INGAH NGENTOTA IN SITUATION INI, NGOMBI AT DI </text>
<text sub="clublinks" start="265.936" dur="1.7"> DI SITUASI INI, NGOMBAK NINI DI MACRO SENSE NA YIET </text>
<text sub="clublinks" start="267.638" dur="1.5"> SAKYU MACRO YÉS YIET AYE ING TRYEUN HUKTINA CINA HURTING </text>
<text sub="clublinks" start="269.172" dur="1"> TRYING TO HURT CHINA DENGAN HURTING WAY. </text>
<text sub="clublinks" start="270.206" dur="2.235"> KAYU. KATAKAN, NU TUJU WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="272.442" dur="2.201"> KAHIRUP, NU TUNGGU UNIT MUNGSAKEH AMERIKA LEBIH INI DIA </text>
<text sub="clublinks" start="274.644" dur="1.1"> HURTING AMERIKA DIA HENTEU INI DIA NANGTANG KANGGO sareng NUNGGUH UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="275.745" dur="1.701"> HURTING WAY AND NEGERI PERATU-TARI NEGARA INGKEJI PASSIONATELY INI </text>
<text sub="clublinks" start="277.447" dur="1.367"> INGAH TANGGUH BASA INGKEJEU INI NUNG APAS TUNGGUH APA PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="278.815" dur="0.933"> Ngahubungan naon anu paling penting pikeun statistik di matérial </text>
<text sub="clublinks" start="279.749" dur="1.801"> NEGARA-UNDANG-UNDANG NEGARA ING MATERI-KOMPETISI DENGAN CINA. </text>
<text sub="clublinks" start="281.584" dur="2.135"> KOMPETISI DENGAN CINA. NEGARA-UNDANG UNIK AKAN HENTI A </text>
<text sub="clublinks" start="283.753" dur="1.067"> STATES UNITU TIDAK DAPATKEU DASAR INNOVASI TEKNOLOGI. </text>
<text sub="clublinks" start="284.821" dur="1"> Politik INNOVASI TEKNOLOGI. TEMA Aranjeunna moal - </text>
<text sub="clublinks" start="285.822" dur="2.034"> MEREKA HENTEU ->> ANDY, ANDY - </text>
<text sub="clublinks" start="287.858" dur="1.967"> >> ANDY, ANDY - PENGERUSI SYARIKAT Anjeun - </text>
<text sub="clublinks" start="289.827" dur="1.333"> PENGERUSI SYARIKAT Anjeun - DENGAN ANDY. </text>
<text sub="clublinks" start="291.161" dur="0.499"> DENGAN ANDYY. PUNTEN. </text>
<text sub="clublinks" start="291.695" dur="1.7"> PUNTEN. AND PENGERUSI SYARIKAT Anjeun - </text>
<text sub="clublinks" start="293.43" dur="2.101"> AND PENGERUSI SYARIKAT Anjeun - 00 KOMPETENSI KOMUNITAS HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="295.532" dur="1"> 00 KOMPETENSI KANGGURU HUAWEI. PENGERUSI SYARIKAT Anjeun </text>
<text sub="clublinks" start="296.533" dur="1.834"> PENGERUSI SYARIKAT ING ADALAH AHLI JABATAN KOMUNITAS, </text>
<text sub="clublinks" start="298.402" dur="0.499"> AKU AHLI KOMUNITAS PIHAK, KORREAK? </text>
<text sub="clublinks" start="298.935" dur="1.534"> BENER? Urang BISA PUT IN - </text>
<text sub="clublinks" start="300.47" dur="1.467"> KAMI DAPAT PUT IN - KANGGURU NANG KUMAHA BOARD AHLI DI HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="301.938" dur="1.234"> KUMAHA DENGAN KEBANGSAAN BOARD DI HUAWEI BOARD AYA KABUPATEN </text>
<text sub="clublinks" start="303.206" dur="1.501"> KOMUNITAK ADALAH KABUPATEN KOMUNITAS KOMUNITAS? </text>
<text sub="clublinks" start="304.741" dur="0.299"> PIHAK KOMUNITAS? LIMA? </text>
<text sub="clublinks" start="305.042" dur="1.734"> LIMA? >> Kuring TIDAK NO IDEA MARIA TAPI KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="306.81" dur="3.036"> >> Kuring TIDAK NO IDEA MARIA TAPI KAMI DAPAT PUTE INI ATAU ATAU ATAWA KITA </text>
<text sub="clublinks" start="309.88" dur="1.867"> BUTA TUTUP KANGGURU ATAU ATAU ATAWA EQUIPMENT ATAWA ISTU AYEUNA ATAWA SUMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="311.749" dur="1.433"> PERLINDUNGAN BISA SUBJEK UNTUK APA KANGGURUAN UNTUK CINA </text>
<text sub="clublinks" start="313.183" dur="1"> INFLUENCE UNTUK KUKURAN CINA AND KAMI DAPAT PROSAK </text>
<text sub="clublinks" start="314.184" dur="0.666"> Pamaréntah jeung urang tiasa ngabantosan - </text>
<text sub="clublinks" start="314.852" dur="1.734"> SATU ->> KUMAHA ANTARA NANGGALKEUNANA </text>
<text sub="clublinks" start="316.62" dur="1.467"> >> KUMAHA NU NU NAKKEBEU AYA NU NU NU NU TUNGGU KANG HARI INI. </text>
<text sub="clublinks" start="318.089" dur="1.7"> AYUH GOSI KUMAHA INI. KOMPUTER TELEFON EUROPE BIGGEST </text>
<text sub="clublinks" start="319.79" dur="1.3"> KOMPUTER TELEFON GOLONGAN EUROPE DENGAN PILIHAN DITANCANG PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="321.091" dur="1.133"> IDENTIFY HIS PILIHAN DIA PENTA DENGAN KEJELASAN YANG TELAH </text>
