Бран на невреме од ураганот Сали надминува прстенести нивоа во парохијата Сент Бернард subtitles

НИЕ МОAYЕМЕ МОAYЕ ДА БИДЕМЕ МОAYЕ ДА СЕ ФОКУСИРАМЕ МОAYЕ ДА СЕ ФОКУСИРАМЕ НА МОAYЕ ДА СЕ ФОКУСИРАМЕ САМО МОAYЕ ДА СЕ ФОКУСИРАМЕ САМО А. Можеби се фокусираме на само неколку Можеби ќе се фокусираме на само неколку минути. НЕКОЛКУ МИНУТИ. НЕКОЛКУ МИНУТИ. СИТЕ НЕКОЛКУ МИНУТИ. ВО РЕД. ВО РЕД. ВО РЕД. ЗВУКИ ВО РЕД. ЗВУЧИ ДОБРО. ЗВУЧИ ДОБРО. ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ДА ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ДО А. ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ДОЦНА ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ДО КОЧНИОТ ПАТ СЕГА ДО КОЧНИОТ ПАТ СЕГА ДО ПОСЛЕДНИ РАЗВОЈИ СЕГА ДО ПОСЛЕДНИ РАЗВОЈИ ВО РАЗВОЈ СЕГА ДО ПОСЛЕДНИ РАЗВОЈИ ВО РАЗВОЈОТ СЕГА ПО ПОЦНЕНИОТ РАЗВОЈ НА ПОПЛАВАТА СЕГА ПО ПОЦНЕНИОТ РАЗВОЈ НА ПОПЛАВАТА РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАТНАТА БОРБА РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАВАТА БОРБА ВО РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАТНАТА БОРБА ВО СВ. РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАТНАТА БОРБА ВО СВ. БЕРНАРД РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАТНАТА БОРБА ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВКЛУЧУВА ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВКЛУЧУВА прстенот ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВКЛУЧУВА ИСТРАУВАЕ НА НИВО ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВКЛУЧУВА Прстенот се крева во ОВА ВКЛУЧУВА Прстенот се крева во ОВА ВКЛУЧУВА ИСТРАУВАЕ НА НИВО ОВА ВКЛУЧУВА ИСТРАУВАЕТО НА ДРВОТО ОВА ВКЛУЧУВА ИСТРАУВАЕ НА НИВОТО ЕЗЕРО ОВА ВКЛУЧУВА ПРОТИВНИ НОСИ ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛАКРОАС ОВА ВКЛУЧУВА ПРСТИНСКИ НИВИ ВО ОБЛАСТАТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. Павле ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПАВЛА МУРФИЈА ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПАВ МУРФИЈА ИМА ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПОЛ МУРФИЈА ИМА ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПАЛ МУРФИЈА ИМА ПРИКАЗНА ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПОЛ МУРФИЈА ИМА ПРИКАЗНА ЗА ПОЛ МУРФИЈА ИМА ПРИКАЗНА ЗА ПАЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ЗА ДЕНИ ПАЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ДЕНА СЕГА ПАЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ЗА ДЕНА СЕГА СЕ ПРИЈАВУВА ПОЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ЗА ДЕНА СЕГА СЕ СЛУЧУВА ПОЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ЗА ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУУВА ВО ИВО. ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПАЛ, ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПОЛ, ИТ ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПАЛ, Е ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПОЛ, тоа е А. ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПАЛ, ПОТЕНЦИЈАЛНО Е ПАЛ, ПОТЕНЦИЈАЛНО Е ПОЛ, тоа е потенцијално опасно ПОЛ, тоа е потенцијално опасна состојба ПОЛ, тоа е потенцијално опасна состојба во ПАЛ, Е ПОТЕНЦИЈАЛНО ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. БЕРНАРД ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. ПЕРИЈА БЕНАРД ВЕЧЕРВА ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. ПАРИЈА БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПАРИЈА БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПАРОИС БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ПАРОИС БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ВОЗДУХ ПАРИЈА БЕНРАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ЕВРЕМА ВО ПАРОИС БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПЕРИОН БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПАРОШИЈА ПРЕД ВОЗДУХ ВО 5 ПАРОШИН ПРЕД ВОЗДУХ ВО 5 ПАРИЗАНСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ ПРЕД ВОЗДУХОВСТВО НА 5 ПАРИТЕЛСКИ ПОЧЕТНИЦИ ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПАРИЗАНДЕН ПРЕТСЕДАТЕЛ ПОЧЕТНИК ГОЈ МЦГИН ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПАРИТЕЛСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ГАЈ МЦГИН Е ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПАРИТЕЛСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ГАЈ МЦГИН Е ПОКААН ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН Е ПОВИКАН ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГИЈ МЦГИН МЕ ПОВИКАН ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН е МЕ НАВИКАМ И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН Е МЕ ПОВИКААТ И МИ РАКА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН Е МЕ ПОВИКАНИ И МИ РЕЧЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГИЈ МЦГИН МЕ ПОВИКУВААМ И ТОА МИ КАLDЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН МЕ ПОВИКУВААТ И МИ РЕКА ДЕКА А. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН МЕ ПОВИКУВААТ И МИ РЕКА ДЕКА СЕРИЈА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН МЕ ПОВИКУВААМ И МИ РЕКА ДЕКА СЕРИЈА ОД ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ТОА СЕРИЈА ОД ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ТОА СЕРИЈА ОД КРСТ ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ДЕКА СЕРИЈА НА РИНГ-НОВИ ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ДЕКА СЕРИЈА НА РИНГ ДОНЕСЕ ТОА ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ДЕКА СЕРИЈА НА ПРЕВОСТА ПОМОГНА ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ДЕКА СЕРИЈА ОД КРСТА ПОМОГУВА НА ЗАШТИТАТА Прстенот го зголемува нивото што му помогна на заштитата ПРСТАНАТА ПОМОУВА ДОКОГАШ ПОМОГНЕЛ ЗА ЗАШТИТА НА Прстенот МОVEИ ДА ПОМОГНЕ НА ЗАШТИТА НА ДРВОТО ПРСТАНАТА ПОМОУВА ПОМОШ ПОМОШ НА ЗАШТИТА НА ЕЗЕРОТО ДРВО ПРСТАНАТА ПОМОУВА ПОМОШ ПОМОШ НА ЗАШТИТА НА ДРВОТО ЕЗЕРО И ПРСТАНИОТ НИЗА ПОМОШ ПОМОШ НА ЗАШТИТА НА ДРВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНО ПРСТАНИОТ ПОМОУВА ПОМОШ ЗА ЗАШТИТА НА ДРВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНИТЕ ОБЛАСТИ ДРВОТО Езеро и локални области ДРВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНИТЕ ОБЛЕСТИ ИМААТ Езерото на дрво и локалните области сега ДЕВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНИТЕ ОБЛЕСТИ СЕГА СЕ СЕ БИДЕ ДРВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНИТЕ ОБЛАСТИ СЕГА СЕ ОБЕЛЕТУВААТ ДРВОТО Езеро и локалните области сега ги надмина СЕГА СЕ ОБВИНУВАА ОД ОВОЈ СЕГА СЕ ОБВИНУВА СЕГА СЕ ОБВИНУВА ОВОЈ БУЛ СЕГА СЕ ОГЛАСУВА ОВОЈ ОБВРДИ ХИР. ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. >> ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. >> ЗДРУЕНИЕ ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. >> ЗДРУЕНИЕ СО ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. >> ЗДРУЕНИЕ СО УРАГАН >> ЗДРУЕНИЕ СО УРАГАН >> ЗДРУЕНИЕ СО УРАКИЈА МОЛКУ. МО SНО. МО SНО. И МО SНО. И ТОА МО SНО. И ТОА ПОВЕЕ МО SНО. И ТОА ОДРЕДНО СИ СЛОБОДУВА И ТОА ОДРЕДНО СИ СЛОБОДУВА И ТОА ОДЛИЧНО ГО КОМПЛИКИ ТОА И ТОА ОДЛИЧНО СИ ГО КОМПЛИКИ ТОЈ ПОПЛАВА И ТОА ОДЛИЧНО ГО КОМПЛИКИ ТОЈ ПОПЛАВЕН БОР И ТОА ОДЛИЧНО СООБРАВИ КОЈ ВЕЧЕРВА БОРЕ ПОПЛАВА И ТОА ОДЛИЧНО СЕ ОБРАБОТУВА ТЕКОВ ВЕЧЕРВА БОРЕ СО ПОПЛАВАТА ТОЈ ПОПЛАВЕН БОРЕ ВЕЧЕРВА ТУКА ТОЈ ПОПЛАВЕН БОРЕ ВЕЧЕРВА ТУКА ВО ТОЈ ПОПЛАВЕН БОРЕ ВЕЧЕРВА ТУКА ВО СВ. ТОЈ ПОПЛАВЕН БОРЕ ВЕЧЕРВА ТУКА ВО СВ. БЕРНАРД ВО СВ. БЕРНАРД ВО СВ. БЕРНАРД >> ВО СВ. БЕРНАРД >> THE ВО СВ. БЕРНАРД >> КЛЕТКАТА ВО СВ. БЕРНАРД >> КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН ВО СВ. БЕРНАРД >> ВИДЕО ЗА ТЕЛЕФОНОТ ВО СВ. БЕРНАРД >> Снимка на видео-мобилниот телефон >> Снимка на видео-мобилниот телефон >> ВИДЕО НА КЛЕТЕН ТЕЛЕФОН СНИМА САМО >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СЕ Сними само внатре >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СНИМА САМО ВО СКЛОП >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СЕ Сними само во последната >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СЕ Сними само во последниот час >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СНИМА САМО ВО ВО ПОСЛЕДНИЧКИТЕ ЧЕСТИ САМО ВО ВО ПОСЛЕДНИЧКИТЕ ЧЕСТИ САМО ВО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ПОПЛАВА ВОДА САМО ВО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ТЕКА ВО ПОПЛАВА ВОДА САМО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧУВА ОКОЛУ САМО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД А. САМО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ ПОПОЛНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НЕГО ПОПОЛНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НЕГО ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НАД ДЕЛА ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НИЗ КРВАТА ДЕЛА ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ Низ автопатот DELLA CROWE ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НИЗ АВТОПАТОТ ДЕЛА КРОВ ВО Низ автопатот Делја Кров во Низ автопатот Делја Кров на исток Низ автопатот Делва Кров на источен Св. Низ автопатот Делва Кров на источен Св. БЕРНАРД Низ автопатот Делва Кров на источен Св. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД Низ автопатот Делва Кров на источен Св. ПАРОИС БЕРНАРД ПОДОЦНА ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРОИС БЕРНАРД ПОДОЦНА ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРИЈА БЕРНАРД ПОДОЧНО ОВА ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРИЈАТА БЕРНАРД ПОДОЛНО ОД ОВОЈ ПОЦЕДЕН ИСТОЧНИОТ СВ. БЕРНАРДИСКИ ПАРОИС ПОСЛЕДНО ОВОЈ ПОЦЕЛО А. ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРИЈАТА БЕРНАРД ПО ПОДЛОГ ОВА ПОЦЕДЕН СИЛНО ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРИЈАТА БЕРНАРД ПОДОЦИ ОД ОВОЈ ПОЦЕДЕН СИЛЕН невреме ОВОЈ ПОСЛЕДНАШ СИЛЕН НЕВРЕМЕ ОВОЈ ПОЦЕДЕН СИЛЕН БУРНИ ХИР ОВОЈ ПОСЛЕДЕН ОД СИЛЕН НЕВРЕМЕН ОБЈЕКТ ОД ОВОЈ ПОЛАД ПОЈАК СИЛЕН БУРНИ ОД УРАГАН ОВОЈ ПОСЛЕДНАШ СИЛЕН НЕВРЕМЕН ОД ХУРАКИНСКИ СЕНДИ ХРАГ ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ХРАГ ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИЗБОРЕН БРЗО ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ БРИШЕЛ ВО РАЗБОР ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИЗБОРИ ВО И РАЗБОР ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИСТРИЛ ВО И ОДНЕСЕ РАЗБОР ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИСТРЕЛЕН И ВЛЕЗ ХРАГ ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИСТРЕЛЕ ВО И ТРЕБА ИЗБОРИЛЕ И ГО ОДВИДАТ ИЗБОРНИ ВО ИЗВЕЗНАТ СЕРИЈАТА ИЗБОРНАВ И ВО ОДБОРУВААТ СЕРИЈАТА НА ИЗБОРНАВ И СЕ ОДБЕЛЕ СЕРИЈАТА НА РИНГ ИЗБОРНИ И ОДВИДЕНИ СЕРИЈАТА НА РИНГНИ НОВИ ИЗБОРЕНИ И ОДБЕЛЕНИ СЕРИЈАТА НА ПРЕТСТАПУВАЕ ТИ ТОА СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА ЈА ОСНОВУВА ТОА СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА СЕ ОБЕУВА СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА НИВО ДОБИВА НЕКОИ СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА СЕ НИЗВИ НЕКОЈА ЗАШТИТА СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА СЕ ОБЕЗБЕДУВА ОД НЕКОЈА ЗАШТИТА СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА СЕ ОБЕЗБЕДУВА НЕКОЈА ЗАШТИТА ДО ОБЕБЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ДО ОБЕЗБЕДЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ПО ЕЗЕРОТ ОБЕЗБЕДЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ДО ЕЗЕРОТО ДЕЛАКРОАКС ОБЕЗБЕДЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ВО ОБЛАСТИТЕ ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ОБЕЗБЕДЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ВО ОБЛАГОВИТЕ ДЕЛАКРОИСКИ ЕЗЕРО РЕШИНСКИ ОБЛАСТИ ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ЛИДЕРИ НА ПАРОИОТ ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ОБЛАСТИТЕ НА ЛИДЕРИТЕ НА ISHЕЛИШТАТА ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОАСКО ЕЗЕРО ПОДОСИ ДЕЛАКРОИСКИ ПОДРАЧЈА ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ОБЛАСТИ ЗА ПРОЦЕНКУВАЕ НА ЛИДЕРИТЕ НА ПАРОИ ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ОБЛАСТИ ЗА ЛЕРИНСКИ РЕШИНИ ЗА ОЦЕНУВАЕ НА ЛИДЕРСКИ ОБЛАСТИ ЗА ОЦЕНУВАЕ НА ЛИДЕРСКИ ОБЛАСТИ ЗА ОЦЕНУВАЕ НА ШТЕТА. ШТЕТА. ШТЕТА. >> ШТЕТА. >> ТИ ШТЕТА. >> ПОТРЕБНО Е ШТЕТА. >> ТИ ТРЕБА А ШТЕТА. >> ПОТРЕБНО Е ВИСОКО ШТЕТА. >> ТРЕБА ПОТРЕБНА ВИСОКА ВОДА >> ТРЕБА ПОТРЕБНА ВИСОКА ВОДА >> ПОТРЕБНО Е ВОЗИЛА ЗА ВОДИ ВО ВОДИ >> ТРЕБА ПОТРЕБНО ВОЗИЛО ЗА ВОДИ ВО ВОДИ >> ПОТРЕБНО Е ВОЗИЛА ЗА ВОДИ ВО ВОДА ЗА ДА СЕ ДОБИЕТЕ >> ПОТРЕБНО Е ВОЗИЛА ЗА ВОДИ ВО ВОДА ЗА ДА ОСТРАНЕТЕ ОКОЛУ >> ТРЕБА ПОТРЕБЕН ВОЗИЛА ЗА ВОДИ ВО ВОДИ ЗА ДА ДОБИЕШ ОД ДЕЛОВИ >> ТРЕБА ПОТРЕБЕН ВОЗИЛА ВО ВОДИ ВО ВОДА ЗА ДА ДОБИЈАШ ОД ОДДЕЛНИЦИТЕ ОД ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИ ОД ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. БЕРНАРД ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД НАРОД ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, НАДВОР СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, НАДВОР СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, НАДВОР НА ЛИВО СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, НАДВОР ЗА ЗАШТИТА НА НИВОТО СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, ВО ВТОРНИК ЗА ЗАШТИТА НА НИВОТО ВТОРНИК ЗА ЗАШТИТА НА НИВО ЗАШТИТА НА НИВО ВТОРНИЦА ПОСЛЕДНЕМЕ. ПОпладне ПОпладне ТИЕ ПОпладне Автопатот ПОпладне И автопатот ПОпладне ПОПЛАВА И автопатот ПОпладне АВТОПАТОТ ИСПОПЛАУВА АВТОПАТОТ ИСПОПЛАУВА Автопатот исто така излеваше од вода Автопатот исто така излеваше од флуоризант Автопатот исто така се излеа од флуоризант до АВТОПАТОТ ИСПОЛНА И ОД ФЛУУРИСАНТ ДО ХОПЕДАЛ Автопатот исто така излеваше од флуоризант до хопедал и ОД ФЛУЕРИЗАНТ ДО ХОПЕДАЛ И ОД ФЛУЕРИЗАНТ ДО ХОПЕДАЛ И ШЕЛ ОД ФЛУУРИЗАНТ ДО ХОПЕДАЛ И ПЛАА ПЛАА. ПЛАACHА НА ШЕЛ. ПЛАACHА НА ШЕЛ. СВ. ПЛАACHА НА ШЕЛ. СВ. БЕРНАРД ПЛАACHА НА ШЕЛ. СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД ПЛАACHА НА ШЕЛ. СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПАРИОШНИОТ БЕРНАРД СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПАРИОШНИОТ БЕРНАРД СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛ ПОЧЕТНИК БЕРНАРД МАК СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БАРНАРСКИОТ ПАРИША ГИЈ МКГИНИС СВ. ВЕЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БЕРНАРДОВИОТ ПАРИШ ГЕЈ МКГИНИС СВ. ГО КАА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БЕРНАРДОВИОТ ПАРИША, дечкото МКГИНИС СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БАРНАРСКИОТ ПАРИША ГИЈ МКГИНИС вели дека тоа изгледа СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БАРНАРСКИОТ ПАРИША, дечкото МЦГИНИС, вели дека тоа изгледа како ДЕЧКОТ МЦГИНИС ВЕЛИ КАКО СЕ ЧАВА ДЕЧКОТ МЦГИНИС ВЕЛИ КАКО СЕ ДА Е МОНО ДЕЧКОТ МЦГИНИС ВЕЛИ КАКО СЕ ДОБИВА КАКО САЛО НЕВРЕМЕ ДЕЧКОТ МЦГИНИС ВЕЛИ КАКО СЕ ДА Е МАЛКУ БУРНО ХУРГ ДЕЦКОТ МЦГИНИС ВЕУВА ДЕКА СЕ ДОБИВА Е ОД САЛО НЕВРЕМЕ ДЕЦКОТ МЦГИНИС ВЕУВА ДЕКА СЕ ДОБИВУВА ВО ВРСОК ДЕЦКОТ МЦГИНИС ВЕУВА ДА СЕ ДОБИВА КАКО САЛО НЕВРЕМЕНО ОД ХУРГ ALLЕ ВРВИ САЛО НЕВРЕМЕН ХРУГ ALLЕ ВРВИ ОД САЛО НЕВРЕМЕН ХРУГ ALLЕ СЕ ОБВИНИ ОД БУРНО ХУРГИРАЕ ALLЕ ВРВИ ОД околу седум САЛИ НЕВРЕМЕНСКИ ХУРГ Е ИЗВЕСТУВА ОД околу седум стапала САЛИ НЕВРЕМЕНСКИ ХУРГ Е ВРВИ ОД ОД ОД СЕДУМ НОЕ ПРЕД ЗА ОД СЕДУМ НОЕ ПРЕД ОКОЛУ СЕДУМ НО BEЕ ПРЕД ВИДЕЕ ЗА ОД СЕДУМ НОЗЕ ПРЕД ВЕЧЕРЕЕ ВЕЧЕРВА. ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО ВОДАТА ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО ВОДАТА СЕ МОЕ ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО ВОДАТА МОLDЕ ДА СЕ ЛИСТИ НО ВОДАТА МОLDЕ ДА СЕ ЛИСТИ НО ВОДАТА МОLDЕ ДА СЕ ЛИСТИ ОКОЛУ НО ВОДАТА може да се залепи околу НО ВОДАТА МОLDЕ ДА СЕ ЛИСТИ ОД ДЕНА. ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. НИЕ ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. НИЕ ЌЕ ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. Е СЕ УШТЕ ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. СЕ уште ќе имаме ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. СЕ уште ќе имаме веројатно ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. СЕ уште ќе го имаме СЕ уште ќе го имаме СЕ уште ќе имаме веројатно и ќе STЕ СЕ УШТЕ VEЕ ПОГЛЕДНЕМЕ СЕ уште ќе имаме веројатно дека ќе се погледне како СЕ уште ќе имаме веројатно дека ќе изгледа како високо СЕ уште ќе имаме веројатно дека ќе изгледа како висока плима Е ГО ПОГЛЕДНЕ КОКО ВАА Веројатно ќе изгледа како висока плима и осека BAЕ ГО ПОГЛЕДНЕ КАКО ВА HIGHА ПОБРАГО ВО ОКОЛУ LЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОКО ВИТА ПОБРАГО ВЕЧНО ОКОЛУ ТРИ LЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОКО ВА HIGHА ПОБРАГО ВЕЧНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ LЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОКО ВА HIGHА ПОБРАГО ВЕЧНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И А. ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИНА ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ЗА ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ЗА А. ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ЗА ПАРА ВЕBAНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ЗА ПАРНИ ДЕНА ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНИ ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНИ ПРЕД ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНИ ПРЕД ОВА ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНА ПРЕД ОВА ВОДА ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНИ ПРЕД КОГА МОЕ ВОДАТА ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНОВИ ПРЕД МОЕ ДА БИДЕ ОВА ВОДА ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНОВИ ПРЕД КОГА ДА СЕ ЦИЦИ ОВАА ВОДА ПРЕД ОВАА ВОДА МОANЕ ДА СЕ ЦИЦИ ПРЕД ОВАА ВОДА МОANЕ ДА СЕ ИЗДИВИ ПРЕД ОВАА ВОДА МОANЕ ДА СЕ ИЗДИВИ ОД ПРЕД ОВАА ВОДА МОANЕ ДА СЕ ИЗДАВИ ОД ТУКА. Надвор од тука. Надвор од тука. ИТ Надвор од тука. САМО Надвор од тука. САМО ЗАВИСИ Надвор од тука. САМО ЗАВИСИ Надвор од тука. САМО ЗАВИСИ ОД Надвор од тука. САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО САМО ЗАВИСИ КАКО БУ THEА САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО КОЛКУ БРЗО САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО КОЛКУ ПОбрзо САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО КОЛКУ ПОДДРШУВА САМО ЗАВИСУВА ОД НЕВРЕМЕТО КОЛКУ ПОЧИВУВА. КОЛКУ ПОбрзо се движи. КОЛКУ ПОбрзо се движи. ТАМУ КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕМАШ КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕ се појавија КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕ се појавија КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕ се појавија за да бидат КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕ се појави за да биде многу НЕ се појави за да биде многу НЕ се појави за да има многу имот НЕ се појавија за да има голема штета на имотот НЕ се појави за да има многу штета на имотот НЕ се појави за да има многу штета на имотот на Св. НЕ се појави за да има многу штета на имотот на Св. БЕРНАРД ШТЕТА НА ИМОТ НА СВ. БЕРНАРД ШТЕТА НА ИМОТ НА СВ. БЕРНАРД . . НАРОДИ . Луѓе КОЈ . Луѓе кои живеат . Луѓе кои живеат надвор . Луѓе кои живеат надвор од Луѓе кои живеат надвор од Луѓе кои живеат надвор од нивото Луѓе кои живеат надвор од заштитата на ниво ЛУKSЕ КОИ ИВЕАТ НАД НЕЗНА ЗАШТИТА НА НИВО ЛУKSЕ КОИ ИВЕААТ НАД НИВО ЗАШТИТА НА ЗНАЕЕ ЛУKSЕ КОИ ИВЕАТ НАД НОВИОТ ЗАШТИТА ЗНАЕТЕ ДА ДВААТ ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ДВИЕТЕ ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ НИВНИТЕ ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ ВРЕДНОСТИ ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ГИ ПОТРЕБУВАТЕ ВАШИТЕ ВРЕДНОСТИ ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ГИ ПОМИНЕТЕ ВАIRНИТЕ ВРЕДНОСТИ НА ПОВИСОК НИВНИ ВРЕДНОСТИ ПОВИСОКИ НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКОТО ЗЕМЈО НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈА И НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈИ И ЧАВАРИ НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈА И БРОSИ ДО НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈА И Бродовите ЗА БЕЗБЕДНО НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈИ И ЧАВАРИ ЗА БЕЗБЕДНО ХЕРБОР Земјиште и чамци за безбеден агол Земјиште и чамци за безбеден агол. . . НАЈМНОГУ . ПОВЕЌЕТО . ПОВЕЌЕТО ОД . НАЈДОЛИ ДОМА . ПОВЕЕ ДОМА СЕ . И НАЈДОБИТЕ ДОМА И НАЈДОБИТЕ ДОМА ПОВЕISЕ И ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДОМА. ПОСТАНАТ ПОСТАНАТ Дури и ПОСТАНАТ Дури и помислата ПОСТАНАТ Дури и мирно ПОСТАНАТ Дури и помислено е ПОСТАНАТ Дури и помислено е сега Дури и помислено е сега СЕГА СЕГА ОЧЕКУВА Дури и помислено СЕГА СЕ СЕ ОЧЕКУВА Дури и помислено СЕГА ОЧЕКУВА ДЕКА И МАЛКУ СЕГА ОБЕЗБЕДУВА СЕГА СЕ СЕ ОЧЕКУВА ДЕКА И МАЛКУ ДА СЕ ОБЕДИ Дури и МАЛКУ СЕГА СЕ ОЧЕКУВА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ДРANDАВАТА БЛИЗИНА ОЧЕКУВАЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ДРANDАВА ОЧЕКУВАНО ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ БЛИЗИНА ОЧЕКУВАНО ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА БЕЗ ФЛОРИДА ОЧЕКУВАНО ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА БЕЗ ФЛОРИДА АЛАБАМА ОЧЕКУВАНО ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА БЕЗ ЛИСТА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ОЧЕКУВА TOЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА БЕЗ ЛИСТА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ИТ ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ИТ ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ИМА ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ТОА Е ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, БЕШЕ МНОГУ ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ПОВЕЕ СЕ РАЗЛИЧИ ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ПОВЕЕ Е