Gelombang badai saka Hurricane Sally overtops ring levees ing Paroki St. Bernard subtitles

WE KITA MUNG KAMU MUNG KOWE KITA Muga-muga FOKUS KITA Muga-muga fokus KAMI MUNG KANGGO FOKUS LANGSUNG KAMI MUNG KUDUS FOKUS ING A KAMI MUNG KUDU FOKUS Sithik Sithik KITA MUNG SING PENTING NGANGGO MINIT Sithik. Sawetara menit. Sawetara menit. KABEH Sawetara menit. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. KABEH KANGGO. Swara KABEH KANGGO. NIKMATI GOLEK. NIKMATI GOLEK. NIKMATI GOLEK. SAIKI NIKMATI GOLEK. SAIKI TO NIKMATI GOLEK. SAIKI TO A NIKMATI GOLEK. Saiki menyang pungkasan NIKMATI GOLEK. SAIKI ING Pungkasan SAIKI ING Pungkasan SAIKI NGANGGO PENGEMBANGAN Pungkasan SAIKI KANGGO PEMBANGUNAN Pungkasan ing SAIKI KANGGO PEMBANGUNAN Pungkasan ing SAIKI NGANGGO PENGEMBANGAN Pungkasan ing Banjir SAIKI ING PANGGILAN PEMBUARAN Pungkasan Ing Pertempuran Banjir Pangembangan ing Pertarungan Banjir Pangembangan ing Gelut Banjir ing Pangembangan ing Gelut Banjir ing St. Pangembangan ing Gelut Banjir ing St. BERNARD Pangembangan ing Gelut Banjir ing St. BERNARD PARISH. ING ST. BERNARD PARISH. ING ST. BERNARD PARISH. IKI ING ST. BERNARD PARISH. ING IKI ING ST. BERNARD PARISH. IKI KANG GAMBAR RING ING ST. BERNARD PARISH. IKI NGGABUNGA LEVE RING ING ST. BERNARD PARISH. IKI KANG GAMPANG RING LEVEES IN IKI KANG GAMPANG RING LEVEES IN IKI IKI NGGABUNGI LEVE RING ING IKI KANG GAMPANG RINGKE RING ING KAYU IKI KANG GAMPANG RINGKE RING ING LAKE KAYU IKI KANG GAMPANG LANGKAH RING ING LAKU KAYU LAKE IKI KANG GAMPANG GOLEK RING ING WILAYAH Danau LACODIX. WILAYAH KUDA LAKU KAYU. WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY Duwe WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY Duwe WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY Duwe CERITA WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY Duwe CERITA KANGGO PAUL MURPHY Duwe CERITA KANGGO PAUL MURPHY Duwe Kisah Kisah Dina PAUL MURPHY Duwe Kisah Kisah Dina Dina Saiki PAUL MURPHY KANGGO CERITA HARI SAIKI NGGABUNGA PAUL MURPHY KANGGO CERITA KANGGO DINO SAIKI NGGABUNGA KAMI PAUL MURPHY KANGGO CERITA ING SAIKI SAIKI NGGABUNG KANGGO LANGSUNG. Dina saiki gabung karo kita langsung. Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, IT Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, IKI Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, IKI A Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, IKU POTENSI PAUL, IKU POTENSI PAUL, IKU PALING NGARAM PAUL, IKI SITUASI BAHAYA POTENSI PAUL, IKI SITUASI BAHAYA POTENSI ING PAUL, IKI SITUASI BAHAYA POTENSI ING ST. SITUASI BAHAYA ING ST. SITUASI BAHAYA ING ST. BERNARD SITUASI BAHAYA ING ST. BERNARD PARISH SITUASI BAHAYA ING ST. BERNARD PARISH WENGI SITUASI BAHAYA ING ST. BERNARD PARISH MALAM WENI BERNARD PARISH MALAM WENI BERNARD PARISH WENGI WENGI KALAMU BERNARD PARISH WENGI ING NGALAMI LANGSUNG BERNARD PARISH WENGI ING JAMU SADurunge AIRTIME AT BERNARD PARISH WENGI WIWIS ING NGADAPI ACARA jam 5 BERNARD PARISH MALAM WENGI BENI SADurunge AIRTIME AT 5 PARISH Sadurunge AIRTIME AT 5 PARISH Sadurunge AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH Sadurunge AIRTIME AT 5 PAREH PRESIDEN Wong Sadurunge AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN Sadurunge AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN IS Sakdurunge AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN DIWANGI PRESIDEN GUY MCGINN DIWANGI PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO AKU PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO NGANGGO AKU LAN PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO DILAKU AKU LAN DITENANG PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO NGANGGO AKU LAN AYU PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO NGANGGO AKU LAN KANGGO PUNING PRESIDEN GUY MCGINN DITELITU KULU LAN DULU A PRESIDEN GUY MCGINN NGANGGO AKU LAN NGOMPO AKU SERI PRESIDEN GUY MCGINN NGADILAKU NGAKAKAKU KANG SIRI Aku lan ngandhani yen seri saka Aku lan ngandhani yen seri saka cincin Aku lan ngandhani yen SERI OF LEVE RING Aku lan ngandhani yen SERI RING LEVEES sing Aku lan ngandhani yen SERI RING LEVE sing nulungi Aku lan ngandhani yen SERI OF LEVE RING sing mbantu nglindhungi LEVE RING YANG NULANG NGlindhungi LEVE RING sing Nulungi NGLindhungi LEVE RING sing NULUNG NGANGGO KAYU LEVE RING sing NULUNG NGANGGUNG LAKE KAYU LEVE RING sing NULUNG NGANGGUNG LAKE KAYU LAN LEVE RING YANG NULUNG NGANGGUNG LAKE KAYU LAN LOKAL LEVE RING sing NULUNG NGANGGUNG LAKE KAYU lan Area LOKAL WILAYAH KAYU LAN LOKAL WILAYAH KAYU LAN LOKAL Duwe WILAYAH KAYU LAN LOKAL SAIKI SAIKI SAIKI LAKE KAYU LAN LOKAL SAIKI SAIKI SAIKI LAKE KAYU LAN LOKAL SAIKI ORA KALUPUTAN WILAYAH KAYU LAN TEMPATAN SAIKI Wis KANGGO NGOPI SAIKI SAIKI Wis KANGGO OLEH SAIKI SAIKI Wis KANGGO NGOPI SAIKI SAIKI Wis KANGGO OLEH STORM INI SAIKI SAIKI Wis DITUNGGUL OLEH SURVISE STORM INI. KESURUPAN STORM INI. KESURUPAN STORM INI. >> KESURUPAN STORM INI. >> GABUNGAN KESURUPAN STORM INI. >> Gandheng KESURUPAN STORM INI. >> GABUNGAN DENGAN HURRICANE >> GABUNGAN DENGAN HURRICANE >> GAMPANG GAMPANG GAYURAN. SALLY. SALLY. LAN SALLY. LAN IKI SALLY. LAN sing mesthi SALLY. LAN sing mesthi KOMPLIKASI LAN sing mesthi KOMPLIKASI Lan sing mesthi nggawe komplit LAN sing mesthi nyandhang banjir mau LAN KANGGO MAJU PASTI BANJUT BANYU LAN KANGGO PASTI IKU BENER NGAWI Bengi iki LAN KANGGO PASTI BENAR-BENAR ING BENGAN ING WENGI GOLONGAN BODO INI WENGI GOLONGAN BODO ING WENGI INI PERANG BANJAR KANG BENI INI DI ST. PERANG BANJAR KANG BENI INI DI ST. BERNARD. ING ST. BERNARD. ING ST. BERNARD. >> ING ST. BERNARD. >> THE ING ST. BERNARD. >> SEL ING ST. BERNARD. >> Telpon Sel ING ST. BERNARD. >> VIDEO TELEPON SEL ING ST. BERNARD. >> VIDEO TELEPON SEL >> VIDEO TELEPON SEL >> VIDEO TELEPON SELING LANGSUNG Ditembak Mung >> VIDEO TELEPON SELING LANGSUNG Ditutup >> VIDEO TELEPON SELING LANGKAH LANGKAH LANGSUNG >> VIDEO TELEPON SELING LANGKAH LANGSUNG >> VIDEO TELEPON CELL SAIKI ING JAM WEKTU >> VIDEO TELEPON SEL CANTIK LANGSUNG JAM Cukup ing acara jam pungkasan Cukup ing sajrone jam pungkasan, nuduhake FLOODWATER Mung ing sajrone JAM pungkasan nuduhake FLOODWATER FLOWING Mung ING JAM PALING LAMU Nuduhake FLOODWATER MUNCUL Mung ing sajrone JAM pungkasan nuduhake FLOODWATER mili babagan A Mung ING JAM PALING LAMU Nuduhake FLOODWATER MUNGGU KANGGO KAKI FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI FLOODWATER MUNCIT KANGGO NGAKAK KAKI FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI DELLA FLOODWATER MUNCIT KANGGO GAK KAKI GAGAK DELLA FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI TANPA DOWA GAGAK DOWA FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI TANPA DOWA GAGAK DOWA Liwat DELLA GAGAL DALAN ING Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM WETAN Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM EAST TIMUR. Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM EAST TIMUR. BERNARD Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM EAST TIMUR. BERNARD PARISH Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM EAST TIMUR. BERNARD PARISH LATE EASTERN ST. BERNARD PARISH LATE EASTERN ST. BERNARD PARISH LATE INI EASTERN ST. BERNARD PARISH ING JABAT INI EASTERN ST. BERNARD PARISH PALING SENI A EASTERN ST. BERNARD PARISH PALING SENENG INI Kuwat EASTERN ST. BERNARD PARISH ING JABUR IKI IKI PALING STORMAT SENENG INI STORMU Kuat SENENG INI SURGA STORM Kuat SENENG INI SURGA STORME Kuat saka SENENG INI SURGA STORME Kuat saka HURRICANE SENENG INI SURGA RUPA Kuat saka SANDY HURRICANE MUNGGUNG SANDY HURRICANE SURGE SARI HURRICANE SANDY RUSHED KAMPUNG SANDY HURRICANE RUSHED ING SURGE SARI HURRICANE SANDY RUSHED ING lan SURGE SARI HURRICANE SANDY RUSHED DADI LAN DITANGGUH PESAR saka SANDY HURRICANE RUSHED lan digawa metu SURGE SARI HURRICANE SANDY RUSHED lan digawa metu Cepet lan njupuk metu ing Geser lan njupuk seri Cepet lan njupuk seri saka GESANG-GESEK LAN DIANGGO SIRING RING GESANG-GABUNG LAN NGANGGO SIRU RING LEVEES GESANG-GESEK LAN DIANGGO SIRI RING LEVEES IKU SERI LEVE RING IKI SERI LEVE RING KANGGO KANGGO SERI LEVE RING KANGGO NANGGO Sawetara SERI LEVE RING sing NGALAMI sawetara proteksi SERI OF LEVE RING sing menehi sawetara pangayoman TO SERI LEVE RING sing menehi sawetara proteksi kanggo Nyedhiyakake Sawetara Proteksi menyang KANGGO WENYEN ING PANJENENGAN KANG Lake KANGGO WENYEN ING PANJENENGAN KANGGO LACURIX KANGGO WENYEN ING PANJENENGAN KANG WILAS DASAR LAKE KANGGO WENYEN ING PANJENENGAN KANGGO PARIS Area LACA LAKE DELACROIX Area PARISH PEMIMPIN PARIS KAWASAN LAKE LAKE DELACROIX WILAYAH PEMIMPIN PARISH LAKE DELACROIX WILAYAH PEMIMPIN PARISH TO LAKE DELACROIX WILAYAH PEMIMPIN PARISH KANGGO DIWARESI LAKE DELACROIX WILAYAH PEMIMPIN PARISH KANGGO NILAI WILAYAH PEMIMPIN KANGGO NILAI THE WILAYAH PEMIMPIN KANGGO MENGHILANGI KEROSAN. Rusak. Rusak. >> Rusak. >> Kowe Rusak. >> Sampeyan prelu Rusak. >> Sampeyan prelu A Rusak. >> Sampeyan butuh sing luwih dhuwur Rusak. >> Sampeyan butuh banyu sing dhuwur banget >> Sampeyan butuh banyu sing dhuwur banget >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing dhuwur banget >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur kanggo ngubengi lingkungan >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur kanggo entuk bagean >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur kanggo entuk