<text sub="clublinks" start="322.259" dur="2.935"> IN SOFTWARE NAJE MUNGSAUNIA NADHAD AKHAN HUAWEI UNTHORSZED AKUN </text>
<text sub="clublinks" start="325.229" dur="1.667"> DITADANGKEUN KECAPANGAN HUAWEI UNTUK DIDAKATKEUN KOMUNITAS KEUSAP LINE NETWORK A </text>
<text sub="clublinks" start="326.897" dur="1.334"> TO CARRIERS NETWORK LINE NETWORK SISTEM NA DIDANGKEUN INTERNET </text>
<text sub="clublinks" start="328.265" dur="2.235"> SISTEM YANG MENYANGKEKEUNAAN INTERNET TO L HL HADS HOME IT PRE </text>
<text sub="clublinks" start="330.534" dur="1.334"> SERVICE TO L HL HADS HOME IT PRE CLEAR YANG HUAWEI INGKEUN NYAWA </text>
<text sub="clublinks" start="331.902" dur="1.601"> TULISKEUN AYA HUAWEI INGKEUN UNDANGKEUN INFRASTRUCTURE IN ALL OF </text>
<text sub="clublinks" start="333.504" dur="3.302"> INFRASTRUCTURE IN ALL AS AS BANYAK NEGARA AS ALL ALLOW </text>
<text sub="clublinks" start="336.841" dur="2.067"> AS BUDAK SUMBANG AS ANTARI NGUMANGO DENGAN MANAJAWA TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="338.909" dur="1.2"> DENGAN NERANGKEUN ATA NGAPALKAN INFRASTRUKTUR JADI MEREKA DENGAN KEMBANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="340.11" dur="2.301"> INFRASTRUCTURE SATU MEREKA BOLEH DATANG DI DOOR SEMUA ING DATA HAD INI </text>
<text sub="clublinks" start="342.413" dur="1.2"> DOKTURAN INGGULNA INGGULIS HAD DATA AND KAGAMATAN KOMUNITAS CHINESE </text>
<text sub="clublinks" start="343.614" dur="1.534"> AND KAWASAN KOMUNITAS KOMUNITAS DAPAT KANGGO DA DENGAN DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="345.182" dur="2.001"> DAPAT KELUASAN DAEU DENGAN KOMUNITAS ATAWA DAPATKEUN SMARTER DI TERMA BISA LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="347.184" dur="0.8"> SMARTER DI TERMA BISA LAIN NU MANGSAAKNA NEGARA INGNA SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="347.985" dur="1.3"> MELENGKEUN INGGRIS ING NYEUN INI DIA ANTARI KOMUNITAS KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="349.286" dur="1.934"> ADALAH KANGGO KOMUNITAS KOMUNITAS NGINI DATA KATA DATA DENGAN. </text>
<text sub="clublinks" start="351.222" dur="3.502"> INGIN ING DATA DENGAN. >> GAMPANG TANGGUNG PALING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="354.726" dur="0.899"> >> GAMPANG TANGGUNG PALING DUNIA HENTEU AYA TUJU DENGAN AND AND AND </text>
<text sub="clublinks" start="355.659" dur="0.967"> AYA TUJU NYANGKEUN ATAWA AND PERCAYA INGKAN KAHLUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="356.627" dur="1.3"> SULANGKEWALANA SIEUN SANGKUT. Kami geus nguji mékanik </text>
<text sub="clublinks" start="357.928" dur="2.301"> Kami parantos diuji dina taun kafir dina </text>
<text sub="clublinks" start="360.231" dur="1.868"> TEMPAT DI KONSEP UNITED DI BOND IN BRUSSELS DI CANADA DI SANA </text>
<text sub="clublinks" start="362.133" dur="1.8"> BOND IN BRUSSELS IN CANADA DI SAHA EQUIPMENT DAPAT Diuji. </text>
<text sub="clublinks" start="363.935" dur="2.367"> EQUIPMENT bisa diuji. TEMPAT HENTEU UNTUK DNI SAID </text>
<text sub="clublinks" start="366.303" dur="2.201"> TEMPAT HENTEU UNTUK DNI NU DAGANG KITA DAPATKEUN PENTA DARI ANA </text>
<text sub="clublinks" start="368.506" dur="1.534"> Urang BISA NGAPKKAN DAFTAR BATOK sareng Urang MEKANISMS DI TEMPAT </text>
<text sub="clublinks" start="370.041" dur="1.4"> TANGGIH MEKANISMS DI TEMPAT UNTUK DATA DIGANGKAN KITA DATA MASALAH </text>
<text sub="clublinks" start="371.476" dur="2.835"> DATA ACCESSING KAMI DAPAT NGEBATKEUN DATA KAMI DENGAN HENTEUK DENGAN - </text>
<text sub="clublinks" start="374.345" dur="2.268"> DATA KAMI DENGAN HUKUM HENTEU DENGAN - KOMUNITAS UNTUK KAWALAN DI DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="376.614" dur="1.334"> SUBJEK TO TOTAL KONTROL DENGAN KOMPUTER, EYEUN KANGGURU NANGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="377.982" dur="1.501"> KAWASAN, SEMUA KANGGO NANGGALKEUN KITA AKAN DIPANGSAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="379.517" dur="1.333"> AKSARI KITA AKAN DIPANGALKEUN. Aranjeunna hoyong terang - </text>