МНОГУ РАЗОРНИЧКА БЕШЕ МНОГУ РАЗОРНИЧКИ БЕШЕ МНОГУ РАЗОМНИЧКИ ЗА БЕШЕ МНОГУ РАЗОМНИЧКИ ЗА ЛОКАЛНОТО БЕШЕ МНОГУ РАЗОМНИЧКИ ЗА ЛОКАЛНИОТ КОМЕРЦИЈАЛ СЕ ПОСРЕДНО РАЗБОРИ ЗА ЛОКАЛНИОТ КОМЕРЦИЈАЛЕН РИБИЛИ Локалното комерцијално риболов Локалната комерцијална индустрија за риболов. ИНДУСТРИЈА ИНДУСТРИЈА А. ИНДУСТРИЈА Ракчиња ИНДУСТРИЈА Сезона за ракчиња ИНДУСТРИЈА Сезона за ракчиња I ИНДУСТРИЈА РАЗБИРАМ СЕЗОНА МАКРИСТИ РАЗБИРАМ СЕЗОНА МАКРИСТИ СЕЗОНА НА МАКРИСТИ ВЕ ТЕ РАЗБИРАМ Сезона за ракчиња што ја разбирам дека ја имате СЕЗОНА НА МАКРИСТИ ЈА РАЗБИРАМ ТИ ИМАШ А. СЕЗОНА МАКРИСТИ ВО РАЗБИРАЕ ТИ ИМАШ УБАВА СЕЗОНА НА МАКРИСТИ ВО РАСПОРЕДУВАМЕ ТИ ИМАТЕ ПРЕДНО ДОБРО СЕЗОНА НА МАКРИСТИ ВО РЕСТИРАЕ ТИ Имаш прилично добра сезона. Имате прилично добра сезона. Имате прилично добра сезона. ТИЕ Имате прилично добра сезона. Ракот Имате прилично добра сезона. СЕЗОНА РАКОВИ Имате прилично добра сезона. СЕзоната на ракови е Имате прилично добра сезона. Сезоната со ракови е убава Имате прилично добра сезона. Сезоната со ракови е прилично добра Сезоната со ракови е прилично добра Сезоната со ракови е прилично добра сезона. СЕЗОНА. СЕЗОНА. ТИ СЕЗОНА. САМО СЕЗОНА. САМО ЗАМИСЛИШ СЕЗОНА. САМО ЗАмислувате како СЕЗОНА. САМО ЗАмислувате како тоа СЕЗОНА. САМО ЗАПИСЛИТЕ КАКО САМО САМО ЗАПИСЛИТЕ КАКО САМО САМО ЗАМИСЛУВАТЕ КАКО САМО СЕ ЗАТВОРУВА САМО ЗАСЛИГУВАТЕ КАКО САМО ГИ ПОТВРТИ НИВНИТЕ САМО ЗАСЛИГУВАТЕ КАКО САМО ГИ ПОТВРТИ ЦЕЛОТО САМО ЗАСЛИГУВАТЕ КАКО САМО СЕ ОТКАУВА ЦЕЛО LИВОТНОСТ Ги затвора целите животни СЕ СКЛУЧУВА ЦЕЛО LИВОТНОСТ ЈА ЗАТВОРУВА ЦЕЛАТА LИВОТНА ИВОСТ И ДА ДОЛУ И И Спуштени и се спуштаат СЛОБОДИ И СЛИВАТ ВО ДАЛУВАЈТЕ И СЛЕВУВАЈТЕ ВО ПОДАЛУВАЈТЕ И СЛИВАТЕ ВО ДРВОТО Спуштени и се спуштаат во езерото дрво Спуштени и се спуштаат во дрвото езеро ДЕЛИКТО ПОМИУВА ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО ПОМИЛУВА ВО ДРВАТА ДЕЛИКТО НА ДРВОТО ЕЗЕРО ИМААТ ЛИВИ ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО СЕГА ИМААТ ЛИВИ ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО СЕГА СЕ ПОДВИГНУВААТ ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО СЕГА СЕ ПОГРЕУВААТ ПОДВИАТА ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО ОБЛАСТА СЕГА СЕ ПРЕГЛЕДУВАА ОБЛАСТА СЕГА СЕ ОБВИНУВАА ОД ОБЛАСТА СЕГА СЕ ОБВИНУВАА ОД ОБЛАСТИТЕ СЕГА СЕ ОБВИНИ ОД НЕВРЕМЕТО ОБЛАСТИТЕ СЕГА СЕ ЗАГЛАСНИ ОД БУРНИОТ ХИР ОБЛАСТИТЕ СЕГА СЕ ЗАГЛЕДУВААТ ОД Здружението ОД Здружението на бура хирургија ОД БУРНИОТ ХУРГ СОРАБОТЕН СО ОД НЕВРЕМЕНИОТ ХУРГ СОРАБОТЕН СО УРАГАН ОД НЕВРЕМЕНОСТИОТ ХУРГ ОСОБИНИ СО УРАГАН МОБА. СО УРАГАН МИРКА. СО УРАГАН МИРКА. >> СО УРАГАН МИРКА. >> И СО УРАГАН МИРКА. >> И НИЕ СО УРАГАН МИРКА. >> И САМО СО УРАГАН МИРКА. >> И САМО ПОГЛЕДНАМ СО УРАГАН МИРКА. >> И САМО ПОГЛЕДАМ А. СО УРАГАН МИРКА. >> И САМО ПОГЛЕДНАМЕ ХЕЛИКОПТЕР >> И САМО ПОГЛЕДНАМЕ ХЕЛИКОПТЕР >> И САМО ПОГЛЕДНАМЕ ЛЕТ НА ХЕЛИКОПТЕР >> И САМО ПОГЛЕДНЕМЕ ЛЕТ НА ХЕЛИКОПТЕР НЕГОЛО ЛЕТЕ НЕГОЛО ЛЕТЕ НЕГОЛО ИТ ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМАЛ ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМА И ДВЕ ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМА И ДВЕ ДРATEАВА ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМАЛ ДВЕ ДР STАВА И ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМА ДВЕ ДРATEАВА И ЛОКАЛНО ИМА ДВЕ ДРATEАВА И ЛОКАЛНО ИМААТ ДВА ДРATEАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ ИМААТ ДВА ДРTHАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ ТОА ИМААТ ДВА ДРATEАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ КОИ ИМААТ ИМААТ ДВА ДРATEАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ КОИ ЛЕТААТ ИМААТ ДВА ДРATEАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ КОИ ЛЕТЕЛЕ ВО ВРЕМЕ Службеници кои прелетаа Службеници кои летаа таму ОФИЦИЈАЛНИ КОИ ЛЕТААТ ТУКА ДО СЛУБЕНИЦИ КОИ ПРЕВРЕДААТ ТУКА ДА ПОВЕДАТ ОФИЦИЈАЛНИ КОИ ПРЕВРЕДААТ НЕМА ДА ПОВЕРЕАТ А. СЛУБЕНИЦИ КОИ ПРЕГЛЕДААТ НЕМА ДА ПРЕГЛЕДАТ СЛУБЕНИЦИ КОИ ПРЕГЛЕДААТ ТУКА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И СЛУБЕНИЦИ КОИ ПРЕГЛЕДААТ ТУКА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ОЦЕНЕТЕ ТРЕБА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ОЦЕНЕТЕ ТРЕБА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ДА ОЦЕНЕТЕ ТРЕБА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ОЦЕНЕТЕ ШТЕТА. ШТЕТА. ШТЕТА. НО ШТЕТА. НО ПОРАНО ШТЕТА. НО ПОРАН МОМЧЕ ШТЕТА. НО ПОРАН МЕЧКО МЦГИНИС, ШТЕТА. НО ПОРАН ДЕЦК МЦГИНИС, ТЕ НО ПОРАН ДЕЦК МЦГИНИС, ТЕ НО ПОРАН МЕЧКО МЦГИНИС, ПАРОИОТ НО ПОРАН ДЕЦЕ МЦГИНИС, ПАРИЗАНСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ НО ПОРАН ДЕЦЕ МЦГИНИС, ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ НО ПОРАН МЕЧКО МЦГИНИС, ОВДЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПАРИСОК НО ПОРАН МЕЧКО МЦГИНИС, ПАРИЗАТИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ОВДЕ НАМА ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ОВДЕ НАМ ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ИМ РАКА ЦИТО ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ИМ ПОКАЕ ЦИТА ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ИМ ПОИЗВЕДИ КАКО ГО ГЛЕДА ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ИМ ПОКАЕ ЦИТИРА ДЕКА СЕ ЛАЕ

Бран на невреме од ураганот Сали надминува прстенести нивоа во парохијата Сент Бернард

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="3.37" dur="0.066"> НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.436" dur="0.067"> МОAYЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.167"> МОAYЕ ДА БИДЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.67" dur="0.067"> МОAYЕ ДА СЕ ФОКУСИРАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.1"> МОAYЕ ДА СЕ ФОКУСИРАМЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="3.837" dur="0.066"> МОAYЕ ДА СЕ ФОКУСИРАМЕ САМО </text>
<text sub="clublinks" start="3.903" dur="0.234"> МОAYЕ ДА СЕ ФОКУСИРАМЕ САМО А. </text>
<text sub="clublinks" start="4.137" dur="0.167"> Можеби се фокусираме на само неколку </text>
<text sub="clublinks" start="4.304" dur="0.1"> Можеби ќе се фокусираме на само неколку минути. </text>
<text sub="clublinks" start="4.404" dur="0.233"> НЕКОЛКУ МИНУТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="0.101"> НЕКОЛКУ МИНУТИ. СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="4.738" dur="0.1"> НЕКОЛКУ МИНУТИ. ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="4.838" dur="0.233"> ВО РЕД. </text>
<text sub="clublinks" start="5.071" dur="0.1"> ВО РЕД. ЗВУКИ </text>
<text sub="clublinks" start="5.171" dur="0.1"> ВО РЕД. ЗВУЧИ ДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="5.271" dur="0.201"> ЗВУЧИ ДОБРО. </text>
<text sub="clublinks" start="5.472" dur="0.033"> ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="5.505" dur="0.067"> ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="5.572" dur="0.1"> ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ДО А. </text>
<text sub="clublinks" start="5.672" dur="1.601"> ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ДОЦНА </text>
<text sub="clublinks" start="7.273" dur="0.067"> ЗВУЧИ ДОБРО. СЕГА ДО КОЧНИОТ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="7.34" dur="0.334"> СЕГА ДО КОЧНИОТ ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="7.674" dur="0.067"> СЕГА ДО ПОСЛЕДНИ РАЗВОЈИ </text>
<text sub="clublinks" start="7.741" dur="0.066"> СЕГА ДО ПОСЛЕДНИ РАЗВОЈИ ВО РАЗВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="7.807" dur="0.1"> СЕГА ДО ПОСЛЕДНИ РАЗВОЈИ ВО РАЗВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="7.907" dur="0.101"> СЕГА ПО ПОЦНЕНИОТ РАЗВОЈ НА ПОПЛАВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="8.008" dur="0.066"> СЕГА ПО ПОЦНЕНИОТ РАЗВОЈ НА ПОПЛАВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="8.074" dur="0.167"> РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАТНАТА БОРБА </text>
<text sub="clublinks" start="8.241" dur="0.067"> РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАВАТА БОРБА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="8.308" dur="0.133"> РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАТНАТА БОРБА ВО СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="8.441" dur="0.134"> РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАТНАТА БОРБА ВО СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="8.575" dur="0.1"> РАЗВОЈИ ВО ПОПЛАТНАТА БОРБА ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. </text>
<text sub="clublinks" start="8.675" dur="0.2"> ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. </text>
<text sub="clublinks" start="8.875" dur="2.469"> ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="11.344" dur="0.1"> ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВКЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="11.444" dur="0.134"> ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВКЛУЧУВА прстенот </text>
<text sub="clublinks" start="11.578" dur="0.1"> ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВКЛУЧУВА ИСТРАУВАЕ НА НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="11.678" dur="0.067"> ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД. ОВА ВКЛУЧУВА Прстенот се крева во </text>
<text sub="clublinks" start="11.745" dur="0.166"> ОВА ВКЛУЧУВА Прстенот се крева во </text>
<text sub="clublinks" start="11.911" dur="0.101"> ОВА ВКЛУЧУВА ИСТРАУВАЕ НА НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="12.012" dur="0.1"> ОВА ВКЛУЧУВА ИСТРАУВАЕТО НА ДРВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="12.112" dur="0.166"> ОВА ВКЛУЧУВА ИСТРАУВАЕ НА НИВОТО ЕЗЕРО </text>
<text sub="clublinks" start="12.278" dur="0.101"> ОВА ВКЛУЧУВА ПРОТИВНИ НОСИ ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛАКРОАС </text>
<text sub="clublinks" start="12.379" dur="0.1"> ОВА ВКЛУЧУВА ПРСТИНСКИ НИВИ ВО ОБЛАСТАТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. </text>
<text sub="clublinks" start="12.479" dur="0.2"> ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. </text>
<text sub="clublinks" start="12.679" dur="0.133"> ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. Павле </text>
<text sub="clublinks" start="12.812" dur="2.603"> ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПАВЛА МУРФИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="15.415" dur="0.067"> ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПАВ МУРФИЈА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="15.482" dur="0.1"> ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПОЛ МУРФИЈА ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="15.582" dur="0.133"> ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПАЛ МУРФИЈА ИМА ПРИКАЗНА </text>