bagean KENDARAAN KANGGO GOLEK ING Bagean KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. BERNARD KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. BERNARD PARISH KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. BERNARD PARISH LUAR KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. BERNARD PARISH LUAR THE ST. BERNARD PARISH LUAR THE ST. BERNARD PARISH LUWAR LEVEE ST. PARNI BERNARD LUWIH PANGGUNGAN LEVEE ST. PARNI BERNARD LUWIH INI LINGKUNG LUNGGUNG LEVEE Proteksi LEVEE SELASA PERLINDUNGAN LEVEE SELASA HARI. PETANG. PETANG. THE PETANG. ING dalan gedhe PETANG. DALAN ORA KENE PETANG. DALAN ORA BANYU PETANG. DALAN ING KANGGO MUNCUL DALAN ING KANGGO MUNCUL DALAN ING KANGGO MUNCUL MULA DALAN ING KANGGO MUNCUL MULA SAKING KAPUTRO DALAN LAYU ORA MUNCUL SAKING FLORISANTI TO DALAN ING KANGGO ORA MUNCUR SAKING FLORISANTE HOPEDALE DALAN LAYU KANG MUNCUL DARI SANG FLORISANTE TO HOPEDALE LAN Saka kembang kembang nganti ngarep lan SAKING FLORISANT TO HOPEDALE LAN SHELL SAKING FLORISANT TO HOPEDALE LAN SHELL BEACH. PISING GUNUNG. PISING GUNUNG. ST. PISING GUNUNG. ST. BERNARD PISING GUNUNG. ST. BERNARD PARISH PISING GUNUNG. ST. PRESIDEN PARIS BERNARD ST. PRESIDEN PARIS BERNARD ST. BERNARD PARES PRESIDEN GUY ST. PRESIDEN PARIS BERNARD GUY MCGINNIS ST. PRESIDEN PARIS BERNARD, GUY MCGINNIS KANGGO ST. PRESIDEN PARIS BERNARD, GUY MCGINNIS NURUT ST. PRESIDEN PARIS BERNARD, GUY MCGINNIS KANGGO Katon ST. PRESIDEN PARIS BERNARD, GUY MCGINNIS NGOMONG KANGGO KANGGO GUY MCGINNIS KANGGO KANGGO KANGGO GUY MCGINNIS KANGGO Katon KANG SING NGOMONG GUY MCGINNIS NGOMONG KANGGO KANGGO WUJUD GUY MCGINNIS KANGGO KANGGO KANGGO BUNGA SORMI GUY MCGINNIS KATURUAN KANGGO KANGGO BUNGA SORMI GUY MCGINNIS KANGGO KANGGO KANGGO PUNCUR SORMI AKU PUNING GUY MCGINNIS KANGGO KANGGO KANGGO BUNGA SORMI AKU PUNCAK SURGA RIWAYAT SALLY bakal metu SURVISI STORMASI SALLY KANGGO TOP SURVISI STORMASI SALLY KANGGO NGANGGO SURVISI STORMASI SALLY KANGGO TOPING PITUNG PITUNG SURVISI STORMASI SALLY KANGGO PUNING KANGGO PITUNG PITUK SURGA RUNTAKAN SALLY KANGGO PUNING KANGGO PITUNG PITUK sadurunge Babagan Sikap Pitu Sakdurunge Babagan Sikap Pitu Sakdurunge Muncul Babagan Sikap Pitu Sakdurunge MUNG MBULU. PEAKING Bengi iki. PEAKING Bengi iki. Nanging PEAKING Bengi iki. Nanging THE PEAKING Bengi iki. TAPI AIR PEAKING Bengi iki. TAPI AIR KENE BISA PEAKING Bengi iki. TAPI AIR IKU KETET TAPI AIR IKU KETET TAPI AIR BISA METEK SEKITAR NANGUNE AIR BISA METEK SEKARANG TAPI AIR BISA METEK SEKARANG DINA. SEKARANG DINA. SEKARANG DINA. WE SEKARANG DINA. Kita bakal SEKARANG DINA. KAMI MASIH AKAN SEKARANG DINA. KAMU MASIH AKAN NGANGGO SEKARANG DINA. KAMI MASIH AKAN MASIH BENAR SEKARANG DINA. KAMU MASIH KENE BISA PROBABLY KAMU MASIH KENE BISA PROBABLY Kita isih bakal duwe masalah KAMU MASIH KENE BISA PROBABI Bakal Katon KAMU MASIH KENE BISA PROBAB, KEDILING KANGGO KAMU MASIH KENE BISA MASIH KETAMPIL KANGGO Duwur KAMU MASIH AKAN MASIH BENAR KANGGO KANGGO PISING PISAH Bakal Katon Kaya Pasang Dhuwur AKAN KANGGO KANGGO LANGSUNG JINGGA Bakal Katon Kayane pasang pasang ing ndhuwur AKAN KANGGO KANGGO LANGSUNG JINGGA TUNGGAL TIGA AKAN KANGGO KANGGO LANGSUNG JINGGA TUNGGAL TIGA TIGA Bakal Katon Kayane pasang pasang tikel udakara telung telung dina MASALAH Kira-kira TIGA TIGA LAN MASALAH Kira-kira TIGA TIGA LAN A MASALAH Kira-kira TIGA TIGA LAN SEPISA Kira Kira-Kira Telu TIGA LAN KAKI SEPAT MASALAH Kira-kira TIGA TIGA LAN KAKI SEPATU KANGGO Kira Kira Kira Telu Telung lan Sikil Setitik Kanggo A Kira Kira-Kira Telu Telung Telu lan Sikil Setitik Kanggo Pasangan Kira-kira MASAKI TIGA TIGA LAN KAKI SEPISA KANGGO Dino COUPLE KAKI SEPATU KANGGO DINI COUPLE KAKI SEPATU KANGGO DUWE COUPLE sadurunge KAKI SANGKUL KANGGO DUWE COUPLE sadurunge iki KAKI SING SIKIT KANGGO DUWE COUPLE sadurunge AIR INI KAKI SANGKUL KANGGO DUWE COUPLE sadurunge AIR INI BISA KAKI SEPATU KANGGO DUWE COUPLE sadurunge AIR INI BISA KAKI SANGKUL KANGGO DUWE COUPLE sadurunge AIR INI BISA DITAMPAK Sadurunge AIR INI BISA DIKAMPUNG Sadurunge AIR INI BISA DIKAMPUNG Sakdurunge AIR INI BISA DIKAMPUNG SAKA Sadurunge AIR INI BISA DIKAMPUNG SAKING WIS. Saking mriki. Saking mriki. IT Saking mriki. ITU NGAN Saking mriki. KANGGO LANGSUNG Saking mriki. ITU KANGGO NGANGGO Saking mriki. Iku mung gumantung ing Saking mriki. ITU KANGGO NGANGGO STORM ITU KANGGO NGANGGO STORM ITU KANGGO NGANGGO STORM ITU KANGGO NGANGGO STORM KUDU CEPAT ITU KANGGO NGANGGO STORM CARA CEPAT ITU KANGGO NGANGGO STORM CARA CEPAT GOLEK ITU KANGGO NGANGGO STORM, CARA CEPAT PINDAH. CARA CEPAT GOLEK ING. CARA CEPAT GOLEK ING. INGKANG CARA CEPAT GOLEK ING. ORA KENE CARA CEPAT GOLEK ING. ORA Katon CARA CEPAT GOLEK ING. ORA Katon CARA CEPAT GOLEK ING. Ora katon CARA CEPAT GOLEK ING. ORA Katon BENAR ORA Katon BENAR ORA KANGGO KANGGO PROPERTI Luwih Akeh ORA KATENE KANGGO Rusak PROPERTI ORA KATENE KANGGO Rusak PROPERTI ING APA ORA KATURUAN KANGGO KEROSAKAN PROPERTI LOBA ING ST. ORA KATURUAN KANGGO KEROSAKAN PROPERTI LOBA ING ST. BERNARD KERUSAKAN PROPERTI ING ST. BERNARD KERUSAKAN PROPERTI ING ST. BERNARD. . . IKUT . IKUT SAHA . Wong sing urip . Wong sing urip ing njaba . Wong sing urip ing njaba Wong sing urip ing njaba Wong sing urip ing njaba lever Wong sing urip ing njaba pangayoman lever Wong sing manggon ing njaba proteksi LEVEE ngerti Wong sing manggon ing njaba proteksi LEVEE sing dingerteni Wong sing manggon ing njaba proteksi LEVEE ngerti kanggo obah PERLINDUNGAN LEVEE KANGGO GERAK PERLINDUNGAN LEVEE KANGGO NGGERAK PERLINDUNGAN LEVEE KANGGO NINGGAL NILAI Perlindhungan LEVEE ngerti kanggo mindhah VALUABLES TO PERLINDUNGAN LEVEE KANGGO NANGGAL NILAI KANGGO Luwih Luwih Luwih VALUABLING BANYU KAYU Nilai-nilai kasebut menyang lemah sing luwih dhuwur Nilai-nilai kasebut menyang lemah sing luwih dhuwur lan Nilai-nilai kasebut menyang lemah lan prau sing luwih dhuwur Nilai kasebut kanggo lemah lan prau sing luwih dhuwur Nilai-nilai kasebut kanggo lemah lan prau sing luwih dhuwur kanggo ngirit Nilai-nilai kasebut kanggo lemah lan prau sing luwih dhuwur kanggo ngamanake cilaka GROUND AND BOATS KANGGO HARBOR SAFE GROUND AND BOATS KANGGO HARBOR SAFE. . . PALING PALING . PALING APIK . PALING KANGGO . PALING LINGKUNG . PALING GOLEK ING RUMAH IKI . PALING INGKANG ING RUMA ORA PALING INGKANG ING RUMA ORA PALING GOLEK INGKANG ING KANGGO ORA DITANGKUT. DIANGKUT DIANGKUT Sanajan DIANGKUT Sanajan sampeyan DIANGKUT SANAJANE SANJURAN DIANGKUT Sanajan sampeyan pancen padha DIANGKUT Sanajan sampeyan pancen padha SALE Sanajan sampeyan pancen padha SALE Sanajan sampeyan pancen padha ngarep-arep Sanajan sampeyan pancen padha ngarep-arep Sanajan sampeyan pancen padha ngarep-arep nggawe Nadyan SALLY SAIKI SAIKI DIKarep-arep Gawe LANDFALL Nadyan SALLY SAIKI SAIKI DIKarep-arep Gawe LANDFALL CEDHAK DIKarep-arep Gawe LANDFALL CEDHAK Diarepake Nggawe LANDFALL Cedhak DIKarep-arep Gawe LANDFALL CEDHAK FLORIDA DIKarep-arep Gawe LANDFALL CEDHAK LANJUT FLORIDA ALABAMA DIKarepake Nggawe LANDFALL CEDHAK GARIS FLORIDA ALABAMA, DIKarepake Nggawe LANDFALL CEDHAK GARIS FLORIDA ALABAMA, IT LINE FLORIDA ALABAMA, IT LINE FLORIDA ALABAMA, IKU GARIS FLORIDA ALABAMA, KANGGO WIS GARIS FLORIDA ALABAMA, KANGGO SANGKAT GARIS FLORIDA ALABAMA, KANGGO NGARAMPA LAK GARIS FLORIDA ALABAMA, KANGGO NGARAMU KAYA WIS SING PALING LUCU KANGGO Wis banget ngrusak kanggo WIS GOLEKTIF KANGGO LOKAL SING PALING NGRAMPAK KANGGO KOMERSIAL LOKAL SING PALING NGRIDU KANGGO IKI IKAN IKLAM IKAN IKAN KOMERSIAL LOKAL INDUSTRI IKAN IKLAN KOMERSIAL. INDUSTRI. INDUSTRI. A INDUSTRI. SINGKIT INDUSTRI. MUSIM KECUT INDUSTRI. MUSIM KECUT I INDUSTRI. MUSIM KECUT KANG SING GAMPANG NGERTI MUSIM KECUT KANG SING GAMPANG NGERTI MUSIM KECIL AKU NGERTI MUSIM KECIL AKU NGERTI Sampeyan MUSIM KECIL AKU NGERTI KOWE Duwe MUSIM KECIL AKU NGERTI KAMU Duwe PRETTY MUSIM KECIL AKU NGERTI KAMU GOLEKI SING PAI MUSIM KECIL AKU NGERTI KAMU NGANGGO JAMU sing apik. Sampeyan duwe mangsa sing apik. Sampeyan duwe mangsa sing apik. THE Sampeyan duwe mangsa sing apik. KAYAM Sampeyan duwe mangsa sing apik. MUSIM KAYU Sampeyan duwe mangsa sing apik. MUSIM KAYU IKU Sampeyan duwe mangsa sing apik. MUSIM KAYU BENER Sampeyan duwe mangsa sing apik. MUSIM KAYU BENAR APA MUSIM KAYU BENAR APA MUSIM KAYU IKU SEPENE BAIK. MUSIM. MUSIM. Kowe MUSIM. Kowe KANJUNG MUSIM. Kowe BAYANG LANGSUNG MUSIM. Sampeyan mung mbayangno kepiye MUSIM. Sampeyan mung mbayangno kepiye MUSIM. Sampeyan mung mbayangno kepiye Sampeyan mung mbayangno kepiye Sampeyan mung mbayangno kepiye mung mateni Sampeyan mung mbayangno kepiye mung mateni Sampeyan mung mbayangno kepiye mung mateni kabeh Sampeyan mung mbayangno kepiye mung mateni panguripane kabeh MATI LANGSUNG KABEH MATI KABEH KABEH MATI KABEH GOLEK DHUWIT LAN TURUN LAN Mudhun lan NINGKIT TURUN LAN NINGGAL ING TURUN LAN NINGGAL ING TURUN LAN NINGGAL ING KAYU TURUN LAN NINGGAL ING LAKE KAYU TURUN LAN NINGGAL ING LAKE KAYU LEVEES IN THE WOOD LAKE DELICTO LEVEES IN THE WOOD LAKE DELICTO Area LEVEES IN THE WOOD LAKE DELICTO AREA LEVEES IN THE WOOD LAKE DELICTO Area saiki LEVEES ING WAKTU DERA LAKE KAYU SAIKI SAIKI LEVEES ING WAKTU DERA LAKE KAYU SAIKI wis diatasi WILAYU SAIKI Wis DILENGKUT Area saiki wis dikalahake dening Area saiki wis dikalahake dening WILU SAIKI SAIKI KANGGO NGANGGO STORM WILU SAIKI SAIKI Wis DITUNGGUL OLEH LAKON STORM WILU SAIKI SAIKI Wis DITUNGGUNG OLEH