🎃 subtitles

Следно! Еј! Што мислите дека правите предната линија на оваа линија? Го правам истото на линијата што му ја направив на грлото на Ренди Микс! Па, подобро преиспитајте дете, или можеби ќе требаше да добијам ... ... зафатен со мојата ... ... Алатки! Мислиш на таа моторна пила? Ух..не. Обично користам ... ... чекан. Тогаш, за што служи моторната пила? Јас ... не ... знам. Па, што и да користите, подобро да ги чувате играчките во вашата алатка за себе! Вие не сакате да се мешате со мене! Убив седум луѓе на патот долу овде! Хахаха! Седум? Не ставаш турди во МОИ панталони, дете, ... 'затоа што убив 13 луѓе! ... или беше 12? Не, беше 14 години. Да? Па, се надевам дека не си премногу горд на тоа, друже, ... бидејќи никој нема да биде импресиониран од броењето на телата што е мало ... ... кога ќе слушнат дека сум убил 32 луѓе! 32! Човеку, не можам да верувам какви пансиони пуштаат тука деновиве! Ако не можете да добиете повисоко од моето 148 убиство, ... тогаш не сакам да чујам за тоа! Еј момци, држете го долу! Тој е тука! -Што!? -Тој е!? СЗО? Тој дечко? Која е неговата зделка? Тие велат дека тој убил над 500 луѓе! Слушнав дека е 600! Момчиња! Не воспоставувајте контакт со очите! Само загледајте право пред вас, и тој можеби нема да не забележи! Доцна! Тој доаѓа на овој начин! Здраво момци! Дали го видовте тој нов пештерски систем што го додаваат на 1.17? Прилично кул нели? -АААААХХХХ! -ААААХХХ !!! -АААААХХХХ !!! -ААААХХХ !!!

🎃

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.24" dur="0.64">Следно!</text>
<text sub="clublinks" start="9.12" dur="4.614"> Еј! Што мислите дека правите предната линија на оваа линија?</text>
<text sub="clublinks" start="13.734" dur="4.166"> Го правам истото на линијата што му ја направив на грлото на Ренди Микс!</text>
<text sub="clublinks" start="18" dur="3.92"> Па, подобро преиспитајте дете, или можеби ќе требаше да добијам ...</text>
<text sub="clublinks" start="21.92" dur="2.583"> ... зафатен со мојата ...</text>
<text sub="clublinks" start="24.503" dur="2.578"> ... Алатки!</text>
<text sub="clublinks" start="27.081" dur="1.822"> Мислиш на таа моторна пила?</text>
<text sub="clublinks" start="28.903" dur="1.28"> Ух..не.</text>
<text sub="clublinks" start="30.183" dur="1.642"> Обично користам ...</text>
<text sub="clublinks" start="31.825" dur="1.284"> ... чекан.</text>
<text sub="clublinks" start="33.109" dur="2.075"> Тогаш, за што служи моторната пила?</text>
<text sub="clublinks" start="35.184" dur="3.409"> Јас ... не ... знам.</text>
<text sub="clublinks" start="38.593" dur="3.879"> Па, што и да користите, подобро да ги чувате играчките во вашата алатка за себе!</text>
<text sub="clublinks" start="42.472" dur="3.428"> Вие не сакате да се мешате со мене! Убив седум луѓе на патот долу овде!</text>
<text sub="clublinks" start="45.9" dur="2.692"> Хахаха! Седум?</text>
<text sub="clublinks" start="48.592" dur="3.408"> Не ставаш турди во МОИ панталони, дете,</text>
<text sub="clublinks" start="52" dur="3.36"> ... 'затоа што убив 13 луѓе!</text>
<text sub="clublinks" start="55.36" dur="2.64"> ... или беше 12?</text>
<text sub="clublinks" start="58" dur="1.426"> Не, беше 14 години.</text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="2.394"> Да? Па, се надевам дека не си премногу горд на тоа, друже,</text>
<text sub="clublinks" start="61.82" dur="2.95"> ... бидејќи никој нема да биде импресиониран од броењето на телата што е мало ...</text>
<text sub="clublinks" start="64.77" dur="2.729"> ... кога ќе слушнат дека сум убил 32 луѓе!</text>
<text sub="clublinks" start="67.499" dur="1.483"> 32!</text>
<text sub="clublinks" start="68.982" dur="3.99"> Човеку, не можам да верувам какви пансиони пуштаат тука деновиве!</text>
<text sub="clublinks" start="72.972" dur="3.566"> Ако не можете да добиете повисоко од моето 148 убиство,</text>
<text sub="clublinks" start="76.538" dur="1.416"> ... тогаш не сакам да чујам за тоа!</text>
<text sub="clublinks" start="77.954" dur="3.353"> Еј момци, држете го долу! Тој е тука!</text>
<text sub="clublinks" start="81.307" dur="1.393"> -Што!? -Тој е!?</text>
<text sub="clublinks" start="85.12" dur="2.377"> СЗО? Тој дечко? Која е неговата зделка?</text>
<text sub="clublinks" start="87.497" dur="2.793"> Тие велат дека тој убил над 500 луѓе!</text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="2.27"> Слушнав дека е 600!</text>
<text sub="clublinks" start="94.72" dur="2.11"> Момчиња! Не воспоставувајте контакт со очите!</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="2.672"> Само загледајте право пред вас, и тој можеби нема да не забележи!</text>
<text sub="clublinks" start="99.502" dur="1.912"> Доцна! Тој доаѓа на овој начин!</text>
<text sub="clublinks" start="104.64" dur="3.78"> Здраво момци! Дали го видовте тој нов пештерски систем што го додаваат на 1.17?</text>
<text sub="clublinks" start="108.42" dur="2.051"> Прилично кул нели?</text>
<text sub="clublinks" start="110.471" dur="3.816"> -АААААХХХХ! -ААААХХХ !!! -АААААХХХХ !!! -ААААХХХ !!!</text>