<text sub="clublinks" start="15.715" dur="0.067"> ОБЛАСТА ДЕЛАКРОИСКО ДРВО ЕЗЕРО. ПОЛ МУРФИЈА ИМА ПРИКАЗНА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="15.782" dur="0.2"> ПОЛ МУРФИЈА ИМА ПРИКАЗНА ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="0.067"> ПАЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ЗА ДЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="16.049" dur="0.1"> ПАЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ДЕНА СЕГА </text>
<text sub="clublinks" start="16.149" dur="0.067"> ПАЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ЗА ДЕНА СЕГА СЕ ПРИЈАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="16.216" dur="0.1"> ПОЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ЗА ДЕНА СЕГА СЕ СЛУЧУВА </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.133"> ПОЛ МУРФИ ИМА ПРИКАЗНА ЗА ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУУВА ВО ИВО. </text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="3.103"> ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.234"> ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПАЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="19.786" dur="0.067"> ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПОЛ, ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="19.853" dur="0.1"> ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПАЛ, Е </text>
<text sub="clublinks" start="19.953" dur="0.2"> ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПОЛ, тоа е А. </text>
<text sub="clublinks" start="20.153" dur="0.067"> ДЕНА СЕГА СЕ ПРИДРУИ ВО ИВО. ПАЛ, ПОТЕНЦИЈАЛНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="20.22" dur="0.267"> ПАЛ, ПОТЕНЦИЈАЛНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="20.487" dur="3.136"> ПОЛ, тоа е потенцијално опасно </text>
<text sub="clublinks" start="23.623" dur="0.1"> ПОЛ, тоа е потенцијално опасна состојба </text>
<text sub="clublinks" start="23.723" dur="0.1"> ПОЛ, тоа е потенцијално опасна состојба во </text>
<text sub="clublinks" start="23.823" dur="0.067"> ПАЛ, Е ПОТЕНЦИЈАЛНО ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="23.89" dur="0.267"> ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="24.157" dur="0.133"> ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="24.29" dur="0.134"> ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="24.424" dur="0.1"> ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. ПЕРИЈА БЕНАРД ВЕЧЕРВА </text>
<text sub="clublinks" start="24.524" dur="0.067"> ОПАСНА СОСТОЈБА ВО СВ. ПАРИЈА БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="24.591" dur="0.233"> ПАРИЈА БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="24.824" dur="0.134"> ПАРОИС БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="24.958" dur="0.067"> ПАРОИС БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ВОЗДУХ </text>
<text sub="clublinks" start="25.025" dur="2.736"> ПАРИЈА БЕНРАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ЕВРЕМА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="27.761" dur="0.133"> ПАРОИС БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 </text>
<text sub="clublinks" start="27.894" dur="0.067"> ПЕРИОН БЕРНАРД ВЕЧЕРВА САМО ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПАРОШИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="27.961" dur="0.3"> ПРЕД ВОЗДУХ ВО 5 ПАРОШИН </text>
<text sub="clublinks" start="28.261" dur="0.067"> ПРЕД ВОЗДУХ ВО 5 ПАРИЗАНСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="28.328" dur="0.133"> ПРЕД ВОЗДУХОВСТВО НА 5 ПАРИТЕЛСКИ ПОЧЕТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="28.461" dur="0.067"> ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПАРИЗАНДЕН ПРЕТСЕДАТЕЛ ПОЧЕТНИК ГОЈ МЦГИН </text>
<text sub="clublinks" start="28.528" dur="0.133"> ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПАРИТЕЛСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ГАЈ МЦГИН Е </text>
<text sub="clublinks" start="28.661" dur="0.067"> ПРЕД ВОЗДУШНИОТ ВО 5 ПАРИТЕЛСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ГАЈ МЦГИН Е ПОКААН </text>
<text sub="clublinks" start="28.728" dur="0.167"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН Е ПОВИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="28.895" dur="0.067"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГИЈ МЦГИН МЕ ПОВИКАН </text>
<text sub="clublinks" start="28.962" dur="0.1"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН е МЕ НАВИКАМ И </text>
<text sub="clublinks" start="29.062" dur="0.067"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН Е МЕ ПОВИКААТ И МИ РАКА </text>
<text sub="clublinks" start="29.129" dur="0.1"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН Е МЕ ПОВИКАНИ И МИ РЕЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.229" dur="0.033"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ГИЈ МЦГИН МЕ ПОВИКУВААМ И ТОА МИ КАLDЕ </text>
<text sub="clublinks" start="29.262" dur="3.437"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН МЕ ПОВИКУВААТ И МИ РЕКА ДЕКА А. </text>
<text sub="clublinks" start="32.699" dur="0.067"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН МЕ ПОВИКУВААТ И МИ РЕКА ДЕКА СЕРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="32.766" dur="0.066"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕЧКА МЦГИН МЕ ПОВИКУВААМ И МИ РЕКА ДЕКА СЕРИЈА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="32.832" dur="0.201"> ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ТОА СЕРИЈА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="33.033" dur="0.133"> ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ТОА СЕРИЈА ОД КРСТ </text>
<text sub="clublinks" start="33.166" dur="0.1"> ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ДЕКА СЕРИЈА НА РИНГ-НОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="33.266" dur="0.134"> ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ДЕКА СЕРИЈА НА РИНГ ДОНЕСЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="33.4" dur="0.133"> ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ДЕКА СЕРИЈА НА ПРЕВОСТА ПОМОГНА </text>
<text sub="clublinks" start="33.533" dur="0.067"> ЈАС И МИ РЕКАЛЕ ДЕКА СЕРИЈА ОД КРСТА ПОМОГУВА НА ЗАШТИТАТА </text>
<text sub="clublinks" start="33.6" dur="0.2"> Прстенот го зголемува нивото што му помогна на заштитата </text>
<text sub="clublinks" start="33.8" dur="0.1"> ПРСТАНАТА ПОМОУВА ДОКОГАШ ПОМОГНЕЛ ЗА ЗАШТИТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="33.9" dur="0.1"> Прстенот МОVEИ ДА ПОМОГНЕ НА ЗАШТИТА НА ДРВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="34" dur="2.736"> ПРСТАНАТА ПОМОУВА ПОМОШ ПОМОШ НА ЗАШТИТА НА ЕЗЕРОТО ДРВО </text>
<text sub="clublinks" start="36.736" dur="0.1"> ПРСТАНАТА ПОМОУВА ПОМОШ ПОМОШ НА ЗАШТИТА НА ДРВОТО ЕЗЕРО И </text>
<text sub="clublinks" start="36.836" dur="0.1"> ПРСТАНИОТ НИЗА ПОМОШ ПОМОШ НА ЗАШТИТА НА ДРВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="36.936" dur="0.067"> ПРСТАНИОТ ПОМОУВА ПОМОШ ЗА ЗАШТИТА НА ДРВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНИТЕ ОБЛАСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="37.003" dur="0.2"> ДРВОТО Езеро и локални области </text>
<text sub="clublinks" start="37.203" dur="0.067"> ДРВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНИТЕ ОБЛЕСТИ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="37.27" dur="0.1"> Езерото на дрво и локалните области сега </text>
<text sub="clublinks" start="37.37" dur="0.2"> ДЕВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНИТЕ ОБЛЕСТИ СЕГА СЕ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="37.57" dur="0.067"> ДРВОТО ЕЗЕРО И ЛОКАЛНИТЕ ОБЛАСТИ СЕГА СЕ ОБЕЛЕТУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="37.637" dur="0.067"> ДРВОТО Езеро и локалните области сега ги надмина </text>
<text sub="clublinks" start="37.704" dur="0.2"> СЕГА СЕ ОБВИНУВАА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="37.904" dur="0.1"> ОВОЈ СЕГА СЕ ОБВИНУВА </text>
<text sub="clublinks" start="38.004" dur="0.1"> СЕГА СЕ ОБВИНУВА ОВОЈ БУЛ </text>
<text sub="clublinks" start="38.104" dur="0.1"> СЕГА СЕ ОГЛАСУВА ОВОЈ ОБВРДИ ХИР. </text>
<text sub="clublinks" start="38.204" dur="0.167"> ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. </text>
<text sub="clublinks" start="38.371" dur="2.603"> ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. >> </text>
<text sub="clublinks" start="40.974" dur="0.133"> ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. >> ЗДРУЕНИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="41.107" dur="0.167"> ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. >> ЗДРУЕНИЕ СО </text>
<text sub="clublinks" start="41.274" dur="0.067"> ОВОЈ НЕВРЕМЕН ХИР. >> ЗДРУЕНИЕ СО УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="41.341" dur="0.233"> >> ЗДРУЕНИЕ СО УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="41.574" dur="0.1"> >> ЗДРУЕНИЕ СО УРАКИЈА МОЛКУ. </text>
<text sub="clublinks" start="41.674" dur="0.201"> МО SНО. </text>
<text sub="clublinks" start="41.875" dur="0.1"> МО SНО. И </text>
<text sub="clublinks" start="41.975" dur="0.167"> МО SНО. И ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="42.142" dur="0.2"> МО SНО. И ТОА ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="42.342" dur="0.067"> МО SНО. И ТОА ОДРЕДНО СИ СЛОБОДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="42.409" dur="1.601"> И ТОА ОДРЕДНО СИ СЛОБОДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="44.01" dur="0.167"> И ТОА ОДЛИЧНО ГО КОМПЛИКИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="44.177" dur="0.1"> И ТОА ОДЛИЧНО СИ ГО КОМПЛИКИ ТОЈ ПОПЛАВА </text>
<text sub="clublinks" start="44.277" dur="0.134"> И ТОА ОДЛИЧНО ГО КОМПЛИКИ ТОЈ ПОПЛАВЕН БОР </text>
<text sub="clublinks" start="44.411" dur="0.1"> И ТОА ОДЛИЧНО СООБРАВИ КОЈ ВЕЧЕРВА БОРЕ ПОПЛАВА </text>
<text sub="clublinks" start="44.511" dur="0.066"> И ТОА ОДЛИЧНО СЕ ОБРАБОТУВА ТЕКОВ ВЕЧЕРВА БОРЕ СО ПОПЛАВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="44.577" dur="0.167"> ТОЈ ПОПЛАВЕН БОРЕ ВЕЧЕРВА ТУКА </text>
<text sub="clublinks" start="44.744" dur="0.067"> ТОЈ ПОПЛАВЕН БОРЕ ВЕЧЕРВА ТУКА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="44.811" dur="4.271"> ТОЈ ПОПЛАВЕН БОРЕ ВЕЧЕРВА ТУКА ВО СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="49.082" dur="0.167"> ТОЈ ПОПЛАВЕН БОРЕ ВЕЧЕРВА ТУКА ВО СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="49.249" dur="0.167"> ВО СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="49.416" dur="0.066"> ВО СВ. БЕРНАРД >> </text>
<text sub="clublinks" start="49.482" dur="0.134"> ВО СВ. БЕРНАРД >> THE </text>
<text sub="clublinks" start="49.616" dur="0.1"> ВО СВ. БЕРНАРД >> КЛЕТКАТА </text>
<text sub="clublinks" start="49.716" dur="0.133"> ВО СВ. БЕРНАРД >> КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН </text>
<text sub="clublinks" start="49.849" dur="0.1"> ВО СВ. БЕРНАРД >> ВИДЕО ЗА ТЕЛЕФОНОТ </text>