<text sub="clublinks" start="380.852" dur="1.299"> Aranjeunna TAHU KAWIN - APA KAMU KANGGO ATAU DENGAN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="382.153" dur="1.267"> INGIN AKU KITA AKAN ATAU ATAU HENTEU YANG ANAK ATAWA ANTARA ITU ATAWA NGAPALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="383.421" dur="3.302"> INGIN ANU ANAK ANAK ANTARI ANJEUN ATAWA NAMPANGKEUN AYA PAKSUSAN PICKET </text>
<text sub="clublinks" start="386.724" dur="0.833"> Urang ngacat teu meunang PICKET POINT ING KUKURAN CHINA. </text>
<text sub="clublinks" start="387.558" dur="2.168"> POINT KANGGOAN CHINA. >> ANU KABEH KOMUNITAS CHINESE </text>
<text sub="clublinks" start="389.727" dur="1.434"> >> ANJEUN KAJIN ANAK KOMUNITIS DI KOMPUTER DAN KOMPUTER RUNNING. </text>
<text sub="clublinks" start="391.195" dur="1.701"> ON KOMPUTER DAN KOMPUTER RUNNING. TUJUAN LEMBAGA - </text>
<text sub="clublinks" start="392.93" dur="1.601"> TUJUAN ANTARA - AYA NU SUKU KABUPATEN KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="394.532" dur="2.001"> IS AYA KOMUNITAS KOMUNITAS PIHAK HENTEUN TANGGAL SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="396.534" dur="0.8"> PIHAK KABELU HENTEU HENTEU HENTEU SUKU DESA </text>
<text sub="clublinks" start="397.335" dur="2.134"> AHLI GELENG AHLI GELENGAN AHLI KABUPATEN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="399.504" dur="0.766"> Anggota AHLI KOMUNITAS KOMUNITAS KOMUNITAS KOMUNITI. </text>
<text sub="clublinks" start="400.271" dur="1.601"> PIHAK KOMUNITAS ANDY. SIEU HENTEU INGUYU AKU SANGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="401.873" dur="1.133"> KAYU NYUTIKAN ATAWA ING AKU AYE INGU TERANG DI GIGANA INI </text>
<text sub="clublinks" start="403.041" dur="2.935"> KANGGO NU TENTI NU DAH NYAU KAKI ANAK JABATAN KURSUS. </text>
<text sub="clublinks" start="406.011" dur="0.999"> KAWASAN KESELAMATAN KESELAMATAN. TAPI MARIA, KAU SIEUN AYA LISTEN </text>
<text sub="clublinks" start="407.045" dur="1.3"> TAPI MARIA, INGGRIS KA NU DIAJAKKEUN KEPADA AKU SUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="408.346" dur="1.133"> HADDING TO INGI SAPI NU SANGGU HENTEU INGU PIKEU INGIN ANU TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="409.48" dur="0.6"> KUMENTOSI PIKEU INGIN SIEUN TAPI SIEUN INGNA. </text>
<text sub="clublinks" start="410.114" dur="1.701"> ANJEUN HENTEU. FAKTU AYA DENGAN MESIN </text>
<text sub="clublinks" start="411.849" dur="2.435"> FAKTOS INI DENGAN MEKANISMS DI TEMPAT DI SAHA INDEPENDENT </text>
<text sub="clublinks" start="414.285" dur="1.267"> DI TEMPAT DI SAHA LATIHAN INGKRIP KEPENTINGAN DAPAT NGuji </text>
<text sub="clublinks" start="415.553" dur="1.734"> NGALUU NGÉSESKEUN NGARUJUKAN SOFTWARE FOR VULNERABILITIES, AND CAN </text>
<text sub="clublinks" start="417.288" dur="1.968"> UNTUK VULNERABILITIES, AND DAPAT NGIMBANG UNTUK DARI PUNCAK, AND </text>
<text sub="clublinks" start="419.257" dur="1"> Tés UNTUK PENTA PINJAMAN, sareng Ngadaptar: </text>
<text sub="clublinks" start="420.258" dur="2.001"> Ngadaptarkeun - THE UPDATES TO EQUIPMENT, </text>
<text sub="clublinks" start="422.26" dur="1.934"> TINGKATAN KEPANGSAAN, PERHATOSAN INDEPENDENT DAPAT ACARA </text>
<text sub="clublinks" start="424.229" dur="1.667"> LATIHAN INDEPENDENT BOLEH MENYANGKALKEUN NGUKSESKEUNKE UNTUK MAMPIRKEUN SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="425.897" dur="2.401"> TAMBAHKEUN UNTUK NAMPAKKEJAB NYAWA TIADA TANGGAL WANG SUKUJAH DENGAN HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="428.299" dur="0.6"> AYA TANGGAPAN AKSIP PENTING DENGAN HUAWEI TO ANY CUSTOMER. </text>
<text sub="clublinks" start="428.9" dur="2.869"> UNTUK SUMBANG. >> DI SAHA NU INI SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="431.803" dur="1.5"> >> DI SATU INGKE DENGAN PENTAKSIPANA INGNA VOTE TELPON </text>
<text sub="clublinks" start="433.305" dur="1.6"> LAMPIRAN Waktosna Unduh RONTONG TELPON ATAU DOKTOR DI SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="434.906" dur="1.667"> FOUNDING BACK or DOORS DI SINI INI INABOUT DEPENDENT </text>
<text sub="clublinks" start="436.574" dur="0.934"> DI SINI NU INGKE NGALANGKEUN NU KOMPUTEN KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="437.542" dur="1.167"> NGÉSATKEUN DI SUKAN LAIN NANGGALKEUN EUROPE DENGAN FOUNDING AFRIKA </text>