PUNCUR STORM ASSOSIASI DENING GUNUNG STORMES DIKUMPULAN DENGAN KESEHATAN STORMUN DIKUMPUNG KANGGO DENGAN KESEHATAN STORMUN DIKUMPULAN DENGAN HURRICANE DENGAN KESEHATAN STORMUN DIKUMPULAN KANG ADILAN HURRICANE. KANG ADILAN HURRICANE. KANG ADILAN HURRICANE. >> KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KAMI KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN WE BENAR KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KITA BARU NAMPAK KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KITA KANJUNG NAMPAK A KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KITA KANJUNG NAMPANG HELICOPTER >> LAN KITA KANJUNG NAMPANG HELICOPTER >> LAN KITA BARU NAMPAK LANGSUNG HELICOPTER >> LAN KAMI NENG KUDU NEMUKAN HELICOPTER LANGSUNG NGALAMI. Mlayu OVERHEAD. Mlayu OVERHEAD. IT Mlayu OVERHEAD. WIS Mlayu OVERHEAD. IKU KEDUA Mlayu OVERHEAD. IKU KEDUA NEGERI Mlayu OVERHEAD. IKU KEDUA NEGERI LAN Mlayu OVERHEAD. KANGGO KEDUA NEGERI LAN LOKAL KANGGO KEDUA NEGERI LAN LOKAL ING KEDUA negara lan pejabat lokal ING KEDUA negara lan pejabat lokal sing ING KEDUA negara lan pejabat lokal sing duwe ING KEDUA negara lan pejabat lokal sing wis mabur KANGGO KEDUA NEGERI LAN RESMI LOKAL sing wis kliwat mabur Pejabat sing wis mabur liwat Pejabat sing wis mabur ing kana Pejabat sing wis mabur liwat kana Pejabat sing wis mabur liwat kana kanggo njupuk Pejabat sing wis mabur liwat kana Pejabat sing wis mabur liwat kana kanggo njupuk dipikir Pejabat sing wis mabur liwat kana kanggo njupuk dipikir lan Pejabat sing wis mabur liwat kana kanggo njupuk dipikir lan assesess INGKANG KANGGO Katon LAMPU LAN PENILAIAN ING KANGGO Katon Deleng Lan Menehi Tulisan INGKANG KANGGO DILAKSAN LAN NILANG KERUSAKAN. KERUSAKAN. KERUSAKAN. Nanging KERUSAKAN. Nanging luwih awal KERUSAKAN. NANGING ORA KUDI KERUSAKAN. NANGING ORA NGAKAK MCGINNIS, KERUSAKAN. NANGING AWAL EWEWE MCGINNIS, THE NANGING AWAL EWEWE MCGINNIS, THE NANGING ORA NGAKAK MCGINNIS, PARIS NANGING ORA NGAKAK MCGINNIS, PRESIDEN PARIS NANGING PALING JAUH MCGINNIS, PRESIDEN PARIS INI NANGING ORA NGAKAK MCGINNIS, PRESIDEN PARIS INI DITENANG NANGING PALING JAUH MCGINNIS, PRESIDEN PARIS ING KENE DITULUT PRESIDEN PARIS ING KENE NULANGI PRESIDEN PARISH ING KENE PITUTUR IKI PRESIDEN PARISH ING KENE NANGGO IKI PRESIDEN PARISH ING KENE NURUTU KUTIPU KANGGO Katon PRESIDEN PARISH ING KENE PITUTUR KANGGO IKI IKI KATON

Gelombang badai saka Hurricane Sally overtops ring levees ing Paroki St. Bernard

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.066">WE</text>
<text sub="clublinks" start="3.436" dur="0.067"> KITA MUNG</text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.167"> KAMU MUNG KOWE</text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.067"> KITA Muga-muga FOKUS</text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.1"> KITA Muga-muga fokus</text>
<text sub="clublinks" start="3.837" dur="0.066"> KAMI MUNG KANGGO FOKUS LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.234"> KAMI MUNG KUDUS FOKUS ING A</text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.167"> KAMI MUNG KUDU FOKUS Sithik Sithik</text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.1"> KITA MUNG SING PENTING NGANGGO MINIT Sithik.</text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.233"> Sawetara menit.</text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.101"> Sawetara menit. KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.1"> Sawetara menit. KABEH KANGGO.</text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.233"> KABEH KANGGO.</text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.1"> KABEH KANGGO. Swara</text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.1"> KABEH KANGGO. NIKMATI GOLEK.</text>
<text sub="clublinks" start="5.271" dur="0.201"> NIKMATI GOLEK.</text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.033"> NIKMATI GOLEK. SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.067"> NIKMATI GOLEK. SAIKI TO</text>
<text sub="clublinks" start="5.572" dur="0.1"> NIKMATI GOLEK. SAIKI TO A</text>
<text sub="clublinks" start="5.672" dur="1.601"> NIKMATI GOLEK. Saiki menyang pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="7.273" dur="0.067"> NIKMATI GOLEK. SAIKI ING Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.334"> SAIKI ING Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="7.674" dur="0.067"> SAIKI NGANGGO PENGEMBANGAN Pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.066"> SAIKI KANGGO PEMBANGUNAN Pungkasan ing</text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> SAIKI KANGGO PEMBANGUNAN Pungkasan ing</text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> SAIKI NGANGGO PENGEMBANGAN Pungkasan ing Banjir</text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> SAIKI ING PANGGILAN PEMBUARAN Pungkasan Ing Pertempuran Banjir</text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.167"> Pangembangan ing Pertarungan Banjir</text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.067"> Pangembangan ing Gelut Banjir ing</text>
<text sub="clublinks" start="8.308" dur="0.133"> Pangembangan ing Gelut Banjir ing St.</text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="0.134"> Pangembangan ing Gelut Banjir ing St. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.1"> Pangembangan ing Gelut Banjir ing St. BERNARD PARISH.</text>
<text sub="clublinks" start="8.675" dur="0.2"> ING ST. BERNARD PARISH.</text>
<text sub="clublinks" start="8.875" dur="2.469"> ING ST. BERNARD PARISH. IKI</text>
<text sub="clublinks" start="11.344" dur="0.1"> ING ST. BERNARD PARISH. ING IKI</text>
<text sub="clublinks" start="11.444" dur="0.134"> ING ST. BERNARD PARISH. IKI KANG GAMBAR RING</text>
<text sub="clublinks" start="11.578" dur="0.1"> ING ST. BERNARD PARISH. IKI NGGABUNGA LEVE RING</text>
<text sub="clublinks" start="11.678" dur="0.067"> ING ST. BERNARD PARISH. IKI KANG GAMPANG RING LEVEES IN</text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.166"> IKI KANG GAMPANG RING LEVEES IN</text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.101"> IKI IKI NGGABUNGI LEVE RING ING</text>
<text sub="clublinks" start="12.012" dur="0.1"> IKI KANG GAMPANG RINGKE RING ING KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.166"> IKI KANG GAMPANG RINGKE RING ING LAKE KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.101"> IKI KANG GAMPANG LANGKAH RING ING LAKU KAYU LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="0.1"> IKI KANG GAMPANG GOLEK RING ING WILAYAH Danau LACODIX.</text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="0.2"> WILAYAH KUDA LAKU KAYU.</text>
<text sub="clublinks" start="12.679" dur="0.133"> WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL</text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="2.603"> WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY</text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.067"> WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="15.482" dur="0.1"> WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="15.582" dur="0.133"> WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY Duwe CERITA</text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.067"> WILAYAH KUDA LAKU KAYU. PAUL MURPHY Duwe CERITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.2"> PAUL MURPHY Duwe CERITA KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="0.067"> PAUL MURPHY Duwe Kisah Kisah Dina</text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.1"> PAUL MURPHY Duwe Kisah Kisah Dina Dina Saiki</text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> PAUL MURPHY KANGGO CERITA HARI SAIKI NGGABUNGA</text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.1"> PAUL MURPHY KANGGO CERITA KANGGO DINO SAIKI NGGABUNGA KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.133"> PAUL MURPHY KANGGO CERITA ING SAIKI SAIKI NGGABUNG KANGGO LANGSUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="3.103"> Dina saiki gabung karo kita langsung.</text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.234"> Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL,</text>
<text sub="clublinks" start="19.786" dur="0.067"> Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, IT</text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.1"> Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, IKI</text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.2"> Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, IKI A</text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.067"> Dina saiki gabung karo kita langsung. PAUL, IKU POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.267"> PAUL, IKU POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="3.136"> PAUL, IKU PALING NGARAM</text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.1"> PAUL, IKI SITUASI BAHAYA POTENSI</text>
<text sub="clublinks" start="23.723" dur="0.1"> PAUL, IKI SITUASI BAHAYA POTENSI ING</text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.067"> PAUL, IKI SITUASI BAHAYA POTENSI ING ST.</text>
<text sub="clublinks" start="23.89" dur="0.267"> SITUASI BAHAYA ING ST.</text>
<text sub="clublinks" start="24.157" dur="0.133"> SITUASI BAHAYA ING ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="24.29" dur="0.134"> SITUASI BAHAYA ING ST. BERNARD PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.1"> SITUASI BAHAYA ING ST. BERNARD PARISH WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="24.524" dur="0.067"> SITUASI BAHAYA ING ST. BERNARD PARISH MALAM WENI</text>
