Апсење извршено при стрелање на смрт на 20-годишна жена со инвалидност во Кипарс, велат пратениците subtitles

ДО ТЕБЕ. >> БЛАГОДАРАМ >>> ОБВИНЕТА 18-годишна жена ЗА раскажување на 20-годишна жена ВО НЕГОВИТЕ СПИЕН ЛИЦЕ СУДИ ОВА УТРО. Шерифот на округот Харис КАНЦЕЛАРИЈАТА КАIDА ДОМ НА СИЕРА РОД СЕ ИСКРИЛЕ. Винсент беше на сцената УТРОВО И УТРЕ И Е ВО ДОOWNАВОСТ СЕГА СО НАЈНОВО РАЗВОЈ ОВДЕ. ВИНЦЕНТ, ДОБРО Утро. >> Новинар: ЛИСА, 24 ЧАСА ПРЕД, Зборував со ТАТКО ЧИЈА Е UЕРКАТА УБИЕНО. СЕНЕЕ СЕ НАПРАВИ АПСЕESTЕ, И ОВА Утро, THEЕНАТА ОБВЕНО ОД УБИЕ HЕТО НА DAЕРКАТА ОДИ НА СУД. НЕДЕЛА НОIGH 20-годишна Сиера РОД СЕ УБИ СВЕЕ ВО НЕА КРЕВЕТОТ. ПОМАЛКУ ОД 24 ЧАСА ПОДОЦНА, И АПСЕЕ СЕ НАПРАВИ. 18-ГОДИНИОТ ПРЕСЛЕР НА ЕМА Е Зад решетките и наплатени со УБИСТВО И ILLЕ БИДЕ ПРЕД А. СУДИ ЗА ПРВ ПАТ. ТАТКО РОД, Михаил. ТАТКО РОД, Михаил. >> МОЈАТА ДЕВОЈКА НЕ НАПРАВИ НИШТО ЗАСЛУУВАТЕ НИШТО, ИМАШ ЦЕРЕБРАЛНО ПАЛАЗИЈА И СНИМАЕ ВО ЛИЦЕ. >> Репортер: ТОА Е ДЕЛ ОД ГРУПА ОКОЛИНА НА РОД СЕМЕЕН ДОМ И ОТВОРЕН ПО FАР СО Пушка, пиштол и пушка. ДЕТЕКТИВИ КАIDАА РОД БРАТ ОД 15-ГОДИН ИМА АН ПРОДОЛИ ФЕУД СО ГРУПАТА И БЕШЕ НАМЕНАТА ЦЕЛ. >> БУЛЕТИ СЕКАДЕ. НЕ ЗНАМ КАКО НЕ ДОБИВАВ УДРИ. >> Новинар: СУД ЗА ПРЕСЛЕР СЛУШАЕТО Е ВО 7:00 ОВОО УТРО. Е БИДАМ ТАМУ И ПРОДОЛУВАМ ДАВАМЕ Ажурирања како нивни РАЗВОЈ ПРИЈАВУВАЕ ВО IVEИВО Центарот, КПРЦ,

Апсење извршено при стрелање на смрт на 20-годишна жена со инвалидност во Кипарс, велат пратениците

