Penahanan dilakukeun dina némbakan maot awéwé cacat umur 20 taun di Cypress, saur timbalan subtitles

LEBIH KA Anjeun. >> hatur nuhun. >>> Awéwé umur 18 taun dituduh DARI NYARIOSAN WANITA 20 taun DINA SORÉNYA NANGTU AYA HAKIM INI Énjing-énjing. THE HARRIS COUNTY SHERIFF'S Kantor nyarios ka bumi SIERRA ROD DITANGGAL. VINCENT SIA DI TKP Isuk-isuk isuk jeung aya di DITANGGUL AYEUNA JEUNG TERBARU Pamekaran Ieuh. VINCENT, énjing énjing. >> Wartawan: LISA, 24 JAM Baheula, kuring nyarios sareng Bapana Saha budak awéwé éta DIPASA. Sapeupeuting, KAHIRUPAN DIPASUKA, Sareng Isuk-isuk ieu, Awéwé Dituduh maehan budak awéwéna GEUS NGADILAKSUN. Wengi Minggu Dinten SIERRA 20-TAUN ROD DITIPA SORA DIA Ranjang KURANG DARI 24 JAM LEUWIH, JEUNG Ditangkep didamel. PRESLER EMMA umur 18 taun nyaéta Tukangeun BAR AND CHARGED WITH PEMBUNUHAN JEUNG Sateuacan Sateuacan A Hakim Pikeun Kahiji Kalina. BAPA ROD, MICHAEL. BAPA ROD, MICHAEL. >> Budak awewe mah teu nanaon Pantes naon waé, KUDU SÉBRAL PALSY JEUNG SOPOT DI RUPA. >> Wartawan: Anjeunna mangrupikeun bagian ti KELOMPOK NGALEUNGKEUN KOTA RUMAH kulawarga sareng seuneu dibuka sareng SHOTGUN, PISTOL, JEUNG RIFLE. Detéktif saur ROD'S 15 taun, lanceukna boga AN ONGOING PISAN GROUP JEUNG ANJEUN TARGET DIPIKANG. >> BULI DI MANA-MANA. Abdi henteu terang kumaha kuring henteu kénging Pencét >> Wartawan: Pangadilan PRESLER NGADENGENG DINA JAM 7:00 ISUK ISI. Abdi bakal aya sareng teraskeun Méré Anjeun Apdet Salaku Aranjeunna Ngembangkeun. LAPORAN LANGSUNG LANGSUNG, KPRC,

Penahanan dilakukeun dina némbakan maot awéwé cacat umur 20 taun di Cypress, saur timbalan