<text sub="clublinks" start="49.949" dur="0.067"> ВО СВ. БЕРНАРД >> Снимка на видео-мобилниот телефон </text>
<text sub="clublinks" start="50.016" dur="0.2"> >> Снимка на видео-мобилниот телефон </text>
<text sub="clublinks" start="50.216" dur="0.134"> >> ВИДЕО НА КЛЕТЕН ТЕЛЕФОН СНИМА САМО </text>
<text sub="clublinks" start="50.35" dur="0.067"> >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СЕ Сними само внатре </text>
<text sub="clublinks" start="50.417" dur="0.1"> >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СНИМА САМО ВО СКЛОП </text>
<text sub="clublinks" start="50.517" dur="0.1"> >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СЕ Сними само во последната </text>
<text sub="clublinks" start="50.617" dur="0.1"> >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СЕ Сними само во последниот час </text>
<text sub="clublinks" start="50.717" dur="0.067"> >> ВИДЕО НА КЛЕТНИОТ ТЕЛЕФОН СНИМА САМО ВО ВО ПОСЛЕДНИЧКИТЕ ЧЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="50.784" dur="2.369"> САМО ВО ВО ПОСЛЕДНИЧКИТЕ ЧЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="53.153" dur="0.133"> САМО ВО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ПОПЛАВА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="53.286" dur="0.1"> САМО ВО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ТЕКА ВО ПОПЛАВА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="53.386" dur="0.067"> САМО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧУВА ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="53.453" dur="0.1"> САМО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД А. </text>
<text sub="clublinks" start="53.553" dur="0.067"> САМО ВО ПОСЛЕДНИОТ ЧАС ПОКАУВА ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ </text>
<text sub="clublinks" start="53.62" dur="0.2"> ПОПОЛНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ </text>
<text sub="clublinks" start="53.82" dur="0.067"> ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="53.887" dur="0.1"> ПОПОЛНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НЕГО </text>
<text sub="clublinks" start="53.987" dur="0.1"> ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НАД ДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="54.087" dur="0.133"> ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НИЗ КРВАТА ДЕЛА </text>
<text sub="clublinks" start="54.22" dur="0.067"> ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ Низ автопатот DELLA CROWE </text>
<text sub="clublinks" start="54.287" dur="0.067"> ПОПЛАВНА ВОДА ТЕЧИ ОД НОЗЕ НИЗ АВТОПАТОТ ДЕЛА КРОВ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="54.354" dur="0.267"> Низ автопатот Делја Кров во </text>
<text sub="clublinks" start="54.621" dur="0.066"> Низ автопатот Делја Кров на исток </text>
<text sub="clublinks" start="54.687" dur="0.134"> Низ автопатот Делва Кров на источен Св. </text>
<text sub="clublinks" start="54.821" dur="0.133"> Низ автопатот Делва Кров на источен Св. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="54.954" dur="2.336"> Низ автопатот Делва Кров на источен Св. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="57.29" dur="0.067"> Низ автопатот Делва Кров на источен Св. ПАРОИС БЕРНАРД ПОДОЦНА </text>
<text sub="clublinks" start="57.357" dur="0.2"> ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРОИС БЕРНАРД ПОДОЦНА </text>
<text sub="clublinks" start="57.557" dur="0.167"> ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРИЈА БЕРНАРД ПОДОЧНО ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="57.724" dur="0.033"> ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРИЈАТА БЕРНАРД ПОДОЛНО ОД ОВОЈ ПОЦЕДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="57.757" dur="0.134"> ИСТОЧНИОТ СВ. БЕРНАРДИСКИ ПАРОИС ПОСЛЕДНО ОВОЈ ПОЦЕЛО А. </text>
<text sub="clublinks" start="57.891" dur="0.1"> ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРИЈАТА БЕРНАРД ПО ПОДЛОГ ОВА ПОЦЕДЕН СИЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="57.991" dur="0.067"> ИСТОЧНИОТ СВ. ПАРИЈАТА БЕРНАРД ПОДОЦИ ОД ОВОЈ ПОЦЕДЕН СИЛЕН невреме </text>
<text sub="clublinks" start="58.058" dur="0.233"> ОВОЈ ПОСЛЕДНАШ СИЛЕН НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="58.291" dur="0.067"> ОВОЈ ПОЦЕДЕН СИЛЕН БУРНИ ХИР </text>
<text sub="clublinks" start="58.358" dur="0.2"> ОВОЈ ПОСЛЕДЕН ОД СИЛЕН НЕВРЕМЕН ОБЈЕКТ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="58.558" dur="0.1"> ОВОЈ ПОЛАД ПОЈАК СИЛЕН БУРНИ ОД УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="58.658" dur="0.067"> ОВОЈ ПОСЛЕДНАШ СИЛЕН НЕВРЕМЕН ОД ХУРАКИНСКИ СЕНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="58.725" dur="0.233"> ХРАГ ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ </text>
<text sub="clublinks" start="58.958" dur="2.47"> ХРАГ ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИЗБОРЕН </text>
<text sub="clublinks" start="61.428" dur="0.1"> БРЗО ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ БРИШЕЛ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="61.528" dur="0.133"> РАЗБОР ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИЗБОРИ ВО И </text>
<text sub="clublinks" start="61.661" dur="0.1"> РАЗБОР ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИСТРИЛ ВО И ОДНЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="61.761" dur="0.1"> РАЗБОР ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИСТРЕЛЕН И ВЛЕЗ </text>
<text sub="clublinks" start="61.861" dur="0.067"> ХРАГ ОД УРАГАНСКИОТ СЕНДИ ИСТРЕЛЕ ВО И ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="61.928" dur="0.234"> ИЗБОРИЛЕ И ГО ОДВИДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="62.162" dur="0.066"> ИЗБОРНИ ВО ИЗВЕЗНАТ СЕРИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="62.228" dur="0.1"> ИЗБОРНАВ И ВО ОДБОРУВААТ СЕРИЈАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="62.328" dur="0.134"> ИЗБОРНАВ И СЕ ОДБЕЛЕ СЕРИЈАТА НА РИНГ </text>
<text sub="clublinks" start="62.462" dur="0.1"> ИЗБОРНИ И ОДВИДЕНИ СЕРИЈАТА НА РИНГНИ НОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="62.562" dur="0.067"> ИЗБОРЕНИ И ОДБЕЛЕНИ СЕРИЈАТА НА ПРЕТСТАПУВАЕ ТИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="62.629" dur="0.267"> СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА ЈА ОСНОВУВА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="62.896" dur="0.1"> СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА СЕ ОБЕУВА </text>
<text sub="clublinks" start="62.996" dur="0.2"> СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА НИВО ДОБИВА НЕКОИ </text>
<text sub="clublinks" start="63.196" dur="0.033"> СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА СЕ НИЗВИ НЕКОЈА ЗАШТИТА </text>
<text sub="clublinks" start="63.229" dur="2.269"> СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА СЕ ОБЕЗБЕДУВА ОД НЕКОЈА ЗАШТИТА </text>
<text sub="clublinks" start="65.498" dur="0.067"> СЕРИЈАТА НА ПРСТАНАТА СЕ ОБЕЗБЕДУВА НЕКОЈА ЗАШТИТА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="65.565" dur="0.2"> ОБЕБЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="65.765" dur="0.167"> ОБЕЗБЕДЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ПО ЕЗЕРОТ </text>
<text sub="clublinks" start="65.932" dur="0.1"> ОБЕЗБЕДЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ДО ЕЗЕРОТО ДЕЛАКРОАКС </text>
<text sub="clublinks" start="66.032" dur="0.134"> ОБЕЗБЕДЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ВО ОБЛАСТИТЕ ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО </text>
<text sub="clublinks" start="66.166" dur="0.066"> ОБЕЗБЕДЕТЕ НЕКОЈА ЗАШТИТА ВО ОБЛАГОВИТЕ ДЕЛАКРОИСКИ ЕЗЕРО </text>
<text sub="clublinks" start="66.232" dur="3.404"> РЕШИНСКИ ОБЛАСТИ ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО </text>
<text sub="clublinks" start="69.636" dur="0.233"> ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ЛИДЕРИ НА ПАРОИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="69.869" dur="0.034"> ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ОБЛАСТИТЕ НА ЛИДЕРИТЕ НА ISHЕЛИШТАТА </text>
<text sub="clublinks" start="69.903" dur="0.133"> ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОАСКО ЕЗЕРО ПОДОСИ ДЕЛАКРОИСКИ ПОДРАЧЈА </text>
<text sub="clublinks" start="70.036" dur="0.067"> ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ОБЛАСТИ ЗА ПРОЦЕНКУВАЕ НА ЛИДЕРИТЕ НА ПАРОИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.103" dur="0.067"> ОБЛАСТИ НА ДЕЛАКРОИСКО ЕЗЕРО ОБЛАСТИ ЗА ЛЕРИНСКИ РЕШИНИ ЗА ОЦЕНУВАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="70.17" dur="0.233"> ЛИДЕРСКИ ОБЛАСТИ ЗА ОЦЕНУВАЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="70.403" dur="0.1"> ЛИДЕРСКИ ОБЛАСТИ ЗА ОЦЕНУВАЕ НА ШТЕТА. </text>
<text sub="clublinks" start="70.503" dur="0.167"> ШТЕТА. </text>
<text sub="clublinks" start="70.67" dur="0.067"> ШТЕТА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="70.737" dur="0.133"> ШТЕТА. >> ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="70.87" dur="0.034"> ШТЕТА. >> ПОТРЕБНО Е </text>
<text sub="clublinks" start="70.904" dur="0.1"> ШТЕТА. >> ТИ ТРЕБА А </text>
<text sub="clublinks" start="71.004" dur="0.1"> ШТЕТА. >> ПОТРЕБНО Е ВИСОКО </text>
<text sub="clublinks" start="71.104" dur="0.067"> ШТЕТА. >> ТРЕБА ПОТРЕБНА ВИСОКА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="71.171" dur="0.267"> >> ТРЕБА ПОТРЕБНА ВИСОКА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="71.438" dur="0.033"> >> ПОТРЕБНО Е ВОЗИЛА ЗА ВОДИ ВО ВОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="71.471" dur="0.1"> >> ТРЕБА ПОТРЕБНО ВОЗИЛО ЗА ВОДИ ВО ВОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="71.571" dur="2.202"> >> ПОТРЕБНО Е ВОЗИЛА ЗА ВОДИ ВО ВОДА ЗА ДА СЕ ДОБИЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="73.773" dur="0.1"> >> ПОТРЕБНО Е ВОЗИЛА ЗА ВОДИ ВО ВОДА ЗА ДА ОСТРАНЕТЕ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="73.873" dur="0.134"> >> ТРЕБА ПОТРЕБЕН ВОЗИЛА ЗА ВОДИ ВО ВОДИ ЗА ДА ДОБИЕШ ОД ДЕЛОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="74.007" dur="0.1"> >> ТРЕБА ПОТРЕБЕН ВОЗИЛА ВО ВОДИ ВО ВОДА ЗА ДА ДОБИЈАШ ОД ОДДЕЛНИЦИТЕ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="74.107" dur="0.2"> ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="74.307" dur="0.134"> ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="74.441" dur="0.133"> ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="74.574" dur="0.133"> ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="74.707" dur="0.067"> ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД НАРОД </text>
