🎃 subtitles

Teras! Héy! Naon Front-Of-This-Line saur anjeun anu anjeun lakukeun? Kuring ngalakukeun hal anu sami kana garis anu kuring lakukeun kana tikoro Randy Meeks! Nya, anjeun langkung saé nimbangkeun deui murangkalih, atanapi kuring panginten kedah ... ... sibuk sareng ... ... Parabot! Maksadna gergaji éta? Heu..heueuh. Biasana kuring nganggo ... ... sledgehammer. Teras kanggo naon ranténa? Abdi henteu terang. Nya, naon waé anu anjeun anggo, langkung saé anjeun nyimpen cocooan dina kotak alat anjeun nyalira! Anjeun teu hoyong ngaco sareng abdi! Kuring maéhan tujuh urang dina jalan ka dieu! Hahaha! Tujuh? Anjeun henteu nempatkeun turds kana calana MY, nak, ... 'cuz kuring maéhan 13 jalma! ... atanapi éta 12? Henteu, éta 14. Leres? Nya kuring ngarepkeun anjeun henteu bangga teuing kana éta, sobat, ... cuz moal aya anu bakal kataji ku itungan awak anu leutik ... ... Nalika aranjeunna nguping yén kuring parantos maéhan 32 jalma! 32! Lalaki, kuring henteu percanten jinis pansies anu aranjeunna ngantepkeun di dieu dinten ayeuna! Upami anjeun henteu tiasa kénging langkung luhur tibatan 148 maéhan kuring, ... maka kuring henteu hoyong ngadangu perkawis éta! Héy, tetep handap! Anjeunna di dieu! -Naon!? -Anjeunna téh !? Who? Lalaki éta? Naon urusan na? Aranjeunna nyarios yén anjeunna maéhan langkung ti 500 jalma! Abdi nguping éta 600! Batur! Entong kontak mata! Ngan neuteup lempeng dihareupeun anjeun, sareng anjeunna panginten henteu merhatoskeun kami! Telat! Anjeunna datang ka jalan ieu! Hei dulur! Naha anjeun ningali sistem guha énggal aranjeunna nambihan kana 1,17? Lumayan asik kan? -AAAAAHHHH! -AAAAHHH !!! -AAAAAHHHH !!! -AAAAHHH !!!

🎃

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="6.24" dur="0.64">Teras!</text>
<text sub="clublinks" start="9.12" dur="4.614"> Héy! Naon Front-Of-This-Line saur anjeun anu anjeun lakukeun?</text>
<text sub="clublinks" start="13.734" dur="4.166"> Kuring ngalakukeun hal anu sami kana garis anu kuring lakukeun kana tikoro Randy Meeks!</text>
<text sub="clublinks" start="18" dur="3.92"> Nya, anjeun langkung saé nimbangkeun deui murangkalih, atanapi kuring panginten kedah ...</text>
<text sub="clublinks" start="21.92" dur="2.583"> ... sibuk sareng ...</text>
<text sub="clublinks" start="24.503" dur="2.578"> ... Parabot!</text>
<text sub="clublinks" start="27.081" dur="1.822"> Maksadna gergaji éta?</text>
<text sub="clublinks" start="28.903" dur="1.28"> Heu..heueuh.</text>
<text sub="clublinks" start="30.183" dur="1.642"> Biasana kuring nganggo ...</text>
<text sub="clublinks" start="31.825" dur="1.284"> ... sledgehammer.</text>
<text sub="clublinks" start="33.109" dur="2.075"> Teras kanggo naon ranténa?</text>
<text sub="clublinks" start="35.184" dur="3.409"> Abdi henteu terang.</text>
<text sub="clublinks" start="38.593" dur="3.879"> Nya, naon waé anu anjeun anggo, langkung saé anjeun nyimpen cocooan dina kotak alat anjeun nyalira!</text>
<text sub="clublinks" start="42.472" dur="3.428"> Anjeun teu hoyong ngaco sareng abdi! Kuring maéhan tujuh urang dina jalan ka dieu!</text>
<text sub="clublinks" start="45.9" dur="2.692"> Hahaha! Tujuh?</text>
<text sub="clublinks" start="48.592" dur="3.408"> Anjeun henteu nempatkeun turds kana calana MY, nak,</text>
<text sub="clublinks" start="52" dur="3.36"> ... 'cuz kuring maéhan 13 jalma!</text>
<text sub="clublinks" start="55.36" dur="2.64"> ... atanapi éta 12?</text>
<text sub="clublinks" start="58" dur="1.426"> Henteu, éta 14.</text>
<text sub="clublinks" start="59.426" dur="2.394"> Leres? Nya kuring ngarepkeun anjeun henteu bangga teuing kana éta, sobat,</text>
<text sub="clublinks" start="61.82" dur="2.95"> ... cuz moal aya anu bakal kataji ku itungan awak anu leutik ...</text>
<text sub="clublinks" start="64.77" dur="2.729"> ... Nalika aranjeunna nguping yén kuring parantos maéhan 32 jalma!</text>
<text sub="clublinks" start="67.499" dur="1.483"> 32!</text>
<text sub="clublinks" start="68.982" dur="3.99"> Lalaki, kuring henteu percanten jinis pansies anu aranjeunna ngantepkeun di dieu dinten ayeuna!</text>
<text sub="clublinks" start="72.972" dur="3.566"> Upami anjeun henteu tiasa kénging langkung luhur tibatan 148 maéhan kuring,</text>
<text sub="clublinks" start="76.538" dur="1.416"> ... maka kuring henteu hoyong ngadangu perkawis éta!</text>
<text sub="clublinks" start="77.954" dur="3.353"> Héy, tetep handap! Anjeunna di dieu!</text>
<text sub="clublinks" start="81.307" dur="1.393"> -Naon!? -Anjeunna téh !?</text>
<text sub="clublinks" start="85.12" dur="2.377"> Who? Lalaki éta? Naon urusan na?</text>
<text sub="clublinks" start="87.497" dur="2.793"> Aranjeunna nyarios yén anjeunna maéhan langkung ti 500 jalma!</text>
<text sub="clublinks" start="90.29" dur="2.27"> Abdi nguping éta 600!</text>
<text sub="clublinks" start="94.72" dur="2.11"> Batur! Entong kontak mata!</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="2.672"> Ngan neuteup lempeng dihareupeun anjeun, sareng anjeunna panginten henteu merhatoskeun kami!</text>
<text sub="clublinks" start="99.502" dur="1.912"> Telat! Anjeunna datang ka jalan ieu!</text>
<text sub="clublinks" start="104.64" dur="3.78"> Hei dulur! Naha anjeun ningali sistem guha énggal aranjeunna nambihan kana 1,17?</text>
<text sub="clublinks" start="108.42" dur="2.051"> Lumayan asik kan?</text>
<text sub="clublinks" start="110.471" dur="3.816"> -AAAAAHHHH! -AAAAHHH !!! -AAAAAHHHH !!! -AAAAHHH !!!</text>