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.567" dur="0.645"> LEBIH KA Anjeun. </text>
<text sub="clublinks" start="2.246" dur="1.104"> >> hatur nuhun. </text>
<text sub="clublinks" start="3.351" dur="2.481"> >>> Awéwé umur 18 taun dituduh </text>
<text sub="clublinks" start="5.833" dur="1.553"> DARI NYARIOSAN WANITA 20 taun </text>
<text sub="clublinks" start="7.388" dur="1.573"> DINA SORÉNYA NANGTU AYA HAKIM INI </text>
<text sub="clublinks" start="8.995" dur="0.749"> Énjing-énjing. </text>
<text sub="clublinks" start="9.745" dur="2.934"> THE HARRIS COUNTY SHERIFF'S </text>
<text sub="clublinks" start="12.68" dur="2.309"> Kantor nyarios ka bumi SIERRA ROD </text>
<text sub="clublinks" start="14.99" dur="1.014"> DITANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="16.038" dur="1.509"> VINCENT SIA DI TKP </text>
<text sub="clublinks" start="17.581" dur="1.214"> Isuk-isuk isuk jeung aya di </text>
<text sub="clublinks" start="18.796" dur="1.381"> DITANGGUL AYEUNA JEUNG TERBARU </text>
<text sub="clublinks" start="20.211" dur="1.287"> Pamekaran Ieuh. </text>
<text sub="clublinks" start="21.532" dur="1.416"> VINCENT, énjing énjing. </text>
<text sub="clublinks" start="22.983" dur="1.68"> >> Wartawan: LISA, 24 JAM </text>
<text sub="clublinks" start="24.698" dur="1.463"> Baheula, kuring nyarios sareng </text>
<text sub="clublinks" start="26.195" dur="2.133"> Bapana Saha budak awéwé éta </text>
<text sub="clublinks" start="28.329" dur="0.347"> DIPASA. </text>
<text sub="clublinks" start="28.711" dur="1.757"> Sapeupeuting, KAHIRUPAN DIPASUKA, </text>
<text sub="clublinks" start="30.503" dur="1.33"> Sareng Isuk-isuk ieu, Awéwé </text>
<text sub="clublinks" start="31.834" dur="1.967"> Dituduh maehan budak awéwéna </text>
<text sub="clublinks" start="33.835" dur="1.856"> GEUS NGADILAKSUN. </text>
<text sub="clublinks" start="35.692" dur="2.007"> Wengi Minggu Dinten SIERRA 20-TAUN </text>
<text sub="clublinks" start="37.701" dur="1.728"> ROD DITIPA SORA DIA </text>
<text sub="clublinks" start="39.463" dur="0.519"> Ranjang </text>
<text sub="clublinks" start="40.016" dur="2.103"> KURANG DARI 24 JAM LEUWIH, JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="42.154" dur="1.812"> Ditangkep didamel. </text>
<text sub="clublinks" start="44" dur="2.231"> PRESLER EMMA umur 18 taun nyaéta </text>
<text sub="clublinks" start="46.233" dur="1.718"> Tukangeun BAR AND CHARGED WITH </text>
<text sub="clublinks" start="47.985" dur="1.565"> PEMBUNUHAN JEUNG Sateuacan Sateuacan A </text>
<text sub="clublinks" start="49.585" dur="1.733"> Hakim Pikeun Kahiji Kalina. BAPA ROD, MICHAEL. </text>
<text sub="clublinks" start="51.319" dur="0.822"> BAPA ROD, MICHAEL. </text>
<text sub="clublinks" start="52.142" dur="5.76"> >> Budak awewe mah teu nanaon </text>
<text sub="clublinks" start="57.904" dur="1.918"> Pantes naon waé, KUDU SÉBRAL </text>
<text sub="clublinks" start="59.823" dur="1.983"> PALSY JEUNG SOPOT DI RUPA. </text>
<text sub="clublinks" start="61.807" dur="2.228"> >> Wartawan: Anjeunna mangrupikeun bagian ti </text>
<text sub="clublinks" start="64.037" dur="1.476"> KELOMPOK NGALEUNGKEUN KOTA </text>
<text sub="clublinks" start="65.548" dur="2.603"> RUMAH kulawarga sareng seuneu dibuka sareng </text>
<text sub="clublinks" start="68.152" dur="1.981"> SHOTGUN, PISTOL, JEUNG RIFLE. </text>
<text sub="clublinks" start="70.167" dur="1.169"> Detéktif saur ROD'S </text>
<text sub="clublinks" start="71.338" dur="1.22"> 15 taun, lanceukna boga AN </text>
<text sub="clublinks" start="72.559" dur="2.337"> ONGOING PISAN GROUP JEUNG </text>
<text sub="clublinks" start="74.897" dur="1.925"> ANJEUN TARGET DIPIKANG. </text>
<text sub="clublinks" start="76.824" dur="1.841"> >> BULI DI MANA-MANA. </text>
<text sub="clublinks" start="78.699" dur="2.473"> Abdi henteu terang kumaha kuring henteu kénging </text>
<text sub="clublinks" start="81.173" dur="0.825"> Pencét </text>
<text sub="clublinks" start="81.999" dur="1.902"> >> Wartawan: Pangadilan PRESLER </text>
<text sub="clublinks" start="83.935" dur="1.823"> NGADENGENG DINA JAM 7:00 ISUK ISI. </text>
<text sub="clublinks" start="85.759" dur="1.974"> Abdi bakal aya sareng teraskeun </text>
<text sub="clublinks" start="87.734" dur="1.293"> Méré Anjeun Apdet Salaku Aranjeunna </text>
<text sub="clublinks" start="89.028" dur="0.865"> Ngembangkeun. </text>
<text sub="clublinks" start="89.927" dur="1.064"> LAPORAN LANGSUNG LANGSUNG, KPRC, </text>