<text sub="clublinks" start="24.591" dur="0.233"> BERNARD PARISH MALAM WENI</text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.134"> BERNARD PARISH WENGI WENGI KALAMU</text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.067"> BERNARD PARISH WENGI ING NGALAMI LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="2.736"> BERNARD PARISH WENGI ING JAMU SADurunge AIRTIME AT</text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.133"> BERNARD PARISH WENGI WIWIS ING NGADAPI ACARA jam 5</text>
<text sub="clublinks" start="27.894" dur="0.067"> BERNARD PARISH MALAM WENGI BENI SADurunge AIRTIME AT 5 PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="27.961" dur="0.3"> Sadurunge AIRTIME AT 5 PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="28.261" dur="0.067"> Sadurunge AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="28.328" dur="0.133"> Sadurunge AIRTIME AT 5 PAREH PRESIDEN Wong</text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.067"> Sadurunge AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN</text>
<text sub="clublinks" start="28.528" dur="0.133"> Sadurunge AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN IS</text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.067"> Sakdurunge AIRTIME AT 5 PRESIDEN PARISH GUY MCGINN DIWANGI</text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.167"> PRESIDEN GUY MCGINN DIWANGI</text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.067"> PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO AKU</text>
<text sub="clublinks" start="28.962" dur="0.1"> PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO NGANGGO AKU LAN</text>
<text sub="clublinks" start="29.062" dur="0.067"> PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO DILAKU AKU LAN DITENANG</text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO NGANGGO AKU LAN AYU</text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.033"> PRESIDEN GUY MCGINN KANGGO NGANGGO AKU LAN KANGGO PUNING</text>
<text sub="clublinks" start="29.262" dur="3.437"> PRESIDEN GUY MCGINN DITELITU KULU LAN DULU A</text>
<text sub="clublinks" start="32.699" dur="0.067"> PRESIDEN GUY MCGINN NGANGGO AKU LAN NGOMPO AKU SERI</text>
<text sub="clublinks" start="32.766" dur="0.066"> PRESIDEN GUY MCGINN NGADILAKU NGAKAKAKU KANG SIRI</text>
<text sub="clublinks" start="32.832" dur="0.201"> Aku lan ngandhani yen seri saka</text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.133"> Aku lan ngandhani yen seri saka cincin</text>
<text sub="clublinks" start="33.166" dur="0.1"> Aku lan ngandhani yen SERI OF LEVE RING</text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.134"> Aku lan ngandhani yen SERI RING LEVEES sing</text>
<text sub="clublinks" start="33.4" dur="0.133"> Aku lan ngandhani yen SERI RING LEVE sing nulungi</text>
<text sub="clublinks" start="33.533" dur="0.067"> Aku lan ngandhani yen SERI OF LEVE RING sing mbantu nglindhungi</text>
<text sub="clublinks" start="33.6" dur="0.2"> LEVE RING YANG NULANG NGlindhungi</text>
<text sub="clublinks" start="33.8" dur="0.1"> LEVE RING sing Nulungi NGLindhungi</text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.1"> LEVE RING sing NULUNG NGANGGO KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="34" dur="2.736"> LEVE RING sing NULUNG NGANGGUNG LAKE KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.1"> LEVE RING sing NULUNG NGANGGUNG LAKE KAYU LAN</text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.1"> LEVE RING YANG NULUNG NGANGGUNG LAKE KAYU LAN LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="36.936" dur="0.067"> LEVE RING sing NULUNG NGANGGUNG LAKE KAYU lan Area LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.2"> WILAYAH KAYU LAN LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.067"> WILAYAH KAYU LAN LOKAL Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="37.27" dur="0.1"> WILAYAH KAYU LAN LOKAL SAIKI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> SAIKI LAKE KAYU LAN LOKAL SAIKI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.067"> SAIKI LAKE KAYU LAN LOKAL SAIKI ORA KALUPUTAN</text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.067"> WILAYAH KAYU LAN TEMPATAN SAIKI Wis KANGGO NGOPI</text>
<text sub="clublinks" start="37.704" dur="0.2"> SAIKI SAIKI Wis KANGGO OLEH</text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.1"> SAIKI SAIKI Wis KANGGO NGOPI</text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.1"> SAIKI SAIKI Wis KANGGO OLEH STORM INI</text>
<text sub="clublinks" start="38.104" dur="0.1"> SAIKI SAIKI Wis DITUNGGUL OLEH SURVISE STORM INI.</text>
<text sub="clublinks" start="38.204" dur="0.167"> KESURUPAN STORM INI.</text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="2.603"> KESURUPAN STORM INI. >></text>
<text sub="clublinks" start="40.974" dur="0.133"> KESURUPAN STORM INI. >> GABUNGAN</text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.167"> KESURUPAN STORM INI. >> Gandheng</text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.067"> KESURUPAN STORM INI. >> GABUNGAN DENGAN HURRICANE</text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.233"> >> GABUNGAN DENGAN HURRICANE</text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.1"> >> GAMPANG GAMPANG GAYURAN.</text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.201"> SALLY.</text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.1"> SALLY. LAN</text>
<text sub="clublinks" start="41.975" dur="0.167"> SALLY. LAN IKI</text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> SALLY. LAN sing mesthi</text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> SALLY. LAN sing mesthi KOMPLIKASI</text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="1.601"> LAN sing mesthi KOMPLIKASI</text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.167"> Lan sing mesthi nggawe komplit</text>
<text sub="clublinks" start="44.177" dur="0.1"> LAN sing mesthi nyandhang banjir mau</text>
<text sub="clublinks" start="44.277" dur="0.134"> LAN KANGGO MAJU PASTI BANJUT BANYU</text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.1"> LAN KANGGO PASTI IKU BENER NGAWI Bengi iki</text>
<text sub="clublinks" start="44.511" dur="0.066"> LAN KANGGO PASTI BENAR-BENAR ING BENGAN ING WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="44.577" dur="0.167"> GOLONGAN BODO INI WENGI</text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.067"> GOLONGAN BODO ING WENGI INI</text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="4.271"> PERANG BANJAR KANG BENI INI DI ST.</text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.167"> PERANG BANJAR KANG BENI INI DI ST. BERNARD.</text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.167"> ING ST. BERNARD.</text>
<text sub="clublinks" start="49.416" dur="0.066"> ING ST. BERNARD. >></text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.134"> ING ST. BERNARD. >> THE</text>
<text sub="clublinks" start="49.616" dur="0.1"> ING ST. BERNARD. >> SEL</text>
<text sub="clublinks" start="49.716" dur="0.133"> ING ST. BERNARD. >> Telpon Sel</text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.1"> ING ST. BERNARD. >> VIDEO TELEPON SEL</text>
<text sub="clublinks" start="49.949" dur="0.067"> ING ST. BERNARD. >> VIDEO TELEPON SEL</text>
<text sub="clublinks" start="50.016" dur="0.2"> >> VIDEO TELEPON SEL</text>
<text sub="clublinks" start="50.216" dur="0.134"> >> VIDEO TELEPON SELING LANGSUNG Ditembak Mung</text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.067"> >> VIDEO TELEPON SELING LANGSUNG Ditutup</text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.1"> >> VIDEO TELEPON SELING LANGKAH LANGKAH LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="50.517" dur="0.1"> >> VIDEO TELEPON SELING LANGKAH LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.1"> >> VIDEO TELEPON CELL SAIKI ING JAM WEKTU</text>
<text sub="clublinks" start="50.717" dur="0.067"> >> VIDEO TELEPON SEL CANTIK LANGSUNG JAM</text>
<text sub="clublinks" start="50.784" dur="2.369"> Cukup ing acara jam pungkasan</text>
<text sub="clublinks" start="53.153" dur="0.133"> Cukup ing sajrone jam pungkasan, nuduhake FLOODWATER</text>
<text sub="clublinks" start="53.286" dur="0.1"> Mung ing sajrone JAM pungkasan nuduhake FLOODWATER FLOWING</text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.067"> Mung ING JAM PALING LAMU Nuduhake FLOODWATER MUNCUL</text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.1"> Mung ing sajrone JAM pungkasan nuduhake FLOODWATER mili babagan A</text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="0.067"> Mung ING JAM PALING LAMU Nuduhake FLOODWATER MUNGGU KANGGO KAKI</text>
<text sub="clublinks" start="53.62" dur="0.2"> FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI</text>
<text sub="clublinks" start="53.82" dur="0.067"> FLOODWATER MUNCIT KANGGO NGAKAK KAKI</text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI</text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.1"> FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI DELLA</text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="0.133"> FLOODWATER MUNCIT KANGGO GAK KAKI GAGAK DELLA</text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI TANPA DOWA GAGAK DOWA</text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.067"> FLOODWATER MUNCIT KANGGO KAKI TANPA DOWA GAGAK DOWA</text>
