Ditangkap nalika njupuk korban wanita cacat umur 20 taun ing Cypress, ujare wakil subtitles

OVER TO YOU. >> Matur Nuwun. >>> WANITA 18 WONG TUA DITUDUH KANGGO NANGISAKE WANITA 20 WONG TUA ING turu dheweke ngadhepi hakim iki MESUK. THE HARRIS COUNTY SHERIFF'S PEJABAT KANGGO RUMAH SIERRA ROD KANGGO DITEMPUT. VINCENT Ana ing adegan WESI SENENG LAN ING JAM SAIKI SAIKI DENGAN TERBARU Pangembangan ing kene VINCENT, MUNGGU enjing. >> Wartawan: LISA, 24 JAM AGO, Aku NGOMBUL KANGGO BAPAK KANG Bocah wadon iku MATI. DALAM WENGI, KANGGO DIBUAT, LAN ISUK INI, WANITA TUDU KANGGO MATI BUDAK IS arep diadili. Wengi Minggu 20 taun kepungkur SIERRA ROD DITOLEKI TURUN Dhewe BED KURANG saka 24 JAM mengko, lan MENANG digawe. PRESLER EMMA umur 18 taun yaiku TUNGGAL BARU LAN DIBAYAR PEMBUNYAN LAN AKAN MAJI A HAKIM kanggo kaping pisanan. Bapake ROD, MICHAEL. Bapake ROD, MICHAEL. >> GADIK KAMU TEU GOLEK GOLEK APIK APA, KANGGO CEREBRAL PALSY LAN GAMBAR ING MUKA. >> Wartawan: Dheweke kalebu bagean saka Klompok sakupenge lingkungane RUMAH KELUARGA LAN KEBAKARAN KANGGO A SHOTGUN, PISTOL, lan RIFLE. Deteksi ngandika ROD'S Sedulur 15 taun duwe AN GAMPANG ONGOING KUMPULAN LAN KANGGO TARGET MUNGKIN. >> BULET ING endi wae. Aku ora ngerti kepiye ora entuk HIT >> Wartawan: Pengadilan PRESLER PIRINGA jam 7:00 esuk iki. Aku bakal mrana lan nerusake Wenehi UPDATE KANGGO NGEMBANG. LAPORAN LANGSUNG LIVE, KPRC,

Ditangkap nalika njupuk korban wanita cacat umur 20 taun ing Cypress, ujare wakil

