🎃 subtitles

Sabanjure! Hei! Apa sing sampeyan tindakake ing Ngarep-Saka-Iki-Baris? Aku nindakake perkara sing padha karo garis sing ditindakake ing tenggorokan Randy Meeks! Luwih becik sampeyan mikir maneh bocah, utawa bisa uga kudu ... ... sibuk karo ... ... Piranti! Maksud sampeyan gergaji? U..ora. Biasane aku nggunakake ... ... sledgehammer. Banjur kanggo apa gergaji? Aku ... ora ... ngerti. Dadi, apa wae sing sampeyan gunakake, luwih becik dolanan ing kothak piranti sampeyan dhewe! Sampeyan ora pengin ngrusak aku! Aku mateni wong pitu nalika arep mudhun ing kene! Hahaha! Pitu? Sampeyan ora nyelehake turds ing celonaku, bocah, ... 'Aku mateni 13 wong! ... utawa ana 12? Ora, umure 14. Ya? Muga-muga sampeyan ora bangga banget, kanca, ... Ora ana sing bakal kesengsem karo jumlah awak sing cilik ... ... nalika krungu yen aku mateni 32 wong! 32! Wong, aku ora ngandel yen jinis pansie saiki sing diwenehake ing kene! Yen sampeyan ora bisa entuk luwih dhuwur tinimbang 148 mateni aku, ... mula aku ora pengin ngrungokake! Hei, ayo tetep mudhun! Dheweke nang kene! -Apa !? -Dheweke iku !? Who? Wong lanang iku? Apa kesepakatane? Dheweke ujar manawa dheweke mateni luwih saka 500 wong! Krungu udakara 600! Wong lanang! Aja kontak mata! Cukup ndeleng terus ing ngarep sampeyan, lan dheweke bisa uga ora nggatekake kita! Kasep! Dheweke teka kanthi cara iki! Hei wong lanang! Apa sampeyan ndeleng sistem guwa anyar sing ditambahake menyang 1,17? Lumayan keren? -AAAAAHHHH! -AAAAHHH !!! -AAAAAHHHH !!! -AAAAHHH !!!

🎃

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.24" dur="0.64">Sabanjure!</text>
<text sub="clublinks" start="9.12" dur="4.614"> Hei! Apa sing sampeyan tindakake ing Ngarep-Saka-Iki-Baris?</text>
<text sub="clublinks" start="13.734" dur="4.166"> Aku nindakake perkara sing padha karo garis sing ditindakake ing tenggorokan Randy Meeks!</text>
<text sub="clublinks" start="18" dur="3.92"> Luwih becik sampeyan mikir maneh bocah, utawa bisa uga kudu ...</text>
<text sub="clublinks" start="21.92" dur="2.583"> ... sibuk karo ...</text>
<text sub="clublinks" start="24.503" dur="2.578"> ... Piranti!</text>
<text sub="clublinks" start="27.081" dur="1.822"> Maksud sampeyan gergaji?</text>
<text sub="clublinks" start="28.903" dur="1.28"> U..ora.</text>
<text sub="clublinks" start="30.183" dur="1.642"> Biasane aku nggunakake ...</text>
<text sub="clublinks" start="31.825" dur="1.284"> ... sledgehammer.</text>
<text sub="clublinks" start="33.109" dur="2.075"> Banjur kanggo apa gergaji?</text>
<text sub="clublinks" start="35.184" dur="3.409"> Aku ... ora ... ngerti.</text>
<text sub="clublinks" start="38.593" dur="3.879"> Dadi, apa wae sing sampeyan gunakake, luwih becik dolanan ing kothak piranti sampeyan dhewe!</text>
<text sub="clublinks" start="42.472" dur="3.428"> Sampeyan ora pengin ngrusak aku! Aku mateni wong pitu nalika arep mudhun ing kene!</text>
<text sub="clublinks" start="45.9" dur="2.692"> Hahaha! Pitu?</text>
<text sub="clublinks" start="48.592" dur="3.408"> Sampeyan ora nyelehake turds ing celonaku, bocah,</text>
<text sub="clublinks" start="52" dur="3.36"> ... 'Aku mateni 13 wong!</text>
<text sub="clublinks" start="55.36" dur="2.64"> ... utawa ana 12?</text>
<text sub="clublinks" start="58" dur="1.426"> Ora, umure 14.</text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="2.394"> Ya? Muga-muga sampeyan ora bangga banget, kanca,</text>
<text sub="clublinks" start="61.82" dur="2.95"> ... Ora ana sing bakal kesengsem karo jumlah awak sing cilik ...</text>
<text sub="clublinks" start="64.77" dur="2.729"> ... nalika krungu yen aku mateni 32 wong!</text>
<text sub="clublinks" start="67.499" dur="1.483"> 32!</text>
<text sub="clublinks" start="68.982" dur="3.99"> Wong, aku ora ngandel yen jinis pansie saiki sing diwenehake ing kene!</text>
<text sub="clublinks" start="72.972" dur="3.566"> Yen sampeyan ora bisa entuk luwih dhuwur tinimbang 148 mateni aku,</text>
<text sub="clublinks" start="76.538" dur="1.416"> ... mula aku ora pengin ngrungokake!</text>
<text sub="clublinks" start="77.954" dur="3.353"> Hei, ayo tetep mudhun! Dheweke nang kene!</text>
<text sub="clublinks" start="81.307" dur="1.393"> -Apa !? -Dheweke iku !?</text>
<text sub="clublinks" start="85.12" dur="2.377"> Who? Wong lanang iku? Apa kesepakatane?</text>
<text sub="clublinks" start="87.497" dur="2.793"> Dheweke ujar manawa dheweke mateni luwih saka 500 wong!</text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="2.27"> Krungu udakara 600!</text>
<text sub="clublinks" start="94.72" dur="2.11"> Wong lanang! Aja kontak mata!</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="2.672"> Cukup ndeleng terus ing ngarep sampeyan, lan dheweke bisa uga ora nggatekake kita!</text>
<text sub="clublinks" start="99.502" dur="1.912"> Kasep! Dheweke teka kanthi cara iki!</text>
<text sub="clublinks" start="104.64" dur="3.78"> Hei wong lanang! Apa sampeyan ndeleng sistem guwa anyar sing ditambahake menyang 1,17?</text>
<text sub="clublinks" start="108.42" dur="2.051"> Lumayan keren?</text>
<text sub="clublinks" start="110.471" dur="3.816"> -AAAAAHHHH! -AAAAHHH !!! -AAAAAHHHH !!! -AAAAHHH !!!</text>