<text sub="clublinks" start="54.354" dur="0.267"> Liwat DELLA GAGAL DALAN ING</text>
<text sub="clublinks" start="54.621" dur="0.066"> Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM WETAN</text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.134"> Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM EAST TIMUR.</text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.133"> Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM EAST TIMUR. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="2.336"> Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM EAST TIMUR. BERNARD PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="57.29" dur="0.067"> Liwat DOWA GAGAL DELLA DALAM EAST TIMUR. BERNARD PARISH LATE</text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.2"> EASTERN ST. BERNARD PARISH LATE</text>
<text sub="clublinks" start="57.557" dur="0.167"> EASTERN ST. BERNARD PARISH LATE INI</text>
<text sub="clublinks" start="57.724" dur="0.033"> EASTERN ST. BERNARD PARISH ING JABAT INI</text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.134"> EASTERN ST. BERNARD PARISH PALING SENI A</text>
<text sub="clublinks" start="57.891" dur="0.1"> EASTERN ST. BERNARD PARISH PALING SENENG INI Kuwat</text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.067"> EASTERN ST. BERNARD PARISH ING JABUR IKI IKI PALING STORMAT</text>
<text sub="clublinks" start="58.058" dur="0.233"> SENENG INI STORMU Kuat</text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.067"> SENENG INI SURGA STORM Kuat</text>
<text sub="clublinks" start="58.358" dur="0.2"> SENENG INI SURGA STORME Kuat saka</text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.1"> SENENG INI SURGA STORME Kuat saka HURRICANE</text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> SENENG INI SURGA RUPA Kuat saka SANDY HURRICANE</text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.233"> MUNGGUNG SANDY HURRICANE</text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="2.47"> SURGE SARI HURRICANE SANDY RUSHED</text>
<text sub="clublinks" start="61.428" dur="0.1"> KAMPUNG SANDY HURRICANE RUSHED ING</text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="0.133"> SURGE SARI HURRICANE SANDY RUSHED ING lan</text>
<text sub="clublinks" start="61.661" dur="0.1"> SURGE SARI HURRICANE SANDY RUSHED DADI LAN DITANGGUH</text>
<text sub="clublinks" start="61.761" dur="0.1"> PESAR saka SANDY HURRICANE RUSHED lan digawa metu</text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="0.067"> SURGE SARI HURRICANE SANDY RUSHED lan digawa metu</text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.234"> Cepet lan njupuk metu ing</text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.066"> Geser lan njupuk seri</text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.1"> Cepet lan njupuk seri saka</text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.134"> GESANG-GESEK LAN DIANGGO SIRING RING</text>
<text sub="clublinks" start="62.462" dur="0.1"> GESANG-GABUNG LAN NGANGGO SIRU RING LEVEES</text>
<text sub="clublinks" start="62.562" dur="0.067"> GESANG-GESEK LAN DIANGGO SIRI RING LEVEES IKU</text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="0.267"> SERI LEVE RING IKI</text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> SERI LEVE RING KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.2"> SERI LEVE RING KANGGO NANGGO Sawetara</text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.033"> SERI LEVE RING sing NGALAMI sawetara proteksi</text>
<text sub="clublinks" start="63.229" dur="2.269"> SERI OF LEVE RING sing menehi sawetara pangayoman TO</text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="0.067"> SERI LEVE RING sing menehi sawetara proteksi kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="0.2"> Nyedhiyakake Sawetara Proteksi menyang</text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.167"> KANGGO WENYEN ING PANJENENGAN KANG Lake</text>
<text sub="clublinks" start="65.932" dur="0.1"> KANGGO WENYEN ING PANJENENGAN KANGGO LACURIX</text>
<text sub="clublinks" start="66.032" dur="0.134"> KANGGO WENYEN ING PANJENENGAN KANG WILAS DASAR LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.066"> KANGGO WENYEN ING PANJENENGAN KANGGO PARIS Area LACA</text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="3.404"> LAKE DELACROIX Area PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.233"> PEMIMPIN PARIS KAWASAN LAKE</text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.034"> LAKE DELACROIX WILAYAH PEMIMPIN PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="0.133"> LAKE DELACROIX WILAYAH PEMIMPIN PARISH TO</text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.067"> LAKE DELACROIX WILAYAH PEMIMPIN PARISH KANGGO DIWARESI</text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.067"> LAKE DELACROIX WILAYAH PEMIMPIN PARISH KANGGO NILAI</text>
<text sub="clublinks" start="70.17" dur="0.233"> WILAYAH PEMIMPIN KANGGO NILAI THE</text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.1"> WILAYAH PEMIMPIN KANGGO MENGHILANGI KEROSAN.</text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.167"> Rusak.</text>
<text sub="clublinks" start="70.67" dur="0.067"> Rusak. >></text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.133"> Rusak. >> Kowe</text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.034"> Rusak. >> Sampeyan prelu</text>
<text sub="clublinks" start="70.904" dur="0.1"> Rusak. >> Sampeyan prelu A</text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.1"> Rusak. >> Sampeyan butuh sing luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.067"> Rusak. >> Sampeyan butuh banyu sing dhuwur banget</text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.267"> >> Sampeyan butuh banyu sing dhuwur banget</text>
<text sub="clublinks" start="71.438" dur="0.033"> >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing dhuwur banget</text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.1"> >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="71.571" dur="2.202"> >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="73.773" dur="0.1"> >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur kanggo ngubengi lingkungan</text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.134"> >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur kanggo entuk bagean</text>
<text sub="clublinks" start="74.007" dur="0.1"> >> Sampeyan butuh kendaraan banyu sing luwih dhuwur kanggo entuk bagean</text>
<text sub="clublinks" start="74.107" dur="0.2"> KENDARAAN KANGGO GOLEK ING Bagean</text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.134"> KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST.</text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.133"> KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="74.574" dur="0.133"> KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. BERNARD PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.067"> KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. BERNARD PARISH LUAR</text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.067"> KENDARAAN KANGGO GOLEK SEKARANG ST. BERNARD PARISH LUAR THE</text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.234"> ST. BERNARD PARISH LUAR THE</text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.2"> ST. BERNARD PARISH LUWAR LEVEE</text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.133"> ST. PARNI BERNARD LUWIH PANGGUNGAN LEVEE</text>
<text sub="clublinks" start="75.408" dur="0.067"> ST. PARNI BERNARD LUWIH INI LINGKUNG LUNGGUNG LEVEE</text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.3"> Proteksi LEVEE SELASA</text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.1"> PERLINDUNGAN LEVEE SELASA HARI.</text>
<text sub="clublinks" start="75.875" dur="2.036"> PETANG.</text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.167"> PETANG. THE</text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.1"> PETANG. ING dalan gedhe</text>
<text sub="clublinks" start="78.178" dur="0.133"> PETANG. DALAN ORA KENE</text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.067"> PETANG. DALAN ORA BANYU</text>
<text sub="clublinks" start="78.378" dur="0.067"> PETANG. DALAN ING KANGGO MUNCUL</text>
<text sub="clublinks" start="78.445" dur="0.2"> DALAN ING KANGGO MUNCUL</text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.2"> DALAN ING KANGGO MUNCUL MULA</text>
<text sub="clublinks" start="78.845" dur="0.033"> DALAN ING KANGGO MUNCUL MULA SAKING KAPUTRO</text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.167"> DALAN LAYU ORA MUNCUL SAKING FLORISANTI TO</text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.067"> DALAN ING KANGGO ORA MUNCUR SAKING FLORISANTE HOPEDALE</text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.067"> DALAN LAYU KANG MUNCUL DARI SANG FLORISANTE TO HOPEDALE LAN</text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.233"> Saka kembang kembang nganti ngarep lan</text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="3.37"> SAKING FLORISANT TO HOPEDALE LAN SHELL</text>