<text sub="clublinks" start="74.774" dur="0.067"> ВОЗИЛО ЗА ДОБИВАЕ ОД ДЕЛОВИТЕ НА СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, НАДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="74.841" dur="0.234"> СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, НАДВОР </text>
<text sub="clublinks" start="75.075" dur="0.2"> СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, НАДВОР НА ЛИВО </text>
<text sub="clublinks" start="75.275" dur="0.133"> СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, НАДВОР ЗА ЗАШТИТА НА НИВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="75.408" dur="0.067"> СВ. ПАРИЈА НА БЕРНАРД, ВО ВТОРНИК ЗА ЗАШТИТА НА НИВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="75.475" dur="0.3"> ВТОРНИК ЗА ЗАШТИТА НА НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="75.775" dur="0.1"> ЗАШТИТА НА НИВО ВТОРНИЦА ПОСЛЕДНЕМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="75.875" dur="2.036"> ПОпладне </text>
<text sub="clublinks" start="77.911" dur="0.167"> ПОпладне ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="78.078" dur="0.1"> ПОпладне Автопатот </text>
<text sub="clublinks" start="78.178" dur="0.133"> ПОпладне И автопатот </text>
<text sub="clublinks" start="78.311" dur="0.067"> ПОпладне ПОПЛАВА И автопатот </text>
<text sub="clublinks" start="78.378" dur="0.067"> ПОпладне АВТОПАТОТ ИСПОПЛАУВА </text>
<text sub="clublinks" start="78.445" dur="0.2"> АВТОПАТОТ ИСПОПЛАУВА </text>
<text sub="clublinks" start="78.645" dur="0.2"> Автопатот исто така излеваше од вода </text>
<text sub="clublinks" start="78.845" dur="0.033"> Автопатот исто така излеваше од флуоризант </text>
<text sub="clublinks" start="78.878" dur="0.167"> Автопатот исто така се излеа од флуоризант до </text>
<text sub="clublinks" start="79.045" dur="0.067"> АВТОПАТОТ ИСПОЛНА И ОД ФЛУУРИСАНТ ДО ХОПЕДАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="79.112" dur="0.067"> Автопатот исто така излеваше од флуоризант до хопедал и </text>
<text sub="clublinks" start="79.179" dur="0.233"> ОД ФЛУЕРИЗАНТ ДО ХОПЕДАЛ И </text>
<text sub="clublinks" start="79.412" dur="3.37"> ОД ФЛУЕРИЗАНТ ДО ХОПЕДАЛ И ШЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="82.782" dur="0.134"> ОД ФЛУУРИЗАНТ ДО ХОПЕДАЛ И ПЛАА ПЛАА. </text>
<text sub="clublinks" start="82.916" dur="0.2"> ПЛАACHА НА ШЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="83.116" dur="0.133"> ПЛАACHА НА ШЕЛ. СВ. </text>
<text sub="clublinks" start="83.249" dur="0.134"> ПЛАACHА НА ШЕЛ. СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="83.383" dur="0.167"> ПЛАACHА НА ШЕЛ. СВ. ПАРОШИЈА НА БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="83.55" dur="0.066"> ПЛАACHА НА ШЕЛ. СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПАРИОШНИОТ БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="83.616" dur="0.201"> СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПАРИОШНИОТ БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="83.817" dur="0.166"> СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛ ПОЧЕТНИК БЕРНАРД МАК </text>
<text sub="clublinks" start="83.983" dur="0.101"> СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БАРНАРСКИОТ ПАРИША ГИЈ МКГИНИС </text>
<text sub="clublinks" start="84.084" dur="0.066"> СВ. ВЕЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БЕРНАРДОВИОТ ПАРИШ ГЕЈ МКГИНИС </text>
<text sub="clublinks" start="84.15" dur="0.1"> СВ. ГО КАА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БЕРНАРДОВИОТ ПАРИША, дечкото МКГИНИС </text>
<text sub="clublinks" start="84.25" dur="0.1"> СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БАРНАРСКИОТ ПАРИША ГИЈ МКГИНИС вели дека тоа изгледа </text>
<text sub="clublinks" start="84.35" dur="0.067"> СВ. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА БАРНАРСКИОТ ПАРИША, дечкото МЦГИНИС, вели дека тоа изгледа како </text>
<text sub="clublinks" start="84.417" dur="0.2"> ДЕЧКОТ МЦГИНИС ВЕЛИ КАКО СЕ ЧАВА </text>
<text sub="clublinks" start="84.617" dur="2.303"> ДЕЧКОТ МЦГИНИС ВЕЛИ КАКО СЕ ДА Е МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="86.92" dur="0.1"> ДЕЧКОТ МЦГИНИС ВЕЛИ КАКО СЕ ДОБИВА КАКО САЛО НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.02" dur="0.133"> ДЕЧКОТ МЦГИНИС ВЕЛИ КАКО СЕ ДА Е МАЛКУ БУРНО ХУРГ </text>
<text sub="clublinks" start="87.153" dur="0.067"> ДЕЦКОТ МЦГИНИС ВЕУВА ДЕКА СЕ ДОБИВА Е ОД САЛО НЕВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.22" dur="0.167"> ДЕЦКОТ МЦГИНИС ВЕУВА ДЕКА СЕ ДОБИВУВА ВО ВРСОК </text>
<text sub="clublinks" start="87.387" dur="0.067"> ДЕЦКОТ МЦГИНИС ВЕУВА ДА СЕ ДОБИВА КАКО САЛО НЕВРЕМЕНО ОД ХУРГ </text>
<text sub="clublinks" start="87.454" dur="0.166"> ALLЕ ВРВИ САЛО НЕВРЕМЕН ХРУГ </text>
<text sub="clublinks" start="87.62" dur="0.1"> ALLЕ ВРВИ ОД САЛО НЕВРЕМЕН ХРУГ </text>
<text sub="clublinks" start="87.72" dur="0.101"> ALLЕ СЕ ОБВИНИ ОД БУРНО ХУРГИРАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="87.821" dur="0.1"> ALLЕ ВРВИ ОД околу седум </text>
<text sub="clublinks" start="87.921" dur="0.133"> САЛИ НЕВРЕМЕНСКИ ХУРГ Е ИЗВЕСТУВА ОД околу седум стапала </text>
<text sub="clublinks" start="88.054" dur="0.067"> САЛИ НЕВРЕМЕНСКИ ХУРГ Е ВРВИ ОД ОД ОД СЕДУМ НОЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="88.121" dur="0.233"> ЗА ОД СЕДУМ НОЕ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="88.354" dur="0.167"> ОКОЛУ СЕДУМ НО BEЕ ПРЕД ВИДЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="88.521" dur="0.1"> ЗА ОД СЕДУМ НОЗЕ ПРЕД ВЕЧЕРЕЕ ВЕЧЕРВА. </text>
<text sub="clublinks" start="88.621" dur="0.201"> ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. </text>
<text sub="clublinks" start="88.822" dur="0.066"> ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО </text>
<text sub="clublinks" start="88.888" dur="0.1"> ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО </text>
<text sub="clublinks" start="88.988" dur="0.101"> ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО ВОДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="89.089" dur="1.968"> ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО ВОДАТА СЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.057" dur="0.067"> ВЕЧЕРВА ВЕЧКА. НО ВОДАТА МОLDЕ ДА СЕ ЛИСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="91.124" dur="0.233"> НО ВОДАТА МОLDЕ ДА СЕ ЛИСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="91.357" dur="0.067"> НО ВОДАТА МОLDЕ ДА СЕ ЛИСТИ ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="91.424" dur="0.1"> НО ВОДАТА може да се залепи околу </text>
<text sub="clublinks" start="91.524" dur="0.1"> НО ВОДАТА МОLDЕ ДА СЕ ЛИСТИ ОД ДЕНА. </text>
<text sub="clublinks" start="91.624" dur="0.167"> ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. </text>
<text sub="clublinks" start="91.791" dur="0.1"> ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.891" dur="0.1"> ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. НИЕ ЌЕ </text>
<text sub="clublinks" start="91.991" dur="0.101"> ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. Е СЕ УШТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="92.092" dur="0.166"> ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. СЕ уште ќе имаме </text>
<text sub="clublinks" start="92.258" dur="2.937"> ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. СЕ уште ќе имаме веројатно </text>
<text sub="clublinks" start="95.195" dur="0.066"> ОКОЛУ ЗА ДЕНИ. СЕ уште ќе го имаме </text>
<text sub="clublinks" start="95.261" dur="0.201"> СЕ уште ќе го имаме </text>
<text sub="clublinks" start="95.462" dur="0.1"> СЕ уште ќе имаме веројатно и ќе </text>
<text sub="clublinks" start="95.562" dur="0.1"> STЕ СЕ УШТЕ VEЕ ПОГЛЕДНЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.662" dur="0.1"> СЕ уште ќе имаме веројатно дека ќе се погледне како </text>
<text sub="clublinks" start="95.762" dur="0.1"> СЕ уште ќе имаме веројатно дека ќе изгледа како високо </text>
<text sub="clublinks" start="95.862" dur="0.067"> СЕ уште ќе имаме веројатно дека ќе изгледа како висока плима </text>
<text sub="clublinks" start="95.929" dur="0.267"> Е ГО ПОГЛЕДНЕ КОКО ВАА </text>
<text sub="clublinks" start="96.196" dur="0.133"> Веројатно ќе изгледа како висока плима и осека </text>
<text sub="clublinks" start="96.329" dur="0.1"> BAЕ ГО ПОГЛЕДНЕ КАКО ВА HIGHА ПОБРАГО ВО ОКОЛУ </text>
<text sub="clublinks" start="96.429" dur="0.1"> LЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОКО ВИТА ПОБРАГО ВЕЧНО ОКОЛУ ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="96.529" dur="0.067"> LЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОКО ВА HIGHА ПОБРАГО ВЕЧНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ </text>
<text sub="clublinks" start="96.596" dur="0.067"> LЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОКО ВА HIGHА ПОБРАГО ВЕЧНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="96.663" dur="0.167"> ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И </text>
<text sub="clublinks" start="96.83" dur="0.1"> ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И А. </text>
<text sub="clublinks" start="96.93" dur="0.1"> ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИНА </text>
<text sub="clublinks" start="97.03" dur="0.067"> ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.097" dur="0.033"> ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="97.13" dur="2.135"> ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ЗА А. </text>
<text sub="clublinks" start="99.265" dur="0.134"> ВЕНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ЗА ПАРА </text>
<text sub="clublinks" start="99.399" dur="0.067"> ВЕBAНО ОКОЛУ ТРИ ТРИ И ПОЛОВИ НОЕ ЗА ПАРНИ ДЕНА </text>
<text sub="clublinks" start="99.466" dur="0.233"> ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНИ </text>
<text sub="clublinks" start="99.699" dur="0.067"> ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНИ ПРЕД </text>
<text sub="clublinks" start="99.766" dur="0.133"> ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНИ ПРЕД ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="99.899" dur="0.067"> ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНА ПРЕД ОВА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="99.966" dur="0.067"> ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНИ ПРЕД КОГА МОЕ ВОДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="100.033" dur="0.133"> ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНОВИ ПРЕД МОЕ ДА БИДЕ ОВА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="100.166" dur="0.067"> ПОЛОВИ НОЗИ ЗА ПАРНИ ДЕНОВИ ПРЕД КОГА ДА СЕ ЦИЦИ ОВАА ВОДА </text>
<text sub="clublinks" start="100.233" dur="0.2"> ПРЕД ОВАА ВОДА МОANЕ ДА СЕ ЦИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="100.433" dur="0.067"> ПРЕД ОВАА ВОДА МОANЕ ДА СЕ ИЗДИВИ </text>