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.567" dur="0.645"> ДО ТЕБЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="2.246" dur="1.104"> >> БЛАГОДАРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="3.351" dur="2.481"> >>> ОБВИНЕТА 18-годишна жена </text>
<text sub="clublinks" start="5.833" dur="1.553"> ЗА раскажување на 20-годишна жена </text>
<text sub="clublinks" start="7.388" dur="1.573"> ВО НЕГОВИТЕ СПИЕН ЛИЦЕ СУДИ ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="8.995" dur="0.749"> УТРО. </text>
<text sub="clublinks" start="9.745" dur="2.934"> Шерифот на округот Харис </text>
<text sub="clublinks" start="12.68" dur="2.309"> КАНЦЕЛАРИЈАТА КАIDА ДОМ НА СИЕРА РОД </text>
<text sub="clublinks" start="14.99" dur="1.014"> СЕ ИСКРИЛЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="16.038" dur="1.509"> Винсент беше на сцената </text>
<text sub="clublinks" start="17.581" dur="1.214"> УТРОВО И УТРЕ И Е ВО </text>
<text sub="clublinks" start="18.796" dur="1.381"> ДОOWNАВОСТ СЕГА СО НАЈНОВО </text>
<text sub="clublinks" start="20.211" dur="1.287"> РАЗВОЈ ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="21.532" dur="1.416"> ВИНЦЕНТ, ДОБРО Утро. </text>
<text sub="clublinks" start="22.983" dur="1.68"> >> Новинар: ЛИСА, 24 ЧАСА </text>
<text sub="clublinks" start="24.698" dur="1.463"> ПРЕД, Зборував со </text>
<text sub="clublinks" start="26.195" dur="2.133"> ТАТКО ЧИЈА Е UЕРКАТА </text>
<text sub="clublinks" start="28.329" dur="0.347"> УБИЕНО. </text>
<text sub="clublinks" start="28.711" dur="1.757"> СЕНЕЕ СЕ НАПРАВИ АПСЕESTЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="30.503" dur="1.33"> И ОВА Утро, THEЕНАТА </text>
<text sub="clublinks" start="31.834" dur="1.967"> ОБВЕНО ОД УБИЕ HЕТО НА DAЕРКАТА </text>
<text sub="clublinks" start="33.835" dur="1.856"> ОДИ НА СУД. </text>
<text sub="clublinks" start="35.692" dur="2.007"> НЕДЕЛА НОIGH 20-годишна Сиера </text>
<text sub="clublinks" start="37.701" dur="1.728"> РОД СЕ УБИ СВЕЕ ВО НЕА </text>
<text sub="clublinks" start="39.463" dur="0.519"> КРЕВЕТОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="40.016" dur="2.103"> ПОМАЛКУ ОД 24 ЧАСА ПОДОЦНА, И </text>
<text sub="clublinks" start="42.154" dur="1.812"> АПСЕЕ СЕ НАПРАВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="44" dur="2.231"> 18-ГОДИНИОТ ПРЕСЛЕР НА ЕМА Е </text>
<text sub="clublinks" start="46.233" dur="1.718"> Зад решетките и наплатени со </text>
<text sub="clublinks" start="47.985" dur="1.565"> УБИСТВО И ILLЕ БИДЕ ПРЕД А. </text>
<text sub="clublinks" start="49.585" dur="1.733"> СУДИ ЗА ПРВ ПАТ. ТАТКО РОД, Михаил. </text>
<text sub="clublinks" start="51.319" dur="0.822"> ТАТКО РОД, Михаил. </text>
<text sub="clublinks" start="52.142" dur="5.76"> >> МОЈАТА ДЕВОЈКА НЕ НАПРАВИ НИШТО </text>
<text sub="clublinks" start="57.904" dur="1.918"> ЗАСЛУУВАТЕ НИШТО, ИМАШ ЦЕРЕБРАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="59.823" dur="1.983"> ПАЛАЗИЈА И СНИМАЕ ВО ЛИЦЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="61.807" dur="2.228"> >> Репортер: ТОА Е ДЕЛ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="64.037" dur="1.476"> ГРУПА ОКОЛИНА НА РОД </text>
<text sub="clublinks" start="65.548" dur="2.603"> СЕМЕЕН ДОМ И ОТВОРЕН ПО FАР СО </text>
<text sub="clublinks" start="68.152" dur="1.981"> Пушка, пиштол и пушка. </text>
<text sub="clublinks" start="70.167" dur="1.169"> ДЕТЕКТИВИ КАIDАА РОД </text>
<text sub="clublinks" start="71.338" dur="1.22"> БРАТ ОД 15-ГОДИН ИМА АН </text>
<text sub="clublinks" start="72.559" dur="2.337"> ПРОДОЛИ ФЕУД СО ГРУПАТА И </text>
<text sub="clublinks" start="74.897" dur="1.925"> БЕШЕ НАМЕНАТА ЦЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="76.824" dur="1.841"> >> БУЛЕТИ СЕКАДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="78.699" dur="2.473"> НЕ ЗНАМ КАКО НЕ ДОБИВАВ </text>
<text sub="clublinks" start="81.173" dur="0.825"> УДРИ. </text>
<text sub="clublinks" start="81.999" dur="1.902"> >> Новинар: СУД ЗА ПРЕСЛЕР </text>
<text sub="clublinks" start="83.935" dur="1.823"> СЛУШАЕТО Е ВО 7:00 ОВОО УТРО. </text>
<text sub="clublinks" start="85.759" dur="1.974"> Е БИДАМ ТАМУ И ПРОДОЛУВАМ </text>
<text sub="clublinks" start="87.734" dur="1.293"> ДАВАМЕ Ажурирања како нивни </text>
<text sub="clublinks" start="89.028" dur="0.865"> РАЗВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="89.927" dur="1.064"> ПРИЈАВУВАЕ ВО IVEИВО Центарот, КПРЦ, </text>