<text sub="clublinks" start="82.782" dur="0.134"> SAKING FLORISANT TO HOPEDALE LAN SHELL BEACH.</text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="0.2"> PISING GUNUNG.</text>
<text sub="clublinks" start="83.116" dur="0.133"> PISING GUNUNG. ST.</text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="0.134"> PISING GUNUNG. ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="83.383" dur="0.167"> PISING GUNUNG. ST. BERNARD PARISH</text>
<text sub="clublinks" start="83.55" dur="0.066"> PISING GUNUNG. ST. PRESIDEN PARIS BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.201"> ST. PRESIDEN PARIS BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="83.817" dur="0.166"> ST. BERNARD PARES PRESIDEN GUY</text>
<text sub="clublinks" start="83.983" dur="0.101"> ST. PRESIDEN PARIS BERNARD GUY MCGINNIS</text>
<text sub="clublinks" start="84.084" dur="0.066"> ST. PRESIDEN PARIS BERNARD, GUY MCGINNIS KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="84.15" dur="0.1"> ST. PRESIDEN PARIS BERNARD, GUY MCGINNIS NURUT</text>
<text sub="clublinks" start="84.25" dur="0.1"> ST. PRESIDEN PARIS BERNARD, GUY MCGINNIS KANGGO Katon</text>
<text sub="clublinks" start="84.35" dur="0.067"> ST. PRESIDEN PARIS BERNARD, GUY MCGINNIS NGOMONG KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="84.417" dur="0.2"> GUY MCGINNIS KANGGO KANGGO KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="84.617" dur="2.303"> GUY MCGINNIS KANGGO Katon KANG SING NGOMONG</text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.1"> GUY MCGINNIS NGOMONG KANGGO KANGGO WUJUD</text>
<text sub="clublinks" start="87.02" dur="0.133"> GUY MCGINNIS KANGGO KANGGO KANGGO BUNGA SORMI</text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.067"> GUY MCGINNIS KATURUAN KANGGO KANGGO BUNGA SORMI</text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.167"> GUY MCGINNIS KANGGO KANGGO KANGGO PUNCUR SORMI AKU PUNING</text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.067"> GUY MCGINNIS KANGGO KANGGO KANGGO BUNGA SORMI AKU PUNCAK</text>
<text sub="clublinks" start="87.454" dur="0.166"> SURGA RIWAYAT SALLY bakal metu</text>
<text sub="clublinks" start="87.62" dur="0.1"> SURVISI STORMASI SALLY KANGGO TOP</text>
<text sub="clublinks" start="87.72" dur="0.101"> SURVISI STORMASI SALLY KANGGO NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.1"> SURVISI STORMASI SALLY KANGGO TOPING PITUNG PITUNG</text>
<text sub="clublinks" start="87.921" dur="0.133"> SURVISI STORMASI SALLY KANGGO PUNING KANGGO PITUNG PITUK</text>
<text sub="clublinks" start="88.054" dur="0.067"> SURGA RUNTAKAN SALLY KANGGO PUNING KANGGO PITUNG PITUK sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.233"> Babagan Sikap Pitu Sakdurunge</text>
<text sub="clublinks" start="88.354" dur="0.167"> Babagan Sikap Pitu Sakdurunge Muncul</text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.1"> Babagan Sikap Pitu Sakdurunge MUNG MBULU.</text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> PEAKING Bengi iki.</text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.066"> PEAKING Bengi iki. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="88.888" dur="0.1"> PEAKING Bengi iki. Nanging THE</text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.101"> PEAKING Bengi iki. TAPI AIR</text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="1.968"> PEAKING Bengi iki. TAPI AIR KENE BISA</text>
<text sub="clublinks" start="91.057" dur="0.067"> PEAKING Bengi iki. TAPI AIR IKU KETET</text>
<text sub="clublinks" start="91.124" dur="0.233"> TAPI AIR IKU KETET</text>
<text sub="clublinks" start="91.357" dur="0.067"> TAPI AIR BISA METEK SEKITAR</text>
<text sub="clublinks" start="91.424" dur="0.1"> NANGUNE AIR BISA METEK SEKARANG</text>
<text sub="clublinks" start="91.524" dur="0.1"> TAPI AIR BISA METEK SEKARANG DINA.</text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.167"> SEKARANG DINA.</text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.1"> SEKARANG DINA. WE</text>
<text sub="clublinks" start="91.891" dur="0.1"> SEKARANG DINA. Kita bakal</text>
<text sub="clublinks" start="91.991" dur="0.101"> SEKARANG DINA. KAMI MASIH AKAN</text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.166"> SEKARANG DINA. KAMU MASIH AKAN NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="92.258" dur="2.937"> SEKARANG DINA. KAMI MASIH AKAN MASIH BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> SEKARANG DINA. KAMU MASIH KENE BISA PROBABLY</text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.201"> KAMU MASIH KENE BISA PROBABLY</text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> Kita isih bakal duwe masalah</text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.1"> KAMU MASIH KENE BISA PROBABI Bakal Katon</text>
<text sub="clublinks" start="95.662" dur="0.1"> KAMU MASIH KENE BISA PROBAB, KEDILING KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.1"> KAMU MASIH KENE BISA MASIH KETAMPIL KANGGO Duwur</text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> KAMU MASIH AKAN MASIH BENAR KANGGO KANGGO PISING PISAH</text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.267"> Bakal Katon Kaya Pasang Dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.133"> AKAN KANGGO KANGGO LANGSUNG JINGGA</text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.1"> Bakal Katon Kayane pasang pasang ing ndhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.1"> AKAN KANGGO KANGGO LANGSUNG JINGGA TUNGGAL TIGA</text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.067"> AKAN KANGGO KANGGO LANGSUNG JINGGA TUNGGAL TIGA TIGA</text>
<text sub="clublinks" start="96.596" dur="0.067"> Bakal Katon Kayane pasang pasang tikel udakara telung telung dina</text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.167"> MASALAH Kira-kira TIGA TIGA LAN</text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.1"> MASALAH Kira-kira TIGA TIGA LAN A</text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.1"> MASALAH Kira-kira TIGA TIGA LAN SEPISA</text>
<text sub="clublinks" start="97.03" dur="0.067"> Kira Kira-Kira Telu TIGA LAN KAKI SEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.033"> MASALAH Kira-kira TIGA TIGA LAN KAKI SEPATU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="97.13" dur="2.135"> Kira Kira Kira Telu Telung lan Sikil Setitik Kanggo A</text>
<text sub="clublinks" start="99.265" dur="0.134"> Kira Kira-Kira Telu Telung Telu lan Sikil Setitik Kanggo Pasangan</text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.067"> Kira-kira MASAKI TIGA TIGA LAN KAKI SEPISA KANGGO Dino COUPLE</text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.233"> KAKI SEPATU KANGGO DINI COUPLE</text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> KAKI SEPATU KANGGO DUWE COUPLE sadurunge</text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.133"> KAKI SANGKUL KANGGO DUWE COUPLE sadurunge iki</text>
<text sub="clublinks" start="99.899" dur="0.067"> KAKI SING SIKIT KANGGO DUWE COUPLE sadurunge AIR INI</text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> KAKI SANGKUL KANGGO DUWE COUPLE sadurunge AIR INI BISA</text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.133"> KAKI SEPATU KANGGO DUWE COUPLE sadurunge AIR INI BISA</text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.067"> KAKI SANGKUL KANGGO DUWE COUPLE sadurunge AIR INI BISA DITAMPAK</text>
<text sub="clublinks" start="100.233" dur="0.2"> Sadurunge AIR INI BISA DIKAMPUNG</text>
<text sub="clublinks" start="100.433" dur="0.067"> Sadurunge AIR INI BISA DIKAMPUNG</text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.1"> Sakdurunge AIR INI BISA DIKAMPUNG SAKA</text>
<text sub="clublinks" start="100.6" dur="0.1"> Sadurunge AIR INI BISA DIKAMPUNG SAKING WIS.</text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.167"> Saking mriki.</text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.1"> Saking mriki. IT</text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="0.134"> Saking mriki. ITU NGAN</text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.066"> Saking mriki. KANGGO LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="101.167" dur="0.067"> Saking mriki. ITU KANGGO NGANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="101.234" dur="2.069"> Saking mriki. Iku mung gumantung ing</text>
<text sub="clublinks" start="103.303" dur="0.066"> Saking mriki. ITU KANGGO NGANGGO STORM</text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.167"> ITU KANGGO NGANGGO STORM</text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.1"> ITU KANGGO NGANGGO STORM</text>
<text sub="clublinks" start="103.636" dur="0.067"> ITU KANGGO NGANGGO STORM KUDU CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.1"> ITU KANGGO NGANGGO STORM CARA CEPAT</text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.067"> ITU KANGGO NGANGGO STORM CARA CEPAT GOLEK</text>
<text sub="clublinks" start="103.87" dur="0.133"> ITU KANGGO NGANGGO STORM, CARA CEPAT PINDAH.</text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.234"> CARA CEPAT GOLEK ING.</text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.133"> CARA CEPAT GOLEK ING. INGKANG</text>
<text sub="clublinks" start="104.37" dur="0.134"> CARA CEPAT GOLEK ING. ORA KENE</text>