<text sub="clublinks" start="100.5" dur="0.1"> ПРЕД ОВАА ВОДА МОANЕ ДА СЕ ИЗДИВИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="100.6" dur="0.1"> ПРЕД ОВАА ВОДА МОANЕ ДА СЕ ИЗДАВИ ОД ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="100.7" dur="0.167"> Надвор од тука. </text>
<text sub="clublinks" start="100.867" dur="0.1"> Надвор од тука. ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="100.967" dur="0.134"> Надвор од тука. САМО </text>
<text sub="clublinks" start="101.101" dur="0.066"> Надвор од тука. САМО ЗАВИСИ </text>
<text sub="clublinks" start="101.167" dur="0.067"> Надвор од тука. САМО ЗАВИСИ </text>
<text sub="clublinks" start="101.234" dur="2.069"> Надвор од тука. САМО ЗАВИСИ ОД </text>
<text sub="clublinks" start="103.303" dur="0.066"> Надвор од тука. САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="103.369" dur="0.167"> САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="103.536" dur="0.1"> САМО ЗАВИСИ КАКО БУ THEА </text>
<text sub="clublinks" start="103.636" dur="0.067"> САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО КОЛКУ БРЗО </text>
<text sub="clublinks" start="103.703" dur="0.1"> САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО КОЛКУ ПОбрзо </text>
<text sub="clublinks" start="103.803" dur="0.067"> САМО ЗАВИСИ ОД НЕВРЕМЕТО КОЛКУ ПОДДРШУВА </text>
<text sub="clublinks" start="103.87" dur="0.133"> САМО ЗАВИСУВА ОД НЕВРЕМЕТО КОЛКУ ПОЧИВУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="104.003" dur="0.234"> КОЛКУ ПОбрзо се движи. </text>
<text sub="clublinks" start="104.237" dur="0.133"> КОЛКУ ПОбрзо се движи. ТАМУ </text>
<text sub="clublinks" start="104.37" dur="0.134"> КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕМАШ </text>
<text sub="clublinks" start="104.504" dur="0.033"> КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕ се појавија </text>
<text sub="clublinks" start="104.537" dur="0.1"> КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕ се појавија </text>
<text sub="clublinks" start="104.637" dur="0.1"> КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕ се појавија за да бидат </text>
<text sub="clublinks" start="104.737" dur="0.067"> КОЛКУ ПОбрзо се движи. НЕ се појави за да биде многу </text>
<text sub="clublinks" start="104.804" dur="0.267"> НЕ се појави за да биде многу </text>
<text sub="clublinks" start="105.071" dur="0.134"> НЕ се појави за да има многу имот </text>
<text sub="clublinks" start="105.205" dur="0.066"> НЕ се појавија за да има голема штета на имотот </text>
<text sub="clublinks" start="105.271" dur="0.067"> НЕ се појави за да има многу штета на имотот </text>
<text sub="clublinks" start="105.338" dur="2.035"> НЕ се појави за да има многу штета на имотот на Св. </text>
<text sub="clublinks" start="107.373" dur="0.067"> НЕ се појави за да има многу штета на имотот на Св. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="107.44" dur="0.167"> ШТЕТА НА ИМОТ НА СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="107.607" dur="0.067"> ШТЕТА НА ИМОТ НА СВ. БЕРНАРД </text>
<text sub="clublinks" start="107.674" dur="0.233"> . </text>
<text sub="clublinks" start="107.907" dur="0.067"> . НАРОДИ </text>
<text sub="clublinks" start="107.974" dur="0.1"> . Луѓе КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="108.074" dur="0.134"> . Луѓе кои живеат </text>
<text sub="clublinks" start="108.208" dur="0.066"> . Луѓе кои живеат надвор </text>
<text sub="clublinks" start="108.274" dur="0.067"> . Луѓе кои живеат надвор од </text>
<text sub="clublinks" start="108.341" dur="0.234"> Луѓе кои живеат надвор од </text>
<text sub="clublinks" start="108.575" dur="0.166"> Луѓе кои живеат надвор од нивото </text>
<text sub="clublinks" start="108.741" dur="0.101"> Луѓе кои живеат надвор од заштитата на ниво </text>
<text sub="clublinks" start="108.842" dur="0.033"> ЛУKSЕ КОИ ИВЕАТ НАД НЕЗНА ЗАШТИТА НА НИВО </text>
<text sub="clublinks" start="108.875" dur="0.1"> ЛУKSЕ КОИ ИВЕААТ НАД НИВО ЗАШТИТА НА ЗНАЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.975" dur="0.067"> ЛУKSЕ КОИ ИВЕАТ НАД НОВИОТ ЗАШТИТА ЗНАЕТЕ ДА ДВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="109.042" dur="0.233"> ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ДВИЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="109.275" dur="0.167"> ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ НИВНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="109.442" dur="0.034"> ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ГИ ДОБИЕТЕ ВРЕДНОСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="109.476" dur="1.968"> ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ГИ ПОТРЕБУВАТЕ ВАШИТЕ ВРЕДНОСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.444" dur="0.067"> ЗАШТИТА НА НИВО ЗНАЕТЕ ДА ГИ ПОМИНЕТЕ ВАIRНИТЕ ВРЕДНОСТИ НА ПОВИСОК </text>
<text sub="clublinks" start="111.511" dur="0.233"> НИВНИ ВРЕДНОСТИ ПОВИСОКИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.744" dur="0.067"> НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКОТО ЗЕМЈО </text>
<text sub="clublinks" start="111.811" dur="0.1"> НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈА И </text>
<text sub="clublinks" start="111.911" dur="0.034"> НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈИ И ЧАВАРИ </text>
<text sub="clublinks" start="111.945" dur="0.1"> НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈА И БРОSИ ДО </text>
<text sub="clublinks" start="112.045" dur="0.133"> НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈА И Бродовите ЗА БЕЗБЕДНО </text>
<text sub="clublinks" start="112.178" dur="0.067"> НИВНИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ПОВИСОКО ЗЕМЈИ И ЧАВАРИ ЗА БЕЗБЕДНО ХЕРБОР </text>
<text sub="clublinks" start="112.245" dur="0.167"> Земјиште и чамци за безбеден агол </text>
<text sub="clublinks" start="112.412" dur="0.067"> Земјиште и чамци за безбеден агол. </text>
<text sub="clublinks" start="112.479" dur="0.2"> . </text>
<text sub="clublinks" start="112.679" dur="0.066"> . НАЈМНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="112.745" dur="0.067"> . ПОВЕЌЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="112.812" dur="0.1"> . ПОВЕЌЕТО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="112.912" dur="0.067"> . НАЈДОЛИ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="112.979" dur="0.1"> . ПОВЕЕ ДОМА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="113.079" dur="0.067"> . И НАЈДОБИТЕ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="113.146" dur="0.233"> И НАЈДОБИТЕ ДОМА </text>
<text sub="clublinks" start="113.379" dur="0.101"> ПОВЕISЕ И ПОВЕЕ ПОВЕЕ ДОМА. </text>
<text sub="clublinks" start="113.48" dur="2.202"> ПОСТАНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="115.682" dur="0.133"> ПОСТАНАТ Дури и </text>
<text sub="clublinks" start="115.815" dur="0.1"> ПОСТАНАТ Дури и помислата </text>
<text sub="clublinks" start="115.915" dur="0.067"> ПОСТАНАТ Дури и мирно </text>
<text sub="clublinks" start="115.982" dur="0.134"> ПОСТАНАТ Дури и помислено е </text>
<text sub="clublinks" start="116.116" dur="0.066"> ПОСТАНАТ Дури и помислено е сега </text>
<text sub="clublinks" start="116.182" dur="0.267"> Дури и помислено е сега </text>
<text sub="clublinks" start="116.449" dur="0.034"> СЕГА СЕГА ОЧЕКУВА Дури и помислено </text>
<text sub="clublinks" start="116.483" dur="0.1"> СЕГА СЕ СЕ ОЧЕКУВА Дури и помислено </text>
<text sub="clublinks" start="116.583" dur="0.166"> СЕГА ОЧЕКУВА ДЕКА И МАЛКУ СЕГА ОБЕЗБЕДУВА </text>
<text sub="clublinks" start="116.749" dur="0.101"> СЕГА СЕ СЕ ОЧЕКУВА ДЕКА И МАЛКУ ДА СЕ ОБЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="116.85" dur="0.066"> Дури и МАЛКУ СЕГА СЕ ОЧЕКУВА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ДРANDАВАТА БЛИЗИНА </text>
<text sub="clublinks" start="116.916" dur="0.201"> ОЧЕКУВАЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ДРANDАВА </text>
<text sub="clublinks" start="117.117" dur="0.133"> ОЧЕКУВАНО ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ БЛИЗИНА </text>
<text sub="clublinks" start="117.25" dur="0.133"> ОЧЕКУВАНО ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА БЕЗ ФЛОРИДА </text>
<text sub="clublinks" start="117.383" dur="2.269"> ОЧЕКУВАНО ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА БЕЗ ФЛОРИДА АЛАБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="119.652" dur="0.167"> ОЧЕКУВАНО ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА БЕЗ ЛИСТА ФЛОРИДА АЛАБАМА, </text>
<text sub="clublinks" start="119.819" dur="0.067"> ОЧЕКУВА TOЕ ДА СЕ ОБЕЗБЕДУВА БЕЗ ЛИСТА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="119.886" dur="0.2"> ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="120.086" dur="0.1"> ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ИМА </text>
<text sub="clublinks" start="120.186" dur="0.1"> ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ТОА Е </text>
<text sub="clublinks" start="120.286" dur="0.201"> ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, БЕШЕ МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="120.487" dur="0.066"> ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ПОВЕЕ СЕ РАЗЛИЧИ </text>
<text sub="clublinks" start="120.553" dur="0.067"> ЛИНИЈАТА НА ФЛОРИДА АЛАБАМА, ПОВЕЕ Е МНОГУ РАЗОРНИЧКА </text>
<text sub="clublinks" start="120.62" dur="0.2"> БЕШЕ МНОГУ РАЗОРНИЧКИ </text>
<text sub="clublinks" start="120.82" dur="0.1"> БЕШЕ МНОГУ РАЗОМНИЧКИ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="120.92" dur="0.201"> БЕШЕ МНОГУ РАЗОМНИЧКИ ЗА ЛОКАЛНОТО </text>
<text sub="clublinks" start="121.121" dur="0.133"> БЕШЕ МНОГУ РАЗОМНИЧКИ ЗА ЛОКАЛНИОТ КОМЕРЦИЈАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="121.254" dur="0.1"> СЕ ПОСРЕДНО РАЗБОРИ ЗА ЛОКАЛНИОТ КОМЕРЦИЈАЛЕН РИБИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="121.354" dur="0.267"> Локалното комерцијално риболов </text>
<text sub="clublinks" start="121.621" dur="0.1"> Локалната комерцијална индустрија за риболов. </text>
<text sub="clublinks" start="121.721" dur="0.167"> ИНДУСТРИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="121.888" dur="2.002"> ИНДУСТРИЈА А. </text>
<text sub="clublinks" start="123.89" dur="0.133"> ИНДУСТРИЈА Ракчиња </text>
<text sub="clublinks" start="124.023" dur="0.101"> ИНДУСТРИЈА Сезона за ракчиња </text>
<text sub="clublinks" start="124.124" dur="0.2"> ИНДУСТРИЈА Сезона за ракчиња I </text>
<text sub="clublinks" start="124.324" dur="0.066"> ИНДУСТРИЈА РАЗБИРАМ СЕЗОНА МАКРИСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="124.39" dur="0.201"> РАЗБИРАМ СЕЗОНА МАКРИСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="124.591" dur="0.1"> СЕЗОНА НА МАКРИСТИ ВЕ ТЕ РАЗБИРАМ </text>
<text sub="clublinks" start="124.691" dur="0.033"> Сезона за ракчиња што ја разбирам дека ја имате </text>