<text sub="clublinks" start="438.71" dur="3.703"> EUROPE DENGAN JEUNG AFRIKA NGEKOLAH DATANG GOLEK DENGAN KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="442.414" dur="1.534"> DADAKKEUN NGENTOTKEUN SUKAN NUNGGU DI GRATIS DI BUDAK AFRIKA GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="443.982" dur="1.734"> IN PERCUMA AFRIKA BASA DI SUMAT INGKE ANAK DAN SAHA </text>
<text sub="clublinks" start="445.717" dur="1.2"> AYA DESA SAKITU DAN SAHA NYAJAWA AYA AKU TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="446.918" dur="1.767"> INGAN PAKSA HENTEU AYA TANGGO KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="448.687" dur="3.535"> TEMA KANGGO. >> PASUKAN, AKLI DAPATKEUN ING AKAN DARI </text>
<text sub="clublinks" start="452.257" dur="0.332"> >> SUKSES, AKLI DAPATKEUN INGGUPAN SYARIKAT. </text>
<text sub="clublinks" start="452.624" dur="1.3"> SYARIKAT. >> JAIHI AYEUNA - </text>
<text sub="clublinks" start="453.925" dur="1.601"> >> JAIHI AKU AYEUNA ->> TANPA SUKU NAMES TEPAT KASARI </text>
<text sub="clublinks" start="455.56" dur="0.934"> >> TI NAMES NANGKEUN TUNGGUP KASILAN AKU SORRY. </text>
<text sub="clublinks" start="456.528" dur="2.802"> HEAD I SORRY. >> HENTEU ASKE INGIN INI KANA </text>
<text sub="clublinks" start="459.364" dur="1.301"> >> HENTEU ASKE INGAN INI PENTAGON PADANGGANG PENTAGON UNTUK KUNCI AS </text>
<text sub="clublinks" start="460.699" dur="5.905"> PENTAGON TANJUNG BUNGSA KOMUNITAS AS KAMI DI HUAWEI AND </text>
<text sub="clublinks" start="466.605" dur="2.101"> KEPUTUSAN ISESI DI HUAWEI DAN PUTT ON KECAPANGAN AYA SADANA </text>
<text sub="clublinks" start="468.707" dur="1.033"> PUTT ON KECAPAKAN KOMUNITAS HENTEY DENGAN SYARIKAT ANDY? </text>
<text sub="clublinks" start="469.775" dur="1.533"> DIPASARKAN ANDY SYARIKAT? >> Kuring SORRY MISSED INGGRIS PERTAMA </text>
<text sub="clublinks" start="471.343" dur="0.666"> >> AKU SORRY DITUTURKEJEY PERTAMA BUKU KAJANA. </text>
<text sub="clublinks" start="472.01" dur="2.134"> NUJE DIRI NU. >> WELL L KAMI AYEUNA AYEUNA BARAT </text>
<text sub="clublinks" start="474.146" dur="1.3"> >> WELL L KAMI AYEUNA AYEUNA KABEH DI HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="475.447" dur="1.267"> RESTRICTIONS DI HUAWEI EQUIPMENT. </text>
<text sub="clublinks" start="476.715" dur="1.434"> BENTUK. BANI IT NAJEJANGKAN SYARIKAT NUI? </text>
<text sub="clublinks" start="478.15" dur="2.268"> BANI IT NAJEJANGKAN SYARIKAT NUI? PENTAGON INGGEUN NGENTOTEUN BAGONG </text>
<text sub="clublinks" start="480.419" dur="1.533"> PENTAGON ADA KANGGO UNTUK RESTIKASI BARAT DI HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="481.954" dur="0.866"> RESTRICTIONS DI TEKNOLOGI HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="482.821" dur="1.834"> TEKNOLOGI. >> WELL, ING DUA PULANG </text>
<text sub="clublinks" start="484.656" dur="1.401"> >> WELL, ING DUA PADALA TUNGGULAN INI ADALAH KABUPATAN UNTUK Jual </text>
<text sub="clublinks" start="486.091" dur="0.967"> ING ISKAMUNNA UNTUK Jual DI SIEUN SIEWAN SAHA NYUTRATI </text>
<text sub="clublinks" start="487.059" dur="3.302"> KAJINAS HENTEU TENTUKKEUN APLIKASI UP TO 300 KOMPUTER SATU </text>
<text sub="clublinks" start="490.362" dur="1.367"> UP UP TO 300 KOMPUTER SATU AYA Jual KE HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="491.763" dur="2.869"> Jual TO HUAWEI. JABATAN DEFENSE </text>
<text sub="clublinks" start="494.633" dur="2.235"> DEPARTMENT DEFENSE DEFENSE YANG DIPASANGKEUN RULE TO FURTH </text>
<text sub="clublinks" start="496.869" dur="1.867"> INGGRIS YANG DIPASANGKEUN KEPADA LIMIT APLIKASI LIMIT AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="498.738" dur="0.732"> LILIT KOMUNITAS SYARIKAT AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="499.471" dur="2.001"> KOMPUTI Jual KE HUAWEI KITA NUNGGUH TUNGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="501.473" dur="1.267"> Jual Ka HUAWEI KITA NINGKATKEUN NGENTOTA 11 BULISAN DOLLAR ANTARA AND </text>
<text sub="clublinks" start="502.741" dur="2.435"> 11 RUTUP DOLLAR ANTARA DAN FAKTU AYA SATU AYA DATANGKEUN KUMAHA DARI </text>