<text sub="clublinks" start="104.504" dur="0.033"> CARA CEPAT GOLEK ING. ORA Katon</text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.1"> CARA CEPAT GOLEK ING. ORA Katon</text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> CARA CEPAT GOLEK ING. Ora katon</text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.067"> CARA CEPAT GOLEK ING. ORA Katon BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.267"> ORA Katon BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.134"> ORA KANGGO KANGGO PROPERTI Luwih Akeh</text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.066"> ORA KATENE KANGGO Rusak PROPERTI</text>
<text sub="clublinks" start="105.271" dur="0.067"> ORA KATENE KANGGO Rusak PROPERTI ING APA</text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="2.035"> ORA KATURUAN KANGGO KEROSAKAN PROPERTI LOBA ING ST.</text>
<text sub="clublinks" start="107.373" dur="0.067"> ORA KATURUAN KANGGO KEROSAKAN PROPERTI LOBA ING ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="107.44" dur="0.167"> KERUSAKAN PROPERTI ING ST. BERNARD</text>
<text sub="clublinks" start="107.607" dur="0.067"> KERUSAKAN PROPERTI ING ST. BERNARD.</text>
<text sub="clublinks" start="107.674" dur="0.233"> .</text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.067"> . IKUT</text>
<text sub="clublinks" start="107.974" dur="0.1"> . IKUT SAHA</text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.134"> . Wong sing urip</text>
<text sub="clublinks" start="108.208" dur="0.066"> . Wong sing urip ing njaba</text>
<text sub="clublinks" start="108.274" dur="0.067"> . Wong sing urip ing njaba</text>
<text sub="clublinks" start="108.341" dur="0.234"> Wong sing urip ing njaba</text>
<text sub="clublinks" start="108.575" dur="0.166"> Wong sing urip ing njaba lever</text>
<text sub="clublinks" start="108.741" dur="0.101"> Wong sing urip ing njaba pangayoman lever</text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="0.033"> Wong sing manggon ing njaba proteksi LEVEE ngerti</text>
<text sub="clublinks" start="108.875" dur="0.1"> Wong sing manggon ing njaba proteksi LEVEE sing dingerteni</text>
<text sub="clublinks" start="108.975" dur="0.067"> Wong sing manggon ing njaba proteksi LEVEE ngerti kanggo obah</text>
<text sub="clublinks" start="109.042" dur="0.233"> PERLINDUNGAN LEVEE KANGGO GERAK</text>
<text sub="clublinks" start="109.275" dur="0.167"> PERLINDUNGAN LEVEE KANGGO NGGERAK</text>
<text sub="clublinks" start="109.442" dur="0.034"> PERLINDUNGAN LEVEE KANGGO NINGGAL NILAI</text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="1.968"> Perlindhungan LEVEE ngerti kanggo mindhah VALUABLES TO</text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.067"> PERLINDUNGAN LEVEE KANGGO NANGGAL NILAI KANGGO Luwih Luwih Luwih</text>
<text sub="clublinks" start="111.511" dur="0.233"> VALUABLING BANYU KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.067"> Nilai-nilai kasebut menyang lemah sing luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.1"> Nilai-nilai kasebut menyang lemah sing luwih dhuwur lan</text>
<text sub="clublinks" start="111.911" dur="0.034"> Nilai-nilai kasebut menyang lemah lan prau sing luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.1"> Nilai kasebut kanggo lemah lan prau sing luwih dhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.133"> Nilai-nilai kasebut kanggo lemah lan prau sing luwih dhuwur kanggo ngirit</text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.067"> Nilai-nilai kasebut kanggo lemah lan prau sing luwih dhuwur kanggo ngamanake cilaka</text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.167"> GROUND AND BOATS KANGGO HARBOR SAFE</text>
<text sub="clublinks" start="112.412" dur="0.067"> GROUND AND BOATS KANGGO HARBOR SAFE.</text>
<text sub="clublinks" start="112.479" dur="0.2"> .</text>
<text sub="clublinks" start="112.679" dur="0.066"> . PALING PALING</text>
<text sub="clublinks" start="112.745" dur="0.067"> . PALING APIK</text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.1"> . PALING KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.067"> . PALING LINGKUNG</text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.1"> . PALING GOLEK ING RUMAH IKI</text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.067"> . PALING INGKANG ING RUMA ORA</text>
<text sub="clublinks" start="113.146" dur="0.233"> PALING INGKANG ING RUMA ORA</text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.101"> PALING GOLEK INGKANG ING KANGGO ORA DITANGKUT.</text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="2.202"> DIANGKUT</text>
<text sub="clublinks" start="115.682" dur="0.133"> DIANGKUT Sanajan</text>
<text sub="clublinks" start="115.815" dur="0.1"> DIANGKUT Sanajan sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="115.915" dur="0.067"> DIANGKUT SANAJANE SANJURAN</text>
<text sub="clublinks" start="115.982" dur="0.134"> DIANGKUT Sanajan sampeyan pancen padha</text>
<text sub="clublinks" start="116.116" dur="0.066"> DIANGKUT Sanajan sampeyan pancen padha SALE</text>
<text sub="clublinks" start="116.182" dur="0.267"> Sanajan sampeyan pancen padha SALE</text>
<text sub="clublinks" start="116.449" dur="0.034"> Sanajan sampeyan pancen padha ngarep-arep</text>
<text sub="clublinks" start="116.483" dur="0.1"> Sanajan sampeyan pancen padha ngarep-arep</text>
<text sub="clublinks" start="116.583" dur="0.166"> Sanajan sampeyan pancen padha ngarep-arep nggawe</text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.101"> Nadyan SALLY SAIKI SAIKI DIKarep-arep Gawe LANDFALL</text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.066"> Nadyan SALLY SAIKI SAIKI DIKarep-arep Gawe LANDFALL CEDHAK</text>
<text sub="clublinks" start="116.916" dur="0.201"> DIKarep-arep Gawe LANDFALL CEDHAK</text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.133"> Diarepake Nggawe LANDFALL Cedhak</text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.133"> DIKarep-arep Gawe LANDFALL CEDHAK FLORIDA</text>
<text sub="clublinks" start="117.383" dur="2.269"> DIKarep-arep Gawe LANDFALL CEDHAK LANJUT FLORIDA ALABAMA</text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.167"> DIKarepake Nggawe LANDFALL CEDHAK GARIS FLORIDA ALABAMA,</text>
<text sub="clublinks" start="119.819" dur="0.067"> DIKarepake Nggawe LANDFALL CEDHAK GARIS FLORIDA ALABAMA, IT</text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.2"> LINE FLORIDA ALABAMA, IT</text>
<text sub="clublinks" start="120.086" dur="0.1"> LINE FLORIDA ALABAMA, IKU</text>
<text sub="clublinks" start="120.186" dur="0.1"> GARIS FLORIDA ALABAMA, KANGGO WIS</text>
<text sub="clublinks" start="120.286" dur="0.201"> GARIS FLORIDA ALABAMA, KANGGO SANGKAT</text>
<text sub="clublinks" start="120.487" dur="0.066"> GARIS FLORIDA ALABAMA, KANGGO NGARAMPA LAK</text>
<text sub="clublinks" start="120.553" dur="0.067"> GARIS FLORIDA ALABAMA, KANGGO NGARAMU KAYA</text>
<text sub="clublinks" start="120.62" dur="0.2"> WIS SING PALING LUCU KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.1"> Wis banget ngrusak kanggo</text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.201"> WIS GOLEKTIF KANGGO LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.133"> SING PALING NGRAMPAK KANGGO KOMERSIAL LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.1"> SING PALING NGRIDU KANGGO IKI IKAN IKLAM</text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.267"> IKAN IKAN KOMERSIAL LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="121.621" dur="0.1"> INDUSTRI IKAN IKLAN KOMERSIAL.</text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.167"> INDUSTRI.</text>
<text sub="clublinks" start="121.888" dur="2.002"> INDUSTRI. A</text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.133"> INDUSTRI. SINGKIT</text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.101"> INDUSTRI. MUSIM KECUT</text>
<text sub="clublinks" start="124.124" dur="0.2"> INDUSTRI. MUSIM KECUT I</text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> INDUSTRI. MUSIM KECUT KANG SING GAMPANG NGERTI</text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> MUSIM KECUT KANG SING GAMPANG NGERTI</text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.1"> MUSIM KECIL AKU NGERTI</text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.033"> MUSIM KECIL AKU NGERTI Sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="124.724" dur="0.134"> MUSIM KECIL AKU NGERTI KOWE Duwe</text>
<text sub="clublinks" start="124.858" dur="0.1"> MUSIM KECIL AKU NGERTI KAMU Duwe PRETTY</text>
<text sub="clublinks" start="124.958" dur="0.133"> MUSIM KECIL AKU NGERTI KAMU GOLEKI SING PAI</text>
<text sub="clublinks" start="125.091" dur="0.1"> MUSIM KECIL AKU NGERTI KAMU NGANGGO JAMU sing apik.</text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.2"> Sampeyan duwe mangsa sing apik.</text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.101"> Sampeyan duwe mangsa sing apik. THE</text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.133"> Sampeyan duwe mangsa sing apik. KAYAM</text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> Sampeyan duwe mangsa sing apik. MUSIM KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.133"> Sampeyan duwe mangsa sing apik. MUSIM KAYU IKU</text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.1"> Sampeyan duwe mangsa sing apik. MUSIM KAYU BENER</text>