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.567" dur="0.645"> OVER TO YOU. </text>
<text sub="clublinks" start="2.246" dur="1.104"> >> Matur Nuwun. </text>
<text sub="clublinks" start="3.351" dur="2.481"> >>> WANITA 18 WONG TUA DITUDUH </text>
<text sub="clublinks" start="5.833" dur="1.553"> KANGGO NANGISAKE WANITA 20 WONG TUA </text>
<text sub="clublinks" start="7.388" dur="1.573"> ING turu dheweke ngadhepi hakim iki </text>
<text sub="clublinks" start="8.995" dur="0.749"> MESUK. </text>
<text sub="clublinks" start="9.745" dur="2.934"> THE HARRIS COUNTY SHERIFF'S </text>
<text sub="clublinks" start="12.68" dur="2.309"> PEJABAT KANGGO RUMAH SIERRA ROD </text>
<text sub="clublinks" start="14.99" dur="1.014"> KANGGO DITEMPUT. </text>
<text sub="clublinks" start="16.038" dur="1.509"> VINCENT Ana ing adegan </text>
<text sub="clublinks" start="17.581" dur="1.214"> WESI SENENG LAN ING JAM </text>
<text sub="clublinks" start="18.796" dur="1.381"> SAIKI SAIKI DENGAN TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="20.211" dur="1.287"> Pangembangan ing kene </text>
<text sub="clublinks" start="21.532" dur="1.416"> VINCENT, MUNGGU enjing. </text>
<text sub="clublinks" start="22.983" dur="1.68"> >> Wartawan: LISA, 24 JAM </text>
<text sub="clublinks" start="24.698" dur="1.463"> AGO, Aku NGOMBUL KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="26.195" dur="2.133"> BAPAK KANG Bocah wadon iku </text>
<text sub="clublinks" start="28.329" dur="0.347"> MATI. </text>
<text sub="clublinks" start="28.711" dur="1.757"> DALAM WENGI, KANGGO DIBUAT, </text>
<text sub="clublinks" start="30.503" dur="1.33"> LAN ISUK INI, WANITA </text>
<text sub="clublinks" start="31.834" dur="1.967"> TUDU KANGGO MATI BUDAK </text>
<text sub="clublinks" start="33.835" dur="1.856"> IS arep diadili. </text>
<text sub="clublinks" start="35.692" dur="2.007"> Wengi Minggu 20 taun kepungkur SIERRA </text>
<text sub="clublinks" start="37.701" dur="1.728"> ROD DITOLEKI TURUN Dhewe </text>
<text sub="clublinks" start="39.463" dur="0.519"> BED </text>
<text sub="clublinks" start="40.016" dur="2.103"> KURANG saka 24 JAM mengko, lan </text>
<text sub="clublinks" start="42.154" dur="1.812"> MENANG digawe. </text>
<text sub="clublinks" start="44" dur="2.231"> PRESLER EMMA umur 18 taun yaiku </text>
<text sub="clublinks" start="46.233" dur="1.718"> TUNGGAL BARU LAN DIBAYAR </text>
<text sub="clublinks" start="47.985" dur="1.565"> PEMBUNYAN LAN AKAN MAJI A </text>
<text sub="clublinks" start="49.585" dur="1.733"> HAKIM kanggo kaping pisanan. Bapake ROD, MICHAEL. </text>
<text sub="clublinks" start="51.319" dur="0.822"> Bapake ROD, MICHAEL. </text>
<text sub="clublinks" start="52.142" dur="5.76"> >> GADIK KAMU TEU GOLEK </text>
<text sub="clublinks" start="57.904" dur="1.918"> GOLEK APIK APA, KANGGO CEREBRAL </text>
<text sub="clublinks" start="59.823" dur="1.983"> PALSY LAN GAMBAR ING MUKA. </text>
<text sub="clublinks" start="61.807" dur="2.228"> >> Wartawan: Dheweke kalebu bagean saka </text>
<text sub="clublinks" start="64.037" dur="1.476"> Klompok sakupenge lingkungane </text>
<text sub="clublinks" start="65.548" dur="2.603"> RUMAH KELUARGA LAN KEBAKARAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.152" dur="1.981"> A SHOTGUN, PISTOL, lan RIFLE. </text>
<text sub="clublinks" start="70.167" dur="1.169"> Deteksi ngandika ROD'S </text>
<text sub="clublinks" start="71.338" dur="1.22"> Sedulur 15 taun duwe AN </text>
<text sub="clublinks" start="72.559" dur="2.337"> GAMPANG ONGOING KUMPULAN LAN </text>
<text sub="clublinks" start="74.897" dur="1.925"> KANGGO TARGET MUNGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="76.824" dur="1.841"> >> BULET ING endi wae. </text>
<text sub="clublinks" start="78.699" dur="2.473"> Aku ora ngerti kepiye ora entuk </text>
<text sub="clublinks" start="81.173" dur="0.825"> HIT </text>
<text sub="clublinks" start="81.999" dur="1.902"> >> Wartawan: Pengadilan PRESLER </text>
<text sub="clublinks" start="83.935" dur="1.823"> PIRINGA jam 7:00 esuk iki. </text>
<text sub="clublinks" start="85.759" dur="1.974"> Aku bakal mrana lan nerusake </text>
<text sub="clublinks" start="87.734" dur="1.293"> Wenehi UPDATE KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="89.028" dur="0.865"> NGEMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="89.927" dur="1.064"> LAPORAN LANGSUNG LIVE, KPRC, </text>