Argumen Ngarah Ngudag Mobil, Kacilakaan Di Kota Kulon subtitles

JEUNG PERHATOSAN SUMBARA SAKUDANG 8:00 PEUTING. JEUNG Dinten ayeuna 63 DEGREES. TAPI NGABALIKKEUN JIUH Isukan. KURING NUNJUKAN ANU KA ANJEUN DATANG NANGTUNG. MARISSA. >>> Ngabobol MALAPI, opat Jalma-jalma SAKTI DI KAHIJIAN INI DI BARAT BARENG SATUSU HENTI TERUS Kana hit sareng ngajalankeun. PEMANDU MOBIL Bodas ieu NYARITAKEUN POLISI LALAKI ANU RAMMED Kana tonggong mobilna dirobih MANÉHNA NURUN TUNGGAL Wengi Anyar Sateuacan 10:30. DUA KALUAR NGARANGKEUN KECAP. EWEUH TI opat jalma dina éta MOBIL PUTIH SAKTI SERI. POLISI NYAOSA ANJEUN SPOTT KA LALAKI TANGGUNG JAWAB GET Kaluar tina truk na perkawis blok JAUH.

Argumen Ngarah Ngudag Mobil, Kacilakaan Di Kota Kulon

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="0.55">JEUNG PERHATOSAN SUMBARA SAKUDANG</text>
<text sub="clublinks" start="0.55" dur="1.501"> 8:00 PEUTING.</text>
<text sub="clublinks" start="2.051" dur="0.267"> JEUNG Dinten ayeuna 63 DEGREES.</text>
<text sub="clublinks" start="2.318" dur="0.2"> TAPI NGABALIKKEUN JIUH</text>
<text sub="clublinks" start="2.518" dur="3.003"> Isukan.</text>
<text sub="clublinks" start="5.521" dur="0.134"> KURING NUNJUKAN ANU KA ANJEUN DATANG</text>
<text sub="clublinks" start="5.655" dur="0.133"> NANGTUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="5.788" dur="0.768"> MARISSA.</text>
<text sub="clublinks" start="6.556" dur="1.635"> >>> Ngabobol MALAPI, opat</text>
<text sub="clublinks" start="8.191" dur="0.7"> Jalma-jalma SAKTI DI KAHIJIAN INI</text>
<text sub="clublinks" start="8.891" dur="2.002"> DI BARAT BARENG SATUSU HENTI</text>
<text sub="clublinks" start="10.893" dur="2.203"> TERUS Kana hit sareng ngajalankeun.</text>
<text sub="clublinks" start="13.096" dur="1.868"> PEMANDU MOBIL Bodas ieu</text>
<text sub="clublinks" start="14.964" dur="1.869"> NYARITAKEUN POLISI LALAKI ANU RAMMED</text>
<text sub="clublinks" start="16.833" dur="2.636"> Kana tonggong mobilna dirobih</text>
<text sub="clublinks" start="19.469" dur="0.133"> MANÉHNA NURUN TUNGGAL Wengi Anyar Sateuacan</text>
<text sub="clublinks" start="19.602" dur="1.268"> 10:30.</text>
<text sub="clublinks" start="20.87" dur="2.069"> DUA KALUAR NGARANGKEUN KECAP.</text>
<text sub="clublinks" start="22.939" dur="1.535"> EWEUH TI opat jalma dina éta</text>
<text sub="clublinks" start="24.474" dur="1.735"> MOBIL PUTIH SAKTI SERI.</text>
<text sub="clublinks" start="26.209" dur="0.901"> POLISI NYAOSA ANJEUN SPOTT KA LALAKI</text>
<text sub="clublinks" start="27.11" dur="2.902"> TANGGUNG JAWAB GET</text>
<text sub="clublinks" start="30.012" dur="0.134"> Kaluar tina truk na perkawis blok</text>
<text sub="clublinks" start="30.146" dur="1.857"> JAUH.</text>