<text sub="clublinks" start="505.177" dur="1.801"> FAKTOH SIEUN ATAWA NU DITAPAKKEUN NGENTOT DENGAN PAKSIHAN, IT CLEAR </text>
<text sub="clublinks" start="506.979" dur="1.867"> PESERAN HENTEU, ITU AYA AYA SAPU NYAWA IMPACT DI HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="508.848" dur="1.6"> INGKEUNG NUNG DENGAN IMPACT ON HUAWEI AYA AKUN GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="510.449" dur="1.033"> AYA NU GAMPANG TANGGUNG TANGGO YANG ANTU BISA TANGGO KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="511.517" dur="0.566"> ATAWA KONEKI TINGGI TANGGUNG TIK TEKNOLOGI. </text>
<text sub="clublinks" start="512.084" dur="1.2"> TEKNOLOGI. AND Urang bakal resep kana datang </text>
<text sub="clublinks" start="513.285" dur="0.766"> AND KAMU DAPATKEUN NGAPAKI KUNCI KANGGURU. </text>
<text sub="clublinks" start="514.086" dur="1.901"> TO MANGKEUN aranjeunna. TAPI APA TELAH AYEUN, PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="515.988" dur="1.701"> TAPI KONTAK AYA AYA, AYA KANGGO MANGSA NANAN PLAN KAMI B </text>
<text sub="clublinks" start="517.69" dur="1.8"> BASA-BASA KAPILAN RANCANGAN KAMI B NAGANGKEUN GAMPANG WELL AND WE'RE </text>
<text sub="clublinks" start="519.525" dur="0.732"> MANGSAKEUNI KANGGO NUNGGOLAN AND KITA GOLEKTUKAN KUNTUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="520.292" dur="2.001"> KADUNKEUN NYUKTIKAN KELUAR NU TAK KANGGANG MÉTUNGKEUN AMERIKAN </text>
<text sub="clublinks" start="522.327" dur="0.867"> KUNG KAMI WALA ARTUNG TANGGAP DARI KOMPUTER AMERIKA DAN HAD AMERIKA IS </text>
<text sub="clublinks" start="523.195" dur="0.833"> KOMPUTI sareng HAD AMERIKA NGELUHKEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="524.063" dur="1.901"> BASA KANGGO. US NU DIA TIKUT TENTI NANA </text>
<text sub="clublinks" start="525.965" dur="2.534"> US GAMPANG TANGGO BETUL NYAWA INGGRIS KANGGO ANJEUN AS </text>
<text sub="clublinks" start="528.501" dur="0.499"> BASA KANGGO NU DENGAN PALING AS. </text>
<text sub="clublinks" start="529.034" dur="0.967"> PALING. KONSEP DESEN tina ieu </text>
<text sub="clublinks" start="530.002" dur="1.968"> KONSEPKAN DESA KENE DENGAN APA APLIK LITIGATION TO </text>
<text sub="clublinks" start="532.004" dur="1"> AND APLIK KENE LITIGATION TO PUTA DI TEMPAT. </text>
<text sub="clublinks" start="533.038" dur="3.369"> KEPUTUT DI TEMPAT. >> PERBINCAKAN PERLU DAPAT HAD. </text>
<text sub="clublinks" start="536.408" dur="1.267"> >> PERBINCAKAN PERLU DAPAT HAD. >> KAU TAHU - </text>
<text sub="clublinks" start="537.71" dur="2.268"> >> KAU TAHU - APA FUSION SIZZLE IS - </text>
<text sub="clublinks" start="539.979" dur="1.834"> FUSION SIZZLE AYA AYA - KUMAHA ANTARA TEKNOLOGI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="541.848" dur="1.433"> SAHA TEKNOLOGI KANGGO MUKA INTO CHINA MANGSA NENG PERTAMA KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="543.315" dur="0.566"> CHINA MANGSA NENG KANGGO UNTUK Militan. </text>
<text sub="clublinks" start="543.883" dur="1.533"> MILITÉR. SATU NYEBUT HADIS ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="545.418" dur="1.7"> TEU NYAHGIN NYAWA ASPIRASI PANGGILAN UNTUK NOMBLAN SATU NU </text>
<text sub="clublinks" start="547.119" dur="1.601"> ASPIRASI KANGGO NOMBTAN SATU NU TUNGGU KANGGO ING DUNIA </text>
<text sub="clublinks" start="548.721" dur="1.801"> KUNCI DI DUNIA BOTH EKONOMIKAL DAN KANGGURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="550.556" dur="2.168"> EKONOMIKAL DAN KAKITANGAN. PRODUKS anjeun KAYU ENABLE AING </text>
<text sub="clublinks" start="552.725" dur="2.168"> PRODUKSIK INGU MUNGGULKAN PERAKAUNAN LAIN JIKA KANGGURU </text>
<text sub="clublinks" start="554.927" dur="1.968"> SYARIKAT LAIN, KANGGO NANGGALKEUN ATAU DENGAN INI DATA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="556.896" dur="2.635"> KOMUNITAS INTO DATA ING DENGAN GABUNGAN CHINESE BOLEH </text>
<text sub="clublinks" start="559.565" dur="1.601"> INGGRIS KESINAN BISA DAPAT KANGGO ARTIMAN sareng nggentoskeunana </text>
<text sub="clublinks" start="561.2" dur="0.299"> INGKAH MATLAMAT sareng NAMPANG KELUAR. </text>
<text sub="clublinks" start="561.5" dur="2.235"> TUJUAN. IT IS SANGATI SANGGANG AND AYEUNA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="563.769" dur="1.1"> IT IS SANGATI AYEUNA NAJEUN AYEUNA ATAWA ANAK HENTEU INI. </text>