<text sub="clublinks" start="125.925" dur="0.067"> Sampeyan duwe mangsa sing apik. MUSIM KAYU BENAR APA</text>
<text sub="clublinks" start="125.992" dur="0.234"> MUSIM KAYU BENAR APA</text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.1"> MUSIM KAYU IKU SEPENE BAIK.</text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="1.468"> MUSIM.</text>
<text sub="clublinks" start="127.794" dur="0.133"> MUSIM. Kowe</text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.134"> MUSIM. Kowe KANJUNG</text>
<text sub="clublinks" start="128.061" dur="0.1"> MUSIM. Kowe BAYANG LANGSUNG</text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> MUSIM. Sampeyan mung mbayangno kepiye</text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.1"> MUSIM. Sampeyan mung mbayangno kepiye</text>
<text sub="clublinks" start="128.361" dur="0.067"> MUSIM. Sampeyan mung mbayangno kepiye</text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.233"> Sampeyan mung mbayangno kepiye</text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.1"> Sampeyan mung mbayangno kepiye mung mateni</text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.101"> Sampeyan mung mbayangno kepiye mung mateni</text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="0.2"> Sampeyan mung mbayangno kepiye mung mateni kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.067"> Sampeyan mung mbayangno kepiye mung mateni panguripane kabeh</text>
<text sub="clublinks" start="129.129" dur="2.702"> MATI LANGSUNG KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="4.638"> MATI KABEH KABEH</text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.067"> MATI KABEH GOLEK DHUWIT LAN</text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.233"> TURUN LAN</text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.067"> Mudhun lan NINGKIT</text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.067"> TURUN LAN NINGGAL ING</text>
<text sub="clublinks" start="136.903" dur="0.1"> TURUN LAN NINGGAL ING</text>
<text sub="clublinks" start="137.003" dur="0.1"> TURUN LAN NINGGAL ING KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="137.103" dur="2.87"> TURUN LAN NINGGAL ING LAKE KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.066"> TURUN LAN NINGGAL ING LAKE KAYU</text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.201"> LEVEES IN THE WOOD LAKE DELICTO</text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> LEVEES IN THE WOOD LAKE DELICTO Area</text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.066"> LEVEES IN THE WOOD LAKE DELICTO AREA</text>
<text sub="clublinks" start="140.406" dur="0.101"> LEVEES IN THE WOOD LAKE DELICTO Area saiki</text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.2"> LEVEES ING WAKTU DERA LAKE KAYU SAIKI SAIKI</text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.066"> LEVEES ING WAKTU DERA LAKE KAYU SAIKI wis diatasi</text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.167"> WILAYU SAIKI Wis DILENGKUT</text>
<text sub="clublinks" start="140.94" dur="0.067"> Area saiki wis dikalahake dening</text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.1"> Area saiki wis dikalahake dening</text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.1"> WILU SAIKI SAIKI KANGGO NGANGGO STORM</text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="2.903"> WILU SAIKI SAIKI Wis DITUNGGUL OLEH LAKON STORM</text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.067"> WILU SAIKI SAIKI Wis DITUNGGUNG OLEH PUNCUR STORM ASSOSIASI</text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.2"> DENING GUNUNG STORMES DIKUMPULAN</text>
<text sub="clublinks" start="144.377" dur="0.167"> DENGAN KESEHATAN STORMUN DIKUMPUNG KANGGO</text>
<text sub="clublinks" start="144.544" dur="0.1"> DENGAN KESEHATAN STORMUN DIKUMPULAN DENGAN HURRICANE</text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.1"> DENGAN KESEHATAN STORMUN DIKUMPULAN KANG ADILAN HURRICANE.</text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.167"> KANG ADILAN HURRICANE.</text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> KANG ADILAN HURRICANE. >></text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.066"> KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN</text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.101"> KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KAMI</text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.066"> KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN WE BENAR</text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.067"> KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KITA BARU NAMPAK</text>
<text sub="clublinks" start="145.278" dur="2.97"> KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KITA KANJUNG NAMPAK A</text>
<text sub="clublinks" start="148.248" dur="0.066"> KANG ADILAN HURRICANE. >> LAN KITA KANJUNG NAMPANG HELICOPTER</text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.201"> >> LAN KITA KANJUNG NAMPANG HELICOPTER</text>
<text sub="clublinks" start="148.515" dur="0.166"> >> LAN KITA BARU NAMPAK LANGSUNG HELICOPTER</text>
<text sub="clublinks" start="148.681" dur="0.1"> >> LAN KAMI NENG KUDU NEMUKAN HELICOPTER LANGSUNG NGALAMI.</text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.167"> Mlayu OVERHEAD.</text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.067"> Mlayu OVERHEAD. IT</text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.1"> Mlayu OVERHEAD. WIS</text>
<text sub="clublinks" start="149.115" dur="0.1"> Mlayu OVERHEAD. IKU KEDUA</text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.067"> Mlayu OVERHEAD. IKU KEDUA NEGERI</text>
<text sub="clublinks" start="149.282" dur="0.1"> Mlayu OVERHEAD. IKU KEDUA NEGERI LAN</text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.067"> Mlayu OVERHEAD. KANGGO KEDUA NEGERI LAN LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="149.449" dur="2.869"> KANGGO KEDUA NEGERI LAN LOKAL</text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.1"> ING KEDUA negara lan pejabat lokal</text>
<text sub="clublinks" start="152.418" dur="0.134"> ING KEDUA negara lan pejabat lokal sing</text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.1"> ING KEDUA negara lan pejabat lokal sing duwe</text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.133"> ING KEDUA negara lan pejabat lokal sing wis mabur</text>
<text sub="clublinks" start="152.785" dur="0.067"> KANGGO KEDUA NEGERI LAN RESMI LOKAL sing wis kliwat mabur</text>
<text sub="clublinks" start="152.852" dur="0.234"> Pejabat sing wis mabur liwat</text>
<text sub="clublinks" start="153.086" dur="0.033"> Pejabat sing wis mabur ing kana</text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.1"> Pejabat sing wis mabur liwat kana</text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.034"> Pejabat sing wis mabur liwat kana kanggo njupuk</text>
<text sub="clublinks" start="153.253" dur="0.1"> Pejabat sing wis mabur liwat kana</text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.066"> Pejabat sing wis mabur liwat kana kanggo njupuk dipikir</text>
<text sub="clublinks" start="153.419" dur="0.134"> Pejabat sing wis mabur liwat kana kanggo njupuk dipikir lan</text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.067"> Pejabat sing wis mabur liwat kana kanggo njupuk dipikir lan assesess</text>
<text sub="clublinks" start="153.62" dur="0.2"> INGKANG KANGGO Katon LAMPU LAN PENILAIAN</text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.133"> ING KANGGO Katon Deleng Lan Menehi Tulisan</text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.1"> INGKANG KANGGO DILAKSAN LAN NILANG KERUSAKAN.</text>
<text sub="clublinks" start="154.053" dur="0.201"> KERUSAKAN.</text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="2.202"> KERUSAKAN. Nanging</text>
<text sub="clublinks" start="156.456" dur="0.167"> KERUSAKAN. Nanging luwih awal</text>
<text sub="clublinks" start="156.623" dur="0.166"> KERUSAKAN. NANGING ORA KUDI</text>
<text sub="clublinks" start="156.789" dur="0.134"> KERUSAKAN. NANGING ORA NGAKAK MCGINNIS,</text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.067"> KERUSAKAN. NANGING AWAL EWEWE MCGINNIS, THE</text>
<text sub="clublinks" start="156.99" dur="0.233"> NANGING AWAL EWEWE MCGINNIS, THE</text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.167"> NANGING ORA NGAKAK MCGINNIS, PARIS</text>
<text sub="clublinks" start="157.39" dur="0.1"> NANGING ORA NGAKAK MCGINNIS, PRESIDEN PARIS</text>
<text sub="clublinks" start="157.49" dur="0.1"> NANGING PALING JAUH MCGINNIS, PRESIDEN PARIS INI</text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.067"> NANGING ORA NGAKAK MCGINNIS, PRESIDEN PARIS INI DITENANG</text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.067"> NANGING PALING JAUH MCGINNIS, PRESIDEN PARIS ING KENE DITULUT</text>
<text sub="clublinks" start="157.724" dur="0.233"> PRESIDEN PARIS ING KENE NULANGI</text>
<text sub="clublinks" start="157.957" dur="0.067"> PRESIDEN PARISH ING KENE PITUTUR IKI</text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.1"> PRESIDEN PARISH ING KENE NANGGO IKI</text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.1"> PRESIDEN PARISH ING KENE NURUTU KUTIPU KANGGO Katon</text>
<text sub="clublinks" start="158.224" dur="2.469"> PRESIDEN PARISH ING KENE PITUTUR KANGGO IKI IKI KATON</text>