<text sub="clublinks" start="124.724" dur="0.134"> СЕЗОНА НА МАКРИСТИ ЈА РАЗБИРАМ ТИ ИМАШ А. </text>
<text sub="clublinks" start="124.858" dur="0.1"> СЕЗОНА МАКРИСТИ ВО РАЗБИРАЕ ТИ ИМАШ УБАВА </text>
<text sub="clublinks" start="124.958" dur="0.133"> СЕЗОНА НА МАКРИСТИ ВО РАСПОРЕДУВАМЕ ТИ ИМАТЕ ПРЕДНО ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="125.091" dur="0.1"> СЕЗОНА НА МАКРИСТИ ВО РЕСТИРАЕ ТИ Имаш прилично добра сезона. </text>
<text sub="clublinks" start="125.191" dur="0.2"> Имате прилично добра сезона. </text>
<text sub="clublinks" start="125.391" dur="0.101"> Имате прилично добра сезона. ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="125.492" dur="0.133"> Имате прилично добра сезона. Ракот </text>
<text sub="clublinks" start="125.625" dur="0.067"> Имате прилично добра сезона. СЕЗОНА РАКОВИ </text>
<text sub="clublinks" start="125.692" dur="0.133"> Имате прилично добра сезона. СЕзоната на ракови е </text>
<text sub="clublinks" start="125.825" dur="0.1"> Имате прилично добра сезона. Сезоната со ракови е убава </text>
<text sub="clublinks" start="125.925" dur="0.067"> Имате прилично добра сезона. Сезоната со ракови е прилично добра </text>
<text sub="clublinks" start="125.992" dur="0.234"> Сезоната со ракови е прилично добра </text>
<text sub="clublinks" start="126.226" dur="0.1"> Сезоната со ракови е прилично добра сезона. </text>
<text sub="clublinks" start="126.326" dur="1.468"> СЕЗОНА. </text>
<text sub="clublinks" start="127.794" dur="0.133"> СЕЗОНА. ТИ </text>
<text sub="clublinks" start="127.927" dur="0.134"> СЕЗОНА. САМО </text>
<text sub="clublinks" start="128.061" dur="0.1"> СЕЗОНА. САМО ЗАМИСЛИШ </text>
<text sub="clublinks" start="128.161" dur="0.1"> СЕЗОНА. САМО ЗАмислувате како </text>
<text sub="clublinks" start="128.261" dur="0.1"> СЕЗОНА. САМО ЗАмислувате како тоа </text>
<text sub="clublinks" start="128.361" dur="0.067"> СЕЗОНА. САМО ЗАПИСЛИТЕ КАКО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="128.428" dur="0.233"> САМО ЗАПИСЛИТЕ КАКО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="128.661" dur="0.1"> САМО ЗАМИСЛУВАТЕ КАКО САМО СЕ ЗАТВОРУВА </text>
<text sub="clublinks" start="128.761" dur="0.101"> САМО ЗАСЛИГУВАТЕ КАКО САМО ГИ ПОТВРТИ НИВНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="128.862" dur="0.2"> САМО ЗАСЛИГУВАТЕ КАКО САМО ГИ ПОТВРТИ ЦЕЛОТО </text>
<text sub="clublinks" start="129.062" dur="0.067"> САМО ЗАСЛИГУВАТЕ КАКО САМО СЕ ОТКАУВА ЦЕЛО LИВОТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="129.129" dur="2.702"> Ги затвора целите животни </text>
<text sub="clublinks" start="131.831" dur="4.638"> СЕ СКЛУЧУВА ЦЕЛО LИВОТНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="136.469" dur="0.067"> ЈА ЗАТВОРУВА ЦЕЛАТА LИВОТНА ИВОСТ И ДА </text>
<text sub="clublinks" start="136.536" dur="0.233"> ДОЛУ И И </text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.067"> Спуштени и се спуштаат </text>
<text sub="clublinks" start="136.836" dur="0.067"> СЛОБОДИ И СЛИВАТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="136.903" dur="0.1"> ДАЛУВАЈТЕ И СЛЕВУВАЈТЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="137.003" dur="0.1"> ПОДАЛУВАЈТЕ И СЛИВАТЕ ВО ДРВОТО </text>
<text sub="clublinks" start="137.103" dur="2.87"> Спуштени и се спуштаат во езерото дрво </text>
<text sub="clublinks" start="139.973" dur="0.066"> Спуштени и се спуштаат во дрвото езеро ДЕЛИКТО </text>
<text sub="clublinks" start="140.039" dur="0.201"> ПОМИУВА ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО </text>
<text sub="clublinks" start="140.24" dur="0.1"> ПОМИЛУВА ВО ДРВАТА ДЕЛИКТО НА ДРВОТО ЕЗЕРО </text>
<text sub="clublinks" start="140.34" dur="0.066"> ИМААТ ЛИВИ ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО </text>
<text sub="clublinks" start="140.406" dur="0.101"> СЕГА ИМААТ ЛИВИ ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО </text>
<text sub="clublinks" start="140.507" dur="0.2"> СЕГА СЕ ПОДВИГНУВААТ ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО </text>
<text sub="clublinks" start="140.707" dur="0.066"> СЕГА СЕ ПОГРЕУВААТ ПОДВИАТА ВО ДРВОТО ЕЗЕРО ДЕЛИКТО </text>
<text sub="clublinks" start="140.773" dur="0.167"> ОБЛАСТА СЕГА СЕ ПРЕГЛЕДУВАА </text>
<text sub="clublinks" start="140.94" dur="0.067"> ОБЛАСТА СЕГА СЕ ОБВИНУВАА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="141.007" dur="0.1"> ОБЛАСТА СЕГА СЕ ОБВИНУВАА ОД </text>
<text sub="clublinks" start="141.107" dur="0.1"> ОБЛАСТИТЕ СЕГА СЕ ОБВИНИ ОД НЕВРЕМЕТО </text>
<text sub="clublinks" start="141.207" dur="2.903"> ОБЛАСТИТЕ СЕГА СЕ ЗАГЛАСНИ ОД БУРНИОТ ХИР </text>
<text sub="clublinks" start="144.11" dur="0.067"> ОБЛАСТИТЕ СЕГА СЕ ЗАГЛЕДУВААТ ОД Здружението </text>
<text sub="clublinks" start="144.177" dur="0.2"> ОД Здружението на бура хирургија </text>
<text sub="clublinks" start="144.377" dur="0.167"> ОД БУРНИОТ ХУРГ СОРАБОТЕН СО </text>
<text sub="clublinks" start="144.544" dur="0.1"> ОД НЕВРЕМЕНИОТ ХУРГ СОРАБОТЕН СО УРАГАН </text>
<text sub="clublinks" start="144.644" dur="0.1"> ОД НЕВРЕМЕНОСТИОТ ХУРГ ОСОБИНИ СО УРАГАН МОБА. </text>
<text sub="clublinks" start="144.744" dur="0.167"> СО УРАГАН МИРКА. </text>
<text sub="clublinks" start="144.911" dur="0.067"> СО УРАГАН МИРКА. >> </text>
<text sub="clublinks" start="144.978" dur="0.066"> СО УРАГАН МИРКА. >> И </text>
<text sub="clublinks" start="145.044" dur="0.101"> СО УРАГАН МИРКА. >> И НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.145" dur="0.066"> СО УРАГАН МИРКА. >> И САМО </text>
<text sub="clublinks" start="145.211" dur="0.067"> СО УРАГАН МИРКА. >> И САМО ПОГЛЕДНАМ </text>
<text sub="clublinks" start="145.278" dur="2.97"> СО УРАГАН МИРКА. >> И САМО ПОГЛЕДАМ А. </text>
<text sub="clublinks" start="148.248" dur="0.066"> СО УРАГАН МИРКА. >> И САМО ПОГЛЕДНАМЕ ХЕЛИКОПТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="148.314" dur="0.201"> >> И САМО ПОГЛЕДНАМЕ ХЕЛИКОПТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="148.515" dur="0.166"> >> И САМО ПОГЛЕДНАМЕ ЛЕТ НА ХЕЛИКОПТЕР </text>
<text sub="clublinks" start="148.681" dur="0.1"> >> И САМО ПОГЛЕДНЕМЕ ЛЕТ НА ХЕЛИКОПТЕР НЕГОЛО </text>
<text sub="clublinks" start="148.781" dur="0.167"> ЛЕТЕ НЕГОЛО </text>
<text sub="clublinks" start="148.948" dur="0.067"> ЛЕТЕ НЕГОЛО ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="149.015" dur="0.1"> ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМАЛ </text>
<text sub="clublinks" start="149.115" dur="0.1"> ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМА И ДВЕ </text>
<text sub="clublinks" start="149.215" dur="0.067"> ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМА И ДВЕ ДРATEАВА </text>
<text sub="clublinks" start="149.282" dur="0.1"> ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМАЛ ДВЕ ДР STАВА И </text>
<text sub="clublinks" start="149.382" dur="0.067"> ЛЕТЕ НЕГОЛО ИМА ДВЕ ДРATEАВА И ЛОКАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="149.449" dur="2.869"> ИМА ДВЕ ДРATEАВА И ЛОКАЛНО </text>
<text sub="clublinks" start="152.318" dur="0.1"> ИМААТ ДВА ДРATEАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="152.418" dur="0.134"> ИМААТ ДВА ДРTHАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="152.552" dur="0.1"> ИМААТ ДВА ДРATEАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ КОИ ИМААТ </text>
<text sub="clublinks" start="152.652" dur="0.133"> ИМААТ ДВА ДРATEАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ КОИ ЛЕТААТ </text>
<text sub="clublinks" start="152.785" dur="0.067"> ИМААТ ДВА ДРATEАВА И ЛОКАЛНИ СЛУБЕНИЦИ КОИ ЛЕТЕЛЕ ВО ВРЕМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="152.852" dur="0.234"> Службеници кои прелетаа </text>
<text sub="clublinks" start="153.086" dur="0.033"> Службеници кои летаа таму </text>
<text sub="clublinks" start="153.119" dur="0.1"> ОФИЦИЈАЛНИ КОИ ЛЕТААТ ТУКА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="153.219" dur="0.034"> СЛУБЕНИЦИ КОИ ПРЕВРЕДААТ ТУКА ДА ПОВЕДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="153.253" dur="0.1"> ОФИЦИЈАЛНИ КОИ ПРЕВРЕДААТ НЕМА ДА ПОВЕРЕАТ А. </text>
<text sub="clublinks" start="153.353" dur="0.066"> СЛУБЕНИЦИ КОИ ПРЕГЛЕДААТ НЕМА ДА ПРЕГЛЕДАТ </text>
<text sub="clublinks" start="153.419" dur="0.134"> СЛУБЕНИЦИ КОИ ПРЕГЛЕДААТ ТУКА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И </text>
<text sub="clublinks" start="153.553" dur="0.067"> СЛУБЕНИЦИ КОИ ПРЕГЛЕДААТ ТУКА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ОЦЕНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="153.62" dur="0.2"> ТРЕБА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ОЦЕНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="153.82" dur="0.133"> ТРЕБА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ДА ОЦЕНЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="153.953" dur="0.1"> ТРЕБА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И ОЦЕНЕТЕ ШТЕТА. </text>
<text sub="clublinks" start="154.053" dur="0.201"> ШТЕТА. </text>
<text sub="clublinks" start="154.254" dur="2.202"> ШТЕТА. НО </text>
<text sub="clublinks" start="156.456" dur="0.167"> ШТЕТА. НО ПОРАНО </text>
<text sub="clublinks" start="156.623" dur="0.166"> ШТЕТА. НО ПОРАН МОМЧЕ </text>
<text sub="clublinks" start="156.789" dur="0.134"> ШТЕТА. НО ПОРАН МЕЧКО МЦГИНИС, </text>
<text sub="clublinks" start="156.923" dur="0.067"> ШТЕТА. НО ПОРАН ДЕЦК МЦГИНИС, ТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="156.99" dur="0.233"> НО ПОРАН ДЕЦК МЦГИНИС, ТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.223" dur="0.167"> НО ПОРАН МЕЧКО МЦГИНИС, ПАРОИОТ </text>
<text sub="clublinks" start="157.39" dur="0.1"> НО ПОРАН ДЕЦЕ МЦГИНИС, ПАРИЗАНСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="157.49" dur="0.1"> НО ПОРАН ДЕЦЕ МЦГИНИС, ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.59" dur="0.067"> НО ПОРАН МЕЧКО МЦГИНИС, ОВДЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПАРИСОК </text>
<text sub="clublinks" start="157.657" dur="0.067"> НО ПОРАН МЕЧКО МЦГИНИС, ПАРИЗАТИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ОВДЕ НАМА </text>
<text sub="clublinks" start="157.724" dur="0.233"> ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ОВДЕ НАМ </text>
<text sub="clublinks" start="157.957" dur="0.067"> ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ИМ РАКА ЦИТО </text>
<text sub="clublinks" start="158.024" dur="0.1"> ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ИМ ПОКАЕ ЦИТА </text>
<text sub="clublinks" start="158.124" dur="0.1"> ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ИМ ПОИЗВЕДИ КАКО ГО ГЛЕДА </text>
<text sub="clublinks" start="158.224" dur="2.469"> ПАРИЗАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ОВДЕ ИМ ПОКАЕ ЦИТИРА ДЕКА СЕ ЛАЕ </text>