<text sub="clublinks" start="564.904" dur="1.3"> RAKAKAN HENTEU INGIN. RAHSIA POMPEO JUST GAVE A </text>
<text sub="clublinks" start="566.205" dur="2.401"> RAHSIA POMPEO HENTEU DAPATKEUN AING NGENTOTA PUTRA INTAN </text>
<text sub="clublinks" start="568.608" dur="1.634"> GAMPANG TINGKAT MINGGU LENGKEUN GAMPANG NGENTUKKEUNA ANTARA CHINESE </text>
<text sub="clublinks" start="570.243" dur="0.899"> GIGNORS NGENTOTKE KUMAHAAN GABUNGAN CHINESE ATAWA ATAWA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="571.177" dur="1.333"> INGKRÉSAN NANGGURAN KAGAMATAN AND KOMPUTER ING DI ARM OF KRITESE </text>
<text sub="clublinks" start="572.545" dur="0.399"> KOMPUTER ING DENGAN KABUPATEN CINA. </text>
<text sub="clublinks" start="572.945" dur="1.1"> TANGGIH. KAJINAN TIDAK BOLEH NANGGANG </text>
<text sub="clublinks" start="574.046" dur="1.667"> YOU MUNGGU BISA NANGGAL KANGGO KANGGO AND SUKU WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="575.715" dur="1.233"> GIGNE CHINESE AND SAING SAINGGI MANGGUNG AYEUNA AYA AKU DOSA KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="576.983" dur="1.533"> TANPA GAMPANG TANGGANG AYA BATOK. Urang nganggur henteu masihan </text>
<text sub="clublinks" start="578.551" dur="1.3"> INGGRIS TEU AYA KANGGO NU AKUN KANGGO NU DATA MUKA KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="579.852" dur="1.267"> JADI DATA NAJI MACAPAT KANGGO KANGGO KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="581.12" dur="0.933"> BUKU TINDAHAN. TULISAN ING UNDANG-UNDANG. </text>
<text sub="clublinks" start="582.088" dur="1.366"> TULISAN ING UNDANG-UNDANG. KANGGURAN HENTEU PUNYA PERTANAN DENGAN XI </text>
<text sub="clublinks" start="583.456" dur="1.167"> HILANG NANGGANG NANGGANG FUNGTUNG DENGAN XI JINPING INI? </text>
<text sub="clublinks" start="584.657" dur="3.87"> JINPING ON INI? >> PERCAKURAN, HENTEU AYEU DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="588.528" dur="1.5"> >> PERCAYAAN, TAHU INGU BISA ANU DAPAT NGENCANGKE INSAN INSAN DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="590.03" dur="0.432"> UJI KOMPETENSI KOMPETENSI KONTAK BISA NGIMPI BOLA DARI. </text>
<text sub="clublinks" start="590.496" dur="2.135"> TEST BACK DOOR. >> KUMAHA ANJEUN AND NAIKAT US </text>
<text sub="clublinks" start="592.665" dur="0.967"> >> KUMAHA ANJEU AND NASA ASYA NJI ANA TUTUAN? </text>
<text sub="clublinks" start="593.633" dur="2.435"> SAHA NYA-APA? DGES TALK TO MAIN FOR CONTOH </text>
<text sub="clublinks" start="596.069" dur="1.367"> DGES TALK UNTUK MAUK UNTUK CONTOH KONEKI MANA NGEUKA BATAK </text>
<text sub="clublinks" start="597.437" dur="1.6"> SATU MANA NU NGAPAKKEUN NGAPUNGKEUN KODE. </text>
<text sub="clublinks" start="599.039" dur="1.099"> TARI KODE. SAHA NYANGGUH PIKEUN ERICKSON </text>
<text sub="clublinks" start="600.139" dur="1.4"> SAHA NYANGGUH MÉTIKEU ERICKSON DIHENTUKAN UNTUK BISA NEGARA DI UNIT </text>
<text sub="clublinks" start="601.541" dur="1.333"> DITASANGKEUN ATAWA GAMPANG DI NEGARA ANTÉS DESPITE DENGAN TEMA DEEP </text>
<text sub="clublinks" start="602.876" dur="1.967"> LANGKAH-UNDANG-UNDANG-UNDANG PANGGURAN TEMA DEEP UNTUK CHINA NGASILKEUNKEUNGAN DEEP TO </text>
<text sub="clublinks" start="604.844" dur="0.833"> UNTUK CHINA MENYUKUPKAN KECAPANGAN KANGGO KANGSA ING KANGSAINA </text>
<text sub="clublinks" start="605.678" dur="1.601"> THE GORNES KORÉNANA KUMAHA DENGAN GABUNGAN GAMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="607.28" dur="1.4"> MAJLIA GIGNMENT MONITORED RISIKO RISK INCLUDING </text>
<text sub="clublinks" start="608.715" dur="1.066"> MITIGATION RISK INCLUDING INSAN INGKRIP INSAN </text>
<text sub="clublinks" start="609.782" dur="0.7"> UJI INDEPENDENT PRODUKSIP. </text>
<text sub="clublinks" start="610.483" dur="2.001"> PRODUK. Kami hoyong urang salingkuh - </text>
<text sub="clublinks" start="612.485" dur="0.867"> Kami miharep TALK NGENTOTKEUN ITU - DENGAN KERAJAAN AS. </text>
<text sub="clublinks" start="613.386" dur="1.701"> DENGAN PERKARA AS. >> SULU DENGAN 10 KOMPUTUS PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="615.088" dur="3.069"> >> SAIKI DENGAN 10 KOMPUTUS PLUS TERMA DI FATTOR INTELLECTUAL </text>
<text sub="clublinks" start="618.158" dur="2.301"> IN ISTEK INTELLECTUAL FAKTU NGAPAKAN SEMUA KANGGURUAN? </text>
<text sub="clublinks" start="620.46" dur="1.834"> KAPI SEMUA KASIHAN? CISCO ERICKSON MUNGKULKAN BOARD, </text>
<text sub="clublinks" start="622.295" dur="2.602"> CISCO ERICKSON MELAYUKAN KABUPATEN, KOMPUTER AMERIKAN TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="624.931" dur="1.534"> KOMPUTER AMERIKAN TANGGUNG MIKROSOFT DENGAN KOMPUTER KAMI CEO </text>
<text sub="clublinks" start="626.499" dur="1.367"> MICROSOFT KAMI NANGGUNG CEO CEO PROGRAM ING ING DENGAN KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="627.867" dur="1.2"> PROGRAM INGGRIS INGGRIS INGKE INTELLECTUAL HUKUMAN DARI </text>
<text sub="clublinks" start="629.069" dur="2.034"> HARTA INTELLECTUAL DARI CHINA COST PERTANYAAN AS </text>
<text sub="clublinks" start="631.138" dur="1.967"> CHINA KANGGURU DENGAN PERTANYAAN JENIS DENGAN DOLLAR EVERY YEAR. </text>
<text sub="clublinks" start="633.106" dur="1.3"> Jutaan DOLLAR EVERY TAUN. DENGAN SEMUA SATUYA SUKURAN DAN </text>
<text sub="clublinks" start="634.407" dur="3.135"> DENGAN SEMUA SATUYA YANG DITADAKKEUN DAN INGKEUNA KANGGURANA </text>
<text sub="clublinks" start="637.577" dur="1.434"> ATAWA NGILIHKE AYA NAMPILKE ASSIST LETTER TO TH CEO CEO SUKSARI </text>
<text sub="clublinks" start="639.045" dur="2.368"> ASSIST LETTER TO THOS CEO TINGKATKE TIDAK BOLEH DISKAUN APA JUST </text>
<text sub="clublinks" start="641.414" dur="0.666"> KAU BISA DAPAT TEMBANGKAN ANU KANGGO DI SASARI. </text>
<text sub="clublinks" start="642.115" dur="2.001"> INDIT. >> TAPI MARIALET NGADAPKAN FAIR LET'S </text>
<text sub="clublinks" start="644.15" dur="1.034"> >> TAPI MARIALET AYA NGADANGKEUN NGADAPKAN PENTING ATAWA SEJARAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="645.218" dur="1.601"> HILANG DI SEJAKI INI INDUSTRI INI DIAJADI </text>
<text sub="clublinks" start="646.82" dur="0.599"> PERUSAHAAN NYAWA TELEKOMMUNIKASI MAJLIS </text>
<text sub="clublinks" start="647.421" dur="0.365"> TELEKOMMUNIKASI PERUBATAN INDUK. </text>
<text sub="clublinks" start="647.787" dur="2.401"> PERUSAHAAN. HILANGKEUN SABAR DI NUMBER - </text>
<text sub="clublinks" start="650.19" dur="0.7"> HILANGKEUN NGUKTANG ANU PINANG - SEJARAH INI PERINDUSTRIAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="650.891" dur="3.435"> SEJARAH TANGGAPAN TUTUP NEGARA DI TEKNOLOGI HUAWEI </text>
<text sub="clublinks" start="654.361" dur="1.667"> MENYEMBARKAN TEKNOLOGI HUAWEI YANG DENGAN KUMAHA DATA UNTUK MIDANG </text>
<text sub="clublinks" start="656.029" dur="1.3"> AYA KANGGURU DATA BATUR KANGGO NU MUKA KUKURAN GAMPANG sareng AKU NGENTUKAN AT </text>
<text sub="clublinks" start="657.33" dur="1.067"> GIGNMENT AND I'MIN NYUKU INTELLECTUAL INFEL NA </text>
<text sub="clublinks" start="658.432" dur="1.867"> THEF INTELLECTUAL NAFEH HUAWEI DIA AYA PUNYA ATAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="660.301" dur="1.199"> HUAWEI NU DIA KUNCI DI SEMUA SATUWANG SAINGGARA SATUWANG. </text>
<text sub="clublinks" start="661.501" dur="2.335"> KOMPETENSI KOMUNITAS INGKAP. SATU APA HUAWEI? </text>
<text sub="clublinks" start="663.87" dur="1.401"> SATU APA HUAWEI? HUAWEI BEGAN KUMAHA ITU - </text>
<text sub="clublinks" start="665.305" dur="2.935"> HUAWEI BEGAN KUMAHA ITU - INGGRIS PEMBANGUNAN CANADIAN </text>
<text sub="clublinks" start="668.275" dur="1.099"> INGKAH INGGRIS KOMPUTER CANADIAN MANA KANGGO NU NGUKUR NAMA </text>
<text sub="clublinks" start="669.409" dur="0.733"> SYARIKAT NA NYUKAR NAMA NGANJAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="670.143" dur="1.267"> OF. HENTEU TAPI DIRI - </text>
<text sub="clublinks" start="671.411" dur="2.134"> HENTEU TAPI DIRI - INGGRIS PERUBAHAN NAMA INI, </text>
<text sub="clublinks" start="673.547" dur="1.4"> PESANGSAAN HENTEU NANGGAL NAMA, AND HUAWEI ANU DIPASNA </text>
<text sub="clublinks" start="674.982" dur="4.036"> AND BECAME HUAWEI NA NGAJABAT INGGRIS ASLI CANADIAN. </text>
<text sub="clublinks" start="679.052" dur="2.001"> AKSARA TEGARISIS CANADIAN. KONSIDER LET 'MANGKALKEUNNA </text>
<text sub="clublinks" start="681.087" dur="1.401"> KONSIDER LET 'DAPATKAN EVIDENE YANG DITAYANGKEUN DI MAJOR INI </text>
<text sub="clublinks" start="682.522" dur="1.133"> DITASANGKEUN DI AKTOR MAJOR INGGO BY US </text>
<text sub="clublinks" start="683.657" dur="0.399"> PEMBANGUNAN DENGAN GABUNGAN AS. </text>
<text sub="clublinks" start="684.057" dur="1.3"> TANGGIH. TEMA INI DENGAN TEU NYANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="685.359" dur="1.1"> TEMA ING AKU TEGAL INFORMASI KONTAK ING ATAU </text>
<text sub="clublinks" start="686.46" dur="0.299"> INFORMASI KUMAHA DIA NEGARA - </text>
<text sub="clublinks" start="686.76" dur="2.268"> TANPA ->> TEU SAHA NUJI ARI SIEUN </text>
<text sub="clublinks" start="689.029" dur="1.234"> >> THEY'RE RELEASING IT EVERY DAY SECRETARY POMPEO WAS TALKING </text>
<text sub="clublinks" start="690.297" dur="1.601"> HARI SABASA POMPEO HARI INGGRIS KANGGURUHAN DENGAN SEMUA KABUPATEN ING PELEK </text>
<text sub="clublinks" start="691.932" dur="1.2"> KEPADA SEMUA GAMPANG TINGGI LINGKING MINGGU HENTEU AYEUNA DI KOMPUTNA INI </text>
<text sub="clublinks" start="693.133" dur="1.734"> MINGGU DIA NUNG NU TUNGGU KANGGO NUNG NENGGALAKAN RISIKO </text>
<text sub="clublinks" start="694.901" dur="1.334"> NENGGALKE KITA NUNGGUH BISA RISIKO HUAWEI. </text>
<text sub="clublinks" start="696.27" dur="1"> AROUND HUAWEI. THE PRESIDENT WHILE DO A </text>
<text sub="clublinks" start="697.304" dur="2.135"> THE PRESIDENT WHILE DO TRADE DEAL TRADE IS DINJUNG </text>
<text sub="clublinks" start="699.473" dur="1.5"> TRALE DEAL DIA JATI INGGRUK EVERYBODY DI AMERIKA RISIKO </text>
<text sub="clublinks" start="700.975" dur="2.101"> EVERYBODY DI AMERIKA ANGGI RISIKO TUNGGUH HUAWEI TOO KUNG INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="703.109" dur="1.602"> TUNGGUH HUAWEI TOO KUNG INGIN INGU PERNIAGAAN BISA HUAWEI DIA ITU </text>
<text sub="clublinks" start="704.745" dur="2.935"> AYA NEGOSI DENGAN HUAWEI DENGAN ITU DENGAN EYES KANGGO BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="707.681" dur="1.4"> DENGAN EYES MUKA NU DUKA MUNGKUR TEU GURU sareng KAKI </text>
<text sub="clublinks" start="709.083" dur="0.9"> THEY'LL NGAJEUR sareng CHEAT AND SAHA NU TUNGGU MUKA DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="709.984" dur="0.499"> THEY'LL NANGGANG KANGGO NANGGUTKEUN INGGRIS KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="710.518" dur="1.533"> KAWASAN CHINESE. Urang kenal sareng ieu. </text>
<text sub="clublinks" start="712.086" dur="1.267"> Urang sadar sareng ieu. >> PENTING HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="713.354" dur="1.3"> >> PERSEKUTUAN ING UKUR GAMPANG HENTEU INGIN INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="714.655" dur="1.701"> GIGNMENT BASA NU MANGSA KANGGO MANGSA APLOACH BERKALANGAN </text>
<text sub="clublinks" start="716.357" dur="1.534"> MANGSA APPROACH DASARKEJASKAN AS TERDASAR KANGGO NUTUP, ATAWA INGIN </text>
<text sub="clublinks" start="717.925" dur="1.501"> AS KABUPATAN TERPAKSA, ATAWA TEU APLIK KATA SATU AS. </text>
<text sub="clublinks" start="719.46" dur="1.333"> REJECTING KITA AS DENGAN. AND ADA SEJARAS KANGGIH NU. </text>
<text sub="clublinks" start="720.795" dur="1.266"> AND ADA SEJARAS KANGGIH NU. AND KAPI DENGAN TALK NU TENGOK </text>
<text sub="clublinks" start="722.062" dur="1.701"> ATAWA KUMAHA TALK ING ING PEMBANGUNAN BAHASA GOLONGAN TENTANG PALING ING </text>
<text sub="clublinks" start="723.764" dur="1.701"> MATERI TINGKATKEUN TENTANGKEUN TUNGGULAN INGGULIS, ATAWA TAKI </text>
<text sub="clublinks" start="725.466" dur="3.736"> RECENT ALLEGATION, INGKE ATAU AYA PRODUK HENTEU YANG DEMONSTRATE </text>
<text sub="clublinks" start="729.236" dur="0.633"> FAKTOR PRODUK YANG MENYANGKATKEUN INGKUR KORPET. </text>
<text sub="clublinks" start="729.904" dur="1.367"> TEMA SORANGAN. Kuring HARAPAT INI BISA NGANGGO SENTANG </text>
<text sub="clublinks" start="731.272" dur="1.534"> Kuring HARAPAT INI BISA NANGGUR SABAR INI KESALAHANAN DENGAN ANDA PAHIRUAN </text>
<text sub="clublinks" start="732.807" dur="2.901"> YANG KELUANGAN DENGAN ANDA PILIHKU SEMUA DAPAT KANGGO NU MANA </text>
<text sub="clublinks" start="735.743" dur="1.067"> Kami bakal nyobian sareng ningali dina sagala hal ieu